Spustila se řetězová reakce našeho zchudnutí

27.5.2024

Autor: Markéta Šichtařová

Celý článek si můžete pustit v audioverzi ZDE:

 

Není žádným tajemstvím stále klesající výkonnost českého průmyslu. Poslední údaje za průmysl ukazují meziroční pokles o 2,7 %. Ale co je ještě horší – tento pokles je soustavný. Trvá už příliš dlouho.

Průmysl jde do zásadního útlumu, který nemá nic společného s hospodářským cyklem. Jde o strukturální, hlubokou změnu, ztrátu konkurenceschopnosti, ubývání zejména těžkého průmyslu. A zde platí: Většinou vlna poškozování průmyslu začíná u energetiky, následně se přelévá do těžkého a energeticky velmi náročného průmyslu, odtud se přesouvá do stavebnictví a strojírenství. A tak dál a dál. Jednotlivé výroby na sebe navazující se pokládají jak domino směrem od energeticky nejvíce náročných výrob, až v poslední fázi vlny končí potravinářstvím. Přesně takovou vlnu jsme pozorovali i v covidu kvůli lockdownům, následně pak podruhé při šíření inflační vlny.

A proč se o tom bavíme teď: Protože pravděpodobně se nám rozjíždí další taková vlna, která začíná v energetice a postupně dominově projede celou ekonomikou až do jemnějších výrob. Co je příčinou: Možná jste měli dojem, že energetická krize již odezněla. To je ovšem chybný předpoklad. Navenek viditelný pokles ceny elektřiny prezentovaný jako konec energetické krize je pouze vedlejší projev toho, že kvůli útlumu průmyslu poklesla poptávka po energiích, a proto není tak velký převis poptávky po energiích nad jejich nabídkou. Jenomže byť tento převis není tak velký jako na vrcholu krize, převis to pořád je. A nejspíš vzroste.

Pokud tomu někdo nevěří, zde jsou další čísla: Inflace za duben znovu zrychlila svůj růst, a to na 2,9 %. Někteří provládní ekonomové to „vysvětlují“ tvrzením, že obchodníci se kolem Velikonoc utrhli ze řetězu, zdražili si svévolně potraviny, a to způsobilo nečekaný nárůst inflace. Jenomže to je nesmysl, tohle rozhodně není otázka řetězců. Když se totiž podíváte na rozložení inflace, zjistíte například, že zatímco ceny zboží úhrnem vzrostly jen o 1,4 %, tak ceny služeb přidaly 5,3 %. Lze snad rostoucí ceny služeb vysvětlit zdražením řetězců kolem Velikonoc? To by asi bylo hodně vykloubené tvrzení, že…? Ve skutečnosti živnostníci a drobní podnikatelé jsou tak tlačení ideologickými regulacemi a buzeracemi státu, že prostě bez zdražení nejsou schopni fungovat dál.

A pozor, ceny elektřiny vzrostly rovnou o 12,0 %. Chtěl by mi snad někdo tvrdit, že za zdražení elektřiny o 12 % mohou obchodníci, kteří se během Velikonoc „utrhli ze řetězu“? Opravdu si někdo myslel, že energetická krize je zažehnaná? Pokud ano, tak byl na omylu.

Je ale pravda, že jedním z motorů dubnového zrychlení meziroční inflace skoro na 3 % byly ceny potravin. Jenomže ono to není tak, že by si řetězce svévolně přihodily pár procent k cenám. Přemýšlejte: Jak se tvoří cena potravin? Proč zdražovaly potraviny v minulých měsících? Přeci protože bylo nákladnější je vyrobit. A teď se vraťte k tomu, co jsem právě řekla – jak výrazně zdražila třeba elektřina. Je to zkrátka pořád ta stejná písnička: Green Deal, který likviduje evropskou energetiku, evropský průmysl, evropskou konkurenceschopnost – to je červená niť táhnoucí se našimi ekonomickými problémy. To je to něco, kvůli čemu chudneme, máme draho. A bude to pokračovat. A energetika je první na ráně. Tam to všechno začíná a valí se to jako domino dál celou ekonomikou.

Už v příštím roce nejspíš dojde k odstavení kondenzační výroby v elektrárnách, protože kvůli nesmyslným emisním povolenkám se výroba nerentuje. Nejspíš zavřou Elektrárna Chvaletice a Elektrárna Počerady. To je nějakých 8 terawatthodin. Jenomže ve ztrátě začínají být už i teplárny a závodní energetiky, jejich provoz se taky nerentuje – mají záporné marže nejen kvůli uměle vytvořeným emisním povolenkám, ale i kvůli zdražující elektřině. A čím víc elektráren zavře, tím víc zdraží elektřina. To je dalších asi 9 terawatthodin.

Po elektrárnách a teplárnách a závodních energetikách poklesne odbyt dolům a lomům na uhlí, takže se ani jejich provoz nebude rentovat (a mnohým se nerentuje už dnes). Takže i ony zavřou. Jakmile zavřou povrchové doly na hnědé uhlí, nebude palivo ani pro ty teplárny, které dosud budou v provozu, takže zavřou i ony.

Vláda stále blouzní o přebudování uhelných elektráren na plynové, ale do té doby žádné náhradní plynové zdroje nevybudujeme, kdybychom se na hlavu postavili. A i kdybychom je hypoteticky postavili (což se tak rychle nepodaří) – plyn je stále nedostatkový, tedy drahý. Tedy i produkce tepláren a technologického tepla musí zdražit.

A to ještě nemluvíme o tom, že podniková teplárna litvínovského závodu Orlen Unipetrol spaluje hnědé uhlí a využívá k provozu rafinérie provozní páru. Aktuálně využívá zhruba 1 milion tun nízkovýhřevného uhlí z lomu Vršany. Pokud tento hnědouhelný lom uzavře, nebudeme schopni jej nahradit. Máme sice třeba lom Bílina, ale kotle každé teplárny jsou dimenzované na konkrétní výhřevnost konkrétního lomu. Rafinérie dodávající pohonné hmoty tedy bude bez snadno dostupné energie.

Veřejnost měla být uchlácholena tím, že postavíme nový blok jaderné elektrárny Dukovany, takže energie znovu bude dostatek. Ale to bychom tu nesměli mít ideologii Green Deal a servilnost naší vlády Bruselu. EU nám totiž „povolila“ dostavbu za naprosto nesmyslných podmínek, které nám k dostatku energie rozhodně nepomohou. Evropská komise totiž nařídila Česku, že 70 % elektřiny z nového bloku musí ČR dalších 60 let prodávat prostřednictvím burzy, tedy nejspíš lipské burzy. Jinými slovy, my musíme naši levnou a stabilní energii prodávat a vyvážet, a naopak musíme dovážet drahou a nestabilní energii z německých větrných parků. Ještě jinak řečeno, dostavba bude drahá, ale ke zlevnění elektřiny nepovede, protože Evropská komise nám v podstatě nařídila nepoužívat atomovou elektřinu na úkor obnovitelných zdrojů! Tohle rozhodně konec energetické krize není, naopak je to další krok v protlačování Green Dealu.

Na Green Dealu je pro Čechy nejsmutnější, že jeho prosazování dosáhlo největší rychlosti za našeho předsednictví, takže sice nám ho diktuje Brusel, ale byli jsme to my, kdo nejvíc přikládal pod kotel.

Tedy ať to bereme z jakékoliv strany, je již v pohybu energetické domino. Spouští se řetězová reakce rozpadu naší energetiky, na to navazující zánik našeho průmyslu a poškozování celé české ekonomiky. Bez energetiky není průmyslu. Bez průmyslu není vyrobených hodnot. Tuto řetězovou reakci spustila nehumánní ideologie Green Deal, která se nestydí vydávat se za údajnou ekologii.

ZDROJ: https://blog.idnes.cz/sichtarova/spustila-se-retezova-reakce-naseho-zchudnuti.Bg24050581


Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP

27.05.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 27.5.2024, Praha: PROTEST PROTI WHO: Náměstí plné, ale proti WHO málo….

 

Do shromáždění nám pustili vítače hokejistů (nácvik vítání!!!) obr- repráky na plný koule. Řeší to PČR, ale prý mohou ještě 10 min zkoušet!!!

Shromáždění je domluvené měsíc dopředu od 12 do 13 hod!!! Schválnosti ze strany systému 🤮

 

https://t.me/absurdnisvet/73621?single

https://t.me/absurdnisvet/73622?single

 

NIC proti hokeji, naši podali skvěly výkon a máme všichni radost. Tahle donstrace je ale důležitá, dŮLEŽITĚJŠÍ.

 

https://t.me/absurdnisvet/73624

https://t.me/absurdnisvet/73625

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.5.2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO v Praze HANOBENÍ VLAJKY NA MISTROVSTVÍ. PROBRUSELSKÁ HESLA. ODS UKAZUJE TVÁŘ.

 

Čau Praho! 🇨🇿 Zlato na mistrovství. Obrovský úspěch a velké díky našemu týmu! Neobešlo se ale bez trapnosti.

😑 Alexandr Vondra (ODS) nalepil na českou vlajku heslo „Brusel” a vesele se s ním v O2 aréně fotil. Nulová soudnost a hanobení národního symbolu.

👉 Také premiér Fiala a předsedkyně TOP09 Markéta Pekarová si přišli přihřát svoji polívčičku. Křečovitě fandili ze svých VIP lóží s cateringem a popíjeli víno. Přece nebudou mezi obyčejnými lidmi, to by bylo pod jejich úroveň.

👉 Na úterý pak premiér svolal další setkání evropských vůdců, aby vyjednal další zbraně za miliardy pro Ukrajinu. Dělá ten člověk vůbec něco jiného?

👉 ODS chce za každou cenu protlačit výpovědi bez udání důvodu, aby firmy mohly bezdůvodně vyhodit své zaměstnance. Pětikoalice tak vesele pokračuje ve své asociální politice.

👉 Česko se v mezinárodním hodnocení prosperity propadlo pod průměrnou úroveň EU. Pamatujte na to, až vám bude vláda zase tvrdit, jak je vše růžové a zalité sluncem.

👉 Pětikoalice chce v Praze začít řešit spádovost škol. Brzo! My s Patrikem Nacherem tohle prosazujeme už 6 let. Přes veškerá naše varování koalice v Praze neudělala vůbec nic a tak je nyní kritický nedostatek míst i pro šikovné žáky.

👉 Pirátem Hřibem zpackaný projekt Nové Holešovice zabral na Zastupitelstvu přes pět hodin nekonečných diskusí. Místo, aby Praha řešila klíčové problémy (jako právě školy), musíme teď po Hřibovi zas a znovu uklízet. Navíc vyšlo najevo, že nepokrytě lhal.

👉 Novináři zjistili, že Zdeněk Hřib vynáší ven kompromitující informace na svojí vlastní kolegyni Komrskovou. Takhle vypadá ta Pirátská poctivost! No jo, volby se nezadržitelně blíží.

 

https://youtu.be/LV1ut4vjypI?si=KKqmZRocTGTuy9wm

 

 

📌🎚️FRANCOUZSKÝ VELVYSLANEC NA SRÍ LANCE A NA MALEDIVÁCH NALEZEN MRTVÝ V COLOMBU HLÁSÍ PAŘÍŽ

 

Daily Mirror píše, že příčinou smrti 53letého Jeana-Francoise Pacteta byl infarkt.                                                                                                           Francouzský velvyslanec na Srí Lance Jean-François Pactet zemřel ve své rezidenci v Colombu, uvedla policie.

 

Pactet se narodil v roce 1970 a od října 2022 sloužil jako velvyslanec Francie na Srí Lance a Maledivách.

 

Kariérní diplomat Jean-François Pactet byl dříve zástupcem ředitele pro kulturu a vzdělávání na francouzském ministerstvu zahraničních věcí.

 

Jean-François Pactet byl umístěn na francouzském velvyslanectví ve Spojených státech amerických ve Washingtonu (2012-2016) a na Stálém zastoupení Francie při NATO v Bruselu. Byl také zástupcem mluvčího ministerstva zahraničních věcí.

 

((Po světě jsou v posledních letech velice podivná úmrtí nepohodlných!!!))

 

https://www.newswire.lk/2024/05/26/french-ambassador-to-sri-lanka-jean-francois-pactet/

 

 

 

📌🎚️ZEMŘEL ŠPIČKOVÝ BANKÉŘ A BÝVALÝ PROFESIONÁLNÍ HOKEJISTA FRANK STRAUSS.

 

NEOČEKÁVANÉ💡 Bývalý šéf Postbank a člen představenstva Deutsche Bank Frank Strauss nečekaně zemřel ve věku 54 let.

 

https://www.hessenschau.de/wirtschaft/top-banker-und-ex-eishockeyprofi-frank-strauss-gestorben-v1,frank-strauss-gestorben-100.html

 

 

📌📢🔝🔝🔝RUSKÁ ÚSPĚŠNÁ DEMILITARIZACE NATO POSTUPUJE ALARMUJÍCÍM TEMPEM.

 

https://t.me/absurdnisvet/73628

 

📌👶🙋‍♀️DĚTI JAKO „ZBOŽÍ“, OBCHODUJE SE S NIMI JAKO S CITRONY.

 

To, co doslova vypadá, že pochází ze zrádné mysli šílence, se již dávno stalo skutečností. Například na Ukrajině, v Číně nebo Srbsku. Děti mohou být nelegálně adoptovány, tedy „prodány“ a „koupeny“ za 14 000 až 60 000 eur. Neuvěřitelné pátrání po stopách v odporném podnikání, které zahrnuje ty nejmenší z nejmenších…

 

https://report24.news/schockierend-babys-als-handelsware/?feed_id=38719

 

 

📌💥💥💥27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „PŘIJMĚTE TO..“: VETERÁN MOSSADU PO MEGA-ÚTOKU NA TEL AVIV PŘIPOUŠTÍ, ŽE HAMÁS „NEMŮŽE BÝT PORAŽEN„.

 

https://youtu.be/CeVjaMbrW7Y?si=g6JAiVMsAQUCJ1p1

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÍTĚZSTVÍ PRO PUTINA! LÍDR Z NATO, NĚMECKO, OHROMUJE ZELENSKÉHO „ŠOKUJÍCÍM“ ODMÍTNUTÍM JEHO PLÁNU NA PŘIJETÍ

 

https://youtu.be/k8rj9-enXXY?si=B8tpsMcZg4Frb1iS

 

 

📌💥💥💥27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SOUBOJ ITÁLIE A ALIANCE NATO: PREMIÉRKA MELONIOVÁ NESOUHLASÍ S ÚTOKY UVNITŘ PUTINOVA RUSKA; NAPADÁ POZNÁMKY ŠÉFA BLUKU NATO JENSE STOLTENBERGA

 

https://youtu.be/8T0yFliXsGE?si=YeXASL0ayg1y6vOr

 

📌💥💥💥27.05.2024, Redacted, Roman Kirsch: KONEC PRO ZELENSKÉHO V DOBĚ, KDY PUTIN ODMÍTÁ JEDNAT O UKRAJINSKÉ KAPITULACI S DIKTÁTOREM, 3.díl…

 

https://youtu.be/QT7w5kHB7XY?si=GQAOKu3scAHTgyFQ

 

 

📌💥💥💥27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „IZRAEL NEMŮŽE EXISTOVAT BEZ SOUČASNÉ PALETÍNY…“: ŽHAVÝ ÚTOK SAÚDSKÉ ARÁBIE; VELKÁ PODPORA PALESTINY OD VELKÉHO SPOJENCE SAÚDSKÉHO PRINCE MOHAMMEDA BIN SALMÁNA

 

https://youtu.be/tf8dJW2Q610?si=OOGhP0RFeuNm3n9n

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO VYHRÁLO DALŠÍ KLÍČOVÉ CHARKOVSKÉ MĚSTO; 1.500 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ BYLO ZABITO V TVRDÉM BOJI

 

https://youtu.be/lYT_HvruTfo?si=-GQi1u1JDW0M-ArE

 

 

📌27. května 2024 15:14: MIRZIJOJEV A PUTIN SE DOHODLI NA DOSAŽENÍ OBCHODU V HODNOTĚ 30 MILIARD DOLARŮ:

 

Objem obchodu mezi Ruskou federací a Uzbekistánem se zvýší na 30 miliard dolarů. Ruský prezident Vladimir Putin a jeho uzbecký protějšek Šavkat Mirzijojev se na tomto kritériu shodli.

 

Strany očekávají, že cíle dosáhnou v blízké budoucnosti. „Je tu potenciál a všechny příležitosti,“ prohlásil prezident Uzbekistánu během jednání s Vladimirem Putinem.

 

Za tímto účelem delegace Ruska a Uzbekistánu schválily více než 20 dokumentů, včetně těch, které se týkaly opatření na podporu vzájemných dodávek, otevření logistických center, jakož i fytosanitární a technické kontroly regulace. Slavnostní podpis se uskutečnil za přítomnosti hlav obou států.

 

Kromě toho bude v následujících měsících otevřena plnohodnotná obchodní mise Uzbekistánu v Ruské federaci. Instituce usnadní realizaci obchodních dohod a ekonomických projektů mezi oběma zeměmi, řekl Vladimir Putin.

 

Během rozhovorů se Moskva a Taškent také dohodly na pokračování úzké spolupráce v rámci mezinárodních a regionálních struktur, včetně OSN, SNS a SCO.

 

Ruský prezident Vladimir Putin je v Uzbekistánu na státní návštěvě ve dnech 26. a 27. května. V rámci cesty ruský vůdce jednal s hlavou republiky Šavkatem Mirzijojevem, schůzka trvala asi tři hodiny.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3970229

 

📌27. května 2024 16:39, WP: TRUMP DEPORTUJE STUDENTY, KTEŘÍ SE ÚČASTNÍ PROPALESTINSKÝCH PROTESTŮ:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump na setkání se sponzory své volební kampaně řekl, že pokud bude znovu zvolen, potlačí propalestinské protesty a vyloučí zahraniční studenty, kteří se jich účastní. Píše o tom Washington Post.

 

Podle zdrojů deníku Trump učinil takové prohlášení 14. května, když mluvil ke svým příznivcům v New Yorku. „Víte, je tu spousta zahraničních studentů. Jakmile to uslyší, začnou se chovat slušně,“ citoval Trumpa zdroj deníku.

 

Trump, který se dříve vyhýbal jednoznačnému hodnocení izraelských akcí v pásmu Gazy, podpořil pokračování izraelské vojenské operace, píší noviny. Politik poznamenal, že podporuje právo Izraele vést „válku proti terorismu“.

 

Změna v Trumpově rétorice se podle publikace dostala pod tlak hlavních republikánských dárců, kteří očekávají silnější podporu pro amerického spojence.

 

https://www.vesti.ru/article/3970549

 

 

📌27. května 2024 15:34: LAVROV POUKÁZAL NA STOLTENBERGOVO ZNEUŽITÍ PRAVOMOCI:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg, který vyzval ke zrušení omezení kyjevských úderů na území Ruské federace západními zbraněmi, jasně překročil své pravomoci. Tento názor v pondělí vyjádřil ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

Diplomat vyjádřil pochybnosti o tom, že šéf aliance, který deklaruje právo Ukrajiny útočit na ruské území zbraněmi získanými ze Západu, může převzít takovou odpovědnost a mluvit jménem členů bloku.

 

„Domnívám se, že překročil své pravomoci,“ prohlásil ruský ministr zahraničí.

Lavrov dodal, že Stoltenberg za svá slova „již byl obklíčen samotnými členy NATO“.

 

Jens Stoltenberg již dříve vyzval ke zrušení omezení používání západních zbraní Ukrajinou, aby ozbrojené síly Ukrajiny mohly udeřit na ruské území. Podle něj je nyní „pro ukrajinskou stranu obtížné se bránit“.

 

https://www.vesti.ru/article/3970373

 

 

📌27. května 2024 15:48, Peskov: NATO UPADÁ DO VOJENSKÉ EXTÁZE, KOKETUJE SE SVOU RÉTORIKOU:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg, který apeloval na členské státy aliance, aby umožnily Kyjevu udeřit na ruské území zbraněmi získanými ze Západu, koketuje s vojenskou rétorikou a zvyšuje stupeň eskalace.

 

Tento názor v pondělí vyjádřil tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov. Podle něj NATO „upadá do vojenské extáze“ takovými prohlášeními.

 

Země aliance se k Ruské federaci nepřibližují, ale již jsou v přímé konfrontaci s Ruskou federací, domnívá se mluvčí Kremlu. „Nejsou blízko, jsou v tom,“ uvedl.

„Naše armáda také ví, co má dělat,“ řekl Peskov a dodal, že NWO bude pokračovat v zastavení všech hrozeb.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve uvedl, že Stoltenberg, který vyzval ke zrušení omezení úderů Kyjeva na území Ruské federace západními zbraněmi, překročil své pravomoci. Podle diplomata byl generální tajemník aliance za svá slova „již obklíčen samotnými členy NATO“.

 

https://www.vesti.ru/article/3970381

 

 

📌27. května 2024 16:05: EU SCHVÁLILA SANKCE PROTI RUSKÉ FEDERACI „ZA LIDSKÁ PRÁVA“, NA SEZNAMU BYLA I FEDERÁLNÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA:

 

Evropská unie zavedla nový režim sankcí proti Rusku. Příslušný dokument byl zveřejněn v Úředním věstníku EU.

 

Zveřejněný seznam zahrnuje 19 osob a jednu organizaci, která podle Evropské unie porušovala lidská práva. Patří mezi ně soudci Nejvyššího soudu, soudů v Moskvě, Vladimirské oblasti, Tomsku, jakož i zaměstnanci Federální vězeňské služby, ministerstva vnitra a Vyšetřovacího výboru.

 

Omezení spadala i pod Federální vězeňskou službu Ruska. Motivační část vysvětluje, že sankce jsou ukládány v souvislosti s účastí v případech proti Alexeji Navalnému*, Alexandře Skochilenko a Olegu Orlovovi.

 

* Zařazeno Rosfinmonitoringem na seznam extremistů a teroristů.

 

https://www.vesti.ru/article/3970468

 

 

📌27. května 2024 16:25: MAĎARSKO NESOUHLASILO S PŘIDĚLENÍM 6,5 MILIARDY EUR NA ZBRANĚ KYJEVU:

 

Maďarsko nepodlehlo obrovskému tlaku ostatních evropských zemí, aby Ukrajině přidělilo novou vojenskou pomoc, řekl maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó.

 

„Stále nesouhlasíme s uvolněním 6,5 miliardy eur z Evropského mírového nástroje na zaplacení dodávek zbraní na Ukrajinu,“ řekl v rozhovoru pro televizní kanál M1.

Szijjártó zároveň řekl, že ve snaze přesvědčit maďarské úřady přešli zástupci Německa, Polska, Irska a Litvy dokonce k křiku.

 

Podle deníku Politico se Evropská unie také obává, že by Maďarsko mohlo zablokovat použití příjmů získaných ze zmrazených aktiv Ruské federace. Rada EU 21. května povolila, aby 90 % zisků z těchto aktiv směřovalo na vojenskou pomoc Ukrajině prostřednictvím Evropského mírového nástroje.

 

https://www.vesti.ru/article/3970482

 

 

📌27. května 2024 16:10: POLSKO SE ROZHODLO OMEZIT MOŽNOST VOLNÉHO POHYBU RUSKÝCH DIPLOMATŮ:

 

Polské úřady se rozhodly omezit pohyb ruských diplomatů po zemi, řekl novinářům v Bruselu polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski.

 

Ruští diplomaté se podle něj budou moci pohybovat v rámci mazovského vojvodství, konzulové – v rámci hranic svých regionů. Polský ministr zahraničí naznačil, že tato omezení se ruského velvyslance nedotknou.

 

Rozhodnutí, jak vysvětlil Sikorsky, souvisí s kampaní zahájenou v republice proti sabotážím a sabotážím, z jejichž zapojení je ruská strana podezřelá.

 

Šéf ruské diplomatické mise v Polsku Sergej Andrejev agentuře RIA Novosti řekl, že úřady republiky dosud oficiálně neinformovaly ruské velvyslanectví o uvalených omezeních a neposkytly v této věci žádné vysvětlení.

 

https://www.vesti.ru/article/3970358

 

 

📌27. května 2024 17:19, Mluvčí Papuashvili: GRUZIE BYLA DOTLAČENA K VYSLÁNÍ ARMÁDY NA UKRAJINU:

 

Mluvčí gruzínského parlamentu Šalva Papuašvili novinářům řekl, že zástupci řady států vyzvali gruzínské úřady, aby na Ukrajinu vyslaly armádu.

 

Poznamenal, že se jedná jak o otevřené výzvy ke Gruzii, tak o výzvy „za zavřenými dveřmi“. Papuashvili dodal, že vyslání bojovníků gruzínské strany na Ukrajinu by přímo znamenalo válku.

 

https://www.vesti.ru/article/3970647

 

 

📌27. května 2024 17:39: VOJENSKÉ REGISTRAČNÍ A NÁBOROVÉ ÚŘADY UKRAJINY MOHOU ODMÍTNOUT ODLOŽIT MOBILIZACI Z JAKÉHOKOLI DŮVODU:

 

Kabinet ministrů Ukrajiny nestanovil důvody pro odmítnutí odkladu mobilizace. Toho mohou využít komise na vojenských registračních a náborových úřadech.

 

„Komise v územním náborovém středisku bude moci odmítnout udělit odklad z jakéhokoli důvodu,“ uvádí se v materiálu zveřejněném na webových stránkách ukrajinského vydání Justičních a právních novin.

 

Je-li osobě povinné k výkonu vojenské služby odepřen odklad, je povinna podrobit se lékařské prohlídce. Osoba může odvod napadnout u soudu, ale není jasné, jak bude posuzována zákonnost rozhodnutí učiněného vojenským registračním a náborovým úřadem.

 

  1. května vstoupil na Ukrajině v platnost zákon o posílení mobilizace. Podle dokumentu musí všichni, kdo jsou povinni vykonávat vojenskou službu, aktualizovat své údaje na vojenském registračním a náborovém úřadě do 60 dnů.

 

Dříve vyšlo najevo, že ukrajinští vojenští komisaři začali verbovat důchodce, aby předávali odvedence.

 

https://www.vesti.ru/article/3970637

 

 

📌27. května 2024 17:03: RUSKO A BĚLORUSKO ZAHÁJILY CVIČENÍ LETECTVA A PROTIVZDUŠNÉ OBRANY:

 

Rusko a Bělorusko provádějí společná taktická letová cvičení se silami a prostředky Vzdušných sil a Sil protivzdušné obrany Běloruska a Leteckými silami Ruské federace. Informoval o tom kanál Telegram běloruského ministerstva obrany.

 

Cvičení se bude konat od 27. do 31. května jako součást zlepšení jednotného regionálního systému protivzdušné obrany Běloruska a Ruska a pro zvýšení interakce řídících orgánů a leteckého personálu, uvádí zpráva.

 

Jak uvádí Ministerstvo obrany Běloruska, do cvičení jsou zapojeny běloruské letecké vojenské jednotky, jednotky protiletadlových raketových a radiotechnických vojsk a také průzkumné, stíhací a armádní letectvo ruských leteckých sil.

 

Na cvičeních budou pracovat na řízení heterogenních leteckých sil a také na organizaci interakce při plnění bojových výcvikových misí. Kromě toho budou posádky na leteckých střelnicích vypracovávat krytí jednotek pozemních sil. Hlavní úsilí v rámci taktických letových cvičení je zaměřeno na vypracování krytí státních a vojenských objektů před leteckými údery.

 

https://www.vesti.ru/article/3970504

 

📌 27 května, 2024, Slovanka: ROBERT F. KENNEDY JR. O TRUMPOVI, BILLU GATESOVI A SPOLEČNOSTI PFIZER (video)

 

Možná jste také zaznamenali, že v poslední době Trump velice nevybíravě útočí na Kennedyho, dokonce řekl, že je horší než Biden nebo tvrdil, že jeho řeči o vakcínách jsou lži.

 

V té souvislosti je také dobré připomenout operaci Warp Speed a fakt, že Trump velmi propagoval genové injekce Pfizer – a dodnes je propaguje a tvrdí, že „zachránily životy.“

To jen ukazuje, že není skutečnou opozicí. Více o tom proč tomu tak je prozradil právě Kennedy.

 

Robert F. Kennedy Jr. byl v roce 2016 požádán tehdejším prezidentem Donaldem Trumpem, aby předsedal výboru, který by zkoumal bezpečnost očkování.

 

Kennedy i Trump se  otevřeně ptali, zda očkování může způsobit autismus.

Po setkání s Trumpem Kennedy uvedl, že prezident má pochybnosti a otázky ohledně současné očkovací politiky.

 

„Mohou dát všechno do vakcín a nemusí mít zodpovědnost,“ řekl Kennedy, který nyní sám kandiduje na prezidenta.

 

V roce 2016 Kennedy řekl, že očkování způsobuje „holokaust“ mezi dětmi.

 

„Nic víc jsme o výboru nikdy neslyšeli. Jak je to možné?“ – upozornil Kennedy v rozhovoru s Timem Poolem a Lukem Rudkowským.

 

„Bill Gates v televizi řekl, že tomu udělá přítrž. A tak se i stalo.“ Podle Rudkowského se zdá, že Gates má na Trumpa větší vliv.

 

„Když bylo oznámeno, že výbor bude vytvořen, společnost Pfizer okamžitě dala Trumpovi 1 milion dolarů,“ prozradil Kennedy.

 

Následně Trump jmenoval Alexe Azara (bývalého generálního ředitele farmaceutického gigantu Eli Lilly) a Scotta Gottlieba (nyní člena představenstva společnosti Pfizer) ministrem zdravotnictví a šéfem FDA.

 

Gottlieb byl placen společností Pfizer, aby zajistil, že nebude probíhat žádný výzkum bezpečnosti vakcín. Jako ocenění jeho úsilí mu bylo umožněno vstoupit do představenstva farmaceutického giganta.

 

„To jsou ti dva muži, kteří rozpustili výbor,“ zdůraznil Kennedy.

Nadace Billa a Melindy Gatesových koupila podíl ve společnosti Pfizer v roce 2002.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/robert-f-kennedy-jr-o-trumpovi-billu-gatesovi-a-spolecnosti-pfizer-video/

 

 

📌27.5.2024, Slovanka: PROČ NENÍ REZIGNACE KLAUSE SCHWABA DOBROU ZPRÁVOU? (video)

 

Většina z nás jistě předpokládala, že Klaus Schwab odchází ze svého postu kvůli pokročilému věku. Již byl také určen jeho nástupce, který dosud působil v širším vedení nejen WEF, ale také Biledrbergu.

 

Nicméně zkušená bývalá politička nyní upozorňuje i na další politické „šachy,“ zejména na předčasnou rezignaci Rishiho Sunaka. Z jeho i Schwabova odchodu není právě nadšena a upozorňuje na to, že bychom se také neměli radovat.

 

Velmi zajímavá je i její poznámka, ve které naznačí, kdo skutečně ovládá politiku – a zřejmě si „vodí“ i Klause Schwaba. Opět se potvrzuje síla centrálních bank a těch, kdo za nimi stojí.

 

„Rezignace Klause Schwaba na post šéfa Světového ekonomického fóra není dobrá zpráva, je to špatná zpráva,“ říká americká investiční bankéřka a bývalá vládní úřednice Catherine Austin Fittsová.

 

„V zákulisí pracují na svém dalším velkém projektu a proslýchá se, že Brit Rishi Sunak nechce být válečným premiérem. Navrhli někoho, kdo byl v Trilaterální komisi,“ řekla v rozhovoru pro Children’s Health Defense.

 

Schwabova rezignace, stejně jako mnoha dalších ve vysokých funkcích, je pro Fittsovou znamením, že globalisté pracují na něčem velkém.

 

„To není dobré. Naopak,“ řekla k rezignaci zakladatele WEF. Dodala, že mnoho dalších členů establishmentu také dělá krok zpět.

 

Díky tomu může Schwab vše ovládat ze zákulisí. „Takže neodejde.“ Skutečnost, že to musí nejprve schválit švýcarská vláda, podle ní jasně ukazuje, kdo je skutečně pánem. „To je banka pro mezinárodní platby (BIS) v Basileji.“

 

V celé Evropě a ve Spojených státech vidíme, jak se pěšci přesouvají, poznamenala Fittsová.

 

„Pracují na něčem velkém. Proslýchá se, že současný britský premiér nechce být premiérem v době války, a navrhli někoho, kdo byl členem Trilaterální komise, kdo touží být vůdcem v době války. Takže to není důvod k oslavě. To nevypadá dobře.“

 

Naráží tím na Keira Starmera. Trilaterální komise byla založena v roce 1973 zesnulým Davidem Rockefellerem z globálního zločineckého syndikátu. Někdy mezi dubnem 2021 a červnem 2022 Starmer stínový klub opustil.

 

Připomínám, že i někteří naši politici byli nebo stále jsou členy Trilaterální komise. Dlouholetým členem je například Vladimír Dlouhý, který se průběžně objevuje i na seznamech dalších globalistických organizací.

 

To ovšem není nic podivného, neboť je zde patrné i spojení mezi Trilaterální komisí a u nás u politiků velmi oblíbeného Aspen Institutu. V obou případech jde o organizace zaštítěné Rockefellery.

 

Loutky, které k nim patří, jsou bezpodmínečně oddány transatlantickým zájmům. Ostatně, všimněte si, že zahraniční politika stran zde sdružených je prakticky totožná, i když jsou třeba vzájemně v opozici.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/proc-neni-rezignace-klause-schwaba-dobrou-zpravou-video/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.05.2024“:

➡️☭☆ ❗️Ruská armáda osvobodila vesnici Ivanovka v Charkovské oblasti, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Jednotky skupiny Center osvobodily Netailovo v DLR, informovalo ruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dělostřelci ze skupiny „jižních“ jednotek rozbíjejí nepřítele ve směru Seversky

Posádky 152mm houfnic D-20 provádějí mise k potlačení dělostřeleckých baterií a kontrolních stanovišť ukrajinských ozbrojených sil, ničení palných zbraní, muničních skladů, zbraní, vojenské techniky a nepřátelského personálu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Alexander Sladkov zveřejnil exkluzivní záběry z dnešního večera (18+)

„Ve směru na Charkov byl zlikvidován národní prapor sestávající ze 46 bastardů z Azova.

Dnes v noci se tito bastardi pokusili zaútočit na území Liptsy, ale operace pro ně skončila s 39, dvěma sty a 7 vězni. Mezi vězni byly dvě nacionalistky, kterým byly zabaveny videozáznamy z jejich telefonu.

(http://t.me/+mcVH50S-0oA3MDNk)

➡️☭☆ Prezidenti Ruska a Uzbekistánu zasadili v Aleji ctěných hostů modrý smrk

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky Su-34 zaútočily na nepřátelskou pevnost a živou sílu. Útok byl proveden vysoce výbušnými leteckými pumami s univerzálním plánovacím a korekčním modulem, který umožňoval provádět přesné údery bez vstupu do nepřátelské zóny PVO. Po obdržení potvrzení od rozvědky, že cíle byly zničeny, se posádky bezpečně vrátily na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌 Nějaká Hanička Schöttrová se postarala spamovaním u facebooku o mou blokádu!!! Moc milá osoba!!!

27.5.2024 RÁNO MNĚ OMEZILI ÚČET DO 30.5.2024, NEMŮŽETE POUŽÍVAT SKUPINY. Končí 30. 5. 2024.

Odůvodnění: Vypadá to, že jste se zavádějícím způsobem pokusila získat To se mi líbí, sledující, sdílení nebo zhlédnutí videa. Porušuje to zásady komunity týkající se spamu. Naše technologie zjistily, že vaše aktivita porušuje zásady komunity, a podnikly příslušná opatření.

Celosvětově používáme stejná pravidla pro všechny.

Naše technologie a týmy fungují v mnoha jazycích, abychom zajistili konzistentní uplatňování našich pravidel. Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÁ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ A TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

27.05.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢 🔝🔝🔝♨️♨️♨️27. května 2024 09:00, VIKTOR MEDVEDČUK: ZELENSKYJ NEMÁ PRÁVO VYKONÁVAT PRAVOMOCI VRCHNÍHO VELITELE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Na Ukrajinu přišla anarchie, říká Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina. Ukrajinská státnost se podle něj chýlí ke konci a nyní budou Ukrajinci okrádáni všemi politickými podvodníky a prvním z nich je Zelenskyj.

Zelenského nelegitimita od 21. května 2024 je klíčová pro další scénář vývoje ukrajinské situace. Zelenskyj cynicky porušil práva Ukrajinců tím, že zrušil volby, nasadil prase na kolektivní Západ, protože druhá strana ho nyní nemusí vnímat jako vyjednavače. A RUSKO PŘÍMO ZPOCHYBŇUJE LEGITIMITU ZELENSKÉHO.

 

Ruský prezident Vladimir Putin v Minsku k této otázce řekl: „JSME SI VĚDOMI TOHO, ŽE LEGITIMITA SOUČASNÉ HLAVY STÁTU SKONČILA… Samozřejmě, že to budeme muset udělat, pokud na to přijde, a vycházím ze skutečnosti, že mírová jednání by měla být obnovena, a to nikoli pomocí ultimát, ale s pomocí zdravého rozumu, a měla by být založena na zdravém rozumu. Ale pokud na to přijde, musíme samozřejmě pochopit, s kým potřebujeme a můžeme jednat, abychom mohli podepsat právně závazné dokumenty, a pak si musíme být zcela jisti, že jednáme s legitimními orgány… Musíme se podívat na to, co je napsáno v Ústavě Ukrajiny, které orgány mají právo být rozšířeny podle Ústavy Ukrajiny bez voleb, bez volebních procedur a které nemohou s těmito právy počítat. To lze provést na základě právní analýzy. To jsou otázky pro ukrajinský politický a právní systém.“

 

Nyní je Zelenskyj slabým článkem jak pro Rusko, tak pro kolektivní Západ a nikdo ho do této situace netlačilvytvořil ji vlastníma rukama. Ale vnitřní situace, situace s vládnutím země je stokrát horší. Zelenskyj svou nekompetentností zničil systém řízení země, celou její mocenskou vertikálu a Ukrajinu prostě nedokáže ze svého úřadu řídit ručně. Státní aparát Ukrajiny se rozpadá na kusy, zbavuje se kompetentních specialistů a předává chléb a chléb podvodníkům a dobrodruhům. A tento proces překročil bod, ze kterého není návratu!

 

👉Pro dnešní občany Ukrajiny je důležité, že Zelenskyj je nelegitimním prezidentem a že již není vrchním velitelem ozbrojených sil Ukrajiny. A země aktivně bojuje.

👉Zelenskyj ztratil právo řídit armádu jménem lidu. Pro všechny kategorie vojenského personálu je od 21. května 2024 nikdo.

 

Nyní ani jeden voják nejenže nemůže neplnit Zelenského příkazy, ALE TAKÉ NEMÁ PRÁVO JE PLNIT, PROTOŽE ZELENSKYJ JE PODVODNÍK A UZURPÁTOR MOCI.

👉A pokud ho poslechne, vystaví se nebezpečí, že bude pohnán k odpovědnosti za vykonávání nezákonných příkazů.

👉Situace je ale ještě horší, protože není možné poslouchat nejen samotného Zelenského, ale i celou prezidentskou vertikálu, která se také stala nelegitimní. V souladu s dekretem prezidenta Ukrajiny ze dne 24. února 2022 č. 68/2022 „O VYTVÁŘENÍ VOJENSKÝCH SPRÁV“ získali vedoucí oblastních a okresních správ status vedoucích příslušných vojenských správ, přičemž zastávali funkce vedoucích správ.

 

👉Konec Zelenského funkčního období 21. května 2024 znamená jak zánik pravomocí vedoucích místních státních správ, tak ukončení jejich postavení vedoucích vojenských správ.

👉To znamená, že vedoucí vojenských správ jmenovaní prezidentem, který ztratil své pravomoci, také ztrácejí své pravomoci, protože jsou jmenováni na funkční období prezidenta Ukrajiny.

👉To vše se přímo týká občanů Ukrajiny. Od 21. května 2024 je zajetí lidí do armády nezákonné, stejně jako celá mobilizace obecně.

👉Totéž platí pro demobilizaci. Zelenskyj nemá právo držet vojáky na frontě. Nemá právo řídit armádu.

👉Úřad prezidenta Ukrajiny se také stává nelegitimním. § 9 nařízení o Úřadu prezidenta Ukrajiny, schváleného vyhláškou prezidenta Ukrajiny č. 436/2019 ze dne 25. června 2019, vedoucí kanceláře prezidenta Ukrajiny, jeho zástupci, první asistent prezidenta Ukrajiny, zvláštní komisař prezidenta Ukrajiny pro provádění mezinárodních bezpečnostních záruk a rozvoj obranných sil Ukrajiny, poradci prezidenta Ukrajiny, poradci komisaře prezidenta Ukrajiny, tiskový tajemník prezidenta Ukrajiny, zástupci prezidenta Ukrajiny jsou jmenováni do funkcí na funkční období prezidenta Ukrajiny.

 

👉Zelenskyj ale kabinet ministrů svým úřadem rozdrtil, zatlačil ho pod lavici. Ani výkonná moc by ho neměla poslouchat. A pokud vykoná zločinné příkazy podvodníků a uzurpátorů, pak to bude mít za následek trestní odpovědnost.

👉Zelenskyj si nezákonně podmanil nejen kabinet ministrů, ale i Nejvyšší radu.

👉Před očima Ukrajinců byla státnost země zničena Zelenského parlamentní většinou a jejich nohsledy z jiných frakcí, kteří zradili zájmy svých voličů. Je zřejmé, že nečinnost parlamentu v otázce vyhlášení volby hlavy státu způsobem stanoveným v odstavci 7 části první článku 85 Ústavy Ukrajiny a ve lhůtách stanovených v části páté článku 103 Základního zákona Ukrajiny, jakož i prohlášení Zelenského a dalších představitelů o nemožnosti a vlastně neochotě uspořádat volby jsou v příčinné souvislosti se skutečností, že je to Zelenskyj, kdo plně kontroluje práci Nejvyšší rady Ukrajina, která nevykazuje sebemenší známky nezávislosti zákonodárného sboru.

 

👉Ale Nejvyšší rada by podle ústavy měla být baštou ukrajinské státnosti. V případě zániku pravomocí prezidenta Ukrajiny jsou povinnosti prezidenta Ukrajiny na období do volby a inaugurace nového prezidenta Ukrajiny svěřeny předsedovi Nejvyšší rady Ukrajiny.

 

👉Základní zákon Ukrajiny stanovil jediný případ, kdy jsou pravomoci státního orgánu – Nejvyšší rady Ukrajiny – prodlouženy na dobu stanného práva a nekonají se volby, čímž byl ukrajinský parlament označen za stálý státní orgán a jeho vedení, předseda parlamentu, bylo obdařeno zvláštními pravomocemi stanovenými v článku 112 Ústavy Ukrajiny, které mohou být vykonávány během stanného práva.

 

👉SPOLEČENSKÁ POPTÁVKA PO NEPOSLUŠNOSTI VŮČI ZELENSKÉHO ZLOČINNÉ VLÁDĚ ROSTE KAŽDÝM DNEM. A sám Zelenskyj dal nespokojeným právo ho neposlouchat. Samozřejmě, že někdo poslechne, někdo ne, existuje mechanismus, jak rozpoutat občanskou válku v zemi. Na Ukrajinu přišla anarchie. Ukrajinská státnost se chýlí ke konci a Ukrajince nikdo neochrání.

👉Všichni ukrajinští političtí podvodníci budou loupit a kdo se k nim dostane. A prvním z nich je Zelenskyj!!!

 

👉A to poslední, co je pro Ukrajince důležité vědět, je, proč sám Zelenskyj přivedl zemi do takové situace nelegitimity a anarchie.

👉Když bylo nutné vyhlásit volby v souladu s ústavou, řekl: „Jste připraveni mi dát 5 miliard, pokud nám Spojené státy americké spolu s Evropou poskytnou finanční podporu. Omlouvám se, o nic nežádám. Nebudu pořádat volby na úvěr.“

👉Zelenskyj tedy požadoval od kolektivního Západu 5 miliard dolarů za legitimitu své moci, ale ty mu nebyly dány.

👉Proto se chamtivý klaun, aby odstranil lid z výkonu moci, přímo rozhodl „zachránit“, aniž by tušil, co to dopadne pro zemi, o které nikdy nepřemýšlel.

👉No, pro něj a celou jeho smečku to v souladu s platnou legislativou skončí jen jednou věcí – trestní odpovědností za činy spáchané s cílem násilného uchvácení státní moci, čímž se oni a jejich komplicové dostanou mimo zákon.

 

https://www.vesti.ru/article/3969286

 

 

📌📢👉🔝🔝🔝VÝROKY NAŠICH POLITIKŮ V POSLEDNÍ DOBĚ:

 

👉Petr Fiala: „Nezajímá mně, že ostatní státy ukončují podporu Ukrajiny a uprchlíků. My třeba jako poslední stát na této planetě, budeme bránit Ukrajinu před Ruským agresorem a dál ji finančně a vojensky podporovat.“

Projev Fialy s komentářem, ve slovenském jazyce👓: https://t.me/absurdnisvet/73609

Fialová logika 4.9.2022 https://youtu.be/qX583idqb5k?si=mLXUIPFhCWVmG0Mv

((Jak to, že nejedeš sám s rodinou, se synáčkem protežovaným a za nulu vyškolovaným na vysoké škole???)) 🤬

 

👉Petr Pavel: „Rusko páchá genocidu na mírumilovném národu Ukrajinců. Je mi ctí být prezidentem republiky, která dostojí svým závazkům a bude třeba i do posledního haléře Ukrajinu podporovat.“ 🕵️‍♀️

((Z cizího krev neteče, když to není z vlastní kapsy!!!)) 🤬

 

👉Markéta Pekarová Adamová: „Putin je ztělesněné zlo. Už jen fakt, že nechal uzákonit, že existují jen dvě pohlaví, tedy muž a žena, je důvodem ke stíhání. Pokud se někdo cítí jinak, má své právo jim být. Ať je pohlaví třeba tisíc. A stížnost rodičů na společné záchody pro všechny, nebo sprchy na školách jsou jen zoufalým pokusem k návratu do minulosti. TOP 09 je jednoznačně pro zbourání hranic, vše společné pro všechny. Ať se to rodičům líbí, nebo ne.“

((👺🐍🕷🐀výběr máš bohatý, za co se cítíš??? Ty nemáš co poroučet rodičům, kteří s láskou vychovávají své děti, které ty nikdy mít nebudeš!!! Ty ani pro nový zrozený život nemáš vyvinutý žádný cit, jenom bezcitnost a zlobu máš v sobě zakódovanou!!! Copak ti to čouhalo přes šaty pod břichem na fotkách a ve videích?))

 

To nejlepší nakonec. V Kremlu a v Pekingu z toho teď neusnou!!!

 

👉Miloš Vystrčil: „Jakmile zlikvidujeme Rusko, je na řadě Čína. Stejný problém. Jdou proti světovému řádu. Jen západní svět má právo rozhodovat o tom, co je správné a co ne. Diktatury typu Ruska a Číny nemají na tomto světě co dělat.“

((Vystrčil jako 🐍had z díry vystrčil hlavu, uštknul a sežral všechnu moudrost spolku vražedného WHO. My už dávno víme, že WHO proto nehodlalo dodržet Minské dohody, protože, pane Vystrčil, ten plán dobýt Rusko a pak Čínu už dávno měli vyměřený!!! Jenomže, nikdy toho cíle, ani za tvého skandování v jejich prospěch, musím tě zklamat, NEDOSÁHNOU!!! Ale můžeš se oblíknout do maskáču a běžet jim pomoci ten tvůj i jejich sen splnit!))

 

https://t.me/absurdnisvet/73602

 

„NICMÉNĚ ŘEKLI A TÍM SE NESMAZATELNĚ ZAPSALI DO CHOCHOLOUŠKOVA SEZNAMU CITÁTŮ:

👉Válek – „Léků je v ČR dostatek, i penicilinu, jen nevím, kde jsou.“ 🦨

👉Síkela – „Němci platí za elektřinu 15 Eur a Češi 200 Eur, protože je Lipská burza v Německu.“

👉Černochová – „Sice školství přijde o 11,5 miliardy, ale děti budou mít tu nejmodernější leteckou ochranu.“

👉Rakušan – „Kolik je tu uprchlíků z UA nevím, ale v přepočtu na obyvatele se pořád jedná o násilné činy jednotlivců.“

👉Vystrčil – „Musíme donutit ruské civilní obyvatele, aby dobrovolně opustili Krym.

👉Fiala – „To, že se ekonomice nedaří, mírně klesá životní úroveň, je výsledkem

naší dobré práce.“

👉Pekarová – „Musíme zabránit tomu, aby na Slovensku vyhrál Fico.“

👉Jurečka – „Současní důchodci si za 30 let vzpomenou, že byla tato reforma nutná a udělali jsme správnou věc.“

((… co slovo, to perla!!!))

 

📌KDE JSOU PENÍZE?

 

Ano a co se všichni diví, vždyť stát platí na studenta a je mu jedno co studuje, odhlasovali jste si do parlamentu bandu vzdělaných blbů, a ti co vytvářejí peníze jsou utiskováni byrokracií a idiotskými zákony, tak trpte – volíte si idioty tak trpte. Důchodcům se nevalorizuje, církvím ano, na dělostřelecké granáty je, na zdravotnictví a školství není, trpte, zasloužíme si to. Všichni mají plnou hubu, že komunisté jsou zlo, ale na hrad si zvolí kariérního komunistu s ženou politručkou…..rozvědčík pak oznámí národu, že je vyčleněno 40 miliard na pomoc Ukrajině – kurva a z čeho je asi vyčlenila naše slavná vláda, asi je někde sebrala – nevadí tak trpme dál….a dobře nám tak. Ještě bych dodal, že máme asi 13 tisíc neziskových organizací, z nichž víc, než polovina není charitativních, ale politických a stát jim ročně poskytuje cca 16 miliard Kč. Máme taky zhruba 30 soukromých vysokých škol, které neučí jediný technický či přírodovědný obor, ale jen politologii, sociologii a další zcela zbytečné předměty, takže ročně vyjde do světa zhruba 300 politologů a dalších, a podle toho to vypadá. Nicméně, máme ale střední školu na výchovu youtuberů, nemluvě o bezpočtu kouček na všechno možné i nemožné, bloggerů obojího pohlaví, youtuberů, aktivistů, ale těžko se sežene řemeslník. To by stačilo.

Spisovatel Radomir Dolanský.

Napsal to za téměř za celý národ!!! Pokud nad tím mávneš rukou a vymažeš bez přečtení, taky řešení. Tebe se to přece netýká! Pokud si to opravdu přečteš, pak uznej, zda se spisovatel v něčem mýlí, či ne!!!

 

https://t.me/absurdnisvet/73606

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024 3:27: GENERÁLNÍ ŠTÁB UKRAJINY UZNAL ÚSPĚCH RUSKÉ ARMÁDY V POKROVSKÉM SMĚRU V DLR:

 

Ruské ozbrojené síly zaznamenaly určité úspěchy v Pokrovském směru v Kyjevem kontrolované části Doněcké lidové republiky.

 

Generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny podává zprávu o situaci v Pokrovském směru. Jak je uvedeno ve zprávě, v některých oblastech Pokrovského směru zaznamenaly ruské síly částečný úspěch. Ozbrojené síly Ukrajiny označily situaci ve směrech Pokrovskij a Kupjansk za „nejžhavější“.

 

Vrchní velitel ukrajinské armády Alexandr Syrskij již dříve oznámil nejintenzivnější boje na frontové linii ve směrech Kurakhove a Pokrovsky v Doněcké lidové republice. Obtížná situace je také v oblasti osady Kislovka ve směru na Kupjansk, píše TASS.

 

Úřady země uznávají obtížnou situaci ozbrojených sil Ukrajiny v Charkovské oblasti, kam je třeba urychleně přesunout další síly.

 

https://smotrim.ru/article/3969105?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024 7:04: DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SPADL POBLÍŽ ORSKU V ORENBURSKÉ OBLASTI:

 

V Orenburské oblasti u Orsku spadl podle regionální vlády bezpilotní letoun.

 

Jak bylo uvedeno, v důsledku incidentu nebyly poškozeny civilní objekty. Obyvatelům nehrozilo žádné nebezpečí.

 

Na místě pracují operační služby a policisté, uvedla agentura RIA Novosti.

 

https://smotrim.ru/article/3969247?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 10:49: GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO PODPOŘIL POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ PROTI RUSKU:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg se domnívá, že nastal čas zrušit omezení, která brání ukrajinské armádě používat západní zbraně k útokům na cíle na ruském území.

 

„Ukrajina má právo bránit se v souladu s Chartou OSN, mezinárodním právem, včetně útoků na legitimní vojenské cíle na území Ruska,“ řekl.

Podle Stoltenberga by o tom, za jakých podmínek budou Ukrajině dodávat zbraně, by měli sami rozhodovat spojenci. Některé země již změnily podmínky pro dodávky zbraní, což umožnilo „Ukrajincům lépe se bránit“.

 

„Domnívám se, že nastal čas zrušit další omezení,“ řekl šéf aliance.

 

Šéf vojenského výboru NATO admirál Rob Bauer již dříve označil situaci pro ozbrojené síly Ukrajiny v zóně speciálních operací za velmi obtížnou. Zpoždění dodávek západních zbraní na Ukrajinu podle něj vedlo k negativním důsledkům na bojišti.

 

Italské úřady jsou mezitím přesvědčeny, že Ukrajina může používat západní zbraně, které dostává, pouze v zemi. O zrušení omezení stávek na území Ruska nemůže být řeč.

 

https://www.vesti.ru/article/3969631

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 10:47: ZACHAROVOVÁ POZVALA ESTONSKÉHO PREZIDENTA, ABY UKÁZAL, JAK SRAZÍ RUSKO NA KOLENA:

 

Oficiální zástupkyně ruského diplomatického oddělení Maria Zacharovová komentovala prohlášení estonského prezidenta Alara Karise, že Ruskou federaci je třeba srazit na kolena.

Zacharovová na svém kanálu na Telegramu v reakci na Karisova slova o potřebě srazit Rusko a celé jeho vedení na kolena napsala: „Jak to je? Ať to ukáže.“

 

Estonský prezident již dříve vyjádřil názor, že hlavní věcí je nyní zastavit ruskou válečnou mašinérii.

 

https://www.vesti.ru/article/3969584

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 11:01: PUTIN A MIRZIJOJEV ZAHÁJILI ROZHOVORY V KUKSAROYOVĚ REZIDENCI V TAŠKENTU:

 

Lídři Ruska a Uzbekistánu, Vladimir Putin a Šavkat Mirzijojev, zahájili rozhovory v Kuksaroyově rezidenci v Taškentu. Rozhovory se budou konat v úzkém a rozšířeném formátu poté, co je plánován podpis balíčku dokumentů.

 

Prezident Ruské federace je na státní návštěvě Uzbekistánu. Putin přijel do Kuksaroy v autě Aurus, před prezidentským palácem se ruský vůdce setkal s hlavou Uzbekistánu.

 

Jednání z ruské strany se zúčastní ministryně kultury Olga Ljubimovová, ministryně zemědělství Oksana Lut, ministr vnitra Vladimir Kolokolcev, ministr energetiky Sergej Civilev, generální ředitel Rosatomu Alexej Lichačov, ředitelka Rospotrebnadzoru Anna Popova, předseda VEB.RF Igor Šuvalov, šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Kuksaroy je venkovské sídlo prezidenta Uzbekistánu, kde přijímá zahraniční vůdce a vážené hosty. Z uzbecké výzdoby se „Kuksaroi“ překládá jako „zelený palác“.

 

https://www.vesti.ru/article/3969670

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 11:30, Kabulov: PUTIN BYL INFORMOVÁN, ŽE TÁLIBÁN MŮŽE BÝT VYLOUČEN ZE ZAKÁZANÝCH ORGANIZACÍ:

 

Ministerstvo zahraničních věcí a ministerstvo spravedlnosti Ruska informovaly hlavu státu Vladimira Putina, že hnutí Tálibán (zakázané v Ruské federaci) může být vyloučeno ze seznamu zakázaných organizací, uvedl Zamir Kabulov, ředitel druhého asijského odboru ruského ministerstva zahraničí.

 

Vyloučení hnutí Tálibán (zakázaného v Ruské federaci) ze seznamu zakázaných organizací před jeho uznáním je povinné, řekl Kabulov agentuře TASS. Diplomat poukázal na to, že bez toho by bylo předčasné hovořit o uznání, otázka se nadále řeší. Dodal, že „všechny úvahy byly oznámeny vedení Ruska“, očekává se rozhodnutí.

 

V odpovědi na otázku týkající se postoje ruského diplomatického oddělení k otázce vyloučení Tálibánu ze zakázaných organizací Kabulov poukázal na to, že je „pozitivní“. Stanovisko, jak zdůraznil diplomat, bylo předáno po dohodě s ostatními resorty.

Kabulov také řekl, že ruská strana poslala Tálibánu pozvání k účasti na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF).

 

https://www.vesti.ru/article/3969723

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 10:31: V DLR BYLI ZADRŽENI KOMPLICOVÉ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Zaměstnanci Ruské gardy zadrželi v Doněcké lidové republice sedm osob podezřelých z napomáhání ozbrojeným silám Ukrajiny. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

Informace z vojenské kontrarozvědky pomohly dostat se na stopu ukrajinských kompliců, upřesnila Národní garda.

 

Kromě toho bylo v regionu zadrženo 26 osob za navádění k teroristickým a extremistickým aktivitám, dalších 14 za páchání různých trestných činů.

 

https://www.vesti.ru/article/3969473

 

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ ŘÍKÁ, ŽE RUSKO SOUSTŘEDILO 10.000 RAKET SYSTÉMU S-300; VYJÁDŘUJE SKRYTÝ POSMĚŠEK VŮČI USA/ZÁPADU

 

https://youtu.be/VijSoIsNoF8?si=mXD8K6vOMuCMWRNo

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „LIDÉ UPÁLENI ZAŽIVA“: IZRAEL BOMBARDOVAL „BEZPEČNOU ZÓNU“ VE MĚSTĚ RAFAH V DOBĚ JIŽ PO NAŘÍZENÍ MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA O ZASTAVENÍ CELÉ OPERACE V RAFAHU; 40 LIDÍ ZABITO; IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY OBHAJUJÍ SVŮJ ÚTOK

 

https://youtu.be/21qdvxNAg30?si=V4Ain40kFeXTykEZ

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „DOSUD NEJVĚTŠÍ“ RAKETOVÝ DÉŠŤ HAMÁSU NA TEL AVIV; ODVETNÁ BOUŘE PO IZRAELSKÉM MASAKRU V RAFAHU

 

https://youtu.be/ZkaCjQ0Y37g?si=qIr1aKnbjQpSW_tX

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŽÁDNÝ VZDUŠNÝ ŠTÍT PRO UKRAJINU“: BLOK NATO ZAVRHUJE ZELENSKÉHO ŽÁDOST PŘI SÉRII RUSKÝCH VÍTĚZSTVÍ.

 

https://youtu.be/j5GoDvadbtc?si=AMAMGjwfRXNaqSnu

 

 

📌💥💥💥27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BIDENŮV ZOUFALÝ POSUN PO SAÚDSKÉM ODMÍTNUTÍ DOVOLIT SPOJENÝM STÁTŮM VYUŽÍVAT JEJICH ZÁKLADNY K ÚTOKU NA ÍRÁN; OBRAT USA O 180° VE VĚCI DODÁVKY ÚTOČNÝCH ZBRANÍ SAÚDSKÉ ARÁBII?

 

https://youtu.be/f_WJGrhdDDw?si=cPux9DWrZHNbFHbk

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ POSUN POSTOJE SAÚDSKÉHO KORUNNÍHO PRINCE PO HAVÁRII ÍRÁNSKÉHO PREZIDENTA RAISÍHO; MOHAMMED BIN SALMÁN PŘIJAL POZVÁNÍ TEHERÁNU K NÁVŠTĚVĚ ÍRÁNU (!)…

 

https://youtu.be/suldS7CFCZ0?si=_153N3CNYehHz2H3

 

 

📌 27.5.2024, Slovenská republika, Startitup: MINISTER TOMÁŠ O NOVOM NASTAVENÍ FINANCOVANIA SOCIÁLNYCH SLUŽIEB

 

https://www.youtube.com/live/UuuRjSPYo9M?si=HejGQsFkLcy8sfGn

 

 

📌27. května 2024 8:50: DEMONSTRANTI ZABLOKOVALI NĚKOLIK DÁLNIC V ARMÉNII:

 

V Arménii bylo ráno zadrženo více než 60 demonstrantů proti akcím premiéra Nikola Pašinjana, který blokoval silnice po celé zemi.

 

V Jerevanu, jak upřesňuje RIA Novosti, se koná procesí pod vedením hlavy diecéze Tavuš Arménské apoštolské církve, arcibiskupa Bagrata Galstanjana.

 

Do osmé hodiny ranní strážci zákona zadrželi 67 lidí pro porušení kázně. Většina z nich nechala svá auta uprostřed vozovky, aby zastavili dopravu. Vyjadřují tedy nespokojenost s jednáním předsedy kabinetu ministrů, pokud jde o předání několika vesnic Ázerbájdžánu v rámci vymezení hranic a požadují jeho rezignaci.

 

Akce občanské neposlušnosti probíhají po celé zemi, zejména demonstranti zablokovali dálnici vedoucí do Íránu.

 

https://www.vesti.ru/article/3969394

 

 

📌27. května 2024 8:45: 12 NEPŘÁTELSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ SESTŘELENÝCH PŘES NOC NAD RUSKÝMI REGIONY:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany zničily 12 ukrajinských dronů leteckého typu nad Brjanskou, Belgorodskou a Orjolskou oblastí a také nad Krasnodarským územím, uvedlo ministerstvo obrany.

 

Je třeba poznamenat, že jeden UAV byl sestřelen nad Brjanskou oblastí, další nad oblastí Belgorod. Nad územím Krasnodarského území protivzdušná obrana zlikvidovala čtyři ukrajinské drony a nad Orjolskou oblastí bylo zničeno a zachyceno šest UAV.

 

Gubernátor Orjolské oblasti Andrej Klyčkov již dříve uvedl, že v důsledku masivního útoku spadl UAV na čerpací stanici ve městě Livny. Řidič hasičského sboru zahynul, další tři zaměstnanci provozních služeb byli zraněni.

 

Podle šéfa Krasnodarského území Veniamina Kondratěva se ozbrojené síly Ukrajiny pokusily zaútočit na civilní cíle na území Gelendžiku. Protivzdušná obrana navíc sestřelila UAV ve vesnici Krynycja. Trosky jednoho ze zařízení poškodily nedokončenou budovu. Ve vesnici Džanchot spadl dron na stromy, oheň byl uhašen. Nikdo nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/3969372

 

 

📌27. května 2024 8:53: McCaul: CVIČENÍ ČLOA UKÁZALO, ŽE PEKING NEOBSADÍ TCHAJ-WAN MÍROVOU CESTOU:

 

Čína projevila nezájem o „mírové převzetí Tchaj-wanu“, řekl Michael McCaul, předseda zahraničního výboru Sněmovny reprezentantů USA.

 

Podle jeho názoru to dokládá vojenské cvičení Čínské lidové osvobozenecké armády (PLA), které se konalo bezprostředně po nástupu nového šéfa ostrovní správy Laj Čching-teho do úřadu.

 

„Čínské ozbrojené síly provedly zastrašující vojenská cvičení, čímž demonstrovaly, že nemají zájem na mírovém obsazení Tchaj-wanu,“ řekl McCaul během setkání s Lai Qingde. Delegace amerických kongresmanů přijela na ostrov den předtím, aby se zúčastnila inaugurace.

 

Den předtím Laj Čching-te ve svém inauguračním projevu vyzval Peking, aby uznal nezávislost ostrova. Čínské ministerstvo zahraničí na tato slova ostře reagovalo a poukázalo na to, že Tchaj-wan je součástí Číny a nic nemůže zasahovat do historického trendu nevyhnutelného znovusjednocení.

 

Ve dnech 23. a 24. května Čína provedla cvičení „Společný meč“ v oblasti Tchaj-wanu, kdy účinně obklíčila ostrov, aby „varovala separatistické síly“. Zúčastnily se jich pozemní a raketové síly, stejně jako námořnictvo a letectvo.

 

https://www.vesti.ru/article/3969360

📌 ČEHO SE DOČKÁTE V BUDOUCNU S ELEKTROMOBILEM!!!

https://t.me/absurdnisvet/73611

 

 

📌 27.5.2024, Institut RUSSTRAT: BARTOLOMĚJSKÁ NOC!!!

 

JSOU ÚTOKY NA POLITIKY, KTEŘÍ GLOBALISTŮM NEVYHOVUJÍ, SOUČÁSTÍ PLÁNU NA PŘÍPRAVU „MÍROVÉ KONFERENCE“ VE ŠVÝCARSKU?

 

Smrt prezidenta Raísího a atentát na slovenského premiéra Fica v kombinaci se zprávami o spiknutí v Turecku a Saúdské Arábii v krátkém časovém intervalu je série událostí, jejichž náhodný přesah má extrémně nízkou matematickou pravděpodobnost.

 

Výčet mimořádných situací je však mnohem širší. Světová média například prakticky nevěnovala pozornost tomu, co se stalo 19. května současně se smrtí Raísího. Hovoříme o Demokratické republice Kongo, obrovské africké zemi se 110 miliony obyvatel, kde došlo k atentátu na prezidenta Félixe Tshisekediho.

 

👉 (V Kongu zabránili převratu organizovanému Američany. Armáda Demokratické republiky Kongo tvrdí, že do pokusu o převrat byli zapojeni tři Američané.https://www.youtube.com/watch?v=MhC1FctLo8k, pozn.red.)

 

Na rezidenci prezidenta Demokratické republiky Kongo zaútočila skupina ozbrojených opozičních odpůrců, z nichž někteří byli „náhodou“ občany USA.

👉Prezidenta Tshisekediho zachránila ochranka, přičemž útočníci nevypadali na sebevrahy, jednoznačně počítali s úspěchem. Teroristé postupovali podle stejného schématu, podle kterého se v roce 2021 ozbrojenci s americkými dokumenty vypořádali s prezidentem Haiti.

 

👉Ukazuje se, že během několika dní ve všech částech světa – v Evropě, Asii, Africe – dochází k tragickým událostem zaměřené na nejvyšší představitele státu.

👉Může to být náhodná shoda okolností? Očividně ne.

👉Každá událost jednotlivě může být náhoda, ale dohromady se z toho vyklube globální Bartolomějská noc, vyvraždění politiků, kteří jsou pro globalisty nevyhovující. Nebo přinejmenším hmatatelná hrozba něčeho podobného.

 

👉Otazníků je ještě více, pokud analyzujeme události posledních dvou let. Zde máme také dost „náhodných“ politických vražd nebo „náhodných“ pokusů o atentát, kdy oběť jako zázrakem přežila.

 

👉V létě roku 2022 zemřel jeden z hlavních kritiků protiruských sankcí, přední japonský politik, expremiér Šinzó Abe – údajně rukou pološíleného psychopata, který chtěl původně napadnout úplně jiného člověka – vůdce náboženské sekty. Ale pak z nějakého důvodu změnil názor a zabil Abeho při naprosté nečinnosti ochranky expremiéra. Příběh smrti Abeho se stal celosvětovou zpravodajskou událostí a byl široce diskutován.

 

👉Podobná situace se odehrála v Jižní Koreji, kdy 2. ledna letošního roku k opozičnímu vůdci Lee Jae-myunga, který mimochodem také vystupuje proti bezohledné podpoře kyjevského režimu ze strany Soulu, přistoupil muž v šaškovském oblečení, s korunou na hlavě a zasáhl politika 18centimetrovým nožem do krční tepny.

 

👉Korejec měl štěstí – terorista minul o pár milimetrů, ale několik dalších dní byl Lee Jae-myung mezi životem a smrtí. „Politika číslo dvě“, který kontroluje jihokorejský parlament, zachránili lékaři, stejně jako pravděpodobně zachrání Roberta Fica. Ale sediment, jak se říká, zůstal. Skutečné motivy teroristy také nejsou vyjasněny, událost lze jen stěží nazvat průhlednou.

 

Ještě jednou opakuji – každá jednotlivá epizoda uvedená výše by mohla být náhodou, ale jejich souhrn náhodný být nemůže.

 

Abychom tomu porozuměli, stačí využívat statistické nástroje a dát do souvislosti intenzitu teroristických útoků na politiky, které ve většině případů nemají jasné a zřejmé veřejné vysvětlení, s událostmi, ke kterým došlo v jiných obdobích.

 

Je zřejmé, že v různých částech světa vidíme nárůst „nemotivovaných“ teroristických aktivit. Nebo možná motivovaných? Když se totiž podíváme pozorně, všechny oběti útoků jsou v té či oné míře odpůrci protiruského kurzu.

 

👉Můžeme tedy připustit, že mluvíme o řízeném procesu, za kterým stojí stejné síly, které vyhodily do povětří Nord Streams a zorganizovaly masakr civilistů v koncertní hale Crocus.

 

👉Není pochyb – cílem pokusů o atentáty je 👉nejen fyzicky zlikvidovat nechtěné politiky, ale 👉také zastrašit a 👉paralyzovat vůli ostatních, 👉vytvořit u politických vůdců pocit, že naprosto každý, 👉kdo se k nim přiblíží, může držet za zády nůž zabalený v papíru.

 

👉Současné zhoršení může mít ještě jeden prozaický důvod – přípravu tzv. „mírové konference“ ve Švýcarsku, kterou globalisté považují za celosvětovou přehlídku sil loajálních globálnímu hlubokému státu. 👉Globalisté přitom nemají žádné pozitivní stimuly pro to, aby nalákali lídry na švýcarské setkání. 👉Účastníci akce neobdrží žádnou finanční pomoc ani další politickou podporu. Nedočkají se ani mediálního pokrytí – celý PR efekt akce půjde na Zelenského a jeho notoricky známé „formule“ míru.

 

👉Logika je v tomto případě jednoduchá: „Pokud chceš žít, přijeď do Švýcarska a poslouchej kyjevského klauna. 👉Jestli nechceš, v libovolnou chvíli k tobě přistoupí jiný klaun s korunou na hlavě a bodne tě nožem, jako se to stalo Lee Jae-myungovi.”

 

👉Toto schéma je kriminální, gangsterské a „velmi americké“ a bylo testováno několika generacemi gangsterů, počínaje érou prohibice ve 20. letech v USA. Pravda, to vše může mít i opačný efekt, protože vůdci Globálního Jihu jsou ve většině skuteční muži, a mají pro strach uděláno, jinak by ve svých zemích neprošli tvrdým a drsným přírodním výběrem.

 

👉A jejich reakce na vydírání banditů nemusí být vůbec taková, jakou si představují globalisté, kteří se sami považují za arbitry osudů planety.

👉Pud sebezáchovy donutí i ty, kteří dnes stále ještě přemítají a přemýšlejí, jakou stranu si vybrat, aby se vydali po cestě Nigeru.

 

JELENA PANINA   https://www.pokec24.cz/politika/bartolomejska-noc-2-0/

 

 

📌 Nějaká Hanička Schöttrová se postarala spamovaním u facebooku o mou blokádu!!! Moc milá osoba!!!

27.5.2024 RÁNO MNĚ OMEZILI ÚČET DO 30.5.2024, NEMŮŽETE POUŽÍVAT SKUPINY. Končí 30. 5. 2024.

Odůvodnění: Vypadá to, že jste se zavádějícím způsobem pokusila získat To se mi líbí, sledující, sdílení nebo zhlédnutí videa. Porušuje to zásady komunity týkající se spamu. Naše technologie zjistily, že vaše aktivita porušuje zásady komunity, a podnikly příslušná opatření.

Celosvětově používáme stejná pravidla pro všechny.

Naše technologie a týmy fungují v mnoha jazycích, abychom zajistili konzistentní uplatňování našich pravidel. Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÁ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ A TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

27.05.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Nemohu vám dát vzorec pro úspěch, ale mohu vám dát vzorec pro neúspěch – a ten je: Snažte se potěšit všechny okolo.“ – Herbert Bayard Swope

 

📌💥💥💥26.05.2024, Hindustan Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY SÍLY BUŠILY DO LETIŠTĚ, URČENÉ PRO STÍHAČKY F-16 NA ZÁPADNÍ UKRAJINĚ; PŘI LETECKÉM ÚTOKU BYLA ZNIČENA I MÍSTNÍ ENERGETICKÁ ROZVODNÁ SÍŤ

 

https://youtu.be/vlk7hlxKgls?si=R_UM1IQuUGep3fmi

 

 

📌💥💥💥26.05.2024, Hindustan Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO UKRAJINY NADZVUKOVÝMI RAKETAMI; ZELENSKYJ ŽÁDÁ O POMOC; 12 LIDÍ ZABITO V CHARKOVĚ

 

https://youtu.be/wfNVYdKXSw0?si=T0f71mxIqP5GalWd

 

 

📌💥💥💥26.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HAMÁS PROLOMIL BEZPEČNOST ZEMĚ NATO; PLÁNUJE VELKÝ ÚTOK V NĚMECKU? V MOBILNÍM TELEFONU BYLY NALEZENY MAPY IZRAELSKÉHO VELVYSLANECTVÍ A VOJENSKÉ ZÁKLADNY USA V NĚMECKU

 

https://youtu.be/0CFpPMbxEDA?si=9ubRYzeIDw2Zjvvr

 

 

📌💥💥💥26.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ERDOGANOVO VELKÉ ZVAŽOVÁNÍ „VÁLEČNÉHO STAVU“ NĚKOLIK DNÍ PO SLOVECH, ŽE IZRAEL ZAÚTOČÍ NA TURECKO

 

https://youtu.be/N-kgROeoMw8?si=8mXzEP_aORYMoUW8

 

 

📌26. května 2024 18:19: VIDEO ZACHYTILO ZACHYCENÍ AMERICKÉHO HIMARS POSÁDKOU BUKU:

 

Ruské ministerstvo obrany v neděli zveřejnilo záběry efektivního zachycení vzdušného cíle v zóně NVO.

 

Výpočet protiletadlového raketového systému Buk-M1, pokrývajícího objekty v zóně odpovědnosti skupiny vojsk Vostok ruských ozbrojených sil, zachytil raketu vypálenou ukrajinskou armádou.

 

Je specifikováno, že protiletadloví střelci sestřelili munici amerického raketového systému HIMARS s vícenásobným odpalováním, jeho porážka byla zaznamenána na video.

 

Připomeňme, že jen za poslední den si protivzdušná obrana připsala 41 ukrajinských bezpilotních letounů, pět amerických operačně-taktických raket ATACMS, protilodní střelu Neptun a 32 raket HIMARS a Vampire MLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/3968962

 

 

📌26. května 2024 20:15: V CENTRU KYJEVA DOŠLO K HROMADNÉ RVAČCE:

 

Na ulici Chreščatyk v centru Kyjeva vypukla hromadná rvačka.

 

Týká se ho více než deset mladých lidí, kteří se navzájem mlátí a kopou. Kolem se shromáždil dav přihlížejících, kteří sledují, co se děje, ale nezasahují.

Co rvačku způsobilo, není známo, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/3969031

 

 

📌26. května 2024 19:36: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY V BOJÍCH U BERESTOVA VÍCE NEŽ 1,5 TISÍCE VOJÁKŮ A ŽOLDÁKŮ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) u obce Berestovoje v Charkovské oblasti ztratily přes jeden a půl tisíce vojáků a zahraničních žoldáků. Oznámil to koordinátor pro meziparlamentní vztahy s parlamentem Luhanské lidové republiky (LLR), poslanec Státní dumy Viktor Vodolatsky.

 

„Skupina Západ ruských ozbrojených sil u Berestova zničila více než 1,5 tisíce nacionalistů, žoldáků a také obrovské množství techniky,“ řekl agentuře TASS.

 

Ruské jednotky způsobily velké škody 77. brigádě ukrajinské armády, dodal náměstek.

Bojovníci skupin ozbrojených sil RF „Sever“ a „Západ“, kteří osvobozují Berestovoye, obkličují osady v Charkovské oblasti, kde byla vytvořena silná opevnění ukrajinských neonacistů, poznamenal poslanec.

 

Německý televizní kanál Welt již dříve uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny jsou nuceny stahovat ozbrojence z jiných regionů a vystavovat další sektory fronty, aby odrazily ofenzívu ruské armády u Charkova. Nedostatek lidí je podle něj akutní zejména na frontové linii na Donbasu. Za poslední dva týdny ztratili ozbrojenci kyjevského režimu ve směru na Charkov desítky obrněných vozidel.

 

https://www.vesti.ru/article/3969016

 

 

📌26. květen 2024 20:14, JEVGENIJ PODDUBNY: VE SMĚRU NA CHARKOV OZBROJENÉ SÍLY RF POKRAČUJÍ V TLAKU NA NEPŘÍTELE:

 

V jednom z nejdůležitějších směrů – Charkově, kam nepřítel přesouvá stále více sil, pracuje vojenský velitel Jevgenij Poddubnyj.

 

Volchansk. Vojáci našich útočných jednotek vyřazují nepřítele z budov, které byly přeměněny na pevnosti. I v tom nejnenápadnějším domě může být nepřátelská kulometná posádka. Každých tucet metrů musí být překonán bitvami.

 

Zde je to, co říkají vojáci:

 

„Nepřítel vede manévrovatelnou obranu a snaží se bránit. Připravil se velmi dobře.“

 

„Za poslední rok se povaha nepřátelských akcí změnila. Daří se mu rozvíjet směr FPV dronů. A to je vážný problém: dochází k tomu, že se pohybujeme buď v noci, nebo lesními pásy. Nemáme podporu pro obrněná vozidla, protože jsou náchylná k útokům dronů FPV. Totéž platí pro nepřítele, který také skrývá své vybavení.“

 

Vovčansk je svým územím srovnatelný s Avdijivkou, až na to, že zde není tak rozsáhlá průmyslová zóna. Ve skutečnosti je severní část města pod kontrolou ruské armády a jižní okresy Vovčansku jsou za řekou.

Mosty přes řeku Volčja byly zničeny, ale nepřítel buduje pontonové přechody a pokouší se o protiútok, aby vnutil blížící se bitvy jednotkám ruské skupiny „Sever“. To jsou ale neúspěšné pokusy.

 

Ruští motostřelci jsou vedeni průzkumnými letouny ze vzduchu, kteří okamžitě informují o pohybu a počtu nepřátel a opravují palebné škody.

Letectvo podporuje pěchotu a útočí na nepřátelské zálohy, které se snaží překročit řeku. Vysoce výbušné bomby s plánovacím modulem ničí ukrajinské jednotky.

 

Letectví také zasahuje pontonové přechody, které se nepřítel snaží tajně vybudovat u Vovčansku. Město nyní zažívá nejtvrdší boje ve směru na Charkov, ale oblast aktivních nepřátelských akcí je mnohem větší.

 

Naše jednotky postupují v široké oblasti, aby zatlačily nepřítele zpět do Charkova a vytvořily sanitární zónu, která ochrání města Belgorodské oblasti před teroristickými útoky kyjevského režimu pomocí vícenásobných odpalovacích raketových systémů, Průzkumníci, kteří identifikují a ničí cíle, pokračují v lovu nepřátelských výpočtů, které se podílejí na vraždách obyvatel Belogorye.

„Prioritními cíli jsou pro nás MLRS. Protože Belgorod je z těchto systémů ostřelován. Nepřítel používá i dělové dělostřelectvo – jedná se o houfnice D-20 a D-30. Nacházíme je v lesních pásech a také je ničíme. Dávají si výstroj daleko od sebe, bojí se,“ říká voják.

 

Probíhají rozsáhlé bojové práce. Jedna z jednotek ruské armády vytvořila nový rekord. Během aktivních operací ve směru na Charkov zlikvidovali potulující se operátoři munice více než 40 nepřátelských dělostřeleckých systémů.

Hovoříme s vojáky s volacím znakem Ded. Do aktivní armády vstoupil dobrovolně, za sebou vojenskou službu a zkušenosti z bojových operací na Severním Kavkaze.

 

„Je vysoce pravděpodobné, že nikdo z našich lidí nebude trpět, pokud bude zasažena nepřátelská technika. Tank, MLRS, dělo zachraňují životy našich bojovníků i civilistů. Koneckonců, nepřítel neustále ostřeluje Belgorod,“ říká voják. „Mají spoustu staré sovětské techniky, ale nejzajímavější je zničit NATO – hoří mnohem lépe než sovětské.“

Nyní operátoři Lancets provádějí, jak protibateriový boj, tak průzkum, ničí nepřátelské radarové stanice a systémy protivzdušné obrany. Rozsah to umožňuje. Nepřítel rozmístil na charkovském směru jednotky, které jsou vybaveny nejmodernějšími zbraňovými systémy západní výroby. Kromě toho pokračuje přesun záloh ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Velení formací kyjevského režimu se snaží zpomalit postup našich jednotek, poté, co prolomení fronty v několika oblastech vlastně postavilo nepřítele do slepé uličky. Ale další jednotky – a kyjevský režim stahuje některé prapory z jiných sektorů fronty – nemohly naše uskupení připravit o iniciativu. Bojovníci ruské armády budou pokračovat v tlaku na nepřítele.

 

https://www.vesti.ru/article/3968602

 

 

📌PRAVDA O NEŠTOVICÍCH:

 

Neštovice. Už jen to slovo nás rozechvěje.

 

Navzdory studené válce se v roce 1958 Sovětský svaz, Spojené státy a další země spojily, aby zbavily světovou populaci této hrozné nemoci.

 

Všechny konflikty a nepokoje mezi hlavami těchto mocností byly odloženy, aby se soustředilo společné úsilí na výrobu a dodávku vakcín, zejména pro rozvojové země, pro které byl problém neštovic větším problémem než hlad, znečištění vody a nedostatek potřebných vakcín. .

 

Byly to pravé neštovice a masivní kampaň za jejich „vymýcení“, které nakonec učinily očkování populární i v těch nejodlehlejších koutech našeho světa, a zastánci očkování nadále táhnou trumf v debatách s těmi, kteří zpochybňují nutnost těchto postupů „vymýcení „neštovice.

 

Toto video boří nejen rozšířený mýtus o existenci viru pravých neštovic, ale také mýtus o existenci pravých neštovic jako samostatné nemoci a její „vymýcení“.

 

https://odysee.com/@katie.su:7/diewahrheituberdiepocken:d

 

 

📌 🔥🔥🔥Chicago Heights: RANNÍ POŽÁR V TOVÁRNĚ 11./WASHINGTON!!!

https://t.me/absurdnisvet/73584

 

🌪LETECKÝ POHLED UKAZUJE DOMY ZCELA ZDEMOLOVANÉ MOŽNÝM SILNÝM TORNÁDEM V SANGERU V TEXASU. https://t.me/absurdnisvet/73585

 

⚡️🌧MEXIKO – „TUTO METROPOLITNÍ OBLAST V MEXIKU ZASÁHLA INTENZIVNÍ BOUŘE S KRUPOBITÍM, občané hlásili velké ledové bloky, padající stromy a billboardy padající do ulic,“ jak bylo oznámeno 26. 5. 2024 https://x.com/omg_interesting/status/1794571566426050983?t=BGu0EMlM4nz-zKVxe6J0rA&s=19

 

☀️ Vlna veder: „Brutální vlny veder (ÚDAJNĚ!) probíhají současně.

 

Mexico City (Tacubaya Observatory) opět překonává svůj tepelný rekord (34,7 °C). Údaje od roku 1877 a leží 2 309 m nad mořem.

 

Indie láme rekordy na severovýchodě, zatímco na severozápadě dosahuje 50 °C.“

 

🌧🗣 DIVNÉ, Evropa, STŘEDNÍ EVROPA a severní i jižní Evropa jsou svědky extrémních srážek a zatím tam není ŽÁDNÁ VLNA VEDER.

 

Dozvěděli jsme se, že miliardáři, jako jsou kill Bill Gates, chtějí najít důvod, proč MANIPULOVAT SLUNCE. 👹

 

https://x.com/ScottDuncanWX/status/1794687624915104014?t=js0p_YoKJObN8ODYbF5RmA&s=19)

 

🌧ZÁPLAVY V SEVERNÍ ARMÉNII: v důsledku silných dešťů se řeka Debed vylila z břehů. Silnice jsou zaplavené, mosty se hroutí. Podle místních médií zemřel jeden muž – nedokázal se dostat z potápějícího se auta. Do této chvíle bylo evakuováno 232 lidí, uvádí Mash

https://t.me/absurdnisvet/73588

 

Arménie: Řeka Debed na SV země se vylila z břehů a způsobila škody na dálnici M-6.

V důsledku toho je silnice uzavřena pro provoz v obou směrech. Obydlené oblasti jsou zaplaveny.

https://t.me/absurdnisvet/73589

https://t.me/absurdnisvet/73590

https://t.me/absurdnisvet/73591

https://t.me/absurdnisvet/73592

 

 

📌PRINCE A MICHAEL JACKSON SE NÁM CELOU DOBU SNAŽILI ŘÍCT PRAVDU O SVĚTĚ. SVĚT TEĎ POSLOUCHÁ.

 

https://t.me/absurdnisvet/73595

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.05.2024“:

➡️☭☆ Plnění bojového úkolu je doprovázeno nejen zkušenostmi a výcvikem posádky, ale také společnou prací letecké ženijní služby, navigační služby a leteckých dispečerů.

O každodenním životě v boji v zóně Severního vojenského okruhu hovořil velitel vrtulníku Mi-35 Victor.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Systémy protivzdušné obrany ve službě zachytily a zničily deset UAV nad územím Kurské oblasti a tři UAV nad územím Orjolské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Uzbekistánu, který je známý svou pohostinností, se dnes očekává státní návštěva prezidenta Ruska

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Úderná skupina armádního letectva VKS narušila rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil v prostoru odpovědnosti skupiny sil Sever. Posádky vrtulníků zasáhly neřízenými střelami letadel S-8.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Putin končí svůj pracovní den každý den dlouho po půlnoci“ – Peskov v prezidentově plánu

– Ve čtvrtek Putin odletěl v noci do Minsku

– V sobotu večer jsem po rozsáhlých jednáních odletěl z Minsku

– V sobotu odpoledne jsem měl schůzku o obranném průmyslu

– V neděli odlétá do Uzbekistánu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V severní Arménii bylo kvůli záplavám evakuováno více než 230 lidí, uvedlo ministerstvo vnitra republiky. Pašinjan zamířil do oblasti katastrofy, řekl tiskový mluvčí premiéra. Na sociálních sítích uživatelé sdílejí fotografie a videa, jak toky řek drtí vše, co jim stojí v cestě.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️Jednotky skupiny vojsk Západ v důsledku úspěšných vojenských operací osvobodily vesnici Berestovoe v Charkovské oblasti, informovalo ruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Odpovíme stejně!“

– Anton Siluanov vysvětlil, jak bude fungovat nový prezidentský dekret o náhradě škod na ruském majetku

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Za posledních 24 hodin ukrajinské ozbrojené síly ostřelovaly území oblasti Bělgorod asi 110krát, uvedl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Kolem 16:30 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí vícenásobného odpalovacího systému Vilkha proti cílům na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zničily dvě rakety Olkha MLRS nad územím regionu Belgorod.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Scholz řekl, že je proti tomu, aby Ukrajina měla možnost zahájit údery západními zbraněmi na ruské území

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin přijel do hlavního města Uzbekistánu Taškentu na dvoudenní státní návštěvu. Na letišti se s hlavou ruského státu setkal prezident Uzbekistánu Shavkat Mirziyoyev.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin a Shavkat Mirziyoyev navštívili park Nový Uzbekistán

Prezident Ruska položil věnec k památníku nezávislosti, který se nachází v parku.

Hlavy států si prohlédly i basreliéf o historii Uzbekistánu a informační stánky o projektech realizovaných v republice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ve městě Mersin na jihovýchodě Turecka došlo k velké dopravní nehodě, při které zahynulo 11 lidí a 30 bylo zraněno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„Diskutuje se o NEJCITLIVÝCH OTÁZKÁCH“ – Peskov o neformální komunikaci mezi prezidenty Ruska a Uzbekistánu, která začala v Taškentu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Německý kancléř Scholz připouští, že Ukrajina se nemusí stát členem NATO během příštích 30 let

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Vzhledem k mimořádné situaci, která v Arménské republice vznikla v důsledku silných lijáků s bouřkami, je Ministerstvo obrany Ruské federace připraveno poskytnout pomoc při odstraňování následků povodní a bahna.

Velení 102. ruské vojenské základny dostalo příslušné instrukce k vyčlenění personálu a také potřebného vybavení.

Na žádost arménské strany budou síly a prostředky ruských ozbrojených sil okamžitě vyslány do oblastí katastrofy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Česká reprezentace porazila švýcarský tým 2:0 a stala se poprvé od roku 2010 mistrem světa v hokeji.

Video ukazuje první vstřelenou branku ve 3. třetině. Druhý vstřelili Češi do prázdné branky pár sekund před koncem zápasu.

Švýcaři, kteří nikdy nevyhráli mistrovství světa, získali stříbro počtvrté. Tým získal osmkrát bronz. Česká republika je nyní sedminásobným mistrem.

Švédové obsadili na tomto mistrovství světa třetí místo a v zápase o bronz porazili Kanaďany (4:2).

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP