24.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: REPUBLIKÁNI NEPOVAŽUJÍ HARRISOVOU ZA DŮSTOJNOU SOUPEŘKU

 

📌💨✈️23. července 2024: MNOZÍ POPÍRAJÍ CHEMTRAILS A MEZITÍM SE TO UŽ UČÍ I DĚTI VE ŠKOLE, ABY SI ZVYKLI, ŽE JE TO NORMÁLNÍ

 

Děti se to učí od útlého věku, a staří se s vámi budou hádat, že tohle neexistuje a jste hlupáci 🤌😂 Krásná doba… ((Jako v ZOO🐒))

https://t.me/absurdnisvet/76570

 

 

📌24. července 2024, 4:48: KAMČATSKÁ SOPKA BEZYMIANNY VYVRHLA POPEL DO VÝŠKY 3 KM:

 

Vědci zaznamenali emisi popela na kamčatské sopce Bezymyanny.

 

„Výbuchy zvedly popel ze sopky Bezymianny do výšky 3 km nad hladinu moře. Oblak popela se táhne 50 km jihozápadně od sopky,“ uvedl kanál Telegram Institutu vulkanologie a seismologie Dálného východu pobočky Ruské akademie věd (IVS FEB RAS).

 

Zároveň je třeba poznamenat, že aktivita sopky je nebezpečná pro místní leteckou dopravu.

 

Dříve sopka Ebeko na Kurilských ostrovech chrlila popel do výšky 2 km.

 

https://www.vesti.ru/article/4061118

 

 

📌24. července 2024, 6:03: UKRAJINSKÝ ENERGETICKÝ HOLDING VYZVAL OBYVATELE, ABY SE V ZIMĚ SPOLÉHALI SAMI NA SEBE:

 

Ukrajinský energetický holding DTEK přišel o 90 % své výrobní kapacity.

 

Dmytro Sacharuk, výkonný ředitel ukrajinského energetického holdingu DTEK, doporučil občanům, aby se při přípravě na zimní období spoléhali na vlastní síly. Informuje o tom Strana.ua.

 

„Spolehněte se sami na sebe. Nedělám si srandu. Všechno je v našich rukou a závisí to na každém z nás,“ řekl Sacharuk.

 

Poznamenal, že celkově společnost DTEK ztratila 90 % své vlastní výroby. Společnost však plánuje obnovit 60-70 % kapacity do října.

 

Sacharuk již dříve varoval, že v zimě by mohla být elektřina na Ukrajině vypnuta na 20 hodin denně. Podle něj se taková předpověď naplní, pokud nebudou obnoveny poškozené elektrárny, nezvýší se kapacita hlavních elektrických vedení a nebude zavedena distribuovaná výroba.

 

https://www.vesti.ru/article/4061153

 

 

📌24. července 2024, 3:06: KOKAIN NALEZENÝ U ŽRALOKŮ U POBŘEŽÍ BRAZÍLIE:

 

Žraloci u pobřeží Rio de Janeira jsou vystaveni omamným látkám.

 

Brazilští vědci našli stopy kokainu a benzoylekgoninu ve svalových tkáních a játrech žraloků s dlouhým čenichem žijících v Atlantském oceánu nedaleko Rio de Janeira. Výsledky studie odborníků z Nadace Osvalda Cruze byly publikovány v časopise Science of the Total Environment.

 

Vědci zkontrolovali 13 jedinců. Kokain byl nalezen v těle každé zkoumané dravé ryby. Zároveň je jeho koncentrace 100krát vyšší než ukazatele dříve studovaných mořských obyvatel jiných druhů. Benzoylekgonin byl také nalezen v tkáních 12 ze 13 žraloků.

 

„Hladina kokainu ve svalech je asi třikrát vyšší ve srovnání s játry. Ženy měly ve svalech vyšší koncentraci kokainu než muži,“ vysvětlili vědci.

 

Jak již bylo uvedeno, vysoký obsah látek může vážně ohrozit zdraví žraloka a vést k poškození DNA. Kromě toho je tento druh konzumován lidmi.

 

Podle odborníků se kokain dostává do oceánu odpadními vodami z drogových laboratoří. Drogoví dealeři mohou také úmyslně vyhazovat látky do vody, když jsou pronásledováni policií.

 

Již dříve byla v hangáru na území průmyslové zóny v Petrohradě nalezena velká dávka baleného kokainu. Celková hmotnost byla 120 kilogramů.

 

https://www.vesti.ru/article/4061083

 

 

📌24. července 2024, 0:50, Anastasia Panko: RUŠTÍ ZEMĚDĚLCI JIŽ SKLIDILI VÍCE NEŽ 50 MILIONŮ TUN OBILÍ:

 

Sklizeň je dvakrát větší než loni – 2023. Řekl to místopředseda vlády Ruské federace Dmitrij Patrušev. Navštívil region Tula, kde mu byl představen zemědělský podnik a nový inovativní komplex na zpracování odpadu.

 

Místopředseda vlády Ruské federace Dmitrij Patrušev navštívil v rámci pracovní cesty Tulskou oblast a zhodnotil průběh sklizňové kampaně. Navštívil zemědělský podnik Zarja, který patří k největším v regionu. Nyní se zde sklízí pšenice odrůdy Viola. Celkem se letos plánuje sklizeň asi 35 tisíc tun obilovin, olejnin a luštěnin.

 

Opatření státní podpory pomáhají zvyšovat objem výroby. Zvýhodněné úvěry jsou využívány na sezónní polní práce, nákup vybavení a rozšiřování výroby. Vláda letos vyčlenila více než miliardu rublů na podporu zemědělského průmyslu v regionu Tula.

 

„Každá pomoc je pro zemědělství důležitá. Jsme hodně závislí na počasí, na vnějších faktorech. Pokud by neexistovala podpora paliv a maziv, pak by došlo ke zvýšení nákladů, nebyli bychom schopni konkurovat, a to by pro farmu znamenalo zátěž,“ řekl Oleksandr Popov, generální ředitel zemědělského podniku.

 

Sklizeň v oblasti Tula může být brzy ještě větší. Brzy zde bude spuštěn podnik na výrobu minerálních hnojiv. Místopředsedovi vlády bylo ukázáno místo, kde probíhá výstavba komplexu na výrobu minerálních hnojiv. Díky podniku obdrží zemědělci ročně více než 500 tisíc tun amoniaku a až 700 tisíc tun močoviny, účinného hnojiva.

 

Dmitrij Patrušev si dále prohlédl pokročilý komplex na zpracování tuhého komunálního odpadu. V Tule se objevil díky národnímu projektu „Ekologie“. Nyní probíhá závěrečná fáze uvádění do provozu.

 

Technoekopark je schopen zpracovat cca 480 tisíc tun odpadů ročně. Zároveň bude více než 60 % odesláno k opětovnému použití. Dmitrij Patrušev poznamenal, že rozvoj ekonomiky je neoddělitelně spjat s ochranou životního prostředí a je jí věnována prioritní pozornost.

 

„Pan prezident si dal za úkol zvýšit objem zpracování tuhého komunálního odpadu do 30. roku. Kapacita zařízení umožňuje pokrýt celý objem TKO v Tule a dalších blízkých obcích. A dosažení projektové kapacity v nadcházejících letech umožní vytvořit asi 600 nových pracovních míst,“ uvedl místopředseda vlády Ruské federace.

 

Hlavním úkolem společnosti je snížit objem skládek. Z odpadu je nutné extrahovat užitečnou frakci. Kromě tradičního ručního třídění jsou v technoekoparku využívány technologie založené na neuronových sítích. Umožňují vám vybrat konkrétní, cennější frakce, kterých si pracovník tak snadno nevšimne. Inovativním řešením tohoto komplexu je bezkontaktní štěpení polymerů.

 

„Celý tok TKO je naložen do reaktoru a my z něj budeme schopni extrahovat takzvanou pyrolýzní kapalinu, která v budoucnu může sloužit jako surovina pro výrobu jakýchkoli stejných produktů, které se získávají z ropy nebo se používají jako palivo pro kotelny,“ vysvětlil Alexej Kurtišvili, výkonný ředitel společnosti Charter.

 

Na území technoekoparku se nachází třídírna odpadů, hydroseparační zóna, která pomocí vody rozděluje TKO na tři frakce (polymery, potravinový odpad a sklo).

 

„Pokud jde o spolupráci s MSW, máme dva regionální operátory, kteří dnes v regionu Tula poměrně úspěšně pracují. A úkoly, které prezident země stanovuje pro zpracování odpadů, pro snížení objemu skládek, my se vlastně systematicky posouváme kupředu. A my se budeme snažit tyto úkoly splnit,“ řekl Dmitrij Miljajev, úřadující gubernátor Tulské oblasti.

 

Region Tula je silným regionem v řadě oblastí hospodářství. Jedná se o podniky metalurgie, chemického průmyslu, strojírenství. Ekologicky složitý region. Místní úřady i samotné velké společnosti to chápou. Zvláštní pozornost je věnována ochraně životního prostředí. To potvrzuje i vybudovaný komplex na zpracování tuhého komunálního odpadu.

 

https://www.vesti.ru/article/4061073

 

 

📌24. července 2024, 2:03: RYBÁŘSKÁ LOĎ S RUSY SE POTOPILA V ATLANTSKÉM OCEÁNU:

 

Šest lidí zahynulo při ztroskotání lodi u Falklandských ostrovů.

 

Rybářská loď Argos Georgia plující pod vlajkou ostrova Svatá Helena byla vystavena „nekontrolovaným záplavám“. Informuje o tom deník The Guardian.

 

Loď se v té době nacházela 200 námořních mil východně od hlavního města Falklandských ostrovů, města Stanley.

 

Uvádí se, že na lodi byli ruští, španělští, indonésanští, uruguayští a peruánští členové posádky.

 

V důsledku ztroskotání lodi zahynulo 6 lidí, 14 bylo zachráněno, 7 osob se pohřešuje.

 

Dříve se na Phuketu potopila jachta s ruskými turisty.

 

https://www.vesti.ru/article/4061079

 

 

📌24. července 2024, 4:07: SPOJENÉ STÁTY ZASTAVILY DIALOG O NAVRÁCENÍ RUSKÉHO DIPLOMATICKÉHO MAJETKU:

 

Washington odmítá vést dialog s Moskvou o navrácení diplomatického majetku do Ruské federace.

 

Mezi Ruskem a Spojenými státy neprobíhají žádná jednání o navrácení ruského diplomatického majetku, který byl dříve jednostranně zadržen Washingtonem. Deníku Izvestija to řekl ruský velvyslanec ve Spojených státech amerických Anatolij Antonov.     Vysvětlil, že ruská strana se neustále snaží vést dialog na toto téma, ale „Washington s námi nechce mluvit a omezuje se pouze na odpovědi,“ řekl diplomat.

 

Američané navíc odmítají poskytnout zástupcům Ruské federace přístup do diplomatických zařízení ve Washingtonu, Centerville, New Yorku, Seattlu a San Franciscu. Není tedy známo, co se děje uvnitř budov a zda je nemovitost neporušená.

 

V letech 2016-2017 americká administrativa zabavila řadu nemovitostí, které vlastnila Ruská federace.

 

Ruská federace reagovala na sankce a zabavení svého diplomatického majetku ve Spojených státech amerických.

 

https://www.vesti.ru/article/4061109

 

 

📌24. července 2024, 5:45, Le Point: UKRAJINA MÁ V ÚMYSLU ZMAŘIT PLÁNY RUSKA V AFRICE:😂

 

Kyjevský režim zintenzivňuje své vnější aktivity na africkém kontinentu, aby zmařil plány Moskvy v Africe.

 

„Ukrajina v posledních měsících urychlila nasazení své africké diplomacie otevřením nových ambasád,“ hlásí Le Point.

 

Publikace vysvětluje, že v kontextu hybridní války s Moskvou chce Kyjev hájit své zájmy v regionu, o což Rusko „zuřivě“ usiluje. Důvodem zájmu Ukrajiny o Afriku byla speciální vojenská operace Ruské federace.

 

Je třeba poznamenat, že do konce roku 2024 plánuje Kyjev mít na africkém kontinentu 20 svých ambasád, zatímco Rusko má dvakrát tolik diplomatických misí.

 

Předtím vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj uvedl, že Afriku pokryla „vlna otevření“ ukrajinských ambasád.

 

https://www.vesti.ru/article/4061159

 

 

📌24. července 2024, 3:06: SEVERNÍ KOREA OPĚT VYPUSTILA BALÓNY S ODPADKY SMĚREM K JIŽNÍ KOREJI:

 

Severní Korea opět vyslala do Korejské republiky balóny s odpadky.

 

„V Soulu byly nalezeny spadlé koule s odpadky ze Severní Koreje,“ uvedla agentura TASS s odvoláním na informace z kanceláře starosty jihokorejského hlavního města.

 

Zároveň je upřesněno, že koule s odpadky letěly nad severní částí provincie Gyeonggi.

 

KLDR již dříve opakovaně vypouštěla balóny s odpadky do Jižní Koreje

 

https://www.vesti.ru/article/4061004

 

 

📌24. července 2024, 4:29, TRUMP: HARRISOVÁ ZNIČÍ USA, POKUD VYHRAJE VOLBY:

 

Donald Trump, který se uchází o prezidentský úřad ve Spojených státech amerických, považuje svou možnou soupeřku ve volbách Kamalu Harrisovou za ničitelku země.

 

„Podívejte se na její nápady (Kamaly Harrisové). Pokud vyhraje (prezidentské volby), otevře hranice a zničí zemi,“ řekl Donald Trump v pořadu Newsmax.

 

Dodal, že se těší na předvolební debatu s Harrisovou.

 

Předtím Donald Trump řekl, že pro Kamalu Harrisovou by bylo snazší vyhrát prezidentské volby než pro Joea Bidena.

 

https://www.vesti.ru/article/4061114

 

 

📌24. července 2024, 7:03: REPUBLIKÁNI NEPOVAŽUJÍ HARRISOVOU ZA DŮSTOJNOU SOUPEŘKU:

 

Kamala Harrisová, která nedávno vstoupila do předvolebního klání, je už teď přesvědčena o bezpodmínečném vítězství. Republikánská strana viceprezidenta kritizuje. Domnívají se, že všechny problémy ve Státech jsou důsledkem politiky administrativy Bidena a Harrisové. Podrobnosti – od Aliky Komárové.

 

Republikáni přešli do útoku. Na uzavřeném zasedání strany ve Sněmovně reprezentantů několik lídrů najednou ostře kritizovalo Kamalu Harrisovou, která náhle vtrhla do prezidentského klání.

 

„Nenechte se zmást, Američané vědí, že Kamala Harrisová je zodpovědná za katastrofální a neúspěšnou politiku Joea Bidena. Inflace, energetická krize, krize kriminality, problémy na hranicích – Kamala Harris s tím vším přímo souvisí. Je královnou otevřených hranic, postavila potřeby ilegálních imigrantů nad bezpečnost amerických občanů,“ řekla Alice Štefániková, předsedkyně republikánské konference Sněmovny reprezentantů.

 

Sama Harrisová je přesvědčena o bezpodmínečném vítězství. Během projevu ve Wisconsinu nová favoritka Demokratické strany řekla, že už má dostatek hlasů delegátů pro nominaci na prezidenta. A zároveň nastínila klíčové body svého programu.

 

„Vytvoření střední třídy bude určujícím cílem mého prezidentství. Protože všichni víme, že když je silná střední třída, Amerika je silná. Donald Trump chce naši zemi vrátit zpět. On a jeho extrémní projekty oslabí střední třídu. Musíme to brát vážně. Spojené státy se již pokusily o podobnou neúspěšnou politiku, ale my se nevrátíme zpět,“ zdůraznil americký viceprezident.

 

Černošští demokraté byli „předhozeni“, aby bránili svého kandidáta. S obrovskými, čerstvě vytištěnými plakáty s Kamalem politici téměř skandovali chválu na Harrisovou.

 

„Členové černošského kongresového klubu podporují Kamalu Harrisovou. Naším posláním je, aby se stala příští prezidentkou Spojených států. Útok na diverzitu a inkluzi, který

 

Donald Trump a další republikáni iniciují, je útokem na celou Ameriku. A to je důvod, proč je Kamala Harrisová tou správnou osobou ve správný čas, měla by být prezidentkou,“ řekl republikán Gregory Meeks.

 

Je zvláštní, že ve volbách v roce 2016 se Kamala považovala za Indku. A byla jmenována první senátorkou indicko-amerického původu ve Státech. Ukázalo se však, že jiná etnická skupina je politicky výhodnější. A už v roce 2020 začal Biden Kamalu nazývat první černošskou viceprezidentkou.

 

Republikáni však tomuto „nešťastnému nedorozumění“ ani nevěnují pozornost. A o „koeficientu užitečné akce“ Harris.

 

„Její etnický původ nebo pohlaví nemá nic společného s očekáváním Američanů. Je to o tom, kdo může prospět americkému lidu a dostat nás z té šlamastyky, ve které jsme. Každá oblast veřejné politiky je katastrofa, protože administrativa Bidena a Harrisové to tak udělala. Ano, Kamala Harrisová má za sebou dlouhou historii. Ale nemyslím si, že by něco z tohoto seznamu udělala úspěšně,“ řekl předseda Sněmovny reprezentantů Mike Johnson.

 

A média píší: Harrisová v prvním celostátním průzkumu po svém vstupu do volebního klání předstihla Trumpa o 2 %. Donald proto vrátil úder – vyzval Federální rezervní komisi, aby prověřila legálnost financování kampaně jeho rivala. Vždyť její sídlo dostalo od Bidena, který z prezidentského klání odstoupil, 96 milionů dolarů. A to je více než polovina celého rozpočtu na Harrisovu kampaň.

 

https://www.vesti.ru/article/4061137

 

 

📌24. července 2024, 9:38, POLITICO: KONGRES VYZVAL, ABY SE NEZMIŇOVALO POHLAVÍ A RASA HARRISOVÉ:👹

 

Šéf Republikánského národního výboru v americkém Kongresu Richard Hudson vyzval své spolustraníky, aby při kritice aktivit viceprezidentky Kamaly Harrisové nezmiňovali její rasu a pohlaví.

 

Podle serveru Politico bylo toto prohlášení učiněno během uzavřeného zasedání, kdy někteří kongresmani z Republikánské strany začali pronášet jízlivé poznámky o Harrisové ohledně její rasy.

 

Republikán Tim Burchett dříve podle novinářů řekl, že Harrisová se stala viceprezidentkou díky agendě „rozmanitosti, rovnosti a inkluze“. A republikán Glenn Grothman poukázal na to, že demokraté podporují její kandidaturu na prezidentku Spojených států „kvůli jejímu etnickému původu“.

 

Úřadující prezident Joe Biden 21. července oznámil, že se již nebude účastnit volební kampaně, a nabídl podporu kandidatuře viceprezidentky Kamaly Harrisové jako demokratické kandidátky. Prezidentské volby ve Spojených státech se mají konat 5. listopadu.

 

https://www.vesti.ru/article/4061399

 

 

📌24. července 2024, 09: 00, VIKTOR MEDVEDČUK: JAK POLITICKÝ UPÍR ZELENSKYJ KOUSL ZÁPADNÍ DEMOKRACII:

 

Západní politici po setkání se Zelenským začínají požadovat válku s Ruskem a pak se mění v politické mrtvoly, píše Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina, ve svém novém sloupku o Smotrimovi.

 

Vlna násilí a pokusů o atentát na světové politiky, která se přehnala kolektivním Západem, byla předvídatelná. Všechno je nesmírně jednoduché – válečná strana politicky prohrává a snaží se fyzicky zničit a zastrašit oponenty. Všechno to ale začalo politickým projektem „Zelenskyj“, který maskoval násilí a porušování základních práv občanů jako „vítězství demokracie“.

 

Projekt Zelenského je zombie, politická mrtvola, která plní určité funkce pro síly, které se ji snaží oživit. Ale tady je potíž – tato zombie kousla majitele a nyní jsou někteří západní politici nebezpeční i pro ostatní. Pojďme analyzovat, čím politický upír Zelenskyj nakazil západní politiky a jak je to nebezpečné pro běžné občany Západu.

 

ODMÍTNUTÍ MÍRU A KOMPROMISU:

 

Byl to Zelenskyj, kdo rozbil evropskou diplomacii, aby vyřešil konflikt na Donbasu. Minské dohody byly pod dohledem Německa a Francie, evropská diplomacie předložila Steinmeierův vzorec, ale Zelenskyj všechny tyto snahy zničil. Pohřbil kulturu kompromisu, vzájemného respektu a ohleduplnosti k zájmům stran.

 

Od té doby byli evropští diplomaté vyměněni, jejich projevy se staly hrubými, vedou propagandistickou válku a připravují své občany na realitu. Tento proces jsem již dříve popsal: „Evropa dnes opakuje cestu Zelenského. I on začal s mírovou politikou, ale pak sklouzl do války, která vyžadovala méně intelektuálního úsilí a slíbil podporu Spojených států a Velké Británie. Od roku 2019 Zelenskyj, stejně jako nyní Evropa, balancuje mezi válkou a mírem. A pak Ukrajina sklouzla do krvavého konfliktu. A v tomto konfliktu si Zelenskyj nevybral zájmy svých občanů, ale své politické ambice. Vedoucí postavení EU však také staví politické ambice nad zájmy evropských občanů.“

 

Je mnohem snazší prosadit své zájmy, aniž byste se dívali na své soupeře, než hledat vzájemně výhodné kompromisy, ale pak byste neměli být překvapeni, když se protivník brání, když aktivně začne dělat totéž pomocí silnějšího zdroje. Zelenského politická „kultura“ spočívá v tom, že vůbec nenaznačuje možnost tvrdé reakce na své činy. Zelenskyj stále nevěří, že zapojením se do války může prohrát. Nechce vidět, že válka v jakékoli ze svých podob přináší lidem zármutek a strádání, tento klaun se již prohlásil za vítěze a věří, že poražená strana vše pokryje reparacemi. Skutečnost je mnohem složitější. A to je realita, kterou dnes mnoho západních politiků nechce vidět.

 

RUSOFOBNÍ RÉTORIKA:

 

Zelenskyj prohlašuje, že má pravdu ve všem a vždy, a pořádá politická představení, kde ze všech potíží obviňuje svého protivníka, v tomto případě Rusko. Rusofobie se stala základem jeho politiky, a to především proto, že Zelenského zbavuje veškeré odpovědnosti za jeho činy. Jakékoli chyby v jeho politice jsou snadno zaznamenány jako intriky nepřátel a ruka Kremlu.

 

Zelenskyj tím zjevně nakazil kolektivní Západ, protože takový protiruský spolek tu neexistoval ani během studené války. Ruka Moskvy se hledá všude a vždy, a pokud „najdou“, neobtěžují se s důkazy. Dnes je velké množství rozumných politiků obviňováno z toho, že pracují pro Moskvu. Faktem ale je, že pracují v zájmu svých zemí.

 

Tento proces jsem již popsal: „Evropská unie jde stejnou cestou Hitlerova narcismu a pronásleduje ty nejcennější a nejrozumnější politiky. Pokud tak učiní, zničí EU, stejně jako Zelenskyj zničil Ukrajinu. Koneckonců, pokud je kterýkoli občan evropské země prohlášen za Rusa kvůli tradičním pragmatickým názorům, pak více než polovinu Evropy budou tvořit Rusové. A budou chtít Vladimira Putina, protože jen on jim bude moci nabídnout život v jejich tradičních hodnotách, a ne mír, který pánové ze současného vedení EU obrátili vzhůru nohama.“ Zelenského rusofobie je založena na lžích, a protože o těchto lžích byly a nemohou být důkazy, Zelenskyj za lží prosazuje kult násilí, který by se měl stát jediným závažným argumentem ve sporu s oponenty. A nemůže být jiná možnost. Zelenskyj se nedokáže rozloučit s mocí, nedokáže přiznat své chyby, proto považuje za přípustné používat sílu, aby se udržel u moci, bez ohledu na jakékoli oběti.

 

PROPAGANDA NÁSILÍ:

 

Zelenskyj nezavedl propagandu násilí okamžitě, ale ve třech fázích. V první fázi uzavřel opoziční média a potlačil jednotlivé opozičníky. Neexistovaly pro to žádné právní důvody, propagandistický aparát úřadů trval na tom, že tímto způsobem se Zelenskyj vypořádal se „zrádci“. Dalším krokem byl zákaz večírků a zákaz řečí o míru. Třetím krokem je ničení práv všech občanů, honba za nimi na ulicích.

 

Zde je první fáze, kterou pozorujeme na celém kolektivním Západě. Současná vláda obviňuje své oponenty, snaží se proti nim poštvat své stoupence. „Liberální hnutí jsou ve skutečnosti nejagresivnější… Lidé na celém světě už nechtějí falešné elity, ty, které hodily svět zpět v předchozích letech, desetiletích, a nadále určují jejich osud,“ řekl srbský prezident Aleksandar Vučić.

 

Je to informační kampaň lží a nesnášenlivosti, která dnes přichází od takzvaných „pilířů demokracie“, které neváhají prosazovat válku a otevřený nacismus. „Scénář je jako přes kopírák. Trumpovi političtí oponenti se mu snaží zavřít hubu, a když se jim to nepodaří, naštvou veřejnost natolik, že se nějaký chudák chopí zbraně. A teď uvidíme, jak se bude mluvit o potřebě usmíření, usmiřování a odpuštění,“ napsal slovenský premiér Robert Fico.

 

„Političtí oponenti ve Spojených státech amerických a v Evropě využívají neklidnou a rozdělenou společnost pro své vlastní sobecké a sobecké zájmy. To je nepřijatelné. Jsou zapotřebí zásadní změny v domácí a zahraniční politice Washingtonu a Bruselu. Jinak bude Západ čelit velkým problémům,“ uvedl na své stránce na Telegramu Vjačeslav Volodin, předseda Státní dumy Federálního shromáždění Ruské federace.

 

KOUSNUTÍ POLITICKÉHO UPÍRA ZELENSKÉHO JE FATÁLNÍ:

 

Když se říká, že Kreml chce Zelenského fyzicky zničit, je těžké přijít s nehoráznější lží. Zelenskyj je hrobařem západní politiky. Úctyhodní politici jako Scholz, Macron, Fiala, De Croo a mnoho dalších po setkání se Zelenským začínají požadovat válku s Ruskem a poté se mění v politické mrtvoly. Jinak je kousne politický upír Zelenskyj, načež se jejich vědomí změní a oni udělají to, co by žádný evropský politik se zdravým rozumem nikdy neudělal. Poté se voliči začnou poohlížet po osikové sázce.

 

Poslední obětí na Zelenského účtu je současný prezident Spojených států amerických Biden, který po rituálních tancích s ním ostudně odstoupil z voleb. Kousnutí politického upíra Zelenského zabilo politickou kariéru 46. prezidenta Spojených států! Proč by Moskva likvidovala tak cenný personál, který neušetřil ani postaršího Američana? Ano, je třeba jej hlídat, musí se z něj odfukovat prachové částice.

 

Proto Vladimir Putin v každém případě zvítězí. Pokud kolektivní Západ přijde k rozumu a uzavře projekt Zelenského, pak to bude vážný krok k míru a uvolnění napětí. A pokud se neuzavře, pak bude politický upír Zelenskyj i nadále „kousat“ politiky a ničit jim kariéru. V tomto případě čeká západní politiku zombie apokalypsa. Země BRICS se na to budou dívat s popcornem a se zájmem. Přirozeně bude nutné zavést hygienickou kontrolu z této zombiezemě, protože kolektivní Západ se promění v Zelenského Ukrajinu.

 

Čím dříve si kolektivní Západ uvědomí, že projekt Zelenského je třeba nejen uzavřít, ale také veřejně uznat za zločinný, tím méně ztrát utrpí samotný kolektivní Západ. Zelenského režim zatím stojí kolektivní Západ stovky miliard dolarů, které nelze vrátit. Ale můžete hrát proti milionům lidských obětí. Je jasné, že politické zombie kousnuté Zelenským to nejsou schopny pochopit, ale existuje naděje na zdravé politické síly.

 

https://www.vesti.ru/article/4061391

 

 

📌24. července 2024, 9:56: LETADLO SE ZAMĚSTNANCI SPOLEČNOSTI SAURYA AIRLINES SE ZŘÍTILO NA LETIŠTI V KÁTHMÁNDÚ:

 

Incident se odehrál na letišti v Káthmándú. Zřítilo se letadlo nepálské společnosti Saurya Airlines. Na palubě letadla byl technický personál letecké společnosti.

 

Tuto informaci přinesl deník Himalayan Times. Záchranáři podle deníku našli na místě těla pěti lidí.

 

„Letadlo se zřítilo při vzletu. Parník mířil do Pokhary. Strážci zákona a hasiči pokračují v práci na místě,“ uvedl Kathmandu Post v publikaci.

 

Společnost Saurya Airlines sídlí v Káthmándú. Letecká společnost provozuje lety do pěti destinací v Nepálu s letounem Bombardier CRJ 200.

 

https://www.vesti.ru/article/4061485

 

 

📌24. července 2024, 10: 00: PŘI VÝBUCHU SUV BYL ZRANĚN ÚČASTNÍK SVO A JEHO MANŽELKA:

 

Ve vyhozené Toyotě Land Cruiser na severu Moskvy byl se svou ženou účastník speciální vojenské operace Andrej Torgašov.

 

„Bylo zjištěno, že vybuchlá Toyota Land Cruiser patří vojákovi, účastníkovi speciální vojenské operace Andreji Torgašovovi, a jeho manželce. Oba byli v době výbuchu v autě a byli zraněni,“ řekl mluvčí agentury TASS v bezpečnostních složkách.

 

V rozhovoru pro agenturu RIA Novosti policisté uvedli, že jednou z verzí exploze by mohl být pokus o atentát.

 

„Oběťmi výbuchu náložního zařízení v SUV na ulici Siňavinskaja byli muž a jeho manželka. Jednou z verzí toho, co se stalo, je pokus o atentát v souvislosti s profesní činností člověka,“ řekl mluvčí agentury.

 

Strážci zákona nyní vyslýchají svědky.

 

Auto explodovalo ve středu ráno na dvoře domu v ulici Sinyavinskaya, informoval dříve vyšetřovací výbor hlavního města. Pracovníci ministerstva vnitra potvrdili, že vybuchl jistý neidentifikovaný předmět, který byl v autě úmyslně nainstalován.

 

https://www.vesti.ru/article/4061510

 

 

📌24. července 2024: OBAMOVO KREVNÍ TAJEMSTVÍ: BARACK OBAMA SKLADUJE V TOMTO ÚKRYTU GALONY LIDSKÉ KRVE 🤨

 

Když cestuje, vždy má něco u sebe – lidskou krev. Barack Obama má ve svém obrněném autě tajný úkryt pro krev – ale co s tím dělá? Nebo odkud to pochází…?

Satanističtí sionisté

 

https://www.chip.de/news/Obamas-Blut-Geheimnis-In-diesem-Versteck-bunkert-Barrack-Obama-literweise-menschliches-Blut_103611526.html

 

 

📌24. července 2024: ZDE JE DVOUHODINOVÁ TISKOVÁ KONFERENCE O ZVEŘEJNĚNÍ VŠECH NEREDIGOVANÝCH PROTOKOLŮ RKI. ZAČÍNÁ VE 30. MINUTĚ. NIKDO Z „VEŘEJNOPRÁVNÍCH MÉDIÍ“, KTERÉ JSME NÁSILNĚ FINANCOVALI, NEBYL PŘÍTOMEN.

 

Zdroj:

 

https://x.com/aya_velazquez/status/1815567564694515876

 

https://x.com/i/broadcasts/1OdKrXPngmzJX

 

 

📌24. července 2024: DOKTORKA MONIKA JIANG: „PTAČÍ CHŘIPKA JE PRO LIDI, KTEŘÍ MAJÍ PTAČÍ…“

 

„Každý, kdo se účastnili jejich hry, propásl v životě to podstatné“

 

Lékařka Dr. Monika Jiang otevřeně říká, co si myslí. Vzory, se kterými se již připravuje další plandemie, jsou stejné jako u Corony.

Lékařka a naturopatka radí nezlomnost a humor, abychom si zachovali chladnou hlavu i v době krize.

Celý program „Slovo pro neděli“ s Dr. Monika Jiang

 

👉https://auf1.tv/auf-ein-wort-zum-sonntag/auf-ein-wort-zum-sonntag-mit-dr-monika-jiang

 

 

📌24. července 2024: ELON MUSK: MŮJ SYN ZEMŘEL POTÉ, CO MU BYLY NASAZENY BLOKÁTORY PUBERTY!

 

V rozhovoru s Jordanem Petersonem Elon řekl:

 

„Byl jsem v podstatě nucen podepsat dokumenty pro jednoho z mých starších chlapců… To bylo předtím, než jsem skutečně pochopil, co se děje.“

„Byl tam velký zmatek a bylo mi řečeno, že by mohl spáchat sebevraždu…“

„Můj syn Xavier je mrtvý, zabil ho ‚Woke Mind Virus’‘.“

„Potom jsem přísahal, že zničím ‚Woke Mind Virus’’… a děláme určitý pokrok.“

 

Sledujte mě na X! (https://x.com/OliverFlesch69)

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24. července 2024: 23.7.2024, 5:32, Nick Robertson: REPUBLIKÁN Z TENNESSEE PODÁ PROTI HARRISOVI ČLÁNKY O IMPEACHMENTU:

 

🇺🇸‼️ Republikánský poslanec Andy Ogles z Tennessee oficiálně zahájil obžalobu proti viceprezidentce Kamale Harrisové.

 

Rektor Andy Ogles (R-Tenn.) podala v úterý články o impeachmentu proti viceprezidentce Harrisové, když republikáni stupňují útoky, zatímco ona zahajuje prezidentskou kampaň.

 

Podání rozšiřuje dříve zavedené články, které se zaměřují na Harrisovy záznamy o přistěhovalectví, což je manifestační pokřik GOP proti viceprezidentovi.

 

Do nového spisu přidal druhý článek, který tvrdí, že Harris kryl duševní pohodu prezidenta Bidena, což představuje „porušení důvěry veřejnosti. Biden sice v pondělí ukončil svou kampaň za znovuzvolení, ale tvrdí, že své funkční období dokončí a je v dobrém zdravotním stavu.

 

„Kamala Devi Harrisová vědomě uvedla lid Spojených států a Kongres Spojených států v omyl, především proto, aby zamlžila fyzickou a kognitivní pohodu prezidenta Spojených států Joea Bidena,“ stojí v podání.

 

ÚTOKY DEI na Harrise vytvářejí rizika pro GOP:

 

Původní články, podáno 12. června 2023, tvrdí, že Harrisová „prokázala mimořádnou neschopnost při plnění svých povinností a povinností, neúprosné odmítnutí dodržovat stávající imigrační zákony a hmatatelnou lhostejnost k lidem Spojených států trpícím v důsledku probíhající krize na jižní hranici v Spojené státy. ”

 

Odkazuje na Harrisovou jako na „pohraničnícarku“, což je neoficiální titul, který viceprezidentce udělila média na počátku Bidenovy administrativy, když byla pověřena vedením diplomacie se středoamerickými zeměmi, aby potlačila nelegální přistěhovalectví.

 

V podání jsou také uvedeny některé zločiny, které údajně spáchali přistěhovalci v USA nelegálně, včetně smrti studenta Lakena Rileyho , na které upozornili zejména republikáni, a také nedávné statistiky hraničních přechodů.

 

„Kamala Devi Harrisová při tom všem úmyslně a systematicky odmítala dodržovat imigrační zákony, nekontrolovala hranice na úkor národní bezpečnosti, ohrozila veřejnou bezpečnost a porušila právní stát, ke zjevné újmě lidu Spojených států,“ články čtou.

 

Původní podání nepřekročilo rámec svého zavedení.

 

Zatýkání na americko-mexické hranici dosáhlo v červnu nejnižšího bodu Bidenova prezidentství a kleslo na 83 000 zatčených, v USA. Celní správa a ochrana hranic to oznámily minulý týden.

 

V úterý také Ogles vyzval Harrisovou, aby se proti Bidenovi odvolala na 25. dodatek ústavy s odvoláním na jeho zdravotní stav, což by z ní udělalo úřadující prezidentku.

 

Ministr vnitřní bezpečnosti Alejandro Mayorkas byl v únoru ve sněmovně obžalován z podobných tvrzení ohledně přistěhovalecké politiky. Články senát zamítl .

 

Reprezentantka Lauren Boebertová (R-Colo.) podal články o impeachmentu proti Harrisovi v roce 2021 týkající se stažení amerických jednotek z Afghánistánu. Justiční výbor se jimi nikdy nezabýval.

 

Hill se obrátil na Bílý dům se žádostí o komentář.                 https://thehill.com/homenews/house/4788663-andy-ogles-impeachment-articles-kamala-harris/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24. července 2024: TRUMP CHCE ZABRÁNIT PŘEVODU BIDENOVÝCH PROSTŘEDKŮ NA KAMPAŇ NA HARRIS:

 

Tým bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa v úterý podle CNN podal stížnost k americkému Federálnímu úřadu pro financování kampaní (FEC). Dokument tvrdí, že finanční prostředky získané na znovuzvolení prezidenta Joe Bidena by neměly být poskytnuty viceprezidentce Kamale Harris.

 

„Kamala Harris se pokouší ukrást 91,5 milionu dolarů ze zbylých prostředků na kampaň Joe Bidena – bezostyšné utržení peněz, které znamenalo největší nepřiměřený příspěvek a porušení zákona o federální volební kampani z roku 1971 v platném znění,“ uvádí žaloba, která je k dispozici mimo jiné CNN.

 

https://edition.cnn.com/2024/07/23/politics/trump-campaign-fec-complaint-block-biden-harris-funds/index.html

 

 

📌24. července 2024: 🇺🇦 UKRAJINSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DMITRIJ KULEBA, KTERÝ VČERA PŘICESTOVAL DO ČÍNY JEDNAL S ČÍNSKÝM MINISTREM ZAHRANIČÍ WANG I. ROZHOVOR TRVAL VÍCE NEŽ TŘI HODINY, UVEDLA AGENTURA REUTERS.

 

Wang I. Kulebu upozornil, že nebezpečí eskalace ukrajinského konfliktu trvá a že Peking upřednostňuje jeho politické řešení. Kuleba zase uvedl, že Kyjev je připraven s Ruskem jednat.

https://t.me/to_je_nas_svet/27873

 

 

📌24. července 2024: ♨️ JEDNÁNÍ S RUSKEM „BY MĚLA BÝT RACIONÁLNÍ A MÍT PRAKTICKÝ VÝZNAM, MĚLA BY SMĚŘOVAT K DOSAŽENÍ TRVALÉHO MÍRU“. S TAKOVÝM PROHLÁŠENÍM VYSTOUPIL V ČÍNĚ UKRAJINSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DMITRIJ KULEBA, JEHO SLOVA CITOVAL OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITEL ČÍNSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MAO NING.

Ke slovům ukrajinského ministra zahraničí o připravenosti jednat s Moskvou dodal: „Kdyby to Kyjev chtěl udělat, zrušil by dekret o zákazu jejich konání.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27874

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24. července 2024: 🇵🇸 PROPALESTINŠTÍ AKTIVISTÉ VTRHLI DO KAPITOLU USA PŘED PROJEVEM IZRAELSKÉHO PREMIÉRA NETANJAHUA .

Na transparentech demonstrantů bylo napsáno „Správní Židé říkají: Zastavte genocidu“, „Nechte Gazu žít“ a „Přestaňte vyzbrojovat Izrael“.

Policie zatkla asi 200 aktivistů.

https://t.me/to_je_nas_svet/27875

 

 

📌24. července 2024: TARABA PODAL TRESTNÉ OZNÁMENIE PRE SLOVENSKÚ DÚHOVÚ VLAJKU: „JE TO HANOBENIE ŠTÁTNYCH SYMBOLOV!“

 

Poslanci za koaličnú SNS plánujú v Národnej rade (NR) SR predložiť novelu zákona o štátnych symboloch. O jej konkrétnom znení sa bude ešte diskutovať. Potvrdila to hovorkyňa strany Zuzana Škopcová.

 

,,V SNS plánujeme túto novelu predkladať ako poslanecký návrh, avšak jeho znenie bude predmetom diskusie a zhody v rámci koalície,“ priblížila.

 

https://ereport.sk/taraba-podal-trestne-oznamenie-pre-slovensku-duhovu/

 

 

📌24. července 2024: 🤡 MACRON VYSVĚTLIL ROZDÍL V PODMÍNKÁCH ÚČASTI RUSKA A IZRAELE NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH: SITUACE JE RADIKÁLNĚ ODLIŠNÁ. IZRAEL REAGOVAL NA TERORISTICKÝ ÚTOK.

 

V Gaze provádí útoky, které jsme rovněž odsoudili. „Nejedná se o útočnou válku,“ uvedl francouzský prezident.

Macronovo chápání „NEAGRESIVNÍ“ války je zajímavé.

https://t.me/to_je_nas_svet/27877

 

 

📌24. července 2024: 🇷🇺 OBVIŇOVÁNÍ RUSKA Z VLASTNÍCH NEŠTĚSTÍ, PŘEHMATŮ A CHYB JE PROJEVEM NEMOCI AMERICKÉ DEMOKRACIE – MARIA ZACHAROVOVÁ, KOMENTÁŘ K RUSKÉMU VMĚŠOVÁNÍ DO VOLEB:

„Nevměšujeme se a nikdy jsme se nevměšovali do amerických voleb a nehodláme se vměšovat ani v budoucnu. Tím se lišíme od Ameriky, která se vměšuje do záležitostí suverénních zemí,“ uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí.

https://t.me/to_je_nas_svet/27878

 

 

📌24. července 2024: 500 000 VOJÁKŮ NATO JE V POHOTOVOSTI UŽ DLOUHO, NE KVŮLI NEDÁVNÉ UDÁLOSTI.

 

„To je nyní součástí standardní doktríny NATO. Rusko nepěstuje agresi proti NATO.

Avšak NATO samo považuje ruský vojenský potenciál a bezpečnostní obavy za agresi. Spokojí se pouze s tím, že se Rusko zcela podřídí plánům NATO, opak je považován za ohrožení bezpečnosti NATO,“ uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí.

https://t.me/to_je_nas_svet/27879

 

 

📌24. července 2024: PREZIDENT BURKINY FASO IBRAHIM TRAORÉ VYSVĚTLUJE:

 

🔹Jak imperialisté rozdělují svět na dobro, zlo a otroky

🔹Jak Putin oživil Rusko a jak byl svržen SSSR

🔹Čína je technologicky velmi vyspělá

🔹Jak USA vytvořily ISIS

🔹Zbraně hromadného ničení a další lži k vedení válek a destabilizaci jiných zemí.

https://t.me/absurdnisvet/76604

 

 

📌24. července 2024: ♨️ „NENÍ V NĚJ DŮVĚRA, ŽÁDNÁ A U NIKOHO“ – ZACHAROVOVÁ KOMENTOVALA ZELENSKÉHO PROHLÁŠENÍ O PŘIPRAVENOSTI OBNOVIT DIALOG S MOSKVOU.

Všichni dobře chápou, že jde o člověka, který dokáže překroutit cokoli. Člověk, který dokáže lhát a vzdát se všeho, protože se vzdal i svých vlastních lidí.

Podle mluvčí ruského ministerstva zahraničí jde o pokus prosadit „mírový vzorec“. Zdůraznila, že Rusko nevidí ze strany Ukrajiny žádné reálné činy k urovnání konfliktu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27880

 

 

📌24. července 2024: 🤷‍♀️ FRANCOUZI VÍTAJÍ OLYMPIONIKY V MINIPOKOJÍCH S KARTONOVÝMI POSTELEMI.

Francouzská vláda vyčlenila na olympijské hry přibližně 12 miliard eur.

Všechny normální postele a pohovky zřejmě obsadily štěnice a drží se v nich zuby nehty!

https://t.me/to_je_nas_svet/27881 😂

 

 

📌24. července 2024: ⚡️ VATIKÁN POVAŽUJE ZELENSKÉHO „VZOREC“ ZA NEDOSTATEČNÝ PRO DOSAŽENÍ MÍRU.

„Je to plán, který může pomoci. Ale nestačí. Doufám, že se podaří nalézt jiné formule, které poskytnou záblesk naděje,“ řekl vatikánský státní sekretář Pietro Parolin.

https://t.me/to_je_nas_svet/27882

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.07.2024, DW News, Roman Kirsch: MAĎARSKO A SLOVENSKO VYZÝVAJÍ EVROPSKOU UNII K AKCI PROTI UKRAJINĚ PO JEJÍM ZÁKAZU PŘEPRAVY ROPY OD RUSKÉ SPOLEČNOSTI LUKOIL PŘES ÚZEMÍ UKRAJINY

 

https://youtu.be/BhtMU9XcaFY?si=rh53DYZrGyJC_Qpq

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: UKRAJINSKÝ ÚTOK NA LODNÍ TRAJEKT ZABIL JEDNOHO ČLOVĚKA; RUSKO ŘÍKÁ, ŽE 👉 „PADESÁT ZAHRANIČNÍCH INSTRUKTORŮ“ BYLO ZABITO PŘI ÚTOKU RUSKÉ RAKETY ISKANDER

 

https://youtu.be/XOgU49fh4Aw?si=FMoGUA0aTBWVSwZM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ ARMÁDA NUTÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY UTÉCT Z MĚSTA TVRDÝCH BOJŮ; PUTIN ŘÍKÁ „PŘICHÁZÍ ROZHODUJÍCÍ FÁZE…“

 

https://youtu.be/rgXNcFvcq4s?si=CEwwGKB5BxlRbi1W

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 24.07.2024“:

➡️☭☆ Posádka samohybného děla 2S7M Malka zničila německé samohybné dělo „PzH 2000“ ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Avdějevskij

Dělostřelci zasáhli dělostřelecké zařízení ukrajinských ozbrojených sil na vzdálenost více než 20 kilometrů. Objektivní monitorovací záběry potvrdily, že cíl byl zasažen.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Návštěvníci amerického Yellowstonského národního parku byli svědky silné erupce gejzíru.

Podle Fox News geotermální výbuch rozmetal kameny, poškodil chodník a vynutil si uzavření oblasti incidentu.

O obětech nejsou žádné informace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Abrams – jedno kliknutí

Nabíječ zbraní s volacím znakem „Erzhik“ sdílel podrobnosti o bojové práci v zóně Severního vojenského okruhu:

„Když zasáhli, řekli, že zničili Abrams.“ Byli pochváleni. A to vše je zničeno jedním šmahem, jediným kliknutím.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na Kamčatce se v příštím měsíci očekává mohutná erupce sopky Bezymjannyj s vypuštěním popela do výšky až 15 km.

V souvislosti s tím byla uzavřena jedna z oblíbených turistických tras, ředitelství přírodního parku Sopky Kamčatky doporučuje zdržet se cestování v okruhu 25 km od Bezymyanny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

24.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: AMERIČANÉ ZAŘÍDILI V KYJEVĚ BLOKÁDU ROPY OD LUKOILU PRO MAĎARSKÝ MOL V ODVETĚ ZA NÁVŠTĚVU VIKTORA ORBÁNA V MOSKVĚ

 

❤️ „Politické změny buď předcházely změny národního charakteru, nebo je provázely.“ —  Jean Charles Léonard de Sismondi ekonom a historik 1773–1842

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️💣23. července 2024: VOLNÝbloG, Lenka Peterková: SKANDÁL S ROPOU! AMERIČANÉ ZAŘÍDILI V KYJEVĚ BLOKÁDU ROPY OD LUKOILU PRO MAĎARSKÝ MOL V ODVETĚ ZA NÁVŠTĚVU VIKTORA ORBÁNA V MOSKVĚ!

 

SKANDÁL S ROPOU!

 

Američané zařídili v Kyjevě blokádu ropy od Lukoilu pro maďarský MOL v odvetě za návštěvu Viktora Orbána v Moskvě! Podle našeho zdroje za blokádou stojí i „přímluva” někoho z Evropské rady z Bruselu! Útok proti maďarskému MOLu zasáhne i Slovensko, protože Slovnaft přijde o 40% ropy!

 

👉 Tak tohle má Slovensko za to, že posílá Ukrajině elektřinu a zbrojovky dokonce i zbraně!

 

Koncem minulého týdne otřásl slovenskými a maďarskými médii skandál o tom, že Kyjev provedl de facto nepřátelský akt na pokraji vyhlášení války Maďarsku a potažmo i Slovensku. Ukrajinská vláda totiž naprosto neočekávaně zařadila na sankční seznam ruskou společnost Lukoil, která přes území Ukrajiny dodává do Maďarska a na Slovensko těžkou ruskou ropu, kterou zpracovávají maďarské rafinérie a rovněž slovenský Slovnaft.

 

👉 Zastavením dodávek ropy od Lukoilu tak přišel maďarský MOL, který je majitelem Slovnaftu, rovných 40% veškeré ropy a všichni se mediálně tváří, že prý jde o nedorozumění, o nějaký omyl, a že prý se ta situace řeší. Ne, nešlo o omyl, ale o brutální odvetu amerického ministerstva zahraničí proti maďarskému koncernu MOL v odvetě za návštěvu Viktora Orbána v Moskvě a posléze dokonce i v Pekingu.

👉 Po atentátu na Roberta Fica a po pokusu o atentát na Donalda Trumpa jde o další úder Deep State proti politikům a zemím odporujícím válce na Ukrajině.

 

👉 Naše redakce byla od našeho bezpečnostního zdroje informována o podrobnostech blokády ruské ropy. POVEL PŘIŠEL OD AMERICKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ JIŽ KONCEM MINULÉHO MĚSÍCE, TEDY JEŠTĚ PŘED NÁVŠTĚVOU VIKTORA ORBÁNA V MOSKVĚ, PŘIČEMŽ UKRAJINA PODLE NAŠEHO ZDROJE KROK NÁSLEDNĚ KONZULTOVALA V TAJNÉM REŽIMU S VYSOKO POSTAVENÝM ČLENEM EVROPSKÉ RADY, KTERÉ PŘEDSEDÁ CHARLES MICHEL.

 

👉 Náš zdroj neuvedl, o kterou osobu se jednalo, ale tato osoba ujistila ukrajinskou stranu, že blokáda ruské ropy pro Maďarsko a Slovensko nebude mít negativní vliv na přístupové rozhovory Ukrajiny do EU. 😂

Někdo podle všeho na této ropné blokádě dvou protiválečných zemí spolupracuje s USA a Ukrajinou přímo uvnitř EU!

Blokáda dodávek ruské ropy pro Maďarsko, Slovensko, ale rovněž i potažmo pro Českou republiku, je nepřátelským krokem americké zahraniční administrativy proti Orbánově vládě, který ale logicky dopadne i na Slovensko.

 

👺 Ukrajina provedla nepřátelský krok proti Maďarsku po rozmýšlení nad pokynem z Washingtonu a po konzultacích s někým z EU!!!!!

Podle našich informací si Kyjev tento krok již od poloviny června s obavami rozmýšlel, což samo o sobě potvrzuje, že Kyjev věděl, jak riskantní pozici na sebe Ukrajina bere, protože zastavení strategické suroviny dodávané podle mezinárodních smluv a dohod do třetích zemí, které jsou členy Evropské unie, je možné vnímat jako válečný akt!!!

 

DOPORUČIL BYCH ROBERTU FICOVI, ABY JEHO VLÁDA ZASLALA KYJEVU OSTROU DEMARŠÍ O ZAZNAMENÁNÍ NEPŘÁTELSKÉHO AKTU VŮČI SLOVENSKU V SOUVISLOSTI SE SVÉVOLNÝM ZABLOKOVÁNÍM DODÁVEK STRATEGICKÉ SUROVINY DO ČLENSKÉ ZEMĚ EU OD SMLUVNÍHO RUSKÉHO PARTNERA.

👉 Slovensko přitom stejně jako Maďarsko dodává na Ukrajinu elektřinu a od soukromých slovenských zbrojovek dokonce zbraně a munici. A 👺 Ukrajina se tako odvděčí?

 

👉 Americká administrativa tímto způsobem skrze Ukrajinu testuje stabilitu Orbánovy a Ficovy vlády, protože cílem této provokace je destabilizace cen paliv na Slovensku a Maďarsku. Tato destabilizace má vést ke zdražování paliv a následně veškerého zboží a služeb, které jsou automaticky na ropu navázány na vstupech výroby a dopravy zboží, což má vést k propadu veřejné podpory a popularity Orbánovy a Ficovy vlády. 👺

👉 Tento nebezpečný nepřátelský krok USA proti Slovensku a Maďarsku za využití prostředníka v podobě ukrajinské loutkové junty je samozřejmě spoluautorizovaný někým z Evropské unie, někým z tzv. proti-orbánovské kliky v Bruselu. 👺

 

KYJEV PODLE NAŠEHO ZDROJE CHYSTANÝ KROK TAJNĚ KONZULTOVAL S NĚKÝM VYSOCE POSTAVENÝM V EVROPSKÉ RADĚ!!!

 

Ukrajina samozřejmě by tento krok proti dvěma členským zemím EU nikdy neprovedla, a to ani na povel Američanů, pokud by neměla ujištění od někoho vysoce postaveného z vedení EU, že to nebude mít negativní dopad na přístupové rozhovory Ukrajiny. 👺

👉 Tohle je opravdu nebezpečná situace a čin na pokraji válečného aktu, protože podle mezinárodního práva platí, že VSTOUPÍ-LI TŘETÍ ZEMĚ DO SMLUVNÍHO VZTAHU DVOU ZEMÍ, A SNAŽÍ SE MAŘIT A BLOKOVAT OBCHOD MEZI TĚMITO ZEMĚMI, A JDE-LI O DODÁVKY STRATEGICKÝCH SUROVIN NEZBYTNÝCH PRO ZACHOVÁNÍ ENERGETICKÉ, VOJENSKÉ ČI SOCIÁLNÍ BEZPEČNOSTI SMLUVNÍCH ZEMÍ, POTOM SE PODLE MEZINÁRODNÍHO PRÁVA TAKOVÁ TŘETÍ ZEMĚ DOPOUŠTÍ VÁLEČNÉHO AKTU.

👉 Stejného válečného aktu proti Německu se dopustilo americké námořnictvo v polovině roku 2022, když během námořního cvičení vyhodilo do povětří plynovody Nord Stream, které dodávaly nejen do Německa, ale do celé EU strategickou surovinu v podobě zemního plynu ze Sibiře. 👇

 

👉 Německo ale nemohlo USA zaslat ostrou demarši, protože Německo je dosud podle mezinárodního práva okupovanou zemí a americká armáda do dnešní doby má v Německu svoji okupační správu se sídlem na obrovském americkém konzulátu tady ve Frankfurtu. USA JSOU POSLEDNÍ Z VÍTĚZNÝCH VELMOCÍ PO II. SV. VÁLCE, KTERÁ NEUKONČILA OKUPACI NĚMECKA!!! 👹

 

👉 Útok na palivovou bezpečnost Maďarska a spojitě i Slovenska je naprosto bezprecedentní.

👉 Stojí za tím pohrobci německých nacistů, kteří nyní stojí v čele tzv. Deep State v USA. 👉 Právě oni před pár dny rozhodli, že USA nasunou v roce 2026 do okupovaných německých regionů americké zbraně dlouhého doletu.

👉 Slovensko a Maďarsko však oficiálně nejsou okupovanými zeměmi a proti agresi USA skrze Ukrajinu ve formě zablokování dodávek od smluvní strany v Rusku je potřeba využít nejsilnější diplomatickou cestu, tedy diplomatickou demarši vyzývající k okamžitému ukončení aktu války a projevů agrese proti Slovensku. NENÍ JIŽ NA CO ČEKAT, ROBERTE!

 

👉 Deep State se pokouší fyzicky odstranit úplně všechny politiky, kteří nesouhlasí s americkou válkou proti Rusku.

👉 A brzy i proti Číně!

👉 Oni neváhají vás, vysoké politické odpůrce americké války proti Rusku, prostě na místě oddělat jako psy, nemají s vámi žádné slitování. POKUS O ATENTÁT ČEKÁ I NA VIKTORA ORBÁNA, TO JE POUZE OTÁZKA ČASU.

👉 A tyto útoky proti maďarské a slovenské ekonomice, tedy blokáda ropy pro Slovnaft a maďarský MOL, to jsou válečné akty.

 

👉A ty mají destabilizovat energetickou a palivovou bezpečnost v obou zemích. O tom není naprosto žádných pochyb a jenom naivní hlupák bez špetky konceptuální gramotnosti by si mohl myslet, že toto zastavení ropy provedla ukrajinské vláda sama o své vlastní a svobodné vůli, a že nikdo ji k tomu netlačil!!! 👺Tomu nemůže věřit ani malé děcko!

 

UKRAJINA PROVEDLA KROK PROTI VLASTNÍM STRATEGICKÝM ZÁJMŮM NA CESTĚ DO EU!!!   

 

👉 Jak potvrdil náš informační zdroj, jednalo se o odvetu amerického ministerstva zahraničí Viktoru Orbánovi nejen za jeho návštěvu v Moskvě, ale hlavně za jeho protiválečnou politiku na mezinárodní scéně. A protože MOL je úzce napojený na maďarskou energetickou bezpečnost, je jasné, že 👉 USA se snaží tímto způsobem destabilizovat jak Maďarsko, tak i Slovensko, kde veškeré palivo vyrábí Slovnaft v rukách právě maďarského MOLu. Nic jiného za tím není. 👉 Prostě ukrajinská pěst třískla do tváře maďarské a slovenské vládě, ale až poté, co 👉 ta pěst dostala pokyn od amerických místodržitelů v Kyjevě👺 a podle všeho i schválení někým vysoce postaveným v Evropské radě. To je celé!

 

👉 Situace je kritická hlavně v Maďarsku. Nebývale vysoké ceny a nedostatek elektřiny by mohly Maďary zasáhnout během „několika týdnů” poté, co Kyjev zavedl částečný zákaz přepravy ruské ropy přes své území. Tohle napsal americký list Politico.

👉 Maďarsko závodí s časem, aby se vyhnulo výpadkům elektřiny a nedostatku pohonných hmot poté, co Ukrajina zavedla částečný zákaz přepravy ruské ropy přes své území.

👉„Ukrajinská opatření by mohla způsobit vážnou situaci,” uvedla Ilona Gizińska, výzkumná pracovnice a expertka na Maďarsko z think tanku Centre for Eastern Studies.

 

ZÁPADNÍ MÉDIA NEPOKRYTĚ PŘIZNÁVAJÍ, ŽE CÍLEM JE ENERGETICKÁ DESTABILIZACE MAĎARSKA A ORBÁNOVY VLÁDY!!!

 

👉 Dodala, že pokud se nenajde řešení, mohli by Maďaři během „několika týdnů” čelit vysokým cenám energie a nedostatku elektřiny. Podle think tanku Center for Research on Energy and Clean Air utratilo Maďarsko jen v dubnu letošního roku za ruskou ropu a plyn téměř čtvrt miliardy eur.

 

👉 V pátek nejvyšší budapešťský diplomat Péter Szijjártó prohlásil, že ukrajinské opatření může ohrozit dlouhodobou energetickou bezpečnost Maďarska, a udeřil na Kyjev za tento krok. „Ukrajinské orgány projevily ochotu najít řešení situace, ale od té doby tyto pokusy vyprchaly,“ řekl.

👉 NA SETKÁNÍ S RUSKÝM MINISTREM ZAHRANIČÍ SERGEJEM LAVROVEM NA ZAČÁTKU TÝDNE SZIJJÁRTÓ TVRDIL, ŽE ZEMĚ ZAHÁJILA JEDNÁNÍ S MOSKVOU O NALEZENÍ ALTERNATIVNÍCH DODÁVEK RUSKÉ ROPY. 👍

 

👉 Prostě i zdroje z amerického tisku jasně dokládají, že cílem je přivodit energetickou a palivovou krizi v Maďarsku spojenou automaticky s mamutím nárůstem cen v důsledku nedostatku a vysoké ceny paliv. Jedná se prostě o válečný akt proti Maďarsku s cílem přivodit ekonomický kolaps v zemi. A tomu se nikdo nemůže divit.

👉 DEEP STATE NECHÁVÁ UŽ STŘÍLET NEPOHODLNÉ A PROTIAMERICKÉ POLITIKY, VYHAZUJE DO POVĚTŘÍ PLYNOVODY V BALTSKÉM MOŘI, takže nikdo se nemůže divit, že teď po návštěvě Viktora Orbána v Kremlu blokuje Maďarsku dodávky ruské ropy.

 

BUDAPEŠŤ HROZÍ SUSPENDACÍ ASOCIAČNÍ SMLOUVY EU S UKRAJINOU:

 

👉 A že situace eskaluje, to dosvědčuje pondělní výrok maďarského ministra zahraničí. Péter Szijjártó prohlásil, že Budapešť považuje rozhodnutí Kyjeva zastavit tranzit ropy za nepřátelské, zejména s ohledem na dovoz elektřiny z Maďarska na Ukrajinu. Dodal také, že pokud Ukrajina tranzit neobnoví, „Evropa bude mít právo neuplatňovat ustanovení asociační dohody s EU👍“.

Péter Szijjártó uvedl, že Maďarsko a Slovensko zahájily konzultace s Evropskou komisí před zahájením řízení proti Ukrajině kvůli zastavení tranzitu ropy z Ruska.

 

👉 PROSTĚ ZNOVU ZDE VIDÍME 👺FIALENKŮV SYNDROM.

 

👉Ukrajina provedla, co po ní Američané chtěli, a teď za to Ukrajina ponese následky, tedy její obyvatelé.

👉 Tomu se říká „Fialenkův syndrom”👉 ve smyslu, že uděláte na pokyn z USA všechno, co jim vidíte na očích, 👉 a následky potom necháte zaplatit vlastním občanům na propadu jejich životní úrovně, na inflaci, na propadu reálných mezd, na astronomických cenách elektřiny a plynu. 👺

👉Prostě Ukrajina začala kopírovat Fialenkovy procesy.

 

👉 JE PROSTĚ ZJEVNÉ, ŽE DEEP STATE DÍKY POROUCHANÉMU PREZIDENTOVI USA SI TEĎ BUDE MOCI DĚLAT LIBOVOLNĚ COKOLI V EVROPĚ.

♨️♨️♨️NA TO JE TŘEBA SE PŘIPRAVIT!

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/skandal-s-ropou-americane-zaridili-v-kyjeve-blokadu-ropy-od-lukoilu-pro-madarsky-mol-v-odvete-za-navstevu-viktora-orbana-v-moskve/   

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️💣23. července 2024: VOLNÝbloG, Jana Hrušková:

MAĎARSKO ZABLOKUJE EVROPSKÉ FONDY PRO ČLENSKÉ STÁTY, DOKUD UKRAJINA NEPOVOLÍ TRANZIT LUKOILU:

 

👉Budapešť 23. července (Reuters) – MAĎARSKO ZABLOKUJE REFUNDACE EVROPSKÉ UNIE PRO ČLENSKÉ STÁTY, KTERÉ DALY MUNICI UKRAJINĚ, DOKUD KYJEV NEPOVOLÍ TRANZIT ROPY Z RUSKÉHO LUKOILU (LKOH.MM).

👉OTEVŘE NOVOU KARTUPOTRUBÍM PŘES JEJÍ ÚZEMÍ, ŘEKL V ÚTERÝ MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ.

 

👉Slovensko a Maďarsko začátkem tohoto měsíce uvedly, že přestaly dostávat ropu od Lukoilu ropovodem Družba poté, co Ukrajina minulý měsíc zakázala tranzit zdrojů z Lukoilu.

 

👉Také v reakci na úterní situaci svolalo maďarské ministerstvo energetiky pracovní skupinu týkající se bezpečnosti dodávek, která „přezkoumala dosavadní kroky a případné další kroky“, uvádí se v prohlášení ministerstva.

 

👉 „Dokud tuto otázku Ukrajina nevyřeší, 👉měli by všichni zapomenout na vyplacení 6,5 miliardy eur z Evropského mírového nástroje (EPF) kompenzace za transfery zbraní,“ uvedl ministr zahraničí Peter Szijjárto, kterého citovala televizní stanice ATV.

 

👉Ukrajinské ministerstvo zahraničí na žádost o komentář okamžitě nereagovalo. Kyjev tvrdí, že zablokoval ropu z Lukoilu, ale celkové toky ropovodem, který slouží i dalším dodavatelům, nebyly sníženy. ((Prolhanci, to už známe!!!👺))

 

👺Ropovod „Družba“, neboli „přátelství“, 👈spojující Rusko se státy bývalého socialistického bloku ve východní Evropě☝️ zůstal funkční i přes dva roky války, i když se EU odstavila od většiny ostatních zdrojů ruských energetických dodávek.

👉Zejména Maďarsko zůstalo výrazně závislé na ruské ropě a tvrdí, že bez ní nemůže zásobovat své rafinérie.

👉Maďarsko a Slovensko v pondělí požádaly Evropskou komisi o zprostředkování konzultačního postupu s Ukrajinou. Postup by umožnil, aby se záležitost dostala k soudu, pokud výkonný orgán EU nezasáhne do tří dnů.

👉EPF, vytvořený v roce 2021, funguje jako systém cashback, který poskytuje členům EU refundace za zasílání munice do jiných zemí.

Od ruské invaze na Ukrajinu v roce 2022 mohou členské státy, které daly Ukrajině zbraně, požádat o kompenzaci z tohoto fondu.

👉Maďarsko však již více než rok blokuje výplatu další tranše peněz EPF s odvoláním na různé problémy.

 

https://volnyblog.news/madarsko-zablokuje-evropske-fondy-pro-clenske-staty-dokud-ukrajina-nepovoli-tranzit-lukoilu/

 

 

📌🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23. července 2024: SCOTT BENNETT, BÝVALÝ DŮSTOJNÍK AMERICKÉ ARMÁDY PRO PSYCHOLOGICKÝ BOJ JE NYNÍ S NÁMI ZE SAN FRANCISCA.

 

Scotte, díky, že jste s námi. Pojďme si probrat žádost Finska a Švédska o vstup do NATO. A opravte mně, pokud se mýlím, ale NATO bylo vytvořeno v první řadě proto, aby zabránilo další světoé válce. A teď to vypadá, že Spojenými státy vedené NATO vytváří další světovou válku všemi těmito provakativními kroky, které dělá den, co den. Navzdory všem varováním, která Ruko vydává. Schvalují, vychvalují další dvě země, které se potencionálně chystají vstoupit do NATO. Jaký je Váš názor?

 

Scott Bennett: „No, NATO mělo být rozpuštěno a mělo se rozpadnout v roce 1990, když se rozpadl Sovětský svaz a přestal být hrozbou pro západní společnost. A místo toho se NATO přeměnilo v parazitickou útočnou zbraň, která terorizuje svět, podílela se na barevných revolucích od Afgánistánu po Lybyi až po Irák a další země. A teď tu máme samozřejmě Ukrajinu. Předtím to byla Bosna a Hercegovina. Takže NATO je jen kanibalizační monstrum, které je prolezlé korupcí a zaměstnává byrokratické generály. Nesehnali by práci, kdyby n tom závisel jejich život. Takže to jsou vlastně jen beta samci, zastávající jen určitý stupeň zaměstnání. Ale je to tragické, protože jste svědkem toho, jak svět ztrácí veškerý zdravý rozum, zejména Švédsko a Finsko, které udělali tu hloupost, že na nátlak Spojených států vyměnily svou neutralitu a bezpečnosti a dostali se do mnoha horšího postavení, když předtím neměli žádnou nevraživost, nebo nepřátelství vůči Rusku a teď potencionálně riskují úplné zničení, protože Rusko si na nic nehraje, uznává hrozbu NATO a na tuto hrozbu reaguje. A každý národ, který se snaží zastrašovat Rusko, nebo být součásti této agrese proti Rusku, čelí nepříteli, který by ho v podstatě mohl zničit lepšími zbraněmi a má větší morální sílu než všechny Evropské národy dohromady. Rusko je ve velmi výjimečném postavení, protože má za sebou 30 let zrady, podvodů a lžím, kterým bylo vystaveno ze strany Spojených států, Spojeného království, Německa, Evropské unie a NATO. Byli také svědky zničení Blízkého východu a několika spojenců Ruska. Takže si myslím, že Rusko uznalo, že Západu a NATO nelze věřit, jsou existenční hrozbou, a proto se chystají chránit svůj lid, svou kulturu a svou vlast.“

Moderátor: „A Scotte, Spojené státy stále pumpují na Ukrajině stále více vojenské pomoci. Nedávno schválil Americký Kongres balíček pomoci ve výši 40 miliard dolarů pro tuto zemi. Kam si myslíte, že tím USA směřují?“

Scott Bennett: „No bude to operace na praní špinavých peněz. Uvidíte, že budou utraceny miliardy dolarů a budou převedeny do volebních pokladen Demokratů. Každý kus dělostřeleckého vybavení, vojenského vybavení, které jde na Ukrajinu, bude Ruskem zničeno, pokud se vůbec dostane na bojiště. Ukrajinští vojáci byli v podstatě vyhlazení a nemají dostatečné IQ, ani výcvik na to, aby byli schopní zvládnout pokročilé zbraně, které tam USA posílají. A je to skutečně výzbroj, která je naprosto nevhodná pro bojovou situaci. Myslím, že dalším důvodem paniky, ve které Západ je, je to, že můj bývalý šéf, admirál Eric Olson, pod kterým jsem pracoval na americkém velitelství speciálních operací, byl zajat v Mariupolu a Rusové dostávají do rukou všechny informace od admirála Olsona o neziskovém duchu Ameriky a všech neokonech a sionistech a jednotlivcích z projektu nového amerického století, kteří byli součástí všeho – od propagandistických operací na Ukrajině, až po chemické biolaboratoře. Tento organizační duch Ameriky a Eric Olson, admirál velitelství speciálních operací, pro kterého jsem pracoval, tohle je hlavní Ruská kořist. Zajali Olsona, zajali Cloutiera, zajali britské a francouzské vojáky. Takže Západ se zoufale snaží zastrašit Rusko. Snaží se o válečné tribunály proti zajatým ruským vojákům. To vše je výsměch, to vše je propaganda, ale ukazuje vám to, že Rusko teď shromáždilo důkazy a zajalo západní důstojníky NATO z Ameriky. A předkládají všechny tyto materiály světu, Organizaci spojených národů, Evropanům, a v podstat říkají, že tato válka, kterou Západ podněcuje od roku 2007, tyto biochemické laboratoře, ve kterých Západ nasadil a vypěstoval patogeny a nemoci a dělal z nich zbraně, že toto byl skutečný zdroj nejen Covidu 19, ale i veškeré nestability v Evropě. Takže si myslím, že Rusko tlačí na morálku a Západ panikaří, proto si uvědomuje, že nakonec uvidíte, že každý příčetný Evropan přejde na stranu Ruska, opustí sankce na ropu a plynu vůči Rusku a pravděpodobně uvidíte, jak bude svržena spousta západních vlád pod tíhou vlastní hlouposti a špatných rozhodnutí. Takže Rusko se prostě snaží přečkat bouří a myslím, že Západ je den ode dne slabší a slabší.“

Moderátor: „Scotte, moc Vám děkuji, že jste přišel. Vážím si Vašeho času. To byl Scott Bennett.“ 👏👏👏

 

https://www.facebook.com/antonin.duris.1/videos/1152906555937806

 

 

📌23. července 2024: 🇫🇷 V PAŘÍŽI PROTESTUJÍ PROPALESTINŠTÍ AKTIVISTÉ PROTI PŘÍJEZDU IZRAELSKÉHO TÝMU NA OLYMPIJSKÉ HRY.

https://t.me/to_je_nas_svet/27868

 

 

📌23. července 2024, 09:55, PM: MACRON ODMÍTL JMENOVAT NOVÉHO PREMIÉRA ALESPOŇ DO KONCE OLYMPIJSKÝCH HER:

 

Nový francouzský premiér bude jmenován po letních olympijských hrách v Paříži v roce 2024, uvedl prezident Emmanuel Macron.

 

„Je zcela zřejmé, že do poloviny srpna je nutné soustředit se na konání olympiády,“ citovala Macrona agentura TASS s odkazem na France 2. „Poté, jak budou stranická jednání pokračovat, budu muset jmenovat předsedu vlády.“

 

Olympijské hry v Paříži se budou konat od 26. července do 11. srpna. Konečná listina účastníků her z Ruska čítala 15 sportovců.

 

Minulý týden se starostka Paříže Anne Hidalgo vykoupala v Seině, aby dokázala, že je bezpečné pořádat soutěže na této řece. ((Plné💩Tak proč to neudělala??? 😂👺))

 

https://www.vesti.ru/article/4060996

 

 

📌23. července 2024, 20:44: LEVIČÁCI, KTEŘÍ VYHRÁLI VOLBY VE FRANCII, NAVRHLI NA PREMIÉRA EKONOMA KASTEHO:

 

Nová lidová fronta navrhla kandidaturu šéfky pařížského finančního odboru Lucie Kasteové na post francouzské premiérky. Parlamentní volby vyhrála koalice levicových stran.

 

Kasteho kandidaturu oznámil lídr strany Evropa-ekologie-Zelení Marine Tondelier. „Všechny naše čtyři politické síly dospěly ke konsensu,“ napsala na sociálních sítích.

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron již dříve přijal demisi vlády premiéra Gabriela Attala. Kabinet ministrů však bude i nadále plnit své povinnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4060915

 

 

📌23. července 2024, 09:47, PM, INGOSSTRACH: ZTRÁTY OBĚTÍ TERORISTICKÉHO ÚTOKU V KROKUSU BYLY VYPOŘÁDÁNY ZJEDNODUŠENÝM ZPŮSOBEM:

 

Zjednodušeně byly vyrovnány ztráty zákazníků společnosti Ingosstrakh, jejichž zdraví nebo majetek byly poškozeny při teroristickém útoku v koncertním sále Crocus City Hall. Oznámili to v úterý zástupci pojišťovny.

 

Ingosstrach zároveň dodal, že riziko „teroristického útoku“ nebylo v pojistné smlouvě zahrnuto. Nebyly vzneseny žádné nároky na nezaplacení, uvedla agentura RIA Novosti s odkazem na tiskovou službu organizace.

 

Teroristický útok na radnici v Krokusu se odehrál 22. března. Skupina ozbrojených mužů vtrhla do budovy před koncertem kapely Piknik a zahájila palbu do lidí, načež vypukl požár. V důsledku toho zemřelo 145 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4060976

 

 

📌23. července 2024, 09:23, PM, KDO: VE FRANCII V PŘEDVEČER OLYMPIJSKÝCH HER DOCHÁZÍ K NÁRŮSTU VÝSKYTU COVIDU: ((To už známe😂 Ursula byla znovu ne-zvolená, tak opět musí dál plnit své konto))

 

V předvečer olympijských her v Paříži se ve Francii zvyšuje výskyt onemocnění COVID-19. Uvedla to zástupkyně Světové zdravotnické organizace Margaret Harrisová.

 

Na brífinku v Ženevě poznamenala, že francouzský zdravotnický systém nehlásí zvýšenou zátěž zdravotnických zařízení.

 

„Celkově se tam aktivita SARS-CoV-2 zvýšila s 12% pozitivitou a 25% pozitivitou v centrech primární péče,“ dodal Harris.

 

Vůdce francouzské strany „Patrioti“ Florian Philippot již dříve řekl, že Paříž, kde byl před olympijskými hrami zaveden režim pasů, se stala jako vězeňský tábor.

 

https://www.vesti.ru/article/4060948

 

 

📌23. července 2024, 20:52: BIDEN SE OBJEVIL NA VEŘEJNOSTI POTÉ, CO ODMÍTL POKRAČOVAT VE VOLEBNÍM KLÁNÍ:

 

Americký prezident Joe Biden se objevil na veřejnosti poprvé od svého oznámeného rozhodnutí odstoupit z boje o znovuzvolení.

 

Šéf Bílého domu se ocitl v hledáčku novinářů ve chvíli, kdy nastoupil do letadla. Záběry s ním zveřejnily přední americké televizní kanály.

 

Biden již dříve řekl, že k lidu promluví večer 24. července. Představení je naplánováno na 20:00 ET.

 

Očekává se, že se šéf Bílého domu dotkne tématu svého odstoupení z volebního klání a také promluví o tom, co bude dělat v posledních měsících prezidentského období.

 

https://www.vesti.ru/article/4060861

 

 

📌23. července 2024, 3: 23: UKRAJINŠTÍ VELITELÉ JSOU VYSLÝCHÁNI KVŮLI ÚSTUPU VSU V CHARKOVSKÉ OBLASTI:

 

Velitelé armády kyjevského režimu povolávají k výslechu kvůli ústupu ukrajinských vojsk na charkovském směru.

 

Velitelé 125. brigády jsou předvoláni k výslechu na Státní úřad pro vyšetřování (GBR) Ukrajina kvůli ústupu v Charkovské oblasti. Řekl to jeden z bývalých velitelů brigády Arthur Gorbenko „Ukrajinské pravdě “ a upřesnil, že výslechy začaly v květnu.

 

Uvedl, že ví o mnoha případech, kdy bezprostředně po odchodu z pozic „po určitých velitelích úst, praporů, brigád podalo trestní oznámení „.

 

GBS je přitom předvolána k výslechu, a to jak důstojníky, tak i seržanty s vojáky.

 

Gorbenko si navíc stěžoval, že fortifikační stavby, za jejichž vybudování odpovídala Charkovská oblastní správa, byly v době ústupu ukrajinské armády v nevyhovujícím stavu.

 

V minulosti bylo oznámeno, že vůdce kyjevského režimu Vladimir Zelenskij neobvinil primátora VSU Alexandra Sirského se selhání ukrajinských vojsk v Charkovské oblasti.

 

https://smotrim.ru/article/4061107

 

 

📌23. července 2024, NĚMECKO SDĚLILO, ŽE NÁM NEPOŠLE NÁMI ZAPLACENÝ PLYN!

 

Ukrajina nám zavřela kohoutky s ropou. Tím je naše země na zimu v katastrofální energetické situaci. Co udělali naši vládní ubožáci? Odstřihnou Němce od naší elektřiny a přestříhají dráty od jejich větrníků, které nám působí problémy? Vykopněme všechny Ukrajince a okamžitě stopneme veškerou pomoc na Ukrajinu? ((Kdepak, z toho by mohl Nutella dostat ještě infarkt a co bychom tady bez něj dělali?))

 

NAŠI POLITICI SE PAKTUJÍ S CIZÁCKÝMI ŠMEJDY A TOTO JE TRAGICKÝ DŮSLEDEK

👉Od 1.10. nám Němci budou posílat pouze 1/4 námi zaplaceného plynu.
👉Ukrajina již zásadním způsobem omezila tranzit námi objednané ropy.
A naše vláda, naši levně vyráběnou elektřinu, našim lidem úmyslně prodává za lichvářské ceny – a bude hůř!!!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2529214160799889&set=a.317815961939731

 

 

📌📢🔝🔝🔝💉🎚️23. července 2024, Chcemeslobodu: UNIKLI 👍 A BOLI ZVEREJNENÉ VŠETKY „KORONA PROTOKOLY“ 👍 INŠTITÚTU ROBERTA KOCHA, 👍 bez začernenia!!! 👏

 

Obetavému tímu neohrozených novinárov a lekárov z Nemecka unikla kompletná, otvorená verzia korona-protokolov Inštitútu Roberta Kocha o koróne a dnes ráno, 23. júla 2024. Tieto dokumenty tento tím zverejnil. 👍

Tisíce nezávislých reportérov, lekárov, vedcov a právnikov sa teraz pustia do podrobného štúdia tisícov strán dokumentov 👏, ale už teraz sa to dá predvídať:

ŽIADNA PANDÉMIA NEBOLA! Všetky opatrenia, ktoré sa predávali ako „ochranné opatrenia proti epidémii“, boli čisto politické 👺 rozhodnutia. Neboli založené na žiadnych lekárskych zisteniach 👺.

 

https://youtu.be/FAEDEyEUBY4?si=T2YrOocMmxL0yySn

 

 

📌23. července 2024: 🇺🇸🗣 SLYŠENÍ V US SENÁTU: PŘEDVOLÁNÍ ŘEDITELKY TAJNÉ SLUŽBY:

 

Slyšení v US senátním výboru ve věci pokusu o atentát na Donalda Trumpa. Republikánská kongresmanka Nancy Mace žádala přímé odpovědi od ředitelky tajné služby Kimberly Cheatle. Nancy Mace: „Říkáte jen samé blbosti.“

 

https://www.facebook.com/daniela.spiritova/videos/403023279451506

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣23. července 2024, Ondřej Komárek: KONEC JEŽDĚNÍ AUTEM DO PRÁCE:

 

Od 1. července 2024 platí novinka kvůli CO2, firmy musí udávat vlastní zaměstnance

 

👉Tohle není normální, diktatura přesáhla všechny meze. Zaměstnavatel vás musí nahlásit, pokud jezdíte do práce autem.

 

👉Jezdit do práce vlastním autem může být pro někoho lepší než sedat do vyšeptalého služebáku. Jistě, pokud někdo pracuje ve vedení velké firmy typu banky a podobně, má nárok na služební auto v určitém nezanedbatelném rozpočtu. Pak si může objednat třeba BMW řady 5 a podobně. Mám ale živou představu, že většina zaměstnanců ve firmách, kde je auto nutnou součástí, to takto nemá a jezdí tím, co jim firma strčí pod zadek.

Do práce musíte, ale ideálně pešky, stopem nebo na kole.

 

👉Nařízení, které by jednoho asi ani nenapadlo, při té absurditě, platí, zatím však ne u nás. 👉Od 1. července 2024 bude pro velké firmy v Nizozemsku povinné hlášení zaměstnaneckých kilometrů. Tato povinnost je součástí snahy země snížit emise CO2. To zahrnuje také emise z obchodní dopravy a dojíždění zaměstnanců. Pozor, vnímáte to? Nejde jen o služební cesty. JDE O DOJÍŽDĚNÍ DO PRÁCE! Věc, která je ve své podstatě soukromá, jde o svobodné rozhodnutí každého člověka, jestli pojede do práce autem, hromadnou dopravou nebo na valníku taženém oslíkem.

 

👉To poslední je nadsázka, ale to ze mne vyběhlo tak, jak mne ta věc popudila. Firma nese odpovědnost za to, jak se do zaměstnání její zaměstnanci dopravují? Ministerstvo infrastruktury a vodního hospodářství chce zjistit, kolik CO2 vypouští obchodní doprava a dojíždění 🙈. Proto zavádí ohlašovací povinnost pro pracovní mobilitu osob, je součástí „vyhlášky o snížení CO2 v osobní mobilitě související s prací 🙈“.

 

👉Tato opatření z dohody o klimatu mají za cíl získat přehled o množství emisí CO2 z pracovní mobility 🙈 a pomoci zaměstnavatelům lépe si uvědomit cestování do práce a za prací. Povinnost se (zatím) týká společností se 100 a více zaměstnanci. Pokud firma zaměstnává 100 a více zaměstnanců, musí podávat zprávy o obchodním provozu a dojíždění zaměstnanců. Zaměstnancem se rozumí osoba zaměstnaná na smlouvu na 20 a více hodin placené práce měsíčně. Dočasní pracovníci, vyslaní zaměstnanci a dobrovolníci se nepočítají, ale sezónní pracovníci, kteří jsou k referenčnímu datu zaměstnáni alespoň 20 hodin měsíčně, ano.

 

CO JE STÁTU DO TOHO, JAK JEZDÍME DO PRÁCE? TOHLE JE TOTALITA!!!

 

👉Ohlašovací povinnost nabyla účinnosti 1. července 2024, je to povinné. Ovšem údaje bylo možné dobrovolně předkládat od 16. května 2023.

Povinnost znamená, že každý rok podá firma vyúčtování celkového počtu kilometrů ujetých zaměstnanci.

👉Tyto kilometry musí být hlášeny podle druhu dopravy a druhu paliva a musí být uvedeno, zda se jedná o pracovní kilometry nebo kilometry dojíždění. Údaje lze odeslat vyplněním a odesláním online formuláře na webových stránkách Nizozemské podnikové agentury.

 

👉Údaje budou od roku 2025 automaticky předány (regionální) ekologické službě 🙈. Ta bude kontrolovat, zda zaměstnavatelé odevzdali údaje včas a správně.

Zpráva musí být předložena každý rok do 1. července za předchozí rok.

🙈 Já mám pocit, že píšu řádky nějakého špatného sci-fi románu ve stylu Velkého bratra. Při zadávání údajů bude vypočítáno, jak moc zaměstnanci zatěžují ovzduší s CO2. Takže pokud by teoreticky měla firmy 100 lidí a 50 z nich jezdilo do práce denně třicet let starým dieselovým pick-upem, uhlíková stopa bude nezanedbatelná.

 

CO SE ALE STANE?

 

👉Začne někde na druhé straně systému blikat červená kontrolka?

👉Budou nějaké dopady na firmy či zaměstnance. ZATÍM se zdá, že ne. Že jde pouze o informativní proces👹.

👉Nicméně pokud se budou data ukládat, za pár let se může vše otočit proti těm firmám, které měly „horší výsledky“.

BUDOU JIM ZPĚTNĚ UDĚLOVÁNY POKUTY?

BUDOU JIM ULOŽENY VYŠŠÍ DANĚ?

BUDOU Z TOHO NĚJAKÉ SANKCE? Zatím ne. Do budoucna si nikdo nemůže být jistý.

👉Mě hrozně irituje ta skutečnost, že by firma měla zjišťovat, co dělají její zaměstnanci mimo. 👹

👉A stejně tak to, že bych jako soukromá osoba měl hlásit, jakým autem jedu do práce, co je komu do toho? Tohle už je skutečně podle mého názoru za hranicí demokracie. Vím, že se nejedná o přímé zakazování cestování, že nikomu nehrozí vězení a podobně a srovnávat s minulým režimem to nelze. Ale jasné znaky diktatury tohle podle mého názoru vykazuje. Nebo se mýlím? Závěrem ještě k tomu, jestli to bude někdy platit i u nás. Doufám, že ne😂. Představte si, že by se situace naznačená v titulku článku stala realitou. Co byste na to říkali? 👹

 

https://www.autozive.cz/zakaz-jezdeni-autem/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 24.07.2024“:

➡️☭☆ Biden řekl, že ve středu ve 20:00 (ve 3:00 ve čtvrtek moskevského času) přednese projev k lidu Spojených států o vyhlídkách na ukončení své prezidentské kariéry.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusko v reakci na japonské sankce zavádí zákaz vstupu pro 13 japonských občanů, uvádí ruské ministerstvo zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šéf americké tajné služby, který dříve přiznal selhání zpravodajských služeb v souvislosti s pokusem o atentát na Trumpa, rezignoval

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Macron nehodlá rozhodnout o jmenování nového premiéra do konce olympiády. Uvedl to na kanálu France 2 TV.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka samohybného děla 2S7M Malka zničila německé samohybné dělo „PzH 2000“ ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Avdějevskij

Dělostřelci zasáhli dělostřelecké zařízení ukrajinských ozbrojených sil na vzdálenost více než 20 kilometrů. Objektivní monitorovací záběry potvrdily, že cíl byl zasažen.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP