, ,

21.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉ZAJÍMAVÝ SOUDNÍ PROCES: HOLANDSKÉ VLÁDNÍ STRANY BYLY OBŽALOVÁNY Z KLAMÁNÍ VOLIČŮ, BUJÍCÍ NĚMECKÝ FAŠISMUS:

21.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ZAJÍMAVÝ SOUDNÍ PROCES: HOLANDSKÉ VLÁDNÍ STRANY BYLY OBŽALOVÁNY Z KLAMÁNÍ VOLIČŮ, BUJÍCÍ NĚMECKÝ FAŠISMUS:

 

📌💉🎚️ 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️VOLNÝbloG, Jana Černeková: ANALÝZA NADMĚRNÉ ÚMRTNOSTI VE 125 ZEMÍCH SVĚTA:

 

👉Nadměrná úmrtnost byla v dotčené době vykazována po celém světě, s výjimkou těch zemí, které se v podstatě neúčastnily covidového podvodu, což znamená, že nezaváděly drakonické restrikce a ani nikoho nenutily pod výhružkami k aplikaci experimentálních injekcí.

 

JAK VYSOKÁ JE PŘESNĚ TATO NADMĚRNÁ ÚMRTNOST?

 

👉Skupina vědců vedená bývalým kanadským profesorem Denisem Rancourtem zjistila: mezi 11. březnem 2020 a 5. květnem 2023 činila nadměrná úmrtnost v 93 zemích nejméně 30,9 milionu. ☝️

 

👉Celkem bylo dotazováno 125 zemí, ale v některých zemích nebyly k dispozici dostatečné údaje.

 

Podle vědců je nadměrná úmrtnost způsobena především koronavirovými opatřeními, včetně lockdownů, škodlivých lékařských zákroků a vakcín proti COVID-19.

 

👉Výzkumníci potvrdili, že 17 MILIONŮ Z TĚCHTO 30,9 MILIONU NADMĚRNÝCH ÚMRTÍ BYLO ZPŮSOBENO TAKZVANÝMI VAKCÍNAMI. 👹

 

👉Analyzovali data ze zemí, kde došlo K VELKÉMU NÁRŮSTU ÚMRTNOSTI PO OČKOVÁNÍ NEBO POSILOVACÍ KAMPANI. Zabývali se počtem podaných dávek vakcín a úmrtími v průběhu let.

 

Ve 30 procentech zkoumaných zemí nedošlo před zavedením takzvaných vakcín nebo posilovacích dávek k žádné nadměrné úmrtnosti. Zaznamenali velmi významnou korelaci mezi zaváděním vakcín proti COVID-19 a prudkým nárůstem úmrtnosti.

 

👉 V 97 PROCENTECH ZKOUMANÝCH ZEMÍ DOSÁHLA NADMĚRNÁ ÚMRTNOST VRCHOLU KONCEM ROKU 2021 NEBO ZAČÁTKEM ROKU 2022, KDY BYLY ZAVEDENY POSILOVACÍ DÁVKY. 👹

 

Rancourt poukázal na to, že kritici často říkají, že očkovací nebo posilovací kampaně v některých zemích nejsou spojeny s prudkým nárůstem úmrtnosti. 👹

 

Poznamenal, že očkovací kampaně nezpůsobují takové výkyvy ve všech případech, a že je to způsobeno věkem očkovaných, zdravotním stavem populace a dalšími faktory. 👹

 

VĚDCI DOSPĚLI K ZÁVĚRU, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST BĚHEM OBDOBÍ COVIDU ZPŮSOBILA ZDRAVOTNICKÁ ZAŘÍZENÍ. 30,9 MILIONU MRTVÝCH NAVÍC, TO JE ASI JAKO BY CELÉ NIZOZEMSKO A BELGIE BYLY VYHLAZENY NAJEDNOU. 👹

 

Mapa:

 

https://volnyblog.news/analyza-nadmerne-umrtnosti-ve-125-zemich-sveta/

 

 

 

📌21. července 2024: ⚡️ ZELENSKYJ HROZÍ MAĎARSKU ENERGETICKOU KRIZÍ 👹

 

Maďarsko čelí palivové krizi, protože Ukrajina přerušila tranzit ruské ropy, píše Politico.

Maďarsko se snaží vyhnout výpadkům proudu a nedostatku pohonných hmot poté, co Ukrajina zavedla částečný zákaz tranzitu ruské ropy přes své území. Minulý měsíc Kyjev zablokoval tranzit ropy ropovodem, kterým do střední Evropy proudí ropa ruské společnosti Lukoil.

 

Tento krok vyvolal v Budapešti znepokojení, uvedla publikace, protože země získává přibližně 70 % svého vývozu ropy z Ruska. Podle odborníků mohou Maďaři v příštích týdnech čelit přemrštěným cenám energií a nedostatku elektřiny, pokud úřady země nenajdou východisko ze situace.

https://t.me/to_je_nas_svet/27788

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ DRONY TYPU FPV ZAPÁLILY AMERICKÉHO OBRNĚNCE V DONĚCKÉ OBLASTI; PUTIN VZHLÍŽÍ K PŘÍŠTÍMU VÍTĚZSTVÍ V OBCI KRASNOHORIVKA SEVEROZÁPADNĚ OD MĚSTA DONĚCK

 

https://youtu.be/5bbMx4wqLzo?si=qnhM6ttYtpydArCy

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO UKRAJINY 39 DRONY, 5 „KŘIŽUJÍCÍMI“ RAKETAMI A BALISTICKÝMI RAKETAMI PŘI NOČNÍM ÚTOKU

 

https://youtu.be/MJQ398WdsBo?si=Ca6lRDR5jJL-Z7oT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NA KAMEŘE: HÚTIJSKÉ RAKETY LETĚLY SMĚREM NA IZRAEL PO ÚTOKU IZRAELCŮ NA JEMEN; PANIKA V EILATU

 

https://youtu.be/YXLVcXcvxjw?si=2HqO5ifMYPaLm7PS

 

 

 

📌 🙈 🙈 🙈21. července 2024: MEZINÁRODNÍ BOTANICKÝ KONGRES SCHVÁLIL PŘEJMENOVÁNÍ VÍCE NEŽ 200 ROSTLIN, HUB A ŘAS, JEJICHŽ NÁZVY JSOU POVAŽOVÁNY ZA RASISTICKÉ:

 

TAKZVANÝ „WOKISMUS“ JIŽ PROLEZL CELÝM SVĚTEM AŽ DO TÉ MÍRY, ŽE SE MĚNÍ MNOHÉ NÁZVY NEJEN ROSTLIN, ALE TAKÉ ZVÍŘAT, DÁLE ZEMĚPISNÉ POJMY, NÁZVY NEMOCÍ, POKRMŮ A PRAKTICKY ČEHOKOLI, CO VÁS JEN NAPADNE.

 

🙈Problém to samozřejmě bude zejména pro odborníky v daných oblastech, kteří se budou muset naučit nové názvosloví a PODOBNÉ ZMĚNY SEZNÁ TAKÉ ŠKOLSTVÍ, NEBOŤ ZMĚNY NÁZVŮ POVEDOU I K VÝMĚNĚ UČEBNIC, ALE I RŮZNÝCH ENCYKLOPEDIÍ, HERBÁŘŮ APOD.

 

🙈Důsledky masového přejmenovávání si jistě dokážete domyslet sami, neboť NEPŮJDE JEN O ZMĚNY V JEDNÉ ZEMI, ALE PŮJDE O ZMĚNY GLOBÁLNÍ.

🙈 U rostlin a živočichů jsou navíc používány názvy latinské, které umožňují odborníkům z různých zemí si vzájemně porozumět.

 

Samozřejmě se tedy budou tyto změny týkat i změn latinských názvů, které se budou muset odborníci – mimo názvů ve svém jazyce – znovu naučit a zároveň budou nuceni zapomenout ty, které měli zažité. 👹

 

👹Botanici z celého světa, kteří se sešli na 20. mezinárodním botanickém kongresu v Madridu, který se konal od 21. do 27. července, hlasovali pro přejmenování rasisticky znějících rostlin, píše deník The Times. Stovky rostlin, hub a řas změní od roku 2026 své názvy.

 

„Předmětem sporu jsou například druhová jména obsahující slovo „Caffra“, což je pejorativní výraz pro černochy, zejména v době apartheidu v Jižní Africe. Je spojen s imaginární rasismem a ospravedlňováním bělošské nadřazenosti,“ poznamenává Journal of South African Studies.

 

👹KE ZMĚNÁM NÁZVŮ MÁ DÁLE DOJÍT U ROSTLIN, JEJICHŽ NÁZVY NESOU JMÉNA OTROKÁŘŮ NEBO JEDINCŮ, KTEŘÍ BYLI V DNEŠNÍ DOBĚ UZNÁNI JAKO RASISTÉ. 👹

 

Například Hibbertia (rostlina v titulním obrázku) pochází od George Hibberta, člena britské lobby za otroctví.

 

Tyto změny budou doprovázeny vytvořením zvláštní komise, která bude mít na starosti zavedení nových názvů rostlin, hub a řas identifikovaných od 1. ledna 2026.

 

„Je to malý krůček k rozpoznání problému,“ říká taxonom rostlin z Australské národní univerzity v Canbeře Kevin Thiele 👹, který inicioval tento nejnovější návrh.

 

👉 Jiní biologové se obávají dopadu těchto změn na názvosloví. „To by mohlo potenciálně způsobit mnoho zmatků a problémů v mnoha jiných oborech než v botanice,“ říká Alina Freire-Fierro, botanička z Technické univerzity v Cotopaxi v Ekvádoru.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/mezinarodni-botanicky-kongres-schvalil-prejmenovani-vice-nez-200-rostlin-hub-a-ras-jejichz-nazvy-jsou-povazovany-za-rasisticke/

 

 

📌21. července 2024, 👉 👉 👉 ZAJÍMAVÝ SOUDNÍ PROCES: HOLANDSKÉ VLÁDNÍ STRANY BYLY OBŽALOVÁNY Z KLAMÁNÍ VOLIČŮ:

 

Než půjdeme přímo k věci, tak neznalým připomínám, že volby s docela velkým náskokem vyhrála politická strana PVV Geerta Wilderse. ŠLO O REAKCI VOLIČŮ NA POSTUPUJÍCÍ VÝMĚNU OBYVATEL, ISLAMIZACI A TVRDÉ UPLATŇOVÁNÍ GREEN DEALU.

 

Trvalo půl roku, než se daly dohromady 4 koaliční strany, z nichž 3 jsou otevřeně systémové. Aby vůbec koalice vznikla, vzdala se PVV mnoha svých programových bodů.

 

Podmínkou složení koalice 4 stran však bylo, že Wildersova PVV nebude mít premiéra, jak je zvykem u vítězné strany, ale nebude mít ani téměř žádná důležitá ministerstva, vyjma jediného – a to ministerstva pro migraci.

 

Posléze padla dohoda, že premiérem bude nestraník, což vedlo k tomu, že do čela země byl postaven zednář 👹 a bývalý šéf tajných služeb 👹.

 

Program byl plně přizpůsoben globalistické politice minulé vlády a důležitá ministerstva si rozebraly politické strany, které měly výrazně menší podporu než PVV.

 

Nicméně voliči chtěli jinou vládu, většina dala najevo, že chce totální změnu politiky – a to nejen co se týká výměny obyvatel, ale i v jiných ohledech. Například žádali zcela jiný postoj k Ukrajině a Green Dealu.

 

Proto byla nedávno podána žaloba na tři ve vládě dominantní strany, tedy koaliční partnery PVV – šéfy stran VVD, NSC a BBB.

 

Dne 14. května se konalo slyšení proti Yesilgözové (VVD), Omtzigtovi (NSC) a Van der Plasové (BBB). OBŽALOVANÍ SE NEDOSTAVILI A SOUDCE JE ODSOUDIL V NEPŘÍTOMNOSTI, PÍŠE LIGA, COŽ JE ASOCIACE, KTERÁ POLITIKY ŽALOVALA, V „BIZARNÍ“ AKTUALIZACI.

 

👉 👉 👉 PAK SE STALO NĚCO ZVLÁŠTNÍHO: 👉 SOUDCE SE ROZHODL POSTOUPIT PŘÍPAD VYŠŠÍMU SOUDU.

 

Sdružení dostalo možnost předložit obhajobu před jednáním konaným dne 25. června. Dne 9. července SOUD VYNESL „NEPOCHOPITELNÝ ROZSUDEK.“

 

ROZSUDEK ZNÍ: „Okresní soud zastává názor, že věc musí být projednána a rozhodnuta obchodním kolegiem tohoto soudu. 👉 O nárocích neurčité hodnoty v zásadě rozhoduje senát v jiných věcech, než jsou věci okresních soudů.

 

👉 Pouze v případě, že existují jasné náznaky, že pohledávka nepředstavuje hodnotu vyšší než 25 000 EUR, čemuž tak podle názoru okresního soudu v případě projednávané věci není, bude se žalobou zabývat okresní soud.

 

👉 „Toto rozhodnutí je zcela v rozporu s požadavkem na předvolání, který jsme stanovili! Ve výzvě žalobců není výslovně požadována žádná náhrada, to je uvedeno tučným písmem v předvolání a opět v žalobě Asociace,“ poznamenává Zwarts. „Soudce to zcela ignoroval.“

 

Zwarts, kterého zastupuje spolužalobce Leo Bijl, dodává: „👉 Rozhodně se nenecháme odříznout, 👉 natož umlčet jakoukoli justiční zvůlí, která není v souladu se zákonem!“

 

Soudní proces proti Yesilgözové, Omtzigtovi a Van der Plasové bude pokračovat 21. srpna. „Nová vláda musí sestavit kabinet společně s Wildersem. Budeme znovu oklamáni?“ ptá se Liga.

 

Asociace vypracovala právní upozornění, které obsahuje řadu podmínek, které jsou v zájmu všech. Předsedové 3 politických stran jsou vázáni následujícími podmínkami:

 

ZAVÉST ZÁVAZNÁ REFERENDA: 👍

 

👉 Neutralita a mírová jednání o válce na Ukrajině obecně zavazují k zastavení dodávek zbraní a finančních zdrojů na udržení války, která není naší válkou.

👉 Zákaz zavádění CBDC a digitální ID.

👉 Vyřazení Bilderbergu a Světového ekonomického fóra (Velkého resetu) ze spolupráce.

👉 Zveřejnění všech dokumentů a smluv s WEF.

👉 Okamžité zrušení sankcí vůči Rusku a získání dostupné energie.

👉 Asociace si to chce vynutit pod hrozbou pokuty.

 

„Pokud tomu společně nezabráníme, naše děti budou poslány do zákopů ve válce, která není naše! Nevolené WEF vytváří v Nizozemsku revoluci, která se v souladu s článkem 96a našeho trestního zákoníku trestá odnětím svobody až na 30 let!“ 👍

 

Tolik zpráva z Holandska, ke které je nutno ujasnit, že mnoho tamních politiků se angažuje ve WEF a Bilderbergu. Členy bylo mnoho vládních politiků, včetně bývalého premiéra a ministrů.

 

👉 👉 👉 LZE TO PŘIROVNAT K NAŠÍ POLITICKÉ SCÉNĚ, KDE JE VE VŠECH SYSTÉMOVÝCH STRANÁCH NEMALÁ ČÁST POLITIKŮ ČLENY ASPEN INSTITUTU, KTERÝ PAK DOMINUJE I V ŘADÁCH KAŽDÉ VLÁDY ZA POSLEDNÍ ZHRUBA DVĚ DESETILETÍ.

 

Právě členství v těchto organizacích jasně poukazuje na fakt, že dané strany nejsou loajální k vlastní zemi, ale vládnou především v zájmu svých loutkovodičů.

 

👉 👉 👉 NAKONEC JE CELKEM JEDNO, KTERÁ Z UVEDENÝCH GLOBALISTICKÝCH ORGANIZACÍ JE V DANÉ ZEMI DOMINANTNÍ, JSOU TOTIŽ VZÁJEMNĚ PROPOJENY A NITKY VE VŠECH PŘÍPADECH KONČÍ U ROCKEFELLERŮ… 👹

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/mezinarodni-botanicky-kongres-schvalil-prejmenovani-vice-nez-200-rostlin-hub-a-ras-jejichz-nazvy-jsou-povazovany-za-rasisticke/

 

 

📌21. července 2024: BUJÍCÍ NĚMECKÝ FAŠISMUS: MANŽELÉ VYPRÁVÍ, JAK U NICH PROBĚHLA RAZIE KVŮLI ZAKÁZANÉMU ČASOPISU 👹 (video):

 

👉 ZATÍMCO NĚMCI VE VELKÉM VÍTAJÍ SVÉ BUDOUCÍ VRAHY A AKTUÁLNĚ JIM JAK NA BĚŽÍCÍM PÁSU ROZDÁVAJÍ OBČANSTVÍ, NA DRUHÉ STRANĚ JSOU PRONÁSLEDOVÁNI TI, KTEŘÍ SE PROTI TÉTO POLITICE OTEVŘENĚ VYMEZUJÍ.

 

Jak jste si zde již mohli opakovaně přečíst, tak před pár dny byl vydán zákaz provozování největšího německého alternativního média, časopisu Compact.

 

👉 V domovech jeho provozovatelů a zaměstnanců došlo k raziím a pod hrozbou tvrdých trestů bylo zakázáno dokonce i nošení propagačních triček tohoto – zejména u východních u Němců velmi oblíbeného – média.

 

Manželé Elsässerovi, kteří Compact provozují, nyní popsali, jak probíhala razie a co vše jim komando vyslané fašistickou vládou zabavilo.

 

👉 👉 👉 Paní Elsässerová: „Ráno v 6:30 jsem byla nahá obklopena ozbrojenými policisty.“ Dále popisuje, jak jim vtrhlo černě oblečené komando do ložnice a postupně do celého domu.

 

Prvně si prý myslela, že je to jenom zlý sen. Poté jim prohledali celý dům a ZABAVILI NALEZENÉ CENNOSTI. Komando se k nim chovalo jako k těžkým zločincům.

 

👉 Jürgen Elsässer vysvětluje, co jim bylo zabaveno.

VZALI MU PŘEDEVŠÍM JEHO SBÍRKU KARLA MAYE. ZABAVENO BYLO I ZLATO A STŘÍBRO ZE SOUKROMÉHO MAJETKU. BYLY ODVEZENY I SOUKROMÉ VĚCI JEHO MANŽELKY A ZAMĚSTNANCŮ.

((*NE*legální drancování, rabování!!!))

 

Útočné chování jednotek ministryně Faeserové připomíná relativně nedávnou temnou kapitolu německých dějin. Pozdější generace historiků si budou lámat hlavu nad tím, proč „už nikdy“ zastaralo pod červeno-zelenou koalicí.

 

Skutečnost, že iniciátoři tohoto vývoje vystupují jako „strážci demokracie,“ lze odbýt jako neobratný 👉 omyl obyvatelstva z 👉 již částečně vymytými mozky, 👉 které takové podmínky zjevně vnímá jako „normální“ a 👉 poslušně volí samozvané „demokratické strany.“

 

ALESPOŇ V ZÁPADNÍCH SPOLKOVÝCH ZEMÍCH!

 

👉 Představte si, jaký povyk by nastal, kdyby se něco takového stalo v jakékoli zemi, 👉 která není v ideologickém souznění s politikou EU.

👉 Co by se asi stalo, 👉 kdyby tam takto komando vtrhlo do domu vládních kritiků a okradlo je o cennosti? To by byl poprask!

 

Umíte-li německy, můžete se na výpověď manželů Elsässerových podívat ve videu:

 

V dalším videu se dozvíte, co vše bylo manželům zabaveno:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/bujici-nemecky-fasismus-manzele-vypravi-jak-u-nich-probehla-razie-kvuli-zakazanemu-casopisu-video/

 

 

📌21. července 2024, Slovenská republika, Historické kroniky: ČO NÁM VZALI, TO NÁM VRÁTIA! (1939)

 

Viedenskou arbitrážou v Novembri roku 1938 stratilo Slovensko územie s rozlohou 10.390 kilometrov štvorcových, na ktorom žilo vyše 850.000 obyvateľov.

Z nich sa podľa posledného sčítania obyvateľstva z roku 1930 hlásilo viac ako pol milióna osôb k maďarskej a takmer tristo tisíc osôb k slovenskej a českej národnosti.

Od 5. do 10. novembra 1938 obsadilo zabrané územie maďarské vojsko.

Maďarská vláda na južnom Slovensku likvidovala občianske a sociálne práva a obnovila hrubú odnárodňovaciu politiku, čo vyvolávalo odpor medzi miestnymi Slovákmi.

Na Slovákov ktorí sa ocitli za hranicami nového štátu sa nezabúdalo ani v piesňach.

 

https://youtu.be/-SBVTc0Tong?si=Aw8S7HS5WrcCzGUV

 

 

📌21. července 2024, 16:09: V OBLASTI BELGOROD FUNGOVAL SYSTÉM PROTIVZDUŠNÉ OBRANY JIŽ POTŘETÍ ZA DEN:

 

Posádky protivzdušné obrany sestřelily nepřátelský dron nad územím oblasti Belgorod.

 

Ukrajinský bezpilotní letoun byl zničen v neděli kolem 15:10 moskevského času, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Posádky protivzdušné obrany sestřelily nepřátelský dron nad územím oblasti Belgorod.

 

Ukrajinský bezpilotní letoun byl zničen v neděli kolem 15:10 moskevského času, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4057082

 

 

📌21. července 2024, 16:25: MAJOR OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZASTŘELIL V TERNOPILU VOJÁKA STÁTNÍ POHRANIČNÍ STRÁŽE:

 

V Ternopilu major jedné z vojenských jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny zastřelil vojáka Státní pohraniční služby. Podle předběžných údajů byla důvodem žárlivost.

 

Podle zástupkyně zvláštní prokuratury Západní oblasti Ukrajiny Julie Ševčenkové došlo ke konfliktu mezi muži v jednom z městských hotelů.

 

Major několikrát vystřelil ze služební pistole na pětadvacetiletého pohraničníka. Svým zraněním na místě podlehl.

 

Střelec byl zadržen, otázka jeho zatčení se řeší, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4057039

 

 

📌21. července 2024, 15:18: V GAZE BYL ZJIŠTĚN VIRUS OBRNY, OČKOVÁNA IZRAELSKÁ ARMÁDA:😂 ((Potřebuji ještě další dávky teček!))

 

Virus obrny byl detekován v pásmu Gazy, Izraelské obranné síly (IDF) provádějí hromadné očkování všech pozemních sil, uvedla tisková služba. 👍((Dobrý nápad a za chvíli už nebude mít KDO bojovat!!!))

 

 

„Úřad pro technologie a logistiku zahájil rozsáhlou operaci k očkování všech pozemních sil, pravidelných i záložních,“ uvedla tisková služba IDF v prohlášení.

 

Je třeba poznamenat, že očkování bude prováděno postupně, jak se bude obnovovat personál. Účast v kampani je přitom dobrovolná: ti, kteří se nechtějí nechat očkovat, tak nemusí učinit. 👍

 

„Tato očkování jsou prováděna jako součást odpovědnosti IDF vůči společnosti a jejím vojákům,“ upřesňuje zpráva.  Gaza „leží v troskách“ – klíčová zařízení civilní infrastruktury byla zničena nebo vyřazena z provozu, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov na zasedání Rady bezpečnosti OSN o situaci na Blízkém východě. Podle diplomata byly domy, školy a nemocnice v palestinské enklávě téměř úplně zničeny. Obyvatelé Gazy trpí nemocemi a hladem a neexistuje k nim bezpečný a udržitelný přístup, řekl ruský ministr zahraničí.

 

Ruský prezident Vladimir Putin na setkání s šéfy největších světových zpravodajských agentur řekl, že izraelská pozemní operace v pásmu Gazy, která následovala po útoku Hamásu, nevypadá jako válka, ale jako totální zničení civilního obyvatelstva v palestinské enklávě.

 

https://www.vesti.ru/article/4057022

 

 

📌21. července 2024, 15:54, NĚMECKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ: BYLO BY NEZODPOVĚDNÉ A NAIVNÍ VZDÁT SE AMERICKÝCH RAKET:

 

((Vy nebudete podporovat Vaše fašistické kamarády???))

 

Šéfka německého ministerstva zahraničí Annalena Baerbocková je přesvědčena, že odmítnutí rozmístit americké rakety v její zemi je nezodpovědné a naivní.

 

Pentagon již dříve uvedl, že v roce 2026 začnou Spojené státy v Německu rozmisťovat úderné systémy dlouhého doletu, které budou mít delší dosah než ty, které jsou již k dispozici v Evropě.

 

Baerbocková zdůraznila, že Rusko neustále pracuje na rozšiřování svého arzenálu, hlásí RIA Novosti.

 

Podle ministra musí Německo chránit sebe a své pobaltské partnery, mimo jiné posílením odstrašování a dalšími konfrontačními zbraněmi. Domnívá se, že cokoli jiného by bylo nejen nezodpovědné, ale také naivní.

 

https://www.vesti.ru/article/4057059

 

 

📌21. července 2024, 12:45: UKRAJINA V SOUVISLOSTI S NEDOSTATKEM PLÁNUJE POŽÁDAT O ELEKTŘINU ČTYŘI ZEMĚ EU:

 

((Drzost nelegitimního narkomana, škreta, nemá hranic!!! On žebrá Slovensko a Maďarsko o elektřinu??? Unie, jako ne unijnímu státu posílá biliony a tenhle nablblý narkoman si dovolí zavřít kohoutky s ropou pro unijní státy. Slovensko poslalo obrovské množství zbraní, letadel, houfnic, a přitom samo Slovensko je ohrožené, protože nemá chráněný vzdušný prostor. Ursula von Leyen by okamžitě měla vydat diplomatickou notu proti Ukrajině a říct, takhle tedy ne, tohle si nemůžete dovolovat! To, co se teď stane v Maďarsku a posléze na Slovensku, u Slovenska je to 40%, u Maďarska de facto 100%, tak narostou tam pohonné hmoty a zvýší se obrovsky cena energie, a benzín se bude tankovat za 50 Kč, pokud ho vůbec budou mít. Místo toho, abychom se postavili za Maďarsko a za Slovensko, tak Nutelly vláda řekne, že je to problém Maďarska, které vsadilo na tuhle kartu, že dále obchoduje s Ruskou federací. Přitom bereme o 25% ruského plynu, než jsme brali před rokem!!! Kličko, starosta Kyjeva prohlásil, že Volodimir Zelensij nemůže sám jednat s Ruskou federaci o příměří, ani o míru, aniž by vyhlásil referendum, protože už není legitimním prezidentem!! ON UŽ VŮBEC NEMÁ ABSOLUTNĚ ŽÁDNÉ PRAVOMOCI S NĚKÝM NĚCO VYJEDNÁVAT!!!!! EU dáva 125 000 000 000 € na vojenskou vyzbroj =pomoc Ukrajině!👆))

 

Ministerstvo energetiky Ukrajiny oznámilo, že bude požadovat elektřinu z evropských zemí.

 

Ukrajina se potýká s nedostatkem elektřiny a časem požádá o pomoc Rumunsko, Slovensko, Polsko a Maďarsko, napsalo o tom tamní ministerstvo energetiky na svém kanálu Telegram.

 

Uvádí se, že celkový objem nutného dovozu ze zemí EU je 25 682 MWh.

 

Deník The New York Times již dříve napsal, že abnormálně horké počasí na Ukrajině by mohlo vést k úplnému kolapsu energetického systému.

 

https://www.vesti.ru/article/4056895

 

 

📌 💥🔥 💥🔥 💥🔥21. července 2024: 🇸🇰🇺🇦 🇸🇰 PREMIÉR ROBERT FICO: „SLOVENSKO NEMÁ V ÚMYSLU BÝT RUKOJMÍM UKRAJINSKO-RUSKÝCH VZTAHŮ.“ 👍

 

Slovenský premiér Robert Fico v telefonickém rozhovoru s ukrajinským premiérem Denysem Šmygalem kritizoval rozhodnutí Ukrajiny zařadit ruskou ropnou společnost Lukoil na sankční seznam. Fico varoval, že sankce poškodí členské státy EU více než Rusko. Varoval před 40procentním omezením dodávek ropy do rafinérie Slovnaft a možným přerušením dodávek ropy na Ukrajinu.

https://t.me/absurdnisvet/76458

 

 

📌21. července 2024, 3:07: RUSKÉ JEDNOTKY OSVOBODILY ROZIVKU V LLR A PESCHANOE NIŽNEJE U CHARKOVA:  

 

Ministerstvo obrany Ruské federace rozeslalo shrnutí postupu speciální operace k 21. červenci.

 

Podle vojenského oddělení síly jednotek západní skupiny vojsk ozbrojených sil RF osvobodily osady Rozovka (LPR) a Peschanoe Nižnoje (Charkovská oblast).

 

Ruské armádě se také podařilo obsadit výhodnější linie a pozice a porazit nepřátelské jednotky v oblastech osad Sinkovka, Petropavlovka a Berestovoye (Charkovská oblast) a také Krasnyj Liman (DLR).

 

Během dne nepřítel ztratil více než 520 vojáků, uvedlo ministerstvo obrany. Zničeno bylo pět muničních skladů, vybavení a zbraní ukrajinské armády. Včetně: tří houfnic ráže 155 mm, samohybné dělostřelecké lafety „Gvozdika“, protibateriové radarové stanice AN/TPQ-50 a dalších.

 

https://www.vesti.ru/article/4056922

 

 

📌21. července 2024, 16:28, ERDOGAN: ZÁPADNÍ ZEMĚ OBJEDNÁVAJÍ DRONY Z TURECKA JEDEN PO DRUHÉM:

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan uvedl, že několik zemí EU zadalo objednávky na turecké bezpilotní letouny.

 

Erdogan neupřesnil, o kterých zemích mluví. Podle něj západní vlády aktivně nakupují turecké bezpilotní letouny, což naznačuje významné změny ve vztazích s Evropou. Turecký prezident to řekl novinářům na palubě letadla, které se vracelo z neuznané Severokyperské turecké republiky.

 

Erdogan také poznamenal, že Turecko aktivně rozvíjí své technologie, včetně vytvoření vlastního letadla a vypuštění satelitu do vesmíru. „Uděláme ještě víc a půjdeme dál,“ řekl turecký vůdce.

 

Začátkem tohoto roku vyšlo najevo, že turecká společnost Baykar, výrobce dronů Bayraktar, plánuje dokončit výstavbu svého závodu na Ukrajině na začátku roku 2025.

 

https://www.vesti.ru/article/4056940

 

 

📌21. července 2024, 16:53: ALIJEV POTVRDIL, ŽE EU APELOVALA NA BAKU OHLEDNĚ TRANZITU PLYNU PŘES UKRAJINU:

 

Ilham Alijev označil obvinění, že Ázerbájdžán je zapojen do zpětného vývozu ruského plynu, za lež.

 

Ve svém projevu na druhém globálním mediálním fóru Shusha na téma „Odhalování falešných narativů: boj proti dezinformacím“ Ilham Aliyev vysvětlil, že Ázerbájdžán uzavřel smlouvu na jednu miliardu metrů krychlových ruského plynu v době, kdy cena na trzích byla extrémně vysoká a Rusko bylo dostupné.

 

„Byla to čistě obchodní transakce, nic víc. Vyvážíme 25 miliard metrů krychlových a dovážíme pouze 1 miliardu metrů krychlových. Takže obvinění, že jsme jakýmsi kanálem pro vývoz ruského plynu, jsou naprosto nespravedlivá. Byla to naprostá lež,“ řekl Alijev v Šuši.

 

Prezident poznamenal, že republika nepotřebuje ničí plyn, protože má velmi rozvinutou infrastrukturu, která umožňuje diverzifikaci toků v závislosti na situaci. Alijev uvedl, že se na něj obrátili zástupci Ukrajiny a Evropské komise s žádostí o pomoc s dodávkami a tranzitem modrého paliva pro některé země EU. Baku je v neustálém dialogu se všemi zainteresovanými stranami v této záležitosti, včetně Moskvy.

 

Alijev poukázal na to, že pro Rusko, které aktivně hledá další trhy k prodeji, by bylo velmi výhodné prodat 50 miliard metrů krychlových plynu na prémiovém evropském trhu.

 

„A pokud můžeme pomoci, pomůžeme. Chceme se ale vyhnout všem druhům spekulativních obvinění, že děláme něco špatně,“ řekl.

 

Prezident Ázerbajdžánu, jehož plynovody vedou do Ruska, Íránu, Gruzie, Turecka, Itálie a tak dále, skutečně zaujímá velmi vážné postavení v systémech zásobování evropských a asijských zemí palivem.

 

„Jsme v bezpečí. Proto opakuji: jsme připraveni pomoci, ale uvědomujeme si, že jsme pouze prostředníky, nic víc,“ vysvětlil Alijev.

 

Na konci roku 2024 vyprší smlouva mezi Ukrajinou a Ruskem o čerpání plynu do Evropy. Brusel a Kyjev dělají, co mohou, aby prosadily novou smlouvu za jiných podmínek, a Baku považují v této věci za svého spojence. Ukrajina potřebuje tranzitní peníze a Rakousko a Slovensko bez ruského plynu nepřežijí. Právě tyto dvě země jsou v nejzávislejším postavení, prostě si nemohou dovolit nahradit ruské palivo jiným.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4057076

 

 

📌21. července 2024, 17:01, Axios: TRUMPOVY BUDOUCÍ PROJEVY KVŮLI POKUSU O ATENTÁT SE BUDOU KONAT UVNITŘ:

 

Na pozadí pokusu o atentát na bývalého prezidenta Spojených států Donalda Trumpa se projevy tohoto politika v rámci volební kampaně budou odehrávat v interiérech.

 

„Většina, ne-li všechny, Trumpovy budoucí projevy se budou konat uvnitř,“ uvádí Axios s odvoláním na zdroj.

 

Je třeba poznamenat, že 24. července Trump uspořádá shromáždění ve městě Charlotte. Jeho republikánský kandidát na viceprezidenta Spojených států, senátor J.D. Vance, uspořádá 22. července shromáždění ve městech Middletown a Radford. Obě akce se budou konat ve vnitřních prostorách.

 

  1. července došlo v Pensylvánii ke střelbě při předvolebním projevu Donalda Trumpa, bývalý prezident byl zraněn do ucha, jeden z diváků byl zabit a další dva byli kriticky zraněni.

 

  1. července americké ministerstvo vnitřní bezpečnosti oznámilo, že bude vyšetřovat práci tajné služby na ochranu Donalda Trumpa během jeho předvolebního shromáždění. Podle FBI je podezřelým dvacetiletý Thomas Matthew Crooks.

 

https://www.vesti.ru/article/4057106

 

 

📌21. července 2024, 18:04: TRUMPOVA POPULARITA PO POKUSU O ATENTÁT DOSÁHLA ČTYŘLETÉHO MAXIMA:

 

ABC společně s agenturou Ipsos provedly průzkum, jehož výsledky ukázaly, že popularita amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa za Republikánskou stranu dosáhla maxima za poslední čtyři roky.

 

Podle průzkumu je Trumpova popularita po pokusu o atentát na něj 40 %. To je nejvyšší číslo od srpna 2020, kdy jeho aktivity schvalovalo 42 % Američanů.

 

Průzkum zároveň ukazuje, že obliba současného amerického lídra Joea Bidena je o 8 % nižší než Trumpova a činí 32 %. 55 % amerických občanů nesouhlasí s Bidenovými aktivitami a 51 % nesouhlasí s Trumpovými aktivitami.

 

Průzkum navíc ukázal, že 60 % příznivců Demokratické strany si přeje, aby Biden vypadl z prezidentského klání, přičemž 38 % Američanů je přesvědčeno, že Trump odvede lepší práci při sjednocování Spojených států než Biden.

 

Podle Financial Times Trump shromáždil více darů na kampaň než jeho soupeř Biden, a to 431 milionů dolarů, což je o 99 milionů dolarů více než demokraté.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Trumpovy budoucí projevy kvůli pokusu o atentát se budou konat uvnitř.

 

https://www.vesti.ru/article/4057135

 

 

📌21. července 2024, 18:08: SPOJENÉ STÁTY A VELKÁ BRITÁNIE ZAÚTOČILY NA PROVINCII HAJJAH V JEMENU:

 

Spojenci Izraele – Spojené státy a Velká Británie – zaútočili na zařízení hnutí Ansar Alláh (Hútíové) v provincii Hajjah v severozápadním Jemenu. Informoval o tom televizní kanál Al Masirah, který má blízko k Hútíům.

 

Koaliční síly provedly nejméně dva údery, uvádí se v materiálu.

 

Je známo, že 20. července Spojené státy a Británie spolu s Izraelem poprvé zaútočily na cíle Houthiů v Jemenu. Zaútočili na přístav ve městě Hudajdá.   Vládnoucí hnutí Ansar Alláh v severním Jemenu zahájilo útoky na lodě v Rudém moři v reakci na izraelské vojenské akce v pásmu Gazy. Hútíové uvedli, že podporují Palestinu v konfliktu a jejich útoky jsou zaměřeny na lodě spojenců Tel Avivu – Spojených států a Velké Británie, stejně jako dalších cizích zemí.

 

Spojenci Izraele na oplátku uvedli, že se snaží donutit Houthie, aby přestali střílet na lodě u pobřeží Jemenu v reakci na izraelskou vojenskou operaci v Gaze.

 

https://www.vesti.ru/article/4057111

 

 

📌💉🎚️21. července 2024: 👉 NEJVĚTŠÍ STUDIE DOKAZUJE: CELOSVĚTOVÁ NADÚMRTNOST BYLA ZPŮSOBENA REAKCÍ VEŘEJNÉHO ZDRAVÍ A NE VIREM:

 

Nově zveřejněná a výbušná studie nadměrné úmrtnosti ve 125 zemích během pandemie COVID-19 zjistila, že hlavní příčiny úmrtí na celém světě byly způsobeny reakcí úřadů veřejného zdraví, včetně nařízení a blokování, které vedly k vážnému stresu, a také škodlivé lékařské postupy a vakcíny proti COVID-19.                                            https://x.com/denisrancourt/status/1814327457123795084?s=46

 

studie👉 (https://correlation-canada.org/covid-excess-mortality-125-countries/)

 

Vědec Denis Rancourt, který je součástí nezávislé neziskové výzkumné skupiny CORRELATION, řekl: (https://x.com/denisrancourt),

 

„DLOUHO OČEKÁVÁNO: Dnes byla vydána nejnovější a komplexní zpráva naší výzkumné skupiny o nadměrné úmrtnosti ve světě během období Covid: 521 stran, 40 000 slov, stovky čísel, špičkové analýzy, hluboké poznatky, celkové porozumění…

 

👉 Absolutní reference, některé těžké závěry“

 

 

📌💉🎚️21. července 2024: Kdyby to věděli pacienti- Jan van Helsing + Vera Wagner

 

Skutečné příčiny, účinné terapie

 

Nastal čas, abychom znovu převzali moc nad svým tělem – zvláště pokud jde o očkování. Jsem dost stará na to, abych si sama rozhodovala, co do mého těla jde a co ne. A nařízení vlády mě nezajímají, protože jsem pro tuto vládu nehlasovala.

 

https://c.kopp-verlag.de/kopp,verlag_4.html?1=415&3=0&4=&5=&d=https%3A%2F%2Fwww.kopp-verlag.de%2Fa%2Fwenn-das-die-patienten-wuessten%3Fws_tp1%3Dkw%26ref%3Dgoogle%26subref%3Dpool%2Fsearch%26log%3Dextern%26gclid%3DEAIaIQobChMIoOr89_mj-wIVBSIYCh1LVAryEAAYASAAEgIh1PD_BwE

 

 

📌💥🔥 💥🔥 💥🔥21. července 2024: RUSKO PRÝ ZACHYTILO LETADLA AMERICKÝCH BOMBARDÉRŮ NAD ARKTIDOU:

 

Rusko v neděli uvedlo, že míchalo stíhací letouny, aby zabránilo dvěma americkým strategickým bombardérům překročit hranici nad Barentsovým mořem v Arktidě.

 

Americká armáda běžně provádí lety nad mezinárodními vodami, operace, které jsou podle ní prováděny v neutrálním vzdušném prostoru a v souladu s mezinárodním právem.

 

💥🔥Moskva však na cvičení v posledních měsících reagovala agresivněji a v červnu varovala, že lety amerických bezpilotních letounů nad Černým mořem riskují, že povedou k „přímému“ vojenskému střetu.

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že vyřadilo stíhací letouny, aby zachytily „letecký cíl blížící se ke státní hranici Ruské federace“.

 

„Posádky ruských stíhaček identifikovaly vzdušný cíl jako dvojici strategických bombardérů B-52H amerického letectva,“ stálo v prohlášení.

 

„Když se ruské stíhačky přiblížily, americké strategické bombardéry korigovaly svůj letový kurz, vzdalovaly se a pak se odvrátily od ruské státní hranice,“ stálo v prohlášení.

 

V červnu Moskva obvinila Spojené státy, že využily svých průzkumných letů bezpilotních letounů nad neutrálními vodami v Černém moři, aby pomohly Ukrajině udeřit na Krymský poloostrov anektovaný Ruskem.

 

💥🔥Uvedla, že lety zvýšily riziko „přímé konfrontace“ mezi NATO a Ruskem a že jeho armáda byla instruována, aby připravila „operační reakci“.

 

https://cutt.ly/Vej4ow7p

 

 

📌⚡️🌪🌧 21. července 2024: VČERA VEČER A V NOCI BYLY NA HORÁCH A NA JIHU SILNÉ BOUŘKY

POKLES O VÍCE NEŽ 80 L/M².

 

Výsledkem byly sesuvy bahna, záplavy a více než 200 zásahů hasičů, většina z nich v Korutanech.

https://t.me/absurdnisvet/76461

 

⚡️🌪🌧 BULHARSKO: VELIKO TARNOVO DNES ZASÁHLA NIČIVÁ BOUŘE.

https://t.me/absurdnisvet/76462

 

⚡️🌪🌧 Indie 🇮🇳 (20.7.2024): ZÁPLAVY V TURISTICKÉM MĚSTĚ KALLATHIGIRI.

https://t.me/absurdnisvet/76463

 

⚡️🌪🌧 Saúdská Arábie 🇸🇦 (20.7.2024) SAUDSKOU POUŠŤ ZASÁHLO KRUPOBITÍ PO BOUŘCE.

https://t.me/absurdnisvet/76464

 

⚡️🌪🌧 Francie: SILNÉ BOUŘE ZPŮSOBILY V SOBOTU VEČER VÁŽNÉ ZÁPLAVY V HAUTE-MARNE.

https://t.me/absurdnisvet/76466

 

⚡️🌪🌧 ČÍNA: 19 LIDÍ ZEMŘELO A 61 DALŠÍCH SE POHŘEŠOVALO PŘI MASIVNÍCH ZÁPLAVÁCH. Silné deště po celé zemi způsobily přírodní katastrofu, která smetla lidi, domy, silnice a mosty.

https://t.me/absurdnisvet/76467

https://t.me/absurdnisvet/76468

 

ZEMĚTŘESENÍ M5.4 – 65 KM OD PALEOCHORY, KRÉTA, ŘECKO

https://t.me/absurdnisvet/76469

 

🔥 ⚡️ 🇮🇪 IRSKO – BUDOVA URČENÁ PRO MIGRANTY V COOLOCKU OPĚT HOŘÍ!

https://t.me/absurdnisvet/76470

 

 

📌21. července 2024: BREAKING ⚡️🇵🇱 POLŠTÍ POHRANIČNÍCI PRONÁSLEDUJÍ A ZATÝKAJÍ VŮDCE GANGU ODPOVĚDNÉHO ZA PAŠOVÁNÍ NELEGÁLNÍCH MIGRANTŮ Z BĚLORUSKA PŘES POLSKO DO NĚMECKA.

https://t.me/absurdnisvet/76465

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. července 2024: NESLÝCHANÉ OŽIVENÍ NACISTICKÝCH IDEOLOGIÍ: SETKÁNÍ AZOVSKÉHO PRAPORU V PRAZE: 👹👺

 

👉 👹👺 Příští týden se v Praze uskuteční setkání s příslušníky Azovského praporu, kde si zájemci mohou za 500 Kč ((??????)) zakoupit přednášku.

👉 👹👺 Tato událost je považována za neslýchané oživení a propagaci neonacistických ideologií přímo v srdci Evropy. Při pohledu na historii a důsledky nacistické okupace Československa je zřejmé, že takové akce jsou nejen morálně odsouzeníhodné, ale i protizákonné.

 

HISTORICKÉ POZADÍ A OBĚTI NACISTICKÉ OKUPACE:

 

👉 👉 👉 NACISTICKÁ OKUPACE ČESKOSLOVENSKA BĚHEM DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY PŘINESLA NESMÍRNÉ UTRPENÍ A ZTRÁTY. PODLE ODHADŮ BYLO BĚHEM OKUPACE ZABITO KOLEM 360,000 ČESKÝCH OBČANŮ, Z NICHŽ VELKOU ČÁST TVOŘILI ŽIDÉ, ROMOVÉ A POLITIČTÍ VĚZNI. MNOHO DALŠÍCH BYLO UVĚZNĚNO, MUČENO A POSLÁNO DO KONCENTRAČNÍCH TÁBORŮ, KDE ČELILI NEUVĚŘITELNÝM HRŮZÁM. 😭

 

👉 Zabití: Přibližně 82,000 českých Židů bylo zavražděno během holocaustu .

 

👉 Uvěznění: Tisíce českých občanů bylo uvězněno v koncentračních táborech a pracovních táborech po celé Evropě .

 

👉 Osvobození: Na osvobození Československa se podíleli nejen místní odbojáři, ale také spojenecké armády, především Rudá armáda, která utrpěla těžké ztráty při bojích na československém území.

 

👹👺 AZOVSKÝ PRAPOR A NEONACISTICKÁ IDEOLOGIE:

 

👹👺 Azovský prapor, založený v roce 2014, je známý svými neonacistickými kořeny a používáním symbolů, jako je Wolfsangel a Černé slunce (Sonnenrad), které mají přímé vazby na nacistickou ideologii a Třetí říši.

 

👉 Přítomnost takto kontroverzní jednotky na veřejném fóru v Praze je proto vnímána jako neslýchané a nepřijatelné.

👉 Právní aspekty a morální odsouzení.

 

👉 👉 👉 V ČESKÉ REPUBLICE JE PROPAGACE NACISTICKÝCH SYMBOLŮ A IDEOLOGIÍ PROTIZÁKONNÁ.

 

👉 Podle § 260 trestního zákoníku je šíření, podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka trestné.

 

TATO UDÁLOST, KDE SE BUDOU PROPAGOVAT IDEOLOGIE SPOJENÉ S NEONACISMEM, JE TEDY V ROZPORU S ČESKÝM PRÁVNÍM ŘÁDEM. VÝZNAM BOJE PROTI EXTREMISMU.

Setkání Azovského praporu v Praze je alarmujícím signálem, který poukazuje na nutnost aktivního boje proti šíření extremistických ideologií.

Historie ukazuje, že ignorování nebo podceňování extremistických hnutí může mít tragické následky.

 

👹👺 Společnost a instituce musí důrazně odsuzovat a bránit šíření nenávistných ideologií, aby chránily hodnoty svobody, rovnosti a lidských práv, na kterých je moderní Evropa postavena.

 

👉 Přítomnost Azovského praporu v Praze je nejen morálně nepřijatelná, ale i protizákonná. Tato událost nás nutí připomenout si obrovské oběti, které Československo utrpělo během nacistické okupace, a zdůrazňuje důležitost aktivního boje proti extremismu a nenávisti v jakékoliv podobě. 👹👺

 

Je nezbytné, aby česká společnost a její instituce zůstaly ostražité a ROZHODNĚ ODMÍTALY JAKÉKOLIV POKUSY OŽIVIT IDEOLOGIE, KTERÉ VEDLY K JEDNĚM Z NEJTEMNĚJŠÍCH KAPITOL NAŠÍ HISTORIE.

 

https://t.me/SvetKolemNas

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️👹👺 👉 NACISTICKÝ BATALION, AZOV BANDA:

https://t.me/absurdnisvet/76473

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️👹👺 👉 ((Hrdinové u 1.500 dílových seriálu v TV, bezduché kolonie v řadách na chemické tečky, přestali jste bojovat za svobodu, je Vám jedno, že se tady cenzurují názory, smějete se politicky pronásledovaným opravdovým bojovníkům, kteří jsou za boj zavíraní jako novodobí političtí vězni, kteří se Vám snažili otvírat oči, Profesor Skála, Pavel Zítko, Čermák, Jana Peterková Doc Ševčík, Jakub Jašek a řada dalších…nezajímá Vás co předcházelo konfliktu na Ukrajině, nakupujete v Supermarketech, stačí Vám taška s Liedlu a jste spokojení, nečinně koukáte na zneužívaní na dětí výučbou LGBT, je vám šuma fuk, se sem se tlačí novodobá totalita,  a to jenom vše se děje, protože jste to vše dovolili!!! Přestali jste chránit svoje děti!!! Nechali jste je nabodat svinstvem mRNA, přestali jste používat vlastní hlavu, mozek Vám uhnil v lebce, nabouchanými lžemi do ní, překypujete lhostejností ke všemu kolem Vás!!! Teď dovolíte zavléct sem potetované nacistické vrahy AZOV, kteří adorují odkaz Stefana Bandery, kteří vraždili ženy a děti bez výjimek, tak dne si je můžete jít poslouchat do Prahy za 500 Kč, tak tam jdete!!! Komu není rady, tomu není pomoci!!! Kam jste se dostali s těma Fialovými zrádci i s jejích hlavou pomazanou, SKUNKem – Starý komunista u nového koryta, vlastizrádným prezidentem, který nás žene do války, s těma vymaštěncema. Sem jsem se dostali do téhle chvíle, že se tady adoruje neonacizmus a nacizmus!!! Je na zvracení z lidi, kteří přestali bojovat za svobodu v téhle zemi, kvůli svému pohodlí z gauče, nebo počítače. Naši předkové, kteří nám opakovaně vybojovali svobodu a umírali za nás, se musí v hrobech obracet!!!))

 

https://t.me/absurdnisvet/76474

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, TIMES OF INDIA, ROMAN KIRSCH: VLADIMÍR PUTIN JE NADŠENÝ V DOBĚ, KDY RUSKO ZAZNAMENALO DVOJITÉ VÍTĚZSTVÍ NA UKRAJINĚ. ZELENSKÉHO MUŽI UTEKLI Z DVOU KLÍČOVÝCH VESNIC ANDRIIVKA A PIŠČINE

 

https://youtu.be/pS1ssCumhwk?si=u_FPWcCMFH7oq9He

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.07.2024“:

➡️☭☆ Migranti, kteří plánují cestovat do Francie se svou rodinou, potřebují školení

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Rusku byly letos registrovány ojedinělé případy západonilské horečky, probíhá monitorování, uvedl Rospotrebnadzor

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská armáda osvobodila osady Rozovka v LPR a Peschanoye Nizhnee v Charkovské oblasti, uvádí ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 25 dětí na dovolené v železničním sanatoriu v Kuzbassu šlo do nemocnice se známkami otravy, uvedl vyšetřovací výbor.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *