, ,

23.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉BIDENOVI ZRUDLY TVÁŘE UPROSTŘED VÁLKY V GAZE; IRÁK CHCE AMERICKÉ VOJÁKY „VYPAKOVAT“ Z TÉTO ARABSKÉ ZEMĚ BĚHEM DVOU MĚSÍCŮ VČETNĚ JEJICH KOALIČNÍCH JEDNOTEK Z JINÝCH ZEMÍ…

23.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: BIDENOVI ZRUDLY TVÁŘE UPROSTŘED VÁLKY V GAZE; IRÁK CHCE AMERICKÉ VOJÁKY „VYPAKOVAT“ Z TÉTO ARABSKÉ ZEMĚ BĚHEM DVOU MĚSÍCŮ VČETNĚ JEJICH KOALIČNÍCH JEDNOTEK Z JINÝCH ZEMÍ

 

📌📢🔝🔝🔝💣23. července 2024: ♨️ TUCKER CARLSON – O ZVĚSTECH, ŽE BIDEN UMÍRÁ NEBO UŽ JE MRTVÝ: TOHLE JE OD CHARLIEHO KIRKA.

 

Volal mi zdroj blízký lasvegaské policii. Oficiální verze zněla, že Bidenova cesta byla minulý týden přerušena kvůli kovidu. Podle tohoto zdroje však americká tajná služba sdělila lasvegaské policii, že v případě Joea Bidena došlo k mimořádné situaci a že je třeba uzavřít potřebné ulice, aby mohl být prezident okamžitě převezen do univerzitní nemocnice. Poté byl záhadně vydán příkaz k zastavení prací a tajná služba informovala místní policii, že se chystá prezidenta evakuovat do nemocnice Johnse Hopkinse. Na policejním oddělení se prý šířily zvěsti, že Joe Biden umírá. Nebo možná už je mrtvý. Vzhledem k tomu, že se Joe Biden už několik dní neobjevil na veřejnosti a z vlastní vůle odstoupil z volební kampaně a jeho bratr James hlásí špatný zdravotní stav, jsem čím dál zvědavější, zda se ukáže, že jde o covid, nebo něco jiného vážnější, než se uvádí.

https://t.me/to_je_nas_svet/27852

 

 

📌23. července 2024: ⚡️ TRUMP NABÍDL ROBERTU KENNEDYMU MLADŠÍMU VYSOKOU POZICI VE SVÉ ADMINISTRATIVĚ VÝMĚNOU ZA VOLEBNÍ PODPORU, CITUJE DENÍK THE WASHINGTON POST SVÉ ZDROJE.

 

Trump Kennedymu mladšímu nabídl v případě volebního vítězství post související se zdravotnictvím a lékařskými otázkami. Jednání mezi kandidáty začala bezprostředně po pokusu o atentát na Trumpa na mítinku 13. července.

Kennedy Jr. rozhovor s Trumpem potvrdil, ale odmítl zveřejnit jeho obsah. Zdůraznil také, že bude pokračovat ve své volební kampani.

https://t.me/to_je_nas_svet/27853

 

 

📌23. července 2024: 💥Euronews: PŘEDSTAVITELÉ PĚTI ZEMÍ NA POSLEDNÍ CHVÍLI ZRUŠILI SVOU CESTU DO PAŘÍŽE NA OLYMPIJSKÉ HRY.

 

Hlava Keni, předseda prezidentské rady Libye, prezident Spojených arabských emirátů, prezident Alžírska a hlava Tuniska na poslední chvíli odmítli odcestovat do Francie na slavnostní zahájení olympijských her. Důvodem je, že nedůvěřují organizátorům, pokud jde o bezpečnost jejich představitelů.

https://t.me/to_je_nas_svet/27854

 

 

📌23. července 2024: 🇷🇺 KRÁDEŽ RUSKÉHO MAJETKU ZE STRANY EVROPY NEZŮSTANE BEZ ODEZVY.

 

Ruská federace bude pracovat na možnosti právního stíhání osob, které se podílejí na krádeži ruských aktiv v Evropě – uvedl  Dmitrij Peskov, když komentoval prohlášení šéfa diplomacie EU Josepa Borrella, že Kyjev obdrží první tranši z výnosů ze zmrazených ruských aktiv ve výši 1,4 miliardy eur na začátku srpna.

Využití ruských aktiv na pomoc Kyjevu je tou nejhorší cestou, kterou se Evropa vydala.

https://t.me/to_je_nas_svet/27855

 

 

📌23. července 2024: 😂 KYJEV SE OBÁVÁ, ŽE POKUD SE TRUMP VRÁTÍ DO BÍLÉHO DOMU, BUDE UKRAJINA V ROCE 2025 ČELIT POTÍŽÍM, PÍŠE TIME S ODVOLÁNÍM NA UKRAJINSKÉ PŘEDSTAVITELE.

https://t.me/to_je_nas_svet/27856

 

 

📌23. července 2024: 🇫🇷 FRANCOUZI HROMADNĚ PRODÁVAJÍ VSTUPENKY NA OLYMPIJSKÉ HRY NA INTERNETU.

 

Lidé, kteří si koupili vstupenky dlouho před hrami, se rozhodli na olympiádu nejet ze strachu z teroristického útoku. Francouzský dopravní podnik navíc zaznamenal nebývalý nárůst nákupu jízdenek na vlaky vyjíždějící z Paříže 2-3 dny před zahájením her.

https://t.me/to_je_nas_svet/27857

 

 

📌23. července 2024: ⚡️ MAĎARSKO ZABLOKUJE 6,5 MILIARDY EUR Z EVROPSKÉHO MÍROVÉHO FONDU NA POMOC UKRAJINĚ KVŮLI ZASTAVENÍ TRANZITU RUSKÉ ROPY – OZNÁMIL MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ A ZAHRANIČNÍCH EKONOMICKÝCH VZTAHŮ PÉTER SZIJJÁRTÓ.

Dal jsem jasně najevo, že dokud nebude tato otázka s Ukrajinou vyřešena, měli by všichni zapomenout na vyplacení 6,5 miliardy eur jako kompenzace za dodávky zbraní z Evropského mírového fondu. 👏

https://t.me/to_je_nas_svet/27858

 

 

📌23. července 2024: 🇷🇺 LAVROVOVA PROHLÁŠENÍ:

 

– Nevidím žádný národ, který by byl a priori nepřátelský vůči našim občanům; existují vlády, které jsou vůči nám nepřátelské;

– Podívejte se, jak se EU chová k Viktoru Orbánovi, jen za to, co řekl o hledání kompromisů místo války;

– Vzhledem k horlivosti západní propagandy je pro nás důležité, abychom prostřednictvím partnerů z řad občanské společnosti v zahraničí lépe pochopili, co se děje;

– Vidíme rychlý vznik spravedlivější architektury míru založené na několika mocenských centrech;

– Západ v žádném konfliktu nezaujal postoj, který by respektoval svrchovanou rovnost všech států;

– Vznikají alternativní centra moci, pozice globálního Jihu a Východu posilují a pozice zlaté miliardy oslabují;

– Hegemonismus vysvětluje snahu způsobit Rusku strategickou porážku;

– Západ není připraven na vzájemně výhodnou a rovnoprávnou spolupráci;

– USA vnímají Evropu vedle Ruska a Číny také jako konkurenta;

– Washington a Londýn zničily zásady globalizace, které samy hlásaly.

https://t.me/to_je_nas_svet/27859

 

 

📌23. července 2024: 🇺🇦 UKRAJINSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DMITRIJ KULEBA PŘICESTOVAL DO ČÍNY, KDE BUDE JEDNAT SE SVÝM PROTĚJŠKEM WANG I.

 

„Jednání o míru na Ukrajině stojí za to,“ řekl ministr zahraničí.

Jedná se o první návštěvu ukrajinského ministra zahraničí v Číně po 24. únoru 2022 a plnohodnotnou bilaterální návštěvu této země od roku 2012. Kuleba uvedl, že jednání budou mít jediné téma – mír na Ukrajině, a při nich je třeba najít společnou řeč a vyhnout se konkurenci mírových plánů.

https://t.me/to_je_nas_svet/27860

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. července 2024: VÝROK NAŠICH POLITIKŮ V POSLEDNÍ DOBĚ:

 

🛑Petr Fiala 👹: „Nezajímá mě, že ostatní státy ukončují podporu Ukrajiny a uprchlíků. My, třeba jako poslední stát na této planetě, budeme bránit Ukrajinu před Ruským agresorem a dál ji finančně a vojensky podporovat.“

🛑Petr Pavel 👹: „Rusko páchá genocidu na mírumilovném národu Ukrajinců. Je mi cti být prezidentem republiky, která dostojí svým závazkům a bude třeba i do posledního haléře Ukrajinu podporovat.“

🛑Markéta Pekarová Adamová 👹: „Putin je ztělesněné zlo. Už jen fakt, ž nehal uzákonit existující jen dvě pohlaví – tedy muž a žena – je důvodem ke stíhání. Pokud se někdo cítí jinak, má svaté právo jim být. Ať je pohlaví třeba tisíc. A stížnosti rodičů na společné záchody pro všechny, nebo sprchy na školách jsou jen zoufalým pokusem k návratu do minulosti. TOP 09 je jednoznačně pro zbourání hranic – vše společně pro všechny. Ať se to rodičům líbí, nebo ne.“

 

TO NEJLEPŠÍ NA KONEC. V KREMLU A V PENTAGONU Z TOHO TEĎ NEUSNOU!

 

🛑Miloš Vstrčil 👹: „Jakmile zlikvidujeme Rusko, je na řadě Čína. Stejný problém – jdou proti světovému řádu. Jen západní svět má právo rozhodovat o tom, co je správné a co ne.  Diktatury typu Ruska a Číny nemají na tomto světě o dělat.“

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1019745976549338&set=a.863042335553037

 

 

📌23. července 2024: 🤡 ZELENSKYJ: SMYSLUPLNÉ SETKÁNÍ SE STÁTNÍM SEKRETÁŘEM VATIKÁNU KARDINÁLEM PIETREM PAROLINEM.

 

Diskutovali jsme o důsledcích ruské agrese proti Ukrajině, neustálému vzdušném teroru, složité humanitární situaci a výsledcích našeho červnového setkání s papežem Františkem v Itálii.

Zvláštní pozornost jsme věnovali rozhodnutím prvního mírového summitu a roli Vatikánu při nastolení spravedlivého a trvalého míru pro Ukrajinu. Děkujeme, že podporujete náš stát a lid!

https://t.me/to_je_nas_svet/27861

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. července 2024: VOLNÝblog, Jana Černeková: NORMALIZACE 2.0:

Rusobijec Šarapatka varuje před nacionalisty v Příčovech.

Režisér Jiří Strach mezi Putinovými krysaři.

Drulák, Hoffman, Nohavica, a další „extrémisté“. Kocáb s Horáčkem to zařídí.

Jak zastrašit Stracha?

 

Radek Pokorný si všímá hysterie a nervozity, jakou v temných útrobách pražské kavárny letos vyvolává pravidelné blížící se Vlastenecké setkání, které proběhne 17. srpna v Příčovech v mimořádně silném obsazení.

👉 Blíží se Vlastenecké setkání v Příčovech a tak se normalizační úderky pustily do práce. Jak už je v dnešní „liberální“ fialové diktatuře zvykem, její „obránci demokracie“ začali zastrašovat veřejně známé osobnosti, které by se chtěly diskusního setkání nepodvolených zúčastnit.

👉 Tentokrát bdělému oku orwellovské ideo-policie sestávající z bývalých vysloužilých aktivistů a politiků, neunikl režisér Jiří Strach. Provinil tím, že chtěl diskutovat na otevřeném fóru o propojenosti kultury a politiky na panelu společně s písničkářem Jaromírem Nohavicou, bývalým ministrem kultury Vítěslavem Jandákem či s režisérem Milošem Zábranským.

 

ŠARAPATKA VARUJE A „ODHALUJE“:

 

👉 Ihned jak byla tato informace zveřejněna, spustil se kolotoč přesvědčování známého režiséra, aby si svoji účast dobře rozmyslel, neboť to může mít pro něj známé „normalizační“ následky. Snad nejdále v „přesvědčování“ zašel bývalý radní ČT Zdeněk Šarapatka. Tento známý „rusobijec“, který vždy dobře odhadne odkud vítr fouká, a co se od angažovaných soudruhů fialové demolice dnes čeká, přišel s apelem na svědomí Jiřího Stracha, nazvaným příznačně Strach mezi kolaboranty. Režisér bude ozdobou akce příznivců Putina.“

 

👉 Bývalý kandidát do senátu za TOP 09 to vzal pěkně zostra. „Být v jednom šiku s nacionalisty, dezinformátory, konspirátory a fanklubem Putina vyžaduje silný žaludek. Režisér Jiří Strach jej zjevně má,“ píše kovaný liberálně demokratický soudruh.

 

„S českými krysaři Putina, bizárem antisystému a hvězdnou pěchotou dezinformačních médií vystoupí v srpnu v Příčovech nová posila: režisér Jiří Strach. Údiv není na místě, z kukly se tentokrát motýlí nádhera nekoná. Jakkoliv je Strach tvůrcem nekriticky protěžovaným Českou televizí včetně nákladů z veřejných peněz, už delší čas zarytě naříká nad zdejšími poměry….. Do jaké míry je bigotní režisér coby osobní fámulus pátera Duky jeho snaživým žákem ve skandálních výrocích, lze leda spekulovat….“, snaží se udavač Šrapatka. A vzápětí nás informuje s jakými „Putinovými krysaři“ tam měl Strach měl vystoupit.

 

„V Příčovech se Jiří Strach ve společnosti provařených postav dezinfoscény chystá přednášet na téma „Kultura a politika – propojenost opět a znovu“. Účastí na srazu extrému je přitom sám propojuje. Co na to někteří lidovečtí politici, na jejichž přátelství si režisér veřejně zakládá, včetně důvěrného oslovování „bráško“, nevíme…., uvažuje Šarapatka.

 

Vládní propagandista spekuluje, o čem bude na setkání asi Strach hovořit. „Jakým směrem se bude vystoupení režiséra, u něhož má asistovat Putinův medailista Jarek Nohavica, ubírat, je nabíledni. Navíc má debatu moderovat eso Parlamentních listů a někdejší kandidát Babiše do Rady ČT, Petr Žantovský……. Oddělit vnímání Strachovy tvorby od jeho přítulnosti k akci exponentů proruské scény dost dobře nejde. Na návštěvu k uřvané tetě, co pomlouvá naši rodinu, také nechodíme. A ze jmen „vlastenců“, kteří v srpnu zamíří do Příčov, naskakují pupínky….,“ děsí se Šarapatka.

 

Drulák, Štefec, Novotný a liberální kádrováci

 

A hned dokládá, jací „ztroskotanci“ se v Příčovech letos objeví.  Nejvíce mu vadí bývalý náměstek ministra zahraničí, velvyslanec ve Francii a dnešní předseda spolku Svatopluk Petr Drulák, nebo bývalý účastník misí NATO, lékař a dnešní velitel Národní domobrany Marek Obrtel, kteří spolu s bezpečnostním expertem Jaroslavem Štefcem a podnikatelem Petrem Markvartem vystoupí na panelu nazvaném „Americko-ruská válka na Ukrajině“. moderovaném bývalým policejním prezidentem Stanislavem Novotným.

Tím ale Šarapatkovo kádrování nekončí…Do jeho hledáčku se dostal i bývalý ministr, pražský primátor a dnes vedoucí sekretariátu ředitele České televize Igor Němec, bývalý ředitel politického odboru prezidenta republiky Ladislav Jakl či publicista a místopředseda Akce D.O.S.TMichal Semín. Ten v Příčovech bude moderovat panel s názvem „Jak vše přežít a nezbláznit se?“, ve kterém vystoupí spisovatel, filmový režisér, výtvarník a držitel ceny Febiofestu za film Kozí příběh – pověsti staré Prahy, Jan Tománek, spisovatel, publicista a písničkář Ivan Hoffman či šéfredaktor časopisu Šifra Milan Vidlák.

 

Pat a Mat to zařídí:

 

Ti všichni jsou podle paranoidního vidění páně Šarpatky Putinovi agenti a měli by být izolováni od společnosti jediných slušných lidí, které představuje výhradně fialová Pražská kavárna a její regionální odnože ovládající prakticky všechna korporátní média udávající tón fialové normalizaci 2.0.

Naštěstí konec dobrý všechno dobré, neboť jak připojil na konec svého pamfletu kovaný liberál Šarapatka, do přemlouvání se pustily těžké váhy pražské kavárny. A režisér nakonec pod nátlakem kapituloval a svoji účast na setkání v Příčovech zrušil.

 

„Na základě tohoto textu a po apelu Michala Horáčka a Michaela Kocába na Jiřího Stracha oznámil režisér, že se Vlasteneckého setkání v Příčovech nezúčastní.“

Dobrá věc se podařila, hrubá síla zvítězila. Naštěstí to neplatí pro všechny.

Tak nashledanou v Příčovech, nebojácní nepodvolení!

 

https://volnyblog.news/normalizace-2-0-rusobijec-sarapatka-varuje-pred-nacionalisty-v-pricovech/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VYHODÍ HÚTIJŠTÍ REBELOVÉ DO VZDUCHU IZRAELSKÁ PLYNOVÁ POLE? POPLACH V IZRAELI KVŮLI MOŽNÉ ODVETĚ

 

https://youtu.be/wR3-7qhZmAQ?si=TLlA0-F_fFZyGyBX

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️23.07.2024, 15:46, Roman Kirsch: Seznam Ekonomika: „DOMINANTNÍM DOVOZCEM ROPY DO ČR JE RUSKO, OD PŘÍŠTÍHO ROKU SE TO ALE ZMĚNÍ„…

 

Adam Kahánek: Slovensko a Maďarsko stále nedostávají ropu od Ruské společnosti Lukoilu přes ropovod Družba vedoucí přes území Ukrajiny, uvedla agentura Reuters. Ukrajina v červnu uvalil na Lukoil sankce, které tranzit ropy přes její území zakazují!!!

 

Slovensko s Maďarskem v pondělí vyzvali Evropskou komisi, by rozhodnutí Ukrajiny prošetřila. Podle Slovenska jde o porušení asociační dohody mezi Ukrajinou a EU.

 

Obě země minulý týden oznámili, že přestaly dodávat ropu od Lukoilu přes Ukrajinské území. To j problém zejména pro Maďarsko, které odebírá od Ruské skupiny 2 miliony tun ropy ročně, což je přibližně třetina jeho celkového ropného dovozu, uvedl maďarský ministr zahraničí Petr Szijjártó.

 

Podle slovenského premiéra Róberta Fica výpadek dodávek od Lukoilu znamená, že bratislavská rafinérie Slovnaft, která spadá pod maďarskou skupinu MOL, bude dostávat o 40% méně ropy, než kolik ji potřebuje.

 

CO TO ZNAMENÁ?

 

„Bude to mít dopady nejen na Slovenský trh, ale může to vést i k zastavení dodávek nafty vyráběné Slovnaftem na Ukrajinu,“ řekl deníku N a upozornil, že dodávky ze Slovenska pokrývají téměř desetinu Ukrajinských potřeb….

 

https://youtu.be/E4pZb6uzao4?si=ZD-39VHlMtr-KWuX

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BIDENOVI ZRUDLY TVÁŘE UPROSTŘED VÁLKY V GAZE; IRÁK CHCE AMERICKÉ VOJÁKY „VYPAKOVAT“ Z TÉTO ARABSKÉ ZEMĚ BĚHEM DVOU MĚSÍCŮ VČETNĚ JEJICH KOALIČNÍCH JEDNOTEK Z JINÝCH ZEMÍ

 

https://youtu.be/bPEnf_-A-B0?si=KNzzHB2njpvVdlT6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „NEJOBÁVANĚJŠÍ“ ZÁPADNÍ RAKETOMET HIMARS POTKAL SVŮJ OSUD PO OBJEVENÍ RUSKÝM PRŮZKUMNÝM DRONEM

 

https://youtu.be/L4Ln_UlAWkA?si=3cpSU7cCWYHCpUJl

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINŠTÍ VOJÁCI UTÍKAJÍ Z MAKIJEVKY POD RUSKÝM ÚTOKEM; DALŠÍ VÍTĚZSTVÍ PRO VLADIMÍRA PUTINA

 

https://youtu.be/NGW2V1o6uvQ?si=SU9HqL-SxzCDp8Gk

 

 

 

📌23. července 2024, 15:17: RUSKÁ FEDERACE UVALILA SANKCE NA 15 BRITŮ, VČETNĚ TĚCH, KTEŘÍ DODÁVAJÍ ZBRANĚ KYJEVU:

 

Rusko podle ministerstva zahraničních věcí Ruské federace uvalilo sankce na 15 britských občanů. Diplomaté vysvětlují, že jde o reakci na agresivní akce království.

Na černou listinu jsou zejména zástupci vojenských společností, které cvičí ozbrojence Ozbrojených sil Ukrajiny, obranné závody, ale i odborníci a publicisté.

 

Jsou mezi nimi například člen představenstva velké zbrojovky BAE Systems, vrcholoví manažeři společnosti AMS Integrated Solutions – zabývá se opravami a údržbou vojenské techniky.

 

Kromě toho je zakladatelem společnosti Paradigm Security Solutions Limited a vedením společnosti Pearson Engineering Limited. Ten vybavuje vojenská vozidla ženijním vybavením – například minovými vlečnými sítěmi.

 

Na sankčním seznamu je mimo jiné bývalý britský ministr obrany John Hutton a sloupkař deníku The Daily Telegraph Thomas Sharp.

 

https://www.vesti.ru/article/4060369

 

 

📌23. července 2024, 16:30: ZACHAROVOVÁ NAVRHLA, ABY SE ŠVÉDOVÉ VYDALI NA KŘÍŽOVOU VÝPRAVU PROTI STATISTIKÁM:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová reagovala na dotaz švédského ministerstva financí ohledně ekonomické situace v Rusku.

 

Důvodem této žádosti byly pochybnosti o pravdivosti zpráv o stabilitě ruské ekonomiky a obvinění Ruské federace ze zkreslování údajů, zdůraznil diplomat.

 

Poznamenala, že švédské ministerstvo financí si nechalo vypracovat zprávu od Národního institutu pro ekonomický výzkum, v níž vyjádřilo obavy, že sankce nedosahují očekávaného účinku a že „ruská propaganda zkresluje informace“ o stabilitě ekonomiky.

 

V reakci na to Zacharovová citovala údaje OSN, Mezinárodního měnového fondu, Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj a také Světové banky, které potvrzují růst ruské ekonomiky, a dodala, že „poskytuje Stockholmu údaje o světové ekonomice zcela zdarma“.

 

„Je načase, aby Švédsko zahájilo křížovou výpravu proti statistikám,“ napsala oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí na svém kanálu Telegram.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4060563

 

 

📌23. července 2024, 13:50: LAVROV: NEEXISTUJÍ NEPŘÁTELSKÉ NÁRODY, EXISTUJÍ NEPŘÁTELSKÉ VLÁDY:👏

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov na setkání s šéfy neziskových organizací řekl, že na světě neexistují národy, které by byly nepřátelské vůči Rusům, existují vlády nepřátelské vůči Ruské federaci.

„Nevidím na světě jediný národ, který by byl a priori nepřátelský k našim lidem, našim občanům,“ řekl Lavrov. „Ale vlády jsou samozřejmě nepřátelské, dokonce bych použil drsnější termín: nepřátelské, obecně vzato.“

 

Podle Lavrova není Západ připraven na oboustranně výhodnou, rovnoprávnou spolupráci, což se opět potvrdilo na summitu NATO ve Washingtonu, kde byla přijata deklarace, která opět nastínila jednostranné přístupy Západu.

 

Ruský ministr zahraničí již dříve řekl, kdy ukrajinský konflikt skončí, a také řekl, že Ruská federace je připravena k dialogu s jakýmkoli americkým prezidentem.

 

https://www.vesti.ru/article/4060173

 

 

📌23. července 2024, 14:17: HARRISOVÁ JIŽ ZÍSKALA 100 MILIONŮ DOLARŮ NA SVOU VOLEBNÍ KAMPAŇ:

 

Americká viceprezidentka Kamala Harrisová již obdržela 100 milionů dolarů na svou volební kampaň, uvedla ABC s odvoláním na sídlo političky.

 

Tato částka se vybírá od 21. července, kdy americký prezident Joseph Biden oznámil, že se nebude ucházet o druhé funkční období.

 

Kromě toho je více než 58 tisíc lidí připraveno dobrovolně se zapojit do volební kampaně Harrisové, dodávají novináři.

 

Platforma ActBlue, která získává peníze pro americkou Demokratickou stranu, již dříve oznámila bezprecedentní nárůst počtu darů poté, co se Biden odmítl zúčastnit voleb. K večeru 21. července se Harrisovi podařilo vybrat 55 milionů najednou.

 

Sám Biden přitom ke konci června dokázal vybrat 95 milionů.

 

https://www.vesti.ru/article/4060139

 

 

📌23. července 2024, 18:00, CNBC: ŠÉF AMERICKÉ TAJNÉ SLUŽBY REZIGNOVAL PO POKUSU O ATENTÁT NA TRUMPA:

 

Šéfka americké tajné služby Kimberly Chittleová podle CNBC rezignovala.

  1. července Chitle potvrdil, že pokusu o atentát na prezidentského kandidáta Donalda Trumpa se dalo zabránit. Uznala také, že incident byl kolosálním selháním tajné služby.

 

Vedoucí odboru zároveň uvedla, že neplánuje funkci opustit. Podle Chitleho je pro tuto pozici nejvhodnější.

 

Připomeňme, že pokus o atentát na Trumpa se odehrál 13. července na shromáždění v Pensylvánii. Dvacetiletý Thomas Crookes se dokázal přiblížit na 120-130 metrů k politikovi a vystřelit 8krát, než ho zlikvidovali odstřelovači protiútočného oddílu.

 

Jedna z kulek poškrábala Trumpa na uchu, další zasáhly politikovy příznivce: 50letý Cory Comperatore byl zabit, další dva lidé byli vážně zraněni.

 

https://www.vesti.ru/article/4060750

 

 

📌23. července 2024, 18:48: BIDEN V X OZNÁMIL, ŽE VE ČTVRTEK VE 3:00 MOSKEVSKÉHO ČASU PROMLUVÍ K LIDU SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

Úřadující americký prezident Joe Biden řekl, že k národu promluví večer 24. července.

 

Představení je naplánováno na 24. července od 20:00 východoamerického času do 03:00 25. července moskevského času.

 

Biden ve svém účtu na sociální síti X napsal, že projev bude věnován vyhlídkám na konec jeho prezidentského období. Další podrobnosti nebyly zveřejněny.

 

  1. července Biden oznámil, že odstupuje z prezidentského klání, a vyzval příznivce, aby ve volbách podpořili kandidaturu viceprezidentky Kamaly Harrisové. Půjde o jeho první veřejné vystoupení po odpovídajícím prohlášení a návratu z karantény kvůli koronaviru.

 

https://www.vesti.ru/article/4060802

 

 

📌23. července 2024, 19:04, PRACOVNÍK PODZEMÍ LEBEDĚV: ZASAŽENO VOJENSKÉ LETIŠTĚ V MYKOLAJIVSKÉ OBLASTI:

 

Ve Vozněsensku v Mykolajivské oblasti bylo zasaženo ukrajinské vojenské letiště, řekl agentuře TASS zástupce proruského podzemí Sergej Lebeděv.

 

Řekl, že k letišti Martynovského mířilo velké množství sanitek, je tam vidět sloup kouře. Uvádí se, že došlo k hlasitému výbuchu následovanému detonací.

 

Lebeděv již dříve hovořil o zvýšené aktivitě na letištích Ukrajiny – letadla vzlétají a přistávají s vysokou frekvencí.

 

https://www.vesti.ru/article/4060819

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.07.2024“:

➡️☭☆ Tornádo se vytvořilo na vodě poblíž Soči, informovalo RIA Novosti ministerstvo pro mimořádné situace. Video je zveřejněno na sociálních sítích.

Městský přístav dočasně zakazuje vjezd lodí do vodní plochy kvůli varování před vydatným deštěm a bouřkami.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Silný déšť v Soči: předpokládají se sesuvy půdy a silný vzestup hladiny v řekách, nábřeží Primorskaja je již částečně zaplaveno

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Etiopii zahynulo v důsledku dvou sesuvů půdy nejméně 157 lidí, číslo není konečné – odklízení sutin pokračuje

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Moskva bude reagovat na rozhodnutí o přímém příjmu z ruských zahraničních aktiv na nákup zbraní pro Ukrajinu, takové zlodějské akce nemohou zůstat bez reciprocity, řekl Peskov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se v Kremlu setkal s předsedou účetní komory Borisem Kovalčukem

Začátek jednání je věnován problematice vracení finančních prostředků do federálního rozpočtu. Na konci roku 2023 jí účetní komora vrátila více než 26 miliard rublů, uvedl Boris Kovalchuk.

Vedoucí odboru kontroly navíc prezidentovi podal zprávu o plnění rozpočtu za předchozí rok a tvorbě strategie rozvoje účetní komory na další tříleté období.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin na schůzce s vedoucím účetní komory – o finanční disciplíně

Pevně ​​doufám, že budete velmi pečlivě sledovat finanční disciplínu a hlavně vám neunikne nic, čemu se říká zločin. Máme přímou komunikaci – v nejakutnějších případech bez váhání zvedněte telefon a zavolejte mi.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zákaz vývozu benzínu z Ruska bude automaticky obnoven 1. srpna, řekl Novak.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Péče o vojáky

Specialisté logistiky skupiny sil Sever v novém prostoru nasazení jednotek rozmístili veškeré potřebné logistické zázemí a průběžně plní úkoly ke komplexní podpoře vojsk.

V polní pekárně například pečou voňavý chléb pro velký počet jednotek skupiny. Technologie vám umožňuje dělat vše rychle a ve značném množství.

Nedaleko od linie bojového kontaktu byl rozmístěn celý zadní sektor, kde si každý může vydechnout. Včetně použití prádla a studené sprchy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Autobus sjel z dálnice a převrátil se v okrese Seversky na Kubáň, 15 lidí bylo zraněno, informovalo krajské operační velitelství

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *