, ,

24.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

24.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 23.6.2024, 7:03, prvni zpravy.cz: POLICIE ČR ROZHODLA: SCHVÁLOVÁNÍ ATENTÁTU NA FICA JE PROJEVEM SVOBODY!

 

👉 Policie České republiky odmítla stíhat verbální projevy schvalující atentát na premiéra Slovenské republiky Roberta Fica.

👉 Demokracie v naší zemi zhynula, citujeTomáše Garrigua Masaryka advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

 

„Tak tohle už je naprostý výsměch! Dnes jsem obdržel usnesení od Policie České republiky, jímž na jedné stránce z jedné vody načisto odmítla stíhat verbální projevy schvalující atentát na premiéra Slovenské republiky Roberta Fica.

 

V ODŮVODNĚNÍ SE DOSLOVA PÍŠE TOTO:

 

POLICEJNÍ ORGÁN SI JE VĚDOM TENKÉ HRANICE MEZI SVOBODOU PROJEVU A MOŽNÝM JEDNÁNÍM, KTERÉ TUTO HRANICI PŘEKRAČUJE A NA KTERÉ JE TŘEBA REAGOVAT PROSTŘEDNICTVÍM TRESTNÍHO PRÁVA, JAKOŽTO PROSTŘEDKU ULTIMA RATIO. Vzhledem k uvedené se podáním komplexně zabýval tak jak je uvedeno výše, načež dospěl k závěru, že se v daném případě jedná pouze k vlastní vyjádření uživatele sociálních sítí a diskuzních fórech na veřejné síti internet, které lze podřadit pod svobodu projevu, která je zakotvena v článku 17 Listiny základních práv a svobod, kdy každý má právo vyjadřovat své názory způsobem, který považuje za vhodný a který nepřekročí ústavní a zákonná omezení.“

 

👉Abych vám to přeložil do lidštiny – pokud někde napíšete jednu větu o tom, že Rusko vstoupilo na území Ukrajiny oprávněně, tak vám policie zaklepe na dveře druhý den a budete rádi, když od soudu odejdete s podmínkou. Pokud napíšete, že „poslance je třeba naházet do Vltavy“, tak velmi pravděpodobně vyfasujete dokonce nepodmíněný trest a strávíte pár měsíců až let ve vězení.

 

👉Ale pokud o atentátu na slovenského premiéra napíšete „zastřelit takovou svini, to je na metál“, „na každý prase se vaří voda“, „měl mířit výš“, případně „škoda, že ta Putinova filcka nechcípla“, tak je to svobodný projev vašeho názoru chráněný ústavou.

 

Pokud tohle není naplnění skutkové podstaty přečinu schvalování trestného činu, tak už opravdu nevím, na co jiného by se měl tento paragraf vztahovat. JUSTIČNÍ SYSTÉM V NAŠÍ ZEMI SE Z DŮVODU JEHO TVRDÉ POLITIZACE NACHÁZÍ V NAPROSTÉM ROZVRATU.

 

CO NA TO SOUDCOVSKÁ UNIE ČR? CO ČESKÁ ADVOKÁTNÍ KOMORA?

👉Zase budete jen mlčet a servilně přihlížet tomu, jak se základní pilíř jakéhokoliv právního státu, jímž je rovnost občanů před zákonem, hroutí pod tlakem zadání pětikoaliční vlády využívat nástroje trestního řízení jen proti těm, kteří zastávají oponentní názory?

 

Jako právník a advokát proti tomuto dvojímu metru hlasitě protestuji a zcela otevřeně prohlašuji, že jsme oběma nohama zpět před rokem 1989, kdy soudruzi směli vše a jejich kritici byli režimem systémově kriminalizováni.

 

Tomáš Garrigue Masaryk, kdysi řekl, že DEMOKRACIE SPOČÍVÁ VE SPRAVEDLNOSTI!!! Optikou tohoto jeho citátu nelze než dojít k jedinému možnému závěru – 👉 demokracie v naší zemi zhynula.

 

PSALI JSME:

 

Budoucnost ODS? Zrušit Spolu a mluvit s Turkem i s ANO, říká Zahradil

 

👉Už teď mohu prohlásit, že jedním z hlavních programových cílů, jež vám nabídnu pro volby do Poslanecké sněmovny v roce 2025 bude „OBNOVENÍ SPRAVEDLNOSTI A PRINCIPU ROVNOSTI PŘED ZÁKONEM V ČESKÉ REPUBLICE„.

Pevně doufám, že mi k naplnění tohoto cíle dáte co nejsilnější mandát.

 

P.S.: Text usnesení PČR naleznete v prvním komentáři. Velmi děkuji za sdílení tohoto příspěvku – vzkažte všem, že pokud se nyní neozvou a nechají to být, tak si jednou tenhle zhoubný systém nalezne i je. „Je to jen otázkou času,“ okomentoval před několika dny rozhodnutí Policie ČR advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

 

V kontextu rozhodnutí Policie ČR a blížící se první zahraniční oficiální návštěvy nového slovenského prezidenta Petra Pellegriniho v ČR bude zajímavé sledovat, jaké stanovisko k tomu slovenský prezident zaujme.

 

(jk, prvnizpravy.cz, repro: smer)

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/policie-cr-rozhodla-schvalovani-atentatu-na-fica-je-projevem-svobody/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TISÍCE MUSLIMSKÝCH BOJOVNÍKŮ ZE ŠESTI ZEMÍ JSOU PŘIPRAVENY NA VÁLKU S IZRAELEM; DO LIBANONU PŘIJELI VOJENŠTÍ PORADCI NA POMOC HNUTÍ HIZBALLÁHU

 

https://youtu.be/i_dIWsZkC7c?si=ouqfpHl_ZAKXuUnO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Putin straší Západ poznámkou „Rusko může spoléhat jen na své vlastní zbraně“. „Kde je bod očekávaného západem obratu?“…

 

https://youtu.be/vmr9o0FvH7Y?si=OjdJhx1JWegvrrVa

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ROZZUŘENÝ PUTIN SPOUŠTÍ „MOTOCYKLOVÝ TEROR“; UKRAJINSKÁ OPEVNĚNÍ JSOU DECIMOVÁNA PŘI ODVETĚ ZA KRYM

 

https://youtu.be/63yCfwLktmo?si=FpoILmB5tu8oc9TU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.06.2024, Roman Kirsch: Jan Lipavský: ČR musí kvůli ruské agresi přehodnotit pohled na ekonomické zájmy“… ((To je objevitel ekonomiky!!!))

 

https://youtu.be/bWw-FxqqEYs?si=KVS9ExcQBrn2zHXf

 

 

📌 🇪🇸 TAKTO VYPADAJÍ NÁSLEDKY VČEREJŠÍHO FESTIVALU SAN JUAN NA PLÁŽI LA MALAGUETA VE ŠPANĚLSKÉ MALAZE POTÉ, CO EKOLOGICKÁ PRASATA OSLAVILA KŘESŤANSKÝ FESTIVAL SAN JUAN.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27314

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ MSN MASAKR NA FF UK: MATĚJČEK LŽE, RAKUŠAN ZAMLŽUJE, ODPOVĚDNOST MAJÍ OBA

 

👉Existují vážné pochybnosti o práci šéfa pražské policie Petra Matějčka, ale i úloze ministra vnitra Víta Rakušana, píše Bohumil Pečinka.

 

Po půlročním vyšetřování zveřejnila policie a státní zástupci výtah ze spisu, který měl objasnit okolnosti prosincového masakru na filosofické fakultě. Následné projednávání na bezpečnostním výboru sněmovny a výroky tam pronesené naznačují, že existují vážné pochybnosti o práci šéfa pražské policie Petra Matějčka, ale i úloze ministra vnitra Víta Rakušana.

 

👉Krátce po celé tragické události požádala policie, veřejnost a média, aby sami aktivně nic nezveřejňovali, že je s výsledky pátrání seznámí. Tohle doporučení akceptovala i drtivá většina novinářské obce, takže celý případ byl zapouzdřen a pasivně se čekalo, s čím přijdou policejní složky a jejich dohledové orgány.

 

ZOPAKUJME SI PODSTATU PŘÍBĚHU:

 

👉 21. prosince ve 12.2O zavolala na tísňovou linku přítelkyně studenta pražské FF UK Davida Kozáka, že jí měl napsat „děsivé zprávy“. Policie dorazila do jeho bydliště v Hostouni, pár kilometrů od Prahy. Na místě objevila Kozákova zastřeleného otce s hlavou na špalku a následně odpalovací systém.

 

👉 Od 13.15 tedy policie pátrala po pachateli, který možná vyhrožuje sebevraždou, ale o němž se již rovněž ví, že může být nebezpečný a mít spojitost s vraždou otce.

 

👉 Kolem 13.20 rovněž policie zjistila, jak poznamenává Petr Matějček na čtvrtečním čtvrteční jednání sněmovního bezpečnostního výboru, že „osoba má na sebe legálně držené zbraně, a to ve velkém počtu, jedna zbraň, která mezi tím byla, byla typově stejná, jako zbraň použitá v Klánovickém lese“.

 

👉 K tomu Matějček dodává: „Neměl jsem to prokázáno, ale jsem policista a cvakne mi, že to může souviset s Klánovickým lesem. Bylo to tam a byla to další indicie. Dále jsme tedy hlásili, že je nebezpečný, vysoce nebezpečný.“ Od matky se současně policie dozvěděla, že míří do Prahy na filosofickou fakultu.

 

👉 Ve 13.20 vysílají policisté dvě trojčlenné hlídky na hlavní budovu filosofické fakulty.

 

👉 Před půl druhou odpoledne pozdější vrah Kozák skutečně dorazil do hlavní budovy FF UK na Palachově náměstí. Minutu po něm i dva policisté, kteří vydávali zmatené zprávy vedení fakulty.

👉 Za hodinu a půl začal Kozák ve čtvrtém patře střílet na studenty a vyučující, výsledkem bylo čtrnáct mrtvých, pětadvacet zraněných, z nichž deset těžce. Policie píše ve spisu o zvláště trýznivém zabíjení. Následně se na ochozu budovy sám Kozák zastřelil, když viděl, že po něm jde speciální policejní jednotka.

 

👉 Experti celých šest měsíců soudili, že slabým místem v celém případu mohou být středočeští policisté, kteří nedali do pražské centrály dostatečné informace.

 

👉 Usnesení o vyšetřování, které bylo ve čtvrtek zveřejněno na bezpečnostním výboru, naznačuje jinou verzi.

 

👉 Naopak středočeská kriminálka byla po oznámení Kozákovy kamarádky na místě mimořádně rychle, nebála se proniknout do uzavřeného domu, rychle detekovala, co se stalo a seznámila s podstatou příběhu Prahu. Tedy, že do hlavního města míří s největší pravděpodobností ozbrojený otcovrah, který byl v podezření, že stojí i za brutálními

vraždami v Klánovickém lese.

 

👉 Šéf pražské policie Petr Matějček však ještě na tiskovce z 9. ledna 2024 šířil teorii, že Kozák jel do Prahy spáchat sebevraždu. „My jsme opravdu pracovali s tím, že je to človíček, kterej jede do Prahy spáchat sebevraždu.“ Dále začátkem roku policisté tvrdili, že si člověka s klánovickým lesem spojili až po útoku. Ze spisu je však patrné, že už tehdy věděli, že jde s velkou pravděpodobností o vraha, který má typově stejnou zbraň.

 

PROČ ŠÉF PRAŽSKÝCH POLICISTŮ MATĚJČEK TAK DLOUHO ŠÍŘIL NEPRAVDIVOU INFORMACI, ŽE HLEDALI SEBEVRAHA?

 

👉Jak mi řekl jeden špičkový policista: Když hledáte sebevraha, máte jinou motivaci ho najít, než když víte, že hledáte ozbrojeného vraha, který chce něco provést. Matějček tím chtěl evidentně zakrýt obrovské pochybení policie, které nastalo ještě před zásahem speciální jednotky, které – na rozdíl od jejich kolegů – bylo naprosto profesionální.

 

👉Tvrzení, že do Prahy míří sebevrah, které Matějček nepravdivě celé měsíce šířil, mělo ve skutečnosti vyvinit policejní pátrání, které se omezilo na to, že dvojice policistů přišla na FF UK, zeptala se vrátného, jestli tam nepřišel David Kozák (ve skutečnosti tam přišel ozbrojený minutu před nimi).

👉 A když jim vrátný řekl, že ne, šli na děkanát, kde oznámili, že sem může přijít někdo nebezpečný a ozbrojený.

👉 Nevyzvali ovšem k vyklizení budovy, kde byli odhadem stovky lidí a spokojili se s konstatováním, že Kozák má být na semináři ve vedlejší budově v Celetné ulici. Tam se oba vypravili a nechali prostory vyklidit. Podle našich svědectví se však několik studentů z Celetné přesunulo do hlavní budovy na Palachově náměstí, kde se zatím ve čtvrtém patře na záchodě David Kozák připravoval na svůj čin. Před budovou v tu dobu už nikdo z policie nehlídkoval. Zbytek už známe z médií.

 

👉 Kdyby policie na čtvrtečním zasedání sněmovního bezpečnostního výboru připustila určitá pochybení a vyjádřila lítost, bylo by to větší částí veřejnosti akceptovatelné. Jednak bylo krátce před Štědrým dnem, takže ostražitost není tak velká jako obvykle. Současně Česko není na akce tohoto typu spíš mentálně, než organizačně připraveno.

👉 Problémem je, že jsme koncem týdne ze strany šéfa pražské policie byli svědky záměrných lží a ze strany ministra vnitra zavádějících informací. Jestliže do této chvíle šlo leccos prominout, od čtvrtka musíme nahlas nazývat věci pravými jmény.

👉 Kde jsou dvě skutečně slabá místa celé kauzy?

 

ZOPAKUJME SI JE.

 

👉 Je nepravdivé tvrzení, že se policie domnívala, že z Hostouně do Prahy mířil zmatený sebevrah. Pražská policie dobře věděla, že tam jede ozbrojený člověk, s velkou pravděpodobností minimálně vrah svého otce, což představuje vyšší míru nebezpečnosti než zmatený student, který chce spáchat sebevraždu. Jejich tehdejší tvrzení odporuje také dnes zveřejněným policejním protokolům. Matějček i Rakušan se v určité míře původní verze dodnes drží, tím se zbavují odpovědnosti a veřejnost tím uvádí v omyl.

 

👉 Mimo jiné to dokládají úřední záznamy z Hostouně, bydlišti vraha Kozáka, kam 21. 12 přijela středočeská kriminálka. Stojí v nich: „…bylo zjištěno, že ve věci nejde o avizované úmrtí, nýbrž o vraždu osoby pošk. Stanislav Kozák.“ To bylo známo nejpozději ve 13.15 hodin.

 

👉 Ministr vnitra jak ve čtvrtečních Událostech a komentářích, tak na TV Nova však tvrdil, že to policisté zjistili až v 16 hodin po střelbě na FF UK. V tom případě lže nebo si odmítá prověřit informace, aby nemusel připustit odpovědnost vedení pražské policie.

 

👉 👉 Druhé slabé místo je, když šéf pražských policie Matějček tvrdil, že si dva policisté, co přišli do budovy, nemohli projít kamerový záznam, aby zjistili, jestli tam už David Kozák už dávno nepřišel. Důvodem údajně mělo být, že jde o starý a nevhodný kamerový systém. Ve skutečnosti šlo o relativně moderní zařízení, což potvrdila jak děkanka, tak krizový bezpečnostní manager Univerzity Karlovy Zdeněk Kalvach. Tuhle neudržitelnou verzi Matějčka ještě ve čtvrtek obhajuje sám ministr vnitra Rakušan.

 

Kdyby oba pánové řekli, že policie se chovala nad rámec možností, jen v určité fázi celou věc nedocenila, znělo by to věrohodnější než záměrné mlžení. Týdeník Echo má navíc svědectví senátorky Hany Marvanové, která jako advokátka současně zastupuje rodinu jedné z obětí a mohla nahlédnout přímo do vyšetřovacího spisu.

 

👉 Na základě toho Marvanová už ve středu, den před zasedáním bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny, informovala ministra Rakušana o těchto a dalších nesrovnalostech. 👉 Ministr vnitra si proto mohl a měl znovu udělat analýzu celé věci. Pak by s velkou mírou pravděpodobnosti dospěl k závěru, jestli ho vedení pražské policie vodí za nos.

👉 Těžko říct, jestli to neudělal z pohodlnosti, nebo záměrně odvádí pozornost.

👉 Právě proto by si měl odpustit svoje květnaté pietní řeči k pozůstalým, a spíš z celé věci vyvodit politickou odpovědnost. Ne snad proto, že v prosinci 2023 nezabránil střelbě, ale že dnes mate veřejnost.

 

(https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/masakr-na-ff-uk-mat%C4%9Bj%C4%8Dek-l%C5%BEe-raku%C5%A1an-zaml%C5%BEuje-odpov%C4%9Bdnost-maj%C3%AD-oba/ar-BB1oJFb4)

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.6.2024, ONDŘEJ PROKOP, PŘEDSEDA HNUTÍ ANO V PRAZE: SKONČÍ PIRÁTI? PLATŮ A TRAFIK SE JEN TAK NEVZDAJÍ. KORESPONDENČNÍ VOLBA SCHVÁLENA.

 

👉 Konec Pirátů ve vládě? Už o tom (zase) chtějí hlasovat. No hádejte, jak to asi dopadne. Nakonec zvítězí teplá místa, vysoké platy, trafiky a pašalíky. To se vsadím.

 

👉 Střelba na Filozofické fakultě z minulého roku: Policejní zpráva jasně ukázala pochybení při zásahu. Zajímavé, že to vyšlo až teď – po evropských volbách. To se panu ministru Rakušanovi jistě velmi hodí.

 

👉 Sněmovna schválila zavedení korespondenční volby. Proč Pětikoalice tak spěchá, aby umožnila Čechům v zahraničí volit, to už je všem jasné. Doma má totiž drtivě nízkou důvěru občanů. Podvod na lidi.

 

👉 Prezident Pavel chce začít vyvlastňovat byty. Pirátům se tento tvrdě socialistický nápad jistě líbí. Ještě, že na to prezident nemá pravomoci.

 

👉Praha se propadá na dalším žebříčku. Čím dál více lidí ohrožuje chudoba. Jak je to možné? Kromě tragických vládních kroků Pětikoalice je za tím i stále neřešená bytová krize. Pronájmy jdou do absurdních výšin a nové byty se nestaví.

 

👉 Piráti před volbami slibovali postavit v Praze deset tisíc bytů. Nepostavili žádný. Prý to nejde, samé výmluvy. Nesmysl. Na mém domovském Jižňáku jsem zařídil přes 370 obecních bytů předtím, než mě právě Piráti odvolali.

 

👉 Zatímco nové byty město nestaví, za ty současné si rádo nechá připlatit. Ano, přesně tak – daň z nemovitosti se bude v Praze opět zvyšovat. Jedná se už o několikáté zvýšení v řadě (daň zvýšil stát i některé městské části). Občané si tak připlatí další tisíce korun.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gcx2gd6EnU4

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.06.2024, 13:55, ČTK české noviny: HAVLOVÁ ZA MILIARDU PRODALA VĚTŠINOVÝ PODÍL V PALÁCI LUCERNA:

 

👉 Praha – Dagmar Havlová prodala většinový podíl v pražském Paláci Lucerna za téměř miliardu korun skupině BTL.

Švagrové prezidenta Václava Havla zůstal podíl 25 procent. Uvedl to dnes server Forbes na základě vyjádření Havlové a technického ředitele BTL Tomáše Drbala. Peníze z prodeje budou podle Havlové využity na rekonstrukci objektu, který je od roku 2017 národní kulturní památkou.

 

👉 Dosavadní jediná majitelka Lucerny vložila podle Forbesu Lucernu do nově vytvořené společnosti Palác PL. V ní má nyní podíl 75 procent firma BTL Healthcare Technologies, jejímž vlastníkem je podle Evidence skutečných majitelů Jan Vild, a zbylá čtvrtina dál patří Dagmar Havlové, vdově po Ivanu Havlovi. „S Honzou Vildem se známe od revoluce,“ řekla Havlová Forbesu. „Miliardářů, kteří by Lucernu zhltli, je spousta. Pro mě bylo důležité spojit se s někým, kdo zachová tradici, hodnoty a společenský účel celého místa,“ dodala.

 

K prodeji podílu v Lucerně se Havlová rozhodla kvůli vysokým nákladům na opravy paláce. „Všechno půjde na rozsáhlé rekonstrukce a do souvisejících oprav, já si z obchodu peníze neodnáším,“ uvedla k prodeji. Výnos z prodeje pomůže podle Forbesu pokrýt úvěry na dřívější rekonstrukci vzduchotechniky nebo instalaci výtahu pro handicapované. V plánu jsou do budoucna obnovy historického zábradlí na střešních terasách, části paláce směrem do Štěpánské ulice, pasáží nebo portálů.

 

„V Česku jsme na zelené louce vznikli, vyrostli na českých lidech a myslíme si, že máme zemi co vracet. Přesně lidem by měla Lucerna sloužit,“ řekl Forbesu Drbal ze skupiny BTL. Havlová podle něj Lucernu dál povede.

 

👉Lucernu mezi Vodičkovou a Štěpánskou ulicí postavil Vácslav Havel, dědeček pozdějšího prezidenta Václava Havla a jeho bratra Ivana. Záhy po svém vzniku se stala centrem kulturního a společenského života v Praze. Po roce 1948 byla znárodněna, v roce 1992 palác dostali zpátky v restituci Václav a Ivan Havlovi. Následovaly spory a komplikace, po kterých soudy rozhodly, že celá budova patří ženě Ivana Havla Dagmar Havlové

 

👉 BTL vznikla podle informací na svém webu v roce 1993 a vyrábí zdravotnickou techniku zejména pro fyzioterapii, kardiologii a estetickou medicínu. Pobočky má ve více než 70 zemích a zaměstnává přes 2800 lidí. V loňském žebříčku nejhodnotnějších českých firem, který sestavil server Seznam Zprávy ve spolupráci s poradenskou společností Deloitte, se skupina umístila na 24. místě s odhadovanou hodnotou 18 miliard korun. Vlastník skupiny, Jan Vild, byl po sametové revoluci poslancem Sněmovny národů Federálního shromáždění za Občanské fórum, později Občanské hnutí.

 

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/havlova-za-miliardu-prodala-vetsinovy-podil-v-palaci-lucerna/2535703

 

 

📌 24.6.2024, svedominaroda: PROF. RNDR. JAROSLAV TURÁNEK, DSC., CSC., VAKCINOLOG, IMUNOLÓG, FARMAKOLÓG, VYHOZEN Z PRÁCE, JE NA SEZNAMU JAKO ANTIVAXÉR, A ZVEŘEJNĚNÍ VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ VAKCÍN, Z ČEHO DOSTAL MOZKOVOU MRTVICI!

Kde to žijeme? Cenzura tady běží!!!

Šokující příběh odvážného vědce.

 

Nový rozhovor s prof. Jaroslavem Turánkem, odvážným vědcem, který nemlčel o svých vědeckých poznatcích. V rozhovoru mluví o tom, jak po přednášce na půdě parlamentu přišel za dramatických okolností o práci a nyní se dozvídá, že nemůže dále působit na Masarykově univerzitě, protože je na jakémsi seznamu „dezinformátorů“.

Kde to opět žijeme? Práci nechtějí dát ani manželce pana profesora, která nikdy nikde veřejně nevystupovala. A všechen ten tlak se rodině Turánkových podepisuje nejen na psychickém, ale i fyzickém zdraví. Přitom prof. Turánek ve svých vystoupeních nedělal nic jiného, než sdílel poznatky z oboru, kterému se věnuje čtyřicet let, a nabízel se k diskuzi s odborníky, kteří v době profesorova vědeckého bádání stěží „tahali va.cinačního kačera“, leč v posledních letech horlivě propagovali jediné možné řešení ep.demiolog.cké situace.

Poslechněte si rozhovor, který ukazuje, že myslet si, že práskačské, normalizační a totalitní praktiky zůstaly před rokem 89, je velmi naivní přístup. Opět se zde větší či menší měrou komplikuje život těm, kdo nechtějí tančit s většinou. Nemlčme o tom, vynášejme tyto příběhy na světlo a nenechme si líbit vytváření seznamů a ostrakizaci

za postoje místo věcné vědecké a společenské diskuze.

 

ODBORNÍCI SE UMLČUJÍ A LAICI NÁM DIKTUJÍ POVINNÉ OČKOVÁNÍ CHEMIKÁLIEMI!!!!

 

https://youtu.be/wb1od1uzSjE?si=RbVan126qSp2Aahb

 

 

📌 🤡 KULEBA UVEDL, ŽE ZELENSKYJ SE CÍTÍ BÝT NA STEJNÉ ÚROVNI JAKO LÍDŘI G7.

 

„Vedoucí představitelé G7 se navzájem přátelí, sdílejí své hodnoty a zájmy. A prezident Ukrajiny v tomto formátu, jak jsem několikrát jasně vypozoroval, je tam již jako rovný mezi rovnými. Je jedním z nich a oni ho tak vnímají. Stali se z nich blízcí lidé,“ řekl ukrajinský ministr zahraničí.

😁 Vzhledem k Zelenského zálibám není divu, že má zkreslené vnímání reality.

https://t.me/to_je_nas_svet/27320

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24. června 2024, 14:44, iDnes.cz: HLEDANÉHO DEZINFORMÁTORA ZÍTKA ZADRŽELA POLICIE NA SLOVENSKU, UTÍKAL DVA MĚSÍCE:

 

👉 Policie na Slovensku zadržela hledaného dezinformátora Pavla Zítka, informoval server Seznam Zprávy. Policie po něm pátrala zhruba dva měsíce. Zítko byl hledaný, protože se nedostavil k soudu v Chomutově, kde se měl zpovídat z šíření poplašné zprávy.

 

„Můžeme potvrdit, že příslušníci cílového pátrání Národní centrály zvláštních druhů kriminality Prezídia Policejního sboru dnes zadrželi českého státního občana P. Z., na kterého byl soudem v České republice vydán Evropský zatýkací rozkaz,“ uvedla slovenská policie pro Seznam Zprávy.

 

Policejní mluvčí Ústeckého kraje Kamil Marek pro iDNES.cz řekl, že od slovenských kolegů obdrželi informaci o zadržení osmapadesátiletého muže, po kterém bylo vyhlášeno pátrání.

 

„Více informací nelze v tuto chvíli sdělit. Pátrání bude odvoláno až po jeho definitivním ztotožnění a předání do rukou českých úřadů. To znamená, že nějakou osobu mají, ale my ji musíme ztotožnit, abychom měli jistotu,“ doplnil Marek.

 

„JE TO PRAVDA, NENÍ TO FAKE

 

👉Zítkovi příznivci, kteří spravují jeho facebookový profil, na videu řekli, že policie Zítka zadržela v bytě nebo domě, kde přebýval. „Odvezli ho do Nitry na kriminálku, to je jediné, co víme. Je to pravda, není to fake, proto jsem to dala ihned na Facebook,“ stojí ve videu.

 

👉Zítko byl hledaný, protože v dubnu nedorazil k Okresnímu soudu v Chomutově, před kterým měl stanout kvůli šíření poplašné zprávy. Jednání tak bylo po několika minutách ukončeno a odročeno na 24. května. Soud kvůli kauze přijal mimořádná opatření. V jednací síni se Zítkovi přívrženci hádali se soudkyní.

Pavel Zítko se nedostavil k soudu v Chomutově, kde se měl zpovídat z šíření poplašné zprávy.

 

👉Bývalá novinářka a dezinformační aktivistka Jana Peterková a dezinformátor…

 

K chomutovskému soudu dorazilo několik podporovatelů aktivisty Pavla Zítka….

Zprava Jana Peterková a Pavel Zítko (7. listopadu 2023)

 

K chomutovskému soudu dorazilo několik podporovatelů aktivisty Pavla Zítka….

8 fotografií

 

VYBÍRAL PENÍZE OD PODPOROVATELŮ

 

👉Zítko patří k předním tuzemských dezinformátorům a šiřitelům hoaxů. V roce 2023 se neúspěšně pokusil kandidovat na prezidenta. Poté vybíral od podporovatelů peníze na údajnou pomoc pro tehdy uprchlého Tomáše Čermáka, odsouzeného za podněcování k teroristickému činu. Jenže peníze Zítko utrácel pro svoji potřebu.

 

👉Loni v říjnu Zítka police zadržela v průběhu silniční kontroly kvůli překročení rychlosti. Hlídka na místě zjistila, že je na Zítka vydán zatykač, a byla nucena použít donucovací prostředky. Zítko na ně přes zavřené dveře totiž křičel, že je občanem v odporu a odmítal vystoupit. Policisté mu tak při zadržení vysklili dveře a vytáhli ho ven z auta.

 

👉Kromě aktuální žaloby je Zítko také vyšetřován kvůli podezření ze spáchání trestného činu zpronevěry.

 

👉Zítko na sebe v minulosti také upozornil například u Obvodního soudu pro Prahu 8, kde hlasitými projevy a skandováním spolu s dalšími lidmi vyjadřoval podporu několika obžalovaným.

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hledany-dezinformator-pavel-zitko-policie-zadrzela-slovensko.A240624_143611_domaci_vank

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *