, ,

22.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉KDO JE V ČESKU NEJVĚTŠÍ PRO-RUSKOU SCÉNOU A SPOLUFINANCUJE RUSKOU VÁLKU?

22.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: KDO JE V ČESKU NEJVĚTŠÍ PRO-RUSKOU SCÉNOU A SPOLUFINANCUJE RUSKOU VÁLKU?

 

❤️ „Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká.“ Miroslav Horníček

 

📌💉🎚️ 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21. července 2024: SLYŠENÍ S CENZORY V USA:

UMLČOVALI NEJLEPŠÍ ODBORNÍK NE CELÉM SVĚTĚ

 

Všichni půjdou k soudům a budou odsouzení za to, že si hráli na specialisty, zavřeli lidi do Lockdownu a donucovali národ pod různými vyhrůžkami k očkování neověřenými, bez příslušných informačních letáku, zabodáváním takzvanými očkovacími látkami, plné různých chemikálii, 87. druhů, a tím zabíjeli lidi, na pokyn USA, WHO, EU a Ursula von den Leyen k depopulaci národů na celém světě!!! Totálně ignorovali názory odborníku, naopak, hnali je k soudům, dělali z nich politické dezinformátory a na výstrahu ostatním, zavírali do vězení!!! „Kdo druhému jámu kope, sám do ní spadne!!!“

 

https://www.facebook.com/reel/561605225916398

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ STÍHAČKY HONILY AMERICKÉ STRATEGICKÉ BOMBARDÉRY PO POKUSU O VSTUP DO VZDUŠNÉHO PROSTORU RUSKA.

 

https://youtu.be/sT44c79wLss?si=ILCFm7jfVAMstK35

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.07.2024, TN zprávy, Roman Kirsch: KDO JE V ČESKU NEJVĚTŠÍ PRO-RUSKOU SCÉNOU A SPOLUFINANCUJE RUSKOU VÁLKU?

 

Kdopak je tady největší prokremelský trol a proruská scéna v České republice?

No přeci Fialova vláda spolufinancuje Rusko válku na Ukrajině. Pěkně v tajnosti začala dovážet ropu a plyn ve zvýšeném množství v listopadu 2023. Kdo neadoruje pětidemolici. Vondra nás tady nazval „užitečnými idioty Putina“, ale sám je přitom idiotem a neužitečným členem strany, která tady spolufinancuje Ruskou válku na Ukrajině a on si smrad prošpekovanej, propocenej, dovolí tohle říct opozici a většině občanům???!!!

Tady od experta Vladimíra Pikory, ekonom CFG to máte potvrzené!!! 😨👎😨👎😨

 

https://youtu.be/HraVFIAnE1k?si=MCkDR2WZTA8HOZdB

 

 

📌21. července 2024: 🤡 ZELENSKYJ V ROZHOVORU PRO BBC PROHLÁSIL, ŽE JE PŘIPRAVEN S PUTINEM JEDNAT:

 

„Můžeme se pokusit ukončit horkou fázi konfliktu do konce roku. To neznamená, že je nutné vzít si silou zpět všechna území. Pokud bude na druhém mírovém summitu připraven plán, pokud bude Rusko ochotno o tomto plánu jednat a vyjednávat, pak budeme připraveni jednat s představiteli Ruské federace. A je úplně jedno, jestli to bude Putin, nebo to nebude Putin. Budeme mluvit s těmi, kteří v Rusku o všem rozhodují.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27789

 

 

📌21. července 2024: ⚡️ BIDENA ZŘEJMĚ NAHRADÍ ČLENKA FAŠISTICKÉHO ZLOČINNÉHO USKUPENÍ HILLARY CLINTONOVÁ.

https://t.me/to_je_nas_svet/27790

 

 

📌21. července 2024: 😂 ZÁPADNÍ SANKCE SELHALY. PŘÍJMY Z PRODEJE ENERGETICKÝCH ZDROJŮ TVOŘÍ NEZBYTNÝ PŘÍSPĚVEK DO RUSKÉHO ROZPOČTU, – Foreign Policy

 

Navzdory bezprecedentním západním sankcím má Rusko stále obrovské příjmy z prodeje energetických zdrojů. Ruský export ropy, plynu a uhlí nebyl prakticky ovlivněn a rychle se přeorientoval na největší trhy v Asii, zejména Čínu a Indii, posteskli si v americkém žurnálu Foreign Policy

https://t.me/to_je_nas_svet/27791

 

 

📌21. července 2024: PODÍVÁME-LI SE A VŠECHNY GRAFY ZNÁZORŇUJÍCÍ ,“ÚSPĚCHY“ VLÁDY PETRA FIALY A PĚTIKOALICE, PTÁME SE, KDE BEROU TU DRZOST TVÁŘIT SE, JAKO ŽE SE JIM DAŘÍ VRÁTIT ČESKOU REPUBLIKU ZPĚT MEZI HOSPODÁŘSKY VYSPĚLÉ STÁTY.

 

JISTĚ, CELÁ EVROPA STAGNUJE, ALE MY SE STÁLE VÍCE PROPADÁME.

 

👉K totálnímu kolapsu chybí už jen přijmout euro, na což extrémně tlačí pro změnu Petr Pavel. Máme nejdražší elektřinu, nejvýraznější pokles průmyslové výroby, jako jediní zůstáváme za předcovidovými statistikami bez perspektivy návratu na původní čísla. Rekordní inflace byla zkrocena na nerekordní, ovšem stále dostatečně vysokou. Nejhorší vládě to nestačí, takže přibyla drsná cenzura sociálních sítí, proti které nikdo nezasahuje, protože vládě de facto vyhovuje. Nenávistné projevy, jsou-li v souladu s liberální morálkou a protiruskou nenávistí, nikomu nevadí, naopak nepříjemná pravda je kontrolována a mazána. Při součtu všech těchto ukazatelů, které rozhodně navíc nejsou všechny, marně přemýšlíme o tom, kdo tu ve skutečnosti seje vítr a měl by tedy sklízet bouři.

 

👉Jindřich Kulhavý: Jednoduchá Markéta opět zaperlila, když v podstatě jednoduchým způsobem zhodnotila pokus o atentát na Donalda Trumpa. Grafické znázornění incidentu ukázalo na jednoznačný záměr a jen náhodou a díky pohybu hlavou v okamžiku výstřelu nedošlo k tragédii. Střelec nebyl takový nýmand, jak se snažili tvrdit a skutečně jen náhoda napomohla udržet republikánského kandidáta při životu i v dalším boji o post prezidenta USA.

 

👉Pekarová Adamová se projevila jako kovaný liberál. Místo šoku ze způsobu odstranění konkurence Demokratů připomněla staré přísloví – Kdo seje vítr, sklízí bouři. Opět moc nevážila svá slova. Protože tím, kdo seje u nás vítr, je celá Pětikoalice na jejímž vedení se spolupodílí. I přes minoritní zájem voličů o její stranu. A ten zbytek, který zůstal Top 09 nakloněný (jinak by Niedermayer nemohl škodit České republice další volební období v Evropském parlamentu), je pravděpodobně buď nostalgicky oddaný původním zakladatelům Topky, nebo má sníženou schopnost vnímání. Jinak si nelze vysvětlit, že se Pekarová Adamová uhnízděná v čele poslanecké Sněmovny i Pětikoalice nadále může k něčemu takto vyjadřovat.

👺Bezcenná, neoblíbená, hloupá služka Západu, arogantní a maximálně tak tiše závidící popularitu Donalda Trumpa. Tak ji vnímá velká část národa. Jí ale vůbec nedochází, jak nicotnou i přes imaginární význam své funkce v celosvětovém či evropském kontextu ona je.

 

👉Mezitím se spolupodílí na devastaci České republiky. Vláda prochází procesem schvalování dalšího směřování Green shitu u nás a první reakce na papežský přístup k dalšímu ožebračování obyvatelstva pomocí speciálních vysokých daní ukrytých za tzv. emisní povolenky jsou pro vládu o mnohém vypovídající. V zajímavém mediálním klinči se střetli ekonomové provládní Křeček a odpůrkyně celého zeleného šílenství Šichtařová. Kdo tento duel na Prima CNN viděl, a má zároveň v hlavě mozek, musel zaznamenat jednu věc. Křeček tvrdě zastávající myšlenkové pochody premiéra Fialy, který si ho, mimo jiné, také platí, nakonec přiznal, že není spokojen s životem plným regulací, dotací a nařízení. Sice dodal, že je to třeba kvůli přechodu na zelené energie, ale ne úplně tak způsobem, kterým se to dělá. Šichtařová ho několikrát chytila při lži a manipulaci, proti čemuž Křeček kontroval tím, že by nechtěl žít ve světě plném negací, ve kterém se Šichtařová nachází. Jenže fakta jsou jasná a pro vládu i přes snahu uplacených ekonomů doslova tragická. A to ještě neprohovořila profesorka Švihlíková, jejíž argumenty by vládu utopily úplně.

 

👉Podíváme li se a všechny grafy znázorňující ,,úspěchy“ vlády Petra Fialy a Pětikoalice, ptáme se, KDE BEROU TU DRZOST tvářit se, jako že se jim daří vrátit Českou republiku zpět mezi hospodářsky vyspělé státy. JISTĚ, CELÁ EVROPA STAGNUJE, ALE MY SE STÁLE VÍCE PROPADÁME. K totálnímu kolapsu chybí už jen přijmout euro, na což extrémně tlačí pro změnu 👺Petr Pavel. Máme nejdražší elektřinu, nejvýraznější pokles průmyslové výroby, jako jediní zůstáváme za předcovidovými statistikami bez perspektivy návratu na původní čísla. Rekordní inflace byla zkrocena na nerekordní, ovšem stále dostatečně vysokou. NEJHORŠÍ VLÁDĚ TO NESTAČÍ, TAKŽE PŘIBYLA DRSNÁ CENZURA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ, PROTI KTERÉ NIKDO NEZASAHUJE, PROTOŽE VLÁDĚ DE FACTO VYHOVUJE. Nenávistné projevy, jsou li v souladu s liberální morálkou a protiruskou nenávistí, nikomu nevadí, naopak nepříjemná pravda je kontrolována a mazána. Při součtu všech těchto ukazatelů, které rozhodně navíc nejsou všechny, marně přemýšlíme o tom, kdo tu ve skutečnosti seje vítr a měl by tedy sklízet bouři.

 

👉 POKUD BYCHOM VZALI SLOVA PEKAROVÉ ADAMOVÉ VÁŽNĚ A POROVNALI JE S TÍM, CO SVĚTU PROVÁDÍ TRUMP A JAK ŠKODÍ OBČANŮM ONA A ČESKÁ VLÁDA, MUSELA BY STÁT CELÁ TATO SKVADRA PŘED POPRAVČÍ ČETOU BEZ MOŽNOSTI MINUTÍ SE CÍLEM.

Naše generace narozená kolem roku 1968 a v období normalizace má v sobě schopnost bouřit se, ovšem nemá blízko k násilnému řešení, věří ještě v demokracii, navíc je výrazně nejednotná. Starší už tu sílu nemají a mladší zase nepoznali socialismus, takže se do obdoby něčeho podobného, jen místo rudého je to zelené, pouští naivně po hlavě.  A tak mohou být současné pseudoelity klidné a spoléhat se na beztrestnost ((Zatím!!!)). Lidí vzít obrazně do ruky cepy je bohužel málo, zbraně jsou démonizované, takže občané vlastnící je většinou po nich nejsou schopni sáhnout ani při vlastním ohrožení. VĚTŠINA NA SOBĚ NECHÁVÁ ŠTÍPAT DŘÍVÍ, NEVADÍ JIM OKRÁDÁNÍ STÁTEM A BOHUŽEL ANI MEDIÁLNÍ MANIPULACE. ABSOLUTNĚ SE NECHAJÍ OŽEBRAČIT A LIDÉ TYPU FIALY ČI PEKAROVÉ ADAMOVÉ JSOU V KLIDIU A ŽIJÍ SI NAD POMĚRY. ZA NAŠE. A skoro se zdá, že i napořád.

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/kdo-seje-vitr-/

 

 

📌🕷21. července 2024: TN CZ, LUKÁŠ lOSLEBEN: ČERNÉ VDOVY U BALTU. NA SEVERU POLSKA SE OBJEVILI JEDOVATÍ PAVOUCI Z AMERIKY:

 

V přístavu v polském Gdaňsku byli v jedné z lodí, které připluly ze Spojených států amerických, nalezeni jedovatí pavouci. S největší pravděpodobností se jednalo o černé vdovy.

 

Na žádost pohraničního inspektora provedla odborná firma na lodi dezinsekci. „Proces pokryl celou loď, stejně jako nábřeží a okolní oblasti. Poté jsme vše pečlivě zkontrolovali, přičemž další pavouky jsme už nenalezli,“ citoval pak Zawadzkého portál Gazeta.

Radio ZET uvádí, že se nejednalo o první případ, kdy se černé vdovy v gdaňském přístavu objevily. K podobnému incidentu došlo již před 12 lety, kdy celníci našli pavouky při kontrole kontejneru s auty. Loď tehdy do Polska přijela taktéž ze Spojených států.

 

Černá vdova je rozšířená zejména v Severní Americe. Vyskytuje se ale i v Austrálii či na jihu Asie. Její jed může být pro člověka nebezpečný, málokdy je však smrtelný. Po jejím kousnutí přicházejí návaly bolesti, křeče, zvýšený tlak, nevolnost a nechutenství. Také může dojít k nepříjemným psychickým projevům, a to zejména silnému pocitu strachu.

 

Černá vdova je rozšířená zejména v Severní Americe. Vyskytuje se ale i v Austrálii či na jihu Asie. Její jed může být pro člověka nebezpečný, málokdy je však smrtelný. Po jejím kousnutí přicházejí návaly bolesti, křeče, zvýšený tlak, nevolnost a nechutenství. Také může dojít k nepříjemným psychickým projevům, a to zejména silnému pocitu strachu.

 

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/565444-cerne-vdovy-u-baltu-na-severu-polska-se-objevili-jedovati-pavouci-z-ameriky

Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/565444-cerne-vdovy-u-baltu-na-severu-polska-se-objevili-jedovati-pavouci-z-ameriky?campaignsrc=tn_clipboard

 

 

📌21. července 2024, echo24.cz: JOE BIDEN VZDÁVÁ BOJ O BÍLÝ DŮM: „TLAK BYL PROSTĚ PŘÍLIŠ VELKÝ!“

 

Americký prezident Joe Biden (81) vzdává boj o Bílý dům. Oznámil to v neděli na síti X. Kromě zprávy na jeho osobním účtu X, který používá pro volební kampaň, nebylo původně žádné další oficiální prohlášení prostřednictvím jiného kanálu, uvedl deník Bild. Až později se objevil Bidenův dopis. Biden je první prezident USA od roku 1968, který nebude obhajovat mandát. Podle Donalda Trumpa tak padá „jako zdaleka nejhorší prezident v historii naší země“.

 

— Joe Biden (@JoeBiden) July 21, 2024

„Bylo to největší ctí mého života být vaším prezidentem. A ačkoliv bylo mým záměrem usilovat o znovuzvolení, věřím, že je v nejlepším zájmu mé strany a země, abych odstoupil a po zbytek svého funkčního období se soustředil pouze na plnění svých povinností jako prezident,“ napsal Biden s tím, že další podrobnosti ke svému rozhodnutí oznámí v nejbližší době. Pravost dopisu později potvrdil i Bílý dům.

 

Bezprecedentní oznámení přišlo v době, kdy stále větší počet demokratických zákonodárců začal veřejně vyzývat Bidena, aby odstoupil, a vedení strany se údajně angažovalo ve snaze přesvědčit Bidena, že v listopadových volbách proti bývalému prezidentu Trumpovi nemá šanci vyhrát.   Podle serveru Politico však Bidenův krok zaskočil i vysoce postavené pracovníky kampaně či Bílého domu, kteří ještě do dnešního odpoledne trvali na tom, že současný prezident v kampani pokračuje. „Všichni jsme se to dozvěděli z jeho tweetu, nikdo nechápe, co se děje,“ cituje server anonymně jednoho ze zástupců Demokratické strany.

 

Biden dále poděkoval za dosavadní spolupráci viceprezidentce Kamale Harrisové, nejprve ji ani nikoho jiného výslovně nepodpořil jako příštího demokratického kandidáta na prezidentskou funkci. Následně se v dalším příspěvku za Harrisovou postavil, aby kandidovala místo něho. Píšeme o tom zde.    V telefonickém hovoru se CNN minut poté, co prezident Joe Biden oznámil svůj odchod z prezidentského klání v roce 2024, bývalý prezident Donald Trump popsal, že Biden padá „jako zdaleka nejhorší prezident v historii naší země“. I když není jasné, kdo bude kandidátem demokratů, Trump řekl, že si myslí, že viceprezidentku Kamalu Harrisovou lze porazit snáze, než by bylo Bidena.

 

„Podvodný Joe Biden nebyl způsobilý kandidovat na prezidenta a rozhodně není způsobilý zastávat úřad – a nikdy nebyl!,“ napsal Trump na své sociální síti Truth Social.

 

https://echo24.cz/a/Hsu54/svet-zpravy-biden-vzdava-boj-o-bily-dum

 

 

📌21. července 2024: ♨️ DONALD TRUMP SE VYJÁDŘIL K ODSTOUPENÍ JOEA BIDENA Z VOLEB.

V prohlášení pro CNN uvedl, že čeká na demokratickou nominaci viceprezidentky Kamaly Harrisové. Poznamenal, že ji „bude snazší porazit než Bidena“.

Samotného Bidena označil za „nejhoršího prezidenta v dějinách naší země“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27797

 

 

📌21. července 2024: ⚡️ BIDEN PODPOŘIL KAMALU HARRISOVOU JAKO KANDIDÁTKU DEMOKRATICKÉ STRANY PRO PREZIDENTSKÉ VOLBY V USA.

Žádné oficiální rozhodnutí zatím nepadlo.

https://t.me/to_je_nas_svet/27798

 

 

📌21. července 2024: 🇷🇺 PRIORITOU RUSKÉ FEDERACE JE DOSAŽENÍ CÍLŮ SVO, NIKOLIV VÝSLEDKŮ VOLEB V USA, DO VOLEB ZBÝVAJÍ JEŠTĚ 4 MĚSÍCE, MUSÍME DÁVAT POZOR A SLEDOVAT, CO SE BUDE DÍT DÁL – Dmitrij Peskov

https://t.me/to_je_nas_svet/27799

 

 

📌21. července 2024: ☝️ ELON MUSK: MINULÝ TÝDEN JSEM SLYŠEL, ŽE PŘESNĚ V TENTO ČAS A K TOMUTO DATU ODSTOUPÍ. VE WASHINGTONU SE TO HODNĚ ŠÍŘILO.

Skuteční mocní opouštějí starou loutku ve prospěch někoho, kdo má větší šanci oblbnout veřejnost.

Trumpa se bojí, protože to není loutka.

https://t.me/to_je_nas_svet/27801

 

 

📌21. července 2024: ⚡️ SÍŤ SI VZPOMNĚLA NA PŘEDPOVĚĎ VLADIMIRA ŽIRINOVSKÉHO, KTEROU UČINIL KRÁTCE PŘED SVOU SMRTÍ: „V ROCE 2024 SE V AMERICE ŽÁDNÉ VOLBY KONAT NEBUDOU. PROTOŽE AMERIKA NEBUDE“

https://t.me/to_je_nas_svet/27802

 

 

📌21. července 2024: 🇺🇸 KAMALA HARRISOVÁ OZNÁMILA, ŽE BUDE KANDIDOVAT NA PREZIDENTKU SPOJENÝCH STÁTŮ, INFORMOVAL DENÍK THE NEW YORK TIMES.

Poznamenala, že se chystá získat nominaci Demokratické strany, a poděkovala Bidenovi za podporu.

((Je to chlap, nebo žena???))

https://t.me/to_je_nas_svet/27804

 

 

📌21. července 2024: ♨️ BÝVALÝ AMERICKÝ PREZIDENT BARACK OBAMA SE ZDRŽEL PODPORY KANDIDATURY KAMALY HARRISOVÉ.

Zároveň vyjádřil přesvědčení, že Demokratická strana „dokáže zorganizovat proces, z něhož vzejde vynikající kandidát“.

((Ten raději ať zaleze hluboko pod zem“))

https://t.me/to_je_nas_svet/27805

 

 

📌21. července 2024, 18:29, ZELENSKYJ: POKUD SE KONFLIKT PROTÁHNE, BUDEME MUSET HLEDAT ŘEŠENÍ OTÁZKY LEGITIMITY:

 

Volodymyr Zelenskyj v rozhovoru pro britskou korporaci BBC připustil, že pokud se ozbrojený konflikt v zemi protáhne, bude muset najít „to či ono“ řešení, aby zajistil legitimitu vlády.😂

 

Řekl, že ještě neví, co to je, a „je to těžké“, protože tato otázka je v ústavě Ukrajiny.

 

„Ústava se během války nezmění, ve válečném stavu není možné uspořádat volby,“ vysvětlil Zelenskyj.

 

Oficiálně Zelenského prezidentské pravomoci vypršely po 20. květnu. Sám dříve řekl, že mu řeči o nemanželském původu nijak zvlášť nevadí.

 

https://www.vesti.ru/article/4057112

 

 

📌21. července 2024, 18:20: STÁTNÍ BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA GRUZIE VYSLÝCHÁ ŽOLDÁKY, KTEŘÍ SE VRÁTILI Z UKRAJINY:

 

Gruzínští vojáci jsou po návratu ze zóny rusko-ukrajinského konfliktu předvoláni k výslechu gruzínskou bezpečnostní službou. Mluvíme o žoldácích, kteří bojovali na straně Kyjeva.

 

Podle televizní společnosti Mtavari Arkhi se tentokrát dozvěděla o dalších dvou vojácích, kteří byli předvoláni k výslechu do Státní bezpečnostní služby Gruzie.

 

„Výslech Nadima Khmaladzeho a Vazhy Tsetsadzeho v případu „pokusu o státní převrat“ se bude konat za přítomnosti magistrátního soudce městského soudu v Tbilisi, protože se odmítli dostavit k SBG,“ hlásí televizní kanál. „Vojáci nemohou sdělit podrobnosti případu kvůli razítku ‚tajné‘.“

 

Tento průzkum není první pro ty, kteří se vracejí domů z válečné zóny mezi Ruskem a Ukrajinou. Den předtím podstoupila podobný zákrok podle televizní společnosti také Lasha Chigladze. Stalo se tak během vyšetřování trestního případu pokusu o státní převrat a nepokojů.

 

https://www.vesti.ru/article/4057141

 

 

📌21. července 2024, 18:53: SPORTOVCI BUDOU MOCI V OLYMPIJSKÉ VESNICI PÍT ALKOHOL:🙈

 

Vedoucí australské delegace Anna Mearsová oznámila, že sportovci budou moci v olympijské vesnici v Paříži pít alkohol. Organizátoři to nezakazují.

 

„Alkohol není ve vesnici zakázán, ale je lepší pořádat večírky na čerstvém vzduchu,“ citovala ji agentura TASS. „Sportovci musí respektovat nejen reprezentanty svého sportu, ale také celý australský olympijský tým.“

 

Mears poznamenal, že sportovci a jejich příbuzní by měli pamatovat na spoluhráče, kteří se potřebují v předvečer soutěžních dnů dostatečně vyspat.

 

Připomeňme, že letní olympijské hry 2024 začnou 26. července a skončí 11. srpna. Sportovci z Ruska se představí také na hlavní sportovní soutěži čtyřletého období. Celkem se olympijských her v Paříži zúčastní 15 sportovců přijatých v neutrálním statusu.

 

https://www.vesti.ru/article/4057118

 

 

📌21. července 2024, 18:02: HÚSIOVÉ TVRDÍ, ŽE JEJICH REAKCE NA IZRAELSKÝ ÚTOK NA HUDAJDÁ NEMÁ ŽÁDNÉ „ČERVENÉ ČÁRY„:

 

Mluvčí Houthiů Mohammed Abdessalam řekl, že reakce jemenského hnutí Ansar Allah na izraelské nálety na Hudajdá (v západním Jemenu) nemá žádné „červené čáry“. Řekl to ve vysílání televizního kanálu Al-Džazíra.

 

Mluvčí ozbrojených sil Houthiů Yahya Sara již dříve uvedl, že hnutí bude reagovat na nálety IDF a neopustí operace na podporu pásma Gazy.

 

Ráno 21. července byly podle Ansar Alláh provedeny útoky balistickými raketami na cíle v oblasti izraelského Ejlatu a americká loď Pumba byla napadena v Rudém moři.    Izraelské obranné síly (IDF) uvedly, že raketa země-země, která letěla do Izraele z Jemenu, byla zachycena a nevstoupila do země, hlásí RIA Novosti.

 

Podle hútijského ministerstva zdravotnictví bylo během izraelských náletů na Hudajdá zabito šest lidí a více než 80 jich bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4057003

 

 

📌21. července 2024, 19:33: IZRAELSKÁ ARMÁDA POSLALA PRVNÍCH TISÍC PŘEDVOLÁNÍ ULTRAORTODOXNÍM BRANCŮM:

 

Izraelské obranné síly (IDF) rozeslaly prvních tisíc předvolání brancům z ultraortodoxní komunity ve věku 18 až 26 let. Předtím byli po desetiletí osvobozeni od vojenské služby.

 

Podle deníku The Times of Israel byla předvolání zaslána mužům, kteří mají práci, řidičský průkaz nebo studují na univerzitách. To podle IDF naznačuje, že nejsou plně ponořeni do náboženské výchovy.

 

V příštích čtyřech týdnech se plánuje rozeslat tisícovku předvolání k této kategorii branců ještě dvakrát.

 

IDF vysvětlila, že toto rozhodnutí bylo učiněno v souvislosti s operačními potřebami armády a za účelem zajištění bezpečnosti státu.

 

Vlivní rabíni však vyzvali studenty náboženských vzdělávacích institucí (ješiv), aby ignorovali jakýkoli kontakt s Izraelskými obrannými silami.

 

Ortodoxní komunita v Bnej Braku, velké náboženské oblasti na východě Tel Avivu, zorganizovala protesty poté, co se objevila zpráva o odeslání předvolání, které skončily nepokoji a zadržením, píše RIA Novosti.

 

Izraelský ministr obrany Yoav Galant se již dříve vyslovil pro rozšíření branné povinnosti na ultraortodoxní Židy. Řekl také, že Hamás ztratil 60 % svých bojovníků zabitých a zraněných během operace IDF v pásmu Gazy.

 

https://www.vesti.ru/article/4057178

 

 

📌21. července 2024, 22:18: NESTLÉ KLAME LIDI UŽ 15 LET A PRODÁVÁ ŠPINAVOU VODU POD ROUŠKOU MINERÁLNÍ VODY:

 

Nestlé Waters se dostala do nepříjemného příběhu. Byla odsouzena za to, že dlouhá léta prodávala špinavou vodu pod rouškou minerální vody.

 

Výše zisku společnosti z těchto podvodů činila více než tři miliardy dolarů. Generální ředitelství pro hospodářskou soutěž, ochranu spotřebitele a boj proti podvodům provedlo studii a vydalo zprávu, že podvody se špinavou vodou v Nestlé probíhají od roku 2005 a možná od roku 1993.

 

Řeč je o značkách Contrex, Vittel a dalších, lahvovaných v pohoří Vogézy. Společnost se zabývala nelegální filtrací vody, kterou prodávala pod rouškou minerálu. Upravená voda byla přitom často kontaminována různými patogenními bakteriemi a heterotrofy. Někdy infekce dosáhla 85%.

 

RIA Novosti uvádí, že v podnicích Nestlé byla instalována speciální zařízení, která upravovala běžnou přírodní vodu ultrafialovým světlem, což zjevně nestačí k jejímu čištění. Kromě toho byly při výrobě použity mikrofiltry, jejichž použití může způsobit riziko kontaminace vody.

 

Nyní může Nestlé čelit pokutě až do výše 10 % obratu nebo 20 milionů eur.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4057248

 

 

📌21. července 2024, 21:15, JEVGENIJ PODDUBNY: NA CHARKOVSKÉM SMĚRU PROBÍHAJÍ TĚŽKÉ BOJE:

 

Rakety Iskander M zasadily skupinový úder na dva vojenské ešelony 41. brigády ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Barvenkovo v DLR. V důsledku náletů bylo zničeno více než 60 kusů techniky, včetně 14 obrněných vozidel. Záběry z kontroly objektivů natočil průzkumný dron Orlan-10.

 

Zástupci vojenské rozvědky Ukrajiny potvrdili ztrátu vesnice Pokrok ve směru Pokrovskij. Boje o osadu probíhají od konce dubna. Pod kontrolu naší armády se dostala železniční stanice, která byla kriticky důležitá pro zásobování nepřítele.

 

A den předtím ruská armáda okamžitě postoupila o 5 kilometrů ve směru Ugledar. Průlom byl pro ozbrojené síly Ukrajiny naprostým překvapením. Intenzita nepřátelských akcí zůstává extrémně vysoká. Jen za poslední den byla zasažena britská samohybná děla Statečné srdce, americké a britské houfnice M198, M777 a FH-70. Naše systémy protivzdušné obrany sestřelily dvě americké rakety ATACMS, čtyři rakety HIMARS a 74 ukrajinských dronů.

 

Jednotky Severní skupiny během dne odrazily tři nepřátelské protiútoky u Vovčansku, Starycji, Malého Prochody a Lipcy v Charkovské oblasti. Náš vojenský velitel Jevgenij Poddubnyj pracuje na tomto úseku fronty. Jevhen je na Donbasu od roku 2014 a v březnu 2022 jeho skupina spolu s výsadkáři jako první podnikla nucený pochod na letiště Hostomel.

 

Vypadá to jako obvyklá rutinní bojová práce dělostřelectva, ale bojovníci tohoto praporu se nazývají odstřelovači jak u pěchoty, tak u speciálních jednotek. Konvenční granáty zasahují, jako by v hlavni byla vysoce přesná munice.

 

Nepřítel prozradil polohu svých vlastních sil v Liptsy v době dodávky potravin. Do vesnice vjelo vysokou rychlostí auto formací kyjevského režimu, nepřátelští ozbrojenci za jízdy vyhazovali z auta zásoby. To je dost na to, aby průzkumníci pochopili, kam udeřit dělostřelectvem.

 

Nyní je to vždy takhle: nejnovější vojenský vývoj vedle metod, které byly použity během Velké vlastenecké války.

 

Fronta je téměř zamrzlá, ale zuřivá konfrontace pokračuje. Nepřítel za cenu vážných a citlivých ztrát neopouští pokusy o udržení stability v obraně. Stovky mrtvých a raněných každý den, ztráta západního vybavení. Navíc právě zde, v průběhu úspěšných akcí jednotek a pododdílů ruské armády, nepřítel ztrácí nejvycvičenější personál a nejmodernější západní techniku.

 

Takto vypadá uzavřený průzkumný a úderný okruh. Komunikační kanály s jednotkami, které jsou rozptýleny po celé frontě, elektronickou průzkumnou technikou a drony, a hlavně samozřejmě specialisty.

 

Testují se zde nejnovější technologie řízení boje a průzkumu. V reálných bojových podmínkách. A v těchto podmínkách nezapustí kořeny to, co je zbytečné, bezcenné.

 

Nepřítel u Charkova pokračuje v tvrdošíjném odporu a aktivně se snaží vnutit našim jednotkám nadcházející bitvy. Zachovává si schopnost přivádět zálohy do boje a pokračuje v teroristických útocích na frontová města, která se nacházejí v bezprostřední blízkosti frontové linie. Čím více neúspěchů na bojišti, tím více formací kyjevského režimu zasáhlo obytné oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4057212

 

 

📌21. července 2024, 20:51, ZELENSKYJ: KAŽDÝ DEN VIDÍM ZMĚNY, KTERÉ SE NEVYVÍJEJÍ POZITIVNÍM SMĚREM: 😂🙈

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj připustil, že situace na frontě pro ozbrojené síly Ukrajiny se stále zhoršuje.

 

„Vím, kolik je ztrát ukrajinské armády, vím, kolik lidí ztrácíme každý den… Vidím tyto změny každý den a nejsou pozitivní, nezmenšují se,“ řekl Zelenskyj v rozhovoru pro jeden z britských televizních kanálů. Výňatek z něj cituje RIA Novosti.

 

Důstojník amerických ozbrojených sil ve výslužbě Daniel Davis již dříve označil situaci ozbrojených sil Ukrajiny na frontě za zoufalou.

 

Předpověděl, že po nějaké době se ukrajinská armáda začne rozpadat, lidé budou umírat ve větším počtu, počet zničených měst a ztracených území poroste.

 

Zelenskyj však nechce dělat to, co je v současné situaci nezbytné, zdůraznil Davis.

 

V posledních měsících se ztráty ukrajinské armády mnohonásobně zvýšily. Podle Ministerstva obrany Ruské federace jen za poslední den ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 1700 lidí a za poslední týden více než 13 tisíc.

 

https://www.vesti.ru/article/4057231

 

 

📌21. července 2024, 22:07: PESKOV O BIDENOVĚ ROZHODNUTÍ: MUSÍME BÝT TRPĚLIVÍ A SLEDOVAT, CO SE BUDE DÍT DÁL:

 

Kreml komentoval rozhodnutí amerického prezidenta Josepha Bidena odstoupit z volebního klání.

 

Podle tiskového tajemníka prezidenta Ruské federace Dmitrije Peskova zbývají do voleb ještě čtyři měsíce, a to je dlouhá doba, během které se toho může hodně změnit.

 

„Musíme být trpěliví a bedlivě sledovat, co se bude dít dál. Prioritou je pro nás dosažení cílů speciální vojenské operace,“ řekl Peskov.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve řekl, že Joseph Biden je pro naši zemi preferovanějším kandidátem, protože je předvídatelným politikem.

 

https://www.vesti.ru/article/4057237

 

 

📌21. července 2024, 23:57: UKRAJINSKÁ POLICIE PÁTRÁ PO VRAHOVI BÝVALÉ POSLANKYNĚ NEJVYŠŠÍ RADY IRINY FARIONOVÉ:

 

Ministerstvo vnitra Ukrajiny pátrá po možném vrahovi bývalé poslankyně Nejvyšší rady Iriny Farionové. Informace se objevila na telegramovém kanálu ministerstva.

 

Popis: věk – asi 20 let, výška – 170-180 cm, hubená postava. Podle strážců zákona měl vrah v době činu na hlavě panamský klobouk a červené rukavice.

 

Ministerstvo vnitra Ukrajiny zveřejnilo fotografie údajného zločince. I když již dříve bylo oznámeno, že na místě vraždy Fariona nefungovaly některé kamery. Žádáme občany, aby zavolali policii, pokud mají informace o tom, kde se zločinec nachází. Ukrajinská média již dříve informovala, že vrah čekal na Irinu Farionovou poblíž jejího domu a zastřelil ji, když vyšla ven.

 

Letos 19. července útočník střílel na bývalou poslankyni Rady Irinu Farionovou poblíž jejího domu ve Lvově, připomíná TASS. Žena byla převezena do nemocnice, ale později svým zraněním podlehla. V souvislosti s incidentem bylo zahájeno trestní řízení. Policie po údajném zločinci pátrá.

 

https://www.vesti.ru/article/4057260

 

 

📌21. července 2024, 23:20: HARRISOVÁ UVEDLA, ŽE BUDE USILOVAT O NOMINACI JAKO KANDIDÁTKA NA PREZIDENTKU SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

Americká viceprezidentka Kamala Harrisová uvedla, že bude usilovat o nominaci Demokratické strany v listopadových prezidentských volbách.

 

„Je pro mě ctí získat podporu od prezidenta a mám v úmyslu získat toto právo a dosáhnout nominace jako kandidátka,“ citovala Harrisovou agentura TASS.

 

Americký prezident Joe Biden v neděli oznámil, že nebude zvolen na druhé funkční období. Americký vůdce podpořil kandidaturu své viceprezidentky Kamaly Harrisové. Donald Trump, který se účastní volební kampaně, komentoval Bidenovo odstoupení z voleb. Oznámil zlepšení své pozice v závodě.

 

https://www.vesti.ru/article/4057258

 

 

📌22. července 2024, 0:50, Vjačeslav Volodin: STÁTNÍ DUMA RUSKA BUDE POKRAČOVAT V ROZVÍJENÍ VZTAHŮ S KUBOU:

 

Státní duma Ruské federace bude i nadále podporovat spolupráci s Kubánskou republikou v různých oblastech, uvedl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin.

 

Během setkání s předsedou Národního shromáždění lidové moci a Státní rady republiky Estebanem Lazo Hernandezem Volodin poznamenal, že vztahy mezi Ruskem a Kubou jsou bezprecedentní.

 

„Úroveň nejvyššího vzájemného porozumění, přátelství, je pro nás velmi dobrým a pevným základem pro rozvoj vztahů mezi státy, pro řešení problémů, které naše země mají,“ citovala Volodina agentura RIA Novosti.

 

Předseda Státní dumy Ruska zdůraznil význam rozvoje obchodní, hospodářské a humanitární spolupráce mezi oběma zeměmi, jakož i realizace různých projektů v oblasti energetiky, zemědělství a cestovního ruchu.

 

„Naše přátelství bylo zkoušeno časem, po celá desetiletí… Musíme ji zachovat a předat dalším generacím,“ řekl Volodin.

 

Esteban Lazo Hernandez zdůraznil, že Komise pro spolupráci mezi Státní dumou a Národním shromážděním lidové moci Kuby je jedinečným a účinným formátem interakce. Hernandez poděkoval svým kolegům z Ruska za podporu a odsouzení blokády Kuby. Ostře kritizoval sankce uvalené Západem na Kubu a Ruskou federaci.

 

„Myslíme si, že Rusko a Kuba společně zvítězí a stanou se silnějšími, navzdory podmínkám, ve kterých se nachází celý svět,“ řekl Esteban Lazo Hernandez.

 

Vjačeslav Volodin pozval předsedu kubánského parlamentu na návštěvu Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4057240

 

 

📌22. července 2024, 0:57, BÍLÝ DŮM: BIDEN NEMÁ V ÚMYSLU OPUSTIT PREZIDENTSKÝ ÚŘAD SPOJENÝCH STÁTŮ PŘED PLÁNOVANÝM TERMÍNEM:

 

Americký prezident Joe Biden se nechystá předčasně rezignovat poté, co oznámil ukončení účasti ve volebním klání.

 

Podle agentury TASS, která cituje prohlášení tiskového mluvčího Bílého domu Andrewa Batese, plánuje americký vůdce „dokončit své funkční období“ na nejvyšším státním postu.

 

Biden již dříve uvedl, že nebude zvolen na druhé funkční období. Podpořil kandidaturu své viceprezidentky Kamaly Harrisové.

 

https://www.vesti.ru/article/4057262

 

 

📌22. července 2024, 2:46: MUSK NAZVAL HARRISOVOU „LOUTKOU“ SOROSE:

 

Americký podnikatel Elon Musk označil americkou viceprezidentku a novou kandidátku na prezidentku Bílého domu Kamalu Harrisovou za „loutku“ Alexandra Sorose, syna nechvalně známého finančníka George Sorose.

 

„Rád bych poděkoval Alexanderu Sorosovi za to, že nikoho nenechal pochybovat o tom, kdo bude jeho další loutkou,“ uvedl podnikatel na sociální síti X v komentáři k Sorosově fotografii s Harrisovou a vzkazu, že podporuje amerického viceprezidenta.

 

Rozhodnutí amerického prezidenta Joea Bidena nebýt zvolen na druhé funkční období lze podle podnikatele vysvětlit tím, že demokraté „prostě chtějí loutku, která bude fungovat lépe“, zatímco současná politická mašinérie zůstane zachována.

 

Poznamenal, že republikán Donald Trump se vyznačuje tím, že není loutkou ani jedné strany.

 

V neděli Biden oznámil, že se nebude ucházet o druhé funkční období. Americký vůdce také podpořil kandidaturu své viceprezidentky Kamaly Harrisové.

 

https://www.vesti.ru/article/4057267

 

 

📌22. července 2024, 1:52: ZELENSKYJ OZNÁMIL PŘÍCHOD SYSTÉMU PROTIVZDUŠNÉ OBRANY PATRIOT Z NĚMECKA NA UKRAJINU:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uvedl, že systém protivzdušné obrany Patriot dorazil do země z Německa.

 

„Dochází k posílení naší protivzdušné obrany. Německý Patriot dorazil na Ukrajinu. Chci za tento krok poděkovat Německu a Spojeným státům,“ uvedl ukrajinský vůdce ve videovzkazu zveřejněném na jeho kanálu Telegram.

 

Zmínil také, že Kyjev by rád získal více systémů protivzdušné obrany.

 

„Samozřejmě je před námi ještě hodně práce a to zdaleka není zaručená ochrana,“ zdůraznil Zelenskyj.

 

Ukrajinské úřady neustále vyzývají západní země, aby do Kyjeva převedly systémy protivzdušné obrany a rakety, trvají zejména na komplexech Patriot. Dříve chtěl Kyjev získat dalších 5-7 instalací, ale v dubnu Zelenskyj řekl, že je žádoucí, aby Ukrajina měla 25 systémů Patriot.

 

https://www.vesti.ru/article/4057160

 

 

📌22. července 2024, 3:16: VUČIĆ: ZÁPAD SE PŘIPRAVUJE NA PŘÍMÝ VOJENSKÝ KONFLIKT S RUSKEM:

 

V současné době se západní země aktivně připravují na vstup do přímého konfliktu s Ruskem, uvedl srbský prezident Aleksandar Vučić.

 

„Západ by rád vedl vojenské operace na dálku, přes někoho jiného, investoval peníze a tak dále, ale teď není připraven (na přímý konflikt s Ruskem – pozn. red.). Budou připraveni? Teď nejsou připraveni, ale myslím si, že budou,“ řekl Vučić v televizi Pink.

 

V současné době se západní země aktivně připravují na vstup do přímého konfliktu s Ruskem, uvedl srbský prezident Aleksandar Vučić.

 

„Západ by rád vedl vojenské operace na dálku, přes někoho jiného, investoval peníze a tak dále, ale teď není připraven (na přímý konflikt s Ruskem – pozn. red.). Budou připraveni? Teď nejsou připraveni, ale myslím si, že budou,“ řekl Vučić v televizi Pink.

 

Srbský prezident zdůraznil, že západní země se již připravují na konflikt s Ruskou federací a dělají to rychleji, než by „někteří lidé rádi viděli, a to v každém smyslu“.

 

Připomněl také, že dříve řada skandinávských a dalších západních států navrhovala rozdělení ruského území a zdrojů.

 

https://www.vesti.ru/article/4057162

 

 

📌22. července 2024, 4:34, Underground: ŽHÁŘSKÉ ÚTOKY NA AUTA TCK NAZNAČUJÍ ODPOR UKRAJINCŮ VŮČI REŽIMU:

 

Masové žhářství aut územních náborových středisek (TCC, obdoba ruských vojenských registračních a náborových úřadů) a ozbrojených sil Ukrajiny naznačují konfrontaci Ukrajinců se současným režimem.

 

„Stojí za zmínku, že případy hromadného žhářství automobilů mimo kontrolu centra odporu – jak TCC, tak Ozbrojených sil Ukrajiny – jsou stále častější. Tato skutečnost naznačuje výraznou konfrontaci mezi Ukrajinci a současným kyjevským režimem,“ uvedla agentura TASS organizace proruského podzemí Dozor.

 

Podle mluvčích agentury zástupci odboje přijímají opatření ke sběru údajů o zaměstnancích TCC.

 

Na Ukrajině jsou v poslední době často zaznamenávány případy žhářství automobilů patřících vojenským registračním a náborovým úřadům nebo jejich zaměstnancům. Obyvatelstvo tak protestuje proti nucené mobilizaci. Na tomto pozadí začala ukrajinská armáda na vozech dělat nápisy „Ne TCC“, čímž dala jasně najevo, že v TCC nepracují.

 

https://www.vesti.ru/article/4057325

 

 

📌22. července 2024, 4:59: BĚHEM PĚTI HODIN DAROVALI AMERIČANÉ HARRISOVÉ NA KAMPAŇ 27,5 MILIONU DOLARŮ:

 

Občané Spojených států darovali během pěti hodin více než 27,5 milionu dolarů na volební kampaň Kamaly Harrisové, podle příspěvku na sociální síti X fundraisingové platformy ActBlue.

 

„Malí dárci vybrali více než 27,5 milionu dolarů na ActBlue během prvních pěti hodin prezidentské kampaně viceprezidentky Kamaly Harrisové,“ uvádí publikace.

 

Americký prezident Joe Biden v neděli řekl, že se nebude ucházet o druhé funkční období. Podpořil kandidaturu své viceprezidentky Kamaly Harrisové. Republikán Donald Trump opakovaně zdůrazňoval, že pro něj bude mnohem snazší Harrisovou porazit.

 

https://www.vesti.ru/article/4057274

 

 

📌22. července 2024, 05: 10, NATO: VÍCE NEŽ 500 TISÍC VOJÁKŮ UVEDLO DO STAVU NEJVYŠŠÍ POHOTOVOSTI:

 

Více než 500 000 vojáků NATO je od roku 2014 ve stavu nejvyšší pohotovosti, uvedla mluvčí aliance Farah Dahlalláhová.

 

Podle ní prošlo NATO od roku 2014 největší transformací kolektivní obrany za celou generaci.

 

„Zavedli jsme nejkomplexnější obranné plány od studené války. V současné době je ve vysoké pohotovosti více než 500 tisíc vojáků,“ řekla CNN.

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg již dříve uvedl, že Severoatlantická aliance v současné době nevidí bezprostřední vojenskou hrozbu ze strany Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4057331

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 22.07.2024“:

➡️☭☆ V důsledku ostřelování vesnic v Chersonské oblasti byla zabita žena a další dva obyvatelé byli zraněni, uvedl Saldo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky děl M-46 skupiny sil „Sever“ zničily pevnosti, pozice, minomety a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil

Díky dělostřelecké podpoře dokončily útočné skupiny motostřeleckých jednotek skupiny vojsk Sever svůj bojový úkol – bašty ukrajinských ozbrojených sil se dostaly pod kontrolu ruského vojenského personálu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Volodin: Poslanci Státní dumy budou sledovat prezidentské volby ve Venezuele.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Burjatsku, na federální dálnici, byl odplaven vstup na most spojující několik osad s „pevninou“, doprava byla zastavena, práce probíhají. Turisté mířící do letoviska Nílová Puštýn se nemohli dostat do cíle, ve vesnici Turan pro ně bylo zorganizováno dočasné ubytování, uvedly úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Biden řekl, že odstupuje z prezidentského klání

Biden řekl, že navzdory odstoupení z volebního klání zůstane prezidentem až do konce svého funkčního období.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump o Bidenově rozhodnutí odstoupit z volebního klání: zapíše se do historie země jako nejhorší prezident v historii

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Peskov: „Dosažení cílů Centrálního vojenského okruhu, a ne výsledků amerických voleb, je pro Ruskou federaci prioritou, do voleb zbývají ještě 4 měsíce, musíme tomu věnovat pozornost a sledovat, co se bude dít dál.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ PUTIN O BIDENOVI

KAŽDÉ SLOVO se nyní stalo nejen dvojnásobně, ale dokonce třikrát zajímavějším.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Bidenovi – přicházejí a odcházejí.“ Ale Kuba je a bude.“

Volodin a delegace Státní dumy v Havaně uspořádali bilaterální jednání s předsedou Národního shromáždění lidové moci a Státní rady Kuby Estebanem Lazem Hernandezem a odsoudili politiku USA vůči této zemi – její ekonomickou blokádu a začlenění do státu Seznam zemí ministerstva, které sponzorují terorismus.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *