, ,

20.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

20.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️   19.6.2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: DR. JOHN CAMPBELL OHROŽENÍ LIDSKÉ PLODNOSTI, překlad ústní i písemní

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6310

 

 

📌📢🇻🇳🇷🇺 NA NÁMĚSTÍ PŘED PREZIDENTSKÝM PALÁCEM PROBÍHÁ SLAVNOSTNÍ SETKÁNÍ VLADIMIRA PUTINA S VIETNAMSKÝM PREZIDENTEM TO LAMEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/27191

 

 

📌⚡️VIETNAM IGNOROVAL NÁMITKY WASHINGTONU A PŘIJAL PUTINA – Bloomberg.

 

Agentura podotýká, že Hanoj vidí v Rusku strategickou ochranu a podporu v celém seznamu oblastí, včetně energetiky a bezpečnosti.

Návštěva ruského prezidenta se podle autora uskutečnila i přes námitky americké ambasády v asijské zemi.

Materiál také zdůrazňuje, že Vietnam zaujal vůči konfliktu na Ukrajině neutrální status a vyzývá k diplomatickému řešení situace.

https://t.me/to_je_nas_svet/27192

 

 

📌♨️ ZAHÁJENÍ RUSKO-VIETNAMSKÝCH ROZHOVORŮ

Vladimir Putin pozval vietnamského prezidenta To Lama do Moskvy na oslavy 80. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce.

https://t.me/to_je_nas_svet/27193

 

 

📌♨️ 🇺🇦 MASIVNÍ ÚTOK NA UKRAJINSKÁ ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ – Ukrenergo

▪️ Dnes v noci ruská vojska podnikla masivní úder pomocí bezpilotních letounů a poškodila zařízení na objektech energetické infrastruktury v Dněpropetrovské, Vinické, Doněcké a Kyjevské oblasti.

▪️ Rozsah a následky zásahů se v současné době upřesňují.

https://t.me/to_je_nas_svet/27195

 

 

📌♨️ 🇷🇺 BĚHEM ÚSPĚŠNÉ OFENZÍVY SKUPINY STŘED BYLO OSVOBOZENO DEVĚT MĚST A VESNIC: tři brigády AFU byly poraženy a 37 praporů ztratilo bojeschopnost.

➖ Skupina Střed pokračovala v ofenzivě a osvobodila od ukrajinských bojovníků dalších devět obcí: Očeretino, Archangelskoje, Novoaleksandrovka, Semenovka a další. Během bojů byly zcela poraženy tři brigády AFU: 23., 100. a 115. OMBr.

➖ Ztráty ukrajinských jednotek byly tak značné, že 37 praporů ztratilo bojeschopnost a více než 120 vojáků se vzdalo jako váleční zajatci.

➖ Tyto úspěchy podtrhují efektivitu a sílu ruské armády v probíhajících bojových operacích a demonstrují rozhodnost a strategickou převahu na bojišti.

https://t.me/to_je_nas_svet/27196

 

 

📌♨️ ♻️ Zprávy o zelené agendě: 🐣 „SUPERMARKETY OMEZUJÍ PRODEJ VAJEC UPROSTŘED EPIDEMIE PTAČÍ CHŘIPKY. „Odborníci varují, že může být nutné utratit až 700 000 nosnic, aby se zabránilo šíření nákazy 😂🙈.“

https://t.me/absurdnisvet/74869

 

🐣 PTAČÍ CHŘIPKA: 😂🙈

 

„Myslím, že musíme začít očkovat vysoce rizikové zemědělské pracovníky 👹.“

„Máme zásobu vakcín 👹.“

„Musíme to potlačit v zárodku, než se to stane nakažlivější 👹.“

„Média již propagují vakcíny a naznačují, že by se ptačí chřipka mohla stát „globální pandemií 👹“.

https://t.me/absurdnisvet/74870

 

 

📌♨️ ⚡️ 👹 NOAH YUVAL HARARI, HLAVNÍ PORADCE NA SVĚTOVÉM EKONOMICKÉM FÓRU, VYZÝVÁ K PILNĚJŠÍMU „PROGRAMOVÁNÍ“ LIDÍ:

 

Vědci potřebují pomoc zábavního průmyslu, aby vytvořili lepší příběhy o „klimatické krizi“: lidé „nejsou naprogramováni přemýšlet o tomto druhu nebezpečí“.

„Myslím, že vědci v této oblasti potřebují hodně pomoci… Rozhodně nemáme dost televizních seriálů a trháků o ekologické krizi. „Potřebujeme toho mnohem víc 👹.“

https://t.me/absurdnisvet/74871

 

👹Yuval Noah Harari, poradce WEF, pro mikročipy lidí:

 

🗣 „VĚTŠINA LIDÍ BY BYLA OCHOTNA VZDÁT SE SVÉHO SOUKROMÍ VÝMĚNOU ZA MNOHEM LEPŠÍ LÉKAŘSKOU PÉČI ZALOŽENOU NA 24/7 MONITOROVÁNÍ TOHO, CO SE DĚJE V JEJICH TĚLECH.“

https://t.me/absurdnisvet/74872

 

 

📌♨️NOVINKA –♻️ STUDIE ZJISTILA, ŽE ROSTOUCÍ TEPLOTY V DŮSLEDKU ZMĚNY KLIMATU MOHOU SNÍŽIT SLOŽITOST ŘEČI POLITIKŮ A POSÍLIT POPULISTICKÉ VŮDCE, KTEŘÍ „MANIPULUJÍ SE SVÝMI VOLIČI“ A OHROŽUJÍ DEMOKRACII.  😂😂😂😂😂😂

https://www.disclose.tv/id/6ymdzl87pt/

 

 

📌 BREAKING – EKVÁDOR SE VE STŘEDU ODPOLEDNE PONOŘIL DO TMY … celostátního výpadku proudu a tamní ministr veřejných prací obvinil mimořádnou událost ze selhání klíčového přenosového vedení.

https://t.me/absurdnisvet/74874

 

 

📌„UPRCHLÍCI“ BYLI V TEHDY PŘEVÁŽNĚ VYSÍDLENÝMI OSOBAMI.

 

Tehdy to byly ženy, děti a staří lidé. Dostávali málo nebo žádné peníze. Museli koukat, aby přežili. Muži byli ve válce.

https://t.me/absurdnisvet/74875

 

 

📌 LOUISIANA SE STALA PRVNÍM STÁTEM USA, KTERÝ VYŽADUJE, ABY BYLO VE TŘÍDÁCH VYVĚŠENO DESATERO PŘIKÁZÁNÍ. @Qnewst

https://t.me/absurdnisvet/74877

 

 

📌♨️⚠️🇺🇸💉 GEOGLOBALISTICKÝ MASOVÝ VRAH 👹FAUCI NADÁLE LŽE: TVRDÍ, ŽE BEZ OČKOVÁNÍ PROTI COVID BY ZEMŘEL NEJMÉNĚ MILION DALŠÍCH AMERIČANŮ

 

Anthony Fauci řekl MSNBC, že nejméně milion dalších Američanů a mnoho milionů dalších lidí na celém světě by zemřelo, kdyby🙈 nedostali experimentální očkování proti COVID-19.

https://t.me/absurdnisvet/74878

 

 

📌 🇷🇺🇻🇳 PUTINOVA DALŠÍ ZASTÁVKA: HANOJ.

 

Putin oznámil plány na zahájení projektů LNG a centra jaderných technologií ve Vietnamu, uvádí agentura Reuters s odkazem na jeho článek ve vietnamských novinách.

https://t.me/absurdnisvet/74879

 

 

📌 DE Noviny 😱 19. června 2024 v 07 :32, Robert Habeck: Ponuré tajemné rodinné tajemství:

 

Málokdo to ví: DĚDEČEK VICEKANCLÉŘE BYL AKTIVNÍ NACISTA, JEHO PRADĚDEČEK BYL BLÍZKÝM PŘÍTELEM MINISTRA PROPAGANDY JOSEPHA GOEBBELSE.

 

Co skoro nikdo neví: Dědeček vicekancléře byl aktivní nacista, jeho pradědeček byl blízkým přítelem ministra propagandy Josepha Goebbelse.

 

Robert Habeck (54) je politik, který bojuje za mír a spravedlnost. Krajní pravice v minulých volbách ho znepokojuje. Na digitálním veletrhu OMR v Hamburku řekl spolkový ministr hospodářství až v květnu: „Svoboda a demokracie jsou pod tlakem, jako už dávno ne v posledních desetiletích. A to i proto, že populisté, radikálové a pravicoví radikálové zpochybňují a možná dokonce rozdrtí pospolitost, kterou naše země posledních 70 let tvoří.“

 

Robert Habeck se obává, že nejhorší období německých dějin by se mohlo opakovat.

Obává se, že nejhorší období německých dějin se může opakovat a nacisté se mohou znovu chopit moci. Tento strach je zakořeněn v jeho rodinné historii.

 

DĚDEČEK ROBERTA HABECKA BYL VE TŘETÍ ŘÍŠI HORNÍM VELITELEM SS

 

Protože to, co skoro nikdo neví: Dědeček Roberta Habecka Kurt Granzow (1912–1952) byl horním velitelem SA ve Třetí říši. Jeho pradědeček Walter Granzow (1887–1952) byl dokonce nejvnitřnějším vedoucím kroužkem teroristického režimu a přátelil se s Josephem Goebbelsem. Byl brigádním delegátorem SS a byl odsouzen jako válečný zločinec. Walter Granzow se zamýšlel nad tím, že jeho předkové po konečném vítězství pokračují v jeho odpovědnosti a v Tisícileté říši plní vedoucí úkoly. To, že se jeho pravnuk stal zvráceným odpůrcem fašismu, si jeho veličina nedokázala představit.

 

Celý příběh si můžete přečíst v BUNTE 26/2024, od čtvrtka (20. června) zde nebo v kiosku .

 

(https://www.bunte.de/stars/star-life/stars-privat/robert-habecks-duesteres-familiengeheimnis.html)

 

 

📌 BREAKING 🚨WW3 Info News: RUSKÝ REGION BELGOROD JE TÉMĚŘ CELÝ DEN POD DĚLOSTŘELECTVEM A RAKETOVÝM OSTŘELOVÁNÍM HIMARS MLRS ZE STRANY UKRAJINSKÉ ARMÁDY.

 

‼️Rusko dnes podepsalo smlouvu se Severní Koreou o vzájemné spolupráci v případě zahraniční vojenské hrozby.

 

To by mohlo vyvolat zapojení severokorejských jednotek ve východní Evropě!

https://t.me/absurdnisvet/74884

 

📌 Milo “NEVIDITEĽNÍ” ĽUDIA ATENTÁT METÓDY OVLÁDANIA,

Róbert Fico a atentát na něj…

 

https://magazin.ksbforum.info/clovek-spolocnost/politika/neviditelni-ludia

 

 

📌 19.6.2024, Michal Čop: „VYZERÁ TO ŽE NÁS TU NIEKTO ODRBAL“

 

Súčasná koalícia pomáha návratu perverznej sexuálnej výchovy do škôl. Namiesto splnenia predvolebných sľubov o vytláčaní LGBT agendy zo škôl to momentálne vyzerá skôr na jej povolebný návrat.

Dúfam že alternatíva kde chodia vládny poslanci na rozhovory sa budú kriticky pýtať čo sa zas posralo….

Mali by sa pýtať Jak lídrov strán vládnej koalície tak aj konkrétnych poslancov.

 

Obávam sa, že nikto z alternatívy sa pýtať nebude.

 

https://standard.sk/694944/sucasna-koalicia-pomaha-navratu-perverznej-sexualnej-vychovy-do-skol

 

📌 SLOVENSKÁ NÁRODNÁ STRANA PODÁ V LETE NA SEPTEMBROVÚ SCHÔDZU NÁRODNEJ RADY SR ZÁKON O REGULÁCII SEXUÁLNEJ VÝCHOVY NA ŠKOLÁCH, PRETOŽE PÁN VAŠEČKA PREDLOŽIL NEKOMPLEXNÝ ZÁKON.

 

SNS súčasne navrhne, aby najmä základné a stredné školy prísne dodržiavali učebné osnovy, aby rodičia vedeli o tom, kto, kedy a ako vzdeláva ich deti v oblasti sexuálneho správania.

 

Novelou zákona bude možné distribuovať učebný materiál a tlačovinu schválených len príslušným pedagogickým ústavom, resp. príslušnými inštitúciami.

 

SNS chce svojím zákonom zabrániť, aby na základné a stredné školy nemohli vchádzať kedykoľvek tretie osoby napr. aktivisti z tretieho sektoru a šíriť výučbu, bez príslušného súhlasu rady školy a rodičov.

 

SNS má na zreteli, že v školách sa majú pohybovať len ľudia, ktorými sú pedagógovia a odborníci v danom odbore.

 

#zanormalnyzivot #nasich #deti #zakon #skola #ochranadeti #zmena #narodnarada #parlament #slovensko #nedamesa #pracujeme #sns #andrejdanko #danko #foryou

 

 

📌💉🎚️🔝🔝🔝MODERÁTOR BBC BYL NALEZEN MRTVÝ POTÉ, CO PŘÍSAHAL, ŽE ODHALÍ VAKCÍNY PROTI COVID

https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/top-bbc-presenter-found-dead-after-vowing-to-expose-covid-vaccines/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de

 

 

📌💉 👹GATESOVA NADACE UDĚLUJE 9,5 MILIONU DOLARŮ SPOLEČNOSTI UW-MADISON ZA TO, ABY SE PTAČÍ CHŘIPKA H5N1 PŘENESLA NA ČLOVĚKA

 

Vypadá to, že H5N1, také známá jako „ptačí chřipka“, by mohla být další „pandemií“, kterou chtějí globalisté rozpoutat – částečně díky grantu 9,5 milionu dolarů od Gatesovy nadace University of Wisconsin-Madison na vysledování H5N1 k lidem a dalším lidem. savci… 👹

 

https://uncutnews.ch/gates-stiftung-vergibt-95-millionen-dollar-an-uw-madison-um-h5n1-vogelgrippe-auf-den-menschen-uebertragbar-zu-machen/

 

 

📌⚠️ HRY BRICS JSOU NA DOBRÉ CESTĚ K ODSTRANĚNÍ POLITICKY ZAUJATÝCH SPORTOVNÍCH UDÁLOSTÍ PO CELÉM SVĚTĚ (JAKO JSOU OLYMPIJSKÉ HRY) ‼️

 

Letos se zúčastní 74 zemí a zúčastní se různých sportovních soutěží

https://bricskazan2024.games/

 

 

📌💉👹Šéf společnosti Pfizer Albert Bourla: „OPRAVDU VĚŘÍM, ŽE NEJLEPŠÍ DNY SPOLEČNOSTI PFIZER JSOU PŘED NÁMI. Protože Covid byl pro mě jako zkouška, jako zkouška šatů. Jak mobilizovat organizaci a učinit nemožné možným.“

https://t.me/absurdnisvet/74898

 

📌💉👹Šéf společnosti Pfizer Albert Bourla: CEO PSYCHOPAT PFIZER, KTERÝ VYSVĚTLUJE, JAK JEJICH NOVÁ PARTNERSTVÍ SE SPOLEČNOSTMI UPRAVUJÍCÍMI GENY OPRAVÍ GENETICKÉ CHYBY VE VAŠÍ DNA.

Cílem je transhumanismus. 🤮🤮🤮

((To tebe je nutné napravit!!!)

https://t.me/absurdnisvet/74900

 

PFIZER PORUŠENÍ KONČÍ NEJVYŠŠÍ TRESTNOU POKUTOU V USA.👆Nikdy bychom neměli zapomenout na něco z historie společnosti Pfizer…👆

https://t.me/absurdnisvet/74901

 

 

📌 SLOVENSKÁ VLAJKA JE VZHĽADOM VEĽMI PODOBNÁ TEJ RUSKEJ, ČO BY MOHLO VIESŤ K PROVOKÁCIÁM VOČI UKRAJINCOM, PRETO JU BUDÚ FANÚŠIKOM BRAŤ! 🙈

 

Túto zásadu, podobnú hlúpemu vtipu, vydala agentúra Associated Press. AP vo svojom videu hovorí, že na nadchádzajúcom zápase Slovenska s Ukrajinou ochranka zabaví ruské vlajky bez ohľadu na to, z ktorej krajiny fanúšik pochádza. Ale pre každý prípad (!) budú zhabané aj slovenské vlajky, aby nedošlo k nedorozumeniam s ukrajinskými fanúšikmi. 🙈

 

Slovenská vlajka, vidíte, je veľmi podobná tej ruskej. ((To zase napadlo koho??? Koľko vlajek na svete je podobných, tak se na to pozri, mudrlant!!!))

 

Predstavujem si reakciu slovenských fanúšikov, ktorí budú mať zákaz priniesť si vlajku svojej krajiny na zápas, v ktorom sa zúčastňuje tím ich krajiny.

@Miro_Del

https://t.me/absurdnisvet/74899

 

 

📌⚕️ 🧪🧫🦠🧬💉☠️  LÉKY JSOU DOBRÝ BYZNYS…JSOU VYVÍJENY PRO TRHY, NE PRO PACIENTY (TV WDR 2011) https://t.me/absurdnisvet/74906

 

📌👹 BLACKROCK, SPOLEČNOST, KTERÁ VLASTNÍ SVĚT….👆👆👆

https://t.me/absurdnisvet/74907

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINSKÉ SPOJENÍ NA PLÁN ISLÁMSKÉHO STÁTU ZAÚTOČIT NA ZÁPAD ODHALENO ČLENSKOU ZEMÍ NATO, A TO NĚKOLIK MĚSÍCŮ PO MOSKEVSKÉM TERORISTICKÉM ÚTOKU NA HALU CROCUS

 

https://youtu.be/VyBYa8F4XlU?si=vfi5og39kgY03FaA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN PŘIJÍŽDÍ DO VIETNAMU ZA OKÁZALÉHO PŘIJETÍ PŘED ZÁVĚREČNOU ČÁST JEHO ASIJSKÉ CESTY DO 2 ZEMÍ

 

https://youtu.be/D3bmgwwgpP0?si=1l8hxD2HiLFTd_Vp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, Roman Kirsch: Vzpomínka na Jaroslava Baštu: „ANEXE KRYMU RUSKEM NEBYLA PROTIPRÁVNÍ“. JAROSLAV BAŠTA, BÝVALÝ DISIDENT, SÍGNATÁŘ CHARTY 77, ZA MINULÉHO REŽIMU VĚZNĚN, PO ROCE 1989 MIMO JINÉ VELVYSLANEC V RUSKU

 

https://youtu.be/aH5LXktGqP8?si=vm0mFCEAlpNqdCJg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️v.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ KOBERCOVÉ OSTŘELOVÁNÍ ZABILO PŘES 2.000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ; ŠOKUJÍCÍ PORÁŽKY PRO ZELENSKÉHO

 

https://youtu.be/tnG5vHCaFkQ?si=VmiqdwTGW9kmHmQ-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, BBC Newsnight, Roman Kirsch: ČÁST VIDEA, NATOČENÉHO BBC NEWSNIGHT NA KYJEVSKÉM MAJDANU O VLIVU EXTRÉMNÍ PRAVICE NA UKRAJINĚ…ORIGINÁL TOHOTO VIDEA Z KANÁLU BBC JE DATOVÁN 1.3.2014

 

https://youtu.be/HHBAkokMqiM?si=dLZ_agUZbOlNjZHk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZELENSKYJ NÁM VYRVAL NAŠE ZBRANĚ Z USA“: PLIVNUTÍ NA ŠVÝCARSKO PÁR DNÍ PO MÍROVÉ „SHOW“ UKRAJINY

 

https://youtu.be/La4fzCJra8Q?si=mKbrZSokoUvx41C1

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ POZEMNÍ MINA ZDECIMOVALA UKRAJINSKÉ OBRNĚNÉ VOZIDLO; PUTIN CÍLÍ NA OBSAZENÍ MĚSTA ČASIV JAR

 

https://youtu.be/eRzheH-hj8M?si=KoMvl2QDwvRQZZau

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: V DOBĚ PANIKY Z RUSKÝCH DRONŮ JE ODHALEN DALŠÍ PLÁN: NOVÉ NĚMECKÉ HYBRIDNÍ TANKY „FRANKENSTEIN„…

 

https://youtu.be/gKl053fsUXk?si=BXkjmiOe_S7gtjDA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Riskuje Izrael válku s Hizballáhem, Ruskem i spojencem Íránu? Izraelci zabili syrského důstojníka…

 

https://youtu.be/0jDw2X1SVww?si=SzhDuGwRF1nKRV_f

 

 

📌20. června 2024 11:39: NA ÚROVNI STÁLÝCH ZÁSTUPCŮ BYL DOHODNUT 14. BALÍČEK SANKCÍ EU VŮČI RUSKÉ FEDERACI:

 

Stálí zástupci EU se 20. června dohodli na 14. balíčku sankcí proti Rusku. Tato informace byla oznámena během belgického předsednictví.

Účastníci se dohodli na posílení stávajících omezení vůči Moskvě a uzavření všech možných mezer. Přítomní také schválili zavedení nových omezení.

 

„Všechny neshody byly odstraněny. Právě byl schválen silný balíček sankcí,“ uvádí se v prohlášení.

 

V tuto chvíli je známo, že nové sankce se dotknou 20 fyzických a 22 právnických osob. Návrh dokumentu obsahuje ustanovení o omezení vývozu helia a přístupu Ruska k některým technologiím dvojího užití.

 

https://www.vesti.ru/article/4008403

 

 

📌20. června 2024 13:20, The Times: BRITSKÁ BOJOVÁ VOZIDLA JSOU NATŘENA KARCINOGENY:

 

Britská armáda zažalovala ministerstvo obrany království kvůli rozvoji rakoviny v důsledku kontaktu s karcinogenním povlakem na bojových vozidlech. Píší o tom Timesy.

 

Publikace připomíná, že až do ledna 2019 armáda používala barvu, která obsahovala šestimocný chrom, uznávaný jako karcinogenní látka, která může vyvolat zhoubný nádor. Šestimocný chrom byl použit k pokrytí nákladních automobilů, obrněných transportérů a některých tanků, včetně Challengeru 2 dodávaného do Kyjeva, zdůrazňuje The Times.

 

Nyní vojáci, kteří touto barvou pokryli bojová vozidla, trpí Hodgkinovým lymfomem. Mezi oběťmi jsou současní i bývalí vojáci britských pozemních sil, hlásí deník. Právníci obětí tvrdí, že ministerstvo obrany si bylo vědomo všech rizik téměř 20 let, ale pokračovalo v používání barev, aniž by o nebezpečí informovalo vojenský personál a aniž by jim poskytlo ochranné oděvy, zdůrazňuje The Times.

 

Směrnice EU zakázala používání nebezpečného chromu ve výrobě již v roce 2003, o tři roky později bylo ratifikováno nařízení EU o chemických látkách, podle kterého Evropská komise stanovila leden 2019 jako termín pro povolené použití chromanů v barvách, připomíná deník. Jak je uvedeno v materiálu, britské ministerstvo obrany tak nepřestalo používat povlak s chromem až do posledního.

 

Deník The Times již dříve uvedl, že více než 100 britských vojenských pilotů zažalovalo ministerstvo obrany v souvislosti s rozvojem rakoviny v důsledku vystavení toxickým výfukovým plynům vrtulníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4008613

 

 

📌20. června 2024 12:30: INSPEKTOŘI MAAE ZAZNAMENALI ŠKODY V ENERGODARU PO ÚDERU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Inspektoři MAAE zaznamenali škody na rozvodně Luč v Energodaru, na kterou zaútočily ozbrojené síly Ukrajiny (AFU), uvedla Jevhenia Jašinová, ředitelka komunikace Záporožské jaderné elektrárny (ZNPP).

 

Ozbrojené síly Ukrajiny zahájily útoky dronů na rozvodnu Luč, po kterých došlo k nouzovému výpadku proudu v Energodaru. Dodávky elektřiny byly obnoveny, město bylo napájeno ze ZNPP.

 

Rozvodnu Luch navštívili inspektoři MAAE, kteří se seznámili s následky příjezdu a zaznamenali škody, odpověděla Yashina na žádost RIA Novosti. Energodar je satelitní město ZNPP.

 

ZNPP se nachází na levém břehu řeky Dněpr, je největší v Evropě z hlediska počtu bloků a instalovaného výkonu jaderných elektráren (šest energetických bloků po výkonu 1 GW). V říjnu 2022 se ZNPP stala majetkem Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4008504

 

 

📌20. června 2024 12:48, Zahraniční zpravodajská služba: SPOJENÉ STÁTY SE DOMNÍVAJÍ, ŽE ZALUŽNYJ JE NEJVHODNĚJŠÍ K NAHRAZENÍ ZELENSKÉHO:

 

Za nejvhodnějšího kandidáta na nahrazení ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského ve Spojených státech je považován bývalý vrchní velitel ukrajinské armády Valerij Zalužnyj. Informovalo o tom tiskové oddělení ruské zahraniční zpravodajské služby.

 

Jak je vysvětleno v Zahraniční zpravodajské službě Ruské federace, v tuto chvíli je Washington spokojen s tím, že Zelenského legitimita jako prezidenta Ukrajiny zcela závisí na podpoře Západu (jeho pravomoci v této funkci vypršely 20. května 2024).

 

Až se „užitečnost“ Zelenského vyčerpá, bude hozen „na smetiště dějin“, je si ministerstvo jisto.

 

„Západní páni ji snadno obětují, když Rusko upevní své úspěchy na bojišti, a vyčerpané a demoralizované ukrajinské jednotky se ocitnou v beznadějné situaci,“ uvedla ruská zahraniční zpravodajská služba v prohlášení.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj již dříve označil podmínky příměří vyjádřené Ruskem za ultimátum. Podle jeho názoru, pokud kyjevský režim s tímto návrhem nebude souhlasit, pak Ukrajina ztratí území a konflikt bude zmrazen.

 

https://www.vesti.ru/article/4008479

 

 

📌20. června 2024 12:40: VLADIMIR PUTIN SE SETKAL S GENERÁLNÍM TAJEMNÍKEM KOMUNISTICKÉ STRANY VIETNAMU NGUYEN PHU TRONGEM:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se 20. června setkal s generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany Číny Nguyen Phu Trongem. Konala se v budově Ústředního výboru Komunistické strany Vietnamu.

 

Hlava státu vyjádřila vděčnost soudruhovi Nguyen Phu Trongovi za jeho pohostinnost a vřelé přijetí. Národní vůdce využil příležitosti a tlumočil nejupřímnější pozdravy a přání prosperity.

 

„Určitě oceňujeme váš vyvážený postoj k nejakutnějším krizovým situacím,“ řekl Putin s tím, že Rusko a Vietnam mají podobné názory na mnoho mezinárodních problémů.

 

Vladimir Putin poznamenal, že setkání s generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany Vietnamu považuje za dobrou příležitost k projednání klíčových otázek bilaterální spolupráce a priorit společné práce. Prezident Ruské federace je přesvědčen, že jeho současná návštěva bude dalším impulsem k podpoře vztahů v rámci rozsáhlé agendy rusko-vietnamských vztahů.

 

V jednací místnosti byli přítomni také ministr zahraničí Sergej Lavrov, náměstek ministra obrany Alexandr Fomin, vicepremiér Černyšenko Jurij Ušakov a velvyslanec Gennadij Bezdětko.

 

Předtím Putin jednal s prezidentem republiky o řadě otázek. V návaznosti na setkání hlavy Ruska a Vietnamu nastínily oblasti pro rozvoj spolupráce.

 

https://www.vesti.ru/article/4008566

 

 

📌20. června 2024 13:22: PSI DAROVANÍ PUTINOVI V KLDR JSOU LOAJÁLNÍ K MAJITELI A NEMILOSRDNÍ K NEPŘÍTELI:

 

Ruský prezident Vladimir Putin dostal od severokorejského vůdce „lovců tygrů“ dárek. Řekl to vedoucí oddělení Agentury pro zachování národního dědictví Koreje Cho Il Kyung.

Podle něj jsou psi plemene Pungsan nemilosrdní k nepříteli a snadno si poradí s dravým zvířetem. Zároveň jsou zvířata velmi inteligentní a neuvěřitelně loajální k majiteli.

 

„Pungsan je jedním ze státních symbolů KLDR. Můžeme říci, že psi tohoto plemene přesně převzali moudrost a odvahu korejského národa,“ citovala specialistu agentura TASS.

 

Předpokládá se, že pocházejí ze severokorejských vlků. Plemeno bylo vyšlechtěno v horách severního okresu Punsan. Díky husté sněhově bílé srsti a špičatým uším vypadají jako Pakita Inu a Shiba Inu.

 

Podle jedné verze to byli právě Punsanové, kteří se stali předky těchto japonských plemen.

 

https://www.vesti.ru/article/4008599

 

 

📌20. června 2024 12:38: V MOSKVĚ BYL VYHLÁŠEN „ORANŽOVÝ“ STUPEŇ NEBEZPEČÍ POČASÍ:

 

V Moskvě byl kvůli špatnému počasí vyhlášen předposlední, „oranžový“ stupeň nebezpečí počasí. V hlavním městě se očekávají kroupy, místy bouřkový vítr o rychlosti 18-23 m/s, možná i tornáda, silný liják, bouřky.

 

Podle Hydrometeorologického centra bude ve čtvrtek 20. června v hlavním městě nebezpečné počasí, a to až do 22:00, pravděpodobné jsou také přírodní katastrofy a škody.

 

Nebezpečná atmosférická fronta o rychlosti 40 km/h vstoupila do Moskevské oblasti od západu. Na barevné škále výstrah před počasím odpovídá nebezpečnému počasí s pravděpodobností přírodních katastrof a škod.

 

Podle předpovědí bude atmosférickou frontu doprovázet liják, bouřky a krupobití. Množství srážek, které mohou spadnout na hlavní město během dne, bude 15-20 mm a na některých místech – až 25 mm za 12 hodin.

 

Hydrometeorologické centrum poznamenalo, že nejintenzivnější bouřky se očekávají od 12 do 16 hodin. Meteorologové nevylučují vznik tornád s větrem, jehož poryvy mohou dosáhnout 25 m/s, což je pro hlavní město a jeho okolí poměrně vzácný jev.

 

https://www.vesti.ru/article/4008526

 

 

📌20. června 2024 12:55: 14. BALÍČEK SANKCÍ EU SE ZAMĚŘÍ NA RUSKÝ ENERGETICKÝ SEKTOR:

 

Šéfka Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová hovořila o tom, na co bude zaměřen 14. balíček protiruských sankcí Evropské unie.

 

Ursula von der Leyenová na sociálních sítích naznačila, že EU se pokusí omezit přístup ruských dovozců k západním technologiím novými sankcemi. Kromě toho budou sankce zaměřeny na omezení dodatečných příjmů z energie.

 

Omezení se podle šéfa Evropské komise dotknou i ruské flotily tankerů a bankovního směru. Zejména proti opatřením, která ruské orgány přijaly k neutralizaci předchozích sankcí.

 

Již dříve vyšlo najevo, že stálí zástupci EU se 20. června dohodli na 14. balíčku sankcí proti Rusku. Tato informace byla oznámena během belgického předsednictví. Je známo, že nové sankce se dotknou 20 fyzických a 22 právnických osob.

 

https://www.vesti.ru/article/4008541

 

 

📌20. června 2024 13:04, Jonhap: SOUL MOŽNÁ PŘEHODNOTÍ SVŮJ POSTOJ K DODÁVKÁM ZBRANÍ DO KYJEVA:

 

Soul bolestně vnímal výsledky návštěvy Vladimira Putina v KLDR. Během rozhovorů mezi ruským prezidentem a Kim Čong-unem byla podepsána historická smlouva o komplexním strategickém partnerství.

 

Vedení Jižní Koreje se to příliš nelíbilo. Podle agentury Jonhap prezidentská kancelář dokonce oznámila nové zvážení otázky přímých dodávek zbraní na Ukrajinu.

 

V současné době země oficiálně poskytuje Kyjevu pouze humanitární pomoc. Nezalezhnaya také dostává vojenské vybavení z Jižní Koreje.

 

Současně existují i „nepřímé dodávky“ zbraní. Podle deníku The Washington Post již Soul během speciální vojenské operace převezl do Kyjeva více granátů ráže 155 milimetrů než evropské země.

 

https://www.vesti.ru/article/4008606

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 20.06.2024“:

➡️☭☆Vedoucí posádky protivzdušné obrany s volacím znakem „Sibiř“ hovořil o bojových misích prováděných v severozápadním obranném pásmu

„Prvotním úkolem je pokrýt naši zadní část: sklady paliv a maziv, sklady munice, sklady potravin a také naše letectví.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Slavnostní oficiální uvítání Vladimira Putina prezidentem Vietnamu To Lam se koná na náměstí před prezidentským palácem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Slavnostní oficiální uvítání Vladimira Putina prezidentem Vietnamu To Lam se koná na náměstí před prezidentským palácem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Začátek rusko-vietnamských jednání

Vladimir Putin pozval prezidenta Vietnamu To Lam do Moskvy na oslavu 80. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce.

Stíhačka Su-30cm ruských leteckých sil zničila nepřátelské bezpilotní letadlo v zóně odpovědnosti skupiny sil Střed.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Slavnostní výměna podepsaných dokumentů

Na webu Kremlu byl zveřejněn seznam rusko-vietnamských dokumentů přijatých a podepsaných během státní návštěvy Vladimira Putina ve Vietnamské socialistické republice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident Ruska a prezident Vietnamu učinili prohlášení pro média

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Rusko-vietnamská spolupráce v kulturní a humanitární oblasti je skutečně živá a dynamická. Za poslední desetiletí se u nás vyškolily a zdokonalily desítky tisíc vietnamských specialistů v nejrůznějších oborech; několik tisíc získalo pokročilé tituly.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Limuzína Aurus v budově vietnamského úřadu vlády

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident Ruska má rozhovor s generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany Vietnamu Nguyen Phu Trongem v budově Ústředního výboru Komunistické strany Vietnamu

Jsme pevně odhodláni prohloubit komplexní strategické partnerství s Vietnamem, které zůstává jednou z prioritních oblastí ruské zahraniční politiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se zúčastnil slavnostního položení věnců u Památníku padlých hrdinů

Památník padlých hrdinů se nachází v severní části Hanoje, v blízkosti ústředních stranických a vládních institucí, nedaleko Ho Či Minova mauzolea. Otevřeno 7. května 1994 – v den oslav 40. výročí vítězství vietnamského lidu v bitvě proti francouzským kolonialistům u Dien Bien Phu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *