, ,

21.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉FICO VOLAL VYMETENCOM DO KYJEVA, ČO TO MÁ ZNAMENAŤ ZASTAVENIE TOKU RUSKEJ ROPY PRE SLOVENSKO!!!

21.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: FICO VOLAL VYMETENCOM DO KYJEVA, ČO TO MÁ ZNAMENAŤ ZASTAVENIE TOKU RUSKEJ ROPY PRE SLOVENSKO!!!

 

 

❤️ „Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě.“   ~ Mahátmá Gándhí ~

 

 

📌💉🎚️20. července 2024, necenzurovanapravda: Dr. Mike Yeadon: VYHLÁŠENÍ PANDEMIE COVID-19 ZE STRANY WHO V BŘEZNU 2020 BYLO PODVODNÉ:

 

Pokud sledujete názory dr. Mika Yeadona, tak jistě víte, že se před časem přidal k zastáncům teorie, že žádné viry neexistují. Od té doby byl mnohokrát požádán o vysvětlení tohoto svého tvrzení, a dokonce byl v tomto směru také ve sporu s jinými odborníky, kteří jinak odmítají mRNA injekce i covidové restrikce.

 

Na odborném poli se tedy i mezi těmito lékaři nyní objevil spor, který zatím nebyl jednoznačně rozhodnut. Své argumenty podávají jak ti, kteří tvrdí, že viry neexistují, tak zastánci tvrzení, že viry zde jsou a způsobují příslušné nemoci.

 

Dr. Mike Yeadon byl nyní požádán o další podrobné vysvětlení, které vám zde nyní přináším.

 

Dále již tedy dr. Mike Yeadon:

 

NABÍZÍM POUZE TŘI VELMI SILNÉ A JEDNODUCHÉ DŮKAZY, ABY JE ČTENÁŘ MOHL ZVÁŽIT.

 

🛑1. Četné zprávy od skupiny vedené profesorem Denisem Rancourtem, multidisciplinárním výzkumníkem s desítkami let zkušeností, který je známý tím, že odhaluje chyby v myšlení v několika oblastech, do kterých se postupem času přestěhoval. Díky této schopnosti je u některých neoblíbený.

 

👉Jeho tým zkoumal úmrtnost ze všech příčin, stav, týden, pohlaví a věk k datu smrti. Je to nejčistší forma epidemiologie (zdroj přidán LSN). Pokud by existovala čistá aditivní příčina smrti, jako je virulentní infekce, která se snadno šíří nakažením, nemohla by se neprojevit ve zvýšení úmrtnosti ze všech příčin, zejména u starších osob.

 

Je důležité, aby si lidé pozorně přečetli tento další díl. Až do dne, kdy WHO vyhlásila pandemii, nikde nedošlo ke zvýšení úmrtnosti ze všech příčin.

 

To znamená, že NEBYLA ŽÁDNÁ PANDEMIE. WHO nejsou věštci. Nemají žádné zvláštní schopnosti předpovídat pandemie. Mají pouze stejné nástroje, ke kterým máme přístup my ostatní.

 

👉Nemůže dojít k pandemii závažného akutního respiračního syndromu bez zvýšeného počtu úmrtí, zejména u starších osob, PŘEDTÍM, než je vyhlášena pandemie. Nikde k takovému nárůstu nedošlo. JDE TEDY O PODVODNÉ VYHLÁŠENÍ. O tom není pochyb.

 

👉NÁSLEDNĚ DOŠLO K VELMI PODSTATNÉMU NÁRŮSTU ÚMRTÍ, nerovnoměrně, v mnoha státech a okresech. Ale i zde úmrtnost rychle přibývala a pak zase odpadla a nevykazovala žádné známky šíření.

👉Pokud by tam byl patogen i tehdy, nemohl by dosáhnout vrcholu ve stejný den.

👉A přesto se to stalo.

 

NÁSLEDNÝ ZVÝŠENÝ POČET ÚMRTÍ NEZPŮSOBIL VIRUS, ALE KOORDINOVANÉ SMRTELNÉ ZMĚNY V LÉKAŘSKÝCH PROTOKOLECH

 

🛑2. Nyní ve stejnou dobu, tedy bezprostředně poté, co byla evidentně podvodně vyhlášena pandemie, došlo všude k radikálním změnám v lékařských postupech.

 

Tyto změny byly považovány za nezbytné, abychom se vyrovnali s novou nemocí, o jejíž existenci, jak si čtenář jistě všiml, neexistovala žádná předchozí známka. Tyto změny v lékařských postupech by byly kdykoli jindy uznány jako JISTÉ, že povedou ke zvýšenému počtu úmrtí.

 

👉Přesně k tomu vedly. Toto je iatrogenida: Smrt lékařem.

 

👉Zbytečné intubace s ventilátory způsobují u mnoha lidí „spirálu smrti“

👉Do nemocnic dorazilo velké množství nevinných, vyděšených lidí, kteří byli většinou nemocní jednou nebo více obvyklými nemocemi, které nás sužují. Ale báli se, že mají „covid19“, nemoc, o které nejsem přesvědčen, že vůbec existuje.

 

👉Těmto pacientům měla být poskytnuta podpůrná péče pro akutní respirační onemocnění.

👉Něco na snížení úzkosti. Je třeba zvážit profylaktický průběh antibiotik.

👉Možná protizánětlivý kortikosteroid.

👉Kyslíková maska, kterou mohou používat, pokud to snižuje dušnost.

👉Šálek čaje a uklidňující slovo, plus bdělé čekání.

👉Většina lidí v tomto stavu neumírá.

👉Mnohým se ale stalo to, že byli pod sedativy, intubováni a nasazeni na mechanický ventilátor.

 

👉TO JE TÉMĚŘ VŽDY NEVHODNÉ, POKUD JE PACIENT SCHOPEN DÝCHAT SÁM ZA SEBE, má 👉volné dýchací cesty a 👉neporušenou hrudní stěnu.

👉Při mechanické ventilaci se jim daří mnohem hůř a často se stav rychle zhorší. Není to šetrný postup.

 

👉Normálně si plíce plníte nasáváním vzduchu. Mechanický ventilátor tlačí vzduch dovnitř pod tlakem, protrhává jemné dýchací tkáně a způsobuje únik tekutiny do hlubokých dýchacích cest.

 

👉To pak vyžaduje vyšší tlaky k překonání vzrůstajícího odporu vůči nafouknutí plic. To se může stát spirálou smrti.

 

🛑 👉Smrtící Remdesivir podávaný izolovaným pacientům v bezvědomí s vládními finančními pobídkami pro zdravotnická zařízení

 

👉Ještě horší bylo, když bezvědomý, bezmocný pacient dostal jiné léky, které poškozovaly ledviny, jako je remdesivir.

SESTRY DOKONCE O TÉTO DROZE VTIPKOVALY A NAZVALY JI „UTÍKEJ, SMRT JE BLÍZKO.“

 

👉JASNĚ POZNALI, CO SE STALO PO NASAZENÍ DROGY. 👉Konec často přišel rychle. Podle mého názoru je to v nejlepším případě nekalý postup. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ SPOJTE TEČKY.

 

👉Všimněte si, že FEDERÁLNÍ VLÁDA TENTO ZPŮSOB LÉČBY ZNAČNĚ POBÍZELA A UDĚLILA NEMOCNICÍM DESÍTKY TISÍC DOLARŮ ZA KAŽDÉHO PACIENTA, KTERÝ PROŠEL NĚKOLIKA STÁDII SMRTI NA VENTILÁTORU S FORMÁLNÍ DIAGNÓZOU „COVID19.“

 

Vzpomínáte na staré přísloví? „Ukažte mi pobídky a já vám ukážu výsledky?“

 

OBLUDNÝ, DLOUHO PLÁNOVANÝ ÚTOK NA BEZMOCNÉ CIVILISTY KOORDINOVANÝM, SMRTÍCÍM, CENTRÁLNÍM PLÁNOVÁNÍM, POCHÁZEJÍCÍ Z NADNÁRODNÍ ÚROVNĚ!!!

👉Nejen v nemocnicích se s nevinnými lidmi špatně zacházelo a v důsledku toho umírali.

👉V pečovatelských domech bezmocní staří lidé, opět bez příbuzných, běžně dostávali dva léky, které potlačovaly jejich dýchání.

🛑 👉Zvláště široce byly používány MIDAZOLAM a MORFIN nebo lokální varianty stejné skupiny léků.

 

🛑 👉👉👉VĚDĚLI JSTE, ŽE TO JSOU 2/3 TOHO, CO SE POUŽÍVÁ VE SMRTÍCÍCH INJEKCÍCH VE STÁTECH, KTERÉ MAJÍ TREST SMRTI?

Přirozeně, že mnoho starších lidí zkolabovalo v důsledku účinků tlumících dýchání a byli druhý den ráno nalezeni mrtví v posteli.

 

Opět to klasifikuji jako vědomě nebezpečné léčby v nemocnicích.

👉Nevím, kdo dal tyto rozkazy, ale vyskytly se ve více ZEMÍCH.

🛑 To znamená, že KONEČNÉ POKYNY BYLY Z NADNÁRODNÍ ÚROVNĚ, STEJNĚ JAKO NESMYSLNÉ A BEZPRECEDENTNÍ LOCKDOWNY. Udělejte si z toho vlastní závěry.

 

🛑 👉👉👉Ve Spojeném království jsme viděli, že naše National Health Service skladovala Midazolam na celý rok před fingovanou pandemií a také na jaře 2020 nakoupila další roční zásoby od francouzského generického domu. Vše bylo vydáno v polovině roku (zdroj).

 

👉Tohle je jen jedna kouřící pistole z mnoha, kdyby jen lidé měli odvahu otevřít oči a říct, co vidí. JE TO MONSTRÓZNÍ, DLOUHO PLÁNOVANÝ ÚTOK NA BEZMOCNÉ CIVILISTY KOORDINOVANÝM, SMRTÍCÍM, CENTRÁLNÍM PLÁNOVÁNÍM.

 

🛑 LOCKDOWN A PROPAGANDA SE ŽIVÍ SOCIÁLNĚ A PSYCHOLOGICKY ZRANITELNÝMI, VŮDCI VLÁD NÁS NENÁVIDÍ A CHTĚJÍ NÁS MRTVÉ!!!

 

👉V komunitě byli lidé pod „lockdownem“ často izolovaní a krmení děsivou stravou lží v televizi, 24/7. Mnozí, kteří byli sociálně a psychicky zranitelní, se stali velmi úzkostnými. Je známo, že je to silný stimul pro nemoc.

Je běžné, že obyčejná rýma přejde v bakteriální infekci, a přesto lékaři často odmítají předepsat antibiotika.

 

Toto je rutinní rozhodnutí a není to těžké. Záznam však ukazuje, že 👉na pokyn federální nebo jiné ústřední vlády došlo k 50% poklesu těchto předpisů.

👉V důsledku léčitelného bakteriálního zápalu plic došlo k velkému počtu úmrtí, kterým bylo možno předejít.

 

Ani mezi těmi, kteří navzdory výše uvedeným důkazům, o kterých se nikdy ani nezmiňují, neexistuje shoda v tom, jaké byly příznaky a symptomy. Všimněte si, že musí být jedinečné – na rozdíl od jiných onemocnění podobných chřipce, která sama o sobě pokrývá celou řadu závažných symptomů.

 

Často slýchám tvrzení o popisu „covid19.“ Osoba, která ho popisuje, se zdá být jistá tím, co viděla nebo o čem slyšela. Bohužel to není stejný popis symptomů od lékaře k lékaři.

 

🛑 NĚKDO ŘÍKÁ KREVNÍ SRAŽENINY!!!

 

 

Uvědomte si, že mnoho starších pacientů v pečovatelských domovech umíralo na předávkování a zanedbávání, dehydratovali se a zmizeli sami.

👉Myslím, že jen to by zvýšilo riziko tvorby sraženin.

 

VŘE MI KREV V ŽILÁCH NAD VŠÍM UTRPENÍM, O KTERÉM NYNÍ VÍM, ŽE NASTALO V „PÉČI“ NEMOCNIC A V DOMOVECH „PODPOROVANÉHO BYDLENÍ“ I V KOMUNITĚ. Přiznejte si to. 👉 DŮKAZEM JE, ŽE NÁS NAŠE VLÁDY NENÁVIDÍ A CHTĚJÍ NÁS MRTVÉ!!!!!!!

👉A mnoho lidí se na tom podílelo!!! Najdete vlídný výklad toho, co se stalo?

 

A TO NENÍ KONEC.

 

🛑 Znám místní rodinnou lékařku, která svým pacientům stále injekčně aplikuje takzvané 👉 „VAKCÍNY PROTI COVID-19,“ o kterých mi moje více než 30letá zkušenost z výzkumu ve farmaceutické společnosti říká, že BYLY BEZ JAKÝCHKOLI POCHYB ZÁMĚRNĚ NAVRŽENY TAK, ABY LIDEM POŠKODILY ZDRAVÍ, ZABILY JE A SNÍŽILY PLODNOST.

 

Jak jsem k těmto závěrům dospěl, je popsáno v písemném dokumentu. Napsal jsem řadu čestných prohlášení podaných u několika soudů, která jsou k dispozici na vyžádání.

 

🛑 TESTY PCR POSKYTLY „FALEŠNĚ POZITIVNÍ PSEUDOEPIDEMII“ posilující narativ podvodného viru

Musím se krátce zmínit o „PCR testech,“ o kterých nám bylo lháno. Tvrdilo se, že jsou to dobré klinické diagnostické testy. Dámy a pánové, to prostě nejsou a k takovým rozsudkům dospělo několik soudů.

 

👉 Vzpomínám si, že soudy ve třech zemích rozhodly, že ani v zásadě nelze spoléhat na PCR při přesné diagnostice klinického stavu zvaného Covid19 detekcí fragmentů údajného viru zvaného SARS-CoV-2.

 

👉 I kdybych věřil, že takový patogen cirkuluje, což nevěřím, bylo by pak možné detekovat kus údajného viru, ale nebylo by možné použít výsledek testu k prokázání, že vaše klinické onemocnění je způsobeno tímto virem.

 

Je určitě možné získat pozitivní výsledky, aniž by byl přítomen údajný patogen. Znám případ na severovýchodě USA, kde byla pomocí PCR diagnostikována celá epidemie černého kašle. Když zkušený lékař projevil skepsi a vyzval k mikrobiálním kulturám výtěrů odebraných údajným pacientům, ANI JEDNA OSOBA NENESLA AUTENTICKÉHO PŮVODCE.

 

👉 100 % „PŘÍPADŮ“ BYLO FALEŠNĚ POZITIVNÍCH. Patogen nebyl v nemocnici vůbec přítomen. Nyní se domnívám, že to byla skutečná chyba, ale ukazuje to, jak snadno jsme upadli do prvořadých staromódních klinických diagnóz ve prospěch „technologie.“

 

👉 Tento druh události se nazývá „PCR FALEŠNĚ POZITIVNÍ PSEUDO EPIDEMIE.“ Existuje spousta publikované literatury o těchto pseudoepidemiích. Věřím, že to je to, co se stalo i zde s „covidem19.“ HLAVNÍ ROZDÍL JE V TOM, ŽE TO BYLO NEPOCHYBNĚ VYROBENO ZÁMĚRNĚ!!!

 

Vzpomínám si, že když jsem četl o neexistujícím vypuknutí černého kašle, přemýšlel jsem, zda to byla inspirace pro falešnou pandemii? Pokud můžete všechny oklamat, když nepracuje žádná kontrola, představte si, jak snadno byste to dokázali.

 

Nicméně se to stalo, MILIARDY TĚCHTO TESTŮ BYLY PROVEDENY PO CELÉM SVĚTĚ A BYLY ZNEUŽITY K TOMU, ABY SE TOMUTO ÚDAJNÉMU VIRU ZVANÉMU „SARS-COV-2“ PŘIPISOVALA ŘADA NEMOCÍ (👉 a někdy vůbec žádná nemoc).

👉 Pokud osoba zemřela následně, pokyny ústřední vlády vyžadovaly, aby byla příčina smrti připsána „covid19.“

 

OD PRVNÍHO DNE JE TO NAPROSTO PODVODNÉ.

 

🛑 OBTÍŽNÁ PRAVDA:

 

Všeobecná víra ve virové nákazy nepodložená podle vědecké literatury

 

  1. Mnoho čtenářů můj poslední bod nepřijme. Nemám jim to za zlé. V této záležitosti nám lhali na každém kroku a velmi dlouho. S tímto upozorněním na spouštěč je zde neméně důležitá informace.

 

👉AKUTNÍ RESPIRAČNÍ ONEMOCNĚNÍ, JAKO JE NACHLAZENÍ A „CHŘIPCE PODOBNÁ ONEMOCNĚNÍ“ (ILI), KTERÁ ZAHRNUJÍ TO, CO VĚTŠINA Z NÁS ZNÁ JAKO „CHŘIPKA,“ NEJSOU ZPŮSOBENA VIRY A TAKÉ NEJSOU NAKAŽIVÁ.

 

Když jsem poprvé narazil na důkazy pro toto radikální tvrzení, nejsem hrdý na to, abych přiznal, že i já jsem je okamžitě odmítl jako výstřední a zcela nesprávné.

 

Po zamyšlení jsem se vrátil k revizi primární literatury, na jejímž základě je toto tvrzení založeno. A jakmile to uděláte, jako já, 👉 NEBUDETE SCHOPNI UDRŽET KLAM, KTERÝM NA NÁS PO CELÁ DESETILETÍ PŮSOBILI.

 

🛑 TAKŽE, CO JE TO ZA DŮKAZ?

 

👉 Jde o to, že v recenzované publikované vědecké literatuře pokrývající období od roku 1918 až do současnosti nebyli kliničtí výzkumníci schopni prokázat přenos příznaků žádného z těchto akutních respiračních onemocnění (nachlazení nebo stavy podobné chřipce) z osoby s příznaky na ostatní bez příznaků, pokud museli trávit delší dobu ve vzájemné těsné blízkosti!!!

 

Byly provedeny desítky nezávislých studií a žádná neprokázala „očekávaný“ efekt. To se vztahuje i na jeden podobný test na „covid19“ (zdroj LSN a zde).

 

Základní design studie byl takový, ve kterém osoba nemocná klasickými příznaky nachlazení nebo chřipky musela strávit několik hodin v těsné blízkosti zdravého dobrovolníka. Nemocného nazývám „dárcem“ a zdravého člověka „příjemcem.“

 

V mnoha publikovaných studiích nebylo možné prokázat, že by se příjemci stali akutně nemocní s příznaky respiračního onemocnění, které měl dárce, a to o nic častěji než dárci, kteří strávili stejnou dobu v těsné blízkosti jiného dárce (např. kontrola pro samotný experiment).

 

Prakticky nikdo o tom nechce mluvit. Ve velkém počtu případů se lidé dokonce odmítají podívat na mnoho zpráv ze studií, které všechny nedokazují „nákazu,“ šíření z nemocného na dříve zdravého člověka.

 

👉 POKUD TATO AKUTNÍ RESPIRAČNÍ ONEMOCNĚNÍ NEJSOU NAKAŽLIVÁ, NEMOHOU BÝT INFEKČNÍ. To vylučuje lživý popis těchto nemocí jako způsobených SUBMIKROSKOPICKÝMI INFEKČNÍMI ČÁSTICEMI nazývanými viry. ((Ale žádné viry neexitují!!! Nedají se oddělit, takže jsou neviditelné, nehmatatelné, vymyšlené!!!))

 

🛑POKUD NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ VIRY, JAK PAK LIDÉ ONEMOCNÍ?

 

Většina z nás si je „jistá,“, že chytla“ nachlazení nebo chřipku od jiných lidí. Skutečnost, že při pečlivém prostudování objektivními lidmi k tomu nedochází, nám vysvětluje, proč jsme tak přesvědčeni, že právě tak vznikají takové nemoci.

 

Nejsem povinen předkládat náhradní vysvětlení za vysvětlení, které je rozhodně špatné. Nicméně jsem o tom samozřejmě hodně přemýšlel. Můj současný výklad je, že dojem nákazy vzniká ze dvou odlišných jevů.

 

👉 Za 1. Akutní respirační onemocnění, jako je nachlazení, jsou běžná. Pokud se u vás objeví rýma, pravděpodobně se vrátíte a vzpomenete si na kohokoli ve své nedávné paměti, o kterém si myslíte, že mohl být zdrojem.

 

👉 Lidé s mnohem menší pravděpodobností použijí kontrafaktuální situaci. Kolikrát jste prošli blízko člověka s nachlazením, a přesto jste ho sami nechytli?

 

Věřím, že tato akutní respirační onemocnění vznikají zevnitř. Narušení naší normální, jemně vyvážené rovnováhy, je-li dostatečně silné a u dostatečně zranitelné osoby, spouští výskyt těchto archetypálních symptomů.

 

👉 Za 2. Do té míry, do jaké si někdy všimnete, že lidé sdílející kancelář, domov nebo koníček mají tendenci onemocnět blízko sebe, není to nákaza. Místo toho zvažte, jak moc nemocní lidé sdílejí společné prostředí.

 

Pokud existuje něco v kancelářském nebo domácím prostředí, co může spustit tyto poruchy vnitřní rovnováhy, není vůbec překvapivé, že může být postiženo více než jedna osoba. Jeden od druhého to nechytili. Místo toho byli oba ve společném prostředí náchylní k urychlujícím okolnostem.

 

ZÁVĚR: „Pachatelé to udělají znovu“

Pointa je, že k pandemii nedošlo. Předstírání, že došlo, je záměrné a v žádném případě nejde o náhodu.

 

Známe to z absurdního a děsivého jazyka a z neprokázaných a nebezpečných „opatření“ zavedených téměř všude.

 

POD ROUŠKOU FALEŠNÉ „PANDEMIE“ BYLY PŘEDČASNĚ UKONČENY ŽIVOTY VELKÉHO POČTU NEVINNÝCH LIDÍ, PŘIČEMŽ LÉKAŘI A PEČOVATELÉ SE PODÍLELI NA STRAŠLIVĚ ŠPATNÉM ZACHÁZENÍ, KTERÉ CENTRÁLNÍ ORGÁNY UVALILY NA KAŽDÉHO, ZEJMÉNA V NEMOCNICÍCH, PEČOVATELSKÝCH DOMECH A OBECNÉ KOMUNITĚ.

 

Pokračující předstírání pandemie pak BYLO VYUŽITO K PROSAZENÍ ZJEVNĚ NEPOTŘEBNÝCH A ABSURDNĚ USPĚCHANÝCH „VAKCÍN.“ TYTO GENOVÉ PRODUKTY BYLY POUŽITY KE ZRANĚNÍ A ZABITÍ BEZPOČTU NEVINNÝCH LIDÍ!!!

 

Nevěřím, že by skutečně objektivní člověk mohl vzpomínat na posledních téměř 4,5 roku, a přesto si zachovat důvěru v centrální vládu nebo lékařský systém. Nebo v jakékoli jiné instituce.

 

🛑Na závěr opakuji tento bod, protože pachatelé to zopakují.

Očekávám další podvody vyvolávající strach.

Očekávám také, že budou použity jako ospravedlnění pro další omezování našich svobod a ohrožování naší lékařské autonomie!!!

 

I když s jistotou nevíme, jaké jsou konečné cíle pachatelů, nepochybně se jedná o výrazné zvýšení rozsahu kontroly nad každým aspektem našich životů ze strany ostatních a také jejich ohrožování.

 

Všechno nejlepší

 

Mike

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/dr-mike-yeadon-vyhlaseni-pandemie-covid-19-ze-strany-who-v-breznu-2020-bylo-podvodne/

 

 

📌20. července 2024: ♨️ MAĎARSKÝ PREMIÉR ORBÁN PROHLÁSIL, ŽE O JEHO DALŠÍCH KROCÍCH V RÁMCI MÍROVÉ INICIATIVY O UKRAJINĚ NYNÍ BUDE INFORMOVAT AŽ DODATEČNĚ – ABY DO TOHO NIKDO NEZASAHOVAL

„Odpůrců mírové mise je velmi mnoho, takže pokud se bude dopředu vědět, jaký krok bude následovat, mnozí budou jednat tak, aby se to nemohlo uskutečnit,“ uvedl maďarský premiér.

Orbán se svou mírovou misí cestoval na Ukrajinu, do Ruska, Číny, Spojených států a Turecka.

https://t.me/to_je_nas_svet/27764

 

 

📌20. července 2024: 🇷🇺 PUTIN POBLAHOPŘÁL LUKAŠENKOVI K 30. VÝROČÍ JEHO PŮSOBENÍ VE FUNKCI BĚLORUSKÉHO PREZIDENTA.

 

„Bělorušti voliči Vám šestkrát za sebou svěřili nejvyšší státní funkci, což nepochybně svědčí o Vaší velké autoritě mezi lidmi,“ zdůraznil ruský prezident.

Putin rovněž poznamenal, že Lukašenkovo jméno je spojeno s celou nedávnou historií republiky a velkými úspěchy v sociální a ekonomické sféře.

„Budu rád pokračovat v našem konstruktivním, přátelském dialogu a úzké společné práci ve prospěch bratrských národů Ruska a Běloruska,“ dodal.

https://t.me/to_je_nas_svet/27766

 

 

📌20. července 2024: ⚡️  DEMOKRATÉ BIDENOVI: ČAS VYPRŠEL. ODEJDĚTE, ZNÍ TITULEK ČLÁNKU NA SERVERU POLITICO.

 

Nová vlna demokratů obnovila svou výzvu, aby Biden odstoupil z volebního klání – jedná se o náhlý příliv nových přeběhlíků k Bidenově kampani, který se projevil úniky informací a zákulisními řečmi o možném prezidentově odchodu, píše publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/27767

 

 

📌20. července 2024: 😂🏊‍♀️ MACRON SE PŘED OLYMPIÁDOU ODMÍTL KOUPAT V SEINĚ.

 

V únoru francouzský prezident slíbil, že se v hlavní pařížské řece vykoupe, aby dokázal, že úřady odvedly při jejím čištění dobrou práci. Elysejský palác však včera uvedl, že prezidentovo plavání se pravděpodobně neuskuteční.

 

„Neřekl, že bude plavat PŘED olympiádou. Řekl, že si někdy zaplavat půjde, a vždy v to demonstroval důvěru. Není ale jisté, že to stihne před hrami,“ je uvedeno v prohlášení.

Již dříve se v Seině vykoupala pařížská starostka Anne Hidalgová. A ještě předtím ministryně sportu Amelie Oudea-Casteraová absolvovala propagační plavání, po kterém si vzala nemocenskou. Podle neoficiálních zpráv jí byla diagnostikována úplavice.

https://t.me/to_je_nas_svet/27768

 

 

📌20. července 2024: 🔥 IZRAEL ZAÚTOČIL NA SKLADY PALIVA V JEMENSKÉM PŘÍSTAVNÍM MĚSTĚ HODEIDAH, PÍŠÍ MÍSTNÍ MÉDIA.

Na sociálních sítích se píše o náletu 25 stíhaček, uživatelé rovněž zveřejňují videa s následky útoku.

https://t.me/to_je_nas_svet/27769

 

 

📌20. července 2024: V BĚLORUSKU PROBÍHAJÍ KONZULTACE O TRESTU SMRTI PRO NĚMECKÉHO OBČANA, KTERÝ BOJOVAL NA STRANĚ AFU.

 

„Již dříve byl odsouzen k trestu smrti za terorismus a žoldáctví. Kontakty s německou stranou v této věci probíhaly a probíhají,“ uvedlo ministerstvo zahraničí republiky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27770

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20. července 2024, Nový čas: ZA DOBROTU NA ŽOBROTU: FICO VOLAL VYMETENCOM DO KYJEVA, ČO TO MÁ ZNAMENAŤ ZASTAVENIE TOKU RUSKEJ ROPY PRE SLOVENSKO!!!

 

Premiér Robert Fico v sobotu telefonoval s ukrajinským predsedom vlády Denysom Šmyhaľom. Kritizoval zaradenie ruskej spoločnosti Lukoil, ktorého ropu odoberala aj rafinéria Slovnaft, na sankčný zoznam. Ide podľa neho o nezmyselnú sankciu, ktorá nepoškodzuje Ruskú federáciu, ale najmä niektoré členské krajiny Európskej únie.

 

TASR o tom informovali z tlačového odboru Úradu vlády SR. „Slovensko nemieni byť rukojemníkom ukrajinsko-ruských vzťahov a rozhodnutie ukrajinského prezidenta znamená, že slovenská rafinéria Slovnaft patriaca maďarskej skupine MOL, bude dostávať na spracovanie o 40 percent ropy menej, ako je potrebné. Bude to mať dosahy nielen na slovenský trh, ale môže to viesť aj k zastaveniu dodávok nafty vyrábanej Slovnaftom na Ukrajinu, pričom tieto predstavujú takmer desatinu celej ukrajinskej spotreby,“ skonštatoval slovenský predseda vlády.

 

Fico podľa úradu vlády v tejto veci komunikuje už niekoľko dní s relevantnými členmi vládneho kabinetu aj s predstaviteľmi maďarskej petrochemickej skupiny MOL.

 

UKRAJINA PRESTALA PREPRAVOVAŤ ROPU OD RUSKÉHO DODÁVATEĽA LUKOIL. ZASTAVENIE DODÁVOK POTVRDILO TENTO TÝŽDEŇ MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SR. ROPU OD DODÁVATEĽA ODOBERALA I BRATISLAVSKÁ RAFINÉRIA SLOVNAFT. Tá má však podľa rezortu zabezpečené dodávky ruskej ropy aj od iného dodávateľa a rovnako má objednané dodávky z alternatívnych zdrojov.

https://www.dennikvv.sk/domace/za-dobrotu-na-zobrotu-fico-volal-vymetencom-do-kyjeva-co-to-ma-znamenat-zastavenie-toku-ruskej-ropy-pre-slovensko/

 

 

 

📌20. července 2024: 🇩🇪 NĚMECKÝ KANCLÉŘ OZNAČIL PODPORU UKRAJINY ZA „HISTORICKOU ODPOVĚDNOST NĚMECKA„. 👹

 

„Již jen z pocitu odpovědnosti vůči vlastní historii v tomto případě existuje pro Německo jediná možnost: být na straně Ukrajiny,“ uvedl.

Vzhledem k tomu, že ukrajinští nacisté zcela vážně chválí Hitlera a politiku Třetí říše, Scholz se otevřeně přihlásil k nacistickým názorům. A jeho předkové byli mimochodem nacisté.

((Němci byli a budou vždy nacisti!!! Mají to vžité v krvi. Dodnes uznávají Hitlera!))

https://t.me/to_je_nas_svet/27772

 

📌20. července 2024: FIALOVA 👹 VOJENSKÁ DOHODA S UKRAJINCI: ČERNÉ NA BÍLÉM. MATERIÁL, VÝCVIK, ZBROJNÍ VÝROBA

 

Předseda vlády ČR Petr Fiala se ve čtvrtek 18. července 2024 zúčastnil v Blenheim Palace ve Velké Británii summitu Evropského politického společenství.

 

👉 Během setkání zaprodanec podepsal premiér FIALA ZA ČESKOU REPUBLIKU BEZPEČNOSTNÍ DOHODU MEZI ČR A UKRAJINOU NA 19 LET!!! ((O nás, bez nás!!!!!!)) 👺

Vláda obsah dohody veřejně nesdělila, nyní se ale dostal na veřejnost. Dohoda odhaluje, co premiér Fiala za ČR podepsal a jaké z toho pro ČR plynou důsledky.

 

👉 Během summitu se předseda vlády ČR Petr Fiala sešel na bilaterálním jednání s exprezidentem, nacistem Ukrajiny Volodymyrem Zelenským a společně podepsali bezpečnostní dohodu.

 

👉 Tím se ČR připojila k dalším zemím Evropy, které už podobnou dohodu s Ukrajinou mají, například Německo, Francie, Velká Británie, Itálie, Japonsko nebo USA. Dokument nepředstavuje právně závaznou mezinárodní smlouvu. Podle premiéra Fialy jde o symbolické gesto 👺 a důkaz další podpory v oblastech vojenské či ekonomické spolupráce, humanitární pomoci a také následné pomoci při rekonstrukci poválečné Ukrajiny.

 

👉 „Je to další krok v posilování spolupráce mezi ČR a Ukrajinou. Velká část mezivládních konzultací tento týden v Praze se týkala nejen pomoci Ukrajině, ale také ekonomické spolupráce, která je výhodná i pro naše firmy. S našimi zkušenostmi v přístupových jednáních můžeme Ukrajincům pomoci v přístupovém procesu do Evropské unie, který je pro ně velmi důležitý,“ sdělil Petr Fiala.

 

👉 Předseda vlády také vystoupil v rámci kulatého stolu, který řešil obranu a ochranu demokracie v Evropě. Podle premiéra jsou dezinformace a zahraniční vměšování jedny z nejvážnějších hrozeb, kterým nyní musí Evropa čelit. Během dne se Fiala sešel ještě s prezidentem Ázerbájdžánu Ilhanem Alijevem a s prezidentem Černé Hory Jakovem Milatovićem. Na závěr summitu jednal i s premiérem Arménie Nikolou Pašinjanem.

 

Nyní je bezpečnostní dohoda ČR s Ukrajinou dohledatelná na webu vlády ČR.

 

A CO JE TEDY JEJÍ SOUČÁSTÍ?

 

👉 Česká republika se podpisem zavazuje k dalšímu poskytování dodávek vojenského materiálu. „Česká republika bude nadále hledat další možnosti dodávek vojenského materiálu napříč všemi doménami s ohledem na vyvíjející se potřeby a požadavky Ukrajiny,“ stojí v dohodě k dodávání vojenského materiálu.

 

👉 Dohoda se také zaměřuje na výcvik ukrajinských vojáků. V dohodě je vyzdvihnuto, že ČR je jedním z nejaktivnějších poskytovatelů výcviku. „Česká republika je dlouhodobě jedním z nejaktivnějších poskytovatelů výcviku pro bezpečnostní a obranné složky Ukrajiny zaměřeného na obranu proti ruské agresi. ÚČASTNÍCI SDÍLEJÍ AMBICI PRO ROK 2024 A DALŠÍ OBDOBÍ VYCVIČIT AŽ 4000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ROČNĚ, A TO ZEJMÉNA, ALE NIKOLIV VÝLUČNĚ V RÁMCI VOJENSKÉ POMOCNÉ MISE EU NA PODPORU UKRAJINA (EUMAM).

👉 Rozumí se, že Česká republika podporuje EUMAM a její rozšíření do dalších oblastí v souladu s vyvíjejícími se potřebami Ukrajiny v návaznosti na vývoj branné legislativy,“ píše se k tomu v dohodě. A že ČR bude poskytovat univerzální a specializovaný výcvik ve spolupráci jak s Ukrajinou, tak i s dalšími spojenci v EU, v NATO a v dalších formátech.

👉 V dohodě se také píše o ukrajinském nejen vojenském průmyslu, který se Česká republika podpisem premiéra Fialy zavazuje podporovat, rozvíjet a snižovat překážky pro jeho rozvoj.

👉 „Účastníci budou prosazovat a podporovat úsilí o zvýšení příslušných průmyslových výrobních kapacit na svém území. Robustní a udržitelná PRŮMYSLOVÁ ZÁKLADNA JE PRO OBRANU 👺 UKRAJINY ZÁSADNÍ.  Hlavní oblasti spolupráce zahrnují rozšiřování kapacit pro výrobu munice a poskytování údržby a oprav, jakož i zakládání společných podniků, snižování překážek a podporování výzkumu a vývoje v oblasti obrany a zboží dvojího užití.“

 

👉 Podporovány budou i projekty vojensko-technické spolupráce. „Účastníci budou podporovat projekty v rámci dlouhodobé česko-ukrajinské vojensko-technické spolupráce, především v oblasti malorážní a velkorážní munice, ručních a lehkých zbraní, bezpilotních prostředků, vybavení pro elektronický boj a těžké techniky, a to včetně údržby, oprav a generálních oprav,“ stojí v dohodě.

 

👉 Premiér Fiala také podepsal, že cílem je dočasně přesunout část ukrajinských průmyslových výrobních kapacit do ČR s tím, že z dlouhodobého hlediska je cílem, aby se průmysl opět vrátil na Ukrajinu. Český obranný průmysl by s podporou Ukrajiny měl působit na Ukrajině.

👉 Česká republika se má podílet na hledání zdrojů pro investiční a finanční pomoc v období války i při poválečné obnově.

((Mají všichni Ukrajinci amputované ruky i nohy, aby nemohli dezertéři se vrátit si budovat svou vlast?????))

 

👉 Zároveň premiér Fiala jménem České republiky přislíbil, že budeme usilovat o to, aby se obranný průmysl Ukrajiny začlenil do obranného rámce EU i NATO. „Silný obranný průmysl je pilířem pro zajištění bezpečnosti a prosperity na Ukrajině, v České republice i mimo ni,“ stojí v dohodě.

 

👉 Dále se v dohodě píše o politické podpoře ČR Ukrajině, a tedy hájení Ukrajiny a jejích požadavků. ČR se zavazuje k hledání další podpory pro Ukrajinu ve světě, nacházení nových spojenců a prohlubování těch stávajících.

 

👉 ČR se také zavazuje, že bude přispívat při úsilí o vyšetřování válečných zločinů spáchaných ruskou armádou. ČR bude i nadále poskytovat bezplatnou lékařskou péči zraněným a hradit s tím spojené veškeré výdaje.

 

((Nutella chce honit zločince??? No to mně podrž!!! VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ!!!!))

 

Zároveň se ČR zavazuje podporovat reformy na Ukrajině, které povedou ke standardizaci s NATO.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fialova-vojenska-dohoda-s-Ukrajinci-Cerne-na-bilem-Material-vycvik-zbrojni-vyroba-758754

 

 

📌20. července 2024, 17:49: VÍCE NEŽ 100 SUBMUNICE NALEZENÝCH V OBLASTI BELGOROD:

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov uvedl, že po posledním ostřelování z Ukrajiny byly v regionu nalezeny výbušné objekty.

 

V posledních několika dnech našli zástupci armády a speciálních služeb v Šebekinu a Nové Volžance více než 100 takzvaných „zvonů“.

 

Regionální úřady vyzývají obyvatele oblasti Belgorod, aby nahlásili všechny informace o nebezpečném nálezu záchranné službě a přijali veškerá opatření v případě nálezu výbušného předmětu.

 

https://www.vesti.ru/article/4056458

 

 

📌20. července 2024, 19:08: V CENTRU KYJEVA NEZNÁMÉ OSOBY ZDEMOLOVALY ZELENSKÉHO PANSTVÍ:😂😂😂

 

V centru Kyjeva neznámé osoby zdemolovaly historický statek zelenských měšťanů, který byl postaven na konci XIX. století.

Informoval o tom odbor ochrany kulturního dědictví Kyjevské městské státní správy na sociálních sítích.

 

Odbor upřesňuje, že budova byla zbourána pomocí bagrů bez získání povolení.

 

„Ministerstvo studuje všechny možné právní kroky a opatření k reakci,“ uvádí se v prohlášení.

 

Kancelář primátora hlavního města označila demolici budovy za „cynický a troufalý zločin“ a dodala, že veřejná organizace „Dědictví Kyjeva“ předložila dokumenty pro přidělení statusu památky sídlišti den předtím.

((Jiné dědictví, které exprezident nechal bourat na UA bylo v pořádku???))

 

Městská policie uvedla, že zahájila vyšetřování. Telefonát o nelegální demolici sídliště byl přijat v pátek 19. července, upřesnilo oddělení.

 

„Vyšetřovatelé Ševčenkova policejního oddělení zahájili trestní řízení na základě této skutečnosti,“ stojí v příspěvku na kanálu Telegram.

 

Sídlo bohatého buržoazie Zelenského je dvoupatrová budova. Je považována za jednu z nejstarších budov a poslední dřevěnou budovu na ulici Konissky. Je zařazen do „Seznamu historických domů, které potřebují dodatečnou ochranu“. Rodina Zelenských zde žila v letech 1911 až 1915.

((Teď si jeho rodina žije daleko od války, tak už panství nepotřebuje. Zelenina kolika lidem dal zdemolovat jejich domovy, chránění, nebo nechráněné historicky??? A samotný ex – obrvůdce už to panství stejně nikdy potřebovat nebude!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4056501

 

 

📌20. července 2024, 20:05: 🏊‍♀️MACRON NEPLÁNUJE PLAVAT V SEINĚ S🐀 PŘED ZAČÁTKEM OLYMPIJSKÝCH HER:

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron neplánuje před začátkem olympiády plavat v Seině, aby potvrdil čistotu vody v řece.

 

Jak vysvětlil zástupce Elysejského paláce, Macron oznámil, že bude plavat v Seině, ale možná to nebude moci udělat před hrami. Přesné datum prezidentova plavání není známo.

 

„Neoznámil, že bude plavat až do olympiády,“ řekl zaměstnanec prezidentské kanceláře, kterého citovala agentura RIA Novosti.

 

Elysejský palác dodal, že je důležité, aby prezident kromě pořádání olympijských soutěží vytvořil Pařížanům příležitost plavat i v nadcházejících letech, a až bude mít příležitost, určitě se ponoří do Seiny.

 

Pařížská starostka Anne Hidalgová se 17. července koupala v Seině. Chtěla tak dokázat, že olympijské soutěže se v řece dají pořádat beze strachu. Spolu s Hidalgem se plavání zúčastnili šéf organizačního výboru pařížských her Tony Estanguet a prefekt regionu hlavního města Marc Guillaume. Předtím se v řece koupala francouzská ministryně sportu Amélie Oudea-Casteraová. K tomu si oblékla neopren a gumovou čepici.

 

Koupání v Seině bylo zakázáno v roce 1923 kvůli vysokému obsahu E. coli a mikroorganismů škodlivých pro lidské zdraví.

Před olympijskými hrami úřady prováděly rozsáhlé činnosti čištění vody. Jejich náklady činily asi 1,4 miliardy eur. Vzorky vody odebrané na konci června ukázaly, že v Seině je možné se koupat. Mezitím na internetu získává na popularitě výzva k vyprazdňování💩 se do řeky proti proudu a vyjádření postoje k prezidentu Macronovi a starostce Hidalgové.

 

Olympijské hry 2024 v Paříži se budou konat od 26. července do 11. srpna, paralympiáda od 28. srpna do 8. září.

 

https://www.vesti.ru/article/4056514

 

 

📌20. července 2024, 19:48, MERCOURIS: POSLEDNÍ VRCHOLNÁ BITVA MŮŽE BRZY ZAČÍT:

 

Ukrajinský odpor slábne. Čekají nás tři až čtyři měsíce těžkých bojů na Donbasu. To je názor britského experta Alexandera Mercourise.

 

Specialista se domnívá, že po dobytí velkého počtu vesnic může začít poslední vrcholná bitva o Donbas.

 

Ve svém blogu na YouTube Merkuris také upozornil na výskyt zpráv o velmi dezorganizované obraně ozbrojených sil Ukrajiny. Ukrajinci už nechtějí bojovat s takovou intenzitou jako dříve. Ozbrojené síly Ukrajiny navíc nejsou schopny zadržet nápor ruských jednotek. „Všude na frontě je situace velmi špatná,“ řekl britský expert.

 

Mercouris již dříve oznámil dosažení bodu obratu v rusko-ukrajinském konfliktu. Ozbrojené síly Ukrajiny jsou podle něj na hranici svých možností.

 

https://www.vesti.ru/article/4056526

 

 

📌20. července 2024, 22:23: VÝBUCH POBLÍŽ CVIČIŠTĚ ARMÉNSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY ZABIL ČLOVĚKA:

 

Poblíž střelnice arménského ministerstva obrany došlo k explozi, která zabila člověka.

 

Tisková služba arménského vojenského oddělení upřesnila, že na samotné střelnici nedošlo k žádným mimořádným událostem a zesnulý nebyl voják, ale civilista.

 

Tisková služba Ministerstva vnitra republiky potvrdila informaci, že v blízkosti skládky bylo nalezeno tělo neznámé osoby. Jeho identita se zjišťuje. Podle předběžných údajů zemřel v důsledku výbuchu 64letý muž.

 

Okolnosti incidentu se vyšetřují, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4056476

 

 

📌20. července 2024, 20:58, RUSLAN BIKBULATOV: HRDINA RUSKA DĚVJATOV PŘEŽIL PO BITVĚ S CELÝM ROJEM NEPŘÁTELSKÝCH KAMIKADZE DRONŮ:

 

Příběh od skutečného hrdiny – bojovníka, který se u Avdiivky setkal s celým rojem nepřátelských dronů. Nyní Maxim podstupuje rehabilitaci, po které se plánuje vrátit na frontu.

 

Až donedávna bylo otázkou, zda si Maxim Děvjatov vůbec dokáže zachránit nohy. Později pochybovali, zda bude schopen sám chodit.

 

„Teď už to dokážu s jednou holí. I když pomalu, tak bez něj. Až noha moc bolí. Všichni doktoři jsou překvapeni – nechcete onemocnět. A opravdu nechci onemocnět,“ říká bojovník.

 

Jaké úsilí to stálo, vědí jen lékaři a sám Maxim Děvjatov. Sedm operací je za námi. Na nohou jsou zlomeniny a poškození důležitých nervů. Celé tělo je zmrzačeno ranami od šrapnelů.

 

Byl zraněn u Avdijivky. Na záběrech natočených dronem Ozbrojených sil Ukrajiny se vrchní seržant Děvjatov vydává na misi – najít a zlikvidovat nepřátelského odstřelovače, ale je přepaden kamikadze drony. Jeden z nich exploduje přímo u nohou.

 

Na pomoc přispěchá parťák s volacím znakem Beruška a poskytne první pomoc. Ale také se stane terčem útoku jiného kamikadze dronu. S otřesem mozku a pořezanýma nohama, z posledních sil odvleče svého zraněného kamaráda do úkrytu – pod obrněné vozidlo.

 

„Měl jsem těžký otřes mozku. Začal jsem se vzdalovat, oči se mi zatměly. Ale tady, zřejmě, adrenalin, fyziologie, ten den jsem nechtěl umřít. Prostě jsem ho protahoval blátem a kaluží, jak nejlépe jsem uměl – cpal jsem ho,“ vzpomíná Beruška, starší průzkumník, odstřelovač.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny jsou přesvědčeny, že záběry z dronu ukázaly poslední minuty života ruské armády. Koneckonců, celý roj dronů je namířen na auto, pod kterým prchají naši bojovníci. Vzplane požár, stoupá kouř. Pod závojem Beruška odchází k evakuační skupině, Maxim Děvjatov zůstává čekat na pomoc – přijde s prvním soumrakem.

 

„Čekal jsem asi 16 hodin. Tam si uvolnil škrtidlo, utáhl ho. Asi proto se mi zachovaly nohy, neztratil jsem kontrolu. Samozřejmě jsem upadl do bezvědomí kvůli silné ztrátě krve, ale snažil jsem se kontrolovat čas – nastavil jsem si budík. Každou hodinu se škrtidlo uvolnilo, vydrželo pět minut, utáhlo se a znovu omdlelo,“ říká Maxim Děvjatov, hrdina Ruska.

 

Dva týdny před zraněním v Svatojiřském sále Kremlu převzal Maxim z rukou prezidenta hvězdu Hrdiny Ruska. V Kreminském lese držel se svým parťákem nepřítele více než tři hodiny pod těžkou palbou z minometů a shozů z helikoptér. Udrželi křídlo, zlikvidovali asi deset ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny. V důsledku toho bylo zachráněno 14 našich vojáků, které se nepřítel pokusil obklíčit.

 

V sanatoriu Centrálního vojenského okruhu, kde Maxim Děvjatov nyní podstupuje rehabilitaci, je celý jeho den vyplněn lékařskými procedurami a tréninkem v tělocvičně.

 

Živí ho i početná rodina. Je to jeho první setkání s manželkou, matkou a třemi dcerami po dlouhé době. Hrdina Ruska je odhodlán se co nejdříve zotavit. A plánuje jít zase na frontu – říká, že je tam ještě hodně práce.

 

„Vlast řekla – je to nutné, odpověděli jsme – je. Vojenské záležitosti jsou takové: rozkazy, předpisy. Koneckonců, mám smlouvu. Smlouva s vlastí,“ říká Maxim Děvjatov, hrdina Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4056544

 

 

📌20. července 2024, 21:12,  Denis Davydov: AMERICKÁ TAJNÁ SLUŽBA PŘEHLÉDLA DRON, KTERÝ STŘELEC POUŽIL NA TRUMPA:😂

 

Může trvat týdny, než budou všechny systémy ovlivněné globálním výpadkem Microsoftu plně funkční. Jen ve Spojených státech trpěly technické problémy kliniky, banky, vládní agentury a letiště. Počet zrušených letů přesáhl 2000.

 

Otázka, kdo nahradí Joea Bidena, pokud odstoupí z prezidentského klání, však zastiňuje všechny ostatní. V sázce je pro Kamalu Harrisovou stejně málo jako pro úřadující hlavu státu. A tady je jeho soupeř po pokusu o atentát na vrcholu popularity.

 

Zelenskyj má nos ve větru. Trump je jasným favoritem nadcházejících voleb a v den, kdy ho Republikánská strana oficiálně oznámila jako svého kandidáta, zavolal Kyjev. 🤡

 

Bývalý americký prezident Donald Trump řekl, že měl „velmi dobrý rozhovor“ s Volodymyrem Zelenským. 🤡

 

Z konverzace je jen málo podrobností. Je známo, že telefonický rozhovor trval asi 15 minut.

 

„Vážím si toho, že mě prezident Zelenskyj kontaktoval, protože jako příští prezident Spojených států přinesu mír a ukončím válku, která si vyžádala tolik životů. Obě strany se budou moci sejít a vyjednat mírovou dohodu, která ukončí násilí a vydláždí cestu k prosperitě,“ řekl Trump. 🤡

 

„Mluvil jsem s Donaldem Trumpem, pogratuloval jsem mu k nominaci Republikánské strany a odsoudil šokující pokus o atentát v Pensylvánii. Popřál jsem mu sílu a jistotu do budoucna,“ řekl Zelenskyj. 🤡

 

Samozřejmě nezapomněl ani na sebe. Napsal, že požádal o pomoc v boji proti Rusku. Dohodli se na osobní schůzce, na kterou Trump s největší pravděpodobností přijde s prázdnýma rukama. Postoj amerického prezidentského kandidáta je dobře známý: Je proti nekonečnému financování Ukrajiny na úkor amerických daňových poplatníků.

 

„Trump otevřeně zpochybnil potřebu pokračovat v poskytování finanční pomoci Ukrajině. Hodně záleží na tom, jak Zelenskij a Ukrajina pochopí, co se stane, až se Trump dostane k moci. A je zcela zřejmé, že tito dva lidé tři měsíce před volbami spěchají k telefonu a uvědomují si, jaké důsledky by Trumpovo prezidentství mohlo Ukrajině přinést,“ poznamenává jeden z amerických novinářů.

 

Zelenskyj testuje vody a uvědomuje si, že Biden nemá prakticky žádnou šanci zůstat v Bílém domě – jeho vlastní strana ho vytlačuje ze závodu.

 

Počet členů strany, kteří otevřeně požadují, aby prezident odstoupil z voleb, jde do desítek. Počet těch, kteří si o tom šeptají, jde do stovek. Hlavní sponzoři strany jsou otevřeně proti Bidenově opětovné nominaci. Zdá se však, že byla napadena nesprávná osoba.

 

„Prezident Joe Biden řekl, že je připraven vrátit se do kampaně příští týden, jakmile se zotaví z covidu. Ignoroval nové výzvy členů své strany, aby z volebního klání odstoupil. Více než 30 demokratů veřejně vyzývá pana Bidena, aby odstoupil z volebního klání,“ řekl ve vysílání další novinář.

 

Oficiálně je vedení Demokratického národního výboru nakloněno jemu. Řekli: je to Biden, kdo bude nominován na nadcházejícím kongresu. A sám kandidát, bez ohledu na to, jak moc se naparuje, je uražen svými stranickými soudruhy, kteří ho otevřeně „vypouštějí“.

 

„Prezident Biden, nemocný covidem a opuštěný spojenci, je stále více pobouřen tím, co považuje za plánovanou kampaň, která ho má vystrnadit z volebního klání. Je rozhořčen postojem těch, které považoval za blízké spojence, včetně Baracka Obamy,“ píše The New York Times.

 

Jeden z nejbohatších lidí ve Spojených státech, Elon Musk, při pohledu na volební kampaň navrhl zavést v budoucnu věkovou hranici pro kandidáty. Koneckonců, Trump, pokud vyhraje, může Bidenovi sebrat titul nejstaršího prezidenta v historii. Pokud se ovšem nic nestane.

 

„Je to prostě neuvěřitelné, ale právě jsme zjistili, že muž, který střelil Trumpa, použil dron. Několikrát jsem ho použila, abych prozkoumala a prozkoumala oblast, kde byl spáchán pokus o atentát,“ říká televizní moderátorka Laura Ingramová.

 

Mimochodem, tajná služba, která Trumpa střežila, neměla žádný letecký pohled – nepoužívala drony ani vrtulníky. Ředitel služby se bude zodpovídat Kongresu. Bude vyslýchána na Capitol Hill v pondělí 22. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4056473

 

 

📌20. července 2024, 22:49: DIPLOMATÉ PROVĚŘUJÍ ÚDAJE O OTRAVĚ RUSŮ V ZÁPADNÍM TURECKU:

 

Ruští diplomaté prověřují informace o otravě Rusů v hotelu na západě Turecka.

Zároveň podle Generálního konzulátu Ruské federace v Antalyi neobdrželi žádosti ruských turistů o otravu.

 

Diplomatická mise má tuto otázku „na pořadu dne“, píše RIA Novosti.

 

Některé kanály Telegramu již dříve informovaly, že turisté z Ruska byli otráveni neznámým plynem v pětihvězdičkovém hotelu Sealight Resort v oblasti Kusadasi. Byli hospitalizováni, napojeni na infuze a později propuštěni.

 

Zástupci hotelu odmítli komentovat informace o otravě turistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4056579

 

 

📌21. července 2024, 2:58: TRUMP SI POPRVÉ OD POKUSU O ATENTÁT SUNDAL BÍLÝ OBVAZ Z PRAVÉHO UCHA:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump si sundal bílý obvaz z ucha. Stalo se tak na prvním shromáždění příznivců po pokusu o atentát ve městě Grand Rapids v Michiganu.

 

Jak bylo uvedeno, Trump se na projev dostavil bez obvazu zakrývajícího střelnou ránu. Místo toho bylo toto místo pokryto omítkou tělové barvy, hlásí RIA Novosti.

 

Dříve republikáni podporovali Trumpa a zakrývali si uši obvazy podobnými obvazům zraněného politika.

 

  1. července došlo v Pensylvánii ke střelbě na Trumpův projev, v jejímž důsledku byl bývalý prezident zraněn, jeden z diváků zemřel a další dva byli vážně zraněni. Americká tajná služba zlikvidovala podezřelého, který se skrýval na střeše nedaleké průmyslové budovy a střílel směrem k pódiu.

 

FBI incident vyšetřuje jako pokus o atentát a možný domácí terorismus. Podezřelým je dvacetiletý Thomas Matthew Crooks.

 

https://www.vesti.ru/article/4056478

 

 

📌20. července 2024, 23:31, PUTIN: VZTAHY MEZI RUSKEM A NIKARAGUOU SE ROZVÍJEJÍ V DUCHU STRATEGICKÉHO PARTNERSTVÍ:

 

Ve vztazích mezi Ruskem a Nikaraguou se realizují velké společné projekty v různých oblastech.

 

V poselství ruského prezidenta Vladimira Putina, adresovaném jeho nikaragujskému protějšku z Nikaraguy Danielu Ortegovi, se uvádí, že vztahy mezi oběma státy jsou založeny na dobrých tradicích přátelství a respektu, dynamicky se rozvíjejí v duchu strategického partnerství.

 

„Velké společné projekty se realizují v různých oblastech, koordinace úsilí našich států v mezinárodních záležitostech přináší dobré výsledky,“ uvedl Putin ve svém poselství, které Ortegovi předal předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin.

 

Volodin také tlumočil vřelá slova ruského vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4056582

 

 

📌20. července 2024, 23:49, NIKARAGUJSKÝ PREZIDENT: NATO POKRAČOVÁNÍM KONFLIKTU NA UKRAJINĚ NEZVÍTĚZÍ:

 

Předseda Státní dumy Ruské federace Vjačeslav Volodin se setkal s nikaragujským prezidentem Danielem Ortegou, informuje RIA Novosti.

 

Jak již bylo uvedeno, v rámci pracovní návštěvy Managuy se předseda Státní dumy setkal s vůdcem Nikaraguy Danielem Ortegou a viceprezidentkou země Rosario Murillovou.

 

Vjačeslav Volodin předal vřelé pozdravy a poselství prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. Ve zprávě se uvádí, že vztahy mezi Ruskem a Nikaraguou, založené na tradicích přátelství a vzájemného respektu, se dynamicky rozvíjejí v duchu strategického partnerství.

 

„Velké společné projekty se realizují v různých oblastech, koordinace úsilí našich států v mezinárodních záležitostech přináší dobrou návratnost,“ stálo v poselství ruského prezidenta Vladimira Putina, které přečetl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin.

 

Během setkání s nikaragujským prezidentem Danielem Ortegou předseda Státní dumy zdůraznil, že Nikaragua je klíčovým partnerem Ruska v Latinské Americe. Aby poslanci přispěli k rozvoji vztahů, hledají nové formy spolupráce.

 

Nikaragujský prezident Daniel Ortega na setkání s Vjačeslavem Volodinem řekl, že trestní sankce Západu v oblasti ekonomiky a financí uvalené na Rusko oslabují nejen jejich iniciátory, ale i celý svět. Ortega sankce odsoudil a jejich iniciátory označil za bandity.

 

Nikaragujský prezident také poznamenal, že NATO musí jednou provždy pochopit, že nebude schopno zvítězit. „Vše, co Severoatlantická aliance dělá pro pokračování konfliktu na Ukrajině, ho jen zhoršuje,“ zdůraznil Daniel Ortega.

 

https://www.vesti.ru/article/4056583

 

 

📌21. července 2024, 0:34: BĚHEM DNE OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OSTŘELOVALY ÚZEMÍ DLR 31KRÁT, TŘI LIDÉ BYLI ZRANĚNI:

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny zahájily palbu na osady na území Doněcké lidové republiky 31krát.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny ve svém kanálu Telegram informuje zastupitelský úřad DLR ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, mise zaznamenala 31 skutečností o ozbrojených útocích ozbrojených sil Ukrajiny: 16 útoků ve směru na Doněck, 15 útoků ve směru Gorlovka.

 

Celkem ukrajinští vojáci vypálili 87 jednotek různé munice, uvádí RIA Novosti. V důsledku ostřelování byli zraněni tři lidé různého stupně.

 

Za předchozí den bylo zaznamenáno 28 útoků.

 

https://www.vesti.ru/article/4056591

 

 

📌21. července 2024, 2:22: PŘEDSEDA STÁTNÍ DUMY VJAČESLAV VOLODIN A DELEGACE STÁTNÍ DUMY PŘIJELI NA KUBU NA PRACOVNÍ NÁVŠTĚVU:

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin a delegace Státní dumy Ruské federace přijeli na Kubu na pracovní návštěvu, informuje RIA Novosti.

 

Očekává se, že během návštěvy Kuby se Vjačeslav Volodin bude jednat na bilaterálních schůzkách s vedením země.

 

Členy ruské delegace jsou první místopředseda Státní dumy Ivan Melnikov, místopředsedové Státní dumy Alexandr Babakov, Vladislav Davankov, Boris Černyšov, předseda Výboru pro mezinárodní záležitosti Leonid Sluckij, předsedové dalších výborů Státní dumy Ruské federace.

 

Kubánská republika je druhou zastávkou poslanců v Latinské Americe. Předtím navštívili Nikaraguu na pracovní návštěvě. Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin se setkal s prezidentem Danielem Ortegou a viceprezidentkou Rosario Murillovou a zúčastnil se také oslav výročí sandinistické lidové revoluce.

 

https://www.vesti.ru/article/4056559

 

 

📌21. července 2024, 5:22: VÍCE NEŽ 60 LIDÍ BYLO ZABITO BĚHEM JEDNOHO DNE PO IZRAELSKÝCH ÚTOCÍCH NA PÁSMO GAZY:

 

Více než 60 lidí bylo zabito v důsledku akcí izraelských sil v pásmu Gazy.

 

Podle Al-Džazíry byly v sobotu a v neděli bombardovány uprchlické tábory Jabalia, Nuseirat, Al-Bureij. Útok byl proveden také na města Gaza a Abasan. Mezi mrtvými jsou děti.👶 Přesný počet obětí zatím nebyl stanoven.

 

Již dříve bylo oznámeno, že po izraelských náletech na muniční sklad zahřměly v libanonském městě Adlun výbuchy, v jejichž důsledku byli zraněni tři lidé.

 

https://www.vesti.ru/article/4056624

 

 

📌21. července 2024, 5:37, ZÁSTUPCE VELITELE BRIGÁDY: KRASNOGOROVKA V DLR JE TÉMĚŘ ÚPLNĚ OSVOBOZENA:

 

Operace na osvobození Krasnogorovky, severozápadně od Doněcku, je téměř u konce.

 

„Operace se již chýlí ke konci, město je téměř úplně osvobozeno. Je tam jen pár ulic, pár domů,“ řekl agentuře TASS zástupce velitele 5. samostatné motostřelecké brigády Jižní skupiny vojsk s volacím znakem Mamai.   Zástupce velitele brigády zdůraznil, že přítomnost velkého počtu místních obyvatel komplikuje čištění města.

 

Podle něj v Krasnogorovce ukrajinská armáda střílela obyvatelstvo.

 

„Existovaly precedenty, zpočátku, při práci v Krasnohorivce, byli lidé prostě zastřeleni,“ řekl.

 

Armáda také dodala, že tuto informaci potvrzují zajatí vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Podle nich existoval nevyslovený dekret o likvidaci civilistů, kteří vyjdou do ulic. Vzhledem k tomu, že zůstali, znamená to, že čekají na příjezd ruských jednotek,“ řekl zástupce velitele brigády.

 

https://www.vesti.ru/article/4056562

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.07.2024“:

➡️☭☆ Zakharová: „Moskva si všímá postupné přeměny severních oblastí Norska na dobře vyzbrojenou a opevněnou základnu NATO poblíž hranic s Ruskou federací.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Sedm civilistů bylo zraněno při ostřelování ukrajinskými ozbrojenými silami v Belgorodu Šebekino, řekl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky BMP-3 skupiny vojsk „Západ“ zničily maskované zemljanky a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil

Tentokrát vojáci průzkumné jednotky objevili v lesním pásu maskované zemljanky a živou sílu ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil. Prostřednictvím komunikace byly souřadnice polohy nepřítele předány řídicímu bodu a poté posádkám BMP-3.

Během několika minut vojáci přešli do palebných postavení a zasadili na nepřítele palbu.

„Pracujeme na koncentraci nepřítele a narušujeme rotaci.“ Pracujeme na všem, co brání našim chlapům, naší pěchotě v pohybu vpřed,“ řekl velitel bojového vozidla BMP-3 s volacím znakem „Dobry“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Dejte mi trochu světla!“: kvůli výpadkům elektřiny a dodávek vody uspořádali obyvatelé Rossinského mikrookresu v Krasnodaru spontánní shromáždění a zablokovali několik ulic. Domy byly ve 40stupňovém vedru bez proudu.

Starosta Krasnodaru se setkal s lidmi a řekl, že problém se řeší a dodávka pitné a technické vody byla zorganizována. Slíbil, že neodejde, dokud nebude obnovena elektřina.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izrael provedl nálety na skladiště ropy v přístavním městě Hodeidah v západním Jemenu, zabil a zranil, uvedlo ministerstvo zdravotnictví vlády Ansar Allah (Houthi).

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelská armáda potvrdila údery „na vojenské cíle“ Húsíů poblíž přístavu Hodeidah v Jemenu a označila je za reakci na „stovky útoků“ na Izrael v posledních měsících.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Húsíové uvedli, že izraelské nálety na město Hodeidah v Jemenu nezůstanou „bez účinné reakce na nepřítele,“ uvedla televizní stanice Al Masirah.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izrael se hodlá bránit všemi nezbytnými prostředky, kdo na něj zaútočí, „zaplatí velmi vysokou cenu“. Netanjahu to prohlásil po odvetných útocích proti cílům Houthiů v Jemenu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Každý projektil zasáhne cíl

Posádky houfnic Msta-B skupiny vojsk Vostok zničily koncentraci živé síly a vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr jižní Doněck

Velitel zbraně s volacím znakem „Struna“ hovořil o provedení bojové mise:

„Pracovali jsme na nepřátelské posádce minometů, která střílela na naše chlapy.“ Zasáhli nepřítele dvěma výstřely a hlásili, že úkol byl splněn. Pracujeme často, hlavně s vysoce výbušnými tříštivými granáty,“ řekl velitel děla Msta-B s volacím znakem „Struna“.

Posádka Struna měla souboj s houfnicí M777 americké výroby. A našim dělostřelcům se podařilo z této bitvy vyjít vítězně:

„Podařilo se nám zasáhnout cíl, i když nepřátelské granáty dopadly velmi blízko. Ale ukázali jsme se jako přesnější, rychlejší a obratnější. Proto se nám podařilo tento cíl zasáhnout,“ vzpomíná Struna.

Bojová práce osádek děl je velmi aktivní. V jednotkách nejsou žádné problémy s granáty. Včasnou dodávku munice v dostatečném množství zajišťují logistické jednotky skupiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Bělorusku uvažují o upozorňování obyvatel na špatné počasí pomocí sirén, řekl šéf prezidentské administrativy Dmitrij Krutoy. Smyslem takových opatření je podle něj záchrana lidských životů, protože minulý víkend při rozbujelé katastrofě zemřeli lidé.

„Ty SMS zprávy, které ministerstvo pro mimořádné situace vyřizuje, vyvolávají u občanů úsměv, to znamená, že tento systém je neefektivní. Moji kolegové z ministerstva pro mimořádné situace proto ve skutečnosti přemýšlejí o válečném formátu – hlásiče, hlasité sirény, které se okamžitě zapnou v případě takových hurikánových větrů a potenciálně viditelných hrozných jevů. A lidé pochopí, že se potřebují ukrýt,“ cituje Krutoye agentura Belta.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *