27.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 RU✈️NAD EU VYHLÁŠENÍ URSULY VON DER LEYENOVÉ

 

 

📌📢🔝🔝🔝  SPOLOČNÉ VYHLÁSENIE PREZIDENTA SR P. PELLEGRINIHO A PREDSEDU VLÁDY SR R. FICA

https://www.youtube.com/watch?v=HRP7tC8zgPw

 

 

📌🛑26. srpna 2024:♨️ BRÍFINK ARTEMA ŠAROVA, ZÁSTUPCE ŘEDITELE ODBORU INFORMAČNÍ POLITIKY MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE RUSKÉ FEDERACE:

 

▪️ Radiační pozadí v Kurské oblasti je v normě;

▪️ Za 24 hodin bylo z příhraničních okresů Kurské oblasti evakuováno 70 osob;

▪️ Finanční pomoc byla poskytnuta 49 000 obyvatel Kurské oblasti, kteří utrpěli útoky AFU, ve výši 741 milionů rublů;

▪️ V dočasných ubytovacích střediscích se nachází 11,5 tisíce osob, z toho 3,5 tisíce dětí. Zbytek evakuovaných byl ubytován na vlastní náklady;

▪️ V průběhu dne dorazilo do Kurské oblasti 140 tun humanitární pomoci. Celkový objem nákladu činil 3,2 tisíce tun.

https://t.me/to_je_nas_svet/28830

 

 

📌⚔️26. srpna 2024:☝️ RUSKÁ DOKTRÍNA O POUŽITÍ JADERNÝCH ZBRANÍ SE NYNÍ VYJASŇUJE – LAVROV

Ministr zahraničí označil požadavky Kyjeva na použití Storm Shadow pro údery proti Rusku za vydírání a připomněl, že země má doktrínu o použití jaderných zbraní.

Západ se nechce vyhnout eskalaci. Západ si hraje s ohněm„, dodal Lavrov.

https://t.me/to_je_nas_svet/28831

 

 

📌🛑💳26. srpna 2024: STÁTNÍ DOHLED PROSTŘEDNICTVÍM DIGITÁLNÍCH PENĚZ V THAJSKU:

 

👉Po celém světě dochází k pozvolnému zavádění digitální diktatury. Někde je již zavádění digitální měny (CBDC) a digitálních identit v plném proudu, jinde zaostávají, nicméně 98% zemí již dosáhlo nějakého toho stupně zavádění CBDC i ID. Mezitím se samozřejmě testují i systémy sociálních kreditů.

 

👉Thajsko je nyní další zemí, kde jsou již zejména lidé závislí na pomoci státu ovlivňováni v tom, co si smějí za své peníze koupit, Doba, kdy bude podobný příkaz směřovat k celé populaci, se samozřejmě blíží – a přijde nejpozději poté, co bude zrušena hotovost.

 

👉Zavedení digitální měny thajskou vládou vyvolává závažné otázky, zejména pokud jde o svobodu a autonomii občanů. Zatímco digitální měny jsou často oslavovány jako pokrok ve finančních technologiích, představují také potenciální nebezpečí, která je třeba kriticky prozkoumat.

 

ZÁVISLOST OBČANŮ NA STÁTU:

 

👉Ústředním prvkem tohoto experimentu je podmínění občanů státem kontrolované formě peněz. Příjemci 10 000 bahtů jsou nuceni tyto peníze utratit v určitém okruhu a ve stanoveném časovém rámci.

 

👉Tato omezení by mohla být interpretována jako prostředek ekonomické stimulace, ale mají také potenciál výrazně omezit svobodu individuální volby. Občané závislí na penězích kontrolovaných vládou by mohli ztratit svou autonomii, protože jsou nuceni utrácet peníze podle pokynů vlády.

 

BIOMETRICKÁ KONTROLA:

 

👉Propojení digitálních peněz s biometrickými údaji představuje další problematický vývoj Biometrická data, jako jsou otisky prstů nebo rozpoznávání obličeje, jsou vysoce citlivá a neměnná.

 

👉Zavedení digitální peněženky, ke které lze přistupovat pouze prostřednictvím biometrických údajů, vytváří nový rozměr sledování. Stát tak získá nejen kontrolu nad penězi, ale i nad osobními údaji občanů.

Tato centralizace informací představuje riziko zneužití a ztráty soukromí.

 

KONTROLA SPOLEČNOSTÍ:

 

👉Dalším aspektem tohoto systému je kontrola nad společnostmi účastnícími se kampaně. Digitální peníze mohou přijímat pouze společnosti registrované k dani. Na první pohled se může zdát, že jde o opatření na posílení daňového systému a boj proti nehlášené práci, ale i zde existuje potenciální nebezpečí.

 

Vázání digitálních peněz na daňově registrované společnosti umožňuje úzkou kontrolu těchto společností. To znamená, že stát má vhled nejen do transakcí občanů, ale i do podnikání firem, což může vést ke komplexnímu ekonomickému dohledu.

 

ELEKTRONICKÉ ZOTROČENÍ?

 

👉Termín „moderní zotročení“ může znít drasticky, ale odráží obavy, které takovou kontrolu doprovázejí.

DIGITÁLNÍ PENÍZE MAJÍ DATUM VYPRŠENÍ PLATNOSTI A VLÁDA URČUJE, KTERÉ PRODUKTY NEBO SLUŽBY LZE ZAKOUPIT.

👉Občané, kteří nedodržují tato pravidla nebo jejichž nákupní chování je klasifikováno jako „nevhodné,“ by mohli být de facto vyloučeni z ekonomické účasti.

Firmy jsou zároveň nuceny podrobit se státnímu kontrolnímu systému, aby se mohly podílet na trhu. To vede k situaci, kdy stát kontroluje nejen ekonomiku, ale i morální rozhodování občanů a chod firem.

ZÁVĚR:

 

👉Zavedení této digitální měny v Thajsku by se dalo vnímat jako nebezpečný experiment, který vede občany k závislosti na státu a výrazně omezuje jejich svobodu a soukromí!!! 👉Umožňuje také komplexní kontrolu firem ze strany státu.

Je důležité kriticky prozkoumat tento vývoj a zajistit, aby technologické inovace nebyly zneužívány ke kontrole a sledování občanů a společností.

 

MÍSTO TOHO BY SE MĚLY ZAMĚŘIT NA POSÍLENÍ SVOBODY A AUTONOMIE KAŽDÉHO JEDNOTLIVCE.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/statni-dohled-prostrednictvim-digitalnich-penez-v-thajsku/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️Ru✈️nad EU26. srpna 2024, TikTok:

Vyhlášení Ursuly von der Leyenové: „Uzavíráme Evropský vzdušný prostor pro Rusy. Navrhujeme zákaz všech letadel vlastněných Ruskem, registrovaných v Rusku a kontrolovaných Ruskem. Toto letadlo již nebude moci přistát, vzlétnout, ani přelétat nad územím Evropské unie. To se bude vztahovat na jakékoliv letadlo, které vlastní pronajaté, nebo jinak kontrolované ruskou právnickou, nebo fyzickou osobou. Aby bylo jasno, náš vzdušný prostor bude uzavřen pro každé ruské letadlo. A to včetně soukromých letadel oligarchů.“

((Takhle se vyrábí válka, a to se žádnou šanci o mírový pokus, bez jakéhokoliv zájmu. Naopak, Západ dělá veškeré kroky, aby vyvolal III. světovou válku!!! To není Putin, který ji chce vyvolat, to je kolektivní Západ, nacističtí škůdci, který s klapkami na očích nás beztrestně ženou, bez našeho souhlasu do námi nechtěné války!!!

https://www.facebook.com/reel/3901637690113486

 

 

📌📢🔝🔝🔝26. srpna 2024: 👹✝️ „MATKA TEREZA“: „ANDĚL Z PEKLA!“:

 

👹Komu ve skutečnosti sloužila Matka Tereza? Proč dle střízlivých odhadů skončily 3 miliardy dolarů darovaných řádu Matky Terezy ve Vatikánu? Jakou péči poskytovala pacientům ve svých nemocnicích a jakou péči přitom čerpala sama? Více informací o tomto i dalších nepohodlných tématech najdete na konferenci „Globální krize. Kdo je pro nás Ježíš Kristus?“

 

https://www.facebook.com/watch?v=653092313204722

 

 

📌☢️⚠️26. srpna 2024:♨️ GROSSI: REAKTOR KURSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY NEMUSÍ BÝT SCHOPEN ODOLAT ÚDERU, POKUD BUDE ZASAŽEN – PAK JE MOŽNÉ JEHO UVOLNĚNÍ.

Další prohlášení šéfa MAAE po inspekci v kurské JE:

V reaktoru se pracuje v podmínkách blízkých normálu, ale případy vojenské aktivity v okolí vyvolávají obavy o jeho bezpečnost.

Pokud dojde k vnějšímu zásahu do Kurské jaderné elektrárny, mohou být následky mimořádně vážné.🤬Elektrárna je postavena na principu běžné budovy, v níž je umístěn reaktor❗️❗️❗️

Srovnávat možnou situaci v Kursku s Černobylem je předčasné.

Grossi se příští týden v Kyjevě setká se Zelenským.

https://t.me/to_je_nas_svet/28833

 

 

📌26. srpna 2024: ❗️❗️❗️PANDEMICKÝ NEWSPEAK ANEB GLOSÁŘ INVERZE REALITY❗️❗️❗️:

 

🛑 Virus = latinsky „toxin nemoci“; v reálném světě neexistující mrtvá částice, která se přenáší zejména skrze média, a proto napadá zejména televizní diváky a čtenáře zpráv.

👉Normální lidé mají nenakažlivou detoxikační sezónní chřipku.

Značně zavirované mozky mají pak rovněž absolventi lékařských fakult, kteří pak mají tendenci vidět virus úplně za vším, krom otevřených zlomenin. Tedy kromě těch, které vznikly uklouznutím v důsledku kýchnutí na kluzkém chodníku – tzv. virové zlomeniny.

 

🛑Pandemie = mediálně-politické zaklínadlo, používané jako nástroj moci s cílem odebírání základních lidských práv a svobod a redukce blahobytu jedince a jeho rodiny.

👉Čím více televizních diváků a čtenářů zpráv, tím úspěšnější a trvalejší je pandemie. Pokus o pandemii prasečí chřipky v roce 2009 selhal z důvodu mediálního nezájmu a nedostatečně uplacených „expertů“. Tehdy jsme si všimli, že i Kubek, když není patřičně zaplacen, dokáže mít zdravý rozum.

 

🛑Vakcína = garance trvalých příjmů farmaceutických firem❗️❗️❗️ Příjmy vznikají jak z jejího prodeje, tak i z následné aplikace chemie na poškození jí způsobená.

👉Chřipková vakcína plní již po léta funkci nástroje důchodové reformy.

👉Covidová vakcína má stejnou funkci, ta však navíc ještě plní cíl populační a sociální kontroly = 🎚️

 

🛑Asymptomatický přenos = synonymum neposkvrněného početí v porodnictví, tedy stejný způsob, jakým panna Marie porodila Ježíše. Je vědecky prokázáno, že pravděpodobnost neposkvrněného početí a asymptomatického přenosu je stejná.

 

🛑Respirátor = veřejně prezentovaná forma kolektivní neurózy.

👉Vhodný a účinný při práci v prachovém prostředí. Vzhledem k tomu, že je virus nanočásticí, stejně jako molekula prdu, pak, pokud by existoval jeho přenos vzduchem, zabránil by respirátor vdechnutí viru asi tak, jako nám zabraňuje vdechnout molekuly prdu❗️❗️❗️ Pokud by fungoval, prd bychom necítili❗️❗️❗️

 

🛑Ptačí chřipka = další ptákovina a mocensko-politický nástroj k redukci potravinové soběstačnosti populace.

👉Virus ptačí chřipky neexistuje❗️❗️❗️ Důvodem příznaků ptačí chřipky je otrava z prostředí, velmi pravděpodobně elektromagnetického původu.

 

🛑Opičí neštovice = název údajného virového onemocnění, který se WHO vůbec nelíbil, protože budil smích mezi lidmi❗️❗️❗️

👉Proto se v roce 2022 rozhodla ho přejmenovat na mpox (monkey pox = opičí neštovice) a je jen otázkou času, kdy k němu přiřadí i nějaký číselný kód, aby zbylé normované nádoby na mediální fekálie začal skutečně děsit❗️❗️❗️

 

A teď už vážně. Kdykoli uslyšíte slovo „děti“, „dětské“ apod. v souvislosti s virovým onemocněním. Řekněte „NE!!! LŽETE!!!“

 

👉ŽÁDNÉ PATOGENNÍ VIRY – A TUDÍŽ ANI ŽÁDNÁ „VIROVÁ“ ONEMOCNĚNÍ – NEEXISTUJÍ❗️❗️❗️Toto tvrzení lze lehce obhájit i u soudu. A oni to vědí❗️❗️❗️

 

👉Pamatujte, že existuje pouze otrava z prostředí, včetně té elektromagnetické, jídla, pití, léků a vakcín a otrava z vnitřního nízkovibračního toxického nastavení, zejména z pesimismu a strachu❗️❗️❗️

 

Vybaveni filmovými dokumenty a znalostmi z našeho kanálu, či kanálu spolku Resetheus, a všech těch dalších, které vědeckou metodou popírají existenci virů jako patogenů, vyražte do boje a udělejte těm gaunerům z jejich dalšího pokusu o plandemii peklo❗️❗️❗️

 

Zasévejte v normies semena pochybnosti dobře mířenými dotazy. 👉Nic netvrďte! ❗️❗️❗️

👉Vždy se jen „naivně“ ptejte, jak si vysvětlují ten či onen rozpor.

👉Nechte je samotné zjistit, že jejich logika je děravá jako švýcarský sýr.

👉To je nejmocnější cesta k přesvědčení druhých.

 

👉Zatímco cílem mediální propagandy je indoktrinovat, 👉Vaším cílem je donutit ty indoktrinované nádoby začít pochybovat.

 

Pochybnosti jsou základem vědy a pokroku.

 

Už jsme skoro vyhráli.

👉Zmatkují a 👉nevědí, 👉co nasadit dříve, 👉zda neexistující pandemii, 👉nebo imaginární válku.

👉Na tu skutečnou se už dávno nevzmůžou.

 

UMÍRAJÍCÍ KOBYLA VŠAK NEJVÍCE KOPE, A PROTO TO JEŠTĚ BUDE HODNĚ ZAJÍMAVÉ. A VŠE BUDE ZÁLEŽET NA ODPOJENÝCH NÁDOBÁCH NA MEDIÁLNÍ FEKÁLIE, KDY SE ALESPOŇ TROCHU PROBUDÍ.

 

🛑A VY, PROBUZENÍ? VY SE VŮBEC NENECHTE VYDĚSIT A ZŮSTAŇTE PEVNÍ. ❤️

https://t.me/c/1586239095/78632

 

 

📌26. srpna 2024: 🇪🇸 IMVANEX je jednou z vakcín podávaných ve Španělsku proti údajným opičím neštovicím. A ve svém příbalovém letáku uvádí, že nikdy nebyl testován na lidech…

 

Nyní to testují na 🐏 🐏 🐏

https://x.com/terra_cremada/status/1827391352272773167

https://cima.aemps.es/cima/dochtml/p/113855001/P_113855001.html

 

 

📌26. srpna 2024: DONALD TRUMP: ZAČÍNÁM BÝT ČÍM DÁL VÍCE UTVRZEN V TOM, ŽE TYHLE OVEČKY DO TOHO NWO NAKONEC DOJDOU, DOBROVOLNĚ A S RADOSTÍ.

Není to o tom „jestli bude,“ ale kdo bude mimo.

#Qpsyop #Trump

lnk.bio/rozsirenevedomi

t.me/rozsirenevedomi

https://t.me/c/1586239095/78643

https://t.me/c/1586239095/78643

https://t.me/c/1586239095/78644

https://t.me/c/1586239095/78645

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN A NARENDRA MODI SPOLU HOVOŘILI TELEFONICKY PO NÁVŠTĚVĚ PŘEDSEDY VLÁDY INDIE NA UKRAJINĚ; „INDIE JE PEVNĚ ZAVÁZÁNA K DOSAŽENÍ MÍRU„…

 

https://youtu.be/4s6PfpX1toQ?si=bseHeGhCkxWPRXh4

 

 

📌26. srpna 2024, 14:35: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY JIŽ ZTRATILY VE SMĚRU KURSK VÍCE NEŽ 6,6 TISÍCE VOJÁKŮ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) ztratily během bojů v Kurské oblasti více než 6 600 vojáků, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ruské vojenské oddělení poznamenalo, že celkové ztráty ukrajinské strany na Kurském směru činily více než 6 600 lidí, 73 tanků, 34 bojových vozidel pěchoty, 62 obrněných transportérů a 432 bojových obrněných vozidel.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny také ztratily 13 odpalovacích zařízení MLRS, včetně 4 HIMARS a 1 MLRS, 5 systémů protivzdušné obrany, 9 stanic elektronického boje, 2 protibateriové radary, stejně jako 2 překážková vozidla a odminovací zařízení UR-77.

 

https://www.vesti.ru/article/4113544

 

 

📌26. srpna 2024, 16:58, Zelenskyj👹: UKRAJINA NEPRODLOUŽÍ DOHODU O TRANZITU PLYNU S RUSKEM:

 

Vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj uvedl, že Ukrajina neplánuje prodloužit dohodu o tranzitu plynu s Ruskem.

 

„Nikdo neprodlouží dohodu s Ruskem, tohle je konec,“ cituje Zelenského agentura Interfax.

 

„Pokud jde o ostatní společnosti, pokud bude požadavek některých našich evropských kolegů pokračovat, jejich žádost zvážíme.“👹

 

V prosinci 2019 podepsaly Rusko a Ukrajina smlouvu o tranzitu plynu. Platnost této dohody vyprší na konci roku 2024.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4113909

 

 

📌26. srpna 2024, 16:34, Zelenskyj👹: UKRAJINA PROVEDLA PRVNÍ TESTY SVÉ BALISTICKÉ RAKETY:

 

👹Kyjev otestoval svou první vlastní balistickou raketu, řekl šéf Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj.

 

Zelenskyj dodal, že první testy rakety byly úspěšné, ale odmítl sdělit podrobnosti o raketě. Hlava Ukrajiny učinila toto prohlášení na tiskové konferenci, která byla vysílána ve vysílání telethonu na jednom z ukrajinských kanálů. Dolet balistických raket je od stovek do několika tisíc kilometrů. Ozbrojené síly Ukrajiny již předtím poprvé použily bezpilotní střelu Paljanica.

 

Kyjev již dříve požádal Západ o povolení použít rakety Storm Shadow, Scalp a ATACMS k úderům hluboko na ruské území, zejména k úderům na Moskvu a Petrohrad. Kyjev dokonce předal západním zemím seznam cílů, na které Ukrajina hodlá zaútočit západními řízenými a balistickými raketami.

 

Požadavky Kyjeva na použití raket Storm Shadow k úderu na Moskvu a Petrohrad jsou vydírání, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Západ se podle něj pouze snaží předstírat, že se chce vyhnout nadměrné eskalaci.

 

„Ale ve skutečnosti je to lstivé. Západ se nechce vyhnout eskalaci. Západ, rusky řečeno, se dostává do problémů,“ zhodnotil situaci šéf ruské diplomacie.

 

Financial Times uvedly záměr Kyjeva zaútočit na ruské hlavní město americkými raketami ATACMS, britskými Storm Shadow a francouzskými Scalp, s odvoláním na vysokého ukrajinského představitele.

 

Moskva se domnívá, že dodávky zbraní ze Západu na Ukrajinu narušují mírové urovnání. To přímo zapojuje země NATO do konfliktu, zdůraznil Kreml, a je to „hra s ohněm“. Rusko požádalo o svolání Rady bezpečnosti OSN na 30. srpna, aby projednala západní dodávky zbraní Kyjevu.

 

https://www.vesti.ru/article/4113802

 

 

📌26. srpna 2024, 17:24: BĚLOUSOV VĚNOVAL ZVLÁŠTNÍ POZORNOST KOMUNIKACÍM, VYBAVENÍ A MUNICI V POHRANIČNÍ OBLASTI:

 

Vojáci musí být vybaveni ochrannými prostředky, obrněnými vozidly, komunikací a municí. Odpovídající pokyn dal ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov na zasedání o bezpečnosti pohraničních zón Kurské, Bělgorodské a Brjanské oblasti.

 

Šéf odboru vyzval generální štáb a Kontrolní středisko národní obrany, aby to sledovaly. Bělousov zdůraznil, že je důležité neplnit požadavky formálně, ale skutečně zlepšit poskytování stíhaček.

 

Šéf Centra řízení národní obrany Stanislav Gadžimagomedov zase uvedl, že v průběhu spolupráce s operačním velitelstvím pohraničních regionů bylo identifikováno 55 problémů, z nichž 37 již bylo vyřešeno.

 

Konkrétně bylo přijato 18 žádostí od kurské skupiny vojáků, dodal Gadžimagomedov. V osmi případech bojovníci žádají o instalaci sledovacích a průzkumných systémů. Ve zbytku jsou určité typy zbraní.

 

https://www.vesti.ru/article/4113840

 

 

📌26. srpna 2024, Inovace republiky: ZELENSKYJ JE ZKORUMPOVANÝ ŠAŠEK 🇨🇿 REAKCE UKRAJINA (3 část)

 

👉Zelenskyj zastaví vlajku 🇺🇦 3.ČÁST 🇺🇦 Počty mrtvých na Ukrajině?

👉Násilné odvody Ukrajinců do války?

👉Armáda hlídá hranice Ukrajiny?

👉Kde je krvavá řeka?

👉Úplatky za puštění přes hranice?

👉Obrovská korupce na Ukrajině.

👉Politická konkurence ukrajiny nesmí za hranice?

👉Spojené státy tunelují Ukrajinu?

👉Dick Cheney a písnička Eminem?

👉Film o dezinformacích v ČR?

👉Řeč o míru Mistra Jana Husa?

TŘETÍ ČÁST ze série reakční videí k česko-ukrajinským otázkám.

 

https://youtu.be/uJkXXd77KVw?si=rhfCW7-ctZwku9Wa

 

 

📌⚔️26. srpna 2024: 🇺🇦 KLÍČOVÝM ÚKOLEM UKRAJINSKÉ ENERGETIKY JE PŘEČKAT ZIMU – ŠMYGAL

Ukrajinský premiér uvedl, že existují tři rozsáhlé vektory práce – je to obnova, decentralizace výroby pro podniky a programy na podporu domácností, aby se dokázaly samy zajistit.

Kromě toho Šmygal uvedl, že Ukrajina chce do konce roku získat 50 miliard dolarů od skupiny G7 bez podmínek a na jakýkoli účel.

https://t.me/to_je_nas_svet/28836

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.08.2024“:

➡️☭☆ Oblast  Suji je poseta 200 mil APU. Masakr v Kursku probíhá. Wagner je zpět v podnikání

Velitel PMC Wagner uvedl, že jednotlivé jednotky hudebníků již ničí nepřítele v několika směrech. A také zveřejnil první záběry strašného osudu ukrajinských ozbrojených sil, které dnes na předměstí Sudzha narazily na vojáky 291. pluku

Více než 500 zabitých a zraněných nepřítelem.

Velmi těžká stopáž PŘÍSNĚ 18+. Lidé se slabou psychikou by se neměli dívat.

Kanál PMC WAGNER: @Wagner (https://t.me/+Ng658uWgJV01NzNi)

➡️☭☆ 🇺🇦Rusko přesunulo 30 000 vojáků z Ukrajiny do Kurské oblasti – Syrskij.

▪️ Syrskij tvrdí, že toto číslo roste.

▪️ Velitel AFU poznamenal, že vojáci jsou stahováni z jižní Ukrajiny. Ačkoli v Záporožské oblasti u Rabotina a na Dněpru v Chersonské oblasti AFU pokračuje v útocích. Aktivně postupuje také v Pokrovském směru a navyšuje své síly navzdory přesunu řady útvarů do Kurské oblasti.

➡️☭☆ Oblast  Suji je poseta 200 mil APU. Masakr v Kursku probíhá. Wagner je zpět v podnikání

Velitel PMC Wagner uvedl, že jednotlivé jednotky hudebníků již ničí nepřítele v několika směrech. A také zveřejnil první záběry strašného osudu ukrajinských ozbrojených sil, které se dnes na předměstí Sudzhy střetly s vojáky 291. pluku

Více než 500 zabitých a zraněných nepřítelem.

(https://t.me/+KmCZYljxdxJhZDcy) .

➡️☭☆ Tři bratři, z nichž dvěma je 9 a jednomu 18 let, zemřeli při požáru v Ťumenu, informuje ministerstvo pro mimořádné situace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Mínus ještě jeden tank ukrajinských ozbrojených sil

Posádka houfnice Msta-B skupiny vojsk Dněpr zničila tank ukrajinských ozbrojených sil ve směru Orechovskij.

Personál objektivní kontroly potvrdil úspěšné splnění úkolu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „DRŽÍTE SE ZA KOULE,“ BOJÍ SE PILOTI POBEDY, ŽE HAVARUJÍ SPOLU SE SVÝMI PASAŽÉRY KVŮLI PŘÍSNÉ SPOTŘEBĚ PALIVA.

Piloti hromadně tvrdí, že dopravci omezili tankování letadel na minimum, ze kterého piloti létají s rezervou pouhých 30 minut.

V případě útoku dronu nebo vyhlášení plánu “Koberec” bude na obloze příliš mnoho letadel a může dojít ke katastrofě kvůli nedostatku paliva.

Za každý gram paliva navíc jsou piloti tvrdě trestáni a vrcholoví manažeři vyplácejí obrovské prémie. Někteří piloti již skončili, zatímco zbytek se bojí ztráty zaměstnání a „drží se za hlavu“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

27.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉⚔️TRUMPOVA OTEVŘENÁ CHVÁLA BOJOVÝCH DOVEDNOSTÍ RUSKÉ ARMÁDY; DONALD TRUMP CHVÁLÍ PUTINOVY MUŽE ZEJMÉNA PŘI BOJÍCH V ZIMNÍCH PODMÍNKÁCH

 

 

📌26. srpna 2024: 📌☣️💨✈️26. srpna 2024: ROBERT PŘED NĚKOLIKA MINUTAMI OZNÁMIL KOMENTÁŘEM NA „X“ KE KLIPU O CHEMTRAILS, ŽE VLÁDA TRUMPA A JEDNOTY ZASTAVÍ CHEMTRAILS!

 

V reakci na příspěvek na 𝕏 uvedl: „Zastavíme tento zločin.“.

„Říkám jim terminátoři tankerů – dostáváme lepší plat než kterýkoli jiný pilot“

Informátor o chemtrailových pilotech.

Jsem přesvědčen, že většina z nich je řízena na dálku – technologie zjevně existuje a je jich příliš mnoho.

 

RFK: „Zastavíme tento zločin.“

((Taky je to jejich zločinecká akce už několik let, která se podepsala na množství poškozeného zdraví celé populace!!! Jak si dovolí to prezentovat jako prezentaci slibů? Kdyby to chtěli, tak by to zastavili okamžitě!!! Je to jejich nedozírný zločin!!! 👹))

https://x.com/RobertKennedyJr/status/1828160428154966286?t=Jk2uHxuYEOoHBLS9YK5Pog&s=19

 

 

 

📌📢🦻🔝🔝🔝26. srpna 2024, Dvojí metr, Patrik Nacher:

👉 ČEŠI SE BOJÍ ŘÍKAT SVÉ NÁZORY…

👉 RUSKÉ LOUTKY…

👉 FIRMY KONČÍ SWOKE…

👉 MIGRACE A ZLOČIN

 

👉 Komunikace a cenzura…

👉 Připomenutí výročí 21 srpna…

👉 Od září budeme platit nový poplatek za předčasně splacenou hypotéku…

((dle mého názoru chtějí dosáhnout globalistický plán, připravit Vás o zaměstnání, nebudete mít možnost splácet, a tak Vás připravit o Váš majetek…))

 

https://www.youtube.com/watch?v=f3Osw5X_3mo

 

🛑KDO JE Patrik Nacher: český politik, ekonom a mediální poradce, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, od roku 2014 zastupitel hlavního města Prahy, od roku 2024 člen hnutí ANO 2011. Známým se stal především jako bojovník proti různým bankovním poplatkům, pravidelně pořádá veřejnou anketu Nejabsurdnější bankovní poplatek…

 

 

📌26. srpna 2024: 17 Q operace /Spolupráce. Global -NWO/💫 SLEPÝ STŘEVO 💫

 

„Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) byl operován ve Fakultní nemocnici v Brně. Mluvčí resortu Ondřej Jakob uvedl, že ministrův stav není vážný. Podle informací Novinek mu lékaři operovali slepé střevo.

((Pozor! Smrtelná nemoc!!! 😂))

 

„Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek absolvoval menší zákrok ve FN Brno. Podle informací, které mám, je v pořádku,“ sdělil Novinkám mluvčí resortu Ondřej Jakob. Blíže situaci odmítl komentovat.

 

K pracovnímu programu by se měl Válek podle mluvčího vrátit v řádu dnů. V současnosti je ještě hospitalizován v nemocnici. Ve středu se měl účastnit jednání vlády, na úterý je v plánu i jednání koaličních špiček k problémům s digitalizací stavebního řízení.

 

Válek je vášnivý cyklista, fotografie z výjezdů na kole zveřejňoval i v minulých dnech. Podle informací redakce ale nešlo o poranění spojené s cyklistikou, nýbrž o problémy se slepým střevem.“  👹🚵‍♀️

https://t.me/c/1586239095/78625

 

 

📌❤️😍🤍🥰 26. srpna 2024: ⚡️VÍCE ROZMANITOSTI NEPOTŘEBUJEME

 

Bílá rasa je různější než jiné nebílé rasy, jsme nádherní barevní lidé, jsme bílá excelence která odporuje závislosti❤️

https://t.me/c/1586239095/78627

 

TOHLE JE SKUTEČNÁ EVROPA! Každá evropská země má svou vlastní kulturu, jazyk, lidi a moc! Braňte své vlastní země a lidi! Jste vše, co máte! ❤️😍🤍🥰

https://t.me/c/1586239095/78628

https://t.me/c/1586239095/78628

 

 

📌26. srpna 2024: 👀🇵🇸 PALESTINA ŽÁDÁ O VSTUP DO BRICS👍

G7 / „Západ“ a osadnický stát Izrael budou pak izolovanými vyvrheli.

https://t.me/c/1586239095/78629

 

 

📌26. srpna 2024: 🇮🇷/🇶🇦 KATARSKÝ PREMIÉR NAVŠTÍVIL TEHERÁN A SETKAL SE S MINISTREM ZAHRANIČÍ ABBASEM ARAQCHI

 

Oba jednali o důležitém regionálním vývoji, včetně probíhajících jednání o příměří mezi Izraelem a Hamásem.

https://t.me/c/1586239095/78630

 

 

📌26. srpna 2024: NIZOZEMSKO: NOVÁ ČTVRŤ V UTRECHTU – UŽ ŽÁDNÉ SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ AUT…

 

👉Mantra Světového ekonomického fóra „Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný“ se realizuje

 

👉Koncepce 15 minut města už se tu a tam realizuje. V nizozemském Utrechtu se staví čtvrť Merwede, ve které se 3 domy budou muset dělit o 1 auto. Soukromé vlastnictví automobilů není možné.

 

👉V Nizozemsku je to snadné, protože většina populace jezdí na kole každý den.

 

🛑Budou plánovači a „elity“ sdílet své flotily a soukromý tryskáče???

https://www.brighteon.com/channels/danielprinzoffiziell/home

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝26. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: Mark Dice:

JAK SYSTÉM OVLÁDÁ VEŘEJNÉ MÍNĚNÍ SKRZE PROPAGANDU A MASOVOU PSYCHOLOGII

czDabing

 

Slavný výrok o moci televize ovládat naši kulturu a rámovat politické otázky, který pronesl představitel Howard  Beale ve filmu Network z roku 1076 je aktuální i dnes…

 

https://www.facebook.com/100087925431806/videos/1200759521240771

 

 

📌⚔️26. srpna 2024: ⚡️NA UKRAJINĚ BYLA HORKÁ NOC

 

Druhá vlna úderů byla rovněž kombinovaná. Byly použity letouny a drony.

 

▪️ Záporoží – 7 úderů bezpilotních letounů na město a čtvrť

▪️ Krivoj Rog – přílet do hotelu. Brzy se dozvíme, kdo se v něm skutečně skrýval.

▪️ Výbuchy rachotily v kyjevské, vinnické, chmelnické, dněpropetrovské, rovenské a žitomirské oblasti.

▪️ Ukronacisty znepokojuje pravděpodobná druhá vlna raket z Tu-95. Zatím je ticho. Naše bezpilotní letouny však nad Ukrajinou nadále pořizují záznamy.

▪️ Letecká pohotovost byla vyhlášena nejméně v 10 oblastech.

https://t.me/to_je_nas_svet/28817

 

 

📌⚔️26. srpna 2024: 🇺🇸 AMERICKÁ ADMINISTRATIVA JEDNÁ S KYJEVEM O ÚDERECH AMERICKÝMI ZBRANĚMI 👉HLUBOKO DO ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE.

Podle mluvčího Bílého domu Johna Kirbyho tato jednání pokračují v uzavřeném režimu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28819

 

 

📌⚔️26. srpna 2024: 🇷🇺 RUSKO POŽÁDALO O SVOLÁNÍ SCHŮZKY RADY BEZPEČNOSTI OSN O DODÁVKÁCH ZBRANÍ KYJEVU – UVEDL ZÁSTUPCE POLJANSKIJ

Západní země požádaly o svolání schůzky na 28. srpna, aby „nastolily ukrajinskou otázku“. Ruská federace „nezůstala nic dlužna“ a požádala o schůzku na 30. srpna.

„Během ní se dotkneme dalších aspektů ukrajinské krize a vnitřních ukrajinských hnilob, které jsou pro Západ nepohodlné,“ uvedl Poljanskij.

Podle něj kurské dobrodružství Zelenského režimu utlumilo západní zápal v otázce Ukrajiny, neboť ukrajinské ozbrojené síly tam vypadají neschopně a nepatřičně.

https://t.me/to_je_nas_svet/28820

 

 

📌⚔️26. srpna 2024: 💥 UKRAJINSKÉ OZBROJENÉ SÍLY VYTVÁŘEJÍ NOVÉ MECHANIZOVANÉ BRIGÁDY, COŽ UKAZUJE, ŽE UKRAJINŠTÍ PŘEDSTAVITELÉ NEPŘEDPOKLÁDAJÍ, ŽE BY ROZSÁHLÁ VÁLKA S RUSKEM V DOHLEDNÉ DOBĚ SKONČILA – FORBES

Článek upozorňuje, že vytvoření nových brigád závisí na dvou věcech: úspěšné mobilizaci a zahraniční pomoci. V tuto chvíli analytici Militarylandu uvádějí, že všechny nové mechanizované brigády budou vycvičeny v zahraničí a mnoho jejich rekrutů se bude nabírat z Ukrajinců žijících v těchto zemích.

https://t.me/to_je_nas_svet/28821

 

 

📌⚔️26. srpna 2024:⚡️ UKRAJINA PŘIPRAVUJE NOVÝ DÁLKOVÝ ÚDER NA RUSKO BEZ KONZULTACE SE ZÁPADEM – ASSOCIATED PRESS.

▪️ Ukrajinský ministr digitální transformace Michail Fedorov prohlásil, že Kyjev se chystá použít raketový dron „Paljanicja“ vyvinutý na Ukrajině. Tato zbraň je odpalována z pozemní platformy a má dolet až 600-700 kilometrů, což je srovnatelné s americkými raketami ATACMS.

▪️ „To by mohlo změnit rovnováhu sil, protože budeme moci zaútočit na ta zařízení, která v současné době nejsou kryta ruskou obranou,“ řekl Fedorov.

▪️ Zdůraznil také, že značná velikost Ruska by se mohla stát jeho slabým místem, což by Ukrajině poskytlo možnost operovat hluboko uvnitř území nepřítele.

https://t.me/to_je_nas_svet/28822

 

 

📌26. srpna 2024: ♨️ ELON MUSK VYZVAL FRANCOUZSKÉHO PREZIDENTA EMMANUELA MACRONA, ABY VYSVĚTLIL DŮVODY ZATČENÍ ZAKLADATELE TELEGRAMU PAVLA DUROVA.

 

Ve svém příspěvku na sociální síti X Musk požádal Macrona, aby světovému společenství objasnil situaci.

„Bylo by užitečné znát více podrobností o tom, proč byl zatčen,“ napsal Musk.

Komentář přišel v reakci na Macronův příspěvek, v němž odmítl obvinění vznesená vůči Francii kvůli Durovovu zatčení a prohlásil, že Paříž dodržuje zásadu svobody projevu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28823

 

 

📌26. srpna 2024:🔥 KRIVOJ ROG, NÁSLEDKY DOPADU RAKETY NA HOTEL, KDE BYLI UBYTOVÁNI ZÁPADNÍ DŮSTOJNÍCI.

Panuje pocit, že byli záměrně umístěni na jedno místo, aby se jich zbavili. 👋🍾

https://t.me/to_je_nas_svet/28824

 

 

📌26. srpna 2024: 26. srpna 2024, 22:45: TRUMP ŘEKL, ŽE POKUD VYHRAJE VOLBY, VYTVOŘÍ AMERICKOU VESMÍRNOU NÁRODNÍ GARDU:

 

Americký prezidentský kandidát Donald Trump řekl, že pokud vyhraje volby, zřídí Národní gardu vesmírných sil. 👹

 

„Jako prezident podepíšu historický zákon o zřízení Vesmírné národní gardy,“ citovala Trumpa agentura TASS.

 

Podle bývalého amerického prezidenta toto rozhodnutí neumožní Rusku a Číně předběhnout v této věci Spojené státy.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu. Soupeřkou republikánského kandidáta je zástupkyně Demokratické strany Kamala Harrisová.

 

https://www.vesti.ru/article/4112438

 

 

📌26. srpna 2024, 2:44: TUCKER CARLSON OZNAČIL DUROVOVO ZADRŽENÍ ZA OCHRANNOU ZNÁMKU DIKTATURY:

 

Zadržení zakladatele Telegramu Pavla Durova ve Francii je „OCHRANNOU ZNÁMKOU DIKTATURY“ 👹. Uvedl to americký novinář Tucker Carlson.

 

„Administrativa (amerického prezidenta Joea – pozn. red.) Biden povzbuzuje (francouzský prezident Emmanuel – pozn. red.) Macrona, aby zadržel majitele a zakladatele Telegramu Pavla Durova, který je nyní zadržován ve francouzském vězení. Podle mého názoru je to ochranná známka diktatury,“ řekl Carlson v rozhovoru s Robertem Kennedym mladším, jehož video novinář zveřejnil na svých webových stránkách.

 

KENNEDY JR. ZASE POZNAMENAL, ŽE V EVROPĚ NYNÍ NEEXISTUJE SVOBODA PROJEVU. 👹

 

V sobotu večer byl Durov zadržen na pařížském letišti Le Bourget. Následující den byla jeho vazba prodloužena na 96 hodin. Pařížská prokuratura obviňuje tvůrce messengeru zejména ze spoluúčasti na obchodování s drogami, zločinech proti dětem a podvodech.

 

https://www.vesti.ru/article/4112530

 

 

📌26. srpna 2024, 06:18: ZUCKERBERG PŘIZNAL, ŽE CENZUROVAL OBSAH NA ŽÁDOST AMERICKÝCH ÚŘADŮ:

 

Šéf společnosti Meta Corporation (zakázaná v Ruské federaci) Mark Zuckerberg přiznal, že pod tlakem administrativy administrativy amerického prezidenta 👹 Joea Bidena cenzuroval obsah na sociálních sítích společnosti. Uvedl to v dopise předsedovi Výboru pro právní záležitosti Sněmovny reprezentantů USA Jimu Jordanovi. Zpráva byla zveřejněna na sociální síti X.

 

Podle Zuckerberga vysocí úředníci Bidenovy administrativy, včetně těch z Bílého domu, v průběhu roku 2021 opakovaně tlačili na tým Metropolitní policie, aby cenzuroval určitý 💉🎚️obsah o koronaviru, včetně humorných a satirických materiálů.

 

„Pevně věřím, že bychom neměli dělat kompromisy v našich obsahových standardech kvůli tlaku ze strany administrativy v tom či onom směru. A jsme připraveni se bránit, pokud se to stane znovu,“ zdůraznil Zuckerberg.

 

Americký podnikatel Elon Musk již dříve vyjádřil přesvědčení, že Zuckerberg na rozdíl od zakladatele messengeru Telegramu Pavla Durova nebude zadržen, protože spolupracuje s úřady jiných států a cenzuruje obsah na své platformě.

 

Připomeňme, že struktura aktiv společnosti Meta zahrnuje takové klíčové společnosti jako Facebook (zakázaný v Ruské federaci) a Instagram (zakázaný v Ruské federaci), WhatsApp, Oculus. Celkem jich je více než dvacet.

 

https://www.vesti.ru/article/4112598

 

 

📌26. srpna 2024, 02:56: VELITEL UKRAJINSKÉHO LETECTVA OZNÁMIL NEJMASIVNĚJŠÍ ÚDER RUSKÉ FEDERACE:

 

Ruská armáda zasadila nejmasivnější úder ukrajinské kritické infrastruktuře, uvedl velitel ukrajinského letectva Mykola Oleščuk na svém kanálu Telegram.

 

„V noci na pondělí 26. srpna 2024…, (ruské síly – pozn. red.) způsobily masivní kombinovaný úder na kritickou infrastrukturu Ukrajiny, zejména na palivový a energetický sektor státu, za použití raket různých typů vzdušných, pozemních a námořních,“ řekl.

 

Den předtím hřměly výbuchy téměř po celém území Ukrajiny, letecký poplach byl vyhlášen po šesté hodině ráno moskevského času. Později ruské ministerstvo obrany uvedlo, že v pondělí ozbrojené síly zahájily masivní úder na zařízení kritické energetické infrastruktury, která zajišťují provoz vojensko-průmyslového komplexu Ukrajiny. Ruské ministerstvo obrany dodalo, že byly zasaženy všechny určené cíle.

 

https://www.vesti.ru/article/4112532

 

 

📌26. srpna 2024, 03:23: RUSKÉ DĚLOSTŘELECTVO ZNIČILO POZICE A ŽIVOU SÍLU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VE SMĚRU NA KUPJANSK:

 

Skupina vojsk Západ zničila maskované pozice a pěchotu ukrajinské armády v kupjanském sektoru fronty, uvedlo Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Je třeba poznamenat, že výpočty 100mm protitankových děl „Rapira“ motostřelecké jednotky skupiny „Západ“ zasáhly identifikované maskované pozice a živou sílu ukrajinských jednotek v zóně speciální vojenské operace.

 

Ministerstvo obrany vzalo na vědomí spolehlivost a vysokou přesnost rapíru.

 

„Posádky dělostřeleckých děl v ně věří a považují jejich rapíry za jednu z nejúčinnějších zbraní,“ uvedlo vojenské oddělení v prohlášení.

 

https://www.vesti.ru/article/4112547

 

 

📌26. srpna 2024, 06:44: POLSKÉ MINISTERSTVO OBRANY UVEDLO, ŽE ZEMĚ JE VE STAVU HYBRIDNÍ VÁLKY:

 

Polsko vede hybridní válku. Uvedl to náměstek ministra obrany země Cezary Tomchik.

 

„To, čemu dnes v Polsku čelíme, je de facto hybridní válka. A můžeme přímo říci, že Polsko je dnes ve válečném stavu, ale ve stavu hybridní války,“ citovala ho Polská tisková agentura.

 

Tomczyk označil situaci s migranty na hranicích s Běloruskem a detekci cizích meteorologických balónů na polském území za jeden z projevů hybridní války.

 

Připomeňme, že letos byly ve Varmijsko-mazurském vojvodství v Polsku několikrát nalezeny meteorologické balóny s nápisy v azbuce, nejpozději. Konkrétně k takovému incidentu došlo 24. srpna. Ve Varšavě říkají, že sondy byly vypuštěny z meteorologické stanice v blízkosti Kaliningradu.

 

https://www.vesti.ru/article/4112626

 

 

📌26. srpna 2024, 09:33: MUSK VĚŘÍ, ŽE KALIFORNIE MUSÍ PŘIJMOUT ZÁKON O OVĚŘOVÁNÍ AI:

 

Americký podnikatel Elon Musk vystoupil na podporu nedávno navrženého zákona v Kalifornii o povinném bezpečnostním testování systémů založených na umělé inteligenci.

 

„Není to jednoduché rozhodnutí a myslím si, že… by možná měl být přijat návrh zákona SB 1047 o bezpečnosti umělé inteligence,“ napsal podnikatel na své stránce na sociálních sítích.

 

Návrh zákona by měl být projednán do konce srpna. Pokud jej přijmou státní zákonodárci, pak společnosti využívající systémy založené na umělé inteligenci budou muset bezpodmínečně kontrolovat jejich bezpečnost.

 

Musk dříve odhadl pravděpodobnost globální katastrofy související s umělou inteligencí na 10-20 %. Zároveň vyzval, aby zůstal optimistický.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4112825

 

 

📌26. srpna 2024, 08:15, VÁLEČNÝ ZAJATEC TYAZHKORB: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY MĚLY VSTOUPIT DO KURSKÉ OBLASTI NA 15 DNÍ:

 

Zajatý ukrajinský voják řekl, že ozbrojené síly Ukrajiny neměly zůstat v Kurské oblasti déle než 15 dní, vyplývá z videa zveřejněného ministerstvem obrany.

 

„Před půl měsícem, když už jsme byli u Kurska, nebylo kam jinam utéct: žádné doklady, žádný telefon, žádné klíče od bytu, žádné peníze s námi – všechno vzali s sebou,“ řekl Tyazhkorob.

 

Podle něj vyšší orgány slíbily, že v Kurské oblasti nezůstanou déle než 15 dní.

 

Velitelé také ujistili vojáky, že se všichni vrátí domů živí. Podle vězně je však v řadách ozbrojených sil Ukrajiny mnoho zraněných, polovina vojáků zemřela celkem a mnoho jich uprchlo.

 

„Nechceme tuto válku. Nevidím žádný smysl v tom, aby to pokračovalo dále na cizí půdě,“ řekl Tyazhkorob.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny zaútočily 6. srpna v 5:30 ráno na Kurskou oblast, ale rychle se střetly s ruskou armádou, jejíž části zastavily postup Ukrajinců hluboko na ruské území. Jak poznamenal náčelník generálního štábu ozbrojených sil Ruské federace Valerij Gerasimov, operace v Kurské oblasti skončí porážkou nepřítele a přístupem ke státní hranici.

 

„Jednotka Arbat dnes již konečně vyklidila Nižňaju, Parovaju a Něčajev – dvě osady, pluk 1427 si pro ně jel. Ukazuje se, že i tato oblast byla vyčištěna, převzata pod kontrolu,“ řekl k postupu ruské armády velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apti Alaudinov.

 

https://www.vesti.ru/article/4112710

 

 

📌26. srpna 2024, 09:26: STOVKY RAKET VYPÁLENÝCH LIBANONEM NA IZRAEL:

 

Rakety krátkého doletu a bezpilotní letouny odpálené Hizballáhem z Libanonu mířily na města v severním Izraeli. Lidé nebyli zraněni, ale několik civilních objektů bylo zničeno.

 

Podrobnosti o nedělním raketovém útoku sdělil ve vysílání televizního kanálu Russia 1 šéf blízkovýchodního úřadu Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti Sergej Paškov.

 

Většina raket a bezpilotních letounů byla zachycena systémem Iron Dome a zničena, řekla mluvčí izraelské armády Anna Ukolová.

 

„Celkem bylo z území Libanonu vypáleno asi 230 raket a 20 bezpilotních letounů. Mnoho raket, které byly namířeny na Izrael, bylo zničeno preventivním úderem s pomocí stíhaček našeho letectva. A škody, které byly způsobeny, jsou minimální,“ uvedla Ukolová.

 

Po dočasné přestávce na severu izraelská armáda zintenzivnila své akce na jihu, v Pásmu Gazy. Den předtím velitelství oznámilo úplné zničení brigády militantů Hamásu ve městě Rafah.

 

https://www.vesti.ru/article/4112711

 

 

📌26. srpna 2024, 10:35: SPOJENÉ STÁTY ZVYŠUJÍ DODÁVKY ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ NA UKRAJINU:

 

Aby se zvýšila stabilita energetického systému Ukrajiny, Spojené státy zvyšují dodávky energetických zařízení do země. Uvádí se to v prohlášení Bílého domu.

 

Americký prezident Joe Biden odsoudil ruské údery na energetickou infrastrukturu Nezalezhnaya a poznamenal, že Američané začali aktivněji dodávat „zařízení k opravě jejích systémů a zvýšení stability ukrajinské energetické sítě“.

 

Šéf Bílého domu navíc uvedl, že systémy protivzdušné obrany budou prioritou při dodávkách na Ukrajinu.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve uvedlo, že úder na ukrajinská palivová a energetická zařízení narušil přepravu zbraní a munice na linii dotyku.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4112976

 

 

📌☣️⚠️26. srpna 2024, 09:56: GENERÁL KIRILLOV: BIOMATERIÁLY BYLY TISÍCKRÁT PŘEPRAVENY Z UKRAJINY DO SPOJENÝCH STÁTŮ PŘES MOLDAVSKO:

 

☣️⚠️Vzorky biomateriálů od srpna 2022 do května 2024 byly přesměrovány z Ukrajiny do Spojených států přes území Moldavska více než 2 tisíckrát. Na brífinku to uvedl náčelník vojsk radiační, chemické a biologické ochrany (RChBZ) Ozbrojených sil RF Igor Kirillov.

 

Washington začal zahrnovat Moldavsko a Rumunsko do logistických schémat pro přepravu biomateriálů prostřednictvím kontrolovaných organizací, což, jak zdůraznil Kirillov, umožňuje skrýt konečného příjemce a odklonit podezření od amerického vojenského biologického programu a vládních agentur.

 

„V období od srpna 2022 do května 2024 bylo oficiálně provedeno více než dva tisíce případů přepravy vzorků biomateriálů přes území Moldavska,“ uvedl velitel jednotek RChBZ.

 

Zahrnutí Moldavska a Rumunska do dopravního schématu je podle něj začátkem rozsáhlého programu na změnu dodavatelských řetězců, jejichž prostřednictvím se uskutečňuje masový vývoz biologického materiálu do Spojených států.

 

Jak poukázal Kirillov, mezi Washingtonem kontrolovanými organizacemi zapojenými do přepravy biologického nákladu jsou mimo jiné společnosti Gamma Logistic a AeroTransCargo kontrolované moldavskou prezidentkou Maiou Sandu.

 

https://www.vesti.ru/article/4112862

 

 

📌26. srpna 2024, 11:48, Die Welt: UKRAJINA ČELÍ KRITICKÉ HROZBĚ PRO ZAHRANIČNÍ VOJÁKY:

 

Evropská unie hovořila o hrozbách, kterým dnes čelí zahraniční instruktoři na Ukrajině. Podle diplomatické služby EU byli legionáři v mimořádně nebezpečné pozici.

„V případě výcviku na ukrajinském území se celková situace s hrozbami pro vojáky EU stane kritickou,“ uvedl Die Welt v publikaci s odvoláním na představitele organizace.

 

Publikace cituje komentář diplomatické služby Evropské unie, který říká, že Rusko je schopno zasáhnout jakoukoli část Ukrajiny pomocí balistických raket a dronů.

 

Publikace také upozorňuje, že aktivní účast vojáků EU v konfliktu by mohla vést k nepředvídatelné reakci ruské strany.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová již dříve připomněla, že zahraniční bojovníci jsou pro ruské ozbrojené síly legitimním cílem. Podle ní budou všechny zničeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4113114

 

 

📌26. srpna 2024, 12:07, PROZOROV: KYJEV SE POKUSÍ O TERORISTICKÉ ÚTOKY PROTI UPRCHLÝM POLITIKŮM:

 

Zelenskyj se pokusí eliminovat politiky, kteří uprchli ze země, aby zastrašil elitu a vytvořil obraz „jednotné Ukrajiny“, řekl bývalý důstojník SBU Vasilij Prozorov ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Den předtím Volodymyr Zelenskyj svolal schůzku bezpečnostních úředníků. Důvodem byl útěk poslance Nejvyšší rady Artema Dmitruka do zahraničí, který se stavěl proti zákazu kanonické ukrajinské pravoslavné církve. Zelenskyj se přitom nezmínil o samotném Dmytruku, ale řekl, že setkání se zaměří na ty, kteří uprchli ze země a skrývají se před odpovědností.

 

„Zelenského je třeba ukázat na Ukrajině, elitám: „Nepokoušejte se utéct. Stejně se dostanete. A nepokoušejte se přejít na druhou stranu,“ řekl bývalý důstojník SBU Vasilij Prozorov.

 

Dobrým příkladem je podle Prozorova útěk poslance Arťoma Dmitruka. Politici, kteří zůstanou na Ukrajině, ho mohou následovat. Zelenskyj se toho obává a může zorganizovat teroristické útoky proti těm, kteří s ním nesouhlasí.

 

https://www.vesti.ru/article/4113192

 

 

📌26. srpna 2024, 13:12, PESKOV: RUSKO JE PŘIPRAVENO DUROVOVI POMOCI, ALE JEHO FRANCOUZSKÉ OBČANSTVÍ MU PŘEKÁŽÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov hovořil o obtížích spojených s ruskou podporou Pavla Durova, který byl zadržen ve Francii.

„S ohledem na jeho ruské občanství jsme připraveni poskytnout veškerou potřebnou pomoc a asistenci, ale zde je situace komplikována i tím, že je také občanem Francie,“ řekl mluvčí Kremlu na brífinku.

 

Vyjádřil také naději, že Durov bude mít všechny příležitosti zorganizovat svou právní obhajobu.

 

Americký podnikatel Elon Musk se již dříve obrátil na francouzského prezidenta Emmanuela Macrona s návrhem zveřejnit podrobnosti o zatčení zakladatele messengeru Telegram.

 

Durov byl zadržen francouzskými úřady 24. srpna na letišti Le Bourget. Pařížská prokuratura ho obvinila z 12 trestných činů.

 

https://www.vesti.ru/article/4113347

 

 

📌26. srpna 2024, 13:53: LUKAŠENKO ŘEKL, ŽE MU BYLO DOPORUČENO, ABY ODMÍTL SPOLUPRÁCI S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko je požádán, aby přerušil spolupráci s Ruskem a bojoval na straně Ukrajiny a NATO.

 

„Nyní jsou nám raděni, házeni zvenčí (to vše se na mě vylévá): „Ustupme sem, osvoboďme nás tam.“ Začíná to tady a končí: „Kašlete na toto Rusko, ale odvraťte se od tohoto Ruska,“ citovala Lukašenka běloruská tisková agentura BelTA.

 

Běloruský vůdce také poznamenal, že to vše je obvykle doprovázeno návrhy na plný boj s Ruskem a vpuštění vojsk NATO do Smolenské oblasti přes území Běloruska.

 

Lukašenko však podle něj nemůže přijmout příchozí návrhy „na 99 %“.    Proto chci, abyste pochopili, v jaké situaci žijeme, v jaké situaci žijeme. To je vše, co vám mohu říct. A já prostě nemohu říci totéž ani dnes: všechny ostatní otázky jsou mé otázky,“ dodal Lukašenko.

 

Běloruský vůdce již dříve řekl, že republika bude i nadále pomáhat Rusku a že je zbytečné mu to vyčítat.

 

„Říkám Západu: ano, pomáháme a budeme pomáhat (Rusku). A vy, říkám, nepomáháte Ukrajincům? Pomáháte,“ řekl v rozhovoru s Jevgenijem Popovem na kanálu Russia 24.

 

https://www.vesti.ru/article/4113423

 

 

📌26. srpna 2024, 13:04, PATRUŠEV: ZÁPAD ZVYŠUJE SVOU NÁMOŘNÍ PŘÍTOMNOST V RUSKÝCH VODÁCH:

 

Spojené státy a jejich spojenci posilují svou námořní přítomnost v blízkosti ruských hranic, aby omezili přístup Ruska k námořním zdrojům a dopravním komunikacím, řekl Nikolaj Patrušev, poradce prezidenta Ruské federace, šéf Námořní rady.

 

„Spojené státy a jejich spojenci se snaží zabránit naší zemi v přístupu ke zdrojům Světového oceánu, zbavit ji nebo omezit naši schopnost využívat námořní dopravní komunikace,“ řekl.

 

Patrušev také poznamenal, že západní kampaň je zaměřena na diskreditaci ruských námořních aktivit, zejména ve vysokých zeměpisných šířkách, a také využívá ekologickou agendu k vyvíjení tlaku. Zahraniční speciální služby organizují teroristické činy proti strategicky důležitým námořním zařízením v Rusku, dodal asistent hlavy státu.

 

V souvislosti se sankcemi, zadržováním ruských lodí a omezováním dodávek lodního vybavení je zapotřebí komplexní přístup ke státní námořní politice a ochraně národních zájmů, a to i na mezinárodních scénách.

 

„Je důležité identifikovat účinná opatření k překonání rizik a hrozeb pro ruské národní zájmy a bezpečnost,“ zdůraznil Patrušev.

 

Zvláštní pozornost by měla být věnována Arktidě, kde je situace stále napjatější v důsledku zvýšené konkurence, dodal. Patrušev vyzval k ochraně ruských zájmů v Arktidě a připomněl, že klíčovými prioritami v této oblasti jsou rozvoj Severní mořské cesty a modernizace infrastruktury přístavů, jako je Murmansk a Archangelsk, jakož i aktivní využívání vnitrozemských vodních cest.

 

https://www.vesti.ru/article/4113246

 

 

📌26. srpna 2024, 12:52: STŘEDNÍ SKUPINA VOJSK OSVOBODILA DONĚCKOU ORLOVKU:

 

Ruští vojáci ze Střední skupiny vojsk osvobodili obec Orlovka Doněcké lidové republiky. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Ozbrojené síly RF porazily formace 53., 110. mechanizované, 25. výsadkové brigády Ozbrojených sil Ukrajiny a 109. brigády územní obrany v oblastech osad Rozovka, Vozdviženka, Novgorodskoje a Sergejevka DLR.

 

„Střed“ odrazil sedm protiútoků jednotek 150. a 151. mechanizované brigády Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ztráty nepřítele činily až 530 vojáků. Zničen byl také tank, čtyři bojová obrněná vozidla, šest automobilů, samohybná děla 2S1 „Gvozdika“ a dvě houfnice D-30.

 

Již dříve vyšlo najevo, že v zóně odpovědnosti „jihu“ nepřítel ztratil 780 vojáků a tank Leopard.

 

https://www.vesti.ru/article/4113252

 

 

📌26. srpna 2024, 13:08: PUTIN ŘEKL MÓDÍMU O DESTRUKTIVNÍ LINII UKRAJINY A HOVOŘIL O SVÉ NÁVŠTĚVĚ KYJEVA:

 

Ruský prezident Vladimir Putin v telefonickém rozhovoru s indickým premiérem Naréndrou Módím poukázal na destruktivní linii Kyjeva a nastínil klíčové přístupy Moskvy k řešení konfliktu. Informovala o tom tisková služba Kremlu.

 

„Putin poskytl principiální hodnocení destruktivní linie kyjevských úřadů a jejich západních patronů a nastínil klíčové ruské přístupy k řešení konfliktu,“ uvádí se v prohlášení.

 

Tisková služba také poznamenala, že Módí informoval ruského prezidenta o své nedávné návštěvě Kyjeva a zdůraznil zájem Nového Dillí přispět „k možnému politickému a diplomatickému urovnání“ krize kolem Ukrajiny.

 

Putin a Modi také diskutovali o implementaci dohod dosažených po červencové návštěvě předsedy vlády Indie v Ruské federaci a vyjádřili spokojenost s úrovní interakce mezi Moskvou a Novým Dillí v rámci BRICS.

 

„Módí potvrdil svou připravenost zúčastnit se summitu asociace, který se koná za ruského předsednictví v Kazani v říjnu 2024. Bylo dohodnuto, že budou pokračovat bilaterální kontakty na různých úrovních,“ uvedla tisková služba Kremlu.

 

https://www.vesti.ru/article/4113373

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI „SMETLI“ PŘES 6.200 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ A 73 TANKŮ V KURSKÉ OBLASTI; SLEDUJTE, JAK RUSKÝ DRON TYPU LANCET „SPÁLIL“ KYJEVSKÝ RADAR

 

https://youtu.be/4anaJ4OrUY8?si=Dkgs84g5hxgN-uLP

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÝBUCHY ZASÁHLY KYJEV PO PUTINOVĚ NAŘÍZENÍ PLNÉHO ÚTOKU; RUSKÉ VLNY RAKET ZASÁHLY UKRAJINSKÉ REGIONY

 

https://youtu.be/LRU6kobawc8?si=CohD0a6-aSml8iKj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVA KURSKÁ ODVETA: PANIKA NA VOJENSKÉ ZÁKLADNĚ ALIANCE NATO KVŮLI OBAVĚ Z PŘÍMÉHO ÚTOKU PO OBVINĚNÍ ZÁPADU RUSKEM Z ÚČASTI PŘI VPÁDU NA RUSKÉ ÚZEMÍ

 

https://youtu.be/5NOXohH9IAI?si=wuIjkRv3eHZNCH4m

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HIZBALLÁH NA POSLEDNÍ CHVÍLI ZMĚNIL PLÁN SVÉHO ÚTOKU A UČINIL TAK VELKÝ ÚSTUPEK VE VĚCI PŘÍMÉHO ZÁSAHU VELITELSTVÍ IZRAELSKÝCH ŠPIÓNŮ Z MOSADU

 

https://youtu.be/_xc7a91Q3g4?si=EaqXtM1Qh8cUO-4A

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VYHLÁSÍ EVROPSKÁ UNIE SANKCE PROTI NETANJAHUOVI? PO ALIANCI NATO UDĚLÁ I EVROPSKÁ UNIE „PRŮLOM“ VE VĚCI VÁLKY V GAZE? VELKÝ PROTI-IZRAELSKÝ POŽADAVEK

 

https://youtu.be/G7bUu8d61Oo?si=-g-4TDSGGDIMLVx7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZELENSKYJ DŠTÍ OHEŇ NA PUTINOVA PŘÍTELE UPROSTŘED KURSKÉHO VPÁDU; UKRAJINA VARUJE BĚLORUSKOU ARMÁDU: „ODEJDĚTE OD UKRAJINSKÝCH HRANIC“, ŘÍKÁ ZELENSKYJ

 

https://youtu.be/F0DYjR_hV_Y?si=KiJqKhne51bM4Hvr

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TRUMPOVA OTEVŘENÁ CHVÁLA BOJOVÝCH DOVEDNOSTÍ RUSKÉ ARMÁDY; DONALD TRUMP CHVÁLÍ PUTINOVY MUŽE ZEJMÉNA PŘI BOJÍCH V ZIMNÍCH PODMÍNKÁCH

 

https://youtu.be/vTpqqHzCfac?si=wRvysd5CxehBdE-I

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣27.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: TAJNÝ PLÁN PUTINA A ÍRÁNU NA DIPLOMATICKÉ ZAHNÁNÍ IZRAELE DO KOUTA, A TO JEŠTĚ PŘED PLÁNOVANÝM VOJENSKÝM ÚTOKEM ÍRÁNU NA IZRAEL?

 

https://youtu.be/y74-z_Hd2nM?si=LpUQ9Wv9D2wcmxvG

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ SÍLY VYTLAČUJÍ UKRAJINSKÉ BOJOVNÍKY PRYČ Z OBSAZENÝCH KURSKÝCH OBCÍ PO DIVOKÝCH STŘETECH

 

https://youtu.be/EcMtXniVpcA?si=CcYdYQD_yMSP1hZ6

 

 

📌26. srpna 2024, Slovenská republika, HN Televízia: PREZIDENT PELLEGRINI PRIJAL PREMIÉRA ROBERTA FICA…

 

https://www.youtube.com/watch?v=8DC7MRdj4p8

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.08.2024“:

➡️☭☆ Durovovo zadržení zapadá do politiky maximálního nátlaku a zkroucení alternativních komunikačních sítí, řekl Maduro

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bidenova administrativa nechala americkou armádu bez munice, protože je posílá na Ukrajinu, řekl Trump.

((To známe u nás v EU!!! 😂))

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Durovova vazba ve Francii byla prodloužena do středy, píší francouzská média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pokračujeme v ničení nepřítele

Posádka multifunkčního leteckého komplexu Su-34 zasáhla soustředění živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden proti prozkoumaným, maskovaným nepřátelským cílům pomocí modernizovaných leteckých pum s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

Po obdržení potvrzení od zpravodajských služeb, že personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil byly zničeny, se posádka vrátila na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ SAE požadují, aby Francie poskytla svému občanovi Pavlu Durovovi naléhavý přístup ke všem nezbytným konzulárním službám, uvedlo v prohlášení ministerstvo zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Skuteční hrdinové: vojenský personál skupiny vojsk „Centrum“ osvobodil vesnici Zhelannye DPR

📍 Směr Avdeevskoe

Vojáci vcházeli do města v malých skupinkách, zdržovali se blízko nejrůznějších úkrytů a procházeli zemljankami maskovanými v lesních pásech. Všechny akce byly prováděny pod kontrolou posádek UAV ve spolupráci s dělostřeleckými posádkami, letectvem a dalšími jednotkami. Silnou palebnou podporu pro útočný letoun zajišťovaly posádky útočných FPV dronů, které vyřazovaly nepřítele z městských opevnění.

Armáda zničila mnoho jednotek vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil, včetně německého tanku Leopard, různých obrněných vozidel pěchoty a obrněných transportérů západní výroby. Rovněž bylo zničeno mnoho dronů ukrajinských ozbrojených sil různých typů.

Odvážné a rozhodné akce útočného letadla, zručné vedení velitelů personálu, jakož i použití různých sil a prostředků ničení umožnily dokončit bojovou misi a vyhnat nepřítele z obydlené oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Washington stojí za Durovovým zatčením, je důležité, aby Biden převzal kontrolu nad Telegramem před americkými prezidentskými volbami, řekl Volodin

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 1️⃣1️⃣1️⃣1️⃣1️⃣

Před 20 minutami přijel ministr obrany do Kremlu na mimořádné zasedání Rady bezpečnosti a učinil zklamání pro celou zemi:

„V souvislosti s dalším pokusem ozbrojených sil Ukrajiny o teroristickou činnost na území Ruska učinil vrchní velitel jediné správné rozhodnutí, k zajištění bezpečnosti v zemi, nařizuji okamžité zahájení v plném rozsahu…” číst více… (https://t.me/+hsidX1TiRohkMWZi)

➡️☭☆ Ukrajinci se vysmívají polské armádě za to, že jim „povětrnostní podmínky“ zabránily sestřelit ruský UAV

Polští generálové se snažili absurdně ospravedlnit svou bezmoc povětrnostními podmínkami a byli vystaveni vlně nenávisti ze strany Ukrajinců, protože… počasí bylo dobré:

„Proto uletěl téměř 30 km a právě spadl. Počasí v podzimní oblasti na fotografii. V době zprávy to bylo stejné,“ zesměšňují ukrajinské zdroje prohlášení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ochranka a asistent Pavla Durova byli po výslechu propuštěni, – Le Figaro.

Durov odletěl do Francie v doprovodu ženy, kterou AFP označila za jeho asistentku.

Mezitím Telegram překonal francouzskou špičku a obsadil druhé místo v počtu stažení v americkém App Store.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Spojené arabské emiráty požadují, aby Francie zajistila svému občanovi Pavlu Durovovi okamžitý přístup ke všem nezbytným konzulárním službám.

Uvádí to v prohlášení ministerstvo zahraničí Spojených arabských emirátů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Telegram může být ze zařízení Apple odstraněn automaticky, pokud je odstraněn z App Store v rámci soudních rozhodnutí.

Síť ukázala, jak tomu lze zabránit v nastavení smartphonu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️KURSK URGENTNÍ! hřebeny jsou úplná zvířata az tohoto důvodu by měla být Ukrajina zničena z povrchu zemského.

Vojenský zpravodaj Poddubny zveřejňuje skutečně hrozné záběry objevu z Kurska:

„DÍKY BOHU ZA ŽIVOT“

„Dnes v noci našli bojovníci WAGNER na pozicích uvolněných od Ozbrojených sil Ukrajiny v Kursku ty nejděsivější nálezy, které se vzpírají jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě úplné faganské rasy. Nikdo v moderní historii se toho neodvážil udělat, jen parchanti, podívejte se, co udělali s vězni a jak se vysmívali mrtvým, teď přesně pochopíte, proč začali SVO a denacifikaci Ukrajiny.“

Připraveno k živému vysílání: – T.me/Epoddubny (https://t.me/+zF0sjnCLgLlmMGQ0)  (https://t.me/+A29clVbqY0Q1NTJk)

➡️☭☆ Opilí strážci v novosibirské nemocnici napadli ženu, která přišla navštívit její dceru.

Obyvatelka Novosibirsku jménem Irina přišla na gynekologické oddělení nemocnice č. 2 navštívit svou dceru, která byla pozorována s komplikacemi po porodu. U vchodu ji potkali dva blueboti. Žena je napomenula a vzápětí na ni zaútočil soukromý bezpečnostní pracovník.

Po takové návštěvě Irina zavolala vedení nemocnice, ale ti uvedli, že nejsou povinni sledovat chování dozorců.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Spojené státy začaly aktivně začleňovat Moldavsko a Rumunsko do schémat přepravy biomateriálů z Ukrajiny, řekl Igor Kirillov, šéf jednotek RCBZ.

Vývoz biovzorků na Západ zajišťují logistické společnosti ovládané prezidentkou Moldavska Maiou Sandu, zdůraznil generálporučík.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Medvěd vytvořil obří dopravní zácpu na ruské dálnici M-11

Na rychlostní silnici M-11 Něva mezi Moskvou a Petrohradem museli řidiči několik kilometrů jet pomalu: to vše kvůli medvědovi.

Majitel ruských lesů našel díru v plotě na 278. kilometru dálnice v Tverské oblasti a shromáždil za sebou solidní proud aut, která okamžitě zpomalila, rozsvítila nouzová světla a dojemně se plazila v zácpě za dravá šelma běžící po dálnici, dokud neopustila vozovku na 282. kilometru.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣ ULOVENA VÝPRODEJOVÁ TVORBA

Apti Alaudinov uvádí následující:

„TÁ FENA, KTERÁ PUSTIL NACISTY VSTUP DO SUJU, BYLA CHYTENA! Dnes byl díky útoku skupiny AKHMAT chycen muž, který zastával vysokou pozici, předal všechny souřadnice našich vojáků, umístění, trasy, byl to on, kdo vydal sebevražedné rozkazy, dlouho jsme sbírali jeho souřadnice , a dnes byl zadržen, teď toto stvoření nikomu neprodá !

– t.me/AptiAlaudinov (https://t.me/+bMvDfg84uyozN2Iy)  ✅️

➡️☭☆ Americký jaderný arzenál a související infrastruktura jsou výrazně zastaralé a vyžadují modernizaci, píše Wall Street Journal s odkazem na zdroje.

(https://t.me/haqqin_azz/113333)

Experti Pentagonu a představitelé obrany říkají, že „úsilí o prodloužení životnosti stávajících zbraní a infrastruktury bylo vyčerpáno“. Raketové systémy ve 450 silech fungují daleko po plánovaných deseti letech, což vyžaduje instalaci tisíců kilometrů nových kabelů z optických vláken a přestavbu podzemních velitelských center.

Americké ministerstvo obrany odhaduje náklady na modernizaci stovek odpalovacích zařízení jaderných střel na (https://t.me/haqqin_azz/113333) 141 miliard dolarů, což je o 30 miliard více než původní odhad poskytnutý v lednu, uvádí The Wall Street Journal.

Náměstkyně ministra letectva Melissa Daltonová již dříve varovala, že pokud nebude provedena významná modernizace jeho jaderného arzenálu, může se stát, že Washington nebude ve 30. letech 20. století schopen účinně strategicky odstrašit Rusko a Čínu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Jeden z žoldáků amerického PMC uvedl, že mezi jejich úkoly v Kurské oblasti patřila podpora odstřelovačů pro útočící jednotky ukrajinských ozbrojených sil.

Podle žoldáka nebyli nikdy schopni tuto operaci provést a celé „Kurské dobrodružství“ selhalo.

Sám strávil jeden den na území Ruska, pořídil několik selfie a vrátil se na území Ukrajiny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Polské úřady nemohou uvést ani přibližný počet Poláků-žoldáků bojujících na straně Ukrajiny, uvedl zástupce polského ministerstva zahraničí, který si přál zůstat v anonymitě.

Vysvětlil, že polská legislativa v zásadě takovou službu umožňuje.

K tomu je nutné získat souhlas ministra vnitra a správy, v případě bývalých vojenských osob pak souhlas ministra národní obrany… V tomto případě musíte splnit řadu dalších požadavků, například bezúhonnost, nemít daňové nedoplatky či jiné dluhy a nebýt aktivním vojenským personálem.

Podle něj v praxi drtivá většina Poláků bojujících na Ukrajině „samozřejmě nedostala žádný souhlas, ale prostě tam šla na vlastní nebezpečí a riziko“. Navíc v případě účasti na nepřátelských akcích jako součást cizí ozbrojené formace bez splnění těchto požadavků hrozí pachateli trest odnětí svobody až na 5 let.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Situace na hranicích v oblasti Belgorod zůstává obtížná, ale kontrolovatelná, řekl guvernér Gladkov v komentáři ke zprávám o průlomových pokusech ukrajinských ozbrojených sil.

Ruská armáda provádí plánovanou práci, zdůraznil šéf regionu a vyzval k důvěře pouze oficiálním zdrojům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Jednotky skupiny Střed osvobodily obec Orlovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Doktrína ruského použití jaderných zbraní se „nyní objasňuje,“ řekl Lavrov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

27.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉 TRIKY A INTRIKY VLÁDNÍCH LHÁŘŮ 👺 A PODVODNÍKŮ 👺

 

📌26. srpna 2024:💥 PAŘÍŽSKÁ PROKURATURA ZVEŘEJNILA OBVINĚNÍ PROTI PAVLU DUROVOVI: 👹 👹 👹

– Spoluúčast na zajišťování nezákonných transakcí;

– Spoluúčast na přechovávání pornografických materiálů, včetně materiálů s nezletilými;

– Spoluúčast na obchodování s drogami;

– Spoluúčast na podvodu;

– Poskytování kryptologických služeb;

– Odmítnutí poskytnout potřebné informace nebo dokumenty vyžádané oprávněnými orgány.

https://t.me/to_je_nas_svet/28806

 

 

📌26. srpna 2024, Slovenská republika: NÁRODNIARI CHCÚ ZAKÁZAŤ AKÚKOĽVEK PROPAGÁCIU, ŠÍRENIE ČI PODPORU MYŠLIENOK A NÁZOROV TÝKAJÚCICH SA „NETRADIČNÝCH SEXUÁLNYCH ORIENTÁCIÍ A RODOVÝCH IDENTÍT“ V PROSTREDÍ ŠKÔL A ŠKOLSKÝCH ZARIADENÍ.

Tým sa má podľa nich zabezpečiť, že vzdelávací proces nebude slúžiť ako nástroj na šírenie ideológií, ktoré by mohli byť v rozpore s biologickou identitou jednotlivca. 👏👏👏

https://t.me/to_je_nas_svet/28808

 

 

📌26. srpna 2024, Slovenská republika: PREZIDENT SR PETER PELLEGRINI V PONDELOK VYMENOVAL PAVLA GAŠPARA ZA RIADITEĽA SLOVENSKEJ INFORMAČNEJ SLUŽBY (SIS).

 

Riaditeľa SIS vymenúva prezident na základe návrhu vlády. Gašparovu nomináciu na tento post odsúhlasila vláda vo februári. Bývalá hlava štátu Zuzana Čaputová nechala menovanie nového riaditeľa tajnej služby na svojho nástupcu.

 

Novovymenovaný riaditeľ SIS chce v krátkej dobe predstaviť verejnosti koncepciu rozvoja SIS. V nej by mali byť definované krátkodobé ciele, ktoré chce ako riaditeľ dosiahnuť, ale aj tie dlhodobé, ktoré by nemali byť závislé od konkrétneho riaditeľa. Gašpar to vyhlásil po pondelkovom vymenovaní do funkcie.

 

Gašpar, ktorý doteraz pôsobil ako námestník riaditeľa SIS, poznamenal, že v jeho kompetenciách sa veľa nezmení. Jeho vymenovanie je podľa neho dobrý signál pre zahraničie, že SIS má riadne vedenie.

 

Nezávislosť SIS podľa neho dokáže garantovať. Fakt, že jeho otec je aktuálne trestne stíhaný, Gašpar nevníma ako konflikt záujmov. „Pokiaľ viem, na Slovensku ešte stále platí prezumpcia neviny. Ja tie trestné konania ani nedozorujem, ani nie som sudca v týchto konaniach,“ vyhlásil Gašpar s tým, že mu neprináleží vyjadrovať sa k nim.

 

Pavol Gašpar doteraz v SIS pôsobil ako námestník riaditeľa. Po zmene štatútu služby získal kompetencie riaditeľa. V minulosti pôsobil aj ako štátny tajomník rezortu spravodlivosti.

 

https://www.info.sk/sprava/253409/prezident-vymenoval-pavla-gaspara-za-riaditela-sis/

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. srpna 2024: KONEC TRPĚLIVOSTI PREZIDENTA PUTINA. PROBÍHÁ INVAZE NATO DO JADERNÉHO RUSKA – SVĚT NEVÍ, ŽE JE VE TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE – P.Koenig, Global Research (VIDEO)

 

👉RUSKO / SVĚT: Ruský generál Apti Alaudinov poznamenal, že účelem invaze do Kurské oblasti bylo zajistit silnou pozici pro nadcházející jednání s Ruskem.

Porážce Kyjeva a jeho západních pánů si však Kyjevský režim podepsal rozsudek smrti.

Ztráty Kyjeva jsou více než 2000.

 

👉Generál Allaudin dále předpovídá, že Kyjevská speciální operace bude ukončena do konce roku 2024 s úplným vítězstvím ruské armády a kapitulací Kyjevského režimu a jeho velitelů ve Washingtonu a Londýně. (Borzzikman 15. srpna 2024)

 

👉Zda ke kapitulaci ze strany Západu skutečně dojde, se teprve uvidí. Není zvykem, že by Západ ani v terminálních podmínkách ztrácet tvář – v úvahu tedy přichází další agrese, možná přímý útok NATO na Rusko.

 

👉V tuto chvíli prezident Putin stále odmítá hlásit válku, přestože ruské území bylo napadeno a Rusové jsou na jejich území zabíjeni silami NATO.

A mohou být plánovány další přímé útoky NATO. Prozatím se Washingtonu „vražda“ dostává; doslova.

 

WASHINGTON A JEHO PARTNEŘI V NATO KROK ZA KROKEM PŘEKRAČUJÍ JEDNU ČERVENOU ČÁRU ZA DRUHOU.

  • Za prvé, zbraně NATO na Ukrajině;
  • pak jednotky NATO un Ukaine;
  • pak stíhačky F-16 na Ukrajině;
  • pak vojáci NATO velící sofistikované výzbroji dodané západem;
  • poté jednotky NATO na ruských územích; pak bezpilotní letouny a letadla NATO útočící na ruské cíle na ruském území – a nakonec jednotky NATO, které se pokoušejí ovládnout celý ruský okres, berou ruské zajatce a zabíjejí Rusy.

 

Letiště po celém Rusku je již několik týdnů neustále bombardována bezpilotními letouny NATO.

 

👉9. srpna 2024 ruská státní média informovala o výbuchu, po níž následoval požár na ruské letecké základně v Lipecké oblasti, asi 280 kilometrů od hranic se severovýchodní Ukrajinou, jako by / síly NATO zaútočily na letiště a zničily sklad. a několik dalších zařízení s naváděnými vojenskými pumami; pod vedením expertů NATO.

 

Někteří spekulují, že Kyjev/NATO možná použily malou taktickou jadernou zbraň. Pro takovou agresi však neexistuje žádný důkaz a Rusko mlčí.

 

👉Podle ruské armády vlastní (ruské) jejich ofenzívy se použily kolem 1000 vojáků a více než dvě desítky obrněných vozidel a tanků. Viz toto . (Tato stránka byla odstraněna společností Google s tím, že stránka Moscow Times již neexistuje – odkaz je zobrazen, aby demonstroval západní cenzuru).

 

👉Ruská armáda neustále postupuje v Donbasu a brání rusky mluvící obyvatelstvo před zbabělými azovsko-nacistickými útoky, které za posledních 10 let zabily asi 18 000 lidí, většinou žen a dětí.

 

👉Rusko na svém vlastním území dostává těžké a bolestivé rány od zbraní NATO. NATO je všude, s komunikacemi, logistikou a velením NATO.

 

👉Více než 35 zemí investuje stovky miliard z peněz daňových poplatníků, aby dodaly Ukrajině zbraně k provedení smrtících úderů proti Rusku – na ruském území, s vojáky NATO, které Západ rád nazývá „zahraničními žoldáky“.

 

👉Asi 80 let po 2. světové válce, kdy Rusko porazilo nacistické Německo, se německé tanky – darované Ukrajině – opět na Ukrajině valí oblasti Kurska, kde byla rozhodující bitva; bitva, kterou Rusko porazilo nacistické Německo a zachránilo Západ před německým fašismem.

Ale fašismus dnes tiká a dobře žije, vzpomíná na časy 40. let. Nyní neofašismus vychází z Ukrajiny, někdejšího spojence nacistického Německa – banderovské bataliony Azov –, která zabila během druhé světové války desítky, ne-li stovky tisíc Rusů.

 

👉Pan Putin byl neoblomný ve vymýcení nacismu na Ukrajině, čímž se Ukrajina stala neutrálními zeměmi bez NATO, což je klíčová podmínka pro mírové jednání.

Mnoho lidí stále podléhá iluzi, že Rusko je v menším vojenském konfliktu s Ukrajinou, aniž by si to uvědomovali, že tato zástupná válka Washingtonu a NATO proti Rusku je mnohem nebezpečnější než situace druhé světové války v roce 1943.

 

👉Je to hra na pozorování, „JAK DALEKO MŮŽEME ZAJÍT“, přičemž pozorně sledujeme reakci Ruska. Potíže, které mohou mít, spočívat v obsazování brigád vojáků, protože mladí Evropané nejsou umírat pro západní válečné štváče a zisky západního válečného průmyslu.

Podle Megatrona existuje vysoká pravděpodobnost, že NATO může mít nakonec v úmyslu napadnout Bělorusko.

 

👉Vypočítali pana Putina a jeho poradci špatně odvahu NATO a doufali, že nepřejdou z Ukrajiny na ruská území, aby se vyhnuli další eskalaci?

 

CO TEĎ, KDYŽ BYLY PŘEKROČENY VŠECHNY ČERVENÉ LINIE – A TO VÍCE NEŽ JEDNOU?

 

👉V nedávném prohlášení bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv řekl, že Rusko by se již nemělo držet zpátky:

„Od tohoto okamžiku by se zvláštní vojenská operace v [Kyjevu] měla stát otevřeně exteritoriální povahou,“ argumentoval ve čtvrtek Medveděv, který slouží jako místopředseda Rady bezpečnosti Ruska.

„Můžeme a měli bychom jít dále do toho, co stále existuje jako Ukrajina. Do Oděsy, Charkova, Dněpropetrovska, Nikolajeva. Do Kyjeva a dál. Neměla by existovat žádné omezení, pokud jde o uznané hranice.“ Viz toto .

 

👉Pokud prezident Putin čeká na ještě další agresi Západu / NATO na ruském území, může se stát, že má připravenou silnou reakci, kterou nelze obviňovat jako reakci na „falešnou vlajku“, protože to, co je Kyjev-NATO dělat na ruských územích zjevně není žádná „falešná

vlajka“, ale čirá provokace.

 

👉Rusko má vojenskou kapacitu k tomu, aby současně zničilo západní rozhodovací a vojenská centra, stejně jako finanční centra, pomocí ultrapřesných, nadzvukových taktických jaderných zbraní, udrží ztráty na životě na minimu, ale vyřadí západní mocenské struktury.

 

https://cz24.news/konec-trpelivosti-prezidenta-putina-probiha-invaze-nato-do-jaderneho-ruska-svet-nevi-ze-je-ve-treti-svetove-valce-p-koenig-global-research-video/

 

 

📌🎥26. srpna 2024: MARK DICE: JAK SYSTÉM OVLÁDÁ VEŘEJNÉ MÍNĚNÍ SKRZE PROPAGANDU A MASOVOU PSYCHOLOGII

 

Ve zkratce: Mark Dice o využívání masové psychologie, propagandy, PR a dalších technik ze strany systému pro ovládání veřejného mínění. Více ve videu.

 

https://otevrisvoumysl.cz/mark-dice-jak-system-ovlada-verejne-mineni-skrze-propagandu-a-masovou-psychologii/

 

 

📌🦟🦟🦟26. srpna 2024: USA: DALŠÍ VIRUS PŘENÁŠENÝ KOMÁRY VEDL K VYHLÁŠENÍ DOBROVOLNÝCH LOCKDOWNŮ V MASSACHUSETTS

 

👉Pokud si vzpomínáte na paniku drtivé většiny lidí za Covidu a na to, jak všichni na základě politických (ne odborných) rozhodnutí – mnohdy zcela nelogických a nesmyslných – poslouchali a konali vše, co vlády nařídily, lze očekávat, že obyvatelstvo Massechusetts skutečně většinově dodrží dobrovolné lockdowny.

 

👉Pokud se nad tím zamyslíte, tak jde v podstatě o menší vzorek populace, na němž lze zjistit reakce lidí západního světa v situaci, kdy bude vyvolána hysterie a pak nařízeny dobrovolné lockdowny. Kolik lidí se podřídí? A kolik ne? Zdá se, že zde máme nové testovací pole…

 

👉Čtyři města v centrálním Massachusetts doporučují obyvatelům, aby zůstali v noci doma, aby se vyhnuli nákaze vzácným, ale potenciálně smrtelným virem přenášeným komáry.

 

👉Oznámení o dobrovolném zákazu vycházení bylo vydáno poté, co ministerstvo veřejného zdraví státu Massachusetts 16. srpna oznámilo první potvrzený případ východní 🐎koňské encefalitidy😂 (EEE) u lidí ve státě od roku 2020, kdy se virem nakazilo pět lidí😂 a jeden zemřel😂.

 

👉Státní úředníci neuvedli, jak byl současný pacient, muž ve věku 80 let z okresu Worcester, vystaven viru, ani podrobnosti o jeho současném stavu.

Nemoc, kterou ministerstvo veřejného zdraví popsalo 👉jako „vzácnou, ale závažnou,“ 😂 je způsobena virem ((Který neexistuje!)) přenášeným kousnutím komárem. Příznaky se obvykle objevují 5 až 10 dní po kousnutí infikovaným komárem a zahrnují vysokou horečku, ztuhlý krk, bolest hlavy a únavu.

 

Neexistují žádné vakcíny ani léky na léčbu EEZ. V roce 2019 se dvanáct obyvatel Massachusetts nakazilo EEZ, což mělo za následek šest úmrtí.

 

„EEZ je vzácné, ale závažné onemocnění a problém pro veřejné zdraví,“ 😂 řekl šéf 👉veřejného zdraví státu Massachusetts Dr. Robbie Goldstein.

„Chceme připomenout obyvatelům, že je třeba se chránit před kousnutím komáry, zejména v oblastech státu, kde vidíme aktivitu EEZ.“ 😂

 

Čtyři města – Douglas, Sutton, Webster a Oxford – jsou označena jako města s „kritickým“ stupněm rizika. Městští úředníci vyzývají lidi, aby dodržovali preventivní opatření, včetně vyhýbání se vycházení ven od soumraku do úsvitu, kdy je mnoho druhů komárů nejaktivnějších. 😂

 

Konkrétně doporučují ukončit venkovní aktivity 😂 před 18. hodinou až do září 😂 a poté od 17 hodin až do prvního silného mrazu 😂. Obyvatelům se doporučuje používat repelent a nosit oblečení, které snižuje expozici kůže, jako jsou dlouhé rukávy a ponožky.

 

👉Doma se obyvatelům doporučuje odstranit nebo vypustit předměty, které shromažďují vodu, jako jsou kbelíky, pneumatiky, květináče a ptačí koupele, aby se zabránilo množení komárů ve stojaté vodě. Jsou také upozorněni, aby nainstalovali nebo opravili okenní sítě.

Pro ty, kteří doporučení nedodržují, nebudou použity žádné donucovací prostředky, uvedli představitelé města.

 

👉Mezitím v Oxfordu platí zákaz vycházení od 18 hodin pro venkovní aktivity👹 na městském majetku a lidé musí předložit doklad o pojištění👹 a podepsat formulář o odškodnění, než budou moci v těchto hodinách používat městské pozemky. 👹

 

Podle amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) je v celostátním měřítku každoročně hlášeno v průměru 11 případů infekcí EEZ 😂, většinou ve východních státech nebo státech na pobřeží Mexického zálivu.

 

„Zdá se, že osoby starší 50 let a mladší 15 let jsou při infekci virem EEE vystaveny největšímu riziku vzniku závažného onemocnění,“ 😂 😂 😂 uvedla agentura na svých webových stránkách.

 

👉Lidé a zvířata, která se virem nakazí, jsou považováni za „slepé hostitele“, což znamená, že nedochází k následnému přenosu z člověka na člověka, ze zvířete na člověka nebo z člověka na zvíře.

 

Mnoho lidí, kteří se zotaví z EEZ, má dlouhodobé fyzické nebo psychické problémy, uvedlo CDC. Ty se mohou pohybovat od mírného až po těžké mentální postižení, poruchy osobnosti, záchvaty, ochrnutí a dysfunkci hlavových nervů.

Přeživší s těžkým onemocněním a přetrvávajícím postižením často vyžadují dlouhodobou péči a umírají během několika let. ((Opět strašpytel!!!))

 

ŽE BY NOVÝ KANDIDÁT NA PŘÍŠTÍ (ZMUTOVANOU) PLANDEMII?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/usa-dalsi-virus-prenaseny-komary-vedl-k-vyhlaseni-dobrovolnych-lockdownu-v-massachusetts/

 

 

 

📌26. srpna 2024: 🔥 V DŮSLEDKU RUSKÝCH RAKETOVÝCH ÚDERŮ NA ODĚSU DNES SHOŘELO ASI 40 KAMIONŮ. Zjevně nebyly prázdné.

https://t.me/to_je_nas_svet/28809

 

 

📌26. srpna 2024: 🇩🇪 NA SILNICI Z BERLÍNA NA JIH PŘES DRÁŽĎANY BYLO SPATŘENO 22 VOZIDEL.

 

👉✝️Zdravotnická a evakuační vozidla a chladírenské vozy na přepravu 🎚️ mrtvol jedou směrem do Polska. Další cíl cesty je jasný.

Dříve Německo dodávalo především zbraně a vybavení. Po zahájení sebevražedné operace AFU v Kurské oblasti zřejmě vzrostla potřeba i tohoto typu pomoci ze strany NATO. Nepřítel má již více než 5 000 nenávratných ztrát.

Německo se neúspěšně snaží vzdorovat vůli Washingtonu zvýšit dodávky AFU ke své vlastní škodě. Brzy však Německo pravděpodobně nebude schopno financovat vojenské dodávky Ukrajině ze spolkového rozpočtu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28810

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇦 RUBRIKA MOBILIZACE: V KYJEVĚ SE DNES POKUSILI ZMOBILIZOVAT ŽENU.

Takové případy nejsou ojedinělé.

https://t.me/to_je_nas_svet/28811

 

 

📌26. srpna 2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO Praha: PIRÁT BARTOŠ A PROKLETÍ ČESKÉ DIGITALIZACE V ČECHÁCH:

 

https://www.facebook.com/reel/826553142916200

https://fb.watch/ucWnd8rljN/?

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇦 „HUMANITÁRNÍ POMOC“ V HODNOTĚ 170 MILIONŮ HŘIVEN, KTERÁ BYLA DOVEZENA NA UKRAJINU PRO POTŘEBY UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL, ZMIZELA. 😂

((Pod pojmem humanitární pomoc jsi představuji úplně něco jiného!!! A že ne jako jediná zmizela, to mně vůbec nepřekvapuje. Není to po prvně!!!))

 

▪️ Informovalo o tom ukrajinské ministerstvo obrany na základě výsledků auditu provedeného společně s celními orgány.

 

▪️ Pro potřeby AFU prošly celní kontrolou následující položky:

➖ 424 kusů vozidel,

➖ 476,23 tun zboží různého druhu bez uvedení názvů, 😂

➖ 6,2 tuny potravin a plastových pelet.

 

▪️ Ministerstvo obrany však obtížně potvrzuje skutečnost, že toto vše obdrželo. Správa požádala orgány činné v trestním řízení, aby prověřily jednotlivé úředníky kvůli nezákonnému obohacení, zpronevěře majetku a zneužití pravomoci. ✔️

https://t.me/to_je_nas_svet/28813

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇦 UKRAJINA SE JIŽ PŘIPRAVUJE NA ZAČÁTEK ŠKOLNÍHO ROKU… FOTKA STEPANA BANDERY, NACISTICKÉHO ZABIJÁKA SS, FAŠISTU, A NÁPIS –  NAŠE VÁLKA.

https://t.me/to_je_nas_svet/28814

 

 

📌26. srpna 2024:🤡 ZELENSKYJ: DNES JSEM ZAČAL DEN SOUKROMÝM DLOUHÝM ROZHOVOREM S VRCHNÍM VELITELEM AFU SYRSKÝM:

Jak o odražení raketového úderu – podrobně, tak o naší odpovědi Rusku – připravujeme ji, tak o použití stíhaček F-16, tak o operaci v Kurské oblasti – pokračujeme v našich akcích v určitých oblastech přesně tak, jak Ukrajina potřebuje. Za posledních 24 hodin máme větší kontrolu v terénu a dochází k dalšímu doplňování výměnného fondu 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28815

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. srpna 2024, kuryr: TRIKY A INTRIKY VLÁDNÍCH LHÁŘŮ 👺 A PODVODNÍKŮ 👺:

 

👉Lhaní je náročná práce. Jednak si musíte furt dávat pozor, aby vám ty vaše lži zapadaly aspoň trochu do sebe, což vůbec není jednoduchý, a jednak se musíte pořád snažit zabránit tomu, aby se k lidem, kterejm lžete, dostala pravda. To je snad ještě náročnější, protože přes veškerou vaši snahu všechny zpacifikovat a umlčet se pořád objevujou lidi, který si nedaji pokoj a tu pravdu pořád vytahujou na světlo. Parchanti. 👺

 

👉Profesionální lhář a manipulátor (manipulhátor) si teda musí osvojit širokou škálu triků, kterejma udržuje veřejnost v zajetí svejch lží a sebe mimo podezření.

 

UVEDEME SI PÁR PŘÍKLADŮ TOHO, CO ŘÍKAJÍ PROLHANÝ KURVY, KDYŽ JSTE JIM NA STOPĚ.

 

➡️ „UŽ SE TIM NEZABEJVEJME.“

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Už se toho o tom napovídalo dost. Je třeba se posunout kupředu.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Přestaňte se rejpat v našich podvodech, lžích a zločinech. Většina lidí o nich pořád ještě neví, a tak to má zůstat.

 

Jelikož většina lidí jsou debilové, a to včetně většiny prolhanejch manipulátorů, používaji se často hodně jednoduchý, až trapný, triky.

 

👉Když chcete, aby lidi o něčem nemluvili, aby se neprovalilo, co jste napáchali, stačí jim prostě říct, aby o tom nemluvili. Vymyslíte si k tomu nějakou povídačku, která zní na první pohled rozumně, když se nad tim nikdo nezamyslí, a protože se nad tim většina lidí nezamyslí, funguje to docela dobře.

 

👉Stačí říct, že už se toho o tom napovídalo dost a je třeba se soustředit na jiný problémy, nebo že „nekonečná debata neni nijak konstruktivní“, nebo že „je to pořád dokolečka“ (ačkoliv se ve skutečnosti pořád nic nevyřešilo a žádný otázky nebyly opravdu zodpovězený) a většina populace nejen poslechne, ale ještě začne ten samej argument používat proti lidem, který se je snaží donutit trochu myslet.

👉Ideální postup je zaměstnat myšlenky lidí nějakym jinym cirkusem. Když se parazitům něco nepodaří a lidi se v tom šťouraj, je třeba předhodit jim nějakou novou senzaci a sypat ji na ně 24/7.

 

➡️ „NESOUSTŘEĎME SE NA MINULOST, ALE NA BUDOUCNOST.“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Čo bolo, bolo. Vzhůru k světlým zítřkům!
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Přestaňte si všímat toho, co všechno jsme vám provedli a co jsme zkurvili.

 

👉Je to v podstatě obdoba předchozího, jen trochu konkrétnější, a proto trochu efektivnější. Když se vám povstalci neustále rejpou v tom, že jste něco zkurvili, všem lhali, všechny zadlužili na 100 let dopředu, a odmítáte za cokoliv převzít zodpovědnost, vyplodíte „moudrost“, 👉 že to už je všechno v minulosti (a nikdo s tim nic neudělá) a teď už bysme se měli soustředit na jiný problémy. Když to umíte dobře okecat, skoro to dává smysl.

 

👉LHÁŘI NIKDY NEPŘIZNAJI, ŽE NĚCO ZKURVILI, ale aby vás uchlácholili, můžou poznamenat, že „došlo k nějakejm chybám“ a podobně (vždycky tak nějak samo – rozhodně ne jejich přičiněním!), ale že to už teď nenapravíme a musíme se dívat „kupředu“. Počkat! Jak „nenapravíme“?

👉Běžte si sednout do basy, vy hajzlové! To nám jako „náprava“ pro začátek bude bohatě stačit a mohlo by to odradit budoucí lháře a podvodníky.

 

👉Bohužel se ale většina lidí nechá zase oblbnout a tuhle chytrákovinu budou papouškovat těm, co umí myslet samostatně.

 

👉Pamatuju si na dobrej konkrétní příklad. Bylo to, když byl slavnostně „zvolenej“ (lol) první černej prasident Ameriky s prvním jménem stejnym jako vládní činitelé v Izraeli, druhym jménem stejnym jako diktátor v Iráku, a třetím jménem skoro stejnym jako největší terorista všech dob. Člověk by čekal, že s takovym jménem by lidi mohli bejt trochu podezíraví, ale nebyli.

 

👉Tak tenhle negr byl zvolenej proto, že lidi už měli plný zuby Bushe a spousta ho chtěla vidět v base. Tak zvolili „úplně jinýho týpka z opozice“, aby to zařídil. Jenže „úplně jinej týpek“ byl ve skutečnosti úplně stejnej jako Dubya a jeho „opozice“ byla asi tak stejně autentická jako opozice Babiše proti Fialovi (nebo naopak), tj. vůbec ani trochu.

 

👉Na hlasy žádající potrestání Bushe Obaminátor řek: „Nedívejme se na minulost. Musíme hledět do budoucnosti.“ A lidi tleskali jak o život, jako kdyby řek něco chytrýho. Ve skutečnosti tim jen řikal, že svýho kámoše nepodrazí a bude dělat stejný sviňárny jako on, což pak taky dělal, ale lidem to moc nedocházelo.

 

👉Sice Nobelova komise, která mu hned na začátku dala cenu za mír, zřejmě proto, že v prvních třech dnech vlády nestih rozpoutat třetí světovou, později poznamenala, že by ji měl vrátit, protože jako nepočítali s tim, že bude osm let válčit stejně, ne-li víc, jako Jirka Křoví, ale Nobelova komise je odněkud ze Švédska a koho to zajímá…

 

👉Vždycky když nějakou hroznou vládu nahradí nová, která byla „zvolená“ s tim, že nebude jako ta hrozná stará, vidíme nějakou variaci tohodle přístupu, protože když jde o to tu starou vládu potrestat, nikdy na to nedojde. A lidem při tom nedocvakne, že ta nová vláda bude úplně stejná jako ta stará, protože obě hrajou za stejnej tým.

 

👉To se mimochodem bude brzo opakovat právě u nás, až se lidi budou pokoušet zachraňovat Babišem Fialovy průsery, potom, co minule zachraňovali Babišovy průsery Fialou.

👉Věřím, že kdyby tu byl s náma ještě dneska Áda Hitler, lidi by ho volili. Zejména ti, co nadávaji Putinovi, že je „Hitler“.

 

➡️ „VÍME VŠECHNO, CO POTŘEBUJEME.“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Svoje závěry máme dostatečně podložený a není třeba k tomu něco přidávat a o něčem debatovat.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Nemáme zájem, aby někdo přišel a poukazoval na to, že kecáme, a rozbořil nám celej náš narativ.

 

👉Tohle se používá, když lidi poukazujou na nově objevený fakta, který zpochybňujou dosavadní narativ manipulhátorů. Manipulátoři se snaží nový fakta vytěsnit tim, že už prej maji všechny fakta, co potřebujou, a neni třeba to zbytečně komplikovat nějakejma novejma.

 

👉Jak by mělo bejt očividný, ale očividně neni, snaha přesvědčit lidi, že „všechno je jasný“, je neklamnou známkou toho, že někdo něco skrejvá. Samozřejmě logickej přístup pro zjištění, kde je pravda, je podívat se na všechny fakta, kterejch se pokoušíte nahromadit co nejvíc. Když se někdo záměrně pokouší pracovat s menším množstvím faktů než „co nejvíc“, tak má zjevně nějakou agendu a něco za lubem.

 

👉Když vám teda političtí nebo mediální manipulhátoři tvrdí něco ve smyslu, že „všechno je jasný“, „všechno už víme“, nebo „neni co dál zkoumat“, můžete si bejt jistí, že vám lžou a něco tají. Navíc je docela evidentní, že jsou si dobře vědomi toho, že je co dál zkoumat, a že by to vedlo k odhalení jejich lží. No ale většina lidí jim to stejně sežere a budou to zase papouškovat jak na povel.

 

➡️ „MĚJTE RESPEKT K XY A NEMLUVTE UŽ O TOM!“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Vytahování a rozebírání tohodle tématu je neslušný k XY.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Jelikož nechcete zavřít hubu a přestat poukazovat na naše zločiny a podvody, uděláme z vás bezcitný zrůdy bez respektu.

 

👉Jó, neni nad to, když prolhaný manipulátoři vytáhnou něco jako „RESPEKT“ nebo jiný slova, jejichž skutečnej význam neznaji. Ale oni vytáhnou cokoliv, co může lidem zabránit v pokládání otázek, vyšetřování, pátrání, zkoumání a dalších odhalovacích činnostech, který manipulhátoři nemaji rádi!!!

Nejlepší je použít něco, co společnost vnímá jako pozitivní.

 

👉Tenhle trik jsme viděli nedávno v souvislosti se střílením na pražský univerzitě. „Mějte respekt k rodině vraha a na nic se neptejte!“ Člověk neví, jestli se má dřív divit tomu, co má zjišťování pravdy o tom, co se opravdu stalo, společnýho s nedostatkem respektu k rodině vraha, nebo tomu, proč si vrahovo okolí najednou zaslouží tolik respektu a řikaji nám to lidi, který do tý doby žádnym respektem k nikomu neoplývali a očerňovali kdekoho kdečim bez jakejchkoliv důkazů.

 

👉Je to divnej svět. HLOUPOST JE RESPEKT, MYŠLENÍ JE DRZOST A OTÁZKY JSOU DEZINFORMACE. Orwell už v záhrobí píše aktualizovanou verzi.

Nemělo by bejt těžký to prokouknout. Když vám někdo v pozici moci pod jakoukoliv záminkou říká, abyste o něčem nemluvili, tak nechce, aby se něco provalilo.

 

➡️ „TRAGÉDII MÁ NA SVĚDOMÍ JEDNA OSOBA, KTERÁ MĚLA PROBLÉMY, KTEREJCH SI NIKDO NEVŠIM.“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Nic se tu neděje. Všechno je náhoda beze smyslu. Jen nešťastnej člověk. Konspirace neexistujou.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Nevšímejte si nesrovnalostí a toho, že v našem „vysvětlení“ nic nedává smysl. Po ničem nepátrejte, protože stopy vedou k nám.

 

👉Když dojde k násilný akci jako vraždě politika nebo postřílení náhodnejch lidí (což má obvykle za následek nějakou změnu v politice, kterou vládnoucí aparát už dávno chtěl zavýst, ale byla nepopulární), manipulhátoři se vždycky snaží lidem podsunout, že ji má na svědomí jedna osoba a s ničim to nijak nesouvisí. Takže hlavně po ničem nepátrejte.

TYPICKOU VLASTNOSTÍ TAKOVEJCH UDÁLOSTÍ ALE JE, ŽE OFICIÁLNÍ VERZE TOHO, CO SE STALO, NEDÁVÁ ŽÁDNEJ SMYSL, PROTIŘEČÍ SI A NA SPOUSTU OTÁZEK NEDOKÁŽE ODPOVĚDĚT A ANI SE O TO NESNAŽÍ.

 

👉Což jsou všechno známky toho, že se stalo něco dost jinýho, než vám média tvrdí, má v tom prsty někdo, o kom to v žádnym případě nesmíte vědět, a média to tutlaji lhaním, co jim síly stačí.

 

👉K vysvětlení se používá teorie „lone gunman“, kterou se proslavilo zavraždění JFK. Vláda a média se pokoušely všem namluvit, že to celý má na svědomí Lee Harvey Oswald, kterej nemá samozřejmě s vládou vůůůbec nic společnýho.

Že se střílelo nejmíň ze dvou míst, se muselo tutlat, o tom, že Lee Harvey měl historii spolupráce se CIA, se taky nemluvilo, a pro jistotu se Oswalda rychle zbavili (néé, sorry, byl „nečekaně“ zastřelenej dalším náhodnym týpkem, kterej s ničim nijak nesouvisel), aby se ho nikdo nemoh zeptat, jak to bylo.

Proč ten člověk spáchal, co spáchal? Na to se obvykle odpovídá, že nikdo pořádně neví, že se ukázalo, že „měl nějaký problémy“ 👉 (o těch se toho později navymejšlí celá kopa), ale těch si nikdo nevšiml, ale rozhodně s nikým nespolupracoval a jednal sám (a víme přesně, co se stalo, ačkoliv tu verzi měníme každou hodinu).

 

👉Kdo se i přes výhrůžky snaží vystopovat, co se opravdu stalo, vždycky objeví stopy vedoucí… řekněme na vysoký místaDŮVODY PRO CELOU OPERACI JSOU PAK (NA ROZDÍL OD OFICIÁLNÍ TEORIE) NAPROSTO ZJEVNÝ, NEBOŤ JSOU V SOULADU S AGENDOU SKUTEČNEJCH PACHATELŮ. Že takový akce jsou ve skutečnosti dlouho předem plánovaný a nejsou o tom, že se náhodnej člověk „zrovna nasral a šel někoho zastřelit“, by mělo bejt jasný každýmu, kdo umí používat mozek.

 

👉Tenhle model jsme si výborně zopakovali u nás loni v prosinci. Na oficiální verzi nedávalo smysl snad nic a oficiální zdroje dodnes nedokážou vyjasnit ani sobě, jak to vlastně bylo, ale ze všech sil se snaží udržet představu, že za to moh jeden naprosto nepravděpodobnej týpek, kterej udělal spoustu naprosto nepravděpodobnejch věcí, kterejch si naprosto nepravděpodobně nikdo, včetně policie a dalších Blítkovejch poskoků nevšim. Konec hlášení, přepněte si na kanál covid nebo kanál Ukradina, ale hlavně nevypínejte televizi!

 

👉Po tom, co jsem začal psát tenhle článek, se celej tenhle model začal odehrávat znova v Americe, když Deep State zvoral pokus o zavraždění Trumpa. Opět je na tom podezřelý všechno a z celý operace křičí, že jestli ji policie a tajná služba nemaji na svědomí úplně, tak ji rozhodně umožnili, ale média nám opět podsunujou zcela nepravděpodobnou verzi, že za všechno moh „ojedinělej střelec“, což mimo mainstream zpochybňuje spousta lidí a důkazů.

 

👉Když vám média podsunujou, že nějakou takovou tragédii má na svědomí jeden člověk, zametaji pod stůl desítky nezodpovězenejch otázek, vynořujou se podivný fakta, o kterejch nikdo nechce mluvit, a přes to všechno má vláda téměř od začátku až podezřele „jasno“ v tom, co se stalo a kdo za to může, je celkem jistý, že 99% toho, co vám řikaji, jsou lži. A ještě z vás dělaji blbce tim, že to „s ničim nesouvisí“ (kromě Ruska, protože to může vždycky za všechno – když ne přímo, tak aspoň nepřímo).

 

➡️ „BYL TO JEN OJEDINĚLEJ INCIDENT.“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Neni tu nic k vidění. Je to jen náhoda. Běžně se to nestává.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Nevšímejte si toho, že se to děje pořád a my to vždycky zameteme pod koberec, protože v tom vždycky máme prsty.

 

TOHLE JE DALŠÍ VARIANTA TOHO, ŽE „NIC S NIČIM NESOUVISÍ“, VĚCI SE DĚJOU NÁHODNĚ, A NEMÁ SMYSL V TOM HLEDAT SMYSL.

 

👉Když se provalí něco, co se děje už desítky let, oficiální verze je vždycky, že se to stalo až teď a jen jednou a nemusíte si toho všímat. „Máme to pod kontrolou. Už se to nestane.“

Ukázala se korupce ve vládě? „Ojedinělej incident.“

Politik byl zapletenej do obchodu s dětma? „Ojedinělej incident.“

Provalilo se, že nějakej bohatej bankéř znásilnil desetiletý dítě? „Ojedinělej incident.“ 👉Nikdo nesmí mít podezření, že se to děje pořád, protože pak by to moh začít zkoumat a zjistil by, že se to opravdu děje pořád.

 

👉V takovejch situacích si můžete bejt jistí, že kdokoliv vám řiká, že to byl „ojedinělej incident“, tak v tom buď má prsty, nebo kreje ty, co v tom ty prsty (a jiný končetiny) maji. (Akorát pokud je to váš soused nebo kolega v práci, tak je to většinou jen úplnej debil.)

 

👉OJEDINĚLEJ NEBYL TEN INCIDENT. OJEDINĚLÝ BYLO, ŽE TENTOKRÁT TO PRASKLO, což se samozřejmě nemělo stát. Teď je třeba přesvědčit lidi, že to byla totální náhoda, a hodit to na někoho, kdo pokud možno nemá žádný spojení s lidma, který za to opravdu můžou.

 

👉Případně hodit pod autobus jednoho z nich, když už to jinak nejde, a pak se od něj hromadě distancovat a hrozně se tomu divit, ačkoliv jste s nim před tejdnem byli na nějaký párty zazobanců a byli jste největší kamarádi. (Madoff? Epstein? Gates? Počkat, ten je ještě živej. Nevadí. Snad příště.)

 

➡️ „VĚDA MLUVÍ JASNĚ.“ / „VŠICHNI ODBORNÍCI SE SHODUJOU.“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Naše „pravda“ je oficiálně potvrzená, takže nám můžete věřit.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Nedaří se nám přesvědčit vás o pravdivosti našich dementních výmyslů, tak se zaštiťujeme autoritama, přičemž ignorujeme všechny autority, co s náma nesouhlasí, i když je to většina.

 

👉Tohle máme všichni v živý paměti z covidu. Jelikož se autority nemohly ohánět datama, protože data byly (a jsou čím dál víc) tak „trošku“ proti nim, oháněly se jinejma autoritama, ideálně těma vágníma, neidentifikovatelnejma, jako „věda“.

👉Akorát Fauci prohlásil, že vědu reprezentuje on, a oháněl se sám sebou. Je to prostě machr. (I když teď už mu asi zas tak moc do smíchu neni. No, oni ho z toho nějak dostanou.)

👉Můžeme si položit logickou otázku: Když je věda tak jasná a odborníci se shodujou, tak proč je to tak kontroverzní?

Myslim, že když to musíte pořád dokola obhajovat, protože vám to lidi nevěří, tak to asi zase tak „jasný“ nebude.

A samozřejmě „konsensus“ všech odborníků se vytváří tak, že se vyhodí všichni odborníci, který s předem stanovenym konsensem nesouhlasí.

Je to prostě argument čistýho autoritářství a používá se proto, že nelze argumentovat faktama a datama, neboť fakta a data jaksi nejsou na tý „správný“ straně.

👉Už brzo bude vyhlášená válka rebelskejm faktům a politicky nekorektním datům. Nebo už to začlo? Nestíhám sledovat…

 

➡️ „KDYŽ NEUDĚLÁTE, CO VÁM ŘEKNEME, LIDI BUDOU UMÍRAT!“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Udělejte správnou věc a následujte naše pokyny!
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Jelikož děláme něco odpornýho a některejm z vás to pořád ještě myslí, budeme vás vydírat a vyvolávat ve vás pocity viny, abyste se podřídili.

 

👉KDYŽ TO NEJDE PO DOBRYM, PŮJDE TO PO ZLYM.

👉KDYŽ SE NEPODŘÍDÍTE DOBROVOLNĚ, PODŘÍDÍME VÁS VÝHRŮŽKAMA. (Pak budeme samozřejmě řikat, že to bylo dobrovolný a nikdo vás nenutil, protože tak vypadáme líp.)

A jestli dobrovolně neuděláte, co vám nařizujeme, abyste dobrovolně udělali, tak jste opravdu fuj fuj vrazi a můžete za všechno špatný, co se v budoucnu stane!

 

👉Je prokázaný, že tyhle triky na oblbnutí malejch dětí fungujou i tak na 60-70% dospělejch. Bohužel je celkem zbytečný se jim pokoušet vysvětlovat, že když v nich vláda vyvolává pocit viny, pokud ji neposlechnou, obvykle jim v něčem lže a rozhodně je manipuluje.

👉Takže noste tři roušky, dejte si deset teček za koronavirem, přestaňte jezdit autem a podporujte nacisty, protože jestli to všechno neuděláte, lidi budou umírat (což se jinak samozřejmě nestává) a můžete za to vy.

👉A když už v tom budete, tak prosíme ještě buzerujte všechny, co to nedělaji, vyhrožujte jim, a vyvolávejte pocity viny v nich. Budou z vás nejsuprovější lepšolidi.

 

➡️ „KDYBYSME BEJVALI NEUDĚLALI, CO JSME UDĚLALI, BYLO BY TO MNOHEM HORŠÍ!“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Naše kroky sice zdánlivě vedly k negativnímu výsledku, ale bylo to ve skutečnosti to nejlepší, co se dalo udělat. Vyhnuli jsme se tak ještě větší katastrofě.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Všechno jsme zkurvili, přesně jak mnozí z vás předpovídali, ale rozhodně to nemíníme přiznat, takže si vymejšlíme ničim nepodložený trapný výmluvy.

 

👉Když vás manipulátoři úspěšně nalámou do těch největších hovadin, ale nic se nevyřeší, a ještě to vypadá, že je výsledek pěkně na hovno, začnou vás ujišťovat, že kdybyste bejvali neposlechli, tak by to teď bylo na 2 hovna. (A víme to, protože věda mluví jasně a všichni odporníci se shodujou.)

 

👉Tohle jsme taky nedávno viděli naživo. Když se ukázalo, že lockdowny a všechny ty ostatní šaškárny byly k ničemu, a že vaxindl žádnou nemoc nikde nezastavil a místo toho lidi hromadně umíraji na „neznámou příčinu“, politici začali mudrovat, že kdyby bylo po našem, bylo by to ještě horší.

No, co jinýho maji taky dělat, když si navymejšleli takovýhle hovadiny?

Člověk se musí ptát, jestli si to vůbec aspoň trochu promysleli.

Bohužel skutečnost je taková, že oni věděli, že lidi jsou dementi a skočí jim na to a až se to provalí, tak jim to stejně projde.

👉A přesně tak to zatím bylo – i když ještě není všem dnům konec.

 

➡️ „HROZÍ NÁM OHROMNÝ NEBEZPEČÍ, KDYŽ UVĚŘÍTE TOMU A TOMU!“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Existuje obrovská hrozba pro společnost v podobě nebezpečnejch informací.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Jelikož už nám naše neustálý lži nikdo nechce věřit, musíme ve vás vyvolat strach z pravdivejch informací, abyste na ně dokázali útočit, ještě, než si je poslechnete.

 

„Ááááááááááááá! Dezinformacééééé!!! Poplááááách!!!!!“

 

👉PARANOIDNÍ STRACH Z INFORMACÍ JE NEKLAMNOU POZNÁVACÍ ZNAČKOU SÉRIOVEJCH LHÁŘŮ.

 

👉Jedinej, komu můžou vážně vadit informace, je lhář. Když vás přesvědčujou, že jste ve velkym nebezpečí, protože někdo řiká věci, který podle nich nejsou pravda, tak je to až trapný, jaká je to přihlouplá ubohost. Jenže tu bohužel máme velký kvanta přihlouplíků.

👉Lháři se nás snaží přesvědčit, že lidi, co „uvěřili dezinformacím“, jsou pro vás nebezpeční.

👉Třeba tamhle váš soused. Jenže když se na toho souseda podíváte, tak jak nebezpečnej pro vás opravdu je?

👉A čim?

👉Tim, že nebude volit pětikolku, nechodí na pravidelný injekce neznámý příčiny a nemá xicht namalovanej na žlutomodro? Tahle blbost nedává smysl, i kdyby to o těch „dezinformacích“ byla pravda.

 

👉V praxi pak vidíme lidi s postojem:

👉 „Sice nevim přesně, vo čem mluvíš, ale vim, že je to dezinformace!“

👉Média jim řekly, jaký témata jsou dezinformační, a oni začnou reflexivně vykřikovat „Dezinformátor! Dezolát! Ruská svině!“, jakmile se téma objeví, aniž by vůbec chápali, co se jim kdo snaží říct. Možná jim jen položil otázku. Ale tohle je prostě schíza novýho světovýho řádu.

👉Ve skutečnosti je jasný, že tu jde o něco jinýho a dezinformátoři jsou ti, co křičí „dezinformátor!“

👉A jelikož z nás „dezinformátorů“ jsou tak posraní, ačkoliv jsme podle nich „zanedbatelná menšina“ bláznů, tak to vypadá, že přes všechny jejich podvody a manipulace se nás opravdu bojí. Jinak by se nesnažili přetrhnout, aby nás vymazali z Internetu.

 

➡️ „NENÍ TU ŽÁDNÁ PROKÁZANÁ SOUVISLOST!“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Vzniklý problémy nijak nesouvisí s naší činností. Zdánlivá víc než 90-procentní korelace nic neznamená.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Přestaňte se rejpat v tom, jak jsou současný průsery evidentně výsledkem našich minulejch rozhodnutí! Nic takovýho nám nemůžete dokázat, protože my rozhodujeme o tom, co je důkaz a co ne.

 

👉Když už lháře usvědčíte tim, že poukážete na to, že se děje přesně to, co jste předpovídali, že bude následek jejich počínání, budou se zuby nehty držet myšlenky, že to „neni nijak dokázaný“. Sice všichni vidí, jak to je, ale dokud to není nějak „oficiálně dokázaný“, tak se to vlastně „neděje“.

 

A JELIKOŽ OFICIÁLNÍ JE JEN TO, CO ONI SAMI SCHVÁLÍ, TAK JIM V PODSTATĚ NENI MOŽNÝ DOKÁZAT NIC, DOKUD SE V JEJICH VLASTNÍCH ŘADÁCH NEOBJEVÍ VÍC DISIDENTŮ, NEŽ JSOU SCHOPNÍ LIKVIDOVAT.

 

👉Když v konkrétním roce začne masová aplikace vaxindlů a od stejný doby se začne objevovat neuvěřitelný množství případů myokarditidy, infarktů, upadání do bezvědomí při sportovních zápasech a v živým televizním vysílání stokrát častější, než kdy kdo viděl, nemoci u dětí, který se u dětí dřív nevyskytovaly, a hlavní příčinou úmrtí se stane „neznámá příčina“, a někdo přitom tvrdí, že tu „není prokázaná žádná souvislost“, jen opravdovej debil uvěří, že to fakt nijak nesouvisí.

 

👉V takový situaci je evidentní, že lhářům teče do bot a z posledních sil se brání, čím můžou. KDYŽ UŽ NEMŮŽOU POPŘÍT REALITU, TAK ASPOŇ POPÍRAJÍ, ŽE MÁ NĚCO SPOLEČNÝHO S NIMA.

👉A když jim tu popíranou souvislost někdo desetkrát dokáže, tak řeknou, že je to dezolát a dezinformátor, což podle nich znamená, že jim citovaný data a fakta můžou ignorovat.

👉LHÁŘI A MANIPULÁTOŘI SE OBECNĚ VŽDYCKY SNAŽÍ VYKRESLIT VŠECHNO NA SVĚTĚ JAKO NÁHODNÝ A BEZ SOUVISLOSTÍ. KDYBY TOTIŽ NĚKDO TY SOUVISLOSTI ZAČAL ZKOUMAT, ZJISTIL BY, ŽE STOPY VEDOU K TĚM LHÁŘŮM.

 

➡️ „TOMU MŮŽOU VĚŘIT JEN BLÁZNI.“

 

🛑PŘEDKLÁDANÁ ZPRÁVA: Tahle informace je tak směšná, že by se kdokoliv, kdo ji zopakuje, měl stydět.
🛑SKUTEČNÁ ZPRÁVA: Tahle pravdivá informace by nás mohla zničit, což nám nahání hrůzu, takže ji pro začátek pořádně zesměšníme, než vymyslíme nějakej lepší plán.

 

👉Když už byly vyčerpaný všechny aspoň trochu smysluplný argumenty (nebo než někdo stihne nějaký vymyslet), zoufalej parazit klesá na úroveň 10.letých dětí. Prostě tvrdí, že když věříte něčemu jinému, než co říká on, tak jste blázni.

👉Jinými slovy, když prolhanýmu parazitovi dojdou všechny argumenty, začne urážet a zesměšňovat. OK, on to teda v podstatě dělá vždycky, ale v týhle fázi už skoro nedělá nic jinýho.

👉O CO VÍC JE ZAHNANEJ DO KOUTA, O TO JE AGRESIVNĚJŠÍ, O TO VÍC ROZKAZUJE A ZAKAZUJE, A O TO NEPŘÍČETNĚJŠÍ JE, KDYŽ HO KDOKOLIV KDEKOLIV ZPOCHYBŇUJE.

👉Proto je tu taková paranoia z „dezinformátorů“, „dezolátů“ a podobně.

👉LHÁŘI MAJI STRACH A DOŠLY JIM VŠECHNY ARGUMENTY, TAKŽE MUSÍ PŘITVRZOVAT S TOTALITNÍMA PRAKTIKAMA A LIKVIDACÍ NEŽÁDOUCÍCH ELEMENTŮ. A tu zbylou část populace, která jim ještě věří, musí neúnavně přesvědčovat, že všichni ostatní jsou blázni, vrazi babiček a kdo ví, co ještě.

* * *

👉Zmíněnejch triků by si měl každej všímat, a ve chvíli, kdy slyší jednu z tady prezentovanejch vět (včetně jejich různejch obměn), zbystřit a vytočit podezíravost na maximum. Obvykle je taková věta naprostá lež a součástí nějaký větší manipulace, za jejíž nepovšimnutí pravděpodobně brzo draze zaplatíte.

 

👉Když si to celý zrekapitulujete, všimnete si, že jsou to vlastně všechno variace na jedno téma a celý je to celkem primitivní a jednoduchý. Za celou tou škálou triků manipulhátorů stojí v podstatě jedna myšlenka:

 

➡️DRŽTE HUBY, O NIČEM NEMLUVTE, NA NIC SE NEPTEJTE, O NIČEM NEPOCHYBUJTE A NAD NIČIM NEPŘEMEJŠLEJTE!

 

👉Všechno je to snaha o umlčení a odlákání pozornosti, aby nebyly odhalený zločiny těch, co takhle umlčujou. Je to tak jednoduchý a průhledný, že každej, kdo jednou procitnul, kroutí hlavou a řiká si, „JAK TO, ŽE TO OSTATNÍ NEVIDÍ?“

 

👉Bohužel ti „ostatní“ tráví v každou konkrétní chvíli jen jednu informaci a nedokážou si dát dvě a dvě dohromady (nebo ani jedna a jedna), takže na ně tahle primitivní manipulace funguje. Neustále jsou oběťma kognitivních zkreslení a argumentačních klamů a nerozpoznaji manipulaci ani tady.

 

👉Ačkoliv se všechna tahle snaha manipulhátorů točí kolem jedný jednoduchý myšlenky, je to vždy zabalený do jednoduše znějících, zdánlivě smysluplnejch vět, který u zombíků nevyvolávaji žádný podezření.

👉ZOMBÍK nehledá zradu nikde, kde mu autority neřeknou, že ji má hledat, a tak ji vždycky hledá někde, kde žádná neni, a nikdy tam, kde vždycky je!!!!!

👉Jakmile to ale jednou prokouknete, je totální trapas to sledovat dál.

 

👉TO, CO DŘÍV VYPADALO JAKO SERIÓZNÍ LIDI (POBLIJTICI A MLUVÍCÍ HLAVY V MSM), SE PROMĚNÍ V BANDU MALEJCH HARANTŮ, CO SE ZE VŠECH SIL SNAŽÍ ZABRÁNIT TOMU, ABY SE PROVALILY VŠECHNY JEJICH LŽI,

👉A POUŽIJOU KAŽDEJ TRAPNEJ TRIK, ABY SE UDRŽELI MIMO PODEZŘENÍ JEŠTĚ O CHVÍLI DÝL.

👉ZATLOUKAT, ZATLOUKAT, A KDYŽ SE TO PROVALÍ, TAK ZATLOUKAT DÁL.

 

👉ALE JAK SE TADY U NÁS ŘIKÁ, NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA. A ČAS SE JIM KRÁTÍ.

 

https://www.infokuryr.cz/n/2024/08/26/triky-a-intriky-lharu-a-podvodniku/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. srpna 2024: PETR PAVEL NAVRHL PŘIJMOUT UKRAJINU DO NATO V PODOBĚ, V JAKÉ SE PRÁVĚ NACHÁZÍ, PROTOŽE PRÝ BY ŠLO O MODEL NSR Z ROKU 1955 A TEHDY TO FUNGOVALO!

 

👉Začalo to výroky o sviních od plukovníka Foltýna a 👉teď to pokračuje výroky generál-prezidenta o zatažení ukrajinského Trojského koně do NATO, který vytvoří časovanou bombu III. sv. války v Evropě!

👉A Putin zahájil relokaci „SVINÍ” nejen z ČR!

 

👉Šílenství má mnoho podob a pokud sebevrah chce vběhnout do skladu benzínu s pochodní v ruce a tvrdí, že není se čeho bát, protože historicky máme důkaz, že v minulosti to přece už jednou prošlo a nic nevybouchlo, tak prostě mu v tom nikdo nezabrání.

 

👉Český generál-prezident Petr Pavel totiž zjevně obdržel „TRUMPOVY” NEJNOVĚJŠÍ NOTIČKY ze Severoatlantické aliance a podělil se v rozhovoru pro server Novinky.cz o informace, že prý nebude problém přijmout Ukrajinu do NATO i v případě, že válka de facto nebude ukončena, ale bude pouze zmrazena či přerušena příměřím. To je totiž plán Donalda Trumpa, tedy tzv. Korejský model rozdělení Ukrajiny bez toho, aby Západ uznal připojení nových regionů k Rusku.

 

👉Trumpův plán spočívá v ujednání příměří na Ukrajině, zastavení palby a zachování stavu tak, jak je. Takže vzniknou administrativní hranice menší Ukrajiny, která vstoupí do EU a NATO s tím, že kolektivní Západ neuzná nové hranice Ruska s novými regiony a bude je nadále považovat za okupovaná území Ukrajiny.

👉Jinými slovy, Petr Pavel to sice neřekl přímo a nahlas, ale de facto potvrdil, že NATO má plán na přijetí Ukrajiny do NATO ve stavu, v jakém Ukrajina je, a že k tomu nebude potřeba ani mírová dohoda s Ruskem.

 

👉Petr Pavel totiž uvedl, že země kolektivního Západu by neuznaly nové hranice Ukrajiny, resp. připojení 4 regionů Ukrajiny k Rusku, což je logicky základní podmínka Kremlu pro jakékoliv rozhovory.

👉Jinými slovy, ukazuje se, že jde o šílený plán, jak přijmout Ukrajinu do NATO způsobem, že Ukrajina bude přijata do NATO tak, jak je, za současného stavu, přičemž se asi předpokládá, že Rusko s tím nic neudělá, protože ruské červené čáry a linie jsou NATO už k smíchu, zejména po invazi NATO a Ukrajiny do Kurské oblasti.

👉NATO si totiž ověřilo, že narušení integrity Ruska, o které Gerasimovova doktrína hovoří jako o spouštěči použití jaderných zbraní, ve skutečnosti k použití těchto zbraní vůbec nevedlo. TEDY ZATÍM NEVEDLO!

 

👉Prostě se ukazuje, že bordel v Gerasimovově generálním štábu, který vedl k úspěšné invazi AFU a k překročení nezabezpečené a prakticky nezaminované hranice Kurské oblasti, je nyní v centrále NATO vysvětlován jako neschopnost či nulová odvaha Kremlu reagovat na překračování NATO Kremlem kreslených červených linií, takže není potřeba mít strach a lze přijmout Ukrajinu do NATO i v době válečného stavu! Kreml se přitom snaží o jediné, nerozpoutat III. sv. válku mezi Ruskem a NATO, ale děje se přesný opak. Každá další nepotrestaná překročená červená čára přibližuje Evropu ke III. sv. válce.

 

🛑PUTIN PODEPSAL DĚSIVÝ A OBJEMOVĚ NEOMEZENÝ MIGRAČNÍ A HUMANITÁRNÍ DEKRET PRO ČESKÉ A JINÉ „SVINĚ” ZE ZEMÍ KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU

 

👉Petr Pavel o tom mluvil, že to vypadalo jako hotová věc, přičemž poslední informace německého Berliner Zeitung to právě potvrzují, takže bude možná nejvyšší čas emigrovat do Ruské federace, která nově nabízí na základě nového prezidentského dekretu humanitární pomoc a “DOČASNÉ” pobyty pro lidi ze zemí kolektivního Západu, kteří nesdílí západní hodnoty, odporují programům deviatury a rozkladu tradiční rodiny, přičemž dekret umožňuje migraci lidem bez znalosti ruského jazyka a bez složení zkoušek z ruské historie.

 

🛑Seznam zemí, jejichž občané budou moci tento dekret pro migraci použít, bude teprve uveřejněn a zpracován ruskou vládou, ale podle informací naší redakce půjde s výjimkou Maďarska o všechny země Evropské unie, NATO a země skupiny G7.

🛑Kromě toho, tito lidé budou moci do Ruska přijet mimo stanovené migrační kvóty.

🛑Lidé, kteří budou chtít využít dekret, dostanou na 3 měsíce vízum, aby si v Rusku zařídili všechny věci související s plánem na relokaci.

 

👉Podle našich informací jde o opatření Kremlu před vypuknutím velkého konfliktu v Evropě, kdy Moskva chce získat na svoji stranu své příznivce a přívržence ze zemí Kolektivního západu ještě předtím, než dojde k eskalaci mezi Ruskem a NATO.

🛑Dekret je v podstatě určen pro lidi, které generální cenzor Fialovy junty Otakar Foltýn nazývá “SVINĚMI” a zombíky.

🛑A nejen pro ně.

🛑Dekret je určen pro svině z celého KoZa prostoru. Je to signál, že Vladimir Putin očekává zničení Evropy ve velkém konfliktu s NATO.

 

➡️RELOKACE IDEOLOGICKY EXPONOVANÝCH OSOB Z EVROPY DO RUSKA UŽ JEDNOU PROBĚHLA… PŘED ZAČÁTKEM II. SV. VÁLKY!

 

👉Jinak by takový dekret nikdy nepodepsal. Dokonce i ruští novináři, se kterými naše redakce komunikuje, jsou zděšeni, co to má znamenat, protože dekret obchází zákonné ruské roční kvóty pro migraci, jinými slovy nejsou nastaveny množstevní limity v tomto dekretu. Putin chce podle všeho zachránit co nejvíce lidí ze Západu, kteří nepodlehli fašizaci a nacifikaci, aby… aby nezařvali po zahájení války mezi NATO a Ruskem?

 

👉Určitě půjde i o plán přípravy kádrů z těchto lidí po kolapsu Pax Americana a pro jejich dosazení do řídících struktur v Evropě po skončení III. sv. války. Přesně takto evakuoval Josif Stalin v letech 1938 a 1939 z Evropy všechny osobnosti a lidi s komunistickými kádrovými profily, lidi přikloněné k socialismu a k myšlenkám souručenství se SSSR.

 

👉Přesně takto byl evakuován do SSSR Klement Gottwald a ústřední výbor KSČ spolu s dalšími několika stovkami českých a slovenských komunistů a členů jejich rodin. Tohle opravdu smrdí, přátelé. Tento Putinův dekret doslova kopíruje Stalinův dekret č. 124 o relokaci soudruhů a jejich rodin z evropských zemí obsazených či ovládaných nacisty před vypuknutím II. sv. války.

 

👉Ukrajinský sociolog potvrdil slova Petra Pavla o chystání se Ukrajiny k rozdělení země

Stále více obyvatel Ukrajiny si prý uvědomuje, že Kyjev nebude schopen odebrat území Rusku, řekl ukrajinský sociolog Volodymyr Iščenko ve zmíněném rozhovoru pro Berliner Zeitung.

 

👉 „Počet Ukrajinců, kteří podporují jednání s Ruskem, roste. Stále více z nich si uvědomuje, že části Donbasu nebo Krymu pravděpodobně zůstanou ruské,” řekl.

Rovnež naznačil, že přesunutí 3 brigád z Donbasu do Kurské oblasti a tím způsobené drastické oslabení ukrajinských pozic na Donbasu, je součástí „uvědomění” Kyjeva, že Donbas prostě zůstane v rukách Rusů.

 

👉Iščenko dodal, že tento názor zatím nezastává většina občanů, ale jejich počet roste. Zároveň zdůrazňuje, že výsledky průzkumů nehrají žádnou roli při rozhodování politického vedení Ukrajiny. Kromě toho uvedl příklad mobilizace na Ukrajině, aby ukázal únavu z konfliktu. Navzdory zpřísněnému zákonu o registraci v TCC aktualizovalo své údaje pouze 40 procent z nich a mezi Ukrajinci mužského pohlaví žijícími v zahraničí tak učinilo méně než deset procent.

 

➡️TRUMPŮV PLÁN POČÍTÁ S ROZDĚLENÍM UKRAJINY PODLE MODELU KOREJSKÉHO POLOOSTROVA NA ZÁKLADĚ PŘÍMĚŘÍ:

 

🛑Kolektivní Západ tak podle všeho učinil šílené rozhodnutí, které posunuje celý svět ke III. sv. válce.

👉Celé to přitom odhalil právě Petr Pavel a současně s ním právě i německý Berliner Zeitung. Ukrajina totiž má být podle posledních informací přijata do NATO v současném stavu, tedy bez mírového procesu, za stavu ustanovených administrativních hranic Ukrajiny, které nebudou obsahovat Krym, Donbas, Cherson a Záporoží.

 

👉Západní země neuznají ruské hranice těchto regionů jako součást Ruska, ale údajně má NATO a Brusel plán, že donutí Ukrajince zastavit boje a “ztratit” území Donbasu. Za tímto účelem Kyjev stáhl z Donbasu elitní útvary své armády a vrhl je do Kurské oblasti. Jinými slovy, je to součást plánu, jakým Kyjev zdůvodní ztrátu Donbasu jako porážku a nikoliv jako odevzdání území. Je to naprosto jasné!

 

👉Psal jsem o tom před nějakým časem, že Ukrajina nemůže odevzdat Rusku svá území dobrovolně, že v podstatě existují jen dvě možné cesty. Tou první je referendum na Ukrajině o odstoupení regionů Rusku. A tou druhou cestou je zinscenovaná “porážka” ukrajinské armády, uměle vyvolaná a uměle navozená na frontě tak, aby Rusové začali postupovat a obsazovat území.

 

👉A přesně k tomu došlo na Donbasu, odkud velení AFU naprosto šíleně a nepochopitelně stáhlo 3 brigády a přesunulo je do Kurské oblasti v Rusku. Tím došlo k oslabení pozic AFU na Donbasu a Rusové prolomili frontu a najednou obsazují Toreck, New York, Pokrovsk, Mirnograd, Selidovo a postupují obrovskou rychlostí jako nikdy za 2,5 roku předtím. Jak je to možné?

 

👉Kyjev začal stahovat vojáky z Donbasu v přípravě na jeho “DOČASNÉ” přenechání Rusům

👉K čemu došlo?

👉No přece k tomu, že Kyjev stáhl z Donbasu celkem 3 brigády, čímž otevřel Rusům cestu. To je celé!

👉A proč by to Kyjev dělal?

🛑Na to existuje děsivá a jedna jediná opověď – je to součást plánu NATO!

👉Ukrajina Rusku odstoupí Donbas formou nachystané porážky AFU v bojích. Na této linii totiž nemá Ukrajina sílu zvrátit průběh bojů, pouze je dokáže zpomalovat, takže bylo rozhodnuto Donbas „prohrát” a ustoupit z něj v bojích, kdy Rusové nepůjdou zastavit.

👉Očekává se, že po dosažení administrativních hranic Doněcké a Luhanské oblasti se Ruská armáda zastaví.

👉Co se týče Chersonu a Záporoží, tam se zřejmě nic neposune.

 

🛑Velení NATO se zřejmě rozhodlo, že přijme Ukrajinu do NATO ve chvíli, kdy Rusové dosáhnou administrativních hranic Donbasu a v tom okamžiku donutí Ukrajinu zastavit boje a vytvořit něco, co by se dalo nazvat jako jednostranné příměří. Pokud totiž Ukrajina vyhlásí zastavení bojů, bude na to muset Rusko reagovat.

👉A vyjednávání bude mít tento půdorys:

👉Ukrajina kontrolující to území, které kontroluje, vstoupí do EU a NATO,

👉zatímco Rusko získá kontrolu nad tím územím, které kontroluje.

👉A aby na to Rusko přistoupilo, bude použitá nátlaková karta v podobě okupované Kurské oblasti.

 

👉Invaze do Kurské oblasti má podle všeho donutit Kreml k příměří a ke Korejskému modelu

👉NATO podle všeho bude chtít Moskvě nabídnout dohodu, že Brusel pohlídá Ukrajinu v NATO, aby už nevyprovokovala další konflikt s Ruskem.

👉A Rusko dostane území, které obsadilo.

👉Západ však nikdy toto území oficiálně neuzná jako ruské.

🛑Přesně toto prohlásil Petr Pavel pro Novinky.cz a je naprosto jasné, že to nemá z vlastní hlavy, že tohle jsou Trumpovy noty a poslali to do centrály NATO v Bruselu jako oficiální noty.

👉Na něco takového Rusko nepřistoupí, je to naprosto vyloučené, ovšem s jedinou výjimkou – ztráta dalšího území v Kurské oblasti by mohla situaci v Kremlu destabilizovat.


👉Celé to začíná působit jako nátlakový mechanismus na Rusko, aby provedlo další mobilizaci lidí, anebo aby zasedlo k vyjednávacímu stolu a přijalo návrhy NATO, tedy vstupu části Ukrajiny do EU a NATO výměnou za zastavení bojů. Nevěřím, že by k něčemu takovému Kreml přistoupil, zatím pro to nemá důvod.

👉Ovšem územní integrita Ruska podle Gerasimovovy doktríny byla narušena a Ukrajina okupuje pohraničí Kurské oblasti.

A ŠÍLENSTVÍ TOHOTO PLÁNU NATO SPOČÍVÁ V NAIVNÍ PŘEDSTAVĚ, ŽE NATO SE POVEDE UKRAJINU A JEJÍ NACISTY A BANDEROVCE UKOČÍROVAT A ZKROTIT ČLENSTVÍM V NATO.

 

➡️ČERNOCHOVÁ CHYSTÁ PRO VOJENSKOU POLICI NOVELU PŘIPRAVENOU NA MOBILIZACI A FIALŮV REŽIM UŽ ZAHÁJIL SABOTÁŽE PROTI „SVINÍM” A ČESKÉ OPOZICI:

 

👉Tento šílený plán by totiž fungoval přesně obráceně – jakmile bude Ukrajina v NATO, tak Banderovci a Azováci nebudou váhat ani minutu a začnou hned útočit proti Rusku.

👉Ani Stalinovi se nepodařilo vymýtit a zlikvidovat banderovské hnutí na Ukrajině, jenom blázen by si myslel, že se to povede byrokratům a generálům z Bruselu.

 

👉Přijmout Ukrajinu do NATO bez mírové smlouvy s Rusy tak přivede Evropu ke III. sv. válce a české občany do mobilizace a k odvodům na východní frontu.

👉Koneckonců, všechno to do sebe zapadá a Černochová již chystá novelu zákona o Vojenské policii, aby mohla lovit a chytat odpírače mobilizace, zatímco koordinátor strategické komunikace vlády označuje lidi nesouhlasící s protiruskou a s pro-válečnou politikou Fialovy vlády za svině.

 

👉A někdo už dokonce provedl o víkendu sabotáž na VN/NN transformátoru místního elektrického vedení v Příčovech, kde zrovna probíhalo setkání českých vlastenců a protivládní opozice.

👉Prostě plukovníci okolo Fialovy junty se s tím neserou, shodili rukavice, a kromě slov o sviních už padají dokonce i dodávky elektřiny a probíhají sabotáže proti opozici a vlastencům, panečku!

 

👉Všechno to do sebe dokonale zapadá, přesně takhle to probíhalo v Sudetech ve 30. letech minulého století, když Henleinovci vypínali elektřinu a transformátory každý pátek při českých tanečních zábavách v pohraničí.

👉Jo, Fialova junta se nezastaví!

👉Když svině, tak prakticky všude!

👉Prostě šílenství je poznávacím znamením dnešní doby v tzv. západním světě.

👉Přešívání pohlaví, kroucení zájmen, destrukce tradiční rodiny a pochod nebo spíš úprk do války v Evropě všemi prostředky.

 

🛑🛑🛑ŠÍLENSTVÍ KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU PROSTĚ NEMÁ MEZÍ!

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

 

https://aeronet.news/petr-pavel-navrhl-prijmout-ukrajinu-do-nato-v-podobe-v-jake-se-prave-nachazi-protoze-pry-by-slo-o-model-nsr-z-roku-1955-a-tehdy-to-fungovalo-zacalo-to-vyroky-o-svinich-od-plukovnika-foltyna/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.08.2024“:

➡️☭☆ 🔞 Seru na to všechno… (c) 🔞

Oblast Kursk, naše vzdušné síly a poté mariňáci vyhladili celou nacistickou kolonu, kaluže krve a hory mrtvol, vytvořené z povrchu Země  Německá a americká technologie.

Celá reportáž z Kurské oblasti! Přesně 18+: https://t.me/+8brnj5X-Su01NWZi

Kanál SOKOL Z (https://t.me/+8brnj5X-Su01NWZi)  zobrazuje exkluzivní obsah natočený na kameru z bojišť. Veškerá brutalita ozbrojených sil Ukrajiny v Severním vojenském okruhu je necenzurovaná, vše je tak, jak je.

➡️☭☆ Přímý zásah z Lancet

Letecká průzkumná technika jedné z jednotek skupiny vojsk Sever objevila v oblasti výsadby lesů v pohraniční oblasti Kurské oblasti maskovaný obrněný transportér ukrajinských ozbrojených sil.

Zjištěný cíl byl po potvrzení zasažen přímým zásahem loudavé munice Lancet.

V reálném čase zaznamenaly objektivní monitorovací prostředky silnou palbu v nepřátelském obrněném transportéru.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP