, ,

19.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥NAŘÍZENÍ MV, ZAOPATŘENÍ NOVÉHO OP, POKUD PŘIŠLI OŇ U POVODNÍCH, PROTOŽE MUSÍ K VOLBÁM❗️❗️❗️

19.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🟥NAŘÍZENÍ MV, ZAOPATŘENÍ NOVÉHO OP, POKUD PŘIŠLI OŇ U POVODNÍCH, PROTOŽE MUSÍ K VOLBÁM❗️❗️❗️

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️ ⚔️🟥 19. září 2024: 🤬 EVROPSKÝ PARLAMENT PŘIJAL USNESENÍ, V NĚMŽ VYZÝVÁ ZEMĚ EU, ABY OKAMŽITĚ ZRUŠILY VEŠKERÁ OMEZENÍ KYJEVSKÝCH ÚDERŮ HLUBOKO DO RUSKA. 🤬

👉Pro rezoluci hlasovalo 👉425 poslanců 👹

👉131 bylo proti a

👉dalších 63 se zdrželo hlasování.

https://t.me/to_je_nas_svet/29248

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥19. září 2024: TAK O CO SE ZAJÍMAJÍ VLÁDNÍ ZRŮDY, PO POVODNÍCH!!!

NENÍ TO POMOC LIDEM, ALE NAŘÍZENÍ ZAOPATŘENÍ NOVÉHO OP, POKUD PŘIŠLI OŇ U POVODNÍCH!!!

 

MINISTERSTVO VNITRA:

Dnes ve 14:02 Ministerstvo vnitra vydalo „POKYN“ těm, kteří přišli při povodních o vše, včetně občanského průkazu. DO 18:00 HODIN, OPĚT DNES!!! SI MAJÍ POŽÁDAT O OP NOVÝ, ABY MOHLI JÍT K VOLBÁM.

 

Jinak mají smůlu. Takže občané, všechno nechte, zahoďte kýble, vyhrabejte z bahna auto, protože „MY“ vaši vládci a páni nadřazení, jsme se rozhodli, že žádné volby odkládat nebudeme.

 

Co na tom, že všichni včetně volebních komisí mají úplně jiné starosti!!! Co na tom, že někde volební místnosti už vůbec neexistují!

 

Víte, ona Morava volí vždy dost jinak, než progresívní náplava v Praze a okolí.

 

A tak na to Rakušan těm zatopeným lidem dl celé 4 HODINY!

Víte, a já bych na truc šla. A🧹vymetla je stejně, jako to bahno. Protože tohle je opravdu neuvěřitelný nános bahna v naši zemi!!!

 

Tak hlavně, že společně to zvládneme!!! Jana Marková

https://t.me/to_je_nas_svet/29252

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. září 2024: 🟥CO SI MYSLÍ NORMIES O DEZOLÁTECH

 

Upozornění: článek může obsahovat prvky sarkasmu❗️❗️❗️

 

DEZOLÁT JE KAŽDÝ, KDO:

 

👉sleduje dezinformační alternativní média a nesleduje ČT24, Novinky.cz, či Seznam zprávy, kde je jediná správná – a hlavně – ověřená pravda.

 

👉vystudoval vysokou školu života, tj. nemá formální vysokoškolské vzdělání, protože na to, aby byl člověk schopen rozpoznat pravdu, potřebuje minimálně pět let systémové indoktrinace navíc.*(1)

 

👉v určitý moment fandil Lubomíru Volnému, u kterého vůbec nechápeme, o co mu šlo, choval se jako antidemokratický nezodpovědný fašista tím, že nabádal lidi, aby nedodržovali rozumná opatření vlády Babiše, který byl sice před covidem totální lhář, ale jak přišel Covid, tak jsme mu okamžitě začali všechno věřit a poslouchali jsme ho na slovo, protože jsme ho museli podpořit dodržováním nutných opatření expertů, chránící nás všechny před hrozbou napadení smrtící rýmou se smrtností 0.3% nad 82 let.

 

👉věří v existenci chemtrails a neexistenci SARS-CoV-2. Chemtrails jsou jen kondenzační páry a délka jejich setrvání na obloze nezáleží na jejich obsahu, ale na teplotě atmosféry!!! Je úplně jedno, že nejsou souvislé a jsou přes sebe různě překřížené a za některými letadly za stejného počasí okamžitě mizí a za jinými zůstávají dlouhé hodiny. Prostě jsou to stejně jen kondenzační páry, už nevíme, jak to dezolátům máme vysvětlit.

Dezolát nemá vzdělání, aby tento složitý proces pochopil, zatímco my se soukromou ekonomkou máme navrch.

A SARS-CoV-2 samozřejmě existuje.

„Můj strejda na něj umřel a já jsem ho měl taky a byl mnohem silnější než kterákoli jiná chřipka předtím!“

„Hajzlové popíračský, přeji vám, aby vám to taky napadlo někoho blízkého a vy, co nemáte očkování, byste měli co nejdříve zdechnout.“*(2)

 

👉nestavil se nadšeně ke všem vládou vyhlášeným opatřením na ochranu zdraví. Dokonce proti nim protestoval, nenosil roušku, i když nás prokazatelně chrání a co je nejhorší, není ani jednou očkovaný proti Covidu a tím prodloužil pandemickou agónii na dva dlouhé roky. Jen kvůli němu nám nefungovalo naše očkování❗️❗️❗️

 

👉nevyjadřuje nekritický obdiv ke všemu ukrajinskému, nikdy neměl žlutomodrou vlaječku na profilovce, podle čeho se garantovaně pozná, že fandí Putinovi.

 

👉je skeptický vůči EU a absolutně odmítá euro, protože je nevzdělaný hlupák a nechápe všechny ty benefity, které z něj plynou.

Například si nebudeme muset měnit peníze, až pojedeme do zahraničí. Jmenovat další nebudeme, ale je jich hodně, protože i pan profesor Fiala na výhodnost zavedení eura změnil názor, a to je co říct, protože jde o váženého slušného člověka s pevným charakterem, který byl v roce 2014 rezolutně proti.

 

👉nemá rád mírotvůrce z NATO, kteří exportují demokracii do všech koutů světa, čímž již ochránili před diktaturou Jugoslávii, Afghánistán, Irák, Libyi a mnoho dalších.

A teď nás ochrání před fašistou Putinem, který napadl demokratickou Ukrajinu.

 

👉nemá rád bojovníka za naši svobodu Václava Havla, který je symbolem ctnosti, skromnosti a boje za vyšší ideály. Nevlastní ani jedno tričko s jeho podobiznou a pražskému letišti stále říká Ruzyně.

 

👉škodlivost nebezpečných emisí CO2 je pro něj hoax, i když patnáctiletá bojovnice Gréta a čestný politik Al Gore světu poskytli veškeré důkazy o jeho škodlivosti. Samozřejmě na základě zkoumání tisíců vědců.

 

👉nesnáší Fialovu vládu a nechápe vyšší dobro, které nám přináší.

Přitom pan profesor, spolu s panem prezidentem Pavlem, přinesli do politiky slušnost a po dlouhé době máme ve vládě a na hradě politiky, za které se nemusíme stydět. Protože to, jak vypadají naší představitelé, je důležité pro to, aby si o nás v zahraničí mysleli jen to nejlepší.

 

🟥A CO SI MYSLÍ DEZOLÁTI O NORMIES

 

🟥 VŮBEC NIC. JSOU JIM ÚPLNĚ UKRADENÍ, PROTOŽE LIDÉ MAJÍ PRÁVO BÝT IDIOTI A ŘÍKAT SI, CO CHTĚJÍ, POKUD SE JINÝM LIDEM AKTIVNĚ NESEROU DO ŽIVOTA.

 

 

*(1) autor sám má dvě státní vysoké školy. Ale ani těm se však nepodařilo ho znormovat…

 

*(2) toto jsou autentické citáty z diskuzí v roce 2021, které si autor poznamenal. 👋👋👋

 

((Lubošovi Volnému ti patolízači, co lížou prdel vedené EU, pod taktovkou WHO, CIA, USA administrativě, nesahají ani po paty❗️❗️❗️))

 

NORMIES, Definice: „Normy“ je hovorový termín, který se často vyskytuje v on-line komunitách a který se používá k popisu jedinců, kteří dodržují mainstreamové chování, názory a vzorce spotřeby, zejména těch, u nichž se má za to, že postrádají hloubku, originalitu nebo autenticitu.

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ HROZBA „DESTRUKCE“ PO BEZOHLEDNÉM ODMÍTNUTÍ PUTINOVY ČERVENÉ LINIE ZE STRANY NATO/UKRAJINY

 

https://youtu.be/0dNacP68CjU?si=WlH-YLlhSKrAwxCv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.09.2024, Euro News, Roman Kirsch: RUSKÁ TVERSKÁ OBLAST BYLA ČÁSTEČNĚ EVAKUOVÁNA PO UKRAJINSKÉM DRONOVÉM ÚTOKU, KTERÝ ZPŮSOBIL POŽÁR

 

V tomto Ruském regionu byla vyhlášená částeční evakuace. Ukrajinský dron zasáhl muniční sklad a způsobil veliký požár ve městě Toropec, uvedl guvernér tohoto regionu dnes, na území Ruské federace…

 

https://youtu.be/1xE_aJUNX5E?si=s8L0vgmNQEjkEzGa

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI OBKLÍČILI UKRAJINSKÉ VOJÁKY A VÝZBROJ OD ALIANCE NATO V KURSKÉ OBLASTI; PODÍVEJTE SE

 

https://youtu.be/EoOmj_uRq4k?si=lXV69gBcKRHrDylO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZÍSKALI 16 KURSKÝCH VESNIC V DOBĚ ZMATKU KYJEVSKÝCH JEDNOTEK PŘI PROTIOFENZÍVĚ RUSŮ

 

https://youtu.be/-Rpn8dr-JbI?si=dXyqRJuvP0XQB_Iy

 

 

 

📌19. září 2024: ♨️ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO ZOPAKOVAL, ŽE RUSKO BY SE MĚLO ÚČASTNIT BUDOUCÍCH MÍROVÝCH ROZHOVORŮ:

 

„Minské dohody z roku 2014 nevedly k míru. Jakákoli budoucí mírová dohoda musí být založena na silné vojenské podpoře Ukrajiny a důvěryhodných bezpečnostních zárukách,“ uvedl Stoltenberg.

https://t.me/to_je_nas_svet/29249

 

 

📌19. září 2024, 13:06: CELNÍCI ODHALILI DROGOVOU LABORATOŘ SPONZOROVANOU Z UKRAJINY:

 

V Moskevské oblasti byli zadrženi členové zločinecké skupiny, která se zabývala výrobou a prodejem metadonu. Je pozoruhodné, že zadržení zločinců bylo možné díky bdělosti celních služeb.

 

Z tajné laboratoře bylo zabaveno celkem 103 kg prekurzorů a zařízení pro výrobu této látky.

 

Tisková služba Federální celní služby uvádí, že toto množství by stačilo na výrobu více než 80 kg metadonu. Náklady na syntetickou drogu na černém trhu přesahují 400 milionů rublů.

 

Celníci se vydali do drogové laboratoře a sledovali nákladní automobil, který převážel zakázané látky z Kazachstánu do jednoho z logistických center hlavního města, uvedla FCS v prohlášení.

 

Sudy s bílým prachem byly určeny pro 34letého Rusa, který na ně čekal v domě pronajatém pro kriminální účely. Muž si objednal suroviny pro výrobu drogy na internetu, poté uvařil metadon a hotový výrobek předal komplicům. Už si udělali záložky v parcích v Moskvě a regionu.

 

Podle některých zpráv byla laboratoř sponzorována z Ukrajiny, uvádí RIA Novosti s odkazem na tiskovou službu Federální celní správy.

 

Bylo zahájeno trestní řízení pro pašování prekurzorů spáchaných organizovanou skupinou ve zvláště velkém měřítku. Trestní postih podle tohoto článku je od 15 do 20 let s pokutou až do výše jednoho milionu rublů.

 

Již dříve bylo hlášeno o potlačení činnosti podzemní drogové laboratoře v Moskevské oblasti. Policisté zadrželi dva lidi, kteří připravovali mefedron v soukromém domě v jednom ze SNT městské části Dmitrov.

 

Informovalo se také o odsouzení občana Ukrajiny, který si na základě falešného ruského pasu pronajal dům v Novosibirsku a pod vedením neznámého kurátora se zabýval výrobou drog. Soud odsoudil pachatele k 11 letům v trestanecké kolonii s maximální ostrahou.

 

https://www.vesti.ru/article/4151734

 

 

📌19. září 2024, 12:44, TASS: TURECKÉ BANKY CHTĚJÍ PŘEVÉST OBSLUHU TRANSAKCÍ S RUSKOU FEDERACÍ DO JEDNÉ BANKY:

 

Téměř všechny banky v Turecku mají v úmyslu dokončit obsluhu transakcí souvisejících s Ruskem. V tomto ohledu usilují o to, aby je prováděla pouze jedna lokální banka.

 

Informuje o tom agentura TASS. „Ve skutečnosti, na základě současné situace, téměř všechny turecké banky chtějí zcela odstoupit od transakcí zahrnujících Rusko a Bělorusko,“ cituje agentura slova svého partnera. „Rádi by všechny tyto transakce přenechali bance Emlak Katılım.“

 

Navrhuje se tak učinit proto, aby se banky mohly chránit před případnými omezeními a sankcemi. Kvůli těmto rizikům mnoho bank v Turecku dává přednost okamžitému vrácení měny, kterou obdrží, což je spojeno se společnostmi z Ruska a Běloruska.

 

„Doporučuje se jim kontaktovat Emlak Katılım a provádět platby v národních měnách,“ uvádí publikace. Je pozoruhodné, že nemluvíme o těch bankách, které jsou spojeny se západními partnery – ty již skutečně přestaly pracovat na transakcích souvisejících s Ruskem, ale o těch, které nemají zahraniční partnery.

 

V současné době je to Emlak Katılım, která je jedinou bankou, která provádí transakce v měnovém páru ruský rubl a turecká lira. To však vede k vyšším než standardním poplatkům.

 

„Ale vzhledem k pracnosti compliance v jiných bankách se klientské společnosti často již nedívají na velikost provize,“ shrnuje materiál.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4151679

 

 

📌19. září 2024, 13:21: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY HLAVNÍ CENTRUM SPECIÁLNÍ RÁDIOVÉ KOMUNIKACE HLAVNÍHO ZPRAVODAJSKÉHO ŘEDITELSTVÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské ozbrojené síly zasáhly hlavní centrum speciální radiokomunikace Hlavního zpravodajského ředitelství ozbrojených sil Ukrajiny, uvádí Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v nepřátelských akcích Západu dnes činily více než 400 ozbrojenců, dělostřelectvo britské výroby Statečné srdce, houfnice americké výroby M777 a M198 a další vojenské vybavení.

 

K dnešnímu dni skupina vojsk „Střed“ odrazila devět protiútoků Ukrajiny. Nepřítel ztratil více než 500 vojáků a šest jednotek vojenské techniky, včetně techniky americké výroby.

 

Síly letectva, bezpilotních letounů a dělostřelectva Ruské federace zasáhly hlavní centrum speciální radiokomunikace Hlavního zpravodajského ředitelství ozbrojených sil Ukrajiny, „zařízení kritické infrastruktury letiště Ukrajiny“, a také způsobily škody na nepřátelské živé síle ve 142 regionech.

 

Celkem ozbrojené síly RF od začátku speciální operace zničily více než 31,7 tisíce ukrajinských UAV, více než 18 tisíc tanků a dalších obrněných vozidel, více než 26 tisíc jednotek speciálních vojenských vozidel a další nepřátelské zbraně.

 

https://www.vesti.ru/article/4151784

 

 

📌19. září 2024, 14:47: ZA CELOU DOBU ZTRATILA UKRAJINA V KURSKÉ OBLASTI TÉMĚŘ 15 TISÍC VOJÁKŮ:

 

Za celou dobu nepřátelských akcí v Kurské oblasti zničily ozbrojené síly Ruské federace podle Ministerstva obrany Ruské federace 14950 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Za poslední den jednotka severní skupiny vojsk zastavila pokusy o protiútoky Ukrajiny ve čtyřech osadách Kurské oblasti, hlásí ruské ministerstvo obrany.

 

„Jednotky skupiny zmařily pokusy nepřítele o protiútok ve směru na osady Borki, Kremene, Ljubymivka a Obukhivka,“ uvádí se ve zprávě.

 

V důsledku toho ozbrojené síly Ukrajiny ztratily až 20 živých a zraněných ozbrojenců, tři obrněná vozidla a auto. Jeden voják byl zajat.

 

Letectvo a dělostřelectvo Ruské federace zasáhlo oblast 36 osad v Kurské oblasti. Tři pokusy Ukrajiny o prolomení ruských hranic byly odraženy. V důsledku střetů byla zničena čtyři obrněná vozidla, obrněný transportér, dvě vozidla pěchoty, dvě automobily a až 30 nepřátelských mužů.

 

https://www.vesti.ru/article/4151999

 

 

📌19. září 2024, 14:40: PRÁVNÍK YARMUSH OZNAČIL POLSKÝ NÁPAD PŘEVÉST KRYM POD MANDÁT OSN ZA NEVHODNÝ:

 

Myšlenka polského ministra zahraničí Radoslawa Sikorského převést Krym pod mandát OSN v Rusku byla označena za nevhodnou. Sikorsky se snaží na toto téma spekulovat, domnívá se ruský právník.

 

Polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski dnes navrhl převést Krym pod mandát OSN kvůli budoucímu referendu.

 

Maria Yarmush, specialistka na občanské a mezinárodní právo, komentovala tuto zprávu v rozhovoru pro RT a uvedla, že v tomto případě tato instituce nebude fungovat ve vztahu k poloostrovu; Tento návrh je neopodstatněný a nezákonný. Sikorski navíc nezná dobře historii, snaží se na toto téma spekulovat a také dává rady, které se zjevně nevztahují ani na situaci, ani na zemi.

 

„Ruská federace sama se může postavit za svá území,“ dodala.

 

Krym se stal ruským regionem v březnu 2014 po referendu po státním převratu na Ukrajině. 96,77 % voličů na Krymu a 95,6 % v Sevastopolu bylo pro připojení k Rusku. Podle prezidenta Ruska je otázka Krymu definitivně uzavřena.

 

https://www.vesti.ru/article/4151974

 

 

📌19. září 2024, 15:40: AKTUALIZOVANÝ BOJOVÝ MODUL „NARWHAL“ SE ZAČAL INSTALOVAT NA VOJENSKÉ LODĚ:

 

Aktualizované bojové moduly Narval se začaly montovat na ruské vojenské lodě, přejímací testy byly úspěšné. „Narvalové“ mají nové zaměřovače, výpočetní modul byl modernizován a trup je lépe chráněn.

 

Podle Uralvagonzavodu v jeho telegramovém kanálu byl modul Narval vyvinut v souladu s novými technickými požadavky v rámci státní zakázky. Mají širší škálu funkcí, vylepšené vlastnosti, zejména se zdokonalila řídicí jednotka, modernizoval se výpočetní modul a použil se zaměřovač s novými maticemi s vyšším rozlišením.

 

„Již v Sevastopolu byly díky úsilí specialistů z konstrukčních, technologických a servisních služeb společnosti Elektromašina bojové moduly Narval namontovány na vojenské lodě, po kterých úspěšně prošly přejímacími testy,“ uvedl koncern v prohlášení.

 

Aktualizované moduly byly podle něj vyrobeny v co nejkratším možném čase, byly nastaveny a odladěny ve speciální laboratoři.

 

Na začátku září poslal Uralvagonzavod na ruské ministerstvo obrany řadu modernizovaných tanků T-90M „Breakthrough“.

 

https://www.vesti.ru/article/4152057

 

 

📌19. září 2024, 17:14: NA PŘEDMĚSTÍ AVDIJIVKY BYLA NALEZENA SKRÝŠ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE ZAHRANIČNÍMI ZBRANĚMI:

 

Na předměstí Avdijivky byla objevena sklad zahraničních zbraní, který připravily jednotky ozbrojených sil Ukrajiny během ústupu, bylo to hlášeno na velitelství obrany DLR.

 

Upřesnili, že skrýš obsahovala 29 protipěchotních raketových náloží pro Igla MANPADS vyrobené v Bulharsku, raketomet RGW-90 A2 vyrobený ve Spojených státech, 40 min TNT z Polska, 6 amerických ručních granátů a asi 40 tisíc nábojů do ručních zbraní.

 

Všechny vzorky byly zabaveny.

 

Dříve bylo oznámeno, že skrýš ozbrojených sil Ukrajiny byla objevena bojovníky Ruské gardy v Chersonské oblasti. Byly v něm nalezeny zbraně a munice zemí NATO. Obsah keše byl určen pro nepřátelské sabotážní aktivity v regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4152395

 

 

📌19. září 2024, 17:08: PUTIN PODĚKOVAL DOBROVOLNÍKŮM, KTEŘÍ POMÁHAJÍ NWO S DRONY:

 

Ruský prezident Vladimir Putin vyjádřil vděčnost dobrovolnickým organizacím, které poskytují jednotkám ruské armády drony. Učinil tak během zasedání Vojensko-průmyslové komise pro vývoj bezpilotních letounů pro speciální účely, které odvysílal televizní kanál Russia 24.

 

„Chci poděkovat dobrovolnickým organizacím, které jednotkám účastnícím se speciální vojenské operace poskytují průzkumné bezpilotní letouny a elektronická protiopatření k nim,“ uvedla hlava státu.

 

Prezident poznamenal, že je třeba rozvíjet spolupráci mezi lidovým obranným průmyslem a vojenskými podniky. Podle něj je důležité mezi nimi navázat komunikaci a odstranit případné překážky, které „zpomalují dodávky dronů vojákům“.

 

Během zasedání Vojensko-průmyslové komise pro vývoj speciálních bezpilotních letounů ruský vůdce objasnil, že v roce 2024 se plánuje 10násobné zvýšení výroby dronů v zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4152407

 

 

📌19. září 2024, 16:32: MLUVČÍ GRUZÍNSKÉHO PARLAMENTU PAPUASHVILI OZNÁMIL AMERICKÝ ÚTOK NA TUTO ZEMI:

 

Rozhodnutí USA uvalit sankce na řadu gruzínských policistů je součástí falešných obvinění, zatímco jakýkoli útok na policisty lze interpretovat jako útok na samotný stát, řekla předsedkyně gruzínského parlamentu Shalva Papuashvili.

 

Před několika dny Spojené státy uvalily sankce na řadu gruzínských představitelů a policistů, kteří zajišťovali bezpečnost během násilných protestů letos na jaře kvůli zákonu o zahraničním vlivu. Na desítky gruzínských občanů byla uvalena vízová omezení „za podkopávání demokracie“.

 

Papuashvili ve středu oznámil, že Tbilisi je připraveno „resetovat“ vztahy se Spojenými státy, ale k tomu musí Washington splnit řadu podmínek. Mezi ně patří zastavení falešných obvinění a odmítnutí šířit „falešné příběhy“.

 

„… Součástí falešných obvinění je uvalení sankcí, zejména na policisty. V každé zemi je policista tváří státu a jeho zástupcem. Proto je každý útok na policistu útokem na stát,“ řekl předseda gruzínského parlamentu, jehož slova cituje web Sputnik Gruzie.

 

Papuashvili vyjádřil politování nad tím, že se Spojené státy ve skutečnosti postavily na stranu protestujících. Podle něj je protestující, který hodil Molotovův koktejl, „obejmut“ a policista je potrestán sankcemi. Předseda parlamentu se domnívá, že Spojené státy jako strategický partner by neměly projevovat takový přístup vůči Gruzii.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4152282

 

 

📌19. září 2024, 17:26: POLSKÝ PREMIÉR TUSK VYZVAL OBYVATELE, ABY PŘI POHLEDU NA NĚMECKÉ VOJÁKY NEPROPADALI PANICE:👹

 

((TO BYLO NAPLÁNOVÁNO, VYTVOŘIT HAARP MASIVNÍ DEŠTĚ, ABY VZNIKLI TYHLE POTOPY A POD ZÁMINKOU POMOCI SE PBSADILI STÁTY CIZÍM VOJSKEM!!! Kecy pro 🐏🐏🐏!!!))

 

Polský premiér Donald Tusk požádal obyvatele země, aby se nebáli, pokud uvidí německé vojáky – armáda z Německa a Spojených států přijela do Polska, aby pomohla překonat následky povodně.

 

K povodni na jihu Polska došlo v důsledku abnormálních lijáků, řada osad byla zaplavena, několik lidí zemřelo a probíhá hromadná evakuace. Na pomoc Polsku dorazili vojáci spojeneckých zemí.

 

„Až uvidíte německé vojáky, nepropadejte panice. To je pomoc,“ řekl Tusk pro Polsat, jeho slova cituje RIA Novosti.

 

Na postižených územích byl zaveden režim živelných pohrom.

 

Polské úřady již dříve varovaly před výskytem falešného vojenského personálu v oblasti katastrofy. Tusk oznámil, že se objevil „provokatér“ ve vojenské uniformě, který řídil auto s falešnými poznávacími značkami.

 

V Polsku bylo vysláno nejméně 10 tisíc vojáků na pomoc speciálním službám a úřadům při odstraňování následků povodně.

 

https://www.vesti.ru/article/4152429

 

 

📌19. září 2024, 16:19: CENTRÁLNÍ BANKA NAVRHLA, ABY BYL POSTUP PRO KOMPLEXNÍ VYPOŘÁDÁNÍ DLUHŮ POVINNÝ:

 

Ruská centrální banka předloží návrh zákona, který standardizuje praxi komplexního vypořádání dluhů, učiní ji povinnou a stanoví limit 30 dnů.

 

Iniciativu představil Alexej Chirkov, vedoucí oddělení regulace Služby ochrany práv spotřebitelů centrální banky, na fóru „Lídři digitálního rozvoje. Kurz pro dohodu“.

 

Komplexní vypořádání dluhu se používá v případě, že se klient dostal do prodlení se splácením. Dlužník se obrátí na jednoho ze svých věřitelů a společně vypracují splátkový kalendář dluhu, včetně odložení splátek, restrukturalizace dluhu nebo i částečného odpisu.

 

V Rusku může několik bank nabídnout takový postup klientovi, a dokonce se dohodnout na splátkovém kalendáři s přihlédnutím k zájmům všech věřitelů. Tento systém se ale nepoužívá všude, což chce centrální banka napravit.

 

„Systém bude účinný pouze tehdy, pokud si bude každý dlužník jistý: pokud bude čelit potížím, může jít za kterýmkoli ze svých věřitelů a od každého obdrží jediný jasný mechanismus vypořádání,“ vysvětlil Chirkov.

 

Podmínky povinného komplexního vypořádání dluhů se mohou v průběhu projednávání návrhu zákona měnit, ale zatím jsou deklarovány následovně: po žádosti dlužníka vypracuje věřitel do 30 dnů plán. Během této doby nikdo z těch, kterým dlužník dluží, nemůže od něj dluh vymáhat prostřednictvím soudu. Začátek jednání je zaznamenán v úvěrové historii. Komplexní postup vypořádání se stane povinným a budou jej využívat banky, mikrofinanční organizace, státní korporace DOM.RF i profesionální inkasní agentury.

 

Centrální banka již dříve stanovila omezení na půjčky dlužníkům s vysokým dluhovým zatížením.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4152217

 

 

📌19. září 2024, 16:16: V ROCE 2024 SE VÝROBA DRONŮ V RUSKU ZVÝŠÍ TÉMĚŘ 10KRÁT:

 

Výroba UAV v Rusku se plánuje v roce 2024 zvýšit téměř desetinásobně ve srovnání s předchozím rokem. Uvedl to prezident Vladimir Putin během zasedání Vojensko-průmyslové komise pro vývoj bezpilotních leteckých systémů pro zvláštní účely, které odvysílal televizní kanál Russia 24.

 

Hlava státu upozornila na skutečnost, že celkem bylo v roce 2023 ozbrojeným silám dodáno asi 140 tisíc bezpilotních letounů různých typů. V letošním roce se plánuje jejich produkce zvýšit téměř desetinásobně.

 

Putin poznamenal, že řada bezpilotních systémů se v současné době rozšiřuje, vznikají bezpilotní lodě a víceúčelové robotické platformy. „Zároveň bude většina z nich poslána k jednotkám na linii dotyku,“ zdůraznil prezident.

 

Hlava státu vysvětlila, že práce na sériové výrobě bezpilotních letounů budou probíhat na základě speciálních středisek. Takových míst bude 48. Budou vytvořeny do roku 2030 v různých regionech země.

 

Putin také zdůraznil, že při práci na výrobě dronů je zapotřebí synergie mezi velkými centry a malými podniky.

 

https://www.vesti.ru/article/4152327

 

 

📌19. září 2024, 17:19: IZRAEL ZAÚTOČIL NA CÍLE HIZBALLÁHU V LIBANONU:

 

Izraelské obranné síly útočí na cíle Hizballáhu v Libanonu, aby podkopaly teroristický potenciál a infrastrukturu této organizace, uvedla tisková služba IDF.

 

Je třeba poznamenat, že Izrael jedná tak, aby zajistil bezpečnost občanů na severu země a návrat obyvatel do jejich domovů, jakož i aby dosáhl všech cílů války.

 

Tisková služba IDF poznamenala, že hnutí Hizballáh proměnilo jižní Libanon ve válečnou zónu a po desetiletí používalo civilisty jako „lidský štít“.

 

Situace v jižním Libanonu se vyhrotila po zahájení izraelských nepřátelských akcí v Pásmu Gazy v říjnu 2023. Každý den si izraelská armáda a Hizballáh navzájem střílejí na pozice v pohraničních oblastech.

 

Dříve došlo v Libanonu k četným explozím komunikačních zařízení. První den explodovaly pagery a druhý den vysílačky, telefony a další přístroje.

 

Izrael své možné zapojení do bombových útoků nekomentoval. Ve stejné době The New York Times píší, že za operací stále stáli Izraelci.

 

Dříve ředitel Centra pro studium Středního východu a Střední Asie Semjon Bagdasarov řekl ve vysílání rádia Vesti FM, že Izrael plánuje zahájit masivní nálety na všechny cíle Hizballáhu.

 

https://www.vesti.ru/article/4152434

 

 

📌19. září 2024, 16:57: PUTIN NAŘÍDIL VYVINOUT PROSTŘEDKY K NIČENÍ BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ:

 

Ruský prezident Vladimir Putin dal pokyn pokrýt potřeby ruských ozbrojených sil drony a začít do jejich výroby zavádět technologii umělé inteligence (AI).

 

„Potřebujeme kompletně pokrýt potřeby ozbrojených sil RF, a proto – důsledně zvyšovat výrobu bezpilotních prostředků, zlepšovat jejich taktické a technické vlastnosti, včetně aktivního zavádění prvků AI,“ řekla hlava státu na zasedání Vojensko-průmyslové komise pro vývoj jednoúčelových UAV, které odvysílal televizní kanál Russia 24.

 

Ruský vůdce dodal, že je nutné neustále modernizovat vybavení s přihlédnutím k novým bojovým zkušenostem. Upřesnil, že vybavení je aktualizováno téměř každý týden.

 

„Kdo na tyto požadavky na bojišti reaguje rychleji, vyhrává,“ zdůraznil prezident.

 

Putin poznamenal, že s rozvojem dronů je nutné vyvinout prostředky k jejich ohnivému a elektronickému ničení. Podle něj to pomůže zachránit životy vojáků, civilistů a také zajistí spolehlivější ochranu vybavení, kritických zařízení a civilní infrastruktury.

 

Ve čtvrtek prezident poznamenal, že výroba bezpilotních letounů v Rusku se v roce 2024 plánuje zvýšit téměř 10krát ve srovnání s předchozím rokem.

 

https://www.vesti.ru/article/4152368

 

 

📌19. září 2024: 🇷🇺 ZAČALO ZASEDÁNÍ VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉ KOMISE – VLADIMIR PUTIN POBLAHOPŘÁL VETERÁNŮM A PRACOVNÍKŮM KOMPLEXU OBRANNÉHO PRŮMYSLU KE DNI ZBROJAŘŮ.

„Naše země byla vždy hrdá na obranný průmysl – konstruktéry, inženýry, dělníky, manažery, kteří vytvořili unikátní zbraně a techniku a pomohli tak našim vojákům porazit nepřítele, významně přispěli k zajištění obranyschopnosti a bezpečnosti Ruska.

 

Celkem bylo ozbrojeným silám v roce 2023 dodáno asi 140 tisíc bezpilotních letounů různých typů. V letošním roce je plánováno mnohonásobné, přesněji téměř desetinásobné zvýšení výroby bezpilotních letounů. Kromě toho se rozšiřuje sortiment bezpilotních systémů, vznikají bezposádkové lodě, robotické platformy s víceúčelovým využitím. Zároveň bude většina z nich směřovat k jednotkám na linii dotyku.

https://t.me/to_je_nas_svet/29250

 

 

📌19. září 2024: ♨️ RUSKÉ ARMÁDĚ BUDE LETOS DODÁNO ASI 1,4 MILIONU BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ – PUTIN

 

Další prezidentova prohlášení na zasedání o vývoji bezpilotních letounů:

▪️ Znásobila se produkce zvláště žádaných zbraní v podmínkách SVO a zlepšily se jejich takticko-technické vlastnosti.

▪️ Kdo na tyto požadavky reaguje rychleji, vyhrává – Putin zdůraznil význam včasného rozvoje obranného průmyslu.

▪️ Práce na sériové výrobě bezpilotních letounů budou probíhat na bázi speciálních středisek a takových míst bude 48.

▪️ Mezi silné obranné podniky se dnes zařadil i tzv. lidový obranný průmysl. Jedná se o zástupce malých a středních podniků, talentované mladé inženýry a specialisty.

https://t.me/to_je_nas_svet/29251

 

 

📌19. září 2024: 🔥 TŘETÍ LIBANONSKO-IZRAELSKÁ VÁLKA ZAČALA: IDF ZAHÁJILY VELKOU OFENZIVU – CHANNEL 14

Nyní vystoupil vůdce libanonského hnutí Hizballáh Hasan Nasralláh:

„Izraelské útoky na Libanon se rovnají vyhlášení války“.

Stíhačky izraelského letectva provádějí masivní údery na četná populační centra v jižním

Libanonu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29253

 

 

📌19. září 2024:⚡️ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK HIZBALLÁHU SLÍBIL REAKCI NA IZRAELSKÝ ÚTOK DETONACÍ ZAŘÍZENÍ: „IZRAELSKÝ ÚTOK BYL TAJNÝ A NEČEKANÝ; DOVOLTE MI DNES ŘÍCI, ŽE NEBUDU JMENOVAT ČAS, MÍSTO ANI ZPŮSOB – ODPOVĚĎ NEUSLYŠÍTE, UVIDÍTE JI.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29254

 

 

📌19. září 2024: 👺BORIS JOHNSON VYZVAL K OKAMŽITÉMU PŘIJETÍ UKRAJINY DO NATO.

 

„Musíme přijmout Ukrajinu do NATO okamžitě, zdůrazňuji – okamžitě,“ řekl bývalý britský premiér Boris Johnson. 👹

Podle Johnsona je pro okamžité připojení Ukrajiny k alianci nutné rozšířit bezpečnostní záruky podle článku 5 na celé ukrajinské území, které Ukrajina v současnosti kontroluje.

https://t.me/to_je_nas_svet/29256

 

 

📌19. září 2024: BÝVALÝ FRANCOUZSKÝ PREMIÉR DOMINIQUE DE VILLEPIN STUDENTOVI, KTERÝ SE HO PTÁ, ZDA BUDE NĚKDY EU NEZÁVISLÁ NA USA.

 

Ve své odpovědi označuje současnou situaci za „opatrování USA nad Evropou“, většinou prostřednictvím NATO, jehož „EVROPSKÝ PILÍŘ“ nazývá „neuvěřitelně slabý“.

 

Říká, že jde o „gigantický problém“, protože Evropa nemůže „doufat, že bude žít mezi USA a Čínou“, pokud nezíská svou nezávislost a svou „politickou suverenitu“.

Zejména říká, že v současné situaci nemá smysl, aby země globálního Jihu hovořily s Evropou, „pokud mají být rozhodnutí přijímána ve Washingtonu“.

 

Rozšíření EU „situaci jen zhorší, a ještě více posílí toto spojení závislosti“. Při předchozím rozšiřování EU ho „velmi zarazilo“, když viděl, že „většina států vstoupila do EU ve skutečnosti za účelem posílení svých vazeb s NATO a že jejich primárním cílem bylo NATO… V jejich mysli to byla ochrana, deštník poskytnutý Spojenými státy.“ 👹

https://t.me/c/1586239095/80015

 

 

📌19. září 2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu&Boris Šťastný:

JAK FIALOVA VLÁDA ŠKODÍ LIDEM A PROČ JE DŮLEŽITÉ SI VZÍT SENÁT ZPÁTKY?

 

Čau Praho s Borisem Šťastným!🗣️ Jak Fialova vláda škodí lidem a proč je důležité si vzít Senát zpátky? Proč je naivní myslet si, že dnešní ODS dělá pravicovou politiku? Jak je možné, že Pětikoalice zvyšuje daně a zároveň seká rekordní stamiliardové dluhy? Co je třeba dělat v Česku jinak?

 

https://youtu.be/ejCrK2XFkso?si=bEG0j7v7PHo4-UPR

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.09.2024“:

➡️☭☆ Ruská armáda osvobodila vesnici Georgievka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🟥👉 EVROPSKÝ PARLAMENT PŘIJAL REZOLUCI VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU, ABY OKAMŽITĚ ZRUŠILY VŠECHNA OMEZENÍ KYJEVSKÝCH ÚDERŮ HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE.

🟥 👉PRO HLASOVALO 425 POSLANCŮ, 👉131 BYLO PROTI A DALŠÍCH 👉63 SE ZDRŽELO. 👹👹👹

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Zasedání vojensko-průmyslové komise začalo. Prezident poblahopřál veteránům a pracovníkům vojensko-průmyslového komplexu k Gunsmith’s Day

Naše země byla vždy hrdá na obranný průmysl – konstruktéry, inženýry, dělníky a manažery, kteří vytvořili unikátní zbraně a vybavení a pomohli tak našim vojákům porazit nepřítele a významně přispěli k zajištění obranyschopnosti a bezpečnosti Ruska.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Produkce bezpilotních letounů se letos plánuje téměř 10x zvýšit oproti předchozímu.

Celkem bylo v roce 2023 ozbrojeným silám dodáno asi 140 tisíc bezpilotních vozidel různých typů. V letošním roce se plánuje výrazně, přesněji řečeno, téměř 10x zvýšit výroba dronů. Kromě toho se rozšiřuje řada bezpilotních systémů, vznikají bezpilotní čluny a <…> robotické platformy pro víceúčelové aplikace. Většina z nich bude zároveň odeslána k jednotkám nacházejícím se na linii bojového dotyku.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️⚡️ DŮLEŽITÉ!

  1. ŘÍ SE ZAPÍŠE DO HISTORIE…

🔥PUTIN DORAZIL DO KREMLU A UČINIL NALÉHAVÉ PROHLÁŠENÍ POTÉ, CO VŠECHNY ZEMĚ NATO DALY UKRAJINĚ POVOLENÍ ZASÁHNOUT RUSKÉ ÚZEMÍ.

PREZIDENT NAHRÁL VIDEO ZPRÁVU A TA JIŽ UNIKLA DO TELEGRAMU! VŠEM DOPORUČUJI TO URYCHLENĚ ZHLÉDNOUT.

Video najdete, pokud kliknete ZDE (http://t.me/+f9yIOt6GKXQzYjU6)

➡️☭☆ Izraelská armáda uvedla, že se zaměřuje na cíle Hizballáhu v Libanonu, aby podkopala jeho schopnosti a infrastrukturu.

Uživatelé sociálních sítí zveřejňují záběry toho, co se zdá být následkem těchto útoků.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zničení pevnosti ukrajinských ozbrojených sil ve směru Seversky

Posádka TOS-1A „Solntsepek“ skupiny vojsk „Jih“ se tajně přesunula na předem připravené pozice a pracovala na opevněném nepřátelském hradišti, čímž se zjednodušil úkol pro útočné jednotky.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Společnost Wildberries pokryje náklady spojené s převozem těl a pohřby členů ostrahy zabitých při přestřelce v kanceláři v obchodním centru Romanov Dvor, uvedla společnost.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *