13.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: USA vyzývají Kyjev, aby útočil pouze na skutečně cenné objekty v Ruské federaci:👹

 

📌13. září 2024: 🇧🇾 LUKAŠENKO: ZELENSKYJ MI ČASTO VYČÍTAL: POMÁHÁTE RUSKU.“ Obviňuje mě. Říkám, ano, pomáháme Rusku. Ukrajině pomáhá 50 zemí světa. Padesát! A Rusku pomáhá pouze Bělorusko, protože to chceme legálně a skutečně dělat.

https://t.me/to_je_nas_svet/29030

 

 

📌13. září 2024: 🇩🇪 SOCIÁLNĚDEMOKRATICKÁ STRANA NĚMECKA ZVAŽUJE MOŽNOST VYŘADIT SOUČASNÉHO KANCLÉŘE SCHOLZE Z KANDIDÁTNÍ LISTINY PRO CELOSTÁTNÍ VOLBY V PŘÍŠTÍM ROCE, INFORMOVAL DENÍK FINANCIAL TIMES.

SPD upozornila na americkou přestavbu, kdy se kandidátem místo Bidena stal Harrisová, a uvažuje, zda tuto zkušenost převzít. Důvodem je Scholzův nízký rating. Jako možnou náhradu deník uvádí ministra obrany Pistoria nebo saského premiéra Relingera.

https://t.me/to_je_nas_svet/29031

 

 

📌13. září 2024: ⚡️ CHYBY UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL ZPOMALUJÍ ROZHODNUTÍ O ÚDERECH ZÁPADNÍCH ZBRANÍ HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE – LE MONDE

V materiálu se uvádí, že západní partneři byli útokem ukrajinských ozbrojenců na Kurskou oblast zaskočeni. Kromě toho se v Evropě a Spojených státech obávají, že konflikt může přesáhnout hranice Ukrajiny.

Podle prognózy časopisu nelze v nejbližší době očekávat žádná rozhodnutí v této otázce kvůli volební kampani v USA a politickým krizím v Německu a Francii.

https://t.me/to_je_nas_svet/29032

 

 

📌13. září 2024: 🇺🇦 MINISTR ZAHRANIČÍ KULEBA BYL PROPUŠTĚN, PROTOŽE „NAŠTVAL“ JERMAKA – POLITICO

Zdroje listu uvedly, že Jermak chtěl mít větší kontrolu nad ministerstvem zahraničí a Kuleba naštval mocného šéfa Zelenského úřadu.

„Kulebův odchod je považován za další příklad toho, jak Zelenského okolí vyhazuje lidi zvenčí, kteří jsou připraveni klást otázky a výzvy,“ napsala publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/29033

 

 

📌13. září 2024: ♨️ GRZEGORZ BRAUN, POSLANEC POLSKÉHO SEJMU A EVROPSKÉHO PARLAMENTU, K NÁVŠTĚVĚ MINISTRA ZAHRANIČÍ USA V POLSKU:

„Blinkene, jdi domů! Vrať se domů, a to co nejdříve. Ztraťte se! Nepotřebujeme tě tady! Nechceme, aby Poláci platili za vaše války a umírali v nich! Ne, díky!“

https://t.me/to_je_nas_svet/29034

 

 

📌13. září 2024: ⚡️ EU ZVÁŽÍ MOŽNOST PRODLOUŽIT SANKCE PROTI RUSKU KAŽDÝCH 36 MĚSÍCŮ – FINANCIAL TIMES.

Publikace uvádí, že EK nevylučuje ani časově neomezenou platnost současných omezení vůči Rusku.

https://t.me/to_je_nas_svet/29036

 

 

📌13. září 2024: 🤡 „PÁN NEROZUMÍ MOSKALSKÉMU JAZYKU.“

Nápis na modlitební knížce v církevním obchodě v Kyjevě. Ukrajina začala nahrazovat pravoslavnou literaturu v ruštině.

https://t.me/to_je_nas_svet/29037

 

 

📌13. září 2024: 🇪🇺 EU MÁ V ÚMYSLU UVALIT NA ÍRÁN NOVÉ SANKCE, KTERÉ SE DOTKNOU LETECKÉHO SEKTORU A ÚČASTNÍKŮ PROGRAMŮ VÝVOJE DRONŮ A BALISTICKÝCH RAKET, UVEDL ŠÉF EURODIPLOMACIE BORRELL.

Důvodem jsou zprávy o dodávkách raket Teheránem do Ruska, které Írán již opakovaně popřel.

https://t.me/to_je_nas_svet/29038

 

 

📌13. září 2024: ♨️ PUTINOVO PROHLÁŠENÍ O NÁSLEDCÍCH ÚDERŮ ZÁPADU NA RUSKO ZBRANĚMI DLOUHÉHO DOLETU SE DOSTALO K ADRESÁTŮM – PESKOV

https://t.me/to_je_nas_svet/29039

 

 

📌13. září 2024: 🇨🇿 FIALA JEDE: SNAD JEDINÁ STABILITA V DOBĚ FIALOVY VLÁDY. ČESKO MĚSÍC CO MĚSÍC MÁ NEJVYŠŠÍ CENY ENERGIE V EVROPSKÉ UNII, UPOZORŇUJE KAREL HAVLÍČEK.

https://t.me/to_je_nas_svet/29040

 

 

📌13. září 2024: 😂 ŠVÉDSKÁ VLÁDA JE OCHOTNA ZAPLATIT MIGRANTŮM AŽ  34 000 DOLARŮ, POKUD BY VE VELKÉM ODEŠLI, ODKUD PŘIŠLI.

https://t.me/to_je_nas_svet/29041

 

 

📌🌊💦⛈ 13. září 2024, 11:14, Jaroslav Soukup: ZČERVENALA TÉMĚŘ CELÁ REPUBLIKA. METEOROLOGOVÉ JEŠTĚ ZESÍLILI VÝSTRAHU:

 

Meteorologové opět aktualizovali a zpřísnili výstrahu před povodněmi. Nejvyšší stupeň nebezpečí se týká téměř celého území republiky s výjimkou západu Čech. V platnosti je i varování před srážkami a silným větrem.

 

Stále platí, že silné deště zasáhnou celou republiku s výjimkou Karlovarského kraje. V částech Pardubického, Olomouckého a Moravskoslezského kraje stále platí, že srážkové úhrny mohou přesáhnout do neděle 300 milimetrů.

 

Extrémní srážky s úhrny přes 250 milimetrů předpokládají meteorologové na zbytku Moravy a Slezska, v oblasti Šumavy a části jižních Čech a rovněž v oblasti Krkonoš. V části Čech by měly být srážkové úhrny do 150 milimetrů, na západě do 100 milimetrů.

V souvislosti s očekávaným posunem extrémních srážek více na západ se rozšířilo varování před povodněmi, které se týká celého území s výjimkou Karlovarského kraje a části Plzeňského, Středočeského a Ústeckého kraje.

 

Povodňové ohrožení znamená riziko dosažení, případně překročení třetího stupně povodňové aktivity.

 

„Nejvyšší vzestupy s četným překročením třetího stupně povodňové aktivity předpokládáme až během soboty a neděle,“ uvedli meteorologové.

 

Na celém území zůstává do nedělního poledne v platnosti varování před silným větrem, který bude mít v nárazech rychlosti 90, v horských oblastech až 110 kilometrů v hodině.

 

K dispozici mapa…

 

https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-meteorologove-jeste-zprisnili-vystrahu-40488002

 

 

📌13. září 2024: 13:01, PESKOV: O PŘERUŠENÍ DIPLOMATICKÝCH VZTAHŮ S BRITÁNIÍ SE ZATÍM NEMLUVÍ:

 

O přerušení diplomatických vztahů mezi Ruskem a Spojeným královstvím nemůže být řeč, řekl tiskový tajemník ruské hlavy státu Dmitrij Peskov.

 

V odpovědi na otázku novinářů, zda je Moskva blízko přerušení diplomatických vztahů s Londýnem, mluvčí Kremlu řekl: „O tom nemůže být řeč.“

 

FSB již dříve uvedla, že ruská strana se rozhodla odebrat akreditaci šesti zaměstnancům britského velvyslanectví. Jsou podezřelí z provádění průzkumné a podvratné činnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4141390

 

 

📌13. září 2024, 13:04, POLITICO: USA A BRITÁNIE MOŽNÁ DOVOLÍ UKRAJINĚ ZASÁHNOUT RUSKO NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN:

 

Od 24. do 30. září se v New Yorku uskuteční týden Valného shromáždění OSN na vysoké úrovni. Na něm mohou Spojené státy a Velká Británie vyhlásit povolení pro Ukrajinu udeřit západními zbraněmi hluboko do Ruska.

 

Podle deníku Politico britští představitelé neočekávají oficiální prohlášení k této záležitosti tento víkend. „Jeden z nich doufá, že dohoda bude potvrzena na okraj Valného shromáždění OSN,“ poznamenává deník.

 

Americký prezident Joe Biden bude 13. září jednat s britským premiérem Keirem Starmerem. Očekávalo se, že po zasedání bude přijato rozhodnutí o zrušení zákazu používání západních zbraní dlouhého doletu ozbrojenými silami Ukrajiny k úderům hluboko na ruské území.

 

Média již dříve informovala, že americký ministr zahraničí Anthony Blinken obdržel od Volodymyra Zelenského dokument, který upřesňoval scénář možného použití raket ATACMS Kyjevem k úderu na Rusko.

 

Později ukrajinský prezident řekl, že Západ ruší omezení na používání zbraní dlouhého doletu, pro které není munice. Podle jeho názoru se nejedná o zrušení omezení.

 

https://www.vesti.ru/article/4141354

 

 

📌13. září 2024, 13:05: PESKOV JE PŘESVĚDČEN, ŽE ADRESÁTI SLYŠELI PUTINOVA SLOVA O DŮSLEDCÍCH ÚDERŮ NA RUSKOU FEDERACI:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov uvedl, že prohlášení Vladimira Putina o úderech Kyjeva západními zbraněmi na Rusko se dostala k adresátům.

„Prohlášení, které včera učinil Putin, je velmi důležité. Je to extrémně jasné, jednoznačné a neumožňuje žádné dvojí čtení,“ řekl Peskov. „Nepochybujeme o tom, že se toto prohlášení dostalo ke svým adresátům.“

 

Ruský vůdce již dříve zdůraznil, že údery kyjevského režimu západními zbraněmi hluboko do Ruské federace by znamenaly přímou účast západních zemí v nepřátelských akcích a změnily by podstatu konfliktu.

 

Putin varoval, že Ruská federace bude muset učinit vhodná rozhodnutí na základě hrozeb, které pro ni budou vytvořeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4141425

 

 

📌13. září 2024, 14:22: PESKOV SE OBRÁTIL NA MINISTERSTVO OBRANY VE VĚCI STÁVKY NA SUCHOU NÁKLADNÍ LOĎ S OBILÍM:

 

Tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov přesměroval otázku ohledně možného úderu na loď s obilím v Černém moři na Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Již dříve byly na telegramovém kanálu ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského zveřejněny informace, že Ruská federace údajně zaútočila na suchou nákladní loď s obilím v Černém moři. Publikace tvrdí, že útok na plavidlo byl proveden bezprostředně poté, co opustilo ukrajinské teritoriální vody. Zatím neexistuje žádné oficiální potvrzení této informace.

 

Peskov řekl, že Kreml tato prohlášení neviděl.

 

„Zde je třeba apelovat na naši armádu, to zřejmě souvisí s průběhem speciální vojenské operace. Proto k tomuto tématu nemohu nic říci,“ řekl mluvčí Kremlu.

 

https://www.vesti.ru/article/4141531

 

 

📌13. září 2024, 13:40: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: 12 BOJOVNÍKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE BĚHEM DNE VZDALO VE SMĚRU NA KURSK:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že za poslední den se ve směru na Kursk vzdalo 12 ozbrojenců kyjevského režimu.

 

„Dvanáct ukrajinských vojáků se vzdalo,“ uvedlo vojenské oddělení ve zprávě na Telegramu.

 

Podle ministerstva obrany celkem během bojů u Kurska ztratily ozbrojené síly Ukrajiny téměř 12 800 vojáků.

 

Dříve vyšlo najevo, že ozbrojené síly RF s podporou letectva a dělostřelectva odrazily tři pokusy kyjevského režimu o prolomení hranice v Kurské oblasti za den.

 

https://www.vesti.ru/article/4141462

 

 

📌13. září 2024, 14:18, ALAUDINOV: FRONTA SE BUDE POHYBOVAT, DOKUD RUSKO NEZVÍTĚZÍ:

 

Velitel speciálních sil Achmat Apty Alaudinov komentoval schopnost Ukrajiny zasáhnout raketami dlouhého doletu hluboko do Ruské federace v rámci programu 60 minut.

 

„Je jasné, že to všechno jsou metody vedení takové psychologické války proti naší populaci. Oni (země NATO – pozn. red.) mohou toto povolení snadno dát a jsem si více než jistý, že toto povolení udělí. Vyvstává však otázka: kolik z těchto raket převezli na Ukrajinu? Co se dá dělat s tímto počtem raket? Co lze změnit přímo na frontě? Absolutně nic,“ řekl Alaudinov.

 

Velitel Achmatu vyjádřil názor, že i přes možné hrozby se situace na frontě nezmění.

 

„To znamená, ano, mohou porazit s těmito raketami. Kvůli tomu bude trpět naše civilní obyvatelstvo. Většina z nich bude zachycena. Něco možná zasáhne naše mírumilovná města. Ale zde je samozřejmě otázka, poté, co vrchní velitel jasně vyjádřil svůj postoj k těmto útokům, pokud mají mozek, pravděpodobně si to dobře rozmyslí, než dají zelenou. Pro nás na frontě se nic nezmění, protože fronta se pohybuje a bude se pohybovat tak dlouho, dokud Rusko nezvítězí,“ řekl Alaudinov.

 

https://www.vesti.ru/article/4141420

 

 

📌13. září 2024, 15:36, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY OBEC DOLINOVKA V DLR:

 

V týdnu od 7. do 13. září ruská armáda osvobodila řadu osad v Doněcké lidové republice, včetně Dolinovky. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Zpráva oddělení zejména říká, že jednotky ruské skupiny „Střed“ osvobodily „osady Novogrodivka, Kalynove, Memrik, Galicyivka a Dolinivka“.

 

https://www.vesti.ru/article/4141719

 

 

📌13. září 2024, 16:17, MINISTERSTVO OBRANY: ASI 50 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ SE VZDALO ZA TÝDEN:

 

Podle ruského ministerstva obrany se za poslední týden vzdalo téměř 50 ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Během týdne se na linii dotyku vzdalo 49 ukrajinských vojáků,“ uvádí zpráva.

 

Během dne ozbrojené síly Ruské federace s podporou letectva a dělostřelectva odrazily tři pokusy ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny o prolomení hranice v Kurské oblasti. V oblasti Nového Putu, Medvežje a Veselého ztratil nepřítel až 50 bojovníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4141848

 

 

📌13. září 2024, 16:00, RUSKÝ VELVYSLANEC V BELGII: EVROPŠTÍ VOLIČI JSOU PROTI PUMPOVÁNÍ ZBRANÍ NA UKRAJINU:

 

Postoj mnoha evropských států ke konfliktu na Ukrajině začíná kolísat pod tlakem vlastních voličů. Prohlásil to ve vysílání televizního kanálu „Russia 24″ velvyslanec naší země v Belgii Alexander Tokovinin.

 

„Ve volbách v mnoha evropských státech, včetně Německa, voliči volí ty síly, které nepodporují pokračování současné agresivní linie vůči Rusku a pumpování Ukrajiny dalšími a dalšími zbraněmi a jsou pro ukončení a vyřešení konfliktu. Podle našich pozorování je takových lidí v Belgii stále více,“ řekl velvyslanec.

 

Tokovinin upozornil na to, že lidé nechápou, proč lídři zemí NATO narušili všechny možnosti politického řešení ukrajinské krize před začátkem NWO v únoru 2022 a v prvních týdnech po eskalaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4141655

 

 

📌13. září 2024, 15:22, VANCE: TRUMPŮV PLÁN ZAHRNUJE POSKYTNUTÍ RUSKA ZÁRUK NEUTRALITY KYJEVA:

 

Republikánský kandidát na viceprezidenta James David Vance odhalil podrobnosti Trumpova plánu pro Ukrajinu. Nastínil obrysy možné dohody o ukončení války během rozhovoru pro podcast Shawn Ryan Show.

 

Podle něj bude americký exprezident, pokud vyhraje volby, trvat na příměří podél současné demarkační linie a na vytvoření demilitarizované zóny.

 

Washington navíc poskytne Moskvě záruky neutrality Kyjeva

 

„Současná demarkační linie se stává demilitarizovanou zónou. Kyjev si přitom zachovává svou suverenitu, zatímco Moskva dostává od Ukrajiny záruky neutrality. Ta nevstoupí do NATO,“ řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4141686

 

 

📌13. září 2024, 15:40: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAHÁJILY ZA TÝDEN 39 SKUPINOVÝCH ÚDERŮ NA PALIVOVÝ A ENERGETICKÝ KOMPLEX UKRAJINY:

 

Za poslední týden ruská armáda zahájila 39 kombinovaných úderů na území Ukrajiny. Tuto informaci oznámilo ministerstvo obrany země.

 

Podle agentury ozbrojené síly RF útočily na cíle vysoce přesnými raketovými zbraněmi a útočily na bezpilotní letouny.

 

„Energetická zařízení, která zajišťovala provoz podniků obranného průmyslu, stejně jako vojenská letiště a montážní dílny bezpilotních letounů, byla úspěšně zasažena,“ uvedlo ministerstvo ve shrnutí.

 

Dostaly ho i body dočasného nasazení jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny. Rakety a bezpilotní letouny navštívily nacionalisty a zahraniční žoldáky.

 

https://www.vesti.ru/article/4141720

 

 

📌13. září 2024, 14:05: PODDUBNÝ ŘEKL, ŽE SE CHCE SEZNÁMIT SE SVÝMI ZACHRÁNCI:

 

Vojenský korespondent Všeruské státní televize a rozhlasu Jevgenij Poddubnyj vyjádřil přání setkat se s lidmi, kteří mu zachránili život. Mluvil o tom v rozhovoru pro Vesti.

 

„Bohužel si nepamatuji lidi, kteří mi při evakuaci pomohli, kteří mě v podstatě zachránili, zachránili mi život. <… >Samozřejmě, že je opravdu chci poznat, abych si s nimi potřásl rukou a poděkoval jim,“ řekl novinář.

 

Jevgenij Poddubný vyzdvihl odvahu lidí, kteří ho zachránili.

 

„Za těchto okolností je převoz neznámého zraněného člověka do auta, nedaleko od nepřítele, také činem. Nebáli se. No, kdyby mě odtamtud nevytáhli, asi bych umřel,“ řekl vojenský korespondent Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti.

 

Jevgenij Poddubnyj byl zraněn 7. srpna u Kurska v důsledku útoku ukrajinského dronu FPV. Hořící auto vojenského zpravodaje viděl Sergej, který jel do Sudže odtamtud odvézt své příbuzné. Muž novináři ovázal hlavu.

 

Druhým zachráncem Poddubného byl Nikolaj Rylskij, který byl v té době také na cestě do Sudžy, ale dostal se pod palbu a rozhodl se vrátit zpět. Vzal raněného Jevgenije a odvezl ho k lékařům.

 

https://www.vesti.ru/article/4141383

 

 

📌13. září 2024, 16:13, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: BĚHEM TÝDNE BYLO SESTŘELENO 9 RAKET ATACMS, 30 BOMB HAMMER A 433 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ:

 

Síly protivzdušné obrany sestřelily podle ruského ministerstva obrany za týden 433 dronů, z toho 237 mimo zónu NMD.

 

Brjanská oblast přežila rozsáhlý útok. Nad regionem bylo 10. září ve vzduchu zachyceno 72 bezpilotních letounů. Protiletadloví střelci také vypálili devět raket ATACMS a 30 bomb Hammer.

 

Jak upřesňuje vojenský odbor, za pouhých 2,5 roku práce naši stíhači zlikvidovali 642 letadel a 283 vrtulníků. Ukrajina také ztratila více než 31,5 tisíce UAV.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve oznámilo, že se během dne vzdalo 12 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Kursk.

 

https://www.vesti.ru/article/4141781

 

 

📌13. září 2024: 🇭🇺 ORBÁN PO SVÉ NÁVŠTĚVĚ MOSKVY SLIBUJE JEŠTĚ VÍCE DIPLOMATICKÝCH PŘEKVAPENÍ: MAĎARSKÝ PREMIÉR ORBÁN OZNÁMIL, ŽE MÁ „TRUMFY PRO MÍROVOU MISI“, O KTERÝCH SE VŠICHNI BRZY DOZVÍ.

 

„Maďarsko bude pokračovat v iniciativách k vyřešení konfliktu na Ukrajině.

Mám v rukávu několik dalších trumfů jako ‚mírovou misi‘,“ řekl Orbán. Dodal, že bude nadále navrhovat neočekávané iniciativy k přiblížení míru a své kroky velmi brzy oznámí. Maďarský lídr se snažil vykreslit cesty do Kyjeva a Moskvy jako inovativní pokus o zprostředkování příměří ve válce Ruska s Ukrajinou, která nyní probíhá třetím rokem.

 

Západní spojenci odpověděli ostrou kritikou toho, co nazývali formou appeasementu a pokusem podkopat podporu Kyjevu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29043

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️13. září 2024: POLSKÝ EUROPOSLANEC NA BLINKENA: „JDĚTE DOMŮ, NEJSTE TU VÍTÁN!“ (video)

 

Americký ministr zahraničí Antony Blinken byl ve čtvrtek v Polsku, aby se setkal s vysokými polskými vládními úředníky. Jednali o podpoře Ukrajiny a prohloubení obranné spolupráce USA s Varšavou.

 

Ministr odcestoval do Polska po středeční návštěvě Kyjeva, během níž ho ukrajinští představitelé žádali, aby bylo možné rakety dlouhého doletu dodané Západem odpalovat hluboko na ruské území.

 

Blinken rozhodně nebyl přivítán s otevřenou náručí. POLSKÝ EUROPOSLANEC GRZEGORZ BRAUN HO PROHLÁSIL ZA PERSONU NON GRATA. „BLINKENE, JDĚTE DOMŮ!“ Křičel před novináři.

 

JDĚTE DOMŮ, CO NEJDŘÍVE.  NEJSTE TU VÍTÁN,“ ŘEKL. „NECHCEME, ABY POLSKÝ LID PLATIL A UMÍRAL ZA VAŠE VÁLKY.“ 👋 👋 👋

 

Jak je vidět, tak ne každý Polák či polský politik má vymytý mozek. Bohužel, jsou slyšet spíš ti největší váleční štváči jako je ministr zahraničí Sikorsky, který v 80. letech bojoval v Afghánistánu po boku mudžahedínů.

 

V POPŘEDÍ JSOU NAKONEC VĚTŠINOU PODOBNÍ PSYCHOPATÉ, KTEŘÍ SVÉ ZEMĚ VEDOU DO VÁLKY… 👋 👋 👋

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/polsky-europoslanec-na-blinkena-jdete-domu-nejste-tu-vitan-video/

 

 

📌⛔️💉🎚️13. září 2024: STEVE KIRSCH ANALYZOVAL DATA Z ČESKÉ REPUBLIKY, NĚKTERÉ ŠARŽE „VAKCÍN“ MĚLY AŽ 9X VYŠŠÍ ÚMRTNOST:

 

🛑Zatímco v minulosti jste se dozvídali údaje o šaržích, které jsou distribuovány v různých zemích, přičemž k nám se z nich mohla dostat jen část, Steve Kirsch v nové analýze vychází z již dříve zkontrolovaných dat z České republiky, u nás tak byly podávány všechny níže uvedené šarže (v tabulce: batch = šarže).

 

👉Zároveň JE TÍM POTVRZENO, že také u nás byla u těchto šarží 🔼🎚️ vyšší úmrtnost. Pokud tedy máte podezření, že někdo z vašich příbuzných zemřel právě v důsledku podání těchto injekcí, tak právě porovnáním šarže, kterou daný člověk obdržel, se seznamem Steva Kirsche, můžete potvrdit případnou souvislost.

 

👉Nejsou zde očividně uvedeny všechny „závadné“ šarže, nicméně alespoň některé ano.

Dále již Steve Kirsch:

 

👉Nikoho, kdo pracuje ve veřejném zdravotnictví, nezajímá, kolik lidí 🎚️ zabila nedostatečná kontrola kvality těchto vakcín.

Jsou údajně „bezpečné a účinné 👹,“ i KDYŽ NEJSOU❗️❗️❗️

 

🟥KRÁTKÁ VERZE:

 

👉Šaržová analýza dat z České republiky porovnávající celkovou úmrtnost jeden rok po očkování ukazuje, že některé šarže jsou třikrát smrtelnější než jiné šarže od stejného výrobce, když jsou podávány ve stejnou dobu stejné věkové skupině (rozmezí 5 let – např. 60 – 64 nebo 70 – 74 apod.).

 

👉A jedna šarže Moderny může být osmkrát nebo více 🎚️smrtící než šarže Pfizer podaná ve stejnou dobu stejné věkové skupině.

To se nemůže stát, pokud jsou vakcíny bezpečné.

 

🟥REPLIKACE ANALÝZY:

 

👉Soubor csv pro dávkovou analýzu (vax_4.csv) můžete vygenerovat klonováním úložiště Github, přejděte do adresáře kódu a napište „make vax.“

 

👉Pokud chcete pouze pracovat s daty bez jejich regenerace ze zdroje, můžete si stáhnout soubor vax_4.xlsx zde.

 

👉Můžete analyzovat data a publikovat vlastní analýzu.

 

👉Více než devítinásobný nárůst 🎚️úmrtnosti ze všech příčin napříč všemi značkami

Při provádění analýzy šarží je nejspravedlivější porovnat roční míru 🎚️ úmrtnosti mezi šaržemi uvedenými ve stejném měsíci pro stejnou věkovou skupinu. Tím se minimalizují rušivé faktory.

 

🛑Uvažujme například všechny šarže přípravků Pfizer a Moderna podané více než 100 lidem ve věku 70 až 74 let v únoru 2021 a vypočítejme úmrtnost za jeden rok od doby podání.

 

👉Vidíte ty obrovské rozdíly v rámci značky, a ještě větší rozdíly mezi značkami?

 

👉Pokud je vakcína bezpečná, roční úmrtnost by měla být velmi podobná. ALE NENÍ.

 

👉Injekce značky Pfizer byly v rozmezí 2x, ale 🎚️Moderna měla více než 9x vyšší celkovou úmrtnost.

 

👉Oddělení PR společnosti Moderna vám řekne: „Nic nezajistí větší klid než vědomí, že máte 9krát vyšší celkovou úmrtnost, pokud zvolíte Modernu!“ To by měli dělat… lidi to sežerou. 🐏🐏🐏

 

👉Zdravotnické úřady samozřejmě odmítají přezkoumat data a veřejnost není nikdy informována o problému kontroly kvality.

 

👉Více než trojnásobná odchylka 🎚️v úmrtnosti ze všech příčin mezi šaržemi společnosti Pfizer

Nemůže to být tak, že třikrát vyšší celková úmrtnost závisí na šarži, kterou dostanete. To je šílenství. Zde jsou dvě dávky podávané ve stejném měsíci stejné věkové skupině. Můžete to zopakovat pro další mladší pětileté věkové skupiny a dostanete stejný faktor 3, takže to není náhoda.

 

👉Fisherův přesný test ukazuje, že je vysoce nepravděpodobné, že by dvě různé šarže byly stejnou vakcínou❗️❗️❗️

 

🟥TO ZNAMENÁ, ŽE KONTROLA KVALITY JE HROZNÁ A ZABÍJÍ LIDI❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Pokud je ovšem bezpečnější šarže placebo, nebezpečná šarže má trojnásobně vyšší riziko, 🎚️1-leté úmrtnosti. TOHLE JE ŠÍLENÉ❗️❗️❗️

 

👉Nemohou také tvrdit, že je to proto, že dávka FC byla distribuována osobám v pečovatelských domech, PROTOŽE účinek se vyskytuje u lidí ve věku 64 let a mladších a u starších lidí ne! 🙈

 

🟥ANALÝZA ŠARŽE:

 

👉Datové rámce usnadňují analýzu dat, jako je tato. Byl to jen řádek kódu Python, který přidal dávkovou analýzu, k již existující analýze:

 

[‚Věk‘, ‚Brand_2‘, ‚Batch_2‘, ‚Date_2‘]

 

👉Aby věci zůstaly kompaktní (soubor .xlsx má pouze 1,2 MB), podíval jsem se pouze na kódy pro snímek 2, ale mohl jsem se podívat na jakékoli číslo snímku.

 

🛑NEEXISTUJE TEDY ŽÁDNÁ OMLUVA PRO ZDRAVOTNICKÉ ORGÁNY, ŽE NEMAJÍ PROSTŘEDKY NA ZKOUMÁNÍ SVÝCH VLASTNÍCH ÚDAJŮ❗️❗️❗️

 

🟥TO NENÍ STATISTICKÁ NÁHODA:

 

👉Pokud byly vakcíny bezpečné, úmrtnost šarží, na které jsem se díval (podané dané skupině v určitém časovém období), musí mít normální rozložení. To je zaručeno centrální limitní větou.

Takže tady je jeden příklad. Žádné normální rozdělení. Ani zdaleka.

 

👉13 šarží mělo 🎚️10 nebo 🎚️více úmrtí. Míry úmrtnosti jsou uvedeny v tomto histogramu.

🎚️CELKEM ZEMŘELO 9884 LIDÍ❗️❗️❗️

 

Stejný graf, ale pro injekce z dubna 2021. Vidíte mimořádnou hodnotu? To se pravděpodobně nestane, pokud jsou vakcíny bezpečné.

🎚️JE TO MODERNA ŠARŽE 3000496. 🎚️

 

🛑POZOR: DATA OBSAHUJÍ CHYBY ZNAČKY:

 

👉 Dávka 3000496 je uvedena jako spojená se společnostmi Moderna, Pfizer a AstraZeneca. Zdá se, že jde o chybu kódování na vstupu.

 

👉 Označení značky je přesné pouze na 99,7 %. Tento problém můžete odstranit pouze pomocí kódu BATCH.

👉 Pokud k omezení dotazů použijete značku a dávku, budou čísla mírně nižší.

 

🟥SHRNUTÍ:

 

👉 Nalezení těchto příkladů trvalo jen několik minut a nejsou to jediné příklady.

 

👉ÚDAJE UKAZUJÍ, ŽE U TĚCHTO VAKCÍN👉 NEEXISTUJE ŽÁDNÁ KONTROLA KVALITY. 👹

 

👹 Aplikace těchto vakcín může ztrojnásobit nebo více než ztrojnásobit riziko úmrtí oproti základnímu riziku. To je bezprecedentní.

 

👹 Nyní víme, že zdravotnické úřady nikdy nebudou zkoumat jejich vlastní údaje, nikdy nepřiznají, že to měly vědět na základě údajů, které jasně měly, nebudou lidi varovat a nezavedou kontroly kvality.

 

👹 Takže věci budou pokračovat, jako by se nic nestalo.

 

Tento článek píšu pouze proto, abych vytvořil veřejný záznam, že data ukazují, že injekce proti COVIDu jsou katastrofou a nemusíte být raketový vědec, abyste na to přišli… 👍

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/steve-kirsch-analyzoval-data-z-ceske-republiky-nektere-sarze-vakcin-mely-az-9x-vyssi-umrtnost/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Roman Kirsch: PŘEJMENUJME LETIŠTĚ RUZYNĚ; ÚŽASNÉ LETIŠTĚ V ČÍNĚ, BĚŽTE ZA TÝDEN K VOLBÁM DO SENÁTU A KOMUNÁLU; POZOR NA HROZÍCÍ POVODNĚ

 

https://youtu.be/Z8koITSmUbg?si=Rpg7As2sJZpy3uI3

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JE NATO V PANICE PO PUTINOVĚ HROZBĚ NA KAMERU VE VĚCI PŘÍMÉ VÁLKY? PRVNÍ REAKCE PŘEDSEDY VLÁDY SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ PO TOM ZÁVAŽNÉM „RAKETOVÉM POSUNU“

 

https://youtu.be/V7pfvUZPjJI?si=F-1AYQTSO3CyjTXI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Odhaleno: TRUMPŮV PLÁN NA UKONČENÍ VÁLKY BĚHEM 24 HODIN – BUDE NEJVĚTŠÍ UKRAJINSKÝ POŽADAVEK ZNIČEN?

 

Po měsících škadlení Trump šokuje Ukrajinu detaily svého mírového plán?

Trumpův možný viceprezident JD Vances a jeho velké odhalení plánu pro ukončení Ruské

války. Trump zničí Zelenského největší požadavek, pokud bude zvolen prezidentem?

Odhaleno, jak Trump ukončí Ukrajinskou válku od dob II. světové války během 24 hodin? JD

Vance podle zpráv odhalil Trumpův Ukrajinský plán v rozhovoru publikovaném 12.9.2024.

Podle Vance Donald Trump má konkrétní návrh na ukončení války na Ukrajině. Vance

hovořil s bývalým kontraktorem pro Americké námořnictví proti jednotky NAVY SEAL, CIA,

Shawn Ryanem v podcast a odhalil tam Trumpův Ukrajinský plán.

„Myslím, že to bude vypadat asi takto. Trump si přisedne a řekne Rusům, Ukrajincům a

Evropanům: Vy kluci musíte stanovit co a jak bude toto mírové řešení vypadat? A bude

pravděpodobně vypadat něco, jako…“ říká JD Vance.

„Současná demarkační linie, tedy současný stav, demarkační linie mezi Ruskem a

Ukrajinou, bude vypadat jako demilitační zóna, bude těžce opevněná, aby zabránila Rusům

znovu provést invazi. Rusko obdrží garance neutrality od Ukrajiny, to znamená, že se

nepřipojí Ukrajina k Alianci NATO, nepřipojí se k žádným Spojeneckým institucím…..

 

https://youtu.be/6pE9-mR3AgE?si=EHgq9KzT2FIn-BfV

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ROZZLOBENÝ VLADIMÍR PUTIN TRESTÁ „BRITSKÉ ŠPIÓNY“; RUSKO UKAZUJE DVEŘE ŠESTI BRITSKÝM DIPLOMATŮM

 

https://youtu.be/DnynKM_1xWo?si=pWzWrQ_nk0fKIRVn

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VYHLAŠUJE ALIANCE NATO RUSKÉ VÍTĚZSTVÍ JAK V KURSKÉ, TAK I DONĚCKÉ OBLASTI? UKRAJINA JE NUCENA POUŽÍVAT TAKÉ STARÝ AMERICKÝ ARZENÁL ZBRANÍ, NAPŘÍKLAD KANÓNY M101 Z ROKU 1945

 

https://youtu.be/a69EZv7TwVs?si=OS-volWbLloMiA0E

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVO „KURSKÉ ČIŠTĚNÍ“: AMERICKÉ ZBRANĚ SELHÁVAJÍ, UKRAJINŠTÍ VOJÁCI UTÍKAJÍ, DALŠÍ MĚSTA V KURSKÉ OBLASTI OSVOBOZENA UPROSTŘED RUSKÝCH ÚTOKŮ

 

https://youtu.be/wAf2MBCKQMg?si=6pJl_qgRgfu-wTm0

 

 

📌13. září 2024: ♨️ RUSKO NEBUDE TOLEROVAT AKTIVITY NEDEKLAROVANÝCH ČLENŮ BRITSKÝCH ZPRAVODAJSKÝCH SLUŽEB NA SVÉM ÚZEMÍ.

 

Zacharovová prohlásila, že Rusko bude i nadále tvrdě a uvážlivě reagovat na jakékoli nepřátelské akce Británie.

Ruská federace vyzývá Velkou Británii, aby upustila od své kontraproduktivní a škodlivé nepřátelské linie vůči Rusku, uvedla mluvčí ministerstva zahraničí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29044

 

 

📌13. září 2024: 🇷🇺 STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKA PŘI OSN NEBENZJA:

 

▪️ Země NATO zahájí přímou válku s Ruskem, pokud dají Kyjevu zelenou k použití zbraní dlouhého doletu.

▪️ Vazby kyjevského režimu na globální terorismus jsou stále silnější;

▪️ Pouze aktivní zapojení spojenců NATO umožní Zelenskému vyhnout se porážce na bojišti;

▪️ Zelenskyj se neostýchá vyjádřit svou nespokojenost s nerozhodností svých velitelů;

▪️ Pokud Západ dovolí Kyjevu použít zbraně dlouhého doletu hluboko v Ruské federaci, zásadně to změní vztahy s těmito státy;

▪️ Západní stratégové jsou si pravděpodobnosti takového scénáře dobře vědomi;

▪️ Zeptejte se Libyjců, Iráčanů, Afghánců, jak je Amerika zvýhodnila, a totéž se děje s Ukrajinou. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/29045

 

 

📌13. září 2024: 🤡 „ZATÍM SE VYZNAMENALO POUZE BĚLORUSKO, KTERÉ NA SVÉM ÚZEMÍ SESTŘELILO RUSKÉ ŠAHETY, NA ROZDÍL OD NAŠICH SPOJENCŮ, JEJICHŽ ÚZEMÍ JE NAPADÁNO RUSKÝMI RAKETAMI A DRONY.“

 

DALŠÍ ZELENSKÉHO VÝROKY:

▪️ Na tento měsíc je naplánováno naše setkání s Bidenem. Předložím mu plán vítězství 😂 – systém vzájemně propojených řešení, díky nimž bude Ukrajina dostatečně silná. Věřím, že to může Putina donutit přemýšlet o tom, jak válku ukončit; 😂 😂 😂

▪️ Všechny body plánu vítězství Ukrajiny závisí na Bidenově rozhodnutí, nikoli na Putinově;

▪️ Operace v Kurské oblasti není chybou, přinesla výsledky, v něž se doufalo;

▪️ Opožďování AFU v ostřelování u Pokrovska se po Kurské operaci snížilo z 1:12 na 1:2,5;

▪️ Rusové zatím v Kurské oblasti žádné vážné úspěchy nezaznamenali. Je hezké, že teď nejen my, ale i oni mluví o deokupaci svého území.

((Prolhaná krysa!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29049

 

 

📌13. září 2024: 18:37, BOJOVNÍCI TEREK: ODRAZUJEME NEPŘÍTELE OD TOHO, ABY CHODIL PO NAŠÍ ZEMI:

 

Bojovníci průzkumné brigády Těrek bojují s ukrajinskými ozbrojenci v Sudžanském okrese v Kurské oblasti. Voják s volacím znakem Gyurza řekl filmovému štábu Russia 1, jak nyní probíhají boje s nacionalisty tímto směrem.

 

„Utíkají zpět, opouštějí, ustupují. Zpočátku bojovali, ale nyní ustupují. Nepřítel znatelně slábne. On už takovou sílu a prostředky nemá. Odrazujeme nepřítele od toho, aby chodil po naší zemi,“ říká bojovník.

 

Podívejte se na reportáž Eleny Erofejevové v pořadu „Zprávy ve 20:00″ na televizním kanálu „Rusko 1″.

 

https://www.vesti.ru/article/4142057

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️13. září 2024, 17:26, CNN: USA vyzývají Kyjev, aby útočil pouze na skutečně cenné objekty v Ruské federaci:👹

 

Washington pokračuje v jednáních s Kyjevem o použití amerických zbraní dlouhého doletu k úderům proti Rusku. Spojené státy se snaží přesvědčit prezidentskou kancelář, aby upustila od myšlenky další eskalace konfliktu.

 

„Bílý dům se snaží přesvědčit Ukrajinu, aby použila operačně-taktické rakety k dosažení maximálního účinku. Objekty na území Ruska mají malou strategickou hodnotu,“ uvádí CNN.

 

Podle amerických představitelů se ATACMS lépe používá na Krymu a ruských vojenských plavidlech umístěných v jeho blízkosti. Jinak budou údery plýtváním hlavicemi.

 

Mezitím Moskva již pracuje na akčním plánu pro případ, že Kyjev dostane od Washingtonu zelenou.

 

https://www.vesti.ru/article/4141928

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️13. září 2024, 18:17, NĚBENZJA: NATO ZAHÁJÍ PŘÍMOU VÁLKU S MOSKVOU, POKUD DOVOLÍ KYJEVU UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

🟥 Země Severoatlantické aliance zahájí přímou válku s Ruskem, pokud dovolí Kyjevu udeřit zbraněmi dlouhého doletu na území Ruské federace. Prohlásil to stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

 

🟥 „POKUD ROZHODNUTÍ O ZRUŠENÍ OMEZENÍ SKUTEČNĚ BYLO UČINĚNO NEBO BUDE UČINĚNO, BUDE TO ZNAMENAT, ŽE OD NYNĚJŠKA ZEMĚ NATO ZAČNOU PŘÍMOU VÁLKU S RUSKEM,“ řekl Něbenzja.

 

🟥 „NAŠI ZÁPADNÍ KOLEGOVÉ SE JIŽ NEBUDOU MOCI VYMLOUVAT NA ODPOVĚDNOST A PŘESOUVAT VEŠKEROU VINU NA KYJEV.“

 

🟥 Podle diplomata, pokud bude Ukrajině dovoleno použít zbraně dlouhého doletu, Rusko bude nuceno „UČINIT PŘÍSLUŠNÁ ROZHODNUTÍSE VŠEMI DŮSLEDKY, KTERÉ Z TOHO PRO ZÁPAD VYPLÝVAJÍ.

 

🟥 Kromě toho Něbenzja poznamenal, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj má „MIMOŘÁDNÝ ZÁJEM“ zapojit Spojené státy a jejich spojence v NATO do konfliktu, pokud budou zrušena omezení na používání zbraní dlouhého doletu Kyjevem.

 

🟥 Dne 11. září navštívili Kyjev americký ministr zahraničí Anthony Blinken a britský ministr zahraničí David Lammy. Po schůzce obdržel Blinken od Zelenského plán možného použití amerických raket ATACMS k úderům na cíle nacházející se hluboko na ruském území, uvedla ABC.

 

Agentura Bloomberg již dříve uvedla, že Washington chce získat podrobný plán pro ukrajinské údery hluboko na ruské území, než zruší omezení na použití těchto zbraní.

 

🟥 DENÍK GUARDIAN S ODVOLÁNÍM NA ZDROJE NAPSAL, ŽE LONDÝN SE JIŽ ROZHODL UMOŽNIT UKRAJINSKÝM OZBROJENÝM SILÁM ZASÁHNOUT CÍLE NA RUSKÉM ÚZEMÍ RAKETAMI STORM SHADOW.

 

https://www.vesti.ru/article/4141941

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 13.09.2024“:

➡️☭☆Čínské úřady se rozhodly od 1. ledna 2025 postupně zvyšovat věk odchodu do důchodu.

U mužů se zvýší ze současných 60 na 63 let a u žen – ze současných 50 a 55 let (pro pracovníky a zaměstnance) na 55, respektive 58 let.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️Centrální banka Ruské federace zvýšila klíčovou sazbu z 18 % na 19 % ročně.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na pomoc obyvatelům regionu Kursk, kteří utrpěli útokem ozbrojených sil Ukrajiny, již bylo přiděleno více než 8 miliard rublů, kabinet ministrů zváží otázku přidělení další miliardy, řekl Mišustin.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🔴1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣ PRVNÍ TAKOVÝ PŘÍPAD V CELÉ HISTORII.

Apti Alaudinov se podělil o šokující informace.

Před 3 hodinami naši pohraničníci zaznamenali pohyb ze Sudzha, DRG se pokusili přiblížit, ale bylo potlačeno oddílem AKHMAT, zajímavostí je, že celá skupina se skládala výhradně z dívek, tito nacisté nejprve zveřejnili video, kde řekli, že postříleli všechny civilisty a pak se rozhodli to uskutečnit, ale realita se ukázala být jiná.

Naši celou tuto skupinu zničili, ale podařilo se jim zajmout několik dívek. Už jsem je vyslýchal a natočil veškerý potřebný materiál.

Jejich telefony obsahovaly takový materiál, stále jsem se neodstěhoval, nenapadlo mě, že by to mohly být takové bestie, opakuji, všechny členy skupiny byly dívky.

– t.me/AptiAlaudinov (https://t.me/+rdPJ78YA4-RkN2Qy)

➡️☭☆Branci ukázali, jak jim lidé z projíždějících aut předávají dárky v podobě jídla a cigaret.

❤️ – není nic lepšího než lidská podpora.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ve Spojených státech byl vlak zdemolován traktorem převážejícím houfnici M109 Paladin.

Při přejezdu železničního přejezdu v Goose Creek v Jižní Karolíně se zasekl návěs s dělostřeleckou lafetou. Vlak, spěchající za svými záležitostmi, nečekal, až armáda vyřeší jeho problémy, a prostě překážku zboural.

Při incidentu nebyl nikdo zraněn, uvedla policie. Stav houfnice také vypadá uspokojivě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Spojené státy mohou pozastavit pomoc Ukrajině ve výši 5,8 miliardy dolarů kvůli neshodám v Kongresu ohledně stropu rozpočtového dluhu – Associated Press.

Tyto prostředky jsou určeny k rozšíření programu transferu zbraní Presidential Drawdown Authority, který umožňuje Pentagonu posílat na Ukrajinu zbraně a vybavení z amerických vojenských zásob.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆❗️2024 BUDE KONČÍM VÝSADZENÍM HLASITÝCH JMÉN.

Senzační materiál, který nasbíral Jevgenij Prigožin na nejvyšších příčkách, byl konečně zveřejněn, právě pro tento usvědčující důkaz byl zbaběle zabit, ale naštěstí se mu ho podařilo předat poctivým novinářům a dnes byl tento materiál zveřejněn.

📝 V tomto seznamu je zveřejněno více než sto jmen různých vysokých pozic, budete maximálně šokováni, když zjistíte, na čem jsou někteří lidé zapleteni.

Traitors.Rodiny.SVO.yandex.disk (http://t.me/+taHBK6IG1wI4MmYy)

➡️☭☆Časopis Time simuloval jadernou válku mezi Ruskem a Spojenými státy.

Očekává se, že hladomorem zemře více než 5 miliard lidí a taková válka nebude mít vítěze.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆❗️Ruští vojáci osvobodili vesnici Dolinovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Státní pohotovostní služba Ukrajiny ukázala záběry silného požáru v ropném skladu v Galiči v Ivano-Frankivské oblasti

„Muškáty“ fungovaly, jak měly!

Uvádí se, že na likvidaci požáru se podílelo několik stovek hasičů, desítky hasičských vozů a také 3 požární vlaky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 😱 Už víte, co se stalo v Moskvě?!

Situaci sledujeme prostřednictvím odkazu👇🏻

https://t.me/c/1725938443/27585

https://t.me/+MCyyaILLE-s4YzMy

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

13.09.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY:⚔️UKRAJINSKÉ SÍLY JSOU V PASTI V DOBĚ, KDY RUSKO PŘERUŠILO DODÁVKY VODY, PLYNU A ELEKTŘINY DO DONĚCKÉHO MĚSTA POKROVSK; HROZÍ BEZPROSTŘEDNĚ JEHO PÁD?

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️👉13. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Petrková: DEEP STATE PŘEDVEDL U MEMORIÁLU 9/11 V NEW YORKU BĚHEM PIETY K 23. VÝROČÍ ÚTOKŮ SVOJI MOC!

 

👉 Deep State předvedl u memoriálu 9/11 v New Yorku během piety k 23. výročí útoků svoji moc!

V čele stafáže stál Michael Bloomberg a přikázal Kamale Harris, aby podala ruku Trumpovi! TEN JÍ PODRŽEL RUKU ZEDNÁŘSKÝM ČEPCEM!

 

👉 Proč nebyl k slavnostnímu focení přizván starosta New Yorku z roku 2001 a ani viceprezidentský kandidát od Harrisové?

 

👉 V noci z úterý na středu proběhla další debata kandidátů na amerického prezidenta, tentokrát mezi Donaldem Trumpem a Kamalou Harris. Debata plná osobních urážek, obvinění a výpadů, a zejména soustředěné útoky obou moderátorů stanice ABC proti

 

👉 Trumpovi místy vyvolávaly pocit, že Trump nedebatuje proti jedné osobě, ale proti třem. Trump si řekl svoje, Kamala si řekla to, co jí doporučil Barack Obama a na závěr to Trump shrnul slovy, že Kamala jako viceprezidentka nejhoršího prezidenta v historii měla tři a půl roku na to, aby s Bidenem realizovala to, o čem v debatě povídala celé 2 hodiny. Jenže za celou dobu Bidenovy vlády neudělala vůbec nic.

 

👉 Přesto se zdálo, že Trump byl v debatě celou dobu v defenzívě, a proto podle médii debatu prý vyhrála Kamala. Diskutovat proti třem protivníkům je obtížné, protože moderátoři vůbec Kamalu Harris nepřerušovali, zatímco Trumpa neustále opravovali, že prý neříká věci správně.

Všichni věděli, že ABC celou debatu pojme jako přesilovku 3 proti jednomu.

 

👉 A to se nakonec opravdu stalo a výsledný pocit je, že Trump prostě řekl svoje a Kamala se ukázala jako lepší diskutér než Joe Biden. Další debata už podle informací do voleb nebude, protože Kamala odmítá další debatu na stanici Fox News, tam by prý moderátoři nadržovali Trumpovi. O nadržování pro změnu Kamale na ABC v úterý večer raději pomlčela.

Debata dvou kandidátů, kde se soutěžilo v házení septiků na soupeře❗️❗️❗️

 

👉 Přesto ale Kamala ve středu prohlásila, že chce další debatu s Trumpem, ale ten prohlásil, že to není pravděpodobné, protože Kamala odmítá vést debatu na nezávislých televizích. Souhlasila pouze se stanicí ABC. Trump kromě toho prohlásil, že v debatě na celé čáře zvítězil v argumentační a faktografické rovině.

 

👉 A když chce Kamala další debatu hned po pár hodinách od skončení té poslední, tak je prý jasné, že Kamala prohrála, podobně jako v boxu. Když v boxu někdo prohraje, ihned poté žádá odvetu a nový zápas. Trump už na začátku debaty demonstroval nadřazenost, když Kamale podal ruku velmi neuctivým zednářským úchopemThe Probe“.

Natažený ukazovák k zápěstí Kamaly totiž vyjadřuje dominantní samčí nadřazenost.

 

👉 Zásadní ovšem je, že v těchto debatách se už dávno neřeší klíčové otázky, tzv. tematické okruhy, ale celé se to redukovalo na špinavé prádlo v septiku.

Trump vychrstl na Kamalu septik i s deklem od záchodu, Kamala mu to oplatila a vytáhla na něj skoro 40 let starou rasovou kartu a epizodu s obviněnými černochy v New Yorku a s tehdejší Trumpovou výzvou k jejich popravě❗️❗️❗️

 

👉 Trump správně poznamenal, že na něho nic nového nemají, a tak vytahují 40 let staré věci.

V tomto ohledu se ukazuje, že Harrisová tahala za kratší špagát, protože její septik hozený na Trumpa rozhodně neměl takovou kadenci a zápach.

Jenže, pouhých 12 hodin poté došlo v New Yorku během pietního aktu u memoriálu 9/11 k uctění obětí 23. výročí útoků na New York a Washington. No, a děly se věci, až jeden nevěřil vlastním očím.

 

👉TRUMP SI PŘITÁHL RUKU KAMALY A PŘIKRYL JI ČEPCEM JAKO ZEDNÁŘSKÝ VELMISTR❗️❗️❗️

👉 Během této piety, která se proměnila na fotografickou show a přehlídku moci, došlo k neuvěřitelné události.

U memoriálu to vypadalo takto:

Po jedné straně stál prezident Joe Biden, vedle viceprezidentka Kamala Harris a vedle ní Chuck Schummer, šéf demokratů v horní komoře Kongresu, tzv. Senátu.

 

🟥 Na druhé straně stál Donald Trump a jeho viceprezidentský kandidát J. D. Vance.

A mezi těmito dvěma skupinami a de facto jako by uprostřed stál Michael Bloomberg.

Ten se tvářil, že jako bývalý starosta New Yorku tomu celému ceremoniálu šéfuje a v jednom okamžiku se obrátil ke Kamale Harris, popadl ji za ruku a poručil jí, aby podala ruku Donaldu Trumpovi. A potom k tomu došlo. Máte to ve videu v úvodu článku.

 

🟥 Kamala podala Trumpovi ruku pod dohledem Bloomberga a Trump potřásl Kamale rukou, ale ta chtěla hned ruku stáhnout. Trump ji ale zadržel a svojí druhou rukou přikryl obě stisknuté ruce, resp. dvakrát přikryl formou poplácání stisku ze shora.

Kamala z toho byla úplně rozhozená. Trump totiž předvedl tzv. ČEPCOVÝ ÚCHOP.

Uchopení něčí ruky a následné přikrytí úchopu levou rukou ze shora je zednářský velmistrovský pozdrav Velmistra a Eléva, čili zasvěcence.

 

👉 Je to pozdrav absolutní učednické podřízenosti. V čase videa 0:07 je vidět, jak si Trump přitáhl její ruku, Kamala nechtěla, odtáhla ji k sobě, ale Trump ji přikryl čepcem.

A teprve poté je vidět, že Bloomberg je spokojený a založí si spokojeně ruce do tzv. lůna.

To je zednářský symbol „Jest hotovo! Jest dáno!

Show před diváky byla dokonána.

👉 Byl to symbol a vzkaz, že Deep State kontroluje obě strany, oba kandidáty, kteří na povel musí spolupracovat a podat si ruce, když jsou o to požádáni.

 

🛑 A TO NEBYLO VŠECHNO:

 

👉 Na slavnostním focení nebyl ani starosta New Yorku z roku 2001, ani viceprezidentský kandidát od Harrisové

 

👉 Celá stafáž měla na klopách sak modré stužky jako symbol obětí 9/11 a rovněž odznáčky s americkou vlajkou.

Až na jednu výjimku.

👉 Michael Bloomberg měl v klopě šavlovou dvojvlajku USA a Ukrajiny, tedy symbol Deep State.

TÍM BYLO ŘEČENO VŠE, KDO ŘÍDÍ OBĚ STRANY AMERICKÉ POLITIKY.

Celé je to jen divadlo. 🤡 pro 🐏🐏🐏❗️❗️❗️

Když dá Deep State povel, obě strany si podají ruce.

 

👉 Jinak není dovoleno a hraje se na voliče hra na dvě protichůdné strany.

Všichni se divili, že při focení chyběly dvě zásadní postavy.

 

🟥 Za prvé, ceremoniálu se nezúčastnil viceprezidentský kandidát Harrisové Tim Walz. Donald Trump měl vedle sebe svého viceprezidentského kandidáta Vance, ale Walz od Harrisové se nikde neobjevil. Nebyl pozván, nebylo dovoleno, není zasvěcen❗️❗️❗️

 

🟥 A na focení se neobjevil ani Rudy Giuliani, starosta New Yorku v době událostí z 11. září 2001.

👉 Jeho místo zaujmul právě Michael Bloomberg, který se stal starostou New York City až v roce 2002. Giuliani totiž není členem Deep State a memorial největšího spiknutí proti americkému lidu tak může celebrovat jen Bloomberg, mimochodem dobrý přítel Donalda Trumpa již od počátku 80. let minulého století.

 

🟥 Focení ale zachytilo jednu podivnost❗️❗️❗️

👉 V čase videa 00:40 si začne tradičně jakoby duchem nepřítomný Joe Biden zapínat sako a shodou okolností ihned po něm provádí ten samý úkon i Donald Trump.

 

🛑DEEP STATE DAL JASNĚ NAJEVO, ŽE POKUD JDE O VOLBY V LISTOPADU, MÁ POD KONTROLOU OBA KANDIDÁTY:

 

🟥 PERIFERNÍM ZRAKEM MUSEL TRUMP VIDĚT BIDENA A NAPODOBIL JEHO ÚKON.

 

👉 Tento spektákl s focením u memoriálu vyslal skutečně podivný vzkaz, že všechno je jen divadlo.

👉 Včera si Kamala a Dony nadávali v přímém přenosu a o 12 hodin 👉 později Trump čepcuje při podání ruky Kamalu jako malou školačku.

👉 Stačí se podívat na Bloomberga, jak je spokojený se svojí mocí.

👉 Prostě drapne Kamalu za ruku, přitáhne ji k Trumpovi, tady mu podej ruku… a i když je vidět, že Kamale se to moc nelíbí, nemůže odporovat❗️❗️❗️

 

🛑BLOOMBERGOVI SE NEODMLOUVÁ. PROSTĚ DEEP STATE DEMONSTROVAL SVOJI MOC NAD USA.

 

👉 Kontroluje oba prezidenty i všechny prezidentské kandidáty. Ale ti, kteří nemají důvěru Deep State, jako je Tim Walz nebo Rudy Giuliani, ti na focení pozváni nebyli.

👉 Všichni měli americké vlaječky, jenom Bloomberg, který to řídil, měl i vlajku Ukrajiny. 👉 Tím je to dané. Divadlo o dvou stranách v USA, které jsou obě řízeny Deep State.

 

🟥 TAKŽE NEVZRUŠUJTE SE DEBATAMI KANDIDÁTŮ, ANI VOLBAMI V LISTOPADU.

 

👉 Ať to vyhraje kdokoliv, Bílý dům bude jako dosud ovládat a kontrolovat Deep State, a to i v rámci odpisu USA.

👉 Jediná změna nastane v případě změny postoje Deep State, pokud se rozhodne ukončit válku na Ukrajině a přesunout pozornost proti Číně!

👉 Média budou přičítat a vyčítat konec vojenské podpory USA pro Ukrajinu 👉 Trumpovi, 👉 ale ve skutečnosti to bude rozhodnutí Deep State po odpískání projektu Slava Ukraini!

 

KONECKONCŮ, VŠIMNĚTE SI TITULNÍ FOTOGRAFIE❗️❗️❗️

 

👉 Kamala Harris neustále mluví a komunikuje se svým pánem, poradcem Chuckem Schummerem, zatímco Donald Trump neustál hovoří a konzultuje se svým pánem a poradcem, Michaelem Bloombergem.

👉 Trumpův viceprezidentský kandidát J. D. Vance stojící vlevo od Turmpa je asi vzduch.

👉 To samé Kamala. Joe Biden je pro ní rovněž vzduch.

 

👉 A všimněte si i barev.

👉 Republikáni Trump a Vance mají červené kravaty. 🔴

👉 Demokrat Biden má modrou kravatu. 🔵

👉 A oba poradci (Schummer a Bloomberg) obou prezidentských kandidátů mají fialové kravaty. 🟣

 

🔴 Červená = teze.

🔵 Modrá = antiteze.

🟣Fialová = syntéza.

Prostě barvy tandemového řízení amerického národního prediktora.

Signály takto okatě vyslané u memoriálu 9/11 vyslaly jasný vzkaz.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/deep-state-predvedl-u-memorialu-9-11-v-new-yorku-behem-piety-k-23-vyroci-utoku-svoji-moc/

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu „Svobodní zednáři:

 

🟥 1.4.2024: Svobodné zednářství je uzavřená mezinárodní organizace, která je zasvěcena společnému cíli (morální a intelektuální zdokonalení lidstva) skrze rituály a obřady.

 

Zednářství oficiálně vzniklo v roce 1717 v Anglii spojením několika lóží. V tzv. lóži se setkávají tzv. bratři, kteří tvoří bratrstvo a přijímají nové členy na základě kooptace během iniciačního obřadu.

 

Utajené konání těchto bratrstev mělo mít jako hlavní cíle uskutečňování sociálně spravedlivé, rovnostářské společnosti a konání dobročinnosti.

Zednářství je opředené řadou mýtů a je oblíbeným tématem příznivců různých konspiračních teorií. Zednáři mají různé symboly, např. Bibliúhelník a kružítkokladivo a zednickou lžícikrychlihvězdu, dva sloupylebku, také MěsícSlunce a vševidoucí oko.

Dále zástěru, jako symbol čistoty a nevinnosti, která odkazuje na dřívější fyzickou práci a bílé rukavice. Neodmyslitelnou součásti je zednářská legenda o Šalamounově chrámu a příběh jeho stavby.

Dne 7. února 2019 při otevření výstavy v Kutné Hoře o zednáři Alfonsi Muchovi a 100. výročí založení lóže Národ, řekl velmistr Veliké lóže Miloš Hošek: „Zednářství, to je vlastně taková zvláštní mravouka obalená v symbolech, vyjadřovaná též symboly. Všechno je velmi dobře ukryto, ale otevřeno pro ty, kteří chtějí naslouchat.

Veřejně se málo prezentují.

 

Cíle zednářství:

Cíle a hodnoty svobodného zednářství jsou odvozeny z jeho historie, které se vyvinulo ze středověkých hutí kameníků a zedníků. Z důvodu velkého počtu lóži se zednáři zavázali k víře v principu stvořitele, kterého nazývají Velký architekt všehomíra.

 

🟥 👉NA TOMTO MÍSTĚ JE TŘEBA ZDŮRAZNIT, ŽE VŠICHNI TITO CENZOŘI JSOU VINNI PRÁVĚ TÍM, ŽE NAPOMÁHAJÍ GENOCIDĚ.

 

👉V NADCHÁZEJÍCÍCH PROCESECH V NORIMBERKU 2.0 BUDOU S JISTOTOU OBVINĚNI ZE SPOLUVINY.

Neboť každý den kvůli nim mizí z internetu tisíce relevantních odkazů a místo život ochraňujících důkazů o tomto skutečném spiknutí se nyní dostanou do ochrany hlasité texty a videa, které zednářství ještě systematicky zlehčují, ospravedlňují, ba přímo oslavují.

 

👉Podívejme se na několik takových nadpisů, které se při googelování objevují hned jako první.

👉Když se například zeptáte: „Jak nebezpečné je svobodné zednářství?“ Co se stane pak? Ihned titulek německého rozhlasu velmi zlehčuje: „Svobodní zednáři – stavební kameny pro lepší svět“ – a pak tentýž Deutschlandfunk hned v titulku chytře propojuje každého kritika svobodného zednářství s antisemitskými nacisty:

👉 „Pro nacisty bylo vždy jasné: Židé a svobodní zednáři, kteří jsou pod jednou přikrývkou

 

👉Také časopis GEO Plus rehabilituje tajné klany již v jejich titulku: »Zednáři: Tajný spolek bez tajemství.“

👉S oblibou se praktikující zednáři sami publikují se sloganem: »Zednáři: Smysl a účel je samozušlechťování.“

Dokonce i takzvaní náboženští experti, kteří obvykle označují každou sebeneškodnou sektu na zadním dvorku, dávají jasné varování sektám vůči zednářství a již v titulku je ohromně zlehčují – a experti na náboženství to přece musí vědět…

„Svobodné zednářství ztratilo na významu.“ Spolková centrála pro politické vzdělávání již ve svém titulku trestá každý odkaz na vlivnou zednářskou síť jako pouhý mýtus.

 

👉„ZEDNÁŘI – MÝTUS VLIVNÉ SÍTĚ

A s tímto malým výběrem z nesčetných dalších bagatelizací na síti se nyní vydáváme do reality! Zkoumáme zejména, zda zednářské sítě jsou skutečně jen mýtus, který nemá žádný významný vliv. Obzvláště nás zajímá, zda je zájem svobodných zednářů o politiku skutečně tak malý, jak se důrazně tvrdí na všech možných originálních zednářských webových stránkách, jako je následující – také již v titulku: „Svobodné zednářství není politické hnutí a žádné zájmové sdružení.“

Zednářství není politické hnutí a žádné zájmové sdružení „Lóže a velké lóže neformulují programy a neúčastní se stranických sporů.

👉Dále zednáři vysokého stupně rádi pravdu zastírají asi následujícími slovy: Vlastně nejsme „VLCI V ROUŠE BERÁNČÍM“, ale spíše „ovce ve vlčí kožichu“, jejichž nebezpečnost zaostává za obrazem literatury a médií.

👉Náš výzkum jsme zahájili již v 18. století: Předem nás zajímalo, zda zednáři skutečně nejsou politicky aktivní, jak opakovaně slavnostně prohlašují. Ale jak skličující nám už první výzkumy ukázaly pravý opak: Všude, kde se pátralo mezi špičkovými funkcionáři – zednáři, zednáři, zednáři!!!!!!!!

👉SVOBODNÍ ZEDNÁŘI NA VŠECH POLITICKÝCH, VOJENSKÝCH A PRÁVNÍCH FRONTÁCH: SVÉVOLNĚ VEDLI REVOLUCE V PRVNÍ LINII, INFILTROVALI NEJVYŠŠÍ POLITICKÉ POZICE VE VŠECH ZEMÍCH, KTERÉ JSME ZKOUMALI

kla.tv (https://m.kla.tv/23990)

 

🟥 13.7.2023: Svobodní Zednáři… jaké rituály asi byly v těchto prostorách, jaké praktiky se tam konají? Přidávám i další zajímavé videjko, doporučuji vidět obě

Poté co byla nalezena obyčejnými lidmi a její místo bylo prozrazeno a navštíveno širší společností, rozhodli se Zednáři tuto jeskyni zcela uzavřít.

 

JESKYNĚ JE V U.S.A VE STÁTU OREGON.

Více k tématu: https://www.google.com/search?q=malheur%20cave…

 

🟥 25.7.2023: Svobodné zednářství: Od temnoty ke světlu❓ | Celý dokument 1991. Co mají společného George Washington, Benjamin Franklin, Boston Tea Party, Davy Crockett, Socha svobody, 17 amerických prezidentů, většina královské rodiny, Sam Nunn, Jesse Helms, Ronald Reagan, Burl Ives, Roy Rogers, Norman Vincent Peale a tisíce významných křesťanských vůdců a pastorů❓ Zednářství. Jaká je přitažlivost této skupiny❓ Proč je do toho zapojeno tolik slavných a významných mužů❓ Čeho chtějí svobodní zednáři dosáhnout❓ Je křesťanství skutečně slučitelné se svobodným zednářstvím❓ Vydejte se na pátrání po pravdě v tomto bystrém a faktickém videu. Objevte duchovní a historické kořeny svobodného zednářství a pravdu, která pomáhá tisícům vyjít z temnoty do světla. Psyop je stejně zlý jako hluboký. 👹

 

📌🎶Koncert zrušen: Johnnyho Deppa našli v hotelu v bezvědomí. Ve skutečnosti měl Johnny Depp minulý týden koncertovat v Budapešti s Hollywood Vampires. Koncert byl ale v krátké době zrušen! (zednář- titul 33).

https://www.tag24.de/unterhaltung/promis/johnny-depp/johnny-depp-bewusstlos-im-hotel-aufgefunden-konzert-abgesagt-2902824  

 

📌Bývalý americký prezident Barack Obama a jeho manželka Michelle truchlí nad ztrátou svého šéfkuchaře. Tafari Campbell zemřel v pouhých 45 letech. Utopil se poblíž domu Obamových na Martha’s Vineyard. Zřejmě to byla nehoda. Poté, co byl Obamův šéfkuchař dnes nalezen mrtvý, Jesse Waters dělá vše pro to, aby zachoval vážnou tvář, když svému publiku říká, že Clintonův šéfkuchař také zemřel. Jaká náhoda, jak náhodné se všechny tyto náhody dějí náhodně znovu a znovu❓👍                                                                             https://www.focus.de/politik/ausland/usa/es-bricht-uns-das-herz-obamas-koch-liegt-tot-im-wasser-vor-anwesen-des-ex-praesidenten_id_199982568.html

 

🟥27.9.2023: Mucha, Beneš, Čapkové i Štefánik. Většinu elity první republiky tvořili svobodní zednáři | iROZHLAS – spolehlivé zprávy

 

Alfons Mucha, Edvard Beneš, Milan Rastislav Štefánik, Antonín Švehla, Alois Rašín, František Křižík, Josef Skupa, Zdeněk Štěpánek, bratři Čapkové, Jan Masaryk a mnoho dalších, které také jistě znáte.

TO BYLI SVOBODNÍ ZEDNÁŘI.

 

Jejich společenství je stále pro mnohé tajemným a rojí se kolem něj řada fantaskních teorií. Pravda je o mnoho prostší. U nás se jim dařilo hlavně za první republiky. Společenství svobodných zednářů, jak ho známe dnes, je spjato s osvícenstvím a vědeckým pokrokem. Řád vznikl v Anglii na začátku 18. století.

 

SVOBODNÍ ZEDNÁŘI – elita první republiky a zastánci československé státnosti.

 

Podle některých teorií zednáři pocházejí ze starého Egypta, Řecka nebo Říma.

Legendy jejich původ odvozují dokonce od bájné Atlantidy nebo dvora krále Artuše.

Do českých zemí se dostali za válek o rakouské dědictví a tato módní záležitost se rychle uchytila.

 

👉Za Rakouska, případně Rakouska-Uherska, platila pro zednáře některá omezení, ale se vznikem demokratického Československa nastal opravdový rozkvět.

👉Svobodnými zednáři byli nejvyšší představitelé státu, přední spisovatelé, dramatici, novináři nebo umělci. Vedle toho, že se snažili zdokonalit sami sebe, podporovali kulturu nebo pořádali charitativní akce.

 

👉V totalitách se řádu nedaří. Po nacistické okupaci jejich činnost skončila za deset dní. Patřily k nim národní elity a mnoho z nich mělo židovský původ, což stálo stovky československých zednářů život.

 

👉Po válce Československo nebylo tím stejným státem. K moci se drali komunisté a výsledkem byl další nesvobodný režim.

👉Spolek sice pomalu svou činnost obnovil, ale v roce 1951 všechny zednářské lóže v Československu skončily.

👉Po tom, co se do českých zemí vrátila demokracie, vrátili se také svobodní zednáři. 17. listopadu 1990 svoji činnost obnovila Veliká Lóže Československá.

👉Od té doby vznikly desítky dalších.

 

👉Mnohem víc o historii zednářů v Čechách a na Moravě, o jejich činnosti a organizační struktuře řekne v přiloženém audiu paní docentka Jana Čechurová z Univerzity Karlovy a svobodný zednář z lóže Porta Bohemica. Jiří Zeman

 

https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/historie/svobodni-zednari-mucha-benes-capkove-stefanik_2206182230_pj

 

🟥 8.11.2023: Svobodní zednáři: Vládnou nám dodnes? včera 7:42 Monika Kuncová:

👉Poznají se podle nenápadného gesta ruky.

👉Oslovují se „bratře“, i když se nikdy předtím nepotkali.

👉A také se tak cítí, neboť prošli stejným obřadem zasvěcení.

 

Kdo jsou dnešní svobodní zednáři?

A jaký mají význam pro současný svět?

 

👉 „Seriózní gentlemani v černých oblecích, kteří si předávají tajemná znamení a při chatrném osvětlení plamenů svící bádají nad skrytými mysterii, úzkostlivě přitom střežíce svoji identitu

👉To je romantický obrázek svobodného zednáře. My jsme ale bytosti z masa a kostí, živí lidé se vším, co je člověku vlastní. A můžeme si dovolit, alespoň jednou za sto let, poodhrnout cíp opony a dát do svého světa na okamžik nahlédnout ostatním,“ říká o výstavě s nadsázkou současný velmistr Veliké lóže České republiky Petr Komárek.

 

👉Vzhledem ke staletím utajování si zednáři doslova koledují o podezření z konspirací, a také se jim ho bohatě dostává.

👉Opravdu spřádají lstivé plány na uchvácení světa?

👉Byl vznik Československa jejich povedeným dílem?

👉A jak vycházejí s katolickou církví, která je dodnes považuje za odpadlíky?  👉O zednářských tajemstvích jsme si povídali se zednářem, historikem Jacobem Sadilkem a s velmistrem Petrem Komárkem.

👉Patřili k nim i rodina Václava Havla!!! 16.11.2023:

 

https://www.novinky.cz/clanek/muzi-svobodni-zednari-vladnou-nam-dodnes-40449740#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

 

🟥 16.11.2023: Přesouvání a změna umístění archeologických artefaktů manipulujících/přepisujících historii.

TOTO JE DRUH ZLA, SE KTERÝM SE POTÝKÁME. BUDUJÍ HISTORII, KTERÁ SE JIM HODÍ, PROTO SI ŘÍKAJÍ SVOBODNÍ ZEDNÁŘI.

https://t.me/absurdnisvet/62144  https://t.me/absurdnisvet/62143

 

🟥 29.11.2023: MANIPULACE PROSTŘEDNICTVÍM SYMBOLŮ.

 

👉Znak OSN znázorňující zeměkouli se zeměpisnými šířkami a délkami, 👉které nastiňují 👉33 polí symbolizujících 👉33 stupňů svobodného zednářství.

👉Svobodní zednáři uctívají pohlavní styk a jsou spojováni se Satanem.

👉Zde je znak OSN s Asklépiovou tyčí a hadem.

👉Proč si myslíte, že si farmaceutický průmysl vybírá zvíře, jako je jedovatý, falešný had?

 

👉Jen jeden příklad:

👉chemoterapie = hořčičný plyn.

👉NEEXISTUJE JEDINÝ LÉK, KTERÝ BY LIDI VYLÉČIL.

Je to 100% jen léčba symptomů, aby se lidé stali závislými.

👉👉👉Závislost = heteronomie a nemoc.

VÝZNAM HADA: Symbol lži, falešný had, mluvení rozeklaným jazykem (lhaní a manipulace), hadí jed atd.

Je prakticky nemožné projít životem jeden den, aniž byste viděli symbol. Proto bychom o nich měli vědět. Poznejte svou sílu, a především pochopte její význam.

Tajné společnosti, jako jsou zednáři nebo okultní skupiny, vždy věděly o potenciálu symbolismu.

Z knihy: Síla manipulace – od rétoriky k MK-Ultra

 

(https://bit.ly/3uY4RVx)

https://t.me/absurdnisvet/62948

 

🟥 16.1.1024: 💢 „V ROCE 1987 JSI PODEPSAL CHARTU 77 SVOBODNÝCH ZEDNÁŘU,

👹Svobodní zednáři (stoupenci reptiliánů) indoktrinují lidstvo už velmi dlouho‼️ ( pozn.: Mimochodem Havlova rodina patřila k Svobodným zednářům).

👉Nejlépe střežené tajemství svobodného zednářství: Rituální sodomie.

👉Svobodní zednáři věří, že sodomie otevírá „TŘETÍ OKO“ luciferskému osvícení. Napadá tlakový bod nervů ve spodní části páteře, což způsobuje dočasnou neurologickou paralýzu a posun vědomí. Nyní zvažte, že veřejné školy a masmédia indoktrinují děti. Svobodní Zednáři…

Jaké rituály asi byly v těchto prostorách, jaké praktiky se tam konají? Přidávám i další zajímavé videjko, doporučuji vidět obě  Od 2. ledna 1989 do 6. ledna 1990 vykonával funkci mluvčího Charty 77. Je jedním z autorů petice Několik vět!!! V srpnu 2009 byl místo Vondry vybrán do týmu externích poradců šéfa NATO Anderse Fogha Rasmussena polský profesor a expert na bezpečnostní a obrannou politiku Adam Daniel Rotfeld.

👉 https://youtu.be/wP169ARcRdI?si=OqLdW45kw5CVmR02

 

Celý článek ZDE: https://cnn.iprima.cz/ficova-slova-o-

Poté co byla nalezena obyčejnými lidmi a její místo bylo prozrazeno a navštíveno širší společností, rozhodli se Zednáři tuto jeskyni zcela uzavřít.

Jeskyně je v U.S.A ve státu Oregon.

Více k tématu: https://www.google.com/search?q=malheur%20cave…

👉Za Rakouska, případně Rakouska-Uherska, platila pro zednáře některá omezení, ale se vznikem demokratického Československa nastal opravdový rozkvět. Svobodnými zednáři byli nejvyšší představitelé státu, přední spisovatelé, dramatici, novináři nebo umělci. Vedle toho, že se snažili zdokonalit sami sebe, podporovali kulturu nebo pořádali charitativní akce.

V totalitách se řádu nedaří. Po nacistické okupaci jejich činnost skončila za deset dní. Patřily k nim národní elity a mnoho z nich mělo židovský původ, což stálo stovky československých zednářů život.

Po válce Československo nebylo tím stejným státem. K moci se drali komunisté a výsledkem byl další nesvobodný režim. Spolek sice pomalu svou činnost obnovil, ale v roce 1951 všechny zednářské lóže v Československu skončily.

Po tom, co se do českých zemí vrátila demokracie, vrátili se také svobodní zednáři. 17. listopadu 1990 svoji činnost obnovila Veliká Lóže Československá. Od té doby vznikly desítky dalších.

Mnohem víc o historii zednářů v Čechách a na Moravě, o jejich činnosti a organizační struktuře řekne v přiloženém audiu paní docentka Jana Čechurová z Univerzity Karlovy a svobodný zednář z lóže Porta Bohemica. Jiří Zeman

 

https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/historie/svobodni-zednari-mucha-benes-capkove-stefanik_2206182230_pj

 

🛑Tady je nutná malá odbočka, objasnění, co byl plán „A„.

👉Byl začátek 20 století. Chazarům stálo v cestě k ovládnutí světa Rusko, Německo a Rakousko-Uhersko. Plán „A“ byl zničit tyto 3 země. Proto zorganizovali první světovou válku.

👉V té oslabili Německo, a rozdělili Rakousko-Uhersko. (Ano, i Československo byl jejich konstrukt, a všichni naši vlivní zakladatelé byli svobodní zednáři…!)

👉Do Ruska vpašovali Lenina a naočkovali tam „komunismus“.

👉Nechali vyvraždit carskou rodinu, která odmítla spolupracovat a odevzdat jim nerostné bohatství. Komunismus měl Rusko naprosto rozložit, ale dopadlo to naprosto opačně.

👉Lenina nahradil Stalin, a čistkami se zbavil chazarských agentů. V Rusku se kolektivní hospodářství rozjelo, začalo se budovat, jak průmysl, tak i zemědělství.

🛑Proto přišel plán „B“.

👉První krok byla velká hospodářská krize, kdy ožebračili všechny a nastřádali velký majetek.

👉Ten potřebovali k financování velké války, do které naplánovali vehnat Německo proti Rusku.

👉Tím by se zbavili obou.

👉Teď se dostáváme zpět k Hitlerovi. Toho si chazaři vyhlédli jako vůdce Německa.  Financovali jeho politický vzestup a prozradili mu své plány. Britská monarchie byla nadšená, jak výchova fašistického kladiva na Rusko v Německu funguje. Ale Hitler měl jiný plán. Došlo mu, že on nemá Rusko porazit, ale maximálním způsobem zdevastovat a oslabit, aby bylo snadnou kořistí. Zároveň pochopil, že válka s Ruskem by Německo stála nejen miliony lidí, ale Německo by i zadlužil a de facto odevzdal chazarům.

👉 (Hitler se velice zajímal o ezoteriku, historii, sanskrt, indické Védy. Věděl, že žijeme na ploché Zemí pod kupolí, – dokazují to mapy, které Němci používali. Věděl, že Antarktida není kontinent ale prstenec na okraji kupole. Byl v kontaktu s tibetskými mnichy, kteří mu měli pomoci kontaktovat civilizace za kupolí. Věděl o zničené Tartárii. I to, že germánské kmeny a ruské národy jsou příbuzné národy.

👉Tart-Árijci) Naoko s Chazary – Rothschildy souhlasil.

👉 SVOBODNÍ ZEDNÁŘI: VLÁDNOU NÁM DODNES?  Monika Kuncová:

👉Poznají se podle nenápadného gesta ruky.

👉Oslovují se „bratře“, i když se nikdy předtím nepotkali.

👉A také se tak cítí, neboť prošli stejným obřadem zasvěcení.

👉Kdo jsou dnešní svobodní zednáři?

👉A jaký mají význam pro současný svět?

👉 „Seriózní gentlemani v černých oblecích, kteří si předávají tajemná znamení a při chatrném osvětlení plamenů svící bádají nad skrytými mysterii, úzkostlivě přitom střežíce svoji identitu…

👉Přesouvání a změna umístění archeologických artefaktů manipulujících/přepisujících historii.

👉Toto je druh zla, se kterým se potýkáme.

👉Budují historii, která se jim hodí, proto si říkají svobodní zednáři.

https://t.me/absurdnisvet/62144 

https://t.me/absurdnisvet/62143

🟥 ENCYKLOPEDIE SVOBODNÉHO ZEDNÁŘSTVÍ ODHALUJE, ŽE ZEMĚ JE SKUTEČNĚ PLACATÁ.

Organizace jako Svobodní zednáři znají pravdu o Bohu a naší ploché zemi, ale rozhodli se ji skrýt. 🔗 FLAT EARTHER ❌🌎 ( @theflateartherr )

https://t.me/absurdnisvet/66710

👉 Nikdy se nesnažte přesvědčit lidi, kteří slepě věří čemukoli.

👉Stejně jako je Slunce horký plazmový konvexní disk, Měsíc je studený plazmový konvexní disk a sám vytváří chlad. I když to může být třeba i projekce něčeho jiného.

👉V žádném případě ale měsíc není z kamene, jak se domnívají koulaři. 🤡

https://t.me/absurdnisvet/66712

🟥VŠICHNI JSOU VÍCE ČI MÉNĚ SAMI ZAPOJENI.

👉Policejní šéfové, soudci, vysocí důstojníci kriminální policie jsou všichni svobodní zednáři a sami musí být obtěžovateli dětí, pojídači dětí nebo adrenalinovými nadšenci, jiné logické vysvětlení pro jejich chování neexistuje. A všechny postavy níže hrají špinavou hru❗️❗️❗️

👉Policie, váš přítel a pomocník – dělají vše pro to, aby umlčeli, kriminalizovali a uvěznili ty, o kterých se domnívají, že představují hrozbu pro současnou ďábelskou diktaturu, a používají všechny možné prostředky. Obyčejní kriminální policisté jsou ve svém přístupu tak levicoví, že si to nedovedete představit. Proti nim byli Stasi jen sboroví kluci a můžu o tom napsat knihu.

 

📌12. září 2024: 9.12.2024 PIOTR FIALENKO INFORMOVAL OBČANY NA PŘIPRAVENOU DEŠTNÍ BOUŘÍ (patenty na HAARP, geoinženýřství a G5), KTERÁ PRÁVĚ TENHLE TÝDEN U NÁS ZAČALA. VĚDĚL TO UŽ PŘEDEM!!!

 

„Určitě jste už slyšeli, že nás v nejbližších hodinách i dnech čeká velmi intenzivní déšť. Odborníci nás varují, že by se za určitých okolností mohla opakovat situace s povodněmi, jaké jsme zažili v letech 1997, nebo 2002. My se té situaci věnujeme, s kolegy ve vládě ji řešíme už několik dní a přijímáme taková opatření, abychom zabránili tím největším škodám a postupujeme v souladu s doporučením meteorologů a dalších odborníků. Na základě dnešního vývoje a aktualizovaných modelů budeme vědět, co nás o víkendu a v těch dalších dnech čeká, a proto také svolávám na zítřejší dopoledne preventivné jednání Ústředního krizového štábu. O výsledcích tohoto jednání Vás samozřejmě budeme informovat a budeme informovat veřejnost na tiskové konferenci. Musíme věřit v co nejlepší průběh, ale musíme být připraveni i na ty horší scénáře. Tak, prosím, dávejte na sebe pozor a spolu tu situaci zvládneme.“

((Ty prolhaná zrůdo. Moc dobře víš, že počasí ovládáte po celé planetě, víte to už najednou předem. Co jsi ty kdy vyřešil s tvoji dementní vládou a kolegy pro dobro lidu a naší země??? Jaké opatření chystáte??? Zatopit domy a lidi nechat na pospas osudu??? Ta vaše genocida nemá míry, ani konce! Jaký model připravujete? Cos myslíš, že jsme už všichni dementní, na rozdíl od tebe??? Tobě a tvým kumpánům se tohle všechno vrátí. Přijde čas a pak uvidíš, jaké modely my budeme připravovat!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29024

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu o ovládání počasí:

 

📌🛑🛑🛑14.2.2024, Volný Blog: „SKUTEČNÍ ZABIJÁCI KLIMATU. CHEMTRAILS, HAARP, ZÁMĚRNÁ MANIPULACE S POČASÍM“.

 

Ti samí mocipáni, kteří nám vnucují stále dražší filtry pevných částic kvůli „ochraně zdraví a klimatu“ a berou farmářům krávy, protože moc prdí, nám do ovzduší každoročně vypouštějí desítky milionů tun jemného uhelného prachu. K tomu tisíce milionů tun pevných částic hliníku a nejrůznějších dalších vysoce toxických nanočástic.

 

Současně už v roce 2010 zneužili stejní mocipáni naši ionosféru k vyvolání různých zemětřesení, sucha, bouří, povodní atd. pomocí 180 vojenských zařízení HAARP. Zatímco Wikipedie a spol. to tvrdošíjně popírají, patenty geoinženýrství otevřeně přiznávají, že zařízení HAARP v kombinaci s miliony tun nanokoktejlů mohou vyvolat i tsunami a poškodit jakékoli klima.

 

🛑ZÁVAŽNÉ VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY NEZÁVISLÉ OSVÍCENCE OHLEDNĚ ZMĚNY KLIMATU ZPŮSOBENÉ ČLOVĚKEM:

Donedávna jsem nedokázal pochopit, jak může polovina světa uvěřit klimatickým sloganům Grety Thunbergové, zatímco bylo na tváři tohoto tenkrát patnáctiletému dítěti vidět, že toto nové vynucené klimatické náboženství nemůže pocházet z její hlavy nebo mysli. Každý pod tímto nebem by měl hned pochopit, že jde jen o ubohého nemocného človíčka, kterého mocenská elita instrumentalizovala a zneužila pro své cíle. Co jsem ale ještě méně dokázal pochopit bylo, že se tak neskutečně mnoho očividně zdravých dětí, mladých lidí a také dospělých včetně malé zneužité Gréty nechalo instrumentalizovat. Myslel jsem si, že alespoň tito normální a myslící lidé by měli být schopni prohlédnout, že jsou jen instrumentalizováni velkými lichváři.

Nyní vám vysvětlím, jak jsme se i my v Kla.TV nechali zmanipulovat těmito klimatickými zločinci – a co jsme se z toho naučili.

Přední klimatologové a vědci poskytli ty nejlepší a nejpřesvědčivější příklady, že po tisíce let docházelo ke zcela přirozeným změnám klimatu, k neustálému střídání teplot, větrů, povětrnostních podmínek atd., A tak to je, a tak to také správně zůstane. Čím přesvědčivěji se nám však daří dokazovat, že změna klimatu nemůže být způsobena člověkem, tím více hrajeme těmto tvůrcům klimatické krize do rukou!

A jak vidíte, toto neustálé přetahování se těchto mocenských kruhů na této velmi nízké úrovni, jestli je změna klimatu způsobena člověkem, nebo ne, je naprosto záměrní vedlejší program, do kterého nás tyto chytré klimatické lišky vmanévrovaly. Co jsem si však teprve nedávno uvědomil díky nahlédnutí do vysoce postavených patentů na manipulaci počasí, je skutečnost, že mnohé současné změny našeho počasí a „klimatu“ jsou přece jen způsobeny člověkem!

Ne však nic netušícími lidmi jako vy a já, tedy ne lidé na nejnižší úrovni, ale bezohlednými misantropy na té nejvyšší! Ani skrze naše topné systémy, ani výfukovými plyny našich aut nebo průmyslem! A už vůbec ne nějakými kravskými prdy, které jsou rovněž obviňovány ze vzniku ozonových děr.

Ne, v nesčetných patentech, které existují již mnoho desetiletí, se můžete na vlastní oči dočíst, že geoinženýrství, tj. různé techniky manipulace počasí, způsobují mimo jiné ozonové díry.

Z patentů na tyto meteorologické zbraně však také vyplývá, že ve skutečnosti způsobují také zemětřesení, povodňové katastrofy, sucha, sněhové bouře, blesky s hromy i bez nich, vlny veder, zimy, vichřice až po tornáda. Dokonce i tsunami jsou tam uvedeny, o kterých tehdy nikdo nevěděl, a všechny další hrůzy, které jsme museli v posledních desetiletích zažít! V tom na pozadí zobrazeném oficiálním americkém patentu 4 686 605 je přesně popsáno, jak lze použít vysoce nebezpečné elektromagnetické zbraně HAARP i k vytváření vedra nebo lesních požárů!

 

🛑 A PŘI PROHLÍŽENÍ RŮZNÝCH TAKOVÝCH PATENTŮ JSEM SE TAKÉ DOZVĚDĚL, ŽE TAKOVÉ PATENTY STOJÍ SPOUSTU PENĚZ A JSOU UDĚLOVÁNY POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE TECHNOLOGIE, O KTERÉ SE ŽÁDÁ, SKUTEČNĚ FUNGUJÍ. TAKÉ JSEM SI UVĚDOMIL, ŽE NAPROSTÁ VĚTŠINA PATENTŮ NA MANIPULACI S POČASÍM JE VOJENSKÉHO PŮVODU.

Jen v letech 1947-1978 schválil americký Kongres 110 programů manipulace s počasím. V roce 1962 prohlásil LYNDON B. JOHNSON: „To umožní lidem určovat vrstvu mraků na světě, a nakonec ovládat počasí. A ten, kdo ovládá počasí, bude ovládat svět.“

Ale pak jsem viděl všechna ta čísla, kolik milionů tun nanočástic, včetně částic sazí, je pravidelně vypouštěno do naší oblohy. V sedmdesátých letech pro to americké letectvo vytvořilo pojem chemtrails. Když se o tomto tajném zločinu proti lidskosti dozvěděli první nezávislí osvícenci, CIA začala tyto lidi okamžitě diskreditovat jako konspirační teoretiky.

 

Když Werner Altnickel v roce 2008 na 1. zasedání AZK předložil stovky důkazů o nasazení chemtrailů ve spojení s HAARP a mikrovlnnou technologií, útok proti němu a všem souvisejícím svědkům nejen pokračoval, ale nabral ještě větší obrátky. Teprve poté, co se na veřejnost dostaly tisíce nezvratných důkazů, nejen Wikipedie, ale i nejrůznější vládní a vědecké webové stránky oficiálně přiznaly, že technologie chemtrail existuje již mnoho desetiletí, jen se jí od té doby důsledně říká geoinženýrství. Tento náhlý všeobecný ústupek s použitím nového odborného pojmu tedy nijak neulehčil, neospravedlnil, ba ani nerehabilitoval lidi odhalující chemtrails.

PRÁVĚ NAOPAK: o to více byli zatlačeni do kouta konspiračních teoretiků a jednoduše tvrdošíjně tvrdili, že geoinženýrství nezahrnuje rozprašování škodlivých látek, ale pouze užitečné úpravy počasí ve prospěch lidstva… A tak se utvořil narativ, že mají na mysli pouze nejlepší zájmy lidstva. Z mnoha těchto odhalených patentů je však naprosto zřejmý pravý opak:

Podle odborníka na geoinženýrství Danea Wigingtona jsou manipulovány dokonce i cyklony a hurikány. Manipulace s hurikány se provádí ABSOLUTNĚ JISTĚ. Americká armáda se programy manipulace s hurikány zabývá přinejmenším od roku 1947, a to dodnes. Podle Dane Wigingtona je klimatické inženýrství prokazatelně největším příčinným faktorem ve vztahu ke stále rostoucímu počtu lesních požárů. A zatímco jsou nám po celém světě vnucovány stále dražší filtry prachových částic, aby se omezily klimaticky škodlivé částice sazí z naftových vozidel apod., geoinženýři, jako jsou Dr. David Keith a Dr. Ken Caldeira, trvají na tom, že na oblohu by mělo být každoročně vypuštěno až 20 MILIONŮ tun hliníkových nanočástic. Rozuměli jste tomu dobře?

 

🛑JIŽ DLOUHOU DOBU SE DO ÉTERU KAŽDOROČNĚ DOSTÁVÁ MNOHO MILIONŮ TUN TĚCHTO LÁTEK, VČETNĚ ČÁSTIC SAZÍ A MNOHA SMRTELNĚ NEBEZPEČNÝCH CHEMIKÁLIÍ V PODOBĚ NANOČÁSTIC.

Jakékoli objasnění tohoto druhu se zdá být bohužel zcela nevěrohodné. Je tomu tak jen proto, že komplikovaná mediální mantra říká, že všechny takové meteorologické a klimatické zbraně by nikdy nebyly použity.

Avšak četné dokumenty a fakta bohužel dokazují pravý opak. Na jedné straně existuje celá řada odhalených zemětřesení a ekologických katastrof, které vznikly v důsledku aktivovaných meteorologických zbraní.

🛑„TADY JEN ZAČÁTEK NEBO MALÁ ŠPIČKA TOHOTO ODPORNÉHO LEDOVCE“:

Od roku 1945 více než 2100 odhalených testů jaderných bomb zcela jistě způsobilo člověkem vyvolanou jadernou změnu klimatu! Jen 520 z těchto jaderných výbuchů uvedených ve Wikipedii mělo dohromady detonační sílu 45 000krát větší než síla jedné atomové bomby na Hirošimu.
V roce 1952 vedl projekt Cumulus k obrovské povodňové katastrofě ve Velké Británii s desítkami obětí.
V letech 1962-71 projekt „Stormfury“ způsoboval hurikány a cíleně je směřoval.
V letech 1967-72 vyvolal projekt Popeye ve Vietnamu obrovské deště, které záměrně rozbahnily a odřízly zásobovací trasy Vietkongu.

Vidíte, a to vše se stalo před více než 50 lety. Naše generace už zažila nespočet dalších povodní, tsunami, zemětřesení a podobně. A pokud jde o lživé tvrzení mainstreamu, že žádná vláda by nikdy záměrně neublížila svému lidu, natož aby to dělala, aniž by to někdo poznal, znovu vás odkazuji na náš dokumentární film USA – testování jedů na vlastním obyvatelstvu z 7.2.2024 www.kla.tv/28111

A jak vidíte, tito zabijáci klimatu a gigantičtí darebáci na nás, nic netušící lidi, od samého házejí zodpovědnost za jimi samými způsobeného globálního znečištění půdy a vody.

Nikdy nesmíme zapomenout, že skrytí strůjci těchto globálních postřiků vážně chtějí zredukovat počet obyvatel na 500 milionů. To vyryli v deseti jazycích do svého 120 tun vážícího monumentu, slavného Guide Stones.

🛑 „NOSTE PROTO V ULICÍCH A NA KLIMATICKÝCH DEMONSTRACÍCH TRANSPARENTY S NÁPISY“:

Paliva NATO v našich letadlech zabíjejí klima! – Olovo, stroncium a oxid železitý nás zabíjejí! Rozprašování 20 milionů tun uhelného prachu do atmosféry každý rok je genocida!

Od nynějška však budeme všem Gretám Thunbergovým tohoto světa dávat další lekce tím, že uprostřed událostí klimatického šílenství vyvěsíme vlastní transparenty! A na nich bude přesně vidět, kteří lidé všechny ty klimatické katastrofy způsobují a jakými prostředky. My budeme Gretu a její dětinské následovníky před mainstreamovými kamerami všude poučovat o tom, kdo jsou skuteční klimatičtí hříšníci. Budeme držet naše transparenty, které budou ukazovat, kdo například každoročně vypouští do naší atmosféry 10 milionů tun jemného hliníkového prachu apod. A jaké přesné dopady to má na naše lidské zdraví!

Pomozte nám, prosím, odhalit všechny tyto mocnosti v pozadí, které ničí počasí a klima, tím, že budete po celém světě pilně šířit programy, jako je tento, mezi „probuzenými bojovníky za klima“. 👉 Pojďte s námi na klimatické demonstrace a držte před kamerami mainstreamu vámi vlastnoručně navržené transparenty.

Mezinárodně vyhlášené klimatické cíle ve spojení s Agendou 2030 nám prozrazují, že zejména jimi poháněné klimatické šílenství povede k vymáhání největších poplatků všech dob, pokud tyto šílence nezastavíme! Protože s tímto základním postojem, který nás všechny obviňuje, se za nás tito genocidisté také obratně schovávají. Všechno, co dělají sami, jednoduše svádějí na nás – to je jejich odvěká strategie – mimochodem strategie peněžního ďábla.

 

Sodíkové Slunce – Oranžově zeleným zákalovým rosolem rozptýlený svit Slunce. Též svit Slunce skrze kondenzáty Chemitrails

🛑Obyvatelé světa musí tyto masové vrahy odhalit, obvinit je a bezpodmínečně dostat za mříže. Pokud se však i přes toto odhalení za poškozené světové obyvatelstvo nadále nepostaví žádný soudní systém, dokonce ani žádný zbytkový soudní systém, budou národy, které se staly bezbrannými, nuceny zvolit si nové strážce a soudce, kteří budou opět bránit jejich životy.

Ano, pak se Spravedlnost svým odmítnutím služby diskvalifikovala a donutila svět vytvořit a schválit nové, svobodné soudy, protože: Nový svět je bez peněz!

🛑POŠKOZENÍ ZDRAVÍ ZPŮSOBENÉ NEBO PODPOROVANÉ

GEOINŽENÝRSTVÍM“:

🔹 demence
🔹 respirační onemocnění
🔹 rakovina plic
🔹 srdeční choroby
🔹 kardiovaskulární onemocnění
🔹 oxidační stres
🔹 záněty
🔹 infarkt myokardu
🔹 astma
a mnoho dalších…

 

🛑ŠKODY NA ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ ZPŮSOBENÉ GEOINŽENÝRSTVÍM (VÝBĚR)“:                                   

🔹 hurikány, tornáda, cyklóny
🔹 obří bouře
🔹 povodňové katastrofy
🔹 lesní požáry
🔹 vlny veder
🔹 smrt sekvojovců
🔹 zvětšení ozónové díry
🔹 sněhové bouře
🔹 úhyn včel a hmyzu
🔹 celosvětový úbytek populací ptáků a netopýrů
🔹 úbytek populací planktonu
🔹 zhoršení růstu kořenů rostlin
🔹 ničení mikrobiomu a hodnoty pH půdy
🔹 narušení koloběhu vody a deště
🔹 snížení relativní vlhkosti vzduchu
🔹 kontaminace sněhu a vody rtutí
a mnoho dalších…

 ZDROJ:https://www.nespokojeny.cz/skutecni-zabijaci-klimatu-chemtrails-haarp-zamerna-manipulace-s-pocasim/

 

 

📌13. září 2024, AC24.cz: V TURECKU PADALY PLASTOVÉ KROUPY. MÍSTNÍ OBYVATELÉ CHTĚJÍ ODPOVĚDI

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/v-turecku-padaly-plastove-kroupy-mistni-obyvatele-chteji-odpovedi/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 13. září 2024, ➡️ ➡️ ➡️ POLŠTÍ PŘEDSTAVITELÉ VYZVALI ANTHONYHO BLINKENA, ABY OKAMŽITĚ OPUSTIL ZEMI. Vysvětlili: „Nechceme tě tady. Nechceme, aby Poláci platili nebo umírali za tvé války.“

 

@GeneralMCNews     https://t.me/c/1586239095/79525

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13. září 2024: NĚCO SE DĚJE. OBRACEJÍ NAJEDNOU KABÁTY!!!

 

➡️ ➡️ ➡️Petr Pavel: „Ukrajina dříve, či později tento boj prohraje a vyhraje Rusko. Je potřeba se na to dívat realisticky, je potřeba vzít úvahu, že Rusko je velká země, která má své legitimní bezpečnostní zájmy, je ve svém blízkém přihraničí a začínají nás mnohem víc, než tohle pálit ceny pohonných hmot, potravin, možná nárůstu cen energii znovu a ta válka na Ukrajině jakoby nás už opravdu zatěžovala.“

https://t.me/c/1586239095/79523

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13. září 2024: ➡️ ELON MUSK: „CHYTŘÍ LIDÉ ZAČALI NĚCO TUŠIT. ALE NE ÚŘADY ZÁPADNÍCH ZEMÍ.“

https://t.me/c/1586239095/79526

 

 

📌13. září 2024: ❗️💥 DONALD TRUMP VARUJE ŠÉFA META MARKA ZUCKERBERGA, ŽE BY MOHL STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA VE VĚZENÍ, POKUD ZASÁHNE DO VOLEB V ROCE 2024.

 

Bývalý prezident Donald Trump ve své připravované knize brojil proti generálnímu řediteli Meta Marku Zuckerbergovi a obvinil technologického magnáta, že ho v posledních volbách podkopal, a varoval před možným vězením.

 

Osmasedmdesátiletý Trump vylíčil setkání se čtyřicetiletým Zuckerbergem a kypěl nad volbami v roce 2020 ve své připravované knize „Zachraňte Ameriku“, která se chystá na knihovny 3. září.

 

„Pozorně ho sledujeme, a pokud tentokrát udělá něco nezákonného, stráví zbytek života ve vězení – stejně jako ostatní, kteří podvádějí v prezidentských volbách v roce 2024,“ napsal Trump v knize podle náhledukterý získal server Politico.

  1. prezident se v minulosti opakovaně obořil na šéfa Meta. Začátkem letošního roku se vzepřel vlastní straně a vyjádřil podporu TikTokovi a varoval: „Pokud se zbavíte TikToku, Facebook a Zuckerschmuck zdvojnásobí své podnikání. ”

 

Kongres později schválil dvoustranický návrh zákona, který má donutit mateřskou společnost TikTok ByteDance, aby se zbavila populární platformy pro sdílení videa nebo čelila zákazu vstupu do nejlepších obchodů s aplikacemi. Tento právní předpis přišel v reakci na obavy o národní bezpečnost.

 

https://nypost.com/2024/08/28/us-news/trump-warns-zuckerberg-could-spend-the-rest-of-his-life-in-prison/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13. září 2024: NEJVĚTŠÍ NEBEZPEČÍ JE, KDYŽ SE LIDÉ SHROMÁŽDÍ A BOJUJÍ PROTI TĚM NAHOŘE. Před tím, politika = moc zla, má STRACH!!

https://t.me/c/1586239095/79535

 

 

📌13. září 2024: PÁD AMERICKÉ KOLONIE NĚMECKO. VYSVĚTLENO ZA 100 SEKUND.

https://x.com/ThorsGeselle/status/1834245724717895941?t=kzvwPGneVe4wl_lz7ztp9A&s=19

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13. září 2024: 🇺🇸 KANDIDÁT NA VICEPREZIDENTA USA JD VANCE POPSAL, JAK BUDE VYPADAT MÍR NA UKRAJINĚ PO TRUMPOVĚ VÍTĚZSTVÍ:

▪️ Hranice (nová demarkační linie) budou stanoveny zhruba tak, jak budou v začátku mírového procesu;

▪️ Bude zřízena silně opevněná demilitarizovaná zóna, aby se zabránilo novým bojům;

▪️ Ukrajina nevstoupí do NATO ani do jiných spojeneckých institucí;

▪️ Obnovu Ukrajiny bude financovat Evropa.

((Proč bychom ji my měli obnovovat Ukrajinu?????? To je válka USA proti Rusku, tak ať si to obnovují Spojené státy, které rozmrdali x státu na celém světě!!!! Nás vyždímali pro Ukrajinu dost, máme co obnovovat ve vlastní vlasti!!! Podporovali největší ukrofilcku, největšího parazita na světě, tak, že nepomáhal na něj ani Repelent!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29025

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13. září 2024: ⚡️ KEIR STARMER TVRDÍ, ŽE RUSKO ZAHÁJILO VÁLKU NA UKRAJINĚ A MOHLO BY KONFLIKT OKAMŽITĚ UKONČIT: BRITSKÝ PREMIÉR REAGUJE NA PUTINOVO VAROVÁNÍ, ŽE „KYJEV MÁ PRÁVO NA SEBEOBRANU„. 😂

 

„Premiér Keir Starmer odpověděl ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi poté, co ho varoval, že jeho země bude ve válce s NATO, pokud Západ dovolí Kyjevu použít na svém území zbraně dlouhého doletu.

Starmer zdůraznil, že Spojené království neusiluje o konflikt s Ruskem. „Rusko tento konflikt zahájilo. Rusko nezákonně vtrhlo na území Ukrajiny. Mohlo by tento konflikt okamžitě ukončit. Ukrajina má právo na sebeobranu a my samozřejmě plně podporujeme právo Ukrajiny na sebeobranu – poskytujeme možnosti výcviku pro armádu.“

((Jsi přespal dobu!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29028

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13. září 2024: 💥 KIM ČONG-UN NAŘÍDIL ZVÝŠIT VÝROBU JADERNÝCH MATERIÁLŮ PRO ATOMOVÉ ZBRANĚ.

Severokorejský lídr provedl inspekci výroby hlavic pro jaderné zbraně a nařídil zvýšit počet centrifug na obohacování uranu.

Kim Čong-un se domnívá, že v poslední době jaderné hrozby ze strany amerických imperialistů a jejich satelitů jsou stále zjevnější a překračují červenou linii.

https://t.me/to_je_nas_svet/29029

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝 13. září 2024: 🇷🇺 EXKLUZIVNĚ PUTIN NABÍZÍ NĚMECKU OTEVŘENÍ NORD STREAMU: PŘEKVAPIVÁ NABÍDKA V TURBULENTNÍCH ČASECH – VÍDEŇSKÝ GEOSTRATÉG 👍

 

Na plenárním zasedání Východního ekonomického fóra ve Vladivostoku v Tichomoří se ruský prezident Putin podivil, proč Německo nepoužívá plynovod Nord Stream 2, který stále zůstává nedotčen.

 

„Co brání německé vládě zmáčknout tlačítko a dohodnout se s námi? Putin popsal takové chování jako „profesionální deformaci, schizofrenii nebo prostě nesmysl“.

 

Zůstává semafor ideologicky slepý a zanedbává zájmy vlastní země? V satelitním rozhovoru Herbert E. Martin, prezident Mezinárodního geopolitického institutu ve Vídni, řekl: „Pro německou ekonomiku má smysl znovu otevřít Nord Stream a zajistit dodávky plynu!“

https://t.me/c/1586239095/79537

 

 

📌13. září 2024: VĚŘTE TOMU NEBO NE, ŽIJETE POD NEBESKOU KLENBOU BOŽÍ.

 

K přistání na Měsíci nikdy nedošlo a nikdy nedojde. Neexistují žádné raketoplány a žádní astronauti. Prostor, který znáte z NASA, neexistuje.

https://t.me/c/1586239095/79541

 

 

📌⚕️13. září 2024: RAKOVINA, CANDIDA A KÚRA JEDLÉ SODY:

 

🌿 Rakovina je houba 🍄

Jedlá soda jako lék

Rakovině se daří v kyselém prostředí

Cenově efektivní řešení

 

Onkolog Dr. Tulio Simoncini napsal knihu „RAKOVINA JE HOUBA“. Při svém výzkumu zjistil, že Candida byla přítomna v těle každého testovaného pacienta. Jeho terapie dosáhla působivé 90% úspěšnosti.

 

6 ZPŮSOBŮ, JAK BOJOVAT S CANDIDOU:

 

🌼Ketony/keto a přerušovaný půst

🌼Probiotika

🌼Kvašená zelenina

🌼Oregano olej od značky DōTERRA

🌼Jablečný ocet

🌼Kokosový olej

 

🎞 Dr. Barbara O’Neillová https://t.me/c/1586239095/79543

 

 

📌12 Září 2024 20:40, PUTIN: PŘÍMÁ ÚČAST ZÁPADU V KONFLIKTU NA UKRAJINĚ ZMĚNÍ JEHO PODSTATU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že přímá účast západních zemí v nepřátelských akcích na Ukrajině změní podstatu konfliktu, Moskva se bude muset rozhodovat na základě takto vytvořených hrozeb.

 

Přímá účast západních zemí v konfliktu na Ukrajině bude znamenat, že „země NATO, Spojené státy, evropské země jsou ve válce s Ruskem,“ řekl Putin autorovi a spoluhostiteli pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Ruský vůdce varoval, že Ruská federace bude muset učinit vhodná rozhodnutí na základě hrozeb, které pro ni budou vytvořeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4140384

 

 

📌13. září 2024, 03:36: RUSKÝ STÁLÝ ZÁSTUPCE ULJANOV DOPORUČIL NATO, ABY NEIGNOROVALO PUTINOVA SLOVA O UKRAJINĚ:

 

Michail Uljanov, stálý zástupce Ruské federace při mezinárodních organizacích ve Vídni, označil prohlášení prezidenta Ruské federace o roli NATO v ukrajinském konfliktu za přísné varování.

 

„Jemné, ale přísné varování, které se nedoporučuje ignorovat,“ napsal Michail Uljanov na svém kanálu Telegram.

 

Takto reagoval na slova ruského vůdce Vladimira Putina o aktivitách Severoatlantické aliance v souvislosti s ukrajinským konfliktem.

 

Podle prezidenta Ruské federace, pokud kyjevský režim použije západní zbraně dlouhého doletu na území Ruské federace, bude to znamenat přímou účast zemí NATO v nepřátelských akcích na Ukrajině.

 

„A to již významně mění samotnou podstatu konfliktu,“ zdůraznil Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4140620

 

 

📌13. září 2024, 00:34, BÍLÝ DŮM: USA MAJÍ V ÚMYSLU POSKYTNOUT UKRAJINĚ VŠE, CO POTŘEBUJE K OBRANĚ:

 

Washington slíbil Kyjevu, že mu poskytne vše, co potřebuje k vojenské akci.

„Zaměřujeme se na to, abychom Ukrajině poskytli vše, co potřebuje,“ citovala agentura RIA Novosti tiskovou tajemnici Bílého domu Karine Jean-Pierreovou.

 

Ukrajina ho podle ní potřebuje k obraně a navrácení svých území.

 

Ministerstvo zahraničí Spojených států amerických se chlubilo, že Washington poskytuje Kyjevu mimořádnou pomoc.

 

https://www.vesti.ru/article/4140568

 

 

📌13. září 2024, 07:37, ŠÉF ČÍNSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY: KONFLIKTY V GAZE A NA UKRAJINĚ SKONČÍ U JEDNACÍHO STOLU:

 

Čínský ministr obrany Dong Jun oznámil potřebu vyjednaného politického urovnání k vyřešení ukrajinského a palestinsko-izraelského konfliktu. Ve svém projevu při zahájení bezpečnostního fóra Xiangshan zdůraznil, že mírové řešení je konečným bodem každého konfliktu.

 

Dong Jun poznamenal, že „čím dříve si sedneme k jednacímu stolu a začneme mluvit, tím dříve přijde mír“. Podle ministra je jediným východiskem k řešení konfliktů podpora politického urovnání prostřednictvím komplexní diskuse.

 

Dong Jun také poznamenal, že mnoho zemí aktivně pracuje na ukončení požárů a válek a konsensus o potřebě udržet mír se rozšiřuje. Podle něj dynamika podpory usmíření roste a společným úsilím mohou všechny strany přejít od sporů k mírovému řešení.

 

https://www.vesti.ru/article/4140729

 

 

📌13. září 2024, 07:48, TASS: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAČALY POUŽÍVAT DRONY S TERMITEM V ZÓNĚ NVO:

 

Ukrajinské ozbrojené síly začaly v zóně speciální vojenské operace používat drony s termitovou municí, uvádí TASS s odvoláním na zástupce orgánů činných v trestním řízení.

 

„Drony jsou ve skutečnosti stejné, ale už shazují „zapalovače“, které jsou mnohem výkonnější než ty předchozí,“ uvádí zpráva.

 

Tato munice má vysoce hořlavé vlastnosti a je schopna hořet i beton, zdůraznil mluvčí agentury. Za suchého počasí vytvářejí takové drony další riziko požárů na pozicích.

 

Nicméně ruská armáda našla způsoby, jak čelit tomuto typu útoku rychlým hašením požárů.

 

„Účinnost [munice] je také podmíněná, protože i při takovém poklesu se nám podaří takový požár rychle uhasit,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4140697

 

 

📌13. září 2024, 08:29, FSB: ŠEST BRITSKÝCH DIPLOMATŮ ZBAVENO AKREDITACE KVŮLI ZPRAVODAJSKÉ ČINNOSTI:

 

Šesti zaměstnancům politického oddělení britského velvyslanectví v Moskvě byla odebrána akreditace. Centrum pro styk s veřejností FSB o tom píše.

V akcích diplomatů byly nalezeny známky průzkumné a podvratné činnosti.

 

„Odhalená fakta dávají důvod považovat aktivity britských diplomatů vyslaných do Moskvy prostřednictvím ředitelství za hrozbu pro bezpečnost Ruské federace,“ poznamenala FSB.

 

Zpravodajská služba oznámila, že obdržené dokumenty potvrzují koordinaci eskalace mezinárodní vojensko-politické situace ze strany Londýna.

 

FSB nejmenovala zaměstnance zbavené akreditace a také zdůraznila, že v budoucnu, pokud budou zjištěny podobné akce, budou britští diplomaté muset ukončit své služební cesty do Ruska dříve, než bylo plánováno.

 

Podle televizního kanálu Rossija 24 se diplomaté zbavení akreditace setkali zejména se zástupci médií a nevládních organizací, které jsou v zemi uznávány jako zahraniční agenti.

 

https://www.vesti.ru/article/4140810

 

 

📌13. září 2024, 07:35, FOMIN: PLÁN VOJENSKÉ SPOLUPRÁCE MEZI RUSKOU FEDERACÍ A ČLR ZAHRNUJE VÍCE NEŽ 100 AKCÍ:

 

Náměstek ruského ministra obrany Alexander Fomin řekl, že vztahy mezi Moskvou a Pekingem jsou modelem interakce mezi státy.

 

„Čína je jedním z klíčových partnerů Ruska na světové scéně,“ řekl Fomin na fóru o bezpečnosti v Číně. „Vztahy mezi Moskvou a Pekingem jsou modelem mezistátní spolupráce.“

 

Fomin zdůraznil, že partnerství mezi Ruskem a Čínou je zárukou míru a stability založené na rovnosti a vzájemném respektu.

 

Podle zástupce ministerstva obrany hraje intenzivní dialog mezi hlavami států ústřední roli při posilování vztahů mezi Ruskem a Čínou.

 

„Plán vojenské spolupráce mezi Ruskem a Čínou zahrnuje v letošním roce více než 100 akcí,“ řekl Fomin a dodal, že počet akcí se bude jen zvyšovat.

 

https://www.vesti.ru/article/4140710

 

 

📌13. září 2024, 09:14, VOLODIN: POD ROUŠKOU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY JE NATO VE SKUTEČNOSTI VE VÁLCE S RUSKEM:

 

Pod rouškou Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) se NATO účastní konfliktu s Ruskem, řekl předseda Státní dumy Ruské federace Vjačeslav Volodin. Takto komentoval diskusi západních politiků o otázce, zda umožnit Ukrajině udeřit na území Ruska zbraněmi dlouhého doletu.

 

„To vše je přímým důkazem, že NATO ve skutečnosti bojuje pod rouškou ozbrojených sil Ukrajiny,“ napsal Volodin na svém kanálu Telegram.

 

Poznamenal, že NATO hraje v konfliktu aktivní roli, do níž jsou zapojeni nejen jeho poradci a instruktoři, ale také žoldáci, jednotky se zbraněmi NATO. Země NATO, zdůraznil Volodin, také určují cíle pro údery na ruská města, koordinují vojenské akce a vydávají rozkazy, čímž se fakticky stávají účastníkem války s Ruskem.

 

„Ve skutečnosti se Spojené státy a jejich spojenci ve skutečnosti snaží dovolit si provádět akty agrese raketami proti Rusku,“ napsal a poznamenal, že paralelně s tím Spojené státy analyzují důsledky možného jaderného výbuchu.

 

https://www.vesti.ru/article/4140853

 

 

📌13. září 2024, 08:56, Anton Podkovenko, FSB: POKUD MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ NEZASTAVÍ ŠPIONÁŽ, BUDE POKRAČOVAT VYHOŠŤOVÁNÍ PSEUDODIPLOMATŮ:

 

Rusko zrušilo akreditaci šesti zaměstnancům britského velvyslanectví v Moskvě. Podle FSB se podíleli na špionáži na území našeho státu.

 

Britský diplomat se rovná špiónovi. Bez uvozovek a nadsázky. Důkazem je struktura Direktorátu pro východní Evropu a Střední Asii britského ministerstva zahraničí. Prostřednictvím tohoto ředitelství vysílá ministerstvo zahraničí do Ruska diplomaty se speciálním výcvikem.

 

Ministerstvo zahraničí jim nyní odebírá akreditaci, což znamená automatické vyhoštění ze země. Fotografie „diplomatů“ byly pořízeny z obrazovky některých sekcí vnitřní sítě britského ministerstva zahraničí s razítkem Official sensitive. Není to „přísně tajné“, ale „velmi citlivé“.

 

„Nová struktura ministerstva zahraničí není ničím jiným než koordinačním centrem pro destabilizaci světové situace zatažením všech vedoucích světových hráčů do globálního konfliktu. Pokud jde o personální obsazení ředitelství, je zde mnoho nám známých lidí, včetně bývalých zaměstnanců moskevské zpravodajské služby SIS, která pracuje z pozice britského velvyslanectví v Moskvě. „Diplomaté“ v uvozovkách, kterým jsme nyní odebrali akreditaci, mohou také získat pozice na ředitelství,“ vysvětluje operační důstojník FSB Ruska.

 

SIS je britská „tajná zpravodajská služba“, stejná MI6, jejíž zaměstnanci jsou zaměstnáni ve strukturách britského ministerstva zahraničí a jejíž agenti jsou posíláni do Ruska pod rouškou diplomatických zaměstnanců. Rusko ukázalo dveře šesti diplomatům. Jsou to Jessica Davenportová, Callum Andrew Duff, Grace Alwynová, Catherine McDonnellová, Blake Pattel, Thomas John Hickson Stevenett. A co všichni udělali?

 

„Abych byl upřímný, už nás nebaví snášet tento cirkus v podobě běhání po Třetím okruhu (TTK) v dešti přes celou Moskvu a lesoparky, jednodenních návštěv měst sousedících s hlavním městem, kde si na pár hodin sednete na lavičku a v silném mrazu, nebo několikanásobného přestupu ve veřejné dopravě a taxíku, abychom před bezpečnostními agenturami utajili návštěvu nějakého shromáždění zahraničních agentů zapojených do lobbování za zájmy migrantů,“ – bere na vědomí operačního důstojníka FSB Ruska.

 

Pokud jde o zahraniční agenty, je to obzvláště zajímavé. Jessica Davenportová byla vyfotografována s redaktorem Lipskym z Novaja Gazeta, který byl uznán jako zahraniční agent, a poté s Jastrebovem, funkcionářem zahraniční nevládní organizace Občanská pomoc. Davenport také hovořil s předsedkyní této nevládní organizace Světlanou Gannuškinovou, která také pracovala v Memorialu, který byl zrušen Nejvyšším soudem. A když byl souzen zahraniční agent Oleg Orlov ze stejného Memorialu, diplomat Davenport běžel k soudu.

 

Britové začali měnit své ministerstvo zahraničí, které je ve skutečnosti diplomatickým oddělením, na zpravodajský nástroj dlouho před začátkem NWO. Začalo to v roce 2014 po znovusjednocení Krymu s Ruskem.

 

„Po únoru 2022 se prostě stali naprosto drzými a urychlili reorganizaci, aby skutečně prováděli vnější řízení konfliktu a nenechali ho vyprchat sabotáží podpisu mírové smlouvy a vyvoláním eskalace, iniciováním dodávek stále závažnějších zbraní,“ dodává operativec ruské speciální služby.

 

Nejnebezpečnější mezivládní jednotkou namířenou specificky proti Rusku v rámci stejného ředitelství pro východní Evropu na britském ministerstvu zahraničí je jednotka HMG Russia. V jejím čele stojí James Beer. V letech 2007 až 2009 byl zaměstnancem velvyslanectví MI6 v Moskvě. V ruském hlavním městě se dokonce oženil, ale s britskou občankou. Jejich inteligence má takový tah: vzbuzovat větší důvěru, vytvářet rodinné vazby v zemi infiltrace. Beer se svou ženou chodil po Rudém náměstí v kožešinových čepicích. Londýnská „diplomacie“ je překvapivě vynalézavá.

 

„Londýn k nám posílá špiony jako manžele-diplomaty; Malé děti jsou používány k zakrytí špionážních akcí. O nějaké diplomatické etiketě nemůže být ani řeči. Klasická britská špionáž,“ říká důstojník FSB. „Je legrační ho sledovat, ale už je to nemožné. Naše náznaky o potřebě zastavit tuto praxi nejsou Brity přijímány. Proto jsme se rozhodli vyslat pro začátek těchto šest.“

 

A pokud v tom Angličanka bude pokračovat, pak bude zbavení akreditace pokračovat cestou zpět do Londýna a zákazem vstupu do Ruska, bez ohledu na status špionážního diplomata.

 

https://www.vesti.ru/article/4140830

 

 

📌13. září 2024, 08:49, FOMIN: PO INVAZI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI ZÍSKALO NWO NOVÝ ROZMĚR:

 

Srpnová invaze ukrajinských ozbrojených sil na území Kurské oblasti, která proběhla za aktivní podpory západních zemí, změnila rozměr speciální vojenské operace, uvedl náměstek ruského ministra obrany Alexander Fomin.

 

Poznamenal, že agrese ozbrojených sil Ukrajiny, namířená proti civilnímu obyvatelstvu Ruska, konečně vyvrátila obraz Ukrajiny jako „oběti“ propagované na mezinárodní scéně.

 

„Po invazi ozbrojených sil Ukrajiny na území Kurské oblasti Ruské federace na začátku srpna letošního roku, která byla provedena za komplexní podpory západních zemí, získala speciální vojenská operace nový rozměr,“ řekl Fomin.

 

Náměstek ministra zdůraznil, že „ukrajinský projekt“ byl iniciován kolektivním Západem jako nástroj k způsobení maximálních škod Rusku, přinejmenším od státního převratu v roce 2014.

 

https://www.vesti.ru/article/4140822

 

 

📌13. září 2024, 09:30, TRUTNĚV: POSLEDNÍ EEF PŘILÁKÁ NA DÁLNÝ VÝCHOD INVESTICE VE VÝŠI ZHRUBA 4 BILIONŮ RUBLŮ:

 

  1. září skončilo ve Vladivostoku Východní ekonomické fórum (EEF). Tato událost dá nový impuls rozvoji Dálného východu: v důsledku toho budou do regionu přilákány investice v hodnotě asi 4 bilionů rublů.

 

Uvedl to v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 místopředseda vlády Ruské federace, prezidentský vyslanec pro Dálněvýchodní federální okruh (FEFD) Jurij Trutněv. Díky dohodám, které byly uzavřeny v EEF, bylo navrženo zvýšení plánu na přilákání investic na Dálný východ na 12 bilionů rublů do roku 2030.

 

Trutněv vyjádřil přesvědčení, že tohoto čísla bude dosaženo.

 

„Určitě vyděláme 12 bilionů, o tom nepochybuji, i když se bude muset něco změnit v taktice a možná i ve strategii práce,“ řekl.

 

Na EEF-2024, které se konalo ve Vladivostoku, bylo podepsáno 280 dohod, uvedl již dříve ministr pro rozvoj Dálného východu a Arktidy Ruské federace Alexej Čechunkov. Fóra se zúčastnili zástupci 75 zemí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4140725

 

 

📌13. září 2024, 09:30, TRUTNĚV: ROZVOJ DOPRAVNÍCH TEPEN V DÁLNĚVÝCHODNÍM FEDERÁLNÍM OKRUHU PŘILÁKÁ DO NSR 60 MILIONŮ TUN NÁKLADU:

 

Rozvoj dopravních koridorů na Dálném východě zvýší objem nákladní dopravy po Severní mořské cestě na 60 milionů tun. Uvedl to v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 místopředseda vlády Ruské federace, prezidentský vyslanec pro Dálněvýchodní federální okruh (FEFD) Jurij Trutněv.

 

Podle něj je dnes NSR využívána především jako nový koridor z Evropy do Asie. Je třeba ji udělat co nejvhodnější pro tak dlouhou mezinárodní přepravu, a to bude vyžadovat dát do pořádku dopravní infrastrukturu, uvedl Trutněv.

 

„Nemůže plout podél našeho pobřeží, ale prakticky se z něj nenakládá. Musí také zvednout náklad. A aby mohla nabírat náklad, je potřeba se ujistit, že máme železnice, které vedou ze středu území Ruska do přístavů Severní mořské cesty, je potřeba nějak dát do pořádku naše koleje, které mohou přepravovat zboží přepravované vodní dopravou,“ uvedl vicepremiér.

 

Trutněv dodal, že nákladní doprava ve výši 60 milionů tun odlehčí Východnímu polygonu.

 

„Tento náklad v tomto případě vyloží Východní polygon, ale v některých případech to bude prostě mnohem blíž a levnější. Proto je třeba udělat i tuto práci,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4140721

 

 

📌13. září 2024, 09:30, TRUTNĚV: PODÍL ZAHRANIČNÍCH INVESTIC V DÁLNĚVÝCHODNÍM FEDERÁLNÍM OKRUHU SE ZA TŘI ROKY TÉMĚŘ ZDVOJNÁSOBIL:

 

Zplnomocněný zástupce prezidenta Ruské federace pro Dálněvýchodní federální okruh Jurij Trutněv řekl, že nepřátelské země se zajímají o to, jak se vyvíjí Dálný východ.

 

„Pokud mluvíme o zahraničních investicích, pak je příběh samozřejmě zajímavý. Naši západní oponenti mluví o izolaci Ruska a o něčem jiném. Ale nevím, o čem to mluví, protože loni bylo na fóru 62 zemí, letos jich bylo 75,“ řekl Trutněv v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

Zástupce prezidenta Ruské federace zdůraznil, že nepřátelské země mají zájem na tom, jak se vyvíjí Dálný východ, a proto vyslaly své diplomaty a vedoucí představitele na Východní ekonomické fórum.

 

„Pokud se budeme bavit obecně o objemu spolupráce se zahraničím, tak před třemi lety to bylo od šesti do sedmi procent. Abych byl upřímný, nikdy jsem nebyl naštvaný. Jsem si jist, že v první řadě by měl do země investovat člověk, který v ní žije, zná zákony, zná pravidla a chápe, jak se to všechno mění.

 

Menší riziko: lepší porozumění všem procesům. Ale teprve nyní máme číslo více než 11%. Jeho velikost se téměř zdvojnásobila. Proč? Myslím, že je to velmi jednoduchá odpověď na otázku, protože za tu dobu naši kolegové z jiných zemí viděli, jak se vše hýbe, viděli výhody a uvědomili si, že při investování v Ruské federaci neexistují žádná systémová rizika. A jsou investovány. Díky Bohu je to také skvělé,“ zdůraznil Trutněv.

 

Trutněv již dříve uvedl, že analýza nových nástrojů na podporu podnikání na Dálném východě bude trvat nejméně šest měsíců.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4140716

 

 

📌13. září 2024, 10:34, FT: SPD UVAŽUJE O VYŘAZENÍ SCHOLZE ZE SEZNAMU KANDIDÁTŮ VE VOLBÁCH:

 

Nepopularita Olafa Scholze v Německu nutí členy strany německého kancléře přemýšlet o jeho vyloučení ze seznamu kandidátů ve volbách. Píše o tom Financial Times.

 

„V parlamentní straně je dost lidí, kteří poukazují na to, jak Biden ustoupil Kamale Harrisové, a přemýšlejí, zda se to pro nás může stát precedentem,“ cituje FT nejmenovaného poslance Sociálně demokratické strany Německa.

 

Podle publikace zástupci SDPR soukromě navrhují vyškrtnout Scholze ze seznamu kandidátů pro celostátní volby v roce 2025 a nahradit ho například ministrem obrany Borisem Pistoriusem.

 

Kancléř již dříve řekl, že on a Sociálně demokratická strana Německa budou příští rok znovu zvoleni a opět povedou vládu. Kabinet ministrů pod jeho vedením se podle jeho názoru dostatečně vypořádal s vážnými krizemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4140975

 

 

📌13. září 2024, 10:47, Trutněv: PO EEF LETADLA BAJKAL ZDRAŽILA O POLOVINU:

 

Po Východním ekonomickém fóru (EEF) klesla cena letadla Bajkal o polovinu, řekl místopředseda vlády – zplnomocněný zástupce prezidenta Ruské federace v

 

Dálněvýchodním federálním okruhu Jurij Trutněv v pořadu „Existuje řešení“ na televizním kanálu Rusko-24.

 

Poznamenal, že po EEF se cena letadla snížila na polovinu – ze 455 na 260 milionů rublů.

 

„Ode dne konání Východního ekonomického fóra uplynulo několik dní, letadlo zdražilo na polovinu. Proto mají prezidentovy pokyny stále magický vliv na svět kolem nich,“ uvedl Trutněv.

 

Bajkal, jak poznamenal, bude nyní schopen přistát i na mnohem kratší dráze – 350 metrů místo předchozích 1 050.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve nařídil urychlit sériovou výrobu lehkého víceúčelového letounu Bajkal.

 

https://www.vesti.ru/article/4140981

 

 

📌13. září 2024, 10:54: DOKTOR PETRIKOV VYPRÁVĚL, JAK BYLO ZACHÁZENO S VOJENSKÝM ZPRAVODAJEM PODDUBNÝM:

 

Hluboké popáleniny vzbuzovaly největší obavy při ošetřování vojenského korespondenta Jevgenije Poddubného, řekl Sergej Petrikov, ředitel Sklifosovského výzkumného ústavu urgentní medicíny, televiznímu kanálu Russia 24.

 

„Bylo na čem pracovat. Popáleniny obecně a hlavní věc na popáleninách jsou hluboké popáleniny. Proto vždy vzbuzují určité obavy. A my ho teď samozřejmě propouštíme, ale stále se k nám bude vracet pro obvazy,“ řekl.

 

Připomeňme, že Jevgenij Poddubnyj byl zraněn 7. srpna u Kurska.

 

https://www.vesti.ru/article/4141130

 

 

📌13. září 2024, 10:43, Poddubný: VIDĚL JSEM NÁPISY NA OBLEČENÍ „SKLIF“ A MYSLEL JSEM SI, ŽE VŠECHNO BUDE V POŘÁDKU:

 

Jevgenij Poddubný, zraněný v Kurské oblasti, hovořil o své léčbě ve Výzkumném ústavu N. V. Sklifosovského.

 

„Víte, viděl jsem nápisy na oblečení „Sklif“ a nějak, nějak jsem si myslel, že všechno bude v pořádku, bez ohledu na to, jak dlouho to bude trvat, ale ve Sklifu bude všechno určitě v pořádku,“ řekl vojenský velitel.

 

Poddubný také poděkoval lékařům za jeho rychlé uzdravení.

 

„Nemyslel jsem si, že k uzdravení dojde tak rychle, ale samozřejmě se to stalo díky těmto specialistům. Specialisté s velkým písmenem, mluvím nejen o sobě, viděl jsem zde mnoho pacientů, za jakých podmínek jsou přijímáni, jak rychle jsou poté propuštěni. Obecně tady lékaři a sestry dělají opravdové zázraky,“ řekl.

 

Připomeňme, že novinář VGTRK byl zraněn 7. srpna v Sudžanském okrese poblíž Kurska. Druhý den byl Poddubný převezen do Moskvy do Výzkumného ústavu urgentní medicíny N. V. Sklifovského. 13. září byl válečný zpravodaj propuštěn.

 

https://www.vesti.ru/article/4141129

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ KURSKÁ VÍTĚZSTVÍ: DALŠÍCH DESET OBCÍ ZÍSKÁNO ZPĚT; RAKETY ATGM SPÁLILY DVA UKRAJINSKÉ TANKY

 

https://youtu.be/DDIHEjIbppA?si=qeaU4az_Xml3K_Tl

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PENTAGON ROZPTYLUJE UKRAJINSKÝ SEN O „PORÁŽCE“ RUSKA; „ŽÁDNÁ ZBRAŇ JIŽ NEMŮŽE POMOCI KYJEVU„…

 

https://youtu.be/pr3oK98egvM?si=2DX6Jb0WD0RVNjIY

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINSKÉ SÍLY JSOU V PASTI V DOBĚ, KDY RUSKO PŘERUŠILO DODÁVKY VODY, PLYNU A ELEKTŘINY DO DONĚCKÉHO MĚSTA POKROVSK; HROZÍ BEZPROSTŘEDNĚ JEHO PÁD?

 

https://youtu.be/ja-umcuwkw4?si=uQQeYm5fYh1LZq-J

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÝBUŠNÉ ODHALENÍ UKRAJINSKÉHO DIPLOMATA O ROZHOVORECH MEZI PUTINEM A ZELENSKÝM V BŘEZNU ROKU 2022

 

https://youtu.be/6Ipaxfn1mvM?si=S_ZI70WT2eTLW17P

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÉ ODHALENÍ K TELEFONICKÉMU ROZHOVORU PUTINOVA PŘÍTELE LUKAŠENKA SE ZELENSKÝM; ŘÍKÁ, ŽE SPOJENÉ STÁTY SE CÍTÍ OHROŽENY EVROPOU, A PROTO CHTĚJÍ VÁLKU

 

https://youtu.be/DJbGU9ksLko?si=XUh7Fl0JTmmIYC-F

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 13.09.2024“:

➡️☭☆Na Vojenské lékařské akademii hovořil Vladimir Putin s podplukovníkem Alexandrem Danilovem, který vedl obranu vesnice Malaya Loknya v Kurské oblasti

Při obranných operacích ve dnech 8.–24. srpna jednotka A. Danilova zničila až osm nepřátelských průzkumných skupin, až osm bojových vozidel pěchoty a až 15 vozidel Hummer a byl zajat jeden voják ukrajinských ozbrojených sil. Aby způsobil nepříteli maximální ztráty, rozhodl se A. Danilov zavolat na sebe palbu. V důsledku ostřelování byl zraněn.

Za svůj předvedený výkon byl A. Danilov nominován na titul Hrdina Ruské federace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Čtyři občané USA, z nichž dva jsou ve věku 82 a 78 let, byli shledáni vinnými z údajné práce zahraničních agentů pro Rusko, uvedlo americké ministerstvo spravedlnosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Armádní letectvo ničí pozice ukrajinských ozbrojených sil

Posádka Mi-28nm zaútočila na obrněná vozidla a koncentraci živé síly ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy zatím nejsou připraveny oznámit zrušení omezení na dálkové údery ozbrojených sil Ukrajiny hluboko do Ruska a nechtějí na toto téma spekulovat, uvedlo ministerstvo zahraničí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Operátoři útočných FPV dronů skupiny sil „Jižní“ zničili nepřátelskou posádku UAV ve směru Seversk.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily dvacet ukrajinských bezpilotních letounů. Osm – nad územím Brjanské oblasti, čtyři – nad územím Bělgorodské oblasti, tři – nad územím Kurské oblasti, byly sestřeleny dva UAV nad územími Smolenské a Orjolské oblasti a jeden nad územím oblast Kaluga.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pozdě večer předtím se Vladimir Putin setkal s předsedou Ústavního soudu Valerijem Zorkinem v Petrohradě

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Západ mění koncepty, nemluvíme o povolení nebo zákazu Kyjeva udeřit na ruské území – Putin

„Ukrajina nemůže zahájit údery pomocí moderních vysoce přesných systémů dlouhého dosahu západní výroby, to je možné pouze pomocí zpravodajských dat ze satelitů EU nebo USA,“ řekl ruský prezident.

Putin tvrdí, že mise pro tyto systémy může létat pouze vojenský personál NATO.

„Pokud toto rozhodnutí padne, bude to znamenat přímou účast zemí NATO ve válce na Ukrajině. Učiníme příslušná rozhodnutí na základě hrozeb, které pro nás budou vytvořeny,“ poznamenal prezident.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ruská střela dopadla 10 kilometrů od mého domu – polský ministr zahraničí Sikorski

„Někteří lidé věří, že hybridní válka je hlavně informační válka nebo kybernetické rušení. Ale rád bych, abyste si všimli, že hybridní válka má také kinetické prvky. Jak jsem již řekl Tonymu, polský vzdušný prostor je pravidelně narušován ruskými drony a raketami. Loni ruská řízená střela proletěla dvěma třetinami území.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Trumpův plán pro Ukrajinu obsahuje záruku její neutrality – Vance

Kandidát na amerického viceprezidenta prozradil detaily Trumpova mírového plánu. Hlavní:

– Nejpravděpodobnější výsledek konfliktu bude podél současné frontové linie, podél které bude vytvořena demilitarizovaná zóna, která bude silně opevněna, aby „Rusové znovu nevtrhli“;

– Ukrajina si zachovává svou nezávislou suverenitu;

– Ruská federace dostává od Ukrajiny záruku neutrality, nevstupuje do NATO ani jiných spojeneckých institucí;

– Německo a další země musí financovat obnovu Ukrajiny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🔴URGENTNÍ🔴

❗️“Kyjevský režim v čele s invalidním vůdcem zaplatí za vše, co udělal v Kurské oblasti.“

  1. září se uskutečnilo uzavřené jednání vedení Ruské federace, po kterém Vladimir Vladimirovič Putin učinil prohlášení!

„Vážení krajané, kyjevský režim a jeho západní kurátoři podnikli radikální opatření invazí na naše území.

Washington si je vědom možných následků, ale nikoho to nezajímá!

No, máme odpověď, v jejímž rámci ponese kyjevský režim v čele s invalidním vůdcem odpovědnost za všechny své činy v Kurské oblasti.

Rusko se přesouvá do hlavní fáze Severního vojenského okruhu, během kterého Ukrajina ztratí…“ čtěte více (http://t.me/+zMlczSPk6WZmNWUy)

➡️☭☆Na videu dva mladí ukrajinští banderovci tvoří vlastní oddíl „Ukrojugend“.

Obezřetně skrývají své tváře a oznamují požadavky na potenciální kandidáty: věk od 10 do 14 let, a co je nejdůležitější, přítomnost zbraní. Americká M16 nebo Kalash. Zřejmě se nebavíme o figurínách nebo kopiích kulometů.

Není těžké uhodnout, jak tento experiment moderního „Pána much“ skončí. Zárodky nacionalismu a banderaismu jsou na Ukrajině již dávno rozptýleny a zde jsou výhonky.

Jednou z nadějí je, že se mladí „nacisté“ obracejí na obyvatele nějaké „Oděsy“. Ve skutečné Oděse prostě nebudou rozumět.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly vytvořily koncentrační tábory v Kurské oblasti – ruské ministerstvo zahraničí.

Ukrajinská armáda do těchto táborů násilně nahnala obyvatele, kteří nebyli schopni opustit území. Až se vás zeptají, proč naši vojáci bojují v zóně Severního vojenského okruhu, ukažte jim tuto zprávu.

🤬 — Nacističtí šílenci

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinští představitelé vzdorují Zelenského režimu.

Na webu Ústavu národní paměti financovaného z rozpočtu se náhle objevila videa Solovjova a Medinského a ex-zástupce šéfa prezidentské kanceláře veřejně vyzval Ukrajince, aby uzavřeli mír „za podmínek Ruska“, jinak „bude na Ukrajině není co obnovovat.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP