21.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉👑 ČESKÝ PREZIDENT: STRANY KONFLIKTU NA UKRAJINĚ JE TŘEBA PŘESVĚDČIT, ABY ZAHÁJILY JEDNÁNÍ…😂

 

📌21. srpna 2024: 👉 VYŠEL AKTUÁLNÍ SEZNAM ČLENŮ TRILATERÁLNÍ KOMISE: JAKÁ ČESKÁ A SLOVENSKÁ JMÉNA NA NĚM NAJDETE?

 

👉I KDYŽ SE TÉTO ORGANIZACI VĚNUJI PRAVIDELNĚ, NEJPRVE SI ZNOVU PŘIPOMENEME, JAKÝ MÁ VLASTNĚ VLIV, KDY A KÝM BYLA ZALOŽENA A KDO JI OVLÁDÁ:

 

👉TO SAMO O SOBĚ VÁM JIŽ NAZNAČÍ, JAKÉ JSOU JEJÍ CÍLE.

 

👉ČLENY JSOU – JAKO V PŘÍPADĚ TĚCH ČESKÝCH – ZEJMÉNA ŠÉFOVÉ VELKÝCH KORPORACÍ NEBO VYSOCE POSTAVENÍ POLITICI (TO SE TÝKÁ SPÍŠ ZÁPADNÍ EVROPY) A TO VĚTŠINOU TI BÝVALÍ, KTEŘÍ VŠAK I BEZTAK ZASAHUJÍ DO POLITIKY SVÉ ZEMĚ.

 

👉TRILATERÁLNÍ KOMISI ZALOŽILI V ROCE 1973 👹DAVID ROCKEFELLER (CHASE MANHATTAN BANK) A 👹ZBIGNIEW BRZEZINSKI, PROFESOR KOLUMBIJSKÉ UNIVERZITY A 👉 FANATICKÝ ZASTÁNCE ZNIČENÍ RUSKA, ABY DISKUTOVALI A NAVRHOVALI ŘEŠENÍ SVĚTOVÝCH PROBLÉMŮ 👉 (SHODOU OKOLNOSTÍ TĚSNĚ PŘEDTÍM, NEŽ BYL ZÁPAD PARALYZOVÁN ROPNÝM EMBARGEM, KTERÉ ARABSKÉ STÁTY PROSADILY JMÉNEM TRILATERALISTY HENRYHO KISSINGERA S JOMKIPURSKOU VÁLKOU JAKO SPOUŠTĚCÍ UDÁLOSTÍ).

 

👉 Jistě není náhoda, že založení Trilaterální komise sahá do stejné doby jako založení Římského klubu a 👹Světového ekonomického fóra (WEF). Jde o období, kdy se dávaly dohromady plány, které se nyní realizují.

 

👉 Členové, kteří 👉 pocházejí ze tří regionů Severní Ameriky, 👉 Evropy a 👉 asijsko-pacifického regionu, jsou složeni z vysoce postavených osob s rozhodovací pravomocí, obchodních lídrů a zástupců médií a akademické obce!

 

👉 Podle Brzezinského jsou vybíráni na základě vlivu, který mohou uplatňovat na politiku svých domovských zemí. Důvodem, proč tam není příliš mnoho politiků od nás, je fakt, že jsme považováni za další spolkovou zemi Německa!

 

👉 Stejné úkoly jako Trilaterální komise navíc zastane u nás velmi aktivní ASPEN INSTITUT, jehož kořeny i úkoly jsou velmi podobné.

 

👉 Mezi známé a vysoce vlivné zahraniční členy Trilaterální komise patří například:

👉 Larry Fink (BlackRock, Světové ekonomické fórum),

👉 David Rubenstein (Rada pro zahraniční vztahy,

👉 Světové ekonomické fórum),

👉 Jean-Claude Trichet (bývalý šéf Evropské centrální banky) a

👉 Rajiv Shah (Rockefellerova nadace a Young Global Vedoucí absolvent).

 

👉 Od svého založení Komise vytrvale pracovala na prosazení přechodu k „novému mezinárodnímu hospodářskému řádu.“ Ideolog Brzezinski popsal globální technokratický systém, který nazval „technetronická společnost“ ve své knize z roku 1970 „Mezi dvěma věky: Amerika v Technetronické éře“:

 

Technotronická doba s sebou přináší postupný vznik více kontrolované společnosti. V takové společnosti by dominovala elita, která se nehlásí k tradičním hodnotám.

Brzy bude možné téměř nepřetržitě sledovat každého občana a vést kompletní soubory obsahující i ty nejosobnější údaje o občanovi. Tyto soubory budou okamžitě k dispozici úřadům.

 

PODLE VÝŠE UVEDENÉHO TEDY JISTĚ TUŠÍTE, CO TRILATERÁLNÍ KOMISE A JÍ PODOBNÉ ORGANIZACE PROSAZUJÍ.

 

👉 A NYNÍ SE PODÍVÁME NA TO, KTEŘÍ ČEŠI A SLOVÁCI JSOU AKTUÁLNĚ – NA SEZNAMU PRO ROK 2024 – SOUČÁSTÍ TÉTO ORGANIZACE:

 

👉 Stálým členem je již desítky let 👉Vladimír Dlouhý, takže pokud ho zaznamenáte jako něčího „poradce“ nebo pokud zjistíte, že nějakou konkrétní politiku otevřeně podporuje, pak si buďte jisti, že prosazuje politiku svojí domovské organizace a politik či politická strana pod jeho vlivem je pouhou loutkou.

 

👉 K aktivním členům patří (a vždy patřil) i aktuální šéf PPF, nyní je jím LADISLAV BARTONÍČEK.

👉 Dalším členem je majitel a předseda představenstva Czechoslovak Group Holding MICHAL STRNAD

👉 Ze slovenských členů se zde objevuje šéf Ditec Bratislava PETER LUKEŠ.

👉 Dále je zde IVAN ŠRAMKO, bývalý guvernér Slovenské národní banky.

 

Součástí Trilaterální komise je i „Spolek Davida Rockefellera.“ Také zde najdeme česká jména, i když spíš širší veřejnosti neznámá.

 

👉 Členkou je například TEREZA BARTONÍČKOVÁ, šéfka Internetového institutu.

👉 Další je DITA (PŘIKRYLOVÁ) FORMÁNKOVÁ, ředitelka Czechitas.

👉 ZE SLOVÁKŮ je na seznamu RASTISLAV KÁČER, bývalý ministr zahraničí.

 

Jak je ze seznamu patrné, tak mnoho českých politiků v Trilaterální komisi nenajdeme.

 

OPROTI TOMU STEJNĚ VELKÉ (ALE I MENŠÍ) ZEMĚ JICH TAM MAJÍ POMĚRNĚ HODNĚ, COŽ JEN POTVRZUJE, ŽE JSME JIŽ SKUTEČNĚ POVAŽOVÁNI ZA PŘÍVĚSEK NĚMECKA

((17. republika Německa!!!))

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/vysel-aktualni-seznam-clenu-trilateralni-komise-jaka-ceska-a-slovenska-jmena-na-nem-najdete/

 

 

📌21. srpna 2024: VÝROBA OPIČÍCH NEŠTOVIC, část první:🙈

 

AKTUÁLNĚ JSOU V POPŘEDÍ WHO I MÉDIÍ OPIČÍ NEŠTOVICE.

 

👉 Nikdo se ovšem nedívá na pozadí jejich údajného šíření v Africe.

👉 Skutečně jde o zoonózu přenášenou masem, jak tvrdí oficiální propaganda?

👉 Nebo jde o něco úplně jiného?

 

❌💉🎚️❌Možná si říkáte, že začnu odkazovat na pásový opar z Covid vakcín, ale tuto tezi jsem ve vztahu k Africe považovala za nesmyslnou, protože tam téměř nikdo – a už vůbec nikdo mladý- tuto injekci nedostal❗️❗️❗️

 

👉 Země, kde se nyní opičí neštovice šíří, mají extrémně nízkou proočkovanost – kolem 2% většinou nejstarších lidí.

👉 Odkud se tedy opičí neštovice berou a jak se šíří?

 

 

👉 Na toto téma se nyní podíváme v článku na pokračování, jehož první část si můžete přečíst nyní.

 

MINULOU STŘEDU TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS, GENERÁLNÍ ŘEDITEL SVĚTOVÉ ZDRAVOTNICKÉ ORGANIZACE (WHO), VYHLÁSIL DRUHÝ STAV OHROŽENÍ VEŘEJNÉHO ZDRAVÍ V DŮSLEDKU OPIČÍCH NEŠTOVIC MEZINÁRODNÍHO VÝZNAMU (PHEIC) KVŮLI PŘÍPADŮM KDYSI VZÁCNÝCH OPIČÍCH NEŠTOVIC (NYNÍ PŘEJMENOVANÝCH NA MPOX) HLÁŠENÝCH Z DESETI AFRICKÝCH ZEMÍ.

 

👉 „Kromě dalších propuknutí jiných tříd mpox v jiných částech Afriky je jasné, že  koordinovaná mezinárodní reakce je nezbytná k zastavení těchto propuknutí  a záchraně životů,“ řekl a apeloval na více peněz a vakcín od dárců.

 

👉 Toto oznámení následovalo po výzvě WHO z minulého týdne výrobcům vakcín proti mpoxu, aby předložili dokumentaci pro seznamy nouzového použití (EUL).

 

EUL umožňují UNICEF a GAVI  nakupovat nelicencované léky pro distribuci do zemí s nízkými příjmy.

👉 Opičí neštovice jsou k nerozeznání od pravých neštovic bez laboratorního testování,

👉proto se vakcíny proti „vymýceným“ neštovicím s jejich jinak omezenými komerčními trhy přeměňují a nasazují.

 

Kombinace EUL a PHEIC také znamená, že výrobci mohou očekávat, že jako pokusné králíky bez odpovědnosti využijí obyvatele zemí s nízkými příjmy, jako je Demokratická republika Kongo (DRC), která je opět v centru ohniska.

 

👉 Je třeba si položit otázku, proč téměř všechny PHEICS vznikly z této zbídačené, ale vzhledem k jejímu jedinečnému bohatství přírodních zdrojů strategicky důležité zemi.

👉 Opičí neštovice 👉 a před nimi ebola byly od jejich objevení před pěti desetiletími až do posledního desetiletí jen velmi vzácné.

 

👉 Ještě důležitější je, že je třeba si položit otázky o tom, jaký možný přínos sehrály očkovací programy, které byly v posledních 15 letech postupně vnuceny DRK a dalším africkým zemím.

 

👉 Opičí neštovice, které jsou klinicky nerozeznatelné od pravých neštovic, byly identifikovány v roce 1958 po nefatálním vypuknutí u opic makaků cynomolgus (kraby se živícími) ve Státním sérovém institutu v Kodani.

 

Tyto opice, které pocházejí z jihovýchodní Asie, byly dovezeny SSI ze Singapuru pro svůj program vakcíny proti dětské obrně.

👉 Přestože opičí neštovice mají inkubační dobu 3–17 dní, opice onemocněly podstatně později, 51–60 dní po příjezdu do Dánska.

 

👉 Institut dospěl k závěru, že nemocné opice musely mít latentní infekce, když přišly, protože při pitvě našli nějaký virus v ledvinách zdravých opic, což je potenciálně vážný problém, protože ledviny opic se používají k výrobě vakcíny proti dětské obrně.

 

V PRŮBĚHU PŘÍŠTÍHO DESETILETÍ SE OBČAS VYSKYTLA OHNISKA OPIČÍCH NEŠTOVIC U ASIJSKÝCH OPIC V MNOHA LABORATOŘÍCH NA OČKOVÁNÍ PROTI OBRNĚ PO CELÉM SVĚTĚ, ALE NIKDY NEBYLI INFIKOVÁNI ŽÁDNÍ LIDÉ.

 

To vedlo Donalda Hendersona, hlavního lékaře Programu eradikace neštovic (SEP), k závěru, že  „člověk může být vůči tomuto viru poměrně necitlivý.

 

👉 Přesto v 70. letech 20. století zahájila SEP řízená Hendersonem dohled na opičí neštovice v Africe, kde se opice živící kraby nenacházejí, 👉 ale vakcíny proti obrně ano.

 

👉 V roce 1970, dva roky po posledním hlášeném případu neštovic v Zairu (později KDR),  byl identifikován první případ lidských opičích neštovic  u devítiměsíčního dítěte.

O dva měsíce později zemřelo 👉 na spalničky.

👉 Během tohoto desetiletí bylo v Africe hlášeno pouze 47 lidských případů opičích neštovic, z toho 39 u dětí mladších deseti let. Tři dospělí A JEDNO DÍTĚ MĚLI VIDITELNÉ JIZVY PO OČKOVÁNÍ PROTI NEŠTOVICÍM, ale krevní testy u 36 pacientů ukázaly, že všichni kromě jednoho již měli protilátky proti ortopoxním virům (třída virů, která zahrnuje neštovice a opičí neštovice) v důsledku předchozí expozice.((Viry neexistují, je to podvod!!!))

 

👉 K 38 případům došlo v Zairu a sedm dětí mladších sedmi let zemřelo, což je v průběhu desetiletí na zemi s  20% dětskou úmrtností ze všech příčin neobyčejně nízké číslo.

👉 Bylo to označeno za zoonózu (nákaza přenášená ze zvířat na člověka) a jako obvykle byla obviňována konzumace masa.

 

PRAVDĚPODOBNĚ LZE S JISTOTOU PŘEDPOKLÁDAT, ŽE SE NIKDO NEZABÝVAL TÍM, 💉🎚️ ZDA VAKCÍNY PROTI OBRNĚ NESEHRÁLY URČITOU ROLI.

 

PHEIC ze srpna 2024 je druhým PHEIC proti opičím neštovicím.

 

👉 Opičí neštovice, nebo ‚mpox‘, jak tomu nyní WHO říká, byly až do roku 2022, kdy se zprávy o případech zvýšily na úroveň 23krát vyšší než všechny předchozí případy, velmi vzácné.

 

👉 Úřady veřejného zdraví tvrdí, že jsou endemické v tropických deštných pralesech střední a západní Afriky, ale kupodivu tyto země představovaly pouze 1 procento případů.

 

👉 Evropský region WHO v květnu 2022 oznámil, že došlo  k atypickému propuknutí opičích neštovic. 

👉 Spojené království bylo první zemí, která nahlásila případy dne 7. května 2022.

👉 Poté byl v červnu 2022 nouzový výbor WHO požádán, aby zvážil, zda jsou opičí

neštovice stav nouze, ale konsensem se rozhodlo, že žádný PHEIC neexistuje.

 

👉 Generální ředitel Tedros Adhanom Ghebreyesus se nenechal odradit a zeptal se znovu, a přestože se výboru nepodařilo dosáhnout konsensu,  23. července 2022 prohlásil první opičí neštovice za PHEIC,  👉 👉 👉 přičemž WHO nyní  tvrdí, že opičí neštovice, které se dříve většinou vyskytovaly velmi zřídka, jsou sexuálně přenosná  infekce.

 

👉 „Ačkoli vyhlašuji stav ohrožení veřejného zdraví mezinárodního významu, v tuto chvíli se jedná o ohnisko, které se soustředí mezi muži, kteří mají sex s muži, zvláště mezi těmi, kteří mají více sexuálních partnerů,“ řekl Tedros.

„To znamená, že se jedná o epidemii, kterou lze zastavit správnými strategiemi ve správných skupinách.“

 

👉 Jedním z hlavních důvodů, proč Tedros vyhlásil PHEIC v roce 2022, bylo urychlit výzkum použití vakcín, léčiv a dalších nástrojů.

👉 Ve skutečnosti den předtím, než Tedros oznámil PHEIC, Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) uvedla, že Imvanex, živá modifikovaná vakcína proti neštovicím Ankara (MVA) vyráběná společností Bavarian Nordic, byla vzhledem k podobnosti považována za potenciální vakcínu proti opičím neštovicím. 👹

 

PHEIC nepochybně odemyká stálou smlouvu Bavarian Nordic s americkým Biomedical

👉 Advanced Research and Development Authority  (BARDA) 👉 NA TUTO VAKCÍNU, 👉 jejíž platnost vyprší v roce 2026 a 👉 má hodnotu až 1,03 miliardy dolarů❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 EMA, která v roce 2013 vydala rozhodnutí o registraci přípravku Imvanex k prevenci neštovic, uvedla, že její Výbor pro humánní léčivé přípravky (CHMP) vyvozuje z testů na zvířatech, že by mohl být účinný při prevenci opičích neštovic u lidí, 👉 prodloužila tak registraci společnosti Bavarian Nordic, 👉 což společnosti umožnilo „potvrdit účinnost“ shromažďováním údajů z pozorovací studie během probíhající evropské epidemie opičích neštovic.

 

👉 V roce 2019, po studii MVA-BN financované CDC provedené v DRC, aby se zjistilo, zda funguje proti opičím neštovicím, o nichž se tvrdilo, že jsou endemické v regionu, americký

 

ÚŘAD PRO KONTROLU POTRAVIN A LÉČIV (FDA) POVOLIL TAKOVÉ POUŽITÍ PRO ZNAČKU JYNNEOS.

 

PO DEKLARACI Z ROKU 2016, KTERÁ ROZŠÍŘILA KRYTÍ ODPOVĚDNOSTI ZA PROTIOPATŘENÍ PROTI NEŠTOVICÍM Z ROKU 2008 NA DALŠÍ DRUHY NEŠTOVIC, BYLO POHODLNĚ 👉 již zavedeno zproštění odpovědnosti podle zákona o neštovicích USA, které se vztahuje na JYNNEOS pro použití proti opičím neštovicím.

 

👉 V srpnu 2022 vydala FDA povolení k nouzovému použití (EUA) 💉🎚️pro přípravek JYNNEOS k použití jako 💉🎚️ vakcína proti opičím neštovicím.

 

👉 Britský úřad pro regulaci léčiv a zdravotnických produktů (MHRA) se poté rozhodl povolit dovoz JYNNEOS s tím,  že použití evropské licencované verze Imvanex proti opičím neštovicím 👉 by představovalo „POUŽITÍ MIMO OZNAČENÍ.“ 👹

 

ZDÁ SE, ŽE ŠLO O ZAJIŠTĚNÍ PROTI PŘÍPADNÝM NÁROKŮM NA KOMPENZACI VYPLÝVAJÍCÍ Z JEHO POUŽITÍ. 👹

 

POMOCI BAVARIAN NORDIC VYDĚLAT PENÍZE NA VAKCÍNU PROTI PRAVÝM NEŠTOVICÍM JE JEDNA VĚC, ALE PHEIC V ROCE 2022 TAKÉ POPOHNAL DO VÝVOJE VÝROBU 💉🎚️ MRNA VAKCÍNY PROTI OPIČÍM NEŠTOVICÍM. 👹

 

👹 23. KVĚTNA 2023 MODERNA OZNÁMILA, ŽE ZAHAJUJE PŘEDKLINICKÉ PRÁCE NA MRNA VAKCÍNĚ. Určitě budou mezi žadateli o EUL.

 

👉 Do 15. srpna 2023, v rámci své desetileté strategické spolupráce 👹 s vládou Spojeného království, 👹 Moderna a 👹 NHS zahájily nábor 350 zdravých dobrovolníků, kteří předtím nebyli očkováni proti mpox nebo neštovicím, aby se zúčastnili  fáze 1 a 2 klinické studie mPower nové vakcíny mRNA-1769 společnosti Moderna. 👹

 

Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie (CEPI), SAMOZVANÁ OČKOVACÍ ORGANIZACE, kterou založili 👹 Jeremy Farrar a 👹 Bill Gates a která aktivně podporovala Covidovou hysterii, která byla nezbytná pro vývoj 💉🎚️ vakcíny v roce 2020, byli také u tohoto případu. 👹

 

👉 V září 2023 CEPI poskytla 👉 90 milionů dolarů  👉 společnosti BioNTech, 👉 rivalovi Moderny, 👉 aby mohla pracovat na nové 💉🎚️vakcíně proti opičím neštovicím.

 

👉 Profesor Ugur Sahin, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti BioNTech, to odůvodnil takto:

MPOX MŮŽE ZPŮSOBIT VÁŽNÉ KOMPLIKACE, ZEJMÉNA U DĚTÍ A TĚHOTNÝCH ŽEN A TAKÉ U JEDINCŮ S OSLABENOU IMUNITOU.

Globální epidemie, která byla prohlášena za stav ohrožení veřejného zdraví mezinárodního významu, zdůrazňuje potřebu vysoce účinné, dobře tolerované a dostupné 💉🎚️ vakcíny proti mpoxu. Náš program BNT166 jsme zahájili v květnu 2022, abychom pomohli vyřešit tuto potřebu.“ 👹

 

👉 Zdá se, že skutečným důvodem druhého PHEIC proti opičím neštovicím je usnadnit testování těchto mRNA 💉🎚️ vakcín ve fázi 3 ve velkém měřítku. 👹

 

Koneckonců, „je to nouzový stav“ – došlo k téměř 14 000 případům. 👹

 

CO VŠAK MŮŽE BÝT PŘÍČINOU ROSTOUCÍHO POČTU LIDÍ TRPÍCÍCH KDYSI ZŘÍDKA VIDĚNÝMI OPIČÍMI NEŠTOVICEMI?

 

To je otázka, kterou se budeme zabývat ve druhé části.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/vyroba-opicich-nestovic-cast-prvni/

 

 

📌21. srpna 2024: ☝️ AGENTURA BLOOMBERG OZNAČILA UKRAJINSKOU OFENZÍVU V KURSKÉ OBLASTI ZA NEJNEÚSPĚŠNĚJŠÍ VOJENSKOU OPERACI VE 21. STOLETÍ Z HLEDISKA POMĚRU MEZI VÝSLEDKEM A VYNALOŽENÝMI PROSTŘEDKY.

Podle Bloombergových respondentů ani Američané prchající z Afghánistánu neplýtvali tolika zdroji.

https://t.me/to_je_nas_svet/28651

 

 

📌21. srpna 2024, 09:12, MEDVEDĚV: RUSKU PO ÚTOKU NA OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NEHROZÍ, ŽE BY SPADLO DO VYJEDNÁVACÍ PASTI:

 

Podle místopředsedy Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrije Medveděva vedl útok ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast k situaci, kdy Rusku již nehrozí, že by se dostalo do „vyjednávací pasti“.

 

Na svém kanálu Telegram úředník napsal, že před tímto útokem naše země riskovala, že bude zatažena do „předčasných zbytečných mírových jednání“, která Kyjevu vnutil Západ a jejichž vyhlídky by bylo obtížné předvídat.

 

„Teď už všichni všemu rozumí,“ napsal Medveděv. V důsledku toho, domnívá se místopředseda Rady bezpečnosti, Západ a Ukrajina budou muset přistoupit k novým „nesmyslným výdajům“, budou i nadále ztrácet vojenskou techniku a lidi na bojišti.

 

https://www.vesti.ru/article/4103835

 

 

📌21. srpna 2024, 09:38: POČET HASIČŮ ZRANĚNÝCH PŘI HAŠENÍ V PROLETARSKU SE ZVÝŠIL NA 42:

 

V Proletarsku se zvýšil počet hasičů zraněných při hašení rozsáhlého požáru. Čtvrtý den šíření požáru ve skladech s motorovou naftou potřebovalo lékařskou pomoc 42 hasičů.

 

Informuje o tom agentura TASS. „Celkem bylo zraněno 42 lidí, z toho 15 bylo hospitalizováno,“ uvádí se v materiálu.

 

Je třeba poznamenat, že 27 hasičů bylo odesláno k ambulantnímu ošetření, další dva byli umístěni do zdravotnických zařízení Proletarského okresu, sedmi se pomáhá v Rostově na Donu a zbývajících šest v Petrohradě.

 

Připomeňme, že sklady motorové nafty začaly hořet v důsledku trosek sestřelených ukrajinských bezpilotních letounů, které na ně spadly. Dne 20. srpna vyšlo najevo, že v důsledku masivního požáru se jeho plocha rozrostla na 10 tisíc metrů čtverečních.

 

https://www.vesti.ru/article/4103870

 

 

📌21. srpna 2024, 10:10: V KYJEVĚ BYL SPÁLEN VOJENSKÝ MINIBUS:

 

Ve středu večer byl v Kyjevě na ulici Urlovskaja zapálen minibus patřící ozbrojeným silám Ukrajiny.

 

Informují o tom ukrajinská média s odkazem na místní internetové komunity. Kanály Telegramu zveřejňují video, ve kterém je auto zachváceno plameny.

 

Ukrajinská média již dříve informovala o případech žhářství automobilů patřících armádě – žháři jsou si zpravidla jisti, že auto patří TCC (vojenský registrační a náborový úřad).

 

V reakci na to začali ukrajinští motoristé lepit na svá auta nápisy „Not TCC“, aby se vyhnuli vandalismu.   Na pozadí probíhající mobilizace do řad Ozbrojených sil Ukrajiny kolují po internetu videa, která ukazují, jak zástupci ukrajinských vojenských registračních a náborových úřadů násilně odvádějí muže v minibusech, často za použití hrubé fyzické síly.

 

https://www.vesti.ru/article/4103985

 

 

📌21. srpna 2024, 09:52, UKRAJINSKÝ ZAJATEC POPOV: VEŠKERÉ VYBAVENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI BYLO ZNIČENO:

 

Voják ozbrojených sil Ukrajiny Denis Popov se dobrovolně vzdal v pohraniční oblasti Kurské oblasti. Video s jeho doznáními bylo zveřejněno na kanálu Telegram Ministerstva obrany Ruské federace. Podle vězně nechtěl jít do ukrajinské armády a před mobilizací se skrýval až do konce.

 

Popov neupřesnil, jak přesně se v pohraniční oblasti v Kurské oblasti ocitl, ale přiznává, že si byl vědom toho, že ozbrojené síly Ukrajiny napadají území někoho jiného. Vězeň si byl okamžitě jistý, že vojáci jsou posíláni „na porážku“ a z útoku nic nebude, čímž chtělo vedení ozbrojených sil Ukrajiny demonstrovat svou sílu.

 

„Všichni jsme byli zlomení, všechno vybavení, které jsme měli, chápu, že to shořelo,“ řekl Popov.

 

Voják také vyprávěl, jak se stal zajatcem. Po zničení konvoje s technikou, který jel za ním, ležel Popov nějakou dobu v lese, pak vyšel na dálnici a požádal řidiče, kterého potkal, aby zavolal policii, protože se chtěl vzdát.

 

https://www.vesti.ru/article/4103883

 

 

📌21. srpna 2024, 10: 00: ABBÁS ZRUŠIL VEČEŘI V TURECKU KVŮLI OBAVÁM Z POKUSU O ATENTÁT ZE STRANY IZRAELE:

 

Mahmúd Abbás zrušil večeři s poslanci parlamentu v Turecku kvůli možnému ohrožení svého života – palestinský prezident se obával pokusu o atentát ze strany Izraele. Píší o tom noviny Hürriyet s odvoláním na zdroje.

 

Mahmúd Abbás vystoupil 15. srpna v tureckém parlamentu a oznámil svůj záměr navštívit Gazu. Poté musel palestinský prezident odmítnout večeři s předsedou tureckého parlamentu Numanem Kurtulmusem. Podle vydavatele se Abbás chtěl dostat do Palestiny před setměním.

 

„Není nic pochopitelnějšího než opatrnost Mahmúda Abbáse v době, kdy se všude děje izraelské zabíjení,“ poznamenaly noviny.

 

Na konci června byl v Teheránu zavražděn šéf politbyra palestinského hnutí Hamás Ismáíl Haníja. Příčinou smrti byla přímá rána do jeho bydliště.

 

https://www.vesti.ru/article/4103881

 

 

📌21. srpna 2024, 11:14: VE STŘEDU BUDE ÚSTŘEDNÍ VOLEBNÍ KOMISE JEDNAT O ODLOŽENÍ KOMUNÁLNÍCH VOLEB V KURSKÉ OBLASTI:

 

Komunální volby v Kurské oblasti mohou být odloženy. Ve středu se touto otázkou bude zabývat Ústřední volební komise.

 

V návrhu programu zasedání se uvádí, že jednání naplánovaná na 8. září 2024 na území řady obcí Kurské oblasti mohou být odložena. Mohou se konat i později.

 

Ústřední volební komise má podle platných právních předpisů možnost uspořádat volby na federální a regionální úrovni k pozdějšímu datu.

 

Připomeňme, že od 6. srpna v Kurské oblasti, stejně jako v sousední Belgorodské a Brjanské oblasti, existuje režim protiteroristických operací. Důvodem je útok ozbrojených sil Ukrajiny na region. Poté začala evakuace obyvatel v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4104114

 

 

📌21. srpna 2024, 10:09: NÁMĚSTEK ŠEREMET SLÍBIL ZRCADLOVOU ODPOVĚĎ NA DODÁVKY RAKET DLOUHÉHO DOLETU DO KYJEVA:

 

Poslanec Státní dumy z Krymské republiky Michail Šeremet řekl, že Rusko je připraveno zrcadlově reagovat na jakékoli agresivní akce. Poznamenal však, že Ruská federace stále nemá zájem o eskalaci vojenské eskalace.

 

„Americké úřady by si měly uvědomit, že Rusko nemá zájem na další eskalaci vojenské eskalace na planetě,“ citovala ho agentura TASS. „Ale ona je vždy připravena dát vyčerpávající zrcadlovou odpověď na jakoukoli agresivní akci.“

 

Člen Výboru pro bezpečnost a boj proti korupci také upozornil na neustálé vměšování Spojených států do záležitostí suverénních států, za což naprosto přirozeně našel velké množství nepřátel, kteří sní o pomstě.

 

„Oni se na oplátku nyní snaží získat ruské létající zbraně dlouhého doletu, které mohou zasáhnout Washington odkudkoli na světě a nemají žádné analogy, stejně jako schopnost mu odolat,“ řekl.

 

Kromě toho dal Šeremet jasně najevo, že Spojené státy se stanou „sponzory terorismu a spolupachateli vražd ruských občanů“, pokud začnou Ukrajině dodávat střely s plochou dráhou letu JASSM.

 

https://www.vesti.ru/article/4103967

 

 

📌21. srpna 2024, 12:00: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA DVĚ UKRAJINSKÉ RAKETY NAD KURSKOU OBLASTÍ:

 

Protiletadloví dělostřelci sestřelili několik cílů nad územím Kurské oblasti, takové údaje poskytuje úřadující gubernátor Alexej Smirnov.

Je upřesněno, že mluvíme o dvou raketách, které ukrajinská armáda vypálila ve středu ráno.

 

„Díky bojovníkům protivzdušné obrany a obráncům hranice,“ napsal šéf regionu ve svém telegramovém kanálu.

 

Připomeňme, že včera v noci pracoval systém protivzdušné obrany také nad Kurskou oblastí – byly zničeny dva bezpilotní letouny ozbrojených sil Ukrajiny a dvě rakety.

 

https://www.vesti.ru/article/4104266

 

 

📌21. srpna 2024, 12:44: NÁRODNÍ GARDA OBJEVILA V CHERSONSKÉ OBLASTI SKLAD ZBRANÍ NATO:

 

Cache ozbrojených sil Ukrajiny objevili bojovníci Ruské gardy v Chersonské oblasti. Byly v něm nalezeny zbraně a munice zemí NATO.

 

O objevu keše informuje oficiální telegramový kanál Ruské gardy.

 

„V pečlivě maskované jámě poblíž osady se nacházely zbraně a munice zemí NATO – ruční protitankové granátomety, protipěchotní a minometné miny ráže 82 mm, granáty a roznětky pro ně, stejně jako přes 4,5 tisíce nábojů různých ráží pro automatické ruční zbraně,“ uvádí se v publikaci.

 

Podle kanálu výkonného orgánu byl obsah skrýše určen pro nepřátelské sabotážní aktivity v regionu. Podle verze Národní gardy se mohla rozšířit na civilisty, civilní infrastrukturu a představitele státních orgánů.

 

https://www.vesti.ru/article/4104324

 

 

📌21. srpna 2024, 13:03: RUSKÁ VOJSKA OSVOBODILA VESNICI ZHELANNOYE V DLR:

 

Jednotky skupiny vojsk „Střed“ převzaly kontrolu nad vesnicí Zhelannoye v Doněcké lidové republice. Uvádí se to ve shrnutí Ministerstva obrany Ruské federace o průběhu speciální vojenské operace za uplynulý den.

 

Během ofenzívy v oblasti odpovědnosti Centra způsobila ruská armáda značné ztráty čtyřem brigádám Ozbrojených sil Ukrajiny a odrazila šest nepřátelských protiútoků. Ukrajinské formace ztratily více než 630 vojáků a také řadu vozidel a dělostřelectva.

 

Zhelannoye je osada městského typu v okrese Yasinovataya v DLR. Nachází se asi 35 km severozápadně od Doněcka. V roce 2013 zde žilo 1325 obyvatel. Osadou prochází železnice.

 

https://www.vesti.ru/article/4104416

 

 

📌21. srpna 2024, 13:29: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: UKRAJINSKÉ JEDNOTKY ZTRÁCELY VÍCE NEŽ 2 TISÍCE LIDÍ DENNĚ:

 

Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo shrnutí průběhu speciální vojenské operace za uplynulý den. V bojích ve Vovčanskově a Lipcovském směru způsobily jednotky severních vojsk nepříteli značné ztráty, zničily až 100 ukrajinských vojáků a několik kusů techniky, včetně těžkého dělostřelectva.

 

V bojích v DLR, LLR a Charkovské oblasti jednotky skupiny vojsk Západ vylepšily své pozice a způsobily škody na živé síle a vybavení tří brigád ozbrojených sil Ukrajiny a jedné brigády územní obrany. Během dne bylo odraženo šest protiútoků jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny, ztráty nepřítele v důsledku akcí „Západu“ činily až 470 vojáků a jeden tank.

 

Akce „jižní“ skupiny vojsk vedly k výraznému zlepšení taktické situace. Podařilo se také poškodit živou sílu a techniku šesti ukrajinských brigád v různých sektorech fronty v Doněcké lidové republice. Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily více než 700 vojáků a osm dělostřeleckých systémů v oblasti odpovědnosti „jižní“.

 

V DLR jednotky skupiny „Střed“ porazily čtyři ukrajinské brigády a osvobodily vesnici Zhelannoye. Ztráty nepřítele činily více než 630 vojáků a značný počet vojenské techniky a dělostřelectva, včetně systémů západní výroby.

 

Skupina vojsk Vostok dosáhla úspěchu také ve směru Vodiane-Vuhledar, kde zlikvidovala až 130 nepřátelských vojáků a odrazila čtyři protiútoky. V Záporožské oblasti zaútočila skupina vojsk Dněpr na pozice dvou ukrajinských brigád. Ztráty nepřítele se odhadují na 30 vojáků a několik kusů techniky.

 

https://www.vesti.ru/article/4104420

 

 

📌21. srpna 2024, 13:25: TROSKY SESTŘELENÉ RAKETY POŠKODILY DOMY A ZPŮSOBILY POŽÁR V ROSTOVSKÉ OBLASTI:

 

Objevily se aktualizované údaje o důsledcích nočního zachycení ukrajinské rakety nad územím Rostovské oblasti.

 

Gubernátor Vasilij Golubev uvedl, že trosky sestřelené munice zapálily suchou trávu v proluce – hasiči, kteří dorazili včas, se s ohněm rychle vypořádali.

 

Tlaková vlna navíc poškodila okna a dveře v několika soukromých domech v Novošachtinsku.

 

„Dnes během dne odborníci magistrátu určí škodu způsobenou komisí, aby následně pomohli občanům při obnově poškozeného majetku,“ uvádí se v prohlášení.

 

Připomeňme, že výpočty systémů protivzdušné obrany zničily raketu ozbrojených sil Ukrajiny asi v jednu hodinu ráno, stalo se to v západní části Rostovské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4104469

 

 

📌21. srpna 2024, 15:52: ASTROLOG AJAY BHAMBI: „V ROCE 2025 BUDE RUSKO BOHATŠÍ A PROSPERUJÍCÍ“:

 

((😂To my už víme teď a nepotřebujeme k tomu ani astrologa!))

 

Slavný indický astrolog v pořadu „Malakhov“ na kanálu „Rusko“ řekl, co čeká Rusko a celý svět od příštího roku, 2025, kdy vstoupí v platnost vliv Jupitera.

 

Podle Ajaye Bhambiho začne od začátku roku 2025 vliv Jupiteru proměňovat svět, přinášet štěstí a prosperitu, což bude mít na Rusko obzvláště pozitivní vliv.

 

„Finanční záležitosti půjdou dobře, Rusko se stane ještě bohatším a prosperujícím,“ říká astrolog.   Kromě toho předpověděl dokončení speciální operace v roce 2025. Jupiter podle něj nemá rád konflikty a vztahy mezi Ruskem a Ukrajinou budou navázány a do jara příštího roku se posílí bratrské vazby.

 

Astrolog také předpovídá, že do března 2025 se situace na Blízkém východě uklidní, i když do konfliktu mohou být zataženy i další země, ale Jupiter usmíří všechny strany. „S Čínou nás čekají přátelské, dokonce bratrské vztahy,“ dodal Bhambi. Předpověděl, že Východ zaujme vedoucí postavení ve světě.

 

Ajay slibuje, že do roku 2033 se objeví velké množství laskavých a kreativních lidí, kteří budou usilovat o přírodu a věnovat více pozornosti duchovním hodnotám – nový člověk vybuduje novou, vnímavou společnost.

 

Kdy se Rusko vrátí ke sportu? Ohrožují opičí neštovice celé lidstvo? Co se stane s dolarem v roce 2025? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek najdete v nové epizodě pořadu „Malakhov“ na kanálu „Rusko“ a platformě „Sledování“.

 

https://www.vesti.ru/article/4104306

 

 

📌21. srpna 2024, 14:39: PŘERUŠENÍ VYSÍLÁNÍ FEDERÁLNÍCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH KANÁLŮ NA KRYMU:

 

Na Krymu bylo odpoledne 21. srpna přerušeno vysílání federálních televizních a rozhlasových kanálů.

Důvodem je nehoda na optické komunikační lince v Simferopolu. Probíhají opravné práce.

 

Inženýři předpokládají, že k obnovení vysílání budou potřebovat asi čtyři hodiny, uvedla státní televizní a rozhlasová společnost Tavrida.

 

https://www.vesti.ru/article/4104582

 

 

📌21. srpna 2024, 14:34, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: INVAZE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY DO KURSKÉ OBLASTI RUŠÍ MOŽNOST JEDNÁNÍ:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že o mírových rozhovorech s ukrajinskými úřady nemůže být řeč. Tvrdila to útokem ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast.

 

„Pokus ozbrojených sil Ukrajiny o invazi na naše území a priori ruší možnost jakýchkoli jednání s banditskou juntou,“ řekla během brífinku k aktuálním zahraničněpolitickým otázkám.

 

„Zdá se, že se stále pokoušejí vnutit svou ideologii mezinárodnímu společenství.“

 

Útok ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast se uskutečnil 6. srpna. Od té doby byl v regionu zaveden režim protiteroristických operací, obyvatelé jsou evakuováni z osad. Ministerstvo obrany Ruské federace ve středu informovalo o zničení téměř 4,5 tisíce lidí při obraně regionu před Ukrajinci.

 

https://www.vesti.ru/article/4104572

 

 

📌21. srpna 2024, 15:51, NOVINÁŘ DODOLEV O VRAŽDĚ TALKOVA: VERZE O ŠLJAFMANOVĚ VINĚ SE OBJEVILA OKAMŽITĚ:

 

V létě 2024 bylo petrohradskému soudu podáno trestní řízení o vraždě zpěváka Igora Talkova. 33 let po tragédii byl z umělcovy smrti oficiálně obviněn jeho režisér Valerij Šljafman. Pro novináře Jevgenije Dodoljova, stejně jako pro mnoho svědků té doby, nebyl konec ostře sledovaného příběhu překvapením.

 

Novinář a televizní moderátor Jevgenij Dodolev se v pořadu „Život a osud“ vyjádřil k zahájení trestního řízení proti Valeriji Šljafmanovi. U petrohradského soudu v Petrohradě byl režisér zpěváka Igor Talkov v nepřítomnosti obviněn z vraždy hvězdy. Umělec zemřel 6. října 1991 na následky střelného zranění.

 

V rozhovoru s Borisem Korčevnikovem Jevgenij Dodolev zavzpomínal na showbyznys 90. let a na jeden z nejsledovanějších zločinů.

 

„Konec této kauzy se nestal senzací, protože tato verze se objevila hned tehdy, teprve teď je oznámena jako oficiální,“ říká host pořadu Život a osud.

 

Jevgenij Dodolev označuje konečnou verzi vyšetřování za adekvátní a dodává, že jméno Valerije Šljafmana „bylo zmiňováno od prvních dnů“ po vraždě Talkova. Dodolev se osobně znal s mnoha hvězdami showbyznysu 90. let, v rozhovoru vzpomíná na okolnosti jedné z nejzvučnějších vražd období rozpadu epoch.

 

Proč v 90. letech sláva a láska veřejnosti nedokázala ochránit hvězdy showbyznysu před zločinem?

Kdo stál u zrodu koncertů „pod překližkou“?

Jak přežili ti, jejichž jména sbírala stadiony?

Více se o tom všem dočtete v novém vydání pořadu „Život a osud“ na televizním kanálu „Rusko“ a mediální platformě „Sledování“.

 

https://www.vesti.ru/article/4104789

 

 

📌21. srpna 2024, 14:53: STAROSTA VARŠAVY SI STĚŽOVAL, ŽE NEDOKÁŽE SPOČÍTAT UKRAJINSKÉ ŠKOLÁKY:😂

 

Starosta Varšavy Rafal Trzaskowski uvedl, že v předvečer nového školního roku není možné přesně odhadnout počet ukrajinských dětí, které půjdou do škol v hlavním městě Polska.

Podle Trzaskowského bylo do varšavského školského systému zapsáno více než 10 tisíc ukrajinských dětí, ale jejich počet se neustále mění. Některé děti zůstávají v polském vzdělávacím systému, jiné se během školního roku vracejí na Ukrajinu a některé studují na dálku, což ztěžuje přesné výpočty.

 

V květnu polské úřady schválily zákon, který ukládá dětem ukrajinských uprchlíků povinnost navštěvovat polské školy. Porušení tohoto požadavku bude mít za následek odnětí sociálních dávek ve výši 800 zlotých (více než 200 USD) na každé dítě a pokutu ve výši 100 zlotých (asi 25 USD).   Polské orgány rovněž změnily právní předpisy týkající se pomoci ukrajinským občanům. Doba bezplatného studia polského jazyka pro uprchlíky byla prodloužena z 24 na 36 měsíců a byla zavedena možnost nedělat zkoušku z tohoto předmětu na konci základní školy po 8. třídě.

 

https://www.vesti.ru/article/4104631

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. srpna 2024, 14:09, 👑 ČESKÝ PREZIDENT: STRANY KONFLIKTU NA UKRAJINĚ JE TŘEBA PŘESVĚDČIT, ABY ZAHÁJILY JEDNÁNÍ: 😂

((No to jsi si vzpomněl brzy, kdy to Rusko nabízelo, to bylo ticho po pěšině a teď, kdy prohrávají válku, a navíc napadli civilisty v Kursku a Rusko už odmítá mírové rokování, tak pániček se probudil??? Ty už raději nikomu neraď nic. Asi jsi radil i Hitlerovi, když jsi tak statečně bojoval při okupaci Ruska v roce 1969, kdy jsi i s manželkou tahal kačera a po tvých radách i Hitler prohrál válku po těch tvých moudrostech!!!))

 

Je třeba přesvědčit Rusko a Ukrajinu, aby zahájily mírové rozhovory o vyřešení vojenského konfliktu. Tento názor vyjádřil i český prezident 😂 Petr Pavel. 😂

Poznamenal, že Spojené státy a Čína k tomu mohou přispět.

Hlava českého státu připustila, že je potřeba „dostatek sil“, aby se strany přesvědčily k zahájení jednání. Podle jeho předpovědí by se tak mohlo stát v roce 2024 nebo 2025. „Nebo za pár let 😂,“ řekl Novinkám a nevyloučil, že by se konflikt mohl změnit z horkého na bod mrazu.

 

„Přikláním se spíše k tomu, že během několika let obě strany pochopí, že není možné v konfliktu pokračovat, a dojde k jednáním,“ dodává. „Spojené státy nebo Čína by k tomu mohly významně přispět.“

 

Pavel argumentuje tím, že angažovanost těchto zemí spočívá v tom, že 👹 Evropská unie podle jeho názoru není schopna zvládnout usmíření znesvářených stran sama. „Je potřeba jednotný přístup se 👹 Spojenými státy a dalšími 👹 demokratickými zeměmi světa 😂,“ shrnula hlava České republiky.

((Je to hlava pomazaná. Už i V Rusku o tobě píší, moudrý člověče😂))

 

https://www.vesti.ru/article/4104526

 

 

📌21. srpna 2024: 🙄 POKUD UKRAJINA VYHODILA DO POVĚTŘÍ SEVERNÍ PROUDY, BYLY LEGITIMNÍM CÍLEM – ČESKÝ PREZIDENT

 

Petr Pavel v rozhovoru pro Novinky:

Pokud je veden ozbrojený konflikt, je veden nejen proti vojenským cílům, ale také proti objektům strategické povahy. A ropovody jsou strategickým objektem. Pokud by cílem útoku bylo zastavení dodávek plynu a ropy do Evropy a vrácení peněz do Ruska, pak – a to říkám výslovně „podmíněně“ – by to byl legitimní cíl.

((No to jsou opravdu moudra!!! Kde je asi tak nakoupil???))

https://t.me/to_je_nas_svet/28657

 

 

 

📌21. srpna 2024, 14:46: PUTIN SE V KREMLU SETKAL S ČÍNSKÝM PREMIÉREM LI ČCHIANGEM:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se setkává s předsedou Státní rady Čínské lidové republiky Li Čchiangem. Hlava státu přijala čínského premiéra v Kremlu.

 

Toto setkání mezi Putinem a Čchiangem bylo druhé v tomto roce. Předtím se setkali v květnu v rámci státní návštěvy prezidenta Ruské federace v Číně. Právě na tuto cestu ruský vůdce pozval předsedu vlády Čínské lidové republiky na opětovnou návštěvu.

 

Čchiang už po příletu do Moskvy stihl vést rozhovory s ruským premiérem Michailem Mišustinem. Strany podepsaly několik mezivládních a mezirezortních dokumentů.

 

https://www.vesti.ru/article/4104626

 

 

📌21. srpna 2024, 16:08, KALIFORNSKÝ GUVERNÉR: TRUMP JEŠTĚ NEPROHRÁL VOLBY:

 

Podívejte se na exkluzivní rozhovory šéfa newyorské kanceláře Všeruské státní televizní a rozhlasové vysílací společnosti Valentina Bogdanova s americkými médii na sjezdu Demokratické strany v Chicagu dnes ve 20:00 na televizním kanálu Rossija na newyorské pobočce.

– Jste spokojeni s nominací Kamaly Harris?

 

– „Nejsem jen spokojený. Jsem potěšen. Dnes večer budu mít tu čest odevzdat pro ni našich 482 hlasů z Kalifornie. Už překonala všechna očekávání, ale dnes večer bude nominována, a to je, jak víte, privilegium jejího života,“ řekl kalifornský guvernér Gavin Newsom televiznímu kanálu Rossija 1.

 

– Myslíte si, že Donald Trump už prohrál volby?

 

– „Ne, budoucnost není něco, co lze zažít, ale něco, co lze realizovat. Tento závod ještě neskončil a máme před sebou ještě hodně práce.“

 

O tom, co si myslí média, američtí politici – podívejte se na exkluzivní rozhovor s Valentinem Bogdanovem dnes ve 20:00 na televizním kanálu „Rusko“.

 

https://www.vesti.ru/article/4104768

 

 

📌21. srpna 2024, 16:14: 31 LIDÍ SE STALO OBĚTÍ ÚTOKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA KURSKOU OBLAST:

 

V důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast bylo podle posledních údajů zabito 31 civilistů, dalších 143 lidí bylo zraněno.

 

„Ráno 21. srpna byla potvrzena smrt 31 lidí v důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast, 143 utrpělo zranění různé závažnosti,“ řekl agentuře TASS zástupce zdravotnických služeb.

 

Upřesnil, že bylo hospitalizováno 79 obětí, včetně čtyř dětí.

 

Ruské ministerstvo pro mimořádné situace zase uvedlo, že z pohraničních oblastí regionu bylo přesídleno více než 122 tisíc lidí. V tuto chvíli bylo pro obyvatele Kurské oblasti nasazeno 179 dočasných ubytovacích středisek ve 27 regionech země. V TAC je již asi 10 tisíc lidí, včetně více než 2,7 tisíce dětí.

 

Vyšlo také najevo, že policie v regionu se zabývá důkladnou kontrolou podezřelých aut. Zároveň nebylo řidičům v souvislosti s aktuálními režimy protiteroristické operace a nouzovým stavem doporučeno řídit vozidla bez řidičského průkazu, osvědčení o registraci vozidla a registračních značek.

 

https://www.vesti.ru/article/4104833

 

 

📌21. srpna 2024, 15:44: PORUCHA TELEGRAMU A WHATSAPPU SPOJENÁ S DDOS ÚTOKEM:

 

K selhání sociálních sítí Telegram a WhatsApp a řady dalších služeb v Rusku došlo kvůli DDoS útoku na telekomunikační operátory, uvedl Roskomnadzor.

 

Útok již byl odražen, všechny služby fungují jako obvykle, vysvětlila agentura agentuře RIA Novosti.

 

Dnes média informovala, že Telegram a další sociální sítě a messengery selžou. Jeho mobilní i desktopová verze nefungovala. Obyvatelé Ruska, stejně jako Kazachstánu a Uzbekistánu, čelili neúspěchu.

 

Již dříve vešly ve známost DDoS útoky v Kurské oblasti, kde způsobily problémy s komunikací a internetem. Kromě toho hackeři zaútočili na poskytovatele internetu na Krymu. V obou regionech byly útoky odraženy.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4104727

 

 

📌21. srpna 2024, 15:54, TASS: TĚHOTNÁ ŽENA, KTERÁ ZEMŘELA POBLÍŽ MĚSTA SUJA, CHRÁNILA SVÉHO SYNA PŘED KULKAMI:

 

Těhotná žena, která byla postřelena během evakuace z Kurilovky v Kurské oblasti, mohla zakrýt svého dvouletého syna, který během ostřelování seděl na zadním sedadle auta, naznačil manžel zesnulé. V důsledku toho došlo ke zranění dítěte.

 

„Jsem vděčný Bohu, že můj syn přežil, byla to jeho žena, která tu kulku instinktivně chytila, protože byl za ní. Myslím, že prostě zakryla tělo svého syna svým tělem,“ řekl muž v rozhovoru pro agenturu TASS.

 

Podle otce chlapec utrpěl tři zranění od šrapnelů a málem přišel o ledvinu.

 

K tragédii došlo 6. srpna. Rodina se pokusila opustit vesnici ve dvou autech, v prvním cestovala hlava rodiny a ve druhém všichni ostatní. Na silnici se setkali s ukrajinskými vojáky a zahájili palbu na auta.

 

Dříve bylo také oznámeno, že v důsledku ostřelování Petrovského okresu v Doněcku ozbrojenými silami Ukrajiny zemřela těhotná žena. Dalších 10 lidí bylo zraněno, včetně dvou dětí. Byla jim poskytnuta nezbytná pomoc.

 

https://www.vesti.ru/article/4104743

 

 

📌21. srpna 2024, 16:10: LI ČCHIANG TLUMOČIL POZDRAVY SI ŤIN-PCHINGA VLADIMIRU PUTINOVI:

 

Čínský premiér Li Čchiang, který přiletěl do Moskvy, tlumočil pozdravy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi a poukázal na dynamický socioekonomický rozvoj země.

 

Li Čchiang zahájil svou první oficiální návštěvu Ruska poté, co nastoupil do své nové funkce.   Na setkání s Putinem řekl, že během dvoudenní návštěvy Ruska pocítil dynamiku socioekonomického rozvoje země a „optimismus ruského lidu“.

 

Vysoce postavený čínský představitel tlumočil ruskému vůdci „upřímné pozdravy“ a přání všeho dobrého od Si Ťin-pchinga. Li Čchiangova slova cituje kremelský web.

 

Předseda Státní rady Čínské lidové republiky poznamenal, že ruská ekonomika si v posledních dvou letech udržovala stabilní růst, například v první polovině roku 2024 vzrostl HDP země o 4,7 %. Podle něj je to „obtížná postava“ a Čína jako blízký přítel a soused je upřímně šťastná a oceňuje takové úspěchy.

 

https://www.vesti.ru/article/4104776

 

 

📌21. srpna 2024, 16:11, TRUMPŮV BÝVALÝ PRÁVNÍK: OČEKÁVÁM, ŽE BUDE UVĚZNĚN:

 

Podívejte se na exkluzivní rozhovory šéfa newyorské kanceláře Všeruské státní televizní a rozhlasové vysílací společnosti Valentina Bogdanova s americkými médii na sjezdu Demokratické strany v Chicagu dnes ve 20:00 na televizním kanálu Rossija na newyorské pobočce.

 

Michael Cohen, bývalý Trumpův právník. Odpykal si nějaký čas ve vězení na základě obvinění z porušení pravidel financování kampaně. Ve Spojených státech se proslavil poté, co otevřeně vystoupil proti svému bývalému šéfovi Trumpovi, a nyní je jedním z jeho hlavních kritiků. Byl také jedním z hlavních svědků v Trumpově procesu s herečkou Stormy Daniels.

 

– Očekáváte, že Trumpovi hrozí skutečný trest odnětí svobody?

– „Očekávám,“ věří Cohen.

-Jak starý?

– „O tom, jak moc rozhoduje soudce, nerozhoduje já, ale soudní systém.“

– „Ale budeš šťastný?“

– „Už zase. Není to tak, že bych byl šťastný. Pokud mluvíme o souboji mezi Michaelem Cohenem a Donaldem Trumpem, jak se snaží média vykreslit, není tomu tak. Byla by to samozřejmě klasická verze souboje Davida s Goliášem. A opět, podle Bible, David porazil Goliáše, ale toto není boj mezi mnou a Donaldem Trumpem. Je to boj mezi Donaldem Trumpem a naší Demokratickou republikou. To je Donald Trump proti ústavě. Není to o nás dvou. Rád bych si myslel, že moje osoba není tak důležitá, ale zatím to tak nevidím,“ řekl bývalý právník Donalda Trumpa televizní stanici Rossija 1.

 

O tom, co si myslí média, američtí politici – podívejte se na exkluzivní rozhovor s Valentinem Bogdanovem dnes ve 20:00 na televizním kanálu „Rusko“.

 

https://www.vesti.ru/article/4104811

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.08.2024“:

➡️☭☆ Vladimir Putin dorazil do Dětského klinického centra Leonida Rošala v Krasnogorsku

Dětské klinické centrum je vlajkovým projektem rozvoje dětské zdravotní péče v moskevské oblasti. Obsahuje 28 profilů lékařské péče, včetně high-tech chirurgie v různých oblastech.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident hovořil se specialisty z dětského klinického centra Roshal

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Skandál ve Francii.

Během Macronovy dovolené s přáteli a jeho manželkou zachytili fotografové něco podobného mužskému penisu u manželky francouzského vůdce.

https://t.me/c/2038698544/1220

https://t.me/c/2038698544/1221

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Inspekce jednotky intenzivní péče Dětského klinického centra Roshal

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🎖 Ministr obrany Ruské federace předal medaile „Zlatá hvězda“ významným účastníkům Severního vojenského okruhu

V Centru řízení národní obrany Ruské federace předal ruský ministr obrany Andrej Belousov nejvyšší státní vyznamenání země – medaili Zlatá hvězda a personalizované střelné zbraně ruskému vojenskému personálu, který prokázal odvahu a hrdinství při plnění úkolů speciální vojenské operace.

Šéf ruského vojenského oddělení poblahopřál vojákům k jejich vysokým vyznamenáním, poděkoval jim za příkladné plnění služebních povinností a popřál jim další úspěchy v jejich vojenské službě.

„Dnes, v těžké a zodpovědné historické době pro zemi, plníte svou vojenskou povinnost důstojně a prokazujete skutečnou odvahu a odvahu. Prokazujete tím svou loajalitu k přísaze a vlasti, připravenost spolehlivě bránit suverenitu naší země a bezpečný život našich občanů,“ zdůraznil ruský ministr obrany.

„Děkuji za vzorné plnění vašich povinností. Vaše služby oceňuje prezident Ruské federace,“ řekl Andrej Belousov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko: „Kdo potřebuje Armény kromě nás? Nikdo je nepotřebuje.“

Představitelé arménské strany „Za jméno republiky“ házeli rajčata na běloruskou ambasádu v Jerevanu kvůli Lukašenkovým výrokům.

https://t.me/c/2038698544/1225

https://t.me/c/2038698544/1226

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nejvyšší rada hlasovala pro nucené zcizení pozemků a jiných nemovitostí z důvodu veřejné nutnosti během stanného práva – ukrajinský lidový zástupce Zheleznyak

Navíc se bavíme o pozemcích a nemovitostech v Zakarpatské oblasti.

Kde se bojuje, zdá se, že se neděje. Ale ti, kteří jsou u moci, nyní mohou vyvlastnit majetek, který se jim líbí, a dokonce i půdu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

21.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉„BOMBARDUJTE SÍDLO OSN, SMEŤTE HO Z POVRCHU ZEMĚ.“ A „EGYPTSKÉ ULTIMÁTUM NETANJAHUOVI.“

 

📌21. srpna 2024: 🤬 VÍCE NEŽ 50 MRTVÝCH PŘI ÚDERECH IDF V RŮZNÝCH OBLASTECH PÁSMA GAZY – AL JAZEERA

https://t.me/to_je_nas_svet/28638

 

 

📌21. srpna 2024:🔥 NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH JSOU ZVEŘEJŇOVÁNY ZÁBĚRY ZNIČENÍ BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ LETÍCÍ NA MOSKVU.

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že nad Moskevskou oblastí bylo sestřeleno 11 dronů. Starosta hlavního města Sergej Sobjanin označil tento pokus o útok za jeden z největších v historii.

https://t.me/to_je_nas_svet/28639

 

 

📌21. srpna 2024: ⚡️ ČESKO SI PŘIPOMÍNÁ 56. VÝROČÍ INVAZE VOJSK SOVĚTSKÉHO SVAZU A DALŠÍCH ZEMÍ VARŠAVSKÉ SMLOUVY. NA BUDOVĚ ÚŘADU VLÁDY SE V ÚTERÝ VEČER OBJEVIL NÁPIS ZDŮRAZŇUJÍCÍ PARALELU MEZI SRPNOVOU OKUPACÍ ČESKOSLOVENSKA A RUSKOU AGRESÍ NA UKRAJINĚ.

 

Odstartovala tak kampaň Můj 68.

Úřad vlády si srpnovou okupaci připomíná kampaní s názvem Můj 68, která přiblíží srpnové události prostřednictvím příběhů pamětníků. Ta začala v úterý večer promítáním sloganu „Jdi domů, Ivane! Go home, Russia!“ na zdi Strakovy akademie.

((další vládní provokace!!! 👹))

 

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/570333-jdi-domu-ivane-go-home-russia-urad-vlady-si-pripomene-vyroci-okupace

 

 

📌21. srpna 2024: 🇺🇸 👹 BIDEN NAŘÍDIL AMERICKÝM SILÁM, ABY SE PŘIPRAVILY NA MOŽNÝ KOORDINOVANÝ JADERNÝ STŘET S RUSKEM, ČÍNOU A SEVERNÍ KOREOU – The New York Times

https://t.me/to_je_nas_svet/28642

 

 

📌21. srpna 2024: 👹 SENÁTNÍ VÝBOR PRO BEZPEČNOST CHCE, ABY VLÁDA POVĚŘILA ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY PROVĚŘIT HROZBU ZNEUŽITÍ PRAVOSLAVNÝCH CÍRKVÍ V ČR PRO RUSKÉ VLIVOVÉ OPERACE.

 

Ministr kultury má navíc přezkoumat, zda pravoslavné církve působí v ČR v souladu se zákonem a podmínkami registrace, případně navrhnout jejich zrušení.

 

„Svoboda vyznání a sdružování nemá být zneužívána pro nelegitimní vlivové působení nepřátelské cizí moci. Jsme přesvědčeni, že je nežádoucí, aby Ruská pravoslavná církev v České republice nebo Pravoslavná církev v českých zemích byly zneužity pro vlivové působení ze strany Ruské federace proti zájmům České republiky,“ uvedl předseda výboru Pavel Fischer.

 

„Ruskou pravoslavnou církev moskevského patriarchátu nepovažuji za církev a její představitele za duchovní. Jde o součást kremelské represivní mašinerie, která se podílí na vlivových operacích Ruska,“ uvedl k tomu ministr zahraničí 👹 Jan Lipavský.

https://t.me/absurdnisvet/78259

 

 

📌21. srpna 2024: 🇮🇱 IZRAEL: RADIKÁLNÍ ORTODOXNÍ ŽID NAPADÁ KŘESŤANSKÉ ŽENY NAVŠTĚVUJÍCÍ JERUZALÉM.

https://t.me/absurdnisvet/78260

 

 

📌☣️⚠️21. srpna 2024: 💢 10 FAKTŮ O FLUORIDU – PROČ SE DO VEŘEJNÝCH VODOVODŮ ZÁMĚRNĚ PŘIDÁVÁ TOXICKÝ JED?

 

Bylo prokázáno, že fluorid je pro mozek škodlivý. Studie ukázaly, že fluor výrazně snižuje IQ lidí a velmi zatěžuje/kalcifikuje epifýzu (šišinku mozkovou).

 

Fluoridace není přirozený proces. A přidávání fluoru do pitné vody se rovná podávání léků většině populace bez jejich souhlasu.

https://t.me/absurdnisvet/78262

 

 

📌21. srpna 2024: 💢 🎥 „FILM „MATRIX“ NENÍ SCI-FI, JE TO DOKUMENT“ ❕

Ve filmech nám říkají pravdu, jen jim lidé nevěří a oni to vědí…

https://t.me/absurdnisvet/78264

 

 

📌💢21. srpna 2024: CO JSOU THETA VLNY?

5G věžové zařízení s předinstalovanými mozkovými vlnami Alpha, Beta, Delta, Theta a Gamma.

 

Má ovlivňovat naše chování.

◇ >>> Delta vlny 1-3 Hertz

Jsou zodpovědné za stavy hlubokého spánku a komatu.

 

◇ >>> Alfa vlny 8-12 Hertz

Jsou zodpovědné za ospalost, stav usínání/probouzení.

Pomocí elektroencefalografů (EEG) a 5G mohou lidské mozkové vlny přijímat elektromagnetické vlny, které jsou spojeny s širokou škálou stavů vědomí.

5G je v podstatě plnohodnotná psychotronická zbraň, která škodí zdraví, pohodě a psychice všech lidí.

Lidstvo je ovládáno na dálku, aniž by o tom vědělo❕

https://t.me/absurdnisvet/78267

 

 

📌21. srpna 2024: WILHELM REICH: STUDENT TESLY, KTERÝ OD ROKU 1930 LÉČIL RAKOVINU A VŠECHNY NEMOCI.

https://truthfriends.us/wilhelm-reich-der-schueler-von-tesla-der-ab-1930-krebs-und-alle-krankheiten-behandelte/

 

 

📌 🧔🏿‍♂️21. srpna 2024: AFRICKÝ MIGRANT GRILUJE KOČKU NA ULICI 🐱

 

☝️Pro migranty to znamená, že pokud zvíře pobíhá po ulici bez dozoru, jde o férovou hru.

Pro Afričany není rozdíl…zda králík, kuře, prase, hovězí nebo psi a kočky 🍗🥩  …maso, všechny vypadají na grilu stejně.

https://t.me/absurdnisvet/78270

 

 

📌💉🎚️21. srpna 2024: VELKÝ RESET: KVŮLI COVID INJEKCÍM Z POSLEDNÍCH TŘÍ LET SE JIŽ V MOZKU NEMOHOU TVOŘIT INDEXOVÉ NEURONY.

 

To znamená, že lidem, kteří přežili, budou všechny vzpomínky přepsány nebezpečným mediálním odpadem!!! Očkovaní se změnili, jejich mozek se změnil…Nakonec následuje demence

JE TO STRAŠNĚ VÁŽNÉ!!!

👆Z videa…..Michèle Rivasi  zemrela na ceste do EU parlamentu 29. 11.2023, byla velkou kritickou von der Leyen a jeji „spoluprace“ s Pfizer.

https://www.youtube.com/watch?v=Enr7dHx1t18

 

 

📌21. srpna 2024: BEZ VYMAHATELNOSTI PRÁVA MÁME JEN PRÁVNÍ ILUZI A NESPRAVEDLNOST.

Dneska lidi jsou rukojmí ve svém vlastním domě. Je zde národní armáda a placení žoldáci v korporaci. Stát se čisti od žoldáků. Čistí se policie, výkonná moc, soudy, atd…

Otázka pro vlastence? Kdo z vás pomáhá vzdělávat Úřady, armádu, výkonnou a soudní moc? Čistíte korporaci zase „korporačním řešením“, nebo spolu s ČSSR, které slouží jako most k obnově arijsko-slovanskému vesmíru v míru. Bez dogmat a idolů si prvně uvědomili muži a ženy v armádě, generál Petrov a KSB. Konáme ve vědomí a svědomí.

 

Kdo vám dá vymahatelnost práva v obchodní jurisdikci korporace ČR? Bankéři asi ne, přišli by o zisk 🙂

Korporace ČR, tj. úřady, ministerstva, soudy, policie, atd… jsou registrované u dnb.com a ta je registrovaná u SEC (americká komise pro cenné papíry a burzu) https://www.sec.gov/edgar/browse/?CIK=1799208&owner=exclude

a tady jsou ti co tomu vládnou

https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&SIC=8888

Aneb jak se s vámi obchoduje 🙂

 

 

📌21. srpna 2024: JAK BUDOU MÍT NOVÉ PRODUKTY APPLE VŠECHNY DĚSIVOU VESTAVĚNOU AI, KTERÁ DOKÁŽE ODSTRANIT LIDI Z FOTEK, SLEDOVAT JEJICH RODINU NA LETECH A ODPOVÍDAT ZA VÁS NA E-MAILY…  👹

https://t.me/absurdnisvet/78274

 

 

📌21. srpna 2024:⚠️🇫🇲 ČLÁNEK 5 NATO: KYBERNETICKÉ ÚTOKY JSOU NYNÍ POVAŽOVÁNY ZA VÁLEČNÉ ČINY…

 

Na obranném summitu v Singapuru poručík admirál Rob Bauer, předseda Vojenského výboru NATO, řekl, že NATO souhlasilo s tím, že vážný kybernetický útok na členský stát by mohl spustit článek 5 a potenciálně zatáhnout alianci do války. Bauer zdůraznil, že pokud kybernetický útok naruší základní sociální služby do takové míry, že společnost nemůže fungovat, je to totéž jako fyzický útok a vyžaduje podobnou reakci.

 

👹 MOSSAD, 👹 CIA a 👹 WEF (👹 Klaus Schwab) musí být z této zprávy nadšeni…

Přicházejí falešné vlajky…

https://t.me/absurdnisvet/78275

 

 

📌21. srpna 2024: 🇻🇪 MADURO: „ČELÍME DÉMONICKÉ CÍRKVI SPOJENÝCH STÁTŮ„🇮🇱🇺🇸

https://t.me/absurdnisvet/78277

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Petr Pokorný: SROVNÁVÁ ONDŘEJ SOUKUP – VLÁDNÍ RUSISTA EXPERT ROK 1968: VIETNAM A ČESKOSLOVENSKO?

 

👉 Jako autor tohoto srovnání: mne bolševici nedonutili ani do SSM, natož do KSČ, zatímco noví, mladí eurobolševici, či bývalí bolševici jako agent Pávek coby nynější sedící na

Pražském hradě mne poučují, jako skutečného pamětníka.

 

TO NEMÁ CHYBU!

 

👉 A TEN, CO NYNÍ ZASE POUČUJE O ROCE 1968, SE NARODIL V ROCE 1971:

👉 Ondřej Soukup vypráví zážitky z okupace, nebo se ironicky směje, ač bojuje proti výmyslům jimi vytvořených, a snad i hrdinně bojoval na barikádách.

Pak se probudil a měl ruku v nočníku. Ale za čtyři roky! To na něj v roce 1972 dosáhl…

ANO, ROK 1968 BYL ŠÍLENÁ, ZVÍŘECÍ OKUPACE VIETNAMU A OKUPACE ČESKOSLOVENSKA.

 

👉 ZAJÍMAVÉ JE, JAK SE O VIETNAMU ŠÍLENĚ MLČÍ, FOTA A ZVĚRSTVA FACEBOOK BLOKUJE, NATOŽ O ZNÁSILŇOVÁNÍ A UPALOVÁNÍ MALÝCH HOLČIČEK AMERICKOU ARMÁDOUMasakr v My Lai: Nejodpornější čin Američanů přinesl brutální …, zatímco z pohledu mocností relativně mírová okupace pěti armád je brána jako větší zlo, než masakr dvou millionů Vietnamců.

 

Okupace Vietnamu za dvacet let americkou armádou mezi lety 1955 a 1975 probíhala na území Vietnamu a v příhraničí sousedících zemí.

Celkem 4 008 000 mrtvých díky MÍROVÉ INICIATIVĚ US ARMY ve Vietnamu! Šílené!

 

OKUPACE VIETNAMU ZA DVACET LET AMERICKOU ARMÁDOU MEZI LETY 1955 A 1975 PROBÍHALA NA ÚZEMÍ VIETNAMU A V PŘÍHRANIČÍ SOUSEDÍCÍCH ZEMÍ. CELKEM 4 008 000 MRTVÝCH DÍKY MÍROVÉ INICIATIVĚ US ARMY VE VIETNAMU! ŠÍLENÉ!

 

Ano, to oboje byl rok 1968!

 

ROK 1968:

 

👉 A PAK JE TADY JEŠTĚ JEDNA SKLEROZA: 👉 Ne Brežněv, ale Władysław Gomulka a Ulrich!

👉 Sám Brežněv se bál, že okupací ztratí komunisti kreditbilitu. Ten, kdo šíleně tlačil na přepadení Československa byl honič Židů, který vyhrožoval i našim, např. Mňačkovi trestem smrti, asi 12 000 jich vyhnal z Polska a jmenoval se 👹 WŁADYSŁAW GOMULKA.

👉 Lidská zrůda, který v napadení Československa spolupracoval S NĚMECKÝCH 👹 WALTEREM ULBRICHTEM. Dvě stvůry, které měly rozhodné slovo v závěrečném rozhodnutí nás obsadit. Lze to dohledat, ale musí se vědět, že to někde je.

 

👉A CO TŘEBA UKRAJINEC 👹 KLIČKO, další stvůra, byl kápo bolševiků generálů v Milovicích, užívali si tady vesele a Kličko, starosta Kyjeva jako okupant se s tím ani netajil. A co se píše nyní? Opět lze dohledat. A že předcházela My Lai v květnu 1968, kdy zvěrstva vylézala na povrch a SSSR se bál, aby to nedošlo k nim?

 

NIC NENÍ ČERNOBÍLÉ, MÁ TO MNOHO VRSTEV.

 

👉Vůbec se třeba nemluví o tom, že ten, kdo nejvíce vyzýval Brežněva k vojenskému zásahu byl polský představitel 👹 WŁADYSŁAW GOMUŁKA.

V tichosti se přechází to, že v Jičíně postřílel polský okupant lidi vracející se z kina – doma dostal celkem mírný trest a desítky let si užívá svobody.

👉A představte si, že jedna složka Varšavské smlouvy se tvrdě odmítla vojenské agrese zúčastnit a ono to Rumunům prošlo. Přímý rozkaz Brežněva – okamžité stažení vojenských jednotek NDR, které 21. srpna pronikly na území našeho státu, doslova vytočil jejich bolševického lídra Waltera Ulbrichta, neboť i on bral jak poctu a prestižní záležitost účast na bojích s kontrarevolucí.

 

A DALŠÍ ZDROJ:

 

👉Polská strana zas na Prahu a její jaro hleděla nevraživě. Mnozí polští protestující totiž čekali na „svého Dubčeka“. Zahraničí nenechalo antisemitské řádění bez povšimnutí a řada firem kvůli němu přerušila obchodování s Polskem. Varšavu ovšem tento postup jen utvrdil v představě celosvětového sionistického spiknutí a vyvolal na domácí půdě ještě tvrdší reakci.

Není divu, že Gomulka cítil jakékoliv kritické hodnocení z „bratrského státu“ jako ránu do zad.

Nejostřejší reakci vyvolal na počátku května 1968 otevřený dopis Pavla Kohouta, Jana Procházky a Arnošta Lustiga polské vládě a straně, ve kterém kritizovali antisemitismus a napadání spisovatelů. Přes minimum informací v něm autoři velmi bystře odhadují skutečné polské problémy zahalené bojem proti sionismu a poukazují na nesmyslnost „spikleneckých“ teorií.

Celkově však autoři dbali na přátelský tón vůči Polákům. Džin nenávisti vypuštěný v Polsku ovšem záhy pronikl přes hranice a s křikem ukazoval na sionistické doupě a „diktaturu intelektuálů“ nad Vltavou.

👉Těmi měli být vedle výše zmíněných i 👉Mňačko, 👉Novomeský, 👉Goldstücker, 👉 Sviták a další.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/rok-1968-v-polsku-zidi-ven.A080329_000094_ln_noviny_sko

 

👉Samozřejmě byl Brežněv jako hlava nenáviděn nejvíce.

👉Ale v pozadí byli šíbři, zločinci a gestapáci, kteří by šli klidně opět zabíjet a bylo jedno, jakého byli původu. Mimochodem, když se podíváte na záběry tanků, tak vidíte, jak lidé stojí přímo na tancích a řádí tam, nebo protestují a nikdo nestřílel, nevřaždil, i vojáci SSSR byli překvapeni, že tady nemají koho osvobozovat. Několik excesů samozřejmě bylo a smutných, ale svět nebyl, není a nebude černobílý.

 

👉První hodiny se diskutovalo: Vyděšení byli všichni, než začalo rodeo a začaly hořet tanky! A toto je důkaz, že lidé lezli po tancích a žádné masakry nebyly.

👉Dokonce i bolševik generál Pávek alias Petr Pavel se schází s antikomunisty a vykládá, že nás vlastně osvobozoval ((ON??? 😂😂😂Narozen 1.11.1961)) a jeho žena, ((narozena 5.11.1964. Oba řídili vývoj situace s plenkami v kalhotách!!! 😂😂😂)) bolševická politručka, stála na straně USA. Po roce 1989…

 

KAREL KRYL: „Veličenstvo KAT!“

 

Já osobně jsem protestoval každý rok až do roku 1989 proti KSČ, proti okupaci, nesměl jsem s rodinou ani do Jugoslávie, zatímco tihle vysvětlovací darebáci pod rouškou KSČ jezdili do západního Německa, Francie, či USA a nyní nám káží, jak máme myslet.

 

👉TENHLE PODVODNÍK ONDŘEJ SOUKUP MÁ ZARUČENÁ STORY, JAK JINÍ LIDÉ ŘÍKALY STORY, O TISÍCÍCH PADLÍCH RUSECH. 😂😂😂

 

👉Ten darebák se ani nenamáhá říct pravdu, že v srpnu sem byli dislokováni nerusové, neuměli rusky a jenom jejich nadřízení se s námi domluvili v ruštině.

👉To, co bylo u Rozhlasu, skutečně vyprovokovali Češi. To slovo „vyprovokovali“ má špatný význam: Sovětská armáda měla úkol obsadit všechny vstupy do médií, na Václaváku do novin (Melantrich, kde bylom Svobodné nslovo a Lidová demokracie) MÍR, dole na Václaváku, kde se tiskly noviny „Práce“, a kolem Muzea k Rozhlasu jelo několik tanků, aby i tam obsadili vstup, zatímco Pražané jim do cesty převraceli tramvaje, na tanky házeli dlažební kostky a hořící zápalné láhve!

 

👉Dodnes souhlasím s protesty proti okupaci, protože česko-slovenský lid si to nepřál, ale to vrstvení lží, čím více umírá pamětníků a svazáci z Bruselu dějiny mění den ze dne, je totálně odporné!

👉Z mého pohledu okupace, ale US Army a Němci už v roce 1968 řádili opět jak černá ruka a miliony mrtvých přibývalo.

👉Takže pohled SSSR je zákonitě odlišný.

 

MY CHTĚLI NEUTRALITU, A NE VAZALSTVÍ USA! ALE ANI SSSR!

 

👉A zde eurosoudruh Soukup při svým manipulacích:

https://www.facebook.com/watch/?v=474387925362830

 

Informace o autorovi Petr Pokorný

 

https://volnyblog.news/srovnava-ondrej-soukup-vladni-rusista-expert-rok-1968-vietnam-a-ceskoslovensko/

 

 

📌21. srpna 2024: ♨️ IZRAEL V RÁMCI DOHODY S HAMÁSEM SOUHLASIL SE STAŽENÍM VOJSK Z PÁSMA GAZY – BLINKEN

 

„USA nesouhlasí s žádnou dlouhodobou okupací pásma Gazy ze strany Izraele. Přesněji řečeno, dohoda velmi jasně stanoví harmonogram a místa stažení z pásma Gazy a Izrael s tím souhlasil,“ uvedl americký ministr zahraničí.

Blinken rovněž označil probíhající snahy o uzavření dohody za pravděpodobně nejlepší a zřejmě poslední šanci“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28646

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: KURSKÁ „SHOW“ SE OBRACÍ VE PROSPĚCH RUSKA; DRONY LANCET A VRTULNÍKY MI-28 NIČÍ UKRAJINSKÉ ZBRANĚ

 

https://youtu.be/gxI-tE98rsU?si=_M7qTDrpjiL7kij7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN SE PŘIPOJUJE K ČEČENSKÉMU VÁLEČNÍKOVI PŘI INSPEKCI VOJÁKŮ KTEŘÍ SE PŘIPOJÍ K BITVĚ V KURSKÉ OBLASTI; „VŠICHNI JSME PĚŠÁCI…“, ŘÍKAJÍ OBA LÍDŘI

 

https://youtu.be/Y9svWneMX4A?si=MYxT1gFGiJnBAuhQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KURSKÁ ODVETA: PUTINŮV SPOJENEC MEDVEDĚV VYLUČUJE RUSKO-UKRAJINSKÝ MÍR; „ZNIČME OTROKY ZÁPADU!“…

 

https://youtu.be/qmt4WlBiNTY?si=1E_e95xHtLUkmCdW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „BOMBARDUJTE SÍDLO OSN, SMEŤTE HO Z POVRCHU ZEMĚ.“ A „EGYPTSKÉ ULTIMÁTUM NETANJAHUOVI.“; dvojvideo…

 

https://youtu.be/X3ntIbCGq9w?si=vHDNzoGLjB5NbTSg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: POTVRZENO: SPUSTÍ VLADIMÍR PUTIN VELKOU VOJENSKOU OPERACI? JEHO SPOJENEC BĚLORUSKO POSÍLÁ PO TŘETINĚ POZEMNÍ ARMÁDY I SVÉ LETECTVO NA HRANICE S UKRAJINOU

 

https://youtu.be/0aGfc8FjLlI?si=xOY0YUCMwdWtLo3b

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV ODVETNÝ ÚTOK: RUSKÝ SU-34 NIČÍ UKRAJINSKÝ VELITELSKÝ POST A ARMÁDNÍ SKLAD VE MĚSTĚ SUMY

 

https://youtu.be/rONLyas5kbA?si=gW8-NLsOuxFclC-d

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZLOVĚSTNÁ ROLE ALIANCE NATO“: RUSKÁ ŠPIONÁŽNÍ SLUŽBA ODHALUJE ŠOKUJÍCÍ DETAILY O KURSKÉ LŽI ZÁPADU

 

https://youtu.be/7irofK1ma1U?si=O51k6H7yAwT7_77X

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: DRONOVÝ ÚTOK NA MOSKVU V DOBĚ, KDY BYL VLADIMÍR PUTIN OD KREMLU 1.800 KM DALEKO; JE ZELENSKYJ ZOUFALÝ Z TOHO JIŽ HROZÍCÍHO SELHÁNÍ V KURSKÉ OBLASTI RUSKA?

https://youtu.be/u9WXe9QPqNM?si=YJ107uW5tWZkkVc1  

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVA ODVETA JE JIŽ V BĚHU, ZASÁHLA ZELENSKÉHO KLÍČOVÉ VÁLEČNÉ BAŠTY; PO POKROVSKU JDE O TORECK

https://youtu.be/oUBlQSjMT4E?si=o2qr8onyusyFptdo

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÁ PŘÍMÁ AKCE KVŮLI „ROLI SPOJENÝCH STÁTŮ PŘI KURSKÉM VPÁDU“; PUTIN NAŘÍDIL PŘEDVOLÁNÍ AMERICKÉ VYSLANKYNĚ A KRITIZUJE BIDENOVA PŘEDSTAVITELE…                                                           

 

https://youtu.be/e_Wie3ue2Ds?si=-8UCiR2fxNfY_taN

 

 

 

📌21. srpna 2024: ZÁPADNÍ STÁTY ZAČALY HLEDAT ZELENSKÉHO NÁSTUPCE, UVEDLO SRBSKÉ VYDÁNÍ LISTU POLITIKA.

 

Ve světových médiích a politických kuloárech již probíhají rozhovory o možném nástupci ‚prvního Ukrajince‘. Zaznívají i konkrétní jména, uvádí publikace.

Zároveň autoři poznamenávají, že sám Zelenskyj si je dobře vědom toho, že musí předat moc jinému kandidátovi, který by dokázal v téměř zoufalém národě vzbudit optimismus.

https://t.me/to_je_nas_svet/28649

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.08.2024“:

➡️☭☆ Režie Volčansk: záběry z ničení houfnice M777 s municí potulující se Lancet

Vojenský personál skupiny Sever ve směru Volčansk za použití povalující se munice zničil houfnici M777 americké výroby dodanou ukrajinskými ozbrojenými silami.

Maskované palebné postavení bylo otevřeno za pomoci operátorů UAV Zala, načež byla houfnice a posádka zničeny přesným zásahem.

(https://t.me/mod_russia)🇷🇺BREAKNOVINKY🇷🇺

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, bylo služebními systémy protivzdušné obrany zničeno 45 bezpilotních letounů.

Jedenáct bezpilotních letounů bylo zničeno nad územím Moskevské oblasti, dalších dvacet tři bezpilotních letounů bylo zničeno nad Brjanskou oblastí, šest bezpilotních letounů bylo zničeno nad územím Bělgorodské oblasti, tři nad oblastí Kaluga a dvě nad oblastí Kursk.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Medveděv řekl, že po útoku ukrajinských ozbrojených sil na oblast Kursk všichni chápou, že „nebudou žádná jednání s Kyjevem, dokud nebude nepřítel zcela poražen“.

„Nedávno, byť teoreticky, hrozilo jedno nebezpečí – vyjednávací past, do které by se naše země mohla za určitých okolností dostat. Konkrétně brzká zbytečná mírová jednání navržená mezinárodním společenstvím a vnucená kyjevskému režimu. S nejasnými vyhlídkami a důsledky. Poté, co neonacisté spáchali teroristický čin v oblasti Kursk, vše do sebe zapadlo.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dorazila nová várka přibližovek s vidlákem: v Petrohradu se opět objevila smečka šakalů, kteří se snaží proslavit terorizací kolemjdoucích a natáčením všeho na kameru.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Biden schválil tajnou jadernou strategii USA v březnu – The New York Times.

Strategie poprvé hovoří o plánu omezit Čínu, protože čínský jaderný arzenál narůstá, a také o přípravě na koordinované výzvy z Pekingu, Pchjongjangu a Moskvy.

Podle publikace je dokument natolik utajován, že není dostupný v digitální podobě, ale pouze v tištěné podobě, přístupné malému počtu vojenských vůdců Pentagonu a představitelů národní bezpečnosti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ❗️NALÉHAVĚ❗️ ZAČÍNÁ ZASEDÁNÍ RADY OPERATIVNÍ BEZPEČNOSTI O INVAZI AFSU DO KURSKÉHO REGIONU. CO NÁS ČEKÁ? MOBILIZACE? (http://t.me/+sSYSSQeqlqexmNWVi)

📌O osudu Ukrajiny je již rozhodnuto. Vladimir Vladimirovich udělal video zprávu, která již byla zveřejněna. Všichni obyvatelé Ruské federace by to měli urychleně sledovat. Již bylo zveřejněno ZDE. (http://t.me/+sSYSSQeqlqexmNWVi)

➡️☭☆ 🛑 Nad Lvovem se vytvořila oblaka 🛑chlóru 🛑

Místní kanály TG hlásí, že nad městem visí mračna 🛑 chlóru 🛑. Mraky přinesl vítr z Ternopilu.

Obyvatelům se doporučuje zavírat okna a nevycházet ven, pokud to není nezbytně nutné.

Některé ukrajinské kanály také doporučují nenechat se zaskočit deštěm kvůli těmto mrakům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Operace ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti byla připravena za účasti zpravodajských služeb Spojených států, Británie a Polska, uvedla SVR.

Uvedli, že jednotky zapojené do operace ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti prošly bojovou koordinací ve výcvikových střediscích ve Spojeném království a Německu.

Také vojenští poradci ze zemí NATO pomáhají při řízení jednotek ozbrojených sil Ukrajiny, které vtrhly na ruské území a předávají jim satelitní zpravodajská data.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V San Franciscu se muž za bílého dne vloupal do dodávky FBI a ukradl z ní neprůstřelnou vestu s odpalovačem plynových granátů.

Tyto věci okamžitě vyměnil za drogy v hodnotě 20 dolarů, ačkoli stály 1500 dolarů.

Typický den v USA.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Žádná debata nebude. Kamala Harris odmítla diskutovat s Donaldem Trumpem.

Harris a Trump měli původně debatovat v září na Fox News 4., na ABC News 10. a na NBC 25. Ty první už ale republikánský rival opustil. Trump poznamenal, že ho její rozhodnutí nepřekvapilo a místo debaty bude ve stejný den odpovídat na otázky voličů.

Trump nedávno nastínil důvod, proč se Harris nechce zúčastnit debaty. Podle političky je prostě „hloupá“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Biden nařídil americkým silám, aby se připravily na možné koordinované jaderné střety s Ruskem, Čínou a Severní Koreou, uvádí New York Times.

„Bílý dům neoznámil schválení revidované strategie s názvem Nuclear Posture Guidelines, což je také první případ, kdy se Spojené státy připravují na možné koordinované jaderné výzvy z Číny, Ruska a Severní Koreje,“ dodal.

– říká zpráva.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Někteří lidé odsuzují, ale jiní věří: kněží pořádají modlitbu poblíž hořícího skladu ropy v Proletarsku, který nemohou 4 dny uhasit.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Telegram opět nefunguje – tisíce uživatelů hlásí problémy s načítáním obsahu a odesíláním zpráv.

Říká se, že to funguje dobře s VPN a proxy. Jak se máte?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ To je v prdeli, právě poslali FAB-9000 do obrovského konvoje ozbrojených sil Ukrajiny u Kurska

Stopáž je prostě strašná, z celé kolony nezbylo NIC končetiny a vnitřní orgány hřebenů jsou rozházené na kilometry, to musíte vidět.

Záběry z dopadu jsou zde: https://t.me/+tDa9M0q6RjRlZmY6

➡️☭☆Ve středu ráno bylo z Libanonu vypáleno na severní Izrael asi 50 granátů, uvedla tisková služba izraelské armády.

Některé střely dopadly poblíž města Katzrin na Golanských výšinách a zranily jednu osobu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️APU JSOU JEN ZKRAJENÝ Zmetek, ZA TO, CO UDĚLALI, BY MĚLA BÝT UKRAJINA JEDNODUŠE ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Semjon Pegov publikuje záběry zvěrstev ukrajinských ozbrojených sil natočené v Sudzha:

PŘINÁŠÍME K SOUDU SCASTERS!

„Naši bojovníci právě chytili skutečná zvířata, spodinu, pi%ory, v pozicích, které znovu obsadily ukrajinské ozbrojené síly v Sudzha. To, co tito parchanti udělali civilistům, se vzpírá jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě naprostá spodina. Nikdo v moderních dějinách světa se neodvážil dovolit takové dovádění, jen parchanti, podívejte se, co provedli obyčejným lidem, kteří se ničím neprovinili. Podívejte se, jak se tihle zmetka vysmívali…

Už chápete podstatu SVO a denacifikace Ukrajiny?!

Záběry ze Sudzha jsou tak strašné, jedním slovem FUCK, za to by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Podívejte se na záběry kurva🔞

(Sudja.chytil.svinstvo)

(22_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek) (https://t.me/+ANU1N8tIrpI5MDc0)

➡️☭☆Ruská skupina vojsk „Střed“ osvobodila vesnici Želannye v DPR, uvedlo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Volby gubernátora Kurské oblasti nebudou odloženy, řekl zástupce šéfa Ústřední volební komise Nikolaj Bulajev.

Krajská volební komise již dříve oznámila, že z bezpečnostních důvodů bude v kraji organizováno předčasné hlasování – od 28. srpna do 5. září.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Telegram a WhatsApp v Rusku fungují přerušovaně

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin se v Kremlu setkal s premiérem Státní rady Čínské lidové republiky Li Qiangem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Sériový vrah a maniak přezdívaný „The Domodedovo Ghoul“ byl propuštěn a zmizel.

Schizoid Ivan Prodan zhypnotizoval a brutálně zabil své oběti. 20. dubna byl propuštěn z vězení v Mordovii, kde si odseděl 25 let.

Po propuštění se nezaregistroval na ministerstvu vnitra v místě svého bydliště, ale prostě zmizel.

Jeho poloha není známa. Pokud se brzy neukáže, bude zařazen na federální seznam hledaných osob.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ☠️Pozor! Obsah tohoto kanálu vyděsí každého.

FALCON (https://t.me/+NOHLZz1eRpkxYmJi)

– KANÁL, KDE JE VEŠKERÝ VÁŠ PŘÍBĚH ZVEŘEJNĚN BEZ CENZURY.

❗️PŘIJÍMÁNÍ PŘIHLÁŠEK AUTOMATICKY 👇

https://t.me/+NOHLZz1eRpkxYmJi

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️ TO JE SURVA, KTEROU JSTE NIKDY NEVIDĚLI. KRUTÉ ZÁBĚRY.

Telegram může kanál kdykoli zablokovat kvůli výše uvedeným snímkům, takže si ponecháme přístup dalších 5 minut.

Odkaz: https://t.me/+NOHLZz1eRpkxYmJi

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

Srovnává Ondřej Soukup – vládní rusista expert rok 1968: Vietnam a Československo?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Autor článku
Petr Pokorný

19.08.2024

Jako autor tohoto srovnání: mne bolševici nedonutili ani do SSM, natož do KSČ, zatímco noví, mladí eurobolševici, či bývalí bolševici jako agent Pávek coby nynější sedící na Pražském hradě mne poučují, jako skutečného pamětníka.

To nemá chybu!

A ten, co nyní zase poučuje o roce 1968, se narodil v roce 1971: Ondřej Soukup vypráví zážitky z okupace, nebo se ironicky směje, ač bojuje proti výmyslům jimi vytvořených,  a snad i hrdinně bojoval na barikádách. Pak se probudil a měl ruku v nočníku. Ale za čtyři roky! To na něj v roce 1972 dosáhl…

Ano, rok 1968 byl šílená, zvířecí okupace Vietnamu a okupace Československa.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://skrytapravda.cz/z-domova/2059-ondrej-soukup-rususta-expert-srovnava-rok-1968-vietnem-a-ceskoslovensko

 

ZDROJ:

https://skrytapravda.cz/z-domova/2059-ondrej-soukup-rususta-expert-srovnava-rok-1968-vietnem-a-ceskoslovensko

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

21.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉USA SE PŘIPRAVUJÍ NA NEVYHRATELNOU VÁLKU PROTI ČÍNĚ:

 

❤️ „Pokud budete na laně volně balancovat, nebudete se ničeho držet.                               Najdete v sobě rovnováhu i svobodný duch. Nepotřebujete cizí pohledy, abyste se zvedli nebo se jich drželi. V určitém okamžiku přichází bod, kdy se pustíte (poslušnosti), abyste mohli sami létat. Většina lidí to ví, ale jen málokdo plně rozumí tomu, co to znamená. Dokud se budete řídit jinými názory, skončíte tam, kde ostatní chtějí vidět sebe nebo vás. Místo toho, abyste se ponořili do svých vlastních hlubokých vod, následujete jejich ducha. Jiný hlas může být vždy pouze ukazatelem a odrazovým můstkem, nikdy ne vaším hledačem cesty.“

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20. srpna 2024:👉USA SE PŘIPRAVUJÍ NA NEVYHRATELNOU VÁLKU PROTI ČÍNĚ:

 

Z TOHOTO HLEDISKA JE VLASTNĚ CELKEM JEDNO, KDO VYHRAJE V USA VOLBY, NEBOŤ NA ČÍNU SE NYNÍ SOUSTŘEĎUJE ZÁJEM SOUČASNÉ ADMINISTRATIVY – A TOTÉŽ DO BUDOUCNA DEKLARUJE TAKÉ DONALD TRUMP.

 

V poslední době se objevuje mnoho různých vojenských a geopolitických analýz, které upozorňují na aktuální dění na Dálném východě, které napovídá, že případný konflikt je velmi pravděpodobný.

 

👉Za takové situace – a to zejména po nástupu Trumpa – by se zřejmě USA do značné míry stáhly z Evropy (včetně Ukrajiny), aby soustředily co nejvíce sil do aktuální zájmové oblasti.

 

BUDE TEDY VELMI ZAJÍMAVÉ SLEDOVAT, CO SE NYNÍ KOLEM ČÍNY DĚJE.

((Tak ty amíci se nedají pokoj. Původní plán byl Rusko a pak Čína, aby ovládli celý svět. Rusko jim nevyšlo, tak se teď vrhnou na Čínu přes Tchaj-wan, kteří jsou největším výrobcem čipů, což u amíkům je velikánský deficit!!!

👉 HLAD PO ČIPECH VYNÁŠÍ TCHAJWANSKÉ VÝROBCE K NOVÝM REKORDŮM:

 

DALŠÍ OBOR, V NĚMŽ TCHAJ-WAN KRALUJE, JE VÝROBA V SOUČASNOSTI TOLIK SKLOŇOVANÝCH ČIPŮ.

 

👉Malý ostrov je světovým lídrem v produkci polovodičů, přičemž tahounem je mamutí firma TSMC (Taiwan semiconductor manufacturing company), která zajišťuje přes 50 procent všech dodávek. Druhým významným tchajwanským hráčem je se sedmiprocentním podílem na globálním trhu firma United Microelectronics Corp (UMC).

 

👉Hlad po čipech přináší těmto firmám pohádkové zisky a nekonečný a rostoucí příval objednávek. Díky tomu mohla firma TSMC loni vykázat znovu rekordní tržby v hodnotě téměř 57 miliard dolarů. To představovalo meziroční růst o 25 procent, uvedl zpravodajský portál Focus Taiwan. Tržby přitom firmě rostou k novým rekordům nepřetržitě už 12 let v řadě za sebou.))

 

V nejbližší době tak přinesu více článků od analytiků, kteří se oblastí dlouhodobě zabývají a buď v oblasti přímo žijí nebo denně sledují vývoj, který již delší dobu eskaluje…

 

Dále již analýza Megan Russell, která se otázkou vztahů USA – Čína dlouhodobě zabývá. Jde o Američanku, která mimo jiné studovala mandarínštinu a pobývala i v Číně…

 

👉VE VÁLCE NEJSOU VÍTĚZOVÉ – A VE VÁLCE MEZI USA A ČÍNOU BY CELÝ SVĚT PROHRÁL.

 

To se netýká jen masových ztrát na životech, k nimž by došlo, ale také dozvuků války, která BY POTOPILA MILIONY LIDÍ DO EKONOMICKÉ DEVASTACE, ZNIČILA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A VEDLA K ROZSÁHLÉMU VYSÍDLOVÁNÍ A ZVĚRSTVŮM V OBLASTI LIDSKÝCH PRÁV.

Potenciální použití jaderných zbraní je často přehlíženo jako vedlejší poznámka, ale nemělo by to tak být. Podle expertů by konflikt mezi USA a Čínou mohl snadno přerůst v jadernou válku – a jaderná zima není o moc dál.

 

Předseda Sboru náčelníků štábů generál Charles Q. Brown nesouhlasí. Říká, že je „plně přesvědčen,“ že USA by Čínu porazily, kdyby válka o Tchaj-wan vypukla, i když Komise pro strategii národní obrany předpovídá extrémní ztráty na straně USA.

 

Minulý týden oznámil: „Pokud půjdeme do konfliktu s ČLR, vezme si to celý národ a jsem přesvědčen, že pokud budeme vyzváni, budeme tam.“

„Hraji, abych vyhrál,“ pokračoval poté, co uznal, že „toto budou velké konflikty podobné tomu, co jsme viděli ve 2. světové válce, a tak se s tím musíme vypořádat.“

 

Gen. Brown se narodil v roce 1962 a neví nic o hrůzách 2. světové války. Pro něj jsou to slova z učebnice – hra na „hraní.“ Pro ostatní to budou ztracené končetiny a hrůza.

USA jsou od svého vzniku v téměř neustálém konfliktu a naše novější války vykreslují zjevnou vizi neschopnosti. Jediné, čeho Vietnam, Irák a Afghánistán dosáhly, byla rozsáhlá smrt a ničení.

 

Násilí nekončí jen proto, že válka končí, ale visí nad komunitami jako přízrak, negativně ovlivňuje zdraví a ekonomický blahobyt národů a přispívá k poškozování životního prostředí.

 

👉I když nás naše vláda už nějakou dobu vede k válce s Čínou, nestává se často, že bychom slyšeli slova vyřčená tak ostře. Pointa generála Browna je jasná: USA SE PŘIPRAVUJÍ NA VÁLKU A NEDRŽÍ SE ZPÁTKY.

 

👉Tento týden ministr obrany Lloyd Austin přinesl Filipínám 500 milionů dolarů na posílení jejich vojenských schopností. Ministr zahraničí Antony Blinken mezitím vyjednával dohodu o přesunutí americké operační kontroly japonských sil z Havaje do Japonska.

 

Nenechte se mýlit: Toto není další malá hra nějaké vzdálené válečné hry. TO JE VELKÝ PROBLÉM.

 

👉Mít operační kontrolu nad japonskou armádou znamená, že naše vláda nemusí posílat přes oceán tolik amerických vojáků, aby se zapojili do bitvy. Budou mít plné velení a kontrolu nad tisíci japonských vojáků, s nimiž mohou nakládat, jak chtějí.

 

👉USA již má operativní kontrolu nad jihokorejskou armádou, což znamená, že pokud by vypukla válka, všechny jednotky ROK by byly také umístěny pod americké velení.

Nejde jen o válečnou strategii – jde o veřejné vnímání. Američané – nalevo i napravo – pravděpodobněji podporují válku, když neztrácejí své blízké. To může být jediná lekce, kterou se naše vláda naučila z Vietnamu a Irák to jen upevnil.

 

DRONY A SPECIÁLNÍ JEDNOTKY TO VE VÁLCE S ČÍNOU NEZVLÁDNOU, A PROTO USA

PŘESČAS PRACUJÍ NA UPEVNĚNÍ VOJENSKÝCH PARTNERSTVÍ V CELÉ ASII A TICHOMOŘÍ.

 

👉Moderní vedení války USA se často odehrává prostřednictvím využití zástupných států a financování jednotek jiné země, pokud jednají v zájmu USA. Budou tomu říkat vojenská strategie, ale v samém základu toho najdete temný pocit lhostejnosti vůči občanům jiných národů.

 

Naší vládě je jedno, co se stane nevinným lidem v Japonsku, Jižní Koreji nebo na Filipínách – pokud bude zachována globální hegemonie USA, nechají je zemřít.

 

MEZITÍM UVNITŘ ROSTE OPOZICE. V JIŽNÍ KOREJI, JAPONSKU A NA FILIPÍNÁCH SÍLÍ PROTESTY VOLAJÍCÍ PO UKONČENÍ AMERICKÉHO IMPERIALISMU.

 

👉Lidé nechtějí být potravou pro děla ve válce mezi USA a Čínou, což je přesně to, co se stane, pokud situace přeroste ve válku.

 

Na slyšení Výboru pro zahraniční vztahy minulý týden o strategické válce s Čínou (dosud 7.), náměstek ministra zahraničí Kurt Campbell zdůraznil význam AUKUS a dalších třístranných partnerství při jednání s Čínou.

 

TO NIKDY NESKONČÍ,“ řekl Campbell výboru a zdůraznil, že Asie a Tichomoří „vyžaduje nejschopnější námořní a pokročilé letecké schopnosti na dlouhé vzdálenosti, jaké kdy Spojené státy potřebovaly.“

 

👉No, aliance se uzavírají a miliardy dolarů z daní pokračují ve financování hypermilitarizace regionu. Generál Brown dokonce poznamenal, že urychluje úsilí o hromadění zbraní, střeliva a dalších zásob v Asii a Tichomoří v rámci přípravy na válku.

 

👉Jen před několika měsíci prohloubil trojstranný summit mezi Japonskem, Filipínami a Spojenými státy jejich vojenské spojenectví v regionu. Biden znovu potvrdil americko-filipínskou smlouvu o vzájemné obraně, která uvádí, že USA budou reagovat na jakýkoli útok na ostrovní stát.

 

👉AUKUS, jehož důležitost ministr Campbell opakovaně zdůrazňoval, je obranná aliance mezi USA, Velkou Británií a Austrálií v asijsko-pacifickém regionu. Strategické partnerství, kritizované Čínou za svou „mentalitu studené války,“ není nepodobné těm, které nás ve 20. století vedlo do globálních válek.

 

👉Všude, kam se podíváme, naše vláda mluví o válce s Čínou, jako by to bylo nevyhnutelné a oprávněné úsilí. Není.

 

A PŘESTO BUDOU MÉDIA I NADÁLE NÁSLEDOVAT NAŠE POLITIKY JAKO PSI NA KLÍNĚ A ŽIVIT NARATIV, ŽE VÁLKA S ČÍNOU JE NEVYHNUTELNÁ, I KDYŽ ČÍNA SAMA OPAKOVANĚ ODSOUDILA JAKOUKOLI POTENCIÁLNÍ ESKALACI DO KONFLIKTU.

 

V TUTO CHVÍLI SPOČÍVÁ NA BEDRECH LIDÍ, ABY ŘEKLI OPAK.

 

👉Je čas, aby se americká veřejnost postavila proti normalizaci konfliktu a přípravě na válku s Čínou.

👉Je načase říci naší vládě, že válka s Čínou je nejen nepřijatelná, ale také globální sebevražda.

👉Nyní hledíme tomuto nevyhratelnému konfliktu do tváře a nemáme čas odvrátit zrak.

JE ČAS JEDNAT.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/usa-se-pripravuji-na-nevyhratelnou-valku-proti-cine/

 

 

📌💉🎚️20. srpna 2024: 🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️ LÉKAŘI ZESNULÍ PŘI HAVÁRII BRAZILSKÉHO LETADLA ÚDAJNĚ SLÍBILI, ŽE ZVEŘEJNÍ DŮKAZY SPOJUJÍCÍ „VAKCÍNY“ MRNA S TAKZVANOU TURBO RAKOVINOU:

 

Nedávno jste si zde mohli přečíst o nehodě letadla v Brazílii, kterou se také podařilo natočit. Již od začátku mnohé z nás zaujala velmi zajímavá okolnost: NA PALUBĚ LETADLA BYLO TAKÉ OSM LÉKAŘŮ, KTEŘÍ LETĚLI NA MEZINÁRODNÍ ONKOLOGICKOU KONFERENCI❗️❗️❗️

Několik dalších, kteří měli letět s nimi, na poslední chvíli změnilo let.

 

Právě kvůli podezřelým okolnostem nehody a faktu, že mezi cestujícími bylo i několik špičkových lékařů, začalo mnoho nezávislých novinářů pátrat po dalších informacích o zesnulých lékařích. A ZJISTILI VELMI ZAJÍMAVÉ INFORMACE.

 

👉Osm z 62 (ne 68, jak bylo původně hlášeno) lidí, kteří zemřeli při nedávné havárii turbovrtulového letadla ATR 72 v brazilském Sao Paulu, byli lékaři, kteří mířili na důležitou onkologickou konferenci.

👉Od té doby vyšlo najevo, že šest z těchto osmi byli také vědci, kteří plánovali odhalit „vakcíny“ mRNA (modRNA) jako příčinu turbo rakoviny❗️❗️❗️

 

👉Celkem šest lidí, kteří byli na palubě letadla, plánovalo udělat opravdu dobrou věc, než někdo sabotoval letadlo, kterým cestovali, aby zajistil, že jejich zpráva nebude nikdy odeslána ani přijata.

 

MEZI NIMI BYLI I TITO TŘI LÉKAŘI:

 

👉1) Dr. José Roberto Leonel Ferreira, senior radiolog, který měl významný vliv v oboru radiologie, zejména v dětské radiologii

👉2) Dr. Mariana Belim, lékařka na JIP pro dospělé ve Fakultní nemocnici Západní Paraná (Huop)

👉3) Dr. Ariane Risso z Uopeccan Cancer Hospital v Cascavelu*

 

👉Všichni byli vysoce uznávanými profesionály ve svých oborech.

 

DALŠÍ TŘI OBĚTI:

👉Profesoři Edilson Hobold, Deonir Secco a Raquel Ribeiro Moreira – sice pracovali v jiných oborech, nicméně touto otázkou se dlouhodobě zabývali.

Posledními dvěma zemřelými, kteří letěli na stejnou konferenci, byli dva místní zdravotníci.

 

👉DR. CHRIS FLOWERS,  KTERÝ JE ZNAL, VE SVÉM KOMENTÁŘI UVEDL:

 

„Ztráta těchto lékařů je významnou překážkou pro hnutí za lékařskou svobodu v Brazílii. Modlete se za jejich rodiny a bojujte dál.

Několik z nás svědčí na národních a mezinárodních slyšeních o Covidu a turbo rakovině a jejich příspěvky nám budou chybět.“

👉Na závěr připomínám, že po nástupu stávajícího prezidenta Luly do vedení země se stala Brazílie nejhorší covidovou diktaturou, přičemž povinné „Covid očkování“ pro velkou část populace tam platí dosud….

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/lekari-zabiti-pri-havarii-brazilskeho-letadla-udajne-slibili-ze-zverejni-dukazy-spojujici-vakciny-mrna-s-takzvanou-turbo-rakovinou/

 

 

📌20. srpna 2024: 👹WEF V NOVÉM ČLÁNKU VARUJE PŘED ÉROU ŠOKOVÝCH UDÁLOSTÍ:

 

Globalisté nás neustále informují o všem, co chystají – a to přinejmenším v náznacích.

 

👉Nový článek na stránkách Světového ekonomického fóra opět varuje před „KYBERNETICKOU PANDEMIÍ,“ ale soustřeďuje se například i na americké volby nebo klimatickou agendu ve snaze podsunout nám, že pokud se v zelené agendě nepřitvrdí, dojde ke globální katastrofě.

 

👉V dystopickém článku WEF varuje, že lidé po celém světě by měli očekávat „DESTABILIZUJÍCÍ UDÁLOSTI“ 👉včetně „KYBERNETICKÉ PANDEMIE,“ která 👉bude záměrná a 👉budou údajně čelit i vzniku nové globální extremistické skupiny a 👉velké klimatické katastrofy.

 

MOHLO BY ÚDAJNĚ DOJÍT K NÁHLÉMU VZESTUPU HLADINY MOŘÍ, COŽ POTOPÍ NĚKTERÉ OSTROVNÍ STÁTY.

 

👉A 👹WEF samozřejmě zmiňuje, že za to mohou „zlé“ státy pevninské, které vypouští příliš mnoho CO2.

 

NICMÉNĚ PRAVDA JE TAKOVÁ, ŽE VE SKUTEČNOSTI SE OSTROVY NEPOTÁPÍ TAK, JAK TVRDÍ PROPAGANDA.

 

👉Globalistická elita se v jedné kapitole dokonce věnuje „VOLEBNÍMU ROKU 2024“ s tím, 👉že je vlastně jedno, kdo vyhraje, 👉protože vše půjde již vytyčeným směrem.

 

👉Dávají nám snad najevo, že ve všech klíčových zemích mají zajištěnu výhru svých loutek?

👉Nebo to, že vlastně všichni čelní kandidáti jsou jejich loutky, takže je v podstatě jedno, která z nich vyhraje?

👉Předpokládám, že správná odpověď je ta druhá.

 

👉Není žádným překvapením, že nás WEF varuje, abychom hledali globální rizika, která budou dále zhoršována neočekávanými, destabilizujícími šokovými událostmi.

 

CO PLÁNUJÍ GLOBÁLNÍ ELITY?

 

👉Snad nejvíce znepokojující řádek v článku se týká záměrných útoků na kybernetickou bezpečnost.

 

👉Vzhledem k dlouhodobému zájmu 👹Klause Schwaba rozpoutat „zničující kybernetický útok“ na svět, bychom toto varování neměli brát na lehkou váhu.

 

👉V rámci👹WEF proběhlo hned několik nácviků „kybernetické pandemie“ během akcí pod názvem „Cyber polygon.“

 

👉Letos již ovšem WEF akci neorganizuje, má se pořádat již příští měsíc v Saúdské Arábii.

 

S ODKAZEM NA GLOBÁLNÍ VÝPADEK KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI CROWDSTRIKE V ČERVENCI WEF ŘÍKÁ:

 

„Představte si, že by to udělal špatný herec – záměrně a v ještě větším měřítku?

 

👉WEF také tvrdí, že žijeme v „OPORTUNISTICKÉ DOBĚ,“ kdy se může objevit globální extremistická skupina a způsobit zkázu po celém světě, aniž by utrpěla mnoho následků.

 

👉Toto by se mohlo týkat zejména Evropy, která je obsazená džhádistickými vojáky. O tom, že by toto vojsko ohrožovalo celý svět, lze ovšem pochybovat.

 

👉Globální elita samozřejmě nezapomíná zmínit ani takzvanou „KLIMATICKOU KRIZI,“ která je využívána k rychlejšímu prosazení agendy.

 

👉Podle WEF: „Mezitím budou některé ostrovní státy (které vypouštějí pouze 0,3 % celosvětových emisí) nadále bojovat za svoji věc, ať už prostřednictvím mezinárodního práva nebo nových klimatických fondů.

 

Ale pokud tyto ostrovy podlehnou změně klimatu a potopí se mnohem rychleji, než očekáváme, jak zareagují klimatičtí aktivisté a světoví vůdci?“

 

👉Na pořadu dne jsou podle Schwaba a jeho WEF i 👉digitální měna centrální banky (CBDC) a 👉digitální identita (ID).

 

WEF TAKÉ VYJADŘUJE OBAVY Z TOHO, ŽE SE GLOBÁLNÍ JIH ODKLONÍ OD OBCHODOVÁNÍ S

AMERICKÝM DOLAREM, A DOKONCE SE POKUSÍ O NOVÝ BLOCKCHAIN PLATEBNÍ SYSTÉM.

 

POKUD SI TEDY SHRNEME VŠE VÝŠE UVEDENÉ, PAK BY Z TOHO MOHLO VYPLÝVAT, ŽE AKTUÁLNĚ SE ZŘEJMĚ HLEDÁ UDÁLOST, KTERÁ BY POMOHLA NASTOLIT CO NEJRYCHLEJŠÍ CESTOU DIGITÁLNÍ DIKTATURU – S PROGRAMOVATELNOU DIGITÁLNÍ MĚNOU V BEZHOTOVOSTNÍ SPOLEČNOSTI.

 

👉Bude touto událostí kybernetický útok, jak naznačuje WEF ve svém článku?

👉Nebo snad plandemie 2,0?

 

TO ZŘEJMĚ JIŽ BRZY POZNÁME

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/wef-v-novem-clanku-varuje-pred-erou-sokovych-udalosti/

 

 

📌💉20. srpna 2024, 20:20: TI, KTEŘÍ UŽÍVAJÍ „OZEMPIK“, MAJÍ O 45 % VYŠŠÍ PRAVDĚPODOBNOST, ŽE BUDOU MÍT SEBEVRAŽEDNÉ MYŠLENKY:

 

💉Lidé, kteří užívají lék (v injekční formě) na cukrovku, který podporuje hubnutí, Ozempic a další léky na bázi účinné látky semaglutid, mají o 45 % vyšší pravděpodobnost, že budou mít sebevražedné myšlenky. ❌💉❌

 

K tomuto závěru dospěla mezinárodní skupina vědců, píše časopis JAMA Network Open.

 

V článku se píše, že sebevražedné tendence jsou zvláště výrazné u pacientů, kteří trpí cukrovkou nebo obezitou a užívají antidepresiva.

 

„Zjistili jsme v analýze databáze shromážděné 👹 WHO na základě pozorování účinků semaglutidu, že jeho užívání vede ke zvýšení sebevražedných myšlenek a myšlenek na sebepoškozování,“ uvádějí vědci.

 

Na studii se podílela skupina odborníků 👹 WHO, výzkumníci ze Švýcarska, Spojených států a Itálie. Projekt vedl výzkumný pracovník z psychiatrické kliniky Zucker Hillside v New Yorku Georgios Shoretsanitis.

 

V září 2023 našli výrobci ve Spojených státech bakterie v účinné látce přípravku Ozempika. Výrobce léku v první polovině roku třikrát zkontroloval šarže semaglutidu, u kterých se ukázalo, že jsou infikovány několika kmeny mikroorganismů najednou.

 

https://www.vesti.ru/article/4103292

 

 

📌20. srpna 2024: 20:55: FORBES OCENIL RUSKÉ DRONY POUŽÍVANÉ V KURSKÉ OBLASTI:

 

Forbes ocenil drony s optickými vlákny, které ruské ozbrojené síly používají proti ukrajinským ozbrojencům v Kurské oblasti, a upozornil zejména na to, že je nelze detekovat pomocí konvenčních metod rádiového určování směru.

 

Již dříve guvernér Novgorodské oblasti Andrej Nikitin informoval, že ve směru Kursk pracuje dron, který byl vyvinut novgorodským centrem „Ushkuinik“, proti kterému jsou stanice elektronického boje bezmocné.

 

„Určitě jsou odolné vůči elektronickému rušení a spoofingu,“ uvedl časopis.

 

Jednotky ukrajinské armády ráno 6. srpna přešly do ofenzívy s cílem obsadit území v Kurské oblasti, jejich postup byl zastaven, uvedl náčelník generálního štábu ruských ozbrojených sil Valerij Gerasimov.

 

V Kurské, Belgorodské a Brjanské oblasti funguje režim protiteroristické operace, který má zajistit bezpečnost občanů.

 

https://www.vesti.ru/article/4103327

 

 

📌20. srpna 2024, 21:25: DÍTĚ ZEMŘELO V DŮSLEDKU VÝBUCHU V BYTĚ V NOVOROSSIJSKU:

 

Jedno dítě zemřelo v důsledku výbuchu, ke kterému došlo v bytě bytového domu v Novorossijsku. Další tři nezletilí byli zraněni.

 

Podle záchranné služby, kterou cituje agentura Interfax, k incidentu došlo v bytě ve 13. patře budovy. Zesnulý je dítě narozené v roce 2008. Zraněny byly i děti narozené v letech 2014, 2008 a 2007. Byli hospitalizováni.

 

Příčiny incidentu se zjišťují.

 

Již dříve bylo oznámeno, že k výbuchu došlo v bytě obytného domu v Lobňi u Moskvy. V důsledku toho byla zraněna jedna osoba.

 

https://www.vesti.ru/article/4103333

 

 

📌20. srpna 2024, 21:11: ENERGETICKÁ HAVÁRIE ZANECHALA VÍCE NEŽ 8 TISÍC OBYVATEL ALUSHTY BEZ ELEKTŘINY:

 

Více než 8 tisíc spotřebitelů elektřiny ve městě Alušta na Krymu zůstalo bez elektřiny kvůli nehodě na sítích, uvedl Vladimir Voronkin, první náměstek ministra paliv a energetiky republiky.

 

Podle něj bylo kvůli havárii odpojeno 26 trafostanic, 3425 odběrných míst zůstalo bez elektřiny, havárie postihla 8 tisíc 142 spotřebičů.

 

V současné době začaly posádky společnosti Krymenergo nehodu likvidovat. Úředník neuvedl plánovaný čas prací.

 

Již dříve došlo k nouzovému výpadku proudu v Jevpatorii na západě Krymu. Příčiny incidentu nebyly specifikovány.

 

https://www.vesti.ru/article/4103347

 

 

📌20. srpna 2024, 21:21: V ŘADĚ OKRESŮ KURSKÉ OBLASTI BYL ZAKÁZÁN PRODEJ ALKOHOLU:

 

Na území okresu Kurchatov a města Kurchatov v Kurské oblasti je od 17:00 dne 20. srpna zakázán prodej alkoholických nápojů. Toto rozhodnutí učinilo operační velitelství regionu, uvedl úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov ve svém kanálu Telegram.

 

Informoval také, že od 21. srpna bude zavedeno omezení maloobchodního prodeje alkoholu. Zákaz se nevztahuje na provozovny stravovacích služeb.

 

Úřadující gubernátor připomněl, že prodej alkoholu byl dříve zakázán v řadě okresů Kurské oblasti. Alkohol tedy nelze koupit v okresech Belovsky, Bolshesoldatsky, Glushkovsky, Korenevsky, Lgovsky, Oboyansky, Rylsky, Sudzhansky a Khomutovsky, stejně jako ve městě Lgov.

 

„Toto opatření je zaměřeno na zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti v souvislosti s působením režimu ČTÚ na území Kurské oblasti,“ vysvětlil Smirnov.

 

Na operativní poradě 12. srpna informoval ruského prezidenta Vladimira Putina, že obyvatelé Kurské oblasti nejsou násilně evakuováni, jsou lidé, kteří odmítají odejít, takže obchody nadále fungují, v souvislosti s čímž byla potřeba zakázat prodej alkoholu a sledovat případy rabování.

 

https://www.vesti.ru/article/4103370

 

 

📌20. srpna 2024, 21:26: VLADIMIR PUTIN NAZVAL ACHMATA KADYROVA PŘÍTELEM, KTERÝ ZACHRÁNIL ČEČENSKÝ LID:

 

Prezident Ruské federace Vladimir Putin při pokloně hrobu prvního vůdce moderního Čečenska Achmada Kadyrova řekl, že ho považuje za svého přítele. Hlava státu zdůraznila Kadyrovovu velkou zásluhu na záchraně čečenského lidu.

 

„Je to můj přítel, váš blízký příbuzný,“ řekl ruský vůdce bratranci Achmada Kadyrova, předsedovi rady alimů Severokavkazského federálního okruhu Chozh-Akhmeda Kadyrova.

 

Podle Putina to byl skutečný muž, „velmi odvážný, skutečný bojovník“. Prezident také zdůraznil, že Achmad Kadyrov „udělal pro čečenský lid hodně, z velké části ho zachránil“.

 

„Velmi dobře si pamatuji jeho tvář – jak když byl naštvaný, tak když se usmíval,“ řekla hlava státu a dodala, že Achmat byl velmi slušný a loajální člověk.

 

Achmat-Khadzhi Kadyrov zemřel 9. května 2004 v důsledku teroristického útoku na stadion Dynama v Grozném.

 

Již dříve vyšlo najevo, že Vladimir Putin navštívil rodnou vesnici a hrob prvního čečenského prezidenta.

 

https://www.vesti.ru/article/4103351

 

 

📌20. srpna 2024, 21:12, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: PRONÁSLEDOVATELÉ UPC SPÁCHALI HISTORICKÝ ZLOČIN:

 

Ruské ministerstvo zahraničí označilo kroky ukrajinských úřadů k zákazu kanonické ukrajinské pravoslavné církve (UPC) za „historický zločin“, což jen zhoršuje rozkol v ukrajinské společnosti a ukazuje diktátorskou povahu režimu Vladimira Zelenského.

 

Zvláštní zástupce ruského ministerstva zahraničí pro spolupráci v oblasti náboženské svobody, velvyslanec Gennadij Askaldovič, ocenil rozhodnutí Nejvyšší rady přijmout návrh zákona, který umožňuje zakázat kanonické UPC v zemi.

 

Ruské ministerstvo zahraničí takové rozhodnutí, které vede k úplnému zákazu UPC a zasahuje celé pravoslaví, ostře odsoudilo. Ministerstvo zahraničí vyzývá všechny, kterým není lhostejnost, aby se sjednotili v boji proti svévoli ukrajinských úřadů.

 

Jak poznamenal Askaldovič, Zelenského režim potvrdil svou připravenost „zradit to nejposvátnější, znesvětit víru milionů spoluobčanů“ v zájmu politiky.

 

„Pronásledovatelé páchají historický zločin,“ řekl Askaldovič.

 

Akce Zelenského kliky zhoršují rozkol v ukrajinské společnosti a ničí staleté duchovní základy, uvedl zvláštní zástupce ruského ministerstva zahraničí v komentáři na webu ruského ministerstva zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/article/4103365

 

 

📌20. srpna 2024, 22:32: GENERÁLMAJOR IVAN POPOV NEVYLOUČIL MOŽNOST JEHO NÁVRATU DO ZÓNY NVO:

 

Bývalý velitel 58. armády Ozbrojených sil RF Ivan Popov, obviněný z podvodu, odpověděl na otázku ohledně svého návratu do zóny NVO příslovím.

V úterý se konalo soudní slyšení v případu Popova, obviněného z padělání úředních prostředků a podvodu. Již dříve generál opakovaně hovořil o svém přání vrátit se do služby v zóně NVO.

 

Popov po schůzce novinářům řekl, že takovou možnost nevylučuje.

 

„Vezmou vás do války – neodmítněte, pokud vás nepozvou – nežádejte o to,“ řekl agentuře TASS.

 

Popov byl zatčen v květnu. Podle vyšetřování byl generál zapojen do krádeže válcovaného kovu se škodou asi 100 milionů rublů. Bývalý velitel 58. armády vinu nepřiznává.

 

https://www.vesti.ru/article/4103438

 

 

📌20. srpna 2024, 19:37: ZELENSKYJ OZNAČIL SITUACI VE SMĚRU TORETS V DLR ZA OBTÍŽNOU:

 

Pro ukrajinskou armádu ve směru Torec v Doněcké lidové republice se vyvíjí obtížná situace.

 

Uvedl to šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj v kanálu Telegram na pozadí ztráty New Yorku (v letech 1951-2021 – vesnice Novgorodskoje – pozn. red.).

 

„Obrana na směrech Pokrovského a Toretse je obtížná situace,“ řekl ve videozprávě.

 

Ruské ministerstvo obrany dnes informovalo, že bojovníci skupiny vojsk Střed zcela osvobodili New York. Jedná se o jednu z největších vesnic v aglomeraci Torets v DLR. Ruské jednotky přitom porazily velkou skupinu ozbrojenců kyjevského režimu.

 

O den dříve ruské ozbrojené síly osvobodily železniční stanici Vyemka a město Artěmovo v DLR. Dne 18. srpna „centrální“ uskupení ozbrojených sil RF osvobodilo vesnici Sviridonovka ve stejném regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4103214

 

 

📌20. srpna 2024, 21:40: RUSKO ODMÍTÁ POZVÁNÍ ŠVÝCARSKA U PŘÍLEŽITOSTI VÝROČÍ ŽENEVSKÉ ÚMLUVY:

 

Ruská diplomatická mise při Radě bezpečnosti OSN nepojede do Ženevy, aby se zúčastnila oslav 75. výročí Ženevské úmluvy.

 

Odpovídající rozhodnutí Moskvy oznámil šéf komunikačního oddělení švýcarského ministerstva zahraničí Nicolas Bidault. Cesta je podle něj neoficiální. Na výročí byli pozváni všichni členové Rady bezpečnosti. Ruská diplomatická mise zatím oznámila, že do Ženevy nepojede, cituje RIA Novosti Bidaulta.

 

Švýcarská spolková rada ve svém prohlášení na svých webových stránkách uvádí další cíl plánované akce. Jedná se o ukázku zkušeností mezinárodní Ženevy v oblasti prevence vznikajících hrozeb pro mír a bezpečnost.

 

V červenci bylo oznámeno, že Švýcarsko rozšířilo sankce proti Rusku. Na černou listinu bylo 69 fyzických a 86 právnických osob.

 

https://www.vesti.ru/article/4103360

 

 

📌20. srpna 2024, 19:41: OZBROJENÉ SÍLY RF POUŽILY V KURSKÉ OBLASTI NOVÉ ZBRANĚ:

 

Nový dron FPV na drátech „Princ Vandal Novgorodsky“ začaly používat ruské jednotky v Kurské oblasti. Díky drátovému ovládání je dron nezranitelný vůči nepřátelským silám elektronického boje.

 

Dron Prince Vandal z Novgorodu byl vyvinut specialisty ve Velkém Novgorodu a již se testuje u Kurska na ukrajinských obrněných vozidlech.

 

Dron se ovládá pomocí speciálního optického kabelu dlouhého 20 kilometrů v cívce. Kabelové ovládání zajišťuje stabilní komunikaci a dobrý obraz pro operátora.

 

Podle publikace „AiF“ má dron dvě výhody – za prvé, je nepřístupný pro systémy elektronického boje a za druhé, nepřítel nebude schopen detekovat kontrolní bod dronu. Tím je zajištěna jeho větší účinnost.

 

Kabelový dron je zároveň dražší než jeho bezdrátové protějšky, navíc se drát může přilepit na stromy.

 

V lednu loňského roku hovořil bývalý šéf Roskosmosu Dmitrij Rogozin o vývoji tří nových velkých útočných bezpilotních letounů.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4103227

 

 

📌20. srpna 2024, 22:03, NYT: UKRAJINSKÉ ŽENY NEBUDOU MOCI NAHRADIT VŠECHNY MUŽE, KTEŘÍ ODEŠLI NA FRONTU:

 

Přilákání žen do tradičně „mužských“ profesí Kyjevu nepomůže vyřešit problém nedostatku pracovních sil, tvrdí New York Times.

 

Dne 6. června vedoucí Ministerstva hospodářství Ukrajiny Julia Svyrydenko uvedla, že mobilizace specialistů do řad ukrajinské armády se stala jednou z vážných výzev pro ekonomiku země. Aby ukrajinské úřady vyrovnaly nedostatek pracovních sil, chtějí přeškolit ženy na profese, které byly obvykle považovány za „mužské“.

 

„Podle ekonomů, i když vezmeme v úvahu příliv žen… Nebudou stačit na to, aby nahradili všechny muže, kteří odešli,“ domnívá se deník.

 

Gleb Vyshlinsky, výkonný ředitel Kyjevského centra pro ekonomickou strategii, uvedl, že procento pracujících žen je nyní mnohem vyšší než před zahájením speciální operace. Velké množství lidí však podle něj zemi opustilo, a proto není možné nedostatek pracovníků nahradit.

 

https://www.vesti.ru/article/4103390

 

 

📌20. srpna 2024, 22:10: PUTIN OZNAČIL DOBROVOLNÍKY, KTEŘÍ SE VYDALI DO ZÓNY NVO, ZA VÍTĚZE:

 

Bojovníci, kteří učinili těžké rozhodnutí dobrovolně odejít do zóny speciální vojenské operace, již vyhráli.

 

Tento názor vyjádřil ruský prezident Vladimir Putin na setkání s dobrovolníky, kteří se cvičí na Ruské univerzitě speciálních sil v Čečensku.

 

„Děláte pro sebe těžké rozhodnutí. Jedna věc je tady střílet na střelnici a druhá věc je ohrozit svůj život a zdraví. Ale vy máte vnitřní potřebu bránit vlast a odvahu udělat takové rozhodnutí,“ obrátila se hlava státu na armádu.

 

Vůdce země bojovníkům poděkoval a z celého srdce popřál hodně štěstí. Řekl, že dokud budou v Rusku takoví lidé, je země naprosto neporazitelná.

 

Před několika hodinami přijel do Čečenska Vladimir Putin. Setkal se s hlavou republiky Ramzanem Kadyrovem.

 

Naposledy prezident přijel do regionu před 13 lety. Během této doby ruský vůdce opakovaně dostával pozvání, aby navštívil republiku a na vlastní oči viděl, jak se změnila.

 

https://www.vesti.ru/article/4103410

 

 

📌20. srpna 2024, 22:03: V DLR BYLO V DŮSLEDKU ÚTOKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZRANĚNO DESET CIVILISTŮ:

 

Deset civilistů Doněcké lidové republiky bylo zraněno a zraněno různě závažnosti v důsledku útoků ozbrojených sil Ukrajiny 20. srpna, uvedl šéf regionu Denis Pušilin ve svém kanálu Telegram.

 

Podle něj byli čtyři lidé zraněni v Kirovském a Petrovském okrese v Doněcku. Muž a žena byli zraněni při shazování výbušného předmětu z ukrajinského dronu, další dvě ženy byly zasaženy dělostřelectvem.

 

Několik dalších mužů bylo zraněno v důsledku útoku na různé čtvrti Horlivky. Ve vesnici Ozeryanivka dron ozbrojených sil Ukrajiny shodil výbušný předmět na auto, ve kterém byli dva muži.

 

V okrese Krasnogvardějskij v Makeevce byly zraněny dvě ženy – dopadly na ně části rakety sestřelené systémy protivzdušné obrany republiky.

 

Všem byla poskytnuta nezbytná lékařská péče.

 

Pušilin také uvedl, že údery ozbrojených sil Ukrajiny poškodily 14 obytných budov v okresech Petrovsky a Leninsky v Doněcku, v okrese Krasnogvardějsky v Makejevce, v okrese Nikitovsky v Gorlovce, stejně jako školu a mateřskou školu v Makejevce a elektrické vedení v Gorlovce.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny provedly 19 útoků, vypálily asi 50 municí z dělového dělostřelectva ráže 155 milimetrů, včetně kazetového dělostřelectva, byly použity útočné drony.

 

Den předtím bylo v důsledku ostřelování Petrovského okresu Doněck ozbrojenými silami Ukrajiny zabita těhotná žena, dalších deset lidí, včetně dvou dětí, bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4103380

 

 

📌20. srpna 2024, 22:31: POLJANSKIJ VYSVĚTLIL STRACH ZÁPADU KOMENTOVAT UDÁLOSTI V KURSKÉ OBLASTI:

 

První zástupce představitele Ruské federace při OSN Dmitrij Poljanskij uvedl, že západní země se bojí komentovat útok ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast, protože Kyjev tímto útokem ukázal svou pravou povahu.

 

„Oni… cítím se zjevně trapně za to, co se děje v Kursku… A to, co se děje nyní, nedosáhlo žádného z cílů, které byly formulovány,“ řekl diplomat v odpovědi na relevantní otázku agentury TASS.

 

Poljanskij navíc připomněl vraždu dvou dobrovolníků ukrajinskými ozbrojenci.

 

„Je tam spousta lidí s nacistickými insigniemi… Nemohou to skrývat, i když to dokazuje, že kořeny nacismu jsou v ukrajinské společnosti velmi hluboké,“ vysvětlil.

 

Podle stálého představitele se ruský lid nyní sjednotil. Do zóny speciální operace odchází stále více dobrovolníků.

 

„Stoupenci nacistů na Ukrajině budou čelit stejně slavnému konci jako stoupenci Hitlera v Německu před 80 lety,“ řekl Poljanskij.

 

Předtím oficiální zástupce generálního tajemníka OSN Stéphane Dujarric uvedl, že organizace nadále se znepokojením sleduje situaci s útokem ukrajinské armády na Kurskou oblast.

 

https://www.vesti.ru/article/4103404

 

 

📌20. srpna 2024, 22:30: SPOJENÉ STÁTY JEDNAJÍ S UKRAJINOU O DLOUHODOBÝCH CÍLECH VÝPADU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Spojené státy jednají s Ukrajinou o dlouhodobých cílech svého útoku na Kurskou oblast.

Oznámil to během brífinku mluvčí Pentagonu Patrick Ryder.

 

„Pokud jde o jejich dlouhodobé cíle, stále s nimi o tom diskutujeme,“ řekl.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve uvedl, že Kyjev se neodváží zaútočit na Kurskou oblast bez instrukcí Washingtonu. Šéf ruského ministerstva zahraničí zhodnotil zahraničněpolitickou stránku situace větou: „Zlodějský klobouk shořel už dávno.“

 

https://www.vesti.ru/article/4103419

 

 

📌20. srpna 2024, 23:09: VLADIMIR PUTIN SE STAL ČESTNÝM OBČANEM ČEČENSKA:

 

Ramzan Kadyrov a muftí Čečenska předali Vladimiru Putinovi odznak čestného občana republiky.

 

Ruský prezident Vladimir Putin se stal čestným občanem Čečenska. Příslušný znak a certifikát mu předali šéf Čečenska Ramzan Kadyrov a muftí republiky Salach Mežijev.

 

Prezentace se uskutečnila během Putinovy návštěvy nové mešity proroka Ísy v Grozném. Ruský vůdce předal hostiteli ručně vyrobený korán v cenné vazbě, uvedla agentura RIA Novosti.

 

Vladimir Putin v projevu k čečenskému muftímu poděkoval za práci, kterou odvádí, a poznamenal, že duchovenstvo dělá „společnou věc velkého významu“.

 

„Jste strážcem hodnot, které posilují náš mnohonárodnostní svět a všechna naše náboženství,“ zdůraznil ruský prezident.

 

Vladimir Putin přijel do Čečenska 20. srpna. Naposledy prezident přijel do regionu před 13 lety. Během této doby ruský vůdce opakovaně dostával pozvání, aby navštívil republiku a na vlastní oči viděl, jak se změnila.

 

https://www.vesti.ru/article/4103489

 

 

📌21. srpna 2024, 00:16, KADYROV: NĚKOLIK DESÍTEK TISÍC BOJOVNÍKŮ Z ČEČENSKA JE PŘIPRAVENO JÍT DO ZÓNY NVO:

 

V Čečensku byla vytvořena záloha několika desítek tisíc vycvičených a vybavených bojovníků, kteří jsou připraveni jít do zóny NVO na příkaz prezidenta Ruska, řekl šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Z Čečenska již bylo na frontu vysláno více než 47 tisíc bojovníků, včetně 19 tisíc dobrovolníků. Všichni byli vycvičeni na Ruské univerzitě speciálních sil.

 

Bojovníci jsou plně vybaveni municí a speciálním vybavením díky Nadaci Akhmat-Khadzhi Kadyrov. „Fond také poslal obyvatelům osvobozených území humanitární pomoc ve výši více než 26 tisíc tun,“ uzavřel Kadyrov.

 

Prezident Vladimir Putin přijel do Čečenska 20. srpna. Bojovníci, kteří učinili těžké rozhodnutí dobrovolně odejít do zóny NVO, již vyhráli, řekl prezident.

 

https://www.vesti.ru/article/4103460

 

 

📌21. srpna 2024, 04:56, BOGOMAZ: V BRJANSKÉ OBLASTI BYLY ZLIKVIDOVÁNY TŘI UKRAJINSKÉ DRONY:

 

Síly protivzdušné obrany sestřelily téměř 20 ukrajinských bezpilotních letounů nad územím Brjanské oblasti.

 

„Další tři nepřátelské bezpilotní letouny byly zničeny silami protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace nad Brjanskou oblastí,“ napsal gubernátor regionu Alexander Bogomaz na svém kanálu Telegram.

 

Podle něj nebyl nikdo zraněn, nedošlo k žádné zkáze. Na místě pracují provozní a havarijní složky.

 

Společnost Bogomaz již dříve oznámila likvidaci osmi dronů. Celkový počet ukrajinských dronů zničených přes noc byl podle šéfa regionu asi 20.

 

Kyjev také učinil jeden z největších pokusů zaútočit na Moskvu pomocí dronů. Během noci bylo sestřeleno 10 bezpilotních letounů letících směrem k hlavnímu městu, uvedl starosta Sergej Sobjanin.

 

https://www.vesti.ru/article/4103576

 

 

📌21. srpna 2024, 02:37: RUSKO POŽADOVALO, ABY OSN ODSOUDILA VRAŽDU RUSKÝCH NOVINÁŘŮ SPÁCHANOU KYJEVEM:

 

Rusko považuje mlčení mezinárodního společenství k ostře sledovaným vraždám představitelů ruských médií za ostudné a nepřijatelné, konstatuje Stálá mise Ruska při OSN.

 

Takové mlčení omlouvá páchání ještě cyničtějších a nelidských zločinů ze strany Kyjeva, zdůrazňuje mise v souvislosti s výročím smrti ruské novinářky Darji Duginy.

 

Dugina se stala jednou z mnoha obětí krvavého kyjevského režimu, který neváhá použít nejbrutálnější opatření k dosažení svých zločinných cílů a zničení těch, kteří mohou říci pravdu o zvěrstvech spáchaných Kyjevem.

 

Stálá mise požadovala, aby příslušné mezinárodní organizace a instituce pro lidská práva upustily od dvojího metru při posuzování těchto zločinů, a důrazně odsoudila tuto a mnoho dalších úmyslných odvetných opatření Kyjeva proti zástupcům sdělovacích prostředků.

 

Daria Dugina, dcera filozofa Alexandra Dugina, zemřela 20. srpna 2022, když bylo její auto vyhozeno do povětří v Moskevské oblasti. Podle FSB vraždu připravily ukrajinské tajné služby, pachatelkou byla ukrajinská občanka Natalia Vovk.

 

https://www.vesti.ru/article/4103526

 

 

📌21. srpna 2024, 01:55: UKRAJINSKÁ RAKETA SESTŘELENA V ROSTOVSKÉ OBLASTI:

 

Systémy protivzdušné obrany sestřelily raketu ozbrojených sil Ukrajiny na obloze nad Rostovskou oblastí.

 

„Asi v jednu hodinu ráno síly protivzdušné obrany sestřelily raketu na západě Rostovské oblasti,“ uvedl gubernátor regionu Vasilij Golubev na svém kanálu Telegram.

 

Podle něj nedošlo k žádným obětem ani destrukci v důsledku pádu šrapnelů.

 

Gubernátor Brjanské oblasti Alexander Bogomaz již dříve uvedl, že nad územím regionu bylo zlikvidováno sedm dronů ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4103477

 

 

📌21. srpna 2024, 04:10: HARRISOVÁ BYLA NA SJEZDU DEMOKRATICKÉ STRANY USA SCHVÁLENA JAKO KANDIDÁTKA V PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH:

 

Kamala Harrisová byla schválena jako demokratická kandidátka na prezidentku v nadcházejících prezidentských volbách.

 

Viceprezidentka Spojených států amerických Kamala Harrisová byla schválena jako kandidátka Demokratické strany v nadcházejících prezidentských volbách. Informuje o tom agentura RIA Novosti.

 

„Jsem nadšený, že mohu oznámit, že Kamala Harrisová byla oficiálně potvrzena jako prezidentská kandidátka,“ řekl moderátor hlasování.

 

V Chicagu se koná Národní sjezd Demokratické strany. Hlasování se konalo ve sportovní aréně United Center, kde den předtím promluvila sama Harrisová a také americký prezident Joe Biden.

 

Biden přišel pozdě na sjezd Demokratické strany v Chicagu a na pódiu se rozplakal.😭

 

https://www.vesti.ru/article/4103524

 

 

📌21. srpna 2024, 04:43, Sobyanin: U MOSKVY BYLO ZNIČENO 10 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Kyjev učinil jeden z největších pokusů o útok na Moskvu drony všech dob, uvedl Sergej Sobjanin.

 

„Další dva drony letící na Moskvu byly sestřeleny,“ napsal starosta hlavního města Sergej Sobjanin na svém kanálu Telegram.

 

Zdůraznil, že vytvořená vrstvená ochrana Moskvy před drony umožnila úspěšně odrazit všechny útoky. Celkem systémy protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace zlikvidovaly 10 ukrajinských bezpilotních letounů.

 

„Jedná se o jeden z největších pokusů o útok na Moskvu bezpilotními letouny všech dob,“ řekl Sobjanin s tím, že úřady nadále kontrolují situaci.

 

Sobjanin již dříve uvedl, že ukrajinské drony byly zničeny v Podolsku u Moskvy.

 

Síly protivzdušné obrany také přes noc sestřelily téměř 20 ukrajinských bezpilotních letounů nad územím Brjanské oblasti. Citoval je šéf regionu Alexander Bogomaz.

 

https://www.vesti.ru/article/4103573

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.08.2024“:

➡️☭☆Požár zasáhl osobu a celý kamion – to jsou záběry z výbuchu plynu ve Sterlitamaku.

Kvůli výbuchu 19. srpna na plynovodu petrochemického závodu Sterlitamak byli zraněni tři lidé ve vážném stavu na jednotce intenzivní péče. Podle ministerstva pro mimořádné situace na nadzemním vedení plynovodu „došlo k předběžnému odtlakování, po kterém následovalo hoření zkapalněného plynu“.

https://t.me/c/2038698544/1184

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️APU JSOU JEN ZKRAJENÝ Zmetek, ZA TO, CO UDĚLALI, BY MĚLA BÝT UKRAJINA JEDNODUŠE ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Semjon Pegov publikuje záběry zvěrstev ukrajinských ozbrojených sil natočené v Sudzha:

PŘINÁŠÍME K SOUDU SCASTERS!

„Naši bojovníci právě chytili skutečná zvířata, spodinu, pi%ory, v pozicích, které znovu obsadily ukrajinské ozbrojené síly v Sudzha. To, co tito parchanti udělali civilistům, se vzpírá jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě naprostá spodina. Nikdo v moderních dějinách světa se neodvážil dovolit takové dovádění, jen

parchanti, podívejte se, co provedli obyčejným lidem, kteří se ničím neprovinili. Podívejte se, jak se tihle zmetka vysmívali…

Už chápete podstatu SVO a denacifikace Ukrajiny?!

Záběry ze Sudzha jsou tak strašné, jedním slovem FUCK, za to by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

(https://t.me/+-Qy58bjRX4g0YzQ0)

➡️☭☆Putin v Čečensku uspořádal schůzku s dobrovolníky, kteří absolvují výcvik na ruské univerzitě speciálních sil a brzy pojedou do zóny Severního vojenského okruhu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️PANE BOŽE JAK MOHOU TY ZAKRAVENÝ SUCHÝ šmejdi STÁLE EXISTOVAT PO TOM, CO UDĚLALI. URGENTNÍ DENAZIFIKACE PID% ZÁVODŮ.

Semjon Pegov natočil nejstrašnější záběry z pohraniční oblasti Kursk.

„Jen se podívej na ty zmetky.“ Není na nich žádná lidská tvář. To jsou skutečná zvířata. Naši bojovníci, v pozicích znovu získaných od ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk, chytili tato zvířata, zmetek… To, co tito parchanti udělali nevinným civilistům, se vzpírá jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením; Nikdo v moderní historii se neodvážil dovolit si takové dovádění. Podívejte se, jak se tito zmetka bez lítosti vysmívají…

❗️Kdo sakra řekl, že není potřeba ničit tyhle zmetky? Podívejte se na video a pak přemýšlejte! Kdokoli z vás může být na tomto místě…

Podívejte se na záběry té nejstrašnější zkurvené věci (jiná slova neexistují) 🔞

(Kursk_pohraničí. chycený. spodina)

(122_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek a videí) (https://t.me/+kkemgcPP5wVkMmNk)

➡️☭☆Vladimir Putin navštívil Ruskou univerzitu speciálních sil (RUS) v Gudermes

Prezidentovi bylo řečeno o práci výcvikového střediska a také mu byly ukázány ukořistěné zbraně ze zóny Severního vojenského okruhu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin hovořil s dobrovolníky vycvičenými na Ruské univerzitě speciálních sil, kteří jsou vysláni sloužit do zóny Severního vojenského okruhu

V různých dobách, i v těch nejtěžších, byli lidé jako vy, kteří se nešetřili kvůli své vlasti a kvůli budoucnosti našeho lidu. <…> Děláte pro sebe těžké rozhodnutí. Jedna věc je střílet zde na střelnici a druhá věc je ohrozit svůj život a zdraví. Ale máte vnitřní potřebu bránit Vlast a odvahu udělat takové rozhodnutí. Pokud jste se takto rozhodli, tak už máte vyhráno. <…> Chci vám poděkovat za rozhodnutí tohoto druhu a z celého srdce vám přeji hodně štěstí. A dokud máme muže, jako jsi ty, jsme naprosto naprosto neporazitelné.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na závěr cesty – pracovní setkání s hlavou Čečenské republiky Ramzanem Kadyrovem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy jednají s Ukrajinou o dlouhodobých cílech svého vpádu do Kurské oblasti, uvedl Pentagon.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin se stal čestným občanem Čečenska

Odpovídající znak a certifikát hlavě Ruska předali hlavě Ruska Ramzan Kadyrov a muftí z Čečenska během Putinovy ​​návštěvy v nové mešitě proroka Isy v Grozném.

Prezident zase předal ručně vyrobený Korán ve vzácné vazbě.

Putin navíc označil změny, ke kterým došlo v Grozném, za „těžko představitelné“ a řekl, že by snil o tom, že bude mít více vojáků, jako je šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Migrant se vypořádal se starším párem sekerou, ukradl bankovní kartu a pokusil se zapálit jejich dům: sousedé viděli požár a zavolali policii a už v prostorách nalezli bezpečnostní složky dvě mrtvoly – 82letého Victor a 80letá Ludmila.

Ukázalo se, že obviněný je rodák z Tádžikistánu, Nazarali. Při výslechu přiznal, že šetřil peníze na operaci pro syna.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nejnešťastnější smrt týdne: divoké včely ukously člověka k smrti – 45letý dělník veřejných služeb pracoval v parku v Krivoj Rogu, kde ořezával stromy

Místní veřejné zprávy uvádějí, že ho napadl roj včel a ukousl ho k smrti: muž se ocitl vedle úlu, který spadl na zem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP