, ,

23.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉 PROČ AUTOMOBILOVÉ KORPORACE, KTERÉ TÍM PÁCHAJÍ SEBEVRAŽDU, TLAČÍ NA VLÁDY, ABY ZRYCHLILY ZELENOU AGENDU?

23.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉PROČ AUTOMOBILOVÉ KORPORACE, KTERÉ TÍM PÁCHAJÍ SEBEVRAŽDU, TLAČÍ NA VLÁDY, ABY ZRYCHLILY ZELENOU AGENDU?

 

📌23. srpna 2024: 🇮🇳 INDICKÝ PREMIÉR NARÉNDRA MÓDÍ PŘIJEL DO KYJEVA. JEDNÁ SE O PRVNÍ NÁVŠTĚVU V UKRAJINSKÉ HISTORII.

Dnes se má setkat s Volodymyrem Zelenským a jednat s ním o posílení ekonomických vazeb a možném mírovém vzorci pro příměří, uvádějí ukrajinská masmédia.

https://t.me/to_je_nas_svet/28691

 

 

📌23. srpna 2024: USA POVOLILY UKRAJINĚ ZAÚTOČIT NA RUSKO AMERICKÝMI ZBRANĚMI, UVEDL PENTAGON.

Zástupkyně mluvčí Pentagonu Sabrina Singhová uvedla, že přístup Spojených států opravňuje Ukrajinu k úderům na obranu proti útokům z pohraničních regionů, mezi které patří kurská oblast a sumská oblast.

https://t.me/to_je_nas_svet/28692

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: 🛑 🇺🇸 USA DNES OZNÁMÍ DALŠÍ BALÍK SMRTÍCÍCH ZBRANÍ PRO KYJEV VE VÝŠI 125 MILIONŮ DOLARŮ – ASSOCIATED PRESS.

Bude zahrnovat rakety pro systémy protivzdušné obrany, HIMARS, protitankové systémy Javelin, vybavení pro radio-elektronický boj, a také projektily ráže 105 mm a 155 mm a další vybavení.

https://t.me/to_je_nas_svet/28693

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: ♨️VICEPREZIDENTKA USA KAMALA HARRISOVÁ OFICIÁLNĚ OZNÁMILA, ŽE SOUHLASÍ S KANDIDATUROU NA POST HLAVY STÁTU ZA DEMOKRATICKOU STRANU. Přislíbila, že v případě svého volebního vítězství bude nadále podporovat Ukrajinu a spojence NATO.

https://t.me/to_je_nas_svet/28694

 

 

📌💰❌ 23. srpna 2024: ♨️NĚMECKÝ PODNIKATEL A AKTIVISTA KIM DOTCOM: „AMERICKÝ SYSTÉM ZADLUŽOVÁNÍ A TIŠTĚNÍ PENĚZ SE HROUTÍ.

Západ se propadá do ekonomické pouště. Blízký východ je v plamenech. Rusko ovládá Ukrajinu a NATO.

BRICS ukončí hegemonii USA a falešný řád ‚založený na pravidlech‘. Loutky USA všude selhávají.

Genocida, propaganda, cenzura a zmanipulované volby jsou novou normou.

⚔️Lidstvo stojí před propastí, protože třetí světová válka se zdá být nevyhnutelná.“

https://t.me/absurdnisvet/78349

 

 

📌23. srpna 2024: 🇺🇳🇮🇱 IZRAELSKÝ VELVYSLANEC PŘI OSN: „OSN JE ZBYTEČNÁ A MĚLA BY BÝT VYMAZÁNA Z POVRCHU ZEMSKÉHO. 👍

Neexistuje zkorumpovanější a morálně zkorumpovanější místo než OSN. Země by se měly spojit a požadovat uzavření a rozpuštění OSN!“ Německo a EU padnou…… hodiny tikají 🤔 https://t.co/uei9Mae3A0

🤷‍♂️🙈🤷‍♂️— Gilad Erdan, odcházející izraelský velvyslanec při OSN!

https://t.me/absurdnisvet/78350

 

 

📌23. srpna 2024: NĚMECKO A EU PADNOU…… HODINY TIKAJÍ 🤔 👍 https://t.co/uei9Mae3A0

 

 

📌 🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: VZHLEDEM K TOMU, ŽE SOCIÁLNÍ DÁVKY NEJSOU TAŽNÝM FAKTOREM, MIGRANTI TAKÉ HOUFNĚ OPOUŠTĚJÍ ŠVÉDSKO POTÉ, CO BYL ZASTAVEN PŘÍSUN PENĚZ. 👍 Mnoho pozdravů z ministerstva pravdy.

https://t.me/absurdnisvet/78352

 

 

📌🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: 👹 „VĚŘÍCÍ“ CVIČÍ SVÉ NÁBOŽENSTVÍ…V CIZÍ ZEMI!!!

https://t.me/absurdnisvet/78353

 

 

📌 🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: 👹 ISLÁMSKÉ PRÁVO ŠARÍA JE BARBARSKÉ!

https://t.me/absurdnisvet/78355

 

 

📌👶🏼23. srpna 2024: BUDOUCNOST: JAKE CHCETE POHAVI, BARVU OCI, PLETI ATD… 👹

https://t.me/absurdnisvet/78356

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: IZRAEL POKRAČUJE VE SVÝCH ÚTOCÍCH NA LIBANON! 👹

https://t.me/absurdnisvet/78357

 

 

📌23. srpna 2024: 🇳🇮 NIKARAGUA K USA🇺🇸 ❤️‍🔥 VÁŠ ČAS VYPRŠEL – UŽ NEJSTE

PÁNI SVĚTA❤️‍🔥

https://t.me/absurdnisvet/78358

 

 

📌💉🎚️23. srpna 2024: NĚMECKÝ LÉKAŘ ODHALIL HOAX O OPIČÍCH NEŠTOVICÍCH: JDE O VEDLEJŠÍ ÚČINEK VAKCÍNY COVID-19. 💉🎚️

 

Z NĚMECKÉHO ČLÁNKU S NÁZVEM:

Lékař: Opičí neštovice jsou ve skutečnosti pásový opar, vedlejší účinek vakcín proti COVID

 

Hlavním příznakem opičích neštovic je vyrážka, která může vypadat jako puchýře a je doprovázena silnou bolestí. To je typické i pro pásový opar, tedy pásový opar, vysvětlil lékař Wolfgang Wodarg v rozhovoru pro rakouský vysílač AUF1.

 

Pásový opar je kožní onemocnění, při kterém se postiženému vytvoří na kůži puchýře, které připomínají plané neštovice.

 

Pásový opar je také známý vedlejší účinek očkování proti koronaviru. Právník Aaron Siri zajistil zveřejnění 390 000 zpráv ze systému sledování V-safe CDC. To ukazuje, že 1 ze 450 lidí dostane pásový opar po očkování.

 

Drahé PCR testy, které farmaceutický gigant Roche uvedl na trh k detekci viru opičích neštovic, nejsou spolehlivé, říká Wodarg.

Argumentuje tím, že nyní vyvolávají v lidech strach z nemocí, které jsou ve skutečnosti vedlejšími účinky očkování proti koronaviru.

 

💉🎚️Nežádoucí účinky vakcín Covid se používají k tomu, aby nás ….

 

https://x.com/RealAlexJones/status/1825951267966845147?s=35

 

 

📌⛈23. srpna 2024: 🇦🇹RAKOUSKO/St. Anton: Bouře a sesuvy půdy pustoší alpský ráj v Rakousku

https://t.me/absurdnisvet/78361

 

⛈🇺🇳 PODLE OSN BYLO ZÁPLAVAMI V ZEMI POSTIŽENO ASI 270 000 LIDÍ. V NĚKTERÝCH MĚSTECH SILNÉ DEŠTĚ ZNIČILY VEŘEJNOU INFRASTRUKTURU, VČETNĚ ŠKOL, SILNIC A NEMOCNIC.

 

— 14 lidí bylo zabito údery blesku během bouří v provincii HAJJAH NA SEVERU JEMENU, 13 dalších se po celé zemi pohřešuje. 👎

https://t.me/absurdnisvet/78365

https://t.me/absurdnisvet/78366

https://t.me/absurdnisvet/78367

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: NĚMECKO: ÚROVEŇ BEZPEČNOSTI NA LETECKÉ ZÁKLADNĚ NATO GEILENKIRCHEN BYLA ZVÝŠENA NA ZÁKLADĚ ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ NAZNAČUJÍCÍCH POTENCIÁLNÍ HROZBU.

👉Všichni zaměstnanci mimo misi byli preventivně posláni domů 👎

https://t.me/absurdnisvet/78362

 

 

📌23. srpna 2024: MISE EU V RUDÉM MOŘI: ROPNÝ TANKER SUNION PŘEDSTAVUJE NEBEZPEČÍ PRO PLAVBU A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ POTÉ, CO BYL ZACÍLEN V RUDÉM MOŘI – Al Jazeera

https://t.me/absurdnisvet/78363

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: FINSKO – NATO SE PŘIPRAVUJE NA OBRANU SEVEROVÝCHODNÍHO KŘÍDLA POBLÍŽ RUSKÉHO PETROHRADU 👹

https://t.me/absurdnisvet/78364

 

 

📌🔥🚃 23. srpna 2024: FRANCIE: VLAK NA LINCE RERA ZAČAL HOŘET NA NÁDRAŽÍ NATION V PAŘÍŽI. Doprava je vážně narušena – svědci v La Plume Libre

 

(https://x.com/LPLmedia/status/1826149040813121557?t=_xpc3QyZlNowr2QaBCh8DA&s=19)

 

 

📌☀️23. srpna 2024: NAŠE SLUNCE ROZHODNĚ NENÍ 150 000 000 KM DALEKO!

Výpočet s triangulací: Je 3000-10000 km daleko

https://t.me/absurdnisvet/78374

 

 

📌👧🏻👶🏼 23. srpna 2024: ⚡️ AMERIČTÍ ŽOLDNÉŘI UKÁZALI FOTOGRAFII MINOMETNÉ BOJOVÉ POZICE POBLÍŽ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ. 👹

Fotografii zveřejnila americká Forward Observation Group, která předtím ukázala fotografii svých žoldáků v Kurské oblasti. 👹

Soudě podle krajiny na fotografii byla pořízena ještě na jaře. Místo pořízení není specifikováno.

Rusko opakovaně poukazovalo na to, že AFU využívá civilisty jako lidské štíty a umisťuje bojové pozice v blízkosti škol, školek a obytných domů. Jedná se o hrubé porušení mezinárodního humanitárního práva 👍.

https://t.me/to_je_nas_svet/28696

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: 🇺🇦 VEDOUCÍ ZELENSKÉHO KANCELÁŘE JERMAK ZOPAKOVAL MOŽNOST POZVÁNÍ RUSKÉHO ZÁSTUPCE NA NOVOU KONFERENCI O UKRAJINĚ.

Podle Jermaka, který poskytl rozhovor deníku India Today, bude výsledkem první konference plán urovnání, který by mohl být Rusku předložen na druhé konferenci.

Moskva opakovaně prohlásila, že Rusko už nepřijímá ultimáta a nehodlá se podobných akcí účastnit. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28697

 

 

📌♻️🚗23. srpna 2024: PROČ AUTOMOBILOVÉ KORPORACE, KTERÉ TÍM PÁCHAJÍ SEBEVRAŽDU, TLAČÍ NA VLÁDY, ABY ZRYCHLILY ZELENOU AGENDU?

 

👉Možná jste také v našich médiích četli o intervenci některých korporací na Fialovu vládu, aby urychleně začala řešit zelenou agendu. Mezi nimi však nebyly jen firmy zabývající se výstavbou větrných či solárních elektráren, případně jinými zelenými projekty. U těch bychom to mohli očekávat, neboť bez zelené ideologie by šly rovnou do bankrotu.

 

👉To, že se mezi propagandisty objevily zahraniční banky, pojišťovny či jiné finanční instituce, také nikoho nemůže udivit, propagandu zelené ideologie mají v EU doslova v „popisu práce.“

 

👉Nicméně mezi těmito šílenci byli také „sebevrazi“ například v podobě Škodovky, která 👉tak jde zcela proti vlastním zájmům. Totéž lze říci například o společnostech Orlen Unipetrol nebo Sigma group.

 

👉Ovšem nejde o nějakou ojedinělou akci zaměřenou čistě na Fialovu vládu. Úplně stejně aktivisticky se totiž projevily korporace také v Německu – a to včetně těch automobilových.

 

👉Falešná zelená politika a woke ideologie je pro tyto propagandisty zřejmě mnohem důležitější než výdělky či spokojenost zákazníků, která se již dávno přesunula někam na poslední místo.

 

BODY ESG JE TO, OČ SE DNES HRAJE PŘEDEVŠÍM

 

👉To, že se nyní stejný tlak na vládu rozjel v Německu, může naznačovat, že JSME SKUTEČNĚ POVAŽOVÁNI JEN ZA DALŠÍ SPOLKOVOU ZEMI.

 

👉Přitom Německo je – co se Green Dealu týká – „papežštější než papež,“ když prosazuje zdaleka nejtvrdší zelenou politiku z celé EU – a to i za cenu totální likvidace vlastního průmyslu, a tedy i životní úrovně obyvatel.

 

👉Ale jak je vidět, tak ani to nestačí. Hegemon musí jít všem ostatním příkladem.

A korporace, často pod vlastnictvím BlackRocku, Vanguardu a podobných investičních gigantů, které jsou jen krytím zájmů globálních zločinců, jsou samozřejmě v popředí.

 

👉Sdružení automobilového průmyslu v Německu (VDA) volá po zákazu prodeje nafty a benzinu na německých čerpacích stanicích. Pro modlu „ochrany klimatu“ musíme udělat více, než EU oznámila s koncem spalovacích motorů.

 

NYNÍ SE VŠE ŘÍDÍ PODIVNÝMI IDEOLOGIEMI A SNY O ZELENÉM ŠÍLENSTVÍ.

 

👉To dokazuje i poziční dokument, ve kterém německé Sdružení automobilového průmyslu (VDA) vyzývá k politickým opatřením, která jdou daleko nad rámec Zelené dohody EU.

 

CO JE TO VLASTNĚ ZA SDRUŽENÍ?

 

👉Svaz automobilového průmyslu je zastřešující sdružení německých výrobců a dodavatelů automobilů v právní formě registrovaného sdružení se sídlem v Berlíně. Je jednou z nejvlivnějších zájmových skupin ve Spolkové republice Německo a zastupuje více než 650 členských společností.

 

👉To samozřejmě zahrnuje také již zmíněnou Škodovku, která se pod taktovkou Volkswagenu pouze přidává k ostatním sebevražedným společnostem.

 

A CO TEDY SVAZ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU ŽÁDÁ?

 

Popis příspěvku obsahuje všemožné matoucí teze, které odporují všemu, co lze v praxi pozorovat:

 

👉 „Faktem je: Náběh elektromobility – včetně vodíkových vozidel v sektoru užitkových vozidel – umožní v nadcházejících letech výrazné úspory CO2. To přitom nestačí, protože v Německu budou ještě dlouho vozidla se spalovacími motory.“

 

SAMOTNÝ POZIČNÍ DOKUMENT UVÁDÍ NA STRANĚ 7:

 

👉Jako prozatímní cíle požaduje VDA snížení emisí skleníkových plynů prostřednictvím obnovitelných paliv v silniční dopravě o 60 procent do roku 2035, 90 procent do roku 2040 a 100 procent do roku 2045. V zájmu ochrany klimatu by již od roku 2045 neměl být povolen prodej fosilních paliv na německých čerpacích stanicích.

 

👉To znamená, že německý automobilový průmysl, který kdysi udával mezinárodní tón technologiím a inovacím a vyráběl jedny z nejlepších motorů na světě, páchá sebevraždu.

 

Touha po státní regulaci – místo toho, aby se rozhodovalo obyvatelstvo – ukazuje, že i zde je ideologie důležitější než spokojený zákazník nebo prosperující podnik:

 

👉Od politiků se požaduje, aby zajistili absolutně nezbytný nárůst obnovitelných paliv právně bezpečným způsobem. Aby bylo do roku 2030 dosaženo skutečného snížení emisí skleníkových plynů o 30 procent v sektoru paliv, existují – kromě regulačních a daňových požadavků – různé možnosti, jako je státem podporovaný pobídkový mechanismus pro obnovitelná paliva (zejména pokročilá biopaliva a RFNBO).

 

👉To by mohlo vycházet z procesu „H2 Global“ a Evropské vodíkové banky a mělo by to umožnit nediskriminační účast národních a mezinárodních poskytovatelů.

👉Cíl všech politicky myslitelných nástrojů: 👉rychlá a škálovatelná technologie a nárůst trhu. Vždy je kladen důraz na ochranu klimatu a životního prostředí.

 

👉Všude jinde na světě si lidé již nad idiocií zemí EU mnou ruce, zejména v zemích jako 👉Čína a Indie, které chtějí převzít technologickou nadvládu.

👉Německo je světu pro smích – a nikdo nechápe, jak se automobilový průmysl může podílet na tomto šílenství.

👉TO SAMOZŘEJMĚ PLATÍ I PRO IDIOTY ZE ŠKODOVKY.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/proc-automobilove-korporace-ktere-tim-pachaji-sebevrazdu-tlaci-na-vlady-aby-zrychlily-zelenou-agendu/

 

 

📌23. srpna 2024: GLOBÁLNÍ SPIKNUTÍ S CÍLEM VYMAZAT LIDSKOU IDENTITU (video)

 

👉Mezi mnoha řečníky se jistě našla spousta velmi zajímavých výstupů, často upozorňujících na aktuálně naplňované plány globálních elit.

👉V jednom z nich účastnice konference shrnula, jaké plány mají ti, kdo skutečně vládnou světu, s celou lidskou populací…

 

👉Linda Aboli, podnikatelka známá svými kritickými názory na společenské trendy, vystoupila na letošní konferenci Way Better v anglickém Bathu s projevem, který si v posledních dnech získal širokou pozornost na sociálních sítích.

 

👉Ve svém projevu Aboli diskutovala o tom, co považuje za záměrnou globální agendu, která má posunout lidstvo směrem k posthumánní budoucnosti.

 

👉 „KONEČNÝM CÍLEM JE VYHLADIT LIDSTVO, JAK HO ZNÁME,“ uvedla Aboli. Naznačila, že tento 👉cíl je sledován různými prostředky, 👉včetně psychologického podmiňování, 👉biologických manipulací, 👉 kulturních posunů a změn ve vzdělávání, ke kterým dochází v posledních několika desetiletích.

 

👉Aboli vysvětlila, že tyto změny jsou součástí širšího úsilí připravit společnost na přijetí budoucnosti, v níž bude lidská identita a autonomie významně změněna nebo dokonce vymazána.

 

👉 „Většina, ne-li vše, co se za posledních 60 let posunulo, bylo navrženo tak, abychom se přiblížili k přijetí takové dystopické reality,“ prohlásila.

 

👉Poukázala na několik společenských trendů, které podle ní k této agendě přispívají, 👉včetně rozpadu nukleární rodiny,

👉státem řízené indoktrinace dětí,

👉odstranění spirituality z veřejného života a

👉rostoucí izolace jednotlivců v městském prostředí.

 

PODLE ABOLIOVÉ JSOU TYTO TRENDY SOUČÁSTÍ KONTROLOVANÉHO ÚSILÍ NASMĚROVAT SPOLEČNOST K POSTHUMÁNNÍMU SVĚTU.

 

👉Aboliová se také vyjádřila k transgenderovému hnutí, které popsala jako iniciativu shora dolů, jejímž CÍLEM JE DESTABILIZOVAT KONCEPT LIDSKÉ IDENTITY.

Transgenderové hnutí není hnutím zdola. Přichází shora.

👉Nemá to nic společného se svobodou projevu, sexualitou nebo občanskými právy lidí,“ tvrdí Aboli a dodává, že věří, že toto hnutí je krokem směrem k transhumanismu.

👉Ve svém projevu Aboli vyjádřila obavy, že společnost je tlačena k přijímání stále radikálnějších změn lidské identity, které by podle ní mohly vést ke konečnému nahrazení lidí stroji nebo jinými formami umělého života.

 

SMUTNOU REALITOU VŠAK JE, ŽE V PROCESU VYMÝVÁNÍ MOZKŮ, KTERÝ NÁS MÁ PŘIBLÍŽIT K POSTHUMÁNNÍ BUDOUCNOSTI, PSYCHICKY A FYZICKY UBLÍŽILI ROSTOUCÍMU POČTU DĚTÍ A MLADÝCH LIDÍ A VŠE SE JEN ZHORŠUJE,“ uzavřela.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/globalni-spiknuti-s-cilem-vymazat-lidskou-identitu-video/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZPŮSOBUJÍ ZELENSKÉMU BOLEST: OBSADILI OBEC ŽELANNE V DONĚCKÉ OBLASTI A ZABILI PŘES DVA TISÍCE UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/TWQYz7Nk5iA?si=XMeX4GAQbJkt-JIM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO V KURSKÉ OBLASTI ROZBILO NA KUSY FRANCOUZSKÝ RAKETOVÝ SYSTÉM CROTALE; ZBRANĚ OD ALIANCE NATO JSOU PRVOTNÍM CÍLEM PRO RUSKÉHO PREZIDENTA PUTINA

 

https://youtu.be/dB3_grtKkT0?si=p_AChU0dzhEVt9Fs

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: UKRAJINŠTÍ REKRUTI VZDORUJÍ ROZKAZŮM SVÝCH VELITELŮ A ODMÍTAJÍ ČELIT RUSKÝM SILÁM V KURSKÉ OBLASTI; PUTINOVI NEPŘÁTELÉ SE POZVOLNA „DROLÍ„…

 

https://youtu.be/8mIUb792wzM?si=w7K2QvxweIerEhBG

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, Smer sociálna demokracia: TK PREMIÉRA ROBERTA FICA A PODPREDSEDU NR SR TIBORA GAŠPARA.

Premiér predloží návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu NR SR!!!

 

https://www.youtube.com/live/q76iM6tZhD4?si=ca9Ao9tn6e5elFYs

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: ASI POLOVINA NĚMCŮ ODMÍTÁ DIGITÁLNÍ EURO:

 

👉NĚMCI MAJÍ V EUROZÓNĚ NEJVĚTŠÍ OBAVY ZE ZAVEDENÍ DIGITÁLNÍHO EURA. HLAVNÍM DŮVODEM JSOU OBAVY ZE ZTRÁTY SOUKROMÍ.

 

👉Necelý rok před rozhodnutím o zavedení digitální verze eura váhá přibližně polovina obyvatel největší evropské ekonomiky s jeho přijetím kvůli obavám o soukromí. V rámci eurozóny mají totiž největší obavy z digitalizace eura zejména Němci.

 

👉Evropská centrální banka (ECB) vyvíjí digitální euro a plánuje řešit otázky ochrany soukromí a bezpečnosti pomocí šifrování a dalších technik na ochranu uživatelských dat. Digitální euro bude kromě mobilních telefonů přístupné i prostřednictvím platebních karet, aby se tak vyšlo vstříc technicky méně zdatným jednotlivcům a zranitelným skupinám. Prezidentka ECB Christine Lagardeová usiluje o to, aby digitální euro doplnilo fyzickou hotovost a bylo dostupné všem.

 

Mladší Němci se o soukromí zajímají méně než jejich starší spoluobčané.

 

👉Aktuální studie ukázala, že zatímco třetina lidí starších 65 let odmítá sdílet osobní údaje online, mezi lidmi ve věku 18-24 let je to pouze 10 %. Šéf Bundesbanky Joachim Nagel je i nadále přesvědčen, že i starší Němci uvidí hodnotu digitálního eura, a ujišťuje je, že hotovost nezmizí.

 

👉Jak ukazují statistiky, v Německu stále převládají platby v hotovosti jako nejpoužívanější způsob platby v 51% případů. Kartou platí asi 27 % Němců a dalších možností využívá 16 % Němců:

 

https://volnyblog.news/asi-polovina-nemcu-odmita-digitalni-euro/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. srpna 2024, VOLNÝbloG, Radovan Dluhý:

 

👉 Evropská komise (EK) plánuje od příštího roku monitorovat u letecké dopravy kromě emisí COtaké množství sazí či oxidů síry a dusíku.

 

Dle výzkumů tyto chemické zplodiny z letadel vytváří aerosoly, které v atmosféře zabraňují úniku tepla a přispívají k oteplování planety. Tento jev je experty popisován jako náhodné geoinženýrství.

 

TO POTVRDIL I NEDÁVNÝ VÝZKUM BRITSKÝCH, NĚMECKÝCH A AMERICKÝCH ODBORNÍKŮ.

 

Čím výše letadla létají, tím více kondenzačních stop vytváří.

 

Tým výzkumníků z britského Imperial College v Londýně, z německého Institutu fyziky atmosféry a amerického NASA, analyzoval pomocí strojového učení satelitní data více než 64 000 kondenzačních stop nad severním Atlantickým oceánem.

 

👉 Zkoumaná data odhalila, že moderní letadla vytváří mnohem více kondenzačních stop než letadla staršího typu. A to zejména kvůli tomu, že moderní letadla létají ve vyšších

nadmořských výškách kolem 12 km.

 

TATO STUDIE HÁZÍ KLÍN DO FUNGOVÁNÍ LETECKÉHO PRŮMYSLU,“ uvedl vedoucí výzkumného týmu, dr. Edward Gryspeerdt.

 

👉 „Kvůli účinnosti leteckých paliv a snížení emisí CO2 nová letadla létají výše a výše v atmosféře. Neúmyslně však vytváří více kondenzačních stop, které nad severním Atlantikem déle přetrvávají. Ty zabraňují úniku tepla a zvyšují dopady letecké dopravy na klima,“ pokračoval Gryspeerdt.

 

👉 Podle vědců výzkumného týmu nezpůsobuje nadměrné množství kondenzačních stop jen vyšší nadmořská výška letadel, ale také množství sazí, které letadlo emituje.

Saze z letadel jsou klíčové pro formování kondenzačních stop

 

Méně sazí z letadel vede k rychlejšímu rozplynutí kondenzačních stop v atmosféře. Více sazí má opačný účinek.

 

👉 „Z dalších studií víme, že emise sazí mají klíčovou roli pro vlastnosti nově se formujících kondenzačních stop. A to se potvrdilo. Naše studie jako první přichází s důkazy o tom, že kondenzační stopy, které obsahují méně sazí, mizí na obloze rychleji.

👉 Starší, špinavější motory vyprodukují více různých částic sazí a také více kondenzačních stop,“ řekl jeden z výzkumníků, dr. Marc Stettler.

👉 Co výzkumníky překvapilo, bylo zjištění, že malá trysková letadla vyprodukují podobné množství kondenzačních stop jako velká komerční letadla.

 

POHODLÍ NEJBOHATŠÍCH VERSUS DOPADY NA KLIMA:

 

👉 Satelitní data také ukázala, že „soukromá trysková letadla, která létají v nadmořských výškách 12 a více kilometrů, vytváří mnohem rozsáhlejší kondenzační stopy“.

👉 „Ačkoliv jsou soukromá trysková letadla velikostně mnohem menší, vytváří kondenzační stopy podobné mnohem větším letadlům.

👉 Víme, že ti nejbohatší, kteří kvůli komfortu těmito letadly létají, produkují obrovské množství emisí COna jednoho cestujícího,“ uvedl Gryspeerdt.

Náš výzkum potvrzuje obavy o dopadech soukromých tryskových letadel na klima.

 

ZATÍMCO CHUDÉ ZEMĚ JSOU NEGATIVNĚ OVLIVŇOVÁNY RŮZNÝMI EXTRÉMY POČASÍ.“

 

https://volnyblog.news/saze-z-letadel-ovlivnuji-vznik-kondenzacnich-stop-a-otepluji-planetu/

 

 

📌⚔️23. srpna 2024: 🇩🇪 NĚMECKÁ VLÁDA JE POD TLAKEM A MŮŽE OMEZIT PODPORU UKRAJINĚ – THE NEW YORK TIMES:

 

Podle novin dochází v Německu k neshodám v otázce poskytování pomoci Kyjevu kvůli potížím s rozpočtem a objevujícím se důkazům o zapojení Ukrajiny do podkopání Severních proudů.

Ministr financí Christian Lindner připustil, že úřady by mohly zmrazit nový balíček vojenské pomoci, dokud nebudou plně financovány rozpočtové zdroje.

Již dříve se německá vláda rozhodla snížit podporu Kyjevu ze 7,5 miliardy na 4 miliardy eur. Výpadek bude údajně kompenzován převodem zmrazených ruských aktiv.

https://t.me/to_je_nas_svet/28698

 

 

📌23. srpna 2024: ♨️ZELENSKYJ SE V KYJEVĚ SETKAL S MÓDÍM.

https://t.me/to_je_nas_svet/28699

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.08.2024“:

➡️☭☆Podporujeme útočný letoun silnou palbou

Posádky tanků T-90M Proryv výsadkářů Ivanovo zničily pevnosti s příslušníky ukrajinských ozbrojených sil ve vesnici Časov Jar.

Tankisté stříleli na nepřítele ze vzdálenosti asi pěti kilometrů. Přesné výstřely způsobily palbu na personál ukrajinských ozbrojených sil, kteří byli v budovách. Palba tanků byla upravována v reálném čase pomocí bezpilotního letounu.

Tankisté provádějí bojovou práci nepřetržitě. Prioritními cíli je posílení nepřítele v městských oblastech, akumulace nepřátelského personálu a jeho vojenské techniky, včetně zahraniční.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🛑 Ruský velvyslanec v USA Anatolij Antonov:

„Prezident se rozhodl. „Jsem pevně přesvědčen, že každý bude tvrdě potrestán za to, co se stalo v Kurské oblasti.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Noční lov: Posádky Mi-28nm zasáhly koncentraci nepřátelské pracovní síly a vybavení v pohraniční oblasti Kursk

Útok byl proveden řízenými protitankovými střelami proti prozkoumaným nepřátelským cílům.

Let byl prováděn pomocí brýlí pro noční vidění a nového termovizního zařízení, které umožňuje zasahovat cíle ve dne i v noci.

Po použití leteckých zbraní se posádky bezpečně vrátily na místo odletu.

Podle zpráv tajných služeb byl personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil zničena.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🛑 Nad jadernou elektrárnou v Německu byly objeveny ruské drony. Možná „Orlan-10“, – Bild.

Od 8. srpna jsou v areálu jaderné elektrárny detekovány drony. Mohou je vypouštět Rusové z lodí v Severním moři.

Bezpečnostní služba se domnívá, že neidentifikovanými UAV jsou Orlan-10.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump řekl, že během své kampaně odmítne přijímat zpravodajské informace, aby se vyhnul obvinění z úniku informací.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🛑 V blízkosti hranic s Ruskem bude vytvořena obrněná brigáda NATO o 4-5 tisících vojáků – finská média

Ve finském městě Mikkeli nedaleko hranic s Ruskou federací mohou být umístěny jednotky z několika zemí NATO, upřesňují publikace. Rozhodnutí o umístění velitelství NATO ve Finsku padne na podzim, řekl ministr obrany Antti Häkkänen.

Podle šéfa finského ministerstva obrany by napjatá situace na hranicích mohla vyvolat situaci, kdy spojenci začnou v blízkosti ruských hranic provádět doplňková cvičení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Letecká základna NATO Geilenkirchen v Německu zvýšila úroveň zabezpečení kvůli informacím o „potenciální hrozbě“.

Informovalo o tom Ředitelství letecké kontroly a varování Aliance AWACS.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Devatenáctiletý bastard v Moskvě se natočil, jak brutálně bije a zesměšňuje veterána Severního vojenského okruhu.

Ten parchant byl v místní jídelně hlučný, za což dostal od chlápka napomenutí. To vyvrhele rozzuřilo a bez jakýchkoli pochyb začal veterána hasit.

Hned nato ale na podivína čekal nečekaný zvrat, který skončil velmi smutně.

Podívejte se na celé video 👇

https://t.me/+kDXIaoyuisU2NTAy

➡️☭☆ 🛑 Spojené státy umožňují Ukrajině udeřit americkými zbraněmi v oblasti Kurska, uvedl Pentagon.

„Naše přístupy umožňují Ukrajině provádět protiútoky na ochranu před ruskými útoky z pohraničních oblastí, mezi něž patří i region Kursk a region Sumy. Takže se chrání před ruskými útoky z těchto regionů,“ vysvětlila zástupkyně mluvčí Pentagonu Sabrina Singhová.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ve Volgogradu v IK-19 zajali radikálové rukojmí – video ukazuje těla zabitých zaměstnanců

Ti, kteří zajali rukojmí ve vězení, jsou zjevně radikálové z hnutí ISIS zakázaného v Ruské federaci. Dříve bylo zabito několik lidí – soudě podle záběrů byl nejméně jeden vážně zraněn

Radikálové vzali rukojmí během disciplinární komise kolonie

Celkem je tam podle oficiálních údajů drženo 1241 lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na ostrově Phuket došlo k sesuvu půdy, při kterém zahynulo osm lidí včetně dvou Rusů, píší místní média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Vězni z kolonie č. 19 ve Volgogradské oblasti vzali rukojmí, jsou oběti, oznámila FSIN agentuře RIA Novosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bylo zahájeno trestní řízení ve věci braní rukojmích v oblasti Volgograd, oznámil vyšetřovací výbor

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V trestanecké kolonii IK-19 v Surovikinu se přijímají opatření k osvobození rukojmích, oznámila Federální vězeňská služba – do věznice dorazily speciální jednotky.

Radikálové, kteří zaútočili na zaměstnance IK-19, požadovali 2 miliony dolarů a vrtulník.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️Čtyři zranění zaměstnanci FSIN byli hospitalizováni po zajetí rukojmí v kolonii v Surovikinu, uvedl volgogradský guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *