, ,

22.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊DEBATĚ O ČÍNĚ A USA: DVOJÍ METR V GEOPOLITICKÝCH OTÁZKÁCH…

22.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊DEBATĚ O ČÍNĚ A USA: DVOJÍ METR V GEOPOLITICKÝCH OTÁZKÁCH…

 

 

📌22.10.2024: ☀️⏳ 🟥🔊 SVĚT SMĚŘUJE K NĚJAKÉ VRCHOLNÉ HISTORICKÉ UDÁLOSTI:

 

🟥🔊 Svět směřuje k nějaké vrcholné události, která se bude vyjímat v dějinách lidstva. To není nadsázka.

 

🟥Summit BRICS, který se koná tento týden v Rusku, a volba prezidenta USA 5. listopadu nejsou obyčejné politické události. ROZHODNOU O BUDOUCNOSTI LIDSTVA NA TISÍCE LET.

 

➡️Nedávné události jasně ukazují, že na těchto akcích dojde k nějakému zúčtování. Čína, Rusko, Severní Korea, Turecko, Írán a mnoho dalších zemí mobilizovalo své vojenské síly k totální válce. Děje se tak v době, kdy se 159 zemí přihlásilo k mezinárodnímu clearingovému systému, který ohrožuje současné vládce světového finančního systému.

 

V USA MEZITÍM ZAČALY PROTI AGENTŮM FEMA BOJOVAT OBČANSKÉ MILICE. TO SE DĚJE V DOBĚ, KDY SE PREZIDENTSKÉ VOLBY V USA ZVRHLY V HYBRIDNÍ OBČANSKOU VÁLKU.

 

➡️Abychom pochopili, co je v sázce, musíme se vrátit o krok zpět a podívat se na celkový obraz. Finanční systém je proces, v němž lidstvo rozhoduje o tom, co bude dělat v budoucnosti. Zjistili jsme, že se ho podvodně zmocnili zločinci, kteří chtějí zabít 90 % lidstva a zbytek zotročit. Lidstvo na to přišlo a zločinci jsou odstraňováni od moci. To bude znamenat, že lidstvo bude svobodně rozhodovat o své budoucnosti.

 

ALE KRÁLIČÍ NORA JE MNOHEM HLUBŠÍ.

 

➡️Právnička Světové banky Karen Hudesová byla otrávena arzenikem, a když se uzdravila, byla fyzicky napadena ve snaze umlčet ji. Než však byla nakonec zabita, stihla natočit video. Potvrzuje to, co gnostičtí ilumináti a další říkají již dlouho: že jsme ovládáni zlovolnou silou, která brání naší civilizaci dosáhnout nějaké přelomové události. Tato kontrola probíhá kombinací vydírání, podplácení, vražd a lží. Podle Hudeseové za tím stojí černá šlechta.

Ovládají bankovní kartel a nadnárodní korporace. Říká, že tito lidé jsou u moci již nejméně 9000 let.

 

➡️Černý papež José Rizal a Ferdinand Marcos vytvořili v poválečných letech Světovou banku jako nástroj kontroly planety. To je pouze nejnovější iterace vlády černé šlechty neboli CHAZARSKÉ MAFIE.

 

➡️TITO LIDÉ JIŽ VELMI DLOUHO SKRÝVAJÍ SKUTEČNOU HISTORII PLANETY.

„Musíte pochopit, že to, co vás učili v dějepise, je všechno naruby a pozpátku… to, co jsme si mysleli, že se stalo v roce 1000 př. n. l., se ve skutečnosti odehrálo ve středověku,” říká. Rusové přišli na falešnou historii tím, že studovali zatmění Měsíce, aby zjistili, kdo působil ve skutečné historii. Zjistili, že aktivní byly stejné skupiny a historie se jen stále opakovala.

 

➡️ZDE JE PŘÍKLAD:

Washington DC je postaven na sedmi pahorcích na území, které bylo známé jako Řím v Marylandu (Maryland lze přeložit jako země Marie – pozn. př.).

Muž, který vlastnil pozemek, na němž byla budova hlavního města postavena, se jmenoval Francis Pope. Byl známý jako „papež z Říma na Tibeře”, protože jeho pozemek se nacházel u potoka jménem Tibera, což je stejný název jako řeka, která protéká italským Římem. Je to tedy jen náhoda, že nyní máme v Římě papeže Františka?

 

🟥MOŽNÁ I DÍKY TÉTO „NÁHODĚ“ JE VATIKÁNSKÁ KNIHOVNA JEDNÍM Z NEJSTŘEŽENĚJŠÍCH OBJEKTŮ NA SVĚTĚ: JEJÍ OCHRANA JE PŘÍSNĚJŠÍ NEŽ OCHRANA JAKÉKOLI STÁVAJÍCÍ JADERNÉ ELEKTRÁRNY.

 

➡️Tajné vatikánské archivy se staly známými v roce 1611 a přístup do nich je povolen pouze dvěma lidem ročně ve velmi omezeném rozsahu.

 

➡️Načasování přesně zapadá do skutečnosti, že takzvaný 5785letý židovský kalendář, který je pod kuratelou satanistického kultu Chabad, sahá pouze do roku 1601.

 

➡️Souvisí to také s tím, co nám říkají zdroje Pentagonu o tom, jak civilizace v minulosti mnohokrát povstala, aby byla zničena.

Důkazem falešné historie jsou utopená města pod oceány.

„Dost z nás ví, že jsme byli všichni oklamáni, a nehodláme v těchto lžích pokračovat,” uzavírá Hudeseová.

 

➡️Gnostičtí ilumináti říkají, že začali bojovat proti černým šlechtickým rodům (chazarské mafii) před tisíci lety poté, co zničili starověkou minojskou civilizaci (Atlantidu) tsunami.

 

➡️To není jen dávná historie. Útok na Japonsko ve Fukušimě, uměle vyvolaný hurikán, který zasáhl Severní Karolínu, a masivní záplavy v saúdskoarabské poušti ukazují, že to trvá dodnes.

 

➡️Útok tsunami na Japonsko z 11. března 2011 byl proveden proto, aby Japonsko nemohlo použít svých 7 bilionů dolarů na pomoc planetě.

Hurikán a záplavy v Severní Karolíně byly vyvolány s cílem ukrást lithium.

A nyní to vypadá, že cílem zaplavení saúdské pouště bylo zabránit této zemi, aby použila své zásoby ropy na podporu nové měny BRICS.

 

🟥SUMMIT BRICS V RUSKÉ KAZANI TENTO TÝDEN A PREZIDENTSKÉ VOLBY V USA JSOU TEDY POKUSY LIDSTVA UKONČIT TISÍCILETOU VLÁDU ČERNÉ ŠLECHTY (ChM).

 

➡️Asijské tajné společnosti tvrdí, že minulý týden zasadily úder ChM, když odstranily 32 klíčových osob zapojených do probíhajících útoků biologickými zbraněmi na lidstvo. Tím prý skončily pokusy aplikovat lidem smrtící samoreplikující se mRNA vakcíny.

 

➡️Asiaté očekávají další pokusy o masové vyvraždění lidstva, aby se opět podřídilo.

Proto se nyní vojenské síly zemí BRICS připravují na několikanásobné masivní útoky, protože se připravují na zahájení nového platebního systému.

 

➡️Čínský prezident Si Ťin-pching požaduje zintenzivnění výcviku vojáků a zvýšení bojové připravenosti ve všech oblastech. Číňané také obklíčili Tchaj-wan vojenskými plavidly a ukázali, že mohou ostrov zcela zablokovat.

 

➡️Severní Korea mezitím zmobilizovala „více než 1,4 milionu funkcionářů mládežnické ligy a mládeže a studentů v celé zemi… aby 14. a 15. října vstoupili do Korejské lidové armády nebo se k ní navrátili”.

 

Podle Severokorejců se tak stalo po útoku jihokorejského dronu na Pchjongjang.

 

➡️Také v Japonsku se podsvětí chystá vyhlásit vládě válku. Ta již začala útokem na sídlo vládnoucí Liberálně demokratické strany.

 

➡️Na Blízkém východě turecký prezident Erdogan v sobotu místním médiím řekl, že Rusko, Írán a Sýrie se musí spojit, aby čelily izraelské agresi v regionu.

 

🟥TENTOKRÁT SE LIŠÍ TÍM, ŽE VOJENSKOU AKCÍ PROTI DAREBÁCKÉMU STÁTU IZRAEL HROZÍ TAKÉ BRITOVÉ, EU, FRANCOUZI, ČÍŇANÉ A IROVÉ.

 

➡️Francouzský prezident Emmanuel Rothschild Macron řekl Radě ministrů, že izraelský ministr zločinu avatar Benjamin “Netanjahu nesmí zapomenout, že jeho země byla vytvořena rozhodnutím OSN.” To je důležité, protože Macron jako člen rodiny Rothschildů reprezentuje nejvyšší patra židovské společnosti.

 

🟥FRANCOUZSKÝ NOVINÁŘ THIERRY MEYSSAN ZDŮRAZŇUJE, ŽE:

 

➡️Navzdory všeobecnému přesvědčení přijalo Valné shromáždění OSN členství Izraele pouze podmíněně (rezoluce 273).

Tel Aviv však své závazky nikdy nedodržel.

Odmítá plnit 229 rezolucí Rady bezpečnosti a Valného shromáždění.

Právě prohlásil jednu z agentur OSN za „teroristickou organizaci”, vyzval k demolici jejího sídla v New Yorku, označil jejího generálního tajemníka Antónia Guterrese za personu non grata, a právě čtyřikrát zaútočil na mírové jednotky OSN v Libanonu (UNIFIL) a zranil dvě modré přilby.

 

🟥ŠÉF MI6 POTVRZUJE, ŽE SATANSKÝ IZRAEL BRZY PŘESTANE EXISTOVAT A BUDE NAHRAZEN STÁTEM JUDEA.

 

🟥DOKONCE I AMERICKÁ VLÁDA SE POSTAVILA PROTI SOUČASNÉMU IZRAELSKÉMU REŽIMU A PROZRADILA JEHO PLÁNY NA ÚTOK NA ÍRÁN.

 

➡️Celý svět také ví, že příčinou izraelské agrese je „teroristická akce”, kterou sami zorganizovali proti svým vlastním lidem.

Netanjahu to řekl sám: „Hamás je ISIS”. ISIS je zkratka pro izraelskou tajnou zpravodajskou službu.

 

🟥DALŠÍM STÁTEM CHM, KTERÝ KONČÍ, JE UKRAJINA.

ChM doufala, že se jim podaří přesunout své otrocké obyvatelstvo s vymytými mozky z Izraele na Ukrajinu, a proměnily ji v hyper-militarizovaný stát, tvrdí polská rozvědka.

 

➡️Ukrajinští nacionalisté v nacistických uniformách z dob Třetí říše, kteří stříleli, mučili a věznili civilisty, však způsobili, že se mnoho Židů s vymytými mozky probudilo a odmítlo se tam nechat převézt.

 

➡️Ukrajinský diktátor Vladimir Zelenskyj propadl kokainovému bludu, že vyhraje válku s použitím tajných zbraní, jako by se podobal Adolfu Hitlerovi, který čelil porážce.

 

Po porážce Izraele a Ukrajiny se nyní bojuje o to, jak zničit korporaci The United States.

 

➡️TO NÁS PŘIVÁDÍ ZPĚT K PLÁNOVANÉMU DEVIZOVÉMU SYSTÉMU BRICS.

Abychom pochopili, jak to ohrožuje kontrolu ChM prostřednictvím jejich centrálních bank a jejich tzv. amerického dolaru, musíme se podívat na to, jak dnes probíhá většina obchodu. Například když chce kanadská společnost nakoupit auta z Japonska, použije kanadské dolary k nákupu amerických dolarů a za tyto dolary pak nakoupí japonské jeny, kterými za auto zaplatí. To znamená, že veškerý obchod podléhá centralizované kontrole ze strany vlastníků dolarového systému ChM.

 

➡️ChM se také snaží zvýšit svou kontrolu zákazem hotovosti. Jako příklad uveďme kanadskou banku, která odmítla vydat zákazníkovi 3000 kanadských dolarů v hotovosti bez dokladu, proč je potřebuje.

 

➡️V novém systému, který zavedla skupina BRICS, mohou země mezi sebou obchodovat přímo a zcela obejít dolary ChM.

 

🟥NA ZNAMENÍ TOHO, ŽE SYSTÉM FUNGUJE, ROZDÁ RUSKO TENTO TÝDEN NA SUMMITU BRICS PLATEBNÍ KARTY.

 

➡️To vede k velmi intenzivní kampani ChM za zastavení tohoto systému. Po masivních povodňových útocích začala Saúdská Arábie náhle couvat od svého slibu připojit se k BRICS.

 

➡️Také prezident Brazílie náhle zrušil své plány na summitu BRICS, protože byl hospitalizován poté, co údajně utrpěl „řeznou ránu na zátylku při domácí nehodě”.

 

➡️OSVĚDČENÁ TAKTIKA POLITICKÝCH VRAŽD A VÁLKY S POČASÍM VŠAK TENTOKRÁT STAČIT NEBUDE.

Korporace The USA zkrachovala 1. října a od té doby jede na „výpary“. Jen za poslední tři týdny vyčarovaly z ničeho 500 miliard dolarů. Realita je však taková, že nerealizované ztráty amerických bank jsou 7x vyšší než během finanční krize v roce 2008.

 

🟥POLNÍ MARŠÁL DOUGLAS MACGREGOR ŘÍKÁ, ŽE BRICS JE:

 

➡️Odmítnutí finanční, politické a vojenské hegemonie USA světem.

Mají nás plné zuby, protože jsme po desetiletí tyranizovali lidi na celém světě.

➤Nestačilo jim, že obchodovali v dolarech, čímž na ně zjevně přešel náš dluh.

Nestačilo, že jsme ovládli instituce: věci jako Světová banka a Mezinárodní měnový fond. ➤Vždycky jsme chtěli víc, chtěli jsme poslušnost.

➤Spojenectví se Spojenými státy neznamenalo, že jsme uzavřeli dohodu o vzájemné obraně… znamenalo to „nyní jste vazalským státem velké Ameriky”, což ve skutečnosti znamená velkého Washingtonu, protože většina Američanů si ani neuvědomuje existující status quo, který jim zajišťoval velmi vysokou životní úroveň.

BRICS je nezastavitelný, ve frontě na vstup do něj stojí asi 84 zemí.

 

➤BRICS je novou alternativou ke globálnímu finančnímu systému ovládanému Washingtonem, New Yorkem a Londýnem.

➤Lidé chtějí něco, co je kryté zlatem, stříbrem a případně dalšími komoditami, a tak se k BRICS chce připojit 84 zemí.

➤To je většina stávajících národních států světa.

➤Když to připočtete, k již existujícímu BRICS, KDE ZŮSTANE ZBYTEK: 25 NEBO 30 ZEMÍ? ➤Myslím, že se v tuto chvíli bojíme.

➤Ve Washingtonu jsou lidé, kteří se velmi bojí, pokud „nezvítězí” na Ukrajině, a to se nestane… v tom případě tato poslední snaha o hegemonii zcela padne.

 

➡️ „Svět se výrazně změnil. Nadcházející prezidentské volby v USA nebudou pro světové společenství nejdůležitější událostí roku a neurčí další běh dějin. Bez ohledu na to, jak moc by si to Washington přál. TOUTO UDÁLOSTÍ BUDE SUMMIT BRICS,” říká předsedkyně ruské Rady federace Valentina Matvijenková.

 

➡️Ruský prezident Vladimir Putin vysvětluje, že Rusko se nevzdalo dolaru dobrovolně, ale bylo mu zakázáno jej používat. Nyní se 95 % zahraničního obchodu země uskutečňuje v národních měnách, což podle něj způsobili ti, kteří očekávali, že se Rusko zhroutí.

 

➡️MÍSTO TOHO SE HROUTÍ USA. Mnoho lidí si však stále neuvědomuje, že se nejedná o kolaps země, ale o KOLAPS ŘÍDICÍHO SYSTÉMU, který se datuje tisíce, ne-li desetitisíce let zpět.

 

🟥JEDNÁ SE O SYSTÉM, KTERÝ VYUŽÍVÁ ZAMĚNITELNÉ HERCE, KTEŘÍ HRAJÍ ROLE VEDOUCÍCH A ČTOU SCÉNÁŘE, JEŽ JIM PŘEDÁVÁ CHM.

 

➡️Podívejte se na všechny herce, kteří se zúčastnili pohřbu Ethel Kennedyové. “Všichni původní lidé, kteří jsou zde ztvárněni, jsou mrtví. Mezi mrtvé patří Obama, Pelosiová. Biden, Kerry, Newsom, Clinton. Nápadně chybí Killary,” poznamenává zdroj z Pentagonu. Ukazuje na Billa Clintona: “Všimněte, Bill Clinton byl levák a vždy nosil hodinky na pravé ruce. Podívejte se pozorně, kde je má nyní.”

 

🟥JE ÚŽASNÉ, ŽE SOUČASNÁ TECHNOLOGIE OKLAMALA 70 % AMERICKÉ VEŘEJNOSTI.

 

➡️➡️➡️Když už mluvíme o hercích, podívejme se na Donalda Trumpa. ChM se snaží očernit jeho image tím, že ve svých korporátních médiích prezentuje Trumpovy herce, kteří dělají takové věci, jako že na veřejnosti mluví o genitáliích a pracují v McDonaldu.

 

🟥FALEŠNÝ TRUMP ŘÍKÁ, ŽE NETANJAHU DĚLÁ DOBROU PRÁCI, KDYŽ ZMASAKROVAL TISÍCE DĚTÍ: „DĚLÁ DOBROU PRÁCI. BIDEN SE HO SNAŽÍ BRZDIT.”

 

🟥A PAK SE PODÍVEJTE NA ZCELA JINÉHO TRUMPA, KTERÝ SE OBJEVIL VE STEJNÉ DOBĚ. SKUTEČNÝ TRUMP SE OBJEVUJE S MELANIÍ PO BOKU.

 

➡️Skutečný Trump říká Glennu Beckovi, že skupina osob na různých úrovních ve Washingtonu D.C. převzala úplnou kontrolu nad výkonnou mocí a fakticky ji zbavila moci.

 

➡️Proto má skutečný Trump bezprecedentní volební kampaň: „Zvolte mě, abych se pomstil vládě.”

 

➡️Jeho takzvaná protivnice Kamala Harrisová mezitím odhalila, koho ve skutečnosti zastupuje, když jednomu účastníkovi, který vykřikl „Ježíš je Pán”, odpověděla: „Jste na špatném shromáždění,” a zazářila úsměvem.

 

Když však byla konfrontována se skutečností, že 79 % lidí říká, že země je na špatné cestě, dokázala se jen zmítat a snažit se obviňovat Trumpa z neúspěchů země, přestože to byla ona, kdo byl u moci.

 

➡️Trump také zdůrazňuje, že „Kamala by měla být vyšetřována a vyřazena z kampaně a Joe Biden by měl mít možnost zaujmout zpět své právoplatné místo (získal 14 milionů hlasů v primárkách, ona žádné!)”.

 

➡️Není divu, že se ChM pokusí volby bezostyšně ukrást. V Oregonu na oficiálních volebních letácích není jméno Trump ani Vance.

 

➡️V Michiganu je o 500 000 více registrovaných voličů, než kolik jich je oprávněných. Demokratičtí představitelé oznámili, že plánují vyškrtnout více než 600 000 “neaktivních voličů” – ale až po těchto volbách.

 

➡️V Georgii, Texasu a Tennessee hlasovací zařízení překlápí hlasy ve prospěch Kamaly.

 

➡️Ani to by nemuselo stačit, takže NASA (nikoliv vesmírná agentura) předpovídá, že intenzivní sluneční bouře způsobí celosvětové vypnutí internetu právě v době prezidentských voleb.

 

➡️Pokračuje také snaha ovládat masy pomocí meteorologických zbraní, které mají vyvolat katastrofu, a pak vyzývají lidi, aby se podřídili ve jménu „změny klimatu”, což je nový název pro globální oteplování.

 

🟥ZAKLADATEL WEATHER CHANNEL ŘEKL CNN, CO SI MYSLÍ O TÉTO NOVÉ KAMPANI:

 

➡️ „Změna klimatu je podvod… ŽÁDNÉ GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ NEEXISTUJE… 31 000 vědců se shoduje, že globální oteplování je nesmysl… Vláda dává peníze pouze vědcům, kteří podporují hypotézu globálního oteplování… Věda není o hlasech, ale o faktech!”

 

➡️Skutečnost je taková, že elity stále využívají války s počasím k masovému vraždění a krádežím zdrojů.

V Severní Karolíně korporátní média tvrdí, že při útoku na tento stát zemřelo jen asi 200 lidí, ale místní obyvatelé s tím nesouhlasí: „Počet mrtvých kolem 200 je to, co se nyní uvádí. To není přesné. MOJE ORGANIZACE TENTO TÝDEN ROZESLALA MÍSTNÍM ÚŘADŮM 10 000 PYTLŮ NA MRTVOLY A ŽÁDAJÍ O DALŠÍ.”

 

➡️Natural News uvádí: „Jako vysvětlení, proč se do nejhůře postižených oblastí hurikánem Helene zničené západní Karolíny dostává tak málo federální pomoci, Federální agentura pro řešení mimořádných událostí (FEMA) tvrdí, že její zaměstnanci nemohou obětem poskytnout pomoc, protože je z oblasti vyhánějí „ozbrojené milice”.”

 

➡️Na Floridě – stejně jako na Havaji – jako zázrakem nedošlo k žádným majetkovým škodám na majetku multimilionářů a miliardářů… což je u údajně „přírodní události” docela podivuhodná shoda okolností.

 

👺BILL GATES JE NAPŘÍKLAD VLASTNÍKEM PATENTŮ NA OVLÁDÁNÍ HURIKÁNŮ.

 

➡️Když už jsme 👺u Gatese, jeho soukromá WHO se 4. listopadu – den před volbami v USA – pokusí prosadit svou totalitní pandemickou smlouvu.

 

➡️Na znamení toho, že tato smlouva je skutečně znamením šelmy, bude 👺Gates implantovat digitální ID novorozencům v Keni. 🤬

 

➡️Podle reprezentativního průzkumu institutu Forsa se více než každý šestý Němec setkal s nežádoucími účinky očkování po vakcíně proti Covidu.

 

➡️Polské zpravodajské služby nám zase sdělily, že na vlastních webových stránkách WHO potvrdily, že neštovice, opičí neštovice a kravské neštovice jsou vedlejšími účinky vakcíny proti Covidu.

 

➡️LIDÉ NA TO PŘICHÁZEJÍ. Nizozemský soud nařídil Billu Gatesovi, aby se po útěku své elity do Argentiny dostavil k soudu, kde bude čelit obvinění z klamání lidí při užívání toxických vakcín proti Covidu 19.

 

➡️V EU mezitím polská křesťanská skupina CitizenGO (prozatím) zastavila návrh zákona EU o plném dohledu. Ten by umožnil počítačovým programům skenovat e-maily a sociální sítě všech lidí a hlásit policii „ZAKÁZANÝ OBSAH”.

 

➡️Nyní přejděme k nesouvisejícímu tématu, které se mi minulý týden dostalo do hledáčku, a to že by mohlo dojít k válce podobného rozsahu jako v první světové válce mezi Egyptem a Etiopií o řeku Nil. Dne 13. října Etiopie oficiálně oznámila, že vstoupila v platnost Rámcová dohoda o spolupráci v povodí Nilu (CFA) neboli dohoda z Entebbe.

Dohoda z Entebbe ruší historické rozdělení vody, podle kterého připadá 99 % vody z Nilu Egyptu a Súdánu.

Přestože Modrý Nil pramenící v Etiopii dodává 85 % vody dolního Nilu, mají podle dohod z koloniální éry nárok pouze na 1 % této vody.

Proto je Etiopie odhodlána vybudovat na Modrém Nilu Velkou etiopskou přehradu renesance (GERD), což Egypt považuje za hrubé porušení mezinárodního práva.

 

Nil dodává Egyptu 97 % vody, a proto jsou ochotni kvůli němu válčit.

 

➡️Etiopie má 120 milionů obyvatel, zatímco Egypt 110 milionů.

To je přibližně stejně jako počet obyvatel západní Evropy v předvečer první světové války, takže tuto situaci je rozhodně třeba sledovat.

 

➡️Na závěr tohoto týdne bych rád nabídl důkaz, že současní vládci této planety potlačují technologie. Již dlouho čtu, že antigravitační technologie existuje a je monopolizována elitami.

Příběh je takový, že gravitaci lze potlačit tím, že k sobě přitlačíte protilehlé magnety.

Sám jsem to tedy vyzkoušel a potvrdil jsem, že tímto způsobem lze gravitaci snížit.

Zde jsou fotografie, které to dokazují.

 

➡️Neberte mě však za slovo, vyzkoušejte si to sami. Vybavení, které jsem k tomuto experimentu potřeboval, stálo méně než 10 dolarů. Vyzbrojeni takovým důkazem musíme všichni tlačit na mocné, aby tuto technologii uvolnili pro veřejnost.

 

Zdroj: benjaminfulford.net

 

https://tadesco.org/svet-smeruje-k-nejake-vrcholne-historicke-udalosti/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY FATÁLNÍ ÚTOKY ZAPÁLILY DVĚ MĚSTA V JEDNÉ NOCI; KYJEV A ZÁPOROŽÍ HLÁSÍ OBĚTI A ZRANĚNÉ

 

https://youtu.be/ilF238NOXII?si=8ZUaGstOsRxkErL9

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: VYSOKÝ RUSKÝ GENERÁL POTVRDIL PŘÍTOMNOST VOJÁKŮ KLDR V RUSKÉ FEDERACI, JEDNÁ SE PRÝ O PRVNÍ KONTINGENT NA ZAJIŠTĚNÍ „SWAPU” A UVOLNĚNÍ RUSKÝCH JEDNOTEK Z DÁLNÉHO VÝCHODU PRO PŘESUN NA UKRAJINU!

 

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

 

Vysoký ruský generál potvrdil přítomnost vojáků KLDR v Ruské federaci, jedná se prý o první kontingent na zajištění „swapu” a uvolnění ruských jednotek z Dálného východu pro přesun na Ukrajinu! Podle Olega Soskina nedostal Zelenský pozvánku na schůzku „Gangu 4” kvůli tomu, že je břídil! Ta schůzka připomněla Mnichov 38!

 

Trvalo to v podstatě pouhé dva dny a nyní už máme jistotu, že páteční informace z Dálného východu o nasunutí první skupiny vojáků KLDR do Ruska a uniknuté záběry z posádkového útvaru Ruské armády v Sergejevce jsou pravdivé. Ruský generálmajor, vojenský expert a vyznamenaný pilot Vladimir Popov pro list Moskevský komsomolec potvrdil , že jde o první skupinu korejských vojáků, kteří představují předvoj větší skupiny, která z KLDR teprve dorazí.

 

Tito korejští vojáci projdou v Rusku poměrně dlouhým výcvikem, minimálně 6 měsíců, přičemž jejich úkolem bude chránit východní hranice Ruské federace, aby bylo možné ruská vojska uvolnit na východě a stáhnout je z Východního vojenského okruhu k přesunu na Ukrajinu do bojové zóny SVO.

 

Potvrzují se tak informace, že ruské odvodní úřady narazily na dno tzv. zájmu dobrovolníků o vstup do SVO, takže je nutné doplnit vojskové stavy na frontě vojáky Ruské armády z Dálného východu, kde jejich pozice převezmou alianční partneři z KLDR. Popov ale nevyloučil, že se v budoucnu opravdu mohou korejští vojáci na Ukrajině objevit, ale to nebude dříve, než projdou intenzivním ruským bojovým a rovněž jazykovým výcvikem, protože korejští vojáci nedisponují naprosto žádnou cizí jazykovou výbavou a komunikace prý probíhá jen skrze styčné důstojníky korejské lidové armády, kteří prošli elitními ruskojazyčnými školami v KLDR.

 

🟥ZELENSKÝ JE BŘÍDIL A NIKDO HO UŽ NEBERE VÁŽNĚ! V BERLÍNĚ SE ZŘEJMĚ ODEHRÁL DRUHÝ MNICHOV 38!

 

Podle Popova budou Korejci fungovat v Rusku na principu samostatné vojenské brigády, která bude mít ta čísla, která již unikla do médií, tedy přibližně 10 až 12 000 mužů. Informaci o korejských vojácích v Rusku vypustil již ve čtvrtek v Bruselu přímo Volodymyr Zelenský, který se odvolával na informace jihokorejské rozvědky.  Podle Olega Soskina, bývalého poradce někdejšího ukrajinského prezidenta Leonida Kučmy, nebyl Zelenský pozván na setkání tzv. „Gangu 4” v Berlíně, což je označení pro amerického prezidenta, britského premiéra, francouzského prezidenta a německého kancléře.

Je to v podstatě Nejvyšší sovět skupiny G7.

 

➤A právě Biden, Starmer, Macron a Scholz se v pátek sešli v Berlíně, aby diskutovali o výhrůžkách Zelenského v Bruselu o den dříve, kde požadoval buď přijetí do NATO, anebo že si Ukrajina opatří jaderně zbraně.

Schůzka Gangu 4 výsledek nepřinesla, shoda na přijetí Ukrajiny do NATO nepanuje.

USA a Německo jsou proti, Francie a Velká Británie jsou spíše pro.

 

Zelenský ale pozvání na schůzku nedostal. Gang 4 jednal o Ukrajině bez Ukrajiny u stolu. PROSTĚ MNICHOV 38, DÁMY A PÁNOVÉ!

➤Ukrajina bude donucena odstoupit své území výměnou za mír, který bude jen přestávkou před velkou válkou proti Rusku.

➤A v Moskvě to vědí, a proto byla zahájena bojová družba s armádou KLDR.

 

🟥RUSKÝ GENERÁL VYLÍČIL PRO RUSKÝ TISK, CO BUDE ÚKOLEM KOREJCŮ V RUSKU A OLEG SOSKIN ODEPSAL ZELEHUBA:

 

Toto řešení doplnění vojskových stavů v zóně SVO dává v podstatě daleko větší smysl, protože představa, že teď hned by Korejci vtrhli na Ukrajinu, je velmi nepravděpodobné, protože by to mohlo vyprovokovat vstup vojsk NATO na Ukrajinu, což Kreml rozhodně nechce.

Pokud by totiž Rusko pozvalo na Ukrajinu svého smluvního spojence, tedy vojáky KLDR, tak uvnitř NATO by došlo k posílení hlasů, že když si na Ukrajinu mohou Rusové pozvat Korejce, proč by Kyjev nemohl na Ukrajinu pozvat NATO jako svého de facto spojence?

Zelenský je podle Olega Soskina břídil, se kterým se nikdo už nechce bavit.

 

➤Jenže pozváním Korejců na Ukrajinu by Moskva dala Zelenskému do ruky trumf.

➤Moskva by de facto donutila NATO provést zrcadlové opatření a otevřely by se dveře pro vstup NATO na Ukrajinu.

➤Tomu se bude chtít Moskva za každou cenu vyhnout.

Proto Kreml bude chtít využít Korejce pro tzv. swap v tom smyslu, že Ruská armáda stáhne z Dálného východu postupně až 300 000 vojáků a přesune je do západní části Ruska a rovněž na Ukrajinu. Pojďme si ocitovat, co generál Popov uvedl pro ruský tisk:

 

🟥GENERÁL POPOV ŘEKL, JAKÉ ÚKOLY BUDOU PLNIT SEVEROKOREJŠTÍ VOJÁCI

 

První video, které údajně zachycuje severokorejské vojáky na cvičné střelnici na Dálném východě, se objevilo v pátek 18. října. Uvádí se také, že Severní Korea může do Ruska vyslat 12 000 svých vojáků, včetně jednotek speciálních sil.

 

Generálmajor Vladimir Popov, vojenský expert a vyznamenaný vojenský pilot, hovořil s MK o tom, v jakých ruských jednotkách budou severokorejští bojovníci sloužit, jaké úkoly budou plnit a proč je krok, který Severní Korea učinila, signálem pro celý svět.

 

Spekulace o severokorejských dobrovolnících podnítilo v pátek 18. října první video zahraničních specialistů, údajně natočené na ruském cvičišti, které se objevilo v otevřených zdrojích.

➤Mezitím náš protivník prohlásil, že prvních 11 tisíc vojáků KLDR bude připraveno nastoupit do boje již 1. listopadu.

➤Tuto informaci potvrdila i jihokorejská rozvědka, která uvedla, že 1 500 vojáků ze Severní Koreje se již nachází na Dálném východě, odkud se vydají na Ukrajinu.

➤Podle některých zdrojů dorazí do Ruska celkem 12 000 severokorejských vojáků.

 

Podle vojenského experta Vladimira Popova je navzdory četným zvěstem velkou otázkou, zda budou vojáci a důstojníci z KLDR využíváni ve speciálních operacích.

 

– Faktem je, že máme možnost je využít při ochraně vojenských a infrastrukturních objektů – železničních tratí, mostů, přejezdů, při zajišťování a údržbě cvičišť… – říká generál.

– Nyní je třeba před stejnými ukrajinskými diverzanty chránit druhou větev BAM – Bajkalsko-amurskou magistrálu – a také naše vojenské závody, továrny, strategicky důležitá letiště a arzenály, kde se skladuje munice.

 

Generál Popov také poznamenal, že jazykové a kulturní bariéry mohou být vážnou překážkou pro okamžité vyslání zahraničních specialistů na bojiště.

 

– Je třeba vypracovat alespoň minimální slovní zásobu ruských a korejských slov, aby se vojáci z obou zemí mohli při plnění určitých úkolů vzájemně dorozumět.

➤To je pravděpodobně to, co budou dělat nyní.

➤Protože běžný jazyk je jedna věc, ale vojensko-technický jazyk je něco úplně jiného.

➤Kromě toho se nyní budou řešit otázky výcviku, bojové služby a bezpečnosti našeho státu.

 

Vladimíre Alexandroviči, proč je teď najednou potřeba zahraničních dobrovolníků?

 

Už dlouho říkám, že ideální by bylo mít třímilionovou armádu.

Zatím máme nedostatek personálu – zejména dobře vycvičených odborníků v řadových, seržantských a důstojnických hodnostech. Proto by zahraniční specialisté mohli doplnit naše štábní jednotky a pomoci udržet potenciál hluboko v týlu. A my bychom se zase stali aktivnějšími na územích, která musíme osvobodit.

Zhruba řečeno, mohli bychom umístit severokorejské vojáky na Dálném východě, na Sibiři, v jižní části země a stáhnout odtud naše specialisty. A proč ne? Proč tuto pomoc odmítat, když deficit existuje.

 

Existuje mnoho jednotek, kde můžeme využít vojenský personál KLDR. Nyní je vycvičíme a budou to národní jednotky, ale budou mít dvojí podřízenost – budou spolupracovat jak se svým, tak s naším velením. Dostanou řadu úkolů a budou je plnit.

 

Severokorejští specialisté se mohou objevit v Kurské oblasti?

 

– Nemyslím si, že je to v současné době příliš potřeba. Kromě toho, jak jsem již uvedl, je třeba odstranit jazykovou bariéru a vytvořit kulturu chování. Koneckonců je velmi důležité komunikovat s obyvatelstvem – a to bude zpočátku velmi obtížné… S největší pravděpodobností budou posláni na Dálný východ, pak do Chabarovska a pak na západní Sibiř, maximálně až na Ural.

Nemá smysl je posílat dál – je to jako namazat malý kousek másla na velký krajíc chleba – toho másla si ani nevšimnete. Připouštím, že po výcviku se někteří dobrovolní vojáci mohou zúčastnit skutečných bojových operací, protože pro Severní Koreu je to jedinečná bojová zkušenost.

 

Jak dlouho může trvat výcvik specialistů z KLDR?

 

– Bude to trvat nejméně šest měsíců až rok. Armáda musí pracovat, žít v našich podmínkách, přizpůsobit se stejnému klimatu. A pak uvidíme.

 

Do Ruska prý přijede 12 000 vojáků z KLDR. Je to hodně?

 

– Nic moc. Ve skutečnosti se jedná o dobrou samostatnou brigádní jednotku s vlastní logistikou, výzbrojí, stravou a sociální organizací. Je o něco větší než pluk, ale menší než divize. Ale pro udržení našich hranic je to dobrá a velmi moderní pomoc. Navíc je to signál pro všechny země SNS.

 

Co je to za signál?

 

– Bylo by účinné, kdyby se všechny země SNS zavázaly vyčlenit prapory, roty se stejnými cíli – provádět společný výcvik na našem území a plnit služební a bojové úkoly k ochraně obrany určitých objektů. Pak by se skutečně jednalo o spojenectví, které by se osvědčilo nejen na papíře nebo ve slovech, ale i v činech. To je příklad pro naše sousedy – Kazachstán, Kyrgyzstán atd.

 

Spojenci z CSTO se bojí, že je pošleme na frontu?

 

– Tam bychom je nepustili. Nežádáme je, aby za nás prolévali krev. Ale vojáci ze zemí SNS by mohli krýt i naše týlové jednotky ve Voroněži, Rostově a Tule.

 

–Darja Fedotova–

 

Moskevský komsomolec je považovaný za hlásnou troubu Ruské armády a Generálního štábu, vychází v něm rozhovory s generály a důstojníky, když Ruská armáda má potřebu komunikovat nějakou věc s veřejnosti, vysvětlit nějakou pozici, tak se to obvykle dává na starost někomu s blízkými vazbami na dva ruské listy, na Komsomolskou Pravdu a na Mladého komsomolce.

 

🟥RUSKÁ ARMÁDA MŮŽE Z VÝCHODNÍHO OKRUHU A PŘILEHLÝCH OKRUHŮ UVOLNIT V BLÍZKÉ DOBĚ AŽ STOVKY TISÍC VOJÁKŮ PRO NASAZENÍ NA UKRAJINĚ

 

Oba dva listy mají úzké vazby na Ministerstvo obrany. Rozhovor v listu nic nevysvětluje, neříká nic o tom, kdo rozhodl o povolání Korejců do Ruska, neposkytuje vysvětlení, jestli k tomu dal povel Generální štáb, nebo přímo Vladimir Putin, prostě tyto otázky článek prvoplánově vůbec neřeší.

Naopak, generál tento krok přeskočil a rovnou začala vysvětlovat, co budou Korejci v Rusku dělat, jaké budou mít úkoly a co se bude dít. Jinými slovy, bomba vybouchla, necháme to bez komentáře, kdo za to může, ale bavme se o tom, jak teď zajistit péči o zraněné a dostatek ošetřujícího personálu, tedy obrazně řečeno.

 

🟥UNIKLÉ VIDEO ZACHYCUJE VÝDEJ RUSKÉ VÝSTROJE „RATNIK“ VOJÁKŮM Z KLDR!

 

Je totiž jasné, že k pozvání vojsk korejské lidové armády do Ruska musel dát příkaz přímo Vladimir Putin, o tom se prostě nedá polemizovat. Nasazením korejských vojáků na Dálném východě dojde k uvolnění ruských vojsk v oblasti, přičemž nepůjde o poměř 1:1, tedy že by Rusové odsunuli 10 000 svých vojáků na Ukrajinu a za sebe by přivedli 10 000 vojáků z KLDR.

 

Ti Korejci budou mít za úkol chránit pohraničí před případnou agresí zvenku, aby mohlo dojít bez obav k odsunu řádově daleko větších počtů Ruské armády z Východního vojenského okruhu.

Podle ruských novinářů se můžeme bavit o 150 až 300 000 vojácích přesunutých z Východního okruhu do SVO na Ukrajině.

A to není vyloučeno, že pokud dojde k eskalaci s NATO, že se mohou na Ukrajině objevit přímo samotní Korejci. Tato varianta není vyloučena.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

 

https://volnyblog.news/vysoky-rusky-general-potvrdil-pritomnost-vojaku-kldr-v-ruske-federaci-jedna-se-pry-o-prvni-kontingent-na-zajisteni-swapu-a-uvolneni-ruskych-jednotek-z-dalneho-vychodu-pro-presun-na/

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️ 21.10.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: 🟥🔊ASTRAZENECA A WHO SE SNAŽÍ PŘESVĚDČIT LÉKAŘE, ŽE NEMOCI JSOU ZPŮSOBENY GLOBÁLNÍM OTEPLOVÁNÍM

 

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

 

🟥Lékařské fakulty po celé Evropě mají podlehnout indoktrinaci lživou klimatickou propagandou. Mnohé nemoci mají být svedeny na – ve skutečnosti neexistující – „změnu klimatu způsobenou přílišnou produkcí CO2.“

 

Zde se tedy schází dva obory, kde je již věda postavena na vedlejší kolej a přijatelná je pouze propaganda, která vyhovuje agendě – a především těm, kteří na ní vydělávají miliardy.

 

Zdravotnictví již nejpozději od Covidu (ale spíše od doby, kdy jej před více než 100 lety „převzali“ Rockefellerové) není o vědecké diskuzi a důkazech, ale pouze o propagandě, jak jsme mohli vidět v případě experimentálních genových injekcí.

 

A klimatická agenda se nám již nejméně půl století snaží podsouvat předpovědi, které se zpravidla nesplní, nicméně přesto se může pokračovat dál, protože oponenti jsou i zde umlčeni.

 

Další degradace školství – tentokrát vysokého – nastane právě se zavedením klimatické agendy na lékařské fakulty. Nyní jde údajně zejména o nemoci přenášené komáry, které se údajně znovu dostávají do Evropy.

 

Nikdo už ovšem nehovoří o tom, že mnoho těchto nemocí sem přináší ti, kteří údajně náš kontinent obohacují. A samozřejmě nelze zapomenout i na experimenty s komáry, které již roky provádí Bill Gates.

 

Kde všude již byli (nebo budou) tito komáři vypuštěni, se můžeme jen dohadovat.

 

„Důvěryhodnost“ projektu zdůrazňují i někteří jeho sponzoři – genocidním zločincem Tedrosem vedená a Gatesem vlastněná WHO a jeden z výrobců takzvaných „Covid vakcín“- AstraZeneca…

 

Lékařské fakulty v Evropě se brzy více zaměří na nemoci spojené s údajnou změnou klimatu, píše The Guardian. Za přechodem stojí projekt financovaný WHO, stejně jako společnostmi AstraZeneca, Novo Nordisk, Roche a řadou dalších farmaceutických gigantů.

 

Zelená transformace lékařského vzdělávání má za cíl připravit lékaře budoucnosti na „zdravotní výzvy,“ které s sebou globální oteplování údajně přináší, včetně silného zaměření na periferní choroby šířené komáry v Evropě.

 

Studenti medicíny se také naučí přizpůsobovat léčbu na základě dopadu na klima, spíše než jen na základě tradičních ideálů a bezpečnosti pacientů, například používáním astmatických inhalátorů šetrnějších k životnímu prostředí.

 

Dr. Camille Huserová, spolupředsedkyně sítě, připouští v deníku The Guardian, že změna klimatu nemusí nutně vytvářet nové nemoci.

 

Domnívá se však, že šíření stávajících nemocí se může zvýšit. Příznaky a komplikace nemocí, jako je cukrovka, jsou také považovány za závažnější v měnícím se klimatu.

 

Kromě podrobného školení v řešení vzácných, ale politicky zajímavých onemocnění, jako je úpal, budou studenti také vyškoleni v tom, jak může zdravotnictví snížit svou uhlíkovou stopu.

 

„Očekává se, že se začlení povědomí o klimatu do lékařského vzdělávání, aby bylo zajištěno, že lékaři budoucnosti budou dobře vybaveni k tomu, aby čelili zdravotním výzvám souvisejícím s klimatem,“ píše The Guardian.

 

https://volnyblog.news/astrazeneca-a-who-se-snazi-presvedcit-lekare-ze-nemoci-jsou-zpusobeny-globalnim-oteplovanim/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 22.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Děkujeme Vás za Vaši podporu

 

https://www.facebook.com/jana.hruskova.3152/videos/1071679650666611/?notif_id=1729531189067279&notif_t=tagged_with_story&ref=notif

 

 

📌21.10.2024: 💥 PUTIN SI K JEDNACÍMU STOLU NESEDNE, DOKUD BUDE POSTUPOVAT V DONBASU A DALŠÍCH OBLASTECH  – El Pais

▪️ Pokud Ukrajina nezíská větší podporu Západu, nejenže nebude schopna pokračovat v odrážení ruské invaze, ale nebude se moci ani účastnit mírových jednání, uvádí se v novém propagandistickém článku.

▪️ Putin očekává, že Donald Trump vyhraje příští měsíc volby v USA, protože si uvědomuje, že by to Ukrajině značně ztížilo situaci, protože Trump slibuje snížit podporu Zelenskému.

https://t.me/to_je_nas_svet/30194

 

 

📌21.10.2024: 👹🏴‍☠️⚠️☣️ KANÁLY TG HLÁSÍ, ŽE UKRAJINCI ZASÁHLI BELGOROD KAZETOVOU MUNICÍ Z ČESKÝCH MLRS VAMPIRE.

https://t.me/to_je_nas_svet/30195

 

 

📌21.10.2024, Slovenská republika: ♨️🟥🔊UKRAJINA JE NÁSTROJ NA PODPORU AMERICKÝCH ZÁJMŮ. 👋👋👋

MÍSTOPŘEDSEDA SLOVENSKÉHO PARLAMENTU ANDREJ DANKO SI MYSLÍ, ŽE ZÁPAD BY SE NEMĚL MONTOVAT DO KONFLIKTU MEZI RUSKEM A UKRAJINOU. 👋👋👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30196

 

 

📌21.10.2024: ♨️ ZÁPADNÍ ZEMĚ UMĚLE UDRŽUJÍ TÉMA UKRAJINY V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN, PROHLÁSIL STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKA PŘI OSN VASILIJ NEBENZJA.

 

Další Nebenzjova prohlášení:

🟥 Členství Ukrajiny v NATO v jakékoli územní podobě je pro Rusko nepřijatelné a nemůže být součástí mírových plánů.

🟥Zelenskyj, který utrpěl porážku na bojišti, se snaží zatáhnout NATO do přímého konfliktu s jadernou mocností.

🟥Hrozbu pro bezpečnost Ruska nelze odstranit bez demilitarizace a denacifikace Ukrajiny.

🟥 Západ by měl přestat podporovat politiku Kyjeva zaměřenou na pronásledování pravoslavných věřících na Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/30199

 

 

📌21.10.2024, 20:07: MINISTERSTVO PRO DIGITÁLNÍ TRANSFORMACI OZNÁMILO PLÁNY NA VYPUŠTĚNÍ 292 SATELITŮ DO KONCE ROKU 2027:

 

Ministerstvo digitálního rozvoje Ruska spolu se společností Bureau 1440 plánuje do konce roku 2027 vyslat na oběžnou dráhu 292 satelitů. Prohlášení o tom bylo zveřejněno na oficiálních stránkách oddělení.

 

Satelity budou vypuštěny v rámci nového národního projektu „Data Economy“, jehož klíčovou prioritou je poskytovat levný a rychlý internet po celém Rusku.

 

„Bureau 1440 plánuje uvést na trh 292 zařízení vlastní konstrukce do konce roku 2027 a 383 do roku 2030,“ uvádí se v prohlášení.

 

Na financování projektu bude vyčleněno celkem 400 miliard rublů, z toho 300 miliard bude vynaloženo na investice do výstavby zařízení a infrastruktury a 100 miliard bude použito na kompenzaci úrokové sazby u zvýhodněných úvěrů a zahájení financování.

 

Šéf ministerstva digitálního rozvoje Maksut Šadajev již dříve uvedl, že Rusko zahájí vědecký výzkum související s vývojem standardů pro novou generaci 6G komunikací v roce 2025. Vývoj nového standardu bude probíhat v rámci národního projektu „Data Economy“.

 

https://www.vesti.ru/article/4186163

 

 

📌21.10.2024, 02:11, IDF: BUNKR HIZBALLÁHU SE ZLATÝMI A DEVIZOVÝMI REZERVAMI SE NACHÁZÍ V BEJRÚTU:

 

Pod jednou z bejrútských nemocnic se nachází bunkr Hizballáhu, který uchovává asi 0,5 miliardy dolarů v hotovosti a zlatých cihlách.

 

To bylo uvedeno mluvčím Izraelských obranných sil na zvláštním briefingu o nedávných útocích letectva IDF na finanční infrastrukturu Hizballáhu v Libanonu. Je třeba poznamenat, že výše zmíněný bunkr se nachází přímo pod nemocnicí Al-Sahel v Dahia v centru Bejrútu. Bunkr má infrastrukturu pro dlouhodobý pobyt a také schopnost provádět bojové operace z podzemí.

 

„Odhadujeme, že v tomto bunkru je uloženo minimálně půl miliardy dolarů v hotovosti a zlatě,“ řekl Hagari a ukázal 3D vizualizaci bunkru. Dodal, že izraelská armáda toto zařízení nadále monitoruje.

 

Hagari apeloval na libanonskou vládu a občany, stejně jako na mezinárodní instituce a organizace, aby zabránili Hizballáhu ukládat „teroristické fondy“ pod nemocnicí.

 

Podle izraelské armády v noci 21. října letadla IDF zaútočila na více než 20 zařízení finanční infrastruktury Hizballáhu v Libanonu, z nichž většina se nacházela v oblasti Bejrút Dahiyah.

 

https://www.vesti.ru/article/4186182

 

 

📌22.10.2024, 00:47, NEWSPIM: JIHOKOREJSKÉ ÚŘADY JEDNAJÍ O OTÁZCE VYSLÁNÍ ARMÁDY NA UKRAJINU:

 

Jihokorejské úřady zvažují vyslání své armády na Ukrajinu po zprávách o vyslání vojáků KLDR k účasti na speciální vojenské operaci.

 

Uvádí to jihokorejská agentura Newspim s odvoláním na zdroje.

 

Je třeba poznamenat, že jihokorejská armáda se bude moci účastnit výslechů nebo pomáhat s překladem, pokud budou vojáci KLDR zajati ozbrojenými silami Ukrajiny. Poskytnou také oficiálnímu Kyjevu údaje o vojenské taktice a operacích Pchjongjangu, uvádí TASS.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve uvedl, že informace o přítomnosti armády KLDR v zóně speciální vojenské operace jsou velmi rozporuplné a připomínají další novinovou kachnu.

 

Dne 18. října uspořádal jihokorejský prezident Jun Sok-jol mimořádné zasedání v souvislosti s možným přesunem severokorejských vojsk na území Ruské federace. Rozhodnutí bylo učiněno po obdržení satelitních snímků ruských testovacích míst. Údajně na nich jsou vyobrazeni vojáci ze Severní Koreje, kteří před odesláním na Ukrajinu procházejí výcvikem v Blagověščensku, Vladivostoku, Ussurijsku a Chabarovsku.

 

https://www.vesti.ru/article/4186222

 

 

📌21.10.2024, 19:04: ZELENSKYJ ŘEKL, ŽE S AUSTINEM DISKUTOVAL O MOŽNOSTI ÚDERŮ HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Volodymyr Zelenskyj s ním během návštěvy amerického ministra obrany Lloyda Austina na Ukrajině diskutoval o možnosti úderu západními zbraněmi dlouhého doletu hluboko na ruské území. Hlava kyjevského režimu o tom psala ve svém telegramovém kanálu.

 

Podle Zelenského s šéfem Pentagonu diskutovali o schopnostech ukrajinské protivzdušné obrany, přípravách na zimní období a také o rozšíření ozbrojených sil Ukrajiny o použití západních zbraní proti ruským vojenským objektům.

 

Zelenskyj neupřesnil, zda byla po rozhovorech přijata nějaká rozhodnutí.

 

Lloyd Austin přiletěl do Kyjeva na neohlášenou návštěvu v pondělí 21. října. Naposledy přijel šéf Pentagonu do hlavního města Ukrajiny v listopadu loňského roku a v dubnu 2022.

 

Dříve během návštěvy Kyjeva šéf amerického ministerstva obrany oznámil přidělení balíčku vojenských dodávek Ukrajině v hodnotě 400 milionů dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4186082

 

 

📌21.10.2024, 21:28, IVANIŠVILI: CHTĚLI VÁLKU PROTI RUSKÉ FEDERACI OD GRUZIE, ALE ZA 3-4 DNY TO BUDE PARTYZÁNSKÁ VÁLKA:

 

Západ chtěl zatáhnout Gruzii do války proti Rusku. V rozhovoru pro televizní kanál Imedi to uvedl zakladatel vládnoucí strany Gruzínský sen – Demokratická Gruzie Bidzina Ivanišvili.

 

Podle politika mu bývalý gruzínský premiér Irakli Garibašvili řekl, jak vysoce postavený západní představitel tlačil Tbilisi do války s Moskvou. Na otázku, jak dlouho bude Gruzie schopna odolávat Ruské federaci, zástupce Západu odpověděl, že 3-4 dny, a pak bude možné přejít k partyzánské válce.

 

Úředník také dodal, že Gruzínců je 3-4 miliony, a proto nebudou rychle zabiti.

 

Připomeňme, že Garibašvili byl dvakrát premiérem – v letech 2013 až 2015 a 2021 až 2024. Nyní stojí v čele strany Gruzínský sen – Demokratická Gruzie.

 

https://www.vesti.ru/article/4186210

 

 

📌21.10.2024, 22:42, MIROSHNIK: AUSTIN NAVŠTÍVIL KYJEV, ABY POSOUDIL ADEKVÁTNOST ZELENSKÉHO:

 

Účelem návštěvy amerického ministra obrany Lloyda Austina v Kyjevě bylo posoudit adekvátnost hlavy kyjevského režimu Volodymyra Zelenského po jeho požadavcích na vojenskou pomoc Ukrajině. Tento názor sdílel i velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Mirošnik.

 

Miroshnik dodal, že Austinova návštěva byla také zaměřena na vysvětlení nepřiměřenosti požadavků na poskytnutí zbraní a zabránění novým potížím během nadcházejících voleb.

 

„Přílišná angažovanost vůči třetím zemím není přesně to, co inspiruje voliče, aby hlasovali pro konkrétního kandidáta. Austin by nejraději nechal závazky ve formátu hlasitých, ale prázdných hesel,“ řekl politik v rozhovoru pro TASS.

 

Velvyslanec také věří, že po Austinově cestě do Kyjeva budou ukrajinská a západní média hovořit o velkém příspěvku Spojených států k pomoci Ukrajině vytvořit obraz silného přátelství mezi oběma zeměmi.

 

Ministr obrany Spojených států Lloyd Austin již dříve nevykonal neohlášenou návštěvu hlavního města Ukrajiny, uvedla agentura Reuters. Podle tohoto zdroje bylo hlavním úkolem šéfa Pentagonu demonstrovat podporu Ukrajině během nadcházejících prezidentských voleb ve Spojených státech.

 

https://www.vesti.ru/article/4186216

 

 

📌21.10.2024, 20:55, ZACHAROVOVÁ: MOLDAVSKÉ ÚŘADY VEDLY VOLEBNÍ KAMPAŇ ZA POUŽITÍ TOTALITNÍCH METOD:

 

Moldavské orgány vedly kampaň před prezidentskými volbami a referendem o přistoupení země k EU nedemokratickými metodami. Uvedla to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Takto komentovala první kolo prezidentských voleb a referendum, které se konalo 20. října.

 

„Volební kampaň byla vedena moldavskými úřady antidemokratickými, totalitními metodami,“ řekla Zacharovová.

 

Poznamenala, že moldavské vedení nebylo schopno konkurovat politickým oponentům, a proto využívalo administrativní zdroje, provádělo represe proti opozičním politikům a nezávislým médiím. Zacharovová vysvětlila, že taková politika v Kišiněvě byla ospravedlněna potřebou čelit neexistujícímu „destruktivnímu vlivu Ruska“. Moskva byla nepodloženě obviněna ze zasahování do vnitřních záležitostí Moldavska.

 

„Vyvrcholením rozsáhlé protiruské kampaně rozpoutané Kišiněvem bylo rozhodnutí, pod za vlasy přitaženou záminkou, otevřít pouze dvě volební místnosti v Rusku, kde podle různých odhadů žije 300 až 500 tisíc moldavských občanů,“ uvedl oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí a připomněl, že ve Spojených státech a západní Evropě bylo zorganizováno asi dvě stě volebních místností.

 

Zacharovová zdůraznila, že to vše se děje na pozadí otevřeného vměšování Západu do volebního procesu v Moldavsku. Zároveň pokračovala, že politici ze zemí EU vedli otevřenou kampaň na podporu současného moldavského vedení.

 

„Ani pozorovatelská mise tak zaujaté struktury, jakou je ODIHR OBSE, ve své průběžné zprávě a předběžných závěrech nemohla přejít mlčením nepříjemnou situaci v předvolebním období a během hlasování,“ uvedl zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

V prvním kole prezidentských voleb, které se v Moldavsku konaly 20. října, získala současná hlava státu Maia Sanduová podporu 42,45 % voličů, 25,98 % hlasovalo pro kandidáta Strany socialistů Alexandra Stoianogla. Pro změnu ústavy země a vstup do Evropské unie hlasovalo 50,46 % občanů, proti hlasovalo 49,54 %.

 

https://www.vesti.ru/article/4186080

 

 

📌21.10.2024, 23:45: IZRAELSKÁ ARMÁDA PROVEDLA LETECKÝ ÚTOK NA OBYTNOU BUDOVU POBLÍŽ HARÍRÍHO NEMOCNICE V BEJRÚTU:

 

Izraelské letectvo zaútočilo na obytnou budovu nacházející se vedle nemocnice Rafíka Harírího v Bejrútu, hlásí RIA Novostsi.

 

V současné době dorazilo na místo incidentu 15 sanitek a dva hasičské vozy.

 

Záchranáři rozebírají trosky a doufají, že pod nimi najdou přeživší, a evakuují těla mrtvých.

 

Je třeba poznamenat, že v důsledku útoku IDF byli čtyři lidé zabiti a 24 zraněno.

 

Bezpečnostní síly a ozbrojení bojovníci hnutí Hizballáh oblast uzavřeli.

 

https://www.vesti.ru/article/4186198

 

 

📌22.10.2024, 00:35, SWM: NÁKLADNÍ IL-76 V SÚDÁNU BYL SESTŘELEN OMYLEM, SPLETL SI HO S VOJENSKÝM:

 

Súdánské síly rychlé reakce (RRF) mohly sestřelit letoun Il-76 omylem a splést si ho s vojenským, uvedl Súdánský válečný monitor.

Je třeba poznamenat, že RBU zveřejnila na webu video, ve kterém jeden z velitelů skupiny řekl, že se jim podařilo sestřelit „egyptského Antonova“ pomocí „řízených střel“. Velitelství súdánských sil rychlé reakce již dříve obvinilo Egypt z údajné účasti v súdánském konfliktu.

 

Podle Sudan War Monitor síly rychlé reakce skutečně zaútočily a sestřelily nákladní letadlo Il-76. Je třeba poznamenat, že během havárie shořela většina letadla. O přeživších členech posádky nebyly žádné informace, uvádí RIA Novosti.

 

Dva členové posádky byli nalezeni s pasem občana Ruské federace na jméno Anton Selivanets, 33letým rodákem z Baškirska, a s certifikátem hlavního inženýra Airline Transport Incorporation FZC na jméno Viktor Granov.

 

Velvyslanectví Ruské federace v Súdánu již dříve ujistilo, že je v kontaktu s orgány země, aby objasnilo všechny okolnosti leteckého neštěstí, ve kterém by mohli být ruští občané.

 

https://www.vesti.ru/article/4186221

 

 

📌22.10.2024, 01:29: FRANCIE UVAŽUJE O ROZMÍSTĚNÍ ODSTRAŠUJÍCÍCH SIL NA UKRAJINĚ:

 

Je čas řešit otázku rozmístění nejaderných odstrašujících sil na Ukrajině, řekl francouzský ministr obrany Sebastian Lecornu ve vysílání televizního kanálu LCI.

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj představil v Nejvyšší radě tzv. „plán vítězství“, který obsahuje pět bodů a tři tajné dodatky.

 

Konkrétně první bod zahrnuje pozvání Ukrajiny do NATO, druhým je zrušení omezení úderů západními zbraněmi dlouhého doletu proti Rusku a třetím je rozmístění nejaderných odstrašujících sil na Ukrajině.

 

Plán vítězství je začátkem politického řešení krize na Ukrajině. Pokud strany zastaví palbu nebo podepíší mírovou smlouvu, pak je nutné řešit otázku rozmístění nejaderných odstrašujících sil na Ukrajině s cílem odrazit hrozbu z Ruska, řekl Lecornu.

 

https://www.vesti.ru/article/4186223

 

 

📌22.10.2024, 01: 15: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY ZLIKVIDOVALY 26 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD ÚZEMÍM RUSKÉ FEDERACE:

 

Za poslední den posádky protivzdušné obrany ve službě zachytily a zlikvidovaly 26 ukrajinských dronů nad regiony Ruské federace.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo potlačení dalších pokusů kyjevského režimu o provádění teroristických útoků na cíle na území Ruska pomocí bezpilotních letounů typu letadla. Je třeba poznamenat, že během dne protivzdušná obrana zachytila a zničila tři UAV ozbrojených sil Ukrajiny nad Kurskou oblastí, pět dronů nad oblastí Belgorod.

 

V noci síly protivzdušné obrany zlikvidovaly 18 bezpilotních letounů Ozbrojených sil Ukrajiny: 11 dronů nad Rostovskou oblastí, 4 v Brjanské oblasti, 2 v Kurské oblasti a 1 dron nad územím Orjolské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4186245

 

 

📌22.10.2024: 🟥🔊 NĚMECKÉ ZDRAVOTNICTVÍ V ÚPADKU: PACIENTI POPISUJÍ DĚSIVÉ PŘÍPADY „LÉKAŘŮ,“ KTEŘÍ NEUMÍ NĚMECKY:

 

➡️Pamatujete si ještě na rok 2015, kdy nám všechna média i mnozí politici tvrdili, že do Evropy přichází samí doktoři a inženýři

➡️Tak s oněmi „doktory“ již mají mnoho zkušeností Němci, kteří měli tu čest na ně narazit v některých zdravotnických zařízeních.

 

➡️A podobná zkušenost není nijak ojedinělá, vždyť mnohde až 90% lékařských asistentů neumí německy. Otázka je, odkud pochází i jimi deklarované „vzdělání.“

Zdá se, že v některých případech by i šaman z džungle nabídl efektivnější léčbu.

 

➡️Kvůli údajně tak naléhavému nedostatku kvalifikovaných pracovníků se nyní vláda semaforu stále více spoléhá na lékaře ze zahraničí. A zřejmě se přijímá vše, co je schopno zapnout bílý plášť bez chyb.

 

➡️Nyní vedoucí lékař bije na poplach. Nedostatek jazykových znalostí a pochybná kvalifikace jsou nyní v nemocnicích v „nejlepším Německu všech dob“ na denním pořádku.

 

➡️58letý Bernd Ahrens – primář, který pracuje v nemocnici v Severním Porýní-Vestfálsku (pravé jméno změněno) – uvádí v rozhovoru pro Welt to, čeho si mnozí Němci již pravděpodobně všimli:

 

➡️Stále méně lékařů v nemocnicích rozumí pacientům, protože mluví špatně nebo vůbec německy. V jeho nemocnici má neuvěřitelných 90 procent asistentů lékařů přistěhovalecký původ a jsou v Německu jen krátce.

 

🔴MNOZÍ PŘICHÁZEJÍ Z KRIZOVÝCH ZEMÍ, JAKO JE SÝRIE, JEMEN NEBO RUMUNSKO.

 

➡️Ahrens je z toho unavený. Už nemůže slyšet politicky korektní projevy o důležitosti imigrantů. Teoreticky může vše znít skvěle, ale v praxi to vypadá nejen bezútěšně, ale i nebezpečně! Lékař objasňuje problém a ukazuje, jak rozbitým se stal německý zdravotní systém:

 

➤ „(…) Největším problémem je jazyk. 90 procent našich asistentů pochází ze zahraničí a asi tři čtvrtiny z nich nemluví dostatečně německy, takže nedosáhnou jazykové úrovně C1 požadované Lékařskou komorou.

 

➤Tato jazyková bariéra vede k závažným nedorozuměním – jak v komunikaci s pacienty, tak mezi lékaři. Na konferencích kolegové často nerozumí tomu, o čem se diskutuje. V místnosti se pak rozhostí tísnivé ticho a vy si všimnete, že nikdo nechce nic říct. (…)”

 

🔴NÁSLEDKY JSOU PRO MNOHO PACIENTŮ FATÁLNÍ. NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍKLAD POPISUJE, JAK ZÁVAŽNÉ TO JE:

 

➤ „(…) Obzvláště dramatickým příkladem byl případ pacienta s rakovinou, který přišel na pohotovost.

Měl již známé nádorové onemocnění, ale vedoucí lékař – kolega ze zahraničí – nerozpoznal závažnost situace, protože pacientovi jednoduše nerozuměl.

 

Pacienta poslal domů s bolestmi zad, i když bylo jasné, že jeho potíže jsou způsobeny metastázami. Po několika týdnech se pacient vrátil na kliniku s poraněním míchy. (…)”

 

➤V sekci komentářů Welt je jasné: Nejedná se o notoricky známé jednotlivé případy. Mnoho čtenářů referuje o podobných zkušenostech v nemocnicích a odhaluje děsivý rozsah selhání levicově zeleného státu.

 

🔴JEDEN ČTENÁŘ TO NAPŘÍKLAD KOMENTUJE TAKTO:

 

➤ „Takový syrský specialista diagnostikoval mou zlomeninu ramene jako namožení svalu, i když rentgen byl jasný. Bohužel ani to nedokázal pochopit, a tak musel sehnat kolegu, aby tlumočil.

 

Chodil jsem s tím tři týdny, měl jsem nesnesitelné bolesti, pak jsem se konečně dostal na magnetickou rezonanci díky soukromému pojištění.

 

Mohu říci, že mám štěstí, že se zlomenina správně zahojila a nemusel jsem být operován. Když jsem si stěžoval na klinice, tak na mě křičel vedoucí lékař. Ale dokonalou němčinou!“

 

🔴JINÝ KOMENTÁTOR PÍŠE:

 

➤ „Když jsem si před časem při ošklivém pádu vykloubil ruku, nejprve mě vezli do malé nemocnice, kde byl afghánský lékař a nic s tím nedělal, navzdory vykloubenému kloubu a řvoucím bolestem.

 

Tlačil jsem a naléhal, abych mohl na jinou kliniku, což se pak stalo. Jsem však sebevědomý, a když na to přijde, nebojím se ozvat. Stydliví lidé by se s tím možná smířili.

 

Teprve když jsem měl před sebou na vedlejší klinice lékaře typu „Dr. Brinkmanna,“ který mě přijal se slovy „Teď vás zachráníme,“ uklidnilo mě to.

 

Celou cestu v sanitce jsem se bál jen toho, že opět narazím na cizince s nedostatečnou znalostí němčiny. Teď, když žiju v zahraničí, jsem tady závislý na místní medicíně.

Nakonec je zde lékařské prostředí více „německé“ než v Německu, kde čekárny vypadají jako v Kábulu…“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/nemecke-zdravotnictvi-v-upadku-pacienti-popisuji-desive-pripady-lekaru-kteri-neumi-nemecky/

 

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, OSN, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci… 22.10.2024: 🟥🔊OSN A WHO: SPOLEČNÁ NOUZOVÁ PLATFORMA PLÁNOVANÁ KE KONTROLE GLOBÁLNÍCH KRIZÍ (video)

 

Dr. Meryl Nass nedávno zhodnotila plány obou podvratných organizací, jejichž činnost již dlouhodobě sleduje.

👹🏴‍☠️⬛️OSN a WHO se spojily, aby doslova převzaly vládu nad světem.

➤To je patrné jak z chystané Pandemické smlouvy, tak z nedávno schváleného Paktu pro budoucnost.

 

➤Organizace spojených národů a WHO chtějí převzít kontrolu nad jakoukoli globální nouzovou situací.

 

➤Dr. Meryl Nass podrobně popisuje agendu globalistických aktérů usilujících o absolutní diktátorskou kontrolu nejen nad globálním zdravotním sektorem, ale také zemědělstvím, potravinami, energií a finančními transakcemi (ve formě CBDC – digitálních měn centrální banky):

 

DÁLE PŘEKLAD VIDEA – DR. MERYL NASS:

 

🔴 „PŘED DVĚMA LETY, UPROSTŘED PANDEMIE, SE WHO A NĚKTERÉ MOCNÉ STÁTY, ZEJMÉNA USA, ROZHODLY, ŽE SVĚT POTŘEBUJE PANDEMICKOU SMLOUVU.

 

➤Tato smlouva by vytvořila centrální organizaci pro řízení budoucích pandemií.

➤Kromě nové pandemické smlouvy, která nikdy předtím neexistovala, WHO také plánovala zcela přepracovat své stávající mezinárodní zdravotní předpisy, aby je přizpůsobila řízení pandemie.

 

O několik měsíců později OSN naskočila do rozjetého vlaku a prohlásila, že chce také zvládat globální mimořádné události, jako jsou pandemie, biologická válka nebo jiné globální otřesy.

 

➡️Navrhli nouzovou platformu, která by OSN umožnila vyhlašovat a řídit takové situace.

 

➤Když jsme sledovali tento vývoj, uvědomili jsme si, že ve skutečnosti nejde o zdraví, ale spíše o převzetí zdravotní péče WHO.

 

Postupem času byly vytvořeny různé návrhy smluv, včetně takzvaného konceptu „One Health,“ který zařazuje lidi, zvířata, rostliny a ekosystémy do rámce zdraví.

 

🔴TO UMOŽNILO WHO PROHLÁSIT A REGULOVAT VŠE, CO OVLIVŇUJE EKOSYSTÉMY, KLIMA, ZVÍŘATA A ROSTLINY, JAKO RELEVANTNÍ PRO ZDRAVÍ.

 

➤Tento koncept byl poté propojen s cíli udržitelnosti OSN a Agendou 2030, a tak k podpoře těchto cílů musel sloužit management zdravotnictví.

 

🔴ČÍM VÍCE JSME SE NA TYTO NÁVRHY DÍVALI, TÍM JASNĚJŠÍ BYLO, ŽE SE ZA NIMI SKRÝVÁ ŠIRŠÍ AGENDA:

 

🔴 „Nyní vyzýváme WHO, aby přešla z pouhé poradní role na globálního ředitele veřejného zdraví, kdykoli to bude považovat za nutné.“

 

🔴DR. NASS VARUJE PŘED ROSTOUCÍ KONCENTRACÍ MOCI VE WHO, KTERÁ DALEKO PŘESAHUJE OBLAST ZDRAVOTNICTVÍ, A POVAŽUJE TO ZA POKUS O ROZŠÍŘENÍ GLOBÁLNÍHO VLIVU NA KLÍČOVÉ OBLASTI ŽIVOTA.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/osn-a-who-spolecna-nouzova-platforma-planovana-ke-kontrole-globalnich-krizi-video/

 

 

 

📌🔝🔝🔝 POZOR👹🟥🔊22.10.2024, první zprávy.cz: 🟥🔊DEBATĚ O ČÍNĚ A USA: DVOJÍ METR V GEOPOLITICKÝCH OTÁZKÁCH:

 

✨Debata o globálních hrozbách odhaluje dvojí metr Západu❗️❗️❗️

✨Zatímco Čína je často vykreslována jako rostoucí vojenská hrozba, kritici poukazují na to, že USA za posledních 40 let vojensky zasáhly v nejméně 13 zemích❗️❗️❗️

✨Kdo je tedy skutečným agresorem na světové scéně❓❓❓

 

➡️Nedávno zveřejněný příspěvek na síti X (dříve Twitter), kde Chay Bowes sdílí úryvek z rozhovoru s bývalým šéfem NATO Jensem Stoltenbergem, vyvolal pozoruhodnou debatu.

➤V této pasáži je Stoltenberg vystaven přímé otázce od novináře: „Za posledních 40 let, v kolika zemích Čína vojensky zasáhla❓“

➤Odpověď je zarážející ve své jednoduchosti. V ŽÁDNÉ.

➤Oproti tomu, jak Bowes upozorňuje, Spojené státy za stejnou dobu intervenovaly v nejméně 13 zemích.

➤Tento kontrast vyvolává hluboké otázky ohledně současného geopolitického narativu a toho, kdo je ve skutečnosti globálním agresorem.

 

➡️Tato výměna odráží čím dál častější kritiku západního dvojího metru.

➤Zatímco Čína je na mezinárodním poli vykreslována jako rostoucí hrozba pro světový mír, skutečná fakta ukazují na jinou realitu.

➤Spojené státy, dlouho považované za garanta globální stability, se v posledních desetiletích samy staly jedním z hlavních aktérů vojenských konfliktů.

 

➡️Jens Stoltenberg, bývalý generální tajemník NATO, je znám svou tvrdou rétorikou proti Číně.

V debatách často poukazuje na rostoucí vliv Číny, zejména v Africe a Asii, kde země investuje do infrastruktury a rozšiřuje svůj politický a ekonomický dosah.

Například vojenská základna v Džibuti, kterou Stoltenberg zmínil v tomto klipu, je často interpretována jako důkaz rostoucího vojenského vlivu Číny. Přesto je tato základna jediným větším zahraničním vojenským postem, který Čína provozuje, na rozdíl od desítek amerických základen rozesetých po celém světě.

 

➡️Na otázku, kdo skutečně představuje hrozbu, se odpověď stává o to složitější.

Když se zaměříme na čísla a fakta, Spojené státy se zdají být tím aktérem, který zasahuje do suverenity jiných států, zatímco Čína se zaměřuje spíše na diplomatický a ekonomický vliv. To ale neznamená, že čínský vliv neexistuje či že není důvod k obavám, jen je třeba mít na paměti, že současná rétorika vůči Číně může být selektivní a nezohledňuje širší kontext.

 

Psali jsme:

Kovanda varuje před raketovým nárůstem státního dluhu

 

Příspěvek Chaye Bowese upozorňuje na nutnost vyváženého pohledu na geopolitickou situaci. Fakta by měla být tím, co formuje narativ, ne naopak.

(hýbl, prvnizpravy.cz, repro: x)

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/debate-o-cine-a-usa-dvoji-metr-v-geopolitickych-otazkach/

 

 

📌22.10.2024: 🤝 V KAZANI DNES ZAČÍNÁ SUMMIT BRICS.

▪️ Na summitu bude zastoupeno 36 zemí a vedení šesti organizací. Přijedou lídři Číny, Indie a Jihoafrické republiky, prezident Brazílie. Do Kazaně přijede také generální tajemník OSN a vedoucí představitelé Turecka, Íránu, Egypta a Spojených arabských emirátů.

▪️ Mnozí odborníci a politici se domnívají, že summit v Kazani určí běh světových dějin. Podle předsedkyně Rady Ruské federace Valentiny Matvijenko bude mít tato událost klíčový dopad na budoucnost lidstva.

▪️ Západní média napsala, že Putin údajně v Kazani navrhne nový globální finanční a platební systém k překonání americké dominance.

▪️ Mezi možnými tématy je také ukrajinské urovnání. Kreml uvedl, že není na programu, ale podle Peskova se každý účastník může tohoto tématu dotknout.

https://t.me/to_je_nas_svet/30201

 

 

📌22.10.2024: ♨️ SEVERNÍ KOREA REAGOVALA NA ZVĚSTI O VYSLÁNÍ SVÉ ARMÁDY DO RUSKA – AGENTURA YONHAP.

 

Představitel severokorejské mise při OSN uvedl, že taková prohlášení mají za cíl poškodit obraz Pchjongjangu a podkopat vztahy mezi oběma suverénními státy.

„Pokud jde o takzvanou vojenskou spolupráci s Ruskem, naše delegace nepovažuje za nutné komentovat takové nepodložené stereotypní zvěsti,“ uvedl.

https://t.me/to_je_nas_svet/30202

 

 

📌22.10.2024, 😔 🎚️ PALESTINSKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ UVEDLO, ŽE PŘI IZRAELSKÝCH NÁLETECH V SEVERNÍM PÁSMU GAZY ZAHYNULO 87 LIDÍ A DESÍTKY LIDÍ BYLY ZRANĚNY. 🤬

Izraelská letadla zničila několik obytných budov a areál nemocnice v Beit Lahiya. Desítky lidí jsou evidovány jako pohřešované. Záchranáři pokračují v odklízení sutin.

OSN odsoudila izraelské útoky na civilní infrastrukturu v pásmu Gazy.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30204

 

 

📌22.10.2024: ♨️♨️♨️🇫🇷 FRANCOUZSKÝ MINISTR OBRANY VYZVAL K JEDNÁNÍ O ROZMÍSTĚNÍ NEJADERNÝCH SIL NA UKRAJINĚ PO UKONČENÍ BOJŮ. 🤬

 

▪️ V souvislosti se Zelenského „plánem vítězství“ Sebastien Lecornu zdůraznil, že se jedná pouze o začátek politické cesty a je třeba se ptát, co bude následovat:

„Předložení příměří Kyjevu vyvolává otázku nejaderného odstrašení, aby se zabránilo nové agresi, a to je otázka, o které je třeba nyní diskutovat.“

▪️ Nejaderné odstrašení je jedním z bodů Zelenského „plánu vítězství“, který byl předložen, ale nebyl jím nijak konkretizován.

▪️ The Times naznačuje, že jde o rozmístění balistických raket na Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/30205

 

 

📌⚔️🟥🔊22.10.2024: ⚡️ UKRAJINCI NECHTĚJÍ BOJOVAT A UKRAJINSKÉ OZBROJENÉ SÍLY POCIŤUJÍ KRITICKÝ NEDOSTATEK VOJÁKŮ. 👍

Španělský deník El Pais zveřejnil během jednoho týdne již druhý článek o katastrofálním nedostatku vojáků v ukrajinských ozbrojených silách na frontové linii táhnoucí se v délce více než tisíc kilometrů.

https://t.me/to_je_nas_svet/30206

 

 

📌⛔️POZOR 🏴‍☠️⬛️👹⚔️🟥🔊 22.10.2024: DOKUMENTY (ČÁST 1/6) – PROBUZENÍ, NECENZUROVÁNO, DOPORUČENO – INDEX BÍLÉHO KRÁLÍKA (AKTUALIZOVÁNO V PROSINCI 2022)

 

Share Our Channel: http://t.me/FollowsTheWhiteRabbit

 

  1. The Real Anthony Fauci (by Robert F. Kennedy) (3-hrs) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/28460) 🔥

 

  1. FLUVID-19 (Flu > Covid Deaths Psyop doc) (1-hr) (Hibbeler) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30822) 🔥

 

  1. Died Suddenly (Experimental Clot Shots Doc) (1-hr) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30507) 🔥

 

  1. Biden Inc. (Tucker’s Biden Crime Family Doc) (40-mins) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31547) 🔥

 

  1. NASA: Why do they Lie to Us? (20-mins of NASA Lies) (2020) (https://t.me/followsthewhiterabbit/22454) 🔥

 

  1. The Rise & Fall of George Floyd & Black Lives Matter (Corruption Exposed) (1-hr) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30825) 🔥

 

  1. The Real Stranger Things (MK Ultra > Microchips Conspiracy Doc) (2021) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31673) 🔥
  2. Science For Hire (Corrupted, Politicized Science Doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/28755) 🔥

 

  1. 9. Who is Marina Abromovic? (Satan-worship Hollywood > Rothchild connections) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32502) 🔥

 

  1. State of Control (NWO Digital ID progress & risks doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30867) 🔥

 

  1. The Flat Earth Scientific Proof: The Convex Earth (1.5-hour) (+ Firmament Dome Earth Theory Hub) (2018) (https://t.me/followsthewhiterabbit/20011) 🔥

 

  1. The Clinton Body Count Documentary: The Syndicate Serial Killers (2021) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32499) 🔥

 

  1. The End of Men (2022) (35-min Tucker Doc w/RFK) (https://t.me/followsthewhiterabbit/28070) 🔥

 

  1. Safe & Effective: A 2nd Opinion (Experimental Covid Vaxx Injuries Doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/27344) 🔥

 

  1. Fall of the Cabal (full Corruption of Society doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/29131) 🔥

 

  1. JFK to 911: Everything is a Rich Man’s Trick (US History of Corruption) (https://t.me/followsthewhiterabbit/28625) 🔥

 

  1. Level 1: Level Earth (Globe Earth Hoax documentary) (2021) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32953) 🔥 (https://t.me/followsthewhiterabbit/32953)

 

  1. Level 2: The Next Level (What is Earth?) (Documentary) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32955) 🔥

 

  1. Trump 2024: The World After Trump (Epoch Times) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32170) 🔥

 

  1. Who is Stealing America? (2022) (2020 Election Fraud Doc) (Epoch Times) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31672) 🔥

 

  1. A Shot in the Dark (Experimental Covid Vaxx Doc) (Hibbeler) (2020) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31748) 🔥

 

  1. Cult of the Medics (Corrupt Healthcare Doc Series) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/33033) 🔥

 

  1. Bill Gates Conspiracy Hub (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32256) 🔥

 

  1. Doctor’s Orders (Corrupted Covid-Healthcare Doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32901) 🔥

 

  1. 911 False Flag: Predictive Programming (2-Ep) (Mr.Truthbomb) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/28231) 🔥

 

  1. Globebusters: Taking it to the Next Level (Firmament Earth Doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32954) 🔥

 

  1. Vax Nation (Big Pharma Covid Vaxx doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/29944) 🔥

 

  1. These Little Ones: 1-hr Child Trafficking Report, Proof, & Doc (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/23870) 🔥

 

  1. The Hidden History of the Khazarian Mafia (Khazar = Ukraine) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32589) 🔥

 

  1. Writing on the Wall (Digital ID Control 47-min doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30550) 🔥

 

  1. Freemasonry: What’s the Big Secret? (Freemason Doc) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32500) 🔥

 

  1. A Very Heavy Agenda (US Politics 911 > War in Uktraine Agenda Doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31752) 🔥

 

  1. The Bilderberg Documentary (Evolved Truth) (The WEF is the mouthpiece for Bilderberg Group) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30368) 🔥

 

  1. NWO Control (Money>Gov>Media>Pharma>Depop Doc) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31240) 🔥

 

  1. The Tartarian Meltdown (Lost History of Earth Tartaria doc) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30569) 🔥

 

  1. A Thousand Pieces (CIA & FBI Corruption doc) (2020) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31239) 🔥

 

  1. Unacceptable Views (Canadian Trucker Convoy doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31434) 🔥

 

  1. Anecdotals: A Doc of Stories of the Covid Vaxx Injured (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32169) 🔥

 

  1. The Secret Life of Symbols: Jordan Maxwell (Gaia TV doc) (2022) (https://t.me/followsthewhiterabbit/32168) 🔥

 

  1. World Upside Down (Biblical Creation of Earth doc) (2020) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31904) 🔥

 

  1. The Big Bang Lie & New Age Deception (Firmament vs Evolution Hoax) (2015) (https://t.me/followsthewhiterabbit/31905)🔥

 

  1. The Connection of all Things in the Universe (https://t.me/followsthewhiterabbit/31812) 🔥

 

  1. The Unseen Realm (Biblical Explanation) (Dr. Heiser) (https://t.me/followsthewhiterabbit/28453) 🔥

 

  1. 97% Owned (UK’s Fraudulent Banking System doc) (https://t.me/followsthewhiterabbit/30819) 🔥

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️22.10.2024:⚠️ MECHANISMUS AMERICKÉ ARMÁDY USA PAM  SEZNAM ALARMUJÍCÍCH ČÍSEL Z DATABÁZE DMED KVŮLI OČKOVÁNÍM COVID 19

 

➤  Myokarditida> 2000%

➤  Případy rakoviny> 300% až 900%

➤  Neplodnost (obě pohlaví)> 500%

➤  Potrat> 300%

➤  Neurologické poruchy> 1000%

➤  Demyelinizující nemoci> 500%

➤  MS – zvýšení> 600%

➤  Guillain-Barré Syndrom> 500%

➤  HIV – zvýšení> 500%

➤  Plicní embolie> 400%

👉 https://t.me/absurdnsvet/82203

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP👧🧒🏻👦👩🏻 22.10.2024: SKLIZEŇ ADRENOCHROMU Z UNESENÝCH DĚTÍ:

➤🩸🩸🩸Podívejte se, kde se sbírá krev a kde se provádějí satanské rituály.

Bohemian Grove, China Lake, Getty Museum, Area 51, DUMBS

 

https://x.com/Nancy023922191/status/1848329326909092123?t=VwyCR3pX1saF1REGW0D0pQ&s=19

 

 

📢 📢 📢  PRO OSVĚŽENÍ FAKTŮ DĚJIN A HISTORIE Z ARCHÍVU O ADRENOCHROMU:

 

➡️🏴‍☠️19. srpna 2024, 01:30: VE SPOJENÝCH STÁTECH VĚDCI TESTUJÍ LÉK, KTERÝ DOKÁŽE OMLADIT LIDSKÉ TĚLO: 😂

 

Ve Spojených státech společnost Telomir Pharmaceuticals 😂testuje nový lék, který může zpomalit nebo zvrátit stárnutí těla.

 

O zkoušce inovativního léku informovala televizní společnost ABC7. Je třeba poznamenat, že jeho účinek již byl testován na psech.

 

„Generální ředitel společnosti Telomir Pharmaceuticals Dr. Christopher Chapman ve spolupráci s Dr. Michaelem Roizenem z Clevelandské kliniky testoval nový lék zaměřený na prodloužení telomerických čepiček na lidských kmenových buňkách,“ uvádí se v článku. To umožní buňkám pokračovat v reprodukci, takže pacient užívající lék bude moci omládnout.

 

Testů se zúčastnili dva starší psi – německý ovčák Zeus, který trpí rakovinou, a novofundlandský benson, kterému byla diagnostikována artritida. Téměř okamžitě po zahájení užívání léku se stav psů výrazně zlepšil. Zkoušek se účastní celkem 10 psů. Očekává se, že výsledky studie budou zveřejněny v roce 2025, uvádí RIA Novosti.

 

Zástupci společnosti doufají, že v budoucnu bude nový lék schopen pomáhat lidem. Podle předchozích preklinických studií se telomery v umělých podmínkách prodlužují o 200 procent.

 

((Hledají náhradu za „Adrenochrom???“ Už nemají malé děti dostatek na zrůdné mučírní stoly??? 👺))

 

https://www.vesti.ru/article/4099719

 

 

➡️🏴‍☠️9.2. 2024: 🤰👶🎚️ 🛑 OD ROE V. WADE V ROCE 1973 BYLO PŘI POTRATECH ZABITO 63 459 781 DĚTÍ

(ČÍSLA Z NÁRODNÍHO VÝBORU PRO PRÁVO NA ŽIVOT)

https://t.me/absurdnisvet/68526

https://t.me/LauraAbolichannel

 

➡️🏴‍☠️👶🎚️Svědectví ukazují, že úředníci Planned Parenthood /Plánovaného rodičovství a a společnost zajišťující odběr tkání, která připouští, že se kojenci buď narodili živí, nebo vykazovali známky života, jako je tlukot srdce, poté, co opustili matku při potratu. Perrin Larton, manažerka pro odběr tkání Advanced Biosciences Resources (ABR), pod přísahou přiznává, že věděla, že plody opouštějí matku, někdy „neporušené“ nebo s uzavřeným břichem. „Jsou ….vidím srdce, která jsou v neporušeném POC [produkt početí], která bijí nezávisle, ale nejsou k ničemu připoutaná,“

https://t.me/absurdnisvet/68527

 

 

➡️👶🙋‍♀️ 👶🙋‍♀️ 👶🙋‍♀️ 👹👹👹 ➡️🏴‍☠️PRAVDA O TOMTO SVĚTĚ, JEN PRO OTRLÉ –👶👶👶ADRENOCHROM. Tento film je absolutně nevhodný pro děti❌❌❌‼️‼️‼️

 

👉 Temné skupiny používají naše děti, proti dítě není mentálně naprogramované, jako jsou dospělí, jsou mnohem nevinnější, jsou mnohem více propojeny do jejich vyšších já, nebo do jejich božského já.

 

👉 Trauma, které uvolňují, je mnohem účinnější než u dospělých.

👉 Během těchto rituálních praktik, kterých se elity účastní, jednou se sloučenin, která se uvolňuje v dětském těle během mučení, při traumatu je sloučenina tzv. adrenochromu.

👉 Je uvolňovaná nadledvinkami, během vysoce traumatických incidentů a tento adrenochrom působí v podstatě jako droga.

👉 Tajné společnosti jsou skutečně předními organizacemi, které náborují lidi a postupem času, přesně zjišťují, jak nemilosrdný a krvežíznivý jsi. Tím, jak jdete dál a dál, stáváte se semknutý se svými bratry v bratrství, stanete se více a více zapojený, dostanete se hlouběji a hlouběji, začnou vás úkolovat s opravdu těžkými věcmi.

👉 Dokud nebudeme jako společnost čelit tomu, že se tyto věci skutečně dějí, že existuje centralizovaná kontrolní skupina, která za to odpovídá, budeme odsouzeni těmto lidem sloužit, a budou pokračovat v uplatňování kontroly nad námi.

🛑 ADRENOCHROM JE HOLLYWOODSKÁ DROGA MLÁDÍ A DLOUHOVĚKOSTI, JEJICHŽ CENA ČINÍ 1,5 MILIARDA DOLARŮ/ZA KG.

👉 Jeho chemický vzorec připomíná kralika. Jedná se o odebranou krev dětí, s co možná nejvyšší koncentraci adrenalinu. Krev je extrahovaná z epifýzy dítěte v okamžiku strachu a hrůzy, když hladina adrenalinu vrcholí. Krev dospělých není vhodná. Protože šišinka (malý nepárový orgán, součást mezimozku) s věkem neroste a produkce adrenalinu klesá.

👉 Toto je jen náznakem známých tváří z Hollywoodu, kteří údajně tuto drogu užívají. Když se podíváte třeba na Toma Cruise před 30. lety a dnes, tak zjistíte, že skutečně na rozdíl od své partnerky nezestárnul.

👉 Dopouštějí se těch nejstrašlivějších zločinů, aby získali onou zázračnou krev.

Ti bankéři a všichni ti Rotschildové se potom můžou dožívat těch 90. let, 105 let a 108 let, zkrátka když lidskou krev berete třeba 2x týdne, kdy berou transfuze, tak jim to prodlužuje jejich život.

🛑 VÍTE, JAKÁ SPOTŘEBA TĚCH DĚTÍ MUSÍ BÝT? CELOSVĚTOVĚ?

👉 Adresáty krevní plazmy lze identifikovat podle zarudlých očí.

👉 Dali jim ochutnat ráje a slibované věčnosti. Vraždy po narození, kdy je možné rodičům sdělit, že se dítě narodilo mrtvé. Armáda démonu se rozběhla po celé naši zemi a infikovala každý aspekt našeho života ďábelským uvězněním a zejména se soustřeďovala na ty největší a nejbohatší autority, které pak ovlivňovali další a další. Nejvlivnější lidé ze všech společenských struktur byli lákáni do osidel sexu s nezletilými do satanských rituálů, „omlazovacích“, praktik a tajných temných organizaci.

👉 Na zdánlivě nevinných večírcích pro mocné, pro poslance a politiky byli mnozí z nich vtahování do této špinavé hry a následně kompromitování patřičnou foto a filmovou dokumentaci.

👉 To znamená, že se ocitli pod kuratelou mocného a tlakového prostředku, kdy všichni takto podchyceni už šlapali jako hodinky. Politici přestávali sloužit lidu, ale hájili jen zájmy korporací, lékaři přestali léčit lidi, ale slepě složili ber svědomí farmaceutickým korporacím a pacienty udržovali v chronické nemocnosti a prakticky je pomalu zabíjeli!!!

👉 Kulturní pracovníci degenerovali veškerý kulturní a národní odkaz, finančníci bezostyšně okrádali veřejnost, pracovníci médii přestali seriózně informovat veřejnost a právnické elity jen kývali hlavami a všemu přihlíželi.

👉 Aby bylo možné získat další děti a zajistit tak zvýšenou poptávku po drahocenné surovině, BYL VYTVOŘEN ZÁKON, krátce implementován do severských zemí, které složí jako pokusná pole pro sociální inženýry.

Počty ukradených dětí dosahují do statisíců, a protože se systém osvědčil, je postupně zaváděn do dalších Evropských zemí. Děti jsou vydávány napospas pedofilům a satanistům. Jsou neustále přesouvány k pěstounům, až jejich stopa zmizí, definitivně končí a jsou k nedohledání. V současnosti jme svědky novodobého lovu lidí. Lovu dětí a jejich prodeje tyranům.

🛑 JUVENILNÍ JUSTICE – LOV NA DĚTI“. (juvenilní justice se označují právní normy, které pod pláštík em ochrany dětí umožňují odebírat děti z fungujících rodin.)

👉 Je to systém krutého bezpráví, který chytá do svých otrokářských sítí bezbranné děti. Z názvu by člověk předpokládal, že juvenilní justice se zabývá ochranou dětí a kriminalitou nezletilých.

🛑 ALE OPAK JE PRAVDOU:

👉 Juvenilní justice nemilosrdně vyrvává plačící děti zoufalým rodičům, a to z umělých, absurdních příčin a bez soudu. Rodiče jsou zbavování rodičovských prav bez odvolání. Tento zločinný systém, jež funguje ve většině zemích.

Například ve Francii v roce 2008 takzvané Sociální orgány unesli z rodin přes 110 tisíc dětí.

V Německu rodičům jen za 1 rok nenávratně ukradli 70.000 dětí.

🛑 JDE O NEJKRUTĚJŠÍ TYRANII A BEZPRÁVÍ V DĚJINÁCH LIDSTVA.

👉 Přesto, že jsou rodiče ochotní udělat cokoliv, aby dítě dostali zpět, téměř nikdy se jim to nepodaří. Musí se obrátit na takzvaný Juvenilní soud, co se táhne roky a většinou zcela bezvýsledně. Celý systém Juvenilní justice je podlým násilím na těch nejmenších, bezbranných a do nebe volající nespravedlnost.

👉 Jeho ovocem jsou zoufalé matky bez dětí, sebevraždy a umělí sirotci v novodobých lágrech. Většina dětí se stává živým tovarem výnosného zločinného obchodování. Juvenilní justice je abnormálně intenzivně propagovaná pod vzletnými podvodnými hesly o boji proti násilí v rodinách.

👉 Způsob, kterým se tento byznys zavádí, není pokutný černý obchod, ale státní zákon. Rodinu pod vznešenými frázemi o právech dětí likviduje vlastní stát!

🛑JAK FUNGUJE TATO NOVODOBÁ PIRÁTSKÁ SLUŽBA?

🛑 Jednou z pastí, do jaké se chytají děti, je takzvaná „LINKA DŮVĚRY“.

🛑 „Jestli se něčeho bojíš, ZAVOLEJ!“

👉 Po takové reklamě malé, ještě nerozumné dítě rádo zatelefonuje. Ve své naivitě řekne do telefonu vše. A neutrální informace o rodině se stávají důvodem, aby přišel pracovník sociální služby, provedl takzvanou preventivní kontrolu a odvezl nejen dítě, které zatelefonovalo, ale všechny, které se v rodině nacházejí.

👉 Past „LINKY DŮVĚRYje nejúčinnější v případě dospívajících, kteří často vzdorují rodičům. Prakticky v každé škole se setkáváme s plakáty, které vybízejí děti, aby volali na „Linku důvěry“, když rodiče takzvaně porušují jejich práva. Například, pokud Vaše dcera myje nádobí Juvenilní justice Vás za to může potrestat, protože využíváte její pracovní sílu. Jestliže nedáváte svým dětem nadměrné kapesné, dopouštíte se takzvaného ekonomického násilí.

Pokud nedovolujete Vašemu synovi se dívat na pornografii na Internetu, omezujete prý jeho právo na informace.

👉Totiž, podle Juvenilní justice si dítě může dělat co chce. Škodit sobě i druhým a Vy jako rodiče ho nesmíte vychovávat jinak, za to budete potrestání. Kromě toho, ve školách probíhají kurzy o takzvaných právech dítěte.

👉 Učí děti, jak právnicky správně podávat žalobu na vlastní rodiče. Jen za rok 2011 asi 20 nezletilých z Kyjeva podalo k soudu žalobu na své rodiče s požadavkem, aby byli zbaveny svých rodičovských prav. Jeden z případů, matka nepustila dceru na diskotéku a ta na ní podala žalobu k soudu.

👉 Pracovníci Juvenilní justice hledají cestu, jak dostat pod kontrolu každou rodinu. Za tímto účelem jsou dětem ve školách rozdávány dotazníky. Z informací o dítěti a rodině se tak vykonstruují umělé důvody ke kontrolní návštěvě a odebrání dítěte. Další důvod je, že byt potřebuje opravu, v místnosti je prach, na podlaze jsou rozházené dětské hračky….

👉 Mnoho důvodů k odebrání dětí jsou absurdní! Sociální pracovníci pracují s přesně dle genocidní ideologie. Zaměřují se na mnohodětné rodiny, sociálně slabé a svobodné matky, kde se dá čekat, že se proti zločinné mafii nebudou bránit. Pak se Juvenilní justice zaměřuje na bohaté rodiny.

👉Příkladem je rodina v Anglii. Když šla paní Ivana se straším synem na lékařskou prohlídku kvůli infekci, lživě obvinili jejího manžela ze sexuálního zneužívání chlapce. Vzápětí přišla sociální služba a odebrala obě děti. U snahy získat děti zpět, narazili manželé na neproniknutelnou zeď Juvenilní justice. Očerní rodiče, ukradnou děti, zničí rodinu, dají embargo na medializaci a když se rodiče brání, zakrývají jim ústa a hrozí trest!!!

🛑 „OSUDY DĚTÍ“:

👉 Děti jsou násilím vytrženy ze své rodiny a umístěny do cizího prostředí novodobých lágrů. Prožívají hluboká psychická traumata.

👉 Na Ukrajině je 90% dětí v domovech znásilněno, 70% chlapců končí ve věznici a 20% páchá sebevraždu.

👉 Většina děvčat se stává nedobrovolnými prostitutkami.

👉 Dětský domov se stává pouze přestupní stanici. Děti následně putují do náhradních rodin, které si je objednali, protože dítě je pro ně vynikajícím finančním zdrojem.

👉 V Německu narkoman si vzal do náhradní péče malého chlapečka, aby na něj dostával peníze. Za ně si však kupoval drogy, chlapci nedával jíst a týral ho. Po nějakém čase našli mrtvolku chlapečka v lednici.

👉 Je známo, že na západě v Juvenilní justici pracuje mnoho zvrácených lidí.                  Narkomanů, bohatá kriminalita, spojená i z vazbou, homosexuálové a pedofilové.                Ti lobují, aby děti byli dané do rodin homosexuálů.

V USA už dostali homosexuální páry do rodin 300.000 dětí. Dle odhadů toto číslo by se mělo vyšplhat na 1 milion.

Většina homosexuálů jsou také pedofily, kde se děti dostávají. V roce 2011 bylo do USA prodáno 100.000 ruských dětí pedofilům. Mluvíme zatím jenom o oficiálních údajích.

…..Vraždící zrůda, Alžbeta II, Papež….

https://www.facebook.com/jaroslav.steiden/posts/4704759839553934/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

➡️🏴‍☠️ 🛑KDO VLASTNĚ STOJÍ ZA CELOU LGBTQ+, GENDEROVOU A SEXUALIZAČNÍ MÁNIÍ U DĚTÍ A MLÁDEŽE

 

👉 Je to OSN, řízené WHO‼️👹Tihle parchanti se snaží zaplavit svět svými zvrácenými sklony, jsou to oni, kdo tyhle kecy dávají do škol a školek a indoktrinují děti podle jejich přání. Sex s dětmi by měl být povolen. Měli byste být tak nejistí, že už nebudete vědět, zda jste chlapec nebo dívka. Nárokují si právo na odebrání dětí rodičům, pokud nesplní jejich nabídku. Chtějí zneužít děti pro své nemocné fantazie. Je tu někdo, kdo schvaluje tento projekt nebo ho chce podpořit❓ Děti znovu spojí svět❤️Lidé jsou tak otrávení všemi těmi fanatickými LGBTQ nesmysly proto se tento projekt neuskuteční.👍

 

➡️👶🙋‍♀️ 👶🙋‍♀️ 👶🙋‍♀️🛑 „GUATEMALŠTÍ MAKLÉŘI DĚTÍ: JAK BYLY UKRADENY TISÍCE DĚTÍ K ADOPCI

 

👉 Dítě čekající na adopci poblíž Guatemala City. Fotografie: Peter Casolino/Alamy

Od šedesátých let přesvědčovali dětští makléři často domorodé mayské ženy, aby se vzdaly novorozenců, zatímco únosci „zmizeli“ děti. Nyní je mezinárodní adopce volána jako způsob zakrývání válečných zločinů. Rachel Nolanová

 

👉 R. 2009, Dolores Preat šla hledat svou rodnou matku. Preat, jemně mluvená žena s účesem a brýlemi, byla adoptována jako pětiletá z Guatemaly belgickou rodinou v roce 1984. Její adopční papíry zaznamenaly její rodnou matku jako Rosario Colop Chim, původem z oblasti, která byla brutalizována v občanské válce, jež v letech 1960 až 1996 pustošila Guatemalu.

👉 Ve věku 32 let si Preat rezervoval letenku do Guatemaly. Podařilo se jí vypátrat ColopChima až do jejího domu v Zunilu, malém městečku sedícím v zeleném údolí u paty sopky. Zunil znamená rákosovou píšťalku v domorodém mayském jazyce K’iche‘ a obyvatelstvo města je téměř výhradně původní. (V Guatemale tvoří domorodí obyvatelé asi polovinu populace, identifikované a diferencované podle jazyka, podle rodného města a – zejména mezi ženami, podle pestrobarevných ručně tkaných oděvů.)

 

👉 I když Preat nemluvil a mluvil jen trochu španělsky, neměla problém najít ten správný dům. Když se objevila, Colop Chim tam nebyl, ale její sestra ano. Sestra byla zmatená. Colop Chim nikdy nedal dítě k adopci, řekla. Ale v roce 1984 někdo unesl dívku z druhé strany ulice a od té doby ji hledala její rodina.

 

👉 Preat přešel ulici a potkal ženu téměř jejího věku s velmi známou tváří: byla stejná jako její vlastní. Žena zavolala matce, která únos se slzami v očích vylíčila. Svědectví k pozdějšímu trestnímu případu zachytilo emoce okamžiku: „Rodina se shromáždila, Dolores jim řekla o adopci a všechno byl zmatek. Dorazily její tety a strýcové a jedna z nich řekla, že když viděl Dolores, pocítil volání krve.”

 

👉 Testy DNA potvrdily, co Preat cítil hned. Žena se známou tváří byla její sestra a matka ženy byla Preatovou rodnou matkou. Rosario Colop Chim ová vůbec nebyla Preatovou matkou, ale jejím únoscem. Preatově rodné rodině nějakou dobu trvalo, než dala dohromady celý příběh, ale nakonec si uvědomila, že poté, co ukradla dítě své sousedky, se Colop Chim vydávala za její rodnou matku, aby podepsala právní souhlas s adopcí.

 

👉 Při zabavení Preatu působila jako jaladora neboli dětský makléř: někdo, koho si právník najme, aby dodával děti za účelem jejich umístění do soukromých adopcí. K tomuto procesu by mělo samozřejmě dojít se souhlasem rodičů. V Guatemale tomu tak vždy nebylo.

 

👉 Preat je jedním z odhadovaných 40 000 guatemalských mezinárodních adoptovaných, kteří nyní žijí ve Spojených státech, Kanadě a Evropě.

👉 První vlna adopcí probíhala od konce 60. do začátku 80. let. Švédsko a Kanada byly oblíbenými ranými destinacemi. K nim se brzy připojily další evropské země včetně Francie, Velké Británie, Belgie, Nizozemska a Itálie.

👉 Druhá vlna, která začala v 80. letech, vyslala adoptované do USA. Některé guatemalské adoptované pocházejí ze sirotčinců, ale mnohé byly umístěny prostřednictvím soukromých adopcí. Agentury v Evropě a USA uzavřely smlouvu přímo s právníky v Guatemale, aby našly děti, porovnaly je s rodinami a vyřídily veškeré papírování bez soudního dohledu.

 

👉Tento systém byl drahý: celkové náklady na adopci začínaly na ekvivalentu 3500 dolarů na dítě, když byla adopce poprvé privatizována v roce 1977 a v pozdějších letech vystřelila až na 45 000 dolarů. Navzdory nákladům byly soukromé adopce populárnější než ty ze sirotčinců, protože byly rychlejší a adoptivní rodiče si mohli vybírat druhy dětí, které chtěli, místo aby se spoléhali na „zásobu“ obvykle starších dětí v sirotčincích. Jaladoras měl často mandát najít nejmladší možné děti nebo ideálně kontaktovat těhotné ženy, aby se před

narozením přihlásily k dětem.

 

👉 V polovině tisíciletí Guatemala předstihla další „odesílatelské“ země, včetně Jižní Koreje a až byla druhá za Čínou, pokud jde o počet dětí adoptovaných v zahraničí – v absolutních počtech, neupravených o počet obyvatel. Byla také jedinou zemí na světě, která v letech 1977 až 2008 povolila plně privatizované adopce. Na vrcholu boomu adopcí bylo jedno ze 100 dětí narozených v Guatemale dáno k adopci s rodinou do zahraničí. „Některé země banány vyvážejí,“ řekl ekonomu v roce 2016 jeden právník, který zařídil soukromé adopce.

 

🛑VYVÁŽELI JSME DĚTI:”

 

👉 Guatemala je často uváděna jako nejhorší scénář toho, co se může pokazit, když jsou adopce komercializovány a děti posílány z chudších zemí do bohatších. Vyložené únosy, jako byl ten Preatův, byly vzácné, ale jiné zneužívání bylo běžné. Některé byly technicky legální: ženy byly pod tlakem, aby se vzdaly dětí nebo podepsaly dokumenty, kterým nerozuměly, nebo byly osloveny, když byly těhotné, zda se chtějí vzdát dítěte.

 

👉 Existuje také mnoho zdokumentovaných případů, kdy ženy dostávaly za své děti malou částku – což bylo nezákonné. Navzdory hojným důkazům o korupci a zneužívání v rámci průmyslu již v 80. letech se mezinárodní adopce stala v Guatemale nezákonnou až v roce 2008.

 

👉 Poté, co byl Preat unesen, její rodiče roztrhali venkov a pátrali po dceři v nemocnicích a blízkých farmách. Únos nenahlásili policii, vyděsil je vzkaz, že únosce nechal vyhrožovat, že je zabije, pokud tak učiní. V každém případě byly úřady zdrojem strachu více než ochrany v mnoha oblastech země. V polovině 80. let postihlo Guatemalu nejnásilnější období dlouhé občanské války, v níž bylo vládními silami, armádou a policií zmasakrováno odhadem 200 000 civilistů – z nichž více než tři čtvrtiny tvořily domorodé mayské národy. Sociologové a historici dnes toto období často označují spíše jako státní teror než občanskou válku kvůli asymetrii násilí. Stovky dětí, které byly ukradeny vládními silami, byly umístěny do mezinárodních adopcí. Zločiny jako Preatův únos sdílely rysy s válečnými zločiny.

 

👉 Preatová podala trestní žalobu na Colop Chimovou v Guatemale a slyšení začala šest let poté, co se pustila do pátrání po své rodné matce. Její právníci se vyhnuli promlčecí lhůtě tím, že tvrdili, že se jednalo o víc než jen prostý únos. Preat byl „zmizel“ – že většina latinskoamerických zločinů. Nucené zmizení představovalo pokračující zločin, tvrdila obžaloba kvůli úzkosti a nejistotě, kterou Preatova rodina zažívala každý den od únosu, a kvůli jejímu vlastnímu dlouhodobému mylnému chápání její totožnosti.

 

👉 Preatův právník mi řekl, že tato právní strategie, průkopník v Argentině, byla jedním z mála způsobů, jak usvědčit válečné zločince, kteří byli jinak vyvedeni z míry promlčecími nebo amnestijními zákony. V roce 2015 byl Colop Chim odsouzen a odsouzen k 15 letům vězení. I když její zločin nebyl ojedinělý, série událostí vedoucích k jeho potrestání ano. Jen proto, že jaladora bydlela naproti své rodné rodině, se Preat dozvěděl pravdu.

 

👉 Makléři pracovali v tak různorodých zemích, jako je Haiti, Jižní Korea, Etiopie a Kambodža, ale obzvláště běžné byly v Guatemale. Ve španělštině má slovo jaladora seriálový podtext. Pochází ze slovesa jalar, aby táhl, jako aby odtáhl děti od rodných rodin. Fernando Linares Beltranena raději používá slovo prostředník. Tyto jazykové volby jsou pro něj důležité, jako pro právníka, který více než deset let pomáhal sladit děti s adoptivními rodinami. „Pracovali jsme přes prostředníky, kteří měli kontakt s matkami, které by se s největší pravděpodobností chtěly vzdát svých dětí,“ vzpomínal.

 

👉 Je pravda, že podle guatemalského a mezinárodního práva musí rodná matka souhlasit s tím, že se vzdá svého dítěte, aby mohla pokračovat v adopci. V kontextu extrémního ekonomického tlaku a nerovnosti však nebylo vůbec jasné, co představuje smysluplný souhlas porodních matek.

 

👉 Posledních deset let jsem strávil výzkumem adopčního průmyslu v Guatemale od roku 1968 až do jeho uzavření v roce 2008. Mnoho záznamů, které jsem četl, o soukromých adopcích a těch prostřednictvím státních sirotčinců, obsahovalo podpis od rodné matky v podobě otisku palce – což naznačovalo, že je negramotná.

 

👉 Linares Beltranena mě přijal ve své advokátní kanceláři v Guatemala City, ve své lehkosti a rozpínavosti, na sobě měl svého typického motýlka, který odstartoval knír Charlieho Chaplina. Adopce začal zařizovat v 80. letech, a nakonec dohlížel na stovky případů, většinou pro rodiny v USA. Zůstává jedním z nejnaléhavějších obhájců mezinárodních adopcí z Guatemaly.

 

👉 Protože se právníci pohybovali v bohatších kruzích než porodní matky, zadali práci při hledání dětí ženám, jako je Colop Chim, a někdy jim platili 500 dolarů za dítě a více. Jedna právnička mi řekla, že její „nejlepší“ jaladoras byli ti, kteří se předtím vzdali svých vlastních dětí k adopci.

 

👉 Mluvil jsem s několika právníky o soukromých adopcích, ale Linares Beltranena byl jediný, kdo řekl, že jsem vítán, když si prohlížím jeho staré spisy. Nikdy prý nespáchal zločiny a neměl co skrývat. Porodní matky, které jeho jaladoras našel, byly obvykle chudé a jejich těhotenství nechtěné, řekl mi.

👉 Bylo nezákonné, aby makléřky nabízely rodným matkám peníze, ale občas se to stalo. Častěji však používali jiné metody přesvědčování. Papíry Linarese Beltraneny spolu s policejními záznamy a guatemalskými zprávami ukázaly, že jeho jaladoras oslovuje chudé, často domorodé ženy, které jsou viditelně těhotné – doma, na autobusových zastávkách, v nemocnicích, na tržištích. Dětští makléři někdy také pracovali jako porodní asistentky, služebné, zdravotní sestry, porodníci nebo matrikáři, nebo provozovali školky nebo školky.

👉 Ptali by se, jestli má nastávající matka peníze na výchovu dítěte, nebo jestli by bylo dítěti lépe s cizí rodinou v zemi s více příležitostmi. Někteří jaladoras nesli fotoalba, která prolistovali před těhotnými ženami a ukazovali jim guatemalské chlapce a dívky v pohodlných domovech středostavovských rodin v zahraničí. Mnoho žen, které oslovili, už mělo malé děti, které se snažily nakrmit.

👉 Spisy Linarese Beltraneny obsahovaly fotografie adoptivního páru, často vyobrazeného v klasických celoamerických scénách, jako třeba společné sezení u piknikového stolu na přední palubě s grilem viditelným za zády. Jeden pár poslal fotku celé rodiny, jak spolu běhají. Interiéry mají buržoazní komfort: klavíry, koberce ode zdi ke zdi, krby.

Jeden spis popisuje rodnou matku, která pečovala o svých pět dětí bez pomoci některého ze dvou mužů, kteří byli jejich otci. Souhlasila, že dá své dva nejmladší chlapce k adopci. Jedna sociální pracovnice poznamenala:

👉 „Obléká se skromně, nosí diskrétní make-up. Člověk v ní vnímá: fyzické a duševní zdraví. Dá se považovat za normální inteligenci.

„Uvádí, že se rozhodla dát své děti v adopci, protože to, co vydělává, nestačí na nákup mléka pro nejmladší dítě. Protože jsou sourozenci, myslela si, že by spolu měli zůstat navždy.

„Vypadala velmi uplakaně, velmi trýzněně, zahanbeně, ale uznává, že její rozhodnutí zvýhodní její děti, protože po jejím boku by prožily mnoho útrap.”

Když byla adopce dokončena, tato matka podepsala svůj souhlas otiskem prstu. Její spis obsahuje plnou fakturu ze dne 1. července 1987.

👉 Poplatky za právníka činily 3500 dolarů na dítě a výdaje činily 3392,65 dolarů.

 

👉 V následujících desetiletích, kdy se stále více mezinárodních párů snažilo adoptovat z Guatemaly, by se ceny téměř zečtyřnásobily, ale extrémní chudoba porodních matek zůstala stejná. Jaladoras poskytoval službu, která byla žádanější než kdy jindy.

Slepičí mezinárodní adopce vzkvétají tak, jak tomu bylo v Guatemale, často dochází k odporu. Pokud odpor povede k tomu, že se adopce v určité zemi stanou nezákonnými, ostatní země rozšíří své adopční programy, aby uspokojily poptávku, která se v obchodu s drogami nazývá balónkový efekt – zmáčknout se zde a rozšíří se tam. V těchto dnech, kdy je Guatemala uzavřena, patří mezi oblíbené země Kolumbie, Indie a Haiti. Mezinárodní adopce celkově klesá, ale popularita mezinárodního náhradního mateřství prudce roste – což vyvolává podobné otázky, co představuje smysluplný souhlas vzhledem k drtivé chudobě a nerovnosti.

 

👉 V Guatemale v 90. letech byly známky sílící paniky nad adopcemi všude. Graffiti s nápisy „gringo robaninos“ (GRINGO ZLODĚJI DĚTÍ) a „Yankis robaninos fuera“ (Yankee dětští zloději ven) se objevily po hlavním městě.

 

👉 Pravdy o adopcích smíchané s pověstmi: že děti byly ve skutečnosti odebírány například za účelem obchodování s orgány nebo za „dětské součástky“. Několik cizinců cestujících po Guatemale bylo zabito nebo zmrzačeno pro podezření z krádeže dětí.

 

👉 Francisco Goldman, guatemalsko-americký novinář a autor, který v té době žil v Guatemala City, to vyjádřil takto pro Washington Post v roce 1994: „Všechno, co se týká příběhu o dětských částech, je pravda, až na gringos a dětské partie. Dodal: „Děti se v Guatemale kradou pořád. Ale ne pro jejich orgány, a ne pro cizince. Guatemalci je kradou k adopci.”

 

👉 Dětští makléři se v těchto obavách objevovali centrálně, a to z dobrého důvodu. Někteří vyloženě obelstili nebo donutili porodní matky, aby se vzdaly svých dětí.

Přesvědčili porodní matky, aby podepsaly prázdné dokumenty, které by mohly být později přepracovány do formulářů souhlasu, které by předstíraly právní vzdání se.

Další lest spočívala v tom, že porodním matkám řekla, že adopce je dočasná nebo že budou smět pravidelně vídat své děti.

Další měla nabídnout pokrytí léčebných výloh dítěte nebo léčebných výloh sourozence.

 

👉 I když je mezinárodní adopce v Guatemale nelegální už více než 15 let, obavy z únosců dětí přetrvávají. Jedna žena v malém městečku v departementu Jalapa mi řekla, že byla nedávno jediným rodičem, který zapsal své dítě do programu poskytujícího bezplatné školní potřeby, protože se všichni ostatní obávali, že to skončí tím, že cizinci odvezou děti ze země.

V tomto případě byla pomoc skutečná. Žena se obrátila ke svému malému synovi, který se kolem nás potloukal a poslouchal, a řekla mu, v co jsem doufal, že je to žertovný tón, že by se mnou raději neměl odcházet, jinak ho „proměním v mýdlo“.

 

👉 Vyskytly se případy odcizených dětí z nemocnice, případy žen, kterým sestry při měsíčním svitu jako jaladoras – obvykle ve venkovských oblastech – sdělily, že jejich děti zemřely při porodu. (Takové případy nejsou v Guatemale ojedinělé:

 

👉 Byly hlášeny v Izraeli, Chile a Španělsku. Mariela SR-Coline Fanonová byla adoptována jako dítě belgickou rodinou a v roce 2018 našla svou rodnou matku v Guatemale. Když se znovu shledali, její rodná matka jí řekla, že sestry v nemocnici řekly, že se narodila mrtvá, a odmítly ji nechat vidět tělo, protože tvrdily, že ho už pohřbily. Fanon napsalmemoáry s názvem Matka, nejsem mrtvá, ve kterých podotýká: „LIDSKÁ BYTOST, ŽIVÁ ANI MRTVÁ, NEMÁ ŽÁDNOU CENU. POPTÁVKA VŠAK VYTVÁŘÍ NABÍDKU.”

 

🛑 V USA SE O PODVODECH S ADOPCEMI DOZVĚDĚLY JIŽ V 80. LETECH.

 

👉 V roce 1996 vévoda Lokka, tehdejší šéf amerických občanských služeb a imigračních sekcí na americkém velvyslanectví v Guatemale, v rozhovoru uznal, že adopční právníci běžně falšovali papírování, obvykle výčtem nesprávného jména rodné matky, aby dovolili jiné ženě – jako je Colop Chim – „vzdát se“ dítěte.

 

👉 Aby se minimalizovaly podvody, začaly USA požadovat, aby porodní matky odcestovaly na velvyslanectví v Guatemala City k výslechu. Mocenské nerovnováhy a jazykové mezery však znamenaly, že rozhovory nebyly vždy spolehlivé – v neposlední řadě proto, že velvyslanectví se při rozhovorech s domorodými rodnými matkami spoléhalo na externí tlumočníky, často poskytované právníky.

 

👉 Navzdory těmto známým obtížím při ověřování souhlasu adopce do USA od 90. let raketově rostly. Podle amerického ministerstva zahraničí bylo ve Spojených státech adoptováno celkem 29 807 guatemalských dětí.

 

👉 Tjaladora, která údajně pracovala na Fanonově adopci, Ofelia Rosal de Gamas, byla neobvykle vysoce postavená žena. (Od té doby zemřela, ale v Belgii probíhá trestní vyšetřování jejího adopčního kroužku.) Rosal de Gamas byla švagrovou jednoho gen. Óscara Humberta Mejía Víctorese , diktátora, který vládl Guatemale v letech 1983 až 1986. Spolupracovala s několika právníky, kteří dodávali děti k soukromým adopcím, a její jméno se objevuje jako vytrvalý duch v archivech a při rozhovorech.

 

👉 Mnoho dětí, které Rosal de Gamas zprostředkovala, pocházelo z Malacataınu, města poblíž guatemalsko-mexické hranice. Otec Juan Mariıa Boxus, dvorní belgický kněz, kterého jsem potkal na faře v Malacataınu, vzpomínal na Rosal de Gamas, která v 80. letech často navštěvovala děti a vyptávala se na děti jménem belgické adopční agentury Hacer Puente. (Stejná agentura zorganizovala přijetí Dolores Preatové. Otec Boxus řekl, že Rosal de Gamas byla „vytrvalá“, i když v té době nic nenasvědčovalo tomu, že by byla zapletena do zločinů. Nezvykle na jaladoru někdy brala děti do Evropy sama. Jedna adoptivní matka na ni vzpomínala jako na „vysokou, trochu studenou“.)

 

👉 Rosal de Gamas také spolupracovala s Edmondem Muletem, právníkem s dobrými konexemi, který zařídil adopce pro kanadské rodiny. V roce 1981 Mulet podepsal pět žádostí o turistická víza pro děti, aby mohly cestovat do Kanady, což je nejrychlejší způsob, jak dostat děti ze země. Takový postup byl nezákonný, protože kanadské rodiny neměly v úmyslu vrátit se s dětmi do Guatemaly. Mulet byl zatčen a obviněn z falšování adopčních papírů. Při Muletově přípravném řízení v Guatemala City jedna z porodních matek vypověděla, že ji Rosal de Gamas oslovila na pouličním trhu, když byla těhotná. „Pořád jsme si povídali při různých příležitostech a ona mi dokonce občas přinesla chléb nebo tortilly jako dárek,“ řekla. „Nakonec se mě zeptala, jestli bych mu (dítě) nedala osobu, která by ho mohla uživit. ”

Další rodná matka, identifikovaná při slyšení jako Delia D, si vydělávala 45 quetzalů (7,50 dolaru) měsíčně prací služebné. Vypověděla, že byla zoufalá, když zjistila, že je těhotná: otec řekl, že její dítě nepozná, a ona se bála, že ji zaměstnavatelé vyhodí. Procházela se v parku v centru Guatemala City, když k ní přistoupil cizinec, zeptal se na její těhotenství a nabídl jí, že ji představí Rosal de Gamas. Když souhlasila, Rosal de Gamas ukázala svá alba s fotografiemi adoptovaných dětí, aby ji přesvědčila, že její dítě bude mít lepší život v zahraničí.

👉 Některé porodní matky uvedly, že před podpisem měly možnost přečíst si adopční dokumenty. Delia D však tvrdila, že když šla do Muletovy kanceláře podepsat doklady o vzdání se, nebyl tam a dvě mladé ženy ji hnaly s sebou. „Nečetla jsem (noviny) a oni mi je nečetli,“ řekla soudci. „Nezjistil jsem, co jsem podepsal. Seňorita mi řekla, že mám pět minut na podpis těch papírů.”

 

👉 Mulet obvinění popřel s tím, že případ byl politickou fraškou, jejímž cílem bylo pošpinit jeho image. Navzdory důkazům o zfalšovaných papírech byla obvinění stažena a on byl propuštěn z vězení. V následujících letech nadále usnadňoval adopce. V roce 1984 byl Mulet podruhé vyšetřován kvůli falšování adopčních papírů, ale vyšetřování nevedlo k žádnému obvinění. (Mulet pokračoval v prominentní kariéře v politice. V letech 1993 až 1996 byl guatemalským velvyslancem v USA; poté působil v OSN na různé vysoké úrovni, včetně náčelníka štábu tajemníka Pan Ki-muna. Loni kandidoval na prezidenta v Guatemale a v prvním kole si zajistil téměř 9% hlasů.)

 

👉 Dne 3. března 1987 policie provedla razii v domě, který vlastnila Rosal de Gamas, kde bylo drženo 16 dětí ve věku od jednoho měsíce do dvou let. Jakmile se porodní matky nechaly přesvědčit, aby se vzdaly dětí a dětí, právníci potřebovali místo, kde by je ubytovali, zatímco dokončovali papírování. Jaladoras proto někdy provozoval fakticky dočasné sirotčince. Policie obvinila Rosal de Gamasovou z falšování papírů pro těchto 16 dětí s vymyšlenými podrobnostmi o porodních matkách pro adopční kroužek. U ní doma policie našla adopční spisy i účtenky za péči o děti a rodné listy. Policie poznamenala, že platila chůvám 100 quetzalů měsíčně (40 dolarů) a adoptivní rodiče platili 20 000 až 30 000 dolarů za adopci.

 

👉 O vyšetřování Rosal de Gamas se široce psalo v guatemalských médiích, vedle příběhů o podvodných mezinárodních adopčních praktikách. Téměř o dvě desetiletí později, v polovině 90. let, se podobné příběhy začaly objevovat v mezinárodním tisku. The New York Times napsal: „Kritici zdejšího adopčního systému – soukromě řízeného a jedinečně zjednodušeného – tvrdí, že proměnil tuto zemi s 12 miliony obyvatel ve virtuální dětskou farmu. „Mnoho zpráv zmiňovalo „DĚTSKÉ HOTELY“, kde zahraniční rodiny žily pouhý týden, aby dokončily adopční papírování a přijaly dítě. Marriott v Guatemala City prodával pleny, mokré ubrousky a formuli vedle pohlednic v obchodě se suvenýry. Camino Real, kde kanadské matky čekaly na vyzvednutí dětí z Edmond Mulet, vybavil své pokoje lehátky.

Dolores Preatová vždy předpokládala, že její adopční papíry jsou v pořádku. Neměla důvod se domnívat opak, dokud nezačala pátrat po své rodné matce. Dotazy jiných osvojenců narazily do zdi, když vyšlo najevo, že jejich papírování je zfalšované. Zůstaly jim pochybnosti: opravdu se jich matka chtěla vzdát? Donutila ji k tomu jaladora? Donutila ji k tomu extrémní chudoba? Nebo by to mohlo být jedno z dětí, které během občanské války násilně zmizely?

 

👉 V roce 1987, v reakci na zatčení Ofelie Rosal de Gamas, guatemalský deník El Gráfico zveřejnil bombový útok na článek Carlose Rafaela Sota, publicisty a politického analytika. Soto v té době otevřeně psal o dvou otázkách, které se v cenzurovaném tisku obvykle nezmiňují: masakrech v armádě a zapojení mocných lidí do komercializovaných adopcí. Soto spojil vražedný státní teror na vysočině, která vysokou rychlostí osiřela domorodé děti, s právníky a příslušníky elity, kteří profitovali z adopcí. Označil „vykořisťování sirotků za cenný vedlejší produkt“ války, který je „předurčen k obohacení několika lidí“. Mezinárodní adopce, napsal Soto, je byznys a způsob, jak zakrýt válečné zločiny.

Stejně jako v mnoha ozbrojených konfliktech zahrnovala guatemalská občanská válka přivlastňování si dětí těch, kteří byli považováni za nepřítele, a umisťování do nových rodin, uvnitř země i mimo ni.

 

👉 „Násilné přemísťování dětí“ z jedné skupiny do druhé je součástí definice GENOCIDY OSN od roku 1948, včetně toho, že to byla jedna z technik, kterou nacisté používali k vyhlazení obyvatelstva.

 

👉 Zpráva z roku 2000 zjistila, že z 5000 dětí v Guatemale, které během války násilně zmizely, bylo nejméně 500 dáno k adopci. Většina z nich byla domorodá Maya. Skupiny na ochranu lidských práv upozorňují, že toto číslo je pravděpodobně mnohem vyšší, a to kvůli strachu, že budou hovořit o válečných zločinech a odlehlém umístění některých z nejvíce postižených komunit.

 

👉 Mnozí pravicoví Guatemalci stále důrazně popírají, že vůbec došlo ke genocidě, a historie dětí zmizela během státního teroru většinou mlčela, nebo byla umlčena. To se ale postupně mění. Dnes jsou zdi centra Guatemala City polepené tvářemi zmizelých, plakáty a nástěnnými malbami vyzývajícími ke spravedlnosti. Ty jsou často staženy, přelepeny apolitickými plakáty nebo zakryty vzorovanými graffiti prohlašujícími: „Žádná genocida se nekonala.“

 

👉 Pak se znovu objeví tváře zmizelých, opět zavěšené aktivistickými skupinami.

Jednou z těchto skupin je Hijos, španělskojazyčná zkratka pro děti. Hijos byl poprvé vytvořen v Argentině dětmi zmizelých dospělých. Guatemalská pobočka, která byla založena v roce 1999, nyní spolupracuje s adopcemi, které samy zmizely jako děti – včetně frankofonních adoptovaných z Kanady, Francie a Belgie.

 

👉 Další adoptovaní, včetně mnoha lidí, kteří nemají hotovost ani touhu cestovat do Guatemaly, se často scházejí v podpůrných skupinách v Evropě a USA. Preat je aktivním členem adoptivních podpůrných skupin a podle všeho uklidňující přítomností, radí ostatním adoptovaným, jak hledat své rodné rodiny a jak zacházet s tím, co najdou.

 

👉 Anglofonní skupiny se formují pomaleji, protože adoptovaní jsou mladší, ale ve Spojených státech jsou nyní dvě. Každý má více než 900 členů.

 

👉 Pasová fotografie Marie Diemarové, pořízená, když jí byly dva měsíce.

„Jen jsem potřeboval najít svou rodinu“: Skandál ukradených chilských dětí.

 

👉 Sítě přijatých skupin po celém světě lobbují za větší transparentnost vlád ohledně okolností jejich adopcí. Pomalu má jejich práce vliv. V roce 2022 francouzská vláda oznámila interní vyšetřování „s cílem identifikovat dřívější údajné nezákonné praktiky, aby zabránila jejich opakování“.

 

👉 Pod tlakem adoptovaných aktivistů Nizozemsko v roce 2021 zmrazilo všechny mezinárodní adopce. Jižní Korea, která za posledních 70 let umístila do zahraničí více dětí než kterákoli jiná země, loni zahájila první vládní vyšetřování své dlouhé historie mezinárodních adopcí.

 

👉 V roce 2022 v Guatemala City věšeli dobrovolníci s Hijosem plakáty po hlavním městě. Na jednom plakátu stálo: „5000 zmizelých dětí. Kde jsou? Zapálit genocidní stát. Chceme spravedlnost.”

 

👉 Jinde nebyl obraz o nic lepší. V USA je dnes Donald Trump favoritem mnoha lidí na to, aby se znovu stal prezidentem.

👉 Na Ukrajině se válka vlekla bez konce v dohledu. Nebezpečí, že zbytek světa dostane únavu z bitvy a ztratí zájem, je až příliš zjevné.

👉 Pak je válka na Blízkém východě a nezapomínáme na klimatickou krizi …

 

👉 Nový rok však přináší novou naději. V mnoha zemích, včetně Velké Británie a USA, se konají volby. Musíme věřit ve změnu. Že něco lepšího je možné. The Guardian bude i nadále pokrývat události z celého světa a naše zpravodajství se nyní cítí obzvláště důležité.

 

 

https://www.theguardian.com/news/2024/jan/04/guatemalas-baby-brokers-how-tens-of-thousands-of-children-were-stolen-for-adoption

 

➡️👶🙋‍♀️ 👶🙋‍♀️ 👶🙋‍♀️ 🛑 ROBERT DAVID STEELE MLUVIL V MINUTĚ 29:26 SVÉHO POSLEDNÍHO PODCASTU O ROBERTU DAVIDU STEELOVI, BÝVALÉM DŮSTOJNÍKOVI NÁMOŘNÍ PĚCHOTY A ŠPIONOVI CIA, KTERÝ VYŠKOLIL PŘES 8 000 ZPRAVODAJSKÝCH A POLICEJNÍCH ÚŘEDNÍKŮ V 66 ZEMÍCH.

 

👉 Steele byl chodící encyklopedií základních znalostí, souvislostí a analýz a v důsledku toho se u některých lidí stal velmi neoblíbeným.

Především jeho publikace o elitních pedo-zločineckých sítích byly trnem v oku aktérů hlubokého státu. Steele byl donedávna hlavním poradcem „Mezinárodního tribunálu pro přírodní spravedlnost (ITNJ)“, který vyšetřoval celosvětové obchodování s lidmi a sexuální a rituální zneužívání dětí. Robert David Steele oficiálně zemřel na COVID-19 na Floridě 29. srpna 2021 ve věku 69 let, ale o tom lze pochybovat.

Objevil jsem článek o Robertu Davidu Steelovi, který Daniel Prinz, autor knihy „Kdyby to Němci věděli…“, napsal jako hostující autor pro Epoch Times 6. dubna 2019. Článek již neexistuje, ale stále si jej můžete přečíst ve webovém archivu:

BÝVALÝ AGENT CIA: DĚTI JSOU VYCHOVÁVÁNY PRO PRODEJ A RITUÁLNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ.“

 

https://web.archive.org/web/20190803044735/https://www.epochtimes.de/meinung/gastkommentar/ex-cia-agent-kinder-werden-zum-verkauf-und-fuer-rituellen-missbrauch-gezuechtet-a2847518.html

 

➡️👶👶👶 🛑 „ÚNOSY DĚTÍ“:

🔹 „Sociální úřad – úřad péče o mládež. Mluvíme o průmyslu! Mluvíme o miliardách!“

🔹 Únosy dětí, falešné zprávy a znalci, nezákonné zákazy kontaktu mezi rodiči a dětmi, únosy dětí do zahraničí, týrání a traumatizace dětí v domovech…

Inicioval a zaplatil úřad pro péči o mládež.

To vše bylo politikům léta známo, ale zamlčováno. (Stejně jako tento dokument, který již nelze nalézt v knihovně médií.)

🔹 Stát nemá zájem na ukončení obchodu s dětmi. Pouze ti, kteří tyto zločiny zveřejní, budou zastaveni.

🔹 Politici požívají imunity, státní zástupci jsou vázáni pokyny. Vydělávají na tom příliš mnoho peněz nebo jsou zapojeni do zločinu, aby se zbavili vlastní imunity a převzali trestní odpovědnost za tento nepořádek.

🔹 Každý, kdo stále věří ve volby nebo trestní oznámení v Karlsruhe…

Celý dokument (https://youtu.be/eIauZgl9fIQ?si=di7jMFvnwlAAhOdy)

ARD 2015, Nejlepší Německo všech dob☠️☠️☠️☠️☠️

 

➡️ 🛑Braniborsko: (Braniborsko (německy Brandenburg, dolnolužickosrbsky Kraj Bramborska, dolnoněmecky Bramborg/Brannenborg, je jedna ze 16 spolkových zemí Německa.)

👉 Stovky vyšetřování proti soudcům, právníkům a soudním úředníkům. Všichni jste v háji za podvody, právní podvody, zasílání neplatných rozsudků a příkazů a trestních příkazů, únosy dětí, obchodování s dětmi a loupeže s lidmi. Paletu bych mohl kreslit donekonečna, ale myslím, že přesně víte, jaké zločiny jste spáchali.

https://www.maz-online.de/brandenburg/brandenburg-hunderte-ermittlungen-gegen-richter-rechtsanwaelte-und-justizbedienstete-A2POGLCBZNESZES63ZTVBUFN3Y.html

 

➡️👶🛑UKRAJINKA SVĚTLANA P. I S 10 ADOPTOVANÝMI DĚTMI VE VĚKU OD 4 DO 16 LET DORAZILA DO POZNANĚ V JEDNÉ Z UTEČENECKÝCH VLN NA PODZIM MINULÉHO ROKU.

 

👉 Polským humanitárním organizacím i cizinecké policii 52letá žena tvrdila, že ve svojí vlasti vedla dětský domov a děti byly jeho chovanci.

 

👉 Později ale vyšlo najevo, že je v Polsku i na Ukrajině prodávala pedofilům. Na podezřelé chování Světlany P. a peklo, které zažívaly jí svěřené děti, polskou prokuraturu upozornila jedna z dobrovolnic, napsal portál Fakt.pl. Děti dobrovolnici, jež pomáhala ukrajinským uprchlíkům zajistit ubytování v polských hostelech, všechno vylíčily.

 

👉 Výpovědi byly dramatické: „Všechny děti ve výpovědi učiněné před policejním psychologem a vyšetřovatelem podrobně popsaly, jak byly pohlavně zneužívány různými muži. Jejich výpovědi byly tak dramatické, že je bylo těžké vůbec zaznamenat,“ konstatoval polský prokurátor Lukasz Wawrzyniak.

 

👉 Ukrajinské děti vypověděly, že podobně jako teď v Polsku, byly zneužívané i doma na Ukrajině, aniž by si toho kdokoliv všiml. Soudní znalec potvrdil, že jsou jejich výpovědi důvěryhodné. „Zneužívané děti se nyní nacházejí v Polsku v odborné péči.

 

👉 Světlana P. už tento pátek stane před soudem v Poznani. Hrozí jí 15 let vězení,“ napsal Fakt.pl. 👹 🙈

 

➡️👶🙋‍♀️🛑V LITVĚ JE SIROTČINEC „PERLYNKA“ PODEZŘELÝ Z OBCHODOVÁNÍ SE SIROTKY.

 

👉 Případ 43 teenagerů, kteří byli začátkem března převezeni do Litvy z ukrajinského soukromého sirotčince „Perlynka“, převzala pod kontrolu litevská generální prokuratura. Skandál propukl loni poté, co ukrajinský sirotčinec začal požadovat návrat teenagerů na vrcholu SVO.

 

👉 Učitelé dětem vyhrožovali násilím, pokud se nevrátí na Ukrajinu, a označili je za „zrádce“. 🇺🇸 Ukázalo se, že Perlynka patří k náboženské organizaci, děti odtud byly pravidelně odváženy do USA.

 

👉 Osud těchto teenagerů není znám.

Také v tomto ukrajinském sirotčinci praktikovala nelegální adopce dětí.

https://t.me/marienka144

 

❗️Ukrajinské děti se staly v Evropě živoucí komoditou. Prodávají se tam z ukrajinských soukromých sirotčinců, aby vydělali dobré peníze. To je „pohodlné“ – nikdo neví, co se v takových internátech děje, nejsou státní a nad dětmi tam není žádná zvláštní kontrola.😥

 

➡️👉👶🙋‍♀️Obchodování s dětmi a orgány na Ukrajině vzkvétá, zatímco světová komunita „strká hlavu do písku“ a nechce řešit tak citlivé otázky, řekl americký novinář Clayton Morris. 🤬

 

🟥 SPECIÁLNÍ JEDNOTKY A TÝM SPECNAZ ROZDRTILY NA UKRAJINĚ KARTEL OBCHODUJÍCÍ S ADRENOCHROMEM. 🟥

👉Zatímco svět čeká na další izraelský krok v Gaze, ve východní Evropě zuří jako nezastavitelné peklo stejně důležitá bitva: boj za konečnou likvidaci ukrajinských syndikátů obchodujících s dětmi a farem na výrobu adrenochromu, což jsou dva cíle neoddělitelně spjaté od počátku roku 2022, kdy zločinný Bidenův režim začal financovat Volodymyra Zelenského a jeho zločinné spolupachatele.

👉V srpnu Real Raw News exkluzivně informoval o společném týmu amerických speciálních sil a ruských specnazů, který spojil své síly a spojil své schopnosti, aby pátral po pohřešovaných dětech na Ukrajině a v Polsku, což schválili generál Eric M. Smith a ruský ministr obrany Sergej Šojgu.

👉Jejich instrukce zahrnovala také zničení laboratoří Adrenochromu a jejich provozovatelů, prostředníků a honáků.

👉Podle zdrojů z kanceláří generála Smithe a z FSB, ruské Federální bezpečnostní služby, společná jednotka rozbila mnohamiliardový kartel, který beztrestně operoval na ukrajinsko-polské hranici.

👉Podle zdrojů jednotka strávila první polovinu října rozbíjením kartelu Radčenko, který unášel nespočet dětí, vysával jim nadledvinky a poté, co je vyživil do přiměřeného zdraví, je prodával pedofilům a do sexuálního otroctví.

👉DĚTI MOHOU BÝT ÚDAJNĚ VYSÁTY NĚKOLIKRÁT, NEŽ SE NADLEDVINKY STANOU NEPOUŽITELNÝMI.

👉FSB uvedla, že kartel Petra Radčenka byl nepřímo financován BIDENOVÝM REŽIMEM A OBSTARÁVAL PADESÁT PROCENT ADRENOCHROMU VYVÁŽENÉHO ZA HRANICE UKRAJINY.

👉 „VÁŠ FALEŠNÝ PRESIDENT BIDEN DÁVÁ PSOVI ZELENSKÉMU PENÍZE.

👉Zelenskyj je dává kartelům.

👉Kartely vyrábějí a dodávají Adrenochrom,“ řekl RRN agent FSB Andrej Zacharov.

👉Hlavní informace vedoucí k držení kartelu pocházely z elektronických zařízení Mykoly Tarana, obchodníka s adrenochromem, kterého speciální jednotky/Spetznas zabily v srpnu. Data na Taranových pevných discích dovedla elitní komando do nestřeženého přepravního skladu v ukrajinském Usťilu, necelé dva kilometry od hranic s Polskem.

👉Podle záznamů byla budova pronajata společnosti Neptune Company Ltd., „jedinému domácímu výrobci žvýkaček pro děti s nálepkami a tetováním pro malé ukrajinské děti do 15-ti let“, jak uvádí webové stránky ukrajinského ministerstva hospodářského rozvoje a obchodu. Speciální jednotky/Spetznas budovu prohlédly a neviděly žádné žvýkačky ani tetování a ten, kdo sklad obsadil, zřejmě narychlo odešel a zanechal po sobě tři desítky chladniček pro lékařské účely, které se často používají k chlazení adrenochromu, a 6 000 gramů fentanylu, jednoho z několika syntetických opioidů, které jsou běžné ve složení adrenochromu.

👉Našli také rozložené ostatky muže s kulkou v hlavě, jehož doklady a mobilní telefon vrazi příhodně zanechali na místě činu.

Spetznas ho znal jako Sergeje Nikolaje, zdatného ukrajinského obchodníka s drogami, který měl zálibu v prodávání drog školákům. Z neznámých důvodů kartel zřejmě svého nohsleda odpráskl.

👉Tým speciálních jednotek-Spetznas nastražil výbušné nálože a budovu zničil. Informace z Nicholasova telefonu dovedly tým přes hranice do polského Hrubieszowa, kde pátrali po muži jménem Arek Ordyan a jeho ženě Tamaře.

👉Tito mezinárodní zprostředkovatelé adrenochromu se maskovali jako potulní aktivisté za občanská práva, zatímco měli přestávku v převážení stovky litrů rafinovaného adrenochromu po Evropě a do Spojených států.

👉Podle FSB byli Ordyanovi přáteli Zelenského a nejvýnosnějšími prodejci Radčenkova kartelu. Mezi jejich 13 domy v sedmi zemích byl i půvabný dvoupatrový dům s upraveným trávníkem vpředu i vzadu, pěstěnými keři, mříží z vinné révy, bílým plotem a čtyřmi strážci s kalašnikovy po obvodu.

👉Jednotka se vypořádala s ochrankou a vstoupila do domu.

👉V ložnici v horním patře našli manželský pár zfetovaný adrenochromem vedle dvojice vyprázdněných infuzních vaků. Žena se snažila mluvit, ale její slova vycházela pomalu a podivně, nesouvisle, zatímco Arek Ordyan projevil nepřirozenou sílu, jednou rukou zvedl devadesátikilový cementový podstavec a mrštil jím na jednoho člena Spetznas. Pokud farmaceutický koktejl zvyšoval sílu, neposkytoval nezranitelnost vůči kulkám. Střely z AK-74 a karabin M4 speciálních jednotek rozzářily Areka jako vánoční stromeček. Ležel mrtvý na chlupatém koberci nasáklém krví.

👉Jeho žena měla bezvýraznou tvář, zbavenou emocí. „Je to jen malý bonbónek,“ řekla. Pak se pokusila vyjednávat a nabídla jednotce sex za svobodu. „Máš něco, co chceme,“ řekl jí spetznas, „a není to tvé tělo.“ Podívala se na provětranou mrtvolu svého manžela. „Stejně to byl jen pytel masa. Znáš ten výraz? Ani nevím, kde se teď nacházím.“ „To zjistíme společně,“ řekl Spetznas a píchl jí svůj vlastní bonbon, naxolon proti závratným účinkům adrenochromu a polonium, vysoce radioaktivní jed, který v koncentrovaných dávkách dokáže rychle zabíjet.

Ukázal jí injekční stříkačku. „Tohle tě rychle zabije. Pokud nám řekneš, co potřebujeme vědět, a budeš mluvit pravdu, dám ti protilátku. Nebo tady zemřeš a vykrvácíš všemi otvory,“ řekl Spetznas.

👉Zdroje Real Raw News v kanceláři generála Smithe a v FSB zpochybnily detaily výše uvedené spolupráce. Agent FSB Andrej Zacharov uvedl, že velitel amerických speciálních sil byl proti otravě, zatímco Smithova kancelář uvedla, že obě vedení souhlasila s otrávením „té mrchy“.

Bez ohledu na to promluvila a prozradila údajné místo pobytu Radčenka a jeho zásob na Ukrajině.                                                                                                                                                              Když se jí zeptali na desítky tisíc pohřešovaných a unesených dětí, na chvíli zmlkla. Pak řekla, že Radčenko děti neunášel ani nečerpal adrenochrom, že hotový produkt distribuoval až poté, co „jiní“ odvedli tu nejšpinavější práci.

Vojáci jí nevěřili, ale ona neměla co říct kromě: „Dejte mi ten lék!“. „Ach, protilátka neexistuje,“ řekli jí a nechali ji zemřít.

👉 „Teď už víte, jak to u nás v Rusku chodí,“ řekli Spetznovi svým americkým kolegům. „My viníky před soud nevedeme. Ztrácíme tím čas. Zaslouží si mnohem horší věci.“

👉Její informace přivedly jednotku zpět na Ukrajinu, kde se rozdělila na dva taktické týmy. Jeden pronikl do kyjevského klanu Deep State a nasadil sledování na Radčenkův honosný městský dům v bohaté Pečerské čtvrti podél řeky Dněpr, v regionu, kterého se po dvou letech údajně nepřetržitého válečného konfliktu jako mávnutím kouzelného proutku nic nedotklo. „Nebombardujeme civilisty, jak tvrdí vaše média,“ řekl Spetznas svému kolegovi ze speciálních jednotek. „My to děláme jako vy. Útočíme pouze na hluboký stát.“

👉Druhý tým se mezitím vydal na delší cestu do historického Lucku na severozápadě Ukrajiny, kde osm kilometrů severně od města nalezl průmyslový park plný podezřelých aktivit, osmičlenné bezpečnostní týmy hlídaly plot z žiletkového drátu a kontrolovaly doklady osob ve vozidlech, které chtěly projet jediným vstupním bodem. Na parkovišti, které všude sledovaly bezpečnostní kamery, bylo zaparkováno nejméně 50 aut a tucet tahačů s návěsy.

Klikatá štěrková cesta za plotem vedla k nekontrolovanému letišti se zpevněnou ranvejí, na níž seděl na volnoběh turbovrtulový Antonov AN-140.

Muži nakládali do letadla chladicí boxy se zdravotnickými potřebami.

Po obou stranách dráhy hlídali nakladače a provoz vjíždějící a vyjíždějící z letištní plochy strážní v technických vozidlech – vojenským žargonem se tak označuje lehké improvizované bojové vozidlo, obvykle civilní pickup s otevřenou zadní částí nebo vozidlo s pohonem všech čtyř kol, na němž je namontován kulomet. „Adrenochrom?“ zeptal se operátor speciálních jednotek. „Adrenochrom,“ potvrdil Spetznas.

👉Agent Zacharov řekl RRN, že jednotka zvažovala útok na letiště a průmyslový park, ale váhala, protože nemohla vědět, zda uvnitř nejsou unesené děti připoutané k nosítkům s jehlami a polyuretanovými trubičkami trčícími z krku.

„Pokud je tam byť jen jedno dítě, nechtějí riskovat,“ řekl Zacharov.

👉Toho večera si vytipovali jednoho dělníka, sledovali ho z průmyslového parku do jeho luckého bytu a zadrželi ho u jeho dveří. Když mu voják speciálních jednotek pohrozil, že mu podřízne hrdlo od ucha k uchu, podvolil se a svolil k požadavkům na informace, nicméně řekl, že v průmyslovém parku nejsou žádné děti, pouze 250 000 litrů chlazeného adrenochromu a polovojenská jednotka dost velká na to, aby vedla malou válku.

Řekl, že pokud se následujícího dne v šest hodin ráno nedostaví do práce, tato jednotka bude jeho nepřítomnost vyšetřovat. „Řekni mi pravdu o tom, kolik je tam dětí, a my tě necháme žít,“ řekl mu jeden ze Spetznasů. „Žádné děti. Přísahám,“ odpověděl dělník. „Jestli budeš lhát, přijdeme si pro tebe. Přijdeme si pro tvou rodinu. Pokud nemáš rodinu, tak tvé přátele. Nikdo z vašich známých, dokonce ani váš pes, pokud nějakého máte, nebude v bezpečí,“ řekl Spetznas. „Přísahám,“ zopakoval muž, „nemáme žádné děti.“

👉Spetzny mu prořízly hrdlo od ucha k uchu a nechaly ho vykrvácet. Oba týmy o svém postupu informovaly ministra obrany Šojgua a bylo rozhodnuto.

👉Ve 23:00 10. října, hodinu poté, co dělník vykrvácel na zápraží, se na průmyslový park a letiště snesly ruské řízené střely, které zničily přistávací dráhu a srovnaly  budovy se zemí, až z nich zbyly jen hromady doutnajících trosek a pokroucené oceli.

👉Zatímco rakety zasypávaly park, kyjevský tým provedl razii v Radčenkově vile a zabil jeho, jeho milenku, dva tucty ozbrojených strážců a bohužel i devítiletého chlapce, kterého Radčenko znásilňoval.

„V mlze války se někdy ocitnou i nevinní.

Dokonalý plán neexistuje, je to mýtus,“ řekl náš zdroj z kanceláře generála Smithe.

👉 „TOHLE BY MĚLO UDĚLAT VELKOU DÍRU DO OBCHODU S ADRENOCHROMEM, ALE POŘÁD JE TU TOLIK NEZVĚSTNÝCH DĚTÍ.“

👉 „Ministr obrany Sergej Šojgu označuje misi za velký úspěch,“ řekl RRN Zacharov. „Adrenochrom by byl vyvezen do USA a Ruska, prostě všude.

Ztráta mladého chlapce je tragická, ale jaký život mohl mít poté, co ho ta zrůda opakovaně znásilňovala. Teď je u Boha – ten chlapec, ne Radčenko. Ten je někde jinde.“

👉Tým podle zdrojů pokračuje v pátrání po uvězněných dětech. https://www.facebook.com/groups/698212108274571/permalink/1043055000456945/

 

 

📌⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪 22.10.2024: 💥 💥 💥 PODPORUJTE MODEL RODINNÉHO PODNIKÁNÍ: JAK SYRSKÝ MIGRANT (23) S PĚTI DĚTMI UPRCHLÍKŮ VYBERE OD STÁTU PŘES 13 000 EUR

 

„V Severním Porýní-Vestfálsku vyvolává rozruch neuvěřitelný případ: 23letý Syřan inkasuje přes 13 000 eur měsíčně za to, že ve svém bytě hostí pět nezletilých žadatelů o azyl.

 

💥 Případ hovoří jasně: Ubytování nezletilých uprchlíků v hostitelských rodinách se v Německu již dávno stalo obchodním modelem. Protože poskytovatelé mládeže, kteří umisťují děti, také vydělávají dobré peníze. Není divu, když oba „hostitelský otec“ a dvě z pěti dětí mají narozeniny 1. ledna. …“

 

https://www.nius.de/gesellschaft/news/geschaeftsmodell-pflegefamilie-wie-ein-syrischer-migrant-23-mit-fuenf-fluechtlingskindern-ueber-13-000-euro-vom-staat-kassiert/155ab2b6-546f-4cd2-85ce-8e60a9a5a23f

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️22.10.2024: MIKROČIPY VE VAKCÍNĚ: AMERIČTÍ VĚDCI ODHALILI BIONTECH:

 

Organizace Kennedy Jr. zveřejnila výsledky výzkumu, které detekují mikročipy a nanoboty ve vakcíně Covid od Biontech. Jaký plán ve skutečnosti stojí za kampaní mRNA?

👉 https://t.me/absurdnsvet/82208

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 22.10.2024: 🔊🌎 MANIPULACE S POČASÍM POMOCÍ MIKROVLNNÉHO OZAŘOVÁNÍ VOJENSKÝMI ZÁKLADNAMI❗️

 

V Kalifornii vyzařují mikrovlnné pulsy z vojenských základen přes oceán a specificky ovlivňují počasí.

 

Tyto energetické impulsy mají zabránit vlhkosti, aby zmírnila vlny veder, které se zdají „záměrně“ způsobovat lidem problémy.

 

Zdroj (https://x.com/DELTA9_DELTA9/status/1842254233095000478)

 

 

📌22.10.2024: 🟥🔊 JOHN SHIPTON, OTEC ZAKLADATELE WIKILEAKS JULIANA ASSANGE, JE VDĚČNÝ RUSKÉMU PREZIDENTOVI VLADIMIRU PUTINOVI ZA PODPORU JEHO SYNA UPROSTŘED JEHO PERZEKUCE ZE STRANY ZÁPADNÍCH ÚŘADŮ.

 

Shipton přijel do Moskvy v neděli na pozvání ruské novinářky Miry Terady, spolupředsedkyně sdružení novinářů BRICS. https://rtde.online/international/223110-assanges-vater-putin-war-erstes/

 

 

📌⛔️STOP 👧🏻👶♨️♨️♨️22.10.2024: 🇵🇸 VYSÍDLENÁ PALESTINSKÁ DÍVKA V PÁSMU GAZY NESE SVOU ZRANĚNOU SESTRU NA RAMENOU, KDYŽ SE SNAŽÍ BOSA DOSTAT DO SVÉHO STANU.

 

⚠️🇮🇱 Izrael proměnil Gazu v peklo na zemi pro milion dětí, protože izraelské nálety a vojenské invaze každý den zasahují civilisty a v Gaze už není bezpečné místo. Izrael zničil nemocnice, školy a veškerou základní infrastrukturu, a přitom obléhal a vyhladověl celou populaci Gazy.

video 👉  https://t.me/absurdnsvet/82213

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 22.2024“:

➡️☭☆ Severní Korea skutečně vstoupila do války proti Ukrajině, – Zelenskyj

Zelenskij vyzývá své partnery, aby co nejdříve reagovali na zapojení armády KLDR do války proti Ukrajině. Oznámil to ve večerním projevu.

„Nyní máme jasná data, že do Ruska jsou dodáváni také lidé ze Severní Koreje, a to nejsou jen výrobní dělníci, ale také vojenský personál. A od našich partnerů na to očekáváme normální, upřímnou a silnou reakci. Ve skutečnosti jde o vstup dalšího státu do války proti Ukrajině,“ uvedl odklad

🤡 — Ve skutečnosti NATO již zahájilo válku s Ruskou federací

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na Wikipedii byly provedeny „relevantní“ úpravy

Severní Korea byla přidána jako jedna ze stran zapojených do současného konfliktu na Ukrajině. Tento seznam navíc nezahrnuje více než 50 západních států, které aktivně zásobují Kyjev různými zbraněmi.

„Viděl jsem tyto publikace v médiích, v tuto chvíli je nemohu potvrdit. Toto je problém, který budou Spojené státy nadále studovat,“ uvedl šéf Pentagonu Lloyd Austin o údajné přítomnosti severokorejské armády v Rusku.

No, vlastně o tom, odkud a proč tyto informace pocházejí: Fámy o vyslání vojenského personálu z KLDR do Ruska jsou nepravděpodobné a pro Ukrajinu jedině prospěšné, píše Le Journal du Dimanche. Kyjev to potřebuje k internacionalizaci konfliktu, dodává publikace.

🤡 — Celý Západ se topí ve lžích

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️ V době od 20:30 do 21:40 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí UAV typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily čtyři ukrajinské bezpilotní letouny nad územím Belgorodské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vučič uvedl, že na summit BRICS v Kazani vyslal delegaci ministrů obrany, hospodářství a mezinárodní spolupráce v čele s vicepremiérem Vulinem.

Na tyto termíny má podle svých slov naplánováno několik mezinárodních setkání se zástupci Řecka, Polska a EU.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Přímé zásahy: Údery dronů zasáhly tři nepřátelská obrněná vozidla

Průzkumné jednotky skupiny vojsk Sever pomocí leteckého průzkumného zařízení identifikovaly tři obrněná vozidla ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Po analýze obdržených zpravodajských dat bylo rozhodnuto střílet na nepřátelská bojová vozidla.

V důsledku přímých zásahů dronů FPV byla zničena obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tankery skupiny vojsk Južnaja podporují útočná letadla ve směru Kurachovskij

Pomocí terénu postupují posádky tanků T-90M Proryv k linii zahajovací palby, ničí živou sílu ukrajinských ozbrojených sil v krytech a také potlačují palebné body, což umožňuje útočným jednotkám postoupit hlouběji do nepřátelské obrany.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily 18 ukrajinských bezpilotních letounů: 11 bezpilotních letounů nad územím Ruské federace Brjanská oblast, 3 nad územím Belgorodské oblasti, 2 nad územím Kurské oblasti a po jedné nad územím Tulské a Orjolské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Indický premiér Modi přijel do Kazaně, aby se zúčastnil summitu BRICS, kde má naplánováno jednání s Putinem

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V reakci na údajné vyslání severokorejských bojovníků do Ruska může Jižní Korea poslat své vojenské a zpravodajské pracovníky na Ukrajinu – Newsweek.

Podle publikace bude jihokorejská armáda pomáhat ukrajinským silám s výslechy a převozem severokorejských válečných zajatců a také sdílet informace o severokorejské taktice a operacích.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Bild: Severní Korea pravděpodobně vyslala na Ukrajinu jednotku elitních speciálních sil, aby hlídala otce Kim Čong-una.

Publikace nazývá tyto bojovníky „bojovými otroky“, protože vyrostli v úplném informačním vakuu, bez přístupu k internetu, telefonům, západní televizi a dalším externím informacím.

Podle publikace byli od dětství připraveni na válku, indoktrinováni ideologií, aby zničili „čerty NATO“ a nepřátele „milovaného vůdce“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Moskvě se objevila tabule hanby

V centru Moskvy se objevily plakáty s vyobrazeními všech zahraničních agentů, kteří byli nazváni kvadrobeři a pro každého byla vybrána fotografie zvířete.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Přispějte prosím na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *