, ,

18.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:♨️♨️♨️KDO ZABIL UKRAJINU A PROČ TO UDĚLAL❓❓❓

18.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY:♨️♨️♨️KDO ZABIL UKRAJINU A PROČ TO UDĚLAL❓❓❓

 

📌🌀🌊💦18. září 2024: VE ZDEVASTOVANÉM KRNOVĚ NEZTRÁCEJÍ HUMOR: NIC TU NEFUNGUJE, ALE PLATBY Z ÚČTU ODCHÁZEJÍ:

 

Všude bahno, od sobotní půlnoci nefungující elektřina, v kohoutku jen užitková voda, kterou není možné pít ani po převaření. Téměř dva dny bez mobilního signálu. Tak teď žijí obyvatelé třiadvacetitisícového Krnova na Bruntálsku, který z 80 procent poničily povodně.

 

„V roce 1997 to byla údajně stoletá, až stopadesátiletá voda. A já se domnívám, že teď to bylo horší a devastovalo to mnohem silnějším způsobem. Odjížděl jsem v pátek z centra města ve 21 hodin odvézt auto na kopec k letišti. Vracel jsem se zpátky, a to ještě byla voda v korytě, jen sem tam se vylévala. Ale k půlnoci to začalo stoupat a zaplavila město, brala sloupy, oplocení, všechno, co jí stálo v cestě,“ popsal okamžiky zaplavení Krnova postarší muž žijící jen pár desítek metrů od tamní radnice v centru města.

 

„V sobotu jsme byli uvěznění celý den. Až v jedenáct hodin večer jsem otevřel barák, kde bylo 1,5 metru vody,“ dodal muž, který si stejně jako všichni lidé, s nimiž reportéři Novinek v úterý hovořili, nepřál uvést jméno.

 

Situaci ve městě poté, co voda opadla, popsal jedním slovem: Hrozné. „Z toho se bude Krnov vzpamatovávat roky,“ zkonstatoval nevesele.

 

Ústup vody odhalil vytrhané silnice, poničené domy podél nich, podemleté chodníky, polámané stromy, nejrůznější věci, které voda cestou pobrala, a bahno. Bahno, které je všude, kam se člověk podívá.

 

Život lidí ve městě se v těchto dnech zúžil jen na zajištění základních potřeb a uklízení nepořádku. Pitná voda neteče, elektřina už více než dva dny nejde, mobilní signál taktéž desítky hodiny nefungoval, což jim situaci ještě stěžovalo.

 

„Signál mi naskočil v pondělí o půl jedné odpoledne. Pitná voda je jen z cisteren. Obchody nefungují, je tu pár večerek a nějaký tabák. Včera jsem byla bez signálu, celou neděli jsem byla bez signálu, ale platby v bance odcházely. Peníze odcházejí, ale nic jiného nejde,“ glosovala v úterý situaci jedna z obyvatelek Krnova před městskou radnicí, kam si část místních chodí nabít mobily, protože zde je elektrocentrála.

 

„Dobíjíme jen na padesát procent, až se vám to vybije, tak si zase přijďte. A vypínejte si, prosím, zvonění, ať mi to tu nezpívá,“ doléhají k nám během hovoru ze dveří radničního domu slova ženy, jež od příchozích přebírá mobily s nabíjecími kabely.

 

Vzhledem k tomu, že nejde elektřina, lidé mohou v oněch několika málo otevřených obchodech platit jen hotovostí. Tu ale z bankomatů jedoucích na elektřinu nevyberou. Ti, kteří mají auto, si mohou zajet nakoupit a vybrat do některého z okolních sídel, které divoká voda neponičila.

 

TVRDÁ KRITIKA VEDENÍ MĚSTA:

 

Úsměv místní ženě z tváře zmizel, když přišlo na téma pomoci od města. „Tohle jsem nezažila, dívala jsem se z okna, jak se ulicí valila voda. Neslo to všechno, unimobuňky, tak ty to normálně vzalo s sebou. Je to hrozné, proud byl šílený. Následně nám pomáhali dobrovolníci. Dobrovolníci nám donesli guláš, řízky, ale město nic. Nikdo majitelům našeho domu, kde bydlíme, neřekl, kde mohou požádat o pomoc, nikdo jim nic neřekl,“ prohlásila pochmurně žena, podle níž město přípravy na povodně výrazně podcenilo.

 

Kromě všudypřítomného bahna se Krnov už několik dní noří každý večer i do úplné tmy. Lidé si svítí svíčkami či petrolejovými lampami.

 

„Pomalu tu večer projíždí také auta policistů a hasičů, která svítí,“ přiblížila realitu další žena čekající na lavičce v centru města, než ji z radnice vyzvou, aby si přišla pro nabitý mobil.

 

„Čekal bych, že si s tou elektřinou pospíší. Vím, že s tím nikdo nepočítal, ale elektřina by mohla. Nedá se dělat nic, prát, vařit, svítit,“ dodal mladík, který čekal společně se ženou.

Kdy dojde k obnovení elektrické energie, zatím nevěděl ani starosta Krnova Tomáš Hradil (Krnovští Patrioti). „Jsme v kontaktu s ČEZ Distribucí, chlapi tam makají už čtyři dny v kuse, ale výhled nemám,“ řekl Novinkám starosta.

 

Až v pondělí lidem začala téct z kohoutků voda, ale jde jen o vodu užitkovou.

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ve-zdevastovanem-krnove-neztraceji-humor-nic-tu-nefunguje-ale-platby-z-bankovniho-uctu-odchazeji-40489177

 

 

📌 🚒🏆🥇💖18. září 2024: BORCI! HASIČI ZACHRÁNILI PŘES DVĚ STĚ LIDÍ. VIDEO ukazuje extrémní nasazení:

 

Mimořádné nasazení, odvahu a schopnosti předvedli hasiči, kteří zachraňovali životy v rozbouřenými řekami zaplaveném Jesenicku. Pomáhali ohroženým velkou vodou i jinde v kraji, pokračují v likvididaci následků ničivých povodní. Na sociální síti nyní zveřejnili videosouhrn posledních náročných dní.

 

„V souvislosti s extrémním počasím jsme od půlnoci 14. září do 17. září dopoledne zasahovali u dvou tisíc událostí. Z toho jsme při více než dvou stovkách z nich zachraňovali lidské životy, mnohdy celé rodiny i s domácími zvířaty.

 

Díky vrtulníkům se podařilo dostat do bezpečí 54 lidí, a to v situacích, kdy již nebyla jiná možnost,“ přiblížila mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Lucie Balážová.

 

Další stovky lidí hasiči přepravili ze zaplavených domovů pomocí člunů a hasičských vozidel.

 

„Často jsme vyprošťovali obyvatele z podkroví, střech, automobilů. Cesty mnohde již chyběly nebo byly vážně poškozené, mosty odnesla voda nebo byly nestabilní, a tak hasiči museli improvizovat a hledat pro záchranu lidí krizová řešení. Mnohdy zasahovali za podmínek, kdy ani naše těžká technika s vysokou brodivostí nestačila a musela překračovat své limity,“ přiblížila dramatické momenty mluvčí krajských hasičů.

 

Nejvážnější situace se řešily v povodí Bělé a Vidnávky v obcích Mikulovice, Písečná, České Ves, Jeseník, Bělá pod Pradědem, Lipová-lázně, Vápenná, Žulová, Vidnava či Velká Kraš a v jejích místních částech.

 

„Zachránili jsme 250 dospělých a dětí, psy i kočky. Evakuovali jsme více než 2300 osob. Stále pátráme po 3 pohřešovaných lidech, kteří spadli do řeky Staříč v osobním autě,“ uvedla v úterý dopoledne mluvčí Balážová.

 

Záchranářské práce podle ní skončily, hasiči se nyní na Jesenicku zaměřují na likvidaci následků povodní.

 

„Pracujeme na obnově území, zprůjezdnění komunikací pro vozidla IZS, tak abychom mohli obsluhovat s humanitární pomocí i nepřístupné obce. Včera se tam pitná voda a jídlo dopravovalo pomocí armádních vrtulníků. Armádní těžká technika pracuje i přímo v regionu, kde se podílí na čištění koryt řek a obnově infrastruktury,“ popsala mluvčí Balážová.

 

Profesionální hasiči nadále pomáhají i na Olomoucku, Prostějovsku a Přerovsku. Likvidují následky povodní, čerpají vodu, čistí propustky, komunikace a spolupracují s místními dobrovolnými jednotkami.

 

Kde nabízet pomoc

Pokud lidé chtějí jakýmkoli způsobem pomoci lidem v postižených oblastech, je ideální využít tento odkaz.

 

„Velmi nám tím usnadníte administraci humanitární i jiné pomoci a urychlíte její logistiku přímo těm, kteří ji nejvíce potřebují. Děkujeme všem, kteří již pomoc nabídli. Požadavky postupně upřesníme,“ uvedla mluvčí hasičů.

 

https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/hasici-olomoucky-kraj-zaplavy-povodne-2024.html

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️18. září 2024: POKUTA PRO ZATOPENOU OBLAST, KDE SE NEMOHOU KONAT KRAJSKÉ VOLBY, PROTOŽE NEMAJÍ Z DŮVODU POVODNÍ VOLEBNÍ MÍSTNOST? NEHORÁZNÉ, MOŽNÉ JEN V ČESKÉ REPUBLICE!

 

VOLBY BUDOU. ALE MOHOU PŘIJÍT ŽALOBY, UPOZORŇUJE PRÁVNÍK

 

Je rozhodnuto. Volby i přes ničivé záplavy, zejména na severu Moravy a ve Slezsku, budou. Podle právníka Ondřeje Preusse se tím ale otevírá cesta k jejich zpochybnění. Největším problémem podle něj bude účast u senátních voleb.

 

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

 

Vláda večer uvedla, že volby do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu budou v řádném termínu. „Na většině území žádný problém s organizací voleb není. Nemohlo by být zpochybněno to, kdyby se volby nekonaly?“ ptal se premiér Petr Fiala (ODS). Vláda podle něj zodpovědně zvažovala všechny varianty.

 

Podle ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) by k odkladu bylo potřeba vyhlášení nouzového stavu, o který nikdo v regionech nežádá.

 

Obavy ale mají politici ze severu Moravy a Slezska, tedy z regionů nejvíce zasažených povodněmi. Příprava tam podle nich bude velmi náročná. Třeba opavský primátor Tomáš Navrátil z hnutí ANO řekl, že školy a školky, které byly určeny k hlasování, zasáhla povodeň.

 

„Celé město jsme měli pod vodou, řada lidí z volebních komisí byla těžce zasažena, potřebujeme všechny síly napnout na obnovu základních funkcí města. S Ústředním krizovým štábem o tom nekomunikujeme, máme teď úplně jiné starosti,“ doplnil zase starosta Krnova Tomáš Hradil (Krnovští patrioti).

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-kraj-pravnik-zaloby-na-volby-mohou-prijit-hlavne-na-ty-senatni-260368?fbclid=IwY2xjawFWnKRleHRuA2FlbQIxMQABHbwu3l9x4SaHSKTDQJC93Pp4HmQQGdGbxEoh22FQMJSqdfkkYPQ78imbYA_aem_sB9uSsWywpw838ovPlUwQw#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌18. září 2024: 🔥MASIVNÍ ÚTOK UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL NA TVERSKOU OBLAST: PO SILNÝCH EXPLOZÍCH JE VYHLÁŠENA EVAKUACE

▪️ Po útoku bezpilotního letounu ve městě Toropec začalo hořet, na místo se sjely všechny záchranné složky a pracuje se na lokalizaci požáru, uvedl gubernátor Rudenja.

▪️ V Toropci probíhá částečná evakuace obyvatelstva, pracují zde jednotky protivzdušné obrany a požár se lokalizuje, ruská armáda pokračuje v odrážení mohutného útoku bezpilotních letounů, uvedl Rudenja ve 4 hodiny ráno

https://t.me/to_je_nas_svet/29202

 

 

📌18. září 2024: 😂DŮVODEM ÚSTUPU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI BYLA MAGNETICKÁ BOUŘE, KTERÁ ZPŮSOBILA MIGRÉNU V ARMÁDĚ, INFORMUJÍ UKRAJINSKÁ MÉDIA. 😂🤣😅😁😆

https://t.me/to_je_nas_svet/29203

 

 

📌18. září 2024: V UPLYNULÝCH DNECH SI PŘEDSEDKYNĚ EVROPSKÉ KOMISE SESTAVOVALA SVŮJ TÝM, JEHOŽ HLAVNÍM ÚKOLEM JE DLE VŠECH DOSUD VNÍMANÝCH UDÁLOSTÍ DOKONČIT DESTRUKCI EVROPY.

 

Už jen to, že se 👺 Leyenová opět stala předsedkyní tohoto útvaru vládnoucího bez jakýchkoliv omezení EU, je výsměchem všem obyvatelům našeho kontinentu.

 

Všude, kde se 👺 Leyenová, bývalá porodní asistentka, objevila, přestala navždy růst tráva, případně bylo odstraňování následků jejího vedení otázkou mnoha let.

Možná pro tuto svou schopnost byla poprvé kooptována do funkce předsedkyně EK, protože bylo jasné, že bude plnit zadání udržující ve výhodě její loutkovodiče a zároveň ji pro její amorálnost nebude dělat problémy přetvořit ještě donedávna jednoho z lídrů světové ekonomiky na totální paskvil. Ostatně podobně se chovala v čele německého Ministerstva obrany.

 

Po svém znovuzvolení, na němž se podílel i řiťolezec 👺 Petr Fiala, požadovala po členských státech návrh úředníků do již své komise tak, aby minimálně polovinu tvořily ženy.

 

Když se premiéři vzepřeli, udělala aspoň to, že má pět místopředsedkyň a pouze dva muže ve stejném postavení. Je zjevné, že počítá s menším odporem vůči své osobě právě od kolegyň.

 

Zároveň je Evropská komise sestavena tak, že zelenější být už nemůže, k moci se dostali nepřátelé jaderné energie.

 

Českou republiku v ní bude zastupovat exministr průmyslu a energetiky 👺 Sikela.

Ten si věřil na silný post, nakonec se tento specialista ne nejdražší elektřinu v Evropě bude podílet na dobrých stycích EU s Afrikou. 😂🤣😅😁😆

 

Jde o další výsměch politice Petra Fialy a ukazuje to na značné nedostatky naší diplomacie vedené jím a Pirátem 😂🤣😅😁😆 Lipavským.

 

((Určitě v Africe na něj čekají s otevřenou náručí!!! 😂🤣😅😁😆 Ty už dávno jsou pod ochranou Putina. Konečně se setřásli Západní kolonie pod taktovkou USA a vrhnou se dalším zloduchům do náruče!!! 😂🤣😅😁😆

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/co-to-vede-eu-/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18. září 2024: 🤬 IZRAELCI V JERICHU OSLAVUJÍ VČEREJŠÍ VÝBUCHY PAGERŮ V LIBANONU. 🤬 40.000 mrtvých…

https://t.me/to_je_nas_svet/29206

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18. září 2024: 🤬 VÝBUCHY PAGEROV POUŽÍVANÝCH ČLENMI HIZBALLÁHU PO CELOM LIBANONE SA ZDAJÚ BYŤ ROZSIAHLYM, KOORDINOVANÝM ÚTOKOM PRIPISOVANÝM IZRAELU PROTI TEJTO IRÁNOM PODPOROVANEJ MILITANTNEJ SKUPINE.

 

Taiwanská spoločnosť Gold Apollo v stredu poprela správy, že vyrobila vreckové komunikačné zariadenia – tzv. pagery – používané členmi proiránskeho šiitského hnutia Hizballáh, ktoré v utorok vybuchovali v rukách ich používateľov v Libanone. Spoločnosť tvrdí, že pagery vyrobil európsky držiteľ licencie. Podľa agentúry Reuters to v stredu novinárom oznámil zakladateľ spoločnosti Hsu Čching-kchuang, informuje TASR.

 

Agentúra Reuters pritom vo svojej správe napísala, že analyzovala fotografie pagerov zničených alebo poškodených výbuchmi a zistila, že formát zariadenia a nálepky na ich zadnej strane zodpovedajú pagerom vyrobeným spoločnosťou Gold Apollo.

 

Podľa nemenovaného vysokopostaveného libanonského bezpečnostného zdroja si Hizballáh od taiwanskej spoločnosti Gold Apollo objednal 5000 takýchto zariadení.

 

Hsu však tvrdí, že dané pagery vyrobila spoločnosť v Európe, ktorá má právo používať značku taiwanskej firmy. Neuviedol, o ktorú firmu ide, ale dodal, že obeťou incidentu je aj spoločnosť Gold Apollo, keďže utrpela jej povesť.

 

Výbuchy pagerov používaných členmi Hizballáhu po celom Libanone sa zdajú byť rozsiahlym, koordinovaným útokom pripisovaným Izraelu proti tejto Iránom podporovanej militantnej skupine.

 

Z medializovaných správ vyplýva, že výbušný materiál bol implantovaný v blízkosti batérie a aktivovaný bol na diaľku.

 

Pri výbuchoch prišlo o život najmenej deväť ľudí a stovky ďalších utrpeli zranenia.

Palestínske radikálne hnutie Hamas, bojujúce s Izraelom vo vojne v Pásme Gazy, označilo výbuchy pagerov za eskaláciu, ktorá privedie židovský štát k porážke.

 

AJ HIZBALLÁH, KTORÝ V TOMTO KONFLIKTE PODPORUJE HAMAS, PRISĽÚBIL, ŽE IZRAEL STIHNE ZA TÚTO AGRESIU SPRAVODLIVÝ TREST.

 

https://www.infovojna.bz/article/taiwanska-firma-gold-apollo-poprela-ze-vyrobila-vybuchujuce-pagery

 

♨️♨️♨️ODPÁLENÍ PAGERŮ V RŮZNÝCH ČÁSTECH LIBANONU JE PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ V DŮSLEDKU ČINNOSTI VESTAVĚNÝCH VÝBUŠNÝCH ZAŘÍZENÍ NEŽ HACKERSKÉHO ÚTOKU – BÝVALÝ PRACOVNÍK AMERICKÝCH ZPRAVODAJSKÝCH SLUŽEB EDWARD SNOWDEN.

https://t.me/to_je_nas_svet/29209

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18. září 2024: AKTUALIZACE: (turecká televize): TUTO KYBERNETICKOU BOMBARDOVACÍ OPERACI SCHVÁLIL NETANJAHU VE VÝBORU PRO OBRANU BEZ VĚDOMÍ AMERIČANŮ.

 

Ke spuštění exploze však použili US speciální technologie.

 

USrael dokonce přiznává toto zvrácené jednání!

 

DŮLEŽITÉ:

🟥POKUD MŮŽETE NA DÁLKU ODPÁLIT VŠECHNY PAGERY A ZPŮSOBIT JEJICH VÝBUCH, MŮŽETE TOTÉŽ UDĚLAT SE VŠEMI MOBILNÍMI TELEFONY?

🟥NOSÍME VŠICHNI SVOU OSOBNÍ MALOU BOMBU NEUSTÁLE S SEBOU?

https://t.me/c/1586239095/79931

 

 

🟥18. září 2024, AKCE MOSSAD V LIBANONU: PAGERY PŘIŠLY Z TAIWANU – NYNÍ ZÁKAZ MOBILNÍCH TELEFONŮ OD HIZBOLLAH

LIBANON, BEJRÚT, 17./18. září

◼️ Aktuálně jsou zprávy o 4000 zraněných při operaci Mossadu proti libanonskému Hizballáhu. Mnohým zraněným byly utrženy části rukou.

◼️ pagery „Bepeern“ jsou zlaté pagery AP-900 vyrobené na Tchaj-wanu, jejichž cena je 180 $ za kus. Zařízení obsahovalo 20 gramů výbušného dusičnanu pentaerythitolu.  Rádiový signál způsobil přehřátí zařízení a výbuch. Že jde o útok jejich vlastních tajných služeb, si jsou vědoma i izraelská média (video).

◼️ Majitelé pagerů v Libanonu jsou vyzýváni, aby je v případě pochybností vyhodili. Bojovým jednotkám Hizballáhu na jihu bylo také zakázáno používat mobilní telefony.

https://t.me/c/1586239095/79932

 

 

📌♨️♨️♨️18. září 2024: VEDENÍ IZRAELSKÉ ARMÁDY PODLE SKY NEWS ARABIC PŘIZNALO:

 

– Mossad umístil výbušniny do baterií rádiových přijímačů a odpálil je zvýšením teploty baterií.

 

– Každý použil pro tuto operaci 20 g Nitropenty (PETN), která je stabilnější než jiné výbušniny.

 

– Výbušniny byly umístěny dříve, než zařízení skončila v rukou Hizballáhu.

 

To znamená, že dodavatelský řetězec byl infiltrován. Pokud byl útok způsoben dodavatelským řetězcem, příprava mohla trvat roky, infiltrovat dodavatele a umístit výbušniny do nových pagerů.

 

Přijímače rádiové signalizace „Gold Apollo AR-924″ pocházejí od tchajwanské společnosti „Gold Apollo“ hlásí WIRED (https://archive.is/6brBh).

 

Podle agentury Reuters (https://archive.is/BG5SP)

 

Gold Apollo tvrdí, že nevyrobilo pagery používané při explozích v Libanonu. Zajímavostí je, že pagery vyrábí i další firma s názvem „Apollo Electronic Paging Company“ z USA. Web společnosti byl nedávno převeden do režimu offline. Odkaz na archiv společnosti Apollo Electronic Paging Company (https://web.archive.org/web/20240301233410/https://www.apollopagers.com/contact-us/)  uvádí, že tato společnost pochází ze Severního Hollywoodu v Kalifornii. Pokud prozkoumáte lokalitu, najdete tam další společnost s názvem „ARCT Wireless“. Tento web je také offline.

 

V odkazu na archiv ARCT Wireless (https://web.archive.org/web/20240221145811/https://arctwireless.com/contact/)  jsou stejná telefonní čísla a kontaktní údaje jako na výrobce radiopoplachového přijímače “ Apollo Electronic Paging Company“.

 

Změna názvu společnosti a deaktivace webových stránek zavání zastíráním a naznačuje, že pagery byly již od výrobce vybaveny výbušninami. V rámci následné krycí operace by byly obviňovány další výrobní značky. Protože pokud by to byla pravda a skutečně bylo připraveno několik typů a značek pagerů, znamenalo by to, že buď byla manipulována s různými zařízeními v rámci dodavatelského řetězce (což je mnohem složitější), nebo že by se do toho zapojilo několik výrobních společností.

 

Poznámka: ZVOLENÉ JMÉNO „APOLLO“ MŮŽE BÝT TAKÉ PODPISEM VELMI SPECIFICKÉ SKUPINY, KTERÁ ÚZCE SPOLUPRACUJE SE SIONISTY.

 

 

📌18. září 2024: ⚡️ PENTAGON NAZNAČIL, ŽE KYJEV NEBUDE POUŽÍVAT STÍHAČKY F-16 V NEBEZPEČNÝCH OPERACÍCH KVŮLI NEZKUŠENOSTI PILOTŮ.

▪️ Velitel amerického letectva v Evropě a Africe generál James Hecker uvedl, že

Stíhací F-16 jsou pro ukrajinské piloty nové, takže nebudou vysílány na nejrizikovější mise.

▪️ Jak Hecker poznamenal, po havárii stíhačky F-16 předané Kyjevu USA nabídly ukrajinské straně pomoc při zjišťování příčin. „Uvidíme, zda tuto nabídku přijmou,“ dodal.

https://t.me/to_je_nas_svet/29208

 

 

📌💫🙏💫 18. září 2024: 🇨🇳 ČÍNA LÁME MONOPOL NIZOZEMSKÉHO ASML:

 

ASML Holding N.V. ( A dvanced S emiconductor M aterials L ithography) je nizozemská nadnárodní společnost a největší světový poskytovatel litografických systémů pro polovodičový průmysl.

 

Velmi složité stroje hrají důležitou roli při výrobě integrovaných obvodů (mikročipů).

Většina výrobců čipů ( Slévárny a IDM) jsou zákazníci společnosti ASML.  Celkový podíl společnosti na trhu litografického zařízení se vyčísluje na 80–90 %. ASML poskytuje služby zákazníkům na více než 60 servisních místech ve 14 zemích.

 

Ústředí ASML se nachází ve Veldhovenu v Nizozemsku. Vedle 225.000 m² kancelářských prostor se zde nachází také oddělení výzkumu a vývoje a montáže v podmínkách čistého prostoru.

Je hlavním výzkumným, vývojovým a výrobním závodem, který je domovem evropského centra globální podpory ASML, představenstva a globálních podnikových funkcí, jako je právní oddělení. Společnost má další výzkumná a vývojová a výrobní pracoviště na Tchaj -wanu , v Japonsku Číně Německu v USA .

 

Od počátku roku 2024 je společnost ASML nejcennější technologickou společností v Evropě a mezi 10 nejcennějšími technologickými společnostmi na světě.

 

💫🙏💫 🇨🇳 ČÍNA PROLOMILA MONOPOL HOLANDSKÉHO ASML!

 

Jsou blízko k výrobě vlastních litografických strojů potřebných ke smršťování čipů až na 3nm.

 

Čipy by dohnaly důležitou high-tech oblast a produkovaly čipy všech (malých) velikostí zcela autonomně.

 

Nizozemská společnost ASML má v současné době téměř monopol na stroje EUV a od roku 2019 má zakázáno vyvážet toto zařízení do Číny.

 

Čínský trh s litografickými stroji, které tisknou velmi složité obvodové vzory na křemíkové destičky, je z 99 procent kontrolován společností ASML a japonskými společnostmi Nikon a Canon. Pouze nizozemská společnost vyrábí stroje schopné vyrábět čipy menší než 7nm.

 

Od 6. září, kdy Nizozemsko aktualizovalo svá exportní omezení, ASML vyžaduje licenci k poskytování náhradních dílů a aktualizací softwaru pro své litografické systémy v Číně.

 

Údržba zařízení je také regulována, uvedla agentura Reuters s odvoláním na prohlášení nizozemské vlády.

 

(https://de.m.wikipedia.org/wiki/ASML)

 

 

📌18. září 2024: LONDYN: ROZLEHLÁ 35 KILOMETRŮ DLOUHÁ SÍŤ JESKYNÍ SE UKRÝVÁ POD PARKOVIŠTĚM V JEDNOM Z NEJRUŠNĚJŠÍCH MĚST SVĚTA.

 

Jeskyně nejsou přírodního původu, ale je pozoruhodné, že byly vytvořeny lidskou rukou v průběhu staletí. Jeho historie sahá až do roku 500 našeho letopočtu, kdy jej postavili Římané a Sasové (a pokud se má věřit folklóru, jeho počátky mohou sahat ještě dále).

 

((No, zajímavé na tom je, že tunely jsou po celém světě, hlavně Západním i v USA, které hlavně využívají, nebo zneužívají (???) světové elity!!!))

 

https://www.express.co.uk/news/history/1949238/london-world-war-two-blitz-luftwaffe

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ARABSKÝ „PŘÍTEL“ SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY PONIŽUJE BIDENA; ODMÍTÁ JEDNÁNÍ O NÁKUPU STÍHAČEK F-35

 

https://youtu.be/JMO9MTd9pX8?si=DzavpFNoffiOhrBZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SÍKELA NEUSPĚL A „PUTINOVI MUŽI OBSADILI MĚSTO UKRAJINSK A VZTYČILI TAM RUSKOU VLAJKU“: UKRAJINSKÉ OBCE HIRNYK A SELYDOVE JSOU PŘÍŠTÍMI CÍLI RUSKÉ OFENZÍVY NA DONBASU

 

https://youtu.be/JyPz6Y5XMjM?si=vUZbYMebUdpIOe8G

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Putinův vrtulník vypouští ze vzduchu rakety na ukrajinské vojáky; ty srovnal se zemí sklad zbraní…

 

https://youtu.be/BT4h7cci8sc?si=7Zq_A2xxiCkfXkOL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: OBAVY NĚMECKÉ MINISTRYNĚ Z VÁLEČNÉHO ŠTVANÍ? ODHALUJE, KTERÁ ZEMĚ BUDE PŘÍŠTĚ NA PUTINOVĚ RADARU

 

https://youtu.be/r-pi3wJ30Oc?si=aiRJ_e6hpZMTK9vZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ RUSKA: CHYSTÁ SE NOVÁ VÁLKA MEZI PUTINOVÝMI SILAMI A UKRAJINOU V SÝRII?

 

https://youtu.be/4JOmMGQIkeU?si=VGEWOcsQuA2CQArT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BORDEL NA ŽELEZNICI A „ÍRÁNŠTÍ ZÁSTUPCI SPUSTILI POMSTU“: HIZBALLÁH ODPÁLIL DRONY SMĚREM NA IZRAEL PO VÝBUŠÍCH OSOBNÍCH PAGERŮ V LIBANONU A SÝRII

 

https://youtu.be/Nn7rIzG-r9E?si=5rJtTqbOIcTlWyCd

 

 

📌18. září 2024, 02:57: HIZBALLÁH NEDÁVNO OBDRŽEL PAGERY, KTERÉ EXPLODOVALY V LIBANONU S NOVOU VÁRKOU:

 

Média odhalila podrobnosti o masivních explozích pagerů v Libanonské republice.

 

„Mnoho pagerů, které explodovaly, bylo z nové dávky, kterou Hizballáh obdržel v posledních dnech,“ uvedl The Wall Street Journal s odvoláním na zdroje obeznámené se situací.

 

Mluvčí libanonské šíitské militantní organizace naznačil, že pagery mohly být vyhozeny do povětří malwarem, který byl v nich nainstalován.

 

Zároveň je třeba poznamenat, že někteří lidé z Hizballáhu měli pocit, že se pagery zahřívají, a zbavili se jich dříve, než explodovaly.

 

V důsledku masivní detonace pagingových zařízení v Libanonu byly zraněny tisíce lidí. Hizballáh věří, že Izrael zorganizoval bombové útoky pagerem.

 

https://www.vesti.ru/article/4148965

 

 

📌18. září 2024, 06:42: V KURSKÉ OBLASTI BYLY SESTŘELENY DVĚ RAKETY A 27 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V pohraniční oblasti byl odražen noční útok ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Dnes v noci byly na obloze Kurské oblasti sestřeleny dvě ukrajinské rakety a 27 bezpilotních letounů typu letadla,“ napsal gubernátor regionu Alexej Smirnov na svém kanálu Telegram.

 

Poděkoval stíhačům protivzdušné obrany a vyzval obyvatele, aby se k troskám nepřibližovali.

 

V noci na 18. září bylo ve Smolenské oblasti zlikvidováno devět ukrajinských dronů, dalších 14 dronů bylo sestřeleno u Brjansku.

 

Úřady Tverské oblasti hlásily odražení masivního útoku UAV. Částečná evakuace byla vyhlášena v Toropetech, kde se hasí požár, který vypukl po pádu trosek dronu.

 

https://www.vesti.ru/article/4149052

 

 

📌18. září 2024, 07:10: BOGOMAZ INFORMOVAL O 15. SESTŘELENÉM DRONU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V NOCI NA DNEŠEK V BRJANSKÉ OBLASTI:

 

Nad Brjanskou oblastí zničily ruské síly protivzdušné obrany další ukrajinský dron.

Nedošlo k žádným obětem ani destrukci, uvedl guvernér regionu Alexander Bogomaz ve svém telegramovém kanálu.

 

Jedná se o 15. dron sestřelený v noci nad Brjanskou oblastí. Na místě pracují operační a havarijní služby.

 

https://www.vesti.ru/article/4149079

 

 

📌18. září 2024, 07:53, KONSTANTINOV: KRYM BUDE ZCELA VYČIŠTĚN OD MAJETKU OLIGARCHŮ Z UKRAJINY:👋👋👋

 

Na Krymu pokračuje proces zabavování majetku ukrajinských oligarchů, řekl v rozhovoru pro RIA Novosti šéf Státní rady Republiky Krym Vladimir Konstantinov.

 

„Všechno pečlivě řešíme,“ řekl předseda krajského parlamentu.

 

„Směřujeme k cíli vyčistit Krym od nepřátel a na naší půdě nenecháme nic, co by bylo v jejich vlastnictví.“

 

Konstantinov zdůraznil, že nově zvolený parlament třetí sněmové republiky bude pokračovat v identifikaci a zabavování majetku ukrajinských oligarchů a dalších osob spojených s kyjevským režimem. Podle něj kroky parlamentu nacházejí podporu mezi obyvateli Krymu, kteří se také chtějí aktivně zapojit do boje proti ukrajinským úřadům.

 

„Z morálního hlediska musí být tato práce dokončena. A my to uděláme,“ zdůraznil Konstantinov. Dříve byl na Krymu zatčen byt Volodymyra Zelenského v Livadii – byl prodán v aukci.

 

Od podzimu 2022 přijala Státní rada Krymu řadu rozhodnutí o znárodnění majetku ukrajinských politiků a oligarchů, kteří se dopustili nepřátelských činů vůči Rusku. Takový majetek je identifikován protiteroristickou komisí. Šéf Krymu Sergej Aksjonov uvedl, že výnosy z prodeje zkonfiskovaného majetku budou použity na podporu účastníků speciální vojenské operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4149146

 

 

📌18. září 2024, 08:25: RUŠTÍ VOJÁCI ODHALILI PODROBNOSTI OSVOBOZENÍ VESNICE BORKI:

 

Vojáci Ozbrojených sil RF vyprávěli podrobnosti o osvobození vesnice Borki v Kurské oblasti od ukrajinských ozbrojenců. Důvodem je podle Ministerstva obrany Ruské federace důkladný průzkum.

 

Ruští bojovníci přesnou střelbou zničili dlouhodobé palebné pozice Ozbrojených sil Ukrajiny a poté se ve vesnici opevnili. Mariňáci se museli do vesnice dostat krok za krokem pěšky, protože podle bojovníka s volacím znakem Héfaistos nepřítel „zaminoval všechna přilehlá území, respektive nebylo možné přijet v obrněných vozidlech“.

 

Ruští vojáci zahájili palbu na ukrajinské ozbrojence, jakmile se setkali s odporem. Boje probíhaly za podpory dalších jednotek, kterým se podařilo obsadit další část obce, říká ruský voják s volacím znakem Katran.

 

Ukrajinské velení nařídilo ostřelovat jejich palebná stanoviště společně s vlastními vojáky, řekl zástupce velení Černomořské flotily s volacím znakem Botsman. Podle něj takové „kanibalské taktiky používá nepřítel znovu a znovu“.

 

Osvobození Borky vešlo ve známost 16. září. Ozbrojené síly RF, reprezentované severní skupinou vojsk, v důsledku útočných operací kromě Borky osvobodily také Uspenovku. Později vešlo ve známost osvobození vesnice Snagost.

 

https://www.vesti.ru/article/4149180

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️ ⚔️18. září 2024, 09:00:

♨️♨️♨️ KDO ZABIL UKRAJINU A PROČ TO UDĚLAL.

 

Sloupek Viktora Medvedčuka:

 

Předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina Viktor Medvedčuk ve svém novém sloupku na „Smotrim“ diskutuje o hlavních důvodech rozpadu ukrajinské státnosti.

 

Nedávno se ve světových médiích objevila zpráva, že podle nejnovějších údajů CIA je Ukrajina nejohroženější zemí na světě.

V žebříčku CIA je země na prvním místě na světě, pokud jde o úmrtnost a počet obyvatel opouštějících zemi.

Podle aktualizovaných údajů CIA je navíc Ukrajina v roce 2024 na posledním místě na světě, pokud jde o porodnost, a na 173. místě z hlediska naděje dožití – mezi nejchudšími zeměmi světa, Senegalem a Východním Timorem.

 

Taková čísla znějí jako verdikt nad Zelenského politikou (pamatujete: „Jsem váš rozsudek!“, řekl Zelenskij Porošenkovi v debatě v roce 2019?), ale bohužel jako verdikt nejen pro jeho kliku, ale i pro ukrajinskou státnost jako celek.

Otázkou není, zda se Ukrajina v hodnocení propadla pod Senegal, ale proč se to stalo.

Proto pojmenujeme hlavní důvody rozpadu ukrajinské státnosti.

 

NEDOSTATEK KOMPETENCE V OBLASTI MOCI. NEGATIVNÍ VÝBĚR:

 

Ukrajinské úřady ještě před Zelenským byly na cestě snižování úrovně inteligence a kompetence, ale pod ním se vše úplně zhroutilo.

Zelenskyj se dostal pod vlajky obnovy moci, ale obnovil ji s ještě horšími specialisty, než už byli. Tito lidé byli hlasití, arogantní a demonstrativní, ale naprosto nekompetentní v odvětví, které vedli.

Veřejně jezdili na skútru po chodbách kabinetu ministrů, stáli na hlavě ve své kanceláři, říkali nesmysly na kameru s důležitým pohledem a dělali show při každé příležitosti i bez ní.

 

Obecně se zdálo, že Zelenskyj „95. čtvrtletí“ neopustil, pokračoval v tvorbě ošklivé parodie na moc a vládl velké zemi v Evropě. K moci se dostali političtí klauni, kteří si na moc hráli, a to se vší vážností vykreslovali tak, jak to bylo ukázáno v satirických skečích „95. čtvrtina“. Rozdíl je v tom, že profesionální komici vystupovali pro pobavení veřejnosti a političtí klauni se snažili tímto způsobem ovládnout zemi.

 

Zelenskyj prokázal svou naprostou nekompetentnost ve všech aspektech státnictví.

Projevil se jako nulový manažer, bezcenný diplomat, bezvýznamný stratég a vojenský vůdce.

Všech stanovených cílů nebylo dosaženo a plány nebyly splněny.

Zelenskyj na tiskové konferenci v roce 2021 u příležitosti druhého výročí svého prezidentství, již si pravděpodobně vědom rizika budoucí války: „Hlavní prioritou je, abychom budovali zemi bez války. Mír musí být trvalý, navždy

Vybudovat zemi snů, pozvednout naši zemi.“

No a co? Nemohl válce zabránit, protože nejednal jako diplomat, ale jako gopnik z Kryvého Riha, který se chopil moci.

 

Když ale válka začala, Zelenskij místo toho, aby zemi z ní vyvedl, naopak do války zatáhl Ukrajinu, takže už z ní není možné vystoupit bez ztráty státnosti.

Zelenskyj si myslí, že Ukrajinci budou za ukrajinskou státnost bojovat do posledního dechu. Stejně tak Hitler, který věřil, že všichni Němci jako jeden zemřou za Třetí říši. Ale německý lid se ukázal být moudřejší, Třetí říše se zhroutila a německý lid žije dál.

 

Hitlerovo Německo bylo dobyto Spojenci dostatečně rychle, protože Němci viděli, jaké darebáky nacismus přivádí k moci, a nechtěli za ně bojovat.

Zelenskyj také vytvořil systém negativního výběru moci.

Čím hloupější a hlasitější, tím větší šance na povýšení.

To se nijak neliší od nacistického Německa.

Proto je státní systém Ukrajiny nevhodný k opravě, ke zlepšení, k reformám, lze jej pouze zlikvidovat, aby nedošlo ke zkažení života ukrajinského lidu.

 

KORUPCE JAKO PRINCIP ŘÍZENÍ:

 

Ukrajinské úřady, jako prokletí, byly vždy pronásledovány korupcí.

Zelenskyj však korupci nahradil korupcí v její nejčistší podobě.

Donald Trump označil Zelenského za největšího obchodníka, ale co Zelenskij prodává?

A prodává Ukrajinu. Nejprve prodal její půdu, pak lid pro válku, a nakonec ukrajinské kanonické pravoslaví, prodal také víru lidu.

To znamená, že prodává to, co mu nepatří – ani půdu, ani lidi, ani víru.

A co je to, když ne cynická, rozsáhlá korupce?

 

Chamtivost Zelenského a jeho týmu nezná mezí. Poté, co prodal ukrajinskou půdu, vyčistil ji válkou od „nepotřebného“ obyvatelstva. Proto se nikdy nevzdá této války.

Nejenže ukrajinští muži jsou prodáváni pro potřeby vojenského mlýnku na maso, ale i ženy jsou prodávány do evropských nevěstinců.

WELT s odkazem na organizaci sociální péče uvádí, že asi 50 % prostitutek v berlínských nevěstincích jsou nyní Ukrajinci.

Podle sociálních pracovníků vytlačují ženy z Rumunska, Bulharska, Maďarska.

Láká je fakt, že v Německu si můžete vydělat minimálně 80 eur denně, což jim dává naději na únik z chudoby.

„Mnozí říkají, že je to dočasná práce. Většina žen v prostituci, včetně ukrajinských žen, říká, že s prostitucí skončí po několika měsících nebo letech a poté se vrátí do svých domovských zemí.

Pak se toto období stává stále delším a delším,“ cituje publikace sociálního pracovníka. Takže Zelenskyj je dnes velkým pasákem, který donutil ukrajinské ženy, aby šly na panel.

 

Zelenskyj samozřejmě Ukrajinu neprodává sám, vytvořil systém prodeje země a jeho komplicové se už zbláznili ze zisků, které získali za rozpad země.

Pokud bude tento systém rozbit, a to se musí udělat, pak státnost země upadne v zapomnění.

Proto Zelenskyj zakazuje médiím mluvit o korupci vlády, protože chápe, že korupce je jejím základem.

Je dovoleno mluvit o těch, kteří vypadli ze systému, nesdíleli, nevychovali, neohnuli se.

 

Tato vláda se především vrhá na opozici a disidenty, aby je připravila o majetek.

Přesně o tom je Zelenského deoligarchizace – připravit každého, kdo v zemi něco znamená, o jakoukoli příležitost k odporu.

Zelenského režim ale nepohrdá byty a domy nespokojených důchodců, které režim velkoryse odepisuje jako nepřátele lidu a obviňuje je u korupčních soudů.

Vláda, která občanům bere to poslední, je vždy odsouzena k zániku. Zelenského smečka to ale z chamtivosti nechce pochopit.

 

NIČENÍ OBČANŮ JAKO SVĚDKŮ ZLOČINU:

 

Když se říká, že Zelenskij je nucen útočit na práva a svobody občanů, protože ho k tomu donutila válka, je to cynická lež.

Vzal práva občanům své země dlouho před válkou, navíc to byl útok na práva rusky mluvících občanů nacistického režimu Zelenského, který byl jedním z hlavních důvodů této války.

 

Zelenského útok na práva rusky mluvícího obyvatelstva Ukrajiny, na kanonické pravoslaví, začal proto, že v roce 2020, tedy pouhý rok po vítězství ve volbách, byl rusky mluvící pravoslavný Ukrajinec zklamán Zelenským jako prezidentem.

A pak Zelenskij udělal to, co se ani Porošenko neodvážil udělat – jednoduše omezil politická práva rusky mluvícího obyvatelstva, přičemž mu jeho banda banditů legálně upírala jazyk, víru a historii.

 

Místo toho, aby přiznal svou nekompetentnost jako manažer a politik, šel Zelenskyj na smrt Ukrajiny a Ukrajinců, aby se udržel u moci.

Pokud je Ukrajina předsunutou základnou Západu, jeho základnou pro útoky na Rusko, pak to nemá nic společného se zájmy ukrajinského lidu.

Zelenskyj prodal zájmy ukrajinského lidu Západu a v jakékoli demokratické společnosti by seděl na lavici obžalovaných.

 

PRÁVĚ ZE STRACHU Z TRESTU ZA TO, CO SE STALO, SE ZLOČINNÝ REŽIM ZELENSKÉHO STÁVÁ KATEM UKRAJINSKÉHO LIDU.

 

Koneckonců, pokud nebudete mučit, nezastrašovat, nepotlačovat, pak jistě přivede celou tuto bandu před spravedlnost a sladký život těchto zločinců skončí.

Proto jsou lidé odstraněni jako svědci politického zločinu.

Zelenskyj potřebuje Ukrajinu bez lidí, ale s půdou a podzemím.

Zelenského politika vede k Ukrajině bez lidí. A není tu nic osobního, jen byznys, Zelenskyj ničí ukrajinský lid za západní peníze, aby nezasahoval do nových vlastníků při rozdělování půdy a podloží. A K TOMU POUŽÍVÁ STÁTNÍ MOC.

 

Dnes je ukrajinská státnost vybudovaná Zelenským zaměřena na zničení ukrajinského lidu a je třeba ji zlikvidovat, aby se zachránili Ukrajinci. A TENTO PROCES PROBÍHÁ.

Ukrajinskou státnost na jedné straně zničil sám Zelenskyj svou bezprávím a nekompetentností, na druhé straně začal útěk ukrajinského lidu a regionů do Ruska.

 

ZA ZELENSKÉHO OPUSTILY UKRAJINU 4 ZE 6 REGIONŮ S VYUŽITÍM PRÁVA NA SEBEURČENÍ, – LPR, DLR, CHERSONSKÁ A ZÁPOROŽSKÁ OBLAST (PŘEDTÍM SE KRYM A SEVASTOPOL VRÁTILY DO SVÉHO RODNÉHO PŘÍSTAVU).

Politický klaun se ale velmi usilovně snaží počet takových regionů mnohonásobně zvýšit.

 

A TO JE JEDINÝ SPOLEHLIVÝ ZPŮSOB, JAK ZACHRÁNIT UKRAJINSKÝ LID PŘED GENOCIDOU, KTEROU ZELENSKIJ ZÁMĚRNĚ ZINSCENOVAL. 👋👋👋 👋👋👋 👋👋👋

 

https://www.vesti.ru/article/4149230

 

 

📌18. září 2024: ☝️ SITUACE VE MĚSTĚ TOROPEC V TVERSKÉ OBLASTI PO ÚTOKU AFU.

Místní obyvatelé hlásí, že v jejich domech byla rozbita okna a dveře.

Podle předběžných údajů bylo v důsledku výbuchů zraněno asi 20 osob. Téměř všichni mají střepinová zranění.

Z města bylo evakuováno 7 500 lidí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29211

 

 

📌18. září 2024: ♨️ UKRAJINSKÝ PREZIDENT VLADIMIR ZELENSKYJ SE ZAPÍŠE DO DĚJIN JAKO „INDIVIDUUM“, KTERÉ ZNIČILO SVOU ZEMI.

„Myslím, že se jen hledal hlupák, který by to všechno dokázal. Ale takový člověk se zřejmě za celá ta desetiletí nenarodil, nebyl ve společnosti vychován, podle Zelenského slov, idividuum. Toto slovo použil ve vztahu k dobrým, poctivým, hodným lidem, kteří bojovali za jediné: aby jim zůstal jejich jazyk, kultura, historie, památky a jejich hrdinové. Obyvatele Donbasu nazval individuy a on sám se pod tímto jménem zapíše do dějin,“ uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová. 💯%

https://t.me/to_je_nas_svet/29212

 

 

📌18. září 2024: 🇷🇺 PESKOV: RUSKO PROZKOUMÁ PŘÍČINY VÝBUCHŮ PAGERŮ V LIBANONU, ABY SE PODOBNÝ INCIDENT NEOPAKOVAL U NÁS NEBO JINDE.

Podle mluvčího ruského prezidenta musí být výbuchy pagerů v Libanonu důkladně prošetřeny: musí být zjištěny příčiny a okolnosti i ti, kdo za nimi stojí.

Peskov dodal, že odpálení pagerů vede k eskalaci napětí v regionu a mohlo by být spouštěčem situace, která by se vymkla kontrole.👋👋👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29213

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 18.09.2024“:

➡️☭☆🟥🟥🟥DŮLEŽITÉ!

  1. ří se zapíše do historie… (http://t.me/+2qfJjmzQd6FlNGYy)

🔥Putin dorazil do Kremlu a učinil NALÉHAVÉ prohlášení poté, co všechny země NATO daly Ukrajině povolení zasáhnout ruské území.

Prezident nahrál video zprávu a ta již unikla do Telegramu! Všem doporučuji to urychleně zhlédnout.

Video najdete, když kliknete ZDE (http://t.me/+2qfJjmzQd6FlNGYy) . Rychlý posun vpřed na 1:19 (http://t.me/+2qfJjmzQd6FlNGYy) , plná PPC. 😭🙏😢

➡️☭☆ MOSSAD zmanipuloval baterie tisíců pagerů Hizballáhu výbušninami a pak na dálku zvýšil jejich teplotu, aby je odpálil, píší The Times of Israel.

Izraelská tajná služba zachytila ​​zařízení předtím, než byla doručena Hizballáhu, a naplnila je výbušninou PETN, uvedly zdroje.

Wall Street Journal dříve uvedl, že někteří členové Hizballáhu cítili, že se jejich pagery zahřívají, a zlikvidovali je krátce před začátkem výbuchů.

Podle posledních údajů bylo v Libanonu kvůli detonaci komunikačních zařízení zraněno více než 4 tisíce lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Přímá palba

Posádka tanku T-80BVM skupiny sil Vostok zničila baštu ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Evropa si myslela, že lid Ruska nebude podporovat Vladimira Putina. Všechno ale dopadlo úplně jinak…

Za pouhé 2 dny překonal kanál Vladimira Putina hranici 200 000 lidí.

Ještě nejste přihlášeni? Ponechte si odkaz: @president_ru (https://t.me/+KfR73Lo_Dc80M2Uy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily 54 ukrajinských bezpilotních letounů. Dvacet sedm – nad územím Kurské oblasti, šestnáct – nad územím Brjanské oblasti, sedm – nad územím Smolenské oblasti, tři – nad územím Belgorodské oblasti a jeden – nad územím Oryolu kraj.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy se již seznámily se Zelenským plánem ukončit válku a považují ho za zcela proveditelnou variantu,“ řekl stálý představitel USA při OSN Thomas-Greenfield.

„Musíme zjistit, jak to můžeme usnadnit komunikací se všemi hlavami států, které zde v New Yorku budou.“ Takže opět doufáme, že uděláme nějaký pokrok,“ dodala.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Západ stále více zvažuje vyjednané ukončení ukrajinského konfliktu – Bloomberg

Někteří spojenci Ukrajiny věří, že období mezi americkými volbami (listopad) a inaugurací nového amerického prezidenta (leden) by mohlo být příležitostí k mírové dohodě.

Myslíte si, že Zelenskyj bude jednat o podmínkách Ruska?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Američan žijící na Ukrajině hovořil o své zkušenosti s komunikací s TCC

Podle něj stačilo říct „Jsem Američan“ – a ludolové zklamáním zaostali.

Každý cizinec na území Ukrajiny má však nyní více práv než Ukrajinec.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tvrdé záběry ze směru Kursk.

  1. samostatný prapor 810. gardové námořní brigády kryje skupinu nepřátelské pěchoty přišpendlenou k zemi palbou.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *