, ,

21.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊POLITIKŮM A SOUDCŮM VZROSTOU PLATY O TISÍCE, PŘES 100 TISÍC DOSTANE MANŽELKA PREZIDENTA…

21.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ⚔️🟥🔊POLITIKŮM A SOUDCŮM VZROSTOU PLATY O TISÍCE, PŘES 100 TISÍC DOSTANE MANŽELKA PREZIDENTA…

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: ♨️ The Economist: PUTIN PLÁNUJE ZNIČIT DOLAR. SUMMIT BRICS VYVOLÁ VELKOU EXPLOZI NIČÍCÍ SANKCE. 👋

 

Rychle rostoucí BRICS zpochybňuje dominanci řádu vedeného Západem. Na summitu tento týden Putin doufá, že vytvoří nový globální finanční systém, který ochrání Rusko a jeho spojence před sankcemi a ukončí nadvládu USA.

 

„Systém, který Rusko nazývá BRICS Bridge, bude vytvořen do jednoho roku a umožní zemím provádět vypořádání pomocí digitálních platforem spravovaných jejich vlastními centrálními bankami bez vnějšího vlivu.

To zajistí levné a rychlé transakce, o které budou mít zájem země s rozvíjejícími se ekonomikami,“ píše se v článku.

Západní představitelé se obávají, že nový systém má skutečný potenciál transformovat globální finanční systém, který je všeobecně považován za zastaralý.

Může být také použit k obcházení sankcí a boji proti dominanci dolaru na světovém trhu.

https://t.me/to_je_nas_svet/30170

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: 💥ZÁPADNÍ PUBLIKACE JAKO THE ECONOMIST STÁLE VÍCE PŘIPOMÍNAJÍ GOEBBELSOVU PROPAGANDU:

 

Čím více Čína přemýšlí o násilí na Blízkém východě, tím více příležitostí vidí.

STEJNĚ JAKO ÍRÁN, ČÍNA POHRDÁ SVĚTOVÝM ŘÁDEM VEDENÝM AMERIČANY A JE PŘIPRAVENA JEJ ZNIČIT. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30172

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: 🇷🇺 KREML KOMENTOVAL ZVĚSTI O ÚČASTI ARMÁDY KLDR VE SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACI.

 

Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov označil zprávy o údajném vyslání vojenského personálu z KLDR k účasti na speciální vojenské operaci za rozporuplné.

 

„Jihokorejci říkají jednu věc, Pentagon tvrdí, že neexistuje žádné potvrzení. Informace jsou tedy rozporuplné, a tak je třeba s nimi zacházet,“ – Peskov.

Dodal, že se jedná o otázku SVO a doporučil novinářům, aby si vyžádali vysvětlení od ruského ministerstva obrany.

https://t.me/to_je_nas_svet/30171

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: ⚡️ SYSTÉM THAAD UŽ JE ROZMÍSTĚN V IZRAELI – AUSTIN BĚHEM NÁVŠTĚVY KYJEVA

 

Šéf Pentagonu přijel na Ukrajinu, aby se Zelenským projednal další podporu ze strany USA, ale ještě předtím učinil prohlášení o dodávkách do Izraele.

 

„THAAD je na místě,“ řekl Austin, aniž by upřesnil, zda je systém připraven k použití.

Pentagon oznámil dodávku protiraketového systému THAAD do Izraele 13. října. Stejné systémy požadoval Zelenskyj k sestřelování ruských raket a bezpilotních letounů, ale USA to odmítly.

https://t.me/to_je_nas_svet/30174

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥21.10.2024, inNovinky: POLITIKŮM A SOUDCŮM VZROSTOU PLATY O TISÍCE, PŘES 100 TISÍC DOSTANE MANŽELKA PREZIDENTA:

((Jak honem sobě si vládní zrůdy dokáží nadělit z našich peněz honosné platy za nic, co dělají pro lid, kterého naopak okrádají o vše, co můžou❗️❗️❗️))

 

Plat řadového zákonodárce by mohl vzrůst o 7100 korun na 109 500 korun měsíčně, prezident dostane navíc 23 800 korun, měsíčně tedy 365 tisíc korun. Navrhuje to novela ministra práce Mariana Jurečky (KDU-ČSL), kterou na stůl dostanou ke schválení poslanci. Manželka prezidenta dostane měsíčně přes 100 tisíc korun, o ty bude pokrácen příjem hlavy státu.

 

Platy vrcholných politiků se mají od ledna zvýšit zhruba o 6,9 a 6,98 procenta. Původně chtěl Jurečka přilepšit zákonodárcům ještě víc, navrhoval růst platů zhruba o 13,7 procenta. Po kritice kolegů však od záměru ustoupil.

 

Příjmy politiků se liší podle funkce. Předsedové obou parlamentních komor a premiér by příští rok mohli podle výpočtu ČTK z předložené novely pobírat 294 tisíc korun, zhruba o 19 tisíc korun víc. Odměna místopředsedy vlády by mohla vzrůst o 16 400 korun na 252 400 korun.

 

Místopředsedům Sněmovny a Senátu a ministrům by platy měly vzrůst o 13 600 korun na 208 900 korun.

 

Musíme dýchat se společností. Vláda schválila zvýšení platů politiků o 6,9 procenta

 

Předsedové parlamentních výborů, komisí a delegací si polepší o 10 tisíc korun, od ledna by jejich měsíční plat měl činit přes 154 tisíc korun.

 

Měsíční volno, krasobruslení a roboti. Jak žijí zaměstnanci jedné z nejznámějších firem?

 

Velká změna se týká i příjmu manžela či manželky hlavy státu. Pro ni novela zavádí tzv. paušální náhradu, která se bude odečítat z náhrady prezidenta, a to ve výši 100 procent platové základny pro ústavní činitele, tedy 101 364 korun.

 

Hlava státu pak dostane 235 procent této platové základny, tedy přes 238 tisíc korun. Pokud by prezident manželku neměl, pak by získával celou náhradu ve výši 335 procent platové základny sám.

 

Náhrady vzrostou o tisíce i dalším vrcholným politikům. Paušální náhrada premiéra má činit 37 600 korun a ministra 30 500 korun. Poslanecká a senátorská paušální náhrada na stravné a reprezentaci bude 16 300 korun, cestovní náhrada podle vzdálenosti bydliště bude až 60 900 korun měsíčně. Víceúčelová paušální náhrada předsedy parlamentní komory by činila 58 800 korun.

 

Novela reaguje na květnový verdikt Ústavního soudu, který zrušil koeficient pro výpočet platu soudců, který loni schválili poslanci a který platy soudců snížil. Soud uvedl, že to odporuje ústavnímu pořádku.

 

V novele tak Jurečka řeší právě i soudcovské platy, které se budou opět počítat součinem koeficientu 3 a platové základny, ale až od roku 2026. Pro příští rok stanovili poslanci platovou základnu soudců na výši 121 685 korun. Platová základna pro státní zástupce činí 109 516 korun. Její výše má zachovat pravidlo, aby platová základna pro státní zástupce představovala 90 procent platové základny soudců.

 

ZA 10 LET SI POLITICI SVÉ PLATY TAKŘKA ZDVOJNÁSOBÍ

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-politikum-a-soudcum-vzrostou-platy-o-tisice-pres-100-tisic-dostane-manzelka-prezidenta-40493899

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, 🟥🔊ING ONDŘEJ PROKOP, PŘEDSEDA HNUTÍ ANO ZA PRAHU: JSME LOUTKA BRUSELU❓❓❓ PODLE FIALY ASI ANO. NASEKAL UŽ VĚTŠÍ DLUHY NEŽ ZA COVIDU:

 

👉 🔊Fiala se Stanjurou nasekali Česku větší dluhy než za covidu. A nejen to. Zadlužují Čechy tak rekordním tempem, že už překonali dluhy za čtyři předchozí vlády dohromady! Tomuhle říkají ozdravení veřejných financí❓

👉🔊 Dluh nyní dělá celkem 3,334 BILIONU korun. Každý jeden obyvatel České republiky včetně nemluvňat tak v přepočtu dluží 306 460 korun. Splnila pětikoalice vůbec něco, s čím šla do voleb? Bohužel takto obrovské zadlužení se dříve nebo později negativně projeví na životě nás všech.

👉🔊 Mezitím se Fiala pochlubil na sociálních sítích, že v Bruselu prosadili, abychom mohli stavět nové jaderné elektrárny. To snad nemyslí vážně? Jsme přece samostatná a svrchovaná země, která si může stavět, co potřebuje. Jak si tohle má člověk vyložit? Fiala tím jen a pouze přiznává jeho postoj k EU. Podle něj jsme asi pouhou kolonií Bruselu.

👉🔊 Do médií pronikají další zprávy o zhoršující se chudobě seniorů, kteří si často nemohou dovolit i základní potraviny. Fialova vláda si mezitím schválila zvýšení platů politiků o 6,9 procenta. Původně plánovali zvednout platy o celých 13 procent, ale to by podle nich nebylo solidární. Za mě sprostý výsměch občanům.

👉🔊A zatímco politici se radují ze zvýšení platů, lékaři a zdravotní personál hrozí protesty. Vláda pro ně nechce najít peníze. Jednání o platech opět zkrachovala. Tohle už je vážně poslední hřebíček do rakve této vlády.

👉🔊 Digitalizace stavebního řízení ministra Bartoše se spláchne do záchoda. Podle ministra Kupky (ODS) musí celá práce začít od znovu. Stát to bude stovky milionů korun navíc. Ukazuje se, že Bartoš zase lhal a z vládní koalice ho nikdo nekontroloval. Neuvěřitelný kocourkov!

👉🔊 Pirátům pod rukama vybuchla v Praze další korupční kauza. Je to už druhý zásah policie na pražské radnici v gesci Pirátů (Zdeňka Hřiba) za poslední měsíc. Nicméně od zásahu policie uběhl více než týden a pětikoalice nekoná. Vzal jsem situaci do svých rukou a za Kontrolní výbor hl. m. Prahy žádáme o bezodkladné řešení. Více už ve videu.

👉🔊 Primátor Svoboda nakázal v pátek “oddozimetrovat” Dopravní podnik. Je zcela neuvěřitelné, že teprve 2 roky po největší kauze v dějinách Prahy (Dozimetr) začíná vedení města v čele s ODS a Piráty brát situaci vážně. Bohužel až v reakci na tlak opozice.

👉🔊 Přes všechna selhání a průšvihy Pirátů v Praze není schopný primátor (ODS) vyvodit zodpovědnost. Konec konců bojí se, aby se mu nerozpadla tato křehká koalice a nepřišli tak o místa. Zdeněk Hřib, na kterého padá gesční odpovědnost za tyto kauzy, měl už dávno rezignovat.

 

https://youtu.be/PASNEmcU78s?si=Ce7KbkRol8DYDjQC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 21.10.2024: 💥 RUSKO-UKRAJINA: JE NA FRONTĚ ZAPOJENO 2600 SEVEROKOREJSKÝCH VOJÁKŮ?

Francouzi připisují fámy o severokorejských vojácích pokusům Kyjeva rozšířit konflikt.

https://t.me/to_je_nas_svet/30177

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥 21.10.2024, Slovenská republika: LÍDRI SR, SRBSKA A MAĎARSKA BUDÚ V KOMÁRNE ROKOVAŤ O NELEGÁLNEJ MIGRÁCII:

 

Nelegálna migrácia bude hlavnou témou stretnutia predsedu vlády SR Roberta Fica, prezidenta Srbskej republiky Aleksandara Vučiča a predsedu maďarskej vlády Viktora Orbána, ktoré sa uskutoční v utorok v Komárne. TASR o tom informoval Tlačový odbor Úradu vlády SR.

 

🟥 OCHRANA VONKAJŠÍCH HRANÍC A REGIONÁLNA SPOLUPRÁCA V EÚ

 

Lídri budú diskutovať o potrebe posilnenia ochrany vonkajších hraníc Európskej únie a o zlepšovaní regionálnej spolupráce. Spolupráca EÚ s krajinami západného Balkánu, osobitne so Srbskom, sa stáva kľúčovým faktorom na riešenie migračnej situácie v Európe. Hlavnými cieľmi tejto spolupráce sú opatrenia zamerané na ochranu hraníc pozdĺž migračných trás, posilnenie kapacít krajín západného Balkánu v oblasti azylových a návratových konaní, ako aj zosúladenie vízovej politiky s EÚ.

 

🟥 RIEŠENIE NELEGÁLNEJ MIGRÁCIE INOVATÍVNYMI OPATRENIAMI:

 

Jednou z hlavných tém stretnutia budú inovatívne riešenia na zastavenie nelegálnej migrácie. Slovensko dlhodobo zastáva postoj, že tento problém je potrebné riešiť ešte pred hranicami Únie. S týmto názorom sa stotožňujú aj predstavitelia Maďarska a Srbska. Možným riešením sú externé centrá, tzv. hotspoty na spracovanie žiadostí o azyl mimo územia EÚ, čo Taliansko už zavádza v spolupráci s Albánskom. Na schôdzke sa zúčastnia aj ministri vnútra zúčastnených krajín.

Zdroj: TASR/uradvladysr

 

https://ereport.sk/lidri-sr-srbska-a-madarska-budu-v-komarne-rokovat-o-nelegalnej-migracii/

 

 

📌21.10.2024: • ZABRAŇTE HYPONATRÉMII

 

🟡KOLIK SODÍKU MÁME MÍT ZA DEN?  (Tip: JE TO VÍCE, NEŽ SI MYSLÍTE)

  • Příliš dlouho byly sůl a sodík démonizovány.
  • Desetiletí diety s nízkým obsahem sodíku vedly ke špatné pověsti tohoto minerálu.

 

  • Naučili nás vyhýbat se soli kvůli jejímu spojení s vysokým krevním tlakem, srdečním infarktem a mrtvicí, když je konzumována v nadměrném množství.

Výzkum však ukazuje, že když omezíme příjem soli nad určitou úroveň, tělo začne produkovat více inzulínu, aby si zachovalo sůl, kterou máme.

To vede ke zvýšení hladiny glukózy, snížení průtoku krve orgány, ztrátě hořčíku a vápníku v našem potu a mnoha dalším zdravotním komplikacím.

 

  • Kromě zvýraznění chuti a uchování potravin. Sůl může:
  • Snižte chuť na cukr
  • Zlepšete spánek, energii a soustředění
  • Zabraňte chronickým onemocněním
  • Vyrovnat krevní tlak a tělesné tekutiny
  • Zlepšit kardiovaskulární funkce
  • Podporujte svůj nervový systém
  • A mnohem více…

 

  • Podobně jako u doporučení pro příjem vody se konkrétní množství může lišit od osoby k osobě. Pravidlo číslo jedna vždy bude: poslouchejte své tělo.
  • Ve dnech cvičení,

@driamesdinic savs vou potřebuješ někde mezi 5 000 a 7 000 mg sodíku v závislosti na tom, jak tvrdě cvičíš a jak moc se potíš.

 

🟡SYMPTOMY NÍZKÉHO OBSAHU SODÍKU🟪

  • Nízká energie
  • Bolesti hlavy
  • Mozková mlha
  • Svalové křeče
  • Citlivost na světlo

 

💚SOLI jsou základem našeho zdraví, tak prosím DYOR.

https://t.me/absurdnsvet/82165

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️21.10.2024: OTÁZKA:💥PROČ VĚTŠINA LÉKAŘŮ TENTO TOXICKÝ JED ZNOVU OČKUJE❓❓❓

 

ODPOVĚDI ZDE: „Očkovači dostávají navíc bonus 12 000 € měsíčně a lidi očkují i ​​z neznalosti❗️❗️❗️  Je to jen byznys, už to není o medicíně❗️❗️❗️ 😳

👉 https://t.me/absurdnsvet/82167

 

 

📌📌⛔️STOP EU❗️❗️❗️ 21.10.2024: EU NYNÍ ZŘÍDILA „TRUMP TASK FORCE“ PRO PŘÍPADNÉ ZNOVUZVOLENÍ EXPREZIDENTA:

 

Plánuje přísná cla EU vůči USA, pokud obchodní spor znovu vypukne. Trumpovi „rychle a tvrdě vrátí úder“. —– Skvělé!

Poté, co zahájili obchodní válku s Ruskem, Čínou a dalšími zeměmi BRICS, chtějí nyní udělat totéž s USA❗️❗️❗️

S KÝM VLASTNĚ CHCE EU OBCHODOVAT❓❓❓ 👺🙈

 

➡️EU se připravuje na možné zvolení Donalda Trumpa příštím americkým prezidentem s vlastní „úkolovou skupinou“. Oficiálně se má pracovní skupina zabývat scénářem vítězství Harrise i Trumpa – ale skupině, která sídlí v generálním sekretariátu EU von der Leyenové, se interně přezdívá „Trump Task Force“.

Informuje o tom časopis Politico s odvoláním na kruhy EU.

➡️Pokud Trump skutečně nastoupí do úřadu a uvalí cla na některé produkty EU, „pracovní skupina“ už má podle Politico konkrétní akční plán.

Vnitřně se říká: „Udeříme rychle a tvrdě“.

Argumentem je, že se poučili z posledního obchodního sporu s Trumpem a chtějí tentokrát zasáhnout USA obzvlášť tvrdě.

BRUSEL JIŽ MÁ „PŘIPRAVENÝ SEZNAM“, NA KTERÉ PRODUKTY Z USA MÍŘÍ.

➡️Cílem je způsobit maximální bolest americké ekonomice, aby se Trump rychle donutil uzavřít dohodu. Exprezident opakovaně kritizuje nespravedlivé zacházení ze strany EU a nerovnou obchodní bilanci. Zatímco EU vyváží do USA především zboží, jako jsou automobily, americký „export“ do Evropy sestává převážně ze služeb IT společností v Silicon Valley. Ty se však v obchodní bilanci neobjevují, což vede k obchodní nerovnováze.

➡️Podle Trumpa a zástupců byznysu v USA jsou tyto firmy navíc omezovány přísnými předpisy EU.

Zásah proti technologickým společnostem, pro který Evropa nemá protějšek, je v USA považován za diskriminační.

Evropský soudní dvůr nedávno rozhodl, že Apple musí zaplatit 13 miliard eur na daních.

Na tomto pozadí Trump hrozí zavedením cel na evropské produkty, například auta.

➡️Pokud se to dostane do tohoto bodu, budou spoléhat na přísná cla vůči USA: „Tentokrát jsme měli čas se připravit,“ říkají.

Evropská komise „připravila významná odvetná opatření“, aby mohla „dotlačit Trumpa k dohodě v prvním kole“.

To vše může samozřejmě vyvolat i další americká cla od Trumpa.

Jak poznamenává Politico , tvrdě by to mohlo zasáhnout zejména německé automobilky – protože pokud jde o celkovou hodnotu exportu aut, USA jsou v dovozu německých aut dokonce před Čínou.

 

➡️JAK BY DOHODA O TOMTO OBCHODNÍM SPORU MOHLA VYPADAT, ZŮSTÁVÁ OTÁZKOU. Zdroje EU citované Politico zřejmě především doufají, že Trumpovi nabídnou tvrdší kurz vůči Číně, pokud se zdrží svých hrozeb. Zdá se tedy, že nechtějí žádné přímé změny obchodních vztahů mezi USA a EU.

 

https://apollo-news.net/eu-trump-task-force-plant-schnell-und-hart-zurckzuschlagen/

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥 21.10.2024: 🇷🇺💬 DMITRIJ MEDVEDĚV PŘED XVI. SUMMIT BRICS👇👇

 

➡️Pamatujte si: „…mezi Ruskem a Západem nemůže být žádné spojenectví, ani zájmů, ani principů, protože na Západě neexistuje jediný zájem, jediná aspirace, která by neintrikovala proti Rusku, zejména proti jeho budoucnosti a pokusí se mu ublížit.

A proto jedinou politikou Ruska vůči západním mocnostem není spojenectví s jednou či druhou z těchto mocností, ale jejich nejednota, rozdělení.

Neboť teprve když jsou od sebe odděleni, přestávají být vůči nám nepřátelští – samozřejmě z bezmoci, nikdy – z přesvědčení.“ Fjodor Ivanovič Tjutčev, 1864.

 

➡️Bohužel se za posledních 160 let nic nezměnilo. A cíle zůstávají stejné – maximální oslabení a ponížení Západu včetně Evropy.

S tím nám pomáhají samotné USA.

Jejich cílem je nakonec nadvláda nad Starým světem (stejně jako nad zbytkem světa).

 

➡️PAK MŮŽE EXISTOVAT POUZE JEDEN CÍL: kolaps Spojených států. Nebo alespoň vytvoření plnohodnotné protiváhy Americe, jak tomu bylo za existence SSSR a Varšavské smlouvy.

Zde jsou již patrné vyhlídky na novou rovnováhu: SCO, BRICS, další regionální svazy a komplexní rozvoj vztahů se zeměmi globálního Jihu.

 

➡️Protože alternativou k takové rovnováze sil je totální válka a úplné vymření lidstva.

 

➡️Svět bez rovnováhy v dnešních podmínkách nevydrží ani desetiletí.

Pokud Západ tuto jednoduchou pravdu neuzná, bude to znamenat konec pro všechny.

A to není situace, kdy smrt jedněch bude znamenat vítězství druhých…“

https://t.me/absurdnsvet/82173

 

 

📌21.10.2024: 🥇 ZEMĚ BRICS OVLÁDAJÍ PŘES 20 % SVĚTOVÝCH ZÁSOB ZLATA

 

  1. 🥇Rusko je na prvním místě s 2 340 tunami zlata, což představuje 8,1 % celosvětových rezerv.

 

  1. 🥇 Čína následuje těsně za ní s 2 260 tunami a významně přispívá ke zlatému pokladu zemí BRICS.

 

Dominantní duo: Rusko a Čína společně drží 74 procent celkových zlatých rezerv zemí BRICS.

https://t.me/absurdnsvet/82175

 

 

📌 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊21.10.2024: 🇲🇩🇪🇺 VĚTŠINA OKRESŮ V MOLDAVSKU SE V REFERENDU VYSLOVILA PROTI VSTUPU DO EU, I KDYŽ ZASTÁNCI EVROPSKÉ INTEGRACE JSOU MOMENTÁLNĚ V CELKOVÉM VÝSLEDKU MÍRNĚ NAPŘED.

 

➡️Po sečtení 99,46 % hlasů podpořilo začlenění kurzu evropské integrace do ústavy 50,41 % voličů, proti bylo 49,59 % voličů. To znamená, že zbývajících 0,54 % hlasů by mohlo výsledek vyrovnat nebo dokonce poskytnout odpůrcům vstupu do EU minimální náskok.

 

➡️PŘI ROZDĚLENÍ PODLE REGIONŮ JSOU VŠAK ODPŮRCI EVROPSKÉ INTEGRACE JASNĚ NAPŘED: 26 volebních obvodů oproti 9.

Nejvyšší míra opozice je zaznamenána v Gagauzii (94,84 %).

 

➡️🇲🇩 Sandu uvedla, že moldavský lid vyjádřil svou vůli a většina občanů podporuje evropskou cestu.🤡

Vyzvala také voliče proevropských kandidátů, aby ji podpořili ve druhém kole prezidentských voleb. 😂

mapa👉 https://t.me/absurdnsvet/82176

 

 

📌📢🔝🔝🔝21.10.2024: 🇷🇺🇰🇵 UŽ JSOU TADY! VLAJKA SEVERNÍ KOREJE SE OBJEVILA POBLÍŽ CUKURINA V SEKTORU POKROVSK; 👍tato osada byla nedávno dobyta ruskými vojsky.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82178

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️21.10.2024: „BLIKAJÍCÍ SVĚTLA“ NALEZENÁ V KRVI ČLOVĚKA OČKOVANÉHO COVIDEM❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

➡️Lékařka učinila ohromující prohlášení poté, co údajně objevila „blikající světla“ a „samoorganizující se mikročipy“ v krvi lidí, kteří dostali „vakcíny mRNA proti Covid“.

 

➡️Během rozhovoru Dr. Ana Maria Mihalcea MIKROSKOPICKÉ VIDEO UKAZUJÍCÍ BIZARNÍ BLIKAJÍCÍ SVĚTLA V KRVI PACIENTA OČKOVANÉHO PROTI COVIDU.

 

🟥🔊Video znepokojivě ukazuje, jak se světla spojují a vytvářejí novou strukturu, o které Mihalcea říká, že JE TO „MIKROČIP“❗️❗️❗️

 

Mihalcea odhalil, že osoba, jejíž krev byla na videu zkoumána pod výkonným mikroskopem, dostala „vakcínu mRNA Pfizer-BioNTech Covid“ ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

➡️👉 Ke zkoumání krve používá mikroskop se 4000násobným zvětšením.

video: 👉 https://t.me/absurdnsvet/82180

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: HIZBALLÁH SPUSTIL PŘES 25 ÚTOKŮ NA PŘÍSTAV HAIFA A ZASÁHL VOJÁKY, POSTUPUJÍCÍ SMĚREM NA LIBANON

 

https://youtu.be/dx-geGgM7u4?si=THp9hfgiE9Ci0Frx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÝ DŮKAZ SELHÁNÍ IZRAELSKÉ POZEMNÍ OPERACE? IZRAELSKÁ ARMÁDA ÚDAJNĚ UŽÍVÁ ZAKÁZANÝ BÍLÝ FOSFOR

 

https://youtu.be/3-QOTifaIIc?si=xuET4TzBUmau9Q5Q

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NETANJAHU VERSUS MACRON: IZRAEL PODNIKNE LEGÁLNÍ KROKY PROTI FRANCOUZSKÉMU PREZIDENTOVI MACRONOVI KVŮLI ZÁKAZU ÚČASTI IZRAELSKÝCH FIREM NA MEZINÁRODNÍM ZBRAŇOVÉM VELETRHU V PAŘÍŽI PŘÍŠTÍ MĚSÍC

 

https://youtu.be/K6pWbL4Soio?si=mKOdtFu2ce2a0END

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ HLÁSÍ ALARM KVŮLI KIMOVÝM MUŽŮM, BOJUJÍCÍM NA UKRAJINĚ ZA RUSKO; VYZÝVÁ ZÁPAD K REAKCI

 

https://youtu.be/9Ng9ZxZwDzY?si=aEEPm_y6dUipA66h

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: BRIGÁDY AL-QASSAM „MAJÍ NAVRCH“ V MĚSTĚ JABALIA! OBĚTI UVNITŘ IZRAELSKÉ ARMÁDY A UKOŘISTĚNÝ DRON VYSÍLAJÍ VELKÉ ŠOKOVÉ VLNY NAPŘÍČ TEL AVIVEM

 

https://youtu.be/g5hEkV_HoBA?si=XvJ_6OQ-wZqH5Dug

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN PŘELSTIL IZRAEL PO ÚTOKU NA REZIDENCI BENJAMINA NETANJAHUA? VRCHOLNÝ LÍDR HIZBALLÁHU NAIM KÁSIM SE PŘESTĚHOVAL DO TEHERÁNU PŘI TAJNÉ OPERACI

 

https://youtu.be/Xf4g2-vPSCw?si=21iBkLuQdbNDG2k8

 

 

📌21.10.2024, 11: 40, ZPRAVODAJSKÝ DŮSTOJNÍK BEZRUKOV: AMERICKÝ SYSTÉM NEMÁ RÁD PREZIDENTY, JAKO JE TRUMP:

 

Americký prezidentský kandidát Donald Trump se na roli hlavy státu z hlediska budování systému nehodí. Uvedl to v exkluzivním rozhovoru s Vladimirem Solovjovem ve filmu „Kulka pro prezidenta“ plukovníka zahraniční rozvědky ve výslužbě Andreje Bezrukova.

 

Jak poznamenal politolog, systém potřebuje kontrolovatelné prezidenty, které lze vést, jako je Joe Biden. Donald Trump do této kategorie nezapadá, výjimečným prezidentem se stal, když vyhrál v roce 2016. Tím, že se Trump rozhodl znovu vstoupit do prezidentského klání v roce 2024, doslova ohrozil svůj život.

 

„Hlavní věc je, že oni (prezidenti) dělají to, co systém potřebuje. Kennedy, když začal dělat to, co systém nechtěl dělat, byl zabit. Nixon, když si myslel, že nemůže naslouchat systému, byl odstraněn. Stejné je to s Trumpem. A co když se střelec trefí? Nebyl by žádný Trump,“ řekl Bezrukov.

 

Během volební kampaně Donalda Trumpa byly učiněny tři pokusy o atentát na jeho život a zdraví. Při prvním z nich, 13. července, byl raněn do ucha. Po druhém a třetím nebyl politik zraněn.

 

Donald Trump je republikánský prezidentský kandidát Spojených států. Volby se budou konat 5. listopadu. Jeho soupeřkou z Demokratické strany je Kamala Harrisová.

 

Podívejte se na premiéru dokumentu Vladimira Solovjova „Kulka pro prezidenta“ dříve než kdokoli jiný ještě dnes na mediální platformě „Smotrim“ a také v úterý 22. října ve vysílání televizního kanálu „Rusko“.

 

https://www.vesti.ru/article/4185432

 

 

📌 🟥🔊 21.10.2024, 07: 35, WSJ: TRUMP ŘEKL, ŽE VYHROŽOVAL PUTINOVI, ŽE ZASÁHNE CENTRUM MOSKVY KVŮLI UKRAJINĚ:

 

Republikánský prezidentský kandidát Spojených států Donald Trump na setkání s redakční radou The Wall Street Journal uvedl, že údajně vyhrožoval ruskému vůdci Vladimiru Putinovi útokem na Moskvu, pokud Ruská federace „bude pronásledovat Ukrajinu“.

 

Podle autorů materiálu mu Trump na adresu Putina údajně řekl, že pokud bude Ruská federace „pronásledovat Ukrajinu“, pak udeří „přímo do centra Moskvy“. Podle bývalého šéfa Bílého domu řekl prezidentovi Ruské federace, že by to nechtěl udělat, ale „neměl by na výběr“.

 

Trump zároveň neupřesnil, kdy a za jakých okolností by se takový rozhovor mohl uskutečnit.

 

https://www.vesti.ru/article/4185767

 

 

📌 🟥🔊 21.10.2024, 11:57: PESKOV OZNAČIL TRUMPOVA SLOVA O ÚTOCÍCH NA MOSKVU ZA EMOTIVNÍ PROHLÁŠENÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov komentoval slova amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o úderech na Moskvu. Peskov je nazval emocionálním prohlášením.

 

Peskov v komentáři k Trumpovým slovům poznamenal, že v současné době existuje mnoho ostrých a emotivních prohlášení.

 

„Nyní je ve Spojených státech mnoho žhavých a velmi emotivních prohlášení jako součást volební kampaně, zejména v její závěrečné fázi. To je vše, co k tomu můžeme říci,“ řekl Peskov.

 

Mluvčí Kremlu také dodal, že dává přednost tomu, aby obsah rozhovorů na nejvyšší úrovni nezveřejňoval.

 

Kromě toho podle něj řada světových lídrů v současné době nedodržuje informační „hygienu“.

 

„No, je to na jejich svědomí,“ uzavřel mluvčí Kremlu.

 

Dříve Trump řekl, že v rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem mu vyhrožoval, že udeří na Moskvu, pokud Kreml neupustí od svých akcí na Ukrajině. Republikánský kandidát toto prohlášení učinil během rozhovoru s The Wall Street Journal.

 

Trump navíc řekl, že Putin na jeho poznámku reagoval slovy „v žádném případě“. Tuto frázi lze přeložit jako „pro nic“. Trump zároveň neposkytl žádné podrobnosti o těchto rozhovorech, jako je čas nebo datum rozhovoru, stejně jako okolnosti, za kterých se odehrál.

 

Prezidentské volby v USA se budou konat 5. listopadu. Z Demokratické strany byla jako kandidátka nominována současná viceprezidentka Kamala Harrisová, z republikánů – bývalý prezident Donald Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4185843

 

 

📌21.10.2024, 13:39, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY 12 BRIGÁD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Během uplynulého dne ruská armáda odrazila pokus o protiútok 82. vzdušné útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) u Novoivanivky v Kurské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Při neúspěšném protiútoku ztratil nepřítel až 15 ozbrojenců, tank a 2 bojová obrněná vozidla.

 

„Protiútok útočné skupiny 82. výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady Novoivanivka byl odražen,“ uvedlo ruské vojenské oddělení ve shrnutí.

 

Kromě toho ozbrojené síly RF zaútočily na 12 brigád Ozbrojených sil Ukrajiny, soustředěných u osad Nižnij Klin, Novoivanivka, Novyj Put a Pelchovo. Ruská armáda také zasáhla nepřátelské skupiny v Sumské oblasti u Basivky, Veselovky a Žuravky.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve informovalo o úderu na dílnu na výrobu bezpilotních letounů Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4185965

 

 

📌21.10.2024, 12:30, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ZASÁHLY DÍLNY UAV A MÍSTO NASAZENÍ ŽOLDÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské jednotky za poslední den zasáhly energetická a výrobní zařízení Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), stejně jako místa akumulace nepřátelské živé síly a techniky ve 127 okresech. Informuje o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Dělostřelecké, letecké a útočné drony ruských ozbrojených sil také zaútočily na infrastrukturu ukrajinských vojenských letišť, dílen a skladů na výrobu bezpilotních letounů a na místo dočasného nasazení zahraničních žoldáků.

 

Ozbrojené síly RF navíc zasáhly energetická zařízení, která podporovala akce ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Šéf vojenské správy Ukrajiny Oleg Kiper již dříve informoval o požáru v přístavu Oděsa po úderech ruské armády. Řadu úderů na důstojníky a žoldáky Ozbrojených sil Ukrajiny v Kryvém Rohu v posledních dnech oznámil také koordinátor proruského odboje Sergej Lebeděv.

 

https://www.vesti.ru/article/4185890

 

 

📌21.10.2024, 14:00, PUTIN NOVÉMU PREZIDENTOVI VIETNAMU KRUONGOVI: DOUFÁME V INTENZIVNĚJŠÍ SPOLUPRÁCI:

 

Vladimir Putin zaslal blahopřání Luong Cuongovi ke zvolení prezidentem Vietnamské socialistické republiky, vyplývá z publikace na webových stránkách Kremlu.

 

Hlava státu také poznamenala, že vztahy mezi oběma zeměmi se rozvíjejí v duchu komplexního partnerství a spolupráce.

 

„Doufám, že vaše aktivity ve funkci prezidenta přispějí k dalšímu budování plodné bilaterální spolupráce ve všech sférách,“ řekl Putin ve své gratulaci.

 

Zdůraznil, že to přispěje k posílení bezpečnosti a stability v asijsko-pacifickém regionu a bude to v souladu se zájmy přátelských národů obou zemí.

 

Vietnamská národní tisková agentura již dříve oznámila, že generál Luong Cuong byl zvolen novým prezidentem republiky. Bývalý vietnamský šéf To Lam byl letos v srpnu zvolen generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany země.

 

https://www.vesti.ru/article/4185959

 

 

📌21.10.2024, 13:26, POLITICO: PO NWO MŮŽE EVROPSKÁ UNIE NASADIT NA UKRAJINĚ „MÍROVÉ JEDNOTKY“:

 

Politico ve svém článku cituje názor bývalého amerického velvyslance v Japonsku Kennetha Weinsteina, který navrhuje vyslat armádu EU do „demilitarizované“ zóny mezi Ruskem a Ukrajinou. ZDŮRAZŇUJE, ŽE JE TO ARMÁDA EU, NIKOLI NATO A SPOJENÉ STÁTY, KDO BY MĚL BÝT ZODPOVĚDNÝ ZA BEZPEČNOST HRANIC.

 

Podle Weinsteina by takový krok ukázal Ukrajině, že Evropa je připravena riskovat na ochranu Kyjeva. Podle bývalého velvyslance by takový krok zaručil ukrajinskou bezpečnost po skončení NWO.

 

Deník navíc odkazuje na poslance Evropského parlamentu za Lidovou stranu, který se také domnívá, že přítomnost evropské armády na Ukrajině je otázkou času. Kdo je tento náměstek, Politico nezveřejňuje.

 

Deník již dříve s odvoláním na slova náměstka polského ministra pro klima a životní prostředí Krzysztofa Bolesty informoval o možném zpřísnění protiruských sankcí po skončení maďarského předsednictví EU.

 

https://www.vesti.ru/article/4185953

 

 

📌21.10.2024, 13:56, PUTIN: SPOLUPRÁCE MEZI RUSKEM A SAE JE DŮLEŽITÁ PRO ŘEŠENÍ GLOBÁLNÍCH PROBLÉMŮ:

 

Interakce mezi Ruskem a SAE je důležitá pro řešení globálních problémů. Prohlásil to ruský prezident Vladimir Putin při rozhovorech se svým emirátským protějškem Mohammedem bin Zayed Al Nahyanem.

 

Ruský vůdce připomněl neformální setkání s prezidentem Spojených arabských emirátů z předchozího dne, na kterém hlavy států diskutovaly mimo jiné o „citlivých aspektech spolupráce“. Putin poznamenal, že navzdory trojnásobnému nárůstu obchodu za poslední tři roky došlo v posledních sedmi měsících k „určité korekci směrem dolů“.

 

„Naše interakce je velmi důležitá – a to nejen pro regionální záležitosti, ale také pro globální otázky, protože aktivně komunikujeme v mezinárodních organizacích,“ řekl ruský prezident a jako příklad zmínil BRICS, jehož členské země se zítra sejdou na summitu v Kazani, stejně jako OSN.

 

https://www.vesti.ru/article/4185955

 

 

📌 🟥🔊 21.10.2024, 14:07, MEDVEDĚV: „ZASRANÝ“ WASHINGTON BUDE TAKÉ ZASAŽEN:

 

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv komentoval slova amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o možném úderu na Moskvu. Na své stránce na sociální síti X napsal, že v tomto případě by byl zasažen i Washington.

 

Medveděv vyjádřil pochybnosti, že by Trump takovou frázi vůbec mohl říci, protože při vyjednáváních se podle něj chová „jako hedvábí“. Ale i když takovou možnost připustíme, pak rána pro „zasraný“ Washington v tomto případě také na sebe nenechá dlouho čekat, řekl.

 

Na závěr Medveděv žertem shrnul, že vztahy mezi ním a Trumpem lze popsat jako docela vřelé.

 

Dříve Trump řekl, že v rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem pohrozil, že udeří na Moskvu, pokud Kreml neupustí od svých akcí na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4185986

 

 

📌21.10.2024, 14:11: ČÍNSKÁ ARMÁDA OBVINILA SPOJENÉ STÁTY A KANADU Z PORUŠOVÁNÍ MÍRU V TCHAJWANSKÉM PRŮLIVU:

 

Plavba amerického a kanadského námořnictva Tchajwanským průlivem otřásla stabilitou v regionu, řekl Li Xi, mluvčí východní zóny bojového velitelství Čínské lidové osvobozenecké armády (PLA).

 

Li Si učinil odpovídající prohlášení k účtu velitele na sociální síti WeChat.

 

„Východní zóna bojového velitelství Čínské lidové osvobozenecké armády vyslala námořní a letecké síly, aby sledovaly a kontrolovaly průjezd amerických a kanadských lodí,“ napsal Li Xi.

 

Upřesňuje se, že úžinou proplul americký torpédoborec USS Higgins, stejně jako kanadská hlídková loď Vancouver.

 

Si dodal, že čínské ozbrojené síly jednaly legálně a v souladu s pravidly, zatímco akce Spojených států a Kanady vytvářejí chaos, narušují mír a stabilitu v Tchajwanském průlivu.

 

Zástupce východní zóny uvedl, že od incidentu jsou vojenské síly velitelství neustále ve vysoké pohotovosti, rezolutně připraveny bránit suverenitu a bezpečnost Číny a chránit mír a stabilitu v regionu jako celku.

 

Dříve průlivem proplouvaly lodě námořnictva Austrálie, Nového Zélandu a Japonska. Čínské ozbrojené síly vyslaly do oblasti pět lodí na pozorování.

 

https://www.vesti.ru/article/4185985

 

 

📌21.10.2024, 15:39: NĚBENZJA ODMÍTL MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN NA ÚKOR ZÁPADNÍCH ZEMÍ:

 

Rozšíření Rady bezpečnosti OSN zvýšením počtu západních zemí je nemožné, protože jich je již příliš mnoho, řekl stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

„Považujeme za nemožné dále zvyšovat počet zástupců Západu v Radě, kteří jsou tam již nyní nadměrně zastoupeni,“ řekl Něbenzja v rozhovoru pro TASS.

 

Zástupce Ruské federace již dříve uvedl, že za kyjevským režimem stojí geopolitické a ekonomické zájmy západních zemí. Zdůraznil, že Rusko nepřestane provádět speciální vojenskou operaci, dokud se Západ nezbaví existence kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4186013

 

 

📌21.10.2024, 16:05: AUSTIN OZNÁMIL PŘIDĚLENÍ 400 MILIONŮ DOLARŮ VOJENSKÉ POMOCI KYJEVU:

 

Americký ministr obrany Lloyd Austin oznámil přidělení balíčku vojenských dodávek Ukrajině v hodnotě 400 milionů dolarů. Oznámil to během návštěvy Kyjeva.

 

Austin poznamenal, že Spojené státy pod vedením Joea Bidena nadále zvyšují podporu Ukrajině.

 

„Chci oznámit přidělení balíčku prezidentské pomoci ve výši 400 milionů dolarů na munici, zbraně a vojenské vybavení,“ citovala amerického ministra obrany tisková agentura Ukrinform.

 

Dříve vyšlo najevo, že Austin přijel do Kyjeva na neohlášenou návštěvu. Šéf Pentagonu přijel do hlavního města Ukrajiny „na znamení podpory před americkými volbami“.

 

Na začátku září americký ministr obrany řekl, že kyjevské úřady by se neměly spoléhat na západní zbraně jako na záruku vítězství.

 

https://www.vesti.ru/article/4186051

 

 

📌🟥🔊21.10.2024, 18:14, ROGOV: TRUMP CHCE UKÁZAT, ŽE JE TVRDÝ KOVBOJ, KDYŽ MLUVÍ O BOMBARDOVÁNÍ MOSKVY:

 

Prohlášení amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o útocích na Moskvu je PR trik určený pro americké publikum, řekl Vladimir Rogov, předseda Komise Veřejné komory Ruské federace pro suverenitu.

 

Politik poznamenal, že Trump chce ukázat, jakým „tvrdým kovbojem“ je, na rozdíl od současného prezidenta Josepha Bidena, píše RIA Novosti.

 

Připomeňme, že v rozhovoru pro The Wall Street Journal Trump řekl, že vyhrožoval ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi úderem na centrum Moskvy, pokud na Ukrajině vypukne ozbrojený konflikt.

 

Tiskový tajemník ruského vůdce Dmitrij Peskov zase připomněl, že američtí politici vydávají mnoho ostrých prohlášení, zejména v závěrečné fázi volebního klání.

 

https://www.vesti.ru/article/4186132

 

 

📌21.10.2024, 18:21, POLITICO: PŘÍŠTÍ BALÍČEK SANKCÍ EU BUDE NAMÍŘEN PROTI VÝVOZU RUSKÉHO PLYNU:

 

Bude vytvořen nový balíček omezení EU proti ruskému vývozu energie. O cílech nových sankcí informuje Politico s odvoláním na diplomatické zdroje.

 

  1. balíček sankcí bude vypracován evropskými státy v lednu. Nejzřetelněji to ovlivní dodávky zkapalněného zemního plynu. Plány Evropské komise zahrnují další omezení možnosti nákupu ruského paliva, jehož počet nákupů se začal rychle zvyšovat v očekávání dalších sankcí.

 

Podle zdrojů Politico se diskuse o nových omezeních vůči Ruské federaci uskuteční v lednu, protože během tohoto měsíce skončí mandát maďarského předsednictví v Radě Evropské unie.

PODLE ZDROJŮ MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN VYUŽIL PREZIDENTSKÉHO ÚŘADU K TOMU, ABY „SKUTEČNĚ ZASTAVIL JEDNÁNÍ O SANKCÍCH„.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4186078

 

 

📌21.10.2024, 18:31, ALENA ROGOZINA: RUSKO BUDE SCHOPNO ZAJISTIT TECHNOLOGICKOU SUVERENITU V OBLASTI GENETIKY:

 

Volný přístup zahraničních společností k biologickým sbírkám v Rusku by měl být omezen, protože je to otázka národní bezpečnosti. Toto prohlášení dnes učinil šéf Kurčatovova institutu na druhém mezinárodním genomickém fóru v Moskvě.

Plenární zasedání byla věnována technologiím v medicíně a rozvoji bioekonomiky. Více se o všem dočtete v reportáži Aleny Rogoziny.

 

Rusko čelí aktuálním otázkám zajištění biologické bezpečnosti a dosažení technologické suverenity v oblasti genetiky. Například identifikace nevyléčitelných pacientů je způsob, jak vytvořit inovativní, personalizovanou medicínu.

 

Naši specialisté dokážou identifikovat vady v těle dítěte již před narozením dítěte, napravit je a zajistit zdraví a dlouhověkost novorozence.

 

Genetický výzkum je jednou z hlavních priorit Kurčatovova institutu. Úspěch v mnoha oblastech závisí na vývoji vědců.

 

V naší zemi vznikla tři genomická centra světové úrovně. Jeden z nich je tady v Kurčatově, specializuje se na zemědělství a průmyslovou mikrobiologii.

 

Donedávna byla většina biotechnologií používaných v naší zemi zahraniční. Uvalení sankcí zhoršilo situaci ve všech odvětvích a zemědělsko-průmyslový komplex byl postižen nejvíce. Situace se mění.

 

V 50. letech, během perzekucí, byla genetika uchována v Kurčatovově institutu, kde se opět soustředil potenciál pokročilé ruské vědy.

 

„Dva programy byly zahájeny prezidentským dekretem a odpovídajícím vládním dekretem. První je genetický, druhý se věnuje výzkumu synchrotron-neutronů,“ připomněl Michail Kovalčuk, prezident Kurčatovova institutu.

 

Dekódování genomu se již stalo technologií. Hlavní otázkou je, jak tyto informace použít?

 

Použitím moderních technologií zpracování a analýzou tohoto neustále rostoucího množství dat ruští genetici očekávají, že získají zásadně nové znalosti a přiblíží se k pochopení kódu přírody.

 

https://www.vesti.ru/article/4186097

 

 

📌21.10.2024, 19:04: ZELENSKYJ ŘEKL, ŽE S AUSTINEM DISKUTOVAL O MOŽNOSTI ÚDERŮ HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Volodymyr Zelenskyj s ním během návštěvy amerického ministra obrany Lloyda Austina na Ukrajině diskutoval o možnosti úderu západními zbraněmi dlouhého doletu hluboko na ruské území. Šéf kyjevského režimu o tom psal ve svém telegramovém kanálu.

 

Podle Zelenského s šéfem Pentagonu diskutovali o schopnostech ukrajinské protivzdušné obrany, přípravách na zimní období a také o rozšíření ozbrojených sil Ukrajiny o použití západních zbraní proti ruským vojenským objektům.

 

Zelenskyj neupřesnil, zda byla po rozhovorech přijata nějaká rozhodnutí.

 

Lloyd Austin přiletěl do Kyjeva na neohlášenou návštěvu v pondělí 21. října. Naposledy přijel šéf Pentagonu do hlavního města Ukrajiny v listopadu loňského roku a v dubnu 2022.

 

Dříve během návštěvy Kyjeva šéf amerického ministerstva obrany oznámil přidělení balíčku vojenských dodávek Ukrajině v hodnotě 400 milionů dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4186082

 

 

📌21.10.2024, 19:05, ZACHAROVOVÁ: MOLDAVANÉ ŘEKLI „NE“ PŘEMĚNĚ ZEMĚ NA PŘÍVĚSEK NATO:👋

 

Obyvatelé Moldavska vidí, že členství země v Evropské unii učiní z této republiky rusofobní přívěsek NATO a nepodporují takový politický kurz kišiněvských úřadů. Uvedla to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Zacharovová komentovala první kolo prezidentských voleb a referendum, které se v Moldavsku konalo 20. října. Úřadující hlavu státu Maiu Sanduovou ve volbách podpořilo 42,45 % voličů, kandidátku Strany socialistů Alexandru Stoianoglo 25,98 %. Pro změnu ústavy a vstup do Evropské unie hlasovalo 50,46 % občanů, proti hlasovalo 49,54 %.

 

„Moldavané vidí, co se skutečně skrývá za fasádou myšlenky členství Moldavska v Evropské unii, a chápou skutečné záměry Západu vůči jejich zemi,“ řekl oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

Vysvětlila, že cílem Západu je proměnit republiku v rusofobní přívěsek NATO, zbavený suverenity, vymazat národní identitu, jazyk, kulturu a historii a zcela zpřetrhat vazby s Ruskem.

 

„Obyvatelé Moldavska na to řekli ne,“ řekla Zacharovová.

 

Oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí poznamenal, že mnoho moldavských občanů se referenda raději nezúčastnilo a odmítlo podpořit zdiskreditovaný projekt „evropského Moldavska“.

 

Zacharovová zdůraznila, že Moskva vždy respektuje volbu Moldavanů a zasazuje se o zachování a rozvoj vztahů s přátelským moldavským lidem.

 

https://www.vesti.ru/article/4186143

 

 

📌21.10.2024, 19:09, UŠAKOV: PUTIN SE SETKÁ DOSLOVA SE VŠEMI VŮDCI, KTEŘÍ PŘIJELI NA SUMMIT BRICS:

 

Ruský prezident Vladimir Putin uspořádá v rámci summitu v Kazani řadu bilaterálních setkání s hlavami členských zemí BRICS a pozve vedoucí představitele. „Plánuje se mnoho takových setkání,“ řekl Jurij Ušakov, asistent šéfa Ruské federace.

 

„Máme jich naplánováno hodně, myslím, že to pro našeho prezidenta nebude snadné, ale přesto on sám vyjádřil přání setkat se doslova se všemi vůdci států, kteří přijedou do Kazaně,“ řekl Ušakov na briefingu.

 

Podle něj bude série schůzek zahájena 22. října rozhovorem mezi Putinem a šéfkou Nové rozvojové banky BRICS Dilmou Rousseffovou. Dále je plánováno setkání s indickým premiérem Naréndrou Módím.

 

„Pak jsme měli naplánovanou schůzku s brazilským prezidentem Lulou da Silvou, ale je jasné, že prezident nepřijede, takže pak bude setkání s jihoafrickým prezidentem Cyrilem Ramaphosou,“ řekl poradce ruské hlavy státu.

 

Poté budou následovat rozhovory s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. Po skončení neformální večeře asociace je naplánováno setkání s egyptským prezidentem Abd al-Fattáhem as-Sísím.

 

„Druhý den proběhlo také několik pracovních schůzek. Po setkání v úzkém a rozšířeném formátu bude mít náš prezident rozhovor s prezidentem Íránské republiky Masoudem Peseschkianem,“ dodal Ušakov.

 

Dále se uskuteční setkání s tureckým prezidentem Recepem Erdoganem, poté je naplánován rozhovor s etiopským premiérem Abiy Ahmedem.

 

Ušakov zdůraznil možnost pokračování rozhovorů večer 23. října během a po obědě vůdců, kteří se účastní summitu BRICS.

 

Na 24. října je plánována řada setkání s palestinským prezidentem Mahmúdem Abbásem, laoským prezidentem Thonglounem Sisoulitem, mauritánským prezidentem Mohammedem al-Ghazouanim a bolivijským prezidentem Luisem Arcem.

 

„Pak – generální tajemník OSN António Guterres. A jak věříme, vše může skončit setkáním s předsedou vlády Vietnamu Pham Minh Chinhem,“ řekl poradce prezidenta Ruské federace.

 

Kromě toho existuje možnost dalších setkání, zejména s prezidentem Republiky srbské Miloradem Dodikem.

 

XVI. summit BRICS se bude konat od 22. do 24. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4186081

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Gates, Chwab, Fauci…21.10.2024:

🟥🔊DR. HAZAN ROZBALUJE: CENZURA ZDRAVOTNÍCH INFORMACÍ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

 

Dr. Sabine Hazan: „Ivermectin je to, co jsme dali dětem se svrabem. Byla tam kombinace léků, Ivermectin, Doxycyklin, Zinek.

 

Ivermectin se podává dětem se svrabem a doxycyklin se podává teenagerům s akné téměř rok. Najednou je to nebezpečné.

 

Když jsme spustili protokol o hydroxychlorochinu, lidé mi volali do kanceláře a nazývali nás vrahy. A když už jsme nesměli inzerovat na Facebooku a Instagramu, věděl jsem, že farmaceutický průmysl…

 

A pak už jsme nesměli mluvit o vitamínu C, vitamínu D a zinku. Nesměli jste ani lidem říkat: berte vitamín C, berte vitamín D.

 

Existuje tolik studií o vitaminu D a my jsme o tom ani nesměli diskutovat.

 

A ANO, BYLI JSME UMLČENI!

video: 👉 https://t.me/absurdnsvet/82181

 

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️21.10.2024: DRŽTE SA ĎALEJ OD TÝCHTO JEDOVATÝCH ELIXÍROV:

Po 24, hodinách podání očkovací látky: 👉 https://t.me/absurdnsvet/82183

 

 

📌21.10.2024: 🚁💥💥💥 🇺🇸 VRTULNÍK NARAZIL DO VĚŽE MOBILNÍCH TELEFONŮ V HOUSTONU, TEXAS.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82189

👉 https://t.me/absurdnsvet/82190

 

 

📌21.10.2024: 🇮🇱🇱🇧 LETADLO ✈️ PŘISTÁVÁ NA HOŘÍCÍM LETIŠTI 🔥 PO IZRAELSKÉM NÁLETU – BEJRÚT!!!

https://t.me/absurdnsvet/82192

 

🇮🇱🇱🇧 CELÉ BUDOVY BYLY ZNIČENY IZRAELSKÝMI NÁLETY V BEJRÚTU.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82193

👉 https://t.me/absurdnsvet/82194

 

 

📌⛔️STOP👑  21.10.2024: 🇦🇺 🇬🇧 Domorodá Senátorka Lidia Thorpe Křičí Na Krále Charlese Po Projevu V Australském Parlamentu:

 

„Spáchali jste genocidu na našem lidu, vraťte nám naši zemi❗️❗️❗️

Vraťte nám, co jste nám ukradli❗️❗️❗️

Nejsi náš král❗️❗️❗️“

👉 https://t.me/absurdnsvet/82195

 

 

📌21.10.2024: 🟥🔊 🇷🇺 PUTIN BUDE 22. ŘÍJNA JEDNAT SE SI ŤIN-PCHINGEM

 

Rozhovory se uskuteční také s al-Sisím, Módím a Ramaphosou, uvedl Ušakov, prezidentův poradce pro mezinárodní záležitosti.

▪️ Putin bude 23. října v Kazani bilaterálně jednat s prezidenty Íránu a Turecka;

▪️ 24. října Putin uskuteční 7 dvoustranných setkání, mimo jiné s Abbásem a Guterresem;

▪️ Putin po skončení summitu BRICS v Kazani uspořádá tiskovou konferenci;

▪️ Je možné, že se Putin v Kazani setká s hlavou Republiky srbské Dodikem;

▪️ Rusko a Írán se velmi brzy dohodnou na termínu návštěvy íránského prezidenta v Moskvě, během níž bude podepsána aktualizovaná smlouva.

https://t.me/to_je_nas_svet/30188

 

 

📌21.10.2024: 🤬 IZRAELSKÉ OZBROJENÉ SÍLY VYHÁNĚJÍ PALESTINSKÉ OBYVATELE Z JEJICH DOMOVŮ, ŘADÍ JE DO KOLON A ODVÁŽEJÍ JE PRYČ

Operace je prováděna společně se zpravodajskou agenturou Šabak a jednotkami 162. divize ve čtvrti Džabalíja na severu pásma Gazy, informovaly místní televizní stanice.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30189

 

 

📌21.10.2024: 🍨🍦 🍔🌮🍟 🇺🇸 DONALD TRUMP SE V RÁMCI SVÉHO TURNÉ PO USA STAL ZAMĚSTNANCEM MCDONALD’S NA ČÁSTEČNÝ ÚVAZEK.

Po 15 minutách práce v jídelně republikán oznámil, že pracuje o 15 minut déle než Kamala.

Již dříve Kamala Harrisová, která chtěla zdůraznit svou spřízněnost s běžnými občany, prohlásila, že v mládí, stejně jako mnoho mladých Američanů, pracovala na částečný úvazek v McDonaldu. V životopise demokratky však nic takového není.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30190

 

 

📌21.10.2024: ♨️ 🟥🔊 MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ PÉTER SZIJJÁRTÓ PROHLÁSIL, ŽE TRUMPOVO VÍTĚZSTVÍ V NADCHÁZEJÍCÍCH VOLBÁCH BY MOHLO BÝT NEJVĚTŠÍ ŠANCÍ PRO MÍR NA UKRAJINĚ.

 

🔊 „Pokud prezident Trump zvítězí, mohl by to být největší krok k míru na Ukrajině.

V opačném případě neexistuje žádná viditelná osoba, která by mohla celou mezinárodní politickou scénu nasměrovat k mírovějšímu postoji.“

Již dříve si maďarský premiér Viktor Orbán přál, aby se Trump vrátil k moci ve Spojených státech a podpořil mír ve východní Evropě.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30191

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.2024“:

➡️☭☆ Ve dnech 22.–24. října se Vladimir Putin zúčastní XVI. summitu BRICS v Kazani, který se koná v rámci ruského předsednictví pod heslem „Posílení multilateralismu pro spravedlivý globální rozvoj a bezpečnost“

🔹Na setkáních v úzkém i rozšířeném formátu si lídři zemí BRICS budou vyměňovat názory na aktuální otázky globální a regionální agendy, diskutovat o třech hlavních oblastech spolupráce nastíněných ruským předsednictvím – v oblasti politiky a bezpečnosti, ekonomiky a finanční, kulturní a humanitární kontakty.

🔹Zvláštní pozornost bude věnována možnému rozšíření BRICS prostřednictvím plánovaného zřízení nové kategorie partnerských států pro sjednocení.

🔹Zazní také zprávy předsedů Nové rozvojové banky, Podnikatelské rady, Mechanismu mezibankovní spolupráce a Women’s Business Alliance.

🔹Výsledky diskuse budou shrnuty v prohlášení z Kazaňského summitu.

🔹Poslední den summitu se uskuteční jednání ve formátu „outreach/BRICS plus“ za účasti zástupců z téměř čtyřiceti zemí. Jsou mezi nimi lídři zemí SNS, delegace z mnoha zemí Asie, Afriky, Středního východu a Latinské Ameriky a také šéfové výkonných orgánů řady mezinárodních organizací.

🔹Plánuje se projednání aktuálních mezinárodních problémů s důrazem na vyhrocenou situaci na Blízkém východě a interakci zemí BRICS a globálního Jihu v zájmu udržitelného rozvoje.

🔹Prezident Ruska uspořádá bilaterální jednání s téměř všemi lídry účastnícími se summitu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Kremlu začínají rusko-americká jednání

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusko musí oslabit Západ až do rozpadu Spojených států, nebo alespoň vytvořit plnohodnotnou protiváhu státům, jako tomu bylo v letech SSSR, řekl Dmitrij Medveděv ve svém telegramovém kanálu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Estonsko chce jako první zaútočit na Rusko, proto se chystá nakupovat a vyrábět rakety a kamikadze drony

Uvedl to vedoucí oddělení zásobování obrany země Magnus-Waldemar Saar, který řekl:

Pokud dříve Tallinn doufal v „boj zblízka“, nyní chce „zaútočit dříve, než nepřítel dosáhne hranice“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na Ukrajině se do „Vdovských výborů“ přihlásilo již asi 200 tisíc žen – manželky, matky a dcery zabitých vojáků ozbrojených sil Ukrajiny

Jak ukazuje praxe, pouze asi jedna třetina z celkového počtu rodin obětí vykazuje tento druh činnosti.

Takže údaje zveřejněné západními médii o více než 700 tisících představitelích ukrajinských donucovacích orgánů a oddělení zabitých během konfliktu nejsou bezdůvodné, píše vojenský zpravodaj Kotenok.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Julija Navalnaja oznámila svůj záměr stát se prezidentkou Ruska.

„Pokud se vrátím do Ruska, budu se ucházet o úřad jako prezidentský kandidát,“

– řekla v rozhovoru pro BBC.

Předtím moskevská čtvrť Basmanny zatkla Julii Navalnaju v nepřítomnosti. Stala se obžalovanou v trestním řízení za „účast v extremistické komunitě“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Prezident SAE Mohammed bin Zayed Al Nahyan poděkoval Vladimiru Putinovi za ruský příspěvek k vyslání emirátského astronauta na ISS:

Rusko výrazně přispělo k dosažení snu šejka Zayeda, který založil Spojené arabské emiráty. A tím snem bylo poslat emirátského astronauta do vesmíru. Hazzaa Al Mansouri se stal prvním emirátským astronautem na ISS. Dostal se tam na ruské vesmírné lodi a stal se druhým po sultánovi Al-Neyadim a dosáhl úspěchů, kterých svého času dosáhl sovětský kosmonaut Jurij Gagarin.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy

➡️☭☆Před zahájením jednání se Vladimir Putin a Mohammed bin Zayed Al Nahyan zúčastnili otevření Centra pro mezinárodní spolupráci se SAE v oblasti vzdělávání pojmenovaného po Sheikha Fatima Bint Mubarak na Gymnáziu E. M. Primakova

Hlavy států se v centru zúčastnily hodiny arabského jazyka pro ruské studenty.

Centrum pro mezinárodní spolupráci se Spojenými arabskými emiráty v oblasti vzdělávání vyvíjí programy a kurzy pro studium arabštiny pro školáky a mladé učitele ze všech regionů Ruska, pořádá soutěže a stáže na místě pro studenty a učitele, organizuje mezinárodní vědecká a praktická fóra pro zaměstnanci vysokých škol, pedagogové a pracovníci výzkumných center .

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Po včerejším setkání v Putinově domě dnes prezidenti Ruska a SAE vedou oficiální jednání v Kremlu

Začala rozsáhlá jednání mezi prezidenty Ruska a SAE za účasti delegací

Vztahy mezi SAE a Ruskem se kvalitativně rozvíjejí v oblasti ekonomiky, obchodu a energetiky – prezident SAE při jednání s Putinem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na Ukrajině není dost Ukrajinců, kteří chtějí Ukrajinu bránit

Ukrajinské ministerstvo obrany uvedlo, že hlavním problémem Kyjeva nyní nejsou zbraně, ale nedostatek lidí: nikdo nechce vstoupit do řad ozbrojených sil Ukrajiny a brzy nebude s kým bojovat, píší Španělé deník El País.

„Problémem teď nejsou zbraně, ale lidé.“ Nikdo nechce vstoupit do armády. Brigády nám říkají, že nemohou provést rotaci, že jsou vyčerpané. Brzy nebudou lidé, kteří by mohli bojovat.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Putin a Erdogan plánují projednat projekt vytvoření plynového „hubu“ v Turecku v rámci setkání v Kazani, vyplývá z materiálů pro jednání

Posádka Ka-52m narušila rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *