21.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ⚔️🟥🔊POLITIKŮM A SOUDCŮM VZROSTOU PLATY O TISÍCE, PŘES 100 TISÍC DOSTANE MANŽELKA PREZIDENTA…

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: ♨️ The Economist: PUTIN PLÁNUJE ZNIČIT DOLAR. SUMMIT BRICS VYVOLÁ VELKOU EXPLOZI NIČÍCÍ SANKCE. 👋

 

Rychle rostoucí BRICS zpochybňuje dominanci řádu vedeného Západem. Na summitu tento týden Putin doufá, že vytvoří nový globální finanční systém, který ochrání Rusko a jeho spojence před sankcemi a ukončí nadvládu USA.

 

„Systém, který Rusko nazývá BRICS Bridge, bude vytvořen do jednoho roku a umožní zemím provádět vypořádání pomocí digitálních platforem spravovaných jejich vlastními centrálními bankami bez vnějšího vlivu.

To zajistí levné a rychlé transakce, o které budou mít zájem země s rozvíjejícími se ekonomikami,“ píše se v článku.

Západní představitelé se obávají, že nový systém má skutečný potenciál transformovat globální finanční systém, který je všeobecně považován za zastaralý.

Může být také použit k obcházení sankcí a boji proti dominanci dolaru na světovém trhu.

https://t.me/to_je_nas_svet/30170

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: 💥ZÁPADNÍ PUBLIKACE JAKO THE ECONOMIST STÁLE VÍCE PŘIPOMÍNAJÍ GOEBBELSOVU PROPAGANDU:

 

Čím více Čína přemýšlí o násilí na Blízkém východě, tím více příležitostí vidí.

STEJNĚ JAKO ÍRÁN, ČÍNA POHRDÁ SVĚTOVÝM ŘÁDEM VEDENÝM AMERIČANY A JE PŘIPRAVENA JEJ ZNIČIT. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30172

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: 🇷🇺 KREML KOMENTOVAL ZVĚSTI O ÚČASTI ARMÁDY KLDR VE SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACI.

 

Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov označil zprávy o údajném vyslání vojenského personálu z KLDR k účasti na speciální vojenské operaci za rozporuplné.

 

„Jihokorejci říkají jednu věc, Pentagon tvrdí, že neexistuje žádné potvrzení. Informace jsou tedy rozporuplné, a tak je třeba s nimi zacházet,“ – Peskov.

Dodal, že se jedná o otázku SVO a doporučil novinářům, aby si vyžádali vysvětlení od ruského ministerstva obrany.

https://t.me/to_je_nas_svet/30171

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 21.10.2024: ⚡️ SYSTÉM THAAD UŽ JE ROZMÍSTĚN V IZRAELI – AUSTIN BĚHEM NÁVŠTĚVY KYJEVA

 

Šéf Pentagonu přijel na Ukrajinu, aby se Zelenským projednal další podporu ze strany USA, ale ještě předtím učinil prohlášení o dodávkách do Izraele.

 

„THAAD je na místě,“ řekl Austin, aniž by upřesnil, zda je systém připraven k použití.

Pentagon oznámil dodávku protiraketového systému THAAD do Izraele 13. října. Stejné systémy požadoval Zelenskyj k sestřelování ruských raket a bezpilotních letounů, ale USA to odmítly.

https://t.me/to_je_nas_svet/30174

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥21.10.2024, inNovinky: POLITIKŮM A SOUDCŮM VZROSTOU PLATY O TISÍCE, PŘES 100 TISÍC DOSTANE MANŽELKA PREZIDENTA:

((Jak honem sobě si vládní zrůdy dokáží nadělit z našich peněz honosné platy za nic, co dělají pro lid, kterého naopak okrádají o vše, co můžou❗️❗️❗️))

 

Plat řadového zákonodárce by mohl vzrůst o 7100 korun na 109 500 korun měsíčně, prezident dostane navíc 23 800 korun, měsíčně tedy 365 tisíc korun. Navrhuje to novela ministra práce Mariana Jurečky (KDU-ČSL), kterou na stůl dostanou ke schválení poslanci. Manželka prezidenta dostane měsíčně přes 100 tisíc korun, o ty bude pokrácen příjem hlavy státu.

 

Platy vrcholných politiků se mají od ledna zvýšit zhruba o 6,9 a 6,98 procenta. Původně chtěl Jurečka přilepšit zákonodárcům ještě víc, navrhoval růst platů zhruba o 13,7 procenta. Po kritice kolegů však od záměru ustoupil.

 

Příjmy politiků se liší podle funkce. Předsedové obou parlamentních komor a premiér by příští rok mohli podle výpočtu ČTK z předložené novely pobírat 294 tisíc korun, zhruba o 19 tisíc korun víc. Odměna místopředsedy vlády by mohla vzrůst o 16 400 korun na 252 400 korun.

 

Místopředsedům Sněmovny a Senátu a ministrům by platy měly vzrůst o 13 600 korun na 208 900 korun.

 

Musíme dýchat se společností. Vláda schválila zvýšení platů politiků o 6,9 procenta

 

Předsedové parlamentních výborů, komisí a delegací si polepší o 10 tisíc korun, od ledna by jejich měsíční plat měl činit přes 154 tisíc korun.

 

Měsíční volno, krasobruslení a roboti. Jak žijí zaměstnanci jedné z nejznámějších firem?

 

Velká změna se týká i příjmu manžela či manželky hlavy státu. Pro ni novela zavádí tzv. paušální náhradu, která se bude odečítat z náhrady prezidenta, a to ve výši 100 procent platové základny pro ústavní činitele, tedy 101 364 korun.

 

Hlava státu pak dostane 235 procent této platové základny, tedy přes 238 tisíc korun. Pokud by prezident manželku neměl, pak by získával celou náhradu ve výši 335 procent platové základny sám.

 

Náhrady vzrostou o tisíce i dalším vrcholným politikům. Paušální náhrada premiéra má činit 37 600 korun a ministra 30 500 korun. Poslanecká a senátorská paušální náhrada na stravné a reprezentaci bude 16 300 korun, cestovní náhrada podle vzdálenosti bydliště bude až 60 900 korun měsíčně. Víceúčelová paušální náhrada předsedy parlamentní komory by činila 58 800 korun.

 

Novela reaguje na květnový verdikt Ústavního soudu, který zrušil koeficient pro výpočet platu soudců, který loni schválili poslanci a který platy soudců snížil. Soud uvedl, že to odporuje ústavnímu pořádku.

 

V novele tak Jurečka řeší právě i soudcovské platy, které se budou opět počítat součinem koeficientu 3 a platové základny, ale až od roku 2026. Pro příští rok stanovili poslanci platovou základnu soudců na výši 121 685 korun. Platová základna pro státní zástupce činí 109 516 korun. Její výše má zachovat pravidlo, aby platová základna pro státní zástupce představovala 90 procent platové základny soudců.

 

ZA 10 LET SI POLITICI SVÉ PLATY TAKŘKA ZDVOJNÁSOBÍ

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-politikum-a-soudcum-vzrostou-platy-o-tisice-pres-100-tisic-dostane-manzelka-prezidenta-40493899

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, 🟥🔊ING ONDŘEJ PROKOP, PŘEDSEDA HNUTÍ ANO ZA PRAHU: JSME LOUTKA BRUSELU❓❓❓ PODLE FIALY ASI ANO. NASEKAL UŽ VĚTŠÍ DLUHY NEŽ ZA COVIDU:

 

👉 🔊Fiala se Stanjurou nasekali Česku větší dluhy než za covidu. A nejen to. Zadlužují Čechy tak rekordním tempem, že už překonali dluhy za čtyři předchozí vlády dohromady! Tomuhle říkají ozdravení veřejných financí❓

👉🔊 Dluh nyní dělá celkem 3,334 BILIONU korun. Každý jeden obyvatel České republiky včetně nemluvňat tak v přepočtu dluží 306 460 korun. Splnila pětikoalice vůbec něco, s čím šla do voleb? Bohužel takto obrovské zadlužení se dříve nebo později negativně projeví na životě nás všech.

👉🔊 Mezitím se Fiala pochlubil na sociálních sítích, že v Bruselu prosadili, abychom mohli stavět nové jaderné elektrárny. To snad nemyslí vážně? Jsme přece samostatná a svrchovaná země, která si může stavět, co potřebuje. Jak si tohle má člověk vyložit? Fiala tím jen a pouze přiznává jeho postoj k EU. Podle něj jsme asi pouhou kolonií Bruselu.

👉🔊 Do médií pronikají další zprávy o zhoršující se chudobě seniorů, kteří si často nemohou dovolit i základní potraviny. Fialova vláda si mezitím schválila zvýšení platů politiků o 6,9 procenta. Původně plánovali zvednout platy o celých 13 procent, ale to by podle nich nebylo solidární. Za mě sprostý výsměch občanům.

👉🔊A zatímco politici se radují ze zvýšení platů, lékaři a zdravotní personál hrozí protesty. Vláda pro ně nechce najít peníze. Jednání o platech opět zkrachovala. Tohle už je vážně poslední hřebíček do rakve této vlády.

👉🔊 Digitalizace stavebního řízení ministra Bartoše se spláchne do záchoda. Podle ministra Kupky (ODS) musí celá práce začít od znovu. Stát to bude stovky milionů korun navíc. Ukazuje se, že Bartoš zase lhal a z vládní koalice ho nikdo nekontroloval. Neuvěřitelný kocourkov!

👉🔊 Pirátům pod rukama vybuchla v Praze další korupční kauza. Je to už druhý zásah policie na pražské radnici v gesci Pirátů (Zdeňka Hřiba) za poslední měsíc. Nicméně od zásahu policie uběhl více než týden a pětikoalice nekoná. Vzal jsem situaci do svých rukou a za Kontrolní výbor hl. m. Prahy žádáme o bezodkladné řešení. Více už ve videu.

👉🔊 Primátor Svoboda nakázal v pátek “oddozimetrovat” Dopravní podnik. Je zcela neuvěřitelné, že teprve 2 roky po největší kauze v dějinách Prahy (Dozimetr) začíná vedení města v čele s ODS a Piráty brát situaci vážně. Bohužel až v reakci na tlak opozice.

👉🔊 Přes všechna selhání a průšvihy Pirátů v Praze není schopný primátor (ODS) vyvodit zodpovědnost. Konec konců bojí se, aby se mu nerozpadla tato křehká koalice a nepřišli tak o místa. Zdeněk Hřib, na kterého padá gesční odpovědnost za tyto kauzy, měl už dávno rezignovat.

 

https://youtu.be/PASNEmcU78s?si=Ce7KbkRol8DYDjQC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 21.10.2024: 💥 RUSKO-UKRAJINA: JE NA FRONTĚ ZAPOJENO 2600 SEVEROKOREJSKÝCH VOJÁKŮ?

Francouzi připisují fámy o severokorejských vojácích pokusům Kyjeva rozšířit konflikt.

https://t.me/to_je_nas_svet/30177

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥 21.10.2024, Slovenská republika: LÍDRI SR, SRBSKA A MAĎARSKA BUDÚ V KOMÁRNE ROKOVAŤ O NELEGÁLNEJ MIGRÁCII:

 

Nelegálna migrácia bude hlavnou témou stretnutia predsedu vlády SR Roberta Fica, prezidenta Srbskej republiky Aleksandara Vučiča a predsedu maďarskej vlády Viktora Orbána, ktoré sa uskutoční v utorok v Komárne. TASR o tom informoval Tlačový odbor Úradu vlády SR.

 

🟥 OCHRANA VONKAJŠÍCH HRANÍC A REGIONÁLNA SPOLUPRÁCA V EÚ

 

Lídri budú diskutovať o potrebe posilnenia ochrany vonkajších hraníc Európskej únie a o zlepšovaní regionálnej spolupráce. Spolupráca EÚ s krajinami západného Balkánu, osobitne so Srbskom, sa stáva kľúčovým faktorom na riešenie migračnej situácie v Európe. Hlavnými cieľmi tejto spolupráce sú opatrenia zamerané na ochranu hraníc pozdĺž migračných trás, posilnenie kapacít krajín západného Balkánu v oblasti azylových a návratových konaní, ako aj zosúladenie vízovej politiky s EÚ.

 

🟥 RIEŠENIE NELEGÁLNEJ MIGRÁCIE INOVATÍVNYMI OPATRENIAMI:

 

Jednou z hlavných tém stretnutia budú inovatívne riešenia na zastavenie nelegálnej migrácie. Slovensko dlhodobo zastáva postoj, že tento problém je potrebné riešiť ešte pred hranicami Únie. S týmto názorom sa stotožňujú aj predstavitelia Maďarska a Srbska. Možným riešením sú externé centrá, tzv. hotspoty na spracovanie žiadostí o azyl mimo územia EÚ, čo Taliansko už zavádza v spolupráci s Albánskom. Na schôdzke sa zúčastnia aj ministri vnútra zúčastnených krajín.

Zdroj: TASR/uradvladysr

 

https://ereport.sk/lidri-sr-srbska-a-madarska-budu-v-komarne-rokovat-o-nelegalnej-migracii/

 

 

📌21.10.2024: • ZABRAŇTE HYPONATRÉMII

 

🟡KOLIK SODÍKU MÁME MÍT ZA DEN?  (Tip: JE TO VÍCE, NEŽ SI MYSLÍTE)

  • Příliš dlouho byly sůl a sodík démonizovány.
  • Desetiletí diety s nízkým obsahem sodíku vedly ke špatné pověsti tohoto minerálu.

 

  • Naučili nás vyhýbat se soli kvůli jejímu spojení s vysokým krevním tlakem, srdečním infarktem a mrtvicí, když je konzumována v nadměrném množství.

Výzkum však ukazuje, že když omezíme příjem soli nad určitou úroveň, tělo začne produkovat více inzulínu, aby si zachovalo sůl, kterou máme.

To vede ke zvýšení hladiny glukózy, snížení průtoku krve orgány, ztrátě hořčíku a vápníku v našem potu a mnoha dalším zdravotním komplikacím.

 

  • Kromě zvýraznění chuti a uchování potravin. Sůl může:
  • Snižte chuť na cukr
  • Zlepšete spánek, energii a soustředění
  • Zabraňte chronickým onemocněním
  • Vyrovnat krevní tlak a tělesné tekutiny
  • Zlepšit kardiovaskulární funkce
  • Podporujte svůj nervový systém
  • A mnohem více…

 

  • Podobně jako u doporučení pro příjem vody se konkrétní množství může lišit od osoby k osobě. Pravidlo číslo jedna vždy bude: poslouchejte své tělo.
  • Ve dnech cvičení,

@driamesdinic savs vou potřebuješ někde mezi 5 000 a 7 000 mg sodíku v závislosti na tom, jak tvrdě cvičíš a jak moc se potíš.

 

🟡SYMPTOMY NÍZKÉHO OBSAHU SODÍKU🟪

  • Nízká energie
  • Bolesti hlavy
  • Mozková mlha
  • Svalové křeče
  • Citlivost na světlo

 

💚SOLI jsou základem našeho zdraví, tak prosím DYOR.

https://t.me/absurdnsvet/82165

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️21.10.2024: OTÁZKA:💥PROČ VĚTŠINA LÉKAŘŮ TENTO TOXICKÝ JED ZNOVU OČKUJE❓❓❓

 

ODPOVĚDI ZDE: „Očkovači dostávají navíc bonus 12 000 € měsíčně a lidi očkují i ​​z neznalosti❗️❗️❗️  Je to jen byznys, už to není o medicíně❗️❗️❗️ 😳

👉 https://t.me/absurdnsvet/82167

 

 

📌📌⛔️STOP EU❗️❗️❗️ 21.10.2024: EU NYNÍ ZŘÍDILA „TRUMP TASK FORCE“ PRO PŘÍPADNÉ ZNOVUZVOLENÍ EXPREZIDENTA:

 

Plánuje přísná cla EU vůči USA, pokud obchodní spor znovu vypukne. Trumpovi „rychle a tvrdě vrátí úder“. —– Skvělé!

Poté, co zahájili obchodní válku s Ruskem, Čínou a dalšími zeměmi BRICS, chtějí nyní udělat totéž s USA❗️❗️❗️

S KÝM VLASTNĚ CHCE EU OBCHODOVAT❓❓❓ 👺🙈

 

➡️EU se připravuje na možné zvolení Donalda Trumpa příštím americkým prezidentem s vlastní „úkolovou skupinou“. Oficiálně se má pracovní skupina zabývat scénářem vítězství Harrise i Trumpa – ale skupině, která sídlí v generálním sekretariátu EU von der Leyenové, se interně přezdívá „Trump Task Force“.

Informuje o tom časopis Politico s odvoláním na kruhy EU.

➡️Pokud Trump skutečně nastoupí do úřadu a uvalí cla na některé produkty EU, „pracovní skupina“ už má podle Politico konkrétní akční plán.

Vnitřně se říká: „Udeříme rychle a tvrdě“.

Argumentem je, že se poučili z posledního obchodního sporu s Trumpem a chtějí tentokrát zasáhnout USA obzvlášť tvrdě.

BRUSEL JIŽ MÁ „PŘIPRAVENÝ SEZNAM“, NA KTERÉ PRODUKTY Z USA MÍŘÍ.

➡️Cílem je způsobit maximální bolest americké ekonomice, aby se Trump rychle donutil uzavřít dohodu. Exprezident opakovaně kritizuje nespravedlivé zacházení ze strany EU a nerovnou obchodní bilanci. Zatímco EU vyváží do USA především zboží, jako jsou automobily, americký „export“ do Evropy sestává převážně ze služeb IT společností v Silicon Valley. Ty se však v obchodní bilanci neobjevují, což vede k obchodní nerovnováze.

➡️Podle Trumpa a zástupců byznysu v USA jsou tyto firmy navíc omezovány přísnými předpisy EU.

Zásah proti technologickým společnostem, pro který Evropa nemá protějšek, je v USA považován za diskriminační.

Evropský soudní dvůr nedávno rozhodl, že Apple musí zaplatit 13 miliard eur na daních.

Na tomto pozadí Trump hrozí zavedením cel na evropské produkty, například auta.

➡️Pokud se to dostane do tohoto bodu, budou spoléhat na přísná cla vůči USA: „Tentokrát jsme měli čas se připravit,“ říkají.

Evropská komise „připravila významná odvetná opatření“, aby mohla „dotlačit Trumpa k dohodě v prvním kole“.

To vše může samozřejmě vyvolat i další americká cla od Trumpa.

Jak poznamenává Politico , tvrdě by to mohlo zasáhnout zejména německé automobilky – protože pokud jde o celkovou hodnotu exportu aut, USA jsou v dovozu německých aut dokonce před Čínou.

 

➡️JAK BY DOHODA O TOMTO OBCHODNÍM SPORU MOHLA VYPADAT, ZŮSTÁVÁ OTÁZKOU. Zdroje EU citované Politico zřejmě především doufají, že Trumpovi nabídnou tvrdší kurz vůči Číně, pokud se zdrží svých hrozeb. Zdá se tedy, že nechtějí žádné přímé změny obchodních vztahů mezi USA a EU.

 

https://apollo-news.net/eu-trump-task-force-plant-schnell-und-hart-zurckzuschlagen/

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥 21.10.2024: 🇷🇺💬 DMITRIJ MEDVEDĚV PŘED XVI. SUMMIT BRICS👇👇

 

➡️Pamatujte si: „…mezi Ruskem a Západem nemůže být žádné spojenectví, ani zájmů, ani principů, protože na Západě neexistuje jediný zájem, jediná aspirace, která by neintrikovala proti Rusku, zejména proti jeho budoucnosti a pokusí se mu ublížit.

A proto jedinou politikou Ruska vůči západním mocnostem není spojenectví s jednou či druhou z těchto mocností, ale jejich nejednota, rozdělení.

Neboť teprve když jsou od sebe odděleni, přestávají být vůči nám nepřátelští – samozřejmě z bezmoci, nikdy – z přesvědčení.“ Fjodor Ivanovič Tjutčev, 1864.

 

➡️Bohužel se za posledních 160 let nic nezměnilo. A cíle zůstávají stejné – maximální oslabení a ponížení Západu včetně Evropy.

S tím nám pomáhají samotné USA.

Jejich cílem je nakonec nadvláda nad Starým světem (stejně jako nad zbytkem světa).

 

➡️PAK MŮŽE EXISTOVAT POUZE JEDEN CÍL: kolaps Spojených států. Nebo alespoň vytvoření plnohodnotné protiváhy Americe, jak tomu bylo za existence SSSR a Varšavské smlouvy.

Zde jsou již patrné vyhlídky na novou rovnováhu: SCO, BRICS, další regionální svazy a komplexní rozvoj vztahů se zeměmi globálního Jihu.

 

➡️Protože alternativou k takové rovnováze sil je totální válka a úplné vymření lidstva.

 

➡️Svět bez rovnováhy v dnešních podmínkách nevydrží ani desetiletí.

Pokud Západ tuto jednoduchou pravdu neuzná, bude to znamenat konec pro všechny.

A to není situace, kdy smrt jedněch bude znamenat vítězství druhých…“

https://t.me/absurdnsvet/82173

 

 

📌21.10.2024: 🥇 ZEMĚ BRICS OVLÁDAJÍ PŘES 20 % SVĚTOVÝCH ZÁSOB ZLATA

 

  1. 🥇Rusko je na prvním místě s 2 340 tunami zlata, což představuje 8,1 % celosvětových rezerv.

 

  1. 🥇 Čína následuje těsně za ní s 2 260 tunami a významně přispívá ke zlatému pokladu zemí BRICS.

 

Dominantní duo: Rusko a Čína společně drží 74 procent celkových zlatých rezerv zemí BRICS.

https://t.me/absurdnsvet/82175

 

 

📌 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊21.10.2024: 🇲🇩🇪🇺 VĚTŠINA OKRESŮ V MOLDAVSKU SE V REFERENDU VYSLOVILA PROTI VSTUPU DO EU, I KDYŽ ZASTÁNCI EVROPSKÉ INTEGRACE JSOU MOMENTÁLNĚ V CELKOVÉM VÝSLEDKU MÍRNĚ NAPŘED.

 

➡️Po sečtení 99,46 % hlasů podpořilo začlenění kurzu evropské integrace do ústavy 50,41 % voličů, proti bylo 49,59 % voličů. To znamená, že zbývajících 0,54 % hlasů by mohlo výsledek vyrovnat nebo dokonce poskytnout odpůrcům vstupu do EU minimální náskok.

 

➡️PŘI ROZDĚLENÍ PODLE REGIONŮ JSOU VŠAK ODPŮRCI EVROPSKÉ INTEGRACE JASNĚ NAPŘED: 26 volebních obvodů oproti 9.

Nejvyšší míra opozice je zaznamenána v Gagauzii (94,84 %).

 

➡️🇲🇩 Sandu uvedla, že moldavský lid vyjádřil svou vůli a většina občanů podporuje evropskou cestu.🤡

Vyzvala také voliče proevropských kandidátů, aby ji podpořili ve druhém kole prezidentských voleb. 😂

mapa👉 https://t.me/absurdnsvet/82176

 

 

📌📢🔝🔝🔝21.10.2024: 🇷🇺🇰🇵 UŽ JSOU TADY! VLAJKA SEVERNÍ KOREJE SE OBJEVILA POBLÍŽ CUKURINA V SEKTORU POKROVSK; 👍tato osada byla nedávno dobyta ruskými vojsky.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82178

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️21.10.2024: „BLIKAJÍCÍ SVĚTLA“ NALEZENÁ V KRVI ČLOVĚKA OČKOVANÉHO COVIDEM❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

➡️Lékařka učinila ohromující prohlášení poté, co údajně objevila „blikající světla“ a „samoorganizující se mikročipy“ v krvi lidí, kteří dostali „vakcíny mRNA proti Covid“.

 

➡️Během rozhovoru Dr. Ana Maria Mihalcea MIKROSKOPICKÉ VIDEO UKAZUJÍCÍ BIZARNÍ BLIKAJÍCÍ SVĚTLA V KRVI PACIENTA OČKOVANÉHO PROTI COVIDU.

 

🟥🔊Video znepokojivě ukazuje, jak se světla spojují a vytvářejí novou strukturu, o které Mihalcea říká, že JE TO „MIKROČIP“❗️❗️❗️

 

Mihalcea odhalil, že osoba, jejíž krev byla na videu zkoumána pod výkonným mikroskopem, dostala „vakcínu mRNA Pfizer-BioNTech Covid“ ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

➡️👉 Ke zkoumání krve používá mikroskop se 4000násobným zvětšením.

video: 👉 https://t.me/absurdnsvet/82180

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: HIZBALLÁH SPUSTIL PŘES 25 ÚTOKŮ NA PŘÍSTAV HAIFA A ZASÁHL VOJÁKY, POSTUPUJÍCÍ SMĚREM NA LIBANON

 

https://youtu.be/dx-geGgM7u4?si=THp9hfgiE9Ci0Frx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÝ DŮKAZ SELHÁNÍ IZRAELSKÉ POZEMNÍ OPERACE? IZRAELSKÁ ARMÁDA ÚDAJNĚ UŽÍVÁ ZAKÁZANÝ BÍLÝ FOSFOR

 

https://youtu.be/3-QOTifaIIc?si=xuET4TzBUmau9Q5Q

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NETANJAHU VERSUS MACRON: IZRAEL PODNIKNE LEGÁLNÍ KROKY PROTI FRANCOUZSKÉMU PREZIDENTOVI MACRONOVI KVŮLI ZÁKAZU ÚČASTI IZRAELSKÝCH FIREM NA MEZINÁRODNÍM ZBRAŇOVÉM VELETRHU V PAŘÍŽI PŘÍŠTÍ MĚSÍC

 

https://youtu.be/K6pWbL4Soio?si=mKOdtFu2ce2a0END

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ HLÁSÍ ALARM KVŮLI KIMOVÝM MUŽŮM, BOJUJÍCÍM NA UKRAJINĚ ZA RUSKO; VYZÝVÁ ZÁPAD K REAKCI

 

https://youtu.be/9Ng9ZxZwDzY?si=aEEPm_y6dUipA66h

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: BRIGÁDY AL-QASSAM „MAJÍ NAVRCH“ V MĚSTĚ JABALIA! OBĚTI UVNITŘ IZRAELSKÉ ARMÁDY A UKOŘISTĚNÝ DRON VYSÍLAJÍ VELKÉ ŠOKOVÉ VLNY NAPŘÍČ TEL AVIVEM

 

https://youtu.be/g5hEkV_HoBA?si=XvJ_6OQ-wZqH5Dug

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN PŘELSTIL IZRAEL PO ÚTOKU NA REZIDENCI BENJAMINA NETANJAHUA? VRCHOLNÝ LÍDR HIZBALLÁHU NAIM KÁSIM SE PŘESTĚHOVAL DO TEHERÁNU PŘI TAJNÉ OPERACI

 

https://youtu.be/Xf4g2-vPSCw?si=21iBkLuQdbNDG2k8

 

 

📌21.10.2024, 11: 40, ZPRAVODAJSKÝ DŮSTOJNÍK BEZRUKOV: AMERICKÝ SYSTÉM NEMÁ RÁD PREZIDENTY, JAKO JE TRUMP:

 

Americký prezidentský kandidát Donald Trump se na roli hlavy státu z hlediska budování systému nehodí. Uvedl to v exkluzivním rozhovoru s Vladimirem Solovjovem ve filmu „Kulka pro prezidenta“ plukovníka zahraniční rozvědky ve výslužbě Andreje Bezrukova.

 

Jak poznamenal politolog, systém potřebuje kontrolovatelné prezidenty, které lze vést, jako je Joe Biden. Donald Trump do této kategorie nezapadá, výjimečným prezidentem se stal, když vyhrál v roce 2016. Tím, že se Trump rozhodl znovu vstoupit do prezidentského klání v roce 2024, doslova ohrozil svůj život.

 

„Hlavní věc je, že oni (prezidenti) dělají to, co systém potřebuje. Kennedy, když začal dělat to, co systém nechtěl dělat, byl zabit. Nixon, když si myslel, že nemůže naslouchat systému, byl odstraněn. Stejné je to s Trumpem. A co když se střelec trefí? Nebyl by žádný Trump,“ řekl Bezrukov.

 

Během volební kampaně Donalda Trumpa byly učiněny tři pokusy o atentát na jeho život a zdraví. Při prvním z nich, 13. července, byl raněn do ucha. Po druhém a třetím nebyl politik zraněn.

 

Donald Trump je republikánský prezidentský kandidát Spojených států. Volby se budou konat 5. listopadu. Jeho soupeřkou z Demokratické strany je Kamala Harrisová.

 

Podívejte se na premiéru dokumentu Vladimira Solovjova „Kulka pro prezidenta“ dříve než kdokoli jiný ještě dnes na mediální platformě „Smotrim“ a také v úterý 22. října ve vysílání televizního kanálu „Rusko“.

 

https://www.vesti.ru/article/4185432

 

 

📌 🟥🔊 21.10.2024, 07: 35, WSJ: TRUMP ŘEKL, ŽE VYHROŽOVAL PUTINOVI, ŽE ZASÁHNE CENTRUM MOSKVY KVŮLI UKRAJINĚ:

 

Republikánský prezidentský kandidát Spojených států Donald Trump na setkání s redakční radou The Wall Street Journal uvedl, že údajně vyhrožoval ruskému vůdci Vladimiru Putinovi útokem na Moskvu, pokud Ruská federace „bude pronásledovat Ukrajinu“.

 

Podle autorů materiálu mu Trump na adresu Putina údajně řekl, že pokud bude Ruská federace „pronásledovat Ukrajinu“, pak udeří „přímo do centra Moskvy“. Podle bývalého šéfa Bílého domu řekl prezidentovi Ruské federace, že by to nechtěl udělat, ale „neměl by na výběr“.

 

Trump zároveň neupřesnil, kdy a za jakých okolností by se takový rozhovor mohl uskutečnit.

 

https://www.vesti.ru/article/4185767

 

 

📌 🟥🔊 21.10.2024, 11:57: PESKOV OZNAČIL TRUMPOVA SLOVA O ÚTOCÍCH NA MOSKVU ZA EMOTIVNÍ PROHLÁŠENÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov komentoval slova amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o úderech na Moskvu. Peskov je nazval emocionálním prohlášením.

 

Peskov v komentáři k Trumpovým slovům poznamenal, že v současné době existuje mnoho ostrých a emotivních prohlášení.

 

„Nyní je ve Spojených státech mnoho žhavých a velmi emotivních prohlášení jako součást volební kampaně, zejména v její závěrečné fázi. To je vše, co k tomu můžeme říci,“ řekl Peskov.

 

Mluvčí Kremlu také dodal, že dává přednost tomu, aby obsah rozhovorů na nejvyšší úrovni nezveřejňoval.

 

Kromě toho podle něj řada světových lídrů v současné době nedodržuje informační „hygienu“.

 

„No, je to na jejich svědomí,“ uzavřel mluvčí Kremlu.

 

Dříve Trump řekl, že v rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem mu vyhrožoval, že udeří na Moskvu, pokud Kreml neupustí od svých akcí na Ukrajině. Republikánský kandidát toto prohlášení učinil během rozhovoru s The Wall Street Journal.

 

Trump navíc řekl, že Putin na jeho poznámku reagoval slovy „v žádném případě“. Tuto frázi lze přeložit jako „pro nic“. Trump zároveň neposkytl žádné podrobnosti o těchto rozhovorech, jako je čas nebo datum rozhovoru, stejně jako okolnosti, za kterých se odehrál.

 

Prezidentské volby v USA se budou konat 5. listopadu. Z Demokratické strany byla jako kandidátka nominována současná viceprezidentka Kamala Harrisová, z republikánů – bývalý prezident Donald Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4185843

 

 

📌21.10.2024, 13:39, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY 12 BRIGÁD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Během uplynulého dne ruská armáda odrazila pokus o protiútok 82. vzdušné útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) u Novoivanivky v Kurské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Při neúspěšném protiútoku ztratil nepřítel až 15 ozbrojenců, tank a 2 bojová obrněná vozidla.

 

„Protiútok útočné skupiny 82. výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady Novoivanivka byl odražen,“ uvedlo ruské vojenské oddělení ve shrnutí.

 

Kromě toho ozbrojené síly RF zaútočily na 12 brigád Ozbrojených sil Ukrajiny, soustředěných u osad Nižnij Klin, Novoivanivka, Novyj Put a Pelchovo. Ruská armáda také zasáhla nepřátelské skupiny v Sumské oblasti u Basivky, Veselovky a Žuravky.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve informovalo o úderu na dílnu na výrobu bezpilotních letounů Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4185965

 

 

📌21.10.2024, 12:30, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ZASÁHLY DÍLNY UAV A MÍSTO NASAZENÍ ŽOLDÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské jednotky za poslední den zasáhly energetická a výrobní zařízení Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), stejně jako místa akumulace nepřátelské živé síly a techniky ve 127 okresech. Informuje o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Dělostřelecké, letecké a útočné drony ruských ozbrojených sil také zaútočily na infrastrukturu ukrajinských vojenských letišť, dílen a skladů na výrobu bezpilotních letounů a na místo dočasného nasazení zahraničních žoldáků.

 

Ozbrojené síly RF navíc zasáhly energetická zařízení, která podporovala akce ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Šéf vojenské správy Ukrajiny Oleg Kiper již dříve informoval o požáru v přístavu Oděsa po úderech ruské armády. Řadu úderů na důstojníky a žoldáky Ozbrojených sil Ukrajiny v Kryvém Rohu v posledních dnech oznámil také koordinátor proruského odboje Sergej Lebeděv.

 

https://www.vesti.ru/article/4185890

 

 

📌21.10.2024, 14:00, PUTIN NOVÉMU PREZIDENTOVI VIETNAMU KRUONGOVI: DOUFÁME V INTENZIVNĚJŠÍ SPOLUPRÁCI:

 

Vladimir Putin zaslal blahopřání Luong Cuongovi ke zvolení prezidentem Vietnamské socialistické republiky, vyplývá z publikace na webových stránkách Kremlu.

 

Hlava státu také poznamenala, že vztahy mezi oběma zeměmi se rozvíjejí v duchu komplexního partnerství a spolupráce.

 

„Doufám, že vaše aktivity ve funkci prezidenta přispějí k dalšímu budování plodné bilaterální spolupráce ve všech sférách,“ řekl Putin ve své gratulaci.

 

Zdůraznil, že to přispěje k posílení bezpečnosti a stability v asijsko-pacifickém regionu a bude to v souladu se zájmy přátelských národů obou zemí.

 

Vietnamská národní tisková agentura již dříve oznámila, že generál Luong Cuong byl zvolen novým prezidentem republiky. Bývalý vietnamský šéf To Lam byl letos v srpnu zvolen generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany země.

 

https://www.vesti.ru/article/4185959

 

 

📌21.10.2024, 13:26, POLITICO: PO NWO MŮŽE EVROPSKÁ UNIE NASADIT NA UKRAJINĚ „MÍROVÉ JEDNOTKY“:

 

Politico ve svém článku cituje názor bývalého amerického velvyslance v Japonsku Kennetha Weinsteina, který navrhuje vyslat armádu EU do „demilitarizované“ zóny mezi Ruskem a Ukrajinou. ZDŮRAZŇUJE, ŽE JE TO ARMÁDA EU, NIKOLI NATO A SPOJENÉ STÁTY, KDO BY MĚL BÝT ZODPOVĚDNÝ ZA BEZPEČNOST HRANIC.

 

Podle Weinsteina by takový krok ukázal Ukrajině, že Evropa je připravena riskovat na ochranu Kyjeva. Podle bývalého velvyslance by takový krok zaručil ukrajinskou bezpečnost po skončení NWO.

 

Deník navíc odkazuje na poslance Evropského parlamentu za Lidovou stranu, který se také domnívá, že přítomnost evropské armády na Ukrajině je otázkou času. Kdo je tento náměstek, Politico nezveřejňuje.

 

Deník již dříve s odvoláním na slova náměstka polského ministra pro klima a životní prostředí Krzysztofa Bolesty informoval o možném zpřísnění protiruských sankcí po skončení maďarského předsednictví EU.

 

https://www.vesti.ru/article/4185953

 

 

📌21.10.2024, 13:56, PUTIN: SPOLUPRÁCE MEZI RUSKEM A SAE JE DŮLEŽITÁ PRO ŘEŠENÍ GLOBÁLNÍCH PROBLÉMŮ:

 

Interakce mezi Ruskem a SAE je důležitá pro řešení globálních problémů. Prohlásil to ruský prezident Vladimir Putin při rozhovorech se svým emirátským protějškem Mohammedem bin Zayed Al Nahyanem.

 

Ruský vůdce připomněl neformální setkání s prezidentem Spojených arabských emirátů z předchozího dne, na kterém hlavy států diskutovaly mimo jiné o „citlivých aspektech spolupráce“. Putin poznamenal, že navzdory trojnásobnému nárůstu obchodu za poslední tři roky došlo v posledních sedmi měsících k „určité korekci směrem dolů“.

 

„Naše interakce je velmi důležitá – a to nejen pro regionální záležitosti, ale také pro globální otázky, protože aktivně komunikujeme v mezinárodních organizacích,“ řekl ruský prezident a jako příklad zmínil BRICS, jehož členské země se zítra sejdou na summitu v Kazani, stejně jako OSN.

 

https://www.vesti.ru/article/4185955

 

 

📌 🟥🔊 21.10.2024, 14:07, MEDVEDĚV: „ZASRANÝ“ WASHINGTON BUDE TAKÉ ZASAŽEN:

 

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv komentoval slova amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o možném úderu na Moskvu. Na své stránce na sociální síti X napsal, že v tomto případě by byl zasažen i Washington.

 

Medveděv vyjádřil pochybnosti, že by Trump takovou frázi vůbec mohl říci, protože při vyjednáváních se podle něj chová „jako hedvábí“. Ale i když takovou možnost připustíme, pak rána pro „zasraný“ Washington v tomto případě také na sebe nenechá dlouho čekat, řekl.

 

Na závěr Medveděv žertem shrnul, že vztahy mezi ním a Trumpem lze popsat jako docela vřelé.

 

Dříve Trump řekl, že v rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem pohrozil, že udeří na Moskvu, pokud Kreml neupustí od svých akcí na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4185986

 

 

📌21.10.2024, 14:11: ČÍNSKÁ ARMÁDA OBVINILA SPOJENÉ STÁTY A KANADU Z PORUŠOVÁNÍ MÍRU V TCHAJWANSKÉM PRŮLIVU:

 

Plavba amerického a kanadského námořnictva Tchajwanským průlivem otřásla stabilitou v regionu, řekl Li Xi, mluvčí východní zóny bojového velitelství Čínské lidové osvobozenecké armády (PLA).

 

Li Si učinil odpovídající prohlášení k účtu velitele na sociální síti WeChat.

 

„Východní zóna bojového velitelství Čínské lidové osvobozenecké armády vyslala námořní a letecké síly, aby sledovaly a kontrolovaly průjezd amerických a kanadských lodí,“ napsal Li Xi.

 

Upřesňuje se, že úžinou proplul americký torpédoborec USS Higgins, stejně jako kanadská hlídková loď Vancouver.

 

Si dodal, že čínské ozbrojené síly jednaly legálně a v souladu s pravidly, zatímco akce Spojených států a Kanady vytvářejí chaos, narušují mír a stabilitu v Tchajwanském průlivu.

 

Zástupce východní zóny uvedl, že od incidentu jsou vojenské síly velitelství neustále ve vysoké pohotovosti, rezolutně připraveny bránit suverenitu a bezpečnost Číny a chránit mír a stabilitu v regionu jako celku.

 

Dříve průlivem proplouvaly lodě námořnictva Austrálie, Nového Zélandu a Japonska. Čínské ozbrojené síly vyslaly do oblasti pět lodí na pozorování.

 

https://www.vesti.ru/article/4185985

 

 

📌21.10.2024, 15:39: NĚBENZJA ODMÍTL MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN NA ÚKOR ZÁPADNÍCH ZEMÍ:

 

Rozšíření Rady bezpečnosti OSN zvýšením počtu západních zemí je nemožné, protože jich je již příliš mnoho, řekl stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

„Považujeme za nemožné dále zvyšovat počet zástupců Západu v Radě, kteří jsou tam již nyní nadměrně zastoupeni,“ řekl Něbenzja v rozhovoru pro TASS.

 

Zástupce Ruské federace již dříve uvedl, že za kyjevským režimem stojí geopolitické a ekonomické zájmy západních zemí. Zdůraznil, že Rusko nepřestane provádět speciální vojenskou operaci, dokud se Západ nezbaví existence kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4186013

 

 

📌21.10.2024, 16:05: AUSTIN OZNÁMIL PŘIDĚLENÍ 400 MILIONŮ DOLARŮ VOJENSKÉ POMOCI KYJEVU:

 

Americký ministr obrany Lloyd Austin oznámil přidělení balíčku vojenských dodávek Ukrajině v hodnotě 400 milionů dolarů. Oznámil to během návštěvy Kyjeva.

 

Austin poznamenal, že Spojené státy pod vedením Joea Bidena nadále zvyšují podporu Ukrajině.

 

„Chci oznámit přidělení balíčku prezidentské pomoci ve výši 400 milionů dolarů na munici, zbraně a vojenské vybavení,“ citovala amerického ministra obrany tisková agentura Ukrinform.

 

Dříve vyšlo najevo, že Austin přijel do Kyjeva na neohlášenou návštěvu. Šéf Pentagonu přijel do hlavního města Ukrajiny „na znamení podpory před americkými volbami“.

 

Na začátku září americký ministr obrany řekl, že kyjevské úřady by se neměly spoléhat na západní zbraně jako na záruku vítězství.

 

https://www.vesti.ru/article/4186051

 

 

📌🟥🔊21.10.2024, 18:14, ROGOV: TRUMP CHCE UKÁZAT, ŽE JE TVRDÝ KOVBOJ, KDYŽ MLUVÍ O BOMBARDOVÁNÍ MOSKVY:

 

Prohlášení amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o útocích na Moskvu je PR trik určený pro americké publikum, řekl Vladimir Rogov, předseda Komise Veřejné komory Ruské federace pro suverenitu.

 

Politik poznamenal, že Trump chce ukázat, jakým „tvrdým kovbojem“ je, na rozdíl od současného prezidenta Josepha Bidena, píše RIA Novosti.

 

Připomeňme, že v rozhovoru pro The Wall Street Journal Trump řekl, že vyhrožoval ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi úderem na centrum Moskvy, pokud na Ukrajině vypukne ozbrojený konflikt.

 

Tiskový tajemník ruského vůdce Dmitrij Peskov zase připomněl, že američtí politici vydávají mnoho ostrých prohlášení, zejména v závěrečné fázi volebního klání.

 

https://www.vesti.ru/article/4186132

 

 

📌21.10.2024, 18:21, POLITICO: PŘÍŠTÍ BALÍČEK SANKCÍ EU BUDE NAMÍŘEN PROTI VÝVOZU RUSKÉHO PLYNU:

 

Bude vytvořen nový balíček omezení EU proti ruskému vývozu energie. O cílech nových sankcí informuje Politico s odvoláním na diplomatické zdroje.

 

  1. balíček sankcí bude vypracován evropskými státy v lednu. Nejzřetelněji to ovlivní dodávky zkapalněného zemního plynu. Plány Evropské komise zahrnují další omezení možnosti nákupu ruského paliva, jehož počet nákupů se začal rychle zvyšovat v očekávání dalších sankcí.

 

Podle zdrojů Politico se diskuse o nových omezeních vůči Ruské federaci uskuteční v lednu, protože během tohoto měsíce skončí mandát maďarského předsednictví v Radě Evropské unie.

PODLE ZDROJŮ MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN VYUŽIL PREZIDENTSKÉHO ÚŘADU K TOMU, ABY „SKUTEČNĚ ZASTAVIL JEDNÁNÍ O SANKCÍCH„.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4186078

 

 

📌21.10.2024, 18:31, ALENA ROGOZINA: RUSKO BUDE SCHOPNO ZAJISTIT TECHNOLOGICKOU SUVERENITU V OBLASTI GENETIKY:

 

Volný přístup zahraničních společností k biologickým sbírkám v Rusku by měl být omezen, protože je to otázka národní bezpečnosti. Toto prohlášení dnes učinil šéf Kurčatovova institutu na druhém mezinárodním genomickém fóru v Moskvě.

Plenární zasedání byla věnována technologiím v medicíně a rozvoji bioekonomiky. Více se o všem dočtete v reportáži Aleny Rogoziny.

 

Rusko čelí aktuálním otázkám zajištění biologické bezpečnosti a dosažení technologické suverenity v oblasti genetiky. Například identifikace nevyléčitelných pacientů je způsob, jak vytvořit inovativní, personalizovanou medicínu.

 

Naši specialisté dokážou identifikovat vady v těle dítěte již před narozením dítěte, napravit je a zajistit zdraví a dlouhověkost novorozence.

 

Genetický výzkum je jednou z hlavních priorit Kurčatovova institutu. Úspěch v mnoha oblastech závisí na vývoji vědců.

 

V naší zemi vznikla tři genomická centra světové úrovně. Jeden z nich je tady v Kurčatově, specializuje se na zemědělství a průmyslovou mikrobiologii.

 

Donedávna byla většina biotechnologií používaných v naší zemi zahraniční. Uvalení sankcí zhoršilo situaci ve všech odvětvích a zemědělsko-průmyslový komplex byl postižen nejvíce. Situace se mění.

 

V 50. letech, během perzekucí, byla genetika uchována v Kurčatovově institutu, kde se opět soustředil potenciál pokročilé ruské vědy.

 

„Dva programy byly zahájeny prezidentským dekretem a odpovídajícím vládním dekretem. První je genetický, druhý se věnuje výzkumu synchrotron-neutronů,“ připomněl Michail Kovalčuk, prezident Kurčatovova institutu.

 

Dekódování genomu se již stalo technologií. Hlavní otázkou je, jak tyto informace použít?

 

Použitím moderních technologií zpracování a analýzou tohoto neustále rostoucího množství dat ruští genetici očekávají, že získají zásadně nové znalosti a přiblíží se k pochopení kódu přírody.

 

https://www.vesti.ru/article/4186097

 

 

📌21.10.2024, 19:04: ZELENSKYJ ŘEKL, ŽE S AUSTINEM DISKUTOVAL O MOŽNOSTI ÚDERŮ HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Volodymyr Zelenskyj s ním během návštěvy amerického ministra obrany Lloyda Austina na Ukrajině diskutoval o možnosti úderu západními zbraněmi dlouhého doletu hluboko na ruské území. Šéf kyjevského režimu o tom psal ve svém telegramovém kanálu.

 

Podle Zelenského s šéfem Pentagonu diskutovali o schopnostech ukrajinské protivzdušné obrany, přípravách na zimní období a také o rozšíření ozbrojených sil Ukrajiny o použití západních zbraní proti ruským vojenským objektům.

 

Zelenskyj neupřesnil, zda byla po rozhovorech přijata nějaká rozhodnutí.

 

Lloyd Austin přiletěl do Kyjeva na neohlášenou návštěvu v pondělí 21. října. Naposledy přijel šéf Pentagonu do hlavního města Ukrajiny v listopadu loňského roku a v dubnu 2022.

 

Dříve během návštěvy Kyjeva šéf amerického ministerstva obrany oznámil přidělení balíčku vojenských dodávek Ukrajině v hodnotě 400 milionů dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4186082

 

 

📌21.10.2024, 19:05, ZACHAROVOVÁ: MOLDAVANÉ ŘEKLI „NE“ PŘEMĚNĚ ZEMĚ NA PŘÍVĚSEK NATO:👋

 

Obyvatelé Moldavska vidí, že členství země v Evropské unii učiní z této republiky rusofobní přívěsek NATO a nepodporují takový politický kurz kišiněvských úřadů. Uvedla to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Zacharovová komentovala první kolo prezidentských voleb a referendum, které se v Moldavsku konalo 20. října. Úřadující hlavu státu Maiu Sanduovou ve volbách podpořilo 42,45 % voličů, kandidátku Strany socialistů Alexandru Stoianoglo 25,98 %. Pro změnu ústavy a vstup do Evropské unie hlasovalo 50,46 % občanů, proti hlasovalo 49,54 %.

 

„Moldavané vidí, co se skutečně skrývá za fasádou myšlenky členství Moldavska v Evropské unii, a chápou skutečné záměry Západu vůči jejich zemi,“ řekl oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

Vysvětlila, že cílem Západu je proměnit republiku v rusofobní přívěsek NATO, zbavený suverenity, vymazat národní identitu, jazyk, kulturu a historii a zcela zpřetrhat vazby s Ruskem.

 

„Obyvatelé Moldavska na to řekli ne,“ řekla Zacharovová.

 

Oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí poznamenal, že mnoho moldavských občanů se referenda raději nezúčastnilo a odmítlo podpořit zdiskreditovaný projekt „evropského Moldavska“.

 

Zacharovová zdůraznila, že Moskva vždy respektuje volbu Moldavanů a zasazuje se o zachování a rozvoj vztahů s přátelským moldavským lidem.

 

https://www.vesti.ru/article/4186143

 

 

📌21.10.2024, 19:09, UŠAKOV: PUTIN SE SETKÁ DOSLOVA SE VŠEMI VŮDCI, KTEŘÍ PŘIJELI NA SUMMIT BRICS:

 

Ruský prezident Vladimir Putin uspořádá v rámci summitu v Kazani řadu bilaterálních setkání s hlavami členských zemí BRICS a pozve vedoucí představitele. „Plánuje se mnoho takových setkání,“ řekl Jurij Ušakov, asistent šéfa Ruské federace.

 

„Máme jich naplánováno hodně, myslím, že to pro našeho prezidenta nebude snadné, ale přesto on sám vyjádřil přání setkat se doslova se všemi vůdci států, kteří přijedou do Kazaně,“ řekl Ušakov na briefingu.

 

Podle něj bude série schůzek zahájena 22. října rozhovorem mezi Putinem a šéfkou Nové rozvojové banky BRICS Dilmou Rousseffovou. Dále je plánováno setkání s indickým premiérem Naréndrou Módím.

 

„Pak jsme měli naplánovanou schůzku s brazilským prezidentem Lulou da Silvou, ale je jasné, že prezident nepřijede, takže pak bude setkání s jihoafrickým prezidentem Cyrilem Ramaphosou,“ řekl poradce ruské hlavy státu.

 

Poté budou následovat rozhovory s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. Po skončení neformální večeře asociace je naplánováno setkání s egyptským prezidentem Abd al-Fattáhem as-Sísím.

 

„Druhý den proběhlo také několik pracovních schůzek. Po setkání v úzkém a rozšířeném formátu bude mít náš prezident rozhovor s prezidentem Íránské republiky Masoudem Peseschkianem,“ dodal Ušakov.

 

Dále se uskuteční setkání s tureckým prezidentem Recepem Erdoganem, poté je naplánován rozhovor s etiopským premiérem Abiy Ahmedem.

 

Ušakov zdůraznil možnost pokračování rozhovorů večer 23. října během a po obědě vůdců, kteří se účastní summitu BRICS.

 

Na 24. října je plánována řada setkání s palestinským prezidentem Mahmúdem Abbásem, laoským prezidentem Thonglounem Sisoulitem, mauritánským prezidentem Mohammedem al-Ghazouanim a bolivijským prezidentem Luisem Arcem.

 

„Pak – generální tajemník OSN António Guterres. A jak věříme, vše může skončit setkáním s předsedou vlády Vietnamu Pham Minh Chinhem,“ řekl poradce prezidenta Ruské federace.

 

Kromě toho existuje možnost dalších setkání, zejména s prezidentem Republiky srbské Miloradem Dodikem.

 

XVI. summit BRICS se bude konat od 22. do 24. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4186081

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Gates, Chwab, Fauci…21.10.2024:

🟥🔊DR. HAZAN ROZBALUJE: CENZURA ZDRAVOTNÍCH INFORMACÍ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

 

Dr. Sabine Hazan: „Ivermectin je to, co jsme dali dětem se svrabem. Byla tam kombinace léků, Ivermectin, Doxycyklin, Zinek.

 

Ivermectin se podává dětem se svrabem a doxycyklin se podává teenagerům s akné téměř rok. Najednou je to nebezpečné.

 

Když jsme spustili protokol o hydroxychlorochinu, lidé mi volali do kanceláře a nazývali nás vrahy. A když už jsme nesměli inzerovat na Facebooku a Instagramu, věděl jsem, že farmaceutický průmysl…

 

A pak už jsme nesměli mluvit o vitamínu C, vitamínu D a zinku. Nesměli jste ani lidem říkat: berte vitamín C, berte vitamín D.

 

Existuje tolik studií o vitaminu D a my jsme o tom ani nesměli diskutovat.

 

A ANO, BYLI JSME UMLČENI!

video: 👉 https://t.me/absurdnsvet/82181

 

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️21.10.2024: DRŽTE SA ĎALEJ OD TÝCHTO JEDOVATÝCH ELIXÍROV:

Po 24, hodinách podání očkovací látky: 👉 https://t.me/absurdnsvet/82183

 

 

📌21.10.2024: 🚁💥💥💥 🇺🇸 VRTULNÍK NARAZIL DO VĚŽE MOBILNÍCH TELEFONŮ V HOUSTONU, TEXAS.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82189

👉 https://t.me/absurdnsvet/82190

 

 

📌21.10.2024: 🇮🇱🇱🇧 LETADLO ✈️ PŘISTÁVÁ NA HOŘÍCÍM LETIŠTI 🔥 PO IZRAELSKÉM NÁLETU – BEJRÚT!!!

https://t.me/absurdnsvet/82192

 

🇮🇱🇱🇧 CELÉ BUDOVY BYLY ZNIČENY IZRAELSKÝMI NÁLETY V BEJRÚTU.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82193

👉 https://t.me/absurdnsvet/82194

 

 

📌⛔️STOP👑  21.10.2024: 🇦🇺 🇬🇧 Domorodá Senátorka Lidia Thorpe Křičí Na Krále Charlese Po Projevu V Australském Parlamentu:

 

„Spáchali jste genocidu na našem lidu, vraťte nám naši zemi❗️❗️❗️

Vraťte nám, co jste nám ukradli❗️❗️❗️

Nejsi náš král❗️❗️❗️“

👉 https://t.me/absurdnsvet/82195

 

 

📌21.10.2024: 🟥🔊 🇷🇺 PUTIN BUDE 22. ŘÍJNA JEDNAT SE SI ŤIN-PCHINGEM

 

Rozhovory se uskuteční také s al-Sisím, Módím a Ramaphosou, uvedl Ušakov, prezidentův poradce pro mezinárodní záležitosti.

▪️ Putin bude 23. října v Kazani bilaterálně jednat s prezidenty Íránu a Turecka;

▪️ 24. října Putin uskuteční 7 dvoustranných setkání, mimo jiné s Abbásem a Guterresem;

▪️ Putin po skončení summitu BRICS v Kazani uspořádá tiskovou konferenci;

▪️ Je možné, že se Putin v Kazani setká s hlavou Republiky srbské Dodikem;

▪️ Rusko a Írán se velmi brzy dohodnou na termínu návštěvy íránského prezidenta v Moskvě, během níž bude podepsána aktualizovaná smlouva.

https://t.me/to_je_nas_svet/30188

 

 

📌21.10.2024: 🤬 IZRAELSKÉ OZBROJENÉ SÍLY VYHÁNĚJÍ PALESTINSKÉ OBYVATELE Z JEJICH DOMOVŮ, ŘADÍ JE DO KOLON A ODVÁŽEJÍ JE PRYČ

Operace je prováděna společně se zpravodajskou agenturou Šabak a jednotkami 162. divize ve čtvrti Džabalíja na severu pásma Gazy, informovaly místní televizní stanice.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30189

 

 

📌21.10.2024: 🍨🍦 🍔🌮🍟 🇺🇸 DONALD TRUMP SE V RÁMCI SVÉHO TURNÉ PO USA STAL ZAMĚSTNANCEM MCDONALD’S NA ČÁSTEČNÝ ÚVAZEK.

Po 15 minutách práce v jídelně republikán oznámil, že pracuje o 15 minut déle než Kamala.

Již dříve Kamala Harrisová, která chtěla zdůraznit svou spřízněnost s běžnými občany, prohlásila, že v mládí, stejně jako mnoho mladých Američanů, pracovala na částečný úvazek v McDonaldu. V životopise demokratky však nic takového není.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30190

 

 

📌21.10.2024: ♨️ 🟥🔊 MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ PÉTER SZIJJÁRTÓ PROHLÁSIL, ŽE TRUMPOVO VÍTĚZSTVÍ V NADCHÁZEJÍCÍCH VOLBÁCH BY MOHLO BÝT NEJVĚTŠÍ ŠANCÍ PRO MÍR NA UKRAJINĚ.

 

🔊 „Pokud prezident Trump zvítězí, mohl by to být největší krok k míru na Ukrajině.

V opačném případě neexistuje žádná viditelná osoba, která by mohla celou mezinárodní politickou scénu nasměrovat k mírovějšímu postoji.“

Již dříve si maďarský premiér Viktor Orbán přál, aby se Trump vrátil k moci ve Spojených státech a podpořil mír ve východní Evropě.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30191

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.2024“:

➡️☭☆ Ve dnech 22.–24. října se Vladimir Putin zúčastní XVI. summitu BRICS v Kazani, který se koná v rámci ruského předsednictví pod heslem „Posílení multilateralismu pro spravedlivý globální rozvoj a bezpečnost“

🔹Na setkáních v úzkém i rozšířeném formátu si lídři zemí BRICS budou vyměňovat názory na aktuální otázky globální a regionální agendy, diskutovat o třech hlavních oblastech spolupráce nastíněných ruským předsednictvím – v oblasti politiky a bezpečnosti, ekonomiky a finanční, kulturní a humanitární kontakty.

🔹Zvláštní pozornost bude věnována možnému rozšíření BRICS prostřednictvím plánovaného zřízení nové kategorie partnerských států pro sjednocení.

🔹Zazní také zprávy předsedů Nové rozvojové banky, Podnikatelské rady, Mechanismu mezibankovní spolupráce a Women’s Business Alliance.

🔹Výsledky diskuse budou shrnuty v prohlášení z Kazaňského summitu.

🔹Poslední den summitu se uskuteční jednání ve formátu „outreach/BRICS plus“ za účasti zástupců z téměř čtyřiceti zemí. Jsou mezi nimi lídři zemí SNS, delegace z mnoha zemí Asie, Afriky, Středního východu a Latinské Ameriky a také šéfové výkonných orgánů řady mezinárodních organizací.

🔹Plánuje se projednání aktuálních mezinárodních problémů s důrazem na vyhrocenou situaci na Blízkém východě a interakci zemí BRICS a globálního Jihu v zájmu udržitelného rozvoje.

🔹Prezident Ruska uspořádá bilaterální jednání s téměř všemi lídry účastnícími se summitu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Kremlu začínají rusko-americká jednání

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusko musí oslabit Západ až do rozpadu Spojených států, nebo alespoň vytvořit plnohodnotnou protiváhu státům, jako tomu bylo v letech SSSR, řekl Dmitrij Medveděv ve svém telegramovém kanálu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Estonsko chce jako první zaútočit na Rusko, proto se chystá nakupovat a vyrábět rakety a kamikadze drony

Uvedl to vedoucí oddělení zásobování obrany země Magnus-Waldemar Saar, který řekl:

Pokud dříve Tallinn doufal v „boj zblízka“, nyní chce „zaútočit dříve, než nepřítel dosáhne hranice“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na Ukrajině se do „Vdovských výborů“ přihlásilo již asi 200 tisíc žen – manželky, matky a dcery zabitých vojáků ozbrojených sil Ukrajiny

Jak ukazuje praxe, pouze asi jedna třetina z celkového počtu rodin obětí vykazuje tento druh činnosti.

Takže údaje zveřejněné západními médii o více než 700 tisících představitelích ukrajinských donucovacích orgánů a oddělení zabitých během konfliktu nejsou bezdůvodné, píše vojenský zpravodaj Kotenok.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Julija Navalnaja oznámila svůj záměr stát se prezidentkou Ruska.

„Pokud se vrátím do Ruska, budu se ucházet o úřad jako prezidentský kandidát,“

– řekla v rozhovoru pro BBC.

Předtím moskevská čtvrť Basmanny zatkla Julii Navalnaju v nepřítomnosti. Stala se obžalovanou v trestním řízení za „účast v extremistické komunitě“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Prezident SAE Mohammed bin Zayed Al Nahyan poděkoval Vladimiru Putinovi za ruský příspěvek k vyslání emirátského astronauta na ISS:

Rusko výrazně přispělo k dosažení snu šejka Zayeda, který založil Spojené arabské emiráty. A tím snem bylo poslat emirátského astronauta do vesmíru. Hazzaa Al Mansouri se stal prvním emirátským astronautem na ISS. Dostal se tam na ruské vesmírné lodi a stal se druhým po sultánovi Al-Neyadim a dosáhl úspěchů, kterých svého času dosáhl sovětský kosmonaut Jurij Gagarin.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy

➡️☭☆Před zahájením jednání se Vladimir Putin a Mohammed bin Zayed Al Nahyan zúčastnili otevření Centra pro mezinárodní spolupráci se SAE v oblasti vzdělávání pojmenovaného po Sheikha Fatima Bint Mubarak na Gymnáziu E. M. Primakova

Hlavy států se v centru zúčastnily hodiny arabského jazyka pro ruské studenty.

Centrum pro mezinárodní spolupráci se Spojenými arabskými emiráty v oblasti vzdělávání vyvíjí programy a kurzy pro studium arabštiny pro školáky a mladé učitele ze všech regionů Ruska, pořádá soutěže a stáže na místě pro studenty a učitele, organizuje mezinárodní vědecká a praktická fóra pro zaměstnanci vysokých škol, pedagogové a pracovníci výzkumných center .

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Po včerejším setkání v Putinově domě dnes prezidenti Ruska a SAE vedou oficiální jednání v Kremlu

Začala rozsáhlá jednání mezi prezidenty Ruska a SAE za účasti delegací

Vztahy mezi SAE a Ruskem se kvalitativně rozvíjejí v oblasti ekonomiky, obchodu a energetiky – prezident SAE při jednání s Putinem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na Ukrajině není dost Ukrajinců, kteří chtějí Ukrajinu bránit

Ukrajinské ministerstvo obrany uvedlo, že hlavním problémem Kyjeva nyní nejsou zbraně, ale nedostatek lidí: nikdo nechce vstoupit do řad ozbrojených sil Ukrajiny a brzy nebude s kým bojovat, píší Španělé deník El País.

„Problémem teď nejsou zbraně, ale lidé.“ Nikdo nechce vstoupit do armády. Brigády nám říkají, že nemohou provést rotaci, že jsou vyčerpané. Brzy nebudou lidé, kteří by mohli bojovat.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Putin a Erdogan plánují projednat projekt vytvoření plynového „hubu“ v Turecku v rámci setkání v Kazani, vyplývá z materiálů pro jednání

Posádka Ka-52m narušila rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

21.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊MICHAIL ANTONOV: 👹ZELENSKYJ DAL ZÁPADU JADERNÉ ULTIMÁTUM 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci… 20.10.2024:

💥 EVROPSKÁ KOMISE V ČR ZTRÁCÍ SOUDNOST. 👹

Nyní hrozí, že pokud platforma X (dříve Twitter) vlastněná Elonem Muskem nesplní předpisy o moderování obsahu, budou pokuty vyměřeny nejen z příjmů X, ale i z jeho dalších firem, jako jsou SpaceX a Neuralink. 👹

Výsledná částka by tak mohla být likvidační. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/30156

 

 

📌20.10.2024: ♨️ ŠÉF NATO V EVROPĚ PROHLÁSIL, ŽE RUSKÁ ARMÁDA BUDE PO VÁLCE NA UKRAJINĚ SILNĚJŠÍ. 💯%

Bez ohledu na výsledek války bude ruská armáda silnější. Ruští vojáci se učí, zdokonalují a uplatňují své bojové zkušenosti – vedl Christopher Cavoli.

Vyzval NATO, aby se připravilo na budoucí hrozbu, protože Rusko zůstane protivní 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/30157

 

 

📌20.10.2024: 📢🔝🔝🔝👹🟥🔊 KANADA SE BEZ VÝJIMEK STÁLE VÍCE PŘIBLIŽUJE K EUTANAZII NA VYŽÁDÁNÍ:

 

➡️Kanada sice zavedla zákony o eutanazii později než například Holandsko nebo Belgie, nicméně v mnohém je již dohnala či dokonce předehnala. Zákony se již natolik liberalizují, že se brzy bude mít možnost nechat zabít s „lékařskou“ asistencí prakticky kdokoli.

 

➡️A co víc, systém nečeká, až si daný jedinec sám o eutanazii požádá, mnohé lidi se k ní snaží „lékaři“ dotlačit a asistovanou smrt často nabízí bez toho, aby si o ni daný jedinec požádal.

 

➡️Přitom i tady se zákon před lety zaváděl s tím, že bude sloužit jen pro vážně nemocné, kteří již nemají šanci na uzdravení. To však dávno neplatí.

 

➡️KANADA, KTERÁ MÁ VÍCE NEŽ POLOVINU VLÁDY SLOŽENOU Z LOUTEK👺 WEF, bude v tomto směru zcela jistě již brzy příkladem pro další země, 👺včetně evropských.

 

➡️Jak Kanada rozšiřuje svůj režim eutanazie, zranitelným jedincům, jako jsou bezdomovci, obézní a truchlící, jsou stále častěji nabízeny asistované sebevraždy, což je v rozporu s tvrzeními, že „záruky“ zajišťují, že protokol zůstane omezený.

 

➡️Kanadští sebevražední aktivisté a zastánci eutanazie slíbili veřejnosti, že cesta k „lékařské pomoci při umírání“ bude úzká cesta s vysokými zábradlími.

Lhali.

Je to čtyřproudá dálnice a nikdo na ní nehlídá.

 

➡️Neuplyne týden, aby nedošlo k nějakému chmurnému novému vývoji a kanadská vláda odmítá naslouchat těm, kdo bijí na poplach.

 

➡️16. října se Associated Press zabývala otázkami, o kterých diskutují poskytovatelé eutanazie na svých soukromých fórech.

 

🟥JEDEN PŘÍBĚH PŘEDSTAVOVAL BEZDOMOVCE ZABITÉHO SMRTÍCÍ INJEKCÍ:

Jeden lékař napsal, že ačkoli jeho pacient měl vážné onemocnění plic, jeho utrpení pramenilo převážně z toho, že je bezdomovec, zadlužený a nemůže tolerovat myšlenku dlouhodobé péče jakéhokoli druhu.

 

Respondent se dotazoval, zda je strach z pobytu v pečovatelském domě skutečně neúnosný. Další uvedl, že vyhlídka, že se bude dívat se na zeď nebo strop čekající na nakrmení a na výměnu plen, byla dostatečně bolestivá.

 

💉🎚️Muž byl nakonec usmrcen❗️❗️❗️

 

➡️Jeden poskytovatel uvedl, že jakýkoli návrh, že by měli pacientům poskytnout lepší možnosti ubytování, než nabídnou eutanazii, se zdá být jednoduše nerealistický, a tudíž krutý, uprostřed národní bytové krize.

 

🟥DALŠÍ PŘEDSTAVOVAL LÉKAŘE, KTERÝ DEBATOVAL O TOM, ZDA OBEZITA ZPŮSOBILA NĚKOHO ZPŮSOBILÉHO K ASISTOVANÉ SEBEVRAŽDĚ:

 

Jedna žena s těžkou obezitou se popsala jako „zbytečné tělo, které zabírá místo“ – ztratila zájem o aktivity, stala se společensky uzavřenou a řekla, že nemá „žádný účel“, podle lékaře, který její případ posuzoval.

 

Jiný lékař usoudil, že eutanazie je oprávněná, protože obezita je zdravotní stav, který je skutečně vážný a nenapravitelný.

 

🟥A MOŽNÁ NEJMRAZIVĚJŠÍM PŘÍBĚHEM ZE VŠECH JE PŘÍPAD ŽENY, KTERÁ BYLA DŮSLEDNĚ TLAČENA K PŘIJETÍ SMRTI:

 

Když se zdravotník ptal, zda někdo usmrcoval pacienty pro slepotu, jeden poskytovatel nahlásil čtyři takové případy. V jednom řekli, že starší muž, který viděl „jen stíny,“ byl pečovatelem své ženy, když žádal o eutanazii; chtěl, aby zemřela s ním.

 

Pár měl několik schůzek s hodnotitelem, než manželka konečně souhlasila se zabitím, uvedl poskytovatel. Zemřela nečekaně jen několik dní před plánovanou eutanazií.

 

➡️PŘEČTĚTE SI TO POZORNĚ: pár měl několik schůzek s osobou, která posuzovala jejich způsobilost k eutanazii, než manželka „konečně souhlasila“ – tedy zhroutila se a souhlasila – s eutanazií.

 

🟥Jiní poskytovatelé uvedli příklady eutanazie lidí proto, že jsou smutní. Každému, kdo se dívá na to, co se děje v Kanadě, by mělo být jasné: TENTO VLAK NEMÁ ŽÁDNÉ BRZDY.

 

🟥Jen se to pořád zhoršuje. Linda Maddaford, nově zvolená prezidentka Regina Catholic Women’s League, se tento měsíc podělila o zkušenosti své rodiny na sjezdu Katolické zdravotnické asociace v Saskatchewanu.

 

Poté, co jejich matka zemřela, rodina Maddafordových přestěhovala svého otce do pečovatelského zařízení v Saskatoonu. „Hned den poté jsme dostali plošný e-mail, který nás zval na prezentaci v jídelně,“ řekla.

 

➡️Téma?

Přístup k eutanazii.

➤ Maddaford dodala, že existuje tlak shora dolů. Pokud ne – pokud tomu nápadu nejste otevření; měli byste být.

➤ Bojím se o lidi, kteří pociťují tlak: „Doktor mi to poradil.“

Nebo: „Přišel někdo a pořád se ptal.“

 

🟥Další příběh, o kterém tento měsíc informoval Telegraph, vyprávěl o zkušenosti kanadské ženy, která podstoupila život zachraňující operaci rakoviny, které lékaři nabídli asistovanou sebevraždu, když se chystala nastoupit na operační sál kvůli mastektomii.

 

🟥AKTIVISTÉ ZA EUTANAZII PAUZU NEUSTÁLE TLAČÍ NA DALŠÍ MOŽNOSTI EUTANAZIE.

 

➤16. října zveřejnil Financial Post úvodník Andrewa Romana s názvem: „Měli byste mít možnost rezervovat si službu MAID (pozn.: kanadský systém lékařsky asistované sebevraždy):

➤Quebec umožní lidem předobjednat si lékařskou pomoc při umírání.

➤Ottawa by se to neměla snažit zastavit.

➤Lidé by na to měli mít právo.“

 

➡️Každý, kdo se stále dohaduje o „právech“, když kanadští lékaři usmrcují pacienty kvůli zármutku, obezitě, bezdomovectví, invaliditě a řadě dalších onemocnění, by neměl být brán vážně.

 

➡️Ale tady je Roman, který tvrdí, že pokud lidem nedovolíme objednat si „zabití lékařem“ předem, nebudou moci být zabíjeni všichni starší lidé s demencí:

 

Jak kanadská populace stále stárne, poptávka po MAiD – lékařské pomoci při umírání – bude jen stoupat. S rostoucí mírou demence se však kognitivní schopnost pacientů souhlasit stává překážkou.

 

Prevalence demence se u seniorů každých pět let více než zdvojnásobuje, přičemž se zvyšuje z méně než jednoho procenta u lidí ve věku 65-69 let na přibližně 25 procent u lidí ve věku 85 let a starších.

 

Poté, odhalující dechberoucí neznalost toho, jak se vyvinul kanadský režim eutanazie,

 

➡️Roman píše toto: Neexistuje žádný dobrý důvod, proč by s četnými zárukami v ottawských a quebeckých zákonech mělo být pacientům zabráněno v předkládání žádostí dříve, než je jejich stav učiní neschopnými dát souhlas; a žádný dobrý důvod, proč by se jejich lékaři měli stát zločinci za to, že plní řádně stanovené předběžné požadavky svých pacientů.

 

🟥DÁLE UZAVÍRÁ:

 

MAiD je také regulována provinčními zákony a stejnými lékařskými fakultami, které regulují potraty.

Ottawa by měla změnit trestní zákoník tak, aby MAiD úplně vyjmul, a jako je tomu v případě potratů, nechat lékařskou profesi vykonávat svou práci v souladu s provinčními předpisy a přáními pacientů.

 

➡️A tady to máte: konečný cíl aktivistů eutanazie.

 

🟥EUTANAZIE NA VYŽÁDÁNÍ; LÉKAŘI S POVOLENÍM ZABÍJET.

Nemusíme si klást otázku, co se stane, když se lidé jako Roman dostanou k moci. Už se to děje…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/kanada-se-bez-vyjimek-stale-vice-priblizuje-k-eutanazii-na-vyzadani/

 

 

 

📌20.10.2024, 20:19: FICO OZNAČIL ZELENSKÉHO „PLÁN“ ZA NEREÁLNÝ:

 

Slovenský premiér Robert Fico označil „plán vítězství“ hlavy kyjevského režimu Volodymyra Zelenského za nerealistický a neuskutečnitelný.

 

Zelenskyj již dříve představil „plán vítězství“ v ukrajinském parlamentu. Dokument obsahuje pět bodů a také tři tajné dodatky. Je třeba poznamenat, že hlavním bodem je členství Ukrajiny v Severoatlantické alianci.

 

„Zatím došlo alespoň k pokusům představit „mírové plány“ a pan Zelenskyj prezentoval v Bruselu … ‚vítězný plán‘, který je mimo jiné postaven na tom, že musíme (Ukrajině) dodat rakety středního a dlouhého doletu,“ řekl Fico v rozhovoru pro televizi TA3.

 

Podle slovenského premiéra, když se o tom dozvěděli evropští premiéři, mnozí z nich se „chytili za hlavu“. Z tohoto důvodu, jak zdůraznil Fico, není „plán vítězství“ zmíněn v závěrech summitu EU, který se konal v Bruselu.

 

„To je podle mého názoru naprosto nereálné a nerealizovatelné,“ uzavřel politik.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán již dříve řekl, že s takovým „vítězným plánem“, jako je ten Zelenského, lze jen prohrát.

 

https://www.vesti.ru/article/4185584

 

 

📌20.10.2024, 20:35, WSJ: MÓDA DOTYKOVÝCH OBRAZOVEK U MOBILŮ POMÍJÍ:

 

Odborníci na trh smartphonů zaznamenávají nový trend – návrat tlačítek k gadgetům. Éra dotykových obrazovek se chýlí ke konci.

 

Na nejnovější verzi iPhonu Apple přidal nové tlačítko pro ovládání fotoaparátu. K tomuto nástroji se při vývoji nových modelů smartphonů začínají vracet i další výrobci.

 

Po mnoho let to byla Jobsova společnost, která odvykla svým uživatelům od tlačítek a přenesla všechny ovládací funkce na dotykovou obrazovku. Tuto módu následovali konkurenti Applu, kteří opustili fyzické kontroly.

 

V poslední době se však stále více projevuje opačný trend – tlačítka se vracejí do různých zařízení: od telefonů a chytrých hodinek až po kuchyňské sporáky a další domácí spotřebiče.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4185604

 

 

📌 🔝🔝🔝 POZOR👹🟥🔊20.10.2024, 20:51, MICHAIL ANTONOV: ZELENSKYJ DAL ZÁPADU JADERNÉ ULTIMÁTUM:

 

➡️Ve středu 16. října odletěl Zelenskyj, kterému vypršela platnost, do Bruselu a na summitu EU předložil Západu jaderné ultimátum:

➤buď bude Ukrajina urychleně přijata do NATO,

➤nebo se Ukrajina stane jadernou velmocí.

 

➡️RUSKÝ PREZIDENT VLADIMIR PUTIN SE K TOMUTO PŘÍBĚHU VYJÁDŘIL:

 

Právě včera opožděný prezident Zelenskyj ve svém projevu na summitu EU v Bruselu řekl, že jedinou alternativou pro Ukrajinu ke vstupu do NATO by bylo, kdyby získala jaderné zbraně.

➤A v koordinovaném rozhovoru s anonymním ukrajinským technikem Bild řekl, že Ukrajině stačilo jen několik týdnů na to, aby vyrobila vlastní jaderné zbraně a pak udeřila na ruské jednotky.

➤Co to všechno znamená?

➤To je další provokace.

➤V moderním světě není těžké vyrobit jaderné zbraně. Nevím, jestli je toho Ukrajina schopna nyní. Pro dnešní Ukrajinu to není tak snadné. Ale obecně zde nejsou žádné velké potíže, každý chápe, jak to dělají.

➤To je nebezpečná provokace, protože každý krok v tomto směru se samozřejmě setká s odpovídající reakcí – to je druhá věc.

➤A třetí a nejdůležitější věc. Spočívá v tom, že politické vedení dnešní Ukrajiny ještě předtím, než krize vstoupila do horké fáze, již prohlásilo, že

➤Ukrajina by měla mít jaderné zbraně.

➤Mohu rovnou říci: Rusko to za žádných okolností nedovolí.

 

🔊 Neukáže se, že tyto jaderné zbraně mohou být umístěny na Ukrajině, řekněme, Brity? A pak řeknou: udělali to sami, chtěli to udělat sami,“ zeptal se novinář.

 

➤ Víte, zde nemůže být žádný konjunktiv. Nehádejme na kávové sedlině, že to hodí Britové nebo kdokoli jiný. Je těžké se skrývat. A jsme schopni vysledovat jakýkoli pohyb v tomto směru,“ odpověděl Putin.

 

Pokud jde o nyní populární vycpávku na Západě: přijmout Ukrajinu do NATO výměnou za ztracená území, není o čem diskutovat.

 

➤ „Jsou to naše území.

➤Jedná se o Luhanskou lidovou republiku,

➤Doněckou lidovou republiku,

➤Záporožskou oblast a

➤Chersonskou oblast. Vteřina.

➤Není pochyb o tom, že musíme také vyřešit otázku zajištění dlouhodobých bezpečnostních zájmů Ruska.

➤Pokud mluvíme o nějakých mírových procesech, pak by to neměly být procesy spojené s příměřím na týden, dva nebo rok, aby se země NATO znovu vybavily a zásobily novou municí. Potřebujeme podmínky pro dlouhodobý, udržitelný a trvalý mír, které zajistí stejnou bezpečnost pro všechny účastníky tohoto obtížného procesu. A to je přesně to, o co bychom měli usilovat.

➤A to, že někdo kdysi mluvil o potřebě způsobit Rusku strategickou porážku, zajistit vítězství nad Ruskem na bojišti, už se sám přesvědčil, že je to nemožné, je to nereálné, a změnil svůj úhel pohledu.

No, udělali správnou věc, chválím vás za to,“ řekl ruský vůdce.

 

Ti, které Putin chválil za to, že si uvědomili neporazitelnost Ruska na bojišti, se na konci týdne sešli v Německu.

 

➤Ve čtvrtek 17. října byl Zelenskij odvlečen do Bruselu, aby představil to, co Kyjev nazval „plánem vítězství“. Všech pět bodů je dobře známých, ale jak se ukázalo, v kanceláři v Bankově ulici je ještě jeden, napsaný neviditelným inkoustem. Zřejmě pro případ, že by se Západu plán nelíbil.

 

➤ „V rozhovoru s Trumpem jsem mu řekl: ‚Jaké je východisko? Buď budeme mít jaderné zbraně, a pak je to pro nás obrana, nebo musíme mít nějaký druh aliance.

Kromě NATO dnes neznáme existující aliance,“ řekl Zelenskyj.

 

PROSTÝM TEXTEM: POKUD TO NEVEZMETE DO NATO, VYROBÍME ATOMOVOU BOMBU.

 

Zelenskyj o tom poprvé hovořil v únoru 2022 na Mnichovské bezpečnostní konferenci. Ale pak se jeho slovům na Západě nevěnovala pozornost.

Nyní zněly jasněji, a přestože ho Zelenského mecenáši přímo neobvinili z jaderného vydírání, napětí vzrostlo.

 

➤ „Speciální služby pracují na tom, aby zjistily, zda Ukrajina skutečně má strategii pro výrobu jaderných zbraní,“ řekl maďarský premiér Viktor Orbán.

 

Podle zpráv tureckých médií nebyly Spojené státy na takový obrat připraveny, což přímo vede Spojené státy k tomu, aby šláply na stejné hrábě.

Washington se vždy musí vypořádat se svými vlastními kreaturami, které se vymkly kontrole: ➤Usáma bin Ládin, ➤ISIS. ➤ Zelenského režim se může stát stejným.

 

DENÍK HANDELSBLATT VYZPOVÍDAL ODBORNÍKY Z PŘEDNÍCH NĚMECKÝCH TRANSATLANTICKÝCH INSTITUCÍ.

 

➤ „Jakmile se Západ dozví, že Ukrajina porušuje Smlouvu o nešíření jaderných zbraní, je pravděpodobné, že zastaví veškerou podporu a zařadí Ukrajinu na sankční seznam,“ navrhl Ulrich Kühn, zástupce Institutu pro mírový výzkum a bezpečnostní politiku.

 

➤ „Je velmi nepravděpodobné, že Kyjev znovu získá jaderné zbraně.

Ukrajina k tomu možná stále má technické znalosti, ale politicky a strategicky by to byla velmi nemoudrá cesta.

➤Rozhodnutí odcizí západní partnery,“ souhlasí Jan Lesser, bezpečnostní expert a místopředseda amerického Herman Marshall Fund.

 

Zelenskyj vycítil, že bude brzy poražen, a rychle se pokusil ustoupit. Začal obviňovat novináře, kteří se rozhodli objasnit, proč si na rozhovor s Trumpem vzpomíná.

 

➤ „Někdy si vytváříme problémy sami. Teď to začínáte dělat vy. Nikdy jsme neřekli, že se připravujeme na vytvoření jaderných zbraní nebo něčeho podobného,“ začal se Zelenskyj ospravedlňovat.

 

Možná ne tvořit, ale přijímat od některého ze spojenců.

 

Podle úniků Kyjev o této záležitosti jednal s Borisem Johnsonem, když byl britským premiérem. Nyní se zdá, že se takové kontakty zastavily, ale je nepravděpodobné, že by to ukončilo tento druh plánů Kyjeva.

➤Zoufalství roste.

➤Nejsou pozváni do NATO.

➤A představitelé aliance formulují oficiální stanovisko tak, aby se za svá slova nemuseli zodpovídat.

 

➤ „Ukrajina se v budoucnu stane členem NATO, tak jsme se rozhodli ve Washingtonu. Otázkou je načasování,“ prohlásil generální tajemník NATO Mark Rutte.

 

Pozvání do NATO je prvním bodem ukrajinského plánu.

➤Ale ani na tuto formalitu se aliance neodvažuje.

➤Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan připomněl nedostatek konsensu mezi spojenci na summitu ve Washingtonu a Spojené státy jsou mezi těmi, kteří jsou proti. ➤Stejně jako Německo.

➤Spolkový kancléř Olaf Scholz v této věci šlape na brzdu.

 

➤ „OFICIÁLNÍ POZVÁNKA KE VSTUPU MŮŽE BÝT ZASLÁNA POUZE SE SOUHLASEM VŠECH ČLENŮ ALIANCE A SE SPLNĚNÍM VŠECH PODMÍNEK PRO ČLENSTVÍ. Patří mezi ně reformy v oblasti demokracie a ekonomiky, ale i bezpečnosti,“ píše v této souvislosti Bild.

 

Připravenost kyjevského režimu prodat obyvatelstvo Ukrajiny do otroctví a převést všechny zdroje země pod kontrolu západních korporací, neměla viditelný dopad na celkový negativní postoj k Zelenského plánu, ať už politici říkají cokoli.

 

Nový francouzský ministr zahraničí Barrault byl v sobotu 19. října v Kyjevě, chválil ho ze všech sil a slíbil, že v této záležitosti bude spolupracovat se spojenci.

Je však zřejmé, že se mu nepodaří překonat skepsi, kterou neskrývají ani zastánci eskalace války s Ruskem, ani jeho odpůrci.

 

➤ „Víte, dívám se na tento plán a vidím rozhodnutí, která jsme my, západní společnosti, nebyli schopni v posledních měsících, a dokonce letech realizovat,“ připustil litevský prezident Gitanas Nauseda.

 

➤ „Zelenskyj řekl, že nyní má „plán vítězství“. Ale co měl doposud? Mysleli jsme si, že pokračují v „plánu vítězství“ dodnes, ale ukázalo se, že se nic takového nestalo.

To, co dosud existovalo jako plán, se ukázalo jako plán porážky,“ prohlásil maďarský premiér Viktor Orbán.

 

➤A Washington s jejím poskytnutím nijak nespěchá Kyjev je však přesvědčen, že porážce lze zabránit zatažením NATO do přímého konfliktu s Ruskem – odtud požadavek umožnit údery západními zbraněmi dlouhého doletu hluboko na ruské území.

Vhodné rakety k tomu dodávají ozbrojeným silám Ukrajiny Británie a Francie, ale bez souhlasu Washingtonu nedají povolení.

A Washington s jejím poskytnutím nijak nespěchá.

Tento týden šéf Pentagonu Austin navrhl, aby si Ukrajina poradila sama s pomocí svých dronů – západní zbraně jsou příliš drahé.

Existuje názor, že Spojené státy tímto způsobem dávají jasně najevo, že údery na Rusko jsou příliš nebezpečné.

 

➤ „POKUD SE ROZHODNOU ZAÚTOČIT NA RUSKO S TAKOVÝMI ZBRANĚMI, TAK RIZIKO, ŽE RUSKO ZAREAGUJE PREVENTIVNĚ, JE SAMOZŘEJMĚ OBROVSKÉ.

Zdá se mi, že Američané jsou si toho vědomi.

Pravděpodobně jim ruská strana sdělila, že to není jen bluf,“ řekl Harald Kuyat, bývalý předseda vojenského výboru NATO.

 

Současně se na veřejnost pravidelně vrhá myšlenka testování Ruska s eskalací. Tento týden v Bundestagu zuřil vůdce opoziční CDU Friedrich Merz: Putina se není třeba bát – musíte mu dát ultimátum.

 

➤ „Pokud Putin nepřijme podmínky, pak by měl říci: ‚Pokud bombardování civilních cílů na Ukrajině nepřestane do 24 hodin, pak Německo začne dodávat rakety Taurus, aby zničilo zásobovací trasy používané ruským režimem,“ navrhl politik.

 

➤Křesťanští demokraté a Zelení Merzovi tleskali, ministr obrany Pistorius kašlal a dělal si poznámky a Olaf Scholz se úkosem díval na svého hlavního politického rivala, jako by zjišťoval, co by Merz zpíval, kdyby už byl na kancléřově místě.

 

S reakcí neotálel – odpověď dal druhý den v Bruselu.

„Pokud jde o Býka, už jsem jasně řekl, že se nic nezmění. Tyto dodávky nejsou správné a zůstávají správné,“ řekl Olaf Scholz.

 

➤Navzdory tomu, že Německo stále pravidelně posílá balíčky vojenské pomoci na Ukrajinu: tento týden se na východní frontu vydalo několik desítek tanků, bojových vozidel pěchoty, samohybných děl a dva systémy protivzdušné obrany Iris-T s municí – sklady jsou prázdné.

A Scholzova vláda se hodlá zaměřit na finanční podporu Kyjeva. Ale peníze samotné nemají – hlavní úsilí souvisí s registrací úvěrové linky ve výši 50 miliard dolarů, zajištěné příjmy ze zmrazených ruských aktiv. S tím byly problémy.

 

➤ „To, co začalo jako multilaterální prohlášení o podpoře obléhané země, se nyní změnilo v roztříštěné a vratké uspořádání, rozervané vnitřními politickými a právními tahanicemi. A samotná půjčka, původně koncipovaná jako bezriziková pro věřitele G7, čelí reálnému riziku krachu,“ poznamenává Politico.

 

Potenciální věřitelé ze zemí G7 nejsou spokojeni s šestiměsíčním cyklem prodlužování protiruských sankcí v Evropě – to ohrožuje jejich peníze v případě přerušení sankčního režimu.

 

TO ALE NENÍ VŠE: von der Leyenová slíbila Zelenskému od EU 35 miliard eur, ale tato částka francouzskému prezidentovi náhle přestala vyhovovat.

 

➤ „Chci, aby EU zvýšila svůj podíl na 20 miliardách dolarů, ale ne více,“ řekl Emmanuel Macron.

Není to Macron, kdo je chamtivý, je to smysl investic na Ukrajině, který mizí spolu s vírou, že může existovat nějaký plán, který umožní Západu porazit Rusko, aniž by byl přímo zatažen do nepřátelských akcí.

 

➤Deník Bild popisuje náladu v Pistoriusově oddělení takto: „V zákulisí ministerstvo obrany již upřímně ztratilo víru ve vítězství Ukrajiny nad ruskou armádou.

Ofenzíva za osvobození vlastního území je pro Ukrajinu v současné době neproveditelná,“ uvádí se v nedávném hodnocení situace. Německé ministerstvo obrany neví, jak zastavit ruskou ofenzívu. Soustředění Ruska na pokračování nepřátelských akcí je „extrémně alarmující„.

 

➤Další na řadě je finská ministryně zahraničí Elina Valtonenová, která poznamenala únavu Západu z podpory Ukrajiny a rostoucí naději „na nějakou formu řešení konfliktu“. Západ je verbálně připraven podporovat Kyjev tak dlouho, jak bude potřeba. Zde je však otázka, která je podle Valtonena nyní nejdůležitější: kolik to bude trvat?

 

V pátek 18. října prezident Spojených států konečně dorazil do Berlína.

Bidenovo zrušení státní návštěvy Německa minulý týden a zároveň summitu skupiny na podporu Ukrajiny na základně Ramstein Evropany zarmoutilo a znovu jim ukázalo, že bez ohledu na to, jaká administrativa je v Bílém domě, všechny její kroky budou vždy podřízeny výhradně domácí agendě. Svět venku se možná hroutí a spojenci se možná hroutí únavou, ale Američané si zvolí svého vlastního prezidenta. Němci jsou tedy velmi vděční, že si na ně Biden našel čas.

 

➤ „Pane prezidente, mít vás jako spojence v nejnebezpečnějším okamžiku od studené války není nic menšího než okamžik historického štěstí,“ řekl německý spolkový prezident Frank-Walter Steinmeier.

 

➤Tento okamžik byl poznamenán Řádem za zásluhy pro Spolkovou republiku Německo. Před Bidenem jej měl pouze Bush starší za svůj příspěvek ke sjednocení Německa. Zlomový bod v historii.

Nyní je to pro Němce stejné – neznámo je před námi.

➤A není sporu o tom, že je to obrovská zásluha Bidena.

 

➤Kancléřka ráda opakuje, že Německo je druhým největším sponzorem Ukrajiny, ale rozhodně nechce, aby bylo najednou první.

Bidenova návštěva byla plánována jako komorní akce, ale Scholzovi se podařilo rozšířit formát a pozvat francouzského prezidenta a britského premiéra.

 

Před neúspěšným Ramsteinem plánovali také potkat se jako čtyřkaSCHOLZ NEPOTŘEBUJE TETE-A-TETE, ABY TO VYPADALO JAKO STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ NEBO PŘEDÁNÍ ŠTAFETOVÉHO KOLÍKU.

A tak je zodpovědnost stejná, všichni společně až do konce.

A i když příští americký prezident může mít na tuto záležitost zcela odlišný názor, je politicky důležité, aby kancléřka neustále prokazovala jednotu – vždyť bylo zlomeno tolik dřeva. Biden mu to nezapomněl připomenout.

 

➤ „Pod vaším vedením, pane kancléři, nadešel pro Německo okamžik. Prokázali jste moudrost, když jste uznali, že tato válka je bodem obratu v dějinách, v posledních 75 letech existence principů, které chránily mír a bezpečnost v Evropě. A pak jste se rozhodli změnit německou zahraniční politiku, aby se přizpůsobila nové realitě, rozhodnutí stát pevně na straně Ukrajiny,“ řekl americký prezident.

 

➤Takže zůstaňte na straně Ukrajiny, signalizoval Biden Scholzovi, který ze své strany nastínil hranice, které Německo a Evropa při podpoře Kyjeva nepřekročí, alespoň dokud bude kancléřem. A to je také manévrovací prostor, včetně ústupu, pokud se to náhle stane velmi obtížným.

 

➤ „Ujišťujeme se, že se NATO nestane stranou války, aby tato válka neeskalovala do ještě větší katastrofy. Jsme si této odpovědnosti dobře vědomi a nikdo nás jí nemůže zbavit,“ řekl Olaf Scholz.

 

Od Bidena by rád obdržel záruky, že výše podpory Ukrajině ze zámoří zůstane nezměněna.

➤Chápal také nejspíše, že mu tyto záruky nikdo nemůže dát.

Západ je paralyzován očekáváním prezidentských voleb ve Spojených státech.

Zelenského plán je nesmysl a své plány udělají později.

 

https://www.vesti.ru/article/4185563

 

 

📌20.10.2024, 21:26, 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊MARINA GROMOVÁ: RUSKO ÚSPĚŠNĚ NAHRAZUJE SANKCIONOVANÉ ZBOŽÍ A AKTIVNĚ ZVYŠUJE VÝVOZ:

 

➡️Minulý týden premiér Michail Mišustin zastupoval Rusko v Radě hlav vlád zemí SCO, která se konala v Pákistánu.

 

➡️Stejně jako BRICS je Šanghajská organizace pro spolupráci dalším sdružením zemí, které se nyní přímo podílejí na formování nového uspořádání světa. Hlavní důraz v ŠOS je kladen na ekonomickou spolupráci.

 

➡️ „Na červencovém summitu v Astaně ruský prezident Vladimir Vladimirovič Putin zdůraznil: „V současných podmínkách, kdy ve světě dochází k rychlým a nezvratným změnám, je nepochybně potřeba aktivní iniciativní pozice ŠOS v mezinárodních záležitostech. Šanghajská organizace pro spolupráci spolu s BRICS jsou hlavními pilíři vznikajícího nového světového řádu,“ připomněl Mišustin.

 

➡️A na začátku týdne premiér navštívil Mezinárodní exportní fórum „Made in Russia“. Navzdory západním sankcím naše země nejen úspěšně nahrazuje sankcionované dovážené zboží, ale také stále více zvyšuje vývoz.

 

➡️Mezinárodní exportní fórum „Made in Russia“ je platformou pro dialog mezi předními společnostmi. Možnost porovnávat poznámky a najít nové partnery.

Jedná se snad o nejkompaktnější stánek na výstavě: inzulínová stříkačková pera, která jsou diabetikům dobře známá. Michail Mišustin se dozvídá o nejnovějším vývoji: lék s mimořádně dlouhodobým účinkem. Ruským pacientům bude k dispozici v roce 2028.

 

„To je velmi důležité pro lidi, kteří trpí cukrovkou, zejména pro mladé pacienty, je důležité psychologicky pomoci a dát správnou cestu, aby člověk nepocítil dopad nemoci,“ řekl Mishustin.

 

➡️Farmaceutická společnost dodává své léky do 13 zemí světa: blízkého i vzdáleného zahraničí.

 

➡️ „Strategickým měřítkem pro náš obchod jsou země globálního Jihu. To jsou trhy budoucnosti. Stagnace tzv. rozvinutých ekonomik by i tak vedla k přeorientování exportních toků. Sankce pouze tlačily na rychlejší změnu.

Odborníci odhadují, že za šest let tento makroregion zvýší poptávku o téměř čtyři sta bilionů rublů,“ uvedl šéf kabinetu ministrů.

 

➡️Přeorientování na nové trhy je úkolem, který stojí před tuzemskými exportéry. Rusko nabízí nejen produkty – jedinečné technologie, které nemají obdoby. Model plovoucí energetické jednotky Rosatomu je mobilní stanice, kterou lze dodat téměř kamkoli na světě.

 

➡️ „Mnoho kolegů, včetně těch ze zemí SNS, klade otázky – ale něco bylo navrženo, překvapuje mě, že o tom mnozí nevědí. Když jim říkám, poslouchejte, před několika lety jsem viděl Akademika Lomonosova, který stojí a dodává městu trochu energie, a je velmi důležité, aby lidé věděli, že tato řešení máme,“ řekl Michail Mišustin.

 

➡️V letošním roce se fóra „Made in Russia“ zúčastnili zástupci z 90 zemí.

Na výstavě je zastoupeno více než 50 tuzemských výrobců z různých regionů Ruska. Jedná se jak o velké státní korporace, tak o malé firmy, které úspěšně exportují.

Fronta se postavila do fronty na analyzátor plynu z Novosibirsku Akademgorodok.

 

➡️Přístroj pomáhá jedním výdechem určit, jakými nemocemi člověk trpí. Od covidu až po gastrointestinální problémy. Zařízení je již prezentováno ve více než 15 zemích. Stát pomáhá vstupovat na nové trhy.

 

➡️Navštívili jsme již více než 40 výstav, podnikatelských misí, které se konaly za podpory REC.

Právě jsme navštívili ➤Čínu, ➤ Indii, ➤Egypt, ➤Spojené arabské emiráty a ➤Saúdskou Arábii,“ uvedla ředitelka společnosti Ekaterina Miller.

 

Navzdory sankčnímu tlaku se za 8 měsíců letošního roku HDP Ruska zvýšil o čtyři procenta. Spolupráce se rozšiřuje, a to i se zeměmi BRICS.

 

➡️ „Předpokládá se, že již za dva tisíce dvacet osm bude tato asociace tvořit třicet osm procent světového HDP, vezmeme-li v úvahu nové účastníky. S poklesem takového ukazatele pro bývalé vůdce – z „Velké sedmičky“, zdůraznil Michail Mišustin.

 

➡️Dodávky nezdrojových, neenergetických produktů do zahraničí za 7 měsíců letošního roku vzrostly o 11 procent.

 

➡️ „Ukazatele, které byly prokázány v roce 2021, což je 192 miliard dolarů v objemu vývozu nezdrojových neenergetických produktů, je to absolutní rekord. A to je výsledek první etapy nahrazování dovozu. Jsem si jistý, že jsme rekordy, které jsme ukázali v roce 2021, vrátíme se k nim a zvýšíme je,“ uvedl Denis Manturov, vicepremiér.

 

➡️Zahraniční společnosti mají zájem o náš vývoj v oblasti IT a kybernetické bezpečnosti.

 

➡️ „Je to nejlepší výstava. Představuje nové technologie, které jsem v Evropě a na mnoha jiných místech neviděl. Prodávají se za dobrou cenu a mnoho lidí chce pracovat s arabskými zeměmi, s Afričany,“ řekl Muheb Djeda, zástupce společnosti z Tuniska.

 

➡️ „Indie je také velmi silná v oblasti IT. Naše země by se mohly spojit a vytvořit nový program s ruskými IT společnostmi,“ řekl Devadathan Nair, zástupce společnosti z Indie.

 

➡️Tyto domácí satelity mají stoprocentně ruské komponenty. Jen v loňském roce tato společnost vyrobila sto satelitů, nyní je jich na oběžné dráze 60. Snímky Země pořízené s jejich pomocí se používají v energetice, geologii a zemědělství.

 

➡️Export je dnes také kreativní odvětví: animace, hudba.

Mikrofony vyráběné v Tule nejsou z hlediska technických vlastností horší než zahraniční protějšky a jsou mnohem levnější. Zájem je mezi kupujícími v Rusku i v zahraničí vysoký. Téměř polovina se vyváží.

 

➡️Domácí produkty jsou ceněny pro svou kvalitu. Štítek „Made in Russia“ vypovídá nejen o místě původu, ale také o vysoké kvalitě.

 

➡️ „Reputace je obecně výsledkem společného úsilí státu a byznysu. Je velmi obtížné zapamatovat si všechna jména a pro začátečníky je téměř nemožné vtěsnat se na již obsazené trhy. Proto by měl být obecný nápis „Made in Russia“, který by hovořil o vysoké kvalitě produktu, vzbuzoval důvěru i v málo známou značku a zvyšoval všeobecné uznání výrobků z naší země, „věří Michail Mišustin.

 

➡️Společně s Ruským exportním centrem se připravuje program na podporu národní značky jménem prezidenta.

K účasti v něm již získalo certifikaci více než osm tisíc produktů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4185519

 

 

📌20.10.2024, 20:34, 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ALEXANDER SLADKOV, STANISLAV NAZAROV:

V OBLASTI LJUBIMOVKA UKRAJINŠTÍ OZBROJENCI HROMADNĚ PRCHAJÍ ZE SVÝCH POZIC:

 

V pohraniční oblasti Kurské oblasti během invaze ztratily nejlepší jednotky ozbrojených sil Ukrajiny již asi 25 tisíc lidí. Jaká je tam situace nyní?

 

Boje o tyto osady na cestě do Sudzhy stále pokračují. Nepřítel používá kazetovou munici, takže se zde nemůžete zastavit ani na vteřinu.

 

– Otevírá se ve vzduchu, kazety se drolí, mohou být hliníkové i plastové.

 

V šedé zóně Kurské oblasti, na otevřených prostranstvích, je pohyb pouze v běhu, protože obloha je nečistá.

 

V lesních pásech na křídlech brání útočné letouny ukrajinské pozice. Práce probíhají 500 metrů odtud, nyní vyřazují nepřítele, nyní jsme přímo v epicentru, útočné letouny 150. pluku a 810. brigády společně vyřazují nepřítele, provádějí RPD.

 

Nepřítel je dobře opevněn, takže mariňáci z 810. brigády pracují s podporou našeho dělostřelectva.

 

„810. samostatná brigáda námořní pěchoty tyto konvoje identifikovala,“ říká voják z 810. samostatné gardové brigády námořní pěchoty Černomořské flotily Ruské federace s volacím znakem Kostyl. „Donutili jsme je se rozejít, polovina vybavení byla zničena. Jedná se o bojové vozidlo pěchoty, za tímto vyloděním jsou ještě Bradley.

 

Britský Challenger přišel o věž a americký pásový obrněný transportér M113 zůstal na silnici. Vyloďovací síly z francouzského obrněného transportéru byly zničeny.

 

– Ukázalo se, že se jedná o francouzský obrněný transportér, že?

„Ano, Renaulte, tady je nápis. Nyní to není vidět – Renault.“

 

Americký obrněný transportér „Stryker“ po bitvě. Ukrajinští ozbrojenci se pokusili postoupit tímto směrem.

 

Tato nepřátelská helikoptéra se nazývá „Baba Yaga“ – zemědělský dron schopný nést až 50 kilogramů nákladu. Mariňákům se podařilo dron zachytit a ukrást.

 

Po vyčištění útočných skupin vstoupila vojenská policie a dobrovolnické oddíly do osvobozených vesnic Kurské oblasti. Téměř všichni jsou místní. Nikdo se nezalekl a neodešel na evakuaci. Volací znak Agronom pracoval na farmě již v červenci. Byl vycvičen a zařazen do dobrovolnického sboru.

 

„Pocházím z Koreněvského okresu, narodil jsem se ve vesnici Kaučuk, dům, kde jsem bydlel, byt, zůstal tam můj bratr, úplně vyhořel. Vybavení, budovy – všechno shořelo,“ říká.

 

Zde každý bojuje za svůj domov.

 

„Já sama pocházím ze Sudžanského okresu, ze Sudže, bydlím v Koreněvu. I tam mě zachvátily tyto potíže, rodiče odešli a já jsem odešel od Korenova, odešel jsem z domu, rabovalo se, můj dům byl zdevastovaný,“ říká voják z dobrovolnického oddílu BARS-Kursk – volací znak Slavjan.

 

V oblasti vesnice Ljubimovka ukrajinští ozbrojenci hromadně prchají ze svých pozic. Fronta byla v některých oblastech posunuta o několik kilometrů směrem ke státní hranici.

 

***

 

Nacházíme se v oblasti působnosti 155. brigády námořní pěchoty. Předsunuté oddíly vedou ofenzívu. I tady, v zadní části bitevníku, je obloha celá v nepřátelských „ptácích“.

 

„Vidíš ji?“

„Sám to vidím, ale nemohu to zachytit svým fotoaparátem.“

„Vidíte, ne?“

– Kamera nevidí.

 

„Efpiviška je někde poblíž,“ říká operátor Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti Pavel Vydrin.

 

– FPV – tři páčky.

 

„Tři tyčinky“ jsou tři pruhy na detektoru, které varují před blížícím se dronem. Pokud „čtyři tyčinky“ – dron je nad vaší hlavou.

 

Schovali se pod strom a už tam někdo byl.

 

„Je to z tohohle pickupu.“

 

Je zde spousta mrtvých nepřátelských vojáků a nepřátelské vybavení vyřazené tichomořskou námořní pěchotou. Granátomet, hrnce. Zde je hit. Všechno vojenské náčiní nepřítele.

 

Naši „ptáci“, FPV-shki, přímo rozebírají své opevnění, a to zcela normálně. Pálí je Humvee a tak, a pálí zemljanky, to je v pořádku. A taky křičí i v rádiových odposlechech, pořád to čtu, stěžují si na naše „ptáky“, že nemůžeme, že ty „tři setiny“ nesnesou, umírají, auta nejezdí včas, jsou problémy s vodou, není munice, neumí odrazit pobřeží,“ říká vysoký důstojník 22. motostřeleckého pluku s volacím znakem Stal.

 

Pozice dvojice odstřelovačů ze 155. brigády námořní pěchoty. Za léta zákopového života se lidé naučili vytvářet pohodlí za jakýchkoli podmínek, vědí, jak uvařit pochoutku i na kempingovém hořáku.

 

„Uvaříš to?“

-Ano. Teď si uvaříme kávu.

-Káva! Obecně platí, že super!

 

Tito odstřelovači a spojaři zde nezůstanou déle než pět hodin. Pak odejdou za postupujícím vojskem. Říká se nám: Ukrajinští mobilizovaní vojáci nemají rádi boj zblízka.

 

– A nestačí pro přímý kontakt?

– Ano, nestačí. Okamžitě se vzdají. Přiblížíte se k nim kvůli přímému kontaktu, uděláte pár střel, a je to. Odhodí zbraně a vzdají se.

– Proč to vzdávají? Jaký je ten velký nápad?

– Zatímco se na ně chystáte zaútočit, pracují s minomety, „ptáky“. Hlavní je jít dopředu, dostat se do zákopu, vystřelit na něj, a to je vše, utečou, vzdají se.

– Odháníme je a zaháníme je pomalu. Vykopneme ho. Nezůstávají dlouho.

„Ale postupujeme kupředu?“

-Samozřejmě! Pohybujeme se – a pohybujeme se dobře.

 

„V poslední době je trend, asi před týdnem se vzdalo asi 20 lidí. Je jim přes 50 let, mobilizováni z druhé strany, z Územní obrany (Územní obrana – pozn. red.), vědí, že s nimi zde bude zacházeno humánně, vědí, že se zde vězňům nikdo nevysmívá, což o druhé straně říci nemůžeme. Oni to vědí, proto se vzdávají, proto si chtějí zachránit život,“ říká vysoký důstojník 22. motostřeleckého pluku s volacím znakem Naezdnik.

 

– No tak, trochu si zapracuj! Jen trochu!

„Pokrýváme tu naši!“ A tak jsme pracovali!

 

Velitelské stanoviště tichomořské námořní pěchoty. Útočíme. Nepřítel ustupuje.

 

„Velká skupina se nyní odtrhla. Možná se vydali na východ. Jen naše pozice, které byly zablokovány. Oni tento úkol plní. Nedovolit nikomu, aby nikdo neopustil vesnici živý.

 

„Vjeli jsme, proletěli pozicí, opevnili se, zablokovali nepřítele, aby nemohl přijet, dát svezení, ani ústup, ani přiblížení,“ říká vysoký důstojník praporu 155. brigády námořní pěchoty Tichomořské flotily s volacím znakem Orekh.

 

– To znamená, že se ukáže, že jste bezostyšně „propíchli“ na několika místech a jeli dozadu?

„Ano, pane. Ano. A přesně to se děje.

– Ale takhle se těžko bojuje, že?

– No, takhle bojovat musíte. Je to tak rychlejší. Lepší.

 

„Víte, srdce mi skáče až z krku, když je úspěch, snažím se to nedávat najevo, ale jsem prostě připravená toho velitele jednotky obejmout, políbit ho, nevím, co s ním, uškrtit ho v náručí,“ říká Stal. „Každý voják, který se zúčastnil operace, plnění úkolu, je připraven se všem poklonit k nohám. A to bez jakékoli ironie nebo čehokoli jiného: je opravdu možné postavit jednotku, projdu, všem se pokloním k nohám!“

 

– Paši, jaká je obloha?

– No, něco visí.

 

Na druhé linii se občas může prohnat jedno auto. Jakýkoli otevřený provoz je nebezpečný. Nepřátelské drony tu a tam rozptýlí ze vzduchu protipěchotní a dokonce magnetické miny.

 

„A ty si musíš dávat pozor na nohy, ne?“

-Samozřejmě. Nedívali jste se na to už dříve?

– Předtím ne. Už jsem se tam díval.

– 360-recenze.

 

Už se neskrýváme před drony: mariňáci jsou připraveni střílet zpět.

 

– FPV!

– Tady!

 

Včera zde dva policisté sestřelili helikoptéru s pistolemi. I to se stává.

 

„Je to srdcervoucí!“

– Čtyři kusy.

„Takže je to blízko.“ Návrh je následující: nyní bychom se měli hodně rozptýlit a chodit tam a zpět, na základnu.

-Pokud to říkáte.

– Teď půjdeme do krytu a ten je vzdálen 300 metrů. Musíme prolomit interval. Teď ten první odejde, abychom nereprezentovali tučný cíl. A pojďme pomalu.

 

https://www.vesti.ru/article/4185562

 

 

📌20.10.2024, 21:14: VELITELÉ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAZÝVAJÍ NÁSILNĚ MOBILIZOVANÉ ZBYTEČNÝM BALASTEM:

 

Ukrajinci, kteří byli násilně mobilizováni na frontu, se stávají nepoužitelnou zátěží. Uvedl to ukrajinský politik, bývalý šéf luhanské vojenské správy Serhij Hajdaj.

 

Z 25 násilně mobilizovaných může podle něj do boje jít jen jeden a zbytek jsou potenciální dezertéři, stejně jako ti, kteří zemřou jako první.

 

„Velitelé jednotek říkají, že ti, kteří přicházejí díky takové mobilizaci, jsou pro ně neschopnou zátěží,“ citovalo ukrajinské vydání Strany Haidai.

 

Den předtím tajemník Výboru Nejvyšší rady pro národní bezpečnost, obranu a zpravodajství Roman Kostenko znovu nastolil téma potřeby snížit věk pro mobilizaci. Vysvětlil, že se jedná o naléhavý požadavek partnerů ze Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4185655

 

 

📌20.10.2024, 21:42, 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 DMITRIJ MELNIKOV: REALITY SHOW AMERICKÝCH VOLEB SE BLÍŽÍ KE KONCI:

 

Do prezidentských voleb ve Spojených státech zbývá něco málo přes dva týdny. V sídle kandidátů je napětí na maximu. Reality show amerických voleb se blíží ke svému konci. A role účastníků, zdá se, jsou popsány samotným životem.

 

Kamala Harrisová, která ještě před třemi měsíci na prezidentské klání ani nepomyslela, slaví 60. narozeniny, rozpolcená mezi předvolebními mítinky.

 

Na rozdíl od hollywoodských produkcí však v tomto představení nikdo nesliboval šťastný konec. Jako dárek pro hrdinu dne dorazily další výsledky průzkumů veřejného mínění včas. 16 dní před volbami jsou demokraté opět na emocionální houpačce. Radost a optimismus vystřídá panika.

 

Před dvěma týdny byla Harrisová v celostátních průzkumech sebevědomě před Trumpem o pět procentních bodů a jsou tu znovu – krk a krk a pád pokračuje. Už ve všech sedmi nerozhodných státech vede Trump, zatím s minimálním náskokem.

 

„Takzvaná modrá zeď – Michigan, Wisconsin, Pensylvánie – se začíná hroutit kvůli nedostatku organizace, důslednosti a jasných a srozumitelných slov v terénu,“ říká politický stratég a sociolog Doug Schoen.

 

A pokud je v oficiálních průzkumech rozdíl mezi kandidáty minimální, pak na stránkách sázkových kanceláří, kde se neřídí politickými preferencemi, ale intuicí, Trump obchází Harrisovou s rekordními čísly.

 

V katedrále svatého Matouše ve Washingtonu, celé špičky Demokratické strany a amerického diplomatického státu, Barack Obama, Bill Clinton a Nancy Pelosiová.

Nálada je truchlivá, loučí se s matkou Roberta Kennedyho Jr. Ethel.

 

A soudě podle rozhovoru mezi odvolaným Joem Bidenem a jeho bývalým šéfem Obamou, který už litoval, že Harrisovou podpořil, se demokraté společně chystají pohřbít její vyhlídky na to, že skončí v Bílém domě.

 

Do voleb zbývá něco málo přes dva týdny a vůně blížícího se vítězství je závratná. Na shromážděních se Trump přestal zcela stydět – co má na mysli, má na jazyku.

 

„Kamalo, už toho máme dost! Nemůžeme vás vystát. Jsi posraný viceprezident. Nejhorší viceprezidente, vypadni z toho, Kamalo,“ říká Trump.

 

Jen za poslední tři měsíce, od července, kdy Kamala Harrisová vstoupila do závodu, utratili demokraté neuvěřitelných 921 milionů dolarů, čímž zastínili 569 milionů republikánů.

Rekordní rozpočty však demokratům nepomáhají. Za pouhých 20 minut tohoto prvního a jediného nesestříhaného rozhovoru pro Fox News se Kamale Harrisové podařilo anulovat všechny předchozí snahy volebního štábu.

 

Moderátor Brett Bayer od prvních minut začal Harrisovou ničit otázkami o nelegální migraci a nedovolil, aby se obklopila slavným „slovním salátem„.

 

Ukázalo se, že rozhovor pro Fox News vůbec nebyl tím, na co byla Kamala Harrisová zvyklá. A Bayer, ne bez potěšení, sledoval, jak se Harris s každou odpovědí noří do propasti absurdity a ukazuje se takový, jaký skutečně je. Neochota přiznat zjevná selhání jejich administrativy a Bidenovy práce ji nakonec zahnala do pasti.

 

– Lidé říkají, že se země ubírá špatným směrem. Pokud se to bude ubírat špatným směrem, tento směr udávalo 3,5 roku vašeho viceprezidentství a Bidenovo prezidentství… Zde je to, co říkají – 79%. Proč to říkají? Pokud otáčíte list, jste u kormidla 3,5 roku,“ říká Bayer.

 

„A Donald Trump byl zvolen prezidentem…,“ odsekne Harrisová.

 

– Ale vy jste vládl zemi, že? Byli jsme v kanceláři,“ poznamenává Bayer.

 

„No tak, ty i já víme, o čem mluvím,“ odpoví Harris.

 

„Abych byl upřímný, nevím, o čem to mluvíte,“ říká Bayer v odpovědi.

 

Harrisová neodpověděla na žádnou z otázek, od domácí až po zahraniční politiku. A místo toho obvinila ze všech současných problémů Ameriky Trumpa. Ukázalo se, že shrnutí rozhovoru se dá vměstnat do několika vteřin.

 

Situaci museli zachránit členové Harrisova týmu, kteří rozhovor přerušili doslova uprostřed věty. V důsledku toho neměli demokraté jinou možnost než tento neúspěch vydávat za brilantní vítězství.

 

„Na Foxu si stála za svým, nepodlehla této rétorice Foxu, která jí byla vnucena. Dokázala prosadit svůj názor, navzdory všem pokusům podkopat její autoritu a změnit názor. Je to přesně ta osoba, kterou bych ráda viděla jako prezidentku,“ říká Hillary Clintonová.

 

Touha hrát na poli konzervativního publika, tedy na poli Trumpa, se pro Harrisovou ukázala jako skutečná mediální katastrofa, která již byla přirovnávána k Bidenovým neúspěšným debatám. Takže Trump, jako by sympatizoval s demokraty, radí vrátit starého Joea.

 

Viděl jsem, jak ze sebe Kamala udělala blázna v rozhovoru s Bretem Bayerem. Tato žena nemá o ničem ani ponětí. Upřímně řečeno, myslím, že by měli přivést Bidena zpět. Nyní jsem před Harrisovou více, než jsem byl před Bidenem,“ poznamenává Trump.

 

Voliči jsou však nadále krmeni tímto obrazem „moudré ženy“, jak jej zveřejnila slavná fotografka Annie Leibovitzová na obálce amerického časopisu Vogue.

 

A je ironií, že volby, které mohly být kvůli ožehavé otázce práva na potrat věnovány ženám, dnes závisí na hlasech mužů. Nedostatek testosteronu se ukázal být možná hlavním problémem volební kampaně demokratů. 56 % mužské populace Spojených států podporuje Trumpa, pouze 40 % podporuje Harrisovou.

 

A genderová propast mezi oběma tábory se rozšiřuje. Demokraté, kteří si hráli s tolerancí, jako by se konečně od sebe odvrátili od mužské části voličstva. Řidiči kamionů, železničáři a oceláři oficiálně podporují Trumpa. A tvářemi republikánů byli prezident Ligy smíšených bojových umění Dana White a herec a wrestler Hulk Hogan.

 

Tento problém genderových rozdílů je skutečný. To je skutečný problém a vidíte, jak na něj demokraté reagují… A myslím, že teď jsou konečně… začíná chápat, že mnoho mužů si myslí, že demokratům záleží více na mužích, kteří chtějí být ženami, než na mužích, kteří chtějí být jen chlapy,“ upozorňuje expert CNN Scott Jennings.

 

Trump neváhá stigmatizovat liberály přímo v táboře nepřítele. Na charitativní večeři na památku prominentního demokrata Alfreda Smithe v New Yorku přešel přes vůdce senátní většiny. Třiasedmdesátiletý Chuck Schumer se pravděpodobně příliš nestaral o genderovou diverzitu, ale byl to on, kdo musel být zodpovědný za agendu Demokratické strany.

 

„Chuck Schumer je tady, vypadá velmi tmavě. Je zasmušilý, nebuďte smutní… Podívej se na to takhle, Chucku. Vzhledem k tomu, jak progresivní se vaše strana stala, pokud Kamala prohraje, stále máte šanci stát se první prezidentkou,“ řekl Trump.

 

Poprvé v historii vede nejbohatší muž planety kampaň za jednoho z prezidentských kandidátů. Elon Musk ve zlaté čepici MAGA pořádá nezávislé shromáždění na podporu Trumpa. Za tímto účelem se dokonce na chvíli přestěhoval do Pensylvánie, aby se mu lépe pracovalo.

 

Je prostě zřejmé, že Biden není ve vedení. Je zřejmé, že Kamala není tou hlavní. Prostě nahrazují Bidenovu loutku loutkou Kamaly…, pokud vím, není to jeden loutkář, je jich hodně. Pokud budou další čtyři roky tohoto loutkového režimu Harrisové, zlegalizují tolik nelegálních imigrantů v swing states, že tyto státy jednoduše přestanou existovat,“ upozorňuje Musk.

 

Předčasné hlasování je již v několika státech v plném proudu. V nerozhodné Georgii se voliči seřadili a hlasovalo více než milion lidí. DEN PŘEDTÍM STÁTNÍ SOUD ZABLOKOVAL RUČNÍ PŘEPOČÍTÁVÁNÍ HLASŮ A NAŘÍDIL VOLEBNÍM KOMISÍM, ABY SCHVÁLILY VÝSLEDKY VOLEB, „i když existují informace o jejich porušování“. A demokratická média na to už voliče připravují.

 

„V každém státě máme jiná pravidla sčítání a výsledek může na první pohled vypadat trochu podezřele. Tento proces není jen jako sklenice žvýkaček, jedna červená, jedna modrá. Někdy přijde hromada výsledků najednou, jiné výsledky jindy. Musíme si uvědomit, že máme nejsložitější volební systém na světě,“ říká moderátor David Baker.

 

A v Kalifornii, dva týdny před volbami, našel místní obyvatel více než tucet obálek s hlasovacími lístky, které někdo vyhodil v kanále. Trumpovi příznivci již začali vyhlašovat počátek podvodů ve fázi předčasného hlasování.

 

https://www.vesti.ru/article/4185612

 

 

📌21.10.2024, 01: 33: ČÍNSKÉ AEROLINIE HAINAN AIRLINES ZAČALY PROVOZOVAT LETY Z PEKINGU DO VLADIVOSTOKU:

 

Čínská letecká společnost Hainan Airlines začala 21. října provozovat lety z Pekingu do Vladivostoku. Informace o prvním letu se objevila na výsledkové tabuli letiště ve Vladivostoku.

 

Lety se uskutečňují letadly Boeing-737-800 třikrát týdně. Hainan Airlines také provozuje lety na trase Dalian – Vladivostok – Dalian.

 

Mezitím ruské letecké společnosti Aurora, S7 Airlines a čínská letecká společnost China United Airlines létají z Vladivostoku do Pekingu a zpět.

 

Společnost Hainan Airlines byla založena v lednu 1993 v provincii Hainan (Čína) a je jednou z největších leteckých společností v Číně.

 

Letiště Vladivostok může ročně přijmout 3,5 milionu cestujících. V lednu až září letiště obsloužilo 2,293 milionu cestujících, což je o 16 % více než v lednu až září 2023.

 

https://www.vesti.ru/article/4185679

 

 

📌20.10.2024, 23:52, WAGENKNECHT: NĚMECKÁ KANDIDÁTKA NA KANCLÉŘKU MERZOVÁ VYZÝVÁ K VÁLCE S RUSKEM:

 

Požadavek kandidáta na kancléře Německa, šéfa Křesťanskodemokratické unie (CDU) Friedricha Merze dodat Ukrajině rakety Taurus, je výzvou pro Německo, aby vstoupilo do války s Ruskem, uvedla v rozhovoru pro časopis Spiegel šéfka německé strany „Svaz Sarah Wagenknechtové – za rozum a spravedlnost“ (SSV) Sarah Wagenknechtová.

 

Merz obhajoval dodávky raket Taurus na Ukrajinu a požadoval, aby německý kancléř Olaf Scholz učinil takový krok, pokud Rusko nesplní požadavek na zastavení palby na celé frontě do 24 hodin.

 

Merz proto vyzval Německo, aby šlo do války s Ruskem, poznamenal Wagenknecht.

 

Diplomatické úsilí namísto dodávek zbraní na Ukrajinu a odmítnutí rozmístění amerických raket v Německu se staly hlavními tématy, která by měla být projednávána na prvním místě, zdůraznila Wagenknechtová.

 

https://www.vesti.ru/article/4185707

 

 

📌20.10.2024, 20:53, DER SPIEGEL: JELCIN ŽÁDAL CLINTONA, ABY SE VZDAL EVROPY:

 

Historik Bastian Matteo Schianna z Postupimské univerzity zjistil, že první prezident Ruské federace Boris Jelcin v roce 1999 v rozhovoru se svým americkým protějškem Billem Clintonem navrhl přenést na Rusko úkol zajistit bezpečnost v Evropě, píše časopis Spiegel.

 

Historička Schianna ve své nové knize zkoumá německou zahraniční politiku vůči Rusku od roku 1990, zejména se mu podařilo prostudovat neznámé nebo dosud uzavřené dokumenty.

 

Časopis Spiegel cituje zejména výroky z rozhovoru mezi Jelcinem a Clintonem v roce 1999.

 

„Mám prosbu. Prostě dejte Evropu Rusku. Spojené státy nejsou v Evropě. Evropané by se měli starat o Evropu,“ řekl Jelcin Clintonové.

 

Americký vůdce odpověděl, že Evropanům by se to nelíbilo. Jelcin odvětil, že by se mu to jako Evropanovi líbilo.

 

Na konci rozhovoru ruský prezident údajně navrhl, aby Clintonová přenesla na Rusko starost o bezpečnost Evropy a aby se Spojené státy postaraly o bezpečnost jiných států.

 

„Vezmu si Evropu a postarám se o její bezpečnost – ne já osobně, ale Rusko,“ řekl údajně Jelcin.

 

V červenci média s odvoláním na dokumenty zveřejněné americkým Národním bezpečnostním archivem napsala, že bývalý americký viceprezident Al Gore slíbil Jelcinovi, že k rozšíření NATO dojde pouze po dohodě s Ruskem, a současně s rozšířením NATO bude posíleno partnerství mezi Moskvou a Washingtonem.

 

Z dokumentů amerického archivu také vyplývá, že Clinton ho na setkání s Jelcinem v roce 1997 ujistil, že NATO Rusko neohrožuje.

 

https://www.vesti.ru/article/4185654

 

 

📌21.10.2024, 00:35, LAVROV: PRO ZLOČINY KYJEVA NEEXISTUJE ŽÁDNÁ PROMLČECÍ LHŮTA:

 

Podpora nacismu na Ukrajině je ostudou zemí Evropské unie (EU). Pro zločiny kyjevského režimu neexistuje žádná promlčecí lhůta, řekl ministr zahraničí Sergej Lavrov v rozhovoru pro aif.ru.

 

Adolf Hitler a Štěpán Bandera jsou jeden celek. Takové zločiny nemají žádnou promlčecí lhůtu, poznamenal Lavrov.

 

Největší ostudou EU, šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové, bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga a předsedy Evropské rady Charlese Michela je, že vyzývají k podpoře Ukrajiny, která údajně bojuje za evropské hodnoty. Ukazuje se, že EU je připravena bránit tzv. hodnoty nacismu. Proto úkol denacifikace není sloganem, ale naléhavým úkolem, uzavřel Lavrov.

 

Největší ostudou EU, šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové, bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga a předsedy Evropské rady Charlese Michela je, že vyzývají k podpoře Ukrajiny, která údajně bojuje za evropské hodnoty.

 

UKAZUJE SE, ŽE EU JE PŘIPRAVENA BRÁNIT TZV. HODNOTY NACISMU.

PROTO ÚKOL DENACIFIKACE NENÍ SLOGANEM, ALE NALÉHAVÝM ÚKOLEM, uzavřel Lavrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4185694

 

 

📌20.10.2024, 21:36: RAKETA ISKANDER ZASÁHLA HOTEL S CIZINCI PRACUJÍCÍMI PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY:

 

Úder ruských vojsk dopadl na hotel v Kryvém Rihu, kde bydleli zahraniční specialisté, kteří pracovali pro ozbrojené síly Ukrajiny, píše kanál Donbass Partisan Telegram.

Přesný úder v neděli večer byl proveden na hotel Družba v Kryvém Rihu operačně-taktickým raketovým systémem Iskander-M.

 

„Hotel sloužil jako základna pro zahraniční specialisty, kteří se podíleli na zajištění provozu systémů elektronického boje (EW) v zařízeních ukrajinské obranné infrastruktury,“ uvádí zpráva.

 

Podle kanálu Telegram specialisté, kteří v hotelu bydleli, modernizovali elektronické odrušovací zařízení AN/MLQ-40 Prophet. Na Ukrajině se aktivně používají k ochraně podniků vojensko-průmyslového komplexu před ruskými drony a raketami.

 

O explozích v Kryvém Rihu v neděli večer informovala již dříve publikace „Strana.ua“.

 

https://www.vesti.ru/article/4185656

 

 

📌20.10.2024, 21:13:🟥🔊PUTIN OSLOVIL MNOHAMILIARDOVÉ PUBLIKUM SVĚTOVÉ VĚTŠINY:

 

Nejdůležitější a nejzajímavější událost svým obsahem. Prezident Ruska promluvil k mnohamiliardovému publiku světové většiny.

 

V pátek v Novo-Ogarjovu u Moskvy Putin uspořádal dvouhodinové setkání s hlavami předních médií zemí BRICS. Událost byla vysílána živě v televizi se simultánním překladem do čínštiny, arabštiny, angličtiny a francouzštiny. Byla to upřímná konverzace na různá témata, načasovaná tak, aby se shodovala se čtyřdenním summitem BRICS v Kazani příští týden.

 

Prezidentovi byly kladeny ostré otázky a, jak se říká, všude kolem barelu. Ještě budeme analyzovat některé z nejdůležitějších, ale začneme naší armádou a frontou. Téma je hlubší, než si mnozí dokázali představit.

 

„Víte, moderní způsob vedení ozbrojeného boje se velmi rychle mění kvůli technologickému pokroku. Dnes jsem již slyšel od našich bojovníků, představte si, od bojovníků, že moderní válka je válkou matematiků,“ řekl Vladimir Putin.

 

Putin hovoří o intelektuální konfrontaci, které se účastní nejlepší mozky planety. Ale jsou shromážděni v Rusku – to je na jedné straně a proti nám – ne Ukrajinci, ale matematici z 32 zemí bloku NATO.

 

Konkrétní příklad: řekněme, že prostředky elektronického boje, konfrontace, pracují pro určité prostředky ničení a potlačují je. Druhá strana si to spočítala, uvědomila si, že je proti a změnila software svých útočných zbraní. Během týdne, deseti dnů, tří týdnů druhá strana vystupňuje své úsilí a mění software svého elektronického odrušení. To pokračuje donekonečna. Samozřejmě je zcela jasné, že ukrajinská armáda toho není schopna, stejně jako používat vysoce přesné zbraně dlouhého doletu, protože prostě nemá. Je jasné, že NATO, země NATO a vojenští specialisté NATO to dělají,“ zdůraznil prezident.

 

Tohle je obrázek. To znamená, že struktura protichůdných sil, rozdělení rolí je různé.

 

VÍTE, JAKÝ JE V TOM ROZDÍL? NATO JE S NÁMI VE VÁLCE, ALE V RUKOU UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ. UKRAJINA NEŠETŘÍ SVÉ VOJÁKY V ZÁJMU TŘETÍCH STÁTŮ,“ řekl ruský vůdce.

 

To znamená, že Ukrajina je pod vojenským kontraktem s NATO. Ukrajinští vojáci ve skutečnosti nebojují za svou zemi, ale za režim. A proč Zelenského režim nelituje ukrajinské vojáky? A protože nezastupuje ukrajinský lid, nastupuje na svůj post, aniž by byl zvolen, aniž by byl oprávněn cokoli dělat, zejména válčit. Necítí tedy spojení s lidem na Ukrajině, a ještě více – odpovědnost. Jeho hlavní závazky jsou vůči jeho „partnerům“. A pro ty – co Ukrajinci? Spotřební. A co high-tech zbraně z druhé strany? Role jsou rozděleny.

 

ALE UKRAJINA SAMA NEPOUŽÍVÁ HIGH-TECH ZBRANĚ, DĚLÁ TO NATO,“ je si jistá hlava státu.

 

Na druhé straně Rusko stojí na vlastních nohou. Jsme nezávislí a soběstační.

 

„A ruská armáda bojuje sama za sebe a sama vytváří vojenské produkty a sama vytváří software, a to je obrovský rozdíl,“ uzavírá prezident.

 

Z toho vyplývá výsledek. Ruská armáda je nyní nejsilnější na světě. Postupujeme vpřed, minimalizujeme naše vlastní ztráty, opatrně, ale vytrvale. A vojenská mašinérie NATO se všemi svými matematiky a vojenskými high-tech s tím nemůže nic dělat. Putin se nerad chlubí, ale jeho důvěra ve výsledky znamená, že naše armáda je nejsilnější na světě.“

 

„Zvláště v poslední době, zaznamenávám to, vidím, že ruská armáda se samozřejmě stává nejen jednou z nejmodernějších armád, ale také nejvíce bojeschopnou. A kdy se NATO unaví bojem s námi? Zeptejte se jich. Jsme připraveni v tomto boji pokračovat. A vítězství bude naše,“ ujistil ruský prezident.

 

Zde Putin mluví o míru. Ne o „příměří na týden“, ale o dlouhém, vyváženém míru – podle našich podmínek.

 

https://www.vesti.ru/article/4185566

 

 

📌21.10.2024, 00:21: SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY ZNIČILY 114 UKRAJINSKÝCH UAV NAD RUSKÝMI REGIONY ZA DEN:

 

Systémy protivzdušné obrany zničily během dne 114 ukrajinských dronů (UAV) nad regiony Ruska, uvádí ministerstvo obrany.

 

Jednotky protivzdušné obrany zničily 43 UAV nad Kurskou oblastí, 27 nad Lipeckou oblastí, 18 nad Orjolskou oblastí, osm nad Nižněnovgorodskou oblastí, sedm nad Belgorodskou oblastí, šest nad Brjanskou oblastí, jeden nad Moskevskou oblastí.

 

Kromě toho byly nad Kurskou oblastí ve dne zničeny čtyři UAV.

 

https://www.vesti.ru/article/4185676

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏴‍☠️‍⚧️21.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 KANDIDÁT CDU/CSU NA KANCLÉŘE V NEDĚLI VEČER NASTÍNIL SVŮJ PLÁN – A JASNĚ ŘEKL: PRO POHLAVÍ NEBUDOU ŽÁDNÉ VÝJIMKY.

 

„Samozřejmě“ by to ovlivnilo i mladé ženy, řekl Merz

Jde o povinnou vojenskou službu nebo všeobecnou povinnost služby pro všechny mladé lidi Ve Spolkové republice existovala povinná vojenská služba až do jejího pozastavení v roce 2011. Vzhledem k válce na Ukrajině a hrozbě ze strany Putina by mohla brzy slavit návrat. Ale pak v rozšířené podobě.

 

talk show ARD Caren Miosga Friedrich Merz vysvětluje, že se zaměřuje na všeobecné služby. To však nelze realizovat přímo, pokud se stane kancléřem.

 

A co tech dalších 56 pohlaví?????????? jen se ptám😇

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/other/friedrich-merz-macht-ansage-an-teenie-m%C3%A4dchen-wenn-er-kanzler-wird-kommen-sie-nicht-davon/ar-AA1se175?ocid

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️21.10.2024: 🇦🇺📉🚼 AUSTRÁLIE ČELÍ „POPULAČNÍMU KOLAPSU“, PROTOŽE PORODNOST DOSÁHLA REKORDNÍCH MINIM A ÚMRTÍ PRUDCE VZROSTLA

 

Porodnost v Austrálii klesla na 88leté minimum po uzamčení COVID a zavedení vakcíny, proto odborníci varují, že země čelí „populačnímu kolapsu“. Austrálie se také potýká s bezprecedentním nárůstem nadměrné úmrtnosti od doby, kdy byla zavedena takzvaná vakcína covid19💉🧬🧫☠️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82140

 

 

📌⛔️STOP☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻 🐛🦗 🐛🦗 21.10.2024: CVRČCI, HOUBY, ŽIVÝ ZÁCHOD I KOMPOST V ŠUPLÍKU: PODÍVEJTE SE, JAK VYPADÁ UDRŽITELNÝ BYT BUDOUCNOSTI (video)

 

➡️Zřejmě půjde o jeden z oněch sdílených bytů budoucnosti, které se budou nabízet oddaným jedincům, jejichž sociální kredit bude příkladný, protože nezanechají příliš velkou uhlíkovou stopu.

 

➡️Vítejte v dystopickém světě, jak by měl vypadat již za 15 let. Tedy alespoň podle představ francouzských klimatických šílenců, kteří tak žijí již nyní.

 

➡️Podle nich by však měl být takový byt v budoucnu běžný a houby uprostřed místnosti, živí cvrčci, vždy připraveni k jakékoli kuchyňské úpravě, ale také stůl na hydroponické pěstování bylinek a zeleniny, budou běžnou součástí každého takového příbytku. 🙈

 

➡️Ani záchod už nebude potřebovat běžné splachování, živá toaleta vše „zpracuje“ sama. 🙈 Šuplíky poslouží spíše než k uchovávání oblečení či různých domácích potřeb jako kompost – a je jedno, zda v kuchyni nebo koupelně. 🙈

 

➡️Francouzský pár již v takovém bytě žije a zdá se, že celkem spokojeně. Jistě je uspokojuje především to, že snižují svoji uhlíkovou stopu🙈 a jejich byt může být prohlášen za „udržitelný.“

 

➡️Návštěvníka ihned po vstupu přivítá cvrkot desítek cvrčků, umístěných na paletách od vajec ve viváriích. Pak je pohled upoután vegetací, všelijakými bylinami přetékajícími z dřevěných pracovních desek.

 

➡️Člověk by téměř zapomněl, že se nachází v srdci Boulogne-Billancourt, v Hauts-de-Seine.

 

➡️Právě na tomto ultraurbanizovaném pařížském předměstí se Corentin de Chatelperron (41) a Caroline Pultz (31) usadili, aby zde vybudovali „byt budoucnosti,“ 🙈 který zajišťuje život v kvaziautonomii se 100% low-tech technologiemi, tj. „užitečnými, přístupnými a udržitelnými.“ 🙈

 

➡️Zdroje nezmiňují, co na tento pár a jeho udržitelnou domácnost říkají sousedé a je také nejasné, jak dvojice klimaalarmistů řeší případnou plíseň, která se musí v bytě, který je něco mezi skleníkem, kompostem a teráriem, téměř jistě vyskytovat.

 

➡️Níže se můžete podívat na „udržitelný“ byt budoucnosti – přesně jako z manuálu👺 Klause Schwaba. A ani netřeba umět francouzsky, obrázky hovoří samy za sebe…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/cvrcci-houby-zivy-zachod-i-kompost-v-supliku-podivejte-se-jak-vypada-udrzitelny-byt-budoucnosti-video/

 

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️21.10.2024: ANGLIE: POČET PŘÍPADŮ RAKOVINY STOUPÁ NA REKORDNÍ ÚROVEŇ: TÉMĚŘ ➡️1000 NOVÝCH DIAGNÓZ DENNĚ❗️❗️❗️

 

➡️Velký nárůst počtu lidí diagnostikovaných s rakovinou, vysoká nadměrná úmrtnost, rekordně nízká porodnost, nezvykle mnoho hlášených srdečních problémů

 

➡️To a mnohé další indicie napovídají, že zde něco není v pořádku. Nicméně i tehdy, kdy se některý z uvedených problémů veřejně probírá, se hledají zástupné důvody.

NA GENOVÉ INJEKCE, KTERÉ TYTO PROBLÉMY TÉMĚŘ JISTĚ ODSTARTOVALY, SE VŠAK ZAPOMÍNÁ…❗️❗️❗️

 

🟥V ANGLII NYNÍ ŘEŠÍ PODOBNÝ PROBLÉM: CO ASI STOJÍ ZA OHROMNÝM NÁRŮSTEM PŘÍPADŮ RAKOVINY❓❓❓

 

➡️Počet případů rakoviny v Anglii vzrostl na rekordní úroveň. Podle nejnovějších údajů NHS je rakovina diagnostikována téměř u 1 000 lidí denně❗️❗️❗️

 

➡️V roce 2022 bylo v Anglii zaznamenáno 346 217 případů rakoviny, což je o 5 procent více než v roce 2021. Zejména bylo diagnostikováno mnoho nových případů rakoviny prostaty.

 

➡️Statistiky registrace rakoviny ukazují, že počet případů rakoviny u mužů se v roce 2022 zvýšil o 7 procent, ze 167 917 na 180 877❗️❗️❗️

 

🟥VÍCE NEŽ POLOVINU NOVÝCH PŘÍPADŮ TVOŘILA RAKOVINA PROSTATY, PRSU, PLIC NEBO TLUSTÉHO STŘEVA.

 

➡️Společnost Pfizer nejprve vydělala miliardy na takzvaných vakcínách proti COVIDu a nyní se farmaceutický gigant chystá  vydělat velké peníze na „turbo rakovině.“

 

➡️Společnost Pfizer očekává, že její nové léky na rakovinu od společnosti Seagen vygenerují do roku 2030 zhruba 10 miliard dolarů. Farmaceutická společnost koupila společnost Seagen za 43 miliard dolarů.❗️❗️❗️

 

➡️Když se tržby společnosti Pfizeru propadly v důsledku kolapsu poptávky po vakcínách proti Covidu, cena akcií výrobce vakcín utrpěla ránu. Nyní se plně soustředili na rakovinu. NÁHODA❓❓❓

 

➡️Farmaceutické společnosti se předhánějí v tom, aby získaly všechny hlavní výrobce léků na rakovinu. Je dokončena jedna akvizice za druhou. Každý chce kousek koláče.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/anglie-pocet-pripadu-rakoviny-stoupa-na-rekordni-uroven-temer-1000-novych-diagnoz-denne/

 

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️21.10.2024: POPREDNÝ JAPONSKÝ ONKOLÓG KRITIZUJE „CÁRA GLOBÁLNEHO ZDRAVIA“ 👺BILLA GATESA, ABY SA VRÁTIL SPÄŤ NA STREDNÚ ŠKOLU:

 

(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Podľa popredného japonského onkológa, emeritného profesora Masanoriho Fukušimu, 👺 ZÍSKAL BILL GATES PRÁVOMOC DIKTOVAŤ SVETOVÚ ZDRAVOTNÍCKU POLITIKU BEZ TOHO, ABY NA STREDNEJ ŠKOLE POROZUMEL BIOLÓGII.

 

Svetoznámy onkológ dokonca navrhol, že 👺Gates by sa mal „vrátiť na strednú školu“, aby získal aspoň základné vedomosti o biológii, keď už v sebe má tú aroganciu robiť rozhodnutia, ktoré bez žiadnych verejných konzultácií ovplyvňujú celé ľudstvo.

 

👺BILL GATES NIELENŽE NEMÁ ŽIADNE VYSOKOŠKOLSKÉ VZDELANIE, ALE NEZVLÁDA ANI POZNATKY VYUČOVANÉ NA STREDNEJ ŠKOLE.

 

V komentári k úlohe Billa Gatesa v globálnom verejnom zdraví počas tlačovej konferencie v Japonsku Fukušima odmietol👺 Gatesa ako falošného a uviedol:

 

➤ „Takže, buďme k sebe úprimní, ten človek sa musí vrátiť na strednú školu a doučiť sa biológiu, aby dosiahol aspoň úroveň potrebnú na prijímacie skúšky na vysokú školu.“

 

➤Z poznámok profesora Fukušimy vyplýva, že➤ tí, ktorí sú v súčasnosti na vrchole rozhodovania o globálnom zdraví, ➤nemajú potrebný biologický prehľad, aby pochopili celé spektrum dôsledkov vakcín.

 

Fukušima, ktorý má viac ako 7 000 vedeckých citácií na portáli ResearchGate a prednáša na Kjótskej univerzite, tiež uviedol, že škody spôsobené vakcínami proti Covidu-19 sú v celej histórii medicíny „bezprecedentné“.

 

👺Bill Gates si svoju cestu do pozície neoficiálneho globálneho zdravotníckeho cára jednoducho kúpil tým, že financuje👺 Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO) vo výške niekoľkých miliárd dolárov, čo v jednu dobu dokonca prevyšovalo financovanie od ktoréhokoľvek národného štátu.

 

👺Gates okrem toho financuje mnohé vládne zdravotnícke agentúry a regulačné orgány v západných krajinách, z ktorých mnohé sú zodpovedné za reguláciu a schvaľovanie jeho experimentálnych vakcín.

 

👺Gates je zároveň významným finančným podporovateľom veľkých západných médií, ktoré často produkujú pochvalné spravodajstvo o jeho iniciatívach.

 

Tieto médiá publikujú lichotivé relácie a články, ktoré si nikdy nevšímajú jeho mnohé závažné prešľapy a vedú pochlebovačné rozhovory, ktoré sa vždy dôsledne vyhýbajú akejkoľvek z jeho kontroverzií.

 

Kritika profesora Fukušimu voči 👺Gatesovi odráža slová Roberta F. Kennedyho juniora, ktorý začal odhaľovať agendu globalistického miliardára ešte pred pandémiou.

 

Ako vysvetlil Kennedy junior, 👺GATES ZÍSKAL POZÍCIU NA DIKTOVANIE SVETOVEJ ZDRAVOTNÍCKEJ POLITIKY BEZ VOLIEB, BEZ VYMENOVANIA, BEZ KONTROLY A BEZ AKEJKOĽVEK ZODPOVEDNOSTI.

 

KENNEDY JR. CHCE VEDIEŤ, AKO A PREČO MOHOL ČLOVEK, KTORÝ JE ZJAVNE NEKVALIFIKOVANÝ, ZÍSKAŤ TAKÚ OBROVSKÚ MOC A PÝTA SA: „MYSLÍTE SI AJ VY, ŽE JE TO STRAŠIDELNÉ❓❓❓ “

 

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracova: Badatel.net

 

Súvisiace články

 

https://www.badatel.net/popredny-japonsky-onkolog-kritizuje-cara-globalneho-zdravia-billa-gatesa-aby-sa-vratil-spat-na-strednu-skolu/

 

 

📌21.10.2024: 🟥🔊 🇧🇷 BRAZILSKÝ PREZIDENT LULA BYL HOSPITALIZOVÁN POTÉ, CO SI „POŘEZAL ZADNÍ ČÁST HLAVY“ PŘI PÁDU VE SVÉ REZIDENCI

 

Lula na radu svého lékaře zrušil svou cestu na setkání BRICS v Rusku.

https://t.me/absurdnsvet/82147

 

 

📌21.10.2024: 🟥🔊 🇲🇩 ŽÁDNÝ Z KANDIDÁTŮ NEZÍSKAL V PRVNÍM KOLE MOLDAVSKÝCH PREZIDENTSKÝCH VOLEB VÍCE NEŽ 50 %. PROTO PROBĚHNE DRUHÉ KOLO, KTERÉ PROBĚHNE 3. LISTOPADU.

 

Zatím je sečteno 80 % hlasů.

https://t.me/absurdnsvet/82148

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️21.10.2024: 👺 WHO A ŘADA VÝROBCŮ VAKCÍN FINANCUJE KAMPAŇ, KTERÁ MÁ NAUČIT TISÍCE STUDENTŮ MEDICÍNY PO CELÉM SVĚTĚ, ŽE ZVYŠUJÍCÍ SE POČET PŘÍPADŮ RAKOVINY A KARDIOVASKULÁRNÍCH ONEMOCNĚNÍ JE ZPŮSOBEN ZMĚNOU KLIMATU (A NE OČKOVÁNÍM).

👉 https://t.me/absurdnsvet/82149

👉  https://t.me/absurdnsvet/82149

 

👺 DR. PETER MCCULLOUGH O PROHLÁŠENÍ WHO, ŽE POKRAČUJÍCÍ EPIDEMIE OPIČÍCH NEŠTOVIC V AFRICE PŘEDSTAVUJE CELOSVĚTOVOU ZDRAVOTNÍ NOUZI:

 

➤ „Jedná se jednoznačně o akci těch, kteří chtějí pokračující výjimečný stav.

Chtějí, aby tekly peníze

➤Pět dní před globálním prohlášením WHO byla zveřejněna výzva k dodání nové vakcíny proti opičím neštovicím.

JDE O JASNÝ PODVOD NA OČKOVACÍM PRŮMYSLU.

➤Víme, že Bavarian Nordic JYNNEOS VAKCÍNA PROTI OPIČÍM NEŠTOVICÍM JYNNEOS JE NEBEZPEČNÁ.

➤Často způsobuje➤ myokarditidu, další vakcínu, která poškodí zranitelnou populaci.“

👉 https://t.me/absurdnsvet/82152

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️21.10.2024: 💥💉 NEPŘÍJEMNÁ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI PFIZER POTVRZUJÍCÍ AŽ O 40 % VÍCE SRDEČNÍCH ONEMOCNĚNÍ U OČKOVANÝCH LIDÍ_

 

Přečtěte si celý článek zde:

🗞 https://legitim.ch/der-unbequeme-pfizer-bericht-der-bis-zu-40-mehr-herzkranken-bei-geimppfen-bestaetigt/

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️21.10.2024: ❗️💥TÉMĚŘ 16 MILIONŮ💥❗️

 

Počet lidí, kteří se musejí potýkat s vedlejšími účinky takzvaného „korona očkování“ „je zjevně mnohem vyšší, než bylo dosud známo“. Vyplývá to z průzkumu společnosti Forsa, který si objednalo online médium Multipolar a Neue Osnabrücker Zeitung (NOZ).

 

Více se dočtete zde https://telegra.ph/Forsa- Survey-19-Percent-der-Deutsche-erlitten-Nebeneffekten-nach-COVID-Impfung-10-15

 

 

 

📌⛔️STOP💉☣️⚠️🥩 🍖🍗21.10.2024: TAKHLE PUMPUJÍ MASO V OBCHODECH 🤬

 

TOHLE VIDEO BY NEMĚLO BÝT TADY, ALE NA STÁTNÍM ZASTUPITELSTVÍ… ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

Nemám žádné vysvětlení pro to, co se tady děje. Proč a CO ho pumpují, ale tohle je podle mě moc❗️❗️❗️

 

Prodává se nám tento druh masa spolu s chlebem vyrobeným z much a švábů❓

 

⚡️POŠLETE VIDEO SVÝM BLÍZKÝM, ABY VĚDĚLI❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82154

 

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️21.10.2024: ROK 1917, RUDOLF STEINER A JEHO OČKOVACÍ PŘEDPOVĚDI: O STOLETÍ POZDĚJI:

 

Rudolf Steiner (1861-1925) – rakouský filozof, esoterik a zakladatel antroposofie – po sobě zanechal bohaté dědictví myšlenek a předpovědí.

 

➡️Jedno z jeho nejvýznamnějších prohlášení z roku 1917 se týkalo budoucnosti medicíny a jejího dopadu na lidskou duši.

 

➡️STEINER PŘEDVÍDAL PŘÍCHOD VAKCÍN, KTERÉ BUDOU PODÁVÁNY LIDEM OD NAROZENÍ POD ZÁMINKOU PÉČE O LIDSKÉ ZDRAVÍ. Účelem těchto vakcín, řekl, bylo „eliminovat duši“ a zabránit člověku v rozvoji myšlenek o existenci duše a ducha.

 

➡️Filosof předpověděl, že materialističtí lékaři budou pověřeni úkolem „odstranit duši lidstva“. Nakreslil paralelu mezi očkováním proti nemocem a budoucím očkováním proti „šílenství“ duchovního života.

 

➡️Steiner ve své předpovědi popsal důsledky takového očkování: lidé se stanou vysoce inteligentními, ale nebudou schopni vyvinout vědomí. Tvrdil, že to je skutečný účel některých materialistických kruhů.

 

➡️Steiner řekl, že vakcína oslabí spojení mezi éterickým a fyzickým tělem člověka. To podle jeho názoru povede k nestabilitě vztahu mezi člověkem a vesmírem a promění lidi v jakési automaty.

 

➡️Tuto vakcínu popsal jako „ahrimanskou sílu“ (antroposofický termín označující negativní duchovní vlivy). Steiner tvrdil, že po zavedení takové vakcíny nebude člověk schopen uniknout materialistickému pohledu na svět a ztratí schopnost duchovního rozvoje.

 

➡️Tyto Steinerovy myšlenky jsou nerozlučně spjaty s jeho antroposofickým učením, které kombinuje prvky západní esoteriky, křesťanské mystiky a různých duchovních praktik. Antroposofie považuje člověka za bytost skládající se z fyzických, éterických, astrálních a „já“ těla a za cíl si klade rozvoj duchovního potenciálu člověka.

 

➡️Steinerovy předpovědi o vakcínách odrážejí jeho hluboké porozumění vztahu mezi fyzickými a duchovními aspekty lidské existence. Počátek 20. století byl dobou prudkého rozvoje vědy a medicíny a Steiner se svou prorockou vizí předvídal potenciální důsledky tohoto vývoje pro lidskou duši.

 

➡️Rudolf Steiner zanechal hluboký otisk v různých oblastech, včetně ➤školství (waldorfské školství), ➤zemědělství (biodynamické zemědělství), ➤lékařství (antroposofická medicína) a ➤umění (eurytmie).

Jeho myšlenky nadále přitahují zájem a ovlivňují mnoho lidí po celém světě.

 

Steinerovy předpovědi o vakcínách a jejich vlivu na lidskou duši zůstávají aktuální i dnes, více než století poté, co byly vytvořeny. Nutí nás přemýšlet o rovnováze mezi vědeckým pokrokem a zachováním duchovní podstaty člověka.

 

➤Steinerovo dílo je důležitou součástí intelektuálního a duchovního dědictví 20. století a odráží hluboké porozumění vztahu mezi vědou, filozofií a duchovním hledáním.

Jeho vize nadále inspiruje ty, kteří se snaží o harmonický rozvoj všech aspektů lidské bytosti @Hyperborea

https://t.me/absurdnsvet/82155

 

 

📌⛔️STOP ⚠️☣️🦷 21.10.2024: 🦷 FLORID JE DOBRÝ NA ZUBY, ŽE❓❓❓⚠️

 

Fluor je pro vaše zuby dobrý, ne❓❓❓

Věděli jste, že fluor je odpadním produktem fosfátového a hliníkového průmyslu a že neexistuje schválení FDA pro fluoridové přípravky k prevenci zubního kazu u dětí❓❓❓ Velmi kontroverzní téma, v tomto videu krátké ohlédnutí za historií tohoto odvětví.

Fluorid konzumujeme každý den prostřednictvím naší zubní pasty. Zubaři nám říkají, že neexistuje žádná alternativa k fluoridovým zubním pastám❗️❗️❗️

ALE TO NENÍ PRAVDA❗️❗️❗️

 

Zdroj (https://www.tiktok.com/@matvyanka/video/7252846142990437659)

 

 

 

📌⛔️STOP 🏦💰💵 💳❌21.10.2024: ❗️❗️❗️ DOTČENO 276 MILIONŮ EUR❗️❗️❗️

 

Všechny účty jsou zablokovány – úřady zavírají Wiener Bank❗️❗️❗️

 

Jak ve středu oznámil Úřad pro finanční trh (FMA), Evropská americká investiční banka AG se sídlem ve vídeňském Schottenringu dostala s okamžitou platností úplný zákaz pokračovat ve své obchodní činnosti. To má za následek oficiální pozastavení plateb, což znamená, že nelze provádět žádné další vklady, výběry ani převody. https://www.heute.at/s/alle-konten-gesperrt-behoerden-schliessen-wiener-bank-120067318

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP 21.10.2024: ROLE ROTHSCHILDA PŘI ZALOŽENÍ STÁTU IZRAEL 💡

 

👺 Rodina Rothschildů sehrála zásadní roli při založení Státu Izrael. Baron Edmond de Rothschild v 19. století finančně podporoval židovské osady v Palestině a položil tak důležité základy. Walter Rothschild byl příjemcem Balfourovy deklarace z roku 1917, ve které se britská vláda zavázala podporovat židovskou vlast v Palestině. Dorothy de

 

Rothschild pomohla přivést sionistického vůdce Chaima Weizmanna do kontaktu s britskou elitou, což mělo pro sionistické hnutí velký význam. Rothschildové významně přispěli k vytvoření Izraele – jak finančními prostředky, tak politickými konexemi.

 

Následuje rozhovor z roku 2017 s baronem Jacobem Rothschildem.

 

Video: 👉 9 minut – Změňte perspektivu (https://youtu.be/Xf3CToKNO2U?si=LKGrVppNDL0l0u_v)  📽

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.10.2024:😂 NAVALNAJA SE CHCE STÁT PREZIDENTKOU RUSKA.

Pokud se vrátím do Ruska, půjdu do voleb jako prezidentská kandidátka,“ řekla v rozhovoru pro BBC.“ 😂🤣😅

Připomeňme, že zrádkyně byla zatčena v nepřítomnosti v kauze účasti na extremistických aktivitách. Jakmile se Navalnaja objeví na území Ruska, bude zadržena 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30160

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.10.2024: 🔥Libanonská metropole je po nočních izraelských barbarských bombových útocích v plamenech – obytné budovy se po explozích doslova hroutí. 🤬

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30161

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU…21.10.2024: EURÓPSKA ĽUDOVÁ STRANA KRITIZUJE ORBÁNOVU VLÁDU: NASTAL ČAS PRE NOVÉ VEDENIE V MAĎARSKU: 🤬

 

Stranícka skupina Európska ľudová strana (EPP) poslala v priebehu týždňa už druhý kritický odkaz týkajúci sa predsedu maďarskej vlády Viktora Orbána. Európski ľudovci tentokrát zverejnili na sociálnej sieti X fotku dievčatka s maďarskou vlajkou v ruke s výzvou ,,Oživme európsku budúcnosť Maďarska!“ Upozornil na to v nedeľu webový portál atv.hu, informuje spravodajca TASR v Budapešti.

 

,,Maďari si zaslúžia dobré vedenie. Vedenie, ktoré bojuje proti korupcii. Vedenie, ktoré ich privedie späť do Európy,“ píše sa v statuse EPP s hashtagom „Orbán“ s dodatkom, že
Maďarsko si zaslúži byť v srdci EÚ.

 

Portál pripomína, že EPP vedená Manfredom Weberom v utorok na Facebooku napísala, že Orbán by mal odísť. V statuse ďalej EPP uviedla, že nadišiel čas priviesť Maďarsko späť bližšie k Európe a dať mu šancu zotaviť sa z následkov zlého vedenia.

 

Orbán po rozprave EP v Štrasburgu v utorok vyhlásil, že predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová a Weber chcú zvrhnúť maďarskú vládu. V piatok v pravidelnom rozhovore pre verejnoprávny rozhlas Kossuth rádió potom povedal, že za snahami o jeho odvolanie a o výmenu maďarskej vlády je vojna a niekoľko ďalších vecí. ,,EPP SI PREDSTAVUJE TAKÚ EURÓPU, KTORÁ JE ZLÁ PRE MAĎAROV. PROTI TOMU UŽ ROKY BOJUJEM SO SVOJOU VLÁDOU,“ zdôraznil. 👺🤬🙈🙈🙈

 

https://ereport.sk/europska-ludova-strana-kritizuje-orbanovu-vladu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.10.2024: ⚡️ NA NEOHLÁŠENOU NÁVŠTĚVU KYJEVA PŘIJEL  AMERICKÝ MINISTER OBRANY LLOYD AUSTIN, INFORMUJE CNN.

SETKÁ SE SE ZELENSKÝM A UMEROVEM🤬🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/30163

 

♨️ ŠÉF PENTAGONU LLOYD AUSTIN PŘIJEL NA NEOHLÁŠENOU NÁVŠTĚVU KYJEVA – WSJ

▪️ Publikace uvádí, že přijel s poselstvím o silném americkém závazku vůči vojenskému úsilí Ukrajiny, ale bez nové vojenské pomoci nebo povolení k použití raket dlouhého doletu na území Ruska.

▪️ Již dříve ukrajinské úřady uvedly, že očekávají příjezd americké delegace, která bude jednat o Zelenského „plánu vítězství“.🤬🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/30165

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚡️ 21.10.2024: 🇷🇺 SERGEJ LAVROV: PODPORA NACISMU NA UKRAJINĚ JE PRO VEDOUCÍ PŘEDSTAVITELE EU OSTUDOU, ZLOČINY KYJEVSKÉHO REŽIMU NEBUDOU PROMLČENY.

– Válka Západu proti Rusku je stále hybridní, ale stále více se mění ve válku skutečnou, přímou;

– Rusko sleduje předvolební boj v USA a zatím nevidí známky toho, že se obě země po volbách vrátí k rovnocennému rozhovoru;

– Měli bychom se připravit na to, že akce na omezení rozvoje Ruska budou pokračovat za jakékoli americké administrativy;

– Moskva je připravena spolupracovat s jakoukoli administrativou USA, ale pouze za předpokladu, že rozhovor bude oboustranně respektující a rovnoprávný;

– Rozhovor o stratstabilitě by měl brát v úvahu všechny faktory, zatímco USA předhazují krásná hesla a chtějí získat jednostranné výhody;

– Prohlášení USA o připravenosti jednat s Ruskou federací o snížení počtu jaderných zbraní bez předběžných podmínek jsou lživá a klamavá;

– SVO nemůže skončit jinak než vítězstvím, to je v zájmu lidí. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30166

 

 

📌21.10.2024: 💥 SPIEGEL OZNAČIL ELONA MUSKA ZA NEPŘÍTELE ČÍSLO DVĚ PO DONALDU TRUMPOVI:

Německý liberální týdeník zveřejnil článek s fotografií Elona Muska, z níž je vidět tvář Donalda Trumpa.

Novináři označili zničení liberální demokracie za hlavní projekt podnikatele. 😅🤣😂

https://t.me/to_je_nas_svet/30167

 

 

📌21.10.2024: ⚡️ PŘIPRAVUJE SE HISTORICKÝ OBRANNÝ PAKT MEZI BRITÁNIÍ A NĚMECKEM 😅🤣😂

Podle listu The Sunday Times by měl být podepsán již příští týden.

Co je známo:

🔺Pakt umožní zemím pořádat společná cvičení na východním křídle NATO u hranic s Ruskem, nejspíše v Estonsku a Litvě.

🔺Strany také nakoupí více zbraní.

🔺 A společně budou vyvíjet nové uprostřed vyčerpávajících se arzenálů kvůli pomoci Kyjevu.

🔺 Pakt bude pravděpodobně krokem k širší bezpečnostní dohodě s EU

https://t.me/to_je_nas_svet/30169

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ HLÁSÍ ALARM KVŮLI KIMOVÝM MUŽŮM, BOJUJÍCÍM NA UKRAJINĚ ZA RUSKO; VYZÝVÁ ZÁPAD K REAKCI

 

https://youtu.be/9Ng9ZxZwDzY?si=Bn6m0H5FoO4xNqSs

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PŘÍMÝ ZÁSAH! RUSKO SEŽEHLO PRCHAJÍCÍ AMERICKÉ OBRNĚNÉ VOZIDLO STRYKER; DRAMATICKÝ ÚTOK NA KAMEŘE

 

https://youtu.be/07diLg4JUFE?si=gUsoTIOG-2o0Y4R5

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI OBRACÍ UKRAJINSKÉ DRONY-BOMBARDÉRY V PRACH; NOVÁ RUSKÁ METODA „HLEDEJ A ZNIČ“ POPSÁNA…

 

https://youtu.be/sBoXZbM2RB0?si=cr92lZzFGZmj9P6d

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN ODESÍLÁ MODERNÍ ZBRANĚ ÍRÁNU JEN HODINY PO NETANJAHUOVĚ VYHLÁŠENÍ „ÚTOKU BĚHEM NĚKOLIKA MINUT.

 

https://youtu.be/o0UqAto6tPQ?si=qd-DwFY52dp7zWpv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VÁLKA MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM EXPLODUJE: 14 ÚTOKŮ BĚHEM 15 MINUT PO ÚTOKU NA NEZANJAHUŮV DŮM…

 

https://youtu.be/AeYS6B35LbU?si=tjqlNZnituSwlxoe

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.2024“:

➡️☭☆ V Novo-Ogaryovo se koná neformální setkání Vladimira Putina s prezidentem Spojených arabských emirátů Mohammedem bin Zayed Al Nahyanem

Oficiální program návštěvy šéfa SAE začne 21. října. Události summitu BRICS v Kazani se zúčastní i Mohammed bin Zayed Al Nahyan.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident Brazílie se ze zdravotních důvodů nezúčastní summitu BRICS v Kazani a zúčastní se akce online, uvedla jeho tisková služba.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bývalý šéf Otkritie Bank si dal půjčku 3 miliardy rublů a uprchl do zahraničí, píše Kommersant.

Dmitrij Romaev poskytl úvěry jím ovládané kyperské společnosti Benirlia Holdings Limited, která dluh nesplatila a nyní je ve fázi likvidace.

Nyní ruské ministerstvo vnitra zařadilo Romaeva na mezinárodní seznam hledaných prostřednictvím Interpolu. Bankéř má kyperské občanství a žije v Monaku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Členové TCC uskutečňují plán náboru mobilizovaných lidí, aby sami nešli zemřít za Zelenského

Ukrajinský ozbrojenec se rozhodl o tom mluvit se smutkem ve tváři.

Podle něj dalo vrchní velení vojenským komisařům ultimátum typu: „požadované množství kanónu nebo vlastní smrt“. No, jsou každým dnem divočejší.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Peskov vyloučil, že by zrušení cesty brazilského prezidenta na summit BRICS mohlo souviset s Putinovým rozhodnutím nejít na G20.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky vrtulníků Ka-52m narušily rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Podle zpráv řídícího letadla byl zničen nepřátelský personál a obrněná vojenská technika.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vztahy mezi Ruskou federací a SAE odpovídají úrovni strategického partnerství, řekl Putin

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🗣Izrael provedl nálet na výškovou budovu poblíž letiště v Bejrútu

V důsledku příjezdu byl dům zcela zničen, informace o obětech se upřesňují.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Americká prohlášení o připravenosti k jednání s Ruskou federací o omezení jaderných zbraní bez předběžných podmínek jsou od Zla, podvod,“ Lavrov

Jeho další výroky:

— SVO nemůže skončit jinak než vítězstvím, je to v zájmu lidu.

— Válka Západu proti Rusku je stále hybridní, ale stále více se mění ve skutečnou, v „přímou“.

— Musíme hovořit o strategické stabilitě s přihlédnutím ke všem faktorům, ale Spojené státy „nahodily“ krásný slogan, chtějíce získat jednostranné výhody.

— Rusko sleduje volební boj ve Spojených státech a zatím nevidí žádné známky toho, že by se obě země po volbách vrátily k rovnocenné konverzaci.

„Musíme se připravit na to, že akce k omezení rozvoje Ruské federace budou pokračovat pod jakoukoli administrativou USA.

— Moskva je připravena spolupracovat s jakoukoli administrativou USA, ale pouze za předpokladu, že rozhovor bude vzájemně respektující a rovnocenný.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Zalužnyj je připraven vzdát se území

Bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny uvedl, že otázka územní celistvosti není klíčovou otázkou jednání.

„Otázka území není pro Ukrajinu prioritou při řešení konfliktu s Ruskou federací. Bezpečnostní záruky jsou pro Kyjev důležitější,“ řekl Zalužnyj v rozhovoru pro The Daily Telegraph.

😁 – A navíc můžete dát Zelyu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vojenský personál skupiny Sever zničil dvě těžké hexakoptéry „Baba Yaga“ ukrajinských ozbrojených sil v Charkovské oblasti

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 18 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků: 11 UAV nad územím Rostovské oblasti, 4 nad územím Brjanské oblasti, 2 nad územím Kurské oblasti a 1 nad územím Orjolské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spiegel: NATO plánuje zahájit největší modernizaci aliance v souvislosti s posílením vojenského potenciálu Ruska po skončení ukrajinského konfliktu, – vrchní velitel NATO, americký generál Christopher Kavol.

Ruská vojska podle Kavola po válce zesílí, což bude pro NATO představovat vážnou hrozbu. Věří, že na hranici aliance se objeví mocný nepřítel se skutečnými bojovými schopnostmi, výraznými silami a jasnými cíli.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V referendu o přistoupení Moldavska k EU se 50,07 % občanů země vyslovilo pro evropskou integraci, 49,93 % bylo proti, uvádí CEC po sečtení 98,38 % protokolů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jihokorejské ministerstvo zahraničí pozvalo ruského velvyslance v Soulu k rozhovoru, o jehož obsahu nebylo informováno, řekla RIA Novosti na ruském velvyslanectví v Korejské republice.

Ministerstvo poznamenalo, že další informace týkající se konverzace budou zveřejněny později „podle potřeby“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spolupráce mezi Ruskem a KLDR probíhá v rámci mezinárodního práva a není namířena proti bezpečnostním zájmům Jižní Koreje, uvedlo ruské velvyslanectví v Korejské republice.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP