15.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 BEYOND MEAT SE PROPADÁ DO DLUHŮ: MÁLO LIDÍ CHCE JÍST FALEŠNÉ MASO❌🍗🍖🥩

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣15. srpna 2024, Jaroslav Štefec: PŘÍPRAVY NA ÚSPĚŠNÝ „PREVENTIVNÍ PUČ“ JSOU JIŽ V ČR VE FINÁLE, zjistil vojenský a bezpečnostní analytik Štefec…

 

👉ČESKO : Zdá se, že současná vláda stále otevřeněji připravuje jí vlastním, podivným, ulepeným a upoceným způsobem něco jako preventivní vojenský převrat pro případ hrozící ztráty moci, píče na facebooku Jaroslav Štefec.

 

👉Úhelnými kameny těchto příprav jsou mj. kvalitativní změna myšlení mladých lidí změnou systému vzdělávání, likvidace tradiční rodiny, nahrazení reálného života virtuální realitou Netflixu, YouTube a sociálních sítí, nebo atomizací společnosti na okolní svět a jeho hrozby nevnímající mikroskupiny, identifikované vzájemnou mobilní komunikací na Tik-Toku, WhatsAppu a dalších sdílených kanálech.

👉A také stále zřetelnější zapojování vojenské a zpravodajské generality do politického a sociálního dění.

 

👉Jako příklad mohu uvést podivné politické projevy pronášejícího náčelníka generálního štábu 👹Řehku, vládního koordinátora strategické komunikace, bývalého nejvyššího vojenského policajta plukovníka 👹Foltýna, veřejně označujícího názorové oponenty vlády za svině, školní osnovy lustrujícího hrdého nositele medaile americké špionážní agentury CIA a novopečeného generála BIS 👹Koudelku, a dokonce i samotného nejvyššího velitele české branné (ne)moci, syntetickou reinkarnaci TGM, nomenklaturního kádra předlistopadové KSČ, aktuálně si na prezidenta ČR hrajícího generála 👹Petra Pavla.

 

👉V této souvislosti se mi vybavuje původně ne zcela vážně míněný text, který jsem pod názvem „Jak připravit státní převrat, aneb návod pro pučisty – amatéry“ s dovětkem „Sci-fi, nemající nic společného se žijícími osobami ani existujícími státy“, poprvé publikoval už před více než osmi lety.

 

Přiznám se, že při jeho psaní jsem byl částečně inspirován něčím, co bylo vytvořeno ve 40. letech minulého století pod názvem „Operace Gladio“ a co se léty vyvinulo v obludné hybridní všezahrnující monstrum. Skutečně jsem netušil, že to, co před pouhými pár lety vypadalo jen jako (řečeno slovy Terry Pratchetta) „lehké fantastično“, se během relativně velmi krátké doby posune do nesmírně tvrdé reality našeho života. Pro objasnění si zde dovolím citovat pár vybraných pasáží původního textu:

 

O ARMÁDĚ:

 

👉Vezmi jednu středně velkou armádu a pod záminkou „profesionalizace“ ji zbav civilního sajrajtu, který v ní nemá stejně co dělat. Počkej pár let, než civilové, kteří prošli vojenským výcvikem a umějí zacházet se zbraněmi, vymřou, nebo budou moc staří na to, aby byli schopni plnohodnotně bojovat.

👉Zajisti, aby postupně přišli o vše, co by mohli použít k odporu proti ozbrojeným silám k obraně sebe, svých rodin, svého majetku a své svobody. Zákony počínaje, a zbraněmi, i těmi nejjednoduššími konče.

 

O GENERALITĚ:

 

👉 „Vytvoř skupinu ambiciózních, snadno ovladatelných, nepříliš inteligentních generálů a plukovníků, a zajisti jim podmínky pro jejich seberealizaci; pošli je na stáže do ciziny, do zahraničních škol, izoluj je od zbytku armády a dej jim pocit výjimečnosti a beztrestnosti za sebevětší blbosti, kterých se mohou dopustit.

 

O POLITICÍCH:

 

👉Dlouhodobě vybírej do vedoucích pozic politických stran snadno korumpovatelné nebo ovlivnitelné politiky, pokud možno s temnou minulostí (byť uměle vytvořenou), dostatečně hloupé na to, aby byli ochotni za cenu osobního prospěchu aktivně působit proti zájmům vlastní země a spoluobčanů, kteří je svými hlasy vynesli na jejich dobře placené pozice.

 

 

O MÉDIÍCH:

 

👉Ovládni veškerá média v zemi. Pod záminkou boje proti „nesprávným názorům“ postupně omezuj možnost jakékoliv diskuse a odporu proti zájmům těch skupin a sil, které vše dříve popsané financují. Zajisti, aby mládež naprosto ztratila zájem o politiku a byla ochotná za pár korun kdykoliv vytáhnout do ulic s libovolnou vlajkou a pod libovolným heslem, které dostane od organizátorů.

 

O METODICE:

 

👉Pokud věci půjdou jinak, než si představuješ ty, nebo lidé, kteří to vše platí, použij to rázně a bez zbytečného prodlení.

👉Pamatuj, že už po prvních pár stovkách mrtvých není cesty zpátky.

👉Buď krutý, nemilosrdný a důsledný.

👉Měj připravený důkladný plán a stále aktualizované seznamy „objektů”. Na nikoho nezapomeň.

 

TŘEŠNIČKA NA DORTU:

 

👉Vyber si vhodného pitomce, postradatelného generála, kterého nech udělat nejšpinavější a nejkrvavější práci.

👉Po skončení akce a vyhlášení vojenské chunty ho zatkni, nech ho odsoudit „za excesy“ a popravit. Národu ukážeš, kdo za to může, a ty sám jsi z obliga.

👉Zdá se, že všechny nezbytné faktory úspěchu „preventivního puče“ jsou již v ČR k dispozici.

👉Všehoschopné speciální vojenské síly, obdivující USA a oddané NATO, vhodní generálové na vhodných místech, snadno ovladatelná a úplatná politická „věrchuška“, média … raději ani nezmiňovat. A metodika použití tohoto mixu? Ta je zvládnutá už od konce 30. let minulého století.

 

TŘEŠNIČKU NA DORTU SI SOUČASNÁ VLÁDA JIŽ TAKÉ NAŠLA:

 

👉Je jí již zmíněný koordinátor strategické komunikace Foltýn, jehož rétorika se nijak neliší od rétoriky protagonistů těch nejpokleslejších a nejzločinnějších totalitních režimů minulosti.

Tato volba na jedné straně dokresluje ubohost současné české politické scény, tvořené podivnými tvory Novotným, Vystrčilem, Pekarovou, nebo Bartošem,

👉a na straně druhé jasně ukazuje nepřehlédnutelné riziko tvrdého probuzení ze snů o demokracii a svobodě, v něž jsme doufali po roce 1989.

 

👉Pokud se česká tzv. „vláda“ tvrdě nevymezí vůči slovům tohoto primitiva, kterému dala moc nejvyššího cenzora v zemi, že lidi, nesouhlasící s „oficiálně povolenými“ názory, je třeba izolovat příkopem a karanténou, tak nezbývá, než vyzvat širokou veřejnost, aby ji za použití všech myslitelných prostředků odstranila dřív, než bude pozdě.

👉OD PŘÍKOPU A KARANTÉNY K OSTNATÝM DRÁTŮM A KONCENTRAČNÍM TÁBORŮM TOTIŽ MŮŽE BÝT JEN OPRAVDU MALÝ KRŮČEK. HISTORIE, ZEJMÉNA TA RELATIVNĚ NEDÁVNÁ, NÁM NABÍZÍ NEPŘEBERNÉ MNOŽSTVÍ PŘÍKLADŮ.

 

 

 

https://cz24.news/pripravy-na-uspesny-preventivni-puc-jsou-jiz-v-cr-ve-finale-zjistil-vojensky-a-bezpecnostni-analytik-stefec/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÁ ŠOKUJÍCÍ PROHLÁŠENÍ: UKRAJINSKÝM VOJÁKŮM BYLO NAŘÍZENO STŘÍLET A ZABÍJET CIVILISTY V KURSKU

 

https://youtu.be/li00iM4Eo3Y?si=-_EZN41IJZd-tNzw

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÝ VOJÁK „ODHLAVIČKOVAL“ UKRAJINSKÝ KAMIKAZE-DRON A POTOM SE VYNOŘIL JAKO ZOMBIE Z OBLAKU KOUŘE.

Ruský bojovník zmařil Ukrajinský pokus o jeho zabití… 😂 👍

((Železní mužíci!!! Tak vidíte a vy zbabělci na vysokých postech chcete ještě bojovat s takovými neochvějnými ruskými bojovníky??? Sráči jste všichni dohromady, nesaháte jim ani po paty!!! Humus ve fracích!!! Tohle jsou skuteční vlastenci!!! Jejich srdce, nebojácnost, hrdinské skutky a vlastenectví je u nich zakódované v genech. I. sv. válka, II. sv. válka, i tahle III. sv. válka!!! Nikdy nikdo Rusko neporazil a ani neporazí!!!!!!😂😂😂))

 

https://youtu.be/0JwhsdEHEE8?si=th2uoTJCgOXhR3Af

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BUNDESWEHR BOJUJE S NOVÝM NEPŘÍTELEM NA SVÉ VOJENSKÉ ZÁKLADNĚ; ČLEN NATO NĚMECKO OBVIŇUJE RUSKO

 

https://youtu.be/iuETU2NwtEk?si=U_ib5yxe4njQcYSF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO ZAJALO UKRAJINSKÉ VOJÁKY V KURSKÉ OBLASTI; VÁLEČNÝ ZAJATEC ODHALUJE ZELENSKÉHO A GENERÁLY

 

Sergei Scryabin: „Oni nás poslali, jen abychom strašili nepřítele. Jenom, aby si koupili čas. My jsme jenom sloužili jako návnada, jako krmivo do děla. Podle mého názoru našim velitelům jde jenom o peníze. Poslali nás, abychom rozptýlili naše nepřítele, koupili nějaký čas. Lidské zdroje jsou pro ty velitele druhořadé. Oni trvale posílají nevzdělané děti do armády a tady do bojů. Jsou odvedeny, když jim je 22 let a co dál se s nimi stane, to už asi nikdo nezjišťuje. Můžete jí do naší vesnice a přepočítat si kolik tam zbylo mužů. Ale stačí Vám počet prstů na jedné ruce.“

 

https://youtu.be/QEI2xt9JhJY?si=5-UxuMpe9rPPhB4C

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ROZBÍJÍ AMERICKÉ VÁLEČNÉ STROJE V KURSKÉ OBLASTI; DRAMATICKÉ ÚTOKY „ULOV A ZABIJ“ ZACHYCENY

 

https://youtu.be/Hec26tIZ1AM?si=fF2HEyU2gN9mYhhQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV BĚLORUSKÝ PŘÍTEL „ŽENE“ SVÉ VOJÁKY DO RUSKA PO NASAZENÍ TANKŮ NA UKRAJINSKOU HRANICI

 

https://youtu.be/crG6JbwxMG4?si=OUYbcuV74h7NSzVl

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SPOLEČNÝ ÚTOK“ HIZBALLÁHU A HAMÁSU NA IZRAEL; RAKETOVÁ BOUŘE „OTŘÁSÁ“ ŽIDOVSKÝM STÁTEM

 

https://youtu.be/PPUpyz94zm8?si=EZPvM4UgkrEgKIGp

 

 

📌15. srpna 2024: ⚡️ NOVINKA – BÝVALÝ NĚMECKÝ ŠÉF ŠPIONÁŽE AUGUST HANNING ŘÍKÁ: „MEZI ZELENSKÝM A DUDOU BYLY DOHODY O PROVEDENÍ ÚTOKU“ NA PLYNOVODY NORD STREAM.

https://t.me/to_je_nas_svet/28479

 

 

📌15. srpna 2024: 🤡 PODOLJAK UVEDL, ŽE KYJEV SE NA PODKOPÁVÁNÍ SEVERNÍCH PROUDŮ NEPODÍLEL, A OBVINIL RUSKO.

Podle poradce šéfa Zelenského úřadu s tím Ukrajina neměla nic společného, protože prý neměla patřičné technické a finanční možnosti, uvedla agentura Reuters.

https://t.me/to_je_nas_svet/28480

 

 

📌15. srpna 2024: 🇧🇾 BĚLORUSKO NEBUDE MÍT ŽÁDNÉ ČERVENÉ LINIE V PŘÍPADĚ NARUŠENÍ HRANIC – LUKAŠENKO.

„Pokud to udělají, nebudeme mít jinou možnost. A nebudou žádné červené linie. Existuje, tato linie je státní hranice. Jakmile na ni vstoupí, mluvím jako pohraniční stráž, odpověď bude okamžitá“ – varoval Lukašenko

https://t.me/to_je_nas_svet/28482

 

 

📌15. srpna 2024: ♨️ WHO VČERA VYHLÁSILA EPIDEMII OPIČÍCH NEŠTOVIC ZA MIMOŘÁDNOU UDÁLOST MEZINÁRODNÍHO VÝZNAMU.

Počet nakažených dosáhl 14 000 a počet úmrtí 524. 😂

Dnes Trump prohlásil, že „pandemie“ opičích neštovic by mohla být využita k novým výlukám a zfalšování amerických prezidentských voleb. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28483

 

 

📌15. srpna 2024: 🔥 OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYPALUJÍ RODINNÉ DOMY V SUDŽI V KURSKÉ OBLASTI.

Na internetu se objevilo video od očitého svědka, podle kterého v části Sosnovy Bor hoří celá ulice a zatarasený je i železniční přejezd.

Je třeba poznamenat, že ukrajinští ozbrojenci shazovali miny z dronu na domy místních obyvatel. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28485

 

 

📌 ❌❌❌🍗🍖🥩❌15. srpna 2024: BEYOND MEAT SE PROPADÁ DO DLUHŮ: MÁLO LIDÍ CHCE JÍST FALEŠNÉ MASO:

 

👉Do této firmy – podobně jako do jiných, které jsou zaměřeny na potravinové náhražky – investoval nemalé peníze mimo jiné i 👺 Bill Gates.

 

 

👉Zbankrotuje nakonec skomírající podnik, který již například v USA zcela propadl – nebo jej udrží bohatí sponzoři spolu s Evropany, kteří jsou zatím údajně jediní, kdo je ochoten tyto výrobky konzumovat?

 

👉Co se týká umělého masa, tak zde se nabízí buď náhražky rostlinné, které prochází rozsáhlým zpracováním, aby se upravila chuť i textura nebo laboratorně vypěstované maso z buněk embryí daného zvířete.

 

👉Druhý uvedený způsob výroby umělého masa je velmi drahý, takže většinou se prodává rostlinná náhražka masa, což je také případ Beyond Meat.

 

👉Výrobce rostlinných alternativ masa Beyond Meat je stále hluboko v červených číslech. Jak společnost oznámila ve své nejnovější čtvrtletní zprávě, tržby ve druhém čtvrtletí roku 2024 klesly o 8,8 procenta na 93,2 milionu dolarů ve srovnání se stejným obdobím loňského roku.

 

👉Podle Beyond Meat je hlavním důvodem poklesu pokračující slabá poptávka po rostlinných náhražkách masa. Objem prodeje klesl o 14 procent. Obzvláště závažný byl propad v odvětví potravinářských služeb v USA s poklesem o téměř 19 procent.

Generální ředitel Ethan Brown také obvinil z problémů trvalou dezinformační kampaň částí hlavního masného průmyslu, která negativně ovlivňuje vnímání spotřebitelů. Zdůraznil, že pro revitalizaci celé kategorie je zásadní vyjasnění chybných představ o zdravotních aspektech.

 

👉Na druhou stranu to může být také způsobeno tím, že k výrobě takových výrobků nahrazujících maso je ve skutečnosti zapotřebí obrovské množství umělých přísad. Jde o ingredience, které opravdu málokdo chce jíst.

 

👉Navzdory poklesu tržeb dokázala společnost Beyond Meat prostřednictvím agresivního snižování nákladů zvýšit hrubou marži na 14,7 procenta z 2,2 procenta v předchozím roce.

Čistá ztráta se snížila na 34,5 milionu USD z 54,4 milionu USD v prvním čtvrtletí.

Za celý rok 2024 očekává Beyond Meat tržby mezi 320 a 340 miliony dolarů. Společnost chce dále zlepšovat marže dalším zvyšováním cen, snížením výdajů na reklamu a zvýšením efektivity.

 

👉Společnost však zatím nedosáhla ani čtvrtiny provozního zisku.

Finanční situace tak zůstává napjatá. Na konci června měla společnost Beyond Meat hotovost 158 ​​milionů dolarů a dluh 1,1 miliardy dolarů.

Podle informací médií již společnost jedná s držiteli dluhopisů o možné restrukturalizaci dluhu.

Navzdory přetrvávajícím problémům je generální ředitel Brown ohledně budoucnosti optimistický. Zejména v Evropě – a zde především v Německu – vidí velký růstový potenciál pro rostlinné alternativy masa.

 

👉Skutečně budou nakonec Evropané jediní, kdo bude ochoten ve větší míře konzumovat tyto chemicky upravované náhražky masa?

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/beyond-meat-se-propada-do-dluhu-malo-lidi-chce-jist-falesne-maso/

 

 

📌15. srpna 2024, 11:53: PODOLJAK PŘIPUSTIL, ŽE KYJEV JEDNAL SE ZÁPADEM O ÚTOKU NA KURSKOU OBLAST:

 

Kyjevské úřady jednaly o plánovaném útoku na Kurskou oblast se západními partnery. Uvedl to poradce vedoucího kanceláře Volodymyra Zelenského Mychajlo Podoljak.

 

V rozhovoru pro britský deník Independent Podoljak popřel výroky, které byly dříve učiněny na Západě. Zapojení Spojených států do teroristického útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast tak neuznal zástupce mluvčího amerického ministerstva zahraničí Vedant Patel. Totéž uvedla tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová.

 

Mluvčí německé vlády Wolfgang Buchner uvedl, že Kyjev tajil plánované útoky na Kurskou oblast a nekoordinoval své akce s Berlínem.

 

Řada věcí musí být provedena s prvkem překvapení. O akcích se ale diskutovalo mezi partnery, jen ne veřejně, upřesnil Podoljak.

 

  1. srpna předseda NAC a ředitel FSB Ruska Alexandr Bortnikov učinil prohlášení, že útok na Kyjev byl proveden s podporou Západu.

 

https://www.vesti.ru/article/4095424

 

 

📌15. srpna 2024, 14:32: BĚHEM DNE VE SMĚRU KURSK ZTRATILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY AŽ 340 VOJÁKŮ A 19 KUSŮ TECHNIKY:

 

Za poslední den ztratily jednotky kyjevského režimu v Kurské oblasti až 340 ozbrojenců a 19 bojových vozidel, včetně 5 bojových vozidel pěchoty Bradley, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Kromě toho ruská armáda zničila 8 nepřátelských vozidel, 5 děl, raketový systém s vícenásobným odpalováním, systémy elektronického boje Enclave-N a Bukovel-AD.

 

Celkem ve směru Kursk ztratily ozbrojené síly Ukrajiny již až 2640 vojáků a důstojníků, 37 tanků, 32 obrněných transportérů, 23 bojových vozidel pěchoty, 206 dalších obrněných vozidel a 96 vozidel.

 

Americká média již dříve informovala, že americké ministerstvo obrany stále nechápe význam útoku na Kurskou oblast. Nyní se americká armáda snaží od ozbrojených sil Ukrajiny zjistit, jaké cíle sledují a jak to ovlivní jednání s Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4095835

 

 

📌15. srpna 2024, 14:39: ISKANDER-M ZNIČIL KONVOJ 15 TANKERŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V SUMSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly Ruské federace zničily konvoj 15 tankerů kyjevského režimu raketovým systémem Iskander-M.

 

Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany. Úder byl zasazen nepříteli v oblasti osady Lubny v oblasti Sumy.

 

Také podle vojenského oddělení letectví v Sumské oblasti zničilo sklady s municí a materiálem ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Již dříve vyšlo najevo, že síly protivzdušné obrany zničily tři řízené letecké pumy vyrobené Spojenými státy a Francií za den.

 

https://www.vesti.ru/article/4095862

 

 

📌15. srpna 2024, 15:50: MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO VIDEO Z KURSKÉ OBLASTI SE ZAJATÝMI VOJÁKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace ukázalo záběry zajatých ozbrojených sil Ukrajiny. Jedná se o vojáky zadržené ruskými jednotkami v Kurské oblasti.

 

Na záběrech jsou vidět vojáci z 82. samostatné výsadkové útočné brigády a také ze 154. samostatné mechanizované brigády Ozbrojených sil Ukrajiny. Účastnili se bojů na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4095988

 

 

📌15. srpna 2024, 15:33, LUKAŠENKO O OCHRANĚ HRANIC: ŽÁDNÉ „ČERVENÉ ČÁRY“, ODPOVĚĎ BUDE OKAMŽITÁ:

 

Minsk si nepřeje eskalaci a válku proti NATO, řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko. Řekl, že Bělorusko má pouze jednu „červenou čáru“ – státní hranici.

 

„Mluvím jako pohraničník,“ řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko 15. srpna v rozhovoru pro televizní kanál Rossija. „Jakmile na něj šlápnete, odpověď bude okamžitá. Je připraven.“

 

Běloruský prezident vysvětlil, že v případě narušení běloruských hranic „nebudeme mít jinou možnost“ a nebudou existovat žádné „červené čáry„. Reakce na narušení hranice je připravena předem a leží, jak se očekávalo, v trezorech ve formě rozkazu ozbrojeným silám.   V rozhovoru pro televizní kanál Rossija Lukašenko poznamenal, že v Litvě nejsou žádní zodpovědní politici, pouze šílenci.

 

NEVĚDÍ, CO DĚLAJÍ. JSOU TO ŠÍLENCI, SKUTEČNÍ ŠÍLENCI. CO O NICH MŮŽEME ŘÍCI? KDYBY EXISTOVALI ODPOVĚDNÍ POLITICI, MOHLI BYCHOM DISKUTOVAT O JEJICH POLITICE. ALE NEJSOU TAM ŽÁDNÍ ZODPOVĚDNÍ POLITICI,“ dodal Lukašenko.

 

Z ekonomického hlediska má ale podle Lukašenka rozhodnutí litevských úřadů uzavřít od 16. srpna hranice pro automobily dokonce výhody.

 

„Zaplať pánbůh. Naše země přestanou vytahovat peníze z Běloruska a Ruska. Totéž platí o Rusech. Peníze tu zůstanou,“ očekává Lukašenko. – „Už teď začali méně vyvážet. Takzvaný ekonomický turismus je obrovské množství peněz, které se odsud vyvážely.“

 

https://www.vesti.ru/article/4095941

 

 

📌15. srpna 2024, 13:05, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: V DLR BYLA OSVOBOZENA OSADA IVANOVKA:

 

Ruské ozbrojené síly osvobodily Ivanovku v Doněcké lidové republice, oznámilo ruské ministerstvo obrany.

 

Jak je uvedeno ve zprávě, Ivanivka byla osvobozena jednotkami Střední skupiny ruských vojsk.

 

https://www.vesti.ru/article/4095658

 

 

📌15. srpna 2024, 15:51, LUKAŠENKO: ZÁPAD CHCE, ABY VŠICHNI ZEMŘELI, ALE JE NUTNÉ UKONČIT BOJE NA UKRAJINĚ:

 

Ukrajinský konflikt nepotřebují ani Rusové, ani Bělorusové, ani samotní Ukrajinci, musí se ukončit, řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija.

 

„Sedněme si k jednacímu stolu a ukončeme tento boj. Ani ukrajinský lid, ani Rusové, ani Bělorusové to nepotřebují,“ řekl Lukašenko.

 

Běloruský prezident poznamenal, že o ukrajinský konflikt se zajímá řada vysoce postavených představitelů Západu.

 

Otevřeně o tom mluví. <… > Citace: „Ať se navzájem bijí – Ukrajinci, Rusové – ať všichni zemřou v tomto kotli,“ dodal Lukašenko.

 

👉Zdůraznil, že o tom hovoří vysocí představitelé, včetně těch „amerického původu“.

 

https://www.vesti.ru/article/4096009

 

 

📌15. srpna 2024, 14:06: LUKAŠENKO HOVOŘIL O DRONECH KURSK A KYJEVA V BĚLORUSKU:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko poskytl rozhovor televiznímu kanálu Rossija.

 

Hovořil v něm zejména o bojích v Kurské oblasti, situaci na hranicích s Ukrajinou, ukrajinských dronech, které nedávno narušily hranice Běloruska, a agresivních prohlášeních Kyjeva a Varšavy.

 

Po rozhovoru se novinář Jevgenij Popov podělil o své dojmy z rozhovoru.

 

„Silné odpovědi na nejdůležitější otázky. Je let ukrajinských vojenských dronů casus belli (důvod k vyhlášení války – pozn. red.) a je Lukašenko připraven stisknout červené tlačítko,“ uvedl v komentáři pro Vesti.

 

Lukašenko již dříve informoval o leteckém incidentu na hranicích s Ukrajinou. Protivzdušná obrana podle něj minulý pátek sestřelila několik ukrajinských dronů nad územím země a několik dalších přes území Běloruska do Smolenska a Jaroslavle.

 

Podívejte se na celý rozhovor v nedělním vydání pořadu „Zprávy ve 20.00″

 

https://www.vesti.ru/article/4095775

 

 

📌15. srpna 2024, 14:12, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: BYLA OBNOVENA KONTROLA NAD VESNICÍ KRUPETS V KURSKÉ OBLASTI:

 

Kontrola nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti byla podle ruského ministerstva obrany obnovena. V této osadě byla dokonána destrukce nepřítele.

 

Ruské jednotky pokračují v odrážení útoku ozbrojených sil Ukrajiny na území Kurské oblasti, který začal 6. srpna.

 

Velitel speciálních sil Achmat, zástupce náčelníka hlavního vojensko-politického oddělení ruských ozbrojených sil, Apty Alaudinov, již dříve řekl televiznímu kanálu Russia 24 o dokončení čištění vesnice Martynovka v Kurské oblasti od ozbrojených sil Ukrajiny. Podle něj pokračuje čištění dalších dvou osad – Čerkasy Porechnoje a Ruske Porechnoje.

 

Alaudinov uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny plánují převzít kontrolu nad celou Kurskou oblastí 11. srpna. Ale Kyjev v ničem z toho neuspěl.

 

„Nyní nepřítel mírně změnil taktiku, snaží se nás roztrhat na kusy,“ napsal Alaudinov na svém kanálu na Telegramu. „V zásadě se mu to nepodaří.“

 

Letectvo ruské armády, bezpilotní letouny a dělostřelecké posádky zaútočily na nepřátelské mobilní skupiny u Varvarovky, Alexejevského, Kaučuku, Matvejevky, Safonivky a Šeptuchovky. Nahromaděná živá technika ozbrojených sil Ukrajiny byla zasažena u Mirného, Olgovky, Pogrebki, Snagosti, Zaoleshenki, Uspenovky a Južného. Zde se pod útok dostaly 1. brigáda Národní gardy Ukrajiny a 129. brigáda teritoriální obrany, 22. a 61. mechanizovaná, 92. útočná a 95. výsadková útočná brigáda.

 

Během invaze do Kurské oblasti ukrajinské jednotky ztratily až 340 zabitých a zraněných vojáků denně, pět bojových vozidel pěchoty Bradley, instalaci vícenásobného odpalovacího raketového systému, 14 obrněných vozidel a pět polních dělostřeleckých děl. Od 6. srpna se ztráty ozbrojených sil Ukrajiny odhadují na téměř 2,7 tisíce lidí a 37 tanků. Celkem by do Kurské oblasti mohlo vtrhnout nejméně 12 tisíc ukrajinských vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4095832

 

 

📌15. srpna 2024, 17:37, LUKAŠENKO: PUTIN NEMÁ S NIKÝM TAKOVÉ VZTAHY JAKO S BĚLORUSKEM:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija řekl, že hlava ruského státu Vladimir Putin nemá s nikým takové vztahy jako s ním.

 

V odpovědi na otázku, co je třeba udělat pro prohloubení integrace mezi Běloruskem a Ruskem, Lukašenko řekl: „Mohu jednoduše říci: musíte jít ve stopách dvou prezidentů v Rusku a Bělorusku.“

 

„Víte, naše vztahy jsou naprosto blízké, prezident Putin nemá s nikým takové vztahy jako s Běloruskem. To je přirozené. Není třeba nic vymýšlet, žádné spiknutí,“ řekl běloruský vůdce. „Jsme spojenci – to mluví za vše.“

 

https://www.vesti.ru/article/4096201

 

 

📌15. srpna 2024, 17:44, LUKAŠENKO: NA ZAČÁTKU NWO JSME POSTAVILI POLOVINU ARMÁDY, ABY KRYLA RUSKO:

 

Bělorusko postavilo „půl armády“, aby krylo Rusko, když zahájilo speciální vojenskou operaci na Ukrajině, řekl prezident republiky Alexandr Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija.

 

Běloruský prezident zmínil rozhovor s ruským vůdcem Vladimirem Putinem, který se uskutečnil před zahájením speciální operace.

Řekl: „Prosím tě, kryj nás zezadu.“

Zeptal jsem se: „Jaký týl?“

On řekl: „Křižovatka Ukrajiny, Běloruska a Polska,“ řekl Lukašenko.

 

Pomyslel jsem si: ‚Výborně, on má pocit, že tihle parchanti mohou udělat všechno.‘

 

PAK PODLE LUKAŠENKA ŘEKL, ŽE BĚLORUSKO NEDOVOLÍ „RUSŮM STŘÍLET DO ZAD“.

 

„Pak jsme shromáždili téměř polovinu armády a uzavřeli jsme ten směr. Oni (západní země) si uvědomili, že vtipy v tomto ohledu jsou špatné. Proto jsme zde <… > bojují proti těmto cynikům,“ uzavřel běloruský prezident.

 

https://www.vesti.ru/article/4096286

 

 

📌15. srpna 2024, 15:06: BĚLOUSOV JEDNAL O ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI V PŘÍHRANIČNÍCH REGIONECH:

 

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov uspořádal řadu jednání na téma zajištění bezpečnosti pohraničních oblastí země. Na čtvrtečním zasedání byla projednána další opatření na ochranu obyvatelstva a infrastruktury Belgorodské oblasti před útoky ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Vedoucí Ministerstva obrany Ruské federace vzal provádění těchto opatření pod osobní kontrolu. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

 

Bělousov také řekl, že generální štáb připravil akční plán pro další bezpečnostní opatření. Hovoříme o jmenování odpovědných osob, přidělení dalších sil a prostředků, zvýšení efektivity systému velení a řízení ve spolupráci s dalšími orgány činnými v trestním řízení a správou oblasti Belgorod.

 

Dříve byl v oblasti Belgorod vyhlášen výjimečný stav (výjimečný stav) federální povahy. Šéf ministerstva pro mimořádné situace Alexandr Kurenkov nařídil členům právní komise, aby sledovali podporu života postiženého obyvatelstva.

 

https://www.vesti.ru/article/4095897

 

 

📌15. srpna 2024, 17:30, LUKAŠENKO: RUSKO V PŘÍPADĚ AGRESE PROTI BĚLORUSKU POVOLÁ SVÉ JEDNOTKY:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko uvedl, že Ruská federace v případě agrese proti republice okamžitě vyšle do země své jednotky.

 

„Rusko, v souladu s naší dohodou, posílá své jednotky do Běloruska. My schytáme první ránu a pak nás Rusko podpoří v záloze. Je to společná válka Běloruska a Ruska proti těmto zvířatům,“ řekl Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija .

 

Běloruský vůdce také zdůraznil, že ani Bělorusko, ani Rusko nemají zájem na zvyšování nepřátelské linie, protože by to mohlo vést k nutnosti vyhlásit mobilizaci. Podle Lukašenka je to to, co Západ chce, aby „rozvířil společnost zevnitř“.

 

https://www.vesti.ru/article/4096231

 

 

📌15. srpna 2024, 17:56, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: LETOUN TU-22M3 SE ZŘÍTIL V IRKUTSKÉ OBLASTI:

 

V Irkutské oblasti se zřítil bombardér Tu-22M3, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace. Upřesnili, že posádce letadla se podařilo katapultovat.

 

Podle agentury k incidentu došlo během plánovaného letu. V současné době není život posádky v ohrožení.

 

Ministerstvo obrany také zdůraznilo, že letadlo se zřítilo v opuštěné oblasti, na zemi nedošlo k žádné destrukci. Podle předběžné verze byla příčinou incidentu technická závada vozu.

 

Již dříve bylo oznámeno, že se v Brazílii 9. srpna zřítilo osobní letadlo s 57 cestujícími a 4 členy posádky na palubě poblíž města Vinho. Všichni na palubě zahynuli. Ruský prezident Vladimir Putin zaslal telegram brazilskému prezidentovi Luizovi Inácio Lulovi da Silvovi, ve kterém vyjádřil soustrast v souvislosti s havárií dopravního letadla ve státě São Paulo.

 

https://www.vesti.ru/article/4096280

 

 

📌👶🏼15. srpna 2024: DE☠️ MNOHO MALÝCH DĚTÍ JE SEXUÁLNĚ ZNEUŽÍVÁNO V JESLÍCH!

 

👉Zapojeni školky, policie, politici, starostové, univerzitní kliniky, tisk a mnoho dalších!

👉Tisk vše zakrývá, označuje to za lež a hanobí dětské ochránce a všechno obrací!

👉Jsou pachatelé chráněni a oběti jsou nedůvěryhodné a ti, kteří je odhalili, jsou napadeni a pomlouváni?! 👹

 

Ve stejné školce mělo být 6 případů! Pro 3 holčičky 2, 5 a 6 nejsou zprávy z kliniky, měsíce čekání a po dotazu na rozhodnutí již uplynulo 6 týdnů.

 

👉Matka nesmí informovat ostatní případné dotčené rodiče! Neuvěřitelný! 👹

 

Útoky mobilními telefony, vyhrožování, policie nevyšetřuje!

https://t.me/absurdnisvet/77958

 

Zdroj (https://www.youtube.com/watch?v=rvPILzOVi0A)

👉 Více na kanálu! (https://t.me/wasrealist)

👉 Určitě sdílejte všude!!

 

 

📌👧🏻👶🏼 🙋‍♀️15. srpna 2024: ⚠️ DŮLEŽITÉ! SKANDÁL! TÝRÁNÍ DĚTÍ V JESLÍCH?

 

Zdá se, že to všichni chtějí zakrýt a jsou zapojeni! Mohl by to být celostátní skandál, který by se dostal do nejvyšších pater a otřásl systémem. To je velký problém a všechno je všude zpochybňováno a vykreslováno jako falešné zprávy a lži! Všechna média pálí na všechny válce a ta věc smrdí do nebes!

 

DĚTI PRÝ BYLY OPAKOVANĚ PŘEDÁVÁNY ZE ŠKOLKY CIZÍM LIDEM, NÁSLEDNĚ TÝRÁNY A NÁSLEDNĚ PŘIVÁDĚNY ZPĚT DO ŠKOLKY! NEUVĚŘITELNÝ!

https://t.me/absurdnisvet/77962

 

 

📌👧🏻👶🏼 🙋‍♀️15. srpna 2024: ⚠️ PŘIPOMENUTÍ! KENTLERŮV EXPERIMENT!

 

👉Zde je připomínka toho, co to bylo a kdo byl Kentler!

👉Úřady a stát přistoupily a vše zakryly!

👉A samozřejmě také berlínský Senát!

Vždy to dětem dělali schválně. Děti v péči jsou také používány jako testovací subjekty pro léčiva! Protože se do toho zapojili všichni, včetně mnoha soudců a státních zástupců, z nichž mnozí jsou pedofilové a zneužívají děti, kryli Kentlera a nikdy nebyl odsouzen! Všechno se zdá být stejné! 👹

https://t.me/absurdnisvet/77967

 

TOHLE JE STAROSTA MESTA FREIBURG…..KDE TAKE DOCHAZI KE ZNEUZIVANI DETI V KITTA/JESLICH….vsechno zlehcuje a v podstate popira jako MSM. Podivejte se co ten BASTARD ukazuje a kolikrat☠️

((Pro ty kdo neví…ukazuje 3x 6….ze je to ďáblovo číslo a patří do znaků deep State, pedofilu a celé ty bandy, snad už víte?))

https://t.me/absurdnisvet/77969

 

 

📌15. srpna 2024: 🇷🇺 MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO ZÁBĚRY ZNIČENÍ ODPALOVACÍHO ZAŘÍZENÍ HIMARS V SUMSKÉ OBLASTI, ZE KTERÉHO AFU OSTŘELOVALA KURSKOU OBLAST.

https://t.me/to_je_nas_svet/28486

 

 

📌15. srpna 2024: ⚡️ POLITICO: PENTAGON ZVAŽUJE VYSLÁNÍ RAKET DLOUHÉHO DOLETU JOINT AIR-TO-SURFACE STANDOFF MISSILES NA UKRAJINU.

Pentagon pracuje na tom, aby je ukrajinské ozbrojené síly mohly odpalovat, a to i ze stíhaček F-16. To poskytne Ukrajině možnost odpalovat střely s plochou dráhou letu na vzdálenost více než 370 kilometrů ze stíhaček americké výroby, uvedla publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/28487

 

 

📌15. srpna 2024: 💥 V KURSKÉ OBLASTI SE HLEDAJÍ CELÉ RODINY, KTERÉ ZMIZELY PO ZAHÁJENÍ ÚTOKŮ AFU.

Jsou mezi nimi i děti, všichni žili v Sujanském okrese. Jejich místo pobytu je od 6. srpna neznámé.

„Orientační údaje zveřejňuje pátrací a záchranný oddíl LizaAlert. Tam již dříve informovali, že od 7. srpna přijali 338 žádostí a 154 telefonátů od blízkých pohřešovaných. Uzavřeno bylo 38 žádostí s označením nalezen, žije“. Přesný počet pohřešovaných občanů není uváděn.

https://t.me/to_je_nas_svet/28491

 

 

📌15. srpna 2024: 🇺🇸 SPOJENÉ STÁTY NEVĚDÍ, JAK RUSKO ODPOVÍ NA ÚTOK AFU NA KURSKOU OBLAST, UVEDL KOORDINÁTOR STRATEGICKÉ KOMUNIKACE BÍLÉHO DOMU JOHN KIRBY.

((Na to měli myslet předtím, jako tuhle zrůdnost Zelenině schválilo!!!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28492

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.08.2024“: ➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly ukázaly okamžik, kdy dron zasáhl auto s Jevgenijem Poddubným – vojenský zpravodaj zázračně přežil

Aby přerušili zpravodajství o zajetí jejich bratrů ve zbrani, ozbrojenci z 80. letecké útočné brigády ukrajinských ozbrojených sil ukázali záběry z dronu, který zaútočil na auto s Jevgenijem Poddubným. Soudě podle videa se provozovatel ukrajinského UAV jako obvykle bez rozmyslu rozhodl trefit do prvního vozidla, na které narazil na silnici – teroristům ukrajinských ozbrojených sil je jedno, kdo je v autě – hlavní je zabít co nejvíce lidí.

To, že vojenský zpravodaj přežil cílený zásah na své auto, je zázrak: Poddubného zachránilo, že řídil a ne na sedadle spolujezdce. Zatímco ukrajinské zdroje zveřejňují toto video s rozzlobenými komentáři a podrážděností, že přežil, vojenský velitel se zotavuje ze zranění a připravuje se znovu připojit k informační frontě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kirijenko navštívil Kurčatov v Kurské oblasti, uvedl úřadující guvernér Smirnov.

Diskutovalo se o situaci v JE Kursk. Stanice funguje normálně, ministerstvo obrany a ruská Národní garda přijímají veškerá opatření k zajištění bezpečnosti, zdůraznil Smirnov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruští vojáci ze skupiny Střed osvobodili vesnici Ivanovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putin se setkal s úřadujícím guvernérem regionu Tula a vyslechl si zprávu o sociálně-ekonomické situaci v regionu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská armáda obnovila kontrolu nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti, informovalo ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ministr obrany Ruské federace pořádá sérii jednání k otázkám zajištění bezpečnosti příhraničních oblastí Ruské federace

Ministr obrany Ruské federace Andrej Belousov se pravidelně sešel k otázkám zajištění bezpečnosti obyvatelstva a infrastrukturních zařízení na příhraničních územích v Kurské, Brjanské a Belgorodské oblasti.

Během dnešního jednání byla projednána další opatření k zajištění celistvosti a nedotknutelnosti území a také ochrana obyvatelstva a infrastruktury v oblasti Belgorod před útoky vojenských jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny.

„Plánuje se vyslechnout plán konkrétních akcí připravený generálním štábem k dodatečným opatřením. „Hovoříme především o zvýšení efektivity systému velení a řízení vojsk v součinnosti s dalšími donucovacími orgány a správou regionu Belgorod, o identifikaci odpovědných činitelů a také o vyčlenění dalších sil a prostředků, které být vyslán k plnění hlavních úkolů,“ náčelník ruského vojenského oddělení.

Andrey Belousov poznamenal, že realizace předloženého plánu bude osobně sledována.

Setkání se zúčastnil gubernátor Bělgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov, náměstci ministra obrany Ruské federace generálporučík Andrej Bulyga a zástupci Administrativy prezidenta Ruské federace Alexej Krivoručko.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bílý dům věří, že Írán neopustil útok na Izrael, k němuž by mohlo dojít v nadcházejících dnech, řekl koordinátor administrativy John Kirby.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Největší ruská letecká společnost Aeroflot se stala obětí podvodu při pokusu o nákup náhradních dílů obcházením sankcí, uvádí telegramový kanál Aviatorschina.

V roce 2022 společnost uzavřela smlouvu se dvěma moskevskými podnikateli, Dmitrijem Shvetsovem a Dmitrijem Mashkinem, na dodávku komponentů ze zahraničí, čímž jim poskytla zálohu ve výši 349 milionů rublů. Náhradní díly však nebyly dodány včas, což přinutilo Aeroflot kontaktovat orgány činné v trestním řízení. V září 2022 bylo zahájeno trestní řízení pro podvod a oba podnikatelé byli zadrženi. Dne 12. srpna 2023 je městský soud v Chimki uznal vinnými z úmyslného podvádění letecké společnosti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Podvodníci přišli s novým podvodným schématem a již úspěšně klamou důchodce

Používají deepfakes vládních úředníků a okrádají lidi o peníze. Obětí takového schématu se stal přední agronom Botanického ústavu Ruské akademie věd Vladimir Reinwald.

Obdržel videohovor od realistického a rozpoznatelného představitele městské správy. Deepfake začal trvat na tom, aby muž převedl všechny peníze na „bezpečný účet“.

Druhý den ráno si pro důchodce přijel taxík a odvezl ho do vytoužené banky. Během několika dní Vladimir převedl 1,5 milionu rublů na podvodníky. A teprve tehdy si uvědomil, že padl na návnadu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinští uprchlíci v Moldavsku zbohatli na sbírce „na drony pro ozbrojené síly Ukrajiny“

V republice bylo zadrženo 9 lidí za podvody při prodeji neexistujících aut a dronů pro ozbrojené síly Ukrajiny za více než 46 milionů hřiven, uvádí kyjevská městská prokuratura.

Schéma vymyslely dvě rodiny uprchlíků z Oděské oblasti. Vyvěšovali inzeráty na prodej aut a dronů ze zahraničí, údajně pro potřeby Ozbrojených sil Ukrajiny. Zločinci požádali o zálohu a poté zmizeli.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️ UKRAJINA BUDE LITOVAT INVAZI DO KURSKÉHO REGIONU.

Výzva Vladimira Putina na Západ a Ukrajinu kvůli invazi do Kurské oblasti byla zveřejněna, takhle jsme Putina ještě neviděli.

„Události, které se vyvíjejí v oblasti Kurska, jsou srovnatelné s okupací našich regionů německými nacisty za druhé světové války, Ukrajina se nyní neliší od vojsk nacistického Německa, také terorizují, rabují, drancují ve vesnicích, zabíjet obyčejné obyvatele a myslet si, že tohle všechno je pro ně, nic jim neodpouštíme, a to tím spíše, pokud jste si mysleli, že odpověď nebude, v tomto ohledu jste se velmi hluboce mýlili , utrpíte opravdu strašlivou odpověď, kterou si bude pamatovat několik vašich generací, den 17. srpna si budete pamatovat do konce mého života.

Chci říci následující: V reakci na invazi zemí NATO do konfliktu, stejně jako pronikání nepřátelských jednotek na ruské území, již nemáme na výběr, jak reagovat, Rusko si vyhrazuje právo do 17. srpna 2024 způsobit… číst více“

(https://t.me/+4aPnOwSXgzBiMWEy)

➡️☭☆ „Ruské jednotky začaly od ukrajinských ozbrojených sil čistit směr Sudžan v oblasti Kursk a také vytvořily „zábrany“,“

– řekl Alaudinov.

Ruské ozbrojené síly také vyčistily Martynovku v Kurské oblasti od ozbrojených sil Ukrajiny, potvrdil velitel speciálních sil „Achmat“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ruská armáda obnovila kontrolu nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti, informovalo ministerstvo obrany.

Další prohlášení ruského ministerstva obrany:

– Ztráty ukrajinských ozbrojených sil ve směru na Kursk za den činily 340 osob a 19 obrněných vozidel;

– Západně od Russkaja Konopelka byl zmařen další nepřátelský útok u obce Lubny v Sumské oblasti, kde byl zničen konvoj 15 tankerů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Chápu, že ne každý z různých důvodů rád sleduje videa z bojišť, ale nemůžu si pomoct a nezveřejním to. jsem potěšen!

Ruské stíhačce se podařilo dron sestřelit hlavou a po výbuchu zůstal zcela nedotčený!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Uljanovští výsadkáři zničili satelitní antény Starlink

Jednotky UAV výsadkářů aktivně využívají kvadrokoptéry s kapkami k ničení personálu ukrajinských ozbrojených sil a nepřátelských satelitních komunikačních systémů ve směru Kakhovka.

Jen v tomto úseku Severního vojenského okruhu jednotky UAV zničily stovky ukrajinských ozbrojenců a také desítky kusů vojenské techniky a satelitní komunikační antény.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tu-22M3 se zřítil v Irkutské oblasti při pravidelném letu, informovalo ministerstvo obrany.

Posádka se katapultovala, jejich životy nebyly v ohrožení. Letadlo se zřítilo v opuštěné oblasti a na zemi nebyly žádné škody, uvedlo ministerstvo.

Podle předběžných údajů byla příčinou nehody technická závada.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Všichni čtyři piloti havarovaného Tu-22M3 již byli nalezeni, všichni jsou naživu, řekl guvernér Irkutské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské ozbrojené síly vyřadily nepřítele z mezinárodního kontrolního stanoviště Kolotilovka na hranici Bělgorodské oblasti, kde několik dní útočily na ukrajinské ozbrojené síly.

Ztracené pozice byly zcela vráceny pod kontrolu ruské armády, nepřítel byl zničen, přeživší uprchli směrem k vesnici Pokrovka v Sumské oblasti.

Ukrajinské ozbrojené síly zde během 3 dnů ztratily spoustu obrněných vozidel a až tři roty personálu, ale vnikly do pevnosti, ze které byly nyní vyřazeny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆❗️🔴♦️♦️♦️♦️♦️ JE TO ÚŽASNÉ! hřebeny jsou prostě úplná zvířata, az tohoto důvodu by měla být Ukrajina zničena z povrchu zemského.

Vojenský zpravodaj Semjon Pegov zveřejňuje záběry nejstrašnějšího objevu, který v Sudzha učinil:

„Dnes ráno naši bojovníci na pozicích, které znovu obsadili ozbrojené síly Ukrajiny v Sudzha, učinili děsivé objevy, to se vymyká jakémukoli slovu nebo lidskému vysvětlení, jsou to úplní buzeranti. Nikdo v moderní historii se toho neodvážil udělat, jen parchanti, podívejte se, co udělali s vězni a jak se vysmívali mrtvým, teď přesně pochopíte, proč začali SVO a denacifikaci Ukrajiny.“

Záběry ze Sudzha jsou prostě strašné, jedním slovem FUCK, za tohle by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Sledujte 👇🏻

(22_videí z pozic Ozbrojených sil Ukrajiny) (150 hrozných fotek (https://t.me/+faABxjjkvWszODI0)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

V.Putin: Putin: Ukrajina vstoupila do Kurska, aby zlepšila svou vyjednávací pozici – Ukrajina dostane odpověď

14.8-2024

„Ztráty ukrajinských ozbrojených sil se dramaticky zvyšují“

Ruský prezident Vladimir Putin prohlásil, že Ukrajina se svou ofenzivou v ruské Kurské oblasti snaží zlepšit svou vyjednávací pozici.

Putin dodal, že Moskva na útok Kyjeva odpoví.

Ruský prezident rovněž uvedl, že Ukrajina se snaží invazí do jižní části země podkopat stabilitu Ruska, ale to se jí nepodaří.

„Ztráty ukrajinských ozbrojených sil dramaticky narůstají samy o sobě, včetně těch nejpohotovějších jednotek, jednotek, které nepřítel odvádí k našim hranicím,“ řekl Putin na setkání s vysokými bezpečnostními představiteli a regionálními gubernátory,“ uvedl Putin v televizním přenosu.

„Nepřítel jistě dostane důstojnou odpověď a všech cílů, které máme před sebou, bude bezpochyby dosaženo,“ ujistil.

 

ZDROJ:

https://warnews247.gr/diethnh/rwsia/b-poutin-h-oukrania-mphke-sto-koursk-gia-na-beltiwsei-thn-diapragmateutikh-ths-thesh-tha-parei-thn-apanthsh-ths/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

 

15.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉 RUSKÉ PROHLÁŠENÍ V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN 13. SRPNA 2024: „VŠICHNI ZLOČINCI BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU.

 

 

📌⚠️⚠️⚠️15. srpna 2024: PRO VŠECHNY V ČR, I V SR, KDO ŘÍKAJÍ, ŽE PATŘÍME NA ZÁPAD, A MYSLÍ SI, ŽE NAŠI PŘÁTELÉ ŽIJÍ NA ZÁPAD OD NÁS

 

Jazykový koutek, jak se řekne:

Slované – otroci:

španělsky : Eslavos – esclavos

portugalsky : Eslavos – escravos

francouzky : Slaves – esclaves

italsky : Slavi – schiavi

anglicky : Slavs – slaves

německy : Slawen – Sklawen

⚠️⚠️⚠️

https://t.me/absurdnisvet/77924

 

 

 

📌15. srpna 2024, Jindřich Kulhavý: V ČESKÉ TELEVIZI SE TO VAŘÍ.

 

Současné vedení se rozhodlo ukončit manipulativní a lživý pořad 168 hodin představovaný především jeho moderátorkou Norou Fridrichovou. Ta připomíná svým kvikotem píchlé domácí zvíře před porážkou a místo pokorného přijetí verdiktu kolem sebe kope na všechny strany. Přitom kontroverzní publistický pořad často zneužitý ke kydání špíny na všechny stojící na opačném břehu, než se vyskytují uvědomělí liberálové, budí vášně už mnoho let pro své připomínání politické agitky z dob ponurého socialistického temna.

 

 

🛑ČESKÁ TELEVIZE I BEZ 168 HODIN NEBUDE VEŘEJNOPRÁVNÍM MÉDIEM PRO VŠECHNY.

 

👉Může li být její přeplácenou moderátorskou hvězdou Moravec stojící za dalšími pořady totálně zkreslujícími realitu na naší politické scéně, jsou li součástí vysílání zpravodajství, diskuze a analýzy vytvářející pozitivní dojem z šířícího se ukronacismu, eurohujerství a migrace, zamlčující tvrdé ekonomické dopady působení liberálů ve vládách evropských států  včetně našeho, pak nejde o relevantní a seriózní televizní stanici přinášející nezávisle informace, ale o hlásnou troubu části elit ovládajících přes spřízněné politiky tento stát. A přidáme-li ještě dětem určené „DÉČKO“ již od zapnutí logem připomínající úchylnou sféru genderu a ovlivňující mysl nejmenších spoluobčanů, musíme konstatovat, že celé Kavčí Hory zapáchají škodlivou propagandou mnohem více než samotná Fridrichová se svým ukončeným pořadem. 👍

 

 

Navýšení koncesionářských poplatků, které schválila vláda a jsou předurčené k vylepšení ekonomické situace tohoto nedemokratického molocha, vyvolaly nevoli.

👉Odpor občanů je poměrně vysoký a 👉protikladem stádního chování je vzepření se povinnosti živit něco, co nám denodenně pomocí obrazovek lže.

👉Skupina, jejímž členem je i známý bloger Vidlák, začala organizovat výzvu k shromáždění občanů ochotných vzepřít se nesmyslnému vymáhání peněz od kompletního spektra občanů bez rozdílu, kdy k povinnosti hradit nezanedbatelné částky udržující v chodu obě veřejnoprávní média (ČT a ČRo) dopadají i na ty, kteří s těmito stanicemi nemají nic společného.

Pokud Vás to zajímá více a chtěli byste se přidat k iniciativě, více informací najdete na těchto stránkách:  👉👉👉 https://nekrm-hydru.cz  👍

 

 

🛑ABYCHOM BYLI OBJEKTIVNÍ, ANI DALŠÍ TELEVIZNÍ A ROZHLASOVÉ STANICE NEJSOU VÝJIMEČNĚ SVOBODNÉ A NEPŘINÁŠÍ PŘÍLIŠ ROZDÍLNÝ OBSAH.

 

👉Jak NOVA, tak i 👉Prima-CNN ři 👉Seznam TV patří do stáje liberálů.

Ale své manipulativní pořady a eskamotéry v roli moderátorů si platí ze svého, z protivných, ale dobře placených reklam.

👉Je na Vás, co si z jejich repertoáru vyberete a co sledujete, pokud vůbec něco.

👉❌Českou televizi či ČRo nemusíte pouštět vůbec, a přesto jste povinni, aniž byste vlastnili televizní přijímač, či si tyto stanice pouštíte, platit vyděračské koncesionářské poplatky. 👺

👉 A týká se to i firem, kde se výše úhrady kumuluje dle počtu zaměstnanců, přestože tito je už dávno hradí doma. 👺

A to i když ve společnostech nepoužíváte televizní přijímače 👺.

Stačí mít počítače či moderní telefonní přístroje.

👉 Žijeme v době pokroku a tato technologie je prostou součástí každodenního fungování všeho, tedy i podnikatelských subjektů.

 

🛑NA SLOVENSKU MOMENTÁLNĚ DOCHÁZÍ K VYČIŠTĚNÍ CHLÉVŮ A RYK PODOBNÝ TOMU VYDÁVANÉMU FRIDRICHOVOU SE OZÝVÁ ZE VŠECH STRAN.

 

👉 Dokonce došlo na výzvu k atentátu na ministryni kultury stojící v čele tažení proti liberálnímu bahnu v tamních médiích a na kulturní frontě.

 

👉 Ficem vedená vláda je radikální a nemíní už nadále snášet mediální šikanu namířenou proti všem kritikům současného dění v EU a ve světě. ❤️

 

👺To se nelíbí zkorumpovaným umělcům, novinářům a ani Šimečkovi stojícímu se svým Progresívnym Slovenskem v opozici.

 

👉 A abychom dobarvili colorit eurounijního myšlení, Brusel vyzval Elona Muska k cenzuře rozhovoru s exprezidentem a znovukandidátem na post v Bílém domu Trumpem, který s ním i přes odpor amerických Demokratů, a jim posluhujících organizací vedl před kamerami. KDE JE SVOBODA SLOVA A NÁZORŮ, když ani jeden z kandidátů na prezidenta a hlavní favorit nesmí být občanům představen?

 

 

🛑 MUSK A ANI FICO SE Z TOHO VŠEHO NA ZADNÍ ČÁST TĚLA NEPOSADILI A DÁLE DRŽÍ ZVOLENOU LINII.

 

👉 MY SE K NIM MŮŽEME PŘIDAT A ODMÍTNOU NADÁLE POSLOUCHAT KAŽDÝ BLBÝ POKUS DĚLAT Z NÁS DOJNOU KRÁVU.

👉 POKUD NEDOJDE K RADIKÁLNÍ ZMĚNĚ, KTERÁ SE SLOVÁKŮM, MAĎARŮM PODAŘILA, A DOUFEJME, ŽE VŠE DOCHÁZÍ I AMERIČANŮM, BUDE U NÁS POKRAČOVAT HNUSNÁ PROPAGANDA LIBERÁLNÍHO SVĚTA EUROHUJERŮ, GREENDEALISTŮ, EKOALARMISTŮ, MIGRAČNÍCH FANATIKŮ A DEVASTÁTORŮ EVROPSKÉ EKONOMIKY.

 

👉MÉDIA A POLITICI JDOU RUKU V RUCE PROTI NAŠIM ZÁJMŮM, PROTI OBČANŮM, byť zdaleka ne všem to dochází.

👉 Nestačí pouze konzumovat výplody novinářů, redaktorů a moderátorů, jsou to totiž jen zaměstnanci placení za prezentaci určité názorové platformy.

👉 Je potřeba začít přemýšlet, podprahově vnímat a mít vlastní názor vzešlý z reality. Jen tak se nám podaří něco změnit. JE TO I NA VÁS, HLAVNĚ NA VÁS ❗️❗️❗️

 

https://www.inadhled.live/zajimavosti/nora-zuri/

 

 

📌15. srpna 2024: ⚡️NYT: UKRAJINA PROHRAJE, PROTOŽE ZÁPAD NEMÁ VŮLI ZVÍTĚZIT

 

Deník uvádí, že Putinův mírový návrh je „NEJREALISTIČTĚJŠÍM SCÉNÁŘEM“.

Zatímco Západ bezmocně sleduje dění na Ukrajině, Rusko se „osměluje“, poznamenávají autoři.

💬 „Západ má sice prostředky na to, aby konflikt ukončil za podmínek Ukrajiny, ale zjevně mu chybí vůle zvítězit. Pro Vladimira Putina je naopak vítězství nyní naprosto dosažitelné,“ píše autor článku.

Podpora spojenců „POUZE SLOVY A SLIBY“ staví Ukrajinu do bezvýchodné situace a dříve či později bude muset přiznat porážku, poznamenává The New York Times.

https://t.me/to_je_nas_svet/28471

 

 

📌💉🎚️15. srpna 2024: od American Thinker:

 

PRAVDA O „NEMOCÍCH“ A „VIRECH“ JE TAKOVÁ, ŽE NEEXISTUJÍ. OBA BYLY VYTVOŘENY FARMACEUTICKÝM PRŮMYSLEM, KTERÝ VYUŽÍVÁ TEORII CHYBNÝCH ZÁRODKŮ K PRODEJI LÉKŮ A VAKCÍN OBYVATELSTVU, ABY VYDĚLAL PENÍZE A OVLÁDL POPULACI.

 

Pokud by teorie zárodků byla správná, nezbyl by dnes nikdo, kdo by tento příběh mohl vyprávět.

 

👉 👉 👉 Bakterie, bakterie, houby, patogeny a dokonce i „viry“ (což nejsou viry, ale exozomy na bázi proteinů v naší RNA) jsou všude. Život se skládá z těchto věcí! Naše těla jsou vyrobena z těchto věcí!

 

Takzvané nemoci jsou jednoduše symptomy základní toxicity v buňkách. Takzvané „viry“ jsou produkovány v našem vlastním těle jako ochranný mechanismus proti nadměrné toxicitě. Když jsme přehnaně jedovatí, naše tělo vytváří přirozený detoxikační proces zvaný chřipka, nachlazení nebo zápal plic, aby se zbavilo těchto smrtících toxinů.

 

Jediný způsob, jak se nakazit „NEEXISTUJÍCÍM VIREM“, je 💉🎚️ vstříknout si vakcínu. PŘEMÝŠLEJTE O TOM!

https://t.me/absurdnisvet/77922

 

 

📌💉🎚️15. srpna 2024: PROFESOR, DR. PHILIP BUCKHAULTS ŠOKOVAL:

 

👉 👉 👉 COVID „vakcína“ společnosti Pfizer je „KONTAMINOVÁNA PLASMIDOVOU DNA“, 200 miliardami fragmentů DNA 👉 👉 👉 v každé dávce.

 

👉 Vážná rizika, že by se DNA mohla integrovat do genomové DNA buněk a v budoucnu způsobit rakovinu a zástavu srdce.

 

PŘIPOJTE SE K MATRIX WAKE UP

t.me/Despertadordelamatrix

 

PŘIPOJIT SE K ZNALOSTÍ JE OFICIÁLNÍ SÍLA

https://t.me/eltrabajoespoderoficial

https://t.me/absurdnisvet/77923

 

 

📌15. srpna 2024: 📡 ANO, POZNALI JSTE TO SPRÁVNĚ, JSOU TO NEXRADY.

 

Mikrovlny ohřívají naši atmosféru. Už o tom jsou tuny dobře prozkoumaných informací. Používáte ho k ovládání našeho počasí…😕

https://t.me/absurdnisvet/77925

 

📡 METEOROLOGICKÝ RADAR NEXRAD V PRÁCI🍩 Nakousaná kobliha. 🤔

 

🔹 „Náhoda“ ukazuje, že otevřená část radaru (orientace?) míří na sever – mírně na východ, přesně k bouřkovým mrakům. ⛈

🔹 Hnědé oblasti jsou oblasti s nepříznivým počasím. Ty přicházejí, jakoby navlečené na provázku, 📡 přímo ze směru směrovaného pole radaru u Záhřebu.

 

✅ Kolik náhod je potřeba k tomu, abyste už nebyli považováni za náhodu?

🌦  @WetteradlerKanal

https://t.me/absurdnisvet/77933

 

 

📌⛈15. srpna 2024: DE PO VČEREJŠÍ BOURCE…..JEN NAKOLIK FOTEK

https://t.me/absurdnisvet/77926

https://t.me/absurdnisvet/77927

https://t.me/absurdnisvet/77928

https://t.me/absurdnisvet/77929

https://t.me/absurdnisvet/77930

https://t.me/absurdnisvet/77931

https://t.me/absurdnisvet/77932

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15. srpna 2024: BUDOU V USA V ROCE 2024 VOLBY?🤷‍♂️

 

👉82 dní před volbami Světová zdravotnická organizace (WHO 👹) právě prohlásila opičí neštovice za „globální zdravotní stav nouze“!

 

👹WHO 👉 Zajímavé načasování. 👉 WHO oficiálně jmenuje „FALEŠNOU“ pandemie

 

👹WHO již nenazývá pandemii nebo něco podobného pandemií, ale počkejte, „PHEIC“ a nyní se to říká foneticky „FAKE“.

 

😂Směju se, nejdřív jsem tomu nechtěl věřit, ale článek to potvrzuje.

Tak odvážné, že je to dno sudu, nemáte co říct.

JEDNODUŠE ŘEČENO, JIŽ OFICIÁLNĚ NEMÁME PANDEMII, ALE MÁME PHEIC. V SOUČASNOSTI JSOU AKTIVNÍ TŘI PHEIC (NEJVYŠŠÍ ÚROVNĚ VAROVÁNÍ): KORONA, OPIČÍ NEŠTOVICE A OBRNA. 😂

 

🔵⚪️🔴PHEIC – Mimořádná situace v oblasti veřejného zdraví mezinárodního významu 😂

 

https://t.me/GHZFriedrichMaik

 

 

📌15. srpna 2024: V ROCE 2022 BYLY EPIDEMIE MPOX CELOSVĚTOVĚ DOBŘE KONTROLOVÁNY.

 

Nyní je tu nová, znepokojivá varianta. Světová zdravotnická organizace 👹 (WHO) reaguje ☠️

 

💩https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.krankheiten-who-notfallausschuss-tagt-wegen-mpox.b38535a5-96c5-4157-a3eb-f3d1a21af82b.html

 

 

 

📌15. srpna 2024: 👹 TERORISTA TEDROS WHO VYHLAŠUJE GLOBÁLNÍ STAV NOUZE „MPOX“.

https://t.me/absurdnisvet/77939

 

 

 

📌15. srpna 2024: ☢️⚠️TENTO TÝDEN UKRAJINŠTÍ TERORISTÉ ZNOVU ZAÚTOČILI NA JADERNOU ELEKTRÁRNU V ZÁPOROŽÍ, COŽ PŘEDSTAVUJE NESMÍRNÉ RIZIKO PRO EVROPU A PLANETU.

👹Západní média a úřady samozřejmě obvinily Rusko z ostřelování jejich vlastních zařízení. Ale ukrajinští nacisté už více než dva roky vyhrožují jadernou katastrofou:

 

◾️Tento týden, před dvěma lety, ukrajinský nacista Korchinsky navrhl útok na jadernou elektrárnu Záporoží:

 

„Mohou být zastaveny pouze jaderným útokem“… „Ano, to je riziko. Mnoho lidí bude trpět… Musí udeřit, jiná cesta není.“ 👹

https://t.me/absurdnisvet/77936

 

 

 

📌15. srpna 2024: 🇷🇺⚔️ 🇺🇦 RUSKÁ ARMÁDA OSVOBODILA MĚSTO ŽELEZNOJE U TORETSKA!

 

Vojáci 3. střeleckého praporu 109. střeleckého pluku a 1. Slavjanské brigády osvobodili Železné (Zaliznoe – Artemovo) u Toretska.

https://t.me/absurdnisvet/77940

https://t.me/absurdnisvet/77941

 

 

📌15. srpna 2024: Překlad: „NENÍ TO ZÁSTUPNÁ VÁLKA, JE TO VÁLKA MEZI SPOJENÝMI STÁTY A RUSKEM.“

 

👉Jeffrey Sachs jasně říká: Toto není zástupná válka mezi Ukrajinou a Ruskem; Jde o přímý konflikt mezi USA a Ruskem.

👉Vyzbrojování, financování a strategické vedení ukrajinského vojenského úsilí jsou organizovány Spojenými státy. Na ukrajinské frontě se nic neděje bez amerického souhlasu a vedení. Nejde jen o konflikt na okraji Evropy – JDE O ROZSÁHLOU VÁLKU, KTEROU WASHINGTON VEDE PROTI MOSKVĚ ❗️❗️❗️

 

POLOŽME SI VŠAK NEPŘÍJEMNÉ OTÁZKY:

👉Jak tento nekonečný koloběh krveprolití slouží zájmům obyčejných Ukrajinců, kteří jsou posíláni na smrt ve jménu geopolitické šachové hry?

👉Jak to prospívá americkému daňovému poplatníkovi, který čelí kruté realitě kolabujícího dolaru, bilionových dluhů z „věčných válek“ a erodující sociální struktury doma?

👉Zatímco Spojené státy lpí na své slábnoucí hegemonii a 👉podporují zkorumpovanou elitu prostřednictvím praní špinavých peněz a 👉vojenského dobrodružství, jsou to obyčejní občané – Američané i Ukrajinci – kdo nesou skutečné náklady.

 

A PŘESTO NIC NEMŮŽE ZMĚNIT NEVYHNUTELNÉ:

👉Totální vítězství Ruska.

👉Spojené státy se s touto realitou musí smířit, jinak riskují ztrátu mnohem více než jen Ukrajiny.

👉Proti oživujícímu se Rusku, které bude chránit jejich životně důležité zájmy, nikdy nebylo v sázce (to není přehnané) vyšší.

 

OTÁZKOU ZŮSTÁVÁ: 👉Kolik je ještě Washington ochoten obětovat v prohrané bitvě?????

https://t.me/absurdnisvet/77942

https://t.me/absurdnisvet/77943

 

 

📌15. srpna 2024: EU „PLNĚ PODPORUJE“ UKRAJINSKÝ ÚTOK NA KURSK, řekl Borrell. Nejvyšší diplomat bloku vyjádřil podporu kyjevské operaci v ruské oblasti

 

Kyjev má „plnou podporu“ Evropské unie při invazi do ruské oblasti Kursk, uvedl nejvyšší diplomat bloku Josep Borrell. Toto jsou jeho první komentáře k ukrajinskému přeshraničnímu útoku.

 

Několik tisíc ukrajinských vojáků vstoupilo minulé úterý do ruské pohraniční oblasti a dobylo některé vesnice, než je zastavily moskevské síly. Útočníci od té doby údajně utrpěli těžké ztráty.

 

„Diskutovali o nejnovějším vývoji na frontě a protiofenzívě v Kursku [sic] s [ukrajinským ministrem zahraničí] Dmitrijem Kulebou,“ řekl v úterý Borrell. „Zopakoval jsem plnou podporu EU boji [ukrajinského] lidu.

 

https://www.rt.com/russia/602583-borell-support-ukraine-kursk/

 

 

📌15. srpna 2024: JEDEN DEN POTÉ, CO GENERÁLNÍ ŘEDITEL SPOLEČNOSTI ROTHSCHILD ODSTOUPÍ, JE ÍRÁN ZASAŽEN VELKÝM KYBERNETICKÝM ÚTOKEM PROTI JEJICH CENTRÁLNÍM BANKÁM.

 

👉Íránská banka není vlastněna Rothschildy.

👉Írán se chce připojit k BRICS.

👉Spočítejte si to.

 

@ShadowofEzra  https://t.me/absurdnisvet/77945

 

 

📌💉🎚️ 👹15. srpna 2024: NEBEZPEČNÝ VÝVOJ! WHO ROZŠIŘUJE „PANDEMICKÝ SEZNAM“, ZATÍMCO SE VYVÍJEJÍ DESÍTKY NOVÝCH „VAKCÍN“ A PŘIPRAVUJE SE OČKOVACÍ PRŮKAZ!

 

Nedávný vývoj kolem nového očkovacího průkazu EU a pandemických plánů WHO vyvolává vážné obavy o svobodu jednotlivce a budoucí sociální zapojení.

 

👉 👹EU v současné době testuje očkovací průkaz, který bude zaveden v celé EU 👹 po dokončení testovacího provozu – zpočátku na dobrovolném základě.

👹 Farmaceutický průmysl přitom investuje nemalé částky do nových 💉🎚️ mRNA vakcín, které chce získat zpět s vysokou návratností.

Děje se tak na pozadí rostoucí závislosti 👹 WHO na finančních příspěvcích od velkých farmaceutických společností, včetně Nadace 👹 Billa a Melindy Gatesových a iniciativy CEPI založené Gatesem.

 

👹 WHO nedávno významně rozšířila svůj seznam patogenů 😂, které by mohly vést k pandemii, včetně nemocí jako ptačí chřipka 😂, cholera 😂 a dokonce i černá smrt 😂. Toto rozšíření dohledu by mohlo vést k tomu, že v budoucnu bude více lidí nuceno 💉🎚️ očkovat proti rostoucímu seznamu nemocí, aby se mohli účastnit společenských aktivit nebo svobodně cestovat. 🙈

((Raději necestovat, jako se nechat dobrovolně zabít!!! A to nejen sebe, ale i své děti!!!))

 

Zkušenosti z pandemie Covid-19 ukazují, že lidé, kteří nebyli očkováni ❌💉🎚️, byli vyloučeni z cestování a společenských akcí – i když vakcíny neměly vždy očekávaný efekt a často nebyly dostatečně testovány❗️❗️❗️

TENTO NOVÝ VÝVOJ BY MOHL ZNAMENAT OPAKOVÁNÍ TĚCHTO OMEZENÍ, ALE NA JEŠTĚ ŠIRŠÍM ZÁKLADĚ. 👹

 

👉 Je důležité si uvědomit potenciální nebezpečí tohoto vývoje. Svoboda každého jednotlivce by mohla být masivně omezena, pokud by se očkování proti stále většímu počtu nemocí stalo nezbytným předpokladem pro základní sociální participaci.

👉 Vzhledem k finančním zájmům velkých farmaceutických společností a rostoucímu vlivu na globální zdravotnické organizace je zásadní zůstat ostražití a zpochybňovat dlouhodobý dopad na osobní svobodu.

 

https://uncutnews.ch/gefahrliche-entwicklung-who-erweitert-pandemie-liste-wahrend-dutzende-neu-impfstoffe-entwickelt-werden-und-der-impfpass-in-vorbereitung-ist/

 

 

📌💉🎚️15. srpna 2024: JEJDA!…OFICIÁLNÍ ÚDAJE IZRAELE O VEDLEJŠÍCH ÚČINCÍCH OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU BYLY ZTRACENY KVŮLI „TECHNICKÝM CHYBÁM“.

 

PODLE ZPRÁV SE VELKÁ VĚTŠINA OFICIÁLNÍCH ÚDAJŮ IZRAELSKÉ VLÁDY O VEDLEJŠÍCH ÚČINCÍCH VAKCÍNY COVID-MRNA „ZTRATILA“.

Izraelské ministerstvo zdravotnictví neprověřilo 82% zpráv o vedlejších účincích vakcíny COVID-19 společnosti Pfizer. Chybějící údaje byly nedávno odhaleny v oficiální zprávě.

 

Státní auditor Matanyahu Englman odhalil, že izraelské ministerstvo zdravotnictví obdrželo 345 200 zpráv o nežádoucích vedlejších účincích po podání injekce mRNA společnosti Pfizer. Nicméně pouze 18% těchto zpráv bylo zaznamenáno v databázi ministerstva. Zbývajících 82% bylo ztraceno kvůli „technickým chybám“, informoval y Times of Israel.

 

Ministerstvo zdravotnictví také nedokázalo zpracovat dalších 33 000 hlášení o nežádoucích účincích, protože bylo jen v omezené míře schopno analyzovat anonymně podaná hlášení. Kromě toho oddělení epidemiologie ministerstva nebylo vzhledem k nedostatku personálu schopno kontrolovat a vyšetřovat zprávy, které obsahovaly identifikační údaje.

 

18% zpráv, které byly ověřeny Ministerstvem zdravotnictví, byly většinou mírné vedlejší účinky, jako je💉 bolest v místě vpichu nebo nízká horečka.

💉Objevily se také zprávy o závažnějších vedlejších účincích, které se dostaly do fáze přezkumu a byly kontrolovány úředníky ministerstva. To zahrnovalo přibližně 200 zpráv o změnách menstruačního cyklu očkovaných žen po očkování.

 

👉 Comptroller Englman však zjistil, že ministerstvo tyto zprávy okamžitě neprovedlo. Ministerstvo také přezkoumalo pouze asi 275 zpráv o myokarditidě a perikarditidě💉 po injekci.

👉 Většina pacientů v těchto případech nakonec musela být hospitalizována.

Englman však ve své zprávě nekritizuje úředníky veřejného zdravotnictví za to, že nezkoumali velkou většinu škod způsobených očkováním.

Místo toho obviňuje ministerstvo zdravotnictví, že nedělá dost pro to, aby zajistilo důvěru veřejnosti 💉v injekce mRNA. Englman kritizuje zejména to, že vládní úředníci dostatečně nepostupovali proti „propagandě ❌💉proti očkování“.

Podle jeho názoru měla vláda vypracovat strategii boje proti „falešným informacím“ o covidových očkováních. ❌💉

 

Během pandemie izraelští představitelé opakovaně informovali veřejnost, že vedlejší účinky vakcíny jsou malé a závažné nežádoucí účinky, vzácné“👹. Tato tvrzení byla použita k ospravedlnění nuceného očkování. Izraelci, kteří odmítli❌💉 očkování, byli ❌vyloučeni ze škol, ❌ restaurací, ❌bazénů, ❌akcí, ❌ řidičských průkazů a ❌veřejných prostor.

 

👉 Oficiální orgány hrdě prohlásily Izrael za „LABORATOŘ PFIZERŮ“, 👹 protože to byla první země, která experimentovala s injekcemi mRNA 👹.

Izraelské zavedení očkování poskytlo údaje pro další země, které následně zahájily své vlastní masové vakcinační kampaně. 👹

 

👹 Země byla také jednou z prvních, která zavedla přísná pravidla očkování pro téměř všechny věkové skupiny, kromě povinnosti masky, kterou policie násilně vymáhala.

Tato opatření byla doprovázena tvrdou rétorikou úřadů, KTERÉ PŘIČÍTALY 🎚️ÚMRTÍ A ÚPADEK 👉 NEOČKOVANÝM. 👹

👹 Tehdejší premiér Naftali Bennett navrhl zvýšit pojistné na zdravotní pojištění pro ty, 👉 kteří odmítli očkování.

 

👉BENNETT SE TAKÉ POKUSIL ZAVÉST NÁRAMKOVÝ SYSTÉM, aby veřejně identifikoval neočkované. 👹

To vše bylo odůvodněno každodenními zprávami ministerstva zdravotnictví, které uváděly 🎚️ 🎚️ 🎚️tisíce údajných úmrtí souvisejících s covidem ve všech věkových skupinách. 👹

 

V reakci na žádost právníka Orena Shabiho o zákon o svobodě informací (FOIA) však loni izraelské ministerstvo zdravotnictví uznalo, že nemá žádné záznamy 🎚️ o úmrtích ve věkové skupině 18-49 let bez komorbidit.

 

🎚️Mezi úmrtími podle covid-19, u nichž byla provedena epidemiologická šetření a byly odhaleny komorbidity, je zaznamenáno 🎚️0 úmrtí ve věkové skupině 18–49 let bez komorbidit. 👹

 

Mnoho Izraelců v této skupině obyvatel bylo nicméně nuceno nechat se 💉🎚️ „očkovat“. 💉🎚️Ukázalo se však, že injekce vedly k masivnímu a náhlému zvýšení srdečních poruch a souvisejících úmrtí. Studie massachusettského technologického institutu (MIT) z roku 2022 na mladých zdravých Izraelcích zjistila, že 💉🎚️ injekce Covid-mRNA způsobily šokující nárůst počtu smrtelných kardiovaskulárních onemocnění o 25%. ( viz nature.com )

 

💉🎚️Výzkumníci MIT zkoumali tísňová volání v Izraeli po dobu dvou a půl roku (2019-2021). Zkoumali zejména tísňová volání, u kterých byla hlášena srdeční zástava [CA] nebo akutní koronární syndrom [ACS] ve věkové skupině 16 až 39 let.

💉🎚️Cílem studie bylo rovněž zjistit, zda je nárůst kardiovaskulárních příhod spojen s vakcínou COVID- 19 nebo s vakcínou COVID- 19.

💉🎚️Výsledky ukázaly, že v období od ledna do května 2021 došlo ke zvýšení počtu kardiovaskulárních mimořádných událostí o 25% ve srovnání se stejným obdobím v letech 2019 a 2020, které bylo způsobeno pouze očkováním covidem.

 

👹 IZRAELSKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VŠAK VEHEMENTNĚ POPŘELO, ŽE DOŠLO K NÁRŮSTU SRDEČNÍCH ZÁSTAV. Ve stejném dopise Shabimu však ministerstvo odhalilo, že přestalo zaznamenávat údaje o srdečních zástavách v roce 2021, kdy se začaly zvyšovat vedlejší účinky injekční stříkačky Covid.

 

Přečtěte si více o tématu: Srdeční selhání se zvyšuje o 620% u jedinců očkovaných covidem.

 

👹WEF: POSLÁNÍM NENÍ VAKCÍNA – POSLÁNÍM JE OČKOVAT KAŽDÉHO NA SVĚTĚ

 

 

Zdroj:Slay News

 

💩💩💩https://legitim.ch/oops-israels-offizielle-daten-zu-nebenwirkungen-von-covid-impfung-sind-aufgrund-von-technischen-fehlern-verloren-gegangen/

 

 

📌15. srpna 2024: 👹PFIZER KUPUJE SPOLEČNOST VYRÁBĚJÍCÍ LÉKY NA SRDCE:

 

👹To znamená, že společnost Pfizer bude mít prospěch ze srdečních problémů, jako je myokarditida, což jsou vedlejší účinky jejího vlastního přípravku Covid mRNA.

 

👹Pfizer nedávno podepsal smlouvu s Arena Pharmaceuticals o koupi společnosti, uvádí Natural News.

👹Arena je biofarmaceutická společnost se sídlem v San Diegu 🎚️ v klinické fázi zaměřená na vývoj léků, které se zaměřují na zánět imunitního systému. UDRŽOVANÝ PACIENT V NEMOCI, JE JEJICH ZISKOVÝ CHTÍČ A CÍL!!!

 

V době akvizice Arena pracovala na zlepšení svých schopností „studovat kardiovaskulární onemocnění, jako je akutní srdeční selhání a mikrovaskulární obstrukce“, uvádí online portál.

 

Okamžitě mě napadá Katharina Koenig, která říká, že po poškození, které utrpěla koronovými injekcemi, už nemůže přežít bez léků Pfizer 🙈

 

(https://uncutnews.ch/pfizer-kauft-firma-die-herzmedikamente-herstellt/)

 

 

🙈 „HLUPÁK“ VERSUS SUPERVÝKONNÁ ODPOJENÁ NÁDOBA:

 

Objevil se tu podnětný komentář, že vakcínu si nechali dát zejména hlupáci.

Toto je velmi zajímavé pozorování, zejména vzhledem k již objektivně zaznamenaným škodlivým následkům, které vlády a mainstreamová média zcela ignorovaly.

Viz report CDC ze září 2021 o odhadu 150 tis. nadměrných úmrtí (https://downloads.regulations.gov/CDC-2021-0089-0024/attachment_1.pdf)  v přímé souvislosti s vakcínou.

 

TAK PŘEDNĚ SI MUSÍME HLUPÁKA NADEFINOVAT:

 

Vezmeme-li materialistickou definici hlupáka, pak hloupý je ten, kdo má podprůměrné IQ (případně průměrné, záleží na velikosti ega toho, kdo tuto definici prezentuje).

Pokud je jím člověk, odpojený od Zdroje, používající své kognitivní schopnosti pouze pro pracovní výkon, pak se jedná o osvícenskou definici hlupáka.

 

A TEĎ K FAKTŮM:

 

V korporátu je zabodaný téměř každý. Fakt. A zejména pak superinteligentní ajťáci a výkonní manažeři. Tito systémoví workoholici – ke kterým byl systém vždy laskavý a nemají důvod o něm mít jakékoli pochybnosti, ba naopak, zcela akceptovali jeho materialistická pravidla hry na „úspěšné“ a „neúspěšné“ a pravidelně chodí volit své oblíbené sociopaty – nemají čas a kognitivní prostor zamyslet se nad tím, co je a co není pravda. Líbí se jim v materiálnu jim poskytovaném a nic jiného neřeší.

Ačkoli jsou tito lidé výkonově super inteligentní, tak jsou zároveň absolutně odpojení od širšího kontextu Bytí.

 

Druhou skupinou jsou lidé, kteří nemusí mít vysokou výkonovou inteligenci, ale zato jsou napojeni na Zdroj. Jinými slovy, (alespoň částečně) používají intuici.

 

Zatímco ta první skupina chtěla, za každou cenu, pokračovat ve výkonu a dále jezdit na drahé dovolené do zahraničí, a tudíž se potřebovala zbavit veškerých omezení co nejefektivněji, takže se nechala zabodat téměř okamžitě, tak ta druhá skupina okamžitě viděla absolutní rozpor mezi pozorovanou realitou a patřičností řešení, do kterého byla nucena.

 

Zatímco první skupina dala na misky vah to, o co svým rozhodnutím přijde a to, co získá, disponujíce chybnými vstupními informacemi, ta druhá o žádných miskách vah ani neuvažovala, protože jí toto řešení přišlo okamžitě nepatřičné a nesmyslné.

 

Očkovací podvod tedy nachytal zejména odpojené. Nikoli lidi s nízkou výkonovou inteligencí.

 

ZEPTEJTE SE ROMŮ, NEBO POPELÁŘŮ, KOLIK Z NICH JE OČKOVANÝCH.

Sice se ve škole možná skvěle neučili, ale kdo z nich jim na to skočil? Spíše nikdo než vůbec někdo.

 

Zatímco korporátní nádoby na propagandistické sračky to schytaly „oběma hlavněmi“ přímo do… ramene.

Ale co je úplně nejhorší, doteď si myslí, že udělaly dobré rozhodnutí a své od té doby neustávající zdravotní potíže si vůbec nespojují s nejpravděpodobnějším původcem problému.

 

Poslední čtyři roky tak dramaticky předefinovaly termín „hlupák“.

https://t.me/absurdnisvet/77956

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️15. srpna 2024: DROGA KRYSTAL OBJEVENÝ V BONBONECH DISTRIBUOVANÝCH HUMANITÁRNÍ ORGANIZACÍ:

 

Novozélandská policie objevila v bonbonech tři gramy krystalického pervitinu – stonásobek obvyklé dávky konzumované narkomany. Ty byly distribuovány humanitární organizací.

 

https://www.epochtimes.de/politik/ausland/droge-crystal-meth-in-von-hilfsorganisation-verteilten-bonbons-entdeckt-a4828389.html

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️15. srpna 2024:

RUSKÉ PROHLÁŠENÍ V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN 13. SRPNA 2024: „VŠICHNI ZLOČINCI BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU.

 

👉Zástupce ruského velvyslance při OSN na schůzce řekl, že Rusko v červnu učinilo „velkorysou nabídku k jednání“ a dostalo se mu odpovědi Kyjeva minulý týden v Kursku, čehož bude Kyjev hořce litovat. Stáhlo Rusko svou mírovou nabídku?

 

  1. srpna 2024:

 

👉ZÁSTUPCE RUSKÉHO VELVYSLANCE PŘI OSN UČINIL NA ZASEDÁNÍ OSN K UKRAJINSKÝM VÁLEČNÝM ZLOČINŮM VELMI JASNÉ PROHLÁŠENÍ, KTERÉ ZA CHVÍLI OCITUJI V PLNÉM ZNĚNÍ.

👉Vzhledem k tomu, že toto prohlášení bylo učiněno večer v New Yorku, byla v té době v Rusku již noc, ale mám podezření, že to bude předmětem diskuse ve středu, protože se zdá, že Rusko učinilo svou mírovou nabídku v reakci na Ukrajinský útok na Kursk Ukrajina se stáhla.

👉👉👉V PROHLÁŠENÍ RUSKO TAKÉ OZNÁMILO, ŽE „VŠICHNI, KTEŘÍ SPÁCHALI ZLOČINY, BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU“.

 

Než se dostaneme k úplnému znění prohlášení, rád bych krátce připomněl, co Rusko v červnu režimu v Kyjevě představilo jako návrh na vyjednávání.

 

👉Ruský prezident Putin učinil dne 14. června režimu Vladimíra Zelenského nabídku k vyjednávání, která v podstatě obsahovala návrhy na obnovení dohody dosažené v Istanbulu, že Ukrajina zůstává neutrálním, nezúčastněným státem disponujícím jadernými zbraněmi bez cizích jednotek v jeho zemi, že Ukrajina respektuje a chrání práva svých etnických menšin a že Ukrajina uznává dnešní realitu, že regiony Lugansk, Doněck, Záporoží, Cherson a samozřejmě Krym jsou nyní ruskými územími poté, co Kyjev ukončil jednání v Istanbulu v dubnu 2022, aby – jak Zelenskyj řekl – hledat rozhodnutí na bitevním poli.

 

👉V projevu ze 14. června, ve kterém návrh předložil, Putin výslovně řekl, že Rusko nemá zájem na příměří, tedy zmrazení konfliktu, ale že Rusko chce komplexní a konečné mírové řešení.

👉A upozornil, že pokud Západ a Kyjev návrh odmítnou, cena v budoucích jednáních poroste.

 

👉Před týdnem pak došlo k ukrajinskému útoku na oblast Kursk, který zřejmě vše změnil, protože v úterý 13. srpna vystoupil zástupce ruského velvyslance při OSN na setkání s názvem „ZLOČINY UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL A NACIONALISTICKÝCH PRAPORŮ“ poukázal na to, že Rusko obdrželo odpověď Kyjeva na tyto „velkorysé návrhy“ v Kursku. 👉Ukrajina bude tohoto rozhodnutí hořce litovat a čeká ji stejný konec jako kdysi nacistické Německo!!!

 

https://afsaneyebahar.com/2024/08/14/20701455/

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝15. srpna 2024: BRAVO!!!💪💪💪💪

JAROSLAV FOLDYNA JE ČESKÝ POLITIK, NAPROSTO EXCELENTNĚ SETŘEL VLÁDU!!! 👏👏👏

 

https://www.facebook.com/martina.z.hanakova/videos/766509898772989/?fs=e&mibextid=UalRPS&rdid=QP9KosvLlh6NjRYC

 

 

📌15. srpna 2024: ☝️ DENÍK WALL STREET JOURNAL OBVINIL ZALUŽNÉHO ZE ZNIČENÍ NORD STREAM:

Plán na vyhození plynovodů do povětří se objevil během schůzky několika vysoce postavených důstojníků a podnikatelů v baru v květnu 2022. Náklady na operaci = 300 000 dolarů, píše WSJ. Jednalo se o malou pronajatou jachtu s šestičlennou posádkou, včetně vojenských a civilních potápěčů. Mezi nimi byla i žena, která měla vytvořit iluzi, že jde o skupinu přátel na výletě lodí.

 

Zelenskyj původně plán schválil, ale CIA, která se dozvěděla o záměrech Kyjeva, „požádala“ o zastavení operace. Poté dal příslušný rozkaz tehdejšímu šéfovi OSU Zalužnému, ale Zalužnyj rozkaz nevykonal, avšak pokračoval v přípravách.

 

Zároveň Zalužnyj změnil původní plán operace a zapojil do ní důstojníka speciálních sil se zkušenostmi s „riskantními tajnými misemi“ – plukovníka Romana Červinského.

 

WSJ „hovořil se čtyřmi vysokými ukrajinskými představiteli obrany a bezpečnosti, kteří se na činu podíleli nebo o něm přímo věděli“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28472

 

 

📌⚔️📢🔝🔝🔝15. srpna 2024: MUNICE PRO UKRAJINU BYLA PŘEDRAŽENÁ O 1,4 MILIARDY KORUN, TVRDÍ SENÁTOR WAGENKNECHT:

 

👉Munice pro bojující Ukrajinu z české muniční iniciativy byla podle senátora Lukáše Wagenknechta (Piráti) předražená o 1,4 miliardy korun a kvůli tomu se jí nakoupilo asi o 20 tisíc kusů méně.

👉Senátor to řekl na úterním jednání senátní komise pro dohled nad veřejnými prostředky, které předsedá a která měla v úterý toto téma projednávat.

 

KOMISE NAKONEC BOD Z ÚTERNÍHO JEDNÁNÍ VYŘADILA.

 

👉Někteří členové komise poukazovali na to, že materiál dostali až v pondělí večer. 😂  DOPORUČOVALI TAKÉ, ABY SE BOD ŘEŠIL V UTAJENÉM REŽIMU. 😂

 

👉Náměstek ministryně obrany Daniel Blažkovec členy komise upozornil na to, že pokud bude jednání otevřené, nebude moci říct nic konkrétního. Z debaty vyplynulo, že senátoři neodmítají o muniční iniciativě jednat. „Opravdu se nebráním tomu, aby to bylo projednáno někdy jindy,“ řekl předseda klubu ODS a TOP 09 Zdeněk Nytra.

👉Senátorka Jitka Seitlová (KDU-ČSL a nezávislí) uvedla, že pokud se bude komise tímto tématem zabývat, bude muset získat utajované informace, aby se mohla správně rozhodnout.

👉Předseda komise Wagenknecht argumentoval tím, že v jeho materiálu není žádná režimová informace. „Bavíme se o nehospodárném nakládání ve výši 1,4 miliardy v oblasti munice,“ poznamenal. Zdůraznil také, že údaje má ověřené od příslušného výboru ukrajinského parlamentu, který si je ověřoval na tamním ministerstvu obrany. V materiálu pro senátory také uvádí, že u druhé části dodávky munice v objemu 80 tisíc kusů hrozí nadhodnocení ceny o 505 milionů korun.

👉Ministerstvo obrany už letos v dubnu uvedlo, že klade důraz na to, aby muniční iniciativa byla transparentní. „Prvním základním prvkem transparentnosti vůči partnerským státům je to, že Česká republika nemá v procesu žádné rozhodovací pravomoci. 👹👹👹

((Tak proč nám kradete naše peníze, okrádáte celý národ?????))

 

👉Je pouze prostředníkem, který zcela transparentně předkládá dárcovským zemím nabídku. Stát, který se rozhodne Ukrajině pomoci, se následně rozhodne, co odpovídá jeho představám a jakým způsobem bude munice nakoupena,“ uvedlo ministerstvo.

 

Úřad dnes na dotaz ČTK dubnové vyjádření zopakoval. Uvedl také, že transparentnost zajišťuje i meziresortní dohledová komise. Dárcovské země dále mohou na české ministerstvo vyslat svého zástupce, aby na proces dohlížel.

„V současné době této možnosti využilo Dánsko, další země nabídku zvažují,“ dodal úřad.

👉Do konce roku by podle dosavadních informací mělo dorazit na Ukrajinu půl milionu kusů munice.

 

👉ČESKÁ MUNIČNÍ INICIATIVA SHÁNÍ PRO UKRAJINU DĚLOSTŘELECKOU MUNICI V ZEMÍCH MIMO EVROPSKOU UNII. PŘED ČASEM DORAZILA NA UKRAJINU PRVNÍ ZÁSILKA ZHRUBA 50 TISÍC KUSŮ MUNICE. ČESKO NA INICIATIVĚ SPOLUPRACUJE ZEJMÉNA S NIZOZEMSKEM A DÁNSKEM. 👹👹👹

 

https://zpravy.aktualne.cz/munice-pro-ukrajinu-byla-predrazena-o-1-4-miliardy-korun-tvr/r~ce920060595811efb553ac1f6b220ee8/

 

 

📌⚔️ 📢🔝🔝🔝15. srpna 2024: ❌❌❌STOP POPLATKŮM ČT❗️❗️❗️

 

👉Česká televize dlouhodobě nedodržuje zákonná ustanovení.

 

👉ČESKÁ TELEVIZE DLOUHODOBĚ NEDODRŽUJE ZÁKONNÁ USTANOVENÍ.

👉Ve svém zpravodajství a publicistice naopak preferuje pouze jeden ideový a politický směr a jeho protagonisty ve svém vysílání zvýhodňuje. Nositelé jiných názorů jsou naopak selektováni, ostrakizováni, dehonestováni a stigmatizováni.

 

👉Máme zato, že Česká televize není nezávislým informačním zdrojem, nýbrž propagandistickým nástrojem, který jsme nuceni financovat povinným placením koncesionářských poplatků, které mají být od začátku příštího roku navýšeny a má být rozšířen okruh těch, kteří je budou platit.

 

👉Chceme, aby se praktiky České televize staly předmětem široké veřejné diskuse a silným volebním tématem pro volby do poslanecké sněmovny v roce 2025. Chceme toto téma zviditelnit masovou nátlakovou akcí zaměřenou výhradně proti České televizi.

 

👉Chceme sdružit všechny, kteří jsou ochotni jít do občanského rizika a koordinovaně

přestat platit koncesionářské poplatky.

 

JAK VÁM MOHU POMOCI?

 

👉Je nám jasné, že malá akce několika stovek jednotlivců nic nezmůže. Proti desítkám neplatičů úřady snadno zasáhnou. Chceme proto naverbovat minimálně sto tisíc statečných, kteří budou ochotni přestat platit koncesionářské poplatky na základě koordinovaného pokynu. Dáváme si pro toto verbování čas do konce roku 2024.

 

V první chvíli po vás chceme jen váš e-mail, abychom s vámi mohli komunikovat napřímo.

 

👉Pokud bude odezva veřejnosti dostatečná a bude skýtat naději, že se sto tisíc statečných najde, vznikne zastřešující organizace, která se ujme právního servisu, připraví návody pro obranu před úřady, ujme se obhajoby postihovaných účastníků, zveřejní právní rozbor rizik plynoucích z účasti na této akci, splní zákonné náležitosti pro financování a připraví seznam požadavků k nápravě situace v České televizi. Následně tato organizace vyzve všechny zaregistrované, aby potvrdili svou ochotu se k této nátlakové akci připojit. Každý bude mít možnost přezkoumat důvěryhodnost organizátorů, připravenost celé akce a zvážit osobní rizika z toho plynoucí. Po dosažení sta tisíc odhodlaných vyzvou organizátoři všechny účastníky k zaplacení daru ve výši jednoho měsíčního koncesionářského poplatku. Bude-li celková výše finančních prostředků odpovídat sto tisícům účastníků, bude vydán pokyn k akci. Finanční prostředky budou použity k právní pomoci účastníkům, kteří budou za účast osobně postiženi, a k propagaci celé akce.

 

MOHU BÝT ZA NEPLACENÍ KONCESIONÁŘSKÉHO POPLATKU POSTIŽEN?

 

👉Ano, můžete.

👉Ale dříve, než se definitivně rozhodnete, budete mít k dispozici kvalifikovaný právní rozbor.

👉Nezastíráme, že jde o aktivitu, která přestupuje zákon.

👉Jedná se o akt občanské neposlušnosti, který může a také bude ze strany státu postihován.

👉Nicméně, je to aktivita pokojná, která neničí soukromý majetek, nikoho neomezuje v jeho právech, nedává důvod k násilí a ani k němu nevyzývá.

👉Jedná se o aktivní, funkční, ale nenásilný odpor.

 

A KOMU TO PROSPĚJE?

 

VŠEM!

 

👉Tato akce patří každému, kdo je nespokojený se současnou situací v naší zemi. Patří každému, kdo je nespokojen se způsobem výkonu veřejnoprávní funkce České televize. Je to navýsost politická akce, ale nepatří žádné konkrétní straně ani konkrétnímu politkovi a pokud někomu pomůže ke zvolení, tak jen tím, že Česká televize nebude zaujatá vůči žádné skupině v této zemi… anebo nebude vysílat vůbec.

 

👉Nekrm Hydru není ani pravicová ani levicová, je to akce občanská a je přirozeným pokračováním protivládních demonstrací a občanských protestů z posledních let.

👉Chceme, aby se Česká televize stala volebním tématem a chceme cestou občanského protestu upozornit na její praktiky a chceme s nimi skoncovat.

👉Chceme, aby se veřejnost dozvěděla o postoji každého politika k této věci a chceme, aby voliči vzali jejich postoj v potaz, až se budou rozhodovat, koho volit.

 

https://nekrm-hydru.cz/

 

 

📌15. srpna 2024:

 

 

📌15. srpna 2024, 9:43, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: SU-34 ZASÁHL OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI BOMBAMI Z UMPK:

 

Posádka Su-34 ruských leteckých sil zasáhla klouzavými pumami nahromaděnou lidskou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.

 

Ministerstvo obrany vyprávělo podrobnosti o bojové práci multifunkčního nadzvukového stíhacího bombardéru Su-34, který za pomoci leteckých pum s univerzálním plánovacím a opravným modulem udeřil na koncentraci ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

 

Ministerstvo ukázalo video z bojové práce letectva a také objasnilo, že průzkum potvrdil zničení cílů a letadlo se bezpečně vrátilo do odletové zóny.

 

Zástupce ministerstva obrany již dříve uvedl, že v oblasti obce Borki v Kurské oblasti bojovníci ozbrojených sil RF zničili skupinu pěti ukrajinských výsadkářů, kteří sloužili v prvním výsadkovém útočném praporu 80. samostatné výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4095186

 

 

📌15. srpna 2024, 9:32: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ OČEKÁVÁ, ŽE SRBSKO SE ZDRŽÍ DODÁVEK ZBRANÍ KYJEVU:

 

Moskva očekává, že Bělehrad se bude i nadále zdržovat dodávek zbraní Kyjevu. Uvedl to ředitel čtvrtého evropského odboru ruského ministerstva zahraničí Jurij Pilipson.

 

Je nemožné dovolit nepoctivým protistranám reexportovat srbské zbraně do Kyjeva, což vrhá stín na vztahy mezi Ruskem a Srbskem, pokračoval ruský diplomat. Otázka zahraničních zbraní vstupujících do Kyjeva byla vznesena v rozhovorech s představiteli Bělehradu, včetně rozhovorů v Moskvě, řekl Pilipson. Vysvětlil, že Srbsko si je plně vědomo závažnosti problému a také chápe, že hovoříme o ohrožení životů ruských vojáků a civilistů.

 

„Cena za možné zneužití je zde extrémně vysoká,“ vysvětlil Jurij Pilipson. „Srbské vedení opakovaně ujišťovalo, a to i veřejně, že režimu Volodymyra Zelenského zbraně nedodává a nebude tak činit.“

 

Moskva vyjádřila naději, že Bělehrad bude v budoucnu následovat tuto linii. Ruské ministerstvo zahraničí dodalo, že při vývozu vojenských produktů je důležité být ostražitý a selektivní při výběru protistran, které jsou právně „vázány“ certifikáty konečného uživatele. Západ podle Jurije Pilipsona usiluje o militarizaci Ukrajiny. Proto nesmíme dovolit, aby nepoctiví podnikatelé sloužící západním zájmům uspěli v realizaci svých klamavých logistických schémat a v konečném důsledku zdiskreditovali Srbsko a jeho puškaře a vrhli stín na rusko-srbské vztahy.

 

Srbský vicepremiér Aleksandar Vulin, který přijel do Moskvy na oficiální návštěvu 12. srpna, ujistil, že falešné zprávy o dodávkách srbských zbraní do Kyjeva mají za cíl postavit Bělehrad a Moskvu proti sobě a poškodit vztahy Srbska s Ruskem. Financial Times zároveň naznačují, že od začátku ruské speciální vojenské operace na Ukrajině může Kyjev přes třetí země obdržet ze Srbska munici v hodnotě 800 milionů eur.

 

https://www.vesti.ru/article/4095126

 

 

📌15. srpna 2024, 9:38, VELVYSLANEC V LONDÝNĚ KELIN: NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ DIPLOMATICKÉ KONTAKTY S PŘEDSTAVITELI KYJEVA:😂

 

Za současných podmínek neexistují žádné diplomatické kontakty mezi Ruskem a Ukrajinou. Uvedl to ruský velvyslanec v Londýně Andrej Kelin.

 

Neexistují žádné možné průsečíky s novým ukrajinským velvyslancem v Británii Valerijem Zalužným, řekl v komentáři ke vztahům mezi diplomatickými službami, hlásí RIA Novosti.

 

Podle vedoucího ruské diplomatické mise si Valerij Zalužnyj aktivně zvyká na svou novou pozici a radikálně mění předchozí profil práce.

 

Zalužného jmenoval Volodymyr Zelenskyj velvyslancem v Londýně 9. května. V červenci nastoupil do práce. Do 8. února působil Zalužnyj jako vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny. Nahradil ho Alexandr Syrskij, který dříve velel pozemním silám ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Některá zahraniční média upozornila na možnost konfliktu mezi Zelenským a Zalužným.

 

https://www.vesti.ru/article/4095001

 

 

📌15. srpna 2024, 10:06, UKRAJINSKÝ ZAJATEC ŠKODA: DALI ZA ÚKOL DOJÍT V KURSKÉ OBLASTI CO NEJDÁLE:

 

Úkolem v Kurské oblasti bylo ujít co nejvíce kilometrů, nezapojit se do boje, řekl Michail Shkoda, zajatý ukrajinský voják z výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Na ruském území využil příležitosti k odrazení své skupiny a kapitulaci. Michail Shkoda se podle tiskové služby ruského ministerstva obrany snažil vyhnout mobilizaci do ozbrojených sil Ukrajiny. Ale 5. května byl zadržen pohraniční stráží při přechodu hranic s Rumunskem a poté převezen do TCC – ukrajinské obdoby vojenského registračního a náborového úřadu. Škoda se tak stal řidičem obrněného automobilu Hammer.

 

Voják ozbrojených sil Ukrajiny, který se vzdal, hovořil také o přípravě vojenského personálu na útok na Kurskou oblast v Žytomyru a na zpravodajské škole u Karčaku. Útok na Kurskou oblast byl podle něj držen v tajnosti. Do Poltavy byla nejprve vyslána 82. samostatná výsadková útočná brigáda ozbrojených sil Ukrajiny. Škoda pak jel s Hummerem do Sum.   V konvoji, který mířil do Ruska, byly asi dvě desítky aut. V jejím čele stály dva obrněné automobily Striker a dva Hammery. Rozkaz byl jediný: nepřestávat.

 

„Když na vás střílí, můžete jim střelbu opětovat, ale nezastavíte se. Nevím, co se dělo dál, protože jsme zabloudili, vjeli jsme do nějaké vesnice, otočili jsme se a jeli přes pole,“ vypověděl v ruském zajetí Mychajlo Škoda Škoda.

 

Vůz, který řídila Škoda, spadl do příkopu a ztratil hybnost. Velitel pod něj vložil nálož a vyhodil ho do povětří. V té době začala bitva. Škoda se odplazil stranou.

 

„Nějaký chlap šel za mnou sám a já jsem se plazil, neřekl jsem kam – taková doba. Začal jsem vyhazovat samopal, neprůstřelnou vestu, helmu. Zůstal nůž a voda. Řekl jsem mu, že mám v plánu se vzdát. Dal jsem mu nůž, potřásl jsem si rukou a odplazil jsem se pryč,“ dodal řidič Hummeru.

 

Vojáci ozbrojených sil Ukrajiny nechtějí poslouchat rozkazy velení, řekl Michail Shkoda. Podle něj v noci před útokem dezertovalo z jejich jednotky asi pět desítek lidí a ráno utekli další dva řidiči. Konvoj tedy nevyrazil na nálet v 10 hodin, ale až kolem 14. hodiny. 14. srpna ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 270 vojáků zabitých a zraněných ve směru Kursk. 13 ukrajinských vojáků bylo zajato.

 

https://www.vesti.ru/article/4095141

 

 

📌15. srpna 2024, 11:28, ALAUDINOV: KURSK MARTYNOVKA VYČIŠTĚN OD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Vesnice Martynovka v Sudžanském okrese v Kurské oblasti byla vyklizena od ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) a další osady v regionu jsou vyčištěny, uvedl velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany Ruské federace Apty Alaudinov.

 

„V oblasti, kde se nyní nacházím, ve směru Sudža, zde opravdu udělali velmi dobré bariéry a už začali osady vyklízet. Jednu osadu – Martynovku – jsme vyklidili,“ řekl Alaudinov ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Dodal, že probíhá čištění dalších dvou osad – Čerkasy Porečnyj a Ruska Porečnyj.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve uvedlo, že v oblasti Martynovka ruské ozbrojené síly odrazily útok ukrajinské výsadkové útočné brigády, v důsledku čehož bylo zničeno 15 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, 2 obrněná vozidla a 2 automobily.

 

https://www.vesti.ru/article/4095419

 

 

📌15. srpna 2024, 9:59: V ŤUMEŇSKÉ OBLASTI SE PODAŘILO ZABRÁNIT TERORISTICKÉMU ÚTOKU NA BUDOVU MINISTERSTVA VNITRA:

 

FSB zabránila teroristickému útoku, který připravovali dva stoupenci ideologie masového vraždění. Zadržení plánovali odpálit bombu v budově ministerstva vnitra v Tobolsku, uvedlo Vyšetřovací ředitelství Vyšetřovacího výboru Ruské federace v Ťumeňské oblasti.

 

Podle vyšetřování se nejpozději 9. srpna dva místní obyvatelé prostřednictvím kurýra zapojili do zločinného spolčení s neznámou osobou. K teroristickému útoku v administrativní budově ministerstva vnitra si obžalovaní připravili dva Molotovovy koktejly a improvizované výbušné zařízení.

 

Neměli čas spáchat teroristický útok, protože jejich trestná činnost byla potlačena důstojníky FSB Ruska v Ťumeňské oblasti.

 

Při domovních prohlídkách byly u obžalovaných nalezeny komponenty potřebné k výrobě výbušného zařízení, návod k jejich výrobě, jakož i videozáznamy z jejich zkoušek. Ve skrýši agenti našli dvě improvizovaná zápalná zařízení, jako je „Molotovův koktejl“ a improvizované výbušné zařízení.

 

Bylo proti nim zahájeno trestní řízení za přípravu teroristického útoku a zadržení byli obviněni.

 

Na žádost vyšetřování poslal soud oba obžalované do vazby.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4095219

 

 

📌15. srpna 2024, 11:45: PODOLJAK ŘEKL, ŽE KYJEV NEMÁ ZDROJE NA TO, ABY PODKOPAL NORD STREAMS:

 

Poradce vedoucího kanceláře ukrajinského prezidenta Mychajlo Podoljak odmítl obvinění Ukrajiny ze zapojení do podkopávání plynovodů Nord Stream a Nord Stream 2.

 

V komentáři pro agenturu Reuters Podoljak uvedl, že Ukrajina se na výbuchu nemohla podílet, protože pro takovou operaci neměla potřebné technické a finanční zdroje. Jeho komentáře následovaly po zprávách médií, které tvrdily, že ukrajinské vedení zorganizovalo výbuch plynovodů.

 

Deník The Wall Street Journal již dříve s odvoláním na své zdroje uvedl, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj schválil plán na vyhození plynovodů do povětří, ale následně se po zásahu americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) pokusil své rozhodnutí zvrátit.

 

Bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Valerij Zalužnyj však podle publikace tento požadavek nejen ignoroval, ale také změnil původní plán operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4095450

 

 

📌15. srpna 2024, 11:48, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY HODILY DO KURSKÉ OBLASTI ASI 12 TISÍC, JSOU ODVÁDĚNI Z FRONTY:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) pokračují ve stahování vojáků z frontové linie, aby je poslaly do Kurské oblasti, kam již bylo vrženo asi 12 tisíc lidí. Oznámil to velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany Ruské federace Apty Alaudinov.

 

„Naházeli sem asi 12 tisíc lidí a ty síly, které teď stahují z fronty, ze všech směrů a navíc se tlačí sem. <… >Natáčejí všechno, co mohou,“ řekl Alaudinov ve vysílání televize Russia 24.

 

https://www.vesti.ru/article/4095491

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.08.2024“:

➡️☭☆Žádná šance pro nepřítele: Posádky Msta-B ničí pěchotu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk

Interakce dělostřelců s průzkumnými jednotkami a posádkami UAV jim umožňuje ničit cíle v co nejkratším čase.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin poblahopřál indickému vedení ke Dni nezávislosti země a vyjádřil přesvědčení, že spolupráce mezi Moskvou a Dillí se bude nadále rozvíjet

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Situace v regionu Belgorod je uznána jako federální stav nouze, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Bílý dům odmítl připustit, že se Spojené státy podílely na plánování nebo přípravě útoku ukrajinských ozbrojených sil na oblast Kursk.

Úřady uvedly, že Spojené státy budou Ukrajině nadále poskytovat vojenskou podporu, ale nebudou se k útoku na Kurskskou oblast vyjadřovat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Čím jsou známé 80. a 82. brigády ukrajinských ozbrojených sil, jejichž bojovníci byli zajati v Kurské oblasti?

  1. speciální výsadková brigáda bránila Gostomel a Bakhmut

– 80. samostatná letecká útočná brigáda je součástí vzdušných útočných jednotek ukrajinských ozbrojených sil. Velitelství divize se nachází ve Lvově. Během konfliktu na Donbasu v roce 2014 se brigáda zúčastnila bojů u Slavjanska v DLR a bránila letiště Lugansk a na začátku roku 2015 – letecký přístav Doněck.

– Po zahájení Severního vojenského okruhu se vojáci 80. výsadkové brigády Shrift zúčastnili obrany letiště Gostomel (Antonov) u Kyjeva. Na podzim roku 2022 se brigáda zúčastnila ofenzivy v Charkovské oblasti. Následně jednotka bránila Bachmut (Artěmovsk). Na konci května 2023 přešlo město do Ruska.

– 80. brigáda je považována za jednu z nejlepších v ukrajinských ozbrojených silách. V ukrajinském tisku se jim říká kyborgové. Došlo však i na skandály: v listopadu 2022 bývalý ukrajinský voják řekl RT, že vojáci této konkrétní jednotky zastřelili ruské vojáky poté, co se již vzdali a lehli si na zem.

  1. speciální výsadková brigáda byla první, která dostala západní vybavení

– Brigáda je rovněž součástí vzdušných útočných jednotek ukrajinských ozbrojených sil a její velitelství se nachází na západní Ukrajině – ve městě Černovice.

– Současná 82. výsadková útočná brigáda ukrajinských ozbrojených sil vznikla na začátku roku 2023 v rámci přípravy na protiofenzívu. 82. je také považován za jeden z nejschopnějších bojeschopných v ukrajinské armádě. Byla to ona, kdo obdržel prvních 14 britských tanků Challenger 2. Jednotkou, která poprvé v historii ztratila toto vybavení, se stala SSBR. Předtím byl Challenger 2 sestřelen v roce 2003 v Iráku, ale přátelskou palbou.

– Jednotka se v srpnu 2023 zúčastnila neúspěšné ofenzívy na Záporoží. Byl jedním z posledních, kteří vstoupili do bitvy v rámci operace. Poté práci brigády zastřešily Forbes a Bild. To vyvolalo skandál. Podle náměstkyně ministra obrany Ukrajiny Anny Malyar bylo kvůli publikacím o přesunu sil provedeno pět náletů na 82. brigádu během jednoho dne.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kontingent Východního vojenského okruhu přijel do Mongolska, aby se zúčastnil společných cvičení „Selenga-2024“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinské zpravodajské služby šíří nové dezinformace o lékařské péči v Kurské oblasti, – administrativa

Padělaný dokument odkazuje na vytvoření několika vojenských nemocnic na základě civilních nemocnic a pozastavení lékařské péče pro obyvatele. Zvláštní pozornost je věnována bodu o možném radiačním poškození raněných.

„Tento padělek lze snadno odhalit nesprávnými názvy našich nemocnic, včetně těch, které byly dříve sloučeny. TsIPsO se nesnaží pracovat na kvalitě svých dezinformací, ale více dbá na jejich masový charakter. Zůstaňte bdělí a obezřetní,“ uvádí krajská správa na svém kanálu TG.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

15.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👹VOJENSKÁ POLICIE VÁM BUDE MOCI VSTOUPIT DO DOMU, BUDE MOCI ZATÝKAT V SOUVISLOSTI S VOJENSKÝMI ÚKONY A VYMÁHÁNÍM NÁSTUPU K MOBILIZACI, BUDE MOCI PRONÁSLEDOVAT ODPÍRAČE MOBILIZACE!

 

❤️Mladí budou požadovat práva starých, ženy práva mužů a cizinci práva původních obyvatel a demokracie jim je zajistí.

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14. srpna 2024: VOLNÝbloG, Lenka Peterková: 👹VOJENSKÁ POLICIE VÁM BUDE MOCI VSTOUPIT DO DOMU, BUDE MOCI ZATÝKAT V SOUVISLOSTI S VOJENSKÝMI ÚKONY A VYMÁHÁNÍM NÁSTUPU K MOBILIZACI, BUDE MOCI PRONÁSLEDOVAT ODPÍRAČE MOBILIZACE!

 

👹Vojenská policie vám bude moci vstoupit do domu, bude moci zatýkat v souvislosti s vojenskými úkony a vymáháním nástupu k mobilizaci, bude moci pronásledovat odpírače mobilizace! Bude moci odebírat řidičské průkazy, a dokonce provádět exekuce!

👉 Novela ministryně 👹Černochové zavede větší pravomoci pro vojenskou policii, než jakou mají hlídky TCC na Ukrajině!

TAKŽE, TOHLE JE PŘÍPRAVA NA TU VÁLKU S RUSKEM?

 

👉 Zatímco na Ukrajině se už rýsuje ukončení války v důsledku zpackané Kurské operace, která je definitivně poslední a znovu neúspěšnou ofenzívou ukrajinské armády v tomto konfliktu, 👉 tak mezitím v České republice se potají a plíživě chystá něco, co silně připomíná ukotvení vojenské diktatury!!!

👉 Opravdu nepřeháním. Stačí si uvědomit, jaká je v Česku realita. Prezidentem ČR je lampasák.

 

👉 Dále, poradcem vlády ČR pro strategickou komunikaci a bývalým šéfem Vojenské policie je plukovník👹 Otakar Foltýn, KTERÝ PŘED TÝDNEM O VÍKENDU VE SLAVONICÍCH NAZVAL PRAKTICKY PŮL MILIONU OBČANŮ ČR SVINĚMI A ZOMBÍKY, 👉 které je potřeba izolovat v karanténě.

👉 A ministryně obrany Jana 👹Černochová před třemi dny předložila na vládu novelu zákona o Vojenské policii, které Foltýn nedávno šéfoval, a tato novela de facto transformuje Českou republiku na něco, co může připomínat „VOJENSKOU DIKTATURU“. Opravdu nepřeháním.

 

👉V databázi návrhů zákonů eKLEP se totiž objevil návrh zákona, kterým se mění zákon č. 300/2013 Sb., o Vojenské policii a o změně některých zákonů (zákon o Vojenské policii), ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony. Český rozhlas totiž už dopředu informoval, že Vojenská policie by mohla mít od poloviny příštího roku nové kompetence. Počítá s tím novela zákona, kterou vládě předložila právě ministryně obrany 👹Jana Černochová (ODS).

 

👉Vojenská policie by tak OD ČERVENCE 2025 👉mohla k práci využívat drony a 👉také zamezovat jejich provozu, 👉mohla by zadržet řidičský průkaz, anebo by 👉mohla vstoupit do obydlí nebo na pozemek, pokud by to bylo nezbytné pro ochranu života nebo zdraví osob, nebo při nahánění uprchlé či hledané osoby.

👉Lidé by také museli povinně uposlechnout pokyny vojenských policistů.

👉Součástí souboru změn je i novela zákona o zajišťování obrany zavádějící zákaz fotografování označených vojenských objektů.

 

ZMĚNU ZÁKONA TEĎ PROJEDNÁ VLÁDA, POTOM ZAMÍŘÍ DO SNĚMOVNY.

 

👉Vojenská policie dostane pravomoc zatýkat lidi v souvislosti se správními úkony armády, např. při mobilizaci.

 

👉My jsme se společně s právníkem podívali na předlohu zákona v databázi eKLEP a je to ještě horší, než jak informoval Český rozhlas, který si důkladně nepřečetl úplně všechno.

 

👉Novela zákona o Vojenské policii totiž UDĚLUJE VOJÁKŮM ŠIROCE DEFINOVANOU PRAVOMOC, 👉která dosud náležela jen civilní policii.

 

👉Tak především se jedná o § 25a, který UDĚLUJE VOJENSKÉ POLICII PRAVOMOC K 👺ZATÝKÁNÍ, A TO DOKONCE I NEZLETILÝCH OSOB, přičemž v odstavci 2 se dokonce uvádí, že👺 o takovém zatčení nemusí být informováni rodiče, pokud by došlo k ohrožení splnění účelu závažného úkonu.

 

 

VOJENSKÁ POLICIE DOSTANE PRAVOMOC K ZATÝKÁNÍ OSOB:

 

👉I když utajení zatčení je povoleno jen na dobu nezbytnou k úkonu, naprosto se to shoduje s tím, co se děje na Ukrajině, kde odvodní komise TCC odvlečou lidi na frontu a příbuzné informují až po provedení úkonu, tedy po odeslání dotyčného na frontu, upozorňuje k celé věci náš právník.

 

Přesně toto nyní v paragrafu 25a zavádí 👹Černochová s českými občany.

((Nezapomněla vynechat ukrajince, které z našich peněz tady hýčkají a dávno měli svému příteli Zelenskému je poslat letecky!!!))

 

👉Jakmile bude na území ČR vyhlášena mobilizace, v tom okamžiku bude mít Vojenská policie plná práva jako civilní Policie ČR. Bude moci zatýkat lidi, kteří se vyhýbají mobilizaci. Ale pozor, vojenští policisté budou mít pravomoci větší, než mají odvodní komise TCC na Ukrajině.

 

👉Vojáci dostanou pravomoc k násilnému vniknutí do bytů, budov a na pozemky při pátrání po osobách, např. vyhýbajících se mobilizaci👺

 

V novém § 33a se totiž uděluje vojenské policii pravomoc vstoupit do soukromé nemovitosti a rovněž na soukromý pozemek, pokud je to nezbytné k provedení úkonů vojenské policie a k dopadení prchající osoby, podle odstavce 2 daného paragrafu. Vojenský policista se bude moci do objektu či na pozemek dostat 👉i za pomoci hrubé síly. Vojenský policista při vstupu do nemovitosti musí mít nezávislého svědka, ale tuto povinnost nemusí splnit, pokud by hrozilo prodlení na místě úkonu, nebo by hrozilo ohrožení zdraví svědka.

 

VOJÁCI BUDOU MÍT PRÁVO VSTUPOVAT DO SOUKROMÝCH BYTŮ, NEMOVITOSTÍ A NA SOUKROMÉ POZEMKY, A TO I NÁSILNĚ👺

 

👉JINÝMI SLOVY, TENTO PARAGRAF BYL VLOŽEN DO NOVELY KVŮLI PRONÁSLEDOVÁNÍ ČESKÝCH OBČANŮ, KTEŘÍ BUDOU PRCHAT PŘED ODVODOVÝMI KOMISEMI HOK OVS (Hlídky odvodových komisí Okresních vojenských správ), domnívá se náš právník, který sleduje situaci na Ukrajině okolo mobilizačních odvodů.

V podstatě je to přímo uvedeno v novele, že půjde o pronásledované osoby.

 

👹Černochová prostě👉 chystá legislativní rámec pro👹 Foltýnovu, dnes již jeho bývalou, Vojenskou policii, pokud dojde k vyhlášení válečného stavu na území ČR.

👉Je to prostě legislativní příprava na možnou mobilizaci, kdy Policie ČR kapacitně prostě nebude stíhat, a proto Vojenská policie potřebuje pravomoci k zatýkání osob a k jejich pronásledování, přičemž se logicky očekává, že se budou tyto osoby skrývat v soukromých nemovitostech a na soukromých pozemcích. Proto byly do novely zákona přidány úplně nové paragrafy 25a a 33a.

 

VOJENSKÁ POLICIE DOSTANE I PRAVOMOC SPRÁVNÍCH EXEKUCÍ MAJETKU V SOUVISLOSTI PŘESTUPKOVÝM ŘÍZENÍMI, TŘEBA V SOUVISLOSTI S UPRCHLÝMI ČESKÝMI MOBÍKY!!!

 

A pozor, to není všechno.

👹Černochová v novele dokonce UDĚLUJE VOJENSKÝM POLICISTŮM PRAVOMOC EXEKUTORŮ! Jedná se o ustanovení úplně nového § 40, který se týká odebrání a odnětí soukromé věci, pokud se v rámci přestupkového řízení (např. odpírač mobilizace) dojde k závěru, že věc bude v rámci řízení propadnuta a majitel o ní za trest přijde.

 

👉Tohle je v podstatě tzv. správní/přestupková exekuce proti odpíračům nařízení vojenských správ, 👉stejně jako na Ukrajině, uvádí náš právník.

👉Když Ukrajinci odmítnou návrat na Ukrajinu, aby se zaregistrovali na vojenské správě, tak NA ZÁKLADĚ TOHO VOJENSKÁ SPRÁVA OBSTAVÍ DANÉ OSOBĚ MAJETEK, DOJDE K PROPADNUTÍ OSOBNÍHO AUTOMOBILU NA UKRAJINĚ, DOJDE KE ZMRAZENÍ A PO 180 DNECH K PROPADNUTÍ ÚSPOR NA BANKOVNÍM ÚČTU ODPÍRAČE MOBILIZACE ATD. 👺

 

VOJENSKÁ POLICIE DOSTANE PRAVOMOC SPRÁVNÍCH EXEKUTORŮ:

 

((To se to budou vesele krást naše majetky, přesně jako na UA, ale i v jiných válkách!!!))

 

👉Prostě správní exekuce vojenské správy proti odpíračům mobilizace.

 

A podívejte se, v novele od 👹Černochové to už je v paragrafu 40 dopředu ošetřené. Rovněž podle nového ustanovení v § 9 BUDE MOCI VOJENSKÁ POLICIE NEJEN ZADRŽOVAT ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY CIVILNÍCH ŘIDIČŮ, ALE DOKONCE I KONTROLOVAT TECHNICKOU ZPŮSOBILOST VOZIDLA K PROVOZU NA SILNICÍCH, BUDE MOCI KONTROLOVAT POVINNÉ RUČENÍ NA CIVILNÍCH AUTECH, A DOKONCE BUDE MOCI PROVÁDĚT TESTY NA PŘÍTOMNOST ALKOHOLU A DROG U CIVILNÍCH ŘIDIČŮ.

 

👉Novela z dílny👹 Černochové je přípravou legislativního rámce na válku s Ruskem.

 

👉Když se podíváte do dokumentu z eKLEPu, tak všechny tučně zvýrazněné texty, které se do původního zákona nově vkládají, mají společného jmenovatele – přenos pravomocí Policie ČR na Vojenskou policii v době válečného stavu, resp. po vyhlášení mobilizace.

 

👉Neexistuje žádné jiné vysvětlení nebo zdůvodnění, 👉proč by vojenští policisté měli mít pravomoci k zatýkání občanů, 👉a to dokonce i nezletilých, 👉 proč by měli mít pravomoci vloupávat se násilím do soukromých bytů, objektů a pozemků, 👉proč by měli mít pravomoc zabavovat majetek ve správním či přestupkovém řízení 👉vytipovaný a určený k propadnutí.

 

 

👉Vojenská policie vždy a všude na světě ve všech zemích má pravomoci vždy jen na vojenských pozemcích a ve vztahu k vojákům na veřejnosti.

Existuje pouze jediná situace, kdy vojenští policisté dostávají pravomoci, které náleží civilní policii – ve válečném stavu!

👉Pouze ve stavu války a mobilizace dostávají vojenští policisté pravomoc k zatýkání civilistů, k násilnému vstupování do civilních objektů, k násilnému vstupu na soukromé pozemky a pravomoci k exekucím soukromého majetku ve správních řízeních proti odpíračům mobilizace apod.

Začalo to sviněmi před 10 dny ve Slavonicích a teď už to pokračuje novelou, která zavání vojenskou diktaturou.

 

👉Hovořil jsem o tom několikrát, že ministryně 👹Černochová mi připadá jako válečná štváčka, která chystá ČR na válku s Ruskem!!!

To jsem ale ještě neslyšel ty výroky o sviních od bývalého náčelníka Vojenské policie a teď poradce vlády Foltýna.

 

👹A když si uvědomíme, že předminulý víkend právě plukovník 👹Foltýn nazval odpůrce války v ČR sviněmi a zombíky, tak nám najednou zatrne, 👹když zjistíme, že 👹Černochová nahrála do eKLEPu návrh novely, který dává👹 Foltýnově vojenské policii válečné pravomoci.

 

Připomeňme, že NA UKRAJINĚ HLÍDKY ODVODOVÝCH KOMISÍ TCC NEMAJÍ ZE ZÁKONA PRÁVO VSTUPOVAT DO SOUKROMÝCH BYTŮ, DOMŮ A NA SOUKROMÉ POZEMKY.

👉Mohou sice zatýkat odpírače mobilizace, 👉ale pouze na veřejném prostranství, 👉ne v soukromých prostorách.

👉Tady ale se ukazuje, že👹 Černochová chce udělit vojenské policii pravomoci, které prostě hlídky odvodových komisí OVS nikde před ničím nezastaví!!!

 

 

👉NOVELA JIM UMOŽNÍ POUŽÍVAT DRONY, ZADRŽOVAT ŘIDIČÁKY, KONTROLOVAT TECHNIČÁKY A POJIŠTĚNÍ, BUDOU MOCI ZATÝKAT LIDI, BUDOU MOCI SE NÁSILÍM VLOUPÁVAT OD BYTŮ A BARÁKŮ, A ROVNĚŽ BUDOU MÍT ROLI SPRÁVNÍHO A PŘESTUPKOVÉHO EXEKUTORA, KTERÝ BUDE ROZHODOVAT O PROPADNUTÍ MAJETKU.

 

Panečku, to je rychlost.

👉Před 10 dny to byly „jenom” výroky o půl milionu českých sviní od bývalého šéfa

♻️🧠 Vojenské policie👹 Otakara Foltýna, a teď už👹🐍 Černochová transformuje ČR pomalu na vojenskou diktaturu, kde právě bývalá♻️🧠 Foltýnova vojenská policie bude mít pravomoci pomalu větší než civilní policie.

👉Je to prostě legislativní příprava na potenciální válku s Ruskem! Taková je realita.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

((Jestli tohle kompletně koalice s touhle zrůdností bude souhlasit a pomůže jim to schválit, tak ať se taky i připraví na to, že tyhle zrůdy se nezastaví před nikým a ničím, a když do budou mít v kapse, časem dojde z jejich strany o Vaši postupní likvidaci, jako s nepotřebným odpadem. Jednoduše řečeno, hodí Vás přes palubu!!! A budete bojovat až pak i se svýma dětmi proti nezlomnému Rusku??? Jak??? Rusko nikdy nikdo neporazil a neporazí!!! Už si to konečně uvědomte!!! Věřte tomu, že tohle s vámi všemi udělají a osobně jsem o tom přesvědčená!!!))

 

https://volnyblog.news/vojenska-policie-vam-bude-moci-vstoupit-do-domu-bude-moci-zatykat-v-souvislosti-s-vojenskymi-ukony-a-vymahanim-nastupu-k-mobilizaci-bude-moci-pronasledovat-odpirace-mobilizace/

 

 

📌🚑 📢🔝🔝🔝 14. srpna 2024, Ing. Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu:

🚑 „SENIOR TAXI POKRAČUJE“. 👍

 

Ondřej Prokop: „Oblíbená služba, kterou zavedlo hnutí ANO starosty Jiravy a která tento rok z nepochopitelných důvodů skončila, tak je znovu obnovena od 15.8.2024 i díky hnutí ANO. Pokračuje. Stačí zaplatit jednorázový poplatek 300 Kč na rok a pak všichni senioři nad 75 let, s bydlištěm na Praze 11 a držitelé ZTP jezdí zadarmo, třeba sem do Thoayerky, nebo vedle do IKEMu, Poliklinika Budějovická, na Úřad práce Novodvorská a samozřejmě po všech lékařích a úřadech v rámci Prahy 11, všechno zdarma. Stačí zavolat na info linku, která je také zdarma: 800 321 123, kde Vám všechno vysvětlí, kde se můžete zaregistrovat a kde se také ty jízdy objednávají minimálně 24 hodin předem, abychom to dokázali všechno zajistit a zprocesovat. Tak doufám, že budete rádi. Prosím, sdílejte toto video všem známým, kteří by mohli „Senior TAXI“ na Praze 11 využít, protože se to musí dozvědět, že od 15.8.2024 znovu pokračuje. Stačí zavolat. Já jsem moc rád, že se to hnutí ANO konečně podařilo znovu obnovit a mám z toho velkou radost, že se alespoň něco na Praze 11 daří. Tak se mějte, sdílejte to video a díky.“ 🖐

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

 

 

📌14. srpna 2024: 😂 ZÁBĚRY O POUŽITÍ FRANCOUZSKÉ TECHNIKY PŘI INVAZI DO KURSKÉ OBLASTI.

Na ně se ve svém textu odvolává časopis Le Point.

https://t.me/to_je_nas_svet/28467

 

 

📌14. srpna 2024: RUSKÝ NEBOJÁCNÝ PŘÍSTUP K SPOJENÝM STÁTŮM JE ZÁPADU TRNEM V OKU.

Vstupem na Ukrajinu Kreml ukázal jasně, že si své hranice bude chránit. To už není chudý sirotek po rozpadu Sovětského svazu, už tam nevládne Gorbačov či Jelcin ochotní podřizovat se zájmům Západu. Vladimír Putin se vzepřel světovým elitám a americkým představám o rozdělení pravomocí na Zemi. A zachová-li si Ruská federace současné postavení ve světě a zároveň udrží-li díky vyspělosti svého zbrojního programu Američany v šachu, jedině tak bude zachována rovnováha. Putin to říká veřejně. Neustoupí. Je ochoten jednat o míru a o čemkoliv, nikoliv ale z pozice bázlivého či poraženého. Nákup balistických střel z Íránu proběhne, budou-li Rusové chtít.

 

https://www.inadhled.live/zajimavosti/bububu-z-usa/

 

 

📌14. srpna 2024, 20:09: INCIDENT V KASÁRNÁCH V NĚMECKU JE POVAŽOVÁN ZA PŘÍPAD NELEGÁLNÍHO VSTUPU:

 

Německá policie přestala uvažovat o možnosti sabotáže v kasárnách na německé letecké základně. Z důvodu objasnění okolností incidentu nebyla tato verze potvrzena. Nyní to bylo překlasifikováno na případ nelegálního vstupu.

 

Informovala o tom agentura DPA. Podle zdroje vyšetřování stále probíhá.

 

„Policie v Kolíně nad Rýnem ve středu uvedla, že incident na vojenské letecké základně v západním Německu je nyní považován za případ nelegálního vstupu,“ uvádí se v publikaci. „Stalo se tak poté, co se nepotvrdilo počáteční podezření ze sabotáže dodávek vody na základně.“

 

Dne 14. srpna vyšlo najevo, že na území německé letecké základny Kolín nad Rýnem-Van se voda z vodovodu stala nepitnou. V důsledku incidentu měli někteří lidé zdravotní problémy.

 

V blízkosti kasáren byl spatřen neznámý muž, po kterém v současné době probíhá pátrání.

 

https://www.vesti.ru/article/4094561

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14. srpna 2024, 20:38: ALAUDINOV SE DOMNÍVÁ, ŽE ZELENSKÉHO MOHOU V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI ZABÍT JEHO „PÁNI„:

 

Hlavu kyjevského režimu Volodymyra Zelenského mohou brzy zabít jeho „páni“.

 

Tento předpoklad učinil velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany Ruské federace, generálmajor Apti Alaudinov ve vysílání televizního kanálu Russia 1.

 

Zelenského označil za vysloužilého narkomana, který může zničit ukrajinský národ a spáchat takovou akci (myšleno útok na Kurskou oblast – pozn. red.).

 

Zelenského může považovat za normální pouze osoba, která je mu rovna, dodal Alaudinov.

 

V TÉTO SOUVISLOSTI VELITEL SPECIÁLNÍCH JEDNOTEK ACHMAT VYJÁDŘIL NADĚJI, ŽE HLAVA KYJEVSKÉHO REŽIMU NEBUDE ZASTŘELENA, NEBUDE UVĚZNĚNA, ALE OBĚŠENA JAKO POSLEDNÍ ODPORNÁ FAŠISTICKÁ KREATURA.

 

„Doufám, že než se k němu dostaneme, jeho majitelé ho zabijí, to se může stát v blízké budoucnosti,“ řekl.    Dříve hlava Doněcké lidové republiky Denis Pušilin také naznačil, že Zelenského by mohli zabít jeho „západní páni“.

 

Podle jeho názoru bude Zelenskyj využíván tak dlouho, jak to bude možné, dokud to bude pro Západ účinné, a pak může být odstraněn v důsledku „nějakého puče“, zatímco vše může být zařízeno jasně, krásně a povznášející „pro ty, kteří jsou nyní na Ukrajině uvedeni v omyl“.

 

Nevyloučil odstranění Volodymyra Zelenského a pokusil se z toho obvinit Rusko.

 

https://www.vesti.ru/article/4094644

 

 

📌14. srpna 2024, 20:19: UKRAJINA ZVAŽUJE OTEVŘENÍ HUMANITÁRNÍCH KORIDORŮ V KURSKÉ OBLASTI:👹

 

Ukrajinská vláda zvažuje otevření humanitárních koridorů pro evakuaci civilistů v Kurské oblasti. Uvedla to místopředsedkyně vlády Iryna Vereščuková.

 

Politik také navrhl zorganizovat humanitární koridory pro evakuaci civilistů na ukrajinské území. Vereščuková na svém kanálu Telegram uvedla, že probíhají příslušné přípravy.

 

Ministerstvo pro mimořádné situace Ruska již dříve uvedlo, že většina obyvatel pohraničních oblastí Kurské oblasti byla dočasně přemístěna do bezpečných oblastí. Za poslední den tak do bezpečných oblastí odešlo více než 300 lidí.👍

 

https://www.vesti.ru/article/4094652

 

 

📌14. srpna 2024, 20:45, ALEXANDER KHRISTENKO: SABOTÁŽ NA NORD STREAMU MOHLI SPÁCHAT TŘI OBYČEJNÍ UKRAJINCI: 😂

 

Exploze, které dnes zorganizoval Washington na Nord Streams, našly nové, detailní ospravedlnění.

 

Bezprostředně poté, co německá generální prokuratura vydala zatykač na ukrajinského instruktora potápění, který se skrýval v Polsku, si zástupce německého kabinetu ministrů pospíšil s varováním Kyjeva, že v případu proti najatému atentátníkovi není nic osobního.

 

SPOJENÉ STÁTY BY MĚLY BÝT SPOKOJENY S TÍM, JAK O NICH BERLÍN INFORMUJE.

 

Německá média to označují za průlom. Od teroristických útoků na Nord Streams uplynuly téměř dva roky a nyní má generální prokurátor první podezřelé. Sabotáž století mohli údajně spáchat tři obyčejní Ukrajinci. Jedná se o zakladatele kyjevské potápěčské školy „Scuba Family“ Jevgenije a Světlanu Uspenského a osobu, která je na webových stránkách školy nazývána technickým potápěčem, Vladimira Žuravljov.

 

„Zdá se, že případ uvízl na mrtvém bodě, ale dnes jsme se podle německých médií dozvěděli, že v červnu byl na žádost Německa vydán evropský zatykač na Ukrajince, který žije v Polsku. jak jsme slyšeli, jmenuje se Volodymyr,“ říká korespondent.

 

Tato trojice, údajně ve společnosti dalších dvou neznámých osob, si pronajala jachtu „Andromeda“, urazila stovky námořních mil ve vodách čtyř zemí, vstoupila do přístavů s falešnými pasy. A to vše se stovkami kilogramů specializovaných výbušnin a roznětek, které mohou fungovat pod vodou.

 

Odkud se to všechno bere – to je otázka, kterou si investigativní novináři v německých médiích ani nekladou. A oficiální orgány odpovídají, že vyšetřování je tajné, a to i v reakci na stovky žádostí poslanců Bundestagu.

 

„Dva roky jsme přešlapovali na místě, vyšetřování nepřineslo žádné průběžné výsledky.

 

Jediná věc je, že čas od času se objeví takové konkrétní úniky, které průměrného člověka dovedou k určité ukrajinské stopě. To znamená, že pro průměrného člověka je možná taková verze pravděpodobná, ale když se nad ní začnete podrobně zamýšlet, rozpadá se vám před očima,“ říká poslanec Jevgenij Šmidt.

 

Podezřelí Ukrajinci budou vyslýcháni, ale německé úřady nemohou tyto nebezpečné zločince najít. Vyšetřovatelé sice věděli o stejném potápěči Vladimiru Žuralevovi, že se přestěhoval do Polska, získal práci v topenářské firmě, ale i zde došlo k vynechání zapalování. Podezřelý uprchl na Ukrajinu. Je známo, že předtím byl v Polsku.

 

Polská pohraniční služba uvedla, že v době překročení hranice nebyl Vladimir Žuravljov uveden na seznamu evropských zatykačů. Jako by dokumenty nebyly nějak úplně vyplněné. Berlín má podezření na sabotáž ze strany svého evropského souseda.

 

„Polská strana nemusela mít zvláštní zájem na zadržení podezřelého. Protože hodnocení tohoto útoku v Německu je velmi odlišné od hodnocení v Polsku. V Polsku se z výbuchů spíše radovali.

Na základě strategických zájmů Polska je tam odstavení Nord Streamu vnímáno úplně jinak než v Německu,“ říká německý expert Holger Schmidt.

 

Je zajímavé, že Žuravljov byl údajně nalezen německými novináři a zavolal mu. Řekl, že je nevinný a zavěsil.

 

„Na samém začátku vyšetřování německé úřady uvedly, že útok byl tak složitý, že jej mohl provést pouze malý počet států, které tuto technologii vlastní. V souladu s tím se zdálo, že Ukrajina ze seznamu těchto států vypadla, ale přesto je ukrajinská verze všemožně zveličována,“ říká Jevgenij Šmidt.

 

Švédsko a Dánsko svá vyšetřování zcela uzavřely.

A jen Německo se snaží nabídnout alespoň nějakou verzi, která by vyvrátila informaci amerického novináře Seymoura Hershe, a to: ROZKAZ VYHODIT NORD STREAMS DO POVĚTŘÍ VYDAL OSOBNĚ BIDEN A VYKONAVATELI BYLI CIA A AMERIČTÍ BOJOVÍ POTÁPĚČI.

 

OPERACI PROVEDLI ZA POMOCI NORSKÉ ARMÁDY A POD ROUŠKOU CVIČENÍ NATO. VERZE S UKRAJINCI VYPADÁ JAKO KLASICKÁ KRYCÍ OPERACE.

 

„I ten nejzkušenější instruktor potápění a zkušený potápěč jsou velký rozdíl,“ říká Sergey Chelaev, ředitel Samara Diving School. „Pro tyto akce jsou využívány speciální sabotážní skupiny. POKUD MLUVÍME O CIVILISTOVI, JE TO NEMOŽNÉ.“

 

V případě, že se však německé generální prokuratuře přesto podaří obvinit Kyjev alespoň z nepřímé účasti na ničení německé energetiky, německá vláda již dala jasně najevo, že to nebude mít vliv na podporu Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4094601

 

 

📌14. srpna 2024, 21:26: RUSKO JE ZNEPOKOJENO PROVOKATIVNÍ AKCÍ MINISTRA NÁRODNÍ BEZPEČNOSTI IZRAELE:

 

Ruské ministerstvo zahraničí označilo návštěvu izraelského ministra národní bezpečnosti Itamara Ben-Gvira v komplexu mešity Al-Aksá v Jeruzalémě za „provokativní akci“ a „nezodpovědný krok“.

 

„Takové šaškárny stoupenců náboženského sionismu jsou bohužel pravidelné,“ uvádí se v prohlášení zveřejněném na webových stránkách ruského ministerstva zahraničí.

 

Na náměstí Smolenskaja bylo izraelským úřadům doporučeno, aby se neomezovaly pouze na odsouzení takových akcí, ale aby přijaly účinná opatření k jejich zastavení. Připomněli, že takové návštěvy hrubě porušují status quo jeruzalémských svatyní, který je zakotven v jordánsko-izraelské mírové smlouvě z roku 1994.

 

Ruské ministerstvo zahraničí dodalo, že takové nezodpovědné kroky podkopávají mezinárodní úsilí o deeskalaci situace v regionu Blízkého východu.

 

Ben-Gvir, známý svými pravicovými názory, doprovázený mnoha podobně radikálně smýšlejícími lidmi, navštívil 13. srpna komplex mešity Al-Aksá na Chrámové hoře v Jeruzalémě. Zúčastnil se společné modlitby v souvislosti s památným datem zničení prvního a druhého židovského chrámu. Ministr zároveň vyzval k tomu, aby se ve válce s palestinským hnutím Hamás „šlo až do konce“ a nevyjednávalo se o pásmu Gazy, píše RIA Novosti.

 

Šéf evropské diplomacie Josep Borrell již dříve vyzval EU, aby uvalila sankce na izraelského ministra národní bezpečnosti poté, co vyzval k zastavení dodávek vody a elektřiny obyvatelům pásma Gazy.

 

https://www.vesti.ru/article/4094727

 

 

📌14. srpna 2024, 21:19, POLJANSKIJ: OSN JE VELMI POMALÁ, POKUD JDE O RUSKO:

 

OSN je velmi pomalá, pokud jde o Rusko. Uvedl to první zástupce naší země ve světové organizaci Dmitrij Poljanskij.

 

Diplomat upozornil na skutečnost, že OSN nekontaktovala Rusko ohledně situace s útokem ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast. Podle Poljanského organizace reaguje mnohem rychleji, pokud jde o západní státy.

 

Diplomat také uvedl, že použití amerických zbraní Kyjevem při útoku na Kurskou oblast je aktem eskalace. Takové akce budou mít vážné důsledky, zdůraznil Poljanskij.

 

Oficiální zástupkyně Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva Ravina Shamdassaniová již dříve uvedla, že Rusku byla zaslána žádost o poskytnutí přístupu jeho zaměstnancům do Kurské oblasti. První zástupce předsedy Mezinárodního výboru Rady federace Vladimir Džabarov zase poznamenal, že tento nápad není nejlepší. Je možné, že tato akce může být zaměřena na zabílení ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová vyjádřila naději, že zájem OSN o přístup na území Kurské oblasti není výkonem.

 

https://www.vesti.ru/article/4094710

 

 

📌14. srpna 2024, 20:03, ALAUDINOV: ŽOLDNÉŘI BYLI MEZI 12 TISÍCI VOJÁKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Na území Kurské oblasti vstoupilo pravděpodobně asi 12 tisíc vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, včetně mnoha cizinců, uvedl zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil RF, velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov.

 

Ukrajinské jednotky podle něj zahrnovaly jednotky některých praporů a brigád stažené z různých úseků fronty v zóně speciální operace. VŠUDE BYLA SLYŠET CIZÍ ŘEČ: POLŠTINA, ANGLIČTINA, FRANCOUZŠTINA. Byli tam zástupci tmavé pleti nejasné národnosti.

 

Ale mohu říci toto: většina z nich již byla v zásadě zničena,“ řekl Alaudinov ve vysílání televizního kanálu Rossija .

 

Letectvo ozbrojených sil Ukrajiny nebylo na obloze nad Kurskou oblastí vidět, dodal.

 

Ukrajinské jednotky, útočící na ruskou oblast, nepředvídaly, že Rusko bude bojovat až do konce a neustoupí, zdůraznil velitel Achmatu.

 

Dříve Alaudinov na svém kanálu Telegram řekl: „Co mohu říct Zelovi vypršela … Vašich 11 600 nebo 11 900 lidí a počet tanků a techniky, které byly zapojeny, nesplnily úkol.“ Předpověděl také, že boje v Kurské oblasti budou rozhodující bitvou, po které se Ukrajina zhroutí.

 

https://www.vesti.ru/article/4094620

 

 

📌14. srpna 2024, 21:38: RUSKO VYZVALO MAAE, ABY VEŘEJNĚ JMENOVALA VINÍKA ÚTOKŮ NA JADERNOU ELEKTRÁRNU V ZÁPOROŽÍ:

 

Rusko vyzvalo generálního ředitele MAAE Rafaela Grossiho, aby jmenoval viníka útoků na Záporožskou jadernou elektrárnu, protože mlčení v této otázce podněcuje k novým útokům.

 

Michail Uljanov, stálý zástupce Ruské federace při mezinárodních organizacích ve Vídni, na svém kanálu Telegram napsal, že se setkal s Rafaelem Grossim, na kterém zdůraznil potřebu veřejně identifikovat pachatele pravidelného ostřelování elektrárny.

 

„Mlčení o této otázce jen povzbuzuje nové údery, které ohrožují jadernou bezpečnost,“ napsal.

 

V neděli v důsledku ostřelování Energodaru ozbrojenými silami Ukrajiny vypukl požár v chladicích systémech Záporožské jaderné elektrárny. Experti MAAE na základě výsledků dvou inspekcí příčinu požáru neuvedli.   Podle ruského politologa Sergeje Michejeva je načase, aby se Rusko vzdalo naivních nadějí na výzvy k mezinárodnímu společenství, protože „všechny jsou pod palcem Američanů, takže není třeba doufat v jejich objektivitu“.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová se domnívá, že tento akt jaderného terorismu znovu ukázal nebezpečí, které pro celý svět představuje Zelenského režim, podněcovaný Západem k novým kriminálním dobrodružstvím.

 

https://www.vesti.ru/article/4094698

 

 

📌14. srpna 2024, 21:45: PODZEMÍ OZNÁMILO ÚTOK NA PŘÍSTAV V ODĚSE ARZENÁLEM ZAHRANIČNÍCH RAKET:

 

Útok na přístav v Oděse pravděpodobně dopadl na arzenál zahraničních protilodních střel a odpalovacích zařízení.

 

Úder byl tak silný, že ho mohlo slyšet i okolí, řekl agentuře RIA Novosti Sergej Lebeděv, koordinátor proruského mykolajivského podzemí.

 

Vojáci, včetně cizinců, byli zabiti. Podle předběžných údajů měl arzenál zahraniční protilodní střely a odpalovací zařízení.

 

Systém protivzdušné obrany střežící sklad neměl čas pracovat, podílel se na detonaci a vesele se rozptýlil po okolí,“ řekl Lebeděv.

 

Ve dnech 11. a 13. srpna byly podle podzemí provedeny útoky na sklady zbraní ve vesnicích Nerubayskoje a ve vesnicích Vizirka

 

https://www.vesti.ru/article/4094729

 

 

📌14. srpna 2024, 21:43, SMIRNOV: BYLO ROZHODNUTO O POVINNÉ EVAKUACI VESNICE GLUŠKOVO:

 

Regionální velitelství rozhodlo o povinné evakuaci vesnice Gluškovo. Uvedl to úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov.

 

Podle Smirnova bude proces odchodu místních obyvatel koordinován orgány činnými v trestním řízení, armádou, místní správou a domobranou z centra Patriot.

 

Úřadující guvernér regionu vyzval všechny, aby se řídili doporučeními.

 

Alexej Smirnov již dříve uvedl, že krize způsobená útokem ozbrojených sil Ukrajiny dosud nebyla překonána. Zároveň, zdůraznil státník, si nepřítel uvědomil, že nemůže zlomit lid.

 

https://www.vesti.ru/article/4094679

 

 

📌📢🔝🔝🔝14. srpna 2024, TicToc: Stačilo!!! VLASTIZRÁDCE FIALA, DIKTÁT EU A CIA

 

Jestliže máme na Ministerstvu zahraničí expozituru CIA, tak asi těžko můžeme očekávat, že tady bude hájit české zájmy primárně, protože tady se hájí především zájmy zbrojního průmyslu amerického. Protože samozřejmě, že ta válka, to je jeden velký byznys, takže na straně těch korporací určitě není zájem tu válku ukrátit, anebo ji ukončit, protože chrlí se samozřejmě tuny zbraní a vůbec toho materiálu ze strany zbrojního průmyslu, takže tam je obrovská lobby, a proto třeba chtějí, nebo i to je jeden z důvodů možná, proč chtějí odstranit třeba Trump, byť já si nedělám iluze samozřejmě o žádném politikovi a každá velmoc si hájí pouze své zájmy, ať u je to Amerika, nebo je to Rusko, nebo je to Čína, prostě každá velmoc si primárně hájí své zájmy. 👍

 

Celé video k zhlédnutí na kanále YouTube, Svobodná televize.

 

https://www.facebook.com/petr.hofer.7/videos/1288124735904260

 

 

📌14. srpna 2024: Róbert Fico: „Kvôli vyhrážkam zabitím bola ministerke kultúry Šimkovičovej zvýšená ochrana. Blahoželám Vám, páni Šimečka a Gröhling, ste naivní politickí puberťáci a nechali ste sa zatiahnuť médiami a politickými mimovládkami do nebezpečnej eskalácie napätia na Slovensku, výsledkom ktorej bude ďalší atentát na predstaviteľa vládnej koalície. Ak k tomu dôjde, nebudem nijako regulovať emócie našich voličov,“…..

 

https://www.infovojna.bz/article/video-kvoli-vyhrazkam-zabitim-bola-ministerke-kultury-zvysena-ochrana-blahozelam-vam-pani-simecka-a-grohling

 

 

📌14. srpna 2024: 🤡 TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS, GENERÁLNÍ ŘEDITEL WHO:

 

V Africe řádí nový nakažlivý zmutovaný virus – tento týden bylo hospitalizováno 15 000 lidí. WHO oficiálně vyhlásila epidemii. 😂 ((WHO JE STEJNÝ DEZINFORMÁTOR, JAKO AJ TY!!))

 

Virus 😂se vyskytuje v Konžské republice a je podobný opičím neštovicím 😂, ale je zesílený 😂. Příznaky zahrnují bolesti svalů, zad, krku, vyrážku, horečku a silnou slabost. Virus se přenáší líbáním 😂, sexem 😂 😂 😂, a dokonce i obyčejným podáním ruky 😂. Nejvíce se drží na dětech a pak se přenáší na dospělé, kteří umírají.

Tento týden zemřelo 461 lidí, což je o 160 procent více než ve stejném případě v roce 2023 – na 😂 opičí neštovice.

Vláda DR Konga a dalších zemí kontinentu plánuje uzavřít všechna mezinárodní letiště.

((To ty seš ten zmutovaný parazit, ještě horší, jako ten vygenerovaný virus, který neexistuje. Nech se alespoň 7x zabodat, až už je klid od tebe!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28470

 

 

📌14. srpna 2024, 22:45, FP: SPOJENÉ STÁTY SE OBÁVAJÍ MOŽNÉHO RUSKÉHO PROTIÚDERU NA UKRAJINU:

 

Nejednoznačnost cílů ukrajinského útoku na Kurskou oblast vyvolává u představitelů ve Spojených státech obavy o zranitelnost Ukrajiny vůči možnému ruskému protiúderu, uvádí časopis Foreign Policy.

 

„Nejasnosti ohledně operačních cílů Kyjeva v Kurské oblasti … vyvolává obavy současných i bývalých představitelů ve Spojených státech, že Ukrajina může být zranitelná vůči ruskému protiútoku,“ uvedl časopis ve své publikaci.

 

Tyto boje postavily administrativu do nepříjemné situace, protože musí veřejně podporovat akce Ukrajinců, a to navzdory pochybnostem o výsledku, uvádí RIA Novosti.

 

Ukrajinské formace vpadly do Kurské oblasti 6. srpna. Zajatí ozbrojenci přiznávají, že dostali rozkaz střílet na civilisty během odporu. Z pohraničí bylo evakuováno více než 120 tisíc lidí. V Kurské, Belgorodské a Brjanské oblasti existuje režim protiteroristických operací.

 

Agentura Bloomberg již dříve uvedla, že Ukrajina zvažuje několik scénářů překvapivého útoku na Rusko, přičemž obdržela požehnání vedení Spojených států a Evropské unie.

 

https://www.vesti.ru/article/4094763

 

 

📌15. srpna 2024, 0:06: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ŠÍŘÍ NEPRAVDIVÉ ZPRÁVY O POZASTAVENÍ LÉKAŘSKÉ PÉČE V KURSKU:

 

Informace o pozastavení lékařské péče pro obyvatele Kurské oblasti, kterou šíří zvláštní služby Ukrajiny údajně jménem regionálních orgánů, jsou nepravdivé, uvádí regionální vláda na kanálu Telegram.

 

„Falešné zprávy se týkají vytvoření několika vojenských nemocnic na základě civilních nemocnic, pozastavení lékařské péče pro obyvatele. Zvláštní pozornost je věnována klauzuli o možném radiačním poškození raněných,“ poznamenávají úřady.

 

Nepravdivé informace lze snadno odhalit, a to i podle nesprávného názvu nemocnic v regionu.

 

„Centrum informačních a psychologických operací Ukrajiny (Centrum informačních a psychologických operací Ukrajiny – přibl. Pozn. red.) Nesnaží se pracovat na kvalitě svých dezinformací, ale věnuje větší pozornost jejich masivnosti. Zůstaňte ostražití a obezřetní,“ nabádá vláda Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4094781

 

 

📌14. srpna 2024, 23:38, Alaudinov: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NEOČEKÁVALY, ŽE RUSKÁ ARMÁDA NEOPUSTÍ KURSKOU OBLAST:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (Ozbrojené síly Ukrajiny nepředpokládaly, že Rusko bude pokračovat v boji až do konce a nestáhne se z Kurské oblasti, řekl velitel speciálních sil Achmat, zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství ministerstva obrany, generálmajor Apty Alaudinov.

 

„To je skutečnost, kterou ozbrojené síly Ukrajiny minuly. Tato skutečnost hrála do karet tomu, že síly a prostředky ozbrojených sil Ukrajiny rozprostřené podél fronty byly pod útokem obrovského počtu našich jednotek, které ničí nepřítele ze všech stran a pálí techniku,“ řekl Alaudinov v rozhovoru pro televizní kanál Russia 1.

 

Na začátku útoku vstoupily ozbrojené síly Ukrajiny do Kurské oblasti v kolonách přes Martynovku. V každé koloně se pohybovalo 10-15 kusů vybavení.

 

„A my je zničíme, omráčíme je a oni tlačí. Došlo to tak daleko, že přijede nějaké auto, pickup, gazela, někde někoho vymáčkli. To znamená, že už nemají ani vybavení na to, aby se vrátili na Ukrajinu. To znamená, že lidé, kteří přežili, nemají vybavení, aby se mohli vrátit,“ vysvětlil Alaudinov.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny 6. srpna v 05:30 přešly do ofenzívy s cílem dobýt Kurskou oblast. Podle generálního štábu ruských ozbrojených sil skončí operace v Kurské oblasti porážkou nepřítele a přístupem ke státní hranici. Během bojů ve směru Kursk ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 2,3 tisíce vojáků a 37 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4094793

 

 

📌14. srpna 2024, 23:51: V KURSKÉ OBLASTI BYLO ROZHODNUTO O POVINNÉ EVAKUACI GLUŠKKOVSKÉHO OKRESU:

 

Operační velitelství Kurské oblasti rozhodlo o povinné evakuaci okresu Gluškovskij. Oznámil to úřadující gubernátor oblasti Alexej Smirnov.

 

„Regionální velitelství rozhodlo o povinné evakuaci celého okresu Gluškovskij,“ napsal na svém kanálu Telegram.

 

Již dříve Smirnov oznámil povinnou evakuaci ve vesnici Gluškovo. Odchod občanů bude koordinován bezpečnostními silami, místní správou a domobranou Kurského vlasteneckého centra. Úřadující hejtman vyzval občany, aby k současné situaci přistupovali s pochopením, a vyzval je, aby se řídili doporučeními úřadů.

 

https://www.vesti.ru/article/4094811

 

 

📌15. srpna 2024, 1:10: FINSKO ZVÝŠILO VÝROBU MUNICE PĚTINÁSOBNĚ:

 

Od začátku speciální operace na Ukrajině Finsko zvýšilo výrobu munice pětinásobně, řekl finský premiér Petteri Orpo na tiskové konferenci se svým estonským protějškem Kristen Michal.

 

Jak poznamenal Orpo, Finsko a Estonsko jsou důležitými partnery ve výrobě obranného materiálu. NWO podle něj ukázalo, že obranný průmysl potřebuje zvýšit výrobu munice pro válečné období.

 

„Finsko zvýšilo výrobu munice pětinásobně,“ zdůraznil Orpo.

 

Finská společnost Nammo vyrábí střelivo. Celou řadu vojenských produktů, včetně obrněných transportérů, vyrábí největší finský obranný holding Patria a podniky jako Sisu, Valmet a další.

 

Finský vůdce Alexander Stubb již dříve vyjádřil naději, že do země dorazí co nejvíce švédských vojáků NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4094826

 

 

📌15. srpna 2024, 4:02, BLOOMBERG: ZÁSTUPCI HAMÁSU NEBUDOU PŘÍTOMNI NA JEDNÁNÍCH O GAZE:

 

Palestinské hnutí Hamás se neplánuje zúčastnit rozhovorů o situaci v pásmu Gazy, které se budou konat 15. srpna v katarském hlavním městě Dauhá.

 

O odmítnutí Hamásu účastnit se jednání informuje agentura Bloomberg s odvoláním na své zdroje. Je třeba poznamenat, že mediátoři uspořádají po skončení rozhovorů brífink pro představitele hnutí.

 

„Ačkoli se zástupci Hamásu nezúčastní jednání v katarském hlavním městě Dauhá… Mediátoři uspořádají brífink pro… krátce po schůzce,“ píše se v publikaci.

 

Vyjednavači již dříve apelovali na Izrael a hnutí Hamás, aby obnovily jednání o příměří 14. a 15. srpna, připomíná RIA Novosti. Vedoucí představitelé Egypta, Kataru a Spojených států potvrdili, že jsou připraveni předložit konečný návrh k dosažení dohody. 13. srpna zástupce Hamásu v Libanonu Ahmed Abdel Hadi řekl, že vedení hnutí se rozhodlo neúčastnit se nadcházejících jednání.

 

https://www.vesti.ru/article/4094804

 

 

📌15. srpna 2024, 3:45: STÁTNÍ KOMISE POVOLILA START LODI SOJUZ K ISS:

 

Státní komise schválila připravenost ke startu nosné rakety Sojuz-2.1a, která vynese na oběžnou dráhu kosmickou loď Progress MS-28, hlásí Roskosmos.

 

Raketa Sojuz-2.1a poletí do vesmíru ze startovacího komplexu 31. místa kosmodromu Bajkonur 15. srpna v 6:20:19.

 

Progress MS-28 dopraví na ISS 2621 kg nákladu, z toho 950 kg paliva, 420 litrů pitné vody, 50 kg stlačeného dusíku v lahvích a 1201 kg vybavení, oblečení a potravin.

 

Kosmonauti obdrží rentgenový spektrometr SPIN-Kh1-MVN, který bude instalován na modulu Zvezda. Zařízení umožní úplný průzkum nebeské sféry v rentgenovém rozsahu.

 

Kromě toho bude na ISS dodáno vybavení pro lékařské experimenty, čerstvé pomeranče, grapefruity, cibule a káva.

 

https://www.vesti.ru/article/4094803

 

 

📌15. srpna 2024, 6:27, KELIN: RUSKO BUDE REAGOVAT NA VYTVOŘENÍ RAKET STŘEDNÍHO DOLETU ZÁPADEM:

 

Ruský velvyslanec v Londýně Andrej Kelin řekl, že iniciativy západních zemí společně vytvořit rakety středního doletu jsou velmi nebezpečné, Rusko na ně bude nuceno reagovat.

 

V červenci deník The Times napsal, že Británie zvažuje vytvoření raket s doletem 3,2 tisíce kilometrů, údajně k ničení ruských jaderných zbraní. V publikaci se uvádí, že vývoj raket by mohl probíhat společně s Německem.

 

„Takové iniciativy se nám zdají velmi nebezpečné. Podle mediálního podání budou muset evropské rakety po vývoji nahradit americké rakety středního a kratšího doletu, které Spojené státy plánují rozmístit v Německu od roku 2026. Samozřejmě, že budeme nuceni reagovat z hlediska kompenzačních opatření způsobem, který je pro nás nejpřijatelnější,“ řekl Kelin v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Podle něj nyní existuje jen málo podrobností o možné spolupráci mezi Británií a Německem. Velvyslanec dodal, že takové publikace v britských publikacích následovaly po návštěvě ministra obrany Johna Healyho v Berlíně na konci července. Poté byla v hlavním městě Německa podepsána bilaterální deklarace o obranné spolupráci, která upřesnila možnost spolupráce mezi Londýnem a Berlínem a dalšími partnery při vývoji vysoce přesných zbraní dlouhého doletu.

 

Kelin také upozornil na zprávy o možném přistoupení Británie k programu ELSA na výrobu pozemních raket středního doletu. Francie, Německo, Polsko a Itálie spojily své síly při jeho realizaci. Londýn oficiálně své možné zapojení do projektu nepotvrdil.

 

https://www.vesti.ru/article/4094935

 

 

📌15. srpna 2024, 6:43: RAKETA S NÁKLADNÍM AUTOMOBILEM PROGRESS MS-28 STARTOVALA Z BAJKONURU:

 

Raketa Sojuz-2.1a s nákladní kosmickou lodí Progress MS-28 odstartovala z kosmodromu Bajkonur. Start je vysílán Roskosmosem.

 

Oddělení kosmické lodi od třetího stupně rakety se očekává 8 minut a 49 sekund po startu. Kosmická loď poletí podle dvoudenního schématu. K modulu Zvezda ruského segmentu Mezinárodní kosmické stanice (ISS) se připojí 17. srpna v 8:56 moskevského času. Plánuje se, že let Progressu MS-28 bude trvat 179 dní.

 

Kosmická loď dopraví na stanici více než 2,6 tuny nákladu, včetně 1,2 tuny suchého nákladu pro systémy stanice a posádku ISS. Roskosmos uvedl, že na oběžnou dráhu se dostanou zařízení pro experimenty „Virtuální“, „Vytrvalost“, „Aseptický“, „Biodegradace“, „Lazma“, „Neuroimunita“, „Fotobioreaktor“, „Monitor celé oblohy“.

 

Na palubě Progressu je 950 kilogramů paliva pro doplňování paliva do stanice, 50 kilogramů dusíku pro doplnění atmosféry ISS a 420 kilogramů pitné vody.

 

https://www.vesti.ru/article/4094942

 

 

📌15. srpna 2024, Médiá, Roman Bednár: ÚTOK NA KURSK JE TERORISTICKÝ ÚTOK PROTI CIVILNÉMU OBYVATEĽSTVU. NEBOLI TAM ŽIADNE RUSKÉ VOJENSKÉ CIELE:

 

RUSKO/UKRAJINA: UKRAJINSKÝ TERORISTICKÝ ÚTOK NA OBLASŤ KURSK ZASIAHOL PREDOVŠETKÝM CIVILISTOV, LEBO NA RUSKO-UKRAJINSKEJ HRANICI V REGIÓNE PREDTÝM NEPREBEHLI ŽIADNE BOJE A RUSKO TAM NEMALO TAKMER ŽIADNU ARMÁDU, ZA ČO JE ARMÁDA V RUSKU TERAZ TVRDO KRITIZOVANÁ.

 

👉Nešlo teda o útok na vojenské ciele, ale o útok len proti obyvateľstvu. Téma samozrejme dominuje aj ruským médiám, pretože na jednej strane sa ľudia pýtajú, ako mohla byť ruská armáda taká nepripravená, a na druhej strane sú ľudia v Rusku zhrození zo záberov zničených dedín a utekajúcich civilistov.

 

Útok na Kursk ale aj jasne ukazuje rozdiel v spravodajstve medzi ruskými a západnými médiami.

👉Na Západe vládne silná cenzúra, a preto nie je možné urobiť si vlastný názor na vyhlásenia a postoje Ruska, lebo západné médiá nikdy objektívne necitujú ani ruské médiá a ani ruských politikov. Vždy poskytujú iba krátke, z kontextu vytrhnuté časti.

 

👉V Rusku je to inak, pretože ruské médiá často citujú západné médiá a prejavy západných politikov, a preto každý v Rusku pozná postoje a argumenty Západu. Toto je jeden zo zásadných rozdielov v spravodajstve ruských a západných médií.

 

A TERAZ Z RUSKÝCH MÉDIÍ O ÚTOKU NA KURSK:

 

Zelenskyj si vybral pre Kyjev samovražedný podnik.

👉Prečo išiel Zelenskyj do ruskej pohraničnej oblasti? Pustil sa do tohto bolestného dobrodružstva pre Moskvu a samovražedného pre Kyjev po tom, čo dostal zelenú od Západu?

👉Prvotnou reakciou Washingtonu však bolo predstieranie úplnej ignorancie.

Jean-Pierre, hovorkyňa Bieleho Domu:

„Samozrejme, videli ste všetky správy. Budeme kontaktovať ukrajinskú armádu, aby sme sa dozvedeli viac o ich cieľoch. Pokiaľ ide o podrobnosti, obrátime sa na Ukrajincov, aby hovorili o svojich vlastných vojenských operáciách.

👉Matthew Miller, hovorca Ministerstva zahraničných vecí USA, dodal:

 

„Predpokladám, že máte na mysli cezhraničnú operáciu, ktorú spustili. Nechávam na nich, aby sa vyjadrili k tomu, aký typ operácií vykonávajú a aké sú ich ciele.“

 

Ide o tých istých ľudí, ktorí v 3ak hneď v prvých sekundách vedeli všetko o monštruóznom inscenovaní v Buči či ukrajinskom raketovom útoku na vlakovú stanicu v Kramatorsku a z toho okamžite obvinili Rusko.

A teraz je všetko zahalené hmlou vojny.

 

👉8. augusta však vyšlo najavo, že Pentagon považuje použitie amerických zbraní v Kurskej oblasti za sebaobranu Ukrajiny.

 

👉Sabrina Singh, zástupkyňa hovorkyne ministerstva obrany USA, 8. augusta povedala:

🛑 „Áno, toto je v súlade s našou politikou a od začiatku sme podporovali Ukrajinu v používaní krížovej paľby proti útokom cez hranice, ak je to potrebné na obranu.

🛑Konajú v sebaobrane proti útokom z tohto regiónu.

🛑Je to v súlade s politikou USA týkajúcou sa používania našich zbraní, našich systémov a našich schopností.

 

👉Po Washingtone sa rozbehol aj Brusel.

🛑EÚ komisia priamo uviedla, že Ukrajina má právo chrániť svoju suverenitu a územnú celistvosť inváziou na ruské územie.

🛑Hovorca komisie pre zahraničnú politiku Peter Stano v komentári k udalostiam v ruskom regióne Kursk uviedol, že podľa medzinárodného práva má Ukrajina „legitímne právo brániť sa, a to aj útokom proti agresorovi na jeho území“.

🛑Pokračoval: „EÚ naďalej plne podporuje legitímne právo Ukrajiny brániť sa proti ruskej agresii, ako aj jej úsilie o obnovenie jej suverenity a územnej celistvosti.”

Použitie západných zbraní ukrajinskými ozbrojenými silami, a to aj proti civilnému obyvateľstvu v oblasti Kurska, európskym politikom teda vôbec neprekáža.

🛑Predseda výboru Bundestagu pre obranu Faber tvrdí, že keď sa nemecké zbrane odovzdajú Kyjevu, už nie sú nemecké. A preto s tým nemá Berlín nič spoločné.

🛑Podľa správ na základě informácií ruského Ministerstva obrany boli do operácie v Kurskej oblasti zapojené najmenej tri nemecké tanky Marder. Dôkazy pochádzajú z videí ruských kamikadze dronov útočiacich na predmetné vozidlá.

 

🛑Faber nevidí problém v tom, aby Ukrajina prenikla hlboko na ruské územie so zbraňami dodanými Nemeckom:

AK TIETO ZBRANE SKONČIA NA UKRAJINE, STANÚ SA UKRAJINSKÝMI. 👉To platí pre všetko, vrátane Leoparda 2. Odkedy Rusko zaútočilo na Ukrajinu, územie oboch štátov je vojnovou zónou.“

🛑 „Američania poukazujú na to, že „prvýkrát od druhej svetovej vojny armáda inej krajiny napadla Rusko,“ píše Bloomberg.

🛑A Washington Post píše: „Americkí, ukrajinskí a ruskí predstavitelia potvrdili prebiehajúci útok, ktorý podľa všetkého zahŕňal obrnené bojové vozidlá, ktoré Kyjevu poskytli Spojené štáty a ich európski partneri.“

Toto je udalosť, ktorá nevyvolala okamžité námietky zo strany Bidenovej administratívy, aj keď v minulosti zakázala takéto použitie amerických zbraní.

 

🛑Washington Post uvádza, že Kyjev už požiadal Biely dom o povolenie použiť rakety ATACMS dlhého doletu na streľbu hlboko do ruského vnútrozemia. A Kyjev nevylučuje, že toto povolenie udelí, napokon veď nemal námietky proti použitiu amerických zbraní v oblasti Kurska.

Noviny veria, že by to režimu umožnilo udržať si časť regiónu a získať tak páku proti Rusku. Ak povolenie nebude udelené, Kyjev sa bude musieť stiahnuť.

 

👉Je zrejmé, že AJ TENTO ÚNIK INFORMÁCIÍ JE SÚČASŤOU POKRYTECKEJ HRY USA.

 

🛑Americké rakety sú pri invázii použité s tichým súhlasom USA, o čom Zelenskyj hovorí nepriamo: „Každý vidí, že ukrajinská armáda vie prekvapiť a ako dosiahnuť výsledky.

Telegraph má podozrenie, že súčasná rozsiahla provokácia Kyjeva je prípravnou fázou budúcich rokovaní,“

Toľko z ruských médií k útoku na Kurskú Oblasť.

🛑Nemecký denník Die Welt si je istý, že útok na oblasť Kurska je diverzným manévrom Zelenského, ktorý prichádza na pozadí každodenného postupu ruskej armády v iných oblastiach.

🛑Die Welt: „Cieľom😂 ukrajinského útoku na oblasť Kursk je 😂dosiahnuť v budúcich rokovaniach výmenu území. Úniky potvrdili, že Zelenskyj zvažoval okupáciu ruských dedín ako prostriedok tlaku proti Moskve.

🛑Welt korešpondent Christopher Wanner povedal: „Ukrajinci zaútočili na oblasť Kursk, aby odvrátili pozornosť od neúspechov na východnom fronte.

👉To znamená, že je potrebné priniesť pozitívne správy pre Západ, aby naďalej podporoval Ukrajinu, a samozrejme aj pre svoje vlastné obyvateľstvo, aby sa morálka konečne nezrútila.”

Bývalý generál Bundeswehru Roland Kather povedal: „Myslím si, že chceli vytvoriť taktiku diverznej politiky. Ukrajinské ozbrojené sily chceli navyše zasadiť Rusom morálny úder. 😂 Zelenskyj sa chce stretnúť 😂s Putinom a chce mu ukázať, že aj Ukrajinci sú ešte schopní útočných akcií. 😂

 

👉Obávam sa však, že sa to nakoniec ukáže len ako Pyrrhovo víťazstvo. Samozrejme, že všetky ostatné časti frontu sa zrútia a Rusi budú mať možnosť pokračovať v aktívnej ofenzíve.“

🛑New York Times sa pýta, či Kyjev dokáže udržať dobyté mestá so svojimi obmedzenými zdrojmi. CNN sa obáva, že frontová línia, ktorá má už teraz tisíce kilometrov, sa ešte viac rozšíri, čo by nevyhnutne viedlo k tomu, že Západ bude musieť ďalej zvyšovať dodávky zbraní na Ukrajinu.

🛑CNN uviedla: „Toto všetko sa deje v neuveriteľne ťažkom čase pre Kyjev. Pod veľkým tlakom sú Ukrajinciv Doneckej oblasti neďaleko mesta Pokrovsk, ktoré je ich hlavným vojenským centrom. Pomaly, ale isto tam utrpia porážku.

Navyše, vzhľadom na dĺžku línie kontaktu sa špekuluje, že im dochádzajú vojaci.

🛑Preto dnes analytici na Ukrajine hovoria: „ČO TO ROBÍTE ZA HLÚPOSTI? NAPÁDATE RUSKÉ ÚZEMIE A PREHRÁVATE NA FRONTE.’“

A TAK HOCI ZÁPADNÍ EXPERTI SPOCHYBŇUJÚ VOJENSKÚ ÚČELNOSŤ UKRAJINSKEJ INVÁZIE, 👉ANI JEDEN PREDSTAVITEĽ ZÁPADNÝCH MÉDIÍ ČI POLITIK NEODSUDZUJE TERORISTICKÚ POVAHU INVÁZIE.  

 

👉OSTREĽOVANIE OBYTNÝCH ŠTVRTÍ, OSTREĽOVANIE CIVILNÝCH ÁUT, ZABÍJANIE LEKÁROV A TEHOTNEJ ŽENY SÚ V EURÓPE AJ ZA OCEÁNOM OSTENTATÍVNE IGNOROVANÉ. 👺

 

https://cz24.news/media-utok-na-kursk-je-teroristicky-utok-proti-civilnemu-obyvatelstvu-neboli-tam-ziadne-ruske-vojenske-ciele/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.08.2024“:

➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly se kromě Kurské oblasti chtěly zmocnit také části Bělgorodské oblasti, uvedl Alaudinov.

Bylo plánováno zachytit další část regionu Belgorod. Jejich výpočet byl takový, že jejich bleskurychlou ofenzívu nezastaví.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🗣Byl zasažen vojenský sklad v přístavu Oděsa, byli zabiti ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny včetně cizinců a k místu se blíží sanitky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Asi 12 tisíc vojenského personálu ozbrojených sil Ukrajiny vstoupilo do Kurské oblasti. Bylo mezi nimi hodně cizinců.

Většina z toho už byla zničena. Uvedl to velitel speciálních jednotek Achmat Apti Alaudinov.

Letouny ukrajinských ozbrojených sil nebyly na obloze nad ruskou oblastí vidět, dodal.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Do Pokrovska! Ruské útočné letouny zahajují až 50 útoků denně, ukrajinské ozbrojené síly šílí

Doněcká dobrovolnice Elena Bobková pro Ukraina.ru řekla, jak se ruská ofenziva v DLR vyvíjí a jak vojenské operace v Kurské oblasti ovlivnily její tempo.

Ta se podle ní nejen nezastavuje, ale její tempo se zvyšuje. Do Pokrovska aktuálně nezbývá více než 14 km. Musíme být včas před podzimními dešti, erozí půdy a zmizením „zeleného materiálu“.

„Nyní se velmi dobře pohybujeme směrem na Krasnoarmejsk/Pokrovsk. Celkově se nám ofenziva na Donbasu daří lépe než v červnu a červenci. Chcete-li se o tom přesvědčit, stačí se podívat na oficiální zprávy: včera jsme vyklidili 15,5 metrů čtverečních. km, současně v červnu jsme vzali 3,4 km čtverečních za den a v červenci ještě více – 5,2 km čtverečních. km.

To znamená, že vidíme progresivní trend v osvobozování Donbasu. Nejdůležitější je, že události v Kursku nijak neovlivnily tempo naší ofenzívy na Krasnoarmejsk/Pokrovsk, protože odtamtud nikdo neodváží zálohy a těžkou techniku,“ řekla Elena Bobková.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V regionu Samara vykolejilo pět vozů s dusíkatým hnojivem, vlaky nemají zpoždění, probíhají restaurátorské práce, uvedla dopravní prokuratura

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Kurské oblasti padlo rozhodnutí o evakuaci dalšího regionálního centra – dělnické vesnice Gluškovo.

„Proces odchodu místních obyvatel bude koordinován donucovacími orgány, armádou, místní správou a strážci Kursk Patriot Center,“

– řekl úřadující guvernér Kurské oblasti Alexej Smirnov.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🗣Padlo také rozhodnutí o evakuaci celého okresu Glushkovsky

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov uvedl, že krajské operační velitelství také rozhodlo o evakuaci celého Gluškovského okresu. Koordinaci procesu odjezdu místních obyvatel budou provádět orgány činné v trestním řízení, místní správa a hlídači.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Erdogan řekl svému palestinskému protějšku Abbásovi, že Türkiye bude nadále podporovat Palestinu a zajistí, aby Izrael zastavil

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆WHO vyhlásila epidemii opičích neštovic za stav ohrožení veřejného zdraví – šéf organizace.

Jedním z důvodů obav WHO je nový kmen Clade Ib, který se snadno šíří běžným kontaktem mezi lidmi.

Nyní řada mezinárodních organizací naléhavě pracuje na vytvoření vakcín proti této nemoci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Dva strategické raketové nosiče Tu-95ms dálkového letectva ruských vzdušných sil dokončily plánovaný let nad neutrálními vodami Barentsova a Norského moře

Délka letu byla více než 4 hodiny. Stíhací doprovod zajišťovaly posádky letounů MiG-31 leteckých sil.

V určitých fázích trasy byly nosiče strategických raket doprovázeny stíhačkami z cizích zemí.

Posádky dálkového letectví pravidelně létají nad neutrálními vodami Arktidy, severního Atlantiku, Tichého oceánu, Černého a Baltského moře.

Všechny lety letadel ruských leteckých sil jsou prováděny v přísném souladu s mezinárodními pravidly pro využívání vzdušného prostoru.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Regionální operační velitelství Kurské oblasti rozhodlo o povinné evakuaci vesnice Glushkovo, hlásí úřadující guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP