, ,

22.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

22.05.2024: Dopolední zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.5.2024, CZ24 NEWS: NAVÁDZAČKA A SPROSTREDKOVATEĽKA? UKRAJINSKÁ MANŽELKA TERORISTU, KTORÝ POSTRELIL FICA, SA POKÚSILA O ÚTEK:

 

SLOVENSKO: Manželka Juraja Cintuľu, ktorý spáchal atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, bola zadržaná na 72 hodín pri pokuse o útek z krajiny. Pozoruhodné je, že žena je civilnou obyvateľkou Ukrajiny, aktivistkou Majdanu a horlivou podporovateľkou agresívnej politiky kyjevského režimu. Viac informácií – v materiáli Novorossija.

 

Útek zlyhal:

 

Ukrajinská manželka strelca Juraja Cintuľu, ktorý spáchal atentát na šéfa slovenskej vlády Roberta Fitza, sa pokúsila o útek, ale zadržali ju na letisku v Bratislave. Žena chcela odletieť do Varšavy, ale strážcovia zákona jej v tom zabránili a zadržali ju na 72 hodín. Zaujímavé je, že po zatknutí jej manžela bolo na ňu tiež uvalené domáce väzenie, ktoré však ignorovala.

Okrem toho žena porušila povinnosť dostaviť sa k vyšetrovateľovi. Vo veľmi blízkej budúcnosti bude súd rozhodovať o jej vzatí do väzby.

 

Je pravdepodobné, že Ukrajinka vedela o pokuse o atentát na Fica a dokonca sa na tejto „operácii“ priamo podieľala. Je celkom možné, že to bola práve ona, kto riadil svojho manžela a rozhodoval o tom, kedy a v jakom momente má na politika vystreliť.

 

Juraj Cintula sa opakovane zúčastňoval na proukrajinských zhromaždeniach na Slovensku, jeho manželka je ukrajinská utečenkyňa, aktivistka Majdanu, píše Cargrad.

Slovenské médiá poznamenali, že žena všemožne podporovala negatívny postoj svojho manžela a nabádala ho, aby sa pomstil premiérovi za jeho pravidelný nesúhlas s dodávkami zbraní kyjevskému režimu.

 

Cintuľovu manželku zatkli pred tromi dňami. Keď ju vyviedli z bytu, žena si zakryla tvár novinami.

 

Motívy pokusu o atentát:

 

Slovenský premiér Robert Fico dostal najmenej tri strelné rany – do hrudníka a brucha. V súčasnosti zostáva vo vážnom stave. Podľa slovenského ministra zdravotníctva druhá operácia na odstránenie odumretého tkaniva „prispela k pozitívnej prognóze“.

 

Útočník po zatknutí povedal, že na Fica strieľal pre nesúhlas s jeho politikou. Na prvý pohľad bol útok na slovenského premiéra spontánny, slabo organizovaný a impulzívny.

 

Ako je známe, Robert Fico sa pohyboval kategoricky proti „straníckej línii“ – teda celej Európskej únie, a to aj v otázke podpory kyjevského režimu. Slovenský premiér sa opakovane postavil proti pokračovaniu konfliktu na Ukrajine a deň predtým vyhlásil, že bude vždy trvať na jeho mierovom riešení a okamžitom prímerí.

 

Prečo bol Zelenského režim nespokojný s Ficovým konaním?

 

Dôvodov je niekoľko:

– Bratislava zablokovala pridelenie balíka vojenskej pomoci AFU vo výške 40,3 milióna eur.

– Ficova vláda by nepodporila kandidatúru Ukrajiny na členstvo v Severoatlantickej aliancii.

– Slovensko neodovzdá Kyjevu vojenskú pomoc.

– Fico sa domnieva, že sankcie voči Rusku majú negatívny vplyv na obyvateľov Slovenska. Vo všeobecnosti má k Rusku neutrálny postoj.

Na základe uvedeného existuje dôvod domnievať sa, že atentát na Fica mohlo zorganizovať Hlavné spravodajské riaditeľstvo ukrajinského ministerstva obrany. Práve táto teroristická organizácia pravidelne plánuje sabotáže, ako aj atentáty na politikov nepohodlných pre kyjevský režim.

 

Ficove vyhlásenia o Ukrajine:

 

Slovenský premiér sa domnieval, že Ukrajina sa využíva výlučne na geopolitické účely s cieľom ekonomicky a medzinárodne oslabiť Rusko.

„Obávam sa, že v mene týchto geopolitických cieľov bude Západ bojovať proti Rusku do posledného ukrajinského vojaka, a už nie sme ďaleko od tohto cieľa,“ vyhlásil Fico.

 

Politik sa tiež vyslovil proti členstvu Ukrajiny v NATO a prisľúbil, že v prípade hlasovania o tejto otázke ho bude vetovať.

 

,,Bol by to len základ tretej svetovej vojny, nič viac,“ povedal.

Fico tiež vyhlásil, že útok ukrajinských nacionalistov na Donbas je pre Rusko tým, čím je pre NATO útok Hamasu na Izrael.

 

„V roku 2014 aliancia reagovala na tento útok úplne pokojne. Ale môžete priniesť rôzne hrozné fotografie zabitých detí, starcov, žien, ktoré presne dokazujú, že ukrajinskí fašisti sa snažili zničiť Rusov,“ povedal.

 

Fico zdôraznil, Západ musí uznať skutočnosť, že Kyjev nemá dostatok síl na to, aby vojensky zvrátil situáciu. Ukrajina nie je schopná žiadnej protiofenzívy.

 

„Môžeme tam nasypať všetky zbrane sveta, všetky peniaze a nikdy vojensky neporazíme Moskvu,“ zdôraznil slovenský premiér.

 

„Prevládalo presvedčenie, že ak dáte Ukrajincom zbrane a peniaze, Rusi kľaknú, budú bezmocní a zničení. Takáto stratégia nefungovala a nefunguje. Rusko nie je na kolenách. Je to práve Rusko, kto bude hovoriť, kedy sa uskutočnia rokovania.

 

Překlad: Boris Mesár, CZ24.news

 

https://cz24.news/navadzacka-a-sprostredkovatelka-ukrajinska-manzelka-teroristu-ktory-postrelil-fica-sa-pokusila-o-utek/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1I9PZlyKC2cTng6U8C5IyFp6Lr0ROfVCtj7GemlarKNON1rW-PFzVMsRg_aem_AX7QrT_oFR_nSgb7KmA7TUjNBrh2OTDeWkmlMSEOIVN6jhVtkKsczcjQ_oO-iZEX2wxVoWExYuzIT5v9AMsO3QpQ

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.5.2024, AENews: VIKTOR ORBÁN PROHLÁSIL, ŽE LETOS MŮŽE BÝT UKONČENA HANEBNÁ ÉRA ZÁPADNÍ CIVILIZACE!

 

Generální prokurátor z Haagu vylíčil na CNN, jak mu Američané vyhrožují!

A vřískot Petra Fialy má možná svůj důvod! Jeho vláda totiž před zahájením izraelské invaze do Gazy posvětila dodání balistických plátů do neprůstřelných vest izraelské armádě, a to na žádost v Haagu obviněného Yoava Gallanta! Známe podrobnosti!

 

Nadcházející volby do Evropského parlamentu budou mít nadprůměrnou volební účast a podle všeho dojde k přepsání celého obsazení tohoto legislativního křídla EU.

👉Viktor Orbán na konferenci CPAC 2024 v Budapešti prohlásil, že letos můžeme ukončit hanebnou éru západní civilizace, kterou se myslí progresivní liberalismus. Ten totiž podle Orbána generuje vůdce, kteří nejsou schopni vládnutí a progresivní liberálové namísto lidu zastupují své vlastní zájmy a prosazují vlastní cíle, které vnucují obyvatelstvu.

 

Lidé v Evropě totiž mají už po krk liberálů a chtějí návrat k tradičním hodnotám a skoncování s liberálními experimenty, jako je sociální a genderové inženýrství.

 

Konflikt mezi konzervativní částí Evropy a liberály je způsoben samozřejmě procesy řízení na 1. prioritě od roku 1989. Je to důsledek vlivu eugenického vektoru 1. priority se všemi jejími projevy a následky.

 

Značná část nových Evropanů už prostě nevěří v národní teze, protože nikdo je k nim v procesech výchovy a vzdělávání na 1. prioritě nevedl. Namísto toho výchova se změnila v indoktrinaci na podporu tzv. výchovy Evropského člověka.

Výsledky se nyní dostavují 35 let po pádu komunismu a již brzy to budou dvě generace, který vyrostly po roce 1990 a vliv eugenického vektoru 1. priority na ně zcela a brutálně dolehl.

V různých zemích Evropy ale indoktrinace probíhala různě intenzivně a zcela jasně a zřetelně se nepovedla v zemích jako je Maďarsko, Srbsko a částečně i Slovensko.

 

VIDEO: KARIM KHAN VYLÍČIL, JAK AMERIČTÍ SENÁTOŘI NA NĚHO ÚTOČÍ, ŽE SOUD V HAAGU MÁ SOUDIT JEN AFRIČANY A PUTINA, ALE NE IZRAELCE NEBO AMERIČANY!

 

Ve většině zemí Evropy je však progresivní liberalismus natolik ukotvený, že jeho likvidaci lze dosáhnout jen rozvratem sociální bezpečnosti v Evropě, a to buď v důsledku povstání, nepokojů, hladomoru, sociálních otřesů, ztráty důchodů, katastrofálního propadu životní úrovně a války v Evropě.

Degenerativní procesy jsou přitom indukovány do výchovy a vzdělávání úmyslně s cílem vychovat jednoduché voliče, kteří nepřemýšlí o zítřku, ale zajímá je jen dnešek.

👉Volby do EU parlamentu tak jsou jednou z posledních možností, jak něco změnit, něž nová generace Evropy získá většinu během všech voleb v zemích EU. To je realita!

 

Stačí se podívat na to, co říkal generální prokurátor soudu v Haagu Karim Khan v rozhovoru na americké stanici CNN. Rozhovor byl vedený přímo v Haagu v soudní síni a Khan sugestivně redaktorce CNN Christiane Amanpour vylíčil, jak mu američtí senátoři vyhrožují. 👉Jeden z nich mu dokonce při soukromém rozhovoru řekl, že soud v Haagu byl vytvořen proto, aby soudil diktátory ze zemí Afriky anebo zločince, jakým je prý Putin. Nebyl ale vytvořen pro souzení představitelů Izraele nebo USA. Toto řekl generálnímu prokurátorovi z Haagu jeden z vysokých představitelů USA, a 👉to pouze ukazuje a odhaluje, že Kreml má pravdu, když tvrdí, že soud v Haagu je nelegitimním nátlakovým nástrojem kolektivního Západu proti zemím, které nejsou v přátelském sepjetí s řádem Pax Americana.

 

ICC VYDAL ZATYKAČE I NA 3 VŮDCE HAMÁSU, ALE TI BY MOHLI ODHALIT ROLI MOSSADU A CIA NA FINANCOVÁNÍ I ŘÍZENÍ OPERACÍ HAMÁSU OD KONCE 80. LET MINULÉHO STOLETÍ

 

A je neuvěřitelné, že to, co nedávno tvrdil Vladimir Putin a Dmitrij Peskov, teď najednou přímo v rozhovoru pro CNN narovinu odhaluje generální prokurátor ICC. Vůbec by mně nepřekvapilo, kdyby se Karimu Khanovi stala teď nějaká nehoda, ale kolektivní Západ by z toho obratem obvinil Rusko, vždyť ICC vydal zatykače na Putina a další Rusy, takže záminku by Rusko mělo. A všechna média by to začala opakovat. Jenže ve chvíli, kdy Khan v pondělí podal žádosti k soudu ICC o vydání zatykačů na Benjamina Netanyahua a na Yoava Gallanta, tak generální prokurátor ICC opravdu bruslí na tenkém ledě. Podle médií prý ICC bude o žádosti rozhodovat mnoho měsíců, ale to není pravda.

 

Podle našich informací a rovněž podle ruských novinářů nebude rozhodování soudu ICC o vydání zatykačů trvat déle než několik týdnů. Karim Khan žádá o zatykače i na některé představitele Hamásu a můžete vzít jed na to, že 👉 v centrále CIA v Langley jsou teď hrůzou bez sebe, co by se mohlo dostat na veřejnost o pozadí financování a vzniku Hamásu před tribunálem v Haagu, pokud by se tam předáci Hamásu ocitli a začali by mluvit.

 

👉Panečku, to by vyšly na světlo věci. To je podle mého názoru daleko větší noční můra pro Mossad a CIA, než že by tam před soudem stál Bibi a Gallant.

Američané udělají všechno proto, aby ty zatykače vydány nebyly. Pokud se jim to povede zablokovat, bude to znamení, že Američané v Evropě mají ještě nějakou moc. Pokud se jim to ale nepovede, bude to potvrzení odpisu moci USA a Izraele v Evropě. A přesně toho se bojí i Petr Fiala.

 

FIALA ZNOVU NA TWITTERU OMLOUVAL IZRAEL A JEHO TEROR NA PALESTINCÍCH. TI SI PRÝ ZA UTRPENÍ MOHOU SAMI V DŮSLEDKU ÚTOKU HAMÁSU ZE 7. ŘÍJNA!

👉JE TEN FIALA NORMÁLNÍ, NEBO USILUJE O SVŮJ ZATYKAČ OD ICC?

 

Český premiér v pondělí začal doslova vřískat a pro česká média prohlásil, že návrh na zatykač na Netanyahua je nepřijatelný a děsivý.

Návrh hlavního prokurátora ICC vydat zatykač na představitele demokraticky zvolené vlády společně s vůdci islamistické organizace je děsivý a naprosto nepřijatelný. Nesmíme zapomínat, že to byl Hamás, kdo v říjnu zaútočil na Izrael a zabil, zranil a unesl tisíce nevinných lidí,” uvedl v pondělí na sociální síti X.

Dodal, že právě tento nevyprovokovaný teroristický útok vedl k současné válce v Gaze a utrpení civilistů v Gaze, Izraeli i Libanonu, čímž de facto znovu porušil Římský statut a znovu omlouval Izrael za to, že páchá genocidu v Gaze, na základě čehož požádal Karim Khan o zatykače.

 

👉FIALA SVÝM VÝROKEM SE ZNOVU DOPUSTIL TRESTNÉHO ČINU PODÍLNICTVÍ A OSPRAVEDLŇOVÁNÍ GENOCIDY.

Jinými slovy říká, že Palestinci si za současné utrpení mohou sami, protože Hamás se 7. října dopustil špatných věcí. 👉Fiala je skutečně hňup k pohledání. On se sám usvědčuje z podílnictví na zločinech Bibiho. Jinak trojice vůdců Hamasu by podle Khana měla být obviněna z vyhlazování, vraždy, braní rukojmí, znásilnění a sexuálního napadení ve vazbě.

 

Netanyahu a Gallant by měli být obviněni z vyhlazování a vyvolávání hladomoru jako způsobu vedení války včetně odmítnutí dodávek humanitární pomoci a úmyslného zaměření se na civilisty v konfliktu. Ale, to není všechno.

 

PODLE NAŠEHO ZDROJE SE ICC ZAJÍMAL O DODÁVKU ČESKÝCH BALISTICKÝCH PLÁTŮ JEDNOTKÁM IDF VYHLAZUJÍCÍM MĚSTA V GAZE

 

👉Fialovi hoří koudel u zadku natolik, že dokonce narychlo volal Bibimu do Izraele a hovořili spolu právě o tiskové konferenci Karima Khana o žádosti na vydání zatykačů na Netanyahua a Gallanta jako ministra obrany Izraele. Telefonát Gallantovi nebyl jen tak pro nic za nic, protože jsme byli v úterý do redakce informování o neuvěřitelně výbušné informaci, která zřejmě potvrzuje, proč je Fiala tak nervní a doslova jeví známky hysterie po Khanově tiskovce.

Proč by se tak moc staral o dva představitele Izraele? Náš zdroj nám to vysvětlil.

👉Mezinárodní trestní soud v Haagu se totiž podle informací našeho zdroje před pár měsíci zajímal 👉o dodávky české vojenské výzbroje a výstroje Izraeli před zahájením invaze IDF do Gazy.

 

Má se jednat údajně o zakázku na dodávky 3 000 balistických štítů do vojenských neprůstřelných vest, jejichž dodávku z ČR do Izraele minulý rok 20. října narychlo schválila česká vláda a transakci nakonec signovala ministryně obrany Jana Černochová. No, a podle vyšetřovatelů ICC byli těmito balistickými pláty vybaveni vojáci izraelských vyhlazovacích jednotek při etnickém začišťování měst v Gaze.

👉O dodávku balistických štítů totiž po 7. říjnu 2023, tedy po útoku Hamásu na Izrael, požádal podle informací našeho zdroje přímo Yoav Gallant českou ministryni obrany, která to posunula Fialovi na vládu ke schválení. A právě Gallant spolu s Netanyahuem teď čekají na zatykače kvůli obvinění z vyhlazování v Gaze.

👉Panečku, už je jasné, proč má Fiala nervy v kýblu. PODÍLNICTVÍ NA GENOCIDĚ JE NA OBZORU.

 

BORRELL PROHLÁSIL, ŽE ZEMĚ EU BUDOU POVINNY ZATYKAČE NA BIBIHO A GALLANTA AKCEPTOVAT!

 

👉Náš zdroj nám rovněž sdělil, že Fiala teď má obavy, že by ICC mohl vyšetřovat i české zapojení do vyhlazování Gazy, protože Gallant musel české straně podle všeho říct, k čemu a proč tak narychlo potřebuje izraelská armáda 3 000 balistických plátů do vojenských neprůstřelných vest.

👉Bylo to kvůli plánované operaci v Gaze, kde izraelská armáda začala páchat zvěrstva, genocidu a vyhlazování obyvatelstva plošným bombardováním, vyháněním lidí a srovnáváním celých měst se zemí poté, co byly jednotkami IDF dům od domu začištěny. Přesně k tomu potřebovala IDF ty balistické štíty do vest svých vojáků.

👉A prostě Fiala má strach, že česká vláda je teď spolu-namočena do genocidy v Gaze! Panečku, a je to venku!

 

👉Oni prostě v tom jedou SPOLU a Fiala volal šéfovi do Tel Avivu, co má dělat, jestli ty zatykače fakt budou vystaveny.

👉A šéf evropské diplomacie Josep Borrell dnes Fialu nepotěšil, protože Borrell prohlásil, že pokud zatykače budou vydány, země EU je budou povinny respektovat!

👉I kdyby ale Bibi a Gallant už nikdy Izrael neopustili, aby nebyli zatčeni, nebránilo by to ICC ve vyšetřování zločinů v nepřítomnosti obviněných.

👉Jinými slovy, zatímco Bibi a Gallant by byli v Izraeli v pohodě, Fiala a Černochová by museli vysvětlovat ICC kšefty s vyzbrojováním a vystrojováním izraelské armády na základě žádosti ministra obrany Izraele, který se skrývá v Izraeli a nechce přijet do Haagu.

👉Fialova vláda tak paradoxně může mít ze zatykačů na Bibiho a Gallanta více problémů než zmínění dva obžalovaní. Takže si počkáme na pokračování téhle taškařice.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/viktor-orban-prohlasil-ze-letos-muze-byt-ukoncena-hanebna-era-zapadni-civilizace-generalni-prokurator-z-haagu-vylicil-na-cnn-jak-mu-americane-vyhrozuji-a-vriskot-petra-fialy-ma-mozna-svuj-duvod/

 

 

📌22.5.2024, Pravý Prostor, Štěpán Cháb: KDYŽ PEPEK VYSKOČ VEDE ZDRAVOTNICTVÍ. TU PĚTILETKU PROSTĚ SPLNÍME ZA DVA ROKY, ZNÍ Z VLÁDNÍCH OCHOZŮ:

 

Ne za dva roky, ale za půl roku. „Lidi nám marodí, ministře Válku. Jdou k doktorskýmu, nechají si napsat neschopenku a s nohama na stole pak berou nemocenskou. Nic nedělají, válí se po pohovkách a ten náš válečný mír nám hatí svou sabotáží. Co s tím?“ zamumlal do ministerského ouška fiktivní ouřada. Ministr Válek se zadumal a vyšla z něho perla.

„Uzákoníme lékaře ve firmách,“ pronesl citlivě ministr Válek.

A tak se nově do firem mají nastěhovat firemní lékaři. A to i když v republice lékaři až hříšně chybí a české zdravotnictví začíná vykazovat příznaky mrtvičky. Dobrá, přiznejme barvu, místo firemního lékaře to může být i firemní zdravotní sestřička, fyzioterapeut, hygienik, někdo se zdravotnickým minimem, kdo bude pozitivně působit na chození do práce. Takový ten motivační pracovník, který bude řešit prevenci.

 

Třeba zubní hygieničku, jak vyznívá z předběžného přístupu k návrhu změny zákona. A zubní hygienička, to víme, je zdravotnický rutinér. Když vám je schopná ukázat, jak se drží kartáček, určitě dokáže diagnostikovat i hrozící vyhřeznutí plotýnky.

Stejně blbý nápad, jako když ta naše potřeštěná éra ze Strakovky přišla s tím, že v každé škole by měl být školní psycholog, přičemž v českém zdravotnictví je hned po zubařích nejvíc nedostatkový materiál dětský psycholog a psychiatr.

 

Zažil jsem firemního lékaře. Paní si zašla stěžovat na bolavá záda. Z práce, zvedali jsme nemohoucí lidi, pořád. Lékař řekl jediné – zatni zuby a táhni – no, protože byl zaměstnanecký podstav a poslat paní na delší nemocenskou, aby se vykurýrovala, na to nebyla firma připravená, tak paní zvedala dál a dál, až za rok a půl skončila na vrátnici s částečným invalidním důchodem. Holt zaměstnanecký podstav, o kterém lékař věděl. Jede se až na hranici možného.

 

Nebude přesně tohle přístup „lékaře ve firmě“?

Je klid, žádný nával práce, zaměstnanec půjde na nemocenskou i když mu nic není. Když je sezóna a nával práce, zaměstnanec se přivalí s horečkami před oči doktora a on ho z práce nepustí, protože by prostě chyběl ve výrobě. Že to lékaři nedělají? No, zpravidla ne, když nejsou firemní. Jenže firemní lékař ví, co firma potřebuje. Ale ta vládní ztráta kontaktu s realitou, to je požitek.

Je to vlastně nádherná ukázka dnešní doby. Aby se ušetřilo, budou se utrácet nejen peníze, které nemáme, ale plánovat věci a procesy, které nejsme schopní naplnit. Do firem lékaři nebo zdravotnický personál, který chybí v nemocnicích i ordinacích. Do škol psychologové a psychiatři, kteří chybí v ordinacích. Teď jsem četl, že v nemocnicích mají rušit dětská lůžka i oddělení, protože pediatři chybí v ordinacích. Nemohl by na to konto konečně někdo navrhnout, že by každá škola měla mít svého pediatra? Na Karlovarsku už zřídili tzv. očkovací centrum pro děti. 5 tisíc dětí tam nemá pediatra. Princip přesně takhle funguje, nebo ne?

 

Už jste si našli ve svém okolí nějakou šikovnou bábu kořenářku? Nejspíš byste měli. České zdravotnictví kolabuje, padá. Ministr zdravotnictví jeho zoufalou situaci neřeší (je z TOP 09, a ti by zdravotnictví rádi privatizovali), hraje tankové hry a vkládá do společnosti šém, že si za to může sama, že zásadní je prevence. Což je přímá cesta k tomu, že do budoucna řekne – když si za to můžete sami, no tak si připlaťte. Ten s nadváhou bude platit, kuřák bude platit, lenoch bude platit, nesportovec bude platit, příliš starý si zaplatí, promiskuitní si zaplatí, všichni si zaplatí. Tam směřujeme, tam jdeme, ve vleku za Válkem, kterému je, jsem o tom přesvědčen, české zdravotnictví buřt. CÍL JE PRIVATIZOVAT. A těžko se privatizuje něco, co funguje. Lidé by se vzduli. Když to začne kolabovat a lidé nebudou mít, co se zdravotnictví týká, zastání, nakonec sami začnou volat po privatizaci.

Pak celé zdravotnictví bude jako zubařská péče. Hypotéku na zákrok a bezzubí (mrtví) chudí.

 

Štěpán Cháb, Krajské listy

 

https://pravyprostor.net/kdyz-pepek-vyskoc-vede-zdravotnictvi-tu-petiletku-proste-splnime-za-dva-roky-zni-z-vladnich-ochozu/

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️22. května 2024, 5:34: ŠÉF KANCELÁŘE ÍRÁNSKÉHO PREZIDENTA ODHALIL NOVÉ PODROBNOSTI O HAVÁRII RAÍSÍHO VRTULNÍKU:

 

Nové podrobnosti o havárii vrtulníku íránského prezidenta odhalil šéf Raísího administrativy Gholam-Hossein Esmaili.

 

Esmaili letěl v jiné helikoptéře doprovázející Ebráhíma Raísího. Podle šéfa správy byly povětrnostní podmínky během letu příznivé. Po 30 minutách se však u měděného dolu Sungun vytvořily mraky. Gholam-Hossain Esmaili je citován agenturou IRNA.

 

Prezidentova helikoptéra nařídila doprovodné helikoptéře, aby nabrala výšku a pokračovala v pohybu nad mraky. Oba vrtulníky nabraly výšku a o 30 sekund později pilot druhého vrtulníku zjistil ztrátu prezidentské desky.

 

Posádka helikoptéry, ve které úředník letěl, se snažila kontaktovat pasažéry Raísího helikoptéry, ale marně. Později je kontaktoval imám města Tabríz Sayed Mohammad-Ali al-Hashem, který letěl s Raísím. Řekl, že se necítí dobře, nikoho poblíž neviděl a neví, kde je. Z jeho slov vyplynulo, že se zřítila helikoptéra íránského prezidenta Raísího, hlásí RIA Novosti.

 

Helikoptéra s prezidentem Raísím, ministrem zahraničí Hosseinem Amirem Abdollahianem a dalšími představiteli na palubě tvrdě přistála 19. května v oblasti Verzegan v severozápadním Íránu. V důsledku havárie nikdo nepřežil.

 

https://www.vesti.ru/article/3961547

 

 

📌22. května 2024, 7:34: Ministerstvo obrany: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA ČTYŘI DRONY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD OBLASTMI BELGOROD A KALUGA.

 

Posádky protivzdušné obrany ve službě zlikvidovaly čtyři bezpilotní letouny Ozbrojených sil Ukrajiny nad oblastmi Belgorod a Kaluga, hlásí ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak bylo uvedeno, během minulé noci protivzdušná obrana zastavila další pokus kyjevského režimu provést teroristické útoky pomocí dronů leteckého typu na cíle umístěné na území Ruské federace. Tři drony ozbrojených sil Ukrajiny byly zničeny nad oblastí Belgorod a jeden dron nad oblastí Kaluga.

 

https://www.vesti.ru/article/3961605

 

 

📌22. května 2024, 7:25: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAHÁJILY ŘADU ÚDERŮ NA ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ VE ŠOSTĚ V SUMSKÉ OBLASTI:

 

V noci na 22. května armáda ruských ozbrojených sil zaútočila na města Šostka a Konotop v Sumské oblasti na Ukrajině, uvedl koordinátor mykolajivského podzemí Sergej Lebeděv.

 

Jak bylo uvedeno, byla zasažena energetická zařízení města Šostka. Místní obyvatelé zaznamenali tři stávky v intervalu od 00:05 místního času do 00:45. Po druhém úderu vypadla elektřina ve Šostě.

 

Podle odboje jsou na území tepelné elektrárny sklady, které využívají ozbrojené síly Ukrajiny. V poslední době tam byl zaznamenán aktivní pohyb kamionů v doprovodu policie, píše RIA Novosti.

 

Napadena byla také energetická zařízení v Konotopu v Sumské oblasti. Konotop je jedním z největších železničních uzlů na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/3961595

 

 

📌 22. května 2024 8:32: ŠEST GRANÁTŮ GRAD MLRS BYLO SESTŘELENO NAD OBLASTÍ BELGOROD:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny se pokusily zaútočit na Belgorodskou oblast pomocí Grad MLRS, protivzdušná obrana sestřelila šest raket, uvedlo ministerstvo obrany.

K pokusu o útok došlo kolem 06:40.

 

Šest raket bylo zničeno systémy protivzdušné obrany ve službě, dodalo ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/3961682

 

📌 22. května 2024 8:55, CNN: EGYPT NARUŠIL PŘÍMĚŘÍ V GAZE ZMĚNOU TEXTU DOHODY:

 

Dohoda o příměří v pásmu Gazy byla zmařena, když egyptská rozvědka v tichosti změnila dohodu, kterou již Izrael podepsal, než ji předala Hamásu, uvedla CNN s odvoláním na zdroje.

 

Dokument obsahoval další požadavky radikálního palestinského hnutí, ale Izraelci a zprostředkovatelé organizující jednání o tom nebyli informováni. Když byl podvod odhalen, vyvolalo to vlnu vzájemného obviňování mezi představiteli Spojených států, Kataru a Izraele. V důsledku toho se jednání o příměří dostala do slepé uličky.

 

Podle novinářů byl za změnu dohody zodpovědný zástupce šéfa egyptské rozvědky Ahmed Abdel Khalek.

 

Eskalace konfliktu v pásmu Gazy začala 7. října 2023 po rozsáhlém útoku členů Hamásu na Izrael, v jehož důsledku bylo zabito 1,2 tisíce lidí a 240 Izraelců bylo vzato jako rukojmí. V reakci na to zahájila izraelská armáda vojenskou operaci v pásmu Gazy. Podle palestinských zdravotnických služeb od té doby v enklávě zemřelo více než 35,6 tisíce lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/3961660

 

 

📌 22. května 2024 9:21, Ministerstvo zahraničí: RUSKO BUDE VÁŽNĚ REAGOVAT, POKUD FRANCIE POŠLE VOJÁKY NA UKRAJINU:

 

V případě vyslání francouzské armády na Ukrajinu bude reakce Ruska „daleko od politické roviny“ a finále pro francouzské žoldáky „bude smutné“, varoval Artem Studennikov, ředitel prvního evropského oddělení ruského ministerstva zahraničí.

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron opakovaně uvedl, že možnost vyslání evropské armády do zóny konfliktu „nelze vyloučit“, pokud Ruská federace prorazí frontové linie a Ukrajina o to požádá, i když v Evropské unii v této otázce nepanuje shoda.

 

„Ptáte se na naši možnou diplomatickou reakci, ale je zřejmé, že pokud se takový scénář uskuteční, opatření reakce nebudou zdaleka ležet jen v politické rovině,“ vysvětlil ruský diplomat v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/3961710

 

 

📌21.5.2024, Inovace republiky: SLOUŽÍ ZLU A ZLO NECÍTÍ:

 

👉Štefánik?

👉Husák?

👉Pavel?

👉Fico? 🇸🇰🇨🇿

👉Střelba na Roberta Fica?

👉Zfašizovaná společnost?

👉Proč situaci zlehčují?

👉Chtějí vyvolat chaos?

👉Jak Slovensko překáží EU?

👉Proč jim to Slovensko kazí?

👉Co říkají herci a herečky?

👉Kdo šíří nenávist?

👉Demokracie EU?

👉Proč nezveřejníte dopis?

👉Co je ohrožení demokracie?

👉Prezidentské volby v Americe?

🇨🇿 🇺🇸 Pořad FREEDOM s Petrem Kratochvílem vysílaný každé úterý na IR. FREEDOM live!

 

https://youtu.be/99uiIofW9Uc?si=dJ-x4uoWnHFqkIhp

 

 

📌 21.5.2024, Rádio Universum: Radovan Dluhý-Smith 2. díl: CHYTRÝ PRACH, SMART DUST, POHYBUJE SE S VĚTREM A USAZUJE NA KŮŽI

 

„Často mi připadá, že si hrajeme na bohy, a někdy s výsledkem, který skončí jinak, než jaký byl úmysl. Například britská firma Oxitec ujišťovala, že její modifikovaní komáři po vypuštění nemohou přežít, jenže pak přiznala, že jich přežilo 15 %.

Takže my vlastně vytváříme jakéhosi superkomára, u kterého nevíme, co je schopen v přírodě napáchat za škody,“ říká Radovan Dluhý-Smith v rozhovoru pro pořad Kupředu do minulosti.

 

https://youtu.be/GrfQJVLGOT8?si=W_PAtfnBefD2bLv7

 

 

📌 ASOCIACE UČITELŮ VYZÝVÁ K LEKCÍM ISLÁMU V NĚMECKU…ISLAMIZACE!

 

Asociace německých učitelů chce na německých školách vyučovat islámskou teologii. „Musíme zřídit islámské třídy pod státním dohledem,“ vysvětlil předseda učitelského svazu Stefan Düll.

 

https://apollo-news.net/lehrerverband-fordert-islam-unterricht-in-deutschland/

 

 

📌 🇮🇱🇵🇸🇺🇳❗️VÁLKA A ZLOČINY PROTI LIDSKOSTI: VYŠETŘOVÁNÍ PROTI NETANJAHUOVI A GALLANTOVI

 

🗣 Na základě důkazů shromážděných a zkontrolovaných mou kanceláří mám rozumné důvody se domnívat, že Benjamin NETANYAHU, předseda vlády Izraele a Yoav GALLANT, ministr obrany Izraele, jsou odpovědní za následující válečné zločiny atd. odpovědný za zločiny proti lidskosti na území státu Palestina (pásmo Gazy) od 8. října 2023

– Hladovění civilistů jako způsob vedení války v souladu s čl. 8 odst. 2 písm. b) bod xxv) statutu.

– Záměrné způsobení velkého utrpení nebo vážné újmy na těle nebo zdraví podle čl. 8 odst. 2 písm. a) bodu iii) nebo kruté zacházení jako válečný zločin podle čl. 8 odst. 2 písm. c) bod i).

– Úmyslné zabití podle čl. 8 odst. 2 písm. a) bod i) nebo vražda jako válečný zločin podle čl. 8 odst. 2 písm. c) bod i).

– Cílené útoky na civilní obyvatelstvo jako válečný zločin podle čl. 8 odst. 2 písm.

 

https://t.me/absurdnisvet/73337

 

UZNÁNÍ PALESTINSKÉHO STÁTU SE ZJEVNĚ BLÍŽÍ VE TŘECH EVROPSKÝCH ZEMÍCH

 

Očekává se, že Irsko 🇮🇪 a Španělsko 🇪🇸 tuto středu oficiálně uzná Palestinu jako stát, uvedli úředníci obeznámení s touto záležitostí Politico.

 

Irská vládní koalice dnes ráno v Dublinu oznámila společné prohlášení. Španělský premiér Pedro Sanchez později předloží návrh parlamentu.

 

V Norsku 🇳🇴 také vysílací stanice NRK uvedla, že vláda chce dnes zpečetit uznání palestinského státu.

 

https://t.me/absurdnisvet/73338

 

NORSKO UZNÁ PALESTINU JAKO STÁT. UZNÁNÍ SE USKUTEČNÍ 28. KVĚTNA, OZNÁMIL VE STŘEDU RÁNO NORSKÝ PREMIÉR JONAS GAHR STØRE.

 

https://web.de/magazine/politik/nahostkonflikt/norwegen-palaestina-staat-anerkennen-39683648

 

 

📌 🚨🇮🇱 IZRAELSKÝ NETANYAHU: „OBVINIT MĚ ZA ZLOČINY V GAZE JE JAKO OBVINIT GEORGE BUSHE ZA 11. ZÁŘÍ.“ TO, CO BYLY KONSPIRAČNÍ TEORIE, SE NYNÍ STÁVAJÍ PRAVDOU.

 

DS proti DS, pohodlně se usaďte a užívejte si to🤡

 

https://t.me/absurdnisvet/73341

 

 

📌 ❗️ TURBULENCE NA LETU Z LONDÝNA DO SINGAPURU – JEDEN MRTVÝ, 20 ZRANĚNÝCH

 

Jedna osoba zemřela v těžkých turbulencích na letu SQ321 z Londýna do Singapuru, informují místní média v Thajsku, citovaná anglickým médiem „Mirror“.

 

Dalších 20 lidí bylo zraněno poté, co Boeing 777 z Londýna zasáhl silné turbulence. Letadlo Singapore Airlines poté nouzově přistálo v Bangkoku, hlavním městě Thajska. Sanitky vyjely na ranvej a ošetřily zraněné.

 

🔄 Nové podrobnosti o hororovém letu do Singapuru

 

53 cestujících a člen posádky Boeingu 777 z Londýna do Singapuru bylo zraněno poté, co nouzově přistálo v Thajsku kvůli silným turbulencím. V úterý odpoledne to potvrdily úřady v Bangkoku.

 

Sedm lidí je v kritickém stavu. Smrtelný, 73letý Brit, pravděpodobně utrpěl infarkt. Na palubě bylo údajně celkem 211 cestujících a 18 členů posádky.

 

https://insiderpaper.com/injuries-1-death-after-severe-turbulence-on-flight-from-london-singapore-airlines/

 

 

📌 🇪🇸 VE ŠPANĚLSKU UBYTOVÁVÁ ČERVENÝ KŘÍŽ DVA AUTOBUSY S NELEGÁLNÍMI IMIGRANTY VE TŘÍHVĚZDIČKOVÉM HOTELU V EL EJIDO.

 

‼️ Důvody je před veřejností skrývat určitě jsou.

 

https://t.me/absurdnisvet/73344

 

 

📌 🇫🇷 – „ŽÁDNÁ OLYMPIÁDA BEZ ŽELEZNIČÁŘŮ

 

Stávka železničářů za prémie pro olympijské hry v Paříži 2024, za zvýšení platů, za lepší pracovní podmínky, proti protistávkovému zákonu,…před Eiffelovou věží v Paříži.

 

https://t.me/absurdnisvet/73347

 

 

📌 19. května 2024: PROF. DR. SUCHARIT BHAKDI O NEBEZPEČÍ MRNA VAKCÍN

 

První předseda MWGFD, prof. Dr. Sucharit Bhakdi na pozvání FPÖ hovořil o velkých nebezpečích technologie vakcín mRNA 13. dubna ve Vídni v rámci sympozia „Suverenita a svoboda pro národy Evropy“.

 

V této souvislosti bychom rádi upřesnili, že sdružení MWGFD není vázáno na stranickou politiku. Spíše se snažíme o výměnu a spolupráci se všemi politickými stranami a dalšími organizacemi, které sdílejí naše cíle a ideály: obnovení zdravotnictví hodné toho jména, v rámci otevřené a svobodné společnosti a založené na poctivé vědě.

 

Zdroj:

https://www.youtube.com/watch?v=gTXjOVuLxk8

 

📌HÁDEJTE, KDO JE „DALŠÍ NA ŘADĚ“ NA SVĚTOVÉM EKONOMICKÉM FÓRU? „Trvalé klimatické uzamčení se blíží, ať se vám to líbí nebo ne…“ – dcera Klause Schwaba Natalie Schwab, který odešel z WHO.

 

https://t.me/absurdnisvet/73351

 

☄️ RODINA SCHWAB ZACHOVÁVÁ KONTROLU NAD WEF

 

Přestože Klaus Schwab odstupuje, rodina Schwabů bude i nadále ovládat Světové ekonomické fórum.

 

Schwabova manželka Hilde dohlíží na nadaci WEF a předávání cen.

 

Jeho syn Olivier Schwab je výkonným ředitelem WEF.

 

Jeho dcera Nicole Schwab je členkou výkonného výboru a spolupředsedkyní Platformy pro urychlení řešení založených na přírodě.

 

⚠️ Kritici tvrdí, že pokračující vliv rodiny zpochybňuje transparentnost a odpovědnost organizace.

 

Zdroje: BBC, Světové ekonomické fórum

 

https://t.me/absurdnisvet/73360

https://t.me/absurdnisvet/73361

 

 

📌NELEGÁLNÍ TOVÁRNY NA KOJENCE: „POČATÉ, NAROZENÉ, PRODANÉ, ZABITÉ!“ TOLIK KE KONSPIRAČNÍM TEORIÍM! PŘEHRÁT

 

Rakouský Kronenzeitung píše:

 

Takzvané továrny na miminka jsou v Nigérii znovu a znovu objevovány. Často se maskují jako charitativní centra pro chudé mladé ženy. Ty, které hledají pomoc, jsou pak drženy proti své vůli a znásilněny. Oběťmi jsou často neúmyslně těhotné mladé ženy, které utekly z domova a kterým je slíbeno ubytování.

 

Nemluvňata jsou pak později prodána gangům. Některé děti jsou údajně pašovány do zahraničí, jiné skončí u kupců, kteří je zabijí v obětních rituálech.“

 

https://www.guidograndt.de/2024/04/24/von-wegen-verschwoerungstheorie-illegale-babyfabriken-gezeugt-geboren-verkauft-getoetet-video/

 

Tam před několika týdny, v červnu 2023, armáda zachránila více než dvacet těhotných žen a dvě kojence z takzvané „továrny na miminka“. Takové nelegální zařízení slouží výhradně k „plození“ a „prodeji“ kojenců.

Prohlídka probíhala na základě informací o prodeji dětí zločincům. Majitel „Baby Factory“ je na útěku.

 

Rakouský Kronenzeitung píše:

V Nigérii jsou opakovaně odhalovány takzvané továrny na děti. Často jsou maskovány jako charitativní kontaktní místa pro chudé mladé ženy. Ti, kteří hledají pomoc, jsou pak drženi proti své vůli a znásilňováni. Oběťmi jsou často neplánovaně těhotné dospívající dívky, které utekly z domova a je jim slíbeno ubytování.

Kojenci jsou pak později prodáni gangům. Některé děti jsou pravděpodobně propašovány do zahraničí, jiné skončí u kupců, kteří je zabijí během obětních rituálů.

 

Zdroj: https://www.krone.at/3025649

Údajný šéf gangu, který za ním stál, byl obviněn z obchodování s lidmi. Kromě ní byli zatčeni další čtyři Tchajwanci, jeden Číňan a tři Barmánci. Podle policie odpovědná osoba inzerovala své služby na webových stránkách (Baby 1001). Dostávala příkazy od zprostředkovatelů, kteří se starali o bezdětné páry. Jiní poslali svou „dětskou objednávku“ přímo e-mailem. Někteří z budoucích otců byli dokonce schopni poskytnout své vlastní spermie k oplodnění.

„Vietnamské ženy fungovaly jako skutečné inkubátory,“ pokračoval list: „Musely se okamžitě vzdát svých dětí. Aby ženy nemohly utéct, byly jim zabaveny pasy.“

Po propuštění některé ženy uvedly, že se přihlásily dobrovolně, protože jim bylo slíbeno 5 000 dolarů za dítě. Jiné naopak svědčily o tom, že byly k porodu „donuceny“.

Jurin Laksanawisit, tehdejší thajský ministr zdravotnictví, označil jednání gangu za „nezákonné a nehumánní“.

 

Zdroj Screenshot / Citace obrázku:

 

https://www.bild.de/news/2011/menschenhandel/vietnamesinnen-zum-gebaeren-gezwungen-16150258.bild.html

 

Tolik k pravdě o takzvaných „chovných farmách“: Skutečně existují! Proč tedy, jak již bylo zmíněno, také v okultně-satanských kruzích?

 

Mimochodem, policejní psycholog a bývalý profesor na Policejní univerzitě ve Villingen-Schwenningenu Adolf Gallwitz a bývalý šéf detektiva a vedoucí oddělení „sexuálních deliktů“ na oddělení kriminálního vyšetřování v Ulmu Manfred Paulus informovali o dalších, stejně „rouhavých“ plánech týkajících se novorozenců.

 

Jmenovitě o obstarávání „plodných studentek“ v „děvčatských kruzích“, které se nechají za úplatu oplodnit „mladými hřebci“ a budou ochotny přenechat „hříbata“ pedům. Pro „osobní potřebu“ a pro „marketing“ mezi pedofily a bezdětnými lidmi v USA!

 

Zdroje:  „Ženy nucené porodit – ‚Dětská farma‘ v Bangkoku: Počato, narozen, prodán“ in: BILD ze dne 25. února 2011

 

(https://www.bild.de/news/2011/menschenhandel/vietnamesinnen-zum-gebaeren-gezwungen-16150258.bild.html)/

 

 

📌Nemecká europoslankyňa Christine Anderson: „BUDÚCE TOTALITNÉ REŽIMY UŽ NEPOTREBUJÚ ELEKTRIFIKOVANÉ PLOTY. STAČÍ IM TELEFÓN, QR KÓD, DIGITÁLNE ID a potom si s vami môžu robiť, čo chcú, a to je desivé.“

 

https://t.me/absurdnisvet/73357

 

 

📌Skandál v Londýně: Kontaminovaná krev z USA zabila tisíce Angličanů

 

Podle Asharq Al-Awsat je britská vláda zodpovědná za smrt tří tisíc lidí. V 70. a 90. letech byla těmto lidem injekčně podána darovaná krev s hepatitidou a HIV, která byla do Anglie doručena ze Spojených států amerických. Tragédie je považována za nejhorší v historii londýnského zdravotnictví.

 

Pravda o tomto incidentu byla po desetiletí zamlčována. Obětem bude nyní vyplaceno odškodné 100 000 liber. Celková výše odškodnění bude činit několik miliard liber.

 

🩸🇬🇧 SKANDÁL INFIKOVANÉ KRVE VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ: SUNAK SE OMLOUVÁ PO INKRIMINUJÍCÍ ZPRÁVĚ

 

„Je to den hanby pro britský stát,“ řekl premiér Rishi Sunak v Dolní sněmovně, kde se „z celého srdce a jednoznačně“ omluvil za opakovaná selhání britských úřadů.

 

Vyšetřovací komise již dříve v usvědčující zprávě zjistila, že kontaminaci krve, která vedla k nakažení více než 30 000 lidí viry – jako je HIV nebo hepatitida – a ke smrti 3 000 dalších, se dalo do značné míry vyhnout.

 

Tato dvoutisícistránková zpráva je výsledkem téměř šestiletého vyšetřování, které zadala britská vláda v roce 2017 po desetiletích tlaku obětí a jejich rodin.

 

https://t.me/absurdnisvet/73363

 

 

📌🇷🇺RUSKÍ VOJACI DOBYLI KĽÚČOVÚ VÝŠINU A VZTÝČILI RUSKÚ VLAJKU V KLEŠČEJEVKE, ČÍM PRIBLÍŽILI PORÁŽKU NEPRIATEĽA

 

▪️Tvrdé boje v Kleščejevke na južnom krídle Arťomovska pokračujú, väčšiu časť už oslobodili sily 6. motostreleckej divízie 3. armádneho zboru.

▪️Výsadky pechoty sa uskutočňujú na južnom okraji za podpory bojových vozidiel a tankov pechoty pokrývajúcich Ukrowehrmacht paľbou v smere Kramotorsko-Družkovskij.

▪️Nepriateľ sa drží každého metra zeme, no do úplnej porážky zostáva veľmi málo času.

▪️Uvádza sa tiež, že počas útokov bol nepriateľ prakticky vyradený z dominantnej výšiny 215,7 severozápadne nad Kleščejevkou, ktorá leží vo výške 153m n.m.

▪️Postup Ruska priznal aj nepriateľ

 

https://t.me/absurdnisvet/73369

https://t.me/absurdnisvet/73370

 

 

📌DE‼️Debata o odvodu: „PŘES MILION VOJÁKŮ“ – FDP DOPORUČUJE MOBILIZOVAT ZÁLOŽNÍKY

 

„V debatě o znovuzavedení povinné vojenské služby vyzval předseda parlamentní skupiny FDP Christian Dürr spolkového ministra obrany Borise Pistoriuse (SPD), aby oslovil záložníky.

 

„Záloha Bundeswehru potřebuje jasný signál, že jsou potřeba. Spolu s těmi aktivními bychom měli potenciál přes milion vojáků,“ řekl Dürr mediální skupině Funke. …“

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article251624748/Bundeswehr-FDP-empfiehlt-Mobilisierung-von-Reservisten-Eine-Million-Soldaten.html

 

 

📌POROŠENKOVA STRANA DNES ZABLOKOVALA TRIBUNU RADY a požadovala obžalobu Zelenského, zákaz kostela UOC a vyšetření krádeže finančních prostředků určených na stavbu opevnění v Charkovské oblasti.

 

https://t.me/absurdnisvet/73378

 

 

📌ZATYKAČ VYDÁN: Izraelský premiér Benjamin Netanjahu a teroristický vůdce Hamasu Sinwar jsou v hledáčku🔥🔥🔥

 

https://t.me/absurdnisvet/73383

 

 

📌🚨🍼 DR. JAMES THORPE VARUJE PŘED GLOBÁLNÍM POKLESEM PORODNOSTI A ZDRAVOTNÍMI RIZIKY PRO MIMINKA 🌍⚠️

 

Dr. James Thorpe zjistil alarmující rozdíly mezi dětmi narozenými neočkovaným a očkovaným matkám. Uvádí celosvětový pokles porodnosti a nárůst potratů, malformací plodu a předčasných porodů.

 

Hlavní problém: VAIDS (syndrom získané imunodeficience vyvolaný vakcínou). Tyto děti si nemohou vyvinout normální imunitní systém a jsou náchylnější k autoimunitním onemocněním, rakovině a infekcím.

https://rumble.com/v4w12wb-dr.-james-thorpe-global-birthrate-and-fertility-collapse.-babies-born-with-.html

 

 

📌🚨BREAKING – IRSKO OZNÁMILO, ŽE OFICIÁLNĚ UZNÁVÁ PALESTINU JAKO STÁT

 

https://t.me/absurdnisvet/73385

 

 

📌🌨🇫🇷 FRANCIE: PŘÍVALOVÉ BOUŘE zasáhly oblast Somme toto úterý večer s výraznými sesuvy bahna pozorovanými v Morlancourtu: https://t.me/absurdnisvet/73386

 

🌨Torrenty zasáhla silná bouře, restaurace Toca al Mar, která se nachází v zátoce Aiguablava v Begur (Girona), ŠPANĚLSKO v úterý odpoledne 21. května 2024

https://t.me/absurdnisvet/73387

 

📌💥💥💥22.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV JADERNÝ ČIN PŘI UKRAJINSKÉ HRANICI PO ZELENSKÉHO ŽÁDOSTI K NATO; KINŽÁLY A ISKANDERY V AKCI.

 

https://youtu.be/8ZySsvqAiOk?si=00JibnpbWE3c9s0Z

 

 

📌♨️♨️♨️21.05.2024, Suraj Indian Gamer, Roman Kirsch: Scott Ritter: ZA SLOVENSKÝM POKUSEM VRAŽDY JE UKRAJINA A SKRYTÁ RUKA CIA, KTERÁ CÍLÍCÍ NA PRO-RUSKÉ ELEMENTY.   1.Díl

 

https://youtu.be/iatTHa4tqlY?si=v0NsPP9k-Kzmepgz

 

 

📌♨️♨️♨️21.05.2024, Suraj Indian Gamer, Roman Kirsch: SCOTT RITTER: ZA SLOVENSKÝM POKUSEM O VRAŽDU JE UKRAJINA; SKRYTÁ RUKA CIA CÍLÍ NA PRO-RUSKÉ ENTITY… 2. díl

 

https://youtu.be/xTQNSrVCYOg?si=E077eMRzAovc6t1e

 

 

📌💥💥💥22.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RAISÍHO HAVÁRIE: MINISTŘI ÍRÁNSKÉHO KABINETU PLÁČOU NA POHŘBU; TRUCHLÍCÍ ZAPLAVILI ULICE V TABRÍZU

 

https://youtu.be/-ixPrN1X-NE?si=65SEBP7cs9iQ-9gK

 

 

 

 

📌💥💥💥22.05.2024, Times, Roman Kirsch: UKRAJINA ZTRÁCÍ JEDNU DALŠÍ VESNICI VE PROSPĚCH PUTINOVÝCH MUŽŮ; POLOVINA PŘÍHRANIČNÍHO MĚSTA VOVČANSK

CHARKOVSKÉ OBLASTI „JE POD RUSKOU KONTROLOU„…

https://youtu.be/ZRTdIGTH_8c?si=xbJxDMP_gmuiUvvP

 

 

📌22.5.2024, Slovenská republika: KALIŇÁK: ODHADNÚŤ, KEDY SA FICO ZOTAVÍ, EŠTE NIE JE MOŽNÉ. UZNESENIE JE MALÝ, ALE VIDITEĽNÝ KROK.

 

Premiér Robert Fico (Smer) sa takto pred týždňom v stredu po výjazdovom rokovaní v Handlovej stal terčom pre atentátnika Juraja Cintulu, ktorý proti nemu namieril zbraň. Odhadnúť čas jeho rekonvalescencie si vicepremiér Robert Kaliňák (Smer) netrúfa. Ficovo telo podľa neho stále reaguje na operatívne zákroky a jeho stav je naďalej veľmi vážny. Ako si rozdelili s ministrami premiérovu agendu a kto pôjde na mierový summit do Švajčiarska?

 

https://youtu.be/kqPMi2S2Q-M?si=4CZ138YAgIh44OO0

 

 

📌 22.5.2024, HN televízia: ŽILINKA, KALIŇÁK A ŠUTAJ EŠTOK INFORMUJÚ PO MIMORIADNOM ZASADNUTÍ BEZPEČNOSTNEJ RADY

 

https://www.youtube.com/live/BDUvxVJsHnA?si=fsP3uwJItRXRNibU

 

📌☭☆🦻👀 „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 22.05.2024“:

➡️☭☆EU nepochybuje o Zelenského legitimitě, navzdory vypršení jeho funkčního období, řekl Stano, zástupce odboru zahraniční politiky unie.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka houfnice D-30 skupiny vojsk Západ zničila zemlánek s příslušníky ukrajinských ozbrojených sil. Po obdržení souřadnic cíle dělostřelci vypálili několik zaměřovacích výstřelů, upravili zbraň a poté zasáhli nepřátelské opevnění přímým zásahem. Podle zpravodajských údajů tam bylo až 15 ukrajinských vojáků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆To nejdůležitější ze světa dronů: Kazachstán a Jižní Korea společně zahájí (https://t.me/bespilotny1/1796)  výrobu dronů, které vyvinuli vědci z Ruska a Číny (https://t.me/ bespilotny1/1810)  miniaturní drony – motýli, k vývoji (https://t.me/bespilotny1/1804)  bezpilotní letadla v Rusku budou ve třech výzkumných a výrobních centrech, poblíž Petrohradu testují

(https://t .me/bespilotny1/1803) systém pro monitorování dronů, Moskevská oblast koupí (https://t.me/bespilotny1/1807)  konstruktéry dronů pro školy za 81 miliard rublů.

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů proti cílům na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zničily tři ukrajinské bezpilotní letouny nad územím regionu Belgorod a jeden UAV byl zničen nad územím regionu Kaluga.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Bahrajnský král ve středu navštíví Rusko, píše bahrajnská státní agentura.

Plánuje se projednat bilaterální spolupráci a výsledky 33. arabského summitu, který se konal v květnu. V důsledku toho arabští vůdci vyzvali k rozmístění mírových sil v Gaze.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Předseda vlády Irska oficiálně potvrdil, že země uznává palestinský stát

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin: Prezident Raisi, který zemřel při havárii vrtulníku, byl spolehlivým partnerem. S Raisim byla radost pracovat. Putin poznamenal, že dříve byly všechny dohody mezi Ruskem a Íránem respektovány.

Putin: Ruská federace je připravena pomoci Íránu při vyšetřování letecké havárie, při které zemřel prezident země Raisi.

Putin požádal předsedu Státní dumy Volodina, aby íránskému vedení sdělil, že očekává, že vývoj rusko-íránských vztahů bude pokračovat ve stejném duchu.

Rusko vyslalo Volodina na pohřeb íránského prezidenta Raisiho.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇺🇸 Americký kongres vyzval k tomu, aby Ukrajina mohla útočit na cíle na ruském území

❗️ Podle dopisu, jehož autory jsou členové výboru pro zpravodajskou činnost Sněmovny reprezentantů, „ukrajinští představitelé řekli, že situace je nyní horší než kdy předtím“.  V tomto ohledu kongresmani požadovali, aby Kyjev mohl útočit na cíle umístěné na území Ruské federace „za zvláštních okolností“.

🟦 Autoři navíc vyzvali ke zvýšení počtu ukrajinských pilotů, kteří budou létat na stíhačkách F-16, s tím, že do konce roku 2024 projde výcvikem pouze 12 lidí.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇩🇪 🇺🇦Scholz byl kategoricky proti zavedení bezletové zóny na západní Ukrajině

„To zapojí Německo, Evropu a NATO přímo do války na Ukrajině. Tyto plány by mohly proměnit Německo ve „válečnou stranu“ a přivést Putina k nepředvídatelným reakcím,“ uvedla kancléřka.

„Žádné rozhodnutí by nemělo mít pěnu u úst,“ dodal Scholz.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🤡 Íránští lidé budou mít prospěch z Raisiho smrti při letecké havárii – Blinken

💬 „S ohledem na hrozné činy, na kterých se podílel jako soudce a prezident, a nemůže být více zapojen, ano, íránský lid je na tom pravděpodobně lépe,“ odpověděl americký ministr zahraničí na otázku senátora Cruze, „zda svět je lepší místo“ po smrti íránského prezidenta.

🇺🇸 Spojené státy podle něj netruchlí nad íránským vůdcem a nevyhlásily by ani minutu ticha v OSN na jeho památku.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇨🇳❌🇺🇸 Čínské úřady zakázaly bývalému americkému kongresmanovi Gallagherovi vstup do země

❗️Podle prohlášení ministerstva zahraničních věcí politik, který dříve vedl zvláštní výbor Sněmovny reprezentantů pro Čínu, opakovaně podnikl kroky zaměřené na „vměšování se do vnitřních záležitostí Číny, podkopávání suverenity a územní celistvosti“. ČLR a porušuje její zájmy.“

🟦 Kromě zákazu vstupu čínské úřady zmrazily veškerý Gallagherův majetek v zemi a také zakázaly soukromým osobám v ČLR provádět transakce, spolupráci a další aktivity s bývalým kongresmanem.

🟦 Gallagher se „proslavil“ opakovaným voláním po sankcích proti čínským společnostem. Navíc to byl on, kdo vedl delegaci amerických zákonodárců, kteří v únoru 2024 navštívili Tchaj-wan.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆👔 Agenti FBI plánovali zabít Trumpa – kongresmanka Greeneová

💬 Republikán toto prohlášení učinil poté, co se objevily zprávy, že zpravodajští agenti při prohledávání Trumpova sídla v roce 2022 měli u sebe střelné zbraně a měli povolení je použít.

💬 „Bidenovo ministerstvo spravedlnosti a FBI plánovaly zavraždit prezidenta Trumpa a daly k tomu zelenou,“ napsal Greene na sociální síti.

❗️ Na tuto zprávu reagoval i bývalý americký prezident, který Bidena označil za „vážnou hrozbu pro demokracii“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆❗️Podle průzkumu společnosti Ipsos aktuálně podporuje současnou hlavu státu pouze 36 % Američanů.

💬 „To znamenalo návrat k nejnižšímu hodnocení přijatelnosti jeho prezidentství, které bylo naposledy zaznamenáno v červenci 2022,“ uvedla publikace.

🥦 Hlavní stížnosti respondentů se týkají tristního stavu ekonomiky, politického extremismu a problémů s migranty.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇨🇳🇮🇷 Čína podpořila „své íránské přátele“ v souvislosti s úmrtím prezidenta – čínské ministerstvo zahraničí

✔️ Čínský ministr zahraničí Wang Yi na setkání s íránským náměstkem ministra zahraničí Mehdi Safari oznámil svůj záměr rozvíjet strategickou spolupráci s Teheránem.

💬 „Bez ohledu na to, jak se situace změní, Čína bude i nadále chránit společné zájmy obou stran a bude pokračovat v práci pro regionální a globální mír,“ uvedl Wang Yi v prohlášení zveřejněném na webu ministerstva zahraničí.

🟦 Dříve americký ministr zahraničí Blinken řekl, že íránský lid „vyhraje“ nad Raisiho smrtí, a západní média psala o íránských plánech na prohloubení vztahů s Ruskem a Čínou po tragédii.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇺🇸🇺🇦 Útoky na Rusko americkými zbraněmi pomohou ukrajinským ozbrojeným silám udržet obranu – Financial Times. Uvedl to tajemník Rady národní bezpečnosti Ukrajiny Alexandr Litviněnko. Americký zákaz zbraní považuje za „naprosto nespravedlivý“.

❌ Zrušení těchto omezení Washingtonem je pro Kyjev „výhodné“, dodal Litviněnko. Již dříve američtí kongresmani vznesli takovou žádost šéfovi Pentagonu Austinovi.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *