, ,

22.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉RUSKÁ STÁTNÍ TELEVIZE UKÁZALA ZEMĚ V EVROPĚ, KTERÉ BUDOU ZASAŽENY JADERNÝMI ZBRANĚMI V PŘÍPADĚ ESKALACE VÁLKY

22.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: RUSKÁ STÁTNÍ TELEVIZE UKÁZALA ZEMĚ V EVROPĚ, KTERÉ BUDOU ZASAŽENY JADERNÝMI ZBRANĚMI V PŘÍPADĚ ESKALACE VÁLKY

 

📌22. července 2024, 5:17: TRUMPOVA KAMPAŇ PŘEPNE RYCHLOST, ABY ČELILA HARRISOVĚ VÝZVĚ:

 

  1. července (Reuters) – Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump se pokusí ukázat houpajícím se voličům, že jeho pravděpodobná nová soupeřka, viceprezidentka Kamala Harrisová, má otisky prstů ve dvou otázkách, s nimiž počítá pro listopadové vítězství: přistěhovalectví a životní náklady.

 

Zdroje z Trumpovy kampaně uvedly, že Harrise, pravděpodobného demokratického kandidáta poté, co prezident Joe Biden v neděli opustil závod, obsadí jako „druhého pilota“ administrativy, která podle nich stojí za oběma zdroji nespokojenosti voličů.

 

Bidenův náhlý odchod a podpora Harrise převrátily závod vzhůru nohama, pouhých osm dní poté, co Trump přežil pokus o atentát na předvolební mši.

 

Zdroje agentury Reuters uvedly, že Trumpova kampaň se na Harrisovou připravovala celé týdny, pokud Biden odstoupí a ona získá nominaci své strany.

 

„Harrise bude snazší porazit, než by byl Joe Biden,“ řekl Trump CNN krátce po Bidenově nedělním oznámení.

 

Trumpova kampaň dala najevo, že ji co nejtěsněji sváže s Bidenovou přistěhovaleckou politikou, která podle republikánů nese vinu za prudký nárůst počtu lidí překračujících jižní hranici s Mexikem nelegálně.

 

Druhá linie útoku se bude točit kolem ekonomiky. Průzkumy veřejného mínění shodně ukazují, že Američané nejsou spokojeni s vysokými náklady na potraviny a pohonné hmoty a také s úrokovými sazbami, které učinily koupi domu méně dostupnou.

 

„Je to druhá pilotka Bidenovy vize,“ řekl jeden z Trumpových poradců pod podmínkou anonymity během Republikánského národního konventu z minulého týdne, kde sjednocená strana pomazala Trumpa jako svého kandidáta v bílém domě.

 

„Pokud chtějí přejít na Biden 2.0 a mají ‚Cackling‘ Kamalu v čele kandidátky, jsme dobří tak jako tak,“ řekl poradce a zopakoval urážku, kterou kampaň zkoušela celé týdny zaměřenou na to, jak se viceprezident směje.

 

Make America Great Again Inc, super PAC podporující Trumpa, v neděli uvedla, že stahuje protibidenské televizní reklamy, které měly běžet v bitevních státech Arizona, Georgia, Nevada a Pensylvánie, a nahrazuje je reklamou útočící na Harrise.

 

Třicetivteřinová reklama obviňuje Harrise, že před veřejností skrývá Bidenovu slabost, a snaží se přišít záznamy administrativy výhradně jí. „Kamala věděla, že Joe tu práci nezvládne, tak to udělala. Podívejte se, co udělala: Pohraniční invaze, překotná inflace, americký sen mrtvý,“ říká vypravěč.

 

Trump, známý tím, že k útokům na své oponenty používal urážlivé a někdy urážlivé výrazy, dal v sobotu příznivcům na shromáždění v Michiganu ochutnat urážky, které na Harrise v nadcházejících dnech pravděpodobně hodí.

 

„Říkám jí smějící se Kamala. Díval ses někdy na smích? Je šílená. Hodně toho poznáte podle smíchu. Je šílená. Je to blázen,“ řekl.

POZMĚNĚNÁ RASA

 

Demokratická strana zatím neurčila, jak pokročit vpřed, a zatím neexistuje záruka, že se Harris navzdory Bidenově podpoře objeví jako kandidát strany.

 

Harris jako kandidát Demokratické strany změní závod možná nepředvídanými způsoby, uvedli političtí stratégové.

 

Devětapadesátiletá žena, která je černoška a Asiatka, by s osmasedmdesátiletým Trumpem vytvořila zcela novou dynamiku a nabídla by živou generační a kulturní rozdělenou obrazovku. Spojené státy si ve své 248leté historii ještě nezvolily ženu prezidentkou.

 

Rodell Mollineau, demokratický stratég a dlouholetý poslanecký poradce, řekl, že Harris bude schopen zahájit „energičtější kampaň se vzrušením od mladších voličů a barevných lidí“ poté, co se Biden snažil povzbudit tyto důležité hlasovací bloky Demokratické strany.

Bývalá prokurátorka a kalifornská generální prokurátorka a také bývalá americká senátorka Harrisová by mohla využít „své dlouholeté zkušenosti se soudními spory k účinnému stíhání Trumpa u soudu veřejného mínění,“ řekl Mollineau.

 

Republikánský stratég Chip Felkel upozornil, že by bylo chybou, kdyby Trumpova kampaň předpokládala, že harris by mohl Bidenovi posloužit jako prostý zástupce, a to kvůli její možné přitažlivosti pro různé části voličů.

 

Nedávné průzkumy ukázaly, že Harris je s Trumpem konkurenceschopný. V hypotetickém přímém souboji byli Harris a Trump svázáni se 44% podporou v průzkumu agentury Reuters/Ipsos z 15. až 16. července.

 

Před nedělí už Trumpova kampaň zahájila diskuse o tom, jak by přemístili zdroje kampaně, pokud by Biden odstoupil ze závodu, podle zdroje s přímou znalostí věci.

Jeanette Hoffmanová, republikánská politická konzultantka, prohlásila, že navzdory kontrastům, které Harris přinese na kandidátku, budou její úzké vazby na Bidena brzdou její kandidatury.

 

Harris „nepředstavuje změnu, kterou Amerika hledá,“ řekla Hoffmanová.

Generální ředitel MAGA Inc Taylor Budowich uvedl, že jeho skupina zadala opoziční výzkum několika možných demokratických kandidátů.

„Společnost MAGA Inc je připravena na všechny výsledky Demokratické strany, která přinesla jen chaos a neúspěch,“ řekl.

 

https://www.reuters.com/world/us/trump-campaign-switches-gears-confront-harris-challenge-2024-07-21/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: 5.000 DRONŮ A RAKET ZASÁHNE BRZY IZRAELSKÉ ÚZEMÍ? MASÍVNÍ ALARM V IZRAELI PO HÚTIJSKÝCH ÚTOCÍCH

 

https://youtu.be/p4CPYTY_M7k?si=TCiRfsEJ4omvCvgY

 

 

📌22. července 2024: 🇺🇸 KAMALA HARRISOVÁ OZNÁMILA, ŽE BUDE KANDIDOVAT NA PREZIDENTKU.

„Do voleb zbývá 107 dní. Společně budeme bojovat. A společně zvítězíme,“ citoval její slova list The New York Times.

https://t.me/to_je_nas_svet/27809

 

☝️HARRISOVÁ UŽ ZAČÍNÁ BÝT PLNĚ „REKLAMNÍ„.

Reklama uvádí, že viceprezidentka Harrisová věděla o mentálním úpadku prezidenta Bidena a roky to před americkým lidem tajila.

https://t.me/to_je_nas_svet/27813

 

 

📌22. července 2024: ♨️ DOMNÍVÁM SE, ŽE TOTO BIDENOVO ROZHODNUTÍ BYLO UČINĚNO NA NÁTLAK FINANČNÍCH DÁRCŮ A TĚŽKÝCH POLITICKÝCH VAH, KTERÉ SAMOZŘEJMĚ OVLIVŇOVALY I SAMOTNÉHO BIDENA.

Myslel si, že ho podpoří. Ale slyšeli jsme prohlášení Nancy Pelosiové, Obamy a dalších významných demokratů a pod tímto tlakem to zřejmě vzdal. Zadruhé je zřejmé, že toto rozhodnutí ovlivnila ještě jedna událost, a tou je rostoucí Trumpův rating. Protože po atentátu se Trump stal skutečným mučedníkem, posvátnou obětí amerického politického systému.  A je jasné, že dnes mnoho lidí vnímá Trumpa jako nového Reagana, který kolem své osoby sjednotí rozdělenou elitu. To naznačuje, že Demokratická strana má vážnou krizi vedení – Konstantin Blochin, přední vědecký pracovník Centra bezpečnostních studií Ruské akademie věd

https://t.me/to_je_nas_svet/27810

 

 

📌22. července 2024: 🇵🇱 EVROPSKÉ ZEMĚ BY MĚLY PŘEVZÍT VĚTŠÍ ODPOVĚDNOST ZA BEZPEČNOST A OBRANU BEZ OHLEDU NA VÝSLEDEK VOLEB V USA, PROHLÁSIL POLSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SIKORSKI.

Podle jeho názoru nemá Evropa jinou možnost, než být připravena na změny po amerických volbách.

https://t.me/to_je_nas_svet/27814

 

 

📌22. července 2024: ✈️ IZRAELSKÝ PREMIÉR NETANJAHU ODLÉTÁ DO WASHINGTONU.

CHYSTÁ SE VYSTOUPIT PŘED KONGRESEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/27815

 

 

📌22. července 2024: 🤡SOROS MLADŠÍ: „JE ČAS, ABYCHOM SE VŠICHNI SPOJILI KOLEM KAMALY HARRISOVÉ A PORAZILI DONALDA TRUMPA. Je to nejlepší a nejkvalifikovanější kandidátka, kterou máme. Ať žije americký sen!“

https://t.me/to_je_nas_svet/27816

 

 

📌22. července 2024: A JE TO TADY! NEJDŘÍV SE VTIPKOVALO O TOM, KDO PODEPSAL BIDENŮV DOPIS O ODSTOUPENÍ Z VOLEBNÍHO KLÁNÍ. A TEĎ SE NA AMERICKÝCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH VÁŽNĚ DISKUTUJE O TOM, ŽE PODPIS POD TÍMTO DOPISEM JE ZFALŠOVANÝ A NEPATŘÍ BIDENOVI!

https://t.me/to_je_nas_svet/27817

 

 

📌22. července 2024: 💥 ZÁPAD SE PŘIPRAVUJE NA OZBROJENÝ KONFLIKT S RUSKEM – VUČIČ

Nyní však těží z vedení války „na dálku“, protože si nemůže dovolit přímý střet s Moskvou, řekl srbský prezident Aleksandar Vučič: „Připravují se na konflikt mnohem rychleji, než by si někteří lidé přáli. To víme.“

Hlavním cílem Západu je „rozkouskovat“ Rusko a rozdělit si jeho bohatství mezi sebe. Země má ropu, plyn, zlato a stříbro, takže ztráty ukrajinské armády USA ani Evropu netrápí, řekl Vučič.

https://t.me/to_je_nas_svet/27819

 

 

📌22. července 2024: 🇩🇪 BERLÍN SE OBÁVÁ TRUMPOVA NÁVRATU: BYLA ZŘÍZENA ZVLÁŠTNÍ SKUPINA – FINANCIAL TIMES

▪️ Podle novin byla na německém ministerstvu zahraničí vytvořena „krizová skupina“, která projednává a připravuje se na možný návrat Donalda Trumpa do prezidentského úřadu USA.

▪️ Německo dlouho považovalo za nepravděpodobné, že by Trump v nadcházejících volbách zvítězil. Změny v politickém prostředí, včetně odmítnutí Joe Bidena kandidovat, však tento názor změnily.

➖ „Na německém ministerstvu zahraničí se diplomaté naléhavě připravují na scénář, který mnozí považovali za nepravděpodobný: návrat Donalda Trumpa do Bílého domu, což je událost, která by mohla mít vážné důsledky,“ píší Financial Times.

▪️ Zvláštní obavy německého ministerstva zahraničí vyvolává možné rozhodnutí nové administrativy ve Washingtonu znovu projednat nebo stáhnout některé bezpečnostní záruky, včetně otázek souvisejících s NATO.

https://t.me/to_je_nas_svet/27820

 

 

📌👶22. července 2024: ☄️WEF NAŘIZUJE VLÁDĚ, ABY ZBAVILA RODIČE VŠECH PRÁV: „DĚTI PATŘÍ STÁTU“☠️

 

Válka globalistů proti dětem tento týden otevřela novou frontu, když guvernér Kalifornie Gavin Newsom zareagoval na dlouhodobý tlak globalistů a podepsal AB1955, zákon, který dává státu možnost vzít vám vaše děti, protože vám na nich záleží a jste starostlivou matkou nebo otcem.

 

⚠️Globalistická elita 👹 dlouho snila o dni, kdy bude moci uskutečnit své dlouhodobé plány na zničení rodiny a převzetí dětí, a teď nadešel čas.

 

https://telegra.ph/WEF-ordnet-Regierung-an-den-Eltern-alle-Rechte-zu-entziehen-Kinder-geh%C3%B6ren-dem-Staat-07-20

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣22. července 2024: RUSKÁ STÁTNÍ TELEVIZE UKÁZALA ZEMĚ V EVROPĚ, KTERÉ BUDOU ZASAŽENY JADERNÝMI ZBRANĚMI V PŘÍPADĚ ESKALACE VÁLKY.

 

👹 Chtějí západní lídři, aby se Evropa stala radioaktivní pustinou?

👹 Pro Ukrajinu?

https://t.me/absurdnisvet/76486

 

 

📌22. července 2024: 🇷🇺🇺🇸 PO BIDENOVĚ ODCHODU Z PREZIDENTSKÉHO KLÁNÍ JE NUTNÉ VYŠETŘIT TAJNOU DOHODU MEZI MÉDII A AMERICKÝMI POLITIKY, KTEŘÍ ZATAJILI PRAVDU O BIDENOVĚ STAVU, VYSVĚTLILA ZACHAROVÁ.

https://t.me/absurdnisvet/76488

 

 

📌22. července 2024: 🇷🇺🇺🇸 PŘEDSEDA STÁTNÍ DUMY RUSKÉ FEDERACE VOLODIN ŘEKL, ŽE BIDEN MUSÍ NÉST ODPOVĚDNOST ZA KONFLIKT, KTERÝ VYVOLAL NA UKRAJINĚ, ZNIČENÍ EVROPSKÝCH EKONOMIK A SANKČNÍ POLITIKU VŮČI RUSKU A DALŠÍM ZEMÍM.

https://t.me/absurdnisvet/76489

 

 

📌22. července 2024: PŘED LETY SE PREZIDENT TRUMP ZMÍNIL O CROWDSTRIKE, SPOLEČNOSTI ZABÝVAJÍCÍ SE KYBERNETICKOU BEZPEČNOSTÍ, KTERÁ ZPŮSOBILA PÁTEČNÍ GLOBÁLNÍ VÝPADEK POČÍTAČŮ, KTERÝ ZASÁHL LETIŠTĚ, BANKY A PODNIKY.

Společnost byla první, která rozšířila hoax Russiagate z voleb v roce 2016. CrowdStrike zaplatilo DNC za „vyšetřování hacku jeho serveru“. V roce 2019 se prezident Trump zmínil o společnosti v telefonátu s ukrajinským prezidentem Zelenským.

https://t.me/absurdnisvet/76494

 

ZELENSKY TELEFONOVAL S TRUMPEM. 🚨🚨🚨

 

STEJNÝ den, kdy Crowdstrike server havaruje, způsobí vypnutí velké části světa.

 

TO NENÍ NÁHODA.

 

Crowdstrike, společnost s ukrajinskými vazbami, je také stejná společnost, která hostila servery DNC v roce 2016, kdy Seth Rich unikl spoustu e-mailů Wikileaks a Julianu Assange.

 

CO dalšího je na těch serverech, co Kabal tak vyděsilo? Mohlo by jít o vydírání několika mocných jedinců?

 

Může to být důvod, proč drželi Juliana 7 let zavřeného ve vězení a pokusili se ho několikrát zabít?

 

Zajímavé je, že tato společnost byla také první společností, která spustila poplach ohledně „ruského vměšování“, které spustilo nekonečný hon na čarodějnice proti Trumpovi.

 

Chystá se Zelensky vzdát Trumpovi ohledně Crowdstrike a veškerého praní špinavých peněz prostřednictvím americké vlády, protože VÍ, že se Trump pravděpodobně vrátí?

 

Snaží se Zelensky zachránit svůj vlastní zadek?

 

KONEC HRY.

 

https://timesofindia.indiatimes.com/world/us/what-is-crowdstrike-why-was-donald-trump-talking-about-it-in-2019-us-elections-2016-ukraine-election-interference- call-russia-putin/articleshow/111865514.cms

 

 

📌22. července 2024: DR. MICHAEL NEHLS: „ŠPIČKOVÝ PROTEIN DLOUHODOBĚ MANIPULUJE S IMUNITNÍM SYSTÉMEM, VYPÍNÁ JEJ, TAKŽE NEDOCHÁZÍ K MOBILIZACI OBRANNÝCH SIL V TĚLE.

Přístupem do mozku a vytrvalou propagandou zajišťuje potlačení centra paměti.

To je předpokladem k tomu, aby byl Great Reset, takříkajíc nový operační systém, vůbec možný. OVLÁDÁNÍ MYSLI!!!

https://t.me/absurdnisvet/76497

 

 

📌22. července 2024: KAM VLASTNĚ JDE VAŠE KREV?

Víte to? Podívejte se na toto video velmi pozorně

Tohle je velmi důležité: https://t.me/absurdnisvet/76498

 

 

📌22. července 2024: SLUNEČNÍ ZÁŘENÍ ZVYŠUJE PRODUKCI VITAMÍNU D V TĚLE, KTERÝ BOJUJE PROTI RAKOVINĚ.

Opalovací krém je plný chemikálií, které způsobuje rakovinu.

 

Chemické opalovací krémy často obsahují složky oxybenzon nebo oktinoxát, které jsou hormonálními disruptory, takže je důležité kontrolovat štítky a těmto složkám se vyhýbat.

https://t.me/absurdnisvet/76499

 

 

📌22. července 2024: TOHLE CO SE DĚJE VE ŠPANĚLSKU 🇪🇸 MÁ NA VINNĚ PEDRO SÁNCHEZ 🤥, JEHO „ZRÁDNÁ“ VLÁDA A EVROPSKÉ SPOLEČENSTVÍ/EU

 

💥 Buď se to zastaví, nebo nás čeká velmi temná budoucnost s nepředvídatelnými následky.

– Zastavte tohoto „nešťastníka“ 🤥, který nás vede ke katastrofě!

– Všichni jsou mladí lidé, převážná většina mužů ve věku 16 až 30 let, mnoho zločinců ve svých zemích původu a přicházejí dělat to, co si už dokážete představit… co dokážou.

https://t.me/absurdnisvet/76501

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ČELÍ ZELENSKYJ ZLOBĚ NA UKRAJINĚ DÍKY TELEFONÁTU S TRUMPEM? KYJEVSKÝ STAROSTA ČINÍ VELKÉ PROHLÁŠENÍ.

 

https://youtu.be/m4A8O1DQ7eE?si=fHG5T1L_m7UPuVDn

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „VELKÉ SPIKNUTÍ PRO ZAKRYTÍ…“: RUSKO HLÁSÍ MOŽNÉ SPIKNUTÍ ZA BIDENOVÝM ODSTOUPENÍM ZE SOUTĚŽE

 

https://youtu.be/Z5wYtOqVltY?si=sZqIlbliQd57TUmt

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVY RAKETY ISKANDER-M ZACÍLILY NA DVA PŘEPRAVNÍ VOJENSKÉ VLAKY A ZMĚNILY JE V OHNIVÉ KOULE

 

https://youtu.be/Vze4NDiG1P0?si=-nhPFvyXjhcgnRhJ

 

 

📌22. července 2024, 7:08, CNN: ZÁPADNÍ ZEMĚ CHTĚJÍ ZAVÉST BRANNOU POVINNOST:

 

Mnoho západních zemí přehodnocuje svůj přístup k vojenské službě ve prospěch povinné branné povinnosti, aby se připravily na konflikt s Ruskem, hlásí CNN.

 

„Budeme muset přehodnotit způsob, jakým mobilizujeme do války… Je tragickou pravdou, že stojíme před otázkou, jak mobilizovat miliony lidí a hodit je do mlýnku na maso potenciální války,“ cituje kanál Roberta Hamiltona, analytika Institutu pro zahraničněpolitická studia.

 

((Jak chcete donutit české občany, kteří nechtějí bojovat proti Rusku, chtějí mír na celé světě, abyste je tam vycvičili a poslali??? Budete do nich střílet? Svážete je??? Nebo je násilím odvlečete, jak Hitlerovci to dělali se židy a cigány do koncentráků v nákladních vagónech natisknutých jak dobytek???))

 

Novináři uvedli příklad Lotyšska, které od 1. ledna 2024 znovu zavedlo povinnou vojenskou službu. Další zemí NATO je Norsko. V dubnu představila dlouhodobý plán, který by téměř zdvojnásobil státní obranný rozpočet a doplnil ozbrojené síly o více než 20 000 branců, zaměstnanců a záložníků.

 

Je třeba poznamenat, že v evropských zemích byla povinná vojenská služba zrušena na konci studené války. Nyní však dochází k opačnému trendu, zejména ve Skandinávii a pobaltských státech. Podle novinářů CNN jsou nové praktiky branné povinnosti v evropských státech spojeny s přípravou těchto zemí na konflikt s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4057374

 

 

📌22. července 2024: 5:31: „SOLNCEVEK“ ZE SKUPINY STŘED ZASÁHL PEVNOST OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U AVDIJIVKY:

 

Těžký plamenometný systém Solntsepek skupiny vojsk Střed zasáhl pevnost a obrněná vozidla ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Avdiivka.

 

„Zahájili palebný úder na pevnost a lehce obrněná vozidla ozbrojených sil Ukrajiny a zajistili postup útočného oddílu ve směru Avdijivka,“ cituje agentura TASS prohlášení ruského ministerstva obrany.

 

Jak bylo uvedeno v oddělení, posádka TOS způsobila poškození ohněm na dříve obdržených souřadnicích. Korekce a kontrola cíle byla prováděna v reálném čase pomocí výpočtů UAV.

 

„Nepřítel se ho velmi bojí, protože je to velmi hrozivá zbraň a nikdo zatím nemá analogie takového systému,“ řekl velitel bojového vozidla s volacím znakem Patriot.

 

https://www.vesti.ru/article/4057275

 

 

📌22. července 2024, 7:39: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA ZACHYTILA A ZNIČILA 75 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ NAD REGIONY RUSKA:

 

Za poslední noc bylo nad ruskými regiony zachyceno a zničeno 75 dronů systémy protivzdušné obrany ve službě.

 

Podle ruského ministerstva obrany protivzdušná obrana zachytila a zničila 47 dronů nad Rostovskou oblastí, po jednom nad Belgorodskou, Voroněžskou a Smolenskou oblastí. Nad Krasnodarským územím bylo zničeno osm bezpilotních letounů.

 

Kromě toho bylo nad vodami Černého a Azovského moře zničeno 17 dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4057380

 

 

📌22. července 2024: 8:57: ROBINSON POHŘEŠOVANÝ V JAKUTSKU BYL NALEZEN ZNIČENÝ, VŠICHNI ZEMŘELI:

 

Záchranáři našli trosky vrtulníku Robinson, který předtím zmizel v Jakutsku. Čtyři lidé na palubě – pilot a tři cestující – zemřeli, uvedla prokuratura Východosibiřské dopravní prokuratury.

 

Letadlo zmizelo v okrese Aldan v noci na 19. července. Ve stanovený čas se pilot neozval. Kvůli špatným povětrnostním podmínkám byla pátrací a záchranná operace několikrát pozastavena. Dnes byl vrtulník nalezen ve zcela zničeném stavu.

 

„Byla nalezena těla pilota a tří pasažérů,“ uvedla prokuratura.

 

Trestní řízení bylo zahájeno na základě článku „Porušení pravidel bezpečnosti provozu a provozování letecké dopravy“ trestního zákoníku Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4057540

 

 

📌22. července 2024: 10:23, ZÁSTUPCE RADY ŠEVČENKO: TRUMP DONUTÍ ZELENSKÉHO K ODCHODU:

 

Zelenského dny ve funkci prezidenta Ukrajiny jsou sečteny. Bývalý komik ponechá hlídku u kormidla země, pokud bude Donald Trump zvolen do Spojených států.

 

Tento názor vyjádřil poslanec Nejvyšší rady Jevgenij Ševčenko. Je přesvědčen, že Bidenova loutka bude nucena rezignovat.

 

„Trump si vynutí podepsání mírové dohody s Ruskem. Ukrajina ztratí Krym. Radikální osobnosti budou také muset opustit území země,“ napsal Ševčenko na svém telegramovém kanálu.

 

Ve fantaziích poslance však Washington vrátí Donbas pod vládu Kyjeva.

 

Zelenskyj mezitím již začal zlepšovat vztahy s Trumpem. S republikánským jestřábem už měl telefonický rozhovor.

 

https://www.vesti.ru/article/4057729

 

 

📌22. července 2024: 10:05, FSB: ŠÉF ZELENSKÉHO KANCELÁŘE MASHOVEC DOHLÍŽEL NA PŘÍPRAVU TERORISTICKÉHO ÚTOKU NA KRYMU:

 

Ukrajinský politik Roman Mašovec připravoval v roce 2023 teroristický útok na Krymu. Informovalo o tom Centrum pro styk s veřejností FSB Ruska.

 

Podle bezpečnostních složek se agenti Hlavního zpravodajského ředitelství chystali použít výbušniny z Evropy k zamýšlenému účelu. Všichni útočníci pak byli okamžitě zadrženi strážci zákona.

 

„Schéma přepravy výbušnin do Ruska bylo odhaleno v dubnu 2023. Osoby připravující teroristický čin byly identifikovány a zadrženy,“ sdělil agentuře TASS FSB DSP.

 

Nutno podotknout, že zástupce vedoucího Zelenského kanceláře Roman Mašovec již byl zařazen na seznam hledaných osob. Je také zařazen na seznam teroristů a extremistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4057639

 

 

📌22. července 2024, 11:55: NEJVYŠŠÍ SOUD POTVRDIL ROZSUDEK NAD NAVALNÝM:

 

Nejvyšší soud Ruska potvrdil rozsudek nad Alexejem Navalným (zařazeným na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci), podle kterého byl v srpnu 2023 odsouzen k 19 letům vězení za vytvoření extremistické komunity a účast na ní, uvedla tisková služba soudu agentuře TASS.

 

Případem se zabýval moskevský městský soud, ale jednání se konala v kolonii s maximální ostrahou ve vesnici Melechovo ve Vladimirské oblasti, kde si Navalnyj odpykával trest v jiné kauze (v roce 2022 ho soud v Lefortovu shledal vinným z podvodu a pohrdání soudem a odsoudil ho k 9 letům v kolonii s přísným režimem).

 

Po rozhodnutí v případě extremismu byl Navalnyj převezen k výkonu trestu do kolonie ve vesnici Charp v Jamalsko-něneckém okrese.

 

Dne 16. února 2024 oznámila Federální vězeňská služba Jamalsko-něneckého autonomního okruhu smrt Alexeje Navalného. Bylo uvedeno, že po procházce se cítil špatně a ztratil vědomí. Lékaři ho prohlásili za mrtvého.

 

https://www.vesti.ru/article/4057933

 

 

📌22. července 2024, 10:17, The Guardian: UKRAJINA PROPUSTILA 3800 VĚZŇŮ, ABY ZAPLNILA MEZERU V OZBROJENÝCH SILÁCH UKRAJINY:

 

Ukrajina propustila 3800 vězňů v rámci nového programu, aby vstoupili do řad ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Podle deníku The Guardian Kyjev vyvinul nový program, jehož cílem je zaplnit mezery v ozbrojených silách Ukrajiny vězni. Předčasně bylo v jeho rámci propuštěno již 3800 lidí.

 

„Po dvou a půl letech totální války se vláda v Kyjevě snaží najít rekruty,“ zdůrazňuje deník.

 

Celkem podle ukrajinského ministerstva spravedlnosti mělo zájem o službu v řadách ozbrojených sil Ukrajiny 5900 vězňů, ale někteří z nich byli ze zdravotních důvodů odmítnuti, píše The Guardian.

 

Jak již dříve uvedl ukrajinský ministr spravedlnosti Denys Maliuska, Kyjev plánuje povolat do armády 5200 odsouzených, kteří budou posláni sloužit do konce léta. Zároveň poznamenal, že „za nejpříznivějších okolností“ by se počet vězňů v ozbrojených silách Ukrajiny mohl zvýšit na 15 tisíc lidí.

 

  1. července se v centru Kyjeva konalo shromáždění, na kterém příbuzní vojáků požadovali jejich demobilizaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4057622

 

 

📌22. července 2024, 10:05, Pušilin: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY STŘÍLEJÍ CIVILISTY ZA POKUS O EVAKUACI:

 

Ukrajinská armáda střílí civilisty v oblastech frontové linie, aby jim zabránila v přesunu na ruské území, řekl šéf Doněcké lidové republiky (DLR) Denis Pušilin v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

Podle něj byly takové případy v řadě osvobozených osad v regionu, včetně Krasnohorivky a Torecku.

 

„Nepřítel, aby zabránil místním obyvatelům, aby se přidali na naši stranu, je prostě zastřelí,“ vysvětlil Pušilin.

 

„Je to hrozná situace, když celé rodiny střílejí lidi. Takových důkazů je bohužel stále více,“ postěžoval si.

 

Šéf DLR poznamenal, že vyšetřovatelé pracují se zachráněnými lidmi. Všechna fakta „jdou do prasátka válečných zločinů“ ozbrojených sil Ukrajiny a budou důkladně prošetřena, zdůraznil.

 

https://www.vesti.ru/article/4057483

 

 

📌22. července 2024, 10: 40, Borrell: 70 % UKRAJINSKÉ ENERGETICKÉ KAPACITY ZNIČENO:

 

Ministři zahraničí zemí EU budou jednat o posílení energetické podpory Kyjeva a dodávkách systémů protivzdušné obrany v souvislosti s žalostným stavem energetického systému země.

 

Vzhledem k tomu, že bylo zničeno 70 % energetické kapacity Ukrajiny, jedná Evropská unie o posílení energetické podpory Kyjeva a dodávkách nových systémů protivzdušné obrany. Oznámil to na zasedání ministrů zahraničí EU šéf zahraničněpolitické služby EU Josep Borrell.

 

„Na Ukrajině se musíme pokusit zabránit úplnému zničení energetického systému. 70 % energetické kapacity bylo zničeno, nyní je léto, ale v zimě bude vše mnohem obtížnější,“ zdůraznil Borrell.

 

Poznamenal, že vyzve ministry zahraničí, aby posílili podporu Ukrajiny s cílem obnovit nebo nahradit kapacity na výrobu energie.

 

Kyjev již dříve kvůli nouzovému stavu ukrajinských zařízení energetické infrastruktury požádal o pomoc polský energetický systém. Ministerstvo energetiky Ukrajiny ve svém kanálu Telegram vyzvalo k ekonomické spotřebě elektřiny.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4057717

 

 

📌22. července 2024, 11: 45: SZIJJÁRTÓ ŘEKL, ŽE POTŘEBUJE POLITICKOU NEPRŮSTŘELNOU VESTU:

 

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó uvedl, že kritika ze strany Bruselu a vedoucích představitelů některých členských států EU ohledně maďarské mírové iniciativy na Ukrajině je způsobena závistí a frustrací. Na nadcházející radě ministrů zahraničí bude podle ministra potřebovat „politickou neprůstřelnou vestu“.

 

Na sociální síti Facebook (zakázané v Ruské federaci) Szijjártó napsal, že už několik týdnů „kvůli frustraci / závisti / odhalení“ chybné strategie Bruselu a hlav některých států EU „lámou jazyky“ o maďarské mírové misi.

 

Šéf maďarského ministerstva zahraničí poznamenal, že zatímco maďarský premiér Viktor Orbán je kritizován za setkání s vůdci Ruské federace a Číny a také s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem, švýcarský ministr zahraničí se setkal s ruským ministrem zahraničí, ministři obrany Spojených států a Ruské federace vedli telefonický rozhovor a s Trumpem hovořil také ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

 

Zdůraznil, že „obyvatelé Bruselu a evropští přátelé“ naopak projevují pouze „dětský bojkot a orální karate“.

 

„Dnes je třeba si obléknout neprůstřelné vesty, připravte se na totální palbu! Míří do Bruselu, čekají tam kolegové ministři zahraničí,“ dodal Szijjártó.

 

Předtím Orbán navštívil Moskvu, kde se setkal s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, což označil za další fázi mírové mise, jejímž začátkem byla návštěva Kyjeva a setkání s Volodymyrem Zelenským 2. července. Po Moskvě navštívil Peking a summit NATO ve Washingtonu.

 

Maďarský premiér po návštěvě Číny řekl, že ukrajinskou krizi by měly vyřešit strany konfliktu, ale velký vliv na její řešení mají Spojené státy, Čína a Evropská unie. Orbán také předal vedoucím představitelům EU plán na řešení situace na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4057889

 

 

📌22. července 2024, 10:23: V KASPICKÉM MOŘI ZAČALO RUSKO-ÍRÁNSKÉ NÁMOŘNÍ CVIČENÍ:

 

Námořní cvičení, kterých se účastní lodě ruského námořnictva, začalo v íránských teritoriálních vodách v Kaspickém moři, uvedl oficiální zástupce cvičení Abbás Hasání.

 

„Manévrů se zúčastní obě lodě námořnictva a zástupci námořního letectva, včetně torpédoborců s řízenými střelami Derafsh, Separ a Peykan, dvou vrtulníků AB-212 a lodi Shahid Basir z námořnictva Islámských revolučních gard,“ řekl Hasani, kterého citovala tisková agentura Tasnim. Jak armáda také informovala, ruská loď SB-45 nedávno vstoupila do teritoriálních vod Íránu.

 

Zástupci kaspických zemí jsou na manévrech přítomni jako pozorovatelé, dodal Hasani.

 

Podle íránské armády již v pondělí ráno proběhla jedna z fází cvičení, během níž ruské a íránské námořnictvo pracovalo na uhašení požáru obchodní lodi, záchraně obětí a odstraňování následků podle předem připraveného scénáře.

 

https://www.vesti.ru/article/4057730

 

 

📌22. července 2024, 12:33: ŠPANĚLSKO JE PROTI BOJKOTU PŘEDSEDNICTVÍ MAĎARSKA EU:

 

Španělský ministr zahraničí José Manuel Albares se postavil proti bojkotu, jako byl ten, který Švédsko oznámilo v souvislosti s maďarským předsednictvím v Radě EU.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán se již dříve v Moskvě setkal s ruským prezidentem Vladimirem Putinem a označil to za jednu z fází mírové mise, jejímž začátkem je cesta do Kyjeva a setkání s Volodymyrem Zelenským 2. července. Poté navštívil Peking a odjel na summit NATO do Washingtonu.

 

Po příjezdu na schůzku ministrů zahraničí EU Albares vyzval k jednotě a solidaritě EU a řekl, že Orbánovy cesty v rámci mírové mise neodrážejí konsensuální postoj celé Evropské unie a „týkají se pouze jeho samotného“. Navzdory tomu zdůraznil, že Španělsko není zastáncem bojkotů.

 

„V Evropské unii nemůže být žádný bojkot, protože to znamená jednotu a solidaritu,“ řekl ministr.

 

Na konci srpna je v Budapešti naplánováno neformální zasedání ministrů zahraničních věcí, na němž začíná rotující předsednictví Evropské rady. Šéf unijní diplomacie Josep Borrell přesto nevylučuje, že se akce přesune do Bruselu. Šéf španělského ministerstva zahraničí nezveřejnil své plány zúčastnit se této schůzky, dokud nebude na schůzce učiněno rozhodnutí. Podle serveru Politico se země EU mohou rozhodnout bojkotovat neformální setkání pořádaná Maďarskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4058046

 

 

📌22. července 2024, 12:36: RADIOAKTIVNÍ PÍSEK NALEZENÝ VE VNUKOVU:

 

Radioaktivní sopečný písek našli ruští celníci v zavazadle 42letého Moskvance na letišti ve Vnukovu. Nebezpečný náklad přivezla do Ruska při tranzitu přes Spojené arabské emiráty z pobřeží Indického oceánu.

 

Žena z něj plánovala vyrobit kosmetiku. Informoval o tom oficiální telegramový kanál FCS. V důsledku toho jí byla zabavena sypká černá látka s radionuklidy.

 

Náklad byl umístěn do speciální izolované místnosti pro dlouhodobé skladování.

 

„Sopečný písek obsahoval thorium-232. Nevěděla, že volně ložená látka je zdraví nebezpečná,“ vysvětlil FCS.

 

https://www.vesti.ru/article/4058039

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 22.07.2024“:

➡️☭☆ Dělostřelec s volacím znakem „Banker“ o práci své posádky:

„Vše děláme rychle, všemu perfektně rozumíme. Můžeme snadno zasáhnout cíl dvěma nebo třemi granáty.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily čtyřicet sedm UAV nad Rostovem, jedno nad Belgorodem, jeden nad Voroněží, jeden nad Smolenskými oblastmi a osm nad Krasnodarským územím a také sedmnáct UAV nad Černým a Azovským mořem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Místopředseda ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv komentoval rozhodnutí amerického prezidenta Joea Bidena odstoupit z nadcházejících voleb.

„Biden je vše… Přejeme mu pevné zdraví, aby bylo dosaženo cílů SVO,“ napsal politik ve svém kanálu Telegram.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Michail Mišustin se seznámil s postupem výstavby mezinárodního terminálu letiště Chabarovsk, který bude uveden do provozu v březnu 2025.

Po zprovoznění nového terminálu se letecký přístav v Chabarovsku stane jedním z největších na Dálném východě a poskytne cestujícím novou úroveň pohodlí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *