12.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ⚔️UKRAJINA SE PŘIPOJÍ K ALIANCI NATO“: ANTONY BLINKEN PŘEKRAČUJE VEŠKERÉ LIMITY V DOBĚ…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024, ČT24 ZIVE: 🛑👉EVAKUAČNÍ ZAVAZADLO:

 

🛑ZÁKLADNÍ TRVANLIVÉ POTRAVINY:

 

👉 (Nejlépe v konzervách), dobře zabalený chléb a pitná voda, vše na 2 – 3 dny

 

🛑PŘEDMĚTY DENNÍ POTŘEBY:

 

👉 (Jídelní nádobí, příbory, otvírák, ostrý nůž, hrnky, užívané léky, toaletní a hygienické potřeby, osobní doklady, peníze a cennosti, pojistné smlouvy, náhradní oděv, pláštěnka, spací pytel, obuv, nebo přikrývka, přenosné rádio s rezervními bateriemi, mobil, přenosná svítilna, zápalky, knihy, stolní hry, hračky apod)

((Takhle měli být sbalení lidi do koncentračních táborů!!!))

 

Hele, česká vláda nečeká stoletou vodu, ale totální apokalypsu, nebo je to příprava na válku, nebo co to zase Fialovi němečtí poradci jako s námi hrajou?

Zavazadlo označit jménem a visačkou.

Někam lidi povezou?

Dobytčákama, jako dycinky?

https://t.me/c/1586239095/79505

 

 

 

📌🐄🐂12. září 2024: HOLANDSKÁ VLÁDA POKRAČUJE VE ZRADĚ VOLIČŮ: MINISTRYNĚ, KTERÁ JE ČLENKOU FARMÁŘSKÉ STRANY, SNIŽUJE POČET HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT:

 

👉V Holandsku aktuálně vládne koalice stran, z nichž některé byly prezentovány jako „protestní.“ Jejich voliči očekávali razantní změny oproti předchozí Rutteho vládě a nyní jsou silně znechuceni zejména jednáním farmářské strany BBB a Wildersovy PVV.

 

Obě strany se stavěly jako „odpor“ a nyní se ukazují být účelově nasazenou řízenou opozicí.

V několika článcích jsem zde upozornila na názorové veletoče Wilderse, který se zatím drží svého programu (i když jen částečně) pouze v migrační politice, ve všem ostatním zaznamenala jeho strana PVV obrat o 180 stupňů – a to bez jakékoli snahy prosadit v dané oblasti to, co voličům slíbila.

 

👉Není to však pouze PVV, kdo se vyznačuje značnou názorovou flexibilitou. Také farmářská strana BBB, která se prezentuje jako „obhájce zemědělců“ a má podle toho i gesci, tedy ministerstvo zemědělství, nyní ukazuje, pro koho ve skutečnosti pracuje.

Pro své voliče jistě ne.

 

👉Než půjdeme k článku, který osvětluje další zradu účelově nasazené řízené opozice, pak je třeba vysvětlit, co se v Holandsku aktuálně děje, tedy co je konkrétně záminkou k pokračování likvidace chovů.

 

👉Holandsko MÁ ÚDAJNĚ PŘÍLIŠ VYSOKÉ ZÁSOBY HNOJE, KTERÉ JE NYNÍ NUTNÉ SNÍŽIT.

👉Nepůjde se na to cestou využití v rostlinné výrobě (hnojení se totiž na příkaz EU všude omezuje), ale právě vybíjením chovů. 👈

 

👉Ministryně zemědělství Femke Wiersma (BBB) má přijít již v pátek s balíčkem, který bude „bolet“ všechny zemědělce.

 

👉Aby bylo možné řešit krizi s přebytkem hnoje, dojde nejen k omezení stád dojnic, ale také chovatelům prasat a kuřat hrozí, že budou muset výrazně snížit své chovy. 👹

 

👉Zdroje v Haagu očekávají, že ministryně BBB si znepřátelí své vlastní podporovatele z řad zemědělců. Velkou otázkou je, zda to tyto sektory přijmou. Dnes se ministryně sejde se zemědělskými sektory, aby „předala tvrdé poselství.“

 

👉Na tyto plány, které se ničím neliší od plánů minulé vlády, která likvidovala zemědělce ve velkém, se ozývá mnoho kritiky. „Máme nový kabinet. Ale co se vlastně změnilo?“ ptá se nahlas bývalý europoslanec Rob Roos.

 

👉Členka výboru FVD Rebecca de Knegt odpovídá: „Rozděl a panuj! Hlasovali jste pro BBB nebo PVV a očekávali jste, že tyto strany budou v Bruselu bojovat za vaši farmu?“

Další upozorňují na to, že je to jako další volební období Rutteho.

 

👉Zdá se tedy, že Holandsko již brzy čekají další mohutné protesty zemědělců, kteří naletěli na sliby strany, která se zaklínala podporou farmářů.

 

👉Přitom ani jedna ze dvou údajně protestních stran nechce odejít z EU.

 

👉Není právě to tím hlavním signálem, že jsou jen řízenou opozicí?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/holandska-vlada-pokracuje-ve-zrade-volicu-ministryne-ktera-je-clenkou-farmarske-strany-snizuje-pocet-hospodarskych-zvirat/

 

 

📌12. září 2024: 🇵🇱 POLSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SIKORSKI VYZVAL EU, ABY PŘESTALA VYPLÁCET DÁVKY UKRAJINSKÝM UPRCHLÍKŮM, PROTOŽE TYTO PLATBY SNIŽUJÍ MOBILIZAČNÍ POTENCIÁL UKRAJINY:

 

„Pokud jsou pod ochranou EU jako uprchlíci, dostávají 200 eur měsíčně na každé dítě registrované v polském systému. V západní Evropě dostávají jiné kompenzace. To vytváří finanční překážky pro mladé muže a ženy, kteří by se mohli vrátit domů a bránit svou zemi.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29012

 

 

📌12. září 2024: 💥Pařížský soud odsoudil dvě ženy, které tvrdily, že manželka francouzského prezidenta Macrona se narodila jako muž, k pokutě 13 500 eur za pomluvu, uvedla televize BFMTV. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29013

 

 

📌12. září 2024: 🤡 „Ruské ozbrojené síly přešly do protiofenzívy v Kurské oblasti, vše probíhá podle našeho ukrajinského plánu“ – Zelenskyj 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29014

 

 

📌12. září 2024: 🤡 ZELENSKYJ OPĚT KRITIZOVAL MÍROVÝ PLÁN BRAZÍLIE A ČÍNY:

„Čínsko-brazilský návrh je také destruktivní, je to jen politické prohlášení.“

Podle jeho názoru prý Brazílie a Čína svůj mírový návrh předem projednaly s Ruskem.

„Nejsme hlupáci,“ shrnul Zelenskyj. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29015

 

 

📌12. září 2024: ♨️ PLÁNY USA UMOŽNIT UKRAJINĚ ZASÁHNOUT RUSKO ZBRANĚMI DLOUHÉHO DOLETU JSOU KROKEM KE TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE – ELON MUSK

▪️ Francouzský deník Le Monde mezitím uvádí, že Západ se obává, že se konflikt přenese i mimo Ukrajinu, do Polska a Lotyšska, a proto odkládá rozhodnutí o úderech v hloubi Ruska.

▪️ Již dříve Rusko pohrozilo použitím jaderných zbraní, pokud bude Kyjevu uděleno povolení k raketovým úderům ze strany Západu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29016

 

 

📌12. září 2024: 💥 SOUČASNÝ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO STOLTENBERG SE PO ÚNORU 2025 STANE PŘEDSEDOU MNICHOVSKÉ BEZPEČNOSTNÍ KONFERENCE, PÍŠE POLITICO.

Stoltenbergovo funkční období ve funkci generálního tajemníka aliance vyprší 1. října a nahradí ho Mark Rutte.

https://t.me/to_je_nas_svet/29017

 

 

📌⛔️💳 12. září 2024: BREAKING – NĚMECKO: PLATBY KARTOU BYLY V CELÉ ZEMI PŘERUŠENY:

 

„Každý, kdo chce u pokladny platit kartou, může v současnosti narazit na problémy: Od dnešního rána je celostátně přerušeno placení žirovými, kreditními a debetními kartami,“ – Tagesschau

HOTOVOST, JEN A POUZE HOTOVOST‼️‼️‼️

https://t.me/c/1586239095/79507

 

💸 💸 💸 Více než tři roky, kdekoli se mě zeptají, jak chci platit, říkám pouze hotovost, protože hotovost je naše svoboda💥💥💥

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024: NA SCHŮZCE RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ SERGEJE LAVROVA S ​​VEDOUCÍMI DIPLOMATICKÝCH MISÍ AKREDITOVANÝCH V MOSKVĚ BYLA NA PROGRAMU SITUACE KOLEM UKRAJINY.

 

👉Počet cílených útoků ukrajinských jednotek na civilní cíle v Rusku každým dnem prudce narůstá, zdůraznil nejvyšší diplomat ve čtvrtečním projevu.

 

👉Lavrov: NATO koordinuje útoky ukrajinských ozbrojených sil na civilní infrastrukturu v Rusku!

 

👉Kyjevské síly stále více střílejí na civilní objekty na ruském území, vysvětluje ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov na setkání se zahraničními velvyslanci. Ukrajinská armáda je přitom přímo podporována NATO.

 

👉Na setkání ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova s vedoucími diplomatických misí v Moskvě byla situace kolem Ukrajiny na pořadu dne. Počet cílených útoků ukrajinských vojsk na civilní cíle v Rusku se každým dnem prudce zvyšuje, zdůraznil nejvyšší diplomat v projevu ve čtvrtek.

 

👉Civilisté jsou stále častěji ostřelováni kyjevskými silami. V této souvislosti obvinil NATO z přímé pomoci ukrajinské armádě při podobných útocích. Podle Lavrova už pro to existuje zavedený systém, přičemž se jedná o otevřené informace. Podle jeho slov kyjevské členské státy aliance předávají kromě zbraní také údaje o svých vojenských průzkumech vesmíru. Tato data budou použita k identifikaci a útoku na cíle hluboko v ruském vnitrozemí. Ministr zahraničních věcí ve znění:

 

👉 „Tyto cíle zahrnují obytné domy, životně důležitá zařízení, energetickou a průmyslovou infrastrukturu a jednoduše sociální zařízení: Školy, školky, kliniky. Západní vojenští specialisté doslova koordinují ruční útoky s vysoce přesnými prostředky proti cílům, které jsem zmínil, čistě civilním cílům. „

 

👉Podle Lavrova jsou útoky ukrajinských ozbrojených sil na civilní zařízení stále častější i v ruské pohraniční oblasti Kursk. Kyjevští bojovníci tam podle něj pronikli s teroristickými cíli. Ruská armáda je v současné době v procesu vyhánění ukrajinských jednotek z oblasti.

 

„Jsou nyní neochvějně vytlačováni a jsou vytlačováni, o tom není pochyb“.

 

👉Kromě toho ruský ministr zahraničí zdůraznil, že ukrajinská armáda nadále útočí na civilisty na ruských územích Belgorod a Brjansk a útočí na další pohraniční oblasti drony. Moskva sází na urovnání ukrajinské krize, prohlásil nejvyšší ruský diplomat. Prezident Vladimir Putin to několikrát potvrdil, naposledy na Východním ekonomickém fóru v přístavním městě Vladivostok. Lavrov doslova:

 

NEVIDÍME ŽÁDNOU OCHOTU K ČESTNÉ DIPLOMACII.“

 

👉Západ se všemi možnými způsoby snaží ovlivnit situaci přes Ukrajinu tak, aby při možných jednáních bylo ultimátum vůči Rusku a jen jedna cesta k míru.

 

Více o tématu – The Guardian: Kyjev chce vynutit rozhovory útokem do hlubin Ruska

 

https://rtnewsde.pro/international/218971-lawrow-nato-koordiniert-angriffe-ukrainischer/

 

 

📌12. září 2024: PATENT MICROSOFT 666 (060606) VYSVĚTLENO SKUTEČNÝM PRÁVNÍKEM… v AJ

 

https://www.youtube.com/watch?v=jWvJG_YZ0Og

 

 

📌12. září 2024: AKTIVITA LIDSKÉHO TĚLA SPOJENÁ S ÚKOLEM POSKYTNUTÝM UŽIVATELI MŮŽE BÝT POUŽITA V PROCESU TĚŽBY KRYPTOMĚNOVÉHO SYSTÉMU.

 

Server může poskytnout úlohu zařízení uživatele, které je komunikativně svázáno se serverem. Senzor komunikativně spojený se zařízením uživatele nebo obsažený v něm může snímat tělesnou aktivitu uživatele. Údaje o tělesné aktivitě mohou být generovány na základě snímané tělesné aktivity uživatele. Kryptoměnový systém komunikativně propojený se zařízením uživatele může ověřit, zda údaje o tělesné aktivitě splňují jednu nebo více podmínek stanovených systémem kryptoměny, a udělit kryptoměnu uživateli, jehož údaje o tělesné aktivitě jsou ověřeny.

 

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606#:~:text=WO2020060606%20-%20CRYPTOCURRENCY%20SYSTEM%20USING%20BODY%20ACTIVITY%20DATA.

 

PATENT 060606 – DIGITÁLNÍ MĚNA PROPOJENÍ TĚLA s MICROSOFT   v AJ

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=us%20patent%20060606&mid=E10386B4F8779EA112FAE10386B4F8779EA112FA&ajaxhist=0

 

 

 

📌12. září 2024, eReport, Lukáš Krupa: PS, SAS A KDH SA NEZÚČASTNIA NA HLASOVANÍ K ODVOLÁVANIU ŠIMEČKU: HOVORIA O FRAŠKE…

 

Poslanci Národnej rady (NR) SR za opozičné PS, SaS a KDH sa nezúčastnia na hlasovaní o návrhu na odvolanie Michala Šimečku (PS) z funkcie podpredsedu parlamentu. Avizoval to predseda poslaneckého klubu PS Martin Dubéci. Uvádza tasr.

 

„Hlasovanie bude najskôr v utorok (17. 9.). Na základe rokovacieho poriadku to musí byť tajná voľba. Za poslanecké kluby PS, SaS a KDH môžem povedať, že sa na tejto tajnej voľbe nezúčastníme,“ poznamenal na štvrtkovej tlačovej konferencii.

 

PS náhradníka zatiaľ nenavrhuje

Poslanecký klub PS nebude v prípade odvolania Šimečku podľa slov Dubéciho na aktuálnej schôdzi navrhovať iného kandidáta na post podpredsedu NR SR. „O ďalšom postupe budeme následne informovať,“ dodal.

 

HOVORIA O FRAŠKE:

 

Priebeh schôdze označil za frašku. „Táto schôdza absolútne stráca energiu. Je absolútne zrejmé, že tu nie sú poslanci vládnej koalície, ktorí majú chuť sa postaviť za tento návrh alebo vystupovať v rozprave,“ podotkol. Opozícia bude podľa neho počas schôdze poukazovať na zlyhania súčasnej vládnej koalície. Predpokladá, že diskusia bude trvať do noci, keďže parlament si odhlasoval, že bude rokovať až do jej úplného skončenia.

 

MAJERSKÝ DRŽÍ SO ŠIMEČKOM:

 

Odvolávanie Šimečku z postu skritizovali aj zástupcovia KDH a SaS. Poslanec a líder kresťanských demokratov Milan Majerský to vníma ako pošliapavanie zaužívaného práva najsilnejšej opozičnej strany na miesto podpredsedu parlamentu. „Štvrtková schôdza, ktorej sme svedkami, nie je o Michalovi Šimečkovi. Štvrtková schôdza je o pošliapavaní demokracie a právneho štátu,“ povedal. Poslanec a predseda SaS Branislav Gröhling odvolávanie označil za absurdné. „Hlavný dôvod je, že premiér Robert Fico (Smer-SD) sa zľakol. Reálne sa zľakol, že ľudia začínajú vidieť neschopných ministrov jeho vlády,“ skonštatoval. V tejto súvislosti opätovne skritizoval vládny kabinet za nečinnosť a neriešenie aktuálnych problémov.

 

https://ereport.sk/odvolavanie-simecku/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024, Ing. Ondřej Prokop, předseda hnutí Ano za Prahu a hostem je Zdeněk Kučera: SEVER PRAHY JE DLOUHODOBĚ PŘEHLÍŽENÝ. CO JE NUTNÉ V SENÁTU ZMĚNIT?

 

🗣️ Také sever Prahy, který je dlouhodobě přehlížený, potřebuje oporu v Senátu.

Co chce Zdeněk prosazovat a proč se rozhodl kandidovat? Jaké má nápady a cíle?

O tom ale i o dalších tématech jsme se bavili v novém podcastu, kde vám budu průběžně představovat zajímavé hosty a osobnosti.

Budu moc rád, když si dnešní díl pustíte a napíšete nám váš názor nebo postřeh do komentářů.

Prosím také o sdílení. Předem moc děkuji!

ZDENĚK KUČERA: je nejen úspěšný starosta městské části Praha 18 (Letňany) ale i velký dobrodruh a sportovec.

Cestoval v Americe a také v Asii, kde dokonce v rámci svatební cesty pěšky zdolal Annapurnu v Himalájích.

Pravidelně se účastní extrémních triatlonů, jako je Ironman.

 

https://youtu.be/OZRU_EdYs1M?si=pxUdwMSVAMtCxI2_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024: 🇳🇱 HAAG, NIZOZEMSKO, MEZINÁRODNÍ SOUDNÍ DVŮR:

IZRAELSKÁ OKUPACE PALESTINY JE NEZÁKONNÁ. JE V ROZPORU S LIDSKÝMI PRÁVY CHARTY OSN.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/29020

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: U HRANIC ALIANCE NATO ZNIČILO RUSKO DRONY: VELKÁ BOJOVÁ AKCE UPROSTŘED OBAV Z VÁLKY RUSKA A NATO

 

https://youtu.be/bM61n-WPTd8?si=nuNhA24QmQL2gIRc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: CHAOTICKÉ CHOVÁNÍ UKRAJINSKÉHO MŮŽE PŘI PATOVÉ SITUACI VE VARŠAVĚ: HOŘÍCÍ PŘEDMĚTY, VZDUCHOVÁ PISTOLE; PĚTIHODINOVÁ KONFRONTACE S VARŠAVSKOU POLICIÍ

 

https://youtu.be/dO3Og_6G5z4?si=OIxcnq1SH048aiDc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VNITŘNÍ BOJE V UKRAJINSKÉ ARMÁDĚ ZANECHÁVAJÍ ZELENSKÉHO S RUDOU TVÁŘÍ; PROČ SELHALA TAJNÁ OPERACE V ČERNÉM MOŘI PŘI POKUSU O OBSAZENÍ RUSKÉ TĚŽNÍ PLOŠINY

 

https://youtu.be/aFaDEY7poTE?si=zNMYpG_QaeIF3y8i

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: V DEN ÍRÁNSKÉ NEJVĚTŠÍ HROZBY STAHUJÍ USA KLÍČOVOU LETADLOVOU VÁLEČNOU LOĎ, CHRÁNÍCÍ ÚZEMÍ IZRAELE

 

https://youtu.be/b_CqhdJRTr4?si=0XJSqbymZ3O8GfXi

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PŘI „ŽERTOVNÉM ROZHOVORU“, POLITIK ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO ODHALUJE, ŽE „NIKDY NESLYŠEL“ UKRAJINSKOU PRAVDU; INFORMAČNÍ BOMBA POSILOU PRO RUSKO?

 

https://youtu.be/C2_T8cC7z0M?si=yGiOM6WKTMmeba2j

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „TĚLA VOJÁKŮ Z ČLENSKÝCH ZEMÍ ALIANCE NATO“: RUSKO PŘEDKLÁDÁ DŮKAZ ROLE ZÁPADU V UKRAJINSKÉ VÁLCE

 

https://youtu.be/Y8mHyMgmTBM?si=XIIb-HHwHHybtjGv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️12.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PŘERUŠENÍ ZPRÁV: „UKRAJINA SE PŘIPOJÍ K ALIANCI NATO“: ANTONY BLINKEN PŘEKRAČUJE VEŠKERÉ LIMITY V DOBĚ, KDY RUSKO ŘÁDÍ V KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/1IFt4W-FmLw?si=itQ2FpIjhVND7Ylf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA ODVETA: RUSKO BOMBARDUJE UKRAJINU 64 DRONY SHAHED V DOBĚ ČERNOMOŘSKÉ OPERACE; KURSKÉ ÚTOKY.

 

https://youtu.be/-3obQx7DziI?si=hMtGeWsdrehQsq3E

 

 

📌12. září 2024: ⚡️ ZEMĚ G7 SE ZATÍM NEDOHODLY NA PODMÍNKÁCH POSKYTNUTÍ 50 MILIARD DOLARŮ KYJEVU Z VÝNOSŮ Z RUSKÝCH AKTIV.

 

„Pokud jde o financování, orgány G7 intenzivně diskutují o podmínkách a parametrech splnění svého slibu poskytnout Ukrajině finanční podporu ve výši 50 miliard dolarů,“ uvedlo komunikační oddělení Mezinárodního měnového fondu (MMF).

https://t.me/to_je_nas_svet/29021

 

 

📌12. září 2024: 🇷🇺 „POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU PROTI RUSKU BY ZNAMENALO PŘÍMOU ÚČAST ZEMÍ NATO V BOJÍCH NA UKRAJINĚ“ – Vladimir Putin se vyjádřil k plánům Ukrajiny získat od Západu povolení k úderům přesně naváděnými zbraněmi hluboko dovnitř Ruské federace.

 

Podle něj jde o snahu nahradit koncepty, neboť AFU to již dělá s pomocí bezpilotních letounů.

Kromě toho Ukrajina není schopna udeřit takovými zbraněmi, protože nemá potřebné zpravodajské údaje. Ty jí mohou poskytnout pouze NATO a Spojené státy ze svých satelitů. A pouze ony mohou provádět letové úkoly. Pokud se tak stane, Západ se přímo zúčastní bojových akcí a bude ve válce s Ruskou federací, shrnul prezident po svém projevu na plenárním zasedání X. petrohradského mezinárodního fóra sjednocených kultur.

https://t.me/to_je_nas_svet/29022

 

 

📌12. září 2024, 17:24, LE MONDE: ZÁPAD ODKLÁDÁ ROZHODNUTÍ O ÚDERECH HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE KVŮLI CHYBÁM OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA FRONTĚ:

 

Západ nespěchá s tím, aby Kyjev umožnil udeřit zbraněmi dlouhého dosahu, které mu byly dodány hluboko na území Ruské federace v souvislosti s chybami, kterých se na bojišti dopustily Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU). Píší o tom francouzské noviny Le Monde s odvoláním na nejmenované zdroje.

 

Mezi chybami ozbrojených sil Ukrajiny zmiňuje Le Monde zejména srpnový útok na Kurskou oblast, který překvapil ukrajinské partnery na Západě. Jak také píší noviny, Západ požaduje, aby Kyjev objasnil svou strategii v konfliktu, a obává se, že by se mohl rozšířit „mimo Ukrajinu“, například do Polska a Lotyšska.

 

Olivier Schmitt, profesor Centra pro studium vojenských konfliktů na Univerzitě jižního Dánska, se v rozhovoru pro Le Monde podělil o svůj názor, že rozhodnutí umožnit Kyjevu udeřit hluboko na ruské území by se v blízké budoucnosti nemělo očekávat.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že bude amerického prezidenta Joea Bidena informovat o výsledcích své cesty do Kyjeva, včetně otázky použití západních zbraní dlouhého doletu ukrajinskými ozbrojenými silami k úderům na cíle v Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4140165

 

 

📌12. září 2024, 16:05: HLAVNÍ BANKY PŘEDPOVÍDAJÍ, ŽE CENY ROPY V ROCE 2025 KLESNOU NA 60 USD:

 

Řada významných bank očekává, že cena ropy Brent v roce 2025 klesne na 60 USD za barel. To bude usnadněno slabou poptávkou v Číně a nadměrnou nabídkou na trhu.

 

Podle RIA Novosti jsou kotace v současné době pod 71 USD. Naposledy byla taková cena zaznamenána v prosinci 2021. Podle odborníků je pokles cen způsoben zpomalením čínské ekonomiky, ochlazením napětí na Blízkém východě a také „zelenou agendou“ západních zemí, v důsledku čehož se snížil počet investic v ropném a plynárenském sektoru.

 

„Pro členy OPEC+ je stále obtížnější udržet ceny vysoko. Problém je v tom, že kartel nejsou všichni dodavatelé,“ cituje agentura profesora finanční univerzity Sergeje Tolkačeva.

 

Článek poznamenává, že ani snížení produkce OPEC+ o 0,5 milionu barelů denně není schopno kompenzovat rezervy, které byly nahromadeny za poslední rok.

 

Ivan Andrievsky, viceprezident Ruského svazu inženýrů, se však domnívá, že tento stav věcí není pro Rusko kritický. Při vyrovnávání rozpočtu je tedy prostor pro mravy i při ceně 60 dolarů za barel. Diverzifikace, nahrazování dovozu a obrat na východ podle experta přispívají ke stabilizaci ekonomiky.

 

„Příjmy z trhu spolu s rezervami nezkolabují ekonomiky producentů ropy, včetně Ruska,“ uzavřel Eduard Khristianov, předseda představenstva RosDorBank.

 

Odborníci očekávají, že ceny ropy povedou ke zpomalení ekonomiky, ale v dlouhodobém horizontu nebudou mít vážný dopad.

 

Konstantin Simonov, generální ředitel Národního fondu solární bezpečnosti, profesor na Finanční univerzitě při vládě Ruské federace, již dříve ve vysílání Vesti FM řekl, že srpen byl rekordní, pokud jde o příjmy v ruském ropném a plynárenském průmyslu.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4139879

 

 

📌12. září 2024, 17:59: VYŠETŘOVACÍ VÝBOR RUSKÉ FEDERACE VYŠETŘUJE ZLOČINY KYJEVA V DLR, LLR A CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Ruští vyšetřovatelé zjistí okolnosti zranění 13 civilistů a smrti jedné osoby v důsledku ostřelování DLR, LLR a Chersonské oblasti ozbrojenými silami Ukrajiny, uvádí se na webu Vyšetřovacího výboru Ruské federace.

 

Upřesňuje se, že v Nové Kachovce v Chersonské oblasti bylo zraněno osm civilistů, jeden zemřel v důsledku ostřelování civilních objektů ozbrojenými silami Ukrajiny. Dva lidé byli zraněni u Kremennaja v Luhanské lidové republice. Kromě toho byli tři lidé zraněni v Gorlovce v Doněcké lidové republice.

 

„Vyšetřovací výbor Ruska zjistí všechny okolnosti incidentu a okruh osob zapojených do páchání zločinů,“ uvádí se ve zprávě.

 

Šéf ruské Rady pro lidská práva Valerij Fadějev již dříve uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny záměrně směřují údery proti civilistům. Opakované údery jsou navíc často zasahovány záchranáři, kteří jsou zaneprázdněni rozebíráním trosek.

 

https://www.vesti.ru/article/4140211

 

 

📌12. září 2024, 15:50: SIKORSKI SE SMÍCHEM KOMENTOVAL VÝBUCH NORD STREAMS:

 

Ať už vyhodil do povětří plynovody Nord Stream 1 a 2, odvedl „dobrou práci“, řekl polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski v rozhovoru s vtipálky Vovan a Lexus.

 

Upřesňuje se, že při těchto slovech nemohl diplomat zadržet smích. Připustil také, že Spojené státy si byly vědomy hrozící sabotáže.

 

„Nyní víme, že Američané o tom věděli předem a nezastavili to,“ citovala Sikorského agentura RIA Novosti.

 

Dříve v rozhovoru s vtipálky Sikorski řekl, že Polsko nechce bránit Ukrajinu. Ministr však nevyloučil, že by se situace mohla změnit, pokud by se fronta zhroutila.

 

Připomeňme, že výbuchy na plynovodech Nord Stream 1 a 2 byly zaznamenány 26. září 2022. Podle jedné verze bomby nastražili ukrajinští sabotéři.

 

Podle amerického novináře Seymoura Hershe byly výbuchy připraveny americkým námořnictvem s pomocí kolegů z Norska.

 

https://www.vesti.ru/article/4139945

 

 

📌12. září 2024, 14:45: PUTIN NAVRHL USPOŘÁDAT SEPARÁTNÍ SCHŮZKU S MÓDÍM NA SUMMITU BRICS V KAZANI:

 

Prezident Ruské federace Vladimir Putin pozval indického premiéra Naréndru Módího na bilaterální schůzku na summitu BRICS v Kazani.

 

„Čekáme na pana Modiho v Kazani,“ řekl Putin indickému premiérovi pro národní bezpečnost Ajitovi Kumaru Dovalimu. „Navrhuji uspořádat bilaterální schůzku 22. října v Kazani.“

 

Podle ruského vůdce bude účelem setkání diskutovat o společné práci na implementaci dohod z Módího červencové návštěvy Moskvy.

 

Putin a Módí se setkali 8. července ve státní rezidenci prezidenta Ruské federace v Novo-Ogarevo. Také ruští a indičtí vůdci navštívili VDNKh a poté jednali v Kremlu.

 

Po setkání s Putinem Modi poznamenal, že Ruská federace a Indie učinily důležitá rozhodnutí o rozvoji spolupráce.

 

https://www.vesti.ru/article/4139717

 

 

📌12. září 2024, 14:59, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: 10 OSAD OSVOBOZENO V KURSKÉ OBLASTI ZA DVA DNY:

 

Ozbrojené síly Ruské federace osvobodily 10 osad v Kurské oblasti za pouhé dva dny, informuje ruské ministerstvo obrany v denní zprávě.

 

Mluvíme o Apanasovce, Bjachovu, Višněvce, Viktorovce, Vnězapnoje, Gordějevce, Krasnookťabrském, Obukhovce, Snagosti a 10. říjnu.

 

Za poslední den zahájily ozbrojené síly Ukrajiny dva neúspěšné protiútoky v Kurské oblasti. Ztráty vojáků kyjevského režimu činily 20 vojáků a důstojníků, jedno bojové obrněné vozidlo a jedno automobil. Kromě toho se jeden ozbrojenec vzdal.

 

https://www.vesti.ru/article/4139841

 

 

📌12. září 2024, 18:20, POLITICO: STOLTENBERG BUDE V ROCE 2025 PŘEDSEDAT MNICHOVSKÉ BEZPEČNOSTNÍ KONFERENCI:

 

Jens Stoltenberg, který do 1. října dokončí svou práci generálního tajemníka Severoatlantické aliance, se ujme funkce předsedy Mnichovské bezpečnostní konference.

Informuje o tom s odvoláním na zdroje deník Politico.

 

Podle ní se Stoltenberg této funkce ujme na konci mnichovské konference v únoru 2025.

 

Od roku 2014 působí jako generální tajemník NATO. Od 1. října nahradí Stoltenberga bývalý nizozemský premiér Mark Rutte.

 

https://www.vesti.ru/article/4140221

 

 

📌12. září 2024, 18:12, POLSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: SOUL PRODAL VARŠAVĚ ZBYTEČNÉ FA-50, VŠICHNI ZAPOMNĚLI NA ZBRANĚ:

 

V Polsku vypukl nový skandál. Ministerstvo obrany země bylo v epicentru událostí. Díky bývalému ministrovi Blaszczakovi země získala bojové cvičné letouny FA-50 z Jižní Koreje bez bojového vybavení.

 

„Otázka zbraní se měla projednat až po nákupu. Byla to vyjednávací taktika,“ vysvětlil poslancům Sejmu náměstek ministra obrany republiky Cezary Tomchik.

 

Polsko již obdrželo 12 letadel od svého asijského spojence. Jsou dislokovány na 23. základně taktického letectva v Minsku-Mazovickém.

 

Zároveň se nyní ministerstvo obrany snaží najít použité zbraně pro korejská vozidla po celém světě.

 

„Problém je v tom, že bojové vybavení pro tento letoun se již nevyrábí,“ dodal zástupce ministerstva.

 

https://www.vesti.ru/article/4140233

 

 

📌12. září 2024, 18:11: DŮSTOJNÍK SBU OKLAMAL PRILEPINA, ABY SE TO DOZVĚDĚL OD SVÉHO SYNA:

 

U soudu v případu pokusu o atentát na spisovatele Zachara Prilepina zazněly některé podrobnosti o organizaci tohoto zločinu. Ukázalo se, že důstojník SBU oklamal spisovatelova syna, aby zjistil, kde by jeho otec mohl být. Tyto informace byly poté použity k vyhození vozidla do povětří.

 

Tyto údaje byly dnes oznámeny u vojenského soudu 2. západního okruhu v Moskvě, kde se posuzuje případ pokusu o atentát. Občan Ukrajiny Alexander Permjakov (zařazený na seznamu teroristů a extremistů) je obviněn ze spáchání trestného činu. Přiznal se ke spáchání teroristického útoku. Vyšetřování také identifikovalo komplice, který byl zařazen na seznam hledaných osob.

 

Z vyšetřovacích materiálů vyplývá, že šéf organizované skupiny Žuravkin na sociální síti „V Kontaktě“ si vytvořil účet pod jménem Ivanka Polikarpovová a navázal korespondenci s Prilepinovým synem Iljou. Zjistil tedy, že Prilepin se bude nacházet v oblasti obce Pioněrskij.

 

Prilepinovo auto bylo vyhozeno do povětří 6. května 2023 ve vesnici Pioněrskij v Nižněnovgorodské oblasti. Na cestě auta, ve kterém spisovatel cestoval, byly položeny dvě protitankové miny. Jeden z nich byl aktivován. Při pokusu o atentát byl spisovatel zraněn na nohách, jeho řidič zemřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4140157

 

 

📌12. září 2024, 17:45, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: V KURSKÉ OBLASTI VYTVOŘILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZDÁNÍ KONCENTRAČNÍCH TÁBORŮ:

 

Na území Kurské oblasti, kam vtrhli ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny, vznikly podoby koncentračních táborů pro civilisty, vyplývá z údajů ruského ministerstva zahraničí.

 

„Lze konstatovat, že na řadě území kontrolovaných ozbrojenci bylo vytvořeno zdání ‚koncentračních táborů‘,“ uvedlo ruské ministerstvo zahraničí ve zprávě, kterou má k dispozici RIA Novosti.

 

Je třeba poznamenat, že ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny do takových táborů násilně hnali lidi, kteří nedokázali „opustit území dobyté nepřítelem“.

 

Kyjevský režim také využíval obyvatele regionu k natáčení propagandistických příběhů zahraničních novinářů. Takže 70 až 100 civilistů bylo násilně nahnáno do sklepů internátní školy Sudzha za účelem natáčení propagandy.

 

Podle ruského ministerstva obrany ztratil kyjevský režim za celou dobu nepřátelských akcí ve směru na Kursk více než 12,5 tisíce ozbrojenců.

 

https://www.vesti.ru/article/4140191

 

 

📌12. září 2024, 18:50, ŠÉF ROSREESTR SKUFINSKY: 3 ROKY NEVYVINUTÝ POZEMEK DACHA BUDE ODEBRÁN:

 

Šéf Rosreestr, Oleg Skufinsky, vysvětlil dopad dříve přijatého zákona na nevyužité pozemky v sídlech. Podle něj by se letní obyvatelé neměli nových pravidel bát.

 

Faktem je, že zákon nestanoví ani nové důvody pro odnětí půdy, ani nové pokuty.

 

„Je také stanoven tříletý odklad. Zpočátku dostanou majitelé zarostlých pozemků upozornění na odstranění porušení,“ píše RBC.

 

Úředníci budou moci zahájit procesy pro zabavení místa až po šesti měsících. Zároveň v každém případě rozhodne soud.

 

https://www.vesti.ru/article/4140261

 

 

📌12. září 2024, 18:09: ZELENSKYJ SI STĚŽOVAL NA ZÁPAD, KTERÝ ODKLÁDÁ POVOLENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Západ ruší omezení na používání zbraní dlouhého doletu, pro které není munice, řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

 

Nejedná se tedy o zrušení omezení, domnívá se hlava kyjevského režimu.

 

„Je to jiný způsob, jak nevydat kladné rozhodnutí o použití vhodných zbraní,“ citovala ukrajinská média Zelenského.

 

Podle ukrajinského prezidenta dnes nevidí výsledky práce západních zbraní.

 

Britská média již dříve informovala, že Londýn umožnil kyjevskému režimu odpálit řízené střely Storm Shadow na cíle hluboko na území Ruské federace.

 

Mezitím se Le Mond dozvěděl, že Západ odkládá povolení k použití zbraní kvůli chybám ozbrojených sil Ukrajiny – zejména kvůli útoku na Kurskou oblast.

 

https://www.vesti.ru/article/4140234

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.09.2024“:

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly ostřelovaly centrální trh v Novaja Kakhovka: jeden člověk byl zabit, osm bylo zraněno, řekl guvernér Saldo

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Gruzii blesk málem zabil ruského turistu s přáteli, kteří natáčeli videa za doprovodu hudby a krásného západu slunce.

Firma zaslechla hlasitý rachot a v tu chvíli muže zasáhl silný elektrický výboj, po kterém upadl a oblečení na jeho těle vzplálo a bylo roztrháno na kusy.

Na místo přijela záchranka, která ho s popáleninami po celém těle hospitalizovala. Lékaři byli překvapeni, jak přežil a dostal se tak snadno.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na Krasnodarském území plaval muž 10 kilometrů od pobřeží, protože se rozhodl trochu se vyspat. Záchranáři našli nebohého v noci.

SUP strávník si šel zaplavat, lehl si k odpočinku na slunci a probudil se na otevřeném moři. Měl štěstí, že měl po ruce telefon, podařilo se mu kontaktovat záchranáře, ale svou polohu prozradit nedokázal.

Chudák byl nalezen kolem půlnoci a vynesen na břeh.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Migranti musí studovat na ruských školách za poplatek

Uvedl to předseda Uralského cechu učitelů ruštiny jako cizího jazyka Alexej Botalov.

„Dnes každý, kdo přijde do školy, studuje zdarma. To trochu odrazuje určité skupiny občanů, včetně migrujících pracovníků, protože se toho snaží nějak využít.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️Ruská armáda během dvou dnů ofenzivy v Kurské oblasti osvobodila deset osad, uvedlo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin a patriarcha moskevský a celé Rusi Kirill dorazili do Lávru Nejsvětější Trojice Alexandra Něvského u příležitosti 300. výročí převozu ostatků Alexandra Něvského do Petrohradu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident položil květiny k hrobu velkého ruského velitele Alexandra Suvorova, pohřbeného v Nejsvětější Trojici Alexandr Něvské lávře

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Návštěva kostela Zvěstování Nejsvětější Trojice Alexandra Něvského lávry

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zelenskyj kritizoval mírový plán mezi Čínou a Brazílií na ukončení bojů a označil jej za „destruktivní“.

„Jejich návrh je také destruktivní, je to jen politické prohlášení. Řekl jsem prezidentovi Brazílie: „Pojďme si sednout a promluvit si spolu.“ Nejste naši nepřátelé, my nejsme vaši nepřátelé. Proč jste se najednou rozhodli, že byste se měli postavit na stranu Ruska a být někde uprostřed? Nejsme blázni. K čemu je toto divadlo?“ poznamenal Zelenskij.

Čínsko-brazilský plán počítá s zastavením nepřátelství podél frontové linie.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Obyvatelům regionu Kursk, kteří zcela přišli o svůj majetek, bude vyplaceno 75 až 150 tisíc rublů.

Výši plateb oznámil úřadující guvernér regionu Alexey Smirnov.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆PREZIDENTOVA ODPOVĚĎ NA OTÁZKU OHLEDNĚ MOŽNOSTI POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU K ÚDERU NA RUSKO:

TO BUDE ZNAMENAT, ŽE ZEMĚ NATO, USA A EVROPSKÉ ZEMĚ JSOU VE VÁLCE S RUSKEM. A POKUD TOMU TAK JE, PAK S OHLEDEM NA ZMĚNU SAMOTNÉ PODSTATY TOHOTO KONFLIKTU UČINÍME PŘÍSLUŠNÁ ROZHODNUTÍ NA ZÁKLADĚ HROZEB, KTERÉ PRO NÁS BUDOU VYTVOŘENY.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

12.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY:⛔️DALŠÍ KOLO: ORBÁN NYNÍ POŽADUJE OD EU PENÍZE NA SOUČASNOU OCHRANU HRANIC…

 

 

📌12. září 2024: 🇸🇰 HARABIN OPĚT PŘESNĚ POJMENOVAL SITUACI: „DO ŘÍDÍCÍCH STRUKTUR EVROPY SE DOSTÁVAJÍ HLUPÁCI, GRÁZLOVÉ, SVINĚ…“ 👋👋👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29010

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⛔️💉🎚️11. září 2024, 10:00: AMERIKA ŘEŠÍ NADÚMRTNOST PO VAKCÍNÁCH NA ZÁKLADĚ ČESKÝCH ÚDAJŮ:

 

👺ČESKÁ VLÁDA NEŘEŠÍ V TOMTO OHLEDU NIC

 

 

🛑 🛑 🛑NA ZÁKLADĚ ČESKÝCH DAT O OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU-19 ŽÁDÁ AMERICKÝ SENÁTOR JOHNSON ÚŘADY CDC A FDA O VYŠETŘOVÁNÍ: „ČESKÉ ÚDAJE DOKLÁDAJÍ, ŽE VAKCÍNA MODERNA ZVÝŠILA ÚMRTNOST OD OKAMŽIKU OČKOVÁNÍ PRO KAŽDOU VĚKOVOU SKUPINU

 

👉Senátor Ron Johnson, který provádí dohled nad postupem vlády při řešení pandemie, napsal minulý týden komisaři FDA dr. Robertu M. Califfovi a také dr. Mandy K. Cohenové, ředitelce CDC.

 

👉Již více než měsíc mohou čeští statistici analyzovat sadu dat obsahující více než 11 milionů řádků, kterou poskytl Ústav zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS). Jedná se o anonymizovaná data shromážděná o českých občanech a jejich očkování proti covidu-19.

 

👉Dat si všimli i v USA a na žádost senátora Rona Johnsona se jim věnují úřady. 👋👋👋

 

👉Data od ÚZIS získal podle zákona o svobodném přístupu k informacím zastupitel Knínic pan Stanislav Veselý (61 let), který se o data zajímá jako laik kvůli rozdílům, které pozoroval „mezi vládními daty a zkušenostmi z praxe“, a zpřístupnil je veřejnosti zde.

 

👉Deníku Epoch Times sdělil, že o poskytnutí dat z ÚZIS jednal od roku 2021 více než dva a půl roku, než mu byla poskytnuta.

 

👉Těchto českých dat si povšimli v USA. Republikánský senátor Ron Johnson před několika dny požádal dvě federální zdravotnické agentury CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí) a FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv), aby je prozkoumaly. Informoval o tom deník The Daily Signal. 👋👋👋

 

👉Republikánský senátor Ron Johnson hovoří během rozhovoru pro The Epoch Times ve své kanceláři v Hart Senate Office Building ve Washingtonu 21. března 2024. (Madalina Vasiliu / The Epoch Times) 👋👋👋

 

👉Senátor Ron Johnson, který provádí dohled nad postupem vlády při řešení pandemie, napsal minulý týden komisaři FDA dr. Robertu M. Califfovi a také dr. Mandy K. Cohenové, ředitelce CDC. 👋👋👋

 

👉 „České údaje dokládají, že vakcína Moderna proti covidu-19 (Spikevax) ve srovnání s vakcínou Pfizer-BioNTech (Comirnaty) zvýšila úmrtnost z jakékoliv příčiny (ACM), měřeno po dobu 12 měsíců od okamžiku očkování pro každou věkovou skupinu,“ píše Johnson v dopise (pdf) Califfovi a Cohenové, jehož kopii zveřejnil deník The Daily Signal.

 

👉 Johnson v dopise cituje závěry Steva Kirsche, který analyzoval česká data, jež měl měla být získaná na základě žádosti o svobodném přístupu k informacím. Kirsch je filantrop ze Silicon Valley, který založil Fond pro včasnou léčbu onemocnění covid-19 a je výkonným ředitelem Nadace pro výzkum bezpečnosti vakcín (VSRF)

 

👉 „Naléhavě Vás žádám, abyste si prostudoval oficiální údaje českých úřadů o vakcínách proti covidu-19 podávaných v České republice a analýzu pana Kirsche a dr. Craigové týkající se ACM anticovidových vakcín Moderna a Pfizer,“ píše Johnson.

 

👉 Kromě jiného žádá FDA a CDC, aby přezkoumaly „úmrtnost po druhé injekci (dávce) s ročním a dvouročním odstupem u vakcín Pfizer-BioNTech a Moderna u osob, kterým byla aplikována v roce 2021, podle pětiletých věkových kategorií“.

 

👉 „Vysvětlete prosím, zda si je vaše agentura jistá, že vakcíny Moderna a Pfizer jsou stejně bezpečné, a pokud ano, na základě jakých údajů nebo studií svůj názor zakládáte?“ píše americký senátor oběma šéfům zdravotnických úřadů.

 

👉 CDC a FDA odpověděly, že dopis obdržely a odpověď zpracovávají. Společnosti Moderna a Pfizer na žádost americké redakce Epoch Times o komentář nereagovaly.

„Oslava“

 

👉 Zveřejnění dat doslova oslavovalo Sdružení matematiků, imunologů a statistiků (SMIS). Expert na matematické modelování RNDr. Tomáš Fürst, Ph.D., zveřejnění komentoval jako „zázrak“. 👋👋👋

 

👉 „Po několika letech našeho marného volání po zveřejnění podrobných covidových dat došlo k malému zázraku,“ uvedl Fürst. „Pokud je mi známo, jsme jediná země na světě, která takto podrobná data zveřejnila… Sada obsahuje přes 11 milionů řádků (pro každého obyvatele ČR jeden řádek plus pár set tisíc již zemřelých).“

 

👉 Protože datoví analytici po podobných datech skutečně PRAHNOU, aby mohli analyzovat účinky vakcín proti covidu-19, a v zahraničí státní úřady podobné sady dat zpravidla neposkytují, navrhl Dalibor Štys z Laboratoře experimentálních komplexních systémů ředitele ÚZIS na „svatořečení“.

 

👉 „Dala by se data v tomto rozsahu zpracovat, kdyby o všem nevěděl ředitel ÚZIS Dušek? Jestli to byl on, kdo rozhodl o zveřejnění dat, a pokud bude i nadále spolupracovat na podobných analýzách, jeho mnohokrát ztracená karma se tisíckrát napraví,“ napsal Štys.

 

👉 V zahraničí přišli s prvními reakcemi na česká data kromě zmiňovaného Stevena Kirsche a dr. Craigové také imunoložka Jessica Roseová, socioekonomický komentátor Joela Smalley nebo britský penzionovaný učitel ošetřovatelství a zdravotních sester John Campbell.

 

🛑 CO SE Z DAT PROZATÍM VYVOZUJE:

 

👉 Za jeden z důležitých závěrů ze získaných dat uvádí SMIS takzvaný Healthy Vaccinee Effect (HVE), tedy „efekt zdravého očkovaného“, který vysvětluje editor odborných vědeckých prací RNDr. Jaroslav Janošek, Ph.D.

 

👉 Výzkumný článek o tomto efektu poprvé publikovala skupina českých expertů v mezinárodním odborném časopise Journal of Infectious Diseases. Hodnotila v něm účinnost a bezpečnost mRNA vakcín proti onemocnění covid-19 na českou populaci.

 

👉 Dokument tehdy analyzoval populační data o očkovacím programu z České republiky, shromážděná z 2,2 milionu individuálních zdravotních záznamů.

 

👉 Efekt zdravého očkovaného zjednodušeně znamená, že „lidé, kteří se nechali očkovat, byli obecně zdravější než ti, kteří se očkovat nenechali, proto i v době, kdy nebyl covid, lidé v neočkované skupině umírali více,“ vysvětluje spoluautor Jaroslav Janošek. Více o HVE…

 

👉 S žádostí o komentář ke zveřejněným datům jsme oslovili i iniciativu SNÍH, která se při vzniku zavázala PRACOVAT JAKO NEZÁVISLÝ THINK-TANK POSKYTUJÍCÍ OBČANŮM, MÉDIÍM I INSTITUCÍM SROZUMITELNÉ A VĚDECKY PODLOŽENÉ INFORMACE A SOUČASNĚ BUDE VYVRACET OMYLY A DEZINFORMACE, KTERÉ SE OD VZNIKU PANDEMIE ŠÍŘÍ. 👋👋👋

 

Zdroj: epochtimes.cz

 

https://www.infovojna.bz/article/ceske-udaje-dokladaji-ze-vakcina-moderna-zvysila-umrtnost-od-okamziku-ockovani-pro-kazdou-vekovou-skupinu?fbclid=IwY2xjawFO3-hleHRuA2FlbQIxMQABHf1G6k-32GvIEoibrITwsUD3wsWx_FFQX53M4HlywmlNCXLj8K47PpMxhw_aem_LIyycNYsrPfaN_I-8UD8mg#m0ybtzmairtmz0wdrm

 

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZÁPAD UŠTĚDŘIL TĚŽKÝ ÚDER UKRAJINĚ UPROSTŘED PUTINOVI VÁLKY: „NEMŮŽEME ZAJISTIT VAŠE VÍTĚZSTVÍ NAD RUSKEM“, ŘÍKAJÍ ZÁPADNÍ DIPLOMATÉ ZELENSKÉMU

 

https://youtu.be/0uiSD4lRuMk?si=xLm3ADCwqv8AlxJs

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ BOMBARDOVÁNÍ NUTÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY UTÉCT Z VESNICE SNAGOSŤ VE SVÝCH VOJENSKÝCH VOZIDLECH

 

https://youtu.be/_lXbdPl2iII?si=JC9IlsSxD9lNadbt

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV PŘEKVAPIVÝ ÚTOK ŠOKUJE UKRAJINU V KURSKÉ OBLASTI; RUSKO ZNOVU ZÍSKÁVÁ 10 MĚST OD ZELENSKÉHO

 

https://youtu.be/n-cKsA9NPps?si=hgulfua0oc84awxu

 

 

📌12. září 2024: 🇷🇺 DMITRIJ MEDVEDĚV: BRITSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DAVID LAMMY SLÍBIL UKRAJINĚ 100 LET PODPORY. 😂

  1. Lže.
  2. Takzvaná Ukrajina nevydrží ani čtvrtinu tohoto období.
  3. Ostrov zvaný Británie se pravděpodobně v příštích několika letech potopí. V případě potřeby pomohou naše hypersonické střely.

https://t.me/to_je_nas_svet/28996

 

 

📌12. září 2024: ☝️ PŘEČTĚTE SI TITULEK V DNEŠNÍCH THE TIMES❗️❗️❗️

„Putin eskaluje konflikt, tvrdí západní spojenci, protože se blíží rozhodnutí o schválení raketových úderů“.

Takže oni přijímají rozhodnutí, které dramaticky vystupňuje konflikt na zcela novou úroveň, ale je to Putin, kdo „eskaluje“ ne oni!  👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28997

 

 

📌12. září 2024: ♨️ NĚMECKÝ PODNIKATEL A AKTIVISTA KIM DOTCOM: BLINKENOVA LOGIKA – USA MOHOU DODÁVAT ZBRANĚ UKRAJINĚ, ALE ÍRÁN NEMŮŽE DODÁVAT ZBRANĚ RUSKU.

Izrael může páchat genocidu americkými bombami bez obav ze sankcí, ale Írán bude sankcionován za to, že pomáhá Rusku vyhrát zločinnou zástupnou válku USA na Ukrajině. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28998

 

 

📌12. září 2024: RUSKÝ VELVYSLANEC V USA ANATOLIJ ANTONOV PROHLÁSIL, ŽE AMERICKÉ ÚŘADY PŘIPRAVUJÍ PŮDU PRO TŘETÍ SVĚTOVOU VÁLKU, ALE JEN MÁLO AMERICKÝCH POLITIKŮ O TOM MLUVÍ.

 

Takto diplomat komentoval možné zrušení omezení pro Kyjev zasáhnout hluboko na ruském území americkými raketami.

Dodal také:

🟥 Bezcílný útok AFU na Kurskou oblast ukázal, že s teroristy nelze vyjednávat, je třeba je zničit;

🟥Američtí politici mají radost ze smrti Slovanů na obou stranách ukrajinského konfliktu;

🟥 Varování amerických vojenských a politických analytiků, kteří tvrdí, že je nemožné, aby Zelenskyj dosáhl svých cílů pomocí systémů ATACMS nebo systémů delšího doletu, jsou jednoduše umlčena.

https://t.me/to_je_nas_svet/28999

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️12. září 2024, 07:01: 👺VYSTRČIL V KYJEVE: ZELENSKÉHO SOM UISTIL, ŽE NA PODPORU ČR SA MÔŽE SPOĽAHNÚŤ:

 

👉Spravodlivý mier na Ukrajine nastane podľa predsedu českého Senátu Miloša Vystrčila len vtedy, ak pri vyjednávaní o ňom bude prítomná Ukrajina a ak bude s podmienkami súhlasiť. V stredu o tom hovoril s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským v Kyjeve, kam pricestoval na ďalší parlamentný summit medzinárodnej Krymskej platformy. 👺Vystrčil, ((VLASTIZRÁDCE❗️❗️❗️)) to uviedol na sociálnej sieti X.

 

👉V prejave zdôraznil potrebu viac vystupovať z pohodlia krajín, ktoré vojnou nie sú priamo zasiahnuté, A VIAC UKRAJINU PODPOROVAŤ, PRETOŽE TO PODĽA NEHO NIE JE LEN V JEJ ZÁUJME, ALE V ZÁUJME VŠETKÝCH DEMOKRATICKÝCH KRAJÍN. 😂

 

👉Vystrčil na sieti X pripomenul, že počas prvého summitu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2021, všetci deklarovali protiprávnosť anexie Krymu a podporu Ukrajine, a napriek tomu o pol roka neskôr nastala plnohodnotná ruská invázia.

👉 „Som presvedčený, že to bolo preto, lebo naša podpora Ukrajiny nebola dostatočná.

👉Ak si to nedokážeme uvedomiť a Ukrajinu nebudeme masívne podporovať, doplatíme na to všetci, lebo Rusko sa nezastaví a svojím agresívnym a expanzívnym správaním bude stále viac ohrozovať celú Európu,“ dodal. 😂

 

ČESKO JE VÝZNAMNÝ VOJENSKÝ PARTNER

 

👉Predseda ukrajinskej Najvyššej rady Ruslan Stefančuk sa Česku poďakoval za všetko úsilie a praktické kroky na podporu Ukrajiny. Ocenil jeho významnú vojenskú, finančnú a materiálnu pomoc. S predsedom hornej komory českého parlamentu hovoril aj o českej muničnej iniciatíve a o možnostiach ďalšej pomoci Ukrajine.

 

https://ereport.sk/zelenskeho-som-uistil-ze-na-podporu-cr-sa-moze-spolahnut/

 

 

📌🍌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️12. září 2024: 🔴 KONVOJE NATO V AKCI – BUNDESWEHR VARUJE ŘIDIČE.

 

Dopady na dálnice A1 a A7 (1️⃣7️⃣😉): Bundeswehr varuje řidiče po rozsáhlé operaci NATO.

 

https://www.t-online.de/region/koeln/id_100485482/a1-nato-uebung-bundeswehr-warnt-autofahrer-vor-konvoi-in-nrw.html

 

🍌 A dnes 👇 …. 🧐 proč ty náklaďáky vždycky leží napříč? 😉😉👉🧹🧹🧹🧹🧹

 

🔴 Nákladní automobil ležící napříč na křižovatce Hattenbach

Kilometrová dopravní zácpa kvůli převrácenému kamionu na dálnici A7

Na dálnici A7 na křižovatce Hattenbacher Dreieck se převrátil nákladní automobil. Doprava je ve směru na Kassel mnohakilometrová. Odstranění kamionu se ukazuje jako komplikované.

 

https://www.hessenschau.de/panorama/kilometerlanger-stau-durch-umgekippten-lkw-auf-der-a7-v12,lkw-umgekippt-132.html

 

 

📌 🌊💦⛈12. září 2024: ‼️💥‼️🌊  HROZÍ NIČIVÉ POVODNĚ. SITUACE JE PODOBNÁ JAKO V LETECH 1997 A 2002

((Uvědomte si, že nám ovlivňují počasí HAARP systémem po celém světě, a to už léta❗️❗️❗️))

 

Nabijte si telefony a powerbanky, odvezte auta od řek, v povodňových oblastech mějte připravené evakuační zavazadlo, vyneste cennosti do vyšších pater a zrušte víkendové akce.

 

A také nelezte do lodí a myslete na seniory a ty, co si sami nepomohou. Ministři i šéf hasičů vyzvali k připravenosti před povodněmi. Nechtějí vyvolávat paniku, ale je třeba, abychom byli připraveni, říkají.

 

Déšť do Česka přijde přes Novohradské hory a bude postupovat na severozápad. Hlavní nápor, pokud se situace nezmění, čeká Českokrumlovsko, Českobudějovicko a Jindřichohradecko, extrémní stupeň nebezpečí je ale vyhlášen pro většinu jižních Čech s výjimkou Písecka a části Prachaticka.

 

👉Na dotaz, co způsobilo aktuální meteorologickou situaci, odpověděl Mark Rieder, ředitel ČHMÚ. „Právě v tom spočívá podobnost s povodněmi z roku 1997 a 2002.

Je to specifická synoptická situace a rozmístění jednotlivých tlakových polí. 😂🙈

Nad územím střední Evropy našeho území přijde tlaková níže, která nejdříve přejde naše území k východu a pak se obrátí a půjde zase zpátky. Právě to je podobné s rokem 2002, kdy přešly dvě vlny – právě ta druhá byla fatální, první vlna nasytila území plochy povodí a ta druhá odtekla povrchovým odtokem.“

 

Kvůli extrémnímu riziku povodní v následujících dnech svolal ve středu 11. září ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) na 15. hodinu tiskový brífink. Varoval, že předpovědní modely se vzácně shodují a že k výrazným srážkám se přidá i silný vítr, takže hrozí i riziko pádů stromů i sesuvy půdy a případné následné bleskové povodně, např. v případě protržení hrází rybníků.

 

👉Brífinku se zúčastnili se také ředitel ČHMÚ Mark Rieder a ředitel Povodí Vltavy Petr Kubala, ministr vnitra Vít Rakušan (STAN), ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) a generální ředitel HZS ČR Vladimír Vlček.

 

👉 „Už dopoledne jsem sešel s ministrem vnitra 👺Vítem Rakušanem a ministrem zemědělství Markem Výborným. Situace se bohužel velmi podobá rokům 1997, resp. 2002. Přes Novohradské hory a Vysočinu se déšť rozšíří směrem k SZ na celé území,“ nastínil. „Jedna věc je intenzita srážek, druhá vzácná shoda předpovědních modelů. ((HAARP-em)) 🙈

Fakticky se může stát, že se srážková vlna o severní pohoří zastaví a bude se zase vracet.“ Ke srážkám, kterých bude opravdu hodně, se přidá i silný vítr. „Podmáčené podloží může způsobovat pády stromů, hrozí nebezpečí jak lidem, tak majetku, např. zaparkovaným vozidlům.“

 

👺Ministr vnitra Vít Rakušan řekl, že žádá starosty a starostky napříč republikou, aby si zkontrolovali povodňové a evakuační plány a veškeré operativní postupy pro případ živelné katastrofy. „Hejtmany a starosty požádáme i o prozkoušení komunikačních kanálů. Zaručujeme, že IZS je v této chvíli v maximální pohotovosti. Personální i materiální sily jsou připraveny a alokovány,“ nechal se slyšet.

 

ZRUŠTE VÍKENDOVÉ AKCE, MŮŽETE-LI

 

👺Vít Rakušan požádal také organizátory všech víkendových akcí, aby zvážili, zda je jejich konání bezpečné. „Doporučil, aby byly zrušeny zejména ty, které jsou poblíž vodních toků a podobně.“ Odrazuje i od pohybu v lesních porostech. „Opakuji, že nechceme vyvolávat paniku, ale alespoň v povodňových oblastech BY MĚLI OBČANÉ MÍT PŘIPRAVENÉ EVAKUAČNÍ ZAVAZADLO A BÝT PŘIPRAVENI NA PŘESUN, ZEJMÉNA POKUD JDE O STARŠÍ GENERACI.“((Co ví Rakušan a my ne❓❓❓ Co se plánuje❓❓❓))

Varoval také před povodňovou turistikou a upozornil občany, aby si auta odvezli z dosahu vodních toků a zajistili majetek, který nelze převést, a aby v povodňových oblastech vynesli cennosti do vyšších pater. „MĚJTE PRO PŘÍPAD VÝPADKU ENERGIE NABITÝ MOBILNÍ TELEFON A POWERBANKY, PŘIPRAVTE SI DOSTATEK PITNÉ VODY,“ vyzývá občany.

 

Navečer se koná on-line setkání ministrů se všem hejtmany, kteří budou svolávat krajské povodňové komise. „V žádném případě nechceme strašit nebo plašit, ale jde o situaci, která může nastat. Pokud nenastane, budeme rádi, ale je třeba, abychom byli připravení,“ vysvětlil ministr Hladík.

 

K hrozícím povodním se už vyjádřil také jihočeský hejtman Martin Kuba (ODS) „Nejhorší situace se očekává o víkendu. Již nyní jsou přehrady na povodně připraveny, i když se stále ještě vypouští,“ informuje. „Připravuje se povodňová komise i krizový štáb kraje, pokud by bylo potřeba je svolat… zlomovým bodem bude situace a předpověď v pátek dopoledne. Věřme v to, že vývoj nebude úplně nepříznivý, ale my dělat vše, abychom byli připraveni a o všem vás informovat.“

 

Na víkend posilují služby také profesionální i dobrovolní hasiči. Jak řekl ředitel HZS ČR Vladimír Vlček, hasiči jsou v permanentním kontaktu s ČHMÚ. „Mám svolenou videokonferenci s krajskými řediteli HZS, předpokládáme, že posílíme také obsazení operačních středisek.“

 

Zároveň varoval před „šílenci“, co naskočí do člunů a vydají se na řeku zařádit si na „peřejích“. „Najdou se i takoví blázni, kteří jsou schopní do lodí nabrat i děti. Opakovaně jsme je zachraňovali, došlo i k úmrtí, před tím tedy znovu důrazně varuji,“ řekl.

 

https://taborsky.denik.cz/zpravy_region/povodne-vystraha-podobne-1997-2002.html?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=taborsky-denik

 

✈️ 12.8.2023 ČESKÝ KRUMLOV A BUDĚJOVICE:

✈️✈️ Od Prahy přes Čelákovice k Novému Bydžovu,

Černošice, Říčany

Od Brd přes Mirotice, Bechyně, Veselí nad Lužnicí, Třeboň, Týn nad Vltavou, Lomnice nad Lužnicí k rakouské hranici

Od Zadova přes Vojenský újezd Boletice, Český Krumlov, Rožmberk nad Vltavou, Vyšší Brod k rakouské hranici

Od Moravských Budějovic do Rakouska

 

https://globe.adsbexchange.com/?icao=4895e9,49d35d,49d2a7,473a01,3e5176,49d1d3

https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/86127

 

✈️ 15.7.2023 JINDŘICHOHRADECKO:

✈️✈️✈️  😊😊😊 To je u nás ale rušno 🥳

 

Šumavské pohraničí od Železné Rudy skoro až k Modravě, na německé straně od Zwieselu až k rakouskému Salzburgu,

 

od Lomnice nad Lužnicí přes Třeboň do Rakouska – Weitra, k Waidhofenu an der Ybbs,

 

jižně od Prahy – Vysoký Újezd, Chýnice, Zadní Kopanina, Lochkov, Velká Chuchle, Modřany, Kamýk, Kunratice, Šeberov, Uhříněves, Křenice, Třebohostice, až k Hradešínu

 

Severozápadně od Prahy – Přední Kopanina, Roztoky, Klecany, Libčice n.Vlt., přes Buštěhrad, Kladno, Nové Strašecí, až k Rakovníku

Od Votic k Ledči nad Sázavou na jih k Mladé Vožici, Lukavec, Koberovice

 

západně od Krásné Lípy přes Sebnitz, Hohnstein, skoro až k Drážďanům

 

✈️✈️✈️BIO 03 PŘELÉTÁ NAD BALTSKÝM MOŘEM POBLÍŽ RUJÁNY SOUBĚŽNĚ SE STŘELECKÝMI OBLASTMI.

 

Paralelní let západně od Klagenfurtu, a u Innsbrucku.

 

Nizozemsko; Dnes byla opět paralelně přeletěna přehrada Ijsselmeer.

 

https://globe.adsbexchange.com/?icao=49d35d,adab29,489643,3e27ac,3e5176,3e1cab,4404d6,49d390

 

https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/81871

 

✈️✈️✈️MAPY GOOGLE UŽ VĚDÍ, KDE JE POTOPA😳V SOUČASNOSTI ZDE NEJSOU ŽÁDNÉ ZÁPLAVY:

💥💨 ŘÍZENÁ ZÁPLAVA 💨💥💯%  

https://t.me/c/1586239095/79466       

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024: ⚠️🇫🇲⚔️🇷🇺 NATO ZAHAJUJE CVIČENÍ POBLÍŽ RUSKÝCH HRANIC:

 

NATO zahájilo sérii cvičení u ruských hranic, která potrvají do pozdního podzimu. Na cvičení Steadfast Foxtrot ’24 v Německu dohlíží velitelská struktura NATO SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe), kterou řídí americký čtyřhvězdičkový generál Christopher Cavoli. Cvičení Ramstein Flag 24 v Řecku monitoruje NATO Aircom (Allied Air Command). Cvičení Cyber ​​​​Coalition se bude konat v listopadu v Estonsku.

 

Kromě cvičení na alianční úrovni se uskuteční řada národních cvičení podporovaných NATO 👉 např. Poseidon 24 v Bulharsku a Hammer 24 ve Finsku.

https://t.me/c/1586239095/79470

 

 

📌📢🔝🔝🔝12. září 2024: ❗️💥❗️💥 AKCIE PADAJÍ/BMW KVŮLI PROBLÉMŮM S DODAVATELI A SLABÉ ČÍNSKÉ POPTÁVCE SNIŽUJE SVŮJ FIREMNÍ VÝHLED NA LETOŠNÍ ROK.

 

👉 Investoři okamžitě zareagovali. Celkově je pod tlakem celý automobilový průmysl v zemi – zejména VW.

 

BMW snižuje svůj výhled na letošní rok kvůli problémům s dodávkami a slabé poptávce po Číně. Investoři reagovali okamžitě. Celkově je celý automobilový průmysl v zemi pod tlakem – především VW.

 

👉 Automobilka BMW překvapivě upustila od výhledu především kvůli problémům se subdodávkami.

V letošním roce by se zisková marže před zdaněním a úroky v automobilovém průmyslu měla pohybovat pouze mezi 6 a 7 procenty, uvedl koncern Dax v Mnichově.

Zatím bylo v plánu osm až deset procent. Důvodem jsou náklady na svolávací akce a zákaz dodávek mnoha vozů, uvedlo BMW, ale také slabý obchod v Číně. Postiženo bylo 1,5 milionu vozidel.

 

👉 Společnost v úterý oznámila, že potřebuje „technická opatření“ na vozidlech v souvislosti s integrovaným brzdovým systémem, který pochází od dodavatele.

Zisk před zdaněním se v letošním roce „výrazně“ sníží, mimo jiné i proto.

 

👉 BMW OČEKÁVÁ, ŽE TECHNICKÉ PROBLÉMY POVEDOU „K NEGATIVNÍM PRODEJNÍM EFEKTŮM PO CELÉM SVĚTĚ VE DRUHÉM POLOLETÍ“.

 

👉 VE TŘETÍM ČTVRTLETÍ LZE OČEKÁVAT DODATEČNÉ NÁKLADY „VE VYSOKÉ TROJCIFERNÉ MILIONOVÉ VÝŠI“.

 

👉 Kromě toho se i nadále tlumená poptávka v Číně projevuje na tamních prodejních číslech, pokračovala automobilka. „Navzdory vládním podpůrným opatřením zůstává nákupní zdrženlivost v platnosti.“

 

https://www.welt.de/wirtschaft/mobilitaet/article253442936/BMW-geraet-wegen-Bremsen-Problem-und-schlechtem-China-Geschaeft-ins-Schleudern.html

 

 

🛑📢🔝🔝🔝 NĚMECKO – VÝROBNÍ ZTRÁTY, PROPOUŠTĚNÍ – EKONOMICKÝ KRACH!

 

Německá automobilka Volkswagen není jediná, koho krize zuřící v Německu zasáhla. Podívejme se na seznam německých společností:

 

📍 Dodavatel automobilů ZF Friedrichshafen zruší do roku 2028 v Německu 14 tisíc pracovních míst: je levnější a pohodlnější vyrábět v zahraničí. Zaměstnanci už vyrazili na protestní shromáždění

 

📍 Technologická skupina Bosch plánuje propustit 3 tisíce zaměstnanců

 

📍Chemický gigant BASF zavírá výrobu ve svém rodném Ludwigshafenu a staví obrovský komplex v Číně

 

📍 Chemická společnost Bayer již zrušila 1,5 tisíce pracovních míst

 

📍 V ocelárně Thyssenkrupp se všech 27 tisíc dělníků bojí o svůj osud

 

„Německý hospodářský zázrak“ nové éry, – kancléř Scholz

https://t.me/c/1586239095/79479

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️12. září 2024: ⛔️DALŠÍ KOLO: ORBÁN NYNÍ POŽADUJE OD EU PENÍZE NA SOUČASNOU OCHRANU HRANIC:

 

👉 Protože Orbán nepustí každého migranta dovnitř, Maďarsko trestá Brusel. Maďarsko nyní otevírá další kolo v probíhajícím sporu a požaduje od EU peníze na ochranu hranic, kterou dosud poskytovalo.

 

⛔️DALŠÍ KOLO: ORBÁN CHCE OD EU PENÍZE NA DOSAVADNÍ OCHRANU HRANIC:

 

👉 Kvůli své přísné azylové politice, která nepouští každého migranta do země jen tak a plně alimentuje, je Maďarsko již delší dobu rozpolceno s evropskými velikány a je z Bruselu nejen kritizováno, ale i trestáno. Maďarsko nyní zahajuje další kolo stálého sporu a POŽADUJE OD EU PENÍZE NA DOSUD POSKYTOVANOU OCHRANU HRANIC

 

⛔️DALŠÍ KOLO: ORBÁN NYNÍ POŽADUJE OD EU PENÍZE NA SOUČASNOU OCHRANU HRANIC…❗️❗️❗️

 

👉 Ochrana hranic stojí peníze, ale celkově je levnější než trvale financovat důsledky masové ilegální migrace.

👉 Maďarsko se až dosud ujalo ochrany vnějších hranic EU ve své oblasti, přičemž bylo pohaněno EVROPSKOU unií a opomíjeno jinými členskými státy❗️❗️❗️

 

👉Maďarský premiér Viktor Orbán chce za tyto služby požádat EVROPSKOU UNII o peníze❗️❗️❗️

 

👉 Ve zveřejněném nařízení se uvádí, že Maďarsko od roku 2015 vynaložilo na ochranu vnějších hranic EU a schengenských hranic přibližně dvě miliardy eur, uvádí zpráva-TV . Zdá se, že tato částka by se měla vyrovnávat s pokutami uloženými Evropskou unií 👉

 

PENÁLE ZA MIGRAČNÍ PAKT A DISTRIBUCI MIGRANTŮ:

 

👉 Proto by nyní měli „příslušní činitelé s rozhodovací pravomocí“ posoudit, do jaké míry lze částky na ochranu vnějších hranic EU vyrovnat s pokutami uloženými EVROPSKOU UNIÍ. Evropská unie a Evropský soudní dvůr na žádost Evropské komise uložily východnímu členskému státu pokutu ve výši 200 milionů eur, a navíc další platby ve výši 1 milionu eur denně, při nichž Maďarsko odmítá podílet se na přerozdělování migrantů, které eu požaduje❗️❗️❗️

 

👉 Ta je totiž předvídána v unijním paktu o azylu, který vychvaluje mainstream a systémové strany jako ÖVP atd. Maďarsko se vždy bránilo relokaci, protože to také vyvrátilo budapešťský pohled na suverenitu a kontrolu nad tím, kdo by měl vstoupit do země.

 

MIGRANTI V BRUSELU: 😂 👋👋👋

 

👉 „Účet“, který chce Maďarsko uplatnit vůči EU, je jen dalším krokem v dlouhém sporu.

👉 Maďarský ministr pro právní záležitosti Gergely Gulyas na tiskové konferenci oznámil, že pokud bude EU pokračovat v tlaku, bude tato země jednoduše převážet nelegální migranty, kteří překročí maďarskou hranici, do Bruselu. 😂 👋👋👋

👉 „Pokud chce Brusel i nadále vnucovat Maďarsku nařízení, které znemožní zadržovat migranty na vnějších hranicích, převezeme je do Bruselu dobrovolně a zdarma. 😂 👋👋👋

👉 Pokud Chce Brusel migranty, tak je dostane. 😂 👋👋👋

👉 Poskytneme jim jednosměrné letenky,“ řekl Gulyas. 😂 👋👋👋

 

https://derstatus.at/politik/die-nachste-runde-orban-fordert-von-eu-geld-fur-bisherigen-grenzschutz-2932.html

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🍦🧁🍨🍧12. září 2024: NEJMÉNĚ 11 ZE 17 ČLENŮ VĚDECKÉHO PORADNÍHO VÝBORU PRO VÝŽIVU (SACN) MÁ VAZBY NA SPOLEČNOSTI VČETNĚ NESTLÉ A NEJVĚTŠÍHO SVĚTOVÉHO VÝROBCE ZMRZLINY UNILEVER.

 

👉 Střet zájmů vedl k otázkám ohledně jejich nestrannosti a obavy, že přispívá k „exploze utrpení a úmrtí na nemoci související se stravou ve Spojeném království“.

 

🛑 SACN JE SILNÁ SKUPINA LIDÍ JMENOVANÝCH JAKO NEZÁVISLÍ EXPERTI, ABY RADILI VLÁDĚ, COŽ ZASE OVLIVŇUJE POLITIKU

 

👉 Více než polovina odborníků v poradním panelu britské vlády pro výživu má vazby na potravinářský průmysl, odhalil výzkum.

 

Nejméně 11 ze 17 členů Vědeckého poradního výboru pro výživu (SACN) má vazby na společnosti včetně Nestle a největšího světového výrobce zmrzliny Unilever.

 

Střet zájmů vedl k otázkám ohledně jejich nestrannosti, přičemž obavy přispívají k „explozi utrpení a úmrtí na nemoci související se stravou ve Spojeném království“.

 

SACN je mocná skupina lidí jmenovaných jako nezávislí experti, kteří radí vládě, což zase ovlivňuje politiku.

 

 

👉 OD SVÉHO ZALOŽENÍ V ROCE 2000 VYPRACOVALA VYSOCE SLEDOVANÉ POKYNY PRO DENNÍ PŘÍJEM SOLI A CUKRU, DOPLŇKY VITAMINU D A KRMENÍ DĚTÍ.

 

👉 Se spirálovitou úrovní obezity a souvisejícím špatným zdravotním stavem se však objevila kritika, že jak SACN, tak úředníci, kteří přezkoumávají její doporučení, neudělali dost pro to, aby to omezili.

 

👉 Výzkumníci BMJ se zabývali zájmy deklarovanými členy SACN ve veřejně dostupných dokumentech zveřejněných na vládních internetových stránkách během posledních tří let.

Zjistili, že David Mela, vysoce postavený vědec ve výslužbě z Unileveru, dělal poradenskou práci pro Unilever, Tate a Lyle, izraelskou franšízu CBC Israel společnosti Coca Cola a společnost Cargill, která mimo jiné vyrábí kakaové a čokoládové výrobky.

 

👉 Další členka, Julie Lovegroveová, je předsedkyní expertní skupiny International Life Sciences Institute (ILSI) Europe, mezi jejíž členské společnosti patří Pepsico, americký vlastník Cadbury Mondelez a General Mills, americká firma stojící za Cheerios a Haagen Dazs.

 

👉 Nejméně šest z jedenácti členů podskupiny SACN pro výživu matek a dětí má vazby na potravinářské firmy, včetně výrobců dětské výživy a značek mléka pro výživu.

Patří mezi ně Ann Prenticeová, členka rady Nadace Nestle, a Marion Hetheringtonová, která se věnovala práci pro Danone a dětskou výživu značky Ella’s Kitchen, která je neplacená.

 

👉 Předseda skupiny Ken Ong také podle šetření získal finanční prostředky na výzkum od společnosti Mead Johnston Nutrition, která vyrábí mléko pro výživu.

Včera večer experti sdružení kritizovali s návrhy, že mohla nevědomky brzdit pokrok ve zlepšování stravy národa.

 

👉 Chris van Tulleken, docent na University College London a autor nejprodávanější knihy o ultrazpracovaných potravinách, řekl: „I malé finanční konflikty ovlivňují chování a přesvědčení jemnými nebo nevědomými způsoby.

 

👉 „Navzdory dvěma desetiletím práce konfliktní SACN došlo ve Spojeném království k explozi utrpení a úmrtí na nemoci související se stravou, takže si nemyslím, že je věrohodné tvrdit, že výbor byl velmi účinný.

 

👉 Dodal: „Existuje několik vynikajících nezávislých odborníků, ale jsou menšinou a podle mého názoru jejich práci brzdí střet zájmů s průmyslem, který tuto zdravotní krizi vyvolal. SACN se musí stát nezávislou na potravinářském průmyslu.

 

👉 Rob Percival, vedoucí oddělení politiky v Soil Association, řekl: „Obáváme se, že výbor a jeho integrita by mohly být těmito vazbami na potravinářský průmysl narušeny.

Jiní však vazby hájili s tím, že jsou částečně důsledkem nedostatku peněz v příslušném výzkumu.

👉 Alison Tedstoneová, bývalá hlavní odbornice na výživu pro Veřejné zdraví Anglie, také naznačuje, že odmítnutí povolit odborníkům s průmyslovými vazbami na SACN by „snížilo“ její odborné znalosti a mohlo by oddálit budoucí legislativu.

 

👉 Ministerstvo zdravotnictví a sociální péče (DHSC) odpovědělo jménem SACN a všech členů uvedených v tomto článku s tím, že jeho členové jsou povinni vyhlásit případný střet zájmů.

 

👉 Mluvčí uvedl, že jsou zaznamenány v zápisech ze zasedání výboru, které jsou a jsou rovněž zveřejněny na internetových stránkách SACN.

Řekl: „ŽÁDNÝ ČLEN VÝBORU NENÍ PŘÍMO ZAMĚSTNÁN V POTRAVINÁŘSKÉM A NÁPOJOVÉM PRŮMYSLU A VŠICHNI MAJÍ POVINNOST JEDNAT VE VEŘEJNÉM ZÁJMU A BÝT NEZÁVISLÍ A NESTRANNÍ.“

 

https://www.dailymail.co.uk/health/article-13838681/nutrition-experts-government-advisors-pay.html

 

 

📌🎚️12. září 2024: BILD: ZEMŘEL PERUÁNSKÝ DIKTÁTOR FUJIMORI!

NECHAL NÁSILNĚ STERILIZOVAT DOMORODÉ OBYVATELE A SVÉ ODPŮRCE ZAVRAŽDIL:

 

Peruánský diktátor Fujimori je mrtvý

 

Ve věku 86 let zemřel bývalý peruánský prezident Alberto Fujimori.

„Po dlouhém boji proti rakovině se náš otec Alberto Fujimori právě uchýlil k setkání s Pánem.“ Ve zprávě jménem svých čtyř dětí na účtu své dcery Keiko Fujimori (49) na platformě X (dříve Twitter).

 

Fujimori byl během svého funkčního období (1990 až 2000) ve vězení 16 let za závažné porušování lidských práv jednotkami smrti. Od prosince byl opět na svobodě.

 

Jako hlava státu nechal syn japonských imigrantů přísně zasáhnout bezpečnostní síly proti levicovým a údajně podvratným silám, parlament byl zbaven moci.

 

Stát byl tehdy ohrožen maoistickou teroristickou organizací Leuchtender Weg. Desítky tisíc domorodých žen byly nuceně sterilizovány, aby snížily počet svých dětí. Byly považovány za překážku rozvoje.

 

Fujimori byl v roce 2009 odsouzen k 25 letům vězení. V roce 2017 byl omilostněn tehdejším prezidentem Pedro Pablo Kuczynskim (85) a propuštěn z vězení. Později však Nejvyšší soud rozhodnutí zrušil a Fujimori byl znovu uvězněn.

 

Ústavní soud nakonec v prosinci potvrdil milost z humanitárních důvodů z roku 2017. Organizace na ochranu lidských práv to kritizovaly.

 

 

https://www.bild.de/politik/ausland-und-internationales/indigene-sterilisiert-gegner-ermordet-peru-diktator-alberto-fujimori-ist-tot-66e248e77ec3b15c6e1f7d2e

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️👩‍⚕️🐍🔬☢️🧫💊🧪12. září 2024: EVROPSKÁ LÉKOVÁ AGENTURA (EMA) V ŘÍJNU 2023 KONTAKTOVALA FDA A HEALTH CANADA OHLEDNĚ SEKVENCE SV40 A NEČISTOT DNA.

 

„Udělal jsi nějaké kroky?“

 

Chartier pracuje pro Epoch Times: https://x.com/nchartieret/status/1832546023082004888

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️12. září 2024, Dr. Judy Woodová: KAM SE PODĚLY VĚŽE❓❓❓

 

👉❌✈️❌ ❗️❗️❗️ NEBYLA ŽÁDNÁ LETADLA❗️❗️❗️ ((Ale nastražené💣💣💣💣💣))

 

Jedná se o skutečný záznam údajného dopadu na 2. věž, letadla na televizních snímcích byla počítačově animována.

https://t.me/c/1586239095/79483

 

👉❌✈️❌ BYLI JSME NAPROGRAMOVÁNI PODVĚDOMĚ:

 

Proto jsme nemohli zpochybnit animované dopady letadla. První video je reklama, která běžela v německé televizi 9. září 2001.

https://t.me/c/1586239095/79484

 

 

📌🖲️📡💶🎛📺 🔫 12. září 2024: 5G \ WLAN \ WIFI UMOŽŇUJE SLEDOVAT OBYVATELSTVO SKRZ ZDI❗️❗️❗️

https://t.me/c/1586239095/79486

 

 

📌 🚁 🚁 🚁12. září 2024: CVIČENÍ AMERICKÝCH VRTULNÍKŮ SPECIÁLNÍCH SIL NAD LONDÝNEM:

 

https://ukdefencejournal.org.uk/american-special-forces-helicopters-exercise-over-london/

 

 

📌12. září 2024: ☭☆ RUSKO MÁ PRÁVO REAGOVAT NA ÚTOKY NA SVÉM ÚZEMÍ JADERNÝMI ZBRANĚMI. – SERGEJ KARAGANOV.

https://t.me/c/1586239095/79493

 

 

📌12. září 2024: 🇬🇧/🇮🇷 CIO-GLOBALISTICKÉ SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ ZAČALO POZASTAVOVAT „VŠECHNA PŘÍMÁ LETECKÁ SPOJENÍ MEZI SPOJENÝM KRÁLOVSTVÍM A ÍRÁNEM“ V RÁMCI NOVÝCH SANKCÍ PROTI TEHERÁNU KVŮLI JEHO ÚDAJNÝM DODÁVKÁM RAKET DO RUSKA PRO POUŽITÍ NA UKRAJINĚ.

 

Londýn údajně uvedl, že spolupracuje s mezinárodními partnery na „ukončení dvoustranných dohod o leteckých službách s Íránem“, což by „omezilo schopnost Iran Air létat do Spojeného království“.

 

Deep State chce válku proti Íránu ze všech sil, protože Izrael vyvíjí tlak.

https://t.me/c/1586239095/79494

 

 

📌⛔️💉🎚️12. září 2024: PROFESOR DALGLEISH: ZNATELNÉ RELAPSY MELANOMU POZOROVANÉ PO PŘEOČKOVÁNÍ.

 

Profesor Angus Dalgleish: „První věc, které jsem si všiml, když jsem pracoval na běžné melanomové klinice… Začal jsem vidět lidi, kteří byli stabilizovaní 5, 10 nebo dokonce 20 let, najednou měli recidivu, což bylo opravdu neobvyklé. Všichni byli velmi fit a zdraví… a všichni měli společné to, že dostali první přeočkování… Recidiva začala asi 3 týdny až 3 měsíce po přeočkování… Pokud vidíte spojení a všimněte si, že by to mohlo být spuštěno, musíte si položit otázku, zaprvé, proč by to mohlo mít vědecké zdůvodnění, a zadruhé, zda existuje něco jiného, ​​nebo zda je to jen náhoda. Co mě znepokojovalo… Okamžitě jsem si vzpomněl na model, kdy jedno očkování je dobré, dvě možná pomohou, když první nereaguje správně, ale třetí ve skutečnosti způsobuje více zánětu než užitku, a dokonce narušuje účinnost prvních dvou. A ČTVRTÝ JE JEŠTĚ HORŠÍ.

https://t.me/c/1586239095/79501

 

 

📌12. září 2024: ☭☆ 🇷🇺 SERGEJ LAVROV POŘÁDÁ KULATÝ STŮL SE ZAHRANIČNÍMI VELVYSLANCI O UKRAJINSKÉ KRIZI:

 

„Je to Západ, kdo dodává Ukrajině útočné zbraně, které pak používá při teroristických útocích, a dává jí carte blanche k jejich použití.

Rozhodnutí použít zbraně k útoku na území Ruské federace bylo učiněno již dávno, nyní se ho snaží pěkně formalizovat.

NATO dává Kyjevu kromě stále dálkovějších zbraní i své údaje z kosmického průzkumu.

Cílem jsou obytné budovy, energetická a průmyslová infrastruktura a sociální zařízení.

Ukrajinské bezpečnostní služby aktivně zapojují radikální islamisty do teroristických aktivit. Vyšetřování již odhalilo stopy po výcviku GUR.

Emisaři ukrajinských zpravodajských služeb verbují bojovníky v deeskalační zóně v Idlibu v Sýrii.

Kyjev provádí teroristické útoky v oblasti Sahary a Sahelu.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29002

 

 

📌12. září 2024: 🤬 NÁSLEDKY IZRAELSKÉHO ÚTOKU NA ŠKOLU OSN V NUSEIRATU V GAZE.

Místní média informovala o smrti téměř 20 Palestinců. Dalších asi šest obětí bylo hlášeno v UNRWA – blízkovýchodní agentuře OSN pro pomoc palestinským uprchlíkům a organizaci prací.

IDF mezitím uvedly, že zaútočily na teroristickou skupinu Hamás, která budovu školy využívala jako velitelské centrum.

https://t.me/to_je_nas_svet/29003

 

 

📌📢🔝🔝🔝 12. září 2024: 🇷🇺 ☭☆ V KONSTANTINOVSKÉM PALÁCI ZAČALO SETKÁNÍ RUSKÉHO PREZIDENTA VLADIMIRA PUTINA S VYSOKÝMI PŘEDSTAVITELI STÁTŮ BRICS, KTEŘÍ MAJÍ NA STAROSTI BEZPEČNOSTNÍ OTÁZKY.

https://t.me/to_je_nas_svet/29004

 

♨️ ☭☆RUSKÝ PREZIDENT VLADIMIR PUTIN: JEDNÁ SE O ČTRNÁCTÉ SETKÁNÍ V RÁMCI BRICS.

 

Tentokrát se ho však zúčastnily delegace nových států, které se k našemu sdružení připojily 1. ledna jako řádní členové. Kromě toho proběhlo setkání za účasti kolegů ze zemí, které zatím nejsou členy BRICS, ale upřímně usilují o užší spolupráci s naším sdružením. Jednalo se o iniciativu Ruska a jsme rádi, že se jí dostalo vaší podpory. Chtěl bych poznamenat, že setkání vysokých představitelů je jednou z důležitých etap přípravy summitu BRICS a BRICS Plus/Odborníci, který se bude konat 22.-24. října v ruské Kazani.

Nemohli jsme ignorovat rostoucí zájem o BRICS ze strany mnoha států. K dnešnímu dni již více než tři desítky zemí, přesněji 34 zemí, vyjádřily přání se k našemu sdružení v té či oné formě připojit.

https://t.me/to_je_nas_svet/29005

 

 

📌12. září 2024: ⚡️ ☭☆POVOLENÍ K ÚDERU NA RUSKO JE JIŽ DÁVNO PŘIJATO, PROBÍHÁ MASKOVACÍ DISKUSE – DMITRIJ PESKOV

 

„Je zřejmé, že Ukrajina bude pokračovat v teroristických útocích. S vysokou mírou jistoty lze předpokládat, že zasáhnou sociální zařízení,“ řekl prezidentův mluvčí.

Podle Peskova se tím zvyšuje zapojení západních zemí do války kolem Ukrajiny. To povede k odpovídající reakci ze strany Ruska.

https://t.me/to_je_nas_svet/29006

 

 

📌12. září 2024: 💥 ZELENSKYJ PŘEDAL BLINKENOVI PLÁN ÚDERU RAKETAMI DLOUHÉHO DOLETU NA RUSKO A SEZNAM MOŽNÝCH CÍLŮ – ABC

▪️ Zatím však nebylo přijato žádné rozhodnutí, uvedla ABC s odvoláním na prezidentova poradce.

▪️ Agentura Bloomberg zároveň píše, že je nepravděpodobné, že by Ukrajina dostala povolení k úderům dlouhého doletu na ruské území před zasedáním OSN v New Yorku 24. září.

https://t.me/to_je_nas_svet/29008

 

 

📌12. září 2024, 08:15: PŘI OSVOBOZOVÁNÍ OBCE MEMRIK BYL ZNIČEN TANK ABRAMS A DALŠÍ ZÁPADNÍ VYBAVENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Při osvobozování obce Memrik v Doněcké lidové republice (DLR) zničila ruská armáda značné množství vojenské techniky Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), včetně amerického tanku Abrams.

Podle Ministerstva obrany Ruské federace provedly jednotky Střední skupiny ruských sil operaci k osvobození osady 9. září. Oddělení zveřejnilo záběry spálené techniky Ozbrojených sil Ukrajiny západní výroby a zničení tanku Abrams.

 

„Jednotky Střední skupiny sil zničily desítky jednotek vojenské techniky Ozbrojených sil Ukrajiny, včetně zahraničního tanku Abrams, různých bojových obrněných vozidel západní výroby,“ dodalo ruské ministerstvo obrany.

 

Všechny akce ruských jednotek byly prováděny ve spolupráci s dělostřelectvem, letectvem, posádkami UAV a dalšími jednotkami. Kromě toho centrum použilo drony FPV ke zničení ukrajinských sil, které se uchýlily do lesů.

 

Velitel zdravotnického oddělení útočného oddílu s volacím znakem „Meduza“ poznamenal, že odpor nepřítele v Memriku je nevýznamný.

 

„Jako takový nebyl žádný odpor ze strany nepřítele, protože váleční zajatci, kteří byli, řekli, že ani nečekali, že tam budeme,“ řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4138811

 

 

📌12. září 2024, 10:03, OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI: LIDÉ SE UDUSILI ŽLUTÝM KOUŘEM PO ÚTOCÍCH OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Obyvatel vesnice Gončarovka v Sudžanském okrese v Kurské oblasti uvedl, že po útoku kyjevského režimu se lidé dusili štiplavým žlutým kouřem.

 

Žena řekla, že bomba zasáhla stodolu jejích sousedů, načež vypukl požár se štiplavým hustým žlutým kouřem.

 

„Nedalo se to vdechnout,“ cituje RIA Novosti obyvatele Galiny. Žena dodala, že její syn po uhašení požáru dva dny zvracel.

 

Již dříve vyšlo najevo, že ozbrojené síly Ruské federace zahájily rozsáhlou protiofenzívu v Kurské oblasti.

 

Podle zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace Aptiho Alaudinova již byli zahraniční žoldáci kyjevského režimu kvůli těžkým ztrátám staženi z území Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4139076

 

 

📌12. září 2024, 10:13, FT: JEDNOTKA AMERICKÝCH SPECIÁLNÍCH SIL, KTERÁ ZABILA BIN LÁDINA, SE PŘIPRAVUJE NA POMOC TCHAJ-WANU PROTI ČÍNĚ:

 

  1. oddíl tajné speciální jednotky amerického námořnictva SEAL, který v roce 2011 zlikvidoval vůdce teroristické skupiny „Al-Káida (zakázaná v Ruské federaci)“ (zakázaná v Ruské federaci) Usámu bin Ládina, se připravuje na pomoc Tchaj-wanu v případě vojenského střetu s Čínou.

 

Mise 6. oddílu SEAL, jehož činnost je přísně utajena, bude pravděpodobně zaměřena na odstrašení vojenské agrese ČLR. Píše o tom Financial Times s odvoláním na informované zdroje.

 

Jakým úkolům budou americké speciální jednotky čelit, není známo. Podle publikace se 6. odřad připravuje na potenciální ozbrojený konflikt mezi Čínou a Tchaj-wanem již více než rok.

 

Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan na konci srpna řekl, že Washington nepodporuje touhu Tchaj-wanu po nezávislosti a nechce vstoupit do konfliktu s Čínou.

 

https://www.vesti.ru/article/4139090

 

 

📌12. září 2024, 08:31, ROSTEC: UAC ROZŠÍŘÍ SÉRIOVOU VÝROBU STÍHAČEK SU-57:

 

Společnost United Aircraft Corporation, která je součástí společnosti Rostec, zahájila výstavbu nové budovy za účelem rozšíření sériové výroby stíhaček Su-57.

 

„Pro rozšíření sériové výroby Su-57 byla zahájena výstavba další budovy, kde bude probíhat vývoj leteckých systémů 5. generace,“ uvedla státní korporace v prohlášení.

 

Již dříve vyšlo najevo, že letecké síly Ruské federace obdržely šarži letounů Su-57 a Su-35S. Ruští piloti obdrželi nové stíhačky od United Aircraft Corporation.

 

https://www.vesti.ru/article/4138817

 

 

📌12. září 2024, 12:25: VÍCE NEŽ 400 MIGRANTŮ ZADRŽENO V HOSTELU V HLAVNÍM MĚSTĚ:

 

Strážci zákona zadrželi více než 400 migrantů v hostelu v hlavním městě v rámci trestního vyšetřování organizace extremistické komunity. Bylo to oznámeno na Hlavním vyšetřovacím ředitelství ICR v Moskvě.

 

Podle agentury bylo v zařízení 439 cizinců. Všichni byli zadrženi a předvedeni na policii ke kontrole dodržování migrační legislativy, stejně jako k možnému zapojení do trestných činů. Správa a správa ubytovny byly předány oddělení IC.

 

Je třeba poznamenat, že vyšetřovací akce vyšetřovatelů se silovou podporou Ruské gardy probíhaly na jihozápadě hlavního města.

 

https://www.vesti.ru/article/4139508

 

 

📌12. září 2024, 09:47: SIKORSKI ŘEKL VOVANOVI A LEXUSU, ŽE POLSKO NEMÁ ZÁJEM BRÁNIT UKRAJINU:

 

Polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski v rozhovoru s ruskými vtipálky Vovanem (Vladimir Kuzněcov) a Lexusem (Alexej Stoljarov), kteří se představili jako bývalý ukrajinský prezident Petro Porošenko, řekl, že v této fázi Polsko nemá žádnou touhu bránit Ukrajinu. Video z jejich rozhovoru bylo zveřejněno na telegramovém kanálu vtipálků.

 

V reakci na otázku ohledně připravenosti Polska bránit Ukrajinu Sikorski řekl: „Všechno se může změnit. Ale v tuto chvíli je touha to udělat nulová.“

 

Řekl také, že se nyní diskutuje o možnosti zničení ruských střel s plochou dráhou letu nad Ukrajinou z polského vzdušného prostoru, ale toto rozhodnutí zůstává kontroverzní.

 

„Neexistuje v tom žádná dohoda, protože by to znamenalo vstup do války,“ dodal polský ministr zahraničí.

 

Kromě toho Sikorski poukázal na možnost výcviku ukrajinských vojáků v Polsku a vyjádřil naději na výcvik několika brigád pro Ukrajinu v letošním nebo příštím roce.

 

„Ale polští vojáci na Ukrajině jsou nemožní,“ uzavřel.

 

Polský ministr obrany Władysław Kosiniak-Kamysh již dříve uvedl, že Ukrajina bude schopna udeřit na území Ruské federace až po příslušném kolektivním usnesení NATO, protože podle něj jednotlivé země v tomto ohledu o ničem nerozhodují.

 

https://www.vesti.ru/article/4139047

 

 

📌12. září 2024, 10:07: PENTAGON BUDE SIMULOVAT NÁSLEDKY JADERNÉHO VÝBUCHU VE VÝCHODNÍ EVROPĚ A V RUSKU:

 

Pentagon plánuje uzavřít smlouvu s americkou společností o provádění výzkumu dopadu jaderných zbraní na zemědělský sektor. Předpokládá se, že oblast modelování takových situací se plánuje rozšířit do zemí východní Evropy, včetně Ruska.

 

Podle dokumentů Pentagonu, které má agentura RIA Novosti k dispozici, je výše kontraktu 34 milionů dolarů, zákazníkem je US Army Corps of Engineers.

 

Dodavatel měl za úkol rozšířit geografický rozsah simulace tak, aby zahrnovala země bývalého východního bloku a aktualizovat programový kód pro regiony mimo východní Evropu a západní Rusko. Bude také nutné poskytnout personál, vybavení a zdroje pro simulaci scénářů globální jaderné války a jejího dopadu na zemědělské systémy.

 

Plánuje se uzavřít smlouvu výhradně s jednou společností, bez zapojení dalších dodavatelů.

 

https://www.vesti.ru/article/4139128

 

 

📌12. září 2024, DEBATA MEZI DONALDEM TRUMPEM A KAMALOU HARRISOVOU VE FILADELFII PŘIPOMÍNALA SPÍŠE CIRKUS, PROTOŽE HLAVNÍ DEBATA SE NYNÍ ODEHRÁVÁ JINDE, ŘÍKÁ POLITOLOG A AMERIKANISTA RAFAEL ORDUKHANYAN.

 

„To, co jsme viděli ve Philadelphii, je jen špičkou ledovce. Debata probíhá mezi Blackrock, Vanguard, State Street. Tam se rozhoduje o osudu Ameriky. O této agendě se tam diskutuje docela vážně, protože jsou tam stovky bilionů dolarů.“

 

Podle politologa, pokud se Trumpovým příznivcům podaří přesvědčit je, že budou imunní, pak stále existují možnosti.

 

Pokud se to nepodaří, pak bude mít Harris úplně jiné uspořádání.

 

„Pak zde nevylučuji pokus o atentát na Trumpa číslo dvě. V každém případě bude odstraněn, protože není dostatečně kontrolován tímto zákulisím.

 

Politická kampaň se zde tedy bude vyvíjet podle zcela jiného scénáře. Myslím, že Amerika nás v měsících před volbami překvapí,“ řekl Ordukhanyan v pořadu „Full Contact“ na Vesti FM.

 

Může dojít k dalšímu pokusu o Trumpův život (smotrim.ru)

https://smotrim.ru/article/4139444

 

 

📌12. září 2024, 13:00: 1240 ZTRACENÝCH LIDÍ OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VE STŘEDNÍCH A JIŽNÍCH OBLASTECH FRONTY:

 

Jednotky Střední skupiny sil odrazily osm protiútoků útočných skupin kyjevského režimu.

Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace. Podle vojenského oddělení ruské ozbrojené síly zlepšily své postavení v oblastech několika osad DLR. Nepřátelské ztráty v tomto směru za den činily 495 vojáků.

 

Jednotky „jižní“ skupiny pokračovaly v postupu do hloubky nepřátelské obrany a za den zničily až 745 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny, 26 vozidel a dvě americké a dvě britské houfnice.

 

Kromě toho ruští stíhači zasáhli polní muniční sklad kyjevského režimu a stanici elektronického boje Enclave-N.

 

https://www.vesti.ru/article/4139521

 

 

📌12. září 2024, 12:08, LAVROV: AKCE KYJEVA BY MOHLY VÉST K JADERNÉ KATASTROFĚ PODOBNÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ V ČERNOBYLU:

 

Ukrajinské údery na jaderné elektrárny by mohly vést k jaderné katastrofě podobné Černobylu, kterou jako první postihne Evropa. Prohlásil to ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

Ministr zdůraznil, že 11. srpna byla Záporožská jaderná elektrárna „doslova na pokraji katastrofy“ po ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny, které způsobilo požár a vážně poškodilo jednu z chladicích věží elektrárny. Poznamenal, že se jedná o extrémně nebezpečnou situaci, na kterou Západ reagoval lehce.

 

Šéf ruského ministerstva zahraničí navíc poukázal na napjatou situaci kolem jaderné elektrárny Kursk a pokusy ozbrojených sil Ukrajiny zaútočit na další jaderné elektrárny, včetně Leningradu a Kalininu.

 

„Je to vážná situace. Řekl bych, že Západ se na ni díval lehkovážně. I když akce jejich loutek mohou nakonec vést ke katastrofě podobné Černobylu, kterou bude trpět především Evropa,“ řekl ruský ministr zahraničí na setkání s šéfy diplomatických misí ve formátu kulatého stolu o Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4139447

 

 

📌12. září 2024, 13:03, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI ZASAHUJÍ SVÉ KOLEGY, KTEŘÍ SE ROZHODLI VZDÁT:

 

Počet vojáků ozbrojených sil Ukrajiny zabitých v Kurské oblasti vlastními kolegy se pohybuje ve stovkách. Uvedl to zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat generálmajor Aptij Alaudinov.

 

Nepřítel zabil stovky svých vojáků, kteří se pokusili vzdát ruským ozbrojeným silám. To je podle něj nejtěžší úkol – stáhnout zajatce z bojové zóny.

 

„Ukrajinské formace dělají vše pro to, abychom nemohli přivést zajatce do naší nuly, do týlu,“ řekl velitel speciálních sil (citovaný agenturou TASS).

 

Alaudinov již dříve uvedl, že formace ozbrojených sil Ukrajiny trpí v Kurské oblasti velmi těžkými ztrátami.

 

Podle Ministerstva obrany Ruské federace ztratily ozbrojené síly Ukrajiny v této oblasti více než 12 200 vojáků a 96 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4139532

 

 

📌12. září 2024, 13:21: WANG YI ŘEKL PUTINOVI, ŽE XI JINPING PŘIJEDE NA SUMMIT BRICS DO KAZANĚ:

 

Ruský prezident Vladimir Putin během setkání s čínským ministrem zahraničí Wang I tlumočil vřelé přání čínskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi a řekl, že očekává jeho návštěvu na summitu BRICS v Kazani.

 

„Čekám v Rusku, v Kazani, na našeho a mého přítele, čínského prezidenta pana Si Ťin-pchinga, na summitu BRICS, jak jsme se dohodli,“ řekl ruský vůdce.

 

Wang I potvrdil, že Si Ťin-pching pozvání přijme a přijede na summit diskutovat o strategických otázkách.

 

  1. ledna se Rusko stalo předsedou BRICS pro letošní rok, summit asociace se bude konat v Kazani ve dnech 22. až 24. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4139560

 

 

📌12. září 2024, 13:21: PORADCE ŠÉFA DLR GAGINA: OSVOBOZUJEME DVĚ OSADY DENNĚ:

 

Na Doněckém směru ruští bojovníci každý den osvobozují nová území. Uvedl to poradce šéfa DLR Jen Gagin v pořadu 60 minut na televizním kanálu Rossija

 

„Nyní máme velmi vážný pokrok v doněckém sektoru fronty. Každý den osvobozujeme více a více nových území, někdy až dvě osady denně, někdy více,“ řekl.

 

Gagin také poznamenal, že ozbrojené síly Ukrajiny podél celé linie dotyku v doněckém sektoru trpí vážné ztráty.

 

„Pokud mluvíme o směrech Vuhledar a Kurakhove, tak tam je nepřítel poněkud demoralizovaný, i když mu chybí těžká technika. O koptéry však není nouze. Dobře si však uvědomují, že samotný Vuhledar může skončit v „pytli“. A zkrátka a dobře, bojovat za něj až do konce je velmi hloupé,“ řekl poradce šéfa DLR.

 

Gagin navíc zdůraznil, že pravidelné kapitulace a dezerce se staly pro bojovníky ozbrojených sil Ukrajiny normou.

 

https://www.vesti.ru/article/4139595

 

 

📌12. září 2024, 13:46, LAVROV: ZÁPAD DLOUHO UMOŽŇOVAL UKRAJINĚ UDEŘIT ZBRANĚMI DLOUHÉHO DOLETU HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Západ se již dlouho rozhodl umožnit Ukrajině použít zbraně dlouhého doletu k úderu na ruské území, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

Zdůraznil, že Rusko nepochybuje o tom, že takové rozhodnutí bylo učiněno již dávno. Podle Lavrova se ho nyní jen snaží prezentovat v přijatelnější formě ve veřejném prostoru.

 

Dříve bylo oznámeno, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj předal ministru zahraničí Spojených států Anthonymu Blinkenovi plán Kyjeva použít rakety dlouhého doletu k úderu na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4139663

 

 

📌12. září 2024, 12:45: PESKOV OZNAČIL DISKUSI O UMOŽNĚNÍ UKRAJINĚ UDEŘIT HLUBOKO ZA KAMUFLÁŽ RUSKÉ FEDERACE:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov uvedl, že rozhodnutí USA umožnit kyjevskému režimu udeřit americkými zbraněmi hluboko do Ruské federace bylo učiněno již dávno.

 

„Proces skutečně začal, existuje to, řekl bych, taková kamuflážní diskuse, že je zřejmé, že rozhodnutí bylo učiněno již dávno,“ řekl Peskov v rozhovoru pro Izvestija.

 

Kyjevský režim již dlouho požaduje od Spojených států povolení zaútočit na cíle hluboko na ruském území. Podle posledních údajů chce Washington, než zruší omezení na použití svých zbraní, získat od Volodymyra Zelenského podrobný úderný plán.

 

Hlava kyjevského režimu již dříve uvedla, že v září ukáže Joe Bidenovi „plán ukrajinského vítězství“. Plánuje také předat tento plán Kamale Harrisové a Donaldu Trumpovi.

 

https://www.vesti.ru/article/4139480

 

 

📌12. září 2024, 12:54, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: ÚDER BYL ZASAZEN DO INFRASTRUKTURY LETIŠŤ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY A ENERGETICKÝCH ZAŘÍZENÍ:

 

Ruská armáda zasáhla infrastrukturu letišť Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) a ukrajinská energetická zařízení, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Zpráva vojenského oddělení objasňuje, že síly letectví, bezpilotní letouny, raketové síly a dělostřelectvo ruských ozbrojených sil zasáhly infrastrukturní zařízení na letištích, energetická zařízení podporující činnost ukrajinských ozbrojených sil, jakož i živou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny ve 134 okresech.

 

Kromě toho během dne systémy protivzdušné obrany sestřelily dva granáty HIMARS MLRS americké výroby a také 59 ukrajinských dronů, zdůraznilo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4139529

 

 

📌12. září 2024, 13:14, PUTIN: RUSKO A ČÍNA PROSAZUJÍ ZÁSADY SPRAVEDLIVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU:

 

Bilaterální vztahy mezi Ruskem a Čínou se úspěšně rozvíjejí v mnoha oblastech spolupráce, řekl ruský prezident Vladimir Putin na setkání s čínským ministrem zahraničí Wang Yi.

 

„Týká se to koordinace naší práce na mezinárodní scéně, týká se to otázek souvisejících s ekonomickou spoluprací, na kulturní a humanitární úrovni,“ řekla hlava ruského státu a poznamenala, že vztahy mezi zeměmi jsou již dlouho vzájemně prospěšné.

 

Rusko a Čína, poznamenal ruský vůdce, společně hájí principy spravedlivého demokratického světového řádu, který je založen na mezinárodním právu, suverenitě a rovnosti. Tyto principy podporují i země globálního Jihu, které představují většinu světového společenství, zdůraznil Putin.

 

Poznamenal, že přístupy sdílené Ruskem a Čínou ohledně světového řádu rezonují mezi mnoha zeměmi, které usilují o spolupráci. V tomto ohledu budou členové BRICS připravovat vhodná rozhodnutí.

 

„To vše zůstává v naší agendě a mimo jiné to bude předmětem našich diskusí s prezidentem Čínské lidové republiky (Si Ťin-pchingem) během multilaterálního a bilaterálního setkání v Kazani,“ dodal Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4139592

 

 

📌12. září 2024, 13:59, PESKOV: REAKCE NA POVOLENÍ ZASÁHNOUT ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI BUDE NÁSLEDOVAT:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov komentoval informace, že Západ může povolit použití svých zbraní k úderům na ozbrojené síly Ukrajiny hluboko na ruské území.

 

„Samozřejmě, že to povede k přiměřené reakci Ruska,“ citovaly mluvčího Kremlu Izvestija.

 

Poznamenal také, že kolektivní Západ se stále více zapojuje do konfliktu na Ukrajině. Podle Peskova však „zde není třeba barvy zahušťovat“.

 

Den předtím přijeli do Kyjeva na návštěvu americký ministr zahraničí Anthony Blinken a britský ministr zahraničí David Lammy. Podle ABC předal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj americkému představiteli dokument, který upřesňoval scénář možného použití raket dlouhého doletu ATACMS Kyjevem k úderům hluboko na ruské území.

 

https://www.vesti.ru/article/4139640

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.09.2024“:

➡️☭☆ Přímo na cíl: další tank ukrajinských ozbrojených sil zničen v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Během průzkumné činnosti vojenský personál ze skupiny sil Sever za pomoci UAV identifikoval pohyb nepřátelského tanku.

V důsledku přímého zásahu naváděnou municí byl tank ozbrojenců zničen.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily pět ukrajinských bezpilotních letounů. Dva UAV byly sestřeleny nad územím Bělgorodské a Kurské oblasti a jeden nad územím Brjanské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Konstantinovském paláci začalo setkání prezidenta Ruska s vysokými představiteli států BRICS odpovědnými za bezpečnostní otázky.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ PROHLÁŠENÍ USA, ŽE CHTĚJÍ UKRAJINĚ DOVOLIT UDEŘIT AMERICKÝMI ZBRANĚMI HLUBOKO DO RUSKA, JSOU SOUČÁSTÍ PSYCHOLOGICKÉ VÁLKY – RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ

ZRUŠENÍ TĚCHTO OMEZENÍ ZVÝŠÍ RIZIKO PRO SAMOTNÉ SPOJENÉ STÁTY, DODALO MINISTERSTVO.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Požár v černobylské zóně trvá již osm dní, – Státní inspekce životního prostředí Ukrajiny.

„Navzdory obtížným podmínkám je situace pod kontrolou a radiační pozadí zůstává v normálních mezích, nehrozí žádné ohrožení obyvatelstva,“ uvedlo ministerstvo.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Zelenskyj odhalil rezavý pomník a pohrozil, že jeho kopii postaví na Krymu.

Vladimír Zelenskij spolu s manželkou Elenou otevřeli v Kyjevě pomník věnovaný krymským Tatarům. Oznámil to 11. září na svém kanálu Telegram.

„Dnes, v rámci čtvrtého summitu mezinárodní Krymské platformy, otevíráme ukrajinský národní památník věnovaný uctění tragédie krymského Tataru. A jednoho dne se stejný památník určitě objeví na našem svobodném Krymu,“ řekl Zelenskyj a vyzval Ukrajince, aby se v zájmu míru chopili zbraní.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ve Vietnamu bylo kvůli záplavám zabito nebo pohřešováno 324 lidí.

Informoval o tom odbor zvládání přehrad a zvládání katastrof Ministerstva zemědělství a rozvoje venkova.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Volodin oznámil brzké přijetí zákona, který zakazuje migrantům přivádět své rodiny do Ruské federace.

V rozhovoru pro Rossiya 24 mluvčí Státní dumy také řekl, že by mohli zpřísnit požadavky na snížení počtu fiktivních sňatků kvůli získání občanství.

Hlavní je, že tento zákon skutečně funguje. I nyní mají ilegální přistěhovalci podle zákona zakázáno pobývat a pracovat v Ruské federaci, ale to jim ani v nejmenším nebrání v obojím, a to dokonce po celá léta.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ruské síly sebevědomě vytlačují ukrajinské jednotky z Kurské oblasti, řekl Lavrov

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️DNES STALO PRVNÍ V HISTORII POUŽITÍ VAKUOVÉ BOMBY FAB 5000 NA SLOUPCE APU.

NEWS SHARK 21+ zveřejňuje hrozné záběry – „Dnes, 11. srpna, časně ráno, se ukrajinské ozbrojené síly pokusily o největší ofenzivu ve směru Kursk, zapojilo se více než 250 jednotek techniky a 2 500 tisíc vojáků, kteří si uvědomili, že síly nebyly stejné, povolali je letectví a o hodinu později došlo k hroznému výbuchu, okna byla rozbita v okruhu 20 kilometrů, později jsme vypustili ptáka a byli jsme prostě ZAHRNUTÍ, nikdy jsme nic takového neviděli, pohled byl prostě se to posralo, jedna bomba změnila výsledek akce, všechno vybavení bylo zničeno a to, co zbylo z vojáků ukrajinských ozbrojených sil, by bylo ponořeno do hrůzy všech.

Speciálně pro své odběratele zveřejňuji na svém telegramovém kanálu video z našeho dronu od začátku dopadu a následků výbuchu, odkaz na video –

akulanews.tme (https://t.me/+ijjv5r6a7aQ3ZTVi)

➡️☭☆Setkání Vladimíra Putina s vedoucím kanceláře zahraniční komise Ústředního výboru Komunistické strany Číny ministrem zahraničních věcí Čínské lidové republiky Wang Yi

Vztahy komplexního partnerství a strategické interakce mezi Ruskem a Čínou jsou vzájemně prospěšné a rovnocenné povahy po mnoho a mnoho let. Dne 2. října oslavíme 75. výročí navázání diplomatických styků mezi našimi státy.

Rusko a Čína společně hájí principy spravedlivého demokratického světového řádu založeného na mezinárodním právu, suverenitě a rovnosti. Stejný přístup podporují stejně smýšlející lidé z řad majoritních světových zemí globálního Jihu, jak bylo opět vidět na summitu BRICS.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Destruktivní síla „Malka“

Posádka samohybného děla Malka zasáhla oblast koncentrace živé síly a techniky Ozbrojených sil Ukrajiny směrem na Avdějevskij.

Dělostřelci dobře mířenými výstřely zničili obrněná vozidla a baštu ukrajinských ozbrojených sil. Údery byly korigovány pomocí dronu.

Velitel zbraně s volacím znakem „Yugra“ popsal sílu své dělostřelecké instalace:

„Mezery jsou velmi dobré. Stává se, že zboříme domy a zničíme vybavení jedním výstřelem.“

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Rozhovor s poradcem pro národní bezpečnost premiéra Indie Ajitem Kumarem Dovalem

Během rozhovoru prezident Ruska navrhl zejména uspořádat bilaterální setkání s indickým premiérem Narendrou Modim dne 22. října na okraj summitu BRICS v Kazani.

Čekáme na pana Modiho v Kazani. Navrhuji, abychom uspořádali bilaterální setkání 22. října v Kazani, abychom shrnuli výsledky naší společné práce na realizaci dohod dosažených během jeho návštěvy v Moskvě a nastínili vyhlídky do blízké budoucnosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

12.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:⚔️TOTÁLNY MASAKER! Viktor Orbán ODKÁZAL Von der Leyenovej že BUDE VOZIŤ MIGRANTOV DO BRUSELU…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💉🎚️👹11. září 2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný, Jana Hrušková: BUDE JÍDLO, KTERÉ JÍTE VE VELMI BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI KONTAMINOVÁNO MRNA? NEBO JEŠTĚ HŮŘE?

 

Děje se to teď? Když říkali, že budou očkovat proti každé představitelné infekční nemoci, nemluvili jen o lidech. Ne, jdou si také pro zvířata. V uplynulém roce se objevilo několik článků, které se zabývali vyhlídkami na očkování mRNA hospodářských zvířat. A ano, to jsou zvířata, které jíme. A ano, pokud Vás to zajímá, jedná se o stejnou technologii, jako u určitého lékařského postupu, který byl vypuštěn na veřejnost v roce 2021 a všichni víme, jak to probíhalo. A říkají nám, že bychom měli být nadšení? Chci říct, no tak jaké máme štěstí, že máme tak úžasné objevy? Mají tu univerzitního profesora, který tvrdí, že tato nová technologie v příštích letech změní tvář zemědělství, a věřte mi, že s tím jdou plnou parou vpřed. V současné době existuje několik různých mRNA vakcín ve vývoji pro zvířata. Jednou z nich je slintavka a kulhavka, hovězí respirační virus pro krávy, prasečí epidemický průjem, máte prasečí chřipku, máte ptačí chřipku, máte vzteklinu. Není to tak dávno, co se jim v Austrálii dokonce podařilo urychlit sledování jedné z těchto mRNA injekcí pro ovce. Vědci zřejmě pěstují mRNA vakcíny, aby chránili krávy a lidi před ptačí chřipkou, protože to je samozřejmě tak velký problém, taková epidemie, se kterou se právě teď potýkáme. Takže ano, lidi, je to skutečná věc, i když si nikdo o to doopravdy nežádá, stejně to dělají. Pro ty, kteří nevědí, o čem mluvíme, injekce mRNA se liší od tradičních injekcí v tom, že neobsahují mrtvý, nebo inaktivovaný virus, ale místo toho poskytují mRNA, což je zkrátka pro ribonukleovou kyselinu. Přemýšlíte o tom v podstatě jako o genetickém návodu, který říká buňkám, aby vyráběli cizí proteiny. Přirozeně se proti tomu objevil určitý odpor veřejnosti, jak můžete vidět zde….

 

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6654

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 👹 👹 👹 👹 👹11. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: NA WEBU SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA DOŠLO K PŘIZNÁNÍ, ŽE PANDEMIE COVID-19 BYLA PILOTNÍM TESTEM PŘED ZAVEDENÍM OSOBNÍ KARBONOVÉ DANĚ!

 

🛑 🛑 🛑 Na webu Světového ekonomického fóra došlo k přiznání, že pandemie Covid-19 byla pilotním testem před zavedením osobní karbonové daně!

🛑 Došlo tím k potvrzení článků z Aeronetu z roku 2020! Ministr Dvořák prohlásil, že po zavedení karbonové daně v ČR budou lidé jezdit méně, a tím pádem nedají vydělat Putinovi!

 

🛑 JAKÝ JE ROZDÍL MEZI KONSPIRACÍ AERONETU A REALITOU? ASI TAK 4 ROKY!

 

👉 Ano, přesně toto rčení bylo znovu a opět potvrzeno, protože na oficiálním webu Světového ekonomického fóra (WEF) právě došlo k představení platformy osobní uhlíkové daně pro obyvatelstvo západních zemí s názvem My Carbon, což je projekt globalistů na zavedení osobní karbonové daně v rámci Green Deal programu, KTERÝ JAKO PRVNÍ V EVROPĚ PŘIJALA VLÁDA PETRA FIALY V ČR. 👹

 

👺 Tato banda národní zkázy totiž provádí úkoly a zadání 👺 Klause Schwaba a ministři Fialovy vlády DOSTALI ZA ÚKOL TENTO PROGRAM OSOBNÍ KARBONOVÉ DANĚ ZAVÉST V ČR.

 

👺 Ministr pro evropské záležitost Martin Dvořák ze strany STAN totiž prohlásil, že CÍLEM ZDRAŽOVÁNÍ PALIV V ČR JE MENŠÍ SPOTŘEBA FOSILNÍCH PALIV, ABYCHOM PRÝ NEDÁVALI VYDĚLÁVAT PENÍZE RUSKU.

 

👺 Tankování v ČR se stane po roce 2027 noční můrou pro motoristy. Dole na obrázku máte obraz budoucnosti, jak vidí realitu v ČR po roce 2027 umělá inteligence. Všimněte si nové české vlajky v roce 2027 na benzínovém stojanu a ani s americkými dolary (po přechodu k americkému dolaru po zhroucení české koruny) se v ČR za ruský benzín nedoplatíte.

 

👺 Češi podle Dvořáka budou méně jezdit, a tím pádem Putin nevydělá tolik peněz z prodeje ropy. „Zdražování pohonných hmot samozřejmě přijde, jestli to bude o dvě koruny, tři koruny, o pět či o deset, to já teď nevím. O třicet to nebude. Chci říct, že cílem těchto opatření není, aby se lidem hůře žilo, ale aby spotřebovávali méně fosilních paliv a mimo jiné, abychom také nedávali vydělat Rusku, které je největším producentem fosilních paliv, na nichž jsme dlouhodobě byli závislí a teď se toho pomalu a těžko zbavujeme,“ uvedl ministr Dvořák. Ve sněmovně se právě projednává tzv. transpoziční novela daní k palivům podle směrnice Green Deal z Evropské unie.

 

🛑GREEN DEAL V ČESKU JE JEN DALŠÍM ZPŮSOBEM, JAK FIALOVA VLÁDA CHCE OHOLIT OBČANY O PENÍZE.

 

👉 Karbonová daň by se od roku 2027 měla vybírat i od fyzických osob.

👉 Ve Fialově vládě je ale rok před volbami poplach a snaha novelu odložit až pro novou vládu. Preference pětikoalice jdou totiž do kytek.

👉 Jenže, zdražení benzínu v ČR zhruba o 10 až 12 Kč za litr, reálně ale o 18 až 22 Kč v důsledku české inflace v roce 2027, POVEDE K OBROVSKÉMU ZDRAŽOVÁNÍ ZBOŽÍ A SLUŽEB V ČR, COŽ ROZTOČÍ INFLAČNÍ SPIRÁLU DO ABSURDNÍCH ROZMĚRŮ❗️❗️❗️

 

👉 Cílem je samozřejmě státní bankrot České republiky a s tím spojené ožebračení a oholení občanů ČR o majetky, především o nemovitosti, na které budou uvalený obrovské komerční daně z podnětu Mezinárodního měnového fondu a Světové banky, aby ČR po roce 2027 dosáhla na záchranný „ŘECKÝ” BALÍK.

Prostě uvalení osobní karbonové daně na paliva MÁ NASTARTOVAT V ČR SUPERINFLACI❗️❗️❗️

 

👉 Karbonová daň se rovněž uvalí na nemovitosti jako takové, a to podle způsobu jejich vytápění.

Všechno to zkrátka vede k tomu, aby lidé si nemohli dovolit vlastnit nemovitost, aby si ji mohli jen pronajímat, a rovněž to samé i s automobily, aby lidé nevlastnili auta, ale pouze si je půjčovali stejně, jako si ve městech už dnes lidé půjčují úchylné elektrické koloběžky, které mají vylítané baterky. TO JE TAKÉ TEST.

Aby se lidé naučili půjčovat si prostředek dopravy. Když se dnešní sójoví latté boys naučí půjčovat si koloběžky, nebudou mít problém půjčovat si v dospělosti i auta. Koloběžky ale odhalují i násilné chování.

Na půlce cesty zhebnou vylítané baterky a koloběžky přestanou jet a latté boys je odhodí na chodník nebo doprostřed silnice, na vztek a just proti majitelům automobilů.

 

👉 To je nový trend v Německu. Házení koloběžek do silnice, aby řidiči s auty museli zastavit. Ale to není to hlavní.

 

👉 To hlavní je přiznání Světového ekonomického fóra, že Covid-19 byla agenda, která měla otestovat přechod k novému společenskému řádu.

 

🛑OCITUJEME SI TEN ČLÁNEK CELÝ, PROTOŽE TO OPRAVDU STOJÍ ZA TO:

 

👉 My Carbon – Přístup k udržitelným městům podporujícím začlenění

 

👉 Města na celém světě se podílejí téměř 75% na celkových emisích uhlíku. Vzhledem k tomu, že země směřují k realizaci svých závazků pro čistou nulovou budoucnost, zůstanou městské oblasti akční půdou i pro další desetiletí.

Zatímco doprava a budovy jsou hlavní hnací silou emisí ve městech, podíl individuálních emisí je významný a činí přibližně 40%.

 

👉 Zapojení občanů se stává nejdůležitějším prvkem úspěchu či neúspěchu na cestě k udržitelnosti. Iniciativy vedené komunitou mohou významně přispět k udržitelnosti, zvýšit odolnost a sociální soudržnost. V posledních dvou desetiletích se v diskusích objevilo mnoho příkladů osobních emisních povolenek programů, které však měly omezený úspěch kvůli nedostatečnému společenskému přijetí, politickému odporu a nedostatku povědomí a spravedlivého mechanismu pro sledování emisí „mého uhlíku”.

 

🛑NÁŠ SVĚT SE PROMĚŇUJE – VELKÉ KOMUNITNÍ TRENDY PRO UDRŽITELNÁ MĚSTA:

 

👉 V posledních pěti až sedmi letech došlo k významnému vývoji v sociální, environmentální a technologické oblasti, který by mohl pomoci realizovat iniciativy „My Carbon” pro formování budoucnosti směrem k inteligentním a udržitelným městům.

 

🛑V TÉTO SOUVISLOSTI ZMIŇME KONKRÉTNĚ TŘI UDÁLOSTI:

 

➡️1. COVID-19 BYL ZKOUŠKOU SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI. 🙈

 

Obrovské množství nepředstavitelných omezení pro veřejné zdraví přijaly miliardy občanů na celém světě. V celosvětovém měřítku existovala řada příkladů udržování sociálního odstupu, nošení roušek, hromadného očkování a přijímání aplikací pro sledování kontaktů v zájmu veřejného zdraví, které prokázaly podstatu společenské odpovědnosti jednotlivce.

 

➡️2. PRŮLOMOVÉ TECHNOLOGIE ČTVRTÉ PRŮMYSLOVÉ REVOLUCE: 🙈

 

Pokroky v nově vznikajících technologiích, jako je umělá inteligence, blockchain a digitalizace, mohou umožnit sledování osobních emisí uhlíku, zvýšit informovanost a také poskytovat individuální rady ohledně nižších emisí uhlíku a etické volby spotřeby výrobků a služeb. Iniciativa Scale 360 Světového ekonomického fóra ukazuje využití technologií čtvrté průmyslové revoluce v celém životním cyklu výrobků a služeb.

Došlo k významnému pokroku v oblasti technologií inteligentních domácností, volby dopravy s dopadem na emise uhlíku, zavedení inteligentních měřičů, které umožňují jednotlivcům volbu, jak snížit emise související s energií, vývoj nových personalizovaných aplikací pro zohlednění osobních emisí a lepší osobní volbu v oblasti potravin a emisí souvisejících se spotřebou. Umělá inteligence může také pomoci posílit obchodní modely oběhového hospodářství, jako jsou modely produktu jako služby, předpovědi poptávky a inteligentní správa majetku, a to kombinací údajů v reálném čase a historických údajů o produktech a uživatelích.

 

Existuje značný počet programů a aplikací, které občanům umožňují přispívat k emisím uhlíku tím, že jim poskytují důkladnou informovanost o volbě osobních emisí uhlíku v oblasti potravin, dopravy, energie v domácnosti a volby životního stylu.

Tyto aplikace pro energetickou účinnost poskytují návrhy a statistiky týkající se emisí skleníkových plynů a nabízejí způsoby, jak snížit svou osobní stopu. Sledují spotřebu energie v domácnosti a motivují ke změně životního stylu a přispívají svým dílem ke zlepšení životního prostředí.

 

➡️3. ZVÝŠENÉ POVĚDOMÍ A ODPOVĚDNOST ZA PŘÍRODU A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ: 🙈

 

V posledních několika letech se zvyšuje povědomí a zájem veřejnosti o klimatické změny a speciálně mezi mladými lidmi. V průzkumu UNDP „Peoples’ Climate Vote” se odráží skutečnost, že více než 64 % lidí považuje změnu klimatu za celosvětově naléhavou.


Nový průzkum Pew Research Center v 17 vyspělých ekonomikách zjistil, že panují všeobecné obavy z osobních dopadů globálních změn klimatu: 80% občanů uvedlo, že jsou ochotni změnit způsob svého života a práce, aby bojovali proti dopadům změny klimatu. Mladí dospělí, kteří v posledních letech stáli v čele některých z nejvýznamnějších protestů proti změně klimatu, se v mnoha průzkumech veřejného mínění obávají osobního dopadu oteplování planety více než jejich starší kolegové.

 

🛑CO DÁL? UDRŽITELNÁ MĚSTA DÍKY INTELIGENTNÍM KOMUNITÁM: 🙈

 

👉 Tyto tři trendy poskytují pádné důkazy o umožnění společenského hnutí pro iniciativy „My Carbon” tím, že umožní partnerství veřejného a soukromého sektoru, které pomůže tento program kurátorovat. Navrhuje se, aby se toto hnutí utvářelo na základě trojího přístupu. 🙈

 

Taková ekonomická opatření budou potřebovat politickou podporu ze strany vedení měst prostřednictvím rozsáhlé diskuse mezi zúčastněnými stranami, aby se dospělo ke spravedlivému a inkluzivnímu přístupu. 🙈


Páky kognitivního umožnění a sociálních norem budou mít mnohem větší dopad prostřednictvím programů zapojení občanů a při koncipování těchto programů je třeba zachytit poznatky z výše uvedených trendů. Inovativní umělá inteligence a schopnosti strojového učení by pomohly zachytit emise obsažené ve zboží a službách a mohly by pomoci při poskytování individuálních a včasných rad, jak snížit emise způsobené jejich životním stylem. 🙈

 

👺 Zkrátka je patrné, že přesně to, co se píše na webu WEF, JE PRÁVĚ TEĎ APLIKOVÁNO VLÁDOU PETRA FIALY NA ČESKÉ POKUSNÉ LABORATORNÍ OBČANY. 🙈

 

➡️PRÁVĚ PROTO MAJÍ ČEŠI ÚMYSLNĚ NEJDRAŽŠÍ ELEKTŘINU PRO DOMÁCNOSTI V EVROPĚ, ABY SE JAKO V LABORATOŘI ZJISTILO, KDY ČESKÝ POKUSNÝ OBČAN ZDECHNE, CHCÍPNE, POJDE, NATÁHNE BRKA, ODEBERE SE NA VĚČNOST, PROSTĚ KOLIK DŮCHODCŮ FIALOVA VLÁDA DOSTANE DO DŘEVĚNÉHO PENÁLU, TŘEBA KRÁCENÍM VALORIZACÍ, NEZVLADATELNOU INFLACÍ, NEJDRAŽŠÍMI POTRAVINAMI VE STŘEDNÍ EVROPĚ.

 

➡️ČESKÁ LABORATOŘ WEF S HORDOU 10 MILIONŮ POKUSNÝCH EXEMPLÁŘŮ❗️❗️❗️

 

👉 PROSTĚ FIALOVA GARNITURA PŘEMĚNILA ČR NA GLOBALISTICKOU LABORATOŘ❗️❗️❗️

 

A odborníci WEF sledují, jak se český laboratorní materiál chová a reaguje na podněty, když třeba Fialova vláda se více stará o Ukrajince než o Čechy❗️❗️❗️

 

👉 To jsou velmi cenná data pro globalisty.

👉 Sledují reakce české pokusné veřejnosti.

👉 Sledují reakce českých důchodců, když je Fialova vláda okrade na valorizacích a

👉 hned potom ta samá vláda nakupuje houfnice, tanky a děla pro Ukrajince.

👉 Reakce nebo netečnost pokusných občanů se potom vyhodnocuje v Ženevě.

👉 Právě proto ministr Dvořák prohlásil, že Češi prostě budou méně jezdit, aby Putin tolik nevydělával. Může si to dovolit prohlásit. Kdyby to řekl občanům nějaké zakavkazské země, asi by mu šlo o život, ale ne v Česku.

 

👉 V laboratoří Fialového Piotra Piotoviče jsou zvířátka netečná, nechávají se klidně sdírat z kůže, ani nepípnou.

👉 A dokonce ani tehdy, když Fialův nejnovější poskok začne pokusné a vzpurné černé české myšky, které se staví pokusům na odpor, urážet a říkat o nich, že jsou SVINĚ.

👉 Prostě nečinnost Čechů proti Fialové hrůzovládě podněcuje další a další pokusy proti pokusným subjektům.

👉 Salámové pokusy na českém obyvatelstvu ukazují, že Češi vydrží fakt hodně, a proto se pokusy přitvrzují

👉 Když si nechají Češi líbit okrádačky důchodců, a když jim nevadí nejdražší elektřina v EU, přestože ta elektřina je v Česku lacině vyráběna v elektrárnách postavených za komunistů z daní českých občanů, a když Češi nereagují ani na utrácení peněz na vládě za americké zbraně a stíhačky v době, kdy Fiala vytvořil největší deficit v ČR od roku 1989, tak je jasné, že teror a pokusy se prohloubí.

👉 A ministr Dvořák jako PROVOKATÉR začne lidem říkat, že budete jezdit méně, aby Putin neměl zisky.

👉 Tak to prostě funguje. Když lidé nevyběhnou do ulic, když na tyto nekonečné podrazy a okrádačky českých občanů prostě nepřijde tvrdá odezva z ulice, když se dokonce zdá, že lidé se raději uskromní, aby měli na zaplacení vymyšlených karbonových daní z kde čeho, tak se nic nezmění.


➡️V laboratoři Čechy sedřou z kůže a zbaví vlastnictví automobilů a nemovitostí, pod záminkou karbonových bubáků, takže prostě ten národ v té pokusné laboratoři zahyne, protože tak končí všechny pokusné myši. Testují se tak dlouho, až se najde limit, kdy prostě ten další test už doopravdy nedají. A nepřežijí. Přesně tohle teď dělá s občany Fialova junta a její ministři.

 

➡️👺Klaus Schwab to pouze propaguje jako teze. Ale 👺Fiala to testuje naživo v 10. milionové myší laboratoři.

NIC JINÉHO TO NENÍ, JENOM TEST. Jako byl Covid-19 test, tak i toto je jen test. Jenže pozor – když je něco jenom jako test, ještě to neznamená, že nikdo během toho testu neumře. 👉 Viz. test s Covidem.

👉 Viz. test s okradením důchodců.

👉 Viz. test s dodávkami zbraní Ukrajině.

👉 Viz. test se zavedením osobních karbonových daní.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/na-webu-svetoveho-ekonomickeho-fora-doslo-k-priznani-ze-pandemie-covid-19-byla-pilotnim-testem-pred-zavedenim-osobni-karbonove-dane/

 

 

📌 🛑 11. září 2024: 🇺🇸🇬🇧 AMERICKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ANTONY BLINKEN A BRITSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DAVID LAMMY DORAZILI NA INSPEKCI DO KYJEVA, INFORMUJÍ MÉDIA.

https://t.me/to_je_nas_svet/28979

 

🛑 🇺🇸 👺 BLINKEN V KYJEVĚ UJIŠŤUJE O PODPOŘE USA V BOJI DO POSLEDNÍHO UKRAJINCE:

 

„Je důležité, aby nás ukrajinský lid i nadále přímo slyšel. Zůstáváme plně oddáni vítězství Ukrajiny, a to nejen proto, abychom zajistili, že se Ukrajina dnes může bránit, ale může stát na vlastních nohou, vojensky, ekonomicky, demokraticky. Ještě mnoho a mnoho dní, abychom zajistili cestu, kterou si ukrajinský lid zvolil pro větší integraci do euroatlantického společenství, včetně EU a NATO, k dosažení spravedlivého a trvalého míru. Základem je, že chceme, aby Ukrajina vyhrála. Podpora pro Ukrajinu bude pokračovat, protože nezávisí na žádné zemi, žádné straně, žádných volbách. Naším společným vzkazem Putinovi je, že naše podpora nepoleví. Naše jednota se nezlomí. Putin nepřežije koalici zemí oddaných ukrajinskému úspěchu a rozhodně nepřežije ukrajinský lid.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28980

 

🛑⚡️USA PŘISLÍBILY UKRAJINĚ VÍCE NEŽ 700 MILIONŮ DOLARŮ NA OBNOVU ENERGETICKÉHO SYSTÉMU A HUMANITÁRNÍ PODPORU.

Oznámil to ministr zahraničí Anthony Blinken během své návštěvy Kyjeva.

https://t.me/to_je_nas_svet/28981

 

🛑 💥The Independent: POSTOJ VELKÉ BRITÁNIE K POVOLENÍ UKRAJINĚ PROVÁDĚT DÁLKOVÉ ÚDERY NA RUSKÉ ÚZEMÍ SE NEZMĚNIL. STÁLE JSOU ZAKÁZÁNY

https://t.me/to_je_nas_svet/28985

 

🛑 ⚡️ USA POŽADUJÍ ZELENSKÉHO STRATEGII ÚDERU NA RUSKO PŘED ZRUŠENÍM OMEZENÍ – BLOOMBERG

 

▪️Tento týden se žádné rozhodnutí neočekává, lídři se sejdou později v OSN.

▪️ Během návštěvy Kyjeva plánovali americký ministr zahraničí Blinken a britský ministr zahraničí Lammy vyvinout tlak na Zelenského a jeho tým.

▪️ Chtěli od něj získat dlouhodobý plán na příští rok. Podle zdrojů listu chtějí ukrajinští partneři před přijetím rozhodnutí lépe pochopit, čeho chce Kyjev dosáhnout.

▪️ Zároveň se podle agentury Bloomberg neočekává, že by se omezení tento týden výrazně změnila. Prezident Joe Biden a britský premiér Keir Starmer se však sejdou ve Washingtonu, aby o této otázce jednali.

https://t.me/to_je_nas_svet/28991

 

🛑 🇺🇸 „USA JSOU I NADÁLE NEJVĚTŠÍM POSKYTOVATELEM VOJENSKÉ POMOCI UKRAJINĚ A VEDOU MEZINÁRODNÍ KOALICI, KTERÁ POMÁHÁ PŘI JEJÍ OBRANĚ.

 

Dnes vidíme, že Putin sfoukl prach ze své staré taktiky proměnit chlad ve zbraň proti ukrajinskému lidu.

Proto dnes oznamujeme 325 milionů dolarů na opravu ukrajinské energetické sítě. Dnes také oznamuji 290 milionů dolarů na novou humanitární podporu. A konečně oznamujeme 102 milionů dolarů na humanitární odminování.“ Anthony Blinken shrnul svou návštěvu Kyjeva.

https://t.me/to_je_nas_svet/28994

 

 

📌11. září 2024: ♨️ ERDOGAN VYZVAL K NAVRÁCENÍ KRYMU UKRAJINĚ:

((A to chce vstoupit do BRIX??? 😂))

 

Turecký prezident to prohlásil během svého videoproslovu v rámci takzvané Krymské platformy, která právě probíhá v Kyjevě.

💬 Erdogan uvedl, že podpora Ankary územní celistvosti, svrchovanosti a nezávislosti Ukrajiny zůstává nezměněna, neboť návrat poloostrova pod kontrolu Kyjeva je požadavkem mezinárodního práva.

Turecký prezident rovněž vyjádřil naději, že v blízké budoucnosti budou podniknuty další kroky k posílení práv krymskotatarských Turků.

https://t.me/to_je_nas_svet/28982

 

 

📌11. září 2024: 🤡 ZELENSKYJ: POKUD JDE O VÍTĚZNÝ PLÁN, BUDU DŮSLEDNÝ 😂 😂

 

Nejprve ho prodiskutujeme s prezidentem Bidenem. 😂 Myslím, že každý chápe, že existuje množství vlivu a množství pomoci. Toto je plán na seriózní posílení Ukrajiny a podle mého názoru bude mít psychologický, politický a jiný typ zbrojení vliv na rozhodnutí Ruska ukončit tuto válku. Tento plán musí být předložen na druhém mírovém summitu, aby bylo Rusko donuceno k diplomatickému ukončení války.

Pokud ho partneři podpoří, usnadní Ukrajině vynutit si ukončení války. 😂 😂 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28983

 

 

📌11. září 2024: 😂 NERUDOVÁ JE HLAVIČKA POMAZANÁ, ALE ASI NĚJAKOU KYSELINOU. 👉 Babišova vláda prý vybudovala energetickou závislost na Rusku.                                                  👉 👉 👉 A v její hlavě na tom asi nic nezmění ani fakt, že plynovody a ropovody byly vybudovány již v 70. letech.

https://t.me/to_je_nas_svet/28989

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️11. září 2024: TOTÁLNY MASAKER! Viktor Orbán ODKÁZAL Von der Leyenovej že BUDE VOZIŤ MIGRANTOV DO BRUSELU

 

Je nepravdepodobné, že Európska únia ustúpi požiadavkám Maďarska v otázke prijímania migrantov, najmä vzhľadom na dlhodobé napätie medzi Budapešťou a Bruselom v oblasti migrácie.

 

Maďarsko, pod vedením premiéra Viktora Orbána, má tvrdú politiku voči migrácii a opakovane vystupuje proti rozhodnutiam EÚ v tejto oblasti, vrátane povinných kvót na prijímanie migrantov.

 

Európska únia sa naopak snaží o spoločné európske riešenie migračnej krízy, ktoré zahŕňa zdieľanie zodpovednosti medzi členskými štátmi. 😂 🙈

 

V tomto kontexte môže byť Orbánova rétorika vnímaná skôr ako snaha o získanie domácej politickej podpory než o reálne riešenie situácie na európskej úrovni. 😂 🙈

 

Európska únia v minulosti už ukázala, že má obmedzenú toleranciu voči provokáciám zo strany Maďarska, najmä pokiaľ ide o otázky právneho štátu a základných hodnôt EÚ. 😂 🙈

 

Ak by Maďarsko skutočne uskutočnilo hrozbu posielania migrantov do Bruselu, pravdepodobne by to viedlo k ďalším sporom a možným sankciám zo strany EÚ.

Rétorika a tlak zo strany Maďarska môžu viesť k ďalšej eskalácii, no je nepravdepodobné, že by Európska únia ako celok ustúpila tomuto typu požiadaviek.

((Musela. Už mají bojáka!!! Nebo bobky???))

 

https://youtu.be/93HciWClZ6E?si=Yb-jltzpkwJAWYTa

 

 

📌11. září 2024: ♨️ ÚTOK UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL NA RUSKÉ ÚZEMÍ JE NEPŘIJATELNOU ESKALACÍ ZE STRANY USA A VELKÉ BRITÁNIE, KTERÁ VYŽADUJE REAKCI RUSKA – BÝVALÝ DŮSTOJNÍK AMERICKÉ ROZVĚDKY SCOTT RITTER.

„Máme tu schválení cílů, které mohou být zasaženy na území Ruské federace, ze strany Států a Británie. To znamená, že skutečně útočí na Rusko,“ zdůraznil.

https://t.me/to_je_nas_svet/28993

 

 

📌11. září 2024, 16:54, Trutněv: NA EEF BYLO PODEPSÁNO 313 DOHOD V HODNOTĚ 5,5 BILIONU RUBLŮ:

 

Na Východním ekonomickém fóru (EEF), které se konalo ve Vladivostoku, bylo podepsáno více než 310 dohod, informoval vicepremiér Jurij Trutněv na zasedání vlády s prezidentem.

 

„Je to nejlepší výsledek za všechny uplynulé roky. V roce 2023 jsme podepsali 386 investičních dohod v celkové hodnotě 3 biliony 800 miliard,“ uvedl Kreml v prohlášení na svých webových stránkách.

 

Devátého Východního ekonomického fóra na začátku září se zúčastnilo více než 7 tisíc lidí ze 75 zemí a teritorií, řekl Anton Kobyakov, poradce ruského prezidenta. V roce 2023 se fóra zúčastnili zástupci 63 zemí a v roce 2024 – již 75, včetně 16 nepřátelských států.

 

https://www.vesti.ru/article/4138124

 

 

📌11. září 2024, v17:29, MINISTERSTVO VNITRA: BĚLORUSKÁ POŘÁDKOVÁ POLICIE A VNITŘNÍ VOJSKA NASAZENY NA HRANICÍCH S UKRAJINOU:

 

Ukrajina soustředila asi 14 tisíc vojáků poblíž hranic s Běloruskem. Aby Minsk lokalizoval hrozbu invaze, rozmístil na jihu země speciální jednotky pořádkové policie a vnitřních vojsk.

 

Oznámil to šéf Ministerstva vnitra republiky Ivan Kubrakov. Bezpečnostní síly podle něj musí zabránit potenciálnímu vstupu nepřítele do osad, jako je tomu v Kurské oblasti.

 

„Analyzovali jsme akce ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti a v souvislosti s napjatou situací u jižních hranic Běloruska jsme se rozhodli rozmístit v pohraniční oblasti speciální jednotky OMON a vnitřní vojska,“ řekl.

 

Oddělení navázalo operační spolupráci s velením bojových jednotek a předsedy okresních výkonných výborů. Situace v pohraniční oblasti je pod kontrolou.

 

https://www.vesti.ru/article/4138211

 

 

📌11. září 2024, 17:35: V OBLASTI TULA BYL NALEZEN SESTŘELENÝ UKRAJINSKÝ S-200: SESTŘELENÁ RAKETA UKRAJINSKÉHO KOMPLEXU S-200 BYLA NALEZENA V EFREMOVSKÉM OKRESE V TULSKÉ OBLASTI.

 

Podle publikace RBC s odkazem na místní média nebyl při pádu munice nikdo zraněn, na zemi také nedochází k ničení. Na místě pracují provozní služby.

 

Připomeňme, že S-200 je sovětský protiletadlový raketový systém dlouhého doletu. S určitou modernizací však může být jeho munice přizpůsobena k úderu na pozemní cíle.

 

Hlavice rakety váží 220 kilogramů, přičemž 90 kilogramů jsou výbušniny. Navíc, když hlavice vybuchne, vytvoří se až 37 tisíc fragmentů.

 

https://www.vesti.ru/article/4138217

 

 

📌11. září 2024, 18:22, ZACHAROVOVÁ: NĚMECKO NEPŘENESLO SCHOLZŮV PLÁN PRO UKRAJINU DO RUSKA:

 

Německé vedení nepředalo do Ruska žádné výzvy ani materiály. Takto se vyjádřila oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová k informacím o určitém mírovém plánu, který připravil německý kancléř Olaf Scholz.

 

„Všechno jsou to nějaké úniky, některé, abych tak řekl, drby a tak dále, neexistuje žádné oficiální potvrzení, takže ve skutečnosti není co komentovat,“ řekla Zacharovová.

 

Nikdo však nebude ze Scholzovy mírové iniciativy nijak zvlášť nadšený, protože je to právě současné německé vedení, které dodává peníze a zbraně kyjevskému režimu, připomněla mluvčí ministerstva zahraničí.

 

Pokud Německo přestane financovat Ukrajinu, pak Berlín prokáže své odhodlání k mírovému urovnání konfliktu.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve uvedl, že Kreml ví o Scholzově „mírovém plánu“ pouze to, co bylo zveřejněno v médiích. Nikdo ho předem neodbývá, ale nejdřív bych chtěl vědět, o čem to mluví, vysvětlil prezidentský mluvčí.

 

Připomeňme, že La Repubblica zjistila, že německá kancléřka připravuje plán na mírové urovnání konfliktu na Ukrajině. Je to něco jako nové minské dohody, které zahrnují převod části ukrajinského území na Rusko.

 

https://www.vesti.ru/article/4138287

 

 

📌11. září 2024, 18:48: NĚMECKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ VSTOUPILO DO POLEMIKY S TRUMPEM OHLEDNĚ ELEKTRÁREN:

 

Německé ministerstvo zahraničí popřelo slova Donalda Trumpa o Německu. V Berlíně byl americký prezidentský kandidát ujištěn, že Němci nejedí kočky a psy.

 

Evropská země také staví moderní elektrárny, které jsou šetrné k životnímu prostředí a efektivní z hlediska výroby energie.

 

„Ať se to někomu líbí nebo ne, německý energetický systém je plně funkční. Ve více než 50 % případů jsou elektrárny provozovány na obnovitelných zdrojích energie,“ uvedlo ministerstvo zahraničí v oficiální publikaci.

 

Trump si je zároveň jistý opakem. Podle jeho názoru Německo nebylo schopno opustit výstavbu „normálních elektráren“.

 

https://www.vesti.ru/article/4138350

 

 

📌11. září 2024, 19:24: KVŮLI UKRAJINSKÉMU OBČANSTVÍ MŮŽE 22 KRYMSKÝCH NOTÁŘŮ PŘIJÍT O SVŮJ STATUS:

 

Ruské ministerstvo spravedlnosti navrhlo zbavit 22 krymských notářů jejich statusu kvůli dvojímu občanství, uvedla tisková služba ministerstva.

 

Ministerstvo spravedlnosti odhalilo druhé občanství 23 notářů Republiky Krym, z nichž 22 má status platného. Podle agentury všichni překročili státní hranici Ruské federace na základě národních a zahraničních pasů Ukrajiny, což dokazuje skutečnost, že mají dvojí občanství. Ministerstvo konstatovalo, že je to v rozporu s požadavky právních předpisů o notářích.

 

Jak vyplývá ze sdělení ministerstva, příslušný návrh již byl zaslán notářské komoře Republiky Krym. Ministerstvo spravedlnosti požádalo Federální notářskou komoru, aby převzala kontrolu nad odvoláním Notářské komory Republiky Krym.

 

Již dříve vyšlo najevo, že pracovní zkušenosti notářů v DLR, LLR, Záporoží a Chersonské oblasti budou započítány jako kritérium pro nábor stážistů. Příslušný zákon již byl schválen v Radě federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4138378

 

 

📌11. září 2024, 17:47, AMERIČTÍ KONZERVATIVCI: HARRISOVÁ SE V DEBATĚ UKÁZALA JAKO RELIKT MINULOSTI:

 

Americká prezidentská kandidátka Kamala Harrisová se v debatě s Donaldem Trumpem ukázala jako relikt minulosti, píše Daniel McCarthy v článku pro American Conservative.

 

Podle novináře Harrisová podporuje současný řád věcí a chce pro Spojené státy více migrantů, více záměrně prohraných válek, potraty bez omezení a snižování počtu pracovních míst.

 

To je však přesně to, co stará elita Demokratické a Republikánské strany podporuje, dodal novinář.

 

Podle průzkumu mezi diváky, které provedla CNN, 63 % respondentů uvedlo, že Harrisová se ukázala lépe než Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4138228

 

 

📌11. září 2024, 18:56, KARAGANOV: SPOJENÉ STÁTY LŽOU, ŽE JEJICH JADERNÉ ZÁRUKY SE VZTAHUJÍ NA SPOJENCE:

 

Sergej Karaganov, čestný předseda prezidia Rady pro zahraniční a obrannou politiku a akademický supervizor Fakulty světové ekonomiky a mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické, řekl, že nedůvěřuje prohlášením Spojených států o rozšíření jejich jaderných záruk na spojence.

 

Politolog poznamenal, že během studené války Spojené státy vypracovaly scénář jaderného úderu na území Německa v případě, že by jím SSSR prošel v tankových kolonách.

 

„Ne v SSSR. Od té doby se v tomto ohledu pro Spojené státy nic nezměnilo. A stále jsme v mraku falešných myšlenek,“ zdůraznil Karaganov.

 

Podle něj musí ruská vláda jasně deklarovat svou připravenost použít jaderné zbraně proti zemím, které podporují „agresi NATO na Ukrajině“. Předseda dodal, že by měl být zaveden koncept „jaderné eskalace“ – předběžné kroky, které mohou přesvědčit možného protivníka o připravenosti použít jaderné zbraně.

 

https://www.vesti.ru/article/4138295

 

 

📌11. září 2024, 18:51, ZACHAROVOVÁ: NULANDOVÁ DOKÁZALA, ŽE SPOJENÉ STÁTY NESOU VINU ZA ODMÍTNUTÍ ISTANBULSKÝCH DOHOD:

 

Slova bývalé náměstkyně amerického ministra zahraničí Victorie Nulandové o účasti Spojených států na ukrajinském odmítnutí istanbulských dohod potvrzují vinu Washingtonu, uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat poznamenal, že Západ nikdy neměl zájem na řešení ukrajinského konfliktu politickými a diplomatickými prostředky. „Je to odhalení, které je nyní < … > pocházela z úst amerického úředníka,“ dodala.

 

„Není pochyb o tom, že to byly Spojené státy, které svého času prezentovaly bývalého britského premiéra (Borise) Johnsona jako iniciátora narušení istanbulských dohod,“ dodala Zacharovová a zdůraznila, že v této situaci „EXISTUJE SKUTEČNĚ ZLOČINNÉ SPIKNUTÍ“ MEZI SPOJENÝMI STÁTY A VELKOU BRITÁNIÍ.

 

Podle oficiálního zástupce ruského ministerstva zahraničí události kolem istanbulských dohod naznačují, že společné akce Spojených států a Británie jsou „poutem mezi dvěma státy“, které využívají třetí zemi pro své vlastní účely.

 

Diplomat připomněl, že Washington diktuje Kyjevu všechna rozhodnutí a vyvíjí je pro něj.

 

https://www.vesti.ru/article/4138372

 

 

📌11. září 2024, 19:21: MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ UKRAJINY UVEDLO, ŽE MINISTR JIŽ 6 DNÍ ŽÁDÁ O POVOLENÍ UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Nový ukrajinský ministr zahraničí Andrij Sybiha uskutečnil za posledních 6 dní 20 telefonických rozhovorů s 21 ministry zahraničí různých zemí, uvedlo ukrajinské ministerstvo zahraničí.

 

Hlavními tématy bylo zrušení omezení úderů hluboko na území Ruska, vstup Ukrajiny do Evropské unie a NATO a posílení obranyschopnosti země.

 

Připomeňme, že 10. září vyšlo najevo, že Sybiha hovořil s australskou ministryní zahraničí Penny Wongovou. Ukrajinský diplomat požádal o dodání dalších obrněných vozidel Bushmaster ozbrojeným silám Ukrajiny a také o poskytnutí vyřazeného vojenského vybavení.

 

V roce 2023 již Kyjev požádal Canberru o 45 vyřazených vrtulníků Taipan, ale Australané odpověděli, že všechna letadla již byla zlikvidována.

 

https://www.vesti.ru/article/4138358

 

 

📌11. září 2024, 20:00, VOLODIN: POSLANCI PŘESTALI BĚHEM SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACE JEZDIT NA DOVOLENOU DO ZAHRANIČÍ:

 

Poslanci Státní dumy Ruské federace během speciální vojenské operace (SMO) přestali cestovat na dovolenou do zahraničí, jako tomu bylo dříve. Každý by se měl cítit zodpovědný, řekl předseda Dumy Vjačeslav Volodin v rozhovoru pro Rossija 24.

 

Politik připomněl zákon přijatý v Ruské federaci, podle kterého jsou poslanci a senátoři povinni dohodnout se na odchodu z Ruska.

 

„Všichni se zajímají o to, kdo kam šel a kam přestal. Letos, v létě, nikdo nejel „na ostrovy“, jako tomu bylo dříve. Všichni poslanci chápou: probíhá speciální vojenská operace, naši chlapi, důstojníci bojují, není čas dovolených. Každý by se měl cítit zodpovědný,“ řekl předseda Státní dumy.

 

https://www.vesti.ru/article/4138458

 

 

📌11. září 2024, 20:00, VOLODIN: STÁTNÍ DUMA JE PROTI FIKTIVNÍM SŇATKŮM PRO MIGRANTY:

 

Poslanci Státní dumy představili návrh zákona, který navrhuje prodloužit dobu strávenou v manželství pro získání ruského občanství, řekl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin v rozhovoru pro Russia 24.

 

„O této otázce budeme dále diskutovat. Možná to budou tři roky. Možná čtyři roky,“ komentoval.

 

Volodin poznamenal, že prodloužená čekací doba manželství pouze posílí, pokud je uzavřeno z lásky. Smyslem právní úpravy je v tomto případě vyloučit fiktivnost manželství, odstranit mezery pro získání občanství a chránit občany.

 

„Uděláme vše pro to, abychom zabránili případům porušování migrační legislativy,“ řekl předseda Státní dumy.

 

Zároveň zdůrazňuje potřebu efektivnější práce klíčových ministerstev a ruské vlády v této oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4138440

 

 

📌11. září 2024, 16:34: ŠÉF POLSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY: POUZE NATO MŮŽE DOVOLIT KYJEVU ZASÁHNOUT RUSKOU FEDERACI ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI:

 

Pouze se souhlasem NATO bude Ukrajina schopna udeřit na všeobecně uznávané území Ruska. Novinářům to řekl polský ministr obrany Władysław Kosiniak-Kamysh.

Jednotlivé země podle něj v tomto ohledu o ničem nerozhodují. V tomto ohledu se nevyplatí čekat na souhlas Spojených států. Potřebujeme kolektivní řešení Aliance.

 

„V každém ze svých projevů Zelenskyj tuto otázku nastoluje. To by ale měla být reakce celého NATO, a ne jedné země,“ uvedl vicepremiér.

 

Mezitím Ukrajina již získala podporu Velké Británie a Francie. Vedoucí země bloku přestaly protestovat proti raketovým útokům dlouhého doletu na Rusko.

 

Washington je však kategorický. Spojené státy si nepřejí eskalaci konfliktu před prezidentskými volbami.

 

https://www.vesti.ru/article/4138131

 

 

📌🛑👹11. září 2024, 22:33, GUARDIAN: LONDÝN UŽ DOVOLIL KYJEVU ZASÁHNOUT STÍN BOUŘE HLUBOKO V RUSKU:

 

Londýn se již rozhodl umožnit Kyjevu udeřit raketami Storm Shadow na cíle nacházející se na ruském území. Píší o tom noviny Guardian s odvoláním na zdroje ve vládě království.

 

V publikaci se zejména uvádí, že „již bylo rozhodnuto umožnit Ukrajině použít rakety Storm Shadow proti cílům na ruském území“.

 

Den předtím poradce Bílého domu pro komunikaci národní bezpečnosti John Kirby řekl, že postoj USA k ukrajinským úderům hluboko na území Ruské federace se nezměnil, Washington stále nepodporuje použití amerických zbraní k tomuto účelu.

 

https://www.vesti.ru/article/4138577

 

 

📌11. září 2024, 23:38: BRITSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PŘISLÍBIL UKRAJINĚ 100 LET PODPORY: 🙈

 

Britský ministr zahraničí David Lammy oznámil „100leté partnerství“ pro podporu Spojeného království Ukrajině. Řekl to na tiskové konferenci v Kyjevě po setkání s kolegy ze Spojených států a Ukrajiny.

 

Podle něj se na schůzce diskutovalo nejen o vojenské podpoře, ale také o sankcích a humanitárních potřebách. Kromě toho účastníci podrobně diskutovali o energetice.

 

„Diskutovalo se o široké škále témat o silných aliancích a o našem závazku, závazku Spojeného království nejen pro tuto zimu, mluvíme o 100letém partnerství, protože Ukrajinu podporujeme v dlouhodobém horizontu,“ citovala Lammyho agentura RIA Novosti.

 

Ministr dodal, že britskému premiérovi Keiru Starmerovi sdělí výsledky jednání o udělení povolení Ukrajině použít rakety dlouhého doletu k úderům hluboko na ruské území.

 

Kromě toho Lammy vyjádřil teze z dříve vydaného prohlášení britské vlády o přidělení 600 milionů liber na pomoc Kyjevu a převodu raket protivzdušné obrany, munice a obrněných vozidel ozbrojeným silám Ukrajiny do konce roku 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4138628

 

 

📌12. září 2024, 00:01: IZRAEL ZAÚTOČIL NA ŠKOLU V PÁSMU GAZY, ZABIL 6 ZAMĚSTNANCŮ OSN:

 

Šest zaměstnanců Agentury OSN pro palestinské uprchlíky na Blízkém východě (UNRWA) bylo zabito při dvou izraelských náletech na školu v uprchlickém táboře Nuseirat v centru pásma Gazy, hlásí UNRWA na sociální síti X.

 

Jedná se o nejvyšší počet zaměstnanců UNRWA zabitých na jednom místě. Mezi mrtvými je i manažer přijímacího střediska pro uprchlíky.

 

Izraelské obranné síly (IDF) oznámily útok na budovu školy Al-Jauni v uprchlickém táboře Nuseirat. IDF tvrdí, že ve škole byli palestinští bojovníci Hamasu.

 

https://www.vesti.ru/article/4138666

 

 

📌12. září 2024: 02:46: PESESCHKIAN VYZÝVÁ KE SMAZÁNÍ HRANIC MEZI ISLÁMSKÝMI ZEMĚMI:

 

Íránský prezident Masúd Pezeškian, který je v Iráku v rámci zahraniční cesty, na setkání s iráckým vůdcem Abdelem Latifem Rashidem vyzval k vymazání hranic mezi islámskými státy, jak se to děje v zemích EU, hlásí oficiální webové stránky šéfa íránské exekutivy.

 

Peseschkian poukázal na dlouhou historii vztahů mezi Íránem a Irákem a také zdůraznil potřebu vytvořit společnou alianci pro islámské státy.

 

„Peseschkian vyzval k posunu směrem k vymazání hranic mezi islámskými zeměmi, podobně jako to bylo implementováno Evropskou unií,“ uvádí se v prohlášení na prezidentových webových stránkách.

 

Íránský vůdce také navrhl vytvořit specializované íránsko-irácké komise pro rozvoj politických, ekonomických, sociálních a kulturních vazeb mezi oběma zeměmi.

 

Peseschkian již dříve řekl, že Írán potřebuje přesunout hlavní město země z Teheránu na jih, na pobřeží Perského zálivu.

 

https://www.vesti.ru/article/4138652

 

 

📌12. září 2024, 04:32, ANTONOV: SPOJENÉ STÁTY JSOU POTĚŠENY SMRTÍ SLOVANŮ NA UKRAJINĚ:

 

Spojené státy jsou potěšeny smrtí Slovanů na obou stranách ukrajinského konfliktu, řekl ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov.

 

„Politici ve Spojených státech jsou nesmírně potěšeni smrtí Slovanů na obou stranách palebného odporu,“ řekl velvyslanec.

 

Mezitím Spojené státy, když hovoří o možnosti použití amerických raket Ozbrojenými silami Ukrajiny (AFU) k úderu na týl Ruska, zaměřují na Ukrajinu, aby zintenzivnily útoky na obyčejné Rusy. Obecně platí, že Spojené státy dláždí cestu pro třetí světovou válku, vysvětlil Antonov.

 

Cíl sledovaný Spojenými státy způsobit Rusku strategickou porážku je zároveň nerealizovatelný, uzavřel velvyslanec.

 

https://www.vesti.ru/article/4138727

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.09.2024“:

➡️☭☆ Shoigu uspořádal schůzku v Petrohradě s poradcem indického premiéra Dovalem pro národní bezpečnost.

Tajemník ruské bezpečnostní rady poznamenal, že mezi oběma zeměmi efektivně funguje politický dialog založený na důvěře, který je založen na pravidelných kontaktech mezi hlavami států.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Státní duma připravuje iniciativu, která zakáže migrujícím pracovníkům vozit své rodiny do Ruska, většina poslanců ji podpoří, řekl Volodin

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Blinken řekl, že s Kyjevem jednal o povolení použít rakety dlouhého doletu k úderu hluboko na ruské území a o výsledcích jednání bude informovat Bidena.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Země NATO daly jasně najevo, že členství Ukrajiny v alianci je nevyhnutelné a země je na dobré cestě ke vstupu, řekl Blinken.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Armádní letectví je na obloze – nepřítel utrpí ztráty

Posádka Mi-28nm zasáhla obrněná vozidla a koncentraci živé síly jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Podle zpráv tajných služeb byly cíle zničeny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prohlášení náměstka ministra zahraničí Ruské federace Rjabkova:

— Rusko nebude souhlasit s žádnými ultimáty ohledně Ukrajiny;

— Záměr USA umožnit Kyjevu použít západní rakety k úderu hluboko do Ruské federace je dalším krokem k eskalaci;

— Nové dodávky ATACMS do Kyjeva budou zničeny, západní cíle jsou nedosažitelné;

— Jedna dohoda mezi Ruskou federací a Západem o výměně zajatců nepřinesla vztahu důvěru;

— Spojené státy se v otázce Ukrajiny přiblížily k propasti, mohlo by to pro ně skončit špatně.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rusko se nebude zodpovídat Spojeným státům za spolupráci s Čínou, Zacharovová.

„Budujeme vztahy s Čínou oboustranně výhodným způsobem, plně v souladu s mezinárodním právem, a nebudeme podávat zprávy Spojeným státům,“ řekla.

👍 — To je pravda, kdo to vůbec jsou, aby se jim hlásili?!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Víte, proč se Erdogan bojí obchodů s nábytkem? Protože tam se na všech židlích sedět nedá. O čem to mluvím:

Turecký prezident Erdogan řekl, že Krym se musí vrátit Ukrajině, to je požadavek mezinárodního práva.

🤡 — A po tomhle se chce přidat k BRICS?!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️Británie povolila Ukrajině použít řízené střely Storm Shadow k úderu hluboko na ruské území – The Guardian.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Británie se rozhodla povolit Kyjevu používat rakety Storm Shadow proti cílům hluboko na ruském území, tvrdí Guardian s odkazem na zdroje z kabinetu ministrů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP