, ,

23.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

23.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVO ŘÁDĚNÍ V PLNÉM ZÁBĚRU: NIČÍ SKLADY ZÁPADNÍCH ZBRANÍ PŘI RAKETOVÝCH A DRONOVÝCH ÚTOCÍCH

 

https://youtu.be/vgxKX2k1_QU?si=dEhRr_TAW_RGIFER

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ JADERNÁ ZAŘÍZENÍ, LETIŠTĚ, ZÁKLADNY IZRAELSKÉ ARMÁDY; VŠE JE NA SEZNAMU CÍLŮ HIZBALLÁHU

 

https://youtu.be/VmZCr6-g6w8?si=eIwhJXNGhq_7QynQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TVRDÝ ÚTOK PUTINOVA SPOJENCE NA IZRAEL KVŮLI ÚTOKŮM V GAZE; OBVIŇUJE TEL AVIV ZE ZPOŽDĚNÍ PŘÍMĚŘÍ

 

https://youtu.be/LwCEtoEau0E?si=Y3LibS-tsWgAR6nS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ČÍNSKÝ PREMIÉR LI ČCHIANG SE ODMÍTÁ V PEKINGU SETKAT S NĚMECKÝM VICEKANCLÉŘEM V DOBĚ OBCHODNÍ VÁLKY.

 

https://youtu.be/1LxzbF8eTl4?si=Ihp9oYSvToh3kiEc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „MÁME STRACH…“: UKRAJINCI ODMÍTAJÍ VOJENSKOU SLUŽBU A BOJOVAT PROTI RUSKU; TISÍCE SE JICH SKRÝVAJÍ

 

https://youtu.be/GW1n9PVxkHY?si=L0ToX-zockj9lwhi

 

 

📌📢 23. června 2024, 9:25, Reuters, Maria Martinezová: NĚMECKÝ MINISTR TVRDÍ, ŽE ČÍNA JE NEPOSTRADATELNÁ PRO DOSAŽENÍ CÍLŮ V OBLASTI KLIMATU:

 

Čína je nepostradatelná pro dosažení globálních klimatických cílů, uvedl v neděli během návštěvy země německý ministr hospodářství Robert Habeck.

 

„Bez Číny by nebylo možné splnit klimatické cíle globálně,“ řekl Habeck novinářům v jižním městě Chang-čou den po setkání s čínskými představiteli v hlavním městě Pekingu.

 

Zdá se, že v současné době zastiňují omezování globálního oteplování další otázky, ale je to klíčová výzva, takže posílení spolupráce s Čínou v této oblasti je nezbytné, řekl.                 Čínští představitelé Habeckovi sdělili, že z bezpečnostních důvodů rozšiřují těžbu uhlí, uvedl ministr.

 

„Čína také dováží velké množství plynu a ropy a Čína už viděla, co se stalo v Evropě a Německu v posledních dvou letech,“ naráží na energetickou krizi po ruské invazi na Ukrajinu.

 

Habeck řekl, že Čína musí najít bezpečnou alternativu k uhlí.

 

„Nemusíte je učit, že emise CO2 škodí klimatu. To mají,“ řekl Habeck a dodal, že alternativa by jim měla umožnit dosáhnout stejné úrovně bezpečnosti s menším počtem uhelných elektráren.

 

Během Habeckovy sobotní návštěvy Číny čínští představitelé a představitelé EU uvedli, že se dohodli na zahájení rozhovorů o navrhovaném uvalení cel na elektromobily čínské výroby, které se dovážejí na evropský trh.

 

 

https://www.reuters.com/business/environment/german-minister-says-china-indispensable-achieve-climate-goals-2024-06-23/

 

 

 

📌📢 23 června, 2024, Slovanka: BRUSEL SCHVÁLIL PETICI O OMEZENÍ EMISÍ UHLÍKU PRO OBČANY:

 

👉 Už asi dva roky je známo, že každý občan EU by měl platit uhlíkové daně, které budou většinou zahrnuty v rámci běžných daní. Tedy například uhlíkovou daň za to, že vlastníte auto se spalovacím motorem, zaplatíte ve zvýšené ceně pohonných hmot, uhlíková daň z vlastnictví nemovitosti pak bude zahrnuta v dani z nemovitosti.

 

Uvedené zdanění by mělo začít platit již příští rok. Ovšem zdanění uhlíku by mělo být mnohem širší – a samozřejmě do značné míry se bude týkat také letecké dopravy, která má být do roku 2035 v Evropě velmi výrazně utlumena. 👉 ((I Elity budou jezdit na elektrokolech???))

 

👉 Ovšem spotřeba CO2 má být udávána téměř u všeho, protože do budoucna se počítá s tím, že každému občanovi EU bude měřena jeho uhlíková stopa.

 

👉 V systému sociálních kreditů se vám pak budou přebytky CO2 dále danit, případně bude omezeno, co smíte nakupovat. Systém sociálních kreditů, který je zacílen speciálně na měření uhlíkové stopy, se již testuje v několika evropských zemích.

 

Evropská komise nedávno schválila občanskou iniciativu, která by právně omezila roční emise uhlíku jednotlivce.

 

Návrh nazvaný „Air-Quotas“ je navržen tak, aby zavedl občanský mechanismus uhlíkových kvót v každé zemi Evropské unie, který podnítí podniky k dekarbonizaci prostřednictvím spotřebitelské poptávky.

 

👉„Organizátoři se domnívají, že tento nový mechanismus by měl pokrývat všechny nákupy zboží a služeb, počínaje leteckou dopravou,“ dodali.

 

👉PETICE OBČANŮ SE NEMUSÍ NUTNĚ STÁT PRÁVEM EU NEBO DOKONCE FORMÁLNÍM NÁVRHEM EK, I KDYŽ DÁVÁ TÉTO MYŠLENCE URČITOU LEGITIMITU.

 

 

👉 Cílem petice Air-Quotas je podle EK odradit od letecké dopravy. Orgán také uvedl, že jelikož se domnívá, že Evropané jsou „jádrem probíhajícího 6. VYMÍRÁNÍ,“ měl by zahájit „Všeobecný summit o klimatu, který by vedl k mechanismu kvót v každé zemi.“

 

V rámci iniciativy Air-Quotas by bylo společnostem nařízeno vést „registr uhlíku,“ protože EK to považovala za nezbytnou podmínku pro pravdivost uhlíkového značení.

 

👉 Orgán uznal, že TAKOVÉ KVÓTY BUDOU SPOTŘEBOVÁNY „NEJBOHATŠÍMI“ a umožní těm, kteří nemohou létat, „prodat své přebytky.“

 

Systém by byl ve skutečnosti stejný jako ten, který existuje pro znečištění na úrovni členských států. Vyspělejší, znečišťující země skupují kvóty menších, méně rozvinutých zemí, což jim umožňuje produkovat nadměrné znečištění, aniž by porušovaly pravidla, a vyhýbaly se tak pokutám.

 

V rámci zdůvodnění „sociální spravedlnosti“ Air-Quotas odrážejí požadavky konference o klimatu z roku 2021. Kontrolování uhlíkové stopy bylo tehdy prezentováno jako jediný způsob, jak vyhovět potřebám všech lidí ((???)) a dosáhnout tak „rovnosti.“

 

Prvním krokem by byla kontrola emisí uhlíku u letů, ALE MYŠLENKOU JE ROZŠÍŘIT JI NA SLUŽBY A ZBOŽÍ.

 

👉 Podle návrhu bude mít každý občan zpočátku určitý počet bodů, které může utratit za každou cestu. Každá cesta bude stát peníze i body. Jakmile tento čítač dosáhne nuly, cestující buď nepoletí, nebo – pokud na to bude mít – si koupí více povolenek od ostatních občanů.

 

DOKUMENT UVÁDÍ NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍKLAD:

 

„Michelle je babičkou, která žije jižně od Paříže a její vnoučata jsou v Mexiku. Cesta tam a zpět je 15 000 km nebo 3 000 uhlíkových bodů ročně. Kupuje 2 500 po 20 centech – 500 EUR každý rok.

 

Je pravděpodobné, že 👉 do tří let od implementace tohoto systému se body (poplatek) zvýší na 80 centů. Udělá jen jednu cestu za tři roky.“

 

👉 Podle odborníků to v podstatě znamená, že v rámci systému bude Michelle (babička) moci vídat svá vnoučata pouze jednou za tři roky namísto jednou ročně – pokud za to nebude ochotná zaplatit více.

 

Air-Quotas uznala skutečnost, že mnoho lidí bude pravděpodobně méně cestovat letadlem, protože cena bodů potřebných k tomu bude stále nedostupnější.

 

Zdá se pravděpodobné, že to bude znamenat, že méně majetní nebudou moci létat tolik jako bohatší občané. ((Nebo už vůbec v životě!!!))

 

👉 Tolik další šílenost, kterou věčně škodící EU podporuje.

👉 NENÍ UŽ NA ČASE, ABY SE SPÍCÍ MASY PROBUDILY A UVĚDOMILY SI, ŽE SE STALY OBĚTÍ NEJVĚTŠÍHO PODVODU V DĚJINÁCH LIDSTVA, KTERÝ SE DOTKNE KAŽDÉHO Z NÁS?

 

👉 JAK JE ZMÍNĚNO I VÝŠE, ZDALEKA NEPŮJDE JEN O LETY, ALE OMEZÍ VÁM I VLASTNICTVÍ AUT, NEMOVITOSTÍ, BUDOU DIKTOVAT, CO SMÍTE JÍST A KOLIK SI SMÍTE KOUPIT JAKÉHOKOLI SPOTŘEBNÍHO ZBOŽÍ, ALE TAKÉ KAM SMÍTE CESTOVAT A JAK ČASTO.

 

SPÍCÍ MASY SE MUSÍ KONEČNĚ PROBUDIT A UVĚDOMIT SI, ŽE TO ONY JSOU TEN UHLÍK, KTERÝ MÁ BÝT ZREDUKOVÁN!   

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/brusel-schvalil-petici-o-omezeni-emisi-uhliku-pro-obcany/

 

 

📌📢 23 června, 2024, Slovanka: NOVINÁŘKA, KTERÁ BYLA U SOUDU S REINEREM FÜLLMICHEM: „SMRDÍ TO ZE VŠECH STRAN“:

 

Již od října loňského roku je Reiner Füllmich, velký bojovník proti Covidové diktatuře, v německém vězení, kde je s ním navíc zacházeno jako s nejtěžším zločincem.

 

👉 V situaci, kdy si mnozí muslimští vrazi užívají pohodlí psychiatrického sanatoria, jde o jasnou ukázku justiční zvůle. POLITIČTÍ DISIDENTI JSOU DNES V NĚMECKU V MNOHEM HORŠÍM POSTAVENÍ NEŽ VRAZI, NÁSILNÍCI A TERORISTÉ.

 

To jen opět potvrzuje, že liberální demokracie je – jako každá demokracie s přívlastkem – ve skutečnosti totalitou.

 

Ve čtvrtek proběhlo další soudní stání s Reinerem Füllmichem a jedna z přítomných novinářek nyní sdělila své dojmy nejen z tohoto konkrétního stání, ale i z těch předchozích.

 

Novinářka Djamila le Pair byla ve čtvrtek přítomna procesu s Reinerem Füllmichem v Göttingenu a podala zprávy Ricu Brouwerovi z Potkaars.

 

Stalo se něco pozoruhodného: Jeden z Füllmichových právníků, Dr. Christof Miseré, podal na soudce stížnost. „To je docela zajímavé,“ poznamenala Le Pair. Füllmichova obhajoba už soudu nevěří. UKÁZALO SE, ŽE TENTO SOUD NENÍ NESTRANNÝ.

 

👉 Během předchozího slyšení se právníci ptali soudce, proč byla povolána tak obrovská policejní jednotka a proč měl Füllmich spoutané ruce i nohy.

 

SOUDCE PAK TVRDIL, ŽE O TOM NIC NEVÍ. PODLE SOUDU BYLA INICIATIVA V RUKOU POLICIE. POLICIE ZASE TVRDILA, 👉 ŽE JEDNALA NA POKYN SOUDU.

 

„To je důvod k odvolání,“ řekl Brouwer rezolutně. „TAKŽE SOUDCE LHAL,“ zdůraznila Le Pair.

 

Füllmichův druhý advokát onemocněl, takže ho neměl kdo zastupovat. Soudní stání skončilo po pouhé hodině. Pokračování případu je naplánováno na 10. července.

 

👉„Ten soudce je v tom zapletený, nebo tak něco,“ říká Brouwer.

 

👉Le Pair řekla, že Füllmichovo vysílání pořadů o kontrole mysli, zneužívání dětí a škodlivých účincích radiace vzbudilo velký odpor.

 

Füllmich dělal dvakrát rozhovor s Cathy O’Brienovou, obětí MK-Ultra. Podle lidí, kteří se zúčastnili všech slyšení, pro něj bylo toto vysílání umíráčkem.

 

PO VÁLCE CIA PŘESVĚDČILA MNOHO NACISTICKÝCH VĚDCŮ Z NĚMECKA, ABY EXPERIMENTOVALI S VYMÝVÁNÍM MOZKŮ OBYVATELSTVU. AMERICKÉ MINISTERSTVO OBRANY FINANCOVALO EXPERIMENTY, KTERÉ MĚLY ZMĚNIT OSOBNOST DOSPĚLÝCH A DĚTÍ.

 

👉Ředitel CIA Allen Dulles dovolil, aby byly experimenty prováděny na nic netušících občanech. Konečným produktem byl MK-Ultra.

 

👉Füllmich také udělal rozhovor s Dr. Barriem Trowerem, který se specializuje na negativní účinky záření. Po tomto rozhovoru mu nebylo dovoleno vrátit se do Ameriky a rozhodl se odjet do Mexika. Tam byl nakonec zatčen.

 

👉„SMRDÍ TO ZE VŠECH STRAN,“ řekla Le Pair o Füllmichově případu. „Je to jen deaktivace platformy, která si vedla opravdu dobře.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/novinarka-ktera-byla-u-soudu-s-reinerem-fullmichem-smrdi-to-ze-vsech-stran/

 

 

📌📢 💢26.05.23, WHO – CEO GAVI, Dr. Seth Berkley: LIDSTVO JE NA POKRAJI PROPASTI

 

◇ Celoživotní očkování

◇ Digitální inovace a identita

◇ Dostupnost dat očkovaných a neočkovaných osob

◇ Technologie proti stárnutí

https://t.me/absurdnisvet/75072

 

 

 

📌📢 💢 Dr. Philippe Van Welbergen: LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL BIOMEDICS CLINIC VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ NEDÁVNO PROKÁZAL, ŽE GRAFEN VE VAKCÍNÁCH COVID-19 SE ORGANIZUJE A ROSTE DO VELKÝCH VLÁKEN A STRUKTUR, ZÍSKÁVÁ MAGNETICKÉ VLASTNOSTI A STÁVÁ SE STÁLE SLOŽITĚJŠÍ.

 

Plně očkovaní lidé vylučují GRAPHENE a infikují neočkované osoby, což může vést k vážným zdravotním komplikacím

 

Lékař varuje veřejnost, že grafen ve vakcínách proti koronaviru Wuhan (COVID-19) se uspořádává v tělech lidí a roste do velkých vláken a struktur. Plně očkovaní nyní začnou infikovat neočkované toxiny z vakcín vylučováním.

 

https://www.lifeandlove.de/geimpfte-scheiden-graphene-aus/

 

 

 

📌📢 29.10.2022, kla.tv, Höchstgrad-Freimaurerei: SVĚTOVÉ NEBEZPEČÍ:

 

Tento dokumentární film vznikl z nouzových výkřiků zednářů nejvyššího stupně, kteří v krajní nouzi porušili svou mlčenlivost, aby nechali zaznít naléhavá varování světové populace. Shromáždili tisíce brizantních dokumentů jako důkazní materiál, který má dokázat, že tento svět je ve velkém nebezpečí – SKRZE „NEJVYŠŠÍ STUPEŇ ZEDNÁŘSTVÍ“.

 

👉Abychom na poslední chvíli zastavili krutou a záměrně inscenovanou světovou katastrofu, potřebujeme nás všechny!

 

👉Světové nebezpečí Nejvyšší stupeň svobodného zednářství Varování všem V tomto příspěvku jsou osvětlovány kriminální energie a machinace zednářství nejvyššího stupně.

 

Přitom by ale neměla být zpochybňována jejich dobročinnost ve třech základních modrých stupních. Avšak tyto stupně učňů a tovaryšů atd., ztělesněné malými bratry z takzvaných lóží Johannis, Rotarier, Lions atd., plní pro zednářství nejvyššího stupně pouze stejný účel, jako splnili v případě sedmi žab a kříd pro vlka.

 

👉Následující projevy byly provedeny na základě naléhavého křiku zednářů nejvyššího stupně. Ti v krajní tísni porušili svou mlčenlivost, aby vyvolali naléhavé výstrahy vůči světové populaci.

👉Před tím, než odstoupili, shromáždili po léta tisíce zajímavých dokumentů jako důkazní materiál. Ten má dokazovat, že to, co pro svobodné průzkumníky mohlo být dosud jen tezí, rozhodně není jen tezí.

Nyní úpěnlivě vyzývají světové společenství, aby včas zastavilo tajné klany, které odhalili, protože příliš pozdě si uvědomili, že pracují na kruté, záměrně inscenované světové katastrofě, která nemůže být krvavější. Cílem této světové katastrofy je ustavení extrémně drakonické světové diktatury, která si přeje zcela zbavený a bezmocný pozůstatek lidských poddaných.

👉Teprve po extrémních vnitřních hádkách, rozděleních a bojích o moc, když si outsideri uvědomili, že křídlo nejvyššího stupně sklonující se ke zlovolnému extremismu má nyní v rukou všechny potřebné prostředky k realizaci tohoto odporného plánu, začali s jejich nelítostnou odhalovací prací. Tito vystoupivší zednáři nejvyššího stupně zaručují světovému společenství m.w., že se v žádném případě nejedná o pouhé konspirační teorie, nýbrž o kruté konspirační skutečnosti, které je bezpodmínečně nutné ve sjednocené síle odhalit – a to nepředstavitelné záměry, všeobecně nebezpečné, téměř všudypřítomné, obklopující svět!

 

👉Aby ochránili svou dlouholetou sbírku faktů, nechali je dříve zapečetit po celém světě pod právním a notářským dohledem. I pro případ, že by byli za své svědectví právně stíháni, což se však dosud nestalo.

 

👉Stručně řečeno to znamená: Kdybychom jednou každému zednáři, který se nachází u nějaké páky moci, vytetovali na čelo zednářský symbol, ano, mohli bychom jednoduše nějak zviditelnit všechny zednáře, kteří se vplížili do nejvyšších pozic naší společnosti, pak by národy musely šokovat zjištění, že se ti samí zednáři téměř navzájem Všechny páky moci se dostaly pod hřebíky.

 

👉NEJENŽE OVLÁDAJÍ VEŠKERÉ ZPRAVODAJSTVÍ, KOMUNIKACI A FINANCE, NAŠE TAJNÉ SLUŽBY, ARMÁDU A POLITIKY, ALE TAKÉ OVLÁDAJÍ SVĚTOVOU EKONOMIKU, SVĚTOVOU ZDRAVOTNICKOU SOUSTAVU A VELKÉ FARMACEUTY. REGULAČNÍ ORGÁNY VŠECH DRUHŮ, ABSOLUTNÍ VĚTŠINA MAINSTREAMOVÝCH MÉDIÍ, VĚTŠINA KULTURY, PŘEDEVŠÍM FILM, HUDBA A TELEVIZE, VESMÍR ATD. ATD.

 

👉Díky svým tajným a vzájemně se podporujícím sítím se mohli dostat do každé státní pokladny (státní pokladna = daňová správa). Obohacovat svět natolik a získat si tak přímo všemohoucnostní pozici, že celý digitální finanční komplex, tedy hlavní proudy světového kapitálu, se dnes nachází pod jeho železným diktátem.

 

👉Prostřednictvím nesčetných manipulovaných finančních krizí, panicky předstíraných nebezpečí všeho druhu, předstíraných velkých projektů a tisícerých pokryteckých, pokryteckých intrik atd. si mohli vydobýt netušeně silné krizové zisky, vyšvihnout se na vrchol všech technických, vědeckých, vojenských atd. vymožeností. – ano, až hluboko do jurisdikcí a toho, co ještě může být nazváno bezpečnostními bytostmi atd., mohli se sežrat jako smrtelné metastázy rakovinného nádoru – prostě bez problémového všeho!

 

👉Infiltrace je tak pokročilá, že je třeba vycházet z toho, že i všechny nedávno panicky načrtnuté hrozby jsou jedinou zkreslenou hrou těchto bratrů světových lóží, KTEŘÍ SI TOUTO CESTOU CHTĚJÍ VYNUTIT SVŮJ NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, TEDY SVOU VLASTNÍ SVĚTOVLÁDU.

👉K tomu jim někdy slouží jejich dnes již známé zbraně proti povětrnostním vlivům, nebo bojové látky proti patogenům pěstované ve vlastních laboratořích, které vedly ke všem chorobám, jež leží právě za námi – ať už k moru prasat, ptačí chřipce, šílenému kravskému šílenství nebo katarální horečce ovcí; Především k plandemii netopýra zvané SARS-CoV-2 a nyní opět k opičím neštovicím atd.

 

👉Tato studie poskytuje dramatické důkazy pro tezi, že nejvyšší představitelé téměř všech zemí světa jsou všichni bratři v lóžích ze stejné sítě tajných spolků, a proto se musí řídit diktátem svých nejvyšších nucených pánů. Tento dokument nás nejprve provede staletími, abychom si uvědomili, že většina toho, co jsme dosud chápali jako osudové světové dějiny, byla pravděpodobně jen a jen plánovaným kalkulem.

 

👉To v dnešní době vyvozuje logiku, že jak arabské jaro, které je za námi, tak všechny barevné revoluce, epidemie atd., až po současnou rusko-ukrajinskou válku, je v podstatě jen jedinou strategickou show, která prostřednictvím všech těchto cílených děsivých scénářů realizuje daleko vyšší cíle…

 

CO JE TO ZA CÍLE?

 

👉Například po staletí plánované přivození totálního vyvlastnění a podrobení celého lidstva.

👉Například uskutečnění dávno plánovaného totálního chaosu za účelem strategického odstranění všech národností.

👉Hovoříme právě o cílené realizaci více než 300letého plánu, 👉který chce odstranit všechny měny, náboženství, ideologie, svobody atd. – prastarého plánu, který má prostřednictvím totální krize umožnit vlastní nový světový řád, resp. drakonickou světovládu.

 

👉Nic netušící národy by však takovou hrozbu nikdy neakceptovaly, ledaže by nejsmrtelnější hrozby, jako je nevypočitatelný teror, epidemie, pandemie, klimatické katastrofy, světové finanční krize, války, světové války a podobně, mohly být ještě přemoženy jedině zřízením drakonické světové nadvlády. Svět by se samozřejmě nikdy neměl dozvědět, že téměř veškerý teror zařídili právě ti, kteří se najednou představují jako jediná cesta ven a zachránci světa.

 

👉Za nesčetných lží a neskrývaných rolnických obětí, jako jsou ty, které jsou ostatně u vysokostupňového zednářství, má tedy tato velká show sloužit jednomu velkému konečnému účelu:

👉Zřízení světové nadvlády právě tomuto tajnému spolku, který z pozadí, jakoby neviditelnou rukou, už dávno všechno řídí. Tato taktika politického řízení národů rukou, která je jakoby skrytá, je ostatně, jak později hojně uvidíme, ve svobodném zednářství již od Dob Napoleona I. Rádi symbolicky zachyceni. Nesčetní státníci a špičkoví funkcionáři se totiž jako Napoleon nechali jednou rukou v prsní tašce vykreslit, malovat, fotografovat. Zdá se, že existuje jen jeden způsob, jak toto století staré světové spiknutí zvládnout včas:

 

👉Podváděné a vypleněné světové společenství musí sepsat jména všech svých lupičů, aby mohli být souzeni a zbaveni moci ve světovém soudu ustanoveném lidem – jako Norimberk 2.0.

👉Dříve než tito světoví spiklenci budou moci brzy odříznout i svůj poslední majetek a své poslední svobody od národů, musí národy tyto zákeřné znečišťovatele odvést od svých lupičů, takže všechny jejich loupežné statky a pozemky – ostatně velká část světové plochy jim již patří – ba že všechny jejich kapitály dohromady mohou být zabaveny.

 

👉Je třeba vyhlásit celosvětové odpuštění dluhů podvedeným národům. Všechny dluhy způsobené tímto bezprávím mohou být volně vyrovnány z loupeže těchto loupežníků tajných spolků. Jestliže to ovšem národy neučiní s nimi velmi brzy, budou tak tito spiklenci činit se všemi národy s jistotou ještě v našich dnech!

 

👉Od té doby, co svobodná osvícenská scéna začala odhalovat všechny tyto a vše pronikající zednářské sítě ve světové síti, jsou neustále nesčetné relevantní důkazy vykázány z internetu, mazány, cenzurovány!

 

👉NA TOMTO MÍSTĚ JE TŘEBA ZDŮRAZNIT, ŽE VŠICHNI TITO CENZOŘI JSOU VINNI PRÁVĚ TÍM, ŽE NAPOMÁHAJÍ GENOCIDĚ.

 

👉V NADCHÁZEJÍCÍCH PROCESECH V NORIMBERKU 2.0 BUDOU S JISTOTOU OBVINĚNI ZE SPOLUVINY.

Neboť každý den kvůli nim mizí z internetu tisíce relevantních odkazů a místo život ochraňujících důkazů o tomto skutečném spiknutí se nyní dostanou do ochrany hlasité texty a videa, které zednářství ještě systematicky zlehčují, ospravedlňují, ba přímo oslavují.

 

👉Podívejme se na několik takových nadpisů, které se při googelování objevují hned jako první.

👉Když se například zeptáte: „Jak nebezpečné je svobodné zednářství?“ Co se stane pak? Ihned titulek německého rozhlasu velmi zlehčuje: „Svobodní zednáři – stavební kameny pro lepší svět“ – a pak tentýž Deutschlandfunk hned v titulku chytře propojuje každého kritika svobodného zednářství s antisemitskými nacisty:

👉 „Pro nacisty bylo vždy jasné: Židé a svobodní zednáři, kteří jsou pod jednou přikrývkou..

 

👉Také časopis GEO Plus rehabilituje tajné klany již v jejich titulku: »Zednáři: Tajný spolek bez tajemství.“

👉S oblibou se praktikující zednáři sami publikují se sloganem: »Zednáři: Smysl a účel je samozušlechťování.“ Dokonce i takzvaní náboženští experti, kteří obvykle označují každou sebeneškodnou sektu na zadním dvorku, dávají jasné varování sektám vůči zednářství a již v titulku je ohromně zlehčují – a experti na náboženství to přece musí vědět…

„Svobodné zednářství ztratilo na významu.“ Spolková centrála pro politické vzdělávání již ve svém titulku trestá každý odkaz na vlivnou zednářskou síť jako pouhý mýtus.

👉„ZEDNÁŘI – MÝTUS VLIVNÉ SÍTĚ

A s tímto malým výběrem z nesčetných dalších bagatelizací na síti se nyní vydáváme do reality! Zkoumáme zejména, zda zednářské sítě jsou skutečně jen mýtus, který nemá žádný významný vliv. Obzvláště nás zajímá, zda je zájem svobodných zednářů o politiku skutečně tak malý, jak se důrazně tvrdí na všech možných originálních zednářských webových stránkách, jako je následující – také již v titulku: „Svobodné zednářství není politické hnutí a žádné zájmové sdružení.“ Zednářství není politické hnutí a žádné zájmové sdružení „Lóže a velké lóže neformulují programy a neúčastní se stranických sporů.

👉Dále zednáři vysokého stupně rádi pravdu zastírají asi následujícími slovy: Vlastně nejsme „vlci v rouše beránčím“, ale spíše „ovce ve vlčí kožichu“, jejichž nebezpečnost zaostává za obrazem literatury a médií.

👉Náš výzkum jsme zahájili již v 18. století: Předem nás zajímalo, zda zednáři skutečně nejsou politicky aktivní, jak opakovaně slavnostně prohlašují. Ale jak skličující nám už první výzkumy ukázaly pravý opak: Všude, kde se pátralo mezi špičkovými funkcionáři – zednáři, zednáři, zednáři!

👉Svobodní zednáři na všech politických, vojenských a právních frontách: Svévolně vedli revoluce v první linii, infiltrovali nejvyšší politické pozice ve všech zemích, které jsme zkoumali…..

 

kla.tv (https://m.kla.tv/23990)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *