27.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:🟥EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUŠENÍ VŠECH ZBRAŇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU! JE TO OTEVŘENÁ VÝZVA K VÁLCE S RUSKEM A KE STŘÍLENÍ RAKET NA MOSKVU!

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️27.09.2024, VOLNÝblog, Lenka Peterková:

🟥EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUŠENÍ VŠECH ZBRAŇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU!

 

👉 EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUŠENÍ VŠECH ZBRAŇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU! JE TO OTEVŘENÁ VÝZVA K VÁLCE S RUSKEM A KE STŘÍLENÍ RAKET NA MOSKVU!

 

👉Bulharský europoslanec následně obvinil vládní frakce, že mají krev Ukrajinců a Rusů na rukách za prodlužování války!

👉Ruce si neumyjete, ať se budete snažit sebevíc!

 

👉A Londýn chystá pro Ukrajinu dalšího Trockého!

 

👉V Česku v pátek začaly další pofiderní volby, které jen pár dní po katastrofální anomálii v ČR reprezentované podivně vyvolanými záplavami prakticky vyřazuje ze hry Moravu – lidé tam mají úplně jiné starosti než volby. Krajské volby jsou především o rozdělení evropských dotačních koryt mezi jednotlivé systémové partaje a nemá absolutně význam se o takové volby zajímat.

 

👉A TO HLAVNĚ VE CHVÍLI, KDY V BRUSELU NEJEN ČEŠTÍ EUROPOSLANCI ODHLASOVALI USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ 27 ZEMÍ EU K POSKYTNUTÍ RAKET DLOUHÉHO DOLETU UKRAJINĚ A KE ZRUŠENÍ VŠECH ZBRAŇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU OHLEDNĚ POUŽITÍ ZBRANÍ PROTI RUSKÉMU VNITROZEMÍ.

 

👉Naše redakce již připravila svodky na rodinné příslušníky českých europoslanců, kteří pro usnesení zvedli ruku, a po kterých budeme po vypuknutí války mezi NATO a Ruskem požadovat, aby do války v první řadě poslali své vlastní děti, tedy dospělé děti!

👉KDYŽ HLASUJÍ V EU PARLAMENTU PRO VÁLKU S RUSKEM, AŤ DO NÍ TÁHNOU ONI SAMI SE SVÝMI RODINAMI!

👉Ne my!

👉Ale vy, váleční štváči v EU!

 

A ÚPLNĚ NEJLÉPE TO ŘEKL EUROPOSLANEC Z BULHARSKA:

 

👉Bulharský europoslanec Petar Volgin to řekl členům evropské vládní frakce Lidové strany a jejich koaličních partnerů zcela jasně, že BRUSEL MÁ KREV UKRAJINCŮ A RUSŮ NA RUKÁCH DODÁVKAMI ZBRANÍ A PENĚZ, KTERÉ PRODLUŽUJÍ VÁLKU.

A přestože se EU chová jako Pilát Pontský, a přestože SE BRUSEL SNAŽÍ ZBAVIT ODPOVĚDNOSTI A UMÝT SI RUCE, TAK SE MU TO NEPODAŘÍ, PROTOŽE TUTO KREV Z RUKOU EU NIKDO NESMYJE.

 

👉A byla škoda, že Volgin neměl více času a že tam nebyl nikdo z Aeronetu, protože bylo třeba říct něco navíc, že TO USNESENÍ EU PARLAMENTU JE MOTIVOVÁNO TÍM, ABY BRUSEL MĚL NA RUKÁCH I KREV VÍCE NEŽ 400 MILIONŮ OBYVATEL EU, KTERÉ ČEKÁ VÁLEČNÉ UTRPENÍ III. SV. VÁLKY, POKUD DOJDE KE KONFRONTACI MEZI RUSKEM A NATO PO ZAHÁJENÍ RAKETOVÝCH ÚDERŮ ZBRANĚMI NATO DO VNITROZEMÍ RUSKA.

V mnoha ohledech je to i vina Kremlu, že to zašlo takto daleko.

Europoslanci schválili usnesení vyzývající k zahájení dodávek Ukrajině a střílení západních raket na Rusko!

 

👉Neustálé kreslení stupidních červených čar, po kterých Rusko jen vymlátilo a vybombardovalo pár elektráren na Ukrajině, prostě přesvědčilo kolektivní západčíky, že Rusko se bojí udeřit na země NATO.

A toto přesvědčení se tak zakořenilo v EU, že teď je nejen v NATO, ale i v EU přesvědčení, že lze regulérně a bez obav začít střílet na Rusko všemi zbraněmi jako v regulérní válce, přičemž ty zbraně jako budou odpalovat Ukrajinci.

 

👉PROSTĚ STISKNOU SPOUŠŤ. ALE VŠECHNO OSTATNÍ, DRÁHU LETU, NAVIGACI, TRAJEKTORII RAKET, BUDE ŘÍDIT NATO.

 

👉A PROTO PUTIN MINULÝ TÝDEN ZNOVU VAROVAL, ŽE NA TAKOVÉ ÚDERY UŽ RUSKO NEBUDE REAGOVAT ODVETOU PROTI UKRAJINĚ, ALE PROTI TĚM ZEMÍM, KTERÉ TY RAKETY REÁLNĚ BUDOU ŘÍDIT A NAVIGOVAT.

Červené čáry prostě dovedly Moskvu až ke konfrontaci s NATO.

👉A tak stojíme krok od III. sv. války a nikomu, ani europoslancům, až na ty světlé výjimky, to prostě nedochází.

👉Anebo dochází, ale mají to přímo za úkol, tedy zatáhnout své národy do války s Ruskem.

 

👉Tito poslanci, kteří zvedli pro usnesení v EU parlamentu ruku, jsou národní zrádci, kteří všemi prostředky usilují o rozpoutání války mezi NATO a Ruskem, přičemž dobře vědí, že mobilizace by se týkala hlavně obyčejných lidí, ale nikoliv jich samotných.

👉Právě z toho pramení ta bohorovnost, že v EU parlamentu hlasují proti vlastním národním zájmům.

👉Europoslanci TOP09, ODS, Pirátské strany a STAN hlasovali pro dodávky raket dlouhého doletu a pro další vyzbrojování a financování Ukrajiny na úkor vlastních občanů.

 

👉EUROPOSLANEC TOMÁŠ ZDECHOVSKÝ SE NA HLASOVÁNÍ NEDOSTAVIL, ALE PRÝ BY HLASOVAL TAKÉ PRO NÁVRH.

 

👉CELÉ HNUTÍ ANO SE ALIBISTICKY ZDRŽELO ANEBO SE HLASOVÁNÍ NEZÚČASTNILO.

 

👉Proti hlasovali jen 4 europoslanci za SPD, KSČM, Přísahu a SDN. Samotné usnesení není nijak závazné, je to prostě rezoluce a žádný stát a jeho vládu to k ničemu nezavazuje.

 

🟥Z OSVOBOZOVÁNÍ UKRAJINY OD RUSKÉ INVAZE SE NAJEDNOU STALA OPERACE BARBAROSSA 2.0 A ÚTOK NA RUSKO

 

👉OVŠEM POLITICKÝ SIGNÁL PŘED KRAJSKÝMI VOLBAMI V ČR JE TRISTNÍ.

Je třeba si uvědomit, že USA a Velká Británie jsou už de facto rozhodnuty poskytnout Ukrajině rakety dlouhého doletu a Kreml již předeslal, že na tyto údery už nebude odpovídat odvetami proti Ukrajině, protože odvety budou mířit proti NATO!

 

👉V TÉTO SITUACI JE ZJEVNÉ, ŽE EU CHCE ZATÁHNOUT EVROPU DO VOJENSKÉ KONFRONTACE S RUSKEM, A TO VŠEMI CESTAMI.

👉Už to není o osvobození Ukrajiny.

👉TEĎ UŽ BRUSEL PŘÍMO PODPORUJE ROZPOUTÁNÍ VÁLKY MEZI NATO A RUSKEM, PROTOŽE RAKETY DLOUHÉHO DOLETU NEJSOU AUTONOMNÍ ZBRANĚ, ALE ŘÍZENÉ SYSTÉMY, A TO KONKRÉTNĚ SKRZE SATELITY USA, VELKÉ BRITÁNIE A POTAŽMO SAMOTNÉHO NATO.

 

👉Nevím, jestli to někdo těm poslancům v EU parlamentu vysvětloval, že

👉rakety dodané Ukrajině budou řízeny vojáky německé armády z Německa,

👉vojáky Velké Británie odněkud z řídícího centra v severním Skotsku,

👉vojáky francouzské armády v řídícím středisku v Remeši,

👉vojáky americké armády ze základen po celé Evropě.

 

👉DOSLOVA TO PŮSOBÍ JAKO SNAHA O VYVOLÁNÍ VÁLKY S RUSKEM CO NEJRYCHLEJI, TŘEBA I DO KONCE TOHOTO ROKU.

👉Jako by to byla snaha postavit příštího amerického prezidenta před hotovou věc, před kterou by nemohl couvnout.

A pokud by se rozhořel konflikt mezi NATO a Ruskem, v takové chvíli by s tím už moc nemohl udělat ani Donald Trump!!!!!!

 

🟥TRUMP JE JAKO KLÍN ŠTĚPÍCÍ AMERICKOU POPULACI K OBČANSKÉ VÁLCE:

 

👉Jak už jsem v pátek říkal v pořadu na SVCS, hlavní úlohou Donalda Trumpa je štěpení americké společnosti na dvě nesmiřitelné poloviny, na TRUMPOVY PŘÍZNIVCE a na TRUMPOVY ODPŮRCE.

Veškeré pokusy o atentát začínají působit opravdu jako prohlubování trhliny mezi republikány a demokraty, kdy každý další pokus o atentát prohlubuje nenávist na jedné i druhé straně.

Nejde přitom o samotný úspěch atentátu, ale o vyvolání štěpení po každém oznámení o dalším pokusu o atentát.

👉JAKMILE JEDEN ATENTÁT UTICHNE, OKAMŽITĚ SE OBJEVÍ DALŠÍ A HNED SE OBJEVUJÍ NENÁVISTNÉ TÁBORY MEZI TRUMPOVCI I MEZI PODPOROVATELI KAMALY HARRIS.

 

👉Jedni obviňují z útoků Demokraty, druzí pro změnu naříkají, proč se atentát nepovedl a kdy konečně se někdo trefí a uspěje.

👉Nepokrytost nenávisti je přitom typickou rozbuškou před každou občanskou válkou.

👉Proto stejné procesy už běží i v Evropě.

 

🟥V ČESKU SE HLOUBÍ PŘÍKOPY MEZI SVINĚMI A HODNOTOVÝMI OBČANY.

 

👉Na Slovensku se hloubí rovněž zákopy mezi voliči koalice Roberta Fica a voliči Progresivního Slovenska.

 

👉Tady v Německu po posledních volbách v Sasku se spustila de facto organizovaná mediální válka proti AfD, Sáře Wagenknechtové a Die Linke, média hovoří o ohrožení demokracie po II. sv. válce, prostě štěpení dosahuje maxima.

 

🟥LONDÝN ZAČÍNÁ CHYSTAT SVÉHO „TROCKÉHO” PRO UKRAJINU:

 

👉A do toho Ukrajina. Na Ukrajině je totiž jasně cítit převrat.

V každém případě je toto slovo v posledních dnech slyšet neustále. A vše začalo tím, že se na nástupišti kyjevského nádraží náhle objevil penzionovaný, ale nezapomenutý generál Valerij Zálužný.

👉ANO, PO SKORO TŘI ČTVRTĚ ROCE SE ZJEVIL NAŽIVO.

👉Obejvil se tam 11. září společně s americkým ministrem zahraničí Antony Blinkenem a britským ministrem zahraničí Davidem Lammym.

 

👉O den později publikoval server Politico článek s příznačným názvem: „Zelenského převzetí moci je pro Ukrajinu špatné“.


Publikace si náhle a po 4 měsících konečně všimla skutečnosti, že Zelenský zrušil volby a při personálním rozhodování projevuje despocii a diktaturu. Jako „nezaslouženě uraženábyla nejprve zmíněna dvě jména – nedávno odvolaný šéf ukrajinského ministerstva zahraničí Dmytro Kuleba a bývalý šéf AFU Valerij Zalužný.

 

👉Těm byla připisována loajalita vůči Západu.

 

👉Píše se to v článku Politico bez obalu: „Kuleba i Zalužný byli obdivováni západními představiteli a jejich odchod vyvolal určité obavy.”

A pak následovala upřímná chvála generála Zalužného ve výslužbě, jehož odvolání publikace spojovala se Zelenského žárlivostí na popularitu potenciálního konkurenta v boji o moc.

 

👉ZELENSKÝ SE VYČERPAL A MĚL ODEJÍT. Místo toho ale uchvátil moc, píší už západní média

A pak už to jelo jedním šupem. Po americkém Politico vyšly články v dalších západních publikacích a rovněž komentáře frontových ukrajinských analytiků (obvykle těch, kteří z Ukrajiny už dávno utekli) byly okamžitě zaplaveny dvěma hlavními slovy: „Zalužný” a „puč”.

 

👉Italské noviny Il Fatto Quotidiano zveřejnily článek s názvem „Zelenský je postsovětský autokrat“.

 

👉Deník Washington Post zveřejnil na titulní straně velký článek, v němž armáda přímo hrozila vzpourou.

👉A třešničkou na dortu byl další článek v Politico, který přímo obviňoval Zelenského z dobrodružného rozhodnutí napadnout Kurskou oblast a tvrdil, že se Zalužný snažil svému šéfovi plán rozmluvit.


👉Nyní ukrajinští komentátoři diskutují pouze o tom, zda je možné Zelenského odstranit silou a zda Zalužný zahájil svou kampaň. PŘESNĚJI ŘEČENO, ZDA BRITOVÉ ZAHÁJILI ZALUŽNÉHO KAMPAŇ. V každém případě Mykyta Vasylenko, profesor Kyjevského institutu žurnalistiky obviňovaný na Ukrajině z proruských narativů, řekl v polovině týdne pro 1. kanál ruské televize jasně:

Kdo se připravuje na výměnu vůdce? Je to jednoznačně Zalužný.

Důkazem toho je nejnovější kniha „Železný generál”, vydaná za anglické peníze v Anglii. Totiž taková kniha obvykle vychází před volební kampaní. Ale tady žádná volební kampaň nebude. Armáda nerozumí slovu „volby”, proto je to armáda. Změna může nastat pouze silou“.

 

🟥PŘÍPRAVA ZALUŽNÉHO V LONDÝNĚ PROBÍHÁ STEJNĚ JAKO PŘÍPRAVA LENINA A TROCKÉHO V LONDÝNĚ V ROCE 1917:

 

👉Tuto knihu nedávno představila Ludmila Dolgonovská, bývalá Zalužného poradkyně pro strategickou komunikaci. Vyšla pod názvem „Železný generál. Lekce lidskosti“ a je zjevně nepřikrášleným PR generála ve výslužbě a zároveň osobním útokem na Zelenského.

Vše je v ní prostě prezentováno tak, jako by za všemi „správnými” rozhodnutími v prvních měsících po spuštění strategických obranných operací stál vrchní velitel AFU Zalužný.

 

👉A ZA VŠEMI CHYBAMI A NEÚSPĚCHY VRCHNÍ VELITEL A DNES JIŽ DE FACTO BÝVALÝ PREZIDENT ZELENSKÝ.

👉👉👉A pokud Vasylenko nelže o tom, že za vznikem knihy stojí „anglické peníze“, pak se naskýtá zvláštní obrázek: britské zdroje prosazující Zalužného nakonec zničí Zelenského a pak v „ZAPEČETĚNÉM VAGONU” přivezou na Ukrajinu „velkého vítězného generála, který zachránil národ navzdory neschopnému politickému vedení“.


👉Připomeneme-li si původ slovního spojení „ZAPEČETĚNÝ VŮZ“, pak se nabízejí i kuriózní paralely. Britský tisk a politici tak nazývali německou operaci, jejímž cílem bylo převézt Lenina a další významné osobnosti sociálnědemokratického hnutí v exilu z Evropy do Ruska na jaře 1917.

 

👉Prostě Londýn je znovu u toho a znovu se snaží v ruské sféře vlivu dosadit k moci na Ukrajině svého vybraného ukrajinského kádra, v tomto případě Zalužného.

 

🟥TROCKÝ 2.0 A MAJETKY LONDÝNSKÝCH A MOSKEVSKÝCH KANCELÁŘÍ NA UKRAJINĚ

 

👉Opět jde o proces toho samého Domu Sion, který v roce 1917 zafinancoval cestu Vladimira Uljanova a Leonida Trockého (vlastním jménem Leiba Bronstein) do Ruska, aby tam provedli puč.

👉Londýn podle všeho plánuje to samé se Zalužným, aby provedl puč proti Zelenskému. 👉Na to může Zelenský a jeho podporovatelé reagovat vojenskou eskalací s Ruskem. Když se totiž Rusko dostane do války s NATO, nebude na Ukrajině na nějaký puč čas a prostor. V tom okamžiku bude mít Londýn a celá Evropa úplně jiné problémy!!!!!

 

👉Minimálně ale jde o důkaz, že Dům Sion z Londýna přiznal porážku, že MOSKEVSKÉ KANCELÁŘE NELZE PORAZIT NA UKRAJINĚ, a tohle je pouze snaha o válečnou koncovku a ZACHRÁNĚNÍ ROTHSCHILDOVÝCH INVESTIC NA UKRAJINĚ.

👉Jenže zastavit válku bude znamenat konec systému Pax Americana.

👉DOJDE NA ODPIS USA V EVROPĚ. A to může dokonce Domu Sion vyhovovat.

 

🟥POKUD JDE TOTIŽ O UKRAJINU, TAM SI NÁROKUJÍ SVÉ MAJETKY PŘEDEVŠÍM IZRAELCI A LONDÝN. Tedy světoví sionisté.

 

🟥AMERICKÉ INVESTICE TAM JSOU DE FACTO JAKO CIZÍ ELEMENT.

 

🟥PROTO ESKALACE VÁLKY V EU PARLAMENTU JDE NA RUKU SYSTÉMU PAX AMERICANA, NE NEZBYTNĚ LONDÝNU, I KDYŽ ÚSPĚCH RAKETOVÝCH ÚDERŮ PROTI RUSKU BY DŮM SION UVÍTAL ZE VŠEHO NEJVÍC.

 

🟥O TO JE SITUACE OKOLO UKRAJINY NEBEZPEČNĚJŠÍ.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/evropsky-parlament-odhlasoval-usneseni-vyzyvajici-zeme-eu-ke-zruseni-vsech-zbranovych-omezeni-pro-ukrajinu-vcetne-raket-dlouheho-doletu/

 

 

📌26. září 2024: ☝️ KRUTÁ PRAVDA O EURÓPSKEJ ÚNII – NA PLNÉ ÚSTA:

 

„Nemal som nejaké veľké ilúzie o Európskom parlamente, ale môžem potvrdiť, že to je čistá pakáreň. To máte 720 ľudí, z ktorých sa asi 500 zaujíma o činnosť Parlamentu, zvyšných 200 ani nechodí na hlasovanie pomaly, a z tých 500 ľudí máte akože asi 400, alebo 350 tak extrémistických slniečkarov, progresivistov a rusofobov, že to naozaj na Slovensku je len slabý odvar toho. Keď počúvate tie prejavy a tie rezolúcie, ktoré primajú. Prvá vec ako Európsky parlament vôbec rokoval a prijal, bola rezolúcia proti Rusku, ešte v lete. Prvé, čo museli spraviť bolo, že poďme poraziť Rusko, poďme s ním viesť vojnu, musím ich zničiť, toto bola prvá rezolúcia. My samozrejme prví kričíme a hlasujeme proti týmto hlúpostiam, ale tam je taká šialená hystéria, že už začínam rozumieť aj tej atmosfére, ktorá bola niekedy v Nemecku v roku 1941, keď išli napadnúť Rusko. To je to isté. To je ako za Hitlera. Tam nie je rozdiel. Oni sú šovinistickí, oni sú imperialistickí, oni sú doslova rasistickí voči Rusku, čiže fašisti a ak to bude takto pokračovať, ja sa len jednou vecou uspokojujem, a to je len poznámka v tomto vstupe. On je ten Európsky parlament je tak mocensky bezvýznamný. On nemá ani legislatívnu právomoc. On je tam v podstate taká trpená inštitúcia, ktorá nemá žiadnu váhu. Preto títo jednotliví poslanci a tieto frakcie, hlavne títo liberáli, konzervatívci a socialisti. Oni majú pocit, že ak nespravia niečo radikálne a extrémne, tak si ich nikto nevšimne. Takže oni potom do tých rezolúcii dajú úplne, ale úplne všetky sprostosti. Ako teraz napríklad. Poďme používať západné zbrane dlhého doletu, aby sme útočili na Ruské územie. Takúto vec si nelajzne ani Americký prezident, aby to urobil, ale toto nejakí tajtrlíci v Európskom parlamente, o ktorých nikto nevie, nemajú žiadnu zodpovednosť, nevedia nič o reálnej politike, tak si môžu napísať čokoľvek do tých svojich rezolúcii a tak to potom aj vyzerá. Len aby sa nejak zviditeľnili. A sú smiešni a trápni, aby doslova pôsobili ako extrémistická bunka. Ani nerozhodujú samotní komisári, lebo taká ta vláda Európskej únie, je vlastne Európska komisia. Komisári sú len v rukách technokratov. Tam ti vysokí komisári. Tam tí vysokí úradníci, ktorí sú tam už 30 rokov, ktorí zarábajú 30.000 mesačne, tí rozhodujú o všetkom. To je doslova neoliberálna technokracia, čo dnes funguje v Európskej únii a ten Európsky parlament je len figový list, aby sa tu predstierala ako taká demokracia. Poviem to veľmi odvážne, čo sme sa smiali i s Kaliňákom, po prvých týždňoch v Parlamente, myslím si, že  ten základný program, inak program by mal byť do budúcnosti, že tuto inštitúciu môže pokojne zrušiť a vôbec nič by sa nestalo. Absolutne nič by sa nestalo. Nevadí, pokiaľ niekto kradne, nevadí, pokiaľ niekto robí korupciu, nevadí im Šimečka, nevadí im progresivita. Pokiaľ sú to bastardi, ako kedysi povedal myslí, že Nikson o jednom diktátorovi v Paname, „je to síce bastard, ale je to náš bastard“. A toto je pre nich kľúčové. Pokiaľ slúžite korporáciam, bankám, zbrojovkám a Amerike a vediete vojnu proti Rusku a útočiť proti všetkým vlastencom a ľavicovým silá, ktorí chcú trošku transformovať tento systém, tak vtedy môžete robiť čo chcete. Môžete kradnúť, môžete zabíjať… Zoberte si ako kryl Európsky parlament, ako kryla Európska komisia všetky tie sviňačiny, ktoré u páchal Matovič, Héger a Ódor v čase temna, počas Covidovej éry, potom počas akože mali vojnu v polícii, kedy prenasledovali, ničili ľudí, zatvárali nás ako opozíciu, kriminalizovali nás, perzekuovali a v Bruselu tlieskali. Dnes odvoláte predsedu vlády, čo je úplne legitimné v každom politickom procese a oni z toho robia humbuk, čo sa tak strašné stalo. Kde boli, keď tam zomrel vo väzbe Milan Lučanský, keď zomrel  advokát Krivočeno, kde boli, keď chceli zavrieť Róberta Fica do väzby za tlačovky a podobne, Nikde…..

https://t.me/to_je_nas_svet/29447  👈

 

 

📌27. září 2024: ⚡️ VLADIMIR ZELENSKYJ SE V BÍLÉM DOMĚ SETKAL S PREZIDENTEM USA JOEM BIDENEM.

Americký prezident oznámil nový balíček vojenské pomoci v hodnotě 2,4 miliardy dolarů.

Washington převede Ukrajině všechny finanční prostředky, které jí vyčlenil Kongres, do konce letošního roku.

V nejbližší době se má uskutečnit setkání Zelenského s viceprezidentkou Kamalou Harrisovou.

((To je trio na pohledání, opravdu!!! 😂🤣😆))

https://t.me/to_je_nas_svet/29445

 

 

📌26. září 2024, 18:07: JAPONSKO OZNÁMILO ROZSÁHLÉ CVIČENÍ SE SPOJENÝMI STÁTY ZA ÚČASTI 45 TISÍC VOJÁKŮ:

 

Spojené státy a Japonsko uspořádají velké vojenské cvičení, které bylo nazváno Keen Sword-25, bude se ho účastnit 45 tisíc vojáků, bude se konat po dobu 10 dnů od 23. října, uvedlo ministerstvo obrany asijské země.

 

Plánuje se, že během výcviku bojových operací budou využívány americké vojenské základny a civilní letiště a přístavy, a prohlášení neříká, o jaká konkrétní zařízení se bude jednat. Jak poznamenala RIA Novosti, podle rozhodnutí japonské vlády můžeme hovořit o 28 infrastrukturních zařízeních.

 

Japonská televize NHK poznamenala, že budou využita letiště Kumamoto, Nagasaki, Kita-Kjúšú, Tomakomai, Kuširo a Išigaki. Tam budou armády obou zemí provádět letecký výcvik, přepravu personálu, dodávky raněných a doplňování paliva lodím.

 

Cvičení se zúčastní 30 lodí, 250 letadel, 33 tisíc zaměstnanců z Japonska, dále 12 tisíc vojenských, 10 lodí a 120 letadel ze Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4164011

 

 

📌26. září 2024, 17:23, TRUMP: UKRAJINA BY BYLA V BEZPEČÍ, POKUD BY SOUHLASILA S JAKOUKOLI DOHODOU:

 

Ukrajina musela souhlasit s jakoukoli mírovou dohodou o ukončení konfliktu. Tento názor vyjádřil i americký prezidentský kandidát Donald Trump.

 

„Kdyby souhlasili i se špatnou dohodou, pak by všechno bylo mnohem lepší,“ citovala politička agentura AP.

 

Podle Trumpa by Ukrajinci dali málo – a všichni by byli v bezpečí. Nyní nemá smysl s Ukrajinou jednat, protože ta už byla zničena.

 

Již dříve vyšlo najevo, že setkání s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským není v plánech amerického prezidentského kandidáta z řad republikánů.

 

https://www.vesti.ru/article/4163965

 

 

📌26. září 2024, 17:32, ČIŽOV: AMERICKÉ POLITICKÉ KALKULACE SE SKRÝVAJÍ ZA ROZHOVORY O JADERNÉM ODSTRAŠENÍ:

 

Washington chce obnovit jednání o jaderném odzbrojení a nešíření jaderných zbraní, ale zároveň se vyhnout dialogu o zrušení sankcí proti Ruské federaci a ukončení rusofobní politiky Západu. Uvedl to první místopředseda Výboru Rady federace pro obranu a bezpečnost Vladimir Čižov ve vysílání televizního kanálu Russia 24, když odpovídal na otázku o důvodech obnovení jednání o jaderném odstrašení ze strany Spojených států.

 

„Není to poprvé, co byla tato slova slyšena. Za poslední 2 roky, v období speciální vojenské operace, jsem již několikrát slyšel podobná prohlášení z Washingtonu. Otázkou je proč?

 

Tím, že to navrhují, chtějí Američané diskutovat pouze o jednom aspektu mnohostranných vztahů mezi našimi zeměmi, které jsou obecně v kritické fázi. Chtějí mluvit o snížení strategických jaderných zbraní, ale nechtějí zrušit sankce, zastavit rusofobní politiku,“ řekl.

 

Podle Čižova je takový přístup ze strany amerických úřadů „nelogický a skrývá za sebou politické kalkulace“.

 

„V první řadě se očekává, že ruská strana odmítne, pak nás budou znovu obviňovat ze všech smrtelných hříchů,“ vysvětlil ruský stálý zástupce.

 

Čižov také poznamenal, že Rusko bude připraveno jednat se Spojenými státy o jaderném odstrašení, jakmile se změní vektor vztahů mezi Moskvou a Washingtonem.

 

https://www.vesti.ru/article/4163941

 

 

📌26. září 2024, 19:55, LAVROV: TERMÍN „DENUKLEARIZACE“ VE VZTAHU K KLDR ZTRATIL VEŠKERÝ VÝZNAM:

 

Postoj KLDR k jadernému protiraketovému štítu jako základu bezpečnosti země na pozadí hromadění sil Spojených států a jejich spojenců v Asii je Rusku jasný, takže otázka „denuklearizace“ Severní Koreje je pro Moskvu uzavřena. Prohlásil to ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

„Za těchto podmínek dokonce i samotný termín „denuklearizace“ ve vztahu k KLDR ztratil veškerý význam. Tato záležitost je pro nás uzavřena,“ cituje ho webová stránka ruského diplomatického oddělení.

 

Lavrov poznamenal, že Moskva chápe principiální postoj Pchjongjangu, který je založen na skutečnosti, že základem pro zajištění nezávislosti a bezpečnosti Severní Koreje je jaderný protiraketový štít a další sebeobranná opatření.

 

Ruský ministr zahraničí také poznamenal, že Spojené státy s podporou spojenců, především Jižní Koreje, rozmisťují v regionu prvky vojensko-strategické infrastruktury a aktivně tam využívají systémy související s nosiči jaderných zbraní. To vše představuje skutečnou a extrémně vážnou hrozbu pro regionální bezpečnost, zdůraznil šéf ruské diplomacie.

 

https://www.vesti.ru/article/4164143

 

 

📌26. září 2024, 17:31, BLINKEN: ZMĚNA RUSKÉ JADERNÉ DOKTRÍNY JE NEZODPOVĚDNÁ:

 

Rusko se podle amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena chová nezodpovědně, když mění svou jadernou doktrínu. Zvláště nyní, kdy se koná Valné shromáždění OSN, aby diskutovalo o krizích.

 

Americký diplomat se také domnívá, že Rusko nepřizpůsobuje svou doktrínu včas, hlásí Reuters.

 

Připomeňme, že 25. září na zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace Vladimir Putin oznámil aktualizaci ruské jaderné doktríny.

 

Základem pro použití ruských jaderných zbraní bude mimo jiné masivní let strategických a taktických letadel, dronů a střel s plochou dráhou letu směrem k Ruské federaci.

 

Navíc si Rusko vyhrazuje právo použít zbraně hromadného ničení proti nejadernému státu, pokud je podporován zemí s jadernými zbraněmi.

 

https://www.vesti.ru/article/4163985

 

📌26. září 2024, 20:17: CENTRÁLNÍ BANKA NAŠLA NOVÝ ZPŮSOB, JAK CHRÁNIT RUSY PŘED PODVODNÍKY:

 

Šéfka centrální banky Elvira Nabiullina hovořila o novém způsobu ochrany Rusů před finančními podvodníky.

 

Podle ní se navrhuje zavést přechodné období při poskytování retailových úvěrů. U půjček od 50 do 200 tisíc rublů může být lhůta na rozmyšlenou až čtyři hodiny. U větších půjček to mohou být dva dny.

 

„Naši podvodníci jsou vynalézaví, tyto znaky podvodu by měly být stále chápány jako znaky, takže se domníváme, že je nutné je zavádět standardně,“ cituje Interfax Nabiullinuta.

 

Šéf centrální banky již dříve uvedl, že se vyvíjí funkce, která bude informovat občany o registraci půjčky pro ně prostřednictvím portálu státních služeb.

 

Kromě toho, podle Nabiulliny, se za účelem boje proti podvodníkům navrhuje právně uložit bankám, aby neprodleně předávaly data úvěrovým registrům.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4164175

 

 

📌26. září 2024, 21:59, BÍLÝ DŮM: ZELENSKÉHO NÁVŠTĚVU V PENSYLVÁNII INICIOVAL KYJEV, NE WASHINGTON:

 

Tisková tajemnice Bílého domu Karine Jean-Pierreová objasnila situaci s návštěvou Volodymyra Zelenského v elektrárně v Pensylvánii. Podle ní byla návštěva iniciována Kyjevem, nikoli Washingtonem.

 

„Ukrajinci požádali o návštěvu závodu, kde pracují američtí dělníci a vyrábějí kritické komponenty pro ukrajinskou armádu… Přišlo to od nich, ne od nás,“ řekla.

 

Spojené státy se zajímají o zdroj financování Zelenského cesty do muničního závodu v Pensylvánii. Vyšetřování této záležitosti bylo zahájeno Výborem pro dohled dolní komory Kongresu USA.

 

Později šéf zahraničního výboru Nejvyšší rady Oleksandr Merežko řekl, že návštěva prezidenta Ukrajiny ve městě Scranton v Pensylvánii v továrně na dělostřeleckou munici byla chybou.

 

https://www.vesti.ru/article/4164271

 

 

📌26. září 2024, 20:49, BANKINGNEWS: KROMĚ JADERNÉ BOMBY MÁ PUTIN „OTCE VŠECH BOMB„:

 

Moskva má „otce všech bomb“ (FOAB) – jedná se o nejsilnější nejadernou bombu vytvořenou v zemi. Její ničivá síla je srovnatelná s jadernými zbraněmi, píše řecký web Bankingnews.

 

FOAB je zmíněn v článku o ruské jaderné doktríně, jejíž změnu oznámil prezident Vladimir Putin den předtím. Podle autorů materiálu hlava státu aktualizací dokumentu demonstrovala odhodlání a varování Západu.

 

V publikaci jsou také uvedeny typy zbraní, které Ruská federace vlastní, včetně FOAB. „Jeho úder je stejně smrtící jako jaderné zbraně,“ uvádí článek. Pokud jde o projev ruského vůdce, novináři jej označili za „poslední varování“ pro Západ.

 

Dne 25. září uspořádal ruský prezident Vladimir Putin zasedání stálého zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace o jaderném odstrašení, kde oznámil změny jaderné doktríny země.

 

https://www.vesti.ru/article/4164161

 

 

📌26. září 2024, 22:38: VŮDCE AFD VOLÁ PO OBNOVĚ TEPEN NORD STREAMS NĚMECKÉHO PRŮMYSLU:

 

Exportní plynovody Nord Stream a Nord Stream 2 je třeba obnovit a zajistit jejich bezpečnost, uvedl na sociální síti X Tino Krupalla, spolupředseda pravicové strany Alternativa pro Německo.

 

„Tepna německého průmyslu byla přetnuta. Naše frakce ve Spolkovém sněmu požaduje vyšetření a potrestání všech, kteří jsou za to zodpovědní,“ napsal Krupalla.

 

Sabotáž plynovodů Nord Stream a Nord Stream 2 byla provedena 26. září 2022.

Německo, Švédsko a Dánsko poznamenaly, že mohlo jít o úmyslnou explozi. Provozovatel plynovodu Nord Stream společnost Nord Stream AG informoval, že následky zničení plynovodů jsou značné a dobu obnovy nelze odhadnout. Nejvyšší státní zastupitelství Ruské federace zahájilo řízení o mezinárodním teroristickém činu.

 

Dne 26. září 2024 ruská zahraniční zpravodajská služba oznámila, že západní mediální verze ukrajinské stopy při sabotáži Nord Stream a Nord Stream 2 neobstojí před kritikou. Služba se domnívá, že Velká Británie a Spojené státy se záměrně snaží skrýt skutečné cíle a organizátory výbuchu tím, že spustily dezinformační kampaň.

 

Německo již dříve odmítlo zveřejnit podrobnosti o sabotáži na Nord Streams.

 

https://www.vesti.ru/article/4164318

 

 

📌27. září 2024, 00:38, WSJ: JADERNÁ PONORKA SE POTOPILA V ČÍNĚ:

 

Koncem května a začátkem června se nejnovější jaderná ponorka potopila v loděnici poblíž čínského města Wu-chan, uvedly The Wall Street Journal (WSJ) a Reuters.

 

Mluvíme o ponorce třídy Zhou, jedná se o první ponorku tohoto typu. Ponorka byla postavena společností China State Shipbuilding Corp. v loděnici Wua-chang.                   Ponorka byla naposledy viděna na molu na řece Jang-c‘-ťiang na konci května. V červnu dorazily na místo potopení ponorky jeřáby, aby ji vyzvedly ze dna řeky, jak dokazují satelitní snímky z Planet Labs.

 

Není známo, zda ponorka vezla jaderné palivo a zda došlo k obětem. South China Morning Post s odvoláním na článek v čínském vojenském časopise Ordnance Industry Science Technology uvedl, že čínské námořnictvo má dvě ponorky s balistickými jadernými raketami. Jedna ponorka byla spatřena v Tchajwanském průlivu v červnu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164359

 

 

📌26. září 2024, 21:49, MIROSHNIK: UKRAJINŠTÍ OZBROJENCI STŘÍLEJÍ RUSY, PROTOŽE JSOU TO „PODLIDÉ„:

 

Ukrajinská armáda ostřeluje civilní obyvatelstvo, protože do jejich myslí byla zavedena technologie rozpoznávání lidí jako podlidí, nedokonalých lidí. Oznámil to velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Miroshnik ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

„Jsou to vědomé akce… Technologie rozpoznávání lidí (Rusové – pozn. red.) jako podlidí, tedy nedokonalých lidí, byla plně implementována.

A vedlo to k tomu, že ukrajinští ozbrojenci byli připraveni střílet, loupit, zabíjet, znásilňovat civilní obyvatelstvo,“ řekl.

 

Diplomat upozornil na skutečnost, že ozbrojené síly Ukrajiny nejprve „cvičily na obyvatelích Donbasu, Novoruska a Krymu a nyní ukazují své úspěchy v Kurské oblasti“.

 

https://www.vesti.ru/article/4164287

 

 

📌26. září 2024, 21:50: BÍLÝ DŮM NEČEKÁ NA OZNÁMENÍ O ÚTOCÍCH HLUBOKO V RUSKÉ FEDERACI PO SETKÁNÍ BIDENA A ZELENSKÉHO:

 

Tisková tajemnice Bílého domu Karine Jean-Pierreová uvedla, že po setkání amerického prezidenta Joea Bidena s vůdcem kyjevského režimu Volodymyrem Zelenským nelze očekávat oznámení o útocích hluboko do Ruské federace americkými zbraněmi.

 

„Očekávám, že se o tomto tématu bude diskutovat, ale neočekával bych žádná nová oznámení v této záležitosti,“ citovala agentura TASS Jeana-Pierra.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj již dříve opakovaně apeloval na Spojené státy s žádostí, aby umožnily údery na Ruskou federaci zbraněmi dlouhého doletu.

 

Dne 25. září Putin uspořádal zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace, během kterého oznámil rozšíření seznamu hrozeb, proti kterým lze použít jaderné zbraně.

 

Podle ruského vůdce bude naše země provádět jaderná odstrašující opatření v případě agrese ze strany nejaderného státu za účasti nebo podpory jaderného státu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164270

 

 

📌27. září 2024, 01:52: TRUMP SE SETKÁ SE ZELENSKÝM:

 

Bývalý americký prezident, americký republikánský prezidentský kandidát Donald Trump se setká s Volodymyrem Zelenským v Trump Tower v New Yorku.

 

Trump obdržel dopis od Zelenského s žádostí o schůzku, zatímco Zelenskyj nazval Trumpa „DRAHÝM DONALDEM“ 😂. Časopis Time uvedl, že Zelenskij nesouhlasil se setkáním s Trumpem v rezidenci Mar-a-Lago, protože takový krok by mohl být vnímán jako vyjádření podpory Trumpově kandidatuře.

 

Zelenskyj zahájil svou návštěvu Spojených států 22. září návštěvou muničního závodu ve městě Scranton. Republikáni požadovali vyšetřování, protože návštěva porušuje americké zákony, které zakazují federálním úředníkům zapojit se do politické práce během služby.

 

Trump označil Zelenského za čachráře, jehož každá návštěva Spojených států končí mnohamiliardovou pomocí z Washingtonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164408

 

 

📌27. září 2024, 00:45, MINISTERSTVO OBRANY: JEDNOTKY OZBROJENÝCH SIL RF OSVOBODILY LESOVKU A UKRAJINU V DLR:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo osvobození osad Lesovka a Ukrajina v Doněcké lidové republice od ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ministr obrany Andrej Bělousov poslal blahopřejný telegram vojákům, kteří tyto osady osvobodili. Text byl zveřejněn na kanálu Telegram vojenského oddělení. Je třeba poznamenat, že ministr poblahopřál velení a personálu 114. samostatné střelecké brigády.

 

„Během speciální vojenské operace jednotka plní bojové mise v nejobtížnějších oblastech,“ zdůraznil Bělousov.

 

V bitvách s vojsky Ukrajiny bojovníci ozbrojených sil RF „rozhodně porážejí nepřítele na doněcké půdě a prokazují příklady statečnosti a statečnosti,“ dodal ministr obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4164390

 

 

📌27. září 2024, 07:50, BALYTSKYI: JE NEMOŽNÉ DOBÝT ZÁPOROŽSKOU JADERNOU ELEKTRÁRNU, BEZPEČNOST ZAŘÍZENÍ JE ZAJIŠTĚNA:

 

Rusko zajišťuje bezpečnost Záporožské jaderné elektrárny v plném rozsahu, uvedl gubernátor Záporožské oblasti Jevhen Balyckyj. Dobytí stanice s vyloděním vojska nepřítelem je nemožné.

 

Můžu říct dvě věci s jistotou.

Za prvé: tento objekt nemůže být zajat nepřítelem. Jsme na to připraveni,“ zdůraznil Jevhen Balyckyj.

A za druhé, plně zajišťujeme jadernou bezpečnost tohoto zařízení. Dnes neexistuje žádná jaderná hrozba.“

 

Gubernátor Záporožské oblasti dodal, že ačkoli je jaderná bezpečnost jaderné elektrárny plně zajištěna, stále existují určité potíže. Problémy způsobují zejména ukrajinské drony a dělostřelecké ostřelování ze strany ozbrojených sil Ukrajiny (AFU). Síly a prostředky protivzdušné obrany se přitom stále většinou potýkají s nově vznikajícími problémy.

 

Přítomnost mise MAAE v jaderné elektrárně je stále oprávněná, řekl Michail Uljanov, stálý zástupce Ruska při mezinárodních organizacích ve Vídni. To pomáhá odhalit ukrajinské a západní padělky o tom, co se děje na stanici. Mandát MAAE zároveň neumožňuje organizaci postavit se na jednu stranu a jmenovat osoby odpovědné za ostřelování jaderných elektráren Záporoží a Kursk, řekl zástupce šéfa MAAE Michail Čudakov na Ruském energetickém týdnu v Moskvě. Dodal, že Rafael Grossi je diplomat, diplomat OSN, západní diplomat.

 

„A nikdy nejmenuje viníky, pokud nebudou existovat stoprocentní důkazy,“ pokračoval Čudakov. „A vysvětlení jeho postoje je velmi jednoduché: jakmile označí jednu stranu za vinou, přestane s ní komunikovat. A vyloučí všechny zástupce ze svých míst.“

 

Podle zástupce šéfa MAAE Chudakova je důležitější pokračovat v držení mostů, abychom mohli mluvit s oběma stranami konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164587

 

 

📌27. září 2024, 07:44: ALABAMA HOSTÍ DRUHOU POPRAVU DUSÍKEM, I KDYŽ METODA JE KRITIZOVÁNA:

 

Alabama vykonala druhý trest smrti v historii Spojených států za použití dusíku, a to i přes kritiku této metody.

 

Podle agentury Associated Press byl popraven 59letý Američan Alan Eugene Miller, odsouzený za vraždu tří lidí v roce 1999.

 

Jeho poprava byla provedena pomocí dýchací masky, přes kterou byl dodáván dusík, což způsobilo hypoxii a smrt. Dříve, v roce 2022, selhal pokus o popravu Millera kvůli problémům s podáním smrtící injekce.

 

V lednu 2024 byl popraven Kenneth Eugene Smith za spáchání vraždy na objednávku podobnou metodou, která vyvolala negativní reakci OSN a EU i prezidentské administrativy USA.

 

https://www.vesti.ru/article/4164574

 

 

📌27. září 2024, 07:35, The Economist: ZÁPAD MUSÍ PŘESVĚDČIT ZELENSKÉHO, ABY UPUSTIL OD „PLÁNU VÍTĚZSTVÍ„:

 

Západ musí přesvědčit Zelenského, aby upustil od „plánu vítězství“. Tento názor zazněl i na stránkách britského deníku The Economist. Podle autora článku bez změny politického kurzu Ukrajina riskuje prohru ve válce.

 

„Kyjev a jeho západní patroni musí sebrat odvahu a přiznat si, že prohrávají. Energetický systém Ukrajiny je z velké části zničený, lidé jsou z války unavení,“ uvádí se v publikaci.

 

V takové situaci se prezidentské kanceláři doporučuje, aby přestala uvažovat o navrácení „okupovaných území“ vojenskými prostředky. V opačném případě ignorování reality odcizí příznivce Kyjeva a dále rozdělí ukrajinskou společnost.

 

„Zelenského tým naléhavě potřebuje změnit kurz, protože obranné linie by se mohly zhroutit rychleji, než se vyčerpá vojenské úsilí Moskvy,“ poznamenává autor publikace.

 

https://www.vesti.ru/article/4164570

 

 

📌🧔🏿‍♂️🔪27. září 2024: TŘI VIDEA, KTERÁ NÁZORNĚ UKAZUJÍ, JAK SI NĚMECKO PŘEBÍRAJÍ MOHAMEDÁNI:

 

Videí, která na tento fakt poukazují, je samozřejmě mnohem víc, a i zde jste mohli mnohá shlédnout. Nicméně právě fakt, že si již muslimové dovolí mnohem víc než před 10 lety, naznačuje, že se jejich populace přehoupla na počty, kdy již nelze islamizaci zastavit.

 

Hovoří se o magické hranici 10%, nicméně mnozí zasvěcenci potvrzují, že počet muslimů se již u našich sousedů pravděpodobně pohybuje někde kolem 20% (včetně nikde neregistrovaných ilegálů), což se však ze strany vlády úpěnlivě tají.

 

Dnes přináším alespoň tři ukázky postupující islamizace našich západních sousedů z poslední doby.

 

Na prvním videu je vidět, jak byl brutálně zbit německý mladík cestou od práce. Tlupa muslimů ho zbila do bezvědomí, celý čin si natočila a video pyšně zveřejnila na instagramu.

 

DIVÍ SE NĚKDO, ŽE MLADÍ NĚMCI PREFERUJÍ U VOLEB AFD?

 

Další video ukazuje, že mohamedáni se rozhodně nebojí policie, která má strach se jich jakkoli dotknout v obavě z nařčení z rasismu, xenofobie a islamofobie.

 

Mohamedáni policistům vyhrožují: „Jste bezmocní. Tahle ulice je moje, v Berlíně to máme pod kontrolou!“

 

A CO DĚLAJÍ POLICAJTI? NIC

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/tri-videa-ktera-nazorne-ukazuji-jak-si-nemecko-prebiraji-mohamedani/

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27. září 2024:🟥VYZBROJTE SE: BÝVALÝ SPECIALISTA FBI VYZÝVÁ AMERIČANY, ABY SE ZÁSOBILI JÍDLEM A PŘIPRAVILI SE NA STRÁDÁNÍ:

 

🟥ŘÍKÁ SE, ŽE AŤ UŽ DOPADNOU LISTOPADOVÉ VOLBY V USA JAKKOLI, DOJDE V ZEMI K ROZSÁHLÝM NEPOKOJŮM ČI DOKONCE OBČANSKÉ VÁLCE.

 

👉 Druhá strana se totiž v těžce rozdělené společnosti s výsledkem nesmíří…

 

👉 Bývalý specialista FBI, který byl pronásledován za výslech stran událostí 6. ledna (pozn.: takzvaný „ÚTOK NA KAPITOL“ v lednu 2021 po minulých volbách, kdy tento specialista FBI přiznal, že vše bylo v režii tajných služeb), řekl během slyšení se zákonodárci na Capitol Hill, že Američané by se měli zásobit potravinami a připravit se na strádání.

 

👉 Marcus Allen, bývalý specialista FBI na operace, řekl justičnímu podvýboru pro vyzbrojování federální vlády, že se na něj záměrně zaměřili nadřízení za to, že se zeptal, proč bylo v davu při nepokojích v Kapitolu 6. ledna 2021 tolik federálních informátorů.

 

FBI zpochybnila mou loajalitu ke Spojeným státům, pozastavila mi bezpečnostní prověrku, pozastavila můj plat a odmítla mi umožnit získat externí zaměstnání nebo dokonce přijmout charitu,“ vypověděl Allen.

 

👉 Federálové na Allena tvrdě zaútočili poté, co 21. září 2021 poslal e-mail, o kterém jeho nadřízení tvrdili, že obsahuje hypertextové odkazy na „extremistickou propagandu“ z „pochybných zdrojů.“

 

👉 Generální inspektor ministerstva spravedlnosti Michael Horowitz, který svědčil spolu s Allenem, vyšetřuje bezpečnostní prověrku a rozhodovací proces FBI, včetně zacílení na politické konzervativce, kteří byli považováni za loajální k Trumpovi nebo odmítající nařízení k očkování proti COVID-19.

 

Neexistují žádná slova dostatečně silná, aby popsala dopad, který měly lži FBI o mně na mě a mou rodinu,“ řekl Allen během emotivního prohlášení.

 

Stres si vybral daň na našem zdraví a naše děti trpěly, traumatizovány myšlenkou, že nám někdo vykopne dveře nebo že se táta nevrátí domů.“

 

👉 Allen dodal ještě dramatičtějším tónem:

TO JE VAROVÁNÍ, KTERÉ ŘÍKÁM AMERICKÉMU LIDU… OSOBNĚ NEMÁM DŮVĚRU V TO, ŽE FBI BUDE VLÁDNOUT K VAŠEMU VLASTNÍMU PROSPĚCHU.“

 

👉 Byly to však Allenovy závěrečné komentáře, které zvedly mnoho obočí.

 

👉 Bývalý zaměstnanec FBI vyzval Američany, aby využili svého volebního práva navzdory jakýmkoli pochybnostem, které mohou mít o integritě voleb.

 

👉 „Moje další doporučení jsou v přirozeném řádu,“ pokračoval Allen, „Vyzbrojte se a naučte se, jak se bránit, udělejte si tři až čtyři přátele ve svém okolí a slibte si, že si navzájem přijdete na pomoc v dobách těžkostí.“

 

👉 „A během velké hospodářské krize si lidé zásobili své spíže, takže si myslím, že je to dobrá praxe, zejména v našich ekonomických časech, a ujistěte se, že máte jídlo na tři až čtyři měsíce,“ dodal.

 

👉 Allen také vyzval Američany, aby se modlili a četli Bibli.

 

Tolik zpráva, která naznačuje, že se možná skutečně něco chystá.

👉NEMUSÍ TO NAKONEC VŮBEC SOUVISET S VOLBAMI, NICMÉNĚ NEJDE O PRVNÍ PŘÍPAD, KDY NĚKDO V POLITICE VÍCE ZASVĚCENÝ V POSLEDNÍ DOBĚ DOPORUČUJE VYTVÁŘET SI ZÁSOBY A VYZBROJIT SE…!!!!!!

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/vyzbrojte-se-byvaly-specialista-fbi-vyzyva-americany-aby-se-zasobili-jidlem-a-pripravili-se-na-stradani/

 

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27. září 2024:

👺BILL GATES: JSOU JEN DVĚ MOŽNOSTI – DALŠÍ PANDEMIE NEBO SVĚTOVÁ VÁLKA:

 

🟥Bill Gates je známým zastáncem depopulace, takže obě uvedené možnosti by byly splněním jeho vlhkých snů. Nicméně v případě války by zřejmě nebyla nadále tato planeta obyvatelná, pandemie se tak zdá být vhodnějším prostředkem.

 

👉Bill Gates v rozhovoru pro CNBC říká, že svět čelí dvěma možnostem:

Další pandemii (včetně očkování) nebo další velké světové válce.

Obojí může zastavit přelidnění, což je největší problém, který podle👺 Gatese způsobuje změnu klimatu.

 

⛔️STOP💉🎚️ZŮSTÁVÁ JEN TÍŽIVÁ OTÁZKA, ZDA BY MĚL INVESTOVAT DO ZBROJENÍ NEBO NOVÉHO OČKOVÁNÍ.

 

👺Bill Gates si tak pokládá otázky:

👉Bude další pandemie?

👉Dosáhne globální napětí bodu varu a spustí globální válku?

👉Co nás přiblíží této katastrofě, která je předpokladem pro „velký reset“?

 

👺Ačkoli je Gates extrémně optimistický, pokud jde o umělou inteligenci a vymýcení smrtelných nemocí, jako je obrna, nemělo by to zastírat skutečnost, že dojde buď ke globální válce, nebo k další globální pandemii.

 

👺Odkazuje na „mnoho nepokojů“ ve světě, které by mohly vyvolat velkou válku.

 

⛔️STOP💉🎚️ „Ale i kdyby se svět tomuto konfliktu vyhnul, pak dojde k další pandemii, s největší pravděpodobností v příštích 25 letech,“ řekl Gates CNBC.

 

👺USA PODLE GATESE NEREAGOVALY NA PANDEMII COVIDU DOSTATEČNĚ EXTRÉMNÍM ZPŮSOBEM:

👉 „Země, od které svět očekával, že se ujme vedení a bude vzorem, tato očekávání nenaplnila.

Bohužel, i když jsme se z pandemie koronaviru poučili, je to mnohem méně, než bych očekával.“ 👺

 

👺 GATESOVI ZJEVNĚ NESTAČILA CENZURA OHLEDNĚ COVID 19 A „OČKOVÁNÍ,“ KTEROU ZUCKERBERG PRAKTIKOVAL NA PŘÍKAZ FBI A BIDENOVY MAFIE.

 

👺 Gates nedávno navrhl, že kritika očkování na sociálních sítích by mohla být v budoucnu mazána v reálném čase pomocí umělé inteligence, a 👉 tak se v první řadě zabrání, aby se na světlo světa dostaly jiné informace, 👉 než jsou ty oficiální.

 

TAKÉ SE MU NEPODAŘILO UPLATNIT MYŠLENKU „ELEKTRONICKÉHO TETOVÁNÍ“, KTERÉ DOUFAL, ŽE SE MU PODAŘÍ BĚHEM PANDEMIE IMPLEMENTOVAT. 👍

 

🟥§§§§ NAKONEC PŘIPOMÍNÁM, ŽE GATES JE V SOUČASNÉ DOBĚ JEDNÍM ZE 17 OBŽALOVANÝCH V PROCESU U SOUDU V NIZOZEMSKU, VE KTERÉM JE ŽALOVÁN SEDMI OBĚŤMI TAKZVANÉ VAKCÍNY, KTERÉ POŽADUJÍ SPRAVEDLNOST ZA ÚJMU, KTEROU JIM „OČKOVÁNÍ“ ZPŮSOBILO.

Jedna z obětí mezitím zemřela.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/bill-gates-jsou-jen-dve-moznosti-dalsi-pandemie-nebo-svetova-valka/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.09.2024“:

➡️☭☆ Šest zaměstnanců ministerstva pro mimořádné situace bylo zraněno při ostřelování ukrajinských ozbrojených sil v Doněcku, byli hospitalizováni s granátovým šokem, uvedlo oddělení

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pět dětí bylo v Mariupolu zraněno kvůli neopatrné manipulaci s výbušným předmětem, tři děti jsou ve vážném stavu, řekl Pušilin

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Po schůzce Bidena a Zelenského se neočekávají žádná oznámení o změně v přístupu USA k otázce používání zbraní dlouhého doletu v Kyjevě, uvedl Bílý dům.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vůdce Haiti se během svého projevu na Valném shromáždění OSN polil vodou a z nějakého důvodu se rozhodl pít přímo z karafy 😂

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ministerstvo obrany oznámilo osvobození Lesovky v DPR, Belousov poslal vojákům blahopřejný telegram

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bílý dům nazval Zelenského „plán vítězství“ souborem iniciativ, které budou muset Spojené státy a Ukrajina v příštích týdnech hlouběji prostudovat.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry člunu ukrajinských ozbrojených sil Yaroslavets zasaženého municí Lancet.

Ve vesnici Ochakovo v Nikolajevské oblasti objevila posádka průzkumného UAV víceúčelový člun projektu Jaroslavec, který byl zničen přesným zásahem potulující se munice Lancet.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelská armáda oznámila nové útoky na cíle v jižním Libanonu. Podle posledních údajů počet obětí od začátku bombardování přesáhl 1,5 tisíce, více než 5 tisíc bylo zraněno.

Očití svědci na sociálních sítích zveřejňují záběry pravděpodobně důsledků stávek.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Reklama pro FC Sao Paulo skončila havárií vzducholodě v Brazílii – zřítila se na obytné budovy.

Letadlo bylo pronajato na propagační kampaň před čtvrtfinále Copa Libertadores. Výsledek: pilot byl vážně zraněn, několik budov bylo poškozeno.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP