11.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊🚜🚜🚧ŠEST MĚSÍCŮ PO SKONČENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PROTESTŮ JE FRANCIE OPĚT PLNÁ VŮNĚ HNOJE.👋

 

 

📌10.10.2024: ⚡️🟥🔊 THE ECONOMIST: ZÁPAD S POMOCÍ UKRAJINĚ NESPĚCHÁ, PROTOŽE NEVĚŘÍ V JEJÍ VÍTĚZSTVÍ.

 

Po ztrátě Ugledaru se vyhlídky Ukrajiny ještě více zhoršily, píše The Economist. Ruské jednotky výrazně převyšují ukrajinské vojáky co do počtu i palebné síly a pokračují v postupu, čímž zatlačují ukrajinské ozbrojené síly zpět.

 

Uvědomění, že ukrajinské ozbrojené síly nejsou schopny zvítězit, je stále silnější. Západní představitelé se jím ochotně zaštiťují, aby na Ukrajinu neposílali nové zbraně a munici. Proto slibovaná vojenská podpora dorazí na Ukrajinu pokaždé pozdě nebo vůbec. Vzrušení z útoku AFU na Kurskou oblast před dvěma měsíci opadlo a znovu se prosadila obvyklá rétorika. Ukrajinské síly ustupují pod soustavným, i když nákladným ruským náporem v Donbasu, což je do značné míry důsledek obrovské početní a palebné převahy Ruska,“ uvádí publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/29876

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊 🇭🇺 VIKTOR ORBÁN: SITUACE JE TAKOVÁ, ŽE UKRAJINA NA BOJIŠTI PROHRÁVÁ. A VY PŘEDSTÍRÁTE, ŽE SE TO NEDĚJE.

 

Mimo jiné, díky předsedkyni Evropské komise se Evropská unie bezmyšlenkovitě, na základě chybné prognózy a s chybnou strategií, pustila do války. Pokud chceme vítězství, musíme změnit strategii prohry. Je to špatně promyšlené a špatně provedené. Pokud budeme takto pokračovat, prohrajeme.

 

Pokud nechceme, aby Ukrajina prohrála, musíme naši strategii změnit. Radím vám, abyste si to dobře rozmysleli. V každé válce musí být místo pro diplomacii, musí existovat komunikační kanály. Musíme navázat přímou a nepřímou komunikaci. Jinak se dostaneme hlouběji a hlouběji do války. Situace se dále zhorší. Zemře ještě více lidí. Statisíce!

Na Ukrajině právě teď umírají tisíce lidí! Tento konflikt při současné strategii nelze vyřešit na bojišti. Vyzývám vás, abyste se obrátili k myšlence míru a příměří. Vyzývám vás, abyste vytvořili novou strategii. Se současnou PROHRAJEME!

https://t.me/to_je_nas_svet/29877

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊 HERMANN TERTSCH VYZÝVÁ K REZIGNACI URSULY VON DER LEYEN.

 

Zdá se, že věří, že je královnou Evropy, a napadá nebo útočí na premiéra, jako je Viktor Orbán, který přichází s absolutní většinou hájit zájmy své země.“

 

„Prezident, který byl zvolen většinou, je napaden, zatímco prezidenti jako Pedro Sánchez, kteří vládnou s menšinami doprovázenými teroristy a separatisty, jsou ok.“ https://t.me/LARECONQUISTA_ESP

 

 

📌10.10.2024: VÍM, ŽE MNOZÍ SE CÍTÍ VYHOŘELÍ, UNAVENÍ A SAMI – TO VŠE JE SOUČÁSTÍ PROCESU.

Systém, který nás má uvěznit, nepustí nás bez boje. Chtějí, aby Jsme byli sklíčení a vyčerpaní, ale nejsme sami! Je mnoho těch, kteří jsou ve stejné situaci. Je nás mnohem víc, než si myslíte a náš počet každým dnem roste 😊

https://t.me/c/1586239095/81425

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️10.10.2024: TUNELY PO CELÉM SVĚTE V PODZEMÍ❗️❗️❗️

🇺🇸 🕳 V KOMUNITĚ RIVERVIEW V HILLSBOROUGH COUNTY NA FLORIDĚ SE OTEVŘEL OBROVSKÝ PROPAD.👀

👉 https://t.me/c/1586239095/81426

 

🇷🇴 🕳 CHTĚLA JEN NECHAT SVÉ DÍTĚ VE ŠKOLE. BUKUREŠŤ, RUMUNSKO….NĚJAK JSOU VŠUDE DÍRY🙈

👉 https://t.me/c/1586239095/81432

 

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust… 10.10.2024: 🟥🔊 NO UVIDÍME… 👀

 

♻️Tampa na Floridě v současné době pracuje na projektu přestavby centra města, jehož cílem je vytvořit „zelené město, kde se dá chodit pěšky“.

 

🤝Projekt je společným podnikem Billa Gatese a majitele Tampa Bay Lightning Jeffa Vinika.

 

⏱️Koncept 15minutového města je urbanistickou myšlenkou, jejímž cílem je „zlepšit kvalitu života zpřístupněním věcí denní potřeby do 15 minut pěšky, na kole nebo veřejnou dopravou“.

((Uvrhnout nás pod kontrolu!!!)) 👇

 

NAŠE MĚSTO

 

Tampa je živé, progresivní a multikulturní město ležící na západním pobřeží Floridy.

 

Tampa se řadí mezi nejlepší americká města, pokud jde o nejzdravější životní styl, hospodářský růst, inovace, životní náklady, vzdělávání a řemeslné pivovary. Jsme také domovem 3 hlavních profesionálních sportovních týmů.

 

Super Bowl LV se zde má konat v únoru 2021 a plánujeme, že náš rozehrávač Tom Brady povede Tampa Bay Buccaneers k vítězství. Centrum Tampy (Tampa Water Street) se v současné době renovuje s projektem společného podniku za 3 miliardy dolarů s majitelem Tampa Bay Lightning Jeffem Vinikem a zakladatelem Microsoftu 👺 BILLEM GATESEM.

 

Jejich plánem rozvoje o rozloze 50 akrů je proměnit naše centrum v zelené pěší město s pulzujícím prostředím živé práce a hry s budovou lékařské fakulty USF Morsani strategicky umístěnou podél zástavby. Nedaleké pláže v Perském zálivu jsou jen kousek odtud a Clearwater Beach se trvale řadí na 1. místo v zemi. Celoročních slavností a sportovních akcí je mnoho spolu s vyhlášenou invazí Gasparilly.

 

Florida Aquarium, Busch Gardens, Adventure Island, Straz Center for the Performing Arts, Riverwalk, Armature Works, více muzeí a malebný Bayshore Boulevard patří mezi mnoho oblastí zábavy a kultury dostupných v Tampě. Mezinárodní letiště Tampa (TIA) je trvale hodnoceno jako jedno z nejlepších letišť v zemi a jen 15 minut jízdy od Všeobecné nemocnice Tampa. Tampa má vše, co by si mladí lékaři a rodiny mohli přát, s výjimkou sněhového lyžování! Pro více informací o Tampě jako městě se podívejte na níže uvedené odkazy.

https://www.tampaemergencymedicine.org/our-city-tampa-florida#:~:text=Downtown%20Tampa%20(Tampa%20Water%20Street,check%20out%20the%20links%20below.&text=If%20playback%20doesn’t%20begin%20shortly%2C%20try%20restarting%20your%20device

 

🟥🔊 PROČ FLORIDA POTŘEBUJE PROPAGOVAT, PODPOROVAT 15MINUTOVÉ MĚSTSKÉ KONCEPTY:

 

V posledních několika týdnech došlo k oběhu jednoho z nejnáhodnějších spiknutí poslední doby: patnáctiminutového města.

 

Jako přilehlá osoba urbanistického plánování si už nějakou dobu uvědomuji koncept patnáctiminutových měst. Tato fráze pochází z myšlenky městského plánování, v níž jsou každodenní potřeby jako obchody s potravinami, lékárny, školy a pracoviště přístupné 15 minut chůze, na kole nebo veřejnou dopravou od vašeho domova.

Má zlepšit kvalitu života lidí a učinit z vlastnictví auta spíše volbu než předpoklad pro prosperitu ve společnosti.

 

Někde na trati se to překroutilo do spiknutí. Pravicoví komentátoři jako psycholog Jordan Peterson charakterizují patnáctiminutové městské plánování jako „autoritářské“ a spojují ho s širšími konspiracemi, které teoretizují centralizovanou vládní snahu zabránit lidem opustit své domovy.

 

Na ještě okrajovějším konci věci někteří teoretici tvrdí , že vykolejení vlaku v Ohiu bylo úmyslné a mělo přemístit venkovské obyvatelstvo do patnáctiminutových měst. (Cože?)

 

Ve skutečnosti by představa, že patnáctiminutová města mají kontrolovat obyvatelstvo, nemohla být dále od pravdy. Jde jim víc o svobodu než o cokoliv jiného. Svobodu volby, zda vlastnit či nevlastnit auto, jak se dostat do práce, jak trávit volné dny a kolik energie byste při tom všem chtěli spotřebovat. Schopnost lidí mít tyto volby je důležitá, protože emise z vozidel poháněných uhlíkem a těžba nerostných surovin pro elektromobily se stávají hlavními ekologickými obavami.

 

Patnáctiminutová města mohou také pomoci vyřešit problém akutně relevantní pro Floridu – otázku rozrůstání předměstí. Naše vzorce rozvoje často zabírají akry na akrech prostoru v oblastech s omezenou půdou, například tam, kde se větší oblast Miami setkává s Everglades.

 

Rozprostřené rodinné domy, omezené (pokud vůbec nějaké) spojení veřejnou dopravou, moře retenčních rybníků a golfových hřišť a obří parkoviště obklopující náměstí Publix jsou až příliš častým pohledem na celý Sluneční stát.

 

Uznávám, že předměstské bydlení má jakousi malebnou přitažlivost – celou tu myšlenku mít velký dvůr, garáž pro dvě auta, vlastní soukromý bazén – ale stává se problémem, když je to v podstatě jedinámožnost.

 

V Tallahassee, kde v současné době žiji, se mimo Collegetown, čtvrť určenou pro vysokoškoláky, těžko hledá kráčející životní styl (demografický vývoj, který často, jak si můžete všimnout, nevlastní auta). Bytové komplexy Collegetown jsou uspořádány hustě (podle floridských měřítek) s přístupem do nejrůznějších restaurací, základních obchodů a vybavení. Collegetown se mladým profesionálům a rodinám moc nezamlouvá, takže pokud chtějí žít někde na procházce v Tallahassee, smůla.

 

Patnáctiminutová města samozřejmě nemusí být baštami kolegiálního zhýralosti. Jsou vlastně jen vzorem rozvoje měst, který existoval před vzestupem automobilové kultury. Myslete na historická předměstí jako Winter Park poblíž Orlanda nebo Hyde Park v Tampě. Ty by byly považovány za patnáctiminutová města a jsou to také jedny z nejžádanějších míst k životu na Floridě.

 

Pokud chcete žít na klidném předměstí přístupném pouze autem, omráčte se. Nikdo vám v tom nebrání, pokud něco, developeři a zákony o územním plánování pro jednu rodinu vám pomáhají a v dohledné budoucnosti budou. Ale pro obyvatele Floridy, kteří by rádi jezdili do práce na kole, šli pěšky do obchodu na rohu a šetřili naše přírodní oblasti, je jasné, že naše komunity musí investovat do patnáctiminutového městského plánování.

 

((Uzavření do klecí, pod kontrolou, nebudete vlastnit majetek, auto, nic, ale budete šťastní!!! Všimněte jsi, že se malé byty staví ve velkém už i u nás, na malých prostorech!!! Množí se na ulicích koloběžky, kola na zapůjčení s poplatkem…To vše je jejich plán na ovládnutí celé populace světa))

 

https://eu.tallahassee.com/story/opinion/2023/04/16/why-florida-needs-to-promote-encourage-15-minute-city-concepts/70112012007/

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈10.10.2024:

🇺🇸🌀 💥🌊 JAK NIČIVÝ MŮŽE BÝT HURIKÁN MILTON? NA FLORIDĚ JE V SOUČASNOSTI VYSÍDLENO 5,5 MILIONU LIDÍ.

 

🎬Zápletka jako z filmu…MSM psycho!

👉 https://t.me/c/1586239095/81431

 

 

📌10.10.2024: 🔥🔥🔥🚨NA MARTINIKU🇲🇶 L REVOLTA SÍLÍ, NAVZDORY CENZUŘE FRANCOUZSKÝCH MÉDIÍ A NAPROSTÉMU MLČENÍ FRANCOUZSKÉ VLÁDY. REVOLTUJÍCÍ OBYVATELSTVO ZAPÁLILO ČETNICKOU BRIGÁDU CARBET.

👉 https://t.me/c/1586239095/81434

👉  https://t.me/c/1586239095/81435

 

 

📌10.10.2024: ♨️ NĚMECKO PEVNĚ STOJÍ A BUDE STÁT NA STRANĚ UKRAJINY – SCHOLZ

 

„Německo předalo Ukrajině dříve slíbený balíček vojenské pomoci ve výši 600 milionů eur.

Zahrnuje pátý systém IRIS T-SLM, tanky, houfnice, munici a bezpilotní letouny.“

Scholz uvedl, že podpora ukrajinské protivzdušné obrany zůstává pro Německo stěžejní.

https://t.me/to_je_nas_svet/29879

 

 

 

📌🚛🚜🚜🚛🚚🚧 10.10.2024: ☝️ ŠEST MĚSÍCŮ PO SKONČENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PROTESTŮ JE FRANCIE OPĚT PLNÁ VŮNĚ HNOJE. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29881

 

 

 

📌10.10.2024, 13:33, MAŠ: V KURSKÉ OBLASTI BYLO OBKLÍČENO ASI 1500 VOJÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V důsledku ruské protiofenzívy bylo u obce Olgovka v Kurské oblasti obklíčeno jeden a půl tisíce ozbrojenců kyjevského režimu.

 

Píše o tom telegramový kanál Mash. Podle zdroje během dne ozbrojené síly RF vyřadily nepřítele ze čtyř osad.

 

Uvádí se, že ukrajinští operátoři dronů FPV v panice vyřazují své vlastní vybavení.

 

Kromě toho vojáci ozbrojených sil Ukrajiny po vyhodnocení vyhlídek opouštějí vesnici Leonidovo v malých skupinách v obrněných vozidlech.

 

https://www.vesti.ru/article/4181587

 

 

📌10.10.2024, 14:08, SILUANOV: PODÍL BRICS NA GLOBÁLNÍM HDP JE O ČTVRTINU VYŠŠÍ NEŽ PODÍL G7:

 

Role zemí BRICS v globálním HDP roste, dnes je již téměř o čtvrtinu vyšší než podíl zemí skupiny G7. Uvedl to šéf Ministerstva financí Ruské federace Anton Siluanov při zahájení druhého zasedání ministrů financí a guvernérů Centrální banky zemí BRICS.

 

„Podíl zemí BRICS na světovém HDP z hlediska parity kupní síly v roce 2024 dosáhne rekordních 36,7 % ve srovnání se zeměmi G7, kde je toto číslo 29,6 %,“ uvedl.

 

Siluanov také upozornil na skutečnost, že průměrné tempo růstu ekonomiky BRICS v novém složení dosáhne hodnoty 4,4 % ročně s celosvětovou hodnotou 3,2 %. Tempo růstu zemí G7 bude zase činit 1,7 %.

 

Siluanov již dříve poznamenal, že nastal čas změnit tvář globálního finančního systému, a vyjádřil naději, že by se to mohlo provést v příštích pěti letech.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181627

 

 

📌10.10.2024, 13:25: PUTIN POZVAL PESESCHKIANA DO RUSKA:

 

Ruský vůdce Vladimir Putin pozval svůj íránský protějšek Masúda Peseschkiana do Ruské federace na oficiální návštěvu.

 

Hlavy Ruska a Íránu se v pátek setkaly v hlavním městě Turkmenistánu, Ašchabadu. Peseschkian vděčně přijal pozvání.

 

Putin také poznamenal, že pro Ruskou federaci jsou vztahy s Íránem prioritou.

 

Očekává se, že se íránský prezident zúčastní summitu BRICS v Kazani na konci října. V rámci této akce je naplánováno setkání mezi Putinem a Peseschkianem.

 

https://www.vesti.ru/article/4181557

 

 

📌10.10.2024, 15:14: KLDR UVEDE ARMÁDU DO PLNÉ POHOTOVOSTI NA HRANICÍCH S JIŽNÍ KOREOU:

 

Severokorejské úřady uvedou své ozbrojené síly do plné pohotovosti v pohraničních oblastech s Jižní Koreou, uvedlo ministerstvo zahraničí KLDR.

Podle severokorejského ministerstva KLDR naposledy varuje sousední zemi a požaduje zastavení letů bezpilotních vzdušných prostředků (UAV) v blízkosti svého území, uvádí TASS.

 

Pchjongjang již dříve obvinil Spojené státy a Jižní Koreu z eskalace napětí v regionu a oznámil uzavření všech silnic, které vedou na jihokorejské území. Soul již vyjádřil svou nespokojenost s tímto rozhodnutím, protože vede ke konečnému oddělení obou Korejí.

 

Severokorejský vůdce Kim Čong-un již dříve řekl, že jeho země použije veškeré dostupné zbraně, včetně jaderných zbraní, v případě ohrožení suverenity KLDR.

 

https://www.vesti.ru/article/4181619

 

 

📌10.10.2024, 13:41, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY OSVOBODILY OSTROVSKOJE V DLR:

 

Ruská armáda osvobodila vesnici Ostrovskoje v DLR, informovalo ministerstvo obrany.

Vesnice v Pokrovském okrese byla dobyta zpět od nacionalistů „jižní“ skupinou vojsk. Podle sčítání lidu v roce 2001 zde žilo 323 obyvatel.

 

V rámci útočné operace naši bojovníci způsobili požární škody brigádám územní obrany a Národní gardě ozbrojených sil Ukrajiny. Během týdne ztratil nepřítel ve směru až 4790 ozbrojenců.

 

Dříve skupina osvobodila Želoannoye Vtoroy v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4181542

 

 

📌10.10.2024, 16:19, SEVASTJANOV: PAPEŽ FRANTIŠEK PORADIL ZELENSKÉMU, ABY ZAHÁJIL JEDNÁNÍ S RUSKEM:

 

Šéf Světového svazu starověrců (WSU) Leonid Sevastyanov uvedl, že během setkání s Volodymyrem Zelenským se pontifik snažil přesvědčit ukrajinského vůdce o potřebě zahájit dialog s Ruskou federací.

 

„Trvá na tom, aby Zelenskij začal vyjednávat,“ citovala Sevastjanova agentura RIA Novosti.

 

Papež František také nabídl svou pomoc při organizaci druhého „mírového summitu“ a slíbil, že se ho sám zúčastní, pokud se Ruská federace stane jedním z účastníků. Podle pontifika bude Ukrajina schopna dosáhnout více mírovým dialogem, a nikoli pokračováním nepřátelských akcí, ve kterých Kyjev riskuje „ztrátu všeho“.

 

Setkání papeže a hlavy kyjevského režimu se konalo ve Vatikánu v pátek.

 

https://www.vesti.ru/article/4181706

 

 

📌10.10.2024, 16:13: MINISTŘI ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ ZEMÍ EU BUDOU 14. ŘÍJNA JEDNAT O INICIATIVĚ BRAZÍLIE A ČÍNY TÝKAJÍCÍ SE UKRAJINY: 😂

 

Dne 14. října budou ministři zahraničí členských států Evropské unie (EU) diskutovat o situaci kolem Ukrajiny, včetně mírové iniciativy Brazílie a Číny. Oznámil to vysoce postavený zdroj v Bruselu.

 

„Ministři budou diskutovat o „mírovém plánu“ [ukrajinského prezidenta] Volodymyra Zelenského, stejně jako o iniciativě Číny a Brazílie,“ uvedl zdroj, kterého citovala agentura RIA Novosti.

 

Kromě toho se očekává, že ministři zahraničí EU budou diskutovat o sankčních seznamech v rámci nového sankčního režimu přijatého 8. října proti Moskvě za údajně „destabilizující akce“ Ruské federace v zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/article/4181667

 

 

📌10.10.2024, 17:14, ALAUDINOV: RUSKÁ ARMÁDA ZNIČILA 70 % TECHNIKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:👋

 

Ruská armáda zničila 70 % vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. Uvedl to zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace Apti Alaudinov.

 

Připomněl, že ozbrojené síly Ukrajiny použily v Kurské oblasti více než 200 tanků, přes 400 bojových vozidel pěchoty a obrněné transportéry.

 

„Jakmile se někde objeví zbývající zařízení, pokračuje v ničení,“ řekl Alaudinov v rozhovoru pro Komsomolskaja pravda.

 

Alaudinov již dříve uvedl, že ruská armáda zaznamenala útěk velké skupiny ozbrojených sil Ukrajiny z Kurské oblasti. Nepřítel se pokusil o evakuaci techniky, ale úplně se mu to nepodařilo: některé tanky zničili vojáci 155. brigády námořní pěchoty.

 

https://www.vesti.ru/article/4181712

 

 

📌10.10.2024, 17:23: MLUVČÍ JOHNSON SE VYSLOVIL PROTI POKRAČOVÁNÍ FINANCOVÁNÍ UKRAJINY:

 

Předseda americké Sněmovny reprezentantů Mike Johnson z Republikánské strany řekl, že již nechce financovat Kyjev. Doufá, že pokud Donald Trump vyhraje prezidentské volby, konflikt na Ukrajině skončí.

 

„Nemám chuť na další financování Ukrajiny a doufám, že to nebude potřeba,“ řekl Punchbowl.

 

Johnson také vyjádřil naději na zahájení jednání s Ruskem z iniciativy svého spolustraníka Donalda Trumpa. Dialog pomůže vyřešit konflikt na Ukrajině, z něhož „jsou všichni na světě unaveni“.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že výše finančních prostředků, které Spojené státy poslaly na Ukrajinu, činila přibližně 94 miliard dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4181661

 

 

📌10.10.2024, 17:05: ZAHRANIČNÍ DLUH RUSKA POPRVÉ ZA 18 LET KLESL POD 300 MILIARD DOLARŮ:

 

Poprvé od roku 2006 činil ruský vnější dluh podle centrální banky méně než 300 miliard dolarů.

 

Na začátku října klesl vnější dluh na 293,4 miliardy dolarů. To je o 7,7 % méně než na začátku roku 2024, kdy to bylo 304 miliard dolarů.

 

Podle centrální banky se ve třetím čtvrtletí dluh snížil o téměř 3 % v důsledku poklesu závazků reálného sektoru ekonomiky a snížení závazků veřejného sektoru. Ruská centrální banka a úvěrové instituce však ve stejné době mírně zvýšily zahraniční dluh o 4,2 % za čtvrtletí, což v měnovém vyjádření činí 1,3 miliardy USD.

 

To je minimální výše zahraničního dluhu za 18 let – jen k 1. říjnu 2006 činila rekordní minimum 269,5 miliard dolarů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181708

 

 

📌10.10.2024, 17:41, ALAUDINOV: OSVOBOZENO 15 OSAD V KURSKÉ OBLASTI:👋

 

Od ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) bylo osvobozeno 15 osad v Kurské oblasti. Uvedl to zástupce vedoucího Hlavní správy vojensko-politické práce Ministerstva obrany RF, velitel speciálních jednotek Achmat Aptij Alaudinov.

 

„Z těch kurských osad, které byly obsazeny nepřítelem, jich již bylo 15 osvobozeno,“ řekl Alaudinov v rozhovoru pro Komsomolskaja pravda.

 

Ruské jednotky podle něj postupují „doněckým směrem v 10 oblastech“, denně jsou osvobozovány 1-2 osady.

 

https://www.vesti.ru/article/4181663

 

 

📌10.10.2024, 18:08: ALAUDINOV JE PŘESVĚDČEN, ŽE RUSKO SPECIÁLNÍ OPERACI DOKONČÍ V ROCE 2024:👋

 

Zástupce vedoucího Hlavní správy vojensko-politické práce Ministerstva obrany Ruské federace, velitel speciálních sil Ahamat Apty Alaudinov vyjádřil názor, že ruská speciální operace skončí v roce 2024, a dodal, že své předpovědi přebírá „ze Svatého Písma“.

 

„Jsem si jistý, že NWO letos dokončíme. Většinu svých předpovědí čerpám z Písma svatého,“ řekl v rozhovoru pro Komsomolskaja pravda.

 

Velitel Achmatu v rozhovoru zmínil rozhovor s novinářkou v únoru 2022, ve kterém jí podle něj, když mluvil o konci konfliktu, naznačil, že „říká to, co vidí z písem“.

 

Alaudinov také poukázal na to, že dnes Ukrajina nemůže vyhrát použitím „konvenčních zbraní, které jí byly dány“.

 

„Pokud bude Ukrajině umožněno zasáhnout zbraně NATO hluboko do Ruska, bude to pro nás již signál, abychom také začali používat silnější zbraně,“ dodal.

 

https://www.vesti.ru/article/4181749

 

 

📌⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 10.10.2024: STUTTGART …….⚠️….A KDO PLATÍ ZA TAKOVOU „ŠPÍNU„❓

 

Sexuální scény šokují diváky…záchranáři ošetřují 18 návštěvníků❗️❗️❗️

Choreografka Florentina Holzinger (38) ve své tvorbě radikálně předvádí ženská těla, zapojuje bolestivé kousky a nevyhýbá se ani trash. V opeře „Sancta“

Rakušanka přináší na scénu lesbické milostné scény s provokativní jasností, zesměšňuje křesťanské rituály a odsuzuje sexuální útlak žen.

👉 https://t.me/c/1586239095/81444

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust… 10.10.2024: JE TO ČÍM DÁL TÍM ŠÍLENĚJŠÍ❗️❗️❗️ BIOETIK NAJDE VELMI BIZARNÍ ŘEŠENÍ „ZMĚNY KLIMATU

 

Chov menších lidí a zavádění intolerance masa jako řešení „změny klimatu“. Pro profesora a bioetika S. Matthew Liao je to budoucnost.

 

Liao věří, že menší lidé spotřebují méně energie. Lidé by také mohli být geneticky nebo drogově upraveni, aby jim při konzumaci masa bylo špatně. To by omezilo masný průmysl.

 

„Lidé jedí příliš mnoho masa. Kdyby snížili spotřebu masa, planetě by to prospělo,“ řekl Liao.

 

Dodal, že někteří lidé jsou ochotni vzdát se masa, ale jiní – stejně jako on – bez masa nemohou žít.

 

Profesor navrhl, způsobit, aby lidé byli alergičtí. Existuje klíště, které po kousnutí způsobuje alergii na maso.

👉 https://t.me/c/1586239095/81445

 

 

📌 📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust…10.10.2024: VICE NEZ 200 000 HERCU Z CENTRAL CASTING SPOLUS CGI, UI, MASKAMI A MODELACI HLASU, BYLO POUZITO V TOMTO FILMU….K ODHALENI PEDOFILU A KABALY

👉 https://t.me/c/1586239095/81447

👉  https://t.me/c/1586239095/81448

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈10.10.2024: 📺🇺🇸 „NEMOHOU OVLIVNIT HURIKÁNY… ŽE?“

 

„Weather Wars: 44 Minutes“ (History Channel, 2009) podrobně vysvětluje, jak HAARP mění počasí a vyvolává zemětřesení. Představte si, co teď dokážou!

 

Pokusili se odstranit tyto informace z internetu, ale našel jsem je 🔥

 

https://x.com/SamParkerSenate/status/1842623286091588056?t=aODNMziCy2qVtBUm0x2AJg&s=19

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊LUKASZ JASTRŽEMBSKI Z POLISH THOUGHT: „POZORNĚ JSEM POSLOUCHAL PROJEV PANA ANDRZEJE DUDY NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN.

 

Vzpomněl jsem si na jeho různá prohlášení z posledních dnů, včetně toho, že vůdce PSL Kosinyak-Kamysh zapadá do Putinovy ​​politiky.

 

Prezident Andrzej Duda je jako politik upřímný vlastenec, dělá vše pro dobro země, kterou nosí v srdci. Nestává se často, že narazíte na takového ideologického bojovníka za věc, ve kterou věří. Ukrajina má proto velké štěstí.

 

Přál bych si, aby Polsko jednou mělo prezidenta, který by bojoval za naše zájmy stejně, jako prezident Duda bojoval za zájmy Ukrajiny.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81450

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ZAJATÝ UKRAJINSKÝ VOJÁK OBVIŇUJE ZELENSKÉHO Z NÁSILNÝCH ODVODŮ, VYZÝVÁ KYJEV, ABY KAPITULOVAL

 

https://youtu.be/lp6ehcBnRWE?si=r-oTX_A2XVzlr4BD

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN JE V TURKMENISTÁNU: RUSKÝ SPOJENEC „KRÁLOVSKÝ“ URAZIL ZELENSKÉHO; IGNORUJE KYJEVSKÝ POŽADAVEK NA ZATČENÍ PUTINA PODLE ROZHODNUTÍ MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA

 

https://youtu.be/yPYeMImtjDY?si=1SB6u90IiREvvXYC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KURSKÁ OBLAST: RUSKÁ ARMÁDA NUTÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY „UTÍKAT O ŽIVOT“; PUTINOVI VÍTĚZSTVÍ PŘIJDE BRZY?

 

https://youtu.be/8AXGS94jRN8?si=2ZSYH7UaVeVIN89y

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024: 🟥 SCOTT RITTER:🔊 PANI LEYENOVÁ, ODSTÚPTE, ALE OKAMŽITE!

 

USA – Bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter vyzval šéfku Európskej komisie Ursulu von der Leyenovú, aby odstúpila. Aby odstúpila okamžite. Napísal o tom na svojej stránke na sociálnej sieti X, z ktorej pripravil správu web svpressa.ru.

 

Ursula von der Leyenová sa vyjadrila k udeleniu Nobelovej ceny za mier japonskému hnutiu ľudí, ktorí prežili atómovú bombu. Napísala, že je bežnou povinnosťou chrániť budúce generácie pred hrôzami jadrovej vojny.

 

🟥A TO SI VŠIMOL RITTER A ŠÉFKE KOMISIE ODKÁZAL: 👋

 

„A napriek tomu tlačíte na Ukrajinu, aby použila zbrane NATO na zásah hlboko do ruského územia, čím sa NATO stáva priamou stranou konfliktu a vyvolávate priamy konflikt medzi Ruskom a NATO, ktorý nevyhnutne prerastie do totálneho, globálneho konfliktu a v konečnom dôsledku do jadrovej vojny. Najlepší spôsob, ako ochrániť budúce generácie, je, aby ste odstúpili, pani Leyenová… TERAZ❗️❗️❗️ IHNEĎ❗️❗️❗️“ Napísal Ritter, uvádza RIA Novosti.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/scott-ritter-pani-leyenova-odstupte-ale-okamzite

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024:🟥🔊 NOVÝ NEPRIATEĽ UKRAJINY:

 

🟥MOSKVA – Ruské armádne zbory dostali nového silného spojenca v bojoch o vytláčanie ukrajinských brigád z frontovej línie. Je ním jeseň. Zo stromov opadáva lístie a tak bojové stanovištia Ukrajincov, ukryté v listnatých lesoch, sú zrazu viditeľné ako keby boli niekde na promenáde. Ruským vojskám sa za posledné dni podarilo dostať do vážneho rizika obkľúčenia hneď až sedem ukrajinských brigád. Informuje svpressa.ru.

 

Kyjevská propaganda, ktorá stále vydáva správy o úspechoch Ukrajiny na Kurskom fronte, začala používať na ospravedlnenie nezatajiteľných porážok argument, že „to preto, lebo opadali listy“.

 

🟥CITÁT ZDROJA SV.PRESSA.RU:

 

„Banderovi priaznivci vysvetľujú svoje zlyhania tým, že opadávanie listov Rusom pomáha. Nuž a ruské prielomy frontu v posledných hodinách sú naozaj impozantné – mohli by viesť k obkľúčenia až siedmich brigád ukrajinských ozbrojených síl.“

 

V okrese Sudžanskyj postupujú útočné formácie ruskej skupiny „Sever“ a vytláčajú nepriateľa z lesných pásov pri obci Čerkasskaja Konopelka. Okrem toho letectvo a delostrelectvo ruských ozbrojených síl „tradične“ pracovalo na objektoch ukrajinských ozbrojených síl v pohraničnej zóne v okrese Glušhkovsky.

 

🟥OFICIÁLNA SPRÁVA:

 

Podľa správy Ministerstva obrany Ruskej federácie jednotky skupiny vojsk Sever pokračovali v útočných operáciách, počas ktorých porazili formácie 22., 41., 47. a 115. mechanizovaného ukrajinského pluku, 17. tankovéhoý, 82. a 95. leteckej squadrony, eliminovali 1. brigáda národnej ukrajinskej gardy, ako aj 103. a 129. brigáda územnej obrany ukrajinských ozbrojených síl v oblastiach osád Darino, Ľubimovka, Nova Puť a Plechovo.

 

🟥PROTIÚTOK KYJEVA:

 

Podľa svpressa ho podniklo ukrajinské velenie s jednou čatou. Šesť jej vojakov padlo a päť dezertovalo.

 

V regióne Sverdlikov prebiehajú intenzívne bojové akcie, ukrajinské ozbrojené sily sú tiež zatlačené z Kremjan. Zároveň sa zhoršujú poveternostné podmienky. Hmla a dážď sťažujú vykonávanie prieskumu zo vzduchu. A blatisté cesty korigovali priebeh nepriateľských akcií, pretože na niektorých miestach bolo nemožné použiť kolesové vozidlá kvôli blatu a rozmočeným cestám. Ukrajinci preto často svojich zranených bratov v zbrani nechávajú bez lekárskej starostlivosti.

 

🟥TRADIČNÁ PROPAGANDA – VYHLÁSIME, ŽE TO NEEXISTUJE, TAK TO NEEXISTUJE:

 

Je zvláštne, že experti z Inštitútu pre štúdium vojny (ISW) v tejto súvislosti reagovali vágnym komentárom, že podľa nich zatiaľ neexistuje dôkaz, že bahnitá pôda obmedzuje manévrovanie mechanizovaných jednotiek na ktoromkoľvek úseku frontu. Či už v regióne Kursk alebo na Ukrajine.

 

Viacerí nezávislí experti navyše uviedli, že „hmla a dážď sú na strane Rusov“. Dokonca sa hitom stali spory o tom, komu viac pomáha opadávanie listov na fronte.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/novy-nepriatel-ukrajiny

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024: 🟥🔊ORBÁNOV NÁPAD ROZVÍRIL NEMECKÉ MÉDIÁ: KOMENTÁRE PRASKAJÚ VO ŠVÍKOCH:

 

🟥Maďarský premiér Viktor Orbán vo svojom prejave v Štrasburgu zmienil myšlienku schengenského summitu, na ktorom by presadzoval diskusiu o otázke nelegálnej migrácie.

 

Nemeckí komentátori si zamilovali Orbánov štrasburský prejav, v ktorom maďarský premiér doslova posadil Ursulu von der Leyenovú a Manfreda Webera, píše maďarský portál Mandiner. V nemeckom denníku Die Welt sa objavil článok, ktorý sa zameral na to, že maďarský premiér vo svojom prejave navrhol schengenský summit, kde by sa mala diskutovať otázka nelegálnej migrácie.

 

🟥POD ČLÁNKOM MÔŽEME NÁJSŤ MNOŽSTVO KOMENTÁROV OD NEMCOV, KTORÍ OPÄŤ OSLAVUJÚ VIKTORA ORBÁNA.

 

➡️Tu je niekoľko z mnohých pochvalných komentárov:

 

➡️ „DOBRE, ŽE V EÚ MÁME ORBÁNA! MÁ PRAVDU!“ – zdôraznil ďalší čitateľ.

 

Z komentárov vyplynulo, že s Viktorom Orbánom súhlasili aj tí, ktorí nemajú Maďarsko v obľube: „Bohužiaľ, Maďarsko má pravdu. Von der Leyenová pracuje proti záujmom Európy a Nemecka,“ napísal napríklad ďalší používateľ.

 

„Po prejave von der Leyenovej a Webera bolo jasné, že kašlú na predstavený program alebo akýkoľvek návrh, a plenárne zasadnutie využívajú len na odvrátenie pozornosti od problémov EÚ, ktorými sa zaoberajú aj Draghi a Macron. Podstatou bolo, aby z Orbána urobili čiernu ovcu a poslali ho na púšť,“ postavil sa jeden z čitateľov na stranu maďarského premiéra.“

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/orbanov-napad-rozviril-nemecke-media-komentare-praskaju-vo-svikoch

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust…

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024:🟥🔊 KLAUS SCHWAB UŽ OFICIÁLNĚ NENÍ ŠÉFEM WEF, ZŮSTÁVÁ „JEN“ PŘEDSEDOU SPRÁVNÍ RADY:

 

➡️Již před několika měsíci jsem vás zde informovala nejen o odchodu Klause Schwaba z čela WEF, kde byl dlouhých 53 let, ale také o jeho nástupci, kterým je poměrně neznámý norský politik.

 

➡️Nedávno se již tedy to, co bylo na jaře oznámeno, stalo skutečností a příští týden v Dubaji, na zasedání WEF, již Schwab poprvé v historii Světového ekonomického fóra nevystoupí jako šéf této podvratné organizace.

 

🟥NICMÉNĚ STÁLE ZŮSTÁVÁ ČLENEM SPRÁVNÍ RADY A V UŽŠÍM VEDENÍ JE NYNÍ I JEHO SYN.

 

➡️Dále se dozvíte nejen to, kdo všechno je nyní v nejvyšším patře této globalistické organizace, ale i více o programu zasedání, které proběhne příští týden.

 

🟥Zde je také na místě připomenout, že WEF je čelní globalistickou organizací, která „vodí“ vládní loutky z většiny zemí světa.

 

➡️Zatím si dovolilo jen velmi málo politiků pozvání na summity odmítnout, přičemž od nás se za každé vlády přinejmenším dva vládní politici tohoto setkání účastnili.

 

🟥Sledování činnosti WEF je tak mnohem důležitější než sledování bezvýznamných loutek, které jen oddaně přebírají pokyny.

 

➡️Zakladatel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab má přednést úvodní slova na výročním zasedání globálních rad pro budoucnost WEF v Dubaji 16. října, ale poprvé za 53 let je prezentován bez svého obvyklého titulu výkonného předsedy.

 

➡️ „Výroční setkání globálních rad budoucnosti WEF“ je dvoudenní setkání, kterému se nedostává tolik pozornosti jako okázalému globalistickému setkání ve švýcarském Davosu, ale tento rok je setkání významné, protože je to poprvé, kdy se Schwab nenese titul „výkonný předseda“ WEF – to je funkce, kterou zastával od roku 1971.

 

Začátkem tohoto roku WEF oznámil, že nejpozději do ledna 2025 Schwab přejde ze své role výkonného předsedy organizace, kterou založil, na pozici předsedy správní rady.

 

🟥TEN DEN NYNÍ NASTAL.

 

🟥NYNÍ JE SCHWABŮV OFICIÁLNÍ NÁZEV PRO NADCHÁZEJÍCÍ SETKÁNÍ V DUBAJI „ZAKLADATEL A PŘEDSEDA SPRÁVNÍ RADY SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA.“

 

➡️Podle programu WEF Annual Meeting of the Global Future Councils 2024 toto setkání svede dohromady přední světovou znalostní síť.

 

➡️Tato síť zahrnuje myšlenkové vůdce z akademické sféry, obchodu, vlády, mezinárodních organizací a občanské společnosti. Ve 30 tematických panelech je zastoupeno více než 500 odborníků.

 

➡️Budou sdílet poznatky o vznikajících trendech a scénářích týkajících se klíčových globálních problémů a zároveň rychle sledovat pokrok a opatření ze strany těch, kdo rozhodují.

 

➡️Jedná se o druhé takové setkání v letech 2023-2024. Setkání umožní členům rozšířit dopad jejich práce na témata, jako je umělá inteligence, geopolitika, energeticky zelená transformace, zaměstnanost a růst a čistý vzduch.

 

➡️Klaus Schwab se tedy nikam nechystá; prostě se přesouvá ze své role výkonného předsedy do role předsedy správní rady Světového ekonomického fóra, které tvoří jedni z nejmocnějších lidí planety.

 

➡️Správní rada WEF zahrnuje významná jména z oblasti obchodu, vlády a akademické sféry a všechna jsou uvedena na obrázcích níže. ((Otevřít odkaz www))

 

➡️Vzhledem k tomu, že se Schwab stal výkonným předsedou správní rady WEF, bylo mnoho spekulací o tom, kdo převezme post předního představitele organizace.

 

➡️Byla zmíněna jména jako Tony Blair, Yuval Noah Harari a další, ale od WEF žádné takové oficiální oznámení nepřišlo.

 

➡️Oficiálně se však říká, že výkonnou odpovědnost WEF bude řídit prezident a správní rada.

 

🟥PREZIDENT WEF BØRGE BRENDE

 

➡️Současným prezidentem WEF je bývalý norský poslanec Børge Brende. Je také předsedou správní rady.

 

➡️Pokud si Brende udrží svou pozici prezidenta, může být novou tváří a hlasem organizace, která se již téměř deset let mění v přední světovou instituci pro spolupráci veřejného a soukromého sektoru.

 

➡️Výkonná rozhodnutí však nebudou udělována jedné osobě, ale budou zahrnovat i správní radu.

 

🟥SOUČASNÁ SPRÁVNÍ RADA SE SKLÁDÁ ZE SEDMI GENERÁLNÍCH ŘEDITELŮ WEF:

 

➤Børge Brende

➤Jeremy Jurgens

➤Olivier M. Schwab

➤Alois Zwinggi

➤Mirek Dušek

➤Gim Huay Neo

➤Saadia Zahidi

 

➡️Na nadcházejícím výročním zasedání globálních rad pro budoucnost přednese Schwab úvodní slova společně s Mohammadem Abdullahem Al Gergawim, ministrem pro záležitosti vlády, Ministerstva pro záležitosti kabinetu Spojených arabských emirátů.

 

➡️Al Gergawi byl po Schwabově boku, když zakladatel WEF oznámil iniciativu „The Great Narrative“ jako pokračování „Velkého Resetu“ na „Great Narrative Meeting“ v Dubaji v listopadu 2021.

 

➡️SCHWAB MÁ VZOREC OPAKOVÁNÍ A RECYKLACE FRÁZÍ, které aplikuje na různé „výzvy“, ať už skutečné nebo domnělé, a své nápady testuje na summitech světové vlády.

 

➡️Například minulý měsíc v září 2024 Schwab oznámil, že tématem příští výroční schůze WEF v Davosu v lednu bude „Spolupráce pro inteligentní věk“ poté, co tuto myšlenku poprvé představil na letošním summitu světových vlád, který se také každoročně koná v Dubaji.

➡️

Schwab učinil podobný krok v roce 2022, když na Světovém vládním summitu prohlásil: „Historie je skutečně v bodě obratu.“

 

🟥V DOBĚ, KDY SE TOMU JEŠTĚ ŘÍKALO OJEDINĚLÝ SUMMIT SVĚTOVÉ VLÁDY, SCHWAB 30. BŘEZNA 2022 ŘEKL:

 

➡️ „Historie je skutečně v bodě obratu. Zatím neznáme úplný rozsah a systémové a strukturální změny, které nastanou.

 

➡️Víme však, že globální energetické systémy, potravinové systémy a dodavatelské řetězce  budou hluboce ovlivněny.„

 

➡️O dva měsíce později uspořádalo WEF výroční zasedání v Davosu na téma „Historie v bodě obratu.“

 

➡️Níže je uveden aktuální program WEF „Výročního zasedání Rady pro globální budoucnost,“ který může podléhat změnám:

 

🟥ZDÁ SE, ŽE HLAVNÍMI TÉMATY BUDOU KLIMATICKÁ AGENDA A AI.

 

➡️Výroční zasedání globálních rad budoucnosti WEF bude probíhat od 16. do 17. října 2024.

 

➡️Poslední zasedání WEF, „Schůzka o dopadu udržitelného rozvoje,“ se konalo ve dnech 23. až 27. září.

 

➡️John Kerry tam učinil kontroverzní poznámky týkající se svobody projevu a dezinformací, když uvedl:

 

🟥 „Demokracie po celém světě nyní zápasí s absencí arbitra pravdy“ – a zároveň prohlásil, že

🟥„Náš první dodatek představuje hlavní překážku schopnosti zlikvidovat dezinformace.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/klaus-schwab-uz-oficialne-neni-sefem-wef-zustava-jen-predsedou-spravni-rady/

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024:🟥🔊EPSTEINOVA OBĚŤ VIRGINIA GIUFFRE NABÍZÍ ELONU MUSKOVI SEZNAM KLIENTŮ Z ŘAD MILIARDÁŘSKÝCH ELIT, POLITIKŮ A CELEBRIT:

 

➡️Musk se nedávno v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem zmínil o tom, že hlavním důvodem proč většina různých miliardářů a celebrit podporuje Harrisovou, je strach ze zveřejnění Epsteinova seznamu.

 

➡️Mají totiž jistotu, že Harrisová tak dlouho utajovaná jména udrží nadále v tajnosti, nicméně v případě Trumpa již tuto jistotu nemají (přestože v prvním volebním období nic nezveřejnil). Trump však nyní opakovaně slíbil, že seznam zveřejní.

 

➡️Virginia Roberts Giuffre, jedna z obětí Jeffreyho Epsteina, vydala veřejné prohlášení šéfovi X Elonu Muskovi, ve kterém mu nabídla, že mu dá jména mocných elit na notoricky známém „seznamu klientů.“

 

➡️Guiffreová je jednou z Epsteinových nejvýznamnějších obětí sexuálního obchodování.

 

➡️Obvinila prince Andrewa, že ji několikrát znásilnil, když byla teenager a nedávno vyhrála vyrovnání od britské královské rodiny poté, co ho zažalovala.

 

➡️Giuffreová řekla, že ji Epstein a Ghislaine Maxwellová unesli, když jí bylo pouhých 15 let.

 

➡️Během několika let byla nesčetněkrát znásilněna Epsteinem a prodána jeho mocným společníkům  za účelem sexu.

 

➡️Giuffreová při několika příležitostech svědčila, že viděla Epsteina a jeho „klienty“ znásilňovat mladé ženy a nezletilé dívky v jeho různých domech, v jeho soukromém letadle a na jeho soukromém karibském ostrově Little St. James, známém také jako „Ostrov pedofilů.“

 

🟥EPSTEIN BYL V ROCE 2019 NALEZEN MRTVÝ VE SVÉ VĚZEŇSKÉ CELE, KDYŽ ČEKAL NA SOUD KVŮLI OBVINĚNÍ Z OBCHODOVÁNÍ SE SEXEM.

 

➡️V roce 2021 byla Maxwellová shledána vinnou ze sexuálního obchodování s dětmi a dalších trestných činů v souvislosti s Epsteinovými zločiny.

 

➡️Přestože byla Maxwellová odsouzena za obchodování s dětmi, žalobci nikdy neprozradili, komu oběti prodávala.

 

🟥TAKZVANÝ „SEZNAM KLIENTŮ“ ZŮSTÁVÁ ZAPEČETĚNÝ A SKRYTÝ PŘED VEŘEJNOSTÍ.

 

➡️Musk nedávno obnovil zájem o seznam tím, že navrhl, aby prezident Donald Trump zveřejnil jména, pokud bude v listopadu zvolen.

 

➡️Během explozivního rozhovoru mezi Muskem a Tuckerem Carlsonem generální ředitel Tesly poznamenal, že mocní miliardáři podporují Kamalu Harrisovou, protože se „děsí“, že Trump odhalí jejich vazby na Epsteina.

 

➡️Musk konkrétně jmenoval Billa Gatese a antitrumpovského zakladatele LinkedIn Reida Hoffmana  jako mocné elity, které mají co skrývat.

 

➡️Gates i Hoffman byli obviněni z návštěvy Epsteinova „ostrova pedofilů“.

 

🟥 „VÍTE, ČÁST TOHO, PROČ KAMALA ZÍSKÁVÁ TAKOVOU PODPORU, JE, ŽE POKUD VYHRAJE TRUMP, SEZNAM KLIENTŮ EPSTEINA SE STANE VEŘEJNÝM,“ ŘEKL MUSK CARLSONOVI.

 

➡️ „A někteří z těch miliardářů stojících za Kamalou se tohoto výsledku děsí.“

 

➡️Podle Muska by vítězství Trumpa mohlo vést k odhalení mocnějších jmen a možná i zveřejnění Epsteinova seznamu klientů. Krátce po odvysílání rozhovoru Giuffreová napsala zajímavý příspěvek na X.

 

➡️Odpověděla na příspěvek od Muska a nabídla mu, že mu poskytne jména, která jsou na „seznamu klientů.“ Giuffreová řekla, že chce spolupracovat s Muskem na odhalení Epsteinova miliardářského playboy klubu.

 

➡️ „Elone Musku, jsem Virginia Robertsová, znám seznam klientů Epsteina,“ uvedla v příspěvku na X.

 

➡️ „S Trumpem jsem se setkala, když jsem pracovala v Mar-a-Lago… doufejme, že bude náš nový prezident… znovu!

 

➡️Musím být také opatrná, komu o seznamu řeknu. Pomoci může jen někdo z vás upřímných, kdo ví, co s těmito informacemi dělat.

 

➡️ „Jaké jsou vaše úmysly a plány ohledně uvedení věcí do pořádku v playboy klubu miliardářů? Prosím o více… Děkuji.“

 

🟥MUSKOVA KONVERZACE S CARLSONEM MĚLA ŠIROKÝ ZÁBĚR, ALE TVRDĚ ZASÁHLA KRITICKÁ TÉMATA.

 

➡️Na jiném místě v rozhovoru Musk varoval, že pokud Trump prohraje, mohly by to být poslední volby.

 

➡️Tvrdí, že eroze demokracie za desetiletí vedení demokratů by po čtyřech letech prezidentství Harrisové překročila bod, ze kterého není návratu.

 

🟥ZABÝVALI SE TAKÉ SEZNAMEM KLIENTŮ DIDDYHO, VAKCÍNAMI, ÚTOKY GAVINA NEWSOMA NA SVOBODU PROJEVU A PRO-ZLOČINNOU AGENDOU DEMOKRATŮ❗️❗️❗️

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/epsteinova-obet-virginia-giuffre-nabizi-elonu-muskovi-seznam-klientu-z-rad-miliardarskych-elit-politiku-a-celebrit/

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊ŠÉF SENÁTNÍHO KLUBU „STAN“ JAN SOBOTKA O👑 EVĚ PAVLOVÉ👑 V ÚLOZE MANŘELKY PREZIDENTA: „Ta role není tak jednoduchá, jak vypadá. Já bych to přirovnal ke královně Alžbětě, která v podstatě svůj život obětovala Anglii“.

 

((No, co se ještě nedozvíme lidičky❓❓❓❓❓ My najednou v ČR máme monarchii a královnu 👑 Evu Pavlovú. Kdypak ji korunovali ve „Stanu“❓❓❓❓❓ Nějak nám to uniklo❗️❗️❗️ To, že ji nadělili od ledna 100.000 Kč královské peníze + ostatní výdaje podobné s monarchií, to už víme❗️❗️❗️))

https://t.me/to_je_nas_svet/29883

 

 

📌10.10.2024: ♨️🟥🔊 ZA KAMALOU HARRISOVOU STOJÍ ZLOČINCI Z EPSTEINOVA SEZNAMU KLIENTŮ – ELON MUSK

 

Kamala je jako loutka, která má tisíce loutkovodičů, včetně mnoha Epsteinových klientů.

Na otázku Tuckera Carlsona: Kdy uvidíme ten seznam, odpovídá:

 

„To nevím. Je úžasné, že se americké úřady nepokusily stíhat ani jednoho, dokonce ani toho nejzávažnějšího zločince ze seznamu Epsteinových klientů, nepokusily se stíhat ani jednoho – to je šílené.“

 

Musk také prozradil: „Epstein se v minulosti dopustil trestného činu podvodu:

Já, myslím, že proto má Kamala takovou podporu, a pokud Trump vyhraje, Epsteinův seznam klientů se dostane na veřejnost. A někteří z těch miliardářů, kteří stojí za Kamalou, se takového výsledku bojí.“

 

Musk mezi Epsteinovými miliardářskými klienty zmínil Billa Gatese a Reida Hoffmana.

https://t.me/to_je_nas_svet/29885

 

 

📌10.10.2024: 🇸🇰♨️🟥🔊 SLOVENSKÁ VLÁDA POD VEDENÍM PREMIÉRA ROBERTA FICA SE ROZHODLA ZASTAVIT POSKYTOVÁNÍ VOJENSKÉ POMOCI UKRAJINĚ ZE STÁTNÍCH ZÁSOB. INFORMOVALA O TOM TELEVIZNÍ STANICE TA3. 👋

Ministr zahraničí Juraj Blanár upřesnil, že Bratislava bude i přes zastavení vojenských dodávek nadále poskytovat Ukrajině humanitární pomoc.

https://t.me/to_je_nas_svet/29886

 

 

📌💫🙏💫 &☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 10.10.2024: UŽ JE TO OFICIÁLNÍ. ČÍNA SE SPOJILA S RUSKEM, CHTĚJÍ VYŠACHOVAT ZÁPAD:

 

Arktida je další místo, kde chtějí spojit síly Čína a Rusko. Na konci září se obě země dohodly, že tam výhledově začnou s těžbou nerostných surovin a budou více využívat Severní mořskou cestu. Je to podle nich další krok v tažení proti Západu.

 

Zářijová schůzka čínských a ruských vrcholných představitelů v Pekingu byla plodná. Velmoci se shodly, že svou přítomností v nejsevernější výspě světa budou společně čelit NATO a ekonomickým sankcím Západu. „Spolupráci v tomto koutě světa nazvaly novými politickými podmínkami, aby vytvořily komplexní strategické partnerství k prosazování svých společných zájmů,“ sdělilo po schůzce podle webu jamestown.com ruské ministerstvo zahraničí.

 

🟥KREML I PEKING CHTĚJÍ V ARKTIDĚ VYUŽÍVAT NEROSTNÉ ZDROJE, ALE V NOVÉM PARTNERSTVÍ SE ZAVÁZALY HLAVNĚ KE SPOLUPRÁCI PROTI ZÁPADU. TO ZAHRNUJE I VZÁJEMNOU VOJENSKOU PODPORU.

 

REAKCE ZÁPADU PŘIŠLA VZÁPĚTÍ.

 

O několik dní později Kanada oznámila, že vytvořila obrannou alianci se svými spřátelenými zeměmi Severoatlantické aliance v severní Evropě, přesněji s Dánskem, Finskem, Islandem, Norskem a Švédskem. Zároveň jsou všechny tyto země, včetně Spojených států a Ruska, členy mezivládní organizace arktických států Arktické rady. Od vypuknutí rusko-ukrajinské války se všechny země Arktické rady odmítají účastnit zasedání, kterým předsedá Moskva.

 

„Kanada si dlouhou dobu myslela, že je díky geografické poloze chráněna. Nyní ale musíme počítat s tím, že jsme zemí, která stojí tváří v tvář Rusku. Navíc kvůli klimatickým změnám projevuje zájem o Arktidu stále více zemí, včetně Číny,“ řekla agentuře Bloomberg kanadská ministryně zahraničí Melanie Jolyová. Zdůraznila, že Ottawa musí vzít v úvahu tuto „novou realitu“.

 

Další spolupráci si navíc čínský prezident Si Ťin-pching a šéf Kremlu Vladimir Putin přislíbili také v uplynulých dnech. „Dobré sousedské přátelství, komplexní strategická koordinace a vzájemně výhodná spolupráce,“ upřesnil podle čínské agentury  Sinchua  čínský prezident, v čem vzájemná pojítka vidí.

 

Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/577807-uz-je-to-oficialni-cina-se-spojila-s-ruskem-chteji-vysachovat-zapad?campaignsrc=tn_clipboard

 

 

📌10.10.2024: 👍 NA LETIŠTI DOMODĚDOVO V MOSKVĚ PROBĚHLA HROMADNÁ DEPORTACE MIGRANTŮ.

Očití svědci natočili deportaci asi stovky zahraničních specialistů na letišti Domodědovo. Policisté vedli zahraniční specialisty do odletové zóny. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29888

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.2024“:

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s íránským prezidentem Masoudem Pezeshkianem. Prohlášení hlavy ruského státu:

Vztahy s Íránem jsou pro nás prioritou a velmi úspěšně se rozvíjejí. V letošním roce zaznamenáváme nárůst obchodního obratu. Pravda, nevzpamatovala se z loňského poklesu, ale trend je dobrý.

Aktivně spolupracujeme na mezinárodní scéně a naše hodnocení událostí ve světě jsou často velmi blízké. Určitě si o tom dnes také povíme.

🔹Írán se stal řádným členem SCO a BRICS. Masoud Pezeshkian je očekáván v Kazani na summitu BRICS, plánuje se bilaterální setkání vůdců.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prohlášení Vladimira Putina v rozhovoru s Gurbangulym Berdimuhamedovem:

🔹Strategické partnerské vztahy mezi Ruskem a Turkmenistánem se úspěšně rozvíjejí, jsou si velmi blízké a důvěřivé, především díky úsilí Gurbangulyho Berdimuhamedova.

🔹Rozvíjejí se obchodní a ekonomické vazby, jsou dobré projekty, uděláme vše pro jejich rozvoj.

🔹Posiluje se interakce na regionální úrovni: 60 zakládajících subjektů Ruské federace má stabilní vazby se svými přáteli a partnery v Turkmenistánu (vůdci – Tatarstán, Astrachaňská oblast, Petrohrad).

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ KLDR umístí útočné zbraně na hranici s Jižní Koreou v plné pohotovosti, uvádí ministerstvo zahraničí KLDR.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jednotky samohybných děl Nona-S potlačily palebné body ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Během průzkumných a pátracích akcí objevili výsadkáři v lesní plantáži baštu ozbrojených sil Ukrajiny.

Po potlačení odkrytých nepřátelských palebných bodů a narušení jeho řídicího systému umožnilo výsadkové dělostřelectvo výsadkovým útočným skupinám okamžitě vstoupit do pevného bodu a vyčistit jej.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ PRVNÍ ROZHOVOR NOVÉHO PREZIDENTA IRÁNU S RUSKÝM NOVINÁŘEM

Otázka: Co by dnes řekl Izraeli?

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Asi 100 raket bylo vypuštěno z Libanonu do severního Izraele za méně než hodinu, uvedla IDF.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve dnech 22.–24. října se v Kazani bude konat summit BRICS – první v novém složení

Nyní je 10 členských zemí BRICS: Brazílie🇧🇷, Rusko🇷🇺, Indie🇮🇳, Čína🇨🇳, Jižní Afrika🇿🇦, Egypt🇪🇬, Írán🇮🇷, Spojené arabské emiráty🇪🇪, Saudská Arábie🇦🇪, Saudi 🇹.

„Pokud se budeme bavit o této kazaňské akci, pak by se podle mého názoru mohla změnit v největší zahraničněpolitickou akci, která se kdy v naší zemi konala,“ řekl prezidentský poradce Jurij Ušakov.

Ushakov také zdůraznil, že nadcházející summit bude „příkladem multipolárního světa“. Práce na organizaci podle něj „probíhají nejaktivnějším způsobem“.

O BRICS projevuje zájem 34 států – buď o plnohodnotné členství, nebo o spolupráci v té či oné formě.

👍 – A řekli, že Rusko je izolované! Rusko má velké množství partnerských zemí!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Lednička zachránila život – muž byl při hurikánu Milton v USA smeten do oceánu, podařilo se mu zachránit popadnutím ledničky.

Muž byl na moři na rybářské lodi. Několik hodin předtím, než hurikán přistál, se jeho loď porouchala. O den později ho záchranáři našli 48 km od pobřeží Floridy – držel se ledničky, kterou odnesli do oceánu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Z ortodoxní televize „Lázně“ jsou opět vysílány odborné posudky: tentokrát tamní géniové věří, že prostřednictvím quadrobingu jsou děti vtahovány do neortodoxního BDSM.

„To je vše, čemu se říká BDSM. Tohle všechno jsou sado-maso kecy. <…> Všechna tato vodítka, masky, obojky, představovat si sebe jako němé zvíře, něčího otroka – to vše je odtud.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Cena červeného kaviáru v Rusku v září vzrostla o 12,6 %; podle Rosstatu patřil produkt k nejdražším v zemi. Ceny za to někdy již přesahují 10 tisíc rublů za kilogram.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

11.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY:🟥🔊DRAMATICKÉ ZRYCHLENÍ LIKVIDACE POSLEDNÍCH ZBYTKŮ OBČANSKÝCH SVOBOD V ZÁPADNÍCH ZEMÍCH OBECNĚ…

 

🟥🔊💝VŠICHNI LIDÉ NA PLANETĚ ZEMI, BY SE MĚLI POKLONIT RUSKU AŽ K ZEMI, ŽE SE DOKÁZALO VZEPŘÍT DIKTÁTU A TYRANII NEJDĚSIVĚJŠÍCH ZLOŘÁDŮ SVĚTA USA, NATO A EU.

PŘED 80. LETY ZACHRÁNILI EVROPU A TEĎ ZACHRAŇUJÍ CELÝ SVĚT❗️❗️❗️💝

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust… 10.10.2024, Protiproud:🟥🔊MOCNÍ VOLAJÍ: TYRANI VŠECH ZÁPADNÍCH ZEMÍ, SPOJME SE!

 

🟥Stalo se. Amerika jako vzor. Už vymysleli i nové „nemoci“ pro nepodvolené.

🟥Není proč je uvěznit?

🟥Zavřeme je do blázince!

➡️Diagnóza? Choroba opozičního vzdoru!

 

➡️JOHN WHITEHEAD a Nisha Whiteheadová konstatují DRAMATICKÉ ZRYCHLENÍ LIKVIDACE POSLEDNÍCH ZBYTKŮ OBČANSKÝCH SVOBOD V ZÁPADNÍCH ZEMÍCH OBECNĚ, v USA pak zvláště, neboť VLÁDNOUCÍ ELITY SE VE STÁLE VĚTŠÍM STRACHU Z OBČANSKÉHO HNĚVU POKOUŠEJÍ ZACHOVAT SVOU MOC ÚPLNĚ NOVÝMI PROSTŘEDKY TOTALITY.

 

➡️„Totalitní nebo jiná diktatura může vládnout jen díky tomu, že lidé nejsou informováni. Jak můžete mít názor, když nejste informován? Pokud vám všichni neustále lžou, výsledkem není to, že věříte lžím, ale to, že už nikdo nevěří ničemu

A lidé, kteří už ničemu nevěří, si nemohou udělat názor. Jsou zbaveni nejen schopnosti jednat, ale také schopnosti myslet a usuzovat. A s takovými lidmi si pak můžete dělat, co chcete.“ (Hannah Arendtová)

 

➡️Dokonalým příkladem tzv. Nanny State (totálně „ochranitelská“ vláda likvidující občanské svobody – pozn. PP) v praxi je Hillary Clintonová, která trvá na tom, že stát potřebuje „totální kontrolu“, aby se prý internet stal pro uživatele „bezpečnějším místem“ a ochránil nás před „újmami“. Clintonová pochopitelně není ve svém odporu ke svobodnému projevu na internetu sama.

 

🟥JEDOU V TOM VŠICHNI:

 

➡️Komise v USA složená jak z Republikánů, tak z Demokratů již dlouho vyzývá k oslabení nebo zrušení oddílu 230 zákona o komunikacích (Communications Decency Act), který v podstatě funguje jako hráz proti cenzuře na internetu. Jde o složitý právní problém, který zahrnuje debaty o imunitě, síťové neutralitě, redakční odpovědnosti a podobně. Ve skutečnosti jde o přetahovanou o to, kde začíná cenzura (ze strany společností a vlády) a končí svoboda projevu.

 

➡️Jak píše Elizabeth Nolan Brownová pro Reason, „útoky na svobodu slova ze strany pravice i levice spojuje ochota použít jakoukoli záminku, která mezi lidmi rezonuje (ochrana dětí, boj s předsudky, prevence terorismu, misogynie, boj proti náboženské nesnášenlivosti) k zajištění centralizovanější kontroly nad online projevy. Každá strana to formuluje trochu jinak (s ohledem na své voličské základny), ale jejich cíl je v podstatě stejný“!!!!!!!!

➡️JINÝMI SLOVY, JAK LEVICOVÁ TAK PRAVICOVÁ VLÁDA VYUŽIJE JAKOUKOLI ZÁMINKU, ABY POTLAČILA NÁŠ NESOUHLAS.

 

🟥VLASTNÍ NÁZOR JE – TERORISMUS:

 

➡️Válka proti terorismu,

➡️válka proti drogám,

➡️válka proti Covid-19:

➡️tyto a další programy začaly jako zdánlivě legitimní reakce na naléhavé problémy, aby se pak v rukou vlád nepokrytě staly bičem a nástrojem kontroly.

 

➡️Relativně méně omezený internet ZATÍM zůstává prostředkem, jak říkat pravdu tváří v tvář tyranům a jejich manipulacím.

➡️Právo kritizovat vládu a vystupovat proti jejím nepravostem je základní svobodou. ➡️Skutečným problémem nejsou takzvané dezinformace.

➡️PROBLÉMEM JE VLÁDNÍ UTAJOVÁNÍ A CENZURA.

 

➡️Západní vlády jsou stále více netolerantní k projevům, které zpochybňují jejich moc, odhalují jejich korupci, odhalují jejich lži a povzbuzují občany, aby se postavili proti mocenským nespravedlnostem. Každý den jsou v západních zemích ti, KDO SE ODVÁŽÍ ŘÍKAT MOCNÝM PRAVDU, CENZUROVÁNI, UMLČOVÁNI, PROPOUŠTĚNI ZE ZAMĚSTNÁNÍ NEBO PŘÍMO KRIMINALIZOVÁNI.

 

➡️Když dáte pravomoc určovat, kdo představuje veřejné nebezpečí do rukou vládních agentur, soudů a policie – stvořili jste problém.

Jejich zaměstnanci spřádají lepkavou síť „hodnocení hrozeb„, vybízejí k hlášení „podezřelých“ aktivit s využitím lidí i automatizovaných systémů.

Vlády pěstují seznamy – sdílené s represívními orgány – nepohodlných.

Odtud je jen krůček k vašemu označení za nepřítele státu.

 

➡️Například pokud uplatňujete svá ústavní práva (právo svobodně mluvit, stýkat se s podobně smýšlejícími, kteří sdílejí vaše politické názory, kritizovat vládu, vlastnit zbraň), nebo děláte jakoukoli jinou činnost, která je považována za potenciálně protivládní, rasistickou, bigotní, anarchistickou nebo suverennstickou, můžete se v mnoha západních zemích ocitnout na vládních seznamech osob, které jsou sledovány kvůli – terorismu.

 

🟥PROHLÁSIT OPOZICI ZA DUŠEVNÍ NEMOC:

 

➡️I ten nejlépe míněný vládní zákon nebo program může být – a také je – překroucen, zkorumpován a využit k prosazování totalitních cílů, když se do rovnice přidá zisk a moc. Například tytéž technologie masového sledování, které byly údajně nezbytné pro zamezení šíření Covid-19, se nyní používají k potlačování disentu, špiclování aktivistů, obtěžování nepodvolených komunit a propojování informací o zdravotním stavu lidí s dalšími nástroji sledování.

 

➡️Po tomto kluzkém svahu rychle směřujeme k totalitní společnosti, v níž se vyjadřují pouze názory, myšlenky a projevy, které jsou povoleny vládou a jejími korporátními kohortami. Další fází vládní války proti protivládním projevům a takzvaným ideo-zločinům (termín z Orwellova 1984, pozn. PP) by pak snadno mohlo být označování lidí za duševně nemocné a jejich vazba – i když k tomu nevyrobí nějaký kriminální důvod.

 

➡️Pod rouškou ochrany veřejného zdraví a bezpečnosti by vláda mohla využít péči o duševní zdraví jako záminku k tomu, aby se zaměřila na disidenty, aktivisty a všechny, kdo měli tu smůlu, že se ocitli na vládním seznamu sledovaných osob.

 

➡️V USA je policie již nyní oprávněna zadržet osoby, o nichž se domnívá, že mohou být duševně nemocné – a to pouze na základě vlastního úsudku policisty – i ve chvíli kdy tyto osoby zjevně nepředstavují žádné nebezpečí pro ostatní.

 

➡️Například v New Yorku se můžete ocitnout v nucené vazbě pro podezření na duševní chorobu, pokud zastáváte „názory, které jsou v rozporu s „oficiálními kulturními představami“, máte „nadměrný strach z určitých podnětů (například globálního oteplování, pozn. PP)“, nebo odmítáte přijmout „doporučení k léčbě“.

 

➡️Tyto programy jsou zdánlivě zaměřeny na to, aby se nebezpeční lidé bez domova dostali z ulic.

JENŽE v kombinaci s technologiemi hromadného sledování řízenými umělou inteligencí, které mohou sledovat lidi podle jejich biometrických dat a chování, jsou zlomem ve vloupání se státu do nejintimnějšího soukromí.

Umožňují vyhledávat a trestat ty, kteří se dopouštějí „ideo-zločinů“.

 

➡️Jde o stavební kameny novodobého gulagu, který je mnohem víc zlověstný než pověstné gulagy v Sovětském svaz v dobách studené války.

 

🟥PATOLOGIZACE ODPŮRCŮ:

 

➡️Odvěká praxe, při níž despotické režimy likvidují své kritiky nebo potenciální oponenty tím, ŽE JE NECHAJÍ ZMIZET🎚️, NEBO JE DONUTÍ K ÚTĚKU, je například v Americe stále častější.

 

➡️Prostřednictvím nových zákonů a nástrojů se vytváří základ pro to, aby vláda mohla používat nálepku duševní nemoci jako prostředek k vyhoštění „dezinformátorů“, disidentů a bojovníků za svobodu, kteří se odmítají podřídit jejímu diktátu

 

➡️Diagnóza duševní nemoci se postupem času stala oblíbeným prostředkem, pomocí něhož může vláda likvidovat to, co označí za „nepřijatelné“ společenské chování.

V posledních letech jsme svědky patologizace jedinců, kteří se vzpírají autoritě.

Už se na to našla i kategorie: JSOU OZNAČOVÁNÍ JAKO OSOBY TRPÍCÍCH PORUCHOU „OPOZIČNÍHO VZDORU“ (ODD), definovanou jako „VZOREC NEPOSLUŠNÉHO, NEPŘÁTELSKÉHO A VZDOROVITÉHO CHOVÁNÍ VŮČI AUTORITĚ“.

 

➡️Podle této definice by každý významný bojovník za svobodu v historii západní civilizace, od Mahátmy Gándhího přes Martina Luthera Kinga mladšího až po Johna Lennona, mohl být klasifikován jako trpící ODD.

 

➡️To vše je samozřejmě součástí širšího trendu v systému západní společnosti, kdy je nesouhlas kriminalizován a patologizován.

NESPOKOJENCI JSOU CENZUROVÁNI, UMLČOVÁNI, PROHLAŠOVÁNI ZA NEBEZPEČNÉ PRO SPOLEČNOST, OZNAČOVÁNI ZA DEZOLÁTY ČI EXTREMISTY.

 

🟥A STÁT MUSÍ „POSLUŠNÉ OBČANY“ PŘED NIMI CHRÁNIT.

 

https://protiproud.info/politika/

 

 

 

📌⛔️STOP ☣️☢️⚠️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:


Rhody Wilson

🟥🔊 JE ZŘEJMÉ, ŽE TAKZVANÁ „VÁLKA PROTI RAKOVINĚ“ SELHALA.

☣️☢️⚠️Využití chemoterapie při léčbě rakoviny je omezeno svou účinností a mnohé zabíjí.

 

🟥PROČ SE STÁLE POUŽÍVÁ?

 

➡️Rakovinový průmysl se zaměřuje na zisk před účinnou léčbou.

 

➡️Vezměte si například aspirin. V nízkých dávkách pomáhá aspirin pacientům s rakovinou. Studie zahrnující jeden milion pacientů s 18 různými druhy rakoviny ukázaly, že aspirin snížil úmrtnost o 21 %. Je smutné, že mnoho onkologů a charitativních organizací zabývajících se rakovinou je nepřiměřeně ovlivněno farmaceutickým průmyslem a nevidí žádnou cenu v přesvědčování pacientů, aby brali aspirin.

 

🟥OD DR. VERNONA COLEMANA

 

 

➡️Před deseti lety se lékaři shodli, že každý třetí člověk onemocní rakovinou. Dnes nám stejní lékaři říkají, že každý druhý člověk onemocní rakovinou.

V této jednoduché statistice je veškerý důkaz, který potřebujete, že takzvaná „VÁLKA PROTI RAKOVINĚ“ je totální selhání.

 

🟥OBROVSKÝ MULTIMILIARDOVÝ PRŮMYSL RAKOVINY POMOHL VĚCI ZHORŠIT, NIKOLI ZLEPŠIT.

 

➡️Sedmnáct typů rakoviny je mezi mladými lidmi mnohem častější než dříve.

A není těžké pochopit, proč rakovinový průmysl selhává.

Průmysl (tím myslím pohodlné, bohaté spiknutí farmaceutických společností, charitativních organizací proti rakovině a lékařského establishmentu – Z NICHŽ VŠECHNY NA SVÉM SELHÁNÍ VELMI ZBOHATLY) selhal, protože většinu svého úsilí vložil do formy léčby, ☣️☢️⚠️chemoterapie, která téměř jistě zabije více lidí, než zachrání, a malé nebo žádné úsilí o další léčbu nebo o osvětu a prevenci.

 

☣️☢️⚠️Rakovinový průmysl nyní utrácí stovky miliard ročně, ale pokud by byl posuzován podle výsledků, byl by zítra uzavřen.

 

➡️Žádný lékařský nebo ošetřovatelský časopis se neodváží recenzovat mou novou knihu. Žádná mainstreamová publikace se neodváží diskutovat o obsahu. Nikdo se mě neodváží vyzpovídat.

Recenze se budou z velké části skládat z jednohvězdičkových recenzí na Amazonu, které nejsou doprovázeny žádnými skutečnými recenzemi – a které budou pravděpodobně zveřejněny roboty pracujícími pro rakovinový průmysl.

 

Ale například moje kniha obsahuje důkazy publikované v JAMA Oncology , které ukázaly, že nevyléčitelně nemocní pacienti s rakovinou na tom byli hůř, pokud měli chemoterapii.

 

☣️☢️⚠️A studie ukazují, že úmrtnost pacientů s rakovinou se zrychluje, když pacientům ve špatném zdravotním stavu je podávána chemoterapie.

 

➡️Americká společnost klinických onkologů uvedla, že chemoterapie by měla být omezena na relativně zdravé pacienty, kteří mohou odolat toxickým účinkům.

 

☣️☢️⚠️Nárůst přežití po chemoterapii může být jen 2,5 % a může dosáhnout až 5 %. Ale chemoterapie zabíjí mnoho těch statečných duší, které snášejí chemoterapii.

To nejsou moje postavy. Najdete je v literatuře. Pokud nechcete číst mou knihu, procházejte se záplavou propagandy pro chemoterapii.

 

☣️☢️⚠️A přesto onkologové tlačí na chemoterapii (někdy až z donucení) a novináři a další se vysmívají pacientům, kteří si dělají vlastní výzkum, říkají „ne“ a volí jiné druhy terapie.

 

Mnoho novinářů a nemálo lékařů věří rétorice, že chemoterapie je bezpečná.

☣️☢️⚠️Proč jsou tedy lékařům a sestrám vydávány komplexní krizové postupy, které je nutné dodržovat v případě rozlití léků na chemoterapii?

☣️☢️⚠️Pokud je ta látka nebezpečná, když se rozlije na podlahu, co to sakra dělá v něčím těle?

 

☣️☢️⚠️PROBLÉM JE, ŽE VLASTNOSTI CHEMOTERAPIE, KTERÉ NIČÍ BUŇKY, MOHOU BÝT SMRTELNÉ.

☣️☢️⚠️Nejsou to jen rakovinné buňky, které umírají.

 

Novináři se široce domnívají, že jediným problémem je vypadávání vlasů. Ach, kdyby to byla pravda.

 

➡️Chemoterapeutické léky mohou poškodit kostní dřeň, centrální nervový systém, trávicí systém, ledviny a močový měchýř.

➡️Může dojít k osteoporóze a hormonálním změnám.

➡️Poškození srdce je tak časté, a tak závažné, že mnoho pacientů léčených chemoterapií umírá na srdeční problémy.

➡️TATO ÚMRTÍ NEJSOU OBVYKLE UVÁDĚNA JAKO DŮSLEDEK CHEMOTERAPIE.

➡️A chemoterapie může poškodit imunitní systém – přesně to, co nechcete, pokud bojujete s rakovinou.

 

➡️V jednom lékařském časopise jsem našel toto: „Zdá se, že předběžné použití chemoterapie neovlivňuje celkový výsledek nemoci.“

 

➡️Akademie Royal Medical Colleges kritizovala zastánce chemoterapie za to, že vzbuzují falešné naděje a způsobují více škody než užitku.

Budete překvapeni, když uslyšíte, že někdo z rakovinového průmyslu nesouhlasil.

 

➡️Jo, a pokud by vás to zajímalo, preventivní chemoterapie je docela jiné zvíře než druh chemoterapie, která se běžně doporučuje pacientům s rakovinou.

 

🟥PROČ BYLA VÁLKA PROTI RAKOVINĚ TAK NEÚSPĚŠNÁ?

 

➡️No, rakovinový průmysl se odmítá podívat na možná vysvětlení exploze v případech rakoviny.

 

➡️S rostoucím počtem úmrtí na rakovinu se zvýšila proočkovanost, ale domnívat se, že očkování může způsobit onemocnění, je považováno za kacířství – navzdory tomu, že očkovací programy nejsou dostatečně testovány. Na tom, že vlády všude potichu vyplácejí miliardy poškozeným vakcínami, není malá ironie, ale BBC odmítá vyslechnout každého, kdo zpochybňuje bezpečnost očkovacích programů.

 

➡️K dispozici je jednoduchý, levný a snadno dostupný lék, který může pomoci pacientům s rakovinou, když je užíván ve velmi nízké dávce. Říká se tomu ASPIRIN.

 

➡️Ve studiích zahrnujících jeden milion pacientů s 18 různými druhy rakoviny asi čtvrtina pacientů užívala 75 mg aspirinu denně.

Analýza ukázala snížení úmrtnosti o 21 % u pacientů, kteří užili malou dávku aspirinu.

➡️Lékaři se však stále z velké části zdráhají doporučovat lidem profylaktické užívání aspirinu – navzdory jeho prokázanému protizánětlivému účinku a jeho užitečnosti při ochraně pacientů s rakovinou a pacientů náchylných k infarktu.

Malá denní dávka aspirinu je výjimečně levná a zdá se, že funguje dobře, ale prodej obyčejného, ​​běžného nebo v zahradě rozpustného aspirinu nepřináší prakticky žádný zisk, takže farmaceutické společnosti nemají zájem.

LÉKAŘSKÉ ZAŘÍZENÍ VŽDY DĚLÁ TO, CO MU FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL PŘIKÁŽE.

 

➡️V listopadu 2023 zveřejnil British Medical Journal článek s názvem „ Aspirin a léčba rakoviny“: systematické přehledy a metaanalýzy důkazů: pro a proti‚.

Autoři (bylo jich deset) dospěli k závěru: „…vzhledem k relativní bezpečnosti a příznivým účinkům aspirinu se jeho použití při rakovině zdá oprávněné a etické důsledky toho znamenají, že pacienti s rakovinou by měli být informováni o současných důkazech a měli by být povzbuzováni, aby nastolit toto téma se svým týmem zdravotní péče.“

 

➡️Zajímalo by mě, kolik praktických lékařů nebo onkologických oddělení se obtěžovalo kontaktovat své pacienty s rakovinou, aby jim sdělili tuto dobrou zprávu? Žádný by nebyl můj odhad.

 

➡️V listopadu 2022 dospěl článek Královské společnosti v Londýně k závěru: „Domníváme se, že série studií, o kterých jsme informovali – a zejména důkazy o relativní bezpečnosti aspirinu – poskytly důkazy, které jsou dostatečné k odůvodnění doporučení aspirinu. pacientům s rakovinou. Nyní vidíme náš úkol přesvědčit onkology, aby prozkoumali důkazy.“

 

➡️Bohužel to bude pravděpodobně těžký boj, protože mnoho onkologů je nepřiměřeně ovlivněno farmaceutickým průmyslem, který nevidí žádnou cenu v přesvědčování pacientů, aby užívali aspirin (což je samozřejmě generický produkt dostupný velmi levně).

A nezapomeňte, že velké charitativní organizace jsou často velmi úzce propojeny s farmaceutickými společnostmi.

 

🟥EXISTUJE MNOHO DALŠÍCH VĚCÍ, NA KTERÉ BY SE ONKOLOGOVÉ MĚLI ZAMĚŘIT.

 

➡️Princip mezních zisků (tak úspěšných ve sportu) by měl být aplikován na rakovinu.

 

➡️Výsledky biopsií a skenů by mohly a měly být k dispozici během několika minut, nikoli týdnů nebo měsíců. (Jedna žena zemřela po dvou letech čekání na výsledky.)

 

➡️Existuje běžně dostupný nápoj (káva), který zřejmě pomáhá některým onkologickým pacientům.

 

➡️Strava je nesmírně důležitá – mléčné výrobky mají zjevně silný dopad na míru přežití pacientek s rakovinou prsu. A tak to jde dál.

 

➡️Nenabízím kouzelná řešení. Neobhajuji nějakou podivnou, nevyzkoušenou, alternativní terapii.

Ale věřím, že si musíme klást otázky o tom, jak léčíme rakovinu, a zejména o používání chemoterapie. Bohužel mám podezření, že v tom budu sám.

 

🟥GLOBÁLNÍ LÉKAŘSKÉ ZAŘÍZENÍ A ZBYTEK RAKOVINOVÉHO PRŮMYSLU SE STALY VELMI ÚSPĚŠNÝMI V DRCENÍ TĚCH, KTEŘÍ KLADOU OBTÍŽNÉ OTÁZKY.

 

Nová kniha Dr Vernona Colemana „Co vám lékaři neřeknou o chemoterapii“ je nyní k dispozici. Stačí  KLIKNĚTE ZDE .

 

O autorovi

Vernon Coleman MB ChB DSc praktikoval medicínu deset let. Více než 30 let je profesionálním autorem na plný úvazek . Je romanopisec a autor kampaní a napsal mnoho knih literatury faktu. Napsal přes 100 knih , které byly přeloženy do 22 jazyků. Na jeho webu ZDE jsou stovky článků, které jsou zdarma ke čtení.

 

Na webu nebo videích Dr. Colemana nejsou žádné reklamy, žádné poplatky a žádné žádosti o dary. Vše platí z prodeje knih. Pokud chcete pomoci financovat jeho práci, stačí si koupit knihu – na Amazonu je v tištěné podobě přes 100 knih od Vernona Colemana

 

https://volnyblog.news/co-vam-lekari-nereknou-o-chemoterapii/

 

 

📌10.10.2024: ⚔️ 🟥🔊 👺FIALA NOVĚ S PLATEM 312.500 KČ/M. „NEMÁM RADOST,“ HÁJÍ SE. „PROLHANÝ LHÁŘI,“ KŘIČÍ LIDÉ!!!

 

🟥🔊 Premiér Petr Fiala se s občany České republiky podělil o své myšlenky ohledně navýšení platů politikům. Sám premiér si polepší bezmála o 40 tisíc měsíčně a nově bude brát 312.500 korun českých měsíčně.

Premiéru Fialovi je to nepříjemné, ale nic s tím prý dělat nemůže. 😂

 

➡️ „JSI LHÁŘ – CHRONICKÝ PROLHANÝ LHÁŘ,“ dočkal se v diskusi Fiala odpovědi. A slovo si vzal i ústavní právník. I ten s Fialou nesouhlasí. 💯%

 

➡️Premiér Fiala z navýšení platu politikům radost rozhodně nemá, řekl pro server Blesk v pořadu „Ptám se, pane premiére“.

„Já z toho žádnou radost nemám. A není to vůle vlády, ani to není moje vůle, aby rostly tímto způsobem platy ústavních činitelů, naopak moje vláda v roce 2022 zmrazila platy politiků a pak jsme udělali úpravu od roku 2024, že jsme snížili valorizaci. 😂

((No to Vaše zmražení Vašich platů tedy právě vidíme a cítíme všichni!!!))

Tak, jak se snížila valorizace důchodů, snížili jsme valorizaci platů ústavních činitelů,“ 😂 obhajoval se Fiala před tváří veřejnosti.

 

➡️Vysvětloval, že zvýšení platů je důsledkem rozhodnutí Ústavního soudu. 😂

To, co se teď děje, je důsledek rozhodnutí ÚSTAVNÍHO SOUDU, KTERÝ ŘEKL – ‚VY JSTE TO SNÍŽILI, ALE TO NEPŘIPADÁ V ÚVAHU‘, SOUDCI TO MUSÍ MÍT TAK, JAK TO BYLO, A NA TO JSOU NAVÁZÁNY PLATY STÁTNÍCH ZÁSTUPCŮ, ÚSTAVNÍCH ČINITELŮ A VŠECH DALŠÍCH. TO JE DEBATA, KTERÁ JE TĚŽKÁ, PROTOŽE SE TO NEDÁ VYSVĚTLIT VEŘEJNOSTI,“ 🙈 vysvětloval Fiala v pořadu „Ptám se, pane premiére“.

 

🟥A ZDŮRAZNIL, ŽE JEHO VLÁDA SE MUSELA PŘIZPŮSOBIT ROZHODNUTÍ SOUDU.

((Ústavnímu soudu, který hraje notičky vlády!!!))

 

➡️Nezvyšuje si tedy plat svéhlavě. „Není to vůle vlády, my bychom takovým způsobem platy rozhodně nezvyšovali nikomu. Ani soudcům, ani státním zástupcům, ani ústavním činitelům, tedy politikům. Soud nějak rozhodl a my se s tím musíme nějak vyrovnat. Není to úplně jednoduché, abychom dostáli zákonům, které teď jsou, a judikatuře Ústavního soudu. A nějak si s tím poradíme, protože já také nepovažuju za možné nebo za dobré, aby platy politiků – ale vlastně nikoho – rostly nad rámec toho, jak rostou průměrně platy lidem ve společnosti,“ SLIBOVAL PREMIÉR FIALA❗️❗️❗️

 

➡️Tezi jak premiéra Fialy – tak i ministra financí Zbyňka Stanjury i předkladatele navýšení platů politikům ministra práce a sociálních věci Marina Jurečky, kteří to vidí stejně jako premiér – se postavil se svou argumentací ústavní právník Jan Kysela.

 

➡️ „ÚSTAVNÍ SOUD ROZHODNĚ NEŘÍKÁ, ŽE MUSÍ O 14 % VZRŮST PLAT POSLANCŮM, SENÁTORŮM NEBO MINISTRŮM.

Z hlediska politiků je obtížně akceptovatelné, že porostou platy soudcům víc a víc, zatímco ty jejich nikdy ne, PROTOŽE JSOU ODPOVĚDNÍ VOLIČŮM A TI BY JIM NEJRADĚJI NEDALI ŽÁDNÉ PENÍZE,“ řekl Novinkám ústavní právník Jan Kysela, poradce prezidenta pro Ústavu a právní otázky – s tím, že Ústavní soud mluvil o tom, že je neústavní zmrazit platy soudcům, NIKOLIV POLITIKŮM❗️❗️❗️

TĚM SE PODLE TÉTO LOGIKY MŮŽE PLAT KLIDNĚ I SNIŽOVAT❗️❗️❗️

A že je jen na politicích, aby takovou úpravu legislativy připravili a předložili k hlasování do parlamentu.

JENŽE K TOMU CELÉ TŘI ROKY, KDY SE K NYNĚJŠÍMU PRUDKÉMU ZVYŠOVÁNÍ JEJICH PLATŮ SCHYLOVALO, POLITICI NEPŘISTOUPILI, PŘIPOMÍNÁ KYSELA❗️❗️❗️

 

➡️ „Kdybych měl tu moc a nezasahoval by do toho nikdo jiný, tak bych se nikdy nebavil o platu politiků, protože je to věc, která se týká mě, a tak to prostě být nemá. Tady má být nějaký automat, ten automat má fungovat a➤ POLITICI O SVÝCH PLATECH NEMAJÍ ROZHODOVAT. Ale to se bohužel neděje,“ podotkl premiér ke zvyšování platů politiků.

 

➡️Bylo vidět, že je premiérovi kritika společnosti nepříjemná. „Tady jsme fakt v divné situaci, která by nemusela nastat, kdyby tady fungoval ten mechanismus,“ dodal Petr Fiala, aniž by ukázal na (ne)iniciativu vlastní vlády takový mechanismus za poslední tři roky vytvořit a uvést v život.

Zmražení? Musíme něco vymyslet. Já si myslím, že zmražení vede k jedné věci, že když se to rozmrazuje, skokově to roste,“ 😂 pravil premiér k myšlence zmražení platů politiků.

 

➡️A pod rozhovorem s premiérem Petrem Fialou se rozjela diskuse, kde jen málokdo hájil postoj premiéra. Připomnělo se ➤SNÍŽENÍ VALORIZACE DŮCHODŮ, KTERÉ PROŠLO VE ZRYCHLENÉM ŘÍZENÍ BĚHEM NĚKOLIKA MÁLO MĚSÍCŮ.

➤ „Jasně, inflační zákonná doložka pro důchodce byla uměle a zrychleně torpedována, u politiků neplatí nic, ani morálka, ani sliby, ani volební programy… ➤ale Fialu to velmi mrzí…“ 😂 napsal k slovům premiéra Fialy sarkasticky Jiří Plechatý.

 

➡️DOŠLO I NA TVRDÁ SLOVA o tom, že PETR FIALA JE CHRONICKÝ LHÁŘ. 💯%

➤ „FIALO – ODSTUP – NEVADÍ TI, ŽE SE TI CELÝ NÁROD SMĚJE? 💯%

NEVADÍ TI, ŽE SE TI VYSMÍVAJÍ I V ZAHRANIČÍ? 💯%

NEBO MÍSTO „POLITOLOGIE“ JSI MĚL PŘEDMĚT „ASERTIVITA“ A „VYSMÍVÁNÍ SE OBČANŮM“? 💯%

JSI LHÁŘ – CHRONICKÝ PROLHANÝ LHÁŘ.“ 💯%

 

🟥🔊MĚLI BY JÍT POLITICI PŘÍKLADEM?

 

➡️Taková otázka zazněla v diskusi. Doplněná o výzvu, aby si politici platy snížili, NENAVYŠOVALI. „➤Státním zaměstnancům, tj. ➤kuchařkám, ➤školníkům, ➤úředníkům přiznat 1400 Kč, místo toho, ➤abyste jim dorovnali platy ze zákona o inflaci – ➤ale sobě dorovnáte???

➤Vy máte jít příkladem a POKUD LIDEM S NEJNIŽŠÍMI PŘÍJMY DÁTE TAKOVOU ALMUŽNU, ➤TAK VÁM VŮBEC NIC. 💯%

VY, ZA SVOJI NESCHOPNOU PRÁCI, BYSTE SI MĚLI SPÍŠE PLATY O 10 % SNÍŽIT!“ hřímala v diskusi premiérova jmenovkyně Ivana Fialová. 💯%

 

🟥🔊V DISKUSI PŘIŠEL I NÁVRH, SPÍŠE K ZAMYŠLENÍ, JAK ZVÝŠENÍ PLATŮ ŘEŠIT.

 

Že politici by transparentně měli nově nabyté peníze odeslat neziskovým organizacím pro lidi s nízkými platy.

 

➡️ „NAVRHUJI, ABY POKUD UŽ POSLANCI, MUSÍ’ SOUHLASIT SE ZVÝŠENÍM PLATU, ABY JEJ ODESÍLALI NA FOND, Z KTERÉHO JE BUDOU DOSTÁVAT LIDI S NÍZKÝMI PŘÍJMY, TŘEBA KUCHAŘKY VE ŠKOLÁCH, ZAPISOVATELKY U SOUDU, UKLÍZEČKY A DALŠÍ PROFESE, KTERÉ JSOU ŠPATNĚ PLACENÉ.“ 💯%

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-nove-s-platem-312-500-Nemam-radost-haji-se-Prolhany-lhari-krici-lide-763040

 

 

📌10.10.2024:⚔️🟥🔊 HOLEC: ZA ZCHUDNUTÍ OBČANŮ O 33 % SI VLÁDA PŘIDÁ 14 %. PRAVDA O FIALOVI:

 

➡️Politikům podle návrhu ministra Jurečky porostou platy o 13,7 %.

➡️Nově chce Jurečka také zavést plat pro první dámu.

➡️A už se snáší krupobití. „ONI SI NEMŮŽOU POMOCI SI TY PLATY TAKHLE DRZE NAVÝŠIT A VŮBEC NECHÁPOU, ŽE JE TO, JAK ŘÍKÁ OPOZICE, ŽE BY SI MĚLI, BYŤ SYMBOLICKY TY PLATY ZMRAZIT, ➤ když celému národu způsobili kolektivní zchudnutí o 33 % za ty tři roky. 💯%

➡️TO JE VELMI SLUŠNÝ VÝSLEDEK.

➤11 % zchudnutí na jeden rok.

To👺 Fiala dokázal, že jeho vláda skutečně ví, jak na inflaci,“ řekl pro ParlamentníListy.cz komentátor Petr Holec s výsměchem.

 

➡️JEN CO IVAN BARTOŠ OPUSTIL NUCENĚ SVŮJ POST MINISTRA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ, ZAČNOU SE CITELNĚ ZVYŠOVAT PLATY POLITIKŮM.

Ty mají podle návrhu ministra práce a sociálních věcí stoupnout ➤o bezmála 14 procent. ➤Přičemž o platy policistům, ➤hasičům nebo➤ školním kuchařkám se politici handrkují. ➤ „POLICISTŮM A JUSTICI SE PŘIDAT ZDRÁHAJÍ, ale…

PLATY SI POLITICI CHTĚJÍ ZVEDNOUT O DESETITISÍCE?! 👹“ vypálil do Strakovky deník Blesk se 647 tisíci čtenářů denně.

DO TOHO ZAREZONOVAL JUREČKŮV NÁVRH NA ZAVEDENÍ PLATU PRVNÍ DÁMY VE VÝŠI BEZMÁLA 110 TISÍC MĚSÍČNĚ❗️❗️❗️

 

➡️PLATY POLITIKŮM mají stoupnout➤ „o 13,7 %“.

➡️PREZIDENT by si měl polepšit od nového roku➤ „o 46 800 Kč“, ➤na výplatní pásce by tak měl doma ukazovat➤ 388 tisíc měsíčně.

To U FIALŮ by se výplatnice měla zvednout ➤ „o 37 600 Kčna krásných 312 500 Kč měsíčně.

➡️Stejné zvýšení platu jako premiér by měla pocítit za svou práci pro stát i předsedkyně Poslanecké sněmovny MARKÉTA PEKAROVÁ ADAMOVÁ a předseda Senátu ČR Miloš Vystrčil.

Místopředseda vlády by si měl polepšit ➤ „o 32 400 Kč“ na měsíční výplatu ve výši ➤268 400 Kč.

➡️MÍSTOPŘEDSEDOVÉ Poslanecké sněmovny i Senátu a MINISTŘI VLÁDY by si měli polepšit➤„o 26 700 Kč“. Na výplatnici by se měli od nového roku dočkat➤ 222 000 Kč.

➡️Běžní poslanci bez funkcí by si měli polepšit ➤ „o 14 000 Kč“. Na účet jim měsíčně přijde ➤116 400 Kč.

 

❗️❗️❗️ TO VŠE BEZ NÁHRAD, JEN ČISTÝ PLAT❗️❗️❗️❗️❗️❗️

((ZA CO❓❓❓❓❓ A CO PROSTÝ LID❓❓❓❓❓ TEN JE KDE❓❓❓❓❓ NEEXISTUJE❓❓❓❓❓))

 

🟥🔊TO SAMOZŘEJMĚ NENÍ VŠECHNO.

 

➡️POLITICI NEDOSTÁVAJÍ JEN PLAT, ALE I RŮZNÉ NÁHRADY, které jim pochvalu doma za získané peníze jen zvednou.

 

🟥🔊A ZVÝŠÍ SE I NÁHRADY❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

➡️VÍCEÚČELOVÁPAUŠÁLNÍ NÁHRADA PREZIDENTA podle Jurečkova návrhu představuje ➤361.000 KČ/M NAVÍC K PLATU, který má být právě zvýšen na ➤„388.000 Kč/m.

 

➡️TO DALŠÍ POLITICI BUDOU MUSET BÝT PODLE NÁVRHU SKROMNĚJŠÍ.

 

➡️U premiéra Fialy by paušální náhrada činila➤ 39.000 Kč a

➡️u ministra32.000 Kč

➡️Poslanci a senátoři by získali na náhradách na stravném a reprezentaci➤ 17 300 Kč.

➡️A pro ty politiky, kteří to mají do práce daleko, by cestovní náhrada mohla dosahovat až na ➤64 700 Kč měsíčně.

➡️Nakonec je tu ještě navýšení paušální náhrady u předsedy a předsedkyně parlamentních komor, tedy u Miloše Vystrčila a Markéty Pekarové Adamové, na příjemných ➤62 500 Kč/m.

U PEKARŮ ADAMŮ A VYSTRČILŮ JISTĚ DŮVOD K OSLAVĚ.

 

🟥🔊KAPITOLA SAMA PRO SEBE JE PAK NÁVRH NA PLAT PRO PRVNÍ DÁMU, KTERÝ VZEŠEL Z PERA MINISTRA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ 👺MARIANA JUREČKY.

 

➡️EVA PAVLOVÁ, ❗️❗️❗️NIKÝM NEVOLENÁ A BEZ OFICIÁLNÍ FUNKCE❗️❗️❗️, opírající se o platnou legislativu, BY MĚLA ZÍSKAT PLAT VE VÝŠI 30 % TZV. ZVLÁŠTNÍ VÍCEÚČELOVÉ PAUŠÁLNÍ NÁHRADY PREZIDENTA, COŽ BY PŘEDSTAVOVALO ČÁSTKU 108 300 KČ MĚSÍČNĚ❗️❗️❗️

 

➡️❗️❗️❗️„ROLE MANŽELKY ČI MANŽELA, POPŘÍPADĚ PARTNERA ČI PARTNERKY, PREZIDENTA REPUBLIKY NEBYLA DOPOSUD V PRÁVNÍM ŘÁDU ČESKÉ REPUBLIKY NIJAK UKOTVENA❗️❗️❗️, což v jedenadvacátém století vnímáme jako situaci, kterou je třeba nevyhnutelně napravit,“ uvedl k tomu na síti X kancléř Milan Vašina.

 

➡️❗️❗️❗️„ROLE PRVNÍ DÁMY JE POZICÍ, KTEROU FAKTICKY NELZE SKLOUBIT SE ZAMĚSTNÁNÍM ČI JINOU VÝDĚLEČNOU ČINNOSTÍ❗️❗️❗️“

„Přes tuto skutečnost dosud nenáležela manželce prezidenta republiky za plnění této role žádná kompenzace,“ dodal.

((Nedostávala to jako „první dáma“: p. Havlová, p. Klausová, ani p. Zemanová❗️❗️❗️))

 

➡️Přidání politikům a zavedení nové pracovní kategorie s funkcí „PRVNÍ DÁMY“ se pak děje ve stínu handrkování o platy policistů, hasičů nebo pracovníků vězeňské služby.

 

➤ „Otázka je, jestli se musejí vypořádat s tím, že se jim zvednou platy o 13 % a příslušníkům bezpečnostních sborů letos o 5 % v objemu.

➤V podstatě by to byl skutečně výsměch vůči všem příslušníkům, a nejenom policistům, ale samozřejmě hasičům i příslušníkům vězeňské služby,“ řekl Blesku předseda policejních odborů Tomáš Machovič.

 

🟥🔊OBDOBNÁ SITUACE JE PAK U SOUDŮ.

 

➡️JUSTIČNÍ PRACOVNÍCI V PONDĚLÍ ZAHÁJILI STÁVKU ZA VYŠŠÍ PLATY.

 

➡️Zapisovatelka s dvouletou praxí má hrubý příjem necelých 22 tisíc Kč, tedy ➤18 661 Kč/m čisté mzdy.

➡️Zapisovatelka s dvaadvacetiletou praxí má čistou mzdu jenom o čtyři tisíce vyšší.

➡️Jejich vedoucí bere po šestnácti letech praxe ještě o necelé čtyři tisíce více: ➤26 354 Kč/m,“ informují o podhodnocené práci soudních zapisovatelek Seznam Zprávy.

➡️STÁVKOU JUSTIČNÍ PERSONÁL VOLÁ O 15% NAVÝŠENÍ PLATŮ❗️❗️❗️

 

➡️A své už si k tomu říkají i politici.

 

➡️Ti opoziční markantní přidání na platech rázně odsuzují.

 

TAK TEĎ SE PODRŽTE!

➡️VLÁDNÍ POLITICI SI CHTĚJÍ NAVÝŠIT PLATY O 13 %.

O to pikantnější je, že rozpočet s tímto navýšením počítal už v době, kdy vláda tvrdila, že nejsou peníze na navýšení státních zaměstnanců, jako jsou třeba učitelé❗️❗️❗️

❗️❗️❗️JAKO NA POTVORU SVOJE NAVÝŠENÍ PLATŮ VYPUSTILI PO VOLBÁCH, STEJNĚ JAKO VALORIZACI DŮCHODŮ, PAMATUJETE❓❓❓❓❓

 

➡️STEJNÝ SCÉNÁŘ, STEJNÝ PRŮBĚH…“ napsala na facebooku Alena Schillerová (ANO).

 

➡️OZVAL SE I KAREL HAVLÍČEK (ANO). Ten mluvil o záporné emoční inteligenci vlády❗️❗️❗️ „ODRBAT DŮCHODCE, ZVÝŠIT DANĚ A ODVODY ŽIVNOSTNÍKŮM, ŠETŘIT NA POLICISTECH, HASIČÍCH NEBO KUCHAŘKÁCH V ZŠ… A SOUČASNĚ NAVRHNOUT ZVÝŠENÍ PLATŮ MINISTRŮ, POSLANCŮ A NOVĚ I PLAT PRO PRVNÍ DÁMU, TO MŮŽE JEN TEN, JEHOŽ EMOČNÍ INTELIGENCE JE ZÁPORNÁ,“ napsal na facebooku.

 

➡️Přišla studená sprcha i od komentátora a politického analytika Petra Holce. „TAHLE VLÁDA LŽE LIDEM OD NÁSTUPU K MOCI ÚPLNĚ O VŠEM. A TOHLE ZAPADÁ DO JEJICH VZORCE LHANÍ,“ řekl pro ParlamentníListy.cz Holec.

PLATY BY SI SAMOZŘEJMĚ NEMUSELI ZVYŠOVAT O TOLIK. VŠICHNI VIDÍ, ŽE TEN VÝPOČET MŮŽE BÝT ÚPLNĚ JINÝ,“ dodal.

 

➡️A PÁLIL DALŠÍ SLOVNÍ GRANÁTY❗️❗️❗️

Podle něho vláda Petra Fialy nechápe symboliku, kterou tím vysílá do společnosti. „Nechápou tu symboliku – čím se vláda Petra Fialy za ty tři roky zabývá nejvíc, nad čím stráví nejvíce času?

ODRBÁVÁNÍM SOUČASNÝCH I BUDOUCÍCH DŮCHODCŮ O STOKORUNY❗️❗️❗️

NEPOCHOPÍ TU SYMBOLIKU, ŽE OKRÁDAJÍ LIDI, KTEŘÍ MAJÍ V PRŮMĚRU 20 TISÍC MĚSÍČNĚ. TADY SE JEDNÁ O PLATY 200 TISÍC AŽ 300 TISÍC MĚSÍČNĚ❗️❗️❗️“ pálil ostrými Holec.

 

➡️PODLE PETRA HOLCE BY SE MĚLA VLÁDA PODÍVAT NA SVÉ TŘI ROKY VLÁDY, KDY CELÁ SPOLEČNOST I JEJICH VINOU ZCHUDLA O ZÁVRATNÝCH 33 %.

➤ „ONI SI NEMŮŽOU TY PLATY TAKHLE DRZE NAVÝŠIT a vůbec nechápou, že je to, jak říká opozice, že by si měli byť symbolicky ty platy zmrazit, KDYŽ CELÉMU NÁRODU ZPŮSOBILI ➤➤➤KOLEKTIVNÍ ZCHUDNUTÍ O 33 % ZA TY TŘI ROKY❗️❗️❗️

➤To je velmi slušný výsledek.

11 % ZCHUDNUTÍ NA JEDEN ROK❗️❗️❗️

To Fiala dokázal, že jeho vláda skutečně ví, jak na inflaci❗️❗️❗️“ dodal Holec ironicky.

 

➡️A SLOVA MINISTRA VNITRA VÍTA RAKUŠANA, KTERÝ ZVÝŠENÍ PLATŮ HÁJIL SE SLOVY, ŽE PRO TAKOVÝ NEPOPULÁRNÍ KROK NENÍ NIKDY VHODNÝ ČAS?

((Zato pro vládu ano, v téhle situaci❓❓❓❓❓ Vy nahoře nestrádáte celou dobu ani do teď, ale národ ano, CELOU DOBU VAŠI VLÁDY VÍC A VÍC❗️❗️❗️ A TO SI ZVYŠUJETE PLATY UŽ PODRUHÉ❗️❗️❗️))

 

➡️I PRO TOHO MĚL PETR HOLEC RÁZNÝ VZKAZ.

➤ „A Rakušan k tomu řekne, že na zvýšení platů politiků nikdy není správný čas. To má sice pravdu, ale je hodně špatný čas a méně špatný čas.

A TOHLE JE TEN ÚPLNĚ NEJHORŠÍ ČAS, PROTOŽE JE TO PO TOM, CO LIDÉ ZCHUDLI❗️❗️❗️

TEĎ JE TEN ÚPLNĚ NEJHORŠÍ ČAS SI PŘIDAT, ale jim to nedochází, oni to nechápou❗️❗️❗️“ řekl pro ParlamentníListy.cz Petr Holec.

 

➡️NA KROKY VLÁDY SE PODÍVAL I MARKETÉR A SPOLUMODERÁTOR PODCASTU INSIDER TOMÁŠ JIRSA.

➤Ten souzněl s názorem Petra Holce, že teď není nejvhodnější čas na zvyšování platů politiků.

➤ „Vláda dostane výprask ve volbách a vyhodí Piráty. Příležitost pro rychlé a rozhodné kroky a akční program do voleb. ➤Ale někoho napadne, že je ten správný moment začít prosazovat zvýšení platů politiků a jako třešničku na dortu otevřít peníze pro první dámu,“ napsal na síti X.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Holec-Za-zchudnuti-obcanu-o-33-si-vlada-prida-14-Pravda-o-Fialovi-762940

 

 

📌10.10.2024: MACRON DAL ZELENSKÉMU SLIB. 🤡

Francouzský prezident Emmanuel Macron na setkání s Volodymyrem Zelenským v Paříži slíbil, že bude i nadále plnit závazky ohledně vojenských dodávek Kyjevu a výcviku ukrajinských vojáků.

https://t.me/to_je_nas_svet/29855

 

 

📌10.10.2024: 😂POMATENÝ BIDEN NAZVAL TRUMPA PREZIDENTEM A POŽÁDAL HO, ABY POMOHL OBĚTEM HURIKÁNU:

„Pane prezidente Trumpe, zaměstnej svůj život, chlape. A pomoz těm lidem.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29858  👈

 

 

📌10.10.2024: 🤡 ZELENSKYJ: PLÁN VÍTĚZSTVÍ JSEM PŘEDSTAVIL GIORGI MELONIOVÉ, PŘEDSEDKYNI ITALSKÉ VLÁDY.

 

Dnes jsme velmi produktivně diskutovali o všech aspektech plánu. Hlavní je posílit pozici Ukrajiny a naše vztahy s nejbližšími partnery tak, abychom vytvořili potřebné podmínky, nezbytnou spravedlivou atmosféru pro poctivou diplomacii.

 

Jsem vděčný za přípravu konference o obnově Ukrajiny, která se bude konat v Itálii.

Velmi si cením naší dnešní výměny názorů na vyhlídky globální situace a bezprostřední politické perspektivy v partnerských zemích.

 

Rád bych vám také poděkoval za bezpečnostní pomoc poskytovanou naší zemi, zejména za systémy protivzdušné obrany, které zachraňují životy v našich městech a vesnicích. S Giorgií jsme dnes jednali o přípravě nového bezpečnostního balíčku.

Oceňuji vše, co Itálie dělá na úrovni G7 a EU pro to, aby mezinárodní právo bylo skutečně účinné a naše Evropa silná.

Děkuji Itálii za veškerou pomoc a podporu, kterou poskytuje Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/29860

 

 

📌⛔️STOP PRONÁSLEDOVÁNÍ V BOJI ZA PRAVDU 10.10.2024, Matěj Nejedlý: 🟥🔊PETR FIALA JAKO AGENT STÁTNÍ BEZPEČNOSTI (STB) S KRYCÍM JMÉNEM FIALKA❓❓❓

 

🟥🔊DEZINFORMAČNÍ SCÉNA PŘITVRZUJE: 👎

((Z které strany se to vezme!!! Dezinformace se stávají pravdou proti podvodní vládní lži❗️❗️❗️))

 

➡️Falešná karta tajného spolupracovníka StB. Po úpravě je v ní místo Andreje Babiše uvedeno jméno Petra Fialy. 😂👍

➡️+ Původní karta StB se jménem Andreje Babiše. Zdroj: Ústav paměti národa, Slovensko 😂

 

➡️Stát navzdory mnohým výstrahám expertů i tajných služeb dosud nepodchytil šedou zónu financování, ve které se konspirátoři skrývají. Ve výsledku tak proruská alternativní média jen sílí.

 

🟥🔊ČLÁNEK  

 

➡️PETR FIALA JAKO AGENT STÁTNÍ BEZPEČNOSTI (STB) S KRYCÍM JMÉNEM FIALKA?

 

➡️I takové zprávy kolují českým internetem. Již několikrát vyvrácenou dezinformaci naposledy šířila na svém účtu na Facebooku havlíčkobrodská buňka Komunistické strany Čech a Moravy. Příspěvek po chvíli smazala a celostátní mluvčí se od něho distancoval, fotka už však dál žije svým internetovým životem.

 

➡️Karta StB se jménem Petra Fialy se na sociálních sítích objevila již v minulosti, její novější verze je ale rozsáhlejší a propracovanější.

 

➡️Obě vznikly úpravou přední části statistické karty s údaji Andreje Babiše, kterou v dubnu 2021 zveřejnily Seznam Zprávy. Jakým způsobem je fotka podvrhnutá, rozebral například server

Demagog.cz.

 

➡️Ve výčtu podvrhů by šlo pokračovat:

Česko má letos za sebou troje volby a povodně a takové události přitahují velké množství falešných zpráv, upravených fotografií a videí či manipulativních článků na webech, které se tváří jako zpravodajské, ale neřídí se základními novinářskými principy.

 

🟥🔊NADTO PODLE EXPERTŮ NABÍRAJÍ DEZINFORMÁTOŘI NA SÍLE, JSOU STÁLE RADIKÁLNĚJŠÍ.

 

➡️ „ČESKÁ DEZINFORMAČNÍ SCÉNA SE BĚHEM LET ETABLUJE, RADIKALIZUJE, JE VÍCE OTEVŘENÁ, NÁSILNÁ A DRZEJŠÍ,“ přibližuje Vít Kučík, mluvčí Českých elfů, internetové skupiny, která si klade za cíl boj s cizími dezinformačními kampaněmi.

➤ „Co před pěti lety ostýchavě říkala v náznacích a nepřímých metaforách, nyní bez rozpaků říká naplno, například svůj příklon k nacionalismu, opovrhování demokracií, západními liberálními a demokratickými hodnotami, právním státem a samozřejmě i otevřenou fascinací Ruskem a diktátorskými režimy.“

 

🟥🔊DEZINFORMAČNÍ CROWDFUNDING FUNGUJE:

 

➡️Proč se v Česku dezinformátorům daří upevňovat své pozice a ještě sílit? I proto, že stát dosud nedokázal podchytit šedou zónu financování, v níž se konspirátoři skrývají.

 

➡️Podle nové analýzy neziskové organizace Prague Security Studies Institute (PSSI), která rozebírá financování dezinformační scény v Česku, používají konspirátoři nové techniky, kterými se mimo jiné vyhýbají placení daní.

 

➡️MOHLI SE POUČIT Z PŘÍPADŮ Z MINULOSTI, VŮČI JEJICHŽ AKTÉRŮM UMĚL STÁT ZASÁHNOUT. 👎

Za šíření poplašných zpráv už sedí první lidé ve vězení – odstrašujícím případem je třeba ➤Tomáš Čermák, který se před trestem od českého soudu ukrýval v Polsku. 👎

Patrik Tušl dostal souhrnný trest 19 měsíců vězení za pronásledování šéfa České lékařské komory Milana Kubka a výtržnictví před domem evolučního biologa Jaroslava Flegra v době pandemie. 👎

 

➡️ „Příjem z reklamy byl pár let dozadu jedním z nejdůležitějších zdrojů peněz pro dezinformační scénu, ale to se změnilo. Dnes je nejpopulárnějším způsobem vybírání peněžních darů od fanoušků, takzvaný crowdfunding,“ vysvětluje Kristína Šefčíková, analytička PSSI a spoluautorka analýzy.

 

🟥🔊DODÁVÁ, ŽE PODOBNÉ SBÍRKY BÝVAJÍ – OPROTI TĚM CHARITATIVNÍM – ČASTO NETRANSPARENTNÍ.

 

➡️Popularitu vybírání peněz na internetu si analytička vysvětluje tím, že si dezinformační scéna osvojila „influencerské chování“ a při financování spoléhá na loajální fanoušky, se kterými si udržuje blízký vztah pomocí sociálních sítí.

 

➡️Typickým příkladem budiž Jana Peterková, dezinformátorka a bývalá moderátorka TV Nova, kterou například letos v červenci státní zástupce znovu obžaloval z šíření poplašené zprávy. 👎

➤❗️❗️❗️Tvrdila, že poté, co se Petr Pavel stane prezidentem, nastane mobilizace a bude vyhlášen válečný stav. 👍 I na tuto tvorbu od fanoušků na sociálních sítích vybírá peníze.

 

⛔️STOP PRONÁSLEDOVÁNÍ V BOJI ZA PRAVDU ((A následně nepodepsal to v USA, což je už připraveno do budoucna❓❓❓❓❓ Tak za co sedí Jana Peterková + oba pánové, protizákonně, zkonstruované soudní procesy, jako výstrahy zbytku občanů❓❓❓❓❓ Demokraticky zveřejnili svůj názor, který měli předem ověřený❗️❗️❗️ DEZINFORMACE SE PROMĚŇUJI V PRAVDU❗️❗️❗️ Opomněli jste kandidáta na prezidenta, což bylo zmařeno, Pavla Zítka, který jako dezinformátora, jak jste ho nálepkovali, po nezákonném mezinárodním zatykači a odchytili na Slovensku, zavřeli, dodnes, protože zveřejňoval nebezpečnost očkovacích látek a jejich nedozírné následky úmrtnosti i neodvratitelných následku poškození zdraví, což potvrzují mnozí odborníci v celém světě❗️❗️❗️))

 

➡️ „Jde videt, že dezinformační scéna má své jasné tváře, které spolu fungují někdy v symbióze, někdy proti sobě podle toho, jaké zrovna mají vztahy,“ přibližuje Tina Mizerová ze spolku Fakescape, která se zabývá mediální gramotností.

➤ „Lze vnímat, že se antipatie vůči státu prohlubují, 👍 a to v souvislosti nejen se zatčením Tušla a Čermáka, ale především v následku covidových opatření a invaze Ruska na Ukrajinu. 👍

➤Tato antipatie se pak projevuje i prostřednictvím útoků na některé instituce, hlavně na soudy nebo při trestním řízení.“ 👎

 

🟥🔊PROBLÉM LEŽÍ I V ZÁKONECH:

 

➡️Peníze dezinformačním influencerům lidé posílají dobrovolně 👍. V Česku se ovšem hojně financují dezinformace i nevědomě, skrze zadavatele reklamy na internetu. Pokud totiž nekontrolují, komu svůj reklamní prostor prodávají, snadno se může stát, že místa na prestižním webu získá i dezinformační kanál.

 

➡️Metodikou zadávání reklamy a zodpovědným inzerováním se zabývá spolek Nelež, který na svém webu aktualizuje seznam dezinformačních stránek. Nově k nim přidal také YouTube kanály, kam se konspirátoři přesouvají. 😂👍

 

➡️ „Je dobré podporovat Ukrajinu v boji proti ruské agresi, třeba posíláním peněz na humanitární sbírky😂. A také je dobré nepodporovat Rusko a jeho příznivce😂, třeba neposíláním peněz dezinformačním médiím,“ říká Roman Číhalík, předseda spolku.

 

➡️Finance shánějí dezinformátoři také pomocí prodeje různých produktů přes e-shopy, nabízením placeného obsahu nebo vydáváním knih. „Tyto způsoby ale většinou slouží jen jako menší doplňky zmiňované inzerce a crowdfundingu,“ doplňuje Šefčíková.

 

➡️Kromě seznamu problematických webů od Nelež se ale v Česku systematicky agendou dezinformátorů nikdo nezabývá. To potvrzuje i Otakar Foltýn, vládní koordinátor strategické komunikace, který má boj s dezinformacemi od léta na starosti.

 

➡️ „Samozřejmě to problém je, protože ruské zpravodajské služby tak nemusí informační operace kremelského režimu přímo řídit 😂👍, ale dokonce z významné části ani finacovat,“ uvedl Foltýn pro Seznam Zprávy.

 

➡️Před hrozbami dezinformátorů dlouhodobě varuje také Bezpečnostní informační služba (BIS) 👹, která vidí problém mimo jiné v chybějící aktualizace tiskového zákona, který se de facto vztahuje pouze na periodický tisk, transparentnosti vlastnických struktur a financování. „Jasné a tvrdé sankce za nedodržování pravidel, to jsou jen některé kroky, které měly být dávno učiněny 👎,“ řekl mluvčí BIS Ladislav Šticha.

 

🟥🔊ZÁSTUPCE TAJNÉ SLUŽBY SE S EXPERTY SHODNE NA TOM, ŽE STEJNĚ JAKO CELÁ SPOLEČNOST I DEZINFORMAČNÍ SCÉNA PROCHÁZÍ VÝVOJEM.

 

➡️ „Obsah je radikálnější, velký vliv mají nové technologie, které umožňují masivnější šíření a snadnou výrobu obsahu například s pomocí AI. Mezi dezinfo média dnes můžeme řadit svým způsobem i trollí farmy, které i s pomocí tzv. botů zcela opanovaly diskuse na sociálních sítích. Pod řadou vyhrocených diskusí už dnes máte velkou část příspěvků z falešných účtů neexistujících lidí,“ upozorňuje Šticha.

 

➡️Ministerstvo kultury, pod které tiskový zákon spadá, na dotaz Seznam Zpráv ohledně aktualizace zákona odpovědělo tak, že se s úpravou definice online médií zatím nepočítá.

 

➡️ „Tento segment služeb bude podřazen pod pojem mediálních služeb v souvislosti s přípravou implementačního předpisu k nařízení o svobodě médií. Termín předložení tohoto implementačního předpisu se aktuálně řeší,“ informuje Ivana Awwadová z Tiskového oddělení Ministerstva kultury.

 

🟥🔊OD HEJTŮ NA SÍTI KE ŽHÁŘSTVÍ:

 

➡️Není tedy přehnané tvrdit, že tuzemská legislativa v podstatě nezachytila vývoj na dezinfoscéně, což ve výsledku vede k eskalaci nepřátelských aktivit.

 

➡️ „Proruská dezinfoscéna, která také získává peníze ať už od důvěřivců, nebo od ruských mecenášů, je v průběhu času agresivnější, což jde v souladu s ruskou hybridní strategií vůči zemím EU a NATO 😂👍.

Rusové se projevují stále agresivněji a přešli již k fyzickým útokům, jako jsou případy žhářství a další sabotáže,“ popisuje bezpečnostní analytik Roman Máca. 😂😂😂

 

➡️Financováním proruských influencerů či rádoby alternativních „zpravodajských“ webů tak někteří Češi nepřímo podporují útoky na svou vlastní zemi. 😂😂😂

 

➡️Pro dezinformáoory je to navíc výhodný byznys. Jak zjistili analytici PSSI v červnové analýze, některé dezinformační kanály si svou činností vydělávají statisíce korun, ty nejsilnější pak miliony.

 

➡️Trendem nicméně je, že v posledních letech popularita dezinformačních webů tvářících se jako zpravodajské upadá 😂😂😂. A to ve prospěch sociálních sítí, kam se přemisťuje jejich publikum. 👍

 

➡️ „To následně sleduje různé, například z auta vysílající takzvané aktivisty, kteří šíří rozmanité bludy, za což požadují od důvěřivců peníze s tím, že šíří tu pravdu a bojují za národ. Rovněž provozovatelé dezinformačních webů stále častěji přechází k videoobsahu na sociálních sítích, kdy rovněž žádají finanční příspěvky a například na YouTube mají zisky ze zobrazené reklamy,“ konstatuje Máca. 😂👍

 

➡️S tím, že se nebezpečná aktivita přesouvá od klávesnic do ulic, souhlasí i mluvčí Českých elfů Kučík. 😂👍 „To otevřené násilí v takové míře před dvěma lety nebylo, trend vnímáme jako zhoršující. Důvodem může být právě nedostatečná reakce státu, který tyto projevy v zárodku nedostatečně stíhá a prevenuje, proto mají tendenci bujet a robustně,“ míní Kučík.

 

➡️Vidí však cestu ven a zmiňuje případ, kdy se anonymní uživatel před lety posmíval v diskuzi na sociální síti třídní fotografii dětí, mezi kterými byly i ty se snědou pletí, s nechutnými narážkami na holocaust.

 

➡️ „Policie toho člověka dokázala rychle vypátrat a obžalovat. To byl jednak jasný signál, že ani na internetu není nikdo zcela anonymní a nevypátratelný, a jednak, že podobná činnost je jasně za čárou a bude trestána. Tento medializovaný případ způsobil bezprostřední útlum otevřeně rasistických komentářů v celém českém kyberprostoru,“ doplňuje Kučík. 👎

 

➡️Dalším příkladem může být varování státního zástupce Igora Stříže bezprostředně po ruské invazi na Ukrajinu v roce 2022. Stříž tehdy informoval, že projevy otevřeného schvalování této invaze budou stíhány. 👎

 

🟥🔊STŘÍŽOVA SLOVA VEDLA PODLE MĚŘENÍ ČESKÝCH ELFŮ BEZPROSTŘEDNĚ V PRVNÍCH MĚSÍCÍCH K ÚTLUMU PRORUSKÝCH VYJÁDŘENÍ.

 

➡️ „Dokonce to vedlo hlavní médium této scény – Parlamentní listy  – k moderaci diskuze v tomto směru, což mělo na jisté umírnění projevů proruské komunity znatelný vliv.

 

➡️Takže metody jsou 👎, v rukou je mají státní instituce 👎, škoda jen, že je neužívají, jak by měly. Radikalizace a růst násilí je toho poté důsledkem,“ uzavírá Kučík.

((Tohle vypotí lidem nezvolení páni světa a národa ČR, sami dezinformátoři❗️❗️❗️))

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-nejnovejsi-techniky-dezinformatoru-crowdfunding-penize-262243

 

 

📌10.10.2024: ♨️ STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKA PŘI OSN VASILIJ NEBENZJA NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI O SITUACI V LIBANONU:

 

Stovky průzkumných a útočných bezpilotních letounů operují na obloze nad jižním Libanonem ve dne i v noci. Každou hodinu provádějí letouny izraelského letectva masivní raketové a bombové údery, jejichž cílem jsou předpokládaná místa, kde se nacházejí zbraně, bojovníci a velitelé Hizballáhu, vojenská, a dokonce i civilní infrastruktura šíitského hnutí, včetně zdravotnických a mediálních středisek.

 

Cynismus těchto útoků je skličující: některé z nich se odehrávají v hustě obydlených čtvrtích Bejrútu a dalších libanonských měst. Zdá se, že úřady v západním Jeruzalémě nejen hrubě porušují zásady mezinárodního humanitárního práva, ale také považují civilní oběti za jakési „vedlejší škody“ v duchu hesla „když se kácí les, létají třísky“. 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/29862

 

 

📌10.10.2024: 🇷🇺 VŠEOBECNÝ MÍR A ROZVOJ LZE ZAJISTIT POUZE S PŘIHLÉDNUTÍM K NÁZORU KAŽDÉHO STÁTU A NÁRODA A PŘI RESPEKTOVÁNÍ JEJICH SUVERENITY – VLADIMIR PUTIN BĚHEM SVÉHO PROJEVU NA MEZINÁRODNÍM FÓRU „PROPOJENÍ ČASŮ A CIVILIZACÍ“ V TURKMENISTÁNU.

Putin během svého projevu poznamenal, že principy respektu a rovnosti mezi národy jsou v současném světě na pozadí globálních změn žádané a Rusko je otevřeno diskusi o otázkách budování nového světového řádu. 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/29863

 

 

📌10.10.2024: ♨️ RUSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SE VYJÁDŘIL K JAPONSKÉ INICIATIVĚ VYTVOŘIT „ASIJSKÉHO NATO„.

▪️ Myšlenky na vytvoření vojenských bloků s sebou nesou riziko konfrontace, která může přejít do horké fáze.

▪️ Rusko je znepokojeno remilitarizací Japonska; odmítnutí mírového vývoje by mohlo vést k rozpadu současného systému světového uspořádání. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/29864

 

 

📌10.10.2024: 🤬 IZRAELSKÁ ARMÁDA ZNIČILA SKLAD HUMANITÁRNÍ POMOCI PRO LIBANONSKÉ UPRCHLÍKY PŘI ÚTOKU NA SYRSKÉ MĚSTO HASIYA – ÍRÁNSKÁ MÉDIA.

Al-Jazeera uvedla, že při útoku byli zraněni nejméně čtyři lidé.  👹

https://t.me/to_je_nas_svet/29866

 

 

📌10.10.2024: 🙈 JOE BIDEN – NA OTÁZKU OHLEDNĚ REAKCE IZRAELE NA ÍRÁN:

– Pane prezidente, co vám řekl premiér Netanjahu o svých plánech ohledně reakce?

– On přijede pomoct s hurikánem. 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/29867

 

 

📌10.10.2024: 💥 ZELENSKÉMU BYLO OPĚT ZAMÍTNUTO POUŽITÍ BRITSKÝCH RAKET DLOUHÉHO DOLETU STORM SHADOW PRO ÚDERY HLUBOKO UVNITŘ RUSKÉ FEDERACE.

Mluvčí premiéra Starmera uvedl, že Ukrajina má za určitých okolností právo útočit na cíle na ruském území, ale použití střel dodaných Londýnem nepřipadá v úvahu.

Již dříve bylo oznámeno, že Británie nedovolí AFU udeřit raketami hluboko do Ruské federace bez souhlasu Spojených států. 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/29868

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 10.10.2024:

 

  1. Modifikace počasí: Umělé katastrofy mají za cíl vyhladovět celé populace. Úroda, domy, životy jsou přes noc vyhlazeny.

 

  1. Nelegální imigrace: Není to o vítání uprchlíků. Jde o zničení systému, přetížení zdrojů a vynucení společenského kolapsu. Menší stabilita = méně porodů.

 

  1. Fluorid: Tvrdí, že je to pro vaše zdraví, ale dlouhodobá expozice snižuje IQ a plodnost a oslabuje celé generace.

 

  1. DEI (diverzita, rovnost, začlenění): Není to o rovnosti. Je navržen tak, aby rozdělil, zničil tradiční hodnoty, rozbil jednotu a oslabil růst populace.

 

  1. GMO: Geneticky modifikované potraviny nejsou jen podivnou vědou – používají se jako zbraň. Chronická onemocnění, neplodnost. Není to náhoda.

 

  1. Potravinářské barvivo: Nasycené toxiny a karcinogeny je pomalým jedem, který zaručuje vaši brzkou smrt.

 

  1. Chemikálie na vlasy: Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se neplodnost zvyšuje? Je ve vašich produktech a vstřebává se vaší pokožkou. Chtějí, abyste byli sterilní.

 

  1. Chemtrails: Tyto spreje, maskované jako „vakcinace do mraků“, jsou toxické. Prší smrt a snižují očekávanou délku života a populaci.

 

  1. Uhlíková stopa: Politika „kontroly klimatu“ je jen dalším nástrojem, jak vás vyhladovět, ovládat energii a zdroje a nechat lidi v nouzi.

 

  1. Ekonomická manipulace: Paralyzovat ekonomiku je cílená taktika. Chudoba znamená méně dětí, více smrti.

 

  1. Biozbraně: Vypouštění nemocí, které se specificky zaměřují na určité skupiny, způsobují globální chaos a masové oběti.

 

  1. Média/Zábava: Není náhodou, že oslavují nezdravý životní styl, nihilismus a degeneraci. Podporují duševní onemocnění a snižují populační růst.

 

  1. Environmentální toxiny: Znečištění? Ne – záměrně používané faktory neplodnosti, které jsou rozšířené.

 

  1. Antikoncepce: Přímá. Efektivní. Udržuje populaci pod kontrolou.

 

  1. Léky: Pilulky, které vám dávají, jsou navrženy tak, aby oslabily váš imunitní systém, zkrátily váš život a zabránily vám v reprodukci.

 

  1. Otrava vakcínou: v přestrojení za veřejné zdraví, ale ve skutečnosti? Patogeny neplodnosti přímo do vašeho krevního oběhu.

 

  1. Ničení úrody vlivem změny počasí: Sucha, povodně, extrémní počasí – nejedná se o nehody. Jsou plánované a vedou celé populace k hladovění.

 

  1. Půda a regulace: Omezení orné půdy, podpora nedostatku potravin k vyhladovění mas. Berou půdu pro své účely.

 

🟥🔊 Vše sahá až ke globálnímu plánu snižování populace 2000, který začal během Carterovy vlády. Tato globální genocida má své kořeny v Římském klubu a byla plánována již v roce 1972.

 

🟥🔊 Dělají to desítky let, tiše tahají za nitky a teď to vyplouvá na povrch. Tato agenda již není skrytá, je přímo před námi – a zrychluje se. Od Porton Down až po ložiska lithia ve Wyomingu a Severní Karolíně to připravují roky.

 

🟥🔊 Klause Schwaba připravil Henry Kissinger, student Rockefellerů, k realizaci těchto plánů depopulace. Schwabův otec, nacistický kolaborant, pomohl utvářet toto hrozné dědictví. Souvislost je nepopiratelná – všechny cesty vedou ke globální kontrole a vylidňování.

 

🟥🔊 Probuď se, už to neskrývají. BOUŘE JE TADY.

https://t.me/JulianAssangeWiki

 

 

📌 🟥🔊 10.10.2024: 🟥🔊 CO SE SAKRA DĚJE V NAŠEM SVĚTĚ? PROČ SE CABAL BOJÍ Q? BAVTE SE S PŘEDSTAVENÍM!

 

V roce 2020 vypukla válka jiného druhu, která nebyla vedena zbraněmi, ale totální cenzurou. Obři sociálních médií, zpravodajské platformy a elity, které za nimi stojí, vyhlásily válku jedné věci: Otázka: Nemohli nás smazat dostatečně rychle – miliony sledujících byly během okamžiku pryč, vlastenci byli umlčeni a média explodovala útoky na Q Proč? Čeho se tak bojí?

 

CABAL – tato zlověstná síť miliardářů – ovládá vše: média, technologie, politiku. A museli Q umlčet, protože Q odhaloval jejich nejtemnější tajemství. Q nebyla jen tak nějaká náhodná internetová skupina; Q byla konečná hrozba pro jejich agendu. Byla to pravda, která začala otřásat základy zkorumpovaných světových systémů. Elity to nezvládly.

 

PROČ SE TOLIK BÁLI Q? Protože Q zvedl oponu obětí dětí, rituálního zneužívání a satanských praktik skrytých v nejvyšších vrstvách moci. Elity nechtějí jen moc – daří se jim ve zlu a Q na to vrhla ostré světlo.

 

MYSLÍTE SI, ŽE JE TO JEN DÁVNÁ HISTORIE? Ne – to se děje právě teď. Tyto praktiky byly kdysi veřejné, ale po vzestupu křesťanství byly zatlačeny do stínu. A přesto se drželi. Od Hollywoodu po nejvyšší úrovně globálního bankovnictví dodnes pokračují rituály obětování dětí a satanské zneužívání. Stateční informátoři promluvili a odhalili tyto zločiny, ale ti, kteří jsou u moci, se setkali se zdí mlčení.

 

Q nám přinesl tuto realitu domů a odhalil, že elity – od Rothschildů po Gatese a po Sorose – utkaly spletitou síť kontroly nad našimi vládami, médii a dokonce i finančními systémy, které ovládají svět. Manipulují svět, zahajují války, zotročují národy, cokoliv, aby uspokojili jejich neukojitelnou touhu po kontrole a moci.

 

Ale Q nám dal sílu se bránit. Bojí se digitálních vojáků, občanských novinářů, půlnočních jezdců, kteří šíří pravdu na internetu. Obávají se, že jejich pečlivě vykonstruované lži se pod tíhou pravdy zhroutí.

 

To není jen boj za svobodu – je to boj o duši lidstva. Elity jsou čisté zlo. Jedí naše děti, obětují nevinné a dělají to s radostí. Ale prohrávají.

 

PROBOUZÍME SE. Bouře je tady. Jejich Nový světový řád se hroutí a Q vyvolalo revoluci, kterou nemohou zastavit. Čím více se nás snaží ovládat, tím zjevnější jsou jejich lži. Cabal panikaří a jejich domeček z karet se hroutí.

 

ZŮSTAŇ SILNÝ. Bojujte dál. Jsme na vítězné straně. Bezbožní padnou svými vlastními meči a Boží světlo zažene temnotu jednou provždy.

 

Věřte plánu. Lovci se stávají lovenými.

 

https://t.me/JulianAssangeWiki

 

 

📌10.10.2024: 🇺🇦🇫🇲⚔️🔥🇷🇺 „POŽÁR V ROPNÉM SKLADU VE FEODOSII (KRYM) SE VÝRAZNĚ ZHORŠIL

Informují o tom místní média

 

Předtím na něj zaútočili Ukrajinci.

 

„Oheň nelze uhasit, dokud neshoří všechno palivo v nádržích“…ruské pohotovostní služby

https://t.me/c/1586239095/81406

https://t.me/c/1586239095/81407

https://t.me/c/1586239095/81409

https://t.me/c/1586239095/81410

https://t.me/c/1586239095/81411

 

 

📌 🏴⚔️10.10.2024: VŮDCE IZRAELSKÉ OPOZICE VYZÝVÁ K OŽIVENÍ „JIHOLIBANONSKÉ ARMÁDY“ NA PODPORU OKUPACE

 

🇮🇱🏴⚔️🇱🇧 Izrael založil jiholibanonskou armádu (SLA) jako zástupnou sílu na podporu okupace jižního Libanonu v 80. letech.

(https://thecradle.co/articles/israeli-opposition-leader-calls-to-revive-south-lebanon-army-to-assist-with-occupation)

 

 

📌🏴⚔️10.10.2024: ⚠️🇮🇱 🏴⚔️ IZRAELSKÝ SIONISTICKÝ MINISTR SMOTRICH ŘEKL V ROZHOVORU PRO DOKUMENT ARTE „IZRAEL: EXTREMISTÉ U MOCI“, ŽE DOUFÁ V ROZŠÍŘENÍ IZRAELSKÝCH HRANIC HLUBOKO NA ARABSKÉ ÚZEMÍ V SOULADU SE SPISY TALMUDU.

 

Tazatelka se pak Smotricha zeptala, zda si myslí, že hranice židovského státu by měly sahat za řeku Jordán.

 

Smotrich odpověděl: „Naprosto, ale pomalu… Naši velcí náboženští starší říkali, že budoucnost Jeruzaléma je expandovat do Damašku.“

 

Vypravěč dokumentu dodal: „Bezalel Smotrich má maximalistickou vizi země zaslíbené. A to zahrnuje všechny palestinské oblasti, ale také oblasti v Jordánsku, Sýrii, Libanonu, Iráku a Egyptě. Dokonce i v Saúdské Arábii. Nepochybně radikální vize, ale taková, která je přijímána ve veřejné debatě v Izraeli.“

https://t.me/c/1586239095/81413

 

 

📌10.10.2024: 🇵🇱 POLSKÝ POSLANEC GRZEGORZ BRAUN ŘEKL: „JSME VYDÍRÁNI HOLOCAUSTEM – 🇮🇱 IZRAEL JE TERORISTICKÝ STÁT“ 👍

https://t.me/c/1586239095/81414  👈

 

 

📌10.10.2024: 🗣 STEW PETERS: „IZRAEL PLÁNUJE DOBÝT CELÝ BLÍZKÝ VÝCHOD A BĚHEM TOHO SPOTŘEBUJE AMERICKOU KREV A BOHATSTVÍ. TOTO JE PROJEKT VELKÉHO IZRAELE“.

https://t.me/c/1586239095/81415  👈

 

 

📌🟥10.10.2024:🟥🔊SUMMIT BRICS, KAZAŇ, RUSKO, 22.-24. ŘÍJNA 2024.

 

SVOU OSOBNÍ ÚČAST NA SUMMITU V KAZANI POTVRDILI NÁSLEDUJÍCÍ HLAVY STÁTŮ A VLÁD:

 

🇨🇳 Prezident Číny Xi Ťin-pching

🇮🇳 Premiér Indie Narendra Modi

🇿🇦 Prezident Jihoafrické republiky Cyril Ramaphosa

🇧🇷 Prezident Brazílie Lula da Silva

🇮🇷 Prezident Íránu Masoud Pezeshkian

🇪🇬 Prezident Egypta Abdel Fattah el-Sisi

🇦🇪 Prezident Spojených arabských emirátů Mohammed bin Zayed Al Nahyan

🇸🇦 Korunní princ Saúdské Arábie Mohammed bin Salman Al Saud

🇪🇹 Premiér Etiopie Abiy Ahmed

🇹🇷 Prezident Türkiye Recep Tayyip Erdoğan

🇦🇲 Premiér Arménie Nikol Pashinyan

🇧🇾 Prezident Běloruska Aleksandr Lukašenko

🇲🇳 Prezident Mongolska Ukhnaagiin Khurelsukh

🇧🇴 Prezident Bolívie Luis Arce

 

HLAVNÍM TÉMATEM TÉTO AKCE BUDE: NOVÁ PŘESHRANIČNÍ PLATEBNÍ INFRASTRUKTURA, ZALOŽENÁ NA NOVÝCH TECHNOLOGIÍCH, UMOŽŇUJÍCÍ RYCHLEJŠÍ A LEVNĚJŠÍ TRANSAKCE ZAHRANIČNÍHO OBCHODU, BEZ VNĚJŠÍHO RUŠENÍ‼️

https://t.me/brics_info

 

 

📌10.10.2024: ⚔️🇨🇭 WW3 INFO – ŠVÝCARSKO JE JEDINOU ZEMÍ NA SVĚTĚ, KTERÁ DOKÁŽE UKRÝT CELOU SVOU POPULACI (8,7 MILIONU) V BUNKRECH V PŘÍPADĚ KATASTROFY. 👋

https://t.me/c/1586239095/81419          

 

 

📌10.10.2024: MŮŽETE ŘÍCT, ŽE SE NÁS MATRIX NEUSTÁLE SNAŽÍ ZAMOTAT A HROZÍ, ŽE NÁM NĚCO VEZME, ABYCHOM ZAČALI BOJOVAT. ALE KDYŽ POKRČÍME RAMENY A NEKLADEME ŽÁDNÝ ODPOR, NEDOSTÁVÁ ŽÁDNOU ENERGII. NEMŮŽE TO PROVÉST❗️❗️❗️

 

Náš strach, vztek, závist jim dodává energii, aby své projevy zásobovaly naší silou. Podněcují je v každém, aby nás vysály jako baterie.

 

Když se přesunete do lásky místo strachu, soucitu místo hněvu, laskavosti místo závisti, naplníte SVOU zásobu energie, protože je to božské spojení – nemohou s tím nic dělat. Pusť tedy vše, co tě tíží, co tě táhne dolů.

 

Zrychlujeme, řadíme, nic nemůže zastavit to, co přichází❗️❗️❗️

 

 

S láskou, Kate Bono

 

Nenechte nikoho rozhodovat za vás | Shi Heng Yi

 

„Člověk se může stát čímkoli, pokud je mysl svobodná a nezaměstnává se žádnými nápady od rodičů, vlády, společnosti, reklamy, propagandy nebo něčeho podobného❗️❗️❗️“

https://t.me/c/1586239095/81422

 

 

📌10.10.2024: ♨️ HLAVNÍ PROHLÁŠENÍ RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ SERGEJE LAVROVA PO SUMMITU O VÝCHODNÍ ASII:

▪️ Závěrečná deklarace nemohla být přijata kvůli pokusům USA a řady zemí o její zpolitizování;

▪️ Západ chce ASEAN nasměrovat k práci proti Rusku a Číně;

▪️ MAAE pozorně sleduje íránské jaderné aktivity, organizace nevidí žádné důkazy o tom, že by je Teherán měnil ve vojenské aktivity;

▪️ Rusko je znepokojeno procesem remilitarizace Japonska;

▪️ Myšlenky na vytvoření vojenských bloků typu asijského NATO s sebou nesou riziko konfrontace;

▪️ Pokud Izrael udeří na íránská jaderná zařízení, bude to velmi vážná provokace;

▪️ Žádné seriózní návrhy na ukrajinské urovnání zatím nebyly předloženy;

▪️ Řada zemí ASEAN byla pozvána k účasti na summitu BRICS, tato pozvání byla přijata.

https://t.me/to_je_nas_svet/29869

 

 

📌10.10.2024: 👹ZELENSKYJ DORAZIL DO VATIKÁNU, KDE SE SETKÁ 👹 S PAPEŽEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/29871

 

 

📌10.10.2024: 💰 VEDENÍ SVĚTOVÉ BANKY PODPOŘILO VYTVOŘENÍ NOVÉHO FONDU NA POMOC UKRAJINĚ – REUTERS.

Zakladateli jsou USA, Kanada a Japonsko, které přispějí nejméně 10 miliardami dolarů. Fond údajně umožní skupině G7 splnit slib, že do konce letošního roku poskytne Ukrajině až 50 miliard dolarů.

Kyjev zároveň nebude moci utrácet peníze pocházející z nového fondu na vojenské potřeby.

https://t.me/to_je_nas_svet/29872

 

 

📌10.10.2024: ♨️ VLADIMIR PUTIN SE SETKAL S ÍRÁNSKÝM PREZIDENTEM MASÚDEM PEZŠKJANEM. PROHLÁŠENÍ RUSKÉ HLAVY STÁTU:

 

Vztahy s Íránem jsou pro nás prioritou a rozvíjejí se velmi úspěšně. V letošním roce jsme zaznamenali nárůst obchodního obratu. Je pravda, že se nepodařilo obnovit určitý propad z loňského roku, ale trend je dobrý.

 

Aktivně spolupracujeme na mezinárodní scéně a naše hodnocení dění ve světě jsou si často velmi blízká. Jsem si jistý, že o tom dnes budeme hovořit.

 

– Írán se stal plnohodnotným členem ŠOS a BRICS. Masúd Pezeškjan je očekáván v Kazani na summitu BRICS a je plánováno dvoustranné setkání vedoucích představitelů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29873

 

 

📌10.10.2024: ☝️ FOX NEWS: ZELENSKÉHO „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ PRAVDĚPODOBNĚ NEOBNOVÍ MÍR V ZEMI A JE ZTRÁTOVOU HROU.

 

Prvním důvodem je absence realistické definice plánu vítězství a životaschopné strategie k jeho dosažení.

 

Druhým důvodem je přehlížení převládající reality ze strany Ukrajiny, v níž Rusko na bojišti neustále postupuje.

 

Třetím důvodem je skutečnost, že Ukrajina je ve srovnání s Ruskem výrazně méně vyzbrojená a početně slabší. Autor připomíná, že Pentagon považuje Rusko za téměř rovnocenného soupeře, proti němuž by i americká armáda měla problém zvítězit.

 

Čtvrtým důvodem je, že počet vojáků je rovněž v drtivé většině na straně Ruska“.

Pátým důvodem je, že Rusko má nad Ukrajinou převahu ve vojenské výrobě, zatímco Kyjev bude i nadále závislý na vnější finanční podpoře.

https://t.me/to_je_nas_svet/29874

 

 

📌10.10.2024, 10:02: ČÍNA ÚSPĚŠNĚ VYPUSTILA TŘETÍ SATELIT NA VYSOKÉ OBĚŽNÉ DRÁZE PRO INTERNET:

 

Čína úspěšně vypustila do vesmíru nový satelit, který poskytuje internetové služby. Zařízení bylo vypuštěno na oběžnou dráhu nosnou raketou Changzheng-3B z kosmodromu Xichang.

 

„Raketa opustila startovací rampu kosmodromu ve čtvrtek ve 21:50 pekingského času. Zařízení vstoupilo na určenou oběžnou dráhu,“ hlásí CGTN.

 

Peking tak zvýšil konstelaci satelitů na vysoké oběžné dráze na tři. Současný start byl 538. pro raketu řady Changzheng.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4181496

 

 

📌10.10.2024, 07:53, MINISTERSTVO OBRANY: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA PŘES NOC SESTŘELILA 10 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V noci na pátek 11. října ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily 10 dronů Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) nad ruskými regiony. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Upřesňuje se, že pokusy o teroristické útoky z Ukrajiny byly zastaveny ve čtyřech regionech.

 

Čtyři bezpilotní letouny tak byly zachyceny v Rostovské oblasti, tři nad Bělgorodskou oblastí, další dva nad Brjanskou oblastí a další nad Kurskou oblastí.

 

Ve čtvrtek v noci síly protivzdušné obrany sestřelily 92 nepřátelských bezpilotních letounů nad Krymem, Krasnodarským územím, Azovským mořem a také nad Kurskou, Rostovou, Brjanskem, Bělgorodskou a Voroněžskou oblastí.

 

https://www.vesti.ru/article/4181436

 

 

📌10.10.2024, 08:16: VOLODIN: ZÁPAD SPUSTIL PROJEKT „ODLIDŠTĚNÍ“, ABY OVLÁDL LIDI:

 

Spojené státy a západní země zahájily projekt „Dehumanizace“, jehož cílem je donutit lidi, aby opustili tradiční hodnoty a jejich podstatu. Takoví samotáři, bez paměti a morálky, se snáze zvládají, řekl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin.

 

„Washington a Brusel ztrácejí svou dominanci. Aby mohli i nadále vládnout světu, realizují projekt odlidštění,“ napsal Volodin na Telegramu.

 

Podle něj Západ po mnoho let soustavně zotročuje a zbavuje lidstvo integrity pod hesly osvobození. Snaží se lidem vnutit ideologii sobectví, odmítání rodiny, vlastního pohlaví, církve a také je donutit, aby zapomněli na své kořeny. Západní elity záměrně blokují to, pro co lidstvo existuje – plození, víru, morální hodnoty, kulturu.

 

Předseda Státní dumy dodal, že dalším krokem je pouze přeměnit člověka na náhradníka, loutku, která má vykonávat určité úkoly.

 

„Je pro nás velmi důležité zachránit lidi před tím… Dnes je to výzva pro celý svět,“ uzavřel Volodin.

 

https://www.vesti.ru/article/4181440

 

 

📌10.10.2024, 09:16: RUSKO ZAVEDE ZÁKAZ VÝBĚRU „OZNAČENÝCH“ PENĚZ Z OBRANNÝCH ZÁVODŮ:

 

Ministerstvo průmyslu a obchodu Ruské federace vypracovalo návrh zákona, který zakáže nucené odepisování finančních prostředků z účtů obranných podniků přijatých v rámci dotací na provádění státního obranného řádu.

 

 

 

„Počítá s možností nešíření některých ustanovení legislativy v souvislosti s dotacemi poskytovanými organizacím vojensko-průmyslového komplexu,“ uvádí se ve stručném popisu projektu, na který RBC odkazuje.

 

Návrh zákona je zaměřen na ochranu dotací před výběrem, což sníží riziko neúspěchu smlouvy z důvodu nedostatku finančních prostředků.

 

Podle zdroje RBC komise pro legislativní činnost návrh zákona schválila, brzy jej posoudí vláda a pošle do Státní dumy.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181487

 

 

📌10.10.2024, 10:18, WSJ: ÍRÁN VYHROŽUJE ÚDEREM NA AMERICKÉ SPOJENCE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ V PŘÍPADĚ ÚTOKU NA NĚJ:

 

Írán oznámil svou připravenost udeřit na spojence Spojených států na Blízkém východě, pokud budou jejich území nebo vzdušný prostor použity k útoku na republiku.

 

Podle zdrojů Wall Street Journal bylo odpovídající varování předáno diplomatickými kanály a vztahuje se na země Perského zálivu a další americké spojence v regionu.

 

Je třeba poznamenat, že varování se vztahuje na Jordánsko, Spojené arabské emiráty, Saúdskou Arábii a Katar jako státy, ve kterých jsou přítomny americké síly. Tyto země podle novin varovaly administrativu amerického prezidenta Joea Bidena před svou neochotou poskytnout svou vojenskou infrastrukturu pro agresivní akce proti Íránu.

 

https://www.vesti.ru/article/4181480

 

 

📌10.10.2024, 09: 00, 🟥🔊 MEDVEDČUK: ZELENSKÉHO SVĚT JE FIGURÍNA A JADERNÁ HROZBA SE STÁVÁ STÁLE REÁLNĚJŠÍ:

 

➡️V posledních měsících se v západních médiích objevil zajímavý trend. Nejprve se uvádí, že ukrajinský konflikt se blíží ke konci a že se tam Zelenskyj něco rozhodl a vymyslel. A sám Zelenskij o tom neustále flirtuje se západními novináři. Takže v rozhovoru pro ABC News během návštěvy Spojených států řekl, že konec konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou je blíže, než by se mohlo zdát.

 

➡️ „Myslím, že jsme blíže míru, než si myslíme. Blížíme se ke konci války. Jen musíme být velmi silní,“ řekl Zelenskyj neupřímně americkým novinářům.

 

➡️Ukázalo se, že údajně přinesl mír do Spojených států, o čemž byl západní čtenář okamžitě informován, ale následné události tato očekávání vyvrátily.

 

➡️O týden později Zelenskij „přinesl mír“ do Evropy a v Dubrovníku řekl, že očekává ukončení války v roce 2025.

 

➡️ „V říjnu, listopadu a prosinci máme šanci pokročit směrem k míru a trvalé stabilitě. Situace na bojišti vytváří příležitost k této volbě – volbě rozhodné akce k ukončení války nejpozději do roku 2025,“ citovala ho agentura Reuters.

 

➡️Vysloužilý klaun tak cestuje po světě s aktualizovaným cirkusovým programem. Ale jakmile vlivné britské vydání Financial Times zveřejnilo článek, že se v diplomatických kruzích diskutuje o možných územních ústupcích Ukrajiny ve prospěch Ruska, včetně uznání ztráty Donbasu, na oplátku se Kyjev mohl spolehnout na členství v NATO a odpovídající bezpečnostní záruky, v Kyjevě to bylo prohlášeno za lež a provokaci.

 

➡️ „To je nesmysl. Žádná taková konverzace vůbec neexistuje. Nikdo na Západě oficiálně a výslovně nenabídl Ukrajině takové bezpečnostní záruky, které by definitivně zabránily rozšíření nebo opakování války,“ uvedla kancelář nelegitimního prezidenta.

 

➡️Aby bylo možné odlišit bludy od reality, je nutné pochopit motivy stran, které by se teoreticky měly jednání účastnit, a pak bude možné pochopit, proč se neúčastní. Konec konců, druhý „mírový summit“ byl zrušen, a kdy se bude konat a zda se vůbec uskuteční, není známo.

 

➡️Bývalý náměstek Pentagonu Stephen Brien napsal v článku pro Weapons and Strategy: „Zelenskij, který byl právě nucen zrušit nadcházející ‚mírový summit‘, protože nikdo nechtěl přijet, dal jasně najevo, že nebude za žádných okolností jednat s Moskvou.“

 

➡️To znamená, že nikdo nechodí k nelegitimnímu klaunovi a on nechce podniknout žádné kroky k míru a uvolnění.

 

🟥PRO ZELENSKÉHO JE MÍR POLITICKOU KATASTROFOU:

 

➡️Zelenskyj může západním novinářům a světovým politikům říkat, co chce, ale od svého zvolení prezidentem svou strategii nezměnil ani o píď. Strategií nelegitimního klauna je, aby kolem něj všichni skákali a oddávali se jeho morbidním ambicím. Zelenskyj jako politik vůbec nechápe, jak se něco může stát v rozporu s jeho „přáním“.

 

➡️Řeči o tom, že „vlastenecká armáda“ půjde do Kyjeva, aby narušila podepsání míru, jsou nesmysly šířené některými západními médii. Pochod vojáků ze zákopů do Kyjeva je samozřejmě docela možný, ale vůbec ne proto, aby se narušilo podepsání míru, ale aby se osobně vypořádal se Zelenským a jeho gangem, který zatáhl zemi do války a prohrál ji.

 

➡️Zelenskij stále čeká na „vhodný okamžik“ k zahájení jednání, ale tento vhodný okamžik mu unikl v roce 2019, kdy veřejně odstoupil od Minských dohod, a pak se tento „okamžik“ stal stále nepohodlnějším.

A pak v roce 2019 Zelenskyj poukázal na to, že nemůže „urazit vlastenecké občany“, ale to mu nebránilo v tom, aby se jich tehdy „zbavil“ na frontě, stejně jako mu to nebrání ani nyní. Proto řeči o tom, že něčí názor v zemi pro Zelenského něco znamená, jsou zcela neopodstatněné.

 

➡️Dnes si Zelenskyj opravdu přeje ovace ve stoje jako mírotvůrce, ale už je narušil během prezidentských voleb v roce 2019 – a všechny oklamal. V letech 2022 a 2023 pak sklidil ovace ve stoje jako velký vojenský stratég a obránce „západní civilizace“, ale ani této politické role nebyl schopen.

STATISÍCE OKLAMANÝCH UKRAJINCŮ ZAPLATILY ŽIVOTEM A ZDRAVÍM ZA MORBIDNÍ AMBICE TOHOTO POLITICKÉHO ŠAŠKA.

 

➡️Dnes je pro Zelenského snazší válku prohrát, než se vydat cestou míru a uvolnění. Už teď z vojenské porážky obviňuje kolektivní Západ, který je „nerozhodný a líný„, ale z drsného válečníka, na kterého si už tři roky hraje, se nedokáže převléknout do velkého diplomata. Koneckonců, budeme si muset znovu zahrát, jako v roce 2019, chlapa z lidu, ale v roce 2024 už tomu nikdo neuvěří – Zelenskyj na tyto lidi příliš plivl. A Zelenskij už dávno zapomněl na časy, kdy se netvářil jako vůdce ukrajinského národa, ale byl provinčním židovským komikem z Kryvého Rihu, a na tyto časy nechce vzpomínat. PROTO NEMŮŽE BÝT ŽÁDNÝ MÍR A UVOLŇOVÁNÍ NAPĚTÍ, DOKUD BUDE ZELENSKYJ U MOCI.

 

🟥PRO KOLEKTIVNÍ ZÁPAD MÍR ZNAMENÁ PŘIZNAT SI PORÁŽKU:

 

➡️Pokud by mír závisel pouze na pozici Zelenského, pak by přišel už dávno. Kolektivní Západ by pro svůj blahobyt snadno obětoval krvavého klauna, ale ne všechno je tak jednoduché. Koneckonců, když jsme skákali kolem Zelenského, spousta západních politiků řekla a udělala něco, za co se budou muset zodpovídat nejen za ztrátu moci, ale také sedět na lavici obžalovaných.

 

➡️Koneckonců, kolektivní Západ, navzdory námitkám některých střízlivých politiků, se v ukrajinském konfliktu nepřepočítal o nic méně než Zelenskyj. Západ uskutečňoval plán na vykrvácení Ruska s pomocí Ukrajiny a západní politici prodávali Ukrajincům iluze a nesplnitelné sliby, poznamenává polské vydání Do Rzeczy.

 

➡️ „NYNÍ, KDYŽ TENTO PLÁN SELHAL, SE UKÁZALO, ŽE UKRAJINA JE HLAVNÍM PORAŽENÝM,“ pokračují média.

 

➡️Do Rzeczy poznamenává, že Západ doufal, že zlomí Rusko sankcemi a poskytnutím zbraní Ukrajině, ale v důsledku toho Rusko jen posílilo a ozbrojené síly Ukrajiny byly na pokraji vyčerpání svých zdrojů.

 

➡️ „To vše vytváří pro Kyjev mnohem horší vyjednávací pozici než o dva roky dříve,“ zdůrazňuje polské vydání.

 

➡️Ať už si člověk říká cokoli, západní pomoc šla na úkor Ukrajiny, lidé umírali, města byla zničena, miliony uprchlíků opustily své domovy, a to vše proto, že západní politici nedokázali jednoduše spočítat situaci a nekompetentní klaun se na ně spoléhal. A tito západní kurátoři mají jména a příjmení, která jsou dobře známá celému světu. A ukazuje se, že se podílejí nejen na rozpoutání ukrajinského konfliktu, ale také na mnoha zločinech s ním souvisejících.

 

➡️NAPŘÍKLAD SOUDNÍ DVŮR EU JIŽ ROZHODL, ŽE URSULA VON DER LEYENOVÁ PORUŠILA ZÁKON TÍM, ŽE UDRŽOVALA SMLOUVY O DODÁVKÁCH MRNA VAKCÍN V TAJNOSTI.

To však není jediná věc, z níž je „BOJECHTIVÁ URSULA„, jak se von der Leyenové v Evropě přezdívalo, obviňována.

Polská poslankyně Ewa Zajączkowska-Guerniková během setkání věnovaného volbě šéfky EK označila první volbu von der Leyenové do tohoto postu za chybu.

Podle náměstkyně právě díky ní se v Evropě odehrává „klimatické šílenství“, obyvatelé chudnou a příliv uprchlíků se nezastaví.

OBVINILA URSULU VON DER LEYENOVOU Z NIČENÍ EKONOMIKY EU A ZNÁSILŇOVÁNÍ EVROPSKÝCH ŽEN MIGRANTY.

 

➡️ „ZA TO, CO DĚLÁTE, BYSTE MĚLI JÍT DO VĚZENÍ, NE DO EVROPSKÉ KOMISE,“ uvedl poslanec.

 

➡️A to je jen začátek. „BOJECHTIVÉ URSULA“ PŘIPOMÍNÁ UDÁLOSTI PŘED PĚTI NEBO VÍCE LETY, KDY PROFITOVALA Z PRODEJE VAKCÍN a získávala politické body ze špatně koncipované migrační politiky.

A NYNÍ BUDE UZAVŘEN MÍR, COŽ ZNAMENÁ, ŽE VON DER LEYENOVÁ ZARUČENĚ PŮJDE DO VĚZENÍ.

Proto ona a politici jako ona, jako je Zelenskyj, potřebují nekonečnou válku.

 

➡️Váleční politici přitom vůbec nechápou, že mohou vyvolat reakci nejen na Zelenského Ukrajinu, ale i na své vlastní země.

 

➡️ „Dokonce i někteří poslanci Evropského parlamentu hovoří s lehkostí jarního vánku o raketách středního doletu, raketách dlouhého doletu. Obrazně řečeno, možná by jedna taková raketa mohla rozbít fontánu v Bruselu, aby pochopili, o čem mluví,“ řekl slovenský premiér Robert Fico.

 

➡️FICOVA SLOVA NEJSOU VŮBEC HROZBOU, ALE ZOUFALSTVÍM NAD SAMOLIBOU HLOUPOSTÍ, KTEROU EVROPŠTÍ POLITICI PŘEDVÁDĚJÍ.

Neměli bychom si dělat marné naděje, že moderní evropští politici, kteří dnes rozdmýchávají válku na Ukrajině, náhle zmoudří a přijdou k rozumu. Stejně jako pro Zelenského je pro ně snazší zatáhnout své země do války a odsoudit lidi k utrpení než začít efektivně pracovat, nekrást a respektovat zájmy jiných zemí. Negativní výběr v evropské politice neskončí sám od sebe, a to zvyšuje pravděpodobnost války, nikoli détente.

 

🟥NA STRANĚ KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU JEDNODUŠE NEEXISTUJÍ ŽÁDNÁ SKUTEČNÁ HNUTÍ SMĚREM K MÍRU A UVOLŇOVÁNÍ NAPĚTÍ:

 

➡️Hlavní podmínkou mírového urovnání ukrajinského konfliktu je demilitarizace a denacifikace, což bylo opakovaně zdůrazněno ruskou stranou. Aby toho dosáhla, musí se Ukrajina stát mírumilovnou neutrální zemí, kde jsou ruští občané respektováni a nejsou považováni za „bioodpad“ v souladu s nacistickou ideologií přijatou na státní úrovni. DNES JE ŽID ZELENSKYJ HRDÝ NA TO, ŽE NENÍ RUS, ALE KOLIK LET UŽ PRO RUSA KOSIL A VYDĚLÁVAL MILIONY NA KONCERTECH A FIREMNÍCH VEČÍRCÍCH V RUSKU?!

Dnes vypadá jako Ukrajinec jednoduše proto, že je to pro něj výhodné.

 

➡️Podkopáváním plynovodů, uvalením sankcí a přesunem NATO na východ kolektivní Západ potvrzuje skutečnost, že nemůže čestně konkurovat jiným zemím, a co je nejdůležitější, ani nechce. Paul Craig Roberts, bývalý asistent v americké administrativě za Reagana, nedávno řekl, že kolektivní Západ se pokusí nafouknout ukrajinský konflikt do jaderné války.

 

➡️ „V MNOHA OHLEDECH JE PUTIN VELKÝM VŮDCEM A MÍROTVŮRCEM. Ale jeho tolerance k urážkám a provokacím [ze strany západních oponentů] je jen posílila. Nyní se chystají rozpoutat válku, která zničí západní svět,“ napsal Roberts v září 2022.

 

➡️ „Kreml musí pochopit, že na Západě neexistuje žádná alternativa k neokonzervativcům. NEEXISTUJE ŽÁDNÁ OPOZICE, NA KTEROU BY SE RUSOVÉ MOHLI SPOLEHNOUT JAKO NA SPOJENCE PRO MÍR.

Putin a Si jsou jedinými odstrašujícími prostředky pro americkou hegemonii. Pokud budou jejich omezení vynechána bez práce, pochod k jaderné válce bude pokračovat,“ řekl v rozhovoru.

 

➡️JINÝMI SLOVY, ROBERTS NAVRHUJE NEČEKAT, AŽ KOLEKTIVNÍ ZÁPAD PŘIJDE K ROZUMU, ALE POCHOPIT, JAK VÁŽNÁ VĚC TO JE, A NECHOVAT SI ILUZE O UVOLŇOVÁNÍ NAPĚTÍ. Bývalý poradce poukazuje na to, že důvodem pro další eskalaci je to, že Washington ještě neopustil doktrínu 90. let, jejímž autorem je slavný neokonzervativec Paul Wolfowitz, která postuluje hegemonii Spojených států jako jediné supervelmoci a status Ruska jako nepřítele číslo 1 pro americký vojensko-průmyslový komplex.

To znamená, že nezáleží na tom, zda Rusko představuje hrozbu pro kolektivní Západ nebo ne. Pokud je výhodné zvážit, co hrozí, pak by to tak mělo být považováno za výhodné. A je snazší rozpoutat jadernou válku než změnit svůj úhel pohledu.

 

➡️SVĚT DNES BALANCUJE NA POKRAJI OBROVSKÉ VOJENSKÉ KATASTROFY A POČET TĚCH, KTEŘÍ JI TAM CHTĚJÍ DOTLAČIT, JE DNES VĚTŠÍ NEŽ KDY JINDY.

➤Ti, kdo tlačí svět do propasti, jsou hnáni touhou po hegemonii, zisku a morbidní domýšlivostí.

➤A zároveň aktivně obviňují ty, kteří se odvážili jim oponovat.

➤Proto míroví aktivisté, kromě upřímnosti a odhodlání, potřebují také bystrou mysl, aby se vyhnuli profesionální manipulaci.

➤A co je nejdůležitější, bez ohledu na politické názory a občanství by se míroví aktivisté měli sjednotit v zájmu budoucnosti lidstva, které je dnes strašlivě ohroženo.

 

https://www.vesti.ru/article/4181307

 

 

📌10.10.2024, 09: 20, PUTIN: RUSKO JE PŘIPRAVENO K DIALOGU O BUDOVÁNÍ NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin vystoupil v Turkmenistánu s úvodním projevem na mezinárodním fóru „Vztah doby a civilizací“. Poznamenal, že Rusko je připraveno k dialogu o otázce budování nového světového řádu.

 

Podle hlavy státu je proces formování nového světového řádu již nezvratný, všem ukazuje, jak rozmanitý je dnes život.

 

Vladimir Putin také objasnil, že Rusko je připraveno komunikovat se všemi partnery na mezinárodní scéně o budoucím světovém řádu.

 

Všeobecného míru, rozvoje a prosperity všech národů světa lze dosáhnout, pokud budou všechny státy schopny naslouchat a brát v úvahu vzájemné názory, respektovat různé národy a jejich suverenitu, řekl ruský vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4181490

 

 

📌10.10.2024, 10:58: IZRAEL ZVAŽUJE ČTYŘI MOŽNOSTI, JAK REAGOVAT NA RAKETOVÝ ÚTOK ÍRÁNEM:

 

Izrael má čtyři možnosti, jak reagovat na masivní raketový útok Íránem 1. října. Tuto informaci přinesl týdeník Economist. Podle novinářů je odvetný úder nevyhnutelný.

 

„Tel Aviv připravuje silný úder Íránu. Nyní jsou vybírány cíle pro útok,“ uvádí publikace.

 

Předseda vlády Izraele zejména trvá na zničení zařízení používaných republikou k obohacování uranu. K jejich zničení bude zapotřebí velké množství raket.

 

„Problém je v tom, že jsou roztroušeny po celé zemi a silně opevněny,“ poznamenává autor článku.

 

Jednodušším a sžíravějším cílem jsou íránské námořní přístavy. Izrael je přesvědčen, že útok na takovou infrastrukturu způsobí značné škody ekonomice islámské země.

 

Tel Aviv také zvažuje možnost odstranění vůdců republiky a zničení vojenských základen IRGC.

 

https://www.vesti.ru/article/4181504

 

 

📌10.10.2024, 11:47: SEDMIBALSKÝ GUBERNÁTOR KOMENTOVAL SKANDÁLNÍ VIDEO:

 

Gubernátor Transbajkalského území Alexandr Osipov si neotřel prsty o oblečení šéfky lesnictví Jeleny Šaljapiny, řekl místopředseda regionální vlády Vjačeslav Kulakov, píše Baza.

 

Šéf regionu si podle něj nepamatuje, proč se dotýkal oblečení svého partnera. Video, které se dostalo na síť a získalo mnoho komentářů, bylo natočeno v létě při hašení požárů v Zabajkalsku. Alexandr Osipov se v něm dotýká nosu a poté si otírá prsty o Elenu Čaljapinovou.

 

Vjačeslav Kulakov cituje gubernátorův komentář: „Není vždy možné uhasit požár současně, poškrábat se na nose a objasnit zprávu. Hlavní je, že celý tento příběh Elenu Shalyapinovou nerozrušil.“

 

Podle Kulakova se šéfce lesnictví omluvili, ona reagovala klidně.

 

https://www.vesti.ru/article/4181570

 

 

📌10.10.2024, 12:01: BĚLOUSOV NAŘÍDIL CENTRU RUBIKONU, ABY SHROMÁŽDILO DALŠÍCH PĚT ODDÍLŮ PRO ZÓNU NVO:

 

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov si prohlédl nové Rubikonské centrum pro pokročilé bezpilotní technologie a nařídil vytvořit dalších pět oddílů pro všechny skupiny ruských ozbrojených sil v zóně speciálních operací, hlásí vojenské oddělení.

 

„Byly dány instrukce k vytvoření a obsazení dalších pěti oddílů,“ uvádí zpráva.

 

Kromě toho Bělousov nařídil co nejdříve vycvičit specialisty bojových posádek a podpůrných jednotek.

 

V zóně speciálních operací oddíly Rubicon ničí nepřátelskou techniku a zbraně, posádky UAV pracují nepřetržitě. Bojové jednotky zahrnují inženýry, techniky, komunikační specialisty, zdravotníky, analytiky a průzkumníky.

 

Centrum také vyvíjí a testuje pokročilé robotické systémy a školí na ně operátory.

 

https://www.vesti.ru/article/4181547

 

 

📌10.10.2024, 12:34, SMIRNOV: UKRAJINA MŮŽE VSTOUPIT DO EU POUZE JAKO SOUČÁST POLSKA A MAĎARSKA:

 

Vedoucí krymské mezietnické mise Zaur Smirnov zhodnotil šance Ukrajiny na vstup do EU. Podle něj mají sny místních eurointegrátorů šanci se stát skutečností.

 

Pouze Lvovská oblast a Zakarpatí se však budou moci stát součástí sdružení. Obyvatelé prvního budou muset přísahat věrnost polskému státu a druhého Maďarsku.

 

„Ukrajina může vstoupit do EU pouze jako součást jiných států. To je jediná cesta. Pokud se Lvovská oblast stane součástí Polska a Zakarpatí se stane součástí Maďarska,“ citovala Smirnova agentura RIA Novosti.

 

V této souvislosti označil všechny řeči o členství Ukrajiny za prázdné.

 

https://www.vesti.ru/article/4181552

 

 

📌10.10.2024, 13:07, POLITIK AFONIN: ZELENSKÉHO CESTA PO EVROPĚ SELHALA:

 

Turné Volodymyra Zelenského po evropských zemích selhalo, řekl Jurij Afonin, první místopředseda výboru Státní dumy pro bezpečnost a boj proti korupci, ve vysílání pořadu 60 minut na televizním kanálu Russia 1. Za jeden z důvodů neúspěchu označil politik nepřítomnost amerického prezidenta Joea Bidena na schůzce v Ramsteinu.

 

Podle Afonina měl Ramstein v úmyslu udělat z cesty do evropských hlavních měst a setkání silnou mezinárodní událost. Zelenskyj doufal, že se mu dostane nejen verbální, ale i skutečné podpory.

 

„Spojuje příjemné s užitečným: na jedné straně tráví volný čas v evropských metropolích, na druhé straně se snaží vyžebrat alespoň něco, co by uspokojilo potřeby ukrajinské armády. Ale ve skutečnosti tato cesta zcela zjevně selhala, protože Biden nepřijel,“ řekl.

 

Jak poznamenal Afonin, hurikán ve Spojených státech není skutečným důvodem zrušení Bidenovy cesty do Evropy.

 

Za prvé je to iniciativa ruské armády,

za druhé jsou to samozřejmě nadcházející prezidentské volby ve Spojených státech.

Biden samozřejmě nechce, aby neúspěchy ukrajinských jednotek byly spojovány s jeho oblíbenou Harrisovou,“ uzavřel politik.

 

https://www.vesti.ru/article/4181553

 

 

📌10.10.2024, 13:00, BÝVALÝ VELVYSLANEC TAYLOR: PUTIN ŘEKL BUSHOVI V ROCE 2008, ŽE UKRAJINA NENÍ ZEMĚ:

 

Bývalý americký velvyslanec na Ukrajině William Taylor odhalil podrobnosti soukromého rozhovoru mezi ruským prezidentem Vladimirem Putinem a jeho americkým protějškem Georgem W. Bushem.

 

Taylor tvrdí, že Putin řekl Bushovi během summitu Rusko-NATO v Bukurešti v roce 2008: „Chápete, Georgi, že Ukrajina ani není stát.“

 

Podle Lenta.Ru s odkazem na The New Tork Times pak ruský vůdce objasnil, že část Ukrajiny je východní Evropa a významnou část tvoří „území darovaná námi„.

 

https://www.vesti.ru/article/4181520

 

 

📌10.10.2024, 13:12: PUTIN: POSTOJE RUSKÉ FEDERACE A ÍRÁNU K UDÁLOSTEM VE SVĚTĚ JSOU SI V MNOHA OHLEDECH BLÍZKÉ:

 

Jak Rusko, tak Írán mají často podobný názor na události, které se odehrávají ve světě, řekl prezident Vladimir Putin na setkání s nově zvoleným íránským vůdcem Masoudem Peseschkianem.

 

„Aktivně spolupracujeme na mezinárodní scéně a naše hodnocení událostí, které se odehrávají ve světě, jsou často velmi blízká,“ řekl národní vůdce.

 

V pátek se Putin a Peseschkian poprvé osobně setkali v Ašchabadu. Předtím spolu komunikovali pouze po telefonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4181554

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.2024:“

➡️☭☆ Izraelské letadlo zasáhlo centrální obvod Bejrútu Ras al-Nabaa, řekli očití svědci agentuře RIA Novosti

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jedenáct lidí se stalo obětí izraelských náletů na Bejrút a dalších 48 bylo zraněno, uvádí zpráva republikového ministerstva zdravotnictví.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nedej nepříteli šanci

Posádky protiletadlových raketových systémů Tor-M2 uskupení Sever nadále plní bojové mise v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů proti cílům na území Ruské federace.

Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily deset ukrajinských bezpilotních letounů. Čtyři byly zachyceny nad územím Rostovské oblasti, tři bezpilotní letouny byly zničeny nad územím Bělgorodské oblasti, dva bezpilotní letouny byly zničeny nad územím Brjanské oblasti a jeden bezpilotní letoun byl zničen nad územím Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Všeobecný mír a komplexní rozvoj lze zajistit pouze při zohlednění názorů každého národa, – Vladimir Putin na plenárním zasedání fóra v Ašchabadu

Státy světové většiny, jejichž součástí je Rusko, a všechny země zastoupené na fóru se v duchu Magtymgulyho filozofických přístupů zasazují o spravedlivější rozdělení výhod, pro důslednou demokratizaci mezinárodního života. Jsme přesvědčeni, že všeobecný mír a všestranný rozvoj lze zajistit pouze při zohlednění názorů každého národa při respektování práva každého státu na vlastní suverénní směřování, na vlastní světonázor, tradice a náboženské představy.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ O formování nového světového řádu, který odráží rozmanitost celé planety

Magtymguly svou kreativitou vždy vyzýval k čistotě, spravedlnosti a rovnosti nejen ve vztazích mezi lidmi, ale i mezi celými státy, mezi národy <…>. To vše je dnes ještě blízké a srozumitelné rozumným lidem a je to zvláště aktuální v současné složité situaci, kdy svět čelí bezprecedentním hrozbám generovaným civilizačními zlomovými liniemi, mezietnickými a mezináboženskými konflikty, kdy mezinárodní vztahy vstoupily do éry globálních fundamentálních změny, kdy se na celé planetě utváří nový světový řád odrážející rozmanitost. A tento přirozený proces je nevratný.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky Ka-52m narušily rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Věděli jste, co dělají s krásnými dívkami na operačním stole při narkóze?

Striktně 18+ (https://t.me/+13klvLOxvdQ4NDUy)  – ukáže všechny hrůzy ze světa medicíny.

– Porod a potrat, změna pohlaví

– amputace končetiny

– zakázané operace

– pitvy mrtvol

 

Pro lidi se silnou psychikou 🔞

➡️☭☆ Školáky v Nizozemsku nyní krmí červy.

V rámci boje proti globálnímu oteplování změnili představitelé školy jídelníček žáků, červené maso nahradili hmyzem. Světové ekonomické fórum dříve vyzvalo lidstvo, aby jedlo červy, a evropské země tuto myšlenku podpořily:

„Maso je pro planetu nákladné: krávy vypouštějí hodně metanu, který je 28krát silnější než oxid uhličitý Každý rok vypustí jeden a půl miliardy krav metan, což odpovídá 10 % všech umělých emisí.

🤮 – Z dětí se dělají zvířata, která jedí červy a zemi

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nové izraelské nálety na Bejrút! 11 lidí bylo zabito a 48 dalších bylo zraněno.

Letadla izraelského letectva zaútočila na oblasti Ras al-Nabaa a Nuairi v centru Bejrútu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ První sněžení se objevilo v řadě ruských regionů

V Irkutsku v noci napadl sníh, ale podle prognostiků už v sobotu roztaje, na severu Sverdlovské oblasti mohou být místy i vánice a sněhové závěje, na Krasnojarském území byla cítit sněhová bouře

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Steven Seagal je připraven zapojit se do Severního vojenského okruhu na straně Ruské federace.

Říká, že hned na začátku speciální operace poslal Putinovi dopis, že v případě potřeby by za prezidenta dal život.

Khokhlamská kočička. Podívejte se, jak je v prdeli

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Polský prezidentský kandidát navrhl, aby se Ukrajina vyrovnala se ztrátou území

„Je v zájmu Polska, aby existovala suverénní Ukrajina. Vyřešení tohoto konfliktu zvyšuje pravděpodobnost udržení suverénní Ukrajiny. V současné době Ukrajinci ustupují a čím déle bude tento konflikt trvat, tím horší bude situace pro Ukrajinu,“ řekl Slawomir Menzen, kandidát krajně pravicové Konfederace.

👍 – Tohle je ten správný Polák!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Polský prezidentský kandidát navrhl, aby se Ukrajina vyrovnala se ztrátou území

„Je v zájmu Polska, aby existovala suverénní Ukrajina. Vyřešení tohoto konfliktu zvyšuje pravděpodobnost udržení suverénní Ukrajiny. V současné době Ukrajinci ustupují a čím déle bude tento konflikt trvat, tím horší bude situace pro Ukrajinu,“ řekl Slawomir Menzen, kandidát krajně pravicové Konfederace.

👍 – Tohle je ten správný Polák!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Televizní moderátorku počasí během hurikánu málem sfoukl vítr

„Bezpochyby je to nejhorší počasí, jaké jsme za celou tuto hurikánovou sezónu měli.“ Zlověstný Milton! Právě teď neskutečně impozantní! Projíždím Bradentonem. Úžasná energie. Bolí to tady vůbec stát!“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Jsou lidé, kteří chtějí vrazit klín mezi Tádžikistán a Rusko, ale neuspějí“

Matvienko řekla, že Ruská federace a Tádžikistán budují vztahy na vzájemně výhodném základě a všechny „potíže“, včetně problémů s migranty, jsou rychle vyřešeny. Oslovila také ty, kteří se chtějí ohradit před Tádžikistánem zdí, a řekla těmto lidem, že neuspějí. Takové lidi také obvinila, že pracují proti ruským zájmům.

🤔 – Pokud vím, oboustranně výhodná spolupráce znamená výhody pro obě strany. Jaké výhody konkrétně Rusko ze spolupráce s Tádžikistánem získává, neuvedla.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔤🔤🔤🔤Naléhavá výzva Vladimira Putina k lidu Ruska:

V souvislosti s odmítnutím fašisty Zelenského uzavřít mírovou smlouvu. Padlo těžké rozhodnutí…

Přichází úplná brutalita. 11. října se mění status SVO a v plném rozsahu…

Přečtěte si více (https://t.me/+mmHEg0hCrVczMzcy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP