, ,

19.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊☣️⚠️ OTŘESNÁ ZKOUŠKA: DĚTSKÁ STRAVA JE SYSTEMATICKY OTRÁVENA TĚŽKÝMI KOVY…

19.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊☣️⚠️ OTŘESNÁ ZKOUŠKA: DĚTSKÁ STRAVA JE SYSTEMATICKY OTRÁVENA TĚŽKÝMI KOVY…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ODVETA ZA JAHJÁ SINWARA: IRÁČTÍ BOJOVNÍCI SPUSTILI VZDUŠNÝ ÚTOK NA IZRAEL Z ÚZEMÍ SPOJENCE USA

 

https://youtu.be/XOlrp0tNJ_M?si=bV2beW9rlmtBMSRT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: 🟥👀📹

PŘEČTĚTE SI BIZARNÍ DOPIS, KTERÝM WILDERSOVA MINISTRYNĚ ZDŮVODŇUJE PRODLOUŽENÍ ZÁKAZU VSTUPU DAVIDA ICKEHO NA ÚZEMÍ EU:

 

➡️Známý spisovatel David Icke měl před dvěma lety zakázán vstup na území EU, který vydala tehdejší holandská vláda v čele s Ruttem. Ten je nyní šéfem NATO, nicméně jeho strana je stále součástí vládní koalice. Více jste si o tehdejším zákazu mohli přečíst například zde.

 

➡️Aktuálně je v Holandsku u moci nová vláda v čele s premiérem Schoofem. Součástí vlády je i Wildersova PVV, která byla také vítězem voleb. Wilders si hrál dlouhé roky na opozici či dokonce na politika, který jde tvrdě proti EU.

 

➡️Nicméně nyní se ukazuje, že vše byla jen hra, ve skutečnosti se jedná o řízenou opozici, která se nijak neliší od předchozí vlády.

Stejnými zrádci je i farmářská strana BBB, která ve vládě jen pokračuje v nastolené politice vyvlastňování zemědělců, což by mělo podle všeho vést již velmi brzy k novým demonstracím.

 

➡️Ale nyní se vraťme ke kauze Davida Ickeho a jeho zákazu vstupu nejen do Holandska, ale do všech 27 zemí EU. Původně vydaný zákaz, který platil dva roky, vyprší příští měsíc.

 

➡️Nyní byl vydán nový zákaz. Ten Wildersova ministryně pro azyl a migraci, která ho vydala, zdůvodnila vskutku velmi bizarním způsobem.

 

➡️Pravděpodobně spisovatele, který si ve vztahu k systému skutečně nebere servítky, považuje za větší nebezpečí než miliony džihádistů, kteří jsou na území EU vpouštěni bez dokladů a takřka se slavobránou a za jejich deportace pak dotčené země platí tučné pokuty❗️❗️❗️

 

➡️Ministryně pro azyl a migraci Faberová (PVV) má v úmyslu prodloužit zákaz vstupu uvalený na Davida Ickeho o další dva roky❗️❗️❗️

 

 

➡️Téměř před dvěma lety mu byl zakázán vstup do celé Evropy, protože byl pozván, aby promluvil na mírové demonstraci na náměstí Dam v Amsterdamu.

 

➡️Právník Jeroen Pols zastupuje Ickeho v tomto historickém případu. Co činí toto rozhodnutí o to palčivějším, je zjevná svévole a skrytá politická agenda.

 

➡️ „Vláda se stále více prezentuje jako neomylná, zatímco s občany, kteří vyjadřují kritiku, se stále častěji zachází jako s nepřáteli státu,“ říká právník.

 

Je stále jasnější, že represe v Evropě nepoleví. Naopak, podle Polse dochází ke stále tvrdším zásahům proti lidem, kteří se odváží odchýlit od narativu.

 

➡️ „Pro ty, kteří stále mají pochybnosti: Ickeho zákaz vstupu by měl spustit všechny poplašné zvony.“

 

➡️V devítistránkovém dopise informuje paní Faberová Ickeho o svém záměru obnovit jeho zákaz v Schengenském informačním systému (SIS) na dobu dvou let.

 

➡️ „Byl jste identifikován jako šiřitel konspiračních teorií, který činí výroky, které mohou přispívat k protivládnímu extremismu.

 

➡️Na základě toho se dospělo k závěru, že existují konkrétní indicie, že představujete (potenciální) nebezpečí pro veřejný pořádek,“ píše ministryně za PVV.

 

➡️Ministryně se odvolává na informační zprávu amsterdamské policie, která mimo jiné uvádí, že Icke je již léta mezinárodně známý jako šiřitel konspiračních teorií.

 

➡️ „Například tvrdíte, že světu vládnou plazi; skupina mocných mimozemšťanů, kteří předstírají, že jsou lidé. Dále tvrdíte, že Židé financovali Hitlera, a že jsou zodpovědní za organizaci finanční krize a útoků z 11. září 2001.“

 

🟥POLICIE ODHADLA, ŽE ICKEŮV PŘÍCHOD BY MOHL VÉST K „POLARIZACI V NIZOZEMSKÉ SPOLEČNOSTI.“

 

➡️ „Soud rozhodl, že IND měl pravdu, když dospěl k závěru, že Icke je (potenciální) hrozbou pro veřejný pořádek, protože otevřená a nekritická diskuse o konspiračních teoriích může vést ke společenskému přijetí antisemitismu, xenofobie a rasismu.“

 

➡️ „Takové teorie mohou vést k tomu, že národní postavy budou považovány za elitní skupiny, které údajně ovládají společnost a/nebo dehumanizují prominentní jednotlivce, administrátory a úředníky a odmítají demokratické principy,“ píše Faberová.

 

🟥OPRAVDU TO TAM JE❗️❗️❗️

 

➡️Dodává, že „hrozba šíření konspiračních teorií a antiinstitucionálního extremismu, ke kterému mohou přispět vaše výroky, se stále nezmenšila. Je zřejmé, že můžete být stále považován za (potenciální) nebezpečí pro veřejný pořádek.“

 

➡️Ministryně rovněž poznamenává, že „nebylo prokázáno, že byste se od svého záznamu v SIS držel jiného myšlenkového proudu nebo že byste se distancoval od svých předchozích myšlenek. Stejně tak nebylo prokázáno, že již nešíříte konspirační teorie a nečiníte prohlášení, která by mohla přispět k protivládnímu extremismu.“

 

➡️Faberová odkazuje na rozhovor s Robertem Jensenem z 9. září, ve kterém učinil prohlášení, která „zapadají do šíření konspiračních teorií a která mohou přispět k protivládnímu extremismu.“

 

➡️ „NAPŘÍKLAD STÁLE VYVOLÁVÁTE OBRAZ, ŽE SVĚT JE OVLÁDÁN TAJNÝMI SPOLEČNOSTMI.

V tomto rozhovoru říkáte, že existuje celosvětová síť tajných společností (globální kult). Věříte, že prostřednictvím této sítě jsou pokročilé informace předávány z generace na generaci.

 

➡️Tato síť je izolována od populace, protože nechtějí, aby populace věděla to, co ví ona. Ta síť podle vás stojí za vznikem vzdělávacího systému, ovládá medicínu a WHO a globální média.

 

➡️Tímto způsobem, podle vás, tato síť ovládá populaci a udržuje ji hloupou a nevědomou prostřednictvím cenzury.

➡️Tvrdíte, že lidé jako vy se dívají se na to, co „oni“ vědí, odhalujete, co „oni“ vědí a předáváte to obyvatelstvu.

➡️Cenzura sítě je zaměřena na zastavení tohoto procesu.“

 

➡️Kromě toho ministryně poukazuje na to, že v různých rozhovorech označuje nizozemskou vládu za fašistickou.

 

➡️V rozhovoru, který zveřejnil na svých webových stránkách 2. června, Icke říká, že v Nizozemsku existuje „falešná demokracie.“

➡️V rozhovoru s Jensenem uvedl, že COVID je podvod a že očkování má za cíl kontrolovat populaci.

 

➡️Faberová dále píše: „Také uvádíte, že izraelská vláda se nestará o Židy, a že řídí zemi jménem domu Rothschildů a elity.“

 

➡️Ze všeho výše uvedeného lze usoudit, že existují konkrétní indicie, že představujete (potenciální) nebezpečí pro veřejný pořádek,“ zdůrazňuje ministryně.

 

➡️ „Proto mám v úmyslu obnovit váš zákaz dne 3. listopadu 2024 na dobu dvou let.“

((Není to u nás přece zrcadlově s Pavlem Zítkem a Janou Peterkovou❓❓❓ Jenom nějakým primitivním způsobem dehonestovat lidi, kteří řeknou skutečnou pravdu, která se vám nehodí do krámu❗️❗️❗️))

 

➡️Abych to shrnula: „Icke stále nemá povolen vstup do Nizozemska a Evropské unie, protože svými výroky představuje hrozbu pro veřejný pořádek.“

 

➡️Tolik tedy zdůvodnění zákazu vstupu pro Davida Ickeho na území EU na další dva roky.

 

➡️Tento zákaz byl vydán v době, kdy je Frontex využíván jako další pašerácká neziskovka a v EU je součástí údajně „demokratické“ levicové skupiny členka Antify, která napadla kolemjdoucí kladivem či pašeračka džihádistů, která přivezla do Evropy nejednoho vraha či násilníka

 

➡️NICMÉNĚ NEJVĚTŠÍM NEBEZPEČÍM JE ČLOVĚK, KTERÝ POUKAZUJE NA SKUTEČNÉ POZADÍ NEJEN EVROPSKÉ POLITIKY. ČLOVĚK, KTERÝ REÁLNĚ NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽIL.

 

➡️A ČEHO SE NEJSPÍŠ BOJÍ TYTO POLITICKÉ LOUTKY ZE VŠEHO NEJVÍC?

 

➡️SAMOZŘEJMĚ TOHO, ŽE BY DAVID ICKE MOHL PROBUDIT PŘÍLIŠ MNOHO SPÁČŮ

 

 

https://volnyblog.news/prectete-si-bizarni-dopis-kterym-wildersova-ministryne-zduvodnuje-prodlouzeni-zakazu-vstupu-davida-ickeho-na-uzemi-eu/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: ✈️🟥🔊 AIRBUS SNIŽUJE POČET ZAMĚSTNANCŮ:

 

PROPUŠTĚNÍ AŽ 2500 ZAMĚSTNANCŮ PŘICHÁZÍ V DOBĚ, KDY SE SPOLEČNOST POTÝKÁ S ROSTOUCÍMI NÁKLADY A ZPOŽDĚNÍM PROJEKTŮ.

 

➡️Airbus propustí až 2 500 zaměstnanců ze své obranné a vesmírné divize, která vyrábí satelity a vesmírné lodě, ale také stíhačky a bezpilotní letouny, protože evropský letecký gigant bojuje se zpožděním programů, zvýšenými náklady a KONKURENCÍ ZE STRANY SPACEX ELONA MUSKAuvedly noviny Wall Street Journal.

 

➡️Tento krok Airbusu přichází krátce poté, co jeho úhlavní rival Boeing oznámil, že plánuje snížit až 10 % své pracovní síly, tedy asi 17 000 zaměstnanců, protože jeho nový generální ředitel se snaží obnovit finanční situaci společnosti uprostřed bezpečnostní krize a stávky zaměstnanců továrny.

 

➡️ „Rychle se měnící a velmi náročný obchodní kontext… vyžaduje, abychom byli rychlejší, štíhlejší a konkurenceschopnější,“ řekl Michael Schoellhorn, šéf obranné a kosmické divize Airbusu.

 

➡️Obranná část divize, která vyrábí především stíhačky, bezpilotní letouny a další vojenská letadla, zatím nezaznamenala takový příliv zakázek jako ostatní evropští výrobci v posledních letech.

 

➡️Ruská invaze na Ukrajinu vedla k nárůstu poptávky po vybavení, jako jsou obrněná vozidla a dělostřelectvo – produkty, na které se Airbus nespecializuje.

 

https://volnyblog.news/airbus-snizuje-pocet-zamestnancu/

 

 

📌19.10.2024: 👹⚔️🟥🔊 IZRAEL PLÁNUJE V PRVNÍ VLNĚ ÚDERŮ NA ÍRÁN ZLIKVIDOVAT VOJENSKÉ A CIVILNÍ VEDENÍ – THE TIMES.

 

CNN rovněž informuje, že Biden uspořádá na palubě Air Force One důležitou schůzku se svým národně bezpečnostním týmem, na které bude diskutovat o nejnovějším vývoji na Blízkém východě; na palubě Air Force One se k Bidenovi cestou do Washingtonu připojí americký ministr zahraničí Blinken a poradce pro národní bezpečnost Sullivan.

 

Poznamenává se, že setkání na palubě Air Force One není běžnou událostí a dochází k němu pouze tehdy, když se situace stane mimořádně kritickou nebo se vyvíjí rychleji, než se očekávalo, a věci se mohou změnit během několika sekund.

https://t.me/to_je_nas_svet/30118

 

 

📌19.10.2024: ⚔️🟥🔊 ☝️1 500 VOJÁKŮ Z KLDR BYLO ÚDAJNĚ PŘEVELENO DO RUSKA

Jihokorejské vydání listu Korea Times píše, že vojáci byli na ruských výsadkových lodích přepraveni ze Severní Koreje do Vladivostoku. Soul uvádí, že Pchjongjang připravuje již druhou várku vojenského personálu a celkem se plánuje přesun 12 000 osob do Ruské federace.

Severokorejští vojáci jsou zatím umístěni na Dálném východě – ve Vladivostoku, Ussurijsku, Chabarovsku a Blagoveščensku. Tam jsou harmonizováni s ruskou armádou, dostávají ruské uniformy a zbraně. Deník Korea Times píše, že korejská armáda se hodlá podílet na SVO na straně Ruska. Kvůli tomu svolal jihokorejský prezident mimořádnou bezpečnostní schůzku.

https://t.me/to_je_nas_svet/30119

 

 

📌19.10.2024: 👹⚔️🟥🔊 JSME JEDINÝM STÁTEM, KTERÝ PO SKONČENÍ COVIDOVÉ FANTASMAGORIE POKRAČUJE V EKONOMICKÉM PROPADU.

 

🟥Postupná a zrychlující se likvidace České republiky je strašidelná.

 

➡️Země proslulá průmyslem, výrobou levné elektřiny, zručností obyvatelstva a jeho schopností improvizovat, se postupně potápí do obrovských dluhů.

Jestliže před pár lety dlužil každý Čech či Moravan a Slezan žijící v této zemi včetně kojenců něco přes 120 000,- Kč,

vpak za Babiše a Fialy jsme se už přehoupnuli přes 310 000,- Kč.

Nedejte se uklidnit údajnými investicemi do budoucnosti, protože ty jsou natolik předražené a nadsazené, že převyšují trojnásobně to, kolik za stejnou záležitost platí jinde.

 

➡️Vládnou nám politici neochotní naslouchat odborníkům. Ne těm, které si sami platí tak, aby jejich názory potvrzovali nastavenou cestu. Myslíme skutečné špičky v oboru.

NEPRODEJNÉ, PŘEMÝŠLEJÍCÍ A ZKUŠENÉ.

➤PROČ ENERGETIKU A PRŮMYSL VEDOU AMATÉŘI, HLUŠÍ A SLEPÍ, OVLIVNĚNÍ OBCHODNÍKY, JEJICHŽ BYZNYSPLÁNEM JE OKRÁST OBČANY DO POSLEDNÍ KORUNY A UDĚLAT Z NICH BEZDOMOVCE?

➤Máme tady světovou kapacitu v této oblasti ing.Vladimíra Štěpána, který již dlouho nabádá ke změně strategie hospodaření s energiemi, která by vedla k úsporám v řádu mnoha stovek miliard korun ročně. Jen v této oblasti by bylo možno předejít schodku národního rozpočtu a stát se opět zemí s přebytkem ve státní kase.

Štěpán dlouhodobě vysvětluje, jak špinavou hrou jsou Green Deal, ➤údajné protiruské sankce, ➤které dodržujeme jen my a ➤platíme za to krvavé peníze,

➤ hovoří o podvodech s cenami energií, jejich distribucemi a extrémními poplatky, které jinde ani neexistují.

➤Proč ani Babiš, ale ➤ani 👺Fiala nejsou ochotni přizvat skutečné ,,machry“ svých oborů do vlády a dát jim prostor k tomu, aby napravili obrovské škody jejich vládami způsobené?

 

➡️ PODOBNĚ SE PTÁME V OBLASTI MINISTERSTVA FINANCÍ.

➤Alena Schillerová je lidem možná sympatická, ale jako ekonomka bývala odborníky kritizována pro jistou nekompetentnost. Hezky se poslouchá, má vcelku příjemné vystupování, nicméně pokud jde o odbornost a znalost makroekonomiky, válcuje ji například paní docentka Ilona Švihlíková.

➤O elektrikáři👺 Stanjurovi nemá cenu hovořit, to bychom srovnávali vysokoškolsky vzdělaného praktika s hokynářem z opavského předměstí.

➤👺STANJURA VYTUNELOVAL ČÁST SEVERNÍ MORAVY A NYNÍ DĚLÁ TO SAMÉ V PRAZE S DOSAHEM MNOHEM VĚTŠÍM.

➤Poslední ministři financí (v podstatě dlouhodobě) přidávají jeden po druhém svůj podpis pod další úvěry stahujícími tuto zemi stále hlouběji do dluhové pasti.

 

➡️JSME JEDINÝM STÁTEM, KTERÝ PO SKONČENÍ COVIDOVÉ FANTASMAGORIE POKRAČUJE V EKONOMICKÉM PROPADU.

➤Chystají na nás vyšší daně, ➤emisní povolenky na cokoliv, co používáme, opravdu se mílovými kroky blíží doba, kdy ➤půjdou po našem soukromém majetku.

POLITICI VEDOUCÍ ČESKOU REPUBLIKU OBHAJUJÍ ZÁJMY JINÝCH, NIKOLIV ČESKÝCH OBČANŮ.

➤Platí to i pro Babiše, tedy minulého i budoucího vítěze parlamentních voleb.

➤Ten současný, tedy 👺Petr Fiala s celou nyní už jen čtyřkoaliční skvadrou, tu byl snad nasazen jen proto, aby naši závislost především na Německu znásobil.

 

➤Nemáme jen Štěpána a Švihlíkovou, je tu plno dalších kvalitních a perspektivních kandidátů na kvalitně odvedenou práci.

➤Kolem Štěpána vznikl spolek JASAN, který by rád získal od lidí mandát k práci na obratu od řízené destrukce země k prosperitě a návratu mezi průmyslové státy. ➤Předtím je však třeba se očistit od schizofrenního vnímání světa, od pomáhání Ukrajině zneužívající svého postavení v blízkosti nahlas Západem nenáviděného Ruska, přičemž z něj potichu, za drahé peníze a přes prostředníky nakupujeme jeho komodity.

 

➡️POLITICI JSOU PŘEVÁŽNĚ PŘEPLÁCENÝMI HERCI, KTEŘÍ JSOU SAMOZVANÝMI KARIKATURAMI ODBORNÍKŮ.

Udělejme změnu, povolejme k moci ty, kteří skutečně něco umí.

➤Dovolme jim sestavit záchranné týmy.

➤Zapomeňme na mediální hvězdu a poradce 👺Fialy Křečka, jehož ekonomické znalosti připomínají představení maňáskového divadla, a i o ruské agresi na Ukrajině přesvědčená Šichtařová ho je schopná strčit hravě do kapsy, přestože má sama v některých věcech tak nějak zmatek.

➤Na zemědělství pusťme Jandejska, i on se dokázal vzepřít vládní moci a riskovat svůj majetek vybudovaný prací.

➤Jsou tady ještě daleko větší experti, myslíme ty skutečné, kteří se nebojí jít proti proudu a jsou schopni vrátit České republice tvář. Jen jsou upozadňováni.

Pokud to neuděláme, budeme ještě podstatně méně významnou kolonií Západu, než jsme nyní.

 

➡️Uvědomte si, že Fiala, Babiš a celá současná generace politiků jsou v podstatě najatí k tomu, aby se podíleli na zchudnutí Střední a Východní Evropy.

Daří se jim to opravdu skvěle.

Dokud vám to nedojde a budete je nadále volit, nikdy nebudete moc doufat v návrat rozumu a lepší doby.

MYSLETE VÍCE I NA SVÉ DĚTI

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/ta-systematicnost-je-desiva/

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci… 19.10.2024:

🟥🔊☣️⚠️LÉK👺 TONYHO FAUCIHO NA COVID PRO DOMÁCÍ MAZLÍČKY BYL TAK TOXICKÝ, ŽE S NÍM ZEMŘELO PŘI POKUSECH NA EBOLU VÍCE LIDÍ, NEŽ KDYBY NEDOSTALI ŽÁDNOU LÉČBU.

 

➡️Rada pro monitorování bezpečnosti dat musela studii ukončit poté, co 53 % pacientů zemřelo na☣️⚠️remdesivir. 👺Faucimu to bylo jedno a místo toho se rozhodl vytvořit standardní péči o COVID z remdesiviru.

 

➡️VE SKUTEČNOSTI JEHO NIH VYDALA PROTOKOLY, KTERÉ V PODSTATĚ PODPLATILY NEMOCNICE, ABY PROSADILY TENTO ☣️⚠️LÉK TOXICKÝ PRO JÁTRA A LEDVINY, A VÝSLEDKY TĚCHTO ÚPLATKŮ BYLY KATASTROFÁLNÍ.

 

➡️Nemocnice byly finančně motivovány snadnými 3 000 dolary na podávání léku, ale navíc jim bylo nabídnuto 20% navýšení celkového účtu za dodržování protokolů NIH, což se mohlo rovnat stovkám tisíc dalších dolarů za celý pobyt v nemocnici.

 

➡️Navzdory ohromným údajům ukazujícím na nebezpečnost☣️⚠️ léku se Remdesivir stal běžnou léčbou pro hospitalizované pacienty s COVID.

 

➡️Mnoho lidí potvrzuje, že COVID neporazil lidi v nemocnicích – protokoly ano.

 

➡️To je důvod, proč Dr. Ryan Cole říká: „VĚTŠINU NEMOCNIČNÍCH ÚMRTÍ VE SKUTEČNOSTI ZPŮSOBIL 👺ANTHONY FAUCi.“

 

https://x.com/vigilantfox/status/1846634232568860720

 

 

📌19.10.2024, 08:16, 🎚️ CNN: ŠÉF POLITBYRA HAMASU SINWAR ZABIT STŘELOU DO HLAVY:

 

Vůdce politbyra palestinského hnutí Hamás Jahjá Sinwar zemřel na následky střelného poranění hlavy. CNN o tom píše s odkazem na patologa Hena Kugela z Národního centra soudního lékařství v Tel Avivu, který pitvu provedl.

 

Podle lékaře Sinwar utrpěl řadu vážných zranění, včetně zranění způsobených výbuchem tankového granátu nebo rakety a zranění hlavy. Specialista si je však jistý, že příčinou smrti muže byl výstřel do hlavy.

 

„Příčinou smrti je střelná rána do hlavy. Má kulku v hlavě a vážné poranění hlavy,“ vysvětlil.

 

Smrt Sinwara byla oznámena izraelským ministerstvem zahraničí večer 17. října. Později Izraelské obranné síly (IDF) zveřejnily záběry z dronu, které předběžně zachytily poslední minuty mužova života. 18. října zástupce šéfa politbyra hnutí Khalil al-Haya oficiálně potvrdil Sinwarovu smrt.

 

https://www.vesti.ru/article/4184974

 

 

📌19.10.2024, 11:49: RUSKO USPOŘÁDÁ PRVNÍ VELKÉ NÁMOŘNÍ CVIČENÍ S INDONÉSIÍ:

 

Rusko a Indonésie uspořádají první námořní cvičení Orruda v listopadu. Tato cvičení uvidí „jak přátelé, tak nepřátelé“, řekl ruský velvyslanec v Indonésii Sergej Tolčenov.

Velvyslanec řekl agentuře TASS o společných cvičeních.

 

Tolčenov poznamenal, že k návštěvám lodí obou zemí dochází každoročně. „Ale v listopadu, ve spojení s tímto přístupem, dojde k prvnímu rozsáhlému námořnímu cvičení Ruska a Indonésie,“ zdůraznil ruský velvyslanec.

 

Ruské lodě budou zahrnovat tři moderní korvety. Tolčenov také objasnil význam názvu cvičení – „Orruda“.

 

„Toto je zkratka vymyšlená ze slov „orel“ a „garuda“ (mýtický král ptáků – cca. Ed.) „Dva symboly našich států,“ řekl diplomat.

 

Ruský velvyslanec v Indonésii zdůraznil, že cvičení se již konala v jihovýchodní Asii spolu s dalšími zeměmi. Poznamenal také, že bilaterální zájem obou zemí pokračovat v námořních cvičeních.

 

Tolčenov také řekl, že se zvažuje iniciativa pořádat taková cvičení každé dva roky. Do budoucna se plánuje výcvik námořních sil nejen na území u Indonésie, ale také v části Světového oceánu v blízkosti Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4185108

 

 

📌19.10.2024, 12:23, ZACHAROVOVÁ O TERORISTICKÉM ÚTOKU NA SEVPOTOK: SPOJENÉ STÁTY UMLČELY KAPITÁNA DÁNSKÉHO PŘÍSTAVU:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová komentovala nedávné vyšetřování dánských novinářů ohledně příčin výbuchů na plynovodech Nord Stream a Nord Stream 2 a upozornila na slova dánského kapitána, který byl ve Spojených státech umlčen.

 

Zacharovová na svém kanálu Telegram napsala, že dánský kapitán ostrovního přístavu Christianse Jon Anker Nielsen byl v posledních dvou letech umlčován o tom, co viděl v předvečer výbuchu. Konkrétně byl svědkem toho, jak americké válečné lodě s vypnutými transpondéry byly v dánské výlučné ekonomické zóně pouhý týden před incidentem.

 

„Přemýšlejte o tom: méně než týden před explozí americké námořnictvo tajně operovalo (s vypnutými transpondéry) ve výlučné ekonomické zóně Dánska,“ napsala.

 

Poznamenala, že po celou tu dobu o tom věděl kapitán malého dánského přístavu, který byl „mnoho let umlčován“.

 

Zdůraznila také, že na pozadí kapitánových prohlášení dánská média opět obvinila Kreml z provádění „dezinformační kampaně“ a propagandy. Zacharovová již dříve řekla, že kolektivní Západ se snaží dostat vyšetřování na špatnou cestu.

 

https://www.vesti.ru/article/4185110

 

 

📌19.10.2024, 15:07: POLITIK FILIPPO SOUHLASIL S PUTINOVÝMI SLOVY O VÁLCE MEZI NATO A RUSKOU FEDERACÍ V RUKOU UKRAJINCŮ:

 

Vůdce francouzské strany „Vlastenci“ Florian Philippot souhlasil se slovy ruského prezidenta Vladimira Putina, že NATO je ve válce s Ruskou federací v rukou Ukrajinců. Psal o tom na své stránce na sociální síti X.

 

Skutečnost, že Severoatlantická aliance je ve válce s Ruskem prostřednictvím rukou ukrajinských militantů, řekl Putin během setkání s hlavami předních médií členských zemí BRICS.

 

„Ano, má pravdu! Putin právě popsal masakr, který se odehrává, několika slovy! NATO je stroj na zabíjení!“ řekl Filippo.

 

Francouzský politik také vyzval Paříž, aby přestala dodávat Ukrajině zbraně a vystoupila z NATO.

 

Francie však na oplátku pracuje na tom, aby přesvědčila partnery, aby co nejdříve přizvali Ukrajinu do Aliance. Francouzi je k tomu nabádají, i když proces může být zdlouhavý.

 

https://www.vesti.ru/article/4185188

 

 

📌19.10.2024, 16:06: TOXICKÁ PĚNA NALEZENÁ NA HLADINĚ ŘEKY JAMUNY V INDII:

 

Hladina řeky Jamuny, největšího přítoku Gangy, byla pokryta bílou toxickou pěnou. Místní úřady začaly přijímat opatření k vyčištění nádrže, hlásí noviny Times of India.

 

Yamuna protéká hlavním městem Indie, Novým Dillí. Odpad a splašky jsou vypouštěny do řeky. Podle Hindustan Times obsahuje výsledná pěna vysokou koncentraci amoniaku a fosfátů, což může být nebezpečné pro zdraví místních obyvatel.

 

Každý den je do Jamuny vypuštěno 3,6 miliardy litrů odpadních vod. Řeka je považována za jednu z nejvíce znečištěných na planetě.

 

Dříve vyšlo najevo, že Indie je na prvním místě na světě, pokud jde o znečištění plasty.

 

https://www.vesti.ru/article/4185206

 

 

📌19.10.2024, 11:57, KP: RUSKO VYVÁŽÍ TUNY MUCHOMŮREK DO USA A ASIE: 🤣👍 ((Prý, uvalili jsme sankce❗️❗️❗️ To co za divadlo to s námi i před námi amíci a EU hrají❓))

 

Permské teritorium se stalo předním vývozcem muchomůrek do zemí Ameriky a Asie. Podle Rosselchoznadzoru byly vydány certifikáty na vývoz 565 kilogramů sušených hub, uvádí Komsomolskaja pravda.

 

V budoucnu mohou být muchomůrky prezentovány v kapslích. Podle otevřených zdrojů mají vlastnosti, které pomáhají zmírnit únavu, podrážděnost a zvýšit výkonnost.

 

Houbaři v Permu aktivně vyplňují žádosti o vývoz tun muchomůrek přes internet. Podle místních obyvatel počet zákazníků k nákupu stále roste.

 

Zájem o muchomůrky vzrostl během pandemie koronaviru, pravděpodobně při hledání všeléku na novou infekci se lidé rozhodli obrátit na lidovou medicínu.

 

Dříve bylo oznámeno, že v horách v Soči zemřel 25letý turista poté, co ochutnal nápoj založený na muchomůrkách. Bylo zahájeno trestní řízení týkající se poskytování nebezpečných služeb.

 

https://www.vesti.ru/article/4185091

 

 

📌19.10.2024,  11:21, TASS: VELITELÉ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY OZNÁMILI, ŽE CESTY K ÚSTUPU V KURSKÉ OBLASTI JSOU ODŘÍZNUTY:👍

 

Velení ozbrojených sil Ukrajiny varovalo své vojáky, že ústupové cesty v Kurské oblasti jsou odříznuty, uvedl ukrajinský válečný zajatec Oleksandr Čmil.

 

Ukrajinský voják, který se vzdal, řekl agentuře TASS, že velení ozbrojených sil Ukrajiny armádě sdělilo, že trasy jsou odříznuty a k žádné evakuaci nedojde. Podle něj se jeho jednotka okamžitě rozhodla vzdát poté, co obdržela informaci o nemožnosti evakuace a zablokování únikových cest.

 

Čmil poznamenal, že ruská armáda zacházela se zajatci dobře, krmila je a napájela.

 

Ukrajinec se také podělil o své dojmy z obtíží, kterým čelil na frontové linii. Podle něj byla dodávka munice a potravin obtížná a z bažin se často brala pitná voda.

 

Dříve bylo oznámeno, že ruská armáda přesvědčila vojáka ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti, aby se vzdal.

 

https://www.vesti.ru/article/4185056

 

 

📌19.10.2024, 16:35: SKUPINA VRTULNÍKŮ KA-52M PŘERUŠILA ROTACI JEDNOTEK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ POHRANIČNÍ OBLASTI:

 

Smíšená taktická skupina s osádkami vrtulníků Ka-52M zaútočila na obrněná vozidla a pěchotu Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v Kurské oblasti. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

 

Palubní střelec předával pilotům souřadnice nepřítele. Poté vrtulníky zasáhly raketami. Střelec potvrdil zničení personálu ozbrojených sil Ukrajiny a obrněných vozidel. Úder ruských vojsk přerušil rotaci nepřítele.

 

Po startech prováděly posádky vrtulníků manévry v extrémně nízké výšce s použitím protiraketových tepelných pastí.

 

Také dnes ruské ministerstvo obrany informovalo, že za poslední den ruská armáda zničila až 270 ukrajinských ozbrojenců a devět obrněných vozidel ve směru na Kursk.

 

https://www.vesti.ru/article/4185229

 

 

📌19.10.2024, 16:18, BALYTSKYI: BĚHEM ÚDERU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA ZNPP NEDOJDE K ŽÁDNÉMU JADERNÉMU VÝBUCHU, ALE KONTAMINACE JE MOŽNÁ:

 

Úder ozbrojenců kyjevského režimu na Záporožskou jadernou elektrárnu (ZNPP), a to ani na její sklad vyhořelého jaderného paliva, nezpůsobí jaderný výbuch, ale může dojít k radioaktivní kontaminaci, uvedl gubernátor Záporožské oblasti Jevgenij Balitskij.

 

Šéf regionu upřesnil, že již dříve bohužel došlo k úderům ukrajinské armády na úložiště, které je poměrně velké, protože se jedná o největší jadernou elektrárnu v Evropě. Řekl, že ho zkontroloval minulý týden a pokaždé, když přijdou do ZNPP, specialisté sledují jeho stav, protože podle něj je to nejnebezpečnější zařízení.

 

„Pokud… Zasáhněte to, pak hrozí nebezpečí radiační kontaminace. Nemůže dojít k žádnému jadernému výbuchu. Fyzicky to tak být nemůže,“ citovala agentura TASS Balitského.

 

Také dnes šéf regionu vysvětlil, že Záporožská jaderná elektrárna může být spuštěna během několika měsíců, je v provozuschopném stavu. Zároveň je nutné obnovit jeho infrastrukturu, která je nyní zasažena ukrajinskými jednotkami.

 

https://www.vesti.ru/article/4185175

 

 

📌☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻19.10.2024: POZOR🟥🔊☣️⚠️ OTŘESNÁ ZKOUŠKA: DĚTSKÁ STRAVA JE SYSTEMATICKY OTRÁVENA TĚŽKÝMI KOVY:

 

➡️Ve studii publikované minulý měsíc výzkumníci zkoumali vzorky 20 kojeneckých výživ známých amerických a mezinárodních značek.

☣️⚠️Zjistili, že šest z 20 kojeneckých výživ bylo pozitivně testováno na pět typů toxických těžkých kovů, včetně olova a hliníku.

 

➡️Ještě znepokojivější je, že kojenecká výživa byla pozitivně testována na cronobacter.

V květnu 2024 FDA upoutal pozornost na kojeneckou výživu Crecelac Infant Powdered Goat Milk Infant Formula poté, co testy zjistily, že byla kontaminována cronobacterem.

To může vést k život ohrožujícím infekcím, jako je sepse a meningitida. Američtí zákonodárci také pracují na novém návrhu zákona s názvem „Zákon o bezpečnosti potravin pro děti z roku 2024“, který nařizuje FDA stanovit maximální limity těžkých kovů v kojenecké výživě a kojenecké výživě.

 

🟥POKUD JDE O DEBATU O „PRSU NEBO LÁHVI“, MATEŘSKÉ MLÉKO JE NEJLEPŠÍ VOLBOU JAK PRO KOJENCE, TAK PRO MATKY.

 

🟥JE „PRVNÍ JÍDLO“ VAŠEHO DÍTĚTE ZATÍŽENO TOXICKÝMI TĚŽKÝMI KOVY?

 

➡️Debata o „prsu nebo láhvi“ již dlouho rozděluje rodiče, kteří chtějí jen to nejlepší jídlo pro své dítě.

Mnoho rodičů, kteří kladou důraz na pohodlí, se často rozhodnou pro kojeneckou výživu. Jiné, například matky, které nemohou produkovat dostatek mateřského mléka pro výživu svých dětí, nemají jinou možnost než se uchýlit k mateřskému mléku pro kojence.

☣️⚠️Zjištění, že většina dnes prodávaných kojeneckých výživ je zatížena nejen jedním, ale i pěti jedovatými kovy, je nejen alarmující, ale také otevírá oči k tomu, jak nepřirozená a škodlivá je tato vysoce zpracovaná kojenecká výživa.

 

⛔️STOP: ☣️⚠️STUDIE O KOJENECKÉ VÝŽIVĚ UKAZUJE, ŽE VŠECHNY VZORKY JSOU KONTAMINOVÁNY TĚŽKÝMI KOVY

 

➡️Studie zveřejněná v květnu 2024 byla provedena ve spolupráci se dvěma neziskovými organizacemi, GMOScience a Moms Across America. Pod vedením Michelle Perro, MD, Zen Honeycutt a Stephanie Seneff, PhD, byla zkoumána přítomnost toxických kovů v různých značkách kojenecké výživy.

Výzkumníci zkoumali 40 vzorků 20 kojeneckých výživ známých místních a mezinárodních značek, jako jsou Enfamil, Gerber a Similac, abychom jmenovali alespoň některé.

Některé byly označeny jako „bio“, „bez geneticky modifikovaných organismů“, „travnaté krmivo“ a „hypoalergenní“.

Většina kojeneckých potravin byla založena na mléčných výrobcích, pouze jedna byla na bázi sóji. Každý vzorec byl dvakrát testován.

 

⛔️STOP: ☣️⚠️VÝSLEDKY STUDIE BYLY ALARMUJÍCÍ. NEJEN, ŽE VŠECHNY VZORKY BYLY POZITIVNĚ TESTOVÁNY NA HLINÍK A OLOVO, ALE VĚDCI TAKÉ ZJISTILI, ŽE:

 

➡️☣️⚠️Šest z 20 vzorců bylo pozitivně testováno na všechny testované těžké kovy.

☣️⚠️35% vzorků bylo pozitivních na kadmium, 55% bylo pozitivních na rtuť a 57% bylo pozitivních na arsen.

☣️⚠️Čtyři vzorky vykazovaly hodnoty rtuti nad limitní hodnotou pro pitnou vodu schválenou Americkým úřadem pro potraviny a léčiva (FDA).

☣️⚠️Obsah kadmia v obou vzorcích receptury je téměř dvakrát vyšší než přípustný limit pro pitnou vodu.

➡️☣️⚠️Obsah hliníku v kojenecké výživě kozího mléka byl 41 000 ppb, což znamená, že byl 4 000 až 40 000krát vyšší než ostatní kovy v testované kojenecké výživě. Také překračuje limity stanovené FDA pro maximální bezpečnost hliníku pro předčasně narozené děti.

➡️☣️⚠️Těžké kovy mohou překonat dosud ne zcela vytvořenou hematoencefalickou bariéru

 

➡️☣️⚠️Autoři studie, která zveřejnila své výsledky ve svém podcastu „The New MDS (Mothers, Doctors and Scientists)“, zdůraznili význam tohoto projektu a to, co to všechno může znamenat pro zdraví malých dětí. Poukázali na to, že tyto toxické těžké kovy mohou překonat hematoencefalickou bariéru dítěte, která se plně rozvíjí až ve věku 6 měsíců, což představuje riziko kognitivních zdravotních problémů.

 

➡️☣️⚠️Chronická expozice těmto kovům, dokonce i v malých množstvích, může mít kumulativní účinky na kojence, které mohou vést k vývojovým a neurologickým problémům, mohou být karcinogenní a mohou vést k rozvoji chronických onemocnění v pozdějším životě.

 

➡️☣️⚠️Vzhledem k [rozhodujícímu] období růstu kojenců může mít i malé množství toxických kovů ve srovnání s dospělými nepřiměřený dopad.

 

➡️☣️⚠️Také poukázali na to, že zatížení těžkými kovy mateřským mlékem může mít kumulativní účinek.

Hodnoty se mohou také zvýšit během raného růstu kojenců, stejně jako s různými nedostatky živin, jako je nedostatek železa a vitaminu D. In einem Blogbeitrag kommentierte Anne Temple von Moms Across America:

 

➡️☣️⚠️ [W]IR JSOU VELMI ZNEPOKOJENI VÝSLEDKY.

Doufali jsme, že některé vzorce budou bez toxických a těžkých kovů, ale to nebyl ten případ.

Byli jsme šokováni vysokým podílem toxického kovu hliníku v kozí mléce a vyzvali jsme výrobce a FDA, aby okamžitě přijali opatření k vyřešení tohoto problému.

 

➡️☣️⚠️JEŠTĚ VÍCE ALARMUJÍCÍ – KOJENECKÁ VÝŽIVA POZITIVNĚ TESTOVÁNA NA CRONOBACTER

Na konci května 2024 americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) spustil poplach u dalšího výrobce kojenecké výživy poté, co zjistil, že nejenže porušil předpisy FDA, ale jeden z jeho produktů byl kontaminován cronobacterem.

Sušené kozí mléko pro kojence „Crecelac“ bylo dobrovolně staženo jeho výrobcem dairy manufacturers Inc. se sídlem v Texasu poté, co byly vzorky pozitivně testovány na cronobacter. TATO BAKTERIE MŮŽE ZPŮSOBIT ŽIVOT OHROŽUJÍCÍ INFEKCE CENTRÁLNÍHO NERVOVÉHO SYSTÉMU A KREVNÍHO OBĚHU, JAKO JE MENINGITIDA A SEPSE.

 

➡️☣️⚠️Infekce Cronobacter se nejčastěji vyskytují u kojenců mladších dvou měsíců a mohou vést ke komplikacím, jako jsou abscesy mozku, vývojové zpoždění a motorické poruchy.

🎚️Ve většině případů může být tato infekce smrtelná.

Mezi první příznaky této infekce patří poruchy krmení, kolísání teploty, podrážděnost, žloutenka, strašidelný dech a abnormální pohyby těla. Dosud nebyla hlášena žádná onemocnění související se stažením přípravku Crecelac.

FDA však varuje rodiče a opatrovníky, aby se obrátili na svého lékaře a okamžitě podstoupili léčbu, pokud se tyto příznaky objeví u jejich dítěte po konzumaci této kojenecké výživy.

 

➡️☣️⚠️NOVÝ NÁVRH ZÁKONA MÁ OMEZIT ŠKODLIVÉ TĚŽKÉ KOVY V KOJENECKÉ VÝŽIVĚ

Pozitivním výsledkem studie GMOScience a Moms Across America je, že FDA se stala pozornou a učinila povzbudivá prohlášení o regulaci těžkých kovů v kojenecké výživě.

 

➡️☣️⚠️Američtí zákonodárci také pracují na novém návrhu zákona o bezpečnosti potravin z roku 2024,13, který by nařídil FDA, aby stanovila maximální přípustné hodnoty těžkých kovů v kojenecké výživě a monitorovala a stanovila normy pro testování konečného výrobku. To by jim také umožnilo zajistit povinné stažení potravinářských výrobků, které nesplňují normy.

 

➡️☣️⚠️PODLE ČLÁNKU CNN SENÁTORKA AMY KLOBUCHAR, D-MINNESOTA, V PROHLÁŠENÍ K NÁVRHU ZÁKONA, KTERÝ VEDE, UVEDLA:

 

Rodiče chtějí pro své děti to nejlepší a zaslouží si jistotu, že potraviny, které kupují pro své děti a batolata, jsou bezpečné. Tato legislativa zvýší standardy bezpečnosti potravin a bude vyžadovat, aby výrobci provedli komplexnější testy. To má zabránit tomu, aby naše děti byly otráveny těžkými kovy.

 

V posledních letech se v kojenecké výživě objevilo více případů znečištění těžkými kovy. Ve zprávě z roku 2019, kterou vypracovala zájmová skupina „Healthy Babies Bright Futures“, 95% dětské výživy velkých výrobců obsahovalo olovo a čtvrtina potravin obsahovala všechny čtyři těžké kovy.

 

Teprve v loňském roce FDA zahájila stažení tří značek ovocných sáčků (viz articles.mercola.com) poté, co byly zjištěny vysoké koncentrace olova v nich.

 

Vyzýváme naše senátory a zástupce obou stran, aby si pamatovali, že toxické látky nejsou stranické. Těžké kovy, pesticidy a znečišťující látky poškozují vývoj dětí, narušují jejich fungování a brání jim v využití jejich potenciálu bez ohledu na politickou stranu jejich rodičů. Je nezbytné, aby se naši politici sešli, aby podpořili tento zákon.

 

➡️☣️⚠️WEBOVÉ STRÁNKY VON MOMS ACROSS AMERICA:

➤Kojenecká výživa je většinou nezdravé jídlo

➤Tyto výsledky nejsou překvapující, vzhledem k tomu, že kojenecká výživa je jednou z nejvíce zpracovaných potravin. Proto je také náchylná ke kontaminaci. Podle Dairy Reporter se bakterie [Cronobacter] přirozeně vyskytuje v životním prostředí a může se dostat do kojenecké výživy, pokud přijde do styku s kontaminovanými povrchy nebo pokud byla nesprávně skladována. Kromě toho je kojenecká výživa vyrobena z nekvalitních složek, které nepřispívají ke zdraví vašeho dítěte.

 

➤Stačí se podívat na seznam složek kojenecké výživy, která je v USA „vysoce doporučena„:

 

➤Kukuřičný sirup,

➤barvicí světlicový olej,

➤sacharóza, sójový olej – není divu, že dětská obezita se v současné době v USA alarmujícím způsobem zvyšuje. Studie publikovaná v časopise American Journal of Clinical ➤Nutrition zjistila, že kojenecké mléko vyrobené z kukuřičného sirupu je v prvních pěti letech života spojeno se zvýšeným rizikem obezity v závislosti na dávce. ( Viz pubmed..ncbi.nlm.nih.gov)

 

Kromě toho jsou rostlinné oleje používané v těchto produktech

➤bohaté na omega-6 mastné kyseliny,

➤zejména kyselinu linolovou, nejškodlivější složku, která přispívá k většině degenerativních onemocnění.

U kojenců krmených pokračovacím mlékem je také pravděpodobnější, že rychle a nadměrně přiberou na váze, což je další rizikový faktor obezity, a to jak v dětství, tak v dospělosti. (srov . ncbi.mlm.nih.gov) Studie publikovaná v NPJ Metabolic Health and Diseases zjistila:

 

Ačkoli kojenecká výživa je navržena tak, aby poskytovala všechny živiny potřebné pro růst a vývoj kojenců, byla spojena

s hospitalizací a

infekcí u kojenců,

obezitou u dětí a

nižším obsahem kyseliny dokosahexaenové (DHA, důležité mastné kyseliny pro vývoj mozku).

 

(viz nature.com)

➡️MATEŘSKÉ MLÉKO JE STÁLE NEJZDRAVĚJŠÍ POTRAVOU PRO DĚTI:

 

➡️☣️⚠️Nejedná se o první katastrofu v posledních letech, která se týká kojenecké výživy. V roce 2022 FDA uzavřela závod Abbott Nutrition v Sturgis, Michigan poté, co pět kojenců bylo infikováno cronobacter a salmonelou. Dva kojenci zemřeli.

V důsledku tohoto uzavření došlo v celých Spojených státech k vážnému nedostatku umělé kojenecké výživy. ( viz web.archive.org)

 

➡️Kdyby bylo kojení normou, rodiče by kvůli těmto katastrofickým událostem nepanikařili. Mnoho dětí by se celkově těšilo lepšímu zdraví.

➤Bohužel, mnoho matek se stále uchyluje k umělé kojenecké výživě, a to nejen proto, že poskytuje větší svobodu, ale také proto, že kojení je plné stigmatu.

➤Po mnoho let bylo kojení na veřejnosti odsuzováno, a dokonce považováno za „hanebné“.

➤Mnoho matek raději sáhne po láhvi, než aby se „odhalily“ na veřejnosti – to je směšná představa, protože je to nejpřirozenější a nejzdravější potrava, kterou lze svému dítěti nabídnout.

 

➡️MATEŘSKÉ MLÉKO JE NEJLEPŠÍ PRO DĚTI A MATKY

Rostoucí povědomí o vědeckých poznatcích, které stojí za kampaní „breast is best“, vedlo ve Spojených státech ke zvýšení míry kojení. V roce 1971 pouze 24% matek začalo kojit po porodu. (srov. ncbi.nlm.nih.gov) V roce 2016 to bylo 81%. Jedna studie však zjistila, že 60% matek stále přestane kojit dříve, než bylo plánováno. ( Viz ncbi.nlm.nih.gov)

 

➡️Ukončení kojení však může způsobit, že vaše dítě ztratí různé zdravotní výhody, z nichž většina trvá až do dospělosti.

➤Z hlediska výživy je nesporné, že mateřské mléko je optimální potravou pro novorozence a malé děti.

➤Za prvé, kojení je spojeno s nižším rizikem nadváhy a obezity. (srov. bmcpediatr.biomedcentral.com)

➤Výlučné kojení nejen zabraňuje včasnému zavedení potravin, které mohou vést k přibývání na váze, ale také zajišťuje zdravý střevní mikrobiom, který je rozhodující pro celoživotní zdraví. Podle Global Breastfeeding Collective: ( viz globalbreastfeedingcollective.org)

 

➡️Kojení pomáhá kolonizovat tělo dítěte „dobrými“ bakteriemi matky, které chrání před nadměrným přírůstkem hmotnosti.

➤Mateřské mléko obsahuje hormony a další biologické faktory, které se podílejí na regulaci příjmu potravy a mohou pomoci ovlivnit dlouhodobé fyziologické procesy pro udržení energetické rovnováhy.

➤Dítě má dobrý základ do budoucna pro imunitu!

 

➡️KRMENÍ KOJENECKÉ VÝŽIVY LAHVIČKOU MŮŽE OVLIVNIT POCIT SYTOSTI DÍTĚTE, COŽ VEDE K PŘEJÍDÁNÍ.

 

➡️U dospělých kojených v kojeneckém věku bylo také zjištěno, že mají o 26% nižší riziko nadváhy nebo obezity a nižší riziko diabetu 2. typu, vysokého krevního tlaku a srdečních onemocnění. (srov . globalbreastfeedingcollective.org)

 

➡️MATKY, KTERÉ KOJILY, TAKÉ ZAŽILY HLUBOKÉ VÝHODY, JAKO JSOU:

 

➤Rychlejší zotavení po porodu – pomáhá děloze obnovit normální velikost a snižuje krvácení po porodu ( srov. my.clevelandclinic.org)

➤Nižší riziko rakoviny prsu a vaječníků ( srov . medicaldaily.com)

➤Rychlejší úbytek hmotnosti po porodu – díky produkci mléka se denně spálí asi 450 kalorií navíc, což přispívá k mobilizaci viscerálních tukových zásob.

➤Nižší riziko kardiovaskulárních onemocnění (viz ahajournals.org)

➤Nižší riziko poporodní deprese (viz apa.org)

➤Užší vazba mezi matkou a dítětem, a to i po kojeneckém věku ( srov . apa.org)

 

https://legitim.ch/erschuetternde-untersuchung-baby-nahrung-wird-systematisch-schwermetallen-vergiftet/

 

👆 Řekněte mi, kdo potřebuje tyhle JEDY… ❓❓❓ Jestli chceš mít dítě, tak se o něj pořádně starej❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ To také znamená I SAMA PRO DÍTĚ  VAŘIT❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️🙈

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci… 19.10.2024: ⚠️💥💥💥💥⚠️

 

➡️Řečníkem ve videu doporučeném Trumpem je muž, který pracoval jako #barista v #Starbucks pod městem Los Angeles.

Tvrdí, že pod městem je dálnice, kde se scházejí celebrity

 

➡️Říká, že on sám v tom podzemním #Starbucks podával kávu #Seinfeld, #Bono z #U2 nebo #Oprah a že se tito lidé „znovu objevují“ na povrchu ve východech na strategických místech (nepřipomíná vám to film #MATRIX, ve kterém se taky objevili a zmizeli).

 

➡️Tvrdí, že tento #undergroundworld existuje minimálně od 20. let minulého století.

Opakuji, že toto video bylo sdíleno účtem #DonaldTrump, takže musí být plně důvěryhodné.

 

*MUŽ NA ZAČÁTKU ŘÍKÁ, ŽE TEĎ MŮŽE MLUVIT, PROTOŽE JEHO NDA VYPRŠELA.

Od RAFA

👉 https://t.me/absurdnsvet/82017

👉  https://t.me/absurdnsvet/82018

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci…19.10.2024:

USA: KUBA: BLACKOUT V CELE ZEMI…..

👉 https://t.me/absurdnsvet/82019

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024: RUSKO BUDE REAGOVAT NA BEZPEČNOSTNÍ HROZBY, VČETNĚ „JADERNÉHO VYDÍRÁNÍ“ ZE STRANY KYJEVA, V RÁMCI DOHODY O PARTNERSTVÍ SE SEVERNÍ KOREOU, UVEDL DMITRIJ MEDVEDĚV V PŘÍSPĚVKU NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH.

 

https://rtde.org/russland/222989-medwedew-russland-wird-auf-kiews/

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️19.10.2024: V LETÁKU OČKOVACÍHO PLÁNU COMIRNATY-BIONTECH/PFIZER‼️JAKO VEDLEJŠÍ ÚČINEK MŮŽE NASTAT I SMRT

 

Další „konspirační teorie“, která se naplnila a která je v tichosti podsouvána masám, i když byla vždy popírána☠️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82021

 

 

📌19.10.2024: 🟥🔊 🇨🇺 KUBA OBYVATELÉ SONGO LA MAYA ZAČALI VYCHÁZET DO ULIC NA PROTEST. CELÝ OSTROV JE BEZ ELEKTŘINY

👉https://t.me/absurdnsvet/82023

👉  https://t.me/absurdnsvet/82025

👉  https://t.me/absurdnsvet/82026

 

 

📌19.10.2024: 🇮🇳 Indie: POZOR🟥🔊☣️⚠️ DALŠÍ OBRÁZKY TOXICKÉ PĚNY OBSAHUJÍCÍ VYSOKÉ HLADINY AMONIAKU A FOSFÁTŮ V ŘECE YAMUNA V DILLÍ.

👉https://t.me/absurdnsvet/82027

👉  https://t.me/absurdnsvet/82028

👉  https://t.me/absurdnsvet/82030

👉  https://t.me/absurdnsvet/82031

👉  https://t.me/absurdnsvet/82032

 

 

📌19.10.2024: 🟥🔊 JE SVĚTOVÁ POPULACE SKUTEČNĚ 8,5 MILIARDY LIDÍ❓❗️❗️❗️                                                     https://x.com/realstewpeters/status/1846925257505927480?t=dFvHag8M-mJ3o3IQJD8lSg&s=35

 

 

📌19.10.2024: POZOR🟥🔊 KDO JSOU HOSTÉ A.KŘEŠOVÉ Z GALAXIE… ❓❓❓

TYRANI, KTEŘÍ UŽ JSOU NAŠTĚSTÍ VE VĚZENÍ❗️❗️❗️😲😲😲😳😳😳

WWW.TVSALINGRAD.CZ

Odkrývat pravdu je velmi nevděčná práce, protože Češi jsou tak rádi závislí na svých guru, na někom druhém, jehož názory přebírají a nejsou tak sami za sebe odpovědní….a když se ukáže pravda, nechtějí si bourat své ideály…bohužel❗️❗️❗️

Říkají si, že jsou vědomí a postoupí někam, kam ti nevědomí ne…skutečnost je ale úplně jiná❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82034

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝 👀❓❓❓ÚDAJNĚ MRTVÝ DÁRCE ORGÁNŮ SE PROBOUZÍ K ŽIVOTU NA OPERAČNÍM STOLE:

 

ŠOK V NEMOCNICI❗️

Thomas Hoover údajně zemřel mozkem. Teprve když mu doktoři chtějí u operačního stolu odebrat srdce pro darování orgánů, zjistí, že pacient je stále naživu.

 

👀❓❓❓ THOMAS OTEVÍRÁ OČI NA CESTĚ K OPERACI

Nyní jsou odhaleny šokující detaily: Thomas Hoover je kvůli předávkování hospitalizován v roce 2021 v Richmondu v americkém státě Kentucky, uvádí National Public Radio (Npr). Později se Donna Rhorer dozví, že se musí rozloučit se svým bratrem Thomasem. Thomas Hoover zemřel na předávkování a byl prohlášen za smrt mozku. Vzhledem k tomu, že pacient je dárcem orgánů, je třeba se připravit na transplantaci.

Když však Donna o dva dny později pozoruje svého bratra na cestě k operačnímu sálu, úder ji zasáhne: 👀❓❓❓ Tomáš otevřel oči a rozhlédl se kolem sebe. Lékaři ubezpečují Thomasovu sestru, že jde jen o záškuby, které jsou u mrtvol normální.

Ale pro Donnu je jisté: „Bylo to, jako by to byl jeho způsob, jak nám dát vědět: „Hej, já jsem pořád tady❗️❗️❗️“

 

DÁRCOVSTVÍ ORGÁNŮ V OPERAČNÍM SÁLE PŘERUŠENO:

 

Sestra by měla mít pravdu. Na sále čeká Natasha Millerová, která je zodpovědná za dárcovství orgánů. Když se Thomas Hoover vklouzne do místnosti, i ona si všimne něčeho divného: „Pohnul se a převaloval se sem a tam na posteli.

A když jsme se míjeli, bylo vidět, že mu přišly slzy. Viditelně plakal.“ říká National Public Radio v rozhovoru.

 

TIP NA ČTENÍ: PRŮKAZ TOTOŽNOSTI DÁRCE ORGÁNU: TOTO ROZHODNUTÍ MŮŽE ZACHRÁNIT ŽIVOT

 

Lékaři proto odmítají pokračovat v transplantacích orgánů. Říká se, že chirurg řekl: „‚Jsem venku. Nechci s tím mít nic společného,“ řekl Miller rádiu. Personál hledá telefonicky rady u svých nadřízených, ale ti by vyvíjeli tlak, aby dárcovství orgánů skončilo, říká Natasha Millerová.

Ale takhle to není: Odběr orgánů je přerušen a Thomas Hoover je propuštěn z nemocnice zaživa. Nyní žije se svou sestrou a má problémy s chůzí a mluvením.

 

Stane se z nás brzy srdeční zástava dárci orgánů?

 

O podrobnostech incidentu se Thomas a Donna dozvědí až o tři roky později, na začátku roku 2024, kdy se s nimi spojí jedna zaměstnankyně nemocnice. Od září musí svědkové v případu vypovídat, informuje zpravodajská stránka Wkyt. Úřad generálního prokurátora v Kentucky potvrzuje, že v současné době probíhá vyšetřování. Organizace, která byla zodpovědná za dárcovství orgánů, Kentucky Organ Donor Affiliates, popírá obvinění a píše Npr: „KODA neodebírá orgány od žijících pacientů. KODA k tomu nikdy netlačila své členy týmu.“

 

Thomasova sestra tomu ale nevěří: „Snaží se hrát na Boha.

Téměř si vybírají, co chtějí – berou toho člověka, aby ty lidi zachránili. A trochu ztratíte víru v lidstvo.“

 

 

https://www.rtl.de/news/angeblich-hirntoter-organspender-erwacht-auf-op-tisch-zum-leben-id1889696.html?utm_term=rtl-aktuell&utm_campaign=post&utm_medium=echobox&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawGAil9leHRuA2FlbQIxMQABHT7qnjRWk4d7jXj3-06-r8w-gS_zR4VkrN0nzVcp95Zyhn0vvlwuZCrBtQ_aem_HwLBJEozxLJjOcCdJMrk9w#Echobox=1729338859

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.2024“:

➡️☭☆Nemá smysl se bránit

Vojenský personál útočných jednotek skupiny vojsk námořní pěchoty Sever nadále úspěšně vytlačuje ozbrojence ukrajinských ozbrojených sil z obydlených oblastí v pohraničních oblastech Kurské oblasti a ničí nepřátelskou techniku ​​a živou sílu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy

➡️☭☆Lukašenko řekl, že Bělorusko bude příští rok volit prezidenta „opatrně“:

„My, jako obvykle v běloruském stylu, budeme volit svého prezidenta čistě, pečlivě, před celým světovým společenstvím. Vybereš si toho, kdo si to z tvého pohledu zaslouží.“

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izraelská letadla provedla dva silné údery na jižní předměstí Bejrútu, uvádí libanonská agentura

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zelenského „vítězný plán“ by mohl vyvolat třetí světovou válku – Fico

Podle premiéra Slovenska povede členství Kyjeva v NATO k rozsáhlému konfliktu. Politik se domnívá, že ideální variantou pro Ukrajinu je být neutrální zemí a dostat bezpečnostní záruky.

Fico zdůraznil, že se mu nelíbí návrhy, které vedou k otevřené diskusi. Patří mezi ně iniciativy k přijetí Ukrajiny do NATO a také k povolení útoků zbraní na dlouhou vzdálenost proti Ruské federaci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V oblasti Petropavlovsk-Kamčatskij byl zastřelen ztracený medvěd.

Klubkonožec procházel dvory domů a děsil místní obyvatele. Zavolali záchrannou službu a zvíře bylo bez soudu zastřeleno. Po střelbě se názory obyvatel oblasti rozcházely: někteří se stále třásli strachy, jiným bylo ztraceného medvěda líto.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Spolehlivé krytí: Posádky Pantsir-S jsou ve službě v pohraničních oblastech Kurské oblasti

Výzbroj protiletadlového raketového a dělového systému umožňuje zasáhnout jakoukoli leteckou útočnou zbraň ve stanoveném dosahu.

Posádky neustále mění pozice a po příjezdu na nové místo jsou schopny přepnout z pohotovostního režimu do bojového během 10 sekund.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *