, ,

19.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 ❤️V EVROPSKÉM PARLAMENTU BYLO VČERA VELICE HORKO PRO URSULU. ❤️

19.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: ❤️V EVROPSKÉM PARLAMENTU BYLO VČERA VELICE HORKO PRO URSULU. ❤️

 

📌❤️❤️❤️18. července 2024: ❤️V EVROPSKÉM PARLAMENTU BYLO VČERA VELICE HORKO PRO URSULU. ❤️DALŠÍ VÝSTUPNÍ ČOČKA DO TALÍŘE S PŘÍCHUTÍ HOŘKOSTI, PĚKNĚ NAHLAS A PRED CELOU EURÓPOU!!! ❤️

 

💣❤️❤️❤️Christine Anderson: „Ďakujem pani von der Leyen, Ste hanba pre každú demokraciu. Vašich 5 rokov boli viac než dosť. Green Deal, všetky tieto programy, Vy ničíte životy občanov v Európe, zrušenie demokracie, cenzúra, šikana občanov, to je Vaša politika pani von der Leyen. Hanbite sa. Priateľom z Pfizer ste podpísali miliardový kontrakt za výrobok, ktorý v najlepšom prípade bol zbytočný a v horšom prípade škodlivý a v niekoľkých prípadoch dokonca smrtelný. Ešte raz, mali by ste sa hanbiť. Predvčerom Európsky súdny dvor Vás odsúdil, že ste nemali tajiť obsahy zmluv. Viaceré vyšetrovania prebiehajú kvôli Vám, kvôli korupcii. Keby ste mali len trochu slušnosti, tak by ste vôbec nekandidovali, ale slušnosť Vám chýba. Pani  von der Leyen. Ste predsedníčka komisie, nie predsedníčka korupcie. Nemali by ste byť znovu zvolená a mali by ste byť vyštvaná z tohto úradu“ ❤️❤️❤️👏 (Rečníčke bol vypnutý mikrofón!!! 👺)

 

https://www.facebook.com/100081335106629/videos/922546313230753

 

 

📌19. července 2024: VON DER LEYENOVÁ CHCE SANKCIONOVAT MAĎARSKO A DALŠÍ STÁTY EU, KTERÉ PROSAZUJÍ MÍR NA UKRAJINĚ. „ONA ROZDĚLUJE EVROPU“!

https://t.me/absurdnisvet/76339

 

 

📌👶19. července 2024, TADY JE JEN JEDNA UKÁZKA MALÉHO NEVINNÉHO, ZMASAKROVANÉHO, TRPÍCÍHO 👶 CHLAPEČKA V PALESTÍNĚ.

Normální člověk nad tím pláče a srdce ho šíleně bolí nad krutostí, nespravedlností a bezmocí!!! 😭 To jsou ty demokratické války a vraždy nevinných lidí a dětí po celém světě ze strany Spojených států!!! Viníci 👺 by si oprávněně zasloužili oko za oko, zub za zub!!!

 

https://www.facebook.com/reel/1421537041872489

 

 

📌19. července 2024, 8:07: NEJVYŠŠÍ SOUD OSN VYDÁ STANOVISKO K IZRAELSKÉ OKUPACI PALESTINSKÝCH ÚZEMÍ:

 

HAAG, 19. července (Reuters) – Nejvyšší soud Organizace spojených národů se chystá v pátek vydat poradní stanovisko k právním důsledkům izraelské okupace palestinských území, které na žádost OSN zvažuje jednu z nejdiskutovanějších otázek světa. Valné shromáždění.

 

Poradní stanoviska soudců Mezinárodního soudního dvora (ICJ) jsou sice nezávazná, ale podle mezinárodního práva mají váhu a jasné zjištění, že okupace je nezákonná, by mohlo oslabit podporu Izraele.

 

Proces poradního stanoviska předchází současnému konfliktu mezi Izraelem a Hamásema v samostatném případu, který podala Jihoafrická republika, vydal soud v květnu závazný příkaz Izrael, aby zastavil ofenzívu Rafáhu v pásmu Gazy. Izrael toto rozhodnutí ostře odsoudil.

 

Koncem roku 2022 Valné shromáždění požádalo soud, aby posoudil izraelskou „dlouhotrvající okupaci, osídlení a anexi“ palestinských území, včetně východního Jeruzaléma, a související politiku izraelské vlády.

 

Izrael dobyl Západní břeh Jordánu, Gazu a východní Jeruzalém – oblasti historické Palestiny, které Palestinci chtějí pro stát – ve válce v roce 1967 a od té doby buduje osady na Západním břehu Jordánu a vytrvale je rozšiřuje.

 

Izraelští vůdci tvrdili, že území nejsou z právního hlediska okupována, protože se nacházejí na sporných územích, ale Organizace spojených národů a většina mezinárodního společenství je považují za Území okupované Izraelem.

 

V únoru představilo své názory před soudem více než 50 států, přičemž palestinští zástupci požádali soud, aby shledal, že Izrael se musí stáhnout ze všech okupovaných oblastí a demontovat nelegální osady.

 

Izrael se slyšení nezúčastnil, ale podal písemné prohlášení, v němž soudu sdělil, že vydání poradního stanoviska by bylo „škodlivé“ pro pokusy o vyřešení izraelsko-palestinského konfliktu.

 

Většina zúčastněných států požádala soud, aby okupace shledal nezákonnou, zatímco hrstka, včetně Kanady a Británie, tvrdila, že by měla odmítnout vydat poradní stanovisko.

 

Spojené státy, nejsilnější podporovatel Izraele, naléhaly na soud, aby omezil jakékoli poradní stanovisko a nenařídil bezpodmínečné stažení izraelských sil z palestinských území.

Patnáctičlenný senát začne číst své stanovisko v 15:00 místního času (13:00 SELČ).

 

https://www.reuters.com/world/middle-east/top-un-court-deliver-opinion-israels-occupation-palestinian-territories-2024-07-19/

 

 

📌19. července 2024: V NEDĚLI SE ÚDAJNĚ BIDEN CHYSTÁ ODSTOUPIT Z PREZIDENTSKÉHO KLÁNÍ, ALE NECHCE, ABY HO NAHRADILA HARRISOVÁ:

 

Podle všeho již přichází to, s čím mnozí z nás počítají už nejméně dva roky. Deep State připravil vhodnější loutku do prezidentského klání, neboť zhoršující se Bidenovu demenci už mainstreamová média nemohla nadále před voliči skrývat.

 

Nejméně poslední dva roky je patrné, že Biden velmi často neví kde je, s kým mluví, kam má jít a co má dělat. Bez taháků a dlouhého předchozího nácviku není schopen mluvit souvisle a je snad jen otázkou poměrně krátkého času, než si nebude schopen vzpomenout ani na vlastní jméno.

 

 

Už tedy tak dva roky mi bylo celkem jasné, že zřejmě v prezidentském klání nebude kandidátem za demokraty právě Biden. Mezitím bylo zřejmě třeba připravit novou loutku a zpracovat zejména Bidenovo okolí, aby přestalo dementního prezidenta tlačit do dalšího volebního období, které by velmi pravděpodobně ani nezvládl.

 

Mark Halperin nyní hlásí, že Joe Biden odstoupí z prezidentského klání v roce 2024 již v neděli.

 

Mocní demokraté jako Barack Obama, Chuck Schumer a Hakeem Jeffries pochybují o Bidenově životaschopnosti.

 

Chuck Schumer a Hakeem Jeffries nyní v zákulisí pracují na sabotáži Joea Bidena.

 

Vůdce republikánské většiny v Senátu Chuck Schumer a vůdce menšiny ve Sněmovně reprezentantů Hakeem Jeffries v tichosti přesvědčili DNC (Demokratický národní výbor), aby odložil hlasování o prezidentské nominaci.

 

Demokratický národní výbor ve středu uvedl, že virtuální jmenovité hlasování se nebude konat dříve než v srpnu, což ponechává prostor pro převrat.

 

Podle Marka Halperina se neočekává, že by Biden podpořil Kamalu Harrisovou. Biden sice odstoupí z klání o post prezidenta na příští 4 roky, nicméně svého stávajícího postu se nevzdá (nový prezident převezme úřad v lednu 2025, do té doby by byl „u vesla“ Biden).

 

Halperin řekl, že se bude konat otevřený sjezd s Kamalou Harrisovou a asi třemi dalšími. Navrhl několik potenciálních kandidátů: guvernéra státu Kentucky Andyho Besheara a guvernéra Pensylvánie Joshe Shapira.

 

Mezitím Bidenův mluvčí prohlásil, že jde o nepodložené dohady, zatímco Obama naznačil, že by měl Biden odstoupit, protože jeho šance na vítězství se značně zúžila.

 

Protože mezi demokraty má Obama hlavní slovo (také se hovoří, že nyní probíhá třetí volební období Obamy), lze očekávat, že právě jeho výrok je zde podstatný a nejlépe vystihuje budoucí dění.

 

K odstoupení nutně nemusí dojít v neděli, nicméně nejspíš ještě tento měsíc k němu skutečně dojde.

 

Umíte-li dobře anglicky, můžete si poslechnout detailnější informace na téma Bidenova odstoupení v tomto pořadu:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/v-nedeli-se-biden-chysta-odstoupit-z-prezidentskeho-klani-ale-nechce-aby-ho-nahradila-harrisova/

 

 

📌19. července 2024: 🇭🇺🇺🇦 MAĎARSKÉ TAJNÉ SLUŽBY ZABRÁNILY POKUSU UKRAJINSKÉ TAJNÉ SLUŽBY O ATENTÁT NA VIKTORA ORBÁNA!!!

 

Maďarský šéf vlády měl být podle informační agentury „Democrata“ vyhozen do vzduchu ve svém autě na cestě na letiště před odletem do Moskvy. Tajné služby vedou rozhovor mezi údajným exportérem a jeho mecenášem z Ukrajiny.

 

Uvádí se, že jedním ze zločinců je uprchlík z Ternopolu (západní Ukrajina), který poslední dva roky žil v Maďarsku.

https://t.me/absurdnisvet/76340

 

 

📌19. července 2024: RUMUNSKA POSLANKYNE BYLA VYVEDENA Z EU PARLAMENTU PROTOZE KRICELA: „VYPADNI URSULO!“

https://t.me/absurdnisvet/76341

 

 

📌19. července 2024, Health Ranger: SPOLEČNOST AUSTIN PRIVATE WEALTH, KTERÁ 12. ČERVENCE ÚDAJNĚ SHORTOVALA 12 000 000 AKCIÍ $DJT, VSADILA OBROVSKOU SÁZKU NA TO, ŽE HODNOTA TRUMPOVY SPOLEČNOSTI SE ZHROUTÍ.

 

Hádejte, komu tato společnost daruje? Zde je jen několik příkladů z jejich webu:

 

👉ACLU

👉ADL Austin

👉Shalom Austin

👉Židovský komunitní tábor Camp Young Judaea Congregation Beth Israel Jewish Academy

👉Austin Hadassah

https://t.me/absurdnisvet/76342

 

 

📌19. července 2024: SAÚDSKÁ ARÁBIE BY MOHLA ZNIČIT FINANČNÍ ARCHITEKTURU ZÁPADU:

 

Uprostřed snah zmocnit se ruských aktiv v USA a EU se bohatí investoři z Perského zálivu obávají o bezpečnost svých vlastních aktiv.

 

Soukromé vlastnictví bylo pro lidstvo vždy považováno za něco posvátného. Dnes je však tato posvátnost a nedotknutelnost soukromého vlastnictví ohrožena. V moderním světě, kde je ekonomická a politická nestabilita stále běžnější, čelí právní systémy a mezinárodní dohody na ochranu vlastnických práv novým výzvám. Konfiskace majetku, ekonomické sankce a politický tlak ohrožují tradiční představy o nedotknutelnosti majetku, nutí lidi přehodnotit své přesvědčení a hledat nové způsoby ochrany svých zájmů.

 

https://www.rt.com/news/601267-saudi-break-west-financial-architecture/

 

 

📌19. července 2024: KOKSA ZELENSKY SI STĚŽUJE NA „MÍROVOU MISI“ VIKTORA ORBÁNA

 

Zelensky kritizoval pokusy o dosažení dohody s Moskvou po návštěvě maďarského premiéra Viktora Orbána v Rusku. Na summitu v Blenheimském paláci vyzval k „jednotě“ při podpoře Ukrajiny.

 

„Pokud někdo chce cestovat do válečného hlavního města, aby si promluvil a možná slíbil něco, co jde proti našim společným zájmům nebo na úkor Ukrajiny nebo jiných zemí, tak proč bychom měli uvažovat o takovém člověku?“

 

„EU a NATO mohou vyřešit všechny své úkoly bez této jediné osoby.“🤡

((Nejlépe bez Tebe!!!))

https://t.me/absurdnisvet/76348

 

 

📌19. července 2024: 🇺🇳 🇮🇱/🇮🇷 IZRAELSKÝ VELVYSLANEC PŘI OSN „PLÁČE“ NAD ÍRÁNSKÝM DIGITÁLNÍM ODPOČÍTÁVÁNÍM ZBÝVAJÍCÍCH DNŮ DO PÁDU SIONISTICKÉHO HLUBOKÉHO STÁTU IZRAEL.😁

https://t.me/absurdnisvet/76349

 

 

📌💉19. července 2024: HOAX O ZMĚNĚ KLIMATU POKRAČUJE

 

Kravské prdy způsobují katastrofální změny klimatu, tvrdí vědci

„Ve snaze zastavit „změnu klimatu“, která, bude-li ponechána bez kontroly, ovlivní naši schopnost produkovat potraviny… „povede k hladomoru“ a ohrozí „životaschopnost naší civilizace“, výzkumníci na Novém Zélandu vyvíjejí💉 ‚metanovou vakcínu‘ pro krávy.“ 💩🙈

https://t.me/absurdnisvet/76350

 

 

📌19. července 2024: 🇧🇩 AKTUÁLNÍ ZPRÁVY: BANGLADÉŠ NAŘÍDILA CELOSTÁTNÍ VYPNUTÍ SVÉ MOBILNÍ INTERNETOVÉ SÍTĚ PO PROTESTECH STUDENTŮ 👹

https://rb.gy/jddgy2

 

UŽ VČERA DOŠLO V BANGLADÉŠI KE STŘETŮM MEZI POLICIÍ A DEMONSTRANTY

https://t.me/absurdnisvet/76352

 

 

📌19. července 2024: 🇫🇲🇺🇸🇪🇺/🇷🇺 RUSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ LAVROV VYSVĚTLUJE CITÁT JOEA BIDENA!

 

„Pokud Rusko vyhraje na Ukrajině, Polsko a další evropské země až na Balkán odejdou (z NATO).

Je zde hluboká myšlenka: Rusko musí být poraženo na Ukrajině, aby si USA udržely kontrolu nad Evropou.

https://t.me/absurdnisvet/76353

 

 

📌19. července 2024: 🇬🇧🇺🇦🇷🇸🇩🇪 ALEKSANDAR VUCIC DORAZIL NA SUMMIT EVROPSKÝCH LÍDRŮ POŘÁDANÝ SOCIOGLOBALISTICKÝM BRITSKÝM PREMIÉREM KEIREM STARMEREM.

 

Tam Vučić řekl, že Scholzovi poradí, aby co nejrychleji dosáhl dohody o příměří na Ukrajině, bez ohledu na podmínky:

„Situace na Ukrajině se zhorší. Pokud by Scholz opravdu chtěl slyšet můj názor, řekl bych: co nejrychleji uzavřít dohodu o příměří. Nezáleží na podmínkách.“

https://t.me/absurdnisvet/76354

 

 

📌19. července 2024: LÁĎA VRÁBEL: FIALA👹 VČERA PODEPSAL SMLOUVU O VZÁJEMNÉ VOJENSKÉ POMOCI SE ZELENSKÝM!!! VÍTEJTE VE VÁLCE!

https://t.me/absurdnisvet/76355

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. července 2024: 👹 GIGANTICKÝ VÝPRODEJ ČESKÉHO STÁTU 👹:

 

18.07.2024., 12:30: 👹 ČESKO SPUSTILO GIGANTICKÝ VÝPREDAJ ŠTÁTU. 👹

 

👉NA PREDAJ JE CEZ 30-TISÍC NEHNUTEĽNOSTÍ, MEDZI NIMI SÚ HRADY, POZEMKY AJ CINTORÍNY:     Pokiaľ sa chystáš v budúcnosti investovať do nehnuteľností, zbystri. Česko sa chce zbaviť viac ako pätnásť tisíc nepotrebných objektov, polí, vodných plôch, ale aj lesov. V zozname položiek na odkúpenie niektoré upútajú pozornosť, je tam vedľa domov či chát, ale aj zámok či cintorín rómskeho koncentračného tábora.

👉V štátnej ponuke nie sú len bežné rodinné domy, chaty alebo chalupy.

👉Nájdu sa tam aj také perly ako bývalé rekreačné a školiace stredisko Českej pošty horný zámok v Rožmberku alebo areál okolo novogotickej Schwarzenberskej hrobky na brehu rybníka Svět.

👉Výraznou položkou na zozname je však aj dostihové závodisko vo Veľkej Chuchli v Prahe, na ktorom dnes za štát hospodári Zemský žrebčinec v Písku, píše Alida Horváthová z portálu iDnes.

👉Pri väčšine nehnuteľností však nejde o žiadne lukratívne záležitosti. Na predaj budú aj časti brehov rieky Doubravy pod žlebským zámkom, chodníky v Lednici na južnej Morave, parcela po zbúraných verejných záchodoch na diaľničnom odpočívadle pri Dobríši, kus hatí v Libochoviciach alebo pozemok pri železničnom násype v Bolevci pri Plzni.

 

👉 PÄŤSTO INŠTITÚCIÍ A MILIÓN POLOŽIEK

 

👉Pri kontrole potrebnosti bolo preverovaných približne 1,37 milióna štátnych nehnuteľností zapísaných na takmer 500 štátnych inštitúcií.

👉 „Celkom 137 z nich označilo ako nepotrebných rekordných 30 252 nehnuteľností,” uviedol v reakcii na otázku MF DNES Stefan Fous z tlačového odboru ministerstva financií.

👉IŠLO O BEZMÁLA 29-TISÍC POZEMKOV, 1 340 STAVIEB A 47 JEDNOTIEK.     

 

„Z celkového počtu nepotrebných nehnuteľností by ich 51 percent, teda 15 287 nehnuteľností, malo byť prevedených na Úrad pre zastupovanie štátu vo veciach majetkových,” doplnil k tomu Fous s tým, že v prípade nových nepotrebných nehnuteľností bude úrad v súlade so zákonom hľadať nových vlastníkov.

 

Záujemcovia by mali mať možnosť nehnuteľnosti získať prostredníctvom elektronickej aukcie. Rezort financií verí, že ojedinelá akcia v nasledujúcich rokoch vygeneruje prínos rádovo stoviek miliónov až jednotiek miliárd korún.

 

Na zoznam sa však podľa zistení MF DNES dostali aj parcely, ktoré naň rozhodne nepatria. 👉V Hodoníne pri Kunštáte fungoval medzi rokmi 1940-1944 rómsky koncentračný tábor. Obete neľudského zaobchádzania boli pochované v lese za táborom na malom cintoríne.

 

A práve parcela, na ktorej cintorín leží, sa dostala medzi nehnuteľnosti na predaj. „O predaji uvedenej parcely určite neuvažujeme. Preto predpokladám, že sa jedná o administratívnu chybu,“ vysvetľuje Karolina Spielmannová z Múzea rómskej kultúry. Múzeum sa podľa nej spýta ministerstva kultúry, ako sa cintorín na zoznam dostal

 

👉Rovnakým prípadom ako v Hodoníne pri Kunštáte bude aj parcela v katastri obce Dolní Jadruž pri Planej v západných Čechách.

Za 1. svetovej vojny tu bol jeden z najväčších zajateckých táborov, ktorý poňal 16-tisíc ľudí. Do dnešných dní z neho zostal len cintorín.

„Majetok nepotrebný nie je,” odpovedala Ivana Navrátilová z tlačového oddelenia ministerstva obrany na otázku, či sa armáda chce zbaviť pohrebiska, kde ležia tri stovky Poliakov, Rusov alebo Talianov. Podľa informácií MF DNES sa naopak pripravuje jeho obnova. Medzi miestnymi sa lokalite hovorí „Ruský cintorín“ a dlhé desaťročia chátrala.

 

👉Celkovo je na zozname sedem pohrebísk. U zvyšných sa ale jedná o menšie parcely alebo pozemky, na ktoré nadväzuje cintorínsky múr.

 

PRVÉ SÚ NA RADE INÉ ÚRADY:

 

👉Nehnuteľnosti na zozname štátneho majetku teraz Úrad pre zastupovanie štátu vo veciach majetkových ponúkne iným štátnym inštitúciám.

👉Napríklad Horného zámku v Rožmberku, ktorý patril pošte, sa najskôr oslovia pamiatkari. Tým patrí zvyšok areálu. V prípade ich nezáujmu potom bude úrad hľadať nového vlastníka mimo štátu.

 

„Úrad bude tiež pripravený na to, aby takto nadobudnutými nehnuteľnosťami podporil rozvojové aktivity jednotlivých územných samosprávnych celkov,” povedal hovorca Fous. Nepotrebný štátny majetok sa totiž dá ľahko prevádzať aj na obce a kraje.

 

👉Dvadsať pozemkov v parku pri rybníku Svět v Domaníne pri Třebone okolo Schwarzenberskej hrobky si najskôr naozaj budú môcť kúpiť aj súkromníci. Areál pôvodne patril Národnému pamiatkovému ústavu. Potom o jeho vydanie požiadali Schwarzenbergovci. Súd im ale vrátil len hrobku.

 

Zvyšok areálu, teda napríklad 👉strážny domček alebo rozsiahly anglický park, zostal Úradu pre zastupovanie štátu vo veciach majetkových. Zatiaľ o neho nikto neprejavil záujem, je pamiatkovo chránený a jeho údržba je nákladná.

„Národný pamiatkový ústav o získanie areálu okolo Schwarzenberskej hrobky v Domaníne neusiluje,“ potvrdila hovorkyňa pamiatkarov Blanka Černá. Podľa skorších vyjadrení nemá záujem ani mesto Třeboň.

 

ĎALŠIE PONÚKANÉ OBJEKTY:

 

👉Polovica objektu Múzea skla v Harrachove

👉Autobusová zastávka v Snežníku na Děčínsku

👉Administratívna budova na pražských Vinohradoch

👉Chalupa v Bielej pod Pradedem

👉Horská chata v Peci pod Sněžkou

👉Horská chata v Špindlerovom Mlyne

👉Historická vila v pražskej Bubenči

👉Parcela pod hradom v Pomezí pod Landštejnom

👉Parcela v Nových Mlynoch

👉Finančný úrad v Moravských Budějoviciach

👉Secesná vila v Litoměřiciach

 

POŠTY NA PREDAJ:

 

Mnoho položiek na zozname nepotrebných nehnuteľností vzniklo vďaka úsporným opatreniam posledných rokov. Na zozname možno nájsť množstvo bývalých pôšt, napríklad 👉na pražských Vinohradoch alebo 👉v Klatovoch. Je tam aj budova bývalého 👉Finančného úradu v Mníchove Hradišti či bývalý 👉Úrad práce v Třeboni.

 

👉Mnoho objektov pochádza aj z majetku ministerstva zdravotníctva, napríklad bývalá hygienická stanica v Děčíne. „Ide vždy o nehnuteľnosti, ktoré sú pre danú organizáciu trvalo nepotrebné a nie je predpoklad ani ich iné využitie v rámci nášho rezortu,” povedal hovorca ministerstva zdravotníctva Ondřej Jakob.

 

Úrad pre zastupovanie štátu vo veciach majetkových sa dlhodobo zaoberá predajom štátneho majetku.

👉Napríklad v minulosti ponúkal aj známy dom U Hybernů​ na námestí Republiky v Prahe, a to s cenovkou 790 miliónov korún (31,2 milióna eur).

 

NAJDRAHŠIA NEHNUTEĽNOSŤ NA TRHU:

 

Aktuálne Úrad pre zastupovanie štátu vo veciach majetkových ponúka na predaj napríklad 👉zámok Štiřín pri Prahe. ZA 3,3 MILIARDY (130,5 MILIÓNA EUR) je k dispozícii baroková rezidencia, moderný hotel, zámocký park a golfové ihrisko. Štířín je najdrahšou nehnuteľnosťou, ktorú kedy štát prostredníctvom majetkového úradu ponúkal.

 

Ďalšou neprehliadnuteľnou položkou sú 👉Hanácka kasáreň v Olomouci ZA 111 MILIÓNOV (4,4 MILIÓNA EUR).

👉Štvorkrídlová budova v centre mesta je pamiatkovo chránená. Niekedy sa ale aukcia nevydarí. Za cenu okolo miliardy korún (39,5 MILIÓNA EUR) sa dlhodobo 👉snaží úrad neúspešne predať Palác Broadway v Prahe.

 

https://brainee.hnonline.sk/notsorry/news/biznis/zaujimavosti/96159941-cesko-spustilo-giganticky-vypredaj-statu-na-predaj-je-cez-30-tisic-nehnutelnosti-medzi-nimi-su-hrady-pozemky-aj-cintoriny

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV PŘÍTEL ORBÁN V NATO UDĚLAL VELKOU NABÍDKU UKRAJINĚ; „pro-ruský“ posun zklamal Zelenského i EU

 

Členská země aliance NATO nabízí, že bude hostit RUSKO – Ukrajinské rozhovory…

 

https://youtu.be/HcaeXEkMZeA?si=y1_5jTcyNKxucalp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UMÍSTÍ ALIANCE NATO SVÉ VÁLEČNÉ LODI DO ČERNÉHO MOŘE UPROSTŘED UKRAJINSKÉ VÁLKY? Putin vydává toto hrozivé varování celému Spojenými státy vedenému Západu…

 

https://youtu.be/gYROu_4GH6c?si=nThloW2KiEMI1sbN

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN TELEFONOVAL PRINCI MOHAMMEDU BIN SALMÁNOVI PO DVOJITÉM SAÚDSKÉM ŠOKU PRO SPOJENÉ STÁTY A UKRAJINU; RUSKO ODHALUJE INTERNÍ DETAILY VZTAHŮ MEZI OBĚMA ZEMĚMI

 

https://youtu.be/fR0VtmYar8s?si=TWoxDxdTVJML0sWk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „RAKETOVÝ DÉŠŤ“ HIZBALLÁHU ZASAHUJE SEVERNÍ IZRAEL; PALBA RAKETAMI „BURKAN“ ZRANILA VOJÁKA IDF

 

https://youtu.be/DM3Lk2cvXdY?si=sGoh2k8Pza2Hzbjo

 

 

📌🙈📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️19.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch:

UKRAJINSKÉ POVINNÉ MOBILIZAČNÍ ÚSILÍ DONUTILO ŽENU SE ZAPÁLIT V KYJEVĚ PŘED BUDOVOU SOUDU… 👹👹👹

 

👉 ((Drastický Kyjevský šokující záběr! Slabším povahám se nedoporučuje koukat!!! Záběry přinesli paniku mezi občany! Žena se před budovou soudu v Kyjevském regionu dobrovolně, na protest zapálila kvůli mobilizačnímu programu pro svého manžela. Policie prohlásila, že pár řešil problémy o přiznání péče o dítě. Opět jejich oblíbené lži, jak jinak.))

 

 

https://youtu.be/TYmLLmozgMU?si=O0HjGkOj5tCt3gwJ

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.07.2024“:

➡️☭☆ Záběry z ničení bezpilotních člunů ukrajinských ozbrojených sil v Černém moři

Kim Čong-un přijal ruskou vojenskou delegaci vedenou náměstkem ministra obrany Krivoručkem, informuje rozhlas Hlas Koreje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺AKTUÁLNÍ

➡️☭☆ Kim Čong-un přijal ruskou vojenskou delegaci vedenou náměstkem ministra obrany Krivoručkem, informuje rozhlas Hlas Koreje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *