, ,

19.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

19.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 19.6.2024, VOLNÝbloG: Lubomír Volný, Dr. John Campbell: OHROŽENÍ LIDSKÉ PLODNOSTI

Video, překlad do ČJ

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6310

 

 

📌 NAVRCH HUJ, VESPOD CIGÁN 🐵🧠🚽

 

Křečovité, skryté, ale i otevřeně agresivní vyzdvihování a umělé popularizování cigánů ze strany vládnoucího režimu, je notoricky známý fenomén a jeden z lokálních projevů (🇨🇿🇸🇰) „antirasistické“ doktríny, kterou obřezaná Ředitelna světa po roce 1945 zavedla v obou polokoulích své působnosti – jak v komunistické, tak i kapitalistické. (Této problematice jsme se obsáhle a do hloubky věnovali v Radixu 5

 

(https://eshop.nassmer.cz/radix-5) .)

 

Základem „antirasismu“ je lež o tom, že jsme si všichni rovni a máme tím pádem stejnou hodnotu a tím zase stejná práva. S ohledem na „antirasistické“ paragrafy trestního zákona, které tyto „pravdy“ pro jistotu chrání, to nebudeme dále rozvádět a laskavého čtenáře  (https://eshop.nassmer.cz/radix-7) opět odkážeme na Radix 5

 

(https://eshop.nassmer.cz/radix-5), kde každý majitel mozku vše důležité hravě vyčte z nepsaného textu mezi řádky…

 

Jenomže lež má, jak známo, krátké nohy, a tak občas sama upadne. Naposledy se tak stalo, když médii vytvořené „elity“ cigánské „kultury“ dostaly v televizi prostor ukázat, co mají v hlavě

 

(https://medium.seznam.cz/clanek/jan-hrdina-bratri-bendigovi-v-az-kvizu-vetsi-prehlidku-trapnosti-a-nevedomosti-televize-dlouho-nezazila-69010) .

 

Vím, že nic nevím. Mohlo být napsáno v podtitulu semifinálového dílu speciálu AZ kvízu, kde ve svých vědomostech soupeří celebrity. Tentokrát se utkali bratři Bendigovi a dlouho nebylo na obrazovkách tristnější podívané.

Nebo:

vedle toho jsme také zjistili, že Britney Spears je známá znojemská rodačka.

A dokonce:

Od počátku také bylo zřejmé, že bratři Bendigovi vůbec nepochopili základní pravidlo soutěže, tedy že je třeba spojit políčky správných odpovědí tři strany pyramidy. Otázky volili nahodile, zřejmě podle toho, které číslo se jim zrovna zalíbilo, takže je moderátor Aleš Zbořil musel v polovině hry upozornit, co je třeba a že „zatím vyhrává černej“. To byla narážka na to, že pole s chybně zodpovězenými otázkami se zbarví do černa. Při takových výkonech by se neudržel ani legendární doktor Štrosmajer…

 

Dovolím si propagandistům Systému malou radu: Tři třídy základky z milosti a IQ zmražené zeleniny hezkým oblečením a pomádou ve vlasech nezakryjete. Dávejte na to při vytváření virtuální ciganofilní reality pozor ‼️

 

➡️ t.me/pavelkamas

➡️ www.casopisradix.cz

 

 

📌 SI VIS PACEM PARA BELLUM!

 

Nádherný, učebnicový příklad, na kterém by se dalo vyučovat známé, univerzálně platné moudro, že: zlého muže se zbraní, dokáže zastavit jen hodný muž se zbraní a nic jiného!

 

Žádná linka 158; žádné marxistické poučky a buzerantské filozofie, ale – ještě jednou – odhodlaný muž se zbraní.

 

Gratulujeme muži se zbraní k vynikajícímu zásahu! 👏

 

PS: kdyby se tato scéna odehrála na fakultě gender studies (nebo v jiné homo-komunistické vymašťovně), tak jsou (v nejhorším případě) všichni čtyři mrtví.

 

➡️ t.me/pavelkamas

➡️ www.casopisradix.cz

Na stránke hračkárstva Dráčik sa objavil odkaz exprezidentke Čaputovej: Zabudnime na tohto naničhodného človeka, ale zapamätajme si, čo robil, ako sa dostal do úradu a ako sa ľudia nechali oklamať.

 

Viac sa dočítate tu:

https://www.extraplus.sk/clanok/dracik-sa-luci-s-caputovou-prezidentka-ktora-chcela-vyhubit-vlastny-narod

 

 

📌🇿🇼 ZIMBABWSKÁ REPUBLIKA JE PŘIPRAVENA PŘIPOJIT SE K ZEMÍM BRICS

 

Oznámil to tamní ministr obrany Oppa Muchinguri-Kashiri. BRICS a partnerské země podle ní vytvářejí účinný mechanismus pro rozvoj vztahů mezi státy světové většiny.

🌍🇷🇺 Muchinguri-Kashiri jménem Afriky také poděkoval Rusku za jeho podporu v oblasti obrany a bezpečnosti.

https://t.me/absurdnisvet/74796

Jen miliardáři si budou moci dovolit kupovat jídlo a všichni ostatní lidé zemřou.“

 

 

📌DR. PATRICK MOORE, SPOLUZAKLADATEL GREENPEACE, O KATASTROFÁLNÍCH DŮSLEDCÍCH POLITIKY NET ZERO.

 

„Nyní zasahují do zemědělství a vyhrožují přerušením dodávek potravin, protože jídlo způsobuje globální oteplování.“

 

„Vyvolají zkázu, jakou Země nikdy neviděla, protože nás je přes osm miliard lidí a čtyři miliardy z nás závisí na dusíkatých hnojivech, o kterých nyní říkají, že jsou špatné, protože je to skleníkový plyn nebo cokoli jiného… To platí i pro kampaň proti CO2.“

https://t.me/absurdnisvet/74799

 

 

📌 NĚKDY OBRÁZEK ŘEKNE VÍC NEŽ SLOVA…

https://t.me/absurdnisvet/74800

https://t.me/absurdnisvet/74801

 

 

📌 💥NĚMEČTÍ POLITICI JSOU VYDÍRÁNI IZRAELEM SOUKROMÝMI INTIMNÍMI VIDEI.

https://t.me/absurdnisvet/74804

 

 

📌⚠️🇬🇧 BRITSKÝ ŘEDITEL POHŘEBNÍHO USTAVU JOHN O’LOONEY HOVOŘÍ V POŘADU MARKA STEYNA O NADMĚRNÉM POČTU ÚMRTÍ V DŮSLEDKU OČKOVÁNÍ PROTI COVID

 

„Nyní vidím stále více lidí mladších 40 let, kteří náhle umírá na kombinaci náhlé, velmi agresivní rakoviny, srdečního infarktu a mrtvice.“💉🧬🧫☠️

https://t.me/absurdnisvet/74805

 

 

📌PŘÍBĚH ZAČAL V ROCE 1875, KDY BYLA V JEDNOM ZE STAROVĚKÝCH INDICKÝCH CHRÁMŮ OBJEVENA KNIHA S NÁZVEM „VIMANIKA SHASTRA“, NAPSANÁ V JAZYCE BRÁHMANŮ – SANSKRTU.

 

Tento dokument se stal známým ne pro svůj věk (byl napsán před 2 400 lety), ale pro svůj obsah. Autor rukopisu, vědec Bharadwaja Maharishi, popsal typy letadel a jejich konstrukci s tím, že jde o sestavení ze starších zdrojů.

 

Na konci 19. století byla tato kniha ještě klasifikována jako mytologická, protože letectví bylo v té době v plenkách. Ale moderní vědci po prostudování „Vimanica Shastra“ jasně prohlásili, že tato práce nemá nic společného s pohádkami, je to kvalifikovaně napsaná technická práce.

 

Problém je, že názvy některých kovů a kapalin potřebných ke zvedání letadel stále nelze přeložit.

https://t.me/absurdnisvet/74806

https://t.me/absurdnisvet/74811

Chuť svobody…

 

📌Narodila jsem se ve velkém městě. Bydleli jsme v 10. patře s velkou terasou, kterou můj táta, vášnivý zahradník, proměnil v pěstěnou džungli. Měli jsme doslova zahradu v nebi!

 

V 6 letech si však rodiče uvědomili, že jsme se sestrou nikdy nebyli v kontaktu s krávou, prasetem, slepicí nebo koněm! To bylo potřeba napravit, a tak ušetřili nějaké peníze a koupili starý malý kamenný dům ve vesnici ve vinařské oblasti La Rioja ve Španělsku. (Teď by mě zajímalo… bylo to opravdu o kravách a prasatech? Nebo o víně? 😜)

 

Vesnička byla malinká, bylo tam pár domů, hlavní náměstí, kostel a bar, to bylo vše. Kromě slavných vinic to byla velmi zemědělská oblast s nejlepšími produkty, které jsem za celý svůj život jedla.

 

Dodnes si pamatuji, že jako 6letá jsem zeleninu příliš nemilovala, ale to se v La Rioja změnilo. Stále si pamatuji chuť zelených fazolek, rajčat, paprik, špenátu! Dokonce jsem se dostala k artyčokům! Všechno chutnalo naprosto úžasně.

 

Mlékář přijížděl do vesnice každý den v malé dodávce s velkými kovovými konvemi plnými čerstvého mléka, které vám naléval do vlastního džbánu. Jako městskou holku zvyklou kupovat mléko v supermarketu mě to všechno velmi fascinovalo.

 

Se sestrou jsme se konečně seznámily s hospodářskými zvířaty, žasla jsem nad kravskými řasami a všemi různými zvuky, které prase dokázalo vydávat, koně byli mými oblíbenci a začala má hluboká touha po ježdění (později frustrovaná velmi silnou alergií na seno 😩).

 

Nejlepší však bylo, že jsem poprvé ochutnala svobodu v této malé vesničce. Všechny děti po snídani zamávaly rodičům na rozloučenou a vracely se pouze na oběd a večeři.

 

Běhali jsme po vesnici, lezli po stromech, kradli hrozny z vinic, chodili na pikniky, hledali lesní plody, hráli si se zvířaty… byli jsme volní. Byli jsme svobodní a v bezpečí.

 

Dodnes jsem už nikdy nepocítila tu bezstarostnou svobodu, kterou jsem si užívala během těch let v malé vesničce. Ochutnala jsem, jaký by měl být život, a dodnes si pamatuji, jak neuvěřitelně úžasný to byl pocit.

 

O několik let později, když jsem se stala mámou, chtěla jsem, aby moje děti dostaly stejnou chuť svobody, ale svět byl úplně jiný. Ať už jste ve městě nebo na venkově, děti už nikdy nebyly v bezpečí ani svobodné.

 

Sním o světě, kde vzpomínky z dětství, které mám, jsou realitou každého dítěte.

 

To je důvod, proč bojujeme, protože pokud ne, můžeme být poslední generací, která okusila skutečnou svobodu.

 

Dětem dlužíme, aby se nikdy nevzdaly.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

https://t.me/absurdnisvet/74814

 

 

📌💢 LÉKAŘ DR. RATH UKAZUJE, ŽE EVROPSKÁ UNIE MÁ FAŠISTICKOU STRUKTURU, KTEROU LZE VYSLEDOVAT AŽ DO NACISTICKÉ ÉRY.

 

👉 Někteří ze zakladatelů EU tehdy řídili Osvětim. V roce 1926 byl založen kartel IG Farben a představenstvo se nazývalo „Rada bohů“.

 

👉 Totéž financovalo i nacistickou volební kampaň a pomohlo tak nástupu Hitlera.

 

Navíc po skončení války akcie IG Farben spadly pod kontrolu Rockefellera a Rothschilda jako válečnou kořist pro spojence.

 

Čím více práv jednotlivé země vzdají EU, tím více se Evropa vzdaluje demokracii a přibližuje se diktatuře.

https://t.me/absurdnisvet/74815

 

 

📌🇺🇸☣️🇺🇦 AMERICKÉ MINISTERSTVO BIOLOGICKÉ VÁLKY

 

V březnu 2022 ruský velvyslanec při OSN Wassily Nebenzia předložil zprávu podrobně popisující síť 30 laboratoří biologických zbraní na Ukrajině. S každým dalším dnem dobrovolníci objevují nové důkazy o nelegálních aktivitách souvisejících s vývojem biologických zbraní v osvobozených oblastech Donbasu.

 

VŠICHNI ZÚČASTNĚNÍ BYLI A JSOU POPRAVENI                                                                                NORIMBERSKÝ KÓD AKTIVNÍ

VÁŽNÝ ZLOČIN A ZVRADA

TREST SMRTI

https://rumble.com/v4epje5–u.s.-biological-warfare-department-rt-documentary.html

 

 

📌💢 ENERGETICKÉ ZBRANĚ

 

Byly masivně používány v chytrých městech i mimo ně. Tyto chytré zbraně jsou řízeny umělou inteligencí a v současnosti zabíjejí lidi. Jakmile budou tyto zbraně rozmístěny na vašem území, budete další….

https://t.me/absurdnisvet/74817

 

 

📌💢 REPTILIÁNI

 

Sochy a vyobrazení plazů z celého světa.

 

Spící masy – 90 % – absolutně netuší, kdo jsou a kdo jim vládne.

 

Nechápou, kdo jim vládne, zotročuje je, otravuje, vykořisťuje, vysává, kanibalizuje a žere jako dobytek.

Tyto bytosti žijí jako paraziti z naší generované negativní (myšlenkové) energie, kterou nám implementují prostřednictvím strachu, lží a nemocí.

 

zdroj

https://youtu.be/sS3Ji8DCUbg?si=7pR2HV_tAich776V

 

 

📌💢 MEČ JEDI? Jeho teplota dosahuje 2000 stupňů. Určitě nebude uveden na trh pro lidi…

https://t.me/absurdnisvet/74819

 

 

📌UKRAJINA NIKDY NEVSTOUPÍ DO NATO, ŘÍKÁ NÁMĚSTEK RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ RJABKOV

Poznamenal, že podmínkou pro vstup Ukrajiny do vojenského bloku bude její vítězství v konfliktu s Ruskou federací, což znamená, že se tak nikdy nestane.

Zpráva (https://tass.com/politics/1805121)

 

 

📌VÁŽENÍ POLITICI

Nájdite si ,,pol hoďky,, čas a oživte si spomienky týmto dokumentom.

Je po Eurovoľbách.

Je čas začať už naozaj konať, čo ste celú dobu počas plandémie rozprávali v svojich prejavoch v alternatíve, kde sme vás často vídávali.

Veríme vám, že nezabúdate.

https://t.me/absurdnisvet/74822

 

 

📌💸🇺🇦 UKRAJINSKÍ PREDSTAVITELIA, KTORÍ NA VOJNE DOBRE ZARÁBAJÚ, UŽ NEVEDIA, AKO SA CHVÁLIŤ SVOJÍM BOHATSTVOM. Batmanmobil v Monaku s ukrajinskými poznávacími značkami

 

@zaslobodutrebabojovat https://t.me/absurdnisvet/74826

 

 

📌♨️PUTINOVA PROHLÁŠENÍ:

– Ruská federace bojuje proti desítky let trvající imperialistické politice USA.

– Vzájemné vztahy mezi Ruskem a KLDR jsou založeny na rovnosti a vzájemném respektu.

– Byl připraven nový základní dokument, který bude tvořit základ vztahů mezi oběma státy po mnoho let.

– Výdobytky předchozích generací jsou dobrým základem pro rozvoj vztahů mezi Ruskem a KLDR v současnosti.

– Putin je přesvědčen, že rozhovory s Kim Čong-unem budou produktivní a přinesou pozitivní výsledky.

– Vyjádřil naději, že příští setkání s vůdcem KLDR se uskuteční v Moskvě.

Kim Čong-unova prohlášení:

– KLDR hodlá posílit strategickou součinnost s Ruskem.

– Vztahy mezi Ruskem a KLDR vstupují do období nové prosperity.

– Rusko hraje důležitou roli při udržování strategické rovnováhy ve světě.

https://t.me/to_je_nas_svet/27161

 

 

📌🇺🇸 MLUVČÍ BÍLÉHO DOMU KARIN JEAN-PIERREOVÁ KOMENTOVALA NETANJAHUOVO PROHLÁŠENÍ, V NĚMŽ VYZVAL USA, ABY IZRAELI URYCHLILY DODÁVKY ZBRANÍ S VYSOKOU NIČIVOU SILOU.

Mluvčí Bílého domu upřesnila, že se jedná pouze o jednu dodávku a „vše ostatní probíhá podle plánu“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27162

 

 

📌🤬OBJEVILY SE ZÁBĚRY, NA NICHŽ JE VIDĚT JAK IZRAELSKÝ DRON ÚTOČÍ NA CIVILISTY V RAFÁHU

https://t.me/to_je_nas_svet/27163

 

 

📌🇷🇺 STÁLÝ PŘEDSTAVITEL RUSKA VASILIJ NEBENZJA NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN O UKRAJINĚ:

 

„Dnes jsme od britského představitele slyšeli slova sympatií k mírumilovným Ukrajincům, včetně dětí. Za celou tu dobu, od roku 2014, kdy kyjevský režim zahájil válku proti vlastním občanům na Donbasu, jsme neslyšeli jediné slovo soucitu s dětmi z Donbasu, které byly nemilosrdně zabíjeny ukrajinskými ozbrojenými silami a nacionálními prapory. Členové NATO v čele se Spojenými státy se podle nejlepších neokoloniálních tradic ve skutečnosti zabývají drancováním Ukrajiny a skupují její zdroje, průmyslové a zemědělské kapacity téměř za nic. Vychytralé aspirace těch, kteří stáli za svoláním Bürgenstocku, nejsou předurčeny k naplnění.

Za prvé, většina pozvaných tuto primitivní intriku prokoukla a odmítla se jí zúčastnit. Zadruhé, mnozí z přítomných mluvili během setkání úplně jinak, než organizátoři plánovali.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27164

 

 

📌⚡️MEZINÁRODNÍ MÉDIA NADÁLE SLEDUJÍ PUTINOVU CESTU DO SEVERNÍ KOREJE A TITULKY BULVÁRNÍCH NOVIN SE OBJEVUJÍ NA PRVNÍCH STRANÁCH:

 

„Putina v Severní Koreji přivítal červený koberec“ – RTL

„Ruský prezident děkuje Kimovi za „neochvějnou podporu“ v otázce Ukrajiny“ – The Guardian

„Kim objal Putina při první cestě do Severní Koreje po 24 letech“ – Bloomberg

„Putinovi se v Severní Koreji dostalo okázalého přijetí a příslibu podpory“ – Reuters

https://t.me/to_je_nas_svet/27165

 

💥 „PUTINOVI SE MOŽNÁ BUDOU HODIT ZBRANĚ OD SEVEROKOREJSKÉHO KIMA, ALE CO JE OCHOTEN DÁT NA OPLÁTKU?“

 

CNN se obává, že Rusko a Severní Korea nyní „vytvoří jednotnou frontu proti Západu“, což ovlivní situaci na Ukrajině.

Zatímco setkání vůdců v globálně izolovaném hlavním městě Pchjongjangu je příležitostí pro oba autokraty diskutovat o tom, jak rozšířit spolupráci, pozorovatelé tvrdí, že to bude mít důsledky daleko za bojištěm na Ukrajině. Vidíme, jak oba státy vytvářejí stále koherentnější sjednocenou frontu a spojenectví proti Spojeným státům a Západu. Putin během jejich zářijové schůzky, která se podle očekávání konala v raketovém komplexu, naznačil svou připravenost pomoci Severní Koreji s rozvojem jejích vesmírných a satelitních programů. Satelity, jako jsou tyto, by mohly pomoci Severní Koreji zlepšit její pozemní vojenské schopnosti, například tím, že by jí umožnily přesněji zaměřovat nepřátelské síly svými vlastními raketami.

https://t.me/to_je_nas_svet/27166

 

 

📌☝️ POLITOLOG MARKOV VYSVĚTLIL, ČEHO SE SPOJENÉ STÁTY OBÁVAJÍ V DŮSLEDKU PUTINOVY ​​NÁVŠTĚVY V KLDR:

▪️V důsledku návštěvy budou korejské rakety schopny zasáhnout všechna velká americká města s jadernými zbraněmi a co je důležité, budou dostávat satelitní navádění z průzkumných satelitů.

▪️Miliony střel zasáhnou ukrajinské ozbrojené síly a statisíce Korejců rychle obnoví města Donbas a Novorosija.

https://t.me/to_je_nas_svet/27167

 

 

📌♨️MLUVČÍ ČÍNSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ HUA CHUNYING UVEDL USA NA PRAVOU MÍRU:

„Skupina G7 nereprezentuje celý svět. Těchto sedm zemí představuje pouze 10 % světové populace. Jejich podíl na světové ekonomice rok od roku stále klesá.

 

Dokonce i dohromady přispívají k celosvětovému hospodářskému růstu méně než Čína a jejich společný hospodářský růst v paritě kupní síly již překonaly země BRICS.

 

Skupina G7 se již dávno vzdálila svému původnímu účelu, kterým byla koordinace úsilí o zajištění stability globálního ekonomického prostředí, a stále více se stává politickým nástrojem k udržení nadvlády USA a Západu. Je načase s tím skoncovat. Náš potenciál a hospodářský růst ukončí G7 jednou provždy.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27169

 

 

📌NA INTERNETU BYLA SHROMÁŽDĚNA SBÍRKA BIDENOVÝCH „KLONŮ“.

 

Soudě podle shromážděných fotografií se prezidentovi mění ušní lalůčky, brada, struktura pleti, zuby, vrásky atd.

A po 30 letech to vypadá, že změnil i svůj podpis.

https://t.me/to_je_nas_svet/27170

 

 

📌NÁŠ POHLED NA EU SE NEMĚNÍ.

 

Maďaři dostali obří pokutu za ochranu hranic před migranty, což jen dokresluje chování Bruselu. Jsou na hraně toho, co se dá ještě vydržet a bude zajímavé sledovat jejich další přístup k EU. Té budou navíc od července předsedat a Orbán si jistě neodpustí něco, co jeho postavení buřiče podtrhne. V centru pozornosti zůstane komedie kolem volby vedení cirkusu a rozložení mocenských sil v něm. Kdyby nešlo o velké peníze, svobodu a možná i o mír a bezpečí spojené s agresivitou EU vůči na Ukrajině vítězícímu Rusku, byla by nám celá Evropská unie ukradená. Bohužel příliš zasahuje do našich životů a budeme na ni doplácet ještě dlouho. Německo a Francie stojí za Leyenovou, zbytek má malou šanci to změnit. I to poukazuje na nepodstatnost českého vlivu i postavení ostatních států. Opět půjde o směs řiťolezectví, arogance, podřazenosti a výsměchu. Opravdu si myslíte, že být v EU je vítězstvím?

https://www.inadhled.live/zajimavosti/zacal-boj-o-eurokomisare-i-o-leyenovou/

 

 

📌RUSKO I KLDR NEPŘIJÍMAJÍ JAZYK VYDÍRÁNÍ A DIKTÁTU, PROHLÁSIL RUSKÝ PREZIDENT VLADIMIR PUTIN NA TISKOVÉ KONFERENCI V PCHJONGJANGU.

Výsledkem rozhovorů mezi vedoucími představiteli obou zemí byl podpis smlouvy mezi Ruskem a KLDR o vzájemné pomoci v případě agrese proti jednomu z účastníků.

„Jedná se o skutečně přelomový dokument!“ uvedl Vladimir Putin

https://t.me/to_je_nas_svet/27172

 

♨️PUTIN V SOUVISLOSTI S PODPISEM SMLOUVY S KLDR UPOZORNIL NA PROHLÁŠENÍ SPOJENÝCH STÁTŮ A DALŠÍCH ZEMÍ NATO O DODÁVKÁCH VYSOCE PŘESNÝCH ZBRAŇOVÝCH SYSTÉMŮ A LETADEL PRO ÚDERY PROTI RUSKU.

„To není jen prohlášení, TO SE JIŽ DĚJE, a to vše je hrubým porušením omezení přijatých západními zeměmi v rámci různých druhů mezinárodních závazků,“ řekl prezident.

https://t.me/to_je_nas_svet/27173

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVO GRANDIÓZNÍ PŘIVÍTÁNÍ V PCHJONGJANGU; POTŘÁSÁNÍ RUKOU, OBJETÍ A KVĚTINY; ZÁPAD NA VŠE NERAD PŘIHLÍŽÍ

 

https://youtu.be/hAJSRgrKpYs?si=c0B0Avm9tV2eBe9E

 

 

 

📌💥💥💥19.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZÁPAD PŘIPOUŠTÍ, ŽE PROTI-PUTINOVSKÉ SANKCE ÚPLNĚ SELHALY? NYNÍ JE NA STOLE NOVÝ DÁNSKÝ PLÁN NA POŠKOZENÍ RUSKÉHO HOSPODÁŘSTVÍ OMEZENÍM VÝVOZU ROPY PŘES BALTSKÉ MOŘE

 

https://youtu.be/9joXWJwlScU?si=EDoIBMP6QkMAP_AW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZAČÍNÁ DRUHÁ VÁLKA NA STŘEDNÍM VÝCHODĚ? IZRAELSKÉ STÍHAČKY BOMBARDUJÍ LIBANON V DOBĚ, KDY HIZBALLÁH VYDÁVÁ MRAZIVÉ VAROVÁNÍ, ŽE ZNIČÍ IZRAELSKÝ PŘÍSTAV HAIFA

 

https://youtu.be/ZQsHSbxiRmw?si=Bz8Cq4Mio8zX_-7q

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN VEDL ROZHOVOR S ÍRÁNSKÝM VELVYSLANCEM V RÁMCI RITUÁLŮ PŘI KAŽDOROČNÍ MUSLIMSKÉ POUTI „HAJJ“ DO MEKKY, A TO V DOBĚ, KDY USA LOBBUJÍ U SAÚDŮ VE PROSPĚCH IZRAELE

 

https://youtu.be/ov25oInXxQM?si=hVSWAYwnzot4fG9H

 

 

📌📢19.06.2024, Okénko do historie, Roman Kirsch: OFICIÁLNÍ KONEC RASISMU A SEGREGACE V USA PŘIŠEL AŽ V POLOVINĚ 20.STOLETÍ

 

https://youtu.be/GLsI8–kRm4?si=ytBwZ21vwWwwH6ae

 

📌19. června 2024 7:35: VÍCE NEŽ 550 POUTNÍKŮ ZEMŘELO V MEKCE BĚHEM HADŽDŽE KVŮLI 52STUPŇOVÉMU VEDRU:

 

V Saúdské Arábii zemřelo během hadždže v důsledku horka asi 550 poutníků z islámských zemí.

 

O obětech mezi poutníky informovala agentura Agence France-Presse s odvoláním na zdroje v diplomatických kruzích. Jak již bylo uvedeno, těla mrtvých byla doručena do jedné z největších márnic v Mekce. Z celkového počtu mrtvých je 323 egyptských občanů.

 

Letos teplota vzduchu v Mekce během hadždže dosahuje téměř 52 stupňů Celsia, hlásí TASS. Horko nebo tlačenice často způsobují smrt poutníků.

 

Podle agentury France-Presse je v Mekce více než 1,8 milionu poutníků.

 

Hadždž je pouť na svatá místa v Mekce v Saúdské Arábii spojená se životem proroka Mohameda. Každý muslim, má-li příležitost, je povinen vykonat hadždž. V roce 2024 se pouť koná od 14. do 19. června.

 

https://www.vesti.ru/article/4006069

 

 

📌19. června 2024 8:23: KLDR POSÍLÍ STRATEGICKÉ VAZBY S RUSKOU FEDERACÍ NA POZADÍ SLOŽITÉ SITUACE VE SVĚTĚ:

 

Předseda pro státní záležitosti KLDR Kim Čong-un zdůraznil významnou úlohu Ruska při udržování globální strategické rovnováhy. Pchjongjang bude podle něj pokračovat v posilování strategické spolupráce s Moskvou.

 

Kim Čong-un při zahájení rozhovorů s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v Pchjongjangu zdůraznil, že globální situace je stále složitější a neustále se mění. „V takové situaci máme v úmyslu dále posilovat strategickou komunikaci s Ruskem, s ruským vedením,“ řekl.

 

Podle severokorejského vůdce úřady země vysoce oceňují „důležité poslání a roli silné Ruské federace“ při posilování strategické stability a světové rovnováhy. Kim Čong-un ujistil, že KLDR bude bezpodmínečně podporovat veškerou ruskou politiku.

 

Vyjádřil rovněž plnou podporu a solidaritu s ruskou vládou, ozbrojenými silami a obyvatelstvem v jejich touze chránit svrchovanost, bezpečnostní zájmy a územní celistvost během speciální vojenské operace na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4006118

 

📌19. června 2024 8:29: VOLODIN VYZVAL K ZÁKAZU ADOPCE DĚTÍ OBČANY ZEMÍ, KDE JE MOŽNÉ ZMĚNIT POHLAVÍ:

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin se domnívá, že je nutné zakázat adopci dětí z Ruska těmi cizími státními příslušníky, v jejichž zemích je změna pohlaví povolena.

Podle Volodina vede politika západních zemí vůči dětem k velké tragédii, napsal o tom na svém kanálu Telegram.

 

Například v Austrálii si děti ve věku tří let mohou zvolit svou genderovou identitu a v 10 evropských zemích, jako je Rakousko, Estonsko, Německo, Island, Itálie, Lucembursko, Malta, Norsko, Slovinsko, Švýcarsko, neexistují vůbec žádná věková omezení pro oficiální změnu pohlaví.

 

Předseda Státní dumy připomněl, že propaganda netradičních sexuálních vztahů, stejně jako změna pohlaví, je v Ruské federaci zakázána. Osoby, které podstoupily chirurgickou změnu pohlaví v zahraničí, nemohou adoptovat děti a být opatrovníky.

 

Upřesnil, že již více než 10 let platí zákaz adopce dětí pro Američany, ale zatím tuto možnost mají i jiné země, kde je změna pohlaví povolena.

 

Volodin se domnívá, že je nutné rozhodnout o zákazu adopce občany zemí, kde je změna pohlaví povolena, aby se ruské děti nedostaly do problémů. Touto otázkou se bude zabývat závěrečná zpráva parlamentní komise pro vyšetřování trestných činů proti nezletilým.

 

https://www.vesti.ru/article/4006091

 

 

📌19. června 2024 8:51: OD ZAČÁTKU ROKU BYLO Z RUSKA VYHOŠTĚNO 30 TISÍC NELEGÁLNÍCH PŘISTĚHOVALCŮ, COŽ JE DVAKRÁT VÍCE NEŽ V ROCE 2023:

 

Ministerstvo vnitra Ruska dokončilo první fázi každoroční operace „Nelegální – 2024″, jejímž cílem je kontrola migračních toků a boj proti trestným činům v této oblasti. Během týdne bylo odhaleno více než 50 tisíc porušení migrační legislativy a ze země bylo vyhoštěno asi 9 tisíc cizích státních příslušníků.

 

6 tisíc zaměstnavatelů bylo postaveno před správní odpovědnost za nelegální zaměstnávání cizinců. Zvýšená kontrola zaměstnavatelů zvýšila v letošním roce počet oznámení o pracovních smlouvách s cizinci o 40 %.

 

Orgány činné v trestním řízení otevřely asi 2 tisíce trestních případů souvisejících s nelegální migrací a našly více než 150 hledaných občanů. 11 tisícům porušovatelů byl zakázán vstup do Ruska.

 

Za celý rok 2023 bylo z Ruské federace vyhoštěno téměř 110 tisíc lidí – dvakrát více než v roce 2022 a od začátku roku 2024 – přes 30 tisíc cizích státních příslušníků, což je téměř dvakrát více než ve stejném období o rok dříve. V prvním čtvrtletí roku 2024 bylo pro cizince sepsáno zhruba 700 tisíc správních protokolů, což je o 18,7 % více než ve stejném období loňského roku.

Podle ministerstva vnitra komplexní opatření snížila počet trestných činů páchaných cizinci. V roce 2023 se oproti roku 2022 počet těchto trestných činů snížil o 3 % a za prvních pět měsíců letošního roku o 5 %. O 21 % se snížil také počet zvlášť závažných trestných činů.

 

https://www.vesti.ru/article/4006149

 

 

📌19. června 2024 9:01: WASHINGTON ZRUŠIL DIALOG S IZRAELEM O ÍRÁNU, ROZZLOBIL SE PO NETANJAHUOVĚ VIDEU:

 

Bílý dům zrušil schůzku na vysoké úrovni s Izraelem poté, co izraelský premiér Benjamin Netanjahu zveřejnil video, ve kterém hovořil o odmítnutí dodávek zbraní.

 

 

Připomeňme, že izraelský premiér označil za nemyslitelný skutečnost, že Spojené státy odmítly dodat Izraeli zbraně a munici, a poznamenal, že doufá, že Washington své rozhodnutí přehodnotí.

 

Podle portálu Axios, který se odvolává na americké a izraelské představitele, byli poradci prezidenta Spojených států Joea Bidena z videa s Netanjahuem bez sebe, jak osobně sdělil šéfovi Izraele poradce amerického prezidenta Amos Hochstein.

 

Bidenovi vysocí poradci navíc zrušili dialog s Izraelem o Íránu, který měl zahrnovat ministerstvo zahraničí, Pentagon a americké zpravodajské agentury. Podle jiného amerického představitele byla schůzka odložena kvůli problémům s plánováním.

 

https://www.vesti.ru/article/4006154

 

 

📌19. června 2024 9:49: ÚŘADY OHLÁSILY ZNIČENÍ NĚKOLIKA VZDUŠNÝCH CÍLŮ PŘI PŘIBLÍŽENÍ K BELGORODU: Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov uvedl, že při přiblížení k Belgorodu systém protivzdušné obrany zničil několik vzdušných cílů.

 

 

Jak napsal Gladkov na svém kanálu Telegram, nad Belgorodem a Belgorodskou oblastí byl aktivován ruský systém protivzdušné obrany, v důsledku čehož bylo sestřeleno několik vzdušných cílů.

 

Vedoucí regionu poznamenal, že po odražení ukrajinského útoku na území jedné soukromé domácnosti bylo poškozeno zasklení verandy, byla rozříznuta fasáda jiné budovy a rozbita okna.

 

Podle předběžných údajů nedošlo k žádným obětem na životech, nebyly zaznamenány ani vážné škody. Na místě pracují provozní složky města.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve uvedl, že pokud budou ukrajinští ozbrojenci pokračovat v ostřelování ruských území, pak Rusko přijme opatření k zabezpečení svých osad.

 

https://www.vesti.ru/article/4006267

 

 

 

📌19. června 2024 10:02: UKRAJINSKÝ VOJÁK, KTERÝ UKRADL TANK OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY, SE BRZY STANE RUSEM:

 

Ukrajinský voják, který ukradl tank T-64 ozbrojeným silám Ukrajiny, požádal o ruské občanství.

 

 

Bývalý voják ze 110. samostatné motostřelecké brigády Ozbrojených sil Ukrajiny Maxim Lichačov, který ukradl tank T-64 a přešel na stranu Ruska, se nyní plánuje stát občanem Ruské federace.

 

Jak uvedla agentura TASS v orgánech činných v trestním řízení Doněcké lidové republiky, Lichačov požádal o ruský pas. Podle zdroje bude dokument hotov během několika týdnů.

 

Připomeňme, že voják se vzdal ozbrojeným silám RF na konci května a dorazil do blízkosti Doněcku na tanku ukradeném ozbrojeným silám Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4006295

 

 

📌19. června 2024 12:01: UNDERGROUND HLÁSIL SILNÝ VÝBUCH V MYKOLAJIVSKÉ OBLASTI:

 

Zástupci proruského podzemí v Mykolajivské oblasti na Ukrajině oznámili, že v regionu došlo k silné explozi.

 

Jak uvedla agentura RIA Novosti, stalo se tak v oblasti obce Ševčenkovo, kde se sklady nacházejí vedle železnice spojující Nikolajev a Cherson.

 

Již dříve byly hlášeny výbuchy ve Lvovské oblasti na Ukrajině, kde byl ve středu večer vyhlášen letecký poplach. Celkem se sirény rozezněly v osmi regionech země.

 

https://www.vesti.ru/article/4006610

 

 

📌19. června 2024 12:30: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ OZNAČILO PŘIDĚLENÍ 50 MILIARD DOLARŮ Z RUSKÝCH AKTIV KYJEVU ZA DALŠÍ KRÁDEŽ:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová komentovala záměr zemí G7 poslat zmrazená ruská aktiva na Ukrajinu. Poznamenala, že některé země G7 daly Moskvě jasně najevo, že rozhodnutí nepatří jim.

 

„Poté, co G7 v Apulii vydala toto vše ve formě tiskových zpráv týkajících se stažení 50 miliard dolarů ve prospěch kyjevského režimu, ti samí soudruzi nám to okamžitě začali různými kanály objasňovat: „Rozhodně to nejsme my, jsou to jiní členové G7, kteří vám to vezmou, a prosím, nepřemýšlejte o tom, že byste proti nám podnikli nějaká odvetná opatření,“ – řekla na brífinku.

 

Na posledním summitu G7 v Itálii zúčastněné země potvrdily svůj záměr poskytnout Ukrajině půjčky v hodnotě 50 miliard dolarů, které mají být splaceny na úkor příjmů ze zmrazených ruských aktiv.

 

Stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja v reakci na to uvedl, že pokud západní země přistoupí ke konfiskaci majetku, pak Rusko hodlá využít všech možných prostředků k ochraně svých práv.

 

https://www.vesti.ru/article/4006646

 

 

📌19. června 2024 12:38, Kim: KOMPLEXNÍ PAKT O PARTNERSTVÍ MÁ MÍROVOU OBRANNOU POVAHU:

 

Severokorejský prezident Kim Čong-un označil novou smlouvu mezi Severní Koreou a Ruskem za mírovou a připustil, že má obranný charakter. Politik to řekl po podpisu dokumentu.

 

„Tato mocná smlouva není ničím jiným než dokumentem skutečně konstruktivní, slibné, výlučně mírové a obranné povahy,“ připustil korejský vůdce. „Je navržen tak, aby chránil a bránil základní zájmy národů obou zemí.“

 

„Nepochybuji o tom, že se stane hybnou silou urychlující vytvoření nového multipolárního světa,“ připustil Kim Čong-un. Zdůraznil také, že dohoda podepsaná s ruským prezidentem Vladimirem Putinem odpovídá strategické povaze vztahů mezi oběma zeměmi v nové éře.

 

„Doba se změnila a změnilo se i postavení KLDR a Ruské federace ve světové geopolitické struktuře,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4006658

 

 

📌19. června 2024 12:28: STÍHAČKY F-16 BUDOU NASAZENY NA UKRAJINĚ, POTVRDIL BÍLÝ DŮM:

 

Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan potvrdil, že letouny F-16 předané do Kyjeva budou rozmístěny na území Ukrajiny.

 

Rozmístění stíhaček F-16 převedených do Kyjeva na území Ukrajiny je zakotveno v bilaterální bezpečnostní smlouvě, řekl Sullivan v odpovědi na otázku novináře ve vysílání amerického televizního kanálu PBS. Potvrdil, že to je plán.

 

Před několika dny šéf letectva velení ozbrojených sil Ukrajiny uvedl, že některé stíhačky F-16 převedené do Kyjeva budou umístěny na leteckých základnách v zemích NATO, aby se nestaly cílem Ruska.

 

Spojené státy umožnily svým spojencům přemístit stíhačky do Kyjeva a v Arizoně cvičí 12 pilotů na F-16 převedené na Ukrajinu, píše RIA Novosti.

Nizozemsko a Dánsko se dohodly na převodu letounů F-16, první stíhačky budou mít kyjevské úřady k dispozici letos.

 

Ruské úřady opakovaně uvedly, že pumpování Ukrajiny západními zbraněmi a vojenským vybavením zasahuje do urovnání konfliktu a přímo zapojuje země NATO do konfliktu. Jakýkoli vojenský náklad pro Kyjev se stane legitimním cílem Ruska, zdůraznil ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4006614

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.06.2024“:

➡️☭☆ Posádka Fagot ATGM skupiny sil Západ přesně zasáhla americký obrněný transportér M113 a baštu ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr dohazování

Pomocí objektivního videomonitorovacího zařízení a dronů detekovali průzkumní důstojníci postup techniky ukrajinských ozbrojených sil k frontové linii a předali souřadnice na kontrolní bod. Bojovou misi přijala posádka Fagot. Cíle jsou zničeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Pchjongjangu na náměstí Kim Ir Sena proběhl oficiální uvítací ceremoniál prezidenta Ruské federace Vladimira Putina předsedou státních záležitostí Korejské lidově demokratické republiky Kim Čong-unem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Pchjongjangu probíhala rusko-korejská jednání

V loňském roce jsme v důsledku vaší návštěvy Ruska dnes výrazně pokročili v budování našich mezistátních vazeb. A dnes je připraven nový zásadní dokument, který bude dlouhodobě tvořit základ našich vztahů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Během státní návštěvy Vladimira Putina v KLDR byla podepsána Komplexní dohoda o strategickém partnerství mezi Ruskou federací a Korejskou lidově demokratickou republikou a řada bilaterálních dohod.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prohlášení Vladimira Putina pro média během jeho návštěvy v KLDR

Naše země mají upřímný zájem na dalším aktivním rozvoji spolupráce, která se uskutečňuje jak prostřednictvím vedení ekonomických resortů, parlamentů, vymáhání práva, bezpečnosti, zahraničněpolitických struktur, tak mezi veřejnými organizacemi a občany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusko i Korea provádějí nezávislou a nezávislou zahraniční politiku a nepřijímají jazyk vydírání a diktatury. <…> Navzdory vnějšímu tlaku se naše země úspěšně rozvíjejí na suverénním a nezávislém základě a vzájemně si poskytovaly a budou poskytovat plnou podporu jako skuteční přátelé a dobří sousedé.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská federace nevylučuje rozvoj vojensko-technické spolupráce s Korejskou lidově demokratickou republikou v souladu s dnes podepsaným dokumentem. <…> Korejští přátelé zaujímají objektivní a vyvážený postoj k tématu ukrajinského osídlení a chápou skutečné, počáteční příčiny krize. Tato linie korejského vedení je dalším jasným potvrzením skutečně nezávislého, nezávislého, suverénního kurzu KLDR.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin a Kim Čong-un položili věnec k Památníku osvobození

Pomník byl postaven v roce 1946 na památku vojáků sovětské armády, kteří zemřeli při osvobozování Koreje od japonských okupantů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *