, ,

18.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⚔️„PUTIN PŘIPRAVUJE ROZSÁHLOU INVAZI, ABY UKONČIL TUTO VÁLKU“ PLUKOVNÍK DOUGLAS MACGREGOR

18.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:⚔️„PUTIN PŘIPRAVUJE ROZSÁHLOU INVAZI, ABY UKONČIL TUTO VÁLKU“ PLUKOVNÍK DOUGLAS MACGREGOR

Nikdy nezapomeňte, nikdo se nerodí zlý.

Všichni jsme jen produktem tohoto světa a jeho podvodu.

Dostat se znovu ven je umění života 🤝

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️❗️❗️❗️❗️❗️❗️17. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková:⚔️„PUTIN PŘIPRAVUJE ROZSÁHLOU INVAZI, ABY UKONČIL TUTO VÁLKU“ PLUKOVNÍK DOUGLAS MACGREGOR

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1058987338903682

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BUDE ZELENSKYJ OSTŘELOVAT VLASTNÍ NEMOCNICI, ABY MOHL OBVINIT PUTINA? RUSKO ODHALUJE ĎÁBELSKÝ PLÁN

 

https://youtu.be/gVOFpI2_IHQ?si=D6p0Ib4-1CokjMQc

https://www.facebook.com/watch/?v=1058987338903682&ref=sharing

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ RUSKÝ ÚTOK ZACÍLIL NA 145 UKRAJINSKÝCH OKRESŮ; RAKETY A DRONY PRŠÍ NA ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ

 

https://youtu.be/nCEUEdG9odA?si=oQpeBxNDLVDfg2OF

 

 

📌17. září 2024: 🇺🇦 PORADCE KANCELÁŘE UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA MICHAIL PODOLJAK O NESOUHLASU KYJEVA SE ZMRAZENÍM KONFLIKTU NA UKRAJINĚ:

 

Žádné zmrazení konfliktu nebude, protože to nepovede k ukončení války jako takové, ale pouze k tomu, že Rusko získá možnost shromáždit další zdroje a pokračovat ve třetí etapě dalšího masového zabíjení civilistů na Ukrajině. Porážku Ruska může zajistit určité množství zbraní jako takových. Tedy zhruba řečeno vojenským, diplomatickým, ekonomickým a politickým nátlakem. Plus Kurská operace, která ukazuje, že je skutečně možné účinně operovat, a to i na ruském území, přivést a rozmělnit tam válku. Takže samozřejmě neexistují žádné koncepce odstoupení území, neexistují žádné koncepce zmrazení konfliktu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29194

 

 

📌17. září 2024: ☝️ VYBÍRÁM Z MÉDIÍ – TAKŽE NEJDŘÍVE HO POZVALI A PAK? ČLOVĚK BY NEVĚŘIL, ŽE TO TU JE ZNOVU

 

„Známý lékař a bývalý sportovec měl být na charitativní akci jako ambasador. „Pan Pollert byl pozvaný jako čestný host, tedy nikoliv jako běžec, ale jako osoba, která startuje závod, vyhlašuje vítěze a spolukomentuje dění. Tuto jeho účast jsme odřekli,“ řekl pro Echo24 ředitel závodu a zástupce ředitele Oblastní charity Červený Kostelec Martin Fišer.

Lukáš Pollert je bývalý český vodní slalomář a olympijský vítěz z roku 1992 v Barceloně. Po ukončení sportovní kariéry se stal lékařem. Pollert se často vyjadřuje k veřejnému dění, které komentuje na sociálních sítích a v médiích. Staví se proti byrokracii, má libertariánské postoje a kritizuje přerozdělování bohatství i sociální stát.

https://t.me/to_je_nas_svet/29196

 

 

📌17. září 2024: ❌AIR FRANCE A LUFTHANSA ZRUŠILY LETY DO IZRAELE KVŮLI MOŽNÉ REAKCI HIZBALLÁHU NA MASOVÝ VÝBUCH PAGERŮ V LIBANONU – TIMES OF ISRAEL

https://t.me/to_je_nas_svet/29197

 

 

📌17. září 2024: 🇺🇸 ŽÁDNÉ POVOLENÍ USA PRO KYJEV:

Spojené státy nejsou po jednání Bidena s britským premiérem připraveny oznámit zrušení omezení pro útoky ukrajinských ozbrojených sil dalekonosnými zbraněmi hluboko do Ruska, uvedl mluvčí ministerstva zahraničí Matthew Miller.

Západní média již dříve informovala, že Spojené státy nebudou souhlasit s útoky dalekonosnými zbraněmi na ruské území, dokud Zelenskyj nepředloží Bidenovi svůj „plán vítězství“ (stane se tak 20. září).

https://t.me/to_je_nas_svet/29198

 

 

📌17. září 2024: PROČ MÁME NEJDRAŽSÍ ELEKTŘINU NA SVĚTĚ, KDYŽ SI JI U NÁS VYRÁBÍME?

A proč neprodají elektřinu za výrobní ceny nejdříve našemu národu, popřípadě s lehkou marží, a teprve až potom ten přebytek neprodají do cizích zemí víme?🤔

ČEZ měla minulý rok čistý zisk 21 miliard korun!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/29199

 

 

📌17. září 2024, 18:59, LUKAŠENKO: ÚTOK NA BĚLORUSKO BUDE ZAČÁTKEM TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY:

 

Běloruský vůdce Alexandr Lukašenko se domnívá, že američtí „loutkovodiči“ tlačí na Ukrajinu k eskalaci vztahů s Běloruskem. Varoval, že útok na tuto zemi by byl začátkem třetí světové války.

 

Na vlasteneckém fóru v Minsku Lukašenko řekl, že varuje oponenty a rivaly, aby na Bělorusko neútočili. Poznamenal, že západní zpravodajské služby hovoří o Bělorusku jako o možném místě pro novou eskalaci.

 

„Útok na Bělorusko je třetí světovou válkou,“ řekl prezident země, jehož slova citovala tisková agentura BelTA.

 

Jak poznamenal Lukašenko, „loutkovodiči“ z Washingtonu tlačí Ukrajinu do konfrontace. Podle něj Američané upozornili úřady v Kyjevě, když byl důvod k útoku na běloruskou infrastrukturu na jižní hranici. „Chci se zeptat Američanů: chcete mír, mírové rozhovory nebo eskalaci situace?“ řekl běloruský vůdce.

 

Lukašenko oznámil přání Západu vyřadit ho „z arény politické akce“, aby se nemohl účastnit mírových rozhovorů o Ukrajině. Zahraniční opozice podle něj také spřádá plány na ozbrojený útok na zemi.

 

„Shodli jsme se na tom, že Litva… zahajuje projednávání běloruské otázky u Mezinárodního trestního soudu v Haagu. Cílem je postavit běloruského prezidenta před spravedlnost a odstranit ho z agendy,“ řekl běloruský vůdce.

 

Na akci poznamenal, že Minsk má co reagovat na vnější agresi, a zdůraznil mírumilovnost země, která by neměla být zaměňována za slabost.

 

Ministr zahraničních věcí Běloruska Maxim Ryženkov již dříve řekl, že Západ chce, aby Lukašenko prováděl protiruskou politiku.

 

V úterý Bělorusko slaví Den národní jednoty. Svátek je načasován tak, aby se shodoval s výročím začátku znovusjednocení západního a východního Běloruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4148552

 

 

📌17. září 2024, 19:09: ŠOJGU PŘEDAL PUTINŮV VZKAZ ÍRÁNSKÉMU PREZIDENTOVI:

 

Tajemník ruské bezpečnostní rady Sergej Šojgu navštívil Írán a setkal se s prezidentem republiky Masoudem Pezeschkianem.

 

Během neohlášené návštěvy Šojgu předal íránskému vůdci zprávu od ruského prezidenta Vladimira Putina. Informovala o tom místní televizní stanice IRIB.

 

Během setkání v Teheránu předseda Rady bezpečnosti také předložil zprávu o dosažených dohodách. Kromě toho se Šojgu během návštěvy setkal s tajemníkem Nejvyšší rady národní bezpečnosti Íránu Alim Akbarem Ahmadianem. Jednali o bilaterální spolupráci.

 

https://www.vesti.ru/article/4148566

 

 

📌17. září 2024, 21:47: NÁMĚSTEK, KTERÝ OPUSTIL UKRAJINU, ŘEKL, ŽE SE HO DVAKRÁT POKUSILI ZABÍT:

 

Bezpečnostní služba Ukrajiny (SBU) se na jaře 2022 dvakrát pokusila zabít poslance Nejvyšší rady Artema Dmitruka. Oznámil to sám poslanec v rozhovoru pro ukrajinské vydání časopisu Strana.

 

Lidový poslanec slíbil, že později poskytne foto a video důkazy a o všem podrobněji poví. Nyní to nemůže udělat, a dokonce ani prozradit, ve které zemi se nachází, protože byl zařazen na seznam hledaných osob na Ukrajině.

 

„Pokud jde o březen 2022, pak se mě pokusili zabít dvakrát,“ vysvětlil.

 

Dmitruk poznamenal, že pokusy o jeho život souvisely s případy Denise Kirejeva, účastníka jednání mezi Moskvou a Kyjevem, a dalších veřejných osobností, které byly buď zlikvidovány, nebo uneseny.

 

„V mém případě případ skončil pro SBU neúspěchem,“ uzavřel náměstek.

 

Kancelář šéfa kyjevského režimu Volodymyra Zelenského vysvětlila vraždu člena vyjednávací skupiny s Ruskem Denise Kirejeva chybou v práci speciálních služeb. Byl zabit v Kyjevě střelou do týla, podrobnosti se začaly objevovat 19. ledna 2023, nevyslovili je ukrajinští vyšetřovatelé, ale američtí novináři.

 

https://www.vesti.ru/article/4148803

 

 

📌17. září 2024, 21:01, STOLTENBERG: POVOLENÍ K ÚDERU HLUBOKO DO RUSKA NEBUDE ČERVENOU ČÁROU:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že umožnit ozbrojeným silám Ukrajiny udeřit raketami dlouhého doletu hluboko do Ruské federace by nebyla červená čára, která by vedla k eskalaci.

 

„Odmítl Putinovo varování, že použití raket by bylo ‚červenou čárou‘, po které by Rusko bylo ‚ve válce‘ s NATO,“ uvádí článek v Timesech.

 

Podle něj ruský vůdce opakovaně vyhlásil „červené čáry“ „a neeskaloval, čímž myslel přímé zapojení spojenců v Severoatlantické alianci do konfliktu“.

 

Stoltenberg řekl, že podporuje Velkou Británii a Francii, které prosazovaly udělení povolení ukrajinské armádě používat rakety dlouhého doletu. Zároveň podle jeho názoru jejich použití Kyjevem nezatáhne NATO do konfliktu s Ruskou federací.

 

Vladimir Putin již dříve řekl, že v současné době země aliance diskutují nejen o možném použití západních zbraní dlouhého doletu ozbrojenými silami Ukrajiny, ale ve skutečnosti se rozhodují, zda se přímo zapojí do ukrajinského konfliktu. Hlava státu zdůraznila, že přímá účast západních zemí v konfliktu na Ukrajině změní jeho podstatu.

 

https://www.vesti.ru/article/4148733

 

 

📌17. září 2024, 21:58: SNOWDEN VĚŘÍ, ŽE EXPLOZE PAGERŮ V LIBANONU BYLA ZPŮSOBENA ZABUDOVANÝMI VÝBUŠNINAMI:

 

Bývalý americký zpravodajský důstojník Edward Snowden hovořil o masivních explozích pagerů v Libanonu. Naznačil, že důvodem nebyl hackerský útok, ale výbušniny zabudované uvnitř. Snowden o tom psal na sociální síti X.

 

Bývalý zvláštní agent vyvodil závěry poté, co viděl záběry zraněných.

 

Podle Snowdena jsou zranění charakteristická pro výbušniny. Pokud by hackeři na dálku způsobili přehřátí baterií pageru, došlo by k požárům s méně závažnými zraněními majitelů.

 

Snowden připustil, že Izrael byl do tohoto incidentu zapojen.

 

Mluvčí amerického ministerstva zahraničí Matthew Miller dříve řekl, že země nebyla zapojena do incidentů s pagery v Libanonu.

 

V úterý došlo v několika oblastech Libanonu k masivním explozím pagerů. Osm lidí, včetně dítěte, bylo zabito a téměř 3 tisíce bylo zraněno. Libanonské hnutí Hizballáh obvinilo z bombových útoků Izrael.

 

https://www.vesti.ru/article/4148777

 

 

📌17. září 2024, 22:54, LUKAŠENKO: MINSK NEBUDE POKRÝVAT FAKTA O LETECH UKRAJINSKÝCH A RUSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ:

 

Bělorusko nebude v médiích pokrývat fakta o náletech bezpilotních letounů z ukrajinské a ruské strany na své území. Oznámil to prezident republiky Alexandr Lukašenko během projevu na vlasteneckém fóru „Pokud budeme jednotní“ v Minsku.

 

Běloruský vůdce uvedl, že speciální služby Západu mohou zemi využít jako možné místo pro eskalaci konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou, takže Minsk nebude pokrývat fakta o náletech bezpilotních letounů na území Běloruska.

 

Podle Lukašenka může Kyjev na pokyn Spojených států začít útočit na pohraniční infrastrukturu republiky kvůli přeletům ruských dronů nad územím Běloruska.

 

„Musím vám otevřeně prohlásit: dohodli jsme se prostřednictvím kanálů s Ukrajinci, že nebudeme v médiích upozorňovat na fakta o letu bezpilotních letounů, ruských i ukrajinských, na našem území,“ řekl Lukašenko.

 

Dodal, že drony používané vojenskými silami obou zemí jsou pro ně nové.

 

„Ani jeden z nich tyto drony dobře neovládá,“ vysvětlil během svého projevu.

 

Běloruský prezident poznamenal, že takové rozhodnutí je také způsobeno provozem systémů elektronického boje (EW), které „vychylují drony z kurzu“. Jeden z UAV byl nalezen u Bobrujsku, který se nachází v centrální části země. Lukašenko zdůraznil, že „to byly ukrajinské drony, ne ruské“.

 

Alexandr Lukašenko během svého projevu na vlasteneckém fóru řekl, že útok na Bělorusko by byl začátkem třetí světové války.

 

Lukašenko dříve uvedl, že ukrajinské drony pravidelně narušují východní část hranic Běloruska. S tím souvisí i tvrdá reakce Minsku – jsem z toho unavený. Ukrajinské drony podle něj mohou letět 3-5 tisíc kilometrů. „Letěli do Tatarstánu, drželi se našich hranic,“ vysvětlil.

 

https://www.vesti.ru/article/4148842

 

 

📌17. září 2024, 22:28: ZELENSKYJ BYL INSTRUOVÁN, ABY SE VYPOŘÁDAL S OBTĚŽOVÁNÍM VOJAČEK:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj nařídil vládě, aby se zabývala problémem sexuálního obtěžování vojaček poté, co se objevila petice, která hovořila o desítkách případů beztrestnosti.

 

Zelenskyj reagoval na petici, jejíž autoři upozorňovali na nedostatek pracovních mechanismů pro boj proti sexuálnímu obtěžování v armádě, z nichž více než 7 % tvoří ženy.

 

„Apeloval jsem na ukrajinského premiéra Denyse Šmyhala s žádostí, aby komplexně vypracoval otázky vznesené v elektronické petici,“ uvádí se v odpovědi Zelenského.

 

Ze Zelenského odpovědi vyplývá, že charta vnitřní služby ozbrojených sil Ukrajiny již byla změněna, zakazuje jakékoli sexuální obtěžování, násilí a diskriminaci na základě pohlaví. Stížnosti by měla prověřovat komise složená z psychologa a zástupců obou pohlaví.

 

V srpnu Charkovská vojensko-civilní správa (MCA) informovala, že ve směru na Kupjansk byly spatřeny ženy z ukrajinského praporu útočných dronů „Ptakhi Magyara“.

 

https://www.vesti.ru/article/4148847

 

 

📌17. září 2024, 22:20, AXIOS: BOMBOVÉ ÚTOKY V LIBANONU SCHVÁLIL IZRAELSKÝ PREMIÉR NETANJAHU:

 

Bombový útok pagerem v Libanonu byl proveden v rámci operace, která byla schválena během setkání mezi izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem a členy jeho kabinetu. Informoval o tom portál Axios s odvoláním na zdroje.

 

Účelem operace je posunout boj proti libanonskému hnutí Hizballáh na novou úroveň, sdělily Axiosu zdroje obeznámené se situací uvnitř izraelského velení. Jeruzalém zároveň nekoordinoval své akce se Spojenými státy.

 

„Izraelský bezpečnostní kabinet se v pondělí rozhodl přidat nový cíl války – bezpečný návrat vysídlených Izraelců do domovů na hranici s Libanonem,“ uvádí se v článku.

 

Dříve libanonské hnutí Hizballáh obvinilo Izrael z masivní detonace pagerů v Libanonu, ke které došlo dnes. Vešlo ve známost, že její vůdce Hassan Nasralláh nebyl zraněn.

 

Podle ministra zdravotnictví republiky Firase Abyada bylo při explozích pagerů zabito nejméně osm lidí, včetně desetileté dívky, asi 2,8 tisíce lidí bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4148850

 

 

📌17. září 2024, 23:22: POČET OBĚTÍ DETONACE PAGERŮ V LIBANONU VZROSTL NA 4 TISÍCE:

 

Libanonské ministerstvo zdravotnictví oznámilo 11 mrtvých v důsledku explozí pagerů.

Počet obětí masových výbuchů pagerů v Libanonu se zvýšil na 11 lidí. Uvedl to šéf libanonského ministerstva zdravotnictví Firas Abyad ve vysílání Al Jadeed.

 

„Počet obětí se zvýšil na 11, zraněných – přesáhl 4 tisíce,“ cituje ministra RIA Novosti.

 

Jak bylo uvedeno, 400 obětí je v kritickém stavu.

 

Dříve bylo hlášeno asi osm mrtvých a 2,8 tisíce zraněných.

 

Vedení libanonského šíitského hnutí Hizballáh obvinilo Izrael z toho, co se stalo. V úterý 17. září došlo v několika oblastech Libanonu k masivní detonaci pagerů.

 

https://www.vesti.ru/article/4148864

 

 

📌17. září 2024: 23:27, ANTONOV: V DIALOGU MEZI SPOJENÝMI STÁTY A RUSKEM O KONTROLE ZBROJENÍ NENÍ „ŽÁDNÉ SVĚTLO„:

 

Anatolij Antonov, velvyslanec Ruské federace ve Spojených státech amerických, hovořil o tom, co se děje v dialogu mezi oběma zeměmi o kontrole zbrojení.

 

„Na konci tunelu není žádné světlo a neočekává se to kvůli tvrdohlavé neochotě administrativy (USA) mluvit na rovnoprávném základě,“ citovala RIA Novosti Anatolije Antonova.

 

Vysvětlil, že Spojené státy americké by měly vzít v úvahu zájmy jiné jaderné země. Mluvíme o rozšíření Severoatlantické aliance směrem k postsovětskému prostoru.

 

Ignorování této okolnosti ze strany Američanů vedlo k ukrajinské krizi, „což vytvořilo přímé hrozby pro bezpečnost naší země,“ řekl ruský velvyslanec.

 

Již dříve řekl, že Spojené státy americké nebudou schopny stát stranou v případě jaderného konfliktu v Evropě.

 

https://www.vesti.ru/article/4148878

 

 

📌18. září 2024, 00:36: POČET ELIMINOVANÝCH DRONŮ V BRJANSKÉ OBLASTI SE ZVÝŠIL NA 14:

 

V Brjanské oblasti byly sestřeleny další tři UAV.

 

„Další tři nepřátelské bezpilotní letouny typu letadla byly detekovány a zničeny silami protivzdušné obrany ministerstva obrany,“ napsal na svém kanálu Telegram gubernátor Brjanské oblasti Alexander Bogomaz.

 

Podle něj nedošlo k žádným obětem ani destrukci.

 

Dříve Bogomaz oznámil vyřazení 11 dronů ozbrojených sil Ukrajiny na obloze nad regionem.

 

https://www.vesti.ru/article/4148927

 

 

📌18. září 2024, 04:04: VYHLÁŠENA ČÁSTEČNÁ EVAKUACE V TOROPETECH KVŮLI ÚTOKU BEZPILOTNÍHO LETOUNU:

 

V Tverské oblasti je odražen masivní útok bezpilotních letounů.

Ve městě Toropets v Tverské oblasti se hasí požár po pádu trosek ukrajinského dronu.

 

Systémy protivzdušné obrany pokračují v odrážení útoku UAV.

 

„Aby byla zajištěna bezpečnost obyvatel, rozhodl se guvernér Tverské oblasti Igor Rudenya částečně evakuovat obyvatelstvo z území, kde funguje protivzdušná obrana a kde je požár lokalizován,“ uvedla tisková služba regionální vlády v prohlášení.

 

Poznamenali, že situace je pod kontrolou.

 

Dříve vešlo ve známost vyřazení sedmi dronů ozbrojených sil Ukrajiny ve Smolenské oblasti. V Brjanské oblasti bylo v noci na 18. září zničeno nejméně 14 dronů, uvedl gubernátor Alexander Bogomaz.

 

https://www.vesti.ru/article/4148900

 

 

📌18. září 2024, 02:57: HIZBALLÁH NEDÁVNO OBDRŽEL PAGERY, KTERÉ EXPLODOVALY V LIBANONU S NOVOU VÁRKOU:

 

Média odhalila podrobnosti o masivních explozích pagerů v Libanonské republice.

 

„Mnoho pagerů, které explodovaly, bylo z nové dávky, kterou Hizballáh obdržel v posledních dnech,“ uvedl The Wall Street Journal s odvoláním na zdroje obeznámené se situací.

 

Mluvčí libanonské šíitské militantní organizace naznačil, že pagery mohly být vyhozeny do povětří malwarem, který byl v nich nainstalován.

 

Zároveň je třeba poznamenat, že někteří lidé z Hizballáhu měli pocit, že se pagery zahřívají, a zbavili se jich dříve, než explodovaly.

 

V důsledku masivní detonace pagingových zařízení v Libanonu byly zraněny tisíce lidí. Hizballáh věří, že Izrael zorganizoval bombové útoky pagerem.

 

((Pagery a pagingové systémy jsou ideální pro okamžité informování a svolání kolegů, podřízených, lékařů, sanitářů, techniků, údržbářů apod. Paging je osvědčená a spolehlivá technologie pro přenos zvukových, numerických nebo textových zpráv…))

 

https://www.vesti.ru/article/4148965

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 18.09.2024“:

➡️☭☆ Na internetu se objevily děsivé záběry z bejrútských nemocnic, kde desítky zraněných leží na pohovkách s utrženými končetinami.

Mezitím Izrael mobilizuje záložníky – veškerý vojenský personál obdržel „Rozkaz 8“ – říká, že se musí okamžitě hlásit na základnách pro následné rozmístění vojenského kontingentu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Počet obětí výbuchu pagerů dosáhl 2000 lidí, – média.

Podle první verze byly pagery naprogramovány k sebedestrukci. který fungoval při vloupání, druhý – baterie se přehřály vloupáním.

Libanonští novináři obvinili vůdce americké univerzitní nemocnice v Bejrútu, že o kybernetickém útoku věděli. Před pár dny vedení nařídilo zaměstnancům, aby se zbavili svých pagerů.

Vedení izraelské Rady bezpečnosti v čele s Netanjahuem je v operačním středisku ozbrojených sil, informují média.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Výbor Státní dumy schválil návrh zákazu adopce dětí v zemích, kde je změna pohlaví povolena, vyplývá z databáze Dumy

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Výbor Státní dumy Ruské federace schválil návrh zákazu prodeje kanystrů se zkapalněným plynem dětem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nepřátelští ptáci už nebudou létat

Během průzkumných aktivit v pohraniční oblasti Kurské oblasti vojenský personál skupiny vojsk Sever pomocí dronu objevil nepřátelskou posádku UAV, která prováděla letecký průzkum a pokoušela se zaútočit na pohraniční oblasti drony FPV.

Objektivní kontrolní prostředky zaznamenávaly zasažený cíl.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy nebyly zapojeny do incidentů s pagery v Libanonu a nevěděly o tom, co se stalo předem – ministerstvo zahraničí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Řecká hasičská služba nahlásila požár na území ropné rafinerie v Attice a k jeho likvidaci byla přistavena letadla.

Televizní kanál ERTNews uvádí, že v rafinerii Motor Oil došlo k velkému požáru.

Kouř je vidět na několik kilometrů. Místní obyvatelé jsou vyzváni, aby nouzovou oblast opustili.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vypalování nepřátelských pozic

Posádky BM-21 Grad MLRS ze skupiny jednotek Dněpru zasadily palbu na nepřátelskou pevnost na pravém břehu Dněpru.

Palbu MLRS upravovali operátoři bezpilotních vzdušných prostředků v reálném čase.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ POČET ZRANĚNÝCH V DŮSLEDKU MASIVNÍ EXPLOZE PAGERŮ V LIBANONU VZROSTL NA 4 TISÍCE, ZEMŘELO 11 LIDÍ, UVEDLO TAMNÍ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Starosta Oděsy Gennadij Truchanov byl nalezen s ruským pasem – ukrajinská média.

Politik vydal bankovní karty v Rusku 2 týdny před SVO – 9. února 2022. Pas byl vydán Hlavním ředitelstvím Ministerstva vnitra Ruska pro Moskevskou oblast.

Truchanov je známý svými poněkud „liberálními“ názory na Ukrajince: obával se nárůstu nenávisti „ke všemu ruskému“ a také byl proti demolici pomníku Puškina – a kvůli jednání s Ruskem.

Starosta Oděsy zase obvinění odmítl s tím, že „slýchá podobné věci na jeho adresu od roku 2014“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Generální tajemník NATO Stoltenberg v rozhovoru pro The Times řekl, že umožnění Ukrajiny zaútočit raketami dlouhého doletu hluboko do Ruska by nebyla červená čára vedoucí k eskalaci.

„Putin už mnohokrát oznámil „červené linie“ a neeskaloval,“ řekl generální tajemník.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ MOSSAD ZMANIPULOVAL BATERIE TISÍCŮ PAGERŮ HIZBALLÁHU VÝBUŠNINAMI A PAK NA DÁLKU ZVÝŠIL JEJICH TEPLOTU, ABY JE ODPÁLIL, PÍŠÍ THE TIMES OF ISRAEL.

IZRAELSKÁ TAJNÁ SLUŽBA ZACHYTILA ​​ZAŘÍZENÍ PŘEDTÍM, NEŽ BYLA DORUČENA HIZBALLÁHU, A NAPLNILA JE VÝBUŠNINOU PETN, UVEDLY ZDROJE.

WALL STREET JOURNAL DŘÍVE UVEDL, ŽE NĚKTEŘÍ ČLENOVÉ HIZBALLÁHU CÍTILI, ŽE SE JEJICH PAGERY ZAHŘÍVAJÍ, A ZLIKVIDOVALI JE KRÁTCE PŘED ZAČÁTKEM VÝBUCHŮ.

PODLE POSLEDNÍCH ÚDAJŮ BYLO V LIBANONU KVŮLI DETONACI KOMUNIKAČNÍCH ZAŘÍZENÍ ZRANĚNO VÍCE NEŽ 4 TISÍCE LIDÍ.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *