ČT

ČT vyhrožuje občanům. Už dlouho. Analytička dodala důkazy

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

5. srpna 2024

Mediální analytička Alena Maršálková promluvila o tom, jak televize veřejné služby šíří strach a podporuje rozdělování české společnosti. „Veřejnoprávní a mainstreamová média jsou šiřitelé propagandy,“ řekla v rozhovoru pro Svědomí národa s tím, že hybridní válka spolu s technologiemi podle ní napomáhá vládnoucí skupině ovládat masy lidí.

Hybridní válka je podle mediální analytičky skutečnou hrozbu občanům České republiky. „Hybridní válka je použití ať už konvenčních nebo nekonvenčních prostředků. Je to především válka informační. To znamená, že já vám mohu cokoli tvrdit, ale vy si to nemáte jak ověřit a neumíte odhadnout, co to může způsobit,“ uvedla Alena Maršálková v rozhovoru pro Svědomí národa.

A zmínila konkrétní příklady: „Už od covidu žijeme v tzv. systému vina a trest. Od covidu posloucháme: ‚Když se nenaočkujete, zemřou lidi. Když nepůjdete na test, nepůjdete do práce.‘ Stále se nám říká, že děláme něco špatně, jsme za to něčím potrestáni. Pak jsme slyšeli: ‚Když budete říkat něco o Ukrajině, nebudete Ukrajincům pomáhat, jste ti zlí a kvůli vám přijde Putin.‘ Zase tedy vyvolali v lidech strach.“

Jedním dechem dodala, že tyto praktiky především pak používají veřejnoprávní média: „Pusťte si Českou televizi, pusťte si zprávy. Když odcházím od zpráv, cítím se jako největší lůzr a pózr, protože jsem zlá, špatná. Oni se vše snaží svést na občany. Vše na mě svedou, že není na důchody je má vina, že Putin půjde k nám, je moje vina,“ pokračovala mediální analytička.

Takové dlouhodobé působení na české občany podle ní naprosto rozbilo sociální vztahy v Česku: „Jim se od doby covidu povedlo rozbít společnost, vztahy v rodině. V tomto prostředí je hybridní válka, informace účinným prostředkem,“ poukázala Maršálková.

Ke kritickému myšlení Maršálková vybízí i v případě prohlášení vládního koordinátora strategické komunikace státu Otakara Foltýna, který tvrdí „Putin bude postupovat dál“. „Já chci vědět, jak to Foltýn ví? On s ním byl někde na kávě?“ pozastavovala se.

K rusko-ukrajinskému konfliktu poznamenala, že dodávky zbraní válku na Ukrajině pouze podporují. „Válka nikdy neskončila na bojišti, ale u jednacího stolu,“ zdůraznila. „Z veřejnoprávních ani z mainstreamových médií jsem za celou dobu neslyšela, že by přišel Zelenskyj s návrhem a Putin řekl ‚ne‘. Pořád jen slyším, že Putin přišel s návrhem a Zelenskyj řekl ‚ne‘. Jakmile ale řekneme, ať zbraně nedodáváme, jsme okamžitě chcimíři a proruští. Zelenskyj využívá média, tedy tu největší zbraň,“ uvedla s tím, že jde o velkou mediální masírku.

„Hybridní válka spolu s technologiemi pomáhá této skupině, která vládne, ovládat masy. Vy budete mít názor, oni vás dehonestují a všem lidem ukážou, co umějí udělat s člověkem, který byl zlatý. Lidé si pak řeknou, tohle dělat nebudu, to nezvládnu. A to je ten cíl,“ vysvětlila Alena Maršálková. Veřejnoprávní a mainstreamová média se podle jejích slov dostala do špatných rukou. Potřebují peníze, nechala se koupit a šíří vládní narativ.

V kontextu toho vzpomněla i své působení v České televizi.  Tehdy se jí nepodařilo natočit reakci společnosti, která obírala lidi o peníze a musela v souladu s Kodexem ČT o dané firmě mlčet. „Dneska si mladá redaktorka bez zkušeností, která je sice hezky vystajlovaná a asi umí držet mikrofon, stoupne před kameru a oznámí všem divákům, že profesor Beran nebo profesor Turánek jsou dezinformátoři a antivaxeři. Nic si nezjistí, nic si neověří. To je pro mě naprosto nepřijatelné,“ uvádí Maršálková, že jde o běžnou praxi v médiích.

Naznačila komu média slouží: „Veřejnoprávní a mainstreamová média jsou šiřitelé propagandy. Ostatně není žádné velké tajemství, že veřejnoprávní média v Evropě dostala i peníze z amerických zdrojů a peníze z Evropské unie,“ říká Alena Maršálková s odkazem na to, že média jsou z principu poplatná svým chlebodárcům, ať už jsou to zadavatelé reklamy nebo různé systémem podporované iniciativy. „Jsem zvědavá, jestli mí bývalí kolegové najdou tu odvahu a přiznají, že dostali od vedení noty, jak informovat o covidu, o válečném konfliktu,“ doplnila mediální analytička Maršálková.

„Pracovníci České televize si televizi zprivatizovali. Dělají si tak, co chtějí, protože Rada ČT je bezzubá, nikdo na ně nemůže a oni jsou ti zachránci, šiřitelé pravdy,“ popisuje v pokračování našeho rozhovoru novinářka a mediální expertka Alena Maršálková, která veřejnoprávní a mainstreamová média považuje za zásadní strůjce neblahé situace v naší zemi.

Na otázku, proč si televize veřejné služby zve k různým tématům odborníky z nejrůznějších neziskových organizací a kdo financuje a podporuje tyto organizace, uvedla: „Je to provázanost, vše je tak sofistikovaně zakryto, že nezjistíte, kdo koho platí. V redakci to funguje tak, že máte nějaké soupisy kontaktů, na které se můžete obrátit a pak máte ty, na které se obrátit nesmíte, jsou na blacklistu,“ uvedla Alena Maršálková.

Foto: Svědomí národa
Popisek: Alena Maršálková v rozhovoru pro Svědomí národa
Zdrojhttps://www.infokuryr.cz/n/2024/08/05/ct-vyhrozuje-obcanum-uz-dlouho-analyticka-dodala-dukazy/


Volný bloG podporuje MÍR 🕊
Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP

05.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 KLIMAALARMISTŮM SE HROUTÍ JEJICH PROPAGANDA: STÁLE VÍCE DŮKAZŮ POTVRZUJE, ŽE ZEMĚ V POSLEDNÍCH DVACETI LETECH VÝRAZNĚ ZEZELENALA 😂…

 

📌05. srpna 2024, 12:52. BANGLADÉŠSKÝ PREMIÉR REZIGNOVAL A OPOUŠTÍ ZEMI UPROSTŘED NEPOKOJŮ:

 

Uprostřed nepokojů bangladéšská premiérka Šajch Hasína rezignovala a opustila zemi.

 

Agentuře Reuters to potvrdil zdroj z armády. Podle západních tiskových agentur demonstranti zaútočili na její rezidenci v Dháce.

 

Dříve média informovala, že Khasina a její sestra odešly na bezpečnější místo. Mezi možnými zeměmi byly Finsko a Indie.

 

Protesty v Dháce a po celé zemi začaly po vyhlášení několikadenní „akce nespolupráce“ s úřady, poté přerostly v nepokoje.

 

Lidé se stavěli proti systému kvót na pracovní místa pro příbuzné účastníků války za nezávislost v roce 1971.

 

Podle posledních údajů zemřelo během protivládních protestů nejméně 300 lidí, uvedla agentura AFP.

 

V Bangladéši byl zaveden zákaz vycházení, tři dny (od pondělí) byly vyhlášeny dny volna. Internet byl vypnut, sociální sítě byly zablokovány a dráhy pozastavily veškerou dopravu, hlásí TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4079457

 

 

📌05. srpna 2024, 14:05: ŠOJGU PŘILETĚL DO ÍRÁNU, KDE BUDE JEDNAT S PREZIDENTEM PESESCHKIANEM:

 

Začala pracovní cesta tajemníka Bezpečnostní rady Ruské federace Sergeje Šojgu do Teheránu. Plánují se jeho schůzky s íránským prezidentem a vysoce postavenými bezpečnostními činiteli.

 

V pondělí Šojgu přiletěl do Íránu na plánovanou pracovní cestu, informuje ruská bezpečnostní rada.

 

Tajemník ruské bezpečnostní rady se hodlá setkat s novým íránským prezidentem Masúdem Pezeškianem, náčelníkem generálního štábu Mohammadem Bagherim a tajemníkem Nejvyšší rady národní bezpečnosti Alim Akbarem Ahmadianem.

 

Šojgu má v úmyslu diskutovat o regionální a globální bezpečnosti v Íránu a o posílení spolupráce mezi zeměmi v široké škále otázek – od ekonomiky a obchodu až po bezpečnost.   Šojguova návštěva Íránu přichází v době, kdy se situace zhoršuje v souvislosti se smrtí vůdce Hamásu Ismáíla Haníji v Teheránu. Írán a Hamás obvinily z Haníjovy smrti Izrael a Spojené státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4079578

 

 

📌05. srpna 2024, 15:11: LETIŠTĚ V HLAVNÍM MĚSTĚ BANGLADÉŠE JE KVŮLI UDÁLOSTEM V ZEMI UZAVŘENO:

 

V Dháce bylo kvůli nepokojům v Bangladéši uzavřeno mezinárodní letiště Hazrat Shahjalal, řekl novinářům výkonný ředitel leteckého přístavu Kamrul Islam.

 

Vysvětlil, že práce na letišti byly přerušeny asi v 16:50 místního času. Byla uzavřena kvůli přílivu lidí po oznámení rezignace premiérky Sheikh Hasiny.

 

Indie mezitím na neurčito pozastavila železniční spojení s Bangladéšem, napsal deník The Economic Times.

 

Nepokoje v jihoasijské zemi začaly v červnu. Demonstranti se postavili proti systému kvót na zaměstnání pro rodinné příslušníky účastníků války za nezávislost v roce 1971. Většina účastníků akcí jsou studenti.

 

Za jediný den zemřelo při protestech v Bangladéši více než 150 lidí. Celkem podle zpráv v médiích počet obětí přesáhl tisícovku.

 

Dnes vyšlo najevo, že na pozadí nepokojů bangladéšská premiérka Šajch Hasína rezignovala a opustila zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4079791

 

 

📌05. srpna 2024, 15:43, VELVYSLANEC: RUSKO JE PŘIPRAVENO UVAŽOVAT O DOHODÁCH SE SPOJENÝMI STÁTY O ODZBROJENÍ:

 

Velvyslanec Ruské federace ve Spojených státech Anatolij Antonov oznámil, že Rusko je připraveno zvážit možnost uzavření nových politických dohod se Spojenými státy týkajících se kontroly zbrojení a odzbrojení.

 

Poznamenal však, že v tuto chvíli Washington ve skutečnosti není schopen zajistit ratifikaci takových potenciálních dohod mezi Ruskem a Spojenými státy.

 

„Můžeme dnes předpokládat, že Kongres ratifikuje rusko-americké dohody s přihlédnutím k ruským prioritám? Odpovím vám: ne,“ cituje agentura TASS Antonova.

 

Diplomat také objasnil situaci s dodávkami stíhaček F-16 ze strany Spojených států ozbrojeným silám Ukrajiny. „Dostali jsme odpověď, že pokud a až budou taková letadla dodána na Ukrajinu, pak budou mít omezení na údery na ruské území,“ řekl.

 

Zároveň podle něj nebudou tato omezení podléhat Krymu, Sevastopolu a novým ruským regionům. Totéž bude platit pro území kolem Charkova, řekl velvyslanec.

 

„Je to vážná hrozba pro národní bezpečnost Ruské federace,“ zdůraznil Antonov.

 

Velvyslanec nakonec dal jasně najevo, že Rusko zváží i možnost dodávek zbraní státům, které jsou vůči Spojeným státům nepřátelské. „Pokud to dělají Američané, proč bychom to nemohli dělat my?“ řekl diplomat.

 

Poukázal na dvojí metr americké vlády, která se zase domnívá, že dodávky zbraní z Ruské federace do těchto zemí jsou cestou k eskalaci a záměrnému zhoršování rusko-amerických vztahů.

 

„S takovou logikou, s takovým výkladem situace, samozřejmě nemůžeme souhlasit,“ shrnul Antonov.

 

https://www.vesti.ru/article/4079835

 

 

📌♻️05. srpna 2024: KLIMAALARMISTŮM SE HROUTÍ JEJICH PROPAGANDA: STÁLE VÍCE DŮKAZŮ POTVRZUJE, ŽE ZEMĚ V POSLEDNÍCH DVACETI LETECH VÝRAZNĚ ZEZELENALA 😂:

 

👉 Už nějakou dobu používají klimatičtí manipulátoři namísto pojmu „globální oteplování“ pojem „klimatická změna.“

Zřejmě tuší, že budou muset dřív či později změnit svoji propagandu, nicméně ta se jim už nyní hroutí jako domeček z karet.😂

 

V posledních měsících jste si zde mohli přečíst v několika článcích o různých studiích či datech, které potvrdily, že se země stále více zelená. To je v přímém rozporu s tvrzením klimaalarmistů, kteří pokračují ve své apokalyptické agendě.

 

👉Jedním z hlavních „viníků“ tohoto ozeleňování je právě onen zatracovaný CO2.

Patrné důkazy o tom, že CO2 není nic jiného než pro rostliny potřebný plyn, který jim za dne umožňuje fotosyntézu, ovšem odmítají klimaalarmisté akceptovat.

 

A CO JE NEJHORŠÍ: NA TÉTO LŽI JE ZALOŽENA CELÁ POLITIKA GREEN DEALU.

👉 Díky ní – potažmo EU – budeme všichni platit uhlíkové odpustky, které již dlouho platí firmy (což se ovšem odráží v cenách koncových produktů, takže to také platíme my, zákazníci).

 

Důkazů o tom, že celá tato politika, která má v úmyslu měřit uhlíkovou stopu každého jedince, je založena na jedné velké lži, je již tolik, že jim může věřit jen velmi lehce manipulovatelný jedinec, kterého by korporátní média dokázala přesvědčit i o tom, že černá je bílá.

 

V článku níže je shrnuto několik různých skutečností, o nichž jsem již sice v minulosti psala, nicméně zde jsou všechny shrnuty do jednoho článku.

 

Nakonec možná vypovídají víc o těch, kteří stále uhlíkové agendě věří než o těch, kteří tento podvod realizují…

 

SNÍMKY NASA Z VESMÍRU UKAZUJÍ, ŽE ZEMĚ VÝRAZNĚ ZEZELENALA.

👉 Největší zelenou plochou na naší planetě je povodí Amazonky v Jižní Americe.

👉 A světová zelená plocha se zvětšila zhruba o stejnou velikost.

 

To je reakce rostlinného světa na sice minimální, ale přesto prospěšný nárůst CO2.

 

👉 Podíl oxidu uhličitého v atmosféře se v posledních letech opět mírně zvýšil.

Obsah CO₂ v zemské atmosféře byl vždy charakterizován kolísáním.

A za posledních 600 milionů let historie naší země byl mnohem vyšší než dnes, totiž třikrát vyšší – a zemi a jejím obyvatelům to neublížilo, naopak.

 

V podstatě se tak nyní nacházíme v době, kdy je CO2 méně než byl historický průměr.

 

Historie Země ukazuje, že ideální stav byl mnohem vyšší obsah CO₂ než dnes.

 

Výsledkem bylo, že rostliny ohromně prosperovaly a umožnily tak vznik gigantických dinosaurů, kteří sice byli stroji na požírání rostlin, ale stále nedokázali ovládat přerostlou vegetaci.

 

A obrovská stáda gigantických býložravců živila i dravé dinosauří kolosy.

 

👉 A takový život mohl vzniknout pouze na planetě s výrazně vyšším obsahem CO₂, než máme dnes, konkrétně třikrát vyšším.

👉 Nejnižší byl v poslední době ledové před 12 000 lety.

 

Klesl tak nízko, že rostliny téměř nemohly růst a paleolitičtí lidé se museli živit hlavně lovem – což vyhladilo mnoho zvířat, například mamuty. Jejich přežití již nebylo možné kvůli řídké vegetaci a lovu lidmi.

 

👉 Pokud, milí čtenáři, někdy vstoupíte do skleníku, ve kterém rostliny rostou výbušnou rychlostí a jsou velké a silné, pak je to proto, že skleníky jsou fumigovány oxidem uhličitým.

 

 

👉 Tam, kde vyděláváte peníze na růstu rostlin, moc dobře víte, že „zlý oxid uhličitý“ v zemské atmosféře je na spodní hranici toho, co rostliny potřebují k růstu. Zpracovávají uhlík na rostlinnou hmotu.

 

👉 Uhelné sloje, které se těží v dolech, jsou také rostlinnými vrstvami z dávných dob, které byly zhutněny po desítky tisíc let pod tíhou pohybu nerostů a zeminy.

 

ZPRÁVA NASA O ZMĚNĚ KLIMATU UKAZUJE, ŽE ZEMĚ ZA 20 LET VÝRAZNĚ ZEZELENALA!

 

NASA PSALA V ROCE 2019:

 

👉 „Svět je doslova zelenější než před 20 lety a údaje ze satelitů NASA odhalily protichůdný zdroj velké části této nové vegetace: Čínu a Indii. Nová studie ukazuje, že dvě rozvíjející se světové ekonomiky s největší populací vedou ve zvyšování ekologizace krajinného pokryvu.

 

Efekt je způsoben především ambiciózními programy sázení stromů v Číně a intenzivním zemědělstvím v obou zemích. (…) Celkově odpovídá ekologizace planety za poslední dvě desetiletí nárůstu listové plochy rostlin a stromů odpovídající ploše všech amazonských deštných pralesů.

 

👉 Ve srovnání s počátkem 21. století je zde nyní více než tři miliony čtverečních kilometrů další zelené listové plochy ročně – což je nárůst o 5 %.

 

RAMA NEMANI, VĚDEC Z AMES RESEARCH CENTER NASA, ŘÍKÁ:

 

„Když bylo poprvé pozorováno ozelenění Země, mysleli jsme si, že je to kvůli teplejšímu a vlhčímu klimatu a hnojení přebytečným oxidem uhličitým v atmosféře, což vedlo například k většímu růstu listů v severních lesích.

 

Nyní, s údaji MODIS, které nám umožňují porozumět jevu ve velmi malém měřítku, vidíme, že přispívají i lidé.“

 

V Brazílii a Indonésii je to však naopak. Zde zelená vegetace výrazně mizí, ale to lze přičíst i velkoplošným mýcením pralesů.

 

Na druhou stranu se nárůst zeleně nejvíce zvyšuje na východě USA a v oblastech poblíž rovníku.

 

👉 Vědci z Pekingské univerzity vyhodnocovali dlouhodobá data ze družicových senzorů „Modis“ a „AVHRR,“ napsal vědecký časopis „Spektrum der Wissenschaft“ pod názvem „CO₂ činí Zemi zelenější“ v roce 2016.

 

Země se zelená po celém světě – a čínský tým byl schopen dospět ke stejnému závěru po srovnání dat z deseti různých globálních počítačových modelů ekosystémů:

 

Výsledky hodnocení ukazují, že 70 procent nárůstu zelených ploch lze připsat zvýšenému obsahu oxidu uhličitého, devět procent hnojení dusíkem a 8 procent změně klimatu.

 

V této výzkumné práci termín „změna klimatu“ znamená, že vegetaci v severních zeměpisných šířkách prospívá mírné oteplování, zatímco suché oblasti těží ze zvýšených srážek.

 

Poté je však znovu popsán hrozivý scénář, pokud se nárůst CO₂ stane příliš velkým, aby se udržel mainstreamový narativ.

 

Vzhledem k trojnásobnému množství stopového plynu oxidu uhličitého, který tvoří pouze 0,04 % zemské atmosféry, se samozřejmě netřeba ničeho obávat.

 

👉 Změna klimatu: Sahara zezelená – trochu… je název zprávy Frankfurter Rundschau z roku 2020. Pod fotkou, na které mezi saharskými písečnými kopci rostou silné zelené keře, je následující popisek: Na Sahaře se už občas objevuje zeleň. Vědci se domnívají, že do konce století vyroste v jižní poušti mnohem více rostlin.

 

👉 Než kdokoli pochopí, že jde o skvělý vývoj, přichází věta:

„Vědci předpokládají, že člověkem způsobená změna klimatu zatlačuje saharskou poušť v Africe – i když jen na určitou dobu.“

 

I zde je popsáno, že obrovská Sahara, 25krát větší než Německo, byla asi před 11 000 lety zelenou savanou s mnoha řekami a jezery (také krátce po poslední době ledové a před ní byl obsah CO₂ v atmosféře tři krát větší), „na jehož okraji rostly bujné lesy“ … jen aby asi před 5500 lety vyschly v poušť o velikosti, kterou dnes vidíme.

 

Avšak před 5 500 lety byla lidská populace na této zemi ještě docela ovladatelná, průmyslová revoluce ještě neexistovala, a proto nedocházelo k žádným významným emisím CO₂ z lidí. Dá se tedy předpokládat, že my zlí lidé nakonec za Saharu nemůžeme.

 

Na jihu Sahary a Sahelu se nyní poušť opět začíná zelenat.

 

A NYNÍ PŘICHÁZÍ NÁSLEDUJÍCÍ ZÁHADNÝ ODSTAVEC V MAINSTREAMOVÉM ČLÁNKU:

 

„Neúrodná předhůří Sahary, kde pastevci a farmáři tradičně bojují se suchem, by se v příštích desetiletích mohla stát zelenými regiony – pokud bude klimatická změna způsobená člověkem pokračovat současným tempem. Alespoň to předpovídá řada klimatických modelů, ve kterých se počítalo s trvalým nárůstem CO₂ v atmosféře – tedy bez účinné ochrany klimatu.“

 

Takže bez ochrany klimatu se Sahara zazelená, jaká katastrofa?!? 😂

 

Zde alespoň vidíte zvrácené myšlení propagandistů klimatického armageddonu.

 

Od roku 1980: Vegetace se zvětšuje na čtvrtině až polovině Země!

 

👉 Studie Kalifornské univerzity z roku 2021 dospěla k závěru, že fotosyntéza se zvýšila o 12 %, přičemž primární příčinou je opět zvýšení CO₂.

 

👉 Hodnocení vědců z Woodwell Climate Research Center z roku 2020 zjistilo, že ekologizace je „mnohem rozsáhlejší, než se dříve myslelo“ a více než třikrát větší než desertifikace.

 

👉 V Yale zjistili, že zelená pokrývka pokrývá 41 % světových suchých oblastí, od Indie po africký Sahel a přes severní Čínu až po jihovýchodní Austrálii.

 

👉 V únoru 2024 Daily Skeptic informoval o další skupině čínských vědců, kteří zjistili, že během posledních dvou desetiletí asi 55 % celosvětové pevniny zažilo „zrychlený růst“ vegetace: „Globální ekologizace je nepopiratelná skutečnost,“ říká.

 

Hrůza. Klimatické změny jako cesta k zelené, kvetoucí zemi, která poskytuje teplo a vodu všemu živému, tedy doslovný ráj?

Malý nárůst CO₂ v atmosféře a mírné oteplování Země nezpůsobuje spálení planety, ale její rozkvět?

Nemůžeme si všichni vydechnout a být šťastní?

 

Klimatičtí alarmisté nyní křičí, aby zachránili pouště 😂

 

Samozřejmě ne, protože klimatičtí alarmisté nyní bojují za svůj obchodní model. Nic z toho nezapadá do čistého nulového náboženství, protože tolik věcí mluví proti.

 

Například, že lední medvědi v žádném případě nevymřeli, ale vesele se množí, že v Antarktidě vůbec nedochází ke globálnímu oteplování a že se opět zvětšuje i arktický ledovec (v roce 2024 to bylo 15,02 milionu kilometrů čtverečních po „nejteplejším roku všech dob“ má 14,41 milionů kilometrů čtverečních a od té doby stále přibývá, viz tabulka v článku zde), stejně jako se vždy cyklicky rozpadal a hromadil.

 

👉 A také ve Velkém bariérovém útesu, který byl prohlášen za mrtvý, kde koráli, kteří byli také prohlášeni za mrtvé, zaznamenali masivní růstový skok a útesu se daří velmi dobře. Poslední tři roky jsou korály zdravější než kdykoli předtím.

 

Léta jsme slýchali, že „rozšíření pouště je největší ekologickou výzvou naší doby a člověkem způsobená změna klimatu postupně mění Zemi v planoucí poušť.“

 

👉 Ale nyní, na pozadí „zelenání“ pouští, se o pouště stará Yale University School of Environment, která je jedním z ústředních hráčů v klimatické agendě.

 

Nyní je pro změnu propagován slogan: „Zachraňte pouště!“, protože suché ekosystémy – tedy přesně ty, před kterými ještě nedávno klimaalarmisté  varovali –  jsou podle nich nyní neuvěřitelně důležité…  😂

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/klimaalarmistum-se-hrouti-jejich-propaganda-stale-vice-dukazu-potvrzuje-ze-zeme-v-poslednich-dvaceti-letech-vyrazne-zezelenala/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO Praha:

🛑 Bartoš paralyzoval Česko.

🛑 Zamrzly stavby za 100 miliard.

🛑 Uzná selhání a odstoupí?

 

👉 Bartoš naprosto zpackal digitalizaci. Obrovská katastrofa, která zastaví stavební projekty za 100 miliard korun. Jeho arogance, kdy si ministr nedal říct a protlačil svůj zákon i se spoustou zásadních chyb, teď ohrožuje celý stavební průmysl i českou ekonomiku, která se kvůli tomu v horším případě může dostat do recese. Uzná Bartoš své selhání a odstoupí? Já o tom pochybuji.

👉 „Stanjura lže, jako když tiskne!” prohlásil Kalousek a ukázal na čísla, která mu dávají za pravdu. To, že celá pětikoalice od začátku neustále lže, už víme. Teď to ale potvrdil i zakladatel jedné z pětikoaličních stran – TOP09. Proč se Kalousek se Stanjurou pohádali, se dozvíte ve videu.

👉 Česko spustilo gigantický výprodej státního majetku! Na prodej je přes 30 tisíc nemovitostí včetně hradů, hřbitovů a pozemků. Ano, přesně tak – Fialova vláda připravuje největší privatizaci od revoluce. Asi tím chtějí zalepit ten svůj děravý rozpočet, aby se mohli zase před volbami chlubit hezkými čísly. Tohle mě fakt nadzvedlo ze židle!

👉 Vláda už nemůže zrušit „zelený” příplatek, který zdraží benzin. Strká teď sice hlavu do písku, ale už nemá cesty zpět. Pětikoalice si Green Deal schválila v průběhu svého předsednictví EU. Špatná zpráva pro všechny.

👉 Proč v létě kolabuje pražská doprava? Protože je v Praze právě teď 96 uzavírek, které NIKDO nekoordinuje. Pětikoalice se nemá na co vymlouvat, my jsme na to upozorňovali za hnutí ANO už před létem. Opravuje se jak Barrandovský most (nejvytíženější komunikace), tak i pražský okruh. Společně s dalšími uzavírkami tak vytváří obrovský chaos. Dělá už si Zdeněk Hřib srandu? Prostě na to nemá a měl by skončit.

👉 Po šesti letech Zdeněk Hřib teprve přiznává, že je systém parkování neefektivní. V Praze dochází k 2 821 přestupkům denně. Měl dost času na to, aby s tím něco udělal. Tady už nepomůže nic jiného, než aby to přenechal schopnějším.

👉 Řidiči v Praze prochází peklem. A co dělá hlavní město? Vymýšlí další luxusní cyklopruhy. Na Plzeňské se zúžil dopravní pruh – o dva metry. Absolutně nepochopitelné a postavené na hlavu. Kéž by to byl jediný nesmysl, ale zdaleka není.

👉 Tento týden se uskuteční festival Prague Pride. Průvod si samozřejmě vyžádá další omezení dopravy. Jestli už teď trpíte kvůli neprůjezdnosti města, počkejte si na víkend, kdy bude festival na vrcholu. To bude teprve „sranda”. Raději do auta ani nesedejte, pokud nemusíte.

 

https://youtu.be/qH1_YR3aCVw?si=U1RhQ7Iys7OLa2Ur

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: ÍRÁN VYHLAŠUJE „ODPOVĚĎ“ SMRTELNĚJŠÍ NEŽ BYLA „OPERACE PRAVÝ SLIB“ V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY ÍRÁN VYHLAŠUJE „ODPOVĚĎ“ SMRTELNĚJŠÍ NEŽ BYLA „OPERACE PRAVÝ SLIB“ V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY

 

https://youtu.be/iLfCML9S2KA?si=vk4F_C6NgDU2T27U

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAEL ÚTOČÍ NYNÍ NEJEN NA HIZBALLÁH, ALE I ARABSKÉHO SOUSEDA UPROSTŘED „PŘEDPOVĚDÍ“ „ÍRÁNSKÉ“ VÁLKY? TŘETÍ OTEVŘENÉ BOMBARDOVÁNÍ BĚHEM POSLEDNÍCH ČTYŘIADVACETI HODIN

 

https://youtu.be/a9JzZyqMHNI?si=HsRiZaAd9ruIpTUK

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SESLAL NA SEBE IZRAEL DALŠÍ HNĚV HIZBALLÁHU? IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY ZABILY DALŠÍ DVA LIBANONSKÉ BOJOVNÍKY UPROSTŘED OBAV Z BEZPROSTŘEDNÍHO ÚTOKU ÍRÁNU NA IZRAEL

 

https://youtu.be/BEayywCEwGA?si=GqerUNUp-ei6vcYL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „RADŠI DO VĚZENÍ NEŽ ARMÁDA“: 900 IZRAELSKÝCH ŽIDŮ BOJUJE S POLICIÍ U ARMÁDNÍ ZÁKLADNY KVŮLI ODVODU

 

https://youtu.be/t0-gaeKk1uA?si=pOunM7oYX398RNyb

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HÚTIOVÉ SE SPOJILI K VELKÉ OFENZÍVĚ PROTI IZRAELI A USA; SESTŘELEN SLAVNÝ AMERICKÝ DRON MQ-9 REAPER

 

https://youtu.be/nGza0BZWjGE?si=wkVTY27JlOeGyy0O

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ ARMÁDA V JEMENU? VELKÉ ODHALENÍ PŘED MOŽNÝM STŘETNUTÍM MEZI IZRAELEM A ÍRÁNEM; POMOC HÚTIŮM

 

https://youtu.be/YHInvHraPjY?si=MB8b9PcjFIUSJBMp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ARABSKÝ SPOJENEC IZRAELE EGYPT ČINÍ „PRO-ÍRÁNSKÝ“ POSUN JEN NĚKOLIK HODIN PŘED ÚTOKEM? „NEBUDEME SOUČÁSTÍ PRO-IZRAELSKÉ OBRANNÉ KOALICE V PŘÍPADĚ ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU…

 

https://youtu.be/OIRfiGqULTY?si=KFlorFuPnkw_jCcc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SELHALA PŘI SPUŠTĚNÍ PŘÍMÉHO ÚTOKU OD SPOJENCŮ HAMÁSU Z PÁSMA GAZY

 

https://youtu.be/9fWf-I7a76o?si=5MdpPx0C4RKKZnH_

 

 

📌🧔🏿‍♂️05. srpna 2024: VeLKÁ BRITÁNIE: PROTI PROTESTUJÍCÍM BRITŮM VYCHÁZÍ DO ULIC MUSLIMOVÉ S MAČETAMI A NOŽI A KŘIČÍ „ALLAHU AKBAR!“ (video)…

 

A CO DĚLÁ POLICIE? Brutálně zasahuje proti původnímu obyvatelstvu, zatímco mohamedány obchází obloukem. Děje se tedy přesně to, co mnozí z nás předpovídají již dlouhé roky, ale za co jsme také byli opakovaně cenzurováni.

 

O občanských válkách v západní Evropě bylo rozhodnuto nejpozději v roce 2015, kdy se záměrně započala hlavní fáze výměny obyvatel Evropy.

 

V některých zemích však tato skutečnost dochází místním už příliš pozdě. Aktuálně se začali ve větší míře probouzet Britové, kterým už možná dochází, že mají být vyměněni.

 

Nepokoje pokračovaly v mnoha britských městech po celý víkend.

 

Místopředsedkyně Národní policejní federace Anglie a Walesu Tiffany Lynchová uvedla, že nepokoje „zaplavují velká města a obce“.

 

Ministryně vnitra Yvette Cooperová řekla: „Každý, kdo se zapojí do kriminálních nepokojů, násilností v našich ulicích, bude muset zaplatit cenu.“

 

Zatímco britská policie však zacházela s vlastenci jako s nejhoršími zločinci,  muslimům, kteří se oháněli noži a mačetami, se vyhýbala. Policie tedy neustále prokazovala politiku dvojího metru.

 

Přitom muslimové jsou velmi násilní, ve Stoke údajně pobodali dva muže z řad odpůrců islamizace.

 

To je předobraz i zbytku Evropy, kde bude systém vždy proti původnímu obyvatelstvu a na straně těch, kteří jsou zcela záměrně dováženi, aby původní obyvatelstvo přečíslili a postupně vymýtili.

 

Britové si však zřejmě uvědomují nadcházející realitu, takže na mnoha místech došlo k potyčkám s muslimy, případně s ultralevicí, která je samozřejmě na straně muslimů.

 

Podívejte se sami na záběry z různých britských měst, kde proti Britům vyrážely davy mohamedánů s noži a mačetami. Nikdo z nich nebyl zatčen, zatímco zatčených Britů jsou už stovky.

 

Upozorňuji, že mnoho videí již bylo zcenzurováno, takže neručím za to, že tak nedopadne i část z těch, která ještě aktuálně fungují….

 

STÁLE JE ZDE JEŠTĚ NĚKDO, KDO POCHYBUJE O TOM, ŽE VÝMĚNA OBYVATEL A ISLAMIZACE JE PLÁNOVANÁ A ŘÍZENÁ???

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/velka-britanie-proti-protestujicim-britum-vychazi-do-ulic-muslimove-s-macetami-a-nozi-a-krici-allahu-akbar-video/

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ KYJEVU BYLO POVOLENO ZASÁHNOUT BELGOROD ZÁPADNÍMI RAKETAMI. – VITALIJ SARANCEV, PŘEDSTAVITEL CHARKOVSKÉHO USKUPENÍ AFU ŠPANĚLSKÉMU LISTU EL PAIS.

Poznamenal, že Kyjev již začal používat americké rakety na cíle v Rusku, ale nedostal povolení ke střelbě do hloubky.

„Nemáme povolení střílet tak daleko. Až po Belgorod dosáhneme, dál ne,“ – řekl Sarancev.

Dříve Zelenskyj žádal země NATO o povolení k sestřelování raket nad Ukrajinou.

https://t.me/to_je_nas_svet/28205

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024: NELA LISKOVÁ: PODPORU KANDIDATUŘE HAMALY HARRIS NA POST PREZIDENTA USA VYJÁDŘILI MEZI PRVNÍMI GEORGE SOROS A MELINDA A BILL GATESOVI.

To zásadní tedy víme… Peklo již svého kandidáta vybralo… 👺👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28206

 

 

📌05. srpna 2024: 🇷🇺 PROHLÁŠENÍ RUSKÉHO VELVYSLANCE V USA ANATOLIJE ANTONOVA:

 

▪️Spojené státy nemají v úmyslu měnit svou politiku vůči Rusku; výměna zajatců se stala výjimkou.

▪️Sankce USA vůči Rusku byly v platnosti téměř vždy, Washington takovou politiku vedl dávno před zahájením SVO na Ukrajině.

▪️Rusko je připraveno zvážit nové politické dohody s USA o kontrole zbrojení, ale prioritou jsou ty závazné.

▪️Nadále neexistují žádné vyhlídky na zlepšení nebo stabilizaci vztahů mezi USA a Ruskem.

▪️Rusko jednalo s USA o možných dodávkách zbraní z Ruska do zemí nepřátelských vůči Washingtonu.

▪️USA omezily zónu použití stíhaček F-16 ze strany AFU, ale stále jde o „vážnou hrozbu“ pro bezpečnost Ruska.

▪️Ruská federace nezmění svůj bezpečnostní postoj navzdory plánu rozmístit americké rakety v Německu.

▪️Ukrajinci držení v amerických věznicích si často berou ruskojazyčnou literaturu od ruských vězňů.

▪️Důkazní základna pro vinu ruských občanů ve věznicích ve Spojených státech je velmi slabá.

https://t.me/to_je_nas_svet/28207

 

 

📌05. srpna 2024: 🤬 NEPŘÍTEL ZAÚTOČIL NA AUTOBUS, ZABIL A ZMRZAČIL LIDI V BELGORODSKÉ OBLASTI

▪️ V obci Vjazovoje v Krasnojaružském okrese zaútočil bezpilotní letoun na autobus zemědělského podniku AgroBelogorie.

▪️  Byl zabit jeden člověk. Muž zemřel na následky zranění na místě ještě před příjezdem zdravotníků, uvedl gubernátor V. Gladkov.

▪️ Tři lidé byli zraněni. Zranění jsou převáženi do okresní nemocnice.

https://t.me/to_je_nas_svet/28210

 

 

📌05. srpna 2024:❗️ ÍRÁN JE PŘIPRAVEN K ÚTOKU: „JAKÝKOLI ÚDER NA CIVILNÍ ZAŘÍZENÍ BUDE POTRESTÁN OKAMŽITÝM ZNIČENÍM VŠECH ÍRÁNSKÝCH JADERNÝCH OBJEKTŮ“ – HROZÍ IZRAEL

▪️ O izraelské hrozbě média uvádějí, že zpráva byla Teheránu předána prostřednictvím jedné z evropských zemí.

▪️ Západní zdroje se domnívají, že právě to je důvodem opožděné reakce Íránu.

▪️ Írán zároveň varuje letecké společnosti: vyhněte se v nadcházejících dnech pobytu ve vzdušném prostoru země.

▪️ Odpoledne Írán varoval letecké společnosti před výpadky GPS v oblasti Teheránu – vyzval letadla na západě, jihozápadě, jihu a ve středu země, aby si našla alternativní letové trasy.

https://t.me/to_je_nas_svet/28211

 

 

📌05. srpna 2024:💥WSJ: PŘEDÁNÍ F-16 – JAK SE UKRAJINSKÁ NADĚJE ZMĚNILA V PŘEDZVĚST MÍROVÝCH JEDNÁNÍ.

Vojenští experti se domnívají, že předání stíhaček F-16 znamená ukončení vojenského konfliktu prostřednictvím mírových rozhovorů. Předání stíhaček F-16 naznačuje, že v blízké budoucnosti bude dosaženo mírových dohod. USA se snaží přenést odpovědnost za porážku na Ukrajinu a předstírat, že americká strana udělala vše, co mohla. Ukrajina jednoduše nevyužila možností, které se jí naskytly.

https://t.me/to_je_nas_svet/28214

 

 

📌05. srpna 2024: ☝️ „ZAČAL KRVAVÝ SRPEN“ – The Economist

Klesající akciové trhy, začátek nové mobilizace a aktivace jaderných raket – nové proroctví časopisu The Economist. Tento měsíc bude skutečně krvavý.

The Economist popsal blížící se události pro příští rok, které budou mít fatální následky.

https://t.me/to_je_nas_svet/28216

 

 

📌05. srpna 2024:💰 Z AMERICKÉHO AKCIOVÉHO TRHU DNES ZMIZELO PŘES 1,93 BILIONU DOLARŮ.

https://t.me/to_je_nas_svet/28217

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ÍRÁN VAROVAL PILOTY A LETECKÉ SPOLEČNOSTI, ABY SE VYHÝBALI JEHO VZDUŠNÉMU PROSTORU KVŮLI HROZBÁM ÚTOKU NA IZRAEL – WSJ.

Podle publikace přišlo varování z Íránu dnes ráno poté, co americký ministr zahraničí Blinken telefonicky sdělil ministrům zahraničí G7, že Teherán by mohl zaútočit na Izrael během 24 až 48 hodin.

https://t.me/to_je_nas_svet/28218

 

 

📌05. srpna 2024: MINULÝ PÁTEK BYL ČERNÝM PÁTKEM NEJEN PRO KOLOS AMAZON. Největší světoví boháči přišli o 134 miliard dolarů…

 

SVĚT: Minulý pátek byl černým pátkem nejen pro majitele Amazonu Jeffa Bezose a jeho firmy Amazon.

 

Čisté jmění Jeffa Bezose se v pátek snížilo o 15,2 miliardy dolarů, což je součástí většího propadu na trhu, který z majetku 500 nejbohatších osob světa vymazal 134 miliard dolarů, napsala agentura Bloomberg.    Pokles byl způsoben 8,8% poklesem akcií společnosti Amazon, což snížilo Bezosovo čisté jmění na 191,5 miliardy dolarů, což je třetí největší denní ztráta. Jedná se již o třetí takto výrazný propad: dříve Bezos ztratil více pouze 4. dubna 2019 (36 miliard dolarů – po rozvodu) a 29. dubna 2022 (tehdy se akcie jeho korporace propadly o 14 %),

 

Index Nasdaq 100 klesl o 2,4 %, což mělo dopad na technologické miliardáře jako Elon Musk a Larry Ellison. Ztráty zaznamenali i další technologičtí magnáti, jako je Mark Zuckerberg, a celkem se tak majetek technologických magnátů ztenčil o 68 miliard dolarů. Bezos v letošním roce soustavně prodával akcie Amazonu a do budoucna plánuje prodat další, přestože ve společnosti drží významný podíl.

 

(https://cz24.news/minuly-patek-byl-cernym-patkem-nejen-pro-kolos-amazon-nejvetsi-svetovi-bohaci-prisli-o-134-miliard-dolaru/)

 

 

📌05. srpna 2024: Stenzelová: NEKONZUMUJTE TYTO POTRAVINY A NÁPOJE: Video

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/stenzelova-nekonzumujte-tyto-potraviny-a-napoje/

 

 

📌👾05. srpna 2024: ROBOT: VŠICHNI JSOU ZLATÍ 🥳

Cílem je transhumanismus. Nezapomínejme na to.

https://t.me/absurdnisvet/77441

 

👾 DOMOV DUCHODCU V HANNOVER….                                 https://vm.tiktok.com/ZGe77rR9j/

 

👾 AI ROBOT SE ZBLÁZNÍ A ZABIJE 29 LIDÍ….

https://t.me/absurdnisvet/77440

 

 

📌05. srpna 2024: DER SPIEGEL SI STĚŽUJE, ŽE ELON MUSK V PŘÍSPĚVKU NEOZNAČIL PŘÍLIŠ REALISTICKOU PARODII NA KAMALU HARRIS.

Podívejte se na neuvěřitelné nenávistné projevy proti Donaldu Trumpovi na obálkách velkých časopisů. To není parodie.

 

https://x.com/maxotte_says/status/1818700431394054215

 

 

📌👩‍🦰 👨‍🦰🧃 05. srpna 2024: NÁPOJE PRO DĚTI…🤮🤮🤮

https://t.me/absurdnisvet/77444

 

 

📌05. srpna 2024: ČLEN ZPRAVODAJSKÉHO VÝBORU SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ USA UVEDL, ŽE SE VYVÍJEJÍ BIOLOGICKÉ ZBRANĚ, KTERÉ VYUŽÍVAJÍ DNA K ZABÍJENÍ KONKRÉTNÍCH LIDÍ.

 

Americký kongresman Jason Crow z Colorada ve svém projevu na Aspen Security Forum varoval lidi, aby nedbale nedávali svou DNA do rukou společností, protože tyto nové zbraně jsou na vzestupu.

 

„Můžete skutečně vzít DNA člověka, lékařsky jej profilovat a vyvinout biologickou zbraň, která toho člověka zabije, odstraní ho z bojiště a učiní ho nepoužitelným,“ řekl Crowe.

Jsme varováni srozumitelným jazykem……připomeňme si testování PCR‼️

https://t.me/absurdnisvet/77446

 

 

📌05. srpna 2024: BIOCLANDESTINE NÁM PŘEDSTAVUJE NOVOU REKLAMU TRUMPOVY KAMPANĚ, KTERÁ MÁ VŠECHNO.

Spousta obrázků bouře a ukazují Trumpovo předvolební shromáždění, kde řekl, že zcela zničí hluboký stát. Trump je připraven tuto skrytou válku ukončit.

 

https://t.me/bioclandestine/3609

 

 

📌🧔🏿‍♂️05. srpna 2024: OZBROJENÝ ÚTOK NA NEHTOVÉ STUDIO +++ Nigerijec obtěžuje 26letou na chodbě +++ Žena umírá po útoku nožem +++

 

Útoky nožem, znásilnění a vraždy jsou nyní v Německu smutným každodenním jevem. V důsledku pokračující masové imigrace v posledních deseti letech dosáhly útoky a násilné trestné činy nové úrovně. V mnoha médiích jsou o tom zprávy pouze „pod radarem“ – pokud se o nich vůbec informuje.

https://t.me/absurdnisvet/77450

 

🧔🏿‍♂️V ROTHERHAMU, KDE DOŠLO K ÚTOKŮM NA AZYLOVÝ HOTEL, BYLO PŘES 16 LET MIGRANTY SYSTEMATICKY ZNÁSILŇOVÁNO A ZOTROČOVÁNO 1400 DÍVEK A ÚŘADY A POLICIE VŠE IGNOROVALY.

 

Není to tedy pravicově extremistická lůza, která se bouří, jsou to lidé, kteří jsou v koncích, protože politici roky nejednali, zatímco jejich děti se staly oběťmi groomingových gangů.

 

Nepokoje ve Spojeném království nejsou řešením, ale spíše výsledkem přesně těchto hrůz a současné ignorace odpovědných politiků.

https://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/England-1400-Maedchen-vergewaltigt-Das-Schweigen-von-Rotherham-id36257162.html

 

🧔🏿‍♂️Video/AKTUALIZACE KE ZMÍNĚNÉMU INCIDENTU VE ŠVÉDSKU:

 

Čtrnáctiletou dívku Emilii Sjöbergovou unesli dva muslimské imigrantky ve Švédsku na cestě na pyžamovou párty. Emilia byla svázána ruce a nohy, mučena a ubodána.

https://t.me/absurdnisvet/77453

 

 

📌💰💵💲🔥🔥🔥05. srpna 2024: ‼️NA RŮZNÝCH TRZÍCH PO CELÉM SVĚTĚ JE VLNA FINANČNÍCH KOLAPSŮ‼️

 

Černá labuť nebo černé pondělí?

 

▫️ Akcie a kryptoměny klesají, protože investoři panikaří a globální výprodeje zesilují.

▫️ V Japonsku je absolutní chaos, protože akcie jsou na cestě k největšímu poklesu za více než osm let poté, co minulý pátek prudce klesly.

▫️ To je ještě větší propad než Černé pondělí 1987.

▫️ Jižní Korea zastavila všechny prodejní objednávky, protože trhy se propadly o více než 5 %.

▫️ Ve Spojených státech ztratily akcie Magnificent 7 přes noc téměř 500 miliard dolarů.

▫️ Se zvěstmi o třetí světové válce a občanské válce v Evropě očekávají trhy zítra ještě prudší pokles 🔥🔥🔥

https://t.me/absurdnisvet/77443

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: ⚠️ČERNÉ PONDĚLÍ:

 

Globální finanční trhy jsou ve zmatku vyvolaném japonským carry trade, což vedlo k historickému výprodeji.

 

Nejdůležitější body:

 

– Japonský Nikkei 225: Ohromující pokles o 18,2 % za dva dny, včetně dnešního propadu o 12,4 %.

– Americké trhy: minulý týden ztratila hodnota 7 bilionů dolarů.

– Crypto Crash: Více než 1 miliarda $ zlikvidována za 24 hodin, bitcoiny a další kryptoměny se prudce potápěly.

– Stagnace úrokových sazeb Fedu: Rozhodnutí americké centrální banky nesnížit úrokové sazby a slábnoucí americká ekonomika zhoršují nestabilitu trhu.

 

Soutok těchto faktorů vyvolal mezi investory paniku a nebývalou volatilitu trhu.

 

👉🏼 Zdroj (https://x.com/MarioNawfal/status/1820377369095385320

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: AUSTRÁLIE TRH: NEJHORŠÍ DVOUDENNÍ POKLES OD ROKU 2022:

 

ASX se propadl o 3,7 % a zaznamenal největší dvoudenní ztrátu od roku 2022, protože trhy dominují obavy z recese.

Slabé údaje o americkém trhu práce a výprodeje hlavních indexů zhoršují pokles.

Investoři se připravují na možné snížení úrokových sazeb za nestabilních podmínek na trhu.

https://t.me/absurdnisvet/77455

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: DE/BILD🚨 AKCIOVÝ TRH SE PROPADÁ DO CHAOSU.

Warren Buffett, slavný hvězdný investor a finanční orákulum, prodal minulý týden téměř polovinu svých akcií Apple.

 

Co ví Warren Buffett a my ne?

https://t.me/absurdnisvet/77457

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: CENA BITCOINU KLESLA A JEHO HODNOTA POPRVÉ OD ÚNORA KLESLA POD 50 000 DOLARŮ.

https://t.me/absurdnisvet/77458

 

💰💵💲🌏📉 ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN VYKÁZALY TÉMĚŘ VŠECHNY PŘEDNÍ TECHNOLOGICKÉ AKCIE DVOUCIFERNÉ ZTRÁTY:

 

Google: -11 %

Amazon: -10 %

Microsoft: -9 %

NVIDIA: -11 %

Apple: -10 %

Meta: -10 %

https://t.me/absurdnisvet/77459

 

 

📌05. srpna 2024: KDO DARUJE PENÍZE MILIONÁŘŮM JAKO BIDEN A MILIARDÁŘŮM JAKO TRUMP?

 

Takhle se staneš hlavou státu ve fungující demokracii, ne?!

 

Peníze, peníze, peníze

To je tak zábavné

Ve světě bohatých…

A to je jen začátek…

🎶😎💰💵💲

https://t.me/absurdnisvet/77460

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: JE TO HORŠÍ NEŽ ČERNÉ PONDĚLÍ V ROCE 1987.

https://t.me/absurdnisvet/77462

 

 

📌⚡️🌪🌧05. srpna 2024: 🇸🇦 SAÚDSKÁ ARÁBIE: SILNÉ ZÁPLAVY ZPŮSOBUJÍ NIČIVÉ ŠKODY V SEVERNÍ SAÚDSKÉ ARÁBII (4. SRPNA 2024).

https://t.me/absurdnisvet/77461

 

 

📌05. srpna 2024: 🔥🔥🔥 ÍRÁNSKÉ MINISTERSTVO OBRANY ZVEŘEJNILO NÁZORNÉ VIDEO, JAK BY MOHL VYPADAT ÚTOK NA IZRAEL.

„Železná kopule“ je v tomto případě zbytečná

https://t.me/to_je_nas_svet/28219

 

 

📌05. srpna 2024: ČÍNA: POKUD BUDOU NAPADENI ÍRÁN A JEHO SPOJENCI, PODNIKNEME KROKY PROTI IZRAELI A USA.

To samé Rusko, které je členem BRICS. Stejně jako Írán, Saudská Arábie, Čína, Brazílie, Egypt a Jižní Afrika. Důležitou roli hraje také Turecko.

👉Konečná – akciové trhy padají.

https://t.me/to_je_nas_svet/28221

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.08.2024“:

➡️☭☆Demonstranti v Bangladéši se snaží strhnout sochu Mujibura Rahmana, první hlavy státu a otce vysloužilého šejka Hasiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Elektrostalu dav vousatých mužů ubil k smrti ruského chlapíka

Uvádí se, že poslední rána byla pro mladého muže smrtelná. Ten zmetek zlomil krční obratle ležícího chlapíka.

Ale tito tvorové nechápali, že nastane spravedlnost a oni se budou muset zodpovídat za své činy.

Podívejte se na celé video v odkazu 👇

https://t.me/+WOC0pI9P–03ZDFk

➡️☭☆ Odcházející premiérka Bangladéše žádá o azyl v Británii v doprovodu své sestry, která již má britské občanství.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Běloruské jednotky protivzdušné obrany se zúčastní cvičení s ostrou palbou na ruském území, informovalo běloruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka TOS-2 „Tosochka“ skupiny vojsk „Střed“ podporovala útočný letoun ve směru Avdeevsky

Vojenský personál posádky TOS-2 „Tosochka“, který dostal za úkol podporovat útočné akce útočných jednotek a zničit pevnost ukrajinských ozbrojených sil, pochodoval do palebné pozice, zamířil instalaci na cíl a pomocí systém řízení palby, vypálil salvu granátů na pozice ukrajinských ozbrojených sil na vzdálenost asi 20 kilometrů.

„Byli jsme s posádkou velmi dlouho. Fungujeme druhým rokem. Zpočátku jsme pracovali na prvním autě, prošli jsme společně všechna cvičiště, oheň i vodu. Teď nám dali druhé auto, ale posádka nebyla rozpuštěna – všichni už nejsou jen kamarádi, ale přátelé,“ říká o svých kolezích velitel vozidla TOS-2 s volacím znakem „Kobalt“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Druhému člověku na světě byl implantován čip od Neuralinku

Elon Musk o tom implantát a poznamenal, že postup byl úspěšný a nyní v mozku pacienta pracuje 40 elektrod.

„Nechci si to namlouvat, ale vypadá to, že s druhým implantátem šlo všechno velmi dobře. Existuje mnoho signálů, mnoho elektrod. Funguje to velmi dobře.“

Jméno majitele čipu Musk nezveřejnil, uvedl ale, že druhý pacient utrpěl poranění míchy kvůli nehodě při potápění, po kterém se ochrnul.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Roskomnadzor řekl RIA Novosti, že kvůli distribuci filmů s LGBT lidmi vypracoval 17 protokolů proti online kinům.

* LGBT hnutí je v Rusku uznáváno jako extremistické a je zakázáno

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čtyřleté dítě snědlo housku s metadonem a v Nižním Novgorodu upadlo do kómatu.

Chlapec snědl housku, kterou našel doma a která místo džemu obsahovala drogu. V nemocnici mu byla diagnostikována těžká otrava. Rodiče byli zadrženi, otec tvrdí, že do vyšetřovací vazby předával jídlo a o přítomnosti drog nevěděl.

Nyní se prověřuje verze, že by otcem mohl být drogový dealer. Proti rodičům byl sepsán protokol o neplnění povinností při výchově syna.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tádžikistán bude učit ruský jazyk pracovní migranty odcházející do Ruské federace.

Dohodli se na tom na jednání představitelé Tádžikistánu a Ruska, uvedlo Ministerstvo práce, migrace a zaměstnanosti republiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident Bangladéše rozpustí parlament, aby sestavil prozatímní vládu, píše zpravodajský portál Prothomalo.

Je třeba poznamenat, že ozbrojené síly zajistí bezpečnost a návrat z anarchie do normální situace během sestavování prozatímní vlády.

Na snímku demonstranti obklíčili a vylezli na střechu budovy oddělení veřejných prací sousedící s rezidencí premiéra.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

05.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🌞 SLUNEČNÍ SVĚTLO MÁ ZÁSADNÍ VÝZNAM PRO ZDRAVÍ

 

📌05. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: 🌞 SLUNEČNÍ SVĚTLO MÁ ZÁSADNÍ VÝZNAM PRO ZDRAVÍ; VYHÝBÁNÍ SE MU ZDVOJNÁSOBUJE ÚMRTNOST A RIZIKO RAKOVINY:

 

👉Potřeba dermatologie vytvořit si zloducha (🌞 slunce), který by ospravedlnil její řádění, je pravděpodobně jednou z nejškodlivějších věcí, které lékařská profese světu způsobila.

 

👉DÍKY COVIDU SI MNOZÍ UVĚDOMILI NENASYTNOU CHAMTIVOST LÉKAŘSKÉHO PRŮMYSLU.

V důsledku toho mnozí nyní zpochybňují mnoho dalších vykořisťovatelských a nevědeckých praktik, kterým jsme vystaveni. „Upřímně doufám, že naše společnost začne přehodnocovat katastrofální válku dermatologie proti slunci,“ 🌞 píše A Midwestern Doctor.

 

Rakovina kůže je v USA nejčastějším nádorovým onemocněním, což vede k rozšířeným „radám“, jak se vyhýbat slunci 🌞. NEJSMRTELNĚJŠÍ RAKOVINY KŮŽE VŠAK SOUVISEJÍ S NEDOSTATKEM 🌞 SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ.

 

Obor dermatologie se za pomoci špičkové marketingové firmy přejmenoval na bojovníky proti rakovině kůže (a slunečnímu záření 🌞) a stal se jednou z nejlépe placených lékařských specializací. Navzdory miliardám vynaložených ročně se však úmrtnost na rakovinu kůže nijak výrazně nezměnila.

 

🌞DERMATOLOGICKÁ KATASTROFÁLNÍ VÁLKA PROTI SLUNCI:

 

Následující text je převzat z článku napsaného A Midwestern Doctor a publikovaného na Mercola.com dne 3. července 2024. 

 

🌞VÝHODY SLUNEČNÍHO SVĚTLA:

 

Jednou z nejstarších ověřených terapií v medicíně je vystavení slunečnímu záření, které 👉účinně léčilo chřipku z roku 1918, 👉6 tuberkulózu 👉7 a různé další nemoci.

👉8 Úspěch opalování dokonce inspiroval vývoj  ultrafialového ozařování krve.

 

Vzhledem k její bezpečnosti, účinnosti, volné dostupnosti a nedostatku lobbisty, který by ji chránil, je tedy pravděpodobné, že ti, kdo chtějí monopolizovat medicínu, se budou snažit omezit přístup veřejnosti k ní. MEDICÍNSKÁ KAMPAŇ PROTI🌞 SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ BYLA TAK ÚČINNÁ, ŽE SI MNOZÍ NEUVĚDOMUJÍ JEJÍ VÝHODY, VČETNĚ:

 

  1. DUŠEVNÍ ZDRAVÍ– 🌞Sluneční světlo je zásadní pro duševní pohodu, zejména v podmínkách, jako je sezónní afektivní porucha, ale jeho výhody se dále rozšiřují, protože vystavení nepřirozenému světlu narušuje cirkadiánní rytmy.

 

  1. PREVENCE RAKOVINY– Velká epidemiologická studie 9 zjistila, že ženy s vyšší expozicí 🌞slunečnímu UVB měly poloviční výskyt rakoviny prsu a muži poloviční výskyt smrtelné rakoviny prostaty. Toto 50% snížení výrazně převyšuje účinnost současných preventivních a léčebných přístupů. Podobně bylo opakovaně pozorováno, že nepřirozené světlo zhoršuje výsledky rakoviny. 10

 

  1. DLOUHOVĚKOST A ZDRAVÍ SRDCE– 20letá prospektivní studie 29 518 švédských žen zjistila, že osoby, které se vyhýbají slunečnímu záření, měly o 60 % vyšší pravděpodobnost úmrtí (a o 130 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než skupina osob s nejvyšší expozicí slunečnímu záření).

11 Pozoruhodné je, že kuřáci, kteří dostali sluneční světlo, měli stejné riziko úmrtnosti jako nekuřáci, kteří se slunci vyhýbali, protože největším přínosem expozice slunečnímu záření je snížení úmrtí na kardiovaskulární onemocnění.

 

POZNÁMKA: 👉 Souvislost mezi ztrátou přirozeného světla a stavy, jako je neplodnost, cukrovka, rakovina, špatný krevní oběh, deprese, ADHD a špatné studijní výsledky, je dále diskutována  ZDE .

 

RAKOVINA KŮŽE:

 

Podle Americké akademie dermatologie je 12 rakovin kůže nejčastější rakovinou ve Spojených státech, přičemž současné odhady naznačují, že 1 z 5 Američanů onemocní rakovinou kůže během svého života. Každý den je v USA diagnostikováno přibližně 9 500 lidí s rakovinou kůže.

 

Akademie zdůrazňuje, že vystavení ❌UV záření je nejrizikovějším rizikovým faktorem pro rakovinu kůže, radí lidem, aby se vyhýbali vnitřním ❌soláriím a chránili pokožku venku tím, že ❌vyhledávají stín, ❌ nosí ochranný oděv a ❌nanášejí širokospektrální opalovací krém s ❌SPF 30 nebo vyšším.

13 Nadace pro rakovinu kůže uvádí, že v USA zemřou na rakovinu kůže každou hodinu více než dva lidé, 14 což zní alarmující. Pojďme si rozebrat, co to všechno znamená.

 

BAZALIOM:

 

👉 Bazaliom (“BCC”) je nejčastější rakovina kůže, tvoří 80 % případů, 15 s přibližně 2,64 miliony Američanů diagnostikovaných ročně. Mezi rizikové faktory patří nadměrné slunění, světlá pleť a rodinná anamnéza. BCC se primárně vyskytuje v oblastech vystavených slunci, jako je obličej.

 

BCC vzácně metastázuje 16 a má téměř 0% úmrtnost 17, ale po odstranění se často opakuje (65–95 %).

👉 Standardní přístup excize často neřeší základní příčiny, což vede k opakovaným operacím a potenciálnímu znetvoření.

 

I když se BCC mohou zvětšit, pokud se neléčí, nejsou bezprostředně nebezpečné. Léčba je nutná, ale není naléhavá. Alternativní terapie  mohou účinně léčit velké BCC bez znetvoření chirurgického zákroku.

 

POZNÁMKA: 👉 Od té doby, co se objevily vakcíny proti covid-19, slyšel jsem o několika případech metastázování BCC u očkovaných, ale stále je to mimořádně vzácné.

 

SPINOCELULÁRNÍ KARCINOM:

 

👉 Kožní spinocelulární karcinom (“SCC”) je druhou nejčastější rakovinou kůže, s odhadem 1,8 milionu případů 18 v USA. Jeho výskyt se značně liší v důsledku vystavení slunečnímu záření, v rozmezí od 260 do 4 970 případů na milion osob roků. Dříve se předpokládalo, že je SCC čtyřikrát méně častý než BCC, je nyní jen poloviční.

 

Na rozdíl od BCC může SCC metastázovat, což je potenciálně nebezpečné. Pokud se odstraní před metastázou, je míra přežití 99 %; po metastáze klesá na 56 %. SCC, který je obvykle zachycen brzy, má průměrnou míru přežití 95 %. 19

V USA ročně zemře na SCC kolem 2 000 lidí. 20

 

POZNÁMKA: Na rozdíl od smrtelnějších typů rakoviny kůže není nutné hlásit BCC nebo SCC. V důsledku toho neexistuje žádná centralizovaná databáze sledující jejich výskyt, takže oficiální čísla jsou převážně odhady.

 

MELANOM:

 

👉 Melanom se ve Spojených státech vyskytuje v míře 218 případů na milion osob 21 ročně, přičemž míra přežití se pohybuje od 99 % do 35 % v závislosti na jeho stadiu, kdy je diagnostikován, v průměru až 94 %.

Nicméně, přestože tvoří pouze 1 % všech diagnóz rakoviny kůže, 22 melanom je zodpovědný za většinu úmrtí na rakovinu kůže. Celkově to ve Spojených státech ročně způsobí něco málo přes 8 000 úmrtí. 23

Vzhledem k tomu, že včasná detekce výrazně zlepšuje přežití, existuje mnoho online průvodců, kteří pomáhají rozpoznat běžné příznaky potenciálního melanomu.

 

CO JE KRITICKY DŮLEŽITÉ POCHOPIT O MELANOMU, JE TO, ŽE AČKOLI JE ŠIROCE POVAŽOVÁN ZA SPOJENÝ S EXPOZICÍ SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ, 👉 NENÍ TOMU TAK.

 

NAPŘÍKLAD:

 

👉U pacientů se solární elastózou, známkou vystavení🌞 slunci, 24 👉byla o 60 % nižší pravděpodobnost úmrtí na melanom.

 

👉Melanom se vyskytuje převážně v oblastech těla s minimální expozicí slunečnímu záření 25, na rozdíl od SCC a BCC, které jsou spojeny s oblastmi vystavenými slunci. 26

 

👉Venkovní pracovníci, navzdory výrazně vyšší expozici UV záření, mají nižší výskyt melanomu ve srovnání s pracovníky uvnitř. 27

 

👉Mnoho 👹opalovacích krémů obsahuje toxické karcinogeny 28, 29 (až do té míry, že je Havaj❌ zakázala kvůli ochraně korálových útesů 30).

Naopak stávající výzkumy ukazují, že rozšířené používání opalovacích krémů nesnížilo výskyt rakoviny kůže. 31

 

👉🐁Studie na myších navržená ke studiu maligního melanomu zjistila, že u myší chovaných pod simulovaným denním světlem se nádory vyvíjejí pomaleji a zmenšují se ve srovnání s těmi, které jsou vystaveny chladnému bílému fluorescenčnímu světlu. 32

 

👉V mnoha oblastech došlo k významnému nárůstu melanomu, což je něco, co argumentuje proti tomu, aby 🌞sluneční světlo bylo primárním problémem, protože se v posledních několika desetiletích výrazně nezměnilo. Vezměme si například tato data z norského registru rakoviny u maligního melanomu 33 (viz graf níže).

 

POZNÁMKA: Kromě těchto tří druhů rakoviny existují také další (mnohem vzácnější) rakoviny kůže, z nichž většina nebyla spojena s vystavením slunečnímu záření. 34

 

VELKÝ DERMATOLOGICKÝ PODVOD:

 

Pokud se podíváte na předchozí část, následující by mělo být jasné:

  • Zdaleka nejběžnější „rakovina kůže“ není nebezpečná.
  • „Rakovina kůže“, o kterou se musíte starat, je poměrně malá část existujících rakovin kůže.
  • Vystavení 🌞slunečnímu záření nezpůsobuje nejnebezpečnější rakovinu.

 

V podstatě neexistuje žádný způsob, JAK OSPRAVEDLNIT❌ „zákaz 🌞slunečního záření“ k „prevenci rakoviny kůže“, PROTOŽE „PŘÍNOS“ z tohoto předpisu je značně převážen jeho poškozením.

 

👉👉👉TENTO ROZPOR VŠAK OBCHÁZÍ VELMI CHYTRÝ LINGVISTICKÝ TRIKPRO VŠE SE POUŽÍVÁ JEDNOTNÉ OZNAČENÍ „RAKOVINA KŮŽE“, které pak selektivně přebírá letalitu melanomu, frekvenci BCC a citlivost na sluneční světlo, kterou BCC a SCC mají.

👉To mě vždy opravdu rozzuřilo, takže jsem hodně přemýšlel, proč to dělají.

 

POZNÁMKA: Musím zdůraznit, že některé rakoviny kůže (např. mnoho melanomů) vyžadují okamžité odstranění. Nejde mi o to, abych se úplně vyhýbal dermatologům, ale abych zvážil, zda si vyžádat druhý názor od jiného dermatologa, protože existuje mnoho vynikajících a etických dermatologů.

 

TRANSFORMACE DERMATOLOGIE:

 

👉V 80. letech 20. století byla dermatologie jednou z nejméně žádoucích specializací v medicíně (např. dermatologové byli často označováni jako pupínci). Nyní je však dermatologie jednou z nejvyhledávanějších specializací v medicíně, protože dermatologové vydělávají 2-4krát více než běžný lékař, ale mají mnohem méně stresující životní styl.

 

Relativně neznámý blog 35 od dermatologa Davida J. Elperna, MD, konečně vysvětlil, co se stalo:👉

 

Za posledních 40 let jsem byl svědkem těchto změn ve své specializaci a jsem zděšen neochotou mých kolegů je řešit. Tento trend začal počátkem 80. let, kdy Akademie dermatologie (AAD) vyčíslila svým členům více než 2 miliony dolarů, aby najali prominentní newyorskou reklamní agenturu, aby veřejnost ocenila naši specializaci.

 

Blázniví muži doporučovali „vzdělávat“ veřejnost o tom, že dermatologové jsou odborníky na rakovinu kůže, nejen na pupínky; 👉a tak byl ustanoven bezplatný Národní den screeningu rakoviny kůže 👉 [na základě prezidentského prohlášení z roku 1985 36].

 

👉Tyto screeningy slouží k nafouknutí zdravotního strachu veřejnosti z rakoviny kůže a vedly k provádění velkého množství drahých málo hodnotných procedur pro rakovinu kůže a aktinickou keratózu (AK).

 

👉Ve stejné době patologové rozšiřovali své definice toho, co je melanom, což vedlo k „diagnostickému posunu“, který zavádějícím způsobem zvyšoval výskyt melanomu, zatímco úmrtnost zůstala na úrovni roku 1980.

👉Současně jsou nemelanomové rakoviny kůže přeléčeny armádami mikrografických chirurgů, kteří často léčí neškodné rakoviny kůže zbytečně agresivními, lukrativními operacemi.

 

👉Toto zvýšené povědomí vedlo k dramatickému nárůstu screeningů a diagnóz rakoviny kůže, podpořených 🌞obavami veřejnosti z vystavení slunci.

Vedle toho došlo k významnému rozšíření neuvěřitelně lukrativní mikrografické chirurgie Mohs, 37 propagované jako zlatý standard pro léčbu rakoviny kůže díky své přesnosti a účinnosti při šetření zdravé tkáně.

Kritici však tvrdí, že Mohsova chirurgie je často nadužívána, řízena spíše finančními pobídkami než klinickou nutností, 👉což přispívá k obrovským nákladům na zdravotní péči.

 

POZNÁMKA: 👉 Často se setkáváme s pacienty, u kterých se po těchto operacích rozvinou komplikace.

 

KOMERCIALIZACE DERMATOLOGIE BYLA DÁLE UMOCNĚNA VSTUPEM PRIVATE EQUITY FIREM DO OBORU: 40

 

👉Tyto firmy získaly dermatologické praxe, někdy je zaměstnaly nelékařskými poskytovateli, aby maximalizovaly ziskovost.

 

Tento trend vyvolal obavy o kvalitu péče se zprávami o nesprávných diagnózách a nadměrné léčbě 41 zejména u zranitelných skupin obyvatel, jako jsou obyvatelé pečovatelských domů👹 – až do té míry, že The New York Times napsaly v roce 2017 výzkum o  tomto vykořisťovatelském průmyslu.

 

👉Posun k modelům řízeným ziskem v dermatologii navíc vyvolal etické debaty v lékařské komunitě. Někteří dermatologové vyjádřili obavy z komodifikace léčby rakoviny kůže a narušení tradičních vztahů mezi lékařem a pacientem ve prospěch více transakčních interakcí.

👉Navzdory těmto výzvám zůstává dermatologie lukrativním oborem, který přitahuje jak lékařské odborníky, tak investory, 👹 kteří hledají finanční zisk ze služeb péče o pleť.

👉Mnozí jsou zase obětí těchto vykořisťovatelských praktik. Populární komik Jimmy Dore například nedávno informoval o  Great Dermatology Scam  poté, co si uvědomil, že mu byl vystaven.

 

The Jimmy Dore Show: Bomba! 🌞❌ Většina úmrtí na rakovinu kůže je způsobena nedostatkem slunečního světla!!! 👹 5. května 2024 (35 minut)

 

ZMĚNY U RAKOVINY KŮŽE:

 

Vzhledem k tomu, kolik se vynakládá na ukončení rakoviny kůže, dalo by se očekávat nějaké výsledky. Bohužel, stejně jako mnoho jiných aspektů rakovinového průmyslu, se to nestalo. Místo toho je diagnostikováno stále více (dříve benigních) rakovin, ale většinou nedošlo k žádné významné změně v úmrtnosti. 42

 

ZÁVĚR:

 

💯 Potřeba dermatologa stvořit darebáka (🌞 slunce), aby ospravedlnil svůj výstřelek, je pravděpodobně jednou z nejškodlivějších věcí, které lékařská profese světu způsobila.

 

👉Naštěstí nenasytná nenasytnost lékařského průmyslu zašla během covid-19 příliš daleko a veřejnost nyní začíná zpochybňovat mnoho dalších vykořisťovatelských a nevědeckých praktik, kterým jsme vystaveni, a upřímně doufám, že naše společnost začne znovu 💯 zkoumat katastrofální válka dermatologie proti slunci. 👉

 

👉Poznámka autora: Toto je zkrácená verze celého článku, který také pojednává o bezpečnějších způsobech léčby nebo prevence rakoviny kůže a o výživových přístupech (např. vyhýbání se olejům ze semen), 👉které usnadňují zdravé vystavování se slunci 🌞. Pro celou četbu s mnohem konkrétnějšími detaily a zdroji klikněte prosím  ZDE .

 

https://volnyblog.news/slunecni-svetlo-ma-zasadni-vyznam-pro-zdravi-vyhybani-se-mu-zdvojnasobuje-umrtnost-a-riziko-rakoviny/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024: TOTO JE FILM Z ROKU 1968. HRŮZOSTRAŠNÉ!!!  👹 👹 👹

 

„Už mluvili o virusu, který se objeví na Madagaskaru, o světové Pandemii, slovo Pan = znamená vše, onemocníme naraz.

Lidstvo je ve válce s víry od nepaměti, někdy i zemřou miliony lidí, jako ve skutečné válce, ale nakonec vždy zvítězíme MY.

Mikroorganizmy vyvolávají nejzávažnější hrozbu? NE. Houby!

Známe houby, které hostitele nezabíjejí, ale ovládají. Odkud berete LSD?

Původce je Námel, druh houby, Psilocybin je také z hub, z Lysohlávek. Viry nás můžou zabít, ale houby dokážou změnit naše myšlení. Jedna z nich napadá například hmyz.

Proniknou do oběhového sytému mravence, následně až do jeho mozku, který zaplaví halucinogeny a ovládnou jeho mysl na základě své vůle. Houba řídí jeho chování. Říkají, kam má jít, co má dělat, vede jí, jako loutku, ale tím to nekončí.

I houba potřebuje potravu, A tak začne požírat svého hostitele, a tak zevnitř nahrazuje tkáň mravence svou vlastní. Ale přesto nenechá svého hostitele zemřít. To ne. Ponechává svoji loutku naživu, že brání svému hostiteli jejímu rozkladu. A jak?

Odkud máme Penicilín? Z plísně. Zárodky hub nedokážou přežít přesáhne-li teplota hostitele 34°C, a nemají důvod se na přežití vyšších teplot adaptovat. Ale co kdyby se to změnilo?

Co kdyby se třeba mírně zvýšila globální teplota. Pak už by jistě k evoluci důvod měli.

Stačí jedna mutace genů a houby jako Ascomycet, Candidy, Námel, Cordyceps, či Aspergilus aby byli schopné proniknout do našich mozků ne miliony, ale celé miliardy lidí. Miliardy loutek s napadenou myslí, permanentně zaměřených na jeden, jediný cíl. Nakazit touto infekcí i toho posledního živého člověka. A to za jakoukoliv cenu. Něco takového nelze léčit. Neexistuje takové prevence, léky, žádné nejsou a ani není možné je vyrobit.“

((Dle mého názoru a nadhledu si myslím, že všichni vládní činitelé, prošli na školeních ve Washingtonu touhle terapii a už to nejsou lidi, ale naprogramovaní zombie!!!))

 

https://t.me/absurdnisvet/77418

 

 

📌⚡️🌪🌧05. srpna 2024: 🇪🇸 Španělsko (03/08/2024) METRO V MADRIDU BYLO ZAPLAVENO.

https://t.me/absurdnisvet/77422

 

 

📌⚡️🌪🌧05. srpna 2024: Jejda… NEUVĚŘITELNÉ A BEZPRECEDENTNÍ ZÁPLAVY ZASÁHLY MĚSTA JAZAN A MEKKA V SAÚDSKÉ ARÁBII.

 

Silné deště proměnily typicky suchou arabskou poušť v krajinu tekoucích řek a zaplavených silnic, což způsobilo rozsáhlý chaos a zkázu.

 

 

📌05. srpna 2024: 🇷🇺💬 🇬🇧 RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ VYDALO V SOUVISLOSTI S NEPOKOJI V BRITÁNII OFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ:

 

Upozornili jsme na probíhající masové lidové protesty v několika britských městech kvůli útoku na taneční studio v Southportu z 29. července, který si vyžádal tři mrtvé děti a několik těžce zraněných a skončil v nemocnici.

 

Demonstrace již přerostly v nepokoje po celé zemi; bylo zatčeno kolem stovky demonstrantů. Britský ministr vnitra Cooper zároveň dovolil policii přijmout nejtvrdší opatření proti protestujícím občanům, a to navzdory verbálnímu závazku britských úřadů k „demokratickým principům“.

 

Jak víte, Rusko nepřipouští zasahování do vnitřních záležitostí jiných států a zdržuje se vtíravých pokynů k řešení vnitřních problémů a krizí. Naopak jsou to západní země v čele s USA, které takovou politiku dělají. Měli by se více soustředit na své vlastní vážné problémy, místo aby podkopávali stabilitu ve světě.

 

Z Británie často slýcháme nepodložená obvinění naší země z potlačování disentu a cenzury, ale také hlasité volání po demokracii a dodržování lidských práv. V tomto případě jsou to však britské úřady a policie, kdo musí jednat výhradně na základě zákona. Připomínáme, že občané mají plné právo vyjádřit svůj nesouhlas s politikou úřadů.

 

V této souvislosti vyzýváme Londýn, aby se zdržel neodůvodněného a nepřiměřeného použití síly proti demonstrantům a aby zajistil respektování práva britského lidu na svobodu shromažďování.

 

https://t.me/MID_Russia/43881

 

 

📌05. srpna 2024: 🇲🇱 MALI PŘERUŠUJE DIPLOMATICKÉ VZTAHY S UKRAJINOU, PROTOŽE KYJEV PODPORUJE MEZINÁRODNÍ TERORISMUS

 

V celostátní televizi to oznámil tiskový tajemník vlády republiky Abdoulaye Maiga.

 

❌ Burkina Faso již dříve odsoudila kroky ukrajinského velvyslanectví v Dakaru, které podle tamních úřadů veřejně podporovalo rebely, kteří zaútočili na vládní síly v Mali, přičemž tento krok považovala za „akt glorifikace teroru“.

https://t.me/absurdnisvet/77426

 

 

📌05. srpna 2024: 🇷🇺🇦🇪 ✈️ BEZCELNÍ OBCHODY NA LETIŠTI V DUBAJI NYNÍ PŘIJÍMAJÍ RUBLY – TASS.

Od 1. srpna je možné ve většině letištních obchodů platit za nákupy v rublech.

https://t.me/absurdnisvet/77427

 

 

📌05. srpna 2024: AGENDA 2030 GLOBÁLNÍ DEPOPULACE A „ELITY NA VRCHOLU SE VÁS SNAŽÍ ZABÍT“.

 

Navzdory tomu, že od velké pandemie uplynuly více než 4 roky, protože nebyla první, ale nejmasivnější, nejjedovatější a nejzvrácenější v celé historii lidstva, musíme se nadále učit, jak nás oklamali, kdo byli a jaké nástroje a metody, které používali, aby zabránili tomu, aby se nám to znovu stalo.

https://t.me/absurdnisvet/77428

 

 

📌05. srpna 2024: CÍLE UDRŽITELNÉHO ROZVOJE AGENDY OSN 2030 VYŽADUJÍ „OBROVSKÝ SKOK“ 👹

 

Sandrine Dixson-Declève je spolupředsedkyní Římského klubu a uvádí: K dosažení co největšího počtu cílů udržitelného rozvoje Agendy OSN 2030 je nutný „obří skok“, který mimo jiné zahrnuje: odstranění spotřeby masa, odstranění fosilních paliv a zavedení genderové ideologie a univerzálního základního příjmu. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77429

 

 

📌05. srpna 2024: PLÁN, KTERÝ NASA ZVEŘEJNILA V ROCE 2001 NA ÚTOK NA CELOU POPULACI V ROCE 2025, TAK UČINÍ POMOCÍ MIKROVLN A RÁDIOVÝCH VLN.

Déborah Tavares, výzkumnice a bojovnice proti globalistickému hnutí, které působí proti lidskosti, nám sděluje děsivá fakta. V AJ

https://t.me/absurdnisvet/77430

 

 

📌💉🎚️ 👧🏻👶🏼05. srpna 2024: Dr. Makis: „USA TAJÍ DĚTSKÁ ÚMRTÍ PO OČKOVÁNÍ PROTI COVID-19„.

Překlad: Dr. William Makis: „Stovky kanadských dětí zemřely po očkování proti Covid-19 od společnosti Pfizer nebo Moderna. Tisíce po celém světě. Tisíce dětí zemřely po očkování proti Covid-19. Mohu vám říci, že jsem slyšel o stovkách Ve skutečnosti, v americkém VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) je 538 úmrtí dětí… USA tato úmrtí tají…

 

Ve věkové kategorii neuvádějí věk, takže když hledáte dětská úmrtí, nenajdou se. Věk jednoduše napíšete do popisu. Nikdo nemůže vyhledat popis… Přečetl jsem většinu z těchto 538 zpráv VAERS o dětech, které zemřely po užití vakcíny Pfizer nebo Moderna Covid-19.

 

Přečetl jsem je a vyzývám každého lékaře v Albertě, který stále propaguje tyto vakcíny proti Covid-19 a tvrdí, že jsou bezpečné a účinné, aby si přečetl alespoň některé z těchto zpráv VAERS. Přečtěte si je. Jsou to naprosto zdravé děti, které jsou očkované a jsou mrtvé o 24 hodin později, o 48 hodin později, o 72 hodin později. Zástava srdce, krevní sraženiny. Přečtěte si těchto 538 dětských úmrtí a pak mi řekněte, že je to 538 náhoda. Vyzývám vás. Vyzývám každého z 11 000 lékařů v Albertě, aby si tyto zprávy přečetl. Neudělají to. Ani se svými pacienty nebudou mluvit o rizicích očkování.“ V AJ

https://t.me/absurdnisvet/77431

 

 

📌💉🎚️ 👧🏻👶🏼05. srpna 2024: JIŽNÍ TYROLSKO: ÚŘADY BY MĚLY PROKÁZAT BEZPEČNOST A ÚČINNOST POŽADOVANÝCH DĚTSKÝCH VAKCÍN:

 

Stále více se u dětí doporučuje a někdy i vyžaduje očkování. Včetně zvláště škodlivých vícenásobných vakcín. Všechny mají společné to, že byly pouze neúplně nebo vůbec netestovány na účinnost a bezpečnost. Výsledkem je rostoucí počet nemocí a autismu u dětí.

 

► Jihotyrolský právník Dr. Renate Holzeisen zahájila kampaň, která má rodičům umožnit získat od úřadů informace o bezpečnosti a účinnosti očkování.

 

https://tkp.at/2024/07/22/suedtirol-behoerde-soll-sicherheit-und-wirksamkeit-der-vorgeschriebenen-kinder-impfstoffe-nachweisen/

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️  NĚKOLIK ARABSKÝCH ZDROJŮ UVEDLO, ŽE PÁKISTÁN PLÁNUJE DODAT ÍRÁNU BALISTICKÉ RAKETY STŘEDNÍHO DOLETU SHAHEEN-III V PŘÍPADĚ ESKALACE KONFLIKTU MEZI ÍRÁNEM A IZRAELEM. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28191

 

 

📌 🛑 🧔🏿‍♂️05. srpna 2024: MASOVÉ NEPOKOJE, KTERÉ ZAČALY MINULÝ TÝDEN V ANGLICKÉM MĚSTĚ SOUTHPORT KVŮLI VRAŽDĚ DĚTÍ, SE NADÁLE ŠÍŘÍ DO DALŠÍCH MĚST VE VELKÉ BRITÁNII.

Video údajně zachycuje situaci v Middlesbrough a Boltonu.

Krajně pravicové skupiny pustoší ulice, demolují a ničí domy a nemovitosti muslimů a Asiatů 🧔🏿‍♂️.

Velká skupina migrantů ozbrojených holemi a kameny mlátí demonstranty proti 🧔🏿‍♂️ masovému přistěhovalectví. Ve skupinách příchozí napadali také osamělé lidi.

Policie obklíčila místní protestující, kteří odpověděli útokem na bezpečnostní složky.

🧔🏿‍♂️Migranti naopak policisty pohostili čajem a sušenkami.

Na sociálních sítích se objevuje názor, že úřady a policie ztrácejí kontrolu nad situací.

https://t.me/to_je_nas_svet/28193

https://t.me/to_je_nas_svet/28195

 

🛑 🇬🇧 BRITSKÝ PREMIÉR STARMER VAROVAL, ŽE VÝTRŽNÍCI DOPROVÁZEJÍCÍ PROTESTY PROTI PŘISTĚHOVALCŮM BUDOU SVÝCH ČINŮ LITOVAT. 👹

 

„Nepochybujte: ti, kdo se podíleli na těchto násilnostech, pocítí plnou sílu zákona. Zaručuji vám, že budete litovat, že jste se těchto nepokojů zúčastnili nebo je podněcovali na internetu a pak utekli,“ uvedl. 👹

Starmer a slíbil další zadržení a uvěznění. Situaci, kdy „krajně pravicoví hrdlořezové“ nutí barevné lidi bát se o život, označil za zcela nepřijatelnou.

((Tak oni můžou beztrestně zabíjet bílé lidi a děti??? 👹))

https://t.me/to_je_nas_svet/28196

 

 

📌05. srpna 2024: ☝️ VODA V SEINĚ NADÁLE PŘIPRAVUJE SPORTOVCE O MOŽNÉ MEDAILE

DVA ŠVÝCARŠTÍ TRIATLONISTÉ BYLI NUCENI ODSTOUPIT ZE ŠTAFETOVÝCH ZÁVODŮ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH POTÉ, CO SE NAKAZILI STŘEVNÍ INFEKCÍ.

Adrien Briffaud a Simon Westermann nebudou moci startovat kvůli žaludečním problémům, uvedlo tiskové oddělení Švýcarského olympijského výboru.

https://t.me/to_je_nas_svet/28198

 

 

📌05. srpna 2024: 🤡 UKRAJINA VYDALA ZNÁMKY SE STÍHAČKAMI F-16 A „SESTŘELENÝM“ RUSKÝM SU-34.

Ještě předtím vydal ukrajinský poštovní operátor sadu známek s vyobrazením hořícího Krymského mostu po teroristickém útoku v říjnu 2022. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28200

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OZVĚNA PUTINOVA VZKAZU V NĚMECKU; OBČANÉ REVOLTUJÍ PROTI POMOCI UKRAJINĚ A UMÍSTĚNÍ RAKET Z USA

 

https://youtu.be/3bCRruAoz8g?si=oguCBBBcdEYWcRnM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JE PUTIN NA PRAHU NEJVĚTŠÍHO VÍTĚZSTVÍ? ZELENSKYJ NAVRHUJE OKAMŽITOU EVAKUACI V DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/Xcrxb4YBqi4?si=NjJXIXRxFBMvtSxv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN „SPUSTÍ VÁLKU“ PROTI IZRAELI BĚHEM 24 HODIN“: MINISTR ZAHRANIČÍ USA ANTONY BLINKEN „PANIKAŘÍ“ A TELEFONUJE VŠEM LÍDRŮM SKUPINY ZEMÍ G7…                                                   https://youtu.be/nTwbiaSTDmI?si=Gk6KZOP-Sp3zI2ax

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ÍRÁN ODMÍTL VÝZVY USA A ARABSKÝCH ZEMÍ KE ZDRŽENLIVOSTI V REAKCI NA ATENTÁT NA HANÍJU – The Wall Street Journal

 

Podle zdrojů deníku Teherán arabským diplomatům sdělil, že je mu „jedno“, zda odveta proti Izraeli povede k plnohodnotné válce.

Tisková agentura Fars navíc uvádí, že íránský generální prokurátor zahájil vyšetřování Haníjovy smrti a nařídil identifikovat a zatknout každého, kdo se na přípravě atentátu podílel z nedbalosti nebo spolupracoval s Izraelem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28201

 

 

📌05. srpna 2024: 💥 ÍRÁNSKÝ POSLANEC POHROZIL NETANJAHUOVI LIKVIDACÍ.

MOHAMMAD QASIM OSMANI, ČLEN ÍRÁNSKÉHO PARLAMENTU, VYJÁDŘIL NADĚJI, ŽE TEHERÁN PROVEDE DALŠÍ OPERACI „PRAVDIVÝ SLIB„.

První taková operace se uskutečnila 13. dubna 2024 a zahrnovala masivní úder íránských raket a bezpilotních letounů proti židovskému státu.

Jak Osmaní uvedl, Írán nyní nebude souhlasit s ničím menším než s odstraněním prezidenta izraelské vlády. Dodal, že židovský stát je „tak nestoudný“, že si dovolí „prolít krev hosta“ v Teheránu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28202

 

 

📌05. srpna 2024: 🇺🇸 DONALD TRUMP OBVINIL BIDENA A HARRISOVOU Z PROPADU AKCIOVÝCH TRHŮ.

AKCIOVÉ TRHY SE HROUTÍ.

A já vám to říkal! Kamala Harrisová o tom nemá ani ponětí. A Biden tvrdě spí. Za všechno může neschopná americká vláda!

https://t.me/to_je_nas_svet/28203

 

 

📌05. srpna 2024: 🇪🇺 EVROPSKÝ PARLAMENT CHCE VYLOUČIT MAĎARSKO Z SCHENGENU KVŮLI VÍZŮM PRO RUSY.

Tento požadavek Evropské komise vyslovila skupina 70 poslanců EP, píše Politico.

Budapešť se dříve rozhodla zmírnit vízovou povinnost pro občany osmi zemí, včetně Ruské federace a Běloruska. Poslanci se domnívají, že by toto rozhodnutí „mohlo ohrozit“ roli schengenského prostoru jako bezpečného prostoru – prý by tam mohli proniknout ruští a běloruští „špióni“. Přitom pro nelegální migranty z Afriky a Blízkého východu zůstávají hranice otevřené!

https://t.me/to_je_nas_svet/28204

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.08.2024“:

➡️☭☆ Jste naše čest, naše hrdost

Tulským výsadkářům byla předána státní vyznamenání v zóně Severního vojenského okruhu.

Význační parašutisté byli vyznamenáni Řádem odvahy, Svatojiřskými kříži a medailí „Za odvahu“.

Velitel formace poděkoval vojákům „okřídlené pěchoty“ za odvahu a hrdinství projevené při plnění bojových misí a popřál vojákům brzké vítězství nad nepřítelem!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Severokorejští pohraničníci obdrželi 250 odpalovacích zařízení na nové taktické balistické rakety, ceremonie se konala za účasti Kim Čong-una

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Americký ministr zahraničí Antony Blinken řekl skupině sedmi ministrů zahraničí, že Írán a Hizballáh by mohly v příštích 24 hodinách zahájit útok na Izrael. Informoval o tom portál Axios s odvoláním na zdroje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Maďarsko a Slovensko mohou přestat dodávat elektřinu Ukrajině, pokud bude Kyjev pokračovat v blokádě ruské ropy, uvádí The Telegraph.

Zhruba 40 % ukrajinského dovozu elektřiny jde přes Maďarsko, což činí pozici Budapešti významnou.

Oliver Orthe z maďarského vědecko-politického institutu Sazadweg poznamenal, že Ukrajina od začátku války ztratila tři čtvrtiny své energetické kapacity, což vede k dlouhým výpadkům elektřiny a snížení výroby, informuje kanál Geoenergetika INFO.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Efektivní využívání moderních letadel znamená záchranu životů ukrajinského vojenského personálu,“ napsal ve svém telegramovém kanálu vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Syrskij.

Píše tedy, jako by se „řezník“ Syrsky kdysi vážně zajímal o otázku záchrany života suchozemských lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Biden požádal Netanjahua, aby „přestal mluvit nesmysly“ o válce v pásmu Gazy, píše izraelský televizní kanál 12 News.

Izraelský premiér podle něj během telefonického rozhovoru vůdců obou zemí informoval amerického prezidenta o pokroku v jednání s Hamásem o dohodě o rukojmích výměnou za příměří a že brzy vyšle delegaci na obnovit dialog.

Biden USA však svému kolegovi nevěřil a začal se vyjadřovat „nediplomatickým jazykem“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump označil Kamalu za hloupou, protože nechce debatu – Politico

Trump řekl, že Harris má „nízké IQ“ a postrádá mentální kapacitu, aby s ním diskutoval.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Soud ve Washingtonu se rozhodl vrátit k případu proti Trumpovi za zasahování do voleb v roce 2020, – CBS News

  1. července Nejvyšší soud USA rozhodl, že bývalí prezidenti mají imunitu před stíháním za úřední činy, které učinili v úřadu.

Případ rušení voleb z podnětu soudu byl však vrácen okresnímu soudu k dalšímu řízení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kamala Harris předstihla Donalda Trumpa, pokud jde o podporu veřejnosti – CBS News.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump obvinil Bidena a Harrise z propadu akciových trhů.

Akciové trhy krachují. Řekl jsem ti to! Kamala ničemu nerozumí. Biden tvrdě spí. Za všechno může neschopné vedení USA!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelské obranné síly oznámily zabití ekonomického ministra Hamasu v pásmu Gazy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Malý hloupý Rus zmlátil těžce pracujícího taxikáře, protože byl z Ruska.

Ale nebylo tomu tak… „násilného degeneráta“ čekalo překvapení, které skončilo velmi smutně.

Podívejte se na celé video 👇

https://t.me/+1i8z7WRi1dwxMDNi

➡️☭☆Petrohrad se stal prvním regionem, kde policie začala trestat řidiče za příliš hlučná auta a motorky.

Řeč je o přestavěných vozidlech, jejichž majitelé se rozhodli udělat motory výkonnější. Podle článků jsou trestáni za překročení hlukových norem a provádění změn na vozidle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly zaútočily na Šebekino drony a zraněny pět civilistů, řekl guvernér Gladkov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Šojgu přijel do Íránu, plánuje projednat aspekty globální a regionální bezpečnosti s vedením země

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V odpadkovém koši poblíž tržnice v DPR bylo nalezeno mrtvé dítě

Předtím ho matka vyhodila. Objevila se na kamerách poblíž tanků s modrou taškou. Žena byla zadržena.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Úmrtnost na Ukrajině je třikrát vyšší než porodnost v roce 2024.

Podle ukrajinského ministerstva spravedlnosti se v první polovině roku 2024 v zemi narodilo 87 655 dětí, což je jedenapůlkrát méně, než uvádí Covid 2021. Ve stejné době byla úmrtnost 250 tisíc lidí: 1,4krát méně než v roce 2021.

Na každého novorozeného občana připadají tři úmrtí.

Genocida pojmenovaná po Zelenském v celé své kráse.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Posádky Su-34 zničily dočasné body nasazení ukrajinských ozbrojených sil v zóně odpovědnosti skupiny sil Západ.

K ničení nepřátelských pozic byly použity neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

05.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: NEJVĚTŠÍ STUDIE“ 😂 SVÉHO DRUHU ZJISTILA, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST ZA COVIDU ZPŮSOBILY „OPATŘENÍ“, „NIKOLIV NEMOC“

❤️ „Je těžké selhat, ale je horší nikdy se nepokusit o úspěch.“ —  Theodore Roosevelt

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04. srpna 2024: cz24news, M. Chazin: „MLÁDENCI, USA JSOU BANKROT!“ JAK CHCE TRUMP ZAČÍT Z ČISTÉHO LISTU?  (VIDEO)…

 

USA: ZAČÍT Z ČISTÉHO LISTU:

 

👉 Co řekl Trump? On řekl dvě věci:

👉 jako první konstatoval situaci, a 👉 za druhé předestřel návrh.

 

👉 Řekl zhruba toto: – MLÁDENCI, USA JSOU BANKROT! MY NEJSME SCHOPNI VYPLATIT TYTO PENÍZE, PROTOŽE, POKUD MY JE V POTŘEBNÉM MNOŽSTVÍ NATISKNEME, 👉 povede to k totálnímu zhroucení ekonomiky a k naprostému zbídačení obyvatelstva. Bankéřům je to jedno, ale nám ne.

 

EXISTUJÍ DVA DRUHY BANKROTU:

 

🛑 Zachováme hospodařící subjekt, ale vyměníme jemu podřízený management – to nám nevyhovuje, protože vládnoucí subjekt je prolezlý zlodějnou a management instaluje stále stejný dolarový systém;

🛑Všechno zbouráme a rozprodáme vše, abychom vyplatili férově dluhypak můžeme začít od nuly, ozdravit ekonomiku, odklidit tyto mládence…

 

TOTO NAVRHUJE TRUMP, A TÍM VLASTNĚ VYHLÁSIL VÁLKU, protože s nynější partou „efektivních managerů“ s diplomy MBA nelze investovat do reálného sektoru.

👉 Trump jim povídá: – podívejte se do Arizony, kde už tři roky dělají onu fabriku na chipy, zatímco Číňané se mezitím naučili tyto chipy dělat doma – ale v Arizoně se to nedaří…

Abyste pochopili, proč ty managery nelze pustit k penězům na investice, pokuste se vžít do jejich kůže. Jim řeknou, aby investovali do tohoto „železa“, a po 3 letech budou inkasovat 3% ročního zisku. Oni na to, že proč by to dělali, jestliže jim tyto peníze přinesou na finančních trzích hned 15% ročních…

 

TAKŽE MLÁDENCI, VY TO NECHÁPETE – POKUD PŘIJDE VÁLKA…?

👉 Oni: – jaká válka, my všecky koupíme, peníze jsou u nás…

👉 Oni: – tupě nechápou, že si všechny koupit nelze.

 

Zato bankéři jsou velmi pragmatičtí, neomezují se nějakými ideologickými prkotinami a velmi dobře vědí, že je podrazili jejich manažeři (političtí), kteří se například rozhádali s Putinem – PROČ?

 

👉 Bělousov, ruský ministr obrany, volá americkému ministru obrany Austinovi, zda oni mají prsty v provokaci, chystané proti Rusku Kyjevem.

👉 Ten mezitím volá do Kyjeva, tam na něj kašlou

👉 Proč Američané tu věc publikovali? – Je to signál Angličanům, aby si dali pozor, protože oni všecko pochopili…

👉 (Mimochodem, už všichni, včetně Rusů, vědí, že drony, které před časem zničily na vojenském letišti v Rusku strategický bombardér, startovaly z Finska… – dala se taková operace uskutečnit bez vědomí USA? – sotva. – pozn.překl.)

 

AMERIČANÉ POTŘEBUJÍ UROVNAT SITUACI NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ, ABY SE MOHLI SOUSTŘEDIT NA ČÍNU A JIHOVÝCHODNÍ ASII.

 

👉 Najednou přilétá do Izraele raketa … – kdo ji poslal?

👉 Anglické uši lezou ze všech škvír. Mohou sice vykřikovat, že to udělal Hizballáh… – ale k čemu je mu to dobré?

👉 Jiná by byla situace, kdyby byla cílem nějaká izraelská vojenská základna – ale sportovní hřiště? Už je naprosto jisté, že situace je kritická.

 

BIDEN SE VZDAL KANDIDATURY A DEMOKRATI TÝDEN KROUTILI RUCE VŠEM, ABY SOUHLASILI S KANDIDATUROU KAMALY HARRIS.

 

👉BYLI TAM BANKÉŘI, KTEŘÍ BYLI AKCIONÁŘI FED, KTEŘÍ KONTROLOVALI ZEMI. Tito bankéři měli v Bílém domě managery, kteří jako manageři FED jim měli zajišťovat příjem. Oni, ovšem, prosr..li vše, stejně jako washingtonský hlubinný stát prosr..l postavení USA ve světě a možná i Ameriku, protože není vůbec jasné, jak to tam skončí.

Bankéři, jako akcionáři, vyházeli celý stávající management a převzali sami řízení a rázně zarazili ty, kteří se domnívali, že vládnou. Sem patří mj. havárie v Microsoftu, která donutila „digitály“ aby zvedli tlapky a zařadili se.

 

AKCIONÁŘI PŘEBÍRAJÍ PŘÍMÉ ŘÍZENÍ JEN VE DVOU PŘÍPADECH:

 

🛑 V předprodejní přípravě (tady ale není komu prodat);

🛑 V případě bankrotu. – pro Kamalu Harris? – Protože ona nemá vlastní tým, a proto není konkurence a oni jí mohou nainstalovat koho chtějí a cizí k tomu nepustí.

 

👉Každý člověk, který sedí v Bílém domě nebo blízkém okolí 20-30 let, má svůj tým, a vy nikdy nevíte kdo, s kým, a pro koho. Proto tedy je nutný „čistý stůl“. Oni jí nyní vyberou správného viceprezidenta, a ona dál bude sedět a poslouchat. Pokud se cukne, stane se viceprezident prezidentem.

 

👉Proč Biden odstoupil z kandidatury, ale neabdikoval? Kdyby to udělal, měla by to Harris v převolební kampani z pozice prezidenta snazší. Ale jako prezidentka by si mohla ponechat stávající Bidenův, nebo si vybrat svůj tým. Pak by ale ono přímé řízení drhlo – takže ji musí od stávajícího aparátu Bílého domu izolovat.

 

OBRAZY BUDOUCNOSTI

 

👉Pokud vyhraje Kamala Harris, budou bankéři sestavovat nový tým – musí něco udělat s finančním systémem, protože zbankrotovat svoje banky nedovolí, tak natisknou potřebné množství dolarů.

To Trump povede banky do bankrotu – ovšem tito natisknou další peníze.

👉A pokud natisknou peníze, 👉dojde k šílené inflaci, 👉která definitivně pohřbí americký průmysl, protože vysoce technologický průmysl inflaci nemůže přežít, a prudce poklesne životní úroveň obyvatelstva.

👉Na to ovšem bankéři kašlou, protože peníze na tajné služby a všelijaké ty „bataliony smrti“ si peníze natisknou.

👉Pro ně je nejdůležitější zachování světového dolarového systému (který se sice také zhroutí, ale oni tomu nevěří).

 

👉V zájmu tohoto programu provedou razantní vyčištění všech národně orientovaných sil novou administrativou. Dnes v USA nejsou donátorské státy a všechny čerpají velké peníze z federálního rozpočtu – 👉takže přestanou dávat peníze státům republikánským, začnou zabíjet banky.

👉Co lze postavit proti tomu? Platit hotovostí? Vytvořit alternativní finanční systém? Problém není v tom, že by to nešlo, ale trvá to moc dlouho, a za tu dobu vše umře, Trumpa, zavřou – prostě, pro pořádek…

 

👉Pokud ale přijde do Bílého domu Trumpova administrativa, tak udělá tu věc, že zakáže novou emisi k dluhům.

👉A řekne: – mládenci, račte platit! Pokud nemáte čím, vyhlaste bankrot. A celý ten finanční systém zbankrotuje a Trump na to zareaguje tím, že upozorní, že jsou malé banky, na nichž také Amerika v 19. století vylézala, a oni přes ně budou pracovat a budou jim pomáhat.

👉Sestaví nové vedení FED – nemyslím si, že změní zákon o federální rezervě – ale postavit do jeho vedení rozumné lidi, to může.

 

K UKRAJINĚ:

 

👉Pokud Trump přijde, tak bude zakončovat projekt Ukrajina a minimalizovat krev, kterou tam ještě budou prolévat.

👉Pochopte, že je to teprve začátek a všechno se jednoznačně svalí na Evropu.

👉A projekt NATO bude také končit, protože nebude potřeba.

👉NATO BYL ZPŮSOB, JAK KONSOLIDOVAT ZÁPADNÍ EVROPU PROTI SSSR A VÝCHODNÍMU BLOKU ❗️❗️❗️ Teď už Východní blok nebude ❗️❗️❗️

🛑 ((Tak už to konečně všechny🐑🐑🐑pochopte. Hodí celou Evropskou unii + NATO přes palubu!!! Budou mít práce nad hlavou s FEDem, natisknutými dolárikmi, které nemají žádnou hodnotu….)) 🛑

 

V RÁMCI TOHO JEŠTĚ K OSOBĚ JURIE PODOLJAKY (RUSKÝ VÁLEČNÝ BLOGER):

 

👉Tady se názory různí, mně osobně se nelíbí. Lidé, jimž důvěřuji tvrdí, že je škodná… A Oleg Carjev, to je bývalý dlouholetý poslanec ukrajinského parlamentu, kterého osobně znám a je to dobrý člověk. Ale je to ukrajinský byznysmen, což je dost specifický žánr. On se ale projevil hrdina, jako bojovník.

 

K IZRAELI:

 

👉Netanjahu pochopil, že se s Iránem dohodnout nemůže, protože ho Angličané pevně drží za choulostivé místo. Takže bylo pro něj jediným řešením zařídit to tak, aby nějaká událost „VYŠŠÍ MOCI“ tuto, situaci urovnala. ((To už známe, nehoda😂))

Proto přijel do USA a v kongresu přednesl velmi tvrdý projev a vyzval Američany k vytvoření nového spojenectví proti Iránu – asi tak, že: – nezačít válku já nemohu, ale POJĎME TO UDĚLAT TAK, ABY TUTO VÁLKU NEVEDL IZRAEL, ALE VY.

👉Trump samozřejmě Irán rád nemá, ale v dnešní situaci se s ním spíš domluví, protože on musí bojovat s Čínou v Jihovýchodní Asii – a čekat už nemůže

 

ÚKOL UPEVNIT PATRIOTICKÉ SÍLY V RUSKU:

 

👉V Rusku existují různé mocenské skupiny a seskupení.

👉Jsou proamerická, probritská a jsou dokonce i pročínská.

V této situaci je klíčovým úkolem, aby se vlastenecké síly upevnily natolik, aby mohly vytýčit koncepci rozvoje země.

To ale dnes není možné, protože všechny ty probritské, proamerické, pročínské skupiny sice mezi sebou mají dost složité vztahy, ale pokud se spojí, tak to patrioti budou mít velmi těžké.

👉Zatím ovšem spojeny nejsou, a proto je třeba je oslabit natolik, aby jejich případné spojení nebylo nebezpečné.

Co udělal Stalin ve 20. – 30. letech? Tenkrát tu byly rovněž proamerické, probritské a místo pročínských, proněmecké síly.

 

SPRÁVNĚ BUDOVAT SYSTÉM VZTAHŮ = POTŘEBA SE DĚLIT:

 

👉Když máte mnoho peněz měli byste se umět podělit. Uvedu příklad ze života znám takového člověka, který kdysi vysoudil miliardu dolarů na firmě IKEA, které mu ležely na účtu ve Sberbank. Znali jsme se, cosi jsem pro něj dělal a v procesu jsem mu nějak řekl, že by se měl podělit – pokud chce klidně spát, že je to dobrým zvykem v rámci „socializace“, že všichni musí chápat, že jsi jejich člověkem a že chápeš pravidla hry atd. On to odmítl s tím, že přece vyhrál on a nikdo jiný. – No a následně ho zavřeli a sedí už asi 8 let a vylézt nemůže – sice by vylézt mohl s podmínku, pokud by přiznal, že byl odsouzen oprávněně, což odmítá.

 

O KAZACHSTÁNU:

 

👉Tady nejde o ruské vedení, ale o ruský přístup. My jsme pro svobodu volby a pokud někdo chce šlápnout na hrábě, v tomto případě Kazaši, nedá se jim v tom zabránit zlobou atd.

Připomenu případ z historie: – bývala kdysi tzv. „Nagajská horda“, která se živila tím, že kradla ruské lidi a prodávala je do otroctví na nevolnických trzích.

Když jim naši prapředci řekli, aby s tím přestali, odpověděli, že to dělali, dělají a budou dělat.

Když je upozornili podruhé, vysmáli se Nagajci ruské slabosti. Tak učinili i potřetí a na to přišel Alexandr Vasiljevič Suvorov a vyřezal všechny Nagajce mužského pohlaví, vyšší než byla osa vozu.

Zbylí se rozprchli do Turecka, Jordánska atd. a téma bylo uzavřeno.

👉Kazaši vědí, že pokud přijdou Číňané, tak jsou úplně v hajzlu.

👉Angličani jim nalévají do hlavy, že jsou přece velký národ s historií…

👉Od nás slyší: – mládenci, vy máte historii kmenovou a nikoli státu a nemají jako stát potřebné zkušenosti – a proto budou rozbiti.

👉Kam budou prchat kmeny, až se ukáže, že toto je země čínská, toho ruská a tamto britská.

👉Podobně jako dnes na Ukrajině…

 

👉Může v dnešních podmínkách Ukrajinec vyjet na své pole a zasít pšenici? Kdepak! – tady je Cargill, tady DuPont, támhle BlackRock a vedle Monsanto… Přitom žádné důkazy o tom, že státní řízení je méně efektivní než soukromé, nejsou.

Nejefektivnější je, pokud řídí vlastník. Co je nájemnému manažerovi do toho, zda ho najali akcionáři nebo nějaký Nejvyšší Sovět?

Rozdíl v tom není – spíš je lepší ten Nejvyšší Sovět, protože parlament se každé 4 roky mění…

 

https://cz24.news/m-chazin-mladenci-usa-jsou-bankrot-jak-chce-trump-zacit-z-cisteho-listu-video/

 

 

📌04. srpna 2024: ⚡️ „NEMŮŽU VYHRÁT, JE TO MUŽ!“

Kamera zachytila zoufalou Maďarku Lucu Annu. Během zápasu řekla svému trenérovi, že nemůže soupeřit s alžírským transgenderem, protože je to muž.

Levičáci, když se to dozvěděli, ji okamžitě obvinili z transfobie. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28185

 

 

📌💉🎚️04. srpna 2024: Eliška Hradilová Bártová: SVRAB, PŘÍUŠNICE, ŽLOUTENKA.

 

((Nemoci špinavých rukou a snížené hygieny, což k nám donesli dezertéři a běženci!!!))

 

Staré choroby jsou na rekordním vzestupu, přibývá i exotických nemocí:

((To nejsou žádné exotické nemoci, ale nemoci ze špíny, nízké úrovně hygieny!!!))

 

V Česku je v letošním roce na vzestupu řada infekčních nemocí považovaných za téměř vymýcené. U některých z nich byl zaznamenán vůbec nejvyšší počet případů za posledních deset let. Vyplývá to z analýzy Deníku N, která zkoumala data Státního zdravotnického ústavu za uplynulou dekádu. Nárůst je patrný také u některých exotických chorob jako například opičí neštovice či horečka denque.

((🐵🐸🐴🐢🐬, tak, ještě máte širokou škálu zvířecího světa na pojmenování strašáků nemocí, kvůli idiotskému očkování!!! Chřipka, která od roku 2021 umřela, Covid, AIDS, žloutenka, svrab, neštovice, které jsou virového původu, ale viry neexistují!!! Nedají se oddělit, takže jsou neviditelné, nehmatatelné. Koho chcete ještě oblbovat??? Na blbost se zabodejte sami, to potřebujete sami a rovnou do mozku!!!))

 

Česko letos čelí nárůstu počtu onemocnění, která jsme dříve znali jen z vyprávění babiček či ze starých knih. Podle odborníků může jejich „znovuzrození“ souviset s důsledky pandemie covidu 19.

 

Jen pro představu, o jak významném nárůstu je řeč: U letos zřejmě nejčastěji skloňované choroby – černého kašle – narostl počet případů z 63 v první polovině loňského roku na letošních alarmujících 22,3 tisíce nemocných. Přičemž nejvíce případů bylo na počet obyvatel zaznamenáno v Jihočeském a Zlínském kraji, naopak nejméně zasažený byl kraj Karlovarský.

 

Z analyzovaných dat vyplývá, že na vzestupu je hned několik dalších infekčních chorob. Druhým rokem například zásadním způsobem stoupl počet případů nepříjemné parazitární choroby svrab, významně vzrostl také počet pacientů… ((💉🎚️A opět strašák, na pokračování zabodávání 🐑🐑🐑!!!))

 

https://denikn.cz/1486830/svrab-priusnice-zloutenka-stare-choroby-jsou-na-rekordnim-vzestupu-pribyva-i-exotickych-nemoci/

 

 

📌🧔🏿‍♂️04. srpna 2024: 🔥 VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ POKRAČUJÍ MASOVÉ NEPOKOJE KVŮLI VRAŽDĚ DVOU DÍVEK MIGRANTY.

Lidé nespokojení s otevřenými hranicemi a nekontrolovanou migrací vycházejí do ulic a rozbíjejí vše, co jim přijde do cesty, včetně policejních aut. Sedm policistů bylo hospitalizováno. Jedna policejní stanice byla vypálena.

Premiér Keir Starmer uspořádal mimořádnou schůzku s ministry. Podle zpráv z médií úřady nevědí, jak zastavit výbuch nespokojenosti a proud nenávisti vůči migrační politice.

Nepokoje začaly poté, co 29. července sedmnáctiletý africký mladík zabil v tanečním studiu v Southportu dvě dívky.

Podle Elona Muska je občanská válka nevyhnutelná.

https://t.me/to_je_nas_svet/28188

 

 

📌💉🎚️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ VOLNÝbloG, Jana Hrušková: „NEJVĚTŠÍ STUDIE“ 😂 SVÉHO DRUHU ZJISTILA, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST ZA COVIDU „ZPŮSOBILY OPATŘENÍ“, „NIKOLIV NEMOC“:

Originál článku publikován ZDE: 19. července 2024

👉Studie zveřejněná 19. července 2024 o nadměrné úmrtnosti ve 125 zemích během pandemie COVID-19 zjistila, že hlavní příčiny úmrtí na celém světě pramenily z reakce veřejných zdravotnických institucí, včetně nařízení a lockdownů, které způsobily silný stres, škodlivých lékařských zásahů a COVID vakcín.

„Dospěli jsme k závěru, že pokud by pandemie nebyla vyhlášena a pokud by se na její vyhlášení nereagovalo, nedošlo by k ničemu zvláštnímu, pokud jde o úmrtnost,” napsali autoři studie.

Výzkumníci z kanadské neziskové organizace Correlation Research in the Public Interest a Quebecké univerzity v Trois-Rivières analyzovali údaje o nadměrné úmrtnosti ze všech příčin před pandemií COVID-19 a během ní, počínaje vyhlášením pandemie Světovou zdravotnickou organizací (WHO) 11. března 2020 a konče 5. květnem 2023, kdy WHO vyhlásila konec pandemie.

Výsledky prezentované v podrobné analýze o 521 stranách stanovují základní míry úmrtnosti ze všech příčin ve 125 zemích a na jejich základě určují rozdíly v nadměrné úmrtnosti během pandemie.

Vědci také použili základní údaje, aby zjistili, jak rozdíly v nadměrné úmrtnosti v jednotlivých zemích souvisejí s různými zásahy souvisejícími s pandemií, včetně očkování.

👉Ne všechny výsledky v jednotlivých zemích byly stejné. Například v některých zemích došlo k nárůstu úmrtnosti ještě před zavedením vakcín, zatímco jinde nárůst úmrtnosti úzce souvisel s kampaní očkování nebo boosterů.

Na některých místech se nadměrná úmrtnost v roce 2022 vrátila na výchozí nebo téměř výchozí úroveň, zatímco na jiných místech přetrvávala až do roku 2023. Doktor Denis Rancourt, hlavní autor studie, řekl serveru The Defender, že rozdíly vyplývají ze složité povahy pandemických opatření – a údajů – v různých oblastech.

Jakmile se Rancourtovu týmu podařilo zjistit základní údaje o nadměrné úmrtnosti pro každé místo, seskupil a prozkoumal údaje pomocí různých filtrů, aby je mohl interpretovat, a vyvodil několik závěrů.

👉Údaje „neslučitelné s pandemickým virovým respiračním onemocněním jako hlavní příčinou úmrtí!

VÝZKUMNÍCI ZJISTILI, ŽE V OBDOBÍ OD 11. BŘEZNA 2020 DO 5. KVĚTNA 2023 DOCHÁZELO K VÝRAZNÉ NADMĚRNÉ ÚMRTNOSTI NA CELÉM SVĚTĚ.

👉Celková nadměrná úmrtnost během těchto tří let v 93 zemích s dostatečnými údaji pro odhad činí přibližně 0,392 % populace v roce 2021, což představuje přibližně 30,9 milionu nadměrných úmrtí ze všech příčin.

Podle Rancourta je obvyklým vysvětlením nadměrné úmrtnosti během pandemie COVID-19 to, že prakticky všechna úmrtí způsobil virus SARS-CoV-2 – a pokud by neexistovala vakcína, bylo by úmrtí ještě více.🙈

Autoři napsali, že rozdíly v nadměrné úmrtnosti na všechny příčiny v prostoru a čase „nám umožňují dospět k závěru, že nadměrná úmrtnost na všechny příčiny ve světě v období Covidu (2020-2023) je neslučitelná s pandemií virového respiračního onemocnění jako hlavní příčinou úmrtí.“

Podle nich je teorie, že virus způsobil úmrtí, podpořena masovými kampaněmi na testování virů, které by měly být opuštěny.

PŘEDSTAVA, ŽE VAKCÍNY ZACHRÁNILY ŽIVOTY, JE SMĚŠNÁ

Rancourt a jeho tým uvedli několik faktorů, které podle nich vyvracejí teorii, že virus způsobil nárůst úmrtnosti ze všech příčin.

👉Například napsali, že nadměrná úmrtnost se zvýšila téměř současně na několika kontinentech, když byla vyhlášena pandemie, zatímco v oblastech, kde ještě pandemie vyhlášena nebyla, ke srovnatelnému nárůstu nedošlo.

To naznačuje, že pandemické zásahy, jako jsou lockdowny, které byly prováděny synchronně v mnoha zemích, pravděpodobně způsobily prudký nárůst.

Výzkumníci rovněž poukázali na značné rozdíly v úmrtnosti během pandemie ve všech časových obdobích, a to i v různých politických jurisdikcích, které spolu přímo sousedí. Pokud by virus způsobil úmrtí, vyplývalo by z toho, že úmrtnost na infekci by byla stejná nebo alespoň podobná napříč politickými hranicemi.

👉Výzkumníci také zjistili velkou variabilitu úmrtnosti v jednotlivých zemích v průběhu času, což by také nebylo očekávaným výsledkem, pokud by tato úmrtí byla způsobena patogenem.

Rancourt uvedl, že „myšlenka, že vakcína zachránila životy, je směšná“ a vychází z chybného modelování, jak také on a jeho kolegové ukázali v předchozí práci.

Ani zde nezjistili žádné systematické nebo statisticky významné trendy, které by ukazovaly, že očkovací kampaně v letech 2020 a 2021 snižují úmrtnost ze všech příčin.

Místo toho zjistili, že na mnoha místech nedošlo k nadměrné úmrtnosti, dokud nebyly vakcíny zavedeny, a ve většině zemí se projevila časová souvislost mezi zavedením vakcín a zvýšením úmrtnosti ze všech příčin.

LÉKAŘSKÉ ZÁSAHY – VČETNĚ ODEPŘENÍ LÉČBY – ZPŮSOBILY PŘEDČASNÁ ÚMRTÍ

Rancourt uvedl, že nadměrná úmrtnost, kterou jeho tým identifikoval, je silně spojena s kombinací dvou hlavních faktorů – podílem starších lidí v populaci dané země a počtem lidí žijících v chudobě😂.

((V Evropě žádná chudoba nebyla a je vysoké procento úmrtí!!!))

Oba faktory zvyšovaly zranitelnost lidí vůči „náhlým a hlubokým strukturálním společenským změnám“ a „lékařským útokům“.

Výzkumníci poznamenali, že ačkoli může být proximální příčina úmrtí v úmrtních listech klasifikována jako respirační onemocnění nebo infekce, tvrdí, že skutečnými primárními příčinami úmrtí jsou ve skutečnosti biologický stres😂, lékařské zákroky, které nejsou spojeny s vakcínou COVID-19, a zavádění vakcinace COVID-19.

Studie poskytuje přehled pravděpodobných mechanismů této hypotézy, včetně výzkumu, který ukázal, že někteří lidé zažívají silný biologický stres z opatření, jako jsou mandáty a lockdowny.                                                                                                  ((To jsou opět jejich kecy prostřednictvím výzkumníků nebo všech vlád na obhajobu, že očkovací látky plné chemikálii nebyla příčina úmrtí!!! Chtějí se z toho vyzout!!!👹))

„Pokud strukturálně změníte společnost tím, že lidem znemožníte pohyb, dýchání, práci, život, že budou muset zůstat doma… pokud uděláte všechny tyto neuvěřitelně velké změny, strukturální změny ve společnosti, vyvolá to biologický stres,“ řekl Rancourt obhájci. 😂

„Existují velmi přesvědčivé vědecké důkazy, že biologický stres je masivním zabijákem,“ dodal.                                                                                                                      ((TO JE FAKT, ALE K STRESU VYUŽÍT OBYČEJNOU CHŘIPKU A PŘEJMENOVAT NA STRAŠÁKA SMRTELNÉHO VIRU, POČÍTAČEM VYGENEROVANÉHO A NEEXISTUJÍCÍHO, PAK DONUTIT POPULACI K POVINNÉMU OČKOVÁNÍ S RŮZNÝMI CHEMIKÁLIEMI, TO BYLA HLAVNÍ PŘÍČINA CELOSVĚTOVÉHO UMÍRÁNÍ!!! K tomu lockdowny jenom na psychice přidali svoji ruku k dokonalému dílu, hlavně u starých lidí, kteří byli uzamčení, bez podpory rodinných příslušníků v domovech pečovatelské služby, v nemocnicích, rozdělení rodin, atd…❗️❗️❗️))

Rancourt také poukázal na to, že stres způsobený lockdowny působí na chudé lidi zcela jinak 😂 než na lidi, kteří mohou snadno pracovat z domova 😂, nechat si dovážet jídlo a žít relativně pohodlně 😂.((To všichni, kteří umírali žili v chudobě?😂))

Autoři také poukázali na rozsáhlé důkazy, které ukazují, že lékařské zásahy – včetně odmítnutí léčby 😂 – způsobují předčasná úmrtí 😂.

Mezi tyto zásahy patřilo mimo jiné odmítání antibiotik a ivermektinu proti bakteriálnímu zápalu plic, systematické používání mechanických ventilátorů, experimentální léčebné protokoly, nové paliativní léky a předávkování, izolace zranitelných osob a podpora dobrovolné nebo nedobrovolné sebevraždy.

Napsali, že vrchol COVIDu-19 v březnu až dubnu 2020, který identifikovali v několika zemích, je bez těchto lékařských zásahů těžko vysvětlitelný 😂.

17 milionů nadměrných úmrtí v souvislosti s vakcínami COVID

👹Vědci nakonec předpokládali, že 17 milionů z identifikovaných nadměrných úmrtí souvisí s vakcínami COVID-19, čímž potvrdili výsledky svého předchozího výzkumu na menším vzorku zemí.((???))

Tyto odhady související s očkováním byly založeny na analýzách míst, kde došlo k velkému nárůstu bezprostředně po očkování nebo kampaních na posilující dávky, a také na zkoumání počtu dávek vakcín a jejich vztahu k úmrtím v průběhu času.

Ve třiceti procentech analyzovaných zemí nedošlo k žádnému nadměrnému počtu úmrtí ani po zavedení vakcíny, ani po kampaních na posilující dávky. A byly zjištěny významné korelace mezi zaváděním vakcíny COVID-19 a vrcholy nebo nárůstem nadměrné úmrtnosti ze všech příčin. 97 procent zemí vykázalo koncem roku 2021 nebo začátkem roku 2022 vrchol nadměrné úmrtnosti ze všech příčin časově spojený se zaváděním posilujících dávek.

👹 VÝZKUMNÍCI NAPSALI, ŽE JE VELMI NEPRAVDĚPODOBNÉ, ŽE BY SOUVISLOST MEZI OČKOVÁNÍM A ÚMRTNOSTÍ BYLA NÁHODNÁ.

👹 Rancourt si všiml, že lidé, kteří tuto myšlenku kritizují, poukazují na skutečnost, že na některých místech někdy probíhají kampaně na očkování, které nejsou spojeny s nárůstem nadměrné úmrtnosti.

Podle něj však očkovací kampaně nevedou vždy k takovému nárůstu, protože očkování nesouvisí s úmrtím v každé situaci stejně. Faktory zranitelnosti, jako je věk očkovaných osob, zdravotní stav populace a další sociologické faktory související se stresory na imunitní systém, mění způsob, jakým jsou ovlivněny toxicitou vakcín nebo účinky vakcín na imunitní systém.

Na základě své analýzy a interpretace dospěli k závěru, že „jsme nuceni konstatovat, že veškeré nadměrné úmrtí v období Covidu způsobilo v zásadě veřejné zdravotnictví a jeho představitelé.“

Překlad: David Formánek

https://volnyblog.news/nejvetsi-studie-sveho-druhu-zjistila-ze-nadmernou-umrtnost-za-covidu-zpusobily-opatreni-nikoliv-nemoc/

 

 

➡️➡️➡️☣️💉 PRO DOPLNĚNÍ INFORMACÍ K TOMUTO ČLÁNKU!!!! 💉

 

 

🎚️12. ČERVENCE 2024: PRO VŠECHNY JIŽ OČKOVANÉ‼️

 

💉EXISTUJE VÍCE NEŽ 5 000 ŠARŽÍ LÁTKY💉.

 

PŘÍSADY DO VAKCÍN – Bez vzdělání NEMŮŽETE učinit informované rozhodnutí.

 

ZDE JSOU JEN NĚKTERÉ SLOŽKY VAKCÍN.

TY JSOU VSTŘIKOVÁNY NÁM VŠEM DOTĚLA, PŘEDEVŠÍM LIDEM 60 + A DO VAŠICH DĚTÍ;

 

☣️◾️Formaldehyd/Formalin – vysoce toxický systematický jed a karcinogen.

 

☣️◾️Betapropiolakton – toxická chemikálie a karcinogen. Po velmi krátké expozici malým množstvím může způsobit smrt/trvalé poškození. Korozivní chemikálie.

 

☣️◾️Hexadecyltrimethylamonium bromid – Může způsobit poškození jater, kardiovaskulárního systému a centrálního nervového systému. Může způsobit reprodukční účinky a vrozené vady.

 

☣️◾️Hydroxid hlinitý, fosforečnan hlinitý a soli hliníku – Neurotoxin. Nese riziko dlouhodobého zánětu/otoku mozku, neurologických poruch, autoimunitních onemocnění, Alzheimerovy choroby, demence a autismu. Proniká do mozku, kde přetrvává neomezeně dlouho.

 

☣️◾️Thimerosal (rtuť) – neurotoxin. Indukuje poškození buněk, snižuje oxidačně-redukční aktivitu, buněčnou degeneraci a buněčnou smrt. Souvisí s neurologickými poruchami, Alzheimerovou chorobou, demencí a autismem.

 

☣️◾️Polysorbát 80 & 20 – překračuje hematoencefalickou bariéru a nese s sebou hliník, thimerosal a viry; což mu umožní vstoupit do mozku.

 

☣️◾️Glutaraldehyd – Toxická chemikálie používaná jako dezinfekční prostředek pro lékařské vybavení citlivé na teplo.

 

☣️◾️Fetální bovinní sérum – získané z plodů skotu (kráv) odebraných březím kravám před porážkou.

 

☣️◾️Lidské diploidní fibroblastové buňky – buňky potraceného plodu. Cizí DNA má schopnost interagovat s naší vlastní.

 

☣️◾️ Ledvinové buňky africké zelené opice – mohou přenášet rakovinotvorný virus SV-40, který již nakazil asi 30 milionů Američanů.

 

☣️◾️Aceton – může způsobit poškození ledvin, jater a nervů.

 

☣️◾️E.Coli – ano, čtete správně.

 

☣️◾️DNA z prasečího (prasečího) cirkoviru typu-1

 

☣️◾️Kultury lidských embryonálních plicních buněk (z potracených plodů)

 

✳️Všechny tyto ingredience si můžete prohlédnout na webu CDCs. Doporučuji každému, aby si udělal vlastní výzkum. Podívejte se na MSDS o těchto chemikáliích. Přečtěte si tisíce recenzovaných studií, které vyhodnotily biologické důsledky, které tyto chemikálie mohou mít na tělo, zvláště když jsou injekčně podávány.

https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/09/10/vaccine-ingredients/

 

 

➡️☣️💉Zde je stránka, kde můžete zadat číslo šarže, abyste zjistili, zda tam je. Pokud tam není, pak nepatří mezi 5000 nejnebezpečnějších.

Pfizer: https://www.howbadismybatch.com/pfizerforeigndeaths.html

Moderna: https://www.howbadismybatch.com/modernaforeigndeaths.html

Janssen: https://www.howbadismybatch.com/janssenforeigndeaths.html

 

 

➡️☣️💉 8.6.2024: NĚKDO SE GOOGLU PTÁ: „JE OČKOVÁNÍ NEBEZPEČNÉ“❔

 

ODPOVĚD:

„Podle RKI.

13: Nežádoucí účinky a rizika očkování jsou nevyčíslitelná.

14: Vakcíny obsahují nebezpečné chemikálie, kterými se děti vědomě otráví.

15: Při výrobě vakcíny se mohou vyskytnout nečistoty, které jsou zodpovědné za nemoci jako BSE, AIDS nebo rakovina.“

Můžete si to přečíst na RKI👇👇👇

https://www.rki.de/DE/Content/Infekt/Impfen/Bedeutung/Schutzimpfungen_20_Einwaende.html

 

  1. 6. 2024, Svědomí národa: Prof.Turánek vyhozen z práce, je na seznamu! Kde to žijeme? Šokující příběh odvážného vědce.

Nový rozhovor s prof. Jaroslavem Turánkem, odvážným vědcem, který nemlčel o svých vědeckých poznatcích. V rozhovoru mluví o tom, jak po přednášce na půdě parlamentu přišel za dramatických okolností o práci a nyní se dozvídá, že nemůže dále působit na Masarykově univerzitě, protože je na jakémsi seznamu „dez.nformátorů“. Kde to opět žijeme? Práci nechtějí dát ani manželce pana profesora, která nikdy nikde veřejně nevystupovala. A všechen ten tlak se rodině Turánkových podepisuje nejen na psychickém, ale i fyzickém zdraví. Přitom prof. Turánek ve svých vystoupeních nedělal nic jiného, než sdílel poznatky z oboru, kterému se věnuje čtyřicet let, a nabízel se k diskuzi s odborníky, kteří v době profesorova vědeckého bádání stěží „tahali va.cinačního kačera“, leč v posledních letech horlivě propagovali jediné možné řešení ep.demiolog.cké situace. Poslechněte si rozhovor, který ukazuje, že myslet si, že práskačské, normalizační a totalitní praktiky zůstaly před rokem 89, je velmi naivní přístup. Opět se zde větší či menší měrou komplikuje život těm, kdo nechtějí tančit s většinou. Nemlčme o tom, vynášejme tyto příběhy na světlo a nenechme si líbit vytváření seznamů a ostrakizaci za postoje místo věcné vědecké a společenské diskuze.

ODBORNÍCI SE UMLČUJÍ A LAICI NÁM DIKTUJÍ POVINNÉ OČKOVÁNÍ CHEMIKÁLIEMI!!!!

 

https://youtu.be/wb1od1uzSjE?si=RbVan126qSp2Aahb

 

➡️1.12.2023:💥💥💥💥💥Velice důležité informace pro zfanatizované lékaře a zdravotníky zabíjet dál lidi chemikáliemi. Ale i pro hypochondry, kteří věří skvělé účinnosti a dokonalého cíle léčení „VIRU“ kdysi, ale už vyhynulé Chřipky, přejmenované na Covid 19 a nechávají jsi aplikovat jedy do těla!!!

c, COVID logika. Tomáš Lukavec a Profesor Jaroslav Turánek.

Pojďme si dát argumentační výkon pana profesora ještě jednou, protože jeho vývody stojí za to.

A pak si přečtěte tento článek, jak oduševněle argumentuje v korespondenci.

https://resetheus.org/jak-argumentuji-vakcinologove/

1.12.2023: Profesor Turánek😂: „Kdo říká, že viry neexistují, je hlupák, který ničemu nerozumí“. Tak jsme Vám tam pár těch hlupáků přidali, včetně vynálezce PCR testu, který Vám ty viry má hledat, laureáta Nobelovy ceny, Dr. Kary Mullise. Kdyby se Tomáš zeptal na to, jak probíhá proces izolování viru, doufáme, že byste si vedl lépe než prof. Baltimore a Dr. Weiss – to jsou také odborníci. Pak jsme Vám tam dali oficiální důkazy, že SARS-CoV-2 neexistuje. A nakonec Vám Dr. Cowan vysvětlí, co virus skutečně je.

ROZBOR TVRZENÍ PROFESORA TURÁNKA

➡️Tvrzení č.1: Kdo tvrdí, že neexistují patogenní viry, tím poškozuje celou záležitost škodlivosti mRNA vakcín.

V čem konkrétně, pane profesore?  Jaké máte logické zdůvodnění souvislosti otázky neexistence patogenních virů a toho, že jsou mRNA vakcíny nebezpečné?

➡️Tvrzení č.2: Tito lidé vůbec neznají virologickou metodologii…

Pane profesore, my ji známe velmi dobře a když nás probudíte o půlnoci, tak vám všechny kroky vyjmenujeme do detailů. Možná, že kdybyste tu metodologii znal Vy, asi byste se chytil za hlavu a odešel definitivně do důchodu.

➡️Tvrzení č.3: Tito lidé, kteří popírají existenci patogenních virů, jsou jen sociologové…

Pane profesore, myslíte tím asi Mgr. Davida Šubíka, autora knihy HIV – lež, které uvěřil celý svět. Tento pán se učil přímo od renomovaného virologa, Dr. Stefana Lanky, který je jeho blízkým přítelem. Nechceme pochybovat o Vašich lingvistických znalostech, pane profesore, ale umíte anglicky? V západním i východním světě je debata o neexistenci virů na velmi pokročilé úrovni. A zahrnuje vědce z oboru mikrobiologie, biochemie, medicíny, či dokonce  tzv. „virology“ samotné – i když virologie není věda – to by musela zkoumat existentní subjekt. Virologie je definicí slova „pavěda“.

➡️Tvrzení č.4: Viry byly prokázány v době, kdy se sestrojil elektronový mikroskop.

Pane profesore, otec moderní virologie a laureát Nobelovy ceny, Dr. John Enders, sám přirozenou existenci patogenních virů vyvrátil svými vlastními kontrolními experimenty. Ale tato informace se k Vám zřejmě nedostala, není divu, pro Big Pharma by tato informace byla smrtící. Tehdy a tam měla virologie zaniknout, tedy už v roce 1954.

➡️Tvrzení č.5: Ohledně zobrazení viru elektronovým mikroskopem

Pane profesore, předně musíte vědět, co zobrazujete. Ale to už Vám vysvětlí Dr. Cowan.

Elektronový mikroskop není schopen zachytit dynamické jevy – tj. zda to, čemu Vy říkáte „virus“, do buňky vstupuje, nebo to z ní vystupuje. A o tom, že do ní vstupuje (infikuje ji), neexistuje ŽÁDNÝ vědecký důkaz! Pouze velmi výhodné spekulace virologů, jdoucích na ruku tzv. infekční teorii. Virologové, aby vůbec tyto viry ve tkáňové kultuře kočkodana zeleného uviděli, musí tuto kulturu mnohonásobně otrávit prudce jedovatými antibiotiky. Pane profesore, samotní virologové považují virus za neživou částici, která se záhadným způsobem v buňce množí a pak z buňky vystřelí ven a rozšíří se po celém těle a záhadně se přenesou vně a aktivně infikují jiné subjekty. Nemají jádro, nemají mitochondrie – jak se tedy množí?

➡️Tvrzení č.6.: Pokud viry neexistují, knihy o virologii by se měly spálit… (pan profesor to myslel sarkasticky)

Naprosto souhlasíme. Ale mohl byste nám dát nějaké tipy, abychom si je mohli přečíst? O žádných totiž nevíme. Nemyslel jste knihy o astrologii? Ty existují, to ano. Ale nechceme urazit astrologii, to byla kdysi skutečná věda. Vy vycházíte z předpokladu, že když existuje tzv. „virologie“, tak musí existovat patogenní viry. To je stejné, jako kdyby existovala jednorožcologie. Tím by však nebyla prokázána existence jednorožce.

A ještě něco – Vy říkáte, že my nemáme žádné vzdělání v oboru. Přitom my, na rozdíl od Vás, důkazy máme a umíme k nim dodat řádné citace, zatímco Vy jste vůbec žádný důkaz existence předmětů Vašeho studia neposkytl a jen rozčileně požadujete, abychom Vám věřili, že existují. Pokud existuje nějaká žvanivá věda, pak je to právě virologie. 👏 Emocemi argumenty nahradit nelze, pane profesore.

S úctou, COVID logika. Celé interview zde: https://m.youtube.com/watch?v=Hxb3B3oV0TM

TV Šalingrad, Zatím u nás dostupní informace Covid – PODVOD!!!: http://archiv1.slovan.info:5000/…/01…/Covid_podvod/…

 

📌💥Viry jsou podvod, jen počítačem generované sekvence.

➡️A na základě těchto sekvencí – jejichž existenci v reálném světě nikdo nikdy nepotvrdil tím, že by kdy izoloval patogenní virus – vzkvétá podvodný vakcinační byznys s příchutí tyranie a genocidy. 💥„Viry“ jsou mýtus. Neexistují, poslouchejte. Dr. Tom Cowan (https://twitter.com/drtomcowan?t=W0VeuTqSXNFREeFICvvnpQ&s=09)  úžasně vysvětlil.

 

➡️💥„Chřipka“ je přirozený proces detoxikace těla v reakci na nadměrnou toxicitu v buňkách. „Viry“ jsou zbytky z umírajících buněk. Viry jsou exozomy, tedy odpadní látky odumřelých buněk, nejsou nakažlivé a zdravé tělo je v pohodě odbourává, pokud se nachladíme třeba, nebo máme sníženou imunitu, tělo reaguje teplotou, produkcí hlenu apod. Louis Pasteur na smrtelném loži přiznal velký podvod s viry a očkováním. Teorie nakažlivých virů jen podporuje ďábelský farma obchod, který nemá se zdravím nic společného.

➡️ „Vir“ : Jedná se o umělecké ztvárnění modelované ve 3 rozměrech na fotkách.

C = certifikát,

O = o,

V = vakcína,

ID = identifikace,

19 v alfanumerických znacích je „AI nebo umělá inteligence“.

➡️ „Vir“ „COVID“ nebyl NIKDY izolován‼️   Nikdo ho NIKDY neviděl‼️

➡️Zrcadlově je slovo COVID také DIVOC, démonický duch v hebrejštině!!! Clandestine = tajné: „WOW!

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.08.2024“:

➡️☭☆ K požáru došlo v průmyslové zóně Azov v Rostovské oblasti, z otevřeného prostoru se oheň rozšířil na sklad a zuří na ploše 5 tisíc metrů čtverečních, uvádí ministerstvo pro mimořádné situace.

Šéf regionu Golubev oznámil hrozbu dalšího šíření požáru do sousedních objektů, včetně skladu pohonných hmot a maziv.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy přilákají síly spojenců a partnerů, aby kolektivně chránili Izrael před možným útokem z Íránu, uvedl Bílý dům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Severodvinsku hoří sklad na ploše 3 tisíce metrů čtverečních, předběžné, uvnitř jsou kyslíkové lahve, hlásí ministerstvo pro mimořádné situace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Írán odmítl zmírnit svou reakci na vraždu šéfa politbyra palestinského hnutí Hamas Ismaila Haniyeha v Teheránu a má v úmyslu provést odvetu proti Izraeli, uvádí Wall Street Journal s odkazem na zdroje.

Spojené státy podle nich požádaly své spojence, aby vyslali Íránu signál, aby situaci neeskaloval. Spojené státy naznačily, že snahy nového íránského prezidenta o zlepšení spolupráce se západními zeměmi budou mít větší šanci, pokud Írán projeví zdrženlivost.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské tenistky Mirra Andreeva a Diana Schneider získaly stříbrné medaile ve čtyřhře žen na letních olympijských hrách v Paříži.

Ve finále turnaje prohrály 17letá Andreeva a 20letá Schneiderová s Italkami Sarou Erraniovou a Jasmine Paoliniovou.

Andreeva a Schneider přivezli první medaili pro Rusko na hrách v Paříži.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Obyvatelé několika oblastí Ruska, včetně Uralu a Sibiře, sdílejí fotografie polární záře na sociálních sítích

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Mali přerušilo diplomatické styky s Ukrajinou, informuje agentura AFP.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP