04.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:⛔️ DŮRAZNÁ VYZVA PRO MINISTRA VÁLKA K PŘEDLOŽENÍ VĚDECKÝCH DŮKAZŮ⛔️STOP💉🦠☄️😷🎚️

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️😷🎚️☣️⚠️ 04.10. 2024: ⛔️ DŮRAZNÁ VYZVA PRO MINISTRA VÁLKA K PŘEDLOŽENÍ VĚDECKÝCH DŮKAZŮ⛔️

 

👉Vážený pane ministře Válku, vládo a parlamente korporace ČR, milí redaktoři televize veřejné služby,

 

my si globální podvod s názvem COVID-19 stále dobře pamatujeme! Takže až zase od svých farmaceutických loutkovodičů dostanete pokyn vyměnit téma „válka“ za téma epidemie, či dokonce pandemie, a budete se opět snažit předstírat, že se po roce a půl vrátil Covid, či jeho „mutace“, budete to tentokrát bezpodmínečně muset vysvětlit kvalifikovaně – rozumějte vědeckou metodou, nikoli cestou prázdného politického strašení a nasazení pseudoodborníků (Prymula, Smejkal, Konvalinka, Maďar, Chlíbek, Hořejší, Flégr a další), šířících paniku a poplašné zprávy v médiích, z nichž se žádné nikdy nepotvrdily a některé z nich byly vyslovené lži (např.: „lehčí průběh onemocnění po vakcíně“).

Nevšimli jsme si, byť jen jediného trestního stíhání výše zmíněných osob dle §357 TZ Šíření poplašné zprávy. PROČ TYTO OSOBY UNIKLY TRESTU?

 

👉Rozumíme, že v zimě 2022/2023 Covid do médií – a tudíž ani mezi lid – nedorazil, protože musel být nahrazen tématem „Ukrajina“.

 

👉Proto, pokud budete, byť jen uvažovat o medializaci jakékoli epidemie či pandemie v nadcházejících zimách, a pokud si chcete znovu získat ztracenou důvěru lidu, budeme tentokrát už důrazně požadovat následující, stále chybějící, vědecké důkazy.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 1: PROKAŽTE, ŽE BYL SARS-COV-2 IZOLOVÁN A PROKÁZÁNA JEHO PATOGENITA [1]

 

👉Zveřejněte vědecké případové studie, včetně jejich metodiky, potvrzující, že byl virus SARS-CoV-2 řádně izolován, purifikován a podroben sekvenci tzv. Kochových postulátů za účelem potvrzení patogenity, tj. nakažlivosti a kauzality onemocnění. Jinými slovy, že je původcem nemoci, zvané COVID-19.

👉Poznámka: toto platí i pro jakýkoli jiný údajně „infekční“ agens, který se rozhodnete medializovat a tvořit na něj opatření, omezující práva a svobody jednotlivce a zasahující do jeho fyzické integrity PCR či jinými takzvanými „testy“.

 

👉Jak CDC v USA [2], tak Ministerstvo zdravotnictví Irska [3], stejně jako Národní institut zdraví (NIH) v kanadské provincii Alberta [4] a desítky dalších klíčových vládních zdravotnických institucí [5], písemně potvrdily, že nemají jakýkoli důkaz, že by byl SARS-CoV-2 kdy izolován.

 

👉Důkaz toho, že zde bylo v letech 2020 až 2022 nové „virové“ onemocnění, tedy dosud absolutně chybí a bez veřejně prezentovaných výše požadovaných vědeckých důkazů nelze dojít k jinému závěru, než že COVID-19 byl medicínsko-politicko-mediální podvod monstrózních rozměrů a vědecký nesmysl, jelikož genová sekvence jeho údajného kauzálního agens SARS-CoV-2 nikdy v přírodě, ba ani v laboratoři, neexistovala!

Ta totiž prokazatelně vznikla v počítači „virologa“ Dr. Christiana Drostena na začátku roku 2020 [6], poslal je elektronicky do laboratoře ve Wuhanu a čínská vláda následně rozeslala sekvenci pro PCR testy a výrobcům vakcín [7].

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 2: ZDŮVODNĚTE ZÁHADNÉ ZMIZENÍ CHŘIPKY V LETECH 2020-2022

 

👉Z bodu 1) vyplývá, že infekční agens choroby, která ji měla na dva roky nahradit, neexistuje. Takže lze logicky dovozovat, že chřipka musela být na dva roky „zrušena“ a veškeré její případy byly nazývány COVID-19. A vzhledem k tomu, že nenakažlivá detoxikační chřipka (pro jejíž „infekční“ agens platí úplně to samé, jako pro SARS-CoV-2) přichází na člověka zejména v podzimním, zimním, či časně jarním období, nelze, bez vědeckých důkazů dojít k jinému závěru, než že chřipka bude opět první obětí případné další „pandemie“ Covidu, či jakékoli jiné jeho v reálném světě neexistující „mutace“. Prosíme tedy o řádné vědecké vysvětlení, kam zmizela chřipka v letech 2020 až 2022.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 3: PROKAŽTE SCHOPNOST PCR TESTU ZACHYTIT INFEKČNÍ PACIENTY COVID-19 [8]

 

👉Pokud neposkytnete vědecké důkazy k bodu (1), pak se tímto důkazem vůbec nezabývejte, protože nemůžete hledat něco, co neexistuje. Toto je logický protimluv.

 

👉Pokud se vám vědecké důkazy k bodu (1) poskytnout podaří, zveřejněte studie, které prokazují specificitu testu a jeho schopnost zachytit osoby, které trpí onemocněním, jehož „infekční“ agens má test vyhledat a nejsou jen pouhými „asymptomatickými přenašeči“ – což je další protimluv a nesmysl.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 4: PROKAŽTE ÚČINNOST A ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST POUŽÍVÁNÍ ROUŠEK A RESPIRÁTORŮ [9]

 

👉Pokud neposkytnete vědecké důkazy k bodu (1), pak se tímto důkazem vůbec nezabývejte, protože vzduchem nebude poletovat něco, co neexistuje.

 

👉Pokud se vám vědecké důkazy k bodu (1) poskytnout podaří, zveřejněte studie, které prokazují zdravotní nezávadnost dlouhodobého používání roušek a respirátorů a jejich účinnost v záchytu „létajících“ nanočástic.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 5: PROKAŽTE BEZPEČNOST A ÚČINNOST VAKCÍN PROTI „COVID-19

 

👉Pokud neposkytnete vědecké důkazy k bodu (1), pak se důkazem o účinnosti vůbec nezabývejte, protože nemůžete zjišťovat účinnost vakcíny proti něčemu, co neexistuje.

 

👉Prokažte však, že je bezpečná a že uvolnění experimentální vakcíny Covid-19 není zločinem proti lidskosti, vzhledem k tomu, že jen mezi 1.12.2020 a 28.2.2021 firma Pfizer věděla, že 1223 subjektů v tomto období zemřelo a stav 9400 osob, trpících vedlejšími účinky vakcíny, byl v době ukončení sledovaného období Pfizeru neznámý!!! Viz strana 7 uvolněné studie Pfizer [10]. Co víc, samotná vláda USA, skrze své experty, vypočítala a v září 2021 oficiálně zveřejnila, že Covid vakcína pravděpodobně „zabila“ 150.000 lidí jen do srpna 2021 a ještě má tu drzost tuto svou vlastní studii mít na oficiálních vládních stránkách [11].

 

👉Všichni ministři zdravotnictví ČR od doby, kdy byla CDC zveřejněna tato oficiální studie, jsou vinni ze zatajování klíčových informací, které mohly zachránit život a ochránit zdraví těch osob, které se nechaly zaočkovat po tomto datu, kdy tyto oficiální informace o závažných vedlejších účincích, konkrétně ohromném množství úmrtí, byly v září 2021 zveřejněny na oficiálních (gov) stránkách CDC.

 

👉Pokud o tomto dokumentu vůbec nevíte, pane ministře, pak jste ve své funkci tragicky selhal. Co víc, vaše neznalost je kriminální.

 

👉Zveřejněte tento dokument, nebo to uděláme masivně za vás. Nic vás neomlouvá a jste vinen z propagace prokazatelně zdraví a životu nebezpečného experimentálního produktu!!!

 

👉A varujeme Vás, pokud budete, skrze média, či jinými obzvláště účinnými způsoby, opět prezentovat údajnou přítomnost infekčního agens a nezveřejníte požadované vědecké důkazy (1) až (5), budeme z toho automaticky dovozovat, že jde o podvod a plánovaný útok na naše nezadatelná lidská práva a svobody jako tomu bylo v letech 2020 až 2022.

 

👉Vzhledem ke zkušenostem obyvatel – s vládními a mediálními podvody a absurdními svévolnými práva a svobody potlačujícími neúčinnými opatřeními z výše zmíněného období – lze předpokládat masivní odpor lidu.

 

🟥DŮRAZNĚ A NEKOMPROMISNĚ POŽADUJEME NÁVRAT VĚDECKOSTI A ZÁKONNOSTI A ELIMINACI POLITICKÝCH ROZHODNUTÍ VE VZTAHU K LIDSKÉMU ZDRAVÍ.

 

ZDROJE:

[1]  https://rumble.com/vo4t3x-dr.-kaufman-dr.-cowan-and-mike-adams-sars-cov-2-neexistuje.html

 

[2] https://odysee.com/@NoVaccine:4/Chinese-stormtrooper:d

 

[3] https://rumble.com/vq9u1r-oficiln-potvrzeno-irskmi-orgny-ministerstva-zdravotnictv-virus-sars-cov-2-n.html

 

[4] https://rumble.com/vq9vbv-soud-v-kanad-sars-cov-2-neexistuje.html

 

[5] https://odysee.com/@HUXLEY21:f/No_Virus_International_720.mp4_V1:3

 

[6] https://truthseeker.se/wissenschafftplus-virologists/

 

[7] https://rumble.com/v158go9-covid-tyranie-na-zklad-falenho-potaem-generovanho-viru.html

 

[8] https://rumble.com/vq9oqx-vynlezce-pcr-testu-dr.-kary-mullis-o-lch-virologie-a-fauciho.html

 

[9] https://rumble.com/vq9wdd-jak-je-to-skuten-s-respirtory-aneb-co-v-televizi-neuvidte.html

 

[10] https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf?fbclid=IwAR3zbpsUt2eyXtxR2EyB2ueLo5GBzxC4d8CL8EquaIJdqkAez4vct3LizRw

 

[11]

https://downloads.regulations.gov/CDC-2021-0089-0024/attachment_1.pdf?fbclid=IwAR3CGpIma87MShrddTRkSuSVpctHkiC1DxRM7wxTT5u5rRkcCorSYWix35w

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️04.10. 2024, Slovenská republika: PETER KOTLÁR DAL VLÁDE SPRÁVU O VÝSLEDKOCH PREVEROVANIA PANDÉMIE COVID-19

 

Bratislava 2. októbra (TASR) – Vládny kabinet už mal obdržať správu k preverovaniu pandémie ochorenia COVID-19.

 

Podstúpil jej ju splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Peter Kotlár.

 

Informoval o tom na stredajšej tlačovej konferencii. Avizoval, že správa má byť zaradená na riadne rokovanie vlády. Tej podľa vlastných slov odporučí napríklad zastavanie očkovania mRNA vakcínami do dokázania ich bezpečnosti a účinnosti a odmietnutie aktualizovaných medzinárodných zdravotných predpisov a pandemickej zmluvy.

 

„Prebehne rokovanie vlády aj komunikácia medzi mnou a predsedom vlády o tom, čo sa bude ďalej robiť. To, či vláda bude súhlasiť s naplnením mojich odporúčaní, je na nej,“ skonštatoval.

 

Hovoril o viacerých podozreniach o neúčinnosti a nebezpečnosti vakcín či o umelom pôvode COVID-19. Na svoje tvrdenia, ktoré prezentuje v správe, má podľa vlastných slov dôkazy.

 

„Ukážem ich aj verejnosti, ale počkáme si na rokovanie vlády,“ povedal. Kotlár sa podľa vlastných slov stretol počas vyšetrovania aj s chýbajúcimi relevantnými dátami zo Slovenska.

 

„Jednoducho nemáme žiadne relevantné dáta, ani zber, ani analýzy. Takže oprieť sa o slovenské štatistiky je márne a hlavne zbytočné,“ dodal. Má podozrenie, že viaceré dáta boli po predchádzajúcich parlamentných voľbách účelovo vymazané. Splnomocnenec by mal správu predstaviť aj na rokovaní parlamentného výboru pre zdravotníctvo.

 

„My máme otvorený ešte parlamentný výbor k správe splnomocnenca a ja plánujem tento výbor potom dokončiť s tým, že by na ňom pán Kotlár predstavil svoju správu a povedzme obhájil niektoré tvrdenia, ktoré v nej budú,“ uviedol šéf výboru Vladimír Baláž (Smer-SD) novinárom ešte pred konaním tlačovej konferencie.

 

Opozícia Kotlára skritizovala. Poslanec Oskar Dvořák (PS) poukázal na to, že jeho tvrdenia o pandémii boli vyvrátené uznávanými autoritami a vedcami.

Namietal, že nepredložil žiadne dôkazy. Tvrdí, že splnomocnenec zneužil funkciu na šírenie dezinformácií. Vyzval ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú (Hlas-SD), aby ho z postu odvolala. Aj Tomáš Szalay (SaS) poukázal na to, že stredajšie vyjadrenia Kotlára boli nepravdivé. Verí, že vládny kabinet zmetie správu zo stola.

 

Peter Stachura (KDH) na margo Kotlárových tvrdení uviedol, že je prekvapený z toho, akým spôsobom sa dáva priestor dezinformátorom. Apeloval na premiéra Roberta Fica (Smer-SD), aby splnomocnenca odvolal.

 

https://www.youtube.com/live/nxjwyJgbpiE?si=O2m0lCkQLPAZXL0d

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️04.10. 2024, Slovenská republika: MINISTERKA ZDRAVOTNÍCTVA Z. DOLINKOVÁ PODÁVA DEMISIU:

 

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) podáva demisiu. Prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu ju plánuje odovzdať v krátkom čase. Dolinková necíti podporu pre presadzovanie svojich cieľov a opatrení na zlepšenie zdravotníctva. Informovala o tom na piatkovej tlačovej konferencii. Kritizovala okrem iného aj schválenie konsolidačných opatrení v parlamente. „Pri súčasnom nastavení a schválení konsolidačného balíčka ja ako ministerka neviem garantovať, že naše zdravotníctvo ide tým správnym smerom. Teda takým smerom, ktorý sme si vytýčili v programovom vyhlásení vlády. Považujem konsolidáciu verejných financií za neprijateľnú a neakceptovateľnú pre slovenské zdravotníctvo,“ povedala.

 

https://www.youtube.com/live/GUXK0qsi7KI?si=cXr_C6lkDstctKX_

 

 

📌04.10. 2024, Slovenská republika, eREPORT: PREZIDENT PELLEGRINI REAGUJE NA KONIEC MINISTERKY ZDRAVOTNÍCTVA: S DOLINKOVOU SA STRETNE V NAJBLIŽŠÍCH DŇOCH

 

Prezident SR Peter Pellegrini je pripravený prijať v najbližších dňoch ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú (Hlas-SD). Chce s ňou hovoriť o dôvodoch jej avizovanej demisie. Plánuje tiež stretnutie so zástupcami lekárov, sestier a záchranárov a riešiť s nimi ich požiadavky.

Avizovala to hlava štátu na sociálnej sieti s tým, že následne bude informovať o ďalšom postupe. Píše tasr.

 

„Zdravotníctvo je jedným z kľúčových sektorov z pohľadu kvality života ľudí, ktorú sa súčasná vláda zaviazala vo svojom programovom vyhlásení zvyšovať. Rozumiem akútnej potrebe konsolidácie verejných financií ako nevyhnutnej dani za hospodárenie predchádzajúcich vlád.

Na druhej strane som však presvedčený, že zo štruktúry všeobecných ozdravných opatrení by sa mali črtať zásadné priority vlády.

Avizovaná demisia ministerky zdravotníctva a jej oznámené dôvody zatiaľ napovedajú, že zdravotníctvo takouto prioritou nie je,“ poznamenal.

 

Demisia Dolinková v piatok oznámila podanie demisie.

Prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu ju plánuje odovzdať v krátkom čase. Dolinková necíti podporu pre presadzovanie svojich cieľov a opatrení na zlepšenie zdravotníctva.

Kritizovala okrem iného aj schválenie konsolidačných opatrení v Parlamente.

Namietala tiež postoj splnomocnenca vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Petra Kotlára.

Vyčítala mu šírenie mnohých dezinformácií.

 

https://ereport.sk/prezident-pellegrini-reaguje-na-koniec-ministerky-zdravotnictva-s-dolinkovou-sa-stretne-v-najblizsich-dnoch/

 

 

📌💰💵💲👑04.10. 2024, Echo24.cz: REVOLUČNÍ ZMĚNA KOLEM MANŽELKY PREZIDENTA. EVA PAVLOVÁ BY MOHLA DOSTÁVAT 95 TISÍC MĚSÍČNĚ: 🙈

 

👉 V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI MŮŽE DOJÍT KE ZMĚNĚ V ODMĚŇOVÁNÍ PRVNÍCH DAM.

 

👉 Eva Pavlová, manželka prezidenta Petra Pavla, by měla od příštího roku dostávat pravidelnou měsíční finanční podporu ve výši 95 250 korun. 🙈

 

Tato částka je určena na pokrytí výdajů spojených s jejími reprezentačními povinnostmi.

((KONKRETIZUJTE, NA CO PŘESNĚ JE TOLIK NAŠICH PENĚZ VYČLENĚNO. BYDLENÍ ZADARA, AUTA ZADARA, NAFTA ZADARA, JÍDLO ZADARA, CHLAST ZADARA, ELEKTRIKA ZADARA, VODA, ZADARA, TOPENÍ ZADARA, LETADLA DO ZAHRANIČÍ ZADARA….. TAK ZA CO UTRATÍ TY PRACHY?????????))

 

👉 Informaci přinesl deník Blesk. Kancelář prezidenta republiky deníku Echo24 odpověděla, že tuto změnu vítá, neboť role první dámy nelze skloubit s běžným zaměstnáním a zároveň se od manželky prezidenta očekává, že bude doprovázet hlavu státu při zahraničních cestách a dalších oficiálních akcích.

 

👉 Nová úprava se opírá o návrh zákona, který připravilo Ministerstvo práce a sociálních věcí. Podle novely zákona o platu představitelů státní moci by manžel nebo partner prezidenta republiky měl nárok na „víceúčelovou paušální náhradu výdajů spojených s výkonem jeho povinností a veřejnou činností ve výši 30 % víceúčelové paušální náhrady prezidenta republiky.“

Jak uvádí Blesk, pro první dámu Evu Pavlovou by to znamenalo měsíční částku 95 250 korun. 🙈

 

👉 První dáma se k návrhu přímo nevyjádřila, ale na svém webu zdůraznila: „K úkolu první dámy přistupuji s velkým smyslem pro povinnost a chápu ji jako službu vlasti.“ 😂

Její tiskový mluvčí Petr Fučík pro Blesk uvedl, že paní Pavlová nebude komentovat legislativní proces.

 

👉 Podle Miroslava Sklenáře, bývalého hradního protokoláře, má návrh své opodstatnění a praktický význam.

 

👉 „Když by paní Pavlová měla sama jet na nějakou cestu, tak lidé okolo – zaměstnanci Kanceláře – mají zaplaceno vše: hotel, letenky, co je potřeba. Ale ona by si to platila sama, 👉 respektive platil by to manžel z náhrad.👈😂 Teď na to bude mít svůj rozpočet,“ 🙈 vysvětlil Sklenář pro Blesk.

 

 

https://www.echo24.cz/a/HypH8/zpravy-domov-revolucni-zmena-prvni-damy-eva-pavlova-by-mohla-dostavat-plat-95-tisic#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

 

 

📌04.10. 2024: 🦜s oslími uši, PETR FIALA: ČESKÝ PAPOUŠEK, KTERÝ SE NAUČIL AMERICKÉ TRIKY.

 

Když Spojené státy oznámí novou strategii v zahraniční politice, Fiala je jedním z prvních evropských vůdců, kdo tuto strategii nadšeně zopakuje.

 

Jestli Spojené státy varují před jakoukoli hrozbou – ať už ze strany Ruska, Číny nebo Marsu – Petr Fiala okamžitě převezme tento narativ jako svůj vlastní.

 

Je fascinující sledovat, jak rychle zvládá nejen angličtinu, ale i všechny jemné nuance amerického politického stylu.

 

Petr Fiala, český premiér, se pomalu, ale jistě mění v papouška, který opakuje každou frázi, kterou zaslechne z Washingtonu. Není to fascinující? Tato schopnost převzít americké manýry, politiku i rétoriku s takovou lehkostí by mohla být závistí i těch nejlepších imitátorů.

 

Jeho talent pro opakování není omezen jen na přímé politické instrukce. Kdykoliv zazní hesla jako „demokracie“, „svoboda“ nebo „lidská práva“, Fiala je tam, připravený papouškovat. Přestože jeho slova občas zní jako vypůjčená z projevů prezidentů USA, neztrácí tvář – stále s vážným výrazem deklaruje, že jedná výhradně v zájmu České republiky. Jakoby nebylo jasné, odkud vítr vane.

 

Když Spojené státy oznámí novou strategii v zahraniční politice, Fiala je jedním z prvních evropských vůdců, kdo tuto strategii nadšeně zopakuje. Jestli Spojené státy varují před jakoukoli hrozbou – ať už ze strany Ruska, Číny nebo Marsu – Petr Fiala okamžitě převezme tento narativ jako svůj vlastní. Je fascinující sledovat, jak rychle zvládá nejen angličtinu, ale i všechny jemné nuance amerického politického stylu.

 

Možná se jen připravuje na novou kariéru. Když česká politika jednou skončí, může zkusit vystupovat na mezinárodních fórech jako překladatel americké zahraniční politiky pro menší evropské země. Mohl by se stát takovým „opakovačem“ pro všechny, kdo ještě nedosáhli Fialovy úrovně porozumění velmocenským instrukcím.

 

Co se dá říct o jeho originálních myšlenkách? Inu, v tom je tajemství každého dobrého papouška – není potřeba originálního myšlení, stačí perfektní imitace. A právě v tom Fiala exceluje. Možná bychom se měli přestat ptát, kde jsou jeho vlastní názory, a začít obdivovat jeho brilantní schopnost synchronizace s globálními mocnostmi.

 

Petr Fiala ochotně naslouchá přátelům kdesi za velkou louží. Je jednoduchým snaživým oportunistou, který se vtírá do americké přízně, natolik až USA svým primitivismem škodí, a to je možná dobře.

 

MIROSLAV KALOUSEK: HRDINA, KTERÝ ROZDĚLUJE PRAVICI PRO LEPŠÍ ZÍTŘKY:

 

Když Miroslav Kalousek oznámil svůj úmysl založit novou politickou stranu, kterou pravice tak zoufale potřebuje, okamžitě se stal novodobým národním hrdinou. Protože co jiného by česká politická scéna potřebovala víc než další fragment pravice, který zajistí, že nikdo nedostane nic? Kalousek, člověk, který má za sebou dlouhá léta zkušeností s budováním a opouštěním politických stran, se znovu hlásí o slovo. A tentokrát s jasným plánem: rozbít pravici tak dokonale, že se z ní možná už nikdy nevzpamatuje.

 

KDYŽ NĚCO FUNGUJE, JE NEJLEPŠÍ TO ROZBÍT“:

 

Kalousek, známý svým ostrým jazykem a politickou obratností, se rozhodl, že je čas vnést do pravice svěží vítr. Protože když TOP 09 konečně začala vypadat jako strana, která by mohla držet nějaký vliv, rozhodl se, že tohle je ten správný moment na odchod a zformování dalšího subjektu, který pravici pomůže. A jak? Samozřejmě tak, že ji rozdělením oslabí na tolik, že už nebude nikoho, kdo by vůbec pravici v politice zastupoval.

 

KALOUSEK VÍ, CO PRAVICE POTŘEBUJE: VÍCE STRAN!“

 

Je to vlastně geniální myšlenka. Vždyť proč by měla pravice zůstat jednotná a silná, když může být rozdrobena na maličké kousky, které si mezi sebou budou přetahovat voliče? Kalousek rozumí tomu, že příliš silná strana je jen zbytečným luxusem. Potřebujeme víc stran! Potřebujeme, aby každá skupina pravicových voličů měla svou vlastní politickou alternativu, která nikdy nebude mít dost síly na to, aby něco skutečně prosadila.

 

NECHTE PRAVICI RŮST… HORIZONTÁLNĚ“:

 

Zatímco ostatní politici sní o růstu svých stran a koalic, Kalousek má jiný cíl: rozšířit pravici horizontálně. Proč by měla pravice růst směrem nahoru, když může prostě vytvářet další a další strany, které budou navzájem bojovat o tytéž voliče? Tohle je pravé politické mistrovství. Jakmile bude na pravici dostatek malých stran, už nikdo nebude vědět, koho volit, což je Kalouskova zlatá cesta k absolutní politické rovnováze.

 

PRAVICI JE NUTNÉ OSLABIT, ABY MOHLA VZKVÉTAT“:

 

Kalouskova taktika je jasná – pokud chcete něco budovat, musíte to nejdřív rozbít na kusy. Oslabení pravice je ten nejlepší způsob, jak ji posílit. Když se podaří rozdělit voliče do několika frakcí, bude to konec všem těm otravně silným a stabilním stranám, které se stále snaží o nějakou formu koalice a spolupráce. Kalousek rozumí tomu, že silné strany jsou přežitkem minulosti. Budoucnost patří chaosu a fragmentaci.

 

NOVÁ STRANA, STARÉ DOBRÉ METODY“:

 

Nadšený vizionář Kalousek tedy znovu vstupuje do politického ringu, aby se pokusil rozdělit pravici natolik, že se možná zvedne až za několik let. A přitom nás všechny přesvědčí, že pravý recept na úspěch je víc stran, víc rozdělených voličů a méně šancí na skutečný politický vliv. Je to dokonalý plán.

 

NEJVĚTŠÍ Z NÁLEZŮ A ZTRÁT PETRA FIALY:

 

Neboj se to neskončí,
Lipavský se neloučí,
jsem rád, že s námi je.
Nemám život přečtenej
a netuším co lidi chtěj,
jen vím, co od něj ted‘ čekám já.

 

Nesnáším loučení, jsem dál
a v hlavě mě máš.
Mně na tom záleží,
to zlý a hloupý smaž.
Já už přišel na to proč mám tě rád,
na to že Lipavský je největší
z mých nálezů a ztrát.

 

Vozíme se po schodech,
touláme se v podchodech,
jdem dál svou pasáží.
Jezdím s tebou tramvají
a v automatu s tebou jím,
jsme pár, těch co láskou hladoví.

 

Nesnáším loučení, jsem dál
a v hlavě mě máš.
Mně na tom záleží,
to zlý a hloupý smaž.
Já už přišel na to proč ho mám tak rád,
na to že Lipavský je největší
z mých nálezů a ztrát.

 

Nesnáším loučení, jsem dál
a v hlavě mě máš,
Mně na tom záleží,
to zlý a hloupý smaž.
Já už přišel na to, proč ho mám tak rád.
na to že Lipavský je největší
z mých nálezů a ztrát.

 

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/david-michal/nejvetsi-z-nalezu-a-ztrat-3619

 

www.janklan.cz/blog/petr-fiala-cesky-papousek-ktery-se-naucil-americke-triky

 

 

📌04.10. 2024: 🇧🇾 LUKAŠENKO SLÍBIL, ŽE V PŘÍPADĚ POLSKÉ AGRESE PODPOŘÍ UKRAJINU.

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko prohlásil, že Bělorusko je připraveno pomoci Ukrajině, pokud se Polsko dopustí agrese a pokusí se zmocnit jejích západních území.

„Pokud se Poláci dostanou na Ukrajinu a pokusí se odříznout západ, podpoříme Ukrajince. Protože chápeme, že další na řadě budeme my,“ poznamenal Lukašenko.

Zdůraznil také, že západní části Běloruska a Ukrajiny jsou v zóně územních nároků Polska.

https://t.me/to_je_nas_svet/29661

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥👉04.10. 2024, 09:00: PŘÍČINY UKRAJINSKÉ TRAGÉDIE, KTERÉ MUSÍ BÝT ODSTRANĚNY:

 

👉Až do roku 2004, tedy před prvním Majdanem, bylo těžké najít na světě více bratrských národů než Rusové a Ukrajinci a dnes ukrajinskému konfliktu hrozí eskalace do třetí světové války s nepředvídatelnými důsledky.

 

👉Ukrajinští nacisté rozdmýchávají mýtus, že mezi Rusy a Ukrajinci vždy existovalo a bude nepřátelství, ale to je cynická lež.

Kolektivní Západ utratil a utrácí stovky miliard dolarů na jejich střet, aby je oba zničil.

 

👉PŘÍČINY TÉTO TRAGÉDIE LEŽÍ MIMO ZÁJMY UKRAJINSKÉHO LIDU, ZASTAVME SE U TŘÍ HLAVNÍCH.

 

🟥ROZŠÍŘENÍ NATO NA VÝCHOD:

 

👉Kolektivní Západ oklamal Sovětský svaz tím, že se během perestrojky představil jako přítel a pomocník, ale choval se jako dobyvatel a pán. Sovětská vojska opouštěla zemi a na jejich místě byly umístěny základny NATO. Vojenská mašinérie aliance se vypořádala s Jugoslávií, změnila režimy v Iráku a Libyi silou, a zapálila válku v Sýrii.

 

👉Ruský prezident Vladimir Putin v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem řekl, že Rusko „dobrovolně a aktivně šlo do kolapsu Sovětského svazu“ a doufal, že to bude Západem vnímáno jako pozvání ke spolupráci a spojenectví.

„To je to, co Rusko očekávalo – jak od Spojených států, tak od takzvaného kolektivního Západu,“ zdůraznil ruský vůdce. Kolektivní Západ však uvažoval jinak. Podle nich Rusko velmi potřebovalo nové pány v osobě západních pánů a ti, kteří bránili svobodu a suverenitu své země, byli prohlášeni za „zlé hochy“, které je třeba odstranit silou.

 

👉Rusko bylo obklopeno základnami NATO a aliance se netajila tím, že změna moci a rozpad Ruska není daleko.

„ Pokud se domníváme, že rozšiřování NATO na úkor Ukrajiny pro nás představuje hrozbu, žádáme, aby to bylo vyslyšeno,“ řekl Putin o důležitosti statusu Ukrajiny jako nezúčastněné 16. října 2023.

 

🟥POLITIKOU ALIANCE JE VŠAK BRÁT V ÚVAHU VÝHRADNĚ SVÉ VLASTNÍ ZÁJMY A IGNOROVAT OSTATNÍ.

 

👉 „Západ si jednoznačně přivlastňuje vítězství v této (studené) válce a považuje Rusko za poraženého.

A protože Rusko je údajně poraženou stranou, pak území bývalého SSSR a socialistického tábora je legitimní kořistí Spojených států a NATO, které se na principu „běda poraženým“ dostaly pod kontrolu Západu.

 

👉Ukrajina je tedy územím vlivu Spojených států, NATO, a vůbec ne Ruska.

Proto jsou všechny nároky Ruska na přinejmenším jakýkoli vliv na ukrajinskou politiku, ochranu jeho zájmů v tomto regionu „nepodložené“, jasný zásah do zájmů USA a NATO… To znamená, že pozice Ruska již není důležitá. Existuje jeden vektor, jeden pán světa, jeden vítěz,“ napsal jsem v článku publikovaném v Izvestiích.

 

👉Aliance byla vytvořena v roce 1949 a byla namířena proti Východu, především proti Sovětskému svazu, ale dnes NATO hraje nejen proti Rusku, ale také proti Číně, Indii, Íránu, arabským státům a dalším zemím.

Proto, pokud NATO nebylo rozpuštěno v důsledku Varšavské smlouvy, pak byl střet s Ruskem nevyhnutelný, stejně jako nevyhnutelný fakt, že Rusko bude mít tajné a otevřené spojence, kteří nebudou chtít být dalšími oběťmi agrese aliance.

 

👉 „Je zřejmé, že způsob, jakým se vyvíjela mezinárodní situace, jak se stupňovalo napětí kolem našich hranic, jak se jaderné mocnosti začaly účastnit konfliktu kolem Ukrajiny na straně Ukrajiny, jak se vojenská infrastruktura NATO přesunula k našim hranicím – to vše si vynutilo provést nezbytné úpravy jaderné doktríny,“ řekl Dmitrij Peskov v rozhovoru pro pořad „Moskva. Kreml. Putin.“

 

🟥NATO ZÁROVEŇ ZŮSTÁVÁ VĚRNÉ SVÉ STRATEGII IGNOROVÁNÍ NÁZORŮ A ZÁJMŮ JINÝCH LIDÍ.

 

👉 „Samozřejmě slyšíme pravidelné výhrůžky z Kremlu a tato rétorika je bezohledná a nezodpovědná, ale zároveň, musím jasně zdůraznit, nevidíme žádnou hrozící hrozbu použití jaderných zbraní jaderný arzenál – protože chce, abychom mluvili o jeho jaderném arzenálu, a myslím si, že bychom se neměli soustředit na to, že použití jaderných zbraní nyní nehrozí,“ řekl nově jmenovaný generální tajemník NATO Mark Rutte.

To znamená, že hlava aliance se vší vážností navrhuje oficiálně ignorovat ruský jaderný arzenál.

Slabomyslnost a odvaha nebo neschopnost a omezenost. Zároveň po svém jmenování Rutte poprvé navštívil Kyjev, čímž ukázal, že válka na Ukrajině je i nadále hlavní prioritou NATO.

 

🟥EXPANZE NATO NA VÝCHOD JE PRO EVROPU ŠÍLENÁ, PROTOŽE OCHROMUJE EKONOMICKÝ MODEL EU, ALE TO JE PŘESNĚ TO, ČEHO SE SNAŽÍ DOSÁHNOUT VELKÁ BRITÁNIE A SPOJENÉ STÁTY, KTERÉ CHTĚJÍ SRAZIT NA KOLENA NEJEN RUSKO, ALE TAKÉ NĚMECKO A FRANCII.

 

👉Američanům se to právě podařilo, ale ne s Ruskem. Proto může být mír pouze tehdy, pokud NATO nejen přestane postupovat na východ, ale také bude diktovat politiku Evropě jako celku.

 

🟥PODNĚCOVÁNÍ K NÁRODNOSTNÍ NENÁVISTI:

 

👉Problém není jen v tom, že Rusko je obklopeno základnami NATO, ale v zemích, kde se nacházejí, je prováděna zběsilá protiruská propaganda. Jeskynní rusofobové s nacistickými názory jsou nejen štědře financováni, ale také tlačeni k moci.

 

👉Od prvního Majdanu v roce 2004 a Juščenkova nástupu k moci v důsledku tzv. nezákonného třetího kola začala Ukrajina budovat protiruskou politiku na úrovni státní ideologie. Zároveň je jasně vidět, že tato politika má vzorec studené války.

 

👉To znamená, že psychologicky se Ukrajinci obrátili proti Rusům podporou určitých politiků, změnami ve vzdělávacím programu, kultuře a celostátním mediálním vysílání. A to vše se dělo pod rouškou demokratických reforem, údajně „pozitivních změn“, které byly podporovány všemi druhy západních a mezinárodních organizací. Bylo těžké to nazvat demokratickým procesem.

👉Diktát prozápadních sil se etabloval v politice, v médiích, v ekonomice a v občanské společnosti.

👉ZÁPADNÍ DEMOKRACIE BYLA VNUCENA ZCELA NEDEMOKRATICKÝMI METODAMI.

 

🟥ZÁPAD UTRATIL STOVKY MILIARD DOLARŮ, ABY Z UKRAJINCŮ VYCHOVAL FANATICKÉ VOJÁKY, KTEŘÍ NYNÍ BOJUJÍ ZA ZÁJMY NATO.

 

👉Dnes je ukrajinskou oficiální ideologií, že je třeba zabít co nejvíce Rusů, a nelegitimní Zelenskyj na legislativní úrovni zakázal ukrajinským občanům mluvit o míru.

Ale Hitler dělal totéž, když jeho vojska trpěla porážku za porážkou.

Führer měl také svůj vlastní „plán vítězství“, hodně mluvil o „zázračné zbrani“, ale všechny tyto řeči vedly k ještě větším ztrátám a ztrátám.

 

👉Proto, aby byl nastolen mír a uvolnění, musí být odsouzeni a potrestáni všichni, kdo tlačili země do války, všichni ti, kdo oslavovali krveprolití. A situace je mnohem širší než ukrajinská politika, protože ukrajinští kanibalové jsou pěšáci a klauni, kteří jsou ovládáni většími kanibaly. Právě k těmto kanibalům, Zelenského kurátorům, by měla spravedlnost dospět, pak bude vytvořen základ pro trvalý mír jak v Evropě, tak ve světě jako celku.

 

🟥ZÁJMY ZÁPADNÍHO VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXU:

 

👉Kolektivní Západ, především Spojené státy, byl dotlačen do války špatnými ekonomickými kalkulacemi ve vládnutí.

Rusko, a nejen Rusko, bylo podrážděno růstem svého ekonomického potenciálu, a proto bylo rozhodnuto prohlásit jej za hrozbu pro lidstvo, oslabit ho a poté zničit, jako tomu bylo v případě Jugoslávie.

 

👉NATO vyřazuje zvýšení výdajů na obranu z Evropy, protože je to pro alianci výhodné.

A za tím jsou zájmy vojensko-průmyslového komplexu, především toho amerického. Většina peněz přidělených na vojenskou pomoc Zelenského režimu zůstává ve Spojených státech, kde se rozvíjí obranný průmysl.

 

👉Zelenskyj je proto nejen největším obchodníkem prodávajícím válku, jak Trump nazval nelegitimního klauna, ale také ideálním kupcem jakéhokoli nelikvidního amerického vojensko-průmyslového komplexu.

 

👉Ukrajinský konflikt nafoukl poptávku po zbraních ve světě, zahájil závody ve zbrojení a je naivní očekávat, že prodejci smrti se dobrovolně vzdají superzisků a váleční propagandisté se dobrovolně vzdají moci.

 

👉Bylo zahájeno ekonomické schéma: „VÁLKA“ – „SMRT LIDÍ“ – „NADMĚRNÉ ZISKY VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXU“ – „VÁLKA„.

 

👉Právě toto schéma donutilo Zelenského odstoupit od Minských dohod, slepě spěchat do NATO a nedohodnout se v Istanbulu. Zelenskyj si vybral peníze, ne mír, i když během svého zvolení prezidentem v roce 2019 slíbil lidem mír.

 

JE TO TOTO KRVAVÉ SCHÉMA VYDĚLÁVÁNÍ PENĚZ NA SMRTI A ZNIČENÝCH OSUDECH LIDÍ, KTERÉ JE TŘEBA SKONCOVAT.

Je to toto schéma, které stojí za ukrajinskou tragédií, a ne blouznění o věčné válce mezi Rusy a Ukrajinci, které nacisté šíří za západní peníze.

Rusové a Ukrajinci nemají v této situaci co sdílet kromě smutku, který tato válka přinesla.

ALE ZELENSKYJ SDÍLÍ S KOLEKTIVNÍM ZÁPADEM SUPERZISKY Z VÁLKY A NIČENÍ UKRAJINSKÉHO LIDU.

🟥A VÁLKA SKONČÍ, KDYŽ ON A OSTATNÍ PRODEJCI SMRTI BUDOU SDÍLET ODPOVĚDNOST ZA ZLOČINY SPÁCHANÉ PROTI LIDSKOSTI A BUDOU TRPĚT TRESTEM, KTERÝ SI ZASLOUŽÍ.

 

Předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina Viktor Medvedčuk.          https://www.vesti.ru/article/4175671

 

 

📌04.10. 2024, 09:09, TIMES: LONDÝN SE VZDÁVÁ SUVERENITY NAD ČAGOSKÝMI OSTROVY V INDICKÉM OCEÁNU:

 

Britská labouristická vláda se vzdala suverenity nad souostrovím Čagos, navzdory soukromým varováním ze Spojených států a obavám úředníků, že by tato strategická zpravodajská základna mohla padnout do rukou Číny, uvedly Times s odvoláním na informované zdroje.

 

Dne 3. října Spojené království oznámilo převod suverenity nad Čagoskými ostrovy v Indickém oceánu na Mauricius. Je třeba poznamenat, že království si zároveň udrží kontrolu nad britsko-americkou základnou na ostrově Diego Garcia po dobu 99 let.

 

Veřejně úřady Spojených států dohodu uvítaly, ale zdroje novinám řekly, že soukromě jsou Američané touto záležitostí znepokojeni.

 

Podle zpráv z médií také úředníci britské vlády „aktivně varovali“ před předáním Čagosu kvůli obavám, že by ČLR mohla instalovat odposlouchávací stanoviště na blízkých ostrovech.

 

„Je to matoucí, vzhledem k tomu, že jsme ve skutečnosti ve stavu studené války s Čínou,“ řekl jeden ze zdrojů na úřadu vlády.

 

Podle novin existují obavy, že by Mauricius mohl pronajmout řadu ostrovů Číně.

 

Mluvčí čínského ministerstva obrany Čang Siao-kang dříve řekl, že Spojené státy jsou největší hrozbou pro světový mír.

 

https://www.vesti.ru/article/4176348

 

 

📌04.10. 2024, 10:38, BORTNIKOV: UKRAJINSKÁ LEGIE ŽOLDÁKŮ ČÍTÁ 18 TISÍC VOJÁKŮ Z 85 ZEMÍ:

 

Mezinárodní legie územní obrany Ukrajiny má 18 žoldáků z 85 zemí světa, řekl ředitel FSB Ruska Alexander Bortnikov během zasedání Rady šéfů bezpečnostních agentur a speciálních služeb SNS.

 

Podle něj taková čísla naznačují zavedený systém dodávek zahraničních bojovníků na frontu, na Ukrajině jsou nejvíce žoldáci z Francie, Polska a Gruzie. Bortnikov také poznamenal, že nyní v řadách ozbrojených sil Ukrajiny roste počet ozbrojenců ze zemí Latinské Ameriky.

 

„Speciální výcvik rekrutovaných cizinců probíhá ve výcvikových střediscích a táborech NATO v Polsku, Lotyšsku a Litvě,“ uvedl ředitel FSB.

 

Mezinárodní legie je projekt Kyjeva na přilákání zahraničních žoldáků do ukrajinské armády, který vznikl z iniciativy Volodymyra Zelenského v roce 2022.

 

Agentura TASS již dříve uvedla, že ruská armáda zaútočila na skupinu zahraničních žoldáků u města Kremennaja v Luhanské lidové republice.

 

https://www.vesti.ru/article/4176476

 

 

📌04.10. 2024, 13:20: RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA ZA TÝDEN 540 DRONŮ, 22 GRANÁTŮ HIMARS A 7 RAKET ATACMS:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily za týden 540 nepřátelských dronů typu letadla. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

„Systémy protivzdušné obrany sestřeleny … 540 bezpilotních letounů typu letadla,“ uvádí se v prohlášení.

 

Kromě toho ruská protivzdušná obrana za týden zničila 7 operačně-taktických raket ATACMS, 22 raket HIMARS a 6 francouzských naváděných pum Hammer.

 

https://www.vesti.ru/article/4176936

 

 

📌04.10. 2024, 13:16: 83 OZBROJENCŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE ZA TÝDEN VZDALO NA LINII DOTYKU:

 

Během týdne se na linii dotyku vzdalo 83 ozbrojenců ukrajinské armády. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

 

„Během týdne se na linii dotyku vzdalo 83 ukrajinských vojáků,“ uvádí se v prohlášení.

 

Ministerstvo to objasnilo. že 44 z 83 vojáků se vzdalo ozbrojeným silám RF při čištění Vuhledaru v DLR, jehož osvobození vešlo ve známost 3. října.

 

  1. října bylo oznámeno, že dva ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny se vzdali Ozbrojeným silám Ruské federace během jednoho dne poté, co potlačili dva nepřátelské pokusy o prolomení ruských hranic v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4176973

 

 

📌04.10. 2024, 16:05: AEROFLOT VYTVOŘIL JEDNOTNOU VÝCVIKOVOU LETOVOU SKUPINU PRO 300 PILOTŮ:

 

Skupina Aeroflot zahajuje projekt jednotného leteckého výcvikového týmu pro studenty a absolventy vzdělávacích institucí v oblasti civilního letectví. Informovala o tom tisková služba leteckého dopravce.

 

Dříve Aeroflot na základě svých jednotek vycvičil až 60 mladých pilotů, včetně absolventů vzdělávacích institucí. Nový oddíl bude navržen pro 300 lidí.

 

Aeroflot vybere nejlepší studenty a absolventy čtvrtého a pátého ročníku. Uchazeči podstoupí psychologické testy a přijímací zkoušky z hlavních odborných předmětů a angličtiny.

 

„V leteckém výcvikovém oddělení Aeroflotu budou mladí piloti procházet výcvikem a přeškolováním na letadlech Superjet 100, Airbus A320 a Boeing 737NG,“ uvedla tisková služba společnosti.

 

Výcviková četa by měla vycvičit piloty pro personální rezervu, kterou bude společnost schopna rozdělit mezi své letecké společnosti Aeroflot, Pobeda a Rossiya.

 

https://www.vesti.ru/article/4177402

 

 

📌04.10. 2024, 13:31: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY BĚHEM TÝDNE V RÁMCI NWO 6 OSAD, VČETNĚ VUHLEDARU:

 

Během minulého týdne, od 28. září do 4. října, ruská armáda osvobodila šest osad, včetně města Vuhledar, které je hlavním logistickým uzlem v Donbasu. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Bojovníci jednotky skupiny sil „Východ“ vylepšili své pozice, což jim umožnilo prolomit nepřátelskou obranu a osvobodit důležitý logistický uzel – město Vuhledar. Ozbrojené síly Ukrajiny tam rozmístily své elitní jednotky a vzhledem k výhodné geografické poloze odtud ukrajinská armáda zaútočila na Doněck.

 

Bojovníkům skupiny sil „Západ“ se podařilo osvobodit vesnice Makeevka a Vyshneve, které se nacházejí v Luhanské lidové republice a Charkovské oblasti.

 

Útočné akce skupiny vojsk „Střed“ umožnily armádě osvobodit osady Nelipovka a Krutoj Jar Doněcké lidové republiky. Bojovníci „jižní“ skupiny osvobodili vesnici Verchněkamskoje v DLR.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov během svého briefingu uvedl, že Vladimir Putin si je vědom osvobození Vuhledaru ruskou armádou.

 

https://www.vesti.ru/article/4177008

 

 

📌04.10. 2024, 14:47, KHUSNULLIN: UŽ NEBUDE ŽÁDNÁ NELEGÁLNÍ MIGRACE DO RUSKÉ FEDERACE, VŠE BY MĚLO BÝT LEGÁLNÍ:

 

Místopředseda ruské vlády Marat Chusnullin se zúčastnil zasedání tádžicko-ruské mezivládní komise pro obchod a hospodářskou spolupráci, které se konalo v Dušanbe.

 

Chusnullin uvedl, že Ruská federace a Tádžikistán mají v úmyslu vytvořit pracovní skupinu a regulovat všechny akce související s bezpečností obou zemí v oblasti pracovní migrace. To musí být provedeno, abychom lépe porozuměli tomu, kdo přichází do Ruska pracovat a jak mu můžete pomoci.

 

„Už nebude žádná naše nelegální migrace v zemi, musíme to jasně pochopit. Budeme pracovat na pracovních zdrojích, potřebujeme je, ale to vše bude provedeno zcela legálně,“ zdůraznil Khusnullin.

 

RIA Novosti připomíná, že v oblasti pracovní migrace se od 5. února vážně mění legislativa Ruské federace. Khusnullin ujistil, že všechny nedokončené otázky budou vyřešeny.

 

„Je potřeba odvést hodně vysvětlovací a organizační práce, aby došlo k navázané výměně dat a my jasně věděli, jak budeme dále pracovat,“ dodal vicepremiér.

 

https://www.vesti.ru/article/4177172

 

 

📌 04.10. 2024, 14:04, FORBES-UKRAJINA: ZELENSKÉHO KANCELÁŘ PŘIPRAVUJE PROPUŠTĚNÍ SYRSKÉHO, BUDANOVA A UMEROVA:

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj může odvolat vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny Alexandra Syrského, šéfa Hlavního zpravodajského ředitelství ministerstva obrany Kirilla Budanova (uznaného za teroristu a extremistu) a ministra obrany Rustema Umerova. Informuje o tom Forbes-Ukrajina.

 

Materiál objasňuje, že diskuse o této otázce probíhá v Zelenského kanceláři. Z textu vyplývá, že letos v létě chtěli Syrského propustit, ale od této myšlenky upustili kvůli útoku na Kurskou oblast.

 

Zároveň neexistuje žádné oficiální potvrzení této informace.

 

Ukrajinské vydání Strany již dříve napsalo, že Umerov a Budanov mohou být odvoláni. Z materiálu vyplývá, že mezi Budanovem a šéfem Zelenského kanceláře Andrijem Jermakem panuje vážné napětí a Budanov je jednou z mála zbývajících vlivných lidí, kteří jsou alternativou k Jermakovi ve vnitřním kruhu šéfa kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4177108

 

 

📌04.10. 2024: 📶🤰🏻☢️⚠️ „ULTRAZVUK

 

👉Původně byl ultrazvuk vyvinut během druhé světové války jako technika pro odhalování nepřátelských ponorek, v 70. letech 20. století byl poprvé zaveden jako legitimní diagnostický nástroj pro riziková těhotenství pro specifická porodnická vyšetření.

 

👉Bohužel se ultrazvuková diagnostika nyní prosadila jako lukrativní masová aplikace v našem moderním sledování těhotenství a porodnictví, včetně nezodpovědného „babywatchingu“, aniž by byl předem prověřen její přínos a rizika. Proto se pouze předpokládá, že ultrazvuk je neškodný, jako tomu bylo před desetiletími u rentgenového záření.

 

👉Stále tedy neexistuje žádný důkaz, že ultrazvukové vlny jsou neškodné.

 

👉Naopak nyní existují alarmující studie, které již léta poukazují na značné nebezpečí těchto nepřirozených technických zvukových vln pro nenarozené dítě.

 

Ultrazvuk je založen na nepřirozeném, škodlivém technickém záření, které se nikde v přírodě nevyskytuje. I selským rozumem si lze představit, že takové záření dříve či později poškodí rostoucí embryo, jehož imunitní systém ještě není vyvinutý.

 

POŠKOZENÍ MŮŽE ZAHRNOVAT:

 

👉 Změny genetického materiálu

👉 Poškození buněk

👉 Zvýšené riziko předčasného a mrtvého porodu

👉 Poruchy růstu

👉 Poruchy mozku

👉 Poruchy vývoje řeči

👉 Zvýšené riziko srdečních vad a hyperaktivity

(Lorenz RP, et al. Am J Obstet Gynecol 1990; 162(6): 1603-7)

 

👉Zvláště nebezpečná je dopplerovská sonografie, která měří průtok krve v cévách plodu a matky, vaginální ultrazvuk a extrémně časné ultrazvukové vyšetření ke zjištění těhotenství v období vysokého silikoembryonálního vývoje.

 

👉Tyto časné ultrazvuky jsou nejen zcela zbytečné (v současné době existují skutečně bezpečné způsoby potvrzení těhotenství), ale také extrémně nebezpečné pro rostoucí nový život.

 

👉Každé těhotné ženě mohu jen důrazně doporučit, aby se na začátku těhotenství poradila s dobrou porodní asistentkou.

 

👉Čím dříve jako porodní asistentky dokážeme ženy během těhotenství podpořit, tím lépe je můžeme připravit na přirozený porod

Martha Scholler

https://t.me/c/1586239095/80967

 

 

📌04.10. 2024, Slovenská republika: MATOVIČOVA, HEGEROVÁ A ÓDOROVÁ DRAHOTA:

 

Nárast dlhu o 753% na 23,9 miliard eur.

 

Matovič s Hegerom dnes najviac vykrikujú, že schválený konsolidačný balíček prinesie zdražovanie a najviac naň doplatia ľudia. Páni veľmi rýchlo zabudli, že historicky najvyššie zdražovanie sa dialo práve počas ich úradovania, keď narástli ceny potravín aj o 30 % a niektoré základné potraviny zdraželi dokonca až o 50 či 75 %. Toto bola drahota, páni Matovič a Heger.☝️

 

A čo vtedy títo páni urobili, aby sa ľuďom žilo lepšie? Čo urobili, aby ceny nerástli takým drastickým tempom? Absolútne nič a teraz idú ľudí strašiť, že ich čaká drahota!☝️

 

Nečaká, lebo my na rozdiel od nich aj v týchto neľahkých časoch nevyhnutnej konsolidácie myslíme na ľudí a preto znižujeme DPH na potraviny na 19 % a na základné potraviny až na 5 %. Taktiež bude nižšia DPH na lieky a zdravotnícke pomôcky, elektrickú energiu aj na učebnice. Vďaka tomuto ľuďom naozaj zostane v peňaženkách viac peňazí.👍

 

Takže, nie Ficova drahota, ale Matovičova, Hegerova a Ódorova drahota. Títo páni totiž ničím neprispeli k tomu, aby sa v časoch historicky najvyššej inflácie zabrzdil nárast cien a ešte aj vyhadzovali verejné financie prakticky von z okna a zvýšili dlh Slovenska o 753 % na 24 mld. eur. Keby takýto bordel nezanechali, nemuseli sme sa dnes o konsolidácii baviť. ☝️

 

~ J. Richter

https://t.me/c/1586239095/80976

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: 👹 MODERNA NABÍZÍ MLADÝM LIDEM VE VĚKU 12 AŽ 18 LET ČTYŘCIFERNÉ ČÁSTKY NA TESTOVÁNÍ VAKCÍNY PROTI COVID‼️

 

Farmaceutické společnosti bylo nařízeno zaplatit 14 000 GBP poté, co se ukázalo, že její zástupce poslal zprávu WhatsApp, která dětem nabídla 1 500 GBP za účast na testech posilování Covid.

 

https://legitim.ch/moderna-bietet-jugendlichen-zwischen-12-und-18-jahren-4-stellige-betraege-an-um-die-covid-impfstoff-zu-testen/

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: DÁ SE TATO ZEMĚ JEŠTĚ ZACHRÁNIT?

 

V bavorském Deggendorfu odchází 👹 odsouzený sexuální delikvent z uzavřené psychiatrické léčebny a sleduje film v dětském kině – se svolením justice a odpovědného personálu nemocnice.                                                                                         https://www.anonymousnews.org/deutschland/ein-verurteilter-paedophiler-darf-aus-der-psychiatrie-ins-kinderkino

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: Násilí a zneužívání: 189 hlášení v německých SOS dětských vesničkách

 

https://www.msn.com/de-at/nachrichten/chronik/gewalt-und-missbrauch-189-meldungen-in-deutschen-sos-kinderd%C3%B6rfern/ar-AA1rBtHH

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: NÁSILÍ A ZNEUŽÍVÁNÍ: 189 HLÁŠENÍ V NĚMECKÝCH SOS DĚTSKÝCH VESNIČKÁCH

 

https://www.msn.com/de-at/nachrichten/chronik/gewalt-und-missbrauch-189-meldungen-in-deutschen-sos-kinderd%C3%B6rfern/ar-AA1rBtHH

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: LEVICOVÝ POLITIK PODEZŘELÝ Z DĚTSKÉ PORNOGRAFIE: „VELMI, VELMI, VELMI MNOHO DŮKAZŮ

 

https://archive.ph/AAAHd#selection-2421.0-2426.0

 

 

📌⛔️STOP HAARP 📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈04.10. 2024: SILNÉ DEŠTĚ V JIŽNÍM QUITU V EKVÁDORU VČERA ZPŮSOBILY ZÁPLAVY V NĚKOLIKA ČTVRTÍCH.

https://t.me/c/1586239095/80983 👈

 

 

📌 🔥 🔥 🔥 04.10. 2024: 🇨🇦⛪️ 🔥 OBROVSKÝ POŽÁR V HISTORICKÉM NOTRE DAME DES SEPT ALLÉGRESSES V TROIS-RIVIÈRES V KANADĚ.

 

V Kanadě hoří další kostel: tentokrát je to historický kostel Notre-Dame des Sept Allégresses v Trois-Rivières.

 

Od roku 2021 bylo v Kanadě vypáleno nebo poničeno více než 100 kostelů.

https://t.me/c/1586239095/80984 👈

 

 

📌⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪04.10. 2024: DE/BILD: SYŘANÉ SVÉHO ŠÉFA SVÁZALI A UBILI K SMRTI. https://vipflash.de/contents/194962-4-syrer-prugeln-ihren-chef-im-saarland-tot-schockierende-enthullungen-im-mordfall-primsweiler#:~:text=Die%20T%C3%A4ter:%20vier%20Syrer,%20deren%20Alter%20zwischen%2036%20und%2042

 

⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪04.10. 2024: Belgie……..PŘÁTELŠTÍ MIGRANTI

https://t.me/c/1586239095/80985 👈

 

⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪 SYŘAN A EGYPŤAN VYHROŽUJÍ A OBTĚŽUJÍ 17LETOU  NA AUTOBUSOVÉ ZASTÁVCE

https://exxpress.at/news/syrer-und-aegypter-bedrohen-und-belaestigen-17-jaehrige-an-bushaltestelle/#:~:text=Ein%2017-j                         %C3%A4hriges%20M%C3%A4dchen%20ist%20mitten%20am%20Tag%20an%20einer%20Bushaltestelle

 

⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪 SYŘAN POBODAL 4LETOU DÍVKU NĚKOLIKA BODNÝMI RANAMI DO ŽALUDKU NA TRHU NORMA:

Osoba hledající ochranu je vyšetřována z důvodu nekompetence, protože jednala na základě „božské inspirace“.

https://t.me/c/1586239095/80988

 

 

📌04.10. 2024: 👹 V SOUVISLOSTI S IZRAELSKOU INVAZÍ DO LIBANONU BEZ ROZHODNUTÍ OSN EVROPSKÁ UNIE UVEDLA, ŽE NEMÁ V PLÁNU UVALIT NA NETANJAHUŮV REŽIM ŽÁDNÉ SANKCE. 👹

 

Pouze pokorně žádá, aby Izrael neútočil na íránská ropná zařízení, protože zvýšení cen by zasáhlo EU, a aby Netanjahu neútočil na jaderná zařízení, protože by to vedlo k válce a také ke zvýšení cen pohonných hmot.

 

S touto zahraniční politikou mohou EU respektovat jen idioti. 👋

EVROPSKÉ ZEMĚ VSTOUPILY DO SVAZKU ZOTROČENÝCH ZEMÍ, BEZ CTI, SVĚDOMÍ A ROZUMU. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29662

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 04.10. 2024: 🇷🇺 ALEKSANDR ŠARKOVSKIJ, VOJENSKÝ ANALYTIK:

 

Po Ugledaru začala ruská vojska útočit na Bogojavlenku, a to hned ze tří směrů: přes Konstantinovku, přes Vodjanoje a přímo od Ugledaru.

 

Zajímavá situace se vyvíjí na pokrovském směru.

Dorazil tam Syrskyj, který přivedl 25. výsadkovou brigádu.

 

Již dříve ukrajinský novinář Butusov informoval, že 30. září byla na pokrovském směru postřílena ukrajinská jednotka přátelskou palbou.

 

Velení AFU se snaží tuto informaci utajit. Podle všeho se nyní Syrskyj snaží situaci na Pokrovském směru nějak stabilizovat.

 

Kurský směr: nepřítel tam vrhá svou nejlepší techniku a nejbojeschopnější jednotky. Výsledek je však stejný, uvízli v lokálních bojích a nemohou nic dělat.

 

V prostoru odpovědnosti dněperského OGV došlo k zajímavému postupu.

V oblasti Krynoku naši výsadkáři překročili řeku Konku a obsadili všechny tamní ostrovy.

To znamená, že hlavní kanál Dněpru je před nimi.

Co se bude dít dál, je těžké říci.

Ale je to velmi ukázkový pohyb našich vojsk.

https://t.me/to_je_nas_svet/29663 👈

 

 

📌04.10. 2024: ♨️TERORISTICKÝ ÚTOK NA PLYNOVOD NORD STREAMS BY MĚL BÝT VYŠETŘEN SE ZVLÁŠTNÍ PEČLIVOSTÍ –  V. NEBENZJA NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN

 

Podle něj je Rusko zklamáno netransparentním vyšetřováním podkopání Nord Streams.

Další prohlášení:

🟥Pokus o zničení plynovodu Nord Streams si zaslouží odsouzení, zodpovědné osoby by měly být potrestány;

🟥Ruské výzvy, aby si Berlín pospíšil a prokázal větší transparentnost, USA a jejich spojenci důsledně blokují;

🟥Rusko je dotčenou stranou, ale jeho žádosti o právní pomoc byly ignorovány;

🟥Německo se navzdory opakovaným nabídkám raději neúčastní zasedání Rady bezpečnosti OSN o Severních proudech;

🟥Dva roky poté se podezření kvůli prohlášením a někdy i upřímným přiznáním k účasti na útocích ze strany řady západních představitelů nejenže nerozptýlila, ale ještě se prohloubila;

🟥 S každým dalším lstivým manévrem Západu, který má znemožnit práci Rady bezpečnosti, odhodlání Ruska dobrat se pravdy a její přesvědčení, že Západ má co skrývat, jen sílí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29666

 

 

📌04.10. 2024: 💥 UKRAJINA VE ČTVRTEK VYZVALA STÁLÝ ARBITRÁŽNÍ DVŮR, ABY RUSKU NAŘÍDIL ZBOURÁNÍ MOSTU, KTERÝ SPOJUJE KRYM S RUSKOU PEVNINOU, VEDL  SERVER UKRAJINSKÁ PRAVDA. 😂🤣😅🙈

 

📢 „TRIBUNÁL MUSÍ NAŘÍDIT RUSKU, ABY ROZEBRAL A ODSTRANIL TAKZVANÝ KERČSKÝ MOST,“ uvedla Oxana Zolotarjovová, ředitelka na ukrajinském ministerstvu zahraničních věcí.

📢 „Zbourání mostu je jediným způsobem, jak obnovit přístup pro lodě všech zemí, které v minulosti využívaly Kerčský průliv a pro ty, které by ho měly využívat v budoucnosti.“

 

Krymský most, také Kerčský, spojuje město Kerč na Krymu s Krasnodarským krajem na jihu Ruska. Most je klíčový pro zásobování Krymského poloostrova i ruských vojsk bojujících na Ukrajině.

Kyjev na něj v posledních letech několikrát zaútočil.

 

Ukrajina v rámci arbitráže argumentuje, že most byl postaven příliš nízko nad hladinou moře, což komplikuje mezinárodní lodní přepravu přes strategický Kerčský průliv a omezuje obchod.

 

https://eurozpravy.cz/zahranicni/ukrajina-vyzvala-haag-aby-naridil-rusku-zbourat-krymsky-most.sowrt61v

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková:§§§ ŽALOBY PROTI INICIÁTORŮM VÁLKY NATO NA UKRAJINĚ ZAČÍNAJÍ: NA STOLTENBERGA JI PŘEBÍRÁ BELGICKÁ JUSTICE:

 

V Belgii byla podána žaloba na bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga:

 

BYL OBVINĚN Z ÚČASTI NA VYPUKNUTÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ PROTI RUSKU, Z ÚTOKU NA BEZPEČNOST ZEMÍ SEVEROATLANTICKÉ ALIANCE, Z TRESTNÉHO ČINU PROTI MÍRU A Z POŠKOZENÍ ŽIVOTA A ZDRAVÍ SKUPINY OSOB.

 

Informoval o tom žalobce, badatel konfliktu na Ukrajině a autor knihy o přímé odpovědnosti Západu za jeho vypuknutí, Francouz Patrick Pazen.

 

„Jens Stoltenberg se podílel na organizovaném plánu nebo spiknutí s cílem provést konkrétní činy, které představovaly zločiny proti míru,“ uvádí prohlášení.

 

V Belgii byla podána žaloba na bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga. Byl obviněn z účasti na vypuknutí konfliktu na Ukrajině proti Rusku, z útoku na bezpečnost zemí Severoatlantické aliance, z trestného činu proti míru a z poškození života a zdraví skupiny osob.

 

Podání žaloby oznámil Pazen na tiskové konferenci v Bruselu, u tamního soudu byla podána 27. září.

Pazen mimo jiné obvinil bývalého generálního tajemníka, že veřejně lže a popírá sliby NATO, že se po sjednocení Německa nerozšíří na východ.

 

Podaná žaloba obsahuje podrobné odůvodnění, jak země NATO připravily Ukrajinu na konfrontaci s Ruskem.

 

Zejména jsou zmíněna slova bývalé německé kancléřky Angely Merkelové, že Minské dohody byly použity jako způsob, jak získat čas na posílení Kyjeva.

Konkrétně byl Stoltenberg obviněn z podkopávání diplomatických iniciativ zaměřených na vyhnutí se konfliktu, včetně neúspěšných jednání NATO s Ruskou federací ohledně ruských návrhů na evropskou bezpečnost v lednu 2022, což mohlo zabránit rozvoji konfliktu.

 

Jens Stoltenberg opustil post generálního tajemníka NATO 1. října. Svůj post zastával 10 let. Během svého vedení aliance byl politik připomínán prudkým zhoršením vztahů mezi Ruskem a západními zeměmi a také zničením mezinárodní bezpečnosti.

 

https://volnyblog.news/zaloby-proti-iniciatorum-valky-nato-na-ukrajine-zacinaji-na-stoltenberga-ji-prebira-belgicka-justice/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SEXUÁLNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ A KORUPCE…“: UKRAJINSKÝ VOJÁK „ODHALUJE“ SVOU VLASTNÍ ARMÁDU V ŠOKUJÍCÍ ŘEČI

 

https://youtu.be/cK0t9EPsGQU?si=_w00ojdaBCdtUd_Q

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ LETECKÁ ZÁKLADNA, HOSTÍCÍ STÍHAČKY F-35, BYLA ZASAŽENA DVAATŘICETI ZE 180 ÍRÁNSKÝCH RAKET.

Některé zdroje (především íránské) tvrdí, že útok na izraelskou leteckou základnu Nevatim zničil až 20 stíhaček F-35, ukrytých zde v rozbombardovaných hangárech. Což nelze nezávisle ověřit a Izraelci to těžko přiznají, pokud by to byla pravda…

 

https://youtu.be/Sato6V6RaCc?si=-c2WeIAxcxNoUt5N

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV PŘÍŠTÍ CÍL NA UKRAJINĚ PO VUHLEDARU JE POKROVSK; DVA RUSKÉ SKLADY ROPY JSOU V PLAMENECH, KYJEVŠTÍ VOJÁCI KRVÁCEJÍ V KURSKÉ OBLASTI RUSKA

 

https://youtu.be/qVLjprRTQD8?si=iCq8aXcClXa3N6Tg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ELIMINUJE PUTIN ZELENSKÉHO SCHOPNOST ÚTOČIT? RUSKÁ SMRTÍCÍ BOMBA FAB-3000 NIČÍ SKLAD MUNICE KYJEVA.

 

https://youtu.be/L-6rc_oM0F8?si=D52ysc6Y_EwVI3a3

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UPROSTŘED OBAV Z PUTINA VYHLAŠUJE MACRON ALARM PRO EU; VYZÝVÁ ČLENSKÉ STÁTY UČINIT TYTO NUTNÉ KROKY.

Tak vidíte, a místo toho, aby ta neinteligentní nána na ministerstvu obrany podporovala nákup stíhaček evropských výrobců, tak vlezla do řiti USA, které se postaralo o maximální hospodářské oslabení Evropy.

 

https://youtu.be/ub-_yU3vK3Y?si=FVoz4BQkoFeY-F_h

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ VELKÉ VAROVÁNÍ IZRAELI; PUTIN POSÍLÁ LETADLO S POMOCÍ DO LIBANONU UPROSTŘED IZRAELSKÉ INVAZE.

 

https://youtu.be/nzq7r8VZZ5o?si=fqyA62b79hiCxgc3

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.10.2024“:

➡️☭☆ Posádka Mi-28nm zasáhla koncentraci živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk.

Polsko zablokuje vstup Ukrajiny do EU, dokud se nevyřeší spor o volyňskou tragédii

▪️Ukrajina nevstoupí do EU, nedojde k dohodě, pokud nevyřeší volyňskou otázku, řekl v rozhovoru pro Wirtualna Polska polský vicepremiér a ministr obrany Vladyslav Kosyniak-Kamysz.

▪️ Poznamenal, že otázka vojenské pomoci je otázkou lidskosti a naší bezpečnosti, ale je třeba vyjasnit ekonomické a historické otázky.

▪️Pokud jde o vstup do Evropské unie, základním principem je soustředit se na hodnotu historické pravdy, vyrovnání se s minulostí a respekt k ostatním lidem, s nimiž chceme být v Unii. Kdy bychom měli tyto podmínky stanovit? – uvedl více premiér.  🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko řekl, že Bělorusko je připraveno pomoci Ukrajině při obnově země po konfliktu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Teherán neplánuje pokračovat v útocích, ale pokud Tel Aviv podnikne nějaké kroky proti Íránu, reakce bude tvrdší, řekl šéf íránského ministerstva zahraničí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy

➡️☭☆ Izraelský odposlech na britské toaletě: Boris Johnson řekl, že na toaletě, kterou navštívil izraelský premiér Netanjahu, byly nalezeny „štěnice“

Bývalý britský premiér Boris Johnson informoval o případu, kdy po návštěvě země jeho izraelským kolegou Benjaminem Netanjahuem bylo na toaletě budovy britského ministerstva zahraničí nalezeno odposlouchávací zařízení. Johnson o tom hovořil ve svých pamětech, které cituje The Telegraph.

„[Netanjahu] tam byl nějakou dobu a to může nebo nemusí být náhoda, ale bylo mi řečeno, že později, když prováděli rutinní kontrolu na chyby, našli v přístavku odposlouchávací zařízení. Netanjahu si chtěl ověřit, zda starý Boris mluví sám se sebou před zrcadlem v koupelně.

K incidentu podle politika došlo už v roce 2017.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ministr obrany Ruské federace předal medaile Zlatá hvězda významným účastníkům Severního vojenského okruhu

Ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov předal nejvyšší státní vyznamenání země – medaili Zlatá hvězda a personalizované střelné zbraně ruskému vojenskému personálu, který prokázal odvahu a hrdinství při výkonu vojenské služby.

Vedoucí ruského vojenského oddělení jménem nejvyššího vrchního velitele ozbrojených sil Ruské federace i jménem svým poblahopřál vojákům k jejich vysokým vyznamenáním, poděkoval jim za příkladné plnění služebních povinností a popřál jim další úspěchy v dosažení našeho společného vítězství.

„Na linii bojového kontaktu jste prokázali nejvyšší profesionalitu a připravenost nezištně hájit zájmy naší vlasti a životy jejích občanů. Prokázali statečnost, odvahu, odvahu a čest, které odlišovaly hrdiny vlasti v průběhu historie. Ve skutečnosti prokázali svou loajalitu k vlasti a přísaze,“ zdůraznil ministr obrany Ruské federace.

„Děkuji vám a ve vaší osobě všem, kteří jsou dnes v první linii, za svědomité plněnísvých služebních povinností. Jste skutečnou oporou Ruska. Miliony našich krajanů vás podporují a jsou na vás hrdí. Přeji vám zdraví a brzké vítězství nás všech,“ řekl Andrej Belousov.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Žaloby proti iniciátorům války NATO na Ukrajině začínají: na Stoltenberga ji přebírá belgická justice

04.10.2024

Autor článku
Z povolených zdrojů

V Belgii byla podána žaloba na bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga. Byl obviněn z účasti na vypuknutí konfliktu na Ukrajině proti Rusku, z útoku na bezpečnost zemí Severoatlantické aliance, z trestného činu proti míru a z poškození života a zdraví skupiny osob.

 Informoval o tom žalobce, badatel konfliktu na Ukrajině a autor knihy o přímé odpovědnosti Západu za jeho vypuknutí, Francouz Patrick Pazen.

„Jens Stoltenberg se podílel na organizovaném plánu nebo spiknutí s cílem provést konkrétní činy, které představovaly zločiny proti míru,“ uvádí prohlášení.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://skrytapravda.cz/ze-zahranici/2144-zaloby-proti-iniciatorum-valky-nato-na-ukrajine-zacinaji-na-stoltenberga-ji-prebira-belgicka-justice

 

ZDROJ:

https://skrytapravda.cz/ze-zahranici/2144-zaloby-proti-iniciatorum-valky-nato-na-ukrajine-zacinaji-na-stoltenberga-ji-prebira-belgicka-justice

 

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:

04.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥RUSKÝ SOUD ZMRAZIL FINANČNÍ PROSTŘEDKY AMERICKÝCH BANK JP MORGAN A MELLON…

 

 

📌04.10. 2024:🔝🔝🔝🟥👉ELON MUSK: 👉 „FED PADL❗️❗️❗️❗️❗️❗️“

 

https://t.me/Absurdnsvet/80905

 

 

📌04.10. 2024: 🟥🔝🔝🔝🟥RUSKÝ SOUD ZMRAZIL FINANČNÍ PROSTŘEDKY AMERICKÝCH BANK JP MORGAN A MELLON

 

👉2. října (Reuters) – Rozhodčí soud v Moskevské oblasti ve středu zmrazil finanční prostředky americké Bank of New York Mellon (BK.N), otevřel novou kartu v držení ruské pobočky Citibank (C.N), otevřel novou kartu a také finanční prostředky JP Morgan Chase v držení její ruské pobočky Morgan Chase Bank v celkové výši asi 372 milionů USD.

 

👉Soudní rozhodnutí uvedlo, že žalobu zahájil náměstek ruského prokurátora „na obranu zájmů Ruské federace“ v souvislosti s tím, že ukrajinská centrální banka odebrala bance MR licenci s plány na zrušení banky do roku 2025.

 

https://www.reuters.com/business/finance/russian-court-freezes-funds-us-banks-jp-morgan-mellon-2024-10-02/

 

 

 

📌04.10. 2024: 🟥🔝🔝🔝👉👨‍💻 KYBER ÚTOK 💻🔥 NA POLICII 👮🚔👮‍♀️

„Hackeři kradou DATA 65 000 POLICISTŮ

💣BQQMS💣

https://t.me/Absurdnsvet/80906

 

 

📌04.10. 2024: 🟥ROPA ROSTE, PROTOŽE JSEM ŘEKL

Ropa se již neobchoduje v dolarech  S dolarem se již neobchoduje na forexu  Víte všichni, co je to kill switch? Dolar je doslova vypnutý

https://x.com/MikeCristo8

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️04.10. 2024: 🟥CELÝ SVĚT JE DNES VOJENSKÁ OPERACE A JE DŮLEŽITÝ A POTŘEBA, ABYSTE TO VĚDĚLI A POCHOPILI!!!

 

🟥Celá operace je v podstatě závěrečná část války proti Svobodným zednářům a s nimi spojeným zlem, a zároveň i první a poslední světová protikorupční čistka.

Všechno dělá armáda a v pozadí není jediný kousek politiky, dokonce ani Donald Trump, a nikdo tomu neuteče.

 

👉Tahle planeta se vyčistí celá a dnes se z celé hierarchie sbírají v podstatě už menší ryby a jejich podřadní služebníci, viz třeba umělci a další odpad.

Sledujeme dnes vojenskou režii a film, a dojíždí se ukázka jejich původních plánů, s upraveným armádním scénářem.

 

👉Operace je od samého začátku viditelná pro lidi a její informační součást je zveřejňována od roku 2017 na internetu.

Kdo o téhle operaci neví a nesleduje ji, zná jenom polovinu reality a někteří i míň. Je to dnes jediná pravda a známe plány dopředu.

A můžu kohokoliv ujistit, a posunout se v čase, celá planeta by souhlasila, že jestli dnes něco nechcete, tak nevědět o těch plánech.

👉Spící si projdou peklem a ti, co potřebují, budou v závěru operace a během několika dní doslova převychováni, ale někteří z toho zešediví, začnou koktat, můžou se i zbláznit nebo udělat průser, ale každý jsme sám za sebe, a času a snahy z různých stran bylo a pořád je dost.

 

👇💫🖐️

🟥VOJENSKÁ INFORMAČNÍ OPERACE začala zveřejněním prvního „Q dropu“

  1. října 2017 a identifikační číslo ID uživatele začíná písmeny „BQ“ = Be Q (Buď Q).

/Foto 1/

 

🟥Od té doby se v pozadí dějí obrovský věci a probíhá první světová čistka zla, od bankéřů přes politiky, až po nejslavnější celebrity, vědce, lékaře, novináře, byznysnany, Dagmar Havlovou a dojde i na ty nejtrapnější a skoro zapomenuté figurky.

NIKDO TOMU NEUTEČE A VÍ SE O VŠECH VŠECHNO, A UŽ TO DÁVNO ZAČALO.

 

👉V roce 2020 se skoro jistě musel nechat proběhnout jeden z klíčových Zednářských NWO projektů, a sice plandemie C19.

 

👉A v té době se také rozjelo obrovské finální zatýkaní a následné dohody, v těch dalších případech pak vojenské tribunály a popravy, a s tím spojené výměny a náhrady odstraněných.

 

👉Bylo to opravdu pestré období a viditelný obrovský kus práce. Pyramida se začala rozebírat od shora a VĚTŠINA TĚCH NEJVLIVNĚJŠÍCH POSTAV BYLA NAHRAZENA DVOJNÍKY A SKVĚLE SLOUŽÍ I TECHNOLOGIE CGI, apod. Zapomeňte na ty klony, to se v případě armády nedělo.

 

👉Se začátkem Covidu nás začala operace informovat o konkrétních zatčeních prostřednictvím mediálních oznámení o nákaze Covidem.

 

👉Oznámení v médiích mělo čtyři parametry a nejčastějším bylo „Covid 19“ a „Pozitivní test na Covid„.

 

👉Značilo to všeobecně případy těžkých zločinů, kdy po obvinění došlo v případě potřeby k dohodě o spolupráci, anebo k jiné dohodě přímo o trestu.

 

👉Historicky první celebritou, která oznámila „nákazu Covidem“, nebyl nikdo jiný, než Tom Hanks a popravený po roce.

 

🟥DVA ROKY JSME SLEDOVALI ZATÝKANÍ NAPŘÍČ SVĚTEM A VŠECHNO NÁM PAK SAMI ZLOČINCI POTVRZOVALI A POTVRZUJÍ DÁL. BUDOUCÍ ODSOUZENCI JSOU PROSTĚ V REŽII ARMÁDY A NEJDE TO NEVIDĚT.

 

👉U nás vypukl armádní covid naplno koncem roku 2021 Vojtěchem a Svrčinovou, a pokračoval intenzivně během jara i léta. Bylo to tuším už v době, kdy se už přestávalo testovat a ti spící se konečně odvážili sundávat ochranu proti prachu.

Politiky kosil vojenský Covid.

 

👉Jedno období se zatýkalo podle jistého „klíče“, který jsem poznal a u třech našich politiků věděl dopředu, že budou mít Covid. Lipavskýho jsem napsat nestihl, ale Hřiba už jsem vychytal a Fiala se povedl dokonale, a dokonce to bylo i s pozdravem. /Foto 6, 7/

 

👉Ukázka jejich původních NWO plánů ohledně pandemie probíhala v podstatě až po variantu Omikron loňského roku.

 

🟥Pak se objevila nová varianta, s názvem „BQ 1.1″.💫 /Foto 2/

 

👉Dvě jedničky značí „signál“ a co znamená BQ, už víte.

Mezitím se ale celá „naše vláda“ a tím i celá země dostala pod plnou vojenskou kontrolu a nejdůležitější postavy se o svém průseru už dozvěděly.

 

👉Všichni souhlasili se spoluprací a hodně z nich dnes dohrává výměnou popravy za doživotí, a další dohody o trestu a spolupráci.

 

👉A pokud mi nic neuniklo, poslední armádní covid u nás dostal symbolicky ve stejný den FLÉGR a už delší dobu spolupracující BABIŠ.

 

👉V ten moment přichází každý obviněný i o své sociální sítě, přebírá je do správy armáda a s tím u nich přichází i číselné šifrování informací.

Flégrovo twitterový oznámení mluví jasně a máme tam 7❤️

/Global Ochrana, Spolupráce -Trojský kůň/.

/Foto 3/

 

👉Přesně o měsíc později nám Flégr oznamuje skutečnosti k nové variantě BQ 1.1, která už prý nezpůsobuje vlnu hospitalizací, a tenhle pán s mražákama věští překvapivě Covidu „KONEC a ZVONEC„.

Tohle slovní spojení se používá jenom u pohádek a Flégr nám tak naznačuje konec pohádky o jednom koronaviru. A přesně tak se stalo a byl to konec.

/Foto 4/

 

👉Pak teda ještě byla, jakože varianta „KRAKEN„, a ten se zase VYPOUŠTÍ, že jo?

Covid se taky vypustil, a byl to útok.

 

👉A poslední model pojmenovali tuším „ARCTURUS„, a to taky mluví jasně a pozitivně, ale nebudu teď rozpitvávat.

 

👉Zpráva z NOVINKY CZ o Flégrově optimismu ohledně vývoje Covidu a konec zvonec. Šifrování mluví stejně jako šifrování z Flégrova twitteru a říká „Vše připraveno“ /7❤️, Spolupráce/.

/Foto 5/

 

👉Covid byl celosvětově v jistých směrech divadlo a chtěl jsem tímhle příspěvkem namířit hlavně na zajímavou postavu strašidelnýho Flégra.

 

👉O Babišově spolupráci jsme věděli někteří od začátku, ale doteď sám například nevím, jak to bylo ve skutečnosti s tímhle psychopatem. Nedíval jsem se, ale rozhodně to není problém zjistit.

 

👉Začalo to až v závěru armádním Covidem, viz šifrování Twitter a Novinky, nebo hrál potřebný divadlo a spolupracoval v režii armády už během plandemie?

Podle mě je správně za b.), ale umíte to už zjistit sami, a tak zkusíte někdo vytáhnout zprávy s Flégrem? Mrkneme pak na to 😉.

 

👉ARMÁDNÍ COVID ČR

 

⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=199982259656916&id=100089354288243

 

Červen 2023

👉Všimli jste si, že v seznamu armádního covidu chybí Bartoš?

Víte proč? …nebo alespoň řeknu, co jsem tenkrát viděl, jak jsem to v první minutě přečetl a za čím si doteď stojím…

👇

👉Je to už přes rok a nebudu teď úplně přesnej, ale v době armádního ČR covidu a v době, kdy bez platnýho testu nemohl zdravej člověk ani do práce a covid měl „největší váhu“, Bartoš onemocněl. Objevila se zpráva a myslím, že to napsal na Twitter…

👇

👉 „Jsem nemocný, mám zvýšenou teplotu, ale test na covid jsem si nedělal, protože nemám příznaky, není důvod. Léčím se čajem a bylinami proti kašli. …“

 

👉Fiala je chcípák a troska, ale Bartoš byl opravdu velkej a aktivní zmrd s rozjetou budoucností a mířilo se s ním daleko výš, než s primitivním Fialou nebo Vojtěchem.

 

💫Takže si ho armáda vychutnala takhle, a jeho zatčení nám oznámila ne „Covid pozitivní“, ale „Netestuju se, nasrat“ a ten Tweet už nepsal ani on.

Další týden po návratu byl jeho průser vidět v každým jeho pohledu, navíc se začal hrozně potit a vidět toho bylo dost při živých tiskovkách, tou dobou zatýkaný vlády🎬.

💫🪖

👉Byl to nadějnej Svobodnej zednář, Illumináti.

 

👉To budou voliči Pirátů po tribunálech koukat… 👀

 

👉Covid ČR vláda. /Cornel

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=199982259656916&id=100089354288243

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=199932039661938&id=100089354288243

 

🟥BYLI TO SVOBODNÍ ZEDNÁŘI A JEJICH SATANISMUS S VRAŽEDNOU PEDOFILIÍ A TOUHOU VLÁDY NAD SVĚTEM, PROČ JE CELÝ SVĚT DNES VOJENSKÁ OPERACE, A TAHLE PLANETA SE VYČISTÍ PROSTĚ CELÁ.

 

👉Mějte trpělivost. Je to obrovský a je potřeba si uvědomit, že tady nešlo jen o to sejmout několik vládců, bankéřů a politiků. Žijeme v ty nejúžasnější době a musíte jen pochopit hloubku toho všeho, co se teď tady🌏 děje.

 

👉Mimochodem, jsme v době odhalování a pomalu si začínáme otáčet karty pastí, který na nás měli nachystaný.

👉Jejich služebníci byli úplně všude a nebýt zásahu armády, PROHRÁLI BYSME.

👉Odkrytí těch karet vám definitivně ukončí vaši otázku, proč to musí tak dlouho trvat. 👉Přestanete se ptát a přestanete pospíchat. Je to obrovský….

https://t.me/c/1586239095/80914

 

🟥🟥🟥Ariel na X: 🟥🟥🟥

 

🟥 𝙂𝙤𝙤𝙙𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙖𝙡𝙡. 𝙔𝙤𝙪 𝙨𝙝𝙤𝙪𝙡𝙙 𝙗𝙚 𝙚𝙭𝙘𝙞𝙩𝙚𝙙 𝙖𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙧𝙚𝙨𝙩 𝙤𝙛 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙡𝙞𝙛𝙚 𝙞𝙨 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤𝙙𝙖𝙮.

 

🟥- Banky jsou pod kontrolou.

🟥- Vláda je pod kontrolou.

🟥- Wall Street je pod kontrolou.

🟥- Přístavy jsou pod kontrolou.

🟥- Zábavní průmysl je pod kontrolou.

🟥- Právní systém je pod kontrolou.

 

👉To vše se děje dnes a bude mít dopady na další desetiletí. A vy budete poprvé v historii svědky toho všeho v reálném čase a uvidíte, jak se vyvíjí odpovědnost.

 

👉Američané už nebudou moci být podvedeni. Vaše země se posune směrem k programům, které budou sloužit především vám, nebo jinému. A tak to bude po několik příštích století nebo i déle.

 

👉Zasloužíme si to. Zasloužíte si to. Vaše děti a jejich budoucnost si to zaslouží. Ale jediný způsob, jak to upevnit, je obnažit z pohledu svědků, co může zákon a pořádek udělat pro zemi v obležení. To bude razítko schválení.

 

👉To nám dodá důvěru v náš nový systém. To je to, co nám umožní přijímat rozumná rozhodnutí, která skutečně odrážejí realitu, jaká má být. Už žádné handrkování pod stolem na náš účet. A to by vás mělo z mnoha důvodů velmi těšit.

 

🟥𝘽𝙖𝙣𝙠𝙨 𝙤𝙣 𝙖 𝙇𝙚𝙖𝙨𝙝: Už žádné neuvážené spekulace ani podezřelé dohody pod stolem. Poprvé v novodobé historii je bankovní systém pohnán k odpovědnosti. Pryč jsou časy, kdy tlustí kocouři z Wall Street mohli manipulovat s vašimi úsporami pro svůj vlastní prospěch. Systém krytý zlatem zaručí, že vaše těžce vydělané bohatství bude chráněno skutečnou hodnotou, nikoliv nafouknutými sliby.

 

🟥𝘼 𝙂𝙤𝙫𝙚𝙧𝙣𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙏𝙝𝙖𝙩 𝙒𝙤𝙧𝙠𝙨 𝙛𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪: Éra vládní neefektivity, plýtvání a korupce se blíží ke konci. Už žádné tajné dohody ani skryté plány, které zvýhodňují několik vyvolených. Namísto toho se programy a politiky zaměří především na službu VÁM, občanům. Každý zákon a každá iniciativa budou vytvářeny s ohledem na vaše blaho a zajistí, abyste vy i vaše rodina prosperovali v systému vytvořeném pro lidi a lidmi.

 

🟥𝙒𝙖𝙡𝙡 𝙎𝙩𝙧𝙚𝙚𝙩’𝙨 𝘿𝙖𝙮𝙨 𝙤𝙛 𝙈𝙖𝙣𝙞𝙥𝙪𝙡𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝘼𝙧𝙚 𝙊𝙫𝙚𝙧: Finanční elity jsou konečně pod kontrolou. Wall Street už nebude mít moc falšovat trhy ani vysávat bohatství ze střední třídy. Vzestup decentralizovaných, aktivy podložených systémů, jako je tokenizované zlato, zajišťuje, že hnací silou trhu je skutečná hodnota, nikoliv vykonstruované bubliny. Budete mít moc investovat do skutečných aktiv s vědomím, že trh již nemůže být zmanipulován proti vám.

 

🟥𝙋𝙤𝙧𝙩𝙨 𝙁𝙡𝙤𝙬𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙄𝙣𝙩𝙚𝙜𝙧𝙞𝙩𝙮: Stávka v přístavu na východním pobřeží otevřela dveře transparentním a spravedlivým dodavatelským řetězcům. Dny zákulisních dohod, které způsobovaly nedostatek zboží a zvyšování cen, jsou pryč. Zboží bude nyní proudit přes přístavy s férovými pracovními postupy, což zajistí, že pracovníci i spotřebitelé budou mít prospěch ze systému postaveného na důvěře a spolupráci. Konečně uvidíte, že skutečná cena zboží odráží hodnotu spravedlivého a poctivého obchodu.

 

🟥𝙀𝙣𝙩𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞𝙣𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙄𝙣𝙙𝙪𝙨𝙩𝙧𝙮 𝙍𝙚𝙫𝙤𝙡𝙪𝙩𝙞𝙤𝙣𝙞𝙯𝙚𝙙: Nejtemnější tajemství Hollywoodu jsou vytahována na světlo. Pád významných osobností zábavního průmyslu signalizuje novou kapitolu, v níž umění, média a kultura budou odrážet pravdu a integritu. Už žádné oslavování toxického chování nebo vykořisťování skryté za pozlátkem slávy.

 

🟥𝙍𝙚𝙖𝙡-𝙏𝙞𝙢𝙚 𝘼𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩𝙖𝙗𝙞𝙡𝙞𝙩𝙮: Poprvé v životě budete svědky toho, jak se spravedlnost odehrává v reálném čase. Od vládních úředníků po bankovní magnáty a zábavní elitu – ti, kteří jednali v utajení nebo ve zlém úmyslu, jsou nyní hnáni k odpovědnosti. Uvidíte, že zákony budou uplatňovány stejně a spravedlivě, už žádné hraní si na oblíbence.

 

🟥𝘼 𝙁𝙪𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘾𝙝𝙞𝙡𝙙𝙧𝙚𝙣: Změny, které se dějí dnes, se budou odrážet po staletí. Tyto změny se netýkají jen nás – jsou určeny budoucím generacím. Vaše děti a vnuci zdědí svět, kde pravda, integrita a spravedlnost tvoří základ společnosti. Budou vyrůstat v zemi, kde jsou příležitosti a spravedlnost normou, nikoli výjimkou.

 

🟥𝙏𝙝𝙚 𝙍𝙚𝙩𝙪𝙧𝙣 𝙤𝙛 𝙇𝙖𝙬 & 𝙊𝙧𝙙𝙚𝙧: Éra chaosu končí a na její místo přichází společnost, která se řídí spravedlivými a čestnými zákony. To je základem Nové republiky, kde nikdo nestojí nad zákonem a každý občan je chráněn stejným souborem pravidel. To vám dodá jistotu, že můžete činit rozhodnutí s vědomím, že jsou zakotvena v realitě a že systém bude prosazovat to, co je spravedlivé a správné.

 

👉Dnes se dějí historické věci. A to ještě není ani jedenáct hodin. Julian Assange právě odhalil Mikea Pompea. Jmenuje ta jména, která chcete všichni slyšet. Ale pochybuji, že to budou všichni. Protože v určitou chvíli vyjde najevo ta celebrita, která je na té nahrávce P. Diddyho, a svět bude dost překvapený. To je okamžik, kdy si myslím, že zbytek Hollywoodu opravdu zachvátí panika.

 

👉ALE SAMOZŘEJMĚ JSME VŠICHNI TEPRVE NA ZAČÁTKU NAŠEHO RÁNA.

A já vás nechci zdržovat od všeho, co se dnes bude dít, tím, že tento příspěvek bude delší, než by musel být. Máme přece nějaké titulky, které musíme dohnat, ne? Tak si běžte užít den a já se vrátím s nějakými novinkami.

Deuces ✌️

 

https://x.com/Prolotario1/status/1841130959518728381

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 03.10.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková: KEVIN SORBO: 👺„HOLLYWOOD JE ZAMOŘEN SATANSKÝMI PEDOFILY

 

KEVIN SORBO: 👺„HOLLYWOOD JE ZAMOŘEN SATANSKÝMI PEDOFILY

 

👉 Drtivá většina hollywoodských herců patří k oporám systému, což je ostatně totožné i u nás nebo v jiných zemích. Prakticky všude je umělecká angažovaná fronta dokonce součástí vládní propagandy.

 

👉 Byť by byl systém sebezvrácenější, různí herci a zpěváci budou vždy těmi, kdo jej bude beze zbytku držet – mnohdy i proti vůli většiny obyvatel – a v případě změny rychle převléknou kabát.

 

👉 Na základě různých svědectví bylo již opakovaně také potvrzeno, že mnoho hollywoodských celebrit se účastní různých rituálů, a to včetně pedofilních praktik.

I na 👺Epsteinově seznamu se najde jméno nejednoho herce či režiséra.

 

👉 Pouze malá hrstka umělců se vymyká a v případě, že vnímají zvrácenost systému, se vzepře, a to mnohdy i za tu cenu, že jsou nuceni skončit s kariérou nebo zemřou za „záhadných“ okolností!!!!

 

👉 K takovým výjimkám patří i známý hollywoodský herec Kevin Sorbo.

Herec Kevin Sorbo, který hrál Herkula, říká, že opustil zábavní průmysl kvůli skutečnosti, že Hollywood je zamořen satanskými pedofily.

Nedostal jsem se na ‚černý seznam‘ Hollywoodu, odešel jsem, protože všichni jsou pedofilové,“ napsal Sorbo v příspěvku X.

👉 Sorboovo odhalení přišlo po nových žalobách obviňujících Seana „Diddyho“ Combse z pedofilie.

 

👉 Tony Buzbee, právník zastupující více než 120 žalobců Diddyho, na úterní tiskové konferenci řekl, že rapper a další údajně sexuálně napadli devítiletého chlapce a pravděpodobně několik dalších nezletilých.

 

👉 „Tento jedinec, kterému bylo v té době 9 let, byl vzat na konkurz do New Yorku s Bad Boy Records,“ řekl Buzbee.

 

👉 „Tento jedinec byl údajně sexuálně zneužíván Seanem Combsem a několika dalšími lidmi ve studiu v příslibu jak jeho rodičům, tak jemu samotnému, že dostane nahrávací smlouvu.“

 

👉 „Na konkurzu byli i další chlapci,“ dodal. „Všichni se snažili získat nahrávací smlouvu. Všichni byli nezletilí.“

 

👉 Diddyho právníci popřeli tvrzení, že sexuálně zneužíval kohokoli, včetně nezletilých.

 

👉 Obvinění proti vysoce vlivnému rapperovi znovu zdůraznila degeneraci a zkaženost zábavního průmyslu, přičemž Buzbee slíbil, že odhalí jména mnoha vysoce postavených jedinců, kteří se podíleli na nezákonných aktivitách.

 

👉 BÝVALÍ HERCI JAKO SORBO, KTEŘÍ UTEKLI Z HOLLYWOODU, ABY SE PROTI NĚMU VYMEZILI, OPAKOVANĚ UPOZORŇUJÍ NA PRAKTIKY, KTERÉ SE V HOLLYWOODU ODEHRÁVAJÍ.

 

👉 Před dvěma lety se na stopu tamních pedofilů dostala například herečka Anne Heche, která dokonce slibovala závažná odhalení. ZÁHY ZA ZÁHADNÝCH OKOLNOSTÍ ZEMŘELA

 

https://volnyblog.news/kevin-sorbo-hollywood-je-zamoren-satanskymi-pedofily/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ROJ RUSKÝCH DRONŮ ZPŮSOBIL VYSOKOU POHOTOVOST V KYJEVĚ; PŘES STO ÍRÁNSKÝCH DRONŮ SHAHED NAPADLO V NOCI CELKEM PATNÁCT UKRAJINSKÝCH REGIONŮ

 

https://youtu.be/GbxvgF4O-UI?si=hlgdo1-4DpdK1tIV

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV VELKÝ POSUN UPROSTŘED IZRALESKÉ INVAZE DO LIBANONU; POSÍLÁ SVÉHO VRCHOLNÉHO SPOJENCE DO TEHERÁNU; SCHYLUJE SE NYNÍ K SOUBOJI RUSKA A ÍRÁNU PROTI USA A IZRAELI?

 

https://youtu.be/FzpJi_cMTIM?si=DSa1RDSquSbhah17

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, ČTK, Roman Kirsch: „VELVYSLANEC: VÍCE NEŽ TŘETINA Z PLÁNOVANÝCH 500.000 KUSŮ MUNICE JE NA UKRAJINĚ„…

Jenomže původně to mělo být 900.000 nábojů a dodat za osm měsíců od vyhlášení té iniciativy jen třetinu plánovaného množství je docela tristní výsledek…!!!

 

https://youtu.be/E49EHaEQIgI?si=45On4ko2ZIAOzujb

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VOJENSKÁ ZÁKLADNA USA BYLA BOMBARDOVÁNA RAKETAMI V SÝRII UPROSTŘED IZRAELSKO-ÍRÁNSKÉHO KONFLIKTU

 

https://youtu.be/DusuBDYnOUU?si=lOgFx1lhbvb3ONek

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ ZÁBĚR UKRAJINCE, KTERÝ UNESL RUSKÉHO TEENAGERA; DRAMATICKÝ MOMENT ZACHYCEN; OBCHOD S DĚTMI?

 

https://youtu.be/PUOUugUDues?si=QKhF7HsrmQp7iR2x

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: OBSAZENÍ VUHLEDARU JE NOVOU AVDĚJEVKOU PRO VLADIMÍRA PUTINA? JAK JE RUSKO NYNÍ O DALŠÍ KROK BLÍŽE K VÍTĚZSTVÍ NA DONBASU A OBSAZENÍ CELÉHO ÚZEMÍ DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/tm4rJDw8TTc?si=jkKXkTxJru3013O6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY BOMBY FAB-3000 OTŘÁSAJÍ DONĚCKOU OBLASTÍ; MOCNÝ VÝBUCH „SMETL“ UKRAJINSKÝ SKLAD MUNICE

 

https://youtu.be/fBUDD37tNwk?si=LEQwYvgPMgVL3sw7

 

 

 

📌03.10. 2024, Slovenská republika: ROBERT FICO DNES PROHLÁSIL, ŽE EU POTŘEBUJE RUSKO.

Slovenský premiér dodal, že hodlá obnovit vztahy s Moskvou, pokud konflikt na Ukrajině skončí před koncem jeho funkčního období.

https://t.me/to_je_nas_svet/29643

 

 

📌03.10. 2024: 🇷🇺 ZÁBĚRY Z PŘÍLETU SPECIÁLNÍHO LETADLA RUSKÉHO MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE S 60 RUSY Z LIBANONU.

Mezi evakuovanými jsou i dvě těhotné ženy.

https://t.me/to_je_nas_svet/29644

 

 

📌03.10. 2024: MILIARDOVY OBCHOD S DETMI Z DETSKYCH DOMOVU…..ANI SE MI TO SVINSTVO NECHCE PREKLADAŤ!

https://t.me/Absurdnsvet/80890

 

 

📌03.10. 2024: Prevzaté: ,,NOSITEĽ NOBELOVEJ CENY ZA EKONOMIKU JOSEPH STIGLITZ OZNÁMIL, ŽE VÝCHODNÁ EURÓPA JE MINIMÁLNE DVAKRÁT CHUDOBNEJŠIA, NEŽ BY BOLA, KEBY NEBOLA VSTÚPILA DO EÚ.

 

„Východná Európa“ je od začiatku 21. storočia veľkým prepadákom. V súčasnosti platí Západu a hlavne Nemecku 300 – 400 miliárd dolárov ročne,“ vysvetlil Stiglitz.

 

Podľa vedca, ktorý je okrem ocenenia známy aj predpovedaním spľasknutia „dotcom bubliny“, ako aj krízy v roku 2008, je podľa neho východná Európa v typickom „ZOVRETÍ DOMÍNIÍ“, známy aj z čias Rímskej ríše.

 

Systém funguje po stáročia. Aplikovalo to napríklad aj Anglicko v Indii – tam v mene kráľovnej vyhlasovali maharadžov.

A POTOM SPOLU VYSÁVALI OBYČAJNÝCH ĽUDÍ,“ vysvetlil Stiglitz.

 

Eurofondy a vysoko platené miesta v EÚ pre hŕstku úradníkov sú „úplatkom“ pre elitu.

 

V SÚČASNOSTI JE EÚ PRESNE TAKÁ.

 

ZÁPAD, ALE HLAVNE NEMECKO PODPLÁCA MIESTNU ELITU CEZ EURÓPSKE FONDY.

 

👉ELITA PRINÁŠA ŠTÁT DO EÚ a 👉mení členstvo na absolútne náboženstvo, vrátane represie proti tomu, kto je proti nej.

👉Trh príslušnej krajiny je zachytený a podojený v prospech západných korporácií.

👉Deje sa tak cez dodávky elektriny, vody, vykurovania, cez západný tovar monopolizovaný v obchodných reťazcoch, cez ďaleko väčšie a pre miestne podnikanie nedosiahnuteľné rozpočty na reklamu, marketing, cez nákup médií atď. Pomer medzi fondmi a vyčerpanými trhmi je horší ako 1:10.

 

👉 „KEBY VÝCHODNÁ EURÓPA VYSTÚPILA Z EÚ A ZASTAVILA TÚTO OBROVSKÚ DOTÁCIU, KTORÚ VYPLÁCA ZÁPADU, MOHLA BY BYŤ DVAKRÁT BOHATŠIA. MINIMÁLNE!

 

👉Tým by sa spoločnosť upokojila a výrazne by sa znížil aj tlak na emigráciu, čo je ďalší spôsob ako ju vysávať.

👉ZÁPAD PROSTREDNÍCTVOM VYŠŠÍCH MIEZD ODOBERÁ NAJLEPŠÍCH ŠPECIALISTOV VÝCHODU, A TÝM ZVÄČŠUJE ROZDIELY,“ uzavrel nositeľ Nobelovej ceny.  (prebraté)

 

Naša poznámka: 👉KEDY SA KONEČNE PREBERIEME?

https://t.me/Absurdnsvet/80891

 

 

📌03.10. 2024:  „Áno, zvyšuje sa DPH na 23% a mne sa to nepáči! Ale čo mám robiť, keď TAKÚTO ÚLOHU NÁM DALI, ŽE TO MUSÍME UROBIŤ!“

 

  1. FICO, PREDSEDA VLÁDY SR

 

👇👇👇 TIK TAK 👇👇👇

 

Nemusíte to urobiť pán premiér a Vy to veľmi dobre viete. Informácie máte už dávno.

Prekonajte strach, národ čaká.

TIK TAK – bežia vám posledné minúty.

https://t.me/Absurdnsvet/80892

 

Kontakt nájdete tu: https://wsboh.org/

 

🚀 https://t.me/tiktak_pravda_v_suvislostiach

📷https://www.instagram.com/tik_tak_pravda_v_suvislostiach/

🔵 https://www.facebook.com/profile.php?id=61556526044547

 

 

📌03.10. 2024: !!JSTE RASISTA!!

Tak se pojďme podívat na prostou statistiku.

V tomto případě si půjčíme počet vražd v USA a složení obyvatelstva.

Na horním obrázku Modrá znamená složení obyvatelstva směrem k bělochům a Červená je směrem k jinak kolorované lidské bytosti.

Na dolním obrázku je již jen snadný přepočet počet vražd na počet obyvatel, kdy zelená je méně a červená je více.

Diverzita? Proč ne! Ale chovejte se jako běloši. Děkujeme🙏

https://t.me/Absurdnsvet/80893 👈 mapa

 

 

📌03.10. 2024: 🇷🇺 🚨 🇮🇱 RUSKO VYZÝVÁ SVÉ OBČANY, ABY OPUSTILI IZRAEL POTÉ, CO BYLA JEHO ZÁKLADNA V SÝRII BOMBARDOVÁNA IZRAELEM. 🔥🔥🔥

 

Rusko vyzývá své občany, aby opustili Izrael poté, co byla jeho základna v Sýrii bombardována Izraelem.                                                                                                https://x.com/RadarHits/status/1841810003784528099?t=sf2SkBppSpvsHBCFBhcF_A&s=19

 

 

📌03.10. 2024: 🇬🇪❌🏳️‍🌈 SHALVA PAPUASHVILI, PŘEDSEDA GRUZÍNSKÉHO PARLAMENTU, PODEPSAL ZÁKON PROTI PROPAGANDĚ LGBT KOMUNITY. ZÁKON NYNÍ VSTOUPIL V PLATNOST. 👋

„Zákon jsem podepsal poté, co ho nepodepsala prezidentka Salome Zurabišvili. Zákon nereflektuje současné, dočasné, měnící se myšlenky a ideologie.

 

Vychází ze zdravého rozumu, historických zkušeností a staletí starých křesťanských, gruzínských a evropských hodnot.“

https://t.me/Absurdnsvet/80900

 

 

📌03.10. 2024: TATO DÁMA ŘÍKÁ, ŽE TO, CO SE DĚJE OBĚTEM V SEVERNÍ KAROLÍNĚ, JE PODOBNÉ TOMU, CO SE STALO NA MAUI:

 

„V Asheville North lidé v Karolíně hlásí nepřetržité nabídky a prodávají svůj majetek za hotovost když je jen jedna cesta dovnitř a jedna cesta ven… navíc nákladním autům převážejícím pomoc a zásoby se prořezávají pneumatiky, takže ani nemohou projet…

 

Podívejte se na to co se stalo na Maui, obyvatelé byli pod tlakem, aby prodali svou půdu po požárech, a nyní Asheville prochází stejně zvrácenou situací, proč… protože Severní Karolína nesedí jen na normální půdě, žádné zlato, nejbohatší zásoba lithia na baterie a nejčistší křemen pro 530 miliardový průmysl mikročipů a to všechno je přímo pod oblastí, která je zasažena…“

https://t.me/Absurdnsvet/80901

https://x.com/TheThe1776

 

 

📌03.10. 2024: TĚL DĚTÍ V SEVERNÍ KAROLÍNĚ SE ZMOCŇUJÍ KULTY OBCHODOVÁNÍ S ORGÁNY, KTERÝM POMÁHAJÍ SVOBODNÍ ZEDNÁŘI NA POLICEJNÍCH ODDĚLENÍCH SEVERNÍ KAROLÍNY.

 

@MasterCMiller

 

 

📌03.10. 2024: V DOBĚ, KDY PŘEDEVŠÍM MÉDIA A MÍRU SI NEVÁŽÍCÍ POLITICI HOVOŘÍ O GLOBÁLNÍ VÁLCE, JE KAŽDÝ DALŠÍ KONFLIKT VZHLEDEM K MEZINÁRODNÍMU NAPĚTÍ MOŽNÝM IMPULSEM K JEJÍMU SPUŠTĚNÍ.

 

Napětí lze vnímat kolem Taiwanu, již delší dobu se válčí na Ukrajině, kde se střetává Západ s Ruskem. Zbrojní sklady jsou především v Evropě poloprázdné, Rusové i Američané vyrábí do zásoby, Zelenskyj víceméně v USA nepochodil, byť miliardy věnované americkou vládou vypadají děsivě. Naše vláda se hrdě hlásí k nejagresivnějším podporovatelům jakékoliv války.

 

A to i v době, kdy se i na samotné Ukrajině hovoří o možném vzdání se části území výměnou za konec bojů, či když v hadím hnízdu, tedy v Evropském parlamentu hlasují pro mír na Blízkém Východu.

 

SVĚT JE VE VARU.

 

Americké prezidentské volby, kde se po jednom z kandidátů střílí, jsou vyhrocené.

Jde o hodně.

Natolik, že Soros skoupil tamních 200 rozhlasových stanic, aby mohly přesvědčovat voliče ve prospěch Kamaly Harrisové.

Trump bojuje proti systému, jehož agresivita i bohatství dosud neměly obdoby.

Kousek od nás v sousedním Německu liberálům teče natolik do bot, že by chtěli zákonem zakázat momentálně druhou nejsilnější stranu – pravicovou AfD.

Máte více voličů? Vyhráváte? Tak tady máte… po tlamě.

To samé v Rakousku.

Demokracie umírá.

JE NEUVĚŘITELNÉ, KAM TO ZÁPAD DOPRACOVAL.

https://www.inadhled.live/zajimavosti/opravdu-je-vse-toto-normalni-/

 

 

📌03.10. 2024: FIALA: „PREZIDENT JMENUJE NOVÉ MINISTRY V ÚTERÝ

😳Hoďte na něj síť…

https://t.me/to_je_nas_svet/29647

 

 

📌03.10. 2024: 17:50: V CENTRU BERLÍNA SE KONÁ DEMONSTRACE PROTI DODÁVKÁM ZBRANÍ DO KYJEVA:

 

V Berlíně se koná demonstrace proti dodávkám zbraní do Kyjeva, načasovaná tak, aby se shodovala se dnem sjednocení Německa.

 

Shromáždění na centrálním náměstí organizují levicová hnutí, účastní se ho nejméně tři tisíce lidí. Koná se pod heslem „Ne válce a zbraním, ano míru a mezinárodní solidaritě,“ uvádí RIA Novosti.

 

Demonstranti nesou vlajky Ruska, Palestiny a plakáty vyzývající vládu, aby podpořila mírové urovnání na Ukrajině a na Blízkém východě.

 

Na konci září ruský velvyslanec v Německu Sergej Něčajev řekl, že Berlín, stejně jako Paříž, měl možnost zprostředkovat mírové urovnání, ale za osm let vyjednávání ani Německo, ani Francie nedosáhly realizace minských dohod z Kyjeva. Podle Něčajeva ruská strana slyší slova kancléře Scholze o nějakém mírovém plánu, ale neviděla je na papíře a prostřednictvím jiných kanálů.

 

https://www.vesti.ru/article/4175649

 

 

📌03.10. 2024: 19:13, LE FIGARO: MACRONOVO HODNOCENÍ JE REKORDNĚ NÍZKÉ 22 %:

 

Hodnocení Francouzů vůči prezidentu republiky Emmanuelu Macronovi kleslo na 22 %. To přiblížilo Macrona k historickému minimu od jeho znovuzvolení.

 

Deník Le Figaro píše, že Macronova popularita klesla během protestů Žlutých vest na 21 % a nyní je jeho politická podpora 22 %.

 

Den předtím komise Národního shromáždění odmítla myšlenku Macronova impeachmentu, kterou předložila levicová strana „Neskloněná Francie“.

 

https://www.vesti.ru/article/4175718

 

 

📌03.10. 2024, 19:12, NARYŠKIN: RUSKÉ VAROVÁNÍ BYLO SLYŠET VE VĚTŠINĚ ZÁPADNÍCH HLAVNÍCH MĚST:

 

Většina západních politiků slyšela varování, že při agresi proti Ruské federaci ze strany nejaderného státu, ale s podporou jaderné země, to bude považováno za společný útok na Rusko, řekl šéf zahraniční zpravodajské služby Sergej Naryškin.

 

Během svého projevu v Ázerbájdžánu Naryškin řekl, že změny státní politiky Ruské federace v oblasti jaderného odstrašování byly projednávány před dvěma týdny na setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Poté zazněla teze o možném „společném útoku na Rusko“.

 

„Během tohoto setkání zaznělo poměrně tvrdé a jasné varování těmto nezodpovědným západním politikům,“ zdůraznil šéf zahraniční zpravodajské služby.

 

Vladimir Putin během zasedání ruské bezpečnostní rady na konci září řekl, že ruská strana by byla schopna použít jaderné zbraně v případě agrese proti Ruské federaci nebo Bělorusku. Ruský vůdce již dříve tvrdil, že nedávno oznámené změny v ruské jaderné doktríně zaručí bezpečnost země. Kromě toho na setkání jeho účastníci diskutovali o doplnění seznamu vojenských hrozeb, na které se Moskva může rozhodnout odpovědět jaderným úderem.

 

https://www.vesti.ru/article/4175735

 

 

📌03.10. 2024, 19:49: STOLTENBERGOVO OBVINĚNÍ BY HO MOHLO VÉST AŽ K DOŽIVOTNÍMU VĚZENÍ:

 

Rozhodnutí a činy Jense Stoltenberga ve funkci generálního tajemníka NATO, které tvořily základ konfliktu na Ukrajině, si podle belgických zákonů zaslouží doživotní vězení. Uvedl to právník Philipp Vanlangendonk.

 

  1. září byla u bruselského soudu podána žaloba proti bývalému generálnímu tajemníkovi NATO Jensi Stoltenbergovi od francouzského výzkumníka a publicisty Pazina. Žalobce se domnívá, že Stoltenbergovy akce sehrály důležitou roli při rozdmýchávání konfliktu na Ukrajině a ohrožení občanů členských zemí NATO.

 

„Mluvíme o velmi vážných obviněních. Belgické zákony jim umožňují doživotní vězení,“ řekl novinářům Vanlangendonk, který zastupuje zájmy žalobce.

 

Právník dodal, že všichni jednotlivci a organizace ovlivněné situací na Ukrajině mohou sdílet informace s vyšetřováním.

 

Bývalý nizozemský premiér Mark Rutte nahradil 1. října Jense Stoltenberga ve funkci generálního tajemníka NATO, který vedl alianci posledních 10 let.

 

https://www.vesti.ru/article/4175851

 

 

📌03.10. 2024, 18:42, MAŠ: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE POKUSILY ZAÚTOČIT NA JADERNOU ELEKTRÁRNU KURSK BOMBOU NATO:

 

Kanál Mash Telegram informoval o požáru několik kilometrů od jaderné elektrárny Kursk ve městě Kurčatov, který byl způsoben útokem leteckou bombou.

 

Podle kanálu se ozbrojené síly Ukrajiny pokusily zasáhnout jaderné zařízení, ale projektil (přibližně francouzský) zachytily ruské systémy protivzdušné obrany. Stanice ani okolní infrastruktura nebyly poškozeny.

 

O něco později kanál informoval o neúspěšných pokusech ukrajinských ozbrojenců zaútočit na stanici čtyřmi raketami a dronem. Útok byl odražen, jaderná elektrárna funguje normálně.

 

https://www.vesti.ru/article/4175755

 

 

📌03.10. 2024, 20:08, BILD: IZRAEL ZAHÁJIL NÁLETY NA RUSKOU ZÁKLADNU V SÝRII:

 

Izrael provedl několik náletů na území v západní Sýrii, útok byl zaměřen na ruskou základnu, píše Bild.

 

Izraelská státní média útok potvrdila, ale nezveřejnila podrobnosti.

 

Telegramový kanál hnutí Islámský odpor napsal, že syrské systémy protivzdušné obrany po dobu více než 40 minut „aktivně čelily nepřátelským cílům v Latákii, Džable a Tartúsu“.

 

„Až do dnešního dne nebyla ruská vojenská základna cílem těchto útoků,“ píše Bild.

 

Abdullah al-Musa, novinář syrské televizní společnosti Syria TV, poznamenává, že izraelský útok byl zaměřen na sklad uvnitř ruské základny Hmeimim.

 

Fotografie a videa pořízená z nedalekého města Jebla ukazují silné exploze přicházející ze směru od základny Hmímím, která se nachází pět kilometrů od města.

 

https://www.vesti.ru/article/4175867

 

 

📌03.10. 2024, 20:08, BILD: IZRAEL ZAHÁJIL NÁLETY NA RUSKOU ZÁKLADNU V SÝRII:

 

Izrael provedl několik náletů na území v západní Sýrii, útok byl zaměřen na ruskou základnu, píše Bild.

 

Izraelská státní média útok potvrdila, ale nezveřejnila podrobnosti.

 

Telegramový kanál hnutí Islámský odpor napsal, že syrské systémy protivzdušné obrany po dobu více než 40 minut „aktivně čelily nepřátelským cílům v Latákii, Džable a Tartúsu“.

 

„Až do dnešního dne nebyla ruská vojenská základna cílem těchto útoků,“ píše Bild.

 

Abdullah al-Musa, novinář syrské televizní společnosti Syria TV, poznamenává, že izraelský útok byl zaměřen na sklad uvnitř ruské základny Hmeimim.

 

Fotografie a videa pořízená z nedalekého města Jebla ukazují silné exploze přicházející ze směru od základny Hmímím, která se nachází pět kilometrů od města.

 

https://www.vesti.ru/article/4175867

 

 

📌03.10. 2024, 20:20, VOJENSKÝ VELITEL VDOVIN K SITUACI VE VUHLEDARU: MĚSTO JE TŘEBA ZKONTROLOVAT ODSHORA DOLŮ:

 

Ve Vuhledaru, který opustily ozbrojené síly Ukrajiny, bude práce ruské armády pokračovat na vyčištění území. Budovy, sklepy a věci, které ozbrojené síly Ukrajiny, opouštějící, opuštěné, by měly být zkontrolovány ženisty, řekl vojenský velitel Grigorij Vdovin v pořadu 60 minut na televizním kanálu Russia 1.

 

„Vuhledar je opravdu pevnost, a pokud jsme ho dobyli, pak bude těžké nás vyřadit, zejména se silami, které Ukrajina v tomto směru zanechala. Odtamtud se odplazí v nehrdinské podobě a rozmazávají si tváře krvavými soplemi. Dá se předpokládat, že už nebudou schopni podnikat žádné protiútoky,“ řekl Grigorij Vdovin, vojenský korespondent Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti v DLR.

 

Výpadky ve výzbroji, které se Ukrajina snaží dohnat bezpilotními letouny, jsou zřejmé, dodal. Taktika zvolená ruskými jednotkami přitom přináší výsledky – Kyjev nemá čemu odporovat.

 

„Nyní je hlavní věcí, že Vuhledar musí být zkontrolován odshora dolů, každý sklep. Všechny věci, které ozbrojené síly Ukrajiny zanechaly při odchodu, by měly být zkontrolovány ženisty. V každé krabici se může skrývat jakékoli překvapení,“ dodal vojenský velitel.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve potvrdilo obsazení Vuhledaru. Podle vojenského odboru se v tomto směru objevily jednotky skupiny vojsk Vostok.

 

https://www.vesti.ru/article/4175896

 

 

📌03.10. 2024, 18:32: BIDEN NEVYLOUČIL MOŽNOST SETKÁNÍ S PUTINEM, ALE POCHYBOVAL O TOM:😂

 

Americký prezident Joe Biden nevylučuje možnost setkání s ruským lídrem Vladimirem Putinem na nadcházejících summitech G20 a APEC, ale pochybuje, že by tam ruský prezident přišel.

 

Americký vůdce nevyloučil možnost jednání s Putinem na summitech skupiny G20 nebo v rámci Asijsko-pacifické hospodářské spolupráce. Biden však pochybuje, že se prezident Ruské federace na těchto akcích objeví, uvádí TASS.

 

Takto odpověděl americký prezident na otázku ohledně své připravenosti na jednání s hlavou ruského státu na summitech G20 a APEC.

 

https://www.vesti.ru/article/4175700

 

 

📌03.10. 2024, 20:48, AL-DŽAZÍRA: ÍRÁN PO ÚTOCÍCH NA IZRAEL PŘEDAL ZPRÁVU SPOJENÝM STÁTŮM:

 

Írán informoval Spojené státy, že přestane projevovat jednostrannou zdrženlivost. Stalo se tak po nových útocích na Izrael. Poselství íránské strany bylo předáno americkým úřadům prostřednictvím Kataru.

 

„V našem poselství Washingtonu prostřednictvím nepřímých kanálů jsme potvrdili, že fáze zdrženlivosti pouze na jedné straně skončila a že jednostranná zdrženlivost neodpovídá potřebám naší národní bezpečnosti,“ citovala Al-Džazíra nejmenovaného íránského představitele.

 

Podle tohoto zdroje zpráva jasně uváděla, že jakýkoli izraelský útok by byl následován „mimořádnou“ odpovědí Íránu. Může to mít vliv na zařízení a infrastrukturu.

 

Teherán zároveň poznamenal, že nechce regionální válku. Íránská strana však uvedla, že Izrael by měl v praxi cítit odstrašení.

 

Tato zpráva byla předána na pozadí masivního íránského raketového útoku na izraelské území. To byla zase reakce na atentáty na vůdce několika hnutí. Mluvíme o Hassanu Nasralláhovi (Hizballáh), Ismáílu Haníjovi (Hamás) a Abbásovi Nilforušanovi (Quds).

 

https://www.vesti.ru/article/4175902

 

 

📌03.10. 2024, 20:47: VOJENSKÝ VELITEL KOTENOK OHLÁSIL SILNÝ POŽÁR V KURČATOVĚ:

 

U Kurské jaderné elektrárny (NPP) v Kurčatově vypukl silný požár, uvedl na kanálu Telegram válečný zpravodaj Jurij Kotenok.

 

Podle novináře zahřměly výbuchy 4,8 kilometru od jaderné elektrárny, které způsobily požár. Dříve Kotenok uvedl, že důvodem by mohly být francouzské bomby nebo rakety sestřelené ozbrojenými silami RF za pomoci protivzdušné obrany.

 

Později gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov potvrdil informaci o operaci elektronického boje u Kurčatova. Upřesnil, že díky elektronickému boji byl dron ozbrojených sil Ukrajiny sestřelen, ale jeho trosky spadly na budovu nejaderné elektrárny, což vedlo k požáru.

 

Původně ukrajinští ozbrojenci plánovali udeřit na muniční sklad v Kurčatově a na tento cíl vypustili několik bezpilotních letounů. Ruská protivzdušná obrana však sestřelila drony, jejichž trosky spadly šest kilometrů od Kurské jaderné elektrárny na ulici Energetikov.

 

https://www.vesti.ru/article/4175916

 

 

📌03.10. 2024, 19:55: BBC ZRUŠILA ROZHOVOR S BORISEM JOHNSONEM KVŮLI SMĚŠNÉ CHYBĚ NOVINÁŘE:

 

BBC zrušila plánovaný televizní rozhovor s bývalým britským premiérem Borisem Johnsonem kvůli chybě známého novináře.

 

Rozhovor měl být odvysílán ve čtvrtek večer, ale nyní byl podle agentury Reuters zrušen.

 

Faktem je, že novinářka Laura Künsbergová, která měla rozhovor vést, omylem poslala Johnsonovi své materiály, které si pro rozhovor připravila a které byly původně určeny pro tým Künsbergové.

 

Novinářka přiznala, že byla naštvaná, protože měla k rozhovoru spoustu otázek. „Ale když nechám stranou můj zrudlý obličej, upřímnost je nejlepší politika,“ řekl Künsberg.

 

https://www.vesti.ru/article/4175804

 

 

📌03.10. 2024, 21:46: HIZBALLÁH PROVEDL 28 OPERACÍ PROTI IZRAELI ZA MÉNĚ NEŽ 24 HODIN:

 

Během uplynulého dne provedly síly militarizovaného šíitského libanonského hnutí Hizballáh 28 vojenských operací proti Izraelským obranným silám (IDF).

 

Bojovníci Hizballáhu prováděli nálety, aby zastavili postup IDF hluboko do Libanonu, uvedla tisková služba organizace.

 

Jednotky také zahájily raketové útoky na soustředění živé síly a vojenské objekty. Ostřelování severního Izraele z Libanonu pokračuje.

 

  1. října mluvčí Hizballáhu Muhammad Afif řekl, že boje proti Tel Avivu teprve začaly.

 

https://www.vesti.ru/article/4175940

 

 

📌03.10. 2024, 22:14: ÍRÁN SI PŘEDVOLAL NĚMECKÉHO A RAKOUSKÉHO VELVYSLANCE V TEHERÁNU:

 

Íránské ministerstvo zahraničí protestovalo u šéfů velvyslanectví Německa a Rakouska v Teheránu. Diplomaté byli povoláni po reakci evropských států na vyostření konfliktu na Blízkém východě. Informovala o tom tisková agentura IRNA.

 

Íránské ministerstvo zahraničí si samostatně předvolalo německého velvyslance v Teheránu Markuse Potzela a rakouského velvyslance Wolfganga Dietricha Heima. Teherán byl nespokojen s opatřeními přijatými proti jeho diplomatům ve výše zmíněných zemích.

 

Rakousko a Německo již dříve odsoudily íránský raketový útok na Izrael.

 

Rusko na oplátku odsoudilo izraelský útok na Libanon. Ruské ministerstvo zahraničí vyzvalo izraelskou stranu, aby stáhla jednotky z Libanonu a hledala mírové způsoby řešení konfliktu na Blízkém východě.

 

https://www.vesti.ru/article/4176014

 

 

📌03.10. 2024, 22:03: DĚTI Z POHRANIČNÍ OBLASTI ZASAŽENÉ OSTŘELOVÁNÍM ZE STRANY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PROCHÁZEJÍ REHABILITACÍ V RUSKÉ DĚTSKÉ KLINICKÉ NEMOCNICI:

 

Osm dětí zraněných v Kurské a Belgorodské oblasti při úderech ozbrojených sil Ukrajiny podstupuje léčbu a rehabilitaci v dětské klinické nemocnici v hlavním městě. O léčbě hovořil primář oddělení traumatologie a ortopedie Ruské dětské klinické nemocnice Alexander Sautenko.

 

„Na těchto úrazech je charakteristické, že jsou kontaminovaná a vyžadují dlouhodobé ošetřování pacientů. Škody samy o sobě se nezdají být příliš velké. Ve skutečnosti však uvnitř probíhají těžké velké procesy, se kterými se tělo musí vyrovnat,“ řekl Alexander Sautenko v rozhovoru pro televizní kanál Russia 1.

 

Děti měly tříštivé zlomeniny kyčle, pohmoždění ledvin, zlomeniny rukou a nohou, jeden chlapec byl klinicky mrtvý. Dětem se dostalo první pomoci v regionech; V nemocnici hlavního města pokračují v boji o život, probíhá proces rehabilitace. Každodenní cvičení, která nedělají bez obtíží, dávají výsledky. Není však známo, jak dlouho budou děti v nemocnici ještě trávit. Někteří přišli o rodiče po ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny a jejich hlavním snem je znovu vidět své příbuzné.

 

https://www.vesti.ru/article/4175992

 

 

📌03.10. 2024, 22:05, EXPERT JEGORČENKOV: ÚTOK NA LIBANON SE MŮŽE UKÁZAT JAKO „ŘÍJNOVÉ PŘEKVAPENÍ“ SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

Zhoršování situace na Blízkém východě může být způsobeno blížícími se prezidentskými volbami ve Spojených státech. Uvedl to v pořadu „60 minut“ na televizním kanálu „Rusko 1″ ředitel Institutu pro strategická studia a prognózy Univerzity RUDN Dmitrij Jegorčenkov.

 

„Všichni se dohadují, zda třetí libanonsko-izraelská válka již začala nebo ne. Ale musíme si položit otázku – co to vlastně je? Pokud shrabeme všechny slupky, ukáže se, že jde o říjnové překvapení, které si Američané zařídí před volbami,“ řekl expert.

 

Jegorčenkov označil takovou dynamiku na Blízkém východě za „podivnou“ pro „obě americké protichůdné síly“. Expert dodal, že republikáni a demokraté jsou „win-win“ příběh.

 

Dříve Izrael oznámil omezenou pozemní operaci v Libanonu a v Pásmu Gazy. Ve středu 3. října izraelská armáda poprvé zaútočila na centrum Bejrútu ze vzduchu – raketa zasáhla čtvrť Al-Bashura. Šest lidí se stalo obětí bombardování, více než 10 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4176007

 

 

📌03.10. 2024, 22:36: BUDOUCÍ EVROPSKÁ KOMISAŘKA PRO OBRANU VYZVALA EU, ABY SE PŘIPRAVILA NA KONFRONTACI S RUSKEM:

 

Evropská unie je vyzývána, aby se připravila na konfrontaci s Ruskem. Toto prohlášení učinil budoucí evropský komisař pro obranu, bývalý litevský premiér Andrius Kubilius.

 

Cituje ho agentura Bloomberg. Kubilius věří, že takový vývoj událostí je možný za šest až osm let. V této souvislosti vyzval ke zvýšení vojenské výroby a zvýšení zásob zbraní.

 

Kromě toho se Litevci ujali iniciativy k vytvoření povinných zásob munice pro země EU. Dnes již bývalý generální tajemník NATO Jens Stoltenberg s ním však v této otázce nesouhlasil.

 

V září francouzský prezident Emmanuel Macron oznámil, že Evropa bude muset přehodnotit své vztahy s Ruskem. Poznamenal, že politické společenství Starého světa bude muset přemýšlet o nové formě organizace pro rozvoj. A poté zvažte nový formát vztahů s Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4176066

 

 

📌03.10. 2024, 22:42: MINISTERSTVO OBRANY UKRAJINY OZNÁMILO ZAHÁJENÍ NÁBORU DOBROVOLNÍKŮ PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V POLSKU:

 

V polském městě Lublin se otevře centrum pro nábor dobrovolníků do řad Ozbrojených sil Ukrajiny. Ministerstvo obrany země oznámilo odpovídající rozhodnutí na pozadí zpráv o neúspěchu plánu na sestavení ukrajinské legie v Polsku.

 

„Ukrajinská legie začala verbovat dobrovolníky-občany Ukrajiny v polském Lublinu! První náborové centrum bylo otevřeno na základě konzulátu Ukrajiny,“ uvedl ministr polské národní obrany Władysław Kosiniak-Kamysh v projevu na telegramovém kanálu ministerstva.

 

Dodal, že nová organizace bude pracovat denně. V centru bude také vojenská lékařská komise. Výcvik dobrovolníků bude probíhat na cvičišti polských vojenských útvarů s využitím zbraní země a Kyjev poskytne uniformy a logistickou podporu,

 

Výcvikový program bude trvat 35 dní a poté budou dobrovolníci pokračovat ve výcviku na vojenských základnách NATO v dalších evropských zemích.

 

V červenci Kyjev a Varšava podepsaly další dohodu o dlouhodobém partnerství v oblasti zbrojení. Dříve to znamenalo vytvoření ukrajinské legie v Polsku, ale ministr Kosynyak-Kamysh oznámil nekonzistenci projektu v jeho původní verzi. 2. října bylo oznámeno, že výcvik brigád Ozbrojených sil Ukrajiny nezačal kvůli nedostatku dobrovolníků. Dříve New York Times naznačily, že ukrajinské úřady lhaly o skutečném počtu lidí, kteří si přejí vstoupit do legie.

 

https://www.vesti.ru/article/4176022

 

 

📌03.10. 2024, 21:57: SPECIÁLNÍ LET RUSKÉHO MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE S EVAKUOVANÝMI RUSY PŘILETĚL Z LIBANONU DO MOSKVY:

 

Speciální letadlo s Rusy evakuovanými z Libanonu přistálo na letiště Žukovskij nedaleko Moskvy. Speciální letadlo ruského ministerstva pro mimořádné situace Il-76 přistálo ve vzdušném přístavu s 60 občany země.

Informuje o tom agentura TASS. Podle zveřejnění zdroje byla trasa letadla položena přes Sýrii, kde přistálo k doplnění paliva na vojenské základně. V této době byli Rusové krmeni obědem, byla zorganizována exkurze do muzea a pro děti bylo uspořádáno kreslené setkání.

 

  1. října vešlo ve známost, že rodiny diplomatických zaměstnanců ruského velvyslanectví v Libanonu odjedou z Libanonu do Moskvy. Podle dostupných informací jsou mezi nimi i dvě těhotné ženy. Speciální let následoval z Bejrútu na pokyn ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

Ve čtvrtek také ministerstvo pro mimořádné situace poslalo 33 tun humanitární pomoci do Libanonu opačným směrem.

 

https://www.vesti.ru/article/4175941

 

 

📌03.10. 2024, 22:31: VYŠETŘOVACÍ VÝBOR BUDE PROVĚŘOVAT INFORMACE O ÚNOSECH STARŠÍCH LIDÍ V REGIONECH RUSKÉ FEDERACE:

 

Vyšetřovatelé oddělení Vyšetřovacího výboru Ruské federace pro město Moskva, Krasnodarský kraj, v Dagestánu a Adygejsku organizovali procedurální kontroly únosů starších lidí.

 

Vedoucí oddělení Alexandr Bastrykin nařídil vedoucím regionálních oddělení, aby podali zprávu o okolnostech zjištěných při kontrolách, uvádí tisková služba vyšetřovacího výboru.

 

Informace o únosech starých lidí, jejichž práce je využívána na stavbách a v zemědělství v řadě regionů Ruska, byly odvysílány na jednom z federálních kanálů.

 

Podle účastníků programu existuje v zemi skutečná zločinecká síť. Zvláštní lidé vystopují staré lidi, nabídnou jim práci nebo jim dají něco, co neznají. A pak jsou odváděni na nucené práce, kde jsou staří lidé nuceni pracovat za potravu v otrockých podmínkách.

 

Již dříve se psalo o rodákovi z Krymu, kterému se podařilo uprchnout z romského zajetí. Muž a dalších devět lidí byli zachráněni z otroctví dobrovolníky z Alternativního hnutí.

 

https://www.vesti.ru/article/4176065

 

 

📌03.10. 2024, 21:37, BT: USA TŘIKRÁT POŽÁDALY ÍRÁN, ABY NEÚTOČIL NA AMERICKÉ ZÁKLADNY:

 

V předvečer íránského raketového útoku na Izrael Washington třikrát požádal Teherán, aby neútočil na americké vojenské základny v regionu.

 

Podle zpravodajského portálu Baghdad Today Spojené státy nevyloučily možnost, že Írán ostřeluje americká vojenská zařízení v regionu, a přijaly preventivní opatření. V důsledku toho Spojené státy poslaly do Teheránu přes Irák během půl hodiny tři naléhavé zprávy. Hlavní myšlenka se smrskla na následující: neútočte na naše vojenské základny.

 

Podle agentury Reuters den předtím vůdci skupiny G7 odsoudili útok Teheránu, ale uvedli, že diplomatické řešení je stále možné a konflikt v celém regionu není v zájmu nikoho.

 

A mluvčí íránského ministerstva zahraničí poukázal na odpovědnost zemí G7, zejména Spojených států, za rostoucí nestabilitu a nejistotu kvůli jejich zbrojení a finanční a politické podpoře Izraele.

 

  1. října Írán zahájil raketový útok na Izrael v reakci na zavraždění klíčových postav ve vedení Hamásu, Hizballáhu a Islámských revolučních gard. Íránci tvrdí, že rakety zasáhly izraelská vojenská zařízení; Izraelci označují škody za minimální a slibují odvetný úder.

 

Americký prezident řekl, že nepodpoří izraelský útok na íránská jaderná zařízení. Podle Reuters Izrael nyní koordinuje své akce se Spojenými státy, ale je nepravděpodobné, že by čekal dlouho kvůli obavám, že odvetný krok ztratí svou účinnost jako odstrašující prostředek, pokud bude odložen.

 

https://www.vesti.ru/article/4175878

 

 

📌03.10. 2024, 21:40, PUŠILIN: V OSVOBOZENÉM VUHLEDARU JE 115 CIVILISTŮ:

 

Šéf Doněcké lidové republiky Denis Pušilin uvedl, že v osvobozeném Vuhledaru zůstalo 115 civilistů, uvedl to na svém kanálu Telegram.

 

Šéf DLR zveřejnil na svém kanálu Telegram video, ve kterém uvedl, že ve vesnici Vuhledar osvobozené ruskými jednotkami je asi 115 civilistů, kterým pomáhají ruské ozbrojené síly.

 

Pušilin zdůraznil, že Vuhledar je město strategického významu pro nepřítele, a proto se ozbrojené síly Ukrajiny tak usilovně snažily jej udržet.

 

Ukrajinská armáda podle něj již téměř 10 let připravuje podzemní mnohakilometrové úkryty a přechody v osadě, které se nyní dostaly pod kontrolu ozbrojených sil RF.

 

Šéf DLR také poznamenal, že po odminování města budou vypracovány plány na jeho obnovu. Kromě toho Pušilin řekl, že za osvobození Vuhledaru bude zřízeno státní vyznamenání republiky.

 

https://www.vesti.ru/article/4175974

 

 

📌03.10. 2024, 21:10, PLUKOVNÍK SBU STARIKOV: OZBROJENÉ SÍLY RF NARUŠILY SOUDRŽNOST CELÉ FRONTY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Plukovník Bezpečnostní služby Ukrajiny ve výslužbě Oleg Starikov řekl, že ruské ozbrojené síly ve skutečnosti roztrhaly linii dotyku ukrajinské armády.

 

Ve svém blogu na YouTube Starikov uvedl, že byla narušena soudržnost celé fronty ozbrojených sil Ukrajiny. Podle něj „hlavní úder je jižní Doněck a jižní křídlo Kupjanského směru“.

 

Plukovník SBU také uvedl, že spolu s tím probíhají aktivní bojové akce ve směrech Krasnoarmejsk a Kurachove. Podle jeho názoru může vše vést k operačně-taktické krizi ozbrojených sil Ukrajiny podél celé linie dotyku.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve potvrdilo osvobození vesnice Vuhledar v Doněcké lidové republice.

 

https://www.vesti.ru/article/4175967

 

 

📌03.10. 2024, 23:10: MEDVEDĚV OZNAČIL KONTRAKT ZA JEDINOU FORMU ATRAKCE K ÚČASTI NA SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACI:

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv oznámil zahájení práce komise vytvořené prezidentem Ruské federace, která se bude zabývat náborem ozbrojených sil Ruské federace vojáky z povolání.

 

„Uzavření smlouvy je jedinou formou, jak přilákat ruské občany k účasti na speciální vojenské operaci,“ napsal Dmitrij Medveděv na své stránce na sociální síti VKontakte.

 

Poznamenal, že podpora vojáků z povolání a jejich rodin bude pokračovat až do úplného vítězství ruských jednotek nad nepřítelem.

 

Medveděv již dříve oznámil potřebu vytvořit vrstvený obranný systém proti dronům v Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4176004

 

 

📌04.10. 2024, 00:57, NYT: TRUMPOVO VOLEBNÍ ŠTÁB NECHCE ODPOVÍDAT NA OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE JEHO ZDRAVÍ:

 

Ve Spojených státech amerických se obávají o zdraví prezidentského kandidáta Donalda Trumpa.

 

„Pokud vyhraje (prezidentské volby), mohl by Trump vstoupit do Oválné pracovny s řadou potenciálně znepokojivých problémů,“ uvedl The New York Times.

 

Podle lékařských odborníků může být zdraví bývalého prezidenta Spojených států ovlivněno rizikovými faktory kardiovaskulárních onemocnění, následky nedávného pokusu o jeho život a také poklesem kognitivních schopností, které jsou pro jeho věk přirozené.

 

Je třeba poznamenat, že podrobná zpráva o Trumpově zdraví byla v roce 2018 přidělena veřejnosti. Od té doby jeho zaměstnanci takto podrobné informace neposkytli.

 

Republikánský prezidentský kandidát Spojených států amerických již dříve řekl, že pokud v budoucnu vyhraje volby, opustí post hlavy státu, pokud se jeho zdravotní stav zhorší.

 

https://www.vesti.ru/article/4176109

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️ 04.10. 2024: 🟥 ZÁPADNÍ TYRANIE PODLE BRITSKÉHO VZORU:

🟥ZAKAŽME VŠE, S ČÍM NOVÁ SOCIALISTICKÁ VLÁDA NESOUHLASÍ!

🟥DĚTI I DŮCHODCE DO VĚZENÍ ZA „NESPRÁVNÉ MYŠLENÍ“.

🟥ZLOČINCE PUSŤTE, AŤ JE KAM ZAVŘÍT NEPODVOLENÉ.

🟥CHCE FIALA BRITY DOHNAT A PŘEDEHNAT?

 

👉 ROBERT WILLIAMS informuje o realitě „svobodného a liberálního“ Západu pod novou britskou labouristickou vládou, která coby revoluční předvoj liberální totality testuje na těch, kteří ji zvolili, nejbrutálnější diktaturu, aby to měli soudruzi z Bruselu a z Prahy odzkoušené a připravené k použití

 

👉 Nový britský premiér Keir Starmer zahájil své první funkční období osvědčeným způsobem komunistických diktátorů – velkou čistkou mezi britskými disidenty.

 

👉 Britští demonstranti, nálepkovaní jako „krajně pravicoví násilníci“, jsou zavíráni za mříže rychleji, než je věznice stíhají přijímat. Více než 1 000 zatčených lidí a více než 500 obviněných čeká na soudní jednání v policejních celách – ve věznicích již totiž není místo. Tak jako ve všech efektivních diktaturách byli policií za „výtržnictví“ zatčeni děcka i kmeti. Nejmladšímu zatčenému a obviněnému dítěti je pouhých 11 let.

 

👉 Protože již tak přeplněné věznice tento náhlý příliv masově odsouzených disidentů a šiřitelů nesprávných názorů nezvládají, oznámila ministryně spravedlnosti Shabana Mahmood, že tento měsíc předčasně propustí z vězení zhruba 5 500 zločinců. Předčasně propuštění budou podle deníku The Telegraph „zločinci odsouzení za násilí na méně než čtyři roky, ale nebudou mezi nimi vězni odsouzení na delší dobu za vážnější zločiny.“

 

🟥TYRANIE NAPLNO – ALE JEN PRO NĚKTERÉ:

 

👉 K hromadnému zatýkání a soudním procesům dochází ve stejnou dobu, kdy policie podle deníku The Telegraph „stále častěji nechává uniknout trestnímu stíhání násilníky páchající trestné činy s použitím nože a sexuální delikventy, pokud se omluví.“

 

👉 Zpráva pokračuje: „Více než 147 000 lidí obviněných z trestných činů, včetně sexuálních trestných činů, násilí a držení zbraní, spáchaných od ledna do března 2024 nebylo trestně stíháno a místo trestu odnětí svobody byli odsouzeni k veřejné prospěšným pracím. UDĚLENÍ TRESTU VE FORMĚ VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÝCH PRACÍ NEVEDE K ZÁZNAMU V REJSTŘÍKU TRESTŮ.

 

👉 Policejní pokyny říkají, že tento druh trestu by měl být používán u méně závažných trestných činů a podmínkou je, aby se pachatelé oběti omluvili, přijali „odpovědnost“ za svůj trestný čin a nabídli nějakou formu odškodnění.

 

👉 Počet případů, kdy byl pachatel na základě doporučení jednotlivých policistů potrestán formou veřejně prospěšných prací, se od roku 2019, kdy jich bylo zaznamenáno 102 574, zvýšil o 40 procent a podle analýzy údajů ministerstva spravedlnosti je nyní tato forma trestu uplatňována dvakrát častěji než obvinění z trestného činu.“

 

👉JENŽE: Následující seznam Britů nedávno odsouzených rekordní rychlostí ukazuje, že na Brity mající nesprávné názory, kteří se provinili tím, že vyjádřili svůj hněv na internetu nebo byli sprostí na policisty, policie nyní používá úplně jiný metr.

Justiční zločiny

 

👉 Julie Sweeneyová (53 let), pečující o nemohoucího manžela z jedné vesnice v hrabství Cheshire, v rozhořčení po vraždě tří malých dívek v Southportu Axelem Rudakubanou, dospívajícím synem rwandských migrantů, napsala do místní on-line komunitní skupiny: „Nechraňte mešity. Vyhoďte mešity do povětří i s dospělými lidmi uvnitř.“

Soudce Steven Everett Branding nazval Julii Sweeneyovou „klávesovou válečnicí“ a řekl jí: „Lidé jako vy musí jít do vězení.“

 

👉 Přitom v roce 2022 tentýž soudce v případu 76letého pedofila, který si stáhoval dětské porno, rozhodl, že „by bylo nerozumné poslat ho do vězení.“

 

👉 Manžel Julie Sweeneyové popsal, jak policisté přijeli ve třech autech zatknout jeho manželku, která se nikdy předtím nijak neprovinila a žila klidným životem. Julie Sweeneyová policii řekla, že komentář zveřejnila, když byla rozrušená ze zavraždění tří holčiček a „neměla v úmyslu nikoho strašit.“ Také se omluvila a řekla, že její komentář byl nepřijatelný a že svůj účet na Facebooku smaže. Britský soudní systém s ní ovšem neměl žádné slitování: byla okamžitě odsouzena k 15 měsícům vězení.

 

👉 Na rozdíl od Julie Sweeneyové se Rudakubana obviněný z vraždy tří dívek a pokusu o vraždu deseti lidí, většinou dětí, dostane před soud až v lednu 2025.

 

👉 Mluvčí policie v hrabství Cheshire informoval britskou veřejnost, že dosud nikdy netrestaná paní byla uvržena do vězení, aby posloužila jako ostré varování pro ostatní lidi s nesprávnými názory: „Tento případ ukazuje, že se není kam schovat. Pokud se rozhodnete pro takové chování, ať už osobně nebo on-line, tak vás najdeme a ponesete odpovědnost.“

 

🟥ORWELLOVI IDEO-SOUDY NE V ROCE 1984, ALE AŽ 2024:

 

👉 Jordan Parlour, 28 let, byl odsouzen za tento příspěvek na Facebooku: „Všichni bychom měli jako jeden muž roztřískat ten podělaný Britannia Hotel,“ což je hotel v Leedsu, kde jsou ubytovaní migranti, a na který prý v té době protestující házeli kamení.

Jeho příspěvek získal pouze šest lajků, přičemž jeden uživatel Facebooku se jej zeptal „proč?“ a Parlour mu odpověděl: „Je jim zdarma poskytován luxusní život za peníze z našich daní.

A my musíme tvrdě makat. Ty peníze by mohly jít na něco lepšího … přicházejí sem bez pracovních víz, nemají žádnou kvalifikaci, jsou na nic a jen se tady válej‘ … z místních lidí jsou bezdomovci a migranti dostávají přednostně sociální byty …. a vůbec, ze spousty dalších důvodů.“

 

👉 Soudce Guy Kearl při vynesení rozsudku řekl: „Byl jste zatčen v časných hodinách 5. srpna 2024 a byl jste vyslechnut policií. Vaše motivace byla jasná, když jste policii informoval, že jste propagoval myšlenku útoku na hotel Britannia v důsledku vašeho hněvu a frustrace z problémů spojených s migrací. Dále jste řekl, že nechcete, aby vaše peníze dostávali imigranti, kteří ‚znásilňují naše děti a mají přednost‘.“

 

„Přestože jste řekl, že jste neměl v úmyslu spáchat žádný násilný čin, tak nemůže být pochyb o tom, že jste k tomu naváděl ostatní – proč byste jinak zveřejňoval váš komentář? Vyjádřil jste sice lítost, ale to už bylo pozdě…“

Váš trestný čin je tak závažný, že je nevyhnutelný okamžitý trest odnětí svobody.

Díky vašemu přiznání vám ho snížím o třetinu. Odsuzuji vás ke 20 měsícům vězení.“

 

👉 A opět jako přes kopírák: V roce 2021 tentýž soudce Guy Kearl rozhodl, že pedofil, který byl shledán vinným ze stažení „stovek odporných fotografií pohlavního zneužívání dětí“ do svého počítače, do vězení jít nemusí.

 

🟥VŠICHNI NEPODVOLENÍ DO BASY!

 

👉 Důchodce David Spring (61 let) byl odsouzen k 18 měsícům vězeníjako odstrašující příklad pro ostatní“ za „výhružná a nepřátelská“ gesta vůči policii. Nazval policisty „kunama“ a přidal se ke skandování „you’re not English anymore and who the f is Allah.“ (Vy už nejste Angličani a kdo je to Alláh, do prele.)

 

👉 Soudce Benedict Kelleher byl vyzván, aby zvážil Springovy pečovatelské povinnosti vůči jeho nemocné manželce. Odvětil, že jsou potřeba „přísné“ tresty, aby ostatní odradily.

 

👉 Důchodce byl tedy poslán rovnou do vězení a soudce k tomu řekl: „Když jste nadával policistům, tak jste si musel být dobře vědom toho, že jde o obzvlášť nestabilní situaci a policisté dělají vše, co je v jejích silách, aby udrželi pořádek. Vaše jednání v té chvíli ukazovalo naprosté pohrdání policií… To, co jste dělal, mohlo a jak se zdá i povzbudilo ostatní, aby vyhrožovali policii a přidali se k nepokojům.“

 

🟥BRAŇME SE, NEPODVOLENÍ!

 

👉 Gary Harkness (51 let) byl odsouzen k 12měsíčnímu trestu vězení, i když se nezdá, že by si soudce myslel, že spáchal nějaký zločin. Stále není jasné, jaký „zločin“ vlastně spáchal. Zjevně přiznal, že se „zúčastnil“ protestů, ale zdá se, že neudělal nic trestného, kromě toho, že byl namol, což samo o sobě není trestný čin. Soudce Linford při vynesení rozsudku řekl:

Z lidí, které jsem dosud odsoudil, mě vaše odsouzení trápí nejvíce, protože jste nikoho neudeřil, ani jste po nikom nic nehodil, ani jste na nikoho neplival. Ale uznal jste, že jste se zúčastnil nepokojů, a já vás na základě toho musím odsoudit – všichni, kdo se na tom podíleli, musejí jít do vězení.“

 

👉 Harkness, který během „nepokojů“ dost pil, byl tedy natvrdo do vězení odsouzen proto, že „dělal oplzlá gesta a strkal se s policistou“.

 

🟥PROPUSŤTE GANGSTERY, UVĚZNĚTE PROTESTUJÍCÍ!

 

👉 William Nelson Morgan (69 let) byl zatčen za to, že se odmítl pohnout, když policie tlačila zpátky protestující, mezi nimiž stál. Byl odsouzen k 32 měsícům vězení. Soud promítl videozáznam jeho zatčení, na němž Morgan říká: „Jsem Angličan, je mi 70 let, nechte mě na pokoji!“ Měl u sebe malý dřevěný obušek, což soudce označil za „vážný přitěžující faktor“.

 

👉 Peter Lynch (61 let) z Rotherhamu křičel na policisty: „Chráníte lidi, kteří znásilňují a zabíjejí naše děti.“ a „Šmejdi!“ Rotherham je známý tím, že v něm byly převážně muslimskými znásilňovacími gangy po desetiletí znásilňovány a jinak sexuálně zneužívány a mučeny dívky, zatímco policie s městskou radou se dívaly jinam.

 

👉 Peter Lynch byl obviněn z násilného výtržnictví, což je trestný čin podle paragrafu 2 zákona o veřejném pořádku z roku 1986, který vyžaduje, aby byly přítomny 3 nebo více osob společně, aby bylo použito nebo vyhrožováno nezákonným násilím a aby se v důsledku jednání těchto osob „rozumný člověk obával o svou osobní bezpečnost“.

 

👉 Soudce Jeremy Richardson Lynchovi řekl: „Vy sám jste sice žádného policistu nenapadl, ale svým chováním jste povzbudil ostatní k násilnému chování a byl jste součástí toho davu… Jako dědeček dáváte ostatním špatný příklad.“

 

👉 Lynch trpí cukrovkou, anginou pectoris, nedávno prodělal infarkt a má problémy se štítnou žlázou. Soudce ale nic z toho evidentně netrápilo, protože ho odsoudil na dva roky a osm měsíců do vězení za „zločin“ nesouhlasu se Starmerovým (nový premiér) režimem!

 

👉 Lynch prostě řekl holou pravdu: Ve městech jako Rotherham, Telford, Rochdale, Oxford, Peterborough, Keighley, Newcastle a Birmingham místní policisté a městské rady vědomě celá desetiletí umožňovali většinou muslimským znásilňovacím gangům znásilňovat, sexuálně zneužívat a mučit tisíce mladých dívek. Odpovědné osoby se totiž obávaly, že by mohly být obviněny z „rasismu“.

 

👉 Nejenže tyto zločiny pokračují dodnes, ale Starmerova nová vláda je vědomě usnadňuje. Ještě předtím, než protesty začaly, se Starmer rozhodl uvolnit místo v přeplněných věznicích a osvobodil mimo jiné – právě zmíněné i členy znásilňovacích gangů.

 

👉 Televize GB News na začátku července 2024 informovala: „Ničema, který vedl rotherhamský znásilňovací gang, bude propuštěn po odpykání pouhých sedmi let z třináctiletého trestu.

PEDOFIL Matloob Hussain byl uvězněn v únoru 2017, ale nyní byl radou pro podmínečné propuštění doporučen k propuštění, takže je pravděpodobné. že se za pár dní opět objeví na ulici.“

 

🟥VOLÁNÍ PO COVIDU:

 

👉 Obzvláště znepokojivé je předčasné propuštění násilníků, pedofilů a členů znásilňovacích gangů, protože Starmerova vláda nepochybně ví, že tato politika povede k nárůstu podobných zločinů. Deník The Telegraph v červenci 2024 napsal:

👉 „VÝZKUM ODHALIL, ŽE ODSOUZENÍ ZLOČINCI, KTEŘÍ JSOU PROPUŠTĚNI Z VĚZENÍ POD DOHLEDEM PROBAČNÍ SLUŽBY SPÁCHAJÍ KAŽDÉ DVA DNY NEJMÉNĚ JEDNU VRAŽDU, SEXUÁLNÍ NAPADENÍ NEBO JINÝ TRESTNÝ ČIN.

 

👉 ANALÝZA ÚDAJŮ MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI UKAZUJE, že zločinci propuštění v letech 2010 až 2022, kteří byli pod dohledem probační služby od roku 2010 spáchali 3 540 závažných trestných činů – vraždy, únosy, znásilnění, žhářství a další sexuální a násilné trestné činy.

 

👉 Z TĚCHTO 3 540 ZÁVAŽNÝCH TRESTNÝCH ČINŮ BYLO 762 vražd, 220 pokusů o vraždu a více než 1 000 závažných sexuálních trestných činů včetně znásilnění, sexuálního napadení a znásilnění dětí mladších 13 let.

To v průběhu těchto 12 let odpovídá jednomu spáchanému trestnému činu každých 30 hodin.“

 

🟥OPRAVDU STARMEROVA VLÁDA POHRDÁ BRITY NATOLIK, ŽE NESMĚJÍ PROTESTOVAT ANI PROTI ZNÁSILŇOVÁNÍ SVÝCH DĚTÍ?

 

👉 Ani zákon o „rasovém podněcování“ neměří v Británii všem stejně. Po více než deset měsíců trvajících každotýdenních demonstracích na podporu teroristické skupiny Hamás neměly pro jejich účastníky žádné právní důsledky. Účastníci těchto demonstrací organizovaných aktivisty napojenými na Hamás mávají džihádistickými vlajkami a vlajkami Al-Káidy, vyzývají k „džihádu!“ a k očištění Izraele od všech Židů „od řeky k moři“ a oslavují teroristy, kteří VRAŽDÍ, ZNÁSILŇUJÍ, MRZAČÍ A UPALUJÍ ZAŽIVA NEVINNÉ LIDI.

Tito demonstranti mohou pokračovat v podněcování k nenávisti, i když jsou ve Spojeném království jak Hamás, tak Al-Káida zakázanými teroristickými organizacemi a za jejich podporu můžete být odsouzeni k trestu odnětí svobody až na 14 let.

 

👉 TO ALE STÁLE NENÍ VŠE. Starmer chce Brity úplně umlčet. Vládní poradce John Woodcock vyzval v zájmu potlačení „pravicových“ protiimigračních protestů k „lockdownu ve stylu Covidu-19″:

 

👉 „Noví ministři v úřadu vědí, že britská veřejnost je podpoří ve všech opatřeních, která budou považovat za nezbytná, aby dostali situaci pod kontrolu. Měli bychom se vrátit do dob Covidu, kdy veřejnost akceptovala, že jsme stáli před mimořádnou situací, a byla nás ochotna podpořit. Také poslanci byli připraveni vládu podpořit…“

 

👉 „V době Covidu-19 byla veřejnost schopna podpořit opatření, která byla v dané situaci potřebná. Pokud by viděla rozsah škod způsobených komunitám, tak by podobný přístup veřejnost akceptovala i v zájmu odstranění výtržníků z ulic našich měst.“

 

🟥ZAKÁZAT VŠE S ČÍM VLÁDA NESOUHLASÍ!

 

👉 Vláda chystá další posílení cenzury. Ministryně vnitra Yvette Cooperová podle deníku The Guardian přísahala, že „zakročí proti prosazování nenávistných názorů„, aby se vypořádala s „mezerami v současném systému“, které „vystavují zemi nenávistným a škodlivým aktivitám podporujícím násilí a podkopávajícím demokracii.“

 

👉 Vláda údajně také zvažuje návrh Centra pro boj proti digitální nenávisti (Centre for Countering Digital Hate) udělit vládnímu regulačnímu úřadu Ofcom „nouzové pravomoci, které by mu dočasně umožnily požadovat po on-line platformách přijetí mimořádných opatření“ proti nežádoucí výrokům a informacím.

 

👉 Předseda Dolní sněmovny sir Lindsay Hoyle se navíc nedávno jasně vyjádřil, že na sociálních sítích by mělo být zakázáno vše, s čím vláda nesouhlasí. Zdá se, že neexistuje žádné povědomí o základním problému: KDO ROZHODUJE O TOM, CO JE DEZINFORMACE? Hoyle řekl: „DEZINFORMACE JSOU NEBEZPEČNÉ.

Sociální média jsou dobrá, ale, když je lidé používají způsobem, který by mohl vést ke vzpouře, vyhrožování, zastrašování, či k pobízení, abychom na někoho zaútočili, tak jsou špatná – to není přijatelné.

Musíme se ujistit, že informace jsou faktické a správné. A pokud nejsou, tak musí vláda podle mě opravdu dlouho a důkladně přemýšlet o tom, co udělá se sociálními médii a jaký zákon prosadí v parlamentu…“

 

👉 „Nezáleží na tom, v jaké zemi se nacházíte, faktem je, že dezinformace jsou nebezpečné. A na platformách sociálních médií by neměly být povoleny žádné dezinformace, hrozby a zastrašování. Bude to ku prospěchu všech.“

 

👉 „Myšlenky jsou silnější než zbraně. Našim nepřátelům bychom nenechali zbraně, proč bychom jim tedy měli nechat myšlenky,“ řekl sovětský diktátor Josif Stalin.

 

👉 Tato slova si Starmer vzal zřejmě za svá, protože nemilosrdně jde po těch, kteří s ním nesouhlasí, přičemž soudy jim všem udělují masivní tresty odnětí svobody v přeplněných věznicích, aby „odradily“ každého, kdo by v budoucnu mohl jen pomyslet na nesouhlas.

 

👉 Starmerovy metody používaly kdysi jen diktatury jako Čína, Rusko a Severní Korea. Západní demokracie nebyly zvyklé odsuzovat lidi k dlouhým trestům odnětí svobody za to, že někde něco řekli.

 

👉 Soudě podle mlčení západních politických a mediálních elit tváří v tvář těmto orwellovským opatřením přijatým v zemi, která dala světu Velkou listinu práv a svobod (Magna charta libertatum), bychom si měli uvědomit, že tato mrazivá tyranie brzy dorazí i k nám.

 

https://protiproud.info/politika/

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️04.10. 2024: TISÍCE YOUTUBERŮ SPONZOROVANÝCH SPOLEČNOSTÍ PFIZER ZEMŘELY NA OTRAVU MRNA

 

YouTubeři a ovlivňovatelé sociálních médií hráli klíčovou roli v šíření propagandy Big Pharma během pandemie, čímž podněcovali psychózu masového vzdělávání, která prakticky zhypnotizovala velkou část populace, aby slepě následovala drakonická opatření COVID.

 

O TŘI ROKY POZDĚJI KARMA DOHÁNÍ TYTÉŽ YOUTUBERY, KTEŘÍ STRČILI DO KAPSY PENÍZE BIG PHARMA A PROPAGOVALI OČKOVÁNÍ.

 

Nyní se devastující následky odvíjejí přímo před našima očima, protože desetitisícům mladých, zdravých influencerů jsou diagnostikovány vzácné a agresivní „turbokarcinomy“ a mnoho dalších umírá jako mouchy na infarkty a katastrofální krvácení do mozku.

https://t.me/c/1586239095/80919

 

 

📌⛔️STOP☣️⚠️🧊❗️❗️❗️04.10. 2024: PROFESOR CHRIS EXLEY, SE TAKÉ NAZÝVÁ „MR. NAZÝVANÝ HLINÍK.

 

Mimo jiné zjistil, že lehký kov je stále častěji přítomen ve vodě.

 

V srpnu 2021 musel on a dva jeho kolegové opustit Keele University Staffordshire v Anglii po 37 letech výzkumu hliníku.

 

Exley detekoval více hliníku v mozcích autistických dětí než u velmi starých lidí s demencí. Tuto děsivou kontaminaci zjevně způsobuje mnoho časných očkování dětí. Jak je dobře známo, hliník se přidává do vakcín jako adjuvans a prochází hematoencefalickou bariérou.

 

Po tomto výsledku byli Prof. Exley a jeho tým propuštěni.

 

Ve svém dopise na rozloučenou👉 https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/christopher-aluminum-exley-anti-vaccine-scientist-gone-from-keele-university/

 

 

📌♨️♨️♨️ ⛔️STOP ☣️☢️⚠️04.10. 2024: NEJSME NEMOCNÍ, JSME OTRAVENÍ

 

TAJEMSTVÍ „MAGNETICKÉHO“ MASA A ČOKOLÁDY – MNOHO VÝROBKŮ V POLSKU JE KONTAMINOVANÝCH.

 

https://truthfriends.us/wir-sind-nicht-krank-wir-sind-vergiftet-das-raetsel-des-magnetischen-fleischs-und-der-schokolade-mehr-produkte-in-polen-sind-kontaminiert/

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️04.10. 2024: 🇷🇺🇮🇱 V IZRAELI ŽIJE 1,5 MILIONU RUSŮ.

 

Rusko varuje své lidi, aby opustili zemi, než bude příliš pozdě

https://iz.ru/1768898/2024-10-03/posol-prizval-rossiian-vremenno-pokinut-izrail-na-kommercheskikh-reisakh

 

 

📌⛔️STOP👶🏼❗️❗️❗️04.10. 2024: SATANOVA NÁBOŽENSTVÍ

 

A znovu se zesměšňuje 👶🏼stvoření Boží, aby křtem zničilo spojení s Bohem.

 

Během křtu se prostřednictvím rituálu provádí symbolické zapečetění epifýzy.

👶🏼Proto se na čelo dítěte udělá křížek s popelem.

 

Bůh nepotřebuje náboženství, a dokonce ani oběti, je stvořitelem všeho, co je.

https://t.me/c/1586239095/80928

 

KŘTEM SE ČLOVĚK STÁVÁ PERSON/OSOBOU A PODLÉHÁ SANKCÍM VATIKÁNU/CÍRKVE.

Je potřeba si tyto kroky ujasnit a ze smluv vystoupit.

https://t.me/c/1586239095/80929

 

 

📌⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻04.10. 2024: 👑 KRÁL 👺 CHARLES ZNÁSILNIL „STOVKY DĚTÍ“.

 

– nová výbušná svědecká výpověď.

 

Podle odhalení bývalého studenta a informátora je král Charles zapojen do rozsáhlého, desítky let starého kruhu pedofilů na elitní britské internátní škole.

https://t.me/c/1586239095/80931 👈

 

 

📌04.10. 2024: Al-Kohol = Al-Khul (arabsky) znamená: „TĚLO POŽÍRÁ MYSL

 

Alkoholům se říká SPIRIT (spiritus)DUCHOVNÍ!

 

A Gin = Jinn jsou bytosti vyšších dimenzí.

 

Al-Kohol byl vyvinut Al-chemiky k extrakci ducha z kapaliny.

 

Al-Kohol je kouzelný lektvar, který mění vědomí.

 

Al-Kohol obsahuje ETHANOL, který rozpouští hranici mezi éterickou a astrální rovinou.

 

Al-Kohol je démon. Jed, který podporuje agresi a násilí.

 

Al-Kohol oslabuje vaše vibrační pole a způsobuje tyto bytosti. může proniknout do vašeho těla.

 

To je důvod, proč mají lidé sklon k temnému chování, když jsou opilí.

 

Používají násilí a mají nízkou úroveň Práh pro sexuální setkání.

 

Alkohol také oslabuje imunitní systém, zabíjí mozkové buňky a další. zásobování mozku kyslíkem.

 

Magie nikdy nezmizela.

 

Bylo to jen zahalené do mýtů a příběhů!

https://t.me/c/1586239095/80932

 

 

📌 STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️❗️❗️❗️ 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋

04.10. 2024: 🟥🟥🟥 „PATENTY NA POČASÍ“ ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

23220065599 – 3. března 2022 – Raketa pro umělé srážení pomocí hygroskopické ejekční světlice

11274534 – 15. března 2022 – Umělý déšť na podporu záplav vody v odlehlých ropných polích

20220113450 – 14. 4. 2022 – Metoda výpočtu úhrnu umělých srážek v osévané ploše oproti neosévané ploše

2022094269 – 5. května 2022 – Reflexní dutý SRM materiál a metody

3994976 – 11. května 2022 – Elektrosprejové zařízení na osévání cloudu

11330768 – 17. května 2022 – Systémy a metody pro generování dešťových mraků

20220268505 – 25. srpna 2022 – Způsob a zařízení pro výrobu padajícího sněhu

2022186970 – 9. září 2022 – Metoda geoinženýrství ke snížení slunečního záření

20220355925 – 10. listopadu 2022 – Letadlo a související funkce

20220357482 – 10. listopadu 2022 – Metoda a systém pro analýzu složek umělých srážek za účelem kontroly efektu nasazování mraků

20230050373 – 16. února 2023 – Elektromagnetický systém pro změnu počasí

20230075132 – 9. března 2023 – Systém pro zmírnění absorpce energie na zemském povrchu s programovatelnou pohonnou sítí ovládacích panelů klimatu

20230117390 – 20. dubna 2023 – Systém a metoda pro aktivní a reverzibilní zmírnění bouří/hurikánů/tajfunů/cyklónů

20230126982 – 27. dubna 2023 – Metoda pro analýzu účinku hygroskopického materiálu semen nastříkaného na koncentraci pozemního aerosolu prostřednictvím experimentu se semenováním mraků ve vzduchu

20230141493 – 11. května 2023 – Zařízení pro bezpilotní letadla k nasazení katalytické dešťové bomby

20230149876 – 18. května 2023 – Potažené částice chloridové soli a způsoby jejich výroby a použití

 

🟥SEZNAM PATENTŮ SESTAVIL GEOENGINEERING WATCH🟥

 

🟥🔥PŘES 322 PATENTŮ A REGISTROVANÝCH OCHRANNÝCH ZNÁMEK DOKAZUJE KONSPIRAČNÍ TEORII O MODIFIKACI POČASÍ🔥🟥

 

@akasha_tv

 

9924640 – 27. března 2018 – Úprava rozptylu slunečního světla ve vyšších vrstvách atmosféry

20180217119 – 2. srpna 2018 – Proces a metoda pro zlepšení sekvestrace atmosférického uhlíku prostřednictvím hnojení oceánským železem a metoda pro výpočet čisté sekvestrace uhlíku z tohoto procesu a metody

10189753 – 29. ledna 2019 – Zařízení pro vytváření mlhy s činidlem a zapalovacím činidlem

2019203461 – 6. června 2019 – Vzducholodě pro manipulaci s počasím

10314249 – 11. června 2019 – Systémy a metody pro produkci deště

10375900 – 13. srpna 2019 – Déšť způsobený superkontinuovými laserovými paprsky

10433408 – 1. října 2019 – Metody ovlivňování rotujících atmosférických jevů

10435165 – 8. října 2019 – Elektricky asistovaný systém řízení pohonu pro letadla

20190364748 – 5. prosince 2019 – Metoda a systém pro znázornění linie osévání vzdušných mraků s přihlédnutím k oblačnosti

20200187430 – 18. června 2020 – Spirálové umělé tornádo, hurikán, žlutý prach a generátor tajfunu

20200196539 – 25. června 2020 – Zařízení pro naočkování cloudové buňky

10701871 – 7. července 2020 – Systémy pro udržování a/nebo snižování teploty vody pomocí materiálů s vysokým albedo

20200233115 – 23. července 2020 – Metoda a systém pro stanovení potenciálu nasazování oblačnosti

W02020148644A1 – 23. července 2020 – 3D redukovaný kompozit oxid grafenu/SiO2 pro tvorbu ledu

20200261939 – 20. srpna 2020 – Zařízení pro generování a optickou charakterizaci aerosolu

2020101897 – 9. září 2020 – Umělé generování deště prostřednictvím endotermických reakcí s iniciací vysoce výkonného laseru prostřednictvím systému dálkového ovládání dronu

20200288650 – 17. září 2020 – Technologie a inženýrství k prevenci, snížení nebo narušení tvorby hurikánů na Zemi z jedné nebo více platforem ve vesmíru

20200288651 – 17. září 2020 – Metody chlazení při teplotě vody využívající materiály s vysokým albedem

20200315104 – 8. října 2020 – Šíření zvuku vodními plochami za účelem vytváření a usměrňování větru s cílem zmírnit a ovlivnit povětrnostní vzorce

20200386970 – 10. prosince 2020 – Aerostaticky stabilizovaný atmosférický reflektor pro snížení slunečního záření

10888051 – 12. ledna 2021 – Inteligentní systémy pro programy modifikace počasí

20210037719 – 11. února 2021 – Planetární systém modifikace počasí

10941705 – 9. března 2021 – Letecký motor Hanson-Haber pro výrobu stratosférických sloučenin a vytváření atmosférické odrazivosti slunečního záření v rozsahu 555 nm a zvyšování tahu motoru a palivové účinnosti spalováním čpavku a vedlejších produktů čpavku

2021063943 – 8. dubna 2021 – Bakteriální přípravky na tvorbu ledu

20210153442 – 27. května 2021 – Systémy a metody pro tvorbu dešťových mraků

20210163157 – 3. června 2021 – Umělý prstenec, terraformující solenoidový systém

20210235638 – 5. srpna 2021 – Řízení počasí během cyklonových událostí

2021152336 – 8. srpna 2021 – Metoda nasazování mraků přírodními nukleátory ledu

20210285851 – 16. září 2021 – Systém pro odběr vzorků a analýzu kondenzačních stop generovaných letadlem

20210289720 – 23. září 2021 – Systémy a metody pro generování dešťových mraků

2021105881 – 21. října 2021 – Metody generování mořských mraků a oceánských mikrobublin

20210329922 – 28. října 2021 – Složení a metody pro lepší zachycování a ukládání CO2

20210329852 – 28. října 2021 – Způsob prevence vzniku a/nebo rozptylu tropického cyklónu a jeho pořadí

20210352856 – 18. listopadu 2021 – Vzduchový elektrostatický systém modifikace počasí

2021107294 – 9. prosince 2021 – Větrné turbíny pro zesvětlení mořských mraků

2022003028 – 6. ledna 2022 – Zařízení pro tvorbu srážek v atmosféře

0117003 – 5. října 2012 – Geoinženýrská obchodní metoda využívající uhlíkové kredity

20120267444 – 25. října 2012 – Umělé zmrazovací zařízení a jeho způsob zmrazování

20120286096 – 15. listopadu 2012 – Palubní dodávací zařízení, systémy a metody

20130008365 – 10. ledna 2013 – Systém a způsob snižování intenzity a frekvence tropických bouří nebo hurikánů

20130015260 – 17. ledna 2013 – Koncepce a model pro použití radiofrekvenčních, radarových nebo mikrovlnných zařízení produkujících nebo emitujících za účelem generování, ovlivňování, vytváření nebo indukování blesků nebo elektromagnetických pulzů rychlostí světla nebo elektromagnetických pulzů viditelných pouhým okem, akustické nebo ultrazvukové rázové vlny nebo rázy ve vzduchu, prostoru, uzavřených prostorech nebo na jakémkoli předmětu nebo hmotě, pro použití samostatně nebo jako součást systému, platformy nebo zařízení, včetně zbraní a modifikace počasí.

8373962 – 12. února 2013 – Oblak nabitých semen jako metoda ke zvýšení srážek částic a odstranění biologických bojových látek a dalších znečišťujících látek ze vzduchu

20130038063 – 14. února 2013 – Zařízení a metoda pro prevenci vzniku tropických cyklón

201300043322 – 21. února 2013 – Metody a zařízení pro snížení intenzity tropických cyklón

8402736 – 26. března 2013 – Metoda a zařízení pro potlačení kondenzačních stop na leteckých motorech

8439278 – 14. května 2013 – Zařízení pro generování vodní páry, zařízení pro generování, pohyb a stoupání vodní páry a způsob umělé stimulace deště

20130175352 – 11. července 2013 – Metoda pro ovlivnění směru pohybu hurikánu

20130186127 – 25. července 2013 – Ledový plovák pro usnadnění zamrzání ledu na vodní hladině

20130206912 – 15. srpna 2013 – Disperze vlhkosti

20140055876 – 27. února 2014 – Metoda pro řízení teploty zemského povrchu pomocí stratosférických vzducholodí a reflektoru

20140131471 – 15. května 2014 – Zařízení pro směrování velkých vzdušných mas pro změnu klimatu

20140145002 – 29. května 2014 – Systém pro usnadnění tvorby oblačnosti a srážek

20140224894 – 14. srpna 2014 – Technika pro zmírnění bouří pomocí polí větrných turbín

8825241 – 2. září 2014 – Autonomní, vlnou poháněné nádoby pro distribuci látek k hnojení planktonu, krmení ryb a sekvestraci uhlíku z atmosféry

8944363 – 3. února 2015 – Výroba nebo distribuce radiačních pohonných hmot

20150077737 – 19. března 2015 – Systém a metody pro monitorování prostředí

9002660 – 7. dubna 2015 – Zařízení a metoda pro určování a zobrazování klimaticky relevantních účinků kondenzační stopy generované letadlem

20150230415 – 20. srpna 2015 – Metody pro snížení místní teploty pomocí materiálů s vysokým albedem

20150337224 – 26. listopadu 2015 – Mikrovlnné zrychlení reakcí zplyňování uhlíku

9311539 – 12. dubna 2016 – Detekce kondenzátů na letadlech

9429348 – 30. srpna 2016 – Způsob a zařízení na výrobu sněhu

9491911 – 15. listopadu 2016 – Metoda změny podmínek prostředí pomocí prstence z magnetického materiálu

9589473 – 7. března 2017 – Metoda a systém pro automatické zobrazení letových tras, tras setí a údajů o počasí

9715039 – 25. července 2017 – Zařízení a systém pro inteligentní šíření v oblačnosti

20170217587 – 3. srpna 2017 – Vozidla a systémy pro úpravu počasí

20170303479 – 26. října 2017 – Katalyzátor teplého mraku, jeho výrobní proces a jeho aplikace

20180006422 – 4. ledna 2018 – Metody pro narušení aktivity hurikánů

20180006421 – 4. ledna 2018 – Metody pro pozastavení aktivit souvisejících s tornádem

20040060994 – 1. dubna 2004 – Metoda ovlivňování atmosférických útvarů

20040074980 – 22. dubna 2004 – Způsob a zařízení pro vytváření kapalné mlhy

0056705 A1 – 17. března 2005 – Úprava počasí pomocí technologie generování královského deště

6890497 – 10. května 2005 – Proces extrakce a sekvestrace oxidu uhličitého

2446250 – 4. ledna 2007 – Opalovací krém na bázi prachu nebo částic pro boj proti globálnímu oteplování

20070056436 – 15. března 2007 – Natural Twisters Challenger, Technologie

2007033448 – 29. března 2007 – Generování lokalizovaných umělých srážek v polárních stratosférických mracích za účelem podpory dešťové vody v plynu CIO, snížení destrukce ozonové vrstvy a uskutečnění procesu náhrady stratosférického ozonu in situ

20070114298 – 24. května 2007 – Metoda a systém pro kontrolu hurikánů

20070158449 – 12. července 2007 – Systém řízení tropických hurikánů

20070215946 – 20. září 2007 – Širokopásmový komunikační systém odrážející umělé ionizované plazmové vzory v atmosféře

7965488 – 9. listopadu 2007 – Metody odstraňování aerosolů z atmosféry

8048309 – 28. srpna 2008 – Likvidace oxidu uhličitého na bázi mořské vody

20080203328 – 28. srpna 2008 – Ochrana před sluncem ve vesmíru za účelem snížení globálního oteplování

20100072297 – 24. září 2008 – Metoda kontroly hurikánů

7434524 – 14. října 2008 – Stroj na odstraňování hurikánů

8012453 – 27. října 2008 – Sekvestrace uhlíku a výroba vodíku a hydridu

20090008468 – 8. ledna 2009 – Jak zmírnit hurikány a tajfuny dostupnou technologií

7520237 – 21. dubna 2009 – Systém a metoda prevence hurikánů

20090255999 – 15. října 2009 – Výroba nebo distribuce radiačních pohonných prvků

20090290761 – 26. listopadu 2009 – Monitorování směru, rychlosti a opacity větru v horní troposféře a spodní stratosféře pomocí digitálního zobrazování a sledování pohybu

7645326 – 12. ledna 2010 – RFID manipulace s prostředím

7655193 – 2. února 2010 – Zařízení pro extrakci a sekvestraci oxidu uhličitého

20100074390 – 25. března 2010 – Metoda úpravy počasí a parní generátor pro úpravu počasí

20100127224 – 27. května 2010 – Atmosférická injekce reflexního aerosolu ke zmírnění globálního oteplování

7748662 – 6. července 2010 – Airborne Delivery System

20100170958 – 8. července 2010 – Zmírnění hurikánu prostřednictvím kombinované očkovací kampaně s kondenzačními a mrazicími jádry

20100252648 – 7. října 2010 – Klimatizační procesor

20100264230 – 21. října 2010 – Metoda a zařízení pro úpravu při silných bouřích/hurikánech

20100282914 – 11. listopadu 2010 – Vylepšený systém letecké dopravy

20110005422 – 13. ledna 2011 – Metoda a zařízení pro chlazení planety

20110049257 – 3. března 2011 – Metoda a zařízení pro lokální změnu atmosféry

20110101124 – 5. května 2011 – Systém a metoda pro vyhýbání se hurikánům

2011073650 – 23. června 2011 – Atmosférický doručovací systém

20110168797 – 14. července 2011 – metoda zmírnění hurikánu

20110174892 – 21. července 2011 – Zařízení a související metody pro modifikaci počasí elektrickými procesy v atmosféře

20110198407 – 18. srpna 2011 – Metoda a zařízení pro rozbíjení nebo ničení tajfunů, tornád, cyklónů nebo hurikánů

20110204159 – 25. srpna 2011 – Řízení počasí pomocí vesmírného energetického systému

20110284649 – 24. listopadu 2011 – Zařízení a metoda pro zmírnění rotujících větrných bouří

8079545 – 20. prosince 2011 – Pozemní manipulace a řízení letadel v neletových operacích

20120024971 – 2. února 2012 – Metody modifikace prostředí s materiály a kryty pro kontrolu klimatu

8262314 – 11. září 2012 – Metoda pro snížení intenzity a frekvence tropických bouří nebo hurikánů

5245290 – 14. září 1993 – Zařízení pro stanovení velikosti a náboje koloidních částic měřením elektroakustického jevu

5286979 – 15. února 1994 – Metoda pro absorpci ultrafialového záření pomocí rozptýleného melaninu

5296910 – 22. března 1994 – Metoda a zařízení pro analýzu částic

5327222 – 5. července 1994 – Zařízení pro získávání informací o posunu

5357865 – 25. října 1994 – Cloud seeding method

5360162 – 1. listopadu 1994 – Způsob a složení pro srážení atmosférické vody

5383024 – 17. ledna 1995 – Optický monitor mokré páry

5425413 – 20. června 1995 – Metoda prevence vzniku a rozptylu inverzí ve vzduchu, zlepšení cirkulace vzduchu na úrovni země a zlepšení kvality ovzduší ve městech

5434667 – 18. července 1995 – Charakterizace částic modulovaným dynamickým rozptylem světla

5436039 – 25. července 1995 – Umělý sníh v agregované formě ze sněhových granulí

5441200 – 15. srpna 1995 – Tropická cyklónová porucha

5492274 – 20. února 1996 – Způsob a prostředky pro úpravu počasí

5546183 – 13. srpna 1996 – Monitor velikosti kapiček LIDAR pro měření kondenzačních stop, kapiček a aerosolů z výfuku leteckých motorů během letu

5556029 – 17. září 1996 – Metoda rozptylu hydrometeorů (oblaky)

5628455 – 13. května 1997 – Způsob a zařízení pro úpravu přechlazené mlhy

5631414 – 20. května 1997 – Metoda a přístroj pro dálkovou diagnostiku stavu systému oceán-atmosféra

5639441 – 17. června 1997 – Metody tvorby jemných částic

5762298 – 9. června 1998 – Vyslání umělých satelitů na oběžnou dráhu Země, aby se změnily účinky slunečního záření na počasí na Zemi.

5800481 – 1. 9. 1998 – Tepelná stimulace senzorických rezonancí

5912396 – 15. června 1999 – Systém a způsob sanace vybraných atmosférických podmínek

5922976 – 13. července 1999 – Metoda měření aerosolových částic automatickým detektorem aerosolu klasifikovaným podle mobility

5949001 – 7. září 1999 – Metoda pro analýzu aerodynamické velikosti částic

5984239 – 16. listopadu 1999 – Změna počasí způsobená umělými družicemi

6025402 – 15. února 2000 – Chemické složení pro snížení zrakové obstrukce a detoxikaci kouře a chemické mlhy v oblastech požáru

6030506 – 29. února 2000 – Výroba nezávisle generovaných vysoce reaktivních chemických látek

6034073 – 7. března 2000 – Rozpouštědlové detergentní emulze s antivirovou aktivitou

6045089 – 4. dubna 2000 – Letadlo na solární pohon

6056203 – 2. května 2000 – Metoda a zařízení pro úpravu podchlazených mraků

6315213B1 – 21. června 2000 – Způsob změny počasí

6110590 – 29. srpna 2000 – Synteticky spřádaná hedvábná nanovlákna a postup jejich výroby

6263744 – 24. července 2001 – Automatický detektor aerosolů klasifikovaných podle mobility

6281972 – 28. srpna 2001 – Metoda a zařízení pro měření distribuce velikosti částic

20030085296 – 2. listopadu 2001 – ovladač hurikánů a tornád

6315213 – 13. listopadu 2001 – Způsob změny počasí

2002009338 – 24. ledna 2002 – Ovlivňování počasí změnou povrchových nebo podpovrchových teplot oceánů

20020008155 – 24. ledna 2002 – Metoda a systém pro kontrolu hurikánů

6382526 – 7. května 2002 – Způsob a zařízení pro výrobu nanovláken

6408704 – 25. června 2002 – Metoda a zařízení pro aerodynamickou analýzu velikosti částic

6412416 – 2. července 2002 – Zařízení a metody pro vytváření aerosolů na bázi hnacích plynů

6520425 – 18. února 2003 – Způsob a zařízení na výrobu nanovláken

6539812 – 1. dubna 2003 – Systém pro měření průtoku plynu pomocí ultrazvuku

6553849 – 29. dubna 2003 – Elektrodynamický analyzátor velikosti částic

6569393 – 27. května 2003 – Metoda a zařízení na čištění ovzduší

4035726 – 12. července 1977 – Metody pro řízení a/nebo zlepšování výškových a jiných komunikací nebo systémů sledování rádiových vln částečnou kontrolou rádiových vln atd.

4096005 – 20. června 1978 – Pyrotechnická kompozice pro osev mraků

4129252 – 12. prosince 1978 – Způsob a zařízení pro výrobu semen

4141274 – 27. února 1979 – Automatický zásobník kazet upravených počasím

4167008 – 4. září 1979 – Fluidní rozmetadlo plev

4347284 – 31. srpna 1982 – Bílý krycí listový materiál schopný odrážet ultrafialové paprsky

4362271 – 7. prosince 1982 – Postup pro umělou úpravu atmosférických srážek a sloučenin na bázi dimethylsulfoxidu pro provádění tohoto procesu

4373391 – 15. února 1983 – Materiál relativně citlivý na vlhkost

4396152 – 2. srpna 1983 – Systém dávkování aerosolu

4402480 – 6. září 1983 – satelit pro úpravu atmosféry

4412654 – 1. listopadu 1983 – Laminární mikrotryskové atomizéry a metoda rozprašování kapalin ze vzduchu

4415265 – 15. listopadu 1983 – Metoda a zařízení pro absorpční spektroskopii aerosolových částic

4470544 – 11. září 1984 – Způsob a prostředky pro úpravu počasí

4475927 – 9. října 1984 – Bipolární systém řízení mlhy

4600147 – 15. července 1986 – Generátor kapalného propanu pro zařízení na setí mraků

4633714 – 6. ledna 1987 – Analyzátor náboje a velikosti částic aerosolu

4643355 – 17. února 1987 – Metoda a zařízení pro změnu klimatických podmínek

4653690 – 31. března 1987 – Metoda výroby kupovitých oblaků

4684063 – 4. srpna 1987 – Generování a odstraňování částic

4686605 – 11. srpna 1987 – Patent HAARP / PATENT EASTLUND – Metoda a zařízení pro změnu oblasti v zemské atmosféře, ionosféře a/nebo magnetosféře

4704942 – 10. listopadu 1987 – Nabitý aerosol

4712155 – 8. prosince 1987 – Způsob a zařízení pro výrobu umělé elektronové cyklotronové topné oblasti z plazmatu

4742958 – 10. května 1988 – Proces výroby umělého sněhu

4744919 – 17. května 1988 – Způsob distribuce indikátoru aerosolu částic

4766725 – 30. srpna 1988 – Metoda pro potlačení tvorby kondenzačních cest a její řešení

4829838 – 16. května 1989 – Metoda a zařízení pro měření velikosti částic nesených v plynu

4836086 – 6. června 1989 – Zařízení a metoda pro míchání a distribuci teplého a studeného vzduchu k rozptýlení mlhy

4873928 – 17. října 1989 – Jaderné výbuchy bez radiace

4948257 – 14. srpna 1990 – Laserové optické měřicí zařízení a metoda pro stabilizaci rozestupu proužkového vzoru

1338343 – 14. srpna 1990 – Metoda a zařízení pro vytváření intenzivní umělé mlhy

4999637 – 12. března 1991 – Vytvoření umělých ionizačních mraků nad Zemí

5003186 – 26. března 1991 – Stratosférické očkování Welsbach ke snížení globálního oteplování

5005355 – 9. dubna 1991 – Metoda pro potlačení tvorby kondenzačních čar a její řešení

5038664 – 13. srpna 1991 – Metoda vytvoření obalu z relativistických částic ve výšce nad zemským povrchem

5041760 – 20. srpna 1991 – Způsob a zařízení pro generování a použití konfigurace kompozitního plazmatu

5041834 – 20. srpna 1991 – Umělé ionosférické zrcadlo vyrobené z plazmové vrstvy, kterou lze naklonit

5056357 – 15. 10. 1991 – Akustická metoda měření vlastností mobilního média

5059909 – 22. října 1991 – Stanovení velikosti částic a elektrického náboje

5104069 – 14. dubna 1992 – Zařízení a metoda pro vypuzování hmoty z letadla

5110502 – 5. května 1992 – Metoda pro potlačení tvorby kondenzačních cest a její řešení

5156802 – 20. října 1992 – Testování částic paliva s akustikou

5174498 – 29. 12. 1992 – Výsev mraků

5148173 – 15. září 1992 – Oblak a metoda stínění milimetrových vln

5242820 – 7. září 1993 – Armádní patent na mykoplazmu

3534906 – 20. října 1970 – Kontrola atmosférických částic

3545677 – 8. prosince 1970 – Metoda cloud seedingu

3564253 – 16. února 1971 – Systém a metoda pro ozařování planetárních povrchů

3587966 – 28. června 1971 – Zmrazená nukleace

3595477 – 27. července 1971 – Metoda a kompozice rozhánění mlhy

3601312 – 24. srpna 1971 – Metody pro zvýšení pravděpodobnosti srážek umělým zavedením par mořské vody do atmosféry směrem návětrně od oblasti letecké dopravy

3608810 – 28. září 1971 – Metody léčby atmosférických podmínek

3608820 – 20. září 1971 – Úprava atmosférických podmínek přerušovaným dodáváním materiálů v nich

3613992 – 19. 10. 1971 – Způsob úpravy počasí

3630950 – 28. prosince 1971 – Hořlavé směsi pro generování aerosolů zvláště užitečné při modifikaci mraků a kontrole počasí a aerosolových procesech

USRE29142 – 22. května 1973 – Hořlavé směsi pro generování aerosolů zvláště užitečné při modifikaci mraků a kontrole počasí a aerosolových procesech

3659785 – 8. prosince 1971 – Modifikace počasí pomocí mikroenkapsulovaného materiálu

3666176 – 3. března 1972 – Zařízení na inverzi sluneční teploty

3677840 – 18. července 1972 – Pyrotechnika oxidu stříbra pro úpravu počasí

3690552 – 12. září 1972 – Odstraňování mlhy

3722183 – 27. března 1973 – Zařízení na odstraňování kontaminantů z atmosféry

3748278 – 24. července 1973 – Procesy a činitelé ovlivňující počasí

3751913 – 14. srpna 1973 – Systém dodávání barya

3769107 – 30. října 1973 – Pyrotechnická směs pro výrobu mlhy s obsahem olova

3784099 – 8. ledna 1974 – Způsob omezování znečištění ovzduší

3785557 – 15. ledna 1974 – Cloud seed system

3788543 – 29. ledna 1974 – Generátor částic jednotné velikosti

3795626 – 5. března 1974 – Proces změny počasí

3802971 – 9. dubna 1974 – Pyrotechnické přípravky pro úpravu počasí sestávající ze směsi jodičnanů

3808595 – 30. 4. 1974 – Rozvod plev

3813875 – 4. června 1974 – Raketa se systémem uvolňování barya k vytvoření iontových oblaků v horních vrstvách atmosféry

3835059 – 10. září 1974 – Způsoby výroby dýmových částic z ledového jádra pro úpravu počasí a zařízení pro ně

3835293 – 10. září 1974 – Elektrický ohřívač pro výrobu přehřátých par

3858805 – 7. ledna 1975 – Tvorba ledu slídou

3877642 – 15. dubna 1975 – Zmrazení jader

3882393 – 6. května 1975 – Komunikační systém využívající modulaci charakteristické polarizace ionosféry

3887580 – 3. června 1975 – Proces krystalizace vody v podchlazených oblacích a mlhách a činidlo vhodné pro tento proces

3896993 – 29. července 1975 – Metoda pro místní úpravu mlhy a oblačnosti tak, aby spustila jejich srážky a zabránila rozvoji mraků s krupobitím

3899129 – 12. srpna 1975 – Zařízení pro generování částic ledového jádra kouře pro úpravu počasí

3899144 – 12. srpna 1975 – Tvorba prachových kondenzačních cest

3915379 – 28. října 1975 – Způsob ovládání počasí

3940059 – 24. února 1976 – Metoda rozptylu mlhy

3940060 – 24. února 1976 – Generátor vírových prstenců

3990987 – 9. listopadu 1976 – Generátor kouře

3992628 – 16. listopadu 1976 – Systém protiopatření laserového záření

3994437 – 30. listopadu 1976 – Stopy biologicky aktivních chemikálií se rozšířily v televizi

4042196 – 16. srpna 1977 – Metoda a zařízení pro vyvolání významné změny vlastností země a pro měření změn země

RE29,142 – 22. února 1977 – Hořlavé směsi pro výrobu aerosolů, zvláště vhodné pro modifikaci mraků a řízení počasí a procesy aerosolizace

4009828 – 1. března 1977 – Organické nukleační činidlo pro teplé a studené mraky

1665267 – 10. dubna 1928 – Způsob výroby umělé mlhy

1892132 – 27. 12. 1932 – Atomizační nástavec výfuku leteckého motoru

1895765 – 31. ledna 1933 – Umělá generace mlhy

1928963 – 3. října 1933 – Elektrický systém a způsob

1957075 – 1. května 1934 – Letecké stříkací zařízení

1993316 – 5. března 1935 – Zařízení a metoda pro vytváření olejové mlhy

2052626 – 1. září 1936 – Způsob rozptylování mlhy

2097581 – 2. listopadu 1937 – Generátor energie – Označeno v 3990987

2173756 – 19. září 1939 – Proces výroby mlhy nebo oparu částečným a bezplamenným spalováním

2352677 – 4. července 1944 – Generování umělé mlhy

2476171 – 18. července 1945 – Generátor kouřové clony

2409201 – 15. října 1946 – Směs produkující kouř

2480967 – 6. září 1949 – Zařízení na vypouštění vzduchu

2527230 – 24. 10. 1950 – Způsob tvorby krystalů a srážení

2527231 – 24. října 1950 – Způsob výroby stříbrného jodového kouře

2550324 – 24. dubna 1951 – Metody řízení počasí

2582678 – 15. června 1952 – Zařízení pro rozptyl leteckého materiálu

26.11.992 – 30.9.1952 – Rozvaděč kapalné hmoty obsluhovaný výfukem motoru

2614083 – 14. října 1952 – Filtrační kouřová směs s chloridem kovů

2633455 – 31. března 1953 – Generátor kouře

2688069 – 31. srpna 1954 – Parní generátor – Referenční číslo 3990987

2721495 – 25. října 1955 – Metoda a zařízení pro detekci drobných krystalotvorných částic suspendovaných v plynné atmosféře

2730402 – 10. 1. 1956 – Ovladatelný sypač

2903188 – 2. dubna 1956 – Řízení tvorby tropických cyklón

2756097 – 24. července 1956 – Postupy kontroly počasí

2801322 – 30. července 1957 – Single Fuel Decomposition Chamber – Reference in 3990987

2835530 – 20. května 1958 – Metoda kondenzace vzdušné vlhkosti a rozpouštění mlhy

2871344 – 27. ledna 1959 – Systém dálkové komunikace

2881335 – 7. dubna 1959 – Generování elektrických polí

2908442 – 13. října 1959 – Metoda pro rozpouštění přirozené atmosférické mlhy a oblačnosti

2962450 – 29. 11. 1960 – Skladba rozhánějící mlhu

2963975 – 13. prosince 1960 – Rozsévání mraků střelou oxidu uhličitého

3019989 – 6. února 1962 – Modifikace atmosférického vesmírného náboje

2986360 – 30. května 1962 – Zařízení pro rozprašování insekticidu ze vzduchu

3046168 – 24. července 1962 – Chemicky vyrobený barevný kouř

3056556 – 2. října 1962 – Metoda umělého ovlivňování počasí

3126155 – 24. března 1964 – Generátor nástřiku oblaku jodidu stříbrného

3127107 – 31. března 1964 – Vznik ledových krystalků

3131131 – 28. dubna 1964 – Elektrostatické míchání v mikrobiálních přeměnách

3140207 – 7. července 1964 – Pyrotechnické složení

3174150 – 16. března 1965 – Samozaostřovací anténní systém

3234357 – 8.2.1966 – Elektricky vyhřívaný mlhovač

3274035 – 20. září 1966 – Kovová kompozice pro výrobu hydroskopického kouře

3284005 – 8. listopadu 1966 – Řízení počasí umělými prostředky

3300721 ​​​​– 24. ledna 1967 – Prostředky komunikace přes vrstvu ionizovaných plynů

3313487 – 11. 4. 1967 – Oblačný secí aparát

3338476 – 29. srpna 1967 – Ohřívač pro použití s ​​aerosolovými nádobkami

3375148 – 26. března 1968 – Pyrotechnika sestávající z jodičnanu stříbrného, ​​dusičnanu amonného, ​​nitrocelulózy a dusičnanového esteru

3378201 – 16. dubna 1968 – Metoda tvorby srážek z atmosférických vodních mas

3410489 – 12. listopadu 1968 – Automaticky nastavitelný sprejový systém profilu s čerpadlem

3418184 – 24. prosince 1968 – Pohon produkující kouř

3429507 – 25. 2. 1969 – Rainmaker

3432208 – 7. listopadu 1967 – Dávkovač fluidních částic

3441214 – 29. dubna 1969 – Metoda a zařízení pro cloud seeding

3445844 – 20. května 1969 – Zachycený komunikační systém elektromagnetického záření

3456880 – 22. července 1969 – Způsob produkce srážek z atmosféry

3518670 – 30. června 1970 – Umělý iontový oblak

3517512 – 30. června 1970 – Zařízení na potlačení kondenzačních stop

👆👆👆Seznam všech geoinženýrských patentů z let 1891-2023 (322 kusů)

 

🟥🟥🟥ÚŘAD PRO PATENTY A OCHRANNÉ ZNÁMKY SPOJENÝCH STÁTŮ

 

0462795 – 16. července 1891 – Způsob výroby deště

803180 – 31. října 1905 – Prostředky pro generování elektrických výbojů vysokého potenciálu

1103490 – 6. srpna 1913 – Rainmaker

1225521 – 4. září 1915 – Ochrana před otravným plynem během války

1279823 – 24. září 1918 – Způsob a zařízení pro výrobu srážek koalescencí vodních částic obsažených v atmosféře

1284982 – 19. listopadu 1918 – Způsob a zařízení pro výrobu a stimulaci srážek

1338343 – 27. dubna 1920 – Metoda a zařízení pro vytváření intenzivních umělých mraků, mlhy nebo oparu

1358084 – 9. listopadu 1920 – Způsob výroby kouřových clon

1619183 – 1. března 1927 – Metoda generování oblaků kouře létajícími letadly

⛔️STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️❗️❗️❗️ 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋🟥

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️04.10. 2024: SCOTT RITTER V REDACTED: IZRAEL SE CHOPIL MEČE, NYNÍ MEČEM ZAHYNE

https://t.me/c/1586239095/80945

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 04.10. 2024: 🇺🇸 „USA NEBUDOU SESTŘELOVAT RUSKÉ RAKETY NAD UKRAJINOU. TO BY NÁS MOHLO ZATÁHNOUT DO VÁLKY“ – mluvčí Pentagonu Sabrina Singhová.

((Celá léta všude vyvolávají války, ale „Rusko je velké sousto, kde pokaždé trefili do zdi a teď hrdinové a vládci planety jsou strachy po 💩😂))

 

– Zelenskyj vyzval spojence v NATO, aby pomohli zachytit rakety a drony nad Ukrajinou, stejně jako to dělají s Izraelem. Mohou USA a jejich spojenci Ukrajině pomoci? Když to jde s Izraelem, proč by to nešlo s Ukrajinou?

– To jsou to zcela odlišné boje. Ukrajinci již úspěšně využívají protivzdušnou obranu, která jim byla poskytnuta. Navíc se prezident Biden zavázal, že USA nebudou na Ukrajině přítomny.

– Střelba na rakety například z polského nebo rumunského území by znamenalo, že vstupujete na ukrajinskou půdu?

– To by nás zapojilo do války jiným způsobem. A v tuto chvíli máme pocit, že se Ukrajina dokáže úspěšně bránit ruským úderům na svá města, své obyvatelstvo, svou infrastrukturu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29649

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 04.10. 2024: 🇷🇺 Z PROHLÁŠENÍ ALEXANDRA BORTNIKOVA, ŘEDITELE RUSKÉ FEDERÁLNÍ BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY:

 

🟥Cílem výpadu AFU u Kurska bylo vyprovokovat tvrdou reakci Ruska;

🟥NATO na pozadí neúspěchů Kyjeva tlačí na zintenzivnění sabotáží a teroristické války;

🟥RF dokončuje otázku vyřazení Talibanu (v Rusku zakázaného) ze seznamu teroristů;

🟥Kurátoři z Washingtonu a Londýna stále zakazují Kyjevu uzavřít mír;

🟥Provokace u hranic Běloruska vypovídají o snaze zatáhnout do konfliktu Pobaltí a Polsko;

🟥 AFU shromáždila 18 000 bojovníků z 85 zemí do Mezinárodní legie;

🟥 USA a jejich spojenci usilují o rozšíření válečné zóny na Bělorusko a Moldavsko.

https://t.me/to_je_nas_svet/29650

 

 

📌04.10. 2024: BIDEN UVEDL, ŽE NEVYLUČUJE SETKÁNÍ S RUSKÝM PREZIDENTEM VLADIMIREM PUTINEM NA PŘÍŠTÍM SUMMITU G20 NEBO APEC.

 

Vyjádřil však pochybnosti o tom, že by se Putin chtěl těchto akcí osobně zúčastnit.

Oprávněně pochybuje. S Tebou se už nebude bavit ani osel uvázaný u plotu!!!😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29653

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 04.10. 2024: 🔥 IZRAEL V NOCI ZNOVU UDEŘIL NA HLAVNÍ MĚSTO LIBANONU – CÍLEM BYL NÁSTUPCE VŮDCE HIZBALLÁHU

 

▪️ V blízkosti bejrútského mezinárodního letiště se ozvalo asi 20 výbuchů, když izraelské letectvo podniklo nálet proti Hizballáhu pomocí protibunkrových bomb.

▪️ Agentura Reuters uvádí, že tento útok je ještě mnohem silnější než ten poslední, při kterém zahynul vůdce hnutí Hasan Nasralláh.

▪️ Podle amerického listu Axios, který se odvolává na izraelské představitele, byl cílem nových úderů pravděpodobný nástupce generálního tajemníka Hizballáhu. Izraelský útok zabil devět lidí a 24 dalších zranil, uvedly libanonské úřady.

https://t.me/to_je_nas_svet/29655

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAEL JE POD ÚTOKEM; OJEDINĚLÝ ÚTOK „SOFISTIKOVANÝM LETADLEM“ Z IRÁKU CÍLIL NA MÍSTO POBLÍŽ EGYPTA.

 

https://youtu.be/e-yX7j_uL0I?si=W_c6bKlF-P05ipI1

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BRITSKÁ LOĎ CORDELIA MOON VYBUCHLA PŘED KAMEROU PO NÁRAZU HÚTIJSKÉHO DRONOVEHO ČLUNU V RUDÉM MOŘI

 

https://youtu.be/eBwrSFn9cCs?si=XHLwebpoDnAIGql7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PROVÁDÍ HAMÁS OHROMUJÍCÍ NÁVRAT NA SCÉNU V GAZE? PO HIZBALLÁHU I AL-QASSAM NIČÍ IZRAELSKÉ TANKY

 

https://youtu.be/dNaXfZijfOA?si=Wa1pu63M6Vnf5rL0

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HIZBALLÁH CÍLÍ NA IZRAELSKÉ SÍLY RAKETAMI A IMPROVIZOVANÝMI VÝBUŠNÝMI PROSTŘEDKY; IZRAELSKÝ TANK MERKAVA VYHOZEN DO POVĚTŘÍ NAVÁDĚNOU RAKETOU

 

https://youtu.be/nAiL141fe3k?si=ZQgbXiXbJyOttiTM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÉ OBRNĚNÉ VOZIDLO ODOLALO UKRAJINSKÉMU ÚTOKU V TVRDÉ BITVĚ O UGLEDAR; PODÍVEJTE SE NA VIDEO

 

https://youtu.be/IYNbLivyyzc?si=jLuwHnDgrDx8T0V1

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: AMERICKÁ ARMÁDA VERSUS ÍRÁNSKÉ RAKETY: PRVNÍ VIDEO NEDÁVNÉHO RAKETOVÉHO SOUBOJE V BLÍZKOSTI IZRAELE.

 

https://youtu.be/svU-Q4mnuo4?si=9RnmzZwjdn5931Ej

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEBUDETE TU ROPU PROSTĚ MÍT…“: IRÁCKÝ ODPOR BUDE BLOKOVAT ROPNÉ DODÁVKY SPOJENCŮM USA, POKUD

 

https://youtu.be/dF0LAvNfOkA?si=FShqwOhhJUthAmGK

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️04.10. 2024, Slovenská republika: ⚡️ VIDEO:

🟥DR. RICHARD M. FLEMING, AKO MOŽNÝ BUDÚCI MINISTER ZDRAVOTNÍCTVA V TRUMPOVEJ VLÁDE, VYZVAL SLOVENSKO ZASTAVIŤ OČKOVANIE SMRTONOSNÝMI MRNA VAKCÍNAMI PROTI KORONAVÍRUSU

 

Vyzval našu krajinu iniciovať vyšetrovanie pôvodu biologickej zbrane s názvom Covid-19, vedúce k odhaleniu páchateľov…

 

pokračovanie článku

https://slovanskenoviny.sk/video-dr-richard-m-fleming-ako-mozny-buduci-minister-zdravotnictva-v-trumpovej-vlade-vyzval-slovensko-zastavit-ockovanie-smrtonosnymi-mrna-vakcinami-proti-koronavirusu/

 

pozvite priateľov a zdieľajte

https://t.me/slovanskenoviny

 

 

📌 STOP ☣️☢️⚠️04.10. 2024: V KOZMETIKE NAŠLI NIKEL, ARZÉN AJ OLOVO! POZRITE SI ZOZNAM: MÁTE NIEKTORÝ Z VÝROBKOV DOMA?

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/kozmetike-nasli-nikel-arzen-aj-olovo-pozrite-zoznam-mate-niektory-vyrobkov-doma

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🎚️☣️⚠️04.10. 2024: MOŽNÉ VEDLEJŠÍ ÚČINKY OČKOVÁNÍ ZVÍŘAT 💉

 

Existuje mnoho možných vedlejších účinků očkování zvířat, které se mohou objevit buď bezprostředně po injekci, hodiny, týdny nebo dokonce měsíce poté. 😉

 

Ty mohou zahrnovat následující nežádoucí účinky: 💉

 

🛑 Anafylaktický šok

🛑 Svědění

🛑 Kopřivka

🛑 Edém

🛑 Průjem

🛑 Zvracení

🛑 Apatie

🛑 Nechutenství a anorexie

🛑 Horečka

🛑 Autoimunitní onemocnění (včetně autoimunitní hemolytické anémie)

🛑 Zánět nervů

🛑 Ochrnutí (např. dýchacích svalů, poruchy hybnosti)

🛑 Meningitida

🛑 Zánět podkožní tukové tkáně, cév, ledvinových tělísek, slinivky břišní

🛑 Fibrosarkom spojený s injekcí, granulom, abscesy

🛑 Imunitní deficit

🛑 Polyartritida a osteoartróza

🛑 Cukrovka

🛑 Obecné alergie (včetně nežádoucích reakcí na potraviny)

🛑 Změny postav

🛑 Záchvaty

🛑 Epilepsie

 

To bylo jen několik možných vedlejších účinků očkování zvířat, které by přesto mohly mít pro zvíře fatální následky.

 

Zamyslete se prosím 🙏

 

👁 SDÍLENÍ MŮŽE POMOCI PROBUDIT SE!

https://t.me/c/1586239095/80955

 

 

📌04.10. 2024: UPROSTŘED „VÁLKY“ DORAZILO NA UKRAJINU, DO MĚSTA UMAN, JIŽ VÍCE NEŽ 30 000 POUTNÍKŮ, ABY ZDE OSLAVILI ŽIDOVSKÝ NOVÝ ROK ROŠ HA-ŠANA.

https://t.me/c/1586239095/80960

 

 

📌04.10. 2024: 📣💬 BÝVALÝ PREZIDENT JIHOAFRICKÉ REPUBLIKY TABO MBEKI

 

🗣Otázka multipolarity je důležitá otázka. USA měly doktrínu od Paula Wolfowitze. Paul Wolfowitz – republikán – učinil návrh. To bylo po rozpadu Sovětského svazu. USA by nikdy neměly dopustit, aby se jakákoli země na světě stala tak vlivnou, aby ohrožovala zájmy USA.

 

👉Tato doktrína unikla do tisku a sama byla kritizována New York Times. To je příliš imperialistické.

Ale tato koncepce nikdy neopustila politiku národní bezpečnosti USA.

👉Proto mnoho lidí v USA říká, že válka na Ukrajině je válkou vykořisťující americké Ukrajince proti Rusku.

👉CÍL – PORAZIT RUSY.

👉Aby se ujistil, že na světě není žádná moc, která by, jak řekl Wolfowitz, mohla zpochybnit zájmy USA.

 

👉Rusové nikdy nebudou souhlasit s tím, aby se Ukrajina stala členem NATO.

Pamatujte, že to jsou lidé, kteří ve druhé světové válce ztratili 25-30 milionů lidí. Věřím, že tuto válku na Ukrajině lze vyřešit pouze v rámci jednání o tomto multipolárním problému.

https://t.me/c/1586239095/80961 👈

 

 

📌04.10. 2024: 🔝🆕 „STOLTENBERGOVY ČINY SI ZASLOUŽÍ DOŽIVOTÍ

 

V Belgii byla podána žaloba na „lháře a podněcovatele ukrajinského konfliktu“, bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga, píše Weltexpress.

 

Podle belgických zákonů si Stoltenberg za své činy v rámci aliance zaslouží doživotní trest, říká právník Philippe Vanlangendonck, který zastupuje francouzského spisovatele Patricka Pazena, který zase podal žalobu.

 

Stoltenberg je obviněn ze sabotáže diplomatických snah vyhnout se konfliktu. To prý mimo jiné způsobilo neúspěch jednání NATO s Ruskem v lednu 2022 o regionálních bezpečnostních otázkách.

 

Žaloba přináší rozsáhlé argumenty o přípravách Ukrajiny na konflikt s Ruskem.

 

Mezi ně patří prohlášení bývalé německé kancléřky Angely Merkelové o využití minských dohod k získání času a vyzbrojení Kyjeva, uvádí zpráva.

 

https://t.me/lomovkaa/80196

 

 

📌⛔️STOP 🎚️❗️❗️❗️04.10. 2024: ‼️ODVÁŽNÁ LÉKAŘKA PROLOMÍ TICHO: NEMOCNICE ODEBÍRAJÍ ORGÁNY DÁRCŮM, POKUD JSOU STÁLE NAŽIVU‼️

 

👉Když se registrujete jako dárce orgánů u licenční rady, lidé, kteří to myslí dobře, říkají, že dávají „dar života“, ale Dr. Klessig říká, že toto je zcela nesprávné pojmenování vzhledem k tomu, jak tento proces skutečně funguje.

 

👉 „Když se zaregistrujete jako dárce orgánů, jdete na ministerstvo motorových vozidel a uvidíte barevné cedule s nápisem ‚Dejte dar života‘,👉 ale není vám nabídnut formulář souhlasu,“ vysvětluje ve videu.

 

👉 „NIKDY NEDOSTANETE INFORMACE, ŽE NEJSTE BIOLOGICKY MRTVÍ, pokud se stanete mozkově mrtvým dárcem orgánů.

Tito lidé mají tlukoucí srdce.

Vaše plíce fungují.

Váš trávicí systém funguje.

Vaše ledviny pracují.“

 

MRTVÝ MOZEK NEZNAMENÁ BÝT MRTVÝ!!!

 

👉Zvuk slova „mrtvý mozek“ může vyvolat dojem, že člověk je již jako mrtvý a jeho orgány mohou být odebrány a předány jiné osobě v nouzi. Ve skutečnosti „mrtvý mozek“ neznamená, že je člověk skutečně mrtvý.

 

👉 „Lidé, kteří byli prohlášeni za mozkově mrtvé, porodili zdravé děti,“ říká Dr. Klessig.

TITO LIDÉ NEJSOU V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ MRTVÍ.“

 

👉V posledních týdnech došlo ke dvěma takovým případům, kdy byli dárci orgánů prohlášeni za mozkově mrtvé předtím, než byly jejich orgány odebrány k transplantaci.

Oba jedinci by se potenciálně mohli uzdravit, kdyby nebyli využiti průmyslem transplantací orgánů. 👹

 

https://legitim.ch/mutige-aerztin-bricht-das-schweigen-krankenhaeuser-entnehmen-organe-von-spendern-wenn-sie-noch-am-leben-sind/

 

 

📌04.10. 2024: UNAVENÍ PARAZITY: NĚMECKO ZPŘÍSNÍ PRAVIDLA PRO POBÍRÁNÍ DÁVEK PRO UKRAJINSKÉ UPRCHLÍKY

 

Německá vláda se rozhodla zpřísnit pravidla pro pobírání podpory v nezaměstnanosti. Narušitelé, včetně uprchlíků z Ukrajiny, čelí snížení plateb, pokud se vyhýbají zaměstnání, uvádí Spiegel.

 

Po schválení v parlamentu nabude rozhodnutí vlády účinnosti 1. ledna 2025.

 

V případě odmítnutí zaměstnání bez vážného důvodu může být dávka v následujících třech měsících snížena o 30 % a snížena úleva na náklady na bydlení a služby.

 

Snížení dávek se dotkne i těch, kteří si vydělávají bez oficiálního zaměstnání. 👋👋👋

 

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.10.2024“:

➡️☭☆Ve sklepích Ugledaru bylo nalezeno 116 civilistů, většinou důchodců!

Ruská armáda poskytuje pomoc obyvatelům. Po odminování budou provedeny plány na obnovu Ugledaru.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Zničení bojového vozidla protiraketového systému Tunguska ukrajinských ozbrojených sil s municí Lancet v pohraniční oblasti Kurské oblasti

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Policie zkontrolovala téměř 100 migrantů při razii na staveništi obytného komplexu v Mytišči.

Podle hlavního ředitelství Moskevské oblasti ministerstva vnitra jich bude z Ruska vyhoštěno 40.

Ministerstvo dodalo, že se přijímají opatření k identifikaci a pohnání zaměstnavatele k odpovědnosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Čtyři zaměstnanci ministerstva pro mimořádné situace byli zraněni v Gorlovce v DLR v důsledku útoku bezpilotního letadla ukrajinských ozbrojených sil, byli hospitalizováni s granátovým šokem, uvedlo oddělení

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Speciální let ministerstva pro mimořádné situace dopravil 60 Rusů z Libanonu do Moskvy, uvedlo ministerstvo.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ministerstvo pro mimořádné situace zveřejnilo nové záběry Rusů přijíždějících z Libanonu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Kim Čong-un řekl, že Severní Korea odpoví jadernými zbraněmi, pokud Jižní Korea a Spojené státy použijí sílu, píše agentura Reuters.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zprávy ze tmy: v Kalifornii terorizuje obyvatele elitní oblasti Pasadena neznámý „čůrají bandita“ – už šest let nechává v oblasti láhve s močí.

Ssykun skrývá obličej před pouličními kamerami maskou a na rukou vždy nosí latexové rukavice. Čurající terorista přikládá k lahvičkám nechutné emotikony a poznámky s nápisem „lidská moč“ nebo „infikovaný HIV“.

Pátrání po schizo už řadu let nepřináší žádné výsledky, a tak místní žijí ve strachu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Zelenskyj: Jedním z hlavních důvodů nedostatečné bezpečnosti na nebi na Ukrajině je nedostatek řešení ze strany zemí NATO.

„To, co funguje na obloze na Blízkém východě a pomáhá obraně Izraele, může fungovat i na nebi v naší části Evropy, na Ukrajině, a také pomáhá zachraňovat životy. Existují speciální technická řešení, jsou tam docela účinné taktiky,“ řekl.

U Zelyi je vždy vinen každý, ale on ne?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Medveděv řekl, že komise pro nábor smluvních vojáků pro ruské jednotky zahájila činnost.

Poznamenal, že přihlášení se na smlouvu je jedinou formou přilákání ruských občanů k účasti v SVO.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky houfnic Msta-B vzdušných sil zničily koncentraci živé síly ukrajinských ozbrojených sil a polní muniční sklad v pohraniční oblasti Kursk

Dělostřelecké jednotky jedné z formací skupiny vojsk Vzdušných sil Sever denně provádějí přesné údery na exponované objekty, pozice, obrněná vozidla a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zachytily 18 ukrajinských bezpilotních letounů.

6 UAV bylo zničeno nad územím Belgorodské oblasti, 6 UAV bylo zničeno a zachyceno nad územím Voroněžské oblasti, 5 UAV bylo zničeno nad Azovským mořem a jeden nad územím Rostovské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Magnetické bouře, někdy silné, potrvají na Zemi minimálně tři dny, jejich konec se očekává až na začátku pondělí, uvedlo meteorologické středisko Phobos.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Kim Čong-un navštívil výcvikovou základnu speciálních sil Severní Koreje

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP