, ,

21.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

21.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌20. června 2024 21:02, DenníkN: NOVÉ PODROBNOSTI KE ŽHÁŘI Z KOLUMBIE:

 

První úkol a peníze od Rusů dostal v Polsku: Deník N zjistil další podrobnosti k aktivitám šestadvacetiletého Kolumbijce, který se v Praze pokusil o žhářský útok. Před příjezdem do Prahy pobýval v Polsku. Právě tam mu anonym z Ruska napojený na tamní tajné služby zadal první úkol. A za ten dostal v Polsku přes prostředníka zaplaceno v hotovosti.😂((Jak inak, opět vše hodit na Rusko. To už Vám nikdo nežere!!! Důkazů je mnoho a  vypovídají o tom, že je to z opačné strany planety!!!👺))

 

Tyto nové informace o případu žhářského útoku se na uzavřeném jednání dozvěděli členové bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny. Deník N hovořil se čtyřmi účastníky jednání, kteří anonymně popsali, co nového jim sdělili zástupci policie a tajných služeb. ((Ale západu!!!))

 

https://denikn.cz/1457596/nove-podrobnosti-ke-zhari-z-kolumbie-prvni-ukol-a-penize-od-rusu-dostal-v-polsku/?rtm_click=1428490d&rtm_source=daily_digest&rtm_medium=email&rtm_campaign=daily_minute_21062024&rtm_content=112732

 

 

 

📌 20. června 2024 18:08. Tiškovec: LIMIT MEGADEŠŤOVÝCH PŘEHÁNĚK V MOSKVĚ BYL VYČERPÁN:

 

Moskva vyčerpala svůj limit megalicity, řekl Jevgenij Tiškovec, přední specialista meteorologického centra PHOBOS, ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

Meteorolog poznamenal, že 20. června se vzduch v hlavním městě dokázal ohřát až na 24 stupňů, ale po vydatném dešti se okamžitě ochladilo o 9 stupňů.

 

V noci v Moskvě teploměr nevystoupí výše než 13 stupňů.

 

Dále bude počasí „skandinávské“, dodal Tishkovec, – asi 20-23 stupňů Celsia. Připomeňme, že 20. června se v hlavním městě odehrála 10bodová bouře. Poryvy větru dosahovaly 25 metrů za sekundu a tlak proudu vzduchu na metr čtvereční byl odhadnut na 45-50 kilogramů.

 

Za pouhou hodinu spadlo ve městě až 22 milimetrů srážek. To je asi třetina měsíční normy.

https://www.vesti.ru/article/4009238

 

 

📌 20. června 2024 18:15, Birjukov: V DŮSLEDKU BOUŘE POŠKOZENO V MOSKVĚ VÍCE NEŽ 300 AUT:

 

Během špatného počasí v Moskvě 20. června bylo poškozeno více než 300 automobilů. Uvedl to náměstek primátora hlavního města Pjotr Birjukov.

 

Podle úředníka, jehož slova cituje RIA Novosti, bylo pokáceno asi 700 stromů. Nejintenzivnější srážky byly v Moskvě zaznamenány od 13:00 do 14:00. V některých oblastech spadla třetina měsíčních srážek.

 

„Záplavy městských oblastí během špatného počasí v Moskvě ve čtvrtek nebyly povoleny,“ řekl Birjukov.

 

Již dříve byl v Moskvě vyhlášen „oranžový“ stupeň nebezpečí počasí. Později město zasáhl bouřkový vítr. Devět lidí bylo zraněno. Jeden z Moskvanů zemřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4009276

 

 

📌 20. června 2024 18:52, PUTIN: RUSKO PŘEMÝŠLÍ O ZMĚNÁCH VE SVÉ JADERNÉ DOKTRÍNĚ:

 

Rusko přemýšlí o možných změnách ve své jaderné doktríně, potvrdil ruský prezident Vladimir Putin na tiskové konferenci po návštěvě Vietnamu.

 

Moskva podle hlavy ruského státu upozorňuje na globální změny v oblasti bezpečnosti. Možné změny v ruské jaderné doktríně jsou podle něj způsobeny snížením prahu pro použití jaderných zbraní na Západě. Putin zároveň zdůraznil, že Rusko nepotřebuje preventivní jaderný úder, protože „jsme schopni zničit nepřítele i odvetným úderem“.

 

A nepřítel by o tom měl vědět. Vladimir Putin také dodal, že zákulisní jednání se Západem nepřinesla žádné výsledky.

 

Pro Rusko je podle prezidenta nejdůležitějším úkolem odrazit nepřátelské údery na svém území. Nepřátelské údery na ruské území jsou „blízké agresi“. Spojené státy a Evropská unie přitom hodlají tlačit na Ukrajinu, aby za každou cenu vytlačila ruské jednotky v zahraničí. Putin věří, že to bude prezentováno jako velký úspěch. Podle hlavy ruského státu ale pokusy Kyjeva jednat za každou cenu přijdou ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) draho.

 

Mediální platforma Smotrim a televizní kanál Russia 24 plně odvysílaly tiskovou konferenci Vladimira Putina po jeho návštěvě Hanoje.

 

https://www.vesti.ru/article/4009375

 

 

📌 20. června 2024 19:12: PUTIN PŘIROVNAL SANKCE PROTI KLDR K BLOKÁDĚ LENINGRADU:

 

Sankce uvalené na KLDR lze přirovnat k blokádě Leningradu během Velké vlastenecké války, domnívá se Vladimir Putin.

 

Pak Němci město vyhladověli, vzpomínala hlava státu. Obětí blokády byl bratr ruského prezidenta.

 

Podle Putina lze s vedením Severní Koreje zacházet různě, ale je nehumánní zavádět restrikce z politických důvodů.

 

Sankce proti KLDR vedou mimo jiné k tomu, že rodiny prostě nemají možnost vydělávat a živit své děti, dodal Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4009378

 

 

📌 20. června 2024 19:10: Putin: RUSKO NEMÁ V ÚMYSLU PŘIBLÍŽIT SE CHARKOVU:

 

Pokusy ozbrojených sil Ukrajiny „vytlačit“ ozbrojené síly Ruské federace z okolí Charkova přijdou Kyjev draho, řekl novinářům ruský prezident Vladimir Putin.

 

Takové pokusy na Západě budou prezentovány jako velké úspěchy nové ukrajinské protiofenzívy, varoval Putin. Touha Kyjeva jednat za každou cenu pod tlakem Západu však přijde Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) draho a hrozí jim těžkými ztrátami.

 

„Víme, že Západ tlačí na Ukrajinu, aby za každou cenu vytlačila ruské jednotky z Charkovské oblasti,“ uvedla hlava ruského státu na tiskové konferenci po návštěvě Vietnamu.

 

Putin zároveň zdůraznil, že Rusko nemá v úmyslu přiblížit se k Charkovu. Rusko podle něj vytváří sanitární zónu, aby zabezpečilo své území před ukrajinskými údery. Ruský prezident vysvětlil, že akce a pokusy Kyjeva udeřit hluboko na ruské území „jsou podobné agresi“.

 

Putinovu tiskovou konferenci po návštěvě Hanoje přenášela televize Russia 24 a mediální platforma Smotrim.

 

https://www.vesti.ru/article/4009384

 

 

📌 21. června 2024 04: 23: Jevstafjev: VŠICHNI ZEMŘOU POD TROSKAMI KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU:

 

Politolog Dmitrij Jevstafjev se domnívá, že Rusko může učinit zásadní návrh, jak překonat geopolitickou slepou uličku ve světě.

 

„Zdá se mi, že spousta lidí ve světě a ve světové menšině, a to mohou být části elit, začíná dozrávat k pochopení, že je nutné se nějak dostat z geopolitické slepé uličky, jinak všichni zemřou pod troskami kolektivního Západu,“ řekl Dmitrij Jevstafjev ve vysílání pořadu „Večer s Vladimirem Solovjovem“ (celé epizody pořadů i jednotlivé epizody najdete na mediální platformě „Sledování“).

 

Podle politologa přichází čas na nějaký zásadní návrh z Ruské federace, jak tuto slepou uličku překonat.

 

Tento návrh je nezbytný a vychází z lidskosti Ruska, vysvětlil expert.

 

„V tomto smyslu se určitý strategický, geoekonomický, geopolitický návrh obecně nabízí sám,“ zdůraznil Jevstafjev.

 

Upřesnil, že takový návrh se může objevit, když ne letos, tak na začátku příštího roku.

 

https://www.vesti.ru/article/4009695

 

 

📌 21. června 2024 2:43: NĚKOLIK OKRESŮ KUBÁNĚ BYLO VYSTAVENO MASIVNÍMU ÚTOKU UKRAJINSKÝCH DRONŮ:

 

Na území Krasnodar byl odražen letecký útok kyjevského režimu.

 

„V noci z 20. na 21. června bylo několik obcí na Krasnodarském území vystaveno masivnímu útoku kyjevského režimu – okresy Temrjuk, Jejsk a Severskij,“ hlásí kubáňské velitelství.

 

Jak bylo upřesněno, v okrese Temryuk dopadly trosky na penzion ve vesnici Volna. Nikdo nebyl zraněn. Nedochází k žádným vážným škodám na infrastruktuře. Na místě pracují záchranné složky.

 

Útok ukrajinských dronů byl odražen i v okrese Yeisk. Nedošlo k žádným obětem na životech ani ke zničení civilní infrastruktury.

 

Ve vesnici Afipske navíc síly protivzdušné obrany sestřelily nepřátelské UAV.

 

Dříve na území Krasnodar byla při útoku bezpilotního letounu zabita žena. Byla v soukromém domě, když na budovu spadl dron. Dům je zcela zničený.

 

https://www.vesti.ru/article/4009643

 

 

📌 21. června 2024 5:48: WASHINGTON UMOŽŇUJE OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY, ABY JI ZASÁHLY ZBRANĚMI PROTI RUSKÝM SILÁM ÚTOČÍCÍM PŘES HRANICE:

 

Kyjev může použít zbraně dodané Američany k úderu na ruské jednotky ve všech oblastech sousedících s Ukrajinou.

 

Spojené státy umožňují Kyjevu používat americké zbraně proti ruským jednotkám ve všech oblastech sousedících s Ukrajinou. Píše o tom Politico s odvoláním na zdroje.

 

„Podle amerických představitelů Spojené státy sdělily Ukrajině, že může použít zbraně dodané USA k úderu na jakékoli ruské síly útočící přes hranici, nejen na ty, které jsou poblíž Charkova,“ uvádí publikace.

 

Zdroje publikace trvají na tom, že přístup Američanů k této otázce „se nezměnil“. Dříve však Washington tvrdil, že takové povolení se vztahuje pouze na ruské území poblíž Charkovské oblasti, uvádí noviny.

 

Podle mluvčího Pentagonu Patricka Rydera Spojené státy nezměnily svou politiku používání raket dlouhého doletu ATACMS, která omezuje údery těmito zbraněmi pouze na oblasti hraničící s Charkovskou oblastí, hlásí TASS.

 

Šéf Pentagonu Lloyd Austin již dříve uvedl, že Spojené státy nepovolují údery americkými zbraněmi hluboko na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4009753

 

 

📌 21. června 2024 2:16: SPOJENÉ STÁTY JSOU ZNEPOKOJENY NÁVŠTĚVOU VLADIMIRA PUTINA VE VIETNAMU:

 

Spojené státy jsou tak znepokojeny návštěvou Vladimira Putina v Hanoji, že náměstek ministra zahraničí pro záležitosti východní Asie a Tichomoří tam okamžitě odjíždí. Washington chce vyjasnit, jaká je nyní nálada ve Vietnamu. Podrobnosti – od Ekateriny Radaeva.

 

Hanoj považuje Moskvu za strategického obránce. A Vietnam vřele vítá Vladimira Putina, ignorujíc americkou politiku. Vyplývá to z agentury Bloomberg. Rusko je naopak připraveno poskytnout potřebnou podporu v různých oblastech – od energetiky až po zbraně.

 

„Vietnam a Rusko mají dlouhodobé vztahy, které sahají až do dob SSSR. Hanoj odmítá kritiku Západu za pozvání Putina, který naposledy navštívil Vietnam v roce 2017,“ píše agentura.

 

Aby západní novináři nějak odvrátili pozornost od skutečných výsledků návštěvy, snažili se zaměřit na letadlo Vladimira Putina. Na tom, že byl vyvinut již v Sovětském svazu. Nakonec však sami přiznali: vložka je ultraspolehlivá a její použití spíše demonstruje odolnost a sílu Ruska, které své spojence nikdy neopouští.

 

CNN přímo poukazuje na to, že Putinova cesta po Asii vyvolala ve Spojených státech extrémní podráždění. Financial Times spekulují, zda se Vietnam nakonec může konečně rozejít se Spojenými státy.

 

OBECNÝ ZÁVĚR: Moskva posiluje svou přítomnost v jihovýchodní Asii a Washington nakonec nebude riskovat ohrožení Hanoje. Situace nyní není stejná.

 

Na otázku, jak dohody podepsané Ruskou federací a Vietnamem o ropě, plynu a jaderné energii ovlivní americkou strategii zapojit Hanoj do dodavatelského řetězce, tedy americká ministryně financí Janet Yellenová odpovídá: Spojené státy nepožadují přerušení vztahů s Moskvou.

 

„Vietnam je zemí, se kterou jsme prohloubili naše ekonomické vazby. Prezident Biden loni navštívil Vietnam a naše vztahy se zlepšily. Máte pravdu v tom, že Vietnam vnímáme jako zemi, která by mohla být součástí našeho úsilí o diverzifikaci dodávek. Mohu říci, že podmínkou našeho partnerství není požadavek na přerušení vztahů s Ruskem a Čínou,“ řekla Yellenová.

 

Počet zemí, které podporují Rusko, je příliš velký, a to i v Asii. A Spojené státy to nemohou ignorovat, říkají experti.

 

„Jedná se o komplexní strategické partnerství. To je nejvyšší úroveň mezinárodních vztahů. Vietnam nemá zájem na tom, aby Rusko bylo dlouhodobě strategicky izolováno a oslabováno, protože je významným hráčem, členem Rady bezpečnosti OSN. Takže Severní Korea, Vietnam, BRICS, Brazílie a další jsou pozoruhodnou podpůrnou skupinou, která se rozšiřuje,“ řekl Carl Thayer, emeritní profesor na australské univerzitě v Novém Jižním Walesu.

 

Spojené státy jsou návštěvou ruského vůdce natolik znepokojeny, že náměstek ministra zahraničí pro záležitosti východní Asie a Tichomoří Daniel Kritenbrink okamžitě odjíždí do Hanoje. Abych si ujasnil, jaká je nyní nálada ve Vietnamu.

 

https://www.vesti.ru/article/4009654

 

 

📌 21. června 2024 00: 40: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY DVA DRONY A RAKETU ATACMS NAD HENIČESKEM V CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Granáty MLRS a dron Ozbrojených sil Ukrajiny nad Chonharem byly zlikvidovány. Další čtyři bezpilotní letouny byly sestřeleny nad Arabatskou kosou.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny se pokusily zaútočit na Heničesk v Chersonské oblasti. Oznámil to tiskový tajemník gubernátora regionu Vladimir Vasilenko.

 

„Protivzdušná obrana sestřelila jednu raketu a dva drony,“ řekl a upřesnil, že mluvíme o raketě ATACMS americké výroby.

 

Vasilenko dodal, že byly také zlikvidovány granáty MLRS a nepřátelský dron nad Chonharem. Další čtyři bezpilotní letouny byly sestřeleny nad Arabatskou kosou, hlásí TASS.

 

Již dříve bylo v Chersonské oblasti vyhlášeno raketové nebezpečí.

 

Ruská protivzdušná obrana také odrazila útok na Melitopol. Byly sestřeleny čtyři rakety.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4009647

 

 

📌 21. června 2024 7:15: V JAKUTSKU HOŘÍ LESY NA PLOŠE VÍCE NEŽ 297 TISÍC HEKTARŮ: V JAKUTSKU BYLO ZAZNAMENÁNO TÉMĚŘ 140 LESNÍCH POŽÁRŮ.

 

„Na území republiky je 138 požárů na celkové ploše přes 297 tisíc hektarů,“ uvádí ministerstvo pro mimořádné situace Jakutska.

 

Nejobtížnější situace s požáry se přitom vyvíjí na území okresů Tomponsky, Aldansky, Ust-Maysky, Abyysky, Ust-Yansky, Verchnekolymsky, Momsky a Srednekolymsky, kde bylo od objevení 268387 hektarů registrováno 102 ohnisek na celkové ploše.

 

Je třeba poznamenat, že hlavní úsilí je zaměřeno na ochranu sídel, jakož i na koordinaci sil a prostředků zapojených do hašení lesních požárů.

 

Na likvidaci požárů se podílelo přes 997 lidí a 64 kusů techniky.

 

Před třemi dny bylo v Jakutsku aktivních 90 lesních požárů na ploše 158,6 tisíce hektarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4009775

 

 

📌 21. června 2024 00: 40: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY DVA DRONY A RAKETU ATACMS NAD HENIČESKEM V CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Granáty MLRS a dron Ozbrojených sil Ukrajiny nad Chonharem byly zlikvidovány. Další čtyři bezpilotní letouny byly sestřeleny nad Arabatskou kosou.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny se pokusily zaútočit na Heničesk v Chersonské oblasti. Oznámil to tiskový tajemník gubernátora regionu Vladimir Vasilenko.

 

„Protivzdušná obrana sestřelila jednu raketu a dva drony,“ řekl a upřesnil, že mluvíme o raketě ATACMS americké výroby.

 

Vasilenko dodal, že byly také zlikvidovány granáty MLRS a nepřátelský dron nad Chonharem. Další čtyři bezpilotní letouny byly sestřeleny nad Arabatskou kosou, hlásí TASS.

 

Již dříve bylo v Chersonské oblasti vyhlášeno raketové nebezpečí.

 

Ruská protivzdušná obrana také odrazila útok na Melitopol. Byly sestřeleny čtyři rakety.

 

https://www.vesti.ru/article/4009647

 

 

📌 21. června 2024 5:14: JAPONSKO UVALILO SANKCE NA 11 OSOB A 42 SPOLEČNOSTÍ Z RUSKA: 

NOVÉ JAPONSKÉ SANKCE SE TÝKAJÍ VEDENÍ CEC, TUPOLEV JSC A MICRON.

 

Japonská vláda rozšířila sankční seznamy proti ruským občanům a právnickým osobám, oznámil kabinet ministrů země.

 

Omezení se týkají zejména tajemnice Ústřední volební komise Ruské federace Natalie Budarinové a pěti dalších členů komise, jakož i šéfa Korporace pro vyzbrojování taktických raket Borise Obnosova a generálního ředitele Uralvagonzavodu Alexandra Potapova. Celkem je na aktualizovaném seznamu 11 lidí.

 

Kromě toho jsou zaváděna omezující opatření proti leteckému komplexu Iljušin, společnosti Tupolev JSC, Alrosa, Micron, ruskému federálnímu jadernému středisku a 37 dalším ruským organizacím a společnostem.

 

V rámci protiruských opatření Tokio také uvaluje sankce na 11 zahraničních společností z Číny, Spojených arabských emirátů, Indie, Kazachstánu a Uzbekistánu, píše TASS.

 

Již dříve vyšlo najevo, že stálí zástupci zemí EU se dohodli na 14. balíčku sankcí proti Ruské federaci. EU se bude snažit omezit přístup ruských dovozců k západním technologiím. Kromě toho budou sankce zaměřeny na omezení dodatečných příjmů z energie.

 

https://www.vesti.ru/article/4009725

 

 

📌 21. června 2024 7:31: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA PŘES NOC SESTŘELILA VÍCE NEŽ 110 DRONŮ NAD REGIONY RUSKÉ FEDERACE:

 

V Černém moři bylo zničeno šest bezpilotních člunů ukrajinského námořnictva.

 

„Během minulé noci byl zmařen pokus kyjevského režimu provést teroristický útok pomocí bezpilotních člunů a bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany v prohlášení.

 

Jak bylo upřesněno, systémy protivzdušné obrany ve službě zachytily a zničily 70 bezpilotních letounů na Krymu a nad Černým mořem. Kromě toho bylo na Krasnodarském území zlikvidováno 43 ukrajinských dronů, další nad územím Volgogradské oblasti.

 

„V severozápadní části Černého moře námořní letectvo Černomořské flotily Ruské federace zničilo šest bezpilotních člunů ukrajinského námořnictva,“ dodalo ministerstvo.

 

Operační velitelství Krasnodarského území oznámilo, že na území ropné rafinerie Ilsky vypukl požár po pádu UAV ozbrojených sil Ukrajiny, byl okamžitě uhašen.

 

https://www.vesti.ru/article/4009816

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA AKCE „OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB“ PROTI BIDENOVĚ ZBRAŇOVÉ KAMPANI; RUSKO VYZBROJÍ VELKÉHO NEPŘÍTELE USA…PUTIN VYZBROJÍ ÚHLAVNÍHO NEPŘÍTELE ZÁPADU RUSKÝMI ZBRANĚMI…

 

Putin vyzbrojí věrného nepřítele Spojených států s ruskými zbraněmi. Odpověď oko za oko, zubu za zub, jako odpověď prezidenta na ukrajinskou spoušť zbraní. My tak jako západ, můžeme taky dodávat zbraně a říkat, my nad tým tam nemáme kontrolu, my nic neřídíme v cizí zemi. Ruský prezident Vladimír Putin a jeho rozhodnutí, vyzbrojit úhlavního nepřítele Spojených států, vytvořilo zase vysoké vlny do mezinárodní politiky. Putin se odvolával na západní zbraně, které jsou dodávány Kyjevu, zatím co hovořil o možném vyzbrojení Severní Koreje.

Vladimír Putin: „Ti, kteří posílají zbraně, rakety na Ukrajinu, myslí, že nebojují s námi, ale jak jsem řekl, včetně tady v Pyongyangu, prohlašujeme, že si vyhrazujeme právo dodávat zbraně do ostatních regionů světa i my. S ohledem na naše dohody s Korejskou demokratickou lidovou republikou nevylučuji tuto záležitost. To znamená, poslaní zbraní Severní Koreji. Zápaďáci dodávají zbraně na Ukrajinu a říkají, my nic tam neřídíme a je nám jedno, jak oni používají ty zbraně. A my tedy taky můžeme říct, že my jsme něco dodali někomu a že nad tím už nemáme moc a že to neřídíme. Tak ať n západě o tomto rozporu přemýšlejí.“

Putin také varoval Jižní Koreu před vyzbrojováním Ukrajiny potom, co soud to vyhlásil 20 června, že bude dodávat zbraně na Ukrajinu.

Vladimír Putin: „Co se týká dodávek smrtících zbraní na Ukrajinu do bojových zón, tak to je veliká chyba. Doufám, že se to nestane. Bola by to velká chyba od Jižní Koreje. Pokud se to stane, tak budeme muset přijmout rozhodující rozhodnutí, které současné vedení Jižní Koreje jistě nebude mít rádo.“

Rusko a Severní Korea podepsali vojenskou smlouvu i podobnou smlouvu uvnitř NATO, během návštěvy Vladimíra Putina. (Smlouvu o vzájemní pomoci v případě napadení.) Severní Korea říká, že okamžitá vojenská pomoc je součástí nové dohody s Ruskem.

Článek 4 Nové smlouvy podle zpráv, opravňuje k vojenské podpoře, pokud jeden z těch dvou národů bude čelit invazi. Smlouva vystrašila Spojené státy, které to nazvali „Neuvěřitelně znepokojujícím“.

Matthew Miller, mluvčí Ministerstva zahraničí: „Je to neuvěřitelně znepokojující, destabilizovalo by to Korejský poloostrov a potencionálně k závislosti na typu zbraní, které oni poskytnou, by to mohlo porušit směrnice, nebo opatření rady OSN, tedy porušit rezoluci, kterou Rusko samo podporuje. 💣 💣 💣

 

https://youtu.be/TaRaGqD051E?si=rsYZr_ekFhZtOdCF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PAKT MEZI VLADIMÍREM PUTINEM A KIM ČONG-UNEM NUTÍ SPOJENCE USA JIŽNÍ KOREU NAZNAČIT VELKOU ZMĚNU VE VĚCI DOSUD „PLATNÉHO ZÁKAZU NA VÝVOZ ZBRANÍ“ DO VÁLČÍCÍ UKRAJINY

 

https://youtu.be/fc9qZu9GOL8?si=frV23BE5Ep8y1LDQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, Roman Kirsch: BYLA AMERIKA SKUTEČNĚ ZEMI SVOBODY???

 

Z historie: Blahobyt a ekonomická síla Spojených států byly vybudovány díky existenci otroctví😨😨😨…

 

https://youtu.be/gjijsuymiWg?si=DWpZcRmjagOSSHmp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVI ŠPIÓNI ODHALUJÍ PLÁN NA ZBAVENÍ SE, ODSTRANĚNÍ ZELENSKÉHO; OBVINĚN USA Z PROHRY A CHTĚJÍ HO NAHRADIT, OBĚTNÍHO BERÁNKA VYHODÍ, JAKO ODPAD, PŘIPRAVUJÍ SPIKNUTÍ PROTI ZELENSKÉMU, SPOJENÉ STÁTY HO ODSTRANÍ A PRAVDĚPODOBNĚ NAHRADÍ ZALUŽNÝM, KTERÉHO ZELENSKÝ VYHODIL

 

https://youtu.be/EIJpS0-mJwQ?si=9K3as9j-GbBx-Ahi

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, The Free Press Journal, Roman Kirsch: VIDEO-ZÁBĚRY RUSKÉ TŘÍTUNOVÉ NAVÁDĚNÉ BOMBY FAB-3000, POUŽITÉ NA CÍL V CHARKOVSKÉ OBLASTI UKRAJINY

 

https://youtu.be/z7ot_E-t7GI?si=lehuYSTlOxGl25qV

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN OBVIŇUJE ZÁPAD Z OHROŽOVÁNÍ RUSKÉ STÁTNOSTI A ČINÍ VELKÉ PROHLÁŠENÍ O JADERNÉ POLITICE RUSKA

 

https://youtu.be/m7_jHIZY1vE?si=7MpzPtHT7ompe7Af

 

 

 

📌 21. června 2024 👆ŠPIČKOVÝ VĚDEC SVĚDČÍ: „INJEKCE COVID JSOU ZBRANĚ HROMADNÉHO NIČENÍ

 

Renomovaný americký vědec svědčil, že vakcíny proti COVID-19 jsou „zbraně hromadného ničení“ určené k vylidnění miliard lidí.

 

Podle Dr. Francis Boyle, profesor práva vzdělaný na Harvardu, který v roce 1989 napsal zákon o biologických zbraních a boji proti terorismu, injekce mRNA jsou „biologické zbraně a zbraně hromadného ničení a porušují Biological Weapons 18 USC § 175; Zbraně a střelné zbraně § 790.166 Fla. Stat. (2023) ).“

 

The Miami Independent uvádí: Dr. Boyle podal toto místopřísežné prohlášení v případu na Floridě, který zahrnoval nouzový návrh mandamu, jehož cílem bylo přimět guvernéra DeSantise, aby zastavil distribuci „injekcí COVID 19“, „injekcí nanočástic COVID 19“ a „injekcí nanočástic mRNA“ ve státě Florida. Kromě toho bude generální prokurátor Ashley Moody nucen zabavit lahvičky.

 

Původní nouzová žádost o soudní příkaz byl podán k Nejvyššímu soudu na Floridě 3. března 2024. Poté byl 20. března 2024 svázán s obvodním soudem okresu Leon. Dne 9. dubna 2024 obvodní soud případ zamítl. Případ nyní řeší odvolací soud. Žádost o odvolání byla podána v Den obětí války, 27. května 2024.

 

OBŽALOVACÍ SPIS TVRDÍ, ŽE DISTRIBUCE „INJEKCÍ COVID 19“, „INJEKCE NANOČÁSTIC COVID 19“ A „INJEKCE NANOČÁSTIC MRNA“ PORUŠUJE:

 

Biological Weapons 18 USC § 175;

Zbraně a střelné zbraně § 790.166 Fla. Stat. (2023);

Federální zločin zrady 18 USC § 2381;

Velezrada § 876,32 Fla. Stat. (2023);

Domácí terorismus, 18 USC § 2331;

Terorismus § 775,30 Fla. Stat. (2023);

Zabití § 782.04(1)(a) Fla. Stat. (2023); a genocida 18 USC § 1091;

Florida Drugs and Cosmetic Act § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023);

Podvod § 817.034 Fla Stat. (2023);

Pomoc a navádění poté, co § 777.03 Fla. Stat. (2023); a

Floridský zákon o lékařském souhlasu § 766.103 Fla Stat. (2023).

 

Dr. Boyle je považován za jednoho z předních světových právních expertů na biologické zbraně. Dr. Boyleovo místopřísežné prohlášení značně zvyšuje důvěryhodnost případu, pro který již ve stížnosti existují rozsáhlé důkazy. Čestná prohlášení o tom, že injekce jsou biologickými a technologickými zbraněmi, podala také lékařská právní poradkyně a biotechnologická analytička Karen Kingstonová, která zkoumala důkazy tvořící fakta žaloby, a Dr. Ana Mihalcea, PhD, předloženo. Výsledky výzkumu Dr. Mihalcea jsou součástí mandamu. Dr. Mihalcea je jedním z předních světových výzkumníků v oblasti účinků sebereplikující nanotechnologie v krvi lidí, kterým byla injekčně podávána, a také účinků v krvi lidí bez injekční aplikace v důsledku vylučování.

 

Čestné prohlášení Dr. Boyle najdete v horní části zprávy

👇👇👇👇👇👇👇

 

https://telegra.ph/Spitzenwissenschaftler-sagt-aus-COVID-Spritzen-sind-Massenvernichtungswaffen-06-11

 

 

📌 21. června 2024: AMERIKA TESNE PRED ÚPLNÝM KRACHOM

PO ČÍNE AJ JAPONSKO PREDÁVA AMERICKÉ ŠTÁTNE DLHOPISY

 

Japonská NORINCHUKIN BANK plánuje predať americké a európske štátne dlhopisy za 63 miliárd USD, aby pokryla STRATY v dôsledku NESPRÁVNYCH STÁVOK NA ÚROKOVÉ SADZBY.

 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-06-18/norinchukin-bank-to-sell-63-billion-of-bonds-to-stem-losses?embedded-checkout=true

 

https://x.com/goldtelegraph_/status/1803198268186489073?s=46

 

Stále viac krajín začína chápať ŠKODLIVOSŤ starého, KAPITALISTICKÉHO Finančného Systému a výhody nového systému SUNRISE.

 

👆👆👆 TIK TAK 👆👆👆

 

🚀 https://t.me/tiktak_pravda_v_suvislostiach

📷https://www.instagram.com/tik_tak_pravda_v_suvislostiach/

🔵 https://www.facebook.com/profile.php?id=61556526044547

 

 

📌 21. června 2024 Německé noviny: „V INDII, JE PŘÍLIŠ HORKO. V INDII JE NA JAŘE VŽDY HORKO. ALE TEĎ JE OPRAVDU HORKO.“😂😂😂🙈

https://t.me/absurdnisvet/74914

 

 

📌 21. června 2024 ⚠️♻️ OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ V DUCHU ZELENÝCH.

To není ochrana životního prostředí. To je korporativismus zabírání půdy. Naprostá většina těchto solárních panelů skončí po 25-30 letech na skládkách.

https://t.me/absurdnisvet/74916

 

 

📌 21. června 2024: 🚨🚨🚨 MÍSTA, KDE JE HAARP PO CELÉM SVĚTĚ

 

Dále jsou zde: Marlow, Mnichov, Memmingen…..

https://t.me/absurdnisvet/74917

 

Letiště Kolín-Bonn, odkud každou noc letadla startují, aby na nás vykydali chemikálie… :

https://t.me/absurdnisvet/74918

 

V SYDNEY SE NA OBLOZE TÁHL „MRAK“ PŘES MNOHO KILOMETRŮ…            https://t.me/absurdnisvet/74933

 

PODROBNÝ SEZNAM PATENTŮ CHEMTRAILS

https://www.geoengineeringwatch.org/links-to-geoengineering-patents/

 

 

📌 21. června 2024, ZMĚNY POČASÍ: HAARP nad Coloradem.

https://t.me/absurdnisvet/74919

 

⚠️🌐/🇷🇺 ONLINE KOMUNITA JE PŘESVĚDČENA, ŽE NÁHLÉ, BEZPRECEDENTNÍ BOUŘE ZASAHUJÍCÍ RUSKO JSOU ZPŮSOBENY SOCIOGLOBALISTICKOU METEOROLOGICKOU ZBRANÍ HAARP

https://t.me/absurdnisvet/74939

https://t.me/absurdnisvet/74940

 

 

📌 21. června 2024: 🇺🇸 Texas: Pobřežní záplavy byly hlášeny v Surfside Beach kvůli tropické bouři Alberto. Ulice jsou zcela zatopené a domy obtéká voda.

https://t.me/absurdnisvet/74920

https://t.me/absurdnisvet/74921

https://t.me/absurdnisvet/74922

https://t.me/absurdnisvet/74923

 

 

📌 21. června 2024: SVĚDECTVÍ PŘED AMERICKÝM SENÁTEM!

Vláda buduje a vlastní povětrnostní zbraně, aby vyhladověla a podmanila si miliony lidí po celém světě, aby mohl být prosazen Nový světový řád!

https://t.me/absurdnisvet/74924

 

 

📌 21. června 2024: RADAROVÁ STANICE DUNKERQUE 🇫🇷

 

Umístění: 51,05594°; 2,33935°

Severní moře, Atlantik a Středozemní moře jsou hlavními hřišti pro manipulaci s počasím v Evropě.

 

Kdo další zná 5minutovou vteřinu? Prášek – voda – vařit – míchat – hotovo.

„Prášek“ pochází shora;

Voda se ohřívá v mikrovlnné troubě a podélné signální vlny se používají k rozmíchání koktejlu počasí (a jeho přepravě tam, kde má být) 🙈

To bohužel zní legračně, ale při nejlepší vůli na světě není. Například výše vidíme: Francouzi s OTH vývařovnou v první linii 👀

https://t.me/absurdnisvet/74926

https://t.me/absurdnisvet/74927

https://t.me/absurdnisvet/74928

 

 

📌 21. června 2024: 📡 VYSÍLAČOVÁ STANICE MIJAS 🇪🇸

 

Umístění: 36,60423°; -4,59555°

 

Španělé to svým zařízením poblíž Malagy opravdu zabíjejí! O tomto anténním lese opravdu není moc co říci. Je třeba jen připomenout, že včera/předevčírem byla polovina jižního pobřeží nemilosrdně zatopena; lépe řečeno „byl utopen“; s obrovským množstvím deště, které spadlo ve velmi krátkém čase. Z Almerie do Murcie do Alicante; a dokonce i Mallorca byla zasažena vodní pumou.

https://t.me/absurdnisvet/74929

https://t.me/absurdnisvet/74930

https://t.me/absurdnisvet/74931

 

 

📌 21. června 2024: UČITELKA ZÁKLADNÍ ŠKOLY V HORNÍM RAKOUSKU PROMÍTALA DĚTEM VE VĚKU OD DEVÍTI DO DESETI LET SEXUÁLNÍ FILM A BLOUZNILA O VÝHODÁCH OCHUCENÝCH KONDOMŮ. Disciplinární řízení bylo neúspěšné. Není divu, protože brzkou sexualizaci chce vláda i OSN = 👹.

 

https://report24.news/ist-das-schon-missbrauch-volksschullehrerin-verstoerte-kinder-mit-sexfilm-und-kondomen/?feed_id=39310

 

 

📌 21. června 2024: 🎙 KOMENTÁŘ OFICIÁLNÍ ZÁSTUPKYNĚ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ M. V. ZAKHAROVÉ KE ZPRÁVĚ O VOJENSKÝCH VÝDAJÍCH ČLENSKÝCH ZEMÍ NATO (20. ČERVNA 2024)

 

(https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/1958415/)

 

💬 Dne 17. června byly zveřejněny nové údaje o alokacích členských zemí Severoatlantické aliance pro vojenské potřeby. Zpráva předpokládá nárůst počtu států, které dosáhly úrovně vojenských výdajů 2 % HDP, na 23 v roce 2024 a celkově na 1 bilion 474 miliard amerických dolarů.

 

Zjednodušeně řečeno, zastánci demokratických hodnot, za které se členové bloku považují, již desátým rokem navyšují finanční prostředky na destabilizaci bezpečnostní situace. Členské země NATO přitom nadále „oblbují“ své vlastní občany, jejichž daně jdou na eskalaci vojenské situace v Evropě i mimo ni. Již mnoho let jsou indoktrinováni mýtem o „hrozbách“, které údajně pocházejí z Ruska a Číny, aby z jejich peněženek vytáhly velké částky. Na základě těchto dezinformací se sestavují vojenské plány NATO a připravují se vojenské formace na případnou konfrontaci s „velkým nepřítelem“.

 

❗️ Mnohým zástupcům světového společenství, včetně naší země, je již dlouho jasné, že z těchto přístupů těží především Spojené státy americké a jejich vojensko-průmyslový komplex. Právě na zaplacení jejích produktů půjde většina prostředků přidělených ostatními členskými zeměmi severoatlantického bloku.

 

Bohužel evropští členové aliance nadále pokorně následují kurs diktovaný Washingtonem a zároveň ženou svou vlastní ekonomiku a sociální sféru do hluboké krize. Na tomto pozadí je symbolické, že datum zveřejnění dokumentu se shodovalo se schůzkou končícího generálního tajemníka bloku J. Stoltenberga s americkým prezidentem J. Bidenem. Cílem je informovat „majitele“ o výsledcích odvedené práce v naději, že budou zohledněny při určování budoucího pracoviště J. Stoltenberga.   https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova

 

 

📌 21. června 2024🐍 KLAUS SCHWAB 👹: MOZKY MLADÝCH SVĚTOVÝCH VŮDCŮ WEF SE, AŽ ZEMŘOU, „REPLIKUJÍ S AI“.

https://x.com/NonNobis10

https://t.me/absurdnisvet/74937

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. června 2024: DIGITÁLNÍ DYSTOPIE: PROGRAM DOHLEDU EU ODHALEN 🇪🇺 ⚠️

 

👀 Dotěrné oči: EU usiluje o digitální kontrolu👁

 

Po nedávných volbách do Evropského parlamentu se odhalení rušivých plánů sledování EU stala znepokojivým problémem!!!

 

Tyto tajné iniciativy, odhalené prostřednictvím důvěrných dokumentů od expertních skupin Evropské komise, vykreslují ponurý obraz záměrných vpádů do digitálního soukromí a narušování základních svobod.

 

Jádrem agendy dohledu EU je řada autoritářských opatření zaměřených na rozšíření kontrolních a sledovacích schopností státu v digitální sféře. Od vzkříšení nevybíravých postupů uchovávání dat až po zákeřné vytváření šifrovacích zadních vrátek a nátlakové požadavky kladené na výrobce hardwaru, aby poskytovali neomezený přístup k uživatelským zařízením, se krajina digitálního dohledu rychle vyvíjí do dystopické reality.

 

SOUKROMÍ V OBLEŽENÍ:

 

Ústředním bodem plánu dohledu EU je všudypřítomné sledování digitálních zařízení, od chytrých telefonů a zařízení internetu věcí, jako jsou ledničky, až po vozidla, s výslovným cílem podrobit jednotlivce nepřetržitému dohledu. Tento neutuchající zásah do soukromého života vyvolává hluboké obavy z narušení práv na soukromí a nekontrolované moci, kterou vládnou vládní subjekty nad osobními údaji občanů.

 

Vzkříšení politik uchovávání údajů, navzdory předchozím právním výzvám a rozhodnutím Soudního dvora EU, signalizuje nebezpečnou regresi směrem k masovému dohledu a postupům sběru údajů. Navrhované rozšíření uchovávání údajů na služby zasílání zpráv a internetové aktivity hrozí přeměnou digitální sféry na sledovací panoptikum, kde je každá on-line interakce pečlivě sledována a sledována.

 

ŠIFROVÁNÍ, KLÍČOVÁ TECHNOLOGIE PRO ZACHOVÁNÍ SOUKROMÍ JE OHROŽENA:

 

Šifrování, základní kámen digitální bezpečnosti a soukromí, se ocitá v obležení agendy dohledu EU. Navrhovaný zákaz bezpečného šifrování metadat a údajů o předplatitelích spolu s mandáty pro služby zasílání zpráv umožňující odposlech představuje vážnou hrozbu pro důvěrnost a integritu on-line komunikace, takže jednotlivci jsou zranitelní neoprávněným sledováním a porušováním soukromí.

 

CÍLENÍ EU NA ŠIFROVACÍ ZAŘÍZENÍ POD ROUŠKOU BOJE PROTI TRESTNÉ ČINNOSTI navíc vyvolává vážné otázky ohledně širších důsledků instalace šifrovacích zadních vrátek. Tento krok nejen ohrožuje bezpečnost všech uživatelů, ale také podkopává samotnou podstatu soukromí a digitální svobody a připravuje půdu pro nekontrolovaný vládní dohled a zasahování do soukromé komunikace.

 

BOJ EU O OCHRANU SOUKROMÍ: POSÍLENÍ UŽIVATELŮ POMOCÍ TECHNOLOGIE OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

 

Navrhovaná spolupráce mezi poskytovateli technologií a donucovacími orgány s cílem usnadnit přístup k údajům a jejich sdílení podtrhuje naléhavou potřebu technologických řešení zaměřených na soukromí. Vzhledem k tomu, že úřady zintenzivňují své úsilí o úmyslné narušení digitálního soukromí, je nezbytně nutné, aby jednotlivci vyhledávali technologie zaměřené na soukromí, které upřednostňují bezpečnost dat, šifrování a soukromí uživatelů.

 

Tváří v tvář stupňujícím se hrozbám pro digitální soukromí a občanské svobody nebylo volání po technologických řešeních zaměřených na soukromí nikdy naléhavější. Přijetím technologií, které prosazují soukromí designem a upřednostňují autonomii uživatelů a ochranu údajů, mohou jednotlivci získat zpět svou digitální suverenitu a chránit svá základní práva ve stále sledovaném a monitorovanějším digitálním prostředí.

 

NAŠE MISE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

 

V Incognito je naším posláním zmocnit jednotlivce, aby převzali kontrolu nad svým soukromím dat. Naše DeGoogled Telefony nabízejí jednoduchost a bezpečnost, obsahují open-source, tracker-free operační systémy.

Navíc zde najdete téměř 30 aplikací respektujících soukromí, které vám umožní užívat si vymožeností moderního života, aniž byste ohrozili své soukromí.

 

Prozkoumejte náš obchod a objevte širokou škálu telefonů Privacy , Tabletů a notebooků Linux zaměřených na soukromí . Rozhodněte se pro soukromí dnes.

 

DODÁVÁME PO CELÉ EVROPĚ: 👹

 

👹Sídlíme ve Spojeném království, ale hádejte co? Díky našim evropským prostorám jsme schopni dodávat zákazníkům do Evropy, aniž by vám vznikla dovozní cla! 👹

 

https://privacytech.store/digital-dystopia-eu-surveillance-agenda-exposed/

 

 

📌 21. června 2024 ⚠️ 🌐 ZIO GLOBALISTKA CHRISTIANA FIGUERES O PORODNOSTI A POKLESU POPULACE:

 

„Ano, méně lidí by vyvíjelo menší tlak na přírodní zdroje“

„Určitě můžeme tato čísla změnit“

„Opravdu bychom měli udělat vše, co je v našich silách, abychom čísla změnili“                            ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

https://t.me/absurdnisvet/74943

 

 

📌 21. června 2024: 🇱🇧/🇮🇱 SHAUL GOLDSTEIN, GENERÁLNÍ ŘEDITEL SPOLEČNOSTI NOGA ENERGY, nezávislého provozovatele izraelské energetické sítě, dnes během konference ve Sderotu na otázku, zda byla izraelská elektrická síť připravena na válku proti Hizballáhu na severu, řekl: „Po ní nebude možné žít v Izraeli 72 hodin bez elektřiny. Jsme v zoufalé situaci a nejsme připraveni na skutečnou válku.“

https://t.me/absurdnisvet/74944

 

 

📌 21. června 2024: Stali jsme se společností zbabělců, kteří se bojí úplně všeho.

 

Lidé se bojí toho, co si ostatní mohou myslet, že nezapadnou, že vstanou a budou upřímní.

 

Lidé se bojí toho, co může přijít, klimatu, virů, neznáma a nejistoty.

 

Lidé se bojí snění, odvahy, pokusů, selhání, zranění a bolesti.

 

Ale nikdy nebylo nic dosaženo bez překonání strachu. Nic nebylo stvořeno, nic nebylo objeveno, nic nebylo nikdy překonáno, aniž by za sebou zanechali strach.

 

Strach je nejvíce paralyzující, invalidizující a neschopný pocit, jaký existuje. To je důvod, proč nás krmí strachem, k snídani, obědu a večeři! Abychom zůstali neaktivní, neužiteční, ovladatelní a v souladu s matrix.

 

Je čas nechat strach za sebou, neslouží nám, nepomáhá nám, nedostane nás tam, kam potřebujeme, nepomůže nám vyvíjet se, nedovolí nám transformovat se a nás neudrží v bezpečí.

 

Strach je to, co vás zažene do vaší vězeňské cely, co vás donutí zamknout dveře a zahodit klíč. Tam společnost směřuje, pokud se lidé neprobudí a nepřekonají strach, protože je to strach, který živí matrix, je to strach, který vás udržuje v zotročení.

 

Naučte se odhalit strach, když se ve vás začne projevovat, a držte ho pod kontrolou, místo aby vás nechal ovládat. A pokud vám vaše intuice říká, abyste něco udělali, nenechte se zastavit strachem.

 

Řekněte strachu, aby šel do pekla a místo toho seberte odvahu, tehdy začnete obracet svůj život, tehdy začnete dosahovat věcí, vytvářet věci, uspět. To je, když se zmocníte odtrhnout se od matrixu a dělat věci po svém, tehdy začnete být svobodní. ❤️❤️❤️

 

 

📌 21. června 2024: 😂 ZELENSKYJ POŽÁDAL O POMOC SLUNCE V SOUVISLOSTI S PROBLÉMY S ELEKTŘINOU NA UKRAJINĚ.

Šéf kyjevského režimu pověřil vládu, aby „okamžitě“ předložila program instalace solárních elektráren v zemi.

Ukrajinský prezident rovněž slíbil, že úřady budou pracovat na vytvoření decentralizovaných energetických kapacit.

https://t.me/to_je_nas_svet/27226

 

 

📌 21. června 2024: 🇷🇺 HLAVNÍ Z TISKOVÉ KONFERENCE SERGEJE LAVROVA PO VÝSLEDCÍCH ZASEDÁNÍ MINISTERSKÉ RADY CSTO (ORGANIZACE SMLOUVY O KOLEKTIVNÍ BEZPEČNOSTI):

 

▪️Na schůzce ministrů zahraničí nebyl projednán postup pro vystoupení Arménie z CSTO, nezazněla žádná prohlášení o vystoupení Jerevanu;

▪️Hrozby pro euroasijskou bezpečnost přicházejí z různých směrů; CSTO souhlasí s potřebou vytvořit bezpečnostní architekturu v Eurasii;

▪️Na Západě jsou stále politici, kteří chápou, že po každém neúspěšném řešení konfliktu Ukrajina ztratila území;

▪️Prohlášení o nutnosti pozvat Rusko na summit o urovnání způsobují nepochopení, proč Moskva nebyla pozvána na jednání do Švýcarska;

▪️NATO bude brzdit procesy formování euroasijské bezpečnostní struktury;

▪️Zasedání Rady bezpečnosti OSN o spolupráci mezi OSN a CSTO se bude konat 19. července v New Yorku;

▪️Lavrov řekl, že přestal sledovat prohlášení Ukrajiny na téma příští „mírové“ konference.

https://t.me/to_je_nas_svet/27227

 

 

📌 21. června 2024: 🇭🇺 MAĎARSKÝ PREMIÉR OZNÁMIL VOJENSKOU MISI NATO NA UKRAJINĚ.

 

Podle Viktora Orbána se Maďarsko této mise nezúčastní, uvedl ve vysílání rádia Kossuth.

„Dosáhli jsme minimálního cíle, dohodl jsem se s generálním tajemníkem NATO, Maďarsko vystoupí z vlaku. NATO bude mít na Ukrajině vojenskou misi, ale Maďarsko se jí nezúčastní.“

Podle Orbána se „strojvedoucího nepodařilo přesvědčit“ a nyní může vlak „zastavit“ pouze Donald Trump po svém znovuzvolení. Premiér dodal, že Západ chce v konfliktu zvítězit, ale je to „beznadějné“, protože cena bude „neúnosná“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27228

 

 

📌📢🔝🔝🔝 21. června 2024 10:30 CNN Prima News: ANO V EUROPARLAMENTU VYSTOUPÍ Z RENEW EUROPE I STRANY ALDE, VZKÁZAL BABIŠ.

 

Připojil důvod:

 

Hnutí ANO vystoupí z liberální frakce Renew Europe v Evropském parlamentu (EP) i z evropské strany ALDE. Na dnešní tiskové konferenci ve Sněmovně to oznámil předseda hnutí Andrej Babiš. V dosavadní frakci by podle něj ANO nemohlo plnit svůj program. O postoji hnutí rozhodlo ve čtvrtek předsednictvo ANO.

 

Hnutí nyní pokračuje v jednání v Evropském parlamentu o možném členství v jiné frakci, rozhodne se v příštích dvou týdnech, uvedl Babiš. Vstup do konzervativní pravicové frakce Evropských konzervativců a reformistů (ECR) podle něj není řešením.

 

„Šli jsme do voleb, abychom bojovali proti ilegální migraci, abychom změnili Green Deal, který ničí evropský průmysl a zemědělství a má negativní dopad na naše občany. Na základě jednání jsme dospěli k názoru, že Renew a ALDE mají zkrátka jiná stanoviska než hnutí ANO,“ podotkl předseda hnutí.

 

Frakce i strana podle něj chtějí integrovat EU do federace, posilovat Brusel, potlačit malé a střední členské státy unie a jejich identitu a kulturu, zrušit právo veta a zavést nadnárodní kandidátky do EP. Zároveň nejsou připraveny udělat dostatečnou revizi Green Dealu.

 

VZNIKNE NOVÁ FRAKCE?

 

„ECR určitě není pro nás řešení. Ve frakcích mají velké slovo zástupci jiných českých politických stran a ECR není určitě naše volba. Uvidíme, možná vznikne nějaká nová frakce,“ dodal šéf ANO. Součástí ECR jsou europoslanci vládní ODS.

 

Frakce Renew měla podle posledních údajů v EP 81 europoslanců, aktuálně jich tedy bude o sedm méně. Lidovecká frakce EPP má 189 mandátů, socialisté a demokraté (S&D) 136 mandátů, ECR 83. Skupina Identita a demokracie (ID) má 58 mandátů, Zelení/Evropská svobodná aliance 51, Levice 39. Nově zvolených poslanců nepatřících k žádné ze skupin bývalého EP ani k nezařazeným je 38, nezařazených 45.

 

https://cnn.iprima.cz/ano-v-europarlamentu-vystoupi-z-renew-europe-i-strany-alde-vzkazal-babis-pripojil-duvod-440499

 

 

📌📢🔝🔝🔝 21. června 2024 10:30: TISKOVÁ KONFERENCE VEDENÍ HNUTÍ ANO 🔴

 

Juchelka bude místopředsedou parlamentu. Boj za změnu Evropy, šílený Green Deal, Migeace…

 

https://www.youtube.com/live/QOjxQjmMgXg?si=bR5wYmm4_qvdRqCR

 

 

 

📌 21. června 2024: ❗️MINISTERSTVO OBRANY PODÁVA 3 TRESTNÉ OZNÁMENIA NA JAROSLAVA NAĎA.

https://t.me/to_je_nas_svet/27230

 

 

📌 21. června 2024: ⚡️ BIDEN TLAČÍ NA RUSKO, ABY POUŽILO JADERNÉ ZBRANĚ!

 

USA povolily Ukrajině zasáhnout svými zbraněmi všechny ruské síly útočící přes hranici, nejen ty v blízkosti Charkova – Politico.

„Tady nejde o geografii. Jde o zdravý rozum.“ – řekl Sullivan.

 

Vladimir Putin se domnívá, že údery AFU na ruské území se „blíží agresi“. Medveděv zase připomíná, že Rusko má právo použít jaderné zbraně v reakci na údery na raketová odpalovací zařízení na svém území.

https://t.me/to_je_nas_svet/27231

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.06.2024“:

➡️☭☆Prezident Tádžikistánu podepsal zákon zakazující nošení oděvu „cizího“ kultuře republiky.

Za nedodržení hrozí pokuta, ale není přesně specifikováno, jaké druhy oblečení jsou považovány za „cizí národní kultuře“ a jsou zakázány.

Na sociálních sítích se zároveň objevily stížnosti, že vládní úředníci zastavují ženy nosit hidžáb na ulicích a požadují, aby si hidžáb sundaly nebo ho nosily jako šátek.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pro Rusko!

Posádky dělostřeleckých zařízení Akatsija skupiny vojsk Střed zničily pevnost ukrajinských ozbrojených sil ve směru Avdějevskij.

Dělostřelci vypálili řadu výstřelů z nepřímých palebných postavení a zničili opevněnou nepřátelskou pevnost, která bránila dalšímu postupu útočných skupin.

Ztráty nepřítele činily až 50 vojáků a 122mm houfnice D-30.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆CELÉ VIDEO: Putinova tisková konference

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Naši „ptáci“ nad Dněprem. Posádky UAV skupiny vojáků Dnepr každý den identifikují cíle a spolehlivě korigují letectví a dělostřelectvo.

Během dalšího letu nad pravým břehem Dněpru objevil operátor UAV nepřátelský minomet a okamžitě předal souřadnice na velitelské stanoviště. Minomet byl zničen dělostřeleckou palbou. Posádka UAV Orlan-10 zaznamenala přesný zásah nepřátelského minometu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních člunů a bezpilotních prostředků letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 70 UAV nad územím Republiky Krym a nad Černým mořem, 43 UAV nad územím Krasnodarského území a jeden UAV nad územím Volgogradské oblasti.

V severozápadní části Černého moře zničilo námořní letectvo ruské Černomořské flotily šest bezpilotních člunů ukrajinského námořnictva.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V BĚLORUSKU ZAČALA NÁHLÁ KONTROLA PŘIPRAVENOSTI VOJENSKÝCH JEDNOTEK, JSOU DO NÍ ZAPOJENY RAKETOVÉ SÍLY, DĚLOSTŘELECTVO, LETECTVO A PROTIVZDUŠNÁ OBRANA, INFORMOVALO MINISTERSTVO OBRANY REPUBLIKY

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *