, ,

24.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉⚔️ CO SE TO DĚJE V TERSTU?

24.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉⚔️ CO SE TO DĚJE V TERSTU?

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24. srpna 2024, Slovenská republika: ⚔️ EURÓPSKY SÚD PRE ĽUDSKÉ PRÁVA V ŠTRASBURGU ROZHODOL, ŽE MATOVIČOVA VLÁDA PORUŠOVALA ĽUDSKÉ PRÁVA

☝️Tí ostatní mlčky prizerali!

 

☝️Rozhodnutie súdu hovorí jasne: ☝️Za vlády Matoviča boli porušené ľudské práva ďalšej osoby!

 

Európsky súd pre ľudské práva (ESĽP) v Štrasburgu vo štvrtok (13. 6.) vyhovel sťažnosti slovenskej sudkyne Denisy Cvikovej a rozhodol, že boli porušené jej práva na osobnú slobodu v spojitosti s väzobným stíhaním. ESĽP jej takisto priznal odškodné 19.500 eur plus pokrytie ďalších výdavkov.

 

☝️ZA VLÁDY MATOVIČA BOLI PORUŠENÉ ĽUDSKÉ PRÁVA:

 

☝️Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v marci 2020 rozhodol o väzobnom stíhaní sudkyne Cvikovej a ďalších bratislavských sudcov obvinených z trestných činov korupcie, zasahovania do nezávislosti súdu a marenia spravodlivosti.

 

☝️ŠTS v auguste toho istého roka rozhodol o jej prepustení; Najvyšší súd (NS) SR však v októbri toto rozhodnutie zrušil. Obvinená podala sťažnosť na Ústavnom súde, ktorý ju však zamietol.

 

☝️Cviková v spojitosti so svojím väzobným stíhaním podala sťažnosť na pôde ESĽP. Uviedla, že bolo svojvoľné a porušovalo jej práva, píše ESĽP. Takisto žiadala odškodné.

Cviková má v súčasnosti prerušený výkon funkcie sudkyne.

Obvinenia vznesené voči nej mali spojitosť s tzv. kauzou Búrka.

 

https://ereport.sk/za-vlady-matovica-boli-porusene-ludske-prava/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24. srpna 2024, Slovenská republika, Lukáš Krupa: ⚔️DIABOLSKÝ PLÁN OPOZÍCIE?

⚔️SAS BURCUJE, V PRÍPADE ODVOLANIA ŠIMEČKU SA CHCE PUSTIŤ DO PARALYZOVANIA PARLAMENTU!

 

Ak bude predseda PS Michal Šimečka odvolaný z postu podpredsedu Národnej rady SR, mala by opozícia zaujať jednotný postup a vzdať sa postov predsedov a podpredsedov výborov, ktoré patria opozícii. Navrhuje to predseda SaS Branislav Gröhling.

 

„Robert Fico v snahe pomstiť sa stratil akékoľvek zábrany. Za SaS môžem deklarovať, že sme pripravení postaviť sa proti týmto bezprecedentným a nedemokratickým praktikám premiéra Fica,“ uviedol v stanovisku Gröhling.

 

Ak dôjde k odvolaniu Šimečku z postu podpredsedu NR SR, mala by byť podľa šéfa SaS parlamentná opozícia jednotná.

„Preto navrhujeme spoločný postup opozície – vzdať sa predsedov a podpredsedov výborov, ktorý bude prvým krokom, ako ochromiť fungovanie parlamentu.

⚔️Tento boj si môže Robert Fico dlho pamätať,“ skonštatoval. 👹

 

NAPOJENÍ NA ŠTÁTNE PENIAZE❗️❗️❗️

 

Premiér Robert Fico (Smer-SD) v piatok informoval, že na koaličnej rade na budúci týždeň oficiálne predloží návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu NR SR.

Tlačová konferencia predsedu vlády Roberta Fica

 

Fico poukázal na to, že niektoré nadácie, ktoré získali peniaze od štátu, sú napojené na Šimečkových rodinných príslušníkov, ako je strýko, mama či partnerka.

Nadácie podľa neho môžu pokračovať v činnosti, ale nie z prostriedkov štátu.

 

https://ereport.sk/diabolsky-plan-opozicie-sas-burcuje-v-pripade-odvolania-simecku-sa-chce-pustit-do-paralyzovania-parlamentu/

 

 

📌24. srpna 2024: 🇵🇱 POLSKÝ PREZIDENT DUDA PŘIJEL DO KYJEVA

https://t.me/to_je_nas_svet/28721

 

 

📌24. srpna 2024: ⚡️ HLAVNÍ ŽALOBCE ICC KARIM KHAN VYZVAL SOUDCE, ABY NALÉHAVĚ ROZHODLI O JEHO ŽÁDOSTI O VYDÁNÍ ZATYKAČE NA NETANJAHUA – The Associated Press

Khan tvrdí, že Mezinárodní trestní soud má pravomoc soudit záležitosti, které se týkají konfliktu mezi Izraelem a Hamásem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28722

 

 

📌24. srpna 2024: 🤡 DNES V DEN „NEZÁVISLOSTI“ UKRAJINY UČINIL ZELENSKYJ ŘADU PROHLÁŠENÍ.

Hlavní z nich:

– Ten, kdo chtěl z našich zemí udělat nárazníkovou zónu, by se měl nyní zamyslet, aby se jeho země nestala nárazníkovou federací.

– Rusové budou vědět, co je to odveta na ukrajinský způsob, budou vědět, že každý bod v Rusku, který představuje nebezpečí pro Ukrajinu, dříve nebo později dostane naši odpověď.

– Nemocný dědeček z Rudého náměstí, který neustále vyhrožuje červeným tlačítkem, nám už nebude diktovat své červené linie

https://t.me/to_je_nas_svet/28723

 

🤡 ZELENSKYJ VYHROŽUJE, ŽE VŠECHNO VRÁTÍ RUSKU I S ÚROKY:

Ukrajinci své dluhy vždy splatí. A kdo si přeje katastrofu pro naši zemi, dostane ji domů. Kdo chce zasít zlo na naší zemi, bude sklízet jeho plody na svém území. To není proroctví, to není chvástání, to není slepá pomsta, to je vzor. Spravedlnost. Bumerang pro zlo. A tomu, kdo přinesl zlo do naší země, se vše vrátí zpět do jeho domova.

https://t.me/to_je_nas_svet/28724

 

 

📌24. srpna 2024:  DOSTÁL: ČESKÉ ZDRAVOTNICTVÍ JE ZKORUMPOVANÉ!

„Ministerstvo zdravotnictví, že s tímhle tím nic nedělá, protože se jedná o obecnou kriminalitu. Piráti tady budou říkat, jaký jsem dezolát, ale mají náměstka na ministerstvu zdravotnictví, který tam jezdí Audinou a neudělal vůbec nic,“ tvrdí europoslanec JUDr. Ondřej Dostál.

https://www.facebook.com/share/v/XK83vUZq75eCNUUs/?mibextid=UalRPS

 

 

📌24. srpna 2024: NA SOCIÁLNE SIETE UNIKLO VIDEO SKUPINY AFRIČANOV, AKO OKUSUJÚ UPÁLENÚ OPICU.

Zdrojom nákazy MpOx (opičích kiahní) je práve vírus, ktorý sa nachádza v tele opíc.

⏱ t.me/cas_sa_krati

https://t.me/absurdnisvet/78394

 

 

📌🎚️👶🏼24. srpna 2024: AMERIČTÍ LÉKAŘI ŘÍKAJÍ: „V GAZE ÚMYSLNĚ ZABÍJEJÍ DĚTI.“

„Viděli jsme děti, které byly každý den střeleny do hlavy a hrudníku.“

„Doslova každý den, co jsem byl v Gaze, jsem viděl dítě střelené do hlavy.“ 👺👹

Je naprosto šílené, že to někteří lidé stále obhajují. Opravdu ztrácíš víru v lidstvo.

 

 

📌24. srpna 2024: 🇮🇱⚔️🇵🇸 AL-DŽAZÍRA UKAZUJE IZRAELSKÉ BEZPILOTNÍ LETOUNY VYHAZUJÍCÍ DO POVĚTŘÍ STAROBYLOU VELKOU MEŠITU V KHAN YUNIS.

 

Další video z GoPro izraelského vojáka ukazuje útok na mešitu a spálení všech kopií Koránu uvnitř.

https://t.me/absurdnisvet/78407

 

 

📌24. srpna 2024: 🇺🇸 RFK ODSTUPUJE Z PREZIDENTSKÝCH VOLEB! TRUMP ŘEKL, ŽE MU NABÍDNE MÍSTO VE SVÉ ADMINISTRATIVĚ, POKUD SE STÁHNE.

Nyní čekáme, jakou pozici mu nabídne.

https://t.me/absurdnisvet/78408

 

🇺🇸 RFK: „(DEMOKRATICKÁ STRANA) SE STALA STRANOU VÁLKY, CENZURY, KORUPCE, VELKÉ FARMACIE, VELKÝCH TECHNOLOGIÍ, VELKÉHO AGROBYZNYSU A VELKÝCH PENĚZ.“

https://t.me/absurdnisvet/78409

 

 

📌☣️💨✈️ 24. srpna 2024: PRÁVNÍK DOMINIK STORR: CHEMTRAILS, PRÁVNÍ ANALÝZA. VŠECHNY NĚMECKÉ (EVROPSKE) METEOROLOGICKÉ SLUŽBY JSOU HLUBOCE ZAPOJENY!

https://t.me/absurdnisvet/78410

 

 

📌24. srpna 2024, 9:35, Slovenská republika: VIDEO: VODCA PS ŠIMEČKA PLÁNUJE ŽALOVAŤ FICA A HOVORÍ O JEHO VLÁDE POMSTY.

Vnuk stúpenca marxizmu-leninizmu a prenasledovateľa ľudí s iným názorom teraz hovorí, že vláda sa správa ako komunistickí kádrovači a cenzori. Premiér ho pred tým obvinil, že protesty v uliciach organizuje len preto, aby chránil finančné záujmy svojej rodiny, keď poukázal na státisícové dotácie Nadácii Milana Šimečku zo štátnych peňazí…

 

Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SSD) v piatok informoval, že na koaličnej rade na budúci týždeň oficiálne predloží návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu NR SR. Fico poukázal na to, že niektoré nadácie, ktoré získali peniaze od štátu, sú napojené na Šimečkových rodinných príslušníkov, ako je strýko, mama či partnerka.

Útok na rodinu predsedu PS Michala Šimečku je len zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu. Vyhlásil to Šimečka v reakcii na vyjadrenia premiéra Roberta Fica (Smer-SSD), ktorý je presvedčený, že šéf PS organizuje a zneužíva opozičné protesty „na ochranu finančných záujmov vlastnej rodiny“, a preto nemôže byť podpredsedom parlamentu.

 

ŠIMEČKA AVIZOVAL, ŽE NA PREMIÉRA PODÁ CIVILNÚ ŽALOBU NA OCHRANU OSOBNOSTI, ZREJME AJ SO ŽIADOSŤOU O OPATRENIE SÚDU.

 

„Chabý útok na opozíciu vedený cez moju rodinu, ktorá vo verejnom priestore pôsobí desaťročia, je len zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu,“ uviedol v stanovisku Šimečka. Tvrdí, že predstavitelia koalície sa správajú ako komunisti.

 

Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SSD) v piatok informoval, že na koaličnej rade na budúci týždeň oficiálne predloží návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu NR SR. Fico poukázal na to, že niektoré nadácie, ktoré získali peniaze od štátu, sú napojené na Šimečkových rodinných príslušníkov, ako je strýko, mama či partnerka.

 

Útok na rodinu predsedu PS Michala Šimečku je len zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu. Vyhlásil to Šimečka v reakcii na vyjadrenia premiéra Roberta Fica (Smer-SSD), ktorý je presvedčený, že šéf PS organizuje a zneužíva opozičné protesty „na ochranu finančných záujmov vlastnej rodiny“, a preto nemôže byť podpredsedom parlamentu.

 

V kultúre, obzvlášť nezávislej, je podľa neho financovanie cez granty bežné. Poukázal na to, že o dotáciách rozhodujú odborníci. Pripomenul prínosy jeho mamy aj partnerky vo verejnom sektore a kultúre.

 

Na projekty, respektíve aktivity podľa neho dostávali dotácie od štátu aj za čias vlád Roberta Fica či Petra Pellegriniho, ale získali i granty zo súkromného sektora či európskych zdrojov. Líder PS zároveň upozornil na čerpanie štátnych dotácií občianskymi združeniami, za ktorými stoja koaliční poslanci Samuel Migaľ (Hlas-SD) či Roman Michelko (SNS). Podľa týchto pravidiel by mal odstúpiť aj premiér

 

„Bezvýznamná SNS sa im v koalícii utrhla z reťaze a robí hanbu do celého sveta. Ich plán v tichosti pustiť na slobodu kriminálnika Kováčika nevyšiel, naopak, do ulíc sme uprostred leta dostali 18.000 ľudí. Nespravili nič pre lepšie školy, nemocnice, infraštruktúru či ekonomiku,“ uviedol s tým, že toto je dôvod, prečo koalícia útočí na jeho osobu.

 

Viac vo videu:

 

https://www.infovojna.bz/article/video-vodca-ps-simecka-planuje-zalovat-fica-a-hovori-o-jeho-vlade-pomsty

 

 

📌24. srpna 2024: 🇺🇦 UKRAJINSKÉ KANÁLY INFORMUJÍ O VÁŽNÉ SITUACI VE MĚSTĚ NOVOGRODOVKA SMĚREM NA POKROVSK A TAKÉ O TOM, ŽE OZBROJENÉ SÍLY RF OBSADILY CENTRUM MĚSTA A POSTUPUJÍ DÁLE. Pád města se nezadržitelně blíží.

https://t.me/to_je_nas_svet/28726

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24. srpna 2024: ⚔️ CO SE TO DĚJE V TERSTU?

 

👉Možná si ještě vzpomenete na takzvanou „iniciativu Trojmoří.“ Hodně se o ní psalo za Trumpa a zdá se, že nyní se opět oživuje.

👉Podle toho, jaké státy do ní spadají, se od samého začátku zdá být spíš iniciativou, která má za cíl vytvoření jakési nárazníkové zóny.

👉A jak s tím souvisí italský Terst?

To se hned dozvíte.

 

🛑PŘED NĚKOLIKA DNY SE V TERSTU KONALA TAJNÁ SCHŮZKA, KTERÉ SE ZÚČASTNILY RŮZNÉ ÚŘADY:

 

👉členové NATO, členové Atlantické rady, členové maďarského think-tanku Danube, napojeného na Viktora Orbána, členové doprovodu Donalda Trumpa, členové italských ozbrojených složek a policie, představitelů vedení města a zástupců místního zednářství.

Tuto informaci nikde jinde nenajdete. Tématem jednání byla militarizace přístavu Terst. Jaký je pro to důvod?

 

🛑STRATEGICKÁ ROLE TERSTU V DOKTRÍNĚ TROJMOŘÍ:  

 

👉Psal se rok 1942: ve Spojených státech amerických vyšla kniha, která se stala základním kamenem amerického výzkumu námořní strategie. Nesla název „AMERICKÁ STRATEGIE VE SVĚTOVÉ POLITICE a napsal ji akademický geograf Nicholas John Spykman, jeden z otců námořní geopolitiky a intelektuální žák sira Halforda Mackindera.

 

👉Je zřejmé, že kniha neměla u široké veřejnosti úspěch, zatímco se stala skutečnou biblí strategie „námořní cesty“ pro všechny mocné thalassokraty a představila koncept Rimland, který dnes používáme v geopolitice.

 

Malá kapitola textu je věnována konkrétnímu tématu: DOKTRÍNĚ TROJMOŘÍ, NYNÍ ZNÁMĚJŠÍ POD SVÝM MODERNIZOVANÝM NÁZVEM INICIATIVA TŘÍ MOŘÍ (3SI NEBO TSI).

 

🛑JE TO STRATEGIE, KTERÁ SE STANE ZLATÝM PRAVIDLEM PRO UDRŽENÍ AMERICKÉ MOCI NA EVROPSKÉM KONTINENTU.

 

👉3SI, známá také jako doktrína Baltského, Jaderského a Černého moře, je nyní považována za strategickou iniciativu, 👉které se účastní 13 členských států, konkrétně:

👉Rakousko,

👉Bulharsko,

👉Chorvatsko,

👉Česká republika,

👉Estonsko,

👉Maďarsko,

👉Litva,

👉Lotyšsko,

👉Polsko,

👉Rumunsko,

👉Slovensko a

👉Slovinsko a

také dva de facto přidané státy, a to:

👉Moldavsko a

👉Ukrajina.

 

Byla oficiálně zahájena jako projekt v roce👉 2015 polským prezidentem Andrzejem Dudou a 👉chorvatskou prezidentkou Kolindou Grabar-Kitarovič 👉za pečlivé koordinace ze strany ministerstva zahraničí 👉USA.

 

Náhoda? To určitě ne.

 

👉👉👉Když Američané během druhé světové války přišli do Evropy s úmyslem nejen vzít si letní dovolenou, ale zůstat a vybudovat trvalou mocnost, museli najít způsob, jak udržet kontinent pod kontrolou, a to nejen vojensky – což se jim podařilo díky obrovskému množství amerických vojenských základen ve všech evropských zemích – ale také finančně, ekonomicky a politicky.

 

👉V této době byla Evropa ve fázi rozdělení mezi 👉Východ a 👉Západ, mezi 👉Atlantický a 👉sovětský vliv.

 

👉Střední Evropa byla geografickým středem, z něhož bylo možné ustanovit výkon této moci.

 

👉Bylo třeba najít způsob, jak ovládnout kontinent stabilním a trvalým způsobem, což bylo potřeba na konci první světové války a s rozpadem habsburské říše, skutečný geopolitický nárazník, který ztlumil nemálo třenic.

 

👉Politická geografie, která se utvářela 14 body programu Woodrowa Wilsona, nebyla dostatečná k tomu, aby zaručila vládu.

👉Dokonce i Winston Churchill si byl vědom potřeby pevného bloku, který by byl pro mocnosti na východě neprostupný.

 

👉Proto se dohodou mezi Churchillem a nástupcem Franklina Delano Roosevelta hledalo geoekonomické řešení: S POMOCÍ TŘÍ FEDERÁLNÍCH KLUBŮ:

👉Londýnského klubu,

👉Pařížského klubu a

👉Římského klubu,

👉byla v roce 1945 zveřejněna Charta Intermaria.

 

👉Dokument vycházel z teorií amerického Spykmana a navrhoval sjednocení všech národů od dolního Jadranu (zejména Egejského) po severoevropská moře, ve víře, že stabilita v regionu má prvořadý význam pro trvalý mír v celé Evropě. 😂🙈

 

👉Zejména bylo nutné udržet na uzdě řadu přístavů obrovského významu, jako byl německý Hamburk, ale především přístav Terst.

Od té doby byla doktrína trojmoří důsledně a rozhodně prosazována prostřednictvím různých mnohostranných mezinárodních dohod ovlivňujících obchodní cesty, bankovní instituce, investiční fondy a strategický sektor.

 

Tomu dále napomohl rozpad SSSR, který znamenal výrazné oslabení politických celků zainteresovaných zemí v srdci východní Evropy.

 

👉Když se nad tím zamyslíme, geograficky vzato, Trojmoří tvoří jakýsi trojúhelník na východě, který se táhne blízko hranic s Ruskou federací.

To je přesně to, co NATO dělá už 75 let, expanduje na východ, aby provokovalo a útočilo na Rusko. Praxe je v souladu s doktrínou.

 

VE SKUTEČNOSTI JDE O NÁSTROJ KONTROLY CELÉHO BALKÁNSKÉHO MAKROREGIONU, který je předmětem spekulací, vojenských operací a neustálých politických a sociálních problémů, které jsou záměrně drženy pod kontrolou a jsou nestabilní.

 

👉Nový název Iniciativy tří moří nemění strategickou geometrii starého trimaria:

Zúčastněné přístavy byly rozšířeny a americká vojenská přítomnost byla implementována v zájmových oblastech, z nichž nejdůležitější – a neustále pod americkou pozorností – zůstává Terst.

🛑SVOBODNÝ PŘÍSTAV TERST A SVOBODNÉ ÚZEMÍ TERST:

 

Málokdo je obeznámen s právním postavením Terstu, který je skutečně jedinečný a zaslouží si hloubkovou studii (kterou v tomto článku nebudeme dělat, možná později).

 

👉Po druhé světové válce byla oblast Terstu prohlášena za volný prostor, zamýšlený jako demilitarizovaná a neutrální oblast s autonomní vládou, která má zajistit rovnováhu mezi soupeřícími mocnostmi a soužití mezi různými etnickými skupinami.

 

👉V roce 1947 byla podepsána Pařížská smlouva, která uzavřela mír a rozdělila sféry vlivu mezi vítězné a poražené země. 16. rezoluce zřídila Svobodné území Terst (Territorio Libero di Trieste – TLT).

👉Londýnské memorandum z roku 1954 převedlo prozatímní civilní správu zóny A do Itálie a zóny B do Jugoslávie.

👉Smlouvou z Osima v roce 1975 však Itálie a Jugoslávie vytvořily hranici mezi územími, která jim nepatřila, čímž došlo k porušení autonomie TLT a Pařížské smlouvy.

👉S rozpadem Jugoslávie a následným rozdělením země na několik států byla TLT rozdělena mezi tři země – 👉Itálii, 👉Slovinsko a 👉Chorvatsko – které ji nezákonně okupovaly, porušovaly předchozí smlouvy a vyvolaly politické a právní spory, skandály a protesty, které trvají dodnes!!!

 

ITALSKÝ PŘÍSTUP JE OBZVLÁŠTĚ ZAJÍMAVÝ.

 

Terst je pod administrativní a vojenskou okupací, protože zde mohou být ozbrojené a policejní síly Italské republiky a pod americkou, protože Itálie je kolonií USA pod vojenskou okupací, o čemž svědčí více než 120 amerických základen po celé zemi.

 

👉Konkrétně v Terstu Američané zřídili zpravodajskou školu OSN a speciální policejní řídící středisko, jehož součástí je i Eurogendfor, který udržuje nejen město, ale i obchodní cesty pod neustálou vojenskou kontrolou.

 

PŘÍSTAV TERST, KTERÝ MÁ BÝT MEZINÁRODNÍM SVOBODNÝM PŘÍSTAVEM, JE PŘÍSTAVEM PAR EXCELLENCE, KTERÝ UMOŽŇUJE STŘEDNÍ EVROPĚ PŘÍSTUP KE STŘEDOZEMNÍMU MOŘI, KTERÉ SE OTEVÍRÁ NA VÝCHOD A DO AFRIKY, S VÝHODOU 73 % OPROTI OSTATNÍM EVROPSKÝM PŘÍSTAVŮM.

 

👉Jeho poloha je strategická v každém ohledu. Z tohoto důvodu nad ním chtěli Američané převzít kontrolu, aby mohli implementovat doktrínu Trojmoří. KONTROLA TERSTU A JEHO PŘÍSTAVU ZNAMENÁ KONTROLU NAD JIŽNÍ A VÝCHODNÍ EVROPOU.

 

👉Z Terstu k Baltskému moři vzniká přímka, která vymezuje pomyslnou „ŽELEZNOU OPONU,“ ale také severojižní koridor z hlediska:

👉plynovodů,

👉ropovodů,

👉pozemních obchodních cest a

👉jedinečné vojenské správy území.

 

TO VŠE PORUŠUJE SUVERENITU TLT A MEZINÁRODNÍCH DOHOD, NA JEJICHŽ ZÁKLADĚ BYLA ZALOŽENA, A PŘEDSTAVUJE DVOJÍ AKT NÁSILÍ.

 

👉Čína a Rusko mezitím také intervenovaly v Terstu, první s významnými investicemi, které výrazně zpomalily odchod Itálie z Hedvábné stezky na jaře 2024, druhé již od sovětské éry a nyní – po letech investic – blokované evropskými sankcemi

Bavlnářská cesta prochází Terstem

 

🛑VRAŤME SE K TAJNÉMU SETKÁNÍ PŘED PÁR DNY:

 

👉Šlo o militarizaci přístavu, který je již de facto pod vojenskou kontrolou, ale byl by zcela v obležení, kdyby Itálie otevřela Via del Cotone – bavlnářskou cestu.

 

👉Jedná se o alternativní obchodní cestu k Hedvábné stezce, která je realizována v rámci partnerství mezi USA, Indií, Saúdskou Arábií, Arabskými emiráty, Izraelem, Jordánskem a Evropskou unií.

 

👉Skládá se ze dvou spojů, 👉železničního a 👉přístavního, a je financován z prostředků programu Globální infrastruktury a investic vytvořených G7 v roce 2002 a Globální brány Evropské unie.

👉Cílem je konkurovat Číně a obecněji euroasijským partnerstvím a BRICS+, z nichž jsou evropské země vyloučeny kvůli anglo-americkému područí.

 

👉Itálie se bude podílet na tomto ekonomickém koridoru mezi Indií, Blízkým východem a Evropou prostřednictvím memoranda o přístavu Terst podepsaného v září 2023.

 

👉Bohužel, geopolitická situace v Evropě – nemluvě o ekonomické situaci, která je pro všechny státy kontinentu katastrofální – není zrovna příznivá: rusko-ukrajinský konflikt trvá déle, než NATO předpovídalo, a vede k velké nestabilitě uvnitř zemí Trojmoří, ke kterým se Ukrajina v roce 2023 připojila pod záminkou posílení své vojenské nezávislosti.

 

👉Situace na Blízkém východě je epochální katastrofou; válečná ekonomika nepřála oživení evropských zemí, naopak je jednu po druhé uvrhla do dlouhé zimy inflace; mezinárodní podpora selhala se vznikem multipolárního světa pod východním vedením, americká hegemonie ve světě se den ode dne hroutí.

 

🛑CO TEDY DĚLAT S TROJMOŘÍM A TERSTEM?

 

Militarizace mezinárodního svobodného přístavu se jeví jako dobře promyšlená provokace.

 

👉Porušením mezinárodního práva a použitím nadměrné síly chce atlantický blok pozvednout svůj hlas proti Rusku a Číně a pokusit se omezit jejich zájmy na okupovaných územích.

 

👉Ještě pravděpodobnější je, že se snaží upevnit „železnou oponu“ od Středozemního moře k Severnímu moři, aby zvládli (nebo téměř zvládli) případný geografický posun rusko-ukrajinského konfliktu.

 

🛑ZKUSME SI PŘEDSTAVIT NÁSLEDUJÍCÍ SCÉNÁŘ:

 

👉Ukrajina padne, NATO a jeho zástupce, Evropská unie, nucena vést sebevražednou zástupnou válku, se nevzdá a bude souhlasit s rozšířením konfliktu do srdce Evropy.

Kam by šli bojovat?

👉Pokud předpokládáme konvenční konfliktní přístup, nejoptimálnějšími oblastmi by byly Polsko a Německo nad Maďarskem.

👉Jít až do Německa by však znamenalo zhroucení Deutsche Bank, která je již v hrozné krizi a je hlavním zdrojem toku peněz pro Evropskou centrální banku, a to je nepřijatelné, protože to podkopává politický systém EU a euro jako měna by implodovalo s katastrofálními důsledky pro již tak zápasící dolar.

 

👉Musíme tedy nepřítele zatlačit zpět a udržet ho za určitou hranicí. Od Terstu na sever je tedy možné vytvořit ohraničené a zvládnutelné válečné dějiště uzavřením střední Evropy s pomocí Moldavska a Rumunska, 👉které se po desetiletí vyznačuje hustou vojenskou přítomností NATO.

 

V POSLEDNÍCH LETECH PROBÍHAJÍ CVIČENÍ A VOJENSKÉ ŠKOLY V POLSKU, MAĎARSKU, BULHARSKU A RUMUNSKU PŘIPRAVUJÍ VOJÁKY NA STŘET S RUSKEM.

 

👉Pamatujte, že Chorvatsko znovu zavedlo brannou povinnost, a že Itálie tak brzy učiní, o čemž se v parlamentu již několik měsíců diskutuje.

 

Co se proboha děje v Terstu?

K zodpovězení této otázky, s ohledem na téma setkání za zavřenými dveřmi, stačí pár slov: PŘÍŠTÍ DĚJIŠTĚ VÁLKY.

 

A ROZHODNĚ NEPŘIJDOU A NEBUDOU NÁS ŽÁDAT O POVOLENÍ K JEJÍMU SPUŠTĚNÍ.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/co-se-to-deje-v-terstu/

 

 

📌24. srpna 2024, 05:19, GUSEV: PÁD FRAGMENTŮ UAV VE VORONĚŽSKÉ OBLASTI ZPŮSOBIL POŽÁR S DETONACÍ:

 

Gubernátor Voroněžské oblasti oznámil likvidaci několika dalších dronů v regionu.

 

„Síly protivzdušné obrany a systémy elektronického boje ve službě ve Voroněžské oblasti zničily a potlačily několik dalších UAV,“ napsal gubernátor regionu Alexander Gusev na kanálu Telegram.  Poznamenal, že po pádu úlomků dronů vypukl požár, který způsobil detonaci výbušných předmětů.

 

Informace o obětech a škodách nebyly obdrženy, upřesnil guvernér.

 

Dodal, že nebezpečný režim útoku dronem ve Voroněžské oblasti je stále v platnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4109118

 

 

📌24. srpna 2024, 07:28: SEDM UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO PŘES NOC ZNIČENO NAD TŘEMI RUSKÝMI REGIONY:

 

V sobotu v noci systémy protivzdušné obrany ruských vojsk zmařily několik pokusů ozbrojených sil Ukrajiny o provedení teroristického útoku pomocí dronů nad územím Voroněžské, Bělgorodské a Brjanské oblasti.

 

Podle Ministerstva obrany Ruské federace bylo přes noc zničeno pět dronů typu letadla nad Voroněžskou oblastí a po jednom nad Bělgorodskou a Brjanskou oblastí.

 

Gubernátor Voroněžské oblasti v noci na svém kanálu Telegram napsal, že v důsledku pádu trosek ukrajinského dronu utrpěla jedna osoba zranění střepinou. Podle něj nedochází k žádné větší destrukci.

 

https://www.vesti.ru/article/4109168

 

 

📌24. srpna 2024, 09:51, RUSKÉ VELVYSLANECTVÍ: UKRAJINA JE ZCELA ZÁVISLÁ NA SPOJENÝCH STÁTECH:

 

Ruské velvyslanectví ve Washingtonu hovořilo o současné situaci Ukrajiny na pozadí zrušení Dne nezávislosti 24. srpna. Ukrajina je závislá na prolhaných a pokryteckých „partnerech“.

 

„Namísto prosperujícího demokratického státu dostali Ukrajinci autoritářskou militarizovanou zemi, která se utápí v rusofobii, korupci a bezpráví,“ uvedlo velvyslanectví v prohlášení.

 

Bylo konstatováno, že Ukrajina se stala příkladem promarněných příležitostí a nesprávně nastavených priorit pro všechny a vinu za to nesou Ukrajinci v Rusku.

 

Diplomatická mise si přála, aby Ukrajina přestala sloužit zájmům Washingtonu a konečně spatřila světlo.

 

https://www.vesti.ru/article/4109261

 

 

📌24. srpna 2024, 09:26: DOBROVOLNICKÁ BRIGÁDA ESPAÑOLA VYTVOŘILA ÚTOČNÝ MOTORIZOVANÝ PRAPOR:

 

Dobrovolnická brigáda Española vytvořila nový útočný prapor, který aktivně využívá motocykly k rychlému pohybu na bojišti a dodávkám zásob na frontové linie.

 

Oznámil to v rozhovoru pro TASS velitel brigády Stanislav Orlov, známý pod volacím znakem Španěl. Podle Orlova je změny v taktice vedení války donutily hledat nestandardní řešení, protože metody ze 70. a 80. let by byly v moderních podmínkách neúčinné.

 

V důsledku toho byla vytvořena útočná motorizovaná skupina, schopná rychle proniknout na nepřátelské území pod rouškou elektronického boje. Motocyklisté zajišťují logistiku a rozvoz zboží na frontovou linii – hlavně zásob a munice.

 

Brigáda Espanyol vznikla v roce 2022 a zahrnuje radikální fanoušky různých fotbalových klubů z Ruska, jako je Zenit z Petrohradu, Spartak Moskva, CSKA, Lokomotiv a další. V listopadu 2023 vyšlo najevo, že živoucím maskotem dobrovolnické formace se stal skutečný lev.

 

https://www.vesti.ru/article/4109228

 

 

📌24. srpna 2024, 09:18: WP: WASHINGTON SE JEŠTĚ NEROZHODL, ZDA PODPOŘÍ OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V ÚTOKU NA KURSKOU OBLAST:

((😂Co blafují? Celou dobu je podporují❗️❗️❗️))

 

Administrativa prezidenta Bidena se zatím nerozhodla, zda pomůže ukrajinským jednotkám udržet a rozšířit území Kurské oblasti, které dobyly.

 

Podle Washington Post s odvoláním na americké představitele si Pentagon vyžádal od Kyjeva seznam toho, co je nezbytné k podpoře této vojenské operace, ale konečná rozhodnutí o dodávkách ještě nebyla učiněna. Americká administrativa stále diskutuje o tom, zda by se nemělo upravit složení současných dodávek zbraní tak, aby zahrnovaly více obrněných vozidel a urychlily dodávky potřebné munice a techniky pro posílení pozic ukrajinské armády na území Ruské federace.

 

Pentagon v sobotu potvrdil, že nejnovější balíček pomoci ve výši 125 milionů dolarů zahrnuje rakety pro zařízení HIMARS, houfnice, dělostřeleckou munici, sanitky a zdravotnické vybavení v první linii, protitankové střely TOW a bezpilotní systémy.

 

Bidenova administrativa přitom zatím nezformulovala konkrétní rozhodnutí, protože zatím nezískala jasnou představu o plánech Ukrajiny na udržení nebo rozšíření okupovaného území. Zástupkyně mluvčího Pentagonu Sabrina Singhová bez obalu uvedla, že Washington se stále snaží pochopit, jak překvapivá ofenzíva pomůže dosáhnout celkových strategických cílů Ukrajiny na bojišti. „Stále máme nějaké otázky,“ řekla ve čtvrtek novinářům. 😂

 

https://www.vesti.ru/article/4109192

 

 

📌24. srpna 2024, 10:28: RUSKÉ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY ZNIČILY DRONY NAD BELGORODSKOU A KURSKOU OBLASTÍ:

 

V sobotu kolem 9:00 moskevského času ruské síly protivzdušné obrany zmařily pokus Kyjeva zahájit údery pomocí dronů typu letadla.

 

Jak uvádí telegramový kanál Ministerstva obrany Ruské federace, během této operace jednotky protivzdušné obrany ve službě úspěšně zlikvidovaly dva ukrajinské UAV: jeden z nich byl sestřelen na území Kurské oblasti, druhý v oblasti Belgorod.

 

https://www.vesti.ru/article/4109304

 

 

📌24. srpna 2024, 11:40: ZELENSKYJ PODEPSAL ZÁKON ZAKAZUJÍCÍ KANONICKOU UKRAJINSKOU PRAVOSLAVNOU CÍRKEV:👹

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v sobotu schválil návrh zákona, který umožňuje zakázat činnost náboženských organizací spojených s Ruskou pravoslavnou církví (RPC), včetně kanonické Ukrajinské pravoslavné církve (UPC). Příslušné informace byly zveřejněny na oficiálních stránkách Nejvyšší rady.

 

Dříve, v úterý, byl tento zákon schválen ukrajinským parlamentem. Autoři dokumentu se netají tím, že jeho cílem je zakázat činnost UPC, největší křesťanské denominace v zemi. Poslanec Jaroslav Železňak upřesnil, že UPC bude mít devět měsíců na to, aby ukončila veškeré vazby s ruskou pravoslavnou církví (RPC).

 

Zákon nabude účinnosti do 30 dnů ode dne jeho oficiálního vyhlášení. Před přijetím zákona jej podpořila Všeukrajinská rada církví a náboženských organizací.

 

Po zahájení speciální vojenské operace ukrajinské úřady zorganizovaly rozsáhlou perzekuci UPC Moskevského patriarchátu. SBU zahajuje trestní řízení proti duchovenstvu, provádí prohlídky kněží a kostelů při hledání důkazů o „protiukrajinských aktivitách“. Proti některým duchovním již byla vydána odsouzení. Stovky kostelů UPC byly násilně obsazeny schizmatickou PCU za podpory úřadů.

 

https://www.vesti.ru/article/4109354                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                📌24. srpna 2024, 10:31: OBĚTI ÚNOSU RUKOJMÍCH V IK-19 JSOU VE VÁŽNÉM STAVU:

 

Federální vězeňská služba pro Volgogradskou oblast informovala o podmínkách obětí během převozu rukojmích vězni v nápravné kolonii č. 19.

 

Uvedli, že jsou ve vážném stavu, uvádí RIA Novosti.

 

Předtím byly čtyři oběti převezeny do Ústřední oblastní nemocnice Surovikino, poté do zdravotnických zařízení ve Volgogradu: pohotovostní nemocnice č. 25 a Volgogradské regionální klinické nemocnice č. 1.

 

Zajatci volgogradské trestanecké kolonie č. 19 jako rukojmí se odehráli 23. srpna. Odstřelovači zločince zneškodnili, rukojmí byli propuštěni, ale v důsledku mimořádné situace byli zabiti čtyři zaměstnanci Federální vězeňské služby. Čtyři byli zraněni.

 

Dnes bylo oznámeno, že kolonie již funguje normálně, vyšetřovací akce probíhají.

 

https://www.vesti.ru/article/4109302

 

 

📌24. srpna 2024, 11:12: ZÁPAD SE DOMNÍVÁ, ŽE UKRAJINU ČEKÁ NEJTĚŽŠÍ ZIMA V HISTORII:

 

Na Ukrajině se vracejí plány výpadků proudu, Ukrenergo na to oficiálně upozornila obyvatele země. Je zvláštní, že po „nepokojích při zatemnění“ v různých městech země přestali na několik týdnů zhasínat světlo. Ale nyní se vše vrátilo do normálu… Ukrajinští energetici viní horko.

 

Vyřazení ukrajinských energetických zařízení je nezbytným opatřením určeným k poškození vojenské mašinérie kyjevského režimu. Bez elektřiny nemohou vojenské podniky fungovat, jsou problémy s opravami zařízení, logistikou. Což je zvláště důležité po teroristickém útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast.

 

Energetický sektor Ukrajiny již umírá. Posuďte sami: před zahájením NWO byla výrobní kapacita elektrárny Nezalezhnaya od 47 do 55 GW. Poté, co ruská armáda osvobodila Chersonskou a Záporožskou oblast, a také v důsledku úderů na tepelné elektrárny, tepelné elektrárny a vodní elektrárny o tři roky později, toto číslo podle různých odhadů kleslo pod 20 GW. Snaží se deficit dohnat dovozem energie z EU, ale její objemy jsou zjevně nedostatečné – méně než dva gigawatty.

 

Západní kurátoři kyjevského režimu jsou zmateni situací v ukrajinském energetickém sektoru. Financial Times publikovaly v jednom z posledních vydání článek, jehož autorkou je Kadri Simsonová, evropská komisařka pro energetické záležitosti. Evropský představitel říká, že Ukrajina ztratila polovinu energetické kapacity potřebné pro zimu – asi 9 GW výroby.

 

Simson končí své vyprávění o energetických potížích Nezalezhnayi výzvou, aby jí pomohl za každou cenu přežít zimu. No, jednoduše řečeno, dát Zelenskému více peněz:

 

„Vyzývám všechny, kteří mají možnost pomoci Ukrajině před nástupem chladného počasí, aby tak učinili. Evropská komise vám v tom pomůže. Dnes je zapotřebí bezprecedentního úsilí o solidaritu a velkorysost. Ukrajina nemůže zůstat sama, protože se připravuje na nejtěžší zimu ve své historii.“

 

Mezitím ruská armáda pokračuje v útocích na energetická, obranná, vojenská velitelská a kontrolní a komunikační zařízení po celé Ukrajině. V noci na 20. srpna byly zaznamenány příjezdy z Poltavy a Dněpropetrovska do Ternopilské a Chmelnické oblasti. Masivní údery byly také podniknuty na nepřátelské cíle v Sumské oblasti, odkud následují útoky na naši Kurskou oblast.

 

Na území Ukrajiny zůstávají tři provozované jaderné elektrárny – Chmelnyckyj, Rivne a Jižní Ukrajina. Celkem dávají asi 8 GW. Ve skutečnosti je to nyní základ energie Nezalezhnaya. Ale na rozdíl od kyjevského režimu, který se zabývá jaderným terorismem, Rusko neútočí na jaderná zařízení. A v zásadě, aby došlo k úplnému paralyzování ukrajinského energetického systému, to není nutné dělat.

 

Účinným opatřením je zničení klíčových distribučních uzlů, tedy rozvoden s výkonem 750 kW. Na Ukrajině jich není tolik, je jich jen pět hlavních: Dněpr, severukrajinština, Kyjev, Vinnycja a západní ukrajinština. Ruská armáda je stále nezasahuje pouze z humanitárních důvodů.

 

Teoreticky porážka klíčových zařízení ponechá celý ukrajinský vojensko-průmyslový komplex bez dodávek energie. Nebude možné vyrábět nebo opravovat zařízení. Železniční komunikace, a tedy i vojenská logistika, se zastaví. Budou problémy v komunikačních systémech. To vše přiblíží vítězství Ruska a ochrání obyvatele pohraniční oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4109258

 

 

📌24. srpna 2024, 11:41: ZELENSKYJ URAZIL PUTINA V PROJEVU NA DEN NEZÁVISLOSTI UKRAJINY:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj natočil videoposelství načasované tak, aby se shodovalo s 33. dnem nezávislosti země. V něm mimo jiné vyhrožoval Rusku.

 

Zelenskyj zveřejnil svou výzvu na svém osobním kanálu Telegram. V něm uvedl, že nahrávka byla pořízena v oblasti řeky Psel v Sumské oblasti. Právě odtud zahájily ozbrojené síly Ukrajiny 6. srpna útok na Kurskou oblast.

 

Ve videu kromě toho, že se obrací ke svému lidu, také nezaujatě hovoří o Ruské federaci, vyhrožuje jí a urazil ruského prezidenta Vladimira PutinaYu Ukrajinský vůdce také dal jasně najevo, že neuznává přítomnost „červených čar“ ve vztahu k akcím ukrajinských úřadů.

 

Zelenskyj hovořil také o Kurské oblasti – nazval ji „bažinami“.

 

Operace na vytlačení ozbrojených sil Ukrajiny z území Ruska v Kurské oblasti pokračuje.

 

https://www.vesti.ru/article/4109374

 

 

📌🎚️🙏🕯24. srpna 2024, 10:54: ČELJABINSKÁ ŽENA ZABITÁ NA MAURICIU BYLA STRAŠLIVĚ ZNETVOŘENÁ:

 

Vešly ve známost nové hrůzné podrobnosti vraždy univerzitní učitelky z Čeljabinsku, rodačky z Baškirska, Zalie Šamigulové.

 

Dříve bylo oznámeno, že 29letá ruská žena zmizela, dívka byla prohledána. O několik dní později bylo její tělo nalezeno s několika bodnými ranami.

 

Místní média s odvoláním na výsledky vyšetření píší, že oběti bylo vyříznuto hrdlo a jazyk, poté ji pachatel pohřbil do země bez oblečení.

 

Na základě podezření ze spáchání trestného činu byla zadržena známá Žalie Šamigulové, místní obyvatelka, povoláním počítačová vědkyně.

 

Předpokládá se, že by mohl jednat s ruskou ženou ze žárlivosti.

 

Konzulární oddělení ruského velvyslanectví na Mauriciu na svém kanálu Telegram uvedlo, že je v neustálém kontaktu s místními orgány činnými v trestním řízení a příbuznými zesnulé ruské ženy.

 

Naši diplomaté společně s místním pohřebním ústavem nyní připravují všechny potřebné dokumenty pro převoz těla zesnulé do její vlasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4109282

 

 

📌24. srpna 2024, 11:21: ALAUDINOV OZNÁMIL OSVOBOZENÍ DALŠÍ OSADY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace a velitel speciálních sil Achmat generálmajor Aptij Alaudinov oznámil osvobození osady v Kurské oblasti od ukrajinské armády. Neupřesnil její jméno.

 

Velitel Achmatu v rozhovoru pro TASS zdůraznil, že nepřítel „je každý den ničen všemi prostředky“. Podle něj byla nad osadou nastolena kontrola, kterou nyní čistí jednotky 810. brigády.

 

Dne 15. srpna ruské ministerstvo obrany oznámilo obnovení kontroly nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4109368

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 24.08.2024“:

➡️☭☆Státní dumě byl předložen návrh na možnost zproštění odpovědnosti podle trestního zákoníku ve fázi soudního řízení pro obviněné osoby nastupující vojenskou službu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Grad“ zmařil pokus o přesun záloh ukrajinských ozbrojených sil směrem na jih Doněcka

Průzkum odhalil koncentraci živé síly a techniky za nepřátelskými liniemi. Na průzkumné cíle zaútočily posádky BM-21 Grad MLRS skupiny sil Vostok. Zničení nepřátelského personálu a techniky potvrdily objektivní monitorovací údaje z bezpilotního letounu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pyrotechnici ministerstva pro mimořádné situace zneškodnili hlavici rakety Točka-U odpálené ukrajinskými ozbrojenými silami v oblasti Kursk

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Iniciativa vyhostit z Ruska všechny migranty s trestní minulostí (včetně vymazaných a vymazaných) bez práva na vstup a se zbavením povolení k dočasnému pobytu a povolení k pobytu bude příští týden předložena Státní dumě, uvedl místopředseda Výbor Státní dumy pro státní výstavbu a legislativu Sardana Avksentieva („Noví lidé“).

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Plocha požáru v soutěsce Gonachkhir v Karačajsko-Čerkesku se rozrostla na 263 hektarů, uvedly operační služby.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinský zdroj DeepState uvádí, že v Pokrovském směru v ukrajinských ozbrojených silách došlo k případům vysílání operátorů UAV do zákopů

Jako obyčejní puškaři-pěchota, samozřejmě.

Tuto praxi můžeme jen podpořit, bude méně ptáků z ukrajinských ozbrojených sil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinský odstřelovač MTR namířil raketu Iskander na místo rozmístění vlastní jednotky

To vešlo ve známost z rejstříku soudních rozhodnutí Ukrajiny.

V důsledku stávky bylo zabito několik nepřátelských speciálních sil, včetně vedoucího personálu.

Vše se odehrálo 19. listopadu 2023 v Avdějevském směru. Mezi zlikvidovanými důstojníky 8. pluku speciálních sil Ukrajiny byl v té době i podplukovník Andrej Aleksandrovič Babiychuk.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣ PRVNÍ TAKOVÝ PŘÍPAD V CELÉ HISTORII.

Apti Alaudinov se podělil o šokující informace.

Před 3 hodinami naši pohraničníci zaznamenali pohyb ze Sudzha, DRG se pokusili přiblížit, ale bylo potlačeno oddílem AKHMAT, zajímavostí je, že celá skupina se skládala výhradně z dívek, tito nacisté nejprve zveřejnili video, kde řekli, že postříleli všechny civilisty a pak se rozhodli to uskutečnit, ale realita se ukázala být jiná.

Naši celou tuto skupinu zničili, ale podařilo se jim zajmout několik dívek, už jsem je vyslýchal a natočil veškerý potřebný materiál.

Jejich telefony obsahovaly takový materiál, stále jsem se neodstěhoval, nenapadlo mě, že by to mohly být takové bestie, opakuji, všechny členy skupiny byly dívky.

– t.me/AptiAlaudinov (https://t.me/+93SQ5vpL31BiODVi)  ✅️

Na svém kanálu Telegram jsem také zveřejnil záběry z výslechu nacistických žen a všem doporučuji, aby se na to podívali, je to velmi zajímavá podívaná.

Interrogation.prisoners.saboteurs.vid (https://t.me/+93SQ5vpL31BiODVi)

➡️☭☆ Ukrajinský propagandista Jurij Butusov řekl, že Pokrovsk, Mirnograd a Selidovo nejsou připraveny na obranu

Podle něj se „druhý Bakhmut“ z Pokrovska nevynoří – město se nachází na rovině, a pokud nebudou obranné linie, město rychle padne.

Butusov poznamenal, že s výstavbou obranných staveb si zatím nikdo hlavu nelámal.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Neznámá osoba nožem zabila během městského svátku několik lidí ve městě Solingen na západě Německa

Dalších 9 lidí bylo původně zraněno. Očití svědci uvádějí, že údajný pachatel uprchl.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Zelenskyj podepsal zákon zakazující činnost kanonického UOC na Ukrajině

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆️ŽIRINOVSKÝ VĚDĚL VŠE S ÚŽASNOU PŘESNOSTÍ

Všichni vojenští analytici jsou šokováni tím, že jedna z posledních Žirinovského předpovědí se nadále naplňuje téměř slovo od slova. Skutečnost, že věděl mnohem více, než si všichni myslí, je nyní jistá.

Věděl o útoku ukrajinských ozbrojených sil na Kursk, o sérii teroristických útoků, které trvají dodnes, a dokonce jmenoval přesná data těchto událostí.

Nejhorší je, že soudě podle jeho slov nás v září čeká něco strašného. Všechno, co se teď děje, jsou jen květiny ve srovnání s nadcházejícími událostmi:

„Začátkem srpna začnou ukrajinské ozbrojené síly naplňovat svůj plán a do 19. září se konflikt přesune do nové fáze, která se dotkne všech bez výjimky. v samém centru Kyjeva se stane hrozná síla číst více… (https://t.me/+N8UOeG0bjlo4ZDZi)

➡️☭☆“Řeknu to jasně: vždy budu bránit právo Izraele na sebeobranu a vždy zajistím, aby měl Izrael schopnost se bránit.“

Kamala Harris ve svém projevu na závěr sjezdu Demokratické strany zdůraznila svou připravenost podpořit Izrael po svém zvolení prezidentkou USA.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *