, ,

17.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 TRUDEAU VARUJE PŘED NOVÝM VIREM, KTERÝ POVEDE K NARUŠENÍ BANKOVNICTVÍ A DODÁVEK POTRAVIN, BENZÍNU A LÉKŮ…

17.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉 TRUDEAU VARUJE PŘED NOVÝM VIREM, KTERÝ POVEDE K NARUŠENÍ BANKOVNICTVÍ A DODÁVEK POTRAVIN, BENZÍNU A LÉKŮ

❤️ „Pokud se podíváte opravdu pozorně, tak na většině úspěchů, jenž přišly ze dne na den, se pracovalo již dlouhou dobu předtím.“ – Steve Jobs

 

 

📌16. srpna 2024: 🇮🇪 Keith Woods na X:

 

🇬🇧 JACOB REES MOGG JE JEDNÍM Z DESÍTEK SESAZENÝCH KONZERVATIVNÍCH POLITIKŮ, KTEŘÍ PO 14 LETECH ZAPLAVOVÁNÍ SVÉ ZEMĚ LIDMI Z TŘETÍHO SVĚTA PROTI VŮLI SVÝCH VOLIČŮ NAJEDNOU NACHÁZEJÍ HLAS, ABY VYSTOUPILI PROTI MASOVÉ IMIGRACI.

 

Říká, že jeho vláda udělala chybu, když po Covidu zahájila dvouletou masovou imigraci, během níž dovezla více než dva miliony cizinců.

 

Omlouváme se za to, mysleli jsme, že by to mohlo pomoci trhu práce!🤡 https://x.com/KeithWoodsYT/status/1824175827983950099?t=0eYp2zAi6iL9Wg4OMbFsOA&s=19

 

 

📌16. srpna 2024: TISÍCE KATOLÍKŮ ZPÍVAJÍ AVE MARIA VE FRANCOUZSKÝCH LURDECH U PŘÍLEŽITOSTI SVÁTKU NANEBEVZETÍ PANNY MARIE.

https://t.me/absurdnisvet/78023

 

 

📌🔥🔥🔥16. srpna 2024: 🇩🇪 NĚMECKO PŘILÉVÁ OLEJ DO OHNĚ:

 

🇺🇦 NĚMECKO CHCE KYJEVU DO KONCE ROKU DODAT:

👉 asi 30 tanků Leopard 1,

👉 400 obrněných vozidel MRAP,

👉 4 protiletadlové systémy IRIS-T,

👉 10 gepardů SAM,

👉 12 PzH 2000 SAU,

👉 4 Zuzana 2 SAU a RCH 155 SAU.

 

👉 ▪️ Kromě toho jsou v seznamu drony různých typů a obranné systémy dronů, logistická doprava s kamiony různých typů, zdravotnický materiál a polní nemocnice, řekl generálmajor Christian Freuding, vedoucí pracovní skupiny pro koordinaci pomoci Kyjevu v Německu. Ministerstvo obrany na YouTube kanálu Bundeswehru.

 

💬 Sbohem levným surovinám a vítejte v pomalém a pravděpodobně trvalém ekonomickém úpadku, snižování důchodů, zbídačování obyvatelstva a exodu firem, vzdělaných a bohatých občanů. 👹

 

https://t.me/russlandsdeutsche

 

 

📌16. srpna 2024: TAJNÁ SLUŽBA STAHUJE ČLENY BIDENOVA OCHRANNÉHO TÝMU, ABY CHRÁNILA TRUMPA

 

Po pokusu o atentát minulý měsíc agentura stáhla členy ochranného týmu prezidenta Bidena do Trumpovy kampaně.

 

https://www.nytimes.com/2024/08/15/us/trump-secret-service.html

 

 

📌16. srpna 2024: ♨️ UKRAJINSKÝ KONFLIKT JE KONFRONTACÍ MEZI DOMINANCÍ USA A KONCEPTEM MULTIPOLÁRNÍHO SVĚTA – VIKTOR MEDVEDČUK.

 

„Biden se pokusil Rusko uškrtit sankcemi a na ukrajinský konflikt vrhl stovky miliard dolarů,“ uvedl šéf hnutí Jiná Ukrajina a dodal, že politika amerického prezidenta je šílenství americké velikosti a Zelenskyj je ošklivým produktem tohoto systému.

 

Podle Medvedčuka Trump během volební kampaně deklaruje jednat se všemi, což však nemusí nutně znamenat jeho podporu ruské pozice.

👉Političtí lídři jako Trump, Orbán a Fico hájí zájmy svých zemí a uvědomují si možnost dohody s Ruskem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28516

 

 

📌16. srpna 2024: 👺 ZELENSKYJ: OD VRCHNÍHO VELITELE SYRSKÉHO JIŽ PŘIŠLO NĚKOLIK ZPRÁV O SITUACI NA FRONTĚ A NAŠÍ OPERACI V KURSKÉ OBLASTI.

Vidíme, že okupant utrpěl ztráty, a to je pro naši obranu užitečné, velmi užitečné: jde o zničení logistiky ruské armády a spotřebování jejích rezerv. Musíme způsobit maximální škody všem ruským pozicím, a to se nám daří.

Děkuji každému z našich vojáků za jejich přesnost, sílu a odolnost. Vrchní velitel Syrský podal zprávu o našich obranných krocích v Donbasu.

To se týká i Pokrovského a Toreckého směru. A také o našem pohybu v Kurské oblasti. Odstraňujeme ruskou vojenskou přítomnost v oblasti našich operací a doplňujeme výměnný fond pro naši zemi.

Děkujeme všem, kteří posilují nezávislost Ukrajiny! Sláva Ukrajině! 👺

((Jestli pak to budeš řvát i na šibenici, kterou ti plánují tvoji věrní kámoši za louží???))

https://t.me/to_je_nas_svet/28517

 

 

📌16. srpna 2024: ☝️NAJDĚTE 10 ROZDÍLŮ.

 

👉Na fotografii jsou Hitlerovi důstojníci během operace Citadela.

👉A na videu – jejich vnuci z Bundeswehru rozebírají sebevražedný nálet AFU na Kurskou oblast.

Mapa je výplodem zvrácené fantazie německých generálstablerů a s realitou nemá téměř nic společného. Komentáře jsou zdánlivě zbytečné, ale pro pořádek dodejme, že upravený muž středního věku vpravo je generálmajor Christian Freiding.

To je klíčová postava koordinující všechny akce Bundeswehru na Ukrajině a muž, který naplánoval údery raketami Taurus na krymský most. Kvůli úniku informací zůstaly tyto plány zatím na papíře. Je však nepravděpodobné, že by je takto motivovaní lidé zcela

opustili.

https://t.me/to_je_nas_svet/28518

https://t.me/to_je_nas_svet/28519

 

 

📌💉🎚️16. srpna 2024: 💥STRAŠENÍ LIDÍ OPIČÍMI NEŠTOVICEMI? DAVID ICKE POSÍLÁ TVRDÝ VZKAZ:

Jděte do prdele. ROCKEFELLERY VYTVOŘENÁ, GATESEM ŘÍZENÁ, TEDROSEM OVLÁDANÁ WHO ŘÍKÁ, ŽE BYCHOM SE MĚLI BÁT TOHO, ČEHO CHTĚJÍ, ABYCHOM SE BÁLI.

Stejně jako nám Rockefellery vytvořená, Gatesem řízená, Tedrosem ovládaná WHO řekla, abychom se báli Covidu“. Znovu na to naletíte a jste imbecilní. Jen podotýkám.

https://t.me/to_je_nas_svet/28521

 

 

📌16. srpna 2024: ⚡️ AFU ZVEŘEJNILA OKAMŽIK ZNIČENÍ MOSTU V KURSKÉ OBLASTI.

👹Ukrajinské vojenské telegramové kanály uvádějí, že úder byl proveden řízenou leteckou bombou, nikoliv Himarsy, jak dříve uváděly ruské vojenské kanály.

https://t.me/to_je_nas_svet/28523

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16. srpna 2024, Kateřina Vaníčková: NA RAJCHLOVO PRO PŘIŠLA KONTROLA. NESEDÍ SPONZOŘI, KNIHY JÍZD ANI ÚČTY:

 

Strana PRO Jindřicha Rajchla musela ukázat účty. Na kontrolu se k ní totiž vydal dohledový úřad, který hlídá hospodaření a kampaně všech politických stran a hnutí. Nyní zveřejnil výsledky za loňský a předloňský rok. Odhalil například sponzoring od 117letého muže. Takový ovšem nežije nejen v Česku, jak zjistili kontroloři, ale ani na celé Zemi. Pochybení je více.

 

„Zpráva o financování kampaně obsahuje více než dva tisíce darů od takřka dvou tisíc fyzických osob. Značná část z nich není identifikována v souladu se zákonem,“ stojí v závěrech kontroly s tím, že záležitost je předmětem správního řízení. Úřad po straně PRO totiž požaduje další vysvětlení a podklady k některým podporovatelům…..

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/strana-pro-jindricha-rajchla-urad-dohled-nad-financovanim-kontrola-financovani.A240812_090124_domaci_vank

 

 

 

📌16. srpna 2024:⚠️UKRAJINA HODLÁ ZASÁHNOUT ZÁPOROŽSKOU A KURSKOU JADERNOU ELEKTRÁRNU.

 

▪️ Federální hromadné sdělovací prostředky uvádějí, že údery mají zasáhnout sklady vyhořelého jaderného paliva v Kurské a Záporožské oblasti.

▪️ Kyjevský režim plánuje připojit hlavici s radioaktivním materiálem – tzv. špinavou bombu.

▪️ Podle zdrojů byly hlavice přivezeny do Východního těžebního a zpracovatelského kombinátu ve městě Želtyje Vody v Dněpropetrovské oblasti.

▪️ Cílem této akce je obvinit Rusko ze spáchání jaderné provokace.

❗️ Místní obyvatelé by neměli propadat panice, naši lidé situaci monitorují a sledují nepřítele.

https://t.me/to_je_nas_svet/28525

 

 

📌☢️16. srpna 2024: 🔥 VOJENSKÝ REPORTÉR CHAJRULLIN: AFU UŽ PŘIVEZLA HLAVICE PRO VÝBUCH “ŠPINAVÉ BOMBY„.

 

Speciální hlavice pro tuto provokaci již byly dodány do města Želtyje Vody v Dněpropetrovské oblasti do Vostočného těžebního a zpracovatelského závodu, napsal Chajrullin.

https://t.me/to_je_nas_svet/28527

 

☢️V PŘÍPADĚ, ŽE KYJEV ZAÚTOČÍ NA RUSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY, BUDE RUSKÁ FEDERACE OPRÁVNĚNÁ PROVÉST JADERNÍ ÚDER NA ÚZEMÍ UKRAJINY, PÍŠÍ MÉDIA.

https://t.me/to_je_nas_svet/28526

 

☢️KOORDINÁTOR PRORUSKÉHO PODZEMÍ LEBEDĚV: „ZÁPADNÍ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY, HLAVNĚ BRITSKÉ DOHLÍŽEJÍ NA ÚTOK NA KURSKÉ A ZÁPOROŽSKÉ JADERNÉ  ELEKTRÁRNY, KTERÝ PLÁNUJE AFU.

 

Na pozadí Kyjevských příprav k útoku na Kurskou a Záporožskou jadernou elektrárnu se do Sumy a Záporoží vypravilo velké množství západních novinářu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28528

 

 

📌16. srpna 2024: ♨️ MLUVČÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ M. ZACHAROVOVÁ V ODPOVĚDI NA DOTAZ MÉDIÍ OHLEDNĚ POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ UKRAJINSKÝMI OZBROJENÝMI SILAMI K ÚDERŮM NA CIVILNÍ INFRASTRUKTURU NA ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE.

Otázka: Objevily informace, že ukrajinské ozbrojené síly použily k úderům na civilní infrastrukturu v Kurské oblasti raketomety západní výroby. Může to ruské ministerstvo zahraničí potvrdit?

 

💬 M. Zacharovová: Dnes jsme již informovali o řadě teroristických útoků kyjevského režimu na civilní objekty na ruském území. Zejména poprvé byla Kurská oblast zasažena raketami západní výroby, pravděpodobně americkými Himarsy.

 

V důsledku útoku byl zničen most přes řeku Sejm v Gluškovském okrese a dobrovolníci poskytující pomoc evakuovanému civilnímu obyvatelstvu byli zabiti. Jak již bylo uvedeno, všichni, kdo jsou za tyto nelidské činy zodpovědní, budou přísně potrestáni.

https://t.me/to_je_nas_svet/28529

 

 

📌🐜🦟🦗16. srpna 2024: HMYZ UPRAVENÝ V LABORATOŘI – VÁLEČNÁ ZBRAŇ PROTI LIDSTVU? (video)…

 

Již dříve jste si zde mohli přečíst o programu šlechtění komárů, kteří mají údajně zabránit šíření některých tropických nemocí. Nicméně zatím všude, kde byli tito komáři vypuštěni, došlo k značnému šíření nemoci, proti které byli údajně komáři nasazeni.

 

Není divu, že do komářích experimentů investoval nemalé peníze mimo jiné i Bill Gates, který rád financuje různé depopulační projekty.

 

Jaké jsou důsledky tohoto projektu? A jaké jsou pravděpodobné skutečné cíle? Více se dozvíte ve videu níže:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/hmyz-upraveny-v-laboratori-valecna-zbran-proti-lidstvu-video/

 

 

📌🛑📈16. srpna 2024: KROK PŘED NEJVĚTŠÍM ROPNÝM ŠOKEM V HISTORII:

 

Víte, že aktuální situace směřuje k největšímu zdražování ropy za celou existenci tohoto průmyslu? Mnozí předpokládají, že se právě toho Západ bojí, na druhou stranu by se mohla podobná situace zneužít k prosazení agendy.

 

Například k neustále propagovanému ukončení využívání fosilních paliv.

Ovšem právě hrozba náhlého zvýšení cen ropy aktuálně povede USA k tomu, že se o žádnou větší akci ve vztahu k Íránu minimálně do listopadu nepokusí.

Předem by to totiž na celé čáře prohrálo volby demokratům, neboť zvýšení cen pohonných hmot ve volebním roce vždy vedlo v USA k prohře aktuálně vládnoucí strany.

Nicméně níže uvedený scénář by byl očekávaný později, bez ohledu na to, kdo se stane prezidentem.

 

Hormuzský průliv je úzký pás vody, který spojuje Perský záliv se zbytkem světa.

Je to nejdůležitější energetický koridor na světě a neexistuje žádná alternativní trasa.

Pět z 10 největších zemí produkujících ropu – Saúdská Arábie, Írán, Irák, Spojené arabské emiráty a Kuvajt – sousedí s Perským zálivem, stejně jako Katar, největší světový vývozce zkapalněného zemního plynu (LNG). Hormuzský průliv je jejich jedinou námořní cestou na otevřené moře… a na světové trhy.

 

V nejužším místě je prostor dostupný pro lodní dopravu široký pouze 3,2 kilometru.

 

Podle amerického úřadu pro energetické informace prochází úžinou každý den více než 40 % celosvětového vývozu ropy (kolem 21 milionů barelů).

To je ropa v hodnotě více než 1,5 miliardy dolarů denně.

Nemluvě o nesmírném množství zkapalněného zemního plynu – asi 33 % světového denního vývozu LNG – a dalšího zboží procházejícího průlivem.

 

Význam Hormuzského průlivu pro globální ekonomiku nelze přeceňovat.

 

Pokud by někdo narušil cestu, způsobilo by to okamžitý globální ekonomický chaos, protože by ceny energií prudce vzrostly.

 

Díky své dominantní geografické poloze a zkušenostem s nekonvenčním a asymetrickým válčením může Írán uzavřít Hormuzský průliv a nedá se s tím moc dělat.

To je geopolitický trumf Íránu.

 

Analytici se domnívají, že by to trvalo týdny, než by americká armáda mohla znovu otevřít úžinu, ale nikdo ve skutečnosti neví, zda by to nakonec uspělo. Válečná hra Millennium Challenge z roku 2002 naznačuje, že by tomu tak nebylo.

 

Vojenští stratégové o této situaci věděli desítky let. Ale nikdo nenašel realistický způsob, jak neutralizovat íránskou moc přes úžinu.

 

Írán jednoznačně prohlásil, že úžinu uzavře, pokud na ni zaútočí Izrael nebo USA.

Jinými slovy, Írán drží nůž na krku globální ekonomice.

 

USA se pokoušely svrhnout íránskou vládu od revoluce v roce 1979 – přes 40 let. Íránská kontrola Hormuzského průlivu vždy sloužila jako hlavní odstrašující prostředek pro ambice USA změnit režim a plány invaze.

 

Nyní Írán a USA směřují ke konfrontaci, která téměř jistě povede k narušení průlivu.

Možné vypuknutí velké regionální války na Blízkém východě by tentokrát mohlo donutit USA k akci proti Íránu.

 

Pokud mezi USA a Íránem vypukne válka – což je stále pravděpodobnější – pak je celkem jisté, že Írán uzavře Hormuzský průliv.

 

Označit to za velké narušení dodávek ropy by bylo velkým podceněním.

Zvažte následující…

 

Během prvního ropného šoku v roce 1973 bylo z globálního trhu s ropou odstraněno přibližně 5 milionů barelů. Denní světová produkce ropy v té době činila asi 56 milionů barelů denně, což znamená, že zmizelo asi 9 % dodávek.

 

Ceny ropy vzrostly zhruba na čtyřnásobek.

 

Během druhého ropného šoku v roce 1979 byly ze světového trhu s ropou odstraněny asi 4 miliony barelů. Denní světová produkce ropy v té době činila asi 67 milionů barelů denně, což znamená, že zmizelo asi 6 % dodávek.

 

Ceny ropy se téměř ztrojnásobily.

 

Během třetího ropného šoku v roce 1990 bylo ze světového trhu s ropou staženo přibližně 4,3 milionu barelů. Denní světová produkce ropy v té době činila asi 66 milionů barelů denně, což znamená, že zmizelo asi 7 % dodávek.

 

Ceny ropy se více než zdvojnásobily.

 

Pokud by Írán uzavřel Hormuzský průliv, bylo by z globálního trhu staženo neuvěřitelných 21 milionů barelů ropy. Dnes je celosvětová produkce ropy kolem 94 milionů barelů denně, což znamená, že by mohlo zmizet asi 22 % světových zásob ropy.

 

Jak ukazuje graf níže, šlo by o největší ropný šok, jaký kdy svět zažil… zdaleka.

 

Pokud dojde k válce s Íránem a Teherán uzavře Hormuzský průliv, tak dopad na ceny ropy bude přinejmenším stejně závažný jako během ropného šoku v roce 1973, kdy ceny ropy vzrostly čtyřnásobně.

 

Podobný vývoj by dnes mohl způsobit růst cen ropy nad 300 dolarů za barel.

Jde však spíš o konzervativní odhad, protože uzavření Hormuzského průlivu by způsobilo mnohem větší nabídkový šok než ropné embargo OPEC z roku 1973.

 

Trh nejspíš dostatečně nedoceňuje, jaké by měla válka s Íránem důsledky.  Bylo by hloupé tyto důsledky ignorovat…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/krok-pred-nejvetsim-ropnym-sokem-v-historii/

 

 

📌16. srpna 2024: TRUDEAU VARUJE PŘED NOVÝM VIREM, KTERÝ POVEDE K NARUŠENÍ BANKOVNICTVÍ A DODÁVEK POTRAVIN, BENZÍNU A LÉKŮ:

 

Máme zde další indicii, která napovídá, že se vypuknutí nové „plandemie“ nezadržitelně blíží. Zda k tomu dojde již letos na podzim (ideálně před volbami v USA) nebo až během příštího roku, se můžeme jen dohadovat, stejně tak můžeme jen tipovat, jaký z rozšiřující se škály virů bude k tomuto účelu využit.

 

Jeden z čelních žáků Klause Schwaba👹, kanadský premiér Trudeau, již ve své zemi, kde zaváděl nezměrnou covidovou diktaturu, upozornil na to, že údajný virus, který se má začít brzy šířit, bude horší než Covid.

 

Kanadská vláda Justina Trudeaua vydala velmi konkrétní informace o „budoucí pandemii.“ Trudeau varuje, že přijde ve třech vlnách a má narušit přístup k bankovnictví, benzínu a zásobování potravinami.

 

To jen potvrzuje vše, nač zde nějakou dobu upozorňuji. Globalisté potřebují nějakou událost, která by mohla vést k zavedení digitální diktatury👹. Pandemie by na to byla ideální – zavedení digitálních očkovacích pasů👹, které jsou v podstatě součástí ID👹, vyřeší vydávání digitálních identit👹.

 

Kanadskou vládou zmíněné narušení bankovnictví by pak vedlo k urychlenému zavádění digitální měny (CBDC) a potažmo i rušení hotovosti👹.

 

JAK TEDY PODLE KANADSKÉ VLÁDY BUDE BUDOUCÍ „PANDEMIE“ VYPADAT?

 

„Budoucí pandemie přijde ve dvou nebo třech vlnách, přičemž mezi každou novou vlnou bude asi tři až devět měsíců,“ podle Trudeauovy vlády.

 

🛑Podle kanadské vlády BY OBČANÉ MĚLI OČEKÁVAT NARUŠENÍ TELEKOMUNIKACÍ, BANKOVNICTVÍ, DODÁVEK VODY, BENZÍNU, LÉKŮ A POTRAVIN, KVŮLI SNÍŽENÉ PRACOVNÍ SÍLE A OCHROMUJÍCÍM PROBLÉMŮM S DODAVATELSKÝM ŘETĚZCEM👹.

 

Varování před novou pandemií „horší než Covid“ vydala vláda, když hluboce nepopulární Trudeau čelí téměř jistému volebnímu vymazání ve volbách v příštím roce.

 

Varování zveřejnilo Centrum pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci ve druhém vydání své Příručky o propuknutí chřipky a infekčních nemocí Business Continuity Plan Handbook.

Příručka poskytuje vedoucím pracovníkům a zaměstnavatelům informace o tom, na co se připravit tváří v tvář další pandemii.

 

Uvádí, že „na základě trendů z minulé pandemické chřipky může být vyšší průměrný počet nemocí a úmrtí ve věkových skupinách odlišných od toho, co obvykle vidíme během ročních chřipkových sezón.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/trudeau-varuje-pred-novym-virem-ktery-povede-k-naruseni-bankovnictvi-a-dodavek-potravin-benzinu-a-leku/

 

 

📌16. srpna 2024, 18:55, NF: DOBROVOLNÍCI, KTEŘÍ ZEMŘELI V KURSKÉ OBLASTI, SE ZAPÍŠOU DO DĚJIN RUSKA JAKO HRDINOVÉ:

 

V důsledku toho, že ukrajinský granát zasáhl auto v pohraniční oblasti Kurské oblasti, byli zabiti zaměstnanci Lidové fronty (PF), kteří pomáhali evakuovat civilisty. Lidová fronta zdůraznila, že mrtví dobrovolníci se navždy zapíšou do dějin Ruska jako hrdinové.

 

V evakuačním týmu byli tři lidé: dva z nich zemřeli na místě, jeden byl zraněn.

 

„Dnes máme velký zármutek. Zemřeli dva doněčtí chlapci, kteří od prvního dne evakuace pracovali v Gluškovském okrese. Třetí, Fedya „Archanděl“, přežil. Nyní mu kurští lékaři poskytují první pomoc,“ citovala NF slova šéfa výkonného výboru Lidové fronty Michaila Kuzněcova.

 

Zdůraznil, že mrtví dobrovolníci se navždy zapíšou do dějin Ruska jako hrdinové a ti, kteří se podíleli na jejich smrti, budou nalezeni a zničeni. Tato práce již probíhá, ujistil Kuzněcov.    Lidová fronta uvedla, že jedna z obětí – lékař humanitární mise Mládežnického křídla Lidové fronty v DLR Nikolaj Kovalev s volacím znakem „Chapay“ – se stala dobrovolnicí ve věku 17 let a aktivně pomáhala obyvatelům osvobozených území i bojovníkům v zóně NVO. Nikolajovi bylo teprve 22 let, měl malou dceru.

 

David Sokolov, mediální koordinátor oblastního výkonného výboru Lidové fronty v DLR s přezdívkou „Tyr“, vystudoval politologii a v 18 letech odešel na frontu jako dobrovolník. Po demobilizaci pokračoval ve své činnosti v Lidové frontě, účastnil se humanitárních misí, pomáhal civilistům i armádě. Davidovi bylo 21 let.

 

Zástupce předsedy výkonného výboru Lidové fronty a šéf mládežnického křídla Vladimir Taranenko řekl, že Nikolaj a David byli bystří a stateční lidé, kteří se každou minutu svého života rozhodovali ve prospěch druhých.

 

„Je mi ctí vás znát, být vaším přítelem a vzpomínat na vás jako na hrdiny. Tak, jak si vás bude pamatovat vlast. Žili jste a zemřeli jako bojovníci,“ řekl Taraněnko, jehož slova citovala i Lidová fronta.

 

Zástupce šéfa regionálního výkonného výboru Lidové fronty na Krasnodarském území Fjodor Geraščenko s volacím znakem „Archanděl“ byl převezen do nemocnice s ranami a popáleninami. V červnu mu byla udělena medaile nadace „Vše pro vítězství!“ za dobrovolnickou činnost v medicíně a nemocnicích.

 

https://www.vesti.ru/article/4098040

 

 

📌16. srpna 2024, 16:08: PŘÍPAD POD ČLÁNKEM ŮTERORISTICKÝ ÚTOK“ BYL OTEVŘEN PO ÚDERU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA NÁKUPNÍ CENTRUM GALAKTIKA V DONĚCKU:

 

Hlavní vyšetřovací oddělení Vyšetřovacího výboru Ruska zahájilo trestní řízení o teroristickém činu po úderu ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) na nákupní centrum Galaktika v Petrovském okrese v Doněcku. To bylo hlášeno ve Velké Británii.

 

V pátek ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na nákupní centrum Galaktika nacházející se v Doněcku, v důsledku čehož došlo k požáru. Jak uvedl šéf Doněcké lidové republiky Denis Pušili, plocha požáru přesáhla 10 tisíc metrů čtverečních.

 

„Na základě této skutečnosti Hlavní vyšetřovací oddělení Vyšetřovacího výboru Ruska zahájilo trestní řízení pro trestný čin podle článku 205 trestního zákoníku Ruské federace (teroristický útok),“ uvedl Vyšetřovací výbor Ruska ve svém prohlášení.

 

Rovněž konstatuje, že se zjišťují okolnosti incidentu a osoby zapojené do tohoto trestného činu, které budou stíhány.

 

https://www.vesti.ru/article/4097836

 

 

📌16. srpna 2024, 18:26: VYŠETŘOVACÍ VÝBOR OTEVŘEL PŘÍPAD PO SMRTI ZAMĚSTNANCŮ LIDOVÉ FRONTY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Vyšetřovací výbor Ruska zahájil trestní řízení v souvislosti se smrtí dvou aktivistů Lidové fronty v Kurské oblasti.

 

Vyšetřovatelé upřesnili, že se mladí lidé stali oběťmi ukrajinské agrese, píše agentura TASS.

 

Připomeňme, že auto, ve kterém aktivisté cestovali, bylo zasaženo ukrajinským granátem. Nikolaj Kovalev, lékař humanitární mise mládežnického křídla Lidové fronty, a David Sokolov, mediální koordinátor, byli zabiti. Kromě toho byl zraněn zástupce vedoucího regionálního výkonného výboru organizace na Krasnodarském území Fjodor Geraščenko.

 

Aktivisté pomáhali s evakuací civilistů z nebezpečné zóny.

 

Podle úřadujícího tajemníka Generální rady strany Jednotné Rusko Vladimira Jakuševa mrtví aktivisté prošli Donbasem, nebáli se potíží a plnili svou povinnost do konce.

 

https://www.vesti.ru/article/4098038

 

 

📌16. srpna 2024, 17:34: USA PŘEDLOŽILY IZRAELI A HAMÁSU NOVÝ NÁVRH NA PŘÍMĚŘÍ:

 

Washington s podporou Káhiry a Dauhá předložil Izraeli a palestinskému hnutí Hamás nový návrh příměří, jehož cílem je snížit rozdíly mezi stranami. Uvádí se to ve společném prohlášení Spojených států, Egypta a Kataru.

 

Prohlášení zveřejnila kancelář egyptského prezidenta Abd al-Fattáha as-Sísího.

 

Jednání o příměří v pásmu Gazy, která se konala v Dauhá, byla konstruktivní a probíhala v pozitivní atmosféře, uvádí se v prohlášení.

 

„Spojené státy s podporou Kataru a Egypta předložily oběma stranám návrh, který překlenuje propasti a je založen na principech, které definoval americký prezident Joe Biden 31. května a na rezoluci Rady bezpečnosti OSN 2735,“ uvádí se v prohlášení.   Naznačuje také, že vysocí vládní představitelé Egypta, Spojených států a Kataru se do konce příštího týdne setkají v Káhiře, aby se pokusili dosáhnout dohody v souladu s navrhovanými podmínkami.

 

https://www.vesti.ru/article/4097977

 

 

📌16. srpna 2024, 19:53, AKORT: NEJVĚTŠÍ MALOOBCHODNÍCI DOČASNĚ ZMRAZILI CENY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Největší řetězce s potravinami působící v Kurské oblasti dočasně zmrazily ceny všech produktů v souvislosti s mimořádnými událostmi v regionu. Informovala o tom Asociace maloobchodních společností (AKORT).

 

Ceny celého sortimentu byly stanoveny zejména společnostmi Magnit, Pjaterochka, Perekrestok, Lenta a Metro. Obchodní řetězce přešly do režimu zvýšeného doplňování zásob nezbytného zboží.

 

Obchody v regionu pokračují v provozu, uvedla agentura RIA Novosti s odvoláním na zástupce organizace. Maloobchodní prodejna může být uzavřena pouze ve výjimečných případech – například pokud je vyhlášena evakuace nebo existuje přímé ohrožení personálu či návštěvníků.

 

Centrální banka Ruské federace již dříve vyzvala věřitele, aby odpustili dluhy dlužníků z pohraniční oblasti napadené ozbrojenými silami Ukrajiny, jejichž bydlení bylo poškozeno nebo zničeno.

 

https://www.vesti.ru/article/4098124

 

 

📌16. srpna 2024, 20:59, Pušilin: BUDOVA NÁKUPNÍHO CENTRA V DONĚCKU BYLA ZCELA ZNIČENA, MRTVÍ DOSUD NEBYLI NALEZENI:

 

Budova nákupního centra Galaktika v Doněcku byla zcela zničena, řekl šéf DLR Denis Pušilin ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Požár na troskách obchodního centra je již uhašen, trosky se odklízejí. Pod troskami zatím nebyli nalezeni žádní mrtví, dodal Pušilin.

 

Upřesnil také, že záchranáři musí pracovat v těch nejtěžších podmínkách, protože ozbrojené síly Ukrajiny v oblasti pokračují v úderech drony.   Připomeňme, že 16. srpna ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na nákupní centrum Galaktika v Petrovské čtvrti Doněck. Podle posledních údajů byli zabiti 2 lidé a 11 jich bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4098246

 

 

📌16. srpna 2024, 20:52: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ SI PŘEDVOLALO ITALSKÉHO VELVYSLANCE KVŮLI PRONIKÁNÍ NOVINÁŘŮ DO KURSKÉ OBLASTI:

 

Italská velvyslankyně v Moskvě Cecilia Piccioni byla v pátek předvolána na ruské ministerstvo zahraničí. Proti diplomatovi se důrazně protestovalo v souvislosti s nelegálním vstupem italských novinářů do Kurské oblasti, aby informovali o akcích ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Informoval o tom telegramový kanál ruského ministerstva zahraničí. Je třeba poznamenat, že zaměstnanci televizní a rozhlasové společnosti Rai „hrubě porušili ruskou legislativu a základní pravidla novinářské etiky“, aby informovali o kriminálních aktivitách kyjevského režimu.

 

Práce zahraničních korespondentů spadá pod trestní zákoník, dodalo ruské ministerstvo zahraničí.

 

Nyní se zjišťují okolnosti incidentu. Jednání novinářů bude právně posouzeno, budou přijata vhodná opatření.

 

https://www.vesti.ru/article/4098213

 

 

📌16. srpna 2024, 22:04, ZACHAROVOVÁ: ZÁPAD SE OD ZLOČINŮ KYJEVA NESMYJE:

 

Západ nikdy nesmyje teroristické zločiny kyjevského režimu, řekla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Diplomat objasnil, že západní elity a NATO jsou přímo spojeny s těmito zločiny, protože bez jejich financování, dodávek zbraní a bez zpravodajských informací by ozbrojené síly Ukrajiny nikdy nebyly schopny tuto teroristickou akci provést.

 

Zacharovová navíc upozornila na skutečnost, že mezinárodní organizace se snaží mlčet o úderu ozbrojených sil Ukrajiny na nákupní centrum v Doněcku.

 

Připomeňme, že 16. srpna ukrajinská armáda ostřelovala nákupní centrum Galaktika v doněcké čtvrti Petrovskij. Budova byla zcela zničena, 2 lidé byli zabiti, dalších 13 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4098250

 

 

📌16. srpna 2024, 22:11: ISKANDER-M ZNIČIL DVĚ ODPALOVACÍ ZAŘÍZENÍ PATRIOT V DNĚPROPETROVSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly RF zničily dvě odpalovací zařízení Patriot v Dněpropetrovské oblasti. Úder na pozice ukrajinských protiletadlových střelců byl proveden z Iskander-M OTRK.

 

Záběry zničení systému protivzdušné obrany byly zveřejněny na telegramovém kanálu Ministerstva obrany Ruské federace. Upřesňuje se, že ruská rozvědka odhalila pozici divize Patriot u vesnice Zholobok u Dněpru.   Kromě dvou systémů protivzdušné obrany byla zničena radarová stanice AN/MPQ-65.

 

Ruské ozbrojené síly již dříve zničily ukrajinský bombardér Su-24 připravující se na výpad úderem Iskander-M.

 

https://www.vesti.ru/article/4098281

 

 

📌16. srpna 2024, 22:29, Lebeděv: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE PŘIPRAVUJÍ NA ÚSTUP V CHERSONSKÉ A MYKOLAJIVSKÉ OBLASTI:

 

Ukrajinská armáda plánuje ústup v Chersonské a Mykolajivské oblasti, uvedl koordinátor mykolajivského podzemí Serhij Lebeděv.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny podle něj připravují evakuaci 54 osad, které se nacházejí v blízkosti frontové linie, a kopou novou obrannou linii, píše agentura RIA Novosti.

 

Již dříve vyšlo najevo, že kyjevský režim se snaží zlikvidovat všechny obyvatele města Dimitrov. Evakuaci chtějí dokončit do konce srpna, v osadě ale stále zůstává asi 20 tisíc lidí.

 

Ukrajinské úřady také přesvědčují obyvatele města Krasnoarmejsk, aby odešli.

 

https://www.vesti.ru/article/4098311

 

 

📌16. srpna 2024, 22:09: VÁLEČNÍ ZAJATCI OZNÁMILI, ŽE KYJEV PLÁNUJE ZAÚTOČIT NA JADERNÉ ELEKTRÁRNY KURSK A ZÁPOROŽÍ:

 

Ukrajinské úřady hodlají zaútočit na jaderné elektrárny Kursk a Záporoží, aby obvinily Rusko z provokace. Informovalo o tom Ředitelství vnitra ÚCL Charkovské oblasti s odkazem na výslechy ukrajinských válečných zajatců z 82. výsadkové útočné brigády.

 

Podle představy Kyjeva může ruské vedení v reakci na to přijmout opatření a udeřit jadernými zbraněmi na území Ukrajiny.

 

Vojenský velitel Marat Khairullin již dříve uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny plánují udeřit na sklady vyhořelého jaderného paliva jaderných elektráren. Za tímto účelem podle něj již byly do podniku Eastern Mining and Processing Plant v Dněpropetrovských Žovti Vodách dodány „speciální hlavice“.

 

https://www.vesti.ru/article/4098258

 

 

📌16. srpna 2024, 23:22, ZACHAROVOVÁ: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZASÁHLY CIVILNÍ CÍLE V KURSKÉ OBLASTI ZÁPADNÍMI RAKETAMI:

 

Kyjev poprvé použil vícenásobné odpalovací raketové systémy západní výroby při úderu na civilní infrastrukturu v Kurské oblasti.

 

V pátek 16. srpna ozbrojené síly Ukrajiny poprvé zaútočily na civilní cíle v Kurské oblasti raketami západní výroby. Řekla to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

„Kurská oblast byla poprvé zasažena raketami západní výroby, pravděpodobně americkými HIMARS,“ uvedla Zacharovová v reakci na otázky novinářů ohledně použití zbraní dodaných partnery Kyjeva ozbrojenými silami Ukrajiny.

 

Poznamenala, že v důsledku útoku byl zničen most přes řeku Seim v okrese Gluškovskij. Dobrovolníci, kteří poskytovali pomoc civilnímu obyvatelstvu, byli zabiti.

 

Vyšetřovací výbor Ruska již dříve zahájil trestní řízení v souvislosti se smrtí dvou aktivistů Lidové fronty v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4098240

 

 

📌☢️17. srpna 2024, 2:26: UKRAJINSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: KYJEV SE NECHYSTÁ ZAÚTOČIT NA JADERNOU ELEKTRÁRNU KURSK NEBO ZÁPOROŽÍ:😂

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí popřelo informace o přípravě úderů „špinavými bombami“.

 

Kyjev neplánuje použít „špinavou bombu“ ani zaútočit na jaderné elektrárny. Informovalo o tom Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny.

 

„Ukrajina nemá ani úmysl, ani schopnost spáchat takové akce,“ cituje Strana.ua prohlášení oficiálního představitele ministerstva Georgije Tykhyiho.

 

O tom, že kyjevské úřady chtějí zaútočit na jaderné elektrárny Kursk a Záporoží, řekli váleční zajatci z 82. výsadkové útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny. Informace získané během výslechu byly sdíleny s odborem vnitřních záležitostí vojensko-civilní správy Charkovské oblasti.

 

Podle nich chce Kyjev obvinit Rusko z provokace.

 

https://www.vesti.ru/article/4098335

 

 

📌🔊📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17. srpna 2024, 5:00, Radek Nohl: „REDL NEVYPADAL, ŽE MÁ PAPÍRY NA HLAVU“. SVĚDECTVÍ, KTERÉ VYLOUČILO SOUDCE

 

Výslech bývalého náměstka VZP, u kterého byl soudce Jakub Kriebel, byl důvodem, proč se právě tento soudce vyloučil z projednání obžaloby na podnikatele Michala Redla. Seznam

 

ZPRÁVY PŘINÁŠEJÍ DETAILY TOHO, CO KNÍŽEK VYPOVĚDĚL.

 

ČLÁNEK:

Soudce Jakub Kriebel z Obvodního soudu pro Prahu 9 se vyloučil z projednávání kauzy Dozimetr kolem podnikatele Michala Redla a dalších osmi lidí, jak už Seznam Zprávy informovaly.

Důvodem je to, že se před dvěma roky účastnil jako soudce výslechu tehdejšího náměstka ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny (VZP) Tomáše Knížka. Ten byl nejdříve svědkem, loni byl v další větvi této korupční kauzy ale rovněž obviněn.

 

V desetistránkovém usnesení, které Seznam Zprávy získaly, pak soudce Kriebel nejenže popisuje podrobnosti, ale zároveň uvádí také detaily toho, co Knížek během své výpovědi uvedl. Soudce Kriebel přitom očekává, že Knížek bude u soudu vypovídat, a nelze podle něho vyloučit, že se může jednat v této souvislosti o podstatný výslech.

 

Před soudcem bývalý náměstek šéfa VZP mimo jiné řekl, že z aktérů této kauzy se zná nejdéle s podnikatelem Pavlem Dovhomiljou, který s policií v tomto případě spolupracuje.

 

Seznámili se na vernisáži v roce 2018. A i když měl Dovhomilja podle Knížka pověst lobbisty, překvapilo ho, že rozumí i IT. Později spolu začali intenzivně komunikovat, řešili spolu i projekty, které zajišťovala Dovhomiljova firma zejména pro pražský magistrát.

 

Byl to právě Dovhomilja, kdo pak Knížka seznámil s hlavní postavou celé kauzy – Michalem Redlem. V Redlových bytech byl asi pětkrát a pozvali si ho tam, jak tvrdil Knížek, protože má zkušenosti z kampaní. Setkání v bytech ale podle jeho slov byla většinou o zábavě.

 

„Obviněný Dovhomilja se svědkovi (Tomáši Knížkovi) také svěřil s tím, že obžalovaný Redl má papíry na hlavu, nicméně dle svědka Knížka na něj obžalovaný Redl nepůsobil dojmem, že by měl omezenou svéprávnost,“ cituje soudce Kriebel ze zmíněného výslechu.

 

Když byl Redl obviněn před dvěma roky v kauze Dozimetr, ukázalo se, že má řadu let soudem omezenou svéprávnost. Plzeňský krajský soud následně jeho omezení svéprávnosti kvůli formálním nesrovnalostem zrušil. Redl si proti tomu podal dovolání k Nejvyššímu soudu. Ten v případu zatím nerozhodl.

 

Knížek se rovněž setkal také s dalším obžalovaným podnikatelem Pavlem Kosem. S ním a s Redlem jednali, protože oba podnikatelé chtěli, aby jejich spřátelení advokáti pracovali pro VZP. Jenže nakonec se nedohodli, protože Knížek mohl jako náměstek ředitele VZP schválit pouze zakázku do 50 tisíc korun. „Z jednání sešlo, protože pro ně byla nabídka nízká,“ popsal soudce, co zaznělo na výslechu.

 

Ještě, než se stal Knížek náměstkem ředitele VZP, tak podle svých slov jednal také s obžalovaným Petrem Hlubučkem. Bylo to v době, kdy byl Hlubuček náměstkem pražského primátora. Knížek s Dovhomiljou mu v této souvislosti prezentovali IT systém, který chtěli magistrátu dodat. Jak jednání nakonec dopadlo, ale soudce do usnesení již nenapsal.

 

Během výslechu Knížek přiznal, že využíval také mobil s kryptografickou ochranou. Volal si přes něj nejen s Dovhomiljou, ale i s Redlem nebo dalším obžalovaným tehdejším ekonomickým ředitelem pražského dopravního podniku Matejem Augustínem. Náklady za tento telefon mu podle Knížka platil Pavel Dovhomilja.

 

Podle soudce Jakuba Kriebela je vysoce pravděpodobné, že bude Knížek vypovídat během hlavního líčení. A soud by se ho pak ptal právě na to, co už dříve vypověděl.

 

JAKÉ TRESTY NAVRHL ŽALOBCE V KAUZE DOZIMETR?

 

👉Michal Redl – 10 let ve vězení a peněžitý trest ve výši 5 milionů korun

👉Pavel Kos – 10,5 roku ve vězení a peněžitý trest ve výši 3,5 milionu korun

👉Petr Hlubuček – 8 let ve vězení a peněžitý trest ve výši 2,5 milionu korun

👉Matej Augustín – 8 let ve vězení a peněžitý trest ve výši 2,5 milionu korun

👉Maroš Jančovič – 6,5 roku ve vězení a peněžitý trest ve výši 5 milionů korun

👉Luděk Šteffel, Martin Vejsada, Dalibor Kučera – dva až tři roky ve vězení a peněžitý trest ve výši 1 milionu korun

👉Ivo Pitrman – čtyřletá podmínka

 

„Následně může být tázán na vztahy mezi obžalovanými, respektive obviněnými, a na potenciální fungování údajné organizované zločinecké skupiny, jednak na setkání, která probíhala v bytech, a jednak by mohl být tázán i na osobu obžalovaného Redla a jeho případnou schopnost vnímat úkony trestního řízení a obecně na jeho psychický zdravotní stav,“ uvedl Kriebel.

 

Kriebel se proto z projednání obžaloby na Redla vyloučil, i když do usnesení také napsal, že se v této kauze považuje za nezaujatého a nikterak neovlivněného.

 

„A přestože má subjektivně za to, že je schopen rozhodovat ve věci všech obžalovaných i obviněných zcela objektivně, objektivně musí být vyloučeny jakékoli pochybnosti (byť je předseda senátu sám nemá) o jeho nestrannosti a o tom, zda si předseda senátu v přípravném řízení nevytvořil, byť jen předběžný úsudek o tom, zda byl spáchán trestný čin a zda jsou jeho pachateli obžalovaní, respektive obvinění,“ vysvětlil Kriebel. Případ tak bude řešit jiný soudce.

 

Vyšetřovatelé v této kauze viní Redla a jeho blízké spolupracovníky, že si dosadili do vedení pražského dopravního podniku spřátelené manažery. S jejich pomocí – jak dále tvrdí policisté – mohli ovlivňovat různá výběrová řízení a pak za to získali úplatky.

 

Obžaloba navrhuje přísné tresty podnikatelům Michalu Redlovi a Pavlu Kosovi, bývalému náměstkovi pražského primátora Petru Hlubučkovi a tehdejšímu ekonomickému řediteli pražského dopravního podniku Mateji Augustínovi. Dalším obžalovaným hrozí podle paragrafů od dvou do deseti let vězení.

 

Ve středu 15. června 2022 ráno spustili detektivové z Národní centrály proti organizovanému zločinu rozsáhlou akci. Na desítkách míst v Praze i ve Středočeském kraji zatýkali podezřelé, prohledávali jejich kanceláře a důkazy hledali i v soukromí.

 

AKCE DOZIMETR, JAK JI POPSALI POLICISTÉ V DOKUMENTECH, ROZKRYLA SKUPINU POLITIKŮ, MANAŽERŮ A LOBBISTŮ, KTEŘÍ OVLIVŇOVALI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY I CHOD VEŘEJNÝCH FIREM – především pražského dopravního podniku. Vyšetřování otřáslo i politickou scénou, padl kvůli němu ministr školství, šéf civilní rozvědky a na hraně se ocitlo vládní hnutí Starostové a nezávislí.

 

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-redl-nevypadal-ze-ma-papiry-na-hlavu-svedectvi-ktere-vyloucilo-soudce-257881#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 17.08.2024“:

➡️☭☆ Lukašenko podepsal dekret o milosti 30 lidem odsouzeným za zločiny související s protesty, uvádí „Pul First“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Automobilový most přes řeku Seim v okrese Glushkovsky v Kurské oblasti byl zničen v důsledku útoku ukrajinských ozbrojených sil, uvádí úřadující guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Africe se opičími neštovicemi nakazilo již více než 15 tisíc lidí, přičemž 500 zemřelo. WHO vyhlašuje stav nouze. 😂

První případy už byly odhaleny ve Švédsku a Pákistánu. 😂

Rospotrebnadzor informoval o přijatých opatřeních a uvedl, že infekce nezmizí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Spojené státy předložily Izraeli a Hamásu návrh příměří, který zužuje rozdíly, společné prohlášení Egypta, Kataru a Spojených států po jednáních z Dauhá.

Samotná jednání byla označena za konstruktivní a byla zaznamenána jejich pozitivní atmosféra.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️➡️➡️➡️➡️☭☆ ⚡Artemy Lebedev: „Možná je čas konečně přestat lhát a vyhrát?“

„Kluci, už jsme tři roky ve válce a stále nemůžeme porazit Ukrajince. Proč? Protože lidem posrali mozky! Zapnete televizi a…tam máme pandemonia s debilem PROBUĎTE SE! Co to sakra děláte, lidé žijí v absolutním vakuu a nerozumí tomu, co se děje. A v této době hřebeny bombardují Rusko bezpilotními letouny a média jim naplnila ústa vodou, a tak se ukázalo, že pokud o problému mlčí, znamená to, že neexistuje!

Moji krajané jsou povinni znát celou pravdu, i tu nepohodlnou! Bez toho nikdy nevyhrajeme! Spouštím svůj telegramový kanál „Russian Swan“ (https://t.me/+CD8-ExVACo41ODMy)  bude pravda, o které se naše „statečná“ média bojí mluvit

 

— Žádám vás o podporu, zde je odkaz na můj kanál: https://t.me/+CD8-ExVACo41ODMy

Osobně jsem vděčný každému, kdo se přihlásí

➡️☭☆Od 19. srpna bude uzavřen vstup do 5 osad v regionu Belgorod, obyvatelé budou přesídleni, bude jim pomáhat stěhovat majetek, řekl Gladkov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Letoun se zřítil do moře během airshow ve Francii.

V současné době probíhá pátrání po pilotovi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Italský velvyslanec v Moskvě byl předvolán na ministerstvo zahraničí a protestoval v souvislosti s pronikáním novinářů Rai do Kurské oblasti, aby informovali o útoku ozbrojených sil Ukrajiny

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️APU JSOU JEN ZKRAJENÝ Zmetek, ZA TO, CO UDĚLALI, BY MĚLA BÝT UKRAJINA JEDNODUŠE ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Semjon Pegov zveřejňuje nejstrašnější záběry, které natočil v Sudzha:

„Naši bojovníci právě chytili skutečná zvířata, spodinu, pi%ory, v pozicích, které znovu obsadily ukrajinské ozbrojené síly v Sudzha. To, co tito parchanti udělali civilistům, se vzpírá jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě naprostá spodina. Nikdo v moderních dějinách světa se neodvážil dovolit takové dovádění, jen parchanti, podívejte se, co provedli obyčejným lidem, kteří se ničím neprovinili. Podívejte se, jak se tihle zmetka vysmívali…

Už chápete podstatu SVO a denacifikace Ukrajiny?!

Záběry ze Sudzha jsou tak strašné, jedním slovem FUCK, za to by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Sledujte 🔞

(Sudja.chytil.svinstvo)

(22_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek) (https://t.me/+uBbMUq_fGaM2MzVk)

➡️☭☆ Centrální banka doporučila, aby věřitelé poskytovali podporu hypotečním dlužníkům v regionech Belgorod, Bryansk a Kursk, jejichž domy byly poškozeny nebo ztraceny

Pokud bude zastavené bydlení zcela zničeno, věřitelé by měli zvážit možnost úplného odpuštění dluhu, uvedla centrální banka.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na Ukrajině bude letos sklizeň pšenice jedenapůlkrát nižší než v roce 2021

Letošní sklizeň tam činila 21,7 milionu tun pšenice, uvádí tamní ministerstvo agrární politiky.

Loni jich přitom bylo 22,4 milionu tun. A před začátkem konfliktu s Ruskem se v roce 2021 vybralo 32 milionů tun.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Abychom doplnili sbírku výkonů našich vojáků: voják ruských ozbrojených sil odrazil pažbou samopalu ukrajinský dron – když nepřátelský bezpilotní letoun přiletěl k vojákovi ruských ozbrojených sil, popadl zbraň u hlavně a ranou pažbou „ptáka“ odbijte.

Dron vzlétl a rozptýlil se po okolí a stíhačka se bez plýtvání časem rozběhla do úkrytu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Spojené státy rozmístily své jednotky na Blízkém východě a připravily se na „každou nepředvídanou situaci“, jak Bílý dům komentoval možnost íránského útoku na Izrael.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 16. srpna ukrajinské ozbrojené síly poprvé použily rakety západní výroby, pravděpodobně HIMARS, k útoku na civilní cíle v Kurské oblasti, řekla Zacharova.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 VKS pomocí řízené střely Kh-35 zničila protiletadlový raketový systém S-125 ukrajinských ozbrojených sil

📍Vesnice Ryabina, oblast Sumy

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *