18.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊CLAYTON MORRIS: „ZA POUHÝCH 9 DNÍ SE PRO USA VŠECHNO ZMĚNÍ…👋

 

📌❗️❗️❗️18.10.2024, Směr Sociálna demokracia: POZOR🟥🔊TLAČOVÁ KONFERENCIA PREDSEDU VLÁDY SR ROBERTA FICA PO SUMMITE LÍDROV EÚ…❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

https://www.youtube.com/live/d_LDiR7ny6o?si=lkFBzBUbB90-o5K6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: OPĚT PO PŮL ROCE VYSÍLÁ!!!

17.10. Vítám Vás u obnoveného občasného vysílání😃

Humor, satira, cesta do a z ruského Stavropolu, chlubírna a děkovačka.

 

https://www.facebook.com/100087634053079/videos/474146645650206

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: DAVID ICKE MÁ ZÁKAZ VSTUPU NA ÚZEMÍ EU NA DALŠÍ DVA ROKY, PROTOŽE JEHO NÁZORY PRÝ ZŮSTÁVAJÍ I NADÁLE ZÁVADNÉ:

 

Britský spisovatel David Icke má již od roku 2022 zakázán vstup na celé území EU. Toto nařízení bylo vydáno v souvislosti s jeho plánovanou účastí na protivládní a protiválečné demonstraci v nizozemské metropoli.

 

Tehdejší holandská vláda – a zřejmě i EU – se jeho účasti zalekla a raději ji předem zatrhla. A aby se neobjevil na nějaké další demonstraci ani v budoucnu, byl mu vydán zákaz vstupu nejen do Holandska, ale také do celé EU.

 

Tedy zatímco islámští džihádisté, kteří Evropany nenávidí a netají se přáním je konvertovat nebo vyhubit, jsou na náš kontinent vpouštěni ve velkém a posléze jsou opečováváni, tak jeden jediný člověk, který má názory nehodící se stávající propagandě, má vydán zákaz vstupu.

 

Nizozemská vláda nyní oznámila, že plánuje zakázat řečníkovi a spisovateli Davidu Ickemu vstup do Holandska – a tedy i na celé území EU –  na další dva roky, protože svoje názory nezměnil. Jinými slovy, má špatné smýšlení.

 

Pouze pokud změní své názory, bude zákaz zrušen. Icke psal na X o extrémní prohibici a extrémní cenzuře.

 

A co vláda pokládá za ono špatné smýšlení?

 

Patří mezi něj „konspirační teorie“ (ironicky uvedené tímto způsobem), že svět je řízen sítí tajných společností. Vláda dále poznamenává, že Icke označil Covid za podvod.

 

„Byl to podvod,“ reaguje na to Icke.

 

Nyní se poukazuje na to, že v roce 2022 působil stávající nizozemský premiér Dick Schoof jako tajemník ministerstva spravedlnosti přímo zodpovědný za zákaz a jeho plánované prodloužení.

 

Nyní má Holandsko jinou vládu než před dvěma lety – a to se zastoupením Wildersovy PVV. Ten sám proti zákazu nic nemá a součástí vlády je i několik jeho ministrů, kteří s rozhodnutím samozřejmě také souhlasili.

 

Nulový odpor ze strany Wilderse je o to více alarmující, že on sám měl ještě coby řadový politik před lety po jistou dobu zákaz vstupu do Velké Británie kvůli jeho kritice islámu.

 

Jeho současný postoj jen potvrzuje, že jde o plně řízenou opozici…

 

https://volnyblog.news/david-icke-ma-zakaz-vstupu-na-uzemi-eu-na-dalsi-dva-roky-protoze-jeho-nazory-pry-zustavaji-i-nadale-zavadne/

 

 

📌📢⛔️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️17.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: OFICIÁLNÍ VÝZKUM: 17% NĚMCŮ MĚLO VEDLEJŠÍ ÚČINKY PO OČKOVÁNÍ KORONA VAKCÍNAMI. BUDE NĚKDO POTRESTÁN?

 

Oficiální výzkum: 17% Němců mělo vedlejší účinky po očkování korona vakcínami. Bude někdo potrestán?

 

Německá média začínají stále častěji přinášet informace o následcích korona očkování experimentálními vakcínami především od firem Pfizer a Moderna.

 

Celých 17% dotázaných přiznalo, že měli po očkování prokazatelné vedlejší účinky včetně trvalého poškození zdraví. V Německu se jedná o miliony postižených a lidé se začínají ptát, kdo je za to odpovědný.

 

Očkování sice bylo nepovinné, ale tlak na očkování byl enormní. Současně běžely PR kampaně, tvrdící údajnou bezpečnost a testovanost experimentálních vakcín. Vše se ukazuje jako jedna velká lež. Bude za to někdo nakonec potrestán? Rodiny zemřelých a vážně zmrzačených se spravedlnosti začínají domáhat stále hlasitěji!

 

Jak to dopadne v ČR? BUDE TAM NĚKDO POVOLÁN K ODPOVĚDNOSTI?!

 

  1. prometheus

 

https://volnyblog.news/oficialni-vyzkum-17-nemcu-melo-vedlejsi-ucinky-po-ockovani-korona-vakcinami-bude-nekdo-potrestan/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, Ing Ondřej Prokop, předseda hnutí Ano za Prahu s Homzou Duškem, členem mladého ANO: JAKÉ TO JE BÝT TAKHLE MLADÝM POLITIKEM? JAK REAGUJE OKOLÍ A KDE BERE ODVAHU?

🗣️ Jaké to je být takhle mladým politikem?

🗣️Jak to bere jeho okolí a přišel kvůli tomu i o kamarády?

🗣️Kde získává odvahu, co ho motivuje a jak s tím vlastně začal?

➡️O tom ale i o dalších tématech jsme se bavili v novém podcastu, kde vám budu průběžně představovat zajímavé hosty a osobnosti. Budu moc rád, když si dnešní díl pustíte a napíšete nám váš názor nebo postřeh do komentářů. Prosím také o sdílení. Předem moc děkuji!

➡️Jan Dušek je mladý nadějný politik, člen Mladého ANO a navzdory svému věku i bojovník za lepší podmínky pro mladé a studenty v České republice.

https://www.youtube.com/watch?v=HFVv0Fd-Syk

 

 

📌17.10.2024: 🤡 🟥🔊 KLDR PŘIPRAVUJE VYSLÁNÍ 10 000 VOJÁKŮ NA UKRAJINU – ZELENSKYJ NA SPOLEČNÉM BRÍFINKU S GENERÁLNÍM TAJEMNÍKEM NATO RUTTEM PO JEDNÁNÍ.

Rutte však na této tiskové konferenci uvedl, že NATO nemá žádné informace o tom, že by se severokorejská armáda zapojila do války na Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/30058

 

 

📌17.10.2024: 🟥🔊 🇧🇾 LUKAŠENKO PROHLÁSIL, ŽE BĚLORUSOVÉ BY SE MĚLI ÚČASTNIT JEDNÁNÍ O UROVNÁNÍ UKRAJINSKÉHO KONFLIKTU.

„Vždy jsem na tom trval, říkal jsem to Ukrajincům, říkal jsem to Rusům, upozorňoval jsem Putina, že Bělorusové by měli být přítomni na jednáních o Ukrajině. Proč? Protože je to náš problém, nechci, aby se tam řešily otázky – naše otázky – bez nás. Ano, neodtáhnou až do Gomelu, Polesí, o to nejde, ale mohou přijmout taková rozhodnutí, že zítra bude třeba vzdát se poloviny země.“

https://t.me/to_je_nas_svet/30059

 

 

📌17.10.2024: ♨️ 🟥🔊ZELENSKYJ NEMĚL DOVOLIT, ABY INVAZE RUSKÉ FEDERACE ZAČALA. TATO VÁLKA JE PROHRANÁ – DONALD TRUMP

Trump uvedl, že Biden vyprovokoval konflikt mezi Ukrajinou a Ruskou federací.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30060

 

 

📌⛔️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️16.10.2024: COVID SE ZNOVU RÁZNĚ PŘIHLÁSIL O SLOVO. NEMOCNICE ZAKAZUJÍ NÁVŠTĚVY, VRACÍ SE I RESPIRÁTORY:

 

Krajské hygienické stanice v celé republice hlásí nárůst počtu případů respiračních onemocnění, včetně covidu a chřipky. Některé nemocnice už na vybraných odděleních zakázaly návštěvy. Jinde nabádají k přísnému dodržování hygienických pravidel a znovu přicházejí ke slovu i respirátory. Podle hygieniků by lidé neměli podceňovat očkování.

 

Mezi příznaky chřipky nebo covidu patří kašel, rýma, bolest hlavy i kloubů či horečka. Letos respirační onemocnění přišla o něco dříve, než bývá obvyklé. 😅😂🙈

((Kdo jim ještě na tohle skočí, tak je totálně padlý na hlavu!!! Vrhat se po hlavě do hrobu, normální člověk neudělá!!! Na podzim a na jaře celá léta se čistí organizmus a vždy se objevovali chřipky, žádné vygenerované strašáky Covidy v podobě neexistujících smrtelných virů!!!))

 

https://cnn.iprima.cz/clanek-pacientu-s-covidem-stale-pribyva-nemocnice-zakazuji-navstevy-vraci-se-i-respiratory-450767

 

 

📌17.10.2024: 🇸🇰 🟥🔊RÓBERT FICO: ODMIETAM ŽELEZNÚ OPONU VOČI RUSKU.

Vojnu radšej nahraďme obchodom, lebo to bude v prospech všetkých. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30062

 

 

📌17.10.2024: ♨️♨️♨️ 🤡 ZELENSKYJ: POZVÁNÍ UKRAJINY DO NATO NÁS DIPLOMATICKY POSÍLÍ A PŘIBLÍŽÍ KE SKUTEČNÉMU A SPRAVEDLIVÉMU MÍRU.

 

Ukrajina si zaslouží, aby se jednoho dne stala 33. členem NATO, a my uděláme vše pro to, aby se tak stalo. Během mého setkání s generálním tajemníkem NATO Markem Ruttem jsme diskutovali o krocích, které Ukrajinu posílí a pomohou v našem boji.

 

Jsem vděčný spojencům NATO, kteří pomáhají rozvíjet ukrajinskou obrannou výrobu, obnovovat kritickou infrastrukturu a poskytovat vojenskou pomoc. Spoléháme na připravenost spojenců NATO poskytnout do příštího summitu NATO v Haagu finanční pomoc, kterou již Ukrajině přislíbili v celkové výši 40 miliard eur.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30063

 

 

📌17.10.2024: ♨️MARIA ZACHAROVOVÁ: GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO MARK RUTTE V KOMENTÁŘI K INFORMACÍM O IZRAELSKÉM ATENTÁTU NA ŠÉFA POLITBYRA HAMÁSU UVEDL, ŽE NEBUDE ZNEPOKOJEN, POKUD SE UKÁŽE, ŽE JE TO PRAVDA.

 

Není překvapen. Faktem je, že Rutte je bývalým nizozemským premiérem. Tato země je známá svými liberálními tradicemi. Tak například v roce 1672 Nizozemci zabili svého premiéra spolu s jeho bratrem Cornelisem a poté je snědli. Ale samozřejmě ne celé. Co jste si mysleli? Je to západní civilizace, takže dav ochutnal vybrané části, ty části těla, které chutnaly lépe. Pak byli všichni omilostněni. Kanibalistické reflexy, jak vidíme, jsou stále silné.

Vychutnejte si jídlo, Marku, ať se neudusíte.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30064

 

 

📌17.10.2024, 19:12, LUKAŠENKO: BĚLORUSKO BY MĚLO BÝT ZASTOUPENO NA JEDNÁNÍCH O UKRAJINĚ:

 

Bělorusko by mělo být také přítomno na jednáních o urovnání konfliktu na Ukrajině, řekl hlava republiky Alexandr Lukašenko.

Vysvětlil, že na tom vždy trval dříve a varoval ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

„Nechci, aby se tam problémy – naše problémy – řešily bez nás,“ citoval Lukašenka kanál Pool of the First Telegram.

 

Podle jeho názoru „odtamtud do Gomelu neodejdou“. Vůdce Běloruska zároveň řekl, že má obavy, protože by mohlo být učiněno rozhodnutí, kvůli kterému později „bude muset být dána polovina země“.

 

Kazašský prezident Kasym-Žomart Tokajev již dříve na plenárním zasedání fóra Astana Think Tank Forum řekl, že Rusko je vojensky neporazitelné, takže neexistuje žádné jiné řešení ukrajinského konfliktu než jednání.

 

https://www.vesti.ru/article/4184337

 

 

📌17.10.2024, 20:02, ZELENSKYJ: UKRAJINA NIKDY NEUVEDLA, ŽE PLÁNUJE VYTVOŘIT JADERNÉ ZBRANĚ:

 

Kyjev se nechystá získat jaderné zbraně, řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uprostřed mediálních publikací, že Ukrajina by mohla vytvořit jadernou bombu během několika týdnů.

 

Ve čtvrtek německé vydání Bildu s odvoláním na nejmenovaného ukrajinského představitele napsalo, že Ukrajina má materiály a znalosti k vytvoření jaderné bomby, v případě takové objednávky by Kyjev mohl získat jaderné zbraně během několika týdnů. Publikace byla kritizována v kanceláři prezidenta Ukrajiny a nazvala ji „nesmyslem hozeným do informačního prostoru“.

 

„Nikdy jsme neřekli, že plánujeme vytvořit jaderné zbraně,“ citovala ukrajinská média Zelenského na brífinku v Bruselu po setkání s generálním tajemníkem NATO Markem Ruttem.

 

Šéf obranného výboru Státní dumy Andrej Kartapolov v komentáři k fámám v médiích uvedl, že vytvoření skutečných jaderných zbraní Ukrajinou je naprosto vyloučeno – Kyjev na to nic nemá, ale kyjevský režim může mít „špinavou bombu“. Podle Kartapolova Moskva v tomto ohledu bere v úvahu všechny možnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4184410

 

 

📌17.10.2024, 22:31: NĚMECKO PŘEVEDE NA UKRAJINU ŘÍZENÉ STŘELY AIM-9L A 4 TISÍCE ÚTOČNÝCH UAV:

 

Berlín se chystá dodat Kyjevu více než 40 tisíc granátů, 4 tisíce útočných dronů, téměř 400 průzkumných UAV a také řízené střely AIM-9L.

 

Německé úřady zveřejnily seznam nové vojenské pomoci ozbrojeným silám Ukrajiny, který se nyní připravuje k dodání.

 

Konkrétně se jedná o 42 tisíc granátů ráže 40 mm, dvě radarové stanice TRML-4D, šest samohybných dělostřeleckých lafet Panzerhaubitze 2000, řízené střely Sea Sparrow, rakety krátkého a středního doletu pro systémy IRIS-T SLM, munici pro bojová vozidla pěchoty Marder a tanky Leopard 1 a Leopard 2.

 

„Řízené střely AIM-9L, 4000 útočných dronů a 361 průzkumných bezpilotních letounů Songbird se připravují k dodání,“ uvádí se v prohlášení.

 

Ruský velvyslanec v Berlíně Sergej Něčajev již dříve poznamenal, že pravidelné dodávky zbraní na Ukrajinu jsou neslučitelné s možnou účastí Berlína jako prostředníka při urovnání ukrajinského konfliktu.

 

V září další balíček německé pomoci Kyjevu zahrnoval zejména 22 tanků Leopard 1A5, 22 obrněných vozidel se zvýšenou protiminovou ochranou a 12 samohybných dělostřeleckých lafet Pzh 2000.

 

https://www.vesti.ru/article/4184449

 

 

📌17.10.2024, 20:56: NA OBLOZE NAD NOJABRSKEM SE OBJEVILO 200 DRONŮ NAJEDNOU:

 

Ve stejnou dobu se na obloze nad Nojabrskem v Jamalo-něneckém autonomním okruhu objevilo 200 bezpilotních letounů, které vypustili školáci v rámci mistrovství v programování a ovládání dronů, uvádí Yamal-Media.

 

Turnaje se zúčastnilo 37 lidí ze všech obcí Jamalu. Rozložili nápisy „Noyabrsk“, „Russia 2024″, „Hello“ a postavu běžícího jelena na obloze.

 

Kromě předvedení dovedností v ovládání dronů se mladí lidé zúčastnili praktických kurzů o konstrukci a opravách dronů a také závodů FPV dronů a vícerotorových UAV.

 

Dříve bylo oznámeno, že ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi bylo v Číně pogratulováno k narozeninám pomocí stovek dronů. Bezpilotní letouny vytvořily portrét ruského vůdce s nápisem: „Všechno nejlepší k narozeninám, pane prezidente“.

 

https://www.vesti.ru/article/4184417

 

 

📌17.10.2024, 22:06: BIDEN SLÍBIL, ŽE ZAVOLÁ NETANJAHUOVI A POBLAHOPŘEJE MU K ODSTRANĚNÍ ŠÉFA HAMÁSU:

 

Šéf Bílého domu řekl, že má v úmyslu osobně zavolat premiérovi a dalším vůdcům Izraele, aby jim poblahopřál k úspěšné likvidaci Jahjá Sinwara.

 

Ve čtvrtek vešlo ve známost informace o operaci provedené 16. října IDF, v jejímž důsledku byl zabit vůdce palestinského hnutí Hamás.

 

Tato zpráva vyvolala rozruch v americké prezidentské administrativě, která podporuje boj Izraele proti svým sousedům, hlásí RIA Novosti.

 

„Brzy budu mluvit s premiérem Netanjahuem a dalšími izraelskými vůdci, abych jim poblahopřál, prodiskutoval cestu k návratu rukojmích domů k jejich rodinám a také ukončil tuto válku jednou provždy,“ řekl Joseph Biden.

 

https://www.vesti.ru/article/4184447

 

 

📌17.10.2024, 22:06: ZELENSKYJ VYZVAL ZEMĚ NATO, ABY PŘIPRAVILY BRIGÁDY K DOPLNĚNÍ ZÁLOH OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj vyzval země Severoatlantické aliance, aby připravily brigády k účasti v konfliktu s Ruskou federací a doplnily zálohy ozbrojených sil Ukrajiny, uvádí Strana.ua.

 

Během projevu na společném briefingu s tajemníkem NATO Markem Ruttem slíbil, že udělá vše pro to, aby Ukrajina vstoupila do aliance. Zelenskyj řekl, že Kyjev si zaslouží stát se 33. členem bloku.

 

„Náš vzkaz všem zemím: připravte brigády, mohou být zálohou a mohou nahradit naše chlapy, kteří jsou unavení,“ řekl.

 

Generální tajemník aliance Mark Rutte před časem připustil, že Ukrajina nebude další zemí, která vstoupí do NATO.

 

V současné době NATO zahrnuje 32 zemí. Posledními, kdo se k alianci připojili, byly Finsko a Švédsko.

 

https://www.vesti.ru/article/4184436

 

 

📌18.10.2024, 00:26: IDF ZVEŘEJNILA ZÁBĚRY Z POSLEDNÍCH MINUT ŽIVOTA ŠÉFA HAMÁSU JAHJÁ SINWARA:

 

Izraelská armáda zveřejnila záběry, které podle IDF ukazují vůdce palestinského hnutí Hamás Jahjá Sinvára v posledních minutách jeho života.

 

Záběry zveřejněné na telegramovém kanálu Izraelských obranných sil ukazují dron letící uvnitř zchátralého domu v jižním Pásmu Gazy. Ve zničeném bytě sedí Sinwar v křesle, hlavu a obličej zahalený látkou. Vůdce Hamásu hodí na dron předmět připomínající klacek.

 

O něco později jednotky IDF zaútočily na tuto budovu, hlásí RIA Novosti.

 

  1. října Izraelské obranné síly oficiálně oznámily likvidaci Yahya Sinwara v Pásmu Gazy. Podle mluvčího IDF Daniela Hagariho armáda nevěděla, kde se Sinwar skrývá, ale neustále ho hledala.

 

https://www.vesti.ru/article/4184460

 

 

📌17.10.2024, 23:23, EU: 75 % ENERGETICKÉ KAPACITY ZNIČENO NA UKRAJINĚ:

 

Rusko zničilo 75 % ukrajinské energetické kapacity, uvedla předsedkyně Evropské komise (EK), gynekoložka Ursula von der Leyenová.

 

Mezitím má Evropská unie (EU) v úmyslu zvýšit dodávky zbraní, munice, náhradních dílů, generátorů, solárních panelů a elektřiny do Kyjeva.

 

EU bude Ukrajině i nadále poskytovat vojenskou podporu, zdůraznila von der Leyenová.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4184488

 

 

📌17.10.2024, 20:38, VOJÁCI OZBROJENÝCH SIL RUSKÉ FEDERACE PŘI OSVOBOZOVÁNÍ MAKSIMILINOVKY: HAŠTEŘILI SE O KAŽDÝ ÚSEK:

 

Ruští vojáci ze 150. gardové motostřelecké divize se museli potýkat s obtížemi při osvobozování Maksimilinovky v Doněcké lidové republice (DLR). Všechny obtíže však překonali, řekli bojovníci, kteří osadu osvobodili, televiznímu kanálu Russia 1.

 

Bojovník s volacím znakem Arbat přiznal, že zpočátku bylo těžké vzdorovat ukrajinským jednotkám v osadě, ale přesto se mu podařilo zvítězit.

 

„Zpočátku to však bylo obtížné, to znamená, že jsme bojovali o každý pozemek, o každý blok, o každý dům; Ale pak, nevím, se možná zhroutili sami, jako jednotka. Možná mají něco, nějaké problémy, neshody v jednotkách. Takže personál nepřítele neklade tak silný odpor, jako tomu bylo na samém začátku, před naším průlomem,“ sdělil Arbat.

 

Voják s volacím znakem Mechanik řekl, že kryl své kolegy a útočil na nepřátelského kulometčíka. Díky jeho obětavosti se ostatní bojovníci dokázali přesunout do bezpečné vzdálenosti, ale mechanik byl při tom zraněn.

 

„Každopádně přiletěla Polka, vedle mě zranila, no podařilo se mi doběhnout na svou pozici, kde mě zdravotník prohlédl. Tam ztratil vědomí,“ uvedla armáda.

 

Bojovník s volacím znakem Palat vyprávěl zajímavou skutečnost o ozbrojencích kyjevského režimu.

 

„Na konci Maksymiljanovky se nám raději prostě vzdali a neustoupili. Protože „Ajdar“ stojí, bariérový oddíl. A pokud dojde k ústupu, jsou jednoduše zastřeleni,“ sdílela armáda.

 

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov již stihl pogratulovat armádě k osvobození Maksymiljovky.

 

https://www.vesti.ru/article/4184419

 

 

📌18.10.2024, 07:21: GRUŠKO OZNAČIL POLSKÉ PROHLÁŠENÍ O ZACHYCENÍ RAKET ZA NEZODPOVĚDNÉ:

 

Náměstek ruského ministra zahraničí Alexandr Gruško považuje slova svého polského protějšku Radoslawa Sikorského o zachycení íránských a ruských raket údajně směřujících do Polska za nezodpovědná.

 

„Mezi zeměmi NATO zaujímá Polsko nejradikálnější pozice, jejich vůdci dělají nezodpovědná prohlášení,“ řekl Gruško agentuře RIA Novosti.

 

Dříve polský ministr zahraničí Sikorski v podcastu Radio Rebeliant hovořil o cíli najít americkou základnu protiraketové obrany ve městě Redzikow v Polsku. Údajně je nutné eliminovat íránské a ruské rakety „letící směrem k Polsku“.

 

Základna se nachází 165 kilometrů od hranic Ruské federace. Je zde umístěn radar AN/SPY-1, zařízení Mk 41 VLS a antibalistické rakety SM-3.

 

V květnu Pentagon oznámil dohodu mezi americkým ministerstvem obrany a americkou společností Northrop Grumman o vytvoření systému řízení boje protivzdušné obrany a elektronického boje v Polsku. Washington již dříve uvedl, že systém protiraketové obrany rozmístěný na polském území není namířen proti Ruské federaci, ale údajně k obraně proti íránským raketám.

 

https://www.vesti.ru/article/4184495

 

 

📌18.10.2024:⚔️🟥🔊ZAMĚSTNANCI SPOLEČNOSTI META PŘIZNÁVAJÍ, ŽE NA FACEBOOKU CENZURUJÍ V NEPROSPĚCH TRUMPA A V ZÁJMU HARRISOVÉ (video)

 

➡️ I když se dokonce i Zuckerberg nedávno veřejně přiznal, že před volbami v roce 2020 docházelo k masivní cenzuře ve prospěch Bidena – šlo zejména o cenzuru zcela pravdivých příspěvků o notebooku Huntera Bidena – tato cenzura, tentokrát ve prospěch Harrisové, pokračuje i nyní.

 

➡️ Stejně jako před 4 lety i tentokrát je mazáno, okomentováno takzvanými „ověřovateli faktů“ či jen degradováno (a to bez vědomí daného přispěvatele) mnoho příspěvků příznivců Trumpa – a to včetně politiků.

 

O’Keefe Media Group ve čtvrtek zveřejnila druhou várku inženýrů společnosti Meta, kteří odhalují cenzurní praktiky.

 

Ve středu večer zveřejnila společnost O’Keefe Media Group tajné video, na kterém vedoucí inženýr společnosti Meta přiznává, že příspěvky proti Kamale na Facebooku a Instagramu jsou automaticky degradovány.

 

➡️ Jeevan Gyawali řekl novináři OMG v utajení, že uživatel Meta není upozorněn, když jsou jeho příspěvky proti Kamale cenzurovány.

 

➡️  „Řekněme, že váš strýc v Ohiu řekl něco o tom, že Kamala Harrisová není způsobilá být prezidentkou, protože nemá dítě, taková sračka je automaticky degradována,“ prozrazuje Jeevan Gyawali, hlavní softwarový inženýr společnosti Meta, novináři O’Keefe Media v utajení během schůzky se skrytou kamerou.

 

➡️ Potvrdil, že osoba by nebyla informována, ale jistě zaznamenala pokles své angažovanosti a dojmů v příspěvcích, a vysvětlil, že „tým integrity“ společnosti Meta je zodpovědný za kontrolu obsahu prostřednictvím „občanských klasifikátorů,“ což je systém, který „stínuje“ příspěvky, aniž by o tom informoval uživatele.

 

➡️ OMG zveřejnila další tajné záběry inženýrů společnosti Meta, kteří přiznávají, že protrumpovské příspěvky byly odstraněny speciálním týmem.

 

🟥PODLE OMG:

 

➡️ „Dezinformace, které jsme viděli, byly obvykle protrumpovské… Prošetříme to a pak to jde k jinému týmu, aby příspěvek stáhl,“ přiznává Matthew Fowler, manažer softwarového inženýrství ve společnosti Meta, během tajné schůzky s novinářkou O’Keefe Media Group.

 

➡️ Fowler zdůraznil, že vyšetřování společnosti Meta se při ověřování často spoléhají na mainstreamová média, a uvedl: „Zprávy odvedou svou práci a pak na základě toho, co říkají média… TOMU MUSÍTE VĚŘIT.“

 

➡️Plamen Dželepov, inženýr strojového učení ve společnosti Meta, souhlasil: „Meta má právo potlačit cokoli,“ a uznal politickou zaujatost společnosti a poznamenal: „Jsou zaujatí, pokud to dělají proti republikánům.“

 

➡️Dželepov podrobně popsal cenzurní schopnosti společnosti Meta a potvrdil, že se zaměřují na „šílené konspirační pravicové lidi“ a aktivně degradují jejich názory.

 

🟥Michael Zoorob, datový vědec ve společnosti Meta, popsal proces ověřování faktů a uvedl:

 

➡️ „Základním problémem je, že… Drtivou většinu toho, co fact-checkeři označují za nepravdivé, sdílejí konzervativci,“ a připouští, že jakákoli politika degradující obsah označený fact-checkery neúměrně ovlivňuje konzervativce.

 

➡️Při řešení dezinformací Dželepov vysvětlil přístup společnosti Meta: „Je to buď cenzurováno, nebo je tam napsána poznámka komunity, kde je pod příspěvkem napsáno ‚toto je dezinformace, je to pravděpodobně falešné‘,“ a dodal, že Meta „ve skutečnosti potlačuje určité hlasy.“

 

➡️Zoorob také připomněl, jak Meta na varování FBI snížila hodnocení příběhu o notebooku Huntera Bidena a uvedl: „Právě jsme to snížili, čímž se příspěvek stal méně viditelným ve zdrojích uživatelů.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/zamestnanci-spolecnosti-meta-priznavaji-ze-na-facebooku-cenzuruji-v-neprospech-trumpa-a-v-zajmu-harrisove-video/

 

 

📌18.10.2024: ⚔️🟥🔊VMĚŠOVÁNÍ DO VOLEB V USA: BRITSKÝ PREMIÉR STARMER VYSÍLÁ DO USA 100 OPERATIVCŮ, KTEŘÍ POVEDOU KAMPAŇ ZA HARRISOVOU:

 

➡️Umíte si představit, co by se stalo, kdyby jakýkoli čelní představitel kterékoli země na světě vyslal do USA tým spolustraníků, kteří by podporovali kampaň Trumpa v tzv. swing states?

 

➡️Buďte si jisti, že v ten moment bychom o tom četli ve všech mainstreamových médiích – a to nejen v USA. Dočetli bychom se v nich něco o nečestném vměšování se do voleb a „hrozbě pro demokracii.“

 

➡️Nicméně pomoc Harrisové, která nyní den za dnem ztrácí, je v pořádku, tu zcela jistě žádný mainstream komentovat nebude.

 

➡️Britský diktátor Starmer, který se záhy po výhřeve volbách nechvalně „proslavil“ tím, že uvrhl tisíce občanů, kteří kritizovali jeho migrační politiku, do vězení, se tak nyní rozhodl podpořit názorově velmi podobnou osobu, jejíž politika bude zřejmě v případě převzetí moci velmi podobná.

 

➡️KRAJNĚ LEVICOVÁ BRITSKÁ LABOURISTICKÁ STRANA VYSÍLÁ TÉMĚŘ 100 ZAMĚSTNANCŮ DO USA, ABY POMOHLI KAMPANI KAMALY HARRISOVÉ V KLÍČOVÝCH BOJOVÝCH STÁTECH, A TO JEN NĚKOLIK TÝDNŮ PŘED LISTOPADOVÝMI VOLBAMI.

 

 

➡️Tento do očí bijící akt zahraničního vměšování do voleb mnohé rozzuřil, přičemž prominentní postavy jako Elon Musk a Sebastian Gorka tento krok odsoudily jako nezákonný a pobuřující.

 

➡️Labourističtí operativci, vedení Sofií Patelovou, se zaměří na klíčové nerozhodné státy, jako je Nevada, Severní Karolína, Pensylvánie a Virginie v zoufalé snaze protlačit Harrisovou do Bílého domu.

 

🟥PŘÍSPĚVEK PATELOVÉ NA LINKEDIN SE CHLUBIL MOBILIZACÍ LABOURISTŮ PRO KAMPAŇ ZA DEMOKRATY.

 

➡️ „Mám téměř 100 zaměstnanců Labouristické strany (současných i bývalých), kteří v příštích několika týdnech odjedou do USA a zamíří do Severní Karolíny, Nevady, Pensylvánie a Virginie,“ stojí v příspěvku.

 

➡️ „Mám k dispozici 10 míst pro kohokoli, kdo je k dispozici, aby se vydal do bojiště ve státě Severní Karolína – ZAJISTÍME VÁM BYDLENÍ,“ dodala.

 

➡️Interní e-mail od Patelové si dal za cíl shromáždit zaměstnance Labouristické strany, aby pomohli při volbě první americké prezidentky a provokativně na ně naléhal, aby „ukázali těm Američanům, jak vyhrát volby,“ uvádí Telegraph.

 

➡️Zatímco labouristé trvají na tom, že si účastníci platí cestu a pracují ve svém volném čase, podle GBNews to kritici považují za nestoudný pokus vměšovat se do americké demokracie.

 

🟥MILIARDÁŘ A TECHNOLOGICKÝ MAGNÁT ELON MUSK NEZTRÁCEL ČAS A REAGOVAL NA TUTO ZPRÁVU. MUSK TENTO KROK ODSOUDIL A OZNAČIL JEJ ZA NEZÁKONNÝ.

 

➡️Jeho názor se odrážel i v dalších konzervativních hlasech, včetně Sebastiana Gorky, bývalého poradce prezidenta Trumpa. Gorka, narozený ve Velké Británii, odsoudil kroky Labouristické strany jako „krvavou ohavnost“ a přirovnal je k nechvalně známému vměšování Baracka Obamy do Brexitu.

 

➡️ „Je to naprosté vměšování do americké politiky a neuvěřitelná ukázka zoufalství, že by se to nejen objevilo jako nápad, ale že by to bylo povoleno nebo podporováno kampaní Kamaly,“ řekl Gorka podle Telegraphu.

 

➡️ „Myslím, že skutečný rozsah škod bude jasný poté, pokud, dá-li Bůh, vyhraje tým America First a v listopadu zvítězí prezident Trump.

 

🟥SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ MÁ VELMI ZVLÁŠTNÍ MÍSTO V SRDCI PREZIDENTA TRUMPA, ALE PROČ BY TO PROBOHA LABOURISTÉ DĚLALI V AMERICE TŘI TÝDNY PŘED PREZIDENTSKÝMI VOLBAMI?

 

➡️Co by si Starmer pomyslel, kdyby prezident Trump poslal tým, aby proti němu vedl kampaň ve Velké Británii?“

 

➡️V příspěvku X Gorka napsal: „Zapomeňte na Rusy. Jsou to komoušští Britové, kteří pracují pro Kamalu.“

 

➡️Federální volební komise (FEC) umožňuje cizincům dobrovolně se účastnit kampaní, ale přísně jim zakazuje přispívat nebo se účastnit rozhodovacích procesů.

 

➡️Iniciativa Labouristické strany, i když tyto cesty přímo nefinancuje, vyvolává etické a právní otázky ohledně rozsahu přípustného zahraničního angažmá.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/vmesovani-do-voleb-v-usa-britsky-premier-starmer-vysila-do-usa-100-operativcu-kteri-povedou-kampan-za-harrisovou/

 

 

 

📌STOP🏳️‍🌈🏴‍☠️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻18.10.2024: 🟥🔊 👺BERGOGLIO SE ZAVÁZAL, ŽE PŘI JMENOVÁNÍ NOVÝCH BISKUPŮ UPŘEDNOSTNÍ TY, KTEŘÍ PODPORUJÍ TRANS AGENDU:

 

 

🟥🔊DEN ZA DNEM SE STÁLE VÍCE POTVRZUJE, ŽE STÁVAJÍCÍ PAPEŽ BYL ZÁMĚRNĚ ZVOLEN PROTO, ABY PROSADIL GLOBALISTICKOU AGENDU A ZÁROVEŇ ZLIKVIDOVAL VLASTNÍ CÍRKEV. OTÁZKA JE, CO NA TO VĚŘÍCÍ A KOLIK JICH VŮBEC TUŠÍ, JAKÝ ÚKOL VE SKUTEČNOSTI TENTO JEJICH GURU MÁ.

 

➡️Podporuje prakticky celou globalistickou agendu –

od LGBTQ přes

klimaalarmismus

až po výměnu obyvatel,

včetně islamizace Evropy.

Za Covidu byl pak jedním z největších propagátorů genových injekcí.

 

 

🟥V POSLEDNÍ DOBĚ SE VÍCE NEŽ NA COKOLI JINÉHO SOUSTŘEDIL NA TRANS AGENDU, TAKŽE BRZY MŮŽETE OČEKÁVAT, ŽE ZAČNE PROSAZOVAT 120 POHLAVÍ A TRANĎÁKY JAKO KNĚŽÍ.

 

➡️👺Papež již dříve hostil ve Vatikánu trans prostituty a minulý víkend se sešel s představiteli trans lobby, aby jim slíbil, že tuto agendu prosadí i uvnitř církve.

 

➡️Dva lidé, kteří se v sobotu zúčastnili soukromého setkání papeže Františka s organizací New Ways Ministry, potvrdili, že papež se zavázal považovat „otevřenost vůči transgenderovým lidem“ za kritérium pro jmenování nových biskupů. 👺

 

➡️Podle jáhna Raymonda Devera, který byl citován v The Times, byl František ovlivněn setkáním za zavřenými dveřmi, které měl s LGBT aktivisty.

 

➡️Deník The Times uvedl, že Dever – který byl jedním z 11 Františkových hostů na setkání – řekl, že „František zmínil, že bude mít více na mysli situace, které zažívají transgender lidé.“

 

➡️Dever dodal, že „František řekl, že až bude jmenovat nové biskupy v USA, bude považovat jejich otevřenost vůči transgenderovým lidem za důležité kritérium.“

 

 

➡️TIMES CITOVALY JINÉHO ČLENA SETKÁNÍ, KTERÝ DOSVĚDČIL, ŽE SLYŠEL CITOVANÝ KOMENTÁŘ FRANTIŠKA.

 

Setkání mezi Františkem a skupinou New Ways Ministry se konalo v sobotu a trvalo téměř 90 minut.

 

➡️Hosté naléhali na Františka, aby překonal negativní přístup Církve k takzvaným genderově rozmanitým lidem a povzbudil církevní představitele, aby pozorněji naslouchali tomu, co nazývali „životy a vírou LGBTQ+ lidí.“ 👹

 

➡️Podle agentury Reuters – jejíž vatikánský korespondent má úzké vazby na trans organizaci NWM – František čelil výzvám ke zrušení církevního zákazu operací změny pohlaví.

 

➡️Dever byl jedním z pěti lidí na setkání, kteří se s Františkem podělili o osobní svědectví. Ženatý jáhen v důchodu Dever je otcem „transgenderového“ muže, který se po „přeměně“ na ženu pokusil o sebevraždu.

 

➡️Dever tvrdil, že genderově zmatení lidé „jsou v příliš mnoha diecézích a farnostech vylučováni z církevního života – jsou jim odpírány svátosti, není jim dovoleno navštěvovat katolické školy.“ 👍 ((Potřebuji hospitalizaci na psychiatrii!!!))

 

Místo toho Dever a jeho manželka naléhali na Církev, aby „o těchto otázkách mluvila, učila se a rozlišovala pravdu o nich.“

 

➡️Dalším člověkem, který svědčil na setkání, byl „Michael Sennett“, „transgender muž“ zapojený do církevní práce po mnoho let, který řekl Františkovi, že je rád, že podstoupil operaci „změny pohlaví.“ 🙈

 

➡️Existuje řada amerických biskupských stolců, které by se mohly v nadcházejících letech uvolnit, protože biskupové dosáhnou věku 75 let, kdy požádají o odchod do důchodu papeže, který rozhodne, zda jej přijme.

 

➡️Řada prelátů otevřených otázkám LGBT, tedy v souladu s Františkovým myšlením, je již na klíčových postech. Pouhé dva dny před setkáním NWM se František setkal se třemi americkými biskupy, kteří odpovídají tomuto popisu.

 

➡️Kardinálové Joseph Tobin, Blase Cupich a Robert McElroy byli přijati na soukromé audienci, přičemž Tobin druhý den novinářům řekl, že o to osobně požádal.

 

➡️Krátce řekl, že diskutovali o Církvi, synodalitě a rozlišování, a uvedl, že jsou to témata, o kterých tito tři kardinálové mluví mezi sebou.

 

➡️NWM spoluzaložila sestra Jeannine Gramick, heterodoxní pro-LGBT jeptiška, které se v posledních letech dostalo značné přízně od Františka.

 

➡️Gramicková byla osobně odsouzena Vatikánem v roce 1999 a v roce 2010 Konference katolických biskupů Spojených států (USCCB) dále prohlásila, že New Ways Ministry nemá žádný souhlas ani uznání od katolické církve k tomu, aby mluvila o LGBT otázce.

 

Současný 👺papež však již tyto názory svých předchůdců nesdílí…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/bergoglio-se-zavazal-ze-pri-jmenovani-novych-biskupu-uprednostni-ty-kteri-podporuji-trans-agendu/

 

 

📌⛔️⚔️🟥🔊18.10.2024: Rakousko – GRAZ: ZOUFALÁ MATKA: DCERA JE JEDINÁ RAKUŠANKA VE TŘÍDĚ

Systémová média téměř denně informují o četných stížnostech v místních školách. Ale zvyšující se cizí infiltrace je zřídka specificky řešena jako příčina.

Redaktorovi domácí politiky Auf1 Philippu Huemer se podařilo promluvit s matkou žačky základní školy v Grazu, která je jediná Rakušanka ve své třídě. Jaké důsledky to má pro každodenní školní život malé holčičky?

„Psychický a fyzický teror, šikana, učitelé nic nedělají. Holčička by se měla přizpůsobit…mentalitě 16ti různých národnosti ve třídě říká učitelka. “                                                                                                                                                                                                                                           https://auf1.tv/nachrichten-auf1/verzweifelte-mutter-tochter-ist-einzige-oesterreicherin-in-klasse

 

 

📌⛔️👹⚔️🟥🔊18.10.2024: 🚨 ŠOKUJÍCÍ MAPA UKAZUJE VŠECHNY ZEMĚ, KTERÉ BRITÁNIE NAPADLA – POUZE 22 ZŮSTALO NEDOTČENO:

 

⚔️Británie údajně napadla ➤171 ze 193 zemí světa, ➤její impérium bylo největší v historii – ale nedostává se do top 10 z hlediska dlouhověkosti

Autor: MAX CHANNON

 

➡️Mapa zobrazující všechny země, které Británie v průběhu let napadla, ukazuje, že existuje pouze 22 zemí, kterých se vojenská síla Spojeného království nedotkla.

 

➡️Ze 193 zemí světa provedla Velká Británie vojenská tažení toho či onoho druhu ve 171 z nich. Ve skutečnosti Spojené království napadlo více zemí než jiné národy v historii.

 

➡️Bojovala v konfliktech nebo měla určitou kontrolu nad devíti z deseti současných světových členských států OSN. Tvrdí to historik Stuart Laycock, který v roce 2012 napsal knihu „Všechny země, které jsme kdy napadli: A těch pár, do kterých jsme se nikdy nedostali“.

 

👉 https://www.express.co.uk/news/world/1963319/map-countries-Britain-UK-invaded ‌‌

 

 

📌18.10.2024: ✅📸🔴🇺🇸 CLAYTON MORRIS: „ZA POUHÝCH 9 DNÍ SE PRO USA VŠECHNO ZMĚNÍ:

 

Rusko a země BRICS se připravují na odhalení měny kryté zlatem na svém hlavním říjnovém summitu, když NATO zintenzívní cvičení jaderného „ODSTRAŠENÍ“. „Připoute se, bude horko“❗️❗️❗️

 

👉🔥❗️❗️❗️ https://amg-news.com/breaking-something-huge-is-about-to-happen-and-u-s-dominance-is-on-the-line-redacted-with-clayton-morris-video /

 

✅📸🗣💥-NotOpCue (https://x.com/NotOpCue/status/1846380655967355194?t=MGW7p68vcfzHsIOCLMCyMA&s=19)  na X:

„Převáděná částka byla převedena na interní utility tokeny (XRP), které byly okamžitě převedeny prostřednictvím interní sítě Ripple DLT účastníkovi sítě Ripple v přijímající zemi příjemce prostřednictvím místní platební infrastruktury. Aby systém fungoval, bylo nutné dohodnout se s bankami v různých zemích na připojení k síti Ripple a provádění převodních operací mezi XRP tokeny a lokálními měnami. Do roku 2023 se k této síti připojilo více než 100 bank a desítky platebních společností a převody s konverzí jsou dostupné pro 120 měnových párů.“👈😎🔥❗️❗️❗️

 

@News1717 🤑💥

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.10.2024: ⛔️⚔️🟥🔊VYDÍRÁNÍ A PORUŠOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV ZE STRANY EVROPSKÉ UNIE❗️❗️❗️

 

➡️ „Přestaňte psát!“ Vidlák nám popsal varovný pohovor kvůli Nerudové❗️❗️❗️

 

➡️VIDLÁKŮV TÝDEN Buď budete psát na svůj blog, nebo budete akreditovaným asistentem. To se dozvěděl na „kárném“ pohovoru moravský bloger a asistent europoslance Ondřeje Dostála (zvolen za STAČILO!) Daniel Sterzik, zvaný Vidlák. Důvodem pohovoru byl výrok, že Danuše Nerudová strávila v maskérně nejdelší dobu ze všech a stala se z ní „Stará Myslivecká“. Sterzik ParlamentnímListům.cz podrobně popsal, jak přesně jeho „napomínání“ probíhalo.

 

🔴Tak pane akreditovaný asistente europoslance, jak dopadlo pozvání „na kobereček“ v Evropském parlamentu?

Jen doplníme, že jste byl předvolán za napsání tohoto textu: „Mimochodem… před začátkem debaty jsem neměl co dělat, a tak jsem si jen tak stopoval, kdo je jak dlouho v maskérně. Danuše Nerudová suverénně vyhrála. Byla tam minimálně třikrát déle než Gregorová s Kateřinou dohromady. Když si vezmu, že je jen o dva roky starší než Kateřina, tak musím konstatovat, že Mladá a pohledná se během posledních dvou měsíců změnila na Starou mysliveckou. Nebyl jsem jediný, kdo si toho všimnul.“

 

🔵Ujala se mě vrchní šéfka personálního oddělení a velice zdvořile mi vysvětlila, že jsem svým vyjádřením porušil několik paragrafů etického kodexu, poučila mě, že takové věci jako asistent nesmím psát, že jakékoliv vyjádření týkající se Evropského parlamentu podléhá schválení, že se mnou bude spuštěn „administrativní proces“, a pokud neuposlechnu, pak může dojít i na sankce.

 

🔴Čili, čím nejhorším vám vyhrožovali? „Vezmú hadraplán“, řekl by Arnošt v Dědictví aneb Kurvahošigutentag?

 

🔵Nevyhrožovali… tady jsou na všechno procesy. Prostě budou konat podle manuálu, protože konat musejí. Tady když někdo podá stížnost, tak se kolem toho popíše tuna papírů a všichni musejí být krytí. Řekl bych, že než celý proces proběhne, dávno mi skončí kontrakt a možná i skončí volební období.

 

Prostě mě vyzvali, ať si vyberu buďto asistenta, nebo blog. Že obojí dohromady se neslučuje s evropskými hodnotami a jestli neuposlechnu, tak že „to bude mít následky“.

 

🔴Co s tím tedy budete dělat? To je asi nejdůležitější…

 

🔵No, rozhodně se nevzdám blogu, ten nikdy za teplé místečko v Bruselu nevyměním. Ale co přesně udělám s tou jejich výzvou, to si ještě rozmyslím. Vlastně mě začíná lákat, že bych mohl celý ten „administrativní proces“ nabídnout čtenářům, aby si udělali obrázek o evropských hodnotách z míst, které ještě nikdo nezmapoval.

 

Třeba to bude vypadat jako koncil v Kostnici… Nebo jako když Háchu pozvali do Berlína…

 

🔴Jak to „slyšení“ vlastně vypadalo? Čtenář si to jistě chce představit. Kolik účastníků na vás čekalo, jak se na vás tvářili, jak jste se cítil…

 

🔵Seděli proti mně tři lidé, kteří mi potřebovali vysvětlit moji nekorektnost, ale museli to sami dělat korektně. Vlastně bych byl radši, kdyby se nade mnou nahnul nějaký vazoun a řval na mě, ať si nic podobného nedovoluju. Místo toho proti mně seděla velmi uhlazenástarší dáma a velmi distingovaný pán, kteří mi se spoustou zdvořilostních kudrlinek oznámili, že mě poučili o mém přečinu, vysvětlili mi, co etický kodex zapovídá, ale nakonec mi naprosto nekompromisně řekli, že buď jedno, nebo druhé. Bloger a asistent prostě ne. A samozřejmě budou v této věci dále konat, protože nic jiného udělat nemohou. To víte, každý je jen malé kolečko ve velkém soukolí a jen plní rozkazy…

 

Po celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, že kdybychom neseděli na oficiálním jednání, ale byli bychom někde v hospodě, tak by se mi možná po lahvi vína přiznali, že to s paní Nerudovou vidí stejně…

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Prestante-psat-Vidlak-nam-popsal-varovny-pohovor-kvuli-Nerudove-763353     

 

 

📌⛔️STOP📡🖥📺 18.10.2024, od Brenda Baletti, Ph.D.: 📎CHYTRÉ TELEVIZORY: „OBROVSKÝ SYSTÉM DIGITÁLNÍHO SLEDOVÁNÍ“, KTERÝ SE ZAMĚŘUJE NA KAŽDÉHO, ZEJMÉNA NA DĚTI

 

Středisko pro digitální demokracii, které to nazvalo „noční můrou soukromí“, vydalo zprávu o tom, jak se odvětví streamování TV vyvinulo v obrovský sledovací přístroj založený na datech, který mění televizory lidí na monitorovací, sledovací a zaměřovací zařízení.

 

Podle nové zprávy neziskové organizace Center for Digital Democracy se průmysl streamování televize proměnil v obrovský sledovací aparát pro diváky řízený daty, který přeměňuje televizory lidí na nástroje pro monitorování, sledování a cílení.

 

48stránková zpráva „ How TV Watches Us : Commercial Surveillance in the Streaming Era“ mapuje vývoj od vysílání, kabelové a satelitní televize k připojené televizi (CTV), což je termín, který zahrnuje širokou škálu obsahu dodávaného přes internet. na chytré televizory.

 

CTV zahrnuje oblíbené aplikace, jako je YouTube TV, kanály Free Advertiser-Supported TV (FAST) a streamovací služby jako Disney +, Netflix a Amazon Prime. Zahrnuje také Roku, chytré televizory a samotná chytrá TV zařízení.

 

Zpráva dokumentuje, jak CTV, jejíž nárůst sledovanosti je z velké části poháněn mladým publikem, shromažďuje uživatelská data prostřednictvím „sofistikovaného a rozsáhlého systému komerčního sledování“, o kterém zastánci soukromí tvrdí, že podkopává stávající ochranu spotřebitelů.

 

„CTV se pro diváky stalo noční můrou v oblasti soukromí,“ řekl Jeff Chester, spoluautor zprávy a výkonný ředitel Centra pro digitální demokracii, v tiskové zprávě . „Nyní je základním aktivem rozsáhlého systému digitálního sledování , který utváří většinu našich online zážitků… protože shromažďuje a využívá citlivé údaje o zdraví, dětech, rase a politických zájmech.“

 

Během posledních pěti let se společnosti CTV spojily s datovými makléři, jako jsou Experian a TransUnion, aby vytvořili nové nástroje pro dolování dat, které zachycují a agregují vše, co jednotlivý uživatel dělá na své chytré televizi. Tyto informace lze integrovat s daty zachycenými z jiných zařízení a reálných aktivit.

 

Stávající zásady ochrany osobních údajů nevysvětlují ani nechrání lidi před těmito novými formami zachycování dat, uvedlo Centrum pro digitální demokracii – takže diváci by měli ignorovat jakékoli sliby společností, že nebudou shromažďovat nebo sdílet informace o uživatelích.

 

Tyto nové postupy sběru dat tvoří základ pro systém s „bezprecedentními možnostmi sledování a manipulace,“ varuje zpráva. „V důsledku toho je nákup chytrého televizoru na dnešním trhu s připojenou televizí podobný tomu, jako byste si domů přinesli digitálního trojského koně.“

 

Centrum pro digitální demokracii předložilo zprávu spolu s dopisy Federální obchodní komisi , Federální komunikační komisi , kalifornskému generálnímu prokurátorovi a kalifornské agentuře na ochranu soukromí, v nichž vyzývají k prošetření tohoto odvětví.

 

JAK CTV ZACHYCUJE DATA?

 

Podle zprávy CTV zaznamenala dramatický nárůst sledovanosti během blokování COVID-19 , „kdy stovky milionů Američanů, kteří byli nuceni zůstat ve svých domovech, nalezly pohodlí a rozptýlení v obrovském množství kanálů nabízejících stálý přísun filmů, televizní seriály, sporty a další programy.“

 

Tento trend pokračuje, streamovací služby rozšiřují své publikum tím, že nabízejí levnější verze svých platforem, které zahrnují reklamu. Tyto verze s reklamami jsou ziskovější a poskytují více příležitostí pro sběr dat a cílení reklam.

 

Prostřednictvím partnerství CTV vytvářejí datoví makléři rozsáhlé digitální složky o každém ze stovek milionů jednotlivých diváků a vlastníků TV na základě informací o jejich identitě, diváckých zvyklostí a online i offline nakupování a dalšího chování.

 

Jedním z nových nástrojů pro dolování dat je „ ID bez souborů cookie “, které sleduje digitální aktivitu osoby bez poskytovatelů souborů cookie třetích stran, zachycuje uživatelská data přímo a bez vědomí diváka nebo možnosti odhlásit se.

 

Další metoda, grafy ID, shromažďuje uživatelská data ze všech přihlášení na zařízení uživatele a dokonce i z reálné aktivity, což umožňuje cílenou reklamu jak online, tak offline.

 

Software pro automatické rozpoznávání obsahu (ACR), nástroj umělé inteligence (AI), zachycuje každý snímek obsahu zobrazeného na televizoru a vytváří digitální otisk prstu. Tento obsah, přiřazený jednotlivým domácnostem, zohledňující jejich polohu, historii předplatného, ​​hraní her, typ obsahu atd., pak používají inzerenti k ovládání všeho od domovské obrazovky televizoru až po reklamy, které diváci vidí.

 

V tomto novém prostředí dokonce i výrobci televizorů shromažďují data první strany – data, která pocházejí přímo od uživatelů. V mnoha případech musí uživatelé souhlasit se shromažďováním dat během nastavování televizoru. Software nainstalovaný v televizoru sleduje a analyzuje obsah a reklamy, které se objevují na obrazovce.

 

Zatímco výrobci tvrdí, že data jsou anonymizovaná, zpráva uvádí, že tisíce kategorií používaných pro „přesné cílení na publikum“ odhalují rozsáhlé, vysoce podrobné a intimní množství informací, které v kombinaci se současnými technologiemi identity umožňují sledování jednotlivých diváků a cílení reklam. .

 

Toto cílení přesahuje reklamu na produkty – používá se také k manipulaci s finančním, politickým a zdravotním rozhodováním lidí, uvádí zpráva.

 

JAK CTV MANIPULUJE A SBÍRÁ ÚDAJE O ZDRAVÍ SPOTŘEBITELŮ:

 

USA jsou jednou ze dvou zemí na celém světě, které umožňují farmaceutickým společnostem prodávat přímo spotřebitelům . Výzkum ukazuje, že reklamy výrazně zvyšují prodej drog , ačkoli mají tendenci být zaujaté, používají zavádějící výrazy a vynechávají klíčové zdravotní informace.

 

Podle zprávy Centra pro digitální demokracii farmaceutičtí obchodníci využívají rozsáhlé údaje o lidech, včetně diagnostických a procedurálních kódů, lékařských tvrzení a chování při předepisování.

 

CTV otevřela možnosti, jak se toto odvětví stát „ještě výkonnějším a rušivějším“, přičemž kombinuje existující zdravotní údaje s cílenými farmaceutickými reklamami a poté sleduje jeho účinnost, aby se metody cílení ještě více zdokonalily.

 

Navzdory tvrzením, že zdravotní údaje pro cílení reklam jsou anonymizovány, zpráva uvádí, že průmysl může použít jiné nástroje pro sledování identity k cílení farmaceutických reklam na konkrétní lidi na jejich chytrých televizorech.

 

Například společnost s názvem DeepIntent spolupracuje se společností LG na exkluzivním přístupu k jejím datům automatického rozpoznávání obsahu. Společnost může tato data zkombinovat s dalšími datovými body a zacílit na lidi farmaceutické reklamy relevantní pro jejich zdravotní problémy.

 

Společnost DeepIntent také spolupracuje se společností Roku a zaměřuje se na „ Silver Streamers “, lidi ve věku 55 a více let, u nichž je pravděpodobnější, že budou mít diagnostikovaný stav.

 

Společnosti cílí na pacienty, pečovatele a poskytovatele trvalými a opakovanými reklamami na různých platformách.

 

SPOLEČNOSTI ZABÝVAJÍCÍ SE ZPRACOVÁNÍM POTRAVIN POUŽÍVAJÍ UMĚLOU INTELIGENCI K CÍLENÍ A SBĚRU DAT OD DĚTÍ!!!

 

Potravinářské a nápojové společnosti používají CTV k cílení na děti a dospívající, kteří jsou součástí toho, co nazývají „generační proud“.

 

Společnosti jako General Mills spolupracují s Netflixem, Disney+ a Prime Video na integraci svých produktů do pořadů, které rezonují u cílového publika. Zájem Big Food o tento typ integrace zplodil společnosti jako BenLabs , jejichž jediným účelem je integrace značek do televizního, filmového, hudebního a influencerského obsahu.

 

CTV také používá generativní umělou inteligenci k zobrazování různých reklam různým segmentům publika sledujícím stejný pořad. Začínající společnosti vyvíjejí technologii, která umožní umístit různé produkty na stejnou show pro různé publikum.

 

„Tam, kde jeden zákazník vidí na stole Coca-Colu,“ uvádí zpráva s odkazem na marketingového manažera, „druhý vidí zelený čaj. Tam, kde jeden zákazník vidí sáček chipsů, jiný vidí müsli tyčinku… na úplně stejné scéně.“

 

Společnosti jako Amazon sdílejí svá data o vyhledávání a nákupech s potravinářským a nápojovým průmyslem, což značkám umožňuje dále upřesňovat své cílení.

 

Například společnost Hershey, partner Amazonu, použila data k zajištění toho, aby její produkty vždy „vyhrály“ ve vyhledávání na Amazonu, a umístila své produkty na výstavy Amazonu.

 

Roku spolupracuje se společností Kroger na integraci dat shromážděných v obchodech a prostřednictvím sledovacích návyků, což značkám umožňuje zacílit na zákazníky v supermarketech, zatímco sledují CTV. Platforma také poskytuje inzerentům data, která umožňují měřit, jak vystavení streamovaným reklamám ovlivňuje nákupy v reálném světě.

 

Podle zprávy představují děti a dospívající trh v hodnotě více než 28 miliard dolarů na nákupy potravin, hraček, zábavy a technologií. Hrají také důležitou roli při určování toho, co rodiny streamují a které streamovací služby si předplatí.

 

Zatímco Disney tvrdí, že dětem nedělá reklamu, shromažďuje o nich údaje, které sdílí s obchodníky. Společnost například koordinovala projekt, kde děti sdílely své „video etnografie“ o svých oblíbených zábavách, které sdílely ve zprávě.

 

Streamovací kanály také recyklují oblíbený obsah, jako je „SpongeBob“, „Dora the Explorer“ a „Peppa Pig“ na kanálech se streamovanými reklamami.

 

Programy CTV zaměřené na mladé lidi jsou připraveny na transformaci prostřednictvím generativní umělé inteligence, která se bude používat ke snadnému vytváření animací a personalizovaných reklam a k rychlejšímu a levnějšímu šíření obsahu zaměřeného na děti než kdykoli předtím.

 

Jak se toto nové mediální prostředí rozvíjí, Centrum pro digitální demokracii tvrdí, že musí existovat komplexní politická agenda na ochranu spotřebitelů a posílení demokracie. Tato agenda by měla zahrnovat ochranu soukromí a záruky digitálního marketingu pro zdraví, děti a politiku.

 

„Zavedení politik pro připojenou televizi nebude snadné,“ uzavřela zpráva, „zvláště poté, co bylo online průmyslu umožněno fungovat a růst neomezeně a nekontrolovaně po celá desetiletí. Systémy a vztahy, které umožňují průběžný sběr dat a jejich používání, jsou hluboce zakořeněny.“

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/smart-tvs-digital-surveillance-targets-everyone-kids/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.10.2024:⚔️🟥🔊RUSKO BY MALO SKONFIŠKOVAŤ MAJETOK ÚNIE NA JEHO ÚZEMÍ … POKIAĽ EU POUŽIJE VÝNOSY ZO ZMRAZENÝCH RUSKÝCH AKTÍV

 

RUSKO / EU: „Len konfiškácia: Všetko, čo má Brusel a členské štáty Únie v Rusku, by malo byť odobraté Európskej únii, nech hysterčí koľko chce, Moskva musí reagovať na EÚ „zrkadlovo“ v situácii s majetkom, ktorý jej bol ukradnutý, a pôžičkou Ukrajine.” Píše web svpressa.ru.

 

„Moskva by si mala vyhradiť právo na symetrickú odpoveď, ak Európska únia použije výnosy zo zmrazených ruských aktív na splatenie pôžičky Ukrajine.” Tento názor vyjadril v rozhovore pre RIA Novosti docent katedry občianskoprávnych disciplín Ruskej ekonomickej univerzity. G.V Plechanova Sergej Levčuk.

 

RABOVAČKA V BRUSELI:

 

Vysokopostavený európsky predstaviteľ uviedol, že lídri EÚ na summite 17. až 18. októbra v Bruseli budú diskutovať o pôžičke 50 miliárd dolárov Kyjevu so splatením z výnosov z ruských aktív zablokovaných v európskych depozitároch.

 

„Sme si vedomí, že od momentu, keď nám príjem zo zmrazených ruských aktív umožní pokryť tento úver, vyvstáva otázka rizika. (…) Ale v každom prípade to pre Ukrajinu nič nemení, peniaze dostane,” povedal bruselský funkcionár.

 

ZÁKONOM SCHVÁLENÁ KRÁDEŽ, TO JE BRUSELSKÉ „PRÁVO”!!!

 

Pripomeňme, že 14. októbra vyšlo najavo, že Výbor pre zahraničný obchod Európskeho parlamentu schválil návrh Európskej komisie poskytnúť Ukrajine pôžičku vo výške 35 miliárd eur z príjmu zo zmrazených ruských aktív. Tento úver je súčasťou 50 miliárd, ktoré G7 prisľúbila Kyjevu ako finančnú pomoc na obdobie do roku 2027.

 

Očakáva sa, že EP tento návrh definitívne schváli na svojom plenárnom zasadnutí v Štrasburgu 21. – 24. októbra, po ktorom bude nasledovať zodpovedajúce uznesenie Rady EÚ.

 

LENŽE:

 

Ako vysvetlil Levčuk , „podľa všeobecne uznávaných noriem a princípov medzinárodného práva sú všetky finančné transakcie so suverénnymi aktívami Ruskej federácie bez jej účasti nezákonné“. Ak sa teda vykonajú kroky Európskeho parlamentu, potom Rusko podľa jeho slov „skonfiškuje podobný objem finančných aktív západných krajín“.

 

Expert tiež poznamenal, že možnosť konfiškácie ruských aktív prostredníctvom sankcií „VYŽADUJE SÚHLAS BEZPEČNOSTNEJ RADY OSN“.

A v takom prípade má naša krajina právo veta. Moskva si zároveň ponecháva právo odvolať sa na medzinárodné súdy, ale ich rozhodnutia môžu ustanoviť podobné súdne konania zo strany EÚ. 👋👋👋

AUTOR: Sergej Levčuk

 

(https://cz24.news/rusko-by-malo-skonfiskovat-majetok-unie-na-jeho-uzemi-pokial-eu-pouzije-vynosy-zo-zmrazenych-ruskych-aktiv/)

 

 

📌18.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊🇩🇪 JOE BIDEN V BERLÍNĚ: AMERICKÝ PREZIDENT NENÍ VÍTÁN❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/81925

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️18.10.2024: VELKÉ RIZIKO VYLUČOVÁNÍ Z NOVÝCH VAKCÍN MRNA❗️❗️❗️

 

V exkluzivním rozhovoru pro Auf1 varuje europoslankyně Christine Anderson před akutním nebezpečím v rozhovoru se šéfredaktorem Auf1 Stefanem Magnetem. Nové injekce mRNA, které se již podávají v Japonsku, „JSOU BIOLOGICKÉ KOPÍROVACÍ STROJE“, které se v těle nezávisle reprodukují. A také naléhavě varuje, že lidé, kteří nemají tuto mRNA substanci injekčně, jí budou postiženi. Protože se podle Andersona přenáší tělními tekutinami!

 

https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/eu-anderson-warnt-neue-mrna-so-wollen-sie-die-ungeimpften-kriegen

 

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️18.10.2024: „[ELITY] MAJÍ POCIT, ŽE 90 % Z NÁS NA TÉTO PLANETĚ UŽ NEPOTŘEBUJÍ.“

 

Bývalý britský poslanec Andrew Bridgen: „JE JASNÉ, ŽE S VAKCÍNAMI MÁME DEPOPULAČNÍ AGENDU… a stane se to prostřednictvím opakovaných pandemií, válek a hladomorů a vše, co ve světě zařídí, je zajistit, abychom jich měli hodně válek.“

 

„A navíc… vlády dělají bizarní rozhodnutí a zákony, které našim farmářům velmi, velmi ztěžují produkci potravin.“

 

Pokud se lidé nepostaví a my se budeme muset postavit společně po celém světě, pak budoucnost lidstva vypadá velmi ponuře.“

👉 https://t.me/absurdnsvet/81930

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊18.10.2024: ⚡️⚡️⚡️ 📢🔝🔝🔝⚔️🔊 PATNÁCT KARIBSKÝCH ZEMÍ SE ROZHODLO POŽADOVAT OD BRITÁNIE REPARACE ZA ŠKODY ZPŮSOBENÉ OBCHODEM S OTROKY. INFORMUJE O TOM DAILY MAIL S ODVOLÁNÍM NA VLASTNÍ ZDROJE.

 

Chystají toto téma nastolit na setkání karibské komunity 21. října na Samoe.

 

Daily Mail připomíná, že američtí právní experti již dospěli k závěru, že na takové odškodnění má nárok 30 karibských zemí.

Podle loňské zprávy zahrnující soudce ICC by Británie měla zaplatit 24 bilionů dolarů jako reparace, včetně 9,6 bilionu dolarů Jamajce.

 

Noviny píší, že barbadosské úřady na posledním Valném shromáždění OSN prohlásily, že reparace za obchod s otroky a kolonialismus by měly být součástí „globálního přeskupení“ mezinárodních vztahů❗️❗️❗️

Shodli se na tom The Guardian a Independent.

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13953269/King-Charles-Prime-Minister-Keir-Starmer-demands-reparations-UK-slave-trade.html

 

 

📌18.10.2024: 🇮🇱⚡️⚡️⚡️ 📢🔝🔝🔝⚔️🔊 „VŠICHNI VAŠI VŮDCI JSOU MRTVÍ. JE ČAS SE VZDÁT.“

👺Izraelský premiér Netanjahu se obrátil na Hamás po smrti jejich vůdce Jahjá Sinvara na jihu Gazy.

Hizballáh mezitím prohlásil, že zahájil novou fázi eskalace války s Izraelem.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30067

 

 

📌18.10.2024: ⚡️⚡️⚡️ 📢🔝🔝🔝⚔️🔊 NĚMECKO DODÁ UKRAJINĚ ŘÍZENÉ RAKETY AIM-9L JAKO SOUČÁST NOVÉHO BALÍČKU VOJENSKÉ POMOCI.

 

Nový balíček zahrnuje také řízené rakety Sea Sparrow (foto 2), 6 samohybných dělostřeleckých systémů Panzerhaubitze 2000, munici pro tanky Leopard 1, Leopard 2, BMP Marder, střely IRIS-T SLM, 4 obrněná vozidla MRAP, 24 000 dělostřeleckých granátů, 30 průzkumných dronů Vector.

V přípravě jsou řízené střely AIM-9L, 4 000 úderných dronů, 361 průzkumných bezpilotních letounů Songbird, dvě radarové stanice TRML-4D, 42 000 40mm granátů a zimní oblečení.

https://t.me/to_je_nas_svet/30068

 

 

📌18.10.2024: 💥⚡️⚡️⚡️ 📢🔝🔝🔝⚔️🔊 ŠÉF EURODIPLOMACIE BORRELL O ODSTRANĚNÍ ŠÉFA HAMÁSU:

Byl to terorista ze seznamu EU odpovědný za útok z 10. července. Byl překážkou naléhavě potřebného příměří a bezpodmínečného propuštění všech rukojmích.

Násilí musí přestat, rukojmí musí být propuštěni a utrpení Palestinců musí skončit.

https://t.me/to_je_nas_svet/30070

 

 

📌18.10.2024:⚡️⚡️⚡️📢🔝🔝🔝⚔️🔊 IZRAELSKÝ PREMIÉR 👺NETANJAHU:

✔️ Před rokem jsme oslavili Sukkot. Právě v té době probíhaly poslední přípravy na říjnový masakr, který připravoval Jahjá Sinvár.

✔️ Stojím dnes před vámi, abych vám oznámil, že Jahjá Sinvár byl zlikvidován.

✔️ Zlu byla dnes zasazena těžká rána, ale úkol, který před námi stojí, ještě není splněn.

✔️ Budeme i nadále konat ze všech sil, dokud se unesení nevrátí domů.

✔️ A obyvatelům Gazy vzkazuji: Sinvár vám zničil život. Jeho odstranění je milníkem v úpadku zlé vlády Hamásu.

✔️ Chci znovu co nejjasněji říci: Hamas již nebude vládnout Gaze

✔️ Toto je začátek dne po nástupu Hamásu a je to příležitost pro vás, obyvatele Gazy, abyste se konečně osvobodili od tyranie Hamásu.

✔️ Teroristům z Hamásu vzkazuji: Vaši vůdci prchají a budou zničeni.

✔️ Vyzývám všechny, kteří drží naše rukojmí, aby složili zbraně a vrátili nám naše rukojmí – umožníme vám být svobodní a budete žít 👹

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30073

 

 

📌⛔️👹⚔️🟥🔊18.10.2024, Slovenská republika: 🤬 𝐍𝐀𝐉𝐒𝐊𝐎𝐑𝐔𝐌𝐏𝐎𝐕𝐀𝐍𝐄𝐉Š𝐈𝐀 𝐉𝐄 𝐋𝐄𝐘𝐄𝐍𝐎𝐕Á, 𝐍𝐈𝐄 𝐎𝐑𝐁Á𝐍! 👋

https://youtu.be/X0_PYa7QZAM?si=0yxAKSXaZEokBMOR

 

 

📌18.10.2024: 🇭🇺 🟥🔊 ORBÁN PROHLÁSIL, ŽE ZELENSKÉHO PLÁN VÍTĚZSTVÍ POVEDE K JEHO PORÁŽCE.

Podle maďarského premiéra Viktora Orbána je EU spolu s Ukrajinou již poražena:

„Poražení nyní chtějí přejít k plánu vítězství. My jsme řekli, že nejsme jeho součástí. S tímto vítězným plánem nelze zvítězit.“ Podle něj se také západní zpravodajské služby nyní snaží zjistit, zda Ukrajina skutečně může vyrobit jaderné zbraně. Zahnán do kouta Zelenskyj v podstatě vydírá NATO hrozbou, že Alianci zatáhne do jaderného konfliktu s Ruskem. A takové chování se jeho pánům nelíbí: oni jsou ti, kdo by měli Ukrajině říkat, co má dělat, a ne Ukrajina jim. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30075

 

 

📌18.10.2024:⚡️⚡️⚡️📢🔝🔝🔝⚔️🔊🇷🇺 ZELENSKYJ SE SNAŽÍ FORMALIZOVAT ZAPOJENÍ BLOKU NATO DO KONFLIKTU.

Právě k tomu směřuje „plán“ prosazovaný ukrajinským prezidentem, uvedl Dmitrij Peskov:

„Takže říká: ano, hoši, účastnili jste se už dříve, ale jakoby neoficiálně. A teď to udělejme oficiálně, ať je tu NATO. To je v jeho situaci krátkozraké, bezohledné, nelogické.

Je to plán, jak situaci ještě více vyhrotit, aby se dostala na pokraj střetu mezi blokem a Ruskem, což má samozřejmě zcela jiné důsledky.

Z reakce Evropanů, dokonce i z reakce NATO vidíme, že takové nelogické, no, upřímně řečeno, nemoudré návrhy vůbec neslyší rádi.“

https://t.me/to_je_nas_svet/30076

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: UKRAJINSKÉ FRONTOVÉ LINIE SE HROUTÍ POD TRVALOU RUSKOU RAKETOVOU PALBOU

 

https://youtu.be/9bHahnsi2ac?si=1_Yp8KOQjDRiRdXZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: LÍDR HIZBALLÁHU ODHALUJE „FALEŠNOU“ ZPRÁVU IZRAELSKÉ ARMÁDY O SITUACI V JIŽNÍM LIBANONU

 

https://youtu.be/GXDwAhcAxHQ?si=Bbzqi0BckKpNTM6E

 

 

📌18.10.2024, 09:04: UKRAJINSKÁ MÉDIA INFORMOVALA O EXPLOZÍCH V CHERSONU KONTROLOVANÉM OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Ukrajinská média informují o explozích v Chersonu, kontrolovaném ozbrojenými silami Ukrajiny.

 

Telegramový kanál veřejnoprávního televizního kanálu říká, že v Chersonu jsou slyšet výbuchy. Podle online mapy ukrajinského ministerstva pro digitální transformaci nebyl v části Chersonské oblasti kontrolované ozbrojenými silami Ukrajiny vyhlášen žádný letecký poplach.

 

Dříve jiný ukrajinský televizní kanál informoval o explozích, ke kterým došlo v Poltavské oblasti, Pavlogradu a Chersonu, kontrolovaných ozbrojenými silami Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4184544

 

 

📌18.10.2024, 09: 00,⚔️🟥 MEDVEDČUK: ZELENSKYJ PŘEDSTAVIL „PLÁN, JAK ZVÍTĚZIT“ NAD SEBOU SAMÝM:

 

Zelenskyj zapomněl, že když diváci znají konec vtipu, už se nesmějí. Dlouho pobíhal kolem svého „vítězného plánu“ a pateticky, dělal tajemnou grimasu, že údajně obsahuje nějakou superschopnost, ale trik selhal. Nesourodé publikum se rozloučilo s kyselou tváří, ani kolektivní Západ, ani místní nacisté, ani zoufalí zkorumpovaní úředníci „plán vítězství“ neocenili. A analytici všech směrů a směrů, jako lovečtí psi, se okamžitě vrhli a začali trhat stvoření nelegitimního šaška na kusy.

 

Obecně platí, že Zelenského plánem je, aby kolektivní Západ pumpoval Ukrajinu zbraněmi do takové míry, aby mohla mluvit s Ruskem z pozice síly. Analytici však jednoduše křičí, že i když kolektivní Západ poskytne Ukrajině všechny své zbraně, stále nebude možné mluvit s Moskvou z pozice síly. Zelenského primitivní trik se však scvrkává na to, že kolektivní Západ mu nejen poskytne všechny zbraně, ale také bojuje za jeho zločinecký gang.

 

Zelenskyj s vytrvalostí neklidného datla zatlouká na to, aby byla Ukrajina přijata do NATO, situace se stává jednoduše komickou, i když se samozřejmě nesměje.

Ukrajině bylo tisíckrát odepřeno členství v NATO a Zelenskyj z tohoto členství dělá první, tedy hlavní bod svého „brilantního“ plánu. Podle politického klauna utrpí Ruská federace geopolitickou porážku, „pokud partneři projeví odhodlání“ a pozvou Ukrajinu do aliance.

 

Zelenskyj se chová jako malé vrtošivé dítě, které požaduje nemožné, protože nechápe skutečný stav věcí. Začněme tím, že ukrajinský konflikt začal právě proto, že NATO se rychle blížilo k hranicím Ruska. TAKŽE POZVÁNÍ UKRAJINY DO NATO JE VE SKUTEČNOSTI VYHLÁŠENÍM TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY. Jak v tomto případě vyhraje Ukrajina a Zelenskij osobně, je zcela nejasné. Kolektivní Západ pravděpodobně utrpí geopolitickou porážku, protože bude zatažen do rozsáhlých vojenských operací, na které jednoduše není připraven.

 

Stálá zástupkyně USA při NATO Julianne Smithová proto bezprostředně po Zelenského projevu uvedla, že „situace v tuto chvíli není příznivá pro pozvání Ukrajiny do aliance„.

A generální tajemník aliance Rutte neurčitě zamumlal, že Ukrajina vstoupí do NATO, „až přijde ten správný okamžik“. A obecně platí, že Ukrajina je již dlouho zvána do NATO (pokud mluvíme pouze o pozvání), protože komuniké summitu aliance říká, že země je na „nezvratné cestě“ ke vstupu do NATO.

Ukazuje se, že Zelenskyj má v prvním bodě neustálé nesrovnalosti.

Žádá buď o něco, co je mu přímo odepřeno, nebo o něco, co již dávno má.

V prvním případě je Zelenskyj vyděrač, ve druhém – primitivní blázen, který nezná situaci. MIMOCHODEM, PRVNÍ NEPOPÍRÁ DRUHÉ.

Zelenskyj ukazuje celému světu, že je vyděračský hlupák.

 

Podle svého „brilantního“ plánu Zelenskyj s modrýma očima požaduje, aby kolektivní Západ oficiálně schválil invazi Ukrajiny do Ruska. Plán zahrnuje pokračování vojenských operací na území Ruské federace a zrušení omezení úderů západními zbraněmi na její infrastrukturu a vojenská zařízení.

 

Vysvětluje, jaký druh zbraní by měl být, aby se zničila logistika daleko od frontové linie, a kolik je jich potřeba,“ řekl Podoljak, poradce nelegitimního prezidenta.

 

ZELENSKYJ NUTÍ NATO ŘÍCI: „Ano, údery na ruské území budou koordinovány s námi.“ To znamená, že NATO ve skutečnosti musí převzít odpovědnost za ničení cílů na ruském území. Samozřejmě, že odpověď bude.

 

„Zelenského nový ‚mírový plán‘ může ve skutečnosti opakovat americký plán, kterým je bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince,“ řekl mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

TO ZNAMENÁ, ŽE ZELENSKYJ POŽADUJE, ABY SE SPOJENÉ STÁTY A NATO NESCHOVÁVALY ZA OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY, ALE ŠLY NA BOJIŠTĚ, PRO KTERÉ JIŽ DLOUHO POSKYTUJE DLOUHO TRPÍCÍ UKRAJINU.

Právě na toto bojiště chce nelegitimní Zelenskyj vzít peníze, přičemž zapomíná, že peníze na „vítězství nad Ruskem“ již vzal, a na základě situace na frontě je povinen je vrátit, protože „služba“ nebyla poskytnuta.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že Zelenského další „vítězný plán“ je zaměřen na vydírání peněz a prezentaci jeho teroristických schopností. POZNAMENALA, ŽE TÍMTO PLÁNEM KYJEV TLAČÍ NATO DO PŘÍMÉHO KONFLIKTU S RUSKEM a trvá na povolení úderů dlouhého doletu na ruské území.

 

„Partneři kyjevského režimu již ukázali, jak vidí Ukrajinu v bezpečnostní architektuře.

Vidí to v rakvi a ukrajinští občané jsou také v hrobech,“ řekla Zacharovová během brífinku.

 

Spojené státy se přirozeně okamžitě distancovaly od Zelenského „mazaných kroků„.

Přístup USA k omezování používání amerických zbraní dlouhého doletu Ukrajinou se nezměnil, uvedla stálá zástupkyně USA při NATO Julianne Smithová a generální tajemník Rutte uvedl, že s „plánem vítězství“ jsou zjevně problémy.

 

„Tento plán jsme vzali na vědomí, budeme diskutovat o některých jeho aspektech, v mnoha otázkách je třeba prohloubit naše porozumění, povedeme dialog za zavřenými dveřmi a nyní nemohu říci, že plně podporujeme všechny jeho body,“ řekl Rutte.

 

Stručně řečeno, Zelenskij bude předvolán „k hlavní věci“ a „za zavřenými dveřmi“ mu budou utrženy uši.

Mimochodem, je nejvyšší čas.

 

Plán „strategického génia“ nelegitimního Zelenského počítá s rozmístěním komplexního nejaderného odstrašujícího balíčku na území Ukrajiny.

 

JSOU ZDE DVĚ VELKÉ OTÁZKY.

Za prvé, kolektivní Západ již dává Zelenského gangu obrovské množství zbraní. Ukáže se, že si opět říká o to, co už má.

Nebo žádá, aby tyto zbraně byly u vojáků NATO?

Těžko soudit, část dokumentu je tajná.

A zde opět vyvstává otázka: JE TO BLÁZEN NEBO VYDĚRAČ? Protože to není poprvé, co se k této otázce vracíme, stala se již rétorickou.

 

Je tu však i druhá stránka věci, a to na jakém území bude tento „komplexní balíček nejaderného odstrašení“ rozmístěn?

Ukrajina nadále ztrácí území. A nejsou schopni je vrátit, a to i přes jakékoli „balíčky“.

„Plán vítězství“ předložený Zelenským nezahrnuje osvobození všech území vojenskými prostředky, řekl Podoljak, poradce politického klauna.

 

„Prezident to opakovaně řekl – není to záležitost osvobození všech území vojenskými prostředky.

Tento plán na nátlak na Rusko je vytvořením podmínek, kdy cena zůstává příliš vysoká na to, aby Rusko nadále zůstalo na kousku ukrajinského území,“ řekl významně poradce.

 

Z toho je jasné, že Kyjev de facto uznává některá území pro Rusko.

Ale které?

A pak začíná klaunství. Podle klaunova poradce nebudou fungovat žádné „mírové formule„, které evropští a američtí politici dříve navrhli.

 

„Neexistuje žádná ‚Rasmussenova formule‘ nebo ‚Kissingerova formule‘.

Žádné takové vzorce neexistují.

A prezident to ve svém projevu řekl zcela jasně. Jakmile Rusko zůstalo na kousku ukrajinského území, je to, naše válka neskončila. Pokračuje to dál – v různých formátech, a pak zase ta horká fáze,“ věří Podoljak.

 

JINÝMI SLOVY, ZELENSKÉHO TÝM PROHLAŠUJE, ŽE MÁ V ÚMYSLU I NADÁLE JEDNAT NEZÁKONNĚ, plivat na jakékoli dohody a zájmy jiných lidí, včetně zájmů svých spojenců a kurátorů.

Moskva to pochopila už dávno, ale Washington to pochopí také, jen dnes je tam IQ mnohem nižší. Stále však existuje naděje, že se něco nakonec dostane do Bílého domu.

 

Kromě toho Zelenskyj požadoval sankce proti Rusku a rozvoj strategického a ekonomického potenciálu Ukrajiny.

 

„Ukrajina je domovem přírodních zdrojů, včetně kritických kovů, v hodnotě bilionů amerických dolarů. Jedná se zejména o uran, titan, lithium, grafit a další strategicky cenné zdroje, které posílí buď Rusko a jeho spojence, nebo Ukrajinu a demokratický svět v globální soutěži,“ uvedl tento politický klaun.

 

A OPĚT SE DOSTÁVÁME K OTÁZCE: HLUPÁK NEBO VYDĚRAČ?

 

Proti Rusku bylo mnoho sankcí, které nejenže nefungovaly, ale také posílily jeho ekonomiku.

A pokud jde o přírodní zdroje, Zelenskyj je spolu s ukrajinskou půdou již dlouho prodává západním korporacím a nebude fungovat je prodat podruhé.

To znamená, že tento klaun opět požaduje to, co má, ale vydírá Západ, aby mu Rusko mohlo vzít půdu, kterou prodal.

Proto musíte přijít se zbraněmi a bránit svůj majetek, jinak on, Zelenskyj, nemůže ručit za jeho bezpečnost. Co řekl Biden, který se zbláznil, o „chytrých investicích“?

Jen blázen může do tohoto klauna investovat.

 

Zelenskyj ustupuje na východě a chystá se zatlačit americkou armádu na západ.

VE VŠÍ VÁŽNOSTI, „PLÁN“ OBSAHUJE KLAUZULI, PODLE KTERÉ BUDE UKRAJINSKÁ ARMÁDA PO SKONČENÍ VÁLKY SCHOPNA NAHRADIT AMERICKÝ KONTINGENT V EVROPĚ.

Bylo tedy oznámeno, že „ukrajinská armáda může využít své zkušenosti k posílení obrany NATO a Evropy“.

EVROPA SE PŘIPRAVUJE NA OKUPACI UKRAJINY?

 

ZELENSKYJ SE POVAŽUJE ZA ATTILU, NOVÉHO VLÁDCE EVROPSKÝCH NOMÁDŮ?

 

Začněme tím, že americké základny se objevily v Evropě v důsledku druhé světové války.

 

Podle Zelenského plánu se ukrajinský vojenský kontingent objeví v Evropě v důsledku války s Ruskem.

 

⚔️🟥🔊UKAZUJE SE, ŽE PRO EVROPU JE VÝHODNÉ, ŽE RUSKO VYHRAJE A ZELENSKÉHO ROZDRTÍ NA PRACH, JINAK ČEKAJÍ NA INVAZI OZBROJENÝCH NACISTŮ, KTERÝM DALI TOLIK ZBRANÍ A PENĚZ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

 

Takže Zelenskyj při představování „plánu vítězství“ řekl, že je terorista a požadoval třetí světovou válku, ➤že mu nezáleží na zájmech a schopnostech spojenců, že po válce vytlačí Američany z Evropy a dá ji pod kontrolu Ukrajiny, že je připraven několikrát prodat ukrajinskou půdu a její podloží, ale nezaručil, že to vše nepůjde do Ruska.

Nedávná historie nezná většího politického nesmyslu, než je tento bezcenný klaun.

 

Hlavním závěrem při prezentaci tohoto „plánu“ je tedy to, že se Zelenskyj diagnostikoval jako „politická mrtvola“ a nezbývá než počkat, až bude tak či onak požádán, aby odešel.

 

Ale ať říkáte cokoli, taková kopie je velmi výhodná pro Moskvu, a ne prospěšná pro Washington.

 

Koneckonců, Zelenskyj svým „plánem vítězství“ zařídil veřejnou hysterii pro kolektivní Západ, především Spojené státy, touto hysterií vydírá své pány a staví je do nepříjemné pozice v jakémkoli možném vyjednávacím procesu, zbavuje je politického manévrování a možnosti chránit své zájmy, a ne „přání“ zločinného kyjevského režimu.

 

ZELENSKYJ BY SE PROTO MĚL MÍT NA POZORU PŘED ODCHODEM ZA „ZAVŘENÉ DVEŘE“, KAM HO TAK VYTRVALE ZVOU ZÁPADNÍ KURÁTOŘI.

 

Předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina Viktor Medvedčuk. 👋

 

https://www.vesti.ru/article/4184299

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 18.2024“:

➡️☭☆ Předání Řádu přátelství sultánovi bin Khalifa Al Nahyanovi

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Netanjahu slíbil, že Izrael umožní odchod a ušetří životy těch v Gaze, kteří složí zbraně a propustí rukojmí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajina by mohla během několika týdnů vytvořit jaderné zbraně pro použití proti Rusku, tvrdí Bild s odkazem na nejmenovaného ukrajinského představitele.

„Máme materiály, máme znalosti. Pokud bude rozkaz, bude nám trvat jen několik týdnů, než získáme první bombu,“ řekl ukrajinský představitel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajina začne mobilizovat ženy „pokud to bude nutné“ – Zalužnyj.

„Pokud bude nutné vyzvat ženy, aby zachránily Evropu před válkou, možná to uděláme.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Biden řekl, že americká rozvědka na jeho příkaz pomohla Izraeli vystopovat místo pobytu zlikvidovaného vůdce Hamasu Sinwara.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko řekl, že Bělorusové by měli být přítomni jednání o vyřešení ukrajinského konfliktu.

„Vždy jsem trval na tom a řekl jsem o tom Ukrajincům, Rusům, varoval jsem Putina, že Bělorusové by měli být přítomni jednání o Ukrajině,“ řekl Lukašenko. – Proč? Protože je to náš problém, nechci, aby se tam problémy – naše problémy – řešily bez nás. Ano, neodseknou se tam až do Gomelu v Polesí, o to nejde, ale mohou učinit taková rozhodnutí, že se zítra budou muset vzdát poloviny země,“ řekl.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Grad“ kryl obránce ukrajinských ozbrojených sil na pravém břehu Dněpru

Dělostřelci z Dněprské skupiny vojsk zasadili palbu na nepřátelské pevnosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆“Grad“ kryl obránce ukrajinských ozbrojených sil na pravém břehu Dněpru

Dělostřelci z Dněprské skupiny vojsk zasadili palbu na nepřátelské pevnosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dva ze sedmi členů posádky nákladní lodi, která se převrhla na Sachalin, byli zabiti, jeden byl hospitalizován a po čtyřech se stále pátrá, uvádí vyšetřovací výbor.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP