, ,

20.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊 MIRO HEREDOŠ: STAČILO❗️❗️❗️ TRESTNÉ OZNÁMENIE NA POSLANCA NR SR IGORA MATOVIČA❗️❗️❗️

20.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊 MIRO HEREDOŠ: STAČILO❗️❗️❗️ TRESTNÉ OZNÁMENIE NA POSLANCA NR SR IGORA MATOVIČA❗️❗️❗️

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️📢🔝🔝🔝 19.10.2024, MIRO HEREDOŠ: STAČILO❗️❗️❗️ TRESTNÉ OZNÁMENIE NA POSLANCA NR SR IGORA MATOVIČA❗️❗️❗️

 

Ubehli štyri roky od celoplošného testovania a voči Matovičovi sa nič nedeje❗️❗️❗️

Podali sme trestné oznámenie na neho ako poslanca NR SR a žiadame – Žilinka konaj❗️❗️❗️

 

https://www.youtube.com/watch?v=yvnkH-8A6SA&ab_channel=MIROHEREDO%C5%A0

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏴‍☠️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 19.10.2024: POZOR🟥🔊 ZÁSAH PROTI PEDO-ZLOČINCŮM

👉 https://t.me/absurdnsvet/82044

 

https://x.com/SILVERF26971227/status/1847583287100801283?t=uxpE0QJTuQ9Y4KXVu3ITkg&s=19

 

 

📌19.10.2024: POZOR🟥🔊 VRCHOLEM VEČERA BYLA OTÁZKA VOLIČŮ ELONU MUSKOVI: „MYSLÍTE SI, ŽE ZA VLÁDOU BIDEN-HARRIS STOJÍ STÍNOVÁ VLÁDA

 

MUSK ODPOVĚDĚL FANTASTICKOU ODPOVĚDÍ.

 

➡️ Nejprve řekl: „To není Biden. To víme jistě. Ten chlap má sotva dva funkční neurony.

 

A CO KAMALA

 

➡️ Elon odpověděl, že ona také ne. „Právě nahradili loutku Bidena loutkou Kamala, samozřejmě.“

Pokud dálkový ovladač přestane fungovat, loutka se rozbije a pak je to jako: ‚Ach, loutka právě začíná smyčkovat, protože je rozbitý dálkoměr.’“

 

Tak kdo to je❓ Musk řekl, že věří, že není jen jeden loutkář, ale možná tisíc nebo „mnoho“.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82045

https://x.com/VigilantFox/status/1847095099139780741

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024: 🔥 IZRAELSKÉ LETECTVO ZASADILO TĚŽKÉ ÚDERY NA CÍLE HIZBALLÁHU V JIŽNÍM BEJRÚTU, ZÁBĚRY UKAZUJE EURONEWS.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30121

 

⚡️ NA NETANJAHUŮV DŮM V CESAREJI ZAÚTOČILO BEZPILOTNÍ LETADLO KAMIKADZE HIZBALLÁHU.

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu prohlásil, že jeho zemi nic nezastaví, bude postupovat vpřed až do vítězného konce.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30123

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024: 🇺🇸 USA OZNAČILY ÚČAST SEVERNÍ KOREJE V SVO ZA „ČERVENOU LINII“.

 

 

Kongresman a předseda výboru pro zpravodajské služby Mike Turner zaslal dopis administrativě dosud úřadujícího prezidenta Bidena. Napsal, že dramatický nárůst vojenského partnerství mezi Ruskem a KLDR je alarmující a představuje extrémní eskalaci konfliktu na Ukrajině.

„Proč Bidenova-Harrisové administrativa aktivně neinformovala Kongres o přesunech severokorejských vojsk do Ruska? Dnes jsem prezidentu Bidenovi poslal dopis, v němž požaduji, aby jeho administrativa poskytla odpovědi a aby použití severokorejských vojsk proti Ukrajině bylo pro Spojené státy a NATO červenou linií“, uvedl Turner.

Kongresman rovněž vyzval k tajnému brífinku za zdmi Kongresu.

https://t.me/to_je_nas_svet/30124

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024: 😂 POKUD PUTIN ZAÚTOČÍ, NĚMECKÉ TANKY HO BUDOU MUSET ZASTAVIT:

Němci zveřejnili akční plán NATO pro případ ruského útoku na pobaltské státy, podle kterého „německý tankový prapor rozbije ruskou armádu za tři dny“. 😂

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30125

 

💥 SCHOLZ MLČÍ O ROZMÍSTĚNÍ RAKET V NĚMECKU – BUDE ZELENSKÝ NA OBTÍŽ

Němci bez obalu píší, že zbožné přání Kyjeva Západ velmi nudí.

„Na čtvrtečním summitu EU se Zelenskému dostalo negativní odpovědi na jeho plán vítězství. Scholz dal na začátku summitu EU jasně najevo, že není připraven pokračovat.

Skutečnost, že konzultace v Berlíně se nyní budou konat bez Zelenského, může být známkou nespokojenosti Západu. Zelenskyj totiž sází na kurz eskalace.

V Bruselu dokonce nastolil otázku jaderné varianty ukončení konfliktu.

https://t.me/to_je_nas_svet/30126

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Vladimír Malyšev: 🟥🔊TAJEMSTVÍ CAMBRIDGESKÉ PĚTKY UNIKÁTNÍ ARCHIVNÍ DOKUMENTY ODTAJNĚNÉ ZAHRANIČNÍ ZPRAVODAJSKOU SLUŽBOU:

 

➡️Tyto dokumenty byly publikovány v umělecké a dokumentární sbírce „Kim Philby and the Cambridge Five“. Hlavní dokumenty a důkazy. Sbírka, jejímž autorem je vojenský historik a archivář Andrej Lavrentjev, byla představena v Moskvě, na místě mediální skupiny Rossija Segodňa.

 

🟥VYDÁNÍ KNIHY JE NAČASOVÁNO TAK, ABY SE ČASOVĚ SHODOVALO S NADCHÁZEJÍCÍM 80. VÝROČÍM VÍTĚZSTVÍ VE VELKÉ VLASTENECKÉ VÁLCE.

 

➡️ „Cambridge Five“ byla skupina britských sovětských zpravodajských agentů, kteří neocenitelně přispěli k zajištění zájmů a bezpečnosti SSSR a k zachování míru. Tvořilo ji pět absolventů Trinity College v Cambridge, kteří od 30. do 50. let spolupracovali se sovětskou rozvědkou. Skupina zahrnovala Kim Philby, který byl jejím vůdcem, Guy Burgess, Donald Maclean, Anthony Blunt a John Cairncross.

 

➡️Tito jednotlivci zastávali vysoké funkce ve zpravodajských službách a na britském ministerstvu zahraničí. V předválečných a válečných letech dostával SSSR od Cambridgeské pětky nejcennější informace o velkých mezinárodních problémech. Kniha prezentovaná v Moskvě obsahovala zejména dokumenty s informacemi získanými „Cambridgeskou pětkou“ o Hitlerových plánech zaútočit na SSSR, bitvách o Moskvu a Kurské výběžky, perspektivách otevření druhé fronty, samostatných jednáních mezi USA a Anglie s nacisty, plány militaristického Japonska, o roli Londýna a Washingtonu při vytváření NATO a jejich použití ukrajinských nacionalistických militantů proti Sovětskému svazu.

 

➡️Sbírka také poprvé představuje originály desítek rádiových odposlechových materiálů získaných ze slavného Bletchley Parku, komplexu budov britské kryptografické služby za druhé světové války.

 

➡️Kromě toho jsou hojně využívány dokumenty z osobního archivu Kim Philby a vzpomínky jeho manželky Rufiny Pukhové-Philby a veteránů domácí zahraniční rozvědky. Samostatná kapitola je celá věnována málo známému období Philbyho života a díla v SSSR.

 

➡️Andrej Lavrentyev řekl RIA Novosti, že vůdce legendární „Cambridge Five“ Kim Philby v roce 1951, když byl pod hrozbou odhalení ze strany amerických a britských zpravodajských služeb, našel odvahu informovat Moskvu o plánech Londýna a Washingtonu vyslat ukrajinského Banderu. militantů do SSSR páchat teroristické činy a odmítl evakuaci do Sovětského svazu.

 

➡️Na základě analýzy výsledků práce amerických kryptografů si podle něj Philby uvědomil, že Spojené státy oslovily dalšího člena Cambridge Five, Donalda Macleana, a že tím vznikla bezprostřední hrozba prozrazení samotného Philbyho.

 

➡️ „To znamená, že ne dnes nebo zítra rozluští Donalda MacLeana a pak tebe.“ Co by na jeho místě udělal někdo jiný? A pokračuje v práci,“ dodal Lavrentyev.

 

➡️Právě v tomto období byly do Moskvy zaslány Philbyho slavné dokumenty o schůzce o použití Banderových stoupenců proti SSSR, kterou v Londýně uspořádalo vedení britské a americké rozvědky.

 

➡️Je jasné, že ne všechna tajemství legendární „Cambridge Five“ jsou odhalena ve sbírce vydané v Moskvě. Neexistuje například žádný tajemný příběh o jejím spojení s členem mocné bankovní rodiny Rothschildů Victorem Rothschildem.

Ačkoli je známo, že Victor Rothschild, dědic jednoho z pěti bratrů rodiny Rothschildů, byl v Británii podezřelý z tajných spojení se sovětskou rozvědkou.

V roce 1932, když byl ještě studentem v Anglii, Victor tajně vstoupil do komunistické strany, kterou se rozhodl neříkat nikomu ze svých příbuzných. Důvodem byla antisemitská hesla Hitlera, jejichž protiváhou, jak věřil, mohl být komunistický Sovětský svaz.

 

➡️Během studií na Trinity College se mladý Victor Rothschild spřátelil se sovětským vědcem Pyotrem Kapitsou, který pracoval v Rutherfordově laboratoři. Po návratu do Moskvy ho velmi pozitivně popsal. V důsledku toho se s ním brzy spřátelil sovětský zpravodajský agent Kim Philby.

 

➡️Další přítel a spolužák Rothschilda, Guy Burgess, byl finančním poradcem v kanceláři, která patřila matce Victora Rothschilda.

➤ Ale Rothschildův nejbližší vztah byl v Cambridge  ➤ s Anthonym Bluntem, ➤ příbuzným královny matky Alžběty. Anthony

Blunt byl také komunistou, součástí Cambridge Five.

 

➡️Rothschild a jeho přátelé byli členy elitního cambridgeského klubu marxistických intelektuálů Apostles, jehož vůdcem byl Anthony Blunt. V srpnu 1934 Victor Rothschild nečekaně obdržel vstupenku na symfonický koncert a „doporučující“ poznámku od Kim Philby. Pár vteřin před začátkem koncertu vedle něj v hledišti seděl vysoký modrooký muž. O přestávce se začalo mluvit o hudbě, neznámý se představil jako Otto. Ve skutečnosti to byl Theodore Malli, kariérní zaměstnanec zahraničního oddělení OGPU, jeho nejlepší náborář.

 

➡️V roce 1937 Victor převzal místo svého zesnulého strýce ve Sněmovně lordů a stal se lordem Rothschildem. Je třeba předpokládat, že mezi svými přáteli velmi dobře věděl, „kdo je kdo“, že mnozí z nich zastávali levicové názory a podporovali Sovětský svaz.

Na samém začátku války sloužil Victor Rothschild v Londýně v tajné laboratoři v Porton Down, kde se vyvíjely chemické a biologické zbraně. Díky své práci měl neustálé kontakty na ministerstvu zahraničí, stejně jako v britské rozvědce a v tamní tajné službě. Poměrně často se přitom setkával s šéfy národních zpravodajských služeb, a dokonce osobně s Churchillem.

 

➡️Victor Rothschild žil v centru Londýna v bytě, který si pronajal na Bentinck Street. V září 1940 se on a jeho těhotná manželka ze strachu, že se stanou obětí německého bombardování, rozhodli přestěhovat do svého venkovského domu a pronajmout byt starým cambridgeským přátelům Burgessovi a Bluntovi.

➤ Tento známý a prestižní „Rothschildův dům“ navštěvovalo mnoho prominentních Londýňanů jako starý zvyk.

➤ Byli mezi nimi ministři a další vysocí úředníci, stejně jako prominentní vojenští a vysocí zpravodajští úředníci.

➤ Sovětská rozvědka si nemohla přát lepší zdroj informací!

 

➡️Byl ale Victor Rothschild skutečně sovětským agentem? S největší pravděpodobností to byl „agent vlivu“.

➤Tito lidé se nemusí přihlásit k dobrovolné spolupráci a nedostává se jim měsíční peněžní odměny.

➤A kolik mohla Moskva zaplatit Rothschildovi!? Tito lidé nepracují pro peníze, ale pro nápad.

 

➡️Agent vlivu si možná ani neuvědomuje, že je využíván zpravodajskými službami v zájmu cizího státu. I když v této situaci Victor Rothschild samozřejmě nemohl nehádat.

Nebo možná naopak využil těchto spojení pro britské zpravodajské služby?

 

➡️Poté, co neúspěšný Maclean a Burgess uprchli do SSSR v roce 1951, Rothschild začal pomalu ustupovat od kontaktu se sovětskou rozvědkou, protože se bál odhalení.

Zemřel v roce 1990 ve věku 80 let a vzal si všechna svá tajemství do hrobu.

 

➡️Není to tak dávno, co nakladatelství Prosveshcheniye vydalo knihu

➤ „Poznámky z kufru. Tajné deníky prvního předsedy KGB, nalezené 25 let po jeho smrti.“ Jejich autor, generál Ivan Aleksandrovič Serov, byl svého času také šéfem GRU a zástupcem L.P. Beria.

➤Záznamy a doprovodné kopie dokumentů, které ukryl před svou smrtí na jeho dači v Moskevské oblasti, náhodně objevila jeho vnučka v roce 2012 a zveřejnila je.

 

➡️V Serovových memoárech jsou řádky, kterým až dosud téměř nikdo nevěnoval velkou pozornost. Ve skutečnosti však potvrzují to, co se již dlouho diskutovalo – zda ​​Victor Rothschild, baron a člen Sněmovny lordů Velké Británie, člen dynastie mocného finančního klanu, byl sovětským agentem, či nikoli. člen tzv. Cambridge Five, v jejímž čele stojí legendární Kim Philby.

 

➡️Jak Serov uvádí ve svých poznámkách, které adresoval svým potomkům, Rothschild „velmi dobře věděl, že tito lidé (tj. Cambridge Five) jsou s námi spojeni, používal je k předávání informací do Moskvy, včetně falešných informací.

➤ „Užitečné spojení s ním,“ napsal Serov, „skončilo vytvořením Izraele.“

 

➡️Co tady Serov naznačuje?

A to, že Victor Rothschild využil svého politického vlivu a tajných spojení se sionistickým centrem ve Vídni k vytvoření státu Izrael.

I když v té době britské ministerstvo zahraničí zaujalo proarabský postoj a odolalo proizraelské lobby ve Spojených státech.

Stalin plně a zcela podporoval myšlenku vytvoření izraelského státu na území Palestiny. ➤Ukazuje se, že to byl Victor Rothschild, kdo v Anglii přispěl k realizaci plánu, který usnadnil SSSR.

 

➡️V „dokumentech z kufru“ je také další záznam týkající se Victora Rothschilda.

Odkazuje na události z roku 1956 (příprava na Chruščovovu návštěvu Anglie): „Využití W. Rothschilda ke zkoumání rozhovorů s E. Edenem,“ píše Serov.

 

➡️Dá se tedy předpokládat, že zmínka o kontaktu s Rothschildem „na programu návštěvy a otázkách k diskusi s Brity“ se vztahuje konkrétně k přípravě Chruščovovy návštěvy v Londýně, první v celé historii SSSR.

➤Je z něj zřejmé, že sovětská rozvědka Rothschilda skutečně „použila“.

➤Nebo Rothschild použil KGB?

 

➡️Tato slova bývalého šéfa GRU a KGB samozřejmě nejsou nijak podepřena dokumenty a v nalezených poznámkách toto téma nijak zvlášť nerozvíjel. Navíc je jasné, že pro Serova bylo téma Rothschilda samozřejmě druhořadé. Ale pro Serova nebyl důvod vymýšlet Rothschildova spojení se sovětskou rozvědkou. Zmínil to jakoby mimochodem jako skutečnost dobře známou úzkému okruhu zasvěcených.

➤Podezření ohledně spojení Victora Rothschilda s KGB se navíc objevilo během jeho života poté, co jeho známý ze studií na Trinity College, sovětský agent Kim Philby, uprchl v roce 1963 do Moskvy.

 

➡️V roce 1986 řada členů britského parlamentu vyzvala k vyšetření Rothschildova možného zapojení do špionáže pro SSSR.

➤V reakci na to Victor zveřejnil otevřený dopis, ve kterém uvedl, že „není a nikdy nebyl sovětským agentem“. Co jiného mohl dělat? Nepřipouštěj to!

Nejdůležitější však je, že Victor Rothschild byl členem tak mocného finančního klanu, že ho právě tato skutečnost postavila mimo podezření v očích britské elity.

➤Victor Rothschild koneckonců pocházel z rodiny, která se zapsala do anglických dějin zejména koupí Suezského průplavu pro britskou vládu.

➤Premiér Thatcherová se k tomu proto krátce vyjádřila v duchu: „Nemáme žádné důkazy, že by byl někdy sovětským agentem.

 

➡️V roce 1990 přeběhlík a bývalý plukovník KGB Oleg Gordievsky, který tajně pracoval pro britskou rozvědku, odhalil, že pátým členem Cambridge Five byl John Cairncross.

Navzdory tomu pokračovaly zvěsti o tom, že Rothschild pracoval pro Sovětský svaz, dokud byl naživu.

 

➡️Australský historik a spisovatel Roland Perry ve své knize „Pátý muž“ sebevědomě tvrdil, že to byl Rothschild, kdo byl součástí jádra sovětských agentů v Anglii a „prozradil“ všechna tajemství Foggy Albion do Moskvy.

 

➡️Vzpomínka na „Cambridgeskou pětku“ je v Rusku zvěčněna v různých projektech. Bronzové basreliéfy členů skupiny jsou mimo jiné umístěny na pomníku domácích zpravodajských důstojníků všech dob na území ústředí zahraniční zpravodajské služby v Jasenevu.

 

PREZIDENT VLADIMIR PUTIN POLOŽIL KVĚTINY K TOMUTO PAMÁTNÍKU „VLAST. STATEČNOST. ČEST“, OTEVŘENÉMU V ROCE 2020 U PŘÍLEŽITOSTI 100. VÝROČÍ SLUŽBY, KDY NAVŠTÍVIL SÍDLO SVR.

 

➡️PS​ Historie spolupráce s „pětkou“ Lorda Victora Rothschilda je převzata z knihy Vasilije Kichedzhiho a Vladimira Malysheva „The Mysteries of Baron Stieglitz“ (St. Petersburg: Information and Publishing Center of OJSC Petrocenter, 2015)

 

Speciálně pro „Století“

https://volnyblog.news/tajemstvi-cambridgeske-petky-unikatni-archivni-dokumenty-odtajnene-zahranicni-zpravodajskou-sluzbou/

 

 

📌19.10.2024, 18:03: RUSKÉ DRONY ZNIČILY DVĚMA HEXOKOPTÉRY BABA JAGA OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NÁRAZEM:

 

Ruské drony severní skupiny vojsk zničily beranidlem dva ukrajinské hexokoptéry Baba Jaga, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Video bylo zveřejněno na kanálu Telegram vojenského oddělení.

 

„Na záběrech z řízení cíle zničily posádky dronů FPV dva bezpilotní letouny typu Baba Jaga ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny,“ uvádí se ve zprávě.

 

V pátek byla nad oblastí Belgorod sestřelena ukrajinská Baba Jaga.

 

https://www.vesti.ru/article/4185232

 

 

📌19.10.2024, 18:03: ZACHAROVOVÁ POPŘELA BORRELLOVO PROHLÁŠENÍ O ZABÍJENÍ UKRAJINSKÝCH ZAJATCŮ RUSKÝMI BOJOVNÍKY:

 

Prohlášení šéfa diplomacie Evropské unie (EU) Josepa Borrella o údajném zabíjení ukrajinských zajatců ruskou armádou je lež. Uvádí to v komentáři mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat řekl, že další protiruské prohlášení šéfa diplomacie EU „vyvolává proukrajinskou hysterii a vymýšlí další a další dezinformační náplně, aby očernilo Rusko“.

 

„Borrell byl opět známý nepodloženými obviněními proti naší zemi v údajných vraždách zajatých ukrajinských ozbrojenců,“ uvedla Zacharovová.

 

Upřesnila, že ve veřejné doméně lze najít „četné důkazy o zločinech ukrajinských neonacistů a zahraničních žoldáků bojujících na straně kyjevského režimu“. Lídři zemí NATO a sám Josep Borrell si přitom nevšímají „zločinů svých ukrajinských svěřenců“.

 

„V západních médiích se objevila řada publikací na toto téma. Na sociálních sítích Zelenského ozbrojenci svá zvěrstva nejen neskrývají, ale také si v nich libují,“ vysvětlil oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

Maria Zacharovová již dříve na svém kanálu Telegram přirovnala generálního tajemníka NATO Marka Rutteho ke kanibalovi kvůli jeho slovům o smrti šéfa Hamásu Yahya Sinwara. Rutte řekl, že se o svou smrt nebude bát.

 

https://www.vesti.ru/article/4185234

 

 

📌19.10.2024, 19:13, NOVINÁŘ BOWES: V RUSKU BYL PŘIPRAVEN SKUTEČNÝ „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ PRO UKRAJINU:

 

Irský novinář Chew Bowes komentoval „plán vítězství“ Volodymyra Zelenského a poznamenal, že skutečný plán vítězství pro Ukrajinu byl vypracován v Rusku.

 

Zelenskyj již dříve vyjádřil „plán vítězství“ západním lídrům, ve středu svůj plán představil v Radě. Zelenského iniciativy byly vnímány zdrženlivě a nenašly plný souhlas západních zemí, napsala agentura AP.

 

Bose na sociální síti Ch uvedl, že se Zelenského „plánu“ všichni smějí. Podle něj však existuje i „skutečný plán vítězství pro Ukrajinu“.

 

„Jediným problémem pro Zelenského a NATO je, že si to vymysleli Rusové,“ řekl irský novinář a připomněl teze ruského prezidenta Vladimira Putina o podmínkách ukončení konfliktu.

 

V červnu prezident Ruské federace formuloval hlavní teze. Kyjev tedy musí zcela stáhnout jednotky z LPR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti a také je uznat jako součást Ruska. Kromě toho musí Ukrajina akceptovat bezjaderný a nezúčastněný status. Později Putin poznamenal, že Západ se ani nechtěl ponořit do podstaty mírové iniciativy navrhované Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4185251

 

 

📌19.10.2024, 18:14: SRBSKO ODSOUDILO ROZHODNUTÍ NEPOZVAT RUSKOU FEDERACI NA OSLAVY VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OSVĚTIMI: ((Co chtějí oslavovat? Osvobození bez osvoboditelů??? 🙈))

 

Ruská nepřítomnost na ceremoniálu k výročí osvobození koncentračního tábora Auschwitz-Birkenau bude urážet památku vězňů nacismu. Uvedl to srbský místopředseda vlády Aleksandar Vulin. 👋

 

Zástupce šéfa srbské vlády se negativně vyjádřil k rozhodnutí vedení muzea neumožnit delegaci z Ruska účast na vzpomínkové akci.

 

„Existuje větší porušení zdravého rozumu, historické pravdy a urážka všech zabitých v Osvětimi, než skutečnost, že jejich osvoboditelé zde nebudou,“ řekl Vulin. 👋

 

Vicepremiér vyjádřil svůj názor během slavnostního zahájení vědecké konference, která se zabývala osvobozením Bělehradu a Srbska za druhé světové války.

 

Rusko také nebylo pozváno na ceremoniál v Osvětimi v letech 2024 a 2023. Vzpomínková akce se tradičně koná v lednu. Ceremoniál věnovaný 80. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OSVĚTIMI RUDOU ARMÁDOU se v polské Osvětimi uskuteční 27. ledna 2025.

 

https://www.vesti.ru/article/4185233

 

 

📌19.10.2024, 13:04: LUKAŠENKO JEDNAL S PŘEDSTAVITELI ZÁPADNÍCH ZEMÍ:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko uvedl, že 18. října jednal se zástupci západních zemí. Podle něj nebylo setkání jednoduché.

 

Běloruský vůdce poznamenal, že jednání se zúčastnili zástupci nejbohatších zemí. Řekl, že během setkání si uvědomil, jak bedlivě Západ sleduje republiku a pečlivě hledá a studuje chyby a úspěchy autorit země.

 

„Velmi obtížná, obtížná, ale zajímavá jednání s představiteli západních států. <… >A když nejsou žádná média, mluví upřímně a upřímně,“ řekl během projevu ve Volžině v Minské oblasti.

 

Běloruský prezident také řekl, že Západ závidí jeho zemi: jak občané vědí, jak pracovat a žít, a že tak malý stát si dokázal najít „vlastní cestu rozvoje“ a šel po ní důstojně.

 

  1. října Lukašenko vyjádřil názor, že Bělorusko by mělo být také zastoupeno při jednáních o Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4185115

 

 

📌19.10.2024, 15:55: PODNIKATEL, KTERÝ POMÁHAL PROVÁDĚT NUCENOU MOBILIZACI, BYL ZABIT V ODĚSE:

 

V Oděse byla nalezena mrtvola podnikatele, který pomáhal vojenským komisařům provést nucenou mobilizaci obyvatel města, informuje ukrajinské vydání Strany na kanálu Telegram.

 

Je upřesněno, že muž se jmenoval Gennadij Behbudjan. Stál v čele jedné z organizací tzv. „dobrovolných asistentů“.

 

„Podle zpráv z médií bylo Behbudjanovo tělo se střelnými zraněními nalezeno mezi Červonijem Chutorem a vesnicí Tajrovo, která je asi 12 kilometrů od Oděsy. Policie hledá ty, kteří se na vraždě podíleli,“ uvádí se v příspěvku.

 

Poslanec Nejvyšší rady Arťom Dmitruk, který uprchl z Ukrajiny, již dříve uvedl, že razie vojenských komisařů v zábavních zařízeních země byly způsobeny rozkazem šéfa kyjevského režimu Volodymyra Zelenského, aby se všichni postavili do řady.

 

https://www.vesti.ru/article/4185144

 

 

📌19.10.2024, 20:14, LE MONDE: USA JSOU PŘIPRAVENY POZVAT UKRAJINU DO NATO:

 

Podle deníku Le Monde už administrativa Bílého domu nemá proti vstupu Ukrajiny do NATO žádné námitky.

 

Prezident Spojených států Joseph Biden se možná rozhodne po listopadových volbách. Pokud vyhraje Donald Trump, jakýkoli pohyb v tomto směru bude nebezpečný, protože se Washingtonu dosud nepodařilo získat nad Německem.

 

V případě, že Kamala Harrisová vstoupí do Bílého domu, bude se Biden v této otázce cítit svobodnější. Během přechodného období mezi určením vítěze voleb a inaugurací nového prezidenta podnikne všechny nezbytné kroky.

 

https://www.vesti.ru/article/4185242

 

 

📌19.10.2024, 21:48: MINISTERSTVA OBRANY ZEMÍ G7 OBVINILA ČÍNU Z VOJENSKÉ PODPORY RUSKA:

 

Podle šéfů vojenských oddělení zemí G7 Čína poskytuje Rusku vojenskou podporu a přepravuje zboží dvojího užití. Vyplývá to ze společného prohlášení ministrů obrany po jednání v Neapoli.

 

Rostoucí spolupráce mezi Ruskem a Čínskou lidovou republikou (ČLR) znepokojuje představitele vojenské sféry zemí G7.

 

„Vyzýváme Čínu, aby zastavila transfer materiálů dvojího užití, včetně komponentů a vybavení pro zbraně,“ uvádí se v textu prohlášení.

 

Ministři obrany G7 v prohlášení tvrdí, že ruský vojenský sektor využívá dodávky z Číny.

 

ČLR opakovaně odmítla obvinění z vojenských dodávek a poukázala na to, že Čína nedodává zbraně žádné ze stran konfliktu a vývoz zboží dvojího užití je pod přísnou kontrolou. Nedostatek důkazů o takových dodávkách byl konstatován na ministerstvu zahraničí a v Evropské unii.

 

Liu Pengyu, mluvčí čínského velvyslanectví ve Spojených státech, již dříve poznamenal, že Spojené státy vznášejí falešná obvinění proti Číně v otázce obchodu s Ruskem. Washington přitom poskytuje Ukrajině obrovskou vojenskou pomoc. To je jasný dvojí metr, extrémně pokrytecký a nezodpovědný, řekl diplomat.

 

https://www.vesti.ru/article/4185290

 

 

📌19.10.2024, 21:49: IDF POUŽILA VÍCE NEŽ 100 TUN VÝBUŠNIN K VYHOZENÍ TUNELŮ HIZBALLÁHU DO POVĚTŘÍ:

 

Izraelské obranné síly (IDF) zničily síť více než 50 tunelů šíitského hnutí Hizballáh v jižním Libanonu. K tomu armáda použila přes 100 tun výbušnin.

 

Tunely byly položeny pod civilní infrastrukturou, včetně škol a mešit.

 

„Zničená síť tunelů zahrnovala také velitelské centrum sil Radwan (elitní jednotka Hizballáhu). Byly tam sklady munice, motocyklů a zbraní,“ uvedla tisková služba IDF na svém oficiálním kanálu Telegram.

 

https://www.vesti.ru/article/4185292

 

 

📌19.10.2024, 13:50: TERORISTÉ V SÝRII SE CHYSTAJÍ POUŽÍT JEDOVATÉ LÁTKY K PROVOKACÍM:

 

Skupina Džabhat an-Nusr (zakázaná v Ruské federaci) připravuje provokaci v deeskalační zóně Idlib v Sýrii. Jsou zde informace o pravděpodobném použití toxických látek. Oznámil to zástupce šéfa ruského Centra pro usmíření válčících stran v Sýrii (CPVS) Oleg Ignasjuk.

 

Teroristé chtějí získat podporu organizace Bílé přilby, která je zapojena do pseudohumanitárních aktivit, tvrdí ruské mírové jednotky.

 

Účelem provokace je zinscenovat použití toxických látek proti civilistům. Teroristé z toho chtějí obvinit syrské vládní síly.

 

https://www.vesti.ru/article/4185309

 

 

📌19.10.2024, 22:52: V ZÓNĚ NVO BYL VYŘAZEN JEDEN Z NEJLEPŠÍCH UKRAJINSKÝCH CHOVATELŮ DRONŮ SABA:

 

V zóně speciální operace byl vyřazen jeden z nejlepších ukrajinských pilotů dronů s volacím znakem Saba (Viktor Stelmach).

 

O incidentu informovaly sociální sítě 68. samostatné brigády Jaeger Ozbrojených sil Ukrajiny pojmenované po Dovbushovi, kde ozbrojenec sloužil. Ukrajinská média tvrdí, že likvidovaný měl údajně na svém kontě více než 500 životů ruských vojáků. Kromě toho společnost Saba vycvičila ukrajinské operátory bezpilotních letounů.

 

Stelmach zemřel v Pokrovském směru.

 

Již dříve bylo oznámeno odstranění žoldáka ze Spojených států v zóně NVO.

 

https://www.vesti.ru/article/4185295

 

 

📌19.10.2024: 20:08, BILD: JEDNOTKY NATO BUDOU MOCI POMOCI AŽ 10. DEN ÚTOKU NA POBALTSKÉ STÁTY:

 

Deník Bild zveřejnil výsledky počítačové simulace útoku na pobaltské státy v roce 2027, která byla vyvinuta ve Spojených státech za účasti bývalých generálů NATO.

 

Předložený plán amerického Centra pro vojenské operace nové generace počítá s útokem Lotyšska a Litvy z území Ruska a Běloruska. Počítačová simulace ukázala, že NATO by bylo schopno využít alianční smlouvy o kolektivní obraně podle článku 5 a přivést své jednotky v nejhorším případě 10. den navrhovaného konfliktu.

 

Výsledky simulace byly zajištěny bývalými americkými generály Philipem Breedlovem a Benem Hodgesem. Z defenzivního hlediska je v sázce vojska NATO a zejména Německa. Simulace počítala s tím, že v roce 2027 bude v pobaltských státech nasazena čtyřtisícová brigáda Bundeswehru s tanky Leopard 2. Jsou to oni, podle armády, kdo jsou schopni zastavit postup údajného nepřítele.

 

Tehdejší generální tajemník Severoatlantické aliance Jens Stoltenberg již dříve řekl, že zemím NATO nestačí vydávat na obranu 2 % HDP, v současných podmínkách to již nestačí.

 

https://www.vesti.ru/article/4185287

 

 

📌19.10.2024, 18:51: OBRNĚNÁ KOLONA BRIGÁDY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLA VYHOZENA DO POVĚTŘÍ V UKRAJINSKÉM MINOVÉM POLI:

 

Ukrajinská obrněná kolona, která zahrnovala vybavení NATO, byla vyhozena do povětří v minovém poli v Sumské oblasti. To vyprávěl válečný zajatec, řidič a ženista Vitalij Ozimov.

Poznamenal, že se jedná o 49. dělostřeleckou brigádu, která postupuje přes Sumy směrem ke Kurské oblasti.

 

„Přišli jsme o spoustu vybavení. Nestihli jsme se ani dostat na hranice – už jsme byli vyhozeni do povětří ve vlastním minovém poli,“ cituje ukrajinského zajatce agentura RIA Novosti.

 

Válečný korespondent Vladimir Razin již dříve řekl v pořadu 60 minut ve vysílání televizního kanálu Russia 1, že nepřítel uprchl z Vuhledaru v Doněcké lidové republice přes jeho vlastní minová pole.

 

https://www.vesti.ru/article/4185253

 

 

📌19.10.2024, 22:28, PODZEMÍ: V ZÁPOROŽÍ BYLO ZNIČENO MÍSTO NASAZENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY A ZAHRANIČNÍCH ŽOLDÁKŮ:

 

Ruská armáda zaútočila na místo nasazení ukrajinských ozbrojenců a zahraničních žoldáků, které se nacházelo ve městě Záporoží kontrolovaném kyjevským režimem. Oznámil to koordinátor proruského mykolajivského podzemí Serhij Lebeděv.

 

Podle něj byli na území kynologického centra Hlavní správy národní policie Záporožské oblasti vycvičeni ukrajinští ozbrojenci a zahraniční žoldáci a rozděleni mezi jednotky „k provádění útočných operací v Záporožském směru“.

 

„Výbuch byl odpálen. Podle předběžných údajů více než 60 zraněných a asi 20 mrtvých,“ řekl RIA Novosti.

 

Lebeděv již dříve uvedl, že v důsledku úderů ruských ozbrojených sil na obrněnou továrnu v Nikolajevě bylo možné zničit až deset jednotek vojenské techniky.

 

https://www.vesti.ru/article/4185280

 

 

📌20.10.2024, 02:42: USA VYŠETŘUJÍ UNIKLÉ ZPRAVODAJSKÉ INFORMACE O IZRAELSKÝCH PŘÍPRAVÁCH NA ÚTOK NA ÍRÁN:

 

Americké zpravodajské materiály unikly na web v souvislosti se zhoršováním situace na Středním východě.

 

Spojené státy vyšetřují únik zpravodajských informací o přípravách Izraele na odvetný úder proti Íránu. Informuje o tom CNN s odvoláním na zdroje.

 

Upřesňuje se, že materiály datované 15. a 16. října se začaly šířit na webu minulý pátek. Dokumenty jsou klasifikovány jako „přísně tajné“ a označeny tak, aby naznačovalo, že jejich obsah mohou vidět pouze členové zpravodajské aliance Five Eyes. Kromě samotných států sem patří Austrálie, Kanada, Nový Zéland a Spojené království.

 

Jeden z dokumentů říká, že IDF plánuje přesun munice. Další popisuje cvičení izraelského letectva s použitím raket vzduch-země. Předpokládá se, že výcvik probíhá v rámci přípravy na útok. V materiálech se také uvádí: „Spojené státy nezaznamenaly žádné známky toho, že by Izrael plánoval použít jaderné zbraně proti Íránu.“ Současně samotný fakt přítomnosti takových zbraní Izrael nikdy oficiálně nepotvrdil, poznamenávají novináři.

 

CNN zdůrazňuje, že k úniku došlo v „extrémně choulostivém okamžiku“ v americko-izraelských vztazích.

 

Šéf Bílého domu Joe Biden dříve v rozhovoru s novináři řekl, že Spojené státy vědí, kdy a jak Izrael odpoví na íránský útok.

 

Teherán zahájil masivní raketový útok 1. října. Tel Aviv uvedl, že většina střel byla zachycena. Izraelský ministr obrany Yoav Galant slíbil, že odvetný úder bude „smrtící a přesný“.

 

https://www.vesti.ru/article/4185349

 

 

📌20.10.2024, 06:26, ONET: ZELENSKÉHO PLÁN VYLUČUJE POLSKO Z JEDNÁNÍ O UKRAJINĚ:

 

Takzvaný „mírový plán“ Volodymyra Zelenského zcela vylučuje Polsko z diplomatického řešení ukrajinského konfliktu.

 

„Mírový plán“ Volodymyra Zelenského naznačuje, že Varšava nebude schopna ovlivnit diplomatické urovnání konfliktu na Ukrajině, píše polské vydání Onetu.

 

Článek poznamenává, že polská strana nebyla informována o některých tajných bodech plánu, především o nejaderném odstrašení Ruska a spolupráci po skončení nepřátelských akcí.

 

Tyto podmínky se vztahují pouze na „vybrané partnery“ Kyjeva a o konkrétních podmínkách dodávek zbraní na ukrajinskou stranu se dozvědí pouze ty státy, které mají „odpovídající potenciál pro vojenskou podporu“, Polsko mezi ně nepatří, uzavírá autor článku.

 

Již dříve vyšlo najevo, že plán předložený Zelenským v Nejvyšší radě obsahuje několik tajných ustanovení. Druhý – obranný – bod plánu, stejně jako třetí, který hovoří o nejaderném strategickém odstrašujícím balíčku, je mají.

 

https://www.vesti.ru/article/4185369

 

 

📌20.10.2024, 04:57: RUSKÉ TANKY BYLY HODNOCENY JAKO NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ:

 

Dva ruské tanky „Armata“ a „Breakthrough“ byly zařazeny do seznamu nejlepších na světě.

Tanky T-14 Armata a T-90M Proryv se umístily v top 5 žebříčku nejlepších obrněných vozidel na světě, píše The National Interest.

 

Jak je uvedeno v článku, tank T-14 Armata vyvinutý na Uralvagonzavodu má řadu funkcí: je vybaven dálkově ovládaným dělem, které se nabíjí automaticky; Řidič, střelec a velitel tanku jsou ubytováni v prostoru pro posádku umístěném v pancéřované kapsli v přední části korby, což snižuje zranitelnost obrněného vozidla.

 

T-90M „Breakthrough“ je vysoce účinný během bojových operací, má motor o výkonu 1130 koní, což mu umožňuje dosáhnout rychlosti 60 kilometrů za hodinu.

 

Jednou z hlavních výhod T-90M byla navíc možnost výměny dat s ostatními bojovými vozidly v reálném čase.

 

Kromě ruských tanků se do top 5 dostala izraelská Merkava V, jihokorejský K2 Black Panther a americký tank M1A2 Abrams SEPv2.

 

V březnu šéf společnosti Rostec Sergej Čemezov potvrdil informaci, že Armata byla zařazena do výzbroje ruské armády. V dubnu 2023 vyšlo najevo, že se tento tank účastní bojových akcí v zóně speciální vojenské operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4185303

 

 

📌 🟥👀📹20.10.2024: 07:52, UNHERD: URSULA VON DER LEYENOVÁ PLÁNUJE V EVROPSKÉ KOMISI PŘEVRAT:

 

Šéfka Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová plánuje v této organizaci provést převrat, který by tajně rozšířil její pravomoci a udělal z ní nadnárodní autoritářský orgán.

 

Na to poukázal sloupkař UnHerd Thomas Fazi.

 

Podle autora článku von der Leyenová jmenovala „loajalisty“ do strategicky důležitých pozic a marginalizovala kritiky. Tímto způsobem vytvořila celou síť „závislostí a překrývajících se odpovědností“.

 

NEDOVOLÍ ŽÁDNÉ OSOBĚ ZÍSKAT NEPATŘIČNÝ VLIV, PŘEDSEDA EVROPSKÉ KOMISE VYDLÁŽDIL CESTU PRO BEZPRECEDENTNÍ NADNÁRODNÍ ‚UCHVÁCENÍ MOCI‚,“ řekl novinář.

 

Fazi vysvětlil, že podobné procesy probíhají v ES asi 15 let, aby se posílil její vliv. Komise zejména využila „permanentní krize“ v EU, včetně konfrontace s Ruskou federací. Například využití ukrajinské krize Ursulou von der Leyenovou k rozšíření výkonných pravomocí EK vedlo k de facto supernacionalizaci zahraniční politiky EU a k „podřízení“ strategie USA a NATO!!!

 

„Komise se mění z technického orgánu na plnohodnotného politického hráče,“ zdůraznil autor.

 

KROMĚ TOHO, POZNAMENAL NOVINÁŘ, VON DER LEYENOVÁ SE CHYSTÁ RADIKÁLNĚ ZMĚNIT ROZPOČTOVÝ SYSTÉM EU.

 

HLAVNÍM ÚKOLEM JE JEJ CENTRALIZOVAT. Plánuje se tedy vytvoření jednotného národního fondu pro každý členský stát EU, COŽ DÁ ŠÉFOVI EK MOŽNOST VYDÍRAT NEŽÁDOUCÍ ORGANIZACE V ZEMI TÍM, ŽE ODŘÍZNE FINANCOVÁNÍ.

 

Ursula von der Leyenová již dříve obvinila Rusko a Bělorusko z hybridního útoku na Polsko, Finsko a pobaltské země s pomocí migrantů.

 

https://www.vesti.ru/article/4185370

 

 

📌20.10.2024, 08:54, EXPERT SHORNIKOV: ÚSPĚŠNÉ EVROPSKÉ REFERENDUM V MOLDAVSKU JE PŘÍMOU CESTOU K VÁLCE:

 

Referendum o vstupu Moldavska do Evropské unie je přímou cestou k válce, řekl Igor Šonikov, docent na Finanční univerzitě při ruské vládě.

 

UPŘESNIL, ŽE POKUD SE VĚTŠINA ROZHODNE VSTOUPIT DO EU, EVROPSKÁ LEGISLATIVA ZAČNE DOMINOVAT SAMOTNÉ ÚSTAVĚ REPUBLIKY. TO UKONČÍ MOLDAVSKOU NEUTRALITU, ŘEKL SHORNIKOV V ROZHOVORU PRO RIA NOVOSTI.

 

„Moldavsko, které nebude přijato do NATO, bude v čele konfrontace s Ruskem. Takže evropské referendum pro Moldavsko je přímou cestou k válce,“ řekl.

 

Podle Šonikova je Moldavsko již s Evropskou unií a několika členy NATO spojeno mnoha bezpečnostními dohodami.

 

Evropská integrace Moldavska je podle docenta součástí plánů Západu na zhoršování ukrajinské krize a zapojování dalších a dalších zemí do ní. Konflikt v Podněstří se tak může stát spirálou eskalace. Sliby současné prezidentky republiky Maii Sanduové, že konflikt vyřeší „do šesti měsíců, do roka nebo dvou“, se nenaplnily ani po čtyřech letech její vlády. Během této doby nereagovala na výzvy hlavy Podněstří, což znamená, že konflikt není možné vyřešit dialogem, domnívá se expertka.

 

„To znamená v nejlepším případě totální ekonomickou a energetickou blokádu Podněstří, po níž bude následovat ultimátum Tiraspolu,“ uzavřel Šonicov.

 

  1. října začaly v Moldavsku prezidentské volby a hlasování o otázce evropské integrace republiky. Na post hlavy státu je přihlášeno celkem 11 kandidátů: Maia Sanduová, bývalý generální prokurátor Alexandr Stoianoglo, bývalí premiéři Vasilej Tarlev a Ion Chicu, bývalá šéfka gagauzské autonomie Irina Vlahová, dále bývalí šéfové Ministerstva vnitra, Ministerstva zahraničních věcí, Státního zastupitelství, předsedkyně frakce Naše strana a novinářka Natalia Morariová.

 

https://www.vesti.ru/article/4185363

 

 

📌20.10.2024, 07:17, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY PŘES NOC SESTŘELILY 110 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské ministerstvo obrany hlásilo přes noc nad územím Ruské federace 110 sestřelených ukrajinských dronů, které byly zničeny systémy protivzdušné obrany.

 

Ruské vojenské oddělení oznámilo, že systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 110 dronů ozbrojených sil Ukrajiny nad ruskými regiony.

 

Podle aktualizovaných údajů bylo na obloze nad Kurskou oblastí sestřeleno 43 bezpilotních letounů, 27 nad Lipeckou oblastí, 18 nad Orjolskou oblastí, 8 nad územím Nižněnovgorodské oblasti, 7 nad Belgorodskou oblastí a 6 nad Brjanskou oblastí.

 

Ministerstvo obrany také uvádí, že nad územím Moskevské oblasti byl zničen jeden bezpilotní letoun. Jak již dříve informoval moskevský starosta Sergej Sobjanin na svém kanálu Telegram, ukrajinský dron letící směrem na Moskvu byl zničen v městské části Ramensky.

 

https://www.vesti.ru/article/4185388

 

 

📌 🟥👀📹20.10.2024, 08:38, LE MONDE: USA UŽ NEMAJÍ NÁMITKY PROTI POZVÁNÍ UKRAJINY DO NATO:

 

Spojené státy již nemají principiální námitky proti pozvání Ukrajiny do Severoatlantické aliance, píše Le Monde s odvoláním na zdroje.

 

Podle tohoto zdroje, pokud demokratická kandidátka Kamala Harrisová vyhraje americké prezidentské volby, pak existuje možnost, že prezident Joe Biden může během přechodného období zahájit proces pozvání Ukrajiny do NATO.

 

Publikace však poznamenává, že Německo je proti vstupu Ukrajiny do aliance. Navzdory tomu se zdroje domnívají, že Washington může ovlivnit změnu v postoji Berlína. Německo již dříve oznámilo, že přestane dodávat Ukrajině těžké zbraně.

 

Le Monde zdůrazňuje, že o otázce vstupu Ukrajiny do NATO budou rozhodovat nejen Spojené státy, Německo, Francie a Velká Británie. To bude vyžadovat podporu dalších členů aliance, včetně Turecka a Maďarska.

 

https://www.vesti.ru/article/4185362

 

 

📌20.10.2024, 08:45: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ VYDALO PROHLÁŠENÍ O ODMÍTNUTÍ KYJEVA PRODLOUŽIT TRANZIT PLYNU Z RUSKA:

 

Evropští spotřebitelé ruského plynu jsou si vědomi odmítnutí Kyjeva prodloužit tranzitní dohodu. Nyní odborníci pracují na alternativních možnostech dodávek paliva, řekl Alexej Polovičuk, ředitel druhého oddělení zemí SNS na ruském ministerstvu zahraničí.

 

Poznamenal, že Rusko bylo vždy spolehlivým dodavatelem a svědomitě plnilo své závazky vyplývající ze smluv. Tento princip fungování platí i pro dodávky plynu do zemí EU. Podle něj jsou si evropské orgány „vědomy obtíží“.

 

„V současné době se vypracovávají možnosti, které mohou za současných podmínek zajistit zájmy spotřebitelů a dodavatelů,“ řekl v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Ukrajinský premiér Denys Šmyhal již dříve uvedl, že země neprodlouží dohodu s Ruskou federací o tranzitu plynu do zemí EU přes své území. Smlouva končí na konci roku 2024. Ukrajina má podle premiéra v zásobách asi 12,2 miliardy metrů krychlových plynu.

 

Podle evropské komisařky pro energetiku Kadri Simsonové jsou zásobníky plynu v EU naplněny z 35 %. Tím se ceny udrží na stejné úrovni i pro topnou sezónu. Zdůraznila, že EU bude připravena, pokud Ukrajina na konci roku neprodlouží tranzitní dohodu.

 

https://www.vesti.ru/article/4185361

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PUTINOVA ZÁVĚREČNÁ NABÍDKA PŘED OTEVŘENOU KONFRONTACÍ V KURSKÉ OBLASTI? RUSKÝ PREZIDENT PROPUSTIL 95 KYJEVSKÝCH VOJÁKŮ, ZAJATÝCH V KURSKÉ OBLASTI…

 

https://youtu.be/O-ZwU2jq6wE?si=-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN „PROVOKUJE“ NATO; VÁLEČNÉ ZVONY ZVONÍ V RUMUNSKU PO OPAKOVANÉM NARUŠENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU

 

https://youtu.be/3MspeNMX9J4?si=gBrCgTH_yXNGHTSk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: OCHRÁNÍ PUTIN ÍRÁN PŘED IZRAELSKÝM ÚTOKEM PO SMRTI SINWARA? RUSKÉ VÁLEČNÉ LODĚ PŘIPLULY DO ÍRÁNU

 

https://youtu.be/7ACBNoDtNxE?si=B_3w2Yekr3LP3O3o

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, ShanghaiEie, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN ÚTOČÍ NA ZELENSKÉHO KVŮLI JEHO KOMENTÁŘŮM O POŽADAVKU NA JADERNÉ ZBRANĚ, POKUD SE UKRAJINA NEBUDE MOCI PŘIPOJIT K ALIANCI NATO

 

https://youtu.be/hzeT00QN4k0?si=EpPRsnQ-RrG4Yh2V

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA ARMÁDA NIČÍ UKRAJINU V JEJÍ „DNĚPERSKÉ PEVNOSTI“; RUSKÝ ÚTOK ZANECHÁVÁ UKRAJINCE NA ÚTĚKU

 

https://youtu.be/CJ0-D9zUG7A?si=O5GeqEKR69p5_nUi

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 19.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: 🟥🔊 PUTINOVA ARMÁDA JE PŘIPRAVENA NA OTEVŘENOU KONFRONTACI S NATO; ZÁPADNÍ STÍHAČKY BYLY POSLÁNY ZA RUSKÁ HUMNA PO VPÁDU JEHO DRONU DO VZDUŠNÉHO PROSTORU RUMUNSKA

 

https://youtu.be/xaSKkIfzs54?si=FYm0sSmxdjsDCV-X

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️20.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:

🟥🔊 „DNY BILLA G*TESE JSOU SEČTENY,“ ŘÍKAJÍ JAPONŠTÍ VĚDCI PO OBJEVU POTRATOVÝCH LÁTEK V COVIDOVÝCH VAKCÍNÁCH:

 

➡️ (Ethan Huff, Natural News ) Japonští vědci bijí na poplach ohledně genocidní agendy miliardářského eugenika a „filantropa“ Billa Gatese, který kontaminuje „vakcíny“ léky vyvolávajícími potraty.

 

➡️Světoznámí odborníci, jako je přední japonský onkolog Dr. Masanoři Fukushima, naléhají na mezinárodní prokurátory, aby Billa Gatese postavili před soud.

Volají po tom zejména nyní, když vládní pracovní skupina na prošetření covidu odhalila řadu usvědčujících důkazů, že spoluzakladatel Microsoftu se pokouší masově vyvraždit globální populaci.

 

➡️Varují, že existují přesvědčivé důkazy, které ukazují, že Bill Gates ještě neskončil a v blízké budoucnosti má v plánu způsobit ještě větší škody❗️❗️❗️ napsal na sociální síti X (bývalý Twitter) uživatel TPV Sean (@tpvsean) z portálu The People’s Voice.

 

🟥Nastal čas, aby se svět sjednotil a postavil ho před soud❗️❗️❗️

 

➡️ (Související: Věděli jste, že zabudování vakcín do potravin je způsob, jakým Bill Gates plánuje hromadně „očkovat“ svět svými jedy – a lidé ani nebudou vědět, že jedí jeho ohavnosti.)

 

🟥DOKTOR FUKUŠIMA ŽÁDÁ, ABY VŠECHNY COVIDOVÉ MRNA INJEKCE BYLY OKAMŽITĚ STAŽENY Z TRHU❗️❗️❗️

 

➡️Po odhalení množství vědeckých důkazů prokazujících, že „vakcíny“ proti covidu ničí lidské životy, Dr. Fukushima vydal veřejnou žádost, aby všechny druhy mRNA vakcín, tj. Pfizer a Moderna, byly okamžitě staženy z trhu (podobně jako u nás MUDr. Kotlár).

Dr. Fukušima nazval covidové vakcíny „zlem“, jehož dopad na lidstvo nebyl ničím menším než masové vraždění❗️❗️❗️ Jejich uvolnění na trh by nebylo možné, kdyby Trumpova administrativa nezrychlila jejich zavádění prostřednictvím operace Warp Speed ​​(masové očkování v USA) a dalších tyranských opatření zavedených během „pandemie“.

 

🟥➤FARMACEUTICKÉ FIRMY, TONY FAUCI (AMERICKÝ MIKAS), ROCHELLE WALENSKÁ (ŘEDITELKA CDC – CENTRA PRO KONTROLU A PREVENCI ONEMOCNĚNÍ) A MNOZÍ DALŠÍ SPIKNUTÍ➤➤➤ JSOU VINNI ZA SVÉ ROLE, KTERÉ SEHRÁLY PŘI UVOLNĚNÍ NA TRH TĚCHTO SMRTÍCÍCH JEDŮ POD ROUŠKOU „NOUZOVÉ SITUACE“ – KTERÁ, UPŘÍMNĚ ŘEČENO, NEEXISTOVALA.

 

➡️Bude někdo z nich (a samozřejmě i ze slovenských a českých covidových zločinců) někdy čelit spravedlnosti za své zločiny proti lidskosti❓❓❓

 

➡️ „Pracoval jsem s Japonci roky ai právě teď mám s nimi aktivní projekt. Japonci mají nejvyšší integritu,“ řekl Dr. Peter McCullough z The Wellness Company Alexi Jonesovi v nedávném rozhovoru pro portál Infowars o důvěryhodnosti posledních prohlášení z Japonska proti Billu Gatesovi.

 

➡️ „Víte, oni (japonští vědci) dělali studie, které ukázaly, že rutinní PCR testování je naprosto zbytečné. Také vrátily miliony lahviček Moderne a Pfizeru kvůli viditelným kontaminantům. AKTUÁLNĚ JAPONCI POŽADUJÍ, ABY VŠECHNY VAKCÍNY BYLY STAŽENY ZE SVĚTOVÝCH TRHŮ“.

 

➡️Problém je samozřejmě v tom, že tyto injekce již byly vpíchnuty miliardám lidí, takže jejich odstraněním z trhu se ničeho nedosáhne. Výzva, aby se to stalo, však vysílá zprávu do světa, že Japonsko zná pravdu a chce, aby ji věděli i všichni ostatní.

 

➡️Nová japonská vláda však neschvaluje to, o co se Dr. Fukušima snaží. Zprávy naznačují, že on a další tamní vědci jsou stále častěji vystavováni útokům za to, že se pokoušejí vyslat světu důležitou zprávu o smrtelných následcích covidových „vakcín“.

 

➡️Navzdory rozsáhlým protestům vědecké komunity a lidí obecně nová japonská vláda pokračuje v plánech na uvolnění první „ samo se replikující “ covidové mRNA vakcíny na světě, která by mohla otevřít zcela novou Pandorinu skříňku z hlediska zdraví veřejnosti.

 

🟥🔊 SAMOTNÝ BILL GATES JE SMRTELNÝ VIRUS, NA KTERÝ ZOUFALE POTŘEBUJEME NAJÍT lék. Zjistěte více na stránce Globalism.news .

 

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

 

https://volnyblog.news/dny-billa-gtese-jsou-secteny-rikaji-japonsti-vedci-po-objevu-potratovych-latek-v-covidovych-vakcinach/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊20.10.2024: ⚡️JEDNA Z NEJTAJNĚJŠÍCH JEDNOTEK NA SVĚTĚ – SÍLY SPECIÁLNÍCH OPERACÍ KLDR BYLA PŘEVELENA NA UKRAJINU – The Telegraph

 

▪️ Jednotky SOF jsou jednou z nejutajovanějších jednotek svého druhu na světě.

▪️ Zprávy západních analytiků popisují SOF KLDR jako vysoce vycvičené jednotky s nejlepším dostupným vybavením pro nebezpečné, ale důležité mise.

▪️ Dvousettisícové severokorejské speciální síly mají 12 lehkých pěších brigád, tři průzkumné jednotky, tři výsadkové divize a tři odstřelovačské jednotky.

▪️ Počty západních speciálních sil jsou řádově nižší. Předpokládá se, že britské SAS mají pouze 500 aktivních vojáků. Americké Delta Force mají asi 2 000 aktivních příslušníků.

▪️ Vojenští experti se zároveň domnívají, že speciální jednotky KLDR zaostávají v dešifrování signálů a naváděcím vybavení a chybí jim moderní výbušniny.

https://t.me/to_je_nas_svet/30132

 

 

📌20.10.2024: 🇮🇱 NETANJAHU OBVINIL ÍRÁN ZE SNAHY ZLIKVIDOVAT JEHO A JEHO MANŽELKU BĚHEM ÚTOKU BEZPILOTNÍHO LETOUNU POBLÍŽ MĚSTA CESARIA.

 

„Agenti Íránu, kteří se dnes pokusili zabít mě a mou ženu, udělali velkou chybu. To mě a Stát Izrael neodradí od pokračování ve válce proti našim nepřátelům,“ napsal na sociální síti X.

Dron byl z Libanonu vypuštěn směrem k Netanjahuově rezidenci 19. října ráno, v době incidentu se v domě nikdo nenacházel.

https://t.me/to_je_nas_svet/30133

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 20.10.2024: 🇺🇸 DONALD TRUMP NA SHROMÁŽDĚNÍ V PENSYLVÁNII SKLIDIL NADŠENÉ OVACE A BOUŘLIVÝ POTLESK SVÝCH PŘÍZNIVCŮ, KDYŽ URAZIL KAMALU HARRISOVOU:

 

„Kamalo, už toho máme dost! Nemůžeme tě vystát. Jsi podělaná viceprezidentka. Za 17 dní budeš vyhozena!“.

✔️ V USA se 5. listopadu 2024 uskuteční 60. prezidentské volby. Souboj se odehraje mezi představiteli hlavních politických sil – Republikánské (Trump) a Demokratické strany (Harrisová).

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30134

 

 

📌20.10.2024: ⚡️ IZRAEL PŘIPRAVUJE REAKCI NA ÚTOK NA NETANJAHUŮV DŮM

 

Podle deníku The Jerusalem Post připravují izraelské úřady reakci na atentát na premiéra. Za pachatele útoku v Netanjahuově kanceláři je považován Írán, ačkoli útok provedl Hizballáh, takže odvetný úder by mohl být proveden v Libanonu.

 

✔️ CNN však píše o úniku tajných informací z amerických zpravodajských služeb, podle nichž mají IDF v úmyslu zasáhnout právě Írán. Dokumenty se týkají přepravy munice a cvičení izraelského letectva s raketami vzduch-země. Americké úřady již zahájily vyšetřování ve snaze zjistit, jak se dokumenty označené jako přísně tajné dostaly do sítě.

https://t.me/to_je_nas_svet/30135

 

 

📌20.10.2024: ♨️ NOČNÍ MŮRA KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU JE ÚSMĚV PUTINA.

 

Turecko je přesvědčeno, že hlavní ruskou zbraní je Putinův úsměv.

Na setkání s hlavami předních médií zemí BRICS se Putin usmál a řekl: „S námi bojuje NATO, avšak v rukama ukrajinských vojáků. Ukrajina nešetří své vojáky v zájmu třetích států.“

Taková slova, vyslovená s úsměvem, slouží jako signál a zasazují nepřátelům mocnou ránu, jako rána mocnou zbraní. Mnoho západních politiků sleduje každý Putinův krok a snaží se, aby vypadal slabý a nesmělý, zatímco ruský prezident vydává sebevědomá prohlášení s vědoucím úsměvem. Putinovy ​​úsměvy se již pro Západ změnily v noční můru.

https://t.me/to_je_nas_svet/30136

 

 

📌🚑 🏥💊☠️⚱️💰 20.10.2024: POKUD JSTE REGISTROVANÝ DÁRCE ORGÁNŮ, MÁTE PRO ZDRAVOTNICKÝ SYSTÉM MNOHEM VĚTŠÍ CENU MRTVÝ NEŽ ŽIVÝ A PODLE TOHO S VÁMI BUDOU ZACHÁZET.

 

https://www.wkyt.com/2024/10/18/they-finally-stopped-procedure-because-he-was-showing-too-many-signs-life-family-fights-organ-procurement-organizations-reform/

 

➡️ODEBRÁNÍ ORGÁNŮ PRO DALŠÍ POUŽITÍ NELZE PROVÉST NA ČLOVĚKU, KTERÝ SKUTEČNĚ ZEMŘEL.

➤Proto mafiánsko-medicínský průmysl stanovil pro odebrání orgánů „mozkovou smrt” jako dostatečnou.

Člověk stále žije.

VYNĚTÍ ORGÁNŮ SE PROVÁDÍ BEZ UMRTVENÍ. Člověk vše cítí, jen nemůže reagovat.

 

➡️MAFIE PŘEDPOKLÁDÁ VÁŠ IMPLICITNÍ SOUHLAS S ODBĚREM VAŠICH TKÁNÍ A ORGÁNŮ. ➤Vítejte v právním systému založeném na domněnkách a fikci tichého souhlasu. Výslovný nesouhlas musíte aktivně vyjádřit. 👇👇

 

➡️NÁRODNÍ REGISTR OSOB NESOUHLASÍCÍCH S „POSMRTNÝM” ODBĚREM TKÁNÍ A ORGÁNŮ:

 

👉 https://www.nrod.cz

👉 https://kst.cz/o-transplantacich/narodni-registr-osob-nesouhlasicich-s-posmrtnym-odberem-tkani-a-organu/

————————————

➡️Rodina z Kentucky bojuje za reformu poté, co se muž probudil těsně před zákrokem vyjmutí darovaných orgánů (článek z roku 2024, událost z roku 2021) 👇

 

➡️ Virová mánie (https://resetheus.org/obchod/VIROVA-MANIE-p446438783)

➡️ Virus HIV?  (https://resetheus.org/obchod/VIRUS-HIV-LEZ-KTERE-UVERIL-CELU-SVET-p404672847)

➡️ Podpořte nás (https://resetheus.org/prispevek/)

➡️ Web (https://resetheus.org/)

➡️ Odysee (https://odysee.com/@resetheus:5)

➡️ FakeBook (https://www.facebook.com/resetheus)

➡️ Instagram (https://www.instagram.com/resetheus/)

➡️Twitter (https://twitter.com/resetheus)

 

 

 

📌 🔝🔝🔝 POZOR⚔️🟥🔊20.10.2024: DRUHÁ FÁZE MASIVNÍ VOJENSKÉ OPERACE ZAČALA:

 

➡️Zrovna tento týden nové satelitní snímky potvrdily masivní vojenskou aktivitu kolem klíčových pevností Deep State.

 

➡️Letecká základna Nellis je nejen centrem aktivit, ale v Antarktidě byly objeveny nové bunkry, kde elity věřily, že mohou skrýt své nejpokročilejší technologie a nevýslovné bohatství.

A hádejte co?

 

➡️Bílé klobouky již pronikly do těchto zařízení.

➤ Antarktida byla po desetiletí baštou Deep State.

➤ Používali ho jako tajné místo pro experimenty, genetické manipulace a pokročilé technologie ovládání mysli.

➤ To je dokumentováno v tajných vojenských zprávách.

Bílé klobouky se zmocnily dat a zařízení z těchto stránek, jejichž zveřejnění šokuje svět.

 

➡️Tajné operace probíhají:

➤v Itálii,

➤Německu, a dokonce i

➤ve Vatikánu, kde byli zatčeni vysoce postavení úředníci napojení na celosvětové sítě obchodu s dětmi.

Hrozí desítky zatčení a k některým již došlo v tajnosti.

 

SAMOTNÝ VATIKÁN BYL KLÍČOVÝM HRÁČEM V GLOBALISTICKÉM PLÁNU, PRAL PENÍZE PROSTŘEDNICTVÍM FIKTIVNÍCH SPOLEČNOSTÍ A OFFSHOROVÝCH ÚČTŮ A FINANCOVAL PEDOFILNÍ OPERACE, ABY KRMIL NEMOCNÉ CHOUTKY ELITY.

 

➡️Bílé klobouky převzaly úplnou kontrolu nad globálními finančními sítěmi, které Vatikán využíval k vyhazování špinavých peněz.

➤Byly odhaleny plány na vydírání spojené s tajnými službami.

Mocenská centra hlubokého státu se hroutí a nemohou to zastavit.

➤Ukradené bohatství Rothschildů, Rockefellerů a dalších elitních rodin bylo zmrazeno mezinárodními pracovními skupinami loajálními k Bílým kloboukům.

 

➡️Bílé klobouky se nyní zaměřují na Silicon Valley a globální mediální impérium.

➤ Vědí, že kontrola informací je důvodem, proč Deep State zůstává u moci, a že kontrola nyní uniká.

Techničtí giganti jako Google, Facebook a Twitter už léta spolupracují s Deep State, špehují masy, manipulují s daty a cenzurují pravdu, abychom zůstali v nevědomosti.

➤ Generální ředitelé těchto velkých technologických společností jsou pod neustálým dohledem.

Jejich komunikace byla zachycena a zabavena tajná data, která brzy odhalí masové podvody s voliči, špionážní operace a nezákonné programy dolování dat, které se zaměřovaly na vlastence a bojovníky za svobodu.

 

🟥Tito tech CEO prchají ze Spojených států, protože věří, že najdou bezpečné útočiště v zahraničí.

🟥ALE DOSAH BÍLÝCH KLOBOUKŮ JE GLOBÁLNÍ.

🟥PŘED TÍM, CO SE MÁ STÁT, NENÍ ÚNIKU.

🟥BÍLÉ KLOBOUKY SI NEODPOČINOU, DOKUD NEVYMÝTÍ KAŽDÝ POSLEDNÍ KOUSEK DEEP STATE.

🟥TOTO JE GLOBÁLNÍ OČISTA A NIKDO, KDO JE SPOJENÝ S DEEP STATE NEBUDE UŠETŘEN.

🟥PRO VYSOCE POSTAVENÉ OSOBNOSTI SE PŘIPRAVUJÍ VOJENSKÉ SOUDY.

🟥Shromážděné důkazy jsou nevyvratitelné: zločiny Deep State jsou hlubší a temnější, než bylo veřejnosti umožněno vědět.

🟥BÍLÉ KLOBOUKY MAJÍ VŠECHNO: ➤ jména, ➤ data, ➤ bankovní účty, ➤ bankovní převody, ➤ e-maily, ➤ všechno.

🟥MOC HLUBOKÉHO STÁTU BYLA POSTAVENA NA: ➤ vydírání, ➤ korupci a ➤ špinavých penězích a➤ hroutí se.

🟥ELITY ZTRÁCEJÍ KONTROLU A GESARA JE ZBRANÍ, KTERÁ KONEČNĚ OSVOBODÍ LIDI OD JEJICH FINANČNÍ TYRANIE.

 

💫Dobrou noc všem💫

 

ANGUSTAM VIAM

https://t.me/capellobiancoq

 

❗️❗️❗️POZOR🦻POSLOUCHEJTE POZORNĚ…❗️❗️❗️

🟥🔊 TRUMP ŘÍKÁ, ŽE TOTO ČASOVÉ OBDOBÍ (PAUZA) JE DOBRÉ, PROTOŽE UKAZUJE, JAK JSOU ONI VE SKUTEČNOSTI ŠPATNÍ… a proto mu umožní dělat věci, které předtím prostě dělat nemohl❗️❗️❗️

 

Představte si, co to je

 

PŘEKLAD: OPERACE NA ZÁCHRANU SVĚTA BYLA PŘERUŠENA, 4LETÁ PŘESTÁVKA (BIDENOVO PREZIDENSTVÍ)…

 

UKÁZAT, JAK ŠPATNÝ JE DEEP STATE, ZÍSKAT SRDCE A MYSL OBČANŮ, ODVRÁTIT OBČANSKOU VÁLKU A PORAZIT KABALU DEEP STATE❗️❗️❗️

 

AMERIČTÍ OBČANÉ PROSTĚ NEBYLI PŘIPRAVENI NA TO, „CO JE TŘEBA UDĚLAT❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82057

 

 

⚔️🟥🔊  🎥 HROMADNÉ ZATÝKÁNÍ: TRUMP CHCE POSLAT NEPŘÁTELE NA GUANTÁNAMO❗️❗️❗️

 

➡️Joe Biden najednou dal Trumpovi pravomoc použít americkou armádu, čímž potvrdil operaci přenesení pravomocí. Bezprostředně poté oznámil, že armáda zasáhne proti „nepřátelům uvnitř“.

➡️JE TĚSNĚ PŘED 12

@LIONMediaTV

https://t.me/absurdnsvet/82062

 

 

⚔️🟥🔊Donald Trump: SLYŠELI JSTE TO?

 

Máme Velkou armádu, ne ty, které vidíte v televizi. Ne „filmoví herci“, které vidíte. 👀

 

Poprvé jsem ho slyšel říkat filmoví herci.

 

ReTWEET (https://x.com/mjtruthultra/status/1847775900600820078?s=46)

 

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci…20.10.2024: CORONA BYLA ZKUŠEBNÍM PROVOZEM, KTERÝ MĚL TRVALE OMEZIT OSOBNÍ SVOBODY OBČANŮ A PROMĚNIT JE V TOTÁLNĚ MONITOROVANÉ SUBJEKTY.

 

INTERAKCE MEZI DIGITALIZAČNÍMI PROJEKTY EU JE OBZVLÁŠTĚ ZRÁDNÁ.

https://derstatus.at/great-reset/hauser-warnt-vor-digital-reisepass-eu-plant-glasernen-menschen-3104.html

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦 20.10.2024: KUBA: PO VČEREJŠÍCH VÝPADCÍCH ELEKTŘINY NA CELÉM ÚZEMÍ KUBY SE NYNÍ BLÍŽÍ HURIKÁN „OSKAR

👉 https://t.me/absurdnsvet/82060

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.10.2024: 🇺🇸 AMERICKÉ MINISTERSTVO OBRANY POVOLUJE SMRTÍCÍ SÍLU PROTI AMERIČANŮM:

 

🟥DOD POVOLUJE SMRTÍCÍ SÍLU PROTI AMERIČANŮM

➡️ Žít svobodně nebo zemřít

 

🟥VLÁDNÍ ČINITELÉ VYHROŽUJÍ,ŽE NEPOTVRDÍ VÝHRU TRUMPA 2024  

 

➡️S účinností od 27. září 2024 směrnice DoD 5240.01, stavy v oddílu tři body tři, že:

„Obranné zpravodajské složky mohou poskytnout personál na pomoc federálnímu oddělení nebo agentuře, včetně federálního orgánu činného v trestním řízení, nebo státu nebo místnímu orgánu činnému v trestním řízení, pokud jsou ohroženy životy.“

 

➡️Povolení smrtící síly prostě vyžaduje souhlas ministra obrany, a poskytla by,

„Pomoc při reakci s aktivy s potenciálem smrtonosnosti nebo jakákoli situace, kdy je důvodně předvídatelné, že poskytnutí požadované pomoci může zahrnovat použití síly, která pravděpodobně povede ke smrtící síle, včetně smrti nebo vážného ublížení na zdraví.“

 

🟥TO BY MOHLO ZAHRNOVAT DALŠÍ PROTEST KVŮLI ZMANIPULOVANÝM VOLBÁM NEBO DALŠÍ FALEŠNOU PANDEMII.

 

➡️Je důležité mít na paměti, že armáda plní rozkazy. Delta Force americké armády, která se podílela na vraždách Amerických žen a dětí ve Wacu, byli všichni s pomocí ministerstvu spravedlnosti jít po demonstrantech během protestů W.T.O. v Seattlu.

 

➡️Joe Biden říká, že po volbách očekává násilí. A on nedávno prodlouženo, celostátní stav nouze vyhlášený 12. září 2018, aby pokračoval i po volbách v roce 2024,

„pokud jde o hrozbu zahraničního vměšování do voleb ve Spojených státech nebo podkopávání důvěry veřejnosti. ”

 

Nedávný článek, který zveřejnila agentura AP, uvedl, že „prediktor č. 1, že byl klasifikován jako pachatel hromadné nehody, měl americké vojenské zázemí. „a falešně tvrdil, že „od roku 2017 bylo americkými veterány zabito nebo zraněno téměř 100 lidí“.

 

➡️Demonetizace amerických vlastenců trvá už desítky let. Stejně jako vládní agentury stály za zorganizováním spiknutí únosu Gretchen Whitmerové a 6. lednath, stáli za bombovým útokem v Oklahoma City.

 

Po 11. září, Vlastenecký zákonově definoval „domácí terorismus“ tak, aby zahrnoval ty, kdo se pokoušejí ovlivnit vládní politiku zastrašováním, ale nedefinoval, co přesně znamená „zastrašování“.

 

➡️V roce 2009, Vnitřní bezpečnost vydala zprávu, která označila vracející se vojenské veterináře z Afghánistánu a Iráku za potenciální teroristická rizika. A tento „pravicový extremismus“ může zahrnovat skupiny, které jsou proti potratům a přistěhovalectví.

 

➡️Uniklý bulletinz USA Pobřežní stráž označila členy milice a vlastence za „bělošské rasisty“ a potenciální teroristy

 

➡️The Ministerstvo spravedlnosti vydalo zprávu říkat, že lidé, kteří mají konspirační teorie, že „CIA zařídila 11. září, aby legitimizovala invazi do cizích zemí. Je třeba je považovat za potenciální teroristy.“

 

➡️To se schyluje už desítky let.

A zdá se, že se nyní připravuje půda pro zatýkání těch, kdo usilují o zachování americké ústavy.

 

https://gregreese.substack.com/p/dod-authorizes-lethal-force-against

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈ 20.10.2024: 🇮🇹 SILNÝ DÉŠŤ MĚNÍ ULICE V ŘEKY V CATANII, VÝCHODNĚ OD OSTROVA SICÍLIE V ITÁLII (19. října 2024).

📹Rosanna Sapienza

👉  https://t.me/absurdnsvet/82064

 

🌪🌀🌊💦⛈🇮🇹 V CATANII NA OSTROVĚ SICÍLIE V ITÁLII

📹giusepeplatania2profilo (TT)

👉 https://t.me/absurdnsvet/82065

 

🌪🌀🌊💦⛈🇫🇷 GIVORS (LYON) PO DEŠTÍCH, KTERÉ ZAPLAVILY OBLAST RHÔNY VE FRANCII.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82066

 

🌪🌀🌊💦⛈🇸🇦 SAÚDSKOARABSKÁ POUŠŤ PO PÁTEČNÍ SILNÉ BOUŘI DOPROVÁZENÉ KROUPAMI. (18. ŘÍJNA 2024)

📹 @Shm50011

👉 https://t.me/absurdnsvet/82067

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.10.2024: 🇺🇸🇮🇷🇮🇱 ⚔️🟥🔊 ÚNIK? ZPRÁVA AMERICKÝCH TAJNÝCH SLUŽEB: IZRAEL PŘIPRAVUJE ÚTOK NA ÍRÁN V PLNÉM ROZSAHU:

 

➡️Zasvěcenec americké zpravodajské komunity zveřejnil extrémně citlivý a „přísně tajný“ dokument Národní geoprostorové zpravodajské agentury (NGIA) z 15. až 16. března.  Dokument popisuje izraelské přípravy na totální útok na íránské území.

 

➡️PODLE ZPRÁVY OD 8. ŘÍJNA AMERICKÝ DOHLED POZORUJE, že izraelské letectvo připravuje na letecké základně Hatzerim balistické střely „Golden Horizon“ (nejméně 16) a „ROCKS“ (nejméně 40). Pokud se všechny tyto použijí, byl by to velký útok.

 

➡️Ve dnech 15. až 16. října bylo na leteckých základnách Ramot David a Ramon připraveno několik raket odpalovaných vzduchem (ASM), což naznačuje bezprostřední útok.

 

➡️Kromě toho 15. října izraelské letectvo provedlo rozsáhlé letecké tankování a cvičení bojových pátracích a záchranných operací. Použity byly minimálně tři tankery KC-707, jeden G-550 Gulfstream AWAC a možná i stíhačky.

 

➡️UNIKLÝ DOKUMENT POCHÁZÍ OD NGIA, KTERÁ JE SOUČÁSTÍ AMERICKÉHO MINISTERSTVA OBRANY.

Některé ze zbraňových systémů zmíněných ve zprávě, jako například Golden Horizon, nejsou ve veřejných záznamech a byly dříve neznámé.

Předpokládá se, že „Golden Horizon“ je americký kódový název pro izraelský program ALBM, nikoli skutečný název zbraně.

Letoun RA-01 také neexistuje ve veřejných záznamech.

 

➡️TOTO UTAJENÍ UKAZUJE, ŽE IZRAEL MÁ VYSOCE EFEKTIVNÍ OPERAČNÍ BEZPEČNOSTNÍ STRATEGII (OPSEC) A MÁ DŘÍVE NEZNÁMÉ, POTENCIÁLNĚ OPERAČNÍ ZBRAŇOVÉ SYSTÉMY.

https://t.me/absurdnsvet/82072

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️20.10.2024: OPTOGENETIKA A TAJNÝ CELOSVĚTOVÝ NANOTECHNOLOGICKÝ EXPERIMENTOPTOGENETICS AND THE SECRET WORLDWIDE NANOTECH EXPERIMENT

 

➡️ Miliony zavražděných a stále žádné odpovědi❗️❗️❗️

 

➡️V recenzované studii zveřejněné minulý pátek bylo zdokumentováno 55 nedeklarovaných chemických prvků, které byly detekovány v technologii genové terapie Covid od značek: ➤ Pfizer, ➤ Moderna, ➤ AstraZeneca, ➤ CanSino, ➤ Sinopharm a ➤Sputnik V.

 

➡️Včetně několika toxických prvků, jako je: ➤ hliník, ➤ titan, ➤arsen, ➤ olovo a➤ uran.

 

➡️VĚDCI VYVODILI, ŽE INJEKCE TECHNOLOGIE GENOVÉ TERAPIE COVID JSOU SOUČÁSTÍ TAJNÉHO CELOSVĚTOVÉHO NANOTECHNOLOGICKÉHO EXPERIMENTÁLNÍHO PROGRAMU.

 

➡️Tyto zločiny proti lidskosti zůstaly stále bez odezvy. A my nevíme, jaký byl zamýšlený výsledek toho všeho. Takže v jeho bodě můžeme jen hádat.

 

➡️Optogenetika byla v roce 2010 zvolena organizací Nature Video jako metoda roku. (V AJ)

 

➡️To byl problém před deseti lety, ale plandemie COVID-19 dala těmto šíleným vědcům záminku, aby miliardám lidí vstříkli záhadný koktejl nanotechnologií.

 

➡️A vědci z La Quinta Columna poukázali na možný vztah mezi injekcemi a neviditelným světlem, které neustále bliká z našich mobilních telefonů.

 

➡️Bylo nám řečeno, že je to pro rozpoznání obličeje, ale jak můžeme věřit oficiálnímu vyprávění, když pochází od transhumanistických masových vrahů?

 

https://gregreese.substack.com/p/optogenetics-and-the-secret-worldwide

 

 

📌⚠️☣️20.10.2024: „ZDRAVOTNÍ RIZIKA, KTERÁ PŘEDSTAVUJE ŘEPKOVÝ OLEJ A MARGARÍN, JSOU BOHUŽEL Z NUTRIČNÍHO A LÉKAŘSKÉHO HLEDISKA ZCELA IGNOROVÁNA.

 

Zdravé tuky, jako je organické sádlo nebo čistě ekologicky vyrobené oleje od olivového oleje přes sezamový olej až po různé ořechové oleje, se k udržení nebo obnovení zdraví terapeuticky používají jen zřídka.

 

Špatné tuky, ale také příliš málo tuků hrají zásadní roli v procesu onemocnění, zejména v případech stresu a vyhoření, ale také při hormonálních poruchách, a dokonce i neplodnosti.“

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=1_Sq49G16aM

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️20.10.2024: NOVINKA 🟥🔊 POČET PŘÍPADŮ RAKOVINY V ANGLII DOSÁHL REKORDNÍHO POČTU – KAŽDÝ DEN JE DIAGNOSTIKOVÁNO TÉMĚŘ 1 000 LIDÍ.

 

➡️V roce 2022 bylo v Anglii diagnostikováno 346 217 diagnóz – o 5 procent více než 329 664 zaznamenaných v roce 2021.

 

➡️Nárůst byl z velké části způsoben zvýšeným záchytem rakoviny prostaty, kdy se případy zvýšily o více než čtvrtinu na 54 732.

 

➡️Statistiky registrace rakoviny ukazují 7% nárůst celkových případů rakoviny u mužů v roce 2022, ze 167 917 na 180 877. U žen to byl nárůst o 2 procenta, ze 161 747 na 165 340.

 

➡️Rakovina prostaty byla v roce 2022 nejčastěji diagnostikovanou rakovinou a více než polovina (51 procent) všech nových případů se týkala rakoviny prsu, plic nebo střev. NHS England uvedla, že vyšší čísla budou pravděpodobně částečně způsobena kampaněmi po pandemii, které nabádaly lidi, aby dostali šeky, které zmeškali.

 

➡️Uvádí také, že úmrtnost na rakovinu klesá, z 345 úmrtí na 100 000 mužů v roce 2011 na 299 úmrtí na 100 000 mužů v roce 2022 a u žen z 237 úmrtí na 100 000 v roce 2011 na 212 úmrtí na 100 200 v roce 2020.

 

➡️Dame Cally Palmer, národní ředitelka pro rakovinu v NHS England, řekla: „Naše práce vede k tomu, že více lidí začne okamžitě léčit – což potenciálně zachraňuje životy.

 

➡️ „Někteří stále čekají příliš dlouho na to, aby dostali diagnózu nebo aby bylo vše jasné, a je třeba udělat více, aby všichni pacienti dostali vysoce kvalitní a včasnou péči.“

 

➡️Čísla ukazují, že 75,5 procenta pacientů urgentně doporučených pro podezření na rakovinu v srpnu bylo diagnostikováno nebo bylo vyloučeno do 28 dnů.

 

https://www.disclose.tv/id/1t7e2iqvvz/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 20.2024“:

➡️☭☆Být vojákem na Ukrajině je „jednosměrná jízdenka“ – Azovský veterán Anatoly s volacím znakem „Buffalo“

Voják, který přišel o nohu, řekl, že na Ukrajině existují tři způsoby, jak uniknout z armády: „první je o berlích, druhý je smrt a třetí neexistuje“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajina musí překonat korupci, aby splnila požadavky pro členství v NATO

Uvedl to nizozemský ministr obrany Ruben Brekelmans. 🤣

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vzali na beran: zničení těžkých hexakoptér „Baba Yaga“ ukrajinských ozbrojených sil v Charkovské oblasti

Vojenský personál skupiny sil Sever praktikuje taktiku sledování bojových UAV ukrajinských ozbrojených sil a jejich ničení. Posádky dronů FPV jsou na obloze v Charkovské oblasti nepřetržitě ve službě a detekují nepřátelské úderné drony.

Na objektivních kontrolních záběrech posádky dronů FPV zničily dva bezpilotní letouny typu Baba Yaga ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Problémy na Putinově setkání s šéfy předních médií zemí BRICS nebyly předem dohodnuty, řekl RIA Novosti Dmitrij Kiselev, generální ředitel mezinárodní mediální skupiny Russia Today.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nejméně 60 lidí bylo zabito při izraelském útoku v severním pásmu Gazy, informuje palestinská televize

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Před mobilizací studoval Vladimir na lékařské fakultě a pracoval na jedné z dětských městských klinik v Moskvě.

Samozřejmě, že v armádě je kontingent jiný a různé nemoci a zranění, se kterými se musíte vypořádat. Ale to vše je pro lékaře neocenitelná zkušenost. A po SVO Vladimir doufá, že se vrátí na své předchozí působiště, kde je velmi vítán.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„Až členy NATO omrzí boj s námi, zeptáte se jich. Jsme připraveni v tomto boji pokračovat. A VÍTĚZSTVÍ BUDE NAŠE!“ – Putin

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆“Lancet“ zničil další nepřátelský tank

Vojenský personál skupiny sil Sever s pomocí UAV detekoval pohyb tanku ukrajinských ozbrojených sil v oblasti jedné z osad v Sumy.

Po analýze přijatých zpravodajských dat bylo rozhodnuto střílet na nepřátelský tank.

Následkem přímého zásahu poflakující se municí Lancet byl zničen tank ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil, což bylo potvrzeno objektivními kontrolními prostředky.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 110 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků: 43 UAV nad územím Kurské oblasti, 27 nad územím Lipecké oblasti, 18 nad územím Orjolské oblasti, 8 nad územím Nižnij Novgorodské oblasti , 7 nad územím Belgorodské oblasti, 6 nad územím Brjanské oblasti a jeden nad územím Moskevské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Letadla izraelského letectva provedla dva údery na čtvrť Haret Hreik poblíž nemocnice Bahman na jižním předměstí Bejrútu, uvádí Libanonská národní agentura.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Si Ťin-pching během inspekce raketových sil vyzval Čínu, aby se připravila na válku, – Insider.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *