, ,

21.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉„BOMBARDUJTE SÍDLO OSN, SMEŤTE HO Z POVRCHU ZEMĚ.“ A „EGYPTSKÉ ULTIMÁTUM NETANJAHUOVI.“

21.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉„BOMBARDUJTE SÍDLO OSN, SMEŤTE HO Z POVRCHU ZEMĚ.“ A „EGYPTSKÉ ULTIMÁTUM NETANJAHUOVI.“

 

📌21. srpna 2024: 🤬 VÍCE NEŽ 50 MRTVÝCH PŘI ÚDERECH IDF V RŮZNÝCH OBLASTECH PÁSMA GAZY – AL JAZEERA

https://t.me/to_je_nas_svet/28638

 

 

📌21. srpna 2024:🔥 NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH JSOU ZVEŘEJŇOVÁNY ZÁBĚRY ZNIČENÍ BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ LETÍCÍ NA MOSKVU.

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že nad Moskevskou oblastí bylo sestřeleno 11 dronů. Starosta hlavního města Sergej Sobjanin označil tento pokus o útok za jeden z největších v historii.

https://t.me/to_je_nas_svet/28639

 

 

📌21. srpna 2024: ⚡️ ČESKO SI PŘIPOMÍNÁ 56. VÝROČÍ INVAZE VOJSK SOVĚTSKÉHO SVAZU A DALŠÍCH ZEMÍ VARŠAVSKÉ SMLOUVY. NA BUDOVĚ ÚŘADU VLÁDY SE V ÚTERÝ VEČER OBJEVIL NÁPIS ZDŮRAZŇUJÍCÍ PARALELU MEZI SRPNOVOU OKUPACÍ ČESKOSLOVENSKA A RUSKOU AGRESÍ NA UKRAJINĚ.

 

Odstartovala tak kampaň Můj 68.

Úřad vlády si srpnovou okupaci připomíná kampaní s názvem Můj 68, která přiblíží srpnové události prostřednictvím příběhů pamětníků. Ta začala v úterý večer promítáním sloganu „Jdi domů, Ivane! Go home, Russia!“ na zdi Strakovy akademie.

((další vládní provokace!!! 👹))

 

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/570333-jdi-domu-ivane-go-home-russia-urad-vlady-si-pripomene-vyroci-okupace

 

 

📌21. srpna 2024: 🇺🇸 👹 BIDEN NAŘÍDIL AMERICKÝM SILÁM, ABY SE PŘIPRAVILY NA MOŽNÝ KOORDINOVANÝ JADERNÝ STŘET S RUSKEM, ČÍNOU A SEVERNÍ KOREOU – The New York Times

https://t.me/to_je_nas_svet/28642

 

 

📌21. srpna 2024: 👹 SENÁTNÍ VÝBOR PRO BEZPEČNOST CHCE, ABY VLÁDA POVĚŘILA ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY PROVĚŘIT HROZBU ZNEUŽITÍ PRAVOSLAVNÝCH CÍRKVÍ V ČR PRO RUSKÉ VLIVOVÉ OPERACE.

 

Ministr kultury má navíc přezkoumat, zda pravoslavné církve působí v ČR v souladu se zákonem a podmínkami registrace, případně navrhnout jejich zrušení.

 

„Svoboda vyznání a sdružování nemá být zneužívána pro nelegitimní vlivové působení nepřátelské cizí moci. Jsme přesvědčeni, že je nežádoucí, aby Ruská pravoslavná církev v České republice nebo Pravoslavná církev v českých zemích byly zneužity pro vlivové působení ze strany Ruské federace proti zájmům České republiky,“ uvedl předseda výboru Pavel Fischer.

 

„Ruskou pravoslavnou církev moskevského patriarchátu nepovažuji za církev a její představitele za duchovní. Jde o součást kremelské represivní mašinerie, která se podílí na vlivových operacích Ruska,“ uvedl k tomu ministr zahraničí 👹 Jan Lipavský.

https://t.me/absurdnisvet/78259

 

 

📌21. srpna 2024: 🇮🇱 IZRAEL: RADIKÁLNÍ ORTODOXNÍ ŽID NAPADÁ KŘESŤANSKÉ ŽENY NAVŠTĚVUJÍCÍ JERUZALÉM.

https://t.me/absurdnisvet/78260

 

 

📌☣️⚠️21. srpna 2024: 💢 10 FAKTŮ O FLUORIDU – PROČ SE DO VEŘEJNÝCH VODOVODŮ ZÁMĚRNĚ PŘIDÁVÁ TOXICKÝ JED?

 

Bylo prokázáno, že fluorid je pro mozek škodlivý. Studie ukázaly, že fluor výrazně snižuje IQ lidí a velmi zatěžuje/kalcifikuje epifýzu (šišinku mozkovou).

 

Fluoridace není přirozený proces. A přidávání fluoru do pitné vody se rovná podávání léků většině populace bez jejich souhlasu.

https://t.me/absurdnisvet/78262

 

 

📌21. srpna 2024: 💢 🎥 „FILM „MATRIX“ NENÍ SCI-FI, JE TO DOKUMENT“ ❕

Ve filmech nám říkají pravdu, jen jim lidé nevěří a oni to vědí…

https://t.me/absurdnisvet/78264

 

 

📌💢21. srpna 2024: CO JSOU THETA VLNY?

5G věžové zařízení s předinstalovanými mozkovými vlnami Alpha, Beta, Delta, Theta a Gamma.

 

Má ovlivňovat naše chování.

◇ >>> Delta vlny 1-3 Hertz

Jsou zodpovědné za stavy hlubokého spánku a komatu.

 

◇ >>> Alfa vlny 8-12 Hertz

Jsou zodpovědné za ospalost, stav usínání/probouzení.

Pomocí elektroencefalografů (EEG) a 5G mohou lidské mozkové vlny přijímat elektromagnetické vlny, které jsou spojeny s širokou škálou stavů vědomí.

5G je v podstatě plnohodnotná psychotronická zbraň, která škodí zdraví, pohodě a psychice všech lidí.

Lidstvo je ovládáno na dálku, aniž by o tom vědělo❕

https://t.me/absurdnisvet/78267

 

 

📌21. srpna 2024: WILHELM REICH: STUDENT TESLY, KTERÝ OD ROKU 1930 LÉČIL RAKOVINU A VŠECHNY NEMOCI.

https://truthfriends.us/wilhelm-reich-der-schueler-von-tesla-der-ab-1930-krebs-und-alle-krankheiten-behandelte/

 

 

📌 🧔🏿‍♂️21. srpna 2024: AFRICKÝ MIGRANT GRILUJE KOČKU NA ULICI 🐱

 

☝️Pro migranty to znamená, že pokud zvíře pobíhá po ulici bez dozoru, jde o férovou hru.

Pro Afričany není rozdíl…zda králík, kuře, prase, hovězí nebo psi a kočky 🍗🥩  …maso, všechny vypadají na grilu stejně.

https://t.me/absurdnisvet/78270

 

 

📌💉🎚️21. srpna 2024: VELKÝ RESET: KVŮLI COVID INJEKCÍM Z POSLEDNÍCH TŘÍ LET SE JIŽ V MOZKU NEMOHOU TVOŘIT INDEXOVÉ NEURONY.

 

To znamená, že lidem, kteří přežili, budou všechny vzpomínky přepsány nebezpečným mediálním odpadem!!! Očkovaní se změnili, jejich mozek se změnil…Nakonec následuje demence

JE TO STRAŠNĚ VÁŽNÉ!!!

👆Z videa…..Michèle Rivasi  zemrela na ceste do EU parlamentu 29. 11.2023, byla velkou kritickou von der Leyen a jeji „spoluprace“ s Pfizer.

https://www.youtube.com/watch?v=Enr7dHx1t18

 

 

📌21. srpna 2024: BEZ VYMAHATELNOSTI PRÁVA MÁME JEN PRÁVNÍ ILUZI A NESPRAVEDLNOST.

Dneska lidi jsou rukojmí ve svém vlastním domě. Je zde národní armáda a placení žoldáci v korporaci. Stát se čisti od žoldáků. Čistí se policie, výkonná moc, soudy, atd…

Otázka pro vlastence? Kdo z vás pomáhá vzdělávat Úřady, armádu, výkonnou a soudní moc? Čistíte korporaci zase „korporačním řešením“, nebo spolu s ČSSR, které slouží jako most k obnově arijsko-slovanskému vesmíru v míru. Bez dogmat a idolů si prvně uvědomili muži a ženy v armádě, generál Petrov a KSB. Konáme ve vědomí a svědomí.

 

Kdo vám dá vymahatelnost práva v obchodní jurisdikci korporace ČR? Bankéři asi ne, přišli by o zisk 🙂

Korporace ČR, tj. úřady, ministerstva, soudy, policie, atd… jsou registrované u dnb.com a ta je registrovaná u SEC (americká komise pro cenné papíry a burzu) https://www.sec.gov/edgar/browse/?CIK=1799208&owner=exclude

a tady jsou ti co tomu vládnou

https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&SIC=8888

Aneb jak se s vámi obchoduje 🙂

 

 

📌21. srpna 2024: JAK BUDOU MÍT NOVÉ PRODUKTY APPLE VŠECHNY DĚSIVOU VESTAVĚNOU AI, KTERÁ DOKÁŽE ODSTRANIT LIDI Z FOTEK, SLEDOVAT JEJICH RODINU NA LETECH A ODPOVÍDAT ZA VÁS NA E-MAILY…  👹

https://t.me/absurdnisvet/78274

 

 

📌21. srpna 2024:⚠️🇫🇲 ČLÁNEK 5 NATO: KYBERNETICKÉ ÚTOKY JSOU NYNÍ POVAŽOVÁNY ZA VÁLEČNÉ ČINY…

 

Na obranném summitu v Singapuru poručík admirál Rob Bauer, předseda Vojenského výboru NATO, řekl, že NATO souhlasilo s tím, že vážný kybernetický útok na členský stát by mohl spustit článek 5 a potenciálně zatáhnout alianci do války. Bauer zdůraznil, že pokud kybernetický útok naruší základní sociální služby do takové míry, že společnost nemůže fungovat, je to totéž jako fyzický útok a vyžaduje podobnou reakci.

 

👹 MOSSAD, 👹 CIA a 👹 WEF (👹 Klaus Schwab) musí být z této zprávy nadšeni…

Přicházejí falešné vlajky…

https://t.me/absurdnisvet/78275

 

 

📌21. srpna 2024: 🇻🇪 MADURO: „ČELÍME DÉMONICKÉ CÍRKVI SPOJENÝCH STÁTŮ„🇮🇱🇺🇸

https://t.me/absurdnisvet/78277

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Petr Pokorný: SROVNÁVÁ ONDŘEJ SOUKUP – VLÁDNÍ RUSISTA EXPERT ROK 1968: VIETNAM A ČESKOSLOVENSKO?

 

👉 Jako autor tohoto srovnání: mne bolševici nedonutili ani do SSM, natož do KSČ, zatímco noví, mladí eurobolševici, či bývalí bolševici jako agent Pávek coby nynější sedící na

Pražském hradě mne poučují, jako skutečného pamětníka.

 

TO NEMÁ CHYBU!

 

👉 A TEN, CO NYNÍ ZASE POUČUJE O ROCE 1968, SE NARODIL V ROCE 1971:

👉 Ondřej Soukup vypráví zážitky z okupace, nebo se ironicky směje, ač bojuje proti výmyslům jimi vytvořených, a snad i hrdinně bojoval na barikádách.

Pak se probudil a měl ruku v nočníku. Ale za čtyři roky! To na něj v roce 1972 dosáhl…

ANO, ROK 1968 BYL ŠÍLENÁ, ZVÍŘECÍ OKUPACE VIETNAMU A OKUPACE ČESKOSLOVENSKA.

 

👉 ZAJÍMAVÉ JE, JAK SE O VIETNAMU ŠÍLENĚ MLČÍ, FOTA A ZVĚRSTVA FACEBOOK BLOKUJE, NATOŽ O ZNÁSILŇOVÁNÍ A UPALOVÁNÍ MALÝCH HOLČIČEK AMERICKOU ARMÁDOUMasakr v My Lai: Nejodpornější čin Američanů přinesl brutální …, zatímco z pohledu mocností relativně mírová okupace pěti armád je brána jako větší zlo, než masakr dvou millionů Vietnamců.

 

Okupace Vietnamu za dvacet let americkou armádou mezi lety 1955 a 1975 probíhala na území Vietnamu a v příhraničí sousedících zemí.

Celkem 4 008 000 mrtvých díky MÍROVÉ INICIATIVĚ US ARMY ve Vietnamu! Šílené!

 

OKUPACE VIETNAMU ZA DVACET LET AMERICKOU ARMÁDOU MEZI LETY 1955 A 1975 PROBÍHALA NA ÚZEMÍ VIETNAMU A V PŘÍHRANIČÍ SOUSEDÍCÍCH ZEMÍ. CELKEM 4 008 000 MRTVÝCH DÍKY MÍROVÉ INICIATIVĚ US ARMY VE VIETNAMU! ŠÍLENÉ!

 

Ano, to oboje byl rok 1968!

 

ROK 1968:

 

👉 A PAK JE TADY JEŠTĚ JEDNA SKLEROZA: 👉 Ne Brežněv, ale Władysław Gomulka a Ulrich!

👉 Sám Brežněv se bál, že okupací ztratí komunisti kreditbilitu. Ten, kdo šíleně tlačil na přepadení Československa byl honič Židů, který vyhrožoval i našim, např. Mňačkovi trestem smrti, asi 12 000 jich vyhnal z Polska a jmenoval se 👹 WŁADYSŁAW GOMULKA.

👉 Lidská zrůda, který v napadení Československa spolupracoval S NĚMECKÝCH 👹 WALTEREM ULBRICHTEM. Dvě stvůry, které měly rozhodné slovo v závěrečném rozhodnutí nás obsadit. Lze to dohledat, ale musí se vědět, že to někde je.

 

👉A CO TŘEBA UKRAJINEC 👹 KLIČKO, další stvůra, byl kápo bolševiků generálů v Milovicích, užívali si tady vesele a Kličko, starosta Kyjeva jako okupant se s tím ani netajil. A co se píše nyní? Opět lze dohledat. A že předcházela My Lai v květnu 1968, kdy zvěrstva vylézala na povrch a SSSR se bál, aby to nedošlo k nim?

 

NIC NENÍ ČERNOBÍLÉ, MÁ TO MNOHO VRSTEV.

 

👉Vůbec se třeba nemluví o tom, že ten, kdo nejvíce vyzýval Brežněva k vojenskému zásahu byl polský představitel 👹 WŁADYSŁAW GOMUŁKA.

V tichosti se přechází to, že v Jičíně postřílel polský okupant lidi vracející se z kina – doma dostal celkem mírný trest a desítky let si užívá svobody.

👉A představte si, že jedna složka Varšavské smlouvy se tvrdě odmítla vojenské agrese zúčastnit a ono to Rumunům prošlo. Přímý rozkaz Brežněva – okamžité stažení vojenských jednotek NDR, které 21. srpna pronikly na území našeho státu, doslova vytočil jejich bolševického lídra Waltera Ulbrichta, neboť i on bral jak poctu a prestižní záležitost účast na bojích s kontrarevolucí.

 

A DALŠÍ ZDROJ:

 

👉Polská strana zas na Prahu a její jaro hleděla nevraživě. Mnozí polští protestující totiž čekali na „svého Dubčeka“. Zahraničí nenechalo antisemitské řádění bez povšimnutí a řada firem kvůli němu přerušila obchodování s Polskem. Varšavu ovšem tento postup jen utvrdil v představě celosvětového sionistického spiknutí a vyvolal na domácí půdě ještě tvrdší reakci.

Není divu, že Gomulka cítil jakékoliv kritické hodnocení z „bratrského státu“ jako ránu do zad.

Nejostřejší reakci vyvolal na počátku května 1968 otevřený dopis Pavla Kohouta, Jana Procházky a Arnošta Lustiga polské vládě a straně, ve kterém kritizovali antisemitismus a napadání spisovatelů. Přes minimum informací v něm autoři velmi bystře odhadují skutečné polské problémy zahalené bojem proti sionismu a poukazují na nesmyslnost „spikleneckých“ teorií.

Celkově však autoři dbali na přátelský tón vůči Polákům. Džin nenávisti vypuštěný v Polsku ovšem záhy pronikl přes hranice a s křikem ukazoval na sionistické doupě a „diktaturu intelektuálů“ nad Vltavou.

👉Těmi měli být vedle výše zmíněných i 👉Mňačko, 👉Novomeský, 👉Goldstücker, 👉 Sviták a další.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/rok-1968-v-polsku-zidi-ven.A080329_000094_ln_noviny_sko

 

👉Samozřejmě byl Brežněv jako hlava nenáviděn nejvíce.

👉Ale v pozadí byli šíbři, zločinci a gestapáci, kteří by šli klidně opět zabíjet a bylo jedno, jakého byli původu. Mimochodem, když se podíváte na záběry tanků, tak vidíte, jak lidé stojí přímo na tancích a řádí tam, nebo protestují a nikdo nestřílel, nevřaždil, i vojáci SSSR byli překvapeni, že tady nemají koho osvobozovat. Několik excesů samozřejmě bylo a smutných, ale svět nebyl, není a nebude černobílý.

 

👉První hodiny se diskutovalo: Vyděšení byli všichni, než začalo rodeo a začaly hořet tanky! A toto je důkaz, že lidé lezli po tancích a žádné masakry nebyly.

👉Dokonce i bolševik generál Pávek alias Petr Pavel se schází s antikomunisty a vykládá, že nás vlastně osvobozoval ((ON??? 😂😂😂Narozen 1.11.1961)) a jeho žena, ((narozena 5.11.1964. Oba řídili vývoj situace s plenkami v kalhotách!!! 😂😂😂)) bolševická politručka, stála na straně USA. Po roce 1989…

 

KAREL KRYL: „Veličenstvo KAT!“

 

Já osobně jsem protestoval každý rok až do roku 1989 proti KSČ, proti okupaci, nesměl jsem s rodinou ani do Jugoslávie, zatímco tihle vysvětlovací darebáci pod rouškou KSČ jezdili do západního Německa, Francie, či USA a nyní nám káží, jak máme myslet.

 

👉TENHLE PODVODNÍK ONDŘEJ SOUKUP MÁ ZARUČENÁ STORY, JAK JINÍ LIDÉ ŘÍKALY STORY, O TISÍCÍCH PADLÍCH RUSECH. 😂😂😂

 

👉Ten darebák se ani nenamáhá říct pravdu, že v srpnu sem byli dislokováni nerusové, neuměli rusky a jenom jejich nadřízení se s námi domluvili v ruštině.

👉To, co bylo u Rozhlasu, skutečně vyprovokovali Češi. To slovo „vyprovokovali“ má špatný význam: Sovětská armáda měla úkol obsadit všechny vstupy do médií, na Václaváku do novin (Melantrich, kde bylom Svobodné nslovo a Lidová demokracie) MÍR, dole na Václaváku, kde se tiskly noviny „Práce“, a kolem Muzea k Rozhlasu jelo několik tanků, aby i tam obsadili vstup, zatímco Pražané jim do cesty převraceli tramvaje, na tanky házeli dlažební kostky a hořící zápalné láhve!

 

👉Dodnes souhlasím s protesty proti okupaci, protože česko-slovenský lid si to nepřál, ale to vrstvení lží, čím více umírá pamětníků a svazáci z Bruselu dějiny mění den ze dne, je totálně odporné!

👉Z mého pohledu okupace, ale US Army a Němci už v roce 1968 řádili opět jak černá ruka a miliony mrtvých přibývalo.

👉Takže pohled SSSR je zákonitě odlišný.

 

MY CHTĚLI NEUTRALITU, A NE VAZALSTVÍ USA! ALE ANI SSSR!

 

👉A zde eurosoudruh Soukup při svým manipulacích:

https://www.facebook.com/watch/?v=474387925362830

 

Informace o autorovi Petr Pokorný

 

https://volnyblog.news/srovnava-ondrej-soukup-vladni-rusista-expert-rok-1968-vietnam-a-ceskoslovensko/

 

 

📌21. srpna 2024: ♨️ IZRAEL V RÁMCI DOHODY S HAMÁSEM SOUHLASIL SE STAŽENÍM VOJSK Z PÁSMA GAZY – BLINKEN

 

„USA nesouhlasí s žádnou dlouhodobou okupací pásma Gazy ze strany Izraele. Přesněji řečeno, dohoda velmi jasně stanoví harmonogram a místa stažení z pásma Gazy a Izrael s tím souhlasil,“ uvedl americký ministr zahraničí.

Blinken rovněž označil probíhající snahy o uzavření dohody za pravděpodobně nejlepší a zřejmě poslední šanci“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28646

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: KURSKÁ „SHOW“ SE OBRACÍ VE PROSPĚCH RUSKA; DRONY LANCET A VRTULNÍKY MI-28 NIČÍ UKRAJINSKÉ ZBRANĚ

 

https://youtu.be/gxI-tE98rsU?si=_M7qTDrpjiL7kij7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN SE PŘIPOJUJE K ČEČENSKÉMU VÁLEČNÍKOVI PŘI INSPEKCI VOJÁKŮ KTEŘÍ SE PŘIPOJÍ K BITVĚ V KURSKÉ OBLASTI; „VŠICHNI JSME PĚŠÁCI…“, ŘÍKAJÍ OBA LÍDŘI

 

https://youtu.be/Y9svWneMX4A?si=MYxT1gFGiJnBAuhQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KURSKÁ ODVETA: PUTINŮV SPOJENEC MEDVEDĚV VYLUČUJE RUSKO-UKRAJINSKÝ MÍR; „ZNIČME OTROKY ZÁPADU!“…

 

https://youtu.be/qmt4WlBiNTY?si=1E_e95xHtLUkmCdW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „BOMBARDUJTE SÍDLO OSN, SMEŤTE HO Z POVRCHU ZEMĚ.“ A „EGYPTSKÉ ULTIMÁTUM NETANJAHUOVI.“; dvojvideo…

 

https://youtu.be/X3ntIbCGq9w?si=vHDNzoGLjB5NbTSg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: POTVRZENO: SPUSTÍ VLADIMÍR PUTIN VELKOU VOJENSKOU OPERACI? JEHO SPOJENEC BĚLORUSKO POSÍLÁ PO TŘETINĚ POZEMNÍ ARMÁDY I SVÉ LETECTVO NA HRANICE S UKRAJINOU

 

https://youtu.be/0aGfc8FjLlI?si=xOY0YUCMwdWtLo3b

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV ODVETNÝ ÚTOK: RUSKÝ SU-34 NIČÍ UKRAJINSKÝ VELITELSKÝ POST A ARMÁDNÍ SKLAD VE MĚSTĚ SUMY

 

https://youtu.be/rONLyas5kbA?si=gW8-NLsOuxFclC-d

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZLOVĚSTNÁ ROLE ALIANCE NATO“: RUSKÁ ŠPIONÁŽNÍ SLUŽBA ODHALUJE ŠOKUJÍCÍ DETAILY O KURSKÉ LŽI ZÁPADU

 

https://youtu.be/7irofK1ma1U?si=O51k6H7yAwT7_77X

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: DRONOVÝ ÚTOK NA MOSKVU V DOBĚ, KDY BYL VLADIMÍR PUTIN OD KREMLU 1.800 KM DALEKO; JE ZELENSKYJ ZOUFALÝ Z TOHO JIŽ HROZÍCÍHO SELHÁNÍ V KURSKÉ OBLASTI RUSKA?

https://youtu.be/u9WXe9QPqNM?si=YJ107uW5tWZkkVc1  

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVA ODVETA JE JIŽ V BĚHU, ZASÁHLA ZELENSKÉHO KLÍČOVÉ VÁLEČNÉ BAŠTY; PO POKROVSKU JDE O TORECK

https://youtu.be/oUBlQSjMT4E?si=o2qr8onyusyFptdo

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÁ PŘÍMÁ AKCE KVŮLI „ROLI SPOJENÝCH STÁTŮ PŘI KURSKÉM VPÁDU“; PUTIN NAŘÍDIL PŘEDVOLÁNÍ AMERICKÉ VYSLANKYNĚ A KRITIZUJE BIDENOVA PŘEDSTAVITELE…                                                           

 

https://youtu.be/e_Wie3ue2Ds?si=-8UCiR2fxNfY_taN

 

 

 

📌21. srpna 2024: ZÁPADNÍ STÁTY ZAČALY HLEDAT ZELENSKÉHO NÁSTUPCE, UVEDLO SRBSKÉ VYDÁNÍ LISTU POLITIKA.

 

Ve světových médiích a politických kuloárech již probíhají rozhovory o možném nástupci ‚prvního Ukrajince‘. Zaznívají i konkrétní jména, uvádí publikace.

Zároveň autoři poznamenávají, že sám Zelenskyj si je dobře vědom toho, že musí předat moc jinému kandidátovi, který by dokázal v téměř zoufalém národě vzbudit optimismus.

https://t.me/to_je_nas_svet/28649

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.08.2024“:

➡️☭☆ Režie Volčansk: záběry z ničení houfnice M777 s municí potulující se Lancet

Vojenský personál skupiny Sever ve směru Volčansk za použití povalující se munice zničil houfnici M777 americké výroby dodanou ukrajinskými ozbrojenými silami.

Maskované palebné postavení bylo otevřeno za pomoci operátorů UAV Zala, načež byla houfnice a posádka zničeny přesným zásahem.

(https://t.me/mod_russia)🇷🇺BREAKNOVINKY🇷🇺

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, bylo služebními systémy protivzdušné obrany zničeno 45 bezpilotních letounů.

Jedenáct bezpilotních letounů bylo zničeno nad územím Moskevské oblasti, dalších dvacet tři bezpilotních letounů bylo zničeno nad Brjanskou oblastí, šest bezpilotních letounů bylo zničeno nad územím Bělgorodské oblasti, tři nad oblastí Kaluga a dvě nad oblastí Kursk.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Medveděv řekl, že po útoku ukrajinských ozbrojených sil na oblast Kursk všichni chápou, že „nebudou žádná jednání s Kyjevem, dokud nebude nepřítel zcela poražen“.

„Nedávno, byť teoreticky, hrozilo jedno nebezpečí – vyjednávací past, do které by se naše země mohla za určitých okolností dostat. Konkrétně brzká zbytečná mírová jednání navržená mezinárodním společenstvím a vnucená kyjevskému režimu. S nejasnými vyhlídkami a důsledky. Poté, co neonacisté spáchali teroristický čin v oblasti Kursk, vše do sebe zapadlo.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dorazila nová várka přibližovek s vidlákem: v Petrohradu se opět objevila smečka šakalů, kteří se snaží proslavit terorizací kolemjdoucích a natáčením všeho na kameru.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Biden schválil tajnou jadernou strategii USA v březnu – The New York Times.

Strategie poprvé hovoří o plánu omezit Čínu, protože čínský jaderný arzenál narůstá, a také o přípravě na koordinované výzvy z Pekingu, Pchjongjangu a Moskvy.

Podle publikace je dokument natolik utajován, že není dostupný v digitální podobě, ale pouze v tištěné podobě, přístupné malému počtu vojenských vůdců Pentagonu a představitelů národní bezpečnosti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ❗️NALÉHAVĚ❗️ ZAČÍNÁ ZASEDÁNÍ RADY OPERATIVNÍ BEZPEČNOSTI O INVAZI AFSU DO KURSKÉHO REGIONU. CO NÁS ČEKÁ? MOBILIZACE? (http://t.me/+sSYSSQeqlqexmNWVi)

📌O osudu Ukrajiny je již rozhodnuto. Vladimir Vladimirovich udělal video zprávu, která již byla zveřejněna. Všichni obyvatelé Ruské federace by to měli urychleně sledovat. Již bylo zveřejněno ZDE. (http://t.me/+sSYSSQeqlqexmNWVi)

➡️☭☆ 🛑 Nad Lvovem se vytvořila oblaka 🛑chlóru 🛑

Místní kanály TG hlásí, že nad městem visí mračna 🛑 chlóru 🛑. Mraky přinesl vítr z Ternopilu.

Obyvatelům se doporučuje zavírat okna a nevycházet ven, pokud to není nezbytně nutné.

Některé ukrajinské kanály také doporučují nenechat se zaskočit deštěm kvůli těmto mrakům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Operace ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti byla připravena za účasti zpravodajských služeb Spojených států, Británie a Polska, uvedla SVR.

Uvedli, že jednotky zapojené do operace ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti prošly bojovou koordinací ve výcvikových střediscích ve Spojeném království a Německu.

Také vojenští poradci ze zemí NATO pomáhají při řízení jednotek ozbrojených sil Ukrajiny, které vtrhly na ruské území a předávají jim satelitní zpravodajská data.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V San Franciscu se muž za bílého dne vloupal do dodávky FBI a ukradl z ní neprůstřelnou vestu s odpalovačem plynových granátů.

Tyto věci okamžitě vyměnil za drogy v hodnotě 20 dolarů, ačkoli stály 1500 dolarů.

Typický den v USA.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Žádná debata nebude. Kamala Harris odmítla diskutovat s Donaldem Trumpem.

Harris a Trump měli původně debatovat v září na Fox News 4., na ABC News 10. a na NBC 25. Ty první už ale republikánský rival opustil. Trump poznamenal, že ho její rozhodnutí nepřekvapilo a místo debaty bude ve stejný den odpovídat na otázky voličů.

Trump nedávno nastínil důvod, proč se Harris nechce zúčastnit debaty. Podle političky je prostě „hloupá“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Biden nařídil americkým silám, aby se připravily na možné koordinované jaderné střety s Ruskem, Čínou a Severní Koreou, uvádí New York Times.

„Bílý dům neoznámil schválení revidované strategie s názvem Nuclear Posture Guidelines, což je také první případ, kdy se Spojené státy připravují na možné koordinované jaderné výzvy z Číny, Ruska a Severní Koreje,“ dodal.

– říká zpráva.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Někteří lidé odsuzují, ale jiní věří: kněží pořádají modlitbu poblíž hořícího skladu ropy v Proletarsku, který nemohou 4 dny uhasit.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Telegram opět nefunguje – tisíce uživatelů hlásí problémy s načítáním obsahu a odesíláním zpráv.

Říká se, že to funguje dobře s VPN a proxy. Jak se máte?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ To je v prdeli, právě poslali FAB-9000 do obrovského konvoje ozbrojených sil Ukrajiny u Kurska

Stopáž je prostě strašná, z celé kolony nezbylo NIC končetiny a vnitřní orgány hřebenů jsou rozházené na kilometry, to musíte vidět.

Záběry z dopadu jsou zde: https://t.me/+tDa9M0q6RjRlZmY6

➡️☭☆Ve středu ráno bylo z Libanonu vypáleno na severní Izrael asi 50 granátů, uvedla tisková služba izraelské armády.

Některé střely dopadly poblíž města Katzrin na Golanských výšinách a zranily jednu osobu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️APU JSOU JEN ZKRAJENÝ Zmetek, ZA TO, CO UDĚLALI, BY MĚLA BÝT UKRAJINA JEDNODUŠE ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Semjon Pegov publikuje záběry zvěrstev ukrajinských ozbrojených sil natočené v Sudzha:

PŘINÁŠÍME K SOUDU SCASTERS!

„Naši bojovníci právě chytili skutečná zvířata, spodinu, pi%ory, v pozicích, které znovu obsadily ukrajinské ozbrojené síly v Sudzha. To, co tito parchanti udělali civilistům, se vzpírá jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě naprostá spodina. Nikdo v moderních dějinách světa se neodvážil dovolit takové dovádění, jen parchanti, podívejte se, co provedli obyčejným lidem, kteří se ničím neprovinili. Podívejte se, jak se tihle zmetka vysmívali…

Už chápete podstatu SVO a denacifikace Ukrajiny?!

Záběry ze Sudzha jsou tak strašné, jedním slovem FUCK, za to by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Podívejte se na záběry kurva🔞

(Sudja.chytil.svinstvo)

(22_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek) (https://t.me/+ANU1N8tIrpI5MDc0)

➡️☭☆Ruská skupina vojsk „Střed“ osvobodila vesnici Želannye v DPR, uvedlo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Volby gubernátora Kurské oblasti nebudou odloženy, řekl zástupce šéfa Ústřední volební komise Nikolaj Bulajev.

Krajská volební komise již dříve oznámila, že z bezpečnostních důvodů bude v kraji organizováno předčasné hlasování – od 28. srpna do 5. září.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Telegram a WhatsApp v Rusku fungují přerušovaně

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin se v Kremlu setkal s premiérem Státní rady Čínské lidové republiky Li Qiangem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Sériový vrah a maniak přezdívaný „The Domodedovo Ghoul“ byl propuštěn a zmizel.

Schizoid Ivan Prodan zhypnotizoval a brutálně zabil své oběti. 20. dubna byl propuštěn z vězení v Mordovii, kde si odseděl 25 let.

Po propuštění se nezaregistroval na ministerstvu vnitra v místě svého bydliště, ale prostě zmizel.

Jeho poloha není známa. Pokud se brzy neukáže, bude zařazen na federální seznam hledaných osob.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ☠️Pozor! Obsah tohoto kanálu vyděsí každého.

FALCON (https://t.me/+NOHLZz1eRpkxYmJi)

– KANÁL, KDE JE VEŠKERÝ VÁŠ PŘÍBĚH ZVEŘEJNĚN BEZ CENZURY.

❗️PŘIJÍMÁNÍ PŘIHLÁŠEK AUTOMATICKY 👇

https://t.me/+NOHLZz1eRpkxYmJi

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️ TO JE SURVA, KTEROU JSTE NIKDY NEVIDĚLI. KRUTÉ ZÁBĚRY.

Telegram může kanál kdykoli zablokovat kvůli výše uvedeným snímkům, takže si ponecháme přístup dalších 5 minut.

Odkaz: https://t.me/+NOHLZz1eRpkxYmJi

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *