, ,

19.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 ❤️POĽSKÁ MATKA ZOTRELA LEYENOVÚ POD ČIERNU ZEM. ❤️

19.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: ❤️POĽSKÁ MATKA ZOTRELA LEYENOVÚ POD ČIERNU ZEM. ❤️

❤️ „Jak stárnete, zjistíte, že pravidla jsou stvořena k tomu, aby se porušovala. Buďte dostatečně odvážní, abyste žili život podle svých vlastních podmínek, a nikdy, nikdy se za to neomlouvejte. Jděte proti proudu, odmítejte se přizpůsobovat, vydejte se na méně ujetou cestu, místo dobře vyšlapané cesty. Směj se tváří v tvář nepřízni a skoč, než se podíváš, tancuj, když se VŠICHNI dívají, do rytmu vlastního bubnu a tvrdohlavě se odmítej přizpůsobovat se.“  ~Mandy Hale

 

 

📌❤️❤️❤️18. července 2024, Republika, Milan Uhrík: ❤️POĽSKÁ MATKA ZOTRELA LEYENOVÚ POD ČIERNU ZEM. ❤️ PRAVDA POVEDANÁ NAHLAS PRED CELOU EURÓPOU!!!

 

💣❤️❤️❤️Fenomenálny náklad Leyenovej od našej europoslankyne Ewy Zajączkowskej-Hernik z frakcie ESN. To proste musíte vidieť 👏

 

Som hrdý, že hnutie 🇸🇰 REPUBLIKA je súčasťou europarlamentnej frakcie s takýmito skvelými vlastencami, ktorí sa neboja nahlas vzoprieť nezmyslom z Bruselu. Nie sme sami, držíme 🤝 spolu, chránime Slovensko aj celú Európu. ❤️❤️❤️

 

❤️❤️❤️Ewa Zajączkowska-Hernik „Pani predsedníčka, vážení europoslanci, paní Ursula, najvyšší čas, aby Vám niekto povedal to, čo si o Vás myslí väčšina Európanov. Zvolenie Vás na pozíciu predsedníčky európskej komisie v predchádzajúcom období bolo obrovskou chybou a niektorí sa z toho rozhodnutia dodnes spamätávajú. Ste tvárou európskeho zeleného údelu, ktorý ničí európske hospodárstvo a poľnohospodárstvo, ktorý vedie k tomu, že sa Európa stáva ekonomickým skanzenom. Ste tvárou všetkých únijných klimatických šialenstiev, ktoré vedú k tomu, že my Európania, sme čoraz chudobnejší. Ste tvárou migračného paktu a oslovujem Vás ako žena ženu, ako matka matku. Ako to, že sa nehanbíte propagovať niečo také, ako je migračný pakt, ktorý vedie k tomu, že milióny žien a detí v Európe sa cítia ohrozené na uliciach svojich vlastných miest? Ste zodpovedná za každé znásilnenie, za každý útok, za každú tragédiu spôsobenú príchodom nelegálnych migrantov, pretože ste týchto ľudí pozvali na územie Európy. A za to, čo robíte, by ste mali skončiť vo väzení, nie v európskej komisii. Vaša prítomnosť na komisii predsedníčky európskej komisie je úpadkom, ďalším úpadkom Európskej únie. A viete čo si myslím o Vašej Európskej zelenej dohode? Toto. (Ewa ju roztrhala pred všetkými a hodila na zem!!!) Ani sa na mňa nepozeráte. Hanba!!! Chceme Európu slobodných a suverénnych národov a nie chorú, ľavicovú ideológiu. A od Poľska ruky preč! (Ewa ukázala výhražne prstom smerom k Ursule.) A všetkým vojakom, ktorí v tomto momente bránia východnú hranicu Európskej únie, by ste sa mali hlboko klaňať. Ďakujem.“ ❤️❤️❤️

(Ursula se len priblblo usmieva.)

 

https://www.facebook.com/ing.milan.uhrik/videos/1221646389259903

 

 

📌18. července 2024, svedominaroda: DOC. ING. MIROSLAV ŠEVČÍK CSc. : JAK SI TU PÁR FONDŮ S MAJETKEM 213 ROZPOČTŮ ČR HRAJE MONOPOLY. TI SI RYBNÍK SAMI NEVYPUSTÍ!

 

👉Investiční fondy BlackRock a Vandguard spravují k roku 2024 celkem 19 bilionů USD aktiv. Což je asi 213 ročních rozpočtů ČR.

👉Jedná se o skutečný monopol na soukromém trhu a proč ho zde máme?

👉Jak moc nebezpečné je monopolní postavení těchto fondů???

 

 

👉Několik málo investičních fondů spravuje aktiva v hodnotě 19 bilionů dolarů, což je asi 213 ročních rozpočtů celé ČR. Tyto fondy ovládají korporace a firmy ve všech odvětvích, včetně médií a sociálních sítí.

 

👉S ekonomem MIROSLAVEM ŠEVČÍKEM rozebíráme právě tuto monopolizaci a kumulaci aktiv západního světa v několika málo rukou. Stejné fondy totiž spravují i majetky několika málo nejbohatších rodin světa. Někteří z nich se přitom tváří jako milovníci lidstva, přitom dále kumulují stále větší bohatství, jako například Bill G*tes nebo George S*ros, kterého Elon M*sk nazval zlým člověkem, jenž lidstvo bytostně nenávidí.

 

👉 „Každá monopolizace vede k přesouvání bohatství od těch bohatších k těm ještě bohatším prostřednictvím likvidace střední třídy a pomalejšího růstu životní úrovně nejnižších sociálních skupin,“ říká docent Ševčík. Upozorňuje, že je velmi těžké stávající stav změnit. „Oni si ty monopoly sami nevypustí. A co se stalo, když se začaly objevovat kanály, kde mohou volně plynout informace, jako je i váš kanál? Začalo se najednou bojovat proti dezinformacím,“ komentuje.

 

Co fondy předvedly a předvádějí ve snaze ubránit se úpadku dolaru jako hlavní světové měny? Jak se to týká každého z nás? Poslechněte si v aktuálním rozhovoru.

 

https://youtu.be/ITLXsyoLPYM?si=i7WfH-bd86MgBRIE

 

 

📌🌞🌝18. července 2024: „VELMI EXTRÉMNÍ“: METEOROLOG PŘEDPOVÍDÁ HROZÍCÍ VLNU VEDER PRO NĚMECKO!

Meteorolog Jan Schenk předpovídá od srpna extrémní vlnu veder. Zejména Bavorsko na osm týdnů uvízne pod vedrem až 40 stupňů

 

V červnu a červenci 2024 bylo počasí v Německu obzvláště proměnlivé s velkým množstvím srážek. Od srpna má ale být extrémně horko – celých osm týdnů v kuse. (Pomoc budeme se péct😂)

 

https://www.msn.com/de-de/lifestyle/men/sehr-extrem-meteorologe-sagt-baldige-hammer-hitzewelle-f%C3%BCr-deutschland-voraus/ar-BB1qd6CO?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=416e293ca49c494a8047b13e1109f01f&ei=9

 

 

📌18. července 2024: HIV VĚDCI, KTEŘÍ „ZEMŘELI“… JAKÁ NÁHODA

https://t.me/absurdnisvet/76336

 

 

📌18. července 2024: CANDACE OWENS ŘÍKÁ TO, CO SI MNOZÍ MYSLÍ.

 

„Pokud ještě nejste konspirační teoretik, je to proto, že nejste inteligentní.“ 👏

https://t.me/absurdnisvet/76337

 

 

📌18. července 2024: SÍLA KULTU LGBTQIA:

 

Odříznutí prsou, reoperace vagíny do penisu, injekce testosteronu, růst vousů a ochlupení na těle.

TO JE HROZNÉ 😵‍💫

Co by řekli naši předkové v této době, ve které žijeme?

https://t.me/absurdnisvet/76338

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÁ NĚMECKÁ KAPITULACE PŘED PUTINEM? PO RUSKÉ HROZBĚ KANCLÉŘ SCHOLZ ČINÍ TUTO VÝZVU MOSKVĚ A ALIANCI NATO.

 

Eskalace jaderné rétoriky (najednou) straší Německo. Německý kancelář Scholz vyzývá k ukončení závodu ve zbrojení.

((Ten snad už ani neví co chce. Denně vyhlašuje, pokaždé, opačné plány s vyzbrojováním a pomoci Ukrajině!!!))

 

https://youtu.be/mGF4DAEdFFw?si=6RHFxGGsuTA5HqTP

 

 

📌18. července 2024, 18:20: NA UKRAJINĚ NEMOHLI PRODAT NEJVĚTŠÍ SOCHU LENINA:

 

Údaje o prodeji největší sochy Lenina jsou zveřejněny na webových stránkách systému veřejných zakázek Prozorro. Je třeba poznamenat, že „aukce se nekonala“.

 

Televizní kanál „My jsme Ukrajina“ však s odvoláním na své zdroje již dříve uvedl, že se stále najdou zájemci o koupi pozemku.

 

Kyjevem kontrolovaná městská rada Záporoží v červnu uvedla, že plánuje použít finanční prostředky získané z prodeje k utracení rozpočtu na rozvoj komunity. Tajemnice Rady Regina Charčenková poznamenala, že peníze půjdou na potřeby ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Podle systému veřejných zakázek je hmotnost bronzové sochy Lenina 12,3 tuny. Vyvolávací cena je 259,5 tisíc dolarů.

 

Památník byl postaven ve městě Záporoží. Jak vysvětlila agentura Ukrinform, byla demontována již v roce 2016. Dne 6. června 2024 se úřady rozhodly sochu prodat prostřednictvím aukce.

 

https://www.vesti.ru/article/4053667

 

 

📌18. července 2024, 19:51: TUCKER CARLSON SI DOMA SCHOVÁVÁ DÁREK OD VLADIMIRA PUTINA:

 

Americký novinář Tucker Carlson má doma složku s kopiemi historických dokumentů, které mu daroval ruský prezident Vladimir Putin. Bývalý moderátor Fox News pozval dopisovatele The Wall Street Journal na návštěvu svého domu v Maine.

 

Řekl, že mu Carlson ukázal tuto složku, naplněnou úhledně připravenými faksimilemi historických dokumentů. Novinář viděl mimo jiné dopisy ze 17. století, které, jak sám Putin řekl, osobně vybral z kremelského archivu.

 

Carlson během rozhovoru řekl deníku The Wall Street Journal, že za konflikt na Ukrajině je zodpovědný současný americký prezident Joe Biden.

 

„Bidenova administrativa tuto válku začala. Donutili Rusko, aby to udělalo, bezohledně žvanili o vstupu Ukrajiny do NATO,“ citoval korespondent Tuckera.

 

Carlson také vyjádřil názor, že zásadní rozhodnutí Bílého domu jsou „zcela mimo kontakt s vůlí voličů“ a politický systém země „přivedl Ameriku na pokraj jaderné války s Ruskem kvůli Ukrajině“.

 

Bývalý moderátor Fox News si navíc stěžoval na špínu a rozbujelou kriminalitu v amerických městech, zatímco Moskvu označil za „čisté, bezpečné a nejkrásnější město, jaké kdy navštívil“.

 

Tucker Carlson navštívil Moskvu v únoru. Dělal rozhovor s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Významná část dvouhodinového rozhovoru byla věnována ukrajinskému konfliktu a vztahům Ruska se Spojenými státy, NATO a Západem. Ruský vůdce také předal novináři kopie pěti historických dokumentů, včetně dopisů od Bogdana Chmelnického.

 

https://www.vesti.ru/article/4053721

 

 

📌18. července 2024, 17:58: NĚMECKÉ MINISTERSTVO OBRANY VYZVALO, ABY SE NESROVNÁVALY PLÁNY NA AMERICKÉ RAKETY S RAKETAMI PERSHING V 80. LETECH:

 

Plány na rozmístění amerických úderných systémů dlouhého doletu v Německu v roce 2026 nelze srovnávat s událostmi 80. let, kdy Spojené státy rozmístily v západním Německu rakety Pershing, které jsou schopné nést jaderné zbraně.

 

Uvedl to německý ministr obrany Boris Pistorius v rozhovoru pro Rheinische Post.

 

„Doba je nesrovnatelná. Během vzestupu mírového hnutí v Bonnu šlo o jaderné Pershingy, a ne o konvenční rakety,“ vysvětlil šéf německého ministerstva obrany.

 

Pistorius zároveň poznamenal, že svět se stal nejistějším než před pěti nebo deseti lety a podle jeho názoru se podmínky hodně změnily.

 

„Na východním křídle NATO se znovu objevil agresor. V Evropě opět čelíme hrozbě a musíme s ní bojovat. Musíme se na to připravit jako národ, ale také jako aliance,“ řekl ministr.   Pentagon již dříve oznámil, že Spojené státy v roce 2026 začnou v Německu rozmisťovat úderné systémy dlouhého doletu svého úkolového uskupení. Nasazení takových systémů bude „epizodické“, ale do budoucna je plánováno trvale. Americké ministerstvo obrany dodalo, že dostřel rozmístěných zbraní bude mnohem vyšší než dostřel pozemních palebných prostředků, které jsou již v Evropě k dispozici.

 

Německý kancléř Olaf Scholz zase ujistil, že rozmístění nových amerických raket na území Německa nepřispěje k eskalaci vztahů s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4053580

 

 

📌18. července 2024, 17:41, NYT: OPERACE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KRYNKÁCH BYLA NESMYSLNÁ A KRUTÁ:

 

Pokusy Ukrajiny o vytvoření předmostí na levém břehu Dněpru v Chersonské oblasti byly od samého počátku pochybné a operace v Krynce vyvolala nespokojenost mezi vojáky a důstojníky Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), protože se po překročení řeky stali snadným cílem ruských jednotek. Informuje o tom deník New York Times.

 

Ukrajinské vydání Sledstvo.Info již dříve uvedlo, že od října 2023 do června 2024 se ve vesnici Krynki „oficiálně ztratilo“ více než 780 vojáků ozbrojených sil Ukrajiny a evakuováno bylo pouze 262 mrtvých.

 

„Vojenští analytici varovali, že operace, která se skládala z nebezpečných přechodů přes řeky, byla zranitelná ve své logistice a je nepravděpodobné, že by vedla k rychlému průlomu,“ píše NYT.

 

Ukrajinští vojáci si stěžovali, že operace byla brutální a nesmyslná. Podle nich to stálo Ukrajinu mnoho životů a samotní vojáci se při překračování Dněpru na člunech stali „snadnou kořistí“ ruských dronů a minometů.

 

Armáda také uvedla, že uvízli několik dní bez krytí před ruským dělostřelectvem.

 

Šéf Chersonské oblasti Vladimir Saldo v únoru oznámil, že Krynki a jeho okolí byly vyklizeny, ale pokusy ukrajinských sil o vylodění na jednom z ostrovů pokračují. Sergej Šojgu, který v té době stál v čele Ministerstva obrany Ruské federace, také uvedl, že ztráty ukrajinských sil zde činily téměř 3,4 tisíce lidí. Na konci května Saldo uvedl, že v Krynkách se nadále nacházejí sklepy poseté těly ukrajinských vojáků.

 

Ukrajinské vydání Strany navíc uvedlo, že ukrajinské soudy začaly odsuzovat vojáky za to, že odmítli uposlechnout rozkazy při pokusu o udržení pozic v Krynkách.

 

https://www.vesti.ru/article/4053559

 

 

📌18. července 2024, 20:20: ORBÁN ZVEŘEJNIL ZPRÁVU PRO ŠÉFA EU O CESTÁCH DO RUSKA, ČÍNY, SPOJENÝCH STÁTŮ A NA UKRAJINU:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán zveřejnil svou zprávu předsedovi Evropské rady o svých cestách do Ruska, Ukrajiny, Číny a Spojených států.

 

Od začátku července se Orbán setkal s hlavami Ukrajiny, Ruska a Číny. Poté odjel do Washingtonu na summit NATO, kde se setkal s tureckým prezidentem. Poté jednal s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem.  A nyní Orbán požádal odcházejícího šéfa Evropské rady Charlese Michela, aby lídrům zemí EU tlumočil své návrhy na řešení konfliktu na Ukrajině.

 

Ve zprávě, zveřejněné na webových stránkách předsedy vlády, se uvádí, že intenzita vojenského konfliktu se radikálně zvýší a bez vnější intervence strany nezačnou hledat východisko. Vývoj událostí může být ovlivněn EU, Spojenými státy a Čínou, ale Spojené státy rozhodně nezačnou zavádět novou politiku nyní, protože se obávají volební kampaně. Řekl také, že EU zatím pouze kopírovala proválečnou politiku Spojených států vůči Ukrajině a nyní je šance začít novou samostatnou kapitolu.

 

Viktor Orbán navrhl, aby Evropská unie obnovila diplomatické kanály s Ruskem a zároveň udržovala kontakty s Ukrajinou; zahájit jednání s Čínou o uspořádání příští mírové konference o Ukrajině. Navrhl také „zahájit koordinovanou politickou ofenzívu“ na globálním Jihu, kde transatlantické společenství ztratilo uznání kvůli svému postoji k Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4053822

 

 

📌18. července 2024, 21:11, NYT: DEMOKRATÉ ODLOŽILI HLASOVÁNÍ O BIDENOVĚ NOMINACI:

 

Americká Demokratická strana se rozhodla odložit online hlasování o nominaci Joea Bidena v prezidentských volbách na začátek srpna.

 

„Schumer a Jeffries, oba z New Yorku, soukromě přesvědčili stranické funkcionáře, aby o týden odložili začátek Bidenovy nominace, čímž prodloužili debatu o životaschopnosti jeho kandidatury,“ uvedl deník The New York Times.

 

Prezident Biden je v posledních dnech vnímavější k argumentům, proč by měl z voleb odstoupit. Podle demokratů Biden neprojevil známky toho, že by změnil názor na setrvání v závodě, ale zajímal se o vyhlídky Kamaly Harrisové, své viceprezidentky (zatím je považována za nejpravděpodobnější kandidátku).

 

Deník poznamenává, že Bidenův katastrofální výkon v nedávné debatě vyvolal mezi demokraty hluboké znepokojení. Téměř dvě třetiny stranických představitelů si přejí, aby byl z volebního klání vyřazen.

 

Zatím pouze 20 členů Sněmovny reprezentantů a jeden senátor veřejně vyzvali prezidenta, aby odstoupil z klání, ale soukromě vyjádřilo své obavy z Bidenových šancí mnohem více úředníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4053913

 

 

📌18. července 2024, 21:15, Denis Davydov: TRUMPA ZACHRÁNILA NÁHODA, NE TAJNÁ SLUŽBA:

 

Crookes, který zastřelil Trumpa, neustále googloval nejen bývalé a současné americké prezidenty, ale také šéfy FBI, ministerstva spravedlnosti a dokonce i členy britské královské rodiny. Jedním z dotazů ve vyhledávači byla „depresivní porucha“, na kterou Bloomberg okamžitě odpověděl. S odvoláním na téměř stostránkovou zprávu o bezpečnosti Trumpova sídla Mar-a-Lago agentura dospěla k závěru, že Trump je neustále pronásledován „podezřelými a nepředvídatelnými“ a ne vždy na něj tajná služba reaguje.

 

Před šesti lety osmnáctiletý student pronikl do takzvané „bezpečné zóny“ v Mar-a-Lago a nahrál videa svého dovádění na Snapchat. Jeden z nich se jmenoval „Vplížit se do Trumpova klubu je jako vzít dítěti bonbón“.

„V únoru 2021 žena, která tvrdila, že pracuje v amerických vesmírných silách, uvedla, že na setkání s Trumpem ujela stovky kilometrů na kole. Policie v Palm Beach jí vydala písemné varování o porušení vlastnického práva a poslala ji domů. O osm měsíců později se žena vrátila a byla znovu zadržena. Tajná služba provedla podrobnější vyšetřování a zjistila, že se několikrát pokusila předat Trumpovi složku s údajně tajnými informacemi o americkém letectvu a NASA,“ píše Bloovberg.

 

Crookes, který si prohlédl místo atentátu golfovým dálkoměrem, byl zprvu mylně považován za podivína. Puška, kterou si předem schoval, se nyní snaží složit puzzle se svým náklaďákem, notebookem a rodiči.

 

Čím více času uplynulo od pokusu o atentát, tím více záběrů z onoho nešťastného dne a s nimi i otázek. Více než hodinu předtím, než prezidentský kandidát vystoupil na pódium, se Thomas Crookes, který ho zastřelil, točil kolem budovy, na kterou brzy vyšplhal. Zároveň se dostal do hledáčku policie – byl považován za podezřelého. A 10 minut předtím, než se Trump objevil, už byl viděn na střeše a policie ho považovala za hrozbu.

 

„Jsou si vědomi hrozby. Považují to za hrozbu na 7 minut, a možná i déle, a přesto nechají Donalda Trumpa vystoupit na pódium. To nezní jako instrukce tajné služby,“ říká Trumpův syn Donald Trump mladší.

 

„No, pokud existuje hrozba, nechte hudbu hrát o něco déle, dokud problém nevyřešíte. Nebo udělat něco, abyste se vyhnuli ohrožení Trumpa a lidí kolem něj,“ řekla senátorka Marsha Blackburnová.

 

Tajná služba a její senátoři se snažili položit ředitelce Kimberly Chitleové spoustu otázek. Rychle omezila telefonický brífink a poté odmítla odpovídat na otázky politiků osobně.

 

„Děkuji mnohokrát, nemyslím si, že je to správné místo k diskusi,“ komentuje.

 

Ředitel tajné služby utíká před nepříjemnými otázkami. Republikáni se ji snaží volat k odpovědnosti na svém sjezdu ve Wisconsinu. Jsou jim v patách, ale marně – Kimberly Chitle byla ukryta strážemi.

 

A Trump nebyl zachráněn. FBI nyní zkoumá notebook Thomase Crookese. Historie vyhledávání zahrnuje fotografie bývalých i současných prezidentů, informace o republikánském sjezdu a Trumpově shromáždění s příznivci, na kterém byl pokus učiněn. Střelec měl také dva telefony, z nichž jeden má 27 kontaktů. Všichni jsou vyslýcháni FBI. Obzvláště zajímavé je poslouchat jeho rodiče.

 

„Jeho rodiče ho hledali v den pokusu o atentát. Několik hodin před střelbou zavolali policii a oznámili, že Crookes je nezvěstný a mají obavy. Nevíme, co přesně je trápilo. Báli se, že si z domova vzal zbraň nebo že šel zavraždit prezidenta Spojených států? Podrobnosti neznáme,“ uvedla tajná služba.

 

Dokonce i v notebooku 20letého Crookese našli jeho stránku na jedné z herních platforem. FBI tvrdí, že před pokusem o atentát tam zanechal vzkaz: „13. července je moje premiéra. Uvidíme, jak to půjde.“

 

Pokud se podíváte na přátele uživatele, všichni jsou pod falešnými jmény, žádné tváře, jen obrázky. A Crookes má jak celé jméno, tak pasovou fotografii.

 

„Pokud se ponoříme do jeho stránky na této platformě, možná najdeme jeho konexe nebo zjistíme motiv, pro který zločin spáchal,“ navrhuje analytik národní bezpečnosti Hal Kaempfer.

 

Očití svědci si všimli, jak nedbalé byly speciální služby po pokusu o atentát. Jeden z diváků poblíž budovy, ze které byl Trump zastřelen, si všiml jízdního kola. Přes řídítka se přehodí tričko, vedle pedálů boty, o kola se opře batoh. Ale policie, jak vidíte, se o něj nestará. Přihlížející zpozorněli.

 

„Všiml jsem si ho v 19 hodin (skoro hodinu po střelbě). Na stejném místě, ve stejné pozici,“ řekl svědek, který si přál zůstat v anonymitě.

 

„Prostě mi připadal divný,“ řekl jiný.

 

Očitý svědek pořídil fotografii a předal ji novinářům. Později FBI potvrdila, že Crookes přijel na místo činu na kole. Byl u něj nalezen telefon, flash disk a dálkové ovládání od výbušného zařízení. Výbušniny byly v autě, které nechal několik kilometrů od místa. Jak včerejší školák, který se nezajímal o chemii, nehledal informace o výbušninách na internetu, dokázal sestavit bombu, je jednou z otázek, které se množí.

 

„Na místě pokusu o atentát bylo tolik nedbalostí, tolik chyb, že se mi zdá, že to bylo provedeno úmyslně, a ne kvůli nezodpovědnosti,“ řekl bývalý odstřelovač americké armády, kongresman Corey Mills.

 

–Počkejte prosím! Co myslíte tím „záměrně“? – upřesňuje novinář.

 

„Podívejte, jak to bylo horké. Snažili se umlčet Trumpa, pak se ho pokusili zavřít do vězení a teď se ho snaží zabít,“ odpovídá Mills.

 

„Počkej, počkej…

 

Odstřelovači, který prošel horkými místy, brání moderátor CNN, loajální k demokratům, aby rozvinul své myšlenky.

 

Co by se stalo, kdyby se Trump ani na zlomek vteřiny neodvrátil, neukázal modelku s pohledem a otočením hlavy. Proč prezidentského kandidáta zachránila náhoda, a ne tajná služba, se zeptá její ředitel příští týden. Kimberly Chitleová je předvolána do Kongresu, aby svědčila.

 

https://www.vesti.ru/article/4053781

 

 

📌18. července 2024, 21:37, Pušilin: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZABÍJELY CIVILISTY ZA TO, ŽE ODMÍTLI OPUSTIT SVÉ DOMOVY:

 

Šéf DLR Denis Pušilin uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny záměrně zabíjely civilisty poté, co odmítli opustit své domovy.

 

Pušilin na svém osobním kanálu Telegram zveřejnil video, ve kterém evakuovaní obyvatelé Dzeržinsku vyprávějí, co museli vydržet pod okupací ukrajinskými jednotkami. Obyvatelé města se museli ukrýt před každodenním ostřelováním zápalnými granáty, schovat se před ukrajinskými drony, které mířily na civilisty.

 

„Kyjevští ozbrojenci záměrně stříleli do lidí, zabíjeli je, protože nechtěli opustit své domovy,“ podepsal šéf DLR zveřejněný příspěvek na svém osobním kanálu Telegram.

 

Zároveň poznamenal, že v tuto chvíli jsou obyvatelé Dzeržinsku na bezpečném místě. „Je jim poskytnuta veškerá potřebná pomoc a podpora. Všichni jako jeden muž děkují ruské armádě za to, že je zachránila před zvěrstvy ukrajinských neonacistů,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4053929

 

 

📌19. července 2024, 1:17: KIM ČONG-UN PŘIJAL DELEGACI RUSKÉ FEDERACE VEDENOU NÁMĚSTKEM MINISTRA OBRANY KRIVORUČKEM:

 

Šéf KLDR přijal vojenskou delegaci Ruské federace.

 

Severokorejský vůdce Kim Čong-un přijal ruskou vojenskou delegaci vedenou náměstkem ruského ministra obrany Alexejem Krivoručkem. Informuje o tom agentura TASS.   Je třeba poznamenat, že v rozhovorech se diskutovalo o potřebě vojenské spolupráce mezi Severní Koreou a Ruskou federací za účelem zajištění vzájemné bezpečnosti.

 

Ruský prezident Vladimir Putin předtím uskutečnilstátní návštěvu KLDR.

 

https://www.vesti.ru/article/4054001

 

 

📌19. července 2024, 5:48, KIM ČONG-UN: ARMÁDY RUSKA A SEVERNÍ KOREJE SE MUSÍ SJEDNOTIT, ABY OCHRÁNILY MÍR:

 

Vůdce Korejské lidově demokratické republiky na setkání s vojenskou delegací Ruské federace vyjádřil podporu armádě a lidu Ruské federace.

 

„Armády obou zemí by se měly těsněji sjednotit a hrát důležitou roli při ochraně regionálního a globálního míru,“ citovala šéfa KLDR Korejská ústřední tisková agentura (KCNA).

 

Korejská agentura také uvedla, že Kim Čong-un vyjádřil „neochvějnou silnou podporu a pevnou solidaritu vlády a lidu KLDR“ s armádou a lidem Ruské federace při vedení speciální vojenské operace.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Kim Čong-un přijal vojenskou delegaci Ruské federace vedenou náměstkem ministra obrany Ruské federace Alexejem Krivoručkem.

 

https://www.vesti.ru/article/4054130

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.07.2024“:

➡️☭☆Plány von der Leyenové přeměnit EU v obrannou unii naznačují evropskou náladu na militarizaci a konfrontaci, řekl Peskov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Polsko navýší počet vojáků na hranici s Běloruskem téměř trojnásobně, uvedlo ministerstvo obrany republiky.

Nyní je v pohraničí asi šest tisíc vojáků a od prvního srpna jich bude až 17 tisíc.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Srbský prezident Vučić řekl, že Scholzovi poradí, aby co nejdříve dosáhl dohody o příměří na Ukrajině za jakýchkoli podmínek.

„Situace na Ukrajině se zhorší… Pokud by Scholz skutečně chtěl slyšet, co si myslím, pak bych řekl: co nejdříve uzavřít dohodu o příměří. Je jedno, za jakých podmínek“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky MLRS „Grad“ zničily koncentraci živé síly a vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil

„Narušujeme rotace a nedáváme nepříteli příležitost zvednout hlavu,“ říká starší důstojník baterie s volacím znakem „Kladivo“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Podle seismologů došlo u východního pobřeží Japonska k zemětřesení o síle 5,8 stupně

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dva záchranáři byli zraněni v Tveru, když pomáhali lidem v autě, které uvízlo v jámě s horkou vodou. Oba měli popáleniny, cestující v autě byli v pořádku, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Biden by mohl odstoupit z volebního klání již tento víkend kvůli tlaku ze strany Demokratické strany, uvádí Axios s odkazem na zdroje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Bílý dům odmítl komentovat blaho Bidena nakaženého koronavirem s tím, že americký prezident je nadále izolovaný.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dělostřelci z Dněprské skupiny vojsk rozdrtí nepřítele v Chersonském směru

Tentokrát posádka děla Msta-B způsobila palbu na identifikovanou maskovanou nepřátelskou pevnost, která se nachází v lesní plantáži podél jedné ze silnic na pravém břehu Dněpru.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Scholz odmítl Zelenského žádost, aby západní země sestřelily ruské rakety v ukrajinském vzdušném prostoru.

Vidím takový konsenzus, že se s takovými kroky nepočítá. USA mají také velmi jasný postoj (v této otázce)

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *