, ,

23.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

23.05.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

❤️ „Egoisti sú rozmarní a zbabelí zoči-voči povinnosti: majú večnú, zbabelú averziu zaviazať sa k akejkoľvek povinnosti.“ – F. M. Dostojevskij

 

📌🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.05.2024, Forbes Breaking News, Roman Kirsch:

ŠOKUJÍCÍ MOMENT: SENÁTOR TED CRUZ ŘÍKÁ ANTONY BLINKENOVI: „VY A PREZIDENT BIDEN JSTE FINANCOVALI ÚTOK HAMÁSU 7. ŘÍJNA KVŮLI VAŠÍ SELHAVŠÍ PROTI-IRANSKÉ POLITICE!!!

 

Ministr zahraničních věcí Spojených států Antony Blinken vypovídá před speciálním senátním výborem Amerického kongresu pro vyhrazené finanční položky.

 

Ted Cruz, senátor za stát Texas politik za Republikánskou stranu ve Spojených státech amerických: „Kdy jste se stal ministrem zahraničí, kolik ropy prodával Irán denně?“

Antony Blinken: „Nevím.“

Ted Cruz: „Tak prostě nevíte. Nejsem překvapen, že to nevíte. Bylo to 300 tisíc barelů za den. Kolik ropy prodává Irán dnes?“

Antony Blinken: „My jsme uvalili sankce, hodně sankcí, jsme zapojení a máme kontakt i na Petrochemické firmy.“

Ted Cruz: „Kolik ropy vyváží Irán dnes?“

Antony Blinken: „Řekněte mi to, já to nevím,“

Ted Cruz: „Znova se ptám, kolik ropy prodává Irán dnes? Vy to nevíte? Jak vidím zřejmě to nevíte. Bylo to 300 tisíc barelů za den ale dnes prodávají 2 miliony barelů za den.“

Antony Blinken: „My jsme dali sankce, kontrolu exportu a tak dále a tak dále. A náklady na to byli vysoké. A Iránci to nějak obešli. Podívejte se, na tom trhli 80 miliard dolarů.“

Ted Cruz: „Nejsem zvědav na Vaše řeči. Zeptám se Vás ještě na tohle. Kolik takzvaných lodí ve flotile duchů měl Irán? (To jsou lodě, které nejsou podchycené mezinárodním registrem, které oni můžou sankcionovat, zakázat přístavy…) Tak kolik měli v roce 2020? Kolik Iránská flotila čítala lodí duchů?“

Antony Blinken: „My jsme sankcionovali víc než 200 těch takzvaných lodí duchů.

Ted Cruz: „Znova otázka. Kolik jich Irán má?“

Antony Blinken: „Já nemohu říct, kolik jich měli v roce 202O.“

Ted Cruz: „Tak to číslo bylo v roce 2020 – 70 lodí.“

Antony Blinken: „Tak my asi 5O jsme sankcionovali.“

Ted Cruz: „A kolik si myslíte že v té flotile duchů Irán má dnes?“

Antony Blinken: „My jsme 50 sankcionovali. Řekněte mně to Vy.“

Ted Cruz: „Tak mají přes 400 lodí ve flotile duchů, které skrytě vyvážejí ropu. Podívejte se, ta Vaše administrativa zoufale potřebuje takzvaný nový Iránský dyl, to znamená, aby se to celé zrevidovalo a zpřísnilo. Vy prostě sprchujete Irán, dolary, od začátku Vaší vlády. Vy jste řekli, že 6 miliard dolarů byli ty sankce, ale to jenom dosáhli ty sankce ztrátu pro Irán, ale to byla jenom špička ledovce. Tím, že Vy jste nezatlačili pořádně na ty ropné sankce, tak ty Iránské prodeje šli ze 300 tisíc barelů za den, od Vašeho začátku vlády až na více než 2 miliony barelů denně teď v současné době. To je cena asi 😯 miliard dolarů celkem, takže podívejte se, z čeho mohl být financován Hamás. Říkám to jasně v tom reálem smyslu. Tato Vaše administrativa a prezident Biden financovali útok Hamásu na Izrael, které Irán dodal ty peníze genocidnímu Hamášskému režimu, to jste umožnili Vy, Vaše vláda, aby Hammás mohl financovat ten útok.“

Antony Blinken: „Vy se mýlíte,“

Ted Cruz: „Proč?“

Antony Blinken: „Já si nedělám srandu, to je nečestná argumentace. Opakuji, my jsme šli proti Iránu opakovaně, uplatnili jsme více než 600 sankci proti Iránu.“

Ted Cruz: „Tak proč ono prodávají 2 miliony barelů denně, oproti 300 tisícům, když Vy jste začali vládnout?“

Antony Blinken: „Všichni naši pracovníci pracují tvrdě, dělají co mohou se sankcemi, takže…“

Ted Cruz: „Takže minulá administrativa byla více efektní, než Vy.

Antony Blinken: „Oni zoufale pracovali na těch sankcích proti Iránu. My jsme pracovali každý den, abychom to zvýšili.“

Ted Cruz: „Vy tady neuvádíte žádná fakta ve svém projevu. Proč oni tedy prodávají 2 miliony barelů denně?“

Antony Blinken: „Protože byli tak nějak k tomu odhodlání. My jsme na ně vyběhli, ale naneštěstí jsme tam také museli zajišťovat ten protijaderní program. To znamená obohacovaní uranu pro vojenské účely v Iránu.“

Ted Cruz: „Vy jste ničitel. Vy podkopáváte naše přátelé a svět je mnohem více nebezpečný jako výsledek Vaši činnosti a Amerika je v ohrožení.“

 

https://youtu.be/GHpOD0sQi34?si=EHkhYCRTK0_-2aCY

 

 

📌🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Kamera: BLINKEN SE POLEKAL KDYŽ PRO-PALESTINŠTÍ PROTESTUJÍCÍ PŘERUŠILI JEHO SLYŠENÍ V KONGRESU USA!!!!!

 

Protestující, kteří se do místnosti pravděpodobně vloudili tajně provolávali: „On je válečný zločinec!“ Jedna protestující měla v rukách červený nápis „Válka“. „Budeš pamatován v historii jako řezník Gazy!“ Propalestinští protestující volali, aby Spojené státy zastavili financování genocidy. Několik propalestinských protestujících přerušilo slyšení v kongresu ve Washingtonu slyšení amerického kongresu odsuzujíce podporu Spojených státu pro Izrael. To však v době, kdy ministr zahraničí Spojených států Antony Blinken vypovídal před kongresem v různých záležitostech. Hned jak slyšení začalo, protiváleční protestující s rukama červeně natřenými, jako krev přerušili Blinkena. „Seš válečný zločinec! Genocida!“ „Řezník Gazy!“ a tak dále. Na Blinkena bylo pokřikováno několikrát postupně, co je vidět na záznamu. Vždycky se někdo zvedl a volal tyhle hesla. Mezitím Blinken označil tu výzvu žalobce mezinárodního soudního dvora, aby byl vydán zatykač na Netanyahua, že to je pomýlené. Antony Blinken také prohlásil že příměří mezi Izraelem a Hamásem je ještě stále možné.

Blinken: „Ta platforma pro to řešení obsahuje, aby byla zajištěná opravdová bezpečnost pro Izrael a samozřejmě mír pro palestinský lid. My jsme vyvinuli extrémní úsilí v posledních měsících (Které nikam nevedlo, tak jako na Ukrajině, jenom samé kecy! A je jedno, že denně tam umírají lidi. Nechtějí hlavně Oni žádný mír!!!) abychom dosáhli dohody mezi Izraelem a Hamásem. V několika okamžicích už jsme byli blízko té dohodě. My zůstáváme optimisti každý další den, trvá tato možnost, ale je to znehodnocováno počtem události, jako třeba, musím to říci, extrémně pomýleným rozhodnutím žalobce mezinárodního soudního dvora. Ostudná rovnost, rovnítko mezi šéfa Izraele a šéfa Hamásu není přijatelná. To jenom komplikuje výhledy na to řešení té otázky. On má právo to nějak projednávat, ale je to na mnoha úrovních, je to totálně pomýlené. A budeme šťastní, že budeme tady spolupracovat s kongresem, tady s tou komisí na vhodné odpovědi mezinárodního soudního dvoru. Šéf sněmovny reprezentantů Mike Johnson prohlásil, že pozve Netanyahua ke slyšení v kongresu, aby měl projev v kongresu. Johnson řekl reportérům, že nařídil Schumerovi, aby do úterý podepsal zvací dopis pro Netanyahua. To přichází několik dní potom, co žalobce mezinárodního soudního dvora žádal soudní příkaz k zadržení Netanyahua a Gallanta. Již dříve, státy EU Belgie, Slovinsko a Francie podpořili žalobce mezinárodního soudního dvora rozhodnutí Karima Khana. Členská země aliance NATO, Norsko prohlásila, že budou povinní uvěznit Netanyahua, pokud bude ten soudní příkaz vydán.

((Opět ta jejich komedie, lži a podvodů!!! Co oni hýkají do světa, tak naše garnitura hýkají to stejné, jako opice napodobují všechno z jejich vražedného USA. Když už mnoho ovcí vyšlo z bubliny, tak se vrhli v čele generála na děti ve školách je zmanipulovat kvůli volbám, které ani netuší, co si na ně připravili do jejich budoucnosti!!! Bůh s nimi!))

 

https://youtu.be/JanH2bUnX14?si=ZfJLqbSV9MpsOD-4

 

 

📌 22. května 2024 19:01, Lecornu: FRANCIE PROVEDLA ZKUŠEBNÍ ODPAL NADZVUKOVÉ JADERNÉ STŘELY ASMPA:

 

Francie provedla první letový zkušební start aktualizované nadzvukové střely ASMPA schopné nést jadernou hlavici. Oznámil to ministr obrany země Sebastian Lecornu.

Na své stránce na sociální síti X Lecornu napsal, že odpálení rakety ASMPA bez palubního nákladu provedla stíhačka Rafale strategického letectva.

 

Šéf francouzského ministerstva obrany dodal, že start byl plánován jako součást cvičení Durandal, které se konalo od 13. května do 14. června.

 

https://www.vesti.ru/article/3963226

 

 

📌23. květen 2024 3:03, KADYROV: ASI 43,5 TISÍCE BOJOVNÍKŮ VYSLÁNO DO ZÓNY NVO Z ČEČENSKA:

 

Od začátku operace bylo z Čečenska do zóny NVO vysláno asi 43,5 tisíce bojovníků, uvedl šéf regionu Ramzan Kadyrov na setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.

 

„Od začátku operace bylo do zóny NVO vysláno 43,5 tisíce bojovníků, včetně 18 tisíc dobrovolníků. Dříve byli všichni vyškoleni v RUS. Jedou do cíle s plným vybavením,“ napsal Kadyrov na svém kanálu Telegram.

 

Dodal, že díky účasti regionální veřejné nadace pojmenované po hrdinovi Ruska Achmatu-Chadži Kadyrovovi jsou průběžně nakupována potřebná speciální vozidla, bylo zakoupeno 1693 kusů. Byly také zakoupeny kvadrokoptéry – dnes asi 6000 kusů a denně se kupuje asi 100 kvadrokoptér.

Nadace podle Kadyrova poskytuje potřebnou pomoc zraněným vojákům a rodinám mrtvých. Kromě toho posílá na osvobozená území humanitární pomoc – celkem bylo odesláno 26 tisíc tun.

„Znovu jsem hlavě státu řekl, že několik desítek tisíc vycvičených a vybavených bojovníků ze zálohy je připraveno jít do zóny speciální operace na první rozkaz,“ zdůraznila hlava Čečenska.

 

https://www.vesti.ru/article/3963491

 

 

📌23. května 2024 5:43: SKUPINA VOSTOK ZMAŘILA POKUSY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY O POSÍLENÍ PŘEDSUNUTÝCH POZIC:

 

Jednotky skupiny sil Vostok zmařily pokusy ozbrojených sil Ukrajiny o posílení předsunutých pozic v oblastech několika sídel.

 

„Jednotky skupiny vojsk Vostok … zmařil pokusy o posílení předsunutých pozic v oblastech Dorožňanka, Čarivnyj a Lugovskij,“ řekl agentuře TASS šéf tiskového střediska skupiny Alexandr Gordějev.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve uvedlo, že skupina Vostok zaujala výhodnější linie a dokázala také odrazit protiútok útočné skupiny 72. mechanizované brigády Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady Vladimirovka v DLR. Během dne ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 125 vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/3963595

 

 

📌 Květen 23, 2024 07: 00: V CENTRU BELGORODU ZAHŘMĚLY DESÍTKY VÝBUCHŮ:

 

Ve čtvrtek ráno zahřměla v centru Belgorodu série explozí na pozadí vyhlášeného raketového nebezpečí.

 

Podle agentury RIA Novosti byla v oblasti centrálního náměstí města slyšet série výbuchů na pozadí fungující sirény. O 15 minut později zahřměla v Belgorodu další série dvou tuctů výbuchů.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny téměř každý den útočí na infrastrukturu a civilní zařízení, která se nacházejí v pohraničních a centrálních oblastech Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/3963584

 

 

📌23. květen 2024 3:03, Kadyrov: ASI 43,5 TISÍCE BOJOVNÍKŮ VYSLÁNO DO ZÓNY NVO Z ČEČENSKA:

 

Od začátku operace bylo z Čečenska do zóny NVO vysláno asi 43,5 tisíce bojovníků, uvedl šéf regionu Ramzan Kadyrov na setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.

 

„Od začátku operace bylo do zóny NVO vysláno 43,5 tisíce bojovníků, včetně 18 tisíc dobrovolníků. Dříve byli všichni vyškoleni v RUS. Jedou do cíle s plným vybavením,“ napsal Kadyrov na svém kanálu Telegram.

 

Dodal, že díky účasti regionální veřejné nadace pojmenované po hrdinovi Ruska Achmatu-Chadži Kadyrovovi jsou průběžně nakupována potřebná speciální vozidla, bylo zakoupeno 1693 kusů. Byly také zakoupeny kvadrokoptéry – dnes asi 6000 kusů a denně se kupuje asi 100 kvadrokoptér.

 

Nadace podle Kadyrova poskytuje potřebnou pomoc zraněným vojákům a rodinám mrtvých. Kromě toho posílá na osvobozená území humanitární pomoc – celkem bylo odesláno 26 tisíc tun.

 

„Znovu jsem hlavě státu řekl, že několik desítek tisíc vycvičených a vybavených bojovníků ze zálohy je připraveno jít do zóny speciální operace na první rozkaz,“ zdůraznila hlava Čečenska.

 

https://www.vesti.ru/article/3963491

 

 

📌23. května 2024 5:43: SKUPINA VOSTOK ZMAŘILA POKUSY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY O POSÍLENÍ PŘEDSUNUTÝCH POZIC:

 

Jednotky skupiny sil Vostok zmařily pokusy ozbrojených sil Ukrajiny o posílení předsunutých pozic v oblastech několika sídel.

 

„Jednotky skupiny vojsk Vostok … zmařil pokusy o posílení předsunutých pozic v oblastech Dorožňanka, Čarivnyj a Lugovskij,“ řekl agentuře TASS šéf tiskového střediska skupiny Alexandr Gordějev.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve uvedlo, že skupina Vostok zaujala výhodnější linie a dokázala také odrazit protiútok útočné skupiny 72. mechanizované brigády Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady Vladimirovka v DLR. Během dne ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 125 vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/3963595

 

 

📌23. května 2024 2:40: POLSKO JEDNÁ O POUŽITÍ PROTIVZDUŠNÉ OBRANY KE ZNIČENÍ RUSKÝCH RAKET:

 

Polsko zvažuje použití svých systémů protivzdušné obrany v blízkosti hranic země proti raketám ruských ozbrojených sil, uvedl mluvčí ministerstva zahraničí Pavel Vronskij.

V rozhovoru pro portál Urkininform Vronskij komentoval slova ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského a ministra zahraničí Dmytra Kuleby o možnosti použití polských systémů protivzdušné obrany proti raketám ruských ozbrojených sil nad územím Ukrajiny. Zdůraznil, že tato otázka je posuzována z technického a právního hlediska, ale dosud nebyla přijata žádná konkrétní rozhodnutí v této věci.

 

Zástupce ministerstva zahraničí poznamenal, že Ukrajina o takovou iniciativu požádala Polsko.

 

Vronskij dodal: Polsko začalo o této otázce diskutovat poté, co raketa ruských ozbrojených sil údajně narušila polský vzdušný prostor v březnu tohoto roku.

Zástupce ministerstva zahraničí také uvedl, že o fyzickém přesunu polských systémů protivzdušné obrany na Ukrajinu se zatím nemluví.

 

„V Polsku se o tom vůbec nediskutuje. Není možné, aby polský systém protivzdušné obrany byl mimo zemi,“ citovala agentura RIA Novosti mluvčího ministerstva zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/article/3963482

 

 

📌23. května 2024 4:46: NĚMECKÝ KABINET MINISTRŮ SE POSTAVIL PROTI KONFISKACI RUSKÉHO MAJETKU NA POMOC UKRAJINĚ:

 

Německá vláda se staví proti konfiskaci zablokovaných aktiv Ruské federace na pomoc Kyjevu. Uvedl to na brífinku mluvčí kabinetu Steffen Hebestreit.

 

„Náš postoj zůstává stejný: bavíme se o příjmech ze zmrazených aktiv. Není to o samotných aktivech,“ řekl.

 

Zástupce německého ministerstva financí zase poznamenal, že „fond aktiv Centrální banky Ruské federace zůstává nedotčen“.

 

„Jsou tak dodržovány základní mezinárodněprávní principy, jako je státní imunita. To je současný stav,“ zdůraznila.

 

Spojené státy, Evropská unie, Kanada a Japonsko po zahájení speciální vojenské operace zablokovaly aktiva Ruské federace ve výši téměř 300 miliard dolarů. Přibližně 5-6 miliard dolarů z nich je ve Spojených státech. Kongres USA již dříve schválil balíček zákonů o poskytování vojenské pomoci Ukrajině, Izraeli a Tchaj-wanu, o konfiskaci zmrazených finančních prostředků Ruské federace za účelem jejich převodu do Kyjeva.

Podle vyjádření Rady EU budou muset centrální banky států Společenství do začátku příštího roku začít převádět příjmy ze zablokovaných aktiv Ruské federace.

 

Převody budou prováděny každé dva roky a převedeny na vojenskou podporu Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/3963516

 

 

📌☭☆🦻👀 „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 23.05.2024“:

➡️☭☆ 🇸🇪 Švédsko posílilo obranu ostrova Gotland kvůli „možnému obsazení ostrova Ruskem“. Uvedl to vrchní velitel ozbrojených sil království Mikael Buden. Ruská federace se podle něj údajně snaží „získat kontrolu nad Baltským mořem“ a „hledí na tento ostrov“.

💬 „Švédsko posílilo obranu ostrova, protože kdo ovládá Gotland, ovládá Baltské moře,“ řekl Büden.

❗️ Dodal, že v případě potřeby lze ostrov využít „pro útočné operace“. Po vstupu do NATO země oznámila návrat vojenských sil na Gotland.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Rjabkov komentoval mýty a legendy Pentagonu o údajném startu protisatelitního zařízení Ruské federace. Podle zástupce šéfa ruského ministerstva zahraničí Moskva na všechny podobné cpátky nebude reagovat. Dříve americké ministerstvo obrany uvedlo, že Rusko údajně vypustilo satelit schopný zaútočit na jiné satelity.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦V Charkově začali násilně mobilizovat bezdomovce a alkoholiky. Bylo to hlášeno v bezpečnostních složkách s tím, že občané bez trvalého pobytu a marginalizovaní lidé začali být mobilizováni kvůli obtížné situaci ozbrojených sil Ukrajiny na frontě.

❌ Vojenští komisaři odvádějí kromě alkoholiků a bezdomovců i narkomany.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇨🇳🇷🇺 Čína posílá do Ruska smrtící zbraně, uvedla Británie. Na obranné konferenci v Londýně to řekl ministr obrany Grant Shapps.

💬 „Máme důkazy, že Rusko a Čína spolupracují na vojenském vybavení pro použití na Ukrajině. „Americké a britské zpravodajské služby zveřejní informace, že smrtící pomoc přichází z Číny do Ruska a poté na Ukrajinu,“ řekl Shapps.

❌ Neupřesnil, o jaké čínské zbraně mluví. Shapps také nepředložil důkaz o posílání „smrtící pomoci“ z Číny do Ruska.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇸🇮🇱 Obviňovat mě ze zločinů v Gaze je stejné jako obviňovat George Bushe z útoků z 11. září, – izraelský premiér Netanjahu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦 Zelenskyj půjde na summit do Švýcarska s „vykastrovaným mírovým vzorcem“. Jak píše ukrajinský list DS, ukrajinský vůdce bude muset jít do jednání se západními spojenci se značně omezenými ambicemi. Z deseti původních bodů „mírové formule“ Zelenskij sedm vyloučil – zůstaly pouze požadavky na radiační a jadernou bezpečnost, potravinovou bezpečnost a propuštění vězňů a deportovaných.

🔻 Zelenskyj již neplánuje vznášet požadavky na dosažení hranic z roku 1991 nebo „obnovení spravedlnosti“, alespoň na tomto summitu. Noviny podotýkají, že je to kvůli postoji globálního Jihu, jehož země vyhrožují, že událost budou zcela ignorovat. Proto musel být „mírový vzorec“ upraven podle realističtějších standardů. Ukrajinské úřady však trvají na tom, že škrtací body jsou ve skutečnosti pouze odloženy, a jakmile budou dokončeny první tři, Kyjev se vrátí k otázce vrácení všech území, která považuje za svá.

❗️Na summitu navíc budou moci všichni účastníci vyjádřit své návrhy na mírové řešení konfliktu – Zelenskij původně trval na tom, že se bude jednat pouze o ukrajinském plánu, ale Švýcarsko rozhodlo jinak.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Vladimir Putin povolil dobrovolnou likvidaci American Express Bank. Společnost American Express zcela pozastavila provoz v Rusku a Bělorusku již v březnu 2022.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🔥Ruští pozorovatelé natočili přílet Iskanderu na ukrajinskou leteckou základnu Aviatorskoje v Dněpropetrovské oblasti. Záběry ukazují, že byla zasažena tři letadla, včetně stíhačky MiG-29. Není jasné, v jakém stavu byl před příjezdem a proč nevzlétl, ale nyní už nikdy nevzlétne.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Zelenskij jede do Francie. Na akci na počest 80. výročí vylodění spojenců v Normandii má v úmyslu „požádat NATO o sestřelení ruských raket,“ píše Politico.

Ukrajinský prezident také požádá Západ, aby zvýšil vojenskou pomoc a zabavil ruský majetek pro potřeby Kyjeva. Bude něco nového?

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ❗️Ruská armáda osvobodila Kleshcheevku v DPR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Útočné letouny Su-25 ruských leteckých sil zaútočily na maskovanou techniku ​​a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil v oblasti odpovědnosti skupiny sil Vostok.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Volodin se zúčastnil slavnostního rozloučení s íránským prezidentem Raisim, video zveřejnila íránská média

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Uragan MLRS uskupení sil Sever zmařila protiútok ukrajinských ozbrojených sil. Ruští dělostřelci zaútočili na nepřátelské útočné skupiny raketami ráže 220 mm. Ztráty ukrajinských ozbrojených sil činily až 30 vojáků. „Kluci mají skvělý přístup. Všechny úkoly jsou splněny včas. Morálka je vždy na vysoké úrovni,“ řekl vysoký důstojník baterie Hurricane MLRS s volacím znakem „Texas“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident uspořádal pracovní setkání s guvernérem Kurganské oblasti Vadimem Shumkovem. Šéf regionu samostatně informoval Vladimíra Putina o práci na překonání následků povodní.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Masivní dělostřelecký úder: posádka BM-21 Grad MLRS zasáhla oblast koncentrace živé síly a techniky Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Avdějevskij

Ztráty nepřítele činily asi 100 vojáků, tři bojová vozidla pěchoty a také komunikační a sledovací zařízení. Škody monitoroval vojenský personál z průzkumné jednotky pomocí bezpilotního systému Orlan-30.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *