09.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🔊🟥BQQQM! CELOSVĚTOVÍ GENERÁLOVÉ PŘIPRAVENI UDEŘIT

 

📌09.10.2024, 08:35: CNN: VRCHNÍ VELITEL NATO V EVROPĚ SESTAVIL SEZNAM ZBRANÍ PRO ZELENSKÉHO VÍTĚZSTVÍ: 😂

 

Christopher Cavoli, vrchní velitel sil NATO v Evropě, připravil seznam zbraní, které mohou Spojené státy dodat Kyjevu a které jsou teoreticky „schopné pomoci“ ozbrojeným silám

Ukrajiny (AFU). Informuje o tom CNN s odvoláním na zdroje.

 

„[Cavoli] sestavil seznam zbraňových systémů, které Spojené státy mají a které mohou pomoci Ukrajině v boji proti Rusku, ale které administrativa [amerického prezidenta Joea] Bidena dosud neposkytla,“ uvádí se v prohlášení.

 

Seznam zahrnuje rakety vzduch-země JASSM a zabezpečený komunikační systém Link 16.

 

Ačkoli důvody zpoždění dodávek nejsou specifikovány, zdroje kanálu naznačují, že Spojené státy se obávají, že se nejnovější americké technologie dostanou do rukou ruské armády.

 

https://www.vesti.ru/article/4180531

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️09.10.2024, 09:00, 🟥MEDVEDČUK: PROČ NEEXISTUJE AMERICKÝ MÍROVÝ RECEPT A JAK TO OHROŽUJE SPOJENÉ STÁTY:

 

👉 Ukrajinský konflikt dal vzniknout mnoha receptům na mír.

Návrhy předložily Čína, Indie, Brazílie, Švýcarsko, existují mírové návrhy ruského prezidenta Vladimira Putina, a nakonec je tu Zelenského „vzorec“, který odráží pouze jeho politická přání, ale Spojené státy za celou tu dobu ve skutečnosti nic nenabídly.

 

👉 Samozřejmě je tu Donald Trump, který slibuje, že rychle zastaví válku, ale dnes není zástupcem úřadů, ale pouze prezidentským kandidátem, stále je třeba být zvolen, což není vůbec zaručeno, poznamenává Viktor Medvedčuk, předseda představenstva hnutí Jiná Ukrajina, ve svém sloupku na webu Smotrim.

 

👉 Dá se říci, že s Henrym Kissingerem ze Spojených států pominula éra vysoce intelektuální diplomacie, krásné rétoriky a vzájemných kompromisů. Současná americká zahraniční politika je jako tank během ukrajinské protiofenzívy a s přibližně stejnou účinností.

 

👉 Americká velká diplomacie dnes následuje příkladu klauna Zelenského v jeho „mírovém vzorci“, který se proměnil v „plán vítězství“, a cosi o tom neartikulovaně mumlá, zatímco klaun v důchodu blbne.

 

VELKÉ MOCNOSTI SE NEOBĚTUJÍ PRO SPOJENCE,“ řekl jednou Kissinger.

 

👉 ALE NIKDO VE SPOJENÝCH STÁTECH SI UŽ NA TENTO VZOREC NEPAMATUJE. Koneckonců, Biden a celý americký mocenský systém ve vší vážnosti slíbili Zelenskému NEKONEČNOU POMOC, aniž by měli strategii, a dokonce ani operační akční plán.

 

👉 Bidenův tým se domníval, že pouhý fakt podpory Spojených států znamená bezprostřední vítězství. Zároveň to demonstruje nejen naprostou neznalost historie vlastní země, ale také naprostý nedostatek diplomatických pák Spojených států ve světové politice.

 

👉 Američtí a evropští politici přicházejí na Ukrajinu a jako vojenští komisaři požadují, aby Ukrajinci bojovali až do vítězného konce, místo aby zapnuli svůj intelekt a vyřešili to, jako zástupci vedoucích zemí světa.

Koneckonců, většina této válečné strany nemá ponětí nejen o situaci na Ukrajině, ale také o vedení moderního válčení obecně.

Vyzývají lidi, kteří nejsou občany svých zemí, aby bojovali, slibují, že vědomě nemohou splnit, vysvětlují situaci, které nerozumí. A to vše se děje s tak důležitým a domýšlivým zdáním, že to nakonec ničí obraz Spojených států jako supervelmoci a Evropy jako centra civilizace, a tento proces je nezvratný.

 

👉 V americké politice je stále více zakořeněna představa, že stačí vysílat „správné“ emoce a že pochopení jejich významu není nutné a dokonce škodlivé.

👉 Vezměme si vydání The New York Times, které uvádí, že Trump ho během svého prvního setkání s Vladimirem Putinem požádal o radu ohledně vojenské pomoci Ukrajině. 👉 Během setkání 7. července 2017 v Hamburku, píší noviny, Trump řekl Putinovi, že zvažuje dodávky zbraní na Ukrajinu, a zeptal se: „Co si myslíte?“

 

👉 Putin odpověděl, že by to byla chyba, a ať už Spojené státy poskytnou Ukrajincům jakoukoli pomoc, „budou žádat o více“. Americký prezident nic nenamítal, hlásí NYT s odvoláním na tři představitele.

 

👉 Podle novin Putin na schůzce mluvil pohrdavě o Ukrajině a „uspořádal mistrovskou lekci o formování myšlení“ Trumpa. A bývalý ministr zahraničí Rex Tillerson po rozhovorech vyzval představitele americké administrativy, aby „pracovali na změně prezidentova názoru na Ukrajinu„.

 

👉 A nyní pozor, otázka: V ČEM SE VLADIMIR PUTIN MÝLIL A PROČ ZAMĚSTNANCI ADMINISTRATIVY POTŘEBOVALI ZMĚNIT TRUMPŮV NÁZOR, KTERÝ SE MIMOCHODEM NEZMĚNIL?

 

👉 Vladimir Putin pak americkému prezidentovi řekl čistou pravdu, která byla později mnohokrát potvrzena.

ZELENSKYJ VYSÁVÁ STOVKY MILIARD DOLARŮ Z KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU A STATISÍCE LIDSKÝCH ŽIVOTŮ Z UKRAJINY A JE JASNĚ VIDĚT, ŽE SE NEZASTAVÍ.

TENTO KLAUN SLÍBIL UKRAJINSKÉMU LIDU MÍR A PODVEDL JE, a

➤ZÁPADNÍM POLITIKŮM – VÍTĚZSTVÍ, NAD RUSKEM, A TAKÉ JE PODVEDL.

JAK VIDÍTE, ZELENSKIJ UMÍ KRÁSNĚ SLIBOVAT A TAHAT ZA TO PENÍZE, ALE SVÉ SLIBY NENÍ SCHOPEN SPLNIT.

A TO JE PŘESNĚ TO, PŘED ČÍM VLADIMIR PUTIN VAROVAL DONALDA TRUMPA.

 

👉 BIDEN VŠAK NEVĚŘIL RUSKÉMU PREZIDENTOVI, ALE KLAUNOVI V DŮCHODU, A SVĚT NYNÍ BALANCUJE NA POKRAJI TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY.

➤A poté, jak by se měly ostatní země světa chovat ke Spojeným státům, pokud podporují Zelenského politický cirkus a nejsou schopny organizovat jednání nejen o Ukrajině, ale i o dalších konfliktech, například na Blízkém východě?

➤Ani tam se Netanjahu nestaral o zájmy Spojených států, stahuje pomoc z Washingtonu.

➤Kdo je další?

➤Kolik krvavých konfliktů ještě ve světě vypukne a může se dostat až do Spojených států?

 

👉 Nedostatek kultury politického dialogu je stále více pozorován v americké domácí politice.

➤Redakce výše zmíněného deníku New York Times, který je jedním z největších mediálních kanálů ve Spojených státech, nedávno podpořila Kamalu Harrisovou v prezidentských volbách. NYT v úvodníku označily Harrisovou za „JEDINOU VLASTENECKOU VOLBU„.

➤Trump podle novin „poníží hodnoty, zpochybní normy a zničí instituce, které učinily naši zemi silnou“.

➤Je obviňován z toho, že chce snížit daně bohatým a „přátelit se s autokraty“, jako jsou Vladimir Putin a Viktor Orbán.

 

➤Noviny zároveň neposkytují žádné vysvětlení toho, jaké hodnoty Trump „poníží“ a jaké „instituce“ učinily Spojené státy silnými. Dochází k prosté a neskrývané zombifikaci voličů.

 

➤ „Tato jednoznačná, depresivní pravda – Donald Trump není způsobilý být prezidentem – by měla stačit každému voliči, kterému záleží na zdraví naší země a stabilitě naší demokracie, aby mu odepřel znovuzvolení,“ uvádí se v článku.

 

➤To vše velmi připomíná Porošenkovu kampaň za znovuzvolení „BUĎ JÁ, NEBO PUTIN„, která žalostně selhala. Pokoušet se vykreslit svého oponenta jako ďábla a sebe jako „anděla světla“ je poněkud primitivní a nízkointelektuální politická technologie, která nepovede k ničemu dobrému.

 

➤Porážka toho, kdo tuto technologii použil, je zároveň nejpozitivnějším scénářem. Mnohem horší je, když se fanatici obou kandidátů začnou střetávat, pak se země pohybuje směrem k nepokojům a občanské válce.

 

➤A místo vytváření atmosféry politického dialogu se Bidenova administrativa připravuje na nepokoje po volbách 5. listopadu. Tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová opět vyjádřila „znepokojení“.

 

➤Připomněla události z ledna 2021, kdy dav příznivců Donalda Trumpa vtrhl do Kapitolu, kde se tehdy mělo konat zasedání Kongresu, které mělo potvrdit výsledky voleb v roce 2020.

 

➤ „Prezident, já a mnoho dalších mluvíme o tom, co jsme viděli 6. ledna 2021,“ řekl Jean-Pierre. „Je zřejmé, že jsme vždy znepokojeni.“

 

👉 A CO MOHOU SPOJENÉ STÁTY NAUČIT JINÉ ZEMĚ, POKUD NEJSOU SCHOPNY NAVÁZAT VNITŘNÍ POLITICKÝ DIALOG VE SVÉ VLASTNÍ ZEMI?

 

➤Bidenova administrativa znovu a znovu vyhlašuje nepokoje a ukazuje tak svou naprostou neschopnost při zachovávání norem americké ústavy během voleb. Je zřejmé, že Bílý dům si je dobře vědom toho, že nebude pracovat na zomifikaci amerických občanů, a proto se připravuje na porušování zákona a pořádku a ústavy.

 

➤Taková výbušná situace nebrání zástupcům amerických úřadů cestovat do Kyjeva a učit Ukrajince „umírat za demokracii„, zvyšovat věk branné povinnosti a snášet útrapy a útrapy války, která díky Bidenově politice nemá konec v dohledu.

 

👉Zdá se, že veškerá inteligence opustila americkou diplomacii a Američané přicházejí na Ukrajinu a do dalších zemí ne proto, aby chápali a hledali způsoby, jak uvolnit napětí, ale s důležitým pohledem, aby řekli, kdo je dobrý a kdo špatný.

 

➤Příběh, že Rusko je špatné, není podpořen žádnými intelektuálními argumenty, ale současné americké diplomaty to nenapadá.

 

➤Zapomněli na Kissingerovo varování: „PONÍŽIT VELKOU ZEMI BEZ JEJÍHO OSLABENÍ JE VŽDY NEBEZPEČNÁ HRA. AČKOLIV NĚMECKO VĚŘILO, ŽE UČÍ RUSKO OCENIT DŮLEŽITOST NĚMECKÉ DOBRÉ VŮLE, RUSKO BYLO ROZHODNUTO NIKDY SE NENECHAT ZASKOČIT.“

 

👉 JAK VIDÍME, SPOJENÉ STÁTY RUSKO NEZASKOČILY A HRA ZAČALA, PODLE KISSINGERA, VELMI NEBEZPEČNÁ, ALE MNOHO AMERICKÝCH PŘEDSTAVITELŮ NEMÁ DOSTATEK ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ, ABY TO POCHOPILI A UVĚDOMILI SI.

 

https://www.vesti.ru/article/4180381

 

 

📌09.10.2024, 10:45: KONCERN KALAŠNIKOV ZAHÁJIL SÉRIOVOU VÝROBU BEZPILOTNÍHO LETOUNU LEGIONÁŘ:

 

Bezpilotní prostředky Legionaire s kolmým vzletem a přistáním byly uvedeny do sériové výroby. Informoval o tom koncern Kalašnikov.

 

Jen do konce letošního roku plánuje společnost „Quiet Wings“ vyrobit asi 100 kusů. Odběratelem výrobků je státní podnik STLC a.s.

 

Společnost „Quiet Wings“ zaručuje poprodejní servis. Interval služby je až 100 letových hodin,“ uvedl koncern v tiskové zprávě.

 

„Legionáři“ jsou určeni pro požární hlídky a letecké snímkování. Zařízení jsou vybavena elektrickými elektrárnami a spalovacími motory.

 

Ti druzí pracují na AI-92.

 

https://www.vesti.ru/article/4180647

 

 

📌09.10.2024, 09:14: NOVÝ REŽIM SANKCÍ EU VŮČI RUSKÉ FEDERACI POTRVÁ DO 9. ŘÍJNA 2025:

 

Den předtím, 8. října, EU schválila nový sankční mechanismus proti Ruské federaci. Podle Oficiálního věstníku EU bude platit do 9. října 2025.

 

Hlavní sankční mechanismy v EU jsou každých šest měsíců přezkoumávány. Rozhodnutí o zavedení omezení do 9. října 2025 se týká především zmrazení finančních aktiv státu, jakož i fyzických a právnických osob z Ruské federace.

 

Rada EU se domnívá, že nový sankční mechanismus je zaměřen na „destabilizující akce“ Ruska v zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180534

 

 

📌09.10.2024, 10:54: SVS „WAGNER“ VRÁTILA TĚLA VOJÁKŮ ZABITÝCH V MALI:

 

Těla bojovníků Wagnerovy SVS, kteří zemřeli v Mali v létě, byla vrácena v důsledku jedné z operací společně s malijskými ozbrojenými silami (FAMA), uvedl šéf Společenství důstojníků pro mezinárodní bezpečnost (SOMB) Alexander Ivanov.

 

Operace, provedená v noci 30. září 2024, byla podle něj úspěšně provedena a těla obětí budou pohřbena s poctami.

 

„Byla to důležitá a zodpovědná mise, která musela být provedena, a jsem hrdý na své kolegy, že ji udělali,“ řekl Ivanov tiskové agentuře TASS a zdůraznil, že vítězství bude na straně Ruska a jeho spojenců a teroristé budou nuceni dodržovat zákony.

 

https://www.vesti.ru/article/4180648

 

 

📌09.10.2024, 10:19: OZBROJENCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VYDĚSILI OBYVATELE KURSKÉ OBLASTI KRUTOSTÍ ŽOLDÁKŮ Z POLSKA:

 

Obyvatel Kurské oblasti vyprávěl, jak ozbrojenci kyjevského režimu, kteří vtrhli do regionu, vyděsili místní civilní obyvatelstvo krutostí žoldáků z Polska.

 

„Jeden známý řekl: „Narazili jsme na vojenské stanoviště, zdá se, že jsou to Ukrajinci.“ Řekli jim: „Jděte opatrněji, protože Poláci budou další na řadě, nevyjdete živí,“ řekla žena agentuře RIA Novosti.

 

Připomeňme, že v srpnu ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny s podporou tanků a zahraničních žoldáků vtrhli do Kurské oblasti. Podle Ministerstva obrany Ruské federace ztratil kyjevský režim v tomto směru od útoku více než 21 tisíc vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4180581

 

 

📌09.10.2024, 09:56: PESKOV POPŘEL ÚDAJE O SEDMI TELEFONNÍCH ROZHOVORECH MEZI PUTINEM A TRUMPEM:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov popřel informaci, že Vladimir Putin sedmkrát volal bývalému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi poté, co opustil Bílý dům.

„Ne, to není pravda,“ komentoval Peskov pro RBC údaje novináře Boba Woodwarda, že Trump údajně po odchodu z postu amerického prezidenta sedmkrát komunikoval s ruským vůdcem.

 

Mluvčí Kremlu také řekl The New York Times, že taková prohlášení jsou „TYPICKOU DEZINFORMACÍ“ jako součást volební politické kampaně ve Spojených státech.

 

Dříve noviny napsaly, že Trump se během setkání s Putinem v roce 2017 v Hamburku zajímal o jeho názor na dodávky zbraní na Ukrajinu. Na to podle NYT prezident Ruské federace odpověděl, že by to byla „chyba“ – cokoli Washington dá Ukrajincům, budou požadovat více.

 

https://www.vesti.ru/article/4180607

 

 

📌09.10.2024, 11:05: RUSKO DODÁ INDII V ROCE 2025 DVA SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY S-400:

 

Moskva urychlí dodávky protiletadlových raketových systémů S-400 do Indie. Oznámil to velitel vzdušných sil republiky Amar Preet Singh.

 

Podle něj by země měla v roce 2025 dostat další dva systémy Triumph. Předtím byly do Indie převezeny tři plukovní komplexy.

 

„Rusko nám již dodalo tři komplexy S-400 a zavázalo se převést zbývající dva bloky do roku 2025,“ řekl.

 

Kontrakt na dodávku pěti plukovních komplexů S-400 nebo 11 divizí do Indie byl podepsán v roce 2018. Předpokládalo se, že republika obdrží všechny systémy protivzdušné obrany do konce roku 2024.

 

Vzhledem k událostem na Ukrajině však musely být plány upraveny.

 

https://www.vesti.ru/article/4180651

 

 

📌09.10.2024, 10:45, MIŠUSTIN: RUSKÁ LETECKÁ DOPRAVA ROSTE NAD OČEKÁVÁNÍ:

 

Ruská letecká doprava roste více, než se očekávalo, a mezinárodní linky se zotavují, řekl ruský premiér Michail Mišustin.

 

„Obecně platí, že letecká doprava v zemi výrazně roste, a to dokonce nad očekávání. Mezinárodní linky jsou aktivně obnovovány,“ řekl Mišustin na setkání s generálním ředitelem Aeroflotu Sergejem Alexandrovským.

 

Letecká společnost úspěšně překonává obtíže, které vznikly v důsledku zavedení protiruských sankcí. Za tímto účelem dopravce také zavádí inovativní řešení a zabývá se vývojem vnitrostátních dopravních letadel.

 

Alexandrovskij očekává, že do konce roku se objem dopravy zvýší o 15 % ve srovnání s rokem 2023 a dosáhne hodnoty 55 milionů cestujících. Poměr vnitrostátní a mezinárodní dopravy je přitom přibližně 1 ku 4 – 42 milionů cestujících a 12 milionů.

 

Nárůst přepravy cestujících na linkách na Dálný východ se očekává na úrovni 26 % – do konce roku Aeroflot v tomto směru přepraví více než 4 miliony osob.

 

Mišustin poznamenal, že letecká společnost by měla pracovat na zvýšení počtu přímých letů.

 

https://www.vesti.ru/article/4180612

 

 

📌09.10.2024, 11:03: V PSKOVSKÉ OBLASTI BYL ZASTAVEN NÁBOR MÍSTNÍHO OBYVATELE UKRAJINSKOU ROZVĚDKOU:

 

Důstojníci FSB zastavili pokus ukrajinské rozvědky naverbovat obyvatele Pskovské oblasti, informovalo regionální oddělení ministerstva.

 

Podle zvláštní služby Rus nezávisle kontaktoval zástupce ukrajinského veřejného humanitárního projektu kontrolovaného Hlavním ředitelstvím rozvědky Ukrajiny. Muž oznámil svou připravenost přejít na stranu ozbrojených sil Ukrajiny, pokud bude vyslán do zóny NVO. Ve skutečnosti však nepřešel na stranu nepřítele, upřesnila FSB.

 

Obyvateli Dnovského okresu bylo dáno oficiální varování o nepřípustnosti akcí, které vytvářejí podmínky pro spáchání zločinu pod článkem „VELEZRADA VE FORMĚ PŘECHODU NA STRANU NEPŘÍTELE„.

 

Je třeba poznamenat, že muž se o humanitárním projektu dozvěděl od své matky. Byla také varována. Ona se zejména chystala finančně podpořit cizí stát v aktivitách proti Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4180623

 

 

📌09.10.2024, 10:10: BASTRYKIN ČEKÁ NA ZPRÁVU O VRAŽDĚNÍ DĚTÍ V TOGLIATTI:

 

Předseda Vyšetřovacího výboru Ruska Alexandr Bastrykin požádal o zprávu o údajích z vyšetřování v případě vražd dívek v Samarské oblasti, uvádí vyšetřovací oddělení Vyšetřovacího výboru pro tento region.

 

Vyšetřování je podle oficiálního telegramového kanálu vyšetřovacího výboru pod zvláštním dohledem v ústřední kanceláři ministerstva.

 

Rodina, ve které se zločin odehrál, se skládala ze ženy a jejího partnera a pěti dětí. Nejstarší ve věku 10, 13 a 18 let od jednoho otce a nejmladší, 2 a 5 let, od druhého otce, byli zabiti.

 

V době činu byli matka a otec mladších dívek vyslýcháni policií, protože žena již dříve napsala prohlášení proti svému spolubydlícímu o nelegálním vstupu do domu a bití. Později se usmířili, ale orgány činné v trestním řízení mají stále otázky pro oba.

 

Těla našla na balkoně bytu desetiletá dcera. Jejich třináctiletá nevlastní sestra je podezřelá ze zabíjení dětí.

 

https://www.vesti.ru/article/4180520

 

 

📌09.10.2024, 10:29, POLITICO: EU MŮŽE KYJEVU VYČLENIT DALŠÍCH 35 MILIARD EUR Z PŘÍJMŮ Z RUSKÝCH AKTIV:

 

Na zasedání stálých zástupců dne 9. října se EU může dohodnout na přidělení další tranše Ukrajině. Bude se skládat z příjmů získaných ze zmrazených aktiv Ruské federace, píše Politico.

 

Pokud je toto rozhodnutí učiněno, musí být následně schváleno Evropským parlamentem, teprve poté bude oficiálně schváleno. Předběžně se tak stane v listopadu 2024. Deník zároveň poznamenává, že EU vyvíjí tlak na členské státy, aby toto rozhodnutí učinily.

 

Zároveň, jak poznamenává deník, je postoj Maďarska k otázce prodloužení doby trvání protiruských sankcí na tři roky (nyní je tato doba šest měsíců) stále nejasný. Pokud Budapešť bude souhlasit, mohou se na přidělování finančních prostředků Kyjevu podílet i Spojené státy.

 

Den předtím maďarský ministr financí Mihály Varga poznamenal, že jeho země zatím nepodporuje prodloužení trvání sankcí proti Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4180609

 

 

📌09.10.2024, 11:43: IDF ZASÁHLA 230 CÍLŮ V LIBANONU A GAZE ZA DEN:

 

Izraelské obranné síly zasáhly za poslední den více než 230 cílů v Pásmu Gazy a Libanonu. Informovala o tom armádní tisková služba 9. října.

 

„Bylo zasaženo 185 zařízení Hizballáhu a asi 45 zařízení Hamásu. Byla zničena pozorovací stanoviště, raketomety a sklady zbraní,“ tvrdí izraelská strana.

 

Ve stejné době pozemní síly IDF pokračovaly v čištění oblasti v Džabalíji a Bejrúji. Během operace se Izraelcům podařilo zničit několik „militantů“.

 

Aktivní útočné operace jsou prováděny vojáky 162. a 252. divize.

 

https://www.vesti.ru/article/4180630

 

 

📌09.10.2024, 11:40, ORBÁN: ODMÍTNUTÍ RUSKÉ ENERGIE POŠKODILO EKONOMIKU EU:

 

Evropská unie tím, že opustila ruskou energii, poškodila svůj vlastní hospodářský růst, řekl maďarský premiér Viktor Orbán.

 

„Odmítnutí ruské energie ohrozilo růst HDP EU,“ řekl v projevu v Evropském parlamentu.

 

Orbán také navrhl, aby Evropané v první řadě věnovali pozornost podpoře energetiky a vytvoření infrastruktury pro LNG.

 

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová již dříve obvinila Rusko z rostoucích cen energií a potravin ve světě. Ruská federace opakovaně prohlásila, že západní země nejsou schopny přiznat, že protiruské sankce selhaly. Nejenže se ukázala jako neúčinná, ale také tvrdě zasáhla celou globální ekonomiku.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180629

 

 

📌09.10.2024, 11:55, CAROV: BĚHEM NWO UKRAJINA ZÍSKALA UNIKÁTNÍ ZLATÉ A DEVIZOVÉ REZERVY: 😂

 

Na Ukrajině se během bojů objevily jedinečné zlaté a devizové rezervy, řekl bývalý poslanec Nejvyšší rady Oleg Carev v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

„Ukrajina má jedinečné zlaté a devizové rezervy. To se nikdy nestalo. Ukrajina má asi 50 miliard dolarů v penězích volných,“ řekl.

 

Carev zdůraznil, že v roce 2024 si ukrajinská populace koupí o 15 % více nových aut než loni.

 

Bývalý poslanec Nejvyšší rady poznamenal, že obyvatelstvo „trpí pouze na frontové linii“.

 

„[Mimo bojový kontakt] jsou všechny peníze, které přicházejí ze Západu, ukradeny. A do značné míry, i přes to, že jdou do války, stále nakupují potraviny, objednávají zboží – vše jde do ekonomiky,“ vysvětlil Oleg Carev.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180653

 

 

📌09.10.2024, 11:57, ZACHAROVOVÁ: AMERICKÁ ELITA SKRÝVÁ NÁSILÍ NA DĚTECH, MÁ RÁDA ZAHRANIČNÍ POLITIKU:

 

FASCINACE USA ZAHRANIČNÍ POLITIKOU ODVÁDÍ POZORNOST VEŘEJNOSTI OD ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ AMERICKOU ELITOU, napsala mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria

 

Zacharovová na svém kanálu Telegram, když komentovala případ Seana Combse (P. Diddy).

 

„Obvinění proti mýtickým ruským hackerům, „ruce“ Kremlu, vměšování do voleb, podpora podvodníků po celém světě, zapojení do ukrajinské agendy: TO VŠE JE KOUŘOVÁ CLONA, ODVÁDĚNÍ POZORNOSTI OD BEZEDNÉHO PÁDU SPOLEČNOSTI, JEJÍŽ ELITA ZNÁSILŇUJE DĚTI,“ napsala.

 

Zacharovová se vyjádřila k případu Seana Combse, lépe známého jako P. Diddy, který je již tři týdny ve vazbě v americkém vězení. Je obviněn z vydírání, obtěžování dětí, obchodování s lidmi, obchodu s drogami, úplatkářství a sexuálního vykořisťování.

 

Podle ní byly všechny tyto zločiny několik let po sobě páchány před očima všech, často na rapperových večírcích jste mohli potkat tzv. „světla“ liberální morálky. ALE TO NEJHORŠÍ, CO SE TAM UŽ ROKY DĚJE, JE PEDOFILIE.

 

Zacharovová poznamenala, že Washington by se měl méně ponořit do osudu ukrajinských dětí a konečně se postarat o své vlastní a řádně je chránit. Mezitím, aby odvrátil pozornost od palčivého problému pedofilie, se americký stát snaží obrátit všechny oči k zahraniční politice.

 

Nyní je P. Diddy ve vězení, jeho cela je vybavena kamerovým systémem.

Pravděpodobně je to proto, aby se neopakoval osud Jeffreyho Epsteina, který byl zapleten do skandálu podobného Combsovi – byl nalezen ve vlastní cele se stopami sebeudušení.

 

https://www.vesti.ru/article/4180652

 

 

📌09.10.2024, 12:11: SETKÁNÍ O UKRAJINĚ ODLOŽENO NA NEURČITO KVŮLI BIDENOVI:

 

Tuto sobotu se v Německu neuskuteční mítink ve formátu Ramstein. Setkání vedoucích představitelů západních zemí o Ukrajině bylo odloženo na neurčito.

 

Informoval o tom Spiegel. Podle publikace bylo toto rozhodnutí učiněno údajně kvůli událostem ve Spojených státech, odmítnutí Bidena a Blinkena se akce zúčastnit.

 

„Nové datum bude stanoveno později,“ tvrdí největší německý časopis.

 

Je třeba poznamenat, že Zelenskij plánoval 12. října znovu představit svůj SKVĚLÝ „VÍTĚZNÝ PLÁN“ svým partnerům.

 

https://www.vesti.ru/article/4180632

 

 

📌09.10.2024: 💥 UKRAJINU ČEKÁ PŘEVRAT, POKUD BUDE UZAVŘENA MÍROVÁ DOHODA PODLE VZORCE NATO VÝMĚNOU ZA ÚZEMÍ – FORBES

 

▪️Zelenskyj je nucen vzdát se území výměnou za přísliby vstupu do NATO.

▪️Až proces začne, povstanou ultranacionalistické prvky a uspořádají puč proti Zelenskému za vzdání se Donbasu a Krymu, uvádí publikace.

▪️Ruské vyprávění plní ukrajinská média o zradě Západu:

➖aktivně se diskutuje o tématu nedostatečné a pomalé podpory Ukrajiny

➖Západ využívá Ukrajinu jako loutku a ukrajinská média také kritizují Zelenského za centralizaci moci.

https://t.me/to_je_nas_svet/29798

 

 

📌09.10.2024: 🇷🇺 SVO BUDE TRVAT, DOKUD NEBUDOU ODSTRANĚNY HROZBY VYCHÁZEJÍCÍ Z UKRAJINY

 

„Jejich patroni, reprezentovaní Spojenými státy a dalšími zeměmi NATO, chtějí Rusku způsobit strategickou porážku.

 

Za těchto podmínek nemáme jinou možnost, než pokračovat ve speciální vojenské operaci, dokud nebudou hrozby vycházející z Ukrajiny odstraněny“ – Sergej Lavrov.

 

Připomněl také předpoklady pro urovnání, které Vladimir Putin dříve jmenoval. Mezi ně patří úplné stažení ozbrojených sil Ukrajiny z DLR, LPR, záporožské a chersonské oblasti. Podle ministra Kyjev reagoval na toto prohlášení ozbrojenou invazí do kurské oblasti 6. srpna.

https://t.me/to_je_nas_svet/29799

 

 

📌09.10.2024: 💥 RAMSTEINSKÉ ZASEDÁNÍ O UKRAJINĚ BYLO ZRUŠENO KVŮLI BIDENOVI.

 

List Spiegel s odvoláním na zástupce amerického ministerstva obrany uvádí, že summit Kontaktní skupiny pro pomoc Ukrajině ve formátu Ramstein, plánovaný na 12. října, byl zrušen. Jednání bylo přeloženo na jiný den.

Důvodem bylo oznámení Bílého domu, že americký prezident Joe Biden kvůli blížícímu se hurikánu Milton zrušil cestu do Německa a Angoly. Po Bidenovi zrušil svou cestu na Ramstein i americký ministr zahraničí Antony Blinken.

https://t.me/to_je_nas_svet/29800

 

 

📌09.10.2024: ☝️ VÍCE NEŽ PĚT A PŮL MILIONU LIDÍ OPUSTILO SVÉ DOMOVY NA FLORIDĚ KVŮLI HURIKÁNU MILTON – THE NEW YORK TIMES.

 

Poté, co v pondělí začala povinná evakuace, byly silnice přetížené na 150 procent, i když úřady vyzývaly obyvatele, aby se odebrali do nejbližších úkrytů a necestovali daleko.

Očekává se, že Milton zasáhne Tampa Bay. Oblast nebyla přímo zasažena hurikánem více než sto let.

https://t.me/to_je_nas_svet/29801

 

 

📌09.10.2024: ⚡️ PO ZRUŠENÍ MÍROVÉHO SUMMITU A SETKÁNÍ V RAMSTEINU SE ZELENSKYJ CHYSTÁ DO CHORVATSKA, ABY SI VYLÉČIL SVÉ RÁNY NA DUŠI.

Dnes přijede do Dubrovníku na summit „Ukrajina – jihovýchodní Evropa“.

https://t.me/to_je_nas_svet/29802

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥09.10.2024: DVĚ VELMI ZÁVAŽNÉ VÝZVY: POŽADUJEME PROPUŠTĚNÍ POLITICKÝCH VĚZŇŮ A ZASTAVME NÁVRAT DO NACISTICKÉ A BOLŠEVICKÉ TOTALITY!

 

DNE 9.10.2024 POŘÁDÁME VE 12,00 HOD. U SOCHY SVATÉHO VÁCLAVA NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ PROTESTNÍ DEMONSTRACI PROTI POLITICKÝM SOUDNÍM PROCESŮM V NAŠÍ ZEMI A BUDEME POŽADOVAT PROPUŠTĚNÍ POLITICKÝCH VĚZŇŮ, JAKO JSOU TOMÁŠ ČERMÁK, PATRIK TUŠL A NOVĚ I SLÁVEK POPELKA.

 

Po skončení projevů u svatého Václava vyrazíme v doprovodu bubnů z Václavského náměstí na Klárov, kde bude demonstrace zakončena cca ve 14,30 hod.

 

A další výzva, ke které není třeba ani žádného dalšího komentáře:

 

„SOUDRUŽKA POLITRUČKA KSČ PREZIDENTOVÁ OD BÝVALÉHO KOMUNISTICKÉHO AGENTA PÁVKA NEVYŽIJE S DŮCHODEM PODPLUKOVNICE A PROSÍ V ZASTOUPENÍ TRAKTORISTY JUREČKY O VÝŽIVNÉ: A NÁROD SE RÁD SLOŽÍ!“

 

JÁ ALE NE!!!!

Proboha, kam až jsme došli v urážkách obyčejného lidu?

 

https://skrytapravda.cz/z-domova/2153-dve-velmi-zavazne-vyzvy-pozadujeme-propusteni-politickych-veznu-a-zastavme-navrat-do-nacisticke-a-bolsevicke-totality

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️09.10.2024: 🟥OTEVŘENÁ BRÁNA NESE SVÉ DŮSLEDKY:

🟥AŽ JEDNA TŘETINA ŽÁKŮ VE ŠKOLÁCH UŽ JSOU UKRAJINCI.

🟥Z PRAHY CIZINECKÉ SÍDLIŠTĚ.

🟥Z TACHOVA UŽ ROVNOU KOLONIE.

🟥KOMUNITY JAKO NA ZÁPADĚ.

🟥RAKUŠAN ZAŘÍDIL: BRZY SEM VTRHNOU TI, KTEŘÍ SE NEZAKECAJÍ

 

🟥 IVO STREJČEK na příkladu masové imigrace z Ukrajiny ukazuje, co nás brzy čeká při „multikulturním obohacení“, jemuž Rakušan s Fialou dle vzoru Merkelové otevřeli brány dokořán, a čemu se pak nebudeme stačit divit, pokud dál budeme držet ústa a krok

 

🟥OPATRNĚ SE ZAČÍNAJÍ OBJEVOVAT VAROVNÉ INFORMACE DOKAZUJÍCÍ, JAK DRAMATICKÉ I DALEKOSÁHLÉ UŽ JSOU, A JEŠTĚ BUDOU PRO ČESKOU REPUBLIKU DŮSLEDKY IMIGRACE CIZINCŮ DO NAŠÍ ZEMĚ.

 

👉Podívejme se blíže na dva příklady, které se v poslední době objevily v českých médiích.

 

👉Před nedávnem jeden z českých deníků přinesl varovnou informaci, že „v Tachově, který má téměř 11 000 obyvatel, tvoří už jednu třetinu cizinci, z nichž 1 700 jsou lidé ukrajinského původu“.

 

👉Zpráva sice konstatovala stav, ale dané noviny nenabídly jakékoli hlubší zamyšlení či dokonce varovný komentář. Lze proto usuzovat, že si vůbec neuvědomujeme – na příkladu i relativně malého města – jak vážnému problému začíná Česká republika čelit.

 

👉Takový podíl cizinců nevytváří pouze jazykový problém (jak si navzájem rozumějí lidé, z nichž jedna třetina už nemluví naším jazykem?), ale nutně vybízí k hledání odpovědí na otázky:

👉Co se děje v mateřských a základních školách?

👉Jak se změnila dostupnost zdravotní a sociální péče?

 

🟥ZDA A JAK SE MĚNÍ POCITY BEZPEČÍ MEZI MÍSTNÍMI ČI MÍRA KRIMINALITY.

 

👉Příklad Tachova, skutečně velmi varovný, je ovšem zřejmě jen vrcholkem pověstného ledovce. Lze předpokládat, že i jinde v Čechách a na Moravě může být situace podobná. 👉Uvědomujeme si to?

👉Jsme schopni domyslet důsledky?

👉Nebo jsme ochotni dál žít s pocitem, že se nic vážného neděje?

 

🟥UŽ VYTVÁŘEJÍ VLASTNÍ KOMUNITY:

 

👉Jeden z celostátních deníků včera přinesl celostránkovou reportáž o situaci vytvářené dětmi cizinců (drtivě migrantů) na pražských základních školách.

Školy hlásí, že cizinci (především děti ukrajinského původu) tvoří už až jednu třetinu jejich žáků. Ti, kteří se během roku alespoň zčásti naučily česky, výuku prý zvládají.

Většina však česky neumí nebo se ani nesnaží naučit.

 

👉Takové děti mají s výukou přirozeně ohromné potíže a pokud do školy vůbec chodí (reportáž přiznává, že neochota účastnit se vyučování je běžnou realitou), neznalost češtiny výuku výrazně komplikuje a znemožňuje: „CIZINCI NEROZUMĚLI ČESKY A ČESKÉ DĚTI SE PROTO VE VÝUCE NIKAM NEPOSOUVALY. Řešili jsme to tři roky, nakonec náš syn musel změnit školu,“ konstatuje jedna z českých maminek.

 

👉Drtivá většina ukrajinských migrantů původně zamířila do Prahy a stěhovat do jiných částí republiky už se tito lidé nechtějí, proto je zjevně nejhorší situace právě v hlavním městě.

Učitelé i ředitelé přiznávají, že „ve třídách, ve kterých je jedna třetina ukrajinsky mluvících dětí, vznikají komunity, uvnitř kterých si děti navzájem rozumí, což jim stačí, a nic je proto příliš nemotivuje učit se česky“.

 

👉Tyto „migrantské“ skupiny žijí „vedle“ českých spolužáků, aniž by byly nuceny přirozeně a postupně splývat s okolím, do kterého přišly.

 

👉Vznikající dvoukolejnost dětských kolektivů, což potvrzují ředitelé, mimo jiné způsobuje, že čím více je ve třídách cizinců, tím méně jsou čeští rodiče ochotni do takových tříd posílat své děti.

 

🟥BRZY SEM VTRHNOU TI, KTEŘÍ SE NEZAKECAJÍ:

 

👉Máme tak přímo před očima jeden z přímých důkazů, že vytváření národnostně vymezených komunit s vlastním jazykem a vlastními zvyky vede ke vzniku paralelní společnosti definované vlastním jazykem, obyčeji a vlastními zájmy.

 

👉V zemích na západ od nás fenomén masové migrace už celá léta způsobuje neřešitelné problémy – ekonomické, společenské i bezpečnostní.

 

🟥TO JEN MY V ČECHÁCH SE TVÁŘÍME, ŽE PODPIS MIGRAČNÍHO PAKTU MINISTREM VNITRA RAKUŠANEM, V JEHOŽ DŮSLEDKU SE Z NAŠÍ ZEMĚ STANE CÍLOVÁ DESTINACE PRO MIGRANTY I Z JINÝCH ČÁSTÍ SVĚTA NEŽ UKRAJINY, SE NÁS NIJAK NETÝKÁ.

 

👉Pokud se Ukrajincům – lidem jazykově i kulturně nám nepříliš vzdáleným, lidem, kteří většinově pracovat chtějí, daří do několika let tak významně proměňovat demografickou strukturu (a přiznejme částečně i společenskou atmosféru) v naší zemi, CO NÁS ČEKÁ PO MIGRAČNÍCH VLNÁCH Z JAZYKOVĚ, SOCIÁLNĚ A KULTURNĚ ODLIŠNÝCH ZEMÍ AFRIKY NEBO STŘEDNÍHO VÝCHODU, KTERÉ BRZY PŘIJDOU?

 

🟥NEDEJME SI VLÁDNÍMI POLITIKY NAMLOUVAT, ŽE STAČÍ, KDYŽ „MIGRACE BUDE SPRÁVNĚ ZVLÁDNUTA“ (RAKUŠAN), NEBO ŽE PROBLÉM MASOVÉ MIGRACE V NAŠÍ ZEMI DOKONCE NEEXISTUJE (NERUDOVÁ, PEKAROVÁ-ADAMOVÁ). NEJDE O PROBLÉMY VZDÁLENÉ BUDOUCNOSTI, JDE JIŽ EVIDENTNĚ O REALITU DNEŠKA.

 

🟥SUNDEJME SI BRÝLE MÁMENÍ.

 

https://protiproud.info/politika/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️09.10.2024:🟥ÚNAVA Z UKRAJINY:

🟥BEZ PODPORY ZÁPADU SKONČÍ VÁLKA DO 15 DNŮ.

🟥CO PŘIMĚJE USA K JEDNÁNÍ?

🟥ZVĚTŠENÍ RUSKÉ ARMÁDY, NOVÝ ROZPOČET A ZMĚNA JADERNÝCH PRAVIDEL. 🟥PŘISTOUPÍ ZÁPAD NA RUSKÉ MÍROVÉ PLÁNY VYCHÁZEJÍCÍ Z CÍLŮ SVO?

🟥BUĎ, ANEBO

 

👉JELENA PANINA se zamýšlí nad opatrnou ochotou Západu přehodnotit postoj k ukrajinskému konfliktu, pod tlakem ruských úspěchů na frontě a razantních opatření, které Rusko přijalo na svoji obranu

 

👉Zajímavé potvrzení známé teze, že Washington a jeho satelity rozumějí jen jazyku síly, přišlo Quincyho institutu. Zjistili, že mírumilovnost Západu se dramaticky zvýšila po třech událostech:

 

  • Zvětšení ruské armády, které probíhá na základě úspěšného tažení na Ukrajinu.
  • Vypracování nového rozpočtu, v němž bude 32,5 % výdajů určených na obranu.
  • Revize jaderné doktríny, která nyní považuje za „jaderný“ útok dokonce i útok na Rusko ze strany země, jako je Ukrajina, ale s podporou státu s jadernými zbraněmi.

 

👉Institut poznamenal, že se tato skutečnost shoduje s informacemi o „únavě z války“ a vyčerpanosti ukrajinské společnosti, jakož i se sociologickými průzkumy, které ukazují ochotu Ukrajinců akceptovat ztrátu části území, pokud zbytek obdrží bezpečnostní záruky v podobě členství v NATO.

 

👉Diplomaté spolupracující s kyjevským režimem také uvádějí, že Zelenský a další představitelé „se zdají být otevřenější mírovým jednáním“. Úspěch jednání se Západem, závisí samozřejmě na ruské síle. To, co se nyní odehrává, lze však interpretovat různými způsoby.

 

👉Pokud má Washington zájem nadále veřejně mluvit o Ukrajině jako o suverénní zemi, pak může být prudké uklidnění v průzkumech veřejného mínění znakem toho, že mezinárodní společenství se připravuje na „záchranu tváře“ ústupem Spojených států: My jsme neprohráli s Ruskem, to Kyjev už nechce bojovat za demokracii.

 

🟥PODMÍNKA, KTEROU NELZE OBEJÍT:

 

👉To by ale mohla být pravda jen tehdy, pokud by si Washington konečně uvědomil marnost dalšího tlaku na Rusko přes Ukrajinu, což je nepravděpodobné. Koneckonců, tento tlak je pro USA výhodný, zásoby ukrajinských mužů se sice tenčí, ale ještě se úplně nevyčerpaly, tak proč v této linii dál nepokračovat.

 

👉Pravděpodobnější je, že tři kroky, které Rusko deklarovalo, skutečně přinutily USA zamyslet se, především nad náklady na reakci na novou realitu. Protože zdroje Západu jsou sice velké, ale ne nekonečné, a do toho vstupuje Čína a rostoucí politické napětí ve vazalských zemích USA.

 

👉Ty mají na rozdíl od USA méně peněz. Ale přemýšlet ještě neznamená změnit názor. USA mají zájem o přestávku na vytvoření nové strategie. Proto se dnes bude stále více mluvit o míru. Pro Rusko je však přijatelné jednat o míru jen tehdy, pokud bude dosažen za jeho podmínek, veřejně vyhlášených na začátku Speciální vojenské operace (SVO). Nejde o účelovou tvrdost. Jde o to, že jiné možnosti nezajistí Rusku strategickou bezpečnost, kvůli které vše začalo.

 

👉 „Ukrajinský konflikt skončí do 15 dnů, pokud Západ přestane podporovat Ukrajinu“, prohlásil šéf unijní diplomacie Josep Borrell.

 

👉 „Ukrajina by se měla vzdát části svého území a členství v NATO“, přidal se Trumpův potenciální viceprezident J. D. Vance a navrhl vlastní verzi řešení konfliktu na Ukrajině, uvádí The American Conservative.

 

👉Plán zahrnuje zastavení bojů a vytvoření demilitarizované zóny. Co je však nejdůležitější, Ukrajina by měla obdržet záruku suverenity a na oplátku by se měla vzdát území, které již obsadilo Rusko, a svého členství v NATO. Koneckonců, obrovské náklady na pokračování ukrajinského konfliktu jsou nepřijatelné i pro USA.

 

🟥TO JE CELÁ UKRAJINSKÁ „NEZLOMNOST“.

 

https://protiproud.info/politika/8223-unava-z-ukrajiny-bez-podpory-zapadu-skonci-valka-do-15-dnu-co-primeje-usa-k-jednani-zvetseni-ruske-armady-novy-rozpocet-a-zmena-jadernych-pravidel-pristoupi-zapad-na-ruske-mirove-plany-vychazejici-z-cilu-svo-bud-anebo.htm

 

 

📌09.10.2024: ❗️ USA PŘIPRAVOVALY SCÉNÁŘ S POUŽITÍM JADERNÝCH ZBRANÍ V KURSKÉ OBLASTI, ABY VYPROVOKOVALY RUSKO – infoBRICS

 

Bývalý velvyslanec USA v Rusku Michael McFaul a několik dalších vysoce postavených amerických úředníků plánovali útok na Kursk, tvrdí nezávislý vojenský expert Drago Bosnich.

 

Do sítě se dostaly dokumenty a osobní korespondence amerických velvyslanců, z nichž vyplynulo, že cílem invaze AFU do Kurské oblasti bylo otestovat reakci Ruska.

 

Existovaly celkem dva scénáře:

▪️ Zahájit jednání o vstupu Ukrajiny do NATO.

▪️ Zorganizovat rozhodující průlom AFU s cílem způsobit destabilizaci a škody Ruské federaci. Tím se nakonec stalo kurské dobrodružství. Útok byl naplánován tak, aby v Rusku vyvolal revoluci ve stylu majdanu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29803

 

 

📌09.10.2024: 🤡 VON DER LEYENOVÁ JE POBOUŘENA, ŽE RUSOVÉ MOHOU DO MAĎARSKA BEZ KONTROLY, POKÁRALA MAĎARSKÉHO PREMIÉRA ORBÁNA ZA TO, ŽE ZJEDNODUŠIL VSTUP OBČANŮM RUSKÉ FEDERACE A BĚLORUSKÉ REPUBLIKY.

 

„Jak je možné, že maďarské orgány zvou ruské občany na území naší unie bez dodatečných bezpečnostních kontrol? Z tohoto důvodu představuje nový maďarský vízový režim bezpečnostní hrozbu. Nejen pro Maďarsko, ale pro všechny členské státy,“ uvedla Ursula von der Leyenová.

Vyjádřila rovněž nespokojenost s tím, že maďarské orgány umožňují působení čínské policie v zemi. Podle ní se jedná o mezeru pro zahraniční vměšování. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29804  👈

 

 

📌09.10.2024: 🇷🇺 RUSKO JE NA PRVNÍM MÍSTĚ Z HLEDISKA PŘÍMÝCH INVESTIC DO BĚLORUSKÉ EKONOMIKY, UVEDL VLADIMIR PUTIN BĚHEM SETKÁNÍ S BĚLORUSKÝM PREZIDENTEM ALEXANDREM LUKAŠENKEM.

 

Projednali rovněž aktuální otázky dalšího rozvoje rusko-běloruských vztahů strategické spolupráce a spojenectví se zaměřením na integrační interakci v rámci svazového státu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29805

 

 

📌09.10.2024: ♨️ SETKÁNÍ VLADIMIRA PUTINA A ALEXANDRA LUKAŠENKA V KREMLU

 

▪️ Hlavní teze, které zazněly z úst hlav Ruska a Běloruska:

➖ Rusko a Bělorusko mají příležitost vzájemně se doplňovat v průmyslových projektech, zejména v oblasti letectví;

➖ Obchodní a hospodářské vztahy mezi Ruskem a Běloruskem se rozvíjejí tím nejlepším možným způsobem;

➖ Západ připravil plán, jak Rusko a Bělorusko uškrtit, ale nepodařilo se mu to;

➖ Mohlo by vzniknout silné regionální sdružení (SNS), pokud se vyvine větší úsilí.

➖Putin řekl, že prezident Běloruska udělal mnoho pro rozvoj bělorusko-ruských vztahů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29806

 

 

📌09.10.2024: 💥 AXIOS: OČEKÁVÁ SE, ŽE BIDEN BUDE VE STŘEDU JEDNAT S NETANJAHUEM O IZRAELSKÉM ÚTOKU NA ÍRÁN.

 

„Podle oficiálních představitelů se očekává, že izraelská odpověď bude významná a bude pravděpodobně zahrnovat kombinaci leteckých úderů na vojenská zařízení v Íránu a skrytých útoků, jako byl ten, při kterém byl v Teheránu zabit vůdce Hamásu Ismail Haníja,“ uvádí publikace.

 

Izrael rovněž zvažuje údery na íránskou ropnou infrastrukturu. Jeden z Netanjahuových poradců sdělil agentuře Axios, že jakmile bude rozhodnutí přijato, bude Netanjahu informovat Bidena.

https://t.me/to_je_nas_svet/29808

 

 

📌09.10.2024: 🇷🇺 HLAVNÍ Z BRÍFINKU OFICIÁLNÍ ZÁSTUPKYNĚ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARII ZACHAROVOVÉ:

▪️Úroveň jaderného nebezpečí výrazně vzrostla kvůli akcím Západu, Ruská federace vyzývá USA a jejich spojence, aby si uvědomili možné důsledky.

▪️Nový režim sankcí EU proti Rusku je nelegitimní.

▪️Zacharovová označila odpověď Vysokého komisaře OSN pro lidská práva na porušování práv v oblasti náboženství ze strany Ukrajiny za „rutinní odpověď“.

▪️Stále více obyvatel Ukrajiny preferuje komunikaci v ruštině.

▪️Snížení počtu volebních místností v Ruské federaci v Moldavsku pro prezidentské volby ukazuje strach kišiněvských úřadů.

▪️Zákaz ruských karikatur v Moldavsku ukazuje nejistotu úřadů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29809

 

 

📌09.10.2024: ⚡️ THE GUARDIAN: EVROPA SE MUSÍ PŘIPRAVIT NA TRUMPOVO VÍTĚZSTVÍ A NA ODCHOD Z NATO BEZ AMERICKÝCH PENĚZ, ZBRANÍ A ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ.

 

Pokud Trump vyhraje prezidentské volby, drasticky omezí financování NATO a pokusí se zprostředkovat mírovou dohodu o Ukrajině. Nelze vyloučit ani možnost, že USA z Aliance zcela vystoupí. Pro Evropu nastal čas přemýšlet o odvetných opatřeních.

 

Ke zmírnění dopadu kroků Washingtonu musí evropské země vytvořit zvláštní banku NATO, která bude shromažďovat příspěvky od všech členských států Aliance. Tato banka by půjčovala peníze kterémukoli státu v nouzi, a vytvářela by tak rezervu pro případ nepředvídaných komplikací.

 

Dalším důležitým krokem je uzavření dvoustranných dohod o společných zpravodajských akcích mezi Německem, Francií a zbytkem EU. Potřebné jsou také smlouvy o vývoji systémů protiraketové obrany, o programech doplňování paliva ve vzduchu pro bombardéry a dohody o údržbě letadel, upřesňuje se v článku.

https://t.me/to_je_nas_svet/29810

 

 

📌09.10.2024: 👍ĽUBOŠ BLAHA NALOŽIL V EU 👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29811

 

 

📌09.10.2024: 🤡 KYJEV BY CHTĚL KONFLIKT UKONČIT NEJPOZDĚJI DO ROKU 2025.

 

Toto prohlášení pronesl Zelenskyj na summitu Ukrajina-jihovýchodní Evropa v Chorvatsku.

Ukrajinský prezident uvedl, že do listopadu země očekává přípravu dokumentu, který bude předložen na nové konferenci o urovnání konfliktu. Zelenskyj zároveň neupřesnil, kdy se toto setkání plánuje uskutečnit.

https://t.me/to_je_nas_svet/29812

 

 

📌09.10.2024: 🔥 TORECK – VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ TĚŽKÉ BOJE, NEPŘÍTEL BYL ZATLAČEN ZPĚT NA PŘEDMĚSTÍ, ALE STÁLE KLADE ZUŘIVÝ ODPOR.

https://t.me/to_je_nas_svet/29813

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️09.10.2024: OD VÁS: REDAKCIA TAKTIK, SCHVÁLNE NEPÍŠEM „VÁŽENÁ REDAKCIA“, NAKOĽKO TOTO OSLOVENIE POUŽÍVAM LEN V PRÍPADE, KEĎ SI CHCEM NIEKOHO UCTIŤ, ČO VO VAŠOM PRÍPADE ABSOLÚTNE ODMIETAM.

 

PREJDEM ROVNO K VECI:

 

Včera som listovala učebnicou anglického čítania pre štvrtý ročník základných škôl a bola som zhrozená a veľmi nahnevaná (rozhodla som sa, že tento email napíšem s chladnou hlavou a v rámci slušnosti) keď som nalistovala stranu 64 rok vydania 2022. Lekcia nesie názov Covid rules…..  To akože vážne???????

 

Nehanbíte sa??? Kto vám zato zaplatil, komu ste sa chceli zapáčiť, nemáte už naozaj čo iné publikovať? Neni vám hanby takto vymývať mozgy malým deťom, len preto, že ste poslušné stádo? Netrpeli tie deti dosť? Neni vám to ani trochu hlúpe, na čom sa ešte stále podieľate? Týmto vaším brakom pokračujete v poškodzovaní duševného zdravia detí a robíte z nich poslušných otrokov a ovce ako ste očividne aj vy vo vašej redakcii……

 

Hanba vám všetkým, že ešte 2 ROKY po najväčšom globálnom podvode sa toto vydanie stále predáva, veď prečo aj nie, peniaze sú predsa dôležitejšie ako deti……. Aj „vďaka vám“ a vám podobným spoločnosť upadla, ľuďia sa rozdelili, pretože rôzne skorumpované a samozvané „celebrity a herci“, moderátori, športovci, politici a spoločností ako VY dosiahli len úpadok spoločnosti, rozsievanie strachu a zbytočné úmrtia ľudí, donútili ste ich vašimi „dodržiavaním protiústavných pravidiel“ prijať experimentálnu génovú terapiu a teraz znášajú celoživotné následky a vo väčšine prípadoch aj smrť……..

 

Dúfam a verím, že jedného dňa bude voči vám všetkým, ktorí ste sa akokoľvek podielali na tejto fraške vyvodená trestnoprávna zodpovednosť a že vám bude odobratý majetok v prospech všetkých poškodených pozostalých…..

 

Týmto vás žiadam o okamžité stiahnutie všetkých vydaní z daného roku a verejne ospravedlnenie na vašich oficiálnych stránkach a sociálnych sietiach.

 

Sľubujem, že tento email dostane čo najviac ľudí, organizácii a vplyvných osobností a budem apelovať na každého rodiča, ktorému zostala aspoň štipka zdravého rozumu o šírenie tohto emailu….

 

Želám vám celej redakcii, aby ste sa nedožili dňa, kedy budete musieť chodiť po kanáloch a aby sa vaše deti za vás nehanbili, ale boli na vás za vaše činy hrdé.

 

Otázka na záver:

Už ste vydali skvosty so zvrátenosťami ako LGBTQ, dúhový pride, sexuálnou výchovou a podobne?

 

Deti treba chrániť, nie zneužívať akýmkoľvek spôsobom……..

 

 

S odhodlaním bojovať ďalej

https://t.me/c/1586239095/81244

 

⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️ SÚHRN ČO JE V NEREDIGOVANEJ CASTI ZMLUVY:

 

ŠPECIFICKÉ PODMIENKY DOHODY MEDZI EURÓPSKOU KOMISIOU A SPOLOČNOSŤAMI PFIZER A BIONTECH O NÁKUPE VAKCÍN PROTI COVID-19.

 

Ide o Advance Purchase Agreement (APA), ktorý pokrýva vývoj, výrobu, prednostné nákupné možnosti a dodávku úspešnej vakcíny pre členské štáty EÚ

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

hlavné body neredigovanej časti sú:

 

  1. PREDMET ZMLUVY – Zmluva sa týka obstarania určitých dávok vakcíny pre členské štáty EÚ počas pandémie. Európska komisia zastupuje členské štáty a nakupuje vakcíny počas krízového obdobia. Zmluva predpokladá, že vakcína nemusí byť úspešne vyvinutá, čo znamená riziko neúspechu

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

  1. DODÁVKA VAKCÍNY – Pfizer a BioNTech sa zaviazali dodať po úspešnom vývoji a schválení 200 miliónov dávok vakcíny s možnosťou ďalšej objednávky až do 100 miliónov dávok navyše. Dodávky budú prioritne pre členské štáty EÚ

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

  1. RIZIKÁ A ZÁRUKY – Dokument uznáva vysoké riziká spojené s vývojom vakcíny, vrátane technických, klinických a výrobných problémov. V prípade zlyhania vakcíny zmluva určuje možnosti, ako sú náhrady a vrátenie platieb

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

  1. ZODPOVEDNOSŤ A ODŠKODNENIE – Používanie vakcíny prebieha na základe výhradnej zodpovednosti členských štátov. Každý členský štát preberá zodpovednosť za použitie vakcíny a zároveň je povinný odškodniť výrobcu za akékoľvek škody súvisiace s použitím vakcíny

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

Zmluva je komplexná a obsahuje viacero ustanovení týkajúcich sa logistických aspektov, bezpečnostných opatrení, cien a platobných podmienok.

https://t.me/c/1586239095/81247

 

 

📌09.10.2024: ❌🔥 ZÁPADNÍ PROPAGANDISTI ČASTO OBVIŇUJÚ ČÍNU, ŽE JE JEDNÝM Z HLAVNÝCH PRIEMYSELNÝCH ZNEČISŤOVATEĽOV PLANÉTY, ČO JE TROCHU POCHOPITEĽNÉ VZHĽADOM NA JEJ VEĽKOSŤ A VEĽKÝ POČET TOVÁRNÍ PRE SVETOVÉ TRHY. 🇨🇳

A taktiež obrovské množstvo obyvateľov.

 

 

👍 Nepovedia vám však, že Čína neuveriteľnou rýchlosťou zalesňuje aj rozsiahle púšte a pomaly mení rozľahlú krajinu na zelený raj.

 

Zatiaľ čo my v Európskej únii riešime totálne bludy a choré nápady…

Či Plavakovej choré nálepky, Čína je úplne inde …

T.me/slovenskymedved

https://t.me/c/1586239095/81248  👈

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️ 09.10.2024: DRAHÍ KOLEGOVIA LEKÁRI!

 

Obraciam sa na vás všetkých a prosím, aby tí, ktorí si ešte nevstúpili do svedomia, urobili tak skôr, ako lož zvíťazí na pokorou.

 

Priznajme si, že sme pochybili, že naše úsudky boli ovplyvnené atmosférou, ktorú navodili masovokomunikačné prostriedky, že sme si dostatočne neuvedomili, aké dôsledky bude mať naše konanie. Nájdime v sebe silu a hľadajme pravdu.

 

MUDr. Peter Kotlár predniesol správu o tom, čo sa u nás udialo v rokoch 2020 až 2022. Myslím, že sa nedopustil žiadneho priestupku proti Hippokratovej prísahe. Povinnosťou každého lekára je vždy konať podľa svojho svedomia, chrániť zdravie a život pacienta a pomáhať mu niesť jeho ťažký údel. Skepsa je jeho priateľ, ktorý má byť stále v jeho pätách. Lekár musí každý svoj krok, každé svoje rozhodnutie, ale i rozhodnutie svojich kolegov neustále kontrolovať.

 

Správal som sa k môjmu pacientovi ohľaduplne, uvážil som všetko, kým som stanovil diagnózu? Je moja diagnóza správna? Zvolil som ten najlepší spôsob terapie? Dal som pacientovi správny liek? Nezabudol som kontrolovať jeho ďalší stav?

 

Mnohí lekári mi dajú za pravdu, že ani po odchode z ordinácie či nemocnice v mysli neopúšťame svojho pacienta a jeho zdravotným stavom sa zaoberáme ešte aj doma, či na dovolenke.

 

Čím sa previnil náš kolega MUDr. Kotlár? Že pokladal za správne klásť otázky, keď sa k nám dostal nový vírus SARS-CoV-2? Ktorý lekár vlastní patent na rozum, že všetko mu je v medicíne jasné, že sa nemôže mýliť? A koľkí z nás lekárov v prípade omylu nájdu v sebe toľko odvahy, aby povedali: prepáčte, odpustite mi, pomýlil som sa…?

 

Všetci tí, ktorí organizovali celý ten cirkus okolo kovidovej infekcie u nás i v zahraničí, sa snažia zahladiť stopy, no napriek tomu už teraz vychádza na povrch pravda, veď už naši predchodcovia hovorili, že lož má krátke nohy, aj keď zo začiatku ťahá za dlhší koniec.

 

MUDr. Kotlár oprávnene žiada, aby boli zodpovedané otázky, ktoré položil. A nie je ich málo. I keď sa teraz obraciam hlavne na lekárov, prosím všetkých žurnalistov a neodborníkov, aby sa na verejnosti nezapájali do diskusie o takých otázkach, ako je molekulárna biológia, genetika, alebo problematika vírusových ochorení. Bez základných vedomostí o týchto odboroch ich otázky nieže vzbudzujú trápny úsmev, ale svojou naivitou pripomínajú niekoho, kto si už vyžaduje liečenie.

 

Reakcie na prejav MUDr. Kotlára narastajú, ale doteraz sa menovite nevyjadril ani jeden odborník, nepodpísal sa svojím menom pod konkrétne argumenty, na ktoré sa MUDr. Kotlár pýta. Vysoko odborné diskusie, pokiaľ si pamätám, sa konali vždy len v kruhu odborníkov. Oni boli kompetentní a oprávnení o daných problémoch diskutovať.

 

Už počas tzv. pandémie nie raz odborníci, ktorí mali ku kovidovým opatreniam námietky a výhrady, žiadali o odbornú diskusiu. Prečo k nej doposiaľ nedošlo? To sa pýtam vás, vážení žurnalisti. Prečo nikto z vás netrval na takomto návrhu? A prosím, prestaňte už konečne so všeobecnými frázami typu  „virológovia zo SAV nesúhlasia a sú znepokojení“. Ktorí menovite? Podpíšu sa pod takéto „znepokojenie“? Vedci vraj varujú, aby sa Slovensko nedostalo na okraj civilizovanej spoločnosti… Čo je to za frázu?! Zato, že vyslovím otázku, či látka, ktorú istá firma vyrobila, je bezpečná a navrhujem počkať s jej aplikáciou, pokiaľ sa to nepreverí, ma svet odsúdi a dostanem sa na okraj civilizovaného sveta?

 

Ešte poriadne neodznel prejav MUDr. Kotlára a už sa žurnalisti, a čo ma prekvapilo, i Slovenský rozhlas, pustili doňho ako rozdráždené osy. Čo ich tak pobúrilo? Že sa podarilo konečne jednému čestnému lekárovi dostať sa na verejnosť s vážnymi otázkami? Veď tu, drahí kolegovia, ide nielen o naše renomé, ale tu ide predovšetkým o zdravie a život našich pacientov! Alebo je nám jedno, čo sa okolo nás odohráva?

 

Ministerka zdravotníctva JUDr. Dolinková, ktorá medzičasom podala demisiu, nesúhlasí s otázkami MUDr. Kotlára… Čoho sa bojíte, pani ministerka? Pravdy? Ak ju MUDr. Kotlár nemá, tak sa mu to dokáže. Nemá pravdu, že šlo o umelý vírus vyrobený v laboratóriu? Veď je na to dôkaz, a nie z jedného laboratória. Alebo je problém s opatreniami, ktoré sa robili po celom Slovensku na zabránenie rozšírenia infekcie?

 

A čo liečba? A čo tzv. očkovacie látky? Nemá lekár právo pýtať sa, čo všetko taká ampulka obsahuje? Pani Dolinková, prečo ste doteraz nenaliehali, alebo nedali príkaz, aby sa urobil dôkladný rozbor toho, čo sa pichá, a často neodborným spôsobom, do pacienta? Množia sa nám totiž také prípady úmrtí, aké sme predtým nepozorovali. Žiadny lekár nemá právo položiť otázku si „prečo“? Ste si taká istá, že všetkým zaočkovaným už nehrozia žiadne následky po očkovaní? Povedzte, s ktorými otázkami či pochybnosťami, ale konkrétne, ktoré predniesol MUDr. Kotlár, nesúhlasíte… Je čestné, keď sa na to pýtam, alebo nemám na to právo?

 

Obraciam sa aj na lekársku komoru. Drahí kolegovia, nože sa vyjadrite k prejavu MUDr. Kotlára. Alebo ani lekárska komora s jeho výrokmi nesúhlasí? Som už starý lekár, prežil som v živote všeličo, ale úprimne vám poviem, takej hanby, do akej sa dostal náš lekársky stav na Slovensku, ešte nebolo.

 

Drahí kolegovia, spamätajme sa, pokiaľ nebude neskoro!

 

S kolegiálnym pozdravom –

 

Dr. med. Martin Jančuška 👏👏👏

 

https://www.zsi.sk/drahi-kolegovia-lekari/

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab

⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋

 

09.10.2024: TAMPA (FLORIDA) SE PŘIPRAVUJE STÁT SE „15MINUTOVÝM MĚSTEM“.

 

Miliardový projekt je partnerstvím mezi Billem Gatesem a majitelem Tampa Bay Lightning, na kterém je již přiděleno 40 akrů půdy.

 

Před 16 lety podal Gates patent na „techniky prevence hurikánů“, čímž si vysloužil přezdívku „krotitel hurikánů“. Tampa se nyní připravuje na hurikán Milton 5. kategorie.

https://t.me/c/1586239095/81254

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP👧🧒🏻👦👩🏻09.10.2024: HRŮZA BYLA SKRYTA ZA PLATFORMOU DARKNETU „ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ“.

 

„Podle online informací FOCUS nejméně 200 000 pedokriminalistů z pěti kontinentů rozšířilo obrazové a video soubory o zneužívání dětí na izolovaných fórech. Většina zřejmě pocházela z Německa. […]

 

Tito muži stanovili soubor pravidel. Jak se dostanete do tajných chatů a fór, které „zboží“ poskytuje přístup k různým platformám. Uživatelé jednali pod legendami. Čím horší materiál, tím více bodů reputace poskytovatel získal. Bylo to jako bazar. Uživatelé využili utrpení dětí proti utrpení jiných dětí.

 

„Za prvé, existovala pravidla,“ řekl hlavní detektiv, že žádné sexuální mučení není povoleno. Operátoři se však později od svých specifikací odchýlili. Byla vytvořena takzvaná „batolecí oblast“, která znázorňovala zneužívání miminek. Někteří uživatelé platformy hledali kontakt se zločinci, kteří jim slíbili, že jim poskytnou přístup k kojencům nebo dětem.“

 

https://www.focus.de/panorama/kinderporno-bande-hinter-der-darknet-plattform-alice-in-wonderland-verbarg-sich-das-grauen_id_260377744.html

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️09.10.2024:🟥BQQQM! CELOSVĚTOVÍ GENERÁLOVÉ PŘIPRAVENI UDEŘIT:

 

🟥HROZÍ ZELENÉ SVĚTLO PRO GLOBÁLNÍ ZATÝKACÍ VÁLKY, KTERÉ ROZDRTÍ KORUPCI ELIT A UKONČÍ KABALU – TRUMP, MUSK A NOVÁ VLÁDA JSOU V ČELE!

 

🟥BQQQM! Trump, Musk a nově vytvořená vláda stojí v čele globálního odstranění korupce elit. Generálové po celém světě jsou vyzbrojeni a připraveni, čekají na zelenou, aby rozpoutali zatýkací války, které roztříští sevření moci kabaly. Pád globální elity se nezadržitelně blíží – bouře se chystá propuknout.

 

🟥 Q) STORM RIDER:

 

Po celém světě jsou vojenští generálové a zpravodajské služby v pohotovosti, připraveni stisknout spoušť. Důkazy mají ve svých rukou. Servery nabité usvědčujícími daty, satelitním sledováním a plnou vahou vyspělé vojenské techniky – to vše zaměřené na jeden cíl: globální elitu. V zákulisí se schyluje k bouři. Odhalení vojenského puče proti Donaldu Trumpovi, rozpoutání občanských nepokojů a téměř zhroucení národa není otázkou „kdyby“ – děje se to nyní. Tohle je válka o budoucnost a Trump, Musk a jejich nová vláda jsou u kormidla. Jejich poslání: vymazat síť korupce elit a odhalit ty nejzvrácenější operace, jaké kdy byly veřejnosti ukryty.

 

🟥GLOBÁLNÍ VOJENSKÝ PŘEVRAT: VÁLKA ČEKAJÍCÍ NA VYPUKNUTÍ:

 

Právě teď, ve stínech, jsou armády po celém světě zamčené a nabité. Od zpravodajských agentur, které léta hromadily data, až po generály, kteří čekají na rozkazy – jsou připraveny zasáhnout. Jsou vybaveni vším, co potřebují: inteligencí z Cheyenne Mountain, satelity Starlink zajišťujícími neustálý dohled a technologií nad rámec toho, co svět ví, že existuje. Ale čekají na signál. Jeden signál – zelené světlo, které změní tuto globální síť zatýkání ve válku, která přetvoří národy.

 

🟥 NEJEDNÁ SE O NĚJAKÉ DROBNÉ OTŘESY.

 

🟥TO JE ZAČÁTEK GLOBÁLNÍ ČISTKY.

 

Lídři v politice, šéfové průmyslových odvětví, generální ředitelé mocných korporací a klíčoví zpravodajští úředníci klesají.

 

🟥Trump a jeho nejužší kruh – Elon Musk, Kash Patel a záhadný Vivek – stojí v čele tohoto nového světového řádu. Kabala se třese v botách, protože vědí, že jsou další na řadě. Jejich čas vypršel.

 

🟥Zločiny minulosti vycházejí najevo a budou pohnány k odpovědnosti.

 

🟥SOUVISEJÍCÍ:

 

🟥 BREAKING: Trump a Musk oznamují ‚Go Time‘ pro MARS (vojenský pomocný rádiový systém) a

🟥 STARLINK: Nová zbraň v americkém arzenálu pro vojenskou nadvládu! BOOOM!

 

🟥 BOOOM!!! STARLINK JE PŘIPRAVEN POSÍLAT SIGNÁL EBS NA VŠECHNY MOBILNÍ TELEFONY NA SVĚTĚ, JENOM ČEKÁNÍ NA ZELENÉ SVĚTLO

 

🟥 BOOOM! Globální finanční revoluce: Jak Starlink, Basel III a ISO20022 vyhodí do povětří tradiční bankovnictví!

 

🟥 PUČ PROTI TRUMPOVI: OBČANSKÁ VÁLKA NEBYLA NÁHODA

Chaos, který jsme viděli během Trumpova prezidentování – nepokoje, nepokoje, téměř občanská válka – byl vše naplánovaný. Vojenský puč proti Trumpovi nebyl jen letmým politickým útokem. Bylo to zorganizované úsilí zkorumpované elity srazit národ na kolena, oslabit Trumpovu moc a převzít plnou kontrolu. Ale podcenili ho.

 

Nyní se karta obrátila. Trumpova administrativa, znovuzrozená pod touto nově vytvořenou vládou, se prodírá řadami těch, kteří chaos zorganizovali. Nepokoje byly jen předzvěstí – kouřovou clonou pro hluboce zakořeněné spiknutí, které je vytahováno na světlo. Nastal čas zúčtování a Trump jim přináší boj.

 

Jádrem této války jsou dva masivní případy: případ Epstein a případ plného odhalení Diddyho. Tyto skandály nejsou ojedinělými incidenty – jsou špičkou ledovce celosvětové sítě vydírání, sexuálního obchodování a manipulace.

 

🟥EPSTEINOVA TAJEMSTVÍ: TRUMPOVA MISE ZNIČIT GLOBÁLNÍ ELITU

Případ Epstein se brzy rozletí a zničí nejmocnější lidi světa. Pokřivené impérium, které vybudoval Jeffrey Epstein, bylo pevností sexuálního obchodování, vydírání a nepředstavitelné korupce a rozšířilo se do nejvyšších pater politiky, zábavy a financí. Trump a jeho tým se chystají zničit tu pevnost.

 

Úplný seznam těch, kteří se podíleli na Epsteinových zločinech, je odhalen a sahá daleko za to, co většina lidí ví. Trump nejde jen po Epsteinových komplicích – jde po bývalých prezidentech, nejvyšších vládních představitelích, a dokonce i po globálních zpravodajských agenturách. Vyděračské a sexuální operace CIA, jejichž cílem je kontrolovat vlády a celá průmyslová odvětví, jsou demontovány.

 

🟥VIZ TAKÉ: VAROVÁNÍ: Vědecký výzkum – Zelená zelenina způsobující diabetes 2. typu v milionech. Velká prezentace lží o cukrovce od lékařů!

 

🟥 Ale to je víc než jen Epstein. Jde o zlomení zad globální elitě, která po desetiletí používala své bohatství, moc a konexe k zotročení lidstva. Trump, Musk a síly, které shromáždili, obléhají samotné srdce této globální kabaly.

 

🟥SNOWDENŮV FAKTOR: SKRYTÝ KLÍČ K BOUŘI

 

Edward Snowden. Nebyl to jen informátor – on je klíčem k tomu všemu. Snowdenův útěk do Ruska nebyl náhodný. Bílé klobouky v rámci NSA, vojenští zasvěcenci, kteří jsou součástí větší aliance, zajistili, že Snowden skončil v Putinových rukou. Nebylo to jen o odhalení hromadného sledování – šlo o zřízení mnohem větší operace: začátek bouře.

 

🟥Rok poté, co byl Snowden předán, jsme viděli záhadné zmizení MH370. Náhoda? Sotva. Bylo to součástí předem domluvené dohody mezi NSA, vojenskou aliancí a Putinem. Snowdenovo zběhnutí spustilo řetězec událostí, které vedly k přenosu kritické technologie a inteligence – krok, který by ochromil globální elitu obchodu s dětmi a jejich pedofilní kruhy, operace zakořeněné ve Zlatém trojúhelníku a datované do období opiových válek.

 

🟥VATIKÁN, JEZUITÉ A NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ CIA

 

🟥 Kontrola CIA nad těmito sítěmi pro obchodování se sexem není nic nového – funguje už desítky let a má kořeny hluboko ve Vatikánu řízeném jezuity. Ano, Vatikán. Tatáž instituce, která káže mír a morálku, je po kolena po kolena ve špíně globálního vykořisťování dětí. A nezapomeňte na jezuity, strůjce MK Ultra, nechvalně známého programu psychologické války CIA.

 

🟥Tato monstra po desetiletí manipulují celou populací a využívají sexuální obchodování jako zbraň k ovládání mocných lidí. Trump a jeho tým přesně vědí, jak hluboko tato hniloba sahá, a jdou po všech. Od generála Petraeuse po Marka Zuckerberga, od hollywoodských elit po šéfy globálních korporací – nikdo není v bezpečí. Takzvaní světoví vůdci budou vytaženi na světlo.

 

🟥THE DIDDY CASE: A Collision Course with the Elite’s Downfall

Případ plného odhalení Diddyho se chystá explodovat. Toto není jen další skandál celebrit – je to detonace bomby, která tiká léta. Diddy není jen hudební magnát; je klíčovým hráčem v mnohem větší, temnější hře. Jeho spojení s politickými osobnostmi a globálními elitami – Kamala Harris, Ashton Kutcher, princ Harry – je jen začátek.

 

🟥SOUVISEJÍCÍ: Zpráva o bombovém útoku! FBI zabavila pásku Diddyho zobrazující Hillary Clintonovou zabíjející dítě na večírku „Freak Off“! Video Hlas lidu

 

Na povrch se objevují videa – videa, která nejen zničí reputaci, ale srazí i vlády. To není jen o Hollywoodu. Je to o nejvyšších úrovních moci a vlivu – o lidech, kteří si mysleli, že se jich nelze nikdy dotknout.

Diddyho trezor se chystá prolomit, a když se tak stane, srazí se s případem Epsteina způsobem, který odhalí propojenou síť zrady, pedofilie a sexuálního obchodování.

 

Tyto případy se nedějí izolovaně. Jsou spojeni s americkými úředníky, vojenskými veliteli a zpravodajskými agenturami. Stejní lidé, kteří se pokusili zničit Trumpa, jsou ti, kteří se nyní ukrývají. ALE NENÍ SE KAM SCHOVAT.

 

„Řešení EPIDEMIE obchodování s lidmi je prioritou mé administrativy. Bez TEBE by se nic nestalo.“ – Prezident Trump! BŮH ŽEHNEJ AMERICE!!! BŮH VÁM VŠEM ŽEHNEJ!!!

 

🟥TRUMPOVA KARTA: POSLEDNÍ MAT:

 

Trump se držel zpátky – až dosud. Dlouho si škádlil, že má poslední krok, Trumpovu kartu, která zhroutí celý zkorumpovaný systém. Ten čas nadešel. Globální vojenské síly, které číhaly, se chystají uvolnit. A když udeří, nebude to jen pár významných zatčení – bude to

totální kolaps mocenské struktury elity.

 

Díky satelitům Starlink Elona Muska, které poskytují zpravodajské informace a sledování, a vojenským silám připraveným k pohybu, je Trump na pokraji jednoho z největších zvratů moci v historii. TOHLE JE KONEC HRY. A KABALA JE VYDĚŠENÁ.

 

🟥THE FALL OF THE CABAL: A RECKOING LONG OVERDUME:

 

Dny kabaly jsou sečteny. Systém, který vybudovali – systém založený na obchodování se sexem, vydírání a kontrole nad vládami, médii a průmyslem – bude brzy smazán. Každá lež, kterou řekli, každý zločin, který spáchali, každý člověk, kterého využili, bude brzy odhalen.

 

BOOM! Tento studený nápoj může spustit vaši prostatu – zde je jeden tip, který vám pomůže udržet zdravou prostatu až do vysokého věku

 

Obamovo spojení s Diddym?

Nevyvázne z toho bez újmy. Když byl senátorem státu, Obama dostal Diddyho z vězení a poskytl mu zpravodajské informace.

Proč? Jaká je souvislost? A proč je Obama na seznamu klientů Diddyho? To vše vede zpět do stejné zkorumpované sítě. Tito lidé si mysleli, že dokážou udržet svět navždy v temnotě – ale Trump se ho chystá celý spálit.

 

🟥NOVÝ ÚSVIT: TRUMPOVA VLÁDA V BŘEZNU:

 

Jakmile poslední kousky skládačky zapadnou, Trumpova nově vytvořená vláda je připravena převzít kontrolu. Nejsou tu jen proto, aby zničili starý svět – budují nový. Svět osvobozený od řetězů kabaly, kde lidé již nejsou kontrolováni zkorumpovanými vládami, zpravodajskými agenturami nebo korporacemi.

 

Epický pád globálních kruhů obchodování se sexem, odhalení tajných operací CIA a plná síla spravedlnosti se brzy rozpoutají.

HROMADNÉ ZATÝKÁNÍ SE BLÍŽÍ A VINÍCI BUDOU VYTAŽENI NA SVĚTLO, ABY JE VŠICHNI VIDĚLI.

 

Bouře nepřichází – je tady. Síla kabaly se nám hroutí před očima a Trump se chystá odehrát svou poslední hru. Případy Epstein a Diddy, odhalení CIA a zrada spáchaná americkými úředníky jsou jen začátek.

 

Svět sleduje, jak se Trump a jeho koalice připravují na nejrozhodnější krok v historii. Když se to stane, nic už nebude jako dřív. Kabala klesá a z popela vstává nová éra.

 

🟥PŘIPRAVTE SE NA ZÚČTOVÁNÍ. BOUŘE JE NA NĚ A NENÍ ÚNIKU.

 

🟥AKTUÁLNÍ ZPRÁVY:

 

Prezident Trump vyzývá k vojenské operaci na ochranu Američanů – Vrchní velitel promluvil – „JE ČAS NA AKCI“ (video)

 

🟥NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY:

 

Prezident Trump vyzývá k silné vojenské operaci na ochranu amerických občanů.

„Teď je to jediný způsob.“ Odvážný krok k zabezpečení národa a sjednocení Američanů pod silnou a vlasteneckou obrannou strategií. Přečtěte si, jak je Trump připraven jednat. #Trump #Vojenská operace

 

🟥TRUMP VYZÝVÁ K AKCI – „TEĎ JE TO JEDINÝ ZPŮSOB.“ VRCHNÍ VELITEL PROMLUVÍ – „JE ČAS NA AKCI

 

VÍCE ČTĚTE ZDE: https://amg-news.com/breaking-news-president-trump-calls-for-military-operation-to-protect-americans-the-commander-in-chief-speaks-its-time- pro akční video/

 

🟥VIZ TAKÉ: BOOOM! Globální finanční revoluce: Jak Starlink, Basel III a ISO20022 vybuchují tradiční bankovnictví!

https://amg-news.com/booom-global-financial-revolution-how-starlink-basel-iii-and-iso20022-are- nafouknutí-tradiční-bankovnictví/

 

 

Trumpův mistrovský plán exploduje: Vojenské zátahy zničí elitní pedofilní kruhy ukrývající se v podzemních bunkrech od New Yorku po CERN a Antarktidou – systémy DARPA AI jako THORN se používají ke sledování a vyhledání dětí!

 

To se děje právě teď a svět bude brzy čelit pravdě. Nejtemnější tajemství hlubokého státu – globální síť obchodu s dětmi a pedofilní síť, která po desetiletí ovládala nejvyšší úrovně moci – je konečně roztrhána. Tento útok vede Donald J. Trump, podporovaný vojáky WH a patrioty.

 

Armáda provádí nálety na hlubinná státní zařízení po celém světě a důkazy, které našla, šokují svět. Od 8. října 2024 tyto operace eskalovaly a velké nálety na místa, která byla dříve považována za nedotknutelná. Kabala se už nemá kam schovat.

 

Antarktida, dlouho tajemná země, je nyní epicentrem tohoto útoku. Odhalují se podzemní bunkry, které kdysi sloužily ke kontrole světového obchodu. Armáda zabavila vše – servery, dokumenty a důkazy o zapojení elit do obchodování s dětmi. Antarktida nebyla zamrzlá pustina, ale útočiště zločinců.

 

Cheyenne Mountain byla také aktivována a hostí systémy umělé inteligence, které monitorují aktivity hlubokého stavu. Bílé hlavy využívají satelitní technologii k mapování a odstraňování tras obchodování s lidmi.

 

Mezitím je postiženo i Silicon Valley. Techničtí giganti jako Google, Facebook a Microsoft byli nedílnou součástí sledovací sítě hlubokého státu. Důkazy, které je spojují s obchodováním s dětmi, byly nalezeny v jejich datových centrech a umělá inteligence DARPA byla použita k monitorování dětí pomocí softwaru jako THORN.

 

Na Epsteinově ostrově armáda objevila tajné tunely používané k obchodování s dětmi a rituálnímu zneužívání. Kamala Harris, Bill Gates a další navštívili tento ostrov jako součást celosvětové sítě.

 

Další zátah zasáhl CERN ve Švýcarsku. Armáda zjistila, že údaje dokazující, že děti byly použity v krutých experimentech, a dlouho se proslýchalo, že se podílejí na ovládání mysli. Účast Vatikánu je nepopiratelná, protože vazby na jezuity sahají staletí zpět.

 

Dokonce i Evropská centrální banka v Berlíně byla odhalena jako finanční centrum pro obchodování s lidmi. Bylo odhaleno, že tyto operace financuje Světové ekonomické fórum.

 

V Austrálii další razie odhalila podzemní zařízení obchodující s dětmi z jihovýchodní Asie. Shromážděné důkazy prokazují přímé spojení mezi Hollywoodem, americkými politiky a globálními korporacemi a těmito sítěmi.

 

A Buckinghamský palác je nyní také vyšetřován. Dokumenty spojují britskou monarchii s globálním obchodováním s lidmi – její role v této síti je nepopiratelná.

 

Terčem byly i podzemní bunkry na Wall Street v New Yorku, které odhalily, jak finanční elita využívala děti jako páku při obchodech. Wall Street není jen o penězích, ale také o kontrole a vykořisťování.

 

Nejotřesnější důkazy však pocházejí z vatikánských tajných archivů, které demonstrují přímou účast katolické církve na obchodování s dětmi prostřednictvím jejích sirotčinců a charitativních organizací.

 

To je ono – bouře je tady. Armáda má důkazy ke zničení hlubokého státu. Od Antarktidy po New York už žádná elita není v bezpečí. Svět se probouzí a dny kabaly jsou sečteny.

Od Davida Wilcocka

 

ZLATÍ! Tribunály Trump a GITMO: Masivní rozšíření GITMO signalizuje pád globální kabaly – Vojenské tribunály odhalují zločiny proti lidskosti, vykořisťování dětí a obchodování (VIDEO)

Explosive Revelations: Masivní rozšíření GITMO se připravují na záplavu elitních kabalských vězňů, kteří čelí vojenským soudům za zločiny proti lidskosti. Pravda přichází a jejich čas vypršel.

 

The Truth Release: GITMO Expansions and Fall of the Cabal- The Unfolding Reality at Guantanamo Bay (GITMO VIDEO)

 

VÍCE ČTĚTE ZDE: https://amg-news.com/breaking-trump-and-gitmo-tribunals-massive-gitmo-expansions-signal-the-fall-of-the-global-cabal-military-tribunals-to- odhalit-zločiny-proti-lidskosti-vykořisťování-dětí-a-obchodování-vi/

 

🟥VIZ TAKÉ:

 

Red October Intel: Trumpovo ‚velké, silné poselství‘ – USA se připravují na vojenské útrapy – armáda je jediná cesta!

 

https://amg-news.com/red-october-intel-trumps-big-strong-message-u-s-prepares-for-military-tribulations-military-is-the-only-way/

 

BQQQM!!! Největší show na Zemi: ALERT ALERT ALERT! V TOMTO FILMU BYLO POUŽITO VÍCE NEŽ 200 000 HERCI Z CENTRÁLNÍHO CASTINGU POUŽÍVAJÍCÍCH CGI, AI, MASKY A HLASOVÉ MODULACE –

https://amg-news.com/the-greatest-show-on-earth-alert-alert-alert-more -v tomto filmu bylo použito více než 200 000 herců-z-centrálního-castingu-používajících-cgi-ai-masky-a-modulace-hlasu/

 

BOMBA! Udělejte GITMO znovu skvělým! Vojenský tribunál v GITMO: Seznam těch, o kterých věří, že jsou jmenováni ve více než 700 000 zapečetěných obviněních –

 

https://amg-news.com/bombshell-make-gitmo-great-again-a-military-tribunal-in-gitmo-list-of – ti, o kterých věří, že jsou jmenováni ve více než 700 000 zapečetěných obviněních/

 

https://amg-news.com/bqqqm-worldwide-generals-ready-to-strike-green-light-imminent-for-global-arrest-wars-to-crush-elite-corruption-and-end-the-cabal-trump-musk-and-a-new-government-lead-the-charge/

 

 

🟥VAROVAL UŽ MICHAEL JACKSON VŠECHNY PŘED P. DIDDYM?

Sean „Diddy“ Combs je obviněn z obchodování s lidmi a sexuálního zneužívání. Staré rozhovory M. Jacksona podněcují nové spekulace.

 

🟥ZVLÁŠTĚ VÝBUŠNÉ: NĚKTEŘÍ Z POSTIŽENÝCH BYLI V DOBĚ ÚDAJNÝCH ČINŮ NEZLETILÍ.                                                                                                                  https://www.heute.at/s/warnte-michael-jackson-hier-bereits-alle-vor-p-diddy-120065681

 

🟥 „SKUTEČNÁ PRÁCE TEPRVE ZAČÍNÁ

 

Policie uspěla v masivní stávce proti dětské pornografii: platforma s miliony obrázků a stovkami tisíc uživatelů po celém světě byla uzavřena a několik podezřelých podporovatelů v Německu bylo zatčeno. Nyní se vyhodnocují obrovské množství dat, aby bylo možné identifikovat uživatele platformy – včetně několika podezřelých ze Sárska.

 

🟥MNOHEM VÍCE LIDÍ BUDE MÍT NÁHLE A NEČEKANĚ NEHODU NEBO ZEMŘE…                                                                                                                       https://www.saarbruecker-zeitung.de/saarland/kinderporno-plattform-abgeschaltet-ermittlungen-auch-gegen-saarlaender_aid-119907577

 

🟥OPERA VARUJE PŘED KRVÍ A NÁSILÍM:

 

… na internetu výslovně varuje, že představení skandály opředeného rakouského performera výslovně ukazuje sexuální akty a zobrazení sexuálního násilí. Je vidět i skutečná krev, piercing a rána.

 

Kromě použití některých divadelních prostředků však není performance „falešná, ale skutečná“.

 

https://www.bild.de/regional/stuttgart/schockende-oper-in-stuttgart-18-visitors-treated-670689ab11c9952a2557d430

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋

09.10.2024: 🇵🇹 🌀 POZŮSTATKY HURIKÁNU KIRK … ZKÁZA V PORTUGALSKÉ BRAZE.

https://t.me/c/1586239095/81268

 

🇪🇸🌀 BOUŘE KIRK DORAZILA DO GALICIE A ZPŮSOBILA PÁD NĚKOLIKA STROMŮ V UNIVERZITNÍM KAMPUSU V SANTIAGU DE COMPOSTELA

https://t.me/c/1586239095/81269

 

🌀 TAMPA NA FLORIDĚ VYPADÁ JAKO MĚSTO DUCHŮ, NEŽ DORAZÍ NA PEVNINU HURIKÁN MILTON.

https://t.me/c/1586239095/81271

 

🌀 HURIKÁN MILTON NA CESTĚ NA FLORIDU

 

V dnešním videu je více o tomto hurikánu, který dosáhl historických rozměrů! Jak se přesouvá na Floridu, dotýká se Yucatánu, kde bouřkové vlny vedou k masivním záplavám, a podél mexického pobřeží jsou na okraji tohoto hurikánu, který má trvalé větry o rychlosti kolem 300 m/h s energií, vidět silné bouřky. 500 TW (!), což ji staví na úroveň energetické nerovnováhy Země (EEI)! Na Floridě probíhají masové evakuace a podle toho, jak to teď vypadá, z části Floridy už moc nezbyde, až se lidé vrátí!

https://t.me/c/1586239095/81275

https://t.me/c/1586239095/81276

https://t.me/c/1586239095/81277

 

🌀HURIKÁNY VOJENSKÁ OPERACE…DANE WIGINGTON, VYSVĚTLUJE PLK. DOUGLAS MACGREGOR

JAK BYL/JE ŘÍZEN HURIKÁN HELENE V RÁMCI OPERACE VÁLČENÍ POČASÍM

1947 Projekt Cirrus

https://t.me/c/1586239095/81278  👈 Video

 

🌀HURIKÁN ZA HURIKÁNEM! HELENE NÁSLEDUJE MILTON!

NÁSLEDUJE NADINE PO MILTON?

https://t.me/c/1586239095/81279 👈

 

🌀⚠️HURIKÁN MILTON SE JIŽ BLÍŽÍ K FLORIDĚ.

Meteorologové hurikánu přiřadili pátý (maximální) stupeň.

Nyní se pohybuje rychlostí téměř 15 km/h, přičemž nárazy větru dosahují 290 km/h

https://t.me/to_je_nas_svet/29816  👈

 

SIMPSONOVY… UKAZUJÍCÍ STROJ NA ZEMĚTŘESENÍ A TATARSKOU ARCHITEKTURU HLUBOKO POD ZEMÍ.

 

Nemůžu uvěřit, že stále existují lidé, kteří nechápou, že v hlavním proudu je všechno scénář.

Epizoda 11 (epizoda 6) s názvem „Hello Gutter, Hello Fadder“ původně odvysílaná 14. listopadu 1999.

Zvlášť když to padá daleko do hlubin, to, co ukazují, je zajímavé

https://t.me/c/1586239095/81272

 

 

📌09.10.2024: 👉 PREZIDENT SVĚTOVÉ BANKY VARUJE PŘED 800 MILIONY MIGRANTŮ:

 

„Před pár dny se v Hamburku konala konference pořádaná Organizací spojených národů, které se zúčastnil i Olaf Scholz. Kromě mnoha typicky levicových témat konverzace prezident Světové banky varoval před bezprecedentním pohybem uprchlíků.

 

Podle organizátorů se „Hamburg Sustainability Conference“ zúčastnilo více než 1500 účastníků z více než 100 zemí. (…)

 

Kvůli enormnímu růstu populace v Africe bude během příštího desetiletí a půl hledat práci více než 1,2 miliardy mladých Afričanů. Vzhledem k tomu, že v Africe je pouze 400 milionů pracovních míst, bude v dlouhodobém horizontu 800 milionů Afričanů bez práce a bez vyhlídek a bude hledat své štěstí v Evropě, která již přijala tolik jejich bratrů. (…)

 

Místo úvah o tom, jak zastavit africkou populační explozi, pro kterou nebude v Africe dlouhodobě dostatek pracovních míst, bydlení ani potravin, se diskutuje o přerozdělování evropského bohatství.“                                                                     https://heimatkurier.at/aktivismus/weltbankpraesident-warnt-vor-800-millionen-migranten

 

 

📌09.10.2024: „VLÁDA SE UŽ NESNAŽÍ SKRÝVAT, TEĎ NÁS ZABÍJÍ NA VEŘEJNOSTI.“

 

Existuje mnoho způsobů, jak manipulovat s počasím, prostřednictvím technologií, jako je síť meteorologických radarů NxRAD Doppler, které mohou ovlivnit bouře. Některé bouře, jako je hurikán Helen, byly tak záměrně nasměrovány, jak se zdá. Americká vláda zároveň brání záchranným operacím před přírodní katastrofou a darované materiály dává nelegálním uprchlíkům.

 

Německá verze článku The Reese Report z 8. října 2024. https://www.youtube.com/watch?v=UMEnWeNhkII

 

 

📌09.10.2024: WEATHER WARS – FEMA – SPRAVEDLIVÁ HROMADNÁ VRAŽDA…

VLÁDA SE UŽ NESNAŽÍ SKRÝVAT, TEĎ NÁS ZABÍJÍ NA OTEVŘENÉM PROSTRANSTVÍ.

V AJ….   https://gregreese.substack.com/p/weather-wars-fema-and-equitable-mass

 

 

📌09.10.2024: ♨️MACRON PŘIJEL S UMEROVEM PODÍVAT, JAK FRANCOUZSKÁ LEGIE CVIČÍ UKRAJINCE PRO VÁLKU S RUSKEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/29815

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, VOLNÝbloG, LUBONIR VOLNÝ: 9.10.2024 – JAK JSEM VIDĚL STAVROPOLSKOU FEDERÁLNÍ UNIVERZITU VLASTNÍMA OČIMA.

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6785

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO PUTINA: ZELENSKYJ JE NUCEN ZRUŠIT LISTOPADOVÝ MÍROVÝ SUMMIT O UKRAJINSKÉ VÁLCE

 

https://youtu.be/MEabT7NunVE?si=f5KjjUWykW0iJxWd

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „TROUFÁTE SI…“: PUTINOVO SMRTELNÉ ULTIMÁTUM VYSÍLÁ MRAZIVÝ ZÁVAN SKRZE ALIANCI NATO; SERGEJ LAVROV VARUJE, ŽE JEDINÝ ZÁPADNÍ „POSUN“ ZAŽEHNE VÁLKU

 

https://youtu.be/gk3OgL9oU8U?si=1XhMjR8RFL-np6nu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, SELECT EU, Roman Kirsch: ROBERT FICO: TA ZEMĚ NEBUDE ČLENEM ALIANCE NATO

 

https://youtu.be/q9-1v5W44aM?si=xsfgV8o0LM05S7US

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Slovenská republika, Směr, sociálna demokracia:

Ľ. BLAHA: V EURÓPSKOM PARLAMENTE SOM NALOŽIL SLNIEČKAROM AKO NIKDY – TOTO SI VYPOČUJTE, PRIATELIA 😉 👋👋👋👋👋

 

https://youtu.be/o0fbuiAgW4U?si=Lt4gsygwfHsz7xm5

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: OBAVA PO TESTU ÍRÁNSKÉ JADERNÉ BOMBY: BIDEN UKONČÍ DVOUMĚSÍČNÍ BOJ S NETANJAHUEM; JDE O SNAHU SPOJENÝCH STÁTŮ ZASTAVIT PLÁNOVANÝ IZRAELSKÝ ÚTOK?

 

https://youtu.be/7WiEdB27620?si=zSpa0Kodhfw42Mna

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÉ SELHÁNÍ IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL V LIBANONU JE ODHALENO: HIZBALLÁH ZASTAVIL IZRAELSKÉ VOJÁKY, ABY NEPRONIKLI DO KLÍČOVÉHO LIBANONSKÉHO MĚSTA

 

https://youtu.be/V_fP-NzjZuk?si=l2XNIZnBy39v_e7j

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Onendia, Roman Kirsch: RUSKÉ DRONOVÉ BOMBARDOVÁNÍ V ODĚSE: ZELENSKYJ ŠOKOVÁN ZÁSAHEM BYTOVÉHO KOMPLEXU A ZAŘÍZENÍ

 

https://youtu.be/u6obn7lF9RI?si=P0co7MgVQvi2__5o

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻09.10.2024: ZAPOMEŇME NA HISTORII, JE POTŘEBA NOVÁ DÁVKA PROTI COVIDU, ŘEKL PRYMULA.

 

((Tohle už je škoda komentovat. Ať se nechá sám zabodat a netrepe už tyhle nesmysly. To už je na kazajku!!!))

 

Počty nakažených koronavirem v Česku stoupají. Epidemiolog a bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula varuje, že už nejsou chráněni ani ti, kteří se v minulosti nechali naočkovat. „V tuto chvíli je potřeba aplikovat jednu dávku nové vakcíny, tak se můžeme ochránit,“ řekl ve vysílání CNN Prima News.

 

Lidé očkovaní třemi dávkami už prakticky nejsou chráněni, řekl Prymula | (3:01) | video: CNN Prima News

 

„Úzus je momentálně takový, že bychom měli zapomenout na historii,“ řekl Prymula. Je podle něj potřeba očkování novou vakcínou, protože dlouhodobá paměť v případě koronaviru nefunguje. „To znamená, že po přibližně šesti měsících od očkování už nejsme prakticky chráněni,“ vysvětlil exministr na CNN Prima News.

 

Koronavirus nadále mutuje a objevují se stále jeho nové varianty. „Přibývá jich, ale myslím si, že nemusíme tak detailně sledovat neustále se měnící varianty omikronu, protože všechny mají poměrně podobný průběh. Klinická část už není tak dramatická, jako byla třeba u varianty delta. Velmi rychle se ale šíří,“ doplnil epidemiolog.

 

Lidé očkovaní třemi dávkami už prakticky nejsou chráněni, řekl Prymula | (3:01) | video: CNN Prima News

 

„Úzus je momentálně takový, že bychom měli zapomenout na historii,“ řekl Prymula. Je podle něj potřeba očkování novou vakcínou, protože dlouhodobá paměť v případě koronaviru nefunguje. „To znamená, že po přibližně šesti měsících od očkování už nejsme prakticky chráněni,“ vysvětlil exministr na CNN Prima News.

 

Koronavirus nadále mutuje a objevují se stále jeho nové varianty. „Přibývá jich, ale myslím si, že nemusíme tak detailně sledovat neustále se měnící varianty omikronu, protože všechny mají poměrně podobný průběh. Klinická část už není tak dramatická, jako byla třeba u varianty delta. Velmi rychle se ale šíří,“ doplnil epidemiolog.

 

Covid dál sílí a zabíjí. Za necelých pět let vymřelo středně velké město

 

Zatím poslední mutací, která se populací přenáší, je varianta XEC. Právě ta bude podle Prymuly v budoucnu dominovat. „V Evropě začíná nabývat na síle, představuje teď minimálně deset procent,“ uvedl.

 

Jedním z problémů je podle něj, že lidé často nepoznají, že se virem nakazili, a měli by si dojít na test.

 

„Pro laika je velmi těžké koronavirus poznat. Některé symptomy, jako ztráta chuti či čichu, jsou pro covid poměrně typické, ale v poslední době se setkáváme s nějakými méně specifickými, například průjmy. Zhruba 30 procent lidí, co přijde na testy, bývá pozitivních,“ řekl již dříve Prymula.

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-respiracni-onemocneni-roman-prymula.A241009_142749_domaci_kurl

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.10.2024“:

➡️☭☆ Armádní letectvo ničí nepřátelské pozice

Posádka Mi-28nm zaútočila na obrněná vozidla a koncentraci živé síly ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Politico: Orban říká, že Trump nebude čekat na inauguraci, aby na Ukrajině přinesl „mír“.

„Trump bude jednat okamžitě, takže my evropští lídři nesmíme ztrácet čas, protože mezi volbami a inaugurací nového prezidenta neuplynou dva nebo tři měsíce, jak to obvykle bývá,“ řekl Orbán.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Viktor Orban byl napaden během tiskové konference.

Aktivista Marton Gekicki po něm hodil balík peněz a obvinil maďarského premiéra ze „zrady země a prodeje jejích zájmů Rusku a Číně“.

Gekicki je členem Maďarské demokratické koalice a místním radním. Předseda strany, bývalý premiér Ferenc Gyurcsany, Gekickiho počínání veřejně podpořil, Orbána označil za zrádce a prohlásil, že ho z toho bude neustále obviňovat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🗣Tržiště ve městě nedaleko Moskvy úplně vyhořelo.

V Noginsku u Moskvy vzplála tržnice s oblečením: nyní je celé město zakryto kouřovou clonou, na místě zasahují hasiči.

O obětech zatím nejsou žádné informace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Asi 300 lidí bylo evakuováno z Feodosie po požáru v ropném skladu, – úřady.

Oheň hoří půl dne, požár se nepodařilo lokalizovat.

Podle informací médií jsou v souvislosti s požárem vedeni tři zranění.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V izraelském městě Hadera došlo k teroristickému útoku.

Terorista pobodal izraelské civilisty na 5 různých místech. V tuto chvíli je terorista zneškodněn, na místě je 6 zraněných, dva umírají, dva jsou ve vážném stavu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Kremlu začalo setkání Vladimira Putina s prezidentem Běloruské republiky Alexandrem Lukašenkem

Na programu jednání je diskuse o aktuálních otázkách dalšího rozvoje rusko-běloruských vztahů strategické spolupráce a spojenectví s důrazem na integrační interakci v rámci unijního státu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin předal Alexandru Lukašenkovi Řád sv. Ondřeje Prvozvaného apoštola, nejvyšší státní řád Ruské federace

Prezident Běloruské republiky byl oceněn za vynikající zásluhy o rozvoj aliančních vztahů a strategického partnerství mezi Ruskem a Běloruskem, posilování přátelských vazeb mezi ruským a běloruským národem, jakož i za velký osobní přínos k vytvoření a efektivní činnosti unijního státu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izraelská armáda uvedla, že zaznamenala salvu 90 raket z Libanonu na severu země.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Harris urazil Putina tím, že kritizoval Trumpa za kontakty s ruským prezidentem.

Demokrat komentoval zveřejněné úryvky z nové knihy amerického novináře Boba Woodwarda „Válka“. Mimo jiné obsahuje informaci, že republikán údajně tajně posílal testy COVID pro osobní potřebu ruskému vůdci.

Harris kritizoval Trumpa a zároveň označil Putina za „vražedného diktátora“. Ústředí bývalého amerického prezidenta už na fámy, které se objevily v médiích, zareagovalo a označilo Woodwardovu knihu za fikci a samotného autora za „skutečně blázna“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádky protiletadlových raketových a dělových systémů Pantsir-S kontrolují vzdušný prostor nad pozicemi ruských jednotek v pohraničních oblastech Kurské oblasti.

Výzbroj raketového systému protivzdušné obrany Pantsir-S umožňuje zničit jakoukoli leteckou útočnou zbraň ve stanoveném operačním dosahu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump uvedl, že za jeho vlády byly Spojené státy, Rusko a Čína blízko k dohodě o úplné denuklearizaci.

Byli jsme blízko uzavření dohody o úplném odstranění jaderných zbraní. To by bylo tak úžasné… Jaderné zbraně jsou příliš silné, je jich příliš mnoho.

Politik upřesnil, že plánovaný obchod předpokládá jeho další rozšíření do dalších zemí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V ruských regionech se úspěšně realizuje řada významných investičních projektů v průmyslovém sektoru. Prezident se s nimi seznámí prostřednictvím odkazu na video

Naše průmyslová výroba roste a náš zpracovatelský průmysl vykazuje pozitivní dynamiku. Vyvíjejí se s předstihem. V mnoha ohledech je to výsledek systematické a společné práce byznysu a státu na aktualizaci a kvalitativním rozvoji výrobních kapacit. Máme celou řadu opatření na podporu průmyslových projektů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

09.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY:🔊NENÁVIST DOZIMETRŮ, ČERNOCHOVÝCH A BLACKROCKU UŽ LEZE VEN: TAKTO SI TY STVŮRY PŘEDSTAVOVALY PŘÍŠTÍ RÁJ!

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: 🔊NENÁVIST DOZIMETRŮ, ČERNOCHOVÝCH A BLACKROCKU UŽ LEZE VEN: TAKTO SI TY STVŮRY PŘEDSTAVOVALY PŘÍŠTÍ RÁJ!

 

Autor článku: Petr Pokorný

 

➡️Na prodej jsou celé nemocnice s odděleními zařízenými drahým nábytkem z dovozu a operační sály evropské úrovně, i když ceny jsou také značné, píší ukrajinská média.

 

➡️EVROPSKÉ? Prohlédněte si fota, kam měly jezdit proválečné stvůry a porovnejte, kam chodí čeští občané, s údajně kvalitním zdravotnictvím?

 

➡️TO HLAVNÍ: nejedná se o jednu kliniku pro elity, to bylo, je a bude. Ale celou soustavu klinik, relaxačních zařízení a VŠE PRO HONORACI – pro cizí klientelu ze spřátelených zemí a s nejlepším světovým vybavením, ač TAM CPEME SOCIÁLNÍ STAMILIARDY A NAVÍC MILIONY UKRAJINCŮ JSOU I U NÁS.

 

🟥PODÍVEJTE SE, PROČ TAK ČASTO JE NA UKRAJINĚ 👹 ČERNOCHOVÁ, 👹 VYSTRČIL,

👹 LIPAVSKÝ, BRUSELSKÉ LEJNO, ZÁSTUPCI ZLOČINNÉ SKUPINY BLACKROCK CO TAM ZAŘIZOVALI A ➡️KAM MIZELI NAŠE PENÍZE V ŠÍLENÉM MNOŽSTVÍ.

 

🟥A PROČ TAK NENÁVISTNĚ ZUŘÍ, KDYŽ JIM HONOSNÁ SÍDLA ZA NAŠE PENÍZE MIZÍ PŘED OČIMA A RUSKO ODHALUJE, CO SI TAM PŘIPRAVOVALI!

 

Člověk by si bez znalosti věci řekl, že když se odstěhují lidé z Ukrajiny, je méně pacientů. Logika.

➡️Vážně ale je tam přebytek normálních nemocnic?

 

➡️Ne, JEDNÁ SE O OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ LŮŽEK V NEJVYŠŠÍ KATEGORII A NAJEDNOU JE JASNÉ, ŽE TA KLIENTELA MĚLA BÝT BRUSELSKÁ A AMERICKÁ V ČELE S BLACKROCK!

A dle aktivit asi i česká. Plazí se tam po zemi, aby se zalíbili.

 

🟥U KYJEVA SE PRODÁVAJÍ TAJNÉ VIP KLINIKY KOZYNĚ A KONČA-ZASPA…

 

➡️Informátor odhalil, že odkazy jsou na blízké nemovitosti, ale samotné kliniky tam na inzerátech většinou nejsou. Ty se musí dohledat dle adresy.

 

➡️VŠE BYLO PRO ZÁPADNÍ KLIENTELU, NEBO TY, KTEŘÍ NA UKRAJINU POSÍLAJÍ HORENTNÍ SUMY NA VÁLKU.

(A LZE SI DOMYSLET, ŽE U NÁS JSOU TO RODINY 👹 FIALŮ, 👹 PETRŮ PAVLŮ, 👹 KOLÁŘŮ, A VŠECH SPOJENÝCH S DESÍTKAMI MILIARD POSÍLANÝCH NA UKRAJINU Z NAŠICH DANÍ) A proto tak šílí, že jim nebeský život díky Rusku najednou protéká mezi prsty a BlackRockuž se stahuje.

 

➡️V blízkosti Kyjeva je na prodej několik zdravotnických zařízení.

Náklady jsou „elitní“, stejně jako klientela zařízení – 6-7 milionů dolarů.

Umístění je v Koncha-Zaspa a vedle regionu Kryukiv na západ od Zhulyanu.

Realitní kanceláře nepíší přímo o důvodech prodeje VIP klinik, ale lze předpokládat, že je to spojeno s odchodem peněžních zákazníků z jejich bývalých míst bydliště ve venkovských chalupách.

 

➡️Informátor hledal inzeráty na prodej několika elitních venkovských klinik na stránkách specializovaných na prodej nemovitostí v hlavním městě.

 

➡️Řeč je o jednom z lékařských středisek umístěných přímo na území Koncha-Zaspy. ➡️INZERÁT UVÁDÍ, ŽE JE NA PRODEJ FASÁDNÍ BUDOVA O ROZLOZE 3000 METRŮ ČTVEREČNÍCH, KTERÁ SE SKLÁDÁ Z 5 PATER A ZAHRNUJE PŘÍSTŘEŠEK.

 

➡️V samotné Koncha-Zaspa je pouze jeden lékařský komplex, který se nachází na území vzdělávací a výcvikové základny „Dynamo“.

Neodpovídá popisu, protože má méně pater a obecně „nevyšel“ z hlediska plochy.

Ale v nedaleké obci Kozyn je klinika Viva, pravděpodobně o ni jde (budova má podobné parametry).

➡️V INZERÁTU JE UVEDENA I CENA ZAŘÍZENÍ – 7 MILIONŮ DOLARŮ.

 

🟥VELKÉ LÉKAŘSKÉ CENTRUM O ROZLOZE 3000 METRŮ ČTVEREČNÍCH SE PRODÁVÁ V KONCHA-ZASPA ZA 7 MILIONŮ DOLARŮ

➡️Další klinika na VIP úrovni se prodává mimo město, nedaleko Vyshenki, Kryukivshchyna a Sofiivska Borshchagivka.

 

Realitní makléř neupřesnil polohu zařízení, pravděpodobně proto, aby neprozradil polohu kliniky – soudě podle fotografií je rozměrově malá, čerstvě zrekonstruovaná, ZAŘÍZENÁ VÝHRADNĚ NÁBYTKEM Z DOVOZU A VYBAVENÁ NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIÍ.

 

➡️NOVÁ ŠVÝCARSKÁ LABORATOŘ, PLNĚ VYBAVENÝ OPERAČNÍ SÁL S VEŠKERÝM POTŘEBNÝM NĚMECKÝM LÉKAŘSKÝM VYBAVENÍM,“ pochvalují si realitní makléři kliniku.

 

➡️Další klinika má 7 lůžek a kuchyň, navíc je vybavena operační jednotkou 120 m2 s místností na převazy. Nechybí ani systém nepřetržitého výkonu až 30 minut a generátor. ÚZEMÍ O ROZLOZE 16 HEKTARŮ PACIENTŮM STAČÍ K PROCHÁZKÁM, JE ZDE SOUKROMÉ PARKOVIŠTĚ.

 

➡️Důležité je pak dobré místo pro pacienty na rekonvalescenci, což tyto místnosti snad plně dostačují. Prostě klasická nemocnice, jak ji známe z České republiky, hotelový komfort.

 

➡️Je třeba poznamenat, že majitelé stanovili cenu elitní VIP KLINIKY ZA NĚKOLIK SET METRŮ ČTVEREČNÍCH POUZE O 1 MILION DOLARŮ méně než za obrovskou budovu o rozloze 3000 metrů čtverečních.

UVNITŘ JE PRAVDĚPODOBNĚ NĚJAKÝ OPRAVDU DRAHÝ HARDWARE.

 

➡️O důvodu, proč se obě kliniky prodávají, autoři oznámení nepíší.

 

➡️Je však známo, že provozní ziskové podniky se prodávají velmi zřídka – lze proto předpokládat, že v elitních příměstských sídlech došlo k poklesu počtu zákazníků smýšlejících o penězích, kteří jsou ochotni platit za VIP služby a ošetření.

 

➡️Od roku 2022 plukovníci 👹 Foltýnové, 👹 BIS Koudelkové, váleční štváči jako

👹 Černochová, 👹 Lipavský, 👹 Řehka, 👹 Vystrčil, 👹 Rakušan a další tvrdili, že VÝŠE JSOU JEN DEZINFORMACE A PRORUSSSSSKÉ MANIPULACE A NIC TAKOVÉHO NA UKRAJINĚ NENÍ. 👹

 

➡️ 👹 Že tam jezdí jen proto, že ukrajinští chudáci trpí a musíme jim posílat sta miliard korun na náš dluh.

 

➡️NYNÍ TO LEZE VEN A DLE UKRAJINSKÝCH ZDROJŮ JSOU I OBYČEJNÍ UKRAJINCI V ŠOKU, CO TY STVŮRY NA UKRAJINĚ DĚLALY, ZATÍMCO OBYČEJNÍ LIDÉ TRPĚLI A TRPÍ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

 

➡️Je to na vás a je to jen začátek informací, které odhalujeme.

➡️🔊Prosíme, sdílejte, ať lidé vědí, co Ukrajině platili a platí. Níže je odkaz na facebook. Děkujeme.

 

➡️ Zdroje z Ukrajiny a většina vysvětlení je z Informátora.UA a z ukrajinských inzerátů.

 

https://volnyblog.news/nenavist-dozimetru-cernochovych-a-blackrocku-uz-leze-ven-takto-si-ty-stvury-predstavovaly-pristi-raj/

 

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻📢🔝🔝🔝08.10.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: 🟥🔊ZMOCNĚNEC SLOVENSKÉ VLÁDY VYRAZIL DO VÁLKY PROTI FARMACEUTICKÉ MAFII

 

🔊ZMOCNĚNEC SLOVENSKÉ VLÁDY VYRAZIL DO VÁLKY PROTI FARMACEUTICKÉ MAFII A NAVRHUJE ZÁKAZ MRNA VAKCÍN, ODSTOUPENÍ OD SMLUV S WHO, VYŠETŘENÍ COVIDOVÉHO TERORU PROTI SLOVENSKÝM OBČANŮM A NA POMOC SI POZVAL AMERICKÉHO LÉKAŘE, KTERÝ SE ZŘEJMĚ STANE MINISTREM ZDRAVOTNICTVÍ V TRUMPOVĚ VLÁDĚ! 👋👋👋

 

🟥NA SLOVENSKU SE PO ZMĚNĚ VLÁDY NA PODZIM MINULÉHO ROKU DĚJÍ NEUVĚŘITELNÉ VĚCI. 👋👋👋

 

➡️Minulý týden ve středu 2. října totiž proběhla v Bratislavě tisková konference a na ní vystoupil vládní zmocněnec pro vyšetřování pandemie Covid-19 MUDr. Peter Kotlár, že doporučí slovenské vládě zastavit očkování mRNA vakcínami, dokud nebude prokázána jejich bezpečnost a účinnost, a odmítnout aktualizované mezinárodní zdravotnické předpisy a pandemickou smlouvu s Mezinárodní zdravotnickou organizací (WHO). 👋👋

 

➡️Ve zhruba hodinovém vystoupení m.j. pochválil práci zpravodajské alternativy za to, jak informovala v době covidového teroru o vakcínách, o rizicích, o svědeckých výpovědích obětí očkování atd.

 

➡️Na tiskové konferenci krátce po jejím zahájení došlo i na promítnutí záznamu videa s vystoupením předního amerického vědce a lékaře Dr. Richarda Fleminga, který pro slovenskou vládu a parlament zpracoval celkem dvě studie, a to konkrétně o eugenických genetických zbraních a o laboratorním původu SARS-Cov-2, který prokazatelně a nejen podle Fleminga pochází z vojenského výzkumu pokročilých biologických zbraní, které mění lidskou DNA a jejich cílem je ovlivnění eugenických a genetických procesů v genomu populace.

 

➡️Fleming ve videu uvádí, že VAKCÍNY MRNA JSOU EUGENICKÉ GENETICKÉ ZBRANĚ, TEDY V PŘEKLADU BIOLOGICKÉ ZBRANĚ, KTERÉ MAJÍ ZA ÚKOL MĚNIT GENETIKU (DNA JEDINCE) A ŘÍDIT CHOVÁNÍ MAS SKRZE EUGENIKU (BEHAVIORÁLNÍ ZMĚNY CELÉ POPULACE).

 

➡️Jak už jsme na Aeronetu uváděli v roce 2020 jako jedni z prvních v ČR a na Slovensku, VIRUS SARS-COV-2 POCHÁZÍ Z VOJENSKÉHO, A HLAVNĚ SPOLEČNÉHO VÝZKUMU ČÍNSKÝCH A AMERICKÝCH LABORATOŘÍ.

 

🟥GLOBÁLNÍ TEROR SPUŠTĚNÝ ZA POMOCI FARMACEUTICKÉ MAFIE:

 

➡️Pamatujete si, jak to celé probíhalo. Vakcína měla být svobodou k pohybu. NEBYLA.

 

➤Vakcína měla poskytovat imunitu před dalším onemocněním. NEPOSKYTOVALA.

➤Kdo měl mít vakcínu, nemusí pak už nosit roušky, říkali nám. Musel nosit!

➤Prostě naprosto všechno byla lež!

➤Všechno, co nám řekli v televizi, byla lež jako věž.

➤A nikdo se za to ani neomluvil.

➤Ale přesto se očkovalo dál, furt pryč a v zemích jako Austrálie se nesměl bez očkování hrát ani tenis, což poznal na vlastní kůži Novak Djokovič.

➤Kdyby nepřišla válka na Ukrajině, dnes by neočkovaní možná byli už ve vězení za terorismus JAKO TI, KTEŘÍ V SOBĚ NESOU VIRUS JAKO BOMBU, A PROTO JSOU HNUSNÍ TERORISTÉ.

➤Přesně k tomu to mířilo!!!

 

➡️Psali jsme o tom na Aeronetu, přinášeli jsme videa a články o událostech z celého světa a jistě si pamatujete, co všechno režimy nejen zemí KoZa (např. Čína, ale i Rusko) dělaly, aby strach lidí z pandemie neopadal a reprodukční čísla viru, aby byla pořád vysoká. ➤Farmaceutická lobby zakázala prodeje a distribuci laciných léčiv, jako je Ivermectin,

➤ který výborně účinkoval kvůli tomu, že v játrech metabolizuje inhibitory blokující některé enzymy, které virus SARS-Cov-2 používá při pronikání do napadených buněk.

 

➡️Proto byl Ivermectin tak účinný.

Farma mafie ale volné prodeje léku zakázala po celých USA a v Evropě zmizel z lékáren s tvrzením, že je výpadek v dodávkách.

Prostě globální bestie chtěla jediné – udržet úmrtnost a reprodukční čísla nakažených na vysokých úrovních, aby to lidi donutilo ke vpíchnutí vakcíny!

➤To bylo cílem!

➤A to by tak hrálo, aby se lidé léčili snadno, rychle a levně nějakým lékem z lékárny!

 

🟥VYSTOUPENÍ DR. FLEMINGA A VZKAZ ZMOCNĚNCI A ČLENŮM SLOVENSKÉ VLÁDY A NÁRODNÍ RADY

 

🔊Dobrý den.

 

Jmenuji se Dr. Richard Fleming. Jsem doktor medicíny a doktor práv ve Spojených státech amerických. Fyzikem jsem 50 let, lékařem 38 let a právníkem 10 let.

Po celou dobu své kariéry jsem se aktivně zabýval snahou zjistit, co způsobuje zánětlivé reakce nemocí, jako jsou srdeční choroby, mrtvice, vysoký krevní tlak, cukrovka, rakovina, potraty a řada dalších onemocnění.

Aktivně jsem se podílel na snaze zjistit, proč k nim dochází, jak je můžeme diagnostikovat a jak je nejlépe léčit.

V důsledku toho jsem se před čtyřmi a půl lety, kdy se na scéně objevil SARS-CoV-2 / COVID-19, aktivně zapojil do vyšetřování a výzkumu těchto biologických zbraní a eugenických genetických vakcín.

 

Zmocněnec, doktor Peter Kotlár, mě požádal, abych poskytl materiály pro vás čtrnáct (ve vládě), pro slovenskou Národní radu, a také pro pana Roberta Fica, vašeho premiéra, abychom diskutovali na téma původu těchto virů, eugenických genetických vakcín a Světové zdravotnické organizace / Mezinárodních zdravotnických pravidel a předpisů.

➤Za tímto účelem jsem sestavil dvě různé videoprezentace:

➤jednu o původu a druhou o eugenických genetických vakcínách, v rámci toho jako materiál o mezinárodních zdravotnických pravidlech a předpisech WHO. Poskytl jsem také dva soubory PDF, jeden z knihy známé jako „Is COVID-19 a Bioweapon? A Scientific and Forensic Investigation” a ➤druhou s názvem „Are We the Next Endangered Species? Bioweapons, Eugenics and more“.

 

Bylo mi potěšením starat se o několik prezidentů Spojených států, jednoho viceprezidenta a řadu členů Kongresu. Na to se mě lidé velmi konkrétně ptali, pokud bude Donald J. Trump znovu zvolen prezidentem a stane se 47. prezidentem Spojených států, jestli bych byl ochoten stát se 26. ministrem zdravotnictví a sociálních služeb?

A já s tím souhlasím, pokud mě Donald Trump požádá, abych se stal ministrem zdravotnictví a sociálních služeb.

Jedná se o pozici, která bude vyžadovat někoho s vědeckým, lékařským a právním vzděláním a výcvikem, aby se jí zabýval.

Poskytl jsem Dr. Petru Kotlárovi dokument, aby se s vámi podělil o 20 bodů, které bych aktivně prosazoval jako ministr zdravotnictví.

Je v nich zahrnuto vyšetřování, obvinění a trestní stíhání Američanů, kteří se podíleli na financování a vývoji biologické zbraně SARS-CoV-2.

 

➤Zahrnuta je také akce, kterou bych podnikl jako ministr zdravotnictví, aby se okamžitě stáhly z amerického trhu eugenické genetické vakcíny používané pro COVID-19.

➤A také bych prezidentu Trumpovi doporučil, aby revokoval všechny dohody uzavřené v roce 2024 v rámci Mezinárodních zdravotnických předpisů a současné akce před OSN, kde se objevují snahy o prosazení moci a autority (WHO) nad několika národy, včetně USA a Slovenska.

➤Doufám, že vám poskytnuté materiály vnesou jasno, takže budete mít odvahu vyzvat k vyšetřování Američanů prostřednictvím vlády zodpovědné za vývoj těchto bojových zbraní, že stáhnete tyto eugenické genetické vakcíny ze slovenské populace.

 

➤Zastavíte tak poškozování a zraňování slovenských občanů, zejména vašich dětí.

➤A abyste se pevně postavili za své rozhodnutí nepodepsat Smlouvu o mezinárodních zdravotnických předpisech 2024 a pokračovat v revokaci všech předpokládaných akcí OSN, které jim dávají pravomoc nad vaší zemí.

Bylo mi potěšením spolupracovat s panem doktorem Kotlárem.

Bude mi potěšením spolupracovat s prezidentem Trumpem.

➤Bude mi potěšením pomáhat slovenské vládě v úsilí o to, aby Slovensko a Spojené státy spolupracovaly na obnovení suverenity našich národů, na ochraně našich občanů a na tom, aby se cizí národy, cizí úřady, nepletly do zdravotní péče slovenských a amerických občanů.

 

Děkuji.

 

🟥VAKCÍNY MRNA BYLY VPICHOVÁNY LIDEM BEZ DLOUHODOBÝCH KLINICKÝCH STUDIÍ DOPADŮ NOVÉ TECHNOLOGIE MRNA NA LIDSKÝ ORGANISMUS!!!!

 

➡️Později naše informace potvrdila i MUDr. Soňa Peková v době, kdy se stala mediálně známou, později zatracovanou a zdiskreditovanou, protože popírala oficiální tvrzení farmaceutické mafie, a proto se stala nepohodlnou pro režim.

 

➡️Vakcíny mRNA pochází z výzkumu tzv. behaviorálních (eugenických) zbraní, které mají dosáhnout podobného efektu jako látka Thiopental sodný přezdívaný sérum pravdy.

 

➡️Thiopental chemicky ovlivňuje část mozku a nutí člověka odpovídat pravdivě na položené otázky. První pokusy s behaviorální zbraní přišly již v 50. letech během programu MK-Ultra, ale hlavní výsledky nabídl až program Monarch v 70. letech, který zjistil, že různé látky v těle reagují na vysoké GHz frekvence. A právě na tento projekt navázal program DARPA s názvem Bizarre.

 

➡️Ten zjistil, že molekuly kyslíku začnou kmitat ve frekvenčním poli 60 GHz, nefunguje jejich afinita, tedy přilnavost na krevní hemoglobin a u člověka se okamžitě dostavuje hypoxie, jako při nedostatku kyslíku, zvracení, náhlé mdloby, kolapsy a po krátké době smrt. Frekvence totiž způsobí, že v lidských plicních sklípcích nedochází k vázání molekul kyslíku na krevní hemoglobin, který dopravuje kyslík k orgánům, a hlavně do mozku.

 

➡️Mozek zaregistruje nedostatek kyslíku z krve a spustí se v mozku poplach, který hypoxii identifikuje jako prudkou otravu jídlem, případně alkoholem nebo nějakým jedem, který má stejné projevy, tedy nedostatek molekul kyslíku v hemoglobinu. Přinesli jsme o tom článek [1] o události v USA. A také články o události [2][3] v ČR v Sokolově.

 

🟥JAK DOSÁHNOUT TOHO SAMÉHO, CO DOKÁŽE „SÉRUM PRAVDY” A VPÍCHNOUT LIDEM ATRIBUTY ZMĚNY CHOVÁNÍ, TŘEBA NAVOZENÍ POSLUŠNOSTI NEBO TUPOSTI?

 

➡️Projekt Monarch přinesl ale ještě jedno děsivé zjištění. Pokud se lidské buňky přinutí, aby metabolizovaly a vyráběly si samy určité naprogramované enzymy, které si normálně neumí vyrobit, tedy pomocí nějakých buněčných šablon (v roce 2016 pojmenovaných jako mRNA – modified RNA), potom tyto buňky mohou začít metabolizovat a vyrábět látky ovlivňující chování nejen jedince na úrovni genetiky, ale i na úrovni populace, tedy ovlivnění celé populace, a to už není genetika, ale eugenika.

Buňky si mohou potom pomocí mRNA uvnitř orgánů zodpovědných za vnitřní sekreci vyrábět nejen vlastní séra pravdy a z lidí se stanou poslušní lidé, kteří nikdy nezpochybní autoritu, vždycky udělají, co autorita řekne.

 

➡️NEPŘEMÝŠLÍ VLASTNÍ HLAVOU, PŘEJÍMAJÍ JEN TO, CO ŘEKNE AUTORITA, co řekne nadřízený orgán, tedy stejné chování jako osoba, které byl vpíchnut thiopental sodný. Vakcíny, které v lidech dokáží nastartovat změny DNA, např. v orgánech s vnitřní sekrecí a jednotlivé buňky začnou podle šablon mRNA vyrábět enzymy a chemikálie ovlivňující chování milionů lidí, jsou konečným cílem a tzv. apexem projektu Monarch – ovládat masy lidí skrze jednoduchý chemický, biologický či fyzikální faktor, jak původně stálo zadání projektu americké CIA ve spolupráci s agenturou DARPA.

 

🟥JE OČKOVANÝ A PODPORUJE VÁLKU NA UKRAJINĚ.

🟥NENÍ OČKOVANÝ A CHCE MÍR

 

➡️Mnoho lidí si všimlo, že většina lidí, která se nechala očkovat, podporuje válku na Ukrajině. A to i lidé, kteří byli dříve protiválečně nastavení, ale nechali se v době pandemie očkovat.

➤Pamatujete si, jak jsem v roce 2020 psal v článcích pořád dokola řečnickou otázku… proč všechny vlády nejen západního světa tak poslušně, naráz, okamžitě a bez odmlouvání doslova zabily a zavraždily své vlastní ekonomiky a průmysly do lockdownů?

➤Kde se ta ochota vzala?

 

🟥MÁ TO JEDNODUCHÉ VYSVĚTLENÍ – CÍLEM BYL VYŠŠÍ ZÁJEM A OVLÁDNUTÍ VEŠKERÉ POPULACE.

 

➤Prostě lidem se vpraví narychlo do těl experimentální roztoky, o kterých se jim v médiích navykládají pohádky, že vakcína znamená svobodu.

➤A kdo se nenaočkuje, ten svobodu už nikdy mít nebude.

 

➡️Postupně by se v roce 2022 a hlavně 2023 covidový teror prohloubil tak, že neočkovaní lidé by nemohli vůbec opouštět domovy, dokonce ani na nákupy potravin, které by jim mohly jen donášet donáškové služby.

Austrálie dokonce zvažovala obstavování účtů v bankách lidem, kteří odmítnou očkování. ➤Ano, tento teror měl za úkol donutit VŠECHNY lidi k očkování.

➤Ne kvůli jejich zdraví, ale kvůli jejich kontrole! Viz moje kniha [4] Total Control.

 

➤A jenom díky válce na Ukrajině, díky Ruské armádě a její invazi na Ukrajinu, jenom díky tomu museli globalčiky ty plány odložit.

NE ZRUŠIT, ALE ODLOŽIT!

➤Farmaceutická lobby se pokusí MUDr. Petra Kotlára zlikvidovat – buď profesně, společensky, politicky a když nic z toho nezabere, obávám se o jeho život, protože když půjde po krku farma mafii, bude to životu nebezpečné!!!!!

 

🟥GLOBALISTÉ PLÁN NA ZAVEDENÍ TOTAL CONTROL NAD POPULACÍ NEZRUŠILI, POUZE HO ODLOŽILI A TEĎ HO V TICHOSTI VYLEPŠUJÍ SKRZE WHO:

 

➡️Je totiž zjevné, že Total Control proces řízení populace kolektivního Západu byl pouze odložen během války na Ukrajině, a navíc právě teď je ten proces v tichosti vylepšován, a to právě na úrovni WHO a pandemických zákonů, které převedou národní rozhodování o pandemických opatřeních na globální strukturu a ředitele WHO, čímž se přeskočí politické strany, volby v jednotlivých státech, vědecké obce, prostě úplně všichni. Bude stačit, když ředitel WHO vyhlásí opatření, a ty budou platit ve všech signatářských zemích okamžitě a ihned.

 

➡️Povinná očkování přesně stanovenými svinstvy a roztoky nařízenými 🐷Billem Gatesem a 🐷dalšími globalistickými sviněmi.

🐷To není neslušné slovíčko, to je od srpna tohoto roku regulérní a spisovný název pro kohokoliv, okolo koho je potřeba vykopat příkopy, jak tvrdí 👺plk. Otakar Foltýn.

 

🐷Když on může vykopávat příkopy okolo nás a nazývat nás sviněmi, my můžeme vykopat příkopy okolo nich a lepit na ně nálepky s pašíky🐷. To je vzájemné.

 

➡️A nepřekvapuje mně, že se ve slovenských médiích spustil řev na doktora Kotlára.

 

➡️DOVOLIL SI TOTIŽ VYTÁHNOUT DO BOJE PROTI GLOBALISTICKÉ HYDŘE, která v letech 2020 až 2022 VPICHOVALA DO STOVEK MILIONŮ LIDÍ BOJOVÉ EUGENICKO-GENETICKÉ ROZTOKY.

 

➡️A NEDĚLALI TO PRO NAŠE DOBRO.

 

➡️🐷TY SVINĚ NÁS CHTĚJÍ OVLÁDAT! A TO JE DRSNÁ REALITA.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/zmocnenec-slovenske-vlady-vyrazil-do-valky-proti-farmaceuticke-mafii/

 

ZDROJ: https://aeronet.news/zmocnenec-slovenske-vlady-vyrazil-do-valky-proti-farmaceuticke-mafii-a-navrhuje-zakaz-mrna-vakcin-odstoupeni-od-smluv-s-who-vysetreni-covidoveho-teroru-proti-slovenskym-obcanum/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: UKRAJINSKÝ POSLANEC SE SVĚŘIL, ŽE AMERIČANÉ TLAČÍ NA KYJEV, ABY SNÍŽIL VĚK PRO ODVODY NA FRONTU ZE 25 NA 18 LET…

 

➡️Ukrajinský poslanec se svěřil, že Američané tlačí na Kyjev, aby snížil věk pro odvody na frontu ze 25 na 18 let, ale poslancům Nejvyšší rady se prý nechce, protože Ukrajina by ztratila nejmladší generaci a rodiče by asi vyšli do ulic!

 

➡️A ČESKÝ PREZIDENT V DISKUSNÍM PANELU OSN PŘIZNAL, ŽE U MNOHA ZEMÍ SE ZAČÍNÁ PROJEVOVAT ÚNAVA Z VÁLKY NA UKRAJINĚ A JIŽ NECHTĚJÍ ODSUZOVAT RUSKO!

 

➡️Ukrajinská televize o víkendu odvysílala diskusní panel v pořadu „HOVOŘÍ VELKÝ LVOV

o odkazu Stěpana Bandery, jeho organizace OUN/UPA a o budoucnosti Ukrajiny ve světle ústupů ukrajinských vojsk jak na Donbasu, tak i na donedávna vychvalovaném Kurském směru.

 

➡️Do vysílání byl dálkově přes Skype pozván poslanec Roman Kostěnko, náměstek výboru pro bezpečnost, obranu a zpravodajské služby Nejvyšší rady Ukrajiny, který se natvrdo a veřejně podělil o to, jak si píše s americkými kongresmany, kteří tlačí na Kyjev, aby snížil prý nesmyslně vysokou hranici pro odvody na frontu z věku 25 let na 18, maximálně 20 let.

 

➡️Všude ve světě se prý odvádí zhruba od 18 let, jenom na Ukrajině to bylo až od 26 let, a teprve před několika měsíci to bylo sníženo o 1 rok na 25 let.

➤Kostěnko v pořadu prohlásil, že neví, proč tomu tak je a jaký je důvod. To bylo opravdu hodně drsné přiznání, protože ten důvod na Ukrajině je známý, a to jsou vysokoškolská studia a věk tzv. ekonomické soběstačnosti, který je stanoven stejně jako např. v České republice na 26 let věku.

➤Aby se nemusela přerušovat studentům VŠ jejich studia, tak byla na Ukrajině branná povinnost stanovena až od 26 let věku.

➤V době války prý by měly být vojáci rekrutování od věku 18 let, protože jde o válečný stav a mimořádnou a těžkou válku.

 

🟥AMERIČANÉ TLAČÍ UKRAJINSKÉ POLITIKY, ABY NAHÁZELI DO RUSKÉHO MASOMLÝNA I NÁCTILETÉ UKRAJINCE, KTEŘÍ SOTVA OPUSTILI STŘEDNÍ ŠKOLY!!!

 

➡️Teoreticky má Kostěnko pravdu, od 21 let je možné kandidovat na poslance Nejvyšší rady, ale bojovat za svou vlast se může až od věku 25 let.

➤Kostěnko to komentoval slovy, že něco v tom nehraje.

➤Vysvětlení je přitom jednoduché.

➤Generální štáb a politici v Nejvyšší radě mají strach z rodičů těchto čerstvě dospělých dětí, protože válka se vyvíjí špatně a Rusy porazit nepůjde.

 

➡️PROSTĚ BY ŠLO O JEDINOU VĚC – O LIKVIDACI 7 VĚKOVÝCH NEJMLADŠÍCH ROČNÍKŮ, KTERÉ BY ZAHYNULY V RUSKÉM VELKOKAPACITNÍM MASOMLÝNĚ STEJNĚ, JAKO JEJICH STARŠÍ, PROFESIONÁLNÍ A MNOHEM ZKUŠENĚJŠÍ PŘEDCHŮDCI.

➤Důležité je však svědectví, že Kostěnko přiznal, že Ukrajina má nedostatek lidí na frontě. ➤Nemluvil o nedostatku zbraní, munice, letadel, granátů, prostě nic z toho.

➤Mluvil o nedostatku lidí. A to je přesně to, co kolektivní Západ zatím není schopen a ochoten Ukrajině dodat a poskytnout.

➤A právě proto Ňuchačenko ve spolupráci s Londýnem rozjeli ten pokus o zahájení střelby západních raket na Rusko, což by zaručeně vyvolalo odvetu Rusů proti navigačním základnám NATO.

➤A tento ruský odvetný útok by se stal spouštěčem kolektivní obrany NATO a vyslání mise na Ukrajinu do konfliktu s Ruskem.

 

➡️To je vlastně jediné řešení nedostatku vojenského personálu AFU a západních sil na Ukrajině.

➤Nic jiného tento nedostatek nevyřeší, protože sotva dospělé děti, které v nejlepším případě dostanou 3 měsíce výcviku, reálně ale spíš jenom 1 měsíc, prostě budou mít životnost na frontě jen několik hodin, ti nejšťastnější tam vydrží 1 týden, než se pokusí o útěk k Rusům do zajetí.

 

🟥RUSKÁ ARMÁDA MÁ ROZKAZ OBSAZOVAT DALŠÍ UKRAJINSKÉ REGIONY, DOKUD UKRAJINA NEZMĚNÍ ÚSTAVU O GARANCI PRÁV MENŠIN:

 

➡️Ukrajina má v této chvíli jedinou šanci ukončit válku a tím si zajistit, že nepřijde o více území.

➤V naší redakci již máme informace od našich ruských kolegů novinářů, protože informace z ruského velení unikají více kanály, že Ruská armáda po dosažení západních správních hranic Doněcké oblasti bude pokračovat v osvobozovacích operacích i v Dněpropetrovské oblasti a cílem je břeh Dněpru.

 

➡️To sice není velké překvapení, ale je to vlastně poprvé, kdy jsme to takto dostali dopředu od ruských novinářů potvrzené. Kreml totiž stanovil následující doktrínu:

➤ „Ochrana ruského etnika musí být zaručena a ustanovena v ukrajinské ústavě.

➤Dokud nebude tato garance v ústavě Ukrajiny implementována, Ruská armáda bude osvobozovat další ukrajinská území, aby na nich zavedla ochranu ruského etnika.”

➤Toto je napsáno v rozkazu Vladimira Putina velitelům Ruské armády v rozkazu o Speciální vojenské operaci z večera 23. února 2022.

 

🟥VIDEO: PETR PAVEL PROZRADIL, ŽE MNOHÉ ZEMĚ JIŽ NECHTĚJÍ POKRAČOVAT V PODPOŘE UKRAJINY A ANI ODSUZOVAT RUSKO:

 

➡️Jinými slovy, ruská mašina se nezastaví, a s největší pravděpodobností ani Dněpr nebude konečnou hranicí postupu ruských vojsk.

➤Ukrajina příštích 20 let nebude mít lidskou sílu a ani technické a finanční prostředky, aby vytlačila Ruskou armádu z ovládnutých oblastí.

➤To je analýza Vrchního velení spojeneckých sil v Evropě, která unikla před pár dny do ruských médií.

➤Jinými slovy, pokud by Ukrajina chtěla znovu vyvolat válku s Ruskem, musí vyrůst děti, které se teprve letos a příští rok narodí na Ukrajině.

➤Během té doby bude muset Ukrajina podle tvrzení NATO vycvičit k boji na 1 milion mužů s dalšími 500 000 muži na obranu měst a hranic Ukrajiny.

➤Takovými čísly Ukrajina nikdy nedisponovala ani před válkou, natož teď.

➤A pokud jde o zbraně a peníze, západní země již pociťují z války a ukrajinských neúspěchů únavu.

 

➡️Přiznal to naživo v diskusním panelu OSN o bezpečnosti český prezident Petr Pavel, že mnohé země už trpí únavou z války a nechtějí pořád proklamovat podporu Ukrajině a nechtějí už dokonce ani odsuzovat Rusko pořád dokola.

➤Totiž každá válka nese výhody a zisky jen do chvíle, kdy ta válka neškodí průmyslu.

➤A Evropa odříznutá od ruských energií, od plynu a ropy, a zejména, a hlavně od stěžejního hliníku a železné rudy, což jsou nezbytné suroviny pro evropský automobilový a technický průmysl, prostě začíná trpět.

 

➡️A nejde jen o to, co se dříve z Ruska za hubičku dováželo.

➤Německý a francouzský průmysl trpí i tím, co se před válkou naopak do Ruska ze Západu vyváželo, ale teď se nevyváží nic.

➤Ano, produkce zmíněného automobilové a technického průmyslu, mezi který patří výrobci praček, ledniček, elektrických spotřebičů v kuchyni a v domácnosti, zahradní technika, ti všichni přišli o obrovský ruský a zazobaný trh.

 

➡️Evropa po necelých 3 letech zjistila, že potřebuje import z Ruska, i vývoz do Ruska

➤Rusko je do dnešní doby silně nenasycený trh, kde jsou obrovské možnosti pro ekonomický růst ve všech odvětvích trhu, a nemít možnost na takovém trhu podnikat, nemít možnost na takový trh vyvážet, je katastrofa stejného nebo dokonce i většího kalibru, než je konec dovozu ruských surovin do EU.

➤Není proto divu, že po zprávách o tom, že největší automobilka světa Volkswagen bude zavírat podniky po celém světě, se všechna podpora válce a Ukrajině začíná v EU hroutit.

 

➡️A nejvíce právě tady v Německu, což je špičkou ledovce, který se tvářil, že jeho odtržení od masy ruského trhu nic nebude znamenat, jenže to byl krutý omyl.

➤Bez plynu v Nord Stream trubkách nemůže být realizována laciná výroba elektřiny pro nabíjení elektrické budoucnosti Evropy.

➤To je ta zpráva, kterou říká nahlas jen pár německých ekonomů, velice potichu, aby neměli problémy s nálepkami, že je platí Kreml.

 

➡️Bez plynu nemůže jet německý průmysl.

A bez německého průmyslu nemůže jet ten český, ani slovenský.

➤Už to budou skoro 3 roky a ekonomika EU už to víc prostě nedává.

➤Všichni chtějí dvě věci:

➤Obnovení dodávek surovin z Ruska a obnovení vývozu produkce do Ruska. O nic jiného se nehraje.

➤Moskva proto tahá za delší provaz, nemusí dělat vůbec nic, jenom se dívat, jak EU ekonomicky kolabuje a s tím i podpora Ukrajině, jak právě potvrdil Petr Pavel.

➤Kruh se uzavřel.

➤A jen bych dodal – my na Aeronetu jsme to přece říkali a psali.

🟥UKRAJINA SE PROTO MUSÍ ROZHODNOUT, JESTLI PŘIJDE JENOM O TO, O CO PŘIŠLA DOSUD, ANEBO ZTRATÍ V BOJÍCH I MLADOU GENERACI A BŮHVÍ KOLIK DALŠÍHO ÚZEMÍ UKRAJINY.

➤A taková je realita.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

 

 

https://volnyblog.news/ukrajinsky-poslanec-se-sveril-ze-americane-tlaci-na-kyjev-aby-snizil-vek-pro-odvody-na-frontu-ze-25-na-18-let/

 

 

📌08.10.2024: 🇺🇸 POKUSÍM SE K TĚMTO OTÁZKÁM VYJÁDŘIT POZDĚJI – JOE BIDEN UDRŽUJE ZELENSKÉHO V NAPĚTÍ.

 

„Jak víte, dnes ráno jsem vydal prohlášení, že ruším svou cestu do Německa a Afriky. Pokusím se tyto záležitosti řešit později, ale především si prostě myslím, že v tuto chvíli nemohu opustit zemi.

Za druhé, budeme se nadále soustředit na to, co nás nyní čeká. Byl jsem informován vysokými představiteli této administrativy, kteří zajišťují naši připravenost na blížící se hurikán Milton, že by to mohl být jeden z nejsilnějších hurikánů na Floridě za posledních 100 let. A boj s následky hurikánu Helen pokračuje.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29787  👈

 

 

📌08.10.2024: ♨️ PODLE MAĎARSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ JE VSTUP UKRAJINY DO NATO NEMOŽNÝ

 

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó prohlásil, že vstup Ukrajiny do NATO v podmínkách současného konfliktu může vyvolat třetí světovou válku. Podle něj ti, kdo rozumně hodnotí situaci, nechtějí takové nebezpečí vyvolat.

 

Szijjártó také zdůraznil, že země NATO se vůči Ukrajině chovají neférově, když veřejně diskutují o možném členství, zatímco za zavřenými dveřmi většina ministrů zahraničí zastává stejný postoj jako Maďarsko – proti vstupu Ukrajiny do aliance.

https://t.me/to_je_nas_svet/29788 👈

 

 

📌08.10.2024: PREZIDENT PAVEL OBHAJUJE PLAT PRO SVOU MANŽELKU. „SLOUŽÍ TÉTO ZEMI,“ ŘÍKÁ

((A my národ téhle naši země ne???))

 

Prezident Petr Pavel se vyjádřil k návrhu, podle kterého by první dáma mohla dostávat měsíční plat na reprezentaci. „Považuji za správné, aby i výdaje první dámy za její podíl na službě této zemi byly správným způsobem oceněny.“

 

Prezident Petr Pavel se vyjádřil k náhradám výdajů pro první dámu. Řekl, že považuje za správné, aby pomoc a práce jeho manželky byly náležitě oceněny. „První dáma, stejně jako prezident, slouží této zemi. Pracují na konkrétních tématech, cestují, reprezentují. A s tím jsou spojené i výdaje,“ uvedl.

((Pojď tohle vysvětlit dětem, pro které matky mnohdy nemají jídlo. Důchodcům a invalidním lidem, které jsi svým podpisem dostal pod hranici chudoby!!! Ty si žiješ v blahobytu, a ještě okrádáš tenhle národ!!! Cestujete oba za naše peníze, co to tydy trepeš???))

 

Zároveň nepovažuje za relevantní, aby doba, kterou první dáma Eva Pavlová stráví službou státu, nebyla započítána do důchodu a aby jí nebylo hrazeno zdravotní a sociální pojištění.

„Nikdy jsem nežádal navýšení finančních prostředků, naopak, můj návrh zněl, aby část mých náhrad byla snížena a převedena na manželku tak, aby mohla plnohodnotně vykonávat svoji práci a nebyla závislá na manželovi,“ dodal.

((Všichni si musíme platit pojištění!!! Ale platili jsme si důchodové spoření celý život a ty si svým podpisem nám ho sprostě ukradl!!!))

 

Základní plat prezidenta pro letošní rok činí 341 200 korun a víceúčelová paušální náhrada 317 500 korun.

V novele, která je teď v připomínkovém řízení, je víceúčelová paušální náhrada výdajů spojených s výkonem povinností partnerky či partnera hlavy státu stanovená na 30 procent náhrad výdajů prezidenta či prezidentky, což by bylo 95 250 korun.

Z toho by si platila zejména náklady spojené s reprezentací.

 

((Když váš drahý soudruh Zelenský projíždí už rok, co rok reprezentačně v zeleném svetru a zelených kalhotách, co mu stačí na reprezentaci své zemi už 3 roky, tak jaká reprezentace??? 🙈))

 

PRO PRVNÍ DÁMU 95 TISÍC KORUN:

 

První dáma by měsíční plat na reprezentaci, stejně tak i hrazené zdravotní a sociální pojištění mohla dostávat od ledna.

((To bych tedy ráda viděla ty platby pojištění!!!!!))

 

Se změnou přichází novela zákona, kterou vypracovalo Ministerstvo práce a sociálních věcí.

 

Na návrh Kanceláře prezidenta republiky se resort do české legislativy snaží ukotvit ustanovení, podle kterého by partneři či partnerky hlavy státu mohli za svoji činnost pobírat peníze. Třetinu toho, co na paušální náhrady dostává prezident.

((Jak jste přišli na částku 1/3 manželova platu??? To je zajímavé. Bez něj se obešla Havlová, Klausová i Zemanová. Minulost nebyla tak nenasytná, pažravá, navíc zlodějská!!!))

 

„Role manželky či manžela, popřípadě partnera či partnerky prezidenta republiky nebyla doposud v právním řádu České republiky nijak ukotvena, což v 21. století vnímáme jako situaci, kterou je třeba nevyhnutelně napravit,“ řekl Seznam Zprávám hradní kancléř Milan Vašina.

((A že byste se zeptali národa, jestli s tím vůbec souhlasí, když to má platit ze svých peněz??? Bez souhlasu národa nemáte žádné právo krást jejich peníze!!!))

 

Nelibost opozice, pochopení odborníků

Poukázal při tom na nemožnost skloubit roli první dámy se zaměstnáním či jinou výdělečnou činností. Od manželky hlavy státu se podle něho tradičně očekává, že bude prezidenta doprovázet při oficiálních akcích v České republice, při přijímání zahraničních návštěv, výjezdech do krajů či v řadě dalších obdobných situací.

 

Návrh vzbudil nelibost u části veřejnosti a zástupců sněmovní opozice. Obhajovali ho naopak představitelé některých vládních stran. Podle bývalého hradního protokoláře

Miroslava Sklenáře návrh dává smysl. Patolízač! 😂

 

„Při samostatné cestě Evy Pavlové by zaměstnanci kanceláře měli nyní zaplacený hotel i letenky, ale ona by si to platila sama, respektive platil by to manžel z náhrad,“ 😂 řekl Blesku.

((No to už opravdu jasně vidíme, jak si prezidentský pár platí sám apartmány!!!!!!))

 

Eva Pavlová a její předchůdkyně…

Prohlédněte si galerii žen, které stály po boku českým a československým prezidentům.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-pavel-obhajuje-plat-pro-prvni-damu-slouzi-teto-zemi-rekl-262199

 

 

📌08.10.2024: SCHOLZ VOLAL PUTINOVI. PO DVOU LETECH. PUTIN HOVOR NEPŘIJAL!

Podle mluvčího Kremlu Peskova, prezident Putin nevidí žádné témata, o kterých by mohlo s kancléřem Scholzem jednat.

A tak Scholzova snaha o vylepšení své image v Německu nedopadla… 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29792

 

 

📌09.10.2024, 00:19: AMERICKÁ VOJENSKÁ ZÁKLADNA V PROVINCII DAJR AZ-ZAUR V SÝRII BYLA OSTŘELOVÁNA RAKETAMI:

 

V provincii Dajr az-Zaur v Sýrii byla americká vojenská základna na poli Koniko napadena několika raketami, hlásí RIA Novosti.

 

„Čtyři rakety byly vypáleny na americkou základnu v Koniko, v důsledku čehož došlo k silným explozím,“ řekl syrský polní zdroj.

 

Je třeba poznamenat, že po útoku vypukl na území vojenské základny silný požár.

 

Americká armáda na oplátku zahájila palbu z dělostřelectva.

 

V posledních měsících byly americké vojenské základny v Syrské arabské republice pravidelně vystavovány útokům bezpilotních letounů a raketovým útokům.

 

Americká armáda nelegálně kontroluje území v provinciích Dajr az-Zaur, Rakka a Al-Hasakah na východě a severovýchodě SAR. Nacházejí se zde největší plynová a ropná pole. Syrské úřady opakovaně vyzývaly přítomnost americké armády na území země k okupaci a státnímu pirátství.

 

https://www.vesti.ru/article/4180545

 

 

📌09.10.2024, 00:51: KAMALA HARRISOVÁ KRITIZOVALA TRUMPA A URAZILA PUTINA:

 

Americká viceprezidentka, demokratická prezidentská kandidátka Kamala Harrisová ostře kritizovala bývalého amerického prezidenta, amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa a urazila ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

Důvodem kritiky a urážek byly úryvky z knihy Boba Woodwarda „Válka“, které citovala CNN.

 

Woodward tvrdí, že během pandemie koronaviru v roce 2020 Trump osobně poslal Putinovi vybavení na testování koronaviru. Trumpovo ústředí označilo toto prohlášení za naprostou fikci a autora knihy za vyšinutého člověka.

 

Mezitím Harrisová v rozhovoru s rozhlasovým moderátorem Howardem Sternem řekla, že Trumpovy dodávky vybavení nepřátelům Spojených států mluví samy za sebe, protože padly do rukou Putina, který je „zabijáckým diktátorem“.

 

Americký prezident Joe Biden zase opakovaně označil Putina za „vraha“, „řezníka“, „válečného zločince“, „diktátora“ a prohlásil, že Putin „nemá právo zůstat u moci“.

 

https://www.vesti.ru/article/4180498

 

 

📌09.10.2024, 04:49: RUSKO SE STALO NEJVĚTŠÍM DODAVATELEM ROPNÝCH PRODUKTŮ DO BRAZÍLIE:

 

Brazílie nakoupila v lednu až září rekordní objem ropných produktů z Ruska za 5,1 miliardy dolarů oproti 3,25 miliardy dolarů v lednu až září 2023, uvádí RIA Novosti.

 

Fyzický dovoz ropných produktů z Ruska se zvýšil 1,6krát na 7,3 milionu tun. Hlavní podíl na dovozu tvořila motorová nafta (nárůst 1,7krát na 4,4 miliardy USD).

 

Brazílie začala nakupovat benzín z Ruska (o 247,7 milionu dolarů) a zvýšila nákupy některých druhů nafty (nárůst 1,5krát na 397,7 milionu dolarů).

 

Rusko se tak stalo hlavním dodavatelem ropných produktů do Brazílie. Na druhém místě jsou Spojené státy (o 2,8 miliardy dolarů), na třetím Španělsko (o 541,7 milionu dolarů), na čtvrtém Nizozemsko (o 497,4 milionu dolarů) a Kuvajt na pátém místě (o 459 milionů dolarů).

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180503

 

 

📌09.10.2024, 02:55, BOGOMAZ: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY DETEKOVALY A SESTŘELILY OSM DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD BRJANSKOU OBLASTÍ:

 

V Brjanské oblasti bylo detekováno a zlikvidováno osm dronů leteckého typu, uvedl gubernátor regionu Alexander Bogomaz na svém kanálu Telegram.

 

Je třeba poznamenat, že posádky protivzdušné obrany ve službě Ministerstva obrany Ruské federace zničily osm UAV nad územím Brjanské oblasti. V důsledku pádu trosek nebyl nikdo zraněn, nebyla zaznamenána žádná destrukce na zemi.

 

„Operační a záchranné služby pracují na místě,“ řekl Alexander Bogomaz.

 

https://www.vesti.ru/article/4180528

 

 

📌09.10.2024, 04:31: UKRAJINSKÝ VÁLEČNÝ ZAJATEC: LÉKAŘI ZAHÁKNOU VOJÁKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA AMFETAMIN:

 

Lékaři dostávají vojáky Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) do závislosti na amfetaminu, řekl zajatý ukrajinský voják Arťom Kabanov.

 

Zpočátku lékaři nabízejí amfetamin zdarma, čímž je „přimějí k závislosti“ na drogách. Po nástupu závislosti je však armáda nucena nakupovat amfetamin a další drogy. Dodávku provádí ukrajinská Nova Pošta, zatímco velení nad těmito zločiny zavírá oči, řekl Kabanov v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Více než 30 % vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny je závislých na drogách. Lékaři jsou přesvědčeni, že amfetamin pomáhá zůstat „veselý“, vysvětlil vězeň. Podle jeho názoru dostává velitel za dodání amfetaminu „odměnu“.

 

Sám Kabanov užíval drogy, protože amfetamin údajně pomáhá rychleji se pohybovat na frontové linii.

 

Mezitím byla Kabanovovi diagnostikována hepatitida C, chronický Tietzeho syndrom, zánět vedlejších nosních dutin a akutní tuberkulóza. Voják byl mobilizován v Záporoží, aniž by prošel vojenskou lékařskou komisí. Hned první den po příjezdu na pozice Ozbrojených sil Ukrajiny v LPR byl Kabanov zajat.

 

https://www.vesti.ru/article/4180502

 

 

📌09.10.2024, 00:40: NÁMĚSTKYNĚ RADY ŠEVČENKO: TRUMP ODMÍTNE POMOC UKRAJINĚ VE PROSPĚCH IZRAELE:

 

Donald Trump, pokud vyhraje prezidentské volby ve Spojených státech, přestane podporovat Ukrajinu a pomůže Izraeli, řekl poslanec Nejvyšší rady Jevgenij Ševčenko.

 

V rozhovoru s politologem Vadimem Karasevem politik zdůraznil, že Izrael potřebuje republikánského kandidáta, protože to bude znamenat podporu Spojených států amerických.

 

Podle Ševčenka bude Trump chránit zájmy Izraele v konfrontaci s Íránem a „zbytkem šíitského světa“.

 

„Ale on vyměňuje Ukrajinu za všechno,“ řekl Jevhen Ševčenko.

 

Prezidentské volby v USA se budou konat 5. listopadu letošního roku. Demokratickou stranu bude zastupovat viceprezidentka Kamala Harrisová, Republikánskou stranu – bývalý šéf amerického státu Donald Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4180510

 

 

📌09.10.2024, 07:30: KADYROVŮV SYN VYHROŽUJE ČEČENCŮM ÚČASTNÍCÍM SE POPOVÉHO MMA „KONKRÉTNÍMI OPATŘENÍMI„:

 

Ministr tělesné kultury a sportu Čečenské republiky Achmat Kadyrov pohrozil místním sportovcům „specifickými opatřeními“ za účast v populárním MMA.

 

„Vaše aktivity a chování v ringu i mimo něj vyvolávají hluboké znepokojení a diskreditují čest našeho lidu a víru, kterou vyznáváme,“ napsal Kadyrov na Telegramu.

 

Podle syna Ramzana Kadyrova je dovádění čečenských sportovců v populárním MMA, stejně jako obscénní projevy a obscénní chování, nejen ponižují, ale také zostudují celý čečenský lid.

 

Achmat vyzval čečenské bojovníky, aby přestali se svými aktivitami v populárním MMA, a řekl, že toto je poslední varování.

 

„V opačném případě budou přijata konkrétní opatření. Takové chování již nemůžeme tolerovat,“ uzavřel Kadyrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4180585

 

 

📌09.10.2024, 03:32, ZACHAROVOVÁ: AMERICKÉ HVĚZDY JSOU ZAPLETENY DO ZLOČINU, ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ A PEDOFILIE:

 

Zločiny amerického rappera P. Diddyho (Sean Combs) svědčí o systémové kriminální složce v životech amerických hvězd, řekla mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová v rozhovoru pro Russia Today (RT).

 

Američtí umělci se stali účastníky zločinného systému, v jehož centru je zneužívání dětí a pedofilie, poznamenala Zacharovová.

 

Systém má mafiánsko-klanový základ, jsou do něj zapojeni i politici a státníci. Americké úřady by měly obnovit pořádek doma, a ne bojovat s novináři, zdůraznila Zacharovová.

 

  1. Diddy byl opakovaně žalován za sexuální napadení. Rapperův syn, 26letý Christian Combs, byl také středem sexuálních skandálů.

 

https://www.vesti.ru/article/4180529

 

 

📌09.10.2024, 02:07: HAMÁS NEVIDÍ ŽÁDNÝ SMYSL VE VÝMĚNĚ ZAJATCŮ PŘED PŘÍMĚŘÍM:

 

Vedení hnutí Hamás se domnívá, že nemá smysl vyjednávat o výměně vězňů, dokud nebude v Pásmu Gazy uzavřeno příměří, hlásí RIA Novosti.

 

V rozhovoru pro Reuters Ayman Shanaa, mluvčí politického vedení Hamásu v Libanonu, řekl, že jakákoli dohoda musí začít okamžitým a úplným příměřím v palestinské enklávě, stejně jako stažením izraelských jednotek z Gazy.

 

„Do té doby nemá smysl mluvit o dohodě o výměně zajatců,“ řekl Shanaa a dodal, že „stále existuje mnoho front, které mohou dát nepříteli lekci.“

 

Mluvčí Hamásu zdůraznil, že hnutí je připraveno zastavit palbu. Jednání však nepřinesla výsledky kvůli postoji izraelského premiéra Benjamina Netanjahua.

 

https://www.vesti.ru/article/4180499

 

 

📌09.10.2024, 07:40: PESKOV DOUFÁ, ŽE PUTIN NEVÍ O ČTVERNÝCH BĚŽCÍCH:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov vyjádřil naději, že Vladimir Putin o čtyřmetrech neví, popularita tohoto hnutí by neměla být přeceňována.

 

„Doufám, že ne,“ řekl Peskov agentuře RIA Novosti v odpovědi na příslušnou otázku.

 

Podle mluvčího Kremlu by se význam kvadrobinu neměl přeceňovat.

 

Den předtím ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov v komentáři k diskusi o zákazu pohybu čtyřkolek novináři Pavlu Zarubinovi poznamenal, že zákonodárci na této otázce pracují. Poslankyně Státní dumy Nina Ostanina upozornila na radikální myšlenku potrestání rodičů vojáků čtyřky.

 

https://www.vesti.ru/article/4180589

 

 

📌09.10.2024, 05:20: MI-28NM ZASÁHL SKUPINU VOJÁKŮ A OBRNĚNÝCH VOZIDEL OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Vrtulník Mi-28NM zničil skupinu vojenského personálu a soustředění obrněných vozidel Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v pohraniční oblasti Kurské oblasti, uvádí ministerstvo obrany.

 

Po zničení nepřítele se Mi-28NM vrátil na místo odletu.

 

Podle ministerstva obrany ztratily ozbrojené síly Ukrajiny od 6. srpna do 9. října v Kurské oblasti více než 20 tisíc vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4180504

 

 

📌09.10.2024, 06:14: PODÍL USA NA SVĚTOVÉ EKONOMICE BYL POPRVÉ V HISTORII POD 15 %:

 

Podle Mezinárodního měnového fondu (MMF) byl podíl USA na globální ekonomice za amerického prezidenta Joea Bidena nižší než 15 %.

 

Podíl amerického HDP na světovém HDP klesl do října na 14,76 %, což bylo nejnižší číslo v historii Spojených států.

 

Podíl Spojených států na světové ekonomice činil 20,16 % v roce 1990 a 21,01 % v roce 1999. To je nejvyšší hodnota v historii USA. V té době činil americký HDP 9,6 bilionu dolarů a globální HDP 45,85 bilionu dolarů.

 

Poté začal americký HDP klesat, v letech 2006-2008 tento ukazatel klesal o 0,6 % ročně. V letech 2014-2015, za prezidenta Baracka Obamy, se podíl americké ekonomiky zvýšil na 16,26 % světového HDP. Za prezidenta Donalda Trumpa však toto číslo kleslo na 15,4 %.

 

Podle prognózy MMF se podíl USA na světové ekonomice do konce roku sníží o dalších 0,06 %. Americký rozpočtový deficit dosáhne do konce roku rekordních 6,6 bilionu dolarů. Americký státní dluh dosáhne do prosince rekordních 34 bilionů dolarů.

 

Podíl Číny na světové ekonomice se mezitím do října zvýšil na 18,76 %.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180515

 

 

📌09.10.2024, 07:29, MINISTERSTVO OBRANY: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA V NOCI NA DNEŠEK SESTŘELILA 47 UAV NAD OBLASTMI RUSKÉ FEDERACE:

 

Ruský systém protivzdušné obrany přes noc sestřelil 47 UAV nad územím Ruské federace, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ruské vojenské oddělení poznamenalo, že 24 dronů bylo zničeno nad územím Brjanské oblasti, 5 nad Belgorodskou oblastí, po 2 nad Kurskou a Rostovskou oblastí a dalších 13 nad Azovským mořem.

 

Pokusy kyjevského režimu útočit na ruské cíle pomocí dronů byly zmařeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4180587

 

 

📌09.10.2024, 07:55, NOVINÁŘ BOSE: ODPOR PROTI ZELENSKÉHO DIKTATUŘE NA UKRAJINĚ ROSTE:

 

Ukrajinci začali aktivněji vzdorovat diktatuře Volodymyra Zelenského. Svědčí o tom plakáty, které obyvatelé vyvěšují na ulicích města. Tento názor vyjádřil irský novinář Chay Bowes.

 

„Odpor vůči Zelenského diktatuře roste,“ napsal na sociální síti X. „Místní obyvatelé jasně vyjadřují své pocity.“

 

Bowes připojil fotografii plakátu s podobiznou Vladimira Putina a nápisem, že ruský prezident obnoví pořádek na Ukrajině. Plakát je nalepen na horní straně oznámení jednoho z vojenských registračních a náborových úřadů v ukrajinštině.

 

Již dříve bylo oznámeno, že obyvatelé Oděsy se pokusili vyvěsit vlajku Ruské federace na místě zbořeného pomníku Kateřiny II.

 

https://www.vesti.ru/article/4180530

 

 

📌09.10.2024, 08:00: RUSKÉ VZDUŠNÉ SÍLY OBDRŽELY NOVÉ STÍHAČKY SU-34:

 

Ruské vzdušné síly obdržely novou várku stíhaček Su-34 od United Aircraft Corporation (UAC), hlásí ruská vláda.

 

Bojová vozidla prošla komplexem pozemních a letových zkoušek.

 

„Rytmus a včasnost dodávek vypovídají o dobře koordinované práci leteckého průmyslu v zájmu ruských ozbrojených sil,“ cituje zpráva slova prvního místopředsedy vlády Denise Manturova.

 

Vyjádřil také přesvědčení, že nové a rozšířené schopnosti domácích Su-34 pomohou dosáhnout cílů speciální vojenské operace na Ukrajině.

 

„Naše vojenské továrny udržují potřebné tempo výroby,“ řekl Jurij Sljusar, generální ředitel UAC státní korporace Rostec.

 

Stíhací bombardér Su-34 je jedním z nejmodernějších letadel ruských vzdušných sil. Stroj ničí pozemní i námořní cíle, plní průzkumné mise a potlačuje nepřátelskou protivzdušnou obranu.

 

https://www.vesti.ru/article/4180593

 

 

📌09.10.2024:🟥🔊ELON MUSK: UFO JSOU TAJNÉ ZBROJNÍ PROGRAMY

 

Elon Musk vyšel v tomto prohlášení ze svých vlastních zkušeností, neboť za dobu, co provozuje Starlink, nikdy nezaznamenal nic, co by mohlo byť jen naznačovat návštěvy mimozemských civilizací.

 

Technologický miliardář podporuje teorii, že UFO jsou novým zbrojním programem (tj. tajným) skrytým v obrovském černém rozpočtu americké vlády.  A samozřejmě nejsou to jen o USA, podobnými programy se zabývají i další země.

 

Musk řekl Tuckeru Carlsonovi, že věří, že my jsme mimozemšťané, protože nikdy neviděl mimozemský život za dobu, co řídí SpaceX.

 

„Neidentifikované létající objekty‘ jsou jedna věc,“ řekl technologický magnát v rozhovoru, „ale vždy je tu spousta tajných programů, které probíhají: nová letadla, nové rakety a podobně.“

 

Muskova prohlášení jsou ozvěnou Pentagonu, který uvedl, že pozorování UFO v 50. a 60. letech byla testem pokročilých amerických špionážních letadel a vesmírné technologie.

 

Také slíbil, že bude první osobou, která odhalí mimozemský život. Řekl, že na X zveřejní vše, co odhalí, v okamžiku, kdy to najde.

 

„Zaručuji vám, že ve zlomku vteřiny, kdy uvidím nějaké důkazy o mimozemšťanech, okamžitě to zveřejním na platformě X,“ řekl Musk Carlsonovi. „Pravděpodobně to bude náš příspěvek číslo jedna všech dob,“ dodal miliardář.

 

„UFO, která jsou nyní vidět na obloze, jsou tajné vojenské projekty,“ říká.

 

„Kde jsou mimozemšťané? Proč je nevidím,“ řekl Musk Tuckerovi. „Spousta lidí si myslí, že vidíme mimozemšťany, ale já jsem neviděl žádné důkazy.“

 

„SpaceX má na oběžné dráze planety Země více než 6 000 satelitů Starlink a ani jednou jsme nemuseli manévrovat kolem mimozemské kosmické lodi,“ dodal Musk.

 

Dlouho se tvrdilo, že UFO by mohlo být klasifikováno jako americká vojenská letadla nebo jiná plavidla nové generace – jako dron „Silent Ventus.“

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/elon-musk-ufo-jsou-tajne-zbrojni-programy/

 

 

📌📢🔝🔝🔝09.10.2024:🟥🔊ÚMYSL? KRÁTCE PŘED VOLBAMI HÁZÍ BIDEN HARRISOVÉ KLACKY POD NOHY (video)

 

Zdá se, že přinejmenším v poslední době – tedy po nuceném odstoupení Bidena, které však bylo již dlouho očekávané – došlo k rozkolu prezidenta a viceprezidentky, která již naplno rozjela svoji prezidentskou kampaň.

 

Na Floridu by měl již brzy udeřit hurikán 5. stupně síly, takže v posledních dnech musel být tento hurikány často ohrožovaný stát evakuován.

 

Příchod hurikánu Milton samozřejmě komentují také politici, včetně Harrisové, Trumpa, Bidena, či republikánského guvernéra Floridy Rona DeSantise.

 

Ten také kandidoval na prezidenta a v jednu dobu dokonce vedl nad Trumpem, nicméně později se přízeň voličů přiklonila více k Trumpovi, což vedlo k tomu, že se DeSantis kandidatury vzdal a podpořil Trumpa.

 

Harrisová se nyní pokusila floridského guvernéra – a tím i republikány, potažmo Trumpa – zostudit a vyvolat tak hněv voličů, aby se od Trumpa odklonili. Sama se však chytila do osidla vlastních lží.

 

Zajímavé na tom všem však je, že tuto náhradní kandidátku zkompromitoval Biden, čímž poškodil její kampaň.

 

Joe Biden poskytl aktuální informace o přípravách federální vlády na hurikán Milton.

 

Hurikán Milton rychle zesílil na bouři kategorie 5 a v současné době se řítí směrem k Floridě. Očekává se, že Milton dosáhne pevniny ve středu večer (u nás to bude čtvrtek nad ránem).

 

Jihovýchod se stále vzpamatovává z hurikánu Helene poté, co režim Bidena a Harrisové zablokoval pomoc regionu.

 

Biden Kamalu Harrisovou znovu zkompromitoval právě během poznámek o přípravách na hurikán Milton.

 

Harrisová se pustila do Rona DeSantise za to, že „v tuto chvíli hraje politické hry.“ Lhala o tom, že DeSantis odmítal přijímat její hovory.

 

Joe Biden popřel tvrzení Kamaly Harrisové a tím ji oprávněně zkompromitoval, což může mít zásadní vliv na volby.

 

Biden uspořádal svůj brífink ve stejné době, kdy se Harrisová objevila v pořadu „The View“ televize ABC.

 

„Guvernér Floridy spolupracoval a získal vše, co potřeboval. Mluvil jsem s ním včera. Řekl jsem ne, odvádíte skvělou práci a my vám za to děkujeme,“ řekl Biden poté, co Kamala Harrisová tvrdila, že DeSantis ignoruje její telefonáty.

 

Kamala Harrisová se zoufale snaží distancovat od Joea Bidena, který aktivně sabotuje její kampaň.

 

Joe Biden minulý pátek překvapil novináře Bílého domu, když poprvé narušil tiskový brífink.

 

Biden hovořil o pozastavené stávce přístavních dělníků a počtu pracovních míst, když Kamala Harrisová vystoupila na předvolební akci v Detroitu.

 

CNN dokonce obvinila Joea Bidena, že „zastínil“ Kamalu Harrisovou a poškodil ji tím.

Joe Biden také sabotoval Kamalu Harrisovou tvrzením, že je spojena s každým jeho selháním.

 

„Zpíváme podle stejného notového listu. Pomohla prosadit všechny zákony. Byla hlavním hráčem ve všem, co jsme udělali,“ řekl Biden.

 

Kamala Harrisová se nyní v posledních týdnech před volbami snaží zbavit Joea Bidena, ale příliš se jí to nedaří.

 

První video: Bidenovo oznámení, které odhalilo lži Harrisové o DeSantisovi, níže je pak video, ve kterém Biden potvrdil, že na všech vládních rozhodnutích se podílela i Harrisová:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/umysl-kratce-pred-volbami-hazi-biden-harrisove-klacky-pod-nohy-video/

 

 

📌📢🔝🔝🔝08.10.2024:🟥🔊 NOVINKY Z DIKTATURY EU: POKUD SE NEPODŘÍDÍTE NAŘÍZENÍ, DALŠÍ PENÍZE NEDOSTANETE:

 

🟥🔊Dalo se očekávat, že po předem dohodnutém zvolení staronové zkorumpované šéfky EU dojde k ještě tvrdšímu prosazování nařízení ze strany bruselské diktatury.

 

➡️ Ona sama ostatně již první den ve funkci prohlásila, že například Green Deal bude ještě tvrdší, jak již dříve slíbila zelené frakci za to, že ji pomůže zvolit do čela celého molocha.

 

➡️ PLNĚNÍ DIREKTIV ZE STRANY BRUSELU MÁ BÝT VYMÁHÁNO CESTOU DOTACÍ, COŽ JSOU V PODSTATĚ PENÍZE VYBRANÉ Z DANÍ OBČANŮ EU A POTÉ TÍMTO DIKTÁTORSKÝM SPOLKEM PŘEROZDĚLENÉ.

 

➡️ Rok od roku se stále jasněji ukazuje, jak totalitní je tato zločinecká organizace.

 

➡️ URSULA VON DER LEYENOVÁ JAKO PŘEDSEDKYNĚ KOMISE CHCE ÚPLNOU MOC NAD BANKOVNÍMI ÚČTY NEBO FINANČNÍMI FONDY.

 

➡️ Dvě dosud největší rozpočtové položky, PODPORA ZEMĚDĚLCŮ A PODPORA STRUKTURÁLNĚ SLABÝCH REGIONŮ, MAJÍ BÝT ZRUŠENY. V současné době představují třetinu rozpočtu, který činí přibližně 140 miliard eur ročně.

 

➡️ Místo toho má být většina rozpočtu – včetně zemědělské a strukturální pomoci – převedena na státy EU jako určitý druh dotace do státního rozpočtu. Státy EU musí na oplátku realizovat konkrétní politické reformy.

 

➡️ Poslední věta je výmluvná: PENĚŽNÍ PLATBY JSOU SPOJENY S POLITICKÝMI SMĚRNICEMI.

 

➡️ TO JIŽ BYLO VYZKOUŠENO VE DVOU PŘÍPADECH. VZPURNÝM POLÁKŮM A MAĎARŮM BYLY PO LÉTA UPÍRÁNY FINANČNÍ PROSTŘEDKY, NA KTERÉ MAJÍ NÁROK, PROTOŽE PROSAZOVALY POLITIKU, PRO KTEROU BYLY DANÉ VLÁDY ZVOLENY.

 

➡️ Polsko se podvolilo a podle potřeby přepnulo státní média doleva a soudnictví umístilo pod vládní správu.

 

➡️ Ale stále více lidí si začíná uvědomovat, kam Bruselem prosazovaná politika spěje a volí jinak, než jak si v EU přejí.

 

🟥🔊BRUSEL SE TEDY JISTÍ PRO PŘÍPAD, ŽE BY SE V NĚKTERÉ ZEMI STALO, ŽE BUDE ZVOLENA VLÁDA NEODPOVÍDAJÍCÍ PŘEDSTAVÁM EU:

 

  • 🔊Ti, kteří odmítnou migrační pakt EU a přestanou přijímat migranty, jako to již deklarovaly Nizozemsko a Maďarsko, v budoucnu odejdou s prázdnýma rukama, pokud jejich politika nebude v souladu s bruselskými směrnicemi. Nizozemsko může platit Evropské komisi, ale nedostane nic na oplátku.
  • 🔊Ti, kteří jsou proti válce na Ukrajině, jako Slovensko a Maďarsko, které prosazují mírové řešení cestou vyjednávání, už žádné peníze nedostanou.
  • 🔊Ti, kteří se staví proti změně pohlaví u dětí, jako je Itálie, Bulharsko a některé další členské státy, již nedostanou žádné peníze, 🔊dokud nezmění své zákony v souladu s požadavky EU a nezačlení LGTBQ do svých učebních osnov a nezruší rodičovská práva těm, kdo odmítnou svému dítěti změnit pohlaví, pokud o to požádá.
  • 🔊Ti, kteří neudrží média na tvrdě probruselském a proglobalistickém kurzu, a kteří plně neuplatňují cenzuru sociálních médií podle „zákona o digitálních službách,“ budou taktéž potrestáni.

 

➡️ „Výběr kapesného“ se dostává až na státní úroveň. Příslušné obyvatelstvo členských států EU už nemá co říct. 🔊 Pouze všemocný centrální stát v Bruselu rozhoduje o tom, jak mají žít občané od Irska po Kypr. Subjekty si mohou vybrat, co chtějí.

 

➡️Pravicové strany v Evropském parlamentu se mohou stát silnějšími a silnějšími. Ale na tom nezáleží.

 

➡️Ti, kteří sedí na pytli s penězi a je jim dovoleno rozdělovat spravované fondy, jak uznají za vhodné a vlastní politické směrnice, mají moc vládnout proti obyvatelstvu, ANIŽ BY BYLI VOLÁNI K ODPOVĚDNOSTI.

 

🟥⚔️KORUPCE JIŽ NEMÁ ŽÁDNÉ HRANICE.

 

➡️Pokud bude tato reforma schválena, jak si to přeje Ursula von der Leyenová – a o tom není pochyb – pak to bude velké posílení kompetencí předsedkyně Komise, ale i eurokomisařů.

 

➡️KTERÝ Z DOSUD JMENOVANÝCH KANDIDÁTŮ DO KOMISE BY ODMÍTL SVŮJ VLASTNÍ NÁRŮST MOCI?

➡️Pravděpodobně žádný!

 

🟥⚔️TRIK JE V TOM, ŽE PENÍZE Z POMOCI A DOTACE PRO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ BÝT ZRUŠENY.

 

➡️O tom, zda jim bude něco přiděleno (a kolik) bude vždy rozhodovat vláda, avšak na pokyny EU, která proti zemědělství dlouhodobě brojí.

Takže zemědělci mají krvácet za to, že minulou zimu demonstrovali proti Bruselu.

⚔️Veškerá moc nad zemědělskou půdou má být předána velkým zemědělským korporacím.

 

➡️Pokud bude muset většina přidělených zdrojů financovat realizaci politiky Green Dealu, tak již nyní je celkem jasné, kam půjdou peníze především.

 

🟥⚔️PAK JE TŘEBA NEZAPOMÍNAT NA MIGRAČNÍ PAKT, KDY JSME JEDNA Z NĚKOLIKA HLAVNÍCH ZEMÍ, KAM SE MÁ PŘEROZDĚLOVÁNÍ REALIZOVAT. POKUD NEBUDE VLÁDA SOUHLASIT, FINANČNÍ SANKCE BUDOU JISTÉ.

 

🟥🔊 OTÁZKA JE, ZDA TO KONEČNĚ PROBUDÍ MASY, KTERÉ SI STÁLE MYSLÍ, ŽE BEZ EU NEMŮŽEME ŽÍT.

 

🟥🔊 NAOPAK, PRÁVĚ SETRVÁVÁNÍ V EU NÁS SPOLEHLIVĚ ZNIČÍ

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/novinky-z-diktatury-eu-pokud-se-nepodridite-narizeni-dalsi-penize-nedostanete/

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻09.10.2024:🔝🔝🔝 💫 ZLO 666. GLOBAL -NWO.

 

💫 👑„BRITSKÁ KRÁLOVSKÁ RODINA MOŽNÁ OPĚT STOJÍ NA PRAHU DALŠÍHO SKANDÁLU.

 

🟥🔊Zdá se, že je princ Andrew zapleten do kauzy kolem amerického rappera P. Diddyho, který čelí obvinění z obchodování s lidmi.

➤Vévoda z Yorku by měl být jedním z těch, kteří se účastnili zpěvákových divokých večírků Freak Offs. Zprávu přinesl americký web RadarOnline.

Tato skutečnost by měla přitom nahrávat do karet princi Harrymu a jeho manželce Meghan, kteří královskou rodinu před lety opustili.

 

➡️Poté, co byl rapper Sean Diddy Combs, známý také jako P. Diddy či Puff Daddy, zadržen a obviněn z obchodování s lidmi, se pozornost médií upnula na nechvalně známé večírky, které hudebník pořádal v letech 1998 až 2009 ve svých luxusních sídlech v Los Angeles a New Yorku.

➤Říkalo se jim „Bílé večírky“ a účastnily se jich hvězdy jako ➤Jay-Z, Beyoncé, ➤Ashton Kutcher, ➤ Leonardo DiCaprio, ➤ Pamela Anderson, ➤ Kanye West, ➤Justin Bieber a další.

 

➤Amerikou hýbe obří skandál: RAPPER DIDDY JE OBVINĚN ZE ZNEUŽÍVÁNÍ ŽEN A OBCHODOVÁNÍ S LIDMI!!!

 

➡️TYTO PARTY MĚLY OVŠEM DVĚ ČÁSTI.

 

➤Ta tajná a divočejší část, zvaná „Freak Offs (ŠÍLENOSTI)“, se odehrávala až po skončení „BÍLÉHO VEČÍRKU“.

➤Jména účastníků těchto oslav byla až do nedávna zahalena tajemstvím.

 

Harry a Meghan jsou radostí bez sebe. Jít s pravdou ven se rozhodla americká zpěvačka Jaguar Wright. Ta podle webu RadarOnline uvedla, že by mohl být jedním z účastníků právě princ Andrew.

 

➤Stejně tak ovšem zmínila Harryho a Meghan. Jejich účast by měly podle jejích slov potvrzovat kamerové záznamy z večírku. Navzdory těmto obviněním se četné zdroje domnívají, že vévodové ze Sussexu se s Combsem nikdy nesetkali.

 

➤Tvrzení o princi Andrewovi, vzhledem k jeho napojení na amerického miliardáře Jeffreyho Epsteina, odsouzeného v minulosti za sexuální delikty, už tak jisté není, podotýká web.

 

➤ „Ačkoli to kvůli Epsteinovi rozhodně není nemožné, je těžké najít jakýkoli záznam o tom, že by princ Andrew někdy zkřížil cestu Seanu Combsovi.

➤Pokud je mi známo, setkali se s ním pouze Harry a William, a to ještě na veřejnosti při nějaké akci,“ řekl údajně královský zasvěcenec.

 

➤Na mysli přitom měl „KONCERT PRO DIANU“, který se uskutečnil v roce 2007 na londýnském stadionu Wembley. Společně s Harrym tam tehdy byl také jeho starší bratr William.

 

➤Navíc sám Combs před lety utnul jakékoliv zvěsti o tom, že by královští bratři navštěvovali jeho večírky. „VĚŘTE MI, JSOU MIMO SEZNAM,“ řekl údajně v roce 2011 v britské The Graham Norton Show.

 

➤Rapper veškerá obvinění odmítá.

 

➤Vévodové ze Sussexu jsou údajně radostí bez sebe. „Harry a Meghan byli roky očerňováni ze strany královské rodiny a jejich fanoušky.

 

➤Teď, když se tvrdí, že by princ Andrew mohl čelit dalšímu skandálu, si mnou ruce radostí. Dává jim to pocit, že odchod z královské rodiny byl oprávněný, a každý takový skandál využívají k tomu, aby své rozhodnutí o odchodu ospravedlnili před sebou samými i svými fanoušky,“ uvedl webu RadarOnline jeden ze zasvěcených zdrojů.

 

➡️AMERICKÉHO RAPPERA A HUDEBNÍHO PRODUCENTA SEANA DIDDYHO COMBSE ZADRŽELI V PONDĚLÍ POZDĚ VEČER POLICISTÉ NA MANHATTANU.

 

➤Čtyřiapadesátiletý hudebník čelí mimo jiné obvinění z obchodování s lidmi či ze spiknutí za účelem vydírání, informují agentury AP a Reuters.

Už dříve na něj bylo podáno několik žalob týkajících se sexuálního napadání.

Sám Combs veškerá obvinění odmítá.“

 

https://www.extra.cz/meghan-si-mne-ruce-kralovska-rodina-je-mozna-zapletena-do-monstrozniho-skandalu-s-p-diddym-a0b72

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 09.10.2024: V JAKÝCH ZLOMOVÝCH ČASECH ŽIJEME, KDYŽ ELON MUSK ŘÍKÁ, ŽE MNOHO MILIARDÁŘŮ SE BOJÍ, ŽE TRUMP VYHRAJE, PROTOŽE PAK ZVEŘEJNÍ EPSTEINŮV SEZNAM.

A pak je také výslovně zmíněn Bill Gates. Pravda v zákulisí…

https://t.me/c/1586239095/81230  👈

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 09.10.2024: Prezident Putin: „RUSKO ZAKÁZALO PROPAGACI HOMOSEXUALITY MEZI NEZLETILÝMI.

Máme právo chránit své děti a uděláme to.“

https://t.me/c/1586239095/81229  👈

 

 

📌☣️⚠️09.10.2024: BÝVALÝ VÝVOJÁŘ KOSMETIKY ROZBALUJE: KOSMETICKÝ PRŮMYSL NIČÍ ŽENSKÉ BUŇKY.

 

125 ingrediencí, které se nacházejí v produktech pro péči o pleť, vlasy a ženy, je podezřelých z toho, že způsobují rakovinu a seznam by mohl pokračovat dál a dál a dál…

 

Ukázka z filmu: „Toxic Beaty“

👉https://youtu.be/k3JK_LDYVrg?si=CIdmN0qdxp9w10bR

 

 

📌💨✈️09.10.2024: KEROSINOVÝ PODVOD

 

Tvrzení, že 50 % z letenky, kterou zaplatíme, jde na pohonné hmoty, je lež, aby se zvýšily ceny❕

 

❌ Ve skutečnosti jsou letadla poháněna pouze 10% a ne tunami kerosinu.

 

90 % komerčních letadel je poháněno stlačeným vzduchem a „volnou energií“.

 

Viktor Schauberger byl osobou, která objevila myšlenku turbín a vrtulí poháněných stlačeným vzduchem.

https://t.me/c/1586239095/81234  👈

 

 

📌⛔️STOP⚕️👩‍⚕️🐍🔬👺09.10.2024: 🟥🔊👺OBCHOD S PLODY A MIMINKY, KTERÉ ZEMŘELY PO NAROZENÍ

https://t.me/c/1586239095/81236   👈 Video NJ

 

🟥🔊👺LIDSKÉ MASO V KAPSLÍCH: Dostává se nyní stále více na veřejnost, co se k nám přimíchává jako přísady?

 

❌ Plody v naší stravě, očkování, kosmetika…

https://t.me/c/1586239095/81237 👈 Video NJ

 

🟥🔊👺DR. STANLEY PLOTKIN, OZNAČOVANÝ JAKO „KMOTR VAKCÍN“.

 

Čestné prohlášení 2018

 

◇ Pamela Acker, bioložka: „MIMINKA JSOU STÁLE NAŽIVU, KDYŽ VĚDCI ZAČNOU SBÍRAT TKÁŇ, AŽ DO BODU, KDY JEJICH SRDCE STÁLE BIJE, A OBVYKLE JIM NENÍ PODÁVÁNO ANESTETIKUM, PROTOŽE BY TO ZNIČILO BUŇKY, KTERÉ VÝZKUMNÍCI POUŽÍVAJÍ „pokusit se extrahovat.“

 

EXTRAKCE:

◇ Podle Dr. Theresa Deisherová, Ph.D., „MOLEKULÁRNÍ A BUNĚČNÁ FYZIOLOGIE“:

DĚTI SE RODÍ ŽIVÉ VE VĚKU OD PĚTI DO ŠESTI MĚSÍCŮ, PŘIČEMŽ TLUKOUCÍ SRDCE JSOU PRO VÝZKUMNÉ ÚČELY VYŘÍZNUTA BEZ ANESTEZIE; VĚDCI TAKÉ PROŘÍZLI OBLIČEJE ŽIVÝCH MIMINEK, ABY SHROMÁŽDILI MOZKOVOU TKÁŇ.“

 

◇ Nenarozené děti používané pro vývoj jsou kanibalizovány zaživa ❕

https://t.me/c/1586239095/81238

 

🟥🔊👺NESTLÉ A KRAFT

 

Buňky z potracených plodů nejsou jen v očkování, ale i v produktech od Nestlé a Kraft, protože za nimi stojí všude stejní lidé.

https://t.me/c/1586239095/81239 👈 Video v AJ

 

🟥🔊👺 ČÁSTI LIDSKÉHO TĚLA JAKO PŘÍSADY DO POTRAVIN

 

◇ Bojkotovat kanibalismus:

Potraviny obsahující mrtvé buňky plodu❕

 

❌ Pokaždé, když jíme některý z níže uvedených zdrojů potravy (a pokaždé, když jíme maso a krev jiné cítící bytosti), účastníme se satanského rituálu❕

 

Je čas říct „NE“☝️ Ne těm ďábelským věcem❕

 

🟥🔊NÁSLEDUJÍCÍ PRODUKTY JSOU VYROBENY Z BUNĚK POTRACENÉHO PLODU:

 

PEPSI NÁPOJE:

– Všechny nealkoholické nápoje Pepsi

– nealkoholické nápoje Sierra Mist

– nealkoholické nápoje Mountain Dew

– Šálky kořenového piva a jiných nealkoholických nápojů

– No Fear drinky

– Nápoje Ocean Spray

– Nejlepší káva v Seattlu

– Tazo nápoje

– energetické nápoje AMP

– voda Aquafina

– nápoje s příchutí Aquafina

– energetické nápoje DoubleShot

– Frappuccino nápoje

– Lipton čaj a další nápoje

– Silové nápoje

– SoBe nápoje

– nápoje Gatorade

– Fiesta Miranda nápoje

– Džusy a nápoje Tropicana

 

PRODUKTY NESTLE:

– Všechny smetany do kávy

– Instantní polévky, bujónové kostky, kečupy, omáčky, koření, instantní nudle značky Maggi

 

PRODUKTY KRAFT – CADBURY ADAMS:

– žvýkačky Black Jack

– Žvýkačka Bubbaloo

– Pěnivá žvýkačka

– Chiclets

– Dentyne

– Osvěžte dásně

– Višňová žvýkačka (omezená)

– kyselá jablečná guma (omezená)

– Trojzubec

 

CADBURY ADAMS SLADKOSTI:

– Sour Cherry Blaster

– Ovocná mánie

– Bassettova lékořice všeho druhu

– Maynardovy vinné žvýkačky

— Švédská ryba

– švédské bobule

– Šťavnaté cákance

– Originální gumoví medvídci

– Nadýchaná broskev

– Chladiče kyselin

– Sour Patch Kids

– Mini ovocné gumičky

– Certifikované máty peprné

– Hallovy kapky proti kašli

 

NEOCUTIS „BEAUTY“ PRODUKTY:

Neocutis používá potracené mužské dětské buňky po 14týdenním těhotenství pro své krémy proti vráskám.

 

Následující krémy, které prodávají, obsahují buňky potraceného plodu, ale musíme bojkotovat všechny jejich produkty.

 

-Bio-Gel Prevedem Journee

– Organické sérum Lumiere

-Bio-obnovující pleťový krém

 

 OČKOVÁNÍ:

-MMR II (Merck)

-ProQuad (MMR + plané neštovice – Merck)

-Varivax (plané neštovice – Merck)

-Pentacel (Polio + DTaP + HiB – Sanofi Pasteur)

-Vaqta (hepatitida A – Merck)

-Havrix (hepatitida A – Glaxo SmithKline)

– Twinrix (kombinace hepatitidy A a B – Glaxo)

-Zostavax (šindele – Merck)

-Imovax (vzteklina – Sanofi Pasteur)

 

 DALŠÍ LÉČIVÉ PŘÍPRAVKY:

– Pulmozyme (cystická fibróza – Genetech)

– Enbrel (revmatoidní artritida – Amgen)

 

◇ Všechny tyto produkty navíc obsahují #graphene

 

DRŽ SE DÁL OD PRODUKTŮ MATRIX

 

https://freeworldnews.us/human-body-parts-as-food-additional-list-of-products/

 

🟥🔊👺 E KÓDY NA POTRAVINÁCH:

 

  1. NEŠKODNÉ PŘÍSADY:

E100, E101, E103, E104, E105, E111, E121, E126, E130, E132, E140, E151, E152, E160, E161, E162, E170, E174, E175, E180, E181, E200, E201, E201, E201, E201, E201, E201, E201, E201, E201, E200, E201, E200, E201, E200, E201, E200, E201, E200, E201, E200, E201, E200. E236, E237, E233, E260, E261, E263, E270, E280, E281, E282, E290, E300, E301, E303, E305, E306, E307, E308, E2309, E33, E36 3 A 47 4, E475, E480

 

  1. PODEZŘELÉ DOPLŇKY:

E125, E141, E150, E153, E171, E172, E173, E240, E241, E477

 

  1. 🟥 NEBEZPEČNÉ PŘÍSADY:

E102, E110, E120, E124

 

  1. ZDRAVOTNÍ POTÍŽE:

* Střevní poruchy: E220, E221, E223, E224

* Strávicí potíže: E338, E339, E340, E341, E450, E461, E463, E465, E466, zmrzlina E407

* Kožní onemocnění: E230, E231, E232, E233

* Ničení vitaminu B12: E200

* Cholesterol: E320, E321

* Citlivost nervů: E311, E312

* Hniloba v ústech: E330 je nejnebezpečnější (karcinogenní) (obsaženo např. v SCWEPPES LEMON, OCHUCENÉ HOŘČICE, MEZZO MIX, KRABÍM MASE, BONBEL SÝRU, HOUBOVÝCH konzervách)

 

  1. 🟥KARCINOGENNÍ PŘÍSADY:

E131, E142, E210, E211, E213, E214, E215, E216, E217, E239

 

🟥POZOR: E123 JE VELMI KARCINOGENÍ!! ZAKÁZÁNO V USA A ZEMÍCH SNS.

 

🟥VĚNUJTE ZVLÁŠTNÍ POZORNOST TĚMTO PŘÍSADÁM V NÁSLEDUJÍCÍCH POTRAVINÁCH: E123/E110, POZOR!

🟥 (Gummy medvídci, TREETS, SMARTIES, vinné žvýkačky HARIBO, čokoládové čočky, krémový pudink ZOTT, rybí prsty IGLO, KRAFT dorah s creme fraiche, salám KRAFT, pomazánkový sýr, vanilkový pudink E102, E110, hotové omáčky všeho druhu.)

 

  1. 🟥 POZOR!!!

Pro guanylát a glutamát z řady E600 E605 – neurotoxin                                                                7. 🟥HLINÍK:

E173 (barvivo na hliník), E520 (stabilizátory síran hlinitý), E521 (síran hlinito-sodný), E523 (síran hlinito-amonný), E554 (uvolňovací činidlo křemičité soli křemičitan sodno-hlinitý), E555 (křemičitan hlinitodraselný), E556 (křemičitan vápenato-hlinitý ), E598 (hlinitan vápenatý).

 

🟥HLINÍK V PITNÉ VODĚ: VODÁRNY POUŽÍVAJÍ HLINÍK JAKO FLOKULANT.

 

🟥NUTELLA

 

🟥PALMOVÝ OLEJ; TOXICKÝ PRO LEDVINY, JÁTRA A VARLATA

https://t.me/c/1586239095/81242  👈

 

🟥SLOZENI OD SHORA: PALMOVY OLEJ, MLEKO V PRASKU, KAKAO, LISKOVE ORECHY A UPNE DOLE RAFINOVANY CUKR…..DOBROU CHUT!

https://t.me/c/1586239095/81243  👈

 

 

📌09.10.2024: ⚡️TRUMPŮV PROTIKANDIDÁT JD VANCE PŘEDSTAVIL SVŮJ PLÁN NA UKONČENÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ:

– Rusko dostane území, které již má pod kontrolou.

– Ukrajina dostane záruky suverenity, nevstoupí do NATO a přijme neutralitu.

– Německo převezme hlavní břemeno obnovy ukrajinské ekonomiky. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29793   👈

 

 

📌09.10.2024: ♨️ CNN: EVROPSKÝ VELITEL NATO VYPRACOVAL SEZNAM AMERICKÝCH ZBRANÍ PRO UKRAJINU.

 

Generál Christopher Cavoli, vrchní velitel Spojených sil NATO v Evropě a šéf evropského velitelství USA, zařadil komunikační systém Link 16 a řízené střely JASSM na seznam zbraní, které by podle něj měl Washington dodat Kyjevu.

 

Poznamenává se, že Kavoli při sestavování seznamu neupřesnil důvody, proč Spojené státy s dodávkami otálejí, ačkoli Ukrajina o tyto typy zbraní opakovaně žádala.

 

Podle zdrojů CNN to může souviset s obavami USA, že nejnovější americké technologie skončí v rukou ruské armády.

https://t.me/to_je_nas_svet/29794

 

 

📌09.10.2024: 🔥 MASIVNÍ ÚTOK NEPŘÍTELE:

▪️ Během noci síly ruské protivzdušné obrany zachytily a zničily 47 bezpilotních letounů, uvedlo ministerstvo obrany.

➖ 24 bezpilotních letounů bylo sestřeleno nad Brjanskou oblastí, 5 bezpilotních letounů nad Belgorodskou oblastí, po 2 bezpilotních letounech nad Kurskou a Rostovskou oblastí, 1 v Krasnodarském kraji a 13 nad vodami Azovského moře.

https://t.me/to_je_nas_svet/29795

 

 

📌🟥09.10.2024: ⚡️MAĎARSKÉHO PREMIÉRA VIKTORA ORBÁNA SE POKUSILI NAPADNOUT. UKÁZALO SE, ŽE ÚTOČNÍKEM BYL POLITIK Z OPOZIČNÍ STRANY, HORLIVÝ STOUPENEC UKRAJINSKÉ NEONACISTICKÉ JUNTY.

 

Útočník křičel: „Za kolik peněz jste zradil svou zemi, pane premiére? Prodal jste ji Putinovi, prodal jste ji Si Ťin-pchingovi!“

 

Útok zastavila ochranka.

Dříve bylo oznámeno, že Maďarsko před americkými volbami zablokovalo vydání půjčky Ukrajině ve výši 35 miliard eur.

https://t.me/to_je_nas_svet/29796  👈

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ŠPATNÁ ZPRÁVA OD NOVÉHO ŠÉFA ALIANCE NATO PRO UKRAJINU V DOBĚ, KDY PUTIN ZÍSKÁVÁ DALŠÍ A DALŠÍ KUSY UKRAJINSKÉHO ÚZEMÍ; „KYJEV BY MOHL ČELIT NEJTĚŽŠÍ ZIMĚ OD ZAČÁTKU RUSKÉ INVAZE…“

 

https://youtu.be/kAPSyiaAmv4?si=eNGEkdHPIMH2JbmP

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁHSKÁ JEDNOTKA „RADWAN“ BOMBARDOVALA IZRAELSKÉ JEDNOTKY VE MĚSTĚ BILDA; ZRANĚNO 30 VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/hSr7md9MRuI?si=Lti3GBl5Y3d4piMK

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN CHVÁLÍ VELKÉ VÍTĚZSTVÍ: RUSKÉ SÍLY OBSADILY DVĚ FRONTOVÉ OBCE NA DONBASU; OBKLÍČILY POKROVSK

 

https://youtu.be/1PwYcMUoVGA?si=QKFGGp-FauR-uvgw

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC MÁ TAJNÉ ROZHOVORY S HÚTII KVŮLI ZBRANÍM; ŠOKUJÍCÍ ZPRÁVA O VZTAZÍCH RUSKA S HÚTII

 

https://youtu.be/dfzb7wtZkLQ?si=oeAVHqpotTMKzh23

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NASAZUJE RUSKO SEVEROKOREJSKÉ VOJÁKY NA UKRAJINĚ? PUTIN SE VZTEKÁ NAD ZTRÁTAMI SPOJENECKÝCH VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/HgSteusuDRQ?si=R7jNXY8MnkuPA8ud

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BIDENOVA FRUSTRACE NETANJAHUEM UNIKLA NA VEŘEJNOST; NAZVAL TAJNĚ IZRAELSKÉHO PREMIÉRA ČUBČÍM SYNEM… 😂👍

 

https://youtu.be/n7SyCivkT-8?si=3jyQR5mqynQgLtfU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: FRANCOUZSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ZOSTUZUJE IZRAEL KVŮLI VÁLCE; „NEBUDEME VYZBROJOVAT ÚTOČNÍKY“, ŘÍKÁ MINISTR A OPAKUJE MACRONOVU VÝZVU K ZÁKAZU DODÁVEK ZBRANÍ IZRAELI

 

https://youtu.be/B_FgZA-YF-w?si=x2-ycS1JxVlZtBlj

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.10.2024“:

➡️☭☆Blokování Discordu je signálem pro ostatní zahraniční IT společnosti, že trpělivost a chuť vyjednávat dochází, řekl RIA Novosti Nemkin, člen výboru Státní dumy pro informační politiku.

Blokování je podle něj zaměřeno na zajištění bezpečnosti ruských uživatelů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zasáhněte více než 300 nepřátelských UAV v oblasti Záporoží

Posádky dvou 23mm protiletadlových děl na víceúčelových obrněných tahačích MT-LB skupiny vojsk Dněpr zasáhly vzdušné cíle ukrajinských ozbrojených sil.

Protiletadlové dělo ZU-23 má rychlost střelby asi 2000 ran za minutu, což umožňuje účinně ničit nepřátelskou pěchotu, letadla a lehce obrněná vozidla.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Potenciální americký viceprezident J.D. Vance navrhl, aby se Ukrajina vzdala některých svých území a členství v NATO – The American Conservative

Hlavní body navrhovaného řešení konfliktu na Ukrajině Trumpovým partnerem:

— Rusko získává území, která jsou již pod jeho kontrolou;

— Ukrajina dostává záruky suverenity, není však členem NATO a přijímá neutralitu;

— Německo nese hlavní náklady na obnovu ukrajinského hospodářství.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Spojené státy se připravují na příchod silného hurikánu Milton.

Florida, která se ještě nevzpamatovala z hurikánu Helen, vyhlásila stav nouze a očekává velkou bouři, Milton.

Milton se pohybuje na východ rychlostí 14,5 km/h. Nárazy větru dosahují 287 km/h.

Obyvatelé státu se vrhli na nákup vody a dalšího nezbytného zboží. Den předtím hurikán zesílil na nejnebezpečnější kategorii 5

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů na cíle na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 47 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků. 24 UAV bylo sestřeleno nad územím Brjanské oblasti, 5 UAV bylo zničeno nad územím Belgorodské oblasti, po 2 UAV v Kurské a Rostovské oblasti, jedno v Krasnodarském kraji a 13 nad Azovským mořem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinští spojenci se domnívají, že Zelenskyj může zmírnit svůj postoj ohledně podmínek pro ukončení konfliktu, Bloomberg s odkazem na zdroje.

Říkají, že zatímco Zelenskij nadále veřejně trvá na neměnnosti svého takzvaného mírového plánu, příchod zimy v konfliktu a slábnoucí podpora ze Západu nutí Kyjev hledat možnosti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP