2023: Studenti univerzity Santa Clara si musí vzít injekce mRNA ‚Covid‘, nebo odstoupit. Spojení fašismu a idiocie

13.7.2023

Povinnost očkování podle COVID na vysokých školách je i nadále jednou z nejnásilnějších povinností, které kdy byly vyhlášeny. Zatímco většina vysokých škol již své mandáty zrušila, některé vysoké školy se jich odmítají vzdát a Santa Clara University v Kalifornii je jednou z nejtísnivějších.
Koncem dubna 2021, poté, co se většina nastupujících studentů prvních ročníků zavázala, SCU oznámila, že všichni studenti jsou povinni nechat se očkovat vakcínou COVID při podzimním zápisu nebo po úplném schválení, podle toho, co nastane později.
V polovině léta pak SCU oznámila, že studenti budou muset vakcínu dostat, i když zůstane schválena pouze pro případ nouze (EUA) a navzdory skutečnosti, že zákon o zdraví a bezpečnosti v Kalifornii kodifikuje Norimberský kodex. V paragrafu 24172 se uvádí
„(p)rojevuje se a bude se i nadále projevovat rostoucí potřeba ochrany občanů státu před nepovolenými, zbytečnými, nebezpečnými nebo nedbale prováděnými lékařskými pokusy na lidech. Záměrem zákonodárce je proto uzákoněním této kapitoly poskytnout občanům tohoto státu minimální zákonnou ochranu, pokud jde o pokusy na lidech, a stanovit sankce pro ty, kteří tato ustanovení poruší.“
SCU (a mnoho dalších vysokých škol a univerzit v Kalifornii) přímo porušují tento zákoník, protože odstraňují informovaný souhlas tím, že nařizují lékařské zákroky EUA.
Navzdory chybějícím údajům o účinnosti nebo adekvátní bezpečnosti pro tuto převážně zdravou populaci mladých dospělých SCU v prosinci 2021 nařídila posilovací léčbu, a to v polovině akademického roku, kdy by studenti neměli jinou možnost než se podřídit, nebo za sebou nechat desítky tisíc dolarů. Požadavek SCU na tři dávky zůstal zachován až do školního roku 2022-23.
Zcela bez ohledu na konec vyhlášení mimořádné situace, na začátku dubna 2023, kdy většina univerzit, jako například nedaleký Stanford, oznamovala konec povinnosti očkování proti COVID, aktualizovala SCU svůj požadavek pro nastupující studenty prvních ročníků.
Dne osmého května, týden po uzávěrce zápisu na podzim 2023, SCU v tichosti aktualizovala své zásady pro očkování proti COVID tak, aby vyžadovala jednu bivalentní dávku pro nastupující prváky (nikoliv však pro vracející se studenty) bez ohledu na to, kolik vakcín proti COVID již dříve podstoupili. SCU toto oznámení datovala zpětně k prvnímu květnu v domnění, že si toho nikdo nevšimne, ale v soukromých e-mailech od nastupujících studentů jsme se dozvěděli, že někteří z nich byli rozzuřeni. Vyzvali jsme je, aby odstoupili a přijali jinou nabídku.
Dne 31. května SCU své zásady opět aktualizovala. Nyní vyžaduje buď tři dříve přijaté monovalentní dávky, nebo jednu bivalentní dávku pro všechny členy komunity. Stejně jako v případě předchozích nařízení univerzity SCU nenabízí žádné náboženské výjimky a omezené zdravotní výjimky pro studenty i v těch nejkrajnějších případech, jak je vysvětleno níže. Fakulty a zaměstnanci však mohou o výjimky požádat.
Přečtěte si více: 2023: Studenti Univerzity Santa Clara musí podstoupit injekce mRNA Covid, nebo odstoupit od smlouvy.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *