, ,

20.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊JAN SCHNEIDER: FIALA ROZUM NEZTRATIL, NIKDY HO NEMĚL. A ZELENSKYJ JE NA TOM NEJSPÍŠ PODOBNĚ…

20.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊JAN SCHNEIDER: FIALA ROZUM NEZTRATIL, NIKDY HO NEMĚL. A ZELENSKYJ JE NA TOM NEJSPÍŠ PODOBNĚ…

 

 

📌20.10.2024: 🇷🇸 🟥🔊 „SANKCE PROTI RUSKÉ FEDERACI NEUVALÍME.

 

Prezident Vučić to mohl udělat před dvěma lety a byl by hrdinou – v Evropské unii by ho velebili, mluvili by o něm jako o demokratovi, velkém Evropanovi, příštím evropském komisaři. Ale on je především Srb. Srbové nezrazují Rusko, Srbové nejsou proti Rusům. A nikdy nebyli. Ani on jím nebude. A my nikdy nebudeme proti Rusům.“ – místopředseda srbské vlády Aleksandar Vulin v exkluzivním rozhovoru pro Rossija

https://t.me/to_je_nas_svet/30139

 

 

📌20.10.2024: 🟥🔊 JAN SCHNEIDER: FIALA ROZUM NEZTRATIL, NIKDY HO NEMĚL. A ZELENSKYJ JE NA TOM NEJSPÍŠ PODOBNĚ:

 

➡️Publicistka Jana Bobošíková si tentokrát do svého internetového pořadu Aby bylo jasno pozvala analytika a taktéž publicistu Jana Schneidera.

 

➡️A ten dokázal, že pro tvrdá vyjádření nechodí daleko. Sepsul hlavní česká média a o premiérovi Petru Fialovi (ODS) poznamenal, že zastírá pravdu.

➤ „Fiala neztratil rozum, protože ho v podstatě neměl. Celé jeho jednání je velice chaotické,“ pravil Schneider. A to byl teprve začátek.

 

➡️Hned v úvodu konstatoval, že spolu s migrací se zvyšuje i riziko šíření nakažlivých chorob. Na to upozorňovala BIS už v době, kdy v jejich řadách působil ještě Jan Schneider. Konstatoval, že dnešní členové BIS, ale i dnešní politici, se mohli poučit z minulosti.

EU podle Schneidera imigraci neřeší.

Unie mu připomíná starý koráb, který skřípe, protože politici považují za důležitější jiné problémy.

 

➡️Přitom migrace podle jeho názoru není nic menšího než „zbraň hromadného ničení“, která je používaná na zdevastování Evropské unie.

➤A přichází ze zemí, které v minulosti oslabily Západ – jako Irák, Libye a další. „V zemích, které Západ pomáhal roztřískat, tam se žít nedá,“ pravil Schneider.

Podle jeho názoru nesmíme zapomínat ani na to, že i v Africe se vedou války a že Afriku trápí sucha. Takže tamní obyvatelé se prostě musí dát do pohybu.

 

🟥OKOMENTOVAL TAKÉ POČÍNÁNÍ PŘEDSEDY ČESKÉ VLÁDY PETRA FIALY (ODS).

 

➡️ „FIALA NEZTRATIL ROZUM, PROTOŽE HO V PODSTATĚ NEMĚL.

➤Celé jeho jednání je velice chaotické.

➤Sedí na premiérské funkci, na které by měl sedět někdo rozumnější,“ pravil na adresu předsedy vlády Petra Fialy, který se z jeho pohledu snaží lidi přesvědčovat, že pravdou je to, co říká on a ne to, co reálně občané vidí vedle sebe.

➤ „Fialova realita je trochu z jiného světa, než ve kterém žijeme my,“ pokračoval Schneider.

 

🟥KONSTATOVAL, ŽE VLÁDNÍ ČTYŘKOALICE SE MŮŽE POKUSIT OVLIVNIT VOLBY SKRZ KORESPONDENČNÍ VOLBU.

 

➡️ „Propaganda bude fungovat, oni budou dělat, co umějí, ale zdá se mi, že to už nebude fungovat,“ konstatoval Schneider, podle něhož lidé vidí, že realita neodpovídá tomu, co vidí v hlavních médiích.

➤ „Lidé budou mít před volbami realističtější obraz, než se bude těm médiím líbit,“ konstatoval Schneider.

 

➡️Dodal, že důležité nitky moci vedou kamsi na Hrad, k lidem, kteří se snaží tvořit jakýsi český deep state někoho, kdo dostal na Hrad Petra Pavla a vybrousil ho jako diamant, řekl Schneider a naznačil, že reálnou moc drží právě tato údajná klika z Hradu a Petr Fiala je už jen „ťulpas“, který reálnou moc už příliš nedrží. Tak to vidí Jan Schneider.

 

➡️Pokud jde o válku na Ukrajině, ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podle Schneidera hraje o svoji budoucnost a hraje tak, že se snaží rozprodat tamní nerostné bohatství.

➤Poslední možností už pak je špinavá jaderná bomba, jinými slovy rozprášení jaderného materiálu nad Ruskem. „UŽITÍ ŠPINAVÉ BOMBY, TO UŽ JE V PODSTATĚ TERORISTICKÝ ČIN,“ vypálil Schneider s tím, že ukrajinský prezident se neštítí ani takového kroku.

➤ „Zelenskyj žije stejně jako Fiala na jakémsi obláčku, který nemá s realitou vůbec nic společného,“ zhodnotil Schneider.

 

➡️JEDNÍM DECHEM DOPLNIL, ŽE RUSKO SI UKRAJINY NEVŠÍMALO, DOKUD VĚŘILO, ŽE UKRAJINA ZŮSTANE NEUTRÁLNÍ ZEMÍ.

Ale když se Ukrajina rozhodla, že už neutrální nebude, Rusové začali jednat.

➤A z tohoto pohledu se mu nezdá reálně, že by Západ na Ukrajině zaváděl např. společnou zbrojní výrobu. Zvláště ne v situaci, když Rusové dál a dál tlačí na Ukrajinu, přestože dostávají nějaké rány.

RUSOVÉ PODLE SCHNEIDERA POČÍTAJÍ S TÍM, ŽE DOSTANOU NĚJAKOU TU RÁNU, ALE POČÍTAJÍ TAKÉ S TÍM, ŽE TYTO RÁNY VYDRŽÍ A BUDOU TLAČIT.

 

➡️Schneider je přesvědčen, že Ukrajinci vyprovokovali Rusko, že Západ Ukrajinu chvíli podporuje, ale nakonec dá od Ukrajiny ruce pryč.

➤ „Celá ta tíha rekonstrukce Ukrajiny prostě spadne na krk Rusku,“ vyjádřil svůj názor Schneider.

 

➡️PÁR SLOV VĚNOVAL I VÁLCE V IZRAELI.

➤Česko Izrael podporuje, ale podle Schneidera se může svět jako celek dívat na akce Izraele poněkud jinak, než se nám může zdát z Česka.

Odmítl však, že by Izrael páchal kupříkladu v pásmu Gazy genocidu.

➤ „Evropa se k těm židům prostě nezachovala dobře, a proto je nemá ráda,“ poznamenal.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jan-Schneider-Fiala-rozum-neztratil-nikdy-ho-nemel-A-Zelenskyj-je-na-tom-nejspis-podobne-763491

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 20.10.2024: SEVERNÍ KOREA: PCHJONGJANG TENTO TÝDEN ZVEŘEJNIL ZÁBĚRY Z HROMADNÉHO NÁBORU TISÍCŮ DOBROVOLNÍKŮ DO KOREJSKÉ LIDOVÉ ARMÁDY

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30141

👉  https://t.me/to_je_nas_svet/30142

👉  https://t.me/to_je_nas_svet/30143

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 20.10.2024: UNIKLÉ DOKUMENTY AMERICKÝCH ZPRAVODAJSKÝCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍ S PŘÍPRAVAMI IZRAELSKÉHO ÚTOKU NA ÍRÁN SE OBJEVILY NA INTERNETU:

 

➡️ Tyto uniklé dokumenty v podstatě jen potvrzují, kdo skutečně řídí větší ozbrojené konflikty – ať už tu na Blízkém východě nebo ve východní Evropě (či případně i jinde na světě)…

 

➡️V sobotu se na internetu objevil velký únik amerických tajných dokumentů… nebo bychom to měli kvalifikovat jako údajné úniky nejméně dvou přísně tajných dokumentů.

 

➡️Oba jsou označeny jako NOFORN, což je jedno z nejvyšších utajení – vzhledem k tomu, že to naznačuje, že konkrétní výzvědné informace nemohou být sdíleny se spojeneckými zahraničními zpravodajskými agenturami (s výjimkou „Pěti očí“).

 

🟥PRŮLOMOVÁ ZPRÁVA AXIOS NAZNAČUJE JEJICH AUTENTICITU:

 

➡️ „Američtí představitelé jsou extrémně znepokojeni potenciálně závažným narušením bezpečnosti poté, co byly zveřejněny dva údajné dokumenty amerických zpravodajských služeb o izraelských přípravách na útok na Írán prostřednictvím telegramového účtu spojeného s Íránem,“ píše Barak Ravid, který udržuje blízké izraelské vojenské a zpravodajské zdroje.

 

➡️Mezi těmito dokumenty je i jeden, jehož autorem je údajně Národní geoprostorová zpravodajská agentura (NGA) ministerstva obrany, přezdívaný „Vizuální zpravodajství“ a distribuovaný mezi americkou zpravodajskou komunitou (IC) začátkem tohoto týdne, a datovaný mezi 14. až 16. října.

 

➡️Ani Pentagon, ani NGA nenabídly oficiální potvrzení nebo komentář – a ani to pravděpodobně neudělají. Dokumenty se poprvé objevily na proíránském kanálu Telegram. Společnost Axios identifikovala název kanálu jako „Middle East Spectator.“

 

 

🟥DOKUMENTY SE POPRVÉ OBJEVILY ONLINE V PÁTEK, ALE ZPRÁVA AXIOS SILNĚ POUKÁZALA NA AUTENTICITU ÚNIKU.

 

 

➡️Izrael se připravuje na odvetu proti Íránu za jeho útok balistickými raketami z 1. října, při kterém asi 200 raket zasáhlo různá místa ve středním Izraeli, z nichž některé byly údajně íránské hypersonické. Axios poznamenal, že „únik by mohl být pokusem narušit izraelskou operaci.“

 

➡️Americký představitel řekl Axios, že údajný únik je „extrémně znepokojivý,“ což opět naznačuje autenticitu. Únik je také popisován jako potenciální velmi závažné narušení v rámci americké zpravodajské komunity.

 

🟥IZRAELSKÁ MÉDIA TAKÉ ZAČALA  NA ÚNIK UPOZORŇOVAT.

 

🟥HACKNUL ÍRÁN JEN OMEZENÉ SERVERY AMERICKÉ ZPRAVODAJSKÉ KOMUNITY?

 

➡️Pokud jde o obsah dokumentů, obsahují informace o tom, že izraelská armáda převáží pokročilou munici, aby ji možná připravila na plánovaný útok na Islámskou republiku. Jeden z utajovaných dokumentů má následující hlavičku:

 

➡️OBRANNÉ SÍLY POKRAČUJÍ V KLÍČOVÝCH PŘÍPRAVÁCH MUNICE A TAJNÉ AKTIVITĚ BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ TÉMĚŘ JISTĚ PRO ÚTOK NA ÍRÁN, 16. ŘÍJNA 2024

 

🟥SPOLEČNOST AXIOS SE K PŘÍSNĚ TAJNÝM DOKUMENTŮM VYJÁDŘILA NÁSLEDOVNĚ:

 

➤Uvádí se v něm také, že podle amerického zpravodajství provedlo izraelské letectvo tento týden velké cvičení, kterého se účastnila výzvědná letadla a pravděpodobně i bojové letouny vycvičené pro možný útok na Írán.

 

➤Údajná zpráva zpravodajské služby také podrobně popisuje přípravy izraelských bezpilotních letounů na útok na Írán.

 

Komunita washingtonských think-tanků je pobouřena zjevným závažným narušením…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/unikle-dokumenty-americkych-zpravodajskych-sluzeb-souvisejici-s-pripravami-izraelskeho-utoku-na-iran-se-objevily-na-internetu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Červená: POZOR🟥🔊 KLIMATIČTÍ FANATICI POZOR: LNG JE „HORŠÍ NEŽ UHLÍ“!

 

➤Pokud se budete řídit argumentem klimatických fanatiků, CO2 má být pro klima špatné.

➤Ale zatímco zemní plyn sám o sobě je považován za poměrně „čistý“, podle nové studie to zjevně neplatí pro zkapalněný zemní plyn (LNG). To je tedy „horší než uhlí“.

➤Evropané dlouhodobě těžili z levného ruského zemního plynu.

➤Moskva, přepravovaná potrubím přímo na Západ, zásobovala od sovětských dob velké části střední Evropy všestrannou energetickou surovinou.

➤Tyto dny jsou však nyní kvůli sankcím a profouknutému potrubí pryč.

➤Zemní plyn je ale stále potřeba ve velkém množství.

➤Většina z toho se nyní do Evropy dostává ve formě zkapalněného zemního plynu (LNG).

➤Zdá se však, že údajně „čistá“ energie dokonce zatemňuje démonizované uhlí, pokud jde o CO2 (a metan).

 

➡️Nově publikovaná studie ukazuje, že takzvaná „stopa CO2“ kapalného plynu je o třetinu vyšší než u uhlí.

➤Výzkumná práce profesora Roberta Howartha „ Uhlíková stopa zkapalněného zemního plynu je horší než uhlí “ se zaměřuje především na proces výroby a zkapalňování a také na dopravu zemního plynu.

➤Obzvláště kritický je proces zkapalňování.

➤Aby se zemní plyn dostal do přepravitelného kapalného stavu, musí být zchlazen na ledových -160°C – energeticky náročný proces.

➤A moderní tankery na LNG také způsobují další emise metanu (kromě spotřeby nafty motorů).

 

➡️Studie, která vychází z ideologie klimatických fanatiků, že oxid uhličitý je pro klima tak špatný (což, jak jsem vyvrátil ve své knize „ CO2 není náš nepřítel “ na mnoha příkladech studií), ➤také ukazuje další dilema „zelené“ ideologie.

➤Protože bez srovnatelně „čistého“ ruského plynovodu zbývají k zajištění spolehlivé a stabilní dodávky elektřiny pouze možnosti náročnější na „skleníkový plyn“.

 

https://volnyblog.news/klimaticti-fanatici-pozor-lng-je-horsi-nez-uhli/

 

 

📌20.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 VIEDENSKÝ ŠKOLSKÝ SYSTÉM V CHAOSE KVÔLI MIGRANTOM: UČITELIA SÚ BITÍ A NÚTENÍ NOSIŤ BURKY

 

➡️RAKÚSKO: ➤„Nejde len o násilie.

Väčšina detí nespĺňa kritériá školskej pripravenosti.

Mnohé si nevedia zaviazať šnúrky alebo držať pero,“ hovorí riaditeľka školy.

 

➡️Situácia vo viedenských školách je čoraz horšia v dôsledku masovej imigrácie, ktorá viedla k nárastu počtu detí prisťahovalcov, uviedol rakúsky denník Kronen Zeitung.

 

➡️Nedávna štúdia, ktorú uskutočnil miestny odborový zväz učiteľov v 100 všeobecných školách vo Viedni, zistila nielen systematické problémy, ako je ➤ jazyková bariéra, ale aj extrémne ➤ prípady vrátane útokov na učiteľov, situácie, keď ➤ rodičia žiakov žiadali učiteľky, aby nosili burky, a ➤ dokonca aj zosmiešňovanie popráv.

 

➡️Jedna riaditeľka strednej školy novinám povedala o súčasných problémoch, ale z obavy pred represiami nechcela uviesť svoje meno.

 

➡️Riaditeľka uvádza, že problémy najmä so sýrskymi rodinami, pretrvávajú.

➤ Vo väčšine prípadov vôbec nevedeli po nemecky.

 

🟥 „ARABSKÉ KOMUNITY SÚ PRE NÁS TERAZ SKUTOČNÝM PROBLÉMOM,“ HOVORÍ RIADITEĽKA.

 

➡️Imigrácia existovala vždy, ale teraz je to niečo úplne iné. Okrem toho si každý rozhovor s rodičmi vyžaduje videotlmočníka. Ale kto znáša tieto náklady? Oddelenie vzdelávania uvádza ministerstvo školstva. Presné čísla nie sú známe.

 

🟥 „SITUÁCIA V ŠKOLÁCH JE ČORAZ HORŠIA,“ HOVORÍ RIADITEĽKA ŠKOLY.

 

➡️Ako už Remix News informoval, približne ➤70 percent školopovinných detí vo Viedni nehovorí v každodennom živote po nemecky a ➤39 percent nemá rakúske občianstvo. ➤Približne 30 percent z nich sú moslimovia.

Kvôli tomuto chaosu sú viedenskí učitelia „húfne“ prepúšťaní.

 

➡️Podľa učiteľov sa jeden 13-ročný chlapec správal mimoriadne problematicky, keď 10-ročným spolužiakom ukazoval na svojom telefóne pornografické materiály a dokonca ➤urážal a ➤fyzicky napadol učiteľa.

➤Práve ho tretíkrát za štyri týždne vylúčili zo školy.

 

➡️ ‘Vždy sa vyskytnú problémy, najmä v sýrskych rodinách,’ povedal riaditeľ školy a dodal, že väčšina z nich vôbec nehovorí po nemecky.

➤Nemčinu ako materinský jazyk neovláda 80 až 85 percent z viac ako 800 žiakov jej školy. ➤Imigrácia existovala vždy, ale teraz je to niečo úplne iné.

 

➡️Problémy sú rôznorodé:

➤Deti hrajú na hodinách popravy,

➤jeden učiteľ zakázal čítať Bibliu z úcty k príslušníkom iných náboženstiev,

➤matka dala učiteľke svojho dieťaťa burku,

➤triedy sú nepokojné, ak sa v príbehu objaví prasa alebo dúha.

 

➡️Ak to učiteľ nahlási, často je ostro kritizovaný a nazývaný „klamárom“, čo mnohých núti mlčať zo strachu pred odvetou zo strany rodičov a dokonca aj kolegov.

 

➡️Niektorí však prehovorili, ako napríklad riaditeľ školy vo Floridsdorfe Christian Klahr a novinárka Susanne Wiesengerová. Klahr, ktorý napísal knihu o problémoch, ktorým učitelia čelia, povedal:

➤ „Potrebujeme pravidlá a musíme mať odvahu oddeliť tých, ktorí porušujú systém, od bežných škôl.

➤A nejde len o násilie.

➤Veľká časť detí nespĺňa kritériá školskej pripravenosti.

➤Mnohé z nich si nevedia zaviazať šnúrky alebo držať pero.“

Překlad, Zpracoval: Boris Mesár, CZ24.NEWS

 

(https://cz24.news/viedensky-skolsky-system-v-chaose-kvoli-migrantom-ucitelia-su-biti-a-nuteni-nosit-burky/)

 

 

📌⛔️POZOR 🏴‍☠️⬛️👹⚔️🟥🔊20.10.2024: 👎 Vítejte v ANTIFAmily© 👎

 

Nejnovější technologie figuríny CMYK a magnetického proužku v kombinaci s poznatky z průkopnického výzkumu tisku hologramů, to vše v jedné kartě, která zaujme!

 

Po vašem podpisu, který je automaticky propojen s vaším osobním účtem Imagine™, je karta ANTIFAmily© okamžitě připravena k použití.

Sebeodhodlání

 

Vlastnictvím karty ANTIFAmily© se jednoznačně hlásíte k základním a lidským právům!

Zavazujete se, že se za všech okolností postavíte proti rasismu, fašismu a vyloučení a že budete respektovat každého člověka stejně – bez ohledu na náboženství, barvu pleti, původ, jazyk nebo sexuální orientaci atd.

Se zárukou satirefakce*

Sbírejte body pro návratnost a získejte například letové minerály a paliva na vzdálenost za sníženou cenu.

Plaťte bezhotovostně (dopisem).

Otočte hranolem s bezdotykovou funkcí.

Jednoduše získejte peníze na demo okamžitě digitálně v souladu s antifa správním zákonem.

Užijte si slevy na jídlo a nápoje v předních restauracích s rychlým občerstvením.

měsíční Uplatněte poukázky na oblečení za černý textil.

Využijte exkluzivní možnosti cestování na mezinárodní demonstrace a koncerty.

Získejte svůj osobní balíček luxusních potravin včetně receptu od vaší zdravotní pojišťovny.

Používejte veřejnou dopravu zdarma (neplatí na jízdném).

Platinové doplňky*

NFC (nacistický Fuckoff Chip).

AAA Pass (Triple-A).

Laboratorně testovaný hliníkový povlak s imitací Q (otočná ochrana)

Domácí kancelář demo peníze okamžitá platba

🟥🔊POSKYTUJE KAŽDODENNÍ PŘÍSUN 👹 ADRENOCHROMŮ, DEZINFEKČNÍCH PROSTŘEDKŮ A VITAMÍNU C 👺 👺 👺

👉 https://www.cottonclub-berlin.de/produkt/antifamily-card/    

 

 

📌⛔️STOP🏳️‍🌈🏳️‍⚧️20.10.2024: 🟥🔊 TRANS ŽENY (PSYCHOPATIČTÍ CHLÁPCI)KANDIDUJÍ ZA LEVICOVÉ ZASTUPITELSTVO – A CHTĚJÍ BOJOVAT PROTI PRAVICI

 

➤Mezi těmi, kdo kandidovali do vedení strany na sobotní konferenci Levice v Halle, byli dva trans chlápci, konkrétně Heinrich Alexandra Hermann a Maja Tegeler.

➤Podle svých vlastních prohlášení se oba identifikují jako „různorodí“.

➤Hermann požadoval více práv pro třetí pohlaví v Německu.

➤ „Maja“ vysvětlil, že to, co bylo potřeba, byla „queer“ mobilizace proti pravici a kulturní válka proti queer nepřátelství a rasismu.

 

🤡Ti dva se však novými předsedy strany Die Linke nestali.😂

👉 https://t.me/absurdnsvet/82094

👉  https://t.me/absurdnsvet/82095

👉  https://t.me/absurdnsvet/82096

👉  https://t.me/absurdnsvet/82097

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 20.10.2024: ZŘEJMĚ NÁHODNĚ MUŽ V SOBOTU VE MĚSTĚ VALLSTEDT POBODAL ČTYŘI LIDI A VÁŽNĚ JE ZRANIL. POTÉ SE NECHAL BEZ ODPORU ZATKNOUT.

 

Čtyři lidé byli vážně zraněni při útoku nožem v okrese Peine (Dolní Sasko). Útočník odpoledne vážně zranil tři muže a ženu nožem na kraji silnice ve Vallstedtu, uvedl policejní mluvčí. Pozadí činu je podle policie stále zcela nejasné a probíhá vyšetřování.

 

Zraněné ženě je 48 let, mužům 18, 66 a 73 let. Všichni čtyři byli převezeni do okolních nemocnic a nasazeno bylo několik sanitek a záchranářský vrtulník. Podle Peiner Allgemeine Zeitung policejní mluvčí uvedl, že životy obětí nehrozí.

 

DER SPIEGEL pro vás shrnuje nejdůležitější zprávy dne: Co bylo dnes opravdu důležité – a co to znamená. Vaše denní aktualizace newsletteru v 18:00. Přihlaste se nyní zdarma.

 

Dvaatřicetiletý údajný pachatel z Peine na své oběti zaútočil zřejmě náhodně, když zametali chodník nebo na jejich předzahrádkách. Bez odporu se nechal na místě zatknout. Podle policie „nebyl dříve nápadný a neměl žádný záznam v trestním rejstříku“.

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/messerangriff-in-vallstedt-im-landkreis-peine-vier-schwerverletzte/ar-AA1sz0wC?ocid=BingNewsVerp&cvid=91401682f6cd4352b45b7f6ef3f9185c&ei=18

 

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️ 🏳️‍⚧️STOP👧🧒🏻👦👩🏻20.10.2024: „NEJSILNĚJŠÍ DEMOKRACIE“ JE HLAVNÍM ZDROJEM PERVERZE

 

🇺🇸 V USA bylo během JEDNOHO ROKU ODEBRÁNO Z RODIN 53 000 DĚTÍ, protože jejich rodiče byli proti změně pohlaví

 

Po tipu ze škol úřad sociálně-právní ochrany dětí zbavil rodiny rodičovských práv, protože odmítly poskytnout svým dětem „lékařskou pomoc“ – konkrétně povolení používat blokátory puberty.

 

✖️ Během roku bylo odebráno 53 000 dětí, jejichž rodiče zřejmě nesouhlasili s tím, aby si malé dítě mohlo nezávisle změnit pohlaví.

 

„Systém se nesnaží léčit psychické poruchy. Místo toho se vše zaměřuje na transgenderovou složku a nutí nás dělat věci, které jsou v rozporu s našimi rodinnými hodnotami, náboženským přesvědčením a základními morálními principy,“

stěžovala si jedna z matek.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82100

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊20.10.2024: UVÁDÍ SE, ŽE V MICHIGANU JE PŘIBLIŽNĚ O 500 000 REGISTROVANÝCH VOLIČŮ VÍCE NEŽ LIDÍ VE VOLEBNÍM VĚKU.

 

Demokratičtí představitelé uvedli, že plánují po volbách odstranit ze seznamu více než 600 000 „neaktivních voličů“. To vyvolalo obavy ohledně integrity seznamů voličů a povede k dalším diskusím o nakládání s registrací voličů.

https://www.disclose.tv/id/uu1llx04ce/

 

 

📌 STOP💉🎚️20.10.2024: JAPONSKO VARUJE BILLA GATESE: „JEHO DNY JSOU SEČTENY“ POTÉ, CO BYLY VE VAKCÍNÁCH NALEZENY POTRATOVÉ LÉKY. 💥 👋

 

Japonsko vyslalo Billu Gatesovi jasný vzkaz – jeho čas se krátí. 👋

Vládní pracovní skupina Covid rychle odhaluje jeho zločiny a zdi proti globalistickému králi jsou stále pevnější. 💥

👉 https://t.me/absurdnsvet/82102

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 20.10.2024: NĚMECKÉMU VELVYSLANCI V JIHOAFRICKÉ REPUBLICE BYLO ŘEČENO: „UŽ VÁS TU NIKDO NECHCE.“ 👋

 

Tato reakce následuje po kontroverzním postoji a podpoře Německa v konfliktu v Gaze, který je mnohými vnímán jako schvalování válečných zločinů a genocidy. 👋

👉 https://t.me/absurdnsvet/82103

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 20.10.2024:🚨 VÁŽNÁ OBVINĚNÍ PROTI STAROSTOVI KYJEVA VITALIJI KLIČKOVI: OBCHODOVÁNÍ S LIDMI A KORUPCE: 👋

 

👉 Ukrajinský tisk obviňuje Klička z provozování jedné z největších ukrajinských sítí pro obchodování s lidmi a prostituci

👉 Jen v Kyjevě prý provozuje více než 100 nevěstinců

👉 jeho nevěstince prodávají stovky žen do EU a USA

👉 Sám Kličko bydlí přímo nad kyjevským nevěstincem RIO, který je v jeho rukou

👉 Ukrajinský národní protikorupční úřad (NABU) zahájil vyšetřování korupce a velezrady

👉 https://t.me/absurdnsvet/82105

 

 

📌 POZOR🟥🔊 20.10.2024: ✅📸🇺🇸🗞-THE ECONOMIST S TITULKEM: „ZÁVIST SVĚTA.“‌‌💥🚀

 

💬- „Americká ekonomika je větší a lepší než kdy předtím. Přivede to politika zpátky na zem?“👈🔥⏰👻

 

🏦🇺🇸- „Dluh USA se od 26. září zvýšil o 455 miliard dolarů. Téměř půl bilionu 💸 za pouhé tři týdny.

To znamená, že se dluh každý rok zvyšuje o přibližně 7,8 bilionu dolarů -💲

To znamená, že dluh USA bude přibližně 70 bilionů dolarů 🇺🇲 do konce funkčního období příštího prezidenta, to znamená, že federální vláda bude do roku 2028 dlužit téměř 🇺🇲 bilionů ročně -💰 to je více než sociální Bezpečnost, medicína a obrana dohromady.‌“🔥

 

✅📸🌏🇺🇲- „CO SI MYSLÍŠ, ŽE BUDE DÁL?️⁉️“

https://www.economist.com/weeklyedition/2024-10-19

 

 

📌20.10.2024: 👨🏻‍🦯👨🏾‍🦼 HURÁ DO DŮCHODU 🤔🤔

👨🏻‍🦯👨🏾‍🦼 Jedu z práce. Je mi 75 let.

Musím vlakem, protože jsem o řidičák přišla jako zdravotně nezpůsobilá.

Poté, co mi ve vlaku štípne lístek průvodčí s naslouchátkem a silnými

dioptriemi, vystupuji.

 

Vystupuji velice opatrně.

Mám totiž jen jedno oko.

To pravé mně vypíchl 70-tiletý oční chirurg při odstraňování šedého

zákalu, když se mu třásly ruce, protože měl Parkinsonovu nemoc.

 

Z lokomotivy vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku.

 

Procházím nádražní halou, kterou hlídá hrbatý policista, který se pomočil.

Opět to nestihl.

 

Vycházím ven a jdu na trolejbus.

Řidička žádá cestující, aby jí řekli, kde má zastavit, protože trpí ztrátou

paměti.

 

Vystupuji a mám hlad.

V restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu, jakmile se podaří

dostat kuchaře z komatu.

Objednávám si pivo, ale číšník kvůli třesu rukou půlku vylije,než

dojde k mému stolu.

 

Chci zaplatit, ale číšník nerozezná stovku od tisícovky a nemůžeme

přijít na to, kolik má vlastně vrátit peněz. Jdu domů.

 

Děti ve věku 48 a50 let se mě ptají, jestli bych jim nepomohl najít

nějakou práci.

Ne, děti moje, na to jste ještě příliš mladí.

Ještě pracujeme MY.

 

Večer jdu do Národního divadla na Labutí jezero.

Beru si raději Pampers, abych to vydržela.

Představení je hned v prvním dějství zrušeno, protože 68-letá baletka,

představitelka hlavní role, padá a láme si krček kyčelního kloubu.

 

Vracím se domů. Odložím obě zubní protézy. Pustím si televizi a sleduji,

jak vláda hlasuje, aby zvýšila věkovou hranici odchodu do důchodu….

 

Německo: Kdy můžete odejít do důchodu?

Němci narození v roce 1948 a dříve odchází do penze ještě v 65 letech.

Od roku 2012 se však důchodový věk zvyšuje o měsíc, později dokonce o dva měsíce tak, aby Němci narození v roce 1964 a později budou odcházet do penze v 67 letech.

 

——————————————————-Je to vaše budoucnost?

https://t.me/absurdnsvet/82111

 

 

📌20.10.2024: POZOR🟥🔊 PRAVDA PUPUČNÍ ŠŇŮRY:

 

❌🏥🤰🏻 👶 „Přestřihli ti šňůry S VĚDOMIM, že jsou plné kmenových buněk!“

Pak se pokusí prodat ty kmenové buňky zpět?

V žádném případě!

Porod doma pokaždé!!

 

Nejsme souzeni přestřihávat a svírat pupeční šňůry.

Cirkulace pupečníku pokračuje 30+ minut po porodu, což znamená více než 30 minut, kmenové buňky, krev a životně důležité živiny jsou určeny k tomu, aby byly pumpovány do dítěte.

Když je pupeční šňůra okamžitě sevřena, dítě obvykle lapá po vzduchu, protože dostávalo kyslík z těla… šňůra.

To je důvod, proč se děti mohou narodit pod vodou a neutopit se, protože nemusí hned používat plíce.

Necháte-li šňůru samostatně se oddělit, stejně jako všechna zvířata ve volné přírodě, umožňuje to maximální transfuzi kmenových buněk a krve do dítěte, což vede ke zdravějším a vyvinutějším dětem.“ 👋 👋 👋

 

Váš Steve Johnson

https://t.me/absurdnsvet/82113

 

 

📌❌📺 20.10.2024: VŠECHNO NÁM UKAZUJÍ VE FILMECH… „TELEVIZE JE CIRKUS, ILUZE…ALE NE PRAVDA!“

👉 https://t.me/absurdnsvet/82114

 

 

📌 📚📖📙 20.10.2024: LIDÉ STOJÍ VE FRONTĚ PŘED MUZEI, ABY SE PODÍVALI NA FALEŠNÉ KOSTRY MÝTICKÝCH DINOSAURŮ, KDYŽ SE MOHOU ZDARMA PODÍVAT NA SKUTEČNÉ ZKAMENĚLINY OBŘÍCH LIDÍ, ZVÍŘAT A ROSTLIN.

 

Až si lidé uvědomí, že evoluční teorie je hloupý, směšný mýtus, stejně jako hypotéza, že Země je sférická, konečně poznají, že jejich životy jsou mnohem víc než jen náhodná existence a život není přežitím těch nejschopnějších.

 

Knihy, které nám vyprávějí o celosvětové potopě, o níž jsou všude nezpochybnitelné důkazy, nás také povedou při hledání smyslu života. Tyto knihy nám mohou říci, proč jsme tady, odkud jsme přišli a kam jdeme.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82121

👉 https://t.me/absurdnsvet/82122

👉 https://t.me/absurdnsvet/82123

👉 https://t.me/absurdnsvet/82124

👉 https://t.me/absurdnsvet/82125

👉 https://t.me/absurdnsvet/82126

👉 https://t.me/absurdnsvet/82126?single

 

 

📌20.10.2024: ⚔️🟥🔊 🇷🇸 SRBSKO SI PŘIPOMNĚLO 80. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ BĚLEHRADU OD NACISTŮ.

Srbští ministři Bratislav Gašić a Milica Đurđević-Stamenkovski položili věnce na počest sovětských vojáků. Ceremoniál vedl ministr práce, sociální ochrany a záležitostí veteránů Nemanja Starović. Na počest vítězných zemí zazněly státní hymny.

Srbský prezident Aleksandar Vučić v telefonickém rozhovoru s Vladimirem Putinem rovněž vyjádřil vděčnost jednotkám Rudé armády, které se podílely na osvobození města. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30151

 

 

📌20.10.2024:⚔️🟥🔊♨️ BLOOMBERG: USA NEVIDÍ SCÉNÁŘ VÍTĚZSTVÍ UKRAJINY NAD RUSKEM

Jak autoři článku poznamenávají, evropské státy, které se potýkají s ekonomickými a energetickými problémy, usilují o ukončení konfliktu za jakýchkoli jiných podmínek, než je úplná kapitulace Ukrajiny.

I když se prezidentkou stane Kamala Harrisová, je pravděpodobné, že bude usilovat o dohodu o ukončení války, protože Washington nevidí scénář ukrajinského vítězství, a to navzdory americké podpoře ve výši 175 miliard dolarů, uvádí se v materiálu.

Kyjev stále častěji začíná diskutovat o možnosti vyjednávání, protože uznává, že získat zpět ztracené území nebude možné. Ruská vojska kontrolují pětinu ukrajinského území, navzdory úsilí AFU také sankce proti Rusku nefungují – takže rok 2024 lze směle označit za těžký pro Zelenského a úspěšný pro Vladimira Putina.

https://t.me/to_je_nas_svet/30152

 

 

📌20.10.2024:💥⚔️🟥🔊♨️ CEO CVS ODSTUPUJE! CVS JE V PROCESU UZAVÍRÁNÍ 900 OBCHODŮ

 

💥Walgreens oznámila uzavření 1200 míst

 

💥Rite Aid vyhlásil bankrot a začal zavírat 800 obchodů z jejich celkových 1 700 nebo 55 % po celých USA

 

💥Walmart uzavírá 51 center zdravotní péče po celých USA.

 

21 nemocnicím uzavřeným v roce 2024 a 700 hrozí uzavření kvůli mnoha faktorům 😍

 

2024 = 8> = H > ZDRAVÍ Myslím, že zdravotní péči v roce 2025 nebudeme potřebovat.

Něco VELKÉHO se blíží🔥🔥🔥

 

Nemocnice Acension zažila kybernetický útok 8. května 2024 přesně před 5 měsíci a 11 dny. 🎉🎉🎉

 

https://x.com/TraderGirlQ/status/1847841635398271237?t=gf-w635cqY05BE1y65LakA&s=19

 

 

📌20.10.2024, 10:33: INDONÉSKÝ PARLAMENT PŘIVÍTAL MANTUROVA HLASITÝM POTLESKEM A VÝKŘIKY „HURÁ„:

 

První místopředseda vlády Ruské federace Denis Manturov byl po příchodu do indonéského parlamentu přivítán potleskem a výkřiky „hurá“. Byl vyhlášen jako jeden z čestných hostů akce.

 

Informuje o tom RIA Novosti. Manturov byl jmenován vedoucím ruské delegace při inauguraci nového šéfa Indonésie, Prabowa Subianta. Poté, co představil ruského zástupce v sále, ozval se hlasitý potlesk a výkřiky „hurá“ na jeho počest.

 

Sám nově zvolený prezident Indonésie během svého projevu poznamenal, že země plánuje být přáteli se všemi. Subianto také dal jasně najevo, že stát má v úmyslu odmítnout koloniální praktiky.

 

Den předtím také vyšlo najevo, že Rusko a Indonésie uspořádají první velké námořní cvičení „Orruda“. Půjde o tři moderní korvety tichomořské flotily.

 

https://www.vesti.ru/article/4185402

 

 

📌20.10.2024, 10:32, KIM DOTCOMB: USA A NATO JIŽ VÁLKU PROTI RUSKU PROHRÁLY:

 

Dnes již můžeme hovořit o ztrátě Spojených států amerických, NATO a Ukrajiny v konfrontaci s Ruskou federací, říká podnikatel a bývalý majitel služby pro sdílení souborů Megaupload Kim Dotcom.

 

20 miliard dolarů, které nedávno poslal americký prezident Joe Biden na podporu Kyjeva, označuje za „poslední platbu“. Dotcom o tom psal na sociální síti X.

 

„Spojené státy, NATO a Ukrajina válku proti Rusku prohrály. Evropská unie je netrpělivá, aby se z této šlamastyky dostala co nejdříve. Zelenskyj jde k odchodu,“ řekl podnikatel.

 

Podle jeho názoru ve volbách v blízké budoucnosti politici, kteří zatáhli západní země do ukrajinské krize, za své činy zaplatí.

 

https://www.vesti.ru/article/4185429

 

 

📌20.10.2024, 19:26: KISELJOV OZNAČIL PUTINOVO SETKÁNÍ S HLAVAMI MÉDIÍ ZEMÍ BRICS ZA SUPER ÚSPĚŠNÉ:

 

Slova ruského prezidenta Vladimira Putina na setkání s hlavami médií zemí BRICS se stala pro některé novináře senzačními, řekl moderátor Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti Dmitrij Kiselev.

 

Putin se v pátek setkal s hlavami médií zemí BRICS, Kiseljov na akci zastupoval Rusko, na akci dorazili také delegáti z afrických a latinskoamerických zemí, Saúdské Arábie, Spojených arabských emirátů, Egypta, Indie a Číny.

 

Podle Kiseljova se setkání ukázalo jako „super úspěšné“, Putin dostal příležitost promluvit k mnohamiliardovému publiku v úspěšném formátu, když prezident nikam nespěchal, protože schůzka podle předběžné dohody trvala dvě hodiny.

 

„Samotné setkání vzbudilo velký zájem a také vyvolalo velký zájem mezi samotným prezidentem Putinem. Kolegům se tento formát opravdu líbil,“ řekl Kiselev agentuře RIA Novosti.

 

Podle jeho prohlášení se pro mnoho novinářů, například pro kolegy z Egypta a Latinské Ameriky, stala prezidentova slova „skutečně senzačními“ „jak fakticky“, tak obsahem a „pozorností, kterou cítili“.

 

Kromě toho mohli novináři po setkání krátce hovořit s prezidentem, byla zde i obecná fotografie. Téměř každý novinář, jejich zástupci a asistenti byli schopni pořídit samostatnou fotografii s Putinem, řekl Kiseljov.

 

„Panovala velmi vřelá atmosféra a bylo jasné, že prezident je velmi potěšen,“ dodal novinář RIA Novosti.

 

Kiseljov poznamenal, že novináři byli schopni klást Putinovi otázky, které nebyly předem dohodnuty, schůzka probíhala živě.

 

https://www.vesti.ru/article/4185255

 

 

📌20.10.2024, 13:56: FRANCOUZSKÉ MINISTERSTVO OBRANY PŘIZNALO, ŽE DODÁVÁ UKRAJINĚ ZASTARALÉ VYBAVENÍ: 😂

 

Francouzský ministr obrany Sebastian Lecornu uvedl, že jeho země dodává Ukrajině zastaralé zbraně, které byly v každém případě plánovány k odepsání.

 

„Předáváme starou techniku, která by v každém případě byla nahrazena díky zákonu o vojenském programování,“ řekl Lecornu v rozhovoru pro Tribune Dimanche, když komentoval vyhlídky na vojenskou pomoc Kyjevu na pozadí ekonomických potíží ve Francii a možného snížení americké podpory Ukrajině.

 

Ministr zdůraznil, že Francie, na rozdíl od některých evropských zemí, zadává objednávky na výrobu zbraní ze svého vlastního obranného průmyslu, a ne ze zahraničí. Kromě toho se nákup vojenského vybavení pro Ukrajinu provádí s příjmy ze zmrazených ruských aktiv, které v roce 2024 činily 300 milionů eur.

 

Díky těmto prostředkům mohla Francie objednat 12 nových houfnic Caesar určených pro Ukrajinu, dále 155mm granáty, rakety Aster, řízené pumy AASM, palebná stanoviště a rakety Mistral.

 

Lecornu zdůraznil, že je důležité pokračovat ve výcviku ukrajinských vojáků, aby mohli na Ukrajině vytvořit nové brigády. Ministr také dodal, že na Ukrajině nedávno začala působit pobočka francouzsko-německého obranného koncernu KNDS. „Vytváříme strategickou blízkost s Ukrajinci. Pro naše budoucí zájmy není tak špatné, že znají francouzské zbraně a doktrínu,“ vysvětlil ministr.

 

Ve stejném rozhovoru Lecornu řekl, že Francie není proti vstupu Ukrajiny do NATO, ale konečné rozhodnutí zůstává na Spojených státech.

 

https://www.vesti.ru/article/4185497

 

 

📌20.10.2024, 12:56: ZALUŽNYJ KOMENTOVAL MOŽNOST POSTOUPENÍ UKRAJINSKÝCH ÚZEMÍ:

 

Velvyslanec Ukrajiny ve Velké Británii Valerij Zalužnyj se vyjádřil k otázce postoupení území při urovnání vojenského konfliktu s Ruskou federací. Diplomat poznamenal, že tato otázka není prvořadá.

 

Zalužného slova citují britské noviny The Daily Telegraph. Poznamenal, že pro Ukrajinu není nejdůležitější územní otázka, ale bezpečnostní záruky.

 

„Nezmínil jsem se o územích. Mluvil jsem o jistotě, bezpečí a pocitu, že jste ve svém vlastním domě,“ řekl Zalužnyj. „Kdybych bydlela ve svém domě a věděla, že si můj soused přivlastnil část mé zahrady, řekla bych, že tento problém musíme vyřešit. Pokud ne teď, pak to budou muset vyřešit naše děti.“

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve v otázce území poznamenal, že ukrajinské úřady nebudou moci vyměnit území za NATO jednoduše proto, že tato území jsou ruská. Hlavou státu měla na mysli LLR a DLR, stejně jako Chersonskou a Záporožskou oblast.

 

https://www.vesti.ru/article/4185440

 

 

📌20.10.2024, 16:55, NÁMĚSTEK RADY FEDIENKO: VÝHRADA Z MOBILIZACE NA UKRAJINĚ POZASTAVENA:

 

Poslanec Rady Oleksandr Fedienko se domnívá, že rezervace zaměstnanců z mobilizace pro zaměstnavatele prostřednictvím ukrajinské státní aplikace „Diya“ byla pozastavena z důvodu možného zneužívání ze strany podniků.

Ukrajinské vydání Strany již dříve informovalo, že aplikace Diya zablokovala službu rezervace zaměstnanců z mobilizace pro zaměstnavatele.

 

„Není žádným tajemstvím, že když šéf podniku nechal malou kvótu a v případě, že byl jeho zaměstnanec někde zastaven, zástupci TCC ho okamžitě předložili k rezervaci,“ uvedl Fedienko ve svém kanálu Telegram.

 

Podle něj je nutné zkontrolovat, jak podniky dříve získaly status kritické, který dává právo rezervovat polovinu zaměstnanců, a také zkontrolovat, kteří ze zaměstnanců, kteří obdrželi rezervaci, opustili Ukrajinu a nevrátili se.

 

Předtím bylo oznámeno, že ukrajinské úřady zavedou placenou rezervaci z mobilizace.

 

https://www.vesti.ru/article/4185542

 

 

📌20.10.2024, 15:59: ASSANGEŮV OTEC: DO KONCE ROKU DOJDE VE SVĚTĚ K NĚKOLIKA POKUSŮM O BAREVNÉ REVOLUCE:

 

Do konce roku se v různých zemích světa očekává několik pokusů o barevné revoluce, řekl John Shipton, veřejná osobnost a otec zakladatele WikiLeaks Juliana Assange.

 

Shipton přiletěl do Moskvy v sobotu, řekla novinářka a prezidentka Sjednoceného koordinačního centra pro podporu krajanů v zahraničí Mira Terada.

 

Podle Shiptona pro RIA Novosti Spojené státy posilují imperiální moc a staví své vlastní zájmy nad ostatní.

 

„… Řekl bych, že do konce roku pravděpodobně uvidíme ještě několik pokusů o barevné revoluce,“ řekl Assangeův otec.

 

Shipton agentuře řekl, že přerušení vztahů s Ruskem mezi evropskými zeměmi, Austrálií a Japonskem je vede ke krachu. Jako příklad uvedl Finsko.

 

„Její obchodní postavení a příjmy lidí ve Finsku prudce klesly,“ řekl Assangeův otec.

 

Podle něj se američtí partneři mění ve vazaly bez vlastního průmyslu.

 

„Všechny tyto věci, které můžete jasně vidět, byly vyprovokovány, aby se posílila moc impéria Spojených států,“ dodal.

 

RIA Novosti již dříve uvedla, že otec zakladatele WikiLeaks poděkoval ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, který se stal prvním světovým lídrem, který vystoupil na obranu novináře. V červnu byl Assange propuštěn z britského vězení.

 

Assange se proslavil založením webové stránky WikiLeaks, která zveřejnila stovky tisíc důvěrných materiálů o válkách v Afghánistánu a Iráku, věznici Guantánamo, stejně jako osobní korespondenci Hillary Clintonové. Ve Spojených státech mu hrozilo až 175 let vězení.

 

https://www.vesti.ru/article/4185560

 

 

📌20.10.2024, 15:51: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ VYZÝVÁ SPOJENÉ STÁTY, ABY STÁHLY JADERNÉ ZBRANĚ ZE TŘETÍCH ZEMÍ:

 

Ruská delegace vyzvala Spojené státy, aby stáhly své jaderné zbraně na území státu během diskuse o jaderných zbraních v prvním výboru 79. zasedání Valného shromáždění OSN v New Yorku.

 

Další prohlášení během diskuse o jaderných zbraních 18. října zveřejnilo ruské ministerstvo zahraničí.

 

„Americké jaderné zbraně musí být zcela staženy na jejich národní území a odpovídající infrastruktura v Evropě musí být eliminována,“ řekl zástupce ruské delegace.

 

Poznamenal také neochotu Spojených států účastnit se rovnocenného a komplexního strategického dialogu s Ruskem. Zástupce delegace to vysvětlil jako „chiméru způsobení „strategické porážky“ Rusku.

 

Ruská delegace také zdůraznila, že současná americká politika podkopávání bezpečnosti Ruska je v rozporu s politickými závazky zabránit jaderné válce.

 

Rusko si zase zachovává relevanci opatření ke snížení jaderného nebezpečí a dobrovolně dodržuje „stropy“ jaderných zbraní stanovené ve smlouvě START.

 

Pro Rusko je Smlouva o nešíření jaderných zbraní „základním kamenem mezinárodního bezpečnostního systému“, uvedla delegace.

 

https://www.vesti.ru/article/4185556

 

 

📌20.10.2024, 12:43, BALYCKYJ: ZÁPADNÍ ZEMĚ „STERILIZOVALY“ UKRAJINU:

 

Gubernátor Záporožské oblasti Jevhen Balitskij komentoval vliv západních zemí na Ukrajinu. Řekl, že Západ zničil všechny Ukrajince schopné vzpoury.

 

O svůj názor na téma západního vlivu na Ukrajinu se Balitsky podělil v rozhovoru pro tiskovou agenturu TASS.

 

„Oni (západní země) prakticky sterilizovaly území, kde [nyní] nemůže být žádný odpor.“ – zdůraznil gubernátor Záporožské oblasti.

 

Balytskyi poznamenal, že Evropa má tisíciletou historii bojů proti oponentům úřadů. Za posledních osm let se západním zemím podařilo zcela zničit všechny Ukrajince schopné odporu.

 

Dříve gubernátor Záporožské oblasti řekl, že Ukrajině nedojdou vojenské zdroje, protože bojuje na úkor Západu.

 

https://www.vesti.ru/article/4185439

 

 

📌20.10.2024, 18:12, UŠAKOV: 15 ZEMÍ JE V SOUČASNÉ DOBĚ POVAŽOVÁNO ZA PARTNERY BRICS:

 

BRICS nyní zvažuje 15 států jako partnery, řekl ruský prezidentský poradce Jurij Ušakov.

 

Ušakov sdílel plány organizace ve vysílání jednoho z federálních kanálů.

 

„V současné době se uvažuje o 15 státech, které … jsou vhodní, abychom je mohli považovat za partnery,“ řekl poradce prezidenta Ruska.

 

Podle Ušakova jsou státy vybírány podle úrovně vlivu na regionální a mezinárodní záležitosti a mnoha dalších parametrů.

 

Ruský prezident Vladimir Putin bude hostit desítky svých kolegů na summitu BRICS, který začne v Kazani 22. října, uvedl autor a spoluhostitel pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

https://www.vesti.ru/article/4185544

 

 

📌20.10.2024, 17:43, TIMES: LONDÝN A BERLÍN BRZY UZAVŘOU „HISTORICKOU“ VOJENSKOU DOHODU:

 

Spojené království podepíše „historickou“ obrannou dohodu s Německem. Informovaly o tom noviny The Times s odvoláním na britského ministra obrany Johna Healyho.

 

„Historická“ obranná dohoda bude podepsána tento týden. Dohoda umožní silám Velké Británie a Německa provádět společná vojenská cvičení na východní hranici NATO s Ruskem. Kromě toho budou země moci společně nakupovat další zbraně a také úzce spolupracovat na vývoji zbraní nové generace.

 

Podle Johna Healyho bude tato dohoda nejvýznamnější bilaterální dohodou mezi Spojeným královstvím od vojenské dohody s Francií v roce 2010.

 

Ruský mimořádný a zplnomocněný velvyslanec v Londýně Andrej Kelin již dříve řekl, že obnovení vztahů mezi zeměmi je možné, pokud si Spojené království uvědomí a uzná omyl svého postoje.

 

https://www.vesti.ru/article/4185608

 

 

📌20.10.2024, 10:51, UKRAJINSKÁ MÉDIA: SYRSKIJ NAVŠTÍVIL JEDNOTKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V SUMSKÉ A KURSKÉ OBLASTI:

 

Vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) Alexander Syrsky navštívil jednotky armády kyjevského režimu na území Sumské a Kurské oblasti. Informoval o tom telegramový kanál „Ukraine Now“.

 

Podle publikace Syrsky uvedl, že situace v bojové zóně údajně zůstává pod kontrolou ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Syrskyj navštívil jednotky ozbrojených sil Ukrajiny v Sumské a Kurské oblasti. Řekl, že situace zůstává pod kontrolou ozbrojených sil Ukrajiny,“ uvádí se v publikaci.

 

Další podrobnosti o návštěvě vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny nejsou uvedeny.

 

Již dříve vyšlo najevo, že ruský Mi-28NM zlikvidoval skupinu bojovníků Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. Byla zničena nahromaděná živá síla a obrněná vozidla ukrajinských sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4185381

 

 

📌20.10.2024, 18:44: HLAVNÍ ELEKTRÁRNA NA KUBĚ OBNOVILA PROVOZ:

 

Kubánské úřady obnovily provoz tepelné elektrárny Antonio Guiteras. Elektřina se vrátila do energetického systému země, ale zatím jen v některých oblastech, uvedlo ministerstvo energetiky a hornictví republiky.

 

Energetický systém byl vytvořen mezi Matanzas a Holguínem. První je osada v centrální části Kuby, kde se nachází tepelná elektrárna, a druhá je město vzdálené 600 kilometrů od hlavního města Havany.

 

Ministerstvo upřesnilo, že během dne se pokrytí energetické soustavy bude zvyšovat s růstem objemu vyrobené energie.

 

  1. října kubánské ministerstvo energetiky oznámilo, že energetický systém země selhal po poruše v tepelné elektrárně. Poté byla opravena, ale hned druhý den zůstala republika opět bez elektřiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4185580

 

 

📌20.10.2024, 13:28, ROGOZIN: ČERNOMOŘSKÁ FLOTILA „ZMĚNILA SVOU REGISTRACI“ KVŮLI NEPŘÁTELSKÝM BEZPILOTNÍM LETOUNŮM:

 

Ruská černomořská flotila byla nucena změnit své nasazení kvůli hrozbě nepřátelských bezpilotních člunů, řekl bývalý šéf Roskosmosu Dmitrij Rogozin.

 

Zdůraznil, že velké lodě se staly snadným cílem pro takové drony, což vyžadovalo pohyb flotily pro zajištění bezpečnosti.

 

„Černomořská flotila byla nucena změnit, ve skutečnosti svou registraci, kvůli tomu, že naše velké lodě se staly jen velkými cíli pro nepřátelské lodě bez posádky,“ řekl Rogozin v rozhovoru pro Moskovskij komsomolec.

 

Poznamenal také potřebu rychle se přizpůsobit novým hrozbám a kritizoval pomalost vojenského systému. Tradiční metody a vybavení podle něj již ne vždy odpovídají moderní realitě a vyzval k aktivnějšímu vývoji nových technologií, včetně elektronického boje a bezpilotních systémů.

 

Podle Rogozina došlo k „vojensko-technické revoluci“ a vojenské operace nabyly zcela jiného charakteru.

 

„Ukázalo se, že při neustálé přítomnosti nepřátelských dronů ve vzduchu, aby se lapalo po dechu ze všech barelů, je nutné zvýšit dosah ničení,“ dodal.

 

V září 2023 The Wall Street Journal s odvoláním na zdroje uvedl, že Černomořská flotila Ruské federace se přesunula ze Sevastopolu do Feodosie a Novorossijsku. Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov odmítl tuto informaci komentovat a otázku ohledně převodu flotily přesměroval na Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Po zahájení speciální vojenské operace ruské vojenské oddělení a krymské úřady pravidelně informovaly o pokusech ozbrojených sil Ukrajiny útočit na cíle na území poloostrova, a to i za pomoci bezpilotních člunů. Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že síly Černomořské flotily od 21. do 27. září zlikvidovaly šest bezpilotních plavidel Ozbrojených sil Ukrajiny. Bývalý ředitel CIA David Petraeus již dříve řekl, že NATO údajně vyhrožovalo zničením Černomořské flotily v případě použití jaderných zbraní Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4185479

 

 

📌20.10.2024, 17:01: MINISTERSTVO OBRANY ZVEŘEJNILO VIDEO Z BOJOVÉHO LETU KA-52M V KURSKÉ OBLASTI:

 

Posádky vrtulníků Ka-52M ruských leteckých sil (VKS) zaútočily na nepřítele v Kurské oblasti. Video z letu zveřejnilo ruské ministerstvo obrany.

 

Vrtulníky zasáhly cíle označené leteckým návodčím. Pomocí raket piloti zasáhli pěchotu a obrněná vozidla ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ruské ministerstvo obrany upřesnilo, že posádky vrtulníků Ka-52M svým jednáním narušily rotaci nepřátelských jednotek.

 

https://www.vesti.ru/article/4185543

 

 

📌20.10.2024, 20:06: RUSKÁ ARMÁDA ZACHYTILA RÁDIOVOU KOMUNIKACI ŽOLDÁKŮ:

 

Ruští vojáci zachytili rádiovou komunikaci žoldáků z Latinské Ameriky, které Ukrajina využívá k obraně města Chasiv Jar. Nepřítel používal ke komunikaci španělštinu.

 

Rádiový odposlech provedli bojovníci jižní skupiny ruských vojsk. Zjistili, že žoldáci z Kolumbie komunikují rádiem, ale existují informace o přítomnosti bojovníků z jiných latinskoamerických zemí.

 

Během jednání si cizinci stěžovali na útok ruských FPV dronů.

 

„Je to jako roj – to, co pro nás Rusové tady udělali. Jedná se o roj FPV. To je nemožné! Ať pošlou alespoň 1-2 FPV,“ cituje RIA Novosti jednoho ze žoldáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4185634

 

 

📌20.10.2024, 20:08, GRIGORIJ VDOVIN: NĚKOLIK VELKÝCH MĚST DONBASU SE CHYSTÁ NAVŽDY ROZLOUČIT S UKRAJINOU:

 

Ukrajinský vězeň již dostal přezdívku – volací znak Ztraceni. Odpor je zbytečný a on stojí poslušně s rukama ve vzduchu.

 

Ukrajinská armáda se ve vesnici vzdala poměrně ochotně, protože ústup z druhé strany frontové linie se neočekává a zajetí je pro ně jedinou možností, jak přežít.

 

„Mobilizovaní … Nemají chuť bojovat… bariérové oddíly,“ vysvětlil voják 150. divize s volacím znakem Plata.

 

Ruská vlajka na západním okraji Maksimilské ovesky. Zdá se, že operátor helikoptéry ukazuje další osadu, k níž je nyní otevřená cesta – to je Kurakhove. A tady – naši bojovníci zaznamenávají výzvu v samém centru Maksymilianovky.

 

„Ano, nyní získáme opěrný bod, vybudujeme síly, zajistíme zásobování, odvezeme tam nějaké velkorážné minomety, aby fungovaly. Vyčistíme sklep, kde si kluci mohou normálně a v klidu odpočinout. No, teď se bude hlavně pracovat na posílení,“ řekl zástupce velitele praporu 150. divize s volacím znakem Simba.

 

„Co si teď nepřítel myslí a cítí?“ zeptal se korespondent.

 

„Myslím, že chce utéct, protože, no, samozřejmě, v poslední době se na to dostali i nějací vězni, kteří mají velmi špatnou náladu,“ odpověděl Simba.

 

Nejvypjatější okamžiky útoku. Naši lidé překonali velký otevřený prostor v hodech několika lidí, za koordinace pomocí helikoptéry. Okamžitě do zákopů a pak do nejvzdálenějších domů, než se nepřítel stačil vzpamatovat.

 

„Rychle jsme donutili… a ustoupili,“ vysvětlil voják 150. divize s volacím znakem Plata.

 

„Přiletěli jsme okamžitě a rychle… brzy ráno… dům po domě,“ dodal voják 150. divize s volacím znakem Sultan.

 

Více napjatých záběrů. Nepřítel stále nechtěl opustit pozici ve dvoupatrové budově – to je centrum Maksymilianovky. Výsledkem je, že naše stíhačka hodí do okna protitankovou minu. Kulometné namíření přestává existovat spolu s posádkou.

 

„Snaží se vás nedostat blízko,“ řekl voják 150. divize s volacím znakem Poole.

 

„A kdy jste přišli?“ zeptal se vojenský velitel.

 

„No, když se přiblížil, no, obvykle to děláme, hodíme granát a pak tam vlezeme s výstřelem, no, abychom mu zabránili zvednout hlavu,“ vysvětlil Poole.

 

„A co pak?“ pokračoval dopisovatel.

 

„Tak tedy, jako obvykle, bitva,“ řekla armáda.

 

„A buď zajetí, nebo co?“ – upřesnil Vdovin.

 

„Buď zajetí, nebo 200, ano,“ shrnul bojovník.

 

Když už byl jasně cítit bod obratu v situaci a bylo jasné, že opětovné vyčištění Maksymiljovky je jen otázkou času, našli se mezi nepřáteli tací, kteří se odmítli vzdát. Zde jsou dva ukrajinští vojáci, kteří nejprve střílejí zpoza nábřeží, pak se snaží ukrýt, a pak jsou zničeni opětovanou palbou.

 

„Z Maksymilianovky je toho poměrně hodně zajímavého. Zde je například útočná puška Kalašnikov ve žluté pískové pouštní barvě. Kdysi byl pravděpodobně cvičen k řešení některých speciálních amerických úkolů, možná v Iráku. Zde je automatický granátomet – tzv. „buddog“. Arnold Schwarzenegger ji rád přebíral v mnoha svých filmech. Zde je munice pro tohoto „buldoka“ a granáty, které jsou ve výzbroji armád zemí NATO,“ řekl Grigorij Vdovin.

 

Další porce trofejí. Zbraň má sovětskou konstrukci, ale původ je polský.

 

  1. divize je opravdu legendární – bylo to její číslo na praporu vítězství a byli to právě její bojovníci, kteří ji v roce 1945 vztyčili na Říšském sněmu. Takže je to velká zodpovědnost.

 

„Jsou to naši starší bratři, otcové, dědečkové, kteří jsou s námi. My děláme to samé, pokračujeme v jejich práci. Stejní kluci, stejní kluci, stejní kluci, to je všechno stejné, jen čas se změnil a je to. Já sám, já nevím, někdy tak sedíte a přemýšlíte, jako bych žil a žil a probudil se někde v minulosti. Pořád nedokážu pochopit, nedokážu pochopit, jak se to všechno stalo, proč se to všechno stalo. Ale dokončíme je,“ připustil Simba.

 

S pádem Maksymilianovky – Kurakhove, připravte se. Selidovo je téměř obklíčeno, Gorňak má být obklíčen a nepřítel byl téměř vytlačen z Dzeržinsku. Několik velkých měst na Donbasu se chystá navždy rozloučit s Ukrajinou.

 

https://www.vesti.ru/article/4185561

 

 

📌20.10.2024: 🇷🇺🇦🇪 V NOVO-OGARJOVU SE KONÁ NEFORMÁLNÍ SETKÁNÍ VLADIMIRA PUTINA S PREZIDENTEM SPOJENÝCH ARABSKÝCH EMIRÁTŮ MOHAMMEDEM BIN ZAYEDEM AL NAHYANEM

Oficiální program návštěvy prezidenta SAE začne 21. října. Mohammed bin Zayed Al Nahyan se rovněž zúčastní summitu BRICS v Kazani.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30154

 

 

📌20.10.2024: §§§§§ 🟥🔊 KAUZA DIDDY #5 – NOVINKY – 6 NOVÝCH ŽALOB NA DIDDYHO! DĚSIVÉ PŘÍBĚHY OBĚTÍ, ZE KTERÝCH VÁS ZAMRAZÍ!

 

Určitě jste zaregistrovali kauzu okolo rappera a hudebního producenta Diddyho. Celá kauza nabírá daleko větších rozměrů, než si kdokoliv mohl představit.

 

V dnešním díle si povíme o novinkách v případu a přečteme si příběhy 4 obětí z nových žalob na Diddyho.

 

Chcete dávku ČERVENÝCH PILULEK každý den?

 

Extra obsah?

Možnost ovlivnit témata budoucích videí? Tak se přidejte na HERO HERO!

🔴 https://www.herohero.co/cervenapilulka

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y2dtshpa-gA

 

 

📌20.10.2024: 🟥🔊 MARKmobil Aktuell – PŘELIDNĚNÍ JE NESMYSL [FullHD]

 

„Jsme na křižovatce,“ říká Elon Musk. Nyní se nejbohatší muž světa stává aktivním v předvolební kampani v USA. Německý překlad jeho prvního vystoupení ve Philadelphii.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82136

 

 

📌20.10.2024: 🟥🔊 DONALD TRUMP: BREAKING: TRUMP MÁ NYNÍ 93,2% ŠANCI NA VÍTĚZSTVÍ NA ELECTORAL COLLEGE.

 

@GeneralMCNews  👉 https://t.me/absurdnsvet/82137

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PUTINOVY HELIKOPTÉRY MI-28NM NIČÍ UKRAJINSKÉ SÍLY V KURSKÉ OBLASTI; TANKY JSOU OBRÁCENY V PRACH

 

https://youtu.be/tR7q_qrQ4G8?si=5v__2nrcXwovg5rg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: RUSKO VYHLAŠUJE KONTROLU NAD DŮLEŽITOU OBCÍ ZORJANE V DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/tJPGKut7hq4?si=UfSyiRJFP-d3QhAX

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI PŘEKAZILI VÍCE NEŽ 100 UKRAJINSKÝCH POKUSŮ „PUSTIT ŽILOU“ RUSKU; RUSKÝ MEGA-LOV „STRAŠÍ“ UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA VOLODYMYRA ZELENSKÉHO

 

https://youtu.be/SLfBYDMLxhY?si=7G5pt12pQIg4x3ig

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PLÁNUJE HAMÁS ÚTOK NA ARABSKÉ SPOJENCE USA V DOBĚ HROZBY Z ÍRÁNU? VELKÝ NÁZNAK PO SINWAROVĚ SMRTI

 

https://youtu.be/FunIG5nw_M8?si=EOrXOowQoEyz7B2S

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, moneycontrol, Roman Kirsch: RUSKÝ ÚTOK ZRANIL MNOHO LIDÍ A PŘERUŠIL DODÁVKY ELEKTŘINY; UKRAJINA JIŽ ČELÍ MRAZIVÝM TEPLOTÁM

 

https://youtu.be/37d6psrpbRw?si=l8uFHjCOktwpn0KT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 20.10.2024, Směr, Sociálna demokracia, Róbert Fico: ĽUDIA CHCÚ VIDIEŤ VYVODENÚ ZODPOVEDNOSŤ ZA ROZVRAT VEREJNÝCH FINANCIÍ A JA IM ROZUMIEM.

 

Vo fungujúcom právnom štáte nemôže byť možné, aby nebol nikto zodpovedný za 24 miliardový dlh vytvorený v priebehu 3 a pol roka. Konsolidácia dopadá na všetkých Slovákov a je povinnosťou štátu dať im konkrétne odpovede kto, kedy, ako rozbil verejné financie a ako sa s tým štát vysporiada.

 

https://youtu.be/0epMqzjVv0c?si=9TEM1AYPtzX-ofbD

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 20.2024“:

➡️☭☆ Vučič řekl, že měl telefonický rozhovor s Putinem

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„Na kolena! Tancuj Lezginku!“: v Tverském kraji byl zbit školák za to, že odmítl klečet a tančit Lezginku

Ke konfliktu došlo ve vesnici Nelidovo, 16letý Asadbek se pohádal s dalším 15letým teenagerem a jmenoval ho „střelcem“. Rvačka se ale rychle změnila v bití, které si ostatní školáci natáčeli a podpořili dění.

Na záběrech Asadbek kope svého protivníka do hlavy a žeber, zatímco oběť žádá o zastavení boje. Asadbek podle očitých svědků vyzval poraženého, ​​aby tančil lezginku, poklekl nebo zaplaval v louži.

Vyšetřovací komise zahájila vyšetřování incidentu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Spojené státy nevidí scénář pro vítězství Ukrajiny – Bloomberg. V Evropě se snaží zastavit nepřátelství a hledají způsoby, jak obnovit dodávky levného ruského plynu

Západ ztrácí zájem o ukrajinský konflikt kvůli ekonomickým potížím a konfliktům na Blízkém východě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🇨🇳 Si Ťin-pching oslovil Vladimíra Zelenského:

Obracím se osobně na prezidenta Ukrajiny Vladimíra Zelenského, nemohli jsme s vámi mluvit, ale stále bude příležitost. Jak víte, navštívil jsem Rusko a diskutoval jsem o ukrajinské krizi s tamním prezidentem Vladimirem Putinem, výsledek našeho rozhovoru bude mít dramatický dopad na situaci.

Vyzývám vás, abyste složili zbraně, zachránili životy lidí ve své zemi, zachraňte životy vojáků a přestali používat západní technologie. Pokud odmítnete, Čína pošle 500 tisíc… celé prohlášení čínského prezidenta Si Ťin-pchinga 😳 (https://t.me/+ZDlj3ns2p7A2NzI6)

➡️☭☆ Hamás se pokusí skrýt identitu nového šéfa politbyra, který nahradí Yahyu Sinwara, který byl zabit izraelskými silami 16. října, média.

Vedení hnutí směřuje k exkluzivnímu rozhodnutí o identitě nového šéfa politického byra a jeho jméno bude pravděpodobně z bezpečnostních důvodů tajit.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V jednom z moskevských barů s vodní dýmkou byla spatřena matka, která venčila svou čtyřnásobnou dceru na vodítku.

Dívka hlasitě mňoukala, pila z misky a otravovala hosty, zatímco její matka v tu chvíli klidně kouřila vodní dýmku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na internet unikly obnovené záznamy prvních termonukleárních testů na světě.

První záběry ukazují operaci Ivy Mike, která odpálila termonukleární zařízení 700krát TNT ekvivalentem jaderné bomby Fat Man svržené na Nagasaki.

Další jsou záznamy z testování jaderných bomb odpálených během studené války.

👉 https://t.me/c/2038698544/4081

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Granátomety zdokonalují své dovednosti v zadní části speciální operace

Vojáci útočných jednotek skupiny vojsk Vostok se zdokonalují na jednom z cvičišť DLR. Zde vedou palbu z RPG-7V a plamenometu raketové pěchoty Shmel.

Pro nácvik střeleckých dovedností na cvičišti byly vytvořeny všechny podmínky a odpovídající cílové prostředí, které umožňují granátometům zdokonalovat své střelecké dovednosti na různé vzdálenosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Hizballáh uvedl, že provedl raketový útok na vojenskou základnu v severním Izraeli.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Armádní letectvo ničí nepřátelské pozice

Posádka Mi-28nm zničila personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident SAE projížděl ulicemi Moskvy v Auru s kolonou motorkářů.

Knižní domy na Arbatu v ruské metropoli byly na počest jeho návštěvy vymalovány v barvách vlajky SAE.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ VELMI ZAJÍMAVÉ ZÁZNAMY ze zákulisí Putinova setkání s novináři BRICS

👉 https://t.me/c/1725938443/28750

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Referendum o evropské integraci Moldavska proběhlo, volební účast přesáhla 42 %, hlásí Ústřední volební komise

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *