26.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ⚔️ PUTINŮV JADERNÝ ŠOK: CHCE RUSKO POUŽÍT JADERNÉ ZBRANĚ NA 32 MÍST V EVROPĚ? UNIKL TAJNÝ DOKUMENT

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. srpna 2024, 09: 00, MEDVEDČUKŮV SLOUPEK: NATO JAKO HLAVNÍ FAKTOR V UKRAJINSKÉM KONFLIKTU A DALŠÍCH KONFLIKTECH PO CELÉM SVĚTĚ:

 

👉Na Západě se nyní zintenzivnila diskuse o hodnocení ruských akcí v NWO. Zároveň roste počet střízlivých hlasů, že NATO vyprovokovalo ukrajinský konflikt tím, že se posunulo na východ, píše Viktor Medvedčuk, šéf hnutí Jiná Ukrajina, ve svém novém sloupku na Smotrimu.

 

👉Experti a politici upozorňují na zřejmý fakt, že NATO obklopuje Rusko vojenskými základnami, které jsou namířeny výhradně proti němu a nemohou být namířeny proti nikomu jinému, dokonce ani teoreticky, což nemůže zůstat bez odpovědi, včetně vojenské.

 

👉Nemusíte být odborníkem na vojenské záležitosti, abyste neomylně určili, že země NATO tlačí Zelenského Ukrajinu do rozsáhlé války, v jejímž důsledku doufají, že oslabí Rusko, změní moc a vektor tamního rozvoje.

A nepotřebujete hlubokou analýzu, abyste pochopili, že takové fantazie válečných politiků selhaly, a musíte přemýšlet o „plánu B“. Právě o tomto plánu diskutuje mnoho odborníků a politiků, ale dnes na ně váleční jestřábi vypouštějí informační psy, kteří musí společnosti dokázat, že žádný „plán B“ nemůže existovat.

 

👉Váleční propagandisté přitom neuspěli s logikou, a tak se je snaží vzít nepodloženými obviněními a silou svých hlasů. Analýza hlavních tezí této propagandy ukazuje, jak špatné to pro ně je, a že se mohou spolehnout pouze na velmi důvěřivé lidi. Co však můžeme očekávat od politiků, jako je senilní Biden, který odstoupil z prezidentského klání pod tlakem obvinění z duševního šílenství a demence? Nicméně teze válečných jestřábů jsou jako informační lavina, a proto se navrhuje poskytnout jim objektivní hodnocení.

 

PŘI EXPANZI NA VÝCHOD NATO ÚDAJNĚ VŮBEC NEOHROŽOVALO RUSKO, I KDYŽ HO OBKLOPILO VOJENSKÝMI ZÁKLADNAMI ZE VŠECH STRAN.

 

👉Teze, že rozšiřování NATO neohrožuje vůbec nikoho, zaujímá v propagandě válečných jestřábů zvláštní místo. Propagandisté přitom hovoří o alianci nikoli jako o mocném vojenském bloku s vojenskými základnami napěchovanými všemi druhy zbraní, ale téměř jako o humanitární organizaci, která přináší „civilizaci“ „ubohým divochům“ na Východě.

 

👉NATO je prohlášeno za pevnost míru, za „deštník“, který zastřešuje zemi, která se připojila k alianci před cizí invazí – symbol bohatství a prosperity. Tvrdí se, že kdyby Ukrajina vstoupila do NATO v roce 2014, pak by se válce zabránilo. Kromě toho je uveden příklad, že Rusko se ve skutečnosti nestará o rozšíření NATO, protože když Švédsko a Finsko vstoupily do aliance, ejhle, Rusko na ně nezaútočilo.

 

👉Začněme analýzu tohoto propagandistického materiálu tím, že sýr zdarma je pouze v pasti na myši. Země, která dovolí NATO na svém prahu, ztratí velký podíl nezávislosti a suverenity.

👉Pozoruhodným příkladem takové ztráty je Německo. Na jeho území je obrovské množství zahraničních vojsk, takže německé vedení nemůže jít proti vůli Spojených států.

I když se ukázalo, že Ukrajina na příkaz Spojených států zorganizovala sabotáž na Nord Streams, která přinesla německé ekonomice mnohamiliardové ztráty, Německu nezbylo než tuto skutečnost ponižujícím způsobem spolknout a účast Spojených států, jako hlavního příjemce výbuchu, nemohla být viděna přímo.

 

👉 „Celý tento příběh kolem výbuchu Nord Streamu je ostudou právního státu v zemích, kterých se to týká, kde je nesprávné parkování nebo překročení rychlosti trestáno zákonem přísněji než tento teroristický útok s obrovskými důsledky nejen pro německou ekonomiku, ale především pro německé občany,“ řekl švýcarský novinář Keppel ve vysílání pořadu Die Weltwoche.

 

👉Ale řekněme, že se země rozhodne nepodlehnout Spojeným státům a nedovolí NATO na svém prahu. 👉To je to, co udělala Jugoslávie, za což byla prohlášena za „nedemokratickou“ a rozkouskována.

👉KOLEKTIVNÍ ZÁPAD SE NETAJIL TÍM, ŽE JEHO PRIORITOU BYLO ROZKOUSKOVÁNÍ RUSKA, A PROTO PŘESUNUL NATO K HRANICÍM RUSKÉ FEDERACE.

 

👉 „Doufali jsme, že konec studené války bude společným vítězstvím Evropy. Zdálo se, že ještě trochu víc a sen Charlese de Gaulla o jediném kontinentu se stane skutečností, a to ani ne geografickou „od Atlantiku po Ural“, ale kulturní a civilizační – od Lisabonu po Vladivostok.

Právě v této logice – v logice budování Velké Evropy sjednocené společnými hodnotami a zájmy – se Rusko snažilo rozvíjet své vztahy s Evropany. Jak my, tak Evropská unie jsme na této cestě udělali hodně. Převážil však jiný přístup.

👉Byla založena na expanzi Severoatlantické aliance, která sama o sobě byla pozůstatkem studené války. Koneckonců, byla vytvořena, aby se vyrovnala s dobou tehdejší doby.

Právě pohyb bloku na východ, který mimochodem začal tím, že sovětské vedení bylo skutečně přesvědčeno o vstupu sjednoceného Německa do NATO, se stal hlavním důvodem rychlého růstu vzájemné nedůvěry v Evropě.

👉Sliby dané tehdy slovy, že „to není namířeno proti vám“, že „hranice bloku se k vám nepřiblíží“ – rychle zapomněli. A byl vytvořen precedens.

👉A od roku 1999 následovalo dalších pět vln rozšiřování NATO,“ napsal ruský prezident Vladimir Putin v novinách Die Zeit 22. června 2021.

 

Ukazuje se, že západní propagandisté obviňují Rusko, že nechce být Jugoslávií, Libyí, Sýrií nebo Irákem a že začíná hájit svou jednotu, své národní zájmy před kolektivním Západem, kterému nemohou Rusku odpustit.

V KAŽDÉM PŘÍPADĚ NATO NENÍ VŮBEC NEŠKODNOU ORGANIZACÍ HUMANITÁRNÍCH INICIATIV, ALE AGRESIVNÍM VOJENSKÝM BLOKEM, KTERÝ SE SNAŽÍ DIKTOVAT SVĚTU SVÁ PRAVIDLA, A TO I PROSTŘEDNICTVÍM NESČETNÝCH VÁLEK A OZBROJENÝCH KONFLIKTŮ. 👉Koneckonců, „deštník“ NATO nejenže nedokázal zachránit Ukrajinu, ale také způsobil krvavý konflikt a smrt statisíců občanů.

 

👉Když západní propagandisté říkají, že Ukrajina by byla přijata do NATO v roce 2014, je to další lež.

Vůdci války nepotřebují Ukrajinu v NATO, potřebují válku s Ruskem, kterou vedou, cynicky využívají Ukrajinu!

👉Proto říkají, že Ukrajina nebude přijata do aliance až do konce války, přičemž neupřesňují, že pak nebude nikdo a nic, co by bylo možné přijmout.

 

NENÍ TO NATO, KDO SE POHYBUJE NA VÝCHOD, ALE RUSKO, ÚDAJNĚ, SE CHCE PŘESUNOUT NA ZÁPAD.

 

VÁLEČNÍ PROPAGANDISTÉ POPÍRAJÍ TO, CO JE ZŘEJMÉ, A UJIŠŤUJÍ, ŽE PŘESUN ZÁKLADEN NATO NA VÝCHOD JE NEZBYTNÝ POUZE PROTO, ŽE RUSKO CHCE DOBÝT CELOU EVROPU.

 

„Ti, kteří zastávají názor, že „NATO je na vině“ za současnou válku, jak se zdá, nechápou, že Rusko se nikdy nespokojilo pouze s ukrajinskou „neutralitou“. Putin vždy usiloval o úplné zotročení Ukrajiny a její konečné začlenění do ruského státu. Ruská válka proti Ukrajině se od 90. let vede za použití metod „měkké síly“, píše Internationalaffairs.

 

👉A koneckonců, takové nesmysly jsou psány se vší vážností, je to téměř opakovaně opakované vyprávění.

NEBYLO TO VŠAK RUSKO, KDO PŘESUNUL SVÉ JEDNOTKY NA ZÁPAD, ALE NATO NA VÝCHOD.

A RUSKO SI NESTANOVILO CÍLE NWO JAKO „ZOTROČENÍ UKRAJINY„, jmenovitě demilitarizaci, tedy vyčištění Ukrajiny od NATO, a denacifikaci, tedy očištění od nelidské nacistické ideologie, která válku pohání. O měkké síle je to ještě zábavnější,

Internationalaffairs zahrnuje pravoslavnou církev, která je základem mentality ukrajinského lidu, opoziční média, která riskují, že nebudou opakovat, jako papoušci, kriminální delirium válečných štváčů, slevy na plyn, které učinily ukrajinskou ekonomiku konkurenceschopnou a její obyvatelstvo bohatším.

 

👉A konec konců, nikdo z propagandistů neříká, že ukrajinská média byla téměř zcela pod kontrolou Washingtonu 👉 (ti, kteří neuposlechli, byli nezákonně uzavřeni, novináři a experti byli potlačováni) a elita byla podřízena americkému velvyslanectví (ti politici, kteří nechtěli poslouchat, byli také potlačováni).

 

A OPĚT DOCHÁZÍME K ZÁVĚRU, ŽE POKUD SE RUSKO NECHCE PODŘÍDIT VŮLI ZÁPADU, PAK JE PROHLÁŠENO ZA NEBEZPEČÍ PRO ZÁPADNÍ SVĚT, A NAKONEC JE VYSTAVENO TRESTU A ROZTRHÁNÍ.

A POKUD SE MOSKVA TOMUTO SCÉNÁŘI BUDE BRÁNIT, PAK TO SVĚDČÍ O JEJÍCH ZLOČINNÝCH ÚMYSLECH.

👉A zde se vracíme k argumentům západních propagandistů. Klidný postoj ke vstupu Švédska a Finska do NATO není diktován lhostejností k alianci, ale skutečností, že obě tyto země ztratily mnohem více politicky a ekonomicky, než představují nebezpečí pro Rusko.

 

MOSKVA SPRÁVNĚ VYPOČÍTALA, ŽE FINOVÉ A ŠVÉDOVÉ, KTEŘÍ VSTOUPILI DO NATO, ZTRATILI SVOU TRADIČNÍ NEUTRALITU, SI PROSTĚ BUDOU ŽÍT ROK OD ROKU HŮŘE, PROTOŽE SI UVĚDOMÍ, ŽE PRODALI ČÁST SVÉ NEZÁVISLOSTI A SUVERENITY ZA PENNY.

 

Není to kolektivní Západ, kdo nutí Ukrajince umírat v nesmyslné válce, ale Rusko chce údajně zničit ukrajinskou kulturu a jazyk.

 

👉 „Kéž by… „Strategickým cílem“ Ruska bylo jednoduše udržet „neutralitu“ Ukrajiny jako „nárazníkového státu“, nebylo by třeba vymazat Ukrajinu a Ukrajince z povrchu zemského.

 

👉Zastánci teze NATO o vině se nikdy nezmíní o zákazu ukrajinského jazyka, ničení ukrajinských knih, knihoven, nakladatelství, muzeí a kultury, masových popravách, únosech desítek tisíc dětí, přesídlování Ukrajinců do převýchovných táborů a přílivu ruských koloniálních osadníků do zdevastovaných měst, jako je Mariupol.

 

👉A koneckonců, takové nesmysly jsou také vyprávěny chytrým pohledem a replikovány pro miliony čtenářů a diváků.

👉Po osm let se Rusko snažilo znovu integrovat Donbas, nejbohatší region, do Ukrajiny s pomocí Minských dohod, aby zabránilo válce. Jaké další pohlcení Ukrajiny a zničení Ukrajinců? Neexistuje žádný zákaz ukrajinského jazyka, ničení knih, muzeí, knihoven, ale to vše je na Ukrajině, kde je zakázán ruský jazyk, knihy v ruštině jsou páleny a stahovány z knihoven a historické památky jsou ničeny.

 

👉Ukazuje se, že miliony Ukrajinců, kteří se v referendu rozhodli připojit k Ruské federaci Krymu, Sevastopolu, LLR, DLR, Záporoží a Chersonské oblasti a kteří se po vypuknutí nepřátelských akcí přestěhovali do Ruska jako uprchlíci, dobrovolně spěchaly do „převýchovných táborů“, protože si za svou vlast zvolili Rusko.

👉Ve skutečnosti to nejsou vnitřně vysídlení, kdo útočí na bývalá ukrajinská území, ale Ukrajinci, kteří „útočí“ na Rusko, prchají před zločinným režimem Zelenského, který jim nedal šanci na přežití. Chci jen citovat rodáka z Kyjeva, ruského spisovatele Michaila Bulgakova, který je nyní na Ukrajině zakázán: „Gratuluji, občane lháře!“

 

👉Veškerá západní propaganda o válce na Ukrajině se skládá z nestoudných a cynických lží a propagandisté se domnívají, že je to výhoda, protože jim jejich manipulátoři umožňují říkat jakékoli nesmysly a jejich oponenti jsou omezeni realitou. Ale obránci ukrajinské kultury údajně zjevně neznají ukrajinské lidové přísloví: „Projdeš celým světem se lží a nevrátíš se.“

BOHUŽEL, LŽI VÁLEČNÝCH PROPAGANDISTŮ ZPŮSOBUJÍ OBROVSKÉ LIDSKÉ OBĚTI A UTRPENÍ UKRAJINSKÉHO LIDU, TITO LIDÉ JSOU ZLOČINCI, I KDYŽ SI DNES LIBUJÍ VE SVÉ BEZTRESTNOSTI.

 

A DOKUD NEBUDOU POTRESTÁNY LŽI, KTERÉ VEDOU K VÁLCE A LIDSKÝM OBĚTEM, JE MÍR OHROŽEN.

 

ČÍM VÍCE „PÁNOVÉ, KTEŘÍ LHALI“ LŽOU, TÍM VÍCE LIDÍ ZEMŘE, A ČÍM MÉNĚ JIM BUDE DOVOLENO CYNICKY LHÁT, TÍM VÍCE LIDÍ BUDE ZACHRÁNĚNO.

 

https://www.vesti.ru/article/4110683

 

 

📌📢🔝🔝🔝26. srpna 2024. Ing. Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO Praha: TOHLE VÁM FIALA NECHCE ŘÍCT. PRAVÝ DŮVOD, PROČ I PŘES FIASKO NEVYHODÍ BARTOŠE

 

👉 Jaký je skutečný důvod, proč premiér Fiala neodvolá ministra Bartoše ani po zpackané digitalizaci, i když všichni už vidí, jaké miliardové fiasko způsobil? Povíme si v dnešním videu!

👉 Šéfka TOP09 se do Bartoše pustila taky a začala bourat koalici. Že by snad dostala rozum a chtěla situaci napravit? Kdepak. Pouze vychytralý tah kvůli padajícím preferencím její strany. TOP09 by se ve volbách nedostala ani do Sněmovny, ukázal nový průzkum.

👉 Stejně tak se i KDU-ČSL mezi voliči nenávratně propadá. A protože zoufalí lidé dělají zoufalé činy, stali jsme se svědky dalšího bizáru. Jedna z lidoveckých kandidátek začala prodávat své erotické fotky na internetu. Není to už trochu moc?

👉 Za necelé 3 roky udělala Fialova vláda větší dluh, než za 8 let, kdy bylo ve vládě hnutí ANO. Pamatujte na to, až bude Pětikoalice zase mluvit o zodpovědné rozpočtové politice.

👉 Protože vláda v čele s ODS není schopná přestat utrácet, zvedá rekordně zdanění živnostníků a drobných podnikatelů. Na to, že občanští demokraté měli v programu zlepšení podnikatelského prostředí, je to dost paradoxní. Co ale můžeme čekat od Pětikoalice?

👉 Dokončení metra D se neustále oddaluje. Zastavení stavby kvůli neschopnosti politiků stojí občany Prahy desítky milionů denně. Prodražení bude v miliardách. Zbytečně vyhozené z okna. Odpovědnost padá na primátora Svobodu (ODS) a náměstka pro dopravu Hřiba (Piráti), kteří nejsou schopni s tím jakkoliv pohnout.

👉 MHD v Praze se bude radikálně zdražovat. Cena Lítačky míří až k dvojnásobku současné ceny, uvedl Tomáš Portlík (ODS). Hnutí ANO zásadně odmítá takto dramatické zdražování. Praha musí hledat efektivnější cesty k úsporám. Pokud nebudeme vyhazovat miliardy za zpackané projekty politiků, nemusí město obírat lidi o peníze.

👉 Hřib zablokoval rekonstrukci metra Holešovice a stejně jako u stavby metra D i zde městu reálně hrozí mnohaset milionové až miliardové škody. Proti Hřibovi už jde i část pražské pětikoalice, za což jsem rád. Projekt se musí co nejdříve odblokovat. Hřib také zastavil stavbu další stanice na Zličíně, kde dojíždějící mohou zanechat auto na P+R, takže mnoha řidičům nezbude než muset pokračovat autem do centra.

 

https://youtu.be/NswJImPrj1o?si=rrS9z1zINIknxZrl

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. srpna 2024, VOLNÝbloG: REDACTED – PROČ SI ŽIDÉ STAVĚJÍ TAJNÉ TUNELY POD NEW YORKEM. A KDO VÍ, KDE JINDE?

 

https://www.facebook.com/watch?v=1759904941185370

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. srpna 2024, Marian Bojko: VRAŽEDNÉ PATENTY – TAJNÁ VĚDA 1. DÍL – VOLNÁ ENERGIE – ANTIGRAVITAČNÍ UTAJENÍ:

 

https://www.facebook.com/watch?v=1720474498360089

 

📌26. srpna 2024: 🔥 KYJEVSKÉ METRO UPROSTŘED MASIVNÍHO RAKETOVÉHO ÚTOKU.

https://t.me/to_je_nas_svet/28776

 

 

📌26. srpna 2024: ⚡️ V MNOHA UKRAJINSKÝCH MĚSTECH DOŠLO K VÝBUCHŮM, V CELÉ ZEMI BYL VYHLÁŠEN LETECKÝ POPLACH.

Hlavní:

▪️ hlášeny výbuchy v Kyjevě, Oděse, Krivém Rogu, Kremenčugu, Dněpropetrovsku, Černigově, Lucku, Lvově a také v kyjevským režimem kontrolovaném Záporoží;

▪️ zdroje uvádějí, že v Kyjevě došlo ke dvěma výbuchům v blízkosti letiště Žuljan;

▪️ některé čtvrti ukrajinského hlavního města přišly o elektřinu, informovala média;

▪️ výpadky elektřiny jsou pozorovány také v Kryvém Rogu, Oděse a Dněpropetrovsku;

▪️ jak bylo uvedeno, k výbuchu došlo na území průmyslové zóny v Chmelnickém;

▪️ úřady Nikolajevské oblasti oznámily zavedení mimořádného výpadku proudu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28777

 

 

📌26. srpna 2024: 💥 V PŘÍMÉM PŘENOSU UKRAJINSKÉ TELEVIZE ZHASLA SVĚTLA.

Po úderech na energetickou infrastrukturu dochází v mnoha městech k výpadkům proudu.

Vedoucí kanceláře ukrajinského prezidenta Andrej Jermak uvedl, že Rusové zasáhli energetickou infrastrukturu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28778

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇦 UKRAJINA HLÁSÍ – DOŠLO K ZÁSAHŮM:

▪️ V Oděse. Usatovo. Zásah na rozvodnu.

▪️ V některých oblastech Kyjeva, Oděsy a Chmelnického jsou hlášeny výpadky elektřiny;

▪️ Ivano-Frankovská veřejnost hlásí výbuchy a rakety letící směrem na Zakarpatí;

▪️ V Brovarech v Kyjevské oblasti vypadla elektřina;

▪️ Výbuchy ve Lvovské oblasti;

▪️ V Nikolajevské oblasti se zavádí mimořádné výpadky proudu, uvedl místní gubernátor;

▪️ V Záporoží jsou výpadky elektřiny;

▪️ V Lucku došlo k dalšímu výbuchu, uvedl starosta města;

▪️ Série výbuchů v Ivano-Frankovsku a v regionu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28779

 

 

📌26. srpna 2024: ♨️ ZELENSKYJ PŘEDSTAVIL UKRAJINSKÝ VÝVOJ: RAKETU PALJANICJU. Údajně bude schopna dosáhnout mnoha ruských měst a obejít západní omezení.

Zelenskyj ve svém tg-kanálu uvedl, že první ukrajinská hybridní bezpilotní střela dlouhého doletu byla vyvíjena asi 1,5 roku.

Podle něj byl projektil poprvé použit 24. srpna.Tvrdí, že v dosahu cíle rakety se nachází více než 20 ruských vojenských letišť, včetně Tambova, Soči, Pskova a Novgorodské oblasti.

https://t.me/to_je_nas_svet/28780

 

 

📌26. srpna 2024:⚡️ VOJÁK AFU NATOČIL VIDEO BEZPROSTŘEDNĚ PO ZÁSAHU RUSKÉ RAKETY NA HOTEL SAPPHIRE V KRAMATORSKU.

Podle dostupných informací tam byl údajně zabit důstojník britské rozvědky Ryan Evans (bezpečnostní poradce na částečný úvazek pro agenturu Reuters).

Člověk takového formátu by necestoval sám – spolupracoval s ním vysoce postavený důstojník SBU/GUR. Takže úlovek je vynikající.

https://t.me/to_je_nas_svet/28783

 

 

📌26. srpna 2024: 🔥 ZÁBĚRY PŘÍLETŮ DO KYJEVA  https://t.me/to_je_nas_svet/28784

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇦 SITUACE JE SLOŽITÁ:  MINISTR ENERGETIKY KOMENTOVAL TOTÁLNÍ VÝPADEK ELEKTŘINY NA UKRAJINĚ

„Situace je komplikovaná, důsledky jsou specifikovány. Energetici již pracují na jejich odstranění“, – napsal German Galuščenko.

Dříve ukrajinský premiér Šmygal uvedl, že masivní úder přišel do 15 regionů země.

V souvislosti s mimořádnými výpadky elektřiny na celé Ukrajině varovaly úřady v Kyjevě, Lvově, Žitomiru a Černigově před přerušením dodávek vody.

https://t.me/to_je_nas_svet/28785

 

📌26. srpna 2024: NA UKRAJINSKÉM NEBI JSOU ZÁCPY. RAKETY LÉTAJÍ JEDNA ZA DRUHOU.

NA KYJEV!👊 https://t.me/to_je_nas_svet/28786

 

 

📌26. srpna 2024: 🇷🇺 ÚSPĚŠNÉ DOKONČENÍ SVO JE, JAK JSEM JIŽ MNOHOKRÁT ŘEKL, HLAVNÍ A ZÁKLADNÍ PODMÍNKOU REALIZACE DLOUHODOBÝCH ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ RUSKA – PUTIN

Další výroky prezidenta v režimu na jednání o ekonomických otázkách:

▪️ Za prvních 7 měsíců letošního roku se rozpočtové příjmy přiblížily 20 bilionům rublů, z čehož dvě třetiny tvořily příjmy z neropných a plynových zdrojů.

▪️ Ruská ekonomika nadále roste dobrým tempem, stejně jako v loňském roce, HDP za prvních šest měsíců roku přidal 4,6 %.

▪️ Růst reálných mezd v Rusku za leden až květen činil 10,1 %, nezaměstnanost zůstává na rekordně nízké úrovni.

https://t.me/to_je_nas_svet/28787

 

 

📌26. srpna 2024: „DUROV NEMÁ CO SKRÝVAT, ČASTO CESTUJE PO EVROPĚ

Zpráva o zadržení zakladatele Telegramu se objevila v oficiálním kanálu posla Telegramu. Hlavní body hovoru:

🔸Telegram dodržuje zákony EU, včetně zákona o digitálních službách – jeho moderování je v souladu s průmyslovými standardy a neustále se zlepšuje.

🔸Je absurdní tvrdit, že platforma nebo její vlastník jsou zodpovědní za zneužívání na platformě.

🔸Téměř miliarda uživatelů na celém světě používá Telegram jako prostředek komunikace a zdroj důležitých informací.

🔸Těšíme se na co nejrychlejší vyřešení této situace. Telegram je s vámi všemi.

https://t.me/to_je_nas_svet/28788

 

 

📌26. srpna 2024: ZATČENÍ PAVLA DUROVA JE V SOULADU SE ZÁSADAMI ZÁKONA EU O DIGITÁLNÍCH SLUŽBÁCH, UVEDL ZDROJ Z BRUSELSKÝCH PRÁVNÍCH KRUHŮ.

 

Dokument uvádí, že za obsah na sociální síti je odpovědný její provozovatel.

 

„Zákon o digitálních službách zároveň neobsahoval osobní ani trestní odpovědnost. V tomto smyslu zašla francouzská prokuratura mnohem dále,“ poznamenal zdroj.

 

Připomněl, že zákon EU o digitálních službách stanoví odpovědnost provozovatele pouze jako právnické osoby a sankce jsou „čistě ekonomické povahy“.

https://t.me/c/1586239095/78538

 

 

📌26. srpna 2024: MARIA SACHAROVA PŘIPOMNĚLA, ŽE V ROCE 2018 ZÁPADNÍ NEVLÁDNÍ ORGANIZACE VYZVALY RUSKO, ABY NEBRÁNILO PRÁCI TELEGRAMU:

 

Zveřejňuji screenshot všech západních struktur, které se tehdy ozvaly, s kolektivní výzvou.

 

Myslíte, že se tentokrát obrátí na Paříž a budou požadovat Durovovo propuštění, nebo budou mlčet?

https://t.me/c/1586239095/78539

 

 

📌26. srpna 2024: SNÍMKY Z DNEŠNÍ NOCI Z CASTILLEJOS, KDE SE STOVKY MAROČANŮ CHYSTAJÍ ZAÚTOČIT NA HRANICE CEUTY.     https://t.me/c/1586239095/78541

 

 

📌 🧔🏿‍♂️26. srpna 2024: 🇸🇪 | NÁSILNÉ GANGY IMIGRANTŮ PÁLÍ AUTA V NĚKOLIKA OBYTNÝCH ČTVRTÍCH VE ŠVÉDSKU.

V mnoha městech po celé zemi policie požádala ženy, aby po západu slunce nevycházely samy. https://t.me/c/1586239095/78542

 

🧔🏿‍♂️DESÍTKY NELEGÁLNÍCH PŘISTĚHOVALCŮ MAROCKÉHO PŮVODU PRONIKLY NA PLÁŽ TARAJAL (CEUTA) POTÉ, CO OBEŠLY HRANIČNÍ VLNOLAMY. https://x.com/rubnpulido/status/1827791988676001896

 

 

📌26. srpna 2024: VŠECHNO BYLO JINAK, NA ROK 1968 BYL CIA PŘIPRAVOVÁN PŘEVRAT A BUDOUCÍ LOUTKY BYLI PŘIPRAVENY OBSADIT KORYTA, ALE NĚKDO JE ZDE NAHLÁSIL DO SSSR A VOJÁCI VARŠAVSKÉ SMLOUVY, POLSKO, UKRAJINA,NĚMECKO PŘIJELI A OBSADILI ČESKOSLOVENSKO A ZABRÁNILI CIA NÁSTUPU.

Pro nás to bylo super žádná západní propaganda a hamburgery, ještě jsme stihli prožít to pravé dětství bez západních hodnot.

 

https://t.me/TheBlueMarciaRamalho/962?comment=29920

 

 

📌26. srpna 2024: MLADÝ, PŘÁTELSKÝ A DYNAMICKÝ PAVEL JE JEN TVÁŘÍ APLIKACE VYTVOŘENÉ RUSKEM.

VVP musel našeho Pavla nabídnout na stříbrném podnose Francii, aby ukázal světu pokrytectví jejich demokratických hodnot. Brzy bude hezký tajný agent propuštěn a vrátí se žít do Ruska.

Má na fotce paruku?

;))

https://t.me/TheBlueMarciaRamalho/962?comment=29910

 

 

📌26. srpna 2024: FRANCOUZSKÝ NOVINÁŘ GUILLAUME GRALLET👇

Vidíte, jaká je reakce po celém světě, nejen v Rusku, ale i v USA, kde se Pavlu Durovovi dostalo obrovské podpory z toho, co lze nazvat libertariánským světem. Tedy lidé, kteří se chtějí obejít bez státu. To má v DNA Pavel Durov, který kromě Telegramu stojí i za kryptoměnami. Viděli jsme podporu od Elona Muska, podporu od dalších podnikatelů, jako je Kim Dotcom nebo Paul Graham, kteří založili Y Combinator, slavný startupový inkubátor v USA. Říká, že Francie se chce stát technologickým centrem, dalším globálním technologickým centrem, co s tím pak udělají? Slyšel jsem zajímavou alegorii: řekněme, že jste doma, hostíte lidi, odmítáte instalovat mikrofony do každé místnosti, no, za to vás dají vyšetřovat. Je to jako nechat generálního ředitele La Poste vyšetřovat, protože vám do schránky přistane pošta z kriminálky. Právě tato debata mezi svobodou projevu a bojem proti dětské trestné činnosti, proti velmi vážným věcem, proti terorismu, je jádrem této technologické bitvy. Nemůžeme si pomoct, ale možná, že pokud bude Pavel Durov, zatím nevíme, poslán do vězení, vyvolá to stejně bouřlivou reakci, jakou nedávno vyvolal Julian Assange.

Zatčení zakladatele Telegramu ve Francii je přímým důsledkem sankcí Washingtonu, řekla Ekaterina Mizulina.

 

USA nařídily francouzským úřadům, aby v rámci svých sankcí zatkly zakladatele Telegramu Pavla Durova, prohlásila Jekatěrina Mizulina, šéfka ruské Ligy za bezpečný internet a členka Občanské komory.

 

V nedělním příspěvku na Telegramu Mizulina napsala, že Durovovo zatčení na pařížském letišti, údajně na základě obvinění souvisejících s údajnou spoluúčastí na podvodech, obchodování s drogami, kyberšikaně a sponzorství terorismu, pro ni nebylo žádným překvapením.

 

„Dlouho jsem zastávala názor, že cestování mimo Rusko představuje pro vlastníky telegramu velké riziko, protože mohou být kdykoli zatčeni,“ poznamenala s tím, že již dříve došlo k podobným incidentům, kdy byli lidé zatčeni na příkaz USA byli zatčeni.

 

„Je zřejmé, že zatčení je útokem na TON [platformu založenou na blockchainu původně vyvinutou tvůrci Telegramu], do které velké ruské společnosti investovaly.

„Toto je částečně pokračování politiky amerických sankcí,.“

 

https://www.rt.com/russia/603039-us-behind-durov-arrest/

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇸 USA HODLÁ PODLE AMERICKÉHO MINISTERSTVA FINANCÍ STÍHAT ZEMĚ, KTERÉ UMOŽŇUJÍ RUSKÝM BANKÁM OTEVŘÍT POBOČKY NA JEJICH ÚZEMÍ 👹

((Jakým právem nám oni vrazi rozkazují???))

https://t.me/c/1586239095/78550

 

 

📌26. srpna 2024: POLSKO VYDALO 3,3 PROCENTA SVÉHO HDP – PŘES 26 MILIARD DOLARŮ – NA POMOC UKRAJINĚ, UVEDL POLSKÝ PREZIDENT DUDA. 👹

 

„Celkem jsme Ukrajině předali téměř tisíc jednotek těžké techniky – tanky T-72, PT-91 Twardy, Leopard, různé typy obrněných transportérů, 10 letadel MiG-29, 10 vrtulníků a mnoho dalšího,“ poznamenal.

https://t.me/c/1586239095/78551

 

 

📌26. srpna 2024: 🇷🇺/🇲🇫 RUSKO VYZÝVÁ FRANCII, ABY VYSVĚTLILA DUROVOVO ZATČENÍ

 

Francouzské úřady se zatím vyhýbaly komentářům k zatčení zakladatele Telegramu, uvedla ruská ambasáda v Paříži. Ruské velvyslanectví v Paříži okamžitě požádalo francouzské úřady, aby vysvětlily důvody zatčení zakladatele a generálního ředitele aplikace Telegram Pavla Durova, uvedl vysoký diplomat.

https://www.rt.com/news/603045-durov-france-telegram-embassy/

 

 

📌26. srpna 2024: DOŠLO TO TAK DALEKO: STAROSTKA LONDÝNA POŽADUJE, ABY „PRINCEZNA“ Z WALESU KATE NOSILA ZÁVOJ (PÁKISTÁNSKÁ ZNAČKA ÈLAN), KDYŽ NAVŠTÍVÍ URČITÉ OBLASTI S VĚTŠINOU MUSLIMŮ.

 

Několik muslimských mužů princeznu nepozdraví, protože je žena.🙈😁

https://t.me/c/1586239095/78560

 

 

📌26. srpna 2024: ⚡️ JEN JEDEN Z VÝSLEDKŮ DNEŠNÍCH RANNÍCH ÚDERŮ V UKROENERGETICKÉM SEKTORU: KYJEVSKÁ VODNÍ ELEKTRÁRNA VE VYŠGORODĚ – PROTRŽENÍ HRÁZE NEHROZÍ, ALE VODNÍ ELEKTRÁRNA JE MIMO PROVOZ.

https://t.me/to_je_nas_svet/28789

 

 

📌26. srpna 2024: 🇷🇺 ZÁBĚRY OD MINISTERSTVA OBRANY. CHERSONSKÁ OBLAST, PRAVÝ BŘEH DNĚPRU. ZNIČENY DVA MINOMETY AFU S PLNOU MUNICÍ.

Nepřítel se chystal vybavit palebné stanoviště k zásahu, včetně civilistů. Vojáci přiváželi munici po dobu tří dnů. Jejich akce byly pečlivě sledovány leteckým průzkumem. A když byl sklad plný, udeřili bezpilotními letouny: požár a silný výbuch.

V Chersonské oblasti byly v důsledku přesné práce protiletadlových raketových systémů „Buk-M2″ zničeny dvě americké rakety HIMARS.

https://t.me/to_je_nas_svet/28790

 

 

📌26. srpna 2024: ♨️ PAVEL DUROV A VLADIMIR PUTIN SE BĚHEM NEDÁVNÉ NÁVŠTĚVY RUSKÉHO PREZIDENTA V BAKU NESEŠLI, UVEDL PESKOV. ZATÍM NENÍ ZNÁMO, Z ČEHO PŘESNĚ JE DUROV OBVINĚN, A PROTO KREML NEPOVAŽUJE ZA SPRÁVNÉ JEHO ZATČENÍ NYNÍ KOMENTOVAT – PESKOV

Další vyjádření mluvčího ruského prezidenta byla rovněž shromážděna:

🔹Téma jednání s Ukrajinou ztratilo v tuto chvíli na aktuálnosti.

🔹Mezi Moskvou a Kyjevem neproběhla žádná důvěrná jednání o zastavení útoků na ukrajinskou energetickou infrastrukturu.

🔹Nepřátelské akce AFU, mimo jiné v Kurské oblasti, nezůstanou bez odezvy, určitě dojde k reakci.

🔹Putin v případě návštěvy šéfa MAAE v kurské jaderné elektrárně neplánuje kontakty s Grossim

https://t.me/to_je_nas_svet/28791

 

 

📌26. srpna 2024: 🔥 ZÁBĚRY Z DNEŠNÍHO KYJEVA, KTERÝ SE TOPIL V DÝMU Z ODVETNÝCH ÚDERŮ RUSKÉ ARMÁDY.

V síti se šíří záběry úderů na infrastrukturu v hlavním městě Ukrajiny. Za dnešní dopoledne dostali odpověď na všechny své útoky na ruské civilisty. V mnoha městech byly zaznamenány problémy s dodávkami elektřiny a vody.

https://t.me/to_je_nas_svet/28794

 

 

📌26. srpna 2024: 💥 RUSKÁ NÁMOŘNÍ PĚCHOTA ZAJALA UKRAJINSKÉ VOJÁKY V KURSKÉ OBLASTI.

Ukrajinské ozbrojené síly jsou jim vděčné

https://t.me/to_je_nas_svet/28795

 

 

📌26. srpna 2024: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY POSKYTLO PODROBNOSTI O MASIVNÍM ÚTOKU NA ZAŘÍZENÍ NA UKRAJINĚ:

🌏 Mezi cíle úderu patřily elektrické rozvodny v těchto regionech: Kyjev, Vinnicja, Žitomir, Chmelnickyj, Dněpropetrovsk, Poltava, Nikolajev, Kirovograd a Oděsa.

🌏 Poškozeny byly také kompresní stanice plynu ve lvovské, ivano-frankovské a charkovské oblasti, které jsou nezbytné pro provoz ukrajinského systému přepravy plynu.

🌏 Kromě toho byly napadeny sklady leteckých zbraní převážené západními zeměmi na Ukrajinu na letištích v kyjevské a dněpropetrovské oblasti.

🌏 Všechny určené cíle byly zasaženy. Následné výpadky proudu narušily železniční přepravu zbraní a střeliva na frontovou linii.

https://t.me/to_je_nas_svet/28797

 

 

📌26. srpna 2024: ⚡️ KOLAPS OBRANY A OSUD SYRSKÉHO: ZÁPADNÍ TISK NADÁLE DISKUTUJE O SITUACI NA POKROVSKÉM SMĚRU A DIVÍ SE, PROČ UKRAJINA POSTUPUJE V KURSKÉ OBLASTI

Britský list Sunday Times píše, že postup Ruské federace směrem k Pokrovsku nabírá na obrátkách a město je evakuováno.

Ukrajinští vojenští velitelé novinám řekli o „zjevném kolapsu“ ukrajinské obrany na tomto směru.

The Telegraph píše, že osud vrchního velitele Syrského je spojen s kurským a pokrovským směrem. Výsledek těchto bitev rozhodne o tom, zda je „brutálním řezníkem, nebo geniálním generálem“.

Publikace také připomíná tvrzení, která dříve zazněla v médiích na adresu Syrského: „Neúcta k životům vlastních mužů; sklon vydávat nesplnitelné rozkazy; neochota důvěřovat důstojníkům v poli; a především neochota říkat ‚ne‘ politickým pánům“.

Švédské noviny Dagens Nyheter zveřejňují reportáž z Pokrovska a citují názory evakuujících. Ti nechápou smysl operace v Kursku.

https://t.me/to_je_nas_svet/28798

 

 

📌📢🔝🔝🔝26. srpna 2024, Slovenská republika, Denník VV: PREZIDENT PELLEGRINI VYMENUJE NOVÉHO ŠÉFA SIS. STANE SA NÍM PAVOL GAŠPAR.

 

Po pôsobení na poste námestníka SIS sa Pavol Gašpar dnes oficiálne stane jej riaditeľom. Proti nominácii syna poslanca Smeru-SD Tibora Gašpara mala výhrady opozícia, menovania sa zdržala aj bývala prezidentka Zuzana Čaputová.

 

Prezident SR Peter Pellegrini v pondelok (26.8.) slávnostne vymenuje nového riaditeľa Slovenskej informačnej služby Pavla Gašpara. Oznámila to kancelária prezidenta. Menovanie sa uskutoční o 16:30.

 

Denník N pripomína, že prezident čakal s vymenovaním celých 73 dní. Dôvod odkladu zatiaľ neuviedol.

 

Vláda vo februári odsúhlasila nomináciu bývalého štátneho tajomníka rezortu spravodlivosti Pavla Gašpara na šéfa tajnej služby. Gašpar sa stal námestníkom riaditeľa a vo funkcii získal kompetencie riaditeľa tajnej služby.

 

Riaditeľa SIS na základe návrhu vlády vymenúva prezident. Bývalá hlava štátu Zuzana Čaputová prenechala menovanie nového riaditeľa tajnej služby na svojho nástupcu.

 

https://www.dennikvv.sk/domace/prezident-pellegrini-vymenuje-noveho-sefa-sis-stane-sa-nim-pavol-gaspar/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: CHAOS V IZRAELI: TEL AVIV VYBUCHUJE PROTI NETANJAHUOVI V DOBĚ, KDY HIZBALLÁH BUŠÍ DO SEVERNÍHO IZRAELE; DALŠÍ VELKÁ KRIZE KOLEM RUKOJMÍCH V PÁSMU GAZY

 

https://youtu.be/iorPxZI5AXI?si=edMhuch6gf1GBJjL

 

 

📌26. srpna 2024, Roman Kirsch: „PELE MELE“ NĚKOLIKA ZAJÍMAVÝCH ZPRÁVIČEK, KTERÉ MI „PŘISTÁLY“ V DNEŠNÍ NABÍDCE NA NOTEBOOKU

 

https://youtu.be/4tgS2onRm1M?si=dmfW_Ud9ykOfnbcmhttps://youtu.be/4tgS2onRm1M?si=dmfW_Ud9ykOfnbcm

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN A SAÚDOVÉ VYDALI SPOLEČNOU DEKLARACI PROTI IZRAELI; SPOJENEC MOHAMMEDA BIN SALMÁNA, ÍRÁNSKÝ MINISTR ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ, ČINÍ VELKOU VÝZVU VE VĚCI PÁSMA GAZY

 

https://youtu.be/B8jFfACahK4?si=ekc-cZpQ02UW5fh4

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA KURSKÁ ODVETA: 100 RUSKÝCH RAKET A DRONŮ SHAHED BUŠÍ DO UKRAJINY PŘI DOSUD NEJVĚTŠÍM ÚTOKU

 

https://youtu.be/i2pj9cOEbSQ?si=buWv6XhAmphX3r4i

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI SPUSTILI VZDUŠNÝ ÚTOK NA REGION UKRAJINSKÉHO HLAVNÍHO MĚSTA; POSLALI DRONY NA KYJEV

 

https://youtu.be/nT3uNNOdrDI?si=Td-nBfhjCpiwfk18

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NEJVĚTŠÍ RUSKÝ ÚTOK NA UKRAJINU; KYJEV ZASAŽEN VÝBUCHY; ZACÍLENA VŠECHNA UKRAJINSKÁ VELKÁ MĚSTA

 

https://youtu.be/XOnz9vFNFAg?si=z6RS0hi7KSCDEpoF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: V DOBĚ RUSKÉHO VELKÉHO ÚTOKU NA KYJEV VYZÝVÁ VOLODYMYR ZELENSKYJ PUTINOVA PŘÍTELE ALEXANDRA LUKAŠENKA, ABY ODVOLAL SHROMAŽĎOVÁNÍ SVÉ ARMÁDY NA UKRAJINSKÝCH HRANICÍCH S BĚLORUSKEM

 

https://youtu.be/jYsAwRDMKas?si=2dxGCog9t6iDImy9

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO UKRAJINY: VÝPADKY ELEKTŘINY V KYJEVĚ; TUCTY OBĚTÍ HLÁŠENY Z 15 UKRAJINSKÝCH REGIONŮ

 

https://youtu.be/fZRpbDO5I3s?si=yMFYcWrhiT9lm9GR

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV JADERNÝ ŠOK: CHCE RUSKO POUŽÍT JADERNÉ ZBRANĚ NA 32 MÍST V EVROPĚ? UNIKL TAJNÝ DOKUMENT

 

https://youtu.be/koA_5URHrbs?si=ut76oRVpQK2Y-1Ir  

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KIMŮV DÁREK PRO RUSKO? SEVEROKOREJSKÝ VŮDCE UKAZUJE KAMIKAZE-DRONY V DOBĚ OBAV Z DODÁVEK PRO RUSKO

 

https://youtu.be/YEbT95nIDaY?si=8DeBRc8wf1Dqeyfk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NOVÝ DRONOVÝ ÚTOK NA IZRAEL ZE SÝRIE, KDE PUTIN A ERDOGAN SPUSTILI NEDÁVNO SPOLEČNÉ VOJENSKÉ HLÍDKY

 

https://youtu.be/Gz6OfSkwVFo?si=2GhPtvqPWlSpHlcB

 

 

📌26. srpna 2024, 09:14: V AREÁLU LETIŠTĚ ŽULJANY V KYJEVĚ HŘMĚLY VÝBUCHY, VE MĚSTĚ JSOU VÝPADKY PROUDU:

 

V oblasti kyjevského letiště Žuljany zahřměly dvě silné exploze. Poté začalo ve městě přerušení dodávek elektřiny a vody.

 

„Dvě silné exploze ze směru od letiště Žuljany, dokonce i na několik vteřin zmizelo světlo v bytech,“ řekli očití svědci agentuře TASS.

 

Ukrajinská média informovala o výpadcích elektřiny a vody v Kyjevě.

 

Podle nich byly slyšet výbuchy v Kyjevské a Černihovské oblasti a také ve městě Vinnycja. Starosta Oděsy Gennadij Truchanov, informoval o několika explozích ve městě.

 

Nyní byl na celé Ukrajině vyhlášen letecký poplach.

 

https://www.vesti.ru/article/4110825

 

 

📌26. srpna 2024, 10:06, LEBEDĚV: ÚDER BYL ZASAZEN V POLTAVĚ V MÍSTĚ DISTRIBUCE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VE SMĚRECH:

 

V Poltavě byl zasažen úder v místě rozmístění jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v různých směrech, řekl koordinátor Nikolajevova odporu Sergej Lebeděv.

 

To, jak Lebeděv řekl RIA Novosti, ovlivní rotaci ukrajinských jednotek, která bude nyní na dlouhou dobu obtížná.

 

Koordinátor podzemí ve svém telegramovém kanálu také oznámil porážku náborového centra pro mobilizované ve Vinnycji: „Vinnycja a Vinnycká oblast jsou řadou příchozích. Místní soudruzi hlásí, že jeden z útoků na náborové středisko.“

 

Úřady Poltavské oblasti již dříve oznámily poškození průmyslového zařízení v důsledku výbuchů, ke kterým došlo na pozadí náletu.

 

https://www.vesti.ru/article/4110939

 

 

📌26. srpna 2024, 10:08, PODZEMNÍ PRACOVNÍK LEBEDĚV: ÚDER BYL ZASAZEN V OBLASTI CVIČIŠTĚ V TERNOPILSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly RF zaútočily na oblast cvičiště v Ternopilské oblasti. Oznámil to koordinátor mykolajivského odboje Sergej Lebeděv.

 

„Pořád je těžké říct: sklad nebo rozvodna. Tlaková vlna je silná, uvolnění plamene s jiskrami,“ cituje RIA Novosti underground, s odkazem na své kolegy.

 

Lebeděv již dříve řekl, že téměř celý Ivano-Frankivsk zůstal bez elektřiny. Také podle něj byl úder zasazen v Poltavě v místě distribuce ozbrojených sil Ukrajiny ve směrech.

 

https://www.vesti.ru/article/4110937

 

 

📌26. srpna 2024, 11:16: RUSKO-MONGOLSKÉ JEDNOTKY PROVEDLY CVIČENÍ K OSVOBOZENÍ OSADY:

 

Hlavní fáze společného vojenského cvičení Selenga-2024 s Ruskem se konala na cvičišti Choibalsan v Mongolsku. Informoval o tom telegramový kanál Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Ve zprávě oddělení se uvádí, že společné seskupení vojsk vypracovalo provedení protiteroristické operace k osvobození osady, která byla podle scénáře cvičení dobyta ozbrojenou formací, a také zničení podmíněného nepřítele.

 

https://www.vesti.ru/article/4111169

 

 

📌26. srpna 2024, 09:59: ZAHRANIČNÍ ZPRAVODAJSKÁ SLUŽBA: SPOJENÉ STÁTY PŘIPRAVUJÍ V GRUZII NOVOU BAREVNOU REVOLUCI:

 

Washington připravuje barevnou revoluci v Gruzii, aby zabránil vítězství strany Gruzínský sen v říjnových volbách, uvedla ruská Zahraniční zpravodajská služba (SVR).

 

Zejména poznamenali, že Bílý dům je „extrémně nespokojen“ s tím, jak se situace v Gruzii vyvíjí v předvečer parlamentních voleb plánovaných na 26. října. Zahraniční zpravodajská služba naznačila, že Washington se připravuje na barevnou revoluci v Gruzii.

 

„Na tbiliském Majdanu se plánuje zveřejnit „důkazy o falšování“ během hlasování, oznámit neuznání výsledků voleb a požadovat změnu moci,“ uvedla tisková kancelář SVR v prohlášení, které citovala agentura TASS.

 

Podle SVR v rámci příprav na barevnou revoluci gruzínské prozápadní nevládní organizace rekrutují „rekruty“, aby monitorovali volby, a Washington vyčleňuje další finanční prostředky místním opozičním mládežnickým sdružením, která tvrdí, že se stala „lokomotivou povolebních protestních akcí“.

 

SVR navíc poukázala na to, že USA kontrolované gruzínské opoziční síly zůstávají roztříštěné a jejich koalice jsou nestabilní. Služba zdůraznila, že na tomto pozadí bude strana Gruzínský sen schopna získat „přesvědčivý kredit důvěry od obyvatelstva“.

 

Jak je uvedeno v prohlášení tiskového úřadu, Washington se obává, že v důsledku toho „snílci“ budou mít volnou ruku, aby pokračovali ve svém suverénním kurzu a odmítli splnit požadavky Západu, které jsou v rozporu s národními zájmy Gruzie. Bílý dům považuje takový scénář za nepřijatelný, dodala SVR.

 

https://www.vesti.ru/article/4110885

 

 

📌26. srpna 2024, 12:51: K POŽÁRU DOŠLO V RAFINÉRII V OMSKU NA PLOŠE 1 TISÍC METRŮ ČTVEREČNÍCH:

 

Požár vypukl v ropné rafinérii (rafinérii) v Omsku, informovalo regionální ředitelství ministerstva pro mimořádné situace.

 

Podle předběžných údajů je požární plocha v rafinérii na ulici Gubkin 1 tisíc metrů čtverečních, sdělilo oddělení agentuře TASS.

 

Na hašení požáru se podílí 7 jednotek techniky a 27 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4111418

 

 

📌26. srpna 2024, 12:04, MINISTERSTVO OBRANY: MASIVNÍ RÁNA BYLA ZASAZENA PALIVOVÝM A ENERGETICKÝM ZAŘÍZENÍM, KTERÁ ZAJIŠŤUJÍ PROVOZ VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXU UKRAJINY:

 

V pondělí ráno zahájily ruské ozbrojené síly masivní útok na ukrajinská energetická zařízení, která zajišťovala provoz vojensko-průmyslového komplexu země (MIC). Uvádí se to v denní zprávě Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Jak je uvedeno v oddělení, ruská armáda zasáhla ukrajinská energetická zařízení vysoce přesnými vzdušnými a námořními zbraněmi dlouhého doletu, útočnými drony.

 

„Všechny určené cíle byly zasaženy,“ poznamenalo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4111299

 

 

📌26. srpna 2024, 14:41, MINISTERSTVO OBRANY: ZASAŽENY BYLY SKLADY LETECKÝCH ZBRANÍ DODANÝCH ZÁPADEM:

 

V důsledku masivního úderu ruské ozbrojené síly zasáhly sklady leteckých zbraní dodávaných Západem na Ukrajinu, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo upřesnilo, že ruské síly zasáhly sklady zbraní, které se nacházely na letištích v Kyjevské a Dněpropetrovské oblasti.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve uvedlo, že v pondělí ráno ruská armáda udeřila vysoce přesnými zbraněmi na ukrajinská energetická zařízení, která zajišťovala provoz vojensko-průmyslového komplexu země.

 

https://www.vesti.ru/article/4111714

 

 

📌26. srpna 2024, 14:39, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: 3 KOMPRESOROVÉ STANICE PLYNU NA UKRAJINĚ BYLY ZNIČENY:

 

Ruské ministerstvo obrany informovalo o úderech na tři kompresorové stanice plynu na Ukrajině.

 

Upřesňuje se, že byly zasaženy stanice ve Lvově, Ivano-Frankivské a Charkovské oblasti, které zajišťují provoz přepravní soustavy plynu Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4111694

 

 

📌26. srpna 2024, 13:18, DŽABAROV: DUROVOVO ZADRŽENÍ JE DÍLEM AMERICKÉ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY:

 

K zadržení zakladatele messengeru Telegram Pavla Durova mohlo dojít na příkaz Američanů, řekl první místopředseda výboru Rady federace pro mezinárodní záležitosti Vladimir Džabarov ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

„Myslím, že Američané chtějí číst celý Telegram. Všechny příspěvky, autoři všech příspěvků. Protože se neptají: „Pane Durove, poskytněte nám informace o té a té osobě, konkrétně je podezřelý z terorismu.“ „Ne. Všechno si přečtou a dostanou se do pošty každého uživatele Telegramu,“ řekl Džabarov.

 

Zakladatel Telegramu podle něj udělal chybu, když letěl do Francie, a ne do Spojených arabských emirátů nebo Ruska. Džabarov dodal, že Durov má právo na konzulární ochranu od Ruska, potřebné žádosti již byly zaslány francouzským úřadům.

 

https://www.vesti.ru/article/4111383

 

 

📌26. srpna 2024, 17:23, MACRON: ROZHODNUTÍ ZADRŽET DUROVA NENÍ POLITICKÉ:😂😂😂

 

Zadržení šéfa messengeru Telegram Pavla Durova není politické, řekl francouzský prezident Emmanuel Macron. Soudci by měli rozhodnout, napsal na sociální síti X.

 

„V žádném případě se nejedná o politické rozhodnutí,“ zdůraznil Macron. „Francie nejvíce lpí na svobodě projevu a komunikace, inovacích a podnikání. Tak to zůstane.“ 😂😂😂

 

Emmanuel Macron označil Paříž za falešná obvinění, která se objevila po zadržení Pavla Durova. Francouzský prezident dodal, že na sociálních sítích, stejně jako v reálném životě, jsou svobody v rámci právního státu implementovány v rámci zavedených pravidel a zákonů na ochranu občanů a respektování jejich základních práv.

 

Pavel Durov byl zadržen 24. srpna na pařížském letišti Le Bourget. Vzhledem k tomu, že Telegram odmítl spolupracovat s Paříží, je Durov považován za zapojeného do řady trestných činů, včetně terorismu, obchodování s drogami, podvodů a praní špinavých peněz. Podnikateli, který je zatím zadržován tři dny, hrozí až 20 let vězení.

 

Rusko požádalo o konzulární přístup k zatčenému Rusovi.

 

Evropská komise v posledních měsících opakovaně zahájila vyšetřování sítí na základě obvinění z různých porušení a vyhrožovala společnostem obrovskými pokutami. V roce 2022 iniciovala Evropská komise Akt o digitálních službách. Vstoupila v platnost 25. srpna 2023. Podle ní by digitální platformy měly bojovat proti rasismu, prodeji drog a padělaných výrobků, stejně jako proti šíření dětské pornografie a dezinformací. Podle právních předpisů musí platformy také vysvětlit práci svých algoritmů, vydávat doporučení a nabízet alternativy.

 

https://www.vesti.ru/article/4112091

 

 

📌26. srpna 2024:♨️ MARIA ZACHAROVOVÁ SE VYJÁDŘILA K ODMÍTNUTÍ FRANCOUZSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ KOMENTOVAT SITUACI KOLEM ZATČENÍ PAVLA DUROVA.

Francouzské ministerstvo zahraničí dříve uvedlo, že z respektu k nezávislosti soudního systému ve Francii nemůže francouzská vláda situaci s Pavlem Durovem komentovat.

Toto prohlášení ruskou diplomatku rozesmálo.

Na svém TG kanálu napsala: „Nejsměšnější je, že dříve francouzské ministerstvo zahraničí bez rozpaků komentovalo rozhodnutí dokonce i Mezinárodního soudního dvora OSN.“

Zacharovová zároveň zdůraznila, že francouzské ministerstvo zahraničí zřejmě podle logiky diplomatů nerespektuje mezinárodní právo.

K tomu ještě dodala: „O komentování rozhodnutí zahraničních soudů ani nemluvím – Paříž se obvykle neomezuje.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28802

 

 

📌26. srpna 2024: 🌍 SVĚT | BAYER / MONSANTO: GLYFOSÁT V PIVĚ A VÍNĚ!!!

 

Karcinogenní pesticidy ve víně a pivu, z nichž některé mění hormony a genetický materiál. EU chrání korporace a prodloužila schválení glyfosátu o dalších deset let.

 

🍀 Sdílejte s přáteli: @cz24news

https://t.me/c/1586239095/78562

 

 

📌💣💣💣💣💣26. srpna 2024: DOSAVADNÍ „HUMANITÁRNÍ“ POMOC ČESKA UKRAJINĚ ČINÍ ZHRUBA 120 MILIARD KORUN❗️❗️❗️

 

Sestává hlavně z pomoci uprchlíkům a dodávek zbraní. Zanedlouho uplyne dva a půl roku od začátku ruské speciální operace na Ukrajinu. Pomoc Česka Ukrajině a jejímu obyvatelstvu za tu dobu odpovídá zhruba 120 miliardám korun. Tato částka vychází z dat tuzemského ministerstva práce a sociálních věc a z údajů Institutu světové ekonomiky v německém Kielu.

PS: VLÁDA ZAPOMÍNÁ, ŽE TO JSOU NAŠE PENÍZE, NEJEDNÁ SE O PENÍZE VLÁDY ČI UKRAJINY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

https://t.me/c/1586239095/78564

 

 

📌26. srpna 2024: TO JE ŠÍLENÉ, STAVÍTE SOUKROMÉ SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PAK NESMÍTE ANI POŘÁDNĚ VYUŽÍVAT ELEKTŘINU A MUSÍTE SI PŘIPLÁCET

https://t.me/c/1586239095/78566

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️26. srpna 2024: FAKTA JSOU FAKTA!!!JEN PRAVDA NÁS MŮŽE A OSVOBODÍ!

 

🔥 NACISTI NEZTRATILI 2. sv., DENAZIFIKACE NIKDY NEPROBĚHLA DO ROKU 2022

 

HISTORICKÁ FAKTA:

>>>

🔥 NATO ZALOŽENÉ NACISMI, NATO DEFACTO NACISTÉ

 

🔥 NACISTÉ = SIONISTI = BOLŠEVIKOVÉ = MARXISTI = KOMUNISTI = PEDO

>>>>>> CHAZARSKÉ SATANISTY

 

🔥 NATO, NACISOVÉ A OPERACE KAPITOLA >>> 17. díl – Denacifikace —>>>

https://rumble.com/v22l2vc-the-best-kept-secret-of-the-deep-state-episode-17-denazification.html

 

💥🇷🇺⚔️ DENAZIFIKACE – PRÁVNÍ ZÁKLAD – Charta OSN, kapitola-17—->>>

https://rumble.com/v2497rk-denazification-legal-basis-un-charter-chapter-17.html

 

🔥 VSTOLTENBERG CITÁTY —>>>>

https://t.me/deNAZIificationMilitaryQperationZ/15615

 

🔥 UKRAJINA 🇺🇦 BYLA VEDLE IZRAELU 🇮🇱 a ŠVÝCARSKA 🇨🇭 VELITELSTVÍ CHAZARSKÝCH SATANISTŮ / SIONISTŮ / NACISTŮ

a

🔥 HLAVNÍ CABAL’S HUB PRO ADRENOCHROM, SKLIZEŇ ORGÁNŮ, OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI a PRANÍ špinavých peněz

 

PROPOJTE TEČKY…

 

VÍCE ODKAZŮ NA TÉMA SOUVISEJÍCÍ VIDEA V RÁMCI POPIS RUMBLE:

 

🔥 NEJLEPŠÍ UCHOVÁVÁNÍ TAJEMSTVÍ (KAPITOLA 4) NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD —->>>

https://rumble.com/v1nd5wi–best-kept-secret-chapter-4-new-world-order.html

 

🔥 PROBUĎ SE – ZLOMTE SE

 

🔥 DOTKNĚTE SE NAŠICH DĚTÍ >> NECHTE SE ELIMINOVAT

 

🔥 KDO A CO OVLÁDÁ PROBUZENÍ?

 

KDO BYL GEORGE SOROS a ANTIFA – BLM – SOROS a NACISTICKÉ SPOJENÍ

🔥 ANTIFA & BLM EXPOSED 🔥

 

🔥 NĚMECKÁ KOMUNISTICKÁ NACISTICKÁ STRANA a SOROS měl kořeny v NAZISSU

—->>

https://rumble.com/v1li76d-antifa-and-blm-exposed-german-communist-nazi-party.html

 

NACISOVÉ & CIA, VATIKÁN, JESUITÉ, RYTÍŘI Z MALTY Přijměte REALITU…  —>>>

https://rumble.com/v4n0cxe-the-nazis-and-cia-the-vatican-jesuits-knights-of-malta.html

 

🔥 NACISOVÉ A CIA, VATIKÁN, JESUITÉ, RYTÍŘI Z MALTY —>>>>

https://rumble.com/v4n0cxe-the-nazis-and-cia-the-vatican-jesuits-knights-of-malta.html

 

🔥 Khazarská mafie: SATANISTOVÉ – KANIBÁLOVÉ, ADRENOCHROM a The God Eaters ČÁST 1 ze 2 —->>

https://rumble.com/v4cmd4r-khazarian-mafia-satanists-cannibals-adrenochrom-and-the-god-eaters-part-1-.html

 

VÍCE FAKTA  —–>>  https://t.me/GitmoTV/29083

 

 

📌🎚️26. srpna 2024: 08:41: ČÁSTI MRTVOL NALEZENÉ V DUISBURGU – PODEZŘELÝ VE VAZBĚ

 

V Duisburgu byla o víkendu objevena hlava v plastovém sáčku. Podezřelý je ve vyšetřovací vazbě.

 

Kolemjdoucí objevil v sobotu plastový sáček se zbytky lidské hlavy na zeleném pásu a upozornil policii. V nedalekém bytě ve čtvrti Obermarxloh vyšetřovatelé nakonec našli tělo oběti. Vyšetřovatelé vycházejí z násilného trestného činu, uvádí se ve společném sdělení policie a státního zastupitelství v Duisburgu .

 

Soudní lékaři mezitím provedli vyšetření těla – obětí je 57letý muž.

 

Podezřelý soused ve vyšetřovací vazbě:

Jako podezřelý policie v sobotu zadržela 26letého souseda oběti. Nyní je ve vyšetřovací vazbě. Vyšetřovatelé ho obviňují, že zabil 57letého muže. Vyšetřování pozadí činu pokračuje.

 

https://www1.wdr.de/nachrichten/ruhrgebiet/duisburg-leichenteile-plastiktuete-100.html

 

 

📌26. srpna 2024: 🇧🇷 🔥 Ribeirão Preto, BRAZÍLIE.

https://t.me/c/1586239095/78587

https://t.me/c/1586239095/78588

https://t.me/c/1586239095/78589

https://t.me/c/1586239095/78590

https://t.me/c/1586239095/78591

 

 

📌26. srpna 2024: ⚠️ DE/Groß Gerau – Hesensko! UPROSTŘED DNE SE STŘÍLÍ, ALE TO JE NOVÝ NORMÁL!

 

Každý by se měl bát a prosit vládu, která to všechno přinesla a požadovat ještě přísnější zákony a omezení!

 

Brzy bude hotovo a dojde k občanské válce a povstání a vše bude eskalovat, jako v Anglii. Přesně o co jde. Jedině tak mohou prosadit svou nemilosrdnou agendu. Skuteční masoví vrazi sedí v nejvyšších úřadech a nosí skvělé obleky!

 

Po povstáních se chce vyhlásit výjimečný stav a pak vše legitimizovat! Zrušení volebního práva, zákazy vycházení, větší dohled, vojáci uvnitř atd., na nás pak můžete střílet (viz zde) (https://t.me/wasrealist/2157) ! Používají také provokatéry a sami inscenují teroristické útoky!

 

KDO DÁL POSLOUCHÁ A DĚLÁ TO, CO REŽIM POŽADUJE, MÁ NA RUKOU KREV A KOPE SI HROB!

https://t.me/c/1586239095/78592

 

 

📌26. srpna 2024: 🇺🇸🇪🇺🇬🇧🚨‼️ SVOBODA SLOVA JE NAPADENA!

 

1) V USA hrozí zákaz TikTok, pravděpodobně bude následovat EU.

2) Británie vězní občany za příspěvky na sociálních sítích

3) EU otevřeně vyhrožuje X’s Muskovi

4) Zaměstnanec telegramu Durov je zatčen

 

Co bude dál?

https://t.me/c/1586239095/78593

 

 

📌26. srpna 2024: ⚖️ TELEGRAM JE V SOULADU SE ZÁKONY EU, VČETNĚ ZÁKONA O DIGITÁLNÍCH SLUŽBÁCH – JEHO MODEROVÁNÍ ODPOVÍDÁ OBOROVÝM STANDARDŮM A NEUSTÁLE SE ZLEPŠUJE.

 

✈️ Generální ředitel Telegramu Pavel Durov nemá co skrývat a často cestuje po Evropě.

 

😵‍💫 Je absurdní tvrdit, že za zneužití této platformy je odpovědná platforma nebo její vlastník.

 

🌐 Téměř miliarda uživatelů po celém světě používá Telegram jako prostředek komunikace a jako zdroj důležitých informací.

 

💙 Očekáváme brzké vyřešení této situace. Telegram je s vámi všemi.                                                  https://x.com/telegram/status/1827787345367834772?s=61&t=1wchNPTRQqdroEzwXbf1Kg

 

 

📌💉💉💉26. srpna 2024: ‼️ℹ️‼️ DNE 12. LEDNA 2023 TEHDEJŠÍ VYSOKÝ TORYSKÝ POLITIK ANDREW BRIDGEN POPSAL OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU JAKO „HOLOCAUST A NEJVĚTŠÍ ZLOČIN NAŠÍ DOBY“.

 

A bývalý konzultant RKI Holger Reißner zdůraznil, že velké umírání očkovaných začalo.

💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉

👉 🎚️ 🎚️ 🎚️ POČET ÚMRTÍ NA OČKOVÁNÍ CELOSVĚTOVĚ JIŽ DÁVNO PŘESÁHL 30 MILIONŮ👈

 

Globalisté zřejmě dali svým politikům preventivně rozkaz ublížit a zabít co nejvíce lidí zabíjejícím lékem REMDESIVIR před očkovací zabíjející kampaní připravovanou na konec roku 2020.

 

Vědci RKI věděli, jak je vidět z tajných protokolů, že REMDESIVIR byl smrtelný u 53 % léčených a také nenabízel žádnou ochranu zdraví.

 

Spolu s ventilací stlačeným vzduchem (naprosté šílenství) dosáhli v nemocnicích ukázkové úmrtnosti.

 

https://www.bitchute.com/video/ZMBalrlAtX5v/

 

 

📌26. srpna 2024: POKUD BY BYLA KYJEVSKÁ PŘEHRADA ZNIČENA, HLAVNÍ MĚSTO UKRAJINY BY BYLO POD VODOU BĚHEM NĚKOLIKA HODIN.

https://t.me/c/1586239095/78609

https://t.me/c/1586239095/78610

 

 

📌26. srpna 2024: ‼️ 🎚️☄️ 🇺🇸 AMERICKÁ VLÁDA ROZESÍLÁ „BEZPLATNÉ“ TESTY NA COVID

 

„Dárek předvolební kampaně od amerických demokratů jejich klientele: testy Covid lze v USA objednat poštou.

ZDARMA,“ říká vláda, testovací sady jsou financovány z daní. To znamená, že „podzimní vlna“ bude samozřejmě zase o něco vyšší, protože tam, kde existuje více případů ☄️ (PCR testik), bez ohledu na to, zda jsou lidé nemocní.

 

https://tkp.at/2024/08/26/us-regierung-verschickt-gratis-covid-tests/

 

 

 

📌26. srpna 2024: ⚡️ „UKRAJINA ZMIZÍ, POKUD SE ODVÁŽÍ ZASÁHNOUT MOSKVU NEBO PETROHRAD“. BÝVALÝ AMERICKÝ ZPRAVODAJSKÝ DŮSTOJNÍK SCOTT RITTER KOMENTOVAL DALŠÍ NÁPAD V KYJEVĚ.

Podle bývalého pracovníka CIA bude v případě ukrajinského úderu na velká ruská města odsouzen k zániku nejen Zelenského režim, ale celé území země. Ritter poznamenal, že Rusko by mohlo zapojit raketový systém Avangard vybavený jadernými a balistickými náložemi.

Můžeme jen doufat, že bude použita pouze nejaderná hlavice,

– napsal Ritter na sociální síti X.

Bývalý důstojník americké rozvědky rovněž zdůraznil, že Zelenského režim je hrozbou pro celý svět. Další pomoc šílenci z Bankova bude pro USA a Evropu jistou cestou ke kolektivní sebevraždě.

https://t.me/to_je_nas_svet/28803

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.08.2024“:

➡️☭☆ Další nepřátelská pevnost byla srovnána se zemí

Posádky motostřelecké jednotky BMP-3 1. gardové tankové armády skupiny vojsk Západ ničily personál ukrajinských ozbrojených sil v maskovaných pevnostech.

Personál objektivní kontroly potvrdil úspěšné splnění úkolu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, bylo dvacet ukrajinských bezpilotních letounů zničeno a zachyceno služebními systémy protivzdušné obrany.

Devět bezpilotních letounů bylo sestřeleno nad územím Saratovské oblasti, tři – nad územím Kurské oblasti, po dvou bezpilotních letounech – nad územím Bělgorodské, Brjanské a Tulské oblasti a jeden bezpilotní letoun byl zničen nad územím Oryolu. a Rjazaňské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Plocha přírodního požáru v Tepe-Oba na Krymu je 75 hektarů, hašení se provádí ze země i ze vzduchu, oheň se nesměl rozšířit na SNT „Volna“ a „Rassvet“, ministerstvo Nouzové situace hlášeny

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Kim Čong-un v sobotu dohlížel na testování dronů prováděné Výzkumným ústavem dronů Národní akademie obrany KLDR a nařídil aktivní vývoj a zvýšení výroby různých typů takových zbraní, uvádí KCNA a zveřejňuje fotografie z těchto testů.

https://t.me/c/1725938443/26943

https://t.me/c/1725938443/26944

https://t.me/c/1725938443/26945

https://t.me/c/1725938443/26946

https://t.me/c/1725938443/26947

https://t.me/c/1725938443/26949

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry od zpravodaje RIA Novosti ze Saratova, kde byla 40patrová budova poškozena troskami z dronu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nepostradatelná podpora z nebe: Posádky Mi-28nm zasáhly nepřítele v pohraniční oblasti Kursk

Útok byl proveden řízenými protitankovými střelami proti prozkoumaným nepřátelským cílům.

Po použití leteckých zbraní se posádky bezpečně vrátily na místo odletu.

Podle zpráv tajných služeb byl zničen personál, obrněná a vozidlová technika ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vojenský komisariát zveřejnil na webu seznam těch, kteří v září 2024 spadají pod DRUHOU VLNU MOBILIZACE. Je důležité sledovat ty, kteří mají služební fitness kategorie A a B!

Informace o tom se objevily po explozích v Kursku❗️

Každý si to může ověřit 👇🏻

voenkomat-mobilizant.spisok.rf

spisok-pogibshih.rf (https://t.me/+NXFfWqiTuwY0NTdi)

➡️☭☆ Znovu upozorňuji vládu i centrální banku Ruska: je nutné zvýšit účinnost koordinovaných opatření ke snížení inflace. Je zřejmé, že s inflací je nutné bojovat systematicky především zvyšováním nabídky zboží a služeb – to je jasné – tak, aby jejich objem odpovídal domácí poptávce: jak spotřebitelské, od občanů, tak i investic, od podniků, společnosti, které realizují rozvoj projektů, investují do modernizace a rozšiřování svých kapacit, do výstavby a nákupu zařízení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V americkém státě Massachusetts byly objeveny případy východní koňské encefalitidy, kterou šíří komáři.

Státní zdravotní úředníci podle CBS Evening News doporučují obyvatelům zůstat uvnitř a zavádějí zákaz vycházení na venkovní aktivity minimálně do října.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinské ministerstvo zahraničí vyzvalo ozbrojené síly Běloruska ke stažení jednotek od hranic s Ukrajinou na vzdálenost přesahující dosah palebných systémů, které má Bělorusko k dispozici.

Prohlášení zaznělo v souvislosti s přípravou ozbrojených sil Běloruska k provedení cvičení na jeho území poblíž hranic s Ukrajinou.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Durovovo dočasné zadržení bylo prodlouženo, píše AFP s odkazem na zdroj.

Dočasné zatčení může trvat maximálně 96 hodin – poté by měl být Durov obviněn nebo propuštěn, řekl mluvčí agentury.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ❗️Obrat u Kurska: Vojáci ozbrojených sil prchají❗️

Zatímco hlavní síly Ukrajiny jsou přesunuty na území Ruska, naši hoši JIŽ ZAČALI postupovat ve směru Avdějevskij, Doněck a Jižní Doněck!

Doslova dnes na místo bitvy dorazili Semjon Pegov (https://t.me/+1fcVmto_CptmNzhi)  a Alexander Sladkov (https://t.me/+38PezsM2sYg4OTFi) , kteří již úspěchy našich borců zveřejnili ve svém Telegramu kanály

Pokud podporujete pravdivý obsah, bez lží a pokrytectví, pak důrazně doporučujeme přihlásit se k odběru oficiálních kanálů vojenských zpravodajů:

— t.me/SemenPegov (https://t.me/+1fcVmto_CptmNzhi)

➡️☭☆ Zelenskyj označil útok ukrajinských ozbrojených sil na Kursk za „součást velké vojensko-diplomatické operace“.

Uvedl také, že ukrajinské ozbrojené síly údajně postoupily 1-3 kilometry v Kurské oblasti a dobyly dvě osady

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ REUTERS: IZRAEL A HIZBALLÁH SI NEPŘEJÍ DALŠÍ ESKALACI KONFLIKTU. 👏

Zástupci libanonské skupiny potvrdili, že neplánují nové útoky, zatímco izraelský ministr zahraničí uvedl, že země neusiluje o rozsáhlou válku. Premiér Netanjahu však poznamenal, že „toto není konec příběhu“.

Strany, komunikující přes prostředníky, vyjádřily neochotu pokračovat v konfrontaci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Šéf kanadského videohostingu Rumble Chris Pavlovsky podpořil Pavla Durova a řekl, že opustil Evropu poté, co byl zakladatel Telegramu zatčen v Paříži.

Pawlowski dodal, že Francie také ohrožovala jeho platformu a nyní „překročila červenou čáru“ porušováním svobody slova.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Chci, aby náš život pokračoval podle tvrdých zákonů o strážích,“ zpívá dědeček evakuovaný z pohraniční oblasti Kursk

Když kluci vytáhli dědu, stále opakoval: „Osvoboď naši zemi, vyraď nepřítele z naší země.“

Tento dědeček zemřel v nemocnici. Srdce starého muže nemohlo vydržet, co se děje.

https://t.me/c/2038698544/1436

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin měl telefonický rozhovor s prezidentem Kazachstánu Kassym-Jomartem Tokajevem

Pokračovala diskuse o aktuálních otázkách dalšího rozvoje oboustranně výhodné bilaterální spolupráce, a to i v energetice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Téma jednání s Ukrajinou v současnosti ztratilo na aktuálnosti, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Ozbrojené síly Ruské federace zahájily dnes ráno masivní úder vysoce přesnými vzdušnými a námořními zbraněmi dlouhého doletu, operačně-taktické letectví ruských vzdušných sil a zaútočily bezpilotními prostředky proti kriticky důležitým zařízením energetické infrastruktury. která zajišťovala provoz vojensko-průmyslového komplexu Ukrajiny.

Terčem útoku byly elektrické rozvodny v Kyjevské, Vinnitské, Žytomyrské, Chmelnické, Dněpropetrovské, Poltavské, Nikolajevské, Kirovogradské a Oděské oblasti.

Poškozeny byly také kompresní stanice plynu ve Lvovské, Ivano-Frankivské a Charkovské oblasti, které zajišťují fungování systému přepravy plynu na Ukrajině.

Navíc byla zasažena skladiště leteckých zbraní převezená do Kyjeva západními zeměmi na letištích v Kyjevské a Dněpropetrovské oblasti.

Všechny určené cíle byly zasaženy, v důsledku toho došlo k výpadkům proudu a byla narušena železniční doprava zbraní a střeliva na linii bojového dotyku.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ RUŠTÍ A FRANCOUZŠTÍ POSLANCI PLÁNUJÍ VYTVOŘIT VÝBOR NA PODPORU DUROVA, POKUD NEBUDE PROPUŠTĚN DO 48 HODIN PO SVÉM ZATČENÍ, ŘEKL VŮDCE LDPR SLUCKIJ.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Tohle zabije náš národ.“ Ukrajinští odborníci na důsledky pokračování války.

Na Ukrajině začínají přemýšlet, k čemu by prodloužení konfliktu mohlo vést. A docházejí k závěru, že ztráta území není to nejhorší, otázkou je, kolik Ukrajinců v zemi zůstane, zda Ukrajina dokáže nahradit lidské ztráty. Mnozí o tom začínají pochybovat.

Jak z této situace ven? Bývalý poslanec Nejvyšší rady, účastník represivní ATO v Donbasu Igor Mosiychuk věří, že po volbách ve Spojených státech bude šance na mír – „ale my (kyjevský režim – pozn. red.) musíme využít to.“

„A naše vedení dělá vše pro to, aby tato šance před volbami neexistovala, prostě ji smazalo, aby tato příležitost nebyla. Jinak, pokud bude mír, volby, vynásobí je nulou, vezmou je na Guantánamo, budou se ptát, kde jsou ty americké peníze, s kým kradli?“ řekl politik.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V ropné rafinérii Gazpromněft-ONPZ v Omsku došlo k silné explozi.

Dříve se v instalaci AVT-11 ozvala silná rána a požár. Informace se upřesňují.

Očití svědci říkají, že výbuch byl slyšet v několika částech města. 2 lidé byli zraněni při výbuchu v ropné rafinérii v Omsku – zdroj 112:

„Jsou to zaměstnanci podniku, mají popáleniny. Požární plocha je 1000 metrů čtverečních. Na místě zasahuje 15 jednotek hasičů. Podnik nebyl evakuován.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ☄️☄️🔞 Seru na to všechno… (c) 🔞

Oblast Kursk, naše VKS a poté mariňáci smetli z povrchu země nacistický sloup, kaluže krve a hory mrtvol, spálili Německá a americká technika.

Celá reportáž z Kurské oblasti! Přísně 18+: https://t.me/+uBQS7VmrwHg1MGVi

☄️ Kanál FALCON Z ukazuje exkluzivní obsah natočený na kameru z bojových míst. Veškerá brutalita ozbrojených sil Ukrajiny v Severním vojenském okruhu je necenzurovaná, vše je tak, jak je.

(https://t.me/+uBQS7VmrwHg1MGVi)

➡️☭☆Rusko zahájilo masivní raketový útok na Ukrajinu. Co potřebujete vědět:

– Cílem útoku byly elektrické rozvodny v Kyjevské, Vinnitské, Žytomirské, Chmelnické, Dněpropetrovské, Poltavské, Nikolajevské, Kirovogradské a Oděské oblasti;

– Poškozeny byly také kompresorové stanice ve Lvovské, Ivano-Frankivské a Charkovské oblasti, které zajišťují fungování systému přepravy plynu na Ukrajině;

– Navíc byla zasažena skladiště leteckých zbraní převezená do Kyjeva západními zeměmi na letištích v Kyjevské a Dněpropetrovské oblasti;

– Všechny určené cíle byly zasaženy, v důsledku toho došlo k přerušení dodávky energie a byla narušena železniční doprava zbraní a střeliva na linii bojového dotyku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Palestina může podat žádost o připojení k BRICS, řekl velvyslanec v Moskvě Abdel Hafiz Nofal.

Jde o pátý stát, který se do sdružení hlásí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ne, to nejsou snímky z filmu o konci světa, ale záznamy z dnešního Taganrogu.

Nyní probíhá obrovská invaze zelených komárů: hmyz je doslova všude, včetně oken a zdí budov. Místní si stěžují, že není možné být na ulici.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Postižení obyvatelé Kurské oblasti budou moci obdržet odškodnění až 1,5 milionu rublů – úřadující guvernér Smirnov

V případě úmrtí příbuzného může rodina dostat 1,5 milionu rublů. Tato částka je rozdělena rovným dílem mezi blízké příbuzné. Za těžké nebo středně těžké poškození zdraví je stanovena platba 600 tisíc rublů, za lehké poškození – 300 tisíc rublů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Audit zjistil, že ukrajinská armáda neobdržela humanitární 😂 pomoc za více než 170 milionů UAH – Ministerstvo obrany Ukrajiny.

Ukrajinská média píší, že nedostatek je zejména:

— 424 jednotek vozidel;

— 476,23 tun zboží různého druhu bez uvedení ceny;

— 6,2 tuny potravin.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Po schůzce o situaci v oblasti Belgorod, Brjansk a Kursk, která se konala dne 22. srpna, předseda pověřil:

🔹zajistit na náklady federálního rozpočtu financování jednotek územní obrany regionů Belgorod, Brjansk a Kursk;

🔹směrovat finanční prostředky z federálního rozpočtu na náhradu škod způsobených průmyslovým a zemědělským podnikům;

🔹vyvinout mechanismy, které zajistí prezenční vzdělávání evakuovaných dětí ve vzdělávacích organizacích v jiných regionech, zvážit otázku organizace distančního vzdělávání;

🔹zajistit nedeklarační charakter poskytování jednorázové finanční pomoci občanům postiženým mimořádnou událostí;

🔹poskytněte rychlou pomoc regionům Belgorod, Brjansk a Kursk v přípravě na topnou sezónu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

26.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉SYŘAN, KTERÝ VRAŽDIL POCHÁZÍ Z BAŠTY ISIS A POLICIE OD ZAČÁTKU VĚDĚLA, KOHO HLEDÁ

 

„Žijeme ve světě, kde je pohřeb důležitější než zemřelý,

svatba je důležitější než láska,

vzhled je důležitější než mysl.

Žijeme v obalové kultuře, která pohrdá obsahem.“

Sir Anthony Hopkins

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO KURSKÉM VPÁDU ODHALUJE ZELENSKYJ NOVÝ „RAKETOVÝ DRON“ A VYHLAŠUJE JEHO PRVNÍ ÚSPĚŠNÝ ZÁSAH NA RUSKÉM ÚZEMÍ; JE PUTIN OPĚT ROZZLOBENÝ?

 

https://youtu.be/wc4yPFQBpmo?si=z01fdkbMLqRGCDCj

 

 

📌25. srpna 2024, TikTok: VLADIMÍR PUTIN: „VYMYSLELI SI, ŽE RUSKO CHCE ZAÚTOČIT NA NATO. ÚPLNĚ JSTE ZTRATILI ROZUM? HLOUPÍ, JAKO TENHLE STŮL? KDO S TÍM PŘIŠEL? JE TO NESMYSL. ÚPLNÁ HOVADINA. BYLA BY TO HOVADINA, JAK BY TO JENOM NEBYL JEJICH PLÁN OBELHAT VLASTNÍ POPULACI TÍM, ŽE ŘEKNOU: „POMOC! RUSKO BRZY ZAÚTOČÍ. MUSÍME SE HONEM VYZBROJIT, POSLAT ZBRANĚ NA UKRAJINU!!!“ VE SKUTEČNOSTI TO DĚLAJÍ PROTO, ABY SI ZACHOVALI SVÉ VLASTNÍ IMPERIÁLNÍ POSTAVENÍ A MOC. PROTO TO DĚLAJÍ. KOUKNĚTE SE NA POTENCIÁL NATO A KOUKNĚTE SE NA POTENCIÁL RUSKA. ROZHODLI JSTE SE, ŽE JSME BLÁZNI, NEBO CO?“

 

https://www.facebook.com/petr.hofer.7/videos/502683622088086

 

 

📌25. srpna 2024: 😂 BĚLORUSKO STAHUJE VOJÁKY K UKRAJINSKÝM HRANICÍM POD ZÁMINKOU CVIČENÍ, UVEDLO UKRAJINSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ.

Podle ministerstva Bělorusko soustřeďuje v Gomelské oblasti tanky, dělostřelectvo, raketomety, protivzdušnou obranu a ženijní techniku. Zaznamenána byla rovněž přítomnost PMC Wagner.

Ukrajinské ministerstvo zahraničí vyzvalo běloruské ozbrojené síly, aby stáhly své jednotky od hranic s Ukrajinou na vzdálenost přesahující dosah běloruských palebných systémů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28773

 

 

📌25. srpna 2024: 💥 TELEGRAM SE POPRVÉ OFICIÁLNĚ VYJÁDŘIL K ZADRŽENÍ PAVLA DUROVA:

Telegram dodržuje zákony EU, včetně zákona o digitálních službách – jeho moderování je v souladu s průmyslovými standardy a neustále se zlepšuje. Generální ředitel společnosti Telegram Pavel Durov nemá co skrývat a často cestuje po Evropě.

Je absurdní tvrdit, že platforma nebo její majitel jsou zodpovědní za její zneužívání. Téměř miliarda uživatelů na celém světě používá Telegram jako prostředek komunikace a zdroj důležitých informací. Těšíme se na rychlé vyřešení této situace.

https://t.me/to_je_nas_svet/28774

 

 

📌25. srpna 2024: ☝️ JEDNÍM Z DŮVODŮ DUROVOVA ZATČENÍ BYLA SNAHA FRANCOUZSKÝCH ÚŘADŮ OMEZIT ŠÍŘENÍ PEDOFILNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM TELEGRAMU.

V roce 2023 Brigitte Macronová uvedla, že měla v hlavě zmatek, když šla ve svých 40 letech na rande s patnáctiletým budoucím francouzským prezidentem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28775

 

 

📌25. srpna 2024, 20:12, RFI: VÍCE NEŽ 100 LIDÍ ZABITO PŘI ÚTOKU MILITANTŮ V BURKINĚ FASO:

 

V důsledku útoku militantů v Burkině Faso bylo zabito 100 až 200 lidí, včetně vojenského personálu a civilistů, nejméně 140 bylo zraněno, uvedla rozhlasová stanice RFI s odvoláním na zdroje v bezpečnostních silách.

 

„Obec Barsalogo byla v sobotu napadena ozbrojenými teroristickými skupinami… Mezi oběťmi jsou civilisté, vojáci a „dobrovolníci pro obranu vlasti“, uvádí zpráva.

 

Je třeba poznamenat, že během útoku se ozbrojenci zmocnili zbraní a mobilní nemocnice pro vojáky. Podle rozhlasové stanice byli místní obyvatelé před útokem nuceni na příkaz úředníků kopat zákopy, aby zpomalili postup skupin.

 

Země se snaží zadržet ofenzívu radikálních džihádistů, která trvá od roku 2015.

 

Na začátku června ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov oznámil, že Rusko dodatečně dodá vojenské produkty do Burkiny Faso.

 

https://www.vesti.ru/article/4110464

 

 

📌25. srpna 2024, 20:08: VE SLOVINSKU BYLA ZNEŠKODNĚNA 226 KILOGRAMOVÁ LETECKÁ PUMA:

 

Ve Slovinsku, ve městě Nova Gorica, pyrotechnici zneškodnili 226 kilogramů těžkou bombu z druhé světové války, uvedla slovinská tisková agentura.

 

Je upřesněno, že střela byla vyrobena ve Velké Británii. Byl nalezen 22. srpna v areálu nádraží. Jedná se o sedmou bombu nalezenou při rekonstrukci stanice.

 

Na likvidaci munice se podílelo 132 specialistů, včetně hasičů, dále zaměstnanců civilní obrany a policejních jednotek.

 

Dříve ve Volgogradu ženisté odpálili 40kilogramovou bombu z druhé světové války, která byla nalezena v chatové vesnici ve výstavbě. Je známo, že střela byla vyrobena v Německu.

 

https://www.vesti.ru/article/4110489

 

 

📌25. srpna 2024, 19:38: KADYROV OZNÁMIL DOBYTÍ PEVNOSTI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Bojovníci speciálních sil Achmat spolu s praporem 4. brigády 3. armády Jižního vojenského okruhu Ozbrojených sil RF ovládli baštu ukrajinských jednotek, uvedl na kanálu Telegram šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

„V důsledku účinných akcí byla dobyta další nepřátelská pevnost. Lidská síla nepřítele byla zničena,“ napsal.

 

Podle něj také ruští vojáci během operace zajali dva ozbrojence kyjevského režimu, z nichž jeden sloužil u 24. samostatné útočné brigády – dříve nacistického praporu „Ajdar“ (zařazeného v rejstříku teroristů a extremistů a zakázaného v Ruské federaci).

 

„Zajatci jsou rádi, že je nezastihl osud jejich předchůdců, s nimiž naši chlapi na bojišti nestojí na slavnosti,“ píše se v příspěvku.

 

Kadyrov zdůraznil, že je lepší se vzdát a zůstat naživu, než „zemřít za zájmy ukrajinského kvazistátu“.

 

Velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov již dříve uvedl, že stíhačky této speciální jednotky rychlé reakce ve směru na Kursk spálily francouzský protiletadlový raketový systém Crotale, který stojí osm milionů eur.

 

https://www.vesti.ru/article/4110469

 

 

📌25. srpna 2024, 21:32: ERDOGAN DĚKUJE PUTINOVI ZA LETADLA NA HAŠENÍ LESNÍCH POŽÁRŮ:

 

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan poděkoval Vladimiru Putinovi za poskytnutí obojživelných letadel Be-200 k hašení lesních požárů.

 

Turecký vůdce vystoupil ve svém projevu na místních televizních kanálech po zasedání vlády, na kterém bylo nastoleno téma lesních požárů.

 

„Děkuji prezidentovi Ruska, panu Vladimiru Putinovi, za to, že nám svého času poskytl obojživelné letouny Be-200. Díky použití těchto dvou strojů jsme se s touto přírodní katastrofou vyrovnali mnohem snadněji,“ řekl Erdogan.

 

Ázerbájdžánský prezident Ilham Alijev obdržel svůj díl vděčnosti, který také poskytl tureckým záchranářům dvě obojživelná letadla, která měl k dispozici. Podpora z Baku velmi pomohla při hašení lesních požárů, které byly silné zejména v létě 2024.

 

Erdogan poznamenal, že schopnosti tureckého hasičského letectva v posledních letech výrazně vzrostly, a to i díky pomoci sousedů.

 

https://www.vesti.ru/article/4110478

 

 

📌25. srpna 2024, 21:51: ADAM KADYROV ZÍSKAL NEJVYŠŠÍ OCENĚNÍ ČEČENSKA:

 

Čečenský ministr pro národní politiku, vnější vztahy, tisk a informace Achmed Dudajev uvedl, že šéf bezpečnostního odboru šéfa Čečenska Adam Kadyrov byl vyznamenán nejvyšším vyznamenáním republiky – Kadyrovovým řádem.

 

„Je to zasloužené uznání jeho vysokých morálních kvalit a obětavosti,“ napsal ministr na kanálu Telegram.

 

Dudajev nazval Adama Kadyrova skutečným vlastencem, „důstojně reprezentujícím svou slavnou rodinu“.

 

Na podzim roku 2023 byl Kadyrov mladší oceněn titulem Hrdina Čečenské republiky. Je také držitelem nejvyššího řádu parlamentu republiky „Daymehkan Siy“ a dalších ocenění.

 

Kromě toho byl následník hlavy Čečenska vyznamenán Řádem za chrabrost práce Ruska a medailí Euroasijské asociace univerzit.

 

Na jaře letošního roku vyšlo najevo, že Adam Kadyrov se stal kurátorem Ruské univerzity speciálních sil pojmenované po Putinovi.

 

https://www.vesti.ru/article/4110519

 

 

📌25. srpna 2024, 20:35: DETONACE VE VORONĚŽSKÉ OBLASTI SE ZASTAVILA, OTEVŘELY SE VSTUPY DO DVOU VESNIC:

 

Detonace výbušných předmětů v Ostogožském okrese ve Voroněžské oblasti se zastavila, požáry byly uhašeny, uvedl gubernátor regionu Alexander Gusev na kanálu Telegram.

 

Obyvatelům dvou vesnic, kteří byli dříve evakuováni kvůli nebezpečné situaci, bylo umožněno se vrátit. V dalších dvou sídlištích však průzkum území pokračuje, takže vstup do této oblasti je stále uzavřen.

 

Gusev také hlásil škody na několika letních domech a jednom autě. Pokračuje prohlídka nemovitosti a posouzení škody.

 

Noc předtím byl nad Ostrogojským okresem zničen ukrajinský bezpilotní letoun leteckého typu. Na místě pádu trosek jednoho z nich vypukl požár. Oheň vyvolal detonaci výbušných předmětů, dva lidé byli zraněni. Jedna žena byla hospitalizována ve vážném stavu, je v krajské klinické nemocnici, další byla ošetřena lékaři na místě.

 

Aktivní fáze odpalování výbušných předmětů byla zastavena ráno 25. srpna. Na místě začala odminovací skupina okamžitě pracovat. Jakmile to bude možné, budou moci na území vstoupit zástupci dalších služeb a oddělení, včetně komise pro posuzování škod způsobených na občanských stavbách.

 

https://www.vesti.ru/article/4110507

 

 

📌25. srpna 2024, 23:16: V PÁKISTÁNU ZEMŘELO 25 LIDÍ V DŮSLEDKU PÁDU AUTOBUSU DO ROKLE:

 

V Pákistánu bylo zabito nejméně 25 lidí, další byl zraněn v důsledku pádu autobusu do rokle, uvedla Geo TV.

 

Je třeba poznamenat, že osobní autobus jel z vesnice Haveli Kahuta do města Rawalpindi v provincii Paňdžáb. K nehodě došlo v okrese Kahuta, který se nachází v Pákistánem spravované oblasti Kašmír.

 

Na místě incidentu v současné době pracují záchranáři a policisté. Dorazili tam také zástupci místních úřadů. Příčiny nehody zatím nebyly jmenovány.

 

Těla mrtvých byla převezena do nejbližší nemocnice, uvedla agentura TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4110525

 

 

📌25. srpna 2024, 22:19, ZELENSKYJ: INVAZE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY DO KURSKÉ OBLASTI JE SOUČÁSTÍ VELKÉ OPERACE:

 

Po setkání s indickým premiérem Naréndrou Módím poskytl Zelenskyj indickým médiím dlouhý rozhovor, o kterém později informoval na svém kanálu Telegram.

 

Hlava kyjevského režimu řekla indickému vůdci, na co ukrajinská armáda zapomněla v Kurské oblasti. Podle Zelenského je invaze ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny na území Ruské federace součástí velké operace.

 

Kyjev má v úmyslu „donutit Rusko, aby bylo připraveno na mír„🙈 a zvěrstva ukrajinských banditů v Kurské oblasti během teroristické akce podle Zelenského donutí Kreml být vstřícnější.

 

„Operace Kursk je součástí velké vojensko-politické, vojensko-diplomatické operace,“ napsal Zelenskyj.

 

Ruská strana uvedla, že po invazi ozbrojených sil Ukrajiny na území Ruské federace nebudou vedena žádná jednání s kyjevským režimem. Všichni ukrajinští ozbrojenci budou zničeni a vůdci této teroristické operace budou potrestáni. ((Magor nadrogovaný je mimo mísu!))

 

https://www.vesti.ru/article/4110500

 

 

📌25. srpna 2024, 22:46: VÍCE NEŽ 400 HORNÍKŮ ZE ŠACHTERSKÉ-HLYBOKY ODEŠLO BOJOVAT S OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Šéf Šachtěrskaja-Glubokaya, Igor Orlov, uvedl, že více než 400 pracovníků dolu v DLR odešlo se zahájením speciální vojenské operace bojovat proti ukrajinským ozbrojencům.

 

Podle Orlova se více než polovina nadále účastní bojových akcí jako součást jednotek Ozbrojených sil Ruské federace.

 

„Opustili mě… 417 lidí. To (bylo) v roce 2022,“ řekl a dodal, že nyní se NWO účastní 271 lidí z jeho dolu.

 

Šéf Šachtarské-Hlyboky poznamenal, že zatímco bojovníci jsou zapojeni do nepřátelských akcí, důl jim zachraňuje pracovní místa.

 

„Mají zkušenosti s undergroundem,“ zdůraznil Orlov.

 

Na konci léta se několik horníků rozhodlo podepsat smlouvu s ruským ministerstvem obrany, dodal. Orlov také řekl, že důl je hrdý na vojenské úspěchy svých kolegů.

 

„Kde jsou moji kluci, tam… Vždy vítězství,“ uzavřel s tím, že „jeho“ těžaři pracují v nejintenzivnějších oblastech.

 

Prezident Ruské federace Vladimir Putin poblahopřál 25. srpna pracovníkům uhelného průmyslu ke Dni horníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4110502

 

 

📌25. srpna 2024, 22:46: UKRAJINA VYZVALA BĚLORUSKO, ABY STÁHLO ARMÁDU OD HRANIC:😂

((Tak to aby se stáhly z Ukrajiny všichni válečníci z NATO!!!))

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí uvedlo, že Bělorusko soustředilo značný počet vojáků v Homelské oblasti poblíž hranic s Ukrajinou. Kyjev vyzval Minsk, aby stáhl své jednotky.

 

Na začátku srpna běloruský vůdce Alexandr Lukašenko informoval o ukrajinských dronech, které vletěly do republiky. Označil to za provokaci a slíbil reakci. Později běloruské ministerstvo obrany uvedlo, že jednotky u hranic s Ukrajinou byly posíleny.

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí ve své zprávě s odkazem na zpravodajské informace uvedlo, že u hranic Ukrajiny je soustředěno značné množství zbraní, vojenského vybavení a personálu jednotek speciálních operací Běloruska.

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí vyzvalo Minsk, aby stáhl jednotky „na vzdálenost přesahující dosah ničení palebných systémů dostupných v Bělorusku“.

 

Kyjev zároveň uvedl, že nemá v úmyslu páchat proti Minsku nepřátelské akce. 😂

((Tobě už nevěří nikdo ani nos mezi očima!!!))

 

Státní tajemník Bezpečnostní rady Běloruska Alexandr Volfovič již dříve uvedl, že běloruská rozvědka znamená vidět všechny skupiny vojenského personálu na Ukrajině, Minsk doufá, že provokace nepřijdou z Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/4110483

 

 

📌25. srpna 2024, 22:24: TÝM TELEGRAMU SE K DUROVOVU ZADRŽENÍ VYJÁDŘIL POPRVÉ:

 

Telegram je v souladu se zákony Evropské unie, včetně zákona o digitálních službách, uvedl tým sociální sítě, když poprvé komentoval zadržení svého zakladatele Pavla Durova ve Francii.

 

„Generální ředitel Telegramu Pavel Durov nemá co skrývat a často cestuje po Evropě,“ uvádí se ve zprávě.

 

Tým označil za absurdní tvrzení, že za zneužití této platformy je zodpovědná platforma nebo její vlastník.

 

„Téměř miliarda uživatelů po celém světě používá Telegram jako prostředek komunikace a jako zdroj důležitých informací,“ uvádí se v příspěvku.

 

Zaměstnanci sociální sítě vyjádřili naději na rychlé vyřešení situace.

 

„Telegram zůstává u vás,“ ujistili vás.

 

Skutečnost, že tvůrce sociální sítě Telegram Pavel Durov byl zadržen na francouzském letišti Le Bourget, vyšla najevo pozdě večer 24. srpna. Francouzská média uvedla, že byl zatčen kvůli neochotě spolupracovat s bezpečnostními složkami republiky.

 

TF1 oznámila, že Durov by mohl být obviněn z terorismu, praní špinavých peněz a obchodování s drogami. Podnikateli hrozí 20 let vězení. Hlavní stížností orgánů EU na Telegram jsou šifrované zprávy.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4110501

 

 

📌26. srpna 2024, 03:23, REUTERS: ROZHOVORY O PŘÍMĚŘÍ V GAZE SKONČILY BEZ DOHODY:

 

Jednání v Káhiře o příměří v Pásmu Gazy skončila bez dohody. Izrael a palestinské hnutí Hamás nepřijaly návrhy zprostředkovatelů.

 

O výsledcích rozhovorů mezi Izraelem a Hamásem informovala agentura Reuters s odvoláním na egyptské bezpečnostní zdroje.

 

Nové kolo jednání mezi Izraelem a palestinským hnutím Hamás o příměří v Gaze a propuštění rukojmích se uskutečnilo 25. srpna v Káhiře. Rozhovorů se zúčastnil katarský premiér Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, šéf CIA William Burns, stejně jako vysocí představitelé z Izraele a Egypta, hlásí RIA Novosti.

 

Konflikt na Blízkém východě prudce eskaloval po infiltraci ozbrojenců radikálního palestinského hnutí Hamás z Pásma Gazy do Izraele 7. října 2023, doprovázené zabitím obyvatel pohraničních osad a zajetím více než 240 rukojmích. V reakci na to Izrael zahájil vojenskou operaci v Gaze s cílem zničit politické a vojenské struktury Hamásu a osvobodit všechny unesené.

 

https://www.vesti.ru/article/4110557

 

 

📌26. srpna 2024, 00:35, ALAUDINOV: RUSKÁ ARMÁDA DOMINUJE PODÉL CELÉ LINIE DOTYKU:

 

Generálmajor Aptij Alaudinov, zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil RF a velitel speciálních sil Achmat, uvedl, že ruská armáda dominuje podél celé linie dotyku.

 

„Po všechny tyto dny se všechny naše jednotky pohybovaly dobře. A obecně můžeme konstatovat fakt, že Rusko už dnes dominuje podél celé linie dotyku,“ řekl ve videu zveřejněném na svém kanálu Telegram.

 

Alaudinov poznamenal, že nastal okamžik, kdy ukrajinské formace udělaly takový průlom přes ruské hranice, ale byly zastaveny a jejich systematické ničení v současné době probíhá.

 

Dříve Alaudinov hovořil o záchraně branců, kteří byli ohroženi obklíčením ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4110547

 

 

📌26. srpna 2024, 02:18, IDF: HIZBALLÁH ODPÁLIL 320 RAKET A 20 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ NA IZRAELSKÉ ÚZEMÍ:

 

V neděli 25. srpna odpálilo libanonské hnutí Hizballáh na severní Izrael asi 320 raket a více než 20 bezpilotních letounů.

 

Mluvčí izraelské armády Daniel Hagari oznámil izraelské útoky. Je třeba poznamenat, že během útoku na Libanon bylo asi 90 procent cílů zasažených Izraelskými obrannými silami raketami krátkého doletu vypálenými na severní část židovského státu. Hizballáh přitom neudeřil na základny IDF ani v centru, ani na severu země, hlásí RIA Novosti.

 

Hagariho prohlášení uvedlo, že většina raket a bezpilotních letounů buď dopadla na cestě na izraelské území v otevřené oblasti, nebo byla zachycena obrannými systémy izraelského letectva a loděmi izraelského námořnictva.

 

Mluvčí IDF také zdůraznil, že izraelská armáda je v současné době ve stavu velmi vysoké pohotovosti na všech frontách.

 

https://www.vesti.ru/article/4110554

 

 

📌26. srpna 2024, 01:55: FRANCOUZSKÉ SOUDNÍ ORGÁNY PRODLOUŽILY VAZBU PAVLA DUROVA:

 

Francouzské soudní orgány prodloužily v neděli večer 25. srpna vazbu tvůrce Telegramu Pavla Durova, informuje France-Presse.

 

Vyšetřující soudce, který má případ Durovova zadržení na starosti, rozhodl o prodloužení Durovovy vazby. Podle francouzských médií může ve Francii počáteční doba zadržení za účelem výslechu trvat maximálně 96 hodin.

 

Je také třeba poznamenat, že když skončí počáteční fáze Durovovy vazby, soudce může Durova propustit nebo proti němu vznést obvinění a vzít ho do vazby.

 

Zakladatel sociální sítě Telegram Pavel Durov byl 24. srpna večer zadržen na francouzském letišti Le Bourget, připomíná RIA Novosti. Podle francouzských médií byl zatčen kvůli neochotě spolupracovat s bezpečnostními složkami země.

 

Durov může být obviněn z terorismu, praní špinavých peněz a obchodování s drogami. Hrozí mu 20 let vězení. Hlavní stížností orgánů EU na Telegram jsou šifrované zprávy.

 

https://www.vesti.ru/article/4110552

 

 

📌26. srpna 2024: DETAILY O VRAHOVI ZE SOLINGENU: POLICIE OD ZAČÁTKU VĚDĚLA, KOHO HLEDÁ, SYŘAN POCHÁZÍ Z BAŠTY ISIS

 

Dva dny po útoku v německém Solingenu vychází najevo mnoho nových informací nejen o útočníkovi, ale i o snaze mlžit kolem jeho totožnosti. Policisté totiž měli záhy po vražedném běsnění útočníkovu bundu, ve které byly i doklady, ale před veřejností skutečnost, že jeho totožnost zná, policie zamlčela.

 

Namísto toho se objevil nejasný popis, který sice napovídal, že jde o „jižana,“ což je dnes běžný politicky korektní popis útočících obohacovačů, ale jinak o identitě příliš nevypovídal.

 

V pátek večer syrský terorista z ISIS zavraždil tři lidi na městském festivalu v Solingenu a zanechal několik zraněných.

 

👉PACHATEL: 26letý Syřan, který přišel do Německa v roce 2022. Měl být deportován, ale ukrýval se. Zjevně si svůj chladnokrevný čin dobře připravil.

 

Bylo kolem 22:00, když muž zahájil krvavý čin na „Festivalu rozmanitosti“ v Solingenu. Zatímco lidé bouřlivě oslavovali, muž – kterého svědci později policii popsali jako Araba – najednou začal na lidi útočit.

 

👉Některé podřezal, u jiných se o to alespoň pokusil. Po jeho krvavém činu zemřeli tři lidé (56, 67, 56) a osm bylo zraněno. Svědci hlásili výkřiky „Alláhu Akbar.“

 

👉Policistům to bylo rychle jasné: ŘEŠILI ÚTOK – NEJSPÍŠ TEROR. Úřady rychle prošetřily ISIS, tedy teroristickou organizaci „Islámský stát“. Pachatel ale utekl a odhodil zbraň.

 

👉Policie hledala hodiny a používala čichací psy. Speciální jednotky údajně zadržely podezřelého komplice v azylovém domě. Již dříve byl vyslechnut i 15letý Kyrgyz, protože byl zřejmě o činu informován ještě před jeho spácháním.

 

👉Celý hon na teroristu skončil až ve chvíli, kdy se islamista přihlásil se slovy: „Já jsem ten, koho hledáte…“, a s pouty usedl do policejního auta.

 

Od té doby je celé Německo v šoku a v Solingenu je cítit hrůza. A o teroristovi a jeho krvavém teroristickém činu vycházejí na povrch další a další podrobnosti.

 

👉Islámský teroristou je syrský občan Issa al H. Je mu 26 let. Žil v azylovém domě na Goerdelerstrasse, který byl blízko místa činu. Celé hodiny se skrýval na dvorku pár metrů od ubytovny.

 

👉Policisté při pátrání po pachateli našli bundu. Syřan měl peněženku s doklady v ní. Od té doby vyšetřovatelé věděli, KOHO hledají: Issu al H., který přišel do Německa jako takzvaný „uprchlík“ v roce 2022 v důsledku nekontrolované invaze.

 

👉Narodil se v Sýrii v roce 1998. Konkrétně: V syrském městě Deir al-Zor, které bylo považováno za baštu IS. Město má 300 000 obyvatel, z nichž většinu tvoří sunnitští muslimové.

 

👉V roce 2011 vypukla v Sýrii občanská válka, tehdy bylo Issovi al. H je teprve 13 let.

Krátce nato přišly do Sýrie islámské milice včetně Islámského státu (ISIS), čímž se země stala opakovaným terčem teroru, vražd a sebevražedných útoků.

 

👉Mnoho místních bylo naverbováno k ISIS, což platilo i o nezletilých chlapcích, kterým se mnohem lépe vymýval mozek.

Chlapci od 12 let, v islámu již považovaní za dospělé, se často stávali dětskými vojáky v řadách ISIS.

 

Je dost dobře možné, že jedním z nich byl i vrah ze Solingenu.

 

👉Do Evropy se možná vydal s podobným úmyslem jako mnoho jeho soukmenovců: Působit jako voják džihádu, aby byl jedním z těch, kdo dopomohou přeměnit Evropu v chalífát.

Nakonec al H. přišel v roce 2022 nelegálně do Německa a žádal o azyl v Bielefeldu. Jeho žádost je zamítnuta.

 

👉Issa al H. však v roce 2024 již neměl být v Německu. Jak Die Welt poprvé informoval, datum deportace již bylo stanoveno. Měl být deportován do Bulharska.

Syřan se vyhnul deportaci a v té době byl stále v Bielefeldu.

 

👉Poté se šest měsíců skrýval. V důsledku toho vypršela tzv. předávací lhůta pro vyhoštění. Poté dostává doplňkovou ochranu.

 

👉Issa al H. se úřadům přiznal: Zavraždil dva muže a ženu a dalších osm lidí zranil. Podle deníku Bild jednoduše vyndal smrtící zbraň z bloku kuchyňských nožů. Jeho čepel byla dlouhá 15 až 20 centimetrů.

 

👉V neděli odpoledne dorazila do Solingenu speciální jednotka, která Syřana v řetězech na kotnících a poutech odvedla ke Spolkovému soudnímu dvoru v Karlsruhe. Federální prokurátor ho nechal přivézt.

 

Podle informací deníku Welt si ho zatím policie nevšimla, takže nemá záznam v rejstříku. Úřady předtím neměly podezření na extremismus. Ale zjevně musel mít kontakty s teroristickou organizací ISIS.

 

👉Vyšetřovatelé prověřují, zda neměl komplice v teroristické milici.

 

👉V sobotu večer – předtím, než se H. přihlásil – se objevil dopis, kterým se hlásí k odpovědnosti Islámský stát (ISIS). Uvedl, že útočníkem byl „voják Islámského státu“ a zaútočil na „křesťanské shromáždění“ a provedl útok „z pomsty za muslimy v Palestině a všude jinde.“

 

Je to PRVNÍ případ od roku 2016, kdy na sebe bere ISIS zodpovědnost za teroristický útok v Německu – tedy od strašlivého teroristického útoku na berlínském vánočním trhu.

 

((ISIS: Islámský stát, Mezinárodně neuznaný stát a islamistická organizace))

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/detaily-o-vrahovi-ze-solingenu-policie-od-zacatku-vedela-koho-hleda-syran-pochazi-z-basty-isis/

 

 

📌🏳️‍🌈👧🏻👶🏼 26. srpna 2024: NĚMECKO: TRANS POSLANEC ZELENÝCH ŽÁDÁ, ABY BYLI VĚZNĚNI RODIČE, KTEŘÍ NEPOVOLÍ ZMĚNU POHLAVÍ U SVÉHO DÍTĚTE:

 

♻️Pohled na mnohé politiky strany Zelených je jednou velkou přehlídkou někdy velmi bizarních postaviček.

Nejhorší ovšem je, že i toto někdo volí – a to dokonce i do zákonodárného sboru.

Nicméně v Německu jsou již tři roky Zelení také součástí vládní koalice „semaforu“ a mnohé jejich šílené nápady již došly uplatnění.

 

Například nějakou dobu již platí velmi benevolentní trans zákon, podle něhož se kdokoli může prohlásit za jakékoli pohlaví – a své rozhodnutí může 1x ročně změnit.

 

Zeleným však podobná zrůdnost, která vede k mužům v ženských šatnách, věznicích, sportech či saunách, stále připadá příliš málo.

 

👉Nyní se tedy zaměřili na děti, které jsou už beztak skrz média, školy i různé youtubery indoktrinovány trans propagandou, aby si mohly libovolně měnit pohlaví – a to i bez posvěcení od rodičů. TI BY NAVÍC V PŘÍPADĚ NESOUHLASU MĚLI SKONČIT VE VĚZENÍ

 

👉Transidentifikovaný poslanec německého parlamentu požaduje, aby byli rodiče, kteří nedodržují „změnu pohlaví“ svého dítěte, stíháni a uvězněni. 👹

 

👉 Markus „Tessa“ Ganserer, který zastupuje Stranu zelených jako „žena,“ nedávno oslovil queer komunitu a také slíbil, že široce definované „konverzní léčby“ budou zcela zakázány.

Navzdory všem varováním terapeutů přijala německá federální vláda v roce 2020 zákon zakazující konverzní terapii a začlenila do legislativy koncept „genderové identity.“

V podstatě jde o to, že se nesmíte v rámci této konverzní terapie snažit nikoho od změny pohlaví odradit.  Za porušení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok nebo peněžitý trest. 👹

 

👉 Rodiče byli dosud osvobozeni od trestního stíhání podle tohoto zákona, pokud hrubě neporuší svou povinnost péče, ale trans aktivisté tlačí na vládu, aby zrušila výjimku pro rodiče, aby mohli být potrestáni, pokud se budou snažit chránit své dítě. od změny pohlaví, který může zahrnovat předepisování léků na zastavení puberty nebo chirurgický zákrok.👹

 

👉 „Již v roce 2020 bylo v zákoně de facto napsáno, že všichni terapeuti nyní musí léčit ‚transafirmativně‘,“ vysvětluje dětský a dorostový psychiatr Alexander Korte v Emma Magazine. Zásadně se tak nesmí nikdo od změny pohlaví jakkoli odrazovat.

Ví také o mnoha terapeutech, kteří se již stáhli z oboru, protože se bojí být obviněni a stíháni za konverzní terapii, pokud by nepotvrdili genderovou identitu mladého pacienta.

Německo také nedávno schválilo jeden z nejrozsáhlejších zákonů o sebeurčení (SBGG), který vstoupí v platnost v listopadu.

Zákon zavedl „genderovou identitu“ jako chráněnou vlastnost a umožňuje rodičům měnit označení pohlaví na dokladech svých dětí od narození.

SBGG také vytváří potenciál pro občany, aby dostali pokutu až 10 000 EUR, pokud někoho osloví špatným zájmenem, než jakým chce být daná osoba oslovována.👹

 

👉 Ale Ganserer, který zplodil dvě děti, než se prohlásil za ženu, vyjádřil ostrou kritiku SBGG a tvrdil, že nejde dostatečně daleko, aby potrestal osoby obviněné z „transfobie.“

Ganserer také řekl, že není spokojen s částí zákona, která vyžaduje, aby rodiče souhlasili se změnou zákonného pohlaví svých dětí na identifikačních dokladech.

Podle jeho názoru by děti měly mít možnost změnit své zákonné pohlaví od 14 let bez souhlasu rodičů.

Ganserer je známý pro svou kontroverzní veřejnou osobnost a běžně vyvolává pobouření svých kritiků pro své exhibicionistické chování.

Byl odsouzen za svůj výběr šatů, když hovořil v německém Bundestagu, kde měl na sobě černé průhledné krajkové „negližé.“

Byl také vyfotografován nahý v dámské sauně s parukou a tvrdil, že penis není mužský pohlavní orgán.

Během kampaně do Bundestagu jako člen Strany zelených Ganserer řekl, že ukradl oblečení své manželky a cítil se „jako dítě“, když se poprvé objevil v zrcadle, než se prohlásil za trans.

Když byl Ganserer, jehož rodné jméno je Markus, nakonec v září 2021 zvolen do německého parlamentu, zaujal místo, které bylo vyhrazeno pro ženskou politickou reprezentaci. 👹

Gansererův nejnovější návrh, aby byli rodiče trestně stíháni za to, že „nepotvrdili“ pohlavní identitu jejich dítěte, odkazuje na neformální dohodu německé federální vlády z roku 2021 o odstranění výjimky z trestního stíhání pro rodiče.

 

PROTOŽE SE V ZEMI PŘÍŠTÍ ROK KONAJÍ VOLBY, TRANSAKTIVISTÉ VYVÍJEJÍ TLAK NA VLÁDU, ABY DOHODU ZAKOTVILA V ZÁKONĚ.

 

Rodiče, kteří by odmítli změnit dítěti pohlaví, by tak mohli skončit ve vězení.

 

👉 I mnozí další vládní politici – jako Jürgen Lenders z FDP – požadují, aby se změnily současné zákony.

👉 Navrhují, aby byla zřízena „oznamovací místa“, kde by děti mohly udávat své vlastní rodiče nebo žádat odstranění neziskového statusu charitativních organizací, pokud nepotvrdí jejich genderovou identitu.

 

👉 K organizacím, které podpořily tato oznamovací místa, patří například Federal Magnus Hirschfeld Foundation. Helmut Metzner, výkonný ředitel nadace, odkazoval na online průzkum jako na důkaz, že rodiče musí nést právní odpovědnost za to, že nepotvrdili pohlavní identitu svého dítěte, kterou si zvolilo.

👉 Dalším spolusignatářem je státem financovaný projekt mládeže Lambda, který, jak již dříve odhalil Reduxxpropaguje pedofilii, plenkový fetišismus a BDSM v publikaci, na níž se podíleli nezletilí. 👹 👹 👹

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nemecko-trans-poslanec-zelenych-zada-aby-byli-vezneni-rodice-kteri-nepovoli-zmenu-pohlavi-u-sveho-ditete/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.08.2024“:

➡️☭☆ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN BYLO V PÁSMU GAZY ZABITO 71 LIDÍ A 112 ZRANĚNO, – MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ENKLÁVY.

CELKOVÝ POČET MRTVÝCH V DŮSLEDKU IZRAELSKÝCH VOJENSKÝCH OPERACÍ V PÁSMU GAZY OD 7. ŘÍJNA PODLE MINISTERSTVA DOSÁHL 40 405 LIDÍ, DALŠÍCH 93 TISÍC BYLO ZRANĚNO.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Veškerá citlivá korespondence na Telegramu musí být okamžitě smazána, řekla šéfredaktorka RT Margarita Simonyanová.

„Zamkli ho, aby si vzal klíče, a on je vrátí.“

— takto komentovala zadržení Pavla Durova.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Šéf Pentagonu nařídil rozšířit přítomnost dvou úderných skupin letadlových lodí amerického námořnictva v regionu Středního východu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Telegram: Pavel Durov nemá co skrývat.

Tým messengerů se poprvé oficiálně vyjádřil k zatčení zakladatele platformy ve Francii.

“Je absurdní, že platforma nebo její vlastník je odpovědný za zneužití této platformy… Čekáme na co nejrychlejší vyřešení této situace. Telegram je s vámi,“ stojí v prohlášení zveřejněném na oficiálním kanálu telegramu messengeru.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Durov bude propuštěn do dvou dnů.

„Je obtížné vznést nárok proti osobě, jejíž společnost si vytvořila vlastní soukromá pravidla a funguje podle nich,“

– píše právník Dobrovinsky.

Pokud by ve Francii existovalo soudní rozhodnutí, které by Telegram ignoroval, byla by obvinění proti Durovovi oprávněná, ale žádné takové rozhodnutí neexistuje.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Edward Snowden řekl, že Durovovo zatčení je útokem na lidské právo na svobodu slova.

Je zarmoucen, že se Macron sklonil k „braní rukojmích, aby získal přístup k soukromé korespondenci“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Vypadni odtud, tohle je dětské hřiště a ty tady piješ a kouříš, přišel jsi ze své vesnice!“

Pár malých ruských chlapů zahanbilo stádo Nerusů, kteří se usadili vedle dětského hřiště na halal setkání s pivem a kouřem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Plocha přírodního požáru na jihovýchodě Krymu je 15 hektarů, evakuují se dva SNT, do boje s ohněm je zapojeno více než 280 specialistů a 83 kusů techniky, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské ministerstvo pro mimořádné situace zveřejnilo záběry z hašení velkého přírodního požáru na Krymu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆TÝM TELEGRAM KOMENTOVAL DUROVOVO ZADRŽENÍ VE FRANCII SLOVY:

🔹 Telegram je v souladu se zákony EU, včetně zákona o digitálních službách, moderování je v souladu s průmyslovými standardy a neustále se zlepšuje;

🔹Je absurdní tvrdit, že za její zneužití je odpovědná platforma nebo její vlastník;

🔹Durov nemá co skrývat, často cestuje po Evropě;

🔹Téměř miliarda lidí používá Telegram jako prostředek komunikace a jako zdroj důležitých informací;

🔹Čekáme na co nejrychlejší vyřešení této situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP