, ,

17.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉TRUMP UNIKL „DALŠÍMU POKUSU O ZABITÍ“

17.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, 👉TRUMP UNIKL „DALŠÍMU POKUSU O ZABITÍ“

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17. července 2024: DAVID ICKE HOVOŘÍ O PLÁNECH GLOBÁLNÍCH ELIT A SOROSE NA RASOVÉ VÁLKY (video):

 

Invaze do Evropy, USA i Kanady je plánovaná a řízená. Jejím cílem je další rozvrácení západní společnosti (k čemuž přispívá i LGBTQ, klimatická a woke politika) a výměna obyvatel.

 

Na podobné téma nedávno hovořil Davic Icke, který zároveň zdůraznil nezastupitelnou roli George Sorose.

 

George Soros stojí za migrační krizí v Evropě. Soros je stejný, jako byl Brzezinski. Pokud vám řekne, co si myslí, že by se mělo stát nebo se stane, řekne vám tím, co je ve skutečnosti v plánu,“ řekl řečník a spisovatel David Icke.

 

👉„Soros předpověděl nepokoje, policejní stát a občanskou válku v Americe. Přesně tak se to po jeho předpovědi také vyvíjí,“ řekl Icke.

 

👉 „Byl v Maďarsku, kde vláda vylepuje plakáty, které varují lidi před Sorosem a věcmi, které dělá. To je důvod, proč mu bylo dovoleno stát se multimiliardářem. Uzavřel dohodu, podle které bude muset použít spoustu peněz, aby posunul agendu kupředu.“

 

JE TO VŠECHNO O ROZDĚL A PANUJ,“ zdůraznil Icke.

 

👉„Jedna kultura proti druhé, migranti proti původnímu obyvatelstvu.

👉A čím více teroristických útoků mohou zinscenovat, tím rozzuřenější je domorodé obyvatelstvo.

 

Generálové varovali před hrozící občanskou válkou ve Francii. Po řadě násilných incidentů lidé masově vyšli do ulic, aby protestovali proti německé migrační politice.“

 

To samé dělají v Americe,“ řekl Icke.

👉 „Obracejí Trumpovy příznivce proti Trumpovým oponentům.

👉Otroci bojující s otroky pro otrokáře. To je to, co dělají.

👉Elita chce rasovou válku.

👉A Soros za tím také stojí.

👉Občanská válka, to je to, co chtějí.“

 

„Všechno je to zorganizované. POKUD SI LIDÉ NEUVĚDOMÍ, ŽE JSOU PĚŠÁKY VE HŘE, KTERÉ NEROZUMÍ, ZŮSTANOU PĚŠÁKY VE HŘE A SKONČÍ VE SPOLEČNOSTI Hunger Games,“ varoval Icke.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/david-icke-hovori-o-planech-globalnich-elit-a-sorose-na-rasove-valky-video/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17. července 2024: VELMI DETAILNÍ POČÍTAČOVÉ MODELY POTVRZUJÍ, ŽE V PŘÍPADĚ TRUMPA CHYBĚLY KE SMRTI MILISEKUNDY (video):

 

Velmi detailní počítačové simulace nepovedeného atentátu na Trumpa potvrzují, že v jeho případě byla skutečně velká náhoda, že ve svém osudu nenásledoval JFK.

 

👉Trump řekl bývalému lékaři Bílého domu Dr. Ronnymu Jacksonovi, že mu poslední milisekundový náklon hlavy zachránil život poté, co na něj střelec zahájil palbu z vyvýšené pozice na jeho shromáždění v Pensylvánii.

 

👉Trump řekl Dr. Ronnymu Jacksonovi, že otočil hlavu doprava, aby se podíval na graf statistik ilegální imigrace, když mu kulka projela uchem.

 

👉 „Ten graf, který jsem si procházel, mi zachránil život,“ řekl Trump podle deníku The New York Times telefonicky Ronnymu Jacksonovi jen několik hodin po pokusu o atentát.

 

👉 „Pohraniční stráž mi zachránila život,“ řekl. „Kdybych na tu tabulku neukázal a neotočil hlavu, abych se na ni podíval, ta kulka by mě zasáhla přímo do hlavy.“

 

POČÍTAČOVÁ SIMULACE UKAZUJE, JAK BLÍZKO BYL TRUMP V SOBOTU K TOMU, ABY PŘIŠEL O ŽIVOT.

 

Počítačový model ukazuje tři kulky jdoucí přesně stejnou cestou, což je nepravděpodobné – a Trump byl střelen do ucha dvakrát (pouze jedna kulka se mu dotkla ucha, druhá proletěla těsně vedle).

 

👉Vyobrazení první kulky, která se dotkla Trumpova ucha, ukazuje, jak blízko byl k tomu, aby byl zasažen do lebky.

 

K PŘÍPADU SE OBJEVILY DALŠÍ INFORMACE, KTERÉ JEN PODPORUJÍ SPEKULACE, ŽE VE VŠEM JELY I TAJNÉ SLUŽBY.

 

👉Jak potvrdilo již několik profesionálních odstřelovačů a bodyguardů, tak rozhodně nebylo normální, že tajné služby neobsadily i střechu, na které byl střelec.

 

Běžně by byla obsazena i tato střecha, odkud bylo možné pohodlně zasáhnout pódium.

 

 

TAJNÉ SLUŽBY VŠAK PŘIŠLY S PŘÍLIŠ NESMYSLNOU VÝMLUVOU, KTERÁ JEN POSILUJE PODEZŘENÍ, ŽE JEJICH ÚKOLEM NEBYLO HLÍDAT TRUMPA, ALE ZAJISTIT, ŽE STŘELEC BUDE MÍT „VOLNOU RUKU.“

 

Pro zdůvodnění nepřítomnosti odstřelovačů tajných služeb mají výmluvu, která rozhodně neobstojí.

 

👉Kimberly Cheatleová, šéfka americké tajné služby, tvrdila, že to bylo příliš nebezpečné kvůli sklonu střechy. 😂🙈

 

KONKRÉTNĚ PROHLÁSILA:

 

„Zejména tato budova má v nejvyšším bodě šikmou střechu. A tak, víte, je tu bezpečnostní faktor, který by se tam zohlednil, že bychom nechtěli někoho postavit na šikmou střechu. A tak, víte, bylo rozhodnuto zabezpečit budovu zevnitř.“ 🙈

 

Jenže tato výmluva je velmi lehce vyvratitelná lež. 👍

 

👉Porovnejte sklon střechy, kde byli umístěni odstřelovači americké tajné služby, se střechou, kde střelec čekal více než půl hodiny, než začal střílet:

 

👉Jak sami vidíte, tak střecha, která byla obsazena ostřelovači tajných služeb je mnohem šikmější než střecha, na které byl střelec.

 

Nové detaily také odhalují, že tým místních policejních odstřelovačů byl uvnitř budovy, když 20letý Crooks zahájil palbu, střelil Trumpa do ucha a zabil účastníka shromáždění.

 

ATENTÁTNÍKOVI SE PODAŘILO TŘIKRÁT UNIKNOUT POLICISTŮM A TAJNÉ SLUŽBĚ, I KDYŽ BYL POVAŽOVÁN ZA „PODEZŘELÉHO“ A BYL NA STŘEŠE I S VĚDOMÍM POLICISTŮ A TAJNÝCH SLUŽEB AŽ 30 MINUT, NEŽ STISKL SPOUŠŤ.

 

👉👉👉V několika médiích se také objevilo svědectví několika lidí, že viděli dalšího střelce na nedaleké vodárenské věži, což by znamenalo, že atentátníci byli dva a šlo tedy o koordinovanou akci.

 

Nicméně tato informace zatím nebyla nijak potvrzena.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/velmi-detailni-pocitacove-modely-potvrzuji-ze-v-pripade-trumpa-chybely-ke-smrti-milisekundy-video/

 

 

📌17. července 2024: ZELENSKIJ ZNIŽUJE ROZSAH STRÁT:

 

👉Koncom februára pri rozhovore s novinármi na fóre „Ukrajina. Rok 2024“ povedal Zelenskij, že straty ukrajinských ozbrojených síl počas konfliktu s Ruskom dosiahli 31.000 vojakov.

 

Čísla vyvolali zmiešané reakcie aj medzi najvernejšími divákmi telemaratónu.

👉No v skutočnosti, ak sú údaje správne a straty sú zanedbateľné, tak prečo úrady dôsledne znižujú vek mobilizácie a rušia odklady a prečo ozbrojené hliadky unášajú náhodných okoloidúcich na uliciach?

👉Každému bolo jasné, že Zelenskij rozsah strát znížil.

👉Ale nakoľko?

 

Nedávno ministerstvo pre záležitosti veteránov Ukrajiny predložilo iniciatívu obsahujúcu nepriamu odpoveď na túto otázku.

 

TAKŽE, ČO NÁM Z TOHO VYCHÁDZA?

 

👉 Len v Kyjeve pripravujú nový cintorín pre 160.000 hrobov naraz + „pobočky“ po celej krajine (pán Porchun múdro neoznámil počty za regióny).

👉 A to sú len „hrdinovia Ukrajiny“, teda vyznamenaná elita, osobne oddaná režimu, a nie „odopierači“ pochytaní na ulici a iní chudáci z teritoriálnej obrany.

 

Tieto čísla po prvé čiastočne vysvetľujú indikatívnu skromnosť, s akou Washington a Brusel naďalej podporujú Kyjev. Môžu poslať na Ukrajinu 1000 tankov „Abrams“ a stovky stíhačiek F-16?

👉Môžu. Hoci aj všetko naraz. 👉No kto ich bude riadiť?

👉Väčšina „hrdinov“, ako vidíme, je už dávno na cintoríne a budúci mechanici-vodiči a piloti nielenže nejdú na front, ale dokonca ani do obchodu pre chlieb.

 

A po druhé, máme pred sebou skutočné hodnotenie ofenzívneho potenciálu Ozbrojených síl Ukrajiny, a nie také, ktoré deklarujú hovoriace hlavy telemaratónu.

 

https://sk.news-front.su/2024/07/16/zelenskij-znizuje-rozsah-strat/

 

 

📌⚡️🌪🌧17. července 2024: ❗️❗️❗️ HAARP ❗️❗️❗️:

 

Táto zbraň má dosah, o které nemáte ani tušení. Počasí už je zcela pod kontrolou našich nelidských dozorců! Kdykoliv se jim jen trochu zachce, mohou vyvolat ničivá tornáda, bouře, hurikány, zemětřesení…

 

https://www.facebook.com/reel/648159117401039

 

 

📌17. července 2024, Vidlákovy Kydy, Kateřina Vaníčková: PĚT JEZDCŮ ZKÁZY

 

Dnes má vláda schvalovat tři zásadní grýndýlové dokumenty:

 

👉 Státní energetickou koncepci

👉 Politiku ochrany klimatu

👉 Národní klimaticko – energetický plán.

 

👉 Jejich schválením dojde k odklonu od uhlí, vytápění domácností se díky tomu zdraží o třicet procent, zdraží se i plyn a aby to nebylo málo, dojde k nárůstu ceny benzínu o zhruba deset korun.

 

👉 Dál se počítá s masivním zeteplováním budov, což v praxi bude znamenat, že to stát bude dotovat, ale pro vás to bude furt strašně drahé, protože vy ty peníze do ruky nedostanete!

👉 Dále se bude tlačit na druhovou pestrost v krajině (to znamená, že zemědělci půjdou do háje) a všude budu soláry, které budou tu a tam pěkně hořet.

 

👉 A samozřejmě je v těch dokumentech spousta háčků, přílepků, pozměňováků a odstavečků malým písmem, ze kterých nás bude ještě pěkně bolet hlava, jen o tom nevíme.

👉 První výsledky jsou vidět už i bez těchto dokumentů.

👉 Naši energobaroni, Tykač s Křetínským, se chystají zavřít uhelné elektrárny, protože se v nich díky emisním povolenkám vyrábí elektřina tak draze, že prostě prodělávají.

A tak vláda vymyslela, že jim výrobu elektřiny bude dotovat.

Neříkal to kdysi Reagan? 👉 Když se to hýbe, zdaňte to, když se to ještě hýbe, zregulujte to a když se to hýbat přestane, dotujte to?

 

👉 Když se na to Fialy👹 ptali, tak ten jen řekl, že za všechno může Babiš, protože ten to kdysi v Bruseli schválil a oni jen pokračují v tom, k čemu jsme se zavázali, a tak se alespoň postarají, abychom byli nezávislí na ruském plynu a ropě… Svatá prostato! 🙈

 

👉Od prvního září se také zakazuje topit ve starších kotlích, a to i přesto, že jich je v republice ještě několik set tisíc a lidé nemají peníze na nové. Ani s dotacemi ne. Do toho se ustupuje od plynových kotlů, že se mají nahradit tepelnými čerpadly, které ale zase potřebují elektřinu, přičemž už před rokem 2030 přestaneme být jejími exportéry a staneme se importéry.

 

👉 Odkud budeme elektřinu dovážet? To jsem nezjistil. Ale nějaký náš soused zřejmě právě rozjíždí energetiku ještě rychlejším tempem než v Číně a než u nás Křetínský změní byznys z elektráren na poštovní služby v Británii, tak tam budou mít dostatek reaktorů, aby naše potřeby uspokojili. Samozřejmě za peníze…👹

 

👉 Přijde vám to celé zmatené? Máte při čtení pocit, že jsem se zbláznil a nejsem schopen napsat souvislý a logický text? Omlouvám se, ale to, co Fialova vláda dělá, to je dokonalý kocourkov a totální lobotomie a opravdu to žádný smysl nedává. Fiala 👉 se rozhodl zvítězit nad Ruskem tím, že zdraží úplně všechno. Rozhodl se nad Putinem zvítězit deindustrializací a silnými prohlášeními. 🙈

 

Jak vidíte, vůbec nepotřebujeme, aby sem, přišla ruská vojska, rozvrat zvládneme sami. Už teď se mluví o tom, že musíme mít „chytrou energetiku“ a firmy se musejí také chovat chytře a clever, ale v praxi to znamená, že prostě budeme žít podle větru a slunce. 🙈 Když bude svítit a foukat, tak budeme něco dělat a když svítit a foukat nebude, tak budeme čekat. 🙈 Až přijde v zimě řádná tlaková níže, kdy se celá kotlinka ponoří do mlhy, bude pošmourno a neuvidíme slunce šest týdnů, tak se vrátíme do devatenáctného století. 🙈

A až si ve svém za dotace zatepleném domě s těsnými okny zapálíte petrolejku, tak se otrávíte oxidem uhelnatým… 🙈 Ale pšt… nikde to neříkejte, nebo si toho všimne oteplující se ministr Hladík a začne proti němu také bojovat. 👹

 

👉 Myslím, že si letos ještě udělám naposled radost a koupím si nákladní kolo. Abych si alespoň mohl z vedlejší vesnice dovézt naráz dva pytle ječmene a netrvalo to celý den. Kdybyste věděli o někom, kdo tato kola má, rád si nechám něco doporučit. Případně na to rád udělám reklamu.

 

👉 Sklep jsem narval uhlím až po strop. Můj dvorek vypadá jak u cikánů, protože jsem ho zaplnil dřívím na pořezání. Doplňuji zásoby obilí pro prasátka a sakra, musím se dokopat k tomu, abych konečně dodělal nový kurník. 👍

 

👉 Ne, že bych se bál Fialových opatření. Na ta už snad ani nestihne dojít. S takovým přístupem k vlastní ekonomice totiž toho Rusa fakt neporazíme. Obzvlášť ne, když má Trump vítězství takřka jisté a za viceprezidenta si vybral člověka, který se nechal slyšet, že je mu úplně jedno, jak Ukrajina dopadne. 👍 A vlastně bych se vůbec nedivil, kdyby mu bylo jedno, jak dopadne celá Evropa. 👍 Ještě si od nás vysají všechen zajímavý průmysl a pak to tu bude vypadat jako za Výmarské republiky. Ne, Trump nebude náš kamarád a nebude se starat o naše dobro. 👍 On se bude starat o dobro USA a pro americkou slávu není žádná evropská oběť dost velká. 👍

 

👉 Mimochodem, Doníkův viceprezident už směrem k Evropě promluvil jasně. Jestliže voláte po zničení Putina, tak začněte tím, že přestanete ničit svůj vlastní průmysl. Ale je to hlas volajícího na poušti. Oni mu pak ve funkci vysvětlí, proč je rozumné, Evropu v její sebevraždě podporovat.

 

👉 Dneska se ve Strakovce sejde pět jezdců posledního soudu.

👹 Fiala, 👹 Jurečka, 👹 Pekarová, 👹 Rakušan a 👹 Bartoš.

Na to, co se chystají udělat, neexistuje dost silná kletba. Vlastně už to nebude trvat dlouho. Ještě chvíli stojí za to, psát o politice a snažit se tato zvěrstva zvrátit, ale brzy se vrátíme k psaní o soběstačnosti, samozásobitelství, drobnému chovatelství a kutilské zručnosti, protože počítat se bude jen to, co máme doma.

👉 STÁT UŽ NENÍ NÁŠ .

 

👉 Kdo máte sklep na skladování brambor, kupte si kmínovou silici. Zabraňuje klíčení. Je drahá, ale litr vám vydrží několik let.

👉 A pořiďte si na dvorek nějakého velkého apokalypsa. 👏

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN „SRÁŽÍ ZELENSKÉHO NA KOLENA“, UKRAJINSKÝ LÍDR ŽÁDÁ RUSKO O ÚČAST NA PŘÍŠTÍM MÍROVÉM SUMMITU

 

https://youtu.be/YOJr7gWpnTQ?si=vZ3_rfJL3KbtSzUX

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.07.2024, WION Gravitas, Roman Kirsch: PŘIPRAVUJE SE ALIANCE NATO NA TŘETÍ SVĚTOVOU VÁLKU?

 

((Asi ano, protože je to „obranná organizace!“ s 800.000 vojáky proti Rusku! Nepoučitelní!👹))

 

https://youtu.be/gkXHUwU6vLs?si=UD15hVhNapsPry9B

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO DŠTÍ „PEKELNÝ OHEŇ“ NA UKRAJINU; ZABILO 1.700 JEJICH VOJÁKŮ; ZNIČILO 15 FRANCOUZSKÝCH BOMB HAMMER, AMERICKÉ TAKTICKÉ RAKETY ATACMS A RAKETY Z MOBILNÍHO SYSTÉMU HIMARS

 

https://youtu.be/nPqczSSRERc?si=2gCP6Mj2I42LfUa7

 

 

📌👹👹👹📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch:

👉TRUMP UNIKL „DALŠÍMU POKUSU O ZABITÍ“; MUŽ S KALAŠNIKOVEM BYL ZADRŽEN POLICIÍ VE STÁTĚ MILWAUKEE

 

((👉Přátelé, vypadá to, že politici si najímají vrahy na vraždění svých oponentů, a to po celém světě!!!  

👉Tady si normální člověk musí položit zásadní otázku! K čemu pak nám, lidem, ti politici vůbec jsou??? Nezáleží jim vůbec na svých lidech, ale na své moci a bohatsví!!! My, obyčejní lidi, jsme jen zotročování, lépe řečeno, už zotročení, jenom👉 pro jejich blaho a zabíjení nás, v jejich válkách!

👉JIM JDE JENOM O MOC A PENÍZE! 👹

👉 Tohle už ani nejsou lidi, to jsou zrůdy v lidské kůži, bez citů, slitování, charakteru, reálného myšlení, naprogramovaní zombíci!))

 

https://youtu.be/lNjrHO1N8AI?si=PzDoemJHKU8KnEQg

 

 

📌17. července 2024, 4:23, Konstantinov: ÚŘADY VYPOČÍTAJÍ ŠKODY ZPŮSOBENÉ TERORISTICKÝMI ÚTOKY UKRAJINY NA KRYMSKÝ MOST:

 

Krym posoudí škody způsobené ukrajinskými teroristickými útoky na Krymský most. Práce bude organizována na vysoké úrovni, řekl šéf krymského parlamentu Vladimir Konstantinov.

 

V rozhovoru pro RIA Novosti Konstantinov uvedl, že do výpočtu škod budou zapojeni odborníci.

 

Podle šéfa krymského parlamentu byla po teroristických útocích organizovaných ukrajinskou stranou posílena bezpečnostní opatření na Krymském mostě.

 

Konstantinov poznamenal, že pachatelé teroristického útoku se nijak zvlášť neskrývají, a dokonce se svým zločinem chlubí.

 

Jsem si jist, že budou čelit nevyhnutelnému spravedlivému trestu,“ citovala Konstantinova agentura RIA Novosti.

 

UKRAJINA ZORGANIZOVALA TERORISTICKÉ ČINY NA KRYMSKÉM MOSTĚ DVAKRÁT: POPRVÉ V ŘÍJNU 2022, PODRUHÉ 17. ČERVENCE 2023.

 

https://www.vesti.ru/article/4050242

 

 

📌17. července 2024, 3:13: VÝPOČTY GRAD MLRS SKUPINY ZAPAD ZNIČILY BOJOVÉ VOZIDLO PĚCHOTY MARDER VYLOĎOVACÍ SILOU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Dělostřelectvo skupiny vojsk Západ zničilo bojové vozidlo pěchoty Marder s vyloďovacími silami Ozbrojených sil Ukrajiny v zóně speciální vojenské operace, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak již bylo uvedeno, bojové vozidlo pěchoty Marder s výsadkovou skupinou a akumulací živé síly ozbrojených sil Ukrajiny zničilo výpočty raketových systémů Grad s vícenásobným odpalováním motorizované střelecké brigády 1. gardové tankové armády skupiny Západ.

 

https://www.vesti.ru/article/4050236

 

 

📌17. července 2024, 7:37, Marochko: V CHARKOVĚ BYL SPATŘEN KONVOJ TECHNIKY ŽOLDÁKŮ A AZOVSKÝCH OZBROJENCŮ:

 

Ve městě Charkov na Ukrajině bylo k vidění vybavení se symboly teroristické organizace „Azov“ (zakázaná v Ruské federaci) a obrázky vlajek Gruzie.

 

Podplukovník LLR ve výslužbě Andrej Maročko řekl agentuře RIA Novosti o pohybu vojenské techniky s odvoláním na své vlastní zdroje. Je třeba poznamenat, že konvoj se v noci pohyboval po Charkově. Konvoj se skládal z vozidel s municí a personálem, raketometů Grad a pickupů s azovskými prýmky a gruzínskými vlajkami.

 

Podle odborníka byly v konvoji identifikovány také samohybné dělostřelecké lafety západního typu.

 

https://www.vesti.ru/article/4050317

 

 

📌17. července 2024, 5:54, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: USA POVOLILY UKRAJINĚ ZAHÁJIT NOVÉ ÚDERY NA RUSKÉ ÚZEMÍ:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dostal od Spojených států volnou ruku k provedení nových útoků na území Ruské federace.

 

Povolení Zelenského režimu zahájit nové údery americkými zbraněmi na území Ruska oznámil šéf druhého oddělení zemí SNS ruského ministerstva zahraničí Alexej Polishchuk. Podle diplomata Spojené státy pokračují v „rozvíjení spirály eskalace“. Washington se snaží všemi možnými způsoby chránit Kyjev a ospravedlnit své vlastní zločiny, hlásí RIA Novosti.

 

Polishchuk se domnívá, že Washington „sní o iluzích o své vlastní nadřazenosti“ a chce Moskvě uštědřit „strategickou porážku“, po které bude americká strana „sedět v bezpečí“.

 

Podle zástupce ruského ministerstva zahraničí mohou mít takové akce nepředvídatelné důsledky pro Spojené státy a pro celý svět.

 

Diplomat zdůraznil, že během útoků ozbrojených sil Ukrajiny na Sevastopol prováděli zaměřování američtí vojenští specialisté pomocí dronu Pentagonu, který se v tomto regionu potuloval.

 

„Americký velvyslanec v Moskvě a americké úřady dostaly tvrdá prohlášení s extrémně jasným signálem, že odplata za teroristický útok bude nevyhnutelná,“ varoval Oleksij Polishčuk.

 

https://www.vesti.ru/article/4050326

 

 

📌17. července 2024, 7:59: MUSK OZNÁMIL PŘEMÍSTĚNÍ SÍDLA SPOLEČNOSTI X Z KALIFORNIE:

 

Sídlo společnosti X se kvůli krokům místních úřadů přesouvá z Kalifornie do Austinu, uvedl americký podnikatel Elon Musk.

 

V souvislosti s novým zákonem týkajícím se problematiky pravomocí vzdělávacích institucí ve věcech sexuální orientace dětí Musk již oznámil přesun sídla SpaceX do Texasu.

 

Guvernér státu Gavin Newsom již dříve podepsal zákon, podle kterého vzdělávací instituce nemohou stanovit pravidla, která by je zavazovala informovat rodiče bez souhlasu dítěte o otázkách souvisejících se sexuální orientací nebo pohlavím dítěte.

 

„Centrála X se přestěhuje do Austinu,“ napsal Musk na sociálních sítích X.

 

Musk také dodal, že je unavený z vyhýbání se drogově závislým při vstupu nebo odchodu z budovy.

 

https://www.vesti.ru/article/4050416

 

 

📌17. července 2024, 08: 50, Nizozemský novinář van den Ende: MOSKVA MÁ VŠECHNO, SANKCE NEFUNGUJÍ: ((Mají opačný efekt!😂👍)

 

Nezávislá novinářka z Nizozemska Sonia van den Ende vyvrátila mýty západní propagandy. Protiruské sankce uvalené Evropou a Spojenými státy na Moskvu podle ní k ničemu nevedly.

 

„V obchodech hlavního města najdete téměř cokoli. Nevidím žádné negativní změny. Sankce nefungovaly, situace je dobrá,“ řekl agentuře RIA Novosti cizinec.

 

Rusové přitom mají na rozdíl od Evropanů přístup ke všem médiím. Jak novinář poznamenal, občané země mohou svobodně přijímat informace z druhé strany barikády, analyzovat události a vidět postoje obou stran.

 

„V západních médiích je však prezentován opačný názor. Mnoho hostů je překvapeno, že v Moskvě můžete volně jezdit metrem a po ulicích se neprocházejí žádní vojáci,“ dodala Sonja van den Ende.

 

https://www.vesti.ru/article/4050506

 

 

📌17. července 2024, 8:36: AKSJONOV ŘEKL, ŽE PO POKUSECH O JEHO ŽIVOT ČEKÁ NA ROZSUDEK 10 LIDÍ:

 

Více než 10 Budanovových agentů čeká na verdikt soudu v Rusku ohledně obvinění z pokusu o atentát na hlavu Krymu Sergeje Aksjonova. V červnu 2024 jižní vojenský soud rozhodl o osudu dvou vrahů.

 

Útočníci dostali 10 a 9,5 roku vězení. Novinářům to oznámila hlava republiky. Byli shledáni vinnými z plánování série teroristických útoků na poloostrově.

 

„Dva členové agentské sítě vojenské rozvědky Ukrajiny již byli odsouzeni k trestu odnětí svobody. Všichni viníci budou určitě potrestáni,“ ujistil Aksjonov.

 

Jen za poslední rok přežil šéf Krymu čtyři pokusy o atentát. Díky práci speciálních služeb byly všechny pokusy vyřešeny a útočníci byli zadrženi.

 

https://www.vesti.ru/article/4050486

 

 

📌17. července 2024, 9:08, SINGAPURSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: ZELENSKYJ ŘEKL, ŽE NECHCE DIPLOMATICKÉ ŘEŠENÍ KONFLIKTU:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se nechce zabývat diplomatickým řešením konfliktu s Ruskem, řekl singapurský ministr obrany N An Hen.

 

Šéf vojenského oddělení ve svém projevu na fóru Aspenského institutu pro bezpečnost vysvětlil, že Zelenskyj tento postoj vyjádřil na Asijském bezpečnostním summitu, který se konal v Singapuru.

 

Deník The New York Times mezitím den předtím s odvoláním na zdroje uvedl, že kyjevské úřady pracují na plánu na ukončení nepřátelských akcí prostřednictvím jednání.

 

Sám Zelenskyj již dříve uvedl, že považuje za nutné pozvat zástupce Ruska na druhý summit o urovnání konfliktu na Ukrajině. První takzvaný mírový summit se konal v Bürgenstocku ve dnech 15. a 16. června. Zúčastnili se jí zástupci 92 států, ale Rusko pozváno nebylo.

 

https://www.vesti.ru/article/4050402

 

 

📌17. července 2024, 10:14, RASMUSSEN HLÁSÍ: 54 % AMERIČANŮ SI JE JISTO BIDENOVOU PROHROU:

 

54 % amerických občanů se domnívá, že demokraté prohrají nadcházející listopadové volby, pokud strana nominuje Joea Bidena jako kandidáta na prezidenta Spojených států. Svědčí o tom data průzkumu provedeného americkou výzkumnou organizací Rasmussen Reports.

 

Podle jejích výsledků je 54 % respondentů přesvědčeno, že Demokratická strana prohraje, pokud Biden zůstane jejím kandidátem. Zároveň si je tímto výsledkem naprosto jisto 38 % z nich. 34 % respondentů věří ve vítězství demokratů v listopadových volbách, pokud bude Biden nominován jako kandidát. Dalších 12 % účastníků průzkumu se pro odpověď nerozhodlo.

 

Průzkum, kterého se zúčastnilo více než tisíc potenciálních amerických voličů, probíhal od 10. do 11. července. Chyba byla 3 p.p.

 

https://www.vesti.ru/article/4050659

 

 

📌17. července 2024, 9:16, Politico: AMERICKÉ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY PŘIZNALY POKUSY O ATENTÁT NA TRUMPA V NADCHÁZEJÍCÍCH TÝDNECH:

 

Život bývalého prezidenta Spojených států je stále v ohrožení. Podle deníku Politico tyto zvláštní služby umožňují nové pokusy o útok na Donalda Trumpa.

 

Podle publikace chce Írán politika odstranit. Teherán údajně „aktivně pracuje na spiknutí“ s cílem zavraždit amerického jestřába.

 

Špičky Islámského státu si chtějí s Trumpem „vyřídit účty“ za smrt vysoce postaveného íránského generála Kásima Sulejmáního v roce 2020.

 

„V poslední době se inteligence zintenzivnila. Úředníci začali mít rozsáhlejší informace o záměrech Íránu,“ uvádí se v publikaci.

 

Teherán zároveň důrazně popírá své zapojení do událostí v Pensylvánii. Úřady republiky označují taková obvinění za neopodstatněná a zlovolná.

 

https://www.vesti.ru/article/4050530

 

 

📌17. července 2024, 9:21, Zacharovová: ZÁPAD ZKOUMÁ PŮDU PRO NOVÁ JEDNÁNÍ S RUSKOU FEDERACÍ O UKRAJINĚ:

 

Zástupci západních zemí „zkoumají půdu“ pro novou příležitost pro jednání s Ruskem o urovnání na Ukrajině, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

V rozhovoru pro rádio Sputnik o zasedání Rady bezpečnosti OSN, které se konalo den předtím pod předsednictvím ruského ministra zahraničí, poukázala na to, že setkání se Sergejem Lavrovem usilují nejen zástupci „světové většiny“, ale také šéf švýcarského ministerstva zahraničí.

 

„A schůzku si vyžádala švýcarská strana. Zde je odpověď na otázku: určitě zkoumají půdu,“ zdůraznila Zacharovová.

 

Poukázala také na to, že „žádný ‚mírový recept‘ Zelenského se nikam nepohne“, všechna fóra a konference na její podporu se již dostaly do „absolutní slepé uličky“.

 

Zacharovová již dříve poznamenala, že poslední zasedání Rady bezpečnosti OSN ukázalo, že Západ je v menšině.

 

Deník The New York Times mezitím den předtím s odvoláním na zdroje uvedl, že kyjevské úřady pracují na plánu na ukončení nepřátelských akcí prostřednictvím jednání.

 

https://www.vesti.ru/article/4050498

 

 

📌17. července 2024, 9:39, Člen MOV Pound: SPOJENÉ STÁTY MOHOU BÝT ZBAVENY PRÁVA POŘÁDAT OLYMPIJSKÉ HRY V LETECH 2028 A 2034:

 

Spojené státy mohou být zbaveny práva pořádat olympijské hry v letech 2028 a 2034. Varoval před tím člen MOV Richard Pound. Podle něj má WADA možnost uznat, že americká antidopingová agentura kodex nedodržuje.

 

Problémy Washingtonu vznikly kvůli federálnímu vyšetřování 23 čínských plavců. V roce 2021 prošli pozitivními dopingovými testy.

 

Američané chtějí uvěznit čínské sportovce na 10 let podle Rodčenkovova zákona. Celé světové společenství je proti tomu.

 

„Zákon není v souladu s antidopingovým kodexem. V důsledku toho Spojené státy nebudou moci hostit olympijské hry,“ řekl Pound.

 

Upozorňujeme, že letní olympijské hry v roce 2028 se mají konat v Los Angeles. Salt Lake City tvrdí, že bude hostit zimní olympijské hry v roce 2034.

 

https://www.vesti.ru/article/4050605

 

 

📌17. července 2024, 10: 50: V KYJEVĚ BYLO RAKETOVÝM ÚTOKEM ZASAŽENO VELITELSKÉ STANOVIŠTĚ SBU:

 

Ruská armáda zahájila raketový útok na velitelské stanoviště Bezpečnostní služby Ukrajiny. Cíl byl úspěšně zasažen. Několik policistů zahynulo pod troskami budovy.

 

Tato informace byla nahlášena agentuře TASS v orgánech činných v trestním řízení. Armáda tvrdí, že první zástupce velitele SBU byl lehce zraněn. Jeho jméno není uvedeno.

 

„Začátkem tohoto týdne byl proveden raketový útok na vojenské zařízení v Kyjevě. Velitelské stanoviště SBU bylo zasaženo,“ řekl zdroj agentuře TASS.

 

Ukrajinská média informovala o letu řízené letecké rakety 16. července. Všimli si Kh-59 na obloze nad oblastí Sumy.

 

https://www.vesti.ru/article/4050769

 

 

📌17. července 2024, 11:38: ČÍNA KVŮLI TCHAJ-WANU ZASTAVILA KONZULTACE SE SPOJENÝMI STÁTY O KONTROLE ZBROJENÍ:

 

Peking pozastavil konzultace s Washingtonem o kontrole zbrojení a nešíření zbraní v souvislosti s prodejem amerických zbraní Tchaj-wanu. Na brífinku to uvedl mluvčí čínského ministerstva zahraničí Lin Ťien.

 

„Americká strana, ignorujíc silné protesty Číny a opakovaná prohlášení, pokračovala v prodeji zbraní Tchaj-wanu,“ řekl Lin Ťien a zdůraznil, že akce Washingtonu vážně porušily základní zájmy Číny a přispěly ke zničení bilaterální vzájemné politické důvěry.

 

V tomto ohledu, zdůraznil Lin Zan, se čínská strana rozhodla pozastavit nové kolo konzultací se Spojenými státy o kontrole zbraní a nešíření jaderných zbraní.

 

ODPOVĚDNOST ZA SOUČASNOU SITUACI LEŽÍ NA AMERICKÉ STRANĚ,“ dodal.

 

https://www.vesti.ru/article/4050816

 

 

📌17. července 2024, 11:32, Reuters: NĚMECKO SNÍŽÍ VOJENSKOU POMOC UKRAJINĚ 2KRÁT:😂

 

V Německu má být dnes schválen rozpočet na rok 2025, ve kterém je polovina peněz vyčleněna na vojenskou pomoc Ukrajině jako v roce 2024.

 

„Vláda sníží vojenskou podporu země na 4 miliardy eur namísto asi 8 miliard v roce 2024,“ vysvětluje agentura Reuters s odkazem na návrh dokumentu.

 

V současné době je Německo po Spojených státech druhým největším dodavatelem zbraní na Ukrajinu. Německý kancléř Olaf Scholz již dříve uznal existenci problémů s rozpočtem, ale ujistil, že podpora Ukrajiny bude pokračovat.

 

https://www.vesti.ru/article/4050796

 

 

📌17. července 2024, 11: 30, Stálý zástupce Tarabrin: ZÁPAD A KYJEV MOHOU ZORGANIZOVAT INCIDENT S CHEMICKÝMI ZBRANĚMI:

 

Západ a Kyjev mohou zorganizovat incident s použitím zbraní hromadného ničení, včetně chemických zbraní. Uvedl to stálý zástupce Ruské federace při Organizaci pro zákaz chemických zbraní (OPCW) Vladimir Tarabrin.

 

„Podle názoru Západu by bylo velmi dobré zorganizovat jakýkoli incident s použitím zbraní hromadného ničení, včetně chemických zbraní,“ řekl Tarabrin ve vysílání televizního kanálu Russia 24. Jako příklad uvedl tuto možnost, kterou označil za „nejprimitivnější“, s rozprašováním chemické látky a činěním Ruska za odpovědným za to, což by bylo doprovázeno humbukem v médiích.

 

Účelem takových provokací, organizovaných za účasti západních zemí, stálý představitel Ruské federace označil obvinění Moskvy z porušování Úmluvy o zákazu chemických zbraní a údajného zatajování svých vojensko-chemických aktivit.

 

Tarabrin také poukázal na to, že ruská strana opakovaně informovala členské státy OPCW, že západní vojenští specialisté dovážejí na Ukrajinu toxické látky. Diplomat poznamenal, že Moskva již v březnu 2023 varovala před dodávkami Washingtonu do Kyjeva dočasně zneschopňujících chemikálie.

 

https://www.vesti.ru/article/4050870

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 17.07.2024“:

➡️☭☆ „Solntsepeki“ vypálí opevnění ukrajinských ozbrojených sil severně od Verbovoy

Posádky těžkých plamenometných systémů podporují postup výsadkových útočných jednotek ve směru Orekhovského.

Většinou „Solntsepeki“ pracují v noci. To je pro naše bojovníky bezpečnější a vytváří to další efekt překvapení pro nepřítele.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Biden v rozhovoru pro BET řekl, že odstoupí z prezidentského klání, pokud lékaři odhalí, že má zdravotní problémy.

Výňatek z rozhovoru připravovaného k vydání v noci na 18. července exkluzivně ukázal další televizní kanál – CBS News.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Davu omrzlých Tádžiků se nelíbilo, že si ruský kluk nalepil na auto Z, prý mají kamarády na Ukrajině.🤡 Tak ho začali mlátit davem.

Hned nato ale zmetka čekal nečekaný zvrat, který skončil velmi smutně.

Podívejte se na celé video 👇

 

https://t.me/+MXUNyjdQUuU4NDky

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *