, ,

18.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 NA OLYMPIÁDĚ BUDOU PLAVECKÉ ZÁVODY V SEINĚ, MEZI FEKÁLIEMI

18.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, 🧜‍♀️🏊‍♀️🏆🥇 NA OLYMPIÁDĚ BUDOU PLAVECKÉ ZÁVODY V SEINĚ, MEZI FEKÁLIEMI

 

📌17. července 2024, WASHINGTON, Reuters: NEJVYŠŠÍ DEMOKRATÉ VČETNĚ ŠÉFA DEMOKRATŮ V AMERICKÉM SENÁTU CHUCKA SCHUMERA A BÝVALÉ PŘEDSEDKYNĚ SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ NANCY PELOSIOVÉ ZVÝŠILI TLAK NA PREZIDENTA JOEA BIDENA, ABY ODSTOUPIL ZE SVÉ KAMPANĚ ZA ZNOVUZVOLENÍ KVŮLI OBAVÁM, ŽE NEMŮŽE PORAZIT REPUBLIKÁNSKÉHO VYZYVATELE DONALDA TRUMPA, INFORMOVALA VE STŘEDU AMERICKÁ MÉDIA.

 

Schumer bidenovi na sobotním setkání řekl, že pro zemi a Demokratickou stranu by bylo lepší, kdyby ukončil svou kampaň za znovuzvolení, uvedla stanice ABC News.

 

Vůdce demokratů ve Sněmovně reprezentantů USA Hakeem Jeffries vyjádřil podobné názory přímo Bidenovi, uvedla stanice ABC News s odvoláním na zdroj obeznámený s rozhovorem.

 

Televize CNN ve středu uvedla, že i Pelosiová bidenovým průzkumům veřejného mínění ukázala, že Nemůže Trumpa porazit a že prezident by mohl zničit šance demokratů na získání zpět kontroly nad Sněmovnou reprezentantů.

 

Pelosiová s Bidenem hovořila v nedávném telefonátu, uvedla CNN s odvoláním na čtyři zdroje informované o telefonátu. Žádný ze zdrojů neuvedl, že by Pelosiová Bidenovi řekla, že by měl závod opustit, uvedla CNN.

 

Biden reagoval tím, že Pelosiové řekl, že podle jednoho zdroje CNN viděl průzkumy veřejného mínění, které naznačují, že může vyhrát.

 

Mluvčí Pelosiové řekl CNN, že Pelosiová s Bidenem nemluvila od pátku.

 

Již ve středu, demokratické USA. Poslanec Adam Schiff se stal 20. kongresovým demokratem, který veřejně vyzval Bidena, aby odstoupil ze závodu.

 

Schumerova kancelář reagovala na zprávu o jeho setkání s prezidentem prohlášením, v němž ji označila za „planou spekulaci“ a uvedla, že Schumer „v sobotu tlumočil názory své kauzy přímo prezidentu Bidenovi. “

 

Jeffriesova kancelář na žádost o vyjádření od agentury Reuters okamžitě neodpověděla.

 

Biden opakovaně odmítl výzvy demokratů, aby odstoupil ze závodu poté, co minulý měsíc vystoupil v debatě proti republikánskému kandidátovi na prezidenta Donaldu Trumpovi.

 

„Prezident oběma lídrům řekl, že je kandidátem strany, plánuje vyhrát, a těší se na spolupráci s oběma, aby prosadil svůj stodenní program na pomoc pracujícím rodinám,“ uvedl v prohlášení mluvčí Bílého domu Andrew Bates.

 

 

https://www.reuters.com/world/us/schumer-told-biden-he-should-end-reelection-bid-abc-news-reports-2024-07-17/

 

 

📌18. července 2024, JOE BIDEN ZAČÍNÁ UVAŽOVAT O TOM, ŽE BY HO MOHLA NAHRADIT KAMALA HARRISOVÁ:

 

V řadách demokratů den za dnem sílí tlak na Bidena a jeho okolí, aby odstoupil od kandidatury na prezidenta. V podstatě se děje přesně to, co mnozí z nás předpovídají už dva roky, kdy je patrné, že Biden trpí demencí a jeho stav se postupně zhoršuje.

 

Jeho loutkovodiči si již jeho stav také uvědomují a – což je důležitější – uvědomují si to také jeho potenciální voliči. Bidena opustila i mainstreamová média, která jeho excesy celé roky kryla a opouští ho i vrcholní představitelé jeho vlastní politické strany.

 

Dosud Biden velmi zásadně odstoupení odmítal (říká se, že za tím stojí hlavně jeho manželka), nicméně podle všeho se ho již postupně daří přesvědčit, aby začal o odstoupení alespoň uvažovat.

 

Joe Biden je nyní otevřen tomu, aby ho v čele prezidentské kandidátky v roce 2024 nahradila Kamala Harrisová.

 

Podle CNN je Joe Biden „vnímavý“ k výzvám, aby odstoupil a umožnil Kamale Harrisové, aby ho nahradila.

 

CNN tuto novou zprávu vypustila poté, co Biden oznámil, že ruší svou předvolební akci v Las Vegas, protože má Covid.

 

Když prezident Joe Biden ve středu večer odlétal z Las Vegas zpět do Delaware, aby zkrátil svou cestu poté, co byl pozitivně testován na Covid-19, čelil jednomu z nejzávažnějších rozhodnutí svého dlouhého politického života:

 

Měl by věnovat pozornost sílícím výzvám svých demokratických kolegů, aby uhasil svou snahu o znovuzvolení?

 

Je to pro Bidena nový okamžik?

 

I když hněv a panika uvnitř Demokratické strany neustále rostou již téměř tři týdny, po prezidentově alarmujícím výkonu v debatě v Atlantě jsou Bílý dům a Bidenova kampaň na novém místě, řeklo CNN několik demokratických představitelů.

 

„Soukromé rozhovory pokračují,“ řekl CNN vysoce postavený poradce Demokratické strany, který hovořil pod podmínkou anonymity, aby se vyhnul odcizení kampaně a Bílého domu.

 

„Je vnímavý. Ne tak vzdorovitý, jak je na veřejnosti.“

 

„Přešel od toho, že říká: ‚Kamala nemůže vyhrát,‘ k ‚Myslíte si, že Kamala může vyhrát?’“ řekl poradce.

 

Demokratičtí lídři Chuck Schumer a Hakeem Jeffries nyní v zákulisí pracují na sabotáži Joea Bidena.

 

Podle Axios vůdce senátní většiny Chuck Schumer a vůdce menšiny ve Sněmovně reprezentantů Hakeem Jeffries v tichosti přesvědčili DNC (Demokratický národní výbor), aby odložil hlasování o prezidentské nominaci.

 

Téměř dvě desítky demokratických zákonodárců vyzvaly Joea Bidena, aby po svém katastrofálním výkonu v debatě odstoupil z volebního klání v roce 2024.

 

Vzpoura se na několik dní stáhla do pozadí poté, co Trumpa na sobotním shromáždění v Pensylvánii zasáhla kulka do ucha.

 

Pro demokraty je to návrat k rýsovacímu prknu.

 

Demokraté úspěšně sabotovali Joea Bidena a zastavili plán DNC na brzké „virtuální jmenovité hlasování.“

 

DNC naplánoval virtuální jmenovité hlasování již na 21. července, aby nominoval Joea Bidena před sjezdem v Chicagu v reakci na pravidla přístupu k hlasovacím lístkům v Ohiu.

 

 

Demokratický národní výbor ve středu uvedl, že virtuální jmenovité hlasování se nebude konat dříve než v srpnu, což ponechává prostor pro převrat.

 

Demokraté také vypouštějí nový průzkum, který ukazuje, že každý demokratický kandidát je lepší než Joe Biden!

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/joe-biden-zacina-uvazovat-o-tom-ze-by-ho-mohla-nahradit-kamala-harrisova/

 

 

📌🧜‍♀️🏊‍♀️🏆🥇18. července 2024: PŘED BLÍŽÍCÍ SE OLYMPIÁDOU JE VODA V SEINĚ, KDE MAJÍ PROBÍHAT PLAVECKÉ ZÁVODY, STÁLE PLNÁ FEKÁLNÍCH BAKTERIÍ ❗️❗️❗️

 

S blížícími se olympijskými hrami v Paříži není jasné, zda bude řeka Seina dostatečně čistá, aby ji mohli využívat sportovci. Nedávno měl v řece plavat Macron spolu se starostkou Paříže Hidalgovou, nicméně z této velmi propagované akce nakonec sešlo.

 

Před jejich veřejnou produkcí se totiž na sociálních sítích objevily tisíce výzev, aby lidé využívali řeku coby toaletu a Seina se tak mezitím stala doslova latrínou. 💩👏

 

Macron a Hidalgová tak veřejné koupání zrušili, nicméně tvrdili, že si stojí za tím, že v Seině se budou plavecké závody konat. Stávající rozbory vody však nenaznačují, že by bylo možné v dohledné době tyto plány uskutečnit. 👍

 

Sportovní akce, která má začít 26. července, nemusí zahrnovat plavecké závody v řece kvůli vysokým hladinám bakterií E. coli ve vodě, které jsou často spojovány s fekálními bakteriemi.

 

Paříž využila hry v roce 2024 jako odrazový můstek a investovala 1,4 miliardy eur do budování infrastruktury, která by zachycovala více dešťové vody, když prší. Tato voda, která je plná bakterií, se dostává do řeky během silných lijáků – a rok 2024 byl obzvláště deštivý.

 

 

ZDÁ SE VŠAK, ŽE ÚSILÍ MĚSTA PŘED ZAČÁTKEM OLYMPIJSKÝCH HER SELHALO. 👍

 

Nedávné testování vody ukázalo, že je stále nebezpečná a znečištěná po většinu dní, což může způsobit zdravotní problémy sportovcům při triatlonových a maratonských olympijských plaveckých závodech, které se mají konat v Seině. 👹

 

Požití vody kontaminované bakteriemi E. coli a enterokoky může vést k vážným zdravotním problémům, včetně průjmu, infekcí močových cest, zápalu plic a sepse. 👍 Nejnovější testy odhalily nebezpečné hladiny těchto fekálních bakterií v Seině po dobu tří po sobě jdoucích týdnů. 👹

 

Mezi finančními investicemi, které Paříž zaplatila, byla výstavba obrovské podzemní nádrže na vodu, která měla zachycovat přebytečnou dešťovou vodu a zabraňovat jejímu vniknutí do Seiny.

 

Zdá se, že takové úsilí nestačí k tomu, aby se město zbavilo všech bakterií E. coli, a hladiny stále desetinásobně překračují normy, které Světová triatlonová federace určila jako bezpečné pro soutěže.

 

Vzhledem k tomu, že sluneční ultrafialové paprsky zabíjejí bakterie 👍, jako je E. coli ve vodě, někteří doufají, že v příštích dvou týdnech bude dostatek slunečního světla, což znamená, že soutěž by mohla pokračovat podle plánu. 😂

 

Kritici tvrdí, že je třeba vzít v úvahu i další problémy. Lionel Cheylus, který zastupuje ekologickou neziskovou organizaci Surfrider Europe, provedl samostatné testy vody a uvedl, že existují obavy z jiných, nemonitorovaných kontaminantů. 👍

 

„Evropské předpisy nařizují testování pouze na tyto dvě bakterie,“ řekl USA Today na začátku července. 🙈

 

„Nezabývají se farmaceutickým, průmyslovým nebo chemickým znečištěním. Takže když úřady prohlásí, že ve vodě je možné plavat, potvrzují pouze nepřítomnost těchto specifických bakterií, nikoli celkovou kvalitu vody.“ 🙈

 

To politikům nezabránilo v tom, aby tvrdili, že voda je naprosto bezpečná. 👹

 

🧜‍♀️🏊‍♀️Starostka Paříže Anne Hidalgová ujistila 10. července posluchače rádia France Inter: „Příští týden se osobně vykoupu v Seině. Jsme přesvědčeni, že do té doby bude voda adekvátně upravená a bezpečná.“ 🏆🥇

 

Ve vodě se však starostka nakonec nevykoupala, nicméně tohoto poslání se nakonec ujala Macronova ministryně. 😂

 

  1. července se francouzská ministryně sportu Amélie Oudéa-Castéra ponořila do řeky, aby se ujistila o její čistotě.

 

„Slib dodržen!“ potvrdila poté na X, spolu s některými relevantními obrázky.

 

Na mnoho francouzských občanů to neudělalo dojem a pod příspěvkem ji varovali, aby se připravila na nemocnici nebo si vzala nějaké léky proti gastrointestinálním onemocněním a průjmu.

 

Jeden z nich jí připomněl Bhagwanta Manna, indického duchovního, který se v roce 2022 napil z řeky Gangy, aby upozornil na její čistotu, ale krátce poté potřeboval naléhavou lékařskou pomoc.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/pred-blizici-se-olympiadou-je-voda-v-seine-kde-maji-probihat-plavecke-zavody-stale-plna-fekalnich-bakterii/

 

 

📌18. července 2024 Překlad: VYSVĚTLENÍ SMLOUVY 2+4 PRO NĚMECKO:

USA jako okupant mají všechna suverénní práva a pravomoc rozhodovat ve všech podstatných věcech.

 

Bundeswehr byl zničen záměrně, snad jste to po videu pochopili. Žádné tzv. politické rozhodnutí z Berlína není náhodné, v režimu neexistují náhody…USA v Německu si dělají, co chtějí. ((Tak jako u nás 5 demoliční parta!))

https://t.me/absurdnisvet/76299

 

 

📌18. července 2024: SUDETŠTÍ NĚMCI❗️BENEŠOVY DEKRETY. PLATÍ DODNES❗️❗️❗️

 

Citace Eduarda Beneše: „Němci by neměli dostávat nic víc než kapesník k pláči.“

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Bene%C5%A1-Dekrete

 

Sudetští Němci a Češi po roce 1945…Žili jako přátelští sousedé a mluvili česky i německy, ale po válce už ne… ((A to vše vzniklo opět už plány USA!!! Likvidace a okupace Ruska!!!))

https://t.me/absurdnisvet/76303

 

 

📌🧫18. července 2024: 💢 ANTIKONCEPČNÍ PILULKA OD BAYER S MASIVNÍMI VEDLEJŠÍMI ÚČINKY!

 

Pokračuje v prodeji, i když je tato pilulka extrémně škodlivá!

https://t.me/absurdnisvet/76304

 

🧫SMRT Z ANTIKONCEPČNÍ PILULKY – ŽENY BOJUJÍ PROTI BAYER:

 

Četné nové studie ukazují, že pilulky čtvrté generace s účinnou látkou drospirenon mají přibližně dvojnásobné riziko trombózy ve srovnání s pilulkami první a druhé generace. Krevní sraženiny mohou vést k plicní embolii…

ARD „Příběh na prvním místě“ 2015

https://t.me/absurdnisvet/76305

 

🧫TIKAJÍCÍ ČASOVANÁ BOMBA „ANTI-BABY PILULKA“:

https://t.me/absurdnisvet/76306

 

🧫Z 250 000 LÉKŮ: FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL, ANI JEDEN LÉK NEPŘINÁŠÍ „UZDRAVENÍ

https://t.me/absurdnisvet/76312

 

 

📌18. července 2024: JE VAŠE OBLEČENÍ 5G ANTÉNY?

 

Nebo proč byste měli kupovat pouze oblečení vyrobené z biobavlny, konopí nebo eukalyptu.

 

5G frekvence: https://t.me/absurdnisvet/76307

 

 

📌18. července 2024: DR. ULRICH WARNKE: CO JE DMT A CO DĚLÁ S EPIFÝZOU?

 

((DMT – nebo N, N-dimethyltryptamin v lékařské řeči – je halucinogenní tryptaminová droga. Někdy označovaná jako Dimitri (nebo i fantazie či 45minutová psychóza), tato droga má účinky podobné účinkům psychedelik, jako je LSD a magické houby.))

https://t.me/absurdnisvet/76308

 

📌18. července 2024: MIKROČIP V SÝRU

https://t.me/absurdnisvet/76309

 

 

📌18. července 2024: VE ZDRAVOTNÍM CLOUDU: JAK SE NAŠE TĚLA A BIODATA STÁVAJÍ SUROVINAMI A ZBOŽÍM:

https://t.me/absurdnisvet/76311

 

VE ZDRAVOTNÍM CLOUDU. JAK SE NAŠE TĚLA A BIODATA STÁVAJÍ SUROVINAMI A ZBOŽÍM:

https://t.me/absurdnisvet/76311       

 

 

📌18. července 2024: DR. ULRICH WARNKE: KVANTOVÁ FYZIKA SE SETKÁVÁ S DUCHOVNEM.

KAŽDÁ MYŠLENKA JE ENERGIE

https://t.me/absurdnisvet/76313

 

 

📌🌿18. července 2024: KONOPNÉ BATERIE: Z konopí můžete vyrobit tolik věcí, jako jsou: baterie, oblečení, léky, kov pevnější než ocel, plast, hedvábný papír, papír, palivo a mnohem více❗️

 

Asi se nechce kvůli ropnému průmyslu a dalším zájmům…💰💰💰💰

https://t.me/absurdnisvet/76314

 

🌿 KONOPÍ NA RAKOVINU:

https://t.me/absurdnisvet/76310

 

 

📌18. července 2024: VODÍKOVÉ AUTO: Toto auto jezdí na vodu jako přísadu do paliva.

Auto dokáže ujet 5000 kilometrů s 1 litrem vody.

 

Proč to není zveřejněno? ((Protože to USA kvůli ropě nedovolilo ani jen zveřejnit!!!))

https://t.me/absurdnisvet/76317

 

 

📌18. července 2024: TAKHLE SE GENERUJÍ ZÁKAZNÍCI = PACIENTI😉

https://t.me/absurdnisvet/76318

https://t.me/absurdnisvet/76319

 

👉TAKHLE ONEMOCNÍ MLADÍ LIDÉ ❗️

 

Tyto americké řetězce jako subway a kfc stejně jako mcdonald’s by musely být pro Evropu

být zakázáni… ale není to v zájmu zdravotnických úřadů 😉

https://t.me/absurdnisvet/76321

 

👉CUKR: Účinky na tělo

 

Cukr má na organismus mnoho negativních účinků.

👉Dělá vás ochablé, apatické, unavené, depresivní a #rakovina. Cukr je však důležitý i pro lidský organismus. Ale ne každý cukr je stejný. Stolní cukr je škodlivý, zatímco přírodní cukr, který se nachází v ovoci, zelenině nebo celých potravinách, je důležitý a zdravý.

((Proto nám postřikují chemikáliemi ovoce a zeleninu!!!))

https://t.me/absurdnisvet/76322

 

 

📌18. července 2024: 💢 ANALYTIK VARUJE: CELÁ MĚSTA JSOU NIČENA GEOINŽENÝRSKÝMI „POVĚTRNOSTNÍMI ZBRANĚMI“, ABY MOHLA BÝT ZNOVU POSTAVENA POMOCÍ INFRASTRUKTURY POLICEJNÍHO STÁTU ❗️❗️❗️

 

Dne 25. října zasáhl mexický stát Guerrero hurikán Otis kategorie 5, který si vyžádal 46 obětí, přičemž 58 lidí zůstalo pohřešovaných až do uzávěrky. V oblíbené turistické destinaci Acapulco zanechal noční můru.

 

Mediální ekolog James Martinez – jeden z hlavních zastánců nízkoenergetické jaderné reakce (LENR) nebo studené fúze, která je považována za stabilního poskytovatele jaderné fúze a možného budoucího zdroje energie pro lidstvo – byl svědkem ničivého neštěstí. V nedávném rozhovoru s Mikem Adamsem, zakladatelem video platformy Brighteon.com, martinez hovořil o strašlivém zážitku a možnosti, že geoinženýrství bylo provozováno s „zbraněmi proti počasí“ během nedávné katastrofy.

 

Podle něj ho prezidentská kandidátka Dr. Claudia Sheinbaumová pozvala, aby odjel do Mexika a viděl, jak v této zemi ožívá příští generace výroby energie ve formě LENR. Měl skvělý čas v turistickém místě, ale okamžitě si všiml, že architektonické struktury v místě by měly být změněny ještě předtím, než věděli, že přijde superbouře. Byl na cestách s několika vlivnými lidmi, když si uvědomili, že se blíží velký tajfun. Předpokládal, že veřejnost byla předem informována.

 

Řekl, že se rozhodli vrátit do nemovitosti a prostě se napít. „A pak, když jsme seděli ve vstupní části s výhledem na zátoku, prudce vzrostla větrná vlna kolem 21:30 až 22:00. Nemysleli jsme si, že tato kategorie dosáhne kategorie pět. Ale kolem půlnoci mí kolegové dostali telefonáty, aby odtamtud odešli. A nemohli jsme nikam jít, abychom se odtamtud dostali. Vzhledem k tomu, že byli jen hosty domu, hledali útočiště v rezidenci na opačném konci domu, obrovské budově a velmi slavné architektonické pamětihodnosti. „A před touto nemovitostí stojí obrovský starý strom, který nás chránil,“ řekl. Když se probudili, strom už tam nebyl, místnosti byly zaplaveny a to, co viděli, byla úplná devastace. „To se opravdu stalo, ale bylo to bagatelizováno,“ řekl.

 

„Vypadá to, že explodovala bomba,“ žertoval Adams a Martinez s ním rychle souhlasil. „V tomto okamžiku je to pro mě zajímavé, protože jsem byl velmi podezřelý z toho, proč přístavní úřady nebo vláda v Acapulcu nevarovaly veřejnost před incidentem,“ řekl. Když se obhájce cold fusion podíval, venku nebyly žádné zvuky, letadla a žádné okamžité záchranné operace. „Acapulco bylo oficiálně zničeno. Všechny lodě v zálivu, včetně lodi, na které jsem byl den předtím, se potopily. A bylo to velmi klidné, protože elektřina nebyla vůbec,“ poznamenal a dodal, že přinejmenším očekával policejní nebo vojenské vrtulníky, aby pomohly lidem a sdělily jim, jak se mají chovat.

 

„Měl jsem podezření, že se jedná o meteorologickou zbraň , která byla použita proti Acapulcu k vybudování 15minutového města,“ řekl. Adams se k němu připojil a poukázal na to, že Acapulco je centrem svobody projevu a svobody politické sounáležitosti. To činí kdysi malebnou destinaci terčem urbanistického konceptu, který chce vláda realizovat pro svou totální kontrolu a tyranii.

 

Martinez také uvedl, že domy, auta, telefonní sloupy atd. Vypadají jako demilitarizovaná zóna po válce. Říká, že v každém autě, které stálo venku, byla zničena okna. „A většina lidí řídila rychlá auta, okna jsou dominantním problémem, existuje aerodynamika a všechny ostatní věci. Bylo opravdu neobvyklé vidět, že sklo v autě vypadalo, jako by explodovalo nějakou neobvyklou elektronickou zbraní,“ prozradil.

 

SOUBĚŽNÁ OPATŘENÍ NA VYLIDŇOVÁNÍ VE SVĚTĚ:

👉V určitém okamžiku v pořadu Adams řekl, že globalisté nyní páchají řadu zločinů proti lidstvu, aby potlačili lidskou rasu, protože chtějí potlačit všechny. Zmínil se o zapomenuté katastrofě požárů v Lahaině na Havaji v srpnu, kdy se roztavily trubky a voda v nich byla kontaminována toxickými chemikáliemi.

((Používají k tomu HAARP systém po celém světě. Vichřice, tajfuny, Sunami, nadměrné deště…5 G: požáry, výbuchy sopek…!))

 

Úřady nyní vyšetřují pozemky na pozemky na kontaminaci. První testy již odhalily přítomnost karcinogenu benzenu a dalších chemických látek, ale úředníci teprve nyní začínají chápat rozsah problému. V jádru požární zóny nebyly dosud odebrány žádné rozsáhlé vzorky. (K tématu: Byl lesní požár na Maui záminkou k dobytí Lahainy a její přeměně na elektronicky řízené město?)

 

„Mnoho lidí věří, že ve hře byly přímé energetické zbraně. Bylo zcela jasné, že se vláda drží zpátky, vypíná vodu a dovoluje, aby požáry převládly a zničily velkou část města,“ řekl Health Ranger a zdůraznil, že se pohřešují tisíce dětí. „A od 7. října, kdy Hamás zaútočil na Izrael, jsme o těchto pohřešovaných dětech neslyšeli vůbec nic. Pro něj globalisté provádějí experiment podobný Gaze pro celé lidstvo. „Dokonce jsem řekl, že Izrael učinil z Pásma Gazy koncentrační tábor pod širým nebem s plně střeženými hraničními zdmi, do kterých se bez jejich svolení nic nedostane. Existují omezení na kalorie, dokonce i na techniku. To je model pro nás všechny,“ postěžoval si.

 

GeoEngineering .news má další zprávy o vyzbrojování počasí globalisty.

 

Podívejte se na kompletní rozhovor s Mikem Adamsem a Jamesem Martinezem níže.

 

 

https://legitim.ch/analyst-warnt-ganze-staedte- Werden-mit-geoengineering-wetter Waffen-zerstoert-damit-sie-mit-einer-polizeistaatentwicklung-wieder-auffähnden-koennen/

 

 

📌18. července 2024:⚠️ ELEKTROMOBILY:

 

Elektromobily jsou tak nebezpečné a velmi náchylné k samovolnému vzplanutí, které je prakticky nemožné uhasit.

 

Že jim teď norská lodní společnost zakázala jejich trajekty.

Má na mysli loď, která se potopila v únoru loňského roku poté, co elektrická vozidla uvnitř začala hořet a nebylo možné ji uhasit.

https://t.me/absurdnisvet/76323

 

 

📌18. července 2024: ZÁKLADNÍ LEKCE OBRANY 😉:

https://t.me/absurdnisvet/76324

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN STRAŠÍ ČLENA NATO; POLSKÝ PREZIDENT VYHLAŠUJE ALARM; „JSME NEBEZPEČNĚ BLÍZKO VÁLCE S RUSKEM„…

 

((Měli by si k tomu vyfasovat plenky!!!))

 

https://youtu.be/DNTwG3HmLT8?si=czPwvrFCmFeonvZH

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VRCHOLNÁ ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO ZKRÁTÍ POMOC UKRAJINĚ NA POLOVINU; NĚMECKO JDE TRUMPOVOU CESTOU

 

Zelenskij čelí velkému šoku…

 

https://youtu.be/JpRu0dLc–c?si=lssqL2mw0vPbyfW2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HROZÍ BEZPROSTŘEDNÍ VÁLKA MEZI HIZBALLÁHEM A IZRAELEM? NASRALLÁH ŘÍKÁ, ŽE IZRAELSKÝM OBRANNÝM SILÁM NEZBYDE JIŽ ŽÁDNÝ TANK, POKUD ZAÚTOČÍ NA LIBANON…

 

https://youtu.be/kBEuNwvYiBQ?si=IB0sChoqeLyIlgrV

 

 

📌📢🔝18.07.2024, Roman Kirsch: 18. července 2024: Poláci se chystají na válku s Ruskem. A co my??? U lékařské odvodní komise v blíže neurčeném termínu…😂😂😂

 

https://youtu.be/OK8tKaQPBz0?si=DgxS-zWZOH0JhBcM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ODSTOUPÍM, ŘÍKÁ bIDEN POKUD…“: BIDEN VYPOUŠTÍ „BOMBU“UPROSTŘED VÝZVY K ODSTOUPENÍ Z PREZIDENTSKÉ KAMPANĚ

 

Will Quit Race: „Když tady bude něco, na co se podíváte Vy osobně, nikdo jiný než Vy sám, tak dokonce ani členové rodiny nemusí být v obraze, když tedy jste připravení říci, když to, co zjistím, tak to přehodnotím.“

 

Joe Biden: „Tak pokud by se vynořila nějaká zdravotní potíž u mě, kdyby byl problém, tak asi odstoupím.“

 

Senzační prohlášení Joe Biden na kameru…

 

https://youtu.be/eibFHC_HeIk?si=hYzIfG-jwuvImZoH

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️18.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „LOVENÁ ŠÉFKA AMERICKÝCH TAJNÝCH SLUŽEB KONFRONTOVÁNA NA REPUBLIKÁNSKÉM NÁRODNÍM SNĚMU; „OSTUDA, OSTUDA A ZASE OSTUDA, KIMBERLY… ODPOVĚZ… SELHALA JSI…“

 

Vysokonapěťové drama na republikánském konventu kvůli pochybení tajných služeb. Kimberly Cheatle senátoři obkroužili a konfrontovali šéfku tajných služeb na tom republikánském konventu. Zloba proti tajným službám narůstá, přímo exploduje kvůli pokusu o zabití Donalda Trumpa. Ohromující scéna se odehrála na republikánském národním konventu 17.7.2024. Doslova honila ředitelku tajných služeb…

 

https://youtu.be/eMZD4XxtR58?si=2k2pJZZCB4Bhd8wE

 

 

 

📌18. července 2024, NAŽIVO: SPOLOČNÉ TLAČOVÉ VYHLÁSENIE PO ROKOVANÍ S PREZIDENTOM MAĎARSKA SULYOK TOMAS

 

https://www.youtube.com/live/iflrFfD8U4w?si=xS5WDj7EL5RWGPOL

 

 

📌18. července 2024, 6:26: Vance souhlasil s tím, že bude kandidovat na viceprezidenta Spojených států:

 

James David Vance oficiálně oznámil svůj souhlas s kandidaturou na republikánského viceprezidenta Spojených států v nadcházejících volbách.

 

„Jsem poctěn a vděčný, že mohu oznámit, že jsem oficiálně přijal nabídku být kandidátem na post viceprezidenta Spojených států amerických,“ řekl na republikánském národním sjezdu v Milwaukee ve Wisconsinu.

 

Vance také poznamenal, že bývalý americký prezident Donald Trump myslí na zemi a ona ho potřebuje.

 

„Podívejte se na fotku, kde zvedá pěst po pokusu o atentát. Celá Amerika byla s ním. A k čemu vyzýval: bojovat, bojovat za Ameriku. I v takové chvíli na nás myslel,“ cituje RIA Novosti Vanceova slova.

 

Zdůraznil, že jako úspěšný podnikatel si Trump může odpočinout, ale jako politik se rozhodl být pronásledován. Jak řekl Vance, Trump kandiduje na prezidenta kvůli Spojeným státům.

 

https://www.vesti.ru/article/4052187

 

 

📌18. července 2024, 9:32: MUSK REAGOVAL NA BIDENOVO OBVINĚNÍ, ŽE SE SNAŽÍ KOUPIT VOLBY:

 

Americký podnikatel Elon Musk reagoval na obvinění amerického prezidenta Joea Bidena, který uvedl, že Musk a jeho bohatí přátelé se snaží ovlivnit výsledek nadcházejících listopadových prezidentských voleb.

 

V příspěvku na sociálních sítích X Biden vyjádřil podráždění nad jednáním Muska a dalších bohatých lidí, kteří podporují Donalda Trumpa, a označil jejich dary republikánskému kandidátovi za pokus „koupit si volby“. Prezident také zveřejnil odkaz na webovou stránku pro sběr darů pro americkou Demokratickou stranu, kde byly zveřejněny fotografie Muska a Trumpa.

 

Elon Musk v reakci na to napsal, že „žije v Bidenově hlavě zadarmo“, a reagoval tak na příspěvek uživatele sociálních sítí, který zveřejnil snímek obrazovky s prezidentovým prohlášením.

 

The New York Times poznamenává, že Musk v průběhu let daroval finanční prostředky kandidátům obou stran a rozdělil je přibližně rovnoměrně mezi demokraty a republikány. V březnu tohoto roku však miliardář řekl, že Republikánská strana se musí ve Spojených státech dostat k moci, jinak „Amerika skončí“.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu. Republikánská strana již schválila Donalda Trumpa jako svého kandidáta. Kandidatura úřadujícího prezidenta Joea Bidena z Demokratické strany by měla být schválena na srpnovém stranickém sjezdu.

 

https://www.vesti.ru/article/4052414

 

 

📌18. července 2024, 9:57, MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ: URSULA VON DER LEYENOVÁ VEDLA EVROPU K „JASNÉMU ÚPADKU„:

 

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó negativně zhodnotil výsledky práce šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové. Evropská unie se podle něj pod jejím vedením stala méně konkurenceschopnou a je v jasném úpadku.

 

Szijjártó ocenil práci Ursuly von der Leyenové v předvečer hlasování poslanců Evropského parlamentu o znovuzvolení šéfky Evropské komise na druhé funkční období – na dalších pět let. Zasedání Evropského parlamentu se bude konat ve čtvrtek.

 

V Evropské unii je po nástupu Ursuly von der Leyenové k moci vidět „jasný úpadek“, „ukázala velmi špatnou práci“, řekl Szijjártó agentuře RIA Novosti. Podle maďarské ministryně není důvod podporovat její znovuzvolení.

 

Poukázal na to, že Evropa za Ursuly von der Leyenové se stala „mnohem méně mírumilovnou“ a „mnohem méně jednotnou“.

 

Šéf maďarského ministerstva zahraničí navíc upozornil na pokles konkurenceschopnosti EU ve světě.

 

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová již dříve zrušila cestu do Maďarska na pozadí cesty maďarského vůdce Viktora Orbána do Moskvy. Evropská komise bude na neformálních zasedáních Rady EU za maďarského předsednictví zastoupena pouze na seniorní úrovni, to se v historii ještě nikdy nestalo.

 

https://www.vesti.ru/article/4052478

 

 

📌18. července 2024, 11:05: POPOVA: CHOLERA JE VÁŽNÁ HROZBA, HROZÍ JÍ 1 MILIARDA LIDÍ:

 

Ředitelka Rospotrebnadzoru Anna Popova varovala před vážnou hrozbou, kterou představuje cholera, a zdůraznila, že každý rok je nákazou ohrožena asi 1 miliarda lidí.

 

Na mezinárodní konferenci „Biohrozby a patogeny. Reakce BRICS“ Popova uvedla, že globální epidemiologická situace zůstává obtížná a měnící se infekční rizika mohou způsobit regionální a globální hygienické a epidemiologické mimořádné události.

 

Popova poznamenala, že od roku 2021 svět zaznamenal nárůst výskytu cholery a rozšíření její geografie. V roce 2023 bylo registrováno přes 900 tisíc případů onemocnění, ale skutečný počet případů může být ještě vyšší, protože ne všechny země dokážou nemoc včas diagnostikovat.

 

Podle šéfa Rospotrebnadzoru navíc od roku 2022 probíhá ve světě rozsáhlá epidemie opičích neštovic spojená s importem nemoci do 116 zemí, kde nemoc dříve nebyla zjištěna.

 

Popovová také poznamenala, že v posledních letech došlo k nárůstu případů nebezpečné horečky Lassa. V roce 2023 bylo v šesti afrických zemích hlášeno více než 10 tisíc případů, přičemž rostoucí počet případů horečky Lassa byl zaznamenán mimo endemické oblasti. 🙈((Ještě čím začnou dál zastrašovat???))

 

https://www.vesti.ru/article/4052633

 

 

📌18. července 2024, 11:47, POLSKÉ MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI: VÍCE NEŽ 50 % ZAHRANIČNÍCH VĚZŇŮ V ZEMI JSOU UKRAJINCI:

 

Více než polovina cizinců zadržovaných v polských věznicích jsou Ukrajinci. Na druhém místě jsou občané Gruzie, asi 14 % z celkového počtu vězňů s cizím občanstvím.

 

Polské ministerstvo spravedlnosti zveřejnilo statistiky o vězních s cizím státním občanstvím. Celkem jich je 2407, což je téměř dvakrát více než na konci roku 2020, kdy bylo v polských věznicích 1267 cizinců.

 

VĚTŠINA CIZINCŮ BYLA UVĚZNĚNA ZA NEHODY, RVAČKY, LOUPEŽE A VRAŽDY.

 

Podle statistik citovaných agenturou TASS je v Polsku vězněno 1267 občanů Ukrajiny – to je asi 52 % z celkového počtu cizinců ve věznicích.

 

Ve vězení si odpykává trest odnětí svobody také 330 občanů Gruzie a 146 osob s běloruským občanstvím.

 

V lednu polská média napsala, že kriminalita v Polsku vzrostla kvůli přílivu Ukrajinců. Podle deníku Rzeczpospolita se mezi cizinci v roce 2023 nejčastěji dopouštěli trestných činů Ukrajinci. Bylo konstatováno, že v zemi žije 2,5 milionu občanů Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4052757

 

 

📌18. července 2024, 9:42: ZAMĚSTNANEC VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXNÍHO PODNIKU PŘEDÁVAL ÚDAJE UKRAJINSKÝM SPECIÁLNÍM SLUŽBÁM:

 

Obyvatel Velkého Novgorodu byl obviněn z velezrady, což vyšlo najevo ve čtvrtek 18. července.

 

Zaměstnanci regionálního oddělení FSB Ruska zjistili, že zaměstnanec vojensko-průmyslového komplexu předal nepříteli informace o svém podniku, jeho výrobcích a vojenských jednotkách umístěných v Novgorodské oblasti.

 

Je třeba poznamenat, že budoucí osoba zapojená do vyšetřování nezávisle kontaktovala ukrajinské speciální služby a kontaktovala je z vlastní iniciativy.

 

Důstojníci kontrarozvědky zjistili, že muž byl v kontaktu se zástupcem Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny a plnil své úkoly.

 

V současné době je nelegální činnost občana potlačena, zadržený se přiznal a činil pokání.

 

https://www.vesti.ru/article/4052505

 

 

📌18. července 2024, 12:01: PESKOV O MYŠLENCE OBRANNÉ UNIE EU: RUSKO BUDE KONFIGUROVAT SVÉ PŘÍSTUPY:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov uvedl, že vyhlídky na přeměnu Evropské unie v obrannou unii nutí Moskvu odpovídajícím způsobem konfigurovat zahraničněpolitické přístupy.

 

Mluvčí Kremlu poznamenal, že myšlenka vytvoření obranné unie v EU je potvrzením eskalace napětí v evropských zemích.

 

„Rusko nepředstavovalo a nepředstavuje žádnou hrozbu pro nikoho v EU,“ řekl Peskov a zdůraznil, že Ruská federace chrání své zájmy na Ukrajině.

 

Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová již dříve uvedla, že pokud bude znovu zvolena do této funkce, hodlá přeměnit Evropskou unii na obrannou, zavést post evropské komisařky pro obranu a vytvořit Evropský obranný fond. 👹

 

https://www.vesti.ru/article/4052793

 

 

📌18. července 2024, 11:16: POLSKO POSÍLILO KONTROLU NAD VÝVOZEM ZBRANÍ DO „ZEMÍ PŘÁTELSKÝCH K RUSKU„:

 

Polské úřady v reakci na skandál s prodejem náhradních dílů pro íránské drony Shahed polskou společností v roce 2022 posílily kontrolu nad vývozem zbraní a komponentů do zemí přátelských k Rusku.

 

Jak řekl polský ministr národní obrany Władysław Kosiniak-Kamysh ve vysílání místní rozhlasové stanice Radio Zet, takové kontrakty, „zejména se zeměmi, které podporují Rusko“, by měly být pod zvláštní kontrolou.

 

Ministr dodal, že polské tajné služby již provádějí zvýšený dohled nad takovými smlouvami.

 

Dne 18. července Radio Zet s odvoláním na vyšetřování Agentury pro vnitřní bezpečnost uvedlo, že polská společnost WSK Poznaň v roce 2022 prodala palivová čerpadla íránské firmě Iran Motorsazan Company, která vyrábí traktory. Později byla taková čerpadla nalezena na bezpilotních letounech Shahed 136.

 

https://www.vesti.ru/article/4052655

 

 

📌18. července 2024, 10:52: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY PŘIZNALY, ŽE VĚTŠINA JEJICH POZIC V KRYNCE BYLA ZCELA ZNIČENA:

 

Ruská armáda zcela zničila pozice ozbrojených sil Ukrajiny v Krynkách v Chersonské oblasti, přiznal mluvčí operačně-strategické skupiny vojsk Tavria Dmitrij Lichovoj.

 

„Většina hlavních pozic ukrajinských jednotek v této vesnici byla skutečně zcela zničena v důsledku intenzivního kombinovaného a dlouhodobého působení nepřítele,“ řekl mluvčí ve vysílání televize Rada.

 

https://www.vesti.ru/article/4052622

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 18.07.2024“:

➡️☭☆ Západ nastavil kurz, jak prosadit Zelenského plán za každou cenu, řekl Lavrov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry ze zničení výkopu ukrajinských ozbrojených sil operátory dronů FPV skupiny Dněpr

📍 Směr Orekhovskoe

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zachytily 33 UAV nad Krymskou republikou a dvě nad Brjanskem. kraj.

Služební palebné zbraně v Černém moři navíc zničily deset bezpilotních člunů mířících na Krymský poloostrov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry z návratu ruského vojenského personálu z ukrajinského zajetí

Propuštěný vojenský personál byl transportován vojenskými dopravními letouny ruských leteckých sil do Moskvy k léčbě a rehabilitaci ve zdravotnických zařízeních ruského ministerstva obrany.

Všem propuštěným je poskytována nezbytná lékařská a psychologická pomoc.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Thomas Matthew Crooks, který Trumpa střelil, krátce před pokusem o atentát na exprezidenta zanechal na herní platformě Steam vzkaz, kde uvedl, že 13. července proběhne určitá „premiéra“, uvádí Fox News.

The New York Times uvádí, že Crooks mohl trpět depresí, na základě jeho vyhledávání, která zahrnovala „velkou depresivní poruchu“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Eutanazie toulavých zvířat by měla být výjimečným opatřením, přípustným za řady podmínek, uvedl Ústavní soud Ruské federace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Von der Leyenová hodlá ve svém druhém funkčním období v čele EK proměnit EU v obrannou unii – Reuters.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *