, ,

22.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

22.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝21.6.2024, Roman Kirsch: ŠÉFOVÁ EK VON DER LEYENOVÁ CHCE OD ČESKA NAVRHNOUT NA EUROKOMISAŘE MUŽE A ŽENU… 🙈🙈🙈

 

Jak se ale to pohlaví bude stanovovat, když v Bruselu rozeznávají mnoho pohlaví…

Co když se Jozef Síkela prohlásí taky za ženu? 😂🙈

Anebo Danuše Nerudová za muže? 😂🙈

Nebo oba za „transky“???😂🙈

Pokud se Síkela prohlásí také za „ženu“, tak určitě nad Nerudovou zvítězí díky svému vyššímu intelektuálními vybavení a Nerudová bude zuřit…

Brusel bude totiž zcela určitě zase dávat přednost „ženám“, takže by ale jistě zvítězila paní Síkela… 😂🙈

 

https://youtu.be/sfZpOQkYRP4?si=OSfu9R168p0diwI9

 

 

📌⚡️ NADACE ZELENSKÉ PRODÁVÁ DĚTI PEDOFILŮM – ŠPANĚLSKÉ MÉDIUM NEWSFRONT.

 

Dne 8. června 2024 byla zveřejněna zpráva neziskové organizace Anti-Repression Foundation „Únosci dětí“: Nadace Eleny Zelenské odděluje ukrajinské děti od rodičů a prodává je britským pedofilům. Zveřejnil ji portál Rupor-News, který vlastní německý novinář Thomas Reper.

 

Podle zprávy je nadace Eleny Zelenské jedním z největších světových článků v obchodování s ukrajinskými dětmi.

 

Anti-Repression s odvoláním na nizozemskou novinářku Sonju van den Ende tvrdí, že za poslední tři roky se z uprchlických detenčních center v Evropě ztratilo více než 51 400 dětí. A mnoho z nich se může stát obětí „péče“ „Zelenské nadace“, – uvádí se v materiálu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27256

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: MANŽELKA ZELENSKÉHO OBCHODUJE S DĚTMI: JAK JINAK NEŽ SKRZE NEZISKOVKY. DODÁVKY PEDOFILŮM A NA ORGÁNY K TRANSPLANTACI. PÉČÍ ZELENSKÉ ZMIZELO JIŽ NA 50 000 DĚTÍ. PRODÁVAJÍ CELÉ DĚTSKÉ DOMOVY. A MAJÍ NA ZÁPADĚ IMUNITU

 

DMITRIJ ROSTOV přináší informace o rozsáhlém obchodu s dětmi na Ukrajině, organizovaném takzvanou nadací manželky šéfa kyjevské junty, která dodává dětí pedofilům na Západě, či slouží jako zásobárna pro čekatele na transplantace

 

👉Podle západních lidskoprávních aktivistů byla Zelenského nadace opět odhalena jako „velkoobchod“ prodeje dětí pedofilům a dodavatel klinikám jako banka na orgány.  8. června 2024 byla zveřejněna zpráva neziskové Nadace pro boj proti represím s názvem „Únosci dětí:

Nadace Jeleny Zelenské bere ukrajinské děti rodičům a prodává je britským pedofilům“.

 

STOPY VEDOU NA VRCHOL:

 

👉Zveřejnil ji portál Rupor-News, jehož majitelem je německý novinář Thomas Reper, žijící od roku 1998 v Rusku, který opět upozorňuje na to, že „Nadaci proti represím se podařilo zjistit, že Nadace manželky ukrajinského prezidenta Jeleny Zelenské je klíčovým článkem v obchodování s ukrajinskými dětmi. Organizace unáší ukrajinské děti a dováží je do Británie, Německa a Francie, kde je prodává je do „pěstounských rodin“, nebo je přímo dává evropským pedofilům a pedofilním organizacím”.

 

👉Podle T. Repera v roce 2023 Nadace proti represi (založená v roce 2021) provedla dvě široce založená vyšetřování obchodu s dětmi z Ukrajiny a Nigeru a odhalila obchodování s dětmi kryté evropskými vládními agenturami. Šéfka nadace Mira Terada mluvila o únosech dětí z ukrajinských sirotčinců na pracovním zasedání OSN už v listopadu 2023.

 

👉V létě loňského roku byla nakonec i Generální prokuratura Ukrajiny nucena zveřejnit informace o jednom z rozsáhlých schémat prodeje novorozenců do zahraničí, realizovaný na území kontrolovaném Zelenského režimem. Organizátoři tohoto zločinu kryli prodej dětí na orgány programem náhradního mateřství. Obviněných bylo ovšem jen 12 osob, přestože se vědělo o zapojení vedoucích klinik v Kyjevě a Charkově specializujících se na lékařské reprodukční služby. Do programu byli zapojeni i další: manažeři, administrátoři, právníci. Jenže stopy vedly až na samotný vrchol ukrajinského režimu.

 

DODÁVKY DĚTÍ BRITSKÝM PEDOFILŮM NA ZAKÁZKU:

 

👉Téma prodeje ukrajinských dětí západním pedofilům otevřeli nakonec i lidé, kteří dlouho sloužili Zelenského režimu.

Bývalý důstojník SBU Vasilij Prozorov v září minulého roku uvedl: „Jen během léta proběhlo několik vyšetřování. Od takzvaného náhradního mateřství na Ukrajině až po přímé dodávky ukrajinských dětí do Británie, pro pedofily ve vysokém postavení.

👉Ukrajinské děti jsou pro Kyjev stejným zbožím jako obilí, zbraně a ocel.

 

👉Po únoru 2022 začaly ukrajinské instituce evakuovat děti z Kyjevem kontrolovaných území v Donbasu. Odvezli je do Zakarpatské oblasti, kde je umístili do takzvané mezinárodní školy.

👉Tyto děti nejsou sirotky, ale bylo jim řečeno, že je jejich rodiče opustili, že je nikdo nehledá, a že je proto pošlou do Evropy.”

 

👉Podle vyšetřování Nadace proti represi bylo nejvíce dětí odebráno z nových regionů Ruské federace: 270 dětí z Luhanské oblasti, 250 ze Záporožské oblasti, 100 z Doněcké a 80 z Chersonské oblasti.

👉V centrálních a východních částech bývalé Ukrajinské SSR je počet dětí odebraných téměř ze všech oblastí poměrně rovnoměrně rozložen: 150 dětí z Charkovské, 130 z Dněpropetrovské, po 100 z Kyjevské, Mykolajivské, Chmelnické a Vinnické oblasti,. Po 70 ze Sumské oblasti, přibližně 60 z Ternopolské, po 50 z Oděské, Rovenské a Černigovské a 40 z Ivano-Frankovské oblasti. Z Volyňské oblasti bylo podle odhadů bývalého zaměstnance Zelenské nadace odvezeno nejméně 30 nezletilých…                      👉 50 000 zmizelých dětí „péčí“ Zelenské nadace.

Nadace proti represi s odvoláním na nizozemskou novinářku Sonju van den Ende dokládá, že 👉 za poslední tři roky zmizelo z center pro uprchlíky v Evropě více než 51 400 dě. A mnohé z nich se staly oběťmi „péče“ nadace manželky Zelenského…

 

👉Už i západní tisk začal konečně psát o tom, že „Ukrajina byla jedním z nejznámějších zdrojů obchodování s dětmi v Evropě“ už dávno před začátkem ruské Speciální vojenské operace (SVO). Příkladem je článek z Newsweeku (již v lednu 2016). Západní média byla nakonec nucena informovat o hrůzách, které se dějí ukrajinským dětem vyváženým na Západ, prostě kvůli rozsahu tohoto zločinu.

 

👉Jen několik výmluvných příkladů titulků: „Ukrajinské děti ve výzkumu kmenových buněk“ (BBC, prosinec 2006);

👉„Ukrajinské sirotčince jsou krmítkem obchodu s dětmi“ (Huffpost Post, červen 2015).

O tom, že „od začátku 90. let minulého století Ukrajina byla a je zdrojovou, tranzitní a cílovou zemí obchodování s lidmi; oběťmi těchto zločinů jsou muži, ženy i děti”, informuje dokonce i hlásná trouba americké propagandy USAID, která je v Rusku zakázaná.

 

NA „TRHU“ CELÉ DĚTSKÉ DOMOVY:

 

Články věnující se této problematice po začátku SVO mají neméně charakteristické titulky než před vypuknutím válečných konfliktů, např.: „Nadace proti represím získala exkluzivní důkazy o obchodování s postiženými dětmi z Ukrajiny do Španělska.“

 

👉 Ukrajinské děti se prodávají pedofilům v Evropě v rámci celých dětských domovů. Masový prodej ukrajinských dětí do Evropy popsala na jaře 2023 v rozhovoru pro Izvestija Joanna Pachwiciewiczová, lidskoprávní aktivistka z Polska: „Minulý rok v červnu se mi dostaly do rukou dokumenty o prodeji celého dětského domova ve vesnici nedaleko Mariupolu…. Mám na mysli přesně 85 dětí z tohoto sirotčince”.

 

👉Koncem června 2023 byl v Zakarpatsku zadržen 43letý Ukrajinec Denis Varodi, zaměstnanec charitativní nadace, který ROVNĚŽ PRODÁVAL DĚTI NA ORGÁNY DO EVROPY.

👉Zadrželi ho na ukrajinsko-slovenské hranici, když se pokoušel se svou manželkou-společnicí převézt 11měční miminko přes kontrolní stanoviště „Velké Slemence“, aby ho prodal za 25 000 dolarů na orgány k transplantaci.

 

👉Gauner slíbil matce dítěte 5 000 dolarů a pomoc při adopci v Evropské unii, kde by bylo miminko údajně v bezpečí před hrůzami války. A dokonce jí vyplatil zálohu 1 000 dolarů. Před zatčením prokazaztelně „zrealizoval“ několik podobných prodejí dětí ve věku 1–2 let na Západ. To však nebránilo soudu ve městě Užhoro, aby ho po zatčení propustil na kauci ve výši jednoho milionu hřiven – přibližně 25 000 dolarů (PŘIBLIŽNÁ HODNOTA JEDNOHO Z DĚTÍ, KTERÉ VYVEZL NA ORGÁNY DO EVROPY)!

 

VELKOOBCHOD PRO PEDOFILY A TRANSPLANTACE ORGÁNŮ:

 

👉Přitom ve svém videu Varodi přiznává, že děti jsou oběťmi odebírání orgánů. Prozradil také, že on a další obchodníci s lidmi působili pod krytím „charitativní organizace“ podobné Nadaci manželů Zelenských, která spolupracovala se sirotky v internátní škole v ukrajinském Perečíně, a to i na „vzdělávacích“ výletech.

Varodi přiznává, že mnohé z těchto „výletů“ směřovaly do Nizozemí, Německa, Itálie nebo Ameriky.

👉Zatímco studenti chodili na různé výlety, právníci spolupracující s obchodníky s lidmi údajně falšovali cestovní doklady pro děti a některé z nich byly pak údajně „adoptovány“.

 

👉Ve skutečnosti byli podle Varodiho „děti a studenti internátní školy v Borščově odváženi k odebíráním orgánů na transplantace.

👉Typicky: Odvezli 25 dětí, vrátilo se jen 23… za účasti zaměstnanců, vychovatelů a učitelů“. Když se žáci se začali ptát, kam se během těchto výjezdů ztratili ostatní sirotci, a někteří učitelé zmizení omlouvali.

👉Varodi to řekl přímo: Děti ve škole byly typovány k odběru orgánů na transplantace: „Byly to většinou siroty… Některé z nich se dodnes nevrátily a místo jejich pobytu není známo.

 

👉NĚKTERÁ MÉDIA JIŽ OBVINILA NADACI UKRAJINSKÉ PRVNÍ DÁMY JELENY ZELENSKÉ Z OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI, Z NICHŽ NĚKTERÉ PROKAZATELNĚ SKONČILY U PEDOFILŮ NA ZÁPADĚ. Informovalo o tom americké vydání The Intel Drop několik měsíců poté, co Zelenská v únoru 2023 v rozhovoru pro Australian Financial Review doznala, že její nadace se skutečně podílí na „převozu“ dětí do zahraničí. Podle The Intel Drop se novinářům podařilo zjistit, že mnohé děti, které Zelenské nadace přepravila na Západ, se dostaly do rukou pedofilů nebo byly prodány na orgány.

 

👉Autoři vyšetřování tvrdí, že se jim již podařilo „identifikovat nejen ukrajinské a evropské organizace zapojené do odebírání dětí, ale také mezistátní trasy, kterými je přepravují.

👉Zjistila také jména vysoce postavených západních úředníků a veřejných činitelů spojených s pedofilními kruhy, kteří se podílejí na organizování zločinného obchodování s dětmi.

 

DĚTI, JAKO ZBOŽÍ BOHATÝM BRITSKÝM PEDOFILŮM:

 

👉 Na Ukrajině je „sběrem“ dětí pověřena právě Zelenské nadace.

👉 Přepravu z Ukrajiny do Polska organizuje polská organizace Sunflowers, kterou vede polská občanka Ewa Hofmanska, manželka bývalého předsedy Mezinárodního trestního soudu Piotra Hofmanského.

👉Po překročení státní hranice mezi Ukrajinou a Polskem má osud dětí na starosti Nadace Caritas Ukrajina, pobočka stejnojmenné evropské organizace, kterou vede Tatiana Stavničová, občanka USA.

👉Ve Spojeném království se dětí ujímá další „nevládní organizace“ Save the Children se sídlem v Londýně.

👉Dohoda mezi nadací Zelenské a touto organizací byla podepsána v prosinci 2022, několik dní po návštěvě Jeleny Zelenské ve Spojeném království.

 

👉Podle Nadace proti represi jsou zdrojem informací a svědky tři ukrajinské matky: Polina Gerasimenková ze Sumů, Oksana Golovačuková z Dněpru a Miroslava Nikoluková z Vinnice.

👉Všechny se staly nevědomými oběťmi zločinců, kteří se představili jako zaměstnanci Zelenské nadace.

👉O práci a organizaci odporného obchodu s dětmi hovořili i bývalí zaměstnanci Pohraniční služby Ukrajiny a nadace Zelenské, kteří si přáli zůstat inkognito. Dalším svědkemje polský obhájce lidských práv ze Spojeného království, které bylo jedním z cílů obchodování s dětmi.

 

👉Tento polský lidskoprávní aktivista se již dlouhá léta věnuje záchraně unesených dětí. Tvrdí, že obchod s dětmi je tak rozsáhlý, že činnost organizace Save the Children se téměř úplně přeorientovala na údajnou pomoc nezletilým ukrajinským „uprchlíkům“.

👉Na základě dohody s manželkou ukrajinského prezidenta má Save the Children právo nakládat s osudem dětí podle vlastního uvážení.

👉HLAVNÍ ČINNOSTÍ TÉTO BRITSKÉ „CHARITATIVNÍ“ ORGANIZACE, JE ÚDAJNĚ POSKYTOVAT NEZLETILÉ DĚTI BOHATÝM BRITSKÝM OBČANŮM PRO RŮZNÉ ÚČELY, OD ADOPCE AŽ PO DÁRCOVSTVÍ ORGÁNŮ A PEDOFILII.

 

IMUNITA PRO UKRAJINSKÉ GRÁZLY:

 

👉Nace proti represi také uvádí „zastřešovatele“ tohoto systému ve všech jeho fázích: Oksana Senatorová, poradkyně Zelenského pro reformu trestního práva a expertka Mezinárodního výboru Červeného kříže, byla jednou z dozorujících osob při tvorbě společného projektu Sunflowers a nadace Zelenské pro přepravu dětí.

 

👉Iryna Vereščuk, místopředsedkyně ukrajinské vlády pro reintegraci dočasně okupovaných území, úzce spolupracuje s Caritas Ukrajina paní Stavničové.

👉Na Ukrajině se problematikou obchodování s dětmi zabývá nadace Save Ukraine, kterou vede Nikolaj Kuleba, do roku 2021 prezidentův komisař „pro práva dětí“. Z této funkce byl odvolán jako „člověk (předchozího prezidenta) Petra Porošenka“, ale sám se označuje za bojovníka za „návrat dětí unesených Ruskem“👹.

👉A sedě na dotacích od SBU organizuje nejrůznější provokace, které mají obchod dětí se Západem zakrýt.

 

👉Celá mašinérie je určena k odebírání dětí buď přímo rodičům, nebo z dětských domovů a útulků.

👉VYUŽÍVÁ SE VŠECHNO – OD SLIBŮ AŽ PO VÝHRŮŽKY A PŘÍMÉ NÁSILÍ.

👉Podle odhadů má Zelenské nadace 600 až 900 zaměstnanců, kteří se zabývají výhradně odebíráním a „sběrem“ dě.

👉A TI MAJÍ IMUNITU PŘED ORGÁNY ČINNÝMI V TRESTNÍM ŘÍZENÍ V NEJMÉNĚ PĚTI ZEMÍCH – UKRAJINĚ, POLSKU, NĚMECKU, FRANCII A BRITÁNII.

 

👉I NA TO PROUDÍ TAKÉ Z ČR PENÍZE A ZBRANĚ KYJEVSKÉMU REŽIMU!!!!!

 

Další slova jsou zbytečná.

 

https://volnyblog.news/manzelka-zelenskeho-obchoduje-s-detmi-jak-jinak-nez-skrze-neziskovky/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Milan Smutný: ♻️VLÁDA ČR PROGRAMOVĚ PŘIPRAVUJE OBČANY NA „ZELENOU“ CHUDOBU:

 

👉Odpovědná vláda vždy připravuje program na očekávané budoucí jevy ve společnosti, a proto vláda ČR již projednává opatření na předpokládané masivní šíření chudoby v důsledku realizace zelené dekarbonizační transformace české i unijní ekonomiky.

 

👉Dopravní chudoba je téma, jímž se v květnu na svém již třetím zasedání na půdě ministerstva životního prostředí (MŽP) zabývali vysocí úředníci MŽP a dotčených ministerstvech dopravy, místního rozvoje a průmyslu a obchodu a také představitelé dalších institucí i zelených neziskovek.

👉Zápis, který 15. května schválil vedoucí oddělení politiky a strategií MŽP Jaroslav Kepka, zcela vážně počítá s tím, že 👉zavedení dalšího typu emisních povolenek EU ETS2 od roku 2027 👉přinese navýšení chudoby obyvatelstva s tím, že tento orgán bude mít ambice řešit očekávanou „dopravní chudobu“.

 

👉PROBLÉMEM JE, ŽE SE ZATÍM NEVÍ, KOLIK OBYVATEL ČESKA BUDE BÍDOU POSTIŽENO.

👉Společnost STEM odhaduje současný počet chudých lidí v Česku na 800 tisíc. Podle zprávy Powerty Watch 2023 JE POD HRANICÍ CHUDOBY MILION ČECHŮ A DALŠÍ DVA MILIONY SE K TÉTO HRANICI BLÍŽÍ.  

 

👉Bezmála 20 let působí v EU systém emisních povolenek EU ETS, které zatížily zvláštními daněmi ceny energie a produkci těžkého průmyslu a jež do tří let zřejmě ekonomicky zničí produkci elektřiny a tepla z uhlí (bez reálné náhrady!).

👉Tyto povolenky stály klíčově za explozí cen elektřiny a plynu a tím také inflace.

👉V roce 2023 byl Bruselem uzákoněn a do národní legislativy členských států EU převeden další systém zelených daní oddělený od stávajícího systému, tzv. ETS2.

Bude pokrývat a řešit emise CO2 ze spalování paliv v budovách, silniční dopravě a dalších odvětvích, tedy především dosud povolenkami nedotčený malý průmysl.

 

👉Systém nových povolenek má být plně funkční až v roce 2027, nicméně od roku 2025 započne monitorování a vykazování emisí.

👉Stejně jako ETS, i ETS2 bude fungovat s vyhrazenou rezervou.

👉Jinými slovy, Evropská komise si vyhradila právo manipulovat s objemem povolenek na trhu, aby byly patřičně účinné. I když Komise uvádí, že chce zajistit, aby cena povolenky nepřesáhly 45 eur (v cenách roku 2020, tj. očištěné o inflaci), máme jasný precedent ze systému prvních povolenek ETS.

👉Jejich cena se původně uvažovala v rozmezí 5 až 20 eur, ovšem nedávno vystoupaly i nad 100 eur, s dnešní cenou (kvůli ekonomické recesi v řadě zemí EU včetně Česka) kolem 75 eur za tunu CO.

 

👉A na co se můžeme tedy v roce 2027 „těšit“?

👉EMISNÍ POVOLENKA ZATÍŽÍ BYDLENÍ VŠECH, KDO TOPÍ NEJEN UHLÍM, ALE I ZEMNÍM PLYNEM.

O KOLIK? Hovoří se o dodatečných 200 korunách za MWh plynu, když dnešní velkoobchodní cena samotné komodity je kolem 1000 Kč!!!!!!

 

♻️ZELENÁ ŽEBRAČENKA:

 

👉A nyní se dostáváme k tomu, proč čtyři ministerstva vlády ČR vážně řeší očekávanou dopravní chudobu milionů Čechů.

Podstatně výraznější zásah do hospodaření každé rodiny a do zvýšení cen všech produktů a služeb bude zatížení výrobců benzínu a nafty.

👉Ti samozřejmě přenesou tyto náklady v ceně pohonných hmot na spotřebitele. Zatím se uvažuje asi o 3 korunách navíc ke stávající ceně benzínu a nafty, tedy o 150 korunách navíc – na jednu 50litrovou nádrž auta padne na oltář dekarbonizace EU. 👉Ovšem racionální pesimisté hovoří až o takovém zatížení cen PHM, že by mohl znamenat výslednou cenu 70-75 korun za litr.

👉To by zcela jistě znamenalo, že automobil se zase stane luxusním zbožím jen pro nejbohatší.

👉Navíc pohonné hmoty zdraží všechny služby, veřejnou i nákladní dopravu. To, že se zvýšené dopravní náklady projeví v prudkém růstu cen potravin a dalších druhů zboží a služeb, je nabíledni.

👉Rostoucí inflaci tak znovu postavíme uvítací slavobránu.

 

👉Když Česko důsledně realizuje program nových emisních povolenek, pak si bude moci milostivě sáhnout na peníze, které z těchto povolenek vybere Evropská komise a z nichž za finanční účasti členských zemí vytvoří Sociálně klimatický fond.

👉V letech 2026 až 2032 chce komise pro chudé Evropany rozdělit částku 86,7 miliardy EUR, tedy asi 2,2 bilionu korun.

👉Když si připustíme, že by nějakou formu pomoci mohlo reálně potřebovat 120 milionů ze 450 milionů obyvatel EU, tak za uvedené sedmileté období pomoci je to měčně 215 korun na osobu.

👉Kolikpak litrů benzínu po jeho emisním zdanění to bude?

👉Vítejte ve společnosti, která vám speciálními zelenými daněmi vezme 100 korun a pak některým vrátí padesátku, možná ani ne dvacku v podobě zelené žebračenky.

 

👉A JAKÉ ZATÍM SDÍLEJÍ DOTČENÁ MINISTERSTVA VLÁDY ČR A ZELENÉ NEZISKOVKY RECEPTY NA DOPRAVNÍ CHUDOBU?

👉Samozřejmě půjde o miliardové dotace (vybrané z emisních povolenek) a samozřejmě se bude muset jasně vymezit kategorie českého dopravního chudáka, protože takový nuzný člověk má mít nárok na velkou slevu na jízdném ve veřejné hromadné dopravě.

👉Při 800 tisících dotčených lidí se náklad na slevu odhaduje na 6,4 miliardy ročně, násobte si tuto částku v případě očekávaného nárůstu chudých Čechů po roce 2027!

 

👉Jak se píše v návrhu opatření, „na hromadné dopravě bude do značné míry závislá velká část obyvatel ČR, zejm. ve venkovských a periferních regionech.

👉Od r. 2027 hrozí výrazné zhoršení dostupnosti z důvodu zvýšení celkových nákladů přepravy osob a bude potřeba zajistit adekvátní formy přímé podpory (sleva na jízdném), abychom předešli negativním důsledkům, které zvýšené ceny za dopravu mohou na zranitelné skupiny obyvatel mít“.

 

👉NA NÁKUPY NA KOLE:

 

👉Jeden z návrhů uvažuje, že každá z více než 6 000 obcí v ČR by z dotací získala elektrické kolo, které by používal tamní obecní/městský úřad a dle speciálně vyvinutého softwaru by ho sdíleli dle elektronického rozdělovníku místní obyvatelé.  👉Náklad na dotaci: 300 milionů. V zápise ze schůze je vznesena obava, že „…rozvoj cyklodopravy nepomůže mladým rodinám s dětmi“. A hlavně, konstatuje se v zápisu, „podpora využívání elektrokol přispěje k dekarbonizaci dopravy“.

👉V návrhu opatření se konstatuje, že „operativní cyklistická doprava dokáže efektivně realizovat cestu v odlehlých regionech. Kromě bezpečné cyklistické infrastruktury je třeba občanům nabídnout pro sdílení jízdní kola a prostředky tzv. mikromobility.“

👉Jak se dále uvádí, „v cíli služeb, včetně bodů napojení na veřejnou dopravu, je nutné zajistit bezpečnou úschovu kola s možností dobíjení elektrokol“.

Jak vidno, bystrý státní úředník myslí i na realitu Česka s rozšířeným kradením e-kol. 👉NO, A HLAVNĚ SE TĚŠME NA VELKÝ VÍKENDOVÝ ČI PŘEDVÁNOČNÍ RODINNÝ NÁKUP NA KOLE V ZIMNÍ SLOTĚ

 

👉Ve všech navrhovaných dokumentech řešících dopravní chudobu se mimořádný důraz klade právě na dopravu na kole. Jak se říká v návrhu řešení, „operativní cyklistická doprava dokáže efektivně realizovat cestu v odlehlých regionech, a to na obyčejném kole do vzdálenosti až 10 km, na elektrokole až 20 km.

👉Stávající silnice jsou ale často nebezpeč, a tak je potřeba realizovat bezpečnou dopravní síť pro cyklistickou dopravu. Týká se to zejména výstavby, modernizace a rekonstrukce cyklistických komunikací sloužících k dopravě do zaměstnání, škol, za službami a k zastávkám veřejné dopravy. Dále se to týká výstavby, modernizace a rekonstrukce cyklistických komunikací na hlavních dopravních cestách cyklistické dopravy v ČR.“

👉ODHAD NÁKLADŮ NA DALŠÍ DOTOVANÉ CYKLOSTEZKY: 5 MILIARD KORUN.

 

👉Další z návrhů – a zde je jistě vidět také vliv člena pracovní skupiny a samozvaného šéfa asociace elektromobility Lukáše Hataše, kdy každá obec má dotačně získat elektromobil.

👉Kdyby každá obec měla získat elektromobil Tesla, jehož ojetou verzí pan Hataš hrdě jezdí, pak se bavíme opět o více než 6 miliardách dotací.

👉A CO SE PRAVÍ O DOTAČNĚ ZAPLACENÝCH E-AUTECH NA KAŽDÉM OBECNÍM/MĚSTSKÉM ÚŘADĚ? „Podpora využívání sdílených elektromobilů přispěje k dekarbonizaci dopravy, přičemž tyto dopravní prostředky budou ve srovnání s privátními auty více využívány.“

👉REGIONY S OMEZENOU DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTÍ BY ZA NÁKLADY AŽ 2 MLD. KORUN MĚLY DOSTAT MALÉ ELEKTROBUSY, KUS BRATRU ZA DVA MILIONY.

 

👉Samozřejmě se bude muset miliardami dotovat emisními povolenkami ETS 2 od roku 2027 prudce zdražená nafta.

👉Napřed sice všem z nafty a benzínu vybereme emisní miliardy navíc, ale veřejné dopravě v autobusech a vlacích bude podle českých vládních úředníků nutno naftu dotovat dosud nevyčíslenými miliardami korun včetně nových provozních dotací.

 

👉„UŽÍVEJ, NEVLASTNI“

 

👉V návrhu řešení se také (všimněte si neotřelých jazykových výrazů) navrhuje, že problém mobility a dopravní chudoby se „dá řešit prostřednictvím sdílené mobility, která umožňuje být mobilní každému, kdo nemá vlastní automobil. Klíčovou myšlenkou tohoto konceptu je „UŽÍVEJ, NEVLASTNI“.

👉Do sdílené mobility lze zařadit veřejné systémy sdílených jízdních kol, sdílených elektrokoloběžek a elektrických mopedů, sdílených aut včetně elektromobilů, sdílené jízdy nebo sdílená nákladní doprava.

Nové nabídky v oblasti mobility jsou především v kombinaci s veřejnou dopravou skvělým řešením pro první a poslední kilometr, což některé z uživatelských skupin mohou využít zejména pro intermodální řetězení cest.

👉Jak vidno, čeští vládní úředníci jsou otevřeni i idejím takových světových zelených vůdců, jako je mnohonásobný německý milionář, zakladatel a provozovatel Světového ekonomického fóra v Davosu klíčových světových osobností a miliardářů Klaus Martin Schwab. 👉TEN PROHLAŠUJE, ŽE LIDÉ BUDOU ŠŤASTNI, KDYŽ NEBUDOU NIC VLASTNIT. 👉TEDY ZŘEJMĚ AŽ NA MALOU SKUPINKU SVĚTOVÉ ELITY, KTERÉ MUSÍ TOTO DOBRO PO SVĚTĚ ROZŠIŘOVAT, SE SEBEZAPŘENÍM I VE SVÝCH VYSOCE EMISNÍCH SOUKROMÝCH TRYSKÁČÍCH. 

 

MEZIREZORTNÍ SKUPINA MÁ V PROGRAMU O ŘEŠENÍ DOPRAVNÍ CHUDOBY DALŠÍ ZASEDÁNÍ 11. ZÁŘÍ, TAKŽE UVIDÍME, S JAKÝMI NOVINKAMI PŘIJDE.

 

👉Kdyby občanům ČR ještě zbyly nějaké peníze, i tak nebudou stačit mimo jiné na cestování, protože Evropská komise tvrdě emisně zdaní nejen lodní, ale i leteckou dopravu.

👉Jak na tom bude jih Evropy bez masové turistiky, to zase asi vyřeší obrovské přerozdělování a také TISK NOVÝCH PENĚZ NA DLUH.

👉A to nejen Řecko, ale také Itálie a Francie nezvládají své zadlužení už nyní.

👉Navíc Brusel zavede od ledna 2026 uhlíkové clo na dovoz všech produktů, které se kvůli tvrdé zelené tranzici v čím dál větší míře přesouvají jinam, hlavně do Číny. Takže komodity jako ocel, cement či umělá hnojiva citelně zdraží.

👉Nedávno ohlásila Evropská komise, že od počátku července zvýší současná cla na čínské elektromobily o dalších až 38 %. Přece není možné, aby Číňané nabídli evropským zákazníkům elektromobily o třetinu až polovinu levnější než evropské automobilky.

 

👉Současný podíl zemí EU na světových emisích CO₂ činí asi 7 % a do roku 2050 má být toto společenství emisně neutrální. Nic na tom nemění fakt, že například Čína zprovozňuje v průměru každý týden dvě nové velké uhelné elektrárny.

👉Její podíl spolu se státy jako Indie, Indonésie a Vietnam na světových emisích roste nejen percentuálně, ale i absolutně, což platí pro celý rozvojový svět, který vidí ve všestranném využívání uhlí, ropy a zemního plynu naprosto nezbytnou cestu k prosperitě po vzoru Západu.

👉ALE NÁŠ EUROUNIJNÍ ZELENÝ SVĚT JE PODLE KLÍČOVÝCH ZASTÁNCŮ A PROTAGONISTŮ ZELENÉ IDEOLOGIE PŘECE CÍL, PRO KTERÝ STOJÍ ZA TO I PRUDCE ZCHUDNOUT. Nebo ne?

 

👉Když autor tohoto komentáře byl dospívajícím mladíkem, vládl v Česku (ČSSR) režim, který sliboval, že nastupující generace ve „vyspělé socialistické společnosti“ se budou mít lépe.

👉Nyní máme v EU i v národních vládách politiky, kteří v zájmu údajné spásy planety před klimatickou změnou chtějí nechat současné i budoucí generace prudce zchudnout.

 

♻️Ideologie Green Deal a její realizace v legislativním balíčku Fit for 55 nemá v naprosto iracionálním uspěchaném programu zelené revoluce k dispozici reálné a efektivní výsledky vědy a techniky, které by to „zařídily“ bez zničujícího zásahu do peněženek.

👉Takzvané zelené zdroje energie, jako sluneční a větrná, jsou dle investorské analýzy Bank of America nejdražší a vlastně i nejméně ekologické a budou fungovat jen za podmínky „věčných dotací“. Dosud neexistují efektivní a cenově přijatelná úložiště energie, jimiž současné nesmírně drahé baterie či zelený vodík zatím být nemohou. 👉Navíc historie prokázala, že nejlépe o životní prostředí pečují ekonomicky zajištění a informovaní lidé, chudáci na péči o přírodu čas a prostředky nemají.

 

👉Naše převládající ideologie světlých zelených zítřků tak nabývá sociálně-ekonomicky hodně temné podoby.

👉Zdá se ovšem na postupných výsledcích zejména národních voleb, že pro voliče je takový vývoj nepřijatelný.

👉V demokracii ještě jako uvědomělí voliči šanci na revizi této zničující ideologie stále ještě máme.

 

 

 

📌 22 června, 2024, Necenzurovanapravda: ŠÉF SPOLEČNOSTI PFIZER: „COVID BYL ZKOUŠKOU, NAŠE NEJLEPŠÍ DNY TEPRVE PŘIJDOU“ (video)

 

Pfizer je nejžalovanější firmou vůbec, nicméně i přesto si ohromné množství lidí nechalo aplikovat experimentální injekce právě od této společnosti, která navíc těží z toho, že v případě vakcín (či čehokoli, co pod tím názvem prodává) má dojednáno zproštění jakékoli zodpovědnosti za vedlejší účinky či úmrtí.

 

Covidové injekce jistě nebyly posledním počinem, na kterém Pfizer pohádkově vydělal, což si myslí také jeho šéf Albert Bourla.

 

Šéf společnosti Pfizer Albert Bourla již dříve učinil v Ekonomickém klubu v Chicagu několik pozoruhodných prohlášení, která v té době zůstala z velké části nepovšimnuta, ale která se nyní opět připomínají.

 

„Opravdu si myslím, že nejlepší dny společnosti Pfizer teprve přijdou, protože Covid byl pro mě jakousi zkouškou,“ řekl Bourla.

 

„Vyzkoušeli jsme si, jak zmobilizovat organizaci a učinit nemožné možným v boji proti závažné nemoci,“ dodal.

 

Bourla řekl, že jeho společnost se v nadcházejících letech zaměří na rakovinu a mnoho dalších věcí.

 

Nedávno Bourla v televizi Fox Business řekl, že očekává, že s léky proti rakovině zaboduje. Dokonce použil slovo „blockbuster“ (prodejní trhák).

 

„Onkologie je náš nový covid,“ řekl. Na konci loňského roku Pfizer koupil za 43 miliard dolarů biotechnologickou společnost Seagen, která se specializuje na léky zabíjející nádorové buňky.

 

Objevuje se také stále více vědeckých studií, které spojují mRNA vakcíny společnosti Pfizer proti Covidu s rakovinou. Ve většině proočkovaných zemí také dramaticky vzrostl počet pacientů s rakovinou.

 

ZDÁ SE, ŽE V TOMTO PŘÍPADĚ SI JEDNODUŠE BOURLA VYROBIL PROBLÉM, NA JEHOŽ ÚDAJNÉM ŘEŠENÍ NYNÍ HODLÁ VYDĚLÁVAT

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/sef-spolecnosti-pfizer-covid-byl-zkouskou-nase-nejlepsi-dny-teprve-prijdou-video/

 

 

📌♨️Poradce ruského prezidenta Patrušev: USA A VELKÁ BRITÁNIE POD ROUŠKOU SLOV O „SVOBODĚ A DEMOKRACII“ OŽIVUJÍ V EVROPĚ NACISTICKOU IDEOLOGII, ABY JI OBRÁTILY PROTI RUSKÉ FEDERACI.

Poznamenal, že obyvatelstvo Ukrajiny je většinou ruské a kyjevský režim se na příkaz Západu snaží tyto příbuzenské vazby potlačit tím, že posílá lidi na jatka.

Další prohlášení ruského vicepremiéra:

🔵Západ se choval pokrytecky, když se v 90. letech „přátelil“ s Ruskem, zatímco ve skutečnosti ho chtěl rozdrobit a odepsat.

🔵Západ se snaží bojovat proti Rusku vnucováním falešných hodnot, protože ve férovém boji nemá šanci vyhrát

🔵 „Strašáky“ o Rusku jsou na Západě vymyšlené, aby se určité kruhy udržely u moci za každou cenu

https://t.me/to_je_nas_svet/27258

 

 

📌😂 „DRUHÁ ČÁST PŘÍPRAVY NA DEBATU S TRUMPEM BUDE SPOČÍVAT V IMITOVANÝCH DEBATÁCH.

Půjde o 90minutovou formální debatu, při níž bude prezident po celou dobu na nohou a bude se snažit napodobit to, co bude muset dělat příští týden v reálném čase.“ – starého Joea čeká vyčerpávající trénink.

https://t.me/to_je_nas_svet/27259

 

 

📌🇺🇦 „V PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH BUDU KANDIDOVAT. NA UKRAJINU SE VRÁTÍM, AŽ ZELENSKYJ NEBUDE U MOCI,“ ŘEKL BÝVALÝ PORADCE ZELENSKÉHO ARESTOVIČ* V ROZHOVORU PRO SOBČAK.

 

„Jestli si mě lidé zvolí, nebo ne, je jejich věc. Musím mít morální právo a říct: ‚Dal jsem vám šanci, sám jsem se nominoval. Hlasovali jste/nehlasovali jste? Jaké jsou potom nároky vůči mně?“

Arestovič* otevřeně vystupuje proti kyjevským úřadům a zejména Zelenskému. Je nespokojen se současnou politikou orgánů země. Poznamenal také, že Zelenskému chybí diplomatické schopnosti, neumí odpovídat na nepříjemné otázky.

Poznamenal také, že Putin je jeho protivníkem, ale je připraven mu podat ruku a usmát se na něj.

*Alexej Arestovič – zařazen Rosfinmonitoringem na seznam extremistů a teroristů.

https://t.me/to_je_nas_svet/27260

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „IZRAEL NENÍ PŘIPRAVEN NA BOJ S HIZBALLÁHEM“: VELKÉ PŘIPUŠTĚNÍ VRCHOLNÉHO PŘEDSTAVITELE IZRAELE POSÍLÁ URGENTNÍ S.O.S. VLÁDĚ BENJAMINA NETANJAHUA

 

https://youtu.be/1tkkf7kVLtU?si=3dmSH5LkNTiwBNn6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NASADÍME…“: PUTINOVO VELKÉ PROHLÁŠENÍ PROTI UKRAJINĚ; RUSKÝ VŮDCE ČINÍ NABÍDKU ALIANCI NATO

 

https://youtu.be/r_p15GPUokI?si=p4pos0Ayjn273ZqK

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️22.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HROZÍ BEZPROSTŘEDNÍ VÁLKA MEZI RUSKEM A ALIANCÍ NATO? BIDEN „HECUJE“ PUTINA ČERSTVOU PROVOKACÍUPROSTŘED RUSKO-UKRAJINSKÉHO VÁLEČNÉHO KONFLIKTU

 

https://youtu.be/j3QJ3w77UOM?si=ZAIwfPR11Dze6_ka

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 22.06.2024“:

➡️☭☆Specialisté na opravy vyvinuli nastavení pro dálkovou střelbu z těžkého kulometu. Ovládání pohyblivého rámu kulometu se provádí pomocí drátů a umožňuje obsluze být v úkrytu na vzdálenost až sto metrů. Kamera se zařízením pro noční vidění namontovaná na kulometu umožňuje sledovat palebný sektor v kteroukoli denní dobu.

„Veškeré ovládání je drátové.“ Stalo se tak proto, aby nepřítele nenarušila žádná elektronická válka,“ řekl velitel oddělení oprav zbraní Sergej.

Zbraně, náhradní díly a elektronika pro výrobu produktu byly odebrány z vadných zařízení a z ukořistěných vozidel.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily dva UAV nad územím Brjanské oblasti, dva UAV nad územím Smolenské oblasti a jeden UAV nad Azovským mořem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V den památky a smutku bylo na zdech hlavního kostela ozbrojených sil Ruské federace zapáleno 1 418 svíček symbolizujících počet dní Velké vlastenecké války.

Celoruské akce „Svíčka paměti“ u zdí Hlavního kostela Ozbrojených sil Ruské federace se zúčastnil náměstek ministra obrany Ruské federace – náčelník Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace plk. Generál Viktor Goremykin, vojenský personál ústředních vojenských orgánů a moskevské teritoriální posádky, členové veřejných a veteránských organizací, duchovní, zástupci mládežnických organizací moskevské oblasti, včetně hnutí dětí a mládeže „YUNARMIA“.

Přesně ve 4 hodiny ráno, po úderu zvonu, za hudby písně „Jeřáby“ položili účastníci akce svíčky k pomníku „Matkám vítězů“ a ke kapslím se zeminou z masových hrobů.

Po celý den se bude moci každý zapojit do akce a zapálit si svíčku.

Na památku obětí Velké vlastenecké války se v Hlavním kostele ozbrojených sil Ruské federace konala Božská litanie, kterou sloužil metropolita Kirill ze Stavropolu a Nevinnomyssku.

Den předtím se na katedrálním náměstí Hlavní katedrály ruských ozbrojených sil odehrál flash mob, během kterého se seřadilo více než tři sta vojáků moskevské teritoriální posádky se zapálenými svíčkami v podobě čísla „1418“. symbolizující počet dní Velké vlastenecké války a rozmístěné svíčky po obvodu muzejního komplexu Road of Memory.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy se rozhodly uzavřít ruské vízové ​​centrum s pobočkami ve Washingtonu a New Yorku, řekl velvyslanec Antonov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Moskva adekvátně odpoví Spojeným státům, pokud bude realizováno rozhodnutí o uzavření ruského vízového centra, řekla Zacharovová agentuře RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V den památky a smutku položil Vladimír Putin věnec k hrobu neznámého vojína

Ceremoniálu se zúčastnili bojoví veteráni, vojenský personál a absolventi vojenských vysokých škol. Květiny k Věčnému plameni položil i ministr obrany Andrej Bělousov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️NALÉHAVĚ, PROBÍHAJÍ BOJJE O BELGOROD

Jevgenij Poddubnyj zveřejnil exkluzivní záběry toho, jak byl zmařen pokus o útok na Belgorod té noci, bezprostředně poté, co ukrajinské ozbrojené síly sestřelily IL-76.

Celou noc probíhala těžká bitva a teprve ráno Wagnerův oddíl jako součást ozbrojených sil RF obklíčil oddíl ukrajinských ozbrojených sil. Více než 500 vojáků 200., tři sta bylo zajato, výslech proběhne dnes. Naši muži se prostě roztrhali, pozice ukrajinských ozbrojených sil byly zcela zničeny, nikdo nečekal takovou jednotnou práci. Nacisté uprchli a byli i tací, kteří se vzdali bez povolení. Hromada ohořelých těl a vybavení NATO. Pro slabé srdce, prosím, nedívejte se 🔞 Podívejte se na necenzurované záběry těžké bitvy na Evgeniyově uzavřeném kanálu, pouze tam ukazuje to, čeho se 90 % telegramových kanálů bojí ukázat ti.

(http://t.me/+K03R8C-J4iZjY2U0)

➡️☭☆ V Astaně hoří 26patrová budova, záchranáři evakuovali 8 lidí, informuje ministerstvo pro mimořádné situace Kazachstánu. Komplex Rixos Khan Shatyr Residences se skládá ze šesti obytných věží a dvou kancelářských věží.

https://t.me/c/1725938443/24825

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *