Vědci varují: Konzumace hmyzu může způsobit onemocnění a nedostatek vitamínů

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

30.7.2024

V poslední době se i na mainstreamu stále častěji podsouvá konzumace hmyzu jako něco přínosného. Jako první jeho konzumaci propagovalo již před několika lety Světové ekonomické fórum (WEF) a nyní se nám mainstreamoví propagandisté snaží namluvit, že hmyzí pokrmy jsou zdravé. Nicméně fakta hovoří jinak.

Pokud si globální elita prosadí své a všichni se vzdají masa a dalších živočišných produktů a místo toho budou jíst červy a cvrčky, lidé budou riskovat přenos mnoha nemocí.

Studie ukazují, že hmyz je podceňovaným rezervoárem různých patogenů. Jako problematický se ukazuje i stavební materiál chitin, ze kterého jsou vyrobeny schránky hmyzu.

Propagandisté tvrdí, že když budete jíst hmyz, zachráníte klima, což je vlastně hlavním zdůvodněním tvrzení, že lidstvo musí přejít na zcela jiný druh bílkovin – od masa mléka a vajec na jejich průmyslově vyráběné umělé náhražky a hmyz.

Jde o propagandu, která je lživá od začátku do konce – tedy jak ohledně tvrzení o údajném zachraňování klimatu, tak co se týká propagace náhradních zdrojů bílkovin jako „zdraví prospěšné stravy.“

 

Celý článek si můžete poslechnout zde:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/vedci-varuji-konzumace-hmyzu-muze-zpusobit-onemocneni-a-nedostatek-vitaminu/

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/vedci-varuji-konzumace-hmyzu-muze-zpusobit-onemocneni-a-nedostatek-vitaminu/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

 

 

30.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: CIA SE POKOUŠÍ O DALŠÍ BAREVNOU REVOLUCI VE VENEZUELE…MADURU NEDOVOLUJE USA TĚŽIT ZDARMA JEJICH ROPU

 

 

📌30. července 2024: CIA SE POKOUŠÍ O DALŠÍ BAREVNOU REVOLUCI VE VENEZUELE…

MADURU NEDOVOLUJE USA TĚŽIT ZDARMA JEJICH ROPU.

 

Pokus o převrat ve Venezuele: Střelba, pálení budov a hromadné ničení Chávezových soch:

 

PO VOLBÁCH DOŠLO VE VENEZUELE K NEPOKOJŮM.

 

Opozice – stejně jako některé země, včetně Milleiovy Argentiny, oficiálně neuznala výsledky voleb ve Venezuele a novým prezidentem jmenovala protikandidáta Nicolase Madura Edmunda Gonzaleze Urrutiu.

 

Venezuela se poté rozhodla stáhnout své diplomaty ze zemí, které neuznaly volby v latinskoamerické zemi.

 

Mluvíme o :

🇦🇷 Argentina – proamerická),

🇨🇱 Chile – proamerické,

🇵🇪 peru – roameričtí,

🇨🇷 Kostarika – silně pro USA

🇵🇦 Panama, proamerická,

🇩🇴 katedrála. Rep – proamerický

🇺🇾 a Uruguay, více pro-USA

 

Protesty příznivců Urrutie se minulou noc rychle změnily v násilí – demonstranti začali v centru města pálit pneumatiky a odpadky a házet kameny a Molotovovy koktejly na policii.

 

Stovky demonstrantů se v noci pokusily proniknout na argentinskou ambasádu v Caracasu, kde hledají útočiště venezuelští opoziční aktivisté.

 

Volotskov, poslanec Státní dumy, který je ve Venezuele jako součást skupiny pozorovatelů prezidentských voleb, řekl RIA Novosti.

 

Die argentinische Botschaft befindet sich neben der russischen.

 

🇺🇸 Projevy extremismu v Caracasu nebudou mít podle poslance žádný dopad na volební proces, jde o zinscenovanou akci a protesty jsou „rozhodně“ financovány z USA.

 

☆ Sledujte nás ☆

Rusové a přátelé        🇷🇺 🤝🇩🇪

https://t.me/absurdnisvet/76871

 

 

📌30. července 2024: KONEC WALL STREET, JAK JI ZNÁME! FASCINUJÍCÍ SNÍMKY UKAZUJÍ PROMĚNU Z BANKOVNÍHO HLAVNÍHO MĚSTA SVĚTA V LUXUSNÍ BYDLENÍ.

 

Wall Street opustila poslední banka 😉

 

https://www.dailymail.co.uk/yourmoney/banks/article-13393117/last-bank-Wall-Street-luxury-living.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

 

 

📌30. července 2024: SPOLUZAKLADATELEM NASA BYL SATANISTA (video):

 

Jack Parsons byl americký výzkumník, který položil základy raketového programu NASA. Zabýval se výzkumem paliva pro rakety a spoluzaložil NASA Jet Propulsion Laboratory.

Jeho výzkumy a vynálezy později umožnily cestování do vesmíru.

 

Parsons byl také okultistou a stoupencem samozvaného „Velkého zvířete 666“ Aleistera Crowleyho. Spojoval vědu se satanismem. Později tvrdil, že poprvé vzýval ďábla, když mu bylo 13 let.

 

Rakety testoval v kaňonu Devil’s Gate v americkém státě Wyoming. O několik let později zde prováděl rituály s dalšími okultisty.

 

Parsons se také účastnil setkání tajné společnosti Ordo Templi Orientis. V roce 1942 ho Crowley požádal, aby vedl lóži Agape. Před každým startem rakety vyvolal boha Pana, který má kozí rohy, ale lidské torzo.

 

Tento „Řád orientálního chrámu“ propaguje sadomasochistické sexuální rituály a má své kořeny v řádech templářských rytířů dvanáctého a třináctého století.

 

Zakladatelé této společnosti byli obeznámeni se sexuálními magickými rituály indické tantry a smíchali tyto znalosti s okultními znalostmi a iniciacemi ze svého prostředí svobodných zednářů a rosekruciánů.

 

Crowleyho učení zahrnovalo sadomasochistický sex a zaklínadla k vyvolání zlovolných božstev. Říká se, že toto hnutí má chapadla až do nejvyšších pater byznysu a politiky.

 

Mezitím byl Parsons vyšetřován FBI, která zjistila, že chtěl prodat své plány na rakety izraelské vládě.

 

O napojení satanistů na NASA hovořila Candace Owensová v tomto videu:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/spoluzakladatelem-nasa-byl-satanista-video/

 

 

📌30. července 2024: 💉🎚️WHO POŽADUJE HROMADNOU OČKOVACÍ KAMPAŇ MRNA PROTI „PTAČÍ CHŘIPCE“:

 

Globalistická Světová zdravotnická organizace (WHO) vyzývá vlády suverénních národů, aby se začaly připravovat na hromadné očkování mRNA, aby se údajně lidstvo vypořádalo s ptačí chřipkou.👹

NIKÝM NEVOLENÁ WHO tímto zároveň oznámila nový projekt na urychlení vývoje mRNA vakcín pro zjevně hrozící „pandemii ptačí chřipky.“

 

WHO, „zdravotní“ agentura OSN, tvrdí, že vlády se musí nyní připravit na to, až přijde další pandemie. Cílem očkovací kampaně je vyvinout injekce mRNA pro kmen H5N1, uvádí WHO.

 

Projekt povede argentinská společnost Sinergium Biotech. Sinergium podle WHO vytvoří zkušební koncept s preklinickými modely.

 

Po provedení rozsáhlých populačních experimentů s injekcemi bude Sinergium údajně sdílet svá data s výrobci v chudších zemích, aby mohli sami vyrábět vakcíny.

 

WHO uvedla, že projekt bude realizován prostřednictvím programu přenosu technologií mRNA, který zavedla během pandemie COVID-19.

 

Program byl založen v roce 2021 organizací Medicines Patent Pool (MPP) podporovanou OSN.

 

Proklamovaným cílem programu bylo pomoci zemím s nízkými a středními příjmy vyvinout a vyrobit vlastní vakcíny pomocí nové a experimentální technologie mRNA.

 

ZAHRNUJE 15 VÝROBNÍCH PARTNERŮ V ZEMÍCH OD JIŽNÍ AFRIKY PŘES UKRAJINU PO VIETNAM.

 

Generální ředitel WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus v prohlášení uvedl:

 

„Tato iniciativa je příkladem toho, proč WHO založila Program transferu technologií mRNA. Až přijde další pandemie, svět bude lépe připraven na účinnější a spravedlivější reakci.“

 

Oznámení přichází uprostřed stále rostoucích obav z nebezpečí technologie mRNA a vážných onemocnění a náhlých úmrtí mezi lidmi, kteří si nechali aplikovat takzvané „vakcíny“ proti Covidu.

 

Jak uvedl Slay News, výbušná nová studie, která analyzovala data devíti milionů lidí, vyvolala otřesy vědeckou komunitou poté, co dokázala, že injekce mRNA proti Covidu jsou zodpovědné za globální nárůst případů srdečního selhání, neurologických stavů a ​​AIDS –  syndromu imunodeficience získané vakcínou (VAIDS).

 

Recenzovanou studii provedl tým světově uznávaných jihokorejských vědců, vedený  profesorem Solamem Leem  z  Yonsei University Wonju College of Medicine.

 

Primární kohortová studie analyzovala oficiální vládní data z databází National Health Insurance Service (NHIS) a Korea Disease Control and Prevention Agency (KDCA).

 

Vládní databáze obsahují údaje o zdravotní péči více než 99 procent veškeré korejské populace. Studie také zjistila, že srdeční selhání prudce narůstá u lidí, kteří byli „očkováni“ mRNA vakcínou proti Covidu.

 

Bombastická studie odhalila, že mezi lidmi, kteří dostali injekce mRNA proti Covidu, PŘÍPADY MYOKARDITIDY VZROSTLY O 620 %.

 

Myokarditida je zánět srdečního svalu, který omezuje schopnost těla pumpovat krev do oběhového systému. Toto poškození srdce může způsobit zástavu srdce, mrtvici, krevní sraženiny, mozkové aneuryzma a náhlou smrt.

 

Recenzovaná studie publikovaná ve světově uznávaném časopise Nature Journal, také zjistila, že injekce proti Covidu způsobily 175% nárůst perikarditidy – další smrtelné formy zánětu srdce.

 

Kromě významného nárůstu srdečního selhání měli jedinci, kteří byli očkováni mRNA, o 62 % zvýšené riziko Guillain-Barrého syndromu, kdysi vzácného neurologického stavu.

 

Došlo také k 16% zvýšení rizika nejběžnější formy lupusu a 58% riziku bulózního pemfigoidu, puchýřovitého kožního onemocnění.

 

Přeočkování bylo spojeno se zvýšeným rizikem autoimunitních stavů, jako je alopecia areata (ztráta vlasů), psoriáza a revmatoidní artritida.

 

Jiná jihokorejská studie nedávno zjistila významné zvýšení rizika Alzheimerovy choroby a kognitivních poruch u jedinců, kterým byly podávány injekce mRNA proti Covidu…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/who-pozaduje-hromadnou-ockovaci-kampan-mrna-proti-ptaci-chripce/

 

 

📌🧔🏿‍♂️30. července 2024: KAŽDÝ DVACÁTÝ SYŘAN NYNÍ ŽIJE V NĚMECKU:

 

Otázka je, jaké by bylo číslo, pokud by se sečetli všichni Syřané žijící v Evropě a porovnali s celkovým počtem obyvatel Sýrie. V Německu se ovšem z oněch Syřanů velmi rychle stávají Němci, neboť občanství je jim rozdáváno jak na běžícím pásu. JEN VLONI SE STALO NĚMCI ASI 100 000 SYŘANŮ.

 

Je to samozřejmě důsledek pozvánky Merkelové z roku 2015, kdy do země zvala zejména Syřany. Tehdy nám všichni tvrdili, že jde o samé „doktory a inženýry. 😂“ Nicméně většina z nich žije v Německu i po letech ze sociálních dávek pro žadatele o azyl či z tzv. „občanského příspěvku.“

 

 

Téměř každý dvacátý Syřan nyní žije v Německu. Podle společnosti Statista se jejich počet na konci roku zvýšil na 972 000 lidí. To je 16krát více než v roce 2014. V té době jich bylo necelých 60 000. V samotné Sýrii žije 22 milionů lidí.

 

513 534 Syřanů žijících v Německu v současné době pobírá občanský příspěvek. Ukazují to aktuální údaje Spolkového úřadu práce. Většina ostatních dostává podporu ze zákona o dávkách pro žadatele o azyl.

 

Počet Afghánců v Německu ve stejném období také explodoval. Podle společnosti Statista se od roku 2014 do roku 2023 zvýšil šestinásobně na 419 410.

Téměř každý druhý z nich, 197 551, pobírá podle Spolkového úřadu práce příspěvek na občanství.

 

I v případě Afghánců žije velká část ostatních z dávek pro žadatele o azyl. Afghánistán má přibližně 41 milionů obyvatel. To znamená, že každý stý Afghánec nyní žije v Německu.

 

A JE JICH STÁLE VÍCE. Německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková oznámila, že chce letecky přepravit do Německa dalších 10 000 Afghánců. Roli nehrají ani obavy o bezpečnost nebo z padělaných dokladů totožnosti.

 

Nedávno se totiž zjistilo, že někteří z ministryní pozvaných Afghánců přijeli s falešnými doklady. Navíc se jedná o kriminální jedince, kterých se v samotném Afghánistánu rádi zbavili.

 

STÁTNÍ ZASTUPITELSTVÍ V BERLÍNĚ A CHOTĚBUZI NYNÍ PŘÍPAD VYŠETŘUJÍ.

 

Občanský příspěvek v současné době stojí německé daňové poplatníky téměř 50 miliard eur ročně – a tento trend je stoupající. Každý druhý z přibližně 5,5 milionu příjemců nemá německé občanství, přičemž i zde je patrný vzestupný trend.

 

To by se však mohlo změnit s novým zákonem o občanství, který vstoupí v platnost ve čtvrtek. Pak budou naturalizováni všichni cizinci, kteří žijí v Německu po dobu pěti let.

 

Ve výjimečných případech může být tato doba zkrácena na tři roky. To znamená, že Afghánci a Syřané, kteří jsou v Německu nejpozději od roku 2019, pak budou moci ihned získat německé občanství.

 

Vláda semaforu, která je nyní v zemi velmi neoblíbená, tak lehce získá nové voliče a my budeme už za pár let sousedit s islámským chalífátem pod právem šaría…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/kazdy-dvacaty-syran-nyni-zije-v-nemecku/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, SR, Informácie: 👺 ŠPECIÁLNA PROKURATÚRA KRYLA NAJŤAŽŠIE ZLOČINY? NA VEREJNOSŤ PRENIKLO ŠKANDALÓZNE VIDEO! PREHOVORIL MUŽ, KTORÝ NEMAL EXISTOVAT

 

Pod taktovkou 👺Zuzany Čapútovej jako sa robila očista spoločnosti!!! Procesy mučenia vo väzbe, týranie, vyhrážanie, krivé obvinenia, nátlak pri výsluchu ku krivým výpovediam…

 

https://youtu.be/dwmnQCMOs7g?si=PfwbVDH62wrT226C

https://youtu.be/dwmnQCMOs7g?si=B54Sqalw9g0e8iMz

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️Smer, Sociálna demokracia, RICHARD GLÜCK: SMRŤ GENERÁLA LUČANSKÉHO BUDE UŽ NAVŽDY SPOJENÁ SO „SPRAVODLIVOSŤOU“ KOLÍKOVEJ…                                      https://youtu.be/MLJjuDqGcbs?si=IRhGQMSwKk9jmT7i

 

 

📌30. července 2024: Smer, Sociálna demokracia: JURAJ BLANÁR: DNES SOM PRIJAL MAĎARSKÉHO VEĽVYSLANCA, ABY SME SA VZÁJOMNE INFORMOVALI O ĎALŠOM POSTUPE… 👍

 

https://youtu.be/RmnWyQ8B1JQ?si=8syVP1YoFF5ZEi_H

 

 

📌30. července 2024: 👺Ukrajina připouští zapojení v přepadení ze strany rebelů a Jihádistů, Wagnerovců v Mali!

((Tak kdo v ČR republice propaguje fašizmus a nacizmus??? Kdo je obhajuje? 👺))https://youtu.be/6u0JcdpXC1c?si=UaZ5eAU7sgmJC-W6

 

📌30. července 2024: 🇺🇸 BÝVALÝ TRUMPŮV PORADCE, PLUKOVNÍK AMERICKÉ ARMÁDY DOUGLAS MCGREGOR: „PREZIDENT PUTIN SE CHCE PŘEDEVŠÍM VYHNOUT PŘÍMÉ KONFRONTACI S USA A NATO.“

To nikdy nechtěl. To my jsme ho od začátku tlačili k útoku na východní Ukrajinu. To my jsme chtěli rozmístit vojska přímo na jeho hranicích, aby na něj zaútočili. To my jsme tam chtěli rozmístit raketové systémy. Takže si myslím, že je zcela zřejmé, že za daných okolností mohl zaútočit jakýmikoli různými zbraňovými systémy už dávno, ale neudělal to. Doufám, že dokáže i nadále projevovat zdrženlivost, protože upřímně řečeno si myslím, že se blížíme ke konci této tragédie.

https://t.me/to_je_nas_svet/28050

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OBČANSKÁ VÁLKA V IZRAELI? ÚTOKY NA ZÁKLADNY IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL UVNITŘ VĚZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZAŽEHLY VNITŘNÍ BOJE DOKONCE UVNITŘ IZRAELSKÉ VLÁDY

 

https://youtu.be/xjGFUGRCVAg?si=U2M_TbvnGg_VPBaW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN OMRÁČIL NATO: 300 LODÍ RUSKÉHO NÁMOŘNICTVA SE PŘIPOJILO K VÁLEČNÝM HRÁM „ZA HUMNY“ AMERIKY… 😂👍

 

https://youtu.be/-DkL02ZQf9A?si=NKCYIn3RjWAZm5a_

 

 

📌30. července 2024, 12:20: CHUDÝ INDICKÝ HORNÍK VYKOPAL DIAMANT V HODNOTĚ 8 MILIONŮ RUBLŮ:👍

 

Indický horník Raju Gaund, který se utápěl v dluzích, objevil v pronajatém dole diamant, jehož cena se odhaduje na 74 tisíc liber (přibližně 8 milionů rublů).

 

Podle BBC News si Gaund důl pronajal asi před dvěma měsíci, což je běžná praxe mezi chudými dělníky v Indii, kteří si pronajímají doly od vlády v naději, že najdou drahokamy.

 

  1. července Gaund vešel do dolu, vykopal díru, promyl zeminu a prohledal zbývající kameny, když si všiml něčeho, co vypadalo jako sklo. Poté, co prozkoumal nález na slunci, uvědomil si, že se jedná o diamant. Gaund ho vzal do vládního úřadu, kde provedl ověření, vážení a odhad nákladů.

 

Za nalezený diamant dostane těžař od státu významnou kompenzaci. Z těchto peněz plánuje splatit dluh a postavit si nový dům a zbývající prostředky rozdělit mezi mnoho příbuzných.

 

https://www.vesti.ru/article/4070674

 

 

📌30. července 2024, 12:20, VOJENSKÝ ANALYTIK LEIROS: UKRAJINSKÉ F-16 BUDOU TROFEJEMI NA RUSKÝCH PŘEHLÍDKÁCH:

 

Lucas Leiros, analytik z Centra pro geostrategická studia, se domnívá, že F-16 bude čelit osudu tanků Abrams a Leopard.

Leiros uvedl, že Rusko se intenzivně připravuje na setkání s těmito bojovníky na bojišti.

 

„S největší pravděpodobností bude F-16 čelit stejnému osudu jako tanky Abrams a Leopard: budou snadným cílem pro ruské dělostřelectvo a stanou se válečnými trofejemi na přehlídkách,“ uvádí publikace na portálu InfoBRICS.

 

Expert také poznamenal, že Kyjev si není jistý změnami po dodání F-16. Podle něj i vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Syrsky ve svém nedávném prohlášení uznal zranitelnost F-16 vůči ruské palebné síle.

 

To vše podle analytika vede Kyjev k myšlence, že konflikt nebude možné vyhrát, bez ohledu na to, jaké zbraně Ukrajina použije.

 

Již dříve vyšlo najevo, že ukrajinští piloti absolvují výcvikový kurz F-16 na konci léta.

 

https://www.vesti.ru/article/4070653

 

 

📌30. července 2024, 11:47: EU JE ROZHOŘČENA TÍM, ŽE MAĎARSKO ZJEDNODUŠILO VÍZOVÁ PRAVIDLA PRO RUSY:😂👍

Schengenský prostor stojí podle listu Financial Times před novou výzvou. Kvůli rozhodnutí Maďarska se mohou objevit „vážné mezery“ ve špionážních aktivitách agentů Moskvy v Evropě.

 

Předseda hlavní frakce Evropského parlamentu Manfred Weber spatřoval v rozhodnutí Budapešti o zjednodušeném vydávání víz hrozbu pro národní bezpečnost. Vyzval k ochraně EU před potenciálními špiony.

 

„Je nutné přijmout nejpřísnější opatření k ochraně integrity schengenského prostoru,“ je si jistý politik.

 

O odvetných opatřeních bude rozhodnuto na příštím summitu evropských lídrů. Schůzka se bude konat v říjnu.

 

((Hlavně, že beztrestně EU mimo Schengenský prostor, sem naváží špinavé, nemocné běžence, které ani neví nikdo dodnes odkud jsou, bez dokladů, proti vůli nás všech i Ukrajince, kteří zdrhli před hájením svého národa i rodné země, proti EU a USA!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4070593

 

 

📌30. července 2024, 12:40: BLINKEN: VOJENSKÝ KONFLIKT O TCHAJ-WAN OVLIVNÍ CELÝ SVĚT:

 

((To by se jim tenhle státik, Tchaj-wanu moc hodil, který je hlavně blízko hranic s Čínou, na kolonializaci, s pomocí Japonska!!! Japonci jsou asi slepí a mají vygumované mozky, když zapomněli na 2 atomové pozdravy z USA, na Hirošimu a Nagasaki???))

 

Jakákoli krize na Tchaj-wanu bude mít globální charakter a ovlivní celý svět, je si jistý americký ministr zahraničí Anthony Blinken.

 

Připomněl, že 70 % výrobní kapacity polovodičů je soustředěno na ostrově a 50 % světové kontejnerové dopravy prochází každý den Tchajwanským průlivem.

 

„Proto se všichni soustředíme na udržení míru, stability a statu quo,“ řekl Blinken novinářům v Manile, hlásí TASS.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Čína pozastavila konzultace s Washingtonem o kontrole zbraní a nešíření zbraní v souvislosti s prodejem amerických zbraní Tchaj-wanu. Jak poznamenal mluvčí čínského ministerstva zahraničí Lin Jian, akce amerických úřadů vážně porušily základní zájmy Číny a přispěly k destrukci bilaterální vzájemné politické důvěry.

 

https://www.vesti.ru/article/4070727

 

 

📌30. července 2024, 11:13, Filippo: EU MUSÍ BÝT ZNIČENA KVŮLI SVÉ AGRESIVNÍ POLITICE: 👍

 

Vůdce francouzské strany „Vlastenci“ Florian Philippot vyzval ke zničení Evropské unie za to, že prosazuje agresivní politiku a kritizuje mírové iniciativy.

 

EU SE ZBLÁZNILA, EU CHCE VÁLKU, ZNIČME EVROPSKOU UNII!“ napsal politik na sociálních sítích. 👍 👍 👍

 

Jako příklad Filippo uvedl bojkot oznámený maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi ve snaze dosáhnout mírového urovnání ukrajinského konfliktu. 👺

 

Filippo již dříve označil reakci šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové na Orbánovu návštěvu v Moskvě za šílenou. 👺

 

Politik také vyzval Francii, aby opustila NATO poté, co byl Mark Rutte jmenován do funkce generálního tajemníka aliance.

 

https://www.vesti.ru/article/4070493

 

 

📌30. července 2024, 11:16: AMERIČTÍ STÍHACÍ LETOUNY PROVEDLY CVIČENÍ NA PŘESUN DO EVROPY:👺

 

((Ať si cvičí na území USA!!! V Evropě po rozpadu CCCR byla dohoda s Gorbačevem a podmínka pádu studené války, že odejdu z Evropy!!! Tady nemají co dělat!!!👺))

 

Posádky stíhaček F-16 amerického letectva provedly cvičení s cílem přemístit se do Evropy, uvedl Vojenský vydavatelský institut při polském ministerstvu obrany.

 

„Stíhačky F-16 z Oklahomy dorazily na taktickou leteckou základnu v Lasce. Společně s polskými piloty budou Američané provádět cvičné lety nad Polskem,“ uvedl institut v prohlášení.

 

Šest stíhaček F-16 ze 138. stíhacího leteckého pluku amerického letectva přiletělo z letecké základny v Tulse v Oklahomě. Zpráva uvádí, že pro americké letectvo byl přesun do Polska příležitostí k vypracování přesunu do Evropy. Uvádí se, že výcvik na polském nebi potrvá do 7. srpna.

 

„Společná cvičení poskytují příležitost ke zvýšení interoperability mezi polskými a americkými vzdušnými silami. Jde také o udržení společné připravenosti a udržení schopnosti rychlé reakce, která je nezbytná k zajištění míru a stability v regionu,“ uvádí se v prohlášení.

 

Cvičení, během nichž se vypracovávají metody bojového použití letounů F-16, jsou pro Američany příležitostí „procvičit si umístění stíhaček v Evropě a provádění misí ze spojeneckých základen,“ dodal institut.

 

Americká Národní garda již dříve oznámila, že ukrajinští piloti na konci léta absolvují výcvikový kurz pro létání na stíhačkách F-16.

 

https://www.vesti.ru/article/4070502

 

 

📌👧🏻👶🏼👺 30. července 2024, 15.10, SOUD: DĚTI BYLY BĚHEM VÁLKY CEJCHOVÁNY VE FINSKÝCH KONCENTRAČNÍCH TÁBORECH V KARÉLII: 👺

 

Během Velké vlastenecké války na území Karélie označili finští okupanti zdravé děti do koncentračních táborů. 👺

 

RIA Novosti o tom píše s odkazem na výpovědi svědků, kteří byli předvedeni před Nejvyšší soud republiky při projednávání případu uznání genocidy sovětského lidu a válečných zločinů👺 finských fašistických okupantů.

 

Během slyšení soudce přečetl písemnou výpověď jednoho ze svědků. Podle svých slov, když byl dítě, dostal kulatý cejch o průměru asi jeden centimetr.

 

„Finská armáda👺 mi pomocí rozžhavené kovové tyče nasadila cejch na levé stehno,“ uvedl soudce. „V tu chvíli mě maminka držela v náručí, já jsem se bála, křičela jsem a bolestí jsem ztrácela vědomí.“ 😭

 

Podle svědka byly cejchovány pouze zdravé děti. Snad proto, aby jejich krev mohla být využita pro potřeby armády. 👺

 

Další svědkyně uvedla, že viděla dokument, který potvrzuje přítomnost stigmatu na dětech.

 

https://www.vesti.ru/article/4071015

 

 

📌30. července 2024, 13:09: STŘEDOVÁ SKUPINA OSVOBODILA VESNICI LENINSKOJE V DLR:

 

Jednotky ruské skupiny vojsk „Střed“ osvobodily Leninskoje v Doněcké lidové republice (DLR) v důsledku aktivních operací. Uvádí se to v denní zprávě Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Ministerstvo také uvedlo, že vojenské skupiny během dne zlepšily své taktické postavení a zasáhly formace 31., 32., 47. mechanizované, 1. tankové, 68. pěší brigády Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) u Torecku, Želanny, Vozdviženky, Sergejevky, Grodivky, Nikolajevky a Novgorodu v DLR.

 

Vojáci Střední skupiny navíc odrazili šest protiútoků ukrajinských útočných letounů.

 

Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti odpovědnosti „Centra“ činily 315 vojáků, tank, 2 bojová vozidla pěchoty, 6 vozidel a 2 houfnice D-30

 

https://www.vesti.ru/article/4070824

 

 

📌30. července 2024, 16:06: STÁTNÍ DUMA LEGALIZOVALA TĚŽBU KRYPTOMĚN V RUSKU:

 

Poslanci Státní dumy schválili návrh zákona o legalizaci těžby kryptoměn v Ruské federaci. Byl schválen ihned ve druhém a třetím čtení.

 

Většina změn vstoupí v platnost 1. listopadu 2024. V souladu s nimi se těžbu (těžbu kryptoměn) budou moci zabývat pouze ruské právnické osoby a fyzické osoby zapsané v registru Ministerstva digitálního rozvoje Ruské federace. Jednotlivci budou moci těžit kryptoměny, aniž by byli zapsáni do registru, pokud nebudou překročeny limity spotřeby energie stanovené kabinetem ministrů.

 

Právnickým osobám a fyzickým osobám podnikatelům je zároveň zakázáno kombinovat těžbu kryptoměn s činnostmi souvisejícími s energetikou.

 

Ve druhém čtení byla z dokumentu vyloučena norma zakazující organizaci oběhu digitální měny v zemi. Kryptoměna je zároveň zakázána inzerovat nebo nabízet neomezenému počtu lidí.

 

V úterý také Státní duma přijala návrh zákona, který umožňuje přeshraniční vypořádání a obchodování s kryptoměnami na burze jako experiment.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4070922

 

 

📌30. července 2024, 17:28: PEZESCHKIAN SLOŽIL PŘÍSAHU JAKO PREZIDENT ÍRÁNU:

 

Slavnostní přísaha nového íránského prezidenta Masúda Peseschkiana se konala v parlamentu Islámské republiky. Informuje o tom Press TV.

 

V neděli íránský nejvyšší vůdce ajatolláh Alí Chameneí formálně potvrdil Pezeschkiana ve funkci prezidenta.

 

„Jako prezident přísahám před svatým Koránem a íránským lidem, že budu bránit oficiální náboženství, systém islámské republiky a ústavu země,“ řekl Peseschkian. Dodal, že využije všech svých příležitostí k tomu, aby splnil své povinnosti a věnoval se „službě lidem, zlepšování života v zemi, podpoře náboženství a etiky“.

 

Podle kanálu se ceremoniálu zúčastnili vysoce postavení političtí a vojenští představitelé Íránu, členové parlamentu a také zástupci 88 států.

 

Předseda Státní dumy Ruské federace Vjačeslav Volodin v úterý 30. července přijel do Teheránu, aby se zúčastnil inauguračního ceremoniálu nového íránského prezidenta, uvedla tisková služba Dumy.

 

https://www.vesti.ru/article/4071464

 

 

📌30. července 2024, 15:50: DVA STRATEGICKÉ RAKETOVÉ NOSIČE TU-95MS PŘELETĚLY NAD JAPONSKÝM MOŘEM:

 

Dva strategické raketové nosiče Tu-95MS leteckých sil Ruské federace uskutečnily plánovaný let nad neutrálními vodami Japonského moře, který trval více než 10 hodin.

 

Let byl proveden v souladu s mezinárodními pravidly pro používání vzdušného prostoru, uvádí kanál Telegram ruského ministerstva obrany. Stíhací doprovod raketových nosičů zajišťovaly posádky letounů Su-35S a Su-30SM a v některých fázích trasy je doprovázely stíhačky cizích zemí.

 

Ruské dálkové letectvo pravidelně létá nad neutrálními vodami různých regionů, včetně Arktidy, severního Atlantiku, Černého a Baltského moře a také nad Tichým oceánem.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4071189

 

 

📌30. července 2024, 16:52, BELOUSOV: VYUŽITÍ FPV DRONŮ VZROSTLO NA ČTYŘI TISÍCE DENNĚ:👍

 

Používání FPV dronů se u ruských jednotek prudce zvýšilo – až na čtyři tisíce denně.

 

Oznámil to ruský ministr obrany Andrej Bělousov na setkání s příslušníky 45. gardové samostatné brigády speciálních jednotek vzdušných výsadkových vojsk.

 

Kromě toho Bělousov poblahopřál 45. samostatné brigádě speciálních sil k 30. výročí jejího založení a předal státní vyznamenání vojákům jednotky.

 

Ministr obrany již dříve navštívil petrohradskou admiralitu, kde se zúčastnil slavnostního otevření basreliéfů věnovaných významným událostem v historii ruského námořnictva.

 

https://www.vesti.ru/article/4071394

 

 

📌30. července 2024, 17:24: V JEKATĚRINBURGU HOŘÍ BUDOVA S CHEMICKÝMI PRODUKTY NA 800 METRECH ČTVEREČNÍCH:

 

V Jekatěrinburgu na ploše 800 metrů čtverečních podle předběžných informací hoří dílna s chemickými výrobky.

 

Jak bylo uvedeno v kanálu Telegram ruského ministerstva pro mimořádné situace, hasiči začali hasit střechu budovy.

 

O obětech incidentu nebyly k dispozici žádné informace.

 

https://www.vesti.ru/article/4071424

 

 

📌30. července 2024, 17:49, SZIJJÁRTÓ: DODÁVKY ROPY DO MAĎARSKA A NA SLOVENSKO ZABLOKOVALA EK, NE KYJEV:👺

 

Blokování dodávek ruské ropy do Maďarska a na Slovensko nepřišlo z Kyjeva, ale z Bruselu👺 s cílem vydírat země prosazující mír, uvedl maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó.

 

Podle Szijjárta už více než týden nepřišla žádná reakce ze strany Evropské komise na zablokování dodávek ropy, a to může mít dva důvody. V prvním případě podle Szijjárta Evropská komise projevila slabost a nedokázala Ukrajinu donutit, aby respektovala základní zájmy obou členských států EU. Druhou možností je, že Evropská komise vydírá země, které se zasazují o mír na Ukrajině, uzavřel diplomat v příspěvku na své facebookové stránce (zakázané v Ruské federaci).

 

Szijjártó již dříve uvedl, že Maďarsko nemá kvůli nedostatku jiné infrastruktury alternativu k dodávkám ruské ropy přes území Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4071470

 

 

📌30. července 2024: ☝️ ERDOGAN SI BUDE STĚŽOVAT PAPEŽI NA PROPAGANDU LGBT BĚHEM ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU OLYMPIJSKÝCH HER.

„Při první příležitosti zavolám papeži a budu ho informovat, že zahajovací ceremoniál olympijských her v Paříži se změnil v projev neúcty k celému křesťanskému a muslimskému světu. Západ se změnil v rukojmí LGBT,“ uvedl turecký prezident.

*LGBT hnutí je v Rusku uznáno za extremistické

https://t.me/to_je_nas_svet/28051

 

 

📌30. července 2024: 🇮🇷 NOVÝ ÍRÁNSKÝ PREZIDENT MASÚD PEZEŠKJÁN PŘI INAUGURACI PROHLÁSIL, ŽE JE PŘIPRAVEN ZAHÁJIT ROZHOVORY O SNÍŽENÍ NAPĚTÍ SE ZÁPADEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/28052

 

 

📌 🏳️‍🌈30. července 2024: 🤕 NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V PAŘÍŽI NASTOUPÍ DO BOXERSKÉHO RINGU DVA MUŽI PŘEVLEČENÍ ZA ŽENY. 👺

Podle deníku Guardian neprošli během mistrovství světa 2023 v Dillí testem na pohlaví.

Šéf Mezinárodní boxerské asociace Umar Kremlev tehdy informoval, že někteří sportovci se na světovém šampionátu v Indii snažili vydávat za ženy, ale genetické testy prokázaly, že mají chromozomy XY.

https://t.me/to_je_nas_svet/28053

 

 

📌30. července 2024: 🇺🇦 PORADCE VEDOUCÍHO KANCELÁŘE UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA PODOLJAK – UKRAJINA JE PŘIPRAVENA NA JEDNÁNÍ S RUSKOU FEDERACÍ:

 

„Jednání jsou jistě potřebná, ale Ukrajina jasně říká: Pojďme zavést jednání za podmínek založených na mezinárodním právu jako koncepci. A hlavní věcí z této koncepce je územní celistvost a suverenita státu.“ 😂🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/28054

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 30.07.2024“:

➡️☭☆ „S blížícími se volbami bude ze strany Spojených států přibývat stále více obvinění Ruska ze snahy ovlivnit prezidentskou kampaň,“ řekl Peskov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky vrtulníků Mi-28NM armádního letectví ničily maskovanou nepřátelskou techniku ​​a živou sílu v zájmu skupiny sil Sever.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Státní duma přijala ve druhém čtení návrh zákona, který od března 2025 zakazuje prodej energetických nápojů nezletilým.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️RE-MOBILIZACE NA KONCI SRPNA❗️

Podepsali jsme dekret o remobilizaci, abychom pomohli našim vojákům a obsadili následující území

Aktualizovaný seznam těch, kteří mohou být mobilizováni, již lze nalézt ve zdroji.

spisok.mobilizovannih.rus (https://t.me/+vfJN0K7o2x9lZDUy)

➡️☭☆Ruský ministr obrany Andrej Belousov poblahopřál 45. brigádě speciálních výsadkových sil k jejímu výročí a předal státní vyznamenání významným výsadkářům

Ministr obrany Ruské federace Andrej Belousov během pracovní návštěvy u vojsk Moskevského vojenského okruhu poblahopřál personálu 45. gardové samostatné brigády zvláštního určení výsadkových sil k 30. výročí jejího založení a předal státní vyznamenání. vojenský personál formace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Video z ministerstva pro mimořádné situace z místa velkého požáru v Jekatěrinburgu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na záběrech je dnes odpoledne tornádo na letišti v Nižněkamsku.

Celková výše škody se zjišťuje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

30.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: ORBÁN RUSŮM OTEVŘEL OKNO DO EVROPY. MAĎARSKO ZJEDNODUŠILO PODMÍNKY VSTUPU PRO OBČANY RUSKA A BĚLORUSKA

 

📌30. července 2024: SPORTOVCI PROTI „WOKE“ OLYMPIÁDĚ: ODPOR PŘEDVEDL DJOKOVIČ I BRAZILSKÁ SKATEBOARDISTKA:

 

Před samotnou Olympiádou byla stanovena různá pravidla- mimo jiné i zákaz jakýchkoli náboženských projevů. Muslimky tak například namísto v hidžábu soutěží v čepici.

 

To je samozřejmě v pořádku – náboženství ani politika do sportovních her nepatří.

Nicméně prvním, kdo se tímto pravidlem neřídil, byli samotní organizátoři Olympiády, kteří zcela záměrně – a jak je dnes již běžné – tvrdě zaútočili na křesťany.

 

Mimo záhy vyhlášeného bojkotu ze strany milionů diváků se nyní rozhodli i někteří sportovci, že právě v reakci na nechutný ceremoniál také poruší pravidla.

 

Křesťanští sportovci tak chtějí dát najevo svůj nesouhlas s tím, co organizátoři v úvodním ceremoniálu předvedli.

 

Jedním z těchto sportovců byla například šestnáctiletá brazilská skateboardistka Rayssa Leal, která na kameru ukázala biblický verš ve znakové řeči poté, co získala bronz ve finále ženského pouličního skateboardingu na olympijských hrách v Paříži.

 

 

 

Své poselství pronesla na olympijských hrách v Paříži pomocí znakové řeči, když citovala Jana 14:6: „Ježíš je cesta, pravda a život.“

 

Dalším sportovcem, který se rozhodl ukázat nesouhlas s tím, jak Olympiáda napadá jeho náboženství, byl Novak Djokovič, známý rebel, který se již dříve dokázal vzpírat nucené aplikaci genové injekce.

 

V roce 2022 bylo Djokovičovi zakázáno soutěžit v několika zápasech ve Spojených státech, včetně US Open, protože se odmítl nechat očkovat proti COVIDu.

 

Před Australian Open byl také deportován z Austrálie za to, že nebyl očkován.

 

Nyní, po šokujícím projevu protikřesťanských nálad, který pokazil zahájení olympijských her v Paříži v roce 2024, Djokovič velmi veřejně ukazuje své náboženské přesvědčení.

 

Během svého prvního zápasu na olympijských hrách se Djokovič ujistil, že jeho pravoslavný křesťanský kříž je viditelný pro všechny.

 

Před vstupem na kurt a před zraky kamery se Djokovič pokřižoval.

 

V roce 2011 obdržel Djokovič Řád svatého Sávy I. stupně z rukou Ireneje, patriarchy srbské pravoslavné církve.

 

Řád svatého Sávy je nejvyšším vyznamenáním v srbské pravoslavné církvi.

 

Tehdy řekl: „Je to nejdůležitější titul v mém životě, protože než jsem se stal sportovcem, byl jsem pravoslavným křesťanem.“

 

Djokovič zvítězil v zápase s Rafaelem Nadalem.

 

Přidají se ke vzpouře i další sportovci?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/sportovci-proti-woke-olympiade-odpor-predvedl-djokovic-i-brazilska-skateboardistka/

 

 

📌30. července 2024: KDE KONČÍ NAŠE PRACHY?! SYSTÉM BANK NA CELÉM SVĚTĚ!!!

 

Tohle by měl shlédnout každý občan planety!!!

ILUMINÁTI DÍL 2// Záhady života konspirace

Ptali jste se někdy na otázku, kdo drží všechny naše Prachy? Ne? Tak se podívejte, jak funguje bankovní systém a kde až nitky končí….

https://youtu.be/gD8wAx4wFcI?si=l4peS0kiI0ZJl6g4

https://www.facebook.com/watch?v=504944575231852

 

 

 

📌30. července 2024: VENEZUELA-VOLBY PREZIDENTA👇👇👇👇

👉Vobec..vela ludi nepustili volit

https://t.me/absurdnisvet/76831

👉Tu vidiet vysledky presne..predtym jak vyhlasili Maduro za vytaza

https://t.me/absurdnisvet/76833

👉Opozicia mala uplnu vacsinu

https://t.me/absurdnisvet/76836

👉Resultados Electorales auditables con el 73,20% de las actas presentados por Edmundo González y María Corina Machado:

Nicolás Maduro 2.759.256

Edmundo González 6.275.182

Quien reconozca a Nicolás Maduro como Presidente es un tirano o un ignorante.

👆👆👆Kontrolovatelné volební výsledky se 73,20 % zápisu, které předložili Edmundo González a María Corina Machado:

Nicolás Maduro 2 759 256

Edmundo González 6 275 182

Kdokoli uznává Nicoláse Madura jako prezidenta, je tyran nebo ignorant

https://t.me/absurdnisvet/76837

👉Video údajně ukázuje, jak bezpečnostní složky Chavista kradly hlasy v centru v Carabobo.

https://t.me/absurdnisvet/76839

https://t.me/absurdnisvet/76840

👉🇻🇪 | Anti-chavističtí demonstranti zapálili volební propagandistické plakáty Nicoláse Madura po celé Venezuele.

https://t.me/absurdnisvet/76841

👉🇻🇪 | Rozhánějí demonstranty u Prezidentského paláce výstřely, ale ti nadále přijíždějí ze všech směrů, někteří se před výstřely chrání vozidlem, které táhnou.

https://t.me/absurdnisvet/76842

👉🇻🇪 | Další obrázky demonstrantů skrývajících se za převráceným vozidlem v El Calvario, pouhých 150 metrů od paláce Miraflores, oficiálního sídla Madurova režimu.

https://t.me/absurdnisvet/76843

👉🇻🇪 | Opoziční demonstranti poblíž El Helicoide, hlavní venezuelské věznice pro politické vězně.

https://t.me/absurdnisvet/76844

👉Jeden těžce zraněn nebo zabit kulkami bezpečnostních agentů Chavista ve státě Aragua.

https://t.me/absurdnisvet/76845

👉🇻🇪 | Ozbrojené skupiny střílely ze střelných zbraní, aby rozehnaly Venezuelany, kteří protestovali na Av Urdaneta, pár bloků od paláce Miraflores, proti Madurově podvodu.

https://t.me/absurdnisvet/76846

👉Anti-chavista demonstranti zapálili policejní stanici Chavista v Guatire.

https://t.me/absurdnisvet/76847

👉⚠️🇻🇪 Poražená venezuelských voleb, sionistka Maria Corina Machado: „Pokud vyhrajeme, přesuneme venezuelskou ambasádu do Jeruzaléma, abychom 🇮🇱 podpořili Izrael.“

https://t.me/absurdnisvet/76860

👉 🇻🇪 Venezuela se rozhodla odvolat své diplomaty ze zemí, které neuznaly volby v latinskoamerické zemi. Mezi tyto země patří Argentina, Chile, Peru, Kostarika, Panama, Dominikánská republika a Uruguay.

https://t.me/absurdnisvet/76861

 

 

📌30. července 2024: 🌋JAPONSKO 🇯🇵 SOPKA SAKURAJIMA VYBUCHUJE.

https://t.me/absurdnisvet/76855

 

 

📌30. července 2024: ZEMĚ, KTERÉ NEUZNÁVAJÍ MADURŮV POČET HLASŮ NEBO POŽADUJÍ TRANSPARENTNOST A OVĚŘOVÁNÍ:

🇩🇪 Německo

🇦🇷 Argentina

🇧🇷 Brazílie

🇨🇱 Chile

🇨🇴 Kolumbie

🇨🇷 Kostarika

🇩🇴 Dominikánská republika

🇪🇨 Ekvádor

🇬🇹 Guatemala

🇸🇻 Salvador

🇪🇺 Evropská unie

🇮🇹 Itálie

🇮🇪 Irsko

🇵🇦 Panama

🇵🇾 Paraguay

🇵🇪Peru

🇵🇹 Portugalsko

🇪🇸 Španělsko

🇺🇸 USA

🇺🇾 Uruguay                                                                                                                                             https://t.me/VenezuelaNewsNetwork/11078

 

 

📌30. července 2024: „V EU TO ZAČÍNÁ KVASIT“ – ORBÁN VIDÍ POHYB K MÍRU

https://t.me/absurdnisvet/76857

 

 

📌30. července 2024: 🇺🇲🇮🇱 🇸🇾Bílý dům (John Kirby):  „GOLANSKÉ VÝŠINY JSOU SOUČÁSTÍ IZRAELE A PATŘÍ IZRAELI.“

 

Kontrola Golanských výšin je stále důležitá pro bezpečnost Izraele a americká politika ohledně Golanských výšin se nezměnila.“

https://t.me/absurdnisvet/76862

 

 

📌30. července 2024: BRICS OFICIÁLNĚ OZNAMUJE ZŘÍZENÍ FINANČNÍHO SYSTÉMU PO VZORU SWIFT, PÍŠE ČÍNSKÝ GENERÁLNÍ KONZUL V BELFASTU (SEVERNÍ IRSKO) ZHANG MEIFANG.

https://t.me/absurdnisvet/76864

 

 

📌30. července 2024: 🇺🇸 SHRNUTÍ PROJEVU DONALDA TRUMPA NA 💰 BITCOIN CONFERENCE 2024:

  • První den vyhodím Garyho Genslera a jmenuji nového předsedu SEC.
  • Pokud bude zvolena, vláda USA vytvoří strategickou národní zásobu bitcoinů.
  • Vláda USA si ponechá 100 % bitcoinů, které vlastní
  • Bitcoin letí k Měsíci.
  • Nikdy neprodávejte své bitcoiny
  • Bitcoin pravděpodobně jednoho dne překoná tržní kapitalizaci zlata.
  • Znovu opakuji svůj slib zmírnit trest Rosse Ulbrichta.
  • Dokud budu prezidentem Spojených států, nikdy nebude CBDC.
  • Pokud bude zvolen prezidentem, bitcoin a kryptoměny raketově porostou jako nikdy předtím.
  • Není to bitcoin, který ohrožuje dolar, je to současná americká administrativa, která ohrožuje dolar.
  • Spojené státy budou krypto hlavním městem planety a bitcoinovou supervelmocí světa.
  • Bitcoin znamená svobodu, suverenitu a nezávislost na státním nátlaku a kontrole.
  • Slibuji bitcoinové komunitě, že anti-krypto křížová výprava Joe Bidena a Kamaly Harris skončí v den, kdy složím přísahu.

https://t.me/absurdnisvet/76865

 

 

📌30. července 2024: 🇺🇸 AMERICKÁ SENÁTORKA CYNTHIA LUMMIS OFICIÁLNĚ PŘEDSTAVUJE NÁVRH ZÁKONA NA VYTVOŘENÍ STRATEGICKÉ BITCOINOVÉ REZERVY A NÁKUP 1 MILIONU BTC V HODNOTĚ 68 MILIARD DOLARŮ.

🧭 R24 FinanzKompass

https://t.me/absurdnisvet/76866

 

 

📌30. července 2024: 🇻🇪 MADURO: „DOSTÁVÁM SEM VIDEO POŽÁRU VELITELSTVÍ PSUV V CALABOZO… to je velmi typické pro to, čemu říkají ‚barevné revoluce‘, které zinscenovali Američané. Je to scénář.“

https://t.me/absurdnisvet/76867

 

 

📌30. července 2024: „DŮKAZY EXISTUJÍ„:

 

Lockdowns/uzamčení zabíjí lidi. A čím víc a déle je budete zamykat, tím víc jich zabije.            https://www.telegraph.co.uk/news/2023/03/18/evidence-lockdowns-kill-people-lock-kill/

 

 

📌30. července 2024: 😂 PO NEÚSPĚCHU ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU, KTERÝ NĚKTEŘÍ NAZÝVAJÍ OLYMPIÁDOU, DOSTAL MACRON DALŠÍ, NEMÉNĚ CITELNOU RÁNU.

Novinář Alex Jones zveřejnil příspěvek, v němž sebevědomě tvrdí, že Macron je ženatý s pedofilem, který s ním žije od doby, kdy Macron měl 14 let.

https://t.me/to_je_nas_svet/28040

 

 

📌30. července 2024: 🇭🇺 ORBÁN RUSŮM OTEVŘEL OKNO DO EVROPY. MAĎARSKO ZJEDNODUŠILO PODMÍNKY VSTUPU PRO OBČANY RUSKA A BĚLORUSKA.

Budapešť zařadila občany Ruska a Běloruska do programu tzv. národní karty, která se vydává na 2 roky s možností prodloužení. Karta umožňuje získat práci v jakémkoli odvětví a přivést s sebou rodinu. Žadatelé o kartu navíc neskládají test kulturních znalostí ani nepodstupují bezpečnostní prověrku na evropské úrovni.

EU již bije na poplach 😂. Uvedla tam, že se jedná o otevřené dveře pro špiony. Vydávání evropských víz umožní Rusům, kteří neprojdou testem, nerušeně cestovat po velké části EU.

https://t.me/to_je_nas_svet/28041

 

 

📌30. července 2024: 🇸🇰 SYMBOL ÚPADKU: SLOVENSKO ODMIETLO ÍSŤ NA ZÁVEREČNÝ CEREMONIÁL OН 👍

Slovensko sa nezúčastní na ukončení OH v Paríži pre nespokojnosť s otváracím ceremoniálom medzinárodných súťaží, uviedol na Facebooku vicepremiér Tomáš Taraba

Podľa neho sa súčasné olympijské hry stali nechutným symbolom zvrátenej dekadencie.

„Mal som reprezentovať Slovensko na záverečnom ceremoniáli, ale táto olympiáda za normálny svet bude vždy ohavným symbolom zvrátenej dekadencie, ktorá zneužila krásu športu a zmenila ho na progresívne politické divadlo,“ napísal politik

https://t.me/to_je_nas_svet/28042

 

 

📌30. července 2024: ⚡️ VE FRANCII SE KŘESŤANÉ SHROMÁŽDILI V ULICÍCH, ABY ZPĚVEM NÁBOŽENSKÝCH PÍSNÍ OČISTILI ZEMI PO SKANDÁLU KVŮLI ZESMĚŠNĚNÍ KŘESŤANSTVÍ PŘI ZAHÁJENÍ OLYMPIJSKÝCH HER V PAŘÍŽI.

https://t.me/to_je_nas_svet/28043

 

 

📌30. července 2024: 🇺🇸 DONALD TRUMP PROHLÁSIL, ŽE ZAHAJOVACÍ CEREMONIÁL OLYMPIJSKÝCH HER V PAŘÍŽI JE OSTUDOU.

V rozhovoru pro Fox News označil bývalý americký prezident zesměšnění Poslední večeře za strašlivé, což vyvolalo pobouření katolíků a křesťanů po celém světě.

„Jsem člověk otevřených názorů, ale to, co udělali v Paříži, je ostuda,“ řekl Trump.

https://t.me/to_je_nas_svet/28044

 

 

📌30. července 2024: ZELENSKIJ A NARKOTIKA!

☝️Výzkum zjistil abnormality v mozkovém propojení u mužů s poruchou způsobenou užíváním kokainu.

Tyto poruchy vedou k nárůstu nekontrolovatelné impulzivity a hraničních rysů osobnosti, což naznačuje zhoršenou seberegulaci a zpracování emocí, uvádí studie.

https://t.me/to_je_nas_svet/28045

 

 

📌30. července 2024: ⚡️ „UKRAJINA NEVYHRAJE“ – ZASVĚCENCI NATO SKRÝVAJÍ PRAVDU O PONURÉ REALITĚ PRO KYJEVSKÝ REŽIM.

Ani jeden západní vojenský představitel neočekává, že Ukrajina dosáhne svých cílů a znovu získá ztracená území, píše německá publikace Die Welt.

Nikdo o tom nechce v Bruselu mluvit, alespoň oficiálně, aby nedošlo k oslabení podpory obyvatel na Západě. Řada zasvěcených staví svou chmurnou předpověď na tom, že si za to může Evropa sama, protiruskými sankcemi.

„Podle finského výzkumného centra CREA vydělalo Rusko od začátku války 700 miliard eur z prodeje ropy, plynu a uhlí, což je dost na financování rostoucích vojenských výdajů,“ píše se v materiálu.

Rusko nyní může navíc vyrobit „více než třikrát více zbraní, než předpokládaly Spojené státy na začátku konfliktu, a více munice než všech 32 členů NATO dohromady“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28046

 

 

📌30. července 2024: 🇸🇰 PREDSEDA VLÁDNEJ KOALIČNEJ STRANY SNS ANDREJ DANKO NAZVAL ZELENSKÉHO NEBEZPEČNÝM ŠIALENCOM A TAKTIEŽ OZNÁMIL, ŽE NAVŠTÍVI RUSKO POTOM AKO HO RUSKÁ STRANA POZVALA NA OFICIÁLNU NÁVŠTEVU.

Podľa Danka by Slovenská ekonomika bez Ruska krachla.

https://t.me/to_je_nas_svet/28048

 

 

📌30. července 2024: ♨️ POLSKÁ DIPLOMACIE SE TOPÍ V BAŽINĚ LŽÍ – MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SZIJJARTO:

Politik reagoval na prohlášení náměstka polského ministra zahraničí Bartoszewského, který navrhl, že by Budapešť měla opustit EU a uzavřít spojenectví s Ruskem.

Szijjártó zdůraznil, že Orbán během své návštěvy Moskvy zastupoval Maďarsko, nikoli EU. Podle něj je nerozumné vyzývat k izolaci jedinou vládu v Evropě, která je schopna dialogu s Východem i Západem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28049

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Roman Kirsch: V ČESKU SE NÁHLE STALI ISLAMISTIČTÍ VZBOUŘENCI A TERORISTÉ Z ISIS A PŘÍVRŽENCI NEO-NACISMU HRDINY? 🙈

Pokud jsem si stačil všimnout, tak ty „průkopníky demokracie“ z Azova chce přijmout kromě místního Absurdistánu ještě Litva, ale jinak byli odmítnuti. Zatím hledám marně na cizích serverech info o té „slavné události“ v Praze…

 

https://youtu.be/ejS1hUssTh4?si=1EN9MHMkvwfAMpIX

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „UKRAJINA UZNÁVÁ PORÁŽKU V…“: PUTINOVI MUŽI SRÁŽÍ ZELENSKÉHO VOJÁKY NA KOLENA V REGIONU DONĚCK

 

https://youtu.be/18PE3GfQg68?si=g7fsMJvpD4SyFb0y

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „VY PODVODNÍCI…“: RUSKO BOUŘÍ KVŮLI OBVINĚNÍM ZE ŽHÁŘSKÉHO ÚTOKU V PAŘÍŽI; SHAZUJE TVRZENÍ O RUSKÉ „OLYMPIJSKÉ“ SABOTÁŽI VE FRANCII

 

https://youtu.be/dQ0pjAZ3ux8?si=jBkLA79aMF1u_lck

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC PATRUŠEV ODHALUJE UKRAJINU A ZÁPAD VE VĚCI JEJICH OPRAVDOVÝCH ZÁJMŮ, KTERÉ STOJÍ ZA JEJICH „TLAKEM NA MÍR“ UPROSTŘED VÁLKY S RUSKEM

 

https://youtu.be/Cqizru4LRP4?si=C2XkEHb-R3RRXoZE

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 30.07.2024“:

➡️☭☆Posádka systému protivzdušné obrany Tor-M2 zničila UAV ukrajinských ozbrojených sil

Posádky protiletadlových raketových systémů skupiny protivzdušné obrany „Západ“ nadále nepřetržitě poskytují vojákům spolehlivý štít před hrozbami ze vzduchu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izraelská reakce na ostřelování Golanských výšin na sebe nenechá dlouho čekat, „bude to silná rána,“ řekl Netanjahu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Operátoři útočných UAV pokračují v ničení pěchoty a techniky ukrajinských ozbrojených sil

„Zavěsíme TNT destruktivním prvkem a pošleme ho na cíle,“ sdílí servisní technik s volacím znakem „Husky“ specifika práce s FPV dronem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Magnetické bouře se na Zemi očekávají od úterý do čtvrtka, informovalo meteorologické středisko Phobos.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské námořnictvo provádí plánovaná cvičení o použití sil flotily a kaspické flotily ve svých operačních zónách

Jednotky a formace ruského námořnictva začaly provádět plánovaná cvičení v operačních zónách severní, tichomořské a baltské flotily a také v oblasti odpovědnosti kaspické flotily. Do bojových výcvikových aktivit je zapojeno asi 300 hladinových lodí a člunů, ponorek a podpůrných plavidel, až 50 letadel, více než 200 jednotek vojenské a speciální techniky, přes 20 000 vojenského personálu a civilního personálu jednotek a formací.

Posádky lodí, jednotky námořního letectva a pobřežní síly tří flotil a kaspické flotily během několika dnů předvedou přes 300 bojových cvičení s praktickým použitím zbraní. Včetně – odpalování protiletadlových raket, dělostřelecké palby na mořské a vzdušné cvičné cíle, bojová cvičení o nastavení pasivního rušení za účelem stažení sil z útoku falešného „nepřítele“, jakož i o použití protiponorkových zbraní na hladině lodě a námořní letectvo námořnictva.

Hlavním cílem cvičení je prověřit činnost vojenských velitelských a řídících orgánů námořnictva na všech úrovních, jakož i připravenost posádek lodí, jednotek námořního letectva a pobřežních jednotek ruského námořnictva k provedení jejich zamýšlené úkoly.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská armáda osvobodila vesnici Leninskoje v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

30.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 🛑 TOTAL CONTROL: 🛑 EVROPSKÁ UNIE CHCE NEJPOZDĚJI DO 2 LET VYTVOŘIT CELOEVROPSKOU DATABÁZI MOVITÝCH A NEMOVITÝCH MAJETKŮ VŠECH OBČANŮ ČLENSKÝCH ZEMÍ UNIE!  

 

❤️ „Nejděsivější je to vždycky před začátkem psaní. Pak už vše může být jenom lepší.“ – Stephen King

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: MURMANSK-BN OCHROMIL STÍHAČKY F-35 NAD ČERNÝM A BALTSKÝM MOŘEM, NEJVÝKONNĚJŠÍ PROTILETADLOVÝ SYSTÉM NA SVĚTĚ…Video s překladem

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6474

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. července 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková:

TOTAL CONTROL: EVROPSKÁ UNIE CHCE NEJPOZDĚJI DO 2 LET VYTVOŘIT CELOEVROPSKOU DATABÁZI MOVITÝCH A NEMOVITÝCH MAJETKŮ VŠECH OBČANŮ ČLENSKÝCH ZEMÍ UNIE! PODLE INFORMACÍ MÁ BÝT REGISTR MAJETKU EU ZÁKLADNÍM PILÍŘEM PRO ZAVEDENÍ TZV. EVROPSKÝCH DANÍ, ZE KTERÝCH MÁ BÝT FINANCOVÁN NEJEN PROVOZ BYRO-APARÁTU EVROPSKÉ UNIE, ALE I CHYSTANÁ EVROPSKÁ ARMÁDA A ROVNĚŽ REKONSTRUKCE A OBNOVA UKRAJINY!

 

👉A je to tady, dámy a pánové. Právě v době dovolených, kdy lidé jsou u moře a nevěnují pozornost politice a politickým událostem, se dostala na povrch další neuvěřitelná informace z dílen evropského unijního aparátu.

 

Německý server Focus totiž upozornilna chystanou směrnici Evropské unie, která vytvoří tzv. Registr majetku EU, který by obsahoval všechny vyjmenované movité a nemovité majetky všech občanů 27 zemí Evropské unie. Pokud vše půjde hladce a jednotlivé země EU na úrovni svých parlamentů s tím budou souhlasit, potom by 👉Registr majetku EU mohl začít fungovat již do 2 let.

👉Obligátně se uvádí, že opatření má zabraňovat legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. 👉Jenže, jde úplně o něco jiného.

 

TOTAL CONTROL:

 

EVROPSKÁ UNIE CHCE NEJPOZDĚJI DO 2 LET VYTVOŘIT CELOEVROPSKOU DATABÁZI MOVITÝCH A NEMOVITÝCH MAJETKŮ VŠECH OBČANŮ ČLENSKÝCH ZEMÍ UNIE!

 

👉Podle informací má být Registr majetku EU základním pilířem 👉pro zavedení tzv. evropských daní, 👉ze kterých má být financován nejen provoz byro-aparátu Evropské unie, ale i chystaná Evropská armáda a rovněž rekonstrukce a obnova Ukrajiny!

 

👉A je to tady, dámy a pánové.

👉Právě v době dovolených, kdy lidé jsou u moře a nevěnují pozornost politice a politickým událostem, se dostala na povrch další neuvěřitelná informace z dílen evropského unijního aparátu.

👉Německý server Focus totiž upozornil na chystanou směrnici Evropské unie, která vytvoří tzv. Registr majetku EU, 👉který by obsahoval všechny vyjmenované movité a nemovité majetky všech občanů 27 zemí Evropské unie. ((Zlodějské beštie a vrazi 👺!!!))

 

👉Pokud vše půjde hladce 👉a jednotlivé země EU na úrovni svých parlamentů s tím budou souhlasit, potom by Registr majetku EU mohl začít fungovat již do 2 let.

Obligátně se uvádí, že opatření má zabraňovat legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. 👉JENŽE, JDE ÚPLNĚ O NĚCO JINÉHO.

 

👉VYTVOŘENÍ DATABÁZE MAJETKŮ VŠECH OBČANŮ EU SLEDUJE JEDEN JEDINÝ CÍL, a to je ustanovení a prosazení tzv. evropské daně podle vzoru federální daně v USA.

👉Občané zemí EU budou platit evropskou daň z příjmu fyzických a určitě i právnických osob v nějaké chvíli, přičemž výnosy z těchto evropských daní se použijí jak na provoz obrovského a mamutího byrokratického aparátu v Bruselu, 👉tak především na financování chystané Evropské armády, do které se postupně bude transformovat NATO.

 

EVROPSKÁ UNIE JE NA DNĚ SE SVÝM FINANCOVÁNÍM, A PROTO POTŘEBUJE VLASTNÍ FISKÁLNÍ NÁSTROJ – EVROPSKOU DAŇ!

 

👉A NÁKLADY BUDOU TAK OBROVSKÉ, že to nepůjde financovat z nepřímých daní, které dnes mají podobu tzv. členských příspěvků zemí EU na provoz byro-aparátu Evropské unie. NA PROVOZ EU A NA FINANCOVÁNÍ FONDŮ TY PŘÍSPĚVKY STAČÍ, ALE JEN TAK TAK A JAKÝKOLIV VÝPADEK Z VÝBĚRU PŘÍSPĚVKŮ NAVOZUJE KRIZI, COŽ SE UKÁZALO PŘI ODCHODU VELKÉ BRITÁNIE Z EU, KTERÁ PŘISPÍVALA OBROVSKÝM BALÍKEM BEZMÁLA 20 MILIARD LIBER ZA ROK.

 

👉O tyto peníze EU přišla odchodem Velké Británie a od té doby je v evropském rozpočtu každý rok citelná zející díra!!!

👉Takže financovat z takto děravého rozpočtu Evropskou armádu je naprosto vyloučeno. 👉Na to je potřeba najít nový zdroj, který poskytne pouze evropská daň. 👺

((K čertu 👺 s celou Evropskou unii i s jejími vyžírkami, kterých je tam jako máku!!!!! Bez ní nám bude mnohem, mnohem líp!!!))

 

👉A to není pořád všechno, protože před Bruselem je nová obrovská výzva, a TO JE MAMUTÍ NÁKLADOVÁ KALKULACE NA REKONSTRUKCI A OBNOVU UKRAJINY. ((NASRAT!!!))

 

👉Přestože EU si na tuto obnovu, podobně jako americký BlackRock, chce vzít mamutí úvěry od ECB, FEDu a od Světové banky a Mezinárodního měnového fondu, tak poskytnutí takových mamutích úvěrů bude ze strany těchto bank podmíněno modelem splácení úvěrů, tedy zdrojem, ze kterého bude EU těmto bankám takové úvěry splácet. 👺

 

👉No a jediným takový zdrojem a garancí je zavedení nové evropské daně, kdy se bankéřům předloží návrh prototypu evropské daně, ze které budou výnosy použity na splácení úvěrů na rekonstrukci Ukrajiny. TO JE CELÉ!

👉Banky neposkytnou tak velké úvěry vedení EU, pokud EU nebude mít vlastní fiskální zdroje na splácení úvěrů.

 

ZAVEDENÍM EVROPSKÉ DANĚ DOJDE K TRANSFORMACI EU NA FEDERACI.

 

👉A protože EU se chová jako federace, ale nemá fiskální nástroje jako federace, tak prostě přichází na řadu tlak na zrušení práva veta v Evropské radě, 👉 což je nezbytnost pro ukotvení federalizované struktury EU, kde se bude hlasovat většinou, a spolu s tím jako krok č. 2 přichází zavedení evropské daně, 👉což je nezbytně pro krok č. 3 v podobě zavedení vlastní fiskální politiky EU odvozené nově již ne od příspěvků států, ale od mandatorně vybraných daní od všech občanů zemí EU.

👉Tím bude v podstatě nastartována federalizace EU. 👺

Protože když bude Brusel vybírat od občanů 27 zemí své vlastní federální, resp. unijní daně, odděleně od daní státních, 👺 bude tím nakročeno k institucionální přeměně EU na federaci.

Pokud totiž vytvoříte krok č. 1. v podobě evropské daně, vytvoříte tím zdroj pro vznik vlastní fiskální politiky EU, která si naproti těm daním bude moci brát úvěry na projekty, tedy na 👺👉 krok č. 4 a vznik EU armády, ale i na obnovu Ukrajiny atd.

 

👉A jakmile tyto 4 kroky budou ukotveny, 👉dojde na krok č. 5 a vytvoření evropského sociálního pojištění, důchodů, zdravotního pojištění a celé řady dalších sociálních titulů. 👉Vznikne tím federální útvar, který již nebude 27 zemí EU zastřešovat.

👉On je bude nahrazovat!

JE TO ŠACHOVÁ KONCOVKA NA LIKVIDACI NÁRODNÍCH STÁTŮ V EVROPĚ. 👺👺👺

👉Taková je realita!

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/total-control-evropska-unie-chce-nejpozdeji-do-2-let-vytvorit-celoevropskou-databazi-movitych-a-nemovitych-majetku-vsech-obcanu-clenskych-zemi-unie/

 

 

 

📌 🎚️ 🎚️ 🎚️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková:

CHTĚJÍ POUŽÍT 🎚️ 🎚️ 🎚️EUTANAZII👺 K ZLEGALIZOVANÉMU, BEZTRESTNÍMU👺 VRAŽDĚNÍ 👉POSTIŽENÝCH, 👉 NEMOCNÝCH, 👉STARÝCH A 👉NEŠŤASTNÝCH  – DOVOLÍTE JIM TO????????

 

V dnešní době je těžké otevřít noviny nebo zpravodajský web, aniž byste našli článek propagující radosti smrti.

Eutanazie (neboli „sebevražda za asistované lékaře“) je dnes stejně módní jako před několika lety krásně vzorované obličejové masky.

Mýty o sebevraždě s nadšením propagují celebrity, novináři a politici.

👉PRAVDA JE ALE VELMI ODLIŠNÁ!!!

 

Od Dr. Vernona Colemana:

 

V dnešní době je těžké otevřít noviny nebo zpravodajský web, aniž byste našli článek propagující radosti smrti.

Eutanazie (neboli „sebevražda za asistované lékaře“) je dnes stejně módní jako před několika lety krásně vzorované obličejové masky.

 

VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ PROBÍHÁ OBROVSKÁ KAMPAŇ, KTERÁ MÁ PŘINUTIT PARLAMENT, ABY HLASOVAL O ZMĚNĚ ZÁKONA, ABY BYLA EUTANAZIE LEGÁLNÍ. A PODOBNÉ KAMPANĚ EXISTUJÍ VŠUDE NA SVĚTĚ, KDE NENÍ POVOLENA EUTANAZIE.

 

👉Mýty s nadšením propagují celebrity, novináři a politici.

👉Zabít se je, jak tvrdí, jediná zodpovědná věc, kterou můžete udělat, pokud máte nemoc, která ovlivňuje vaše duševní nebo fyzické zdraví. Zabitím se ušetříte bolesti, ušetříte bolesti vašich příbuzných, uvolníte zdravotní služby a pomůžete zachránit planetu.

 

👉Ale druhá strana argumentu se nikdy nevysílá!!! A pravda je velmi odlišná.

👉Eutanazie je nezbytnou součástí Velkého resetu (a úkolu snížit velikost globální populace tak milované konspirátory). A je to všechno o tom, jak ušetřit peníze a pomoci nám dostat se do „Net Zero“.

 

👉Jak ukazuje Dr. Jack King ve své důležité knize 👉 „ Chtějí nás zabít – Zde je návod, jak a proč “, 👉eutanazie není účinná a bezbolestná.

Věci se často pokazí – zanechávají pacienty a příbuzné hluboce rozrušené.

👉Eutanazie je však levný způsob, jak se vyhnout utrácení peněz za paliativní péči.

Hospice již nyní trpí nedostatkem finančních prostředků, protože tvrdě pracují na tom, abychom 👉nás přinutili přijmout „sebevraždu za asistované lékaře“ jako jedinou možnost.

V zemích, kde je eutanazie legální (a protože je součástí plánu, který nás zavede do Velkého resetu, je eutanazie samozřejmě celosvětovým fenoménem), 👉 lékaři smrti a 👉jejich asistenti „pomáhají“ 👉lidem zabít se, 👉protože jsou chudí, 👉invalidní, 👉starší nebo jen 👉nešťastní a 👉nespokojení se svým životem.

👉DOKONCE I DĚTI SE MOHOU ZABÍT, POKUD SE CÍTÍ NEŠŤASTNÉ👺. Přečtěte si to prosím znovu.

👉Eutanazie se používá jako LEGÁLNÍ OMLUVA K ZABÍJENÍ CHUDÝCH, POSTIŽENÝCH A NEŠŤASTNÝCH.

 

DŮKAZY V KNIZE DR. KINGA VÁS VYDĚSÍ A VYDĚSÍ.

 

👉Eutanazie je nezbytnou součástí plánu zabít co nejvíce z nás.

S dobrou lékařskou péčí to nemá nic společného. Žádný slušný lékař by s tím neměl mít nic společného. Doktoři mají lidi zachraňovat, ne je zabíjet!!!

 

Koupil jsem a rozeslal plnou náruč knihy Jacka Kinga, ale potřebuji pomoc. Jsem blokován od všech běžných médií a všech internetových zpráv a stránek sociálních médií.

Přečtěte si prosím „Chtějí nás zabít“ a kupte si kopie paperbacku, které můžete dát přátelům, příbuzným a sousedům. Bylo by skvělé poslat kopie do svého MP a do vašich oblíbených novin a rozhlasových a televizních stanic.

👉Pokud prohrajeme boj proti eutanazii, pak bude lékařům legálně povoleno „zabít“ vás a vaše příbuzné, pokud budete vykazovat známky fyzického a duševního onemocnění.  👉Dokonce jim bude dovoleno zabíjet chudé a nezaměstnané. Přečtěte si prosím knihu Jacka Kinga, pokud se vám to zdá těžké uvěřit.

👉Eutanazie se nezavádí proto, aby pomáhala nemocným a umírajícím – ZAVÁDÍ SE PROTO, ABY POMOHLA SNÍŽIT POPULACI A NÁKLADY NA LÉKAŘSKOU PÉČI.

👉Eutanazie je nezbytnou součástí plánu, který nás vede přes „Net Zero“ do Velkého resetu.

 

ČAS BĚŽÍ. A JAKMILE POLITICI ZAVEDOU EUTANAZII, SVÉ ROZHODNUTÍ UŽ NIKDY NEZMĚNÍ.

 

https://volnyblog.news/chteji-pouzit-eutanazii-k-vrazdeni-postizenych-nemocnych-starych-a-nestastnych-dovolite-jim-to/

 

📌29. července 2024, 16:47: MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO OKAMŽIK PORÁŽKY MÍSTA NASAZENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VE VELKÉ NOVOSELCE:

 

Letectví zaútočilo na ukrajinskou armádu ve Velké Novoselce, osadě v dočasně okupované části DLR.

 

Rozvědka zjistila polohu dočasného místa nasazení personálu jednotky 58. samostatné mechanizované brigády ukrajinské armády.   Piloti pracovali na vytipovaném cíli – objekt byl zasažen řízenou klouzavou pumou UPAB-1500.

 

Zničení nepřítele bylo zaznamenáno pomocí prostředků objektivní kontroly – kamer průzkumných dronů.

 

„V důsledku zásahu letecké naváděné pumy bylo zničeno dočasné místo nasazení a ozbrojenci ozbrojených sil Ukrajiny, kteří v něm byli umístěni,“ uvedlo v pondělí ruské ministerstvo obrany.

 

Připomeňme, že dříve ruské ministerstvo obrany ukázalo záběry raketového útoku na americké vojenské vybavení převedené ozbrojeným silám Ukrajiny jako součást západních dodávek. Výpočet Iskanderu zasáhl univerzální odpalovací zařízení M270A1 MLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/4069569

 

 

📌29. července 2024, 17:46, Radio Zet: AMERICKÁ ARMÁDA NASAZUJE DO POLSKA TANKY A BOJOVÁ VOZIDLA PĚCHOTY:

 

Americká armáda převádí vojenské vybavení z Německa do Polska. Uvádí se, že se tak děje za účelem „posílení východního křídla NATO“.

 

„Americká armáda převádí vybavení z Německa do Powidzu – 87 tanků a 150 bojových vozidel pěchoty. Operace posiluje východní křídlo NATO,“ hlásí Radio Zet.

 

Podle tohoto zdroje je přesun vybavení americkou armádou „součástí plánované operace“. Předtím byly zbraně a vozidla skladovány na území vojenského skladu v Mannheimu.

 

Je uvedeno, že sklady ve městě v severovýchodním Polsku se nacházejí v těsné blízkosti letiště. V případě potřeby to zase přispívá ke zvýšení rychlosti přepravy vybavení a zásob munice letecky.

 

Provoz potrvá do konce října.

 

https://www.vesti.ru/article/4069603

 

 

📌29. července 2024, 17:16: PO ORBÁNOVÝCH SLOVECH VYPUKL SKANDÁL MEZI POLSKEM A MAĎARSKEM:

 

Mezi Varšavou a Budapeští vypukl diplomatický skandál poté, co maďarský premiér Viktor Orbán obvinil nové polské úřady z pokrytectví.

 

Polsko podle něj vyčítá jiným zemím vazby s Ruskem a nepřímo je nadále udržuje. Na Orbánova slova reagoval náměstek polského ministra zahraničí Władysław Teofil Bartoszewski.

 

Řekl, že Maďarsko je „na okraji“ v EU a NATO, zatímco Varšava „na rozdíl od Budapešti nemá žádné obchodní vazby s Ruskem“.

 

Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó poznamenal, že toto prohlášení dokazuje správnost maďarského přísloví „Pravda bolí“, píše TASS.

 

Budapešť podle něj dlouhodobě toleruje provokace a pokrytectví současné polské vlády v zájmu zachování „polsko-maďarského bratrství“.

 

„Ale teď sklenice přetéká,“ napsal na sociální síti.

 

Pokud se pozorně podíváte na seznam zákazníků jedné z největších rafinérií v Rusku, najdete v něm Poláky, řekl Szijjártó.

 

Šéf maďarského ministerstva zahraničí zdůraznil, že je to pochopitelné, protože dodávky energie jsou nezbytné, ale „není třeba být pokrytecký a svalovat vinu na jiné“.

 

https://www.vesti.ru/article/4069558

 

 

📌29. července 2024, 17:00, Pušilin: V DLR SE PRŮMĚRNÝ PLAT ZVÝŠIL TÉMĚŘ O 40 %:

 

Hlava Doněcké lidové republiky Denis Pušilin ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi řekl, že průměrný plat v DLR se zvýšil téměř o 40 %.

 

„… Zaznamenáváme nárůst průměrné mzdy o téměř 40 %. To činí 49 tisíc 600 rublů,“ řekl šéf regionu během setkání s ruským vůdcem.

 

Podle Pušilina by do konce letošního roku měl průměrný plat v republice vzrůst na 54 tisíc 100 rublů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4069544

 

 

📌29. července 2024, 17:16: IZRAELSKÁ ARMÁDA UDEŘILA NA JIŽNÍ LIBANON ZA POUŽITÍ FOSFOROVÉ MUNICE:

 

Izraelské obranné síly znovu udeřily na vesnici Kfar Qila v jižním Libanonu, přičemž během ostřelování použily fosforovou munici.

Dříve v pondělí média informovala o smrti dvou bojovníků Hizballáhu v důsledku útoku izraelského bojového dronu. V libanonském pohraničním okrese Bint Jbeil bylo napadeno auto.

 

TASS připomíná, že 27. července Izrael podrobil libanonské území masivnímu ostřelování, v jehož důsledku byly zabity děti. Izraelské úřady zároveň obvinily Hizballáh z provokace a z útoku obvinily libanonskou organizaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4069606

 

 

📌29. července 2024, 19:07: NĚMECKO PŘEDALO UKRAJINĚ PŘES 21 TISÍC MUNICE A 8 TANKŮ LEOPARD:

 

Německo dodalo kyjevskému režimu 21 tisíc munice pro samohybné protiletadlové dělo Gepard a osm tanků Leopard 1A5, vyplývá z informací na webu německé vlády.

 

Kromě toho nový balíček pomoci Berlína zahrnuje deset pozemních dronů, dvě obrněná opravárenská a vyprošťovací vozidla Bergepanzer 2, deset pozemních radarových stanic, asi 25 tisíc přileb a jednu polní nemocnici.

 

Dnes také vyšlo najevo, že Spojené státy přidělily Ukrajině nový balíček vojenské pomoci ve výši 200 milionů dolarů. Bude zahrnovat munici pro dělostřelecký raketový systém HIMARS a přenosný protiletadlový raketový systém Javelin, antirakety pro systémy protivzdušné obrany, dělostřelecké granáty a další zbraně.

 

Přidělení vojenské pomoci kyjevskému režimu je přímým financováním terorismu, uvedla dříve mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová. Dodala, že americká pomoc Ukrajině, Izraeli a Tchaj-wanu globální krize jen zhorší.

 

https://www.vesti.ru/article/4069677

 

 

📌29. července 2024, 21:27, Alexej Konopko: E. COLI V SEINĚ TVRDÍ, ŽE JE ŠTAFETOU V TRIATLONU:

 

Špinavá Seina, tvrdá lůžka, nedostatek potravin a politické demarše. A dnes byl tento seznam olympijských překážek doplněn vedrem. V Paříži se zahřeje na +35, a to ani v těchto minutách, které nejsou nižší než třicet. Hlavním problémem – jak pro diváky, tak pro sportovce – je přímý úpal nebo úpal.

 

Teplota stoupá nejen venku, ale i uvnitř sportovců: trojnásobný olympijský vítěz v plavání Brit Adam Peaty byl pozitivně testován na koronavirus. No, ti, kteří jsou stále ve hře, jsou ze sponzorů zklamaní: medailisté se tak dlouho snažili vyfotit na véčko od Samsungu, až ho málem shodili z podstavce.

 

Po rozsáhlých dopravních selháních, za něž se tisk snažil svalit vinu na Rusy, začaly masové sabotáže na zařízeních síťových operátorů: v departementech Hérault, Buche-du-Rhône, Oise, Meuse, Drôme a Aude byly přerušeny linky.

 

Zloději pracují vytrvale: snacha katarského emíra a 11 jejích zavazadel se staly další obětí přímo ve vysokorychlostním vlaku z Nice do Paříže. Šéfovi ministerstva vnitra byl zaslán dopis s neznámou látkou: testy prokázaly morovou infekci. Olympiáda se od prvních dnů nevyvíjela. Až na to, že se dostali na stopu žhářů z železniční infrastruktury.

 

„Podařilo se nám zjistit profily některých lidí, kteří mohli být zapojeni do těchto sabotážních činů. Princip jednání umělců je podobný tomu, který používají představitelé krajně levicových hnutí,“ uvedl francouzský ministr vnitra Gerald Darmanin.

 

O něco později ministr informoval o prvním zadržení. Ukázalo se, že podezřelý s klíči od vstupu do technických prostor je levicový radikál. Vůbec ne ruština. Na pořadu dne jsou však i mezinárodní hrozby: izraelský národní tým je na stadionech vypískán. Její fanoušci v reakci na to přivádějí i ty, kteří to nehodlali udělat.

 

Počasí stále hraje do karet týmu strážců zákona: na druhém tréninku triatlonistů byla policie uvolněna z práce. Stejně jako ten první musel být zrušen kvůli E. coli v Seině, kterou tam přinesly silné deště. Miliarda a půl miliardy eur vynaložená na přípravu šla na podporu optimismu organizátorů.

 

„Viděli jsme, jaká byla dynamika Seiny v posledních několika týdnech, a to nám dodává sebedůvěru. Po těchto deštích se kvalita vody vrátila na bezpečnou úroveň během 24 až 48 hodin,“ říká Antoine Guillou, náměstek primátora Paříže.

 

Plavání by se mělo uskutečnit zítra a ve středu. Zbývají ještě volné dny. Vodní část triatlonu ale může být zrušena úplně. Nezáleží na tom, že někteří sportovci stráví celý život přípravou na jeden start. A někteří z nich se spoléhali na plavání. Ale v Seině. Ne jako všichni ostatní. Například olympijská vítězka z Pekingu Emma Swansillová ukončila kariéru ve věku 33 let kvůli zdravotním problémům po takovém plavání ve špinavé vodě. Řeka ale čeká i na maratonské plavce.

 

„Nemůžete mít takové soutěže na místě, které nebylo nikdy testováno. Asi je tam zima. Je tam proud, protože je to řeka. S největší pravděpodobností je špinavý. Ale jsem si docela jistý, že se rozjedou, protože do toho investovali příliš mnoho peněz.“

 

To jsou slova dalšího šampiona – Gregoria Paltrinieriho. Organizátorům se podařilo dotknout se Italů v kulinářském smyslu až do morku kostí.

 

Kafe v tiskovém středisku je absolutně nepoživatelné! Pravděpodobně je vyroben z vody ze Seiny!

 

Ale aspoň je tu káva. Britové stále nemají dostatek jídla v kantýně. A basketbalisté z Jižního Súdánu se nedočkali hymny své vlastní země. Hlasatel se zmateným sportovcům omluvil za technickou chybu. Je důležité slyšet originál. To – se slovem omluvit se – byla omluva. A toto bylo rozdáno jako omluva po skandálním zahajovacím ceremoniálu:

 

„Je zřejmé, že v tom nebyl žádný záměr projevit neúctu k jakékoli náboženské skupině. Pokud se lidé něčím dotkli, je nám to samozřejmě velmi, velmi líto,“ řekla Anne Deskamová, ředitelka komunikace organizačního výboru olympijských her.

 

Slovo promiň není ve skutečnosti omluva, je to lítost. A PAŘÍŽ NELITUJE URÁŽKY KŘESŤANŮ: INZERENTI ODCHÁZEJÍ.

 

Skandál si vzal k srdci francouzský episkopát a Donald Trump mladší. Jeho matka Ivana, tehdy ještě Zelničková, seděla na lavičce lyžařského týmu na hrách v roce 1972. Jako dítě, jak sám říká, se připravoval na to, že za pár týdnů bude sledovat všechny starty.

 

„Teď, když se konají satanské zahajovací ceremonie, nikdo, koho znám, o tom ani nepřemýšlí. Místo toho, aby zdůrazňovala neuvěřitelné úspěchy pozoruhodných sportovců, korporátní média propagují levicové radikální šílenství,“ píše Trump mladší.

 

Ale diskutují o tom jen ti, kteří toho byli svědky. Ti, kteří zaplatili asi 150 tisíc rublů za vstupenku, sdílejí na internetu vše, co viděli během několika hodin ceremoniálu.

 

Aktivisté nyní pořádají protesty před francouzskými ambasádami a neolympijští sportovci vyzývají k bojkotu.

 

„Za to, co udělali s olympiádou, by měly být všechny zrušeny. Myslíte si, že je to vtip, ale není to vtip. Křesťané by měli olympiádu bojkotovat,“ řekl Ryan Garcia, dočasný mistr světa WBC v boxu z roku 2021.

 

Obránce vzájemného respektu ze strany Garcii je tak-takový. Sám byl potrestán za urážky černochů na internetu, za což se později omluvil. A přesto je to orientační: kolik sportovců mlčí, aby se nedostali pod sankce za nedostatek tolerance. Brazilec Joao Chianca dostal na MOV zákaz surfování kvůli symbolu svého rodného Ria, který sportovec nakreslil na tabuli. Jeho krajanka Raissa Leal si troufla ukázat frázi „Ježíš je pravda“ až po cílové čáře a pouze ve znakové řeči.

 

Dosud nebyla potrestána. Ale kameramani, kteří neukazují muže dostatečně často, mohou být potrestáni. Šéf Games Broadcasting Corporation, Yannis Exarchos, rozeslal „antisexistické“ pokyny. Organizátoři se pyšní rekordním počtem trans a nebinárních sportovců – je jich téměř 200.

 

S ohledem na to vše slovenský vicepremiér Tomáš Taraba předem odmítl jít na závěr her, při kterém se výzvy k házení projektilu „rychleji, výše, silněji“ jasně změnily na jiné směry a cíle.

 

https://www.vesti.ru/article/4069838

 

 

📌29. července 2024, 22:08: V ANGLII ZEMŘELY DVĚ DĚTI NA NÁSLEDKY BODNÝCH RAN:

 

V anglickém městě Southport (Merseyside na severozápadě Velké Británie) zaútočil útočník nožem na děti během hodin tance. Dvě děti zemřely, dalších šest a dva dospělí jsou v nemocnici, jejich stav je hodnocen jako kritický.

 

Podle policejní náčelnice okresu Merseyside Sereny Kennedyové se incident stal v pondělí 29. července ráno. Celkem bylo zraněno devět dětí.

 

Sedmnáctiletý mladík z Cardiffu byl zadržen pro podezření z útoku. Jeho jméno není voláno. Nůž mu byl zabaven.

 

Tragédie se odehrála na skupinových lekcích jógy a tance populární popové zpěvačky Taylor Swift, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4069912

 

 

📌29. července 2024, 19:59, CNN: ŘADA REGIONŮ SVĚTA SE STANE NEBEZPEČNOU PRO LIDSKÝ ŽIVOT:

 

Za několik let se západní Afrika, jižní Asie a středozápad ve Spojených státech amerických stanou kvůli změně klimatu životu nebezpečnými.

 

K tomuto závěru dospěli vědci z americké veřejné výzkumné Purdue University, uvádí CNN.

 

Po provedení řady studií dospěli odborníci k závěru, že v nadcházejících letech by světová populace neměla očekávat chladné období. Naopak, teplota vzduchu se bude postupně zvyšovat a bude se zvyšovat i úroveň vlhkosti. Bude horko i v noci, což lidem nedá příležitost zotavit se z denního horka. ((Opět strašení a jejich výmysly a lži!!!👺))

 

Pro obyvatele zemí s technologií bude snazší přežít horko, ale ne moc, říkají odborníci.    V lednu agentura Bloomberg s odvoláním na údaje odborníků uvedla, že planeta bude v příštím roce čelit rekordním vedrům a kataklyzmatům. Rok 2024 hrozí, že bude jedním z nejteplejších roků v historii kvůli rostoucím teplotám a klimatickému jevu El Niño.

 

Ekologové poznamenali, že klíčovým důvodem je zvýšení koncentrace skleníkových plynů v atmosféře v důsledku spalování fosilních paliv. Kromě toho k tomu přispívá El Niño, přírodní jev, který vede k abnormálnímu nárůstu teploty v Tichém oceánu.😂

 

https://www.vesti.ru/article/4069776

 

 

📌29. července 2024, 23:51: DUROV PŘIZNAL, ŽE MÁ VÍCE NEŽ 100 BIOLOGICKÝCH DĚTÍ:

 

Zakladatel messengeru Telegram Pavel Durov uvedl, že má přes 100 biologických dětí ve 12 zemích, které se objevily díky dárcovství spermatu.

Podle podnikatele ho před 15 lety přítel Durova požádal, aby na klinice daroval sperma, protože on a jeho žena nemohli mít děti. Šéf zdravotnického zařízení navrhl podnikateli, aby daroval více spermií, aby mohl anonymně pomoci více párům, protože je nedostatek „kvalitního dárcovského materiálu“.

 

„Bylo mi právě řečeno, že mám více než 100 biologických dětí… Moje minulá dárcovská činnost pomohla více než 100 párům ve 12 zemích mít děti,“ uvedl Durov na svém kanálu na Telegramu.

 

Poznamenal také, že mnoho let poté, co přestal být dárcem, alespoň na jedné IVF klinice, jsou podnikatelovy zmrazené spermie stále k dispozici pro anonymní použití rodinám, které chtějí děti.

 

Podle Durova se chystá otevřít svůj kód DNA, aby se jeho biologické děti mohly najít. Dodal také, že chce pomoci destigmatizovat koncept dárcovství spermatu a povzbudit více zdravých mužů, aby darovali sperma.

 

Producent Joseph Prigozhin již dříve podporoval reprodukční specialisty, kteří se zabývají popularizací umělého oplodnění. Ve vysílání kanálu Rossija přiznal, že je připraven zmrazit svůj biomateriál pro jiné ženy.

 

https://www.vesti.ru/article/4069977

 

 

📌30. července 2024, 01:36: VENEZUELA STAHUJE DIPLOMATY Z ŘADY LATINSKOAMERICKÝCH ZEMÍ:

 

Venezuela stahuje své diplomaty z několika latinskoamerických zemí, které neuznaly výsledky prezidentských voleb.

 

Venezuelská vláda ve svém prohlášení uvedla, že Caracas odsuzuje akce a prohlášení povahy vměšování ze strany skupiny pravicových vlád, které budou poslouchat Washington a budou se snažit neuznat výsledky voleb 28. července 2024.

 

„Venezuelská vláda se na pozadí těchto událostí, které jsou namířeny proti národní suverenitě, rozhodla stáhnout své diplomaty z Argentiny, Chile, Peru, Kostariky, Panamy, Dominikánské republiky a Uruguaye a zároveň požaduje, aby tyto vlády okamžitě stáhly své zástupce z venezuelského území,“ citovala agentura RIA Novosti vládu.

 

Prezidentské volby ve Venezuele se konaly 28. července. Vyhrál je Nicolas Maduro, který získal 51 % hlasů podle výsledků sčítání 80 % protokolů. Maduro stojí v čele Bolívarovské republiky od roku 2013, příští prezidentské období bude jeho třetí. Argentina, Uruguay, Kostarika, Ekvádor, Panama, Paraguay a Peru vydaly prohlášení, v němž požadují transparentní sčítání hlasů pod kontrolou pozorovatelů. Venezuelská vláda považovala tento krok za vměšování do voleb a práva občanů na sebeurčení.

 

https://www.vesti.ru/article/4070029

 

 

📌29. července 2024, 22:26: DAV ROZZLOBENÝCH LIDÍ SE SETKAL S NETANJAHUEM VE VESNICI NA GOLANSKÝCH VÝŠINÁCH:

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v pondělí navštívil vesnici Majal Shams na Golanských výšinách, která byla v sobotu zasažena raketovým útokem.

 

Oběťmi stávky na fotbalovém hřišti se staly desítky lidí včetně dětí. Dav místních obyvatel, kteří viděli šéfa izraelského kabinetu na místě tragédie, začal křičet urážky. Nazvali Netanjahua „vrahem“ a „válečným zločincem“ a požadovali, aby okamžitě odešel.   Benjamin Netanjahu chladnokrevně ignoroval všechny útoky na jeho adresu a řekl, že ránu dětem zasadil Hizballáh, který za tento zločin draze zaplatí.

 

„Hizballáh, podporovaný Íránem, odpálil íránskou raketu, která zabila 12 nevinných duší. Naše reakce bude následovat a bude tvrdá,“ řekl izraelský premiér.

 

Mezitím jak Spojené státy, tak Írán vyvíjejí velké úsilí, aby zabránily eskalaci konfliktu v regionu. Washington a Teherán varovaly, že nové útoky izraelské armády na libanonské území problémy jen zhorší.

 

Kypr již nabídl svou pomoc při evakuaci lidí z oblasti ozbrojeného konfliktu. Ministr zahraničí Constantine Kombos uvedl, že ostrovní stát ve Středozemním moři bude i nadále bezpečnostním mostem pro civilisty prchající z horkých míst na Blízkém východě.

 

https://www.vesti.ru/article/4069907

 

 

📌30. července 2024, 02:20, RBC: GLOBÁLNÍ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI ZAČALY PLATIT MÉNĚ RUSKÝM LÉKAŘŮM:

 

Největší světové farmaceutické společnosti vyplatily ruským lékařům v roce 2023 652,6 milionu rublů, což je o 17 % méně než o rok dříve.

 

Podle RBC s odvoláním na zprávy členů Asociace mezinárodních farmaceutických výrobců prokázaly nejvýraznější snížení výše plateb tři společnosti – americká GlaxoSmithKline (GSK), japonská Takeda a dánská Novo Nordisk.

 

„Všechny tyto země téměř úplně omezily ‚přenos hodnoty‘. Společnosti Takeda a Novo Nordisk podle svých zpráv zaplatily každý pouze jednomu lékaři – asi 40 tisíc, respektive 11 tisíc rublů,“ vysvětluje materiál.

 

Publikace poznamenává, že americká společnost Gilead Sciences, která uzavírá první desítku největších zahraničních společností z hlediska tržeb, nevykázala platby žádnému ruskému lékaři.

 

Podle RBC loni nejvíce vyplatila lékařům neněmecká společnost Bayer – 230,6 milionu rublů. Publikace zároveň upozorňuje na skutečnost, že v roce 2022 tato částka činila 336,6 milionu rublů – to znamená, že platby klesly o 30 %. Společnost uvedla, že snížení plateb lékařům z Ruska je způsobeno změnou přístupu k práci.

 

https://www.vesti.ru/article/4070034

 

 

📌30. července 2024, 2:46, Bloomberg: CENY KAKAOVÝCH BOBŮ KLESLY NA MINIMUM:

 

Kotace futures na kakao klesly na nejnižší úroveň za více než čtyři měsíce kvůli očekávání zvýšené nabídky a klesající poptávky.

 

Podle agentury Bloomberg 29. července v New Yorku klesl nejaktivněji obchodovaný futures kontrakt na kakaové boby o 4,4 % na 6 650 USD za tunu.

 

Je třeba poznamenat, že ceny kakaa zůstávají nad historickými průměry a poptávka po této surovině pravděpodobně klesne. Řada výrobců čokolády uvedla, že v tomto ohledu bude jejich ziskovost ve druhé polovině roku pod tlakem.

 

V březnu bylo oznámeno, že cena kakaových bobů dosáhla historického maxima. Od začátku roku zdražily 2,4krát. Směnná hodnota tuny semínek čokoládového stromu tehdy přesáhla 10 tisíc dolarů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4070038

 

 

📌29. července 2024, 21:45, Alaudinov: NENAHRADITELNÉ ZTRÁTY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BĚHEM NWO PŘESÁHLY 700 TISÍC LIDÍ:

 

Zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství ozbrojených sil Ruské federace a velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov uvedl, že ukrajinská armáda ztratila 700 tisíc lidí.

 

Ve vysílání televizního kanálu Solovyov Live Alaudinov řekl, že během speciální vojenské operace utrpěly ozbrojené síly Ukrajiny obrovské ztráty. Nenahraditelné ztráty ozbrojených sil Ukrajiny podle něj přesáhly 700 tisíc lidí. Věří, že je to bezprecedentní.

 

Generálmajor již dříve uvedl, že ukrajinští ozbrojenci ztratili první linii opevnění u Slavjansku – Kramatorsku v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4069917

 

 

📌30. července 2024, 3:13: SPOJENÉ STÁTY NEBUDOU SCHOPNY ZVÍTĚZIT V PŘÍPADĚ HYPOTETICKÉ VÁLKY S ČÍNOU A RUSKEM:

 

 

Spojené státy nebudou schopny konkurovat Rusku a Číně a v případě války s nimi prohrají, vyplývá ze zprávy Komise pro národní obrannou strategii země.

 

Dokument, který zveřejnil think-tank RAND, uvádí, že Spojené státy musí pokračovat v investicích do posilování svých spojenců a vojenské integrace s nimi.

 

„Spojené státy nemohou konkurovat Číně, Rusku a jejich partnerům samy a rozhodně nemohou vyhrát válku tímto způsobem,“ uvádí se ve zprávě Komise pro národní obrannou strategii, která je pověřena americkými kongresmany, aby analyzovala a vydávala doporučení ohledně obrany země.

 

Dokument také zdůrazňuje, že totální vojenská akce se státem stejné nebo téměř stejné síly by měla pro Spojené státy vážné důsledky. Hovoříme o rozsáhlých vojenských ztrátách, narušení dodavatelských řetězců, zbavení přístupu k materiálům a zboží pro vytvoření zbraňových systémů a také o hrozbách pro americká zařízení ve vesmíru.

 

https://www.vesti.ru/article/4070045

 

 

📌30. července 2024, 01:17: GRUZÍNSKÝ PREMIÉR OZNÁMIL NAČASOVÁNÍ UKONČENÍ VOJENSKÉHO KONFLIKTU NA UKRAJINĚ:

 

Konflikt na Ukrajině skončí v roce 2024 a zároveň dojde k resetu gruzínsko-amerických vztahů, uvedl gruzínský premiér Irakli Kobachidze.

 

V rozhovoru pro televizi Imedi Kobachidze zdůraznil, že po válce by bylo snazší obnovit vztahy s jakoukoli vládou. Jakmile válka na Ukrajině skončí, vztahy se resetují.

 

„Hlavním faktorem je konec vojenského konfliktu… To je základ našeho optimismu,“ citovala Kobachidzeho agentura RIA Novosti.

 

Obnova gruzínsko-amerických vztahů je podle premiéra v rukou Spojených států a Gruzie očekává od Spojených států reciproční kroky.

 

Evropská unie a Spojené státy kritizovaly přijetí zákona o zahraničních agentech v Gruzii. Kvůli revizi bilaterálních vztahů Pentagon odložil na neurčito společné vojenské cvičení s Gruzií, které bylo naplánováno na 25. července – 6. srpna tohoto roku. Gruzínské úřady opakovaně uvedly, že je třeba obnovit vztahy mezi Spojenými státy a Gruzií.

 

https://www.vesti.ru/article/4069820

 

 

📌30. července 2024, 01: 30: V CARACASU POLICIE POUŽILA SLZNÝ PLYN K ROZEHNÁNÍ DEMONSTRANTŮ:

 

V historickém centru Caracasu začaly střety mezi demonstranty a policií, vchody do prezidentského paláce Miraflores byly zablokovány.

Jak již bylo uvedeno, v centru Caracasu se shromáždily stovky lidí ozbrojených holemi, někteří drží v rukou Molotovovy koktejly. Demonstranti rozhazují a pálí stavební suť na vozovce. Všude je slyšet řinčení hrnců – forma protestu běžná v Latinské Americe.

 

Policisté použili k rozehnání demonstrantů slzný plyn. U prezidentského paláce jsou ve službě obrněná vozidla, hlásí RIA Novosti.

 

  1. července se ve Venezuele konaly prezidentské volby. Současná hlava státu Nicolas Maduro je vyhrála.

 

https://www.vesti.ru/article/4070028

 

 

📌30. července 2024, 4:11, ANTONOV: WASHINGTON SPALUJE KOLOSÁLNÍ FONDY VE VÝHNI UKRAJINSKÉHO KONFLIKTU:

 

Spojené státy by měly řešit domácí socioekonomické problémy a rostoucí veřejný dluh země místo toho, aby Kyjevu přidělovaly další pomoc, řekl ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov.

 

„Washington pokračuje v pálení kolosálních fondů ve výhni ukrajinského konfliktu. Navíc tak činí tváří v tvář rekordní úrovni amerického státního dluhu, který, jak bylo dnes oznámeno, poprvé přesáhl 35 bilionů dolarů,“ citovala Antonova agentura RIA Novosti.    Poznamenal, že přínosy peněz přidělených Ukrajině si lze jen představit, pokud by byly „zaměřeny na boj proti mnoha socioekonomickým problémům v samotných Spojených státech“.

 

Podle Antonova Spojené státy tím, že pokračují v poskytování pomoci Kyjevu, konflikt pouze prodlužují, což vede ke zvýšení počtu obětí.

 

Dne 29. července Pentagon oznámil, že Spojené státy vyčlenily Kyjevu vojenskou pomoc ve výši 1,5 miliardy dolarů z Fondu na podporu Ukrajiny. Také v rámci prezidentských pravomocí obdrží Kyjev zbraně v hodnotě dalších 200 milionů dolarů. Podle Pentagonu tak celková výše vojenské podpory Ukrajiny ze strany Spojených států během prezidentství Joea Bidena přesáhla 56,1 miliardy dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4070068

 

 

📌30. července 2024, 4:48, BÝVALÝ PODPLUKOVNÍK SBU: UKRAJINA PŘIPRAVUJE NOVÉ PROVOKACE, O KTERÝCH BUDE INFORMOVAT ZÁPAD:

 

Ukrajina se může opět uchýlit k provokacím s „invazí“ na území Ruska, řekl bývalý podplukovník ozbrojených sil Ukrajiny Vasilij Prozorov.

 

Prozorov poznamenal, že jeho názor je založen na výsledcích rozhovorů s armádou ozbrojených sil Ukrajiny a s místními obyvateli. Na Ukrajině všichni mluví o nové ofenzivě, kterou Volodymyr Zelenskyj potřebuje, aby Západu ukázal význam, důležitost a váhu.

 

Na Ukrajině se začalo diskutovat o možném vyjednávacím procesu, říká Prozorov a dodává, že před mírovými rozhovory se Ukrajina chce pokusit získat „dobré karty“, vyjednat si lepší pozici pro sebe. Ale ve skutečnosti se pozice Ukrajiny každým dnem jen zhoršuje, takže Kyjev potřebuje jasné mediální akce.

 

Podle Prozorova nebudou tyto „invaze“ dávat žádný smysl. I když se ozbrojeným silám Ukrajiny podaří něco zajmout, za týden budou odraženy s vážnými ztrátami. Ale na Západě to Kyjev bude prezentovat jako vítězství – říká se, že Ukrajina úspěšně dobývá osady na území Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4070022

 

 

📌30. července 2024, 5:02: BĚHEM NEPOKOJŮ VE VENEZUELE BYLO ZRANĚNO VÍCE NEŽ 20 VOJÁKŮ:

 

Během nepokojů ve Venezuele bylo zraněno více než 20 vojáků.

 

„Dosud bylo zraněno 23 vojáků, někteří střelnými zbraněmi. Jsou oběťmi dnešního násilí a je jim poskytována lékařská péče,“ uvedl na sociální síti X ministr obrany jihoamerické země Vladimir Padrino López.

 

Protesty v Caracasu začaly 29. července po prezidentských volbách, které vyhrál Nicolás Maduro. Podle zpráv na sociálních sítích došlo k nepokojům v mnoha obcích metropolitní oblasti a v dalších státech.

 

https://www.vesti.ru/article/4070078

 

 

📌30. července 2024, 5:18: V RUSKU ZAČALA PLÁNOVANÁ CVIČENÍ SIL NÁMOŘNICTVA A KASPICKÉ FLOTILY:

 

V Rusku začala plánovaná cvičení tří flotil a Kaspické flotily námořnictva, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak bylo uvedeno, cvičení se budou konat v operačních zónách Baltského, Severního a Tichomořského loďstva, jakož i v oblasti odpovědnosti Kaspické flotily. Do bojové přípravy se zapojí asi 300 hladinových lodí a člunů, ponorek a podpůrných plavidel, asi 50 letadel, přes 200 jednotek vojenské a speciální techniky, více než 20 tisíc vojáků a civilního personálu jednotek a formací.

 

Podle ministerstva obrany během cvičení provedou lodě, námořní letectvo a pobřežní vojska více než 300 bojových cvičení s praktickým využitím zbraní, uvádí TASS.

 

„Hlavním cílem cvičení je prověřit činnost vojenských velitelských a řídících orgánů námořnictva na všech úrovních, jakož i připravenost posádek lodí, námořních leteckých jednotek a pobřežních jednotek ruského námořnictva plnit úkoly tak, jak bylo zamýšleno,“ uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4070054

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP