, ,

22.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:☭☆RUSKÁ VLÁDA SCHVÁLILA SEZNAM ZEMÍ A ÚZEMÍ, KTERÉ PROSAZUJÍ DESTRUKTIVNÍ IDEOLOGIE, KTERÉ JSOU V ROZPORU S DUCHOVNÍMI A MORÁLNÍMI HODNOTAMI RUSKA…

22.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ☭☆RUSKÁ VLÁDA SCHVÁLILA SEZNAM ZEMÍ A ÚZEMÍ, KTERÉ PROSAZUJÍ DESTRUKTIVNÍ IDEOLOGIE, KTERÉ JSOU V ROZPORU S DUCHOVNÍMI A MORÁLNÍMI HODNOTAMI RUSKA…

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 22. září 2024: PREZIDENT PUTIN: „CHCI, ABY MĚ BĚŽNÍ ZÁPADNÍ OBČANÉ POSLOUCHALI“:

 

„V současné době je vám neustále sdělováno, že všechny potíže, kterým čelíte, jsou výsledkem nepřátelských akcí Ruska a že boj proti mýtické ruské hrozbě musíte platit ze své kapsy.

To je lež.

Pravdou je, že současné problémy západních občanů jsou výsledkem let omylů a ambicí vládnoucích elit.

Tyto elity nemyslí na vás a na to, jak vám mohou zlepšit život, jsou posedlé svými vlastními sobeckými zájmy a super zisky.“

https://t.me/c/1586239095/80130

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 22. září 2024: 🇷🇺 RUSKÁ VLÁDA SCHVÁLILA SEZNAM ZEMÍ A ÚZEMÍ, KTERÉ PROSAZUJÍ DESTRUKTIVNÍ IDEOLOGIE, KTERÉ JSOU V ROZPORU S DUCHOVNÍMI A MORÁLNÍMI HODNOTAMI RUSKA.

 

Seznam zahrnuje všechny státy, které jsou vůči Rusku ekonomicky nepřátelské:

 

🇦🇺 Austrálie

🇦🇹 Rakousko

🇦🇱 Albánie

🇦🇩 Andorra

🇧🇸 Bahamy

🇧🇪 Belgie

🇧🇬 Bulharsko

🇬🇧 Velká Británie (včetně zámořských území)

🇩🇪 Německo

🇬🇷 Řecko

🇩🇰 Dánsko

🇮🇪 Irsko

🇮🇸 Island

🇪🇸 Španělsko

🇮🇹 Itálie

🇨🇦 Kanada

🇨🇾 Kypr

🇱🇻 Lotyšsko

🇱🇹 Litva

🇱🇮 Lichtenštejnsko

🇱🇺 Lucembursko

🇲🇹 Malta

🇫🇲 Mikronésie

🇲🇨 Monako

🇳🇱 Nizozemsko

🇳🇿 Nový Zéland

🇳🇴 Norsko

🇵🇱 Polsko

🇵🇹 Portugalsko

🇰🇷 Korejská republika

🇷🇴 Rumunsko

🇸🇲 San Marino

🇲🇰 Severní Makedonie

🇸🇬 Singapur

🇸🇮 Slovinsko

🇺🇸 Spojené státy americké

🇹🇼 Tchaj-wan

🇺🇦Ukrajina

🇫🇮 Finsko

🇫🇷 Francie

🇭🇷 Chorvatsko

🇲🇪 Černá Hora

🟥🇨🇿 Česká republika

🇨🇭 Švýcarsko

🇸🇪 Švédsko

🇪🇪 Estonsko

🇯🇵 Japonsko

https://t.me/c/1586239095/80134

 

 

📌22. září 2024: DAVID ICKE: ODHALENÍ SVĚTOVÉ TYRANIE A JEJÍCH VÁLEČNÝCH STRATEGIÍ (video)

 

Britský publicista David Icke se snaží již od 90. let „probouzet“ společnost. A zatímco zpočátku neměl se systémem zásadní problémy, a dokonce mu vyšlo i několik knih, které se daly zakoupit v běžném prodeji, dnes je cenzurován a zhruba před rokem mu byl dokonce vydán dvouletý soudní zákaz vstupu na území EU s tím, že jeho názory jsou nebezpečné.

 

Proti Davidu Ickemu systém přitvrdil především v „době Covidové,“ neboť od prvního dne odhalil celý covidový podvod.

 

Ve videu níže Icke  propojuje aktuální, zdánlivě nesouvisející události a odhaluje JEDNO základní spiknutí.

 

JEHO VÝZVA: „Poznejte cíl a uvidíte cestu k němu!“ V rozhovoru si rozhodně nebere servítky. Video je opatřeno českými titulky:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/david-icke-odhaleni-svetove-tyranie-a-jejich-valecnych-strategii-video/

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️22. září 2024: NA MIMOŘÁDNÉ TISKOVÉ KONFERENCI EXPERTI VAROVALI, ŽE BY JAPONSKO MOHLO ROZPOUTAT GLOBÁLNÍ KATASTROFU (video)

 

👉Nedávno jste si zde mohli přečíst poměrně obsáhlý článek, ve kterém již jeden z japonských expertů varoval před novými „vakcínami.,“ které chce Japonsko začít používat.

 

🟥JDE OVŠEM O „VAKCÍNY,“ JEJICHŽ PRINCIP JE TEN, ŽE STAČÍ DÁT INJEKCI JEN NĚKOLIKA LIDEM – A TI UŽ VAKCÍNOU „NAKAZÍ“ DALŠÍ.

 

🟥O TOM, JAK NEDOZÍRNÉ NÁSLEDKY BY TO MOHLO MÍT, SI MŮŽETE VELMI DETAILNĚ PŘEČÍST ZDE. 

 

👉Vzhledem k tomu, že termín, kdy chtějí Japonci začít takzvané samoreplikující se mRNA vakcíny aplikovat, se již nezadržitelně blíží, uspořádala skupina expertů tiskovou konferenci, aby před nimi opět celý svět varovala…

 

👉 „Na začátku října by Japonsko mohlo rozpoutat globální katastrofu,“ varovali experti během mimořádné tiskové konference.

Tehdy se lidem začnou podávat samoreplikující se mRNA vakcíny.

 

👉Japonský poslanec Ryuhei Kawada vyjádřil své obavy z těchto nových injekcí během tiskové konference. Domnívá se, že zavádění těchto vakcín by mělo být zastaveno. Věří také, že obětem očkování by se mělo pomáhat.

 

👉 „A nepoužité vakcíny by neměly být vyhazovány, ale důkladně zkoumány,“ řekl Kawada, který tyto žádosti předloží předsedovi vlády a ministrovi zdravotnictví.

 

👉Profesor Seiji Kojima z Nagojské univerzity během tiskové konference uvedl, že lidé, kteří byli dvakrát očkováni proti Covidu, mají pětkrát vyšší pravděpodobnost úmrtí než neočkovaní lidé.

 

👉Profesor Murukami z Tokijské vědecké univerzity varoval, že Japonsko by mohlo příští měsíc způsobit globální katastrofu, pokud budou ve velkém měřítku zavedeny samoreplikující se mRNA vakcíny.

 

🟥 „VAKCÍNY SE NEZDAJÍ BÝT ÚČINNÉ, NEFUNGUJÍ,“ řekl profesor.

 

🟥 „VAKCÍNY MRNA VEDLY K MNOHA ÚMRTÍM A OBĚTEM.

 

🟥MOHOU ZPŮSOBIT ZNAČNÉ ŠKODY PO CELÉM SVĚTĚ.

 

🟥MOHOU BÝT PŘENÁŠENY Z ČLOVĚKA NA ČLOVĚKA.

 

🟥NENÍ DŮVOD JE PODÁVAT,“ řekl Murukami.

 

🟥 „POKUD BUDOU PŘESTO PODÁNY, BUDE TO ZLOČIN,“ varuje.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/na-mimoradne-tiskove-konferenci-experti-varovali-ze-by-japonsko-mohlo-rozpoutat-globalni-katastrofu-video/

 

 

⛔️STOP💉🎚️ 🟥SAMOREPLIKUJÍCÍ SE VAKCÍNY, KTERÉ MAJÍ BÝT ZAVEDENY PŘÍŠTÍ MĚSÍC V JAPONSKU, BY MOHLY VÉST K CELOSVĚTOVÉ KATASTROFĚ (video)

 

Jak jste si zde mohli nedávno přečíst, tak největší japonský televizní kanál NHK ve středu přinesl hodinové speciální zpravodajství o nežádoucích účincích vakcín proti covidu a poté moderátorka přečetla zprávy od diváků, kteří měli poškozené zdraví po aplikaci takzvané vakcíny proti covidu.

 

Ovšem zatímco část Japonců se začíná stále tvrději obracet proti tamní covidové politice, díky které se podařilo genové injekce vnutit drtivé většině populace, další „odborníci“ se chystají začít aplikovat samoreplikující se vakcíny.

 

Škody a úmrtí způsobená vakcínami proti covidu, o kterých jsme se až dosud dozvěděli, se však podle Dr. Daniela Nagase nedají srovnávat s devastací, kterou by mohly způsobit nové replikonové vakcíny – a pravděpodobně také způsobí.

 

„Mohla by to být celosvětová katastrofa, protože pokud se prokáže umělý gen z vakcín v životním prostředí, zvláště pokud je u ptáků nebo hmyzu… Umělý gen by se mohl rozšířit po celém světě mezi více druhů a je téměř nemožné ho odstranit,“ řekl.

 

Replikonová vakcína je typ vakcíny, která jako svou antigenní složku používá samoamplifikující RNA. Replikony jsou odvozeny z virů, jako jsou alfaviry.

 

Existuje 32 druhů alfavirů, které infikují různé obratlovce, včetně lidí, hlodavců, ryb, ptáků a větších savců, stejně jako bezobratlých. Některé jsou druhově specifické, zatímco jiné ne.

 

K přenosu mezi druhy a jejich hostiteli – obratlovci, včetně člověka, dochází především prostřednictvím komárů.

 

Nebezpečí spočívá v použití technologie RNA odvozené z alfaviru ve vakcínách. Umělé geny v replikonových vakcínách, pokud se zavedou do lidí, se pravděpodobně rozšíří nejen na jiné lidi, ale také na jiné druhy.

 

V listopadu 2023 Japonsko schválilo použití první vakcíny s autoamplifikující mRNA (“saRNA”) proti covidu. Vakcína se nazývá Kostaive a je také známá jako ARCT-154 nebo ve Vietnamu VBC-COV19-154.

 

V době schválení výzkumníci doufali, že to byl pouze začátek léčby saRNA pro infekční onemocnění, a dokonce i rakovinu.

 

Rozdíl mezi covid mRNA vakcínou a covid saRNA vakcínou je v tom, že u první vakcíny buněčný aparát produkuje spike protein tak dlouho, dokud tyto instrukce přetrvávají, zatímco saRNA jde o krok dále.

 

Integruje geny potřebné pro replikaci a syntézu RNA kódující spike protein, čímž účinně vytváří biologický tiskařský lis pro výrobu vakcíny uvnitř buněk.

 

Replikonová vakcína má být v Japonsku uvedena na trh v říjnu 2024. Začátkem tohoto roku protestovali japonští občané po tisících proti Pandemické smlouvě Světové zdravotnické organizace a také proti mRNA vakcínám proti chřipce a výrobě replikonových vakcín:

 

🟥NEJEN JAPONŠTÍ OBČANÉ BY SE MĚLI OBÁVAT REPLIKONOVÝCH VAKCÍN.

Jak vysvětluje Dr. Nagase, všichni bychom si měli dělat starosti.

 

Než se dostaneme k článku Dr. Nagase, stojí za to zmínit poznámku, kterou zveřejnil Ni52ko 19. června. Je to dopis od Motoyoshi Tokuny velvyslanectvím různých zemí v Japonsku.

Nevíme, kdo je Tokuna, ale dopis odráží varování Dr. Nagase, které najdete níže. Podpůrné informace od Sdružení japonských dobrovolných lékařů lze najít ZDE.

Dopis Tokuny velvyslancům různých zemí končí:

 

🟥EVAKUACE Z JAPONSKA A ZÁKAZ VSTUPU DO JAPONSKA MUSÍ BÝT ZAVEDENY PŘED ZAHÁJENÍM OČKOVÁNÍ REPLIKONOVOU VAKCÍNOU.

 

Je to proto, že jakmile začne očkování, může být nemožné zabránit tomu, aby se znásobená vakcína dostala do těl ostatních. Je to proto, že chyby v replikaci vakcíny v buňkách mohou zvýšit schopnost vakcíny infikovat ostatní.

 

REPLIKONOVÉ VAKCÍNY A INDIVIDUÁLNÍ ČÍSELNÉ KARTY ZNIČÍ JAPONSKO, Poznámka, 19. června 2024

 

Dále již varování Dr. Nagase: Japonský plán na zničení světa

 

Dr. Daniel Nagase

V posledních měsících japonská komunita pravdy bila na poplach kvůli novému typu vakcíny, která bude poprvé masově vypuštěna na lidi v Japonsku letos na podzim, možná již v říjnu. Nový typ vakcíny je v Japonsku běžně známý jako Replicon.

 

🟥CO JE REPLICON?

 

Je to „samo-zesilující“ RNA „vakcína“, která vytváří své kopie, údajně před produkcí proteinů, proti kterým má pacient vytvářet protilátky. To se liší od současných „vakcín“ mRNA spike proteinů od společností Pfizer a Moderna, které se staly notoricky známými svými vedlejšími účinky, které sahají od krevních sraženin až po rakovinu, jak jsem předpověděl v listopadu 2021:

 

Současné injekce mRNA Covid-19 nemají oficiálně schopnost sebereplikace; pokud se neintegrují do DNA člověka. Pokud je mRNA společností Pfizer nebo Moderna zpětně přepsána a mění DNA buňky, teprve tehdy získá schopnost replikace buněčným dělením.

Pokaždé, když se genově pozměněná buňka dělí, vytváří kopii genu (genů) Pfizer nebo Moderna.

 

Nové „samozesilující“ replikonové vakcíny se liší v tom, že mají vrozenou schopnost vytvářet kopie sebe sama bez změny buněčné DNA, i když může dojít i k reverzní transkripci a změně DNA. Plný rozsah nebezpečí „samozesilovací“ technologie Repliconu jsem si uvědomil až v posledních několika dnech.

 

Volba alfavirů jako základní šablony pro vakcíny Replicon umožnila, že nové člověkem vytvořené geny ve vakcínách Replicon, pokud by byly někdy zavedeny do lidí, by se také rozšířily nejen na další lidi, ale i na jiné druhy.

 

Proč jsou „vakcíny“ Replicon, které mají být v Japonsku uvedeny na trh již příští měsíc (říjen 2024), horší než jaderné zbraně?

 

JAK BY MOHLY VYÚSTIT V CELOSVĚTOVOU KATASTROFU?

 

NEJPRVE SE MUSÍME TROCHU PODÍVAT NA POZADÍ VAKCÍN REPICON, JEJICHŽ VÝVOJ FINANCOVALA JAPONSKÁ VLÁDA.

 

Zdá se, že současná první generace „samozesilujících“ (replikujících se) RNA vakcín je založena na přirozeně se vyskytujících alfavirech. Pokud jde o literaturu, konkrétní vývoj „vakcín“ Replicon proti covid-19 na bázi alfavirů sahá až do roku 2020 a pravděpodobně mnohem dál před datem zveřejnění této studie:

Replikonová RNA vakcína odvozená od alfaviru indukuje neutralizační protilátky SARS-CoV-2 a reakce T buněk u myší a subhumánních primátů, Science Translational Medicine, 5. srpna 2020

 

🟥CO JE TO ALFAVIRUS?

 

Je to rodina virů, které mohou infikovat lidi i zvířata. Některé druhy jsou přenášeny komáry a některé druhy alfavirů mohou být velmi odolné v tom, že mohou přežít venku v prostředí po delší dobu, a přesto zůstat infekční (tj. schopné se znovu množit a šířit).

Přehled alfavirů zde: Infekce alfaviry, Science Direct

 

I když jsem věděl, že sebereplikující se vakcína je nebezpečná, zpočátku jsem si myslel, že pokud by lidé měli již dříve existující protilátky proti přirozeně se vyskytujícím alfavirům (na kterých je založena samoreplikující se vakcína), zdraví lidé by mohli být schopni nést dostatek alfavirových protilátek k neutralizaci jakéhokoli sebereplikujícího se vylučování RNA od lidí, kteří užívali Replicon nebo jiné „vakcíny“ se samo-amplifikující RNA.

 

Získání přirozených protilátek alfaviru by bylo nejsnáze provedeno častým přirozeným vystavením komářím kousnutím. Nicméně mé úvahy o přirozených způsobech ochrany proti „vakcínám“ Rereplikonu se zaměřily pouze na část problému.

 

Bylo tu další, mnohem větší nebezpečí, které mě napadlo teprve v posledních několika dnech.

 

Co mi přišlo podezřelé, byla fixace výzkumné komunity na používání alfavirů pro vakcíny typu replikon od roku 2020. Vezměme si jako příklad tuto publikovanou v roce 2023: „Kandidáti na vakcíny s vlastní amplifikací RNA: Alternativní platformy pro vývoj mRNA vakcín.“

 

Proč bylo tolik výzkumu této konkrétní rodiny virů pro sebereplikující se „vakcíny“?

Trvalo mi více než týden, než jsem si uvědomil, že přirozené vlastnosti rodiny alfavirů mohou mít mnohem zlověstnější účel. To znamená, že odolnost prostředí (tj. schopnost přežít mimo hostitele po delší dobu) a schopnost křížit mezi druhy učinily z alfavirů účinné kandidáty na trvalé zavedení umělých genů do celého ekosystému.

 

🟥BYL TO ZÁMĚRNÝ PLÁN PO CELOU DOBU?

Nevím.

 

Vědci ve vietnamské studii sebereplikujících se vakcín na lidech v srpnu 2021 však ve svém článku ignorovali šíření „vakcíny“ Replicon z člověka na člověka a z člověka do prostředí.

 

Viz: „Bezpečnost, imunogenicita a účinnost samo-amplifikující mRNA vakcíny ARCT-154 covid-19: sdružené randomizované, kontrolované studie fáze 1, 2, 3a a 3b„.

V tomto článku zcela chyběl monitoring životního prostředí.

 

Nebylo publikováno žádné sledování lidí, kteří byli vystaveni pacientům s Repiconem, aby se zjistilo, zda se u nich objevily vedlejší účinky. Nebyl zveřejněn žádný protokol pro monitorování celého prostředí v okolí lidí, kterým byla injekčně podána nová „vakcína“ Replicon pro únik ARCT-154, samozesilující mRNA do okolí.

 

Pokud to bylo zkontrolováno, výsledky nebyly publikovány. Divoká zvířata, domácí zvířata a hmyz, zejména komáři, v blízkosti lidských testovaných subjektů, by měli být vyšetřeni na přítomnost umělých genů ARCT-154.

 

Vzhledem k tomu, že vakcíny typu replicon jsou založeny na alfavirech, druhy, se kterými se s největší pravděpodobností rekombinují, jsou jiné alfaviry.

Zde je krátký článek o tom, jak dochází k rekombinační výměně genetického materiálu u virů:

 

Protože alfaviry ve volné přírodě kříží druhy s jinými zvířaty a komáry, každý člověk, který dostane injekci Repliconu, může přenést geny Repliconu nejen na jiné lidi, ale může přenést genetický materiál Repliconu na jiné druhy.

 

K tomu může dojít buď prostřednictvím komára nebo rekombinací, když pacient s Replikonem dostane infekci jiným druhem, jako je koronavirus, chřipkový virus nebo jiný druh alfaviru.

 

Každý případ, kdy někdo infikovaný Repliconem dostane jiný virus, zatímco je tento Replicon stále v těle, představuje pro Replicon příležitost opustit pacienta a infikovat jinou osobu nebo zvíře pomocí tohoto jiného viru.

 

Pokud se Replicon pouze zasune do obalu jiného viru, pak dojde k šíření normálního viru + nežádoucího Repliconu. Pokud dojde k rekombinaci s jiným virem, pak je výsledkem supervirus, který je hybridem uměle vytvořených genů Repliconu spolu s přirozenými geny viru.

 

Jaké by byly vedlejší účinky chřipky Replicon + nebo superviru Replicon + covidu? Kdo ví.

Jak pravděpodobný je mezidruhový přenos?

 

Stává se to dost často na to, aby to vydalo na kapitolu ve většině virologických textů.

 

Zde je kapitola o mezidruhovém přenosu viru na ScienceDirect. Alfaviry jsou označovány za jeden z paradigmatických virů tohoto jevu zejména s ohledem na jejich schopnost aktivovat imunitní odpověď: „Emerging viruses: intraspecies transmission – Viral Immunology.

 

🟥JAKÝ JE PROBLÉM S MEZIDRUHOVÝM PŘENOSEM?

 

Když virus infikuje více než jeden druh, již mu nehrozí vyhynutí tím, že by zabil jeden ze svých hostitelských druhů. Dokud může virus přežívat neomezeně dlouho u jiného hostitelského druhu, vysoká úmrtnost u jednoho nebo více druhů nemá negativní vliv na celkovou existenci tohoto viru.

 

Evoluční tlak na to, aby nedošlo k poškození hostitele, je mnohem menší, když virus infikuje více druhů.

 

To znamená, že vícedruhový alfavirus může zůstat pro člověka smrtelný, pokud není škodlivý pro jiný hostitelský druh, který může fungovat jako jeho „rezervoár.“

 

Například alfaviry východní koňské encefalitidy mohou přetrvávat u ptáků, aniž by způsobily znatelné onemocnění, ale někdy jsou schopny smrtelného poškození u lidí.

 

Byla volba alfavirů jako základu replikonů záměrná (kvůli jejich schopnosti přetrvávat v prostředí v rámci více druhů jako rezervoárů)?

 

VIETNAMSKÉ POKUSY NA LIDECH:

 

VÍCE NEŽ 9 000 LIDÍ VE VIETNAMU BYLO INFIKOVÁNO „VAKCÍNOU“ REPLICON ZALOŽENOU NA ALFAVIRU VE STUDIÍCH NA LIDECH VE STUDIÍCH FÁZE 1, 2 A 3.

  • Došlo již k úniku genetického materiálu z ARCT-154, samoamplifikační mRNA vakcíny proti covid-19, do zvířat a hmyzu ve Vietnamu?
  • Zkontroloval to někdo?

Pokud existuje důkaz o šíření, to znamená, že někdo našel virus nachlazení nebo chřipky s geny ARCT-154, nebo že tyto geny se náhle objevily v přirozených populacích alfavirů, které infikují zvířata a hmyz, je už příliš pozdě?

 

Zajímalo by mě, jestli se to nějaký vládní vědec vůbec pokusí zjistit. Protože jakmile se prokáže jediný výskyt umělého genu v životním prostředí, zejména pokud se jedná o ptáky nebo hmyz, lze udělat pouze úplnou karanténu této oblasti; v tomto případě by šlo o celý Vietnam.

 

🟥Aby se zabránilo šíření, muselo by jít o víc než jen o karanténu lidí. Musela by to být také karanténa pro zvířata a hmyz.

 

Co je v sázce, pokud oblast není zcela v karanténě?

 

🟥UMĚLE VYTVOŘENÝ GEN BY SE MOHL ROZŠÍŘIT PO CELÉM SVĚTĚ NAPŘÍČ MNOHA DRUHY A BYLO BY TÉMĚŘ NEMOŽNÉ JEJ ELIMINOVAT.

 

🟥NEJPRVE VIETNAM, A CO JAPONSKO?

 

V říjnu 2024 údajně japonská vláda plánovala umožnit korporacím Meiji (japonský ekvivalent potravin Kraft) a VLP (biotechnologický startup financovaný japonskou vládou) začít Japoncům podávat injekce Repliconu.

 

VÍCE O TOM, JAK DLOUHO VLP PLÁNUJE REPLIKONY: „JAK ZAJISTIT VAKCÍNY PRO MILIARDY? JEDEN JAPONSKÝ BIOTECHNOLOGICKÝ STARTUP MÁ NÁPAD

 

Pokud si injekci Repliconu vezme méně než 1% japonské populace, pouhých 1 000 000 lidí, je to již více než 100krát více lidí než při pokusu ve Vietnamu.

 

Pokud se těchto 1 000 000 lidí stane přenašeči schopnými šířit umělé replikonové geny na další lidi a do životního prostředí, je to více než 100krát větší riziko pro celý svět ve srovnání s tím, co se stalo při pokusu ve Vietnamu.

 

Každý den, kdy mají pacienti ve svých tělech funkční replikony, je šancí pro umělý genetický produkt, aby se dostal do životního prostředí.

 

V době, kdy někdo prokáže šíření replikonů z člověka na člověka nebo mezidruhové šíření replikonů mimo tělo, bude příliš pozdě. Jediným způsobem, jak ochránit svět, by bylo, kdyby Japonsko bylo v úplné karanténě.

 

Každý, kdo by vstoupil dovnitř, by nikdy nebyl vpuštěn ven. Žádné přepravní kontejnery s produkty, materiály nebo čímkoli, co by mohlo hostit hmyz, by už nikdy nemohly opustit Japonsko po celá desetiletí, možná dokonce staletí.

 

Tato karanténa by musela trvat až do úplného vymizení umělého genu. Geny „vakcíny,“ které se samy zesilují, by musely zmizet z každého živého organismu v Japonsku, než by bylo bezpečné něco vypustit ze země.

 

To je přece příliš extrémní. To by způsobilo mezinárodní ekonomický kolaps!

Je to tak?

 

🟥 JAK LZE SROVNÁVAT EKONOMICKÝ KOLAPS S GENETICKÝM ZNEČIŠTĚNÍM CELÉHO SVĚTA?

 

Celý ekosystém je nyní v sázce díky japonské vládě a jejím korporátním partnerům v Americe i Japonsku.

 

Co je pro zbytek světa horší: ekonomický chaos na několik let kvůli ztrátě jedné země G7 nebo věčné znečištění planety člověkem vytvořeným genetickým konstruktem?

 

Každá země, která uvažuje o ochraně sebe a zbytku světa před globální katastrofou, by měla začít přemýšlet o ekonomických sankcích, úplném vývozním embargu a zákazu cestování proti Japonsku, dokud nebudou zastaveny všechny experimenty s geny, které se samy zesilují, jak na lidech, tak na zvířatech.

 

🟥DODATEK:

 

Dokud jsem nenapsal tento článek, myslel jsem si, že psychologické operace „No Virus“, které byly zaměřeny na hnutí za svobodu a pravdu, byly vytvořeny pouze proto, aby způsobily rozdělení a rozptýlení.

 

(Více o tom, proč popírání existence celé říše živých organismů je psyop zde: Část 1: Psyop?.

A tady: Co je to živý tvor?)

 

Ale nyní se zdá, že pokud se někdo zafixuje ve víře, že sebereplikující se DNA a RNA viry neexistují, pak bude také popírat veškerá nebezpečí plynoucí z šíření replikonů z lidí na lidi, stejně jako nebezpečí plynoucí z nákazy supervirových hybridů přírodních virů s replikony vyrobenými člověkem.

 

🟥O AUTOROVI:

 

Dr. Daniel Nagase je kanadský lékař na pohotovosti, který praktikuje medicínu již více než 15 let. V roce 2021 bylo Dr. Nagasemu zakázáno vykonávat lékařskou praxi v zařízeních Alberta Health Services poté, co léčil ivermektinem starší pacienty s covidem-19.

 

V roce 2022 čelil disciplinárnímu řízení za to, že promluvil o škodách způsobených vakcínami proti Covidu, které bylo později odloženo na únor 2023.

 

Disciplinární komise British Columbia College se odmítla dostavit na své vlastní disciplinární slyšení.

 

Dr. Nagase tedy vedl disciplinární slyšení bez nich. Od května 2023 se kolegium snažilo přeplánovat další slyšení.

 

Dr. Nagase publikuje články na stránce Substack s názvem „Logická překvapení„, kterou najdete ZDE.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/samoreplikujici-se-vakciny-ktere-maji-byt-zavedeny-pristi-mesic-v-japonsku-by-mohly-vest-k-celosvetove-katastrofe-video/

 

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu VIROLOGIE A VIRY = PODVOD:

 

1.12.2023: Profesor Turánek😂: „Kdo říká, že viry neexistují, je hlupák, který ničemu nerozumí“. Tak jsme Vám tam pár těch hlupáků přidali, včetně vynálezce PCR testu, který Vám ty viry má hledat, laureáta Nobelovy ceny, Dr. Kary Mullise. Kdyby se Tomáš zeptal na to, jak probíhá proces izolování viru, doufáme, že byste si vedl lépe než prof. Baltimore a Dr. Weiss – to jsou také odborníci.

 

Pak jsme Vám tam dali oficiální důkazy, že SARS-CoV-2 neexistuje.

 

A NAKONEC VÁM DR. COWAN VYSVĚTLÍ, CO VIRUS SKUTEČNĚ JE.

 

ROZBOR TVRZENÍ PROFESORA TURÁNKA:

 

➡️Tvrzení č.1: Kdo tvrdí, že neexistují patogenní viry, tím poškozuje celou záležitost škodlivosti mRNA vakcín.

V čem konkrétně, pane profesore?  Jaké máte logické zdůvodnění souvislosti otázky neexistence patogenních virů a toho, že jsou mRNA vakcíny nebezpečné?

 

➡️Tvrzení č.2: Tito lidé vůbec neznají virologickou metodologii…

Pane profesore, my ji známe velmi dobře a když nás probudíte o půlnoci, tak vám všechny kroky vyjmenujeme do detailů. Možná, že kdybyste tu metodologii znal Vy, asi byste se chytil za hlavu a odešel definitivně do důchodu.

 

➡️Tvrzení č.3: Tito lidé, kteří popírají existenci patogenních virů, jsou jen sociologové…

Pane profesore, myslíte tím asi Mgr. Davida Šubíka, autora knihy HIV – lež, které uvěřil celý svět. Tento pán se učil přímo od renomovaného virologa, Dr. Stefana Lanky, který je jeho blízkým přítelem. Nechceme pochybovat o Vašich lingvistických znalostech, pane profesore, ale umíte anglicky? V západním i východním světě je debata o neexistenci virů na velmi pokročilé úrovni. A zahrnuje vědce z oboru mikrobiologie, biochemie, medicíny, či dokonce tzv. „virology“ samotné, i když virologie není věda – to by musela zkoumat existentní subjekt. VIROLOGIE JE DEFINICÍ SLOVA „PAVĚDA„.

 

➡️Tvrzení č.4: Viry byly prokázány v době, kdy se sestrojil elektronový mikroskop.

Pane profesore, otec moderní virologie a laureát Nobelovy ceny, Dr. John Enders, sám přirozenou existenci patogenních virů vyvrátil svými vlastními kontrolními experimenty. Ale tato informace se k Vám zřejmě nedostala, není divu, pro Big Pharma by tato informace byla smrtící.

Tehdy a tam měla virologie zaniknout, tedy už v roce 1954.

 

➡️Tvrzení č.5: Ohledně zobrazení viru elektronovým mikroskopem

Pane profesore, předně musíte vědět, co zobrazujete. Ale to už Vám vysvětlí Dr. Cowan.

Elektronový mikroskop není schopen zachytit dynamické jevy – tj. zda to, čemu Vy říkáte „virus“, do buňky vstupuje, nebo to z ní vystupuje. A o tom, že do ní vstupuje (infikuje ji), neexistuje ŽÁDNÝ vědecký důkaz!

Pouze velmi výhodné spekulace virologů, jdoucích na ruku tzv. infekční teorii. Virologové, aby vůbec tyto viry ve tkáňové kultuře kočkodana zeleného uviděli, musí tuto kulturu mnohonásobně otrávit prudce jedovatými antibiotiky.

Pane profesore, samotní virologové považují virus za neživou částici, která se záhadným způsobem v buňce množí a pak z buňky vystřelí ven a rozšíří se po celém těle a záhadně se přenesou vně a aktivně infikují jiné subjekty. Nemají jádro, nemají mitochondrie. Jak se tedy množí?

 

➡️Tvrzení č.6.: Pokud viry neexistují, knihy o virologii by se měly spálit… (pan profesor to myslel sarkasticky)

Naprosto souhlasíme. Ale mohl byste nám dát nějaké tipy, abychom si je mohli přečíst? O žádných totiž nevíme. Nemyslel jste knihy o astrologii? Ty existují, to ano. Ale nechceme urazit astrologii, to byla kdysi skutečná věda. Vy vycházíte z předpokladu, že když existuje tzv. „virologie“, tak musí existovat patogenní viry. To je stejné, jako kdyby existovala jednorožcologie. Tím by však nebyla prokázána existence jednorožce.

A ještě něco, Vy říkáte, že my nemáme žádné vzdělání v oboru. Přitom my, na rozdíl od Vás, důkazy máme a umíme k nim dodat řádné citace, zatímco Vy jste vůbec žádný důkaz existence předmětů Vašeho studia neposkytl a jen rozčileně požadujete, abychom Vám věřili, že existují. Pokud existuje nějaká žvanivá věda, pak je to právě virologie. 👏

Emocemi argumenty nahradit nelze, pane profesore.

S úctou, COVID logika. Celé interview zde: https://m.youtube.com/watch?v=Hxb3B3oV0TM

TV Šalingrad, ZATÍM U NÁS DOSTUPNÍ INFORMACE COVID – PODVOD!!!: http://archiv1.slovan.info:5000/…/01…/Covid_podvod/…

 

📌💥Viry jsou podvod, jen počítačem generované sekvence.

 

➡️A na základě těchto sekvencí – jejichž existenci v reálném světě nikdo nikdy nepotvrdil tím, že by kdy izoloval patogenní virus – vzkvétá podvodný vakcinační byznys s příchutí tyranie a genocidy.

 

💥„Viry“ jsou mýtus. Neexistují, poslouchejte. Dr. Tom Cowan (https://twitter.com/drtomcowan?t=W0VeuTqSXNFREeFICvvnpQ&s=09)

úžasně vysvětlil.

 

💥„Chřipka“ je přirozený proces detoxikace těla v reakci na nadměrnou toxicitu v buňkách.

Takzvané „Viry“ jsou zbytky z umírajících buněk.

Taakzvané viry jsou exozomy, tedy odpadní látky odumřelých buněk, nejsou nakažlivé a zdravé tělo je v pohodě odbourává, pokud se nachladíme třeba, nebo máme sníženou imunitu, tělo reaguje teplotou, produkcí hlenu apod.

 

Louis Pasteur na smrtelném loži přiznal velký podvod s viry a očkováním. Teorie nakažlivých virů jen podporuje ďábelský farma obchod, který nemá se zdravím nic společného.

 

„Vir“: Jedná se o umělecké ztvárnění modelované ve 3 rozměrech na fotkách.

C = certifikát,

O = o,

V = vakcína,

ID = identifikace,

19 v alfanumerických znacích je „AI nebo umělá inteligence“.

 

„Vir“ „COVID“ nebyl NIKDY izolován‼️

Nikdo ho NIKDY neviděl‼️

Zrcadlově je slovo COVID, zezadu čteno také DIVOC, démonický duch v hebrejštině!!! Clandestine = tajné: „WOW!

⛔️STOP💉🎚️

 

 

📌22. září 2024: 💫🙏💫🟥ČÍNA VYZVALA NATO, ABY SPOLU SE STOLTENBERGEM ODSTOUPILO.

 

Severoatlantická aliance je zodpovědná za destabilizaci evropské bezpečnosti, píše Global Times.

Rozšíření NATO vedlo k ukrajinské krizi.

Moderní svět nepotřebuje alianci, která pod rouškou obrany vnucuje konfrontaci.

Čínská publikace shrnuje výsledky Stoltenbergova desetiletého působení ve funkci generálního tajemníka NATO:

 

▪️ vojenské výdaje NATO vzrostly o více než 30 %

▪️ pomyslná čínská hrozba je přehnaná

▪️ ukrajinská krize byla vyprovokována

▪️ utrpěl blahobyt a stabilita Evropy

▪️ NATO se stalo poslušným vykonavatelem vůle Washingtonu

▪️ spolupráce byla nahrazena konfrontací

▪️ stabilního míru bylo dosaženo tam, kde aliance zasahovala nejméně

Pro NATO s jeho mentalitou studené války, propagandou vojenské síly a mylnou touhou po absolutní bezpečnosti JE ČAS JÍT NA SMETIŠTĚ DĚJIN, shrnují autoři. 👋👋👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29321

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ ÚSPĚCH PRO RUSKO; NA DONBASU BYL ZABIT „NEJVĚRNĚJŠÍ Z VĚRNÝCH“ PLUKOVNÍK UKRAJINSKÉ ARMÁDY, Oleksandr Nikityuk

 

https://youtu.be/UL62sEJL7m4?si=SbaSnj5LcDqR26gI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAEL: DOMY V RUINÁCH A ZNIČENÁ AUTA PO PALBĚ 140 RAKET A DRONŮ NA IZRAEL ZE STRANY HIZBALLÁHU

 

https://youtu.be/ubU84nJGa1w?si=R0-Z_NCc_bpUTKkq

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UPROSTŘED VELKÉHO ÚTOKU HIZBALLÁHU ČINÍ ERDOGAN NEJVĚTŠÍ NÁZNAK O TURECKÉM PLÁNU NAPADENÍ IZRAELE

 

https://youtu.be/NMFQEv3dEEM?si=ToDrzF7spPowMqT7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.09.2024, Roman Kirsch: JEN SKONČIL DRUHÝ VOLEBNÍ DEBAKL PĚTIDEMOLICE…A UŽ SE ZASE LŽE „DO FOROTY“ PRO PŘÍŠTÍ VOLBY… 😨👎😨👎😨

 

https://youtu.be/2VISbWVrYvU?si=BCF1jwkcx5umZM28

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NOVÝ RUSKÝ ZABIJÁK TANKŮ SRAZIL NA KOLENA TANK ABRAMS; VIZ VŠE O SYSTÉMU GRANÁT-4-E OD KALAŠNIKOVA

 

https://youtu.be/WfGe3Lp0GoM?si=YeQVmad1MpJIvhi-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÉ MRAZIVÉ VAROVÁNÍ PO ÚTOKU HIZBALLÁHU NA HAIFU VYSTRAŠILO IZRAEL; „ČEKÁ VÁS SADDÁMŮV OSUD„…

 

https://youtu.be/qvCCR92_V0A?si=faaghkh8RpKSdmFN

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PUTINOVA RAKETA ISKANDER NIČÍ PŘI ŠOKUJÍCÍM ÚTOKU AMERICKÝ RAKETOVÝ SYSTÉM HIMARS V OBLASTI SUMY

 

https://youtu.be/yawsAx-8D-o?si=NevlweXAViqgYkKu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.09.2024, CRUX, Roman Kirsch: RUSKO ZASÁHLO DODÁVKU ZBRANÍ OD NATO; „NEPŘIJATELNÉ…“: ZEMĚ SKUPINY QUAD ODMÍTAJÍ JADERNOU HROZBU

 

https://youtu.be/vBO-fsw1v6c?si=FWGM3_Wvn–pSx57

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ: PŘES 15.000 ROZZLOBENÝCH BRITŮ POCHODUJE V LIVERPOOLU; ŽÁDAJÍ VLÁDU, ABY ÚPLNĚ ZASTAVILA DODÁVKY ZBRANÍ DO IZRAELE

 

https://youtu.be/Xzdn6wkAVDY?si=7G0mZS6ScLbRbM05

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KYJEV BOJUJE S KURSKÝM „PROKLETÍM“ V DOBĚ, KDY RUSKO ZABILO DALŠÍ STOVKY UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/7YV88JZGqEA?si=8RrMeBQ86TLG-bGD

 

 

📌22. září 2024: ♨️SPOJENCI KYJEVA NEJSOU PŘESVĚDČENI, ŽE RUSKO LZE PORAZIT,  ZELENSKÉHO VÍTĚZNÝ PLÁN KOMENTUJE EXPERT NA RUSKO MARK GALEOTTI Z LISTU THE TIMES.

Hlavní teze Galeottiho článku:

Američané tvrdí, že se seznámili s hlavními „konturami“ plánu a shledali ho praktickým, ale nepochopili, jak přesně hodlá Kyjev konflikt ukončit;

NATO může být nuceno přijmout Ukrajinu, pokud Kyjev rozhodne, že jeho jedinou bezpečnostní zárukou jsou jeho vlastní jaderné zbraně;

Zelenského plán vyzývá spojence, aby „zůstali v řadě“, protože pomoc Západu se ukázala jako omezená a nejistá;

Ukrajina musí své spojence neustále přesvědčovat, přemlouvat a zastrašovat, aby nevyvíjeli tlak na Kyjev, aby udělal Rusku ústupky;

Jediným východiskem ze situace je příměří výměnou za to, že Rusko předá jihovýchodní území Ukrajiny, které by pak připadlo Západu.

Ukrajinští nacionalisté nemají Zelenského rádi; pokud začne mluvit o předání území, svrhnou ho.

https://t.me/to_je_nas_svet/29322

 

 

📌22. září 2024, Slovenská republika: ŠOK! MINISTER TARABA SKONČIL V NEMOCNICI: MUSELI HO NÁHLE OPEROVAŤ!

 

Minister životného prostredia sa už dlhší čas mal sťažovať na neutíchajúci bolesť brucha. Dokonca kvôli tomu zrušil svoju pracovnú cestu do New Yorku na rokovanie OSN. Kvôli ustavičnej bolesti podľa informácií portálu Pluska vyhľadal lekársku pomoc a v nemocnici ho museli hospitalizovať.

 

Lekári okamžite rozhodli o zákroku a Taraba včera večer podstúpil operáciu pre akútny zápal brucha. Aktuálne sa má nachádzať mimo ohrozenia života, no ešte stále je hospitalizovaný.

 

Tarabu v sobotu v nemocnici operovali, potvrdil Andrej Danko

Vicepremiéra a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu (nominant SNS) v sobotu (21. 9.) operovali.

 

V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol šéf SNS Andrej Danko. „Zajtra pokračujú rokovania (koaličné, poznámka TASR). Budem tú štafetu preberať ja, pretože Tomáš Taraba nám nečakane skončil veľmi zle, včera v nemocnici ho operovali. Pozdravujem ho z tejto relácie,“ povedal Danko.

 

https://ereport.sk/sok-minister-taraba-skoncil-v-nemocnici-museli-ho-nahle-operovat/

 

 

📌⛔️STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️22. září 2024: DVOJJAZYČNÁ VÝZVA: TEST BÍLÝCH KLOBOUKŮ

 

BI-LINGUAL CHALLENGE: WHITE-HAT TEST

 

Mnoho lidí přestává věřit, že vítězíme a začíná věřit tomu, že vše je jen psychologická operace.

 

Je na čase, abyste nám dali najevo, že skutečně vítězíme. A nejlépe tak učiníte skrze naši oblohu.

 

PROTO VÁS VYZÝVÁME – ZATKNĚTE VŠECHNY PILOTY LETADEL, TVOŘÍCÍCH CHEMTRAILS. DOKAŽTE TEDY SVOU EXISTENCI TÍM, ŽE BUDEME OPĚT MÍT MODRÉ NEBE.

 

—-

Mnoho lidí přestává věřit, že vyhráváme a že všechno je jen psychopat.

 

Tak nastal čas, abyste nám dali vědět, že opravdu vyhráváme. A nejlepší způsob, jak to udělat, je přes naši oblohu.

 

Proto vás vyzýváme – zatkněte všechny piloty letadel vytvářejících chemtrails. Tím prokážete svou existenci tím, že my všichni máme opět modré nebe.

—-

Je to pro vás opravdu tak těžké?

Is it really so hard for you?

 

🤔🍿🍿🍿  https://t.me/c/1586239095/80127

 

 

📌22. září 2024: MYŠPULE SVĚT. ORG – 🟥 TRANSFORMACE LIDSKÉ KRVE A CDB:

 

👉Indórové video o tom, co na nás ty psychopaté nachystali zase nepěkného. A tentokrát to bude opět vydatné a mohu vás ujistit, že uslyšíte to, co byste raději nikdy neslyšeli. Toto video bude s velkou pravděpodobností opět vymazáno, a já dostanu zákaz nahrávání, takže je sdílejte co možná nejvíce, než se tak stane. A bude to o tom, jak je útočeno na samu podstatu života, na naší krev.

 

👉Už jste slyšeli o syntetické krvi?

👉Nebo o tzv. syntetické biologii?

👉A o tom, co to vše má společného s událostmi nedávno minulými?

👉A s mrtvými sportovci?

👉A jak s tím souvisí HAARP?

👉Společný jmenovatel je lidská krev.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LSylql5HFQg  

 

 

📌22. září 2024: 🇮🇱💬🇵🇸 💥IZRAELSKÁ ARMÁDA PROHLEDÁVÁ A UZAVÍRÁ KANCELÁŘ AL-DŽAZÍRY V RAMALLÁHU V PALESTINĚ.

https://t.me/c/1586239095/80136

 

 

📌22. září 2024: 🇮🇱🇱🇧💥 ZPRÁVY O ZÁSAHU RAKETAMI HIZBALLÁHU NA LETECKOU ZÁKLADNU RAMAT DAVID POBLÍŽ HAIFY

https://t.me/c/1586239095/80137

 

 

📌22. září 2024: 🇮🇷⚔️🇮🇱 💥ZÁBĚRY ZE SEVERNÍ HAIFY.

https://t.me/c/1586239095/80138

https://t.me/c/1586239095/80139

 

 

📌22. září 2024: 13:18, SCHRÖDER: KYJEV ODMÍTL KOMPROMISNÍ PLÁN OHLEDNĚ DONBASU A KRYMU V ISTANBULU:

 

Bývalý německý kancléř Gerhard Schröder oznámil, že Ukrajina upustila od svého plánu uspořádat mírové rozhovory. Poznamenal však, že dosažení míru je blízko.

 

Schroeder o tom mluvil na akci pořádané švýcarskou edicí Weltwoche. Poznamenal, že tehdy byly zvažovány možnosti vedení jednání ve Švýcarsku a Dubaji, ale Ukrajina je odmítla, a nakonec bylo vybráno Turecko.

 

Schröderův plán byl však později zamítnut. Spočívalo to v tom, že Ukrajina si ponechá Donbas a pro Krym bylo navrženo „jihotyrolské řešení“. To znamenalo vytvoření tzv. ruské enklávy.

 

Kromě toho Schröder obhajoval odmítnutí Ukrajiny vstoupit do NATO.

 

Ale Kyjev s tím nesouhlasil. Podle bývalého kancléře je to způsobeno tím, že „Zelenského vláda nemohla svobodně rozhodovat kvůli vlivnějším kruhům za ní, které neumožnily dosažení míru“.

 

Nyní Schröder ve věci řešení rusko-ukrajinského konfliktu doufá, že se Donald Trump dostane k moci ve Spojených státech. Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4156191

 

 

📌22. září 2024: 12:28, PESKOV: ZÁPAD JE POSEDLÝ VÁLKOU DO POSLEDNÍHO UKRAJINCE, ALE STÁLE JSOU TU STŘÍZLIVÉ HLAVY:

 

Západ je posedlý myšlenkou bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince, ale v Evropě jsou stále střízlivé hlavy, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg 17. září řekl, že umožnit Kyjevu udeřit hluboko do Ruska by nepřekročilo červenou čáru vedoucí k eskalaci.

 

Dmitrij Peskov zase připomíná posedlost Západu bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince.

 

„Tato posedlost se u každého projevuje jinak,“ komentoval Peskov Stoltenbergovo prohlášení v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva“. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin ve vysílání televizního kanálu „Rusko“.

 

Podle Peskova Stoltenberg brzy opustí post generálního tajemníka NATO, a proto si takové nezodpovědné výroky dovoluje. A Stoltenbergovu náladu podle Peskova sdílí mnoho lidí v Evropě, i když stále existují „střízlivé hlavy“, které analyzují výroky ruského prezidenta s náležitou pozorností.

 

https://www.vesti.ru/article/4156209

 

 

📌22. září 2024, 14:44: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY SOUSTŘEDĚNÍ SIL OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V OBLASTI 20 OSAD V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly Ruské federace porazily ozbrojené síly Ukrajiny v oblastech 21 osad v Kurské oblasti a 13 osad v Sumské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Od 22. září jednotky severní skupiny sil postupují proti silám Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech osad Ljubimovka, Daryino, Novyj Put, Nikolaevo-Daryino, Tolsty Lug, Malaja Lokňa a Plechovo v Kurské oblasti. Letecké údery, dělostřelecká palba a bojová práce vojsk ozbrojených sil RF zasáhly živou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech více než 20 osad Kurské oblasti, včetně Guyeva, Kozachaya Loknya, Kolmakov, Michajlovky, Melovoy, Novaja Sorochina, Plechovo, Pravda, Južnyj a dalších.

 

Operačně-taktické letecké a raketové síly zasáhly nepřátelské koncentrační oblasti a rezervy v Sumské oblasti v oblastech osad Bilopillia, Hluchiv, Rechki, Sumy a dalších, dodalo ministerstvo.

 

Dříve během dne ministerstvo obrany oznámilo raketový útok ruských ozbrojených sil na pozici vícenásobného odpalovacího raketometu HIMARS v Sumské oblasti. Úder zasadil komplex Iskander.

 

https://www.vesti.ru/article/4156288

 

 

📌22. září 2024, 14:10: AMERICKÝ VELVYSLANEC VYLOUČIL STÁLÉ AMERICKÉ ZÁKLADNY VE FINSKU:

 

Americký velvyslanec ve Finsku Douglas Hickey v rozhovoru pro místní noviny Ilta-Sanomat řekl, že nevidí možnost, že by v této zemi v blízké budoucnosti vznikly stálé americké vojenské základny.

 

„Nevidím možnost stálých amerických vojenských základen ve Finsku, ale budou tam společná cvičení,“ řekl.

 

Hickey začátkem tohoto týdne rezignuje na post velvyslance, na kterém působil od dubna 2022. Stane se poradcem v kampani americké prezidentské kandidátky za Demokratickou stranu Kamaly Harrisové.

 

Finsko je vzhledem ke své geografické poloze dlouhodobě nárazníkem mezi Ruskou federací a NATO, ale v květnu 2022 spolu se Švédskem požádalo o vstup do aliance. Dne 4. dubna 2023 se země stala členem NATO. V prosinci 2023 podepsaly Helsinky dohodu s Washingtonem o spolupráci v obranném sektoru, která zahrnuje převod řady zařízení finské vojenské infrastruktury na Američany.

 

https://www.vesti.ru/article/4156268

 

 

📌22. září 2024, 14:04: MACRONOVA PREZIDENTSKÁ POPULARITA KLESLA NA REKORDNÍ MINIMUM:

 

Francouzské vydání Journal du Dimanche zveřejnilo neuspokojivé údaje ze sociologického průzkumu.

 

Podle studie provedené v zemi se úroveň podpory Emmanuela Macrona propadla na 25 %, což je nejnižší hodnota od masových protestů v roce 2018.

 

Prezidentův antirating se také zvýšil na rekordní maximum – 75 % Francouzů nedůvěřuje hlavě Páté republiky.

 

Podle výsledků sociologického průzkumu je navíc 55 % Francouzů již nespokojeno s premiérem země Michelem Barnierem, který právě stojí v čele vlády.

 

RIA Novosti cituje komentáře respondentů, kteří hovoří o „Macronově neúměrně nafouknutém egu, které ho rozmazlilo“ a obviňují prezidenta z rozpuštění parlamentu.

 

https://www.vesti.ru/article/4156269

 

 

📌22. září 2024, 13:49: SPECIÁLNÍ JEDNOTKY AKHMAT SESTŘELILY DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY KAMEROU ZA 80 TISÍC EUR:

 

Posádka bezpilotního letounu skupiny Aida speciálních sil Achmat sestřelila ukrajinský dron Leleka-100 v Kurské oblasti.

Funkcí tohoto dronu je švýcarská kamera v ceně od 80 do 120 tisíc eur, řekl velitel skupiny s volacím znakem Hádes.

 

Leleka-100 je ukrajinský bezpilotní letoun určený pro průzkum. Dříve byly modely tohoto dronu vyrobeny z pěny, nyní jsou vyrobeny z překližky. Drony tohoto typu jsou poměrně lehké, aerodynamické a při přistání používají padák.

 

„Sestřelili jsme ho z dronu FPV a dron při zásahu neexplodoval, ale jednoduše zasáhl jako obušek. To ale stačilo k tomu, aby se padák otevřel a Leleka přistála,“ řekl velitel posádky.

 

Na Lelece byla instalována denní kamera v hodnotě 80 tisíc eur, která dává maximální možné povolení pro průzkumné drony, uvádí RIA Novosti.

 

„Naše posádky už dávno začaly pátrat po Lelece, Furym a zbytku nepřátelských dronů, včetně Baby Jagy. Takže konfrontace není jen na zemi, ale i ve vzduchu,“ uzavřel Hádes.

 

https://www.vesti.ru/article/4156248

 

 

📌22. září 2024, 13:34, ITALSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ TAJANI: ŘÍM NEPODPORUJE ÚTOKY ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Šéf italského ministerstva zahraničních věcí Antoni Tajani připustil, že úřady země nemohou podpořit rozhodnutí udeřit zbraněmi dlouhého doletu hluboko do Ruské federace. Zbraně přitom budou stále zasílány na Ukrajinu do Itálie.

 

„V rámci devátého balíčku vojenské pomoci Ukrajině posíláme systém protivzdušné obrany Samp-T,“ citoval ho Corriere dello Sera. „Ale nemůžeme schvalovat bombardování Moskvy Kyjevem.“

 

Odůvodnil toto stanovisko skutečností, že usnesení o této otázce, přijaté den předtím Evropským parlamentem, jednoduše nemá žádnou právní sílu.

 

Na oplátku hovořil také o reakci na Viktora Orbána s jeho postojem k urovnání konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou. Maďarský premiér byl na Západě kritizován za udržování kontaktů s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.

 

Tajani v této souvislosti řekl: „Orbán předsedá EU a Maďarsko nemůže být vyňato z právní oblasti jen proto, že nesouhlasíme s volbou jeho vlády,“ uzavřel ministr.

 

https://www.vesti.ru/article/4156228

 

 

📌22. září 2024, 13:33: NATO PŘEDÁVÁ DATA OD BRITSKÝCH ZPRAVODAJSKÝCH DŮSTOJNÍKŮ LETÍCÍCH NAD ČERNÝM MOŘEM DO KYJEVA:

 

Průzkumný letoun RC-135W Rivet Joint britského letectva pravidelně létá nad Černým mořem poblíž ruských hranic a sbírá informace, které jsou následně přenášeny na Ukrajinu prostřednictvím zemí NATO.

 

To je hlášeno v UK Defense Journal s odkazem na vysloužilého vojenského pilota.

 

„Oficiálně jsou veškeré shromážděné zpravodajské informace zasílány pouze zemím NATO, ale každý ví, že některé z těchto zemí je rychle sdílejí s Ukrajinou […]. Západní zpravodajské údaje dávají Ukrajině příležitost reagovat o něco rychleji,“ řekl publikaci bývalý důstojník britského letectva, který si přál zůstat v anonymitě.

 

Podle publikace britské letectvo v současné době provádí elektronické průzkumné mise za účasti dvou stíhaček Eurofighter Typhoon. Oni, píše časopis, nejen chrání průzkumné letadlo, ale také dávají Rusku jasně najevo, „že Spojené království bude pokračovat ve shromažďování zpravodajských informací, navzdory rizikům“.

 

V červnu bylo oznámeno, že americký průzkumný bezpilotní letoun RQ-4B Global Hawk byl spatřen v oblasti Soči nad Černým mořem. Na konci srpna služba FlightRadar ukázala v oblasti Krymu čtyři průzkumné letouny NATO najednou.

 

https://www.vesti.ru/article/4156204

 

 

📌22. září 2024, 15:38: RUSKÉ VELVYSLANECTVÍ OBJASŇUJE SITUACI S RUSY UVĚZNĚNÝMI NA TRAJEKTU V JIŽNÍ KOREJI:

 

Ruští diplomaté uvedli, že vyšetřují okolnosti situace s ruskými turisty v Jižní Koreji, kterým nebylo dovoleno opustit trajekt po příjezdu do země.

 

Podle médií Primorsky jihokorejská pohraniční stráž odepřela vstup ruským turistům, kteří přijeli trajektem z Vladivostoku do jihokorejského přístavu Donghae. Je třeba poznamenat, že Rusové byli až do zpátečního letu zamčeni v kajutách, mají k dispozici jídlo.

 

Incidentem se zabývá ruská diplomatická mise, sdělili diplomaté agentuře TASS.

 

„Velvyslanectví… navazuje kontakt s místními úřady,“ uvedla diplomatická mise. Diplomaté mají v úmyslu „okamžitě požadovat vysvětlení“.

 

Rusko má s Jižní Koreou bezvízový režim, ale na hranicích může být občanům Ruské federace odepřen vstup na základě uvážení zaměstnanců kontrolního stanoviště bez vysvětlení.

 

https://www.vesti.ru/article/4156281

 

 

📌22. září 2024, 15:35: DVORKOVIČ ODMÍTL PŘEDSEDAT KONGRESU FIDE O ZRUŠENÍ SANKCÍ PROTI RUSŮM:

 

Prezident Mezinárodní šachové federace Arkadij Dvorkovič odmítl uspořádat zasedání Valného shromáždění FIDE o návratu Rusů.

 

Dvorkovich navrhl uspořádat setkání, na kterém bude otázka změny statusu ruských sportovců a formátu jejich účasti na mezinárodních soutěžích zvážena viceprezidentem organizace Viswanathanem Anandem.

 

„Protože mluvíme o Rusku, neuspořádám schůzku na toto téma. Zvu Viswanathana Ananda,“ řekl Dvorkovich.

 

Kongres FIDE začal den předtím v Budapešti. Prezident Šachové federace Kyrgyzstánu Babur Tolbajev řekl, že předloží návrh na tajné hlasování o obnovení členství ruských a běloruských hráčů v organizaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4156299

 

 

📌22. září 2024, 17:16: RUSKÉ VELVYSLANECTVÍ V ČADU OBJASNILO SITUACI KOLEM SOCIOLOGŮ ŠUGALEJEJE A SUEIFANA:

 

Zaměstnanci ruského velvyslanectví v Čadské africké republice zjišťují informace o ruských občanech, sociologech Maximu Šugalejovi a Sameru Sueifanovi.

 

Již dříve bylo oznámeno, že oba specialisté nemohli projít migrační kontrolou na letišti v Čadu. Shugaley a Sueifan nebyli v kontaktu od 19. září.

 

Poslední věc, kterou se sociologům podařilo říct, bylo, že jim nebylo dovoleno překročit hranice a jsou drženi na místě. Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že velvyslanectví pracuje na vyjasnění situace se Šugalejem a Sueifanem, informovala RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4156451

 

 

📌22. září 2024, 16:00: ZE SUMSKÉ OBLASTI BYLO EVAKUOVÁNO 10 TISÍC LIDÍ:

 

Z města Hluchiv v Sumské oblasti byla evakuována téměř třetina obyvatel, z toho 70 % tvořily děti. Informovala o tom Sumská oblastní vojenská správa na kanálu Telegram.

 

„Hlava komunity uvedla, že dnes město Hluchiv opustilo 10 tisíc lidí, tedy téměř třetina obyvatel města,“ uvádí se ve zprávě.

 

Dne 9. září vešlo ve známost, že byla vyhlášena povinná evakuace ve třech obcích okresu Shostka v Sumské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4156385

 

 

📌22. září 2024, 17:14, RUSKÉ VELVYSLANECTVÍ V PÁKISTÁNU: DOPROVODNÉ AUTO DIPLOMATICKÉ MISE BYLO VYHOZENO DO POVĚTŘÍ MINOU:

 

Ruské velvyslanectví v Pákistánu oznámilo, že na cestě z města Mingora do hotelu bylo auto doprovázející ruského diplomata vyhozeno do povětří minou. Je třeba poznamenat, že několik policistů bylo zraněno.

 

„Zástupci diplomatického sboru nebyli zraněni,“ uvedlo velvyslanectví ve zprávě zveřejněné na svém kanálu Telegram.

 

Dne 22. září se zástupce ruské diplomatické mise Albert Chorev jako součást delegace velvyslanců řady států v Pákistánu zúčastnil Fóra o rozvoji cestovního ruchu v údolí Svát, které organizovala Obchodní a průmyslová komora Islámábádu.

 

Dříve bylo oznámeno, že ozbrojené střety opět začaly na hranicích Afghánistánu a Pákistánu.

 

https://www.vesti.ru/article/4156456

 

 

📌22. září 2024: 🇱🇧 ⚔️ 🇮🇱 ZÁBĚRY Z HAIFY DNES RÁNO PO MASIVNÍM ÚTOKU Z LIBANONU V REAKCI NA IZRAELSKÉ ZLOČINY SPÁCHANÉ MINULÝ TÝDEN.

https://t.me/c/1586239095/80140

https://t.me/c/1586239095/80141

https://t.me/c/1586239095/80142

https://t.me/c/1586239095/80143

https://t.me/c/1586239095/80144

https://t.me/c/1586239095/80145

https://t.me/c/1586239095/80146

https://t.me/c/1586239095/80147

https://t.me/c/1586239095/80148

 

 

📌22. září 2024: 🇮🇱⚔️ 🇵🇸 IZRAELSKÉ TAJNÉ SPECIÁLNÍ JEDNOTKY VSTUPUJÍ DO STARÉHO MĚSTA NÁBULUS NA ZÁPADNÍM BŘEHU JORDÁNU.

Dochází k přestřelkám a explozím; Palestinec a dítě jsou zastřeleni ostrou municí hned na začátku útoku.

https://t.me/c/1586239095/80149

 

 

📌22. září 2024: 🇵🇸⚔️ 🇮🇱 PALESTINCI NIČÍ AUTO POUŽÍVANÉ TAJNÝMI IZRAELSKÝMI SPECIÁLNÍMI JEDNOTKAMI V NÁBULUSU NA ZÁPADNÍM BŘEHU JORDÁNU.

https://t.me/c/1586239095/80150

 

 

📌22. září 2024: 🇮🇱⚔️🇮🇷 ZÁSTUPCE VELITELE ÍRÁNSKÝCH REVOLUČNÍCH GARD:

„Budeme reagovat proti Izraeli nad všechna očekávání“

https://t.me/c/1586239095/80151

 

 

📌22. září 2024:: 2023: BIDEN-HARRISOVA ADMINISTRATIVA UVOLNÍ 6 MILIARD DOLARŮ VE ZMRAZENÝCH ÍRÁNSKÝCH FONDECH.

 

2024: Írán hackne Trumpovu kampaň a předá data kampani Harris (aktuální zpráva FBI).

https://t.me/c/1586239095/80153

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: 🇲🇾 VELKÁ RAZIE V MALAJSII: STOVKY ZATČENÝCH ZA ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ:

 

Policie v Malajsii zatkla v posledních dnech několik stovek podezřelých v rámci vyšetřování týrání dětí v péči.

 

Více než 400 dětí bylo přivedeno do bezpečí a 355 podezřelých pachatelů bylo zatčeno, včetně náboženských učitelů a pečovatelů, uvedla v sobotu policie.

 

https://www.spiegel.de/panorama/justiz/hunderte-festnahmen-wegen-mutmasslichen-kindesmissbrauchs-in-malaysia-a-842aa666-22d1-4215-b01f-b86ced539bd0

 

 

📌22. září 2024: ŘEDITEL ŠKOLY DOSTAL 15 LET VĚZENÍ ZA SEXUÁLNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ

 

Luque: Muž, který byl učitelem a ředitelem školy, byl odsouzen k 15 letům vězení poté, co mu bylo prokázáno, že je odpovědný za akt sexuálního zneužívání dětí.

 

Zločin se stal v San Lorenzo a začal v červenci 2019. Do července 2020 vzal nezletilé několikrát do motelu.

 

https://wochenblatt.cc/schulleiter-wegen-sexuellen-missbrauchs-von-kindern-zu-15-jahren-gefaengnis-verurteilt/

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: MLÁDEŽNICKÝ HRÁČ ARSENALU ODSOUZEN KE 14 LETŮM VĚZENÍ ZA TÝRÁNÍ DĚTÍ

Kyrnan Hughes-Mason, absolvent londýnské akademie, byl odsouzen ke 14 letům vězení za úmyslné zranění a zneužívání dětí. Informaci přinesla BBC.

 

Bývalý fotbalista dostal trest u královského soudu v Basildonu, městě v anglickém Essexu.

 

V lednu 2020 Hughes-Mason zavolal sanitku pro dvouletou dceru své tehdejší přítelkyně s tím, že dívku našel v bezvědomí. Zdravotníci zjistili, že zranění dítěte nemohla být náhodná. Lékaři její zranění přirovnali k těm, která vznikla při „srážce ve vysoké rychlosti“ nebo „pádu z výšky“.

 

Během soudního procesu vyšlo najevo, že Hughes-Mason posílal přátelům zprávy, ve kterých vyjádřil svou nelibost, že ho dívka obtěžuje, a řekl, že „ji chtěl udeřit“.

 

Dítě útok přežilo, ale nyní vyžaduje drahou a neustálou péči.

 

https://www.footboom1.com/de/news/football/1811990-arsenal-academy-graduate-sentenced-to-14-years-in-prison-for-child-abuse

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: MALAJSKÁ POLICIE ZACHRAŇUJE 400 NEZLETILÝCH V PODEZŘENI ZE SEXUÁLNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ V ISLÁMSKÝCH CHARITATIVNÍCH ORGANIZACÍCH

 

https://www.koha.net/de/bote/431275/policia-malajziane-shpeton-400-te-mitur-nen-dyshimin-se-u-abuzuan-seksualisht-ne-bamiresite-islamike

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: SEXUÁLNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ: ZAČAL SOUD S UČITELEM HUDEBNÍ ŠKOLY WEINHEIM

OBŽALOVANÝ, KTERÝ BYL ZAMĚSTNÁN JAKO UČITEL HUDBY NA HUDEBNÍ ŠKOLE BADISCHE BERGSTRASSE VE WEINHEIMU, ÚDAJNĚ V LETECH 2012 AŽ 2017 SEXUÁLNĚ ZNEUŽIL NĚKOLIK DĚTÍ.

 

 

https://www.wnoz.de/nachrichten/weinheim-und-bergstrasse/sexueller-missbrauch-prozess-gegen-weinheimer-musikschullehrer-hat-begonnen-542873.html

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: NATÁČEL TRENÉR V REGENSBURGU MLADÍKY VE SPRŠE?

 

34letý muž prý natáčel děti ve sprše v SSV Jahn Regensburg po tréninku. Vyšetřovatelé toho ale na jeho datových nosičích našli mnohem víc. Vyšetřovatelé u něj našli hodiny videozáznamů. Jejich hodnocení vyneslo na povrch ještě závažnější obvinění.

 

https://www.heimatsport.de/fussball-profis/zweite-bundesliga/anklage-erhoben-filmte-trainer-in-regensburg-den-nachwuchs-in-der-dusche-16976657

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: DURYNSKO: CHLAPEC ZAŽÍVÁ HRŮZU! POLICIE HO ZACHRÁNILA Z PEDOFILNÍHO BYTU

 

https://www.thueringen24.de/thueringen/article300397292/thueringen-polizei-paedophile-netzwerk-erfurt.html

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: „DĚTI Z KORNTALU“ – ZNEUŽÍVÁNÍ VE JMÉNU PÁNĚ

 

https://www.swr.de/swrkultur/film-und-serie/die-kinder-aus-korntal-missbrauch-im-namen-des-herrn-100.html

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: VÍCE NEŽ 400 OBRÁZKŮ

Jak oznámil krajský soud ve Graz/Štýrském Hradci, bylo prý více než 400 relevantních obrázků a vyobrazení. Vyšetřování nyní vedlo k trestnímu oznámení na bývalého místního radního. Soud se bude konat 23. srpna. Právník bývalého politika již v dubnu oznámil, že se jeho klient nechce při policejním výslechu přiznat. Ve čtvrtek se advokátovi APA nepodařilo pro další informace zastihnout. Platí presumpce neviny.

 

https://www.msn.com/de-at/nachrichten/other/kindesmissbrauch-bilder-strafantrag-gegen-grazer-ex-politiker/ar-BB1r2i6e?ocid=Peregrine&apiversion=v2&noservercache=1&domshim=1&renderwebcomponents=1&wcseo=1&batchservertelemetry=1&noservertelemetry=1

 

 

📌 👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 22. září 2024: CHICAGO. DĚTI V DETENČNÍCH CENTRECH PRO MLADISTVÉ V AMERICKÉM STÁTĚ ILLINOIS BYLY ZJEVNĚ OBĚŤMI SEXUÁLNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ PO CELÁ DESETILETÍ. Vyplývá to ze žaloby, kterou k soudu podalo 95 bývalých vězňů.

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/kinder-in-us-jugendstrafanstalten-laut-klage-systematisch-missbraucht/ar-BB1lWw2U?apiversion=v2&noservercache=1&domshim=1&renderwebcomponents=1&wcseo=1&batchservertelemetry=1&noservertelemetry=1

 

 

📌 🎚️🔪 22. září 2024: FINALISTKU MISS ŠVÝCARSKO ZABIL A ROZEMLEL MANŽEL!

 

https://www.bild.de/news/ausland/miss-schweiz-finalistin-getoetet-leiche-pueriert-ehemann-in-u-haft-66e291c6b6fa236d56c20310

 

 

📌22. září 2024: 🇺🇸 NOVÝ TRAPAS OD BIDENA.

Americký prezident buď zapomněl, nebo se rozhodl udělat si legraci a Módího na americké tiskové konferenci nepředstavil. Poté nastalo ticho.

Když indický premiér přece jen vystoupil na pódium, americký prezident s úsměvem řekl, že Módí pochází ze země s „malým“ počtem obyvatel. 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/29324

 

 

📌22. září 2024: ☝️ V POŘADU OPRAH WINFREYOVÉ S KAMALOU HARRISOVOU BYL SPATŘEN SKRYTÝ TELEPROMPTER.

((Teleprompter, neboli čtecí zařízení, je nástroj, který umožňuje promítat text a snadno ho číst tak, že při pořizování videozáznamu mluvčí kouká do objektivu.))

https://t.me/to_je_nas_svet/29325 👈

 

 

📌22. září 2024: 🇮🇱 IZRAELSKÝ PREZIDENT JICCHAK HERZOG PROHLÁSIL, ŽE TEL AVIV NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S HROMADNÝMI EXPLOZEMI BEZDRÁTOVÝCH KOMUNIKAČNÍCH ZAŘÍZENÍ V LIBANONU.

„Kategoricky odmítám jakoukoli spojitost s tím či oním zdrojem operace,“ řekl pro Sky News a dodal, že Hizballáh má v těchto dnech poměrně dost nepřátel.

ABC News již dříve s odvoláním na zdroj z amerických zpravodajských služeb uvedla, že na výrobě explodujících pagerů se podílel Izrael a že příprava operace trvala nejméně 15 let.

https://t.me/to_je_nas_svet/29326

 

 

📌22. září 2024: ♨️ MICHELE GERACI, BÝVALÝ STÁTNÍ TAJEMNÍK ITALSKÉHO MINISTERSTVA HOSPODÁŘSKÉHO ROZVOJE: „ZVYKLI JSME SI POSLOUCHAT PUTINOVY A LAVROVOVY PROJEVY, ABYCHOM SLYŠELI LOGICKÁ A ROZUMNÁ SLOVA.

Ale uznat, že když mluví, mají pravdu, znamená nebýt putinovci (což je také legitimní), ale vlastenci, proitalsky orientovaní a uznat, že veškerá politika vlády von der Leyenové, Draghiho, Meloniho je škodlivá pro Itálii a Italy a samozřejmě pro Ukrajinu.

Každý, kdo s nimi nesouhlasí, je protiukrajinský, protievropský a protiitalský. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29327

 

 

📌22. září 2024: 🎚️☠️☠️☠️☠️☠️ HROZNÉ: MASOVÉ HROBY VE SLEZSKU.

 

☠️Genocida: Odsun Němců z východních území si vyžádal dva miliony obětí. Masové hroby se ale stále objevují.

 

Skandál: Polské úřady někdy znovu prohlašují mrtvé za nacistické oběti, jak ukazuje případ z Waldenburgu (Slezsko).

 

Neuvěřitelné: v masových hrobech byly nalezeny ostatky 48 000 zavražděných Němců!

 

Šlo také o vlastnictví majetku, nemovitostí a pozemků patřících zavražděným. http://t.me/Deutsch_Russische_Freunde

 

 

📌22. září 2024: PŘÍPAD JEFFREY ESPTEINA: ZDÁ SE, ŽE P. DIDDY JE „DODAVATELEM“ OBĚTÍ PRO MÍSTA, JAKO JE EPSTEINŮV OSTROV. POZORNĚ SI VYSLECHNĚTE OBVINĚNÍ PROTI NĚMU. NENÍ TO JEN P. DIDDY, JE TO CELÁ DOBŘE ORGANIZOVANÁ SÍŤ.

https://t.me/c/1586239095/80176

 

NA OSLAVĚ DIDDYHO 34. NAROZENIN V ROCE 2003 VE SLAVNÉ GOTHAM HALL V NEW YORKU BYL/A PINK JEDNÍM Z NEJVÝRAZNĚJŠÍCH HOSTŮ.

 

Akce byla bohatá a zahrnovala vystoupení P. Diddyho. Ale jak všichni víme, P. Diddy je spojen s Clivem Davisem a dalšími významnými osobnostmi, které mohou být postaveny před soud.

 

Pink často navštěvoval/a každoroční večírky Clivea Davise před Grammy.

 

Gala před Grammy dne 7. února 2016: Pink se zúčastnil/a této hvězdně obsazené akce v Los Angeles, kde vystupoval/a a mísil/a se s dalšími celebritami.

 

Pre-Grammy Gala 12. února 2017: Pink nechyběl/a ani na této akci.

 

Gala před Grammy 9. února 2020: Pink se také zúčastnil/a.

 

Všechny tyto akce údajně pořádal Clive Davis. Clive Davis je také obchodník s lidmi.

 

#Diddy

 

https://t.me/CNconspiracynewsroom 🍀

 

🚨 ZNOVU SE OBJEVUJE STARÉ VIDEO, KTERÉ UKAZUJE DIDDYHO, JAK SE PŘIZNÁVÁ K VLASTNICTVÍ TAJNÉHO OSTROVA ZVANÉHO „OSTROV LÁSKY“, KDE ÚDAJNĚ NECHAL LIDI ZMIZET Z RADARU. Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost navrhlo, že Diddy by mohl být stejně špatný, ne-li horší než Epstein.

https://t.me/c/1586239095/80182

 

 

📌22. září 2024: BERLÍNSKÁ POLICIE PRONÁSLEDOVALA, A NAKONEC ZATKLA CHLAPCE MÁVAJÍCÍHO PALESTINSKOU VLAJKOU.

 

Záběry ukazují, jak rozrušeně vyhlížejícího chlapce odvádí velké množství pořádkové policie na okraj propalestinské demonstrace… 👹

https://t.me/c/1586239095/80183

((Měla by raději chytat pedofily a černé huby, které znásilňují a vraždí denně naše lidi!!! Dělají pravý opak!!!)) 👇  https://x.com/myhiddenvalue/status/1837450787607531552?s=46&t=2tJN0mA5BB3oBz2OeDXXag

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️22. září 2024: V ROCE 2019, PŘED ZAČÁTKEM PANDEMIE, GENERÁLNÍ ŘEDITEL MODERNA STÉPHANE BANCEL PŘIZNAL, ŽE JEJICH SPOLEČNOST VYROBÍ 100 000 DÁVEK VAKCÍN COVID-19.👇

 

Řekl: „Příští rok bychom měli vyrobit asi 1 miliardu dávek… Bude pandemie…“.

 

Jak věděl, že bude pandemie?

(PRO TY, CO TO JEŠTĚ NEVÍ, BYL TO PLÁN…)

https://t.me/c/1586239095/80185

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 22.09.2024“:

➡️☭☆Pro Rusko neexistuje žádná alternativa k vítězství v Severním vojenském okruhu, řekl Peskov

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lidé nosí květiny a svíčky na spontánní památník na radnici Crocus na památku obětí teroristického útoku

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Taliban (hnutí Taliban je v Ruské federaci zakázáno) požádal o účast na summitu BRICS, – média

Podle zpráv médií zaslala vláda Islámského emirátu Afghánistán, zastoupená šéfem ministerstva průmyslu a obchodu Nuriddinem Azizim, písemnou žádost asistentovi prezidenta Ruské federace Ušakovovi s žádostí o účast na summit BRICS.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Přímý zásah

Zničení samohybného děla 2S3 „Akatsija“ ukrajinskými ozbrojenými silami potulující se municí „Lancet“ v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

📍 oblast osady Zeleny Shlyakh

V důsledku nepřetržité průzkumné činnosti objevily jednotky skupiny sil „Sever“ palebné postavení 152mm samohybného dělostřeleckého lafety „Acacia“ ukrajinských ozbrojených sil, ukrytého v jednom z lesů.

Obsluha loudavé munice Lancet zasáhla přímým zásahem ukrajinskou nacionalistickou dělostřeleckou lafetu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Deset civilistů bylo zraněno, když ukrajinské ozbrojené síly ostřelovaly vesnici Belgorod Čeremošnoje, řekl guvernér Gladkov.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šest měsíců po teroristickém útoku v Crocus: vzpomínkový akt za 145 obětí teroristického útoku se konal v katedrále sv. Mikuláše v Krasnogorsku.

Teroristický útok v Crocusu se stal nejkrvavějším teroristickým útokem v novodobé historii Ruska od Beslanu. Lidé nosí svíčky a květiny k památníku vedle budovy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Kanibal, který snědl lidské srdce, se vrátil ze zóny Severního vojenského okruhu do své rodné vesnice Rakhinka.

„Má problémy s čelistí, v ruce má šrapnel. Zdá se, že se léčí. Předevčírem jsem ho viděl v obchodě a pozdravil jsem ho,“ řekl vedoucí venkovské osady Rakhinsky.

Poznamenal, že po uzdravení půjde maniak znovu do zóny Severního vojenského okruhu.

V roce 2015 byl Malyshev odsouzen k 25 letům vězení poté, co zabil Točika z Tádžikistánu a poté mu vyřízl srdce a snědl ho se zeleninou.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Podolsku u Moskvy vzplály obchodní pasáže u nádraží.

Plocha požáru na stanici Lvovskaya je již 800 metrů čtverečních.

Podle místních médií začalo hořet poté, co v jednom ze stánků vybuchla plynová láhev.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ JÁ ALEXANDER KOTS oslovuji VŠECHNY OBČANY RUSKÉ FEDERACE❗️

„Dnes, 22. září, byla dobyta jedna z hlavních opevněných oblastí ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. Pak tam byly nalezeny mrtvoly a dosud přeživší vězni!

Jsou v hrozném stavu, na pokraji poloviční smrti… A tohle všechno jim provedli tito úplní stvoření! Kromě vojáků tam byly ženy a děti!

Tito lidé by měli být setřeni z jejich tváří a to, co bylo nalezeno v zajatých pozicích, to potvrzuje.

Přeživší vyprávěli, jaká zvěrstva jim tito nacisté provedli, každý Rus to musí vědět, ŠÍŘENO:“

❗️Po tom, co jste viděli, pochopíte, proč si Ukrajina zaslouží být zničena, váš názor na tuto zemi se radikálně změní!

— Dopros.Plennie.Kursk.mp4 (https://t.me/+-0N2K5j7hso2Mjg8)

➡️☭☆☃️❄️Afričané rychle zakročili a se sněhovou anomálií si poradili.

Někteří lidé už vyrábějí sněhuláky a lyžují, jiní začali pomáhat zvířatům umírajícím zimou.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Biden je na tom hůř a hůř

Na summitu QUAD můj dědeček utrpěl ztrátu paměti, zapomněl, koho měl představit, ztuhl a pak se do prázdna zeptal: „Kdo je další?“

Biden: Chci poděkovat všem přítomným. A teď… Takže, koho teď zastupuji? Hej! Kdo je tam další?

Asistent: Čestní hosté! Premiér Indie…

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Počet obětí po ostřelování ukrajinských ozbrojených sil ve vesnici Čeremošnoje v Bělgorodské oblasti se zvýšil na 12, uvedl Gladkov.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *