, ,

19.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⚠️☢️18. září 2024: ŠVÉDŠTÍ VÝZKUMNÍCI VARUJÍ: NOVÉ CHYTRÉ ELEKTROMĚRY S SEBOU NESOU ZDRAVOTNÍ RIZIKA:

19.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: ⚠️☢️18. září 2024: ŠVÉDŠTÍ VÝZKUMNÍCI VARUJÍ: NOVÉ CHYTRÉ ELEKTROMĚRY S SEBOU NESOU ZDRAVOTNÍ RIZIKA:

 

📌18. září 2024, 19:12: VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ OSN VYZVALO IZRAEL, ABY DO ROKA OPUSTIL PALESTINU:

 

((Do roka❓ Přece hned❗️❗️❗️🙈))

 

Na zasedání Valného shromáždění OSN byla přijata rezoluce s požadavky na Izrael. Stát je povinen stáhnout vojáky z okupovaných území Palestiny a kompenzovat škody.

 

Na podporu rozhodnutí bylo odevzdáno 124 hlasů, včetně Ruska, 14 zemí, včetně Spojených států, se vyslovilo proti, dalších 43 se zdrželo.

 

Izraelské úřady dostaly rok na to, aby stáhly jednotky a zastavily osidlovací aktivity na okupovaných územích. Jeruzalém je také povinen zaplatit reparace za způsobené škody, vrátit zabavenou půdu, nemovitosti a aktiva.

 

Rezoluce Valného shromáždění OSN nemají právní závaznost, na rozdíl od rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN.

 

Před týdnem ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov poznamenal, že je nutné začít s prováděním rezoluce OSN o vytvoření palestinského státu v praxi.

 

V roce 1947 přijalo Valné shromáždění OSN rezoluci o ukončení britského mandátu pro Palestinu a vytvoření dvou demokratických států – židovského a arabského.

 

https://www.vesti.ru/article/4150542

 

 

📌18. září 2024, 19:06: RUSKO PŘEDALO OBSE PODROBNÉ ÚDAJE O ZABÍJENÍ CIVILISTŮ KYJEVEM:

 

Rusko předložilo Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) podrobné údaje o zabíjení civilistů kyjevským režimem pomocí dronů v roce 2024.

 

Oznámil to člen ruské delegace na jednáních ve Vídni o vojenské bezpečnosti a kontrole zbrojení Oleg Bušujev.

 

„Ruská delegace distribuovala prostřednictvím sekretariátu OBSE mezi zúčastněné státy sbírku „Masové vraždění civilistů kyjevským režimem: drony (2024),“ uvedl.

 

Bušujev vysvětlil, že sbírku připravila skupina velkého velvyslance Ministerstva zahraničních věcí Ruska o zločinech kyjevského režimu Rodiona Mirošnika.

 

Podle údajů zaznamenaných ve sbírce bylo od začátku roku 2024 ukrajinskými útoky dronů zabito 124 civilistů a 723 zraněno. Operátoři míří bezpilotní letouny i na děti: v 11 frontových regionech bylo zabito devět nezletilých, 34 dětí bylo zraněno.

 

„Mezi nejcyničtější zločiny kyjevských monster patří cílené shazování munice na hřiště ve městě Shebekino v oblasti Belgorod 11. července,“ zdůraznil delegát.

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov dnes upřesnil, že počet obětí nedávného útoku ukrajinského dronu, který zasáhl autobus, se zvýšil na šest lidí. Dříve bylo hlášeno asi čtyři zraněné – dva muži a dvě ženy, druhá jmenovaná utrpěla zranění střepinami na pažích a noze.

 

https://www.vesti.ru/article/4150543

 

 

📌18. září 2024, 18:20: PUTIN A PREZIDENT BRAZÍLIE DISKUTOVALI O UKRAJINĚ A DOHODLI SE NA SETKÁNÍ:👋

 

Ruský prezident Vladimir Putin vedl telefonické rozhovory s brazilským vůdcem Luizem Ináciem Lulou da Silvou. Hlavy států diskutovaly o ukrajinském konfliktu a dohodly se, že se setkají na summitu BRICS v Kazani, uvádí webová stránka Kremlu.

 

„S ohledem na zájem potvrzený Luizem Ináciem Lulou da Silvou přispět k hledání způsobů řešení ukrajinského konfliktu nastínil Vladimir Putin principiální hodnocení Ruska v této záležitosti. Lídři diskutovali o harmonogramu dalších bilaterálních kontaktů a dohodli se, že se setkají během summitu BRICS v Kazani,“ uvádí se v prohlášení.

 

Putin také vyjádřil svou připravenost poskytnout veškerou nezbytnou pomoc při odstraňování následků požárů, které se přehnaly Brazílií.

 

Kromě toho prezidenti diskutovali o aktuálních otázkách spolupráce mezi zeměmi. Znovu potvrdili svůj společný zájem na budování politického dialogu a vzájemně prospěšné spolupráce v různých oblastech činnosti, včetně obchodu, energetiky, průmyslu a zemědělství.

 

Ruský vůdce poděkoval Brazílii za podporu priorit stanovených ruským předsednictvím v BRICS a hovořil o přípravách na summit bloku, který se bude konat v Kazani od 22. do 24. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4150476

 

 

📌18. září 2024, 19:17: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY PLÁNOVALY STŘÍLET NA OSOBNÍ VLAK V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny plánovaly střílet na osobní vlak v Kurské oblasti. To vyprávěl válečný zajatec Alexandr Husák.

Podle sušniku dostali před vstupem do Kurské oblasti odpovídající úkol. Ozbrojené síly Ukrajiny plánovaly střílet na vlak kulomety a granátomety. Podle představy kyjevského režimu potřebovali, aby Rusko po takových akcích oficiálně vyhlásilo válku Ukrajině.

 

Válečný zajatec v rozhovoru s RIA Novosti řekl, že jejich četa se zakopala po obou stranách železnice poblíž značky „363. kilometr“. Nachází se pět kilometrů od vesnice Korenevo v Kurské oblasti. Ozbrojené síly Ukrajiny byly na místě více než dvanáct dní, ale na vlak nečekaly.

 

Telegramový kanál „MIG Ruska“ již dříve uvedl, že velké jednotky ozbrojených sil Ukrajiny utrpěly vážnou porážku mezi osadami Novyj Put a Volfino v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4150484

 

 

📌18. září 2024, 18:40, OSTANINA: STÁTNÍ DUMA ZAKÁŽE ADOPCI DĚTÍ V ZEMÍCH, KDE JE ZMĚNA POHLAVÍ POVOLENA:

 

Státní duma přijme zákon zakazující adopci ruských dětí do zahraničí občany těch zemí, kde je změna pohlaví povolena. Prohlásila to předsedkyně Výboru Státní dumy pro ochranu rodiny, otcovství, mateřství a dětství, poslankyně Komunistické strany Ruské federace Nina Ostaninová na okraj Euroasijského fóra žen.

 

Podle Ostaninové za tři dny Státní duma přijme zákon, který zakáže zahraniční adopci ruských dětí občany těch zemí, kde je změna pohlaví povolena. Náměstek zdůraznil následující: „Je důležité vědět, v jakých tradicích budou naše děti vychovávány, protože pod rouškou lásky k dětem jsou adoptovány, aby si změnily pohlaví.“ Ostanina upozornila na skutečnost, že od raného dětství je změna pohlaví „povinná v mnoha západních zemích“.

 

Hlava Čečenska Ramzan Kadyrov již dříve souhlasně hovořil o návrhu zákona, který zakazuje adopci dětí z Ruska občany zemí, kde je změna pohlaví povolena.

 

Čtvrté euroasijské ženské fórum začalo 18. září v Petrohradě. V letošním roce bude hlavním tématem fóra budování důvěry a globální spolupráce.

 

https://www.vesti.ru/article/4149674

 

 

📌18. září 2024, 20:10: RADA BEZPEČNOSTI OSN SE 20. ZÁŘÍ SEJDE V SOUVISLOSTI S VÝBUCHY V LIBANONU:

 

Rada bezpečnosti OSN se sejde 20. září po masivních bombových útocích pagerem v Libanonu 17. září.

 

„Žádost o schůzku přišla z Alžírska,“ hlásí TASS s odvoláním na zdroj.

 

Je upřesněno, že schůze se bude konat v otevřeném režimu.

 

  1. září vybuchlo téměř současně několik desítek pagerů v řadě oblastí Libanonu. Podle posledních údajů se obětí výbuchů stalo 12 lidí, včetně dvou dětí. Dalších 2,8 tisíce lidí bylo hospitalizováno se zraněním.

 

Vedení libanonského hnutí Hizballáh obvinilo z výbuchů Izrael a slíbilo, že pomstí zraněné a mrtvé.

 

Portál Axios s odvoláním na zdroje napsal, že k explozi pagerů v Libanonu došlo během operace, která byla schválena během setkání mezi izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem a členy jeho kabinetu.

 

https://www.vesti.ru/article/4150678

 

 

📌18. září 2024, 19:39: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE POPRVÉ OZNÁMILO ZNIČENÍ TANKU LEOPARD V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruské ozbrojené síly poprvé zničily tank Leopard vyrobený v Německu v Kurské oblasti, vyplývá ze shrnutí Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Ministerstvo uvádí, že ozbrojené síly Ukrajiny během dne ztratily 70 vojáků, dva tanky, včetně jednoho Leoparda. V předchozích zprávách o postupu odražení pokusu ozbrojených sil Ukrajiny o invazi na území Ruské federace v Kurské oblasti nebyly tanky Leopard uvedeny.

 

Zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace a velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov již dříve agentuře TASS řekl, že v oblasti Sudzha, která je stále pod kontrolou vojsk kyjevského režimu, bylo viděno několik desítek zahraničních instruktorů.

 

https://www.vesti.ru/article/4150577

 

 

📌18. září 2024, 19:40, MAŠ: AUTA A MOPEDY EXPLODUJÍ V BEJRÚTU:

 

V libanonském Bejrútu explodují auta a mopedy. Informuje o tom MAŠ s odvoláním na slova místních obyvatel.

 

Publikace kanálu Telegram říká, že zařízení nejprve vibruje a poté detonuje. Mohlo být zraněno až 150 lidí. Počet raněných se bude zvyšovat.

 

Dříve bylo oznámeno, že v Libanonu hřměly nové exploze. Podle předběžných údajů byly výbušniny ukryty ve vysílačkách hnutí Hizballáh.

 

https://www.vesti.ru/article/4150626

 

 

📌18. září 2024, 20:28: V KYJEVĚ DOŠLO K SÉRII ŽHÁŘSKÝCH ÚTOKŮ NA AUTOMOBILY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V Kyjevě došlo k sérii žhářských útoků na automobily Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), informuje ukrajinské vydání Strany na kanálu Telegram.

((To ukazuje, jak miluje Ukrajinský národ svoji nezákonní hlavu státu!!!))

 

Upřesňuje se, že ke žhářskému útoku na vojenská vozidla došlo v mikrodistriktu Minského masivu. Ze záběrů je patrné, že symboly ozbrojených sil Ukrajiny jsou aplikovány na dochované části vozu. Kapoty vozidel byly silně spálené.

 

O den dříve ukrajinská média informovala, že během dne byly v zemi spáchány čtyři žhářské útoky na reléové skříně na železnici a tři vojenská vozidla.

 

Šéf kyjevské policie Dmitrij Šumejko 14. září uvedl, že na Ukrajině bylo zapáleno více než 200 vojenských vozidel.

 

https://www.vesti.ru/article/4150685

 

 

📌18. září 2024, 20:15: PUTIN VYSVĚTLIL, NA CO JE ZAMĚŘEN DEKRET O ZVÝŠENÍ PERSONÁLNÍHO OBSAZENÍ RUSKÝCH OZBROJENÝCH SIL:

 

Ruský prezident Vladimir Putin uvedl, že dekret o navýšení personálního obsazení Ozbrojených sil RF je zaměřen na vybavení nově vytvořených vojenských okruhů.

 

Hlava státu zdůraznila, že je důležité zajistit personální obsazení ruské armády v nových vojenských okruzích.

 

„Je nutné vyřešit klíčový úkol – zajistit personální obsazení ozbrojených sil vyškolenými lidmi… Konkrétně mám na mysli jednotky a formace stálé bojové pohotovosti nových vojenských okruhů,“ řekl ruský vůdce.

 

Podle prezidenta je v tuto chvíli klíčovým úkolem zajistit personální obsazení ozbrojených sil RF profesionály.

 

https://www.vesti.ru/article/4150253

 

 

📌⚠️☢️18. září 2024: ŠVÉDŠTÍ VÝZKUMNÍCI VARUJÍ: NOVÉ CHYTRÉ ELEKTROMĚRY S SEBOU NESOU ZDRAVOTNÍ RIZIKA:

 

Skupina švédských výzkumníků, která se dlouhodobě zabývá výzkumem škodlivosti 5G záření, nyní podrobila podobným testům také takzvané „chytré elektroměry.“ Ty se nyní montují v domácnostech po celé Evropě – a to bez ohledu na fakt, že neexistují žádné řádné studie, které by potvrzovaly jejich bezpečnost.

 

Podle prvotních zjištění se naopak zdá, že mohou poškodit zdraví podobným způsobem jako vysílače 5G. ⚠️☢️

 

K JAKÉMU ZJIŠTĚNÍ TEDY ŠVÉDŠTÍ VÝZKUMNÍCI DOŠLI?

 

⚠️☢️Elektroměry všech odběratelů elektřiny jsou již několik let nahrazovány novými, které vyzařují pulzní mikrovlnné záření, známé také jako radiofrekvenční (RF) záření.

Na základě současných poznatků může toto záření (4G nebo 5G), které je vyzařováno z těchto tzv. chytrých elektroměrů, způsobovat zdravotní rizika.

 

To platí zejména v případě, že jsou elektroměry instalovány uvnitř bytu, pod bytem nebo vedle bytu (například na fasádě domu).

 

Elektroměry, které vyzařují vysokofrekvenční záření, by proto neměly být používány z hlediska ochrany veřejného zdraví.

 

TENTO POSTOJ JE ZALOŽEN NA NÁSLEDUJÍCÍCH SKUTEČNOSTECH:

 

  1. Zatím existuje pouze osm případových studií, které studovaly zdravotní dopady vystavení skutečnému vysokofrekvenčnímu záření z 5G, viz níže. Všechny ukazují, že 5G poškozuje zdraví lidí v krátké době po nasazení, a že 5G způsobuje prudký nárůst expozice lidí pulzně modulovanému radiofrekvenčnímu záření. V několika případech byly zdravotní následky tak závažné, že lidé byli nuceni opustit své domovy během týdne. Případové studie zahrnují i děti, které rovněž trpěly špatným zdravotním stavem.
  2. Neexistuje žádný výzkum, který by prokázal, že chronické vystavení vysokofrekvenčnímu záření vyzařovanému z elektroměrů, které přenášejí pulzy vysokofrekvenčního záření do sítě 4G nebo 5G, není škodlivé pro lidské zdraví. RF záření bylo v roce 2011 klasifikováno jako „možná karcinogenní“ skupina 2B podle IARC. Výzkum od té doby posílil důkazy o riziku rakoviny prostřednictvím prokázaného poškození DNA, oxidačního stresu, rakoviny při pokusech na zvířatech a u lidí vystavených vysokofrekvenčnímu záření.
  3. Mnoho lidí svědčilo o nepříznivých zdravotních účincích, které se objevily bezprostředně nebo po krátké době po zavedení nových elektroměrů, které vyzařují vysokofrekvenční záření. Svědectví pocházejí z celého světa a několik popisů případů ze Švédska je k dispozici na se
  4. Výzkumníci zjistili, že inteligentní elektroměry zřejmě vyzařují obzvláště škodlivou formu vysokofrekvenčního záření. Skupina amerických lékařů a výzkumníků se domnívá, že inteligentní elektroměry představují riziko pro lidské zdraví, a proto doporučuje vyhnout se měřičům, které vyzařují vysokofrekvenční záření/mikrovlny. Podle nich by měla být vyvinuta a používána bezpečnější technologie. Odkazují na vědeckou zprávu, která jasně říká, že záření chytrých elektroměrů má negativní účinky na zdraví.
  5. Skupina pro environmentální medicínu Rakouské lékařské komory také hodnotí, že chytré elektroměry způsobují „elektrosmog“ nebo jinými slovy znečištění životního prostředí zářením, které je zdraví škodlivé. Očekávanými důsledky je zvýšený výskyt některých onemocnění. Asociace se domnívá, že zavedení inteligentních elektroměrů by mělo být odloženo do doby, než budou k dispozici jiná technická řešení.
  6. Referenční hodnota švédského úřadu pro radiační bezpečnost (SSM) nechrání před škodlivými účinky chronického celotělového vystavení záření z elektroměrů. Chrání pouze před okamžitými hřejivými účinky, ke kterým dochází, když je záření tak intenzivní, že způsobí zahřátí tkáně během hodiny.
  7. Neexistuje žádný výzkum, který by prokazoval, že by lidé mohli být chronicky vystaveni radiaci z elektroměrů nebo mobilních věží na úrovních blížících se referenční hodnotě švédského úřadu pro radiační bezpečnost, aniž by byli poškozeni. Je proto nevědecké tvrdit, že referenční hodnota ochrání lidi před zdravotními riziky, pokud nebude překročena.
  8. Vzhledem ke zjevným nedostatkům referenční hodnoty 259vědců společně požádalo o její zpřísnění, aby chránilo před dalšími prokázanými zdravotními účinky. Výzkumníci doporučují limitní hodnotu, která je výrazně nižší než referenční hodnota švédského úřadu pro radiační bezpečnost, aby se lidé ochránili před prokázanými zdravotními riziky.

 

⚠️☢️Je hluboce neetické, že tyto elektroměry jsou lidem vnucovány v jejich vlastních domovech, a to navzdory skutečnosti, že mnozí jsou silně proti jejich zavedení kvůli obavám z negativních zdravotních důsledků.

 

Existuje lepší technologie, která využívá elektrickou síť nebo vlákno pro nezbytný přenos informací od zákazníka k energetickým společnostem.

 

Taková alternativa je také v souladu s požadavky Kodexu životního prostředí na použití nejlepší možné technologie k ochraně lidského zdraví a životního prostředí.

 

Mona Nilssonová, předsedkyně Švédské nadace pro radiační ochranu

Lennart Hardell, MD, PhD, Švédská nadace pro životní prostředí a rakovinu

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/svedsti-vyzkumnici-varuji-nove-chytre-elektromery-s-sebou-nesou-zdravotni-rizika/

 

 

 

📌⛔️💉👶🏼🎚️18. září 2024: 📜 AMERICKÁ SNĚMOVNA REPREZENTANTŮ SCHVÁLILA ZÁKON, PODLE KTERÉHO MUSÍ BÝT PANDEMICKÁ SMLOUVA SCHVÁLENA NEJPRVE SENÁTEM:

 

Tato zpráva se objevila již minulý týden, nicméně nepřipadá mi důležitá natolik, jak se na první pohled jeví – a to hned z několika důvodů. Než si vysvětlíme, proč není zpráva, kterou mnozí oslavují, až tak zajímavá, pojďme se nejprve podívat, o čem přesně Sněmovna reprezentantů hlasovala…

 

  1. září schválilaSněmovna reprezentantů HR 1425,„Smlouvu o připravenosti WHO na pandemii nelze přijmout bez schválení Senátem.“

 

Tento návrh zákona, schválený s podporou obou stran, stanoví, že jakákoli úmluva nebo dohoda o otázkách souvisejících s pandemií dosažená Světovým zdravotnickým shromážděním (WHA) bude považována za smlouvu vyžadující radu a souhlas Senátu.

Reggie Littlejohn, prezident Anti-Globalist International a spolupředseda koalice suverenity, prohlásil:

 

„Tento zákon je tak silný, že se vztahuje na jakoukoli dohodu schválenou WHA týkající se pandemií. Proto WHO nemůže obcházet potřebu získat souhlas Senátu – jak to vyžaduje ústava USA – tím, že bude své smlouvy nazývat jinými názvy.“

 

„Kromě toho,“ pokračoval Littlejohn, „tento návrh zákona pravděpodobně porazí jakoukoli smlouvu vycházející z WHO. Za prvé, prezidentu Bidenovi je nyní bráněno v tom, aby takové smlouvy jednoduše podepsal prostřednictvím výkonného nařízení.

 

Kromě toho 1. května 2024 zaslalo 49 amerických senátorů prezidentu Bidenovi dopis, v němž odsoudili pozměněné mezinárodní zdravotní předpisy WHO a proces vedoucí k jejich schválení.

 

Pokud by se tento nástroj dostal k ratifikaci v Senátu, s největší pravděpodobností nedosáhne potřebné 2/3 většiny. Zákony, jako je tento, musí schválit země po celém světě, aby se zastavilo uchvacování moci globalisty ze strany WHO.“

 

Doprovodný zákon  S. 444, který předložil senátor Ron Johnson (R-WI), musí ještě projít Senátem a má velkou šanci, že bude schválen.

 

Tolik tedy zdánlivě velmi optimistická zpráva.

 

Ovšem předčasné nadšení je třeba mírnit tím, že jde v podstatě o proces, který je běžný v mnoha zemích. Někde podle zákona schvaluje Pandemickou smlouvu vláda bez nutnosti schválení v parlamentu (tak to je například i u nás), jinde zákon jasně požaduje i podporu parlamentu, senátu, prezidenta apod.

 

V prezidentském systému pak může v některých státech tento dokument schválit pouze prezident, jinde mu k tomu musí udělit souhlas parlament.

 

Tedy v případě toho, co bylo schváleno v americké Sněmovně reprezentantů, se pouze určuje jakási „pojistka,“ kterou má být americký Senát. Jenže v Senátu těsně převažují demokraté, takže pokud Biden (Harrisová, Obama) zavelí, zvednou pro schválení ruku.

Také nezapomínejte na RINO republikány, kteří nyní podpořili Harrisovou proti Trumpovi. Těch je hodně. Společně s demokraty dávají pohodlnou 2/3 většinu.

 

To, že nutnost „pojistky“ ve formě hlasování v Senátu schválili ve Sněmovně reprezentantů i demokraté, nic neznamená.

 

Zřejmě tuší, že tam, kde mají převahu, která sestává jak z demokratických senátorů, tak ze senátorů, kteří se řadí k RINO republikánům, budou mít vždy navrch.

 

A pokud vyhraje Trump? Pak bude tento zákon zbytečný. Za Trumpa už jednou USA z WHO vystoupily, takže lze očekávat, že by k tomu došlo i nyní.

 

V případě výhry Harrisové by pak byl tlak Deep State na jejich loutky v podobě demokratů a RINO republikánů v Senátu natolik silný, že si neumím představit, že by Senát Pandemickou dohodu (smlouvu) zamítl…

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/americka-snemovna-reprezentantu-schvalila-zakon-podle-ktereho-musi-byt-pandemicka-smlouva-schvalena-nejprve-senatem/

 

 

 

📌⛔️💉👶🏼🎚️18. září 2024: 🟥 STUDIE POTVRDILA PŘÍTOMNOST SAMOORGANIZUJÍCÍCH SE ENTIT V TĚLECH LIDÍ, KTERÝM BYLY APLIKOVÁNY TAKZVANÉ COVID VAKCÍNY:

 

🟥V posledních letech se této tematice věnovalo již mnoho výzkumníků z různých zemí světa.

 

🟥Tato studie je však zřejmě zatím nejpodrobnější, přičemž stejnému testu byly podrobeny jak obě mRNA „vakcíny“ Pfizer a Moderna, tak i ty, které nejsou mRNA – tedy  AstraZeneca a Novavax.

 

🟥Přední výzkumníci v Jižní Koreji a Japonsku vydali varování poté, co jejich nová studie objevila „červovité samoorganizující se entity,“ které tvoří „syntetické“ nanostruktury v tělech lidí, kteří dostali „vakcíny mRNA proti Covidu.“

 

Šokující objev těchto „umělých konstrukcí“ byl odhalen v nedávno publikovaném článku dlouhodobé studie.

 

🟥Studii vedli jihokorejský porodník Dr. Young Mi Lee a profesor Daniel Broudy z japonské Okinawa Christian University.

 

🟥Po jejich dlouhodobé studii na jedincích očkovaných mRNA „vakcínami,“ Lee a Broudy navrhli, že jejich hlavními zjištěními bylo přímé pozorování samoorganizujících se entit mnoha různých tvarů a buněčné toxicity, vyvolané Covid injekcemi.

 

🟥POZNAMENALI, ŽE TYTO OBJEVY BYLY „ZEJMÉNA“ POZOROVÁNY V KRVI A SPERMIÍCH.

 

🟥V korejské laboratoři s použitím vakcíny proti chřipce a normálního fyziologického roztoku jako kontroly vědci inkubovali mRNA „vakcíny“ Pfizer a Moderna proti Covidu v různých tekutinách.

 

🟥MEZI TEKUTINY PATŘILA DESTILOVANÁ VODA, FYZIOLOGICKÝ ROZTOK, KREVNÍ PLAZMA A SPERMA.

 

🟥STUDOVÁNY BYLY TAKÉ VAKCÍNY ASTRAZENECA A NOVAVAX COVID, KTERÉ NEPOUŽÍVAJÍ TECHNOLOGII MRNA.

 

Zajímavé je, že tyto vakcíny nevyvinuly „samoorganizované“ struktury, které byly pozorovány v přípravcích mRNA společností Pfizer a Moderna.

 

Žádné plovoucí částice nebyly pozorovány u kontroly s fyziologickým roztokem a pouze několik plovoucích částic bylo pozorováno ve vakcínách proti chřipce značky Novavax a AstraZeneca.

 

🟥Na všech dříve používaných a nových dávkách Pfizeru však bylo vidět „mnoho“ entit.

Přípravky byly monitorovány při inkubaci při tělesné teplotě po dobu až dvou dnů, aby se zjistilo, jak se budou chovat v lidských tělech.

 

🟥Asi 30 % „entit“, které byly pozorovány, mělo údajně tvar podobný červu.

Zjistili, že červovité „entity“ se kombinují s tyčemi, disky a krystaly v podobných směsích.

Tyto entity se pak vyvinuly do jiných tvarů, včetně koulí a protáhlých trubicovitých objektů.

Během několika týdnů se na dně misky, ve které byly inkubovány mRNA od společnosti Pfizer a Moderna proti Covidu, objevily dvourozměrné struktury obdélníkového tvaru.

Zdálo se, že se objevily trojrozměrné struktury, které se „uvolnily“ ze dna misky a stoupaly do horní vrstvy tekutiny.

 

🟥 „Samoskládající se struktury velké rozmanitosti byly viditelné asi v pátém týdnu inkubace,“ napsali Lee a Broudy.

 

„V konečném důsledku se skládaly z pásků, cívek a struktur podobných vláknům.“

 

Podle výzkumníků se zdálo, že „vrcholná“ fáze samosestavení těchto struktur je přibližně po dvou až šesti měsících inkubace.

 

Po přibližně 6 měsících inkubace se struktury postupně rozpadají, poznamenávají. Po rozpadu struktura konečně zmizela, kromě zbytkové stopy.

 

Tyto pozoruhodné nanostruktury, které byly více než rok studovány pod mikroskopem při až 400násobném zvětšení, nebyly přesně identifikovány.

 

Podobají se však předmětům v injekcích proti Covidu, které našli jiní lékaři.

 

Například v roce 2022  našel australský lékař Dr. David Nixon v injekcích mRNA „samosestavující“ úhlové struktury.

 

Nixon popsal nález „drátů“ s roztřepenými okraji, kolem kterých se často nahodile objevovaly „úlomky.“

 

Pozoroval podobné „dráty“ v krvi očkovaných a je zajímavé, že kolem jednoho z těchto „roztřepených drátků“ se shlukovaly krvinky.

 

Tyto „roztřepené dráty“ připomínají tvar toho, co Lee a Broudy popsali jako „pruhované vlákno podobné stativu,“ které bylo nalezeno v přípravku od Pfizeru inkubovaném v normálním fyziologickém roztoku.

 

🟥Lee a Broudy spekulovali, že struktury vláken, které pozorovali, by mohly souviset s bílými sraženinami, které nacházeli balzamovači v tělech očkovaných.

 

„Při analýze krevních sraženin od očkovaných osob bylo nalezeno několik vláknitých struktur připojených k nahnědlým homogenním zakaleným bílým sraženinám extrahovaným ze střední vrstvy sedimentu plné krve,“ poznamenávají Lee a Broudy ve studii.

 

Podle Leeho a Broudyho „RŮZNÉ DRUHY PRŮHLEDNÝCH PÁSKŮ, FILMŮ, CÍVEK A SPIRÁL,“ které se objevily v dávkách Pfizeru při inkubaci v destilované vodě, byly svou strukturou velmi podobné mikro- a magnetickým nanorobotům, které již byly prezentovány v mnoha odborných pracích.

 

Kromě toho, že experimenty Leeho a Broudyho ukázaly samovolné sestavení toho, co se zdá být syntetickými nanočásticemi, prokázaly účinek Covid injekcí na krev.

 

🟥Zjistili, že každá „vakcína“ má toxické účinky na krevní buňky.

🟥Injekce Novavaxu vykazovala obzvláště rychlou cytotoxicitu.

 

🟥VĚDCI ZJISTILI, ŽE KAŽDÁ DÁVKA MĚLA ZŘETELNÝ ÚČINEK NA KREVNÍ BUŇKY:

 

  • Pfizer spouští buněčný kolaps bílých krvinek a poškození krevních destiček.
  • Moderna spouští rouleaux (skládání) červených krvinek.
  • Novavax způsobuje rozpad jádra bílých krvinek a některých rouleaux červených krvinek.
  • AstraZeneca spouští prominentní rouleaux.

 

🟥LEE A BROUDY UZAVŘELI VÝZVU K CELOSVĚTOVÉMU MORATORIU NA INJEKCE MRNA PROTI COVIDU:

 

„Dokud nebude možné komponenty ověřit a pochopit jejich dlouhodobé účinky, což je nutnost ignorovaná voláními po povolení k nouzovému použití, je zapotřebí okamžitý globální zákaz.“

 

Tato studie se objevila po nedávném objevu, že u lidí, kteří dostali injekci mRNA, se vyvinula znepokojivá kožní reakce.

 

🟥Jak uvedl Slay News v únoru, výzkumníci odhalili, že lidé, kteří obdrželi injekce mRNA proti Covidu, vyzařují pod určitým ultrafialovým (UV) světlem podivnou fluorescenční záři.

 

Záře se jeví jako drobné tečky na kůži, které se samy od sebe pohybují.

 

Znepokojivý objev učinila doktorka Ana Maria Mihalcea.

 

Její práce je prokázána vědeckým testováním a podpořena dokumentací vládních a nevládních organizací.

 

Nový výzkum ukazuje, že ti, kteří obdrželi injekce proti Covidu, vyzařují z tváří fluorescenční oranžovou záři, která je viditelná pod UV světlem 365 nanometrů.

 

Výzkum odhaluje, že ti, kteří byli vystaveni přelévání, vyzařují tuto záři kolem nosu.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/studie-potvrdila-pritomnost-samoorganizujicich-se-entit-v-telech-lidi-kterym-byly-aplikovany-takzvane-covid-vakciny/

 

 

📌18. září 2024:🟥👺JAK BANKOVNÍ KLAN ROTHSCHILDŮ VYUŽÍVÁ SVÉ OBROVSKÉ BOHATSTVÍ K OVLIVŇOVÁNÍ SVĚTOVÉHO DĚNÍ:

 

Je všeobecně známým faktem, že světu vládnou korporace – a tedy i ti, kteří je ve skutečnosti vlastní. Právě tato světovládná elita se také nachází na samém vrcholu pyramidy moci.

 

Mezi několika velmi vlivnými rodinnými klany dominují zejména 👺Rockefellerové a Rothschildové.

 

Právě na rodinu, která ovládla zejména (ale nejen) centrální banky, se dnes podíváme mnohem detailněji.

 

Nedávno jste si zde mohli přečíst seznam zemí, jejichž centrální banky Rothschildovi vlastní přímo nebo na ně mají jakýkoli vliv. Nyní si zodpovíme další otázky:

 

🟥JAK MOCNÁ JE BANKOVNÍ RODINA ROTHSCHILDŮ?

🟥JAK NASHROMÁŽDILI SVÉ BOHATSTVÍ?

🟥JAK JSOU SKUTEČNĚ BOHATÍ?

🟥OVLÁDAJÍ TAJNĚ SVĚT?

 

Mediálně jindy velmi zřídka zmiňovaný bankovní dům Rothschild & Co se nedávno objevil ve zprávách, když vyšlo najevo, že sehrál klíčovou roli při restrukturalizaci více než 20 miliard dolarů ukrajinského dluhu, včetně domlouvání osobních schůzek mezi kyjevskými úředníky a investičními fondy, jako je Black Rock a Amundi.

 

Je známo, že Rothschildové hráli aktivní roli při rozdělování ukrajinského bohatství minimálně od roku 2014 a puče Euromajdan.

 

Ale v globálním kontextu je Ukrajina i přes svou bohatou černozem a nesmírné bohatství zdrojů možná jen vedlejším projektem pro bankovní rodinu, jejíž role při vytváření moderního mezinárodního finančního řádu sahá až do 18. století.

 

Německý bankéř Mayer Amschel Rothschild a jeho pět synů vybudovali globální bankovní impérium s pobočkami ve Frankfurtu, Londýně, Paříži, Vídni a Neapoli.

 

🟥ČÍM JE ZNÁMÝ BANKOVNÍ KLAN ROTHSCHILDŮ?

 

Rothschildové, kteří se objevili na vrcholu evropských koloniálních říší, těžili z obrovského bohatství, které proudilo na kontinent, zakládali komerční a soukromé banky, správu aktiv, rizikového kapitálu, pojištění, komodity, měli vliv na státní dluh, média, dopravu, nemovitosti, farmaceutické, těžařské a energetické společnosti.

 

Mayer a jeho synové navázali úzké vztahy s britskou korunou a sehráli klíčovou roli při financování a realizaci koloniálních megaprojektů té doby, od obchodní tepny Suezského průplavu po Východoindickou společnost – britskou imperiální megakorporaci, která vládla po mnoho let během 18. a 19. století, kdy soukromé korporace nemilosrdně vládly Indii a vysávaly nevýslovné bohatství.

 

Rodina se ukázala být extrémně aktivní v mezinárodní politice během bouřlivého 19. a 20. století. Postavila Británii proti Francii během napoleonských válek financováním hesenských žoldáků a půjčováním peněz koruně.

 

Využila zasvěcených znalostí vládních jednání a sofistikovaného komunikačního systému k přijímání finančních rozhodnutí, která by upevnila její bohatství.

 

🟥JAK BOHATÍ JSOU ROTHSCHILDOVÉ?

 

Velký otazník kolem rodiny Rothschildů se točí kolem jejich čistého jmění, přičemž veřejně dostupné odhady se pohybují od ubohé 1 MILIARDY DOLARŮ PŘES 400 MILIARD AŽ PO 1,2 BILIONU DOLARŮ – umístění rodiny daleko dopředu by bylo nad často zveřejňovanými seznamy „nejbohatších lidí na světě,“ které obvykle zahrnují jména jako Waltonovi, Arnaultovi, Kochovi, Elon Musk a 👺Bill Gates.

 

Obtížnost určení přesného čísla spočívá v neuvěřitelném utajení rodiny v kombinaci s neprůhlednou povahou finančního kapitálu. Rothschildové zmizeli z centra pozornosti na počátku 20. století, kdy zavedení národních daňových systémů v celé Evropě vedlo k oficiálnímu rozdělení rodinných bank, aby vytvořily „nezávislé“ finanční instituce.

 

Zatímco pokrytí rodinného impéria veřejného podnikání se často zaměřuje na Paříž, Londýn a singapurskou společnost Rothschild & Co, další divize, jako je skupina Edmond de Rothschild se sídlem v Ženevě, jsou zmiňovány méně často a jsou zmíněny jen zřídka, pokud vůbec.

 

Spekuluje se také, že za investičními fondy jako je BlackRock nebo Vanguard stojí především právě Rockefellerovi a Rothschildovi.

 

🟥JAK MOCNÍ JSOU ROTHSCHILDOVÉ?

 

Svět vysokých financí je neuvěřitelně malé místo a věří se, že Rothschildové zaujímají přední místo mezi bankovními rodinami, jako jsou 👺Rockefellerové, 👺Morganové, 👺Barclayové, 👺Lazardové, 👺Warburgové a další.

 

Ovládají přední světové soukromé banky JPMorgan Chase a Citigroup na HSBC, Deutsche Bank, Societie Generale a další.

 

👺Rothschildové také vlastní podíly a investice v rozsahu od 5 % do 50 % nebo více v řadě evropských, amerických a asijských megakorporací, od Glencore Mining a TotalEnergies po Siemens, Exxon, Chevron, Repsol, Shell, Mitsubishi, Itochu Corp a Těžební korporace Rio Tinto.

 

Výzkumník Dean Henderson ve své knize „Big Oil & Their Bankers“ zjistil, že Rothschildové a klika sedmi dalších bankovních rodin drží většinový podíl v New York Federal Reserve Bank – nejmocnější bance Fedu a srdci amerického finančního sektoru.

 

Jiní badatelé se domnívají, že Rothschildové buď kontrolují City of London a Bank of England, nebo je přímo vlastní.

 

🟥OVLÁDAJÍ ROTHSCHILDOVÉ SVĚTOVÉ POLITIKY?

 

Hrstka politických osobností, včetně několika otců zakladatelů Ameriky, varovala před hrozbou, kterou ve své době představoval vzestup mocných bankovních rodin.

 

Thomas Jefferson v dopise Johnu Taylorovi z roku 1816 nazval americký bankovní systém „skvrnou ve všech našich ústavách, která, pokud nebude odstraněna, povede k jejich zničení a smete bohatství a morálku našich občanů.“

 

Pevně ​​věřím, že bankovní domy jsou nebezpečnější než stálé armády, a že princip vydávání peněz, které mají být zaplaceny bohatstvím pod jménem financování, není nic jiného než podvod budoucnosti ve velkém měřítku,“ varoval Jefferson.

 

🟥O 200 LET POZDĚJI JIŽ NELZE SKRÝVAT VLIV ROTHSCHILDŮ NA SVĚTOVOU POLITIKU.

 

Prominentní členové rodiny se stýkali či stýkají s 👺Ronaldem Reaganem, 👺Billem Clintonem, 👺Henrym Kissingerem, 👺Margaret Thatcherovou, 👺Françoisem Mitterrandem, 👺Petrem Porošenkem, 👺Emmanuelem Macronem a dalšími a buď využívají obchodních vztahů a pouhé ekonomické a tržní síly nebo – jako v případě 👺Macrona – působení ve funkci investičního bankéře před začátkem jeho politické kariéry.

 

🟥OVLÁDAJÍ ROTHSCHILDOVÉ SVĚT?

 

Tvrdit, že rodina 👺Rothschildů je tak mocná, že ovládá celý ekonomický a politický život planety a světové dění, je to především kvůli nekonečnému, převážně tichému boji o zdroje a moc s jejich konkurenty.

 

Přesto existuje nebezpečí přílišného zjednodušování událostí a procesů v moderním světě, pokud člověk přehlíží činy těchto stínových sil, nebo, což je horší, je odmítá jako pouhé „konspirační teorie.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/jak-bankovni-klan-rothschildu-vyuziva-sve-obrovske-bohatstvi-k-ovlivnovani-svetoveho-deni/

 

 

 

📌👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 🙋‍♀️18. září 2024: VELKÁ BRITÁNIE: SOUDCE NAŘÍDIL OBĚTI SKUPINOVÉHO ZNÁSILNĚNÍ, ABY STÁHLA POŽADAVKY NA DEPORTACI NÁSILNÝCH PÁKISTÁNCŮ:

 

Doufám, že je vám konečně jasnější, kdo je v islamizovaných zemích preferovaný a kdo je tím, kdo se musí podřídit.

 

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻HROMADNÁ ZNÁSILŇOVÁNÍ BÍLÝCH DÍVEK BYLA NA KAŽDODENNÍM POŘÁDKU V NĚKOLIKA BRITSKÝCH MĚSTECH PO CELÁ DESETILETÍ.

 

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻DRTIVÁ VĚTŠINA OBĚTÍ TĚCHTO HROMADNÝCH ZNÁSILNĚNÍ BYLY DÍVKY VE VĚKU 8 – 16 LET.

 

👮‍♀️👮‍♂️POLICISTÉ I ÚŘEDNÍCI BYLI PO CELÉ DLOUHÉ ROKY NA STRANĚ NÁSILNÍKŮ – BUĎ S NIMI PŘÍMO SPOLUPRACOVALI NEBO JE KRYLI ZE STRACHU, ŽE BUDOU NÁLEPKOVÁNI ZA RASISTY.

 

Po značné medializaci některých případů a později i na základě tlaku veřejnosti se nakonec podařilo malou hrstku těchto násilníků odsoudit. Další soudy průběžně probíhají, nicméně většina násilníků zřejmě nebude nikdy potrestána.

 

Žena, která byla od jedenácti let jednou z obětí nechvalně známých muslimských gangů v britském Rotherhamu, kde se staly stovky dívek oběťmi znásilnění, a nyní má chráněnou identitu, promluvila minulý týden o svých zážitcích u Korunního soudu v Sheffieldu.

 

Soudce však usoudil, že by by nebylo dobré násilníky deportovat. Proto oběť požádal, aby stáhla svůj požadavek na deportaci většinou pákistánských zločinců.

 

Když se žena v Rotherhamském případu setkala s pachateli u soudu a vyprávěla o zneužívání, které začalo před více než 20 lety, proces začal tím, že soudce a státní zástupce diskutovali o části, která byla z její výpovědi dokonce odstraněna.

 

Právník Matthew Bean, který zastupuje Korunu, řekl, že to, „zda pachatelé zůstanou v této zemi nebo ne, je na ministerstvu vnitra, a že rozhodnutí by mělo být učiněno bez ohledu na to, co oběť řekla.“

 

Žena byla poté předvolána, aby svědčila, a pronesla to, co je popsáno jako silný projev. Obrátila se na obžalované a řekla, že jí zničili život, ale že nedovolí, aby zničili i její budoucnost.

 

„Jsem bojovnice a oběť. Daří se mi a bojuji. Už mi nikdy mi nic nevezmete,“ řekla.

„Ukradli jste mi dětství, teď vám beru svobodu, jsem vaše karma.“

 

V PŮVODNÍ VÝPOVĚDI ŽENY, KTEROU GB NEWS VIDĚLY, BYLO NĚKOLIK PASÁŽÍ VYŠKRTNUTO KVŮLI OMEZENÍM NAŘÍZENÝM SOUDCEM.

 

Cenzurovaný závěr, který jí zakázali pronést, zní: „Chtěla bych požádat, aby po vynesení rozsudku a po propuštění byli pachatelé deportováni zpět do Pákistánu, protože odtud přišli a přišli sem, aby vykořisťovali děti. Děkuji vám.“

 

Následující den bylo sedm pachatelů odsouzeno k celkem 106 letům vězení: Mohammed Amar, Yasser Ajaibe, Mohammed Zameer Sadiq, Mohammed Siyab, Abid Saddiq, Tahir Yasin a Ramin Bari.

 

V rozhovoru oběť znásilňování řekla GB News, že Británie selhává v deportaci zahraničních násilníků.

 

„Pokud se tu někdo nenarodil a je tady, aby vykořisťoval děti, po vynesení rozsudku by měl být deportován. Nic neříká, že přestanou vykořisťovat děti. Můžeme je deportovat a nechat jejich vlastní zemi, aby se s nimi vypořádala.

 

Ministerstvo zahraničí by mělo Pákistán rozhodně potrestat, pokud odmítne přijmout znásilňovací gangy.“

 

Dodala: „Tito muži musí být deportováni, nebo by měla být Pákistánu omezena víza.“

I přes několik podobných rozsudků jsou v zemi i nadále muslimské znásilňovací gangy aktivní.

Krytí mají mnohdy zajištěno i díky tomu, že mohamedáni vládnou i městům, kde tato praxe pokračuje. 👹

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/velka-britanie-soudce-naridil-obeti-skupinoveho-znasilneni-aby-stahla-pozadavky-na-deportaci-nasilnych-pakistancu/

 

 

 

📌18. září 2024: ♨️ DETONACE PAGERŮ V LIBANONU JE TERORISTICKÝM ÚTOKEM A VYVOLÁVÁ OTÁZKY OHLEDNĚ BEZPEČNOSTI VŠECH MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍ – BÝVALÁ RAKOUSKÁ MINISTRYNĚ ZAHRANIČÍ KARIN KNEISSL.

Detonace v Libanonu ukázaly, že Izrael „má určitý stupeň kontroly nad dodavatelským řetězcem“, protože byl schopen umístit výbušniny do zařízení dodávaných ze zahraničí. 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/29226

 

 

📌18. září 2024: 💥Zastávka na X/Twitteru: UŽIVATELÉ TVRDÍ, ŽE KDYBY K VÝBUCHU PAGERŮ NEBO TELEFONŮ DOŠLO NA UKRAJINĚ, ZÁPAD BY UŽ DÁVNO OZNAČIL RUSKO ZA TERORISTICKÝ STÁT. ALE PROTOŽE TO UDĚLAL IZRAEL, JE TO BEZVA OPERACE SPECIÁLNÍCH SLUŽEB PROTI TERORISTŮM. 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/29227

 

 

📌18. září 2024: 🇺🇸 BLINKEN NÁSLEDOVAL MLUVČÍHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MILLERA A UVEDL, ŽE USA SE NA EXPLOZÍCH PAGERŮ V LIBANONU NEPODÍLELY. 😂🤣😅😁😆

 

Není snadné najít zde konce. Na jedné straně by se mohlo zdát, že Izrael bude vše koordinovat s USA, aby dosáhl „dobrého“.

Na druhé straně si lze docela dobře představit situaci, kdy izraelský ministr obrany/premiér zavolá svému protějšku v USA a konfrontuje ho s faktem – „uděláme/udělali jsme to a to„.

JEDNODUŠE PROTO, ŽE IZRAEL VÍ, ŽE USA JE NEOPUSTÍ.

 

Pokud jde o samotné Spojené státy, Washingtonu se nyní, prakticky v předvečer voleb, velká válka na Blízkém východě vůbec nevyplatí: Demokraté, (tj. Harrisová) by sice mohli fakticky narušené mírové rozhovory mezi Izraelem a Palestinou hodit do prasátka, ale Trump válku okamžitě využije a řekne: Podívejte, k čemu vedla politika Bidena/Harrisové.

((Zato, pod vlajkou jiného státu pokračují ve svých zvěrstvech dál a dál!!! Prolhané zrůdy! Vždy to tak dělali!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29228

 

 

📌18. září 2024, 21:05: PUTIN PRODLOUŽIL POTRAVINOVÉ EMBARGO VŮČI ZÁPADNÍM ZEMÍM NA OBDOBÍ 2025-2026:

 

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal dekret o prodloužení potravinového embarga vůči západním zemím na období 2025-2026. Příslušný dokument byl zveřejněn na internetových stránkách úředního oznámení právních aktů.

 

„Rozšířit od 1. ledna 2025 do 31. prosince 2026 platnost některých zvláštních ekonomických opatření stanovených dekretem prezidenta Ruské federace „O použití určitých zvláštních ekonomických opatření k zajištění bezpečnosti Ruské federace,“ uvádí se v dekretu.

 

Hlava státu pověřila vládu Ruské federace, aby zajistila provádění dekretu a v případě potřeby navrhla změnu doby trvání zavedených ekonomických opatření.

 

Potravinové embargo je od roku 2014 každoročně prodlužováno v reakci na sankce uvalené západními zeměmi po anexi Krymu Ruskem. Podle dokumentu je zakázáno dovážet do Ruské federace maso a mléčné výrobky, ovoce, zeleninu a mořské plody ze Spojených států, Evropské unie, Velké Británie a Severního Irska. Na seznamu nepřátelských zemí jsou také Kanada, Albánie, Černá Hora, Ukrajina, Norsko, Austrálie, Island, Lichtenštejnsko.

 

https://www.vesti.ru/article/4150732

 

 

📌19. září 2024, 00:09: LIBANONSKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ: POČET OBĚTÍ EXPLOZÍ VYSÍLAČEK SE ZVÝŠIL NA 20 LIDÍ:

 

Počet obětí výbuchů v Libanonu se zvýšil na 20 450 zraněných, uvedlo krizové centrum spadající pod čínské ministerstvo zdravotnictví.

 

Dříve média informovala o 14 obětech, připomíná RIA Novosti.

 

„Podle aktualizovaných údajů dosáhl počet obětí v důsledku explozí vysílaček dnes v noci 20, více než 450 lidí bylo zraněno,“ uvedlo libanonské ministerstvo zdravotnictví v prohlášení.

 

  1. září vybuchly pagery v různých částech Libanonu. Podle libanonského ministra zdravotnictví Firase Abyada bylo v důsledku incidentu zraněno více než 2,8 tisíce lidí a 12 jich zemřelo.

 

Večer 18. září zdroj RIA Novosti informoval o explozích komunikačního zařízení u členů hnutí Hizballáh v různých regionech Libanonu. Ministerstvo zdravotnictví země uvedlo, že v důsledku druhé vlny výbuchů bylo zabito 14 lidí a 450 lidí bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4150888

 

 

📌18. září 2024, 21:51, LUKAŠENKŮV MLUVČÍ: MOŽNÉ PROVOKACE SOUVISEJÍ S PREZIDENTSKÝMI VOLBAMI:

 

Tisková tajemnice běloruského prezidenta Natalia Eismontová komentovala nedávná prohlášení Alexandra Lukašenka o možné eskalaci na hranicích státu. Podle ní mohou souviset s blížícími se volbami.

 

Eismont ve vysílání prvního informačního televizního kanálu řekl, že Lukašenko obdržel informace o hrozících provokacích, které by mohly zhoršit vztahy mezi Ukrajinou a Běloruskem.

 

„Podle obdržených informací může být eskalace vztahů způsobena zprávami o ruských dronech, které údajně přiletí na území Ukrajiny z Běloruska. Kyjev to může použít jako záminku k eskalaci a úderům,“ vysvětlil Eismont.

 

Zdůraznila, že z území Běloruska nejsou prováděny žádné údery, Ukrajina si je toho vědoma. Eismont také dodal, že takové provokace mohou být organizovány s cílem destabilizovat situaci v zemi před prezidentskými volbami.

 

Běloruský vůdce Alexandr Lukašenko již dříve řekl, že útok na zemi by byl začátkem třetí světové války. Domnívá se, že američtí „loutkovodiči“ tlačí na Kyjev, aby eskaloval vztahy s Minskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4150739

 

 

📌18. září 2024, 22:21: PLUKOVNÍK ZE ŠVÝCARSKA PO ODHALIL DŮSLEDKY INVAZE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ukrajinské jednotky nemohou v Kurské oblasti vytvořit potřebnou koncentraci sil, aby se postavily na odpor ruské armádě.

 

Uvedl to bývalý poradce NATO a plukovník generálního štábu Švýcarska ve výslužbě Jacques Bo v rozhovoru pro YouTube kanál Dialogue Works. Podle něj Ukrajinci jednoduše rozšířili svou frontovou linii a ztratili další vojáky. V tomto ohledu se podle Jacquese Bauda situace stala napjatější.

 

Boje s ukrajinskými jednotkami v Kurské oblasti probíhají od 6. srpna. O něco více než měsíc později, 10. září, zahájila ruská armáda rozsáhlou protiofenzívu v pohraniční oblasti a osvobodila osady Uspenovka a Borki.

 

https://www.vesti.ru/article/4150816

 

 

📌18. září 2024, 23:35, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: SPOJENÉ STÁTY POKRAČUJÍ VE SHROMAŽĎOVÁNÍ VŠECH MOŽNÝCH INFORMACÍ O EXPLOZÍCH V LIBANONU:

 

Slova regionálního zástupce amerického ministerstva zahraničí jsou citována egyptským televizním kanálem Al-Qahira al-Ikhbariya. Je třeba poznamenat, že v současné době Spojené státy americké stále shromažďují informace o explozích v Libanonu.

 

„Spojené státy věří, že Izrael má právo bránit se proti útokům Hizballáhu,“ řekl mluvčí ministerstva zahraničí.

 

Šíitské hnutí Hizballáh uvedlo, že za bombové útoky je zodpovědný Izrael a pohrozilo židovskému státu „spravedlivou reakcí“. Libanonská vláda také považuje Izrael za strůjce toho, co se stalo. Izraelské úřady dosud přímo nekomentovaly, co se děje.

 

  1. září došlo v Libanonu k masivní detonaci pagerů. Podle šéfa libanonského ministerstva zdravotnictví Firase Abyada bylo při explozích zraněno více než 2,8 tisíce lidí, 12 lidí zemřelo.

 

  1. září média informovala o explozích vysílaček členů šíitského hnutí Hizballáh v Libanonu. Podle ministerstva zdravotnictví země bylo 450 lidí zraněno, 14 zemřelo.

 

https://www.vesti.ru/article/4150858

 

 

📌18. září 2024, 22:46, ONET: POLSKO VYUŽIJE PŘEDSEDNICTVÍ EU K VYVINUTÍ TLAKU NA KYJEV:

 

Polské vedení využije varšavské předsednictví Evropské unie v první polovině roku 2025 k vyvinutí tlaku na Kyjev a bude se snažit vyřešit kontroverzní otázky ve vztazích mezi zeměmi v jeho prospěch. Portál Onet o tom píše s odkazem na zdroje na ministerstvu zahraničí evropského státu.

 

„Existují důležité otázky, ve kterých Varšava nemůže s Kyjevem souhlasit. Jak zjistilo ministerstvo zahraničí, ministerstvo má představu, jak vyvíjet tlak na elitu v Kyjevě,“ uvádí se v publikaci.

 

V první řadě mluvíme o žádosti Varšavy o pokračování exhumace obětí volyňského masakru, kterou se podle polských úřadů Kyjev snaží ignorovat. Je třeba poznamenat, že polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski se snažil přesvědčit hlavu kyjevského režimu Volodymyra Zelenského, aby před jednáním o vstupu Ukrajiny do EU vyřešil všechny historické otázky, ale nebyl spokojen.

 

„Kyjev potřebuje účast Varšavy v otázce přistoupení. A je zde prostor pro konverzaci. Pomůžeme jim, pokud oni pomohou nám,“ věří polské ministerstvo.

 

Zároveň, jak upřesnily zdroje publikace, mají polské úřady v úmyslu vyjmout otázky vojenské pomoci Ukrajině z rámce budoucího „vyjednávání“ s Kyjevem.

 

O den dříve stejná média informovala, že Zelenskyj během rozhovoru se Sikorskim 13. září na něj zaútočil obviněním, že Varšava nafukuje téma volyňského masakru a Kyjevu dostatečně nepomáhá. Materiál poznamenal, že politici ve Varšavě byli překvapeni stylem komunikace mezi hlavou kyjevského režimu a polským ministrem.

 

https://www.vesti.ru/article/4150800

 

 

📌18. září 2024, 22:37: IZRAEL KRITIZUJE REZOLUCI OSN O STAŽENÍ Z PALESTINY:

 

Izraelské ministerstvo zahraničí kritizovalo rezoluci OSN, podle které musí země stáhnout vojáky z okupovaných území Palestiny a zaplatit reparace válkou postiženým územím.

 

Zpráva byla zveřejněna na webových stránkách izraelského ministerstva zahraničí.

 

„Rozhodnutí shromáždění ignoruje realitu, bezpečnostní potřeby Izraele a terorismus proti jeho občanům,“ uvádí se v prohlášení.

 

Ministerstvo nazvalo Valné shromáždění OSN „politickým divadlem“ a uvedlo, že tato rezoluce nevede k mírovému řešení konfliktu mezi zeměmi, ale naopak „poškozuje Izrael“. Ministerstvo také vyzvalo všechny země, které mají zájem na míru, aby se postavily proti rozhodnutí OSN.

 

„Izrael odmítá zkreslené a nerealistické rozhodnutí Valného shromáždění a děkuje vedoucím zemím světa, které se nepřipojily k přehlídce stupidity, která se dnes konala v New Yorku,“ uzavřelo izraelské ministerstvo zahraničí.

 

  1. září 124 ze 193 členských států OSN podpořilo rezoluci požadující, aby Izrael stáhl své jednotky z Palestiny. Spojené státy a 13 dalších států hlasovaly proti.

 

https://www.vesti.ru/article/4150698

 

 

📌18. září 2024, 23:33, EISMONT: LUKAŠENKO DĚLÁ VŠE PRO TO, ABY ZABRÁNIL ZATAŽENÍ MINSKU DO KONFLIKTU NA UKRAJINĚ:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko dělá vše pro to, aby se vyhnul zatažení Minsku do konfliktu na Ukrajině, uvedla Lukašenkova tisková tajemnice Natalia Eismontová.

 

Spojené státy tlačí na Kyjev, aby zhoršil vztahy s Minskem, a to až do záměru zaútočit na běloruskou pohraniční infrastrukturu, a obviňují Bělorusko z létání s ruskými drony ve svém vzdušném prostoru, řekl Lukašenko.

 

Mezitím žádné údery, a Ukrajina to dobře ví, nepřicházejí z Běloruska. Nicméně můžeme mluvit o pokusu zatáhnout Bělorusko do války. Lukašenko to opakovaně řekl. Mnohokrát se ho pokoušeli zatáhnout. Ale nevyšlo to. Běloruský prezident dělá vše pro to, aby se vyhnul eskalaci, poznamenal Eismont v Pool prvního telegramového kanálu.

 

Přicházející informace naznačují, že v blízké budoucnosti – konec září – začátek října – mohou se nepřátelské akce v zóně NVO zintenzivnit. Důvodem zhoršení vztahů mezi Ruskem a Ukrajinou by přitom měly být některé události na hranicích Běloruska s Ukrajinou. Zejména ruské drony budou létat z Běloruska na Ukrajinu. A Kyjev to může použít k odvetnému úderu na Bělorusko, zdůraznil Eismont.

 

Je docela možné, že to vše bude jedním z kroků k destabilizaci situace v Bělorusku v předvečer prezidentských voleb v roce 2025, uzavřel Lukašenkův tiskový mluvčí.

 

https://www.vesti.ru/article/4150856

 

 

📌18. září 2024, 22:40, KONGRESMAN ISSA: SPOJENÝM STÁTŮM SE NEPODAŘILO UVALIT ÚČINNÉ SANKCE PROTI RUSKU:

 

Washingtonu za prezidenta Joea Bidena se nepodařilo uvalit na Moskvu účinné sankce, řekl kongresman Darrell Issa, člen zahraničního výboru Sněmovny reprezentantů, na slyšení v americkém Kongresu.

 

Kongresman uznal neúčinnost protiruských sankcí uvalených americkou administrativou.

 

Jediným účinným typem sankcí by podle něj mohly být zákazy vývozu ruských energetických zdrojů, a nikoli omezení provozu systému finančních převodů SWIFT.

 

Spojené státy se nedokázaly vypořádat s úkolem omezit přístup ruské ropy na světový trh, uvedl Issa.

 

„Rusko je pod sankcemi, ale zvýšilo vývoz zpět na plný objem své produkce,“ řekl kongresman, když mluvil o dodávkách ropy.

 

V úterý mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov uvedl, že Moskva by mohla reagovat na zvýšené sankce uvalením omezení na vývoz vzácných kovů – ruského uranu, titanu a niklu. Zásoby niklu v Ruské federaci tvoří 21,5% celkových světových zásob, uran – téměř 8%, titan – 14,5%.

 

Západ již několik let zvyšuje sankční tlak na Rusko. Ruské úřady opakovaně poukazovaly na selhání sankčního tlaku a poznamenaly, že Západ sleduje cíl zhoršit životy milionů lidí. Také na Západě se stále častěji ozývají hlasy, že protiruské sankce jsou neúčinné.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4150779

 

 

📌18. září 2024, 22:15: NETANJAHU ŘEKL, ŽE IZRAEL OBNOVÍ BEZPEČNOST NA HRANICÍCH S LIBANONEM:

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu ve svém projevu k obyvatelstvu republiky po odpálení přístrojů členů hnutí Hizballáh řekl, že země obnoví bezpečnost na hranici s Libanonem. Informuje o tom agentura Reuters.

 

„Už jsem řekl, že Izrael bezpečně vrátí obyvatele severu země do jejich domovů,“ řekl Netanjahu.

 

  1. září byly desítky lidí zraněny při explozi pagerů v několika regionech Libanonu. Al-Džazíra s odvoláním na zdroj v libanonské bezpečnostní službě uvedla, že izraelské armádě se podařilo hacknout pagery používané Hizballáhem a způsobit jejich odpálení.

 

https://www.vesti.ru/article/4150814

 

 

📌19. září 2024, 02:05: SEVERNÍ KOREA OTESTOVALA NOVOU BALISTICKOU RAKETU:

 

Dne 18. září KLDR úspěšně otestovala novou taktickou balistickou raketu „Hwasong-11DA-4.5″ s bojovou hlavicí o hmotnosti 4,5 tuny, uvedla korejská ústřední tisková agentura (KCNA).

 

Zkušební odpálení potvrdilo přesnost střely zasáhnout cíl na vzdálenost až 320 km. Ve stejný den KLDR odpálila strategickou střelu s plochou dráhou letu se zvýšeným výkonem. Agentura neposkytuje podrobnosti o spuštění.

 

Šéf KLDR Kim Čong-un byl testům přítomen a byl spokojen. Testy a neustálé zvyšování síly zbraní jsou způsobeny vážnou hrozbou pro státní bezpečnost KLDR ze strany vnějších sil. Práce na posílení sebeobrany je pro KLDR nejdůležitější, zdůraznil Kim Čong-un.

 

Mezitím Pchjongjang provedl 1. července první testy rakety Hwasong-11DA-4.5.

 

Japonské ministerstvo obrany se domnívá, že KLDR 18. září odpálila dvě balistické rakety s intervalem 30 minut směrem k Japonskému moři. Rakety dopadly východně od pobřeží Korejského poloostrova.

 

https://www.vesti.ru/article/4150880

 

 

📌19. září 2024, 00:01, ALAUDINOV: RUSKÁ ARMÁDA OSVOBODILA DVĚ OSADY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda převzala kontrolu nad osadami Daryino a Nikolajevo-Daryino v Sudžanském okrese v Kurské oblasti, uvedl velitel speciálních sil Achmat, zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství ministerstva obrany generálmajor Apti Alaudinov.

 

Den předtím ruské jednotky vstoupily do Nikolo-Daryina, zcela ho vyčistily a dostaly pod kontrolu. Dnes převzali kontrolu nad Darinem, uvedl Alaudinov na kanálu Telegram.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) vtrhly do Kurské oblasti 6. srpna v 05:30, Jejich postup byl zastaven. Během bojů na Kurském směru ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 14,6 tisíce vojáků a 121 tanků.

 

Prezident Vladimir Putin řekl, že nepřítel dostane důstojnou odpověď. V Kurské, Brjanské a Bělgorodské oblasti existuje režim CTO.

 

https://www.vesti.ru/article/4150861

 

 

📌19. září 2024, 03:06: VENEZUELA VYDALA ZATYKAČ NA ARGENTINSKÉHO PREZIDENTA:

 

Venezuelská prokuratura vydala zatykač na argentinského prezidenta Javiera Mileyho, generální tajemnici argentinské prezidentské kanceláře Karinu Miley a ministryni bezpečnosti Patricii Bulrich v případě krádeže letadla venezuelské letecké společnosti Emtrasur.

Ve Venezuele byli jmenováni dva prokurátoři, kteří se mají tímto případem zabývat, řekl generální prokurátor Tarek William Saab v televizi VTV.

 

Obžalovaní jsou podezřelí z krádeže s přitěžujícími okolnostmi, praní špinavých peněz, znemožnění letadla, nezákonného zbavení svobody a nezákonného zcizení majetku, uvedl Saab.

 

V roce 2022 byl na argentinském letišti Ezeiza zadržen Boeing 747 venezuelské společnosti Empresa de Transporte Aéreocargo del Sur (Emtrasur). Argentinský soud předal letadlo Spojeným státům, načež bylo letadlo převezeno na Floridu. Letadlo bylo zároveň přepraveno do Spojených států pod rouškou armády, což umožňovalo nezískat povolení k letu od Mezinárodní organizace pro civilní letectví (ICAO). Poté americké úřady letadlo zničily.

 

https://www.vesti.ru/article/4150934

 

 

📌19. září 2024, 02:13: PŘÍŠTÍ TÝDEN SE MŮŽE VE SPOJENÝCH STÁTECH USKUTEČNIT SCHŮZKA MEZI TRUMPEM A ZELENSKÝM:

 

Americký prezidentský kandidát Donald Trump 18. září řekl, že by se mohl příští týden setkat s Volodymyrem Zelenským.

 

„Pravděpodobně ano,“ citovala agentura Reuters bývalého amerického vůdce. Trump poznamenal, že by se mohl příští týden během své návštěvy Spojených států setkat s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Kde a kdy se setkání s vůdcem Ukrajiny uskuteční, Trump neupřesnil.

 

John Kirby, koordinátor pro strategické záležitosti v Radě pro národní bezpečnost Bílého domu, již dříve nemohl potvrdit setkání amerického prezidenta Joea Bidena a Volodymyra Zelenského na okraj týdne Valného shromáždění OSN na vysoké úrovni. Akce se bude konat od 24. do 30. září letošního roku, připomíná tisková agentura TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4150908

 

 

📌18. září 2024, 21:47: PUTIN V ŽERTU CHVÁLIL AKSJONOVA ZA POSÍLENÍ „SOVĚTSKÉ MOCI“ NA KRYMU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se během setkání se zvolenými hlavami regionů obrátil na hlavu Krymské republiky Sergeje Aksjonova a žertem ho pochválil za posílení „sovětské moci“ na poloostrově.

 

„Sergeji Valerijeviči, udělal jste toho hodně pro Krym a tím i pro celou zemi, posílil jste, jakoby žertem, sovětskou moc na Krymu, posílil jste všeruské principy,“ řekl prezident.

 

Hlava státu zdůraznila, že Krymčané jsou lidé „zvláštního kvasu“. Dodal, že z generace na generaci si obyvatelé poloostrova předávají loajalitu k vlasti a odolnost.

 

Před týdnem členové Státní rady Krymu nového shromáždění na prvním zasedání jednomyslně hlasovali pro znovuzvolení Aksjonova do čela republiky.

 

https://www.vesti.ru/article/4150786

 

 

📌18. září 2024, 22:36: PENTAGON BY MOHL VYCVIČIT JEDNOTKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY, KTERÁ VÁŽNĚ PORUŠUJE LIDSKÁ PRÁVA:

 

Američtí instruktoři pravděpodobně vycvičili jednotku ozbrojených sil Ukrajiny, která by mohla být odsouzena za porušování lidských práv. Tyto informace jsou obsaženy ve zprávě Úřadu generálního inspektora Pentagonu.

 

„Zaměstnanci ministerstva obrany by mohli neoprávněně využít přidělené prostředky při výcviku ukrajinské jednotky,“ uvádí se v dokumentu.

 

Úřad inspektora objasnil, že instruktoři neposkytli důkazy o „Leahyho testu“, což by mohlo naznačovat absenci takových porušení. Leahyho zákon neumožňuje Spojeným státům poskytovat vojenskou pomoc jednotkám vojsk jiných států, které jsou přistiženy při porušování lidských práv.

 

https://www.vesti.ru/article/4150778

 

 

📌19. září 2024, 02:37: SPOJENÉ STÁTY PŘIDALY RUSKO, ČÍNU, ÍRÁN A SEVERNÍ KOREU NA SEZNAM NEPŘÁTEL:

 

Spojené státy sestavily seznam „klubu zahraničních nepřátel“, který zahrnuje Rusko, Čínu, Írán, Severní Koreu a řadu dalších států, řekl šéf senátního výboru pro zpravodajské služby Mark Warner.

 

S blížícími se prezidentskými volbami v USA se otázka údajného zahraničního vměšování do voleb stává stále hlasitější. Podle Warnera se Spojené státy staly zranitelnějšími vůči vnějším vlivům. Země není na volby připravena tak dobře jako v roce 2020.

 

Jedním z důvodů zranitelnosti je rozvoj umělé inteligence (AI) a nedostatečná spolupráce mezi americkou vládou a společnostmi, které vlastní sociální sítě, domnívá se Warner.

 

Ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že Spojené státy, Británie a Kanada zahajují diplomatickou kampaň v boji proti hrozbě, kterou údajně představuje ruský televizní kanál RT. Podle Blinkena se kanál vměšoval do záležitostí jiných států a podílel se na tajných operacích souvisejících s „informacemi a vlivem“.

 

Mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová se vysmívala americkým sankcím proti ruským médiím, včetně televizního kanálu RT. Ve Spojených státech by se měla objevit nová profese – specialista na sankce proti Rusku, řekla Zacharovová.

 

Margarita Simonjanová, šéfredaktorka mediální skupiny Rossija Segodňa a televizního kanálu RT, v reakci na americké sankce uvedla, že svůj život nežila nadarmo.

 

https://www.vesti.ru/article/4150909

 

 

📌18. září 2024, 22:37, VOLODIN: AKCE BIDENA, MACRONA A SCHOLZE BY MOHLY VÉST K JADERNÉ VÁLCE:

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin řekl, že akce hlav Spojených států, Francie a Německa by mohly vést k zahájení jaderné světové války. Zejména mluvíme o tom, zda dovolí Ukrajině udeřit hluboko do Ruska.

 

Volodin vysvětlil, že americký prezident Joe Biden, francouzský prezident Emmanuel Macron a německý kancléř Olaf Scholz nyní jednají o možnosti přesunu zbraní dlouhého doletu do Kyjeva.

 

„Biden, Macron, Scholz diskutují o otázkách, které by mohly vést k tragické situaci. A jednoduše rozpoutají světovou válku, jadernou. To není možné,“ řekl Volodin ve vysílání rozhlasové stanice Komsomolskaja pravda.

 

Předseda Státní dumy zdůraznil, že Rusko udělá vše pro ochranu svých občanů.

 

Bývalý asistent náměstka Pentagonu Stephen Brien již dříve v rozhovoru pro Weapons and Strategy řekl, že potenciální povolení k úderu zbraněmi dlouhého doletu hluboko na území Ruska by vedlo ke světové válce. Podle něj je to nejnebezpečnější krok pro Spojené státy a NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4150832

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.09.2024“:

➡️☭☆KROMĚ VYSÍLAČEK V LIBANONU EXPLODUJE I DALŠÍ VYBAVENÍ – KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE, SOLÁRNÍ PANELY, AUTORÁDIA, ZÁMKY NA OTISKY PRSTŮ A DALŠÍ ZAŘÍZENÍ.

V tuto chvíli je známo více než 100 zraněných a 7 mrtvých v důsledku výbuchů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

https://t.me/c/2038698544/2520  👈

https://t.me/c/2038698544/2521  👈

https://t.me/c/2038698544/2522  👈

https://t.me/c/2038698544/2523  👈

https://t.me/c/2038698544/2524  👈

https://t.me/c/2038698544/2525  👈

https://t.me/c/2038698544/2526   👈

➡️☭☆„Vladislave, co to děláš? Jak se budete dívat svým rodičům a našim dětem do očí? Jak jsi mohl, jak jsi mohl dovést situaci do takové absurdity?“

Tatyana Bakalchuk sepsala výzvu svému manželovi v slzách.

https://t.me/c/2038698544/2527 👈

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nový web pro elektronická předvolání umožňuje zjistit VŠECHNY osobní údaje kteréhokoli Rusa – odborníci již našli jednoduchou zranitelnost v registru (Ministerstvo digitálního rozvoje vše popírá).

Po autorizaci na webu můžete odeslat žádost API obsahující ID uživatele na státních službách a získat o něm všechny informace, včetně celého jména, data narození, registrace, rodného čísla, SNILS, podrobností o řidičském průkazu, pasu a dalších dokumenty.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 zničila koncentraci personálu a vojenské techniky Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Úder byl veden proti průzkumným cílům pomocí modernizovaných leteckých pum s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *