, ,

17.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊VSTUPUJE PUTIN DO VÁLKY MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM? „V LIBANONU JSOU RUSKÉ ZBRANĚ“, ŘÍKÁ NETANJAHU…

17.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊VSTUPUJE PUTIN DO VÁLKY MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM? „V LIBANONU JSOU RUSKÉ ZBRANĚ“, ŘÍKÁ NETANJAHU…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: POZOR🟥🔊

„ZPRÁVY” Z ČT ANEBO ZPRÁVY Z RUSKA :(VYBERTE SI 🙂

 

➡️- T-90 Proryv zevnitř

➡️- Ukrajinský „plán vítězství”

➡️- Ruský BTR-2A vydržel 5 zásahů drony

➡️- Trump a korespondenční volba

➡️- Systém ochrany tanků ŠTORA

➡️- Ruské jednotky používají k pohybu na vyčištěných územích elektrické koloběžky

➡️- Nové ruské drony naváděné po skleněném vlákně.

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6865

 

 

📌📢🔝🔝🔝⛔️STOP ☣️☢️⚠️17.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: POZOR🟥 🔊PŘEDNÍ LÉKAŘ ODHALIL ☣️⚠️3 NEJTOXIČTĚJŠÍ CHEMIKÁLIE, KTERÉ BYSTE MĚLI KONTROLOVAT NA ETIKETÁCH POTRAVIN❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

(Baxter Dmitry, The People’s Voice ) ➡️V dnešním světě je snadné předpokládat, že potraviny, které kupujeme v obchodech s potravinami, jsou pro nás a naše rodiny bezpečné.

 

➡️Dr. Saurabh Sethi, přední kalifornský lékař se specializací na gastroenterlogii a hepatologii (nemoc jater), však nedávno odhalil alarmující informace o třech nebezpečných chemikáliích, které se běžně vyskytují v každodenních potravinářských výrobcích.

 

☣️⚠️Jedná se o chemikálie spojované s vážnými zdravotními riziky, která jsou však stále povolena jako přísady do potravin❗️❗️❗️

 

➡️Toto odhalení podtrhuje znepokojivou realitu: velké potravinářské společnosti a regulační agentury nedbají na naše zdraví. Je tedy jen na nás, abychom byli mimořádně ostražití při výběru toho, co konzumujeme.

 

➡️PŘI KOUPI POTRAVIN JE PROTO NEZBYTNÉ, ABYSTE 👀POZORNĚ ČETLI SLOŽENÍ VÝROBKU NA ETIKETÁCH A UJISTILI SE, ŽE NEOBSAHUJÍ HLAVNĚ TYTO 3 PŘÍDATNÉ LÁTKY:

 

  1. POZOR🟥 ☣️⚠️Tartrazin (žluté barvivo, E102)❗️❗️❗️

 

➡️První chemikálií, před kterou byste se měli mít na pozoru, je tartrazin, také známý jako potravinářská žluť č.4. Toto umělé barvivo se nachází ve všem – od pochutin a limonád až po vitamíny, čímž dodává potravinám jejich zářivě žlutý odstín.

 

TARTRAZIN JE VŠAK SPOJOVÁN S HYPERAKTIVITOU, ASTMATEM A PROBLÉMY S CHOVÁNÍM U DĚTÍ❗️❗️❗️

 

➡️Navzdory těmto známým rizikům se i nadále používá, i když některé země jej z bezpečnostních důvodů omezily nebo zakázaly. V EU se vyžaduje, aby výrobky obsahující Tartrazin byly označeny varováním o možných nepříznivých účincích na chování dětí.

 

  1. POZOR🟥 ☣️⚠️BHA (butylovaný hydroxyanisol, butylhydroxyanisol, E320)❗️❗️❗️

 

➡️Druhou obzvláště nebezpečnou chemikálií v potravinách je BHA, dochucovací, stabilizační a konzervační látka používaná k zabránění žloutnutí olejů ve zpracovaných potravinách, jako jsou:

➤čipsy,

➤cereálie,

➤majonézy,

➤margaríny,

➤pečivo,

➤želetinové dezerty,

➤zmrzlina,

➤droždí.

 

☣️⚠️Přestože pomáhá prodloužit trvanlivost potravin, studie naznačují, že BHA je potenciálním karcinogenem, tedy zvyšuje riziko rozvoje rakoviny❗️❗️❗️

 

☣️⚠️Navzdory těmto obavám zůstává v EU a USA nadále legální, zatímco země jako Japonsko jej zcela zakázaly.

 

☣️⚠️Používání této chemikálie vyvolává kritickou otázku: POKUD JE LÁTKA POVAŽOVÁNA ZA DOSTATEČNĚ NEBEZPEČNOU NA TO, ABY BYLA ZAKÁZÁNA V JINÝCH ČÁSTECH SVĚTA, PROČ JE STÁLE POVOLENA V POTRAVINÁCH, KTERÉ DENNĚ KONZUMUJEME❓❓❓

 

  1. POZOR🟥 ☣️⚠️Bromičnan draselný (E924, E924a)

 

☣️⚠️Konečně bromičnan draselný je další chemikálií přidávanou hlavně

➤do mouky na zpevnění těsta a zlepšení struktury chleba a jiného pečiva❗️❗️❗️

 

☣️⚠️Výzkum však ukázal, že bromičnan draselný je u laboratorních zvířat spojen s rakovinou, což vedlo mnohé země – včetně Austrálie, Kanady a zemí Evropské unie – k zákazu jeho používání v potravinářských výrobcích.

 

➡️Ačkoli je v EU zakázán, není vyloučeno, že se může nacházet v ukrajinské mouce nebo v některých dovážených moučných výrobcích❗️❗️❗️🤬

 

🟥KORUPCE VÝROBCŮ POTRAVIN A REGULAČNÍCH ORGÁNŮ:

 

☣️⚠️Uvedené chemikálie jsou jen špičkou ledovce a poukazují na mnohem větší problém – potravinářské společnosti a regulační orgány často upřednostňují zisky před veřejným zdravím.

 

☣️⚠️Výrobci velkých potravin nadále používají škodlivé přísady, zatímco regulační orgány umožňují těmto chemikáliím zůstat na trhu navzdory důkazům o jejich potenciálním nebezpečí.

 

➡️Tento nedostatek dohledu vytváří prostředí, ve kterém se spotřebitelé musí postarat sami o sebe, pokud jde o ochranu svého zdraví.

 

🟥 JAK SE CHRÁNIT:

 

➤Jak tedy můžete chránit sebe a svou rodinu❓❓❓

➤Odpověď spočívá v ostražitosti❗️❗️❗️

 

🟥ZDE JE NĚKOLIK KROKŮ, KTERÉ MŮŽETE PODNIKNOUT:

  1. ➡️Čtěte etikety na potravinách: Vždy si zkontrolujte seznamy složek, dokonce i na produktech, které často kupujete. Dávejte si pozor na škodlivé přísady, jako jsou tartrazin, BHA a bromičnan draselný.

 

  1. ➡️ Rozhodněte se pro nezpracované potraviny: Vždy, když je to možné, vybírejte čerstvé potraviny. Čím méně zpracovaných potravinkonzumujete, tím je menší pravděpodobnost, že sníte s nimi i škodlivé chemikálie.

 

  1. ➡️ Udělejte si průzkum značek: Některé společnosti upřednostňují zdraví spotřebitelů tím, že se vyhýbají používání škodlivých přísad. Najděte a podpořte značky, které se zavázaly používat čistší a bezpečnější složky.

 

  1. ➡️ Vzdělávejte se: Zůstaňte informováni o tom, co obsahuje vaše jídlo. Pochopení dlouhodobých účinků určitých chemikálií na zdraví je klíčové pro přijímání informovaných rozhodnutí.

 

🟥 ZÁVĚR:

 

➡️I když výrobci potravin a regulační úřady nemusí mít na srdci vaše nejlepší zájmy, máte moc chránit sebe a své blízké.

 

☣️⚠️Přítomnost škodlivých chemikálií v každodenních potravinách je budíčkem pro spotřebitele na celém světě. Nepovažujte za samozřejmost, že potraviny na regálech obchodů jsou automaticky bezpečné.

 

➡️Tím, že budete ostražití a proaktivní, můžete činit rozhodnutí, která upřednostní vaše zdraví a pohodu před firemními zisky.

 

➡️Zdraví vaší rodiny je příliš důležité na to, abyste jej nechali v rukou potravinových gigantů a regulátorů, kteří nadále povolují škodlivé látky v potravinách.

 

☣️⚠️Vždy si proto👀přečtěte etikety, zůstaňte informováni a pamatujte, že trochu zvýšené opatrnosti dnes může zabránit vážným zdravotním komplikacím v budoucnosti.

 

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Zpracoval: Badatel.net

 

https://volnyblog.news/predni-lekar-odhalil-3-nejtoxictejsi-chemikalie-ktere-byste-meli-kontrolovat-na-etiketach-potravin/

 

 

📌16.10.2024: 🇩🇪Německo: 👺 MERZ, LÍDR NEJVĚTŠÍ NĚMECKÉ OPOZIČNÍ STRANY A KANDIDÁT NA KANCLÉŘE: „VYZÝVÁM K TOMU, ABYCHOM DALI RUSKU 24HODINOVÉ ULTIMÁTUM NA ZASTAVENÍ NEPŘÁTELSKÝCH AKCÍ.

V případě nedodržení, zrušit omezení zbraní dlouhého doletu pro Ukrajinu a předat rakety Taurus“ ((Psychopatická, typická nacistická osobnost❗️❗️❗️))

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30029

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: POZOR🟥🔊

➡️Jak se „mobilizuje“ na Ukrajině a proč je to ruská chyba❓❓❓

➡️Rusko je nejbezpečnější země, ve které jsem kdy žila, říká mladá dívka z USA.

➡️Ruské dopolední zprávy.

➡️Jak Biden ničil USA. Video z kampaně D. Trumpa. ((s překladem))

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0cUR3TNaCT3Zt1yaYrMDUCTgGk29mPrxooU8wMjGW3H7uFd4cbhCnGp1d5ZF33qwvl&id=100087634053079&rdid=iNqNZg8pT12G6bvX

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: POZOR🟥🔊

  1. BERG: „PŘÍRODNÍ BOMBA NA PROČIŠTĚNÍ JATER A CÉV: 2 ÚČINNÉ SLOŽKY…“

 

https://www.facebook.com/watch?v=527924329941837

 

 

📌16.10.2024,7:50: ⛔️👹⚔️🟥🔊 KALOUSEK PROMLUVIL DNES :

 

➡️Miroslav Kalousek ťal do živého a řekl Čechům pravdu, kterou nechtějí slyšet. Zabolelo to, ale prostě si nemohl pomoct

 

ČLÁNEK:

 

Mít přehnané nároky, spoustu dotací, nulovou spoluúčast ve veřejných službách a zároveň nízké daně, to dohromady dost dobře nejde. Znovu na to upozornil exministr financí Miroslav Kalousek, který neztrácí naději, že to jednoho dne lidé pochopí.

 

„Problémem stávajících stran, ať už si říkají levicové, či pravicové, je, že se bojí otevřené a pravdivé diskuse o tom, jaký stát si přejeme a jak nastavíme jeho veřejné služby, tak aby byly ufinancovatelné. Takže je máme dlouhodobě neufinancovatelné, na což doplatíme všichni,“ nechal se slyšet.

 

Narážel na fakt, že našinci by chtěli, aby se o ně vláda pěkně postarala, zajistila vše potřebné, včetně štědrých sociálních podpor a nejrůznějších dotačních programů, ale pokud možno za to nic nechtěla. Asi nepřekvapí, že daně se nikomu platit nechce, a když už, většina lidí by to nechala na „bohatých“.

 

🟥ON A JEHO KUMPÁNI NEMAJÍ PŘEHNANÉ NÁROKY????

 

➡️Jeho soukmenovec 👺Schwarcemberk nám řekl, že jsme si žili jako carský důstojník a že to musí skončit a nechal si v Praze postavit dům za 100 000 000,–.

 

Nová hvězda ODS, poslankyně 👺Eva deCroix za Jihlavu říká:

➤ „DLUH JSME ZDĚDILI, ALE TAKY V MINULOSTI PROJEDLI SVORNĚ A SPOLEČNĚ.

➤SVORNĚ A SPOLEČNĚ HO BUDEME MUSET UMAZÁVAT.

➤NEJDE SE U TOHO LÍBIT.

➤TO BYL PROBLÉM MINULÉ VLÁDY, CHTĚLA SE POŘÁD LÍBIT.

➤A PROJEDLA KRÁM.

 

➡️A já se ptám té 👺deCroixové: Co jsme projedli svorně a společně❓❓❓ 👍

➡️Dluh dělaly všechny vlády od roku 1990 a já nyní ho mám splácet❓❓❓👍

 

A další „expert“ ODS, poradce 👺Fialy, který neví, která bije a také neví, co je práce: Skopeček: „LIDI SI NA DŮCHOD BUDOU MUSET SPOŘIT SAMI, …“ ((Z čeho❓❓❓))
Uskromňovat se ale budou muset i jednotlivci. ((To všichni vidíme, jak vy se uskromňujete na náš účet❗️❗️❗️❗️❗️❗️👹 Vino pije, vodu káže, zloduch❗️❗️❗️❗️❗️❗️👹))

Začít šetřit je nevyhnutelné. Aspoň podle ekonomického experta ODS, poslance a místopředsedy poslanecké sněmovny 👺Jana Skopečka.

 

➡️ ((👹My chceme vrátit naše celoživotní spoření na důchod, odvody daní za 30 let nepřetržité práce, měsíc, co měsíc, rok, co rok, které jste nám sprostě, zlodějská mafie ukradla❗️❗️❗️❗️❗️❗️👹 A vy se proč neuskromňujete, zvyšujete si bez našeho souhlasu 5 – 6 ciferní platy měsíčně a my máme s bídou 4 ciferní❓❓❓))

👺SKOPEČEK: „LIDI SI NA DŮCHOD BUDOU MUSET SPOŘIT SAMI, SLEVY NA JÍZDNÉ A DALŠÍ DÁREČKY BYCH ZRUŠIL“ – podcast

 

➡️SKOPEČKA BYCH POSLAL DĚLAT DO MONTOVNY 12. HODINOVÉ SMĚNY, DENNÍ, NOČNÍ, SOBOTY, NEDĚLE, ABY POZNAL, CO JE PRÁCE❗️❗️❗️ 👍

 

➡️Lidé se musí uskromnit, aby panstvo mohlo blaze žít❓❓❓

➡️Nám důchody sníží, sobě politici přidají desetitisíce a my to máme platit❓❓❓

➡️Miliardy zmizely v kauzách jako ➤Diag Human – ➤namočen Kalousek – ➤TOP 09,

➤OpenCard a

jiné kauzy Dopravního podniku Praha – ➤namočen Bém, ➤Janoušek, ➤Rittig, ➤Nagyová-Nečasová – vše ODS,

nové kauzy Dopravního podniku Praha – ➤Hlubuček, ➤Rédl, ➤Rittig, ➤Gazdík -➤STAN – ➤DOZIMETR.

➤Desítky miliard mizí v tzv.

církevních restitucích,

desítky miliard na Ukrajinu,

desítky miliard ročně mizí v daňových rájích,

desítky miliard jdou solárním baronům,

miliardy jdou nadnárodním korporacím ( Veolia )

ZA NAŠÍ VODU, FORMOU DIVIDEND.

➤Miliardy mizí v černé díře, zvaná Armáda České republiky,

➤miliardy jdou státním politickým neziskovkám a

zhruba 1 miliarda jde na trafiku zvanou SENÁT❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

„Tak dezoláti tam nahoře❗️❗️❗️

Vystrašili jste cíleně národ v lockdownu, vystrašili jste ho vygenerovaným smrtelným virem, který neexistuje a nahnali jste ho pod výhrůžkami do spárů vražedné farmacie, za cílem depopulizovat národ, nahnali jste lidi nabodat jedy v očkovacích sérech, dehonestovali jste lidi, kteří se nebáli otevřeně oponovat vaším lžím, vytvářeli jste vykonstruované soudní procesy, zavírali je pro výstrahu, lhali u záhadné, hromadní vraždě na FF KU, vykradli jste státní pokladnu do nesmírných dluhů, ze kterých se bude vzpamatovávat několik generací, zlikvidovali jste chovy, zlikvidovali jste naši půdu, zlikvidovali jste naši ekonomiku, lidi jste přivedli pod hranici bídy, pečovali jste hlavně o dezertéry, ne o svůj národ, který mý být na 1. místě, okradli jste seniory, kteří poctivou prací si šetřili na důchod celý život, ženete národ do III. světové války, rozkradli jste naši jistotu, vojenskou ochranu státu a občanů ČR, kradete nám naše děti s idiotským LGBTQ, na co nemáte právo, nejste jejich rodiče, nesmysly ukrást lidem majetky, zdanit ze jejich vydělaných peněz, kde se už daně odvedli, ze zdaněných peněz si nakoupí a zařídí svůj domov, který nesmysly jim chcete zdanit, takže daně z daní, aby jste je vyhnali na ulici, likvidujete lidi i stát nesmyslnými likvidačními výmysly WHO, Washingtonu, USA, EU…jen, aby jste se jenom vy měli dobře, tak si pořád zvedáte platy bez našeho souhlasu, lépe řečeno s našim nesouhlasem za to nic, co děláte pro lid, právě naopak…

Národ už se přestal bát, ale přenesl ten strach už na vás, a pamatujte, bude větší!!! Spravedlnost Vás neobejde. Každá díra na světě vám bude malá, všude vás najdeme a čeká pak na vás spravedlivý trest, tady, na Zemi. Po smrti se ještě zduplikuje, tomu věřte!!! Nejste nesmrtelní! Karma si vás najde tak, nebo tak!!!

Pak přijde to poslední stadium strachu, před smrtí, zde, na Zemi!!!

Nikdy nikomu nic zlé jsem nepřála a nepřeji, ale zasloužený trest pro vás všechny chamtivé, nenažrané zrůdy, ten vám přeji ze srdce, za tu bolest, kterou způsobujete dlouhou dobu, národu čili nám všem, ale pak nám padne konečně těžký balvan ze srdce, nám všem, vámi zotročeným lidem!!!

🙏Modlím se, aby se vyplnili plány Donalda Trumpa a Vladimíra Putina, že všechny zloduchy odsoudí, popraví a následně nastolí jiný, „Nový světový řád“, ne ten, co jste si šli z ramenou vytrhnout paže, abyste odsouhlasili ten likvidační světový plán WHO.

Tohle bude opravdový, celosvětový, mírový plán, ale už bez vás!!!“

 

https://www.facebook.com/groups/698212108274571

 

 

📌16.10.2024, 20:44, SLADKOV: SKLÍČENOST JE LEITMOTIVEM SOUČASNÉHO STAVU UKRAJINSKÉ ARMÁDY:

 

Volodymyr Zelenskyj v projevu v ukrajinské Nejvyšší radě uvedl, že jedním z bodů vítězství Kyjeva je přenesení války na území Ruska. Toto prohlášení komentoval ve vysílání televizního kanálu Rossija válečný korespondent Alexandr Sladkov.

Zelenskyj podle něj „používá metodu vědeckého šťouchání“, aby zkontroloval reakci států NATO, které mu dodávají. Zároveň je pro nepřítele mnohem obtížnější působit v Kurské oblasti, v Rusku.

 

„Nikam nepůjdou – nebudou nikam vpuštěni,“ řekl Sladkov v pořadu 60 minut.

 

Pokud jde o současnou situaci v ukrajinské armádě, z rozhovoru se zajatci můžeme vyvodit následující závěr: chápou, že na Ukrajině, za jejich zády, se všechno hroutí.

 

„Ekonomika, finanční systém, obchod, sociální služby, humanitární pomoc, obchody – všechno se hroutí. A v Rusku se staví domy, silnice, školky. Budujeme naši vlast, ta se intenzivně rozvíjí – oni to cítí. Když vzadu nic není, v týlu – jen kouř a popel z našich raketových útoků na energetická zařízení a důležité komunikační linky Ukrajinců – samozřejmě se cítí špatně, – říká Sladkov. „Sklíčenost je podle mého názoru leitmotivem dnešního stavu ukrajinské armády.“

 

https://www.vesti.ru/article/4183881

 

 

📌16.10.2024, 20:10, SLADKOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NEMOHOU ODVÉZT RANĚNÉ Z KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda kontroluje silnice na území Kurské oblasti, kam vtrhli ozbrojenci ozbrojených sil Ukrajiny – nemohou vynášet raněné a přinášet jídlo, řekl válečný zpravodaj Alexander Sladkov ve vysílání televizního kanálu Rossiya.

 

Rádiové odposlechy nám umožňují posoudit například stav věcí nepřítele.

 

„Všude v rádiových odposleších jsou velmi alarmující poznámky ve všech nepřátelských rádiových komunikacích,“ řekl Sladkov v pořadu 60 minut.

 

Podle něj se to děje v různých směrech, ozbrojenci ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti nemohou vynášet raněné a přinášet jídlo, protože silnice kontrolují ruské jednotky.

 

Jak poznamenal vojenský velitel, ruské dělostřelectvo zasahuje všude – po celém předmostí obsazeném nepřítelem.

 

„Situace, ve které se nepřítel ocitl, je velmi, velmi, velmi obtížná. Ale – Slované, ti se neochvějně brání, i když už nemají tolik ducha jako na samém začátku, kdy byli rádi, že vtrhli do Ruska,“ shrnul Sládkov.

 

Ve středu ruské vojenské oddělení informovalo, že ozbrojené síly Ukrajiny v Kurské oblasti ztratily za den přes 350 ozbrojenců, bylo zničeno 21 obrněných vozidel. Velitel speciálních sil Achmat Apty Alaudinov v pondělí uvedl, že asi 50 % území Kurské oblasti okupovaného ukrajinskými ozbrojenci již bylo osvobozeno, vzdávají se dokonce i bojovníci elitních jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4183889

 

 

📌16.10.2024, 21:07: PODOLJAK ODHALIL PODSTATU TAJNÝCH APLIKACÍ ZELENSKÉHO „PLÁNU VÍTĚZSTVÍ„:

 

Utajované body tzv. „plánu vítězství“ hlavy kyjevského režimu Volodymyra Zelenského se týkají úderů hluboko na území Ruska. Oznámil to poradce svého úřadu Mychajlo Podoljak.

 

Upřesnil, že mluvíme o údajných útocích na ruskou logistiku, důležitá zařízení a soustředění vojsk.

 

„Tam v přílohách je prostě uvedeno, jaký druh zbraní by měl být, aby se zničila logistika velmi daleko od frontové linie,“ řekl poradce RBC-Ukrajina.

 

Bývalý poslanec Nejvyšší rady Spiridon Kilinkarov řekl, že Západ dlouho odmítal Zelenského „plán vítězství“, a proto se setkání ve formátu Ramstein neuskutečnilo. Podle politika v tom není nic nového, jen žádosti o více peněz, zbraní a povolení k úderu na území Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4183928

 

 

📌16.10.2024, 22:44: MLUVČÍ GRUZÍNSKÉHO PARLAMENTU OZNÁMIL PLÁNY OPOZICE NA PROVEDENÍ PŘEVRATU:

 

Gruzínské opoziční strany plánují ústavní převrat po parlamentních volbách 26. října, řekla předsedkyně gruzínského parlamentu Shalva Papuashvili v rozhovoru pro veřejnoprávní televizi Adjara.

 

Papuashvili řekl, že vidí „všechny známky takového scénáře“: technická vláda již byla připravena, pozorovatelé sledovali politické cíle a jejich falešné závěry o průběhu voleb.

 

„Vidíme předem oznámený scénář ústavního převratu a vidíme, že tyto poslední dva týdny budou v tomto ohledu aktivní,“ řekl Papuashvili.

 

Předseda gruzínského parlamentu se vyjádřil k myšlence vytvoření prozatímní vlády v případě vítězství opozičních stran. Takový návrh již dříve předložila gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová.

 

„To vyvolává podezření, že je plánováno neuznání voleb a pak představení alternativní vlády,“ řekl.

 

Parlamentní volby se v Gruzii budou konat 26. října. Poprvé budou kandidáti na poslance gruzínského parlamentu voleni pouze na stranických kandidátkách.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve řekl, že Ruská federace se nevměšuje do vnitřních záležitostí Gruzie, zatímco Západ neupouští od pokusů ovlivnit průběh volební kampaně v této zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4183957

 

 

📌16.10.2024, 21:00: SPOJENÉ STÁTY OZNÁMILY NOVOU VOJENSKOU POMOC UKRAJINĚ VE VÝŠI 425 MILIONŮ DOLARŮ:

 

Spojené státy oznámily nový balíček vojenské pomoci Ukrajině. Informuje o tom Bílý dům.

Velikost nového balíku pomoci je 425 milionů dolarů. Zahrnuje další schopnosti protivzdušné obrany, obrněná vozidla, munici vzduch-země a také kritickou munici.

 

Zpráva Bílého domu také poznamenává, že Washington poskytne Kyjevu v nadcházejících měsících širokou škálu dalších příležitostí. Jsou mezi nimi stovky stíhaček protivzdušné obrany, další dělostřelecké systémy a tisíce obrněných vozidel.

 

Americký prezident Joe Biden oznámil nový balíček pomoci v rozhovoru s Volodymyrem Zelenským.

 

Vůdce kyjevského režimu již dříve představil „plán vítězství“ v Nejvyšší radě. Prvním bodem je okamžité přijetí Ukrajiny do NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4183926

 

 

📌16.10.2024, 22:31: DVA MĚSÍCE SE PLAVIL NA MOŘI A VYPRÁVĚL O HELIKOPTÉRÁCH, KTERÉ HO NEZACHRÁNILY:

 

Vrtulníky proletěly kolem cestovatele Michaila Pičugina, který se dva měsíce plavil v Ochotském moři, a jeho příbuzných, ale nezachránily je, řekl muž ve vysílání jednoho z federálních kanálů.

 

Jak poznamenává přeživší, vrtulníky letěly velmi blízko, ale posádka si nevšimla katamaránu v nouzi.

 

„Vrtulník letěl nedaleko, 50 metrů daleko, ale… Nemá to smysl. Lodě [v této vodní oblasti] také plují,“ řekl Pičukin.

 

Katamarán, na kterém se cestovatelé ocitli na moři, byl podle něj vybaven vším potřebným: světlicemi, kotvami, záchrannými vestami a systémem GPS. Pichugin zdůraznil, že před vyplutím písemně informoval pohraniční stráž o svém záměru vyplout na moře a naznačil nadcházející trasu.

 

  1. října rybáři zachránili 45letého Michaila Pičugina z plavidla unášeného poblíž pobřeží Kamčatky, který strávil na moři 67 dní. Na lodi byla také těla dvou lidí – mužova bratra a synovce, kteří nemohli přežít dvouměsíční plavbu.

 

https://www.vesti.ru/article/4183954

 

 

📌16.10.2024, 22:41: V BRJANSKÉ OBLASTI BYLY POSTAVENY STOVKY KILOMETRŮ BARIÉROVÝCH KONSTRUKCÍ:

 

V Brjanské oblasti byly k ochraně státní hranice vybudovány stovky kilometrů bariérových a obranných staveb a také pevnosti čet, uvedl gubernátor regionu Alexander Bogomaz.

 

Podle něj byly tyto stavby postaveny s cílem „vytvořit vhodné podmínky“ pro ochranu země na pomoc ruské armádě, pohraničnímu oddělení FSB a Národní gardě. Z regionálního rozpočtu bylo vyčleněno 500 milionů rublů na výstavbu opevnění.

 

Bogomaz také poznamenal, že při stavbě opevnění na hranici bylo zraněno šest lidí.

 

Důstojník s volacím znakem Tourist již dříve uvedl, že ruské jednotky budují opevnění v Kurské a Belgorodské oblasti, které pomůže při ofenzivě proti ozbrojeným silám Ukrajiny v pohraniční oblasti Kursk. Staví je ženijní jednotky uskupení Sever ozbrojených sil RF.

 

https://www.vesti.ru/article/4183897

 

 

📌16.10.2024, 23:37, UNIFIL: IZRAELSKÝ ARMÁDNÍ TANK ZAHÁJIL PALBU NA POZICE MÍROVÝCH SIL OSN V LIBANONU:

 

Tank Izraelských obranných sil zahájil palbu na pozice mírových sil OSN v Libanonu (UNIFIL). Informace o ostřelování se objevily na webových stránkách mise.

 

„Dnes ráno si mírové jednotky poblíž Kafr Kela všimly tanku IDF Merkava, který zahájil palbu na jejich strážní věž,“ uvádí zpráva.

 

Je třeba poznamenat, že v důsledku útoku IDF byla věž poškozena, byly zničeny dvě kamery.

 

Mise také informovala o druhém útoku na pozice mírových sil, hlásí RIA Novosti.

 

Prozatímní síly OSN v Libanonu připomněly stranám, že jsou povinny zajistit bezpečnost personálu a majetku mírových sil v Libanonu a respektovat nedotknutelnost zařízení OSN.

 

  1. října tohoto roku mírové jednotky oznámily, že izraelská armáda střílela na velitelství Modrých přileb na mysu Ras al-Naqoura. V důsledku incidentu byli zraněni dva příslušníci mírových sil. 11. října byli zraněni další dva příslušníci mírových sil. Další příslušník mírové mise utrpěl střelné zranění 12. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4183914

 

 

📌17.10.2024, 00:38, ZACHAROVOVÁ: AŤ ŠÉF CDU V NĚMECKU DÁVÁ ULTIMÁTA SVÉ ŽENĚ, NE RUSKU:

 

Mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová vyzvala německé politiky, aby nepředkládali Rusku ultimáta ohledně Ukrajiny, ale aby přestali dodávat zbraně Kyjevu.

 

Šéf Křesťanskodemokratické unie (CDU) Friedrich Merz uvedl, že je nutné předložit Rusku ultimátum k ukončení války na Ukrajině. „Pokud chtějí zastavení nepřátelských akcí, ať přestanou dodávat zbraně teroristickému kyjevskému režimu. A ať to ultimátum oznámí své ženě,“ řekla Zacharovová v rozhovoru pro Izvestija. 👋

 

https://www.vesti.ru/article/4183916

 

 

📌17.10.2024, 00:35, NNA: 48 LIBANONSKÝCH MĚST ZASAŽENO POŽÁREM IDF:

 

Letectvo a dělostřelectvo IDF zaútočily odpoledne 16. října na 48 osad v jižním a východním Libanonu, uvedla NNA.

 

Podle zpráv agentury, zveřejněných od 12:00 do 20:00 (čas se shoduje s moskevským časem), se pohraniční osady, stejně jako osady v údolí Biká na východě země, staly terčem masivních stávek. Letectvo Izraelských obranných sil opakovaně útočilo na město Nabatiyah, hlásí RIA Novosti.

 

Ráno 16. října byly obytné oblasti Nabatiyeh vystaveny masivním leteckým útokům. V důsledku toho bylo zabito 16 lidí a 52 bylo zraněno.

 

Na sociálních sítích se objevilo video, na kterém vojáci IDF vyhodili do povětří celý blok v osadě Mhaibib na hranicích Libanonu a Izraele.

 

Libanonské hnutí Hizballáh zase ve středu třikrát vypálilo rakety na město Safed v severním Izraeli. Šíité také stříleli na řadu osad na libanonsko-izraelské hranici.

 

https://www.vesti.ru/article/4183941

 

 

📌17.10.2024, 03:51, GANČEV: OBYVATELÉ JSOU PRO REFERENDUM O VSTUPU CHARKOVSKÉ OBLASTI DO RUSKA:

 

Šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev plně podporuje návrh obyvatel na uspořádání referenda o připojení regionu k Rusku, ale je nutné podrobněji prostudovat veřejné mínění.

Obyvatelé vesnice Grakovo v Charkovské oblasti se obrátili na Gančeva s žádostí o uspořádání referenda o připojení regionálních okresů, které jsou již pod ruskou kontrolou, k Rusku, uvádí RIA Novosti.

 

Rozhodnutí by měli učinit všichni obyvatelé regionu, nejen obyvatelé, kteří již ruské občanství získali. „Jsou lidé, kteří žijí v Charkově, jsou okupováni. Mnoho lidí, kdyby se mohli zeptat na tuto otázku, položili by ji,“ řekl Gančev a dodal, že plně podporuje návrh na uspořádání referenda.

 

„Lidé se na nás neustále obracejí s takovými dotazy a požadavky. Odpověď je vždy stejná. Jsem zcela na jejich straně. Vše záleží na přání lidí, obyvatel. Měla by to být jejich politická vůle. Samozřejmě máme na mysli veřejné mínění. Taková přání občanů jsou právě tím veřejným míněním, o kterém mluvím. Je třeba ji studovat podrobněji a ve velkém měřítku,“ uzavřel Gančev.

 

https://www.vesti.ru/article/4183961

 

 

📌17.10.2024, 07:48: ZAJATÝ ZAMĚSTNANEC TCC TAGEYEV DOUFÁ, ŽE SE JEHO SYN ROZHODNE VE PROSPĚCH RUSKA:

 

Ruslan Tagejev, bývalý zaměstnanec okresního TCC Kyjevské oblasti, který je v zajetí ruských ozbrojených sil, přiznal, že se obává o svého syna, který zůstal na území Ukrajiny. Obává se, že by mohl být mobilizován.

 

Navzdory tomu, že je sám Tagejev v zajetí, doufá, že v případě své mobilizace „učiní správnou volbu“ a bude následovat příkladu svého otce – vzdá se ruským ozbrojeným silám. Jeho synovi je 25 let, což je podle ukrajinských zákonů minimální věk pro mobilizaci.

 

„Budu se snažit ze všech sil zajistit, aby zůstal lékařem,“ citovala Tagejeva agentura RIA Novosti. „V každém případě nebude bojovat. Složil Hippokratovu přísahu, myslím, že bude zastávat takové názory, čestné a správné. I když je mobilizován, bude léčit buď vaše, nebo naše. On nikoho nezabije.“

 

Kromě toho Tazejev také řekl, že doufá ve „správnou volbu“ svého syna, pokud dostane rozkaz zúčastnit se útoku nebo jít na frontu. On vidí odevzdání právě takto.

 

Sám bývalý zaměstnanec TCC zároveň poznamenal, že se nepřátelských akcí neúčastnil.

 

Den předtím vyšlo najevo, že se ukrajinský důstojník vzdal ozbrojeným silám RF. Armádě ruské armády sdělil údaje o velitelském stanovišti ozbrojených sil Ukrajiny, v důsledku čehož na něj byl proveden letecký úder.

 

https://www.vesti.ru/article/4183963

 

 

📌17.10.2024, 07:41, GANČEV: ZÁPAD SE JIŽ ROZHODL UMOŽNIT UKRAJINĚ UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKA:

 

NATO již dalo Ukrajině povolení zaútočit na ruské území zbraněmi dlouhého doletu, uvedl šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev.

 

„Navzdory skutečnosti, že povolení k úderu hluboko do Ruska ještě nebylo oficiálně oznámeno, myslím, že toto rozhodnutí již existuje,“ řekl v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Podle Gančeva Ukrajina a její západní spojenci nyní pracují na mechanismech dodávek zbraní dlouhého doletu. Šéf Charkovské oblasti také připomněl trpělivost ruského lidu, která může jednoho dne skončit bleskovou reakcí.

 

CNN již dříve uvedla, že ukrajinské jednotky vypustily dron s názvem „Fierce“, aby zničil muniční sklady v Rusku.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve označil povolení použít granáty dlouhého doletu k útoku hluboko do Ruska za pokus NATO přímo vstoupit do ozbrojeného konfliktu. Nedávno však americký prezident Joe Biden oznámil, že zákaz úderů hluboko do Ruska zůstává.

 

https://www.vesti.ru/article/4184025

 

 

📌17.10.2024, 07:47, MAROČKO: NA KUPJANSKÉM SMĚRU ZAČALY BITVY O PĚT OSAD:

 

Ozbrojené síly Ruské federace aktivně bojují ve směru Kupjansk, v bezprostřední blízkosti pěti osad.

 

„Naše jednotky se přiblížily k osadám Kučerivka, Petropavlovka, Glushkovka, Kolesnikovka a Kruglyakovka,“ řekl vojenský expert Andrej Maročko agentuře RIA Novosti. Podle něj se v některých z nich ruským jednotkám podařilo uchytit na periferii.

 

Den předtím poslanec Státní dumy Viktor Vodolatskij řekl, že ruské armádě zbývá do Kupjansku v Charkovské oblasti jen šest kilometrů. A podle šéfa správy osvobozené části regionu Vitalije Gančeva začaly ukrajinské úřady evakuovat úředníky, bezpečnostní síly a místní obyvatele z Kupjansku.

 

https://www.vesti.ru/article/4183922

 

 

📌17.10.2024, 07:54, MINISTERSTVO OBRANY: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA PŘES NOC SESTŘELILA 13 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD TŘEMI REGIONY RUSKA:

 

V noci z 16. na 17. října zastavily síly protivzdušné obrany ozbrojených sil RF útok ozbrojených sil Ukrajiny pomocí dronů leteckého typu. Ukrajinská armáda se pokusila o letecký úder na území Ruské federace.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny chtěly zaútočit na Brjanskou, Orjolskou a Kurskou oblast. K tomu použili bezpilotní letouny typu letadla. Jejich celkový počet byl 13 kusů.

 

Je třeba poznamenat, že šest dronů bylo spatřeno nad územím Orjolské oblasti, čtyři nad Kurskou oblastí a tři nad Brjanskou oblastí. Je třeba poznamenat, že všechna letadla byla zachycena a zničena systémy protivzdušné obrany ve službě.

 

Také ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly území DLR 23krát za předchozí den. V důsledku akcí nepřítele ve směru na Horlivku byl zabit jeden člověk a další čtyři byli zraněni různě těžce.

 

https://www.vesti.ru/article/4183992

 

 

📌17.10.2024: ⚡️ NETANJAHU OBVINIL MACRONA Z HISTORICKÉ NEZNALOSTI A NEÚCTY POTÉ, CO PROHLÁSIL, ŽE IZRAEL VZNIKL NA ZÁKLADĚ DEKRETU OSN.

 

„OSN uznala právo židovského národa na stát, ale rozhodně ho nevytvořila. Moderní stát Izrael vznikl díky obětem statečných vojáků jeho války za nezávislost, kteří dokázali odolat náporu pěti sjednocených arabských států, jež nepřijaly plán OSN na rozdělení mandátní Palestiny,“ zdůraznil izraelský premiér v rozhovoru pro francouzský list Figaro.

Netanjahu rovněž označil Macronovu výzvu k ukončení dodávek zbraní do Izraele za „hanebnou“ 😅

https://t.me/to_je_nas_svet/30030

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥17.10.2024:🟥RUSKO ZRYCHLILO OFENZIVU NA UKRAJINĚ: ZA DVA MĚSÍCE VÍCE ÚZEMÍ NEŽ ZA CELÝ ROK 2023

 

🟥Pozor! Zdroj originál z Ukrajiny, ne z Ruska: Během srpna-září 2024 armáda Ruské federace výrazně zrychlila ofenzívu na frontě a za tu dobu se Rusům podařilo zmocnit se většího území Ukrajiny než za celý rok 2023 války.

 

➡️Rusko obsadilo 5,5krát větší území Ukrajiny. Hlavním důvodem byl nedostatek vybavení a zbraní v ozbrojených silách na pozadí nárůstu počtu útoků.

 

Tato data vyplývají z infografiky zveřejněné analytiky UA War Infographics

 

➡️Odborníci poznamenávají, že okupace území Ukrajiny probíhala geometrickou progresí. Během první poloviny letošního roku nepřítel obsadil v průměru 200 kilometrů čtverečních ukrajinského území. V srpnu tento ukazatel vyskočil na 351 za měsíc a v září se zvýšil na rekord – 468 kilometrů čtverečních. Analytici poznamenávají, že hlavními důvody prudkého nárůstu ukrajinských území okupovaných Ruskou federací bylo nedostatečné množství vybavení a zbraní, které by bylo možné použít k obraně území. Zbraně dorazily na Ukrajinu se značným zpožděním.

 

➡️Nepřítel také dramaticky zvýšil počet útoků pomocí kočárků a motocyklů.(Logiku překladu nelze dohledat)

 

🟥V SRPNU A ZÁŘÍ 2024 DOBYLI ÚTOČNÍCI 5,5KRÁT VĚTŠÍ ÚZEMÍ NEŽ ZA CELÝ ROK 2023

 

➡️RUSKÁ ARMÁDA UDĚLALA KOLOSÁLNÍ PRŮLOM U KURACHOVA A PŘIBLÍŽILA SE K MĚSTU NA REKORDNÍ VZDÁLENOST: od 15. října jsou ruské jednotky od této osady jen dva kilometry. Na této části fronty od začátku října aktivně postupují okupanti. Nejprve dobyli vesnici Ostrivske a později dosáhli vodní nádrže Kurakhiv. Situace v Kurachovu se katastrofálně zhoršila během jediného měsíce – od poloviny září do poloviny října.

 

➡️U Pokrovska je situace podobná: ruské jednotky jsou od města vzdáleny pouhých sedm kilometrů. V říjnu 2024 se okupanti dostali co nejblíže k Pokrovsku. Nepřítel obnovil ofenzívu na pomezí Doněcké a Záporožské oblasti. Vojska Ruské federace dosáhla určitých taktických úspěchů. Nezdá se však, že by tyto akce byly součástí širší strategické ofenzívy.

 

➡️Podle „Mykolaivskyi Vanko“ ruské síly zintenzivnily ofenzivu ve směru Berdjansk v oblasti Záporoží. Kromě toho už mají za sebou určitý úspěch. Do této doby ruské jednotky postoupily do osad Levadne a Novodarivka. Podle ISW nepřítel použil významnou část záloh, které byly staženy, k provádění vojenských útočných operací v rámci kampaně „Léto 2024“.

 

🟥Rusové se nyní snaží vyvrcholit ofenzívu mechanizovanými útoky a snaží se o to ze dvou důvodů: mít odrazový můstek k dobytí Kurachova nebo Pokrovska v nové ofenzívě a získat oporu, než se počasí zhorší.

 

https://skrytapravda.cz/ze-zahranici/2168-rusko-zrychlilo-ofenzivu-na-ukrajine-za-dva-mesice-vice-uzemi-nez-za-cely-rok-2023

 

 

📌17.10.2024: POZOR🟥🔊 Vláda ničí stát a národ každý den: Jde skutečně o spiknutí. ➡️Platíme jim dál nejvyšší ceny za energie v celé Evropě.

➡️Do čích kapes mizí stovky nakradených miliard?

➡️Rusko bohatne, my padáme do propasti.

➡️Kudy cesta z otroctví?

 

PROTIPROUD TV uvádí rozhovor Petra Hájka s ekonomem a energetikem ing. Vladimírem Štěpánem nejen o cenách energií či o skutečném spiknutí vlády s úmyslem destrukce hospodářství a ožebračení českých občanů, ale především o tom, jak si pomoci – pokud je to ještě vůbec možné.

 

https://protiproud.info/politika/8239-vlada-nici-stat-a-narod-kazdy-den-jde-skutecne-o-spiknuti-platime-jim-dal-nejvyssi-ceny-za-energie-v-cele-evrope-do-cich-kapes-mizi-stovky-nakradenych-miliard-rusko-bohatne-my-padame-do-propasti-kudy-cesta-z-otroctvi.htm

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP 17.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 HOLANDSKO: SOUDNÍ ŘÍZENÍ PROTI BILLU GATESOVI POKRAČUJE, JEHO ŽÁDOST O UKONČENÍ SPORU BYLA ZAMÍTNUTA

 

➡️Jak již pravidelní čtenáři ví, tak v Holandsku UŽ ROK PROBÍHÁ SOUDNÍ ŘÍZENÍ SE ZLOČINCI, KTEŘÍ LIDEM VNUCOVALI ŠKODLIVÉ GENOVÉ INJEKCE A PROPAGOVALI JE.

➤Týká se to jak tamních politiků či zástupců propagandistických médií, tak zahraničních zločinců – 👹 Billa Gatese a Alberta Bourly.

 

➡️Minulý měsíc proběhlo první soudní stání ve věci obžaloby 👹 Billa Gatese, při kterém byl zastupován právníkem.

👹 Gates se snažil soudu vyhnout s odůvodněním, že nejde o jeho jurisdikci, nicméně soud ho odmítl z obžaloby vyjmout, neboť páchal zločiny mimo jiné i v Nizozemsku.

 

➡️Ani podruhé se Gatesovi nepodařilo z procesu uniknout a včera soud potvrdil, že obžaloba proti Gatesovi je podložena dostatkem důkazů proti němu, přičemž jeden z žalobců, kteří byli poškozeni i vinou Billa Gatese, spadá svým bydlištěm pod jurisdikci soudu, takže proces bude pokračovat❗️❗️❗️

 

🟥🔊NICMÉNĚ PO SHRNUTÍ KOMPLETNÍ ŽALOBY SOUD SEZNAL, ŽE ZLOČINY JEDNOTLIVÝCH OBŽALOVANÝCH SPOLU VELMI ÚZCE SOUVISÍ, TAKŽE NYNÍ BUDOU SOUZENI HROMADNĚ.

 

➡️Onou souvislostí je možná myšleno podávání zcela lživých informací o účinnosti a bezpečnosti mRNA produktů.

➤Jak politici a➤ média, tak 👹 Bill Gates či šéf Pfizeru Bourla, ➤ přípravky propagovali s lživým tvrzením, že jsou účinné a bezpečné❗️❗️❗️

 

🟥🔊STEJNOU LŽÍ BYLO NAPŘÍKLAD I TVRZENÍ O DVOU DÁVKÁCH, PO KTERÝCH DOJDE K DOŽIVOTNÍ IMUNITĚ❗️❗️❗️  🤬

🟥🔊VŠECHNY TYTO LŽI ŠÍŘILI VŠICHNI OBŽALOVANÍ, I KDYŽ VĚDĚLI, ŽE TATO TVRZENÍ NEJSOU PRAVDIVÁ❗️❗️❗️  🤬

 

➡️Je prokázáno, že EU například objednala 10 dávek Pfizeru/občana, neboť se velmi dobře vědělo, že se budou podávat další dávky.

 

➡️A jak se navíc ukázalo, tak tyto přípravky nebrání nákaze ani přenosu, jak všichni výše uvedení zprvu tvrdili.

 

➡️Docela mne však udivuje, že v té souvislosti nebyla obžalována i šéfka EU Ursula von Leyenová, která je jasným komplicem Bourly.

 

🟥🔊Soudní spor u soudu v Leeuwardenu proti miliardáři 👹 Billu Gatesovi tedy pokračuje. 👍

Šest obětí očkování ho obviňuje z poškození očkování způsobeného vakcínami proti koronaviru.

 

➡️Skupina požaduje odškodnění, protože se domnívá, že byli záměrně uvedeni v omyl, aby se nechali očkovat proti Covidu.

➤Oběti tvrdí, že obžalovaní věděli, že injekce nebudou bezpečné a účinné.

Boj proti pandemii nebyl hlavním cílem, tvrdí skupina.

 

➡️👹 Gates měl opět námitky, protože podle jeho názoru soudci neměli jurisdikci v jeho kauze rozhodovat.

Ve středu soud rozhodl, že má jurisdikci.

 

➡️Kromě Gatese oběti žalují mimo jiné také bývalého premiéra Rutteho, bývalého ministra De Jongeho a šéfa společnosti Pfizer Alberta Bourlu.

 

➡️Soud uvádí, že nároky proti žalovaným jsou tak úzce propojeny, že je „účelné“ zabývat se všemi nároky společně.

 

➡️Vzhledem k tomu, že jeden z obžalovaných má bydliště ve Fryslânu, má k tomu pravomoc okresní soud v severním Nizozemsku, uvádí Omrop Fryslân.

 

➡️GATES SE NEÚSPĚŠNĚ POKUSIL VYHNOUT SOUDNÍMU SPORU A JEHO TVRZENÍ BYLO ZAMÍTNUTO. 👍

➤V důsledku toho zůstává účastníkem řízení ve věci samé, které je vedeno jménem šesti žalobců poškozených injekcí.

 

🟥🔊 PŮVODNĚ BYLO ŽALOBCŮ SEDM, ALE JEDEN Z NICH MEZITÍM ZEMŘEL.

 

➡️Případ bude pokračovat 27. listopadu. O dalším průběhu procesu vás samozřejmě budu informovat.

 

➡️Erica Krikke ze Zebra Inspiration bude mít brzy exkluzivní rozhovor s právníky, kteří zastupují oběti. V rozhovoru vysvětlují toto rozhodnutí a pokračování řízení ve věci samé.

 

🟥VERDIKT V HOLANDŠTINĚ:

 

⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/holandsko-soudni-rizeni-proti-billu-gatesovi-pokracuje-jeho-zadost-o-ukonceni-sporu-byla-zamitnuta/

 

 

📌17.10.2024: ♨️USA SE OBÁVAJÍ RUSKÉHO JADERNÉHO ARZENÁLU, A PROTO SESTŘELUJÍ RAKETY NAD IZRAELEM, ALE NE NAD UKRAJINOU – POLITICO:

 

▪️„Tvrdá odpověď, kterou Ukrajinci možná neradi slyší, ale která je bohužel pravdivá, je, že můžeme riskovat sestřelení íránských raket nad Izraelem, aniž bychom vyprovokovali přímou válku s Teheránem, která by mohla vést k jaderné válce. Mnohem větší riziko je pokusit se o to s Ruskem,“ řekl vysoký představitel amerického Senátu, který se zabývá politikou vůči Ukrajině.

▪️ Vyslání amerických vojáků k sestřelení ruských raket nad Ukrajinou by mohlo vést k přímému vojenskému střetu mezi dvěma předními světovými jadernými mocnostmi s potenciálně apokalyptickými důsledky.

▪️ Již dříve jeden z mluvčích Pentagonu bez obalu prohlásil, že USA neumístí v blízkosti Ukrajiny systém pro zachycení raket středního doletu, protože Izrael a Ukrajina jsou odlišné situace.

https://t.me/to_je_nas_svet/30031

 

 

📌17.10.2024, 05:00, Václav Dolejší: ⛔️👹⚔️🟥🔊CHCI DOTÁHNOUT ZMĚNY, CHTĚL BYCH MÍT JEŠTĚ DRUHÉ OBDOBÍ, ŘÍKÁ FIALA: 🤬😣

 

🟥Premiér a předseda ODS Petr Fiala říká, že je „trošku zneklidněn“ z toho, jak dopadly krajské volby. Zároveň si nemyslí, že posílení opozice je určující i pro sněmovní volby, které se uskuteční přesně za rok.

 

Článek:

 

➡️ Petr Fiala by rád vládl ještě další čtyři roky. Podle průzkumů i výsledků krajských voleb to tak zatím nevypadá. Premiér ve velkém rozhovoru pro Seznam Zprávy mluví o sobě, o emocích, o své pozici lídra ODS a také o tom, jak chce během zbývajícího roku do sněmovních voleb přesvědčit voliče, aby mu znovu dali hlas.

 

🟥Přinášíme vám první část rozhovoru s premiérem, druhá vyjde o víkendu.

 

👉Chtěl bych s vámi udělat dobrý rozhovor, abyste se otevřel a co nejméně mluvil ve frázích. Vaši poradci říkají, že „profesor je nejlepší, když se naštve“. Je to pravda, funguje to?

 

🔊Já myslím, že je to nesmysl. Někteří moji spolupracovníci to říkají, podléhají tomu dojmu, že ve všem mají být emoce. Když se emoce ukazují, že to lidi zajímá. Já vím, že to tak někdy je. Na druhou stranu si myslím, že emoce je potřeba krotit. Emoce jsou ve společnosti nejen pozitivní, ale do značné míry nebezpečné. Ale já takhle nad sebou nepřemýšlím, jestli jsem lepší, když se zlobím, nebo jsem lepší, když jsem klidný. Snažím se být většinou klidný, protože si myslím, že to je správně.

((Zato národ nesmírně nas…š!!!))

 

👉Na rady poradců, abyste dával najevo víc emocí, tedy moc nedáte?

 

🔊Každý máme nějakou osobnost a nějaký způsob, jakým se třeba projevujeme nebo se snažíme působit. Největší chyba, kterou jsem v životě udělal, byla, když jsem se snažil někomu přizpůsobit a poslouchat dobré rady. 😂🤣 To není dobré. 👍 Člověk má 🦻poslouchat názory druhých, ale má být sám sebou. 😂🤣 To je nejautentičtější, nejuvěřitelnější, nejlepší. Já jsem takový, jaký jsem. 😂🤣

 

👉Takže si nebudete nasazovat zaječí uši, protože jinak „starý profesor možná už neosloví každého“, jak jste o tom mluvil na Primě?

 

🔊Říkám – berte, nebo nechte ležet. 😂🤣 Protože dělat ze sebe nějaký marketingový produkt, to nebudu. 😂🤣((A těch milionů nakradených do vlastní kapsy jsou z nebe???))

A teď tisíc lidí, těch chytráků, co píší každý den do médií spoustu komentářů, bude psát – když takhle uvažuje o politice, tak nemůže nikdy vyhrát. Myslím, že v minulosti jsem prokázal, že lze takto uvažovat o politice a lze s tím i uspět. Takže se tím nebudu trápit. Je to zvláštní, někteří si myslí, že jsem mimozemšťan. Ale proboha, jsem normální člověk.😂🤣

 

👉Zbývá rok do voleb, nepřitvrdíte, abyste uspokojil pravé křídlo? Už přece nemusíte tolik své energie věnovat uhlazování sporů uvnitř vládní koalice?

 

🔊Asi ano, ale ne mimo rámec své povahy. Spíš bych řekl adekvátně situaci, protože opravdu jiná je situace po volbách, když budujete vládu a uskutečňujete program. ((Jaký program??? Jako zlikvidovat lidi v ČR a celou republiku rozkrást a přenést do korporací a na Ukrajinu???))

A jiný je samozřejmě rok před volbami než ty tři roky předtím. Je logické, že víc do toho bude vstupovat předvolební rétorika. I u mě to může být jinak.

((To všichni doufáme, že půjdeš do historického mauzolea jako výstraha pro příští generace!!!))

 

👉 „Chtěl bych mít ještě druhé období

Zkusím vás vyprovokovat otázkou, jestli by ODS a koalici Spolu nepomohla výměna lídra, protože jinak směřuje k porážce ve sněmovních volbách?

 

🔊Na to se ptejte jiných. Úplně jednoduše. V tomto mě určitě nerozčílíte😂, to je naprosto legitimní otázka, která je ale nesmyslná. Protože historie ODS nás učí, že když se lídr vyměnil pár měsíců před volbami, tak to nikdy nevedlo k úspěchu. Vždy to vedlo k velkým problémům. Takže si nemyslím, že je to správná cesta. 😂

 

👉 A slyšíte takové nápady a výzvy k odchodu někde v hlubinách ODS?

 

🔊Ne. Jen od některých komentátorů. Ale to nezaznívá teď, to zaznívá celou dobu, co jsem předseda ODS👹. Takže já jsem se s tím naučil docela dobře žít. Jinak samozřejmě, každý člověk přemýšlí nad sebou, nad tím, co dělá dobře, co dělá špatně, co by mohl dělat lépe.

((Jako nejlépe, ještě do voleb, vytunelovat náš stát!!! „NÁŠ“ a to zdůrazňuji, protože ty už nejsi součást něho!!! Ty jsi Ukrajinský premiér!!!))

 

👉Když takhle přemýšlíte, uvažujete vy sám, že byste rezignoval a někomu to před volbami předal? Bez ohledu na to, zda je to fér.

 

🔊Odpověď je jasná, neuvažuji. ((No ty si měl už dávno, včera bylo pozdě!!!)) Já jsem se rozhodl, že povedu ODS a koalici Spolu do příštích parlamentních voleb. 😂🤣 Dostal jsem k tomu silný mandát na kongresu ODS a hodlám ho naplnit. 😂🤣 A má to jeden velmi racionální důvod. Já jsem přesvědčen, že jedním z problémů české politiky, a už jsem o tom psával v minulosti, je příliš časté střídání osob na různých postech. 😂🤣 ((Jasně, tebe zrovna tam potřebujeme do tvé smrti!!! 😂🤣)) To vlastně zhoršuje kvalitu politiky. ((Jasně, tebe zrovna tam potřebujeme do tvé smrti!!! 😂🤣)) Neměli jsme žádného středopravicového premiéra, který by dovládl a který byl měl dvě funkční období, což je v zahraničí docela běžné. Já bych chtěl tento trend zvrátit. 😂🤣 ((Jo, tak ti pořád nestačí zlodějina, chceš pokračovat v ní!!!)) Chci dotáhnout změny, chtěl bych mít ještě druhé období. A o to budu žádat voliče. Takže to je moje odpověď. ((ty tedy perlíš!!!😂🤣))

 

👉 Zatím se to nezdá moc pravděpodobné. Vy jste ještě před odchodem Pirátů z vlády řekl, že máte jasnou představu, co musíte udělat pro to, abyste nemusel odevzdat zemi levici a populistům. Jaký ten plán je?

 

🔊Je to jednoduché. Vždyť je to vždycky stejné.

➤ Na konci volebního období – a ono ještě nekončí, máme ještě před sebou čtvrtinu, to není zas tak málo – musíme skládat účty. ((To budeš muset tak, nebo tak!!! Ten čas se blíží pro Vás všechny. Klepe na dveře!!!))

➤ Musíme voličům ukázat, že ty věci, které jsme dělali, že opravdu fungují. Lidé musí vidět, že stát hospodaří lépe. ((To tedy vidíme i slyšíme denně!!!))

➤ Že rekordně investujeme, že se fakt staví. ((Co se staví? 15. minutové města pro otroky? Nebo socha svobody, nebo ta tvoje busta???))

➤ Že jsme zkusili něco udělat se zlepšením vzdělávání. ((Jakým? To vaše idiotské LGBTQ, nebo 2 roky lockdownu, kdy děti totálně z toho všeho zdegenrovali???))

➤ Že se staráme o bezpečnost i v této těžké situaci a modernizujeme armádu. ((Armádu pro Ukrajinu proti Rusku bez šance, která bude bojovat za zájmy USA??? Nebo proti národu, jak ho umlčet??? Vy neumíte ani ochránit děti ve školách FF KU, kdo z vás to má na svědomí???))

➤ Že posilujeme energetickou soběstačnost. ((Ano?? Že jsme se stali 17. kolonii a naši elektřinu Němci prodávají nám nejdražší na světě???))

Ukázat, že to, co máme v programovém prohlášení vlády, přes všechny krize, plníme.

((Vy je neplníte, naopak, vy tu krizi plánovaně vyrábíte, vyvoláváte!!!))

Jedině to může naše voliče přesvědčit, aby neudělali to, co udělali teď v krajských volbách, kdy část z nich zůstala doma. ((To opravdu by museli být voliče slepí hluší!!!))

 

👉Vy věříte, že to lze zvrátit po výsledku evropských, krajských a senátních voleb? Kdy vidíme, že opoziční hnutí ANO sílí a že hlasy pro menší strany tentokrát nemusí propadnout?

 

🔊Já se nebudu pouštět do politologických úvah, to nechám kolegům a komentátorům. Určité posílení hnutí ANO vidím. Ono je dlouhodobé, protože hnutí ANO se daří sjednocovat levicové voliče a teď k tomu přidávat i některé protestní voliče. To je zjevný trend. A pro nás je to výzva, abychom byli lepší, přesvědčivější, srozumitelnější. Abychom dokázali voliče víc motivovat. ((Čím, vaši dlouholetou neschopnosti, aroganci, nekomukatívnosti, ignorace…???)) To je jasné. Ale zase nějakou závratnou změnu v rozložení voličů a ve společnosti nevidím. To by byla špatná analýza dat, která nám vychází i z voleb. Naším cílem musí být, aby lidé naše úspěchy viděli😂🤣 na konci volebního cyklu, tedy před volbami. ((To všichni vidíme celou dobu vaší vlády, od deseti ne k pěti, ale pod nulu!!! Bóžinku zlatý, tvoje máma musela mít velicetěžký porod s tebou. Když tě tlačila, tak si vylíznul asi přes okno turbo rýchlosti do Washingtonu, olizovat anální věnečky, kde tě očípovali a teď tě řídí na dálku!))

Toto byly krajské volby, které dopadly různě, v různých krajích a měly určitě charakter regionálních voleb.

 

👉Vás tedy posilování konkurence nechává v klidu?

 

🔊Jestli se mě ptáte, zda jsem nervózní z toho, co vidím třeba v nějakých průzkumech, tak nejsem. Průzkumům vůbec nepřikládám váhu. ((Tak nečekej podporu lidu a USA podpora pro vás všechny za chviličku končí!!!))

Jestli jsem trošku zneklidněn z toho, jak dopadly krajské volby, tak to určitě ano. A jestli si myslím, že to je určující pro celostátní volby, tak to si myslím, že určitě ne. 😂🤣 To jsou jednoduché odpovědi na otázky.

 

👉Po výhře ve sněmovních volbách 2021 jste kolegům řekl: „ODS si už nemůže dovolit svoje voliče zklamat. 😂🤣 Musíme si přiznat, že mnozí nás volili nikoliv proto, že by nás milovali a beze zbytku nám věřili. 😂🤣 Volili nás proto, že jsme jim přišli jako nejmenší zlo. 😂🤣 Prostě si řekli, že zavřou oči, a ještě jednou to s námi zkusí.“ Když vidíte čísla, nemáte pocit, že jste řadu z nich opravdu zklamali a už to s vámi nezkusí?

((Zmanipulované volby, bez možnosti kontroly občanů!!!))

 

🔊To si nemyslím. Ale to, že část z nich má pocit, že jsme nesplnili naše sliby, to je určitě pravda. Ale rozlišme dvě věci, jestli já si myslím, že jsme ty sliby splnili a jestli mám pro to důkazy. Nebo jestli připouštím, že se nám nedaří o tom přesvědčit voliče. To druhé ano, to první ne. 🙈

 

👉Podstatné nakonec je, jak to cítí voliči při hlasování.

 

🔊Já připouštím a vidím to – nejsem blázen 😂🤣 – jak někteří mají pocit, že jsme něco neudělali dost důsledně.

Od nás voliči očekávají něco, co nemůžeme splnit,(( ❓❓❓)) ale to je normální v politice. Třeba – nezbavili jste nás Babiše. 🙈 Nebo – nezatočili jste dost s byrokracií. 🙈 Naši voliči jsou dost kritičtí, čímž se možná liší od voličů z jiné části politického spektra. S tím je potřeba počítat. A je potřeba je přesvědčit, že jsme udělali, co bylo v našich silách a možnostech. 😂🤣 A že je nám potřeba dát ještě druhou šanci, abychom mohli ty věci dotáhnout do konce. 😂🤣

 

👉Jestli to ovšem bude stačit, takhle to říct.

 

🔊Takhle to nemůžete říct, to říkám vám teď v rozhovoru. 😂🤣 Pak musíte udělat kampaň a musíte pracovat standardně, jak se v politice pracuje. A když to nebude stačit, tak vyhraje někdo jiný. Možná to bude konec této země, jak ji teď známe. Ale mohu nabídnout jenom to, co umím. ((A to je, že umíš jenom bojovat proti národu za cenu našich peněz, které ti tečou z toho!!!))

 

👉Nevyvolali jste vy sami ta velká očekávání, o kterých mluvíte? Vy jste slíbili občas i protichůdné věci – že dáte dohromady veřejné finance, zreformujete školství, zmodernizujete zdravotnictví a armádu, transformujete energetiku, posílíte vědu, postavíte dálnice. Prostě moc priorit a dohromady to nejde.

 

🔊A všechno jsme udělali. 😂🤣 A to je potřeba v tom posledním roce ukázat lidem. Všechno toto, co říkáte, jsme udělali nebo jsme to začali dělat. 😂🤣 I přes všechny krize, které byly. Jednoduchý příklad, tomu každý bude rozumět. Já vám řeknu, pane Dolejší, ten rozhovor uděláme v úterý v 9 hodin. To je můj slib. Já ho chci udělat. Pak třeba onemocním, zablokují mě na ulici nebo se něco stane. 😂🤣 A já řeknu – pane Dolejší, já se omlouvám, já jsem to nemohl udělat v úterý v 9 hodin. A nebylo to, že jsem vám lhal. Já jsem ho nemohl udělat, uděláme ho ve středu v 16 odpoledne. Něco jsem slíbil, snažil jsem se to dodržet, ale úplně jsem to nedodržel jen proto, že tu byly nějaké podmínky.((No to jsme zvědaví, co za lži si opět připravíš!!! 😂🤣))

 

👉Myslíte, že to všichni pochopí a řeknou si „vláda to měla fakt těžké“?

 

🔊Když jsem lidem říkal, co vše uděláme, tak jsem nemohl vědět, že bude válka na Ukrajině. ((Ale věděl!!!)) Že bude inflace 18 procent a že budeme mít strach 😂🤣 o to, jestli budeme mít čím topit v zimě. Nemohl jsem znát všechny tyto věci, které nastaly, které byly velmi nepravděpodobné. Nakonec před voliče půjdu a řeknu – nejenže jsme krize zvládli 😂🤣 a z toho, co jsme vám slibovali, tak jsme většinu splnili. 😂🤣

 

👉„Lidé mě nemusí podporovat každou minutu“

Opakuju – někteří vaši voliči nemají váš pocit, že jste všechno zvládli.

 

🔊Jasně, že nemají. Ale máme rok do voleb, proč by ho měli mít teď. 🙈 Já nechápu tohle mylné chápání politiky – vlastně iracionální a hloupé, ale bohužel té hlouposti podléhá stále větší množství lidí – proč by mě měli v každé chvíli podporovat. 😂🤣

 

👉VÁS NETRÁPÍ OSOBNÍ NÍZKÁ OBLÍBENOST?

 

🔊Vždyť pro to si mě nevolí. ((Pravda jest. Proto Vás volí podvodně zpracované počítačem volby, zmanipulované, takže si myslíte 100%, že opět nastoupíte na trůn. OMYL!!!))

Kdyby mě měli v každé chvíli všichni podporovat, tak bychom jen dělali věci, které všichni chtějí. 🙈 A to je špatně z principu, protože všichni nemají všechny informace, 😂🤣 které jsou potřeba k tomu, abychom se správně rozhodli. Proto si volíme politiky, kterým svěříme určitou důvěru na nějakou dobu. Oni rozhodují a dělají nějaká opatření, pak přijdou a řeknou, udělal jsem toto a toto, líbí se vám to? Nelíbí? Pokud se to voličům nelíbí, tak zvolí někoho jiného. Tak to je. V Česku za 30 let naší moderní historie zvolili skoro vždy někoho jiného. Já chci tento trend zvrátit. ((Ke svému prospěchu!!! Chlape, ale to už opravdu v té době bude naštěstí jiné!!! Jenom že, ne v tvůj prospěch, věř mi!!!))

 

👉Jestli by vlastně nebylo fér lidem po pravdě říct – všechno nejde hned změnit, musíme dělat kompromisy a do toho reformní plány narážejí na odpor státní správy, úředníků, kteří změny nechtějí?

 

🔊Co teď vykládám, nejsou žádné výmluvy. 😂🤣 Já doufám, že cítíte z mého vyjádření určitou hrdost nad tím, co jsme udělali a schopnost se postavit před lidi a říct jim to. 😂🤣 Já jsem vždy teoreticky byl stoupenec většinového systému a jednoznačně vyprofilované vlády, ale realita je jiná. Jestliže voliči rozdají karty, že mám dávat dohromady pět stran, tak je to trochu složitější. Musí se dělat více kompromisů, trvá to déle. Každý snad chápe, že domluvit se s jednou tchyní nějak jde, ale domluvit se s pěti, je složité. Já jsem měl vždy dobré vztahy se svou tchyní, uvádím to jen jako příklad. 😂🤣 🙈

 

👉To vy sám jste v den voleb v říjnu 2021 nadšeně oznámil, že vzniká kabinet složený z pěti stran.

 

🔊Petr Fiala si nevybral, že bude vládnout s pěti stranami. To není moje vůle. 😂🤣 Voliči rozdali karty a Petr Fiala řekl – já jsem připraven, i když všichni říkáte, že to není možné, dát dohromady pět stran a vládnout s nimi. A to se povedlo. 😂🤣 Na konci budou čtyři, ale pořád to bude většinová vláda a pořád to nějak dovedeme k výsledku. To je jedna věc. Druhá věc je, že naši předchůdci tak zabetonovali státní správu, že na slušné místo ani nemohl jít někdo z venku. Tím vytvořili prostředí, které je rezistentní vůči změnám. 😂🤣

 

👉To si připadáte jako v britském sitcomu Jistě, pane premiére?

 

🔊Ano. 🙈 A já to ani nevyčítám těm lidem, to je systémové. Ano, musím bojovat s byrokracií a někdy hodně tlačit na aparát státu, abychom vůbec něco prosadili. 🙈 Mentalita v Česku – a musím říct, že to mě hrozně vytáčí 🙈 – je spíš mi zdůvodnit, proč to nejde, než hledat cesty, jak to jde. A to teď nechci hodit na úředníky, vůbec nejsou jen špatní. Ale je to boj a rezistence je velká. 🙈

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-rozhovor-s-premierem-petrem-fialou-prvni-cast-262566

 

 

📌16.10.2024: 😂VELITEL AFU SI V TELEVIZI STĚŽOVAL CELÉ ZEMI, ŽE UKRAJINŠTÍ VOJÁCI NEMOHOU CHODIT NA ZÁCHOD KVŮLI RUSKÝM DRONŮM.

((POZOR!!! Místo zbraní by vláda měla začít posílat pleny pro vojáky!!!))

 

Ruské ozbrojené síly začaly používat drony na optických kabelech, které žádná ukrajinská REB nemůže zničit. Velitel posádky bezpilotního letounu 4. brigády NSU s volacím znakem Otčenáš (ano, nepřekvapuje nás to) přišel do televize se stížnostmi.

„Je to vzácnější varianta, je více zaměřená na konkrétní cíl. Jejím hlavním plusem je, že ji systém REB zatím nemůže zničit, protože veškerá komunikace je vedena na podmíněném ‚vlákně‘, které se táhne na 5 kilometrů.“

Velitel si stěžoval, že ruské ozbrojené síly na ně útočí každých 15 minut a někdy jim brání jít i na toaletu.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30037

 

 

📌16.10.2024: ⚡️ RUSKÉ STÍHAČKY SE PŘIBLÍŽILY K UNIKÁTNÍ ŠACHTĚ U POKROVSKA – REUTERS

Podle publikace se ruské ozbrojené síly snaží získat kontrolu nad jediným ukrajinským dolem na koksovatelné uhlí. Pokud Rusové uspějí, výroba oceli na Ukrajině se sníží o více než polovinu.

Toto odvětví je v zemi po zemědělství druhým nejvýnosnějším. Osvobození dolu by tak výrazně poškodilo ekonomiku Kyjeva. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30038

 

 

📌17.10.2024:⛔️👹⚔️🟥🔊  PODIVNÁ ÚMRTÍ!!!

 

➡️iam Payne: PO PÁDU BALKÓNU! ZEMŘEL ZPĚVÁK SKUPINY ONE DIRECTION (31).

Hvězda One Direction Liam Payne zemřel v Buenos Aires v Argentině ve věku 31 let. Podle policie spadl z balkonu ve třetím patře. Okamžitě zemřel (takže „spadl“ z balkónu)    https://www.bild.de/unterhaltung/liam-payne-nach-balkon-sturz-one-direction-saenger-31-tot-64a3da62c73a414f9b91291d

 

➡️VČERA BYLY SPECIÁLNÍ JEDNOTKY NASAZENY NA KAMIONECH V PŘÍSTAVU HAMBURK

Vedoucí celníků dnes zemřel

Nejvyšší celník Hamburku nečekaně zemřel MOPO

https://www.mopo.de/hamburg/polizei/er-saite-dem-drogenhandel-den-kampf-an-hamburg-zoll-chef-gestorben/

 

 

📌17.10.2024: 🟥🔊ELON MUSK: „VYDÁVÁM SVŮJ NOVÝ TELEFON, KTERÝ ZNIČÍ VEŠKEROU KONKURENCI!

 

Elon Musk, vizionář stojící za společnostmi Tesla, SpaceX a Neuralink, je zpět a tentokrát se pouští do světa smartphonů. Pokud jste si mysleli, že iPhone, Samsung Galaxy nebo Google Pixel jsou nejlepší svého druhu, jste na omylu. Elon Musk oficiálně oznámil svůj nový telefon, Tesla Model Pi, a slíbil, že otřese trhem smartphonů způsobem, jaký jsme nikdy předtím neviděli.

Čím je ale tento telefon tak revoluční?

Jak si stojí ve srovnání s konkurencí a proč Musk tvrdí, že „zničí“ všechny stávající smartphony?

Připoutejte se, když se ponoříme hluboko do všeho, co potřebujete vědět o Tesla Model Pi, telefonu, který všechno změní. https://m.youtube.com/watch?v=udZiw9gyPEc&pp=ygUmRWxvbiBNdXNrOiBJIGFtIHJlbGVhc2luZyBteSBOZXcgUGhvbmU%3D

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️17.10.2024: VYSOCE NAKAŽLIVÉ OMIKRONOVÉ 😂😂 PRAVNOUČE – CORONA VARIANTA XEC SE ŠÍŘÍ 😂😂

 

Pravnouče 😂😂😂😂😂😂😂Takovych nebo podobnych clanku je v nemeckem tisku denne nekolik, neustala PANIKA je lidem vnucovana denne❗️❗️❗️

 

https://www.msn.com/de-de/gesundheit/other/hochansteckender-omikron-ur-enkel-corona-variante-xec-breitet-sich-aus-ein-symptom-bemerken-sie-erst-beim-essen/ar-AA1sqwCt?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=4c60d7188728409fa02487b94e92de60&ei=11

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️17.10.2024: SLOVENSKÁ VLÁDA PŘI VYŠETŘOVÁNÍ PANDEMIE COVIDU ZJISTILA, ŽE ŠLO O „VYKONSTRUOVANOU OPERACI”, A POŽADUJE ZÁKAZ INJEKCÍ MRNA 👍👋

 

SLOVENSKO: Slovenský vládní zmocněnec pro vyšetřování zvládání pandemie koronaviru Peter Kotlár považuje injekce mRNA za nebezpečné a vyzval k…

 

(https://cz24.news/slovenska-vlada-pri-vysetrovani-pandemie-covidu-zjistila-ze-slo-o-vykonstruovanou-operaci-a-pozaduje-zakaz-injekci-mrna/)

 

 

📌17.10.2024: ÍRÁNSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PŘIJÍŽDÍ DO KÁHIRY, COŽ JE PRVNÍ NÁVŠTĚVA ÍRÁNSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ V EGYPTĚ PO TÉMĚŘ 12 LETECH👍

👉 https://t.me/c/1586239095/81833

 

 

📌17.10.2024: ⛔️👹🟥🔊 VĚTRNÁ ENERGIE V NĚMECKU: VELKÉ SLIBY, MALÉ VÝNOSY.

 

Pouze 15 % německých větrných turbín má podle analýzy NZZ odhadované využití kapacity více než 30 %.

 

https://www.nzz.ch/visuals/windkraft-in-deutschland-grosse-versprechen-kleine-ertraege-ld.1710681

 

 

📌17.10.2024: POZOR 📢🔝🔝🔝 🟥🔊🟥🔊🟥🔊

🔺ct ♦️♦️

 

♦️🔺🔺🔺🔺🔺  🔺🔺🔺🔺

 

LOVECKÝ MĚSÍC. 10.17. 117. 711.

POJĎME, BRANDONE, VYHLASTE VÁLKU ANGLII.

t.me/Whiplash347/30184

t.me/Whiplash347/40233

t.me/Whiplash347/72397

 

CHARLES SE CHYSTÁ NASTOUPIT DO LETADLA DO AUSTRÁLIE NA HUNTER MOON. SMRT CHARLESE = THE COMMONWEALTH NAVŽDY ROZPADAJÍCÍ SE A ZMĚNA MĚNY NA ZEMI.

🔺♦️. ♦️🔺🔺🔺♦️♦️♦️

t.me/Whiplash347/1591

t.me/Whiplash347/1605

 

– theconversation.com/charles-iii-will-be-the-first-of-australia-to-visit-our-shores-he-could-also-be-the-last-241345

www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/royals/huge-sign-king-charles-is-barely-holding-on/news-story/9795a91d401a0c3aa74aa439c12095d4

www.hellomagazine.com/healthandbeauty/health-and-fitness/724081/king-charles-vip-team-tour-bags-blood-royal-doctor-health-precautions/

 

– theconversation.com/should-king-charles-apologise-for-the-genocide-of-first-nations-people-when-he-visits-australia-239092

„Princ temnot“ umírá ve věku 80 let

www.dailymail.co.uk/news/article-13964021/General-Sir-Mike-Jackson-dead-head-British-Army.html

 

JAKMILE PADNE ON, PADNE I IZRAEL.

Act Of England 1871. Balfourova deklarace 1917 = Skutky 7:43. Anglie umístila Satana do Palestiny/Juda a přejmenovala ji.

 

t.me/Intelsky/21316?single

MASOVÁ MOBILIZACE V SEVERNÍ KOREJI PŘED VELKOU VOJENSKOU ESKALACÍ S JIŽNÍ KOREOU. KOREJSKÉ SLOUČENí

t.me/Whiplash347/7163

t.me/Whiplash347/28477

t.me/Whiplash347/92053

t.me/Whiplash347/102482

 

🚨 BREAKING 🇨🇳⚡️🇯🇵 JAPONSKO: PLAVIDLA ČÍNSKÉ POBŘEŽNÍ STRÁŽE VSTOUPILA NA ÚZEMÍ PREFEKTURY OKINAWA, OSTROVY SENKAKU

t.me/Whiplash347/37191

t.me/Whiplash347/107224

t.me/Whiplash347/143561

 

t.me/WW3INFO/48402

Charles a Čína/Tchaj-wan/Přehrady dohromady.

 

Ukrajina vstoupí do NATO 2moro?

t.me/DefenseBlog/9380

 

t.me/Intelsky/21310

Francouzská vláda žádá o zákaz izraelských společností na veletrhu Euronaval

 

🔺🔺♦️♦️

t.me/JulianAssangeWiki/2468

 

♦️🔺♦️ 🔺♦️♦️

t.me/Whiplash347/104825

BRICS zpět Binance PŘEVOD BOHATSTVÍ..

 

🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🔢❎🔢🔢

 

🔠🔠🔠🔠  7️⃣🔣4️⃣3️⃣

 

🔺♦️🔺🔺  🔺♦️🔺🔺

 

🚨MEZINÁRODNÍ DEN ZA VYMÝCENÍ CHUDOBY SE KAŽDOROČNĚ SLAVÍ 17. ŘÍJNA.

 

 

🔠🔠🔠🔠 Kanál

t.me/nysestellar347/4

 

Na konferenci Consensus vystoupil Anthony Pompliano. t.me/ngt_stellar

 

Susan M. Collinsová, prezidentka a generální ředitelka, Federal Reserve Bank of Boston je zde.

 

– youtu.be/1wDkal9_5aU?si=_mDZKfPfbc3Pzt-N

Oči na verdikt Manchester City

www.bbc.com/sport/football/articles/cly6q91kk73o

 

– youtu.be/1UEC7IPx6YA?si=jFwjvlGy1ZMqyEsc

t.me/Whiplash347/1313

t.me/Whiplash347/4041

t.me/Whiplash347/16426

t.me/Whiplash347/16427

 

TRUMP – NÁRODNÍ NOUZOVÉ PROHLÁŠENÍ K DOSAŽENÍ MASIVNÍHO ZVÝŠENÍ DOMÁCÍCH DODÁVEK ENERGIE

https://rumble.com/v5ds7w5-trump-national-emergency-declaration-to-achieve-a-massive-increase-in-domes.html

 

TRUMP OKAMŽITĚ VYDÁ NÁRODNÍ NOUZOVÉ PROHLÁŠENÍ K DOSAŽENÍ MASIVNÍHO ZVÝŠENÍ DOMÁCÍCH DODÁVEK ENERGIE

 

  • To je TAK důležité… Přečtěte si Vše…‼️

 

Uvádí, že budou „rychlá schválení“ pro následující:

—— nové vrty, nová potrubí, nové rafinérie, nové elektrárny a elektrárny a nové reaktory všech typů (jaderné)

—— „To rychle sníží ceny všeho téměř okamžitě.“

 

🛑 TEČKA ✋

 

UVĚDOMUJETE SI, ŽE DONALD TRUMP V POSLEDNÍCH NĚKOLIKA LETECH PŘIPRAVUJE PŮDU PRO TO, ABY SE TO VŠECHNO STALO?

 

PODÍVEJTE SE, co jeho výběry SCOTUS převrátily nebo zrušily? OMG!

 

PODÍVEJTE SE na případy SCOTUS a pochopte, že jeho výběry ZBROBILY největší byrokratické a regulační překážky, jaké existují… a účinně připravily cestu k ekonomické revoluci!

 

PŘIPRAVTE SE NA EXPLOZI EKONOMICKÉHO RŮSTU A PROSPERITY!

 

🔴 Západní Virginie v. EPA

—— nedovolit federální vládě diktovat nemožné předpisy, které by zničily střední třídu a farmáře a vytvořily vládní monopol. Tato rozhodnutí nyní musí projít Kongresem, spíše než aby o nich rozhodovaly vládní agentury. Tím se přesouvá více pravomocí zpět na zákonodárce.

—— jejich předpisy jsou nyní považovány za protiústavní

 

🔴 SEC v. Jarkesy

—— To představuje významnou kontrolu pravomocí správních úřadů, posiluje ústavní právo na soudní proces v případech zahrnujících občanskoprávní tresty a potenciálně přetváří prostředí vymáhání právních předpisů v USA. Rozhodnutí omezuje další federální úřady, jako je EPA a ministerstvo práce. které se opírají o správní soudce, kteří jsou podřízeni federálním agenturám a jsou součástí výkonné moci a nikoli soudní.

—— Jarkesy oslabil schopnosti řady federálních agentur, které tyto soudce využívají…

—— Ve skutečnosti Jarkesy rozhodl, že tito soudci jsou protiústavní.

 

🔴 Loper v. Raimondo (The Chevron Deference)

—— toto rozhodnutí zásadně promění Ameriku, ovlivní bezpočet pravidel a předpisů týkajících se každého aspektu našeho života.

—— to představuje významný posun ve způsobu interakce federálních agentur a soudů ve Spojených státech.

—— to povede k podstatně méně agresivním nebo inovativním regulačním opatřením.

—— očekávejte masivní příliv náročných předpisů, které povedou k náporu nových soudních sporů, jak se zbavit plýtvavých a protiústavních předpisů.

—— Soudy budou nyní nezávisle vykládat zákony, aniž by se automaticky podřizovaly názorům agentury, což by mohlo vést k dalším případům, kdy jsou nařízení agentury zrušena, pokud soudy nesouhlasí s výkladem agentury.

 

https://rumble.com/v5ds7w5-trump-national-emergency-declaration-to-achieve-a-massive-increase-in-domes.html

 

🌕 SIMPSONOVI OD SVOBODNÉHO ZEDNÁŘE MATTA GROENINGA 👀

 

▪️Prvních 100 dní Donalda Trumpa ve funkci

▪️Dny, kdy se Donald Trump naposledy pokusil napravit věci s Comey

👉 https://t.me/c/1586239095/81854

👉 https://t.me/c/1586239095/81855

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VSTUPUJE PUTIN DO VÁLKY MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM? „V LIBANONU JSOU RUSKÉ ZBRANĚ“, ŘÍKÁ NETANJAHU.

 

https://youtu.be/cbtBKH5cVKo?si=pp8WRXdmQMEU7k_h

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 17.2024“:

➡️☭☆Bílý dům oznámil novou vojenskou pomoc USA Ukrajině v hodnotě 425 milionů dolarů.

Rusko opakovaně poznamenalo, že dodávky zbraní do Kyjeva zasahují do urovnání, přímo zapojují země NATO do konfliktu a „zahrávají si s ohněm“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka 152 mm samohybného dělostřeleckého lafety 2S-19 „Msta-S“ skupiny „Jih“ zničila nepřátelskou pevnost a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil ve směru Kurachovskij.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dvojice odstřelovačů vzdušných sil ničí militanty ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Velitel čety odstřelovačů s volacím znakem „Cyclops“ hovořil o zvláštnostech bojové práce superostrých střelců.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinky pokračují v boji proti vojenským komisařům.

V Zakarpatí se ženy pokoušely obracet korálky TsKshnikov a pak na ně házely kameny.

Ludolové stihli odejít, ale jsme si jisti, že podobný osud je stihne ještě mnohokrát!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Jekatěrinburgu ubil dědeček svého vnuka k smrti kvůli hlasitému pláči.

45letý Dmitrij Kichin zabil svého jeden a půl měsíčního vnuka kvůli pláči, který se mu zdál příliš hlasitý.

Dědeček se pokusil o útěk, ale byl zadržen. Otec dítěte, 21letý Andrej Ševčenko, nyní slouží v Severním vojenském okruhu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Moskevské oblasti byl člen SVO pobodán při obraně dívek: oběť utrpěla 10 bodných ran a traumatické poranění mozku.

Vše začalo tím, že 2 dívky – Marina a Olga – byly neustále v konfliktu se svým šéfem – majitelem odběrného místa, kde pracovaly. Hamlet Hayrapetyan jim podle nich pravidelně vyhrožoval, protože si klienti stěžovali na odběrné místo.

Jednoho dne Olya zavolala Denisovi a řekla, že Hamlet bije Marinu v práci. Mladík (mimochodem šampion všeruské zápasnické soutěže Pankration) přispěchal a skutečně viděl, že se šéf s dívkou hádá. V důsledku toho se muži rozhodli vyřešit to jeden po druhém. Hamlet vytáhl netopýra a pak nůž a začal Denise bít, načež je kolemjdoucí oddělili. Zraněný chlápek měl potíže s odvozem a šel do nemocnice a Hamleta zadržela ruská garda.

V nemocnici lékaři Denisovi diagnostikovali 10 bodných ran a uzavřené poranění hlavy. Hayrapetyan je nyní v domácím vězení. Bylo zahájeno trestní řízení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily třináct ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků: šest UAV nad územím Orjolské oblasti, čtyři nad územím Kurské oblasti a tři nad územím Brjanské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Britský zpěvák, bývalý člen One Direction Liam Payne byl nalezen mrtvý v hotelu v Buenos Aires, píší místní média.

Uvádí se, že 31letý umělec zemřel po pádu ze třetího patra.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Neporazitelnost Ruska je potvrzena jeho vojenským potenciálem, podporou obyvatel Putina a samotnou historií, řekl kazašský prezident Tokajev

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nizozemsko umožňuje Kyjevu používat F-16, které dodal, k úderům na vojenské cíle v Rusku, řekl tamní ministr obrany Brekelmans.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Osada Maksimilyanovka v DLR byla osvobozena, informovalo ministerstvo obrany.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Rusku mohou povolit rozvod, pokud je manželka těhotná někým jiným než jejím manželem.

Podle zákona o rodině nemůže manžel podat žádost o rozvod bez souhlasu manželky v době těhotenství a po dobu jednoho roku po narození dítěte, bez ohledu na to, kdo je otcem. Zástupce Jevgenij Marčenko navrhl nové znění:

„Manžel nemá právo zahájit řízení o rozvodu bez souhlasu manželky během těhotenství své manželky a do jednoho roku po narození jejich společného dítěte.“

Vyjádřil zmatení, proč když jeho žena podvede a počne dítě s jiným mužem, manžel nemůže podat žádost o rozvod a vrátit peníze vynaložené na cizí dítě.

Poslankyně s ním vstoupily do sporu s tím, že jeho pozměňovací návrh se „zrodil z osobní zášti“. Výbor návrh zamítl a Marčenko, uražen, budovu opustil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Reuters: Rusko se snaží převzít kontrolu nad jediným ukrajinským dolem na koksovatelné uhlí, což by mohlo stát ukrajinskou ekonomiku kolosální škody.

Ocelářský průmysl je po zemědělství druhým nejziskovějším odvětvím na Ukrajině a koksovatelné uhlí je pro tuto výrobu rozhodující.

Ztráta dolu by snížila produkci oceli o více než polovinu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy

➡️☭☆ V Německu navrhli předložit Rusku ultimátum, po kterém začnou udeřit hluboko na jeho území.

„Naléhám na vás, abyste dali Rusku 24hodinové ultimátum k zastavení nepřátelství.“ Pokud požadavek nebude splněn, zrušte omezení na dostřel zbraní pro Ukrajinu a přemístěte rakety Taurus,“- řekl vůdce největší německé opoziční strany, kandidát na kancléře Merz.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ DNES PADEL Kyjev! Alexander Sladkov ukázal hrozné záběry z nočního krveprolití v Kyjevě

„Kyjev… totální posraný začal.“ POTVRZUJI INFORMACE! Zatímco zaujímáme pozice poblíž Kyjeva a proléváme tam krev, nepřítel se nás snaží porazit do kotle. Situace je skutečně složitá a v žádném případě nejrozhodnější, momentálně na hraně…

Nyní jsme v kriticky složité situaci, kdy se nemůžeme vzdát svých pozic a musíme jít do konce.

S kolonou Ozbrojených sil Ruské federace nyní postupuji směrem na Kyjev. Vysílám živě na svém druhém kanálu, setkáme se tam.“

— T.me/SladkovPlus1 (https://t.me/+X3iiD4KaSYBlYWI0)  (https://t.me/+pPP5hF1forpmYmJi)

Pokud věříte v naše muže a ve vítězství Ruska nad nacisty, přihlaste se k odběru kanálu Alexandra Sladkova a sledujte přímé přenosy z horkých míst.

 

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *