11.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:⚔️MAĎARSKO NAZNAČUJE, ŽE TO MYSLÍ VÁŽNĚ S POSÍLÁNÍM AUTOBUSŮ SE ŽADATELI O AZYL K SÍDLU EU V BRUSELU. 😂👋👋👋

 

📌11. září 2024V12:40, AMERIKANISTA SUDAKOV: TERORISTICKÝ ÚTOK Z 11. ZÁŘÍ ZMĚNIL CELÝ SVĚTOVÝ ŘÁD VE PROSPĚCH SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

„V Americe stále existuje obrovské množství otázek ohledně událostí z 11. září 2001, protože vážná část důkazů po pádu Dvojčat byla buď rychle zničena, nebo klasifikována jako „přísně tajné“, říká Sergej Sudakov, známý amerikanista, korespondent Akademie vojenských věd. Svět sledoval jeden z největších teroristických útoků v historii lidstva téměř v přímém přenosu…

 

Miliony lidí po celém světě ztuhly hrůzou v okamžiku zřícení dvojčat Světového obchodního centra. Tato strašlivá tragédie si vyžádala životy asi tří tisíc lidí.

 

Zpočátku nikdo nepochyboval o tom, že tento monstrózní úder Americe byl zasazen světovým terorismem. Postupem času se však začalo objevovat stále více otázek a protichůdných teorií, do kterých se nová fakta nevešla na obvyklé plátno.

 

Jak se dvojčata s nejpokročilejší obranou proti zemětřesení, požárům a teroristickým útokům spojila jako domeček z karet? Proč se o několik hodin později náhle zřítila sousední výšková budova, do které letadlo nenarazilo? A kdo měl z těchto akcí skutečný prospěch?

 

„Klademe si jednoduchou otázku: bylo to prospěšné pro rodinu Usámy bin Ládina, který byl tehdy označován za teroristu číslo jedna? Jednoznačnou odpověď nebudeme schopni dát,“ říká Serhij Sudakov, který se sám vydal na místo tragických událostí krátce po teroristickém útoku a z toho, co viděl, zažil opravdovou hrůzu.

 

Letadla, která narazila do Dvojčat, jsou podle jeho názoru jen dobrým obrazem pro média, který pomohl legitimizovat následné akce Spojených států.

 

Po událostech 11. září Amerika velmi snadno vstupuje do jiného světa a říká: „Budu vás chránit před terorem, musíte získat mé bezpečnostní systémy,“ vysvětluje specialista.

 

Tvrdí, že právě tehdy začaly Spojené státy budovat „svět nových hrozeb“ a aktivně používaly politiku vydírání proti jiným státům.

 

Jak 11. září nejen změnilo Ameriku, ale přetvořilo celou architekturu mezinárodních vztahů? Co s tím má společného Deep State a „zlatá miliarda“?

 

A jakou roli může dnes hrát Rusko v další změně světového řádu? Odpovědi na tyto a další otázky jsou v novém vydání pořadu „Život a osud“ na kanálu „Rusko“ a mediální platformě „Sledování“.

 

https://www.vesti.ru/article/4137546

 

 

📌11. září 2024, 13:06, PESKOV: PŘÍPRAVY NA PUTINOVU NÁVŠTĚVU ANKARY POKRAČUJÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov hovořil o přípravách návštěvy Vladimira Putina v Turecku.

 

„Doufáme, že se návštěva uskuteční až po dokončení příprav. Přípravy probíhají už dlouho,“ řekl mluvčí Kremlu na brífinku.

 

Dodal také, že návštěva hlavy Ruska v Turecku se očekává v obou hlavních městech – Moskvě a Ankaře.

 

Peskov navíc řekl, že Kreml počítá s kontakty mezi Putinem a Erdoganem na summitu BRICS, který se bude konat v říjnu v Kazani.

 

Tajemník ruské bezpečnostní rady Sergej Šojgu dříve v exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 řekl, že Turecko nabídlo Rusku, aby souhlasilo s tím, že nebude útočit na energetická zařízení, včetně jaderných, ale Ukrajina to odmítla.

 

https://www.vesti.ru/article/4137523

 

 

📌11. září 2024, 14:58, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: LAVROV VYSTOUPÍ 28. ZÁŘÍ NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN A SETKÁ SE S GUTERRESEM:

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov vystoupí na zasedání Valného shromáždění OSN 28. září. Oznámila to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

„Lavrovův projev v rámci týdne Valného shromáždění na vysoké úrovni, který se bude konat od 24. do 30. září, je naplánován na 28. září,“ řekl diplomat.

 

Kromě toho je plánována řada bilaterálních schůzek ruského ministra zahraničí, včetně rozhovoru s generálním tajemníkem OSN Antóniem Guterresem.

 

Lavrov se také zúčastní akcí na okraj Valného shromáždění – setkání mezi BRICS a G20.👍

 

https://www.vesti.ru/article/4137865

 

 

📌11. září 2024, 14:59, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: POKUS OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZMOCNIT SE VRTNÉ SOUPRAVY BYL MEDIÁLNÍ OPERACÍ:

 

V noci na 11. září se kyjevský režim pokusil zmocnit ruské vrtné plošiny v Černém moři. Útok byl odražen, uvedlo ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo dodalo, že ukrajinská rozvědka vrhla do útoku 14 člunů Willard Sea Force dodaných ze Spojených států. V důsledku toho byly zabity desítky ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny. Několik ukrajinských lodí uprchlo a zanechalo za sebou mrtvé a raněné.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace poznamenalo, že pokus o zabavení vrtné plošiny je PR akcí načasovanou tak, aby se shodovala s návštěvou zástupců Spojených států a Evropy na Ukrajině.

 

„Mediální operace kyjevského režimu v Černém moři se utopila v krvi a vyžádala si životy mnoha desítek ukrajinských vojáků,“ uzavřelo vojenské oddělení.

 

Připomeňme, že 11. září přijeli do Kyjeva britský ministr zahraničí David Lammy a americký ministr zahraničí Anthony Blinken, aby se zúčastnili Krymské platformy. Do ukrajinského hlavního města dorazili také litevský prezident Gitanas Nauseda, litevská premiérka Evika Selina, předseda Senátu ČR Miloš Vystrčil a předseda moldavského parlamentu Igor Grosu.

 

https://www.vesti.ru/article/4137920

 

 

📌11. září 2024, 13:14: BĚLOUSOV POPRVÉ ZKONTROLOVAL SKUPINU VOJSK „ZÁPAD“ V ZÓNĚ NVO:

 

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov poprvé zkontroloval západní skupinu vojsk v zóně speciální operace. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

 

Bělousov uspořádal setkání, během kterého si vyslechl zprávy od velitelů o současné situaci.

 

„Velitel skupiny vojsk generálplukovník Sergej Kuzovlev informoval ministra obrany Ruské federace, že nepřátelské jednotky v současné době trpí značnými ztrátami,“ uvádí se ve zprávě.

 

Kromě toho byl ministr informován o počtu zničené techniky a živé síly nepřítele.

 

Bělousov poděkoval vojákům za splnění úkolů NWO a také předal státní vyznamenání významným bojovníkům.

 

Šéf ministerstva obrany již dříve vyjádřil vděčnost armádě, která osvobodila Vodiane, Galitsynovku a Krasnogorovku v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4137560

 

 

📌11. září 2024, 13:41, PESKOV: OZBROJENÉ SÍLY RF MAJÍ PLNÝ ARZENÁL PROSTŘEDKŮ K POKRAČOVÁNÍ NWO:

 

Ruská armáda má k dispozici plný arzenál prostředků k pokračování speciální operace. Uvedl to tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Takto mluvčí Kremlu komentoval slova amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena, který řekl, že Rusko údajně obdrželo rakety z Íránu a v nadcházejících dnech je hodlá použít.

 

 

Peskov označil tvrzení, že Ruská federace dostává zbraně ze zahraničí, za nepodložená. Podle něj taková obvinění „nemají žádný podklad“.

 

https://www.vesti.ru/article/4137636

 

 

📌11. září 2024, 16:26: ZACHAROVOVÁ UVEDLA, ŽE SI ZELENSKÉHO SPOJUJE S KRVAVÝM JOKEREM:

 

Hlava kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj vypadá jako filmový padouch Joker, klaun s krvavým úsměvem, který se dostal k moci kvůli nedorozumění, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat poznamenal, že zaměstnanci ukrajinských vojenských registračních a náborových úřadů jsou skuteční „kanibalové“, kteří jednají podle pravidel fašistických policistů.

 

„Film je skutečně, scénář byl napsán v Hollywoodu, v Americe,“ dodala Zacharovová.

 

Nucená mobilizace vyvolává mezi Ukrajinci nenávist. Proto zapálili auta územních náborových středisek, připomněl oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

  1. září ukrajinská média informovala o dalším incidentu souvisejícím s mobilizací. 46letý obyvatel Oděsy se popral se zaměstnanci TCC a policisty. V důsledku toho muž ztratil vědomí a musel zavolat sanitku.

 

https://www.vesti.ru/article/4138088

 

 

📌11. září 2024, 14:21. RJABKOV: SPOJENÉ STÁTY UČINÍ KROK K ESKALACI TÍM, ŽE UMOŽNÍ KYJEVU UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Povolení Washingtonu k úderům zbraněmi dlouhého doletu dodávanými na Ukrajinu hluboko do Ruska by mohlo vést k nebezpečným důsledkům. Tento názor vyjádřil náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.

„Je to jen další možný eskalační krok ze strany Washingtonu… Je to znepokojující, je to nebezpečné, je to ohrožující, ale naše odhodlání dosáhnout všech cílů speciální vojenské operace je neochvějné,“ řekl Rjabkov v rozhovoru pro Russia Today.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že americký prezident Joe Biden plánuje 13. září diskutovat s britským premiérem Keirem Starmerem o otázce, zda by ukrajinské ozbrojené síly mohly udeřit na ruské území zbraněmi dlouhého doletu dodanými Washingtonem a Londýnem.

 

Den předtím ruský prezident Vladimir Putin při zahájení velitelského a štábního cvičení Ocean-2024 řekl, že Washington podněcuje závody ve zbrojení, aniž by přemýšlel o rovnováze sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4137753

 

 

📌11. září 2024, 15:32: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA PŘEDSUNUTÉ VELITELSKÉ STANOVIŠTĚ USKUPENÍ CHORTYCJA OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské letectvo, raketové vojsko a dělostřelectvo zaútočily na předsunuté velitelské stanoviště ukrajinské skupiny Chortycja, informuje Ministerstvo obrany Ruské federace v denní zprávě.

 

Kromě toho ruská armáda ostřelovala 144 míst, kde se hromadila nepřátelská pěchota a vojenská technika, a také zničila muniční sklad.

 

Vojenské oddělení již dříve informovalo o pokusu Ukrajiny vylodit vojáky na vrtné plošině v Černém moři. Útok byl odražen a nepřítel ztratil 8 člunů a až 80 ozbrojenců.

 

Celkem od začátku speciální operace na Ukrajině ozbrojené síly Ruské federace zničily 642 nepřátelských letadel, 283 vrtulníků, 31398 dronů, 17986 tanků a dalších obrněných vozidel, 14438 děl. 👋👋👋

 

https://www.vesti.ru/article/4137970

 

 

📌11. září 2024, 15:22, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: AŽ 80 VOJENSKÝCH SOF KYJEVA BYLO ZNIČENO PŘI POKUSU O OBSAZENÍ VRTNÉ PLOŠINY:

 

Ukrajinské ozbrojené síly ztratily až 80 vojenských a 8 námořních člunů při pokusu o obsazení ruské vrtné plošiny v Černém moři v noci na 11. září. To bylo uvedeno na Ministerstvu obrany Ruské federace.

 

Jak je uvedeno v oddělení, Hlavní zpravodajské ředitelství ukrajinského ministerstva obrany vyslalo námořní vylodění sestávající ze 14 amerických člunů Willard Sea Force s armádou Sil speciálních operací (SOF) ukrajinského námořnictva, aby se zmocnily vrtné plošiny Ruské federace.

 

„Během bitvy síly Černomořské flotily a ruští vojáci < … > bylo potopeno 8 námořních člunů a zničeno až 80 ukrajinských vojáků speciálních operací,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Dodali, že dalších šest ukrajinských lodí „ustoupilo“, aniž by se pokusilo vyzvednout zraněné vojáky ozbrojených sil Ukrajiny, kteří zůstali ve vodě.

 

https://www.vesti.ru/article/4137956

 

 

📌11. září 2024: ‼️‼️ ZAPOMEŇTE NA PENÍZE. NEROZDĚLUJTE BOHATÝ – CHUDÝ. NEROZDĚLUJTE GAY – HETERO. NEHLEDEJTE VINÍKA ☝️☝️

 

🤔🤔

 

✅ Takže Ty zapomeneš na peníze, ale ti bohatí ne.

✅ Ty zapomeneš na LGBT svinstvo, ale depopulátoři ne.

✅ Ty zapomeneš že vládci tlačí, aby měli stále větší moc nad Tebou, ale oni na to nezapomenou a tlačit budou ještě víc.

✅ A především, Ty přestaneš hledat kde to svinstvo vzniká, ale oni Ti ani Tvůj prd neodpustí ‼️‼️

 

⚠️ Všechno jde říct pěkně i škaredě. Všechno jde představit jako prospěšné i jako neprospěšné. Je to jen otázka toho, jak se to podá. Říká se tomu MARKETING.

 

⚠️ Nekonkrétní pozitivní slova (laskavost, spojení, lidskost, víra, zapojení dětí atd) jsou použita jako křoví celého sdělení, aby ta konkrétní část sdělení (zbraně, peníze, LGBT atd) vypadala jako dobré myšlenky.

 

⚠️ Jde o velmi efektivní techniku manipulace. Učí se na VŠ a byla vyvinuta neurovědci.

 

 

Škola bdělé mysli (https://t.me/sobestacnost_a_neutralita/ 54) 💯✅️

– – – – – – – – – – –

Aby zdravý rozum

zůstal zdravý | Volme jinak

⚪️🔴🔵 Soběstačnost a neutralita (https://t.me/sobestacnost_a_neutralita)

 

 

📌11. září 2024: 💲 ZA TO BOJUJE ZÁPAD! DEMOKRACIE S TÍM NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO!

 

Forbes zveřejnil mapu hodnoty přírodních zdrojů na Ukrajině a také v ruských regionech Krym, DNR, DPR, Záporoží a Cherson.

 

Bez započtení oblastí LNR a DNR mapa ukazuje, že pouze přírodní zdroje Dněpropetrovské oblasti se odhadují na více než bilion dolarů.

https://t.me/DeFreundschaftRu

 

 

📌11. září 2024: ⚠️ POZOR ⚠️ NA VEŠKERÉ „DĚTSKÉ POCHUTINY„⚠️

 

👉Čokolády, oplatky, Snacks…

Toto Lippo obsahuje 2 tabletky, způsobují selhání plic a tachykardii. (bušení srdce)

\\ video je z Brazílie \\

https://t.me/c/1586239095/79441

 

 

📌11. září 2024:🛑JEŠTĚ JEDNOU, ABYCHOM SI PŘIPOMNĚLI NEJVĚTŠÍ ZLOČIN KABALY.

 

Po 23 letech se objevují nové záběry z 11. září.

 

Natočil a nahrál Kei Sugimoto, kterému v té době bylo 24 let, ukazuje nové pohledy na kolaps Světového obchodního centra.

 

Tyto záběry nabízejí jedinečnou perspektivu, kterou nevidíte z jihu ani z východu.

 

Tyto úhly vidíte vůbec poprvé.

KDE JSOU LETADLA????????????????????????????????????

((Nikde, protož žádná nebyla))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://x.com/ShadowofEzra/status/1816527164080373798?t=MAnwgDZEtkXoxj0uPMRapA&s=19

 

🛑🇺🇸 KOLAPS SVĚTOVÉHO OBCHODNÍHO CENTRA 11. ZÁŘÍ 2001:

 

Barry Jennings byl zabit krátce poté, co odhalil pravdu o 11. září…

⤵️

A to udělali každému, kdo chtěl zveřejnit pravdu.

 

Nyní víme, že do věží nevlétla žádná letadla. Světové obchodní centrum bylo kontrolovaně vyhozeno do povětří.

https://t.me/c/1586239095/79450

 

🛑🏙 📢🔝🔝🔝11. září 2001, 10.9.2023 • 1:01:49 minut: VELKÁ DOKUMENTACE AUF1

  1. září 2001 byla historická událost, která změnila celý svět. Oficiální zprávy hovoří o teroristickém útoku, při kterém dvě letadla vletěla do dvou věží a pak se zřítila. Příběh je ale vzadu a vepředu ne. Přesto byla tato inscenace použita k zahájení útočných válek. Co všechno bylo po tomto dni uděláno, jaké války byly vedeny a kdo byl obětí této události? V šestidílné sérii, která byla dosud nejnákladnější výrobou modelu AUF1, jsme se podrobně zabývali pozadím „9/11“. Ty nyní můžete vidět exkluzivně zde u nás jako celkovou dokumentaci s dobou platnosti více než hodinu.

✈️🏙 11.9 a stejná pohádka už 23 let!

Teroristé. Letoun. Světové obchodní centrum se zhroutilo. To byla slova, která 11. září 2001 dominovala světovému dění. Dnes je tomu 23 let od tohoto příběhu. O oficiálním účtu není pochyb, ale stále více lidí prokoukne lež.

Expert, inženýr a architekt Johann Kalari“ Jsem přesvědčen, že World Trade Center bylo vyhozeno do povětří“.

https://auf1.tv/auf1-spezial/11-september-2001-die-grosse-auf1-dokumentation

 

🛑DONALD TRUMP A JD VANCE PŘIJELI DO NEW YORKU NA VZPOMÍNKOVOU AKCI K 11. ZÁŘÍ 👇👇👇👇

https://t.me/c/1586239095/79451

 

🛑 K PŘÍSPĚVKU VÝŠE: ZDE JE VELMI JASNĚ VIDĚT, ŽE SE NEJEDNÁ O PŮVODNÍHO DONALDA TRUMPA.

 

Toto je dvojník v čele s Bílými klobouky.

 

Tento Trump Double je vysoký cca 170 cm. Trumpův zástupce JD Vance je vysoký asi 174 cm.

 

Original Donald Trump je vysoký 194 cm a převyšoval by JD Vance o 20 cm.

 

Původní Donald J. Trump je v bezpečí bunkru v Cheyenne Mountains. A to je dobře.

https://t.me/c/1586239095/79452

 

 

 

📌11. září 2024: HYSTERIE V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN KVŮLI RUSKÝM NÁLETŮM – NEBENSJA: „CO JINÉHO JSTE ČEKALI?“

 

Ruský velvyslanec Vasilij Nebensja na úterním zasedání Rady bezpečnosti OSN v New Yorku znovu obvinil západní představitele z jednostranného pohledu na dění na Ukrajině. Ani jeden západní poslanec neřekl ani slovo o zvěrstvech spáchaných ukrajinskou armádou během invaze do Kurské oblasti, kritizoval Nebensja.

 

Nebensja odůvodnil „hysterii“ v Radě bezpečnosti OSN tím, že Rusko v posledních dnech skutečně zasadilo Kyjevu „velmi bolestivé rány“ a zeptal se: „Co jiného jste čekali, když Kyjev zvolil dobrodružství Kursk před mírovými rozhovory?“

https://t.me/c/1586239095/79449

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAEL SHODIL AMERICKÉ, 900 KG TĚŽKÉ, BOMBY MK 84 NA STANY V PÁSMU GAZY; „TĚLA OBĚTÍ SE TAVILA…“.

 

https://youtu.be/lhnYU5rLY6c?si=ryJl2Q_qfA44OVLg

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO ZBRANÍ ALIANCE NATO V KYJEVĚ; RAKETOVÉ A DRONOVÉ BOMBARDOVÁNÍ ZASÁHLO ŠEST REGIONŮ

 

https://youtu.be/qhnhBGrO-qY?si=WE83Pvq1yJ_7dTP7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI OBSADILI 10 KURSKÝCH VESNIC A ZAJALI UTÍKAJÍCÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY; ZUŘÍ RUSKÁ OFENZÍVA

 

https://youtu.be/ipfGtyh-soA?si=HOR8E-IJDa7qwiIT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÉ ALIGÁTORY VULGO VRTULNÍKY KA-52M PROVEDLY K.O.ZÁSAH PROTI UKRAJINSKÝM SILÁM V KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/dpFVjlIX3Xs?si=6fxC7TucOoilBpRr

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZABITI DVA IZRAELŠTÍ VOJÁCI, 8 DALŠÍCH ZRANĚNO PŘI HAVÁRII VRTULNIKU TĚSNĚ PŘED PŘISTÁNÍM V GAZE

 

https://youtu.be/QRu8FLUk_wQ?si=v0GoDd0gSI53mkE5

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: MAĎARSKO NAZNAČUJE, ŽE TO MYSLÍ VÁŽNĚ S POSÍLÁNÍM AUTOBUSŮ SE ŽADATELI O AZYL K SÍDLU EU V BRUSELU. 😂👋👋👋

 

https://youtu.be/eoU6Ulk-u1s?si=p-_mSvn8301-cVZv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SPOJENÉ STÁTY RISKUJÍ VÁLKU S MOSKVOU? JSOU TU BIDENOVY VELKÉ POZNÁMKY O UKRAJINĚ KVŮLI POUŽITÍ…

 

https://youtu.be/T03gmWDQFbA?si=dJiKGZikKhyWSHQ4

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: USA BUDOU PLATIT…“: RUSKÉ SILNÉ VAROVÁNÍ KVŮLI BIDENOVU PLÁNU VYUŽITÍ JEHO DALEKONOSNÝCH ZBRANÍ

 

https://youtu.be/Iy6IjF4RUlE?si=4qeZNmV0h_Pu3Lgr

 

 

 

📌💰❌‼️‼️‼️11. září 2024: AMERICKÁ BANKA MORGAN STANLEY PŘEDPOVÍDÁ MASIVNÍ PROPAD EURA❗️❗️❗️

 

👉Podle americké banky Morgan Stanley by kurz jednotné evropské měny mohl klesnout o sedm procent vůči americkému dolaru, dokud nebude ekvivalentní americkému dolaru.

 

👉To by pak byl důsledek očekávaného snížení úrokových sazeb ze strany ECB, vysvětlil devizový stratég z Morgan Stanley. Investiční banka Morgan Stanley očekává, že euro v příštích několika měsících klesne na paritu s americkým dolarem.

 

👉Americká banka to zdůvodňuje rostoucími politickými riziky a ekonomickou slabostí.

 

👉Jednotná evropská měna do konce roku klesne na 1,02 dolaru, což představuje znehodnocení asi o 7 procent ze současných úrovní, řekl David Adams, vedoucí devizové strategie skupiny 10 v Morgan Stanley, v rozhovoru zveřejněném agenturou Bloomberg.

 

👉Podle finančního stratéga tento výhled předčí očekávání, že Evropská centrální banka (ECB) bude na svých dalších třech zasedáních pokračovat ve snižování sazeb. Je možné, že by se úrokové sazby snížily o půl bodu a tedy výrazně.

 

👉 „To dává trhu dostatek prostoru soustředit se na skutečnost, že ECB by mohla snížit úrokové sazby hlouběji a rychleji, než je v současnosti cena,“ řekl Adams.

Seance tohoto týdne by se mohla ukázat jako důležitý katalyzátor, aby o tom trh začal přemýšlet.“

 

👉Jeho prognóza je nejpesimističtější mezi měnovými analytiky dotazovanými tiskovou agenturou. Většina předpokládá, že hodnota společné měny skutečně do konce roku 2024 stoupne na 1,11 amerického dolaru.

 

👉Pozornost obchodníků se nyní obrací k rozhodnutí ECB o úrokových sazbách koncem tohoto týdne. Očekává se, že se regulátor dohodne na snížení sazeb o čtvrt procentního bodu. Šlo by o druhé snížení sazeb v současném cyklu, protože ekonomika regionu se snaží udržet tempo růstu.

 

👉 „Politické rizikové prémie a nejistota rostou v době, kdy ekonomický růst zpomaluje,“

řekl Adams.

 

„Oba faktory naznačují, že investoři jsou méně ochotni investovat kapitál v regionu.“

 

https://telegra.ph/US-Bank-Morgan-Stanley-prognostiziert-massiven-Absturz-des-Euro-09-11-2

 

 

📌⛔️💉🎚️11. září 2024: 🦅🛑V NĚKTERÝCH ZEMÍCH OŽIVUJÍ HYSTERII KOLEM PTAČÍ CHŘIPKY. 🙈

🛑JAKÉ VAKCÍNY JSOU JIŽ K DISPOZICI? 🙈

 

👉I přes nedávný humbuk kolem 🐒opičích neštovic jsem stále naprosto přesvědčena, že ideálním kandidátem na příští plandemii je🦅 ptačí chřipka. Hysterii kolem ní sledují už od začátku letošního roku, kdy vypukla v USA.!!!))

((Ještě nám chybí celá řada pojmenovat chřipečku: 🐸🐧🦉🦄🦋🐍🐢🕷🦎🦖🐙🦀🐟🐬🐳🦈🐊🐆🦓🐘🦛🦏🐪🦒🦘🐉🐲

🐍🐜🦟🦗 pro 🐑🐑🐑!!!))

 

👉Přes léto se poněkud zmírnila, což je logické. Místo toho nám tedy nabídli opičí neštovice a jiné nemoci, které se mi však zdají méně vhodné.

Snad vyjma Covidu, ale ten už by zřejmě po minulých zkušenostech nikoho patřičně nevyplašil.

 

👉V poslední době se navíc v některých zemích téma ptačí chřipky opět oživuje, pouze je poněkud zastřeno například volební kampaní v USA.

 

👉Dokonce se objevila zpráva, že „USA potvrzují první případ ptačí chřipky bez známé expozice zvířat.“ 😂😂😂

 

👉To by mohl být náznak, že se možná brzy chystají oznámit přenos z člověka na člověka.

Důvody proč by měla být příští plandemií ptačí chřipka – včetně veškerých indicií, příprav apod. – nyní nijak detailně rozebírat nebudu, velmi podrobně jsem se tématu nedávno věnovala v pořadu, který najdete na Rumble.

 

👉Jen ve zkratce zopakuji, že důvod, proč by měla být příští plandemie právě ptačí chřipka, je ten, že ji lze zaměnit za běžnou sezónní chřipku, jako tomu bylo u Covidu, velmi lehce tak mohou uměle navyšovat čísla a děsit masy.

 

👉To by u opičích neštovic nešlo, protože typická vyrážka není pro chřipku běžná.

 

👉Jiné nemoci, o kterých se v poslední době více hovořilo, jsou přenášeny 🦟komáry, což je pro změnu nevhodné vzhledem k sezónnosti.

 

Stále tedy považuji jako kandidáta č. 1 pro příští plandemii právě 🦅ptačí chřipku.

 

💉🎚️Aktuálně jsou již k dispozici i tři různé „vakcíny,“ které budou v případě vyhlášení další pandemie dozajista připraveny k okamžité aplikaci.

 

Níže najdete několik informací o každé ze tří vakcín proti ptačí chřipce (H5N1) licencovaných americkou FDA a v nejméně jednom případě (Sanofi) schválenou i EMA (ostatní by jistě – podobně jako Covid „vakcíny“ – byly schváleny záhy po vyhlášení pandemie).

 

🛑O JAKÉ VAKCÍNY TEDY JDE?

 

💉🎚️První je  Sanofi (National Stockpile), která byla licencována pro dospělé na základě klinické studie, ve které bylo očkováno pouze 103 dospělých a 48 dostalo placebo.

Horší je, že ve skupině s vakcínou byly čtyři závažné nežádoucí účinky.

 

🛑VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ VAKCÍNY SANOFI JIŽ EU ZAKOUPILA A DALŠÍ DÁVKY MÁ OBJEDNÁNY.

 

💉🎚️Další na řadě je  ID Biomedical, který byl licencován pro dospělé v klinické studii, ve které skupina s vakcínou měla čtyřikrát vyšší výskyt nových imunitně zprostředkovaných onemocnění.

👧🏻👶🏼 Zkouška u dětí ve věku od 6 měsíců do 17 let měla pouze 838 dětí, takže byla poddimenzovaná a nemohla adekvátně měřit bezpečnost.

 

💉🎚️A v neposlední řadě je to  Seqirus, který byl licencován pro dospělé v klinické studii, ve které zemřelo 0,5 % očkované skupiny, ale pouze 0,1 % placebo skupiny.

👧🏻👶🏼 Zkouška u dětí ve věku od 6 měsíců do 17 let měla pouze 329 dětí, takže byla výrazně poddimenzovaná a nemohla adekvátně měřit bezpečnost.

 

🛑Mimo výše uvedených vakcín BY MĚLY BÝT DALŠÍ V 👉TESTOVACÍ FÁZI (například Moderna aktuálně vyvíjí mRNA „vakcínu“ proti ptačí chřipce).

 

🛑Můj osobní odhad je, že příští plandemie se připravuje buď od jara nebo podzimu příštího roku. Bude však hodně záležet i na tom, jak dopadne schvalování Pandemické dohody a dalších změn Mezinárodních zdravotních předpisů…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/v-nekterych-zemich-ozivuji-hysterii-kolem-ptaci-chripky-jake-vakciny-jsou-jiz-k-dispozici/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.09.2024“:

➡️☭☆ Spojené státy zavedou nové sankce proti Íránu v souvislosti s vojenskou spoluprací s Ruskem, Blinkene.

Americký ministr zahraničí potvrdil, že Rusko obdrželo od Íránu balistické rakety na pomoc ve válce proti Ukrajině.

Výměnou za rakety plánuje Teherán získat ruské stíhačky Su-35.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rodion Goslov se objevil na ukrajinském webu „Peacemaker“. Volací znak „Runner“.

Stoprocentní důkaz, že Ukrajinci ani nekontrolují, koho do svého „mírotvorce“ nasadili… Světového herce nelze nepoznat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Murmanské oblasti se provádějí nálety dronů, řekl guvernér

Letová omezení byla zavedena na celém poloostrově Kola (včetně Murmansku a Apatity).

V Murmanské oblasti byly sestřeleny tři drony, uvedl guvernér.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nejhorší povodně v Nigérii: zasaženo 6,5 milionu lidí.

Vláda státu Borno v Nigérii vyzvala obyvatele, aby přijali ochranná opatření po zhroucení vodních kanálů v přehradě Alau, což vedlo k rozsáhlým záplavám a donutilo mnohé opustit své domovy.

Města v regionu byla pod vodou, školy byly uzavřeny a ekonomika byla paralyzována.

OSN odhaduje, že postiženo bylo více než 280 000 lidí a nejméně 200 000 bylo nuceno evakuovat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Školáci zapálili vrtulník v Noyabrsku. Za to jim bylo slíbeno 5 milionů rublů

Dva chlapci ve věku 13 a 14 let se vkradli na heliport na letišti Nojabrsk v autonomním okruhu Jamalo-Něnec, načež tam zaparkovaný vrtulník Mi-8 polili hořlavou kapalinou a zapálili.

Chlapci z místa činu utekli, ale po necelé hodině byli zadrženi. Vrtulník totiž školáci zapálili cigaretami.

Poté, co polili vrtulník tekutinou, se chlapci rozhodli kouřit a pak cigaretu hodili do vrtulníku. Nebyl tam žádný požár. Pak si jeden z chlapů zapálil druhou cigaretu a pak ji strčil do tekutiny. V tu chvíli došlo k výbuchu.

V důsledku toho byli chlapci vážně popáleni, takže po malém útěku z letiště museli školáci zavolat záchranku. Zdravotníci žháře převezli do nemocnice. Vrtulník shořel téměř celý – zůstal jen ocas.

Kluci dostali za úkol zapálit vrtulník přes instant messenger. Za svou „práci“ jim bylo slíbeno 5 milionů rublů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Peskov připustil, že rozhodnutí zasáhnout hluboko do ruského území raketami ATACMS již padlo a snaží se to formalizovat prostřednictvím médií.

Zapojení Spojených států a evropských zemí do konfliktu je podle něj přímé a každý nový krok ho zvyšuje. Samotný SVO je reakcí na možné útoky hluboko do Ruska, zdůraznil prezidentský tiskový tajemník.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruský „hurikán“ zdemoloval nepřátelské pozice

Posádka Uragan MLRS ze skupiny vojsk Střed zničila velitelské stanoviště ukrajinských ozbrojených sil ve směru Avdějevskij.

Dělostřelci vypálili na nepřítele salvu 220mm raket na vzdálenost více než 25 kilometrů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Rusko vyzývá svět, aby nezavíral oči před ukrajinskými zločiny a řádně je vyhodnotil,“ uvedla zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Zacharovová.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Včera večer byl zmařen pokus kyjevského režimu zmocnit se ruské zdvihací vrtné plošiny „Krym-2“ v Černém moři.

K zachycení ruské vrtné plošiny vyslalo hlavní zpravodajské oddělení ukrajinského ministerstva obrany obojživelné útočné síly čtrnácti amerických člunů Willard „Sea Force“ s vojenským personálem speciálních operačních sil ukrajinského námořnictva.

Během bitvy potopily síly Černomořské flotily a ruský vojenský personál plnící úkoly střežení a obrany vrtné plošiny osm námořních člunů a zabily až osmdesát ukrajinských příslušníků speciálních jednotek.

Dalších šest ukrajinských člunů ustoupilo, aniž by se pokusily vyzvednout zraněné ukrajinské vojáky, kteří zůstali ve vodě.

Další načasovaný na příchod 11. září tohoto roku. na Ukrajinu vysokými představiteli Spojených států a evropských zemí se „mediální operace“ kyjevského režimu v Černém moři utopila v krvi a vyžádala si životy mnoha desítek ukrajinských vojáků.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Obytný dům se částečně zřítil v Permu: městské úřady ignorovaly stížnosti obyvatel, kteří dva týdny před kolapsem zveřejnili video ukazující stav zdí

To jsou ti, kteří se dnes zhroutili. Obyvatelé ubytovny v ulici Kláry Zetkinové 13 si přitom už velmi dlouho stěžují, že úřady neuznávají dům z roku 1967 jako nebezpečný.

S naším domem se děje hrozná věc, bojíme se o život – stěny domu se vzdalují od stropu. To je patrné zejména v místě, kde je sprcha umístěna.

Řekli, že je vše v pořádku. Nasbírali jsme tolik dokumentů, nejstarší běhal po domě a snažil se, aby byl dům označen za nebezpečný.

Starosta města Eduard Sosnin příčinu zřícení domu neupřesnil, pouze uvedl, že „nedošlo k žádným obětem na životech“. Na jednom ze snímků zveřejněných místními médii je přitom vidět, jak záchranáři nesou muže na nosítkách.

Jeden z majitelů bytu v domě uvedl, že v dubnu proběhlo soudní řízení, při kterém se rozhodlo o uznání domu za nebezpečný. Soud ale shledal, že s budovou je vše v pořádku. Permské úřady také ignorovaly varování a stížnosti a oficiálně uvedly v pasu budovy, že opotřebení je 31%.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆„Jsme přesvědčeni, že Krym bude svobodný. To je náš společný úkol a celý svět je dnes v tomto boji spolu s Ukrajinou,“ sní Zelenskyj dál o Krymu

🤡 — Krym je již osvobozen od drogově závislého Fuhrera a jeho režimu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin pověřil ruskou vládu, aby zvážila otázku omezení dodávek řady strategického zboží na zahraniční trhy

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump uvedl, že nemá náladu na další televizní debatu s Harris a věří, že první kolo pro něj dopadlo skvěle.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

11.09.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: ⚔️„TVRDĚ ZASÁHNĚTE RUSKO“: SPOJENÉ STÁTY DÁVAJÍ ZELENOU K ZUŘIVÝM ZÁSAHŮM RUSKA AMERICKÝMI RAKETAMI ATACMS; VLADIMÍR PUTIN VYHLAŠUJE VELKOU PROTIAKCI

 

 

📌11. září 2024: NASA ZNAMENÁ V HEBREJŠTINĚ TAKÉ TRIK/PODVOD

https://t.me/c/1586239095/79426

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️ 11. září 2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný:

❗️❗️❗️WHO PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVO V RÁMCI „TAJNÉ OPERACE“❗️❗️❗️

 

👉 Průběh hlasování Valného shromáždění WHO o Mezinárodních zdravotnických předpisech (MZP) byl naprosto pochybný a zjevně nekorektní.

👉 Bizarní byl i samotný proces hlasování.

👉 Soukromí nestátní sponzoři tak získávají možnost ředitele Tedrose zásadně ovlivňovat. 👉 WHO si tímto zároveň přivlastňuje monopol na pravdu ve zdravotních otázkách.

 

29.09.2021, Welt.de: ČERNÝ DEN PRO WHO❗️❗️❗️

 

👉 Závažná obvinění ze sexuálního zneužívání❗️❗️❗️

👉 WHO pošlapala demokracii❗️❗️❗️

 

👉 Výzkum kla.tv, Vašeho nezávislého zpravodajského kanálu číslo 1. www.kla.tv.

Šiřte toto video co nejvíce. Vědění je síla.

 

👉 V naší mezinárodní výzvě: „WHO PLÁNUJE ZÁKEŘNÝ PŘEVRAT VE 194 ZEMÍCH„, která oslovila více než 2,2 miliónu lidí, jsme již v dubnu 2024 varovali před dramatickým nebezpečím, které představují dvě plánované smlouvy WHO❗️❗️❗️

 

👉 Dosažení dohody o konečné podobě návrhu textu pandemické smlouvy tak bylo před 77. zasedáním světové zdravotnické organizace, které se konalo od 27. května do 1. června 2024 i díky této iniciativě velkým odporem obyvatel členských států znemožněno.

 

🛑 🛑 🛑 PŘESTO ALE BYLA, UTAJENĚ A NA POSLEDNÍ CHVÍLI (V ŽENEVĚ 1. ČERVNA 2024), DRUHÁ SMLOUVA, ZÁSADNĚ POZMĚŇUJÍCÍ MEZINÁRODNÍ ZDRAVOTNICKÉ PŘEDPISY (MZP), ODHLASOVÁNA❗️❗️❗️

 

👉 Toto údajné schválení je naprosto pobuřující❗️

👉 A takzvaná vůdčí média jej povětšinou zamlčují❗️

👉 Z tohoto důvodu na tuto ostudnou událost v tomto dokumentu KLA.TV upozorňujeme a odhalujeme ji❗️❗️❗️

 

🛑 🛑 🛑 I. WHO PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVO❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Hlasování Valného shromáždění WHO o Mezinárodních zdravotnických předpisech (MZP) se odehrálo zcela pochybně a zjevně nekorektně.

 

👉 Právní rámec WHO stanoví v článku 55.2 MZP, že text každé navrhované změny MZP musí být předložen členským státům nejméně čtyři měsíce před hlasováním.

 

👉 Jedině tak mohou mít státy dostatek času na vyhodnocení veškerých souvislostí a případných dopadů takových změn.

 

👉 Na Valném shromáždění WHO v květnu 2024 však byla konečná verze této složité 60. stránkové smlouvy delegátům předložena až těsně před plánovaným okamžikem hlasování.

 

👉 NIKDO TAK NEMĚL MOŽNOST VYHODNOTIT A UVĚDOMIT SI ZÁVAŽNOST NAVRHOVANÝCH POZMĚNĚNÍ❗️❗️❗️

 

👉 Jde o jasné porušení závazného právního postupu, ustanoveného k ochraně obyvatelstvva před svévolnými jednostrannými úpravami těchto předpisů❗️❗️❗️

 

👉 Bizarní byl i samotný způsob hlasování.

 

🛑 NEHLASOVALO SE – JAK BY BYLO TRANSPARENTNÍ – ZVEDNUTÍM RUKY, ČI JMENOVITĚ PÍSEMNĚ❗️❗️❗️

 

👉 Místo toho se předsedající hlasování pouze zeptal, zda má někdo námitek. NIC VÍCE.

 

👉 V důsledku toho se občané nemají možnost dozvědět, kdo vlastně pro změny MZP hlasoval. Další zcela pobuřující porušení principu transparentnosti❗️

 

👉 Z věrohodných zdrojů se dále dozvídáme, že na představitele různých zemí byl navíc vyvíjen masivní nátlak, aby proti změnám nic nenamítali.

 

🛑 WHO SE TÍMTO HRUBÝM PORUŠENÍM MEZINÁRODNÍHO PRÁVA A ZJEVNOU NETRANSPARENTNOSTÍ UKÁZALA JAKO NAPROSTO NEDŮVĚRYHODNÁ ORGANIZACE❗️❗️❗️

 

👉 K tomuto (tématu) se můžete dozvědět více i z našeho rozhovoru s právní expertkou WHO a právničkou Dr. Beate Sibylle Pfeilovou.

 

🛑 🛑 🛑 II. WHO NERESPEKTUJE MINIMÁLNÍ DEMOKRATICKÉ STANDARDY❗️❗️❗️

 

 

➡️ 1. WHO NECHCE, ABY MEZINÁRODNÍ ZDRAVOTNÍ PŘEDPISY PODLÉHALY JAKÉKOLI KONTROLE NEZÁVISLÝMI ORGÁNY ČI INSTITUCEMI ANI DĚLBĚ PRAVOMOCÍ❗️❗️❗️

 

👉 Pravomoci generálního ředitele Tedrose byly velmi pochybnými změnami MZP značně prohloubeny.

 

👉 Kromě tzv.  PHEIC, tj. mimořádné zdravotní situace mezinárodního významu, může nyní podle čl. 12 MZP vyhlásit i „pandemickou nouzovou situaci“.

 

👉 Tato je podle definice spojena s větším a rychlejším šířením nákazy, vysokým rizikem přetížení národního zdravotního systému a vysokým rizikem „sociální a hospodářské destabilizace států“.

 

👉 K tomu se vztahující směrnice jsou zcela vágně formulovány, a proto jsou také velmi náchylné účelové manipulaci.

 

👉 Tedros už ani nemusí brát ohled na rady odborníků, které navíc může sám jmenovat a kdykoli odvolat. Je naprosto nepřijatelné, že neexistuje žádný závazný transparentní procesní postup, případně nějaký nezávislý kontrolní orgán, které by umožňovaly přezkoumatelnost tak zásadních rozhodnutí ohledně celosvětové „mimořádné pandemické situace“.

 

👉 WHO nedodržuje ani minimální standardy právního státu, a tedy ani platné standardy ochrany lidských práv❗️

 

👉 Pro zajištění základní zásady dělby moci je nezbytné zřídit nezávislý kontrolní orgán v duchu zásad právního státu❗️

 

👉 Kromě toho je naprosto nezbytné zavedení transparentního postupu podle vzoru německého zákona o svobodném přístupu k informacím, který zavazuje k povinnému zpřístupnění veškerých informací relevantních pro daný rozhodovací proces! Dosud bylo možné interní hlášení „expertů WHO“ o střetu zájmů či případných bezpečnostních rizicích, např. vedlejších účincích některých tzv. „vakcín“, UTAJOVAT❗️❗️❗️

 

👉 Zde se jedná o další skandální netransparentnost!

 

🛑NA ZÁKLADĚ TOHOTO, LIDSKOPRÁVNÍ STANDARDY IGNORUJÍCÍHO PŘÍSTUPU, MOHOU BÝT TÉMĚŘ VŠECHNY STÁTY SVĚTA NUCENY K PROVÁDĚNÍ DALEKOSÁHLÝCH OPATŘENÍ, JAKÝMI JSOU NAPŘ. MASIVNÍ OMEZENÍ OBČANSKÝCH SVOBOD ČI ZAVEDENÍ POVINNÉHO OČKOVÁNÍ❗️❗️❗️

 

👉 Je nepochopitelné, proč se politici, kteří o sobě tvrdí, že jsou demokraté, proti tomuto nedodržování elementárních ústavních norem na Světovém zdravotnickém shromáždění výslovně nepostavili.

 

👉 Tím, že tak neučinili, odevzdali generálnímu ředitel Tedrosi neomezené koncentrované kompetence.

 

➡️ 2. MZP TAK I NADÁLE UMOŽŇUJÍ HLUBOKOU ČI NOVĚ JEŠTĚ HLUBŠÍ KORUPCI❗️❗️❗️

 

👉 WHO je z 85 % financována převážně z účelově vázaných „darů“, z nichž značná část pochází od vlastníků očkovacího a farmaceutického průmyslu.

 

👉 Je tedy zřejmé, že WHO je řízena především externími sponzory.

 

👉 TO, ŽE WHO NEPODLÉHÁ ŽÁDNÉ NEZÁVISLÉ KONTROLE JE PROTO FATÁLNÍ❗️❗️❗️

 

👉 Soukromí sponzoři tak mají na Tedrose hlavní vliv, využívajíc jej k tomu, aby nejednal v zájmu zdraví světové populace, ale v zájmu jejich!

 

➡️ 3. MZP POŠLAPÁVAJÍ PRÁVO NA SVOBODNÝ PŘÍSTUP K INFORMACÍM❗️❗️❗️

 

👉 Nové MZP kladou velký důraz na boj proti tzv. „nepravdivým a zavádějícím informacím“.

 

👉 Co to konkrétně znamená, však není podrobněji definováno.

 

👉 Tímto způsobem si WHO ve zdravotnických otázkách zajišťuje „MONOPOL NA PRAVDU“ a vyhrazuje si právo potlačovat na sociálních platformách „NEŽÁDOUCÍ“ NÁZORY NEBO DOKONCE HLASY ODBORNÍKŮ❗️❗️❗️

 

👉 ZA TÍMTO ÚČELEM UZAVŘELA WHO ŘADU SMLUV SE SOCIÁLNÍMI PLATFORMAMI, JAKO GOOGLE, FACEBOOK A TIKTOK.

 

👉 I zde je zřejmé, že WHO chce potlačit základní lidská práva, jako právo na svobodu projevu názoru❗️

 

🛑 🛑 🛑 III. ZÁVAŽNÁ OBVINĚNÍ PROTI GENERÁLNÍMU ŘEDITELI TEDROSOVI:

 

👉 Pokud se blíže podíváte na osobu generálního ředitele Tedrose a jeho pochybnou minulost etiopského ministra, narazíte na šokující titulky:

 

👉 05.06.2017: Deutsche Ärztezeitung:

 

👉 Human Rights Watch obviňuje Tedrose, že jako člen vlády je zodpovědný za nucené vysídlení tisíců lidí a za vraždy stovek členů opozice❗️

 

👉 20.04.2020: Deutsche Welle: „Dr. Tedros“ – kontroverzní šéf WHO❗️

 

👉 20.04.2020: Focus online: „Bývalému ministru zdravotnictví je dodnes vyčítán jeho přístup při řešení epidemií❗️“

 

👉 21.11.2020: Die Presse: Těžká obvinění šéfa WHO Tedrose: Angažoval se rovněž v dodávkách zbraní TPLF❗️

 

👉 18.01.2021: Focus, The Times: Vážná obvinění: ŠÉF WHO SE ÚDAJNĚ PODÍLEL NA GENOCIDĚ V ETIOPII❗️

 

👉 29.09.2021: www.welt.de: ČERNÝ DEN PRO WHO: ZÁVAŽNÁ OBVINĚNÍ ZE SEXUÁLNÍHO VYKOŘISŤOVÁNÍ❗️

Tato nikdy nevyvrácená závažná obvinění činí Tedrose snadno vydíratelným❗️

 

👉 NENÍ PROTO NEZODPOVĚDNÉ SVĚŘIT TAKOVÉMUTO KOMPROMITOVANÉMU ČLOVĚKU AUTORITÁŘSKOU PRAVOMOC NAD TÉMĚŘ CELÝM LIDSTVEM?

 

🛑 🛑 🛑 IV. PUČ VE WHO MŮŽE MÍT DRAMATICKÉ NÁSLEDKY PRO CELÉ LIDSTVO❗️❗️❗️

 

👉 Nekontrolované, masivní prohloubení pravomocí nedemokraticky zvoleného generálního ředitele WHO rozeznívá naplno všechny „poplašné zvony demokracie„:

 

👉 Porušení mezinárodního práva❗️

👉 Pochybné hlasování❗️

👉 Žádné nezávislé kontrolní orgány či instituce❗️

👉 Žádná dělba moci❗️

👉 Žádná přiměřená transparentnost❗️

👉 Předem naprogramované střety zájmů❗️

👉 Předem naprogramovaná vnější kontrola❗️

👉 Změna MZP může vyústit v Coronu 2.0❗️

👉 Konkrétně by to znamenalo dalekosáhlé omezení svobody miliard lidí❗️

👉 např. „lockdowny“, nucení k povinnému podstupování „lékařských“ zákroků, povinné očkování atd. ❗️

👉 NA ZÁKLADĚ ZMĚN MZP CHCE WHO NYNÍ TAKÉ ZINTENZÍVNIT VÝZKUM VYSOCE NEBEZPEČNÝCH LÁTEK (MOR)RNA, COBY NOSIČŮ DALŠÍCH RŮZNÝCH INJEKČNÍCH LÁTEK❗️❗️❗️

 

👉TYTO LÁTKY SE PO JEJICH POUŽÍVÁNÍ V RÁMCI TZV. OČKOVÁNÍ PROTI CORONAVIRU UKÁZALY JAKO VELMI ŠKODLIVÉ A MĚLY PROTO BÝT DÁVNO ZAVRŽENY❗️❗️❗️

 

👉 To přinejmenším do té doby, dokud nebude nezpochybnitelně vědecky prokázána jejich naprostá bezpečnost.

 

👉 V nových článcích 13.8 a 13.9 MZP klade WHO zvláštní důraz na výzkum a vývoj.

Týkají se právě především modRNA – látek.

 

👉 Při tomto výzkumu jsou laboratorně vytvářeny nebezpečné umělé mutace virů, na které se preventivně hledají modRNA „vakcíny“.

 

👉 Tento takzvaný „gain-of-function“ výzkum (GoF, výzkum nových funkčních možností) je však vždy spojen s rizikem, že takto uměle modifikované viry z laboratorního prostředí uniknou a způsobí tak skutečnou mimořádnou situaci.

 

👉 AMERICKÝ PREZIDENT OBAMA V ROCE 2013 UVALIL NA TENTO VÝZKUM MORATORIUM❗️❗️❗️

 

👉 Americké ministerstvo zahraničí, které sponzorovalo výzkum GoF ve Wuhanu, však udělilo výjimky, a tím umožnilo a způsobilo vypuknutí epidemie koronaviru.

 

👉 TOTO VŠE UKAZUJE, JAK OBROVSKÁ NEBEZPEČÍ V SOBĚ NOVÁ NAŘÍZENÍ MZP PRO CELÉ LIDSTVO SKRÝVAJÍ❗️❗️❗️

 

👉 V Demokracii mohou bránit pouze aktivní občané❗️❗️❗️

 

Vážení diváci, nové MZP, které WHO propůjčují ještě větší pravomoci, než doposud měla, mohou mít dramatický dopad i na váš život❗️

 

Jsou jimi skutečně akutně ohroženy Vaše bezpečnost, zdraví, svoboda i peněženka.

V krajním případě Vás mohou ekonomicky i zdravotně zcela zničit❗️

 

👉 Máme však i jednu dobrou zprávu: ZMĚNY MZP DOSUD NEVSTOUPILY V PLATNOST❗️

 

👉 Každý stát se může proti těmto změnám MZP, přijatým 1. června 2024, DO 10 MĚSÍCŮ OD ODHLASOVÁNÍ VZEPŘÍT A VZNÉST NÁMITKU❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Vzhledem k tomu, že toto hlasování proběhlo zjevně v rozporu s mezinárodním právem, lze to považovat za občanskou povinnost každého člověka, který ctí principy svobody a demokracie❗️❗️❗️

 

👉 Zakročte proto proti tomuto očividnému porušení zákonů! Ukážeme Vám dvě konkrétní možnosti, jak to provésti:

 

👉 1. kontaktujte parlamentní poslance❗️❗️❗️

👉 Demokracii mohou udržet při životě pouze aktivní občané❗️❗️❗️

👉 WHO demokracii pošlapala❗️❗️❗️

 

👉 Můžete si domluvit schůzku se svými regionálními poslanci a upozornit je na zmíněný problém. Jako pomůcku Vám nabízíme „INFORMAČNÍ LIST“, který shrnuje nejdůležitější skutečnosti odhalené v této reportáži❗️

 

👉 Najdete jej na adrese www.kla.tv pod touto reportáží v modrém informačním rámečku. 2. Šiřte toto video❗️

👉 Takzvaná přední média o skandálním hlasování v Ženevě téměř neinformovala❗️

👉 Maskují ho pláštíkem mlčení❗️

👉 I to je forma cenzury❗️

 

👉 Pomozte, proto prosím s informováním Vašich bližních tak, aby se tyto závažné informace dozvěděli stále ještě včas a mohli konat❗️

 

👉 Přepošlete tuto reportáž co největšímu počtu Vašich přátel a známých❗️

 

👉 HNED TEĎ❗️❗️❗️

 

👉 Zveřejněte naši mobilizační výzvu na sociálních platformách, jako např. Facebooku nebo tiktoku❗️

 

Kla.TV https://www.kla.tv/cs

 

 

📌11. září 2024: SPECIÁLNÍ OPERACE, 10. ZÁŘÍ. SHRNUTÍ:

 

▪️ Ruští vojáci přes noc osvobodili Krasnogorovku, Galicynovku, Vodjanoje a Grigorovku v DNR, uvedlo ministerstvo obrany.

 

▪️ Ztráty ukrajinských jednotek během dne dosáhly podle ministerstva obrany až 2175 lidí.

 

▪️ Šojgu řekl, že Ukrajina ztrácí každý den v průměru 28 kilometrů čtverečních území a AFU ztrácí až dva tisíce mrtvých a zraněných.

 

▪️ Tajemník Rady bezpečnosti také řekl, že Rusko nebude jednat s Kyjevem, dokud neodrazí AFU z Kurské oblasti.

 

▪️ Ministerstvo obrany ráno nahlásilo zničení a zachycení 144 ukrajinských dronů nad centrálními oblastmi Ruska.

 

▪️ 46letá žena byla zabita a další tři lidé byli zraněni při náletu dronu v okrese Ramensky nedaleko Moskvy, řekl Vorobjov.

 

▪️ Provoz na letištích Vnukovo, Domodědovo a Žukovskij byl dočasně omezen. Rosaviatsia později uvedla, že omezení byla zrušena.

 

▪️ Ruský vyšetřovací výbor zahájil trestní řízení pro teroristický útok po masivním nočním útoku ukrajinských dronů.

 

▪️ Biden plánuje v pátek hovořit s britským premiérem Starmerem o povolení ukrajinských sil zaútočit na Rusko zbraněmi dlouhého doletu, které poskytly Washington a Londýn, řekl Blinken.

 

▪️ Zároveň se Bílý dům snažil ujistit, že USA nadále nepodporují útoky AFU hluboko na ruské území, a to ani s americkými zbraněmi.

https://t.me/c/1586239095/79428

 

 

📌💉🎚️👹11. září 2024: PLYŠÁK MÍSTO KLOBÁSY 💰 3 000 $ A PLYŠÁK COVID ZA ÚČAST V KLINICKÉ STUDII SPOLEČNOSTI NOVOVAX

 

Těmito pobídkami láká farmaceutická společnost rodiče, aby přihlásili svá miminka a děti ve věku od šesti měsíců do jedenácti let do „Hummingbird Study“. 🤯

 

Účastní se 3 600 dětí z USA a dalších zemí, ačkoli malé děti onemocní Covid-19 jen zřídka a u starších dětí je tato nemoc obvykle mírná.

 

V rámci „Hummingbird study“ se u dětí testují dvě úvodní vakcinace a posilovací vakcinace adjuvovanou rekombinantní spike protein nanočásticovou vakcínou od Novavaxu.

 

Studie, která začala v roce 2022, by měla probíhat do roku 2025 a bude probíhat ve Spojených státech a dalších zemích.

 

Některé děti dostanou dvě další injekce, celkem tedy pět očkování.

 

https://transition-news.org/3-000-dollar-und-ein-covid-stofftier-fur-teilnahme-an-klinischer-studie-von

 

 

📌⚔️👉11. září 2024: VLÁDA VYTVÁŘÍ KLONY OD ROKU 1938:

 

Toto video vysvětluje, že vlády mají možnost vytvářet klony od roku 1938. Říká se, že technologii dostali od Grey’s.

https://t.me/c/1586239095/79430

 

 

📌💰11. září 2024: ⚠️🇺🇲 OSMÁ NEJVĚTŠÍ BANKA VE SPOJENÝCH STÁTECH JE PODLE CELKOVÝCH AKTIV OBVINĚNA Z TAJNÉHO SHROMAŽĎOVÁNÍ OSOBNÍCH A FINANČNÍCH INFORMACÍ OD SVÝCH ZÁKAZNÍKŮ A PŘEDÁVÁNÍ DAT TECHNOLOGICKÝM GIGANTŮM.

 

Nová hromadná žaloba obviňuje Capital One z účasti na „pobuřující, nezákonné a rozšířené praxi zveřejňování – bez souhlasu – neveřejných osobních údajů a osobně identifikovatelných finančních informací“ svých zákazníků a sdílení těchto informací s třetími stranami, včetně Facebooku, Google a Microsoft šly dál.

 

„Capital One to udělal tak, že vědomě a tajně konfiguroval a implementoval sledovací zařízení založená na kódu („trackery“ nebo „technologie sledování“) na své webové stránky.“

 

https://dailyhodl.com/2024/09/08/billion-dollar-bank-accused-of-secretly-sending-customers-personal-and-financial-information-to-facebook-google-and-microsoft/

 

 

📌11. září 2024: V DRÁŽĎANECH SE ZŘÍTIL JEDEN Z NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH LABSKÝCH MOSTŮ. HASIČI SITUACI ZAJIŠŤUJÍ.

 

Kvůli poškození potrubí bylo také přerušeno zásobování města teplem.

Nikdo neuteče…

 

https://www.tagesschau.de/inland/regional/sachsen/carolabruecke-dresden-100.html

 

 

📌11. září 2024: PREZIDENT TRUMP: „OKAMŽITĚ SVOLALI DRUHOU DEBATU, PROTOŽE PROHRÁLI.“

https://t.me/c/1586239095/79433

 

TRUMP PRÁVĚ ŘEKL, ŽE ZÍTRA ZAMÍŘÍ DO SVĚTOVÉHO OBCHODNÍHO CENTRA NA VÝROČÍ 11. ZÁŘÍ 🙏🏼

Jestli existuje jedna osoba, o které opravdu věřím, že přivede skutečné pachatele 11. září před soud, je to prezident Donald J. Trump. @Anons17

https://t.me/c/1586239095/79434

 

 

📌11. září 2024: ⚠️🇧🇪 PRACOVNÍCI TOVÁRNY AUDI V BRUSELU ZAHÁJILI NÁSILNÝ PROTEST A PŘÍMO PŘED BRANAMI TOVÁRNY ZAPÁLILI PNEUMATIKY NA AUTECH.

 

Stávka vedená odbory je násilným protestem proti ničivým firemním škrtům, které hrozí zrušením 50 % z 3000 pracovních míst závodu. Povstání v Belgii je jen poslední jiskrou v šířícím se hnutí proti koncernu Volkswagen, který vlastní Audi. Automobiloví pracovníci v Mexiku, Belgii a Německu se mobilizují, aby bránili své živobytí a mzdy před útoky na všech frontách.

 

Evropská ekonomika je ve velkých problémech 🇪🇺📉‼️

https://t.me/c/1586239095/79437

 

 

📌11. září 2024, 01:14, THE TIMES: SPOJENÉ STÁTY MOHOU V NADCHÁZEJÍCÍCH TÝDNECH DOVOLIT KYJEVU UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKA:

 

Spojené státy mohou v nadcházejících týdnech umožnit Ukrajině udeřit hluboko do Ruska, hlásí The Times s odvoláním na zdroje v britské vládě.

Někteří členové americké administrativy již k tomuto rozhodnutí dospěli, ale budou muset přesvědčit ostatní zaměstnance Bílého domu a prezidenta Joea Bidena o potřebě takového kroku, poznamenává deník.

 

Koordinátor Bílého domu pro strategickou komunikaci John Kirby den předtím řekl, že Spojené státy nepodporují údery Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) na týlové oblasti Ruska, a to ani americkými zbraněmi.

 

Biden však bude příští pátek diskutovat s britským premiérem Keirem Starmerem o použití západních zbraní dlouhého doletu ozbrojenými silami Ukrajiny. Novinářka Axios Juligrace Brufkeová s odvoláním na prohlášení kongresmanky Michaela McCaula poznamenala, že šéf ministerstva zahraničí Anthony Blinken během návštěvy Ukrajiny tuto středu řekne Kyjevu, že Spojené státy povolí použití amerických raket ATACMS k úderu do ruského týlu.

 

Britské vládní zdroje se domnívají, že Spojené státy učiní rozhodnutí před setkáním světových vůdců na Valném shromáždění OSN v New Yorku 22. až 23. září. Británie a Francie podporují použití raket dlouhého doletu k úderu na ruský týl, ale Ukrajina čeká na americké povolení.

 

Mezitím ozbrojené síly Ukrajiny již útočí na Rusko americkými zbraněmi, řekl mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov v odpovědi na otázku ohledně reakce Moskvy, pokud Spojené státy dovolí Kyjevu udeřit na Rusko.

 

Ukrajina neustále útočí na Rusko zbraněmi americké výroby. „Je zřejmé, že Ukrajinci to udělají. To vše je z naší strany bráno v úvahu. Washington je již do tohoto konfliktu zapojen. Nemusíte být specialista, abyste tomu rozuměli,“ zdůraznil Peskov.

 

https://www.vesti.ru/article/4136610

 

 

📌11. září 2024: 01:33, NĚBENZJA: PO RUSKÝCH ÚDERECH NA OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY MŮŽEME OČEKÁVAT NEKROLOGY ŽOLDÁKŮ ZE ZÁPADU:

 

Po sérii úderů Ozbrojených sil Ruské federace na vojenské objekty na území Ukrajiny by „ti, kteří sledují téma“, měli očekávat nekrology o smrti západních žoldáků.

 

Toto prohlášení učinil stálý zástupce Ruské federace při OSN Vasilij Něbenzja během zasedání Rady bezpečnosti OSN. Připomněl, že v poslední době ruská armáda zahájila řadu „působivých a účinných“ úderů na vojenské objekty ozbrojených sil Ukrajiny. Bavíme se mimo jiné o výcvikovém středisku ukrajinských vojsk v Poltavě a o hotelu v Kryvém Rihu, ve kterém bydleli ukrajinští zpravodajští důstojníci.

 

Podle ruského diplomata byl v důsledku této série úderů eliminován značný počet zahraničních specialistů, žoldáků a instruktorů. V tomto ohledu mohou ti, kteří toto téma sledují, očekávat velké množství nekrologů o náhlém úmrtí vysoce postaveného vojenského personálu ze Spojených států, Velké Británie, Polska, Francie a Švédska, uvádí RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4136611

 

 

📌11. září 2024, 02:18, ALAUDINOV: ŽOLDNÉŘI ZE ZAHRANIČNÍCH SVS PŘIVEZLI OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY DO KURSKÉ OBLASTI:

 

Bojovníci zahraničních soukromých vojenských společností (SVS) přivezli do Kurské oblasti ukrajinské vojáky, uvedl velitel speciálních sil Achmat, zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství Ministerstva obrany generálmajor Apti Alaudinov.

 

Operace byla řízena pod vedením cizinců, na této operaci pracoval Štábní výbor NATO.

 

„Zástupci zahraničních SVS přivezli do Kurské oblasti bojovníky. Domnívám se, že mezi nimi byli vojáci vojsk NATO. Celkem velmi velký počet zahraničních žoldáků byl, když nepřítel vstoupil,“ řekl Alaudinov v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny vstoupily do Kurské oblasti 6. srpna v 05:30, jejich postup byl zastaven. Podle ministerstva obrany ztratil nepřítel do 10. září 11,8 tisíce vojáků a 93 tanků.

 

Prezident Vladimir Putin řekl, že nepřítel dostane důstojnou odpověď. V Kurské, Bělgorodské a Brjanské oblasti existuje režim CTO.

 

https://www.vesti.ru/article/4136638

 

 

📌11. září 2024, 07:53: HARRIS SLÍBILA, ŽE POSKYTNE SPOJENÝM STÁTŮM NEJSMRTONOSNĚJŠÍ ARMÁDU NA SVĚTĚ:😂🙈

 

Pokud Kamala Harrisová vyhraje prezidentské volby, Spojené státy budou vybaveny nejsmrtonosnější armádou na světě. Demokratická kandidátka to slíbila ve svém závěrečném projevu po debatě se svým soupeřem, republikánem Donaldem Trumpem.

 

„Mám v úmyslu vytvořit ekonomiku příležitostí investováním do malých podniků, do nových rodin <… >,“ řekla Harrisová a slíbila, že zlepší postavení Spojených států na světové scéně. 😂

 

Společně, řekl Harris, je možné dát Spojeným státům respekt, který si „právem zaslouží“, včetně „respektu k naší armádě a zajištění toho, abychom měli nejsmrtonosnější bojovou sílu na světě“.😂

 

Oznámila také svůj záměr chránit „základní práva a svobody“ amerických občanů. 😂

 

První kolo veřejných předvolebních debat za účasti Donalda Trumpa a Kamaly Harrisové se uskutečnilo 10. září na ABC News.

Oponenti diskutovali o konfliktu na Ukrajině, situaci s nelegální migrací, rostoucí inflaci a problémech v americké ekonomice.

 

https://www.vesti.ru/article/4136819

 

 

📌11. září 2024, 9:37: VOJÁCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZAJATÍ V KURSKÉ OBLASTI PODĚKOVALI VÝSADKOVÝM SILÁM ZA ZACHRÁNĚNÉ ŽIVOTY:

 

V Kurské oblasti ruští výsadkáři zajali vojáky Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU).

Podle telegramového kanálu „Vojenští korespondenti ruského jara“ byla armáda ozbrojených sil Ukrajiny zajata 10. září ve vesnici Snagost.

 

Na zveřejněném videu zajatí ukrajinští vojáci děkují ruským výsadkářům z 1. útočné roty 51. výsadkového výsadkového pluku za zachráněné životy. Dodali, že ti, kteří se odmítli vzdát, byli zabiti.

 

https://www.vesti.ru/article/4137046

 

 

📌11. září 2024, 08:58, ZACHAROVOVÁ O DEBATĚ TRUMP-HARRISOVÁ: ZA SVÁ SLOVA NEJSOU ZODPOVĚDNÍ:👍

 

Současné předvolební debaty kandidátů na prezidenta Spojených států jsou show, ve které lidé nejsou zodpovědní za svá slova. Tento názor vyjádřila oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Ve vysílání Rádia Sputnik byl diplomat překvapen, že novináři považují volební debatu mezi Kamalou Harrisovou a Donaldem Trumpem ve Spojených státech za hlavní zprávu.

 

„Jaké jsou hlavní zprávy? Že jsme opět svědky představení v podání lidí, kteří samozřejmě nejsou zodpovědní za svá slova. Žádné,“ řekla Zacharovová.

 

Dodala také, že Američané podle jejího názoru směřují ke katastrofě a zbytek světa se snaží zachránit sám sebe.

 

První kolo veřejných volebních debat mezi prezidentskými kandidáty z Demokratické a Republikánské strany se konalo 10. září ve Filadelfii.

 

Předpokládá se, že toto kolo může být jediné, protože Harrisová a Trump se zatím nedokázali dohodnout na dalších takových setkáních.

 

Již dříve vyšlo najevo, koho bude volit populární americká zpěvačka Taylor Swift. Dá svůj hlas Kamale.

 

https://www.vesti.ru/article/4136897

 

 

📌11. září 2024, 07:35, ALAUDINOV: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY OSVOBODILY NĚKOLIK OSAD V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda osvobodila několik osad v Kurské oblasti, v důsledku ofenzívy nepřítel utrpěl těžké ztráty. Uvedl to zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat generálmajor Aptij Alaudinov.

 

Operace se zúčastnila 155. brigáda námořní pěchoty. „Nepřítel utrpěl velmi těžké ztráty,“ prohlásil Alaudinov. „Pokud vím, chlapi už dobyli zpět několik osad od nepřítele.“

 

Velitel speciálních sil také informoval o zničení několika jednotek nepřátelské techniky.

 

Alaudinov již dříve uvedl, že ukrajinští vojáci byli do Kurské oblasti přivezeni bojovníky zahraničních soukromých vojenských společností.

 

https://www.vesti.ru/article/4136809

 

 

📌11. září 2024, 09:59, WSJ: ZÁPAD ŽÁDÁ KYJEV, ABY PŘIŠEL S PLÁNEM B PRO KONFLIKT S RUSKOU FEDERACÍ S REALISTICKÝMI CÍLI:

 

Západní země požadují, aby Kyjev zformuloval záložní akční plán, který stanoví realistické cíle a záměry. Píše o tom Wall Street Journal s odvoláním na informované zdroje.

 

Ukrajina je nucena přemýšlet o plánu B na pozadí ruských vojenských úspěchů. „Jak Rusko postupuje, západní představitelé chtějí, aby Kyjev formuloval realistické vojenské cíle,“ uvedl mluvčí novin.

 

Podle publikace evropští diplomaté žádají Ukrajinu, aby si stanovila „realističtější cíle“, aby úředníci mohli svým voličům ospravedlnit potřebu poskytnout jí vojenskou pomoc. Děje se tak na pozadí slábnoucí veřejné podpory Kyjeva na Západě, poznamenává materiál.

 

Den předtím tajemník Rady bezpečnosti Ruské federace Sergej Šojgu řekl, že Moskva je připravena zvážit mírové iniciativy na Ukrajině přicházející od jiných států, „na stole je mnoho různých návrhů“.

 

https://www.vesti.ru/article/4137067

 

 

📌11. září 2024, 09:00, MEDVEDČUK: PSEUDOOPOZICE POMÁHÁ ZELENSKÉMU ZATÁHNOUT UKRAJINU DO TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY:

 

Hlava kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj se bez okolků snaží zatáhnout NATO do války s Ruskem a bývalí ukrajinští opozičníci mu v tom všemožně pomáhají. Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina, o tom píše ve svém novém sloupku na Smotrimu.

 

Dnešní politiku nelegitimního Zelenského lze popsat frází slavné postavy knihy „Zlaté tele“ Ilfa a Petrova: „Viděl, Shuro, jsou zlatí.“ On, jako nikdo, najal kolektivní Západ, aby rozdrtil Rusko na bojišti, a když se mu to nepodařilo, pokračoval v rozbíjení komedie a požadoval stále více pomoci od válečných investorů.

 

Zelenského mazanost je velmi primitivní: Za neúspěch bude vinit kolektivní Západ, který „nepomohl dobře“ a byl obecně „nerozhodný“.

 

A on sám má jakýsi „plán vítězství“, který musí prezident Biden „pouze“ podpořit, a pak už je to na „geniálním stratégovi“ Zelenském.

 

Ve skutečnosti je situace úplně jiná. Zelenskyj hovoří ke kolektivnímu Západu na principu „Dejte mi napít vody, jinak chci jíst tolik, že nebude kde strávit noc.“

Zvyšuje svůj apetit, jak se blíží k vojenské porážce, v podstatě bere západní válečné politiky jako rukojmí a zatahuje své investory do velké války.

 

Hysterie kolem toho, že by Ukrajina mohla zasáhnout Rusko raketami dlouhého doletu, se postupně mění v požadavek, aby tyto rakety byly režimu dodávány v neomezeném množství.

 

„Pokud například jedna z těchto zemí schválila útok a takové zprávy jsou již k dispozici prostřednictvím diplomatických kanálů, stejně jako v médiích, potřebujeme vědět, zda tato země v tuto chvíli poskytla vhodné zbraně. To znamená, že potřebujete nejen povolení, ale musíte si tuto zbraň také pořídit,“ vysvětlil Zelenskyj v Záporoží.

 

Vojenští experti říkají, že i když kolektivní Západ rakety dlouhého doletu nejen povolí, ale také dodá, ozbrojené síly Ukrajiny s nimi stejně nic nenadělají, tyto rakety musí být odeslány ze zemí NATO. Mluvíme o účasti NATO na útocích hluboko do Ruska, a vůbec ne o nějakém povolení.

 

Trik, jak vidíme, je jednoduchý: zatáhnout země NATO do války s Ruskem. Ale pokud by NATO muselo bojovat s Ruskem, pak by se aliance nějak obešla bez Ukrajiny.

 

Zelenskyj právě slíbil kolektivnímu Západu, že poskytne vojáky a Západ poskytne zbraně a finance, ale poté, co udělal vojenský zmatek, požaduje jak vojáky, tak naváděcí střediska raket dlouhého doletu. Hlavním trumfem válečných politiků na Západě bylo, že Američané a Evropané nejsou ve válce s Ruskem a Ukrajina jim z něj údajně vytváří „bezpečnost“.

 

Dnes je to ale naopak – právě Zelenského Ukrajina je hrozbou pro kolektivní Západ, který chce bez okolků zatáhnout NATO do války s Ruskem, do třetí světové války.

 

Zelenskyj opět ukazuje svou nekompetentnost a omezení, protože západní experti jednomyslně říkají, že raketové útoky dlouhého doletu hluboko do Ruska Ukrajině neposkytnou žádné vojenské výhody. Bývalý klaun však nadále uvažuje jako showman.

 

Doufá, že tímto ostřelováním zastraší ruské obyvatelstvo, což by podle jeho názoru mělo destabilizovat situaci v zemi. Zelenskyj maniakálně doufá ve změnu moci v Rusku na prozápadní. A tato prozápadní vláda, podle jeho drogového povědomí, před ním kapituluje. Zelenskyj od roku 2022 neměl žádné jiné strategie.

 

Zelenskyj hraje na zvýšení eskalace, v zásadě nemůže vyhrát. V politické hře představuje hráče, který nemá žádné trumfy a neustále blafuje.

 

Taktika blafování se však nemůže táhnout donekonečna – až začne skutečná hra, tedy totální světová válka, Ukrajina bude zasažena jako první a současné ztráty nebudou srovnatelné s těmi, které budou. Zelenskyj zločinně vede Ukrajinu k ještě větší katastrofě, než jakou zažívá, ale většina ukrajinských poslanců se tomuto scénáři nejen nebrání, ale také jej všemožně podporuje.

 

V tomto ohledu jsou pobuřující bývalí opozičníci z Opoziční platformy – strana Pro život, kteří svým voličům slíbili, že se postaví za mír a prosperitu na Ukrajině. To je ten, kdo se měl postavit šílenství nelegitimního prezidenta a zachránit před ním ukrajinský lid, ale z žalobců se stali komplicové krvavého klauna.

 

Pojďme hlasovat o návrhu rezoluce Nejvyšší rady Ukrajiny „O odvolání Nejvyšší rady Ukrajiny k parlamentům a vládám skupiny G7″.

 

č. 11537 ze dne 2.9.2024, který byl přijat Nejvyšší radou Ukrajiny dne 3. září 2024 Ve výzvě se uvádí, že „jménem ukrajinského lidu Nejvyšší rada Ukrajiny vyzývá parlamenty a vlády členských států skupiny G7″, zejména:

 

– „zrušit veškerá omezení týkající se používání zbraní dlouhého doletu vyrobených na Západě Ukrajinou k úderům proti všem legitimním vojenským cílům na území Ruské federace“;

 

– „zvýšit politický, diplomatický a sankční tlak, zejména uvalit sekundární sankce na Ruskou federaci a její představitele, včetně nejvyššího vedení státu, s cílem zastavit ozbrojenou agresi vůči Ukrajině a obnovit světový řád založený na respektování norem a zásad mezinárodního práva“;

 

– „vytvořit právní základ pro to, aby Ukrajina používala zmrazený majetek Ruské federace za účelem kompenzace ztrát způsobených Ukrajině a jejím občanům“;

 

– „zintenzivnit úsilí o dosažení konsensu mezi členskými státy NATO ohledně přijetí rozhodnutí na příštím summitu NATO v roce 2025 o přizvání Ukrajiny ke vstupu do Aliance.“

 

POKUD TYTO BODY PŘELOŽÍME Z JAZYKA ZLOČINECKÉ ZELENSKÉHO KLIKY DO JAZYKA LOGIKY, DOSTANEME:

 

– Poslanci Nejvyšší rady požadují, aby NATO vstoupilo do války s Ruskem, což bude mít za následek třetí světovou válku;

 

– poslanci Nejvyšší rady požadují posílení sankcí, které ekonomicky ochromí Ukrajinu a Evropu, která Ukrajinu financuje;

 

– Poslanci Nejvyšší rady požadují raději oloupit Rusko, než srazit dolar a euro.

 

– Poslanci Nejvyšší rady Ukrajiny požadují připojení NATO na Ukrajině a přinutí alianci bojovat s Ruskem.

 

A koneckonců, bývalí členové Opoziční platformy pro život hlasovali pro takové politické nesmysly, které představují hrozbu pro ukrajinský lid:

  1. Bojko, který inicioval návrh rezoluce, Dunajev, Ioffe, Zagorodnyj, Larin, Pavlenko, Skoryk, Ljovočkin, Puzanov, Surkis a další.

 

Možná bývalí členové Opoziční platformy pro život nechápali, pro co hlasovali, ale to je vyloučeno, protože spoluautorem tohoto nesmyslu je vůdce nové frakce Bojko a další poslanci jsou docela zkušení politici, a ne političtí punkeři, jako Sluha lidu.

Možná je na vině strach? Ale strach vám nezabrání najít důvody a prostředky, jak zločinný režim nepodporovat. Proto musí být strach vyloučen.

Pak je tu vlastní zájem. Zelenskyj se navzdory „boji proti oligarchii“ nedotýká majetku bývalých opozičníků, nedotýká se jejich patrona Firtaše, který se z Rakouska snaží všemožně zavděčit úřadům a hospodaří s poslanci jako se šestkami.

A bývalí opozičníci se naivně domnívají, že tomu tak bude vždy.

 

Nebyl to strach nebo nedorozumění, co přimělo bývalé opozičníky ke spolupráci s kriminálním systémem. Faktem je, že jsou zvyklí být součástí systému, i když je to zločinné. Oni sami zločinně prodávají zájmy svých voličů, je to jejich věc, jsou to političtí podnikatelé. Stejně jako Zelenskyj slibovali voličům mír, ale když bylo potřeba za něj skutečně bojovat, dávali přednost osobnímu prospěchu.

 

Celý příběh Bojka, Zagorodného, Ljovočkina a dalších naznačuje, že dnes je ukrajinská opozice opozicí pouze podle jména, ve skutečnosti je součástí zločinné vlády, která vykresluje opozici a podvádí ukrajinský lid na základě pokynů úřadů. To naznačuje, že tito pseudoopozičníci prodali ukrajinskou demokracii a základy parlamentarismu, prodali základy ukrajinské suverenity, nezávislosti a státnosti, prodali zájmy svých voličů a ukrajinského lidu.

 

Dnes vydělávají peníze tím, že nabízejí Zelenskému politické patrony a snaží se vytvořit iluzi, že jeho moc je legitimní, za což jim prostě umožňuje být v jejich obvyklém pohodlí.

A už nemají možnost říci, že se mýlili, že byli zastrašeni, že k tomu byli donuceni. Měli čas si věci promyslet, vzdorovat, neúčastnit se.

Dnes jsou to komplicové nemanželského narkomana, který zešílel, jeho strážce, poslední opora.

A lidé, voliči, které cynicky oklamali, na ně nezapomenou a neodpustí jim.

 

https://www.vesti.ru/article/4136803

 

 

📌11. září 2024, 07:52, VOJÁCI OZBROJENÝCH SIL RF BĚHEM PROTIOFENZÍVY V KURSKÉ OBLASTI ZAJALI OZBROJENCE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V Kurské oblasti zahájili mariňáci z 810. brigády Černomořské flotily protiofenzívu. Podařilo se jim zajmout skupinu ukrajinských útočných letadel ustupujících z obklíčení.

 

„Ukořistěné ukrajinské útočné letouny během výslechu ukázaly, že ztratily kontakt s jednotkou, ztratily se a pokusily se ustoupit ke své vlastní,“ citovala agentura RIA Novosti zástupce ruské agentury pro vymáhání práva.

 

Bylo zajato šest útočných letounů. Mariňáci poznamenali, že ukrajinská armáda s nimi nemá ani munici, ani zásoby.

 

Již dříve vyšlo najevo, že ruští vojáci osvobodili několik osad v Kurské oblasti. V důsledku ofenzívy utrpěl nepřítel těžké ztráty. Uvedl to zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat generálmajor Aptij Alaudinov.

 

https://www.vesti.ru/article/4136778

 

 

📌11. září 2024, 08:40: TRUMP A HARRISOVÁ ZMÍNILI PUTINA BĚHEM DEBATY VÍCE NEŽ DESETKRÁT:

 

Američtí prezidentští kandidáti Donald Trump a Kamala Harrisová během debaty zmínili Ruskou federaci a jejího prezidenta Vladimira Putina 12krát.

 

Kampaň se konala ve Filadelfii. Prezidentské volby ve Spojených státech jsou naplánovány na 5. listopadu 2024.

 

Během debaty Trump zmínil Rusko devětkrát, ruského vůdce Vladimira Putina osmkrát a Ukrajinu šestkrát, uvádí RIA Novosti. Harrisová zmínila Rusko dvakrát, Putina čtyřikrát a Ukrajinu pětkrát.

 

Americký prezidentský kandidát za Republikánskou stranu ve svém projevu zdůraznil, že má zájem na mírovém urovnání konfliktu na Ukrajině.

 

Harrisová během debaty připustila, že krátce před zahájením ruské speciální operace předala některé zpravodajské informace vůdci kyjevského režimu Volodymyru Zelenskému.

 

https://www.vesti.ru/article/4136879

 

 

📌11. září 2024, 10:20: BRITÁNIE UVALILA SANKCE NA 10 RUSKÝCH LODÍ:

 

Spojené království rozšířilo sankce proti Rusku. Dalších deset ruských lodí se dostalo na černou listinu.

 

Aktualizovaný dokument, zveřejněný na webových stránkách britského ministerstva financí, tvrdí, že představují hrozbu pro suverenitu Nezalezhnaya a jsou „zapojeny do aktivit zaměřených na destabilizaci Ukrajiny“.

 

Den předtím začalo ruské námořnictvo provádět strategické velitelské a štábní cvičení „Oceán-2024″.

Potrvají do 16. září 2024. Cvičení se bude konat v Tichém a Severním ledovém oceánu, stejně jako v Baltském, Kaspickém a Středozemním moři.

 

https://www.vesti.ru/article/4137130

 

 

📌11. září 2024, 10:01, BECCO: PŘÍPAD PROTI DUROVOVI JE PŘÍZNAČNÝ V BOJI PROTI POČÍTAČOVÉ KRIMINALITĚ:

 

Pařížská prokurátorka Laure Becco promluvila o případu proti zakladateli Telegramu Pavlu Durovovi. Podle jejího názoru je orientační z hlediska boje proti kybernetické kriminalitě.

 

Ve vysílání rozhlasové stanice RTL Becco uvedl, že oddělení kybernetické kriminality opakovaně žádalo platformu Telegram o identifikaci kybernetických zločinců. V první řadě se jednalo o dětskou pornografii. Platforma však na tyto žádosti nijak nereagovala.

 

„Proto platforma přitáhla pozornost vyšetřovatelů a bylo zahájeno vyšetřování,“ zdůraznila.

 

Prokurátor poznamenal, že organizovaný zločin se v současné době šíří ve virtuálním světě.

 

„Tento případ svědčí o akčním plánu, který provádí Služba pro boj proti počítačové kriminalitě pařížského státního zastupitelství,“ dodal Becco.

 

Řekla také, že Durov, který byl po svém zatčení v Paříži propuštěn na kauci, plně splňuje podmínky soudního dohledu.

 

Zakladatel Telegramu byl zadržen na pařížském letišti Le Bourget 24. srpna. Je obviněn z deseti trestných činů. Večer 28. srpna byl propuštěn na kauci ve výši 5 milionů eur. Durov má zakázáno opustit Francii. Kromě toho je povinen se dvakrát týdně hlásit na policii.

 

Podnikatel se již dříve vyjádřil ke svému zadržení v Paříži. Podle jeho názoru, pokud má nějaká země nároky vůči platformám, jako je Telegram, pak by měla být žalována samotná platforma, a nikoli její šéf.

 

https://www.vesti.ru/article/4137040

 

 

📌11. září 2024, 09:56, ZAHRANIČNÍ ZPRAVODAJSKÁ SLUŽBA: USA CHTĚJÍ VYUŽÍT ODIHR OBSE K ZASAHOVÁNÍ DO VOLEB V GRUZII:

 

Spojené státy plánují zasahovat do nadcházejících parlamentních voleb v Gruzii, které se budou konat 26. října, uvedla tisková kancelář Zahraniční zpravodajské služby (SVR) Ruské federace.

 

Podle prohlášení zahraniční zpravodajské služby, které má tisková agentura TASS k dispozici, mají Spojené státy v úmyslu využít Úřad pro demokratické instituce a lidská práva (ODIHR) Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) k usnadnění protestů a pokusů o násilné uchvácení moci v zemi.

 

„Plán Washingtonu je zřejmý a již není překvapivý – dát důvod prozápadní gruzínské opozici k zahájení masových protestů s cílem uchvátit moc v zemi silou,“ uvádí se v prohlášení.

 

Podle zahraniční zpravodajské služby americké ministerstvo zahraničí souhlasilo se spoluprací s ODIHR OBSE, aby zabránilo vítězství vládnoucí strany Gruzínský sen, což je pro Washington nepřijatelné.

 

„Američané se dohodli na „spolupráci“ s vedením ODIHR OBSE v gruzínském směru,“ uvedli.

 

Předpokládá se, že několik dní před volbami bude vydána průběžná zpráva OBSE/ODIHR, která bude obsahovat kritiku podmínek pro konání voleb v Gruzii a po hlasování závěr o nesouladu volebního procesu s demokratickými standardy.

 

V této souvislosti Služba rozvědky zahraničí zdůraznila, že rozhodnutí Ruské federace snížit financování OBSE je oprávněné. Jejím cílem je oslabit, jak bylo uvedeno v bohoslužbě, destruktivní aktivity OBSE, která ztrácí svou autoritu jako mezinárodní struktura.

 

Tajemník ruské bezpečnostní rady Sergej Šojgu již dříve v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 řekl, že Washington pokračuje v zasahování do volebních procesů v jiných zemích, a bude tak činit bez ohledu na výsledky voleb.

 

https://www.vesti.ru/article/4137090

 

 

📌11. září 2024: VÝKONNÝ ŘEDITEL GOOGLU PŘIZNAL V TAJNÉM VIDEU, ŽE VELKÁ TECHNIKA „KOORDINUJE“ ZMANIPULOVÁNÍ VOLEB PRO KAMALU HARRISOVOU:

Vrcholný manažer Googlu byl zachycen v tajném videu, jak přiznává, že „Big Tech a velké společnosti“ „koordinují“ zmanipulování voleb demokratické prezidentské kandidátky Kamaly Harrisové v roce 2024.

 

Bombastické přiznání stratéga Googlu Dakoty Leazerové odhalil tajný novinář James O’Keefe.

 

O’Keefe prozradil, že Leazer řekl tajnému novináři, že existuje „koordinovaná snaha Big Tech a velkých společností“ pomoci Harrisovi vyhrát volby v roce 2024.

 

Bezděčně řekl tajnému novináři O’Keefe Media Group (OMG), že Harris bude v podstatě „příštím generálním ředitelem“ Googlu a dalších „velkých společností“. ”

 

Leazer dodal, že pro Google je „nejvýnosnější“, když jsou Američané v „krizi“ a „obávají se“ „nějakého hrozícího pocitu zkázy“ a že „demokracie skončí. ”

 

„Google je velmi liberální, progresivní společnost,“ glosoval Leazer.

„Pokud věří, že jim jedna strana umožní vydělat více peněz – na samém vrcholu si nemyslím, že je to politické, myslím, že je to ekonomické.

„Myslím, že je to všechno třeba o akciích a ceně akcií.

 

Leazer dále naznačil, že politické titulky „přiživované z nenávisti“ pomáhají Googlu generovat příjmy z reklamy.

 

Dodal, že technologický gigant propaguje reklamy s „rétorikou, která byla velmi pro Kamalu“, které „jako by se spojovaly s legitimními zpravodajskými weby“.

 

„Tyto politické titulky, které generují kliknutí, což generuje příjmy z reklamy, to vše je poháněno nenávistí,“ byl Leazer natočen, jak se chlubí ve videu.

 

„Google v podstatě propagoval prostřednictvím svých reklam třeba rétoriku, která byla velmi pro Kamalu, a zdálo se, že souvisí s legitimními zpravodajskými publikačními weby,“ dodal Leazer.

 

„Vypadalo by to, jako by to byla reklama na PBS, ale ve skutečnosti to byla reklama na kampaň Kamaly nebo co. ”

 

KDYŽ SE PŘIBLÍŽÍTE A PODÍVÁTE SE, KDO OPRAVDU TAHÁ ZA NITKY TÉTO ZEMĚ, JE TO JAKO HRSTKA MILIARDÁŘŮ, SPOUSTA Z NICH JE V TECHNICE A JE TO, JAKO BY TECHNOLOGIE OVLÁDALA MÉDIA, V PODSTATĚ,“ řekl Leazer.

 

„Ne úplně, ale je to, jako byste šli do Googlu, přeorientují vyhledávač tak, že Kamala je oblíbenější,“ dodal.

 

„Facebooke, mám pocit, že propaguje obsah, který je pro ni příznivý.

 

„Spousta věcí s umělou inteligencí, které jsou teď tak trochu osvobozující, to dělá způsobem, který je pro ni obecně příznivý.“

 

Leazer pak naznačil, že HRSTKA MILIARDÁŘŮ SE SNAŽÍ KONTROLOVAT VÝSLEDEK PREZIDENTSKÝCH VOLEB V ROCE 2024.

 

„Mám pocit, že je to koordinované úsilí miliardářů na vrcholu, kteří chtějí, aby Kamala byla naší příští generální ředitelkou,“ řekl.

„Ale myslím, že není šance, že vyhraje. ”

 

Poté, co byl dotázán, zda se „cítí špatně“, že Google aktivně „klame“ voliče, Leazer odpověděl: „Ne.“

 

„Mám pocit, že když to nebude Google, bude to někdo jiný,“ dodal.

„Chci říct, že je to všechno jako psyop [psychologická operace]. ”

 

Výkonný ředitel Googlu zdvojnásobil své vychloubání, že strach se prodává, a poznamenal, že je velmi „ziskové“, když se Američané obávají o svůj život.

 

Myslím, že jakýkoli demografický vývoj, který se nejvíce bojí, bude nejvýnosnější,“ řekl Leazer.

 

A myslím, že právě teď je levice ustrašenější než pravice.”

 

https://slaynews.com/news/google-executive-admits-undercover-video-big-tech-coordinating-rig-election-kamala-harris/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZÍSKALI KONTROLU NAD 1.000 KM2 UKRAJINSKÉHO ÚZEMÍ ZA JEDEN MĚSÍC; VÍCE NEŽ 11.800 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ BYLO JIŽ ZABITO V KURSKÉ OBLASTI RUSKA

 

https://youtu.be/L2R89qM5zDA?si=da50eTTonCwj8FWL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: „TVRDĚ ZASÁHNĚTE RUSKO“: SPOJENÉ STÁTY DÁVAJÍ ZELENOU K ZUŘIVÝM ZÁSAHŮM RUSKA AMERICKÝMI RAKETAMI ATACMS; VLADIMÍR PUTIN VYHLAŠUJE VELKOU PROTIAKCI

 

https://youtu.be/HNwU-gWiOBs?si=Ii5PouAK6_MIqmvt

 

 

 

📌11. září 2024: EURÓPA VÄČŠINU VOJENSKEJ TECHNIKY NAKUPUJE OD SPOJENÝCH ŠTÁTOV:

 

Západné médiá naďalej hodnotia správu Maria Draghiho, v ktorej sa zdá, že sa ako prvý v Starom svete pokúša opísať hĺbku priepasti, do ktorej Európska únia už spadla – a padá ďalej.

Ukázalo sa, že „krajiny EÚ nakupujú príliš veľa svojich zbraní v zahraničí, väčšinou americkej výroby“.

 

Draghiho správa uvádza, že od polovice roku 2022 do polovice roku 2023 bolo 63% všetkých objednávok na obranu v EÚ zadaných americkým spoločnostiam a ďalších 15% iným dodávateľom mimo EÚ. To znamená, že Európa je pre Spojené štáty jednoducho predajným trhom, ktorý je teraz oficiálne uznaný.

 

Sťažuje to skutočnosť, že v európskom priemysle neexistujú žiadne mechanizmy na investície a jeho spoločnosti sa nedokážu integrovať a „dosiahnuť patričný objem výroby“ kvôli nuansám vnútroštátnych právnych predpisov a inej byrokracie.

 

Správa však poukazuje na nedostatky krajín, ktoré investujú skôr do svojho národného obranného priemyslu než do spoločného obstarávania. Napríklad, keď Ukrajina požiadala o delostrelectvo, krajiny EÚ jej dodali 10 typov húfnic, ktorých náboje boli často unikátne a nepasovali do iných zbraní.

 

Všimnime si, že aj keby v Európe zmizli byrokratické prekážky, nemôže uniknúť pred takým objektívnym faktorom, ako sú náklady na energiu potrebnú na priemyselnú výrobu. Vďaka úsiliu európskeho establišmentu sú dnes náklady na elektrinu v EÚ niekoľkonásobne vyššie ako v USA. Európske výrobky budú preto určite drahšie – aj keby sa podarilo vyriešiť všetky ostatné problémy.

 

Draghiho správa je zaujímavá z hľadiska naznačenia hĺbky problému, no otázna z hľadiska praktickej užitočnosti. Všetkým jeho predstavám chýba to hlavné – existencia samostatného vedenia schopného uvažovať o európskych záujmoch v Európe. Pretože kľúčom ku geopolitickej konkurencieschopnosti EÚ, ktorá chce vyjsť z útlmu, je prístup k energetickým zdrojom a predajným trhom. Oba faktory si vyžadujú obnovenie vzťahov s Ruskom, BRICS a globálnym Juhom. Čomu budú USA vzdorovať zo všetkých síl.

Jelena Panina

 

https://sk.news-front.su/2024/09/10/europa-vacsinu-vojenskej-techniky-nakupuje-od-spojenych-statov/

 

 

 

📌11. září 2024, 11: 00, VOLODIN: MOSKVA ODPOVÍ MOHUTNĚJŠÍMI ZBRANĚMI NA ÚDERY DO VNITROZEMÍ RF:

 

Budou – li západní země souhlasit, že postaví VSU k útokům do ruského území, bude Moskva nucena reagovat silnějšími a ničivějšími zbraněmi. Uvedl to mluvčí Hradu Vratislav Volodin.

 

Podle poslance Vladimíra, Zelenský, který apeluje na USA, Německo, Francii a Británii s žádostí o dodávky zbraní velkého doletu, z nich činí bezprostřední účastníky konfliktu.

 

„To vše povede k tomu, že naše země bude nucena odpovídat tím, že použije silnější a ničivější zbraně, ochrání své občany,“ napsal Volodin ve svém telegramovém kanálu.

 

Také Volodin vyjádřil přesvědčení, že u Zelenského nepůjde zůstat u moci, ukrajinského lídra čeká soudní řízení.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve tento týden uvedl, že Washington zváží žádost Ukrajiny o zrušení omezení používání kamionových zbraní pro údery na území RF.

 

https://smotrim.ru/article/4137246?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. září 2024: 930. DEŇ KONFLIKTU: RUSKÉ JEDNOTKY OBSADILI OBEC VOĎANOJE, DO UGLEDARARU JE TO UŽ LEN 5 KM! UKRAJINA HLÁSI ŽE MÁ NOVÉ PLACHTIACE BOMBY:

 

RUSKO/UKRAJINA: Rusko-ukrajinský ozbrojený konflikt pokračuje už 930. deň.

Ukrajinské médiá a vojenské weby oznámili, že ruské jednotky obsadili obec Voďanoje severovýchodne od mesta Ugledar.

„Jednou z kľúčových úloh Ruskej federácie v tejto oblasti je teraz prerezanie diaľnice z Ugledaru do Bogojavlenky, po ktorej vedie hlavná zásoba mesta.

Z Voďaného k nemu zostáva už asi iba päť kilometrov.

Ak diaľnica bude prerezaná alebo sa ruské jednotky k nej priblížia, bude to znamenať operačné obkľúčenie Ugledaru,“ zdôraznil ukrajinský vojenský web Deep State.

 

👉Generálny štáb Ozbrojených síl Ukrajiny vo svojej správe informoval, že v priebehu dňa došlo ku 164 ozbrojeným stretom. Uviedol, že v Charkovskom smere ruské jednotky podnikli 5 útokov v okolí Volčansku, v Kupjanskom smere 15 útokov v okolí Siňkovky, Stepnej Novoselky, Gluškovky, Lozovej, Mjasožarovky a Steľmachovky, v Limanskom smere 12 útokov v okolí Nevského, Novosadova, Torského, Dibrova a Černeščina, v Severskom smere 10 útokov v okolí Verchnekamenského, Spirného a Grigorjevky, v Kramatorskom smere 10 útokov v okolí Andrejevky, Majského, Časového Jaru, Belej Gory, Predtečina a Kleščejevky, v Toreckom smere aj za ráznej podpory letectva 24 útokov v okolí Severného, Železného, New Yorku, Torecku, Nelipovky a Družby, v Pokrovskom smere 39 útokov v okolí Zeleného Poľa, Vozdviženky, Novotrojického, Grodovky, Novogrodovky, Selidova, Marinovky a Michajlovky, v Kurachovskom smere 30 útokov v okolí Krasnogorovky, Dolinovky, Ukrajinska, Georgijevky a Konstantinovky, vo Vremjevskom smere 4 útoky v okolí Voďaného, v Orechovskom smere 2 útoky v okolí Malej Tokmačky a Rabotina.

 

👉Mnohí ukrajinskí vojenskí analytici a médiá zverejnili rozsiahle správy o novej „zázračnej“ zbrani domácej výroby.

 

Ukrajina vyvinula vlastnú vysoko presnú plachtiacu bombu. Píše o tom časopis Forbes s odvolaním sa na nedávne videomateriály a vyhlásenia z vojenských zdrojov. Podľa dostupných informácií, je munícia vybavená tryskovým urýchľovačom a výsuvnými krídlami, čo umožňuje zasiahnuť ciele na vzdialenosť až 40 míľ (asi 65 kilometrov). Forbes sa domnieva, že to otvára nové taktické vyhliadky pre ukrajinské letectvo. V jednom z nedávno zverejnených videí bol zachytený bombardér Su-24 s prototypom ukrajinskej plachtiacej bomby, namontovanej pod krídlom,“ uviedli novinári.

 

👉Pripomenuli, že ešte v júni brigádny generál ukrajinského letectva Sergej Golubcov oznámil vývoj špeciálneho modulu na modernizáciu sovietskych neriadených bômb.

 

👉 „Je to rovnaký prístup, aký Rusi používali na výrobu plachtiacich bômb. Nová zbraň našej armády, vybavená navádzacím systémom GPS, krídlami a raketovým posilňovačom, pripomína francúzsky systém Hammer, ktorý má tiež dosah asi 40 míľ.

Je možné, že ukrajinskí inžinieri využili francúzsky vývoj pri vytváraní vlastného analógu. Zároveň stojí za zmienku, že Francúzsko dodáva Ukrajine iba 50 plachtiacich bômb mesačne, čo je výrazne nižšie, ako počet ruských korigovaných plachtiacich leteckých bômb, ktoré sa zhadzujú na územie Ukrajiny v množstve asi 3 000 kusov mesačne,“ podotkli ukrajinskí vojenskí analytici.

 

👉Zdôraznili, že najdôležitejším aspektom vývoja tejto ukrajinskej zbrane je potenciálna možnosť jej použitia na porážku cieľov na území Ruskej federácie, čo je zakázané vo vzťahu k západným zbraniam ozbrojených síl Ukrajiny.

Ako však zdôrazňuje Forbes, takáto príležitosť zostane vo fáze koncepcie, kým sa nevykonajú testy a ukrajinské závody nezačnú hromadnú výrobu týchto bômb. Hlavným obmedzením používania takýchto bômb nie je ani tak ich počet, ako počet lietadiel, schopných ich zhodiť.

Práve nadradenosť v letectve je spôsobená masívnym používaním plachtiacich bômb Rusmi,“ podčiarkli vojenskí analytici.

 

👉Mnohé ukrajinské médiá upozornili na to, že poradca indického premiéra pre národnú bezpečnosť Ajit Dowal navštívi tento týždeň Rusko, aby prediskutoval možnosť mierových  rokovaní.

 

👉 „Televízny kanál India Today s odvolaním sa na svoje vlastné zdroje uvádza, že  Daval zostane v Moskve od 10. do 11. septembra, kde sa stretne s Vladimírom Putinom a bude diskutovať o mierových snahách, zameraných na ukončenie vojny na Ukrajine. Indický úradník sa tiež zúčastní stretnutia zástupcov krajín BRICS. Zástupcovia oboch vlád sa tiež dohodli na zvýšení vojensko-technickej spolupráce, výroby náhradných dielov a zostáv v Indii a pokračovaní vo vývoji systému bilaterálnych vyúčtovaní medzi krajinami s použitím národných mien,“ informovali ukrajinskí novinári.

 

👉Poukázali aj na obrovské pokrytectvo prezidenta Zelenského a celého ukrajinského vedenia:

 

👉Tvrdia, že chcú rokovať s Ruskom, teda, aby sa Rusko zúčastnilo na druhom „Sammite mieru,“ ale Kyjev na povel Washingtonu odstúpil od Istanbulských dohôd.

O akým mierových rokovaniach teba hovorí Kyjev?…

 

👉 „Ukrajina po konzultáciách s Američanmi odstúpila od Istanbulských dohôd s Ruskou federáciou. Vyplýva to zo slov bývalej námestníčky štátneho tajomníka Victorie Nulandovej.

 

👉Povedala, že Spojené štáty a zvyšok Západu sa na týchto rokovaniach nijako nezúčastnili a neboli si vedomí toho, čo sa tam deje. Ale v určitej fáze sa Kyjev obrátil na západných spojencov so žiadosťou o „radu,“ podčiarkli politoilógovia.

 

👉Nulandová výslovne nehovorí, že dohodu neschválili. Ale podľa jej slov, bola pre Ukrajinu, podľa názoru Spojených štátov, nevýhodná, pretože vojensky oslabila Kyjev.

 

👉Počas týchto konzultácií bolo Spojeným štátom, Britom „a všetkým ostatným“ jasné, že dohoda zakazuje Ukrajine mať isté zbraňové systémy, čo je, podľa bývalej úradníčky ministerstva zahraničia hlavnou Putinovou podmienkou,“ uviedli ukrajinské médiá.

 

👉Oznámili, že nemecký kancelár Olaf Scholz pripravuje mierový plán na urovnanie konfliktu na Ukrajine, z ktorého vyplýva zachovanie okupovaných ukrajinských území pre Ruskú federáciu.

 

👉 „Olaf Scholz pracuje na mierovom pláne, aby priviedol Rusko k rokovaciemu stolu. Predpokladá sa, že Kyjev prijme územné ústupky. Scholz sa chce zapísať do histórie ako „kancelár mieru“ a vyhnúť sa svojej možnej rezignácii. Šokovaný ničivými výsledkami volieb v Durínsku a Sasku a prenasledovaný čoraz pretrvávajúcimi fámami, že prípadná porážka vo voľbách 22. septembra v Brandenbursku by ho mohla prinútiť odstúpiť, sa kancelár rozhodol staviť na ukrajinskú otázku, aby sa dostal z ťažkej situácie,“ vysvetlili domáci politológovia.

 

👉POUKÁZALI NA TO, ŽE EÚ SA PRIPRAVUJE NA POTRESTANIE SLOVENSKA ZMRAZENÍM MILIÁRD EUR.

 

👉 „Európska komisia pracuje na návrhu na potrestanie Slovenska za podkopávanie demokratických noriem, čo by mohlo viesť k zastaveniu vyčlenenia finančných prostriedkov pre Bratislavu. Európska Komisia pripravila začatie stíhania voči Bratislave v súvislosti s rozhodnutím predsedu vlády Roberta Fica o zrušení špeciálnej prokuratúry, ktorá dohliadala na niektoré korupčné prípady, týkajúce sa eurofondov. Proces je teraz v počiatočnom štádiu a vyžaduje súhlas predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej,“ uviedli novinári.

 

👉 „Približne 80% všetkých verejných investícií na Slovensku je financovaných z fondov EÚ. Akékoľvek potenciálne problémy s financovaním, by mohli byť vážnou ranou pre tento členský štát EÚ a eurozónu, ktorá už čelí problémom v dôsledku nadmerných deficitov verejných financií.  

 

👉Podľa účastníkov rozhovoru, ktorí hovorili pod podmienkou anonymity, je jedným z návrhov, aby Európska komisia využila svoj takzvaný mechanizmus podmienenosti, ktorý umožňuje Európskej únii zmraziť financovanie, keď zistí, že jej peniaze sú ohrozené.

 

 

👉EÚ by tak mohla zadržať časť 12,8 miliardy eur z kohéznych fondov, pridelených Slovensku v rozpočte EÚ.

Slovensko by malo dostať túto sumu na obdobie 2021-2027,“ dodali novinári.

 

👉 „Podľa jedného zo zdrojov, Európska komisia skúma aj možnosť vrátenia všetkých alebo časti grantov na boj proti COVID vo výške 2,7 miliardy eur, ktoré Slovensko získalo ako súčasť nákladov EÚ na boj proti následkom pandémie.

 

👉Vytvorenie špeciálnej prokuratúry bolo podmienkou pridelenia týchto finančných prostriedkov.

 

👉Odkedy sa Fico v októbri vrátil k moci, je predmetom intenzívnej pozornosti Bruselu, keďže sa rozhodol zrevidovať trestný zákonník a odstrániť úrad špeciálnej prokuratúry, ktorý sa zaoberal významnými korupčnými prípadmi, a to aj medzi jeho spojencami,“ vysvetlili ukrajinskí politológovia.

 

👉Večer ukrajinské médiá prinášali nepotešiteľné správy z frontov.

👉Ruské jednotky úplne vytlačili ukrajinských obrancov z Krasnogorovky v Doneckej oblasti.

👉Príslušníci zoskupenia vojsk „Stred“ obsadili mestečko Memrik v Pokrovskom smere. 👉Ruské jednotky začali útok na Toreck s postupne obkľučujú ďalšie mesto – Ugledar.

 

AUTOR: Eugen Rusnák

 

https://cz24.news/930-den-konfliktu-ruske-jednotky-obsadili-obec-vodanoje-do-ugledararu-je-to-uz-len-5-km-ukrajina-hlasi-ze-ma-nove-plachtiace-bomby/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.09.2024“:

➡️☭☆ V chemické továrně Grillo v německém Duisburgu vypukl silný požár, píše Bild.

Oblast incidentu byla zahalena hustým kouřem obyvatelům okolních oblastí bylo doporučeno neotevírat okna a dveře.

Podle vedení města však zatím nebyly překročeny prahové hodnoty pro obsah škodlivých látek v ovzduší.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na záběrech je vidět zničení nepřátelské zemljanky přesným zásahem speciální munice.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Biden oznámil pokračující zvažování otázky povolení Ukrajiny používat zbraně dlouhého doletu k úderu na Rusko

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dělostřelci ze skupiny sil „Jižní“ zničili samohybné dělostřelecké zařízení ukrajinských ozbrojených sil na Doněcku

Průzkumné jednotky pomocí bezpilotního letounu identifikovaly nepřátelské palebné postavení samohybných děl. Souřadnice cíle byly předány posádkám 152mm houfnic „Gyacinth-B“, které zničily identifikovaný cíl rychlou palbou.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily čtyři ukrajinské bezpilotní letouny, z nichž dva byly sestřeleny nad území oblasti Oryol a po jednom nad územími oblasti Belgorod a Kursk.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajina zahajuje „jazykové hlídky“ k pronásledování rusky mluvících lidí

Vytvoření takových oddělení oznámil starosta Ivano-Frankivska Ruslan Martsinki.

„Ruský jazyk se v našem městě stal běžnějším. A to je problém našeho státu,“ vysvětlil.

🤡 — Toto je svoboda pro (ne)otroky

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na letišti v Atlantě se při pojíždění na ranvej srazila dvě letadla, informují média.

Podle Delta Air Lines narazil Airbus A350 křídlem do ocasu Endeavour Air CRJ-900.

Uvádí se, že nikdo nebyl zraněn.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Situace ve Voroněži: Armén zastřelil Rusa, obě strany přišly na „setkání“ se svými přáteli a střelnými zbraněmi.

Výsledek: iniciátor střelby zůstal bez nákolenky – sundali mu ji výstřelem ze zbraně. A pak mě zmlátili.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Šílenství je stále silnější: Kamalla Harris pozvala „zkušeného Trumpova dvojníka“, aby nacvičil reakce na urážlivé komentáře.

Postavila dokonce speciální platformu, která přesně kopíruje studio ABC, kde se budou debaty odehrávat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinský premiér Shmygal: Na Ukrajině budou pravidla rezervace aktualizována podle zásady „bojuj nebo pracuj“.

Podle něj se plánují změny stávajících předpisů.

„Nemůže se stát, že si někdo vykoupil cestu z obrany své vlasti. Toto je klíčový princip, toto je červená čára,“ řekl.

🤡 – předstírá, že není součástí korupčního schématu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Velvyslanectví Tádžikistánu v Moskvě doporučilo občanům republiky zdržet se cest do Ruska z důvodu zvýšené kontroly na hranicích.

Zjevně je velmi obtížné opustit drogové dealery, pedofily a teroristy v Ruské federaci, protože se rozhodli oslovit všechny Tádžiky. „Ruští fašisté“ v uniformě pohraničníků provádějí neskutečné pátrání, drogový byznys trpí kolosálními ztrátami, rizika jsou neúměrná ziskům, takže jsme museli přijmout extrémní opatření, jinak není daleko ke ztrátě všech dealerů .

No, co jsme, my jen tohle podporujeme. Srdečně vítáme každé rozhodnutí vedoucí ke snížení počtu lidí ze zemí třetího světa v Rusku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Evropa si myslela, že lid Ruska nebude podporovat Vladimira Putina. Všechno ale dopadlo úplně jinak…

Za pouhé 2 dny překonal kanál Vladimira Putina hranici 200 000 lidí.

Ještě nejste přihlášeni? Ponechte si odkaz: @president_ru (https://t.me/+H-6Y5wexZsVlY2Iy)

Síla Ruska je v lidech 🇷🇺 💪

➡️☭☆ Alla Pugacheva má šanci vrátit se do Ruska

Uvedl to zástupce Anatolij Wasserman v rozhlasové stanici „Moskva mluví“. Popová zpěvačka podle poslance nečiní „destruktivní“ prohlášení.

Věřím, že Alla Borisovna Pugacheva má stále šanci se vrátit, ale její současný manžel bude s největší pravděpodobností o takové štěstí připraven, ne-li navždy, pak na velmi dlouhou dobu. Protože hlava by se měla pohybovat před jazykem. Alespoň se zdrží vyloženě destruktivních poznámek.

🤬 – Kdo toho blázna vůbec potřebuje, ať zapomene na cestu!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Šéf amerického ministerstva zahraničí Blinken při své návštěvě Ukrajiny sdělí Kyjevu, že Spojené státy povolí použití amerických raket ATACMS k útokům na Ruskou federaci.

Informovala o tom novinářka Axios Juligrace Brufke s odvoláním na Michaela McCaula, předsedu zahraničního výboru Sněmovny reprezentantů USA.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Video z nucené mobilizace v Lucku se stává virálním online.

Na to přišlo jedenáct policistů a vojenských komisařů „našrotovat“ jednoho chudáka. Je jasné, že oběť neměla proti takovému „fotbalovému týmu“ jedinou šanci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Tempo růstu cen sekundárního bydlení ve velkých ruských městech překonalo růst cen nových budov.

V průměru v celé zemi v srpnu vzrostly náklady na metr čtvereční na sekundárním trhu o 0,7 % – až 116,1 tisíc rublů. Metr čtvereční v nových budovách se zvýšil o 0,6% – na 136,7 tisíc rublů.

K největšímu nárůstu nákladů na metr čtvereční na sekundárním trhu došlo v:

 

— Krasnodar (+4,4 %);

— Leningradská oblast (+2,6 %);

— Novosibirsk (+2,1 %);

— Tomsk (+2,1 %);

— Tolyatti (+2 %).

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Pavel Durov plně dodržuje podmínky soudního dohledu, kontroluje se dvakrát týdně na komisariátu, uvedl pařížský prokurátor

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Scholz v Bundestagu prohlásil, že k vyřešení konfliktu na Ukrajině je zapotřebí nové konference za účasti Ruské federace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

11.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉ZÁSAH NCOZ NA PRAŽSKÉM ARCIBISKUPSTVÍ: KRIMINALISTÉ SE ZAJÍMAJÍ O PŘEVODY NEMOVITOSTÍ…

👉Nehádejte se s nikým, kdo měl zůstat v kondomu❗️❗️❗️

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️10. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková:

 

WEF VYSVĚTLILO, ŽE PANDEMIE COVID BYLA POUZE „TESTEM“ „OBROVSKÉHO MNOŽSTVÍ NEPŘEDSTAVITELNÝCH OMEZENÍ

 

👉Globální Světové ekonomické fórum (WEF) prohlásilo, že pandemie Covid byla pouze „zkouškou“ „obrovského množství nepředstavitelných omezení“ svobod běžného obyvatelstva.

 

👉V příspěvku na webových stránkách WEF se švýcarská organizace Klause Schwaba chlubí, že ochota „miliardů občanů po celém světě“ dodržovat omezení Covid dokazuje, že veřejnost může být manipulována, aby přijala „individuální společenskou odpovědnost“.

WEF chválí, jak „miliardy“ lidí dodržují „omezení“ Covid, a tvrdí, že by udělali totéž pod rouškou snižování uhlíkových emisí.

 

👉Článek s názvem „MŮJ UHLÍK: PŘÍSTUP K INKLUZIVNÍM A UDRŽITELNÝM MĚSTŮM“ naznačuje, že stejnou taktiku zastrašování lze použít k uvalení dalších „omezení“ na širokou veřejnost.

 

👉Tématem článku je, jak přesvědčit lidi, aby přijali „osobní programy přidělování uhlíku“.

WEF lituje, že takové plány byly dosud převážně neúspěšné.

 

👉Schwabova skupina však poznamenává, že zlepšení technologií špehování a sledování pomáhá překonat „politický odpor“ vůči takovým programům.

 

COVID-19 BYL TESTEM SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI,“ píše se v článku.

 

👉Dále chválí, jak „miliardy občanů na celém světě přijaly obrovské množství nepředstavitelných omezení veřejného zdraví“.

 

👉 „Ve světě existuje mnoho příkladů 👉dodržování sociálního distancování, 👉nošení roušek, 👉hromadného očkování a přijetí aplikací pro sledování kontaktů veřejného zdraví, které demonstrovaly podstatu společenské odpovědnosti jednotlivců,“ dodává WEF.

 

👉Organizace dále podrobně popisuje, kolik lidí splnilo příkazy k uzamčení, navzdory drtivým důkazům o škodlivých účincích takových omezení na společnost.

 

👉WEF pak navrhuje, že by se veřejnost chovala podobně submisivně i v jiných oblastech života. Tato shoda by byla podporována technologiemi, jako je umělá inteligence, digitalizace a zařízení „smart home“, tvrdí skupina.

 

👉Článek požaduje systém přidělování uhlíkových emisí ve stylu systému sociálních kreditů. Takový systém by poskytoval „individualizovaná doporučení pro nízkouhlíkové a etické volby při spotřebě produktů a služeb,“ navrhuje WEF.

 

👉Rovněž by byly vytvořeny nové sociální normy, které by definovaly, co představuje „spravedlivý podíl“ osobních emisí, a stanovily „přijatelné úrovně“ osobních emisí.

 

👉WEF často citoval „úspěch“ omezení Covidu jako příklad toho, jak by podobná taktika mohla být znovu použita ke kontrole veřejnosti.

 

👉Dcera zakladatele WEF Klause Schwaba se během panelové diskuse pochlubila, že podobná omezení by mohla být zavedena pod záminkou „boje proti změně klimatu“.

 

👉Jak uvedl Slay News, Nicole Schwab vysvětlila, že tyranská omezení během pandemie Covid sloužila jako předzvěst nadcházejících „klimatických uzamčení“.

 

👉Podle mladšího Schwaba byl Covid „ohromnou příležitostí“ otestovat, jak bude veřejnost reagovat na autoritativní opatření, která by mohla být použita k prosazení agendy WEF „Velký reset“.

 

👉Propagace příběhu o „klimatické krizi“ ze strany WEF si klade za cíl vytvořit „změnu, která není přírůstková… aby se příroda dostala do středu ekonomiky,“ říká dcera zakladatele WEF.

Nicole Schwab se vyjádřila v nově zveřejněném videu zaznamenaném během panelové diskuse WEF v roce 2020.

 

👉Světové ekonomické fórum (WEF) se stále více snaží smazat hranice mezi Covidem a takzvanou „klimatickou krizí“.

 

👉Jak uvádí Slay News, WEF, miliardář Bill Gates a jejich globalističtí spojenci prosazují plány údajně zaměřené na „záchranu“ planety před „globálním oteplováním“ pomocí vakcín.

 

❗️❗️❗️ V POSLEDNÍCH MĚSÍCÍCH SE NIKÝM NEVOLENÉ ELITY ZAMĚŘOVALY NA SVĚTOVÉ DODÁVKY POTRAVIN A TVRDILY, ŽE ZEMĚDĚLSTVÍ PŘISPÍVÁ K TAKZVANÉ „KLIMATICKÉ KRIZI“ ❗️❗️❗️

 

👉WEF a Organizace spojených národů (OSN) trvají na tom, že emise ze zemědělství brání vládám splnit cíle čisté nuly.

 

👉Aby bylo dosaženo cílů agendy WEF „net zero“, jsou vlády pod rostoucím tlakem, aby zničily zemědělství, navzdory zjevnému ohrožení dodávek potravin.

 

👉Gates, největší americký vlastník půdy a hlasitý zastánce agendy proti masu, financoval vývoj nových vakcín prostřednictvím své organizace, o které tvrdí, že pomůže v boji proti „globálnímu oteplování“.

 

👉Podle Gatese lze hospodářským zvířatům určeným k zásobování potravinami aplikovat jeho vakcíny, aby se snížily jejich „emise metanu“.

 

❗️❗️❗️TO SAMOZŘEJMĚ ZNAMENÁ, ŽE SE VAKCÍNY DOSTANOU DO POTRAVINOVÉ NABÍDKY.

 

❗️❗️❗️REPORTÉR YUDI SHERMAN VŠAK VARUJE, ŽE GLOBALISTÉ NEBUDOU CHTÍT POUZE OČKOVAT ZVÍŘATA, ALE ZAMĚŘÍ SE TAKÉ NA OBECNOU POPULACI TAKZVANÝMI „KLIMATICKÝMI VAKCÍNAMI“.

 

🛑READ MORE – WEF PROSAZUJE ZÁKAZ DOMÁCÍCH POTRAVIN, ABY SE „BOJOVALO PROTI ZMĚNĚ KLIMATU“

 

👉Světové ekonomické fórum (WEF) vyzývá vlády, aby zakázaly široké veřejnosti pěstovat si doma vlastní potraviny, a tvrdí, že způsobují „změnu klimatu“. ”

 

👉Podle takzvaných „expertů“ stojících za nedávnou studií WEF vědci zjevně zjistili, že „uhlíková stopa“ domácích potravin „ničí planetu. ”

 

WEF a další globalističtí klimatičtí fanatikové proto nyní požadují, aby vlády zasáhly a zakázaly jednotlivcům pěstovat si vlastní potraviny s cílem „zachránit planetu“ před „globálním oteplováním“. ”

 

👉Výzkum ukázal, že uchýlení se k produkci od zahrady ke stolu způsobuje mnohem větší uhlíkovou stopu než konvenční zemědělské postupy, jako jsou venkovské zemědělské podniky.

 

👉Tento výzkum, který provedli vědci financovaní WEF z Michiganské univerzity, byl publikován v časopise Přírodní města.

Studie se zabývala různými typy městských farem, aby zjistila, kolik oxidu uhličitého (CO2) bylo vyprodukováno při pěstování potravin.

V průměru porce potravin vyrobených z tradičních farem vytváří podle studie 0,07 kilogramu (kg) CO2.

👉Výzkumníci financovaní WEF však tvrdí, že dopad na životní prostředí je téměř pětkrát vyšší při hmotnosti 0,34 kg na porci u jednotlivých městských zahrad.

První autor článku Jake Hawes řekl:

„Nejvýznamnějším přispěvatelem k emisím uhlíku v městských zemědělských lokalitách, které jsme studovali, byla infrastruktura používaná k pěstování potravin, od vyvýšených záhonů přes zahradní přístřešky až po cesty, tyto stavby měly hodně uhlíku investovaného do jejich výstavby. ”

 

👉Studie zaměstnala 73 městských zemědělských lokalit po celém světě.

Tyto farmy zahrnovaly některé v Evropě, Spojených státech a Velké Británii.

Výzkumníci tvrdí, že provedli komplexní posouzení životního cyklu infrastruktury, zavlažování a dodávek lokality.

 

Hawes a jeho spoluhráči seskupili městské zemědělské lokality do tří kategorií: individuální nebo rodinné zahrady, včetně přídělů; kolektivní zahrady, jako jsou komunitní zahrady; a větší, obchodně orientované městské farmy.

 

👉Výzkumníci také zjistili další faktory, o nichž tvrdili, že jsou „nebezpečné“, pokud jde o dopad údajné „klimatické krize“. ”

Špatně řízený kompost a další syntetické vstupy přispívají ke „globálnímu oteplování“, varovali.

Dále upozornili, že ovoce je 8,6krát více „ekologické“, když se pěstuje konvenčně ve srovnání s městem.

 

👉Zelenina byla zatím 5,8krát lepší pro životní prostředí, když byla ponechána profesionálům, tvrdí.

Dvě třetiny „uhlíkové stopy“ přídělů navíc podle jejich údajů vytváří samotná zahrada.

Trvají nicméně na tom, že lidé by měli být omezeni, pokud jde o držení rostlin uvnitř jejich domovů, a také pěstování potravin na jejich zahradách.

Městští zahradníci mívali žádné výčitky svědomí z ekologizace svých vnitřních prostor.

 

👉Za prvé to snižuje obavy z života ve městě a emocionální stres.

Také schopnost postarat se o rostliny uvnitř svých kanceláří a domů by mohla být součástí interiérového designu a mírného zlepšení kvality ovzduší.

Klimatičtí alarmisté však obyvatelům měst klid nedodají.

Podle výzkumníků WEF může ekologizace vnitřních prostor přinést i náklady na životní prostředí.

 

👉Ty jsou podle nich vyrobeny z ropy a sklizeň půdních složek, jako je rašelina, může „roztrhat pomalu se tvořící stanoviště.”

 

👉Susan Pellová, ředitelka USA Botanická zahrada ve Washingtonu, D.C., vyprávění zlehčovala.

Pell tvrdí, že široká veřejnost by měla mít alespoň stále možnost pěstovat rostliny v květináčích doma, i když si je nemůže koupit.

Musí jen zvážit „škody na životním prostředí spojené s vnitřním zahradničením“, tvrdí.

Zprávy přicházejí uprostřed sílící války proti dodávkám potravin, aby údajně bojovaly proti „globálnímu oteplování“.

 

👉Jak uvedlserver Slay News , 14 velkých amerických měst si stanovilo „cíl“ splnit cíle zelené agendy WEF zákazem masa a mléčných výrobků do roku 2030.

 

👉Cílem dohody je také zakázat soukromé vlastnictví automobilů a zavést další omezení veřejných svobod ke splnění cílů WEF „ Net Zero “.

 

👉Americká města vytvořila koalici nazvanou „C40 Cities Climate Leadership Group“ (C40), která stanovila „ ambiciózní cíl“ splnit cíle WEF do roku 2030.

 

KE SPLNĚNÍ „CÍLE“ SE MĚSTA C40 ZAVÁZALA, ŽE JEJICH OBYVATELÉ BUDOU DODRŽOVAT NÁSLEDUJÍCÍ SEZNAM POVINNÝCH PRAVIDEL:

 

  • „0 kg [spotřeby] masa“
  • „0 kg [spotřeby] mléka“
  • „3 nové oděvní předměty na osobu a rok“
  • „0 soukromých vozidel“ vlastněných
  • „1 zpáteční let na krátké vzdálenosti (méně než 1500 km) každé 3 roky na osobu“

 

👉Začátkem tohoto týdne newyorská protitrumpovská demokratická generální prokurátorka Letitia Jamesová tuto agendu prosadila podáním žaloby na největšího světového producenta hovězího masa, jak uvedlserver Slay News.

NY AG James žaluje JBS USA kvůli tvrzení, že společnost nesplnila svůj takzvaný závazek „Net Zero“.

 

👉Get -Trumpův prokurátor obviňuje JBS, že údajně přispívá ke „globálním emisím skleníkových plynů“, neboť „rodiny nadále čelí každodenním dopadům klimatické krize. ”

James v oznámení rozmetal zemědělský průmysl a tvrdil, že produkce hovězího masa má největší „stopu skleníkových plynů“ ze všech významných potravinářských komodit.

James také tvrdil, že živočišné zemědělství představuje 14,5% celosvětových emisí skleníkových plynů.

 

MASY PLATÍCÍ DANĚ MUSÍ V PODSTATĚ PŘESTAT JÍST MASO A POUŽÍVAT PŘÍRODNÍ PALIVA, ABY SPLNILY CÍLE ELITY.

 

🛑READ MORE – Plán Billa Gatese na „boj proti změně klimatu“ blokováním Slunce začíná

 

👉Radikální plán Billa Gatese „zachránit planetu“ před „změnou klimatu“ zablokováním Slunce oficiálně odstartoval, KDYŽ VĚDCI TENTO TÝDEN ZAČALI PUMPOVAT CHEMIKÁLIE NA OBLOHU.

 

👉Jak již dříve uvedl server Slay News, Bill Gates se již dlouho zasazuje o plán boje proti „globálnímu oteplování“ POMOCÍ EXPERIMENTÁLNÍHO GEOINŽENÝRSTVÍ K ZABLOKOVÁNÍ SLUNCE.

 

👉Myšlenka, kterou prosazují Gates a levicový  miliardář George Soros, zahrnuje pumpování člověkem vytvořených bílých mraků do atmosféry, aby odrážely sluneční světlo od povrchu planety.

 

👉Radikální schéma by snížilo teplotu planety a údajně „bojovalo proti globálnímu oteplování.”

 

👉Soros tvrdí, že technologie pomůže zabránit tání ledových příkrovů.

Zejména v Grónsku tající ledové příkrovy by podle něj mohly zničit lidskou civilizaci.

🙈 „Naší civilizaci hrozí zhroucení kvůli neúprosnému pokroku klimatických změn,“ řekl Soros.

🙈 „Tání grónského ledového příkrovu by zvýšilo hladinu oceánů o sedm metrů.

🙈 „To představuje hrozbu pro přežití naší civilizace,“ tvrdil.

 

METODA PROSAZOVANÁ BILLEM GATESEM ZAHRNUJE ZVÝŠENÍ KONCENTRACÍ AEROSOLŮ VE STRATOSFÉŘE, ABY ODRÁŽELA SLUNEČNÍ ZÁŘENÍ DALEKO OD ZEMĚ.

👉Gates financuje velký projekt na Harvardu pomocí balónků k nasazení aerosolů.

👉Gatesův harvardský projekt byl však po odsunu veřejnosti kvůli plánu ukončen.

👉Nicméně další skupina vědců nyní Gatesův plán prosazuje, píše Wall Street Journal.

 

VĚDCI VSTŘIKUJÍ REFLEXNÍ ČÁSTICE NA OBLOHU, VYHAZUJÍ CHEMIKÁLIE DO OCEÁNU A STŘÍKAJÍ SLANOU VODU DO VZDUCHU V ZOUFALÉ SNAZE ZASTAVIT NEBO ZVRÁTIT „ZMĚNU KLIMATU“.

 

🙈 Tvrdí, že techniky jsou nezbytné k ochlazení planety, protože globální snahy o kontrolu emisí skleníkových plynů selhávají.

Tyto geoinženýrské přístupy kdysi považovali za tabu vědci a regulátoři, kteří se obávali, že zahrávání si s životním prostředím by mohlo mít nezamýšlené důsledky.

Výzkumní pracovníci však dostávají finanční prostředky daňových poplatníků a soukromé investice, aby Gatesovy plány prosadili.

 

👉Plán zahrnuje tři experimentální metody blokování slunečního světla.

Marine Cloud Brightening, je výzkumný projekt vedený Southern Cross University jako součást programu obnovy a adaptace útesů v hodnotě 64,55 milionu dolarů, tedy 100 milionů australských dolarů.

 

👉Program zahrnuje modifikaci mraků tak, aby odrážely sluneční světlo od Země, aby údajně zastavily „globální oteplování“. ”

 

👉Tento týden začali výzkumníci na palubě lodi u severovýchodního pobřeží Austrálie poblíž ostrovů Whitsunday stříkat do vzduchu slanou směs vysokotlakými tryskami ve snaze rozjasnit nízkovýšková mračna, která se tvoří nad oceánem.

 

👉Vědci doufají, že větší a jasnější mraky budou odrážet sluneční světlo daleko od Země, zastíní povrch oceánu a ochladí vody kolem Velkého bariérového útesu.

 

👉V Izraeli začal startup s názvem Stardust Solutions testovat systém, který má rozptýlit oblak drobných reflexních částic ve výšce asi 60 000 stop.

 

👉Tyto geoinženýrské mraky odrážejí sluneční světlo od Země, aby ochladily atmosféru v konceptu známém jako řízení slunečního záření neboli SRM.

 

👉Mezitím se v Massachusetts výzkumníci z Oceánografického institutu Woods Hole chystají letos v létě nalít 6000 litrů tekutého roztoku hydroxidu sodného, složky louhu, do oceánu 10 mil jižně od Martha’s Vineyard.

Doufají, že chemická základna bude působit jako velká tableta Tumů, sníží kyselost kousku povrchové vody a absorbuje 20 metrických tun oxidu uhličitého z atmosféry a uloží ho „bezpečně“ do oceánu.

 

👉Experimenty zaměřené na ochlazení atmosféry odrazem slunečního světla od Země jsou pokusem napodobit, co se stane, když vybuchne sopka.

 

👉V roce 1991 hora Pinatubo, aktivní sopka na Filipínách, chrlila síru a popel do horních vrstev atmosféry a snížila teplotu Země o 0,5 stupně Celsia (. 9 stupňů Fahrenheita) na celý rok.

 

👉Ještě před několika lety se však mnoho vědců stavělo proti lidským zásahům.

Vědci se obávali, že takové experimenty vytvoří šikmou plochu, která společnosti umožní vyhnout se těžkým rozhodnutím o snížení emisí, a nakonec by se mohla vymstít.

 

👉Avšak vzhledem k tomu, že globální elity jako Gates a Soros spolu se svými spojenci ve Světovém ekonomickém fóru (WEF) a Organizaci spojených národů (OSN) takové plány prosazují, tato tabu a obavy se postupně rozleptávají, navzdory zbývajícím stejným rizikům.

V ROCE 2022 BÍLÝ DŮM DEMOKRATICKÉHO PREZIDENTA JOEA BIDENA TAKÉ ZVEŘEJNIL „ POKYNY PRO MODIFIKACI SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ“.

 

👉POKYNY UVÁDĚJÍ:

Tento výzkumný plán byl vypracován v reakci na požadavek ve společném vysvětlujícím prohlášení přiloženém k oddílu B zákona o konsolidovaných prostředcích z roku 2022, kterým se řídí Úřad pro vědeckou a technologickou politiku (OSTP) s podporou Národnísprávy oceánů a atmosféry (NOAA), poskytnout výzkumný plán pro „solární a jiné rychlé klimatické intervence.”

 

👉NEJENŽE POTŘEBUJEME JASNĚJŠÍ MRAKY, ALE POTŘEBUJEME VÍCE POPELA NA OBLOZE, ABYCHOM HO ZTMAVLI.

Krátkodobé riziko paradoxně spočívá v tom, že jeden z těchto plánů je ve skutečnosti úspěšný při snižování globálních teplot.

DATA BUDOU TÉMĚŘ JISTĚ MANIPULOVÁNA, ABY UKÁZALA ÚSPĚCH, POKUD Z JINÉHO DŮVODU, NEŽ ABY ZÍSKALA VÍCE FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ NA „ZÁCHRANU PLANETY. ”

 

DLOUHODOBÉ RIZIKO SKUTEČNÉHO OCHLAZENÍ PLANETY, ABY USPOKOJILA GLOBALISTICKOU „ZELENOU“ AGENDU, BY VŠAK BYLO KATASTROFÁLNÍ.

 

🛑 READ MORE – Bill Gates zahajuje program na „záchranu planety“ před „změnou klimatu“ pokácením milionů stromů

 

👉Spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates právě spustil svůj radikální nový plán, který slibuje „záchranu planety“ před „změnou klimatu“.

 

👉Jak loni uvedl server Slay News, Gatesova organizace Průlomová energie vložila do projektu vedeného společností Kodama Systems 6,6 MILIONU DOLARŮ.

 

👉Projekt slíbil odstranit „uhlíkové emise“ ze zemské atmosféry kácením stromů a jejich pohřbíváním do podzemí.

 

👉Při tomto kroku bude pokáceno 70 milionů akrů lesů, většinou v západních Spojených státech.

 

👉PODLE ORGANIZÁTORŮ PROJEKTU „VĚDCI“ ŘÍKAJÍ, ŽE „POHŘBÍVÁNÍ STROMŮ MŮŽE SNÍŽIT GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ.”

🙈Kodama tvrdí, že zakopání stromů jim zabrání v údajném „chrlení“ uhlíku zpět do vzduchu.

STROMY BUDOU POHŘBENY MÍSTO TOHO, ABY BYLY POUŽITY PRO KONVENČNÍ PROSTŘEDKY, JAKO JE DŘEVO PRO BYDLENÍ.

 

👉Tento týden Gates právě spustil nový produkt, který bude fungovat vedle jeho projektu sekání stromů.

 

👉Graphyte, startup na odstraňování uhlíku podporovaný Gatesovou breakthrough energy, právě podle Inc. odstartoval provoz ve svém závodě se sídlem v Arkansasu.

Poté, co Budou stromy utraceny Kodamou, budou poslány do Gatesova Grafytu na „odlévání uhlíku. ”

 

👉Technologie „odlévání uhlíku“ společnosti zahrnuje sušení a stlačování biomasy ze dřeva a zemědělských vedlejších produktů do bloků zhruba o velikosti krabic od bot, vysvětluje zpráva.

 

👉BLOKY JSOU PAK POKRYTY NEPROPUSTNOU BARIÉROU, POHŘBENY POD ZEMÍ A MONITOROVÁNY, ABY SE ZABRÁNILO ROZKLADU.

To údajně eliminuje potenciální emise vzniklé při spalování nebo ponechání biomasy rozkladu.

 

👉JEDNOLETÁ SPOLEČNOST PRÁVĚ ZAHÁJILA SVŮJ CÍL ODSTRANIT DO KONCE ROKU 2024 Z ATMOSFÉRY 15 000 TUN CO2 POHŘBÍVÁNÍM VYVRÁCENÝCH STROMŮ.

SPOLEČNOST TAKÉ USILUJE O DALŠÍCH 50 000 V ROCE 2025.

 

👉 „První zařízení společnosti Graphyte vyrábějící uhlíkové odlévací bloky se tento týden stane v příštích několika měsících největší společností na odstraňování uhlíku na světě a jen v příštím roce odstraní 50 000 tun,“ uvedl v prohlášení generální ředitel graphytu Barclay Rogers.

„Tohle není hypotetické, tohle se děje, jak mluvíme. ”

 

👉Graphyte tvrdí, že jeho „inovace“ umožní odstranění uhlíku za cenu zhruba 100 dolarů za tunu.

Odstraňování uhlíku prostřednictvím přímého zachycování vzduchu naproti tomu může podle Světového ekonomického fóra (WEF) stát od 600 do 1000 dolarů.

 

👉Dcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický táta Dcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický táta: učit se, učit se…

👉Startup předpovídá, že jeho metoda udrží zachycený uhlík mimo atmosféru více než 1000 let.

Graphyte se může pochlubit investicemi od společnosti Breakthrough Energy Ventures, která ve své správní radě nebo mezi své investory počítá Gatese, Jeffa Bezose z Amazonu, Jacka Ma z Alibaby, Richarda Bransona z Virgin Group a manažera hedgeových fondů Raye Dalia.

👉Již v listopadu 2023 uzavřela dohodu s American Airlines, které zaplatily odstranění 10 000 tun CO2.

 

🛑OBRAZEM – ŠPIČKOVÝ ODBORNÍK NA KLIMA PÍSKÁ: OXID UHLIČITÝ NEZPŮSOBUJE „GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ“

 

👉Jeden z předních světových klimatických expertů se vyslovil, aby varoval veřejnost, že globalistická zelená agenda tvrdí, že oxid uhličitý způsobuje „globální oteplování“, je „zcela nepravdivá. ”

 

👉V POSLEDNÍCH LETECH NEVOLENÍ BYROKRATÉ, KORPORÁTNÍ ELITY A JEJICH SPOJENCI V GLOBÁLNÍCH VLÁDÁCH A MÉDIÍCH PROSAZUJÍ AGENDU „ DEKARBONIZACE “.

 

👉Tato agenda, kterou prosazuje Světové ekonomické fórum (WEF) a Organizace spojených národů (OSN), tvrdí, že oxid uhličitý způsobuje takzvanou „klimatickou krizi“.

 

👉Řešením této údajné „krize“ je, aby světové vlády splnily cíle WEF „Net Zero“, aby splnily „Agendu 2030“ a „Agendu 2050“.

Plán WEF usiluje o odstranění „člověkem způsobených emisí“, jako je oxid uhličitý, aby „zachránil planetu. ”

 

KRITICI VŠAK TVRDÍ, ŽE „DEKARBONIZACE“ JE JEN EUFEMISMEM PRO PROTILIDSKOU AGENDU WEF.

 

👉Největším zdrojem oxidu uhličitého na Zemi jsou samozřejmě lidé a lidské činnosti, jako je spalování fosilních paliv.

 

👉Průměrný člověk vydechne v průměru za den asi 2,3 libry oxidu uhličitého.

👉Vezměte si toto číslo a vynásobte ho celosvětovou populací 8,1 miliardy lidí, oddechněte 365,25 dne v roce a získáte roční produkci CO2 3,4 miliardy tun.

 

👉Odborníci však quick poukazují na to, že toto číslo je nesmyslné, protože lidské dýchání je součástí „uzavřeného smyčcového cyklu“, v němž je náš výkon oxidu uhličitého vyrovnán oxidem uhličitým, který přijímá pšenice, kukuřice, celer a ovoce Ugli, které jíme.

 

👉PROTI UHLÍKOVÁ AGENDA SE NICMÉNĚ PŘÍMO ZAMĚŘUJE NA LIDI A LIDSKÉ ČINNOSTI.

Odpověď podle WEF zní, že široká veřejnost musí drasticky snížit kvalitu svého života a  zároveň předat obrovské sumy peněz globální elitě.

 

👉PODLE KLIMATICKÉHO EXPERTA WILLIEHO SOONA VŠAK UHLÍK NEMÁ SE ZMĚNAMI KLIMATU NIC SPOLEČNÉHO.

 

Brzy nyní píská na píšťalku, aby odhalila zelenou agendu a varovala veřejnost, že proti uhlíková tvrzení jsou lež.

Odborník vysvětluje, že změny klimatu jsou přirozeným jevem, který se děje už miliardy let a nemá nic společného s lidskou činností.

Říká, že lidstvo by se muselo podívat za zem, aby našlo zdroj.

Hostující kolega z Vědeckého poradního výboru Centra pro energetiku, klima a životní prostředí při The Heritage Foundation brzy říkáže rotace Země kolem Slunce je to, co ovlivňuje teplotu planety, nikoli oxid uhličitý, jak tvrdí globální mocenské elity.

 

👉Například ledovce podle Soona „roztály, protože Slunce začalo být… jasnější a poskytovalo více sluneční energie klimatickému systému“.

 

👉Soon, bývalý výzkumník Centra pro astrofyziku-Harvard & Smithsonian, během své kariéry tvrdí, že se snažil sledovat fakta kolem posunů klimatu, protože „věda není o víře. ”

„Věda je o datech,“ tvrdí.

 

👉Globalisté tvrdí, že „rostoucí oxid uhličitý, který je hlavním faktorem … který ovlivňuje změnu klimatu, a to je zcela nepravdivé,“ říká Soon.

 

To je tak zkreslený názor, že si myslím, že je třeba ho napravit. ”

 

👉Brzy vysvětluje falešnou protiuhlíkovou agendu během rozhovoru v pořadu „The Daily Signal Podcast“ pro druhou část třídílné série diskutující o „změně klimatu“.

 

👉Vysvětluje, proč je Slunce zdrojem měnícího se klimatu a jak ovlivňuje cykly oteplování a ochlazování Země.

Probuzení“ byrokrati a korporátní elity nemohou tyto cykly změnit, poznamenává.

 

🛑READ MORE – ČLEN WEF: SNÍŽENÍ LIDSKÉ POPULACE O 90% BY POMOHLO DOSÁHNOUT „ČISTÉ NULY“

 

👉Člen Světového ekonomického fóra (WEF) vychvaloval šokující návrh na splnění cílů globalistické organizace „Net Zero“.

 

👉Anglická primatoložka a antropoložka Jane Goodallová, kterou WEF uvádí jako jednu ze svých „ přispěvatelek agendy“, řekla svým kolegům globalistům, že by mohli „zachránit planetu“ před „globálním oteplováním“, POKUD BY POPULACE ZEMĚ BYLA O 90 PROCENT MENŠÍ NEŽ DNES.

 

👉GOODALL TVRDÍ, ŽE VŠECHNY „PROBLÉMY“ WEF BY BYLY VYŘEŠENY, KDYBY PO ZEMI CHODILO MÉNĚ LIDÍ.

Prohlásila to během panelové diskuse na výročním summitu organizace ve švýcarském Davosu.

 

👉Panel diskutoval o plánech na dosažení „čisté nuly“ s cílem splnit cíle pro „Agendu 2030“, jak je diktuje WEF a její nevolená globalistická organizace – Organizace spojených národů.

Goodallovy komentáře si získaly novou pozornost poté, co byl na Twitteru/X nedávno sdílen klip s jejím prohlášením na summitu.

 

👉Během panelové diskuse účastníci diskutovali o překážkách, kterým čelí při uvádění agendy WEF nevyhovující veřejnosti.

Stěžovali si na odsun k nepopulární politice boje proti „změně klimatu“ a ukončení kapitalismu.

GOODHALL PAK ZASTÉNAL NAD VELIKOSTÍ SVĚTOVÉ LIDSKÉ POPULACE A NAZNAČIL, ŽE ZEMI BY BYLO LÉPE, KDYBY NA NÍ BYLO MNOHEM MÉNĚ LIDÍ. 🙈

 

👉 „Nemůžeme se skrývat před růstem lidské populace,“ řekla frustrovaným elitám.

„Protože je základem tolika dalších problémů,“ pokračovala. 🙈

👉 „Všechny tyto problémy, o kterých mluvíme, by nebyly problém, kdyby byla tak velká populace jako před 500 lety.” 🙈

 

V ROCE 2023 JE LIDSKÁ POPULACE ZEMĚ ODHADOVÁNA NA 8 MILIARD LIDÍ.

 

PŘED 500 LETY, JAK BY VĚDĚL RENOMOVANÝ ANTROPOLOG GOODALL, BYLA POPULACE LIDÍ PŘIBLIŽNĚ 435 MILIONŮ.

 

ABY USPOKOJIL GOODALLŮV NÁVRH NA ŘEŠENÍ „PROBLÉMŮ“ GLOBALISTŮ, MUSELO BY ODEJÍT 90% LIDSTVA. 🙈

👉 Samozřejmě, WEF sponzorovaní „ověřovatelé faktů“ se vám budou snažit říct, že přímé citování Goodallových komentářů je „dezinformace“ a neměli byste věřit svým prolhaným uším.

 

👉 Goodall však není prvním členem WEF, který prosazuje „výhody“ menší populace lidí.

Jak uvedlserver Slay News , další slavný člen WEF vyzval k ohromujícímu snížení populace lidí o 86 procent a tvrdil, že cíle lze dosáhnout „pokojně.”

 

👉 Výzvu učinil Dennis Meadows, jeden z hlavních autorů knihy Římského klubu o vylidňování z roku 1972 „ Limity růstu“.

Meadows je čestným členem Římského klubu a členem Světového ekonomického fóra.

👉 Dcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický tátaDcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický táta: učit se, učit se

👉 Navzdory tomu, že jeho kniha vyšla PŘED VÍCE NEŽ 50 LETY, ZŮSTÁVÁ JEHO VELMI PROTILIDSKÁ IDEOLOGIE KLÍČOVOU INSPIRACÍ PRO AGENDU WEF A JEJÍHO ZAKLADATELE KLAUSE SCHWABA.

 

👉 MEADOWS TVRDÍ, ŽE VĚTŠINA SVĚTOVÉ POPULACE MUSÍ BÝT VYHLAZENA, ABY PŘEŽIVŠÍ MOHLI „MÍT SVOBODU“ A „VYSOKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ“. 🙈

🙈 Během rozhovoru v roce 2017 Meadows tvrdil, že genocida 86% světové populace je „nevyhnutelná.”

🙈Trvá však na tom, že „benevolentní“ diktatura by mohla dosáhnout masového depopulace „pokojně“.

🙈 „Pravděpodobně bychom mohli mít osm nebo devět miliard,“ říká o rostoucí světové populaci.

🙈 „Pokud máme velmi silnou diktaturu, která je chytrá… a [lidé] mají nízkou životní úroveň,“ říká Meadows, když vysvětluje, jak by se mohla spustit agenda snižování počtu obyvatel.

🙈 „Ale chceme mít svobodu a chceme mít vysokou životní úroveň, TAKŽE BUDEME MÍT MILIARDU LIDÍ.

🙈 „A TEĎ JSME V SEDM, TAKŽE SE MUSÍME VRÁTIT DOLŮ.

🙈 „Doufám, že to může být pomalé, relativně pomalé a že to bude možné udělat způsobem, který je relativně rovný, víte, aby lidé sdíleli zkušenosti. ”

 

👉 Není náhodou, že Meadowsova slova odrážejí slova ve zprávěroku 1995nazvané  „Agenda OSN 2030: Globální hodnocení biologické rozmanitosti.”

 

👉 Ve zprávě, která byla poprvé představena na konferenci OSN o změně klimatu COP1, se uvádí:

„Zemědělský svět“, v němž je většina lidských bytostí rolníky, by měl být schopen uživit 5 až 7 miliard lidí …

Naopak rozumný odhad průmyslové světové společnosti na současné severoamerické materiální životní úrovni by činil jednu miliardu.

 

👉 Jak uvedlserver Slay News, Yuval Noah Harari, nejvyšší člen WEF a hlavní poradce Schwabu, loni prohlásil, že „PROSTĚ NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“ v dnešním světě.

 

👉 Podle Harariho se nyní většina široké veřejnosti stala „nadbytečnou“ a GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU.

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že moderní technologie jako umělá inteligence „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI. ”

 

👉 V září loňského roku Harari glosoval, že „změna klimatu“ vytvoří na Zemi „technologickou Noemovu archu“.

 

👉 Naznačil, že „technologická Noemova archa“ by byla prospěšná pouze pro bohaté „elity“, které se mohou zachránit, ZATÍMCO ZBYTEK LIDSTVA ZAHYNE❗️❗️❗️❗️❗️❗️ 🙈

 

👉Oficiální parlamentní vyšetřování mezitím v srpnu zjistilo, že Německo nasypalo miliardy dolarů z peněz daňových poplatníků nadaci Billa Gatese na financování programů „kontroly populace“ a dalších protihumánních programů, jak uvedl server Slay News.

 

👉NĚMECKÁ VLÁDA BYLA NUCENA FINANČNÍ PROSTŘEDKY ODHALIT POTÉ, CO BYLA NUCENA PŘEDAT ZÁZNAMY VYŠETŘUJÍCÍMI POLITIKY Z PARLAMENTNÍ SKUPINY DIE LINKE.

 

👉 Reakce na dotaz odhalila, že NADACE BILLA A MELINDY GATESOVÝCH OBDRŽELA OD NĚMECKÉ VLÁDY FINANČNÍ PROSTŘEDKY VE VÝŠI ZHRUBA 3,8 MILIARDY EUR (4,15 MILIARDY KČ).

Finanční prostředky směřovaly na různé projekty a programy související s globalistickými iniciativami.

DOKUMENTY UKAZUJÍ, ŽE NĚMEČTÍ DAŇOVÍ POPLATNÍCI PŘEDALI MILIARDY DOLARŮ NA VÝPLATNÍ PROGRAMY VČETNĚ PROGRAMŮ KONTROLY OBYVATELSTVA A AGENDY OSN 2030. 🙈

 

🛑OBRAZEM: WEF POŽADUJE 3,5 BILIONU DOLARŮ ROČNĚ NA „DEKARBONIZACI“ ZEMĚ

 

👉 Světové ekonomické fórum (WEF) požaduje, aby daňoví poplatníci po celém světě platili 3,5 bilionu dolarů ročně, aby splnili cíl globalistické organizace „Net Zero“ pro „dekarbonizaci“ planety.

 

👉 WEF trvá na tom, že ohromující návrh zákona je nezbytný, protože bude financovat údajné snahy ušlechtilé globální mocenské elity „dosáhnout Net Zero a obnovit přírodu.”

((Kterou všemi směry jenom devastují!!!! Vzduch, půdu, spodní i povrchové zdroje vody, moře, cílené vybíjení zvířat a především lidstva❗️❗️❗️))

 

👉 Dosažení cílů WEF „Net Zero“ je součástí zelené agendy globalistů, která se údajně snaží „zachránit planetu“ před takzvanou „klimatickou krizí“. ”

 

👉 Kritici však tvrdí, že „dekarbonizace“ je jen eufemismem pro protilidskou agendu WEF.

Největším zdrojem oxidu uhličitého na Zemi jsou samozřejmě lidé a lidské činnosti, jako je spalování fosilních paliv.

 

PRŮMĚRNÝ ČLOVĚK VYDECHNE V PRŮMĚRU ZA DEN ASI 2,3 LIBRY OXIDU UHLIČITÉHO❗️❗️❗️

 

👉 Vezměte si toto číslo a vynásobte ho celosvětovou populací 8,1 miliardy lidí, oddechněte 365,25 dne v roce a získáte roční produkci CO2 3,4 miliardy tun.

 

👉 Odborníci však quick poukazují na to, že toto číslo je nesmyslné, protože lidské dýchání je součástí „uzavřeného smyčcového cyklu“, v němž je náš výkon oxidu uhličitého vyrovnán oxidem uhličitým, který přijímá pšenice, kukuřice, celer a ovoce Ugli, které jíme.

Protiuhlíková agenda se nicméně přímo zaměřuje na lidi a lidské činnosti.

 

👉 Odpověď podle WEF zní, že ŠIROKÁ VEŘEJNOST MUSÍ DRASTICKY SNÍŽIT KVALITU SVÉHO ŽIVOTA A ZÁROVEŇ PŘEDAT OBROVSKÉ SUMY PENĚZ GLOBÁLNÍ ELITĚ.

 

👉 WEF ve středu zveřejnila novou bílou knihu ve spolupráci se společností McKinsey & Company.

 

PODLE BÍLÉ KNIHY JE ČAS VYTISKNOUT VÍCE PENĚZ, ABYCHOM DÁLE DEVALVOVALI BOHATSTVÍ SPOLEČNÝCH OBČANŮ, ABYCHOM SLEDOVALI ZDÁNLIVÝ UŠLECHTILÝ CÍL „DEKARBONIZACE.” 🙈

 

DOKUMENT S NÁZVEM „ÚLOHA PARTNERSTVÍ VEŘEJNÉHO A SOUKROMÉHO SEKTORU A FILANTROPŮ PŘI ŘÍZENÍ KLIMATICKÝCH A PŘÍRODNÍCH PŘECHODŮ.” 🙈

 

👉 „Svět potřebuje každoročně až 3,5 bilionu dolarů dodatečných investic, aby dosáhl net zero a obnovil přírodu,“ zdůrazňuje zpráva.

 

👉 List dodává, že organizace založená WEF, nazvaná Giving to Amplify Earth Action (GAEA), MÁ ZA ÚKOL SETŘÁST VLÁDNÍ PŘEDSTAVITELE SUVERÉNNÍCH STÁTŮ KVŮLI PENĚZŮM.

 

👉 Podle bílé knihy by se soukromé organizace měly vzdát své autonomie vládám výměnou za nekonečné množství úvěrů a pojistku ochrany, pokud by jejich podnikání na volném trhu selhalo.

👉 Plán je v podstatě přesnou vládní strukturou Komunistické strany Číny (KS Číny).

 

👉 Jak již dříve uvedl Slay News, zakladatel WEF Klaus Schwab přivítal KS Číny jako vzor pro vládnutí.

 

👉 Vezmeme-li v úvahu těchto 3,5 bilionu dolarů, je to téměř 60 procent ročního federálního rozpočtu USA.

 

👉 Jak jsme viděli u mezinárodních snah veřejného a soukromého sektoru, američtí daňoví poplatníci budou první, kdo se v tomto procesu otřese.

PŘED DVĚMA TÝDNY WEF V JINÉ ZPRÁVĚ PROHLÁSIL , ŽE BUDE ZAPOTŘEBÍ 13,5 BILIONU DOLARŮ CO NEJDŘÍVE, ABY SE PŘEDEŠLO KLIMATICKÉ KATASTROFĚ. 🙈

 

👉 Podle zprávy, která byla napsána s pomocí pay-to-play „poradenství“ Accenture, se datum, po které se Země roztaví kvůli „globálnímu varu “, vrátilo z doby před 25 lety do roku 2050❗️❗️❗️

 

ZASTÁNCI VYLIDŇOVÁNÍ VE ZPRÁVĚ ZDŮRAZŇUJÍ POTŘEBU RYCHLÉ „DEKARBONIZACE“.

 

👉 SLOVO „DEKARBONIZACE“ SE VE ZVEŘEJNĚNÉ ZPRÁVĚ POUŽÍVÁ 91KRÁT.

 

👉 Nejsou to však jen WEF, kdo tyto hovory provádí.

👉 Několik mocných elit také požadovalo, aby se veřejnost během nedávného summitu COP28 v Dubaji vykašlala.

👉 Mezi těmito bohatými globalisty BYL I ČLEN WEF KRÁL KAREL III.❗️❗️❗️

 

👉 Britský král je citován jako jeden z architektů stojících za agendou WEF „Great Reset“ po boku zakladatele organizace Klause Schwaba❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Jak uvedl server Slay News, CHARLES TENTO MĚSÍC PŘEDNESL PROJEV NA SUMMITU COP28, KDE POŽADOVAL OD DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ PĚT BILIONŮ DOLARŮ ROČNĚ NA PROSAZENÍ AGENDY WEF „Net Zero“❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Příští měsíc bude WEF hostit své výroční zasedání ve švýcarském Davosu.

Letošní ročník se zaměřil na řešení takzvaných „dezinformací“.

👉Tématem summitu v roce 2024 je „Obnova důvěry.” 🙈

 

🛑 OBRAZEM: OSN vyzývá veřejnost, aby žila v blátivých chatrčích a splnila cíle „Net Zero“

 

👉 Nevolení byrokraté v OSN (OSN) vyzývají veřejnost, aby začala žít v chatrčích vyrobených z bláta a slámy, aby splnila cíle globalistické agentury „Net Zero“ před rokem 2050.

 

👉 OSN právě zveřejnila novou zprávu, která stanoví extrémní opatření, která budou muset občané v západních státech snášet, aby vyhověli zelené agendě firemní elity.

 

👉 Ke splnění cíle dosáhnout „nulových uhlíkových emisí“ před rokem 2050, jak diktují OSN a Světové ekonomické fórum (WEF), bude muset veřejnost výrazně snížit kvalitu svého života a začít se sbližovat s globalistickou vizí kolektivismu.

👉 OSN trvá na tom, že tradičně postavené domy již nejsou přijatelné a lidé budou muset začít žít v chatrčích vyrobených ze stavebních materiálů sestávajících z hliněných cihel, bambusu a lesních „odpadků“. 🙈

 

👉 Podle OSN musí svět přejít na „regenerační materiální praktiky. ”

Tyto postupy zahrnují používání „eticky vyráběné“ nízkouhlíkové zeminy a biologických stavebních materiálů.

Příkladem jsou hliněné cihly, dřevo, bambus a zemědělské a lesní odpadky. 🙈

Zpráva se vrací do poloviny minulého století, kdy drtivá většina kultur stavěla velké budovy a města z původních hliněných, kamenných a biologických materiálů, včetně dřeva, třtiny, došků a bambusu. 🙈

 

👉 Organizace spojených národů kontrastuje s moderními betonovými, ocelovými a skleněnými budovami a tvrdí, že „masivní hliněné budovy byly po staletí udržovány s neporušenými stavbami.” 🙈

 

 

👉OSN UVÁDÍ PLÁNY V NEDÁVNO ZVEŘEJNĚNÉ ZPRÁVĚ NAZVANÉ „STAVEBNÍ MATERIÁLY A KLIMA: BUDOVÁNÍ NOVÉ BUDOUCNOSTI. ”

 

Zpráva čerpá z široké škály mezinárodních autorů.

OSN na přípravě zprávy spolupracovala s Yaleovou univerzitou a Globální aliancí pro budovy a stavebnictví (GABC).

 

👉 GABC získala finanční prostředky od zelené aktivistky Laudes Foundation a britské vlády.

👉 Začátek formuláře

ZABIJTE NEJNOVĚJŠÍ NOVINKY ZADARMO!

 

👉 My nespamujeme! Přečtěte si naše zásady ochrany osobních údajů pro více informací.

Konec formuláře

Zpráva je jednou z řady, které se v poslední době objevily a které začaly vytyčovat tvrdé změny, jež bude třeba provést, aby byly splněny globalistické cíle „Net Zero“.

 

👉 V rámci Net Zero bude za méně než 30 let zakázáno 80% světové energie produkované fosilními palivy.

 

👉 Stavebnictví prý představuje 37 % „emisí způsobených člověkem“ plynů, jako je oxid uhličitý.

 

👉 Dosažení pokroku při jeho snižování bude vyžadovat drastická opatření se zprávou, v níž se uvádí, že materiály jako beton, ocel a hliník budou použity pouze tehdy, bude-li to „naprosto nezbytné. ”

 

👉 Jak však již dříve uvedl server Slay News , experti varují, že splnění těchto cílů bude daňové poplatníky stát závratných 75 bilionů dolarů.

👉 Není divu, že NEVOLENÁ OSN požaduje legislativní opatření ve své zprávě o budovách a navrhuje, aby peníze daňových poplatníků byly použity na prosazení jejích systémů zelené agendy.

 

👉 K prosazení plánů OSN na bahenní chaty budou zapotřebí vládní „pobídky, osvětové kampaně a právní a regulační rámce“, konstatuje zpráva.

„Recyklační systémy pro stavební materiály obvykle vyžadují podobné druhy podpory napříč zeměmi,“ uvádí zpráva.

 

👉 Pro opatření je podle OSN zapotřebí „mnohem více investic“ vzhledem ke složitosti toho, co je navrhováno.

„Regulace a synergické prosazování je vyžadováno ve všech fázích životního cyklu budovy, od extrakce až po ukončení užívání,“ dodává zpráva.

 

👉 Byrokraté dosazení do administrativy demokratického prezidenta Joea Bidena mezitím prosazují další opatření, která drasticky osekají kvalitu života většiny Američanů, aby splnili „Net Zero“. ”

 

👉 Jak nedávno uvedl server Slay News, Bidenův „klimatický car“ John Kerry vedl Spojené státy k podpisu paktu s několika dalšími významnými státy produkujícími potraviny, které se snaží zakročit proti zemědělství.

 

👉 AMERIKA SE PŘIPOJILA K DVANÁCTI DALŠÍM STÁTŮM Z CELÉHO SVĚTA V DOHODĚ O POTÍRÁNÍ ZEMĚDĚLSKÉHO PRŮMYSLU V BOJI PROTI „GLOBÁLNÍMU OTEPLOVÁNÍ“.

 

👉 Mezinárodní vlády se dohodly, že podepíší pakt, který se zavazuje zaměřit se na produkci potravin  uzavřením farem s cílem snížit „emise metanu“. ”

 

👉TŘINÁCT STÁTŮ, KTERÉ PODEPSALY GLOBÁLNÍ ZÁVAZEK TÝKAJÍCÍ SE METANU, JSOU:

  • Argentina
  • Austrálie
  • Brazílie
  • Burkina Faso
  • Chile
  • Česká republika
  • Ekvádor
  • Německo
  • Panama
  • Peru
  • Španělsko
  • Spojené státy
  • Uruguay

 

👉 Tento krok se snaží drasticky omezit dodávky masa a mléčných výrobků po celém světě, aby údajně „zachránil planetu“ před „změnou klimatu“. ”

👉 SPOJENÉ STÁTY, AUSTRÁLIE, BRAZÍLIE A ARGENTINA, STÁTY, KTERÉ PAKT PODEPISUJÍ, PATŘÍ K NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÝM PRODUCENTŮM MASA.

 

👉 VELKÁ AMERICKÁ MĚSTA MEZITÍM ZAVÁDĚJÍ DRASTICKÁ OPATŘENÍ, ABY SPLNILA CÍLE „NET ZERO“.

 

Jak uvedl server Slay News , 14 amerických měst si stanovilo „cíl“ splnit cíle zelené agendy OSN a WEF ZÁKAZEM VLASTNICTVÍ MASA, MLÉČNÝCH VÝROBKŮ A SOUKROMÝCH AUTOMOBILŮ DO ROKU 2030.

 

👉 Americká města vytvořila koalici nazvanou „C40 Cities Climate Leadership Group“ (C40).

C40 stanovila „ambiciózní cíl“ splnit cíle WEF do roku 2030.

 

👉 Ke splnění „cíle“ se města C40 zavázala, že jejich obyvatelé budou dodržovat následující seznam povinných pravidel:

 

  • „0 kg [spotřeby] masa“
  • „0 kg [spotřeby] mléka“
  • „3 nové oděvní předměty na osobu a rok“
  • „0 soukromých vozidel“ vlastněných
  • „1 zpáteční let na krátké vzdálenosti (méně než 1500 km) každé 3 roky na osobu“

 

👉 Dystopické cíle C40 Cities najdete v její zprávě „ Budoucnost městské spotřeby ve světě o teplotě 1, 5°C “.

 

Mezi členy amerického města C40 patří:

  • Austin
  • Boston
  • Chicago
  • Houston
  • Los Angeles
  • Miami
  • New Orleans
  • New York City
  • Filadelfie
  • Phoenix
  • Portland
  • San Francisco
  • Washington, D.C.
  • Seattle

 

👉 Phoenix vede útok na tlak, jak uvedl Slay News.

 

👉 Demokratická starostka arizonského Phoenixu Kate Gallegová podnikla kroky k prosazení globalistické agendy tím, že přistoupila k zákazu spotřeby masa a mléka a soukromého vlastnictví automobilů.

👉 Gallego, člen C40 od roku 2020 , nyní působí jako „místopředseda řídícího výboru C40“, který“ zajišťuje strategický dohled, aby zajistil, že poslání a mandát C40 jsou přímo řízeny potřebami měst C40 a reagují na ně. ”

 

👉 Mezi jejich poslání a mandát patří celosvětová kampaň Race to Zero  za dosažení čistých nulových uhlíkových emisí v 1000 městech po  celém světě a „udržitelná potravinová politika“, která podporuje „celkové zvýšení zdravé spotřeby potravin na bázi rostlin v našich městech odklonem od neudržitelné, nezdravé stravy“, A.K.A. masožravá diety.

 

👉 C40 Města také vyžadují omezení počtu kusů oblečení, které si jednotlivci mohou každý rok zakoupit, a omezí veřejnost pouze na letecké cestování jednou za tři roky.

 

🛑 OBRAZEM: ČLEN WEF: 90% SNÍŽENÍ POPULACE BY VYŘEŠILO „PROBLÉMY“ GLOBALISTŮ

 

👉 Členka Světového ekonomického fóra (WEF) sdělila svým kolegům globalistům, že všechny jejich „problémy“ budou vyřešeny, pokud bude populace Země o 90 procent menší než dnes.

 

👉 Anglická primatoložka a antropoložka Jane Goodallová, kterou WEF uvádí jako jednu ze svých „přispěvatelek agendy“, učinila prohlášení během panelové diskuse na výročním summitu organizace ve švýcarském Davosu.

 

👉 Goodallovy komentáře si získaly novou pozornost poté, co byl na Twitteru/X nedávno sdílen klip s jejím prohlášením na summitu.

 

👉 Během panelové diskuse účastníci diskutovali o překážkách, kterým čelí při uvádění agendy WEF nevyhovující veřejnosti.

 

👉 Stěžovali si na odsun k nepopulární politice boje proti „změně klimatu“ a ukončení kapitalismu.

 

👉 Goodhall pak zasténal nad velikostí světové lidské populace a naznačil, že Zemi by bylo lépe, kdyby na ní bylo mnohem méně lidí.

🙈 „Nemůžeme se skrývat před růstem lidské populace,“ řekla frustrovaným elitám.

🙈 „Protože je základem tolika dalších problémů,“ pokračovala.

🙈 „Všechny tyto problémy, o kterých mluvíme, by nebyly problém, kdyby byla tak velká populace jako před 500 lety. ”

 

👉 V roce 2023 je lidská populace Země odhadována na 8 miliard lidí.

Před 500 lety, jak by věděl renomovaný antropolog Goodall, byla populace lidí přibližně 435 milionů.

 

👉 Aby uspokojil Goodallův návrh na řešení „problémů“ globalistů, muselo by odejít 90% lidstva.

👉 Samozřejmě, WEF sponzorovaní „ověřovatelé faktů“ se vám budou snažit říct, že přímé citování Goodallových komentářů je „dezinformace“ a neměli byste věřit svým prolhaným uším.

👉 Goodall však není prvním členem WEF, který prosazuje „výhody“ menší populace lidí.

Jak uvedlserver Slay News , další slavný člen WEF vyzval k ohromujícímu snížení populace lidí o 86 procent a tvrdil, že cíle lze dosáhnout „pokojně. ”

 

👉 Výzvu učinil Dennis Meadows, jeden z hlavních autorů knihy Římského klubu o vylidňování z roku 1972 „Limity růstu“.

 

👉Meadows je čestným členem Římského klubu a členem Světového ekonomického fóra.

Navzdory tomu, že jeho kniha vyšla před více než 50 lety, zůstává jeho velmi protilidská ideologie klíčovou inspirací pro agendu WEF a jejího zakladatele Klause Schwaba.

Meadows tvrdí, že většina světové populace musí být vyhlazena, aby přeživší mohli „mít svobodu“ a „vysokou životní úroveň“. ”

 

👉 Během rozhovoru v roce 2017 Meadows tvrdil, že genocida 86% světové populace je „nevyhnutelná. ”

Trvá však na tom, že „benevolentní“ diktatura by mohla dosáhnout masového depopulace „pokojně“.

„Pravděpodobně bychom mohli mít osm nebo devět miliard,“ říká o rostoucí světové populaci.

„Pokud máme velmi silnou diktaturu, která je chytrá… a [lidé] mají nízkou životní úroveň,“ říká Meadows, když vysvětluje, jak by se mohla spustit agenda snižování počtu obyvatel.

„Ale chceme mít svobodu a chceme mít vysokou životní úroveň, takže budeme mít miliardu lidí.

„A teď jsme v sedm, takže se musíme vrátit dolů.

„Doufám, že to může být pomalé, relativně pomalé a že to bude možné udělat způsobem, který je relativně rovný, víte, aby lidé sdíleli zkušenosti.”

 

👉 Není náhodou, že Meadowsova slova odrážejí slova ve zprávěroku 1995 nazvané  „Agenda OSN 2030: Globální hodnocení biologické rozmanitosti. ”

Ve zprávě, která byla poprvé představena na konferenci OSN o změně klimatu COP1, se uvádí:

👉 „Zemědělský svět“, v němž je většina lidských bytostí rolníky, by měl být schopen uživit 5 až 7 miliard lidí …

👉 Naopak rozumný odhad průmyslové světové společnosti na současné severoamerické materiální životní úrovni by činil jednu miliardu.

 

👉 Jak uvedlserver Slay News , Yuval Noah Harari, nejvyšší člen WEF a hlavní poradce Schwabu, loni prohlásil, že „prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace“ v dnešním světě.

 

👉 Podle Harariho SE NYNÍ VĚTŠINA ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI STALA „NADBYTEČNOU“ A GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU❗️❗️❗️

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že MODERNÍ TECHNOLOGIE JAKO UMĚLÁ INTELIGENCE „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI.”

 

👉 V září loňského roku Harari glosoval, že „změna klimatu“ vytvoří na Zemi „TECHNOLOGICKOU NOEMOVU ARCHU“.

Naznačil, že „technologická Noemova archa“ by byla prospěšná pouze pro bohaté „elity“, které se mohou zachránit, zatímco zbytek lidstva zahyne❗️❗️❗️

 

👉 Oficiální parlamentní vyšetřování mezitím v srpnu zjistilo, že Německo nasypalo miliardy dolarů z peněz daňových poplatníků nadaci Billa Gatese na financování programů „KONTROLY POPULACE“ a dalších protihumánních programů, jak uvedl server Slay News.

Německá vláda byla nucena finanční prostředky odhalit poté, co byla nucena předat záznamy vyšetřujícími politiky z parlamentní skupiny DIE LINKE.

 

👉 Reakce na dotaz odhalila, že Nadace Billa a Melindy Gatesových obdržela od německé vlády finanční prostředky ve výši zhruba 3,8 miliardy eur (4,15 miliardy Kč).

 

👉 Finanční prostředky směřovaly na různé projekty a programy související s globalistickými iniciativami.

👉Dokumenty ukazují, že němečtí daňoví poplatníci předali miliardy dolarů na výplatní programy včetně programů kontroly obyvatelstva a Agendy OSN 2030.

 

🛑OBRAZEM: VŠECHNY COVIDSKÉ VARIANTY BYLY NAVRŽENY V BIOLABECH, ZJISTILA STUDIE

 

👉 Bombastická nová studie zjistila, že všechny varianty Covidu byly navrženy v biolabech a neobjevily se přirozeně, jak se dříve tvrdilo.

 

👉 V Americe korporátní média vyhrocují zprávy, že případy Covidjsou před kritickými volbami v roce 2024 na vzestupu.

 

👉 Mediální kampaň propaguje návrat masek a vakcín k řešení údajného šíření nových variant EG.5.1 a BA.X.

 

👉 Jak uvedlserver Slay News, administrativademokratického prezidenta Joea Bidena nedávno schválila novou vakcínu pro boj s EG.5.1, a to navzdory tomu, že se tato varianta již vytratila.

 

👉 Zdravotničtí „experti“ mezitím volají po návratu k omezením z pandemické éry kvůli variantě BA.X.

 

👉 A i když by zdravotníci tvrdili, že návrat k pandemické tyranii může být nevyhnutelný, nedávná japonská studie naznačuje, že může být součástí zlověstného plánu.

 

STUDIE ZJISTILA, ŽE VŠECHNY PŘEDCHOZÍ VARIANTY SARS-COV-2, VIRU, KTERÝ ZPŮSOBUJE COVID-19, SE PŘIROZENĚ NEVYSKYTUJÍ, ALE VE SKUTEČNOSTI BYLY VYROBENY V LABORATOŘI❗️❗️❗️

 

👉 Předpokládá se, že nejnovější varianty EG.5.1 a BA.X byly podle studie také navrženy v laboratoři.

 

👉 Studii vedli renomovaní japonští profesoři Atsuki Tanaka a Takayuki Miyazawa z Ósaka Medical University a Kyoto University,

 

👉 Tanaka a Miyazawa chtěli vysledovat historický vývoj omikronové varianty SARS-CoV2.

Aby vystopovali původ varianty, studovali virové sekvence nalezené „ve volné přírodě“ a uložené ve veřejných databázích.

PŘI TOM NAŠLI KOLEM 100 SAMOSTATNÝCH OMIKRONOVÝCH SUBVARIANT, KTERÉ NEMOHLY TEORETICKY VZNIKNOUT PŘÍRODNÍMI PROCESY.

 

👉ZDÁ SE, ŽE EXISTENCE TĚCHTO VARIANT POSKYTUJE DEFINITIVNÍ DŮKAZ O ROZSÁHLÉ MASOVÉ TVORBĚ A UVOLŇOVÁNÍ VIRŮ COVID-19.

 

👉 Navíc se zdá, že varianty tvoří komplexní panely mutací typických pro ty, které se používají v experimentech „reverzní genetiky“ k systematickému testování vlastností různých částí virůnapsal Substacker PSMI .

 

👉 Nová práce profesorů Tanaky a Miyazawy se jmenuje:

NEPŘIROZENOST V PROCESU VÝVOJE VARIANT SARS-COV-2 A MOŽNOST ZÁMĚRNÉHO PŘIROZENÉHO VÝBĚRU.”

 

👉 „V této studii jsme si kladli za cíl objasnit evoluční procesy vedoucí k tvorbě variant SARS-CoV-2 Omicron se zaměřením na varianty Omicronu s mnoha mutacemi aminokyselin v hrotovém proteinu mezi izoláty SARS-CoV-2,“ vysvětlují Tanaka a Miyazawa ve své studii.

 

👉 „Abychom určili pořadí, v jakém mutace vedou k vytvoření variant SARS-CoV-2 Omicron, porovnali jsme sekvence 129 izolátů souvisejících s Omicronem BA.1, 141 izolátů souvisejících s BA.1.1 a 122 izolátů souvisejících s BA.2 a pokusili se rozpustit evoluční procesy variant SARS-CoV-2 Omicron, včetně pořadí mutace vedoucí k tvorbě variant SARS-CoV-2 Omicron a výskytu homologní rekombinace.

 

👉 „V důsledku toho jsme dospěli k závěru, že formace části izolátů Omicron BA.1, BA.1.1 a BA.2 nejsou produkty evoluce genomu, jak je běžně pozorováno v přírodě.”

 

👉 Tato zjištění potvrzují, že k variantám nemohlo dojít přirozeně.

ANALÝZA, KTEROU JSME ZDE UKÁZALI, JE, ŽE VARIANTY OMICRONU JSOU TVOŘENY ZCELA NOVÝM MECHANISMEM, KTERÝ NELZE VYSVĚTLIT PŘEDCHOZÍ BIOLOGIÍ,“ tvrdí.

👉POKRAČUJÍ DALŠÍM VYSVĚTLOVÁNÍM ZJIŠTĚNÍ:

 

👉 „V genetické variaci proteinu S v těchto variantách byla většina mutací nesynonymní,“ pokračuje list.

 

👉 „Ve variantách Alfa, Beta, Gamma, Delta nebo Mu nebyly žádné synonymní mutace, ale pouze jedna ve variantách Lambda a Omicron.

 

👉 „Mezi těmito variantami je varianta Omicron (linie BA.1), která vykazuje největší akumulaci mutací v proteinu S, primárně nesynonymní v proteinu S a má pouze jednu synonymní mutaci při c25000u.

 

👉 „Synonymní/nesynonymní poměr je abnormální vzhledem k tomu, jak lidské koronaviry zmutovaly.”

 

👉 V této souvislosti „synonymum“ obvykle odkazuje na něco, co přirozeně mutuje.

 

👉 „Synonymní“ mutace tak činí většinou způsoby, které nemění povahu originálu.

Proto, když máte „synonymní/nesynonymní poměr“, který je stejně „abnormální“ jako poměr variant Covid, znamená to, že se nevyskytují přirozeně.

 

👉 „Skutečnost, že většina těchto mutací se vyskytla bez synonymních mutací, naznačuje, že žádná z těchto mutací nevznikla v důsledku náhodných mutací pokus-omyl v přírodě,“ vysvětlují Tanaka a Miyazawa.

 

👉 Podle zjištění profesorů pocházel COVID-19 a všechny jeho varianty z laboratoře.

„Předpokládejme, že varianta SARS-CoV-2 Omicron a její jednoaminokyselinové reverzní mutanty byly uměle a systematicky generovány,“ objasňují dále.

 

👉 „V takovém případě bychom měli mít podezření, že ostatní varianty (Alfa až Delta) mohou být také uměle generované viry.” ((Viry, které neexistují!!!))

 

🛑POKRAČUJÍ TÍM, ŽE VYVOLÁVAJÍ OTÁZKY, KDO MOHL VIRUS ZKONSTRUOVAT A PROČ ❗️❗️❗️

 

👉 „JEDNA MYŠLENKA, HYPOTÉZA, ŽE TYTO VIRY BYLY UMĚLE VYTVOŘENY, JE ROZUMNĚJŠÍ NEŽ NAVRHNOUT NOVÝ MECHANISMUS ZÍSKÁVÁNÍ MUTACÍ,“ píše se v dokumentu.

 

👉 „Existuje však nějaký důvod k umělému vytvoření těchto mutantů, které se vzhledem k současné epidemii SARS-CoV-2 pravděpodobně přirozeně neobjevily? ”

 

👉 Vědci však vytyčují čáru v tvrzeních o úmyslném spuštění pandemie Covid.

Tvrdí, že takové úsudky nespadají do jejich oblasti odbornosti.

Je nepřátelské mít za to, že uměle syntetizované viry byly záměrně šířeny po celém světě,“ poznamenávají. 🙈

👉 „DÁLE NEDOCHÁZÍME K ZÁVĚRU, ŽE TYTO VIRY BYLY UMĚLE SYNTETIZOVÁNY A DISTRIBUOVÁNY NA ZÁKLADĚ ZLÝCH ÚMYSLŮ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️”

Nicméně tvrdí, že varianty nemohly vzniknout přirozeně, což znamená, že mohly být navrženy pouze v laboratoři.

 

👉 „Analýza, kterou jsme zde ukázali, dochází k závěru, že varianty Omicronu jsou tvořeny zcela novým mechanismem, který nelze vysvětlit předchozí biologií,“ uzavírají.

V souhrnu nový japonský list uvádí:

 

👉 Následující výsledky prezentované v této studii mohou podpořit hypotézu, že varianty Omicronu mohly být spíše uměle syntetizovány, než přirozeně se vyskytovaly:

 

1) přítomnost izolátů spojených s variantou Omicronu s jedním místem mutace typu Wuhan;

 

2) téměř úplnou absenci synonymních mutací proteinu S v těchto izolátech;

 

3) varianta Omicron, která měla být poprvé nahlášena WHO z Jihoafrické republiky 24. listopadu 2021, byla již endemická v Portoriku v roce 2020 a že existovaly izoláty, které byly rekombinantní mezi kmeny Omicron BA1 a BA2.

 

🛑OBRAZEM: VĚDCI VYVÍJEJÍ „AIRBORNE MRNA“ PRO OČKOVÁNÍ VEŘEJNOSTI BEZ SOUHLASU

 

👉 Tým vědců z Yaleovy univerzity vyvinul novou formu „vzdušné“ vakcíny mRNA, kterou lze rychle nasadit mezi veřejnost k očkování mas bez jejich vědomí či souhlasu.

Výzkumníci vyvinuli novou vzdušnou metodu pro dodávky mRNA přímo do plic lidí, čímž obešli potřebu dobrovolných injekcí.

 

👉 Metoda byla také použita k intranazálnímu očkování myší .

 

👉 Vědci poznamenávají, že testy na zvířatech nyní „otevřely dveře pro testování na lidech v blízké budoucnosti. ”

 

👉 Zatímco vědci mohou tento vynález oslavovat jako vhodnou metodu očkování velkých populací, kritici vyvolávají zjevné obavy z možného zneužití vzdušné vakcíny.

 

👉 Metoda vyvolává vážné obavy ohledně možnosti tajných biovylepšení – konceptu, který byl dříve navržen v akademické literatuře.

Roman Balmakov vyvolává poplach ohledně nového „Air Vax“ během epizody pořadu Epoch Times „Fakta jsou důležitá. ”

 

👉 Ve výzkumu prováděném na myších vyvinuli vědci z Yaleovy univerzity polymerové nanočástice pro zapouzdření mRNA.

Tato metoda přeměňuje mRNA na inhalovatelnou formu pro doručení do plic.

 

👉 Studie byla nedávno zdůrazněna v publikaci Science Translational Medicine .

Editorka časopisu Science Translational Medicine Courtney Malo vysvětluje, že VZDUŠNÉ VAKCÍNY MOHOU BÝT POUŽITY K OČKOVÁNÍ VEŘEJNOSTI PROTI PŘÍPRAVKU COVID, ANIŽ BY SE SPOLÉHALY NA INJEKCE.

 

👉 „Schopnost efektivně dodávat mRNA do plic by měla uplatnění pro vývoj vakcíny, genovou terapii a další,“ řekl Malo.

 

👉 „Zde Suberi a kol. ukázaly, že takového dodání mRNA lze dosáhnout zapouzdřením mRNA zájmu v rámci optimalizovaných poly(amine-co-ester) polyplexů [nanočástic].

 

👉 „Polyplexem dodané mRNA byly účinně převedeny na bílkoviny v plicích myší s omezenými důkazy toxicity.

 

👉 „Tato platforma byla úspěšně aplikována jako intranazální vakcína SARS-CoV-2, což vyvolalo robustní imunitní odpovědi, které poskytovaly ochranu proti následným virovým výzvám.

 

👉 „TYTO VÝSLEDKY ZDŮRAZŇUJÍ POTENCIÁL TOHOTO DORUČOVACÍHO SYSTÉMU PRO APLIKACE VAKCÍN I MIMO NĚ.” 🙈

 

👉 Tým vědců z Yaleovy univerzity vedl buněčný a molekulární fyziolog Mark Saltzman.

Saltzman tvrdí, že inhalovatelná vakcína mRNA „úspěšně chráněná proti SARS-CoV-2“ a že „otevírá dveře k poskytování dalších terapií messenger RNA (mRNA) pro genovou substituční terapii a další léčbu v plicích.” 🙈

Pro studii dostaly myši dvě intranazální dávky nanočástic nesoucích vakcíny mRNA COVID-19.

 

👉 Ukázalo se, že vakcíny jsou účinné u zvířat po dodání mRNA do plic.

👉 Dříve se terapie mRNA zaměřená na plíce snažila dostat do buněk nezbytných k expresi kódovaného proteinu, známého jako špatná transfekční účinnost❗️❗️❗️

 

👉 „Saltzmanova SKUPINA TUTO PŘEKÁŽKU ČÁSTEČNĚ OBEŠLA POMOCÍ NANOČÁSTICE vyrobené z poly(amine-co-ester) polyplexů neboli PACE , biokompatibilního a vysoce přizpůsobitelného polymeru,“ vysvětluje tisková zpráva Yaleovy univerzity .

 

👉 V předchozí studii saltzman vyzkoušel systém „prime and spike“, který měl dodat snímky COVID-19.

 

👉 METODA ZAHRNOVALA VSTŘÍKNUTÍ MRNA INJEKCÍ DO SVALU PŘED NASTŘÍKÁNÍM HROTOVÝCH PROTEINŮ DO NOSU.

 

👉 PO FRUETHEROVÝCH EXPERIMENTECH SI VŠAK VĚDCI UVĚDOMILI, ŽE INJEKČNÍ ČÁST MŮŽE BÝT ZBYTEČNÁ.

 

👉 Saltzman říká, že nyní vkládá velké naděje do metody doručování vzduchem, kromě vakcín:

V nové zprávě není intramuskulární injekce.

PRÁVĚ JSME DALI DVĚ DÁVKY, PRVOČÍSLO A VZPRUHU, INTRANAZÁLNĚ, A DOSTALI JSME VYSOCE OCHRANNOU IMUNITNÍ ODPOVĚĎ.

 

👉 „Ale také jsme ukázali, ŽE OBECNĚ MŮŽETE DODAT RŮZNÉ DRUHY MRNA. Takže to není dobré jen pro vakcínu, ale potenciálně také dobré pro genovou substituční terapii u nemocí, jako je cystická fibróza a genová editace. ((Kterou vyvolá!))

 

👉 „POUŽILI JSME PŘÍKLAD VAKCÍNY, ABYCHOM UKÁZALI, ŽE FUNGUJE, ALE OTEVÍRÁ TO DVEŘE KE VŠEM TĚMTO DALŠÍM DRUHŮM ZÁSAHŮ. ”

 

👉 Tým vědců se domnívá, že jejich nový „Air Vax“ by mohl „radikálně změnit“ způsob očkování lidí obcházením nepopulárních injekcí.

 

👉 Saltzman říká, že tento „nový způsob porodu by mohl radikálně změnit způsob očkování lidí.”

 

👉 Tvrdí, že systém usnadní očkování lidí v odlehlých oblastech.

 

👉 Vědec se také chlubí tím, že „Air Vax“ lze použít k očkování lidí, kteří se bojí jehel.

Vzdušná vakcína také umožňuje její rychlé šíření napříč populací, poznamenává Saltzman.

Uvolněním vakcíny do vzduchu není nutné aplikovat každému člověku injekci jednotlivě.

 

👉 Zavedení vakcín, které vyžadují injekce, je nejen časově náročné a drahé, ale také obtížné, pokud jednotlivec protestuje proti výstřelu.

To však není případ vzdušné vakcíny.

 

👉 „AIR VAX“ LZE VYPUSTIT DO VZDUCHU BEZ SOUHLASU VEŘEJNOSTI NEBO DOKONCE VĚDOMÍ LIDÍ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

Podobná strategie se používá s mRNA v krevetách, které jsou příliš malé a početné na to, aby se daly aplikovat jednotlivě.

 

👉 Místo toho byla vytvořena perorální „NANOVAKCÍNA“, která měla zastavit šíření viru.

Shai Ufaz, generální ředitel společnosti ViAqua, která technologii vyvinula, uvedl:

„Orální porod je svatým grálem rozvoje zdraví akvakultury jak kvůli nemožnosti očkování jednotlivých krevet, tak kvůli jejich schopnosti podstatně snížit provozní náklady na zvládání nákaz a zároveň zlepšit výsledky…“

 

👉 Zatímco vědci z Yaleovy univerzity se zaměřují na intranazální produkt mRNA, výsledek je stejný.

 

👉 CÍLEM JE ODHALIT CO NEJVÍCE LIDÍ S CO NEJMENŠÍMI NÁKLADY A ÚSILÍM.

Podle studie Yale:

„Inhalovatelná platforma pro léčbu messenger RNA (mRNA) by umožnila minimálně invazivní a plícemi 👉 CÍLENÝ POROD PRO CELOU ŘADU PLICNÍCH ONEMOCNĚNÍ.

 

👉 „Vývoj medikace mRNA zaměřené na plíce byl omezen špatnou účinností transfekce a rizikem patologie vyvolané vehikulem.

 

👉 „Zde hlásíme inhalovatelné vozidlo na bázi polymerů pro dodávku terapeutických mRNA do plic.

 

👉 „Optimalizovali jsme biologicky rozložitelné poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexy [nanočástice] pro dodávky mRNA pomocí úprav koncových skupin a polyethylenglykolu.

„Tyto polyplexy dosáhly vysokétransfekce mRNA v celé plíci, zejména v epiteliálních buňkách a buňkách prezentujících antigeny.

 

👉 „Aplikovali jsme tuto technologii k vývoji slizniční vakcíny proti závažnému akutnímu respiračnímu syndromu koronaviru 2 a zjistili jsme, že intranazální očkování mRNA polyplexy kódující špičatý protein indukovalo silnou buněčnou a humorální adaptivní imunitu a chránilo vnímavé myši před smrtící virovou výzvou.

„Together, these results demonstrate the translational potential of PACE polyplexes for therapeutic delivery of mRNA to the lungs.”

 

🛑 OBRAZEM: COVID MRNA SHOTY VYVOLALY EPIDEMII VAIDS, VARUJE STUDIE

 

👉 Vědci vyvolávají poplach poté, co nová studie ukázala, že vakcíny Covid mRNA jsou zodpovědné za globální epidemii imunitních nedostatků získaných vakcínou (VAIDS).

 

👉 Třeba AIDS, VAIDS, napadá imunitní systém těla a činí lidi zranitelnými vůči jiným infekcím, nejen Vůči Covidovi.

 

👉 Nová studie konkrétně upozorňuje na imunitní účinky vakcíny COVID-19 mRNA společnosti Pfizer.

 

👉VAIDS JE NOVÝ HOVOROVÝ TERMÍN, KTERÝ ZAVEDLI VÝZKUMNÍCI A ZDRAVOTNÍCI UPROSTŘED PRUDCE ROSTOUCÍCH PŘÍPADŮ NARUŠENÉHO IMUNITNÍHO SYSTÉMU OD ZAVEDENÍ COVIDOVÝCH INJEKCÍ.

 

👉 Stále větší počet odborníků se nyní domnívá, že injekce Big Pharma Covid mohou zhoršit nebo potlačit imunitní odpovědi.

 

👉 VAIDS však ještě není uznáván jako zdravotní stav a zastánci experimentálních snímků je často sestřelen jako „konspirační teorie“.

Zatímco nová studie nepoužívá termín VAIDS, výzkumníci uznali, že vakcíny Covid mRNA způsobují získané imunitní nedostatky (AIDS).

 

👉 Injekce přípravku Covid způsobují „celkový pokles odpovědí cytokinů a chemokinů“ na bakterie, houby a nekovidové viry u dětí po očkování přípravkem COVID-19, konstatuje studie.

 

👉 „Naše zjištění naznačují, že očkování SARS-CoV-2 mRNA by mohlo změnit imunitní reakci na jiné patogeny, které způsobují jak nemoci, jimž lze předcházet očkováním, tak nemoci, jimž nelze předcházet očkováním,“ napsali autoři studie publikované v frontiers in immunology.

 

👉 „To je zvláště důležité u dětí, protože: mají rozsáhlou expozici mikrobům při denní péči, škole a společenských příležitostech; často se s těmito mikroby setkávají poprvé; a dostávají více vakcín jako součást rutinních očkovacích schémat pro děti. ”

 

👉 Studii provedli výzkumníci z Murdochova dětského výzkumného ústavu a Královské dětské nemocnice v Melbourne v Austrálii.

👉 Vědci odebrali vzorky krve 29 dětem.

👉 Vzorky byly odebrány jak před očkováním, tak po dvou dávkách Pfizer mRNA.

 

👉 Ve srovnání s předočkováním výzkumníci zjistili, že krevní vzorky po očkování měly nižší odpověď cytokinů na nekovidské patogeny.

Tato snížená imunitní odpověď přetrvávala zejména u nekovidských virů.

Vzorky krve odebrané v šesti měsících ukázaly, že některé děti mají stále nízkou odpověď na proteiny viru hepatitidy B a proteiny, které napodobují virovou infekci.

U bakteriálních expozic se však zvýšily odpovědi na cytokiny.

 

👉 Imunitní reakce na proteiny Covid – včetně hrotových proteinů a jejich podjednotek S1 a S2 – a nukleokapsidové proteiny zůstaly po očkování vysoké.

Profesor Retsef Levi, specializující se na řízení rizik a zdravotní systémy na Massachusettském technologickém institutu ( MIT), na Twitteru/X uvedl, že studie „doplňuje kumulativní důkazy naznačující nežádoucí imunitní změnu“ očkováním COVID-19.

 

👉 Imunoložka a výpočetní bioložka Jessica Roseová také spojila závěry studie s VAIDS.

 

👉 STUDIE JE JEDNOU Z MNOHA, KTERÉ NAZNAČUJÍ POKLES IMUNITNÍ ODPOVĚDI PO OČKOVÁNÍ PŘÍPRAVKEM COVID.

 

👉 Předtisková studie u 16 dospělých naočkovaných vakcínami Pfizer mRNA měla podobné nálezy snížené vrozené imunitní odpovědi u účastníků vystavených patogenním houbám.

 

👉 Stejný dokument také zjistil dlouhodobé změny ve vrozených imunitních buňkách.

Zprávy přicházejí uprostřed prudce rostoucích případů, kdy je VAIDS hlášen, protože odborníci varují před epidemií.

Právě tento týden bývalá hvězda Fox News Megyn Kellyová prozradila, že jí byl diagnostikován VAIDS.

Kelly tvrdí, že její imunitní systém byl poškozen jejím Covidovým výstřelem.

 

👉 Vydala prohlášení o diagnóze a řekla, že lituje užívání vakcíny Big Pharma.

„Lituji, že jsem dostala vakcínu, i když jsem 52letá žena, protože si myslím, že jsem ji nepotřebovala,“ uvedla Kelly v nahraném prohlášení.

„Myslím, že bych byla v pořádku.

„Dosta jsem COVID mnohokrát a bylo to dávno minulostí, když vakcína dělala to, co měla.”

 

„Poprvé jsem měla pozitivní test na autoimunitní problém při své každoroční fyzické prohlídce,“ dodala Kelly.

„A šla jsem za nejlepší revmatoložkou v New Yorku a zeptal jsem se jí: „Myslíš, že by to mohlo souviset s tím, že jsem dostala ten zatracený posilovač a pak jsem do tří týdnů dostal COVID?“

„A ona řekla. „Ano.“

„Nebyla jsem jediná, u koho to viděla. ”

 

🛑 OBRAZEM: NEVAXOVANÁ AMIŠSKÁ ÚMRTNOST 90KRÁT NIŽŠÍ NEŽ ZBYTEK AMERIKY

 

👉 Velká studie dopadu pandemie na amišské komunity zjistila, že úmrtnost covidů mezi tradicionalistickými skupinami občanů je devadesátkrát nižší než ve zbytku Ameriky.

Hlavní rozdíl, odhalila studie, spočívá v tom, že amišské komunity zcela ignorovaly pokyny z USA. Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

 

👉 Amišské rodiny se nenechaly očkovat ani nosit masky, ani se nezapojily do uzamčení, sociálního distancování nebo jiného typu omezení.

 

👉 Oddělené komunity se však nevyhnuly zachycení viru, protože zhruba 90% Amišů se nakazilo Covidem.

 

👉 Studii provedla Nadace pro výzkum bezpečnosti vakcín (VSRF) a konkrétně se zaměřila na Amiše v Lancasteru v Pensylvánii.

 

👉 Lancaster má největší samostatnou komunitu Amišů na světě s více než 45 000 obyvateli.

 

👉 Steve Kirsch, zakladatel VSRF, tento týden v rozhovoru pro pensylvánský státní senát vypovídal o své studii.

 

👉 Kirsch vysvětlil, proč amišští občané umírali mnohem nižší rychlostí než zbytek země.

Kirsch nejprve popsal rozhovor s rodinou osamělého Amiše v lancasterském okrese, který údajně zemřel na Covida.

Když mluvil s rodinou, Kirsch zjistil, že ve skutečnosti nevědí, zda z viru přešel, protože tvrzení vznesla nemocnice, kde muž zemřel.

„Možná zemřel na protokoly nemocnice Covid,“ řekl Kirsch státnímu senátu o Amišovi.

Kirsch řekl, že slyšel, že na Covida zemřelo pět amišů, ale nebyl schopen o nich najít žádné informace a nemohl potvrdit jejich totožnost ani smrt.

Řekl, že „provedl výpočet“ na základě předpokladu, že je schopen potvrdit totožnost pěti.

 

👉 Kirsch uvedl, že výpočet odhaluje, že Amišzemřel tempem „devadesátkrát nižším, než je úmrtnost na infekci ve Spojených státech amerických. ”

 

👉 „Amišové zemřeli devadesátkrát nižší rychlostí z Covidu než zbytek Ameriky,“ zopakoval.

 

👉 POKRAČOVAL TÍM, ŽE NAZNAČIL, ŽE DŮVODEM JE TO, ŽE AMIŠSKÉ RODINY SVÉ DĚTI NEOČKUJÍ.

 

👉 „A protože se Amišové neřídili jediným pokynem CDC, nezamykali se, nemaskovali se, neměli společenskou vzdálenost, neočkovali a v amišské komunitě nebyly žádné mandáty k očkování❗️❗️❗️

 

👉 „V PODSTATĚ IGNOROVALI VŠECHNY POKYNY, KTERÉ NÁM CDC DALO❗️❗️❗️”

 

👉 Později Kirsch také poznamenal, že výzkumníci nebyli schopni „najít autistické dítě, které nebylo očkované“ v amišských komunitách❗️❗️❗️

 

👉 Dodal, že nemoci jako ADD, autoimunitní onemocnění, PANDAS PANS nebo epilepsie mezi amišskými dětmi v podstatě neexistují❗️❗️❗️

 

👉 Kirsch také řekl, že federální vláda studuje amišské komunity desítky let, aniž by zveřejnila veřejnou zprávu.

Tvrdil, že zveřejnění takových informací by pro CDC „bylo zničující“ a odhalilo by jejich doporučení jako škodlivá pro Američany❗️❗️❗️

 

👉 Demokratický prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. také zopakoval některé Kirschovy postoje k americkému přeočkování dětí během nedávné akce na radnici.

 

👉 Kirsch komentoval poznámky RFK jr. na Twitteru.

„RFK to ve své odpovědi zatluče,“ tweetoval Kirsch.

„Ve všem, co řekl, měl pravdu.

DĚTI, KTERÉ SE VYHÝBAJÍ VŠEM VAKCÍNÁM, JSOU MNOHEM ZDRAVĚJŠÍ NEŽ OČKOVANÉ DĚTI❗️❗️❗️

OSOBNĚ ZNÁM VELMI ROZSÁHLOU DĚTSKOU PRAXI, KTERÁ SE VYHÝBÁ VAKCÍNÁM A POSLEDNÍCH 25 LET V ŘADĚ MÁ ZERO AUTISMUS❗️❗️❗️”

 

❗️❗️❗️NEJVYŠŠÍ KANADSKÝ PŘEDSTAVITEL SE OMLOUVÁ UNVAXXEDOVI: „MÝLILI JSME SE❗️❗️❗️“

 

👉 VRCHOLNÝ KANADSKÝ POLITIK UČINIL BEZPRECEDENTNÍ KROK, KDYŽ PŘIZNAL, ŽE SE VLÁDA V OTÁZCE VAKCÍN „MÝLILA“, A ZÁROVEŇ SE OMLUVIL NEOČKOVANÝM❗️❗️❗️

👉 Od roku 2020, kdy se covidská pandemie poprvé objevila, kanada prosadila jedny z nejpřísnějších a nejtyranštějších opatření ze všech států západního světa.

 

👉MANDÁTY NUTILY KANAĎANY NOSIT MASKY A NECHAT SE OČKOVAT NEBO RISKOVAT ZTRÁTU ZAMĚSTNÁNÍ.

 

👉Ti, kteří se rozhodli nenechat se očkovat, však byli zbaveni svobody cestovat nebo navštěvovat veřejná místa.

 

👉 Letecká doprava a veřejná doprava byly omezeny pouze na ty, kteří poskytli doklad o očkování s takzvanými „očkovacími pasy.”

 

👉 A přesto, navzdory drakonické taktice vlády, Danielle Smithová, současná premiérka Alberty v Kanadě, právě udělala něco pozoruhodného.

 

👉 Podle nové zprávy Revolver News učinil Smith odvážný a bezprecedentní krok a omluvil se neočkovaným Kanaďanům, kteří po celou dobu „pandemie“ čelili nespravedlivému zacházení ze strany vlády. ”

 

SMITH SE VŠAK NEZASTAVIL JEN U OMLUVY:

 

👉 Nejvyšší představitel nyní slíbil, že každý, kdo byl propuštěn ze zaměstnání kvůli své volbě, bude znovu přijat.

 

👉 Komik a konzervativní podcaster Jimmy Dore byl touto omluvou skutečně unešen, a dlouze ji pokryl.

 

👉 TATO SMITHOVA OMLUVA A SLIB VYSÍLAJÍ GLOBALISTICKÉ ELITĚ SILNÝ VZKAZ: VŠICHNI JSTE SE MÝLILI A VŠICHNI TO VĚDÍ❗️❗️❗️

 

👉 Danielle Smithová díky své pokoře nastavila nový standard v politickém vedení.

 

👉 Její uznání hrůz, jimž čelí neočkovaní, a její ochota převzít odpovědnost za nechutné činy vlády během pandemie ukazují, že má potenciál být dobrou vůdkyní.

 

NENÍ TO VŠAK POPRVÉ, CO SE SMITH POSTAVIL GLOBALISTICKÉ ELITĚ.

 

👉 Jak uvedla Slay News , poté, co v říjnu složila přísahu, vydala Smithová varování Světovému ekonomickému fóru (WEF), že nebude dodržovat agendu organizace Klause Schwaba.

 

👉 Rozhořčila Schwaba ohledně „kontroly“, kterou WEF má nad „politickými vůdci“ po celém světě.

 

👉V KOMENTÁŘI O WEF SMITHOVÁ UVEDLA, ŽE POVAŽUJE ZA „NECHUTNÉ“, KDYŽ SE MILIARDÁŘI „CHLUBÍ“ KONTROLOU „POLITICKÝCH VŮDCŮ“ SUVERÉNNÍCH STÁTŮ❗️❗️❗️”

👉 Poznamenala, že Schwab glosuje, že má pod kontrolou světové lídry, zejména kanadského premiéra Justina Trudeaua a klíčové členy svého kabinetu.

„Myslím, že je to urážlivé pro lidi, kteří by měli řídit vládu, nebo pro lidi, kteří je volí,“ poznamenala.

 

👉 Jak zdůraznil Slay News, vůdce WEF Schwab se v roce 2017 chlubil, že se jeho organizaci podařilo „proniknout do kabinetů“ vlád po celém světě.

 

👉 Během komentářů Schwab zmínil jména předsedů vlád v různých zemích, které byl podle něj pod jeho kontrolou, včetně kanadského premiéra Trudeaua.

 

👉 „Včera jsem byl na recepci pro premiéra Trudeaua a věděl bych, že polovina jeho kabinetu nebo dokonce více než polovina jsou ve skutečnosti naši mladí globální lídři Světového ekonomického fóra,“ řekl.

 

🛑 OBRAZEM: WEF POŽADUJE 75% SNÍŽENÍ SOUKROMÉHO VLASTNICTVÍ AUTOMOBILŮ VEŘEJNOSTI

 

👉 Světové ekonomické fórum (WEF) vyzývá globální vlády, aby souhlasily s novými cíli zelené agendy, které výrazně sníží počet automobilů, jež jsou v soukromém vlastnictví veřejnosti.

 

👉 WEF prosazuje do roku 2050 závratné snížení soukromého vlastnictví automobilů včetně elektromobilů o 75 procent.

 

👉 Globalistická organizace Klause Schwaba tvrdí, že většina světové populace bude do roku 2050 „městská“ a veřejnost nebude schopna ospravedlnit potřebu soukromého auta ani používání komerční letecké dopravy.

 

👉 Poslední požadavek WEF byl odhalen v nové zprávě listu Wall Street Journal.

WSJ našel cíl pohřbený v instruktážním dokumentu WEF vydaném minulý měsíc s názvem „The Urban Mobility Scorecard Tool: Srovnávání přechodu k udržitelné městské mobilitě. ”

 

👉 Poukazuje na to, že více než dvě třetiny světové populace budou do roku 2050 městské, a naznačuje, že lidé nebudou muset opouštět své místní oblasti.

 

👉 Aby byly splněny radikální klimatické cíle Organizace spojených národů, WEF a Pařížské dohody, zpráva uvádí, že je třeba drasticky snížit vlastnictví soukromých vozidel.

 

👉 Místo toho musí veřejnost přejít na „veřejnou dopravu a sdílenou mobilitu“, trvá zpráva na svém.

 

👉 Aby vlády splnily cíle zelené agendy WEF, budou se muset sjednotit, aby „snížily počet vozidel z potenciálních 2,1 miliardy na 0,5 miliardy. ”

 

👉 TÍMTO CÍLEM JE RADIKÁLNÍ PROPAD S MÉNĚ NEŽ 30 LETY NA TO.

 

👉 WEF však tvrdí, že jeho plán „by mohl snížit emise z osobních vozidel o 80 % ve srovnání s běžným scénářem – snížit množství CO2 v atmosféře o 3,9 miliardy tun ročně. ”

Lidé dávají přednost vlastnictví aut, protože jim to dává jedinečnou mobilitu.

Většina vozidel na silnicích je dnes poháněna fosilními palivy, protože nabízejí lepší výkon a hodnotu.

 

👉 Kdyby hromadná doprava nabízela stejný nebo lepší výkon a byla bez vysokých dotací daňových poplatníků cenově konkurenceschopná, vybralo by si ji více lidí.

 

👉 Pro některé však, jako jsou komunity ve venkovských komunitách, veřejná doprava nebo „sdílená mobilita“, prostě nejsou možnostmi.

 

👉 Cíle WEF budou vyžadovat rozsáhlý projekt centrálního plánování za nevýslovné náklady.

 

👉 JAK POZNAMENÁVÁ WSJ, WEF A JEHO SPOJENCI SE NIKDY NEZAMĚŘUJÍ NA SOUKROMÉTRYSKOVÉ A VRTULNÍKOVÉ LETY NEBO NAPOUŽÍVÁNÍ JACHET MEZI BOHATOU ELITOU❗️❗️❗️

 

👉 Proč nejít příkladem zákazem cestování soukromým tryskáčem na shromáždění WEF?

 

Soukromé tryskáče mají „uhlíkovou stopu“, která je mnohem větší než jednotlivá auta.

Pokud by to WEF předložil k diskusi, mohli bychom dokonce získat realističtější diskusi o nákladech versus přínosech.

TENTO DVOJÍ METR SE VŠAK ČASTO PROMENÁDUJE MEZI GLOBALISTY ZELENÉ AGENDY.

 

👉 Například „klimatický car“ demokrata Joea Bidena John Kerry je ukázkovým příkladem elitářského ekologického pokrytectví.

 

👉 Miliardář Kerry, jehož rodina vlastní soukromou proudovou společnost, často používá luxusní letadla chrlící uhlík k cestování po světě a poučování veřejnosti o snižování kvalityjejich života , aby „zachránili planetu. ”

 

👉 Kerry je nyní také jedním z předních zastánců prosazení války WEF proti zemědělcům.

WEF vede poplatek za snížení globálního zemědělského průmyslu , aby se snížily „uhlíkové emise. ”

 

👉 Jak nedávno uvedl server Slay News , Kerry nedávno vyzval zemědělce, aby přestali pěstovat potraviny, aby splnili radikální cíle WEF „čisté nuly“ pro snížení „emisí“. ”

Kerry vydal varování během konferencezelené agendě  ve Washingtonu D.C.

Během AIM pro klimatický summit ministerstva zemědělství (USDA) Kerry publiku řekl, že „se nemůžeme dostat na čistou nulu, tuto práci nezvládneme, pokud nebude zemědělství v rámci řešení v popředí zájmu. ”

👉 Kerry varoval účastníky, že „životy“ jeho a dalších světových lídrů závisí na tom, zda zemědělci ukončí svou činnost.

 

👉 Zabránit zemědělcům v pěstování potravin sníží zemědělské „emise“, trvá na svém Kerry.

👉 „Zmírnění metanu je nejrychlejší způsob, jak krátkodobě snížit oteplování,“ tvrdil Kerry, když se zaměřil na chovatele hospodářských zvířat.

👉 Pokračoval poznámkou, že už tomu ani neříká změna klimatu.

👉 „Není to změna, je to krize,“ prohlásil.

 

🛑OBRAZEM: WEF VYZÝVÁ UMĚLOU INTELIGENCI K PŘEPSÁNÍ BIBLE, VYTVOŘENÍ „NÁBOŽENSTVÍ, KTERÁ JSOU SKUTEČNĚ SPRÁVNÁ“

 

👉 Nejvyšší představitel Světového ekonomického fóra (WEF) vyzval k tomu, aby bylo náboženské písmo „přepsáno“ umělou inteligencí (AI), aby vznikla globalizovaná „nová Bible“. ”

 

👉 Yuval Noah Harari, vrchní poradce WEF a její předseda Klaus Schwab, tvrdí, že použití AI k nahrazení Písma vytvoří jednotná „náboženství, která jsou ve skutečnosti správná.”

 

👉 Harari, vlivný autor a profesor, telefonoval a zároveň hovořil o „budoucnosti lidstva“. ”

Podle Harariho lze sílu AI využít a využít k přetvoření spirituality do globalistické vize WEF o „spravedlnosti“ a inkluzivismu.

 

👉 Když Harari hovořil s novinářem Pedrem Pintem v portugalském Lisabonu, řekl elitářskému publiku:

„Je to vůbec první technologie, která dokáže vytvářet nové nápady.

👉 „Víte, tiskařský lis, rádio, televize, vysílají, šíří myšlenky vytvořené lidským mozkem, lidskou myslí.

👉 „Nemohou vytvořit novou myšlenku.

👉 „Víte, [Johannes] Gutenberg otiskl Bibli v polovině 15. století; tiskařský lis otiskl tolik výtisků Bible, kolik mu Gutenberg nařídil, ale nevytvořil jedinou novou stránku.

 

O BIBLI NEMĚLA ŽÁDNÉ VLASTNÍ PŘEDSTAVY: JE TO DOBRÉ? JE TO ŠPATNÉ? JAK SI TO VYLOŽIT? JAK SI TO VYLOŽIT?”

 

👉 Harari pak prozradil, že on a jeho spojenci ve WEF mají řešení údajných problémů, na které právě upozornil.

„UI může vytvářet nové myšlenky; [to] může dokonce napsat novou Bibli,“ prohlásil.

„V průběhu dějin náboženství snila o tom, že budou mít knihu napsanou nadlidskou inteligencí, nelidskou entitou,“ dodal.

 

👉 „Za pár let by mohla existovat náboženství, která jsou skutečně správná … stačí se zamyslet nad náboženstvím, jehož svatou knihu píše umělá inteligence.

„Za pár let by to mohla být realita. ”

 

👉 Harari na jiném nedávném shromáždění poznamenal, že software jako ChatGPT ovládá lidské jazyky a dokáže tuto funkci využít k ovlivnění kultury, uvedl seznam Times of Israel.

 

👉 „Po tisíce let používali proroci, básníci a politici jazyk a vyprávění příběhů, aby manipulovali a ovládali lidi a přetvářeli společnost,“ řekl podle listu.

„Teď to UI pravděpodobně dokáže.

A jakmile to půjde… nemusí posílat zabijácké roboty, aby nás zastřelili.

 

👉 „Může to přimět lidi, aby zmáčkli spoušť.”

 

👉 👉 👉 Harari také řekl, že „NA ROZDÍL OD TOHO, CO PŘEDPOKLÁDAJÍ NĚKTERÉ KONSPIRAČNÍ TEORIE, VE SKUTEČNOSTI NEMUSÍTE IMPLANTOVAT ČIPY DO MOZKU LIDÍ, ABYSTE JE MOHLI OVLÁDAT NEBO S NIMI MANIPULOVAT,“ poznamenal list. 🙈

 

👉 Varoval také, že „musíme jednat rychle, než se AI vymkne naší kontrole“ a že „vlády musí okamžitě zakázat zveřejnění jakýchkoli dalších revolučních nástrojů umělé inteligence, než budou bezpečné,“ dodal list.

 

👉 Harari často prosazuje myšlenky, které zahrnují, že lidstvo je nahrazováno stroji.

Jak již dříve uvedl server Slay News , Harari loni glosoval, že v dnešním světě „PROSTĚ NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“. 🙈

 

👉 Podle Harariho se nyní VĚTŠINA ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI STALA „NADBYTEČNOU“ A GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU. 🙈

 

👉 Harari tvrdí, že moderní technologie jako UMĚLÁ INTELIGENCE „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI.” 🙈

 

👉 „Když se vrátíte do poloviny 20. století – a je jedno, jestli jste ve Spojených státech s Rooseveltem, nebo jestli jste v Německu s Hitlerem, nebo dokonce v SSSR se Stalinem – a přemýšlíte o budování budoucnosti, pak o vaší budově materiály jsou ty miliony lidí, kteří tvrdě pracují v továrnách, na farmách, na vojácích,“ řekl Harari.

„Potřebuješ je.

 

👉 „Nyní rychle vpřed do počátku 21. století, kdy prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace,“ dodal. 🙈

„Budoucnost je o vývoji stále sofistikovanějších technologií, jako je umělá inteligence [a] bioinženýrství.

 

👉 „VĚTŠINA LIDÍ K TOMU NIČÍM NEPŘISPÍVÁ, SNAD S VÝJIMKOU SVÝCH DAT, A AŤ UŽ LIDÉ STÁLE DĚLAJÍ COKOLIV, CO JE UŽITEČNÉ, TYTO TECHNOLOGIE BUDOU STÁLE VÍCE NADBYTEČNÉ A UMOŽNÍ NAHRADIT LIDI.” 🙈

 

🛑OBRAZEM: ČLEN WEF POŽADUJE 86% SNÍŽENÍ SVĚTOVÉ POPULACE

 

👉 Slavný člen globalistického Světového ekonomického fóra (WEF) vyzval k ohromujícímu snížení populace lidí o 86 procent a tvrdil, že cíle lze dosáhnout „mírovou cestou“. ”

Výzvu učinil Dennis Meadows, jeden z hlavních autorů knihy Římského klubu o vylidňování z roku 1972 „ Limity růstu“.

 

👉 Meadows je čestným členem Římského klubu a členem Světového ekonomického fóra.

Navzdory tomu, že jeho kniha vyšla před více než 50 lety, JE JEHO IDEOLOGIE STÁLE VELMI PROTILIDSKÁ.

 

👉 Meadows tvrdí, že VĚTŠINA SVĚTOVÉ POPULACE MUSÍ BÝT VYHLAZENA, ABY PŘEŽIVŠÍ MOHLI „MÍT SVOBODU“ A „VYSOKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ“.

 

👉 Během rozhovoru v roce 2017 Meadows TVRDÍ, ŽE GENOCIDA 86% SVĚTOVÉ POPULACE JE „NEVYHNUTELNÁ. ”

 

👉 Trvá však na tom, že „benevolentní“ DIKTATURA BY MOHLA DOSÁHNOUT MASOVÉHO DEPOPULACE „POKOJNĚ“.

 

👉 „PRAVDĚPODOBNĚ BYCHOM MOHLI MÍT OSM NEBO DEVĚT MILIARD,“ říká o rostoucí světové populaci.

 

👉 „POKUD MÁME VELMI SILNOU DIKTATURU, KTERÁ JE CHYTRÁ … A [LIDÉ] MAJÍ NÍZKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ,“ říká Meadows, když vysvětluje, jak by se mohla spustit agenda snižování počtu obyvatel.

 

👉 „ALE CHCEME MÍT SVOBODU A CHCEME MÍT VYSOKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ, TAKŽE BUDEME MÍT MILIARDU LIDÍ.“

 

👉 „A TEĎ JSME V SEDM, TAKŽE SE MUSÍME VRÁTIT DOLŮ.“

 

👉 „Doufám, že to může být pomalé, relativně pomalé a že to bude možné udělat způsobem, který je relativně rovný, víte, aby lidé sdíleli zkušenosti. ”

 

👉 Není náhodou, že Meadowsova slova odrážejí slova ve zprávěroku 1995nazvané „Agenda OSN 2030: Globální hodnocení biologické rozmanitosti. ”

 

👉 Ve zprávě, která byla poprvé představena na konferenci OSN o změně klimatu COP1, se uvádí:

ZEMĚDĚLSKÝ SVĚT“, V NĚMŽ JE VĚTŠINA LIDSKÝCH BYTOSTÍ ROLNÍKY, BY MĚL BÝT SCHOPEN UŽIVIT 5 AŽ 7 MILIARD LIDÍ

 

👉 Naopak rozumný odhad průmyslové světové společnosti na současné severoamerické materiální životní úrovni by činil jednu miliardu.

Zastánci této ideologie podle všeho opomíjejí zmínku o tom, že podle Worldometer je počet obyvatel světa v současnosti přes 8 miliard.

 

👉 V roce 1972 zveřejnil Římský klub „Limity růstu “ výsledky počítačově simulovaných prognóz vypočítaných týmem statistiků přijatých z Massachusettského technologického institutu (dále jen „MIT“).

 

👉 Bylo to vyvrcholení dvouleté studie, kterou provedl tým MIT pod nominální hlavičkou Jaye Forrestera a Dennise Meadowse.

„Meze růstu“ je pravděpodobně nejvlivnější knihou o „udržitelnosti“. ”

 

Stala se plánem nového antihumanistického hnutí , které zrodilo dnešní agendu Zeleného Nového údělu.

 

Kniha není v zásadě jen malthusiánská, ale průzkum její bibliografie odhaluje, že je také podpořena rozsáhlými citacemi od řady malthusiánsko-eugenických a přidružených institucí, které se věnovaly kontrole populace.

 

👉 Článek z roku 2012 oslavující 40. výročí knihy uváděl: „DNES STOJÍ ZA TO PŘEHODNOTIT LIMITY [RŮSTU], PROTOŽE VÍCE NEŽ KTERÁKOLI JINÁ KNIHA PŘEDSTAVILA MASOVÉMU PUBLIKU KONCEPT ANTROPOCENTRICKÉ [ČLOVĚKEM ZPŮSOBENÉ] ZMĚNY KLIMATU.”

Dalším důvodem, proč se vrátit k „Limitům růstu“, je zdůraznit vliv, který měl a stále má na nadnárodní organizace.

 

👉 GURU NEW AGE BARBARA MARX HUBBARDOVÁ – KTERÁ POŽADOVALA, ABY JEDNA ČTVRTINA LIDSKÉ POPULACE BYLA VYVRAŽDĚNA, ABY ZAHÁJILA NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD – DESÍTKY LET prosazovala transhumanismus a malthusovský udržitelný rozvoj.

 

👉 Ideologie je jádrem agendy zakladatele a předsedy WEF Klause Schwaba „Velký reset“ a „Čtvrtá průmyslová revoluce“.

 

Hubbardovy malthusovské teorie o přelidnění byly částečně inspirovány „LIMITY RŮSTU.”

Ve skutečnosti v Hubbardově „Knize spolutvorby“ existuje několik pasáží, které varují před malthusovskými „limity růstu“, jež by mohly vést k ekologickým katastrofám.

 

Osobně se také setkala se spoluzakladatelem Římského klubu Aureliem Pecceim, který přiměl Světové ekonomické fórum, aby na třetím výročním zasedání WEF v roce 1973 přijalo malthusovské principy „MEZE RŮSTU“.

A teď tu máme Meadowse, který směle prohlašuje, že doufá, že diktatura pomalu a „pokojně“ vyhladí 86% světové populace.

 

👉 Tato teorie neunikla ani dalším členům Světového ekonomického fóra.

 

ELITY WEF ČASTO OBJÍŽDĚJÍ SVĚT S MASIVNĚ SNÍŽENÝM POČTEM OBYVATEL.

 

Jak uvedl server Slay News, Yuval Noah Harari, nejvyšší člen WEF a hlavní poradce Schwabu, loni prohlásil, že „PROSTĚ NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“ v dnešním světě.

👉 PODLE HARARIHO SE NYNÍ VĚTŠINA ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI STALA „NADBYTEČNOU“ A GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU.

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že MODERNÍ TECHNOLOGIE JAKO UMĚLÁ INTELIGENCE „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI.”

👉NEDÁVNO HARARI V ZÁŘÍ GLOSOVAL, že „změna klimatu“ vytvoří na Zemi „technologickou Noemovu archu“, která bude prospěšná jen pro „elity“.

 

🛑OBRAZEM: PORADCE WEF: „NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“

 

👉 Poradce Světového ekonomického fóra (WEF) Yuval Noah Harari prohlásil, že v dnešním světě „prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace“.

 

👉 Podle Harariho se nyní většina široké veřejnosti stala „nadbytečnou“ a globální elitě bude v budoucnu k ničemu.

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že moderní technologie jako umělá inteligence „umožňují nahradit lidi. ”

 

👉 Tyto poznámky pronesl během rozhovoru s Chrisem Andersonem, šéfem TED.

Harari, který je hlavním poradcem WEF a zakladatelem organizace Klausem Schwabem, vyhodnotil rozšířenou současnou deziluzi mezi „obyčejnými lidmi“ jako zakořeněnou ve strachu, že v budoucnosti řízené „chytrými lidmi“ „zůstane pozadu“. ”

 

👉 Pokračoval tvrzením, že takové obavy jsou oprávněné vzhledem k jeho projekci, že vznikající technologie vytlačí ekonomické potřeby do mnoha kategorií stávající práce.

„Spousta lidí cítí, že jsou opomíjeni a vynecháni z příběhu, i když jejich materiální podmínky jsou stále relativně dobré,“ řekl Harari Andersonovi.

 

👉 „Ve 20. století bylo společné všem příběhům – liberálním, fašistickým, komunistickým – to, že velkými hrdiny příběhu byli obyčejní lidé, ne nutně všichni lidé, ale pokud jste žili, řekněme, v Sovětském svazu ve třicátých letech, život byl velmi ponuré, ale když jste se podívali na propagandistické plakáty na zdech, které zobrazovaly slavnou budoucnost, byli jste tam.

 

👉 „Podíval jste se na plakáty, které ukazovaly oceláře a farmáře v hrdinských pózách, a bylo zřejmé, že tohle je budoucnost,“ vysvětluje.

 

👉 „Když se teď lidé dívají na plakáty na stěnách nebo poslouchají TED rozhovory, slyší spoustu těchto velkých myšlenek a velkých slov o strojovém učení a genetickém inženýrství a blockchainu a globalizaci, a nejsou tam.

 

👉 „Už nejsou součástí příběhu budoucnosti a já si myslím, že – opět je to hypotéza – pokud se pokusím pochopit a spojit se s hlubokou záští lidí, na mnoha místech po celém světě, součástí toho, co by se tam mohlo ubírat uvědomují si lidé – a mají pravdu, když si to myslí – že: „Budoucnost mě nepotřebuje. Máte všechny ty chytré lidi v Kalifornii, v New Yorku a v Pekingu a oni plánují tuto úžasnou budoucnost s umělou inteligencí a bioinženýrstvím a v globální konektivitě a tak, a oni mě nepotřebují. Možná, že když jsou milí, hodí mi nějaké drobky jako univerzální základní příjem, ale psychologicky je mnohem horší mít pocit, že jste k ničemu než mít pocit, že jste vykořisťováni. ”

 

👉 Harari kontrastoval 20. století s 21. stoletím a zároveň předpovídal budoucnost „obyčejným lidem“ lidstva.

Řekl, že současné a budoucí ekonomiky století postupně snižují potřebu lidských bytostí.

 

👉 „Když se vrátíte do poloviny 20. století – a je jedno, jestli jste ve Spojených státech s Rooseveltem, nebo jestli jste v Německu s Hitlerem, nebo dokonce v SSSR se Stalinem – a přemýšlíte o budování budoucnosti, pak o vaší budově materiály jsou ty miliony lidí, kteří tvrdě pracují v továrnách, na farmách, na vojácích,“ řekl Harari.

 

👉 „Potřebujete je,“ dodal.

„Bez nich nemáš žádnou budoucnost.

„Nyní rychle vpřed do počátku 21. století, kdy prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace,“ uzavřel.

„Budoucnost je o vývoji stále sofistikovanějších technologií, jako je umělá inteligence [a] bioinženýrství.

VĚTŠINA LIDÍ K TOMU NIČÍM NEPŘISPÍVÁ, SNAD S VÝJIMKOU SVÝCH DAT, A AŤ UŽ LIDÉ STÁLE DĚLAJÍ COKOLIV, CO JE UŽITEČNÉ, TYTO TECHNOLOGIE BUDOU STÁLE VÍCE NADBYTEČNÉ A UMOŽNÍ NAHRADIT LIDI.”

 

Začátek formuláře

Konec formuláře

 

 

 

 

 

https://volnyblog.news/wef-vysvetlilo-ze-pandemie-covid-byla-pouze-testem-obrovskeho-mnozstvi-nepredstavitelnych-omezeni/

 

Zdroj: https://slaynews.com/news/wef-covid-test-huge-number-unimaginable-restrictions/

 

 

📌10. září 2024: ZÁSAH NCOZ NA PRAŽSKÉM ARCIBISKUPSTVÍ: KRIMINALISTÉ SE ZAJÍMAJÍ O PŘEVODY NEMOVITOSTÍ:

 

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) zasahovali v úterý na pražském arcibiskupství. Policisté prověřují podezření z podvodu v souvislosti s prodeji desítek nemovitostí včetně pozemků a budov patřících arcibiskupství za poslední tři roky. Novinkám to řekl dozorující státní zástupce Jiří Pražák s tím, že samotná instituce je v pozici poškozeného.

 

„Jde o majetky z církevních restitucí, které dál prodávali pod cenou,“ sdělil v úterý večer redakci Novinek důvěryhodný zdroj.

Na policejní zásah upozornil server iROZHLAS.cz. „Náš útvar dnešního dne provádí úkony trestního řízení, informování o věci si vyhradilo Vrchní státní zastupitelství v Praze,“ uvedl pro Novinky mluvčí NCOZ Jaroslav Ibehej bez bližších podrobností.

Dozorující žalobce z tohoto zastupitelství Pražák byl už o něco sdílnější. „Dnešního dne provedl policejní orgán NCOZ řadu úkonů trestního řízení včetně domovních prohlídek a také prohlídek jiných prostor ve věci podezření ze zločinu podvodu,“ nastínil státní zástupce s tím, že případnému pachateli by hrozilo pět až deset let vězení.

 

Doplnil, že podezření se týká převodu nemovitých věcí z majetku Arcibiskupství pražského. Na dotaz Novinek, zda tedy šlo o prodej majetku, který byl prodáván zřejmě za nižší cenu, než jaká byla jeho skutečná hodnota, odpověděl: „Zhruba tak by se to dalo říct.“

 

O prodeji majetku patřícímu arcibiskupství přitom musely rozhodovat jeho statutární orgány. Mezi ně patří především arcibiskup, kterým byl do poloviny roku 2022 nynější primas český a kardinál Dominik Duka, od července 2022 úřad převzal Jan Graubner. Dalším statutárním zástupcem je pak generální vikář (nyní Jan Balík) a také ředitel kurie.

Prodej desítek nemovitostí za poslední tři roky

Dozorující žalobce uvedl, že policisté zasahují kromě sídla arcibiskupství i na dalších místech, převážně v Praze. Kriminalisté podle něj shromažďují důkazy.

„Jde o období od roku 2021 a o soubory nemovitostí, dejme tomu, že o desítky, tedy o pozemky, jejichž součástí mohou být někdy i stavby,“ přiblížil Pražák s tím, že odhadovaná výše škody předběžně činí přibližně 200 milionů korun.

V případu dosud nebyl nikdo zadržen ani obviněn. „Trestní stíhání nějaké osoby nebylo v této fázi zahájeno a neočekávám to ani v nejbližší době,“ dodal.

Mluvčí arcibiskupství Jiří Prinz Novinkám potvrdil, že se detektivové z NCOZ v úterý v budově diecéze pohybovali. „Prověřovali nějaké staré transakce z doby před několika lety. Arcibiskupství s nimi plně spolupracuje,“ uvedl Prinz.

 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policejni-zasah-na-prazskem-arcibiskupstvi-40487523

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.09.2024“:

➡️☭☆ V petrohradské čtvrti Petrohrad na 200 metrech čtverečních hoří budova bývalého sportovního areálu, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

Nebyly hlášeny žádné oběti.

Jak záchranáři upřesnili, hořící budova je nevyužívaná, probíhá její oprava.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dvě letadla se srazila při pojíždění na ranvej na letišti v Atlantě.

Delta Air Lines uvedla, že její křídlo Airbus A350 narazilo do ocasu Endeavour Air CRJ-900.

Je třeba poznamenat, že nedošlo k žádným obětem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šéf maďarského ministerstva zahraničí uvedl, že v rámci předsednictví země v EU bude v listopadu schválen fázový plán partnerství mezi Arménií a unií.

➡️☭☆ RUSKO SE NEBUDE ZODPOVÍDAT SPOJENÝM STÁTŮM ZA SPOLUPRÁCI S ČÍNOU, ŘEKLA MARIA ZACHAROVOVÁ. 👋👋👋

„Budujeme vztahy s Čínou vzájemně výhodným způsobem, plně v souladu s mezinárodním právem, a nebudeme podávat zprávy Spojeným státům,“ řekla RTVI v komentáři k článku Politico, že Moskva by mohla pomoci Pekingu s vyspělou armádou. technologie výměnou za vojenskou pomoc.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Moskvě byl zadržen Uzbek, který byl střelcem ukrajinských ozbrojených sil při dnešním útoku na hlavní město

Pár dní před masivním útokem dronů v Moskevské oblasti fotil administrativní budovy. V telefonu podezřelého našli fotografie a videa vojenských registračních a náborových úřadů v Kuzminkách, Ljubertsy, Společném vojenském komisariátu okresů Zamoskvoretsky a Ostankino a vládních zařízeních v okrese Meshchansky v hlavním městě.

Migrant přiznal, že veškeré materiály poslal Rajabovi M., se kterým se dříve seznámil na sociálních sítích. Za to měl nárok na peněžitou odměnu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Hizballáh údajně zasáhl velitelství IDF v Amiadu mezi Safedem a Galilejským mořem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP